Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 3)
Sayfalar :
1
2
3
4
[ 5]
6
7
8
9
10
11
Akşam izlerken hızımı alamadım televizyonun içine girmek için çok uğraştım ama olmadı kem talih ...
Benim lugatım anlatmaya yetmez, bu bölüm süperdi öldüm bittim desem kuru kalır :icon_sorr merakla yorum ustalarımızı bekliyorum ben malum transa geçip izlediğim için onların özel kritikleri , hiçbişeyi kaçırmayan ince ayrıntıları ile anca kendime geliyorum.
İlk aklıma gelenleri yazayım sonra sizinkilere evet evet derim nasılsa :img-wink:
Berrak hanım adı gibi duru olmasın ilk , tek ve hep Ezo olsun Kadim için demiştim çok şükür oldu. Hatun kişinin bence Kadim'de silinmez izleri filanda yok olsa olsa sırtından bıçaklanmış birinin kuyruk acısıdır.
Ezo kadim sahnelerinin hangisini yazsam bitmez ki.. replikler şahane :happy0064
Pamuk şekeri yerken Ezo'nun yüzüne dokundu ya :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Onlar yemek sahnesinde çocuk yüzünden kavga ederken aynı bizim evdeki sahne yaşandı dedim maşallah iki günde evli çocuklu moduna da girdiler ..
Dr.u Emre için mükemmel bi genç deyince Kadim'in kesin midesi ağrımıştır.
Kutsal usta ve Zeki ayrı bir tat çok şekerler.
İçimde kalmasın başka böyle düşünen var mı bilmiyorum ama Arzu' nun adı her geçtiğinde panik oluyorum ; sanki gelirse Kadim ve Ezo için bir tehlike olacakmış gibi bi sıkıntı bi dönmesin inşallahlar..
Dedim işte akşamki inanılmaz bölümden sonra sap gibi bi yorum olmuyo ki :img-beee:
HEPİNİZE ŞİMDİDEN SAĞLIKLA, SEVDİKLERİNİZLE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM
KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ
Edit : Yarın arife sonra bayram vs vs arası geçmeden lütfen ince kritikler bugün bitsin meraktan ölmeyim
GULBEYAZ76 10-10-07, 07:05 Ben Nedime çok kızamıyorum K&E&N yemek masasında otururken Kadim evi gösteriyordu o sahnede çocuk ne kadar ezildi.Kadim seni ortada bırakacağımı bırakacağımızı düşünmüyordun sanırım diyor.Elçin ağlıyor eller Kadim de Nedim oradada kendini çok kötü hissetti ben olsam da öyle hissederdim.Nedim ihanetini abisinin bilmediğini sandığı için onun tavrını ve soğukluğunu anlayamıyor bildiğini bilse zaten daha fazla ilgi ve sevgi bekleyemez abisinden.Elçin anne evden ayrılmasın istiyor oda aile sıcaklığına hasret.Yapmaması gereken birşey yapmış geçmişte ve şimdi bu ortaya çıkmasın diye daha büyük hatalar yapmanın eşiğinde.Elçinin yemeklerine gitmediği için Elçini Kadim kadar sevmediğini düşünmüştüm ama oda seviyor eve gelmesinden çok mutlu oldu hayatına müdahele etmesine bile razı şimdi Kadim Elçini elinden alıyor gibi hissediyor.
Bide Gutsal ustalara misafir gelince Ezo otelde kalmak için Kadim 'le konuştu ya orda Ezo için nasıl üzüldüm, canım benim gel bizde kal başımın üstünde yerim var diyesim geldi. Kız zaten çekiniyor höt höt Kadim' de şöyle iyi iyi ne demek tabi kal filan deyipte rahatlatmadı .
Şimdi ben Ezo'yu baştacı yapsın Ezo' da O'nun yaralarına merhem olsun istiyorum ya ne yapsa kesmez beni ;)
Not : İzlerken hep Söğüt'ün gölgesi peşimde inşallah yine Kadim'in orasına burasına kulp takmaz diye dua ediyorum . Ben şartsız kuralsız sevdiğim için adamın hiçbişeyi gözüme batmıyor sonra söğüt armuda sap üzüme çöp deyince bende takılıyorum uğraş dur :icon_whis
GULBEYAZ76 10-10-07, 07:15 Elçin hanımda az değilmiş hani kırmızıların içinde yaktı geçti.Kadın Kutsalda bıyık bıraktırmamaya niyetli.Hayırlı bir iş için geldik denince 18 lik kız gibi utandı ama sanırım isteme faslıydı beklediği konuyu anlamaya başlayınca bir parça hayal kırıklığına uğradı.
Diğer mahalledeki ilişkiler çok sıcaktı ama artık K&E&E&E&Z maskeli beşler gibi olurlar.
Poğaçalar,çaylar,çörekler,tavlalar.
Dün akşamki bölüm hakikaten çok hoştu...
Özellikle ikinci sezon Serhat Tutumluer'in diziye katılması ile gerçekten izlemesi hayli keyifli bir dizi oldu...Nurgul Yeşilçay ve Serhat Tutumluer gerçekten birbirine yakışan bir çift oldu...Doğru seçim doğru senaryo bir diziyi ikinci sezonda izletmesini biliyor...Herkes rolünde çok başarılı...izlerken büyük keyif alıyorum açıkçası...Tabiki Ezo ve Kadim en büyük etken...gerçekten aralarındaki dialoglar çok güzel...ve bundan sonrada herşey çok daha güzel olacak...
dipnot : Birileri en güzel bakan sanatçılardan bahsetmiş...
Bence unutulmayacak bir oyuncu daha var...Sadece bakışları ile kendini ya da neler hissettiğini bir dizide anlatabilen bir yakışıklı...o da Timuçin Esen...
rhetbutler 10-10-07, 07:25 İlk olarak Ali'nin kalbinin Selim'e takıldığını ve Berrak'ın aslında melek olmadığını daha önce burdan tahmin edenlere :img-hi:.kutluyorum sizi.:good:
Jenerik müziği değişsin diye tutturduk.:icon_whisDaha öncekine göre yeni konsepte biraz daha uyuyor.Melodisi hoş ama sözlerini sevmedim.Önceki aldılar elimden ezo gelini diyordu şimdi ki ölüm bizi ayırsa da beni unutma diyor.Sanki Berrakla Kadim'e yazıldı.Ama diğer kısımların sözleri daha güzel.Ve yeni jenerikte daha iyi olmuş.Yavaş yavaş eski seyircisini ürkütmeden değişiklikler gerçekleşiyor.İlerde daha da iyi olacağına eminim.Bir de bir çekim hatası vardı sanki.Nedim-Elçin anne-Kadim masada yemek yerken yeni ev hakkında konuşmaya başladılar.Sonra Elçin anne-Kadim konuşmaya başladı.Kamera onları masada çekiyor.Yanlarında Nedim de var ama o görünmüyor.Sanırım daha rahat çekim için Nedim'i masadan kaldırmışlar.Gözüme batan bir bu vardı onun dışında kurguda kopukluk yoktu bu bölüm diğer bölümlere nazaran.En azından ben izlerken öyle hissetmedim diyeyim.
ve Kadim'in 2 hafta önce gösterilen poligon sahnesi bu bölüme kısmet oldu.Böyle olunca daha derli toplu oldu sahneler.
Ezo-Kadim yine çok iyiydi.Kış güneşi benzetmesi ve yeni evde geçen konuşmaları çok beğendim.(Yeni ev geçen sezon Fırtına dizisinin çekildiği ev bu arada) Özellikle de Kadim'in repliklerini....Elime birşeyler yapabilmem için fırsat geçmişken sen onu elimden aldın...gibi birşeydi sanırım ve Kadim'in halleri.Yine havalardaydı.Ben çok yakıştırıyorum o halleri ona.(Bir de şu en güzel bakan gözler demişsiniz.Ben Serhat T.den daha aşık bakana rastlamadım.Ya da şöyle söyleyeyim Serhat T.den daha iyi bir aşık görmedim.Çok yakışıyor ona aşık adam rolleri.Ben ki Uğur Polat'ın üstüne oyuncu tanımam ama Sezar'ın hakkı Sezar'a şimdi.:good:)
Debbie'yi sevmedim.Koca kızı nerden bulmuşlar.Ozo da Ozo diye dolandı durdu.O uzun boyuyla Kadim'in kucağındayken boyları nerdeyse aynıydı.Bir sürü masraf yaptırdı Kadim'e.Zaten yakında Nedim yüzünden elinde avucunda birşey kalmayacak.Umarım Kadim arkasından dönen işleri anlarda olacaklara engel olur.Gerçi Nedim yaptığından pişman oldu ama Süreyyanın da dediği gibi imzayı attı bir kere.Nedim'in temiz olmadığını biliyordum.Ama abisinin nişanlısıyla ilişki yaşayacak kadar ileri gideceğini düşünmemişti.Tabi bu tek taraflı bir ihanet olmuş.Sevdiği kadının ve kardeşinin ihaneti, üstüne de kaza Kadim'i bayağı sarsmış.(asiaKadim'in ruh halini çok iyi analiz etmişsin.:good:)Kadim, aradığını Ezo da bulacak.Bunun farkına da varıyor yavaş yavaş.Yeni evde Elçin anneyi ziyarete geldiği sahneler tadından yenmeyecek o zaman.Tadı demişken bizim Kadim de Mithat gibi iyi aşcıymış.Artık Ezoyla yemek yapma işinde de yarışırlar.
Ve son sahne ben yine her hafta olduğu gibi.:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo.
Dünkü bölüm muhteşemdi. Ağzım kulaklarımda izledim. Herkes gereken yorumu yapmış. Sanırım birçoğumuzun kafasına takılan soruların cevabını almış olduk. Selim'in sırrını, Kadim ve Nedim arasındaki büyük sırrı öğrenmiş olduk. Açıkcası Nedim'in Berrak ilişkisine şaşırmadım. Ben Berrak'ı sevdiğinden beraber olduğunu da düşünmüyorum. Kesin abisine rakip olmak için yapmıştır. Aynen yaptığı gibi. Birde utanmadan ikinci hatayı yapıyor. Bir insan nasıl bir nefret duyarki abisine bu kötülüleri ikinci kere yapar. :icon_evil
Ballı Ağa ve Nur arasındaki ilişkiyi asla onaylamıyorum. Keşke Ballı ağanın karşısına birini çıkarsalar. Nur ile bir sonları olacağını düşünmüyorum. en azından benim midemi bulandırıyor. :img-fie:
Jenerik müziğinin değişmesine bende çok sevindim. Ama yanlış hatırlıyor olabilirim sözlerde "unutma beni" gibi bir nakarat bölümü vardı. Bu dizide kime hitap ediyor...:img-huh: Elbette bir önceki müzikten daha iyi. Ama ne bileyim sözler biraz kafamı karıştırdı. Sanki sadece müziği değiştirdik görün işte demek için yapılmış gibi geldi. Yinede ikinci bir kere tekrar dinlemekte fayda var. Kesin yargı yapmamak lazım. :icon_ange
Kadim ve Ezo'nun odalarına gittiklerinde gün içinde geçirdikleri günü hatırlamaları çok güzel sahnelerdi. Kadim'in Ezo'nun evine gittiğinde itirafı çok dürüstçeydi bence. Elçin Anne için "ona faydalı olmak istiyorum, sen bunu engelledin" gibi bir cümle kurdu. Bence çok dürüstçeydi.
Aşk yakın diyorum....:bella Sevgiyle kalın.
güzel gözlülerimize....:happy0064
arkadaşlar bu nasıl bir jenerik müziği idi..
beni mahvetti,:img-cray:
gözlerimi yumdum veee
sanki şarkıyı kadim söylüyormuş gibi dinledim..
ağlayacaktım nerdeyse..
çok duygulu, çok sevgi yüklü bir şarkı yapmışlar..
tam da ezo ile kadimin birbirleri için gönüllerinden geçenleri dile getirmiş bu şarkı
ama maalesef çaresizlik dökülüyordu nağmelerinde, bilenen ve kaçınılmaz bir sonun çaresizliğini anlatıyordu... içimi yaktı..:icon_sorr:img-cray:
kim söylüyor bu şarkıyı?
bu konuda emeği geçen herkese teşekür etmeyi boynuma borç biliyorum..
eveet gelelim bizim müthiş ikiliye..
tabiki ezo ve kadim yanyana çok güzel duran bir çift..çok yakıştırıyorum ilk gördüğüm andan beri..
kadimi de sevdim
ezoyu da sevdim..
bu bölümde ikisinin olduğu sahnelerde sanki biraz acele edilmiş gibi..
ama yinede onları yanyana görmek ayrı bir keyifti benim için
gece yanlız kaldıklarında birbirlerini düşünsünler istiyordum...
eveett oldu..
mutlu geçen bir akşam sonrası yataklarında ikisini de uyku tutmadı..
ikiside fotoğraflara baktı, yüzleri aydınlandı..onlarda mutluydu bizde:happy0064
artık birbirlerini incitmeden aralarındaki çekimin etkisi ile yavaş yavaş birbirlerine yaklaşsınlar istiyorum...
çaktırmadan çaktırmadan...
Jenerik müziğinin değişmesine bende çok sevindim. Ama yanlış hatırlıyor olabilirim sözlerde "unutma beni" gibi bir nakarat bölümü vardı. Bu dizide kime hitap ediyor...:img-huh: Elbette bir önceki müzikten daha iyi. Ama ne bileyim sözler biraz kafamı karıştırdı. Sanki sadece müziği değiştirdik görün işte demek için yapılmış gibi geldi. Yinede ikinci bir kere tekrar dinlemekte fayda var. Kesin yargı yapmamak lazım. :icon_ange
Kadim ve Ezo'nun odalarına gittiklerinde gün içinde geçirdikleri günü hatırlamaları çok güzel sahnelerdi. Kadim'in Ezo'nun evine gittiğinde itirafı çok dürüstçeydi bence. Elçin Anne için "ona faydalı olmak istiyorum, sen bunu engelledin" gibi bir cümle kurdu. Bence çok dürüstçeydi.
Aşk yakın diyorum....:bella Sevgiyle kalın.
sevgili ulkuk;
ben müziği çok beğendim ..
açılımı bu günler için değilde bir gün gelip veda edip giden birinin sözleri...
gitmek zorunda olan birinin sözlerini iletiyor bu şarkı bize..
sanki sevdiği her şeyi bırakıp giden biri..
istemese bile ...
inşallah dizinin sonunda kadimi öldürmezler...
dün arkadaşlarla burda konuştuk, şimdi benim aklıma bu soru takıldı ..
sanki kadim güzel gözlüsüne söylemiş bu dizeleri...:icon_sorr
Elçin hanımda az değilmiş hani kırmızıların içinde yaktı geçti.Kadın Kutsalda bıyık bıraktırmamaya niyetli.Hayırlı bir iş için geldik denince 18 lik kız gibi utandı ama sanırım isteme faslıydı beklediği konuyu anlamaya başlayınca bir parça hayal kırıklığına uğradı.
Diğer mahalledeki ilişkiler çok sıcaktı ama artık K&E&E&E&Z maskeli beşler gibi olurlar.
Poğaçalar,çaylar,çörekler,tavlalar.
işte benim dumur olduğum sahne..
sırf kutsal ustaya yakın olmak için daha dün tanıştığı ezo ile oturmayı kabul etti..iyide elçin hanım, kadimle nedim de seni bunca yıl anne bilmiş, anne yerine sevmişler.. onlar seni anne olarak görüyor ama elçin anne aklı bir karış havalardaydı..oğlanlar çabaladı, elçin annelerinin ruhu duymadı..
kadimle nedim de anneden yana pek bahtsızlar:icon_sorr
ayol bi dur be kadın..evin yanmış
hiiiçç umurunda mı...kime diyom alooo..:img-help:
adamı iki kere gördün topu topu bu ne evlilik merakı..
nasıl olsa evim yandı gider kutsal ustanın evine mi otururum der gibi oldu ..değildi ama öyle gibi oldu..
bu arada eylülle kutsal ustanın halleri beni yerlere yıktı..
baba yene...
bıyıklarını...
ve kutsal usta nasıl geri geri düzeltti bıyıklarını:img-hyste
valla ben sarkıyı sevmedım o ne 23 nısandakı gıbı sade ve tek nakarat alısamadımmı ne ama cokkkkkk super otesı bısey sarkıdq olum sozunu bır daha duymak ıstemıyorum kımse olmesım zaten bızım dızının kotu karakterlerıde pek seker komık ınsanlar onlarda olmesın ...
simdi bu kızın anasını bırgunlugune musade altında tutarlar alın sıze guzel bır gun daha ...ben bıse hayal ettım sımdı kız gece yarısı sayıklar korkarak kalkar ezo kadımı cagırır kadım odaya gırer ve bızım kız kadıme sende kal der o gece ezoyla kadım aynı odada bırın kızın sagında bırı solunda uyurlar sabah kalktıklarında kendılerını el ele bulurlar ayyyyyyyy super olur ya ....mesela kadım evı boyama ısınede yardım edebılır dımı...allahtan kadımın tek sorunu kafadan yanı bı kactane tahta eksık ıcım rahatladı ama amelıyat falan dıodu neyse
insallah faragman ve muzıkte bızı duydukları gıbı sımdıde benı duysunlar huuuuu özetı en gec persembe ıstıyoruz ve ozet ayrıntılı olsun fragmanda cuma gelsın ve boyle guzel fragmanlar olsun..........
Öncelikle yazım gurubumuz Oya Yüce ve tüm ekibe teşekkürler...
Bir bölüm mantık hatasına maal vermeden ancak bu kadar güzel işlenebilirdi. Tüm alkışları hak ediyorlar:happy0064:happy0064
Jenerik müziğimizi harika buldum. Çok duru ama aynı zamanda otantik olmuş.
Ezo Gelin türkümüzü de bölüm sonu jeneriği yapmaları ayrı bir incelik doğrusu...
Gelelim yorumlara...
Bu bölüm aşka atılan ilk adımdı sanki...
Elçin&Kutsal - Ballı&Nur - Meryem&Selim ve Ozo&Kedim
Elçin anne kırmızılar içinde çok tatlı, Kutsal Usta ile beraber sahnelerinde ikisi de çok heyecanlıydı...
Ballı-Nur ilişkisine karşıydım belki ama bu bölümısındırdı beni özellikle Ballı'nın Nur'a elini uzattığı sahne harikaydı. Aşklarıda yollarıda açık olsun...
Selim Ali'nin kalbini taşıyor, Meryem Ali'yi kalbinde yaşatıyor ve bizim bahtsız ikili tuhaf bir aşinalıkla aşka başlıyor. Hayırlısı olsun...
Nedim bence bu kadarını bile hak etmiyor ama kardeş sonuçta...
Kadim gerçek bir abi olarak daha bir sevdirdi kendini ama bizim her şeyi bildiğini sanan Nedim yine aldanıyor abisinin bir şeyden haberi olmadığını düşünerek ve Süreyya ile iş birliği yapıyor.Sonuçlarına da katlanacak tabi...
Berrak kızımız adı gibi berrak olamamış malesef ve ihanetin en büyüğünü yaşatmışlar Kadim'ciğimize ve sonuç ortada ihanet, öfke, hız, kaza, ölüm ve geride kalan bir kış güneşi...
Ezo nasılda tanımış mendabur Kadim'i her korktuğunda bir bulut arkasına saklanan kış güneşi şimdi bile bile yaz mevsimine tutuluyor, tutunmak istiyor.
Debbie...
Mümkünse bir 30 bölüm konuk oyuncu olarak ayak altında dolansın dedim izlerken çünkü bizim ikiliyi aile gibi görmeme sebep oldu prenses...
Yemek sahnesi, merdiven sahnesi, oyuncak sahnesi, pamuk helva sahnesi, fotoğraf sahnesi hepsi mükemmeldi ama en beğendiğim balon sahnesi oldu.
Kedim nasılda korkuttu Ozo'yu ve ardından bir şişe suyu çantadan çıkarıp uzattı ya işte dedim tam bir çekirdek aile:img-icecr:img-icecr
Son olarak son sahne...
Aslında iç seslerin konuşmasını bekledim o an ama gözleri ve mimikleri ile öyle güzel anlattılar ki sözcüklere yine gerek kalmadı gülen iki suret ve son...
Gel salı gel....
rhetbutler 10-10-07, 07:52 Ve Elçin Anne.Çok tatlıydı yine.Sanki istemeye geliyorlar.Kıpır kıpırdı.Kutsal usta lafa hayırlı bir için geldik'le başlayınca çok güzel oldu.Elçin anne bayılacaktı heyecandan.Ezonun teklifini kabul ederek bizde yeni bir mahalleye taşınmış oluyoruz.Eski mahalledeki oyuncular jenerikten çıkarılmış bu arada.Artık Kutsal Usta ve Elçin annenin komşuculuk oynamasını keyifle izleyeceğiz.Bu arada Zeki'nin annesini de görücekmişiz gibi görünüyor.
Kutsal Usta -Eylül ve Zekinin sahnelerini çok seviyorum.Özellikle Zeki'ye bayılıyorum.Artık daha fazla göreceğiz onu da.:happy0064
Şimdi nedir;Ballı ağaya kocaman bir alkış.En çok bu sahneden eğlendim.Seyit, acısını Meryem'i kullanarak çıkaracak.Haftaya o evdeki gizli(nasıl gizliyse:img-pilot) kameradaki görüntüler deşifre olacak gibi.
Bu hafta bende rahatsızlık duymadım diğer karakterlerden.Ballı ağanın hikayesinin sona ermesini istemiyorum.Hatta Ballı Ağayı sevmeye bile başladım.Ezoyla bağı kopmasın hikayenin bütünlüğü açısından.
Haftaya yeni bir dizi başlıyor.Binbir Gece 22.00 ye çekiliyor yine.Bakalım biz 20.00 de mi kalacağız yoksa BBGnin karşısına mı alınacağız?Bakalım kanal nasıl bir politika izleyecek?Ve bu Ezo Gelini nasıl etkileyecek?
Bu arada yeni sponsor edinmişiz.Hayırlı uğurlu olsun.Ve reklamlarımızda artmış.Bunlar gayet güzel gelişmeler.
Günaydın günaydın....
Nasılız arkadaşlar akşamdan sonra..
Geç giden erken geleni oynuyorum bugün.. haydi Bismillah yorumlarıma başlayayım..
Ben Kutsal usta ve onun mizahi tarafının işlendiği yerlerden başlamayı tercih ettim bu sefer..
Kızlarla konuşurken işlenilmek istenilen karakter hazır cevap,dikte rejimlerini aratmayacak:) kuralları olan tatlı sert, duygusal ama komik biriydi...
Eğleniyorum ve hoşuma gidiyor onu izlemek.. buradan olağanüstü ses tonuna alkış...:img-hi:
Fondip süt bitcek sahneleri de tatlıydı... tatlı...
Ve ta ta ta tam... Ballı-Nur romantizmi...
Yahu onun eline tesbih filan daha çok yakışıyor dedik... imece ağam dedik... sen fakiri,düşkünü kollla dedik... Seyit fasülyeden mafyasına haddini bildir dedik..
Ama yok, o ne yapmış,
İki dirhem bir çekirdek iki arada giyinip... neredeyse Romeo kesilip balkonlardan atlayacak...( esas oğlan Romeo'muz balkona tırmanır.. bizim ki tersi:) )
Tövbe tövbe..
Elçin annem datlıların datlısı gaymaklıların bidanesi... ne şıktı öyle...
Tüm bölümlerin içerisinde en şık olduğu bölümdü..
Kırmızı da ne yaraşmış, güler yüzüne... zarif kıyafetinin göz alıcı broşun da değinelim... asalet dedim.. yürü gözler açılsın Suna ablam benimmm.... dedim..:img-yes:
Kıpır kıpır gelinlik kız misali heyecanlar basmış..
Bu arada masada ki Kadim Nedim gerginliğinde, Kadim'in ''oğlum ben senin hücrelerini görüyor.. dahası tahmin ediyorum'' tavrı etkiliydi...
Hava parçalı bulutlu şimdilik.. her an Tayfun neyin kopabilir...
Nihayet göremediğimiz Poligon sahneleri...
Hocası yanında Kadim atışta....
''Birine tutunmak istiyorum..
olmuyor.. hiç kimse tanıdık gelmiyor..''
İç karanlıklarından bir demet yüzeye çıkmış...
Yine de doktor Emre nasıl biri? diye sormak aklın bir köşesinde...
Ezo.. Ozo.. 0zo..:img-in_lo sen nelere kadirmişsin?
Ahh bayıldığım sahneler.. Cevacım anlıyorsun değil mi?:)
Rosalinda-Louis Alberto çıktı meydane... hepside birbirinden şahane...
Meryem hanımefendüü.. Moss'a ortak falan herhalde...
Bu ne uyumdur.. bu ne hızlı bir adaptasyondur.. hep fönlü... hep bir bakımlı..
İki arada Spa bakımıda yaptırıyordur bu hanım....
Ezo'ya bak... çık çık.. hala basma entari... Benim Rosalinda'm aşmış.. uçmuş... kopmuş...
Ama esaslı sözleri de patlatmış...
Türk filmlerinde esas kızlar; ''namuslu iyi kızlarmış...'' bak bak.... günün incisi!
Gözüme iğreti gelen bir sahne de Eylül'ün Nedim'i izlerken ki halinin normal karşılanışı.. + kızcağızın Will Turner'ı görmüş gibi çarpılmış hali...
Ne zamandan beri patronun odasını dizikleyen şefin kızı ''gel bakalım meraklı fare '' diye sırtı sıvazlanarak pışpışlanıyor...
Hayır birliktemi büyüdüler acaba.. desem... neyse işte..
Heyt beh... bir yakışıklı geliyor....
İki yanı yeşillikli yolda... bir dizi nasıl güzelleştirilir.. parlatılır gösteren oyuncumuz geliyor...
Ağır abi hallari birine bu kadar akışır mı? yakışır...:good:
Kadim dostumuzun eve yürüyüşü ve Ezo'yu tamda kağıtları kazırken yakalayışı çok hoştu....
Deyim yerindeyse... tadından yenmez sahnelerdi bunlar...
İltifatlar... ama nasıl da Kadim'in eline malayı tutuşturdu Ezo'm.. aferin...
Ezo'dan inciler; kusura bakmayın sarayların kirası biraz yüksek...
Kadim'den itiraflar; işe yarar hissetmiş olacağım şeyi elimden almana kızdım....
Bak patır patır dökülmüş Kadim... ciddi bir itiraf bu... iç dünyasını kimselere güvenip dökemezken, belki de ilk kez hissettiklerini hekim olmayan birine anlatıyor... bu sapır sapır sökülmeler devam edecek bak görün derim ben forumdaşlarım..
Sonra Emre efendinin gelişi ve küskün gidişler...
Oy oy oy hiç kıyamayız ki... Efeler gibi heyy.. Efeler gibi heyy...
Derken, fasülyeden mafya Seyit'in onun mekanını basan Ballı ağama melül melül bakışları... ben bu kötü adamdan hiç korkmuyorum yahu... esaslı bir Aziz yapacatı ki.. ki o da çok tatlıydı..:)
One eldi öyle Ballı ağa da.. kehribar bir tesbih.. kürekden heybetli bir sığınılacak el yani dikkat ediniz... yürek falan değil... el devasa boyutta hemide...
Şimdilik bu kadar bir ikinci yorumum daha olur arkadaşlar.. hazır zamanım varken..
sevgiler..
Jenerik müziginin değişmesi iyi olmuş. Ben hem jenerik müzigini, hem de yeni jeneriği beğendim. Nur Hanım-Ballı Ağa ilişkisi de, Meryem-Selim muhabbetindeki kopukluk da ortadan kalktı. Hikayeler birbirine daha iyi entegre oldular gibi gözüküyor. Öykü yavaş yavaş yeni mecrasına oturmaya başladı. Kuyumcu sponsor olması da iyi haber. Repliklerin güzelliğine rağmen Ezo-Kadim sahneleri olabileceği kadar iyi değildi. Garip İtalyanca benzeri konuşmalar, yangınımsı abuklamalardan kurtuldugumuz için buna da şükür diyorum. Zaman içinde bu tür hataların daha da azalmasını diliyorum.
Kanal D Salı günleri TMC'nin yeni dizisi Sessiz Fırtına ve 1001 Geceyi arka arkaya yayınlanacak gibi gözüküyor. Bakalım bu durum reytingleri nasıl etkileyecek. Ezo Gelin SF'nin mi, BBG'nin mi rakibi olacak göreceğiz....
geçen haftaya göre biraz vasat bir bölümdü :icon_whisama yinede beyendim.sonunda poligon sahnesini izledik kadim in doktora emre hakkındaki sorusuna doktorun mükemmel bir genç cevabı harikaydı ama doktor kadimin moralini düzelteyim derken daha beter etti:img-hyste ya anlamadığım diziyi pür tikkat izliyorum ama bitince hiçbişey aklımda kalmıyor :img-blushgalıba aşırı konsantre den ama en güzel sahneyi unutmadım ezo nun kadime kış güneşi benzetmesi çok güzeldi :img-in_lo:img-in_loözel haber :img-cool2sizde fark etmişsinizdir ev değişti dün çekim için gelmişler annemin iş yerine evin sahibiyle anlaşamamişlar :icon_sorradam çok para istemiş :icon_sorryeni fragman müziğini değiştirmek için bir haftadır uraşıyorlarmış ama uygun müzik bulamamışlar yeni müzik tende pek memnun değilmişler daha iyi bir müzik bulunursa deiğişicekmiş annem de hemen gönüllü olmuş ben size bulurum diye:img-yes:bu arada yeni bölümle ilgili bir bilgi gerçe siztahmin edmişsinizdir ama ballı ve seyid fena çatışacakmış :img-gun:evin değişmesine üzülmedim ama onları yakından görmek isterdim :icon_sorr e kem talihşimdilik bu kadar
rhett-butler8/1 10-10-07, 08:00 nedime ilk başlarda üzülüyor....kadimin davranış şeklini onaylamıyordum.tabi altındaki sebebi bilmediğimizden suçlamak kolay....şimdi ise nedimi suçladığım gibi....bu kadar rahat bir şekilde abisi ile dialoga girip....ara ara triplerde bulunması...berrakla olan ilişkini kadim bilmiyor diye düşünüyorsun ama sen biliyorsun ya nedim..bu ne ikiyüzlülük.....yaptığın büyük ihanet yetmemiş gibi şimdide abini batırmaya çalış...
ileriki bölümlerde işin aslı ortaya çıkınca nedimin zırlak şekli ile şu replikleri söylerse şaşırmam...
"senin gölgende büyüdüm...hep senin gibi olmak istedim..eziktim...küçüktüm ...ufacıktım"....tabi bide ben ekleyeyim nedimcim.."ahlaksızdım".:img-beee:..pişmanlığı şimdi kendini göstersede ....nedimin affedilir bir tarafı yok...
hanigimiz ailemizden birisini....yakınımızı bu kadar kolay harcayabilir....
....ezo kadim atışmasını seviyorum...yalnız ezonun devamlı surette kadimle atışma yaratmak için ....ortam hazırlıyormuş gibi bir hisse kapıldım...mesela;otel odalarında....kadim hadi git der gibi baktığı her sahnede...ezo biryolunu buluyor ve yeni bir lafı gediğine koyma şekli geliyor..
yani hoş bende hoşlanıyorum ...çok ama çok eğlenceli...ama çekingen ezo gidiyor ve aşık olmaya ramak kalmış ezo....kadimle iki laf daha fazla etmenin yollarını buluyor...
yoksa senaryo bunu hedefliyor ...ve bende anlamış mı bulunuyorum...:img-wink:
filintam ne dersin ?
bir ara güleceksiniz ama selimin ali olduğunu bile düşünmüştüm...meryeme kaçamak ve tedirgin bakışlarından böyle hissetmiştim....doktorumuz estetik ameliyatı ile aliyi ettimi selim:img-hyste:img-hyste fikir üretme konusunda sınıfta kalmış oldum....ama iyi bir korku film kurgusu yapabilirim..:img-fear2
ballı ağa akşam bana pek bir karizmatik geldi...nura elini uzatıp "hadi"diyince ben bir etkilendim ki sormayın....sebebi yok..ballı ağanın delisi değilim inanın ama etkilendim işte..:img-in_lo:img-hyste (tabi ilişkilerini onaylamıyorum o ayrı bir durum)
kutsal ustanın bıyık yeme halleri ekrana gelince bende kızı gibi "yeme şunları"demek istiyorum...:img-beee:
517 ile ezonun yeni yeni atışlamalarını bekliyorummm..:img-yes:
jenerik için bende memnun oldum ama yinede güzel bir müzik bulunamamış..gelen gideni aratmadı ama ....daha etkileyici olabilirdi..:img-yes:
ahaaaaa bbg 22 yemi alınıyo emin olun ezoda 22. de(nerden mi biliyorum showun genel müdür milliyet tvye bi röp vermişti orda aynen böyle dmeişti...ezonun rakibi bbgdir diye) şimdiden hayırlı olsun 80 kuşağı arkadaşlarım ben 90 sonlarını zor hatılıyorum(87li olunca tabi) ama nedense candy yi antoniyi vee terryi:img-in_lo hatırlıyorum.tekrarlarını izlemişimdir heralde..
ya bu dizide çok değişik bişey var replikler çok şahane değil yani çok doğal değil gerçeğe uygun değil belki ama başka başka samimiyetler var...mesela kadim gibi böyle kış güneşi kıvamında genellikjle kışın rast geldiğimiz adamla ezo gibi anadolunun bağrundan kopmuş hiç kirlenmemiş samimiyetinden saflığından gram ödün vemeyen dobra vahşi kedinin birbirini yemesi sonra aşık aşık bakmaları sonra yine birbirlerini yemesi sonra yine :img-in_lo
ve aslında saçma gigi görünen olmaz gibi duran bu ikili deliliği bu kaadr samimi oynayan iki oyuncu bu kaadr abuk rolleri bu kadar inanarak oynayan yetenek harikası.... yani benim en azından diziden etkilendiğim nokta bunların kesişimi işte ....aradai gereksiz kişiler sahneler eksik yönetim kurgu bunkların arkasında kalıyo o kadar bağlıyoki...
demogoji oldu ama ben ezo ve kadimin candy ve terrye benzediğine daha çok inanmaya başlamak istiyorum..fafir ama gerçek, vahşi köylü kızı ukala patron terry pardon kadim:happy0064
edit: bu arada derry ezo ve kadim üçlüsü çok şekerdi ya biri bizi gözetliyor kıvamında sabahtan akşama onları gözetleyesim geldi..ne sapığım yavs
Dün akşamki bölüm hakikaten çok hoştu...
Özellikle ikinci sezon Serhat Tutumluer'in diziye katılması ile gerçekten izlemesi hayli keyifli bir dizi oldu...Nurgul Yeşilçay ve Serhat Tutumluer gerçekten birbirine yakışan bir çift oldu...Doğru seçim doğru senaryo bir diziyi ikinci sezonda izletmesini biliyor...Herkes rolünde çok başarılı...izlerken büyük keyif alıyorum açıkçası...Tabiki Ezo ve Kadim en büyük etken...gerçekten aralarındaki dialoglar çok güzel...ve bundan sonrada herşey çok daha güzel olacak...
Bence unutulmayacak bir oyuncu daha var...Sadece bakışları ile kendini ya da neler hissettiğini bir dizide anlatabilen bir yakışıklı...o da Timuçin Esen...
NIGHT
selamlar arkadaşım, evet o birileri ben,Filinta ve Tubi idik..
Timuçin Esen'in de hakkını yemeylim.. hakikaten iyidir..
(asiaKadim'in ruh halini çok iyi analiz etmişsin.:good:)Kadim, aradığını Ezo da bulacak.Bunun farkına da varıyor yavaş yavaş.Yeni evde Elçin anneyi ziyarete geldiği sahneler tadından yenmeyecek o zaman.Tadı demişken bizim Kadim de Mithat gibi iyi aşcıymış.Artık Ezoyla yemek yapma işinde de yarışırlar.
Ve son sahne ben yine her hafta olduğu gibi.:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo.
rhetbutler arkadaşım...
sağolasın... çok teşekkür ederim...
Kadim yarasını kapatmak için zor biri olmayı seçmiş... ama bizim Ozo'muz onun bu karanlık taraflarını bir bir ışığa döndürecek....
Kadim, Nedim ve Süreyya'nın görüştüğünü öğrendi. Hatta Süreyya'nın Türkiye'de bir atılım peşinde olduğunu geçen hafta arkadaşıdan öğrendi. Herhalde onlara karşı bir atak yapar diye düşünüyorum. Çünkü Nedim'in onunla görüşmesini gizlemesinin bir nedeni olmalı diye düşünecektir. Hatta sürekli kardeşine kredi işini sorup duruyordu Kadim. Bir an önce gerçekleri öğrenmek için Nedim'in ardından işleri takip etmesini diliyorum. Yoksa parasız pulsuz kalacaksın Kadim. Kalacak bir evi bile yok. Zavallıcık otelde kalıyor.
Kadim, Nedim ve Süreyya'nın görüştüğünü öğrendi. Hatta Süreyya'nın Türkiye'de bir atılım peşinde olduğunu geçen hafta arkadaşıdan öğrendi. Herhalde onlara karşı bir atak yapar diye düşünüyorum. Çünkü Nedim'in onunla görüşmesini gizlemesinin bir nedeni olmalı diye düşünecektir. Hatta sürekli kardeşine kredi işini sorup duruyordu Kadim. Bir an önce gerçekleri öğrenmek için Nedim'in ardından işleri takip etmesini diliyorum. Yoksa parasız pulsuz kalacaksın Kadim. Kalacak bir evi bile yok. Zavallıcık otelde kalıyor.
Ben istiyorum ki klasik şeyler olmasın yani Nedim daha beter işlere bulaşmadan Kadim birşeyler öğrensin ve iflas falan etmeden toparlansınlar..Ama şu üstünü koyulaştırdığım bölümü görünce acaba geçici bir iflas durumu olsa Ezo ve Elçin'in evinde kalmak zorunda kalsa nasıl olur :img-wink: :img-wink:
Elçin annenin elbisesi yeniydi yangından kurtaramamış eşyalarını ama biizm Özo'nun bırakın elbiseyi çantası bile duriii nasıl iş bu :icon_whis
Bu dipnota katılmamak mümkün değil kesinlikle diğer isimlerle beraber favorim :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
GULBEYAZ76 10-10-07, 08:34 Ev iyi kötü tamir oluyor önümüzdeki bölümde büyük ihtimal taşınma gerçekleşir ama ev eşyamız yok bunun için bir sponsora ihtiyaç var sizin aklınızda biri varmı?
Bu Osmanda ne adammış 1,65 boyunda hem güzel hem şirinden sonra Elçine aldığı kırmızı elbise ve cuk oturmasına ne diyeceksiniz.
Adam yere bakıyor fazla konuşmuyor ama ajans sahibi olsa ancak bu kadar tanır mankenlerini.
Sen neymişsin be Osman.......
Elçin annenin elbisesi yeniydi yangından kurtaramamış eşyalarını ama biizm Özo'nun bırakın elbiseyi çantası bile duriii nasıl iş bu :icon_whis
al benden de o kadar ya ..senaristler ezonun kezban gibi gezmesini istiyolar ortalarda öylecene...bu kadar kötü görünmek zorunda mı ya sonuçta eşyalar yandığına göre ezsonunda daha göze batmayacak sadelikte şeyler giymesi gerekir...amazontalığında bi kurlı var ...özensiz belki ama dikkat çekmeyecek kadar özensiz giyinilir... başörtüsünün tepeden düğüm atılmasına anlam verememeye devam ediyorum sanırım o kıl düğüm atılmayana kadar yazacağım ...yok yani badana yaparken anlarım da dışarda alışveriş merkezinde niye dağdan inmiş şehre ezo gibi gösterilmeye çalışılıyo.. ezonun antepteki kıyafetleri çok daha şekerdi
[img=http://img512.imageshack.us/img512/1238/bulutqf4.th.jpg] (http://img512.imageshack.us/my.php?image=bulutqf4.jpg)
hele şu haline bitiyorum...şalvarlı hali bile şimdikinden çok daha iyiydi bence...
[img=http://img229.imageshack.us/img229/5715/k1ee1.th.jpg] (http://img229.imageshack.us/my.php?image=k1ee1.jpg)
Kanalların dünkü genel sonuçları belli olmuş.:icon_whis
kanal d:31,3
Show tv:13,6
Atv:7,9
E dizimizin 1. sırada olmadığı belli oldu. Malum dizi birinci olmuş her zamanki gibi:img-cool2
Dünkü bölüm gerçekten harikaydı. Keşke mahalleden ayrılmasalardı. (Gerçi ezo ve kadimin sık sık görüşecek olması harika ama:)) Şimdi mahalledeki insanları göremeyeceğiz. Zaten tam dikkat etmedim ama yeni jenerikte yoklardı. Süreyya kalıcı galiba:img-cool2
Hala Nedim ve Berrak olayına inanamıyorum. Zaten Süreyya ne zaman sen istemeden ya da sen almadan sana birşey verdi ki demişti. Nedim de eski defterleri açma demişti. Ben o zaman anlamıştım böyle olduğunu. Yani anlayamıyorum. Sen hem abinin nişanlısını ayart. Sonra bana güvenmiyorsun ayaklarına yat. Sonra bunu bahane göstererek arkasından iş çevir. Bir de sözde pişmanlık lafları söyle. Bu Nedim neymiş ya. Eylül odasına bakarken düşündüm bu Nedim eylülün de başını yakar. Sevimli görünüyor ama asıl sevimlilerden korkacaksın:) Haklısın Kadim güvenenemekte yerden göğe kadar haklısın. İnsanın kardeşi ve nişanlısı bunu yaparsa insan kime güvenir. Ölüm korkusu duymakta da haklı. Nedim herşeyi yapabilir. Araba kullanamamasının da sebebi ölüm korkusu bence. Keşke ileriki bölümde flasback ile kaza anını gösterseler.
GULBEYAZ76 10-10-07, 08:47 Ezo hanım yazmasından çiçekli fistanından ödün vermiyor ama göğüs friğini o biçim verdi bu akşam.Küçük kız otelde ozo da gelsin derken asansörün önünde bilmem fark ettiniz mi?
O ayakkabılardan nefret ediyorum.Çantadan da kafasındaki kukelatadan da.
bnm en sevdigim kısım yeni evdeki tartısmalarıydı,
ezo iyi bir ders verdi kadime, tek yardımın parayla yapılamayacgını al eline sıkıysa mala yap di mi ama,
yalnız beni orda hemen emrenin gelmesi cok etkiledi acıkcası ne kadar kadim-ezo favorim olsa da emre de haketmiyo mu sizce ezo'yu iyi gunde kotu gunde hemen yanında dostu sırdası. tek hatası emrenin ezonun meslegini tıpcılar gecesinde meslegini süslemeye calısması.halbuki buna karsılık kadim yanında ezo'yu gezdirmekten hiç de utanmadı, ve de emre gibi konusmasından utanıp susturmuyo dinliyo her zaman hem de zevkle,
ama ezo artık dayanamayıp soyledi ya damaarıma basınca dilim de catallasıyo ne dogru soyledi ama :)
Ezo hanım yazmasından çiçekli fistanından ödün vermiyor ama göğüs friğini o biçim verdi bu akşam.Küçük kız otelde ozo da gelsin derken asansörün önünde bilmem fark ettiniz mi?
O ayakkabılardan nefret ediyorum.Çantadan da kafasındaki kukelatadan da.
onun farkında değil ki eğilince yakası biraz açık olsa bile engelleyemezsin hele o tur kumaş elbiselerde...
bu arada ben farketmemişim...
birileri okuyosa ezonu imajını bu kadar kör göze parmak şekilde yapmasın eskiden antepte giydikleri bile dediğim gibi çok daha zarifti ya değişim değil daha sade şeyler yine ama zarif olsun istiyoruz ...yani o süslüler gibi olmasın zaten su gibi berrak ezomuz
Kanalların dünkü genel sonuçları belli olmuş.:icon_whis
kanal d:31,3
Show tv:13,6
Atv:7,9
E dizimizin 1. sırada olmadığı belli oldu. Malum dizi birinci olmuş her zamanki gibi:img-cool2
Dünkü bölüm gerçekten harikaydı. Keşke mahalleden ayrılmasalardı. (Gerçi ezo ve kadimin sık sık görüşecek olması harika ama:)) Şimdi mahalledeki insanları göremeyeceğiz. Zaten tam dikkat etmedim ama yeni jenerikte yoklardı. Süreyya kalıcı galiba:img-cool2
Hala Nedim ve Berrak olayına inanamıyorum. Zaten Süreyya ne zaman sen istemeden ya da sen almadan sana birşey verdi ki demişti. Nedim de eski defterleri açma demişti. Ben o zaman anlamıştım böyle olduğunu. Yani anlayamıyorum. Sen hem abinin nişanlısını ayart. Sonra bana güvenmiyorsun ayaklarına yat. Sonra bunu bahane göstererek arkasından iş çevir. Bir de sözde pişmanlık lafları söyle. Bu Nedim neymiş ya. Eylül odasına bakarken düşündüm bu Nedim eylülün de başını yakar. Sevimli görünüyor ama asıl sevimlilerden korkacaksın:) Haklısın Kadim güvenenemekte yerden göğe kadar haklısın. İnsanın kardeşi ve nişanlısı bunu yaparsa insan kime güvenir. Ölüm korkusu duymakta da haklı. Nedim herşeyi yapabilir. Araba kullanamamasının da sebebi ölüm korkusu bence. Keşke ileriki bölümde flasback ile kaza anını gösterseler.
bence başka insanların ölümüne sebep olmaktan korkuyor.
ay ayy ne anlatayım ki bayıldım adeta harika bir bölümdü ezonun alışveriş merkezindeki halleri zaten izlenmeye değerdi :img-in_loama evi temizlerken kadim geldi yardım edecekti hemen doktor geldi kadimde çok üzüldü ama neyse yinede güzeldi.kadimin nedimi o bayanla görmesi iyi oldu kimin dost kimin düşman olduğunu anlar en azından..yeni bölümü merakla bekliyorum..:happy0064:happy0064
Sevgili Arkadaşlar
Akşamdan beri baya bir ilerlemiş olan ve bir sürü de yeni üye girip yazmış olan forumumuzun bütün bu halinin reytinglere yansımasını dileyerek yazıma başlıyorum. Birncisi Ezo ve Kadim sahneleri bu hafta bir harikaydı.
Evde Ezo tamirat yaparken Kadim'İn gelip sitem etmesi, Ezo'nun ona laf sokması en beğendiğim sahnelerdendi.
Kadim'İn "yaşadığıma bir tanık arıyorum" lafı çok dokundu bana. Canım yaa.. Yanında birisi olsun tutunacak birisi onu anlayan birisi olsun istiyor.
Kıskançlıktan da ölüyor bu arada Emreye... Ama bu hafta Emre ile ikisinin arasındaki gerginlik iyice belli oldu.
Nedim'in şmdi psikolocik analizini yapacak olursak, çocukluğundan beri kıskanmış Kadim'i onun herşeyin iyisine sahip olduğunu, herkesin onu sevdiğini falan düşündüğünden onun canını yakmak istemiş sanırım ve Berrak'ı ayartıp onunla birlikte olmuş. Herşey Kadim'in değil aynı zamanda benimde diye bunu kanıtlamak istemiş.
Belki de direksiyonda Kadim yoktu!! Berrak vardı ve kazayı Berrak yapmış olabilir. Kadim bunu saklıyor belki de.
Ah Kadim , Ahh... içindeki karanlığı bir tek Ezo aydınlatır.. bu hafta sen de bunun farkına vardın..
Son sahne güzeldi ama biraz uzatmışlardı onun yerine daha ikisinin diyaloğu olan bir sahne olaydı... Aman neyse buna da şükür..
Jenerik, müzik, replikler,v.s herşeyin en iyi olduğu bölümdü bu, pek beğendim..
GULBEYAZ76 10-10-07, 09:45 İtiraf ediyorum ben müzik falan duymadım inanın şaka yapmıyorum ama ben E&K ikilisine bakmaktan, bir tek onların sesine ve konuşmasına odaklandığımdan mıdır bilinmez en son sahnede klasik ezo gelin türküsünden başka birşey duymadım.
Benim acilen bir psiyatr bulmam lazım aşkım Emrede bizim kıza yardım ediyor bir an önce bitse şu badana boya işide bende şu ruh halime bir baktırsam.
vasat sözünü geri alıyorum :icon_redfyorumları okuyunca sahneleri hatırladım :img-blushtgüzel bölümdü ben de senarıstleri tebrik ediyorum.bütün bir hafta hecanla bekliyorum dizi başlayınca gözlerimi kırpmadan izliyorum ama bitince üzüntüden hehalde unutuyorum:img-cray:ama bu sahneler konusunda aynı düşünüyoruz.bu bölüm en çok güldüğüm üç cümle...
1)biraz daha genç olsanız eylülle yaşıt olacaksınız..
2)aa evet emre mükemmel bir gençtir..(ve kadimin suratı)
3)daha napacaz bi evlat edinmediğimiz kaldı..
en komiği ezo dan çıktı yine..
ben jenerik müziğini beyendim ama sözleri biraz kısa değilmi:img-yes:
bnm en sevdigim kısım yeni evdeki tartısmalarıydı,
ezo iyi bir ders verdi kadime, tek yardımın parayla yapılamayacgını al eline sıkıysa mala yap di mi ama,yalnız beni orda hemen emrenin gelmesi cok etkiledi acıkcası ne kadar kadim-ezo favorim olsa da emre de haketmiyo mu sizce ezo'yu iyi gunde kotu gunde hemen yanında dostu sırdası. tek hatası emrenin ezonun meslegini tıpcılar gecesinde meslegini süslemeye calısması.halbuki buna karsılık kadim yanında ezo'yu gezdirmekten hiç de utanmadı, ve de emre gibi konusmasından utanıp susturmuyo dinliyo her zaman hem de zevkle,
ama ezo artık dayanamayıp soyledi ya damaarıma basınca dilim de catallasıyo ne dogru soyledi ama :)
ben o noktada ayrılıyorum..
kadimin elçin anneye olan sevgisini parayla göstermesinde, yardım etmesinde ben bir sakınca görmedim.
onca yıl ilgilenmiş annelik yapmış..tamam maaşını almış ama, sadece robot gibi hareket etmemişki, nedim ve kadimin her şeyleri ile ilgilenmiş..
sevgisini illede eline mala alıncamı göstermiş olacaktı..
hem o kiralanan 3 katlı evin kirasını nasıl ödeyecekler..triblex bir ev sanırım..
ezo oteldeki işinden ne kadar maaş alıyordur..asgari ücret alıyordur..
elçin annenin bir dul maaşı var başka neyi var..
yani ikisinin parasını toplasan 1000-1500 ytl ancak eder..
ee o evin kirası kaç paradır da kadime hava atıyorlar..
bana çok da inandırıcı gelmedi..alelade bir ev değildi orası..
üstelik elçin anne ile ezo daha birbirlerini çok da iyi tanımıyorlar.
elçin anne sırf kutsal ustaya yakın olabilmek için kabul etti.
ev eşyası alınacak, boya badana, tamir ..az para tutmaz bunlar..
depozitosunu peşinatını da saymıyorum..
kesin dr. emre maddi olarak yardımda bulunmuştur..
ee kadim niçin geri çevriliyor.bu kadar abartılı gurur eğreti duruyor bence.
ezo biraz fazla havadan uçuyor bence..
üstelik kadim elçin anne ile eski düzenlerini tekrar kurabilmek için çabalıyordu.
belkide ezo var diye artık hafta sonu yemeklerine gelmeyecek..olamaz mı olur.
önceden aklına estiğinde gece gündüz gelebiliyordu..
Sevgili Arkadaşlar
Akşamdan beri baya bir ilerlemiş olan ve bir sürü de yeni üye girip yazmış olan forumumuzun bütün bu halinin reytinglere yansımasını dileyerek yazıma başlıyorum. Birncisi Ezo ve Kadim sahneleri bu hafta bir harikaydı.
Evde Ezo tamirat yaparken Kadim'İn gelip sitem etmesi, Ezo'nun ona laf sokması en beğendiğim sahnelerdendi.
Kadim'İn "yaşadığıma bir tanık arıyorum" lafı çok dokundu bana. Canım yaa.. Yanında birisi olsun tutunacak birisi onu anlayan birisi olsun istiyor. Kıskançlıktan da ölüyor bu arada Emreye... Ama bu hafta Emre ile ikisinin arasındaki gerginlik iyice belli oldu.
Nedim'in şmdi psikolocik analizini yapacak olursak, çocukluğundan beri kıskanmış Kadim'i onun herşeyin iyisine sahip olduğunu, herkesin onu sevdiğini falan düşündüğünden onun canını yakmak istemiş sanırım ve Berrak'ı ayartıp onunla birlikte olmuş. Herşey Kadim'in değil aynı zamanda benimde diye bunu kanıtlamak istemiş.
Belki de direksiyonda Kadim yoktu!! Berrak vardı ve kazayı Berrak yapmış olabilir. Kadim bunu saklıyor belki de.
Ah Kadim , Ahh... içindeki karanlığı bir tek Ezo aydınlatır.. bu hafta sen de bunun farkına vardın..
Son sahne güzeldi ama biraz uzatmışlardı onun yerine daha ikisinin diyaloğu olan bir sahne olaydı... Aman neyse buna da şükür..
Jenerik, müzik, replikler,v.s herşeyin en iyi olduğu bölümdü bu, pek beğendim..
Selam arkadaşlar;
Banu'cuum aynı sahnede aynı şeyi düşünmüşüz..Yazık Kadim'e üzülüyorum çok..
Berrak'ın arkadaşı Berrak'ı anlatırken gayet melek bir hatun gibi geldi gözümün önüne ama Nedim'le birlikte olmuş nasıl olabilir diyesi geliyor insanın...Yani anlattıklarına bakılınca birbirlerini çok sevmişler :icon_whis :icon_whis...
Süreyya'nında tek derdi kardeşinin intikamını almak gibi gelmiyor bana ...Kesin bu işin altındada Süreyya'nın Kadim'e duyduğu bir aşk hikayesi çıkacak...
Bu arada tahminleri tutan arkadaşlarım hepiniz harikasınız :good:
Dizinin jenerik müziğine bakılırsa ya ezo ya kadim dizi sonunda ölücek:icon_sorr kim dedi jenerik müziği değişsin diye :icon_evil
GULBEYAZ76 10-10-07, 09:51 ee o evin kirası kaç paradır da kadime hava atıyorlar..
ev eşyası alınacak, boya badana, tamir az para tutmaz..
Aslında Ezo saray baktıydı Elçin ablamın manevi oğlu da arada gelecek ona da layık birşey olsun diye ama paraları çıkışmadı.Eşyalara KAdim sponsor olur ama kabul ederlerse bariş bu kadarını yapmama izin verin der.Ezo anneniz neyse ama ben kabul etmem ben başımın çaresine bakarım diyormuş.
kadimin elçin anneye olan sevgisini parayla göstermesinde, yardım etmesinde ben bir sakınca görmedim.
onca yıl ilgilenmiş annelik yapmış..tamam maaşını almış ama, sadece robot gibi hareket etmemişki, nedim ve kadimin her şeyleri ile ilginmiş..
hem o kiralanan 3 katlı evin kirasını nasıl ödeyecekler..triblex bir ev sanırım..
söğüt maşallah yine çok formdası bu nasıl dikkatdir nasılda hemen depozitine kadar hesaplamışsın vallahi senden korkulur gözünden hiçbişey kaçmıyor:img-hyste
onca yıl ilgilenmiş annelik yapmış..tamam maaşını almış ama, sadece robot gibi hareket etmemişki, nedim ve kadimin her şeyleri ile ilginmiş..
Sade Ezo değil tüm dizlerdeki karakterler uçuyor bu konuda :img-wink:Hep müsatik hep birkaç katlı ve içleri çok güzel eşyalarla dolu evler inandırıcı gelmiyor...
Kutsal Ustanın evide maşallah çok güzeldi...
Ezo ve Elçin anne o evin kirasını karşıladılar hadi Ezo'nun kenarda kıyıda parasımı varda boya badana eşyaya kalkışacak.. İnsanları yalnış yönlendiriyorlar yav benimde gidip triplex müstakil bir ev tutasım geldi madem kirasıda uygun :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bu arada Kadim'in eline tutuşturulmuş malayla ceketini çıkarıp işe koyulmamış olmasıda iyi oldu..Öyle biri bir iki laf edilince çark etmemeli yavaş yavaş sindire sindire yola gelmeli :img-wink: :img-wink:
Aslında Ezo saray baktıydı Elçin ablamın manevi oğlu da arada gelecek ona da layık birşey olsun diye ama paraları çıkışmadı.Eşyalara KAdim sponsor olur ama kabul ederlerse bariş bu kadarını yapmama izin verin der.Ezo anneniz neyse ama ben kabul etmem ben başımın çaresine bakarım diyormuş.
tatlım ezo kusura bakmasında, aldığı maaş, bulduğu o evin kirasının yarısını bile karşılamaz..bize gösterilen resmen triblex bir evdi..istanbulu bilmemde ankarada o evin kirası nerden baksanız 1000 liradan aşağı olmaz..üstelik kalorifer petekleri falan da görünüyor..sobalı değil, doğalgazlı falan bir ev..
ee bunlar ne yiyip ne içecekler..otel mutfağı allahtan pek uzak da değil :img-hyste
Dizinin jenerik müziğine bakılırsa ya ezo ya kadim dizi sonunda ölücek:icon_sorr kim dedi jenerik müziği değişsin diye :icon_evil
ben demiştim maalesef sevgili sycamore da buraya yazmıştı..
kör olmiim ben emi pişmanım şimdi...:img-cray:
bu dizide isteyebileceğim en son şey ezo veya kadimin ölümüdür..:icon_sorr:img-cray::img-cray:
GULBEYAZ76 10-10-07, 10:02 tatlım ezo kusura bakmasında, aldığı maaş, bulduğu o evin kirasının yarısını bile karşılamaz..bize gösterilen resmen triblex bir evdi..istanbulu bilmemde ankarada o evin kirası nerden baksanız 1000 liradan aşağı olmaz..üstelik kalorifer petekleri falan da görünüyor..sobalı değil, doğalgazlı falan bir ev..
ee bunlar ne yiyip ne içecekler..otel mutfağı allahtan pek uzak da değil :img-hyste
Emre sık sık uğrayacaksa ben ev arkadaşı olurum masraflarada katılırım.
Kendim için birşey istemiyorum maksat Ezoyla Elçine katkım olsun.
tatlım ezo kusura bakmasında, aldığı maaş, bulduğu o evin kirasının yarısını bile karşılamaz..bize gösterilen resmen triblex bir evdi..istanbulu bilmemde ankarada o evin kirası nerden baksanız 1000 liradan aşağı olmaz..üstelik kalorifer petekleri falan da görünüyor..sobalı değil, doğalgazlı falan bir ev.. ee bunlar ne yiyip ne içecekler..otel mutfağı allahtan pek uzak da değil :img-hyste
Ben evi komple tuttuklarını hiç düşünmedim iyi mi ??? yani giriş katında filan oturacaklardır diye düşündüm. Nasıl izlediğimi siz anlayın :icon_whis
becede ev biraz abartılı bir apartman dairesi yada yine mutakil iki katlı bir ev olsaydı o ev geçektende çok büyük keşke evi kadim alsaydı :img-yes:ya söğüt sana inanamıyorum kalerüfer peteklerini nasıl gördün:img-hysteben izlediğim sahneleri bile hatılamakta zorluk çekiyorum:img-icecr
selam arkadaslar reytingler gelmedimi hala catlayacagim ben ayrintilara dikkat eden arkadaslara helal olsun diyorum valla bende görüyorum ama dile getirmek istemiyorumEZONUN kurtardigi tek sey üzerindeki elbiseleriydi ayakkabisi bile yoktu ayaginda ama hastanede pansumandan sonra gelirken ayaginda ayakkabisi hemde corabi vardi sögüt arkadasimin yazdiklarina katiliyorum Antepte bile bundan güzel giyinmis biraz eski bölümleri karistirdim en azindan yemenisini düzgün bagliyormus basörtüsünü ,oysaki simdi daha pejmurde ama inanin kostümcüler bu sesimizi duysunlar öbür hatunlar sikir sikir bizimki garibim hem ö tür elbiselerinde cok güzel olani var hem elbise bu sene moda detaylar cok önemli bence biz dikkatli seyirciyiz kardesimgelsin artik reytingler ne olur iyi olalim yoksa hergün bir dizi gidiyor ekrandan alcak kanal ARZUM ONANIN dizisinida saliya koymus bizden sonra olur belki ama o kanalinda tek bos günüydü sali tek dizi yayinliyordu e ne yaparsin politika iste hayirlisi olsun Arzun hanimada bayiliyorum keske o gün olmasaydi Serhat Arzum benim sultanlarimbütün basarilar onlarin olsun ama öncelik bizim dizimiz
bu dizide isteyebileceğim en son şey ezo veya kadimin ölümüdür..:icon_sorr:img-cray::img-cray:
ya bu ölum lafları nerden çıktı dizi şarkıya göre çekilmiyorki lutfen aklınıza kötu şeyler getirmeyin :icon_sorrsahra ve ezonun senaristleri aynı biliyorsunuz ben sahranın da kötü biteceğini sanıyordum ama çok güzel bitti :img-yes:saten söledim jenerik müziği konusunda çok uraşmışlar uygun müzik bulamamışlar ve bu müzğinde diziye uygun olmadığını düşünüyorlar zoraki bir seçim yani:img-yes:
arkadaşlar üzüleceksiniz ama az önce annemle konuştum çekim bayramdan sonraya ertelenmiş yani büyük bir ihtimalle bu hafta ezo gelin yok :img-cray::img-cray::img-cray:
evet ev abartı ama ezo kadimin satın aldıgı bir evde elcin anne kalmıs olsaydı ayrılırlardı muhtemelen, boylesi daha iyi
nede olsa kadimin dedigi gibi madem bu kdr onemli arkadasların var niye otelin mutfagında calısıyor ezo o muhim arkadasları yardım eder cevresi geniştir..
ama diğer turlu elcin annenin de ezonun da kabul edeceklerini pek sanmıyorum ben.
kadimin orda soyledigi onemli bişye vardı boyundan buyuk işlere kalkısıyorsun bi yerde haklı ama kadimin orda gururunu kırıp işe girişmesi de anlamlı olurdu hani ..
GULBEYAZ76 10-10-07, 10:28 arkadaşlar üzüleceksiniz ama az önce annemle konuştum çekim bayramdan sonraya ertelenmiş yani büyük bir ihtimalle bu hafta ezo gelin yok :img-cray::img-cray::img-cray:
Her zaman bir bölüm ileriden gitmeleri gerekir canım her türlü aksiliğe karşı.Bu haftayı etkilemez bence ama öbür hafta belki kolaj yayınlarlar.
Merhabalar,
Dizi sanki bu hafta iki bölümden oluşmuş gibiyd ya da bana öyle geldi. Neyse..
Nedim, Nedim, Nedim…Tam onun için üzülürken öyle bir şey yapıyor ki..bütün iyi niyet yaklaşımlarım bir anda sıfırlanıyor. Yemekte Elçin anne ve Kadim’i öyle bir izleyişi vardı ki..hele Kadim’in, Elçin anneye almayı düşündükleri evle ilgili yaptığı gaf sonrası bakışları..evet ikisini de çok seviyor ama hep bir kıskançlık, abisinin gölgesinde kalmışlık hissiyatında, kendini kabul ettirme çabası içinde..niye böyle hissettiğini anlamak ise çok güç. Kendine olan bu güvensizliğin sebebi ne?
Yaptıklarını abisi fark edecek diye ödü kopuyor, gözlerinin içine bakamıyor, üzülüyor. Hem de ona zarar vermekten geri kalmıyor. Kendisini mi çakal görüyor, yoksa abisini mi çok saf...anlamadım.
Berrak ile yaşadıklarını hangi akla hizmet yaptı, olaylar oraya nasıl geldi henüz bilmiyoruz ama nasıl olursa olsun yaptığı affedilir gibi değil. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi birde Süreyya ile işbirliği içinde ve artık kapana kısıldı. İlk darbeyi hala atlatamamış olan Kadim, ikinci darbeyi nasıl atlatacak, bu sancılı süreçte neler olacak, yüzleşme nasıl gerçekleşecek merakla beklemedeyim.
Ballı Ağa, Nur’la ilk konuşmasının ardından koltuğa öyle bir çöktü ki..içim acıdı. Ahmet Mümtaz Taylan’ı izlemek gerçekten büyük keyif..Nur&Ballı ağa ilişkisini istemeyen biri olarak..Ballı ağam mutlu olacaksa bende mutlu olurum. Bir yastıkta kocayın, Seyit size ulaşamasın diyor, mutluluklar diliyorum:)
Meryem&Selim, beklenen oldu. Aşk kapıyı çaldı. Esas kız-esas oğlan..ama “esas kızlar hep temiz, saf olurlar” Ah Meryem ah sende safsın hem de fazlasıyla. İşin kötü yanı iki evlilik yaşamışsın. Yeni aşk kapını çalmış ama onunda kanlıları peşinde, senin Seyit..senin kaderinde ne çilelerle doluymuş.
Elçin anne ve Kutsal usta çok tatlıydılar. Elçin annenin heyecanına ortak olmamak mümkün mü? Kırmızı gerçekten çok yakışmış bizim Elçin annemize..
Kutsal usta da az değil bayanlara nasıl iltifat edileceğini çok iyi biliyor. Biraz daha gençleşirseniz, Eylül’ün yaşında olacaksınız..:) Elçin annenin hayırlı işin ev olduğunu ilk öğrendiği zamanki yüzünün ifadesi harikaydı. Kıyamam.. merak etme Elçin anne biz sizin çöpünüzü çatmaya kararlıyız..da siz bizden daha kararlısınız, fazla uzun sürmez bu çöpü çatma:)
Zeki’yi çok az gördük bu bölüm. Onda da yine yapacağını yaptı. Mutfak harici de göreceğim için seviniyorum desem abartmış olmam.
Dolu, dolu Ezo&Kadim’li bölüm..öyle ki iki hafta önce fragmancıkta izlediğimiz ama göremediğimiz, ertesi gün hakkında tadımızı kaçıran şeyler duyduğumuz poligon sahnesi bile vardı. Ve evet tahmin ettiğimiz gibi Kadim’in psikolojisiyle ilgili birçok konuya açıklık getirdi. Ve yine tahmin ettiğimiz gibi olaylar Nedim, Berrak ilişkisi ile ilgiliydi. Sürpriz yok.
Kadim’in içindeki karanlığı anlattığı, sözleriyle, duruşuyla, gözleriyle, sesiyle bizi hüznüne ortak ettiği, birine tutunmak istediğini söylediğinde televizyon karşında hepimize Ezo var ya işte dedirttiği,:img-blush Nedim’e bir kere daha söylenmemize sebep olan poligon sahnesi olmazsa olmazmış..Böylesine önemli bir sahneyi gözden çıkarmamalarına çok sevindim. (demek ki neymiş dizi emin ellerdeymiş)
Kadim, Ezo ile ilgilendiğini henüz kabul etme aşamasına gelemedi belki ama kalbi bunu kabul çoktan kabul etti. Karanlığı kapatmaya başladı bile..Öyle ki İsmail Hakkı beyden Dr. Emre’yi sorup, (aldığı cevap beni güldürmeye yetti. mükemmel genç Emre) rakibini tanıma aşamasına geçmiş bile..
Kadim mutfakta…önlük ne kadar yakışmış öyle. Bıçakta eline ne yakışırmış. Bir ara Elçin anne yanına gelince elini kesersin bırak çabuk diyeceğini düşündüm. Onun yanında çocuk gibi oluyor Kadim. Elçin anne için ise onlar zaten küçük birer çocuk. Nedim’e tabağındaki havuçları bitirmesini, (Nedim’in, öyle bir boyun eğişle tamam deyişi vardı ki..yok ben bu Nedim’e olan hislerimden bir türlü emin olamıyorum) Kadim’e yemeğin bitsin önce, sonra bakarsın deyişinde anne sevgisi hissetmemek mümkün değil.
Yeni ev, Ezo&Kadim, yanlış anlamalar ve Dr. Emre..
Kadim, gerçekten kızdı Ezo’ya..öyle ya kendini işe yarar hissedecekti. Annesi için bir şeyler yapabilecekti ve O bunu elinden aldı. Ama bunu Ezo’ya açıkça söylemesi, ona kalbinin kapılarını açtığını ilk defa bize hissettirdi. Ezo da ilk kez ona kalbini açan Kadim karşısında hiç bir şey söylemedi. Kadim’in kızgınlığın ona katlanmak zorunda olduğu için değil, annesinin daha iyi şartlarda yaşamayı istediği için olduğunu anladı. Tam Kadim ikna oldu, kabuğundan sıyrıldı, beraber evle uğraşırlar, yaşasın diye sevinirken..(öyle ki bir ara Kaf dağının tepesinden inip, malayı eline alacak sandım.) Dr. Emre’nin gelmesiyle kabuğuna geri döndü.
Kadim’in memnuniyetsizliği, nerden çıktı şimdi bu bakışı, kıskançlığı, sinirlendiği, bana ihtiyaç yok gibi görünüyor dediğinde ki kırgınlığı o kadar belliydi ki..Ezo’nun, açıklamalarına bile acı bir tebessümle anca karşılık verebildi.
Dr. Emre’nin ise Kadim’i bir an önce oradan göndermek istediği bizden kaçar mı? kaçmaz..Neymiş efendim..herşey hazırmış, malzemeler arabadaymış. Şimdilik sana hiç kızmıyorum Emre, işimize yarıyorsun çünkü..:) Onunda zamanı gelecek. Kadim’in kıskanç hallerini izlemek için sana ihtiyacımız var. Ne de olsa en az hayran bakışlarını izlemek kadar, kıskanç bakışlarını izlemek de keyif verici. :img-blush
Oy oy bir de demez mi demek misafirim artık..öyle anlamlı da söylenmez ki canım..hem hiç olur mu öyle şey? Sen o evin üçüncü elamanısın. Biz seni her gün o eve bekliyoruz.:img-yes:
İki inatçı keçi duygularını henüz adlandıramıyor ama Dr. Emre çoktan ikisinin duygularına ve özellikle Kadim’in duygularına ad koymuş. Rakibinin gücünün farkında ve uzaklaştırma ihtiyacı duyuyor. İki güçlü rakip ama galibi çoktan belli..
derumu dilden.canı gönülden pek kıymetli yavuklum.
nasılsın iyimisin iyi olmanı cenabı allahdan niyaz eder hasretle gözel gözlerinden doyo doya öperim.
hissiyatlarımı yüzüne karşı söyleyemiyorum.ah o gözler beni benden alıp derinlere daldırıyor.kabul buyurursan kendimin eseri olan maniyi yazıyorum.eğer beğenirsen ,ki beğeneceğine eminim senda bana karşılık manisi yazıp gönder olurmu.
GÖNLÜM SENIN;SÖZÜM SENIN,
GÖLGEN BILE NEFES BANA
RÜYALARDAN RÜYALARA
GÜZEL GÖZLÜM BENI UNUTMA
GÖNLÜM SENIN ;SÖZÜM SENIN
AL ÖMRÜMÜ VUR YILLARA
ÖLÜM BIZI AYIRSADA
GÜZEL GÖZLÜM BENI UNUTMA
acele cevap beklerim
arkadaşlar üzüleceksiniz ama az önce annemle konuştum çekim bayramdan sonraya ertelenmiş yani büyük bir ihtimalle bu hafta ezo gelin yok :img-cray::img-cray::img-cray:
Ya buna üzülemiycem...:img-yes: çünkü ben bu hafta yokum yurtdışındayım, izleyemiycektim... nı ha ha ha çok Erol Taş gördüm kendimi... kusura bakmayın biraz bencilce ama... naapayım..
gülendam83 10-10-07, 11:11 ben arzu dan korkuyrm dün akşam da gelme ihtimali bile ürküttü beni.. umarım korktuğumuz gibi bişey olmaz.. arzu gelse ve bizim doktor emreyle ilk görüşte aşk yaşasalar keyfime diyecek olmaz.. off ya umarım arzu ezomuzun kadimine yan gözle bakmaz... korkuyrm yani... arada bi de elçin anne var sonuçta.. kadim kıramıycak filan.. inşallah senaristler bize bunları yaşatmazlar...
Ezo’nun, Kadim’e odaya ihtiyacı olduğunu söylediği sahnede ki ezikliği içimi burktu. İşin içinde Kadim olmasa bende Arımaya gibi gel bizde kal diyecektim.
Fragmanın ilk karesi, o güzel bakışın sebebi meğer bizim Ezo, Kadim’e iltifat ettiği içinmiş. Sen hep iltifat et Ezo, Kadim hep sana öyle güzel baksın..
Hep deriz ya Ezo’nun açık sözlüğüdür Kadim’i ilk vuran. Yine kendinden beklendiği gibi söze girdi. Bana da, Elçin anne’ye çok iyiliğiniz dokundu. Neyi neden öyle dediğinizi artık biliyorum. Ezo’muzun Kadim’e, Kadim’i anlattığı, kış güneşine benzettiği ve yazdan korktuğunu söylediğinde, Kadim’in gözlerinde bu kadar net şekilde görülmenin tedirginliği, şaşkınlığı vardı. Paniklemesinin, bu kadar felsefe yeter EZO demesinin sebebini biz biliyoruz, yakında o da kabul edecek.:img-yes: sahi ne kadar kolaymış dimi Ezo demek :) söylemekte sana yakışıyor be Kadim:img-blush
Koskoca patronun işimi yok çocuk bakacak dedik ve evet işi yokmuş :) Ezo’nun, Debbie mama dediğinde mama mı? ne? demesine bayıldım. Hele Kadim’e adını söyleşine..çok tatlıydılar.
Küçük bir ayrıntı belki ama Debbie, Özo’yu yanında istediğinde, eski Kadim olsa tereddüt eder, çekincesini belli ederdi. Ama Kadim bazı şeyleri artık aşmış ki yorgun değilsen sende gel diyecek kadar samimi artık..bir de Kadim çocuk iyice ajite oldu dediğinde Ezo’nun yüzünün aldığı şekle bayıldım..hiçte belli etmiyor bilmediğini :)
Yürüyen merdiven sahnesi ise ayrı bir güzellikte..Kadim yine fırçasını yedi ama halinden gayet memnun şekilde. Ezo’nun, ikinci binişindeki kendinden emin tavırlarına kahkaha attım. Kadim haklı ne demişti 30.bölümde “çabuk öğreniyorsun, aferin”
Yemek sahnesindeki aile tablosu ise harikaydı. Yemek yemek istemeyen bir çocuk, sen şımartıyorsun tadında minik atışmalar, yemek yemediği için çocuğunu babasına şikayet eden anne, çocuklarını birbirinden kıskanan bir çift..Hele hele tuvalet kapısı önünde bekleyen Kadim’e ne demeli..birde onlar çıkınca söylendi..orda bile didiştiler. Yahu bunlar resmen evli gibi davranıyorlar.
Debbie, Kadim’i gösterip ona yedir dediğinde, Kadim’in, yüzünde oluşan kaçamak bir gülüş..Ezo tedirgin, Kadim yaşasın tavrında, halinden memnun..Ağzını açtığında gözlerdeki ışıltı..Ezo da onun bu rahatlığına peçeteyi alıp, ağzını silerek karşılık verdi ya daha ne olsun..
Bende istiyorum..benimde her istediğim alınsın, her istediğim yapılsın. Bu yaşta ben gitsem oyuncaklarla dolu mağazaya kendimi kayberim hele de böyle her istediğimi alan biri varsa..kıskandım yahu:)
Fragman geldiğinden beri hepimiz İstanbul hatırası resmine gülüyoruz ama dün akşam o sahneleri izlerken onlardan ne farkımız vardı. Hangimiz yüzündeki o garip gülümsemeyi durdurabildi. Hadi, hadi itiraf edin..
Araba sahnesindeki tamda istediğimiz, beklediğimiz bakışlar vardı.Karşılıklı kaçamak bakışlar, duyulan aile özlemi, gözlerdeki mutluluk.
Yatakta birbirlerini düşündükleri zaman yüzlerde oluşan gülümseme, mutluluk, heyecan, resimde birbirlerinin yüzlerini görmeleri..başucuna konan resimler..harikaydı.:img-blush
Ama benim sahnem ve benim için bölüme damgasını vuran sahne Kadim’in, Ezo’nun dudağındaki pamuk helvasını sildiği sahnedir. :img-blushEzo’nun yaşadığı heyecan, şaşkınlık ve utangaçlık o kadar doğaldı ki..
Sahi çiftimiz Debbie'ye ne çok şey borçlular..
ne kadar çok yazmışım yahu..sıkılmamışsınızdır umarım.
GULBEYAZ76 10-10-07, 11:14 derumu dilden.canı gönülden pek kıymetli yavuklum.
nasılsın iyimisin iyi olmanı cenabı allahdan niyaz eder hasretle gözel gözlerinden doyo doya öperim.
hissiyatlarımı yüzüne karşı söyleyemiyorum.ah o gözler beni benden alıp derinlere daldırıyor.kabul buyurursan kendimin eseri olan maniyi yazıyorum.eğer beğenirsen ,ki beğeneceğine eminim senda bana karşılık manisi yazıp gönder olurmu.
GÖNLÜM SENIN;SÖZÜM SENIN,
GÖLGEN BILE NEFES BANA
RÜYALARDAN RÜYALARA
GÜZEL GÖZLÜM BENI UNUTMA
GÖNLÜM SENIN ;SÖZÜM SENIN
AL ÖMRÜMÜ VUR YILLARA
ÖLÜM BIZI AYIRSADA
GÜZEL GÖZLÜM BENI UNUTMA
acele cevap beklerim
Benim içimden bu şarkı geldi cevap olarak uygun olurmu senin için bilemem.
Gel gönlümü yerden yere
vurma güzel ne olursun
gül dururken dikenleri
derme güzel ne olursun
Git diyemem kal diyemem
sen goncasın gül diyemem
çok severim söyleyemem
sorma güzel ne olursun
Sevgin nefes
sevgin candır
sevgin bana heyecandır
kalbim ince bir fidandır
kırma güzel ne olursun
Git diyemem kal diyemem
sen goncasın gül diyemem
çok severim söyleyemem
sorma güzel ne olursun
Unutmadan yeni sponsorumuz hayırlı olsun… yani nedir; bundan sonra mücevher alınırsa Assos tan alınacaktır.:)
Bu diziye daha çok katkı geleceği anlamına geliyor dimi?
4 haftalık sponsorumuz Kay süte de teşekkür edelim.
Bir teşekkürde Oya yüce yazım grubuna..ama bu olmamış, bunu bağlayamamışlar diye bizim söylenmemize izin vermedikleri için.:good:
:img-help:arkadaşlar siteye üye alımı durdurulmuş:icon_sorrkardeşim kıyameti koparıyo bende üye olacam diye yapabileceğim bişey varmı bana bilgi verirmisiniz:img-help:
şey bu gün otelde çekim yapıyolarmış dün sabahtan akşama kadar otelde çekim olmuş arkadaşım otelın yanındakı yurtta kalıyoda oyuncuların hepsi kıyafetlerini karavanda degiştiriyolarmıs ınsan bunun ıcın bır oDA ayarlar dimı:img-pilot
asos pırlanta sponsor olduguna gore bu dızı bıtmezzzzzzzzzzzzzzzzzz:happy0064
Kadim, gerçekten kızdı Ezo’ya..öyle ya kendini işe yarar hissedecekti. Annesi için bir şeyler yapabilecekti ve O bunu elinden aldı. Ama bunu Ezo’ya açıkça söylemesi, ona kalbinin kapılarını açtığını ilk defa bize hissettirdi. Ezo da ilk kez ona kalbini açan Kadim karşısında hiç bir şey söylemedi. Kadim’in kızgınlığın ona katlanmak zorunda olduğu için değil, annesinin daha iyi şartlarda yaşamayı istediği için olduğunu anladı.
Ne de olsa en az hayran bakışlarını izlemek kadar, kıskanç bakışlarını izlemek de keyif verici. :img-blush
İki inatçı keçi duygularını henüz adlandıramıyor ama Dr. Emre çoktan ikisinin duygularına ve özellikle Kadim’in duygularına ad koymuş. Rakibinin gücünün farkında ve uzaklaştırma ihtiyacı duyuyor. İki güçlü rakip ama galibi çoktan belli..
Elçin anneyi himayesi altına alıp belki de bizim Şovalye Kadim kendi kafasında Ezo'da gelir onunla kalır falan diye mi düşünüyodu acep?
Hem Elçin anneye iyilik yapamadığı için hem de Ezo'yu belki sık sık göremeyeceği için bozuldu Kadim.
Şimdi misafir olacağı için orda öyle zırt pırt gelemiycek rahat rahat hareket edemiycek.
Ama Ezo'da "bana da katlanmak zorunda kalacaksınız" dedi ya... ne katlanması yav.. adam dünden hevesli...
Emre turnusol kağıdı gibi Ezo ve Kadim arasında.. o gelince bütün gerçek duyguları ortaya çıkıyor. Ezo yalnız bu sefer gerçekten anladı Kadim'in duygularını, özellikle Emreye bakarken...
Virgülcüm... kalplerimiz bir canım..
yaşadığına tanık olacak birilerini aramak... çok güzel bir ifade ama... yazarlara tebrikler.. can evimizden vurdular.. bizi..
Elçin anneyi himayesi altına alıp belki de bizim Şovalye Kadim kendi kafasında Ezo'da gelir onunla kalır falan diye mi düşünüyodu acep?
Hem Elçin anneye iyilik yapamadığı için hem de Ezo'yu belki sık sık göremeyeceği için bozuldu Kadim.
Şimdi misafir olacağı için orda öyle zırt pırt gelemiycek rahat rahat hareket edemiycek.
Ama Ezo'da "bana da katlanmak zorunda kalacaksınız" dedi ya... ne katlanması yav.. adam dünden hevesli...
Emre turnusol kağıdı gibi Ezo ve Kadim arasında.. o gelince bütün gerçek duyguları ortaya çıkıyor. Ezo yalnız bu sefer gerçekten anladı Kadim'in duygularını, özellikle Emreye bakarken...
Virgülcüm... kalplerimiz bir canım..
yaşadığına tanık olacak birilerini aramak... çok güzel bir ifade ama... yazarlara tebrikler.. can evimizden vurdular.. bizi..
Aklından kesin geçmiştir..Elçin annesini de tanıyor, Ezo'yu bırakmayacağını tahmin ediyordur.
Kadim, kendini misafir gibi hissedecek haklısın ama Elçin anne bu düşüncesini değiştirir. Zaten Ezo ile de araları düzeldi artık. Damarına basmadıkça sorun çıkmayacaktır. İkisi aynı sofrada, kaçamak bakışlarla yenen yemek..sahi yine dudağında kalan şeyi siler mi Kadim ya da Ezo?:img-blush
Asıl kendini kötü hissetmesi eve Emre'nin geldiğini öğrendiğinde yaşanır. Bence şimdilik hiçç sakıncası yok:)
uff ya ben bu emreye acımaya basladım, iyilik yapıyo ama maalesef yarısı kaybedecek gibi gorunuyo
ya sahi kadimin sorunu psikolojikse ismail hakkı bey de emreyi cok seviyorsa
hastası kadimi emreye yonlendirirmiş. karsılasma olasılıkları yuksek,
uff aska yaklastıkca daha heyecanlı oluyo,
nasıl itiraflar baslıyacak neler olacak, elcin anneye mi soyleyecek kadim
Unutmadan yeni sponsorumuz hayırlı olsun… yani nedir; bundan sonra mücevher alınırsa Assos tan alınacaktır.:)
Bu diziye daha çok katkı geleceği anlamına geliyor dimi?
4 haftalık sponsorumuz Kay süte de teşekkür edelim.
Bir teşekkürde Oya yüce yazım grubuna..ama bu olmamış, bunu bağlayamamışlar diye bizim söylenmemize izin vermedikleri için.:good:
Yaşa sen aynı şeyi bende düşündüm :img-wink: hatta hemen gidip alasım geldi maksat dizimize hizmet olsun :icon_whis
Bende sana teşekkür ediyorum bu kadar güzel yazdığın için:happy0064
diğer yorum ustaları daha döktürmemiş çabuk olun sonra sayfalar uçup gidiyo yakalayamıyorum
Akşam izlerken hızımı alamadım televizyonun içine girmek için çok uğraştım ama olmadı kem talih ...
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Arzu'nun geleceği kesinleşti. Kadim onu senelerdir tanıyor. Rahat olabiliriz olsa olsa platonik takılır..Elçin anne gibi birinin kızından zarar gelmez heralde..dimi?
güzel gözlülerimize....:happy0064
kim söylüyor bu şarkıyı?
bu konuda emeği geçen herkese teşekür etmeyi boynuma borç biliyorum..
E madem borç dedin. Boynunda borcun kalmasın.
Daha önce yazıldı mı bilmiyorum. Ben yorumları yeni okumaya başladım. İşte sana sorunun cevabı:)
Cem Tuncer - Çiğdem Erken
şey bu gün otelde çekim yapıyolarmış dün sabahtan akşama kadar otelde çekim olmuş arkadaşım otelın yanındakı yurtta kalıyoda oyuncuların hepsi kıyafetlerini karavanda degiştiriyolarmıs ınsan bunun ıcın bır oDA ayarlar dimı:img-pilot
sahimi sölüyorsun :happy0064bak senşu annemin yaptığına üzüntüden öldürecekti beni:icon_sorr.cevacım yorumların harika :img-pilotsende senarist potansiyeli gördüm canım yanılıyormuyum:img-blush
......Kadim, kendini misafir gibi hissedecek haklısın ama Elçin anne bu düşüncesini değiştirir. Zaten Ezo ile de araları düzeldi artık. Damarına basmadıkça sorun çıkmayacaktır. İkisi aynı sofrada, kaçamak bakışlarla yenen yemek..
sahi yine dudağında kalan şeyi siler mi Kadim ya da Ezo?:img-blush
Asıl kendini kötü hissetmesi eve Emre'nin geldiğini öğrendiğinde yaşanır. Bence şimdilik hiçç sakıncası yok:)
Ben bu sahnede eridim , buharlaştım resmen ya nasıl bi güzelliktir..
Kadim'in bariz sevdiğini fark ettikten sonra Ezo'yu nasıl seveceğini nasıl kıymet vereceğini düşününce.... :):icon_redf
Sevgili Ceva yazdıklarını büyük bir beğeni ile okudum. O kadar güzel yazmışsın ki... Ellerine sağlık :happy0064:happy0064
Fragman geldiğinden beri hepimiz İstanbul hatırası resmine gülüyoruz ama dün akşam o sahneleri izlerken onlardan ne farkımız vardı. Hangimiz yüzündeki o garip gülümsemeyi durdurabildi. Hadi, hadi itiraf edin..
Evet hepimiz bu diziyi yüzümüzde güzel bir gülümseme ile izliyoruz. Uzun süredir hiçbir diziyi Ezo Gelin kadar severek izlemedim açıkçası. Dizide herşey o kadar güzel ilerliyor ki tüm sahneleri -özellikle de Ezo ile Kadim'in olduğu sahneleri- adeta gözümüzü kırpmadan izliyoruz.
Ezo Gelin dizisinde emeği geçen herkese tekrar çok teşekkür ederiz...
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Arzu'nun geleceği kesinleşti. Kadim onu senelerdir tanıyor. Rahat olabiliriz olsa olsa platonik takılır..Elçin anne gibi birinin kızından zarar gelmez heralde..dimi?
Arzu bence de birkaç bölüm içinde diziye dahil olacaktır. Arzu'yu da merak ediyorum açıkçası. Elçin Anne'nin kızı olduğuna göre kesinlikle iyi biridir. Bence Arzu da Elçin Anne gibi Ezo'yu çok sevecek ve onu aileden biri olarak görecektir...
Benim içimden bu şarkı geldi cevap olarak uygun olurmu senin için bilemem.
Gel gönlümü yerden yere
vurma güzel ne olursun
gül dururken dikenleri
derme güzel ne olursun
Git diyemem kal diyemem
sen goncasın gül diyemem
çok severim söyleyemem
sorma güzel ne olursun
Sevgin nefes
sevgin candır
sevgin bana heyecandır
kalbim ince bir fidandır
kırma güzel ne olursun
Git diyemem kal diyemem
sen goncasın gül diyemem
çok severim söyleyemem
sorma güzel ne olursun
olmamı gözel gözlüm pekde gözel olmuş.hissiyatını pek bi derin dile getirmişsin.yüreklendim şimdi senin karşına çıkabilirim.name yazmak artık demode oldu.msn den görüşürüz son moda.
hikayemiz yeni yeni başlıyor daha tam rayına oturmadı ratingimiz acılı gelmiş.hep benim manim yüzünden herhalde.akıllanırmıyım artık bilmiyorum bundan sonda daha güzel mani ve güfte yaparım o zaman eyi olur.
sağlıcakla kal badem gözlüm.
Dizi sanki bu hafta iki bölümden oluşmuş gibiyd ya da bana öyle geldi. Neyse..
Bende aynı kanıdayım.birde başlangıç için farklı birşey bekledim.kadimle ezoyu otelin kapısında bırakmıştık.gülüşürken hangi ara kadim eve gidip orman kebabına basladı anlamadım.
Kanımca nedim çabuk etkide kalan bi tip baksana 2 lafla sözleşme imzalıyabilen biri.yemekteki olayda ben senin gibi düşünmedim.nedim elçin annenin onunla kalmasını istiyor anne özlemi işte.kadim olmadan elçin anne ve ben hayalleri kuruyordur.bunuda anlayabilirim.o anda kadimin başka bir ev alma fikri onu üzmüştür.anlayabilirim.hoş berrakta süreyyanın yarısı kadar kötülük varsa nedimi kandırması içten bile değil.balla&recep=nur hikayesi gibi kadim&nedim=berrak hikayesi olabilir pek tabiki.
abisine zarar vermeye cesaret edemeyecek.bir şekilde pişmanlık duyacak ve geri adım atacak.hoş zaten pişmanlık sinyalleri verdi.
valla bu işe aklım ermedi benim.yane recep gitti kavga bitti .aradaki kötü recepmiydi şimdi anlamadımki.recep öleli 1 hafta olmamış.bunlar beraberler.
valla meryem saflıgıyla alinin başını yedi sıra selime geldi.
bunuda anlamadım elçin anne 2 kere gördüğü adamdan evlenme teklifi bekleyecek kadar ileri gidebiliyor.yane bi tavla oynayınca tavlamışmı oluyor.
tabeki çatarız da bize gerek yok baksana onlar çatmışlar bile.giyinip süslenmeler.görücü bekleyen kızlar gibi bir telaş bir heyecan ana dedim bişimi kaçırdım.diye bayağı hayıflanmıştım
Aslında diziyi geçen sene izlemeyi düşünmüştüm Nurgül'den ötürü ama diziye baktığımda beni pek çekmemişti,keyif alamamıştım çok ve izlememiştim ama bu sezon bir farklılık var gibi:)Senaristler değişmiş sanırım,Sahra dizisinin senaristleri gelmiş ve bence senaryo şu an daha güzel işliyor (tabii diziyi sürekli takip etmediğim için pek de bir şey demek istemiyorum bu konuda)..Gerçi geçen sene de Mahinur Ergun vardı senaryoda ki çok beğendiğim biridir ama çekememişti dizi beni pek fazla..Bir de yönetmen de değişmiş,geçen sene Uluç Bayraktar yapıyordu ki çok beğenirim,Çağan'ın asistanlarındandi vakt-i zamanında..:img-wink:
Ara ara denk geldiğimizde bakıyoruz ablamla ve keyif alıyoruz gerçekten izlerken..Aslında Nurgül'le Serhat Tutumluer çok beğendiğim oyunculardır ama nedense şimdiye kadar hiç partner olarak düşünmemiştim onları:)Büyük bir hata yapmışım,zira çok iyi bir ikili olmuşlar:)Keza aynı şekilde Suzan Aksoy'u da çok çok severim,özellikle de Çemberimde Gül Oya ve Şaşıfelek Çıkmazı'ndaki rolleriyle ayrı bir yeri vardır bende izleyici olarak:)Onunla birlikte Ahmet Mümtaz Taylan'la Ümit Çırak da çok beğendiğim oyunculardır,böyle bir ekibi izlemesi ara ara da olsa zevkli oluyor gerçekten..
Dizide özellikle Kadim&Ezo sahneleri çok hoş oluyor..Dün de sadece son kısımlarını izleyebildim,kim olduğunu bilmediğim küçük yabancı çocukla ikisinin alışveriş merkezindeki halleri çok tatlıydı.Özellikle de Kadim'le Ezo'nun resim için verdikleri poz çok hoştu..:img-icecr
Bir de yanlış bilmiyorsam (?) yıllar önce Fatma Girik'in oynadığı Ezo Gelin'de Ezo sevdiğine kavuşamadığı için intihar eden biriydi ama dizide böyle olmamış,aksine Ömer'le ayrılmasına rağmen hayata sımsıkı tutunan biri olmuş ki bu bence büyük bir artıdır..:good:
GULBEYAZ76 10-10-07, 12:08 Kadim doktoruna Ezo için dostum dedi fark ettiniz mi?Emre ile ortak bir dostları aracılığı ile tanışmışlar.:img-wink:
Emre hakkında birşeyler öğrenmek için gitmiş meğerse poligona bazen bizim için önemli yada özel olan şeyi direkt soramayız ilgimiz anlaşılmasın diye de bir süre havadan sudan konuşup asıl soracağımızı sona bırakırız ya Kadim de öyle yapmış.imgdrag
Benden kaçmaz Kadim bugün poligona giden yarın bu merakla nerelere gitmez dikkat et kendine.:img-hyste
Arzu bence de birkaç bölüm içinde diziye dahil olacaktır. Arzu'yu da merak ediyorum açıkçası. Elçin Anne'nin kızı olduğuna göre kesinlikle iyi biridir. Bence Arzu da Elçin Anne gibi Ezo'yu çok sevecek ve onu aileden biri olarak görecektir...
Arzu konusunda aynı fikirde olmamıza sevindim. Umarım senaristlerde bizimle aynı fikirdelerdir :)
hoş berrakta süreyyanın yarısı kadar kötülük varsa nedimi kandırması içten bile değil.balla&recep=nur hikayesi gibi kadim&nedim=berrak hikayesi olabilir pek tabiki.
İlk hareket Berrak'tan da gelse, benim en çok suçlayacağım kişi Nedim olur. Her ne kadar Berrak nişanlısı da olsa..
İhanet başlı başına büyük bir problem ve Nedim, Kadim'in kardeşi..kardeş
Bu ihanetin Kadim'i ne kadar yaraladığı ortada ama onu bu kadar yıkan, büyük problem yaşamasına sebep olan ihanetin Nedim'den gelmiş olması.
Dikkat forum ahalisi..Kadim evlenmemiş..Berrak'la nişanlılarmış
Ekin'cim, hoşgeldin. Arada bir değil, her zaman izle bizde o güzel yorumlarını okuyalım.:img-yes:
az önce derya baykalın programında nurgül yeşilçay vardı..pek tatlıydı valla güzel bi program oldu..ezodan ve serhattan da bahsetti biraz yapıştım ekrana resmen :):)
anaaa yazık valla koskoca otelde bi oda ayarlayamamışlar mı yani çok ayıp..sayelerinde otelin de reklamı oluyor bu kadarcık jesti hakediyolar bence..
deryalı günlerde nurgül çok şekerdi serhattan ve diziden biraz bahsetti aşka ikiside kapılarını kapatmışlar ama aralarındaki aşk kaçınılmaz dedi inşallah daha güzel bölümler bizi bekliyor....:happy0064
deryalı günlerde nurgül çok şekerdi serhattan ve diziden biraz bahsetti aşka ikiside kapılarını kapatmışlar ama aralarındaki aşk kaçınılmaz dedi inşallah daha güzel bölümler bizi bekliyor....:happy0064
bir de nurügüle demiş ki türkiyenin en yakışıklı jönüyla çalıştığını söyle demiş :) bi imamı var yoksa gerçekten mi dedi anlamadım ama..derya baykal da serhat bütün kadınları fethetti dedi..keşke o da çıksaydı ama bunca yıldır takip eden biri olarak serhatın tv'ye çıkmasının bi mucize olduğunu söyleyebilrim..
bir de nurügüle demiş ki türkiyenin en yakışıklı jönüyla çalıştığını söyle demiş :) bi imamı var yoksa gerçekten mi dedi anlamadım ama..derya baykal da serhat bütün kadınları fethetti dedi..keşke o da çıksaydı ama bunca yıldır takip eden biri olarak serhatın tv'ye çıkmasının bi mucize olduğunu söyleyebilrim..
halit kıvancla ustalar programına cıkmıs,
bu arada film muzigi olarak aynanın ezo gelininş kullansalar ya bence gayet guzel ve uyumlu..
Ezo gelin ilkbaharda Fırat?a inse
O kırmızı yanaklara zülüfler düşse
Son günlerde hallerinde bir durgunluk var
Sanki birikmiş bir yağmur var gözlerinde
Sıcak toprak,yeşil yaprak,serin çardak Ezo,
Güzel gözlüm,temiz özlüm,ömür sözlüm Ezo
Ölüm varsa senden olsun,al bu ömrü Ezo
Seven kalbi bilir Allah,sebat eyle Ezo
Canım sevgilim,
Güzel nergisim
Ezo gelin,güzel yarim
Herşeyimsin benim
bu arada film muzigi olarak aynanın ezo gelininş kullansalar ya bence gayet guzel ve uyumlu..
Canım sevgilim,
Güzel nergisim
Ezo gelin,güzel yarim
Herşeyimsin benim
evet o ve bikaç programa daha çıktı ama nadir işte..çok nadir hemde...dieğr katıldıkalrı da cenenti beklerkeni tanıtmak içindi ekiple..yani filmden filme tvye çıktığını varsayabiliriz..halit kıvanç istisna tabii öyle bi ustaya o da hayır diyememiştir..
yapmayin arkadaslar bakin size cok yakin vede cok guzel bir ornek vereyim bu jenerik müzikle ilgili Aranizda hirsizpolis dizisini izleyen en azinda sarkisini duyan vardir orda ne diyordu hatirliyalim sen imkansizsin ne oldu sonunda imkanli oldu burdada hic kimse olmeyecek sanmiyorum cok zor bir ask olacak o kadar :icon_whis:good:
GULBEYAZ76 10-10-07, 13:26 Kesinlikle onların ki çok zor bir aşk olacak.Kadim Ezoyu ne kadar severse o kadar da incitebilir.Ezonun diğer kadınlardan farkını görecek anlayacak ama yaşadıklarını unutması çok zor illaki güvensiz olduğu Ezoyu sıktığı durumlar olacak.
evet pek programlara çıkmıyor bir mucize olurda onu da izleyebiliriz bir programda....:img-yes:
Kadim, gerçekten kızdı Ezo’ya..öyle ya kendini işe yarar hissedecekti. Annesi için bir şeyler yapabilecekti ve O bunu elinden aldı. Ama bunu Ezo’ya açıkça söylemesi, ona kalbinin kapılarını açtığını ilk defa bize hissettirdi. Ezo da ilk kez ona kalbini açan Kadim karşısında hiç bir şey söylemedi. Kadim’in kızgınlığın ona katlanmak zorunda olduğu için değil, annesinin daha iyi şartlarda yaşamayı istediği için olduğunu anladı. Tam Kadim ikna oldu, kabuğundan sıyrıldı, beraber evle uğraşırlar, yaşasın diye sevinirken..(öyle ki bir ara Kaf dağının tepesinden inip, malayı eline alacak sandım.) Dr. Emre’nin gelmesiyle kabuğuna geri döndü.
Kadim’in memnuniyetsizliği, nerden çıktı şimdi bu bakışı, kıskançlığı, sinirlendiği, bana ihtiyaç yok gibi görünüyor dediğinde ki kırgınlığı o kadar belliydi ki..Ezo’nun, açıklamalarına bile acı bir tebessümle anca karşılık verebildi.
Dr. Emre’nin ise Kadim’i bir an önce oradan göndermek istediği bizden kaçar mı? kaçmaz..Neymiş efendim..herşey hazırmış, malzemeler arabadaymış. Şimdilik sana hiç kızmıyorum Emre, işimize yarıyorsun çünkü..:) Onunda zamanı gelecek. Kadim’in kıskanç hallerini izlemek için sana ihtiyacımız var. Ne de olsa en az hayran bakışlarını izlemek kadar, kıskanç bakışlarını izlemek de keyif verici. :img-blush
Oy oy bir de demez mi demek misafirim artık..öyle anlamlı da söylenmez ki canım..hem hiç olur mu öyle şey? Sen o evin üçüncü elamanısın. Biz seni her gün o eve bekliyoruz.:img-yes:
ama sayende izlemis kadar oldu sevgilí ceva ellerini saglik ancak bu kadar guzel anlatirlir ve yorumlanir soyledigin gibi emrenin orda olmasi gercekten cok guzel olmus kadimn kiskanc halleride cok guzel olur kesinlikle :good:
Bir de sanırım Kadim'İn Emre'ye siniri biraz da kardeşine duyduğu kızgınlıktan da kaynaklanabilir. Yani Nedim bir şekilde sevdiği kadını almış bu sefer de doktor Emre Ezo'nun etrafında dolaşıyor. Ondan da takmış durumda ona. Doktoru da yalnız "çok mükemmel bir genç" dedi ya... güldüm orda.. Kadim'de durmadan Emreye "yaa mükemmel bir genç" diyor ya..
Bir de sanırım Kadim'İn Emre'ye siniri biraz da kardeşine duyduğu kızgınlıktan da kaynaklanabilir. Yani Nedim bir şekilde sevdiği kadını almış bu sefer de doktor Emre Ezo'nun etrafında dolaşıyor. Ondan da takmış durumda ona. Doktoru da yalnız "çok mükemmel bir genç" dedi ya... güldüm orda.. Kadim'de durmadan Emreye "yaa mükemmel bir genç" diyor ya..
nedim böyle bişey yapmış olsa da olmasa da kimse sevdiği kişinin etrafında ilgili bi karşı cins görmek istemez kadimin tepkisi doğal..ama ben bu nedimi öldürücem kesin hala sinirim geçmedi dün izlediğimden beri şoktayım resmen..kalleş kardeş..
EZO-KADİM(KIŞ GÜNEŞİM)
Dün akşam ki bölümü büyük bir keyif ve yüzümdeki tebessümle izledim...
Ezo ve Elçin Anne'nin Kutsal Usta'ya komşu olma fikri Kadim'in tutacağı evden daha sevimli ve güzel göründü...Ezo'nun Elçin'i ikna ettiğini öğrenen Kadim'in soluğu Ezo'nun yeni evinde alması güzel oldu...ikili arasındaki sohbet bayağı güzeldi,Ezo'nun Kadim'in eline sıva aracını verip işe bunula başlaması çok hoşuma gitti...bana kalırsa ezo biraz daha konuşup üstelese Kadim işe koyalacaktı,ya da ben öyle görmek istediğimden o şekilde yorumladım..konuşmanın arasına Emre'nin gelip oturması iyi olmadı...tamam yardımseversin doktor ama Kadim ezo'nun yanında iken bi zahmet görünmeyiver,gelişinle ortamdaki hava anında değişip Kadim'in yüzü asılıveriyor,e doğal olarak benim de:)Ezo'nun Kadim'in kızgınlığının sebebinin Elçin'e geldiği müddetçe kendisini görecek olmasından kaynaklandığını düşünmesi Kadim'in de asıl nedenin yapabileceği tek şeyin elinden alınmasının verdiği huzursuzluk olduğunu söylediği kısım güzeldi...burdan da görmüş olduk ki Kadim kendisini ufak adımlarlada olsa Ezo'ya açmaya başladı,bu güzel işte...Kadim misafir olacam derken Ezo'nun vereceği en güzel cevap misafir ol gel bana börekler açarım sana param pulum yok ama kalbim vuruktur sana olurdu:):)Ezo söylemedi ama o sahnede ben mırıldandım:)
Kutsal Ustalara iyiki yatılı misafir gelmiş yoksa biz o muhteşem sahneleri nasıl izlerdik...Ezo'nun Kadim'in odasına gidip kendisi için hazırlanmış odada kalmak istediğini belirttiği ve konunun Kadim'i çözme meselesine geldiği sahne çok güzeldi...KIŞ GÜNEŞİ...Kadim için bundan güzel tanımlama olmazdı....bulutların arkasına saklansa da güneş güneştir...bu tanımlamalar ilan-ı aşka yakın olsa gerek...açıkçası Ezo'nun Kadim karşısında bu derece rahat konuşması şaşırtı beni...iş didişmeye gelince rahatlığını biliyoruz da :) övgüye gelince çekine çekine söyler diye düşünüyordum ama iyi ki çekinmeden olduğu gibi söyledi..Kadim şaşırsa da bu durumun hoşuna gittiği her halinden belliydi...
...ve küçük kız...Kadim ve Ezo'nun başına gelen en güzel şey olsa gerek,yoksa bu kadar güzel vakit nasıl geçirebilirlerdi ve bir araya nasıl gelebilirlerdi....az cimcime çıkmadı bu kız...asansöre ezo olmadan binmemesi arabada Ezo ön tarafa oturmak isteyince müsade etmeyip hep birlikte yan yana oturtması güzeldi..Kadim'in kızı kucağına alıp gezmesi yüzündeki gülücükler çok çok güzeldi...Kadim'i(Serhat'ı) çok beğenen ben kız ile maceralarını izledikçe hayranlığım tarif edilemez boyuta ulaştı...Ezo'nun yürüyen merdiven macerası da güzeldi,ikinci seferde Kadim'in arkadan gelip Ezo'nun düşüp düşmeyeceğine bakması bunu fark eden Ezo'nun da artık sendelemiyorum ayak uydurdum şeklinde ki tavır ve bakışları çok sevimliydi...yemek yeme sahnesi mükemmeldi...aferin cimcimeye Kadim'e yemek yoksa bende yemem:)Ezo'nun utanarak yiyeceği vermesi Kadim'in aynı utangaçlıkla yemesi üstelik yan yan bakışları Ezo'nun işi ileriye götürüp peçete ile ağzını silme çabası çok hoştu...bu sahnelerde birininde beni kameraya çekmesi lazım ki yüzümdeki tuhaf gülümsemeyi izleyebileyim:)bu sahnede farkıl çocuk büyütme yöntemlerini de öğrenmiş olduk..Kadim herzaman ki gibi takmış ödül-ceza yöntemine:)Ezo ise yersen ye yoksa aç kalırsın yöntemi:)genelde bizim ve çevremdeki kişilerin kullandığı yöntem oluyor:)....peki o alışveriş sahnesine ne denmeli...Ezo'nun dediği gibi Kadim oyuncakları kız için değil daha çok kendi için aldı..araba dolusu hediye üstelik onlarla da sınır kalmadı...dans eden bebeğin başındaki hali ve tavırlarına ne denmeli peki...yok yok en kısa zamanda Ezo ile Kaddim'in evlenip çoluk çocuğa karışması şert oldu..adam çocuk gördükçe adeta çıldırıyor ama nasıl da güzel yakışıyor..mükemmel baba olur Kadim'den:img-yes:...tüm bu güzel şeyler resmedilmeden olmaz tabi,İstanbul Hatırası çektirmek lazım:)e malum kız Amerika'ya gidecek...Ezo tam adamına verdin makinayı deyince koptum...yine kaş-göz muhabbetine girilmiş oldu...sonda söylediği bi evlat edinmediğimiz kaldı sözü aynı güzellikteydi...Kızı taşımaları yatağa özenle yatırmaları güzel sahnelerdi..son sahnede fotoğraflara bakıp yaşadıklarını hatırlamaları ve gülümsemeleri ise mükemmel bir son oldu..Kadim-Ezo sahnelerinin tadı damağımda kaldı,eksik geldi bir dahakine daha çok sahne olması dileği ile......
Ezo tam adamına verdin makinayı deyince koptum...yine kaş-göz muhabbetine girilmiş oldu...sonda söylediği bi evlat edinmediğimiz kaldı sözü aynı güzellikteydi...Kızı taşımaları yatağa özenle yatırmaları güzel sahnelerdi..son sahnede fotoğraflara bakıp yaşadıklarını hatırlamaları ve gülümsemeleri ise mükemmel bir son oldu..Kadim-Ezo sahnelerinin tadı damağımda kaldı,eksik geldi bir dahakine daha çok sahne olması dileği ile......
evet o sahneye ben de çok güldüm..hatta koptum..çok yerinde laflar ediyo ezo koparıyo insanı..bide süt içerken bir iki fondip dedi ya kutsal usta tam içicekken o ne gibi bişey dedi orda da çok güldüm haline..
evet o sahneye ben de çok güldüm..hatta koptum..çok yerinde laflar ediyo ezo koparıyo insanı..bide süt içerken bir iki fondip dedi ya kutsal usta tam içicekken o ne gibi bişey dedi orda da çok güldüm haline..
kucuk yasta babasını kaybettigini dusundum ve bu dedigin sahnenin sonrası beni aglattı. hem guldurup hem aglatan mukemmel bi dizi işte ya
ezonun keske babam olsaydı eylulun yerinde olsma giib lafları etkileyiciydi
ve ustune kadimin kız cocuyla oyle anlaşması cok guzeldi, ezo gibi babasız bi insan icin sefkatli yası-buyuk bi erkek daha etkileyici, psikoloji de olan bişey zaten bu.
Canım sevgilim,
Güzel nergisim
Ezo gelin,güzel yarim
Herşeyimsin benim
aynanın ezo şarkısı çok daha güzel.
ben jenerik müziğine kızdım diziden soğudum.olmuşken dizinin ismini değiştirsinler şehirli bir isim yazıp yollarına devam etsinler.
jenerik müziğin değişmesini isteyenler bu çok güzel müziği savunsunlar.
acil:dizininde ismi değişsin çünkü jenerik müziğine uygun olsun.
Arkadaşlar cuma günü yani bayramın birinci günü saat 11:15'te dizimizin kolaj bölümü yayınlanacak. Bayramın ilk günü evde olanlar, misafir için hazırlık yaparken bir yandan ekranda gözleri olanlar:), tatilin ilk günü olduğu için geç kalkıp kahvaltı keyfini uzatanlar için iyi fırsat:img-wink: Ben izleyemeyebilirim.
Reytinglere yorum yok. Bazı oyunlar dönüyor malum dizi hakkında:icon_whis
2 satırlık özet ne zaman gelir kimbilir? Ama bir yandan da iyi oluyor. Özet kısa olunca gerisi bizim hayal gücümüze kalıyor. Bol bol uçuyoruz ne güzel:)
Sude9 yorumuna bayıldım. Klavyene sağlık diyeceğim ama biraz garip bir cümle olacak:)
evet zor ask hemde ne nasıl zor bir ask olacak.işte bu harika...bu arada elcin annenin kızı daha once dizide gorundumu malum bu benim 2.bolumum oyuzden soruyorum.dizinin bundan sonraki bolumlerinde diziye dahil olacak aa.eger ilk defa oynayacaksa kimin oynayacagını cok merak ettim de.insallah tahmin ettigim kişilerden biri olur.
evet zor ask hemde ne nasıl zor bir ask olacak.işte bu harika...bu arada elcin annenin kızı daha once dizide gorundumu malum bu benim 2.bolumum oyuzden soruyorum.dizinin bundan sonraki bolumlerinde diziye dahil olacak aa.eger ilk defa oynayacaksa kimin oynayacagını cok merak ettim de.insallah tahmin ettigim kişilerden biri olur.
Yok canım görünmedi hatta ben mümkünse hiç görünmesin istiyorum.
Şimdi döner bizimkilerin arasına girer filan diye ben pek bi huzursuz oldum ama arkadaşlar Elçin anne iyi biri kızıda iyidir sen rahat ol dediler ya inş.
Söğüt seni pek bi sessiz gördüm ???
Olduğunu bildiğim ama gösterilmedi diye tamamen umudu kestiğim poligon sahnesini görünce halüsinasyon görüyorum zannettim...neyseki değilmiş...herkesin melek diye bildiği ama bizim melek olmadığı konusunda hemfikir olduğumuz Berrak Hanım'ın gerçekten melek olmadığı dünkü sahnelerle kesinlik kazanmış oldu...yarıda kalan tedavi Nedim ile yüzleşmekmiş...ama nasıl yapabilir ki kadim,kardeşi ile böyle bir konuşma içine nasıl girebilir...Nedim'e gelince böylesine alçakça bir davranışı abisine karşı nasıl yapabilir ve hiçbirşey yokmuş gibi Kadim'e gülücükler dağıtmaya nasıl devam edebilir...ufacıkta olsa sempatim vardı nedim'e doğru yolu bulacak Süreyya ile ilişkisine son verecek abisine zarar vermeyecek diye...artık dönse ne olur dönmese ne olur..en büyük zarar zamanında vermiş ve öyle büyük bir yara açmış ki kadim'de toparlanması mümkün olmamış,onun etkileri şu anki hayatına insani ilişkilerine zarar vermeye devam etmekte...Yaralı Şövalyem ...Ezo yaralarını en kısa zamanda saracak yeter ki sen kendini gizlemekten saklamaktan ve insanlarla arana duvar örmekten vazgeç....bu bölüm o duvar azaltıldı biraz ama henüz yeterli değil...
Kadim'in Nedim'den şüphelenip takip etmesi ve Süreyya ile görmesi iyi oldu...bu onu üzsede daha dikkatli olmasına neden olur..
Ballı-Nur...ne aşkmış ama...yanına hiçkimseyi almadan savunmasız Seyit'in mekanına git elini tutması için Nur'a uzat Nur elini kavrayıversin ikiniz beraber salına salına çıkın mekandan...Ballı'nın dize yaslanma problemi vardı bundan şikayetöiydi Nur'un ısınma problemi varmış:)böylelikle hem dizde ağlama sorununa hem ısınma sorununa çözüm bulmuş oldular...Yalnız Nur'un ilk andaki cesaretine şaşırdım..hiçbirşey olmamış gibi git neler neler söyle...bi dur bakim adam ne yapacak ne edecek..ama Nur ne yaptı anında konuya giriş yaptı..bu kadarı da fazlaydı biraz ama sonuçta alan razı veren razı,söylenecek bir şey yok...
gelelim en büyük aşka Meryem-Selim...nasıl bir aşk ki arabadan yer değiştirmek için inerken bile birbirlerine koşuyorlar onca alan varken ufacık yerde takılıp sağa sola gidemiyor ve melül melül bakışıyorlar...böyle aşk kolay kolay görülmez:)...bu arada forumda bir arkadaş Selim ve Ali'nin kalp olayı hakkında fikir yürütmüştü,ismini hatırlayamayıyorum kusura bakmasın,kendisini tebrik ediyorum:good:
Elçin-Kutsal...çok sevimli ve şirin bir çift olacaklar...komşu da oldular artık daha sık görüşürler...Elçin Anne'nin misafir gelecek diye(misafir bahane asıl beklenen Kutsal) telaşlı halini neşeli tavırlarını izlemek güzeldi...bu arada Kutsal Usta'nın bıyık yeme sorununa çözüm bulmak lazım:)kaçtır Eylül tarafından ikaz ediliyor birgün başkalarına da yakalanacak...
Not:şimdi yorumları okumaya gidiyorum ama eminim herkes beğenmiştir bölümü
Harika yorumlar yazılmış,okurken büyük keyif aldım,tek tek isim yazmaya kalksam unuttuğum olur haksızlık yaparım diye yazmaya cesaret edemedim...emek verip güzel yorumlar yazan forumdaşlarım hepinizin ellerine yüreğine sağlık..Naz-Özkul teşekkür ederim canım...
okuduklarıma ilişkin bir kaç ayrıntı yazayım..
jenerik için aklınıza gelen kötü düşünceleri hemen yok edin...bakmayın ayrılık ölüm teması içeren dize olduğuna ..güzel başladı güzel ve mutlu bitecek bu hikaye...
Berrak'tan çok nedim'e kızanlardanım bende...Berrak Kadim'in bu denli üzülmesine ve acı çekmesine değecek nitelikte değil..Kadim'i yaralayan ihanetin kardeşi tarafından olması....başkası olduğunda da şüphesiz üzülecek yıkılacaktı ama sonra toparlanacak yoluna devam edecekti.Nedim olması hayatını mahvetme noktasına getirmiş hatta öyle de olmuş...öyle ki ömür boyunca bundan kurtulacağını sanmıyorum..
Kadim'in Ezo'nun dudağının kenarındaki pamuk şekerini sildiği sahneye değinmemişim çok ayıp etmişim...mükemmel bir sahneydi..
Ezo'nun evinde Kadim'e para konusunda söylediği sözler doğru ve güzel sözlerdi ama Kadim'in param var herşeyi hallederim havalarında olmadığını biliyoruz...imkanı müsait annesi gibi sevdiği elçin'e yardımdam başka bir şey düşünmüyor ve bunu yapmak için çırpınıp duruyor...bunda da yanlış olan bir şey yok..
Ezo evi nasıl tuttu meselesine takınılmış bence de Ezo'nun maaşı yetmez gibi geliyor o evi tutmaya:)
efran_albatros 10-10-07, 16:05 arkadaşlar buradan sormam ne derece doğru bilmiyorum ama ezo gelinin son bölümü yo..... adlı malum siteye henüz eklenmedi mi.yani bazen direkt 35. bölüm yazınca gelmiyor.ulaşabileceğim bir link varsa biri ö.m atabilir mi.
Ezo'nun evinde Kadim'e para konusunda söylediği sözler doğru ve güzel sözlerdi ama Kadim'in param var herşeyi hallederim havalarında olmadığını biliyoruz...imkanı müsait annesi gibi sevdiği elçin'e yardımdam başka bir şey düşünmüyor ve bunu yapmak için çırpınıp duruyor...bunda da yanlış olan bir şey yok..
Evet Kadim asla parayla herşeyin halledilebileceğini sanan biri değil. Kadim sadece çok sevdiği Elçin Anne'sinin mutlu olması için uğraşıyordu. Kadim'in Ezo'ya söylediği "Sen benim Elçin Anne için birşeyler yapma hakkımı elinden aldın." sözü de zaten Kadim'in Ezo'ya niye Elçin Anne ile ev tutmak istediği için kızdığını gösteriyordu. Bu arada Ezo'nun tuttuğu ev öyle 2-3 kişinin çabasıyla düzelebilecek bir halde değildi pek. Ezo keşke Kadim'in evin tamiri için birilerini göndermesine izin verseydi...
Bu arada Ezo ile Kadim'in Debbie yemek yemediği zaman çocuk eğitimi ile ilgili konuştukları da çok güzeldi. Kadim'in çocuğa yemeğini yerse oyuncak alacağını söylemesi işe yaradı anlaşılan. Bu söz üzerine Debbie yemeğini hemen yedi. :)
yorumları okudukça o sahneleri izlerken yaşadığım heyecanı yaşıyorum...
nedime çok ama çok kızdım
eylül onun böyle alçak bir insan olduğunu duysaydı sevmezdim aksine sinir olurdu.
berrak hanımında nedimden aşağı kalır yani yok hani
nasıl kadim gibi birini aldatmış kafasinda tahtalar tam değil anlaşılan...
kardeşinin intikamını almak isteyen süreyya nedimle uğraşsın kadimin suçu yok
rahat bırak kadimi...
gelecek bölüme dair umutlarım var eee malum ezo elçin abla aynı evde kalacak :happy0064
kadim de artık sık sık ziyaretine gelir elçin annesinin :)
özetçiğimizi bile özler oldum erken verseler bari...
Hehee harikaa bir bolumdu yaa tek kelime muhtesem.Ezo-Kadim VE Debbie :D harikalardi...ama biraz fazla oyuncak aldi Kadim. Ezonun dedigi gibi bi evlat edinmedikleri kaldi. :D
En cokda Ezo'nun yuruyen merdivenlerde hallerine bayildim gulmekten.Ilk defa goruyo tabi. :D :D
Nunum cook guzel ve tatliydi herzamanki gibi gozleriyle oyunculugu dokturdu yine.
Son sahne harikaydi.Ask basladi artik yavas yavassa dahada ilerlicekk sabirsizlikla bekliyorum neler olucak aralarinda bakalim. =))
Ratinglerde harika....binbir gecenin sinir ozet bolumunu saymiyalim..2.'ciyizz.. :)
=))
sabah bişi aklıma geldi yahu ben bızım kadımı evlı sanıyodum megersem nişanlıymıs ve olay kısa bır zamanda olmus ...meryemın dedıgı gıbı ezoda ıkı koca bosamın ılkı ömerdı üç günlük gelinken kocasını oldu sandı saonra dedıkodu cıktı zorla alıyle formalıte ıcabı evlendı omer cıkınca nıkah dustu tabı
bu arada tarkanın su sarkısını dınleyınce ezo gelin dızısı geldı aklıma
Aah gözlerin ah gözlerin beni benden alan
Sislerin ardından buğulu bakan
Aah sözlerin o sözlerin beni benden çalan
Bir nehir misali kalbime akan.
Asla asla vazgeçemem senden asla
Olamam ben sensiz yapamam sevgisiz
Olamam ben sensiz kalamam ben kimsesiz.
Ah saçlarin ah saçlarin alev alev yakan
Rüzgarla savrulur bin ışık saçan
Olamam ben sensiz kalamam ben kimsesiz.
Asla aslaaa asla olamam ben sensiz
muzık bu olsun
Arzu kızımız belli olmuş haydi hayırlısı.İsmi Tuğçe Koçak. Bakalım ne zaman gelecek? Ve lütfen Kadimle pek alakadar olmasın. Zaten yeterince dert var başında bir de Arzu çıkmasın. Mümkünse Nedim'e takılsın:)
Tuğçe Koçak'ın resmi
http://img105.imageshack.us/img105/5428/tugcekocakaz1.jpg (http://imageshack.us)
ya inanmıyorum çok guzel bır kız.......ama kadımle aralarında bısı olamaz kardes gıbı buyumuslerdır kesın emre ıcın secmısler bu kızı emre yalnız ya hem bol bol ezoyu zıyaret eder hem platonık asık takılır ezodan aralarını yapmasını ıster ama emrenın ezoya asık oldugunu ogrenınce ınsallah dusman olmazlar zaten bıtane zehırlı dıkenımız var dokunanı zehırlıyo...
Güzel kız..üstelik Elçin'in kızı...Nedim gibi biri ile işi hiç olmamalı...illa aşık olmak zorunda değil ya canım...okuduğu yerde vardır sevgilisi:)annesi ile tanıştırma maceralarını izleriz..Kadim'de abi olarak gereken ilgi ve alakayı gösterir
gülendam83 10-10-07, 17:55 arkadaşlar bugün uğrayamadım foruma sabahtan beri.. neler oldu biri bana özetlesin lütfen neler kaçırdım? arzu mu geliyo yoksa? allahım nolur korktuğum başıma gelmesin.. noluyo arkadaşlarım telaşlandım şimdi?:img-help:
Jenerik müziginin sözlerinden dizi sonunda ölüm olacağı sonucu çıkmıyor ki? Sonuçta şarkıda ölüm bizi ayırsa da bizi unutma diyor, bu cümle bir durumu değil, bir temenniyi anlatıyor. Beraber yaşlanmak ve ikiliden biri ölse de-ki bütün aşık çiftlerin bir arada ölmesi beklenemez- unutulmamayı dileyen birinin sözleri bunlar. Senaristler arada Kadim'i hastalandırsalar bile, bu dizinin mutlu biteceği, Ezo ve Kadim'in çok çaba sarf ederek kazandıkları, hak ettikleri kavuşacakları belli. Endişeye mahal yok arkadaşlar, müsterih olun.
Söğüt'ün ev kiraları konusundaki tahminleri doğru, hatta iyimser bile kaçmış denebilir. Üç katlı bir evin kirası en aşağı 2.000 YTL'den başlar. Ezo ve Elçin annenin bu parayı her ay ödemeleri çok zor gözüküyor. Öte yandan Elçin hanımın evi sigortalıysa, yeni eşya parasını sigorta poliçesi karşılıyor olabilir. :)
Belki poliçeler badana-boya parasını da karşılıyordur. Evlerden ırak, başıma bu tür bir durum gelmedigi icin sigorta şirketlerinin bu tür durumlarda tamirat-boya masraflarını ödeyip, ödemediklerini bilmiyorum.
Sonuçta bütün diziler her hafta 70-80 dakika süren bir hikaye anlattıkları için arada bu tür mantık hataları olması normal. Biz yine diziye inanıp, evin kirasının 500 YTL oldugunu, Elçin Hanım ve Ezo'nun güller gibi geçinip, gittiklerini düşünelim. Ev büyük olduguna göre eve kiracı/pansiyoner almayı da düşünerek, geçimlerine katkıda bulunabilirler. Eve gelen yeni kiracılar da Kadim'in kıskanacağı yeni insanlar ve yeni hikayelerin önünü açabilir....
Güzel bir bölümdü. Bitmesi gereken yer fotoğraf karesiydi. LAkin böyle "güzel" olanakların olduğu sahnede yönetmen "lokal" çalışmalar yerine "genel" çekimler yapsa, oyuncuların "rolleri" gereği yüzlerinden döktükleri mimikleri yakalasa bize sunsa daha iyi olur sanırım. Hepsinin ötesinde "bu" dizide daha çok "ekmek" var ama "yedek" hikayelere ihtiyaç var. Çünkü bir süre sonra "bu" iki güzel insanın yan yana gelişleri biraz sıkıntılı olacak. Konumlarından kaynaklanan zorluklara "başka" bir şey eklenirse "eklem" yerlerinden kopacak bir "akış" olacak.
Dış mekan çekimlerinden "Kadim ile Nazo'nun" o güzel "fotoğrafa konuk oldukları yer neresi öyle! Daha kapalı, daha dar, daha "boğucu" daha sıkıcı bir yer bulamamışlar mı? Bir de yetmez miş gibi her yanı sarılı bir yere oturmuşlar. Verin aşkı geniş düzleme ne bu daraltma çalışmaları yahu..
Arkadaşımdan rica ettim. Sağolsun Ezo gelin klibi yaptı. Elinde sadece 35. bölüm olduğu için 35'in en güzel karelerinden oluşan bir klip olmuş. İsteyenler profilimdeki siteden izleyebilirler.
Bu akşam buralar sessiz. 2 satırda olsa özet olması gerek ki o 2 satır 2000 satır olsun:) Fragmanda çıkmayacağına göre bir süre daha çıt çıkmayacak anlaşılan.
bumuymuş arzu tehlike arz etmiyo yani çok da güzel değil sadece bakımlı hoş diyelim ...bir de poz bu resim(photoshoplu)... photoshopsuz hali bu kadar bile değildir:icon_whis(idare eder diyelim)..nurgülün dünyanın en güzel yüzlerinden birine sahip olduğunu düşürrsek o paspal haliyle bile :img-yes:
http://www.internetteyim.net/medyagoz/showimg.php?cid=10899&imgno=25810&title=Tu%F0%E7e+Ko%E7ak
bu kız atvde günlük bi dizide oynamış öneceden çok berbat bi diziydi kızda orda berbat oynuyodu...
bu arada nurgül bugün deryalı günlerdeydi serhat dan da bahsetti tüm ekip izliyolarmış programı serhat nurgül programa gelirken demiş ki " nurgül benden bahsederken turki
yenin en yakışıklı jönüyle oynuyorum " diye bahset falan demiş tabi işin esprisini yapıyo nurgül o da" ben turkiyenin en yetenekli jönüyle oynuyorum" desem demiş"... serhat da turkiyenin en yetenekli ve en güzel genç oyuncusuyla oynuyo...kasım kasım kasılıyolardır:happy0064
ezo ve kadimden de bahsetti tabiki " ikisi de aşktan kaçıyo korkuyo aşka bulaşmak istemiyo" dedi ama aşk bulaşmanıı beklemez gelir bulur" diye bitirdi.çok tatlıydı ya
Arkadaşlar nerdesiniz yav. kaç dakikadır yorum neyim yazılmamış. yakışıyo mu Ezo forumuna. ne bilim sahneler eklenmesi lazım, incik cincik edilmesi lazım.. Bir ateş Salı gecesi giriliyor foruma, harıl harıl kaç sayfa yazılıyor ondan sonra tıss... olmuyor olmuyor...
şimdi sen niye yazmıyorsun o zaman diye sorarsanız, ben evli, iki çocuklu, iş güç sahibi bir kadınım öyle zırt pırt girip yazamıyoruz... ama yazılanları okuyoruz...Neyse fırçamı da attıktan sonra gelelim sadede...
Elçin annenin kızı hiç de öyle korkulacak bir tip değil. Bence çok da böyle etkili bir rolde olacağını sanmıyorum. Anasının evi yandı neredeydi şimdiye kadar... Ezo ondan daha fazla evladı vallahi... |