Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 3)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
9
10
harikasın,
seni kutluyorum evet işin bu tarafını neden düşünemedikki:img-hyste
tabiki çok kuvvetli bir ihtimal,
iş bitince evli evine köylü köyüne döner, yakın görüşme için geçerli bahaneleri kalmaz . yani uzaklaşma dedikleri duygusal anlamda değildir.
ama
kadim belki şu turizm teşvik kredisinin peşine bizzat kendisi düşecektir..işle güçle boğuşmaktan ezoya sataşmaya fırsat bulamayacaktır..:img-hyste
çok pozitif bir düşünce ama bu kadar basit olmamalı kadım kesın ezonun ne sakladıgını ögrenır ve onunda guvenılmez oldugunu dusunur ve herzamankı sınırıyle ezonun damarına basar.yada herhangı bır sebeb dolayısıylalada mısal dr emreyle ezo bır yere gıtmıs olduklarını gorur kızar ve ezoya onun cok sınırlenecegı bısı soler ezoda ona bısı soler araları bozulur bu bozukluk bı kac bolum surer ama sanmamkı bu bolum kadımın sırrını ezonun bıldıgı ortaya cıkmayak ama nedım ezoyu kadımden uzaklastırmak ısteyebılır nede olsa ezo bır tehdıt ve kadımın cevresınde debı gıdıo galıba ondan soz edılmemis
bana biraz ümit lazım sağol canımıniçi :img-angel
şimdi o acı çekerken biz nolucaz bilmiyim artık :img-cray: tabi dediğin gibi teselli etmek isteyenler kesin olacaktır yeni bi seferberlik başlar ben teselli edicem walla olmaz ben ben ben :img-hyste:img-hyste aman onlar mutlu olsunlar da biz teselli etmeyelim mümkünse
ay yazık ama alıştılar birbirlerine şimdi uzak uzak nasıl öksüz gibi kalacaklar :icon_sorr
ben teselli meselli etmem..
bu konuda asia ile aynı görüşteyim
sürüm sürüm sürünsün..
acı macı ne varsa, ne çekecekse çeksin..
keremle mecnun, kolayına mı kerem oldu, mecnun oldu..
kadimde aşkın keskin kılıcını boynunda hissetsin biraz..
(acaba bütün acıları biz neden erkeklere çektirmek isteriz ki..hıı bir fikri olan var mı bu konuda)
özlesin ezoyu...
ezonun hayatındaki anlamını yüreğinde kapladığı yeri öğrensin. anlasın. kabul etsin
bu rada güzel gözlü ezomuz ne yapsın
mutfakta yemek yapsın
evde temizlik yapsın
emre ile ders çalışsın
emre ile kahvaltılara gitsin
emrenin iş yerine ziyarete gitsin
emre ile yürüyüşe çıksın
veee kadim bunları adım adım takip etsin
...................................
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
hewal seni bekleyen arkadaşların var, biliyorsun değil mi
ben teselli meselli etmem..
bu konuda asia ile aynı görüşteyim
sürüm sürüm sürünsün..
acı macı ne varsa, ne çekecekse çeksin..
keremle mecnun, kolayına mı kerem oldu, mecnun oldu..
kadimde aşkın keskin kılıcını boynunda hissetsin biraz..
(acaba bütün acıları biz neden erkeklere çektirmek isteriz ki..hıı bir fikri olan var mı bu konuda)
özlesin ezoyu...
ezonun hayatındaki anlamını yüreğinde kapladığı yeri öğrensin. anlasın. kabul etsin
bu rada güzel gözlü ezomuz ne yapsın
mutfakta yemek yapsın
evde temizlik yapsın
emre ile ders çalışsın
emre ile kahvaltılara gitsin
emrenin iş yerine ziyarete gitsin
emre ile yürüyüşe çıksın
veee kadim bunları adım adım takip etsin
...................................
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
çok acımasızsın madem sen teselli etmiyorsun biz yaparız KADİMimizi teselli ederiz:img-in_losaten senin başka işlerin var daha özetçi amca nedim süreyya meryem sırada bekliyor traş için:img-hyste
Hadi bunları söylemeye dilin varıyor,elin nasıl basıyor o tuşlara.Nasıl bu kadar acımasız olabiliyorsun.Kadimi düşünmüyorsan beni düşün bari.Bu kadar acıdan sonra Kadim ölür benim halim nice olur.:img-blush:img-blush
Demişsin ya erkeklere neden acı çektirmek isteriz diye.Bence;hayatımızdaki en büyük acıları yaşatanlar erkeklerdir.Aşk acısı denen acı herhalde acıların en şiddetlisini getirir.Derler ya ayrılık ölümden beter diye...İşte bu yüzden ilk acıyı yaşadıktan sonra hayata gardımızı alarak devam ederiz.Daha sonrada yaşamımıza giren tüm erkeklere (her anlamda aşık,arkadaş) bunlardan aldığımız dersler doğrultusunda davranır,hiçbir zaman tam olarak güvenemeyiz,az ilgi gösterse ilgisiz çok ilgilense beni aldatıyormusun deriz.
Demekki nedir;çekmek erkeklerin kaderidir :img-wink::img-wink:
Hewalim artık dön...
harika özetlemiş söğlediklerinin altına imzami atarım :good:asla erkeklere güvenmemek lazım ama kadimcim farklı o birtane:img-in_lo:img-in_lo
Hadi bunları söylemeye dilin varıyor,elin nasıl basıyor o tuşlara.Nasıl bu kadar acımasız olabiliyorsun.Kadimi düşünmüyorsan beni düşün bari.Bu kadar acıdan sonra Kadim ölür benim halim nice olur.:img-blush:img-blush
Demişsin ya erkeklere neden acı çektirmek isteriz diye.Bence;hayatımızdaki en büyük acıları yaşatanlar erkeklerdir.Aşk acısı denen acı herhalde acıların en şiddetlisini getirir.Derler ya ayrılık ölümden beter diye...İşte bu yüzden ilk acıyı yaşadıktan sonra hayata gardımızı alarak devam ederiz.Daha sonrada yaşamımıza giren tüm erkeklere (her anlamda aşık,arkadaş) bunlardan aldığımız dersler doğrultusunda davranır,hiçbir zaman tam olarak güvenemeyiz,az ilgi gösterse ilgisiz çok ilgilense beni aldatıyormusun deriz.
Demekki nedir;çekmek erkeklerin kaderidir :img-wink::img-wink:
Hewalim artık dön...
şimdi nedir?
şekil A da görüldüğü üzere, senin gibi konuya balıklama atlayan canım arkadaşlarım çok olacaktır olmasına da ama kabak kadimimin başında patlayacak.:img-hyste:img-hyste
peki biz ne yapacağız bu durumda;
emre ile ezoya yeni eylem planları hazırlayacağız..
meselaaaa
kadimin sevdiği ne varsa,
ezo ile emre beraber yapabilirler :img-hyste
tabiii JAWS kadim peşlerinde adım adım
kadimin sevdiği istanbulun güzide mekanlarına gidebilirler
kadimin sevdiği yemekleri ezo kendi elleri ile pişirir, emreye yedirir..
emre ezoya böyle gayet hoş spor kıyafetler alır..
alırken ezo yanında olur
neşeli neşeli güler, şakalaşırlar..
balık avlamayı öğretir emre ezoyaaa
balıklar kovaya düşer geri kaçar ezo balığın peşinden koşar, emre ezoyu yakalar, kadim herşeye kenardan bakar:img-hyste:img-hyste
oooooooooyyyyyyy yeter bu kadar fenalık geçiricem gülmekten :img-hyste:img-hyste:img-hyste
hewal sen biliyorsun
gülendam83 19-10-07, 18:10 söğüt beni çok güldürdün gerçekten.. :img-hyste
valla bu uzaklaşma olayı bence mesafe değil. zaten mesafe olması beni sıkar.. çünkü birbirlerine ne yaparlarsa yapsınlar ne derlerse desinler onları birlikte görmek değilmi hepimizin ortak dileği..
o güzel anlamlı bakışları izleyebilmek değilmi isteğimiz..:img-blush
özetten yorum yapmak yada tahminde bulunmak için yeterli bişey çıkmadı ama benim umudum fragmandan yana..
sadece şunu söyliyeyim.. kadim ezoya güveniyor ve bunu doktoruna söylüyor.. bu kadim için büyük bir ilerleme.. inşallah bu uzaklaşma güven sarsılması demek değildir..
e kolayın sitesinde dizimiz cumartesi 20:00 gözüküyor. Ama öyle olması mümkün değil. Cumartesi buzda dans var. Normalde e kolay bu konularda hiç hata yapmazdı. Şaşırdım doğrusu:img-pilot
yani nedir? onlarda dizimizin yayınlanmasını bizim kadar istiyolar:icon_whis:happy0064
ya bu uzaklaşma işi iyi bile olabilir, yani aradaki sorun çözülünce eskisinden daha yakın olabilirler:love09: (hoş tabi eskisine yakın demek mümkün mü orası tartışılır:icon_whis)
ya ben bu akşam sotaya yatıyorum beyaz showu ızlerken arada showada bakıcam yanı gece ikiye kadar ayaktayım.görürsem yazarım sıze hemen yetıstırırım gercık ılk reklam muzıklı oluyo karısık oluyo ınsallah gene ezomu gozu yaslı gormem gece ruyalarıma gırer salıya kadar neden bu kız aglıyo dıye dusunurum.ah ah bu kızn erkeklerden cektıgı nedır yahu guzellık basa bela
dezdalinda 19-10-07, 20:47 herkese kocaman bir merhaba:)
sonunda...sonunda...
üye alımı devam ediyor...
üye olabildim sonunda:happy0064
burayı baya uzun zamandan beri takip ediyorum...üye olmak istedim ama üye alımı durdurulmuştu...girer bakardım hep.bu gün de bakayım dedim...aaa ne göreyim benden bilgilerimi istiyor...sonunda üye olabilicem...
ne diyebilirimki...ezo gelin harika..sizler harikasınız...dopdolu bir foruma düşmüşüm kısaca...tabi takip etmek güzeldi..ama yazmak ayrı bir güzeldir herhalde...
şimdi ben ne zaman başladım ezo gelin manyaklığına??
ilk sezonda ben de takip etmiyordum...yeni sezonu da başından beri seyretmemiştim..işte bir gün tv de gördüm...yanlış hatırlamıyorsam tv de ilk gördüğüm hani otele fotoğrafçılar geliyor..ezo da kadim'le nedim'e yanlarındaki kadimin fotoğrafçı arkadaşına servis yapmaya geliyordu..fotoğrafçı diyodu ne güzel gözler falan diye...işte o bölümdü...konu baya değişikti...ne olmuştu bu ezo gelin'e???aman iyiki de olmuş iyiki de olmuş...sonra bu dizinin yine bir bölümünü oturup seyrettim ve çok sevmeye başladım...hele bir de SERHAT TUTUMLUER varsa o dizide...seyredilmezmi sayın seyirciler seyredilmez mi???:img-in_lo
el vicdana lütfen yani:img-in_lo
işte sonracıma ben kaçırdığım bölümleri int.seyretmeye başladım..hasta oldum hasta...ve bir daha da onu seyretmekten vazgeçmedim...
çok güzel..çok güzel...taa ilk sezonun başından beri her bölümle ilgili yorumlarımı yazabilseydim işte ama kısmet bugüneymiş...daha önümüzde çok bölüm var ne de olsa:happy0064
ama eski bölümlerle ilgili şunları söyleyebilirim...
öncelikle kadim karakteri çok hoşuma gitmişti...zaten serhat tutumluer bambaşka bir oyuncu..onla ilgili yorumlarda genellikle''çok güzel bakıyor...aşık olmak bir adama bu kadar mı yakışır... mimikleri süper''tarzında yazılarla karşılaşıyorum...ve ben de bunlara harfi harfiyen katılıyorum tabiki...katılmayan ölsün:img-icecr
ve tabi bir de ezo-kadim atışmaları laf sokmaları...aman Allah'ım..nasıl güzel nasıl eğlenceli...bir ömür boyu didişmeye devam edebilirlerdi razıyım...
kadimim kıskançlıkları ayrı bir güzeldi...bir adam bu kadar mı güzel kıskanır:img-icecr:img-icecr...ve kadim ezoyu bir ömür kıskanabilir ona da razıyım:img-yes
kutsal usatam süper süper...zeki çok şeker...çok tatlılar...
berrak meselesi...derin yaralar saklı birilerinin kalbinde:icon_whisne diyebilirmki...
ve nedim kalleşi:icon_evil..valla biraz sert oldu ama öyle...yok hoş çocuk iyi çocuk abisi gibi değil çok sıcakkanlı cana yakın blablablabla....hepsi palavra...yaptığı adiliği süreyya'dan öğrendiğimde elim ağzımda kalakalmıştım...''nasıl ya!!!'' diyorsun...insanın içi almıyor....
debby...şeker kız..ezo ve kadimi birbirine yaklaştıran tapılası varlık:P
ben artık gitmesini istiyorum ama..ezomuzla kadimimizi artık yalnız görelim canım olmuyor böyle...:img-cool2
tabi bir de senaryoları okuyorum...çok güzel yazmışsınız arkadaşlar hepinizin yüreğine sağlık...
ben de artık burdayım...artık bende sizlerle beraber salıları zevkle bekliycem...
ehh amma yazdım..yeter yahu...
haydaaaaaaaa niye açıldı şimdi bunalrın araları??? süt liman gdiyodu herşey noliyy yaw...benim aklımdan şey geçiyor ezo belki duydukalrını söyler kadime o da inanmayıp bilip bilmeden kardeşimi suçluyosun diye yine höt hötlüğü tutar araalrı açılır..ya da emre filan yüzünden açılır bilemiyorum.
Merhaba Ezo Gelin dizisinin birbirinden yetenekli forum arkadaşları
Bende aranıza yeni katılanlardanım. Uzun zamandır forumu ve sizin güzel yorumlarınızı takip ediyorum. Tek kelimeyle süpersiniz. O kadar güzel yorumlar yapıyor ve senaryolar yazıyorsunuz ki diziyi tekrar izlemiş gibi oluyorum yada senaryoların gerçek olduğunu düşünmeye başlıyorum. Sizi görmesemde çok kanım kaynadı diyebilirim. Bende izninizle arasıra yorumlarınıza katılmak isterim. Özellikle Asia, Ceva, Sinope, Arımaya, Sude, Gülendam, Pelin-ce (aklımda kalan isimler) süpersiniz. Güzel yorumlarınızın devamını diliyorum. Birde şunu söylemek istedim. Bu forumdan başka birçok foruma girdim ama hiç tat yok. İnanın bu forum 1 numara. Tabi size bu ilhamı veren 2 oyuncuyuda unutmayalım. Serhat Tutumluer ve Nurgül Yeşilçay. Ben Ezo Gelin dizisini ilk başladığı günden itibarn izliyorum. İlk sezonun son iki bölümünü izlemedim ama neyse. İzlememin sebebi Nurgül ün oyunculuğunu çok beğenmemdi. Özellikle Eğreti Gelin filminde hem oyunculuğu ile hem de güzelliği ile beni kendine hyran bıraktı. Birde onun doğallığını çok seviyorum. Yapay değil diğerleri gibi. Neyse Serhat beyide ilk Sahra da görmüş ve etkilenmiştim. ama Sahra da bence rol arkadaşı seçimi yanlıştı. Bu onunla ilgili değil zaten. Belki başka biriyle oynasa o dizi daha çok tutardı gibi geliyor bana. Gelelim Ezo Gelin dizisine ilk sezon herkesinde dediği gibi Nurgül ün iyi oyunculuğu sayesinde fena geçmedi. Ben Erkan Sever i zaten Nurgül e bir partner olarak en başından beri kabullenemedim. Ama bu sezon birde ne göreyim Serhat Tutumluer gibi iyi oyuncu yakışıklı ve karizmtik bir adama diziye girmiş. O kadar mutlu oldumki. Ezo Gelin dizisinden başka diziyi düşünemez oldum. Bende sizin gibi salıyı zor getiriyorum. Aynı bölümleri tekrar tekrar izliyorum. Ama sizin bu güzel yorumlrınız sayesinde biraz sabredebiliyorum. Neyse çok uzattım galiba. Galib değil öyle :img-yes:
Herkese çok selamlar...
sevgili dezdalinda öncelikle foruma hosgeldiniz
herkes senin gibi yani bir kismi yeni sezonda diziye serhat tutumluer girdikten sonra seyretmeye baslamis...
ve bu eminim her gecen gün daha da artacaktir....
bu foruma her gecen gün sizler gibi yeni üyelerin geldigini görmek, forumu canli tutmak adina yapilan ve asla siniri asmayan yorumlari okumak onlarla nesenlenmek ve birbirimizle kaynasmak bu forumun güzelliklerinden ...baska bir yerde böyle ortam var mi bilmiyorum ama ben burada olmaktan kendi adima cok ama cok mutluyum...
sen yeter ki yaz yorumlarini eksik etme biz zevkle senin yorumlarini okuyacagimizdan emin olabilirsin...
Bende aranıza yeni katılanlardanım. Uzun zamandır forumu ve sizin güzel yorumlarınızı takip ediyorum. Tek kelimeyle süpersiniz. O kadar güzel yorumlar yapıyor ve senaryolar yazıyorsunuz ki diziyi tekrar izlemiş gibi oluyorum yada senaryoların gerçek olduğunu düşünmeye başlıyorum. Sizi görmesemde çok kanım kaynadı diyebilirim. Bende izninizle arasıra yorumlarınıza katılmak isterim. Özellikle Asia, Ceva, Sinope, Arımaya, Sude, Gülendam, Pelin-ce (aklımda kalan isimler) süpersiniz. Güzel yorumlarınızın devamını diliyorum. Birde şunu söylemek istedim. Bu forumdan başka birçok foruma girdim ama hiç tat yok. İnanın bu forum 1 numara. Tabi size bu ilhamı veren 2 oyuncuyuda unutmayalım. Serhat Tutumluer ve Nurgül Yeşilçay. Ben Ezo Gelin dizisini ilk başladığı günden itibarn izliyorum. İlk sezonun son iki bölümünü izlemedim ama neyse. İzlememin sebebi Nurgül ün oyunculuğunu çok beğenmemdi. Özellikle Eğreti Gelin filminde hem oyunculuğu ile hem de güzelliği ile beni kendine hyran bıraktı. Birde onun doğallığını çok seviyorum. Yapay değil diğerleri gibi. Neyse Serhat beyide ilk Sahra da görmüş ve etkilenmiştim. ama Sahra da bence rol arkadaşı seçimi yanlıştı. Bu onunla ilgili değil zaten. Belki başka biriyle oynasa o dizi daha çok tutardı gibi geliyor bana. Gelelim Ezo Gelin dizisine ilk sezon herkesinde dediği gibi Nurgül ün iyi oyunculuğu sayesinde fena geçmedi. Ben Erkan Sever i zaten Nurgül e bir partner olarak en başından beri kabullenemedim. Ama bu sezon birde ne göreyim Serhat Tutumluer gibi iyi oyuncu yakışıklı ve karizmtik bir adama diziye girmiş. O kadar mutlu oldumki. Ezo Gelin dizisinden başka diziyi düşünemez oldum. Bende sizin gibi salıyı zor getiriyorum. Aynı bölümleri tekrar tekrar izliyorum. Ama sizin bu güzel yorumlrınız sayesinde biraz sabredebiliyorum. Neyse çok uzattım galiba. Galib değil öyle :img-yes:
Herkese çok selamlar...
sevgili gökgöz sende aramiza hosgeldin....sende eski sezon takipcilerindenmissin .ama simdi bu yeni sezonla beraber dizi kadar forum da simdi daha renkli ve güzel ...
oyunculuk dedin mi ezo gelin tüm diziler içinde başrolleri en sağlam dizi...tüm yeni ya da devam eden dizlere bakın en iyilerine bakın ya abi hepsinde başrolde bir bilemedin iki hatta tüm başrolleirn çürük olduğu diziler bile var..örnk vericem ayıp olmazsa arkasındayım ... ama modlar karşılaştırmayın dicek.nedir...olmayacaktır... neyse şu an altına imzamı atarım nurgül ve serhat kadar yetenekli uyumlu bir çift yok hele ki böyle bi ortalama bi dizide biliyoruz ezo kadim aşkını seviyoruz ama eksikler var buna rağmen inanılmazlar her sahenede...serhat bi bakışı bi mimiğiyle tüm sahneyi güçlendirebiliyo.nurgül kendisiyle kel alaka bi rolde her oyuncunun harcı olamayacak anadolu kadınını sanki gerçekten öyleymiş gibi o kadar temiz ve doğal oynuyo ki ...eğreti gelini anlat istanbulı ademin trenlerini izleyenler bilir alakası yok birinin biriyle tüm vucuduyla tonlamalarıyla ifadeleriyle bambaşka bi karakter yaratıyo ve hiç bi saniye onun rol olduğunu hissettirmiyo bunun dahası yok.daha iyisini bu şartlarda nurgülden başkası da yapamazdı heralde. serhatla paslaşmaları çok hoşuma gidiyo.tiyatroda olsalar ancak bu kaadr doğaçlama şansşları olurdu.çok doğallar
şu yönetmen kamerayı daha gerçekçi kullansa normal hayat gibi olsa oyunculuklar bu kaadr gerçekçiyken yönetmenlik sırıtıyo bazen:icon_whis
Sayfamız gün geçtikçe daha çok renkleniyor. Yeni arkadaşlarımız gelmiş. Hoşgeldiniz dezdalinda ve Gökgöz yorumlarınızın devamını da bekleriz.
Sahracı, Ezo'nun ihaneti söyleyeceğini ve Kadim'in buna tepki vereceğini yazmışsın ama bu pek olası görünmüyor. Kardeşi tarafında ihanetlerin en büyüğünü yaşamış olan Kadim, sözüne bu kadar güvendiği Ezo'ya o şekilde tepki vermez.
Loca bye
Herkese çok selamlar...
Iyi geceler Ezo&Gadim severler
Aramiza yeni arkadaslar gelmisler,hos gelmisler sefalar getimisler.Burasi kadar eglenceli bir forum,bu kadar simsicak insanlari bir araya toplayip,birbirine kenetleyen Ezo gelin Dizisine ve oyuncularina sonsuz tskler.:good:
Gokgoz,Dezdalinda sizleri aramizda gormek,sizlerin yorumlarinda okumak bizlere keyif verecektir.:img-yes:
Tekrardan aramiza hos geldiniz:img-wink:
Sevgilerimle
bu show tv izleyicisinin dört gözle ezo gelin fragmanini bekledigini nasilda biliyor...olamaz böyle birsey yaklasik 4 saatten beri show tv basindayim.. persembe gününe kadar cikacak programlari ,dizi fragmanlarini verdi ama bir sali yok nedense ...
maksat ya cikarsa ümidiyle bizleri ekran basina kilitlemek...
ben bunu bir b.i.m de yasamistim birde simdi ezo gelinde yasiyorum...
dezdalinda 19-10-07, 23:46 çok çok saolun arkadaşlar hoşbuldum:img-wink:
safinaz gerçekten çok doğru yazmışsın..kesinlikle aynı fikirdeyim..başrollerimiz çok güçlü ve birçok dizinin başrol oyuncularını ezip geçebilcek nitelikteler...örn dizi konusu güzel olabilir ama başroldeki oyuncuyu beğenmemişsm ben o diziyi seyredeceğimi zannetmiyorum...ama bu dizi bambaşka...nurgül canımın içi nasıl da güzel onuyor...nasıl da güzel havasını yaşattırıyor...asıl oyunculuk budur...serhata zaten ne diyebilirim...yakında adama tapınma aini düzenleyeceğiz nerdeyse forumcak:img-in_lo:img-icecr
ve ben bu iki değerli ve yetenekli oyuncumuzu yine aynı dizide ve bambaşka rollerde görmek isterim...bu olmasa bile serhat'ı bu diziden sonra yine çok güzel bir dizide izlemek isterim...her rolün hakkından gelir onlar..şeker şeyler:img-icecr
Sahracı, Ezo'nun ihaneti söyleyeceğini ve Kadim'in buna tepki vereceğini yazmışsın ama bu pek olası görünmüyor. Kardeşi tarafında ihanetlerin en büyüğünü yaşamış olan Kadim, sözüne bu kadar güvendiği Ezo'ya o şekilde tepki vermez.
Loca bye[/QUOTE]
Cevacigim
Ezo
Gadime soylemez,bizim bildigimiz ezo ise(ki ezo terazisinde olcer,tartar,bicer ama Nedim kara kedisini gidipte anlatmaz)Seninle ayni seyleri dusunuyoruz:img-wink:
Gadim zaten kardesinin onu sirtindan vurdugunu biliyor,ezo susup konusmasa bile Gadim hot hotu Ezonun gozlerinden bir seylerin oldugunu kesin anlayacaktir.Iste o zaman Gadim hot hotumuz ezoyu konusturmak icin elinden geleni yapacak,ammavelakin yine ezo konusmayacaktir.Gadimde o yuzden ezoya kirilacaktir.
Sevgilerimle
dezdalinda ve gökgöz aramıza hoşgeldiniz efem:img-wink:
Valla aynen hem ShowTurk hemde Show'u sürekli dolaşıyorum ama yok yok...
Fragmandan en ufak bir iz yok. Neredeyse diğer tüm dizilerin verildi ama salı yok içlerinde:icon_evil:icon_evil:icon_evil
Cevacigim
Ezo
Gadime soylemez,bizim bildigimiz ezo ise(ki ezo terazisinde olcer,tartar,bicer ama Nedim kara kedisini gidipte anlatmaz)Seninle ayni seyleri dusunuyoruz
Gadim zaten kardesinin onu sirtindan vurdugunu biliyor,ezo susup konusmasa bile Gadim hot hotu Ezonun gozlerinden bir seylerin oldugunu kesin anlayacaktir.Iste o zaman Gadim hot hotumuz ezoyu konusturmak icin elinden geleni yapacak,ammavelakin yine ezo konusmayacaktir.Gadimde o yuzden ezoya kirilacaktir.
Sevgilerimle
İkinizede katılıyorum...
Kesinlikle Ezo söylememek için çaba sarfedicek hatta Kadim'den uzaklaşacak sırrını saklamak adına ama Kadim'de uğraşacak Ezô'nun ağzından laf alabilmek için ve bu yüzden aralarında bir sürtüşmede olabilir...
Bende özendim bende selam ederim:)
Locabye
dezdalinda 19-10-07, 23:56 hoşbulduk pelincim saol:good:
valla olaylar çatallaşıyor yavaştan hadi hayırlısı...
kadim elbette bir şeyler olduğunu anlayacaktır...
ama ezonun bu bölümde birşey söyleyeceğini zannetmiyorum:icon_whis
aslında nurgül hani bir röportajında söylemişti ''aşktan başka şeylerde olucak'' diye sanırım bunun gibi birşeydi...aşk dışında da birçok şey geçebilir aralarında..belki bir gün ezo'ya herşeyi anlatabilir...kendini buna hazırlayabilir...ve aksine soğuk rüzgarlar da esebiir...ama bildiğim birşey varsa aralarında her ne yaşanırsa yaşansın biz bunları zevkle seyredicez:img-icecr
kadimin doktora anlatıcaklarını da merak ediyorum..acaba nasıl bahsedicek ezo'dan...belki de isim vermez ama...
şu fragman bir çıksa:icon_sorr
yavs bu dizi ekibinden burayı okuyan vardır bence.biz şimdi isteklerimizi yazsak ortak olanlara bi el atılsa
mesela
1.ezonun kafasındaki örtü çıksın ...özellikle bağlama stili hepimizi kanser ettik( evetttttttt diyin)kıyafetleri zaten yeterince kötü bi de tepesine düğüm attırıyo ...kezbanlık süresi çok uzamadımı:icon_whis
2.özet niye her dizi özeti gbii paragraflardan değilde bi kaç harften oluşuyo...(gülmeyin:img-wink:...acınacak haldeyiz:icon_whis):img-pilot
3.meryem ve nurdan oluşan sahneler niye bu kadar uzun . ve neden bunlar ne ezoyla ne de kadimle bu kadar alakasız ilerliyo.
4.azcık daha ROMANTİZM lütfen
5 bu son ya jenerik muziği daha doğrusu szöleri çok basit onun yerine aynanın ezo gelin şarkısı olsaymış çok daha hoşmuş
bunun dışında ben gyet memnunum
hadi dökülün millet
yavs bu dizi ekibinden burayı okuyan vardır bence.biz şimdi isteklerimizi yazsak ortak olanlara bi el atılsa
mesela
1.ezonun kafasındaki örtü çıksın ...özellikle bağlama stili hepimizi kanser ettik( evetttttttt diyin)kıyafetleri zaten yeterince kötü bi de tepesine düğüm attırıyo ...kezbanlık süresi çok uzamadımı:icon_whis
2.özet niye her dizi özeti gbii paragraflardan değilde bi kaç harften oluşuyo...(gülmeyin:img-wink:...acınacak haldeyiz:icon_whis):img-pilot
3.meryem ve nurdan oluşan sahneler niye bu kadar uzun . ve neden bunlar ne ezoyla ne de kadimle bu kadar alakasız ilerliyo.
4.azcık daha ROMANTİZM lütfen
5 bu son ya jenerik muziği daha doğrusu szöleri çok basit onun yerine aynanın ezo gelin şarkısı olsaymış çok daha hoşmuş
bunun dışında ben gyet memnunum
hadi dökülün millet
Safinaz canım uzun özet özet dedik gelen şey neye benziyor belli değil üstelik hiç iç açıcıda değil ve fragmanda hala yok bence teker teker isteyelimde ürkmesinler:img-pilot
Şu Meryem bir iyilik yapıp Ezo kızı bir kuaföre götürse fena mı olur?:img-wink:
Lütfen! Ezo'nun başında ki düğümcük çözülsün...
dezdalinda 20-10-07, 00:08 sahiden çok rahatsız edici şeyler var:icon_whis
ezonun başındakini ayakkabılarını ve çantasını sev-mi-yo-rum...bitanecim canımın içi ezom yine aynı ezo ama bari bunlar değişse yahu...
ben de katılıyorum özet olayına..yani bazı dizilere kompozüsyon gibi özet koyuyorlar bizimki mübarek bilgi mesajı gibi(aklıma nerden geldiyse bu benzetme töbe töbe):img-icecr...duyun sesimizi...
son bölümde ikili arasında biraz daha yumuşama gördük..ama onların höt höt hallerini de seviyorum...
biliyorum kötüyüm ama hep gül hep gül olmazki canım...tabi üzüntüler de olucaktır..muhakkak bir şeyler olur..çok da iyi olur heyecan tat fazlalaşır.. ben onlarında zevkle izliycem..ne olursa zevkle izlenir yani...
bir de şu bölümde debby gitsin mümkünse...kadim onun yanında böyle lolipop gibi oldu ama biraz ezo-kadim ikilisini yalnız bırakalım dimi ama...
ben de son bölümde diğer nuruymuş ballı ağasıymış meryemiymiş sahnelerinin çokluğundan rahatsız oldum...kesip kesip durmasınlar ikilimizi...
bir de jenerik müziği aslında fena değil...hoş bir tınısı var..güzel olmuş yani..sözleri de güzel..ama belki daha çarpıcı olabilir:happy0064
Nihayet üye olabildim ya.. Bende bu sezon ezo gelini takip etmeye başlayanlardanım. Yorumlarınızı zevkle okuyorum. Valla o kadar güzel şeyler yazıyorsunuzki her akşam okuldan sonra muhakkak siteye girip okuyorum. Arkadaşlar benide aranıza kabul ederseniz çok memnun olurum..
Malesef bu kısacık özetten birşeyler türetmeye çalışıyorum.. Tabiki sizin kadar başarılı olamam..
Aklıma ilk gelen sebep ezonun elçin anneyi yalnız bırakmamak için otelden ayrılıp evde kalmaya başlaması olabilir ve debbie bu bölümde gitmemiş olursa kadiminde dediği gibi annesi yok ama yanında ezo var. Ezo debbieyide yanında götürebilir. Kadim bir yandan nedimle öbür yandan kredi ve izin işleriyle uğraşırken ister istemez birbirlerini göremeyebilirler diye düşünüyorum..
dezdalinda 20-10-07, 00:19 Nihayet üye olabildim ya.. Bende bu sezon ezo gelini takip etmeye başlayanlardanım. Yorumlarınızı zevkle okuyorum. Valla o kadar güzel şeyler yazıyorsunuzki her akşam okuldan sonra muhakkak siteye girip okuyorum. Arkadaşlar benide aranıza kabul ederseniz çok memnun olurum..
Malesef bu kısacık özetten birşeyler türetmeye çalışıyorum.. Tabiki sizin kadar başarılı olamam..
Aklıma ilk gelen sebep ezonun elçin anneyi yalnız bırakmamak için otelden ayrılıp evde kalmaya başlaması olabilir ve debbie bu bölümde gitmemiş olursa kadiminde dediği gibi annesi yok ama yanında ezo var. Ezo debbieyide yanında götürebilir. Kadim bir yandan nedimle öbür yandan kredi ve izin işleriyle uğraşırken ister istemez birbirlerini göremeyebilirler diye düşünüyorum..
sen de hoş geldin glance..hiç sorma ben de ancak üye oldum...keyili zaman geçirirsin umarım...zaten burası pek boş kalmıyor:happy0064
yaa şimdi sen öyle deyince sahiden de bunlar çok karşılaşmazlarsa vallahi hiç çekilmez ikilimizin az olduğu sahneler..ben hayal kırıklığına uğramak istemiyorum:icon_sorr dur bakalım fargmandan anlarız birşeyler:icon_sorr
sen de hoş geldin glance..hiç sorma ben de ancak üye oldum...keyili zaman geçirirsin umarım...zaten burası pek boş kalmıyor:happy0064
yaa şimdi sen öyle deyince sahiden de bunlar çok karşılaşmazlarsa vallahi hiç çekilmez ikilimizin az olduğu sahneler..ben hayal kırıklığına uğramak istemiyorum:icon_sorr dur bakalım fargmandan anlarız birşeyler:icon_sorr
Saol canım valla çekilmez haklısın bende onu düşünüyorum:icon_whis daha kötü bir uzaklaşma olayını düşünmek dahi istemiyorum daha tam olarak bir yakınlık sağlanamamışken kadimin ezoya yeni yeni duymaya başladığı güveni kaybetmesini istemiyorum o yüzden nedimle ilgili bir sebepten uzaklık olmasın
Oy oy oy gece bir vakti..
Yeni arkadaşlar, canlar katılmış aramıza...
dezdalinda,gökgöz,glance..
Hoşgeldiniz.. bizde sonradan geldik zaten arkadaşlar.. :)
pelinim.. dur be gülüm.. kokoş Nur götürsün Ezo'yu kuaföre.. :) yahu şu Meryem bir otursun kendi işlerini halletsin ablacım...
Maşallah İstanbul'a uyum süper.. araba derslerinden önce bir aklını kullanma klavuzu alsa ve okusa nasıl olur.. :))) tabii varsa..:img-hyste
Nedir: bakınız Ozo'ya.. Ballı ağa, ''dizlerine kapanmaya geldim.. Ezo hanım dediğinde..'' nasılda mahalleyi kolaçan ediyordu.. iffetli garibim.. ve de akıllı.. kanmıyor öyle gazozuna ilaç atarım.. cısss lık kötü şahsiyetlere..:img-yes:
Yahu böyle bir soru çeşidi varmıdır.. adama sorduğu şeye bak.. tövbe bismillah..
bana bak! sen o gece bana bir şey yaptın mı?!!!! hönnkk der kalırsınız işte böyle..
Aaa bakınız bu arada eğer Kadim Nedim ve Ezo'nun öğrendiği sır yüzünden Ozo'ma ters tepki gösterecekse.. feminist haklarımı asla helal etmem kendisine ona göre...
Al kardeşim eline sopayı vur abalıya... yermisin yemezmisin..
Buradan çıkarılacak sonuç, şudur: Kadim abi şu Nedim efendi zırtapozuna bir Osmanlı tokadı aşk ediver....
Sonra bizim foruma; ver coşkuyu, ver coşkuyu...:happy0064:happy0064
E birde Adana'nın yolları taştan... sen çıkardın beni beni baştan... patlat afilli afilli...
Kap götür Ozo'yu.. sahilllere mi artık?, dolunaylı gecelere mi? yeni camide güvercinlere yem mi atacaksınız mıç mıç.. yap işte bir şeyler...
Yürü Kadim abi kim tutar seni...
Bu gece ayrı bir şeniz efenim.. nedir? epeydir ekşi sözlüğe bakamamışız.. biricik doc.um Jack'im amanda pek tiye alınmış.. hem hoşuma gitti.. hemde şugarım.. şugarım.. dedim..
soluğu forumumda aldım..
Şimdi nedir: önce Jack meditasyonu... sonra gelsin yorumlar....:happy0064
pelinim.. dur be gülüm.. kokoş Nur götürsün Ezo'yu kuaföre.. :) yahu şu Meryem bir otursun kendi işlerini halletsin ablacım...
Maşallah İstanbul'a uyum süper.. araba derslerinden önce bir aklını kullanma klavuzu alsa ve okusa nasıl olur.. :))) tabii varsa..:img-hyste
Glance sende hoş geldin aramıza...
Asia ablacım doğru diyorsun da bu Nur Hanım'ın başı dertten kurtulmaz bizde Ezo'nun başında ki düğümcükten...
Nur artık bu olanlardan sonra Seyit'e dönme planları içerisindedir ki Ballı'ya laf getirmesin diye ama bizim saf Meryem nasıl olsa hiç bir derdi takmıyor baksana bari boş duracağına bir işe yarasın dimi ama:)
Özet amca bize kızmış anlaşılan derin darbe özetçik ten sonra fragman işinide ayarlayıp ipleri eline almış...
Nerdesin fragman...
Gel...Gel...Gel...
Not: Nedir! İlk amacımız Ezo'nun başında ki düğümcüğün çözülmesidir. Sayın yetkililer...
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :img-icecr sizin de sölediğiniz gibi bu forumun tadı başka burda başka yerlerde olmayan bir sıcaklık var burda olmayı çok seviyorum:img-in_lo:img-in_lo
biri fragmanı görmüştür diye umutlamiştim ama yayınlanmamiş :icon_sorrbende hemen pusuya yatıyorum akşama kadar show tv izlicem mutlaka yakalamam lazım bugün izlemesem çatlarım:icon_sorr
Nur eğer Ballıya laf gelir diye Seyite dönerse bence bu çok daha kötü olur.Çünkü genelde sonlarda sevenler birleşir,iyiler kazanır,kötüler kaybeder.O yüzden Nur zaten vukuatlı birde bu gel-gitleri olursa daha saçma oacaktır.Eğer derdi Ballıya fal gelmemesiyse yanından ayrılsın farklı bir yerde gizlensin,Seyite dönmesin.
Sycmore'cim bence Nur Seyit'e dönme planlarını ıkesinlikle yapacaktır ama Ballı buna izin vermez. Belki bu şekilde geri dönmez ama Nur'un Ballı sevgisini ön plana çıkartmak adına bu görüntüleri izleriz canım...
Herkese çok selamlar...
Sevgili gökgöz
aynen duygularıma tercüman olmuşsun. burdaki yorumları okumak o kadar zevkli ki pc başındaki halimi gören deliyim zanneder:icon_whis ve kesinlikle başka hiçbi forumda bu yok.
evet bugün yine fragman avındayım sabahtan akşama kadar show izleyecem bakalım inşallah şu özetten sonra dişe dokunur bişey olur..:img-wink: hadi hayırlısı..
gülendam83 20-10-07, 10:24 fragman hala gelmemiş ama bugün gelir bence.. özetten her zamanki gibi bişey çıkmadı ama fragmandan bişiler çıkar diye ümit ediyorum.. ezo ve kadimi özledim.. nurgül hanım bir programa katıldı serhat bey de katılsada izlesek.. o neden hiç bir programa konuk değilki..
Nedir: bakınız Ozo'ya.. Ballı ağa, ''dizlerine kapanmaya geldim.. Ezo hanım dediğinde..'' nasılda mahalleyi kolaçan ediyordu.. iffetli garibim.. ve de akıllı.. kanmıyor öyle gazozuna ilaç atarım.. cısss lık kötü şahsiyetlere..:img-yes:
Yahu böyle bir soru çeşidi varmıdır.. adama sorduğu şeye bak.. tövbe bismillah..
bana bak! sen o gece bana bir şey yaptın mı?!!!! hönnkk der kalırsınız işte böyle..
Aaa bakınız bu arada eğer Kadim Nedim ve Ezo'nun öğrendiği sır yüzünden Ozo'ma ters tepki gösterecekse.. feminist haklarımı asla helal etmem kendisine ona göre...
Al kardeşim eline sopayı vur abalıya... yermisin yemezmisin..
Buradan çıkarılacak sonuç, şudur: Kadim abi şu Nedim efendi zırtapozuna bir Osmanlı tokadı aşk ediver....
Sonra bizim foruma; ver coşkuyu, ver coşkuyu...:happy0064:happy0064
E birde Adana'nın yolları taştan... sen çıkardın beni beni baştan... patlat afilli afilli...
Kap götür Ozo'yu.. sahilllere mi artık?, dolunaylı gecelere mi? yeni camide güvercinlere yem mi atacaksınız mıç mıç.. yap işte bir şeyler...
Yürü Kadim abi kim tutar seni...
Bu gece ayrı bir şeniz efenim.. nedir? epeydir ekşi sözlüğe bakamamışız.. biricik doc.um Jack'im amanda pek tiye alınmış.. hem hoşuma gitti.. hemde şugarım.. şugarım.. dedim..
soluğu forumumda aldım..
Şimdi nedir: önce Jack meditasyonu... sonra gelsin yorumlar....:happy0064
Tekrar hoşbulduk arkadaşlar
Bende çok memnunum aranıza katılmaktan. Asia süpersin ya daha ne diyebilirim. Yorumunu okurken gözümden yaş geldi.:img-yes:
Şu kısacık özetten bende biraz yorum yapayım. Diğer arkadaşlarında dediği gibi bencede Ezo Nedim in ihanetini Kadim e söyleyemeyecek. İki kardeşin arasını açmak istemeyecek. Bu yüzden bşka şeyleri bahane ederek Kadim den uzak duracak. Zaten ondan kuşkulandığını anlayan Nedim de boş durmayacak ve Ezo yu abisinden uzak tutmak için türlü entrikalar yapacak. Ama inşallah aralarındaki bu mesafe çok açılmaz. Tam biraz biraz güzel sahneler izlemeye başlamıştık. Hevesimiz kursağımızda kalmasın öyle değilmi???
dezdalinda 20-10-07, 11:27 asia sahiden süpersin:happy0064:happy0064:happy0064
sahiden bunların ikisi cami önünde güvercinlere falan yem atsa e forumcak halimiz nasıl olur bilmiyorum:img-icecr
şöyle şunların ikisi el ele sahilde koşarkene da arka fonda ümit besen ''I love you I love you do you love me yes I do'':img-hyste:img-hyste
güvercinlerimizi doyurduk ümit besen'le romantizmimizi(!) yaptık...
günü sonunda kadim takıverir ezomuzun parmağına yüzüğü...onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine...minik minik ezocuklar kadimcikler:img-icecr:img-icecr
Arkadaşlar bu başlık Ezo Gelin bölüm yorumları başlığıdır. Lütfen konu dışına çıkmamaya özen gösteriniz mesajlarınızda. Oyuncularla ilgili yorumlarınızı oyuncuların kendi başlıklarında yazabilirsiniz. Dikkatli olursak forumumuzun düzeni bozulmamış olur.
Sevgi ve saygılarımla
Hoşbulduk arkadaşlar teşekkürler :) Ya şu ezo artık eşarbını çıkarsın sizinde dediğiniz gibi valla ilk isteğim budur şu anda sonrada rica ediyorum lütfen ezo-kadim sahnelerinin arasına habire meryemi ve nuru sokmasınlar ya ne izlediğimi unutuyorum aklım karışıyo :) Ben öyle kaptırıyorumki ezo ve kadime başka ilgilenmediğim bir sahne girince dikkatim dağılıyor :):)
Hoşbulduk arkadaşlar teşekkürler :) Ya şu ezo artık eşarbını çıkarsın sizinde dediğiniz gibi valla ilk isteğim budur şu anda sonrada rica ediyorum lütfen ezo-kadim sahnelerinin arasına habire meryemi ve nuru sokmasınlar ya ne izlediğimi unutuyorum aklım karışıyo :) Ben öyle kaptırıyorumki ezo ve kadime başka ilgilenmediğim bir sahne girince dikkatim dağılıyor :):)
ezonun eşarbıyla ilgili imza fln yapsak biri bizi gözetliyor kardeşimiz sesimizi duyar mı acaba:icon_whis
yok yani daha ne kadar dayanır bu forum bilmiyorum, seti basıcaklar yakında tut(a)mıycaz daa:img-polic
dezdalinda 20-10-07, 11:36 Arkadaşlar bu başlık Ezo Gelin bölüm yorumları başlığıdır. Lütfen konu dışına çıkmamaya özen gösteriniz mesajlarınızda. Oyuncularla ilgili yorumlarınızı oyuncuların kendi başlıklarında yazabilirsiniz. Dikkatli olursak forumumuzun düzeni bozulmamış olur.
Sevgi ve saygılarımla
çok pardon volvox hakılısın kaydı konu..ben de almışım başımı gidiyorum..sorry:img-blush
ezonun eşarbıyla ilgili imza fln yapsak biri bizi gözetliyor kardeşimiz sesimizi duyar mı acaba:icon_whis
yok yani daha ne kadar dayanır bu forum bilmiyorum, seti basıcaklar yakında tut(a)mıycaz daa:img-polic
:img-yes: Çok haklısın ya valla artık bir çözüm bulsunlar benim içime dert oldu sete gidip bütün eşarpları yok etsek :icon_whis Kesin yenisini alırlar:img-blush yok ben çözüm bulamadım ya :)
herkes rahatsız gibi ezonun başörtüsünden ama şöyle bişey var arkadaşalr sonuçta bu kız köyde doğup büyümüş oranın kültürünü almış bi kız. istanbula geleli iki gün oldu diye hemen tututp başındakini atmasını beklemek biraz hata gibi geliyor..tabi ilerleyen bölümlerde mutlaka açılıcaktır ama şimdi biraz erken gibi geliyor..belki de böyle bir ezo imajı çizmeye çalışıyolardır kim bilir?? ben çok yakıştırıyorum şahsen yüzünü o kadar ortaya çıkarıyor ki sanki saçını açsa eski ezo olmıycak gibi yani ne biliyim bana öyle geliyo bu şekilde bi imaj oturtuldu ona alıştım..nasıl ki kıyafet knusunda elbiseyi attı eteğe filan geçti yavaş yavaş ona da gelir sıra merak etmeyin..bu arada kadimle ezonun arasının açılmasında başka bişey olabilir tabi benimki bi tahmindi ilk o geldi aklıma ama çok daha farklı bişey çıkıcaktır herhalde ezo pat diye söylemez..
:img-yes: Çok haklısın ya valla artık bir çözüm bulsunlar benim içime dert oldu sete gidip bütün eşarpları yok etsek :icon_whis Kesin yenisini alırlar:img-blush yok ben çözüm bulamadım ya :)
bencede sette nöbet tutalım, yanlarından hiç ayrılmayalım, istediğimiz herşeyi yaptırırız onlara:img-pilot serhatla nurgüle de daha fazla sahne çektirebiliriz bile:icon_whis
forum çok sessiz bugn niye acaba, halbuki yorum yapılıcak o kadar çok şey var ki, özetçibaşı sağolsun özet diyince bizim ilkokulda hazırladığımız kitap özetleri gibi bişey anlamış, maşallah bütün bölümü anlatmış, izlemesen de olur yanii:icon_whis
fragman da 10 dk mübarek, izle izle bitmiyo, insanın bıkıyo artık....
yani hadi bu kdr uzun fragman hazırladınız bari her reklamda izletmeyin be kardeşim bizimki de can di mi ama:icon_whis:icon_whis
bencede sette nöbet tutalım, yanlarından hiç ayrılmayalım, istediğimiz herşeyi yaptırırız onlara:img-pilot serhatla nurgüle de daha fazla sahne çektirebiliriz bile:icon_whis
forum çok sessiz bugn niye acaba, halbuki yorum yapılıcak o kadar çok şey var ki, özetçibaşı sağolsun özet diyince bizim ilkokulda hazırladığımız kitap özetleri gibi bişey anlamış, maşallah bütün bölümü anlatmış, izlemesen de olur yanii:icon_whis
yani hadi bu kdr uzun fragman hazırladınız bari her reklamda izletmeyin be kardeşim bizimki de can di mi ama:icon_whis:icon_whis
Bende showtv basinda fragman belkiyen bir show zadeyim.Butun bir gece tviy kapatmadim ve uyudum ama tv acik kaldi belki cikarda sesinde uyanirim diye ama nerde ya ben uyuurken ciktida ben fark etmedimyada show gercekten bize oyun oynuyor:icon_whis:img-yes:.Persembeyi gordum ama saliyi goremedim.Bunlar boyle gidersen fragmani sanirim pazartesi gece verecekler.:img-blush
ezogelin severler nasil olsa tv basinda ayrilmiyor fragman bekliyorlar en iyisi fragmani mumkun oldugu kadar gec verelim diye bir karar olmus olabilme ihtimalini bile bana dusundurtu showtv :img-blush
dezdalinda 20-10-07, 12:34 sahiden sette nöbet tutsak nasıl olur acep:img-icecr
herbişeye karışırız artık...tam nurgül başörtüsünü takacakken biz hep bir ağızdan ''dur takmaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!'' ''nayır olmaaaazzz!!'' şeklinde düşüncelerimizi beyan ederiz artık...
yani ne zararamız olacak..biz şöyle bir kenarda oturup çekirdek çıtlatarak seyrederiz sessiz sessiz...:img-blush
valla fragmancı kardeşin çok düşmanı birikti haberi ola...her an patlayabiliriz:img-cool2:img-cool2
sahiden sette nöbet tutsak nasıl olur acep:img-icecr
herbişeye karışırız artık...tam nurgül başörtüsünü takacakken biz hep bir ağızdan ''dur takmaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!'' ''nayır olmaaaazzz!!'' şeklinde düşüncelerimizi beyan ederiz artık...
yani ne zararamız olacak..biz şöyle bir kenarda oturup çekirdek çıtlatarak seyrederiz sessiz sessiz...:img-blush
valla fragmancı kardeşin çok düşmanı birikti haberi ola...her an patlayabiliriz:img-cool2:img-cool2
büyük kısmını sessiz seyrederiz de serhat sete gelince işler karışabilir:img-in_lo:icon_whis
pazartesiye geliyo doktorlar filan onu veriyo tamam diyorum sırada salı var hooopp başa alıyo yaw delirtirler insanı:fighting2
dezdalinda 20-10-07, 12:42 büyük kısmını sessiz seyrederiz de serhat sete gelince işler karışabilir:img-in_lo:icon_whis
doğru bi de o var...serhat sete girince biz tabi alarm olmuş bir vaziyette artık ne olur bilinmez ama her an setten sınır dışı edilebiliriz...
aslında sette süreyya'nın olduğu bir zamana denk gelsek..saçını başını yolar onu da aradan çıkarırdık ama...kader kısmet tabi:icon_whis
Ya arkadaşlar bişey soracağım
Hani bir arkadaşımız Ezo ve Kadim için bir vurgun bu sevda adlı şarkıya klip hazırlamış ya ben o klibi bi türlü bulamadım videolar bölümünde acaba biri bana bu konuda yardımcı olabilir mi? Nasıl bulacağım?
doğru bi de o var...serhat sete girince biz tabi alarm olmuş bir vaziyette artık ne olur bilinmez ama her an setten sınır dışı edilebiliriz...
aslında sette süreyya'nın olduğu bir zamana denk gelsek..saçını başını yolar onu da aradan çıkarırdık ama...kader kısmet tabi:icon_whis
süreyya mııı?...
evet ya süper fikir, seni tebrik etmek istiyorum, bunu mutlaka yapalımmm:happy0064
nedimle meryemi de aradan çıkaralım mı ne dersinizzz:img-blus
süreyya mııı?...
evet ya süper fikir, seni tebrik etmek istiyorum, bunu mutlaka yapalımmm:happy0064
nedimle meryemi de aradan çıkaralım mı ne dersinizzz:img-blus
yazık yahu meryemden ne istiyosunuz garibim savrulup duruyor koca istanbulda..fena bocaladı kız valla üzülüyorum ben ona.ama süreyyayı yolma konusunda seve seve eşlik edebilirim :icon_whis belki nedimi de çıkartırım aradan :) zaten gıcığım ona.....
yazık yahu meryemden ne istiyosunuz garibim savrulup duruyor koca istanbulda..fena bocaladı kız valla üzülüyorum ben ona.ama süreyyayı yolma konusunda seve seve eşlik edebilirim :icon_whis belki nedimi de çıkartırım aradan :) zaten gıcığım ona.....
ya bi de bi kadın varya berrakla kadimin arkadaşı, ona da ufak bi gözdağı verelim de artık berraktan bahsetmesin:icon_whis
belki bi umut bu gün haberlerden sonra ne varsa onun reklamlarında verirler fragmanı
dezdalinda 20-10-07, 13:02 tamam o zaman ''süreyya'ya ölüm'' şeklinde basarız seti...bir de şöyle resminin üstünde çarpı işareti olan bir pankartta aldık mı elimize:img-cool2:img-cool2
şimdi nedim için ne yapabiliriz...hımmm....ben çekim arasında içeceğinin içine zehir katalım diyorum..katılanlar:img-pilot:icon_whis
Pelin-ce
Gerçekten çok teşekkür ederim arkadaşım sana
İsteğim için hemen cevap verdin.
Hazırladığın klipler çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Zaten forumda siz arkadaşlarda mükemmelsiniz.
Hepimizin dileği Ezo Kadim aşkının en güzel karelerini yakalayabilmek değil mi?
Aysi
Canım sanada çok teşekkür ederim mailin ve bana yardımın için.
ya bi de bi kadın varya berrakla kadimin arkadaşı, ona da ufak bi gözdağı verelim de artık berraktan bahsetmesin:icon_whis
belki bi umut bu gün haberlerden sonra ne varsa onun reklamlarında verirler fragmanı
evet o kızı bende yolucam berrak berrak diyip duruyor habire..bilse arkadaşının ne haltlar yediğini adını bile anmaz ya neyse..bende show açık bekliyorum kaç saattir ama nafile illa delirticekler insanı dönüp dolaşıp pazartesiyi veriyo yaa:icon_sorr
yeni yeni nickler görüyorum
cümleden hoş geldiniz sefalar getirdiniz
bu kanal insanı öldürür evet kesinlikle öldürür oturdum spor programı izliyorum sırf fargmanı yakalarım diye bu eziyete dayanıyorum hof hof
özet gelsin gelssin dedik hatta ben geç gelmesinde de vardır bir hayır bize uzuuuun bir özet yazıyorlardır dedim gayet iyi niyetle ama maalsef gelmez olaydı daha da canımı sıktı özet
ama aslında düşünüldüğünde fragmanında özetlerinde görevleri bizi ters köşe yapmak değil mi diziyi izlediğimizde aaa ben neler düşünmüştüm ama neler oldu dememiz için özetide fragmanıda çorba yapıp önümüze sunarlar dimi o yüzden diyorum ki özetçikdeki" bir birbirlerinden uzaklaşıyorlar" cümlesine çok takılmamak lazım diyorum bence bir anlık bişe uzaklaşmaları
neyse başka bişe yazacaktım ben neler yazdım gene salıdan beridir aklımda aslında ama yazmıyordum sonunda yazmaya karar verdim
hani ezo o heykele bakıp ihanet dedi ya bende bir sorun var herhalde o heykele bakınca ben hiç bir şey anlamadım ayıp olacak belki ama basen kısmı hafif geniş hatun gördüm sadece o heykelcikte galiba sanattan ne kadar anladığımda ortaya çıktı bizim ezonunda sanat anlayışı ne kadar genişmiş öyle
son olarak ballı ağanın gerçek ismini sormuştum ilk dönem izleyenler bilir herhalde diye ama kimse bilmiyor galiba aklıma takıldı işte
hadi allaha emanet olun formcak arkadaşlar
Gamzecim adaşım bence bu işi deliefe ay pardon şerife ablamıza bırakalım:) Onun yapacaklarını biz forumcak toplanıp yapsak beceremeyiz.
Fragman gelmez ya hiç sanmıyorum. Neden reklam yapsın ki show. Bu işten ne çıkarı var ki sanki:icon_whis Bütün kanallar aynı bilirsin sende:img-cool2
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
tamam o zaman ''süreyya'ya ölüm'' şeklinde basarız seti...bir de şöyle resminin üstünde çarpı işareti olan bir pankartta aldık mı elimize:img-cool2:img-cool2
şimdi nedim için ne yapabiliriz...hımmm....ben çekim arasında içeceğinin içine zehir katalım diyorum..katılanlar:img-pilot:icon_whis
izleyiciler tarafından ilk öldürülen oyuncu olarak da tarihe geçer artık özgür özberk :) dizinin acayip reklamını yapmış oluruz:img-hyste
tamam o zaman ''süreyya'ya ölüm'' şeklinde basarız seti...bir de şöyle resminin üstünde çarpı işareti olan bir pankartta aldık mı elimize:img-cool2:img-cool2
zehir olmazzz, çok acısız olur, nedimin acı çekmesi lasımmmm:icon_evil
Çok haklısın walla her dakika fragmanı görmekten sıkıldım naparsın :icon_whis ya spor programını bile izliyordum çıkar diye ama artık dayanamadım bu eziyete. Gidelim sete el koyarız valla süreyya sen git bi dahada gelme, nedim aklını başına topla liste böyle uzarda gider :)
Gamzecim adaşım bence bu işi deliefe ay pardon şerife ablamıza bırakalım:) Onun yapacaklarını biz forumcak toplanıp yapsak beceremeyiz.
Fragman gelmez ya hiç sanmıyorum. Neden reklam yapsın ki show. Bu işten ne çıkarı var ki sanki:icon_whis Bütün kanallar aynı bilirsin sende:img-cool2
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
ayyy o deliefe ezodan uzak dursun da naparsa yapsın, malum ayı yavrusunu severken öldürürmüşş:icon_whis
evet adaşım bilirim yaa, zamanında az nöbet tutmadık fragman için, oturup aydan şener filmi bile izledik:img-icecr
bi de o zamanlar showu fragman konusunda daha iyi sanıyoduk:icon_whis
gülendam83 20-10-07, 13:42 arkadaşlar nedime hepimiz kızıyoruz ama ben ilerde nedimi seveceğimizi düşünüyorum. yanlış yaptı hala da yapıyor ama kökeninde kötü biri değil aslında.. şuan çok kızıyorum gerçekten ama ileride nedimin bize sevdirileceğini düşünüyorum ve öyle lumut ediyorum..
laf aramızda nedim umurumda değil de eylül için yani..:img-blush
yeni arkadaşlar da hoşgelmişler..:img-wink: kalabalıklaşmak güzel..:img-yes:
merhaba ezo gelini bu sezon ben de izliyorum gecen sene binbir geceyi izlediğimden hem de konusu benı sarmadıgı ıcın annem ızlerken bıle ezo geline tepkı gosteriyordum ama bu sene ibrenın yonu degısti ve binbirgece den ezo gelıne dondum.zaten tmcnın dizilerini en fazla 1 sezon dayanabiliyorum.binbirgeceden de 4.bolumden sonra sıkılıp alıskanlıktan izledim
ama ezo gelin bana o deneyımleri tekrar yasatacak gibi gozukmuyor.cunku ezo-kadım catısmasının gercekcı ve sıcak olması bu baglılıgı devam ettırecek gibi.yorumları okudum ama sizinde dediğiniz gibi ozet ve fragman kısmı sorunlu.ve bu haftanın cok uzun ozetını goremedim.acaba o uzun ozet gelmedi mi yoksa kacırdım mıbye
bu kanal insanı öldürür evet kesinlikle öldürür oturdum spor programı izliyorum sırf fargmanı yakalarım diye bu eziyete dayanıyorum hof hof
özet gelsin gelssin dedik hatta ben geç gelmesinde de vardır bir hayır bize uzuuuun bir özet yazıyorlardır dedim gayet iyi niyetle ama maalsef gelmez olaydı daha da canımı sıktı özet
ama aslında düşünüldüğünde fragmanında özetlerinde görevleri bizi ters köşe yapmak değil mi diziyi izlediğimizde aaa ben neler düşünmüştüm ama neler oldu dememiz için özetide fragmanıda çorba yapıp önümüze sunarlar dimi o yüzden diyorum ki özetçikdeki" bir birbirlerinden uzaklaşıyorlar" cümlesine çok takılmamak lazım diyorum bence bir anlık bişe uzaklaşmaları
neyse başka bişe yazacaktım ben neler yazdım gene salıdan beridir aklımda aslında ama yazmıyordum sonunda yazmaya karar verdim
hani ezo o heykele bakıp ihanet dedi ya bende bir sorun var herhalde o heykele bakınca ben hiç bir şey anlamadım ayıp olacak belki ama basen kısmı hafif geniş hatun gördüm sadece o heykelcikte galiba sanattan ne kadar anladığımda ortaya çıktı bizim ezonunda sanat anlayışı ne kadar genişmiş öyle
son olarak ballı ağanın gerçek ismini sormuştum ilk dönem izleyenler bilir herhalde diye ama kimse bilmiyor galiba aklıma takıldı işte
Hoşbulduk Epiler arkadaşım.
Sizlerin arasında olmak beni çok mutlu ediyor.
Sen Ballı ağanın ismini sormuşsun. Gerçek hayattaki ismini biliyorsundur zaten Ahmet Mümtaz Taylan. Dizideki gerçek ismi ise Selahattin. Birgün bürosunda hani yakın bir arkadaşı var ya ona anlatırken söylemişti. Neden ona Ballı Ağa dendiğinide söylemişti. Bende ona neden Ballı Ağa dendiğini merak ediyordum. Öğrenince şaşırmıştım.
tam emin değilim ama kozasından çıkan bir adam vardı yüzüstü yatmış heykelde ballı ağanın gerçek adı AHMET MÜMTAZ TAYLAN
Sen Ballı ağanın ismini sormuşsun. Gerçek hayattaki ismini biliyorsundur zaten Ahmet Mümtaz Taylan. Dizideki gerçek ismi ise Selahattin. Birgün bürosunda hani yakın bir arkadaşı var ya ona anlatırken söylemişti. Neden ona Ballı Ağa dendiğinide söylemişti. Bende ona neden Ballı Ağa dendiğini merak ediyordum. Öğrenince şaşırmıştım.
tebrik ederim benden once davrandın :img-blushvallahi bu yenilerden korkulur hemen geçtiler bizi:img-hyste
merhaba ezo gelini bu sezon ben de izliyorum gecen sene binbir geceyi izlediğimden hem de konusu benı sarmadıgı ıcın annem ızlerken bıle ezo geline tepkı gosteriyordum ama bu sene ibrenın yonu degısti ve binbirgece den ezo gelıne dondum.zaten tmcnın dizilerini en fazla 1 sezon dayanabiliyorum.binbirgeceden de 4.bolumden sonra sıkılıp alıskanlıktan izledim
ama ezo gelin bana o deneyımleri tekrar yasatacak gibi gozukmuyor.cunku ezo-kadım catısmasının gercekcı ve sıcak olması bu baglılıgı devam ettırecek gibi.yorumları okudum ama sizinde dediğiniz gibi ozet ve fragman kısmı sorunlu.ve bu haftanın cok uzun ozetını goremedim.acaba o uzun ozet gelmedi mi yoksa kacırdım mıbye
37.BÖLÜM
Kadim doktoruna, uzun zamandan beri ilk kez bir kadına, Ezo'ya güvenmeye başladığını itiraf eder. Ancak yaşanan olaylar Kadim ile Ezo'yu birbirinden uzaklaştıracaktır
canım özet istersinde ben vermezmiyim alsana özet oku oku bitmez başa çıkamassan ben yardıma hazırım:img-hyste
tebrik ederim benden once davrandın :img-blushvallahi bu yenilerden korkulur hemen geçtiler bizi:img-hyste
Rica ederim Rozicim
Ben daha çok yeniyim. Sizler kadar olmam için henüz erken. Ama hepinizi tanıyor gibiyim. Çünkü uzun zamandır takip ediyorum forumu. Tabi birde koyu bir Ezo Gelin izleyicisi olunca herşeyden haberi oluyor insanın:img-wink:
arkadaşlar nedime hepimiz kızıyoruz ama ben ilerde nedimi seveceğimizi düşünüyorum. yanlış yaptı hala da yapıyor ama kökeninde kötü biri değil aslında.. şuan çok kızıyorum gerçekten ama ileride nedimin bize sevdirileceğini düşünüyorum ve öyle lumut ediyorum..
bu konuda sana bende katılıyorum, sonunda yaptıklarından pişman olucak, herşeyi düzeltmeye çalışıcak.
hatta belki kadime ya da ezoya çok büyük yardımları bile dokunur. senaristler nedimin iyi olduğunu anlayalım diye böyle şeyler yazabilirler ilerleyen bölümlerde:icon_whis
eylülle aşkları da başlasın artık yaa, onları izlemek de çok keyifli olucak eminim:img-icecr
galiba sevgi kelebeği oldum ya bennn:img-pilot
37.BÖLÜM
Kadim doktoruna, uzun zamandan beri ilk kez bir kadına, Ezo'ya güvenmeye başladığını itiraf eder. Ancak yaşanan olaylar Kadim ile Ezo'yu birbirinden uzaklaştıracaktır
canım özet istersinde ben vermezmiyim alsana özet oku oku bitmez başa çıkamassan ben yardıma hazırım:img-hyste
e özeti yazıyorum demişsin ama yazmayı unuttun heralde göremedimmmm:icon_whis
hehh gördm, pardon ya burdaymışş, gözümden kaçmış niyeyse:P
Şu Süreyya konusu benimde aklıma takıldı. Bu kadın neden Kadim e bu kadar düşman? Tamam kazada kardeşini kaybetmiş olabilir ama Kadim bu kazayı bilerek yapmadı herhalde. Kendide ölebilirdi o kazada. Ya birde kardeşinin Kadim i aldattığını biliyor. Nasıl kardeşinin hiç suçu yokmuş gibi düşünebiliyor? Bence bu kadının derdi kardeşinin ölümü sebebiyle intikam falan almak değil. O Kadim e aşık ve bi şekilde kardeşini bahane ederek kendini tatmin etmek ve Kadim e acı çektirmek istiyor. Unutmayalım ki aşk ve nefret birarada yaşanan duygulardır ve tehlikeli olabilir...
arkadaşlar nedime hepimiz kızıyoruz ama ben ilerde nedimi seveceğimizi düşünüyorum. yanlış yaptı hala da yapıyor ama kökeninde kötü biri değil aslında.. şuan çok kızıyorum gerçekten ama ileride nedimin bize sevdirileceğini düşünüyorum ve öyle lumut ediyorum..
teşekkürler arkadaşım böyle güzel bir forumda olmak beni çok mutlu ediyor :)
Nedime gelince gerçekten nasıl biri olduğunu çözemedim. Önceki bölümlerde abisine sarılmak isterken sıcakkanlı ve iyi biri olduğunu düşünüyordum simdi ise berrak konusunu ve süreyya ile anlaşma imzalamasına çok kızgınım eski hatalarından ders almalı diye düşünüyorum.. Seninde dediğin gibi bende eylülü düşünüyorum nasılsa seviyor nedimi işallah yaptığı yanlışı anlar.
teşekkürler arkadaşım böyle güzel bir forumda olmak beni çok mutlu ediyor :)
Nedime gelince gerçekten nasıl biri olduğunu çözemedim. Önceki bölümlerde abisine sarılmak isterken sıcakkanlı ve iyi biri olduğunu düşünüyordum simdi ise berrak konusunu ve süreyya ile anlaşma imzalamasına çok kızgınım eski hatalarından ders almalı diye düşünüyorum.. Seninde dediğin gibi bende eylülü düşünüyorum nasılsa seviyor nedimi işallah yaptığı yanlışı anlar.
Evet aslında bencede Nedim iyi biri. Ama çocukluğundan beri abisinin gölgesinde kalmaktan ve küçük olmaktan dolayı kompleksi var. Kadim in her konuda ondan ileri olması onu kıskandırıyor. Abisinin nişanlısıyla birlikte olmasıda bu kıskançlık yüzünden.
Eğer Kadim i mutsuz ederse ondan üstün olabileceğini düşünüyor. Yine de bu yaptıkları hiç iyi değil. Nedense ben çok kızamıyorum ona. Çünkü ne kadar kötülük yapsada içinde iyi bir yön var diye düşünüyorum.
İlerleyen bölümlerde ben hiç istemiyorum ama onun bu yaptıkları sebebiyle Kadim çok zarar görürse, oda gerçekleri görecek ve kafasını taşlara vuracak diye düşünüyorum. İnşallah iş işten geçmeden aklı başına gelir ve sevgili Kadimimiz zarar görmez.
Evet aslında bencede Nedim iyi biri. Ama çocukluğundan beri abisinin gölgesinde kalmaktan ve küçük olmaktan dolayı kompleksi var. Kadim in her konuda ondan ileri olması onu kıskandırıyor. Abisinin nişanlısıyla birlikte olmasıda bu kıskançlık yüzünden.
Eğer Kadim i mutsuz ederse ondan üstün olabileceğini düşünüyor. Yine de bu yaptıkları hiç iyi değil. Nedense ben çok kızamıyorum ona. Çünkü ne kadar kötülük yapsada içinde iyi bir yön var diye düşünüyorum.
İlerleyen bölümlerde ben hiç istemiyorum ama onun bu yaptıkları sebebiyle Kadim çok zarar görürse, oda gerçekleri görecek ve kafasını taşlara vuracak diye düşünüyorum. İnşallah iş işten geçmeden aklı başına gelir ve sevgili Kadimimiz zarar görmez.
Sana katılıyorum arkadaşım bencede kadim sürekli nedimden üstün ve başarılıymış nedim bu sebepten kadimin canını yakmak istemiş olabilir ama aslında kızması gereken kişi kendisi birşeyler başarmak için çaba sarf edip kendini kadime kanıtlamalıydı bana yetki ver demekle, arkasından iş çevirmekle olmaz. Aklıma şimdi birşey geldi eylülle konuşurken anneler kaybedilmemeli gibi birşey dedi acaba nedim annesiyle görüşüyor olabilir mi? Aklıma takıldı :icon_whis
Sana katılıyorum arkadaşım bencede kadim sürekli nedimden üstün ve başarılıymış nedim bu sebepten kadimin canını yakmak istemiş olabilir ama aslında kızması gereken kişi kendisi birşeyler başarmak için çaba sarf edip kendini kadime kanıtlamalıydı bana yetki ver demekle, arkasından iş çevirmekle olmaz. Aklıma şimdi birşey geldi eylülle konuşurken anneler kaybedilmemeli gibi birşey dedi acaba nedim annesiyle görüşüyor olabilir mi? Aklıma takıldı :icon_whis
bence onu sadece anne özlemi çektiği için söyledi
ya peki ballıyla seyit niye düşmanlar bilen var mı? ne geçmiş ki aralarında?
bu arada kim yazmıştı hatırlamıyorum biri dedi ya süreyya kadime aşık diye, bence de olabilir, mantıklı geldi yani:icon_whis
GULBEYAZ76 20-10-07, 14:42 Aklıma şimdi birşey geldi eylülle konuşurken anneler kaybedilmemeli gibi birşey dedi acaba nedim annesiyle görüşüyor olabilir mi? Aklıma takıldı :icon_whis
Görüşüyor olabilir ama bence annesinin ihanetini Kadime yaptığı ihanetten sonra anlamış ve ona bir parça hak vermiş gibi geldi.
Anne oğulun ihanetinin bana göre hiçbir açıklaması olamaz o ayrı.
Anne kocanın ortağıyla kaçıyor,küçük çocuk abisinin nişanlı ile ilişki yaşıyor.
Sonda Kadim gelsinde güvensin kadınlara.
efran_albatros 20-10-07, 14:42 özettçik yine çok aydınlatıcı olmuş.şaka bir yana fragmanda mı yok.elimden geldiğince yazılanları takip ediyorum ama yine de bir soruyum dedim.biran önce çıksa fragman.bu arada ezo ile kadimin arasını açacak olay bence mutlaka nedimle ilgilidir.yani ezonun nedimin konuşmasını duymasıyla doğrudan ya da dolaylı bir ilgisi var gibime geliyor.
akadaşlar çok polyana gördüm sizi :icon_whisne derseniz deyin nedim bir kere kara listeye girdi birdaha çıkamaz :mad72:üstelik biz nedime nasıl bir ölüm gerekli onu tartişmaya başladık bile :img-gun: hele kadim le ezo nun arasını bir açarsa ozaman hemen forumcak yapacaz helvasını:fighting2
akadaşlar çok polyana gördüm sizi :icon_whisne derseniz deyin nedim bir kere kara listeye girdi birdaha çıkamaz :mad72:üstelik biz nedime nasıl bir ölüm gerekli onu tartişmaya başladık bile :img-gun: hele kadim le ezo nun arasını bir açarsa ozaman hemen forumcak yapacaz helvasını:fighting2
ben markete gidiyorum, gereken malzemeleri almayaaaa başka bişe isteyen varsa sölesin:img-icecr
ya hani bu doktor ezoyu eğiticekti, o partide söz vermişti nolduuu??? kızcağz kendi kendine çalışıyo düzelmeye, hyr doktor yapmıycaksa kadim seve seve öğretir:img-in_lo
Görüşüyor olabilir ama bence annesinin ihanetini Kadime yaptığı ihanetten sonra anlamış ve ona bir parça hak vermiş gibi geldi.
Anne oğulun ihanetinin bana göre hiçbir açıklaması olamaz o ayrı.
Anne kocanın ortağıyla kaçıyor,küçük çocuk abisinin nişanlı ile ilişki yaşıyor.
Sonda Kadim gelsinde güvensin kadınlara.
Evet haklısın kesin görüşüyorsa kadime ihanet ettikten sonra görüşmüştür bencede. Kadim nihayet ezoya güvenmeye başladığını söyleyecek işallah ezo nedimin ihanetini duyduğu ve söylemediği gibi bir sbepten araları bozulmaz. Kadimin ezoya duymaya başladığı güvenin sarılmasını görmek istemeyiz
forgetmenot 20-10-07, 15:14 Arkadaşlar Ezo'nun saçındaki yazma çıksın,düğüm açılsın demiş ama sezon daha yeni başladı ve anladığım kadarıyla Ezo Gelin uzun vadeli bir proje.Bugün yazmasını çıkarırsa yarın seyirci üniversiteyi bitirmesini umabilir.Bence bunların hepsi olacak,yazmayı da çıkaracak,liseyi de bitirecek.Ama önce bütün sezon Ezo'nun başına gelebilecek olası durumlar şunlar olabilir;Sezon boyunca kendisine bir iki başka erkek aşık olabilir,Nedim' de ona tutulabilir,Nedim-Kadim ikilemi olabilir,Kadim'in duygusal problemleri,Kadim'in geçmişinden ona aşık başka bir afetin ortaya çıkışı,bir kere kaçırılma,bir kere trafik kazası,bir kere Antep'ten Ezo'ya aşık bir meczubun İstanbul'da onun peşine düşmesi,Kadim'in iflas etme tehlikesi geçirmesi,Ezo'nun ona yardımcı olmak için 'bol kepçe lokantası' açma girişimi vs vs..Dedim ya bu dizi uzun vadeli düşünülen bir proje.Hemen Ezo-Kadim aşkı???Oooo nerde o bolluk???:icon_whisYahu siz hiç mi Türk dizisi seyretmediniz??:D
acaba hani kadim doktora gidip sonunda bir kadına güvenmeye başladığını sölediği sahne son sahne olabilirmi yani öle olsa ve orda bitse üff çok uçtum galiba:img-in_lo hep bu özetçi yüzünden :hıh
Arkadaşlar Ezo'nun saçındaki yazma çıksın,düğüm açılsın demiş ama sezon daha yeni başladı ve anladığım kadarıyla Ezo Gelin uzun vadeli bir proje.Bugün yazmasını çıkarırsa yarın seyirci üniversiteyi bitirmesini umabilir.Bence bunların hepsi olacak,yazmayı da çıkaracak,liseyi de bitirecek.Ama önce bütün sezon Ezo'nun başına gelebilecek olası durumlar şunlar olabilir;Sezon boyunca kendisine bir iki başka erkek aşık olabilir,Nedim' de ona tutulabilir,Nedim-Kadim ikilemi olabilir,bir kere kaçırılma,bir kere trafik kazası,bir kere Antep'ten ona aşık bir meczubun İstanbul'da onun peşine düşmesi,Kadim'in iflas etme tehlikesi geçirmesi,Ezo'nun ona yardımcı olmak için 'bol kepçe lokantası' açma girişimi vs vs..Dedim ya bu dizi uzun vadeli düşünülen bir proje.hemen Ezo-Kadim aşkı???Oooo nerde o bolluk???:icon_whisYahu siz hiç mi Türk dizisi seyretmediniz??:D
hayırr olamaz :img-fie:arkadaşım biz ayrılık sözüne bile dayanamazken sen resmen felaket senaryosu yazmışsın :img-fear2acı bize lütfen ya sölediklerin gulbeyazın kehanetleri gibi tutarsa naparız biz:img-cray:
Arkadaşlar Ezo'nun saçındaki yazma çıksın,düğüm açılsın demiş ama sezon daha yeni başladı ve anladığım kadarıyla Ezo Gelin uzun vadeli bir proje.Bugün yazmasını çıkarırsa yarın seyirci üniversiteyi bitirmesini umabilir.Bence bunların hepsi olacak,yazmayı da çıkaracak,liseyi de bitirecek.Ama önce bütün sezon Ezo'nun başına gelebilecek olası durumlar şunlar olabilir;Sezon boyunca kendisine bir iki başka erkek aşık olabilir,Nedim' de ona tutulabilir,Nedim-Kadim ikilemi olabilir,Kadim'in duygusal problemleri,Kadim'in geçmişinden ona aşık başka bir afetin ortaya çıkışı,bir kere kaçırılma,bir kere trafik kazası,bir kere Antep'ten Ezo'ya aşık bir meczubun İstanbul'da onun peşine düşmesi,Kadim'in iflas etme tehlikesi geçirmesi,Ezo'nun ona yardımcı olmak için 'bol kepçe lokantası' açma girişimi vs vs..Dedim ya bu dizi uzun vadeli düşünülen bir proje.Hemen Ezo-Kadim aşkı???Oooo nerde o bolluk???:icon_whisYahu siz hiç mi Türk dizisi seyretmediniz??:D
uzun vadeli bir dizi olacağını pek sanmıyorum. 3 sezon nurgül aynırolü oynamak istemez bence...bu sezon sonuna kadar sürmesi kabulümüz zaten o kaadr çok konu çıkarsa zıvanadan çıkar tadı kaçar.romantik komedi tadında devam eder ve aşkları alabileceği en büyük hali alıncada biter bence,en azından bunu umuyorum
mrb arkadaslar görusmeyeli iyisinizdir umarım.fragman gelmedi sanırım hala.özet de yok.off:sad53:
mrb arkadaslar görusmeyeli iyisinizdir umarım.fragman gelmedi sanırım hala.özet de yok.off:sad53:
rozi tarafından gönderildi
37.BÖLÜM
canım özet istersinde ben vermezmiyim al canım özet oku oku bitmez başa çıkamassan ben yardıma hazırım ya arkadaşlar bölesine uzun ve açıklayıcı bir özet nasil gözünüzden kaçıyor anlamıyorum :img-blush
uzun vadeli bir dizi olacağını pek sanmıyorum. 3 sezon nurgül aynırolü oynamak istemez bence...bu sezon sonuna kadar sürmesi kabulümüz zaten o kaadr çok konu çıkarsa zıvanadan çıkar tadı kaçar.romantik komedi tadında devam eder ve aşkları alabileceği en büyük hali alıncada biter bence,en azından bunu umuyorum
Evet Safinaz bende katılıyorum senin bu yorumuna. Bence tadı kaçmadan bitirmeleri daha güzel olur. Çünkü bir zaman sonra konu bulamıyorlar ve saçmalamaya başlıyorlar. O zamanda seyirci kitlesini kaybetmeye başlıyor. Biz forum ahalisi olarak dizimizin böyle anılmasını istemeyiz değil mi? Ezo-Kadim ikilisinin aşkının hemen başlamasını beklemiyorum ama çokta geç kalmazsa iyi olur. O sahneleri görmeyi, birbirlerine aşık olarak bakmalarını izlemeyi o kadar çok istiyorum ki...
dezdalinda 20-10-07, 15:55 rozi'nin de dediği gibi çok polyanna gördüm sizi:img-pilot
şimdi bu nedim'i gönlümüzde nerelere koysak bilemiyorum...
aslında özünde iyi.. yaptığı adilik belki unutulur ama affedilmez...kadim'de bence kardeşini sevmeyi çok istiyor...ama yapamıyor...unutmuş gibi görünyor...ama affetmiyor...siz de dikkat etmişsinizdir..kadim'le can ciğer olmasa bile ona normal davranıyor..''iyi''davranıyor...ama biz anlıyoruz..aralarındaki hiçbirşey saf ve temiz değil...yine bu iki kardeş konuşurken aralarındaki o''şey'' her neyse işte belli ediyor kendini...
şimdi nedir:img-icecr nedim ''kara listede''..bu doğru..ilerde kadim ona güvenmeye kalksa bile bu o kadar kolay olmayacaktır..hele de güvenmeye çalışan taraf kadim'se hiç kolay değil...
aslında bu ikiinin arasındaki herşey henüz tam anlamıyla netleşmemiş durumda...kadim kardeşinin ihanetini biliyor mu???böyle davranmasının sebebi bilmesi mi??yoksa neden böyle davransın???artık herşey bir kesinleşse:icon_whis
Evet Safinaz bende katılıyorum senin bu yorumuna. Bence tadı kaçmadan bitirmeleri daha güzel olur. Çünkü bir zaman sonra konu bulamıyorlar ve saçmalamaya başlıyorlar. O zamanda seyirci kitlesini kaybetmeye başlıyor. Biz forum ahalisi olarak dizimizin böyle anılmasını istemeyiz değil mi? Ezo-Kadim ikilisinin aşkının hemen başlamasını beklemiyorum ama çokta geç kalmazsa iyi olur. O sahneleri görmeyi, birbirlerine aşık olarak bakmalarını izlemeyi o kadar çok istiyorum ki...
öyle olur inş....bence o aşk sahnelerini açık bi şekilde olmasa da kaçamak olarak daha sık izleyeceğiz çok yakında bence bu sezon sonu biteceği düşünülürse b 25 bölüm yani 25 hafta(ki uzun bi süre) bu aşk tadı kaçmadan devam eder umarım daha da uzarsa kabak tadı verebilir çünkü konu sınırlı senaristelr bu sınırlı konudan her bölüm bişyler çıkarmak zorunda kalıyo.düşünsenize aşk masalı filmine benzettik jennifer lopezin otelde çalışan kaıdnı oynadığını her ne kaadr birebir olmasada konu anımsatıyo ama o film 2 saat bu dizi 30 hafta 1.5 saat ortalama 45 saat izletiliyo . bu sezonun tadını çıkaralım bence ve final böyle olursa çok daha akılda kalıcı ve dizi akıllarda hep ağzımızda bi tad kalmış olarak hatırlanır
selam aradaslar ya nasil oluyor birazci bos birakiyorum sayfayi ucuyorsunuz mübarek süpersiniz sizi okurken bir haftalik dopingimi aliyorum inanin sanki yeni bölümler seyrediyorum gibi okuyorum ellerinize saglik tekrar söylüyorum süpersiniz baska forumlarda burdaki tat yok elestiriye bile gelemiyorlar aman biz öyle olmayalim bence oyuncularimizin naifligi bizede yansiyor galiba SERHATin tatli huyu buzedemi gecti ne yine karisik bir hafta olacak daha tanitimlar dönmedi zaten son iki günde vermeye basliyorlar yada ben o zaman görüyorum neyse devam etsinde biz tanitimlari görmesekte olur ya GÖKGÖZ arkadasim sahrada oyuncu yanlisligindan bahsetmissin zevkler renkler tartisilmaz derler o benim gibi bir cok arkadasimizin efsanesi dokunmasak biz mithatsiz sahrayi -sahrasiz mithati düsünemiyoruz onlar sanki leyla -mecnun gibi bir efsane kafamizda ayrica ekranin en tatli hanimlarindan biri bana göre Arzum Onan ayrica dizinin erken bitmesinin sebebi Arzum hanimin malum hastaligiydi Allaha sükür simdi cok saglikli cok seviniyorum sevgiyle ve SERHATla kalin beni yanlis anlamayin lütfen
selam aradaslar ya nasil oluyor birazci bos birakiyorum sayfayi ucuyorsunuz mübarek süpersiniz sizi okurken bir haftalik dopingimi aliyorum inanin sanki yeni bölümler seyrediyorum gibi okuyorum ellerinize saglik tekrar söylüyorum süpersiniz baska forumlarda burdaki tat yok elestiriye bile gelemiyorlar aman biz öyle olmayalim bence oyuncularimizin naifligi bizede yansiyor galiba SERHATin tatli huyu buzedemi gecti ne yine karisik bir hafta olacak daha tanitimlar dönmedi zaten son iki günde vermeye basliyorlar yada ben o zaman görüyorum neyse devam etsinde biz tanitimlari görmesekte olur ya GÖKGÖZ arkadasim sahrada oyuncu yanlisligindan bahsetmissin zevkler renkler tartisilmaz derler o benim gibi bir cok arkadasimizin efsanesi dokunmasak biz mithatsiz sahrayi -sahrasiz mithati düsünemiyoruz onlar sanki leyla -mecnun gibi bir efsane kafamizda ayrica ekranin en tatli hanimlarindan biri bana göre Arzum Onan ayrica dizinin erken bitmesinin sebebi Arzum hanimin malum hastaligiydi Allaha sükür simdi cok saglikli cok seviniyorum sevgiyle ve SERHATla kalin beni yanlis anlamayin lütfen
Ya tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz. Bende Arzum hanımı kişiliği, görüntüsü ve seviyeli biri olduğu için çok severim. Ama oyunculuk konusunda biraz yetersiz buluyorum. Bu benim düşüncem tabi. Sizde beni yanlış anlamayın lütfen.
Ya bu arada fragman hala çıkmadı. Çarşamba günkü dizilerin bile fragmanını gördüm. Ezo Gelin in fragmanından ses soluk yok. Acaba bizim sabrımızımı ölçüyorlar. Anlamadım..
dezdalinda 20-10-07, 16:30 yok yok bunların bize kesin garezleri var...yani ben ne diyeyim ki artık...perş.günkü dizinin fragmanını bile veriyorlar...bir şey demiyorum artık ben bu vatandaşları Allah'a havale ediyorum...öbür tarata bile bizden çekecekleri var...inim inim inliyoruz fragman da fragman diye:icon_sorr:icon_sorr
Ya tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz. Bende Arzum hanımı kişiliği, görüntüsü ve seviyeli biri olduğu için çok severim. Ama oyunculuk konusunda biraz yetersiz buluyorum. Bu benim düşüncem tabi. Sizde beni yanlış anlamayın lütfen.
Ya bu arada fragman hala çıkmadı. Çarşamba günkü dizilerin bile fragmanını gördüm. Ezo Gelin in fragmanından ses soluk yok. Acaba bizim sabrımızımı ölçüyorlar. Anlamadım..
ya fragmanlar cumartesi akşamları dönüyo galiba ben hep 22 de denk geliyorum yada daha sonra gece yarısı
sahrayı bende fikir sahibi olacak kadar izlemiştim serhat orda da iyiydi ama şimdi çok daha iyi nurgülle sahnelerinde ikisi de inanılmaz paslaşıyolar .arzum onan hakikaten çok tatlı çok zarif bi hanım ama bende oyunculuk konusunda yetersiz buluyorum ama o da zaten kendisini mükemmel görmüyodur kendini beğenmiş biri değil yine de serhatın baya altındaydı oyunculuğu. ama ezoda kimse kimseyi taşımıyo nurgülle serhat el ele vermiş diziyi taşıyolar oyunculuklarıyla...yeteneklerinin ortaya çıkardığı sinerji hemen geçiyo bize de...
Nedim'in özünde iyi bir insan oldugu yorumuna kesinlikle katılmıyorum. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Kötü insanların bile yumuşak, sıcak ve hoş özellikleri olabilir. Ama sonuçta bir kişinin değerlendirilmesini (iyi veya kötü olarak) sağlayan şey onun davranışlarıdır. Nedim'in geçmişte neler yaşadıgını bir kenara bırakalım. Sonuçta Kadim de onunki gibi bir çocukluk ve gençlik geçirmiş, muhtemelen daha büyük oldugu, anımsayacak yaşta oldugu icin annesinin gidişinden daha fazla etkilenmiştir. Kadim Nedim gibi davranıyor mu? Hayır!!! İnsanlara güvensiz oluşundan dolayı hort ve zort davransa da, aslında yufka yürekli oldugunu gördük. Kötü durumda kalan bir kadının çocuguna yardım etti, dadısına hem sevgi hem de maddi destek verdi. Yanan bir eve girip, Ezo'yu kurtardı. Kendisine yardım eden Ezo'ya birden çok kez yardımcı oldu.
Nedim ne yaptı? Kendisini seven ve kollayan agabeyinin nişanlısıyla ilişki yaşadı. Agabeyi bu nişanlının ölümüne yol açan bir kaza geçirdikten sonra bazı sağlık sorunları yaşadıgında bile gerçegi itiraf edecek cesareti gösteremedi. Kadimi yok etmeye çalışan Süreyya ile işbirliği içine girip, agabeyinin işini yok etmek için sürekli agabeyine yalan söyledi. Kadim defalarca ona gerçegi itiraf etmesi icin fırsat yarattı. Nedim ihanet etmeye devam etti. Ne için? Agabeyinin hakkını ona vermedigini düşündügü icin. Agabeyi ile açıkça konuşup hakkını isteyebilir ve hatta baba mirasının paylaşımı icin mahkemeye bile gidebilirdi. Böyle yaptı mı? Hayır, gene arkadan iş çevirmeye devam etti. Arada bir suçluluk duyması, Elçin Anneyi sevmesi mi onu özünde iyi biri yapıyor? Hayır, bu hisler sadece onunun tamamıyla kötü bir adam stereotipi olmasını engelliyor. O kadar.
İnsanların iyi olup, olmadıgını belirleyen şey sonuçta hareketleridir, duyguları değil. Sonuçta herşey bir seçime dayanır. Nedim defalarca kötüyü seçtigi icin özünde iyi olduguna kesinlikle katılmıyorum. Ben Nedime özünde iyi veya kötüden ziyade, özünde zayıf bir adam derdim. Bir kere bile cesurca, arkadan vurmadan bir hareket yapmayı başaramamış. Onurlu ve cesur kötüler vardır. Nedim onlardan bile değil. Hep arkadan, hep arkadan çalışıyor.
Nedim'in özünde iyi bir insan oldugu yorumuna kesinlikle katılmıyorum. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Kötü insanların bile yumuşak, sıcak ve hoş özellikleri olabilir. Ama sonuçta bir kişinin değerlendirilmesini (iyi veya kötü olarak) sağlayan şey onun davranışlarıdır. Nedim'in geçmişte neler yaşadıgını bir kenara bırakalım. Sonuçta Kadim de onunki gibi bir çocukluk ve gençlik geçirmiş, muhtemelen daha büyük oldugu, anımsayacak yaşta oldugu icin annesinin gidişinden daha fazla etkilenmiştir. Kadim Nedim gibi davranıyor mu? Hayır!!! İnsanlara güvensiz oluşundan dolayı hort ve zort davransa da, aslında yufka yürekli oldugunu gördük. Kötü durumda kalan bir kadının çocuguna yardım etti, dadısına hem sevgi hem de maddi destek verdi. Yanan bir eve girip, Ezo'yu kurtardı. Kendisine yardım eden Ezo'ya birden çok kez yardımcı oldu.
Nedim ne yaptı? Kendisini seven ve kollayan agabeyinin nişanlısıyla ilişki yaşadı. Agabeyi bu nişanlının ölümüne yol açan bir kaza geçirdikten sonra bazı sağlık sorunları yaşadıgında bile gerçegi itiraf edecek cesareti gösteremedi. Kadimi yok etmeye çalışan Süreyya ile işbirliği içine girip, agabeyinin işini yok etmek için sürekli agabeyine yalan söyledi. Kadim defalarca ona gerçegi itiraf etmesi icin fırsat yarattı. Nedim ihanet etmeye devam etti. Ne için? Agabeyinin hakkını ona vermedigini düşündügü icin. Agabeyi ile açıkça konuşup hakkını isteyebilir ve hatta baba mirasının paylaşımı icin mahkemeye bile gidebilirdi. Böyle yaptı mı? Hayır, gene arkadan iş çevirmeye devam etti. Arada bir suçluluk duyması, Elçin Anneyi sevmesi mi onu özünde iyi biri yapıyor? Hayır, bu hisler sadece onunun tamamıyla kötü bir adam stereotipi olmasını engelliyor. O kadar.
İnsanların iyi olup, olmadıgını belirleyen şey sonuçta hareketleridir, duyguları değil. Sonuçta herşey bir seçime dayanır. Nedim defalarca kötüyü seçtigi icin özünde iyi olduguna kesinlikle katılmıyorum. Ben Nedime özünde iyi veya kötüden ziyade, özünde zayıf bir adam derdim. Bir kere bile cesurca, arkadan vurmadan bir hareket yapmayı başaramamış. Onurlu ve cesur kötüler vardır. Nedim onlardan bile değil. Hep arkadan, hep arkadan çalışıyor.
tebrik ederim çok güzel anlatmisin :good:biz boşuna nefret etmiyoruz nedimden hem kadimin kötü olmak için daha çok sebepleri var ama o kalbini temiz tutmayı başarmış :img-in_lo yok bundan sonra hiç bişey bana nedimi sevdiremez :hıh
Offf ya nerde bu fragman bir türlü gelemedi. Bekle bekle zaman geçmiyor ya. Neden bu kadar geç veriyorlar anlamış değilim. Arkadaşlar hiç gören yok değil mi?
Arkadaşlar Ezo'nun saçındaki yazma çıksın,düğüm açılsın demiş ama sezon daha yeni başladı ve anladığım kadarıyla Ezo Gelin uzun vadeli bir proje.Bugün yazmasını çıkarırsa yarın seyirci üniversiteyi bitirmesini umabilir.Bence bunların hepsi olacak,yazmayı da çıkaracak,liseyi de bitirecek.Ama önce bütün sezon Ezo'nun başına gelebilecek olası durumlar şunlar olabilir;Sezon boyunca kendisine bir iki başka erkek aşık olabilir,Nedim' de ona tutulabilir,Nedim-Kadim ikilemi olabilir,Kadim'in duygusal problemleri,Kadim'in geçmişinden ona aşık başka bir afetin ortaya çıkışı,bir kere kaçırılma,bir kere trafik kazası,bir kere Antep'ten Ezo'ya aşık bir meczubun İstanbul'da onun peşine düşmesi,Kadim'in iflas etme tehlikesi geçirmesi,Ezo'nun ona yardımcı olmak için 'bol kepçe lokantası' açma girişimi vs vs..Dedim ya bu dizi uzun vadeli düşünülen bir proje.Hemen Ezo-Kadim aşkı???Oooo nerde o bolluk???:icon_whisYahu siz hiç mi Türk dizisi seyretmediniz??:D
hangi arkadas demisti hatirlamiyorum ...onun icin kusura bakmasin .dedigine göre sanirim yapim sirketiyle 30.bölümlük yeni bir anlasma daha yapilmis..yalan yada dogru bilmiyorum ..eger öyleyse dizimiz bir sezon daha bu yeni kadrosuyla devam edecek..
sizi bilmem ama ben sezon sonunda dizinin bitirilmesinden yanayim...
dizi begeniliyor diye uzatmaya calistikca isin icinden cikilmaz bir hal aliyor ve dizinin bir anlami kalmiyor...onun yerine sacma sapan uzayip giden konular gereksiz kaprisler, kiskancliklar yada baska yere varan olaylar bas gösteriyor ki buda bizim diziden sogumamiza vesile oluyor...
bunun bircok örnegini gördük dizilerde ve hala da görmeye devam ediyoruz...
evet iki muhtesem oyuncusu ve kadrosuyla bu seneye damgasini vurmaya aday bir dizi ezo gelin..bu her yönüyle dizinin sinif atladigini eskiye nazaran daha cok izlenildigini gösteriyor...her gecen gün artan ilgisi ve bu sebepledir ki degisen sponsoruna kadar hersey cok güzel
ama bir seyi unutmayalim her güzel seyinde bir sonu var önemli olan bunu sorunsuz bir sekilde seyirciyi kasmayacak ve onu sikmayacak bir sekilde sonlandirilmasi...
Kanalın gelecek sezonun anlaşmasını şimdiden yaptıgını sanmıyorum. Otuz bölümlük anlaşma bu sezonun anlaşmasıdır, bir ihtimal gelecek seneye (sezona) bir kaç bölüm sarkıyordur. Diziyi bir tür My Fair Lady hikayesi olarak gördügüm icin bu sene bitecegini sanıyorum. Nurgül Hanımın da üç sene tek bir rol oynamayacağı saptamasına katılıyorum. Sonuçta NY bitmek tükenmek bilmeyen Nuran Devres'in Melekler Adası dizisinden ayrılmıştı.
dizinin uzatılması illa ki kadim-ezo arasında ve onların asklarının ortaya cıkmasıyla olacak diye bişey yok,
belki evlenirler belki-ki benim haylimdeki bu- tıpkı bi bizimkiler dizisi gibi cocukları olsa buyumelerine bile sahit olsak, sahsen ben onların 3-4 yıl sonraki hallerini de gormek isterim, ha kavusamayan 2 asık seklinde kesinlikle bogar beni, ama yonu değişebilir,
ayrıca su da var gecen sezon izlemdim ama ezonun ömer askı varmıs bu sezon ise kadim askı baslıyacak belki gelecek sezon baska asklara yelken acacaktır ezo kim bilir. gerci kadimin ustune erkek sevilir mi bilmiyorum :img-blush
Her dizi, her kitap temelde tek bir ana öyküyü anlatır. O öykü/tema sonlandıgı zaman diziyi bitirmek gerekir. Ezo ve Kadim'in evli oldugu bir dizi, bambaşka bir seyirci kitlesine hitap eden bambaşka bir öykü olacaktır. Diziyi uzatmak yerine, ST ve NY'yi bambaşka bir settingde gene sevilecek karakterler olarak karşı karşıya getirmek çok daha anlamlı olacaktır. Çocuk ve torun sahibi Ezo ve Kadimi izlemek Yalan Rüzgarı benzeri bir dizi izlemeye dönüşür ki, sonuçta kabak tadı verir. Her öykü bir çatışmaya ve çelişkiye dayanır. Tolstoy'un dedigii gibi mutlu ailelerin hikayeleri yoktur aslında. Ezo-Kadim hikayesinin Çocuklar Duymasın türü bir komediye dönmesinin de anlamı olmaz. Sonuçta o hikaye anlatıldı ve bitti.
Kanalın gelecek sezonun anlaşmasını şimdiden yaptıgını sanmıyorum. Otuz bölümlük anlaşma bu sezonun anlaşmasıdır, bir ihtimal gelecek seneye (sezona) bir kaç bölüm sarkıyordur. Diziyi bir tür My Fair Lady hikayesi olarak gördügüm icin bu sene bitecegini sanıyorum. Nurgül Hanımın da üç sene tek bir rol oynamayacağı saptamasına katılıyorum. Sonuçta NY bitmek tükenmek bilmeyen Nuran Devres'in Melekler Adası dizisinden ayrılmıştı.
beni sölediğim 30 bölümlük anlaşmayı kastediyorsanız ben yapım şirketini kast etmedim dizi annemin iş yerinde çekiliyor aynı zamanda kurtlar vadisi de çekildiği için diziler önceden nekadar bölüm çekeceklerini söylemişler ve ezo gelin dizisi 30 bölümlük anlaşma yapmiş.:img-yes:
beni sölediğim 30 bölümlük anlaşmayı kastediyorsanız ben yapım şirketini kast etmedim dizi annemin iş yerinde çekiliyor aynı zamanda kurtlar vadisi de çekildiği için diziler önceden nekadar bölüm çekeceklerini söylemişler ve ezo gelin dizisi 30 bölümlük anlaşma yapmiş.:img-yes:
Çok saol böyle bir haberi bizimle paylaştığın için :happy0064 peki kesinmi yani uzatılma ihtimali hiç yokmuymuş bir bilgin varmı?
Çok saol böyle bir haberi bizimle paylaştığın için :happy0064 peki kesinmi yani uzatılma ihtimali hiç yokmuymuş bir bilgin varmı?
öğrenirim ama sanırım uzaya bilir daha onceki dizilerde uzama oldu.kurtla v si 2 sezon anlaşma yapmıştı ama hala devam ediyor:img-yes:
akadaslar bir şey söylicem alınmayın ama ben eskiden ezo gelini sevmezdimde seyretmezdimde bence tam baglantıyı kuramadıgım için söylüyemiyorum ama suzan aksoy evine tasındıktan sonra yada istanbul a tasındıktan sonra ayrı bir güzelleşti şimdi merakla ne olcak diye bekliyorum bence yeni hali süper olmus
birde bitiyormu dizi öyle bir sey dolasıyor sanırım
auryn haklısın belki dedigin sey daha makul olabilir, benim en buyuk istegim bu ikiliyi daha cok birlikte gormek cunku tekrar tekrar izlemeye doyamıyorum, gozleri-renkten parlaklıga, bakısları, mimikleri o kdr uyumlu ki,
bu yada baska proje birlikte calıssalar cok güzel olur
projeleri komedi bile olabilir, evet ikisine bugulu gozler yakısıyor ama ne bileyim serhat beye komiklik de gidiyo be,
nurgulu soylememe gerek bile yok, komedyenler cirkin olur lafını tamamen bosa cıkarmıstır kendisi bence :img-yes:
forgetmenot 20-10-07, 17:21 Serhat beyin dizilere aslen filmlerde oynamayı istediği için başladığı malum.Röportajlarında 'tiyatroda oynarken TV dizilerinde oynamaya başladım çünkü 'sinema' istiyordum' diyor.Hem bu bilgiden hareketle hem de E.Gelin'dizisinde Nurgül hanımla olan üstün uyumu ve başarısı sebebiyle ben de diyorum ki Ezo Gelin dizisi umarım hayırlı bir olaya sebep olur.Nurgül Yeşilçay'la Serhat Tutumluer bir 'filmde' rol alırlar!:img-wink:
h23'e not:İzmit Şehir Tiyatrosu'nda 'Oyunun Oyunu' adlı çok başarılı bir komedi oyununda Serhat beyi seyretme imkanı ve onuruna kavuşmuş bir şanslı fani olarak hemen söyleyeyim,Serhat bey tam tahmin ettiğiniz gibi 'komedi'de de bir harika!!!!
öğrenirim ama sanırım uzaya bilir daha onceki dizilerde uzama oldu.kurtla v si 2 sezon anlaşma yapmıştı ama hala devam ediyor:img-yes:
Ay canım çok saol ya haber verdiğin için :happy0064 :) Aslında senaryonun nasıl bağlanacağı ve konuların sıradanlıktan uzak olup olmayacağına bağlı olarak dizinin uzunluğu değişebilir. Çok sıradan her dizide olduğu gibi sırf uzatılmak için dizinin uzatılmasına karşıyım..
özeti gördükten sonra başlığa girmeye korkar oldum mazallah yeni bir kötü haber umutları yok eder :(
sanırım hala fragman yok :(
beklemek yaşlandırıyor ya
umarım bu gece fragmanı görmüş oluruz...
özetcik insanın içini karartıyor:sad53:
özeti gördükten sonra başlığa girmeye korkar oldum mazallah yeni bir kötü haber umutları yok eder :(
sanırım hala fragman yok :(
beklemek yaşlandırıyor ya
umarım bu gece fragmanı görmüş oluruz...
özetcik insanın içini karartıyor:sad53:
ya ben fragmanın çıkmasından da korkuyorm aslında biraz, ya o da özet gibi olursaaaa:sad53:
gülendam83 20-10-07, 18:11 ya ben fragmanın çıkmasından da korkuyorm aslında biraz, ya o da özet gibi olursaaaa:sad53:
olsun napalım.. dayanırız yine de.. ezo ile kadimimiz birbirlerine aşık artık. daha farkında değiller ama.. kötü olsada düzelecektir.. birbirlerini kırmasınlar da..:img-blush
ya ben fragmanın çıkmasından da korkuyorm aslında biraz, ya o da özet gibi olursaaaa:sad53:
evet haklısın :(
kadim ezo ya kızınca
ezo ya karşı acımasız davranıyor
ezo nun kalbini kırıyor öyle sahneleri izlemek istemiyorum:(
evet haklısın :(
kadim ezo ya kızınca
ezo ya karşı acımasız davranıyor
ezo nun kalbini kırıyor öyle sahneleri izlemek istemiyorum:(
öyle deme yaaa, sonra pişman olup gönlünü almaya çalışmasını izlemek çok keyifli oluyo:img-in_lo
öyle deme yaaa, sonra pişman olup gönlünü almaya çalışmasını izlemek çok keyifli oluyo:img-in_lo
bende o sahnelere bayılıyorum hekekı ezo laf sokunca...:img-icecrtandan yenmıyo ben en cok kadım hatasını anladıktan ve kendını affettırmeye calıstırırken ezonu tavrına bayılıyorum gene bızım kız affeder bu gune kadar ömerı defalarca affetı.:img-yes:umarım bu seferkı kotu olmaz gercı kavga ettıklerı yada tartıstıkları yazmıyo bısıler uzaklastırıyo onlarıbyedevlerın askı buyuk olur buyuk asklar buyuk kavgalardan dogar belkı bu uzaklasma ıyı olur sucsuz oldukları anlasıldıgında yada bıraz uzaklasıp ozlerler bırbırlerını:img-blush
bence ezoyla nurgül hlkın kalbini kazandı. hangi dizi insana bu kadar yakın olabilir. bilmiyorum ama nurgül yeşilçaylı ezo benim aldı götürdü.. eğer dizi sezon sonunda tadında bitirmek istrelerse saygı duyarız
Bende o sahnelere bayılıyorum. :img-yes:O kadar güzel bakışmalar oluyorki aralarında kadimin birden yumuşaması ezonun gözlerine gözlerini dikip bakmasını izlemek çok keyifli oluyor :img-in_lo
bizde bayılıyoruz bu ikilinin didişmelerine içten içe birbirlerine hasta olmalarına ama herşey tadında güzel bu sezon biterse ağızda hoş bi tad kalır ki bu sezonun bitimine daha 25 bölüm var 25 hafta az değil yani bence doyurucu olursa iyi olur..harika bi final bekliyoruz
rozicim ve gökgözcim çok sağolun ilginiz için
selehattinmiş demek ismi nasıl kaçırmışım hayret
bende lakabının tarihini öğrendiğimde evet gerçektende ballıymış bu adam o yüzden bu kadar gözü kara demiştim
geçen sezon benim bütün hısım akraba ezoyu izlerdi hatta yayınlandığı günde genelde bir arada olurduk ben doğru dürüst izlemez göz ucuyla bakardım tv ye üstüne üslük bu diziyi birtek siz izliyorsunuz diye dalga geçerdim
çok net hatırlıyorum bu sezon umarım biter bu dizi demiştim o zamanlar allahım iyi ki sesimi duymadın duamı kabul etmedin şimdi de gelecek sezona devam etse biz ezoyla kadimin ev hallerini görsek(h.p deki mavi ile çınardan dolayı içimde ukdedirde ) ezonun hamileliğini görsek kadimin baba heycanını görsek ne küzel olur dimi ah ah
bu fragman hala daha ortalarda yok dimi hayret bişe yani bir arkadaşa oturmaya gittiydim orda bile hemen show tv açtırdım aman yakalarım diye belkim kaçırdım dedim ama maalesef ama ben bu fragmanı bekleme heycanınıda seviyorum ayrı bir havası olyuyor yani
Şimdi fragman yayınlandı sonuna yetiştim, ne çekebildim ne de anladım. İzleyen varsa biraz anlatabilir mi?
Eve bir geldim fragmanı gördüm inanmıyorum ya. Öncelikle gayet güzel bir fragmandı onu söyleyeyim de rahatlayayım. Ezo saçlarını açmıştı ve çok güzeldi. Kadim de yanındaydı. Araları iyiydi.Yemek yapıyorlardı:) Tam olarak neler oldu hatırlayamıyorum. Sadece son sahne aklımda kaldı. Kadim bir yere geliyordu kapıyı ezo açıyordu. Kadim Ezo ile tokalaşmak için elini uzatıyordu. Çok şeker bakıyordu:img-in_lo ezo da elini sıkıyordu. Tek kötü yanı ezo sargılı elini uzatıyordu insan ötekini uzatır ya:)
gülendam83 20-10-07, 22:18 bende fragmanın sonuna yetiştim ama olsun önemli olan sonu zaten.. kadimimiz ezoya elini uzattı ezo da gülümseyiverdi...çok tatlılardı.:happy0064
arkadaşlar bence haklısınız ezo nedimin olayını kadime demiycek ve uzaklaşma benden olcak.. ama tabiki yine de dayanamıycak bizimkiler..:img-in_lo
ya salı gelsede izlesek. sabırsızlanıyorum..
Bende sonuna yetiştim gördüğüm kısımda elçin anne kutsal ustaya el sallıyordu kutsal ustada dönmüş ona bakıyordu.Son olarakta kadim sanırım ezoya gidiyor çünkü ezo kapıyı açmıştı kadim elini uzatti ve el sıkıştılar.. Kusura bakmayın arkadaşlar fazla açıklayıcı olmadı :( özür dilerim ancak bu kadar görebildim başına yetişmiş bir arkadaş varsa bizede anlatabilir mi?
fragman denk geldi.
meryem ballı ağa ile barışıyor.doktor ve ezo'nun arabuluculuğu var bu işte .
ballı mekan basıyor.
ezo ile kadim arasında kadimden kaynaklanan bir sorun yaşanıyor sanırım.çünkü son sahnede kadim ezo'nun kapısında ve elini uzatıyor.
onun öncesinde kadim ezo'nun yeni evinde sanırım ziyarete gelmiş.
debbie bir ezo'da bir kadim'in yanında uyurken gösterilmiş.
elçin - kutsal usta yakınlaşması var mahalle ortamında.
hatırladığım bunlar...
fragman denk geldi.
ballı mekan basıyor.
ezo ile kadim arasında kadimden kaynaklanan bir sorun yaşanıyor sanırım.çünkü son sahnede kadim ezo'nun kapısında ve elini uzatıyor.
hatırladığım bunlar...
Teşekkürler bende başını kaçırmıştım.. Senin sayende en azından görmediğim sahneler hakkında azda olsa bir fikrim oldu.
gülendam83 20-10-07, 22:22 arkadaşlar inşallah geçen haftaki gibi sesli fragman da verirler.. o daha iyi oluyor.. bu bölümü her zamanki gibi merak ediyorum.. neler konuşacaklarki acaba?
fragman denk geldi.
ballı mekan basıyor.
hatırladığım bunlar...
fragmanı anlattığın için teşekkürler:happy0064 inşallah özet bizi yanıltmıştırda sadece kadime nedimi anlatmadığı için uzaklaşma olmuştur.şimdi pusuya yatıp showu izlemek lazım....
arkadaşlar inşallah geçen haftaki gibi sesli fragman da verirler.. o daha iyi oluyor.. bu bölümü her zamanki gibi merak ediyorum.. neler konuşacaklarki acaba?
İşallah bende tam bunu düşünüyordum. Acaba ne zaman verirler sesli fragmanı :icon_whis
Merak ettiğim iki tane sahne var. Birincisi kapıda ezoyla kadimle el sıkıştıkları sahne.. İkincisi ise beraber mutfakta yemek yapıyorlar denilen sahne daha bu sahneyi fragmanda görmek kısmet olmadı sağolsun arkadaşlar sayesinde haberim oldu :happy0064
Kanal karıştırırken yakaladım fragmanı. Tam başından olmasa da..demek ki neymiş fragmanı beklemeyecekmişsin :)
Fragman anlatılmış, bende aklımda kaldığı kadarıyla anlatayım.
Debbie ile ikisininde bir sahnesi var ve ikiside birbirlerini düşünüyorlar büyük ihtimalle...
Ezo&Kadim çok üzgün göründü gözüme:( ya da bana öyle geldi..
Son sahne harika..büyük ihtimalle Kadim aralarında ki uzaklaşmaya dayanamamış ve eve gelmiş. Karşılıklı bakışlar harika.
Meryem'i, Ezo ve Emre Ballı ağa ile barıştırıyorlar. Meryem dolu gözlerle Ballı nın elini öpüyor.
Ballı yine mekan basıyor..
Kutsal Usta, Elçin anne sahnesi var.
Benimde hatırladıklarım bunlar..tekrar izlemek lazım.
dezdalinda 20-10-07, 22:51 ay ne güzel yakalaşmışsınız fragmanı...
saolun arkadaşlar anlatmışsınız..anlattıklarınıza bakılırsa hojjj bir bölüm bizi bekliyor:happy0064
ikisi de hüznlü görünüyor demek:icon_whis e hadi hayırlısı:icon_whis
aslında arlarında uzaklaşma olsa da yine tadından yenmez:happy0064
hep gül hep gül olmaz tabi...zaten dizilerde böyle herşey güllük gülistanlık devam ederken hopp birşey oluyor ortalık karışıyor:img-pilot bizimkilerde de böyle durumlar olucak tabi:happy0064:happy0064olsun olsun heyecan katar:happy0064
ah ben de seyredebilsem:icon_sorr
umarım seslisini de veririler:icon_sorr
bir de ''ballı mekan basıyor''tanımlamanıza bayıldım:img-hyste
Fragmanı izledim ben de ama aklımda pek bir şey kalmadı. Arkadaşlar genel olarak anlatmış aslında. Ben de şunu ekleyeyim sadece. İlk sahnede Kadim ve Ezo beraber mutfaktalar, sanırım Ezo ve Elçin annenin yeni evinin mutfağı ve yanlış hatırlamıyorsam Kadim Ezoya yardım ediyor. Ezo ve Kadim bana da çok mutsuz göründü. Ama son sahne çok güzeldi.
sinemsinem 20-10-07, 23:04 selam arkadaşlar nerdeyse hepinizi tanıyor gibiyim haftalardır mesajlarını esprilerinizi yorumlarınızı tepkilerinizi merakla ve keyifle okuyorum ama bi türlü bende burda sizinleyim diyemedim. Sitede bi sorun varmış üye alınmıyormuş falan. Her neyse kötü günler geride kaldı.
Ezo gelin dizisi ve muhteşem oyuncularına olan ortak sevgimiz bizi bu forumda birleştirdi o yüzden hepinizi tek tek selamlıyorum ve sevgilerimi sunuyorum. Beni de ailenizin içine alırsanız çok mutlu olurum.
selam arkadaşlar nerdeyse hepinizi tanıyor gibiyim haftalardır mesajlarını esprilerinizi yorumlarınızı tepkilerinizi merakla ve keyifle okuyorum ama bi türlü bende burda sizinleyim diyemedim. Sitede bi sorun varmış üye alınmıyormuş falan. Her neyse kötü günler geride kaldı.
Ezo gelin dizisi ve muhteşem oyuncularına olan ortak sevgimiz bizi bu forumda birleştirdi o yüzden hepinizi tek tek selamlıyorum ve sevgilerimi sunuyorum. Beni de ailenizin içine alırsanız çok mutlu olurum.
Hoşgeldin arkadaşım sefalar getirdin :) Bende yeni üye oldum kendı adıma seni aramızda görmekten çok mutlu oldum..
dezdalinda 20-10-07, 23:21 hoşgeldin arkadaşım ben de yeniyim zaten:img-wink:
ailemize hoşgeldin...kapımız herkese açık ne de olsa...
umarım keyifli vakit geçirirsin:img-wink::img-wink::happy0064:happy0064
ay ne güzel yakalaşmışsınız fragmanı...
saolun arkadaşlar anlatmışsınız..anlattıklarınıza bakılırsa hojjj bir bölüm bizi bekliyor:happy0064
ikisi de hüznlü görünüyor demek:icon_whis e hadi hayırlısı:icon_whis
aslında arlarında uzaklaşma olsa da yine tadından yenmez:happy0064
hep gül hep gül olmaz tabi...zaten dizilerde böyle herşey güllük gülistanlık devam ederken hopp birşey oluyor ortalık karışıyor:img-pilot bizimkilerde de böyle durumlar olucak tabi:happy0064:happy0064olsun olsun heyecan katar:happy0064
ah ben de seyredebilsem:icon_sorr
umarım seslisini de veririler:icon_sorr
bir de ''ballı mekan basıyor''tanımlamanıza bayıldım:img-hyste
sevgili dezdelinda senin nezdinde aramıza yeni katılan arkadaşların hepsine selamlar hoş geldiniz..
saolun arkadaşlar anlatmışsınız..anlattıklarınıza bakılırsa hojjj bir bölüm bizi bekliyor
mesajının bu alıntıladığım kısmındaki hojjjj kelimesi hangi hislerine tercüman anlayamadım..çünki yorumun burasında oraya gelecek kelime hoş olsa dahada bi hoş olacakmış..
ilk baştan uyaralım..türkçemize sahip çıkalım çet diliyle yorum yapmayalım lütfen..
biz bu saate kadar tek bir uyarı almadan geldik bundan sonra hep beraber uyarı almadan devam edelim lütfen..
amacım kimseyi küçük düşürmek değil lütfen yanlış anlaşılmasın..sadece arkadaşımız vasıtası ile yeni gelen arkadaşlarında dikkatini çekmek sadece...
tek cümlelik mesaj yazmak dizi haricinde yorumlar yapmak kurallara aykırıdır..
herkes seviyeli içten ve türkçeye sahip çıkan yorumlarda bulunsun kii..paylaşımlarımız güzelleşsin...:img-wink:
|