Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 3)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

rozi
23-10-07, 10:29
kadim-sapık :icon_whis
valla ilk bolumlerde ezoya bakıslarını hatırlarsanız bence gayet sapık bakıyo :)
su fotograf cekiminde ezo yol verdiginde kadimin gözü biraz asagıda-gogus hizasında değil miydi :img-blush
doktorlar gecesinde de kadim bayagı suzmustu gene gozler asagı seviyede ve pek cok hatırlamadıgım bu gibi sahnelerde kadim konusurken farkettimde gozler once göz hizasında sonra gögüs hizasında-gerci ne yapsın zavallı kadim ezo da oyle frikik veriyor ki bakılmayacak gib değil ki canım :img-icecr

buyrun bir söğüt daha :img-hyste yandık valla kadimcimi hangisinden koruyacamı şaşırdım:icon_sorr

ama söylediklerin de haklılık payı yok değil balo sahnesınde kadimin ezoya bakişlarını unutamıyorum gözleriyle yedi kızı valla ezonun yerinde ben olsaydım erirdim o nasıl bakmaktır öğle:img-in_lo

sudemnaz
23-10-07, 10:32
valla ben ilk bolumdeki karsılasma-asansor-odada carpısma sahnesinden sonra 4.sahnede kadim beyin patron oldugunu ogrenince tıpkı ezo gibi betim benzim soldu
neymiş kadimi cok seviyoruz toz konduramayız yapamam ben, dogruya dogru ilk 3 sahnede sapık bi fotografcı sandım oyle bi imaj bıraktı bende otel sahibi koskoca iş adamı oldugunu ogrenince sok oldum :S
haa seyi de hatırladınız belki hani ezoya fotograf cekimi teklif etti ezo "gene boyle kas goz resmi mi" dediginde kadimin sinsice henuz dusunmedim deyişini hatırladınız herhalde insanın aklına hersey geliyo töbe töbe,
diğer bir orenk:
kadim: "size alın dedim mi kucuk hanım",
ezo: "ismim ezo"
kadim:"biliyorum" deyişini hatırladınız herhalde nasıl bi yaklasmaydı o oyle aha dedim kıza bişey yapacak
sapık hali bile seviliyo adamın ama ne yalan soyliim
evet evet. o sahnede ne oluyoruz dedim
hani kadimi bilmesem tutup öpecek derdim
ahh ne bakıştı bea öyle sapıka can kurban
ezoyla sürekli başbaşa kalıyorlar gün gelir o da olur kadim ezo yu öper:happy0064 (bu durumda sapık ben mi oluyorum)

pelin-ce
23-10-07, 10:33
valla ben ilk bolumdeki karsılasma-asansor-odada carpısma sahnesinden sonra 4.sahnede kadim beyin patron oldugunu ogrenince tıpkı ezo gibi betim benzim soldu
neymiş kadimi cok seviyoruz toz konduramayız yapamam ben, dogruya dogru ilk 3 sahnede sapık bi fotografcı sandım oyle bi imaj bıraktı bende otel sahibi koskoca iş adamı oldugunu ogrenince sok oldum :S
haa seyi de hatırladınız belki hani ezoya fotograf cekimi teklif etti ezo "gene boyle kas goz resmi mi" dediginde kadimin sinsice henuz dusunmedim deyişini hatırladınız herhalde insanın aklına hersey geliyo töbe töbe,
diğer bir orenk:
kadim:"biliyorum" deyişini hatırladınız herhalde nasıl bi yaklasmaydı o oyle aha dedim kıza bişey yapacak

Anam bu ne!:img-swoon:img-swoon
İnanamıyorum biz söğüt derkene h23 aldım senide kara listeye:butch:
ŞövalyemiZi size yem etmeyiz. Hem hiç te bile o sahnelerde öyle görünmüyordu.
Madem sahne verdiniz açıklayalım..
-Ezo'da sormayaymış "ne resmi gene kaş gözmü" diye adam da tabi der "bilmem karar vermedim" diye.
-Adının Ezo olduğunu söylüyor oda üzerine basa basa vurgulamak adına eğilip biliyorum diyor yanlış yerlere çekmiyelim lütfen.
Ayrıca Ezo'dan önce bir sürü fotoğraf çekti ve birinde de o dediğiniz ibare yoktu. Gadim'imiZ adı üzerinde şövalye...:king:

Roziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Geri adım atmak yok bunlar çoğalıyor.
Söğüt ve yandaşlarına karşı olan Gadim yandaşları nerdesiniz?
Sessiz kalmayalım:icon_sorr

söğüt
23-10-07, 10:35
yaşayın arkadaşlar ben tek başıma hakkından gelemedim maşallah Söğüt pek bi azimli çıktı " z " konusunda nasılda direniyor. Demedik mi burası Kadim kardeşliğidir efendim O'nun platonik tebasıdır vs. vs. dimi ama olmuyor böyle Kadim'im Kadim'im :img-fie:
fragmandaki son sahnede Kadim'in yaramazlık yapmış çocukların mahçupluğu ile yavaşça yukarı bakması yokmu peeeeh:img-in_lo:img-in_lo :img-in_lo

Hayatım söğütün olayı sadece "z" olsa iyi hayır Gadim'imizin adını kötüye çıkarıyor daha da kötüsü "benim suçum yok hepsi Kadim'imim başının altından çıkıyor" diye olaydan sıyrılmaya çalışıyor...

Bu kabul edilemez arkadaşlar! Söğüt'e karşı olan Gadim yandaşları...:img-hyste:img-hyste:img-hyste

heeeyyytt beee ..çektim kılıcımı geldim...
şu alfabenin son harfine oldum olası içim ılımadı..önce onu bir güzel temizleyeyim..hem o sizin harfiniz bana ne ki o harfden..:img-hyste
bak kendinizde kabul ediyorsunuz..
siz kadimimin platonik tebaasısınız siz istediğiniz kadar kardeş olabilirsiniz. hatta bence gidin kadimlede kardeş olun :img-hyste
kadim benim kadimim, sizin ise kadiminiz..
iş bu kadar basit..
gadiminizin adını ben çıkarmadım arkedeşleee..vallahi billahi..
ben sadece görüneni yazdım..beni susturarak gerçekleri balçıkla sıvayamazsınız..
ama şimdi nedir?
hayatımda gördüğüm en hoş sapık kadiiimdiiirrr :img-hyste
Kadimim Kadimim Kadimim...
:img-hystesofa

Ceva
23-10-07, 10:35
kadimin hiç bişi yapmadan duruşu bile bence, sapıka kaydına girecek bir olaydır..
ben görüyorum anlıyorum ve yazıyorum
ne yapayım yani gerçekleri halkımdan saklayayım mı:img-hyste

Tamam yeri geliyor bizde yeşil kazak, gömlek vs. giydirilmesin diyoruz ama yahu duruşu bile sabıka kaydına girer mi adamın? Hiççç benim suçum yok deme söğüt'cüm..biz biliyoruz.:img-hyste

haa seyi de hatırladınız belki hani ezoya fotograf cekimi teklif etti ezo hatırladınız herhalde insanın aklına hersey geliyo töbe töbe,
diğer bir orenk:

Hehhh söğüt bir di iki oldu :) Niye betin benzin atıyor ki..adamın patron olduğu zaten belli birşeydi. :)

Sadece "gene boyle kas goz resmi mi" dediginde Kadim'in söyleyiş tarzı, ses tonu için ise haklısın orada imalı konuştu..

Ama "biliyorum" sahnesi kesinlikle öyle bir sahne değildi. Orada maksat Ezo'nun damarına basmak..Ezo'nun yüz ifadesinden anladığımız kadarıyla da bunda başarılı oldu.

simser
23-10-07, 10:38
evet evet. o sahnede ne oluyoruz dedim
hani kadimi bilmesem tutup öpecek derdim
ahh ne bakıştı bea öyle sapıka can kurban
ezoyla sürekli başbaşa kalıyorlar gün gelir o da olur kadim ezo yu öper:happy0064 (bu durumda sapık ben mi oluyorum)

aaaa olur mu bunun sapıklıkla ne ilgisi var ki, kendine haksızlık etme cnm (çaktırma ama sen sapık olursan bn de kaynicam o zmn arada:icon_whis)

kadimin sapık olduğnu kabul etmiyorummmm:hıh sapık olsa pınar denen o ukala o kadar sırnaşmışken uzak durmazdı:icon_whis

kadim de insan tabi kii beğendiği kişiler olcak, bunun için sapık olmak gerekmiyo ki:icon_whis

amaç kadimi korumak, kendim de inanmaya çalışıyorm napimm:img-in_lo

pelin-ce
23-10-07, 10:41
şu alfabenin son harfine oldum olası içim ılımadı..önce onu bir güzel temizleyeyim..hem o sizin harfiniz bana ne ki o harfden..:img-hyste
siz kadimimin platonik tebaasısınız siz istediğiniz kadar kardeş olabilirsiniz. hatta bence gidin kadimlede kardeş olun :img-hyste
iş bu kadar basit..
ben sadece görüneni yazdım..beni susturarak gerçekleri balçıkla sıvayamazsınız..
ama şimdi nedir?

Bak hala aynı ibareyi kullanıyor! Söğütüm hiç iyi olmucak yapma canım:img-cool2
En güzel harf alfabenin son harfidir. Ortalardaki o iki bacaklı harfi sildik biz canım Kadim'den sonra gelmesi yasaktır...

Ceva canım yardım et sessiz kalmayalım bu karalamayı durduralım...:img-hyste

rozi
23-10-07, 10:44
iş bu kadar basit..
ama şimdi nedir?

:img-swoon:img-swoon sen bittin söğüt çok kötü damarımıza bastın bundan sonra azınla kuş tutsan giremezsin gözümüze :hıhkadimimiz yalnızca bize ayittır.:img-in_lo

bence bolüm bu sefer kaldığı yerden başlayacak:img-hyste

simser
23-10-07, 10:47
:img-swoon:img-swoon sen bittin söğüt çok kötü damarımıza bastın bundan sonra azınla kuş tutsan giremezsin gözümüze :hıhkadimimiz yalnızca bize ayittır.:img-in_lo

bence bolüm bu sefer kaldığı yerden başlayacak:img-hyste

bu söylediğine sen kendin de inanıyomusun gerçekten:icon_whis:img-hyste

bu bölüm ballı seyitin mekanını basıyo, bi de ballı-meryem barışması var, dilerim bu sahneleriçok uzun tutmazlar:icon_whis

sudemnaz
23-10-07, 10:50
aaaa olur mu bunun sapıklıkla ne ilgisi var ki, kendine haksızlık etme cnm (çaktırma ama sen sapık olursan bn de kaynicam o zmn arada:icon_whis)

kadimin sapık olduğnu kabul etmiyorummmm:hıh sapık olsa pınar denen o ukala o kadar sırnaşmışken uzak durmazdı:icon_whis

kadim de insan tabi kii beğendiği kişiler olcak, bunun için sapık olmak gerekmiyo ki:icon_whis

amaç kadimi korumak, kendim de inanmaya çalışıyorm napimm:img-in_lo

o halde bu öncüllerden sonuç çıkartalım ne biz ne de kadim sapık değil...
:icon_whis
sapıklık başka bir şey olsa gerek.
kadim bunu her dişiye mi yapıyor?
peki biz her çiftin öpüşmesini mi istiyoruz?
Hayır hayır hayır
kadim sapık değil
biz de sapık değiliz çünkü biz sadece ezo ile kadimi istiyoruz yani yan yana istiyoruz
evlenmeden olmaz:)

Ceva
23-10-07, 10:51
inanmazsanız beni sevgili bimkoliğe sorun, sevgili fettana sorun :img-hyste
onlar çok iyi tanır beni..size doğruyu söyleyeceklerdir..

Bimkolik i bulamadık ama Fettan burda..Buyrun...

[söğütüm tamam sen gördüklerini yazıyın biliyoruzda ikidebir Kadimim deyipde milleti suça teşvik etme sonra ne olur bilemem gari :img-wink:

Bölümün ilk başında ne olur yine bir kopukluk söz konusu olurmu dersiniz :icon_whis :icon_whis Heykel üzerinden ihanet felsefesi yapsınlar istrerim ben

Birşey mi demiştin Söğüt'cüm..:) hani seni en çok onlar tanır, bilirdi ya..Biz söylemedik sen kendin söyledin..Kamuoyu senden açıklama bekliyor efendim:icon_whis

Bu arada şu heykel sahnesini bende istiyorum..Ama Ezo'nun, bana arkasından bıçaklanmış gibi geldi demesi olası. Çünkü heykel yüzkoyun yatan bir adam var :img-yes:

Sen mi masumsun?Yeme bizi...Sen ne saman altından su yürütensin.Şimdi biz Kadim'i sapık belliyelim, gönlümüzden düşürelim istiyorsun sonra da hoppp Kadim sana kalsın değil mi?:img-cool2

Kadim'in gözlerden aşağı inen bakışları sadece Ezonun gözüne fazla bakmak istemiyor oluşundandır.Gözlere o kadar uzun süre bakıldığında karşı taraftaki insan yanlış anlayabilir.Kadim sonuçta patron yanlış anlaşılmak istemiyor olabilir.:img-blushKülahınıza anlatıyor gibi oldum biliyorum.:img-blush

Burada da teşhis konulmuş :)

Pelin-ce, Söğüt'te bu azim varken işimiz zor ama biz yılmayız :)

simser
23-10-07, 10:53
Hayır hayır hayır
kadim sapık değil
biz de sapık değiliz çünkü biz sadece ezo ile kadimi istiyoruz yani yan yana istiyoruz

neyse sapık olmaktan kurtulduk son anda:happy0064:happy0064

evlenmeden demişkennnn:img-in_lo
neyse onu da o zman düşünürüzz:img-blush:icon_whis

pelin-ce
23-10-07, 10:56
Ceva, rhetbutler, arımaya, sycamore, simser ve rozi hepinizi alnından öpüyorum!
Son söz Ceva tarafından yukarıda söylenmiştir zaten...

Geçen bölüm eski görüntülerle başlayınca dedim kaldığı yerden devam edecek bende bir sevinç bir sevinç ama kursağımda kaldı hevesim ertesi sabah devamıyla yine yeni bir bölüm aynı olayın bu hafta da olacağı malum bir bekleyişe girmeyelim...

h23
23-10-07, 10:59
Anam bu ne!:img-swoon:img-swoon
İnanamıyorum biz söğüt derkene h23 aldım senide kara listeye:butch:
ŞövalyemiZi size yem etmeyiz. Hem hiç te bile o sahnelerde öyle görünmüyordu.
Madem sahne verdiniz açıklayalım..
-Ezo'da sormayaymış "ne resmi gene kaş gözmü" diye adam da tabi der "bilmem karar vermedim" diye.
-Adının Ezo olduğunu söylüyor oda üzerine basa basa vurgulamak adına eğilip biliyorum diyor yanlış yerlere çekmiyelim lütfen.
Ayrıca Ezo'dan önce bir sürü fotoğraf çekti ve birinde de o dediğiniz ibare yoktu. Gadim'imiZ adı üzerinde şövalye...:king:

Roziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Geri adım atmak yok bunlar çoğalıyor.
Söğüt ve yandaşlarına karşı olan Gadim yandaşları nerdesiniz?
Sessiz kalmayalım:icon_sorr

ben gordugumu yorumluyorum kızmayın canım karaliste mi :sad53:
dogru soyleyeni 9 koyden kovarlarmıs ne dogru bi söz

simser
23-10-07, 11:02

Geçen bölüm eski görüntülerle başlayınca dedim kaldığı yerden devam edecek bende bir sevinç bir sevinç ama kursağımda kaldı hevesim ertesi sabah devamıyla yine yeni bir bölüm aynı olayın bu hafta da olacağı malum bir bekleyişe girmeyelim...

ne demek cnm, her şey kadimimiz için:img-wink:

zaten artık öyle bişey ummuyorum, dizimiz kaldığı yerden başlıycak da biz de görücez, ohooo.....

artık şey diyorum en azından yan rollerin sahnesi çok olmasın, malum bu hafta ballı mekan basıyo, meryem ballının elini öpüyo. inşallah fazla uzatmazlar bu sahneleri......

oinone
23-10-07, 11:02
bence bir arkadasın dediği gibi o ev emrenin evi ve kadim emrenin evine gidiyor.hatırlarsanız geçen bölümde debyi doktora götürmeyi planlıyorlardı annesinin durumundan ötürü.anlaşılan bir şekilde kadim ikna edilmiş.hatta onları almaya bile gitmiş.
diğer taraftan yeni evin kutlaması var.buda kesin .ezo yine ezoluğunu yapacak ve kadim ile nedimin arasını düzeltmeye nedimi adam etmeye karar verecek yanlız bu durum kadim tarafından dejavü(berrak) sanılacak.olmadıgı görülüncede artık hayatla barışacak olabilir.aslına bakarsanız üstüne vazife olmayan her şeye atlıyor bizim ezo.

rozi
23-10-07, 11:05
Hayır hayır hayır
kadim sapık değil

ya beni sapık sanmayın da ben kadim le ezo evlenene kadar bekleyemem :img-nyam:

kadim ezo yu üç dört bolüm sonra öpsede:img-in_lo bizde forumcak hastanelik olsak

söğüt de kadimimizi kaybetmenin acisından ballıya koşsa nasıl olur:img-fear2:img-hyste bizde söğütü teselli ederiztroest

bakalım beklediğimiz kadar güzel bir bölüm olacakmı

birimiz hepimiz hepimi kadimimiz için:img-in_lo

söğüt
23-10-07, 11:10
canlarım arkadaşlarım şimdi nedir?
yalanı allah sever mi, sevmez...
pekiii ben bunu biliyor muyum.. evet biliyorum..
ben kadime olan aşkımı saklıyo muyum..hayır saklamıyorum
pekiiii kadim ezoya aşık mı, evet aşııkkk..
pekiiii ben bunu biliyor ve kabul ediyor muyum..
evet biliyor ve kabul ediyorum.
pekiiii siz kadime aşık mısınız.. hee aşıksınız..
pekiiiiii ben bunu da biliyor ve kabul ediyor muyum..
evet biliyor ve kabul ediyorum..

iyi güzel de ben bunca gerçeği kabul edebiliyorum da (malum adamda mangal gibi yürek olması lazım)
siz tek bir gerçeği,
yani kadimin (sadece ezoya karşı olabilir; bakın onu da kabul ediyorum)
ezoya karşı sapıklığa giden hal ve tavırlarını neden neden neden kabul etmiyosunuz...
hhııı..?????????
yahu adam daracık yerde karşılaşmış, yine geri çekilmiyor, illede ezonun yanından geçecek..o kadar dar mesafeden..töbeler olsun..kızcaaz başını yukarı kaldırıp, karnını içine çekmese................az kaldı kızın içine düşecekti..yalan mı..
sevgili h23 de dikkat çekmiş; BENDENSİN sevgili h23;:img-hyste
kaş göz fotoğrafımı çekeceksiniz diyor zavallı ezom;
bizim kurt, açıkça, henüz düşünmedim diyor..öyleemiii pek muhterem kadim bey..acaba düşünülecek nesi var bu fotoğraf işinin..hıııı..e tabii bordo kadife üzerinde nü fotoğrafı düşünüyorsa ışık oyunlarını neyim iyi düşünmesi gerekir dimi..bişi diyecem ya neyse ...sevgili sycamore sen anladın onu...:img-wink:
öyle bir daha düşünmedim deyişi varki zavallı ezo korkudan gık bile diyemiyor..
peki onuda geçtikk
ya şu el masajına ne dersiniz..
önce pencereden bakıyor, elçin annenin vs. gelip gelmediğini kontrol ediyor,
sonra e iyi hadi madem çok istiyosun yap bi el masajı..sanki kendi değil de ezo onun derdinden ölüyo gibi bi de afra tafra yapmaz mı...
yahuuuuuu..
her şey bir yana da
peki o asansörde ; hani ilk karşılaşma sonrası...
panik yapma sana saldıracak değilim demesi ne oluyooooo ...hııııı...???????
ben söyleyeyim canlarım sizin diliniz varmaz yine...
dervişin fikri neyse zikri de odur oluyoooo..
ahanda adamın aklında resmen acaba burda saldırsam ne olur var...:img-hyste:img-hyste:img-hyste

simser
23-10-07, 11:12
ya beni sapık sanmayın da ben kadim le ezo evlenene kadar bekleyemem :img-nyam:

kadim ezo yu üç dört bolüm sonra öpsede:img-in_lo bizde forumcak hastanelik olsak

söğüt de kadimimizi kaybetmenin acisından ballıya koşsa nasıl olur:img-fear2:img-hyste bizde söğütü teselli ederiztroest

bakalım beklediğimiz kadar güzel bir bölüm olacakmı

birimiz hepimiz hepimi kadimimiz için:img-in_lo

ballının nuru var artık, bence seyit himayesine alsın söğütü:icon_whis

sen de sapık değilsin cnm, çaktırmasak da hepimiz öyle düşünüyoruz:icon_whis:img-wink:

neyse ben gidiym bi yemek yiym de mi, gerçi kadim için açlıktan ölmeye de değer ama, diziyi kaçırmak istemem:)

görüşmek üzere....

söylemeden geçmeyelim, kayıp mehmetçiklerimiz için dua edelm arkadaşlar, bu gn de köprümüzü yıktılar, ama bizi yıldıramazlar!!!!

sudemnaz
23-10-07, 11:14
rozi evlenmeden olmaz:):img-yes::icon_whis:icon_sorr
ya da olabilir :)
ballı ağa hem sempatik hem yakışıklı doğrusu çok mert bir delikanlı :)
severim kendisinin biraz rejim yaparsa iyi olur tabii
yani aşık oluncak adam...:img-yes:

neyse okul vakti geldi son derse kalmadan eve gelicem çok hızlı sayfaları bitirmeyin gelince birikenleri okumak zor oluyor...bye

söğüt
23-10-07, 11:19

Ceva, rhetbutler, arımaya, sycamore, simser ve rozi, gelin bakem, ben de öpecem sizi:img-hyste
vallahi billahi kadimle kardeş olmanıza ses çıkarmayacam..:img-hyste

evet kadim benim kadimimdir..inanmayan gidip kendisine sorabilir..

Ceva
23-10-07, 11:20
söylemeden geçmeyelim, kayıp mehmetçiklerimiz için dua edelm arkadaşlar, bu gn de köprümüzü yıktılar, ama bizi yıldıramazlar!!!!

O köprü bugün yıkılmadı. O Cumartesi günkü baskında havaya uçurulan köprü.

sudemnaz
23-10-07, 11:26
hehe okula gitmiyorum :happy0064 derslerim iptal edilmiş.
sesli fragman sadece geçen haftaya mı mahsustu:(
neden böyle yapıyorlar ki.
ezo ile elçin anne eski komşularını unuttular mı ?
en azından telefonda konuşsunlar
komşuluk bir an da bitemez değil mi?

aysi
23-10-07, 11:42
slm Ezogelin formdaslari sizlerin bu atismalarinizi okurken kendimden geciyorumya boyle bir form olamaz acaib bir fantazi, espri anlasiniz var:happy0064:img-icecr.Sizleri okurken Ezogelinin tabiki serhatli bolumleri yeniden izleyesim geliyor ve hic usenmeden o bahsetiginiz sahneleri yeniden izliyorum.Sanirim ben seyrederken transa gectigim icin hic birseyin farkinda olmuyorum ancak bir kac kere seyredip ve tabiki sizlerin o muhtesem yorumlarinizdan sonra ancak anliyorum:img-blush
Soylemeden gecemiyecegim sizlerinin atismalariniz super cok keyifli ihsallah bu harika uyum devam eder bizde bu super yorumlardan mahrum kalmayiz :happy0064

Fragmanla ilgili bir yorumda ben yapmak istiyorum izninizle.Bence Ezo Doktorun evinde degildir cunku ezonun uzerindeki elbiseler evde yemek yaparkenki elbiseler baska bir yer olabilir ama neresi bilmiyorum :icon_whis

KIRÇİÇEĞİ
23-10-07, 11:48
Merhabalar Sevgili Ezo Gelin müdavimleri,

Ben normalde ''Loca''dan sizleri takip ediyordum ama Söğüt'cüğümün karşı ataklarına daha fazla dayanamadım :img-in_lo

Bende birçoğunuz gibi Ezo Gelin'i Serhat Tutumluer dahil olduktan sonra izlemeye başladım (Gerçi izlememde en büyük pay Serhat'ın olsa da Ceva ablamın ve Asia ablamın baskılarını da unutamam tabi :icon_whis:img-in_lo) Serhat'ın kişiliğini beğendiğim gibi oyunculuğunu daha çok beğenirim. Özellikle hissetmesi gereken duyguları gözlerinden yansıtıp izleyiciye ulaştırmasını hem takdir ediyorum hem de çok beğeniyorum... Neyse uzun lafın kısası Serhat'ın oynadığı dizilerde bende kendimi orada buluyorum: )

Söğüt'cüğüm Kadim'e sapık yaftasını vurmuşsun bide eklemişsin ''Ama Kadim'e sapıklık çok yakışıyor. En hoş sapık Kadim'' diye :) Ben bu fikrine hem katılıyorum hemi de katılmıyorum... Katıldığım nokta Kadim'in cidden çok hoş olduğu, katılmadığım ise sapık olduğudur :img-hyste

Kadim'i sapık olarak algılamanı ben hem Serhat'ın muhteşem bakışlarına hem de Kadim'in kişilerin karakterlerini çözmek adına ince elemesine bağlıyorum. Kadim izlediğimiz üzere hayattan darbe üzerine darbe yemiş. Sevgilisi bir yandan, kardeşi diğer yandan darmadağın etmişler adamcağızı.:icon_sorr Ezo'nun böyle saf, entrikadan uzak, doğal hallerini görünce ister istemez daha dikkat kesiliyor davranışlarına diye düşünüyorum ben. O sözlerin yalansız çıktığına inanmak adına bakışlarındaki anlamı derinleştiriyormuş izlenimi veriyordu bana. Şimdiki anlamların yanına bide farkında olmadığı ama içten içe büyüyen aşkını da ilave edebiliriz tabi :img-blush Bide bu işin aşık olma kısmısı, aşık olduktan sonra açılma kısmısı, açıldıktan sonra da aşkı yaşama kısmısı var sen asıl o zaman gör Kadim'deki bakışların derinliğini :img-in_lo :img-hyste

Bide ''Kadim benimdir'' diyorsun her yorumunda bende sana şöyle yanıt vereyim : ) Kadim esas itibari ile bir tanedir ve ekranda gördüğümüz kendine has yakışıklılığı, kibarlığı her bişisi olan şahsına münhasır vardır karşımızda amma velakin herkesin kalbindeki yeri ayrıdır. Kadim bir olabilir ama herkesin gönlündekileri de hesaplar isek bin olabilir :img-in_lo O yüzden altı üstü Kadim için (:icon_whis) forumdaki birliğin bozulmasını istemem ben şahsen... : )

Doğal alışkanlığım olan çenesi düşük durumum burada da ortaya çıkmış. Yine kaptırmışım kendimi iyi mi? :) Hepinize kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum. Mutlu ve huzurlu forum dayanışması ile güzel mesajlarda buluşmanızı temenni ediyorum... Locadan sizleri takip etmeye devam ediyor olacağım...

Sevgilerimle...

bimkolik
23-10-07, 12:05
:yaw vallahi günahımı alıyosunuz..
inanmazsanız beni sevgili bimkoliğe sorun, sevgili fettana sorun :img-hyste
onlar çok iyi tanır beni..size doğruyu söyleyeceklerdir..
..yoksaaaa .... töbeler olsun ...ben masumum sofa
Geldim imdadına söğütüm..Merak etme en itinalı sapık tesbiti nasıl yapılır bize sorsunlar:img-hyste Biz bu işin masterını yaptık değil mi?:img-hyste
Evet Kadimcim, bizim huyuna kurban dediğimiz sapıklardan ama sapık işte ..
Niye gidip Kutsal ustanın kızınla ilgilenmiyor da tutuyor hep Ezomuz la ilgileniyy..Ha? Niye? Sapıkta ondan.. O gözler aklını başından aldı bir kere, iflah olmaz, içindeki tüm sapık hisler şaha kalktı..:img-hyste senelerdir kalbini karşı cinse kapatmış adam şimdi yanında çalışanına otel içinde niye oda açtırır bir deyin bakayım?:img-hyste

O cici sapık, cici sapık..içinde kötülük varsa namerdim..:img-wink:

ya beni sapık sanmayın da ben kadim le ezo evlenene kadar bekleyemem ::

_lo
Anneciimmm, ben otelde yangın var sanıyordum, burasıda tutuşuyormuş..
Durun braz sabredin ama olmuyor böyle acele acele.. hem Kadimcim biraz ağır sapıklardan..:img-hyste eyle acele işleri pek sevmez..:img-hyste
Sapıkların en masumu, Kadim:img-punk: forever.:img-punk:

GULBEYAZ76
23-10-07, 12:09

Aboooo ne yaptın sen bırak bizi Kadim mükemmel genç mi ki ayol adam 40 yaşına gelmiş onda kalp vardır tansiyon vardır Ezo bile adamın yaşının geçkin olmasından başı ağrısa bile hap koşturuyor el masajı neyin yapıyor.
Maksat yaşlılara hürmetttttttt.:img-wink:

gülendam83
23-10-07, 12:13
arkadaşlar kapıyı açtığı ev emrenin evi olabilir ama bu da bana pek mantıklı gelmiyor.. kadim emreyi kıskanıyor sonuçta.. nasıl olcakki? başka da bir ihtimal gelmiyor aklıma ama ne bileyim..
bu arada bimkolik ezo ile debby yatarken birinin geldiğine dikkat çekmişti.. resimleri iyice inceledim.. kesinlikle orada biri odaya giriyor ve ben o kişiyi çok merak ediyrm.. ama belkide heyecan yapıyoruz o esnada belkide odaya kadim yerine elçin anne girecek.. akşam olsada görsek.. çok az kaldı ama..

banubanu
23-10-07, 12:16
Seyrettim 36. bölümü.. kusura bakmayın ama ezo ve kadim harici sahneleri atlaya atlaya seyrettim biraz....
Yani bu kadar olur. Benim aklımda kalan sahne doktor Emre'nin gerçeği farketmiş olması ve "Kadim beyin ben daha çok sana ihtiyacı var" demesi çok güzeldi.. afferin akıllanmaya başladı çocuk...

söğüt
23-10-07, 12:18
Geldim imdadına söğütüm..Merak etme en itinalı sapık tesbiti nasıl yapılır bize sorsunlar:img-hyste Biz bu işin masterını yaptık değil mi?:img-hyste
Niye gidip Kutsal ustanın kızınla ilgilenmiyor da tutuyor hep Ezomuz la ilgileniyy..Ha? Niye? Sapıkta ondan.. O gözler aklını başından aldı bir kere, iflah olmaz, içindeki tüm sapık hisler şaha kalktı..:img-hyste senelerdir kalbini karşı cinse kapatmış adam şimdi yanında çalışanına otel içinde niye oda açtırır bir deyin bakayım?:img-hyste

O cici sapık, cici sapık..içinde kötülük varsa namerdim..:img-wink:

Anneciimmm, ben otelde yangın var sanıyordum, burasıda tutuşuyormuş..
Durun braz sabredin ama olmuyor böyle acele acele.. hem Kadimcim biraz ağır sapıklardan..:img-hyste eyle acele işleri pek sevmez..:img-hyste
Sapıkların en masumu, Kadim:img-punk: forever.:img-punk:

oooyyyy şükürler olsun seni imdadıma yetiren allahaaa:happy0064
şimdi malum olduğu üzere, arkadaşlar, bu konuda daha pişecekler sevgili bimkolik,
bizim taaa ezelden bir görüş birliğimiz var.zamanlada bu görüş ışığında dizileri izledikçe, biz artık bu işin masterını doktorasını yaptık..biz artık sapığın hasını duruşundan bakışından bile anlıyoruz..
sevgili arkadaşlarım biz bişey biliyoruz ki söylüyoruz değil mi..
ben bu nedenle kadimime bakıyorum bakıyorum ve diyorumki bu adamın duruşunda bile sapıklık sapıkası vaarr...
hekimden sormayın çekenden sorun..:img-hyste
işte size diziler içinde gelmiş geçmiş en ünlü sapıkları yazıyorum..
1-çınar
2-boran
3. de kadim oldu..
iyi de oldu..
yakıştı mı yakıştı..
kadim bu işin hakkını veriyor mu veriyor..
mesele bu mudur ..budur..:img-hyste

h23
23-10-07, 12:27
sapık ama su varki en azından sadece ezoya sapık bakıyo, ee ona helal ne de olsa yavuklusu sayılır di mi, sogut bu arada onu da soylemeyi unutmusum, aynen asansorde saldıracak değilim demesi fikir-zikir olayını gosterir, unutmusum yazmayı ;)
cic sapık yaf bi insan sapıkken bile tatlı ya nasıl bi insandır serhat tutumluer,bu arada bende cok begeniyorum ama asık falan dğilim, ha olunmayacak bi adam mı oyle asık olunacak bi adam aranızda kavga etmeyin-kadimi en mutlu edecek lkişi alsın onu ben onsuz yaparım ama onu mutsuz gormeye dayanamam :sad53:
sanırım en mutlu edecek kişi de ezo su halde, kesin bu z muhabbetini ;) kadimim yada kadimimiz yerine kadimi-ezonun kadimi desek yoksa sapık biz oluruzm alimallah :fighting2

GULBEYAZ76
23-10-07, 12:28
Bence Kadimden çok Osman sapık kadınları incelemeler,ölçü neyin almalar,kırmızılı falan kıyafetler almalar.Acaba Elçine neden kırmızı renk elbise aldı kışkırtıcı ve iştah açıcı bir renk olmasından dolayı mı?
Bu Osman çok yere bakan yürek yakan diyecem ama yaktığı yürekte göremedik.Elçini bile elleriyle süsleyerek Kutsala kaptırdı.

pelin-ce
23-10-07, 12:32
Niye gidip Kutsal ustanın kızınla ilgilenmiyor da tutuyor hep Ezomuz la ilgileniyy..Ha? Niye? Sapıkta ondan.. O gözler aklını başından aldı bir kere, iflah olmaz, içindeki tüm sapık hisler şaha kalktı..:img-hyste senelerdir kalbini karşı cinse kapatmış adam şimdi yanında çalışanına otel içinde niye oda açtırır bir deyin bakayım? :img-hyste

Haahhh işte kendi ağzınızla yakalandınız söğüt ve yandaşları:img-hyste
Sapık olsa herkese aynı gözle bakardı etrafında bir sürü kadın var ama o birine aşkla bakmaya başladı... Çünkü bu çok insani bir duygu Ezo'dan hoşlanıyor ve onu tanımak adına küçük oyunlar oynuyor. Sizede şövalyemizi karalamak kolay geliyor...

Kırçiçeği bize destek olduğun için teşekkürler...
Loca'ya sevgi selamlarbye

Orası kesinlikle Emre'nin evide benimde dikkat ettiğim o Ezo'nun kıyafetleri yemek akşamı ile aynı. Hadi diyeceğim (olmaz ya)Emre Ezo'ya ders veriyor, Kadim'in işleri gereği Debbie'ye Ezo bakıyor akşam ki yemek münasebeti ile de Kadim onları almaya Emre'nin evine gidiyor. Ama bu defa da Kadim'in kıyafetleri uyuşmuyor:icon_whis
Aman özeti ayrı bir det fragmanı ayrı bir dert:icon_sorr

rozi
23-10-07, 12:37
Aboooo ne yaptın sen bırak bizi Kadim mükemmel genç mi ki ayol adam 40 yaşına gelmiş onda kalp vardır tansiyon vardır Ezo bile adamın yaşının geçkin olmasından başı ağrısa bile hap koşturuyor el masajı neyin yapıyor.
Maksat yaşlılara hürmetttttttt.:img-wink:

aşk olsun canım kadimimiz 100 gence bedeldir hem yakışıklı hem kibar hemde çok güzel bakıyor:img-in_lo tabi senin derdin mükemmel genç emre :hıhkadim ezoyu kaptı diye çekemiyorsun kadimi:img-haha:

acaba otel odasına giren gerçekten kadimmi akşam olsada görsek:img-hyste

asia
23-10-07, 12:39
Merhabalar Sevgili Ezo Gelin müdavimleri,

Ben normalde ''Loca''dan sizleri takip ediyordum ama Söğüt'cüğümün karşı ataklarına daha fazla dayanamadım :img-in_lo

Bende birçoğunuz gibi Ezo Gelin'i Serhat Tutumluer dahil olduktan sonra izlemeye başladım (Gerçi izlememde en büyük pay Serhat'ın olsa da Ceva ablamın ve Asia ablamın baskılarını da unutamam tabi :icon_whis:img-in_lo) Serhat'ın kişiliğini beğendiğim gibi oyunculuğunu daha çok beğenirim. Özellikle hissetmesi gereken duyguları gözlerinden yansıtıp izleyiciye ulaştırmasını hem takdir ediyorum hem de çok beğeniyorum... Neyse uzun lafın kısası Serhat'ın oynadığı dizilerde bende kendimi orada buluyorum: )

Çiçeğim gelmiş..
Kuzumm hoşgeldin... nihayet şeytanın bacağını kırdım diyorsun yani... hoşgeldin.. bekleriz ince mesajlarını, tespitlerini..
Ailecek yerleştik zaten neredeyse..

Arkadaşlar irdelemeleriniz yine süper kıvamda..
Bir konuya inelim bakalım... öğrenelim.. öyle yorum yapalım..

ARIMAYAMCIM oralarda bulmuşsun beni..:img-wink:
Gece vardiyasında yazıldı onlar.. :img-wink:
Yoksa ana mekan burası canım..

volvox
23-10-07, 12:41
Arkadaşlar rica ediyorum başlıkları adlarına uygun bir şekilde kullanalım. Ve şu sapık muhabbetini de burada kessek diyorum. Dizi karakteri de olsa yakışmıyor gibi geliyor bana. Bundan sonra bu tür mesajları sileceğim.

Sevgi ve saygılarımla

simser
23-10-07, 12:41
Haahhh işte kendi ağzınızla yakalandınız söğüt ve yandaşları:img-hyste
Sapık olsa herkese aynı gözle bakardı etrafında bir sürü kadın var ama o birine aşkla bakmaya başladı... Çünkü bu çok insani bir duygu Ezo'dan hoşlanıyor ve onu tanımak adına küçük oyunlar oynuyor. Sizede şövalyemizi karalamak kolay geliyor...

Kırçiçeği bize destek olduğun için teşekkürler...
Loca'ya sevgi selamlarbye

Orası kesinlikle Emre'nin evide benimde dikkat ettiğim o Ezo'nun kıyafetleri yemek akşamı ile aynı. Hadi diyeceğim (olmaz ya)Emre Ezo'ya ders veriyor, Kadim'in işleri gereği Debbie'ye Ezo bakıyor akşam ki yemek münasebeti ile de Kadim onları almaya Emre'nin evine gidiyor. Ama bu defa da Kadim'in kıyafetleri uyuşmuyor:icon_whis
Aman özeti ayrı bir det fragmanı ayrı bir dert:icon_sorr

aman yaaa söğüt ve çetesiyle uğraşmayalım daha fazla, kadimin o saf ve sevgi dolu bakışlarında bi sapıklık buluyolarsa burdaki sapıklığın kimde olduğu ortada bencee:icon_whis:icon_whis

dediğin gibi ya fragman ayrı dert, özet ayrı dert....
aslında özet dert değil, dert olması için ortada bi özet olması lazım:icon_whis

walla ezberledm fragmanı, ama bişe çözebilmim mi?? Hayır:)
bekleyip görcez artık napalım:img-icecr

banubanu
23-10-07, 12:43
Arkadaşlar acaba bu özetçiği bulabilir miyim bir yerlerden.. kolaydaysa bana bir gönderseniz çok sevinirdim...

simser
23-10-07, 12:45
Arkadaşlar acaba bu özetçiği bulabilir miyim bir yerlerden.. kolaydaysa bana bir gönderseniz çok sevinirdim...

37.BÖLÜM

Kadim doktoruna, uzun zamandan beri ilk kez bir kadına, Ezo'ya güvenmeye başladığını itiraf eder. Ancak yaşanan olaylar Kadim ile Ezo'yu birbirinden uzaklaştıracaktır

özet burda....
bak bi kere de okumak zorunda değilsin, zorlama kendini.vaktimiz bol bölüm bölüm oku. bi özet için kör olmanı istemeyizzz:icon_whis

Ceva
23-10-07, 12:49

O sözlerin yalansız çıktığına inanmak adına bakışlarındaki anlamı derinleştiriyormuş izlenimi veriyordu bana. Şimdiki anlamların yanına bide farkında olmadığı ama içten içe büyüyen aşkını da ilave edebiliriz tabi :img-blush Bide bu işin aşık olma kısmısı, aşık olduktan sonra açılma kısmısı, açıldıktan sonra da aşkı yaşama kısmısı var sen asıl o zaman gör Kadim'deki bakışların derinliğini :img-in_lo :img-hyste

Bide ''Kadim benimdir'' diyorsun her yorumunda bende sana şöyle yanıt vereyim : ) Kadim esas itibari ile bir tanedir ve ekranda gördüğümüz kendine has yakışıklılığı, kibarlığı her bişisi olan şahsına münhasır vardır karşımızda amma velakin herkesin kalbindeki yeri ayrıdır. Kadim bir olabilir ama herkesin gönlündekileri de hesaplar isek bin olabilir :img-in_lo O yüzden altı üstü Kadim için (:icon_whis) forumdaki birliğin bozulmasını istemem ben şahsen... : )

Doğal alışkanlığım olan çenesi düşük durumum burada da ortaya çıkmış. Yine kaptırmışım kendimi iyi mi? :) Hepinize kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum. Mutlu ve huzurlu forum dayanışması ile güzel mesajlarda buluşmanızı temenni ediyorum... Locadan sizleri takip etmeye devam ediyor olacağım...

Ne o kaçıyor musun? Mesele bir defa yazmakta sonra kaçılmıyor öyle..

Yasemin'cim gelmiş, hoşgelmiş..baskı mı demiş:icon_whis yok canım hiç öyle şey yapar mıyız:)

Bizde şu aşık olma kısmısını ağzımız kulaklarımızda izliyoruz. Hele bir bu tamamına ersin, geri kalan nasıl olsa çorap söküğü gibi gelir. Bizim hiç acelemiz yok..işleniş güzel.

Kadim...Bin Kadim?? neler oluyor yahu...sende mi brütüs?

Loca bye (bu diğer loca içindi. Onu da bekliyoruz artık)

rozi
23-10-07, 13:19
evet arkadaşlarım artık şakayı bir yere bırakıp söğütcüğümün gözlerin den öper ve eyer hadimi aştıysam özür dilerim tabi moderatörlerimizden de banubanu uyarın için teşekkürederim işin bu kısmını düşünemedim çok haklısın :icon_sorr:img-blush hepinizi çok seviyorum :img-in_lo

şimdi bu akşam nedimin ihaneti ortaya çıkacakmı ?kadim ezoyu konuşturabilecekmi? ve hepimizin merak ettiği kadim ezonun elini neden ?sıkıyor ve dizi kaldığı yerdenmi başlayacak? öleceğim meraktan :icon_sorr

banubanu
23-10-07, 13:22
Sevgili simser özet için saol... ama kardeşim insan onu bir kısaltır da öyle gönderir. akşama kadar anca biter..neyse buna da şükür..
Fragmanın bir kaç keredir seyrediyorum. saat farkından kafam biraz dönüyor.. ondan tam herşey anlayamıyorumm da... neyse...bir sahneye gene gözüm takıldı..
amanin o ne bakıştır öyle.. şöyle bir tepeden aşşa nasıl süzüştür. Ezo'ya nasıl da seçtin aldın, hangi arada derede hallettin bravo yani...

sea__star
23-10-07, 13:24
Fragmanı az önce izledim, çok hoşuma gitti genel hatları ile. Tek hoşuma gitmeyen sahnesi ndeim ile ezonun karşı karşıya oldukları kısım. Diğer bölümlerde buram buram sevgi esintileri izlicez inşallah. En son sahnede Kadim kapıda iken sanki adamın yüzünden ışık kümesi fışkırıyodu. Nur inmiş sankim başına akça pakça geldi gözüme, ççok hoşuma gitti:)

Bu dizinin en çok hoşuma giden özelliklerinden birisi de ayrıntılara önem vermeleri. Diğer dizilerde birisi kötü adamlardan dayak yerken kötü adamların eşeği sudan gelmek bilmediğinden olacak ki bayağı bi hırpalarlar, ya da bir kaza yaparsa o kazadan bayağı bi sıyrık alırlar ama o haftalarca sürecek olan sıyrıklar bir bölümd yok oluverir. Ama dizimizde sargı bezi üçüncü maçını oynuyor, çok hoşuma gitti:) İlk bölümlerde bir iki bölümde bir giydiği turuncu bir hırkası da vardı, çiçekli elbiselerini bir kere giyip bi daha giymemezlik yapmıyodu arada sırada giyerdi yine aynı elbiseyi. Ama diğer dizilerde ne kadar fakir olursa olsun karakter önemli değil, bir giyilen bir daha giyilmiyor. Bu gardrop zenginliği çok abartılı geliyor bana dizilerde. Ezo da bu tekrarları görmek hoşuma gitti.

Bi de serhat'ın o güzel bakışlarını:D

pelin-ce
23-10-07, 13:26
acaba otel odasına giren gerçekten kadimmi akşam olsada görsek:img-hyste
Hayatım orası otel odası değil...
Bizzat Ezo'nun kendi evinde ki kendi odası yemek sonrası Debbie uyuya kaldıysa Kadim Debbie'yi alarak otele dönmek istemiştir. Yada Ezo ve Debbie ne yapıyorlar diye bakmak için girmiştir odaya tabi bu kişi Kadim'imiZse:img-wink:
Diğer sahnede Kadim ve Debbie yatakta ki bu da otelin 515 numaralı odası ginbi görünüyor çünkü köşede basket potası tarzında bir oyuncak görür gibi oldum.:icon_whis

ARIMAYA
23-10-07, 13:46
Arkadaşlar mümkünse dikkat edelim de en az ihtar alan başlık olarak şanımız yürüsün :good:

aklıma zeki geldi inşallah yine bi kaç sahnesi olurda azcık renk katar çok şirin bi tip ... Kadim Dr.a içini dökecekmiş ya nasıl anlatacak, ne diyecek merak ediyorum adam daha kendine bile itiraf edemedi neler hissettiğini dimi ama :img-wink:

rozi
23-10-07, 13:47
Bizzat Ezo'nun kendi evinde ki kendi odası yemek sonrası Debbie uyuya kaldıysa Kadim Debbie'yi alarak otele dönmek istemiştir. Yada Ezo ve Debbie ne yapıyorlar diye bakmak için girmiştir odaya tabi bu kişi Kadim'imiZse:img-wink:
Diğer sahnede Kadim ve Debbie yatakta ki bu da otelin 515 numaralı odası ginbi görünüyor çünkü köşede basket potası tarzında bir oyuncak görür gibi oldum.:icon_whis

oyyyooyyy kadim se eyer ne işi var acaba ezonun odasında acaba debi hasta olduda bizimkiler nöbetmi tutuyor :img-in_lo:img-hyste yok ben fragmanı bir kaçkez daha izleyim kafam karıştı :icon_sorr ama son sahne gerçektende harika off bu bakışlar öldürecek beni:img-in_lo

pelin-ce senden bir klip daha istesem canım :img-blushilhan iremin yemyeşil bir deniz senin gözlerin şarkısına klip yaparmısın. bizimkilere çok uyar bu şarkı

asia
23-10-07, 13:48
Benimde dikkatimi son sahne çekmedi değil..
Siyah takım içerisindeki pembe gömlekli Kadim dostumuz, sanki Ezo'nun yörüngesine girmiş gibi bakıyordu...
Tokalaşmalarında, rica etsek.. ara nağme balo sahnesinin bitiminde kulağımıza çalınan o süper tılsımlı müzik olsa...
Fena mı olur?
Olmaz kanımca..

Meryem'in daha sade hali iyiydi.. demek ki alık davranışlarından kendiside usanmış.. ve özüne dönmenin daha manalı olacağını kavramış.. sadeleşmiş!..

Debby ile olan sahneler ne kadar çok olursa, bizim çifte kumrularımızın yanyanalığı da öyle devam eder..

Bakalım daha neler olur..
şimdilik hoşçakalın
sevgiler..

söğüt
23-10-07, 14:24

hıııı.. orası ezonun yatakodası mı oluyorrr..
e şimdi nedir oturma odası olsa anlayacağım da..
yatakodasında kadimin ne işi var..
şey iştee...:img-hyste

banubanu
23-10-07, 14:25
:icon_sorr:img-cray:
Ya ben bu akşam da seyredemiycem inanmıyorum....
O güzelim son sahneyi kaçıracağım... ağlamak istiyorum...
iş yerimin yimaaa var imiş...
gitmem gerek..
tekrarını hemen versinler.....

sude9
23-10-07, 14:49
:img-hysteBen Emre nin evinde falan değilim asıl Ezo'nun yatakta Debby ile olduğu anda odaya biri girmiş ki kafasını yukarı kaldırmış Ezomuz. Bilin bakalım kim o gelen?:P
Kadimden başkası giremez herhalde. Eee sizce ne için Ezonun yanına geldi? Sanki biraz şaşırmış hali var Ezo'nun. Ayrıca Kadimin de Debby ile yatakta bir sahnesi var.. Gözüne kurban olduğumun Debbysi Ezo ile yatarken Kadim geliyorsa, 'Kadim come' deyip onuda yatağa çağırır mı dersiniz?

Çağırır mı çağırır,birlikte yatakta zıplamayı teklif etmiş kız neticede...o esnada Kadim'in ifadesini ve nasıl çeviri yapacağını izlemek güzel ve komik olacaktır:)
Debbie yapsa ne olacakki Kadim veya Ezo kabul etmezki :img-blush :img-blush(çok hevesliyiz Ezo-Kadim-Debbie-Yatak 4 lüsüne hihihi)

Fragmanda en çok Meryem Ballı barışması beni memnun etti yani Meryem gerçekten hayatına bir çeki düzen vermek niyetinde anlaşılan :img-yes:

merak ona değilde o esnada Debbie birden kalkmak zorunda kalır yemek için ya da banyoya gitmek için ikisi kala kalır öyle..onlar renkten renge girerken bize de eğlence çıkar:)

Meryem ile Ballı'nın barışmasına bende sevindim..bu sayede bakarsınız Meryem sahneleri azalır,fazla saflık çağrıştıran sahnelerden uzaklaşılır bizde rahata ereriz

h23
23-10-07, 14:52
Arkadaşlar mümkünse dikkat edelim de en az ihtar alan başlık olarak şanımız yürüsün :good:

Kadim Dr.a içini dökecekmiş ya nasıl anlatacak, ne diyecek merak ediyorum adam daha kendine bile itiraf edemedi neler hissettiğini dimi ama :img-wink:

nerden biliyorsun icini dokecegini merak ettim özet genisledi mi ne oldu?
evet sanırım ucunu kacırdık iyice geyige sardık daha dikkatli oluruz ;) kadime laf soyledik anında gorduk gunumuzu :img-blush

sude9
23-10-07, 15:05
iyi güzel de ben bunca gerçeği kabul edebiliyorum da (malum adamda mangal gibi yürek olması lazım)
siz tek bir gerçeği,
yani kadimin (sadece ezoya karşı olabilir; bakın onu da kabul ediyorum)
ezoya karşı sapıklığa giden hal ve tavırlarını neden neden neden kabul etmiyosunuz...
hhııı..?????????
yahu adam daracık yerde karşılaşmış, yine geri çekilmiyor, illede ezonun yanından geçecek..o kadar dar mesafeden..töbeler olsun..kızcaaz başını yukarı kaldırıp, karnını içine çekmese................az kaldı kızın içine düşecekti..yalan mı..
sevgili h23 de dikkat çekmiş; BENDENSİN sevgili h23;:img-hyste
kaş göz fotoğrafımı çekeceksiniz diyor zavallı ezom;
bizim kurt, açıkça, henüz düşünmedim diyor..öyleemiii pek muhterem kadim bey..acaba düşünülecek nesi var bu fotoğraf işinin..hıııı..e tabii bordo kadife üzerinde nü fotoğrafı düşünüyorsa ışık oyunlarını neyim iyi düşünmesi gerekir dimi..bişi diyecem ya neyse ...sevgili sycamore sen anladın onu...:img-wink:
öyle bir daha düşünmedim deyişi varki zavallı ezo korkudan gık bile diyemiyor..
peki onuda geçtikk
ya şu el masajına ne dersiniz..
önce pencereden bakıyor, elçin annenin vs. gelip gelmediğini kontrol ediyor,
sonra e iyi hadi madem çok istiyosun yap bi el masajı..sanki kendi değil de ezo onun derdinden ölüyo gibi bi de afra tafra yapmaz mı...
yahuuuuuu..
her şey bir yana da
peki o asansörde ; hani ilk karşılaşma sonrası...
panik yapma sana saldıracak değilim demesi ne oluyooooo ...hııııı...???????
ben söyleyeyim canlarım sizin diliniz varmaz yine...
dervişin fikri neyse zikri de odur oluyoooo..
ahanda adamın aklında resmen acaba burda saldırsam ne olur var...:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Yahu adamın hangi yönünde burdan saldırsam ifadesi bakışı var...tek tek mesajlarla şövalyemi hafif hafif vurmaya sonrada bombalamaya başlamışsın..oldumu şimdi...şimdi düşünmedin mi şövalye fanları karşı taarruza geçer,ortalık şavaş alanı olur...sağolsun siperde savunmaya geçmiş olanlar var..bende yeni nefer olarak katıldım onlara..gazamız mübarek olsun arkadaşlar...

imza:Kadim'i koruma ve kollama derneği
slogan: kadim bizimdir bizim kalacak
:):)

pelin-ce
23-10-07, 15:19
nerden biliyorsun icini dokecegini merak ettim özet genisledi mi ne oldu?
evet sanırım ucunu kacırdık iyice geyige sardık daha dikkatli oluruz ;) kadime laf soyledik anında gorduk gunumuzu :img-blush

Biz bu ikisinin düğününü görürüz ama özetin genişliğini asla:icon_sorr
Kısa özetin ilk cümlesinde yazıyor Kadim'in İsmail Hakkı Bey'e Ezo hakkında içini dökeceği...

sude9
23-10-07, 15:27
özete uzasın dedikçe kısalıverdi bence şansımızı daha fazla zorlamayalım..özetçinin ne yapacağı belli olmaz...elde olan ile idare edelim...Kadim ezo'dan doktora ansıl bahsedecek bakalım ve yüzünde hangi ifade ve bakışlarla...Kadim ne giyse yakışıyor,yakıştırıyor..her renk ayrı güzel duruyor üstünde

söğüt
23-10-07, 15:36
Yahu adamın hangi yönünde burdan saldırsam ifadesi bakışı var...tek tek mesajlarla şövalyemi hafif hafif vurmaya sonrada bombalamaya başlamışsın..oldumu şimdi...şimdi düşünmedin mi şövalye fanları karşı taarruza geçer,ortalık şavaş alanı olur...sağolsun siperde savunmaya geçmiş olanlar var..bende yeni nefer olarak katıldım onlara..gazamız mübarek olsun arkadaşlar...

imza:Kadim'i koruma ve kollama derneği
slogan: kadim bizimdir bizim kalacak
:):)

ben masumum ..
beni tahrik etmeyin ihtar gelmiş..
artık malum şahıs hakkında ve malum durumu hakkında tek kelime etmeyeceğim..
edersem ondan beter olayım..
istediğiniz derneği kurun..
artık karışmayacağım..
hem o da gitsin önce tedavisini olsun..

simser
23-10-07, 15:42
ben masumum ..
artık karışmayacağım..

evet arkadaşlar uyarı aldık, lütfen kapatalım artık bu konuyu....

en iyisi dizimize konsantre olalım biz:)

hepimiz dizinin kaldığı yerden devam etmiyceğini biliyoruz. peki o zaman size bi soru: nası devam eder sizce? ya da fragmandaki olayların sırası nası olur?

sude9
23-10-07, 15:44
ben masumum ..
artık karışmayacağım..

son sözde iğneyi batırmışsın Kadimciğime:)...ağır darbe almış ama yine iyi idare ediyor..yorumların olmadan Kadim'in bir yanı eksik kalır ,sen devam et yorumlarına...malum konuda dokunma sadece:):)

diziye saatler kaldı..Ezo'nun düzelen kıyafetlerine başındaki tülbenti düzelterek devam etsinler..

sahracı
23-10-07, 15:46
bu dönem ezo geline pek önem vermiyor show bence..baksanıza fragman çok az dönüyor..halbuki pazartesinin programları cumadan fıldır fıldır dönüyor valla fenalık geldi onları izlemekten..hem de sözlü olarak..ben adam akıllı dün izleyebildim o da bütün gün show'a yapışarak yani bekle allah bekle...sözlü olarak çıktımı bilmiyorum ben hala göremedim..öylesine veriyolar sanki hiç ciddiye almadan..pazartesi ki programlara gösterilen hürmetin salıya da alınmasını istiyorum yetkililerden bi zahmet...mail falan mı atsak napsak hoş ne kadar dinlerler ya....

glance
23-10-07, 16:14
bu dönem ezo geline pek önem vermiyor show bence..baksanıza fragman çok az dönüyor..halbuki pazartesinin programları cumadan fıldır fıldır dönüyor valla fenalık geldi onları izlemekten..hem de sözlü olarak..ben adam akıllı dün izleyebildim o da bütün gün show'a yapışarak yani bekle allah bekle...sözlü olarak çıktımı bilmiyorum ben hala göremedim..öylesine veriyolar sanki hiç ciddiye almadan..pazartesi ki programlara gösterilen hürmetin salıya da alınmasını istiyorum yetkililerden bi zahmet...mail falan mı atsak napsak hoş ne kadar dinlerler ya....

Aynen katılıyorum.:img-yes: Ne zaman görülmüş bir fragman için bütün gün show izlendiği? Genede sonunu yakalamıştım sürekli takip etmeme rağmen. Geçen hafta daha ilgi gösterdiler gibime geldi. En azından sesli fragman vardı ve fragmanı daha erken vermişlerdi sanki yanılıyorsam düzeltin. Sağolsun sycamore sayesinde izledim. Tekrar teşekkürler. kesinlikle biraz daha ilgi gösterilmeli. Özetten hiç bahsetmiyorum :icon_whis

auryn
23-10-07, 17:26
özete uzasın dedikçe kısalıverdi bence şansımızı daha fazla zorlamayalım..özetçinin ne yapacağı belli olmaz...elde olan ile idare edelim...Kadim ezo'dan doktora ansıl bahsedecek bakalım ve yüzünde hangi ifade ve bakışlarla...Kadim ne giyse yakışıyor,yakıştırıyor..her renk ayrı güzel duruyor üstünde

Daha da kısaltıp, tek kelimeye indirecek halleri yok, ne de olsa. Bence zorlamaya devam etmekte fayda var. Sonuçta destan, her detayı anlatan sayfalarca bir özet istenmiyor ki, makul dizi özeti boyutunda bir şey talep ediyrouz.

nilya_tim
23-10-07, 17:36
evet sayılı satler kaldı vallahi meraktaAN ölücem bakalımö neler olucakk

sahracı
23-10-07, 17:41
son 1 saat 10 dakika....acayip merakla bekliyorum.....

nilya_tim
23-10-07, 17:47
son 1 saat 10 dakika....acayip merakla bekliyorum.....

evet bende öyle fragman harikasydı ama en merak ettiğim ezo kardeşinin ihanet erttiğini söylüyecekmii

sea__star
23-10-07, 18:02
Aman allahım ben fragmanın başını kaçırmışım meğersem, sonundaki bakışmalardan çok hoşlanmıştım. Asıl bomba fragmanın başındaymış meğer.
Amanın o ne güzel bir iç çekiştir karşılıklı pırıl pırıl parlayan gözlerle. Karınlarında uçuşan kelebekleri gözlerinden anlamak o kadar kolay ki. Birbirlerinin yanlarında değiller ama birbirlerinin akıllarındayken o mutlu mutlu oluşları beni de mutlu mutlu etti:) Çok merakla bekliyorum bu bölümü.
Yanlış anlamadıysam o gülen yüzler Ezo, Ezonun salonunda, Kadim de Ezo'nın dış kapısının önünde. Konuştuktan sonra Kadim kendi evine gitmek için çıkıp ezo eve girince ikisi de duygularını saklayamıyolar kendilerine ne güzel. Hani bazı filmlerde olur ya kız kapıyı kapatınca erkek dışarıda kız kapının arka tarafından, ikisi de kapının birer yüzüne sırtlarını dayarlar ve gülümseler mutlu mutlu:) Ha öyle bir sahne olmuş ha böyle bir sahne benim için ikisi de aynı kefede:) Ne güzel ikisini bu şekilde görmek.

Fragmanı tekrar tekrar izliyorum bir yandan yorumumu yazarken ve Kadim'e Süeterin ne kadar yakıştığını fark ettim. O kadar ki Süetere özel kişi muamelesi yapıp büyük harfle yazıyorum ki değerini bilsin, boool bol çıksın karşımıza:D

h23
23-10-07, 19:22
ağlamak yakısmıyo sana kızgın halini tercih ederim oyy nasıl bi laftır buuu
özlemenin yerini ofke aldıgında alısmak kolay olur..
off ya bolum ne bu dehset gidiyo aglıaycam simdi

masum kiz
23-10-07, 19:27
ağlamak yakısmıyo sana kızgın halini tercih ederim oyy nasıl bi laftır buuu :img-icecr

cok haklisin h23
eliyle göz yasini sildigi an söyledigi bu cümle harika...bana göre ayin hatta yilin sözü ilan etmek lazim...

glance
23-10-07, 19:35
Çok güzel gidiyor ya.İnanılır gibi değil bende uzaklaşacaklar derken çok daha farklı bir bölüm bekliyordum. Ağlama sahnesi ve kadimin gözyaşını silmesi çok güzeldi. Nedim lafı geçtiğinde ezonun tedirginliği çok güzeldi. Kadim nasılda anladı birşeyler olduğunu. Kadim debbie yi evlat edinecekmiş gibime geliyor. Senin hep yanında olacağım derken sanki bunun sinyallerini verdi.

masum kiz
23-10-07, 19:39
sizi bilmem arkadaslar ama su kisa sürede yayinlanan sahneler gecen 6 bölüme es deger nitelikteydi bana göre ...adi sevgi üstüne kurulan en güzel degerler cok güzel bir sekilde islendi..kardes sevgisi,anne sevgisi sevgiliye özlemi ve eskiye duyulan özlemi ama gelecege de emin bir sekilde bakma arzusu ve sevgiliyi koruma duygusu..hepsini yasadim bu bölümde harika gidiyor harika

Ö.Dilek
23-10-07, 19:39
filmin başı olmasına rağmen özet bizi ters köşe yaptı hep böyle gider artık inşallah. kadimin ezonun gözyaşlarını sildiği sahne harika. bir de ne güzel artık telefon görüşmelerimizde var ama ne yazık ki çok kısa :happy0064

filinta
23-10-07, 19:40
ezo'ma yakışmadı :icon_sorrkadim sorduğunda söylemeliydi..kadim'in dediği gibi insanın gözünün içine bakıp söyleyeceğini söyleyen ezo'ya duyduklarını söylemek yakışırdı:icon_sorr..

nur'a üzüldüm açıkçası..hepimiz seyit'e döneceğini az çok tahmin etmiştik ama seyit'in öldüreceği aklıma gelmezdi..gerçi yufka yürekli zeynel vurmamıştır ama olsun üzüldüm yinede..zeynel seyit'in gazabından bu defa kolay kurtulamayacak sanırım:icon_sorr

sea__star
23-10-07, 19:40
Sen diziyi o kadar bekle, başını izle tam en güzel sahnesidir diyebileceğimiz sahneyi kaçır. Yakıştı mı Ezo izleyicisine yaa. Kınıyorum kendimi:)

Bölüm çok güzel ilerliyo bencede. Kadim Debbie'yi evlat edinirse doğal olarak Ezo da bu görevde yardım edecektir ona. Aklıma ilk gelen Ezo'nun ingilizce öğrenmeye çalışması Debbie de türkçe öğrenirken. Ezo şivesini düzelticem derken pat diye ingilizce öğrenmesin şimdi:) Çok komik, eğlenceli olacağına inandığım sahneler gözümün önüne geliyor şimdiden:) hadi seyire devam...

sinope
23-10-07, 19:41
Iyi Aksamlar
Ezo&Gadim severler
Dizimiz basladi ve ilk reklam arasi
Gadimin ezo icin aldigi kiyafetleri konusunda yine Elcin annemiz aninda lafi yapistirdi(bu sefer kendi aldigin daha guzel):img-wink:
Gadim ezonun halinden suphelendi.
Cevacigim can bacim
Tebrik ederim,her zamanki gibi yine 12 den isabet:happy0064
Nur Balliyi ne kadar sevdigini gosterip,kendi canini bile feda etmesi guzeldi(ama Balli bunun acisini fena alir kelaynak Seyid efendiden)
Nedir efem:Yeni eve tasinildigi zaman yastigin altina anahtar konulacakmiski ,ruyanda evlenecegin erkegi gorecekmissin:img-in_lo
Ama ezonun anahtarini koyup koymadigini goremedik:icon_sorrO Gadimi aramayi tercih etti.Elcin annemiz evlenmeye meyilli(gozumuz aydinlar ola)
Ezomuz Tobee diyip konuyu kapatti(ama buyuk konusma Ezom ne zaman, bu islerin basa gelecegi belli olmaz.
Gel ezom sen tovbeni geri al:img-wink:(buyuk lokma ye,buyuk laf etme diye bosa soylememisler atalarimiz:img-yes:
edit:Arkadaslar 3 gun evvel modutorumuz Sevgili Volvox
tek satirlik mesajlar yazmayiniz diye ihtar verdi(Lutfen arkadaslar kurallarimiza uyalim)Bu forum hepimizin forumu.........
Sevgilerimle

filinta
23-10-07, 19:56
ahanda tahminimiz çıktı nedim ezo dan gitmesini istedii...

emra söylese bari kadim'e..

yazik ezo'ma nasıl ağlıyor kadim'im:img-in_lo için..

sinope
23-10-07, 20:04
ahanda tahminimiz çıktı nedim ezo dan gitmesini istedii...

emra söylese bari kadim'e..

yazik ezo'ma nasıl ağlıyor kadim'im:img-in_lo için..

filintam selamlar tatlum,gaymaklum
Tahminimiz cikti:icon_sorr
Nedim kara kedisi yapti yapacagini:icon_whis
Emre soyler bence(ici elvermez ezonun uzulmesine):icon_sorr
Ezonun Gadim icin doktugu gozyaslarinda koptum ben:img-yes:
Gadim Kara kedi Nedime karsi son kozunu oynama basladi(Ferayede 007 James bond gibi isimize yariyor):img-polic
Kara Kedi Nedim koseye kistirildi.:icon_whisKacacak delikte yok:img-pilot
edit: Bayanlar Ben size diyorum birakalim isleri,senaryoyu biz yazalim diye:img-icecr

Ö.Dilek
23-10-07, 20:04
debbie nin çekdiği resimler ve ezonun kadime verdiği cevap çok güzeldi hatırlamam için unutmam lazım.
yazık çok güzel başladık çok sevindik ama sonu hüsran oldu. nedim yaptı yapacağını. :sad53:

filinta
23-10-07, 20:06
filintam selamlar tatlum,gaymaklum
Tahminimiz cikti:icon_sorr
Nedim kara kedisi yapti yapacagini:icon_whis
Emre soyler bence(ici elvermez ezonun uzulmesine):icon_sorr
Ezonun Gadim icin doktugu gozyaslarinda koptum ben:img-yes:
Gadim Kara kedi Nedime karsi son kozunu oynama basladi(Ferayede 007 James bond gibi isimize yariyor):img-polic
Kara Kedi Nedim koseye kistirildi.:icon_whisKacacak delikte yok:img-pilot
edit: Bayanlar Ben size diyorum birakalim isleri,senaryoyu biz yazalim diye:img-icecr
sinope'm balımm:img-in_lo
katılıyorum valla biz yazalım senaryo yu..:img-icecr

emre söylecek kadim'e

kadim'in nedim'e attığı bı gol nedim'e bir ömür yeter..çok fecii ezdi nedim'i çoook..bakalım nedim ne kadar kaçabilecek..

kadim'in emrenin evinde ne işi olacağını da anlamış bulunuyoruz..ezo yu kolundan çekip götürmek için..şövalyem benim:img-in_lo

pelin-ce
23-10-07, 20:09
Ah nedim ah kaç benden kaçççççç....
Ben bu nedim'i öldürmeyi planlıyorum isteyen düsün peşime:dito

Tek umudum Debbie nolur Debiie gız söyle şu GAdim'imiZe hain nedim'in yaptıklarını Ozo'yu ağlattı de...

Arkadaşlar başını kaçırmışım dizi tam olarak nasıl başladı.
Lütfen kısaca anlatın lütfen!

sinope
23-10-07, 20:10
debbie nin çekdiği resimler ve ezonun kadime verdiği cevap çok güzeldi hatırlamam için unutmam lazım.
yazık çok güzel başladık çok sevindik ama sonu hüsran oldu. nedim yaptı yapacağını. :sad53:

O.Dilek Canim
Ezonun Kadime verdigi cevap dedigin gibi harikaydi:img-in_lo
hatirlamam icin,unutmam lazim
Ama unutamiyacaklar her ikiside ellerinde olan resimlere baktikca,dahada yakinlasacalar.
kara Kedi Nedimin ezoyu isten cikartmaya calistigini,er gec Gadim ogrenecek(o zamana kadar tabiki bizde verem olmazsak iyidir):icon_sorr
Gadim Ezonun isten ayrilmak istedigini ogrenince yikilacak,off off yine bize husran,yine bize ayrilik diye artik 1 hafta boyunca forumcak sarkiyi soyler dururuz.:icon_sorr
Sevgilerimle

pelin-ce
23-10-07, 20:12
Ezo Emr'nin dediğini uygulayacak sanırım her daim Enre'nin evindeydi fragmanda Kadim'de bu yüzden oraya gelecek sanırsam:icon_whis

Ö.Dilek
23-10-07, 20:13
O.Dilek Canim
Ezonun Kadime verdigi cevap dedigin gibi harikaydi:img-in_lo
hatirlamam icin,unutmam lazim
Ama unutamiyacaklar her ikiside ellerinde olan resimlere baktikca,dahada yakinlasacalar.
kara Kedi Nedimin ezoyu isten cikartmaya calistigini,er gec Gadim ogrenecek(o zamana kadar tabiki bizde verem olmazsak iyidir):icon_sorr
Gadim Ezonun isten ayrilmak istedigini ogrenince yikilacak,off off yine bize husran,yine bize ayrilik diye artik 1 hafta boyunca forumcak sarkiyi soyler dururuz.:icon_sorr
Sevgilerimle

evet allah bilir o tokalaşma sahnesi son sahne ve dediğin gibi 1 hafta bekle ki gelsin :icon_whis

auryn
23-10-07, 20:13
Serhat Tutumluer İngilizceyi Süreyya'nın İtalyancasından çok daha iyi kıvırıyor. Ama bu bölümde ST'nin aksanı ve hatta Amerikalı oldugu iddia edilen Debbie'nin İngilizcesi bu yolda devam etmenin sorunlu olacağını gösteriyor.

Bunun da ötesinde Debbie Amerikan vatandaşı, Serhat başka bir ülkenin vatandaşını kafasına göre evlat edinemez. Uluslararası hukuka aykırı. Debbie hikayesine devam edilecekse, Serhat T. Amerikan makamlarına başvuruda bulumalı ve Debbie acilen Türkçe ögrenerek, hem ST'yi hem Debbie'yi hem de onların sorunlu İngilizcesini izleyen beni bu ıztıraptan kurtarsın...Amin...

aysi
23-10-07, 20:20
Ah nedim ah kaç benden kaçççççç....
Ben bu nedim'i öldürmeyi planlıyorum isteyen düsün peşime:dito

Tek umudum Debbie nolur Debiie gız söyle şu GAdim'imiZe hain nedim'in yaptıklarını Ozo'yu ağlattı de...

Hic ama hic teredut etmeden bende yardima varim :dito:dito:ditocanim onu ben bir gelime gecirsem bir kasik suda kesinlikle bogabilirimya buda yapilmazki kadime (sögütün kadimine ya ):img-yes:

auryn
23-10-07, 20:22
Bu bölümde Kadim maddi sıkıntıya düşerse, Ezo'nun organizasyonuyla Ballı Ağa'nın onun yardımına yetişeceğinin işaretlerini aldık. Ballı Ağa madem iş hayatında yeni bir sayfa açmak istiyor. İşte ona fırsat, Ballı Ağa ile Kadim yeni otel işinde ortak olsunlar.:happy0064

sinope
23-10-07, 20:23
sinope'm balımm:img-in_lo
katılıyorum valla biz yazalım senaryo yu..:img-icecr

emre söylecek kadim'e

kadim'in nedim'e attığı bı gol nedim'e bir ömür yeter..çok fecii ezdi nedim'i çoook..bakalım nedim ne kadar kaçabilecek..

kadim'in emrenin evinde ne işi olacağını da anlamış bulunuyoruz..ezo yu kolundan çekip götürmek için..şövalyem benim:img-in_lo
filintam ,tatlum,gaymaklu kadayifim
senaryo konusunda ben hazir askerim:img-polic
Bencede emre soyleyecek:img-yes:
Nedimin Yedigi gol az bile(daha yolun basinda,ben onun yerinde olsam gider o Yilan sureyyanin eteklerinin altina saklanirim:icon_whis)
sovalyemiz sarhos olmak istiyor
neden efem?
Kardesi olan alcak Kara Kedi icin degil,aslinda ezonun isi birakmasi onu daha sok etti.Ickini ic bakalim,korkutuk sarhos olana kadar ic hemide:img-in_lo
yurruuu kadim kim tutar seni Sovalye,cek kolundan gotur ezoyu
Gadim icince dilide cozulmeye basladi:happy0064:happy0064
ask ask diye Fareyeye konusuyor:happy0064
pelincim: hazir ve nazirim Helede o kara kediyi yok etmek icin bas gonulluyum hemde:img-polic:img-polic

bimkolik
23-10-07, 20:24
-Sarhoş olmak istiyorum..
-Bir müsteşar için değer mi?
-Başka nedenler de var......

Ay sarhoş olmak istiyor garibim, kıyamam ben ona ...off ... çok fenayım..çookk..

-Çok yaklaşmıştım, çok, birine güvenmeye..
off..bu sahnedeki replikler çok güzelll.. bitince bölüm yazacağımm.

Ağlamak istiyorum ben..içimi acıtıyor bu bölüm..:icon_cry::icon_cry:

auryn
23-10-07, 20:26
Ya Dr. Emre söyleyecek, ya da Kadim anlayacak. Ya da Feraye Hanım bir güzellik yapacak. Aynı anda Ezo Emre'ye, Kadim de Feraye'ye aşk acısından bahsediyor. Emre ve Feraye'ye de aşk alanında bir güzellik yapın artık canım....Bu iyi arkadaşlara da bir iyilik düşünür artık senaristler diye umut ediyorum. Kadim hala Berrak'ın ihanetini Feraye'ye itiraf etmedi. Bugün sarhoşlukla itiraf eder inşallah. Feraye belki sarhoş haliyle ona anlatılanları anımsayacaktır. Bir umut işte.

Ö.Dilek
23-10-07, 20:35
her ne olursa olsun çok güzel bir bölümizliyoruz replikler çok güzel.
fazla uzamadan olaylar çözülüyor bu çok güzel:happy0064

bimkolik
23-10-07, 20:36
Emre seni çok seviyorum..helal olsun..:happy0064 Kadim'e gerçekleri anlatmak büyüklüğünü gösterdi..:happy0064 Dayanamadı Ezonun üzgün hallerine..
Bu Nedim de ne hainmiş.. Zavallı Kadim hem işte hem aşkta kardeşinden darbe..el insaf..
Ay Kadim Ezoya gitti..:happy0064 Bitti herhalde nasıl bekleyeceğiz bu hafta?

pelin-ce
23-10-07, 20:36
Allah'ım burda sinir ve üzüntüden ya kendimi ya da hain nedim'i öldürecem..
Neyse ki imdadıma Debbie ve Emre yetişti. Ben bu mükemmel genci bu gece çok sevdim onu baş göz etmek ilk görevim...

HAFTAYA ELÇİN ANNENİN KIZININ GELMESİNİ İSTİYORUM SAYIN YETKİLİLER

alara691
23-10-07, 20:37
yine süper bir bölümdü dr. emre ilk defa bir işe yaradı hiç aklımın ucundan geçmezdii kadime bu sırrı anlatacağı anlatması çok iii olduuu ciddennn inş. araları düzelir ezo ve kadimin:img-wink:

sinope
23-10-07, 20:39
pelincigim can bacim
basini bende kacirdim,bu aksam kanalin kafasina saksi dustu galiba( o yuzden bende ozet verirler diye basini kacirdim):icon_sorr
Bundan sonra bu fragmana inanirsam ne olayim( en son olacak seyleri tahmin ettik,en basinda yayinladilar)

Guvenimi bosa cikartmadi Doktor Civanim Emre:img-yes:
Gadimin sordugu soru superdi[B] senin icin degerli degilimi?
evet Doktor Emre icinde cokkk degerli
Amma velakin Gadim Ozo senin icin daha DegerliKapinin onunde bitirirler sahneyi
Haftaya kadarda biz ne konusacaklar diye verem olmaya dogru yol almis oluruz boylelikle:icon_sorr:icon_sorr

pelin-ce
23-10-07, 20:39
Sinope'm, Aysi'm sağolun varolun nedim'in işi bitti elime geçmesin...

Filipinli dadıya görmeden gıcık oldum. hey gözünü sevdiğimin Ezo'su...
Kadim güveniyordu, seviyordu ah ah Hain nedim.

:img-fear2:img-fear2:img-fear2
Sinope'm hayatım hayır orada bitirmesinler mümkünse...
Ya evet özet var diye of of açtığımda nur konuşuyordu onun öncesinde neler oldu bilen gören duyan bi anlatıversin lütfen:icon_sorr

filinta
23-10-07, 20:41

Ay sarhoş olmak istiyor garibim, kıyamam ben ona ...off ... çok fenayım..çookk..

böhüüüüüüü:img-cray::img-cray:

ah nasıl acıdı içim nasıll:icon_sorr

yazık kadim'ime:img-in_lo

arkadaşlar bir şövalye daha çıktı..emre..çok az insanın yapabileceğini yaptı ezo nun ilgisini anladı ve aradan çekildi resmen..

ya ben demedimmi kadim ezo nun kolundan çekip götürecek diye..

emre gelmeden önce debby nin de kadim'i uyandırması çok iyi oldu..

senaristlere çok teşekkürler emreyi kötü adam yapmadan aradan çektiler..yüreklerine sağlık:img-icecr

alamehmet

Bu bölüm zaten var olan duygusallığım üstüne geldiğinden olsa gerek fena çarptı beni :icon_sorr

Dediğin gibi bu sahnedeki replikler süperdi.çok yaklaşmıştım bu sefer :icon_sorr

Güven ihanetin anahtarıymış :icon_sorr

Zaten yaklaştın hatta ulaştın Kadimcim boşuna üzme sen o güzel canını diye ekrandan içeri girip teselli edesim geldi (bunu söyledim ya can güvenliğim var mı bilmiyorum,birileri -ki o birileri damlar birazdan- duymasın :img-blush

sea__star
Emre'nin anlatması gerçekten hiç beklenmeyen bir olaydı. Hatta Emre Ezo'yu kaynetmeyi göze alarak gitti Kadim'e ve de Kadim bunu biliyor:) Ay ne güzel bir bölüm izliyoruz. Bu kavgaları bir kaç bölüm sürer diye üzülüyordum. Şimdi başka işyeri bile bulur demiştim kendi kendime, başka işyeri kişilerinin dahil olmasını istemiyordum. İyi oldu, güzel oldu; mutlu olduk, mesut olduk:D

sinope
23-10-07, 20:44
Sinope'm, Aysi'm sağolun varolun nedim'in işi bitti elime geçmesin...

Filipinli dadıya görmeden gıcık oldum. hey gözünü sevdiğimin Ezo'su...
Kadim güveniyordu, seviyordu ah ah Hain nedim.

Pelinim
Hepimiz birimiz icin,Birimiz hepimiz icin degilmiyiz?:img-wink:
Nedim Kara kedisinin ne mal oldugunu zaten Gadimde biliyor imis
Berrak ile Nedimin kirdigi cevizleri
Filipinli dadiyi haftaya gormeyiz,nasilsa bizim sovalyenin bu gece sairligi,asikligi ustunde(haftaya kesin ikna eder ezosunu,tutar kolundan geri goturur,sair ruhlu centilmen):img-cool2:img-cool2
edit:Ezonun kolundaki sargiyi cikartsaniz artik senaristler,huuu sargiyi ezonun kolunda unuttunuz,galiba:icon_whis:icon_whis

gülendam83
23-10-07, 20:47
korkma ben senin canını acıtmam:img-in_lo:img-in_lo
allahım ya ne bitişti.. :happy0064
bir hafta nasıl geçer şimdi.. yorum yapacak mecalim kalmadı:img-blush

filinta
23-10-07, 20:50
Pelinim
Hepimiz birimiz icin,Birimiz hepimiz icin degilmiyiz?:img-wink:
Nedim Kara kedisinin ne mal oldugunu zaten Gadimde biliyor imis
Berrak ile Nedimin kirdigi cevizleri
Filipinli dadiyi haftaya gormeyiz,nasilsa bizim sovalyenin bu gece sairligi,asikligi ustunde(haftaya kesin ikna eder ezosunu,tutar kolundan geri goturur,sair ruhlu centilmen):img-cool2:img-cool2
edit:Ezonun kolundaki sargiyi cikartsaniz artik senaristler,huuu sargiyi ezonun kolunda unuttunuz,galiba:icon_whis:icon_whis

datlım kıymatlım sinope'm..

ne haftayası şövelyem:img-in_lo bugünün işini yarına bırakırmı hiiiçç..

yanımda kal..dedi yahuu:img-icecr

her zaman dediğim gibi bu adam :img-in_logibi bakabilen başka kimse yok..

bakalım nedim ne yapacak bu duruma..çok ezdi nedim'i çook..:img-cool2

hafızası iyi olan arkadaşlar derhal replikleri yazsın derhal derhal derhallll!!!!!:img-icecr

sudemnaz
23-10-07, 20:51
yanımda kal dedi
harika bir bölümdü...
kadim arkadaşına içini döktü saf kadın hiç bişi anlamıyo tutturmuş berrak başka bişi yok...
ahh ne bölümdü öyle bakışlar yine on numara.
ama ben anlamadım ezo prensesi kendi odasında uyutuyordu ya kadim geldi onu aldı sonra ezo niye ağladı ?

pelin-ce
Oyy oyy ben bu diziyi çok seviyim, se-vi-yo-rum!
Dayanamzadım koca bir hafta ayrılıklarına hemen barıştırıverdiler herkes gerçeği öğrendi...
Emre seni seviyorum (baş göz olayından ölsem dönmem:img-wink:)
nedim kafanı kırmam lazım sinirim geçmicek yoksam...

Ezo seni özlemiş..
Ezo dönmeni istiyormuş..
Ezo sana güveniyormuş...
Ezo arkadaşın olmanı rica ediyormuş...
Ezo o senin canını acıtmazmış...:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

alamehmet
:img-swoon:img-swoon:img-swoon:img-swoon

Ben sanırım şu an fiyonk şeklindeyim yada dört köşe...Birinizden biri beni çimdirebilir mi :img-in_lo

Duygusallıkta boğulmak üzereyim,o nasıl bakmak o nasıl konuşmaktır...O nasıl güzel repliklerdir...:img-icecr

Yok yok ...Allah'ım sana geliyorum dimek istiyorum yüksek müsadenizle:img-icecr

28şubat
23-10-07, 20:52
harika ötesi bir bitiş sahnesiydi ah kadim ah ben de senin arkadaşın olabilirmiyim:img-yes:
ezo ve kadim bu sezonun en muhteşem çifti:good::good:

tutkum
23-10-07, 20:53
Her hafta kendimi tekrarlıyorum galiba ama izlediğim en mükemmel bölüm buydu arkadaşlar... Buram buram aşk ve güven kokuyordu... Kadim döktürdü... Sanırım güneş asıl bu bölüm belli oldu... Nasılda gitmeni istemiyorum dedi... Nasılda canını acıtmam dedi... Nasılda sarhoş olmak istedi... Nasıldaa.... Saysam bitmez valla başından sonuna her bir karesiyle mükemmeldi... Ballı ağası... Nur hanımı... Elçin anne ve rüyası... Kutsal ustasıı... Ve finali teşekkür ederim herkeseeeee... Gerçi nasıl heycanlı izlediysem annem koşa koşa geldi bişey mi oldu diye ama ne bilsin kadim sırılsıklam aşık oldu... Sevgiyle kalın...

Gökgöz
23-10-07, 20:54
Arkadaşlar o ne bölümdü öyle ya.
Mest oldum gerçekten.
Beklediğimize değmiş. Biran çok üzülmüştüm Ezo Kadim e ayrılmak istediğini söyledi ve herşey bitti diye.
Ama şu doktor yok mu beni çok şaşırttı. Canım benim ya Ezo nun üzülmesine dayanamadı. Ne kadar anlamış bile olsa gerçek bir dost gibi Ezo ya bu konuda en büyük yardımı yaptı. İyi ki konuştu Kadim le.
Yoksa ben ekran karşısında kalp krizi geçirecektim. Artık Ezo ve Kadim i birarada göremeyeceğiz diye.

Ya şimdi bir hafta nasıl geçer? Biz nasıl bekleyeceğiz? Şimdiden sabırsızlandım...

tuceny
millet izninizle kadım beyin önünde saygıyla eğilmek istiyorum...
geç olmuş bi konuşmayı nihayetinde aşk dolu bakışlarla dile döktü sonunda

h-a-r-i-k-a-y-d-ı

dopdolu bi bölüm sundular tşkler ezo gelin ailesi dizi dizi olalı bu dizi için söylüyorum böyle tutku böyle senaryo görmedi

sudemnaz
datlım kıymatlım sinope'm..

ne haftayası şövelyem:img-in_lo bugünün işini yarına bırakırmı hiiiçç..

yanımda kal..dedi yahuu:img-icecr

her zaman dediğim gibi bu adam :img-in_logibi bakabilen başka kimse yok..

bakalım nedim ne yapacak bu duruma..çok ezdi nedim'i çook..:img-cool2

hafızası iyi olan arkadaşlar derhal replikleri yazsın derhal derhal derhallll!!!!!:img-icecr

yok kadim(serhat Tutumluer ) gibi bakabilen sanırım yok :good:
harika bir bölümdü replikler yine yerli yerinde can alıcı şekilde yazılmış.
dr. emre sen bizim her şeyimizsin :)(şımarma ama)

özyıldız
çok güzel bir bölümdü, izlemeye doyamadım diyebilirim, acayip coşkulu hissediyorum kendimi, umarım haftaya bu bölümü aratmazlar.

filinta
:img-swoon:img-swoon:img-swoon:img-swoon

Ben sanırım şu an fiyonk şeklindeyim yada dört köşe...Birinizden biri beni çimdirebilir mi
Duygusallıkta boğulmak üzereyim,o nasıl bakmak o nasıl konuşmaktır...O nasıl güzel repliklerdir...:img-icecr

Yok yok ...Allah'ım sana geliyorum dimek istiyorum yüksek müsadenizle:img-icecr

bende bende bende:img-in_lo:img-in_lo

hemen çimdiriyorum canım..:img-icecr

yok yok senaristlerin önünde yerlere kadar reveranss yapıyorum..

dört değil sekiz köşe oldum ben..romantizm tandansıydı...

eyy ulu manituu :img-in_losen gibi bakan varmı kiii:img-in_lo:img-in_lo

mavi deniz
23-10-07, 20:55
Her hafta kendimi tekrarlıyorum galiba ama izlediğim en mükemmel bölüm buydu arkadaşlar... Buram buram aşk ve güven kokuyordu... Kadim döktürdü... Sanırım güneş asıl bu bölüm belli oldu... Nasılda gitmeni istemiyorum dedi... Nasılda canını acıtmam dedi... Nasılda sarhoş olmak istedi... Nasıldaa.... Saysam bitmez valla başından sonuna her bir karesiyle mükemmeldi... Ballı ağası... Nur hanımı... Elçin anne ve rüyası... Kutsal ustasıı... Ve finali teşekkür ederim herkeseeeee... Gerçi nasıl heycanlı izlediysem annem koşa koşa geldi bişey mi oldu diye ama ne bilsin kadim sırılsıklam aşık oldu... Sevgiyle kalın...

ay valla aymnen bende kardeşimle kafa kafaya verip sonunda aayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy diye bi seslendikki annem ne oldu dedi ay sperdi yavs üperdi yine:img-in_lo:img-in_lo:icon_whis

glance
23-10-07, 20:55
Mükemmel bir bölümdü:happy0064:happy0064.Tek kelime ile mükemmel. Bayıldım ya.
Ezonun kadimi üzdüğü için ağlaması :img-in_lo kadim elçin annelerde debbieyi alıp otele gidecekken ezonun ağlaması ve kadimin ona dedikleri:img-in_lo Kadimin ferayeye gidip içmek istiyorum, Çok az kalmıştı demesi ( bu konuşma esnasından kadimin nedimin ihanetini bildiğindende emin olmuş olduk:icon_sorr. Bu ihanete rağmen elçin anneninde dediği gibi çoçukluğundaki gibi sahiplenmiş kardeşini)
Emrenin gidip ezoya söylemesini taktir ettim helal olsun :happy0064:good: Ezoyla kadimin emrenin evinin kapısındaki son konuşmalarına bayıldım. Ben senin acnını acıtmam :img-in_lo ay daha bir sürü şey söylemişti ama şimdi hiçbirşey hatırlayamıyorum replikleri yazabilirse arkadaşlar çok memnun olurum

seleniti
23-10-07, 20:57

Benim de izlediğim en güzel bölüm buydu, Kadim e hayran olmamak mümkün değil.
Allahım neler neler söyledi, Ezonun yerinde olsam mest olmuştum herhalde..
Canımm yaa, müthiş bir finaldi gerçekten:happy0064

Ö.Dilek
bu nasıl bir bölümdü böyle salıya kadar nasıl bekliycez
arkadaşım olurmusun
canını acıtmam
kadim kendini aştı ateş bacayı sardı süper. tek kelimeyle harika :happy0064

eyeni
ya arkadaşlar ben son reklamdan sonrasını seyredemedim. nolur bana neler konustuklarını replikleri falan anlatın lütfennnnnn

sahracı
ölüyorum galiba biri beni çimdiklesin..nasıl bi bölümdü bu ya ağlamaktan mahvoldum..eridim bittim her efkar sahnesinde..ikisininde üzülmesi bi yandan kadimin o kızla dertleşirkenki hali sözleri bi yandan yok öldüm ben hipnotize oldum kendime gelemiyorum:img-in_lo ben senin canını acıtmam

ebrize
ya süperdi süperdi bayıldım izlerken ağzım hala kulaklarımda we sırıtarak izlemekten çenem ağrıdı :D ya bu kadim beni yedi bitirdi yaa allam bu kadar tatlı olmak zorundamı keza ezo da öle allam yaa izlemeye doyamadığım bi bölüm oldu bu :D :D

mavi deniz
vallahi doktorum civanım bagrına taş bastı gerçek aşk budur be sevgi budur sevdigini mutlu görmek bilem ona yetiyoda artıyo bilem ah civanım ah helal olsun sana be:)

tuceny
23-10-07, 20:58
arkadaşlar doktor bey e bi alkış alalım isterseniz
o ayrı dram aşkı için adam resmen elleriyle teslim etti kadime ezoyu

açıkcası beklemezdim ne çok severmiş ezoyu o mutlu olsunda nasi olursa olsun vay be

tutkum
Bu bölümü arşivin en baş köşesine yerleştirin arkadaşlar böyle eeeennnn tepelere... Eminim bundan sonrası daha mükemmel gelicek.... söylemeden edemiycem doktorrr hayatımızı kurtardınnnn valla bu bölüm doktoru tek geçerim yaptıkları olmasa rüyamızda görürüdükkkk....

aysi
:happy0064:happy0064:happy0064
hic dusunmemistim ,hala tvye bakiyorum gorduklerim ve dahada onemlisi duyduklarim gercekten kadimin agzindanmi cikti yokya kesin benim atesim var ve ben butun bunlari ruyamdan gordum hala:img-in_lo:img-icecr:img-nyam:
tutmayin beni :bella,sögüt izninle gidip bir kadimini öpecegim :love01:.

Ve tabiki dokturcugumuda unutmadimya harikasin kesinlikle doktor Arzu kiza yazilmali diyorum :happy0064:cheer:

sinope
Gadim bey buyurmazmisin?
Bir seymi diyecektiniz?
Gadim:evet
Buyrun soyleyin
Gadim:debbyy seni cok ozledi
geri donmeni istiyor
Bende oyle
ama,ama ben
Gadim:ezo neden gittigini sormiyacagim
sadece bir sey istiyorum senden
yanimda kal,cunku o zaman kendimi daha iyi hissediyorum,daha guvenli
bu hayatta pek kimsem yok:icon_sorr
patronun olmak disinda arkadasini rica ediyorum.
Korkma ben senin canini acitmam
ezo:bilim
oyy anam oyyy haftaya kadar bu repliklerle avare avare dolanmaya hazirmisin huuu forumdaki canlar?
simdi nedir efem: Haftaya senaristler tez elden ezonun elindeki sargiyi cikartacaklar.
2.dir Gadimle dogru duzgun tokalasamiyor(bizim icimize dert oluyor):img-icecr
Sevgilerimle

28şubat
23-10-07, 20:59
hala tuhaf bir gülümseme tarzıyla yorumlarımı yazıyorum sanıyorum bu durum epey sürecek sonunda liseli aşıklar gibi kızımla bakışıp ayyyyyyyyyyyy dedik ki sormayın
eyyy aşk sen nelere kadirsin:img-icecr:img-icecr

sudemnaz
23-10-07, 20:59
bölümün özetçiğin okurken eyvah kadimle ezo yu ayıracaklar diye üzülmüştüm :)
ama şimdi çok mutluyum
her hafta özetçiğimiz öyle gelebilir ama bölümü izlerken yine aynı heyecanı izlemek şartıyla :)

emine65
23-10-07, 21:00
Süper ötesi bir bölümdü bittikten sonra bir müddet kendime gelemedim ne müthiş bir finaldi öyle.
Ezo ve Kadim arkadaş olduklarına göre Kadim duygularını bu kadar açık dile getirdiğine göre bundan sonra çok daha keyifli bölümler seyredeceğiz.

Emre'nin Ezo'ya aşık olmasına rağmen Kadim ile konuşmasını takdir ettim.

Kadim-Ezo sahnelerinin repliklerini yazarsanız çok sevinirim.

Zeki'nin annesi beni resmen baydı, böyle komşu düşman başına.

gülendam83
23-10-07, 21:01
KuSu_CaN, sycamore, filinta, sea__star, mavi deniz, 28şubat, sudemnaz, pandoraa, elfida, pelin-ce+, ebrize, oylumm, sahracı, eyeni, Ö.Dilek, seleniti, GÜL GÜZELİ, gülkurusu, özyıldız, tutkum, tuceny, teomanresat, istanbul_aşığı, berrin, gormlaith, CamdanKalp, safinaz, neslibey, 2310, semos23, neşemm, emine65, glance, sisley, mayıs mayıs, Gökgöz, hadem, gizemkk, shemra, sinope, nehirrrrr, lanfeartelamon, bimkolik
herkese merhaba arkadaşlar.. kalabalığa dikkatinizi çekmek istedim.. coştuk bu gece..:happy0064
çok mutlu hissediyorum kendimi.. bu bölüm çok duygulandım.. dolu dolu yaşandı herşey...
nedimi öldürmek istiyorum.. size karşı hep ben savunmuştum onu ama bitti artık.. eylül için istiyodum ama yok eylül ona kat kat fazla.. eylülüme çok daha iyileri layık.. artık nedim bitmiştir...

mavi deniz
Gadim bey buyurmazmisin?
Bir seymi diyecektiniz?
Gadim:evet
Buyrun soyleyin
Gadim:debbyy seni cok ozledi
geri donmeni istiyor
Bende oyle
ama,ama ben
Gadim:ezo neden gittigini sormiyacagim
sadece bir sey istiyorum senden
yanimda kal,cunku o zaman kendimi daha iyi hissediyorum,daha guvenli
bu hayatta pek kimsem yok:icon_sorr
patronun olmak disinda arkadasini rica ediyorum.
Korkma ben senin canini acitmam
ezo:bilim
oyy anam oyyy haftaya kadar bu repliklerle avare avare dolanmaya hazirmisin huuu forumdaki canlar?
simdi nedir efem: Haftaya senaristler tez elden ezonun elindeki sargiyi cikartacaklar.
Sevgilerimle

sinopem bacım saol ya senaristlered alkış anacım sündürmediler ben eyvah dedim ezoyla kadim bi kaç bölüm küsler acı çekecekler ma ne oldu ayrılık en fazla 20 dakika sürdü valla emre civanım saolasın sen bizi süründürmedin yoksa işimiz o iki inatçı keçiye kalsa haftalarca barış beklerdik ya:)

sinope

açıkcası beklemezdim ne çok severmiş ezoyu o mutlu olsunda nasi olursa olsun vay be

Tuceny canim
Hatirlarmisin gecen sezon ne kadar istiyorduk
Doktor Civanimiz Emre ile ezomuz ask yasasinlar diye(ama kaderde Gadim var imis):img-in_lo
Doktor emre karakterini senaristlerin ezip gececeklerini hic bir zaman dusunmemistim(Cunku her zaman ezoyu korudu,kolladi,karsiliksiz sevdi ezoyu)
Ona yakisani yapti Doktor Emre Civanimiz:img-yes:

tutkum

kör talih dedi ya ezo valla kör talih çıksın sargılar...

nehirrrrr
23-10-07, 21:02
ay yaaa süperdi süperdi süperdi emre helal olsun sana beee büyük adamsınn yapmaz sanıyodum boyle bısey bı de ben o kucuk kızdan umutluydum o soyler dıee ay ogrendı kadimm yua ben böyle cabuk cözülen olaylı filmlere bayılıyorum uzamasın bişey die en sonunda kadim geldi ne sözlerdi onlar beee:happy0064:happy0064 ben de senı cok osledımm:img-in_lo:img-in_lo ezo sasırdı zatii yanımda kal guvenebilecegim sne varsınn ayy süperr en sonunda merak etme ben canını acıtmamm oooofff:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

tuceny
23-10-07, 21:03
KuSu_CaN, sycamore, filinta, sea__star, mavi deniz, 28şubat, sudemnaz, pandoraa, elfida, pelin-ce+, ebrize, oylumm, sahracı, eyeni, Ö.Dilek, seleniti, GÜL GÜZELİ, gülkurusu, özyıldız, tutkum, tuceny, teomanresat, istanbul_aşığı, berrin, gormlaith, CamdanKalp, safinaz, neslibey, 2310, semos23, neşemm, emine65, glance, sisley, mayıs mayıs, Gökgöz, hadem, gizemkk, shemra, sinope, nehirrrrr, lanfeartelamon, bimkolik
herkese merhaba arkadaşlar.. kalabalığa dikkatinizi çekmek istedim.. coştuk bu gece..:happy0064
çok mutlu hissediyorum kendimi.. bu bölüm çok duygulandım.. dolu dolu yaşandı herşey...
nedimi öldürmek istiyorum.. size karşı hep ben savunmuştum onu ama bitti artık.. eylül için istiyodum ama yok eylül ona kat kat fazla.. eylülüme çok daha iyileri layık.. artık nedim bitmiştir...

aynen cnmm Allah eylülü nedimin gazabındna korusun öyle adam düşman başına .... acımasızca kendi çıkarları uğruna göze alamıcagı şey yok .. nedim ezoya aşık olur die düşünmüştüm güya ben olaylar nereye geldi pöff:sad53:

emine65
23-10-07, 21:03
Gadim bey buyurmazmisin?
Sevgilerimle

Sargı ile beraber başındakini de çıkartsalar çok sevinirim.

sahracı
23-10-07, 21:04

Bu bölümü arşivin en baş köşesine yerleştirin arkadaşlar böyle eeeennnn tepelere... Eminim bundan sonrası daha mükemmel gelicek.... söylemeden edemiycem doktorrr hayatımızı kurtardınnnn valla bu bölüm doktoru tek geçerim yaptıkları olmasa rüyamızda görürüdükkkk....

kesinlikle ikinize de katılıyorum..emreyi varya alnından öpücem hiç beklemezdim valla nasıl bi coşku oldu içim anlatamam o anlatınca akdime gerçekleri..resmen gidip öpmek geldi içimden..bu bölümü en acil tarafından istiyoruz arkadaşlar arşivimizin baş köşesine koymak için...hala etkisindeyim..hiç bu kadar etkileyici sözler ve sahneler olmamıştı ağlıycam yaaa:icon_sorr

tutkum
23-10-07, 21:05
ay yaaa süperdi süperdi süperdi emre helal olsun sana beee büyük adamsınn yapmaz sanıyodum boyle bısey bı de ben o kucuk kızdan umutluydum o soyler dıee ay ogrendı kadimm yua ben böyle cabuk cözülen olaylı filmlere bayılıyorum uzamasın bişey die en sonunda kadim geldi ne sözlerdi onlar beee:happy0064:happy0064 ben de senı cok osledımm:img-in_lo:img-in_lo ezo sasırdı zatii yanımda kal guvenebilecegim sne varsınn ayy süperr en sonunda merak etme ben canını acıtmamm oooofff:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

bu aşk varya deli geçicek arkadaşlık safasına gelene kadar bunları yaşadık çıldırdık mükemmel sahneler izledik... Bide birbirlerine karşı koyamazken düşünün bu ikiliyi kapayın bir gözlerinizi kapayın kapayın... Zaten kesin debiyide evlat edinicekler oooo alın size aşk aşk aşkkk... her şey var bir ezo bir kadin birde debi:happy0064

ebrize
ay walla ya şu dr emreden allah razı olsun gerçi debby de yardımcı olurdu ama dr sayesinde olaylar hızlandı we hop kadim ezoya ışınlandı yuh dedim yani kadimdeki ne aşkmış hem aşık hem sarhoş hihih:D
allamya arkadaşım olurmusun ben senin canını acıtmam deyişi ne süperdi öle yaaaa ah kadim ah bende senin canını acıtmam sende benim arkideşim ol yaa hihihih:D:img-blush

sudemnaz
gülendam83 canım aşka geldik forumca hadi inş. reytinglerimiz de böyle güzel gelir...
gece uyurken hayal kurar dururum artık
sinope replikler için sağol ezber yaptım
nedime teşekkür ediyorum iyiki varsın hain kardeş
o olmasaydı kadim bu kadar açık yüreklilikle içini dökemezdi
ezo yu kaybetmemek için kendini tutmadı içinden geçenleri söyledi...:happy0064:icon_whis:img-yes::img-wink:

istanbul_aşığı
kelimenin tam anlamıyla harika bir bölümdü. nedimin bu kadar ileri gidebileceğine ihtimal vermemiştim ama gitti. bu adam kendini çok akıllı sanıyor galiba. abisi hiçbir şey bilmiyor ya istediğini yapabilir. hem feray hem de emre sayesinde yavaş yavaş foyası ortaya çıkıyor. ben bir süre sonra ezonun da aslında kadimin birşeyler bildiğini farkedeceğini ve gerçeği kadime anlatacağını düşünüyorum.
debbie bu bölümde işe çok yaradı. kadim onun sayesinde ve emrenin de katkılarıyla anladı durumu
ve doktor emre ona kızıyordum ama bu bölüm gerçekten çok takdir ettim. sevdiğinin iyiliği için kendisi aradan çekildi. aslında eline çok iyi bir fırsat geçmişti ama o bunu değerlendirmek yerine gidip kadime gerçeği anlatmayı tercih etti. gerçek sevginin ne demek olduğunu gösterdi.
meryem ballı ağanın yanında artık seyit 2. kuşunu da kaçırdığını ve adamının ihanetine uğradığını öğrenince sinirden deliye dönecek.
bu bölüm harikaydı. bu dizinin en sevdiğim yanı olayları sakız gibi uaztmamaları ve izleyiciyi baymamaları senaristlerin yeteneği olunca izleyici bayılmadan fenalık geçirmeden dizi izleyebiliyor oya yüce ve yazım ekibine teşekkür ederim
debbienin dizide kalmasını uzatabilirler tabiiki de :icon_whis:img-wink::img-grin2

tuceny
23-10-07, 21:06
Tuceny canim
Hatirlarmisin gecen sezon ne kadar istiyorduk
Doktor Civanimiz Emre ile ezomuz ask yasasinlar diye(ama kaderde Gadim var imis):img-in_lo
Doktor emre karakterini senaristlerin ezip gececeklerini hic bir zaman dusunmemistim(Cunku her zaman ezoyu korudu,kolladi,karsiliksiz sevdi ezoyu)
Ona yakisani yapti Doktor Emre Civanimiz:img-yes:

aynen cnm yanıtmadı bizi yakışanı yaptı bagrına taşı koyup gitti kadime
o gitmese bile prenses den dolayı anlardı gerci kadim de doktorun bunu yapması vok büyük incelikden cok kara sevda diyelim...emre hep etrafta olsun ...ezoyu korusun o:happy0064

oylumm
23-10-07, 21:06
çok etkileyici ve tatmin edici bir bölümdü senaristleri kutlamak gerekir şimdiden hem heyecan hem telaş hem üzüntü ve en sonunda da mutluluğu çok iyi işlediler.haftaya ki bölüm için sabırsızlanıyorum.

sinope
23-10-07, 21:07
sinopem bacım saol ya senaristlered alkış anacım sündürmediler ben eyvah dedim ezoyla kadim bi kaç bölüm küsler acı çekecekler ma ne oldu ayrılık en fazla 20 dakika sürdü valla emre civanım saolasın sen bizi süründürmedin yoksa işimiz o iki inatçı keçiye kalsa haftalarca barış beklerdik ya:)

Denizim can bacim
senaristlerimizi gercektende ayakta alkisliyorum.
Haftalarca surundurmedikleri icin,Veee Doktor Emreyi kotu bir karakter icerisine koymadiklari icin:happy0064:happy0064
Ahh sorma bacim bu 2 inatci keciye kalsaydik ooo biz veremden gectim,dahada beter hastaliga terfi olurduk:img-yes:
ben senin canini acitmam
kizlar ben hec iyi degilim,haftaya kadar biz ne edecegiz?
Ben otele 5.kata yerlesmeye gidiyorum,deee haydin hazirlayin valizleri:happy0064:happy0064
Sevgilerimle

mayıs mayıs
23-10-07, 21:08
evet ya. harika bi bölümdü. sezonun en iyi bölümü diyebilirim. bende serhat tutumluer katıldıktan sonra diziyi izlemeye başladım. ve bu bölümü izledikten sonra da iyi ki serhat tutumluer katılmış diyorum. çok güzeldi ya...

tuceny
gülendam83 canım aşka geldik forumca hadi inş. reytinglerimiz de böyle güzel gelir...
gece uyurken hayal kurar dururum artık
sinope replikler için sağol ezber yaptım
nedime teşekkür ediyorum iyiki varsın hain kardeş
o olmasaydı kadim bu kadar açık yüreklilikle içini dökemezdi
ezo yu kaybetmemek için kendini tutmadı içinden geçenleri söyledi...:happy0064:icon_whis:img-yes::img-wink:

inş hakketigi sırayı yani zirveyi alır bu sefer gerçi maç akşamı cok degisen bişey olmıcak gibi
ama su forumu görünce herşeyin reyting olmadıgı o kadar bellki hangi baslık su an oldugu kadar hareketli bu bile yeter...:img-wink:

ebrize
ya kadime şaştım kaldım meğersem bi bahane arıomuş ezoyu görebilmek için :d önce debby özledi diince aman bee dedim ama sora bende diince işte bu be die bi haykırmışım ay allam yaa salıyı iple çekiorum şimdiden

sahracı
yalnız kıyametin kopması yakındır..nedim ikidir kadimin sevdiği kadınlara zarar veriyor..artık kadimin daha fazla dayanacığanı sanmıyorum...çok yakında nedim gözünün üstüne yumruğu yiycek :)

Gökgöz
Allah'ım burda sinir ve üzüntüden ya kendimi ya da hain nedim'i öldürecem..
Neyse ki imdadıma Debbie ve Emre yetişti. Ben bu mükemmel genci bu gece çok sevdim onu baş göz etmek ilk görevim...

HAFTAYA ELÇİN ANNENİN KIZININ GELMESİNİ İSTİYORUM SAYIN YETKİLİLER

Evet Pelin-ce bende sinirden ve üzüntüden kendimi yedim.:sad53::sad53:
Daha önce Nedim hakkında içinde iyi şeyler var düzelecek demiş ve biraz Polyyanna davranmıştım. Ama bütün sözlerimi geri alıyorum. Artık Nedim den nefret ediyorum. Ya yemekte Elçin anne ona neler söyledi. İnsan biraz utanır ya. Bu ne yüzsüzlük. Hiç utanmadan iyiymiş gibi görünmeye çalışıyor. Nedim i zehirleme fikri kimden çıkmıştı? Ama zehirleme acısız bir ölüm olur. Hepbirlik olup bir güzel dövelim onu. Belki aklı başına gelir.

Bu akşam Dr.Emre sanırım hepimizi şaşırttı. Ama helal olsun ona. Gerçekten mutluluğu kakediyor. İnşallah onada hayırlı birisi çıkar. Pelin-ce sen sanırım Elçin annenin kızını düşünüyorsun. Bu benimde aklıma yattı... Bencede bir an önce gelsin...:img-yes::img-yes:

neslibey
23-10-07, 21:09
aşk zaten bi sarhoşluk değil midir...
malesef ben ikisi de değilim...
ne denebilir ki...harika...

glance
Ya arkadaşlar ezo şu yastığın altına anahtar koyma işini geçiştirdi. Bir sızmışımki sorma diye. Sizce gerçekten sızmışmıdır yoksa rüya görmüşte anlatmamak içinmi öyle demiştir ben tam anlayamadım.
Valla ezo gene kadimin o dediklerine iyi dayandı ben olsam pat diye bayılmıştım :) Adam ne aşığım nede sarhoş dedi ama farkında değil kör kütük aşık olmak üzere :):img-in_lo Ya kadim emreye ezo senin için değerlimi gibi bir soru sordu tam hatırlayamıyorum. O anda tam konuşma esnasında neden öyle birşey sorduğunu anlayamadım. Anlaya arkadaşlar banada anlatabilir mi?

sea__star
"Aşşkkk, aşk sarhoşluk değil midir?" bunu söyleyen Kadimcim miydi? Ne harikulade, ne muhteşem, ne söylenecek ifade edilebilecek kelime bulanamayacak bir bölümdü benim için.

Diziyi yakın zamanlarda bitirme planları mı var acaba her şeyi bir yola, bir mutluluğa bağlamaya başlıyolar. Bitmesin, tükenmesin dizimiz ne olur. İzleyelim bir sürü gereksiz dizi içinde inci gibi parlayan dizimizi. Pırıl pırıl bakan bakışlı sevdiklerimizi.

Keşke Ezo Rüyasında bi de Kadim'i görseydi anahtar başının altındayken, bölüm herhalde tadından yenmezdi, hoş şimdi de ballı kaymaklı bi bölüm ama:D Hoş olurdu yani:)

ebrize
23-10-07, 21:12
ay yaa kadim o kadın arkadaşıyla konuşurken resmen gözlerim doldu hele kadın sızınca kardeşimle birlikte oldu ama benim bildiğimi ikiside bilmedi diince ayy yawrim ne acılar çekmiş hem sewdiği kadın arkasından wurmuş hemde kardeşi allam ya öle kardeş düşman başına walla

oylumm
23-10-07, 21:13
malesef ne aşığım ne de sarhoşum demesi kafamı karıştırdı aşık değilse ne peki?burasını pek anlayamadım ya gerçekten aşık değil sadece şefkat gördüğünden yakın ya da ihanet ettiğini düşündüğünden dolayı itiraf edemiyor kendine bile

sudemnaz
inş hakketigi sırayı yani zirveyi alır bu sefer gerçi maç akşamı cok degisen bişey olmıcak gibi
ama su forumu görünce herşeyin reyting olmadıgı o kadar bellki hangi baslık su an oldugu kadar hareketli bu bile yeter...:img-wink:

haklısın.
her yapılan yorum ne kadar doğru bir iş yaptıklarının göstergesii.
eğer bu dizi bu sezon başlasaydı reytingleri iki kat fazla olurdu.
ezo kadim çifti bambaşka bir şekilde işleniyor
ve bizi kendine hayran bırakıyor...
:good: senaristler bu olayı uzatmamakla çok iyi ettiler çok teşekkürler:)

tuceny
ay yaa kadim o kadın arkadaşıyla konuşurken resmen gözlerim doldu hele kadın sızınca kardeşimle birlikte oldu ama benim bildiğimi ikiside bilmedi diince ayy yawrim ne acılar çekmiş hem sewdiği kadın arkasından wurmuş hemde kardeşi allam ya öle kardeş düşman başına walla

+ debby le konuşmasıda cok acıklıydı serhat tavan yaptı bu bölüm hakkaten aynen gözlerim doldu en cok da su prensesimizle konuştugu sahnede

nehirrrrr
23-10-07, 21:14
bu aşk varya deli geçicek arkadaşlık safasına gelene kadar bunları yaşadık çıldırdık mükemmel sahneler izledik... Bide birbirlerine karşı koyamazken düşünün bu ikiliyi kapayın bir gözlerinizi kapayın kapayın... Zaten kesin debiyide evlat edinicekler oooo alın size aşk aşk aşkkk... her şey var bir ezo bir kadin birde debi:happy0064

eevet süperler bven cok yakıstırıyom onalrı dıızde yaaa cok tatlıalr süper ask cıkar oortaya bunalrdann boyle mukemmel bısey olamaz yaaa o kucuk kız da cok tatlı zaten valla alsınlar o kızı ne gusel evet kapatıyorum ben goslerımı ortaya süper romantık tutukulu bı ask cıkıyoo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

gülendam83
"Aşşkkk, aşk sarhoşluk değil midir?" bunu söyleyen Kadimcim miydi? Ne harikulade, ne muhteşem, ne söylenecek ifade edilebilecek kelime bulanamayacak bir bölümdü benim için.

Diziyi yakın zamanlarda bitirme planları mı var acaba her şeyi bir yola, bir mutluluğa bağlamaya başlıyolar. Bitmesin, tükenmesin dizimiz ne olur. İzleyelim bir sürü gereksiz dizi içinde inci gibi parlayan dizimizi. Pırıl pırıl bakan bakışlı sevdiklerimizi.

Keşke Ezo Rüyasında bi de Kadim'i görseydi anahtar başının altındayken, bölüm herhalde tadından yenmezdi, hoş şimdi de ballı kaymaklı bi bölüm ama:D Hoş olurdu yani:)

aman arkadaşım dur yüreğime indirme bitirme planının fikri bile beni kalpten götürebilir şuan.. belki saçma ama bu dizi sayesinde inanmaya başladım bazı şeylere..:img-blush benim hayatımdaki değişikliklerini bilseler heralde onlarda inanmaz..

sinope
aynen cnm yanıtmadı bizi yakışanı yaptı bagrına taşı koyup gitti kadime
o gitmese bile prenses den dolayı anlardı gerci kadim de doktorun bunu yapması vok büyük incelikden cok kara sevda diyelim...emre hep etrafta olsun ...ezoyu korusun o:happy0064

Tuceny canim
Doktor Emre Civanimiza yakisanda buydu(zaten kendide artik bazi seylerin farkinda idi,Ezonun her seferinde Gadimden bahsederkenki hallerini Emre kendi gozleriyle zaten sahit oluyordu)
Kara sevdasini icine gomdu
Vee Ben kavusamayacagim ama bari onlar kavussunlar diyerek ortadan cekilmeyi yegledi:good::good:
sudemnaz canim ne demek:img-wink: repligi yazarkenki ruh halimi bir bilseydin:happy0064:happy0064
eminecigim sogutumuzun cim makasi duruyor,nasilsa kenarda,elbet o dugumunde caresi bulanacaktir Tez zamanda hemide:happy0064
Arkadaslar tek cumlelik mesajlar yazmayalim lutfen,yine ihtar almayalim.:img-yes:
Sevgilerimle

sahracı
23-10-07, 21:15
ben burdan oya yüce yazı grubunu ayakta alkışlıyorum müsadenizle böyle replikler yazmak herkesin harcı değildir sahradan sonra replikleriyle beni vuran ikinci dizi ezo gelin..her ikisi de aynı ellerden çıkıyor ve duygulara nasıl hitap etmesi gerektiğini çok iyi biliyorlar..gerçekten alkışlıyorum kendilerini...

bimkolik
23-10-07, 21:16
Amaan doktor..canım cicim doktor...:bella:bella
Arkadaslar bu hafta her sabah güne başlarken, doktorumun önünde saygıyla eğilmeyi teklif ediyorum..:happy0064

Umarım son sahnede birleşen eller bir daha hiç ayrılmaz..
http://img75.imageshack.us/img75/2425/bscap115ty4.jpg

Gökgöz
23-10-07, 21:17
Denizim can bacim
senaristlerimizi gercektende ayakta alkisliyorum.
Haftalarca surundurmedikleri icin,Veee Doktor Emreyi kotu bir karakter icerisine koymadiklari icin:happy0064:happy0064
Ahh sorma bacim bu 2 inatci keciye kalsaydik ooo biz veremden gectim,dahada beter hastaliga terfi olurduk:img-yes:
ben senin canini acitmam
kizlar ben hec iyi degilim,haftaya kadar biz ne edecegiz?
Ben otele 5.kata yerlesmeye gidiyorum,deee haydin hazirlayin valizleri:happy0064:happy0064
Sevgilerimle

Ben önceden talip olmadım çok kalabalıksınız diye ama artık bu bölümden sonra bende gelmek istiyorum.:happy0064 Banada yer var mı 5.katta.

Hele şu söz var ya çok hoş ve anlamlı.."Güven ihanetin anahtarıdır"
Kadim gerçekten filozof gibi adam. Tabi bu özelliği kazanmasının sebebi en yakınlarından bu kadar kazık yemesi olabilir. Kadim in bu konuşmasından da Nedim ve Berrak ın kendisini aldattığını bildiğini öğrenmiş olduk. Keşke Feryal de duysaydı bunları. Belki o zaman o çok sevdiği han arkadaşının yediği naneleri öğrenmiş olurdu. Hatta bir ara ben duymuş olabileceğini bile düşündüm. Keşke çaktırmadan duymuş olsaydı çok iyi olurdu bence.

Birde Elçin annenin rüyasında Kutsal ustayı görmesi beni çok güldürdü ya.
Çok tatlılardı. Nasılda genç kız gibi etekleri zil çalıyordu Elçin annenin.
Canım benim ya inşallah oda mutlu olur.

mayıs mayıs
23-10-07, 21:18