Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 3)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
11
valla ben izlemedim forumdaki bi arkadasın soylediklerine binaen soyledim,
ya benim en buyuk hayalim hani bizimkiler dizisi vardı ya onun gibi olsun bu dizide yıllarca sursun
kadim-ezo bilmem kacıncı sezonda ancak evlenebilsinler,
cocukları olsun onların buyumelerine tanık olalım
kadimin dede halini gorelim, simdi boyle dedeyken nasıl huysuz olur kim bilir :img-pilot
allah korusun :img-swoon o kadar uzun surerse beklemekten çatlarız :img-yes: bence 5 yıl yeterli bana:img-in_lo
bayram tatiliniz bitti hadi bakalım yorumlarınızı sabırsızlıkla bekleyen biri var.:img-eat::img-nyam:klip yapma konusunda başarılı olan arkadaşlardan bir ricam var.lutfen bir vurgun bu sevda şarkısınada klip yaparmısınız:img-in_lo
özel parca istegi yapabiliyorsak bende sibel can cakmak cakmak gozler, bu kdr guzel parlak gozlu iki kişi icin gayet uygun bi parca :)
Herkese günaydin. Cevacim benim aklima birsey geldi. Ben o sahneleri tekrar izledim. Simdi Kadim yasadigina dair bir tanik ariyorya. Ve bilge psikologumuzun dedigine göre sadece ölüm korkusu tasiyanlar böyle bir tanik aramazmisya. Ozaman elde tek birsey kaliyor. Kadim bu kazadan sonra ölüme olan korkusunu yitirdi. Yani kendisini bir nevi yasayan bir ölü canli cenaze gibi görüyor. Onunda Ezo gibi hayatin etegine bir sekilde tutunmaya ihtiyaci var. Zaten bu yüzden hic tereddüt etmeden Ezoyu yangindan kurtardi. Ölüm onun icin birsey ifade etmiyor. Bence bu sohbet bir yerde bunun anlatimiydi. Bilmem sizler ne dersiniz.
E o zaman güzel şeyler anlatmış bu sohbet bize..sende iyi yakalamışsın. Ezo ve Kadim'in bir ortak noktası daha varmış.
Gunaydinlar ezo Severler
Arkadaslar ben her fragmani izleyisimde
seslendirilen muzige fena takildim Nedeni ise sakin beni unutma guzel gozlumDun geceden beri aklima takildi,sizlere yazmadan duramadim.Sakin bize Senaristlerimiz once bu guzel aski yasatitipta sonra Kadimi oldurmeye falan kalkismasinlar.
Acikcasi Icime kusku dustu,kafamin icini kurcalayip duruyor,biz istedik diziye uygun muzik,Senaristlerde beni unutma guzel gozlum(Resmen veda ediyormuscasina yazilmis bu dizeler)
edit:Bu sayfanin okundugunu biliyorum(uz) senaristlerimizin boyle bir hataya dusmemeleri en buyuk dilegim(iz)dir.Kadimi oldurmek gibi bir niyetiniz var ise simdiden acikca sinyalini veriniz.Koskoca 1 kisimizi ne oldu,ne olacak,fragman,ozet,derken haftalari gecir.
Sonrasi ise koskoca[B] Hayalkirikligi,bunu iste ezo severlerin yuregi kaldiramaz.Icimdekileri yazmadan,sizlerle paylasmadan duramadim.
Sevgilerimle
Şarkının sözlerini ilk duyduğumda bende ipucu mu vermek istiyorlar diye düşünmüştüm. Bir ikinci "erkekler ağlamaz" vakasını daha yaşamak istemediğime karar verip, senaryo yazarlarımıza da güvenip bunu öyle düşünmemeye, aşklarının çok zorlu olacağı için böyle bir şarkı sözü seçtiklerine inanmak istedim. Çok mu polyanna vari olmuş?
Pek devamlılık olmasada dizide ramazan ayı işlendi. Peki bayram da işlenir mi?
Birde aklıma geldi Ezo, Kadim'e şimdiye kadar bazen ayar verirken, bazen de iltifat ederken demediğini bırakmamış.
Hediyenin nasıl verileceğinden tutun, arkadaşlıktan anlamadığına kadar herşeyi söylemiş..tabi araya insanların gözünün içine doğrudan bakamadığı için ona acıdığını da sıkıştırmış.:) hmm birde kış güneşisin ısıtıyorsun deyip, aynı zamanda korkak demesi de cabası..Ezo nun replikleri çok güzel yazılıyor. :good:
Herkese günaydin. Cevacim benim aklima birsey geldi. Ben o sahneleri tekrar izledim. Simdi Kadim yasadigina dair bir tanik ariyorya. Ve bilge psikologumuzun dedigine göre sadece ölüm korkusu tasiyanlar böyle bir tanik aramazmisya. Ozaman elde tek birsey kaliyor. Kadim bu kazadan sonra ölüme olan korkusunu yitirdi. Yani kendisini bir nevi yasayan bir ölü canli cenaze gibi görüyor. Onunda Ezo gibi hayatin etegine bir sekilde tutunmaya ihtiyaci var. Zaten bu yüzden hic tereddüt etmeden Ezoyu yangindan kurtardi. Ölüm onun icin birsey ifade etmiyor. Bence bu sohbet bir yerde bunun anlatimiydi. Bilmem sizler ne dersiniz.
Kesinlikle çok güzel bir açıklama. Kadim, ölüm denen şeyi umursamıyor. Çünkü kendisini yaşayan bir ölü olarak görüyor. Ezo'nun da dediği gibi birkaç kişi dışında duygularını gizlemeyi de bu yüzden tercih ediyor. Yani kış güneşi gibi. İnsanların onun duygusallığını görmelerini istemiyor. Tüm duyguları ortaya çıkarsa yaşadığı da ortaya çıkacak. Yani hayatı, insanları sevdiği ortaya çıkacak. Yani yaşadığı ortaya çıkacak.
Nurgül Yeşilçay'ın hafta sonu tv'de söylemeye çalıştığı da buydu sanırım. Aşktan önce çok şeyler yaşayacaklar dediği cümle tamda bunu anlatıyordu. Kadim'in sırları ortaya çıkacak. Ezo sayesinde belkide duygularını dökecek. Yani yaşama dair. Önce Kadim'i yaşatacak, sonra aşık edecek... :img-wink:
günaydın arkadaşlarrrrrrr
nurgül deryalı günlere konuk olmuştu ya showun bir mg programı da fırsat bu fırsat program arası sormuş bi şeyler. nurgül de ezo gelini mutlaka izleyin aşk olacak ama başka şeyler de olacak diyip söylemek istemiyodu yapımcı istemiyo söylemelerini galiba gizli bişeye benziyodu. iki defa tekrarla dı bi de başka şeyler de var ama derken çok muzur gülüyodu.merak ettim ne olabilir ki başka tahmin edemeyeceğimiz
derya baykal da ezo gelini izliyomuş .bi gün yine izlerken nurgülün gözlerinden çok etkilenmiş nurgül yeşilçay motifi çıkarmış tabi oyunculuğuynu tarzını anneliğini de övdü baya he bi de erkek çocuğu bi tarafı var bunun dedi...zaten bişldiğimiz şeylerdi. keşke şu ezonun kamera arkasını falan izleyebilsek artık show haberde vermiyo mu
bu bölüm daha güzel olcak sanki bana öyle geldi(öyle isteidğimden olabilir) ezo o bayramıklarla bile başının örtüsünü öyle bağlıyo ya pes yani ya inatçı keçi...
güzel bir bayram ertesi demeyi çok isterdim ama vatanımız için buruk bir bayram yaşadık.dört bir koldan yakın markaja alınan, pusu üstüne pusu, oyun üstüne oyun kurulan bir vatanımız var..
elbette renkli bir moziktir anadolu, ve bu mazaiğin her bir taşıda bu toprakların sahibidir..ve bu bayram bu renkli mozaiğe kutlu olsun..
yine de çok şükür, vatanımızı savunacak evlatlarımız varda, onların aziz canları, kanları yüzü suyu hürmetine biz yaşıyoruz..
onlara sonsuz şükran, minnet duyuyorum..Allah her birinden razı olsun.Allah onları dünyaya getiren büyüten anne babalarından razı olsun...
henüz kefenlerinde kanları kurumadı bayramları kutlu olsun...
evet arkadaşlar, güzel bir fragman gördüm gibi
acaba, mutfağa yeni bir aşçı yamağı daha mı alınıyor, o hanım kim öyle ezonun elinden evirgeçi zorla alıyor gibi ..hıııı .. :icon_twis
kim bu hatun yav, nerden çıktı zaten sinirliyim hiç hoşlanmadım bu teyzeden.:icon_twis
allahımm kadimciğimi çok üzgün mü gördüm nedir..
hiiiii...allah korusun..
üzülmesin..
yeni gelen teyze üzülsün, kadim üzülmesin:img-hyste
ezomun üzerinde farklı bir kıyafet gördüm..
etek kazak hoş olmuş ezoma...meşhur tülbenti yine başında..olsun varsın..
aaaaa kızlaaaarrr, benim gördüğümü siz de gördünüz mü
nedim eylülün yanına geldi ve kaldırım taşına oturdu...
ah be nedim bu kadar iyi kalpli bir insansın, ne işin vardı abinin nişanlısıyla be yavrum..kadim gibi bir abiye yapılır mı bu..ama varya kesin o berrak rahat durmamıştır..töbe yarabbi töbeee...
Birde aklıma geldi Ezo, Kadim'e şimdiye kadar bazen ayar verirken, bazen de iltifat ederken demediğini bırakmamış.
Hediyenin nasıl verileceğinden tutun, arkadaşlıktan anlamadığına kadar herşeyi söylemiş..tabi araya insanların gözünün içine doğrudan bakamadığı için ona acıdığını da sıkıştırmış.:) hmm birde kış güneşisin ısıtıyorsun deyip, aynı zamanda korkak demesi de cabası..Ezo nun replikleri çok güzel yazılıyor. :good:
aaayyy harika olur ezo ile kadim de bayramlaşsınlar..
hatta anadoluda gelenektendir, hanımlar evin reisi olduğu için hürmeten eşlerinin elini öperler ..benim çok hoşuma gider,
ezoda kadimin elini öpsün, kadimde ezoya fırsat bu fırsat sarılsın :happy0064
ezonun yaptıklarının acısını çıkarsın bi güzel....:happy0064
hatta anadoluda gelenektendir, hanımlar evin reisi olduğu için hürmeten eşlerinin elini öperler ..benim çok hoşuma gider,
allahım sen aklıma mukayet ol yarabbim nerden buluyorsun bu mütiş fikirleri birtürlü anlamıyorum.:img-hyste:img-clapp söğüt lutfen bu hayel gücünü senaryolarada yansıt canım :img-in_lo
allahım sen aklıma mukayet ol yarabbim nerden buluyorsun bu mütiş fikirleri birtürlü anlamıyorum.:img-hyste:img-clapp söğüt lutfen bu hayel gücünü senaryolarada yansıt canım :img-in_lo
:img-hyste:img-hyste
damarlarımı zorlayan gıcık bir huy var bende, ordan geliyo aklıma..
ama senaryo bana göre değil be gülüm..
ben maalesef iş yoğunluğumdan bi kaç gün uzak kaldım buralardan, şimdi bu zaman zarfında yazılan yorumları okumaya çalışıyorum.
kadimin şu rahatsızlığı, yeni jenerik müziği,
kadimin doktoruyla konuşmaları, emreyi sorma çabası, emre ile ezoların yeni evinde karşılaşması, kıskanması ele almam gereken çok sahne var ama
bakalım nasıl yetişeceğim :icon_sorr
yeni jenerik müziği,
Su jenerik müzigi hakkinda acaba yeni bir istektemi bulunsak? Nankörlük etmis olmayiz dimi? Melodi güzel ama harbiden sözleri berbat aslinda. Sözler asik bir kisinin temennisini anlatiyor gibime geldi ama bilmem sizler ne dersiniz!!! :img-blush
gülendam83 15-10-07, 10:59 her zamanki gibi formunuzdasınız arkadaşlar.. harika fikirler çıkıyor yine:happy0064:happy0064
ezo ile kadimin bu hafta çok hoş sahneleri var bence fragmandan bu belli oluyor...:img-wink:
yalnız ben şu meryeme gıcık oluyorum ya.. selime yazık olcak bence..
eylülle nedimi de merak ediyorum.. off yaa yarın olsun artık... :img-blush
yeni jenerik müziği,
Su jenerik müzigi hakkinda acaba yeni bir istektemi bulunsak? Nankörlük etmis olmayiz dimi? Melodi güzel ama harbiden sözleri berbat aslinda. Sözler asik bir kisinin temennisini anlatiyor gibime geldi ama bilmem sizler ne dersiniz!!! :img-blush
jenerik müziğini bende pek beğenmedim yani alelacele yapılmış gibi çok güzel bişi daha yapılabilir özel olarak ilgilenilmesi lazım.. ki ilgilenilmeli.. bu çok önemli çünkü..:img-wink:
Bayram sonrası herkese merheba.....gecenin bir vakti girdim ama forumda in cin top oynuyordu doğal olarak:)
Gülündikeni röportajdan bahsettiğin için teşekkürler...izlememiş olan benim için çok iyi oldu...
Gadim ne zaman Kadim olur?...e biraz zaman lazım ama çok uzak görünmüyor...malum dilini düzeltme yolunda kararlılığı var...horoz dövüşü...oldukça k-hoşuma gitti bu deyim:):)
Fragmanı netten izledim...(sonunda:) )
İlk sahneden başlayayım...Debyy yine iş başında...tutmuştur Ezo'yu 517'ye çekiştire çekiştire götürmüştür ..sabah sabah Kadim'e süpriz olmuş,pijamalalı Kadim'i de görmüş oldu...artık yavaş yavaş birbirlerinin ev hallerine alışmaya da başlarlar....yine bir çarpışma vakası var,oldukça güzel olmuş ama bu hızla devam ederlerse Ezo'yu sakatlayacaklar...
Ezo'nun Selim'e bakışları ilginç...Ali'nin kalbinini Selimde olduğunu biliyor olması onu etkilemiş olmalı...zamanında Ali ile araları da çok iyiymiş,karşısında Ali varmış izlenimine kapılmış olabilir...Selim'de Ezo'nun bakışlarındaki değişimi farketmiş ve tedirgin gözlerle bakıyor...Ezo'nun konuyu bildiğini düşünmüş olabilir...
Kadim'e yeşillerde pek yakışmış(yakışmayan varmı ki)...başını çevirip kime bakıyor olabilir?
Doktor pansuman işine girişmiş...Ezo'da bir şeyler anlatıyor..Selim meselesini ya da ev meselesini görüşüyor olabilirler...ama umarım mevzu dönüp dolaşıp Kadim'e gelir:)Debyy'i annesinin başına gelenleri ,kadına çocuğa yazık diye anlatayım derken Kadim ile kızı gezdirme eğlendirme maceralarına da konuyu getirsin...sır babası ya Doktor,birşeyini saklamıyor bu konuyu da anlatır umarım...o esnada Doktor'un yüzünün alacağı hali merak ediyorum:)
Mutfaktaki yeni çalışan sayesinde cümbüş var..Kutsal Usta ile iyi atışacaklar,,,diğerleride bu atışmanın ortasında kaldığı için nasiplerine düşeni alacaklardır...
Ballı hararetli konuşuyor...o esnada Nur'un kapının arkasına gizlendiği sahneye geçiyor...bana kalırsa aynı sahne bunlar...her ne konuşuyorsa Ballı Nur kendisini göstermeden dinlemeyi tercih ediyor...Seyit ya da Meryem mevzusudur..rECEP'İN ÖLÜMÜ İLE bALLI Meryem'i bırakmıştır ya da fakat çekilen kaset nedeniyle yeniden gündemine almaya başlar Meryem'i
Ezo'nun gözleri yaşlı....karşısında ki Kadim'dir bence...niye ağladığına gelince Debyy'in gidecek olması olabilir...başka bir şeyde olabilir gibi gelmiyor...ya da Debyy'in annesi ailesi hakkında birşeyler öğrendiler Ezo üzüldü...izleyip göreceğiz artık
Elçin ve Ezo evlerine yerleşmeye ya da Elçin'e evi göstermeye geliyorlar ...mutlular hepsi..güzel görünüyorlar..
Nedim... Elçin'in kucağına yaslanmış..sevgisini gösteriyor..Eylül'ün yanına gidip derdini soruyor...bu halleriyle iyi insan pozları versede biz onun nasıl biri olduğunu biliyoruz...bu yüzden yaptıkları anlam taşımıyor benim için...abisine duyduğu kıskançlık yüzünden Süreyya ile işbirliği yapıp abisini zor duruma sokmaya çalışan,geçmişte abisinin nişanlısı ile ahlaksız bir ilişki yaşayan ve hibirşey olmamaış yapmamaış gibi abisinin karşısına geçip gülücükler atan sevdiğini söyleyen biri başkalarına karşı iyi davransa da ne değeri kalır...
Babaları zamanında evlat ayırımı yapmış olabilir...oluyor bir çocuk diğerine göre üstün tutulmaya çalışılıyor daha çok seviliyor...bunun sonucunda daha az sevildiğini değer gördüğünü gören ve düşünen çocuk kıskançlık duyabiliyor mesafeli olabiliyor...Nedim'in bu tavrında hareketlerinde babası da suçlu olabilir....ancak yetişkin bir adam olarak abisinin bu konuda hiçbir suçu olmadığını üstelik abisinin onu sevdiğini yok sayıp böyle çirkince eylemler içine giriyorsa suç tamamen Nedim'indir ve dediğim gibi başkasına olan iyilikleri gözümde hiç bir değer taşımamaktadır....neyse fragmana döneyim:)
Ezo Kadim'in odasında ne görüyor ki korkuyor:)Kadim'i uygunsuz yakalamamıştır herhalde:):)
ama sondaki bakışmaları müthiş....bu arada duvara pembe bir ayıcık resmi yapıştırmışlar...çocuk odası hazırlıyorlar gibi..Debyy bir müddet kalacağı için hazırlamış olmalılar...
Not:Ezo'nun kıyafetleri değişmeye başlamış,zamanı gelmişti...sesimizi duymaları ne iyi
:img-hyste
Elçin anne ve Ezo nun yeni evinde bayramda yapılan bir kahvaltı bile yeterli benim için.
Akşamda da hem yeni ev için, hem bayram yemeği için Kadim, Nedim, Kutsal usta, Eylül, Zeki ve annesi:) ve Emre ile kalabalık bir yemek masası düşünün..Kadim ve Emre'nin arasındaki gerginlikte had safhada olur, süper olur. Olan Ezo'ya olur. :)
Birde fragmanın son sahnesinde gerginlik farkedilmeyecek gibi değil. (bakışlar harika) Sizce neden olabilir? Debbie nin, Ezo otelde yokken gitmiş olması ve Kadim'in de Ezo'nun, Emre'nin yanında olduğunu düşündüğü için kızgın olması gibi bir olasılık sizinde aklınıza geliyor mu?
Sahi forum niye bu kadar durgun.
Gadim ne zaman Kadim olur?...e biraz zaman lazım ama çok uzak görünmüyor...malum dilini düzeltme yolunda kararlılığı var...horoz dövüşü...oldukça hoşuma gitti bu deyim:):)
ama sondaki bakışmaları müthiş....bu arada duvara pembe bir ayıcık resmi yapıştırmışlar...çocuk odası hazırlıyorlar gibi..Debyy bir müddet kalacağı için hazırlamış olmalılar...
Ben Gadim Bey ne zaman Kadim olacak derken aradaki Bey hitabı ne zaman kaybolur diye merak etmiştim ;)
duvarda pembe ayıcık mı var ?????? ben hem balık hafızalı hemde bakar körüm dönüp fragmana bi daha bakıcam !
Yine soracağım kimseden ses çıkmadı da ;
popüler dizi listesinde neden yokuz ?
ana sayfadaki popüler dizi listesinde Ezo Gelin neden yok ??? O listeye nasıl girebilir ki ???
Ben Gadim Bey ne zaman Kadim olacak derken aradaki Bey hitabı ne zaman kaybolur diye merak etmiştim ;)
duvarda pembe ayıcık mı var ?????? ben hem balık hafızalı hemde bakar körüm dönüp fragmana bi daha bakıcam !
o da zaman alır üstelik dilini düzeltmesinden daha fazla zaman alır:)
son sahnede var..Ezo'nun korktuğu ve Kadim ile karşılıklı bakıştığı sahnede....
rhetbutler 15-10-07, 11:32 Bayram sonrası biriken işler yüzünden bir türlü yorum yazamadım.Gerçi siz yazılacak pek birşey bırakmamışsınız ya.:img-yes:
Fragmanı dün sadece 1 kere seyretme fırsatım oldu.Aklımda pek birşey kalmadı.Ama bugün sağolsun Volvox sayesinde bu ihtiyacım giderilmiş oldu.
1-Kadim'e yeşiller çok yakışmış.(Bir de fondöteni biraz azaltsalar çok iyi olacak)
2-Ezo, yeni cicilerine kavuşmuş.Çok yakışmış.Başındaki tülbentte yakında çıkar.
3-Kadim, koca Debbie'yi hala niye kucağında taşıyor anlamış değilim.Hayır şimdi bizde küçüğüz diyecekler çıkacak:img-blush
4-Yeni aşçıyla mutfak daha bir şenleniyor.Bu aşcı Yedi Numaranın Asiye'si değil mi?(Yazıldıysa, kusuruma bakmayın lütfen.Önceki sayfaları işler yüzünden tam okuyamadım.Bu seferlik affedin:img-yes:)
5-Eylül'ün moralinin bozuk olmasının sebebi.Bir bayramı daha annesiz geçiriyor olması olabilir.Nedim'in davranışları Eylül'ün aşkını iyice tırmandıracak.
6-Nedim, muradına ermiş.Elçin annesi yalnız onunla ilgileniyor.:icon_whis
7-Ezo'nun kolundaki sargı bezini alsalar iyi olur.Malum yanık bu.Sarmaya gelmez.
8-Şimdi gidiyorum.Herkese iyi yorumlar.:img-wink:
Ezo Kadim'in odasında ne görüyor ki korkuyor:)Kadim'i uygunsuz yakalamamıştır herhalde:):)
Not:Ezo'nun kıyafetleri değişmeye başlamış,zamanı gelmişti...sesimizi duymaları ne iyi
O oda Debbie ve Ezo nun odası büyük ihtimalle ve Kadim'de Ezo'yu bekliyor. Yani bence öyle..
Arımaya'cım, Kadim'in, Ezo demesi beş bölüm sürdüğüne göre. Kabaca bir hesap yaparsak şimdi bunlar aşık olacaklar, açılacaklar..yok çıkamadım işin içinden. Onlarda bu inat varken çok uzun zaman alır.
O oda Debbie ve Ezo nun odası büyük ihtimalle ve Kadim'de Ezo'yu bekliyor. Yani bence öyle..
Arımaya'cım, Kadim'in, Ezo demesi beş bölüm sürdüğüne göre. Kabaca bir hesap yaparsak şimdi bunlar aşık olacaklar, açılacaklar..yok çıkamadım işin içinden. Onlarda bu inat varken çok uzun zaman alır.
haklı olabilirsin...kendi odasına girip karşısında Kadim'i görünce korkuyor olmalı...süsleme işide Kadim'in başından çıkmıştır...
rhetbutler tarafından gönderildi
3-Kadim, koca Debbie'yi hala niye kucağında taşıyor anlamış değilim.Hayır şimdi bizde küçüğüz diyecekler çıkacak
bak haklısın...bizde küçüğüz diyiyormuyuz hiç Kadim bizi de taşısın:icon_whis:icon_whis...yok yok bu kızı çok şımartmışlar:)
gülendam83 15-10-07, 11:53 O oda Debbie ve Ezo nun odası büyük ihtimalle ve Kadim'de Ezo'yu bekliyor. Yani bence öyle..
valla onların birbirine açılması da çok güzel olur ya.. heyecanlandım şimdi düşününce bile.. ilk kim açılır acaba? ve nasıl hangi anda olur? doğru inatçılar ama kalbede söz geçmez.. ama belki de çok uzun sürmez açılmaları.. ama şuda var daha kendilerine bile itiraf edemediler...:img-in_lo
valla onların birbirine açılması da çok güzel olur ya.. heyecanlandım şimdi düşününce bile.. ilk kim açılır acaba? ve nasıl hangi anda olur? doğru inatçılar ama kalbede söz geçmez.. ama belki de çok uzun sürmez açılmaları.. ama şuda var daha kendilerine bile itiraf edemediler...:img-in_lo
Eger dizi bu sezon bitecekse biraz gaz vermeleri gerekiyor aslinda. Atismalari falan güzel ama nereye kadar cöpsüz üzüm gibi dolanacaklarki. Kadimin biran önce iyilesmesi lazim. Ezo iyilesmede fazla zorluk cikarmaz. Kadim ona azicik güldümü tamamdir bizim ezonun yelkenleri suyun dibinde. Is bence Kadimde bitiyor. Kadime gereken ilk önce kaybetme korkusu. Bizimki tespitlerimize göre eger yanilmiyorsak tabii, ölümden korkmuyorya, kaybetme korkusu lazim. Belki bu korku onu kendine getirir. Bunun icinde ezocumun basina söyle güzelinden bir kaza gelmesi lazim. yangin falan degil tabii, aklima su selimin kanlilari geldi. Onlarla bir sekilde senaryo baglanirmi acaba?
Sizler ne dersiniz???
Herkese selamlar...
Tüm forumdaşlarımın.. geçmiş bayramı bir kez daha kutlu olsun..
Şimdi yeni fragman gelmiş.. Volvox canmıza teşekkürler..
Birde anket düzenleniyormuş.. bak kaç gün ayrı düştük.. haberimiz yok.. :img-wink:
Ve ve ve; enerjinizi, irdeleme gücünüzü ve keyifli yorumlarınızı tebrik ediyorum arkadaşlar...
Heytt beh deriz değil mi şimdi?
neyse şu anketi bir cevaplayıverelim bari...
sevgiler..
Sahi ya paşamız ne direndi hay kadın ha küçükhanım derken çatladık EZO diyene kadar... Ama insanda bu kadar güzel Ezo demez ki :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo :img-in_lo:img-in_lo
Şimdi bu Seyit efendi Ballı'yı nerden vuracağına karar veremeyip hırsından Ezo'yuda esir almasın !! Kadim şövalye ya Ezo'yu onun elinden de kurtarmasın :fighting2 Hayallerim sınır tanımıyor yahu :icon_whis
Yine aynı sonuca çıkıyor o zaman. :) Biz daha çok bekleriz.:img-yes:
Eger dizi bu sezon bitecekse biraz gaz vermeleri gerekiyor aslinda. Atismalari falan güzel ama nereye kadar cöpsüz üzüm gibi dolanacaklarki. Kadimin biran önce iyilesmesi lazim. Ezo iyilesmede fazla zorluk cikarmaz. Kadim ona azicik güldümü tamamdir bizim ezonun yelkenleri suyun dibinde. Is bence Kadimde bitiyor. Kadime gereken ilk önce kaybetme korkusu. Bizimki tespitlerimize göre eger yanilmiyorsak tabii, ölümden korkmuyorya, kaybetme korkusu lazim. Belki bu korku onu kendine getirir. Bunun icinde ezocumun basina söyle güzelinden bir kaza gelmesi lazim. yangin falan degil tabii, aklima su selimin kanlilari geldi. Onlarla bir sekilde senaryo baglanirmi acaba?
Sizler ne dersiniz???
Sen senaryoyu yazmışsın :) kaybetme korkusunu yaşasın da keşke bu kaza türü şeyler olmasa diyeceğim ama bu senaryonun olması çok büyük bir olasılık.
Emre'ye kaptırmaktan korksa yetmez mi? yetmez tabi..
Sahi ya paşamız ne direndi hay kadın ha küçükhanım derken çatladık EZO diyene kadar... Ama insanda bu kadar güzel Ezo demez ki :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo :img-in_lo:img-in_lo
Şimdi bu Seyit efendi Ballı'yı nerden vuracağına karar veremeyip hırsından Ezo'yuda esir almasın !! Kadim şövalye ya Ezo'yu onun elinden de kurtarmasın :fighting2 Hayallerim sınır tanımıyor yahu :icon_whis
Yok olmasın Arımaya. Mümkünse silahlar Ezo-Kadim ikilisine yaklaşmasın. Onların çok güzel bir hikayesi var. Birde işin içinde Nedim-Süreyya işbirliği yeter de artar onlara.
Popüler diziler ile ilgili sorunu okudum ama hiç bir fikrim yok o yüzden de cevap yazmamıştım.
fragman dan birşey yakalayıp anlamıyalım diye uğraşsalarda bazı arkadaşlar çok güzel şeyler yakalamış tebrikler okurken çok keyif alıyorum ...
benim birşey dikkatimi çekti deyinmeden geçemiyeceğim belki de bahsedildi bilemiyorum 7 numara dizisini izleyenler bilir oya yüce yazı grubunu da oyuncularıda bu dizide ne güzel birşey yapmışlarki 7 numarada oynayan bütün oyuncuları bu dizide yavaş yavaş görüyoruz....her hafta birini görünce daha şaşıyorum ve çok mutlu oluyorum.kaliteli bir yapımda veçok sevdiğim dizinin oyuncularını görmekten ve bu diziyi seviyordum artık daha çok sevmeye başladım..
sevgiyle kalın
aslında ben ezonun böyle paldır küldür balıklama dalışlarını pek benimseyemedim.
çok laf ebesi..ne bilim bi çırpıda çok fazla laf üretiyor..
biraz daha sade olabilir..kadime çok fazla laf yetiştiriyor.
ve şurası bir gerçekki, kadim ezoya ilk karşılaştıkları andan itibaren çok çok özel davranıyor..alttan alıyor..bir iki sert çıkışı oldu.onlarda da sırf kıskançlık krizi esnasında oldu..
tabiki ezonun açık yürekliliği çok özel bir duruş .ama biraz daha anadolu kadını olduğu gerçeğinin üstünde durulması gerektiğini düşünüyorum.üstelik iyi kötü bir evlilik geçirmiş.toy bir kadın değil..mesela el masajı sahnesinde replikleri gayet yerindeydi, orada çok masumane bir tavrı vardı...fakat yeni evin badana boya işlerinde, kadime gereksiz bir çıkışı vardı..orada haklı olan bana göre kadimdi..elçin annenin seçimine sırtını dayayarak kadime karşı hoyratlığı hoş olmadı..
slm kızlarr biz teyzemleee ızlıyoruz bu dızıyı buraya ılk defa yazıyorum amaa sıkı bi ezo _ kadim takipcisiyizz ya ben cok ıstıyorum onalrınm birlikte olmaalrını cok yakısıyolarrr ama teyzem onalr birlikte olamazlar cunku denk diiler dio hanı su "biz ayrı dünyaalrın ınsanalrıyızz" mantıfgından ne alakası var teyze diyorum yok diyo var alakasıı bunlar diyo asık olurlar ama acılaamzlarr diyooo offf nolur ki yaaaa:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr cok ıstıyorum ben ezo_kadimi:sad53::sad53:
Tamam sizin güzel hatiriniz icin kaza falan olmasin ama böyle heyecanli seylerde olmazsa bizim Kadim de gelisme falan olmayacak.
Ozaman söyle olsun: Arzu yani Elcin ablanin kizi biran önce gelsin, Ezo ile cok iyi arkadas olsunlar. Ezoyu bir güzel degistirsin, daha modern hale getirsin. Emrenin yaninda baska erkeklerde Ezoya göz koysun. Kadimden kiskanclik krizlerinden firsat bulursa Ezoyu kaybetme korkusu yasasin ve iyilessin.
Nasil ama :img-wink::img-wink::img-wink:
selamlar herkese
ben fragmanı da görmedim :( sycmore cım yollardı bana :( fragmansız kaldım yahu..
tahminsizim doğal olarak .
.... senaryoyu yazmışsın :) kaybetme korkusunu yaşasın da keşke bu kaza türü şeyler olmasa diyeceğim ama bu senaryonun olması çok büyük bir olasılık.
Emre'ye kaptırmaktan korksa yetmez mi? yetmez tabi..
Yok olmasın Arımaya. Mümkünse silahlar Ezo-Kadim ikilisine yaklaşmasın. Onların çok güzel bir hikayesi var. Birde işin içinde Nedim-Süreyya işbirliği yeter de artar onlara.
Popüler diziler ile ilgili sorunu okudum ama hiç bir fikrim yok o yüzden de cevap yazmamıştım.
Tv.da reytingler tavan yapmıyor bari forumda tavan yapalım Ezo& Kadim kardeşliği nerdesiniz bi tutun ucundan da şanımız yürüsün ;)
Haklısın Ceva tadı kaçmasın dimi mafya filan bizi bozar , şu pansuman sahnesindeki romantik komediyi düşününce, videolara, repliklere baktıkça ağzım kulaklarıma varıyor ama bu arada gönül verdiğimiz bazı dizilerin akibetine uğramasın diye de korkmuyor değilim umarım hep bu tadında kalsın..
aslında ben ezonun böyle paldır küldür balıklama dalışlarını pek benimseyemedim.
çok laf ebesi..ne bilim bi çırpıda çok fazla laf üretiyor..
biraz daha sade olabilir..kadime çok fazla laf yetiştiriyor.
ve şurası bir gerçekki, kadim ezoya ilk karşılaştıkları andan itibaren çok çok özel davranıyor..alttan alıyor..bir iki sert çıkışı oldu.onlarda da sırf kıskançlık krizi esnasında oldu..
tabiki ezonun açık yürekliliği çok özel bir duruş .ama biraz daha anadolu kadını olduğu gerçeğinin üstünde durulması gerektiğini düşünüyorum.üstelik iyi kötü bir evlilik geçirmiş.toy bir kadın değil..mesela el masajı sahnesinde replikleri gayet yerindeydi, orada çok masumane bir tavrı vardı...fakat yeni evin badana boya işlerinde, kadime gereksiz bir çıkışı vardı..orada haklı olan bana göre kadimdi..elçin annenin seçimine sırtını dayayarak kadime karşı hoyratlığı hoş olmadı..
Haklısın Kadim hep alttan alan taraf oldu. Ve buna Ezo'nun duruşunun etkili olduğunu düşünüyorum. Ezo hep olduğu gibiydi. Tam da anadolu kadını gibi..Hazır cevaplılık kişiye özeldir ve Ezo da bu ilk bölümden (yani bizim izlediğimiz bölümden) beri hep verildi.
Yeni evde Kadim ile yaptığı konuşma yanlış anlamalarla doluydu. Ezo, Kadim'in Elçin anneyi ziyarete geldiğinde kendisi ile karşılaşacağından rahatsız olacağını düşündü ve tepkisi bunaydı. Hatasını anladığında da susmasını bildi.
Kadim ise Elçin annesi için birşeyler yapabilecekken bunun elinden alınmasına kızdı. Ki bunda da haklıydı.
destur tarafından gönderildi
sizce dizideki en iyi perfonmansı yüksek oyuncularla en düşükleri kim ?
En iyiler bana göre:img-wink:
1-Kadim / Ezo
2-Elçin anne / Kutsal usta / Ballı ağa
Düşük demeyeyim çünkü hakikaten Meryem rolünü canlandıran oyuncu beni böyle sinir ettiğine göre onu en iyilerde yazmam lazımdı.. karakterin o saf! alık! heyyyy :icon_whis gördüğüne aşık görmediğine bulaşık! duruşlarını öyle iyi canlandırıyor ki...:good:
Bunun yanı sıra beğenmediğim Nur Hanım var...
yani sormak istiyorum.. hatta hepinize, ben BILIYOR! BILIYOR! dedikçe öyle bir ya sabır çekiyor ve zaping yapmamak için kendimi tutuyorum ki sormayın..
Arap aksanlı Türkçe de bende sınıfta kalıyor.. fikrim bu malesef..:icon_whis
Bir tek ben mi :icon_whis böyle sinir oluyorum bu; bılıyor bılıyor demelere..?:icon_whis
Neyse nereden nereye geldim ama benim için bu dizinin temel direkleri saydığım oyuncular..:good:
....En iyiler bana göre:img-wink:
1-Kadim / Ezo
2-Elçin anne / Kutsal usta / Ballı ağa
........
Bunun yanı sıra beğenmediğim Nur Hanım var...
yani sormak istiyorum.. hatta hepinize, ben BILIYOR! BILIYOR! dedikçe öyle bir ya sabır çekiyor ve zaping yapmamak için kendimi tutuyorum ki sormayın..
Arap aksanlı Türkçe de bende sınıfta kalıyor.. fikrim bu malesef..:icon_whis
Bir tek ben mi :icon_whis böyle sinir oluyorum bu; bılıyor bılıyor demelere..?:icon_whis
izlemeye 2.sezondan başlayınca ben Nur hanımın kim olduğunu neden böyle konuştuğunu çözene kadar sefil olmuştum :icon_sorr ama nedir bende sevmiyorum o aksan olayını yanlız değilsin
izlemeye 2.sezondan başlayınca ben Nur hanımın kim olduğunu neden böyle konuştuğunu çözene kadar sefil olmuştum :icon_sorr ama nedir bende sevmiyorum o aksan olayını yanlız değilsin
Aynen canım benim...
Bende Suriye kökenli filan diye öğrendikten sonra.. anlamaya çalıştım.. ama öyle iğreti ki...
Güzel bakışlı, gözlerini konuşturan başrol oyuncularımızın hatırına tahammül ediyorum işte...
Yeni bölüm yorum yaparım artık... fragmanı arkadaşlar her şeyiyle incelemiş zaten...
Tekrar yorumunuza sağlık diyeyim ve çekileyim...:img-wink:
sevgiler..
Paylaşımlarımıza bu başlıktan devam edebiliriz.
Sevgiler
Ehlocan
Yeni basligimiz acilsin hayirli ugurlu olsun. Ilk siftah benden ozaman. Benim aklima birsey geldi fragman konusunda. Daha önce yazildimi bilmiyorum ama. Ezonun gözlerinin dolmasinin sebebi kadimin ona bir hediye almis olmasi olabilirmi. Yeni ev hediyesi mesela.
Sizler ne dersiniz?
Yeni basligimiz acilsin hayirli ugurlu olsun. Ilk siftah benden ozaman. Benim aklima birsey geldi fragman konusunda. Daha önce yazildimi bilmiyorum ama. Ezonun gözlerinin dolmasinin sebebi kadimin ona bir hediye almis olmasi olabilirmi. Yeni ev hediyesi mesela.
Sizler ne dersiniz?
valla ezonun gözleri öyle hediye falan için dolmaz..
kesin ezonun üzüleceği bir şey olmuştur..
arkadaşlar bu arada bölüm özeti nasıldı, gelmiş miydi gelmemiş miydi.:icon_sorr
unuttum valla ben bi araştırma yapayım bari:img-yes:
Sizler ne dersiniz?
Sen bugün baya güzel fikirler üretiyorsun. Gözlerinin dolmasının üzüntüden olduğunu sanmıyorum. Ama ev hediyesi alır mı? bilmem..
aşkolsun söğüt..nasıl görmessin o destansı özeti.:) oku oku bitmiyor. Neler anlattı, ne ipuçları verdi bizlere hiç sorma.
[QUOTE=Ceva;5081885]Sen bugün baya güzel fikirler üretiyorsun. Gözlerinin dolmasının üzüntüden olduğunu sanmıyorum. Ama ev hediyesi alır mı? bilmem..
Ay cok tesekkür ederim Ceva cim malum bayram tatili vardiya dinlendim beynim acildi dogru düsünmeye basladim. :img-wink:
Ama insallah bir hediye falan aliyordur. Benmi yanlis anladim bilmem ama gözleri minnet duygusundan dolmus gibiydi. Genede bilinmez tabii framanin cilveside olabilir.
Söğüt'üm seni meşgul gördüm bugün yoksa atlamazsın, özetcik olayı için pek bi sitemler yapılmıştı. Hatta Kadim'in saçıyla başıyla uğraşma da bu kadarla kalsın diye sana takılanlar bile oldu.
Adamlar özet vermiyor forumda ne tahminler çıkıyor mazallah bide çarşaf gibi bi özet gelse ortalık yıkılacak.
Ay beklerken kurudum kardeşim ama bu kadar heves edincede korkuyorum böyle bekliyorum bekliyorum sonra tam o gün kesin bişey çıkıyor ve ben direklerden dönüp zor bela izliyorum :icon_sorr
Sizler ne dersiniz?
Deryacım Ezo'nun gözleri Söğüt'cüğümün dediği gibi öyle eften püften şeylerle dolmaz...
Belkide ikinci bir can borcu olmasada vefa dır.. kimbilir yine ney aptı Kadim Ezo için.. kendinden beklenilmeen, ama içindeki o adam gibi adam olma vasıflarından biriyle.. ben yine bir şeye müteşekkir kalaak Ezo derim..
ama tüm tahminlerin dışında.. Ezo sanırım eşinin kardeşi Ali'yi kardeş gibi:img-yes: çok seviyordu..
Belkide Sim'e bakarken o sebeple yaşlar boşaldı boşalacak gibi bakıyor...
Cevacım..sen böyle destansı özetlerden bile neler çıkarıyorsun moral hocam.. olsun, yorumlarını okumak bana o özetlerin saçma sapan kısalığını unutturuyor..:img-wink:
yeni başlık hayırlı olsun...
Okul saati gelir.. bendeniz gider..bye
Söğüt'üm seni meşgul gördüm bugün yoksa atlamazsın, özetcik olayı için pek bi sitemler yapılmıştı. Hatta Kadim'in saçıyla başıyla uğraşma da bu kadarla kalsın diye sana takılanlar bile oldu.
Adamlar özet vermiyor forumda ne tahminler çıkıyor mazallah bide çarşaf gibi bi özet gelse ortalık yıkılacak.
Ay beklerken kurudum kardeşim ama bu kadar heves edincede korkuyorum böyle bekliyorum bekliyorum sonra tam o gün kesin bişey çıkıyor ve ben direklerden dönüp zor bela izliyorum :icon_sorr
oy oy oy deme yahu...vallahi çok yoğun burası arkadaşlar elimden geldiğince sizleri takip etmeye çalışıyorum ama yetişemediğimde oluyor..
e bana bulsanıza şu hazreti destansı okunası özetçiği, hadi güzel gözlülerim:img-hyste
oy oy oy deme yahu...vallahi çok yoğun burası arkadaşlar elimden geldiğince sizleri takip etmeye çalışıyorum ama yetişemediğimde oluyor..
e bana bulsanıza şu hazreti destansı okunası özetçiği, hadi güzel gözlülerim:img-hyste
36.BÖLÜM
Debbie, annesi henüz iyileşmediği için hala otelde kalmaktadır. Bu durum Ezo ve Kadim’in patron ve işçi ilişkisi dışında, bir de ebeveynlik düzleminde karşı karşıya gelmelerine neden olacaktır.
al gülüm evir çevir oku :hıh
gülendam83 15-10-07, 15:20 Yeni basligimiz acilsin hayirli ugurlu olsun. Ilk siftah benden ozaman. Benim aklima birsey geldi fragman konusunda. Daha önce yazildimi bilmiyorum ama. Ezonun gözlerinin dolmasinin sebebi kadimin ona bir hediye almis olmasi olabilirmi. Yeni ev hediyesi mesela.
Sizler ne dersiniz?
bence yani gönlümden geçen bu konuyla ilgili kadimin ezoyu mutlu edecek birşey yapması ve şaşırtması.. ezonun da bunun sonunda duygulanması.. böyle olmasını ve devamındada aralarında hoş bişiler olmasını isterdim..:img-in_lo
36.BÖLÜM
Debbie, annesi henüz iyileşmediği için hala otelde kalmaktadır. Bu durum Ezo ve Kadim’in patron ve işçi ilişkisi dışında, bir de ebeveynlik düzleminde karşı karşıya gelmelerine neden olacaktır.
al gülüm evir çevir oku :hıh
hııııııı.....özetin evirilecek çevirilecek bir yanı yok, yokdaa. ama ben bişey yazayım özetçiye göndereyim o otursun evirsin çevirsin, anlamaya çalışsın..:dito
oy kurban olsunlar bu özeti yazan püsküllü özetçiyi veren allaha...
ahanda alsın şimdi bu tamlamayı çözsün özetçi kardeş de göreyim onu...:img-hyste
velhasılı kelam,
anne baba stajına devam..
şimdi nurgülün röp. da dediği gibi aşka kalpleri küsmüş, iki yalnız insan..
hem gururlarına yediremiyorlar, hem aradaki sosyal statü farkı sorun yaratıyor, hem ikisindede aşka ve insanlara güvensizlik hakim..
zor olacak bu aşk..
nasıl olabilir ...
hayat şartları bunlara hep tatlı süprizler hazırlar,
bir araya gelmeleri kaçınılmaz olur..
eee bacı kardeş olacak halleri yok ya
fil de olmayacağına göre
aşık olurlar diyorum..
ben..:img-hyste
yeni bölüme az bir zaman kala yeni başlığın açılması güzel olmuş...
Ezo'nun gözlerinin dolması Kadim hediye verdi diye olmaz..o zaman gözleri yaşarmaz mutluluktan parıldar bence..ya Debbie'nin annesi-ailesi ile ilgili üzücü bir olay öğrendi ya da kızın gitme zamanı geldi,gözleri yaşardı..
ama tüm tahminlerin dışında.. Ezo sanırım eşinin kardeşi Ali'yi kardeş gibi çok seviyordu..
Belkide Sim'e bakarken o sebeple yaşlar boşaldı boşalacak gibi bakıyor
bu olabilir,oldukça kuvetli de görünüyor..ama ezo'nun gözlerinin yaşardığı o da Kadim'in odası gibi gledi değilse de otelde kendi kaldığı odadır...Ali için ağlayabilir ama gördüğümüz sahne değildir o..
Bence de Ezo kesinlikle Kadim'in odasında...
35. bölüm sonunda ikiside aynı hisleri yaşadılar ve fotoğrfları komodinlerin üzerine koymuşlardı...
Ezo'nun gözlerinin dolduğu sahnede kıyafeti aynı acaba Ezo o an o resmi görmüş olabilir mi? Çünkü gözlerinin dolmasının yanı sıra başını yerden kaldırıp bişey diyecek gibi bakıyor...
Ya da akşam rehaveti ben yine saçmalıyor muyum?:icon_whis
ben yine tahminimi tekrarlıyorum , kadim debbieye hefdiye aldıgında debbie ezoyu dusunup ona da alalım demiştir, bu hediyenin verilmesi ezoyu mutlu etmiş duygulanmıstır, debbienin kendisini dusunmesi etkilemiştir
biraz daha uc bi ihtimal ama belki de yerde debbie mam ozo demiştir, anne diye seslenmiş bu ezoyu bu kdr duygulandırmıstır
hııııııı.....özetin evirilecek çevirilecek bir yanı yok, yokdaa. ama ben bişey yazayım özetçiye göndereyim o otursun evirsin çevirsin, anlamaya çalışsın..:dito
oy kurban olsunlar bu özeti yazan püsküllü özetçiyi veren allaha...
ahanda alsın şimdi bu tamlamayı çözsün özetçi kardeş de göreyim onu...:img-hyste
velhasılı kelam,
anne baba stajına devam..
şimdi nurgülün röp. da dediği gibi aşka kalpleri küsmüş, iki yalnız insan..
hem gururlarına yediremiyorlar, hem aradaki sosyal statü farkı sorun yaratıyor, hem ikisindede aşka ve insanlara güvensizlik hakim..
zor olacak bu aşk..
nasıl olabilir ...
hayat şartları bunlara hep tatlı süprizler hazırlar,
bir araya gelmeleri kaçınılmaz olur..
eee bacı kardeş olacak halleri yok ya
fil de olmayacağına göre
aşık olurlar diyorum..
ben..:img-hyste
yeni sayfamiz hayirli ugurlu olsun arkadaslar..herkes yavas yavas geliyor ne güzel foruma bir canlilik gelmis bile...
sevgili sögüt yazdigin yaziya daha ne denilebilinir ki yüzümde gülücüklerle okudum ve haklisin ilk ve son ihtimalimiz olan ask kapimizi cok yakinda calacak...
benim merak ettigim konu ikiside birbirine olan asklarini öyle hemen kolayca söyleyemiceklermis yani bin naz bin gurur hesabi...
daha 6. bölümdeyiz ama anca birbirlerinin kafalarinin icine girdiler,düsünmeye basladilar..bir 6 bölüm sonra nolur acaba ezo degisirmi?..kadimin psikolojik sorunlari cözülür mü? kardesiyle yüzlesirmi.?.onun yaptiklarini ögrenir mi?
elcin anne kutsal usta iliskisi nereye gider eylül,hala platonik takilir mi?
bu sorularin cevabi hemen olmasa bile ezo kadim askindaki gelismeleri bir ögrnebilseydik keske...
ama herseye ragmen ask varya ... gec olsun güc olmasin hesabi..
hayatımroman 15-10-07, 16:07 arkadaşlar yaa bi şey sorucam :icon_sorr ben hiç anlamam bu ezogelin resimlerini nerden nasıl ekliyorsunuz lütfen yardımcı olurmusunuz bende istiyorum
ben yine tahminimi tekrarlıyorum , kadim debbieye hefdiye aldıgında debbie ezoyu dusunup ona da alalım demiştir, bu hediyenin verilmesi ezoyu mutlu etmiş duygulanmıstır, debbienin kendisini dusunmesi etkilemiştir
biraz daha uc bi ihtimal ama belki de yerde debbie mam ozo demiştir, anne diye seslenmiş bu ezoyu bu kdr duygulandırmıstır
evet güzel ve mümkün bir tahmin..
ezonun gözlerinde duygu dolu göz yaşları var çünki..:icon_sorr
peki kadimin o perişan hali neydi
beyaz gömlekli, gece, odasında tek başına ..
yıkılmış gibi sanki..
keşke nedimin çevirdiği dolaplardan iş işten geçmeden haberi olmuş olsa..
bu beklemediği ihaneti bu bölüm anlasa..belki de anlamıştır da bu nedenle böyle yıkılmışdır..
birde kadimi hakikaten çok ama çok zorluyolar..
emre ile ezo anlaşılan yeni evin bahçesindeler kadim de debby kucağında, oraya geliyor.yeşil kazağıda çok yakıyor çooookkkk:happy0064
veee kıskanıyor tabiii çok büyük ihtimal..:icon_sorr
Bence de Ezo kesinlikle Kadim'in odasında...
35. bölüm sonunda ikiside aynı hisleri yaşadılar ve fotoğrfları komodinlerin üzerine koymuşlardı...
Ezo'nun gözlerinin dolduğu sahnede kıyafeti aynı acaba Ezo o an o resmi görmüş olabilir mi? Çünkü gözlerinin dolmasının yanı sıra başını yerden kaldırıp bişey diyecek gibi bakıyor...
Ya da akşam rehaveti ben yine saçmalıyor muyum?:icon_whis
bencede sence:img-wink: yada ne biliim böyle olmasını istiyom bende:img-icecr
az kaldı azz..24 saat kaldı çok şükür:img-icecr
yeni sayfamiz hayirli ugurlu olsun arkadaslar..herkes yavas yavas geliyor ne güzel foruma bir canlilik gelmis bile...
sevgili sögüt yazdigin yaziya daha ne denilebilinir ki yüzümde gülücüklerle okudum ve haklisin ilk ve son ihtimalimiz olan ask kapimizi cok yakinda calacak...
benim merak ettigim konu ikiside birbirine olan asklarini öyle hemen kolayca söyleyemiceklermis yani bin naz bin gurur hesabi...
daha 6. bölümdeyiz ama anca birbirlerinin kafalarinin icine girdiler,düsünmeye basladilar..bir 6 bölüm sonra nolur acaba ezo degisirmi?..kadimin psikolojik sorunlari cözülür mü? kardesiyle yüzlesirmi.?.onun yaptiklarini ögrenir mi?
elcin anne kutsal usta iliskisi nereye gider eylül,hala platonik takilir mi?
bu sorularin cevabi hemen olmasa bile ezo kadim askindaki gelismeleri bir ögrnebilseydik keske...
ama herseye ragmen ask varya ... gec olsun güc olmasin hesabi..
sevgili masumkız,
aşkı illede sözcüklere dökmeleri gerekmiyor..
hisstsinler hissettirsinler yeter ...
aşkı aşk yapan ne varsa ezo ile kadimin liklerine kemiklerine işlesin..
başbaşa kaldıklarında zaten bir şekilde gözlerine, hal ve hareketlerine dökülür her şey..
zaten yavaş yavaş ezo kadimi savunmaya da başladı.. emrenin o çok şirin "haklısın kadim bey mendeburun biri" lafını farkında olmadan karşı çıktı..
kadim ilk karşılaşmada zaten ezonun gözlerinin içine düştü ve ilk bakışta ezonun karşı konulmaz çekimine kapıldı..ezo da daha sonra yavaş yavaş kıpırtılar başladı..belki oda ilka karşılaşmadan fazlasıyla etkilendi ama sonra patronu olduğunu öğrenince, heyecanının nedeni konusunda düşünceleri hedef şaşırdı..
kadimin psikolojik sorunları zamanla, ezoya güvendikçe tedavi olabilir diyorum..
ama bu konuda ezonun çok sağlam bir duruş sergilemesi gerekir..emre ile gereksiz yakınlaşmaları şimdiye kadar biz görmedik şükür..tabii inşallah bunu kadimde anlar..
ezonun gözlerinde duygu dolu göz yaşları var çünki..:icon_sorr
peki kadimin o perişan hali neydi
beyaz gömlekli, gece, odasında tek başına ..
yıkılmış gibi sanki..
ya duygu dolu gozyası dedin ya aklıma su geldi. oyuncularımız bilhassa ezo-kadim ne kadar iyi oyuncular baksanıza gozlerindeki yas türünü bile anlatabiliyorlar,
nasıl bi oyunculuktur ki söz olmadan kısacık bi fragmandan bu kadar yorum uretiyoruz, gercekten hani gözlerini konusturmak derler ya basta serhat tutumluer olmak uzere nurgul yesilcay- ahmet mumtaz ve diğer oyuncular gercekten bu deyime cok iyi uyuyorlar ve belki de bizi en cok etkileyen sey de bu dizide en azından beni,
ya duygu dolu gozyası dedin ya aklıma su geldi. oyuncularımız bilhassa ezo-kadim ne kadar iyi oyuncular baksanıza gozlerindeki yas türünü bile anlatabiliyorlar, nasıl bi oyunculuktur ki söz olmadan kısacık bi fragmandan bu kadar yorum uretiyoruz, gercekten hani gözlerini konusturmak derler ya basta serhat tutumluer olmak uzere nurgul yesilcay- ahmet mumtaz ve diğer oyuncular gercekten bu deyime cok iyi uyuyorlar ve belki de bizi en cok etkileyen sey de bu dizide en azından beni,
ben zaten her fırsatta dile getiriyorum.ben türk tiyatro oyuncularını bu anlamda çok başarılı buluyorum.
dizilerimizin hemen hemen hepsinde ve bu arada bizim dizimizde oyuncular, rollerini adeta yaşıyorlar ve bize bunu yaşatıyorlar..oyuncularımızı tebrik ediyorum..ben her zaman yönetmenden ve senaristlerden yana dertliyim..:icon_sorr
çok güzel sahneleri bazan inanılmaz es geçip, harcayabiliyorlar..oyuncularımızın o anki mimikleri, bir anlık bakışları can kurtaran işlevi görüyor.
Sizler ne dersiniz?
Seni cok senarist gordumya cok guzel ayrintilar buluyorsun.Soyle seni alsak ezogelin senaryolari bolumune ordan devam etsen boyle senaryolarina olmazmi bizde keyifle okusak cok hos olur degilmi kendi adima keyifle okuyacagimi soyluyebilirim :happy0064
sevgili masumkız,
başbaşa kaldıklarında zaten bir şekilde gözlerine, hal ve hareketlerine dökülür her şey..
zaten yavaş yavaş ezo kadimi savunmaya da başladı.. emrenin o çok şirin "haklısın kadim bey mendeburun biri" lafını farkında olmadan karşı çıktı..
kadim ilk karşılaşmada zaten ezonun gözlerinin içine düştü ve ilk bakışta ezonun karşı konulmaz çekimine kapıldı..ezo da daha sonra yavaş yavaş kıpırtılar başladı..belki oda ilka karşılaşmadan fazlasıyla etkilendi ama sonra patronu olduğunu öğrenince, heyecanının nedeni konusunda düşünceleri hedef şaşırdı..
kadimin psikolojik sorunları zamanla, ezoya güvendikçe tedavi olabilir diyorum..
ama bu konuda ezonun çok sağlam bir duruş sergilemesi gerekir..emre ile gereksiz yakınlaşmaları şimdiye kadar biz görmedik şükür..tabii inşallah bunu kadimde anlar..
sevgili sögüt
bu yorumun üzerine tabiki söylenebilecek hic bir sey yok noktasina virgülüne kadar sana katiliyorum...bunlar onu en güzel sekilde birbirlerine yansitiyorlar..tabikide sözcüklere gerek yok gözler anlatiyor nasil olsa herseyi..benim demek istedigim ilerki bölümlerde her ikisi tarafindan bilinecek bir ask olmasina ragmen bunu her iki tarafinda uzatip birbirlerinden kacmalari yada uzak kalmalari ..öyle demis sanirim nurgül yesilcay bir röportajinda oradan yola cikarak bunu yaziyorum..iste ben onu kastetmistim..yok patron isci farki, yok kültür farki yok armudun sapi üzümün cöpü derken daha fazla dallandirip budaklandirmasinlar ben bunu demek istiyorum..öteki gibi izlenilecek böyle bir aska amenna ...lafimiz yok hanii...
oo bize de başlık dayanmıyor valla ne çabuk kapadık diğerini maşallaahhhh :) söğüt çok güzel yazmışsın valla katılmamak elde değil..
hayatımroman 15-10-07, 17:02 sevgili masumkız,
evet söğütcüm çok güzel söyledin hissetsinler ve hissettirsinler yeter kesinlikle
:good: ezonun kadim boya badana sahnesinde çok sivri davrandığını söylemişsiniz beni açıkcası rahatsız etmedi. Ayrıca bence ezonun şimdiki tavrı daha çok kadim den etkilendiği için ne konuşcağını nasıl davranacağını ayarlayamamanın verdiği sıkıntı gibi geliyor :P ve çok şeker. Sizce de öyle değil mi? Ben dizide en çok ezonun diyaloglarını seviyorum ama tüm oyuncuların şivesini beğeniyorum. Nur a gelince arap aksanıyla konuşuyor bence çok başarılı ve çok iyi oynuyor hatta daha da vurgulayabilir arap olduğunu. Kadın suriyeli olduğuna göre diyaloglar ona göre yazılmalı bence.
:happy0064 mutfakta yeni kadını gördüm Daha önce nerde seyrettiğimi hatırlamıyorum ama şimdiden çok sevdimmm. Eli maşalı bi şey galibaaaaabye
evet söğütcüm çok güzel söyledin hissetsinler ve hissettirsinler yeter kesinlikle
:good: ezonun kadim boya badana sahnesinde çok sivri davrandığını söylemişsiniz beni açıkcası rahatsız etmedi. Ayrıca bence ezonun şimdiki tavrı daha çok kadim den etkilendiği için ne konuşcağını nasıl davranacağını ayarlayamamanın verdiği sıkıntı gibi geliyor :P ve çok şeker. Sizce de öyle değil mi? Ben dizide en çok ezonun diyaloglarını seviyorum ama tüm oyuncuların şivesini beğeniyorum. Nur a gelince arap aksanıyla konuşuyor bence çok başarılı ve çok iyi oynuyor hatta daha da vurgulayabilir arap olduğunu. Kadın suriyeli olduğuna göre diyaloglar ona göre yazılmalı bence.
:happy0064 mutfakta yeni kadını gördüm Daha önce nerde seyrettiğimi hatırlamıyorum ama şimdiden çok sevdimmm. Eli maşalı bi şey galibaaaaabye
nur arap aksanıyla mı konuşuyodu bende bi türlü çözememiştim daha kuzeyden filan gibi geliyodu :img-hyste biraz kaba konuşuyor gibi geliyo ama eğer tam olaark böyleyse aksan tabi iyi yapıyor inandırıcılık açısından..
sevgili sögüt
bu yorumun üzerine tabiki söylenebilecek hic bir sey yok noktasina virgülüne kadar sana katiliyorum...bunlar onu en güzel sekilde birbirlerine yansitiyorlar..tabikide sözcüklere gerek yok gözler anlatiyor nasil olsa herseyi..benim demek istedigim ilerki bölümlerde her ikisi tarafindan bilinecek bir ask olmasina ragmen bunu her iki tarafinda uzatip birbirlerinden kacmalari yada uzak kalmalari ..öyle demis sanirim nurgül yesilcay bir röportajinda oradan yola cikarak bunu yaziyorum..iste ben onu kastetmistim..yok patron isci farki, yok kültür farki yok armudun sapi üzümün cöpü derken daha fazla dallandirip budaklandirmasinlar ben bunu demek istiyorum..öteki gibi izlenilecek böyle bir aska amenna ...lafimiz yok hanii...
hııım o zaman işin cılkı çıkacak demektir..
zaten ezo ilk defa eline ders kitabı aldığında ben tabiri biraz kaba olacak ama "ölme eşeğim ölme, yaz gelsin de yonca ye" demiştim..iş sosyal statüye falan dökülecekse haklısın yandı gülüm keten helva..:icon_sorr:icon_sorr
valla ben ezo gelinin 2.sezoncularındanım onceki sezon hakkında ufacık fikrim yok, nur'u gorunce bu kadın da mı ezo gibi antepli sanki daha guney hatta sureyeli demiştm kendi kendime gayet takdir etmiştim sivesini cok iyi rol yapıyor diye,
ki rolleri itibariyle begnilmese de bizim canımız gozumuz ezo-kadim de olsa da nurdan tutun ballı agaya,nedime gayet iyi rol yapıyorlar, hatta su tiksindigimiz sureyya bile gayet iyi rol yapıyo bu kdr tiksindigimize gore igrenc bi kişilik rolu vermiş bile bize :D
hayatımroman 15-10-07, 17:11 :img-wink: kesinlikle bende bilmiyordum sahracım geçen sene annemler izliyordu ordan hatta suriye ye giden nur ile dönen nur aynı değil biliyorsun :P bence bu nur daha iyi ama nedir kaba mıdır evet kabadır çünkü araplar türkçeye göre daha kaba vurgularlar konuşurlar :icon_whis
nur arap aksanıyla mı konuşuyodu bende bi türlü çözememiştim daha kuzeyden filan gibi geliyodu :img-hyste biraz kaba konuşuyor gibi geliyo ama eğer tam olaark böyleyse aksan tabi iyi yapıyor inandırıcılık açısından..
evet nur hanım suriyeli, arap ..
türkiyeye sanırım ballı ağa aracılığı ile gelmiş..
ben arap aksanı ile türkçe konuşmak nasıl oluyor bilmiyorum
ama nur hanımı çok beğeniyorum.
evet nur hanım suriyeli, arap ..
türkiyeye sanırım ballı ağa aracılığı ile gelmiş..
ben arap aksanı ile türkçe konuşmak nasıl oluyor bilmiyorum
ama nur hanımı çok beğeniyorum.
hımm bunu da öğrendim böylece..ama önceki dönem kim oynuyordu onu bilmiyorum..
Nur Suriye'li birini canlandırdığı için konuşma tarzını doğal görüyorum...dizideki bu farklılıkları izlemek güzel oluyor..o yüzden pekte itici gelmiyor bana açıkçası...
yeri gelmişken Nur'un Ballı'ya gidip geldiğini gören kapıda bekleyen koruma bana kalırsa abayı yakmış Nur'a...yoksa Seyit'e söylerdi...Seyit'in Nur'a zarar vereceğini düşünerek söylemekten vazgeçti...Nur sen çok tatlısın deyince sizde deyişi de bunu gösteriyor...
Nur Suriye'li birini canlandırdığı için konuşma tarzını doğal görüyorum...dizideki bu farklılıkları izlemek güzel oluyor..o yüzden pekte itici gelmiyor bana açıkçası...
yeri gelmişken Nur'un Ballı'ya gidip geldiğini gören kapıda bekleyen koruma bana kalırsa abayı yakmış Nur'a...yoksa Seyit'e söylerdi...Seyit'in Nur'a zarar vereceğini düşünerek söylemekten vazgeçti...Nur sen çok tatlısın deyince sizde deyişi de bunu gösteriyor...
sude9 evet bu benimde gözümden kacmadi...belkide nur'un digerleri gibi olmadigini onun farkli oldugunu düsünerek bir nevi onu korumak ihtiyaci duydu...seyite söyledigi takdirde onun neler yapabilecegini cok iyi biliyordu adam ..nurun kendisine ne kadar cok güvendigini de biliyor sirf onun güvenini bosa cikarmak istememistir belkide yada tamamen senin dedigin gibi adam nurdan hoslaniyor ve zarar görmesini istemiyor da olabilir....
Pehlivan tefrikası niyetine de okunabilecek özeti okuyunca Ezo'nun gözlerinin neden dolduguna dair bir yorum yapayım dedim. Malum oku oku bitmeyen özet Ezo ve Kadim'in ebeveynlik düzleminde karşı karşıya geldiklerini yazıyor. Kadim, Debbie'yi şımartmaya devam edince Ezo dayanamayıp, Kadim'e bir çift laf eder. Bunun üzerine de Kadim, Ezo'ya "sen anne olunca böyle yaparsın, Debbie'ye karışma" türü bir cevap verir. Geçen sezon özetlerinden anladıgım kadarıyla çocuğu olmayan veya çocugu olmadıgını sanan Ezo, bu laf üzerine çok üzülür ve gözleri dolar. Ezo'nun gösterdigi tepkiyi fark eden Kadim büyük bir pot kırdıgı anlar, Ezo'nun gönlünü almaya çalışır. Atışmalı bir sahne daha olur...Nasıl?
Nur'un Arap aksanıyla konuştugunu sanıyorum. Suriye asıllı tek bir kişi tanıdıgım, o da aksansız konustugu için aksan konusunda yorum yapmak zor ama muhtemelen iyi yapıyordur. Farklı olsa da bana itici gelmiyor. Nur Hanım'a yakışıyor.
arkadalar fragmanı sesli verdiler kadim ezoya ihtiyacı olduğunu söyledi ondan gözleri yaşarmış . yeni giysiler almış ezoya bu sefer kendim seçmeye çalıştım dedi ezo nedimin süreyyayla konuşmasına tanık oluyor...
forgetmenot 15-10-07, 18:15 Ezo Gelin dizisinin yeni şarkısını ben de dinledim.Bence iş aceleye gelmiş.Aman diğer dizilerle yarışalım,bizimki geri kalmasın,alalacele söz yazalım bir müzik bulalım havası duruma hakim olmuş.O müziği yapanın da ,sözleri yazanın da 1 bölüm bile Ezo Gelin'i izleyip,dizinin ruhunu anlamaya çalıştığını sanmıyorum.Bence konuya 'iş' olarak yaklaşılmış.
sesli fragmanı izledim o kadar güzeldi ki.Hatırladıklarımı yazıyorum.
Kadim ve Ezo bizim minik yavruyu parkta eğlendiriyorlardı. Kadim ezoya bir gardorap gösteriyor. Yangında giysilerinin çoğunu kaybettin diyor. Bu seferkileri kendim seçmeye çalıştım diyor:) Sonra Ezo'nun gözlerinin dolduğu sahne var. Kadim ezoya sana ihtiyacım var diyor ezonun ondan gözleri doluyor. Ezo ve Elçin anne yeni evlerine taşınıyorlar. Meryemin malum cd sinden görüntüler var:img-cool2 Ezo Nedim'in telefon konuşmasını duyuyor herşeyi anlıyor. Ezo'nun elinde acayip birşey var. Kadim ne anlatıyor sence bu diyor ezo da ihanet diyor. Umarım birşey atlamamışımdır.
Fragman sesli yayınlandı:happy0064
Tahmin ettiğimiz gibi Ezo'nun gözlerinin dolmasına Kadim sebeb olmuş. Ona ihtiyacı olduğunu söylüyor.
Debbie yi parka götürmüşler.
Kadim, Ezo ya elbise almış.
fragmanı sesli görünce gözlerim doldu :P
içim cız etti
süper ya birileri gerçekten sesimize kulak veriyor
jenerik müziği değişsin dedik değişti
fragmanlarda kadimi daha çok görelim sdedik oldu
fragmanların boyu uzasın dedik uzadı
ama özetçik hala özetçik neyse belki o da zaman için de uzar :D
vee fragman sesli
kadim ezo ya kıyafetler almış canım benim ne kadar düşünceli bir insan :)
yarın inş. süper bir bölüm olacak...
evettttttttttt sesli verdiler....dualarım kabul oldu bı tek ozetcımız harıc allahımya...dilek arkadsımın dedıgı gıbı kadım ezoya ıhtıyacım vardedeı bunlar kızı parka goturup salıncakta salladı sonra kadım yenı elbıseler almıs..sonra ezo nedımı duydu sureyyayla konustuklarını.sonra kadım ezoya bı bıblo gıbı bısı verdı ezo anladım dedı kadımde ne anladın dedı ıhanet dedı...allahım ya super ya
evett en sonunda sesimizi duydular fragman sesli verildi dah uzun darısı özetimizin başına:img-yes: bu bölüm süperrrrrrrr olacak:happy0064:happy0064biran önce yarın olsun ............
arkadalar fragmanı sesli verdiler kadim ezoya ihtiyacı olduğunu söyledi ondan gözleri yaşarmış . yeni giysiler almış ezoya bu sefer kendim seçmeye çalıştım dedi ezo nedimin süreyyayla konuşmasına tanık oluyor...
sevgili Ö:dilek verdigin bu haber inan süper ....ilk kez sesli vermisler kacirdik ama senin sayende en önemli yeri böylece ögrenmis olduk...simdi ezonun yasli gözlerinin sebebi anlasildi......cünkü kadimin agzindan ezoya ona ihtiyaci oldugunu söylemis ve gidip ona elbiseler almis hemde kendisi secmis...ezo bu sözler üzerine duygulanmasinda napsin...bütün bunlar kadim acisindan ezonun özel biri oldugunu ona deger verdiginin ,onu önemsediginin bir göstergesi...ayrica erken mi bilmiyorum ama burayi tahmin eden arkadaslari kutluyorum
kiymet bilir kadimimiz
minnet eden ezomuz
ee! daha ne olsun..
hayatımroman 15-10-07, 18:35 hımm bunu da öğrendim böylece..ama önceki dönem kim oynuyordu onu bilmiyorum..
Ben geçen sene bu diziden nefret eden biri olsamda ev ahalisi yüzünden gördüm bi yerde görürsem sana söylerim. Ama ben ezodan başka dizi seyretmiyorum ki :happy0064 nasıl olcak Geçen seneki kız da şimdi ki nur gibi esmer güzeliydi. Fakat oyunculuğu bizim Nur umuzun yanına yaklaşamazdı. Bence iyiki değişti geçen sene zaten bu oyuncu kadrosunun çoğu yoktu. Geçen seneki jönümüzde serhat gibi yakışıklıydı esmer bir delikalı hatta bu senenin başında vardı biliyorsunuz zaten ama oyunculuk zeroydu üzgünüm ama bunu söylemeliyimmm
sesli fragmanı izledim o kadar güzeldi ki.Hatırladıklarımı yazıyorum.
Kadim ve Ezo bizim minik yavruyu parkta eğlendiriyorlardı. Kadim ezoya bir gardorap gösteriyor. Yangında giysilerinin çoğunu kaybettin diyor. Bu seferkileri kendim seçmeye çalıştım diyor:) Sonra Ezo'nun gözlerinin dolduğu sahne var. Kadim ezoya sana ihtiyacım var diyor ezonun ondan gözleri doluyor. Ezo ve Elçin anne yeni evlerine taşınıyorlar. Meryemin malum cd sinden görüntüler var:img-cool2 Ezo Nedim'in telefon konuşmasını duyuyor herşeyi anlıyor. Ezo'nun elinde acayip birşey var. Kadim ne anlatıyor sence bu diyor ezo da ihanet diyor. Umarım birşey atlamamışımdır.
fragman mı çıktı...kaçırdığıma yanarım..
sana ihtiyacım mı var diyor...heyyt be...yaralı şövalyem dillenmiş,ihtiyacın arz etmiş...yazarken bile sırıtıyorum:)ve bunları duyan Ezo'nun gözleri doluyor...:bella:bella:cheer::cheer: kız ağlayacak gözleri dolacak kıvama gelmiş ben ne yapıyorum e tabi herkesin mutluluğunu gösterme şekli farklı :)mükemmel bir sahne olacak kesin...bir de kendisi elbise seçip hediye mi etmiş...centilmen şövalyem benim..daha izlemedim aşka geldim fragmanuı izlemezsem bu gece uyuyamam artık...Nedim'in Ezo'da farkına varıyor demek...
amanıııın..sesli fragman mııı..inanmıyorum:img-icecr
şimdi show seyredecez mecburen :img-cool2fragman görelim diye.:icon_sorr.yoksa volvox bize kıyak yapar mı ki yarına kadar:icon_whis
selamlar...
Sesli fragman gelmiş... bir bakalım neler olmuş... iç paralayan o gözü yaşlı olma halinin aslı neymiş.. ucundan anlayabiliriz inşallah..
Hımm arkadaşlar, katılan olmuş.. bir tek ARIMAYA'cım.. katılmayanlar olmuş..
Olur tabii dedik ya ayrı fikirlerle, akılcı ikna hakimiyetleriyle güzel bu forumda yazmak.. var olmak diye..
teşekkür ederim.. fikrinizi belirtmişsiniz...
Benimde etrafımda bi dünya Kerkük'lü var... onlar Arap değil derseniz... ana dili gibi Arapça konuşan insanların hiç olmazsa telefon konuşmalarını duyuyorum... yani Arap'tan has Arapça konuşuyorlar.. :) ( Türk milleti işte evelallah..:good:)
Bana çok süper gelmedi malesef.. evet oyuncuu başka bir kaç dizide daha izlemiştim.. kendi sesiyle dublajsız oynuyor bu bakımdan başarılı...
Fakat daha ileri götürmeyeceğim.. kendimle ters düşmeyeyim...
Sonuçta pembe gözlüklerle izliyorum diyen ben olduuma göre.. :)
Varsın Nur Hanım da bılıyor ben.. bılıyor ben.. :) desin işini yapsın...
Ben yine Ezo ve Kadim'in bakışların takılı kalayım...:img-in_lo
Nur hanımı en iyi yardımcı kadın Oscar'ı na götürmeyeceğiz nasılsa..:)
Küçük mantık hatalarına, aksana,falana filana karışmadan aslolan aşktır ilkesini güderek, yorumlarımı o doğrultuda yapayım...
Bakalım 517 cephesinde ve Ozo&Debby ortaklığında neler olacak?:img-wink:
sevgiler..
sesliyide gördüm nihayet..
Kadim'in yardım isteme nedeni düşündüğüm gibi pek değil...yardımına ihtiyacım var sanırım diyor sonra yardımına ihtiyacım var diye netleştiriyor...biraz hayal kırıklığı yaşadım ama olsun yine de oldukça hoş..Debbie konusunda yardım istiyor olmalı...Ezo Kadim'in kendisine daha çok tepeden baktığını düşünüyordu,her işte sen ne anlarsın tavrı takındığını düşünüyordu..şimdi kendisine değer verildiğini yardımına fdüşüncesine başvurulduğunu görüyor bu da onu sevindiriyor...Ezo demeyi bile zar zor öğrenen kişi şimdi kendisinden yardım ricasında bulunuyor...
Meryem işi günyüzüne çıkmış..Nur'u sevdiğini düşündüğüm koruma Seyit'e yakalanmış ama hala Nur'u koruyor...ama çok zor durumda itirafta edebilir
Kesinlikle birileri bizi gözetliyor..Önce fragman şarkısı değişti şimdi sesli fragman :img-wink: :img-wink: :img-wink:Kaydeden birileri varsa video bölümüne ekleyebilirmi :icon_whis
Demek Kadim Ezo'ya ihtiyacım var diyor yarını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum ...
efran_albatros 15-10-07, 20:05 sesli fragmanı izledim çok güzeldi.kadimin ezoya giyecek birşeyler alması(hoş bu az kaçtı adam resmen gardrop düzmüş) çok hoşuma gitti.umarım en azından birkaç bölüm araları hep iyi olur.kadimin bir yandan nedimle uğraşırken bir yandan da ezoyla arasının açık olması iyi olmaz bilakis en büyük desteği ezodan almalı.almalı ki ezonun kıymetini bilmeli.
selamlar herkese geçmiş bayramınız kutlu olsun umarım sağlıklı huzurlu geçmiştir:) fragman güzeldi ama bişey anlamadım noluo ne bitio anlamadım yani benim izlediğimde konuşmuolar çünkü buda yeni adet çıktı :D
kadimle ezoya ana babalık pek yakıştı meğersem kadim çocuklarla nede güzel anlaşıomuş öle presesler falan zaten ezoyu bilioduk ahmet bebeden ama kadimden hiç beklemiodum okadar sıcaklık bildiğin kış güneşi işte yaa aynısı ehuehuehe :D:D
Fragmanın en önemli sahnelerinden biri sonu. Ezo, Nedim'in agabeyine ihanet ettigini öğreniyor. Nedim'in Süreyya ile telefon konuşmasına şahit oluyor. Sanırım, Kadim'e bir şekilde bunu anlatmaya çalışıyor. Kadim'in sesi ....ne hakkında diyor, Ezo da ihanet diye cevap veriyor.
Bakalım Kadim'in Ezo'ya aldıgı elbiseleri begenecekmiyiz? Gardrop düzmüş diyen arkadaş haklı....Benim de aklıma iç çamaşır takımları da alıp almadıgı takıldı...Victoria's Secret'tan seksi seksi iç çamaşırları da alırmış Kadim, Ezo'ya....Ezo da utanırmış.....:img-blush
çok şükür sesli fragman'ı da gördüm....:happy0064
sanki nedimin dalavere sini ezo duyuyor mu neeee..amaniiin yazık ezo ya nasıl tutacak çenesini..:img-icecr zatee tutamasın çenesini söylesin kadim'ime:img-in_lo
hay allam tam yorum yazdım bu nası fragman die meğersem sesli fragman gelmiş bile utandım walla:img-blush
umarım kadimin aldığı yeni kıyafteler umduğumuz gibidir zati ezonunkiler gibisi arasa bulamaz :D ezonun konuşmayı duyması daha bi isabet olmuş çünkü ağzı ii laf yapıo dobrada hem bölece kadime daha ii destek olur madem kadimin ezoya ihtiyacı war bu her yönden olsun demi :D
vay fragmanlar dillenmiş veee ezonun fistanlar finito bakalım kadim neler almış ezoya umarım spor ve sade karışık almıştır ezoda yaşına uygun dinamik şeyler giyebilir böylece.çok hoşuma gitti ya ama eğer o yazma hala öyle bağlanmaya devam ederse sevincim kursağımda kalcak ya biri ezoya söylesin o öyle bağlanmak tepeden ya kezban gibi görünmek için ypılabilecek en katkı gerekmez hareket yani...
kadimin jesti çok güzemiş ben izleyemiyorum you tube a koyan olur inş
bir nur hanımı oynayan oyuncunun arap aksanına karşı çıkmış..alın benden de o kadar çok eğreti bence de kulağa batmıyo belki ama doğal değil ama ben oyunculuğunu da beğenmiyorum nurun ayrıca dizide gerekzi çokfazla sahnesi var en az kadim ezo kadar yer ediniyo
meryemi de beğenmiyorum ben bi kere o kız saf falan değil gayet aklı başında bi kız hatta antepteyken ağa kzı mı kolej züpopesimi ben çözemiyodum öyle garip bi antep aksanı yapıyo ömrü hayatımda o kadar kibar antep ağzı ilk kez duymuştum.nurgül hakikaten gırtlağına kaadr antep aksnıyla konuşuyo tabi artık istanbul turkçesine kaydırmaya çalışıyo öyle daha bi şeker oli...o-lu-yor:)
nurgül ve serhat diziyi tek baına götürebilecek kaadr iyiler olağanüstü doğal oynuyolar...ahmet mümtaz ali düşenkalkar da diğer favorilerim:good:
Show TV fragmanını durmaksızın döndürüyor. Dizinin şarkısını da radyoda duydum. Bayramda bakkala girdigimde radyodan bu şarkı çalıyordu.
çok şükür sesli fragman'ı da gördüm....:happy0064
sanki nedimin dalavere sini ezo duyuyor mu neeee..amaniiin yazık ezo ya nasıl tutacak çenesini..:img-icecr zatee tutamasın çenesini söylesin kadim'ime:img-in_lo
Bence de söylesin, söylemelide zaten...
Ama belli etmeye başlıyor yavaş yavaş bakalım Kadim ihanet kelimesini duyunca ne diyecek Ezo'muza...
Bu arada sadece bir takım değil gardrop düzmüş ya hemde kendi seçmiş.
Bu kadar ince olmak zorunda mısınız 517 Kadim bey?:img-in_lo:img-in_lo
Sesli fragmanı görmeyenler için.Aşağıdaki linkten seyredebilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=1015
Yeni fragmana bayıldım. Umarım bizi duyan ve sesli fragman yapan ekip bir dahaki sefere özetciğimize de el atar :)
hayatımroman 15-10-07, 22:45 Bu günleri de mi görecektik :happy0064 sesli fragmanı izledim umarım artık her hafta sesli fragman verilir. Diziyi izlemiş kadar oldum ama daha bi heyecan yaptım. Ezo Kadim olayı artık tavan yapacak sanırım bu bölümde... Gördünüz mü o ne güzel bakışmaydı. Çok sevindimmm çooookkk :happy0064
iyi geceler aysicim sagolasın valla birazdan deniycem
mavi deniz 15-10-07, 22:56 Bence de söylesin, söylemelide zaten...
Ama belli etmeye başlıyor yavaş yavaş bakalım Kadim ihanet kelimesini duyunca ne diyecek Ezo'muza...
Bu arada sadece bir takım değil gardrop düzmüş ya hemde kendi seçmiş.
Bu kadar ince olmak zorunda mısınız 517 Kadim bey?:img-in_lo:img-in_lo
canım valla bende bittim ya bide sana ihtiyacım var galiba yok sana ihtiyacım var dedi ya ay havada aşk kokusu var :img-in_lo:img-in_lo
Her bölüm bir isteğimiz daha gerçekleşiyor:happy0064
Ezonun kıyafetlerini dedik dedik, işte artık yepyeni bir Ezo'ya hazır olun..
Kadim sağolsun dolabı doldurmuş.. Allahvere de o kıyafetlere uygun başörtüleri almamış olsa..Takmasın artık onları başına Ezo..Bu bölüm yine Ezo-Kadim sahneleriyle dolu olacağa benziyor:happy0064
hayatımroman 15-10-07, 23:08 :icon_sorr ama o kadar da olmasın canlarımmm ben ezonun ezo kalmasını istiyorum. Bi nebze düzelme olsun tabi artık şehirde yaşıyor sonuçta ama ben ezoyu kot pantolan ve spor ayakkabılarla düşünemiyorum.
gülendam83 15-10-07, 23:32 :icon_sorr ama o kadar da olmasın canlarımmm ben ezonun ezo kalmasını istiyorum. Bi nebze düzelme olsun tabi artık şehirde yaşıyor sonuçta ama ben ezoyu kot pantolan ve spor ayakkabılarla düşünemiyorum.
:img-hysteal benden de o kadar o zaman olmaz ezoya ters yani.. ama azcık değişiklik olsun bencede.. valla dizimizin başlamasına 24 saatten az kaldı.. heyecanla bekliyrm..:img-wink:
ne kadarda guzel oluyormusya bu fragmanin seslisi.Kaymakli ekmektatlisi gibi.
Kadimin ezoya sana ihtiyacaim var galiba yokya gercekten ihtiyacim var demesi nasil guzel olmus burda benim gozlerimi yasarti ezokizin bittigi an olmustur kesin.Ah ah nedim ne yaptin sen boyle abiye yapilirmi canim birak artik su yilan kizi gel Pasa gibi abine gel onun kanatlari altinda ol ne guzel adam senin icinde isleri yapiyor ne istiyorsun daha anlamadimki.
Gez dolas yedigin onunde yemedigin arkanda ne var yani sirket isletmek cokmu onemli.Birak kadim pasa yapsin ne hali varsa gorsun sen kizlarla gez :img-blush:img-blush:img-wink:
Bence kesin biri bizi gözetliyorrr :))
framgan sesli hale dönüştü haftaya da özete el atarlar. yakında müzikte değişir umarım :) bi de nurunkonuşmasını düzelttiler mi tamam :) harbi bişi istemicem söz :)
evet evet kesinlikle biri bizi gözetliyor buna inanıyorum artık
bayram dolayısıyla şehir dışındaydım tv ve nette ile hiç bir yakın ilişkim olamadı fragmanı da az önce izledim ve ne görim
fragman sesli yayınlıyorlar
sonra kadim ezoya kıyafet almış ve özellikle vurguluyor bu sefer ben seçmeye çalıştım kıyafetleri diye sonracığıma kadim ezoya sana ihtiyacım var diyor o nasıl bir ihtiyacını isteme şeklidir aman allahım
kadim kucağında küçük kız ezoların evine geliyor ya ezo da emreyle konuşuyor onları öyle görüyor ya acaba ne konuşuyorlar ve kadim bunları duyuyor mu ve duyduklarından dolayı ezoya yine laf sokar mı ve afra tafra yapar mı yada duyduklarından sonra ezoya daha mı hayran kalır
bir de şu özetçik artık büyüyüp özet boyutuna gelse heyyyyy bizi gözetleyen arkadaş çok şey istemiyoruz ki şu özetçi başından üç cümle daha fazla yaz istiyoruz
Sesli fragmanı görmeyenler için.Aşağıdaki linkten seyredebilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=1015
Yeni fragmana bayıldım. Umarım bizi duyan ve sesli fragman yapan ekip bir dahaki sefere özetciğimize de el atar :)
sevgili volvox Allah razı olsun sabah sabah ilaç gibi geldin.
Valla sevindirik oldum :happy0064 ben bu Kadim 'i pamuklara sarar sarmalarım ne şeker ya... ay ay ay Ezo'suna bi dolap kıyafet almış hemde kendi seçmiş daha ne olsun . Ne desem boş bu adamın bakışları insanı öldürür bu kadar da güzel bakılmaz ki :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
bide ben biliyor ben biliyor Kadim Ezo'yu seviyor ;)
Ya arkadaşlar lütfen lütfen neoluuuuuuuuuuur
biri bana yeni jenerikteki şarkının ismni ve kimin söylediğini söyleyebilir mi?
ölecem meraktan...:icon_sorr
Dizinin jeneriginde yazıyor şarkının bestakarı ve yorumlayanı...Malum sitede jenerik bölümünü izlerseniz, merakınızı tatmin eder ve ölmekten kurtulabilirsiniz :)
volvox, fragman için binlerce teşekkürler. :happy0064 Dün showda biraz seyretmiştim. Ama elinin altında olup izlemek ayrı bir keyif.
Ezo, Nedim ve Süreyya'nın konuşmasına şahit olunca sanırım ne yapacağını bilemeyecek. Bunu Kadim'e bile söyleyemeyecek. Kadim'in fragmanda gösterdiği ve Ezo'ya ne anlattığını söylemesini sorduğu şey bir heykel gibi birşey. Ezo da, Nedim'in söylediklerinin etkisiyle aklına ilk gelen şeyi söylüyor. Eminim, buna Kadim bile şaşıracaktır.
Kadim'in hediyelerine gelince bence Ezo'ya yapabileceği en büyük iyilik oldu. Çünkü bir öncekinde falso olmuştu. Kendi almamıştı. Birde bunu kendi ağzıyla ele vermişti.
Eylül'ün üzüntülü hali bence babasının Elçin hanımla ilgilenmesi olamaz.Çünkü öyle biri değil. Babasının Elçin hanıma ilgisini biliyordu bence. Hatta bence bunu istiyordu Eylül. Bence üzüntüsünün daha geçerli bir nedeni olmalı. Belki annesi ile ilgili bir durum. Belki ölüm yıldönümü, belki bir eşyasını gördü etkilendi... Bilemeyeceğim....
Ama şunu iyi biliyorum muhteşem bir bölüm bizleri bekliyor.....
Herkese selamlar
Günaydin canim forum arkadaslarim. Ben malesef fragmanin seslisinden bir haberdim bugün büroda tesadüfen izledim. Ama bilgisayarimin ses karti yok. Yani ben sadece sessiz bir film izlemis gibi oldum. Olsun bunada sükür. Insallah artik bir aksilik cikmazsa aksama güzelce izlerim.
Hepiniz cok dogru söylüyorsunuz mükemmel bir bölüm bizi bekliyor.
Birilerinin bizi gözetleyip gözetlemedigi konusunda bir fikrim yok. Ama sesimiz duyuluyorsa eger biz dizimizde neler nasil olsun diye anlatmaya devam edelim. Dedigimizi yapacaklar insallah.
Hadi bakalim hayirlisi.
ama cem tuncer in albümü yok ki. bu sadece ezo için yazılmış bir jenerik müziği mi sadece ...
ben bu şarkıyı milyonlarca defa dinlemek istiyorumm amaaa :icon_sorr
Herkeslere günaydın...
Bende nihayet döndüm ve hemen sesli fragmanı izledim.Ve hemen içimden şu şarkı geçti "Bir bakış baktın,kalbimi yaktın" :img-blush:img-blush:img-blush
Yavaş yavaş her isteğimiz oluyor,sıra özette.Nedir;sabreden dervişler muradına ereceklerdir.
GULBEYAZ76 16-10-07, 07:29 Kadim sizce sana ihtiyacım var derken ne dedi?
Bence Debynin bakımı için söyemiştir.
Elbiselerin asılı olduğu dolap nerede?
Bence Ezonun oteldeki odasında.
Kadimin Ezoya gösterdiği şey neydi?
Ben çözemedim ihaneti anlatacak kadar önemli olan.
Elçin ve Ezonun evi dayalı döşeli sizce sponsor kim?
Gadim bey.Yoksa mükemmel gencin mi parmağı var.
Debynin durumu ne olacak?
Kadim oldu olacak evlatlık alsın Elçine gösterdiği evi alsın kızı ile o eve yerleşsin e bakımı içinde Ezoyu alır belki mutfağa hazır biri gelmişken.:img-wink:
selamlar...
Sesli fragman gelmiş... bir bakalım neler olmuş... iç paralayan o gözü yaşlı olma halinin aslı neymiş.. ucundan anlayabiliriz inşallah..
Hımm arkadaşlar, katılan olmuş.. bir tek ARIMAYA'cım.. katılmayanlar olmuş..
Olur tabii dedik ya ayrı fikirlerle, akılcı ikna hakimiyetleriyle güzel bu forumda yazmak.. var olmak diye..
teşekkür ederim.. fikrinizi belirtmişsiniz...
Benimde etrafımda bi dünya Kerkük'lü var... onlar Arap değil derseniz... ana dili gibi Arapça konuşan insanların hiç olmazsa telefon konuşmalarını duyuyorum... yani Arap'tan has Arapça konuşuyorlar.. :) ( Türk milleti işte evelallah..:good:)
Bana çok süper gelmedi malesef.. evet oyuncuu başka bir kaç dizide daha izlemiştim.. kendi sesiyle dublajsız oynuyor bu bakımdan başarılı...Fakat daha ileri götürmeyeceğim.. kendimle ters düşmeyeyim...
Sonuçta pembe gözlüklerle izliyorum diyen ben olduuma göre.. :)
Varsın Nur Hanım da bılıyor ben.. bılıyor ben.. :) desin işini yapsın...
Ben yine Ezo ve Kadim'in bakışların takılı kalayım...:img-in_lo
Nur hanımı en iyi yardımcı kadın Oscar'ı na götürmeyeceğiz nasılsa..:)
Küçük mantık hatalarına, aksana,falana filana karışmadan aslolan aşktır ilkesini güderek, yorumlarımı o doğrultuda yapayım...
Bakalım 517 cephesinde ve Ozo&Debby ortaklığında neler olacak?:img-wink:
sevgiler..
sevgili asia,
kerküklüler arapçayı anadilleri düzeyde çok iyi konuşsalar bile sonuçta seninde belirttiğin gibi kendileri türkmenler..azeri şivesine çok yakın bir türkçe ile konuşurlar..
yani türkçe konuştuklarında, kurdukları cümleyi, arapça cümle kalıbına uydurmazlar..türkçe cümle kurulurken özne başta, yüklem sondadır.
ama nur hanım direkt arapçadan türkçeye transfer, devrik cümle kurmasını arapça cümle kalıbına göre düşünmesine bağlıyorum .o nedenle yadırgamıyorum.
Elçin ve Ezonun evi dayalı döşeli sizce sponsor kim?
Gadim bey.Yoksa mükemmel gencin mi parmağı var.
Aynen bende çok merak ettim şimdi sponsor kim?
Mükemmel genç doktor Emre'nin olacağını sanmam kesin 517 Kadim'ciğimizdir ya...
Bu arada fragmanı gördüğümden beri ağzım kulaklarımda dolanıyorum. Benim senaryomda da kendim seçtim diyerek kıyafet alıyordu Kadim Ezo'ya ama sadece bir paketti maşallah dizide bir gardrop:)
Şu an yaptığım tek şey bir an önce akşam olması için dua etmek...
GULBEYAZ76 16-10-07, 07:48 Forumu bu ara fazla ihmal ediyorum sanırım çünkü akşama misafirlerimiz geliyor.
Anladınız siz onu dimi?:img-wink:
Bir an önce akşam olsa ama doğru dürüst seyredemiyecem yarına kadar videonun kaydedilmesini dileyecem.
dizi ekibini, sesli fragman verdikleri için, elim değmişken tepeden tırnağa bi kutlayayım.canlarım benim..çok teşekkür ediyorum fragmancı başına..
ezo, nedimin ihanetini duyuyor da bakalım kadim beye bişeyler ima edebilecek mi..şaka maka bizimkiler debbieye o kadar iyi anne baba oldularki, korkarım çocuk öz annesini istemeyecek bir daha..
acaba kadimin ezoya kıyafet seçmesini bize gösterecekler mi?
yoksa karşımıza bir dolap dolusu giysi koyup, önüne de kadim ve ezo yerleştirip, "al bunlar senin" mi dedirtecekler??
GULBEYAZ76 16-10-07, 08:02 Ezonun elbiseleri en iyisi Osman seçsin adamda bir göz var bir bakıyor bütün vücut ölçüleri döküveriyor.Elçine aldığı kırmızı elbise süperdi.
Osm:1,65 boylarında hem güzel hem şirin.
Kad:Hem güzel hem şirin ha Osman.
Osm:Öyle ama Kadim bey.
Birde aklıma Kadimin Elçin annesine yapma Elçin anne ben mi alacam ben ne anlarım demesi geldi.
Ezo istanbullunun adetlerinde değişikliğe neden oldu.
Burda adet öyle herhal kusura kalmayın artık yavaş yavaş öğreniyoruz.Eyiiii günler.
dizi ekibini, sesli fragman verdikleri için, elim değmişken tepeden tırnağa bi kutlayayım.canlarım benim..çok teşekkür ediyorum fragmancı başına..
ezo, nedimin ihanetini duyuyor da bakalım kadim beye bişeyler ima edebilecek mi..şaka maka bizimkiler debbieye o kadar iyi anne baba oldularki, korkarım çocuk öz annesini istemeyecek bir daha..
acaba kadimin ezoya kıyafet seçmesini bize gösterecekler mi?
yoksa karşımıza bir dolap dolusu giysi koyup, önüne de kadim ve ezo yerleştirip, "al bunlar senin" mi dedirtecekler??
Gönül isterki o sahneleri sindire sindire izleyelim ama bu kadarını beklemeyelim bence de bir dolap giysiyi koyup al bu senin diyeceklerdir...
Bu arada eğer tüm bunlar aynı gün içinde gerçekleşiyorsa Kadim o kıyafetleri hangi arada derede kendi seçip beğendi ki:icon_whis:img-cool2
bence sabahında kadim debbieyle gezdi bu arada elbise secimi dolabın yerleştirilmesi yapıldı, sonra kadim debbieyi de alıp yeni eve gitti orda ezoyu doktorla gordu doktordan alıp debbieyle ilgilenmesi icin ezoyu ikna ettiler, once cocuk bahcesine gittiler, sonra da otele ve orda surprizi yaptı, sana ihtiyacım var sozleri de sadece debbie icin gecerli değil bence dostluk anlamında sana ihtiyacım var diyor, yoksa debbie konusunda ihtiyacım var sözüne bu kdr duygulanılmaz ertesi gun yeni kıyafetlerden almıs ezo sonra yeni eve gidip gormusler donuste otele gidiyor nedimi konusurken goruyor, sonra kadim beyn odasına gidiyo kadim de orda o esyayı gosteriyo nedimi dusunerek zaten konuyu acacak ama nasıl diye dusunrken ezo ihanet diye cevap veriyor,
Dün akşam aklıma geldi - kafa başka şeye çalışmıyor ya - bi parça pretty woman filmini hatırlatıyor.
Umarım sonuda o kadar güzel bitsin.
rhetbutler 16-10-07, 08:17 Herkeslere günaydın...
Bende nihayet döndüm .
Hoşgeldin...:img-wink:
Sesli fragman çıkmış ama ben seyredemedim.Üstelik dizifilm.com da artık video da var ama ben izleyemiyorum.Bu ne kadersizliktir:icon_sorr
ilk 6 bolumun genellemesi :img-blush
en komik: 30.bölüm(ilk karsılasma, asansorde kavga,odada carpısma, patronu oldugunu ogrenme :D )
en trajik: 33.bölüm(recep öldü, ballı ağa ezonun omuzunda ağladı, parası calınan ezo kadimden avans istedi :( )
en anlamlı: 34. bölüm(ezo-kadim yardımlasması gulumsemeler, yangından kurtarma, kadimden ilk "ezo" lafı )
en iyi senaryo: 31. bölüm (ezonun oteldeki yolsuzlugu cıkarması)
en güzel sahneler: 35. bölüm (ezo-kadim ve ebeveyn tecrubeleri :D, balı aganın nur'u alması, ezonun eylulle kalması )
en iyi hazır cevaplar: 32. bölüm(ezonun elimi simdi tekrar yıkayacam, tesekkur ettim elcin anneye osman abiyle gonderecekti gelmedi mi vs..)
en heyecanlı: 36.bölüm (hatta her haftaya yayacak olursak bir sonraki bölüm :)) )
mavi deniz 16-10-07, 08:35 ilk 6 bolumun genellemesi :img-blush
en komik: 30.bölüm(ilk karsılasma, asansorde kavga,odada carpısma, patronu oldugunu ogrenme :D )
en trajik: 33.bölüm(recep öldü, ballı ağa ezonun omuzunda ağladı, parası calınan ezo kadimden avans istedi :( )
en anlamlı: 34. bölüm(ezo-kadim yardımlasması gulumsemeler, yangından kurtarma, kadimden ilk "ezo" lafı )
en iyi senaryo: 31. bölüm (ezonun oteldeki yolsuzlugu cıkarması)
en güzel sahneler: 35. bölüm (ezo-kadim ve ebeveyn tecrubeleri :D, balı aganın nur'u alması, ezonun eylulle kalması )
en iyi hazır cevaplar: 32. bölüm(ezonun elimi simdi tekrar yıkayacam, tesekkur ettim elcin anneye osman abiyle gonderecekti gelmedi mi vs..)
en heyecanlı: 36.bölüm (hatta her haftaya yayacak olursak bir sonraki bölüm :)) )
süper tanımlamışsın diline eline düşüncene saglık:good: ay saati yallaştı bakalım ne olucak bizimkiler ya yine döktürücekler ben oyunculukranı aptal aptal bakmaktan yüz mimiklerine takılı kalmaktan konuya muaf olamadıgım anlar oluyo ne yapcam ya türkiyenin iki büyük yüz mimik ustaları allahım süprler süper ya:):happy0064:happy0064
bide şey doktorla ezo bahçede konuşurken kadim arkada nasıl izlyo öyle nasıl kıskanç kıskanç bakıyo özoyaaaaaaa:img-in_lo:img-in_lo
bide şey doktorla ezo bahçede konuşurken kadim arkada nasıl izlyo öyle nasıl kıskanç kıskanç bakıyo özoyaaaaaaa:img-in_lo:img-in_lo
Onu nasıl yakaladın bravo valla reklam geliyor ilk fragmanda ikincisinde var mı?
Bir de Kadim Kıyafetleri kendim seçmeye çalıştım derken bir hıçkırık sesi gibi bişey duyuluyor bu fragman hatası mı yoksa Ezo'mu ağlıyor çözemedim. Sizce?
ben de farkettim o sesi de debbie diye dusundum o hıckırmadı da sanki güldü orda..
rhett-butler8/1 16-10-07, 09:03 en güzel sahneler: )
en güzel sahne olarak....otel önünde kadim ile ezonun çarpışması diyebilirim...
kadimin bakışı ile birlikte çalan müzik çok hoş bir elektrik bıraktı bende...:img-in_lo
ama sonrasında başlayan bölümle...ezo ve emre içeriye geçmiş..birileri ile konuşurken görünce....offf demiştim...
çarpışmadan dizi ekibimide heyecanlandıda devamını çekemediker acaba:img-hyste
dizi bittiği yerden başlasın lütfen:img-yes:
bittigi yerden baslaması konusunda bende cok muzdaribim,
mesela ezonun kadimin boynuna sarıldıgı yerde bolum bitti diğer bolumde elcin annenin evinde cay icerken baslattılar, ya bi nasıl ayrıldılar daha ne kadar bakıstılar biri gordu mu bi gosterin ama di mi yok pat diye kesiyorlar
Herkeslere günaydın...
Bende nihayet döndüm ve hemen sesli fragmanı izledim.Ve hemen içimden şu şarkı geçti "Bir bakış baktın,kalbimi yaktın" :img-blush:img-blush:img-blush
Yavaş yavaş her isteğimiz oluyor,sıra özette.Nedir;sabreden dervişler muradına ereceklerdir.
Hoşgeldin;) kaldı bir eksiğimiz tez vakitte inşallah onuda döndürmenin bir yolunu buluruz...
Dizinin bittiği yerde başlamamsı konusuna bende takığım hatta geçen bölüm sonunda yorumumda yazmıştım...Önceki bölümde otel önünde Kadim Ezo'ya adıyla seslenmiş orada bitmişti yine oaradn başlamamıştı :hıh Belki önümüzdeki bölümlerdede bu konuya gereken ihtimam gösterilir ne dersiniz ?
herkese slm,
ben burda pek yazmıyodum aslında ama özeti de diziyi de takip ediorum:img-wink:
ben de ikinci sezon izlemeye başlayanlardanım:icon_whis serhat tutumlueri gördüğüm andan beri fanıyım bu dizinin:P
bi gün ezo gelin izliyceğimi hiç tahmin etmezdm doğrusu, hiç beğenmiyodum çünkü, hatta bi gün arkadaşlarla gezerken setlerine denk gelmiştik, yolu kapatmışlar diye baya sinirlenmiştik fln, sonra haftalarca okulda diziyle dalga geçmiştik:icon_whis:img-blush
ya işi yüzsüzlüğe vursak haftada iki fragman gibi iki de özet istesek nası olur:img-hyste
kadimin ezoya elbise alması süper doğrusu, hele hediye ediş şekli..... bu sefer ben seçmeye çalıştım demesi, bu ezoya çok değer verdiğini gösterir, bizim bildiğimiz ama ezonun daha göremediği:icon_whis
ezo da az değil, baksanıza içi ısınıyomuş kadimi görünce, ee nası ısınmasınn haklı walla kızcağız:img-in_lo
gülendam83 16-10-07, 10:11 merhabalar ezo gelin ailem.. sizinle hep heyecanımı paylaştım ama şimdi üzgünüm.. çünkü bu akşam misafir gelicek ve dizimi izlemem bir mucize olmazsa imkansız. bir hafta bugünü beklemiştim.. :icon_sorr
allahtan siz varsınız dizi bitince daha ayrıntılı yorumlarınızı bekliyorum.. ezo kadim arasındaki replikleri.. ama allahtan ümit kesilmez belkide beklediğim mucize olur..
bu arada fragman beni çok heyecanlandırdı.. çok tatlılar.. kadimin ezoya ihtiyacım var dediği ve ezonun gözlerinin dolduğu sahneyi çok merak ediyorum..:img-in_lo
Dün akşam aklıma geldi - kafa başka şeye çalışmıyor ya - bi parça pretty woman filmini hatırlatıyor.
Umarım sonuda o kadar güzel bitsin.
Uzun süredir forumu takip etmeme rağmen yorum yazmamıştım. Ancak bu yorumu görünce yazmadan edemedim. Ben diziyi bu sezon izleyenlerdenim. Dizi bana da en sevdiğim film olan pretty woman ı hatırlatıyor.
Uzun süredir forumu takip etmeme rağmen yorum yazmamıştım. Ancak bu yorumu görünce yazmadan edemedim. Ben diziyi bu sezon izleyenlerdenim. Dizi bana da en sevdiğim film olan pretty woman ı hatırlatıyor.
Aslında Pretty Women ile de benzerlikleri var ama bana da daha çok Jennifer Lopez'in oynadığı (Maid in Manhattan) Aşk masalı filmini hatırlatıyor.
Zengin bir adam otelde çalışan hizmetli ve bir parti sonrası aralarında başlayan aşk...:img-in_lo:img-in_lo
Aslında Pretty Women ile de benzerlikleri var ama bana da daha çok Jennifer Lopez'in oynadığı (Maid in Manhattan) Aşk masalı filmini hatırlatıyor.
Zengin bir adam otelde çalışan hizmetli ve bir parti sonrası aralarında başlayan aşk...:img-in_lo:img-in_lo
evet benzerlikler var, ama onda kadın adama zengin rolü yapıyodu bi süre...
merhabalar ezo gelin ailem.. sizinle hep heyecanımı paylaştım ama şimdi üzgünüm.. çünkü bu akşam misafir gelicek ve dizimi izlemem bir mucize olmazsa imkansız. bir hafta bugünü beklemiştim.. :icon_sorr
Allahtan siz varsınız dizi bitince daha ayrıntılı yorumlarınızı bekliyorum.. ezo kadim arasındaki replikleri.. ama Allah'tan ümit kesilmez belkide beklediğim mucize olur..
bu arada fragman beni çok heyecanlandırdı.. çok tatlılar.. kadimin ezoya ihtiyacım var dediği ve ezonun gözlerinin dolduğu sahneyi çok merak ediyorum..:img-in_lo
Berbat bi durum :icon_twis :icon_twis Ramazanda bi kez bende yaşamıştım arkadaşlarım bilir resmen çökmüştüm . Sen bi hafta bekle bekle ondan sonra da izleyeme:icon_sorr Hayır bu bölümde kaçmaz o nasıl güzel bakıştır :img-in_lo desem şimdi gaz vermiş gibi olacağım :img-wink: İyi tarafı forum sayesinde izlemiş kadar oluyorsun maşallah arkadaşlar radar gibi asla bişey kaçmıyor :cheer:
[QUOTE=rozi;5088788]Ezo gelin forumunu ihmal eden yorumlarını eksik edenler için dileklerim: gulbeyaz
*Bilgisayarına virüs girsin.
*Tv si yada tvleri bozulsun.
*Sınavdan zayıf alsın.
*Tuttuğu takım ligden düşsün.
*Trafikte kafayı yesin.
*Evde kalsın.
*Kredi kart ekstreleri boyunu aşsın.
*En sevdiği dizide misafir gelsin.
*Kabasakalla Ezonun evlendiği kabuslar görsün.
canımcım oncelikle sana geçmiş olsun diyorum.:icon_ange bu ihmalerinin arkasından neler
geleceğini biliyorsun değilmi dileklerim bunun için şimdiden söyleyim dedim:img-grin2 gelelim günün anlam ve önemine. dün akşam sesli fragmanı görünce şok oldum heycandan gelip hemen anlatayım dedim ama annem izinvermedi:img-cray:çok güzel olmuş kadim ezo ya sana iktiyacim var dediğinde içim gitti:img-in_lo okadar etkilendimki rüyama bile girdi.en sevindiğim se kadimin ezoya kıyafet alması ve kendi seçmesi bakalım kadimin zevki nasılmiş gerçe kendi giyimine pek özen göstemiyor ama güzel şeyler aldığını umuyorum :img-in_lo neyse herşey yavaş yavaş yoluna giriyor.şikayetlerimiz dikkate alınıyor dahane isteyelim :img-icecr
buldum :img-huh:
özetçi başi kovulsun özet daha uzun olsun :good:ezo başındaki tülbetti çıkarsın:img-blush fragman daha erken ve sık verilsin ve en önemlisi dizi bittiği yerden başlasın :icon_sorr şimdilik bu kadarbye umarım bizi izleyenlerer vardır
unutmadan klip konusunda yetenekli arkadaşlardan bir ricada bulunmuştum. demet sağıroğlu nun bir vurgun bu sevda şarkısına klip yaparmısınız. lütfen çok güzel bir şarkı:img-in_lo
:icon_sorr ama o kadar da olmasın canlarımmm ben ezonun ezo kalmasını istiyorum. Bi nebze düzelme olsun tabi artık şehirde yaşıyor sonuçta ama ben ezoyu kot pantolan ve spor ayakkabılarla düşünemiyorum.
yaben düşünüyorum da çok şeker olurdu böyle yine arada lümpenimsi ama değil şiveye kayarak konuşacak ama saçlar açık altında kotü nvye hazırlanıyo .benm kafamda canlandı ya en azından kafasındaki şeyi çıkartsınlar oan da razıyım
yaben düşünüyorum da çok şeker olurdu böyle yine arada lümpenimsi ama değil şiveye kayarak konuşacak ama saçlar açık altında kotü nvye hazırlanıyo .benm kafamda canlandı ya en azından kafasındaki şeyi çıkartsınlar oan da razıyım
ezonun evrim geçirmesi gerekiyorki çooookk zamana ihtiyaç var..
öyleki ezoda gençlik kalmaz..kaç yaşındadır ezo..
ezonun yaşı yetsede onu o kadar beklemeye kadimin ömrü yetmez..
hem o liseyi açıktan okumak bitirmek, kredili sistemle falan ne kadar kolay bilmiyorum. benim iş yerimde arkadaşlar var, kaç yıl oldu bilmem hala sürünüyorlar..
aklıma sey geldi, ezoya elcin anne ve eylul ilgilenir nasıl olsa bir aradalar bayagı değişim olacak gibi geliyo bana ezoda birde kadimin aldıgı yeni elbiseleri dusunursek acılın manken ezo geliiii
gülendam83 16-10-07, 12:34 aklıma sey geldi, ezoya elcin anne ve eylul ilgilenir nasıl olsa bir aradalar bayagı değişim olacak gibi geliyo bana ezoda birde kadimin aldıgı yeni elbiseleri dusunursek acılın manken ezo geliiii
bencede aşırı değişim doğru olmaz.. ama biraz da değişim olsun.. valla gerçi kadim ezoya bakınca gözleri görüyor sadece ama..:img-in_lo diyoya ezo gaşı gözü çekiy o diye..
kadimin neler aldığını da merak ediyorum ama bu sefer ben seçmeye çalıştım demesi bile çok tatlı..allahım ya izleyemiycem..:icon_sorr ama bi çaresini bulmam lazım...:img-blush
bu arada arımayacım ya o gözler bakışlar filan demişsin... zaten perişan oldum. ahh ahh...
bencede aşırı değişim doğru olmaz.. ama biraz da değişim olsun.. valla gerçi kadim ezoya bakınca gözleri görüyor sadece ama..:img-in_lo diyoya ezo gaşı gözü çekiy o diye..
kadimin neler aldığını da merak ediyorum ama bu sefer ben seçmeye çalıştım demesi bile çok tatlı..allahım ya izleyemiycem..:icon_sorr ama bi çaresini bulmam lazım...:img-blush
bu arada arımayacım ya o gözler bakışlar filan demişsin... zaten perişan oldum. ahh ahh...
yani bu bölüm kaçmaz :icon_whis çok kötü gördüm kendimi yahu :img-blush ama çok takılmayacağım mazallah akşam bide ben ters köşe olurum sonra saçı başı yolmalı :fighting2
merhabalar ezo gelin ailem.. sizinle hep heyecanımı paylaştım ama şimdi üzgünüm.. çünkü bu akşam misafir gelicek ve dizimi izlemem bir mucize olmazsa imkansız. bir hafta bugünü beklemiştim.. :icon_sorr
allahtan siz varsınız dizi bitince daha ayrıntılı yorumlarınızı bekliyorum.. ezo kadim arasındaki replikleri.. ama allahtan ümit kesilmez belkide beklediğim mucize olur..
sorma bende yasadim hemide iki kucuk veletle basetmek zorunda kaldim.Ama sagolsunlar burdaki form arkadaslarini yorumlariyla izlemis kadar oldum dogrusu.Benim izlerken goremediklerimi (tabi baygin baygin bakarsam kadim ve ezoya olacagi bu) form sayesinde fark ediyorum ikinci kez izlerken.:img-blush.
Sanirim sende GÜLBEYAZ76 arkadasin yaptigi bedualardan nasibini aldin.Kesin forma ugramadigin icin ve yazmadigiin icindir:img-wink::icon_whis
bence kadım ezoya okadar sık seyler almamıstır ıste bır kac kazak bı kac etek hırka falan kadım kıskanc adam ezonun yanında kımı gorse kıskanıyo...bıde ezoyu sık sık gıydırıpte erkeklerı etrafında pervanemı etsın bence kadım bunları dusunmustur secım yaparak...
HADI KIZIM EZO KADIMIN KALBININ ANAHTARINI ELINE ALDIN KAPIYIDA GOZLERINLE ARALADIN SENDE VER SU KALBININ MUHRUNUDE YIKILAN SARAYIN YERINE DAHA BUYUK BIR SARAY YAPSIN KRAL KADIM...BIZDE KADIMIN ULKESINDE YASAYAN KRALA PLATONIK ASIK HALKIYIZ ...
sorma bende yasadim hemide iki kucuk veletle basetmek zorunda kaldim.Ama sagolsunlar burdaki form arkadaslarini yorumlariyla izlemis kadar oldum dogrusu.Benim izlerken goremediklerimi (tabi baygin baygin bakarsam kadim ve ezoya olacagi bu) forum sayesinde fark ediyorum ikinci kez izlerken.:img-blush.
Sanirim sende GÜLBEYAZ76 arkadasin yaptigi bedualardan nasibini aldin.Kesin forma ugramadigin icin ve yazmadigiin icindir:img-wink::icon_whis
oh be yanlız değilmişim :happy0064 bende resmen transa geçip izliyorum ancak etresi gün kendime gelip yorumlardan olayı toparlıyorum da bu kadar güzel mi bakılır biz napalım :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
hiç konuşmadan bu haldeyiz akşam ne olacağız siz düşünün :img-kiss: bak gene heyecan yaptım :img-blush
bence kadım ezoya okadar sık seyler almamıstır ıste bır kac kazak bı kac etek hırka falan kadım kıskanc adam ezonun yanında kımı gorse kıskanıyo...bıde ezoyu sık sık gıydırıpte erkeklerı etrafında pervanemı etsın bence kadım bunları dusunmustur secım yaparak...
HADI KIZIM EZO KADIMIN KALBININ ANAHTARINI ELINE ALDIN KAPIYIDA GOZLERINLE ARALADIN SENDE VER SU KALBININ MUHRUNUDE YIKILAN SARAYIN YERINE DAHA BUYUK BIR SARAY YAPSIN KRAL KADIM...
BIZDE KADIMIN ULKESINDE YASAYAN KRALA PLATONIK ASIK HALKIYIZ ...
bencede bencede :img-yes:
mükemmel genç yetiyor zaten kendi eliyle yenilerini çıkarır mı hiç !!!
ezonun evrim geçirmesi gerekiyorki çooookk zamana ihtiyaç var..
öyleki ezoda gençlik kalmaz..kaç yaşındadır ezo..
ezonun yaşı yetsede onu o kadar beklemeye kadimin ömrü yetmez..
hem o liseyi açıktan okumak bitirmek, kredili sistemle falan ne kadar kolay bilmiyorum. benim iş yerimde arkadaşlar var, kaç yıl oldu bilmem hala sürünüyorlar..
filintanın hesaplarına göre ezo 26 taş çatlasa 27 yaşında diiz bis ezon süreceğine göre makyajla 10 sene sonrasına gitmeyeceğimize de göre ezo gençliğinin doruğunda asıl böyle giyinerek yaşının çok üstünde olgunlukta takılıyo. benim bildiğim evli barklı çoluklu çocuklu kaıdnlar bile ezo kadar basma kalıp giyinmiyo.hele ki bayram günü saçını asla öyle bağlayan görmedim temzilik yapan kaıdnlar evin içinde kisme yokken öyle bağlarlar hepiniz az çok bilirsiniz. kot giyebilir çok da büüyk bi şıklık değil ki asıl meryem gibi tkılmasın. yada sade elbislerde giyebilri ama bi kot bi tshirt tam ezoluk aslında kadınsı durmsması açısından en azından yaşına uygun demek istemiştim ama benm için kafasındaki çıkarması zaten yaşından da ufak durması için yetiyo. nurgülün çok çocuksu bi yüzü var zaten saçlarını salsa yeter .öyle bağladığında çok olgun bi havaya bürünüyo ve çok sert görünüyo bence ayrıca kıl olduğumu söylemiştim allah bilir kaç bin kere. yok çıkana kadar delirticem hepinzii burda:img-pilot:happy0064 tabi benm gibi rahatsız olanlarda var saçını örtme şeklinden o yüzden içim rahat
deidğiniz gibi absurd şıklıklara gerek yok saçlar yine fönsüz ama salık yada tepeden toplayabilri bazen bi düz sade elbise -desensiz-, bi kot bi tshirt bunlar ezoya uyar ters düşmezbence. nur gibi giyinirse bence fazla lümpen olur asıl.benim kuzenlerim urfalı hafii urfa ağzı konuşuyolar bazen hepsi kot tshirt giyiniyo hep çok nadir elbise giyerler. o yğüzden kot giymesninin garipsenmesini anlamadım ben hayatımroman arkadaşımıza diyorum.asıl anadolu kızı takışlcam diye basma fistanla kaç aydır istanbulun göbeğinde bu kaadr gelişmeye hazır bi beynin dolaşması garip bana göre.benim ezo gibi kuznelerim var urfada doğp büyümüşler buraya tatile geliyolar bzii görömeye ben hiç onları bsamalarla görmedim ne orada ne burada ç. sonuçta genç insanlar daha çabuk öğrebniyo adapte olmayı ezoda genç olduğuna göre:icon_whis
uzattım ama anlaşıldı sanırım demek istediğim:img-wink:
gardolabında dikkat ettigim kadarıyla iki parcaydı kıyafetler genelde yani bluz + etek seklinde kadim abimiz bunu begeniyo demekki kendi eliyle sectiyse artık bu vakitte bize laf dusmez :p
kadim abimiz ezosunu nasıl gormek istiyorsa zaten yonlendirecektir :)
oh be yanlız değilmişim :happy0064 bende resmen transa geçip izliyorum ancak etresi gün kendime gelip yorumlardan olayı toparlıyorum da bu kadar güzel mi bakılır biz napalım :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
hiç konuşmadan bu haldeyiz akşam ne olacağız siz düşünün :img-kiss: bak gene heyecan yaptım :img-blush
Simdiden heyecan yaptim ve daha bir suru isim var ama formdan cikamiyorum sizleri birakip en iyisi cikayim yoksa aksama yine bir terslik cikacak en iyisi evden cikmak gelen giden:img-fie: olmasin diye cok kotuyum.sofaYada eve gelen telefonlara bakmayim iyisimi.
ah bu hafta kesin cok daha iyi olacak cok daha iyi olacka o bakismalar o gozlerin yasarmasi bosuna degil.:dance::img-cray:
ya kadimin aldığı kıyafetlerin tarzı belli oluyo zaten fragmandan, hani etek fln giymiş ya...
bence yavaş yavaş şıklaşıcak, hiç gözümüze batmadan, birdenbire noldu demeden ki en iyisi de bu ztn:img-wink:
ben şeyi çok merak ediyorum, hani ilk müzikli fragmanda kadim sırtı pencereye dönük duruyo gece, gözleri dolu,ağlıyo da olabilir tam göremedim:img-blush sesli fragmanda da aynı sahneden sanırım yine, camdan dışarı bakıyo, nolmuş da öyle hüzünlenmiş acaba??:icon_sorr
Önce bayram şekeri niyetine Perşembe günü verilen özetçik. (Bu arada Dudaktan Kalbe dizisinin özetini gördüm. Bölümü anlatmışlar resmen. Gözlerim yaşardı:) ) Bayramda fragman ve haftanın süprizi diziye bir gün kala sesli fragman. Bu seyirci artık iflah olmaz sayın biri bizi gözetliyor arkadaşım hep isteriz biz sesli fragmanı.
Bölüm isteklerimi yazayım. Ya tutarsa :)
Bölüm kaldığı yerden başlasın demiyorum bu defa..rüyalara girmenin daha zamanı var. Zaten sabah ikisini Debbie bizim yerimize bir araya getiriyor.:icon_whis
Bol Ezo&Kadim sahneleri,
Eğlenceli mutfak sahneleri,
Az Süreyya, Seyit, Meryem, Nur sahneleri(Ballı demiyorum dikkatinizi çekerim:)) istiyorum.
Elçin anne olmadan olmaz tabi...
< |