Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 3)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
11
Başörtüleride değişmiş dimi sinopem Kadim henüz elbiseler hakkında yorumda bulunamdı giymişsin yakışmış falan derse bakarsın söğütümüzün dediği gibi başından kapıp tülbenti atıverir :img-wink: :img-wink:
Fettancım, o örtüleri kapıp atıvereceğine, hiç almasaydı daha iyi olmaz mıydı? Yani mesaj vermek adına Ezo'ya..Hani başına örtü bağlamanı istemiyorum gibilerinden..
Ya arkadaşlar merhaba,
akşamki bölümde beni en çok etkişleyen kısım aslında son sahneydi.
Hani Kadim birkaç defa nerdeyse Ezo ya gözlerindeki ifadenin sebebi bu mu bumu? diye soruyor ya.. işte tam orası.
Sanki hani yıllardır bütünleşmişler de anında gözlerinden birşeyler olduğunu görebiliyor.
Çok etkilendim çokkk:icon_sorr
Hoşgeldin efzan.. Benim de çok hoşuma gitti anında Ezo'nun gözlerindeki ifadeyi farketmesi.. Zaten ne olduysa Kadim'e o gözler sayesinde oldu ya.. Tam gözlerinin hapsindeyim hikayesi..
Dün akşam resimleri koyayım diye bir baktım site gitmiş..Telekomla bir alakası var mı acaba? Neyse bazen iyi oluyor sitenin gitmesi, en azından oturup kitabını okuyor insan, yoksa bu bağımlılık fena halde başka işleri aksatıyor..
Herkes Ezo'nun kafa tutmasına değinmiş ama ben bir de Ezo'nun Nedim'in arkasına o kadar yaklaşıp farkedilmeyişine de takıldım.. Keşke daha gizli bir ortamda görünmeden duymuş olsaydı Nedim'i Ezo.. Ayrıca otelde ulu orta yüksek sesle bu meseleyide konuşması saçmaydı bana göre Nedim'in..
Herşey bir yana Kadim&Ezo şahane, iyiki bu sezon başlamışım bu diziye ama o patlama anını izlemek için sabırsızlanmaya başladım.. Kim önce kendi kendine, sonra da birbirlerine tutulduğunu açıklayacak? Çok sabırsızlanıyorum, çookk..
Biz adını duyamaya tahammül edemezken birde flashbacklerle görüntüsünü görmeyelim Berrak'ın aman diyorum...
Bu bölüm şükür SÜREYYA'yı görmedik :hıh
Başörtüleride değişmiş dimi sinopem Kadim henüz elbiseler hakkında yorumda bulunamdı giymişsin yakışmış falan derse bakarsın söğütümüzün dediği gibi başından kapıp tülbenti atıverir :img-wink: :img-wink:
Fettancigim
aynen adini bile duymak Berrak hanimin Tuylerimizi diken diken ediyor(kaldiki flashbacklere hic katlanamayiz):img-yes:
Ahh canm Kalp kalbe bu kadar olurmus(tam yazacaktim ki sen benden evvel davranmissin:good: Yilan sureyya ortalarda yoktu,malum kizcagiz bu aralar cok yogun(mekik dokuyor,anladin sen):img-icecr
Fettanim
evet basortulerde buyuk olasilikla kiyafetlere uygun turunden secilmistir(hot hotmu secti acep onlarida):icon_whis
Ezoyu kiyafelerin icinde gorunce bende cok isterim basindan yemenisini cekiversin diye
Ama bu isi bana Debby kizimiz yapacakmis gibi geliyor:img-wink:
Sevgilerimle
gülendam83 17-10-07, 12:51 Özellikle mi kızın kimsesiz olduğu belirtildi diyorsunuz? Hmm bak ben böyle düşünmemiştim. Ama Ezo'nun artık evi var. Sürekli otelde kalmaz. Onu o odada tutacak birşeyler lazım..E o zaman bu hafta da Debbie nin ateşinin yükselmesini ve ikisinin aynı oda da sabahlamasını bekliyoruz o zaman.
Pelin-ce'nin 30 bölüm isteğide kabul oldu..
evet bu isteğe bende katılıyorum harika olur.. ya bizde sanki amma bencilmi olduk ne? birbirlerine yakınlaşsınlar diye çocuk hasta olsun istiyoruz..:img-blush kadim gibi bizde debbie yi mi kullanıyoruz ne?:img-blush
Hii aman aman senaryoya bakın hele...
Aynı odada sabaha kadar Kadim ve Ozo nöbette...:img-in_lo
Bakışmaları hayal edemiyorum. Bizi duyan varsa lütfen senaryoyu dikkate alsın lütfennnnn...
ya da debi bi anda ortadan kaybolur mesela annemi görücem filan diye kaçar gizlice..hani çocukalrın şu meşhur huyu vardır ya anneme gidicem diye düşer yollara mesela..sonra kadimle ezo başlarlar bunu aramaya tabi perişan halde iyice kenetlenirler...bu da olabilir mesela atması bedava ne de olsa :)
ya da debi bi anda ortadan kaybolur mesela annemi görücem filan diye kaçar gizlice..hani çocukalrın şu meşhur huyu vardır ya anneme gidicem diye düşer yollara mesela..sonra kadimle ezo başlarlar bunu aramaya tabi perişan halde iyice kenetlenirler...bu da olabilir mesela atması bedava ne de olsa :)
Olur olur oda kabulümüzdür...
Yeter ki bu ikili bir sebepten yan yana düşsün, bakışsın, çatışsın:)
Süreyya Hanım gerçekten yoğun çok işi var canım:img-wink:
O zaman bir dilek daha dileyeyim "Mümkümse bir 30 bölümde yılan lakaplı hanımefendimiz kaybolsun"
(:icon_sorrgerçi tutmucanı biliyorum ama neyse)
mavi deniz 17-10-07, 12:57 Hii aman aman senaryoya bakın hele...
Aynı odada sabaha kadar Kadim ve Ozo nöbette...:img-in_lo
Bakışmaları hayal edemiyorum. Bizi duyan varsa lütfen senaryoyu dikkate alsın lütfennnnn...
vallahi benim bundan pek ümidim yok geçende hastanede kaldılar hatta ozonun başı bizimkinin omuzuna düştü oda aldı hemenn yadırdı e biz garibanlarda elimiz börümüzde kaldık yani anlayacagınız ne olurki ezo dalar gider hikayede biter yani bizim yürege yine öküz oturur arkadaşlar şeyle bi romantik sahne yaşamak biz ezpoculara haram galiba:icon_whis:icon_whis
Ceva tarafından gönderildi
Sycamore dedi bende başka arkadaşlar vardır mutlaka buralarda dedim. Artık aranızda anlaşın..yok anlaşamadık dediğinizde devreye ben girerim, maksat Debbie kız yalnız kalmasın.
:):):)
Valla Ceva'cım senin devreye girmene gerek kalmaz eminim. Çünkü en uygun teklif benim ki sanki :)
Bu arada evet dediğin gibi o gözlere öyle bakıyor ki anlamasa şaşırırdık. Ama son görüntüde Kadim'in yüzü hiç parlak görünmüyordu acaba Ezo'nun bu ihanet kelimesi üzerine ne anlayacak şimdi bu hafta gelmez süründürür...
Bari özet amcamız insafa gelse:img-cool2
Allahhhhhhh yettim.Demek gerek kalmaz dedin.Nedir;sen bittin.
Bende son sahneyle ilgili şöyle düşünüyorum.Ezonun suratından artık haleti ruhiyesini çözebiliyor Kadim.Demekki o kadar iyi analiz ediyor ve renginden,şeklinden can sıkkınlığını anlayabiliyor.
Olur olur oda kabulümüzdür...
Yeter ki bu ikili bir sebepten yan yana düşsün, bakışsın, çatışsın:)
Süreyya Hanım gerçekten yoğun çok işi var canım:img-wink:
O zaman bir dilek daha dileyeyim "Mümkümse bir 30 bölümde yılan lakaplı hanımefendimiz kaybolsun"
(:icon_sorrgerçi tutmucanı biliyorum ama neyse)
bi de şu var madem süreyya kardeşinin nedimle olan ilişkisini biliyo bu da nedimden hoşlanmıyomu sonuçta belli ki eskiden de bişeyler olmuş gibi aralarında direk görür görmez hayatımlı konuşmalar filan..nasıl kardeşinin nedimle kadimi aldatmasına göz yumdu dimi?? herkes bi garip yahu anlamak mümkün değil......
Allahhhhhhh yettim.Demek gerek kalmaz dedin.Nedir;sen bittin.
Bende son sahneyle ilgili şöyle düşünüyorum.Ezonun suratından artık haleti ruhiyesini çözebiliyor Kadim.Demekki o kadar iyi analiz ediyor ve renginden,şeklinden can sıkkınlığını anlayabiliyor.
Valla ben anlamam teklifimi verdim senin teklif ne:icon_whis buyrun:)
Umarım yanlış anlaşılmalara maal vermeden işlenir o konuda üstü kapalı geçmez Ezo Kadim'de ne ima etti bu kız diye hırpalamaz kendini...
vallahi benim bundan pek ümidim yok geçende hastanede kaldılar hatta ozonun başı bizimkinin omuzuna düştü oda aldı hemenn yadırdı e biz garibanlarda elimiz börümüzde kaldık yani anlayacagınız ne olurki ezo dalar gider hikayede biter yani bizim yürege yine öküz oturur arkadaşlar şeyle bi romantik sahne yaşamak biz ezpoculara haram galiba
Yok bu defa emanet bir kız çocuğu var ortada üstelik ateşi var hasta. Uyur mu hiç Ezo uyumaz uyumaz:img-yes:
(Dereyi görmeden paçaları sıvamak buna denir herhalde:))
gülendam83 17-10-07, 13:04 bi de şu var madem süreyya kardeşinin nedimle olan ilişkisini biliyo bu da nedimden hoşlanmıyomu sonuçta belli ki eskiden de bişeyler olmuş gibi aralarında direk görür görmez hayatımlı konuşmalar filan..nasıl kardeşinin nedimle kadimi aldatmasına göz yumdu dimi?? herkes bi garip yahu anlamak mümkün değil......
süreyyanın nedimden hoşlandığı filan yok bence.. hatta nedimi de ateşe atıyor tabi bizim kafasız bunun farkında değil.. sonuçta kardeşi için kadimi suçluyor ona göre kadim berrak'ı elinden aldı o da bence nedimi kadimin elinden alarak intikam alıyor..
bu arada kadim kardeşinin berrakla olan ilişkisini biliyor ama bunu bildiğini nedime hiç söylememiş doktoru dediya yüzleşmen lazım nedimle diye bahsedilen yüzleşme bu bence.. yazık kadime sevdiğinden de kardeşinden de ihanet görmüş.. hatta şöyle bi konuşma da olmuştu kaza yaptıkları gün kadimle berrak nedimle ilgili tartışıyolarmış kim demişti bunu hatırlayamadım ama.. nedim çok büyük bir hata yapmış.. hala da yapıyor.. ne olacak bu işin sonu bilmem.. üzüldüm şimdi.. aman ya..
ilk sahneler süperdi tek kelimyle..girlfriend... boyfriend... olayı da bize pek bi yardımcı oldu valla ...sağol debby kız.
nurgül bence her bölüm inanılmaz 1. bölümden bu bölümlere kadar inanılmaz doğal oynuyo . (denizcim ilk sezon isteksiz olduğu konusuna hiç mi hiç katılmıyorum o senaryoyla nasıl performas sahneleri çıkardı şu ankinin bi 4 katı efor sarfediyodu tek başına oyunculuk show yapıyodu kızcağız)
bu sezon onun gibi olağanüstü yetenekli bi partnerle oynayınca dizi senaryosu da toparlanınca izlenesi oldu demek daha doğru olur.nurgülün oyunculuk yeteneği sınırsız ve dünyadaki bir kaç kadın oyuncu arasında bu açıdan.
bu bölüm her ne kadar bencede abartılı bi senaryo olsada o sahne de nurgül müthişti tek kelimyle.komedi dram karışık bu kadar üst seviyede oynanabilir. şerifeyle kapışması sonra da kutsal ustaya ver yansın edişi ve kadimi hötleyişi debby duymasın diye kıvranışı...say say bitmiyo bence her sahnede olabilecek en doğal oyunculuğu çıkarıyo ben hayranlıkla izliyorum sadece
serhat da bakışlarıyla oyun gücüyle bazı basit sahneleri bile güçlendiriyo bizim duyguları ıskalamamızı engelliyo.müthişler hakikaten
ama yinede bu bölüm ben tatmin olamadım senaryo açısından
meryem nur ballı ve seyitli sahneler tek kelimyele uykumu getirdi.hiç bu kadar zaping yapmamıştım. resmen başrol gibiler ya ezo kadimden daha çok olduğukları sahneler gitgide artıyo . nur ballı aşkı ne halta benm hiç ilgimi çekmiyo keşke ballı ezoya yanık olarak kalsaydı en aızndan dizide birbiirnden bağımsız bu kadar çok başrol ve başrolümsüler olmazdı.yan rol gibi yazılıcaklarsa yazılsınlar bu kaadr gerekesiz sahne niye ya: hele o seyitin adamlaırndan birini hizaya sokuşunu izleyişimize ne demeli.zap yapmakla geçmez bi süre .maşallah yani tolasan ezo ev kadim sahnesi o kadardı. yok abartmıyorum ya cidden yuh deidm izlerken.
ezo güya kendini geliştirecek arada ona da yer verseler diyorum kafasındakinden de kurtulamadı. kadime böyle mi yar olacak. biraz çabalasa keşke ilk bölümlerde daha çok dikkat ediyodu konuşmasına.
ayrıca söğüt başt olnmak üzere bazı arkadaşlar dikkat çekmişler aynen katılıyorum ezo ve elçin anne yarıdm kabul etmez gururllular en oldu eşyaların nedimden çıkmaına bu kaadr sevinildi özlelikle elçin anne.
senaryo bu kaadr kişi tarafından yazılıyo daha özenli olabilir karakterlerin derinliği.meryem illa olmazsa olmaz olmamalı.nur ballı aşkı dizinin ana aşkı gibi altta bi love story muziği eksik şekilde izlerlemesin. küçük ve hızlı ama etkileyici ilerlemeli . ezonun mutfak sahnelerini özledim ya meryejmli nurlu sahnelerden çok daha eğlenceli bence.
bu bölüm debby ve ezonun çizgi film izlerkenki halleri çok şekerdi. debby ezo uyumu film elephant muhabeti.ezonun asansörde elephant diyişi kaidmin muzur gülüşü. oynarken eğleniyolar çok belli oluyo. en çok hoşuam giden izlemem sebebim de tek bu galiba ezo kadim sahneleri nurgül serhat uyumu
bi de şu var madem süreyya kardeşinin nedimle olan ilişkisini biliyo bu da nedimden hoşlanmıyomu sonuçta belli ki eskiden de bişeyler olmuş gibi aralarında direk görür görmez hayatımlı konuşmalar filan..nasıl kardeşinin nedimle kadimi aldatmasına göz yumdu dimi?? herkes bi garip yahu anlamak mümkün değil......
Bence olay şöyle gerçekleşti...
Nedim ve bulanık Berrak arasında kısacık bişey yaşandı ve Kadim tesadüfen öğrendi. Hatta ileri gidiyorum tesadüfü yaratan kişide Süreyya idi. Çünkü kendileri Kadim'e aşıktı ama Kadim Berrak'tan yana kullandı seçimini...:icon_whis
İntikamı Süreyya aldı ama kardeşten oldu ve şimdi de kendi vicdanını susturmak adına da yine intikam peşinde.
........
Bende son sahneyle ilgili şöyle düşünüyorum.
Ezonun suratından artık haleti ruhiyesini çözebiliyor Kadim.
Demekki o kadar iyi analiz ediyor ve renginden,şeklinden can sıkkınlığını anlayabiliyor.
...........
akşamki bölümde beni en çok etkişleyen kısım aslında son sahneydi.
Hani Kadim birkaç defa nerdeyse Ezo ya gözlerindeki ifadenin sebebi bu mu bumu? diye soruyor ya.. işte tam orası.
Sanki hani yıllardır bütünleşmişler de anında gözlerinden birşeyler olduğunu görebiliyor.
Çok etkilendim çokkk:icon_sorr
diyorum size paşamızda yok yok , kıymet bilmeyenler utansın :img-in_lo ah ah verecekler bize bak nasıl pamuklara sarıp sarmalıyoruz :img-in_lo:img-in_lo
ezo: yanlış oldu size çıkik benim oda 4'te
Kadim: artık hem asansöre hem bana güvenmeyi denesene
işte dediğim replik buydu !! yok yok aile saadetimiz tehlikede sonumuz hayır olsun :icon_whis
[QUOTE=Ceva;5094139]Ah bu sitenin arızaları...nasıl alışmışsak artık..bura olmadan duramıyoruz.
Serhat Bey’e yeşil renkte kazak, gömlek vs. giydirilmeli mi? giydirilmemeli mi? bir türlü karar veremedim. Hayır ekran başındaki bayanların sağlığı, aile saadeti için bu düşünceli halim. Yanlış anlaşılmasın:)
selam ceva bencede yesil renk cok yakisiyor ama bakildiginda adama yakismayan varmiki hersey yerli yerince boy kilo Allah özenmiste yaratmis ayrica yetenek katmis sadece kuru güzellik degil tam tesekküllü kütüphane gibi ne ararsan var icinde sevgi,saygi,anlayis,kibarlik,sevecenlik,sevimlilik aman saymaya kalkarsam bitmeyecek galiba SERHAT SEVMEK AYRICALIKTIR demisli birileri dogru dogru ne diyeyim ki? umarim dizi cok uzun ömürlü olur reytinglerde iyi 3. cok güzel show kolay kolay dizi kiyimina gitmiyor korkmadan seyredin sevgiyle ve SERHAT la kalin,KAPAT GÖZLERINI KIMSE GÖRMESIN YALNIZ BENIM ICIN BAK YESIL YESIL,GÖZLERIN KIMSEYE ÜMIT VERMESIN YALNIZ BENIM ICIN BAK YESIL YESIL
süreyyanın nedimden hoşlandığı filan yok bence.. hatta nedimi de ateşe atıyor tabi bizim kafasız bunun farkında değil.. sonuçta kardeşi için kadimi suçluyor ona göre kadim berrak'ı elinden aldı o da bence nedimi kadimin elinden alarak intikam alıyor..
bu arada kadim kardeşinin berrakla olan ilişkisini biliyor ama bunu bildiğini nedime hiç söylememiş doktoru dediya yüzleşmen lazım nedimle diye bahsedilen yüzleşme bu bence.. yazık kadime sevdiğinden de kardeşinden de ihanet görmüş.. hatta şöyle bi konuşma da olmuştu kaza yaptıkları gün kadimle berrak nedimle ilgili tartışıyolarmış kim demişti bunu hatırlayamadım ama.. nedim çok büyük bir hata yapmış.. hala da yapıyor.. ne olacak bu işin sonu bilmem.. üzüldüm şimdi.. aman ya..
bana sanki eskilerden bi ilişkileri varmış gibi geldi bilmiyorum..şu an nedimi kullandığı kesin ama böyle bi konu geçtimi hiç hatırlamıyorum..yani eskiden aralarında bişey varmıydı ikisinin...
mavi deniz 17-10-07, 13:10 saficim döktürmüşsünsa canımıniçi ben nurgül kötü demek istemedim tabki süperdi benim demek istedigim karşısında oyuncu yokken bile en iyi performansı çıkarmasına engel olamıyışıdır yani bence nurgüllün şuanki ezo gelin haliyle yeniki birmi degil nurgül geçen sezon tek başına oynuyordu bu sezon canlılıgı gözümü alıyo ekranda yada ben geçen seneki kadrpoun yüzünden zap yapmadan tat alamadım valla allah binkere razı olsun şu ikiliyi düşünenden ok canım yanlış anlamaya mahal vermememk lazım nurgül herdaim süperdir dedimya o hiç bişey yapmasa aglasa yeter bi insan gözyaşlarına anlam yükleyebilirmi valla bu kadın onu bilem yapıyor ha:)
gülendam83 17-10-07, 13:10 bana sanki eskilerden bi ilişkileri varmış gibi geldi bilmiyorum..şu an nedimi kullandığı kesin ama böyle bi konu geçtimi hiç hatırlamıyorum..yani eskiden aralarında bişey varmıydı ikisinin...
ilişkileri olmuş olabilir tabi ama ilişki olsa bile süreyya kesinlikle hoşlanmıyor nedimden o kesin.. seven bunu mu yapar.. ama kadimden hoşlanıyo olabilir.. bunu da gözünü intikam bürüdüğünden çıkarıyorum..
birisi demişti onu kesin hatırlıyorum ama nerde hangi sahnede kim dedi hatırlamıyorum hatta nedime söylendi bu.. kadim bu durumu biliyordu hatta kaza günü bununla ilgili tartışmışlar denmişti nedim de sanmıyorum böyle birşey olsa abim söylerdi filan demişti yanlış hatırlamıyorsam.. bunu tam olarak hatırlayan varmı arkadaşlar?
Özellikle mi kızın kimsesiz olduğu belirtildi diyorsunuz? Hmm bak ben böyle düşünmemiştim. Ama Ezo'nun artık evi var. Sürekli otelde kalmaz. Onu o odada tutacak birşeyler lazım..E o zaman bu hafta da Debbie nin ateşinin yükselmesini ve ikisinin aynı oda da sabahlamasını bekliyoruz o zaman.
Pelin-ce'nin 30 bölüm isteğide kabul oldu..
Cevacigim
Buyuk olasilikla Debbynin annesinden baska kimsesi olmadigi ozellikle vurgulandi.
Ezonun bir evi var artik,evet haklisin ama Debby var iken o evde kalmasi biraz zor gibi gozukuyor
Haftaya bakarsin Kadim Elcin annesine iyi gunlerde oturun diye oturmaya gider(tabiki debby cikte yaninda)
Aksam gec vakit olunca debbynin uykusu gelir(alisti tabi ezoyla uyumaya) tuturur ozoda gelsin diye) :img-wink:
iste o zaman Ezomuz evinde kalamaz,hot hotte kiyamaz debbye ,ama yine Debbyi bahane ederek ezoyu goturmenin yolunu bulur:img-wink:
Golnu ezonun karsiki odada kalmasi yonundedir. sevinir bile otele geldigi icin,hatta zil takip oynarsa sasirmayin,ezoyu gorunce zaten gozler isildayip duruyor:img-in_lo
mavi deniz 17-10-07, 13:12 birisi demişti onu kesin hatırlıyorum ama nerde hangi sahnede kim dedi hatırlamıyorum hatta nedime söylendi bu.. kadim bu durumu biliyordu hatta kaza günü bununla ilgili tartışmışlar denmişti nedim de sanmıyorum böyle birşey olsa abim söylerdi filan demişti yanlış hatırlamıyorsam.. bunu tam olarak hatırlayan varmı arkadaşlar?
süreyya ile konuşmasında geçmişti bu cümleler canım şu çay bahçesinde :)
gülendam83 17-10-07, 13:16 süreyya ile konuşmasında geçmişti bu cümleler canım şu çay bahçesinde :)
evet teşekkürler haklısın hatırladım şimdi.. valla sinir oluyorum şu süreyyaya.. nedimi de herşeye rağmen savunuyodum ama gittikçe batıyor.. sadece bu yaptığı olsa yine savunurdum ama berrakla bişiler yaşamış olması savunulacak bişi bırakmıyor.. berrak ta ayrı kötü karaktermiş.. nerde bizim ezomuz nerde berrak.. kadimde bunun farkında.. ezonun özel olmasının doğallığının ve ona ayrı değer veriyor bu yüzden.. hatta dedimya hiç kıvıramıyor ezo o kadar doğal ki.. emreyle konuşurken arkadan kadim geldi onla ilgili konuşuyodu.. başka biri olsa lafı hemen çevirir ama bizimki hemen iyi insan lafının üstüne dedi..:img-wink:
ilişkileri olmuş olabilir tabi ama ilişki olsa bile süreyya kesinlikle hoşlanmıyor nedimden o kesin.. seven bunu mu yapar.. ama kadimden hoşlanıyo olabilir.. bunu da gözünü intikam bürüdüğünden çıkarıyorum..
birisi demişti onu kesin hatırlıyorum ama nerde hangi sahnede kim dedi hatırlamıyorum hatta nedime söylendi bu.. kadim bu durumu biliyordu hatta kaza günü bununla ilgili tartışmışlar denmişti nedim de sanmıyorum böyle birşey olsa abim söylerdi filan demişti yanlış hatırlamıyorsam.. bunu tam olarak hatırlayan varmı arkadaşlar?
bunu süreyya söylemişti yemek sırasında nedime..onu biliyorum da ben şeyi bilmiyorum tam bunalrın aralarında geçmişte bişey var mıydı yoksa şimdi mi iş birliği yapıyolar böyle..menfaat dünyası tabi...:icon_whis
Cevacigim
Buyuk olasilikla Debbynin annesinden baska kimsesi olmadigi ozellikle vurgulandi.
Ezonun bir evi var artik,evet haklisin ama Debby var iken o evde kalmasi biraz zor gibi gozukuyor
Haftaya bakarsin Kadim Elcin annesine iyi gunlerde oturun diye oturmaya gider(tabiki debby cikte yaninda)
Aksam gec vakit olunca debbynin uykusu gelir(alisti tabi ezoyla uyumaya) tuturur ozoda gelsin diye) :img-wink:
iste o zaman Ezomuz evinde kalamaz,hot hotte kiyamaz debbye ,ama yine Debbyi bahane ederek ezoyu goturmenin yolunu bulur:img-wink:
Golnu ezonun karsiki odada kalmasi yonundedir. sevinir bile otele geldigi icin,hatta zil takip oynarsa sasirmayin,ezoyu gorunce zaten gozler isildayip duruyor:img-in_lo
Sinopecim Kadim'in bu kadar zahmetine ne hacet varki iki başa o ev çok büyük hazır Debbie kızda uyumuş rahatsız etmesinler kısa yoldan Kadim'imize bir yatak açıverin olsun bitsin:img-icecr
KADİM-EZO....anne-baba olma provalarına son sürat devam
Bölümün ne kadar güzel ve muhteşem olduğunu,büyük bir beğeni ve keyifle,gülümseyerek izlediğimi belirteyim önce:img-yes:
Resimlere bakıp birbirlerini hatırladıkları bölümü yeniden vermeleri ve gecenin sabahını göstermeleri çok güzel olmuş..uykudan uyanınca yanında kızı göremeyen ezo'nun oda içinde çırpınışını ,517'ye girişini ve Kadim ile çocuk yüzünden eşlerin yapabileceği tartışmayı izlemek güzeldi....Kadim'e ne de güzel hesap soruyor...Kadim'in de ezo'nun karşısına çıkmadan ayna karşısında saçını düzeltmesi sanırım hepimizin hoşuna gitmiştir....ortadaki tatlı tartışmanın Debbie'nin Bizde Kadim’in odasında yatalım o zaman
demesiyle nasıl şekil değiştirdiğini izlemek güzeldi...çocuk işte:)..ya bizde öyle dedik,çocuk işte ne olacak:)...bu kızı seyirci gözü olarak koymuşlar diziye,bana kalırsa..aklımızda ne var ne yok,ne istiyorsak o bizim adımıza hepsini yerine getiriyor...Ezo'nun boya işim var demesiyle Kadim'in şart mı? demesi ve yüzündeki ifade çok güzeldi...Debbie açısından mış,,tabi tabi bizde dünkü çocuğuz Kadim Bey...öyle söylerken sesinin tonundaki farklılığı yüzündeki ifadeyi farketmedik...neyse senin dediğin gibi olsun bakalım...doktor Emre lafı yine geçti,ismi bile yetti...Tabi..öyle ya Doktor Bey’e ayıp olur..tamam...Çok sevgili bir arkadaşının seni beklediğini söyledim...Size de kolay gelsin Kadim bu sözleri söylerken müthişti,o nasıl size de kolay gelsin demektir...kıskançlığı aldı başını gidiyor,,ortada fol yok yumurta yok bizim şövalye ne tavırlarda...ama o hallerini izlemek büyük zevk...ve sözcümüz debbie...Ezo senin sevgilin mi? bu ne güzel bir sorudur böyle...tam olarak istediğimiz cevap olmasa da (yakında olur nasılsa) Kadim'in ifadesi ve verdiği cevap çok güzeldi Hayır değil..o benim arkadaşım aynen öyle Kadimcim...sondaki dındın dındın sesleri ve gülüşü çok şirindi...
Ezo emre ile ev boyarda Kadim rahat edermi...ama suçu da yok ne yapsın çocuğun dilinden anlamıyor ki..tek anlayanda ezo..e kız da zor durumda annesi yanında yok ilgilenmek lazım değilmi:)Debbie ile ilgileniyor iyi güzel de bu olayı kendisine bağlamayıda çok iyi biliyor ya helal olsun...
Ezo'nu maceralarını doktora anlatmasını çok istemiştim,sanırım hepimiz istedik..bunun olduğunu görmek güzeldi..Emre ezo'nun elini sarıyor ama duyduklarının hoşuna gitmediği de malum..yani uzun lafın kısası Kadim Bey'i tanımasam bu kadar şaşırmayacağım,o lanet adam gitti yerine geldi bi melek,prenses prenses deyi kuş gibi Debbie'nin etrafında döni...ya bu kadar çok çocuk sevin niye bu güne kadar evlenmedin be adam demi....hoş onu kim alır o başka...yok adam normal değel...yani baba olaraktan belli ki iyi baba olacak ama yok koca olaraktan kimse onu çekmez herhal..gene çokmu Kadim Bey dedim...gıcık mi olim alışım mi karar veremedim ya ondandır..beni yangından çekip çıkari canımı borçlanim ama bazen canımi almak ister gibi saldıri..bu sözleri söylerken Ezo'yu izlemek çok keyifliydi...iyi baba olurmuş ama kim koca olarak alırmış...sen alırsın ezo'cum hem de seve seve:)bir de yine çok mu Kadim bey dedim diye tasdik beklemez mi...çok hoş bir sahneydi
Kadim'in malum işi var Debbie'yi ezo'dan başka anlayan yok...yanlarına gitmezse olmazdı zaten..ne yapsın eli mahkum Kadim'in:icon_whis...ne de güzel bahaneler sıralıyor Annesini görmek için çok ısrar etti,gidemeyeceğini öğrenince biraz morali bozuldu kahvaltı felan etmedi..doğru dürüst yemek yemedi kendini güvensiz hissediyor,birinini onunla ilgilenmesi lazım ama benim de yapacak çok işim var...illede seni istiyor yaşadığı travma nedeniyle kendini seninle güvende hissediyor herhalde,gerçi doktor bey daha iyi bilir ya:good:...durumu gerçekten çok zor:) Ezo muhakkak el atmalı...Ezo doktor'u cici cici diye sevince çok güzldüm..yani ezo Kadim sana dert yanmaya gelmiş sorunu var sen tut adamı iyice dert sahibi yap,şimdi doktoru sevmenin zamanımıydı...Kadim'in bozulup laf arasına girmesini de gözden kaçırmadık..e doktor da Ezo'dan Kadim hakkında uzun bir konuşma dinledi Kadim'den de bahaneler..şimdi ikisi de birbirine yardım etmekte memnun iken araya girmek olmaz dı o da üstüne düşüeni yaptı..koca bir aferin doktor'a..doktorun bakışlarından da kadim'in Debbie'nin yanı sıra altında yatan gerçek nedeni anlamış olduğunu gördük..Ezo gelirim deyince Kadim'in yukarı bakıp gülümsediği sahne çok güzeldi....sanırım hava da kuş varmı diye bakıyordu:)
Debbie'nin salıncak sefası da pek güzeldi...bu hem ona hem Ezo ile Kadim'e hem de bize yaradı..anne baba almış çocuklarını parka eğlendirmeye getirmiş,orda da çiftlerin yapacağı türden tartışmalar içine girmişler..bunlar bayağı yakınlaştı:good:Ezo'nun işiniz bumuydu soru ile başlayan sevimli tartışmayı çok beğendim..Kadim'de lafı Emre'yi evde bırakıp bırakmama meselesine geldi...Ezo kendisi ile geldi ama aklı evde doğal olarak Doktor da bu nedenle de suratı asık diye düşünüyor ve bunları ezo'ya söylüyor..e tabi olayın böyle olması istediği bir şey değil...ama ezo'nun asıl sebebi kendisine Tek başıma çocuğa bakamadım yardımına ihtiyacım var ezo lütfen diye yaklaşılıp ricada bulunulmasıydı..atbi iş biraz ciddiye binince Kadim yağmur bahanesiyle konuyu değiştirdi..şimdi Doktor Emre'ye yardıma mı yoksa otele Debbie'ye yardıma mı diye soruyu sorup aldığı cevap karşısında rahatlamış ve memnun tavrı biraz da ezo'yu sinir eden iyi sözünü pek beğendim..
Otele geldiklerinde mutfağa inen Ezo'nun arkasından Osman'a işaret vermesi birşeyler olacağının sinyaliydi..Ezo'nun şerife ile kavgasına çok güldüm,o kızgınlık ve sinirle Kadim'i parçalayacak gibi duruyordu,kapıyı çalmasından da belliydi..neyseki Kadim konuşmasının arasına girip Afedersin bu kadar sorun olacağını düşünmediM dedi...yoksa hali çok zordu..Ezo'nun o kızgınlıkla Kadim'in söylediğini anlamaıp cümlelerine kaldığı yerden devam etmesi ve fark edince ne dediniz? dediği sahne çok güzeldi...gözleri nasıl da yaşarmış ve ne de çok üzülmüştü,duyduğu söz karşısında afallayınca yaşlı gözlerle kala kaldı
Kadim: Bu kadar sorun olacağını düşünmedim dedim
ezo: Yok ondan önce
Kadim: ondan önce afedersin dedim galiba
Ezo: galibası yok öyle dediniz..hem alaylı değil böyle içten gelerekten
duyduğu şeyden emin olmak için Kadim'e sözlerini tekrarlatmasını sevdim...alaylı değil içten gelerek söylediniz deyince nasıl da sevindi....zaten istediğiyde buydu...değer görmek,gereğinden fazlasını değil hakettiği ölçüde saygı görmek...Kadim kara bulutların arkasından sıyrılmış bir defa,kış güneşi olsa kısa süreliğine olsa da sözlerini yarım bırakır mı debbie ile tek başıma ilgilenemeyeceğim ezo sana ihtiyacım var galiba..ee galibası yok öyle...rica etsem bir süre bana yardım edermisin?teşekkür ederim...bu sözleri hem Ezoyu hem de beni memnun etti..tabi Ezo niye geldiğini unuttu ama Kadim sormayı unutmadı:)e o da niye geldiğini söyleyecek değil ya..üstelik boşuna kızmışken...
Kadim'in Ezo ve debbie için sinema solunu açması çok güzeldi..sessizce gelip bu ikiliyi izlemeside..Debbie'yi mutlu etmek içindi ama Ezo'yu da mutlu etti..ezo ve kızın fil üzerine yaptığı konuşmaları izlemek güzeldi..Kadim Önemli değil demek sık sık çizgi film alacağız size derken Debbie ve ezo'ya ne kadar bağlandığını da göstermiş oldu...annesi gelmeyecek bu üçlü hep bir arada olacak diye düşünmeye başlamış ve bu düşüncesini hayata geçirmiş..her eve lazımım desenize anneler ne olur ne olmaz beni yedekte tutsalar iyi olacakEzo'cum sen her eve lazımsın lazım olmasına da aslında tek bir eve lazımsın..hem başkalarının çocukları nereye kadar..kendi evinde kendi çocuklarına Kadim ile birlikte bak değil mi...
ezo: yanlış oldu size çıkik benim oda 4'te
Kadim: artık hem asansöre hem bana güvenmeyi denesene
Kadim'in ne istediğini de duymuş olduk..tabi bu kadarı değil ama başlangıç için iyi değil..istediği ezo'nun kendisine güvenmesi..bu nu ifade ederken ne kadar da güzeldi..hazırlattığı oda çok güzeldi,Ezo'yu da düşünmüş ve gardolabını hazırlatmış üstelik kendi seçmiş elbiseleri...bu Ezo'ya değer verdiğini göstermez mi..Ezo annesi iyileşip gelsin bu çocuk daha da burdan ayrılmak istemeyecek deyince Kadim'in O zaman bakarız sözünden de bu ikiliye nasıl bağlandığı otada..gidecek olması ve bu üçlünün bozulacak olmasının düşüncesi bile üzdü...anne iyileşip Debbie gittiği vakit Kadim'in çok üzüleceği muhakkak..ama iyi ki ezo var öyle değil mi...
Ezo'nun korkma nedenini de görmüş olduk...Nedim hakkında büyük bir gerçek öğrenmişken pat diye karşısında Kadim'i görmesi korkutur tabi..Kadim'de halinde tuhaflık olduğunu anladı..bunlar artık birbirlerinin hal ve hareketlerinden nasıl bir ruh halinde olduklarını da biliyor..bu çok güzel işte...Nedim meselesini söyleyip söylememe konusu haftaya kaldı ama güzel oldu sonu...biraz heyecan lazım di mi:)
NOT: yazdığım mesaja önizleme yaptımda önce destan olmuş haberim yok...
gülendam83 17-10-07, 13:19 bunu süreyya söylemişti yemek sırasında nedime..onu biliyorum da ben şeyi bilmiyorum tam bunalrın aralarında geçmişte bişey var mıydı yoksa şimdi mi iş birliği yapıyolar böyle..menfaat dünyası tabi...:icon_whis
bunu bende tam bilmiyorum ama bana şuan işbirliği yaptıklarından böyle gibi geliyor.. çünkü nedim berrakla birlikteyken bide süreyyayla birlikteyse.. yani pes derim.. olaya bak olur.. o yüzden yoktur diye düşünüyorum..
Cevacigim
Debbie kadrolu mu oluyor:)
Gitsin tabi Elçin annesine..beraber mutfağa da girsinler :img-blush Ezo'yu da alıp gelsin otele..forum ahalisi olarak bizde:happy0064 bu durumda oluruz. Hele birde Ezo'yu Dr. Emre'nin yanındayken alıp getirirse..oy oy
SinopecimKadim'in bu kadar zahmetine ne hacet varki iki başa o ev çok büyük hazır Debbie kızda uyumuş rahatsız etmesinler kısa yoldan Kadim'imize bir yatak açıverin olsun bitsin:img-icecr
pelincigim
aslinda haklisin,koskoca ev :img-yes:
Ammavelakin evde Elcin anne var(kacamak bakislar yapamaz bizim hot hot,bahane eder,debby yatagini ozledi diyede):img-hyste
Bahanesi hazir hot hotun debby rahat etsin,kulahimiza anlat sovalye sen onu,maksat gece ezoyu gormek:king::king:
Sevgilerimle
Ballı'nın her sahnesine bayıldım yine...kadim ve Ezo'dan sonra favorim...aşık halleride pek yakışırmış...Meryem mevzusu başına dert açacak yine
Ezo'nun selim'e sarıldığı kısım çok güzel ve duygusaldı..
çift olma sinyalleri veren Elçin ve Kutsal çok sevimliydi yine...bahçede yaptıkları konuşma,lisekli aşıklar gibi çekinip gülümseleri güzeldi
Eylül'ün annesi ile sorunları olması üzücü...Kutsal çileğim diye sevdikçe çok şirin oluyorlar...
Nedim'in ev döşetmesi beni şaşırttı,Kadim yapmıştır diye bekliyordum...ki yapardı yine ama Nedim elini önce tuttu..bunu da Elçin'i sevdiğinden yaptığını sanmıyorum..seviyordur muhakkak ama asıl neden Kadim'den daha çok düşünüyorum seni elçin anne gör bak der gibiydi...yaptığı ettiği herşeyde asıl amaç Kadim'e senden daha iyiyim ,düşünceliyim gösterisi yapmak,Kadim'e yapacağı bir şey kalmadığını göstermeye çalışmak ve bunu gösterirkende onu üzmek...Ezo'ya bağırdığı şey şey diye kekeleme diye çıkıştığı sahnede de ne kadar kaba olduğunu gördük...
şimdi yorumları okumaya gidiyorumbye
pelincigim
Ammavelakin evde Elcin anne var(kacamak bakislar yapamaz bizim hot hot,bahane eder,debby yatagini ozledi diyede):img-hyste
Bahanesi hazir hot hotun debby rahat etsin,kulahimiza anlat sovalye sen onu,maksat gece ezoyu gormek:king::king:
Sevgilerimle
Doğru valla bakışamazlar öyle uzun uzun anlamlarla...
Yok yok kesin bu Debbie kız evlat edinilecek. Baba hazırda anneye ihtiyaç duyulacak:img-cool2:icon_whis
Evi döşeten Kadim'dir diye düşünenlerdenim ama ters köşeye yattık...
Demek Nedim'in böyle işleride varmış:icon_whis ama olsun Kadim daha makbul bir işe nail oldu. Ezo'muzu giydirdi:)
gülendam83 17-10-07, 13:29 pelincigim
Sevgilerimle
elçin anne zaten olayın farkında ama o farkında olduğundan bu yana daha da ilerledi durum.. elçin anne çok şey kaçırdı.. önümüzdeki hafta kaçırdıklarını görünce ezo ve kadimle uğraşmaya başlayabilir.. bilemiyorum artık.. elçin anneye de muziplik yakışıyor hani...:img-blush
[QUOTE=Ceva;5095689]Debbie kadrolu mu oluyor:)
Gitsin tabi Elçin annesine..beraber mutfağa da girsinler :img-blush Ezo'yu da alıp gelsin otele..forum ahalisi olarak bizde:happy0064 bu durumda oluruz. Hele birde Ezo'yu Dr. Emre'nin yanındayken alıp getirirse..oy oy[/QU
Cevacigim
Debby nin kalbim kadrolu oyuncu olma yonunde:img-wink:
ee onun sayesinde yakinlasmalar oluyor(tabiki bizlerede gun doguyor):):)
Emre zaten bazi konularda rahatsiz olmaya basladi(aslinda Emre karakteri icinde uzuluyorum,gecen bolum Ezoya cok fazla kol kanat gerdi,karsilik beklemeksizin hep yanindaydi)
Tam bu sene kocasi olacak Kalas Omer den kurtuldu derken Karsisinda Kadim:):)
Emre nin yuz ifadesi ne olur bir daha boyle bir ortamla karsilasirsa oy oyy da ben diyorum:))
Sevgilerimle
mavi deniz 17-10-07, 13:33 [QUOTE=Ceva;5095689]Debbie kadrolu mu oluyor:)
Gitsin tabi Elçin annesine..beraber mutfağa da girsinler :img-blush Ezo'yu da alıp gelsin otele..forum ahalisi olarak bizde:happy0064 bu durumda oluruz. Hele birde Ezo'yu Dr. Emre'nin yanındayken alıp getirirse..oy oy[/QU
Cevacigim
Debby nin kalbim kadrolu oyuncu olma yonunde:img-wink:
ee onun sayesinde yakinlasmalar oluyor(tabiki bizlerede gun doguyor):):)
Emre zaten bazi konularda rahatsiz olmaya basladi(aslinda Emre karakteri icinde uzuluyorum,gecen bolum Ezoya cok fazla kol kanat gerdi,karsilik beklemeksizin hep yanindaydi)
Tam bu sene kocasi olacak Kalas Omer den kurtuldu derken Karsisinda Kadim:):)
Emre nin yuz ifadesi ne olur bir daha boyle bir ortamla karsilasirsa oy oyy da ben diyorum:))
Sevgilerimle
vuslatım bacım ah aha geçen sene emre emer diye öldük sonra kaldiki adama geçenseneden borçluyuz az istemedik ezoyla olmasını hatta adama abajur görevinde dedik ezonun hayatı karardımı doktor civanım hop aydınlatıyor e gel görki doktordan daha yakışıklı daha karizmatigi varmış bvcım yani ne edelim suç bizimmi şimdik valla bize ne oldusa kadimin başının altında çıktı onun sucu bu kadar yakışıklı anlayışlı ince düşünceli bu kadar güzel bakmayı vereydi bacım :):img-blush
saficim döktürmüşsünsa canımıniçi ben nurgül kötü demek istemedim tabki süperdi benim demek istedigim karşısında oyuncu yokken bile en iyi performansı çıkarmasına engel olamıyışıdır yani bence nurgüllün şuanki ezo gelin haliyle yeniki birmi degil nurgül geçen sezon tek başına oynuyordu bu sezon canlılıgı gözümü alıyo ekranda yada ben geçen seneki kadrpoun yüzünden zap yapmadan tat alamadım valla allah binkere razı olsun şu ikiliyi düşünenden ok canım yanlış anlamaya mahal vermememk lazım nurgül herdaim süperdir dedimya o hiç bişey yapmasa aglasa yeter bi insan gözyaşlarına anlam yükleyebilirmi valla bu kadın onu bilem yapıyor ha:)
denizcim benim yanlış anlamam değil mesele bence.geçen sezon ne kaadr berbat halde olduğunun farkında olarak söylüyorum nurgül isteksiz falan oynamaz sadece bu kaadr zevk almıyodur o kesin karşısında erkan sever varken. ama o kadar kopuk sahneler karakterler varken bile onu kendi lehin çeviriyodu bence paso doğaçlama oynuyodu çok belliydi kendi kendine sahne çıkarıyodu. nurgül de öyle onu kendine ızdırak haline getirecek göz var mı lehine çevirdi prova giib pratik yapıyodu orda şimdi serhat içinde aynı şey geçerli nurgülle olan sahnelerinde daha da büyüyo bence nurgül de öyle.ikisi de gerçekten olaüanüstü yetenekli şu an tv deki en yetenekli ve en yakışan çift mümklüünse sinemada da izlesek dahja da güzle olur
ya bu bölüm bi de şey farkettim nurgül ve serhat birlikte oynarken çok eğleniyolar bence bana öyle geldi sanki tadını çıkara çıkara döktüre döktüre oynuyolar. çok zevk aldıklaırnı ben hissediyorum keşke kamera arkasını görebilsek tabi
he bu arada romantizm isterüz ey senarist takımı
ezo 37. bölümde o kafasındakinden kurtulacak biliyorum hissediyorum..umut fakiirn ekmeği işte.
ve son oalrak kadim ne kadar zevksizmiş öyle ama ezo kaadr değil eğer o siyah edek kazak ve üstüğmndeki hırkayı o aldıysa tabi bizde son moda şeyler beklemiyoduk ama daha ezonun masumluğuna yaraşır sade düz elbisler alsaymış..mış da mış...( hani okuylarsa gardroba belki biz göremeden ekleme çıkarma yapılabilir diye şey ettim)
ezo kadim didişsin ya mutfakta çalışsın ezo yine hatta odasıjna yeek götüremesin yoğunluktan kadim çılgına dönsün sinir olsun yine ezoya ayar versine zoda ona:img-pilot( romantizm uoksa şiddet olsun:img-pilot):img-wink:
Yok yok kesin bu Debbie kız evlat edinilecek. Baba hazırda anneye ihtiyaç duyulacak:img-cool2:icon_whis
Demek Nedim'in böyle işleride varmış:icon_whis ama olsun Kadim daha makbul bir işe nail oldu. Ezo'muzu giydirdi:)
pelincigim
Haksizmiyim?
Elcin anne tamam bazi seylerin farkinda ama uzun uzun bakismalari hot hot kacirmamak icin elinden gelen tum kozu kullanacagi kanaatindeyim.
Ezo Doktor Emreyle konusurken(kadimin dedikodusunu yaparken,onu kimse almaz,kim ne etsin gibilerinden bir laf etti)
Ama Kadimdende iyi bir aile Reisi olacagi turunden bir seyler ima etti(emrenin yuz ifadesi ali moru ayni anda yasadi) o zaman emre adina uzuldum:img-yes:
Evin esyalari konusunda Sovalyemiz daha on plana cikacak diye dusunurken Nedimin atak yapmasi benide husrana ugratti:icon_sorr
Ama seninde deigin gibi Kadimde Ezomuzun Gardrobumu tepeden tirnaga yeniledi(yemenileri katmiyorum isin icine):img-pilot
Insallah ayakkabilarda,cantalarda almistir diyorum.:))
mavi deniz 17-10-07, 13:38 safim ya aynı şeyi diyozda farklı cümlerde canımcım:)ya yazıya koptum delisin sen demek okuyorlarsa gardroba belki biz göremeden ekleme çıkarma yapılabilir diye şey ettin alemsin sen ya:)
günün sorusu
Ezo'nu oteldeki oda numarı ne? kopya çekmeyin sakın:):)
tamamen foruma hizmet amaçlıdır...
515 tabiki..
Bakalım benim cevabım gelene kadar kaç kişi yazmış:)
Mavi deniz tamam senin ilk cevabı verdiğini var sayıyoruz o zaman. 150 saniye olayını bende hiç sevmiyorum.
mavi deniz 17-10-07, 13:40 günün sorusu
Ezo'nu oteldeki oda numarı ne? kopya çekmeyin sakın:):)
tamamen foruma hizmet amaçlıdır...
valla ilkj oda burası deyince bi hışımla numara gitti gözüm eminim 515 di şeker:)
ben geçen sayfalarda özellikle belirttim benden önce yazan olursa sayman ilk ben verdim şu 150 saniye zımbırtısı engelledi cevabı göndermemi:img-blush
[QUOTE=sinope;5095758]
vuslatım bacım ah aha geçen sene emre emer diye öldük sonra kaldiki adama geçenseneden borçluyuz az istemedik ezoyla olmasını hatta adama abajur görevinde dedik ezonun hayatı karardımı doktor civanım hop aydınlatıyor e gel görki doktordan daha yakışıklı daha karizmatigi varmış bvcım yani ne edelim suç bizimmi şimdik valla bize ne oldusa kadimin başının altında çıktı onun sucu bu kadar yakışıklı anlayışlı ince düşünceli bu kadar güzel bakmayı vereydi bacım :):img-blush
Denizim bacim
Gecen sezon dedigin gibi nasilda bas bas bagiriyorduk
Ezo&Emre aski diye
ahh bacim seninde dedigin gibi bu sezon nerden bilecektik ki diziye hot hot sovalye gibi bir centilmenin Dahil olacagini:))
Nedim ile Yilan Sureyya arasinda bir birliktelik oldugunu hic dusunmuyorum(Yilan Sureyya) Nedim ile olan ortakligini Nedimin U donusunden sonra Kadime gidipte oterse hic sasirmayacagim.:img-yes:
Sevgilerimle
Haklısın Sinope'cim:)
Gitsinler bir çekirdek aile kıvamında otellerinde yaşasınlar....
Kahvaltılar etsinler, oyunlar oynasınlar, çizgi filmler izlesinler...
Bizde onları:)
Doktor Emre'nin bakışlara bende üzüldüm valla ama yapcak bişi yok...
Kadim saltanatını kurdu:king:
Valla 517 Kadim Beyin, 515 Ezo ve Debbie'nin kısmetse yakında 516'da benim:)
Bende ilk Kadim diye düşündüm. Bir tahmin hakkın daha var dediğinde sakın Emre olmasın..Kadim çıldırır diye söylenirken buldum kendimi :) Suç benim değil Nedim den böyle bir incelik beklemiyordum. Yaptıkları, yapacaklarının teminatır gibi bir adam ne de olsa...
Loca bye
ve son oalrak kadim ne kadar zevksizmiş öyle ama ezo kaadr değil eğer o siyah edek kazak ve üstüğmndeki hırkayı o aldıysa tabi bizde son moda şeyler beklemiyoduk ama daha ezonun masumluğuna yaraşır sade düz elbisler alsaymış..mış da mış...( hani okuylarsa gardroba belki biz göremeden ekleme çıkarma yapılabilir diye şey ettim)
aslında kadime kalsa tabi ki bambaşka şeyler alır ama onun istediği ezonun beğenmesi ve giyebilicek bişeyler olmasıydı..sonra ezonun gazabından kurtulamazdı beceremiyo şu kıyafet işini bi türlü diye :) bide ben ezonun saçını açmasını istemiyorum niyeyse..böyle yüzü daha çok vurgulanıyor bence..
mavi deniz 17-10-07, 13:49 valla ben doktor ezo sahnesi istiyorum kadimimizin o bakışlarını kıskançlıgının tavan yaptıgı anı izlemek süper ötesi keyifli hı demesi yokmu bitiyorum işte orda:)
valla ilk oda burası deyince bi hışımla numara gitti gözüm eminim 515 di şeker:)
ben geçen sayfalarda özellikle belirttim benden önce yazan olursa sayman ilk ben verdim şu 150 saniye zımbırtısı engelledi cevabı göndermemi:img-blush
Bakınız sayfa 19 ben hepinizden önce söylemiştim :img-wink: yarışı ben kazandım :happy0064
acayip işim var forumu takip edicem diye aptal oldum :icon_redf talimatların başına Kadim bey dikkatine yazarsam bittiğim andır
Sevgili ezo severler gördügüm kadariyla yine basliga hücum etmissiniz.Dün yazacaktim fakat sitenin azizligi nedeniyle ancak bugüne kismet oldu.
Sunu belirtmeliyim ki o kadar güzel ve ayrintili yorumlariniz var ki yazarken tereddütler icinde yaziyorum.Hepinizin ellerine saglik.
Herzamanki oldugu gibi önce yan karakterlerden baslayayim adet yerini bulsun.
Daha önceki belirttigim gibi balli ve selimi görmek isterim dizide ama partnerleri ile degil.Meryem ve nur ikilisi de asiri derece bende ki ask, sevgi , namus düsüncelerime zit gelmekte,e haliylede ben de alerji yapmaktalar.
Dizide Ayca Mutlugil'den sonra Özlem Türkad'i görmek acayip mutlu etti beni.Acayip bir rolde idi.Erkek gibi durusu hele mutfakta ezoyla kavgasi...Denizli'li sivesiyle konusan Türkad ezonun cigerlerini ortaya dökecek diye korktum ama Allah'tan sevmis bizim ezoyu.Insallah ilerleyen günlerde Ayca hanim gibi Özlem'inde rolü artarak devam eder.
Nedim'e bir yorum yapmak istemiyorum.Ben yorumumu ezo'nun eninde sonunda kadime yapacagi itiraftan sonraya sakliyorum.Cok güzel seyler olacak coook.
Bu bölümde en üzüldügüm karakter emre idi.Sen calis cabala birseyler kurmaya ve sevdigin kadinin yaninda olmaya gayret et, fakat biri gelsin ezonun tabiri ile gönlündeki sarayi yiksin gitsin.Sen engel olama ,sadece seyret.Emrenin durumuna gercekten cok üzüldüm.Hele ezo sürekli kadimi anlatirken ve kadim ezoyu almaya geldiginde ardindan el salladigi sahneyi cok güzel oynadi.Icim sizladi vallahi.Emeklerinin bosa gittigini düsünen herkeste bu burukluk olmustur kesin.Ee ne yapalim hayat böyle.Birileri emek verip birseyler insaat eder ,bir baskasi izinsiz girip senin emeklerinin üzerine oturur ve sen seyirci olmaktan baska birsey yapamazsin.(Neyse göndermelerde yerine ulastigina göre)...
Bende ilk Kadim diye düşündüm. Bir tahmin hakkın daha var dediğinde sakın Emre olmasın..Kadim çıldırır diye söylenirken buldum kendimi :) Suç benim değil Nedim den böyle bir incelik beklemiyordum. Yaptıkları, yapacaklarının teminatır gibi bir adam ne de olsa...
Loca bye
Ben de bir tahmin hakkı deyince Emre diye düşünmüştüm Nedim hiç aklıma gelmemişti. Nedim'in eşyaları almasının nedeni Kadim'e gıcıklık olsun diye mi acaba?
Loca bye
Eee yaptıklarından sonra kim bekler ki ondan böyle bir inceliği bu çocuk abisine hiç çekmemiş canım...:img-cool2
Gece gece Elçin annenin kafasınıda karıştırdı zaten ama Elçin anne çabuk unuttu ihanet ihalesi Ezo'ya kaldı...
Yaptıkları yapacağının teminatıdır..:good:
Haklısın Sinope'cim:)
Gitsinler bir çekirdek aile kıvamında otellerinde yaşasınlar....
Kahvaltılar etsinler, oyunlar oynasınlar, çizgi filmler izlesinler...
Bizde onları:)
Doktor Emre'nin bakışlara bende üzüldüm valla ama yapcak bişi yok...
Kadim saltanatını kurdu:king:
Valla 517 Kadim Beyin, 515 Ezo ve Debbie'nin kısmetse yakında 516'da benim:)
Tamam ben kendi adıma kabul ediyorum sen 516 da kalabilirsin.Ben nasılsa 517 ye yerleştim :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Bence artık Debbıe bir bölüm sonra gitsin ve arada aracı bir durum olmadan yakınlaşsınlar.Yani artık bahanesiz olsun.
Bu arada Emredeki de ne kör talihtir.Adam ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor.
Okuduğum yorumlarda 515 çok geçmiş o yüzden soruyu sildim ama cevaplar için teşekkürler...forumca fazla dikkatli kesildik özellikle ezo ve Kadim'in soyadları hezimetinden sonra pür dikkat kesildim:)
çocuk bakıcılığı işinde bende varım..üstelik hizmet ücretsiz ve yardım amaçlıdır...515 ve 517'nin yanında bitişiğinde hangi oda boşsa ona da talibim:)
ezo'nun Kadim'in odasına hışımla daklması mevzusuna gelirsem..dediğiniz gibi gerçek hayatta böyle bir şey mümkün gibi gözükmüyor..Ezo Kadim ile bir kaç gündür yakın ilişki kurduğu için ve Kadim'in kendisini kovmayacağına bence ismi kadar emin olduğu için kızgınlığını anında yansıtıyor...zira Kadim onu kovacak olsa ilk tartışmalarında yapardı...e ezo'da farkında böyle bir olayın olmayacağını...
Gelelim bizim ikiliye.
Ilk sahnede apartopar kadimin odasina girince yatak odasinda olduklari anlayinca geri cekti kendini.Cok güldüm orda sanki kadim uygunsuz vaziyetteymiste yakalamis gibi utandi birden.Kadimin ayna karsisindaki haline deginmiyorum bile:blush:.Debby bizde kadimin odasina yatalim dediginde kadimde cok utandi degistirdi hemen cümleyi.''Ikimizide yaninda istiyor cocuk iste'' bu sahnede kadimin gözlerine dikkat edin lütfen.Ezo eve gitmek istiyor ama bu cekirdek aile babaligini cok seven kadim durdurmak istiyor nasil?Tabiiki debby i kullanarak.''Sart mi? yani debby acisindan'' .Gerisinde gelen kiskanma sahnelerinde yine kadim kendini tutamayip emreye laf atmaktan ezonun agzini aramaktan vazgecmedi.''Cok sevgili arkadasinin seni bekledigini söyledim.'';''Size de kolay gelsin''gibi vurgulu sözlerin ardindan ezonun agzindan cikacak kelimeleri bekledigi an (Bakiniz yine gözler.)
Kadimm ezo senin sevgilin mi?hayir degil o benim .......... arkadasim!
Ilginc ya biz körüz ya da siz.Burdan bakinca hic öyle durmuyor gadim beyy
Mutfakta, debbye yemek yedirmeye calisan karakterlerin replikleride ilgincti dogrusu.Yanliz ben türkce biliyor olmasam ,zekinin yaptigi hareketler bana yapilsa kesin dövmüstüm o kisiyi
''Efendim ezo burda, mutfakta 3 kisilik is yapiyor.'',''Ne yazik ki cokta iyi cocuk bakiyor.''Yani 10 elinde 1o marifet kizimiz yani seviyoruz diye övmek gibi olmasin daha yemek tenceresini elinde görmek nasip olmadi sayenizde:img-banne kadim bey.517 ,517 diye cagirdiniz kizcagizi, biz mahrum kaldik yemek yapan ezoda.Görmedik, bilmiyoruz ama kutsal usta öyle diyorsa öyledir.
Gelelim emre ile olan sahnelere.
''Yani uzun lafin gisasi gadim beyi tanimasam bu kadar sasirmiyacam.Olamnet adam gitti,Yerine geldi bir melek.prenses prenses diye debbynin etrafinda gus gimin dönüp duriyi.Ya madem bu gadar cok cocuk seviydin neye bugüne gadar evlenmedin be adam dimi.Hos onu kim alir o basga.(Biz biliyoruz ama neyseee)Yoh adam normal degel.Yani baba olaraktan bellki eyi baba olacak ama yok koca olaraktan onu kimse cekmez herhal .Gene cok mu gadim bey dedim?(Yok canim sen hic cok gadim bey dermisin ezocugum.Utanmasan ilk askini zavalli emreye itiraf edicen.Zavallim ne düsünecegini ne yapacagini sasirdi.:icon_sorr)
Gicik mi oliyim alisiyim mi garar veremedim ya ondandir.Beni yangindan cekip cikariyi,canimi borclaniyim.Ama bazen canimi almak ister gibin saldiriyi.''
Ezocugum bu söylediklerini kadime de söylesen olmaz mi ?
Debby i getirince kadim emre bayagi bozuldu ama ezo bu senin erkek arkadasin mi dediginde yüzünde güller acti civanim doktorumuzun,ayni anda kadiminde surati düstü tabii.
Cici arkadas cici cici.troestKadim madem ezo senin arkadasin sende bir cici ezoya yaparsin artik dimi?Hem öyle laf arasina girip debby i kullanmakla nereye kadar dimi? Cici kadim cici cici.:love01:
Iste en güzel sahnelerden birisi
''Sen kimsenin istediklerini söyleyecek biri degilsin.
Olsun siz genede belletin.belki sizinde birgün söyleyeceginiz tutar o zaman ben de söylerim.
Hmm neyi söyleyecegim tutar?
Benim duymak istedigin seyleri.
Tamam deneriz.Önce sen basla bakalim ne duymak istersin?
Tek basima cocuga bakamadim.yardimina ihtiyacim var ezo.Tabi bir de sonunda lütfen olabilir.''
Bu tür sahnelerde dikkat ederseniz hep kadim kaciyor konusmaktan yada devamini getirmekten.Cocugun üsüdügünü bahane edip kactigi gibi.Yanliz birsey varki bu sayfayi okuyan dizi ekibi gibi kadimde ilk önce uygulamayip sonradan yapanlardan.Baksaniza kadim beyimizin söylenilenler hemen aklina girmis.
''Debby ile tek basima ilgilenemeyecegim ezo ,sana ihtiyacim var galiba.Galibasi yok.Öyle .Yani rica etsem bir süre bana yardim edermisin?''Yorum gerekir mi?bu sahnede kizginligini hemencik unutan ezo gibi ben de yapacagim yorumu unuttum.
''Sen bir sey söylemeye geldin galiba.Neydi?'' Su seste ki yumusaklik ve sefkate ve su suro kelimesinin söyleyis tarzina bir bakin lütfen.
''Demek bolca cizgifilm alicaz size.''Allah allah bu adam hem kizi, hem de ezoyu sürekli yaninda mi istiyor ,yoksam bana mi öyle geliyi?
''Artik hem asansöre hem de bana güvenmeyi ögrensene.''
Birde ne görelim kadim bey yaninda kalmasini umdugum iki güzel bayana özel oda yaptirmis .Ne tesadüf ki karsi odasinda.Birde bu hanimlarin birine kendi elleriyle dolap güzmüs.Ama zevkini begenmedim ne yalan söyleyim.Asili duran kolunda kalp olan t-sirt neydi öyle.
Ve son sahne.Ezo yalan söyleyemiyor.Kadimde onu az bucuk tanidigi icin (Zaten sürekli gözlerinin icine baktigi icin)Bir terslik oldugunu anladi.Zaten ezoda dayanamayip söyleyecek gibime geliyor.Cünkü kendininde söyledigi gibi kadim onlara cok yardim etti.Can borcu var birdeki ezo kadimin kilina zarar gelsin istemez.(Aski katmiyorum bile)Bir sekilde söyleyecegini,olmazsa ima edecegini düsünüyorum.Kadimde cok zeki biri kesin baglantiyi kuracaktir.
Neyse uzun oldu.Okuyan herkese verdigim rahatsizliktan dolayi özür dilerim.Ve okuma zahmetine girdikleri icin tesekkür ederim.
Sevgilerimle
mavi deniz 17-10-07, 13:57 Okuduğum yorumlarda 515 çok geçmiş o yüzden soruyu sildim ama cevaplar için teşekkürler...forumca fazla dikkatli kesildik özellikle ezo ve Kadim'in soyadları hezimetinden sonra pür dikkat kesildim:)
çocuk bakıcılığı işinde bende varım..üstelik hizmet ücretsiz ve yardım amaçlıdır...515 ve 517'nin yanında bitişiğinde hangi oda boşsa ona da talibim:)
ezo'nun Kadim'in odasına hışımla daklması mevzusuna gelirsem..dediğiniz gibi gerçek hayatta böyle bir şey mümkün gibi gözükmüyor..Ezo Kadim ile bir kaç gündür yakın ilişki kurduğu için ve Kadim'in kendisini kovmayacağına bence ismi kadar emin olduğu için kızgınlığını anında yansıtıyor...zira Kadim onu kovacak olsa ilk tartışmalarında yapardı...e ezo'da farkında böyle bir olayın olmayacağını...
valla bu gidşat iyi degil acaba formcamı yeleşsek en iyisi oteli boşaltsınlar biz tüm katları işgal edicez gibi baksananıza :icon_whis:icon_whis
denizediti arımayacım tebrikler ben senden bi kaç mesaj sonra belirtmişim :)
Tamam ben kendi adıma kabul ediyorum sen 516 da kalabilirsin.Ben nasılsa 517 ye yerleştim :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Bence artık Debbıe bir bölüm sonra gitsin ve arada aracı bir durum olmadan yakınlaşsınlar.Yani artık bahanesiz olsun..
Vay vay vay kaşla göz arasında ha:img-polic
Neyse olsun bakalım kabul görürseniz yerleşin..
(Burda devreye Süreyya'yı sokup komplo falan mı kurdursam napsam:icon_whis)
Debbie kız gitsin gitmesin bu ikili bir arada ya gerisi önemli değil bence ama bahanesiz yan yana da güzel olurlar hani...
Bu kadar konuştum Deli EFE pardon Şerife'yi unuttum:)
Ezo'ya mahalleme hoşgeldin derken sarılışı öldürdü beni hatta içimden dedim Allah'ım mümkünse bir de şu Süreyya'ya sarılsın bir 10 gün bırakmasın:img-hyste:img-hyste
Özlem TÜRKAD harikasınız efendim...
Bence artık Debbıe bir bölüm sonra gitsin ve arada aracı bir durum olmadan yakınlaşsınlar.Yani artık bahanesiz olsun.
Bu arada Emredeki de ne kör talihtir.Adam ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor.
517 oldumu forum karışır...Kadim'e eğlence çıkarken olan bize olur..en iyi oraya yaklaşmamak yaklaşanı yaklaştırmamak:)hayır yani forumun selameti açısından
valla bu gidşat iyi degil acaba formcamı yeleşsek en iyisi oteli boşaltsınlar biz tüm katları işgal edicez gibi baksananıza :icon_whis:icon_whis
katları bilmem ama 5.kattan başka yere adım atmam:)
Bu kadar konuştum Deli EFE pardon Şerife'yi unuttum:)
Ezo'ya mahalleme hoşgeldin derken sarılışı öldürdü beni hatta içimden dedim Allah'ım mümkünse bir de şu Süreyya'ya sarılsın bir 10 gün bırakmasın:img-hyste:img-hyste
Özlem TÜRKAD harikasınız efendim...
Bak burda hemfikiriz..Gerçi ben Şerife karakterini çok sevemedim ama Süreyya yı yok edecekse başıma taç ederim.
Arkadaşlar bu arada siz meraklanmayın bu tatlı bir rekabettir kavga değil.Ama nedir;sonucu bellidir :img-wink::img-wink::img-wink:
mavi deniz 17-10-07, 14:13 517 oldumu forum karışır...Kadim'e eğlence çıkarken olan bize olur..en iyi oraya yaklaşmamak yaklaşanı yaklaştırmamak:)hayır yani forumun selameti açısından
valla olaydımda onları yanında olmak için deli şerife karakterine bilem razıyım hatta otelin kapısı bilem yeter bana nasılsa ezoda kadimde hergün geliyo varsın aynı katta olmasın odam:)
gülendam83 17-10-07, 14:13 valla bu gidşat iyi degil acaba formcamı yeleşsek en iyisi oteli boşaltsınlar biz tüm katları işgal edicez gibi baksananıza :icon_whis:icon_whis
bu iyi fikir dün akşam giremedim siteye de çatladım yahu... meğer ne kadar alışmışım buraya kısa zamanda.. :img-wink: ezomuza ve kadimimize yakın olalım da.. :happy0064
Arkadaşlar bu arada siz meraklanmayın bu tatlı bir rekabettir kavga değil.Ama nedir;sonucu bellidir :img-wink::img-wink::img-wink:
Demek sonucu belli...
Nedir? Bir takım güçlü kişileri kullanarak (ki bunlar başta Deli EFE, deli efe öldürmezse Süreyya, Balla ağa ve diğerleri...)seni bertaraf etmektir işte sonuç budur:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Valla kim hangi odaya düşecek kurra yapın nasıl olsa benim yerim belli kimsenin odasına yerleşip rahatsızlıkta vermiyorum birilerine duyrulr:icon_whis:)
Edit:Lütfen Ezo'nun başındaki düğümcüğü artık çözün
517 oldumu forum karışır...Kadim'e eğlence çıkarken olan bize olur..en iyi oraya yaklaşmamak yaklaşanı yaklaştırmamak:)hayır yani forumun selameti açısından
Tabi tabi doğru söylüyorsun o kata kimse yaklaşmamalı siz merak etmeyin ben kimseyi yaklaştırmam :img-wink::img-wink::img-wink:
Tamam canım sen adım atma ben seni uçururum ordan aşağı :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Arkadaşlar hani bir ara yorumlarımızın altına yazdık ya jenerik ve fragman için sonra sağolsunlar bizi kaale aldılar.Diyorum ki şimdi de Ezonun örtüsü için alalım,olmazmı_?
akadaşlar banada asansörü verırmisiniz.:img-blush ben aranızda yeniyim bana öncelik tanımanız lazım:img-patsa
mavi deniz 17-10-07, 14:22 Demek sonucu belli...
Nedir? Bir takım güçlü kişileri kullanarak (ki bunlar başta Deli EFE, deli efe öldürmezse Süreyya, Balla ağa ve diğerleri...)seni bertaraf etmektir işte sonuç budur:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Valla kim hangi odaya düşecek kurra yapın nasıl olsa benim yerim belli kimsenin odasına yerleşip rahatsızlıkta vermiyorum birilerine duyrulr:icon_whis:)
Edit:Lütfen Ezo'nun başındaki düğümcüğü artık çözün
vala ben kimseyle atışmam deniz yrin burası desinler yeter ana ben kadimle ezonun oldugu heruyere sıgabilirim hatta düşündümde asansöremi yerleşsem ya en tatlı halleri orda oluyo hep tamama asansörde benim o halde:icon_whis:icon_whis:icon_whis
Tabi tabi doğru söylüyorsun o kata kimse yaklaşmamalı siz merak etmeyin ben kimseyi yaklaştırmam :img-wink::img-wink::img-wink:
Tamam canım sen adım atma ben seni uçururum ordan aşağı :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Arkadaşlar hani bir ara yorumlarımızın altına yazdık ya jenerik ve fragman için sonra sağolsunlar bizi kaale aldılar.Diyorum ki şimdi de Ezonun örtüsü için alalım,olmazmı_?
:img-hyste
oh ne güzel bizleri saf dışı et kendin hem kata hem odaya yerleş...kendime en kısa zamanda paraşüt ve kanat almaya gidiyorum...tedbirsiz eyleme geçmem artık
gazeteye ilan: ezo'nun başındaki tülbente el atacak hayırsever bir vatandaş aranıyor...müracatlar ezo gelin forumuna....:img-hyste
vala ben kimseyle atışmam deniz yrin burası desinler yeter ana ben kadimle ezonun oldugu heruyere sıgabilirim hatta düşündümde asansöremi yerleşsem ya en tatlı halleri orda oluyo hep tamama asansörde benim o halde:icon_whis:icon_whis:icon_whis
Anam anam asansörcüler çoğaldı tüm gün iç çık zor olmaz mı ki?:img-hyste:img-hyste
Bu arada Kutsal usta ve Elçin anne'yi de baş göz ettik sayılır. Tüm foruma hayırlı olsun boşta kalan var mı? Çöpü çatılsın eksik kalmasın:P
Lütfen Ezo'nun başında ki düğümcük çözülsün...
hayırrrrr önce ben kaptım benim hakkım:img-fie:şansına küs canım ama istersen sana ezo nun evinde yatak açalım:img-blush
bölüm gercekten güzeldi,
ezo-kadim arasında daha once dusundugum gibi asktan ziyade guclu bi dostluk-yardım silsilesi olacak,
ezo-kadim arasında neydi tartısma da ezo demişti ya insanların gozunun icine bakiim, gözlerinin icindekini yakalamaya calısmıyorum, cok dogru
ezo yalan soyeyemiyo gozlerine bakarak konustugu icin, kadim de cok guzel yakalıyor, tahminim kadim ezoya kardeşime guvenmem sana guvenirim gibi bişey der ezo da nasıl olsa biliyo diye soyler bi sekilde,
diğer konu su: kadim debbieyi evlatlık alabilir cok da imkansız değil bence hayatında hiç bi anlam yok kaybedecek bişey yok beklentisi olan bi kaıdn yok, aska da evlilige de kapalı biri icin evlatlık almak cok da kotu olmasa gerek,
umarım nedimin planları suya duser,
son olarak doktorun yaptıgı fedakarlık cok guzeldi hep yine basından savundugum gibi doktor emre bunları haketmiyo sanki, ezoyu en az kadim kadar hakediyo :(
valla ben uyuz oldum gene meryem sahnelerı vardı...
kadıme bak kadıme kızı bahane edıp odasının karsısına aldı ezoyu....
ben seye sasırdım kadım kızı evlatlıkmı alıcak ne bakarız dedıya...
dizinin bıtıs kısmını sevmedım sankı araya uzun bır reklam gırmıs gıbıme gelıo bende reklamların bıtmesını beklıyomusum ...
ben kadımın baska bısı ıcın ıhtıyacım var dedıgını sandım ezonunda gozlerı bu yuzden dolu sandım megersem bızım kızın gozlerı deli efe icin ve selım ıcın dolmus...
bızım doktora bı haller olmus pek sus pus acaba zodan once kadıme asık oldugunumu anladı yoksa kendı askındanmı vazgectı,yada bızım doktor depresyonamı gırdı anlamadım...
mavi deniz 17-10-07, 14:34 hayırrrrr önce ben kaptım benim hakkım:img-fie:şansına küs canım ama istersen sana ezo nun evinde yatak açalım:img-blush
oldu sen yerleş canım önce sen demişsin gene yaktı beni şu 150n saniye o olmasaydı ben demiştim önce neyse canım bende kadimiz odaya yerleşirim ne olur rahatsız etmem bi köşede getir götüre bakarım tek başına o oda büyük kadime ben kadimin odasındaki kanepeye yerleşmeye karar verdim arkadaşlar:)
forgetmenot 17-10-07, 14:36 Forum muhabbetleri,oda numarası belirlemeler,espriler maşallah tam gaz.Allah, Ezo Gelin forumunun ahengini bozmasın Amin.Debbie,bir de Türkçe bilse tam çöpçatan olacakmış.Ezo'nun yanında her gördüğü erkek için 'Is he your boyfriend? deyip durdu.Çok şekerdi.:img-yes:Ezo'nun gözü hakkaten çok içli sulanıyor.Nurgül hanım çok iyi oyuncu,bakma,görme mimiklerini çok başarılı şekilde yapıyor.TV dizilerinde oynamaya başlayan(tiyatrocu veya tiyatrocu olmayanlar)lar veya yıllardır oyuncuyuz diye geçinenlerin ondan öğreneceği çok şey var.Diziye yeni katılanlar da büyük bir neşe ve güç kattılar diziye.Şu sakil ve sahte jenerik müziği ve şarkısı hariç herşey 'very good'!:good:
Debbie'nin kalma işi olur gibi görünüyor...anne bağımlı aile yok babanın kim olduğu belli değil..anne uzun bir tedavi dönemine girerse kızın kalacak yeri yok bu durumda kadim ve ezo ile daha çok kalmaya devam eder...ama Ezo ve Kadim'in ilişkisinin devamlılığı artık Debbie yüzünden olmamalı...2 haftadır güzel sahneler izliyoruz ama artık arada aracı olmadan da ikisinin birlikte olacağı sahneleri izlemenin zamanı geldi....Nedim mevzusu da ikilinin bir arada olmasına yarayacak gibi...
Selam Forumzedeler...:img-yes:
Şu kesilmelerin biran önce son bulmasını temenni ediyorum.
Gelelim akşamki bölüme.Güzel bir bölümdü.Her bölüm biraz daha oturuyor taşlar yerine.
Debbie'nin dublajı değişmiş.Çokta iyi olmuş.Artık kulak tırmalamıyor Ozolar.Yalnız ben bu Debbie kızdan rahatsızım.Annesi iyileşsinde gidiversinler ülkelerine.İkili sahnelerin tadını işin içine çocuk girince alamıyorum.Dilimde tüy bitti ama Kadim'in beli kuvvetli çıktı.Koca kızı kucağında gezdiriyor hala sinir oluyorum.İş güç yerine Debbieyle ilginmesi de cabası.Neyse ki aklı başına geliyor.Zor duruma düşmeden kredi sorununu halledecek gibi.Ezo da bu konuda duyduklarıyla Kadim'e yardımcı olacak.(Biz bunu nasıl bağlayacaklar?Ezo nasıl yardım edecek derken yine olaylar güzel bağlandı.Kutluyorum.)
Bölüm içinde en sevdiğim sahne; Debbie, Ezoyu çekince Ezo ve Kadim'in çarpışması oldu.:img-blush.Çok tatlılardı.
Yeni aşçımız Deli Efe yani Şerife'ye bayıldım.Şivesine, hareketlerine ve konuşmasına bayıldım.Hele ''sevdim seni gökgöz, görgüsüzsün ama'' gibi birşeyler dedi ya ben koptum o an tv karşısında.Zeki de herzamanki Zeki'ydi.Mahalleliye vedanın ardından yeni karakterler gelmeye başladı.Çokta iyi oldu.Kadim'in arkadaşı yani Ayça Mutlugil de ziyaretlerini sıklaştıracak gibi.(İsmi neydi bu arada?)Ama sürekli Berrak ta Berrak derse sinir olmaya başlayacağız gibi.
Yeni evi Nedim düzmüş.Kadim'den bekliyordum bu inceliği ama sağolsun yine düşünemedi.Ezo'ya aldığı giysileri saymıyorum.:icon_whis
Eylül'ün annesi yaşıyormuş.Ben hep öldü diye düşünmüştüm oysa.Burdan da yeni hikayeler çıkacaktır.
Ballı Ağa, her geçen bölüm daha da sevgimi kazanıyor.Adamın hevesini kursağında bıraktı Seyit.Herhalde Nur, kasetten sonra Ballının adı çıkmasın diye Seyit'e geri dönecek.Ballı da yine Ezonun dizlerinde ağlayacak.:img-pilotBöyle olmasa da Ballı da mutlu olsa keşke.
Saf Meryem'e birşey demiyorum.Bıyy Bıyy içimi kıydı.
Bu arada Ezo ve Kadim, 517 ve 518 oldular galiba.
meryem konusunda aynen katılıyorum baydı. 517 ve 515 oldular çok dıkat ettım ezo 515 nolu kapıyı açtı.
Şu sakil ve sahte jenerik müziği ve şarkısı hariç herşey 'very good'!:good:
Bu konuda çok haklısın yenisi eskisinden daha iyi ancak bu da güzel değil. Belki ileride tekrar değiştirirler.
Her iki oyuncu da (Serhat & Nurgül) mimiklerini çok iyi kullanıyorlar. Hiç konuşmasalar da bütün duygularını yüzlerinden okuyabiliyoruz.
Oyun parkında konuştukları sırada Kadim'in sen kimsenin istediği şeyleri söyleyecek biri değilsin dediği sahne, elbiseleri gösterdikten sonra hemen odadan ayrılması, son bölümde Ezo'nun gözlerini kendisinden kaçırdığını fark eden sözleri en beğendim kısımlardı.
Anamm 35 dakika ayrildim forumdan neredeyse tum otele yerlesmissiniz(banada yer biraktinizmi acep)?:img-wink::img-wink:
Efe Serifeye bayildim dun aksam( mutfak ilerki bolumlerde tam komedi olacaga benziyor):img-yes:
Acaba Efe serife bekarmi?
Sayet bekar ise?
Esas ben simdi Elcin Anne Kutsal ustalarin Mahallesine tasindi ya
Acaba Elcin anne ve serife arasinda bir kiskanclik olayi yasanirmi? onun derdine dustumde:img-yes:
Efe Serife bir an ezoya sarilirken Ezonun cigerlerini yerinden cikartacak zannettim(Sureyya yilanini Serifeye verelim 1 kere sarilsin mikroptan kurtulmus oluruz).
Kutsal usta Elcin anneye yavastan yavastan acilmaya basliyacak gibi(gecen bolum illaki yazan arkadaslarim olmustur)
Hani ev olayinda Kutsal usta Hayirli bir is diyince Elcin anne 18lik genc kiz gibi nasilda utangac,cekingen oluverdi)
tabiii sonrasi ev olayini duyunca yuzundeki ifade:icon_sorr
Nedim ezoyu kesinlikle koseye kistirmak isteyecektir(cunku yilan Sureyya ile konustuklarini duydugu icin)
Belkide isten ayrilmasi icin baski bile uygulayabilir.
Sevgilerimle
Kadim: Hmm! Öyle mi? Ağzın iyi laf yapıyor. Sende doktor Emre gibi psikoloji okusana hıı...
Ezo: Bunun okumakla alakası olmiyi ki... Siz okusanızda, okumasanızda hayat size bunu öğretiyi...
Kadim: Peki senin geçmişinde ne var Ezo?
Ezo başını öne eğer sessizdir ve Kadim'in onu izlediğinin farkındadır...
(Kısa süren bir sessizlikten sonra)
Kadim: (Ezo'nun saçını düzelterek) Elbisen.. yakışmış...
Zilin sesi ile kendilerine gelirler...
Ezo: Kapı çaliyi, Elçin abla merak eder şindi...
Ezo odadan hızla çıkmaya çalışır, aynı şekilde kalbide göğsünden...
Kadim son kez Debbie'ye bakar. tam başını çevirecekkken komodinin üzerinde ki çerçeve dikkatini çeker. Bir yanında debbie ve Ezo, diğer yanındaysa Debbie'nin ikisini çektiği resim gülümser...
bu sahneyi hayalimde canlandırarak okudum benbile hecanlandım :img-in_lo bu sahnenin gerçek olmasını çok istiyorum:img-blush
sonlarına doğru bakamdım neler oldu üzüldüm ya anlatabilecek olana varmı neler oldu merak ediyorum???:img-yes::sad53:
Anamm 35 dakika ayrildim forumdan neredeyse tum otele yerlesmissiniz(banada yer biraktinizmi acep)?:img-wink::img-wink:
...................
yok annem boş bırakmaya gelmiyor herkez bi yere yerleşmiş kapanın elinde kalıyor sen bi yer bul benide yanına al :img-blush
Efe Serifeye bayildim dun aksam( mutfak ilerki bolumlerde tam komedi olacaga benziyor):img-yes:
Acaba Efe serife bekarmi?
Sayet bekar ise?
Esas ben simdi Elcin Anne Kutsal ustalarin Mahallesine tasindi ya
Acaba Elcin anne ve serife arasinda bir kiskanclik olayi yasanirmi? onun derdine dustumde:img-yes:
Efe Serife bir an ezoya sarilirken Ezonun cigerlerini yerinden cikartacak zannettim(Sureyya yilanini Serifeye verelim 1 kere sarilsin mikroptan kurtulmus oluruz).
Kutsal usta Elcin anneye yavastan yavastan acilmaya basliyacak gibi(gecen bolum illaki yazan arkadaslarim olmustur)
Hani ev olayinda Kutsal usta Hayirli bir is diyince Elcin anne 18lik genc kiz gibi nasilda utangac,cekingen oluverdi)
tabiii sonrasi ev olayini duyunca yuzundeki ifade:icon_sorr
Nedim ezoyu kesinlikle koseye kistirmak isteyecektir(cunku yilan Sureyya ile konustuklarini duydugu icin)
Belkide isten ayrilmasi icin baski bile uygulayabilir.
Sevgilerimle
Amanın sinope ne demek sana her zaman yer var sadece 5.katı kapattım ben o kadar.İste kral dairesi feda olsun sana.:img-wink::img-wink:
Nedim bencede kolay bırakmayacak Ezonun peşini.Çünkü farketti anladığını Ezo panikledi dosyaları elinden düşürdü.Gerçi anlamamış olma ihtimali de olabilir çünkü Nedimde zekanın zerresi olsa böyle bir işe kalkışmasından geçtim daha akıllıca planlardı.Mesela randevusu olduğu kişiyi müsteşar değil başka bir olarak söylerdi,arkadaşım diyebilirdi bu randevunun yalan olduğu çok kolay anlaşılabilir.
ya şu asansör sahnesine dikkatle izleyin arkadaşlar.çok ince bi detay var orda.çok pis yakaladım .şimdi bu debby şirinesi "ezo fiil fiıl" diyo ya (manyak güldüm ya)nurgül de orda öyle bi " elefınt elefınt" diyoki kendiside gülüyo serhat da gülüyo ama o gülme azcık rolün dışına da çıkıyo.dikkat edin kopmaya yakınlar. cidden komik söylemiş nurgül zaten nurgül artık bi ingilizcenin antep versiyonunu konuşmammıştı yaşamın kıyıısnda baştan sona devrimci solc kız olarak turk gibi ingilizce konuşup "ya f..k the europian union ya"lara varana kadar turk aksanıyla ingilizce konuşuyodu. burada antep aksanıyla acayip ince oynuyo ya ama cidden komik kendiisde gülüyo orda .ya niye kamara arkaısnı izleyemiyoruz.çok hoşuma gitti o sahne
Kadim: Hmm! Öyle mi? Ağzın iyi laf yapıyor. Sende doktor Emre gibi psikoloji okusana hıı...
Ezo: Bunun okumakla alakası olmiyi ki... Siz okusanızda, okumasanızda hayat size bunu öğretiyi...
Kadim: Peki senin geçmişinde ne var Ezo?
Ezo başını öne eğer sessizdir ve Kadim'in onu izlediğinin farkındadır...
(Kısa süren bir sessizlikten sonra)
Kadim: (Ezo'nun saçını düzelterek) Elbisen.. yakışmış...
Zilin sesi ile kendilerine gelirler...
Ezo: Kapı çaliyi, Elçin abla merak eder şindi...
Ezo odadan hızla çıkmaya çalışır, aynı şekilde kalbide göğsünden...
Kadim son kez Debbie'ye bakar. tam başını çevirecekkken komodinin üzerinde ki çerçeve dikkatini çeker. Bir yanında debbie ve Ezo, diğer yanındaysa Debbie'nin ikisini çektiği resim gülümser...
bu sahneyi hayalimde canlandırarak okudum benbile hecanlandım :img-in_lo bu sahnenin gerçek olmasını çok istiyorum:img-blush
Çok teşekkürler Rozi'cim beğenmene çok sevindim valla bende romantik sahneler istiyorum ama olmuyor ki...
Bence de Nedim Ezo'nun peşini bırakmaz ama Kadim'de Nedim'in peşini bırakmaz
Bu arada forumda isyan çıktı çıkacak kargaşaya maal yok arkadaşlar 517'ye gelene kadar kaç oda var olmadı 5. katta ki 3 oda hariç (515,516,517:))odalara ikişerli üçerli sıkışırsınız olur biter...
(NOT: Demet Sağıroğlu-Bir vurgun bu sevda parçasına klibi kim istemişti.
Müthiş bir şarkıymış klibi hazırlıyorum bir aksilik olmazsa bu gün yarın izlerizbye)
NOT: Demet Sağıroğlu-Bir vurgun bu sevda parçasına klibi kim istemişti.
Müthiş bir şarkıymış klibi hazırlıyorum bir aksilik olmazsa bu gün yarın izleriz
ben istemiştim canım nasıl sevındiğimi anlatamam sabırsızlıkla bekliyorum:happy0064en sevdiğim şarkı beyenmene sevindim:img-in_lo
yok annem boş bırakmaya gelmiyor herkez bi yere yerleşmiş kapanın elinde kalıyor sen bi yer bul benide yanına al :img-blush
ARIMAYAM
Bacim valla 500 nolu olan kat kapanin elinde kalmis(ben bulunca kendime yer soz,seninle ayni yatakta yan yana baci baci uyuruz,birde bize oda birakmayanlari gece yarisi uykularindan uyandiririz.):))
Eee bizi saf disi edipte 5.kata yerlesmek neymis gorsunler:))
mavi deniz 17-10-07, 15:14 ARIMAYAM
Bacim valla 500 nolu olan kat kapanin elinde kalmis(ben bulunca kendime yer soz,seninle ayni yatakta yan yana baci baci uyuruz,birde bize oda birakmayanlari gece yarisi uykularindan uyandiririz.):))
Eee bizi saf disi edipte 5.kata yerlesmek neymis gorsunler:))
bacım sen benle gel ya ben kadimiz odasındayım bak o salon kısmındaki koltukta iki bacı yatarız yanyana nede olsa tanışıklık var ben senle paylaşırım kanepemi onlarda yan odaları alsınlar biz senle herşeyi görürüz odada onlarda artık bardakmı dayarlar duvara bilemiycem yani en şanslıları biziz:)
bu arada saficim hakkaten süperlerdi orda dogru pis yakalmışsın valla zaten nunun konuşmalarından serhatla nasıl anlaştıklarınnı anlamak zordegil:)
GULBEYAZ76 17-10-07, 15:17 Debynin annesi hastaneden çıksa bile ilk fırsatta yüksek dozdan rahmetli olacak demedi demeyin.
Ezo Deby için annesi gelince gitmek istemiyecek dedi ya Kadim bunu düşünmeye bile hazır değil yani onlardan ayrılma ihtimalini bile düşünemiyor.
Nedimin ihanetlerini düşündükten sonra Debynin resmine bakması ve mutlu olması çok güzel bir detaydı.
Kardeşinin yaptıklarını hatırladı içi sıkıldı gitti daha düne kadar tanımadığı küçücük bir kızın ve bonusu Ezonun hayatına kattıklarına sevindi.Çok dokunaklı bir sahneydi.
bye
Amanın sinope ne demek sana her zaman yer var sadece 5.katı kapattım ben o kadar.İste kral dairesi feda olsun sana.:img-wink::img-wink:
Nedim bencede kolay bırakmayacak Ezonun peşini.Çünkü farketti anladığını Ezo panikledi dosyaları elinden düşürdü.Gerçi anlamamış olma ihtimali de olabilir çünkü Nedimde zekanın zerresi olsa böyle bir işe kalkışmasından geçtim daha akıllıca planlardı.Mesela randevusu olduğu kişiyi müsteşar değil başka bir olarak söylerdi,arkadaşım diyebilirdi bu randevunun yalan olduğu çok kolay anlaşılabilir.
sycamore canimin ici
Yok ben Kral dairesi falan istemem,siz nere bende ora:img-icecr
Hatta 5.kat forumu almaya yetmezse Ranzalarda bile yatabiliriz:img-hyste:img-hyste
Nedim
Hani bir soz vardir,Iskillenen dingildermis..... o misal Nedim zaten her seyden killaniyor
kesinlikle Ezoya karsi cephe alacaktir(Oysaki Kadim her seyi biliyor,Kadim nedimin ustune gittikce Nedim sanki Ezo tarafindan abisine ihbar edildigini zannedecek,o vakitte ezoyu belki abisinden habersiz isten bile kovmaya yeltenebilir)
Tabi hot hot centilmen Kadimde ogrenince Kiyametler kopacak(Biz en iyisi Forumcak isten ayrilalim,senaryoyu yazmaya baslayalim):img-hyste
Sevgilerimle
oy oy oy yerim ben sizi bak gene kıyamadık sığıştık bi yerlere Kadim kardeşliği sağolsun :happy0064 Kadim'imiz çok popüler ama kardeşliğimizde baki çok şükür :love01:
..........Nedim
Hani bir soz vardir,Iskillenen dingildermis..... o misal Nedim zaten her seyden killaniyor kesinlikle Ezoya karsi cephe alacaktir(Oysaki Kadim her seyi biliyor,Kadim nedimin ustune gittikce Nedim sanki Ezo tarafindan abisine ihbar edildigini zannedecek,o vakitte ezoyu belki abisinden habersiz isten bile kovmaya yeltenebilir) Tabi hot hot centilmen Kadimde ogrenince Kiyametler kopacak(Biz en
iyisi Forumcak isten ayrilalim,senaryoyu yazmaya baslayalim):img-hyste
Sevgilerimle
olacağa bak sen zaten bu gidişle koyacaklar kapının önüne Kadim'imiz bize iş bulacak :icon_whis
5097157]bacım sen benle gel ya ben kadimiz odasındayım bak o salon kısmındaki koltukta iki bacı yatarız yanyana nede olsa tanışıklık var ben senle paylaşırım kanepemi onlarda yan odaları alsınlar biz senle herşeyi görürüz odada onlarda artık bardakmı dayarlar duvara bilemiycem yani en şanslıları biziz:)
Denizim saolasin var olasin tatlim,forumcak ayni odada yatsak nasil olur? Hep birlikte onlari gizli gizli bakismalarini izlemek daha keyifli olur.:img-icecr
olacağa bak sen zaten bu gidişle koyacaklar kapının önüne Kadim'imiz bize iş bulacak
ARIMAYAM
Gercektende bi gidisle Kadim bize is bulacaga benziyor( gulmekten yazamiyorum,yanimdaki arkadasim Wilma sen kafayimi yedin diye sordu biraz once):img-hyste:img-hyste
Sevgilerimle
mavi deniz 17-10-07, 15:33 5097157]bacım sen benle gel ya ben kadimiz odasındayım bak o salon kısmındaki koltukta iki bacı yatarız yanyana nede olsa tanışıklık var ben senle paylaşırım kanepemi onlarda yan odaları alsınlar biz senle herşeyi görürüz odada onlarda artık bardakmı dayarlar duvara bilemiycem yani en şanslıları biziz:)
Denizim saolasin var olasin tatlim,forumcak ayni odada yatsak nasil olur? Hep birlikte onlari gizli gizli bakismalarini izlemek daha keyifli olur.
olacağa bak sen zaten bu gidişle koyacaklar kapının önüne Kadim'imiz bize iş bulacak
ARIMAYAM
Gercektende bi gidisle Kadim bize is bulacaga benziyor( gulmekten yazamiyorum,yanimdaki arkadasim Wilma sen kafayimi yedin diye sordu biraz once):img-hyste:img-hyste
Sevgilerimle
olur canıkm niye olmasın ama ben şeyle şeyle:img-pilot bakış isterim ben size uyarım valla bende kendi kendime gülüyorum annem kızım kafayı yedin heralde diye banada serzenişte bulundu :icon_whis:icon_whis
harika bir bölümdü.
kadim ezo 'ya karşı çok bi anlayışlı,düşünceliydi...
ezo'yla yan yana gelebilmek için fırsatları çok iyi değerlendiriyor
dr.emre ile boya yapan ezo yu nasıl da kendine yanına çekti :D:D
bu küçük kız çok işe yaradı,sağol prenses.:good:
nedim gerçekten çok itici olmaya başladı insan abisi için bunları yapar mı ?
kalpsizsin nedim!!!
bu arada ezo o kadar oruç tuttu bayram kutlamadılar
acaba ezo nafile oruç mu tutuyordu :)
ezo nun gözleri dolduğunda bekledim ki kadim gözyaşklarını silip şittt gel buraya kıyamam ben o gözyaşlarına hep yanımda ol diye mutfağa yenbi birini aldım deyip sarılsaydı süper olurdu(ben o sırada kalp krizi geçirirdim tabii)
aaa iştee hayal...
sycamore canimin ici
Yok ben Kral dairesi falan istemem,siz nere bende ora:img-icecr
Hatta 5.kat forumu almaya yetmezse Ranzalarda bile yatabiliriz:img-hyste:img-hyste
Nedim
Hani bir soz vardir,Iskillenen dingildermis..... o misal Nedim zaten her seyden killaniyor
kesinlikle Ezoya karsi cephe alacaktir(Oysaki Kadim her seyi biliyor,Kadim nedimin ustune gittikce Nedim sanki Ezo tarafindan abisine ihbar edildigini zannedecek,o vakitte ezoyu belki abisinden habersiz isten bile kovmaya yeltenebilir)
Tabi hot hot centilmen Kadimde ogrenince Kiyametler kopacak(Biz en iyisi Forumcak isten ayrilalim,senaryoyu yazmaya baslayalim):img-hyste
Sevgilerimle
Doğru gocunmasının acısı Ezodan çıkacak.Ve Ezo iki ateş arasında kalacak.Umarım senaristler Ezonun gerçekleri söylemesini engelleme klişesini kullanmazlar.Nasılsa Ezo gerçekleri söylese de söylemese de Nedim tarafından haksız davranışlara maruz kalacaktır.Bari sahneler klişelerden oluşmasın.
Ezonun düğümü de çözülsün.
Debynin annesi hastaneden çıksa bile ilk fırsatta yüksek dozdan rahmetli olacak demedi demeyin.
Debby'nin annesi otursun oturduğu yerde..Kızı emin ellerde nasılsa..
Hem Ezo&Kadim aşkı tam pişmeden kalkıp geleyim demesin.İyileşse bile hastanedekiler dayasınlar morfini uyusun uyuyabildiği kadar, benim için hiç bir mahsuru yok..
Arkadaslar demin radyo dinlerken aslinda cok bildigimiz bir sarkiyi baska gözle görür oldum.Bakin yaziyorum icinde kadimi cagristiran biseyler varmi? yorum sizlerden.
Ben özlemedim ki seni
Debbie özledi
Çağır onu gelsin diye
Bana debiie söyledi
Çok severmişsin onu
Doyamaz öpermişsin
Sarılıp uyurmuşsun
Nasıl özlemesin ki seni
O da çok severmiş hani
Derdinde yanındaymış
Sevincinde o da mutlu
Sen özlemedin mi onu
Belki de her debbie gibi biraz bencildi
Sende itiraf et hadi
Suç biraz da senindi
Dayanamıyorum de hadi
Çok özlemesin bu debbie
dün akşam site açılmadı tam da sırasıymış gibi şimdi bakabildim anca..ben dünkü bölümde resmen mest oldum diyebilirim..neye mi?? birincisi kadimin çocuk kucağında bütün dizi boyunca gezmesi çok şekerdi..yani tam anlatamadığım bi ifade vardı yüzünde..o kadar benimsemişki çocuğu uyumları ahrikaydı kucak kucağa..ikinci mest olduğum şeyse kadimin ezoya daha sıcak davranması..yardımına ihtiyacım var demesi bi de ezo ağlayartak odaya geldiğinde afedersin böyle olucağını füşünmedim gibi bişey demişti ezonun gönlünü almaya çalıştı yani..aralarındaki sıcaklık ve giderek artan uyum çok güzel yansımaya başladı bize de..nedimi hala boğmak istiyorum bunu da söyliyim :) ezo duydu onu ama kadime söyliycek mi acaba?? bence bi süre bekliycek..kadimin ona inanmıycağını düşünebilir mesela..ama bence nedimin yediği haltları ezo sayesinde öğrenicek kadim..zaten dün baya şüphelendi ondan..kadimin arkadışın yaptığı heykellere takılması da süperdi çok güldüm :)
sevgili sahracı,
kadim mendebur, aksi, soğuk insanlara karşı mesafeli, güvensiz olarak tanıltıldı bize..daha çok cümlelerin anlattığı buydu.ama gördüklerimiz hep tersini anlattı bize..kadim son derece duyarlı, son derece insancıl, sevgi dolu bir kalbe sahip..
bir çok erkekde olmayan çok güzel ve üstün duygulara sahip..
ezo ile ilk karşılaşmasında her şeyden önce çok rahat ve muzip bir adamdı..
odunlar nedeniyle yol verme- vermeme çekişmesinde allah aşkına kaç erkeğin üslubu kadim kadar hoş olabilirdi..
aslında hayatı ve insanları seviyor kadim.
sadece yakınlarından aldığı darbeler onu tedirgin etmiş
1- annesinin babasına ihaneti ve onları terk etmesi
2- kardeşinin nişanlısı ile
3- nişanlısının kardeşi
vasıtasıyla ihanetleri
kabullenilmesi çok ama çok zor olaylar gelmiş başına..
bence bütün bunlara rağmen yinede ayakta dimdik durması, işine gücüne hakim olması son derece güçlü bir kişiliğin ifadesidir.
evet oldukça da muzip bir yanı var..
hani damarı yakaladımı çok ince ince işliyor;
ezonun patronu kadim beyi şahsen tanımadığı için bocalaması..kadimi yemek tepsisine yanaştırmak istememesinde tepkisi çok hoştu..afacan bir çocuk vardı kadimin gözlerinde.kaçımız öyle bir anda kadimin o tepkisini verebiliriz..akıl edebiliriz..
ezodan etkilenirken ezoyu dün köyden gelmiş cahil bir kadın olarak hiç küçümsemedi..
ezonun yanında hep mutlu oldu ve bunu da kendisinden hiç saklamadı..
kadime höt höt dediğim bazı sahneler var tabii ama hepimiz biliyoruz ki o höt hötlük ezoyu aslında çok sahiplendiği, kabullendiği noktadan filizlenen kıskançlık yüzünden..:happy0064
Arkadaslar demin radyo dinlerken aslinda cok bildigimiz bir sarkiyi baska gözle görür oldum.Bakin yaziyorum icinde kadimi cagristiran biseyler varmi? yorum sizlerden.
Ben özlemedim ki seni
Debbie özledi
Çağır onu gelsin diye
Bana debiie söyledi
Çok severmişsin onu
Doyamaz öpermişsin
Sarılıp uyurmuşsun
Nasıl özlemesin ki seni
O da çok severmiş hani
Derdinde yanındaymış
Sevincinde o da mutlu
Sen özlemedin mi onu
Sende itiraf et hadi
Suç biraz da senindi
Dayanamıyorum de hadi
Çok özlemesin bu debbie
İçinde Kadim'i çağrıştıran bişey yok bunu direk Kadim Ezo'ya söylüyor :img-blush :img-blush :img-blush
Dün Ezo'nun gözleir ne çok doldu dimi Selim'i gördüğünde mutfakta olanalrdan sonra nemli nemli bakması çok mahsunlaştırıyor Ezo'yu :img-wink:
Bide acaba Kadim o kendini çok güldüren arkadaşının yanına giderken ezo neden yoktu..Debbie nasıl ezo'suz gitti hayret ettim :icon_sorr
Ben özlemedim ki seni
Debbie özledi
Çağır onu gelsin diye
Bana debiie söyledi
Çok severmişsin onu
Doyamaz öpermişsin
Sarılıp uyurmuşsun
Nasıl özlemesin ki seni
O da çok severmiş hani
Derdinde yanındaymış
Sevincinde o da mutlu
Sen özlemedin mi onu
Sende itiraf et hadi
Suç biraz da senindi
Dayanamıyorum de hadi
Çok özlemesin bu debbie
sudenazim
Tabiki Hot hot Kadim diyecegim
Ezosunu ozlemis,ama debbyi bahane ediyor:img-in_lo:img-in_lo
Fettanim
Hani Kadimi cok gulduren(2 koca bosamis ve simdi evinde inzavaya cekilmis o hatun var ya)
Kadimin ezoya olan begenisini ogrenince Yollarina Diken olursa o zaman bakin asil senlige:img-pilot
Kadinin hala gozu Kadimde(arkadas ayaklarina gidiyor ama asik oldugu her halinden belli):icon_whis:icon_whis
Sevgilerimle
Hem Ezo&Kadim aşkı tam pişmeden kalkıp geleyim demesin.İyileşse bile hastanedekiler dayasınlar morfini uyusun uyuyabildiği kadar, benim için hiç bir mahsuru yok..
bimkolik'im daha çok yorum yapp:img-icecr
bencede sence:img-wink:
yatsın iyice bii iyileşsin,dinlendirsin kalıbı:icon_whis ..olmadı amatem de rehabilite olsun..yokmu çaresii..
biri demişti klişe yapmadan şu ezo nun duyduklarını kadim'e söylemesi taraftarıyım..üzülecek diye söylemezlik etmesin ezo..böyle uzatıp klişe olmasın
arkadaslar mısal debı gıtse bunlar arkasından baya bı uzulse kendılerını aglamamak ıcın tutsalar sonra asansorde bunlar kendılerını bı koyu verseler ıkısıde dayanamayıp bırbırının omuzunda aglası ah ah ucuyorum ucuyorum...
BU ARADA KIMSE DOKTORA DEGINMEMIS DAHA ONCE YAZDIGIM GIBI BIZIM DOKTORDA BI HALLER VAR COK PASIF HERSEYI BOSLAMIS ,HAYATA KUSKUN HANI KADIM DEPRESYONDAN CIKMAK ICIN RESIM CEKIYOYA BIZIM DOKTORDA DEPRESYONA GIRDIDE BOYAMI YAPIYOR NE
sevgili Bimkolik
yorumuna oldum gulmekten:img-hyste:img-hyste
Debby seninde dedigin gibi en azindan kendi annesinin yanindan bile emin ellerde:img-yes:
Hem seninde dedigin gibi daha yemegin malzemelerini anca hazirladik, Ocaga konulacak,ocak acilacak,pismeye baslayacak,pismeden yemege tuz katmak olurmu hic?
Yatsin hastanede,bulmus beles hastane,olmusken tedavisinide yaptirsin(kizinin yanina en azindan saglikli olarak gelsin derim):img-yes:
Bencede hic mahsuru yok ,yatsin dursun hastanede:img-icecr
Hem kizi debby su an Sevap isliyor:img-wink:
Sevgilerimle
Ya arkadaşlar biliyorum burası yeri değil ama son bölümün tekrarı hangi gün saat kaçta yayınlanacak bilen birileri yardımcı olursa çoook sevineceğim.
Bu msjın yeri burası değil biliyorum ama kime soracağımı bilemedim. Hepinizden özür dilerim.
Malesef bölüm yorumum yok zaten de seyretmedim. Olamas yani:icon_whis
off yaa diziyi o kadar dikkatle izle bir hafta nasıl geçecek diye bekle sonra telekom grev yapsın show çıkmasın olucak işmi bu yaa bütün kanallar ayna gibi çalıştı bi show çalışmadı sadece showun kablosu mu kesilmiş acaba çok merak ediyorum... bugünde çalışmıyo ne olucak yaa..... arkadaşlar tekrar bölümünü haftasonu mu verirer acaba bi söylerseniz sevinirim
hayatımroman 17-10-07, 18:15 arkadaslar mısal debı gıtse bunlar arkasından baya bı uzulse kendılerını aglamamak ıcın tutsalar sonra asansorde bunlar kendılerını bı koyu verseler ıkısıde dayanamayıp bırbırının omuzunda aglası ah ah ucuyorum ucuyorum...
BU ARADA KIMSE DOKTORA DEGINMEMIS DAHA ONCE YAZDIGIM GIBI BIZIM DOKTORDA BI HALLER VAR COK PASIF HERSEYI BOSLAMIS ,HAYATA KUSKUN HANI KADIM DEPRESYONDAN CIKMAK ICIN RESIM CEKIYOYA BIZIM DOKTORDA DEPRESYONA GIRDIDE BOYAMI YAPIYOR NE
yaa hakkaten aheste ben dün çok üzüldüm emrenin öyle boyalı halde terkedilmesine valla içim kıyıldı çok şekerdi. Ne kadar da yakışıklı çocuk o bırakılcak adam mı ya yazık günah :img-wink:
oo hangi ara yeni baslıga gecildi
eskiden burda incin top oynardı simdi baslıkları takip edemiz olduk
kısaca buna AŞKIN GÜCÜ diyelim... yakışan uyumlu başarılı bir çift neler kattı diziye neler nurgüle kol kanat geldi serhat resmen
tek basına 30 bölümü sırtlanmıstı nurgül
her hafta atısmları daha zevkli hale geliyo kadimin sertliginin hafifilemesi dahada tat kattı
ezonun nedimi dinlemesi sonunda ihanet demesi harikaydı cok yakında nedimin foyası ezo sayesinde ortaya cıkar... kücük aşkalrda cok zevk veriyo özellkle kutsal usta ve elçin anne
zekinin elçin anne TEYZE demesine koptum..:happy0064
Şerife ve Elçin'i kıskandırma operasyonları...bayıldım bu fikre...ama evli ise sorun var....o zaman boşa çıkar bu fikir...şayet değilse kutsal usta ilede yakından ilgilenirse şenlik var demektir...
Doktor pasif değilde olup bitenin farkına vardı gibi...Ezo'nın 2 kelimesinden biri Kadim..onunla ne paylaştıysa sürekli doktora anlatıyor..e Kadim'de Debbie bahanesi ile ezo'ya daha çok yaklaşıyor..doktor bunu da farketti zira Kadim'e bakışı ve gülüşünden belli...Kadim ve ezo'dan önce olup biteni Doktor anladı....üstelik Ezo iyi arkadaşsın dert babamsın dediği zaman Ballı vasıtasıyla doktorunda önünü kesti ...ve her iyi arkadaş gibi seni yanlış anlamıyorum diyerek cümlesini tamamladı...o da ezo ile birşeyler olamayacağının farkında sanırım
Şerife ve Elçin'i kıskandırma operasyonları...bayıldım bu fikre...ama evli ise sorun var....o zaman boşa çıkar bu fikir...şayet değilse kutsal usta ilede yakından ilgilenirse şenlik var demektir...
Doktor pasif değilde olup bitenin farkına vardı gibi...Ezo'nın 2 kelimesinden biri Kadim..onunla ne paylaştıysa sürekli doktora anlatıyor..e Kadim'de Debbie bahanesi ile ezo'ya daha çok yaklaşıyor..doktor bunu da farketti zira Kadim'e bakışı ve gülüşünden belli...Kadim ve ezo'dan önce olup biteni Doktor anladı....üstelik Ezo iyi arkadaşsın dert babamsın dediği zaman Ballı vasıtasıyla doktorunda önünü kesti ...ve her iyi arkadaş gibi seni yanlış anlamıyorum diyerek cümlesini tamamladı...o da ezo ile birşeyler olamayacağının farkında sanırım
Ben bu bölüm zaten Emre'ye çok acıdım. Kadim gelip Ezoyu götürünce çok kötü oldu Emrecik:img-in_lo Zaten sanki orada bir mesaj vardı. Ya da ben öyle sezdim. Kadim ve Ezo arabayla giderken Emre'nin mahzun mahzun arkalarından bakması artık durum böyle demek için gibiydi. Tam olarak anlatamadım ama o sahnede garip bir hisse kapıldım işte.
Ben bu bölüm zaten Emre'ye çok acıdım. Kadim gelip Ezoyu götürünce çok kötü oldu Emrecik:img-in_lo Zaten sanki orada bir mesaj vardı. Ya da ben öyle sezdim. Kadim ve Ezo arabayla giderken Emre'nin mahzun mahzun arkalarından bakması artık durum böyle demek için gibiydi. Tam olarak anlatamadım ama o sahnede garip bir hisse kapıldım işte.
Ben üzülmedim açıkçası...ama bu tavrı ona olan kızgınlığımı azalttı geceye davet ettiği Ezo'ya yaptıklarını unutmadım daha...ama dediğim gibi bu yaptığı kızgınlığımı azalttı ..bu tavrında devemlı olsun..Ezo'nun kendisine yar olmayacağını farketti daha da üztelemesin ne şövalyemi ne de beni üzsün...
Ben üzülmedim açıkçası...ama bu tavrı ona olan kızgınlığımı azalttı geceye davet ettiği Ezo'ya yaptıklarını unutmadım daha...ama dediğim gibi bu yaptığı kızgınlığımı azalttı ..bu tavrında devemlı olsun..Ezo'nun kendisine yar olmayacağını farketti daha da üztelemesin ne şövalyemi ne de beni üzsün...
Ben ona da hak veriyorum ama. Eski bölümleri bilmiyorum ama doktor önce ömeri beklemiş. Ezoya aşık olduğu halde evliyken hiç hissettirmeden dostça davranmış. Boşanınca ilgisini biraz belli etmiş. Bu seferde Ezo başkasını bulmuş. Yazık adama. Baloda garipti doğru ama herkes Kadim gibi romantik prens mi? Bizim Emre Kadim kadar duygusal değil ama yine de iyi çocuk. Birini bulmasını çok istiyorum. Ezo ile zaten anlaşamazlar. Ezo'nun doktora göre olmadığı baloda anlaşıldı zaten. Diğer 3. karakterler gibi umarım doktoru da kötü karaktere çevirmeden yollarlar. Ama her zaman 3. karakterler oluyor. Emre olmazsa bu sefer kadime biri musallat olur. Tamam sustum:img-pilot
mavi deniz 17-10-07, 19:38 hopdedik arkadaşlar doktor civanımı yerden yere vurmupşsunu o varya o ezocanın sapasaglam ayakta durmasının yegane kişisidir yani yazık garibim ne etse yaranamadı şu ezocana ama o böylede yeter diyo bna şimdi ezoya aşık olsa onu toptan kaybedecek e garibimde alıştı uzaktan sevöeye onu ne etsin:)
ilk sezonu bilmem ama iyidir diyorlar bende öyle kabul ediyorum..ama gecede yaptıklarına ilk sezon izleyenlerde kızgındı sanırım...iyi bilmeyen ben hayli hayli kızgındım...ama yerden yere vurma olayı yok...hem bu bölüm yaptığı ile pek bi hoşuma gitti...uzaktan sevmenin onada faydası yok bulsun kendisini sevecek birini kendi yoluna koyulsun değil mi...
Pek yorum yazmasamda yazılanalrı takıp edıyorum.
Bu sezon merakla ve hycanla bekledıgım tek dızı ezogelın.senaryo ayzan arkadaşlar nerdesınız ? o güzel senaryoları beklıyoruz.
ilk sezonu bilmem ama iyidir diyorlar bende öyle kabul ediyorum..ama gecede yaptıklarına ilk sezon izleyenlerde kızgındı sanırım...iyi bilmeyen ben hayli hayli kızgındım...ama yerden yere vurma olayı yok...hem bu bölüm yaptığı ile pek bi hoşuma gitti...uzaktan sevmenin onada faydası yok bulsun kendisini sevecek birini kendi yoluna koyulsun değil mi...
ilk sezon ezonun koyden ayrilip kendi ayaklarinin ustunde durmasini saglamisti psikiojik yardimlarini unutmamak lazim her konuda ezoya destek verdi kii hala veriyoo bende kotu oldum orda onu oyle birakinca yani sonucta o ben yaparim desede ezonun onu o halde birakmamasi lazimdii sonucta kendi evini boyuyo
vışşşş
oteldeki odalar kapılmış hatta asansör bile dolu bende koludora bir yatak atim bari 517 nin oldu katta boşta kalan arkadaşları yanıma alırım tek sıra sıralanırız nolcak canım
debbei konusundaki düşüncem bende artık gitmesini istiyorum evlatlık falan edilmekde ne oluyor kadim ve ezo ikili sahnelrini geri istiyorum
gecen sefer özet perşembe veridi inşallah yarın bu foruma gıdıgımde sız ezo sevenlerı özet hakkında yorum yaparken bulurum (tabı özet uzun olursa)
ben bir sey merak edıyorum son bölümlerini izleyemedim ezoyu bi deli daga kacırmıstı...ezoda elınden kurtulmustu en son ballı arıyodu o adam bulundumu dıye sorcaktım?
Selamlar arkadaşlar..
En son bölümün yorumlarını yapamadım.. pek öksüz gibi hissettim..
Eskisi kadar olmasada yeşil-mavi restleşmesini dilimiz döndüğünce anlatmak isterim.. sizi özledim..
sevgilerimle..
Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş benimkide o hesap ( gerçi kirpi kel alaka ya neyse ) bakıyorum bakıyorum daha çok seviyorum demin yine videolar başlığından bizimkiler için yapılan kliplere baktım nasıl iyi geldi.... Çok güzeller :img-in_lo :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo söze gerek yok öyle bi bakıyolar ki insan neler neler hissediyor... Bunların aşık olduktan sonraki sahnelerini düşünemiyorum ortalık kesin yıkılacak.
yaa hakkaten aheste ben dün çok üzüldüm emrenin öyle boyalı halde terkedilmesine valla içim kıyıldı çok şekerdi. Ne kadar da yakışıklı çocuk o bırakılcak adam mı ya yazık günah :img-wink:
yok yav biz dr. emreyi gülbeyaza verdik merak etmeyin,
gülbeyazın işleri var şimdilik sonra dr. yanına aldıracak :happy0064
[QUOTE=ahesti;5099246]arkadaslar mısal debı gıtse bunlar arkasından baya bı uzulse kendılerını aglamamak ıcın tutsalar sonra asansorde bunlar kendılerını bı koyu verseler ıkısıde dayanamayıp bırbırının omuzunda aglası ah ah ucuyorum ucuyorum...
bu arada bizim canafar arkadaşlar, görüntüye bakıp, anında senaryo üretiyorlar ..
helal valla çok güzel taktikler bunlar:happy0064
vışşşş
oteldeki odalar kapılmış hatta asansör bile dolu bende koludora bir yatak atim bari 517 nin oldu katta boşta kalan arkadaşları yanıma alırım tek sıra sıralanırız nolcak canım
debbei konusundaki düşüncem bende artık gitmesini istiyorum evlatlık falan edilmekde ne oluyor kadim ve ezo ikili sahnelrini geri istiyorum
Gunaydinlar Ezo&kadim severler:img-in_lo
epiler bacim
valla oteli forumcak ihlal ettik(aa olurmu bacim koridorda yatirirmiyiz biz forum arkadasimizi)
balik istifi gibi hep birliktede olsa 5.ci kata yerleseciz
Huuu forum ahalisi nedir bu sessizlik?
soyle canlanin bakim:img-icecr
Klip yapan arkadaslardan bir ricam olacak (sibel Candan)
Cakmak Cakmak Gozleri isimli Parcayi Kadim ezosuna soylerse super olur.(tabiki forumdaki arkadaslarda onaylarsa):img-wink:
Sevgilerimle
Hani Kadim'in, gitmek isteyen Ezo'ya şart mı? dediği, gözleriyle gitme ama sözleriyle Debbie açısından dediği sahne ve akabinde damarına bile isteye basarak "çok sevgili bir arkadaşının seni beklediğini söyledim" dediğindeki meydan okuyuşa gelmeyen Ezo'ya giderken "size de kolay gelsin" dediği, tam çıkarken Ezo'nun dönüp baktığı işte o sahne var ya o sahne..arkasından baka kalıyor ya..ay ben ne soracaktım konu nereye gitti :)
İşte o sahnenin devamında Kadim, yine Debbie yi kucağına alıp odaya götürürken mırıldandığı müzik Jaws filminin müziği mi? Bana mı öyle geldi.
80 li kızlar çetesi siz kesin hatırlarsınız.
ezonun da kadimin de aşk kadar ihtiyaçları olan şey, güven ve sağlam dostluk.
gerçi bunlar her insanın ihtiyacıdır ama
bizim güzel gözlülerimiz biraz daha hak etmişler..
şu anda ikiside hayatları boyunca inşa edecekleri şey'in -adı her ne ise-
temelini sağlam atıyorlar..
önce güven
önce saygı
önce dostluk
belki sonra aşk..
evet güzel gözlülerimiz için aşk en son gelecek..
diyeceğim
ama
diyemiyorum
çünki güzel gözlü şovalyemiz ilk günden
güzel gözlü ezosunu kalbine demirledi ve gemileri de yaktı..
artık ezonun kadimin kalbinden çıkışı yok...:happy0064
GULBEYAZ76 18-10-07, 08:42 yok yav biz dr. emreyi gülbeyaza verdik merak etmeyin,
gülbeyazın işleri var şimdilik sonra dr. yanına aldıracak :happy0064
Biri Emremi dedi :img-wink: canım ya çok tatlıydı bu hafta biraz mahsundu ama Ezoyla hiçbir ilgisi yok sadece benden uzak kaldığı içindi.:img-yes:
Üzüntüden kendini boya badanaya vurdu.Ezonun evinde o kadar canla başla çalıştığına göre bizim evimizle nasıl ilgilenir düşünemiyorum.
Deby ile konuşurken çok tatlıydı.
Dr cici Dr cici
Gunaydinlar Ezo&kadim severler:img-in_lo
epiler bacim
valla oteli forumcak ihlal ettik(aa olurmu bacim koridorda yatirirmiyiz biz forum arkadasimizi)
balik istifi gibi hep birliktede olsa 5.ci kata yerleseciz
Huuu forum ahalisi nedir bu sessizlik?
soyle canlanin bakim:img-icecr
Klip yapan arkadaslardan bir ricam olacak (sibel Candan)
Cakmak Cakmak Gozleri isimli Parcayi Kadim ezosuna soylerse super olur.(tabiki forumdaki arkadaslarda onaylarsa):img-wink:
Sevgilerimle
Günaydınnn...
Burdayız işte söğütçüm valla endişe etmesin kimse 5. kata hep bareber yerleşiriz ikişerli üçerli gruplar halinde odalara sığışırız sorun yok...
Bu arada çakmak çakmak şarkısı hakikaten uyuyor herkes de ona klip istiyor sanırım filinta da istemişti ama şarkı fazla hareketli fazla görüntü lazım bir süre sonra mümkünse ikilimizin görüntüleri biraz daha fazlalaşınca mutlaka yaparız...
Ceva bende ona benzettim. Jaws'ın kuyruğunun göründüğü anda başlardı bu müzik yanlış hatırlamıyorsam:icon_whis:)
Söğüt Ezo ve Kadim arasında ki duygu ve his ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi tebrik ediyorum seni:img-wink:
sinope canım kardaşımmmm:icon_sorr
ben pelin-ceden özel istek bilem yapmıştım iki hafta önce çakmak çakmak şarkısı ile klip yapsın diye ama beni unuttu önce bir vurgun bu sevdaya yapmış:icon_sorr
ama klip yapmasını bilen herkesden rica ediyorum bu şarkı sözleri ile bizimkilere tam uyar
özel not:çok sevgili sycamore :icon_whis seninde üstün bilgilerinle klip yapacağına eminim..:img-hyste:img-hystebiliyosun biz cahalız biraz :img-hyste:img-icecr
bu arada yılan süreyya bu bölüm gözükmedi ya ;valla yokluğunu arayan olmamıştır..dahada gözükmesin..bide feray da gözükmesin diyecem ama ayça mutlugil'i seviyorum..berrak berrak deyip durması sinir ediyor napayım:icon_whis
asia cığım canım benim turuncu larda pek bi yakışmış hangi bölümün sorumlususun ...buraları ihmal etme bak yorumlarını bekliyoruz..çok öpüldün şekercim:img-icecr
Hani Kadim'in, gitmek isteyen Ezo'ya şart mı? dediği, gözleriyle gitme ama sözleriyle Debbie açısından dediği sahne ve akabinde damarına bile isteye basarak "çok sevgili bir arkadaşının seni beklediğini söyledim" dediğindeki meydan okuyuşa gelmeyen Ezo'ya giderken "size de kolay gelsin" dediği, tam çıkarken Ezo'nun dönüp baktığı işte o sahne var ya o sahne..arkasından baka kalıyor ya..ay ben ne soracaktım konu nereye gitti :)
İşte o sahnenin devamında Kadim, yine Debbie yi kucağına alıp odaya götürürken mırıldandığı müzik Jaws filminin müziği mi? Bana mı öyle geldi.
Cevacigim Gunaydinlar
Ahh bacim o sahneyi hatirlatma bana:img-yes:
Kadim hot hotu Ezoya Sartmi?
deyipte gozleri ve yuregiylede ne olur bugun bizi birakma dedigi o sahne yokmu?:img-in_lo
Pesinede debby cigi bahane etmesi(kulahimiza anlat hot hot sovalye o numarayi):img-icecr
Ezomuzda hem gitti,giderkende hot hot son hamlesini yaparak (tabi artik gidiyor ezo,yapacak bir sey yok, bari 2 kelime laf kakitayimda,benim nasil canim aciyorsa,oda gittigi yerde huzur bulamasin diye dusunmesi yokmuydu( ahh hot hoy kadim ahh diyorum:)))
Bugun ozet gelir insallah
Fragmanci basimiz yine Insallah kirpik bir ozeti bize kaptirmaya calismaz:img-pilot(yoksa forumcak biz onu kirpacagiz,sogutumun cim makasiyla hemide):happy0064
Sevgilerimle
sinope canım kardaşımmmm:icon_sorr
ben pelin-ceden özel istek bilem yapmıştım iki hafta önce çakmak çakmak şarkısı ile klip yapsın diye ama beni unuttu önce bir vurgun bu sevdaya yapmış:icon_sorr
bu arada yılan süreyya bu bölüm gözükmedi ya ;valla yokluğunu arayan olmamıştır..dahada gözükmesin..bide feray da gözükmesin diyecem ama ayça mutlugil'i seviyorum..berrak berrak deyip durması sinir ediyor napayım:icon_whis
Filinta valla unutmadım ama biraz daha ikili görüntülerinin çoğalmasını bekliyorum mutlaka yapıcam. Ama bende diğer arkadaşlardan bekliyorum yeni klipler...
Bende aramadım yılan Süreyya'yı sesi bile yetti zaten bu hafta mümkünse gelmesin onun için tek dileğin Deli EFE şerife'nin bir 10 bölüm kendisine sarılması:img-pilot
Özet hala gelmedi galiba. Bu hafta özeti her kim yazıyorsa 2 satırı da yazmaya üşendi herhalde. Veya biz anlamayalım diye şifreli cümleler arıyor. Özet vermekten korkuyorlar bütün bölümü çözeriz diye herhalde. Ne yaparlarsa yapsınlar yıldırımazlar çözeriz biz yani siz ben pek yazamıyorum. Sadece okuyorum ama hepinizin konuyu çözmek konusundaki kabileyetinizi biliyorum. Fragman konusunda hiç ümitlenmiyorum. Çünkü cumartesinden önce kesinlikle çıkmayacağını biliyorum.
Ay nasıl güzel anlatmışsın :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Bendeki balık hafıza ile hatırlamam mümkün değil :icon_whis zaten üç beş tekrardan sonra bölümü eksiksiz hatırlıyorum
bak şimdi merak etttim o sahne malum siteye eklendi mi nedir durum ??
|