Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 3)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=34090 (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=34090)
Saygılar
söğüt tarafından gönderildi
aaaaaaaaaaaa ayol ezo kadimin eline masaj yapıyor;
hiiiiiiiiiiiii........ölürüm ben ölürüüüüüüümmmmmmm....
allahım o nasıl bakış kadimde yarabbi..bu çocuk mümkün değil iflah olmaz..
aşık ayol, buz gibi, ay gibi gün gibi aşık..
ezo alem kız yaaa tencere kapağını ayna olarak kullandığına göre demekki nedir arkadaşlar ezo da kadime aşıııkkk...bu sefer yakaladık dimi tescillendi ....ooyohhh çok güldüm
gözün kör olsun kadim diyecem ama ana ciğeri diyemiyorum işte malum bu bölüm saçını kestiler, gelecek bölüm kör falan yaparlar mazallah..
ayol hani bu keresteden bozma baltadan biraz yumuşakca olan kadim asosyaldi..
yav bu adamı çözdüm ben arkilerim,
kadim efendinin asosyalliği erkeklere ...hatunlarla arasından maşallah su sızmıyor..erkek milleti değil mi...
hadi neyse ezo için öyle canla başla yangına dalması ezoyu kucaklaması affettirdi..valla onu bunu bilmem, ezoyu kendi villasına götürüp kendi odasını, yatağını ezoya vermezse elimden çekeceği var..
hatta paylaşabilirler nolmuş müslüman malı ortaktır şu mübarek günlerde
gülümseyerek okudum mesajını:good:..dediğin tutuyor kesinlikle ...saç için dedin saçlar gidiverdi...Kadim'in selameti senin söyleyeceklerine bakıyor,seni fazla kızdırmazsa kendisi için hayırlı olacak:)
gülümseyerek okudum mesajını:good:..dediğin tutuyor kesinlikle ...saç için dedin saçlar gidiverdi...Kadim'in selameti senin söyleyeceklerine bakıyor,seni fazla kızdırmazsa kendisi için hayırlı olacak:)
e valla ona göre triplere girsin hazreti kadimde:img-hyste
ben kısa saçlı halini beğeniyorum serhatın, sahrada çok hoştu mesela,
gerçi erkekler ağlamazdaki ruh haline ve mesleğine o dalgalı uzun dağınık saçlar çok uyuyordu..
burada bir iş adamını oynuyor biraz derli toplu olması iyidir..
bu yangın nerden çıkmış olabilir..?
ezo maaşını çaldırdığında elçin anne allt tarafı odunu bir ay geç alırız demişti.
acaba elektrik ocağı vs. ısıtıcıdan mı çıktı..
ezo bilmeden böyle bir şeye sebebiyet vermiş olabilir mi?
eğer öyle ise ezonun vicdan azabını düşünemiyorum bile..:icon_sorr:sad53:
arkadaşlar dizimizin fotoğrafları her hafta neden gelmiyo dizifilm resim galerisine...gelmesi laızm değil mi ..yine kanalın işleri...hiç sallamıyolar
e valla ona göre triplere girsin hazreti kadimde:img-hyste
ben kısa saçlı halini beğeniyorum serhatın, sahrada çok hoştu mesela,
gerçi erkekler ağlamazdaki ruh haline ve mesleğine o dalgalı uzun dağınık saçlar çok uyuyordu..
burada bir iş adamını oynuyor biraz derli toplu olması iyidir..
ben serhatın uzun darmadapın saç sakal birbiirne gitmiş mağara adamımsı:img-pilot halini seviyodum ya çok karizmaydı öyle daha çok yakışıyo bence böylede fena değil ama tabi zevk meselesi tartışmaya açık bile değil.serhat hangisini seviyo derseniz bence kesinlikle dağınık halini
neyse yarın ola hayrola umarım kesip biçmeden veirirler ve fragmandaki görüntülerin bazıları bir hafta sonraya ait değildir...
bir umut bekliyoruz işte
bakalım kadim aşık olduğunu ne zaman anlayacak
acaba yangından kurtarıpta başında iyileşmesini beklerkenmi
bence yarın yangından kurtardıktan sonra filmi bitirirler tam heyecanlı yerinde
birisi banada fragmanin linkini versin showturk bir turlu vermediya sizlerin yorumlarnizi okuyorum ama gormekte istiyorum:img-blush.Sanirim harika bir bolum bizi bekliyor su salida gelmedi bir turlu :icon_sorr
Ya çok da saçlarının kırpılmış gibi görmedim ben!! bende mi gariplik var. Sanki daha bir yna doğru taramış gibi geldi bana.. Yangını da acep bu kadimin sırrının sonuçlarından biri olabilir mi?
Allahım diğer haftalarda verilen fragmanlara kıyasla bölüm uzunluğu gibi geldi bana.Hem içinde güzel görüntüler de vardı daha ne olsun.Ne olsun jenerik müziğide haftaya değişecek olsun mesela.Neyse belki yapımcıların politikaları budur.Kendilerini ağırdan satıyorlardır.
Ballı ağa-Ezo görüntüsü hiç yoktu çok şükür.Meryem de çok kısa vardı.İnşallah dizi içinde de bu şekilde olur.Ballı ağa neyse de Meryeme çok tahammül edemiyorum.Bu kadar saf olmamalı.
Kadim ne dedi Ezoooo dedi.Nihayet,nihayet,nihayet.Ve Ezo arkasını döndüğünde o bakışlar neydi,neler anlatmak istedi ve o bakışlar hangi sahnenin ardından gelecek çok merak ediyorum.
Her şerde bir hayır vardır demişler.Kötü bir durum evin yanması ama sonraki görüntüler bunu telafi edecek.
Bu arada ben çok ağır gribim ateşim tavan yaptı.Ben kucağında taşısın istemem sadece gelsin doktora götürsün yeter.:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Ya çok da saçlarının kırpılmış gibi görmedim ben!! bende mi gariplik var. Sanki daha bir yna doğru taramış gibi geldi bana.. Yangını da acep bu kadimin sırrının sonuçlarından biri olabilir mi?
çok kesilmemişde biraz toparlanmış gibi, ama hoş olmuş ben beğendim..
eski saçı uzun değildide ne bilim bi tufaf görünüyordu..hele balo gecesinde..nerdeyse ezonun bülbül yuvası saç modeliyle yarışacaktı:img-hyste:img-hyste
..........Kadim ne dedi Ezoooo dedi. Nihayet,nihayet,nihayet.Ve Ezo arkasını döndüğünde o bakışlar neydi,neler anlatmak istedi ve o bakışlar hangi sahnenin ardından gelecek çok merak ediyorum.
Her şerde bir hayır vardır demişler.Kötü bir durum evin yanması ama sonraki görüntüler bunu telafi edecek.
Bu arada ben çok ağır gribim ateşim tavan yaptı. Ben kucağında taşısın istemem sadece gelsin doktora götürsün yeter.:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Plancı seniiiiiiii :img-wink: ona bakarsan forum tümden hastanelik olmaya hazır :icon_whis
Zaten ne oluyorsa Kadim öyle bakınca oluyor :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Ayyyy salı gelmez şimdi... kimse yemek sözü filan vermesin bi yere gitmesin tam kadro kritik yapacak durumda olun ben malum geriden algılıyorum Ezo Kadim :img-in_lo sahnelerinden sonrası film kopuyo bende :icon_whis
Yeni basligimiz hayirli olsun masallah bizede sayfa dayanmiyor,o kadar kalabaligizki tabiki yorumlarda güzel ve cok böyle devam ederiz insallah sezon sonuna kadar.Dizinin akisini bende bir türlü göremeyenlerdenim ama yarina ne kaldi,heyecanla ve zevkle izleriz ,Serhatin saclari banada kisa gibi geldi ama fark etmez ben sahradaki halinide cok begeniyordum daha genc durduruyordu yasi 35 ama daha fazla gibi duruyor,sahrada daha yasini gösteriyordu ,sac sakal karisiklik iyi olmuyor saci uzun olabilir ama sakallari olmadan nasil olurdu acaba merak etmiyorda degilim hani ama ne olursa olsun biz onun gözünün ifadesini merak edenlerdeniz degilmi arkadaslar,bakislari öyle güzelki ne olursa olsun o yetiyor insani baska dünyalara alip götürebiliyor,bir oyuncuda bu varsa tamamdir oda ekranlarda cok az insana nasip oluyor,duygulu ve sevecen bakan tek sanatci diyebilirim benim gözümde iyiki varsin Serhat Tutumluer.
Allahım diğer haftalarda verilen fragmanlara kıyasla bölüm uzunluğu gibi geldi bana.Hem içinde güzel görüntüler de vardı daha ne olsun.Ne olsun jenerik müziğide haftaya değişecek olsun mesela.Neyse belki yapımcıların politikaları budur.Kendilerini ağırdan satıyorlardır.
Ballı ağa-Ezo görüntüsü hiç yoktu çok şükür.Meryem de çok kısa vardı.İnşallah dizi içinde de bu şekilde olur.Ballı ağa neyse de Meryeme çok tahammül edemiyorum.Bu kadar saf olmamalı.
Kadim ne dedi Ezoooo dedi.Nihayet,nihayet,nihayet.Ve Ezo arkasını döndüğünde o bakışlar neydi,neler anlatmak istedi ve o bakışlar hangi sahnenin ardından gelecek çok merak ediyorum.
Bu arada ben çok ağır gribim ateşim tavan yaptı.Ben kucağında taşısın istemem sadece gelsin doktora götürsün yeter.:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
evet bu sefer ellerini korkak tutmamışlar ..
ha şöyle yaa..nihayet adam gibi yorum yapabileceğimiz bir fragmanımız oldu bizimde..sevindik vallahi billahi..
herşeyden önce kadim denilince orda bir besmele çekip, sonrada 5 dakka oturup düşünmek lazım..şimdi tekrar baktım fragmana. evet fragman boyunca bakışları süper.acaba aralarında nasıl bir diyalog geçecek..ah hemen yarın osla..
her şerde bir hayır vardır demişken ben de diyorum ki ezocuk biraz da yaralanmış falan mı olsa..hani kadim etrafında deli divane olacak kadar, tedirginleşip, üzülse biraz ..diyorum ...ben...
tatlım madem hastasın, yürütmesin seni...zaten görse, yürütmez kii..:happy0064:img-icecr
çok kesilmemişde biraz toparlanmış gibi, ama hoş olmuş ben beğendim..
eski saçı uzun değildide ne bilim bi tufaf görünüyordu..hele balo gecesinde..nerdeyse ezonun bülbül yuvası saç modeliyle yarışacaktı:img-hyste:img-hyste
ama hoş olmuş ..... olma mıııı..... bakışları çok romantik yav adamın.. böyle tatlı tatlı... neyyyyssee.. (bir hafif iç geçirme efekti)
toparlasın, tarasın, dağıtsın, hepsi yakışıyo..
azcık da arada diziden bahsedelim de hani şey olmasın modlara karşı...
dizi de pek bi güzel diimi kardeş.. :img-yes:
ama hoş olmuş ..... olma mıııı..... bakışları çok romantik yav adamın.. böyle tatlı tatlı... neyyyyssee.. (bir hafif iç geçirme efekti)
toparlasın, tarasın, dağıtsın, hepsi yakışıyo..
azcık da arada diziden bahsedelim de hani şey olmasın modlara karşı...
dizi de pek bi güzel diimi kardeş.. :img-yes:
haaa dizi miiiiii...tabi tabiii... çok güzel bir dizi..
zaten bizim tek derdimiz dizi...bölümler o kadar dolu dolu oluyorki serhata bazan bakmayı bile unutuyorum.duyda inanma :img-hyste:img-hyste
acaba ezo bu yangından yaralı kurtulsa kadim neler yapar ezomuz için..:img-in_lo:img-wink:
acaba ezo bu yangından yaralı kurtulsa kadim neler yapar ezomuz için..
vallahi kadim'in ezo için neler yapacağını bilmem de Ezo hayatını kurtaran Kadim için neler neler yapar kim bilir?
Mesela Ballının evlenme teklifini kesinlikle reddecek gözüyle bakabiliriz. Sonra bütün yemekleri onun için yapar, börek açar, çiğ köfte yapar, fotoları bedavaya çektirir...
Artık hayatını ona borçludur.. seyrederiz artık minnettarlık faaliyetlerini..
bu yangin olayini balli aganin kulagina gitmese bari....hazir antepe gitmisken orada epeyce bir zaman kalsin...öteki gibi hemen bizim ezonun yaninda alir solugu
mazaallah...bir hallerle evlilik teklifi yaptigi ezoya kaybetmeye dayanamaz simdi...yikilir koskoca balli agamiz sonra....
....agayim diye eski bölümlerde ki gibi alip birde evine götürürse tamamdir arkadaslar.........ya doktor emre'ye ne demeli...
yangindan sonra yaralilar kesin onun calistigi hastaneye gider simdi böyle olmustur zaten hep...birde doktor emreden ezoya bir ilgi bir alaka!!!!.......bizim kadim neye ugradigini sasirir artik.....biz kadimin yanindaki kizin kim oldugundan ziyade bizim kadim bu ezonun basina musallat olan adamlarla ne yapacak onu düsünelim.....
şimdi 33. ölüme baktım malum siteden hızlıcana da ezo hani avans istemeye geliyodu ya kadim bir yerde " yine ne isteyeceksin" dedi de ezo yine tırnaklarını çıkardı vahşi kedi gibi neyse sonra laf partiye geldi ordan ezo " zaten yarısında kaçtım partiden "dedi kadim de muzur muzur " kaçtın dimi" diyince orda nurgülün " heeeee" diyişine bittim ya çok güldüm nasıl doğal söylemiş(hep doğal da orda inanılmaz sevimli durmuş) anadoluda olur ya küçük kızlar aynen öyleydi çocuk gibiydi...
bunlar çok doğal oynuyolar ya sanki oynamıyolarmış gerçekten nurgül öyle biri serhat öyle biri gibi:good: yılın en iyi ikilisi hakikaten hem yakışıyolr o ayrı bu kaadr ikiside yetenekli çift kim var bunlar dışında...cidden düşünün yok yani
acaba ezo bu yangından yaralı kurtulsa kadim neler yapar ezomuz için..
vallahi kadim'in ezo için neler yapacağını bilmem de Ezo hayatını kurtaran Kadim için neler neler yapar kim bilir?
Mesela Ballının evlenme teklifini kesinlikle reddecek gözüyle bakabiliriz. Sonra bütün yemekleri onun için yapar, börek açar, çiğ köfte yapar, fotoları bedavaya çektirir... Artık hayatını ona borçludur.. seyrederiz artık minnettarlık faaliyetlerini..
banuuuuu...öldürdün benii..:happy0064
evet bak çok haklısın..acaba ezo neler yapar kadim için o minnet duygusuyla..
şimdi ben niye bu kadar çok gülldüm..bedava foto lafının foto kısmına takıldımda onun için ..hatırlarsan kadim henüz nasıl pozlar çekeceğini düşünmemişti garibim ezo da tırsmıştıı:img-hyste:img-hyste
ödev yapıcam diye giremedim foruma içim içimi yedi
sonunda dayanamadım geldim (Allahım sen forumsuz bırakma Ya Rabbim)
yeni başlığımız açılmış hayırlı olsun...
safinaz:) ezo kızınca hissettiklerini söylemekten kaçınmıyor karşısında kim olursa olsun lafını sakınmıyor (delikız)
eller hemen bele gidiyor başını dik tutuo ağzına geleni sayıyorarada yok estağfurlah demeyi de unutmuyor :D
banuuuuu...öldürdün benii..:happy0064
evet bak çok haklısın..acaba ezo neler yapar kadim için o minnet duygusuyla..
şimdi ben niye bu kadar çok gülldüm..bedava foto lafının foto kısmına takıldımda onun için ..hatırlarsan kadim henüz nasıl pozlar çekeceğini düşünmemişti garibim ezo da tırsmıştıı:img-hyste:img-hyste
:img-hyste:img-hyste ömürsünüz ya nasıl pozlar acaba:img-hyste ama kadimin "henüz düşünmedim " diyişi tabi insanda başka şeyuler uyandırıyo:img-hyste göz kaş fotosundan başka ne olabilir düşüneyim bi:icon_whis
bu yangin olayini balli aganin kulagina gitmese bari....hazir antepe gitmisken orada epeyce bir zaman kalsin...öteki gibi hemen bizim ezonun yaninda alir solugu
mazaallah...bir hallerle evlilik teklifi yaptigi ezoya kaybetmeye dayanamaz simdi...yikilir koskoca balli agamiz sonra....
....agayim diye eski bölümlerde ki gibi alip birde evine götürürse tamamdir arkadaslar.........ya doktor emre'ye ne demeli...
yangindan sonra yaralilar kesin onun calistigi hastaneye gider simdi böyle olmustur zaten hep...birde doktor emreden ezoya bir ilgi bir alaka!!!!.......bizim kadim neye ugradigini sasirir artik.....biz kadimin yanindaki kizin kim oldugundan ziyade bizim kadim bu ezonun basina musallat olan adamlarla ne yapacak onu düsünelim.....
sen merak etme kadim emrenin hangi hastanede çalıştığını öğrenmiştir mümkünü yok oraya götürmez ..aslında bak oladabilir emre ezonun üstüne çok düşer, üstüne bir de ballı ağa gelir..kaymaklı ekmek kadayıfı olur.. kadim biraz hizaya girer, kıskançlık krizlerine girer, o durumda oturur düşünür..ben bu kız için ne hissediyorum..o benim için acaba ne düşünüyor gibi...
[/QUOTE].bedava foto lafının foto kısmına takıldımda onun için ..hatırlarsan kadim henüz nasıl pozlar çekeceğini düşünmemişti garibim ezo da tırsmıştıı:img-hyste:img-hyste[/QUOTE]
Anaaa.. öööhhhhööö... tıkandım bi ara.. aklıma gelmemişti.. yok canııımm, Mösyö şovalye Kadim öyle bi şey yapmaz yav..
masum kız aradaş da bana hatırlattı şimdi ezoyu doooğru Emre'nin hastanesine götürürlerse bi de ona minnett... aaaa istemez, Bir tek Kadime minnet duysun, bi tek kadım ezonun hayatını kurtarsın, Emre karışmasın, tamam doktor moktor ama o gün nöbeti olmasın, mecburi hizmeti bitmemiş olsun mesela o gün antepe gitmiş olsun, çok önemli bir ameliyata girsin üç gün falan çıkamasın, yeterki ezoyla ilgilenemsin.. bilmiyorum senaristlere o kadar fikir verdim alıp bi tanesini kullansınlar işte... :img-yes:
ödev yapıcam diye giremedim foruma içim içimi yedi
sonunda dayanamadım geldim (Allahım sen forumsuz bırakma Ya Rabbim)
yeni başlığımız açılmış hayırlı olsun...
safinaz:) ezo kızınca hissettiklerini söylemekten kaçınmıyor karşısında kim olursa olsun lafını sakınmıyor (delikız)
eller hemen bele gidiyor başını dik tutuo ağzına geleni sayıyorarada yok estağfurlah demeyi de unutmuyor :D
:img-hyste evet o estagfurullahlar da çok komik ya lafını söylüyo sonra "yok estagfurullah" iyi iş he:img-pilot...
.bedava foto lafının foto kısmına takıldımda onun için ..hatırlarsan kadim henüz nasıl pozlar çekeceğini düşünmemişti garibim ezo da tırsmıştıı:img-hyste:img-hyste[/QUOTE]
Anaaa.. öööhhhhööö... tıkandım bi ara.. aklıma gelmemişti.. yok canııımm, Mösyö şovalye Kadim öyle bi şey yapmaz yav..
masum kız aradaş da bana hatırlattı şimdi ezoyu doooğru Emre'nin hastanesine götürürlerse bi de ona minnett... aaaa istemez, Bir tek Kadime minnet duysun, bi tek kadım ezonun hayatını kurtarsın, Emre karışmasın, tamam doktor moktor ama o gün nöbeti olmasın, mecburi hizmeti bitmemiş olsun mesela o gün antepe gitmiş olsun, çok önemli bir ameliyata girsin üç gün falan çıkamasın, yeterki ezoyla ilgilenemsin.. bilmiyorum senaristlere o kadar fikir verdim alıp bi tanesini kullansınlar işte... :img-yes:[/QUOTE]
yok tatlım, emre psikolog.. ne işi var ezonun yatacağı serviste..en fazla doktor arkadaşlarına rica eder, ziyaretine falan gelir o kadar olur..
.bedava foto lafının foto kısmına takıldımda onun için ..hatırlarsan kadim henüz nasıl pozlar çekeceğini düşünmemişti garibim ezo da tırsmıştıı:img-hyste:img-hyste[/QUOTE]
masum kız aradaş da bana hatırlattı şimdi ezoyu doooğru Emre'nin hastanesine götürürlerse bi de ona minnett... aaaa istemez, Bir tek Kadime minnet duysun, bi tek kadım ezonun hayatını kurtarsın, Emre karışmasın, tamam doktor moktor ama o gün nöbeti olmasın, mecburi hizmeti bitmemiş olsun mesela o gün antepe gitmiş olsun, çok önemli bir ameliyata girsin üç gün falan çıkamasın, yeterki ezoyla ilgilenemsin.. bilmiyorum senaristlere o kadar fikir verdim alıp bi tanesini kullansınlar işte... :img-yes:[/QUOTE]
banucum dediklerinin hepsinin ayni anda olmasini yeglerim ben...nasil olursa olsun orasi bizi ilgilendirmez...zaten kadim emreden bahsederken yarim agziyla konusuyor dikkat ettiyseniz...onu görmeye tahammülü yok (daha ilk günden gicik kapti emreye)......neden acaba:img-wink::img-wink:birde doktoru ezonun yaninda görürse hali nice olur bizimkinin...kiyamam hem bunu ezoda istemez...
sen merak etme kadim emrenin hangi hastanede çalıştığını öğrenmiştir mümkünü yok oraya götürmez ..aslında bak oladabilir emre ezonun üstüne çok düşer, üstüne bir de ballı ağa gelir..kaymaklı ekmek kadayıfı olur.. kadim biraz hizaya girer, kıskançlık krizlerine girer, o durumda oturur düşünür..ben bu kız için ne hissediyorum..o benim için acaba ne düşünüyor gibi...
bu durum da kadim kıskançlık krizleri geçirir
kendini yer bitirir...
ballı ağa yı henüz görmedim kadim bey
onu da görürse ezo yanında olsun diye 24 saat entep yemekleri ister :D
hatta nereye giderse ezo yu da götürür bahaneye gerek yok
kadim patron o ne derse o olur...(517)
sevgili sögüt bu benimde istedigim bir durum...aslina bakilirsa kadim acisindan ezo bir tür sir diyebiliriz...
ezonun arkadasi tabiki olacak ama doktor emreyle samimiyeti sonrasinda balli aganin adamlariyla otelin önüne gelip ezoyla konusmasi ve bunu kadimin görmesi ister istemez kadim acisindan ezoyu askinin yaninda onu fazla tanimamasinin yol actigi bir tür merakida icinde barindiriyor....
kadim birden basina üsüsen adamlari düsünüp icten ice hayiflanip kiskanacak ki birseyler besledigi yada asik oldugu kadinin hayatinda ne gibi gelismelr oldugunu onun yasadiklarini merak edecek..
birde fragmanda malum asosyal kadim beyin çok samimi olduğu sultan makamında ağırladığı sarı saçlı bir bayan arkadaşı/yakını var..kadim, hiç o kadar içten, neşeli görünmemişti bize..ezonun patronunun kadim olduğunu daha bilmediği için "bu kadim beyin yemeği" atağında çok farklı, muzipçe, afacanca bakışlı hali hariç.kapanan başlıkta arkadaşlar değinmişler ama kim olduğunu bir türlü anlayamadık..evet kim bu kadın nerden çıktı, kadim bu kadınla nasıl bu kadar samimi olabiliyor.üstelik ezoya odasına servis yaptırıyor..
ezo görünce kıskançlıktan, hayal kırıklığından perişan olacak..orası kesin..birde kendince süslenerek giriyordu kadimin odasına..
belkide bu olaydan sonra, kadimin o güzel bakışlarla ezoyu çağırdığı sahne olacak..ezo mahsun bakıyor, kadim sevdalı, hayran..
yahu ne istiyosunuz adamın güzelim saçlarından :) çok yakışıyor böyle dağınık saç bence ona..son bölümde kısaltmışlar gerçi biraz ama bence ilk bölmülerdeki hali daha çok yakışıyor..sahradaki tam kısa halide güzeldi sonuçta yüzü hepsini taşıyo ama ben dapınık halini çok yakıştırıyorum şahsen..:img-wink:
Bende sizler gibi fragmandaki hatuna takmistim.Tüm bölümleri tekrar tekrar izledim.Birden gözümüzden kacan seyler oldugunu farkettim.Birincisi süreyyanin yaninda beliren ve nedimin tanidigini düsündügümüz adam ,iki sarisin kiz.Su an itibari ile yeni ip uclari bulmus bulunuyoruz arkadaslar.30.bölüm 31.dakika.Nedim abisinden habersiz havuz basinda eglenmektedir.Yaninda süreyya ile konusurken gelen adam vardir.Bu adamki cok gizli isler cevirmekte oldugunu düsünmekteyiz.Ve ne tesadüftür ki bu adam simdi kadimle ,nedimin ugrastigi krediyle ilgili biseyler konusuyordu.Aradan gecmemistiki kadim telefonla nedimin yanina geldi nedim habersiz evdeyim dus alacagim filan diye konustu fakat kadim arkada oldugundan yemedi tabii.Bu sirada nedim abi kim haber verdi dediginde o malum sarisin kiz havuzda beliriveriyor.Anlasildigi üzere kiz haber vermis.Sanirim fragmandaki kizla 30.bölümde kadime siritan ve nedimin yerini bildiren kiz ayni kiz olsa gerek resimler asagida yorumu size birakiyorum.
Laf aramizda forumdan cikasim yok o kadar güzel yorumlar yapiyorsunuzki.Hepinizin ellerine saglik.
http://i219.photobucket.com/albums/cc12/sudenazemilystirb/z1-1.jpg
http://i219.photobucket.com/albums/cc12/sudenazemilystirb/z2-1.jpg
:img-yes:Bende sizler gibi fragmandaki hatuna takmistim.Tüm bölümleri tekrar tekrar izledim.Birden gözümüzden kacan seyler oldugunu farkettim.Birincisi süreyyanin yaninda beliren ve nedimin tanidigini düsündügümüz adam ,iki sarisin kiz.Su an itibari ile yeni ip uclari bulmus bulunuyoruz arkadaslar.30.bölüm 31.dakika.Nedim abisinden habersiz havuz basinda eglenmektedir.Yaninda süreyya ile konusurken gelen adam vardir.Bu adamki cok gizli isler cevirmekte oldugunu düsünmekteyiz.Ve ne tesadüftür ki bu adam simdi kadimle ,nedimin ugrastigi krediyle ilgili biseyler konusuyordu.Aradan gecmemistiki kadim telefonla nedimin yanina geldi nedim habersiz evdeyim dus alacagim filan diye konustu fakat kadim arkada oldugundan yemedi tabii.Bu sirada nedim abi kim haber verdi dediginde o malum sarisin kiz havuzda beliriveriyor.Anlasildigi üzere kiz haber vermis.Sanirim fragmandaki kizla 30.bölümde kadime siritan ve nedimin yerini bildiren kiz ayni kiz olsa gerek resimler asagida yorumu size birakiyorum.
Laf aramizda forumdan cikasim yok o kadar güzel yorumlar yapiyorsunuzki.Hepinizin ellerine saglik.
Hercul Puaro musun sudenaz... hatta haifif bir Sherloc Holmeslik de gördüm sende....
dakkasına kadar takip edip yazmışsın yav...
Nedim böyle kuzu görünümlü bir kurt sanırım (doğan görünümlü şahin gibi oldu) Abisine yalakalık yapıp arkasından iş çeviriyor. Sorumluluk istiyor birde.. Kadim inanırmı böyle şeylere... heee.. ikinci otelin patronluğunu istiyor bir de.. sen abinin arkasından iş çevir sonra bana güvenmiyosun de.. tabi güvenmez..
Neyse... Ben biraz fragmandaki bakışma sahnelerini izleyip sakinleşeyim..
oo yeni baslık acılmıs ... cok hızlısınız .... yetişemiyorum... eskiden incin top oynardı burda
yeni gelen ezocular hosgeldiniz
son 23 saat ... temposu yüksek aşk dolu bi bölüm bekliyo gibi bi his var içimde
Nurgul Yeşilçay her durumda elektriğiyle adami aptala çeviren yeteneğe sahip bir hatun kişi. Sadece Belalı Baldız'daki karakterini sevmemiştim ama onu bile pek çok isimden kat kat daha düzgün oynadı. Yalnız biraz geçmişe gidip Asmalı Konak zamanındaki Nurgül & Özcan ikilisinin oyunculuk hacmiyle şimdi Ezo Gelin'deki Nurgül & Serhat kıyaslamak aklıma geliyor ama arada bilmiyorum kaç beden fark var. Tabi biri şarkıcı biri bu işin piri sayılabilecek kişilerden, elma ile armutu kıyaslamak gibi bir hata. Ama neticede Nurgül & Serhat ikilisi kimyaları süper uyan, şimdiye kadar bir arada neden hiç düşünmediğim 2007'linin muhteşem ikilisi. Kadim'in bakıcısı rolünü oynayan hanımefendi ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın varlığı da ayrı bir renk diziye.
Nurgul Yeşilçay her durumda elektriğiyle adami aptala çeviren yeteneğe sahip bir hatun kişi. Sadece Belalı Baldız'daki karakterini sevmemiştim ama onu bile pek çok isimden kat kat daha düzgün oynadı. Yalnız biraz geçmişe gidip Asmalı Konak zamanındaki Nurgül & Özcan ikilisinin oyunculuk hacmiyle şimdi Ezo Gelin'deki Nurgül & Serhat kıyaslamak aklıma geliyor ama arada bilmiyorum kaç beden fark var. Tabi biri şarkıcı biri bu işin piri sayılabilecek kişilerden, elma ile armutu kıyaslamak gibi bir hata. Ama neticede Nurgül & Serhat ikilisi kimyaları süper uyan, şimdiye kadar bir arada neden hiç düşünmediğim 2007'linin muhteşem ikilisi. Kadim'in bakıcısı rolünü oynayan hanımefendi ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın varlığı da ayrı bir renk diziye.
her çift başka tat verir zamanında nasil özcan nurgül efsane olarak adlarını kazıtıllarsa su dizi sektörüne serhtla nurgülünde ayrı yeri vardır sarkıcı olarak kıyasmalak ne kadar doğru tartışılır özcan ve serhat kendilerini kanıtlamıs oyunclular şarkıcı die kıyaslamak bana göre yanlıs en azındna özcan için fikrimce....suda bi gercktirki nurgülün su ana kadar yanına en cok bu iki adam yakışmıstır
mavi deniz 01-10-07, 19:50 her çift başka tat verir zamanında nasil özcan nurgül efsane olarak adlarını kazıtıllarsa su dizi sektörüne serhtla nurgülünde ayrı yeri vardır sarkıcı olarak kıyasmalak ne kadar doğru tartışılır özcan ve serhat kendilerini kanıtlamıs oyunclular şarkıcı die kıyaslamak bana göre yanlıs en azındna özcan için fikrimce....suda bi gercktirki nurgülün su ana kadar yanına en cok bu iki adam yakışmıstır
vallahi bencede nurgül serhat kimyası süper ama nurgül ve özcan kadarda aşk dolu bakan bir çift görmedim bence özcanın nurgülle uyumu cuk yani nsıl desem ikiside aynı tarzlar çok yakın birbirlerine elektirikleri serhat daha agırbaşlı yani böyle aşk için delilikler yapıcak bi karakteri oynayabilirmi bilmem ben özcanla nurgülün o içtenliklerini aynısını birde mehmet günsür nurgül ikilisinin yakalayacagını sanıyorum yani inşallah mehmet günsürle bi projede buluşurlar son olarak şu anda ekrandaki en mükemmel çift nurgül serhatdır diyorum:)
vallahi bencede nurgül serhat kimyası süper ama nurgül ve özcan kadarda aşk dolu bakan bir çift görmedim bence özcanın nurgülle uyumu cuk yani nsıl desem ikiside aynı tarzlar çok yakın birbirlerine elektirikleri serhat daha agırbaşlı yani böyle aşk için delilikler yapıcak bi karakteri oynayabilirmi bilmem ben özcanla nurgülün o içtenliklerini aynısını birde mehmet günsür nurgül ikilisinin yakalayacagını sanıyorum yani inşallah mehmet günsürle bi projede buluşurlar son olarak şu anda ekrandaki en mükemmel çift nurgül serhatdır diyorum:)
aynen cnm diyorum ya her ciftin ayrı bi rengi ayrı bi tadı vardır
özoyla başka bi kimyaları vardı
serhatlada öyle bu kadar yakışcaklarını düsnmemüştim ben
bana göre de özodan sonra en yakısan aktör serhat...
inş bu uyumu bozmadan ilerlerler...
her kelimesine yürekten katıldığım bir tespit bu:good:
Asmalı Konak zamanında Nurgül'de belki toydu ama o zamandan bu zamana Nurgül kendini çok geliştirdi..onun kıvamında kadın aktris yok yeni nesilde...amma ve lakin Özcan hala Asmalı Konak daki performansında takılı kaldı geliştiremedi sanki...zaman orda durdu Özcan için..
griffiths arkadaşımın dediğine burda katılıyorum nurgül&serhat kimyasının etkileyemeyeceği bir izleyici olamaz..farkeden alışkanlığını bırakıp çakılıp kalıyor.. için için neler yapacaklar ekranı nasıl aleve verecekler diye merakla bekleniyor..
birbirine yakışan olması gereken kimyanın da tuttuğu bir çift olmuş nurgül&serhat..
çekim kalitesini kesinlikle savunamayacağım:img-cool2...ama oyunculuk o kadar mükemmel ki aksaklıkları perdeliyor bu süper uyum:img-yes:
Suzan Aksoy,Ahmet Mümtaz Taylan ve çok iyi bir tiyatrocu olan ve aynı zamanda eşsiz ses tonuyla Ali Düşenkalkar...daha ne istenirkii..mükemmel çiftin yanında caba mı desem ziyafet mi desem ne desem:img-icecroyuncuların oyunculuğunu konuşturduğu bir dizi ezo gelin..bu kadroyu akıl edip biraraya getirenin yüreğine sağlık...
her kelimesine yürekten katıldığım bir tespit bu:good:
Asmalı Konak zamanında Nurgül'de belki toydu ama o zamandan bu zamana Nurgül kendini çok geliştirdi..onun kıvamında kadın aktris yok yeni nesilde...amma ve lakin Özcan hala Asmalı Konak daki performansında takılı kaldı geliştiremedi sanki...zaman orda durdu Özcan için..
griffiths arkadaşımın dediğine burda katılıyorum nurgül&serhat kimyasının etkileyemeyeceği bir izleyici olamaz..farkeden alışkanlığını bırakıp çakılıp kalıyor.. için için neler yapacaklar ekranı nasıl aleve verecekler diye merakla bekleniyor..
birbirine yakışan olması gereken kimyanın da tuttuğu bir çift olmuş nurgül&serhat..
çekim kalitesini kesinlikle savunamayacağım:img-cool2...ama oyunculuk o kadar mükemmel ki aksaklıkları perdeliyor bu süper uyum:img-yes:
Suzan Aksoy,Ahmet Mümtaz Taylan ve çok iyi bir tiyatrocu olan ve aynı zamanda eşsiz ses tonuyla Ali Düşenkalkar...daha ne istenirkii..mükemmel çiftin yanında caba mı desem ziyafet mi desem ne desem:img-icecroyuncuların oyunculuğunu konuşturduğu bir dizi ezo gelin..bu kadroyu akıl edip biraraya getirenin yüreğine sağlık...
güzel bir noktaya dikkat çekmişsin ...dizi asmalı konak kalitesinde asla değil . ne çekim kalitesi ne yönetmenlik ne senaryo ne muzik ne kurgu... ezoda bunların hepsinde acemilikler ve hatalar mutlaka var ama nurgül ve serhatın o kaadr hata yapma ihtimalleri yüksekken bu kaadr temiz bukar samimi bu kadar doğal oynamaları ...işte oyunculuk adına asıl başarı budur. asmalıda hata yapma şansınzı çok ama çok az yapsanız da kimse anlamaz o mukemmelikle... şöyle de bir şey sinema eleştirmenleri asmlıyı takip ediyorudu ve dizideki en doğal oyunculuğun nyrgüün olduğunu söylüğyolardı şöyle de birşey nurgülle özcan çok uyumluydu o ayrı ama nurgülün her bölüm inanılmaz performnas sahnelerş vardı her bölüm mutlaka ya histeri kriz ya kıskançlık krizi ya başka bişey ..dizideki en çok performans oyunculuğu çıkaran oyuncuydu belki de tek... dizide iperk tuzcuoğlunun abartılı ve yapay oyunculuğu bile bize ne kadar şaşalı özel geliyodu ama bence gayet vasattı yinede herkese hoş geliyodu o abartılı bakışlar kendisinin yapmadığı başkasına yaptırdığı aksanlı konuşma vs...ipek tuzcuoğlu değil konu konu herkes ezo gelinde bu kaadr doğal oyunculuk çıkaramaz her oyuncunun harcı değil hele bu kaadr hata yapma oranı fazla bir dizide böyle bir aşk yaşatmak bunun farkında olarak düşününce benim çin daha da özel oluyo ezo.. ama asmalı bambaşka birşeydi o ayrı şu bir gerçek nurgülle serhat ,nurgülle özcandaki ekurinin dışında yeteneklerini konuşturup her bölüm diziyi biri bi ucundan diğeri diğer ucundan taşıyo ..olay budur ..karşılaştırmak çok yanlış...
Herkese iyi geceler...
Bir çıktık.. yeni başlık açılmış.. sohbet almış yürümüş.. ağzınıza sağlık arkadaşlar...:good: hayırlı olsun yeni başlığımız..
Allah! Allah!
Doğrumu görüyorum..? :)
Griff!!!!!! sendemi Brütüs??? :)
Ne zaman geldin? hangi arada o yorumlarından yapıverdin.. aklım şaştı dostum benim...:) :good:
Hoşgeldin...:img-yes:
Forım eski dostlardan geçilmiyor... ben buna.. bir değmeyin keyfime derim!:) e derim tabii canım...:)
sevgiler..
Allah! Allah!
Doğrumu görüyorum..? :)
Griff!!!!!! sendemi Brütüs??? :)
Ne zaman geldin? hangi arada o yorumlarından yapıverdin.. aklım şaştı dostum benim...:) :good:
Hoşgeldin...:img-yes:
Forım eski dostlardan geçilmiyor... ben buna.. bir değmeyin keyfime derim!:) e derim tabii canım...:)
sevgiler..
Yeni geldim, geçiyordum uğradım modundayım diyeceğim ama buranın sicili bozuk,takılan en az 3-5 ay çakılı kalıyor, sonumuz hayrola, bu konuyu sen de iyi bilirsin kadim dostum... DonJuan Kadim'in kulakları çınlamasın bu arada hemen... :) Öyle bir transit geçiş ki kendimle ilgili sadece hatırladığım griffiths oldu,nasıl bir pamuk ipliği hafıza varsa artık.
Ezo Gelin romantik komediler gibi, eee bu bünyede o minvaldeki yapımlara extardan meyyal olunca adresin burası olması çok da şaşırtıcı değil di mi :)
Yeni geldim, geçiyordum uğradım modundayım diyeceğim ama buranın sicili bozuk,takılan en az 3-5 ay çakılı kalıyor, sonumuz hayrola, bu konuyu sen de iyi bilirsin kadim dostum... DonJuan Kadim'in kulakları çınlamasın bu arada hemen... :) Öyle bir transit geçiş ki kendimle ilgili sadece hatırladığım griffiths oldu,nasıl bir pamuk ipliği hafıza varsa artık.
Ezo Gelin romantik komediler gibi, eee bu bünyede o minvaldeki yapımlara extardan meyyal olunca adresin burası olması çok da şaşırtıcı değil di mi :)
İyi etmişsin iyi...:img-yes:
Hoşgeldin sefalar getrdin...
Hımm romantik komedimi dediniz? :) hatta birde Don Juan Kadim dediniz gibi geldi bendenize..:)
Kadim dostumuz şu sıralar en en en KAZANOVA:img-in_lo olarak geziyor bizim forumda..
Bakmayın canım siz Kazanova'nın o şanına şöhretine..
Mangal gibi birde yürek taşıyor.. Ezo Gelin adlı dizi bünyesinde..
Bakınız:) Yangından mal kaçırma vardı.. birde yavuklu kaçırma=kurtarma oldu bundan böyle..
Yakışır yakışır!:good: kendilerine..:good:
Cidden, Griff bende böyle düşünmüyor değilim..
Atışmalı.. bol göz süzmeli.. çokça bizi dumura uğratan bakışmaların olduğu Ezo & Kadim sahnelerine bayılıyorum..
Bunda biz bayan zevatının erkekleri fıttırtan, ''romantizm mi? ıyyykkk oda ne? manavda satılıyormu?'' şeklinde sorular sormalarına sebep olan genlerimize kazılı melankolik kodlarda etkilimi bilmiyorum ama..
Evet kardeşim.. romantizm mi? Ezo'da var..
Melankolizm mi? evet Ezo'da var..
Ahh pek bayılırız yine :img-yes: kıskançlık da var mı? evet Ezo'da o da var...
Temiz hisler.. Anadolu sıcaklığı.. + kallavi oyunculuk birde..:img-yes:
E neden izlemeyelim.. izleyelim kardeşim..
İşte olup biten budur..
sizide prangalarınızla bekleriz, saygıdeğer dostum..
Ezo severlerim.. gün bugündür..
Salı'ya girmiş bulunmaktayız..
Sabahtan itibaren herkesciklere evde yokuz deyin.. telefonlar açılmasın...
Şahsen ben Burhan gibi vızzzz!... diyerek ekrana kapılıp gideceğim...
Hepinize rast gele...:)
sevgiler..
Bende sizler gibi fragmandaki hatuna takmistim.Tüm bölümleri tekrar tekrar izledim.Birden gözümüzden kacan seyler oldugunu farkettim.Birincisi süreyyanin yaninda beliren ve nedimin tanidigini düsündügümüz adam ,iki sarisin kiz.Su an itibari ile yeni ip uclari bulmus bulunuyoruz arkadaslar.30.bölüm 31.dakika.Nedim abisinden habersiz havuz basinda eglenmektedir.Yaninda süreyya ile konusurken gelen adam vardir.Bu adamki cok gizli isler cevirmekte oldugunu düsünmekteyiz.Ve ne tesadüftür ki bu adam simdi kadimle ,nedimin ugrastigi krediyle ilgili biseyler konusuyordu.Aradan gecmemistiki kadim telefonla nedimin yanina geldi nedim habersiz evdeyim dus alacagim filan diye konustu fakat kadim arkada oldugundan yemedi tabii.Bu sirada nedim abi kim haber verdi dediginde o malum sarisin kiz havuzda beliriveriyor.Anlasildigi üzere kiz haber vermis.Sanirim fragmandaki kizla 30.bölümde kadime siritan ve nedimin yerini bildiren kiz ayni kiz olsa gerek resimler asagida yorumu size birakiyorum.
nihayet fragmani gece gec saatlerde görmek kismet oldu bana..sizin yazdiklarinizi o kadar cok kafama kazimisim ki o üstüne basa basa degindiginiz bölümleri cok dikkatli bir sekilde baktim.. ve benim senin yazdigin fikre göre yorumum su ki
sevgili sudenaz
öncelikle seni kutlarim cok ince bir ayrintiyi yakalamissin.ama kadimin yanindaki kiz havuzdaki kiz degil...ilk bakisimda o kiz bakanlar bilecektir belki yedi numarada ki aynur (sanirim adi buydu..hani erkeklerle cok ilgilenen ,güzellik meraklisi bir kiz vardiya iste o) arkadan göstersede o oldugu cok acikti... gülüsünden tanidim hemen...
dikkatlice bakarsaniz o kiz oldugunu göreceksiniz ..ve bana göre bu kiz kesin kes kadimin akrabasi....elcin annenin kizi arzu olabileceginide düsünmüyorum...öyle olsa ilk gelecegi yer annesinin yani olur... .....
yada diger bir ihtimal hani kadim elcin annenin kizinin egitim görmesi icin yardim ediyorya belki bu kizda o durumda olan bir kizdir..abi gibi gördügü kadime tesekkür etmek icin oraya gelmis olabilir...en mantiklisi bu bence...
not;kadim kiyafet olarak bol lila renkli gömlekler giysin...o renk tonlari kadime cok yakisiyor...üzerine de siyah bir takim(bak;asansörde ikinci karsilasma )
yanliz bana göre sadece bir kusuru var kadimimizin normal yürürken tam karsidan almasinlar görüntüyü...karsidan alindiginda onun yürüyüsünde ben bir gariplik görüyorum acikcasi..hafif kasilip yürümesi var gibi ve bu hos durmuyor bu konuda bana katilirmisiniz bilmiyorum ama benim elestirim bu sekilde...
ezoyada daha öncede dedigim gibi kiyafet bakimindan bir el atilmali artik...
bazilarinizin da dedigi gibi bütün esyalari yanginda yandigi icin yeni elbiseler yoldadir ezonun...belki bu kez kadim bizzat kendisi gidip alir kiyafetlerini ha ne dersiniz...:happy0064:happy0064 ölcüsünü bilemezse eger osman abiyide yaninda götürsün o söyler artik ezonun ölcülerini:img-yes::img-yes:..
arkadaşlar günaydın,
bu gün esir kalpler formuna girdim, resimlerine baktım, birkaç yorum okudum.
malum siteden arada bir sahrayı izlerim,
erkekler ağlamazın maalesef sadece klip çalışmaları var ..bölümler yok..
o kadar güzel bir dizi için yazık olmuş...özleyenler, izlemeyip merak edenler izleyebilselerdi keşke..
neyse asıl değinmek istediğim nokta serhatın oynadığı rollerin ortak noktası;
arkadaşlar yorumlarında onun canlandırdığı karakterde şovalye ruhunu yaşattığına değinmişler..her ne olursa olsun hep sıcacık bir yüreği olan, dürürst, namuslu, vefalı, sevdiğine bütün benliği ile bağlanan, gözü başkasını görmeyen adam gibi adam karakterlerinde oynamış..şovalyelik bu özellikleri kapsıyorsa eğer evet serhatı şovalye ilan ediyoruz...
bizim dizimizdede sevdiği kadın için alevlerin arasına dalıyor..gerçi ezo değil elçin anne olsaydı yine yapardı ondan şüphem yok..
velhasılı kelam serhat şovalyelik ünvanını hak etti mi arkadaşlar???
bence etti...
şovalyelik unvanı serhata yakışır mı???
helalinden...:king::king::king:
rhetbutler 02-10-07, 07:35 öncelikle seni kutlarim cok ince bir ayrintiyi yakalamissin.ama kadimin yanindaki kiz havuzdaki kiz degil...ilk bakisimda o kiz bakanlar bilecektir belki yedi numarada ki aynur (sanirim adi buydu..hani erkeklerle cok ilgilenen ,güzellik meraklisi bir kiz vardiya iste o) arkadan göstersede o oldugu cok acikti... gülüsünden tanidim hemen...
dikkatlice bakarsaniz o kiz oldugunu göreceksiniz ..ve bana göre bu kiz kesin kes kadimin akrabasi....elcin annenin kizi arzu olabileceginide düsünmüyorum...öyle olsa ilk gelecegi yer annesinin yani olur... .....
yada diger bir ihtimal hani kadim elcin annenin kizinin egitim görmesi icin yardim ediyorya belki bu kizda o durumda olan bir kizdir..abi gibi gördügü kadime tesekkür etmek icin oraya gelmis olabilir...en mantiklisi bu bence...
:..
Yedi Numara da ki karakterin adı Ayten.Ayten gerçek ismiyle Ayça Mutlugil, dizinin senaristlerinden oluyor ayrıca.Benim malum siteden izleme şansım yok.İlk bölümlerdeki bayanlarıda hatırlamıyorum ama herhalde senaristlerden biri oynamaz diye düşünüyorum.(Bölüm fotolarına gidip bakayım var mı o sahneler diye.)
Kadim'in gülüştüğü kız için benim tahminimde çocukluk arkadaşı veya okul arkadaşı olduğu.Ama Eçin Annenin kızına da benziyor.Gerçi bir kere gördük fotosunu ama onun gelişi böyle geçiştirilemeyeceğine göre Arzu olmaz.
Bende en çok el ovma ve Kadim'in Ezonun arkasından bakakaldığı sahnelerin öncesini merak ediyorum.
bu konuda sana yüzde yüz katiliyorum...asmali konagi izlemedim ama ilk deneyimi olan ikinci baharda ve daha sonra egreti gelinde izledim nurgül yesilcayi...hele egreti gelinde oyunculugunu adeta döktürmüstü nurgül... ve merdivenin basamaklari gibi her gecen gün daha da tirmaniyor yukariya ...ve bu ezogelin karakteriyle simdi cok daha farkli ...köylü bir kizi en dogal bir sekilde abartmadan hakkini vererek baska kim oynayabilirdi ki onun gibi diye düsünüyorum acikcasi......kiyaslama konusunda elma ile armut'u karistirmayalim demissin...ve cok haklisin..özcan denizin oyunculuguna bir türlü isinamayanladanim sarkici olmasindan da kaynaklanmiyor bu yalnis anlasilmasin ama bir yerde de yetenek isi bu ve ben bunu onda pek göremiyorum...ama serhat usta bir oyuncu olarak gerek sesiyle gerek durusuyla kendini kanitlamis bir sanatci..basli basina tam bir profesyonel.. bakislari ve mimikleriyle bile konusmadan rolünü anlatabilen nadir oyunculardan biri...
hal böyle olunca da iki usta oyuncunun ayni projede yer almis olmasi biz izleyicilere güzel bir haz doyulmaz bir tat veriyor.....
Yedi Numara da ki karakterin adı Ayten.Ayten gerçek ismiyle Ayça Mutlugil, dizinin senaristlerinden oluyor ayrıca.Benim malum siteden izleme şansım yok.İlk bölümlerdeki bayanlarıda hatırlamıyorum ama herhalde senaristlerden biri oynamaz diye düşünüyorum.(Bölüm fotolarına gidip bakayım var mı o sahneler diye.)
Kadim'in gülüştüğü kız için benim tahminimde çocukluk arkadaşı veya okul arkadaşı olduğu.Ama Eçin Annenin kızına da benziyor.Gerçi bir kere gördük fotosunu ama onun gelişi böyle geçiştirilemeyeceğine göre Arzu olmaz.
Bende en çok el ovma ve Kadim'in Ezonun arkasından bakakaldığı sahnelerin öncesini merak ediyorum.
rhetbutler
yanlisimi düzelttigin icin sagol isim konusunda pek emin degildim zaten..ama bu sekilde bir bilgiyide bize vermis oldun böylece..yani ben bunu bilmiyordum onun dizinin senaristlerden biri oldugunu...ama dizide oynayamaz diye birsey de yok ...uzun süreli olmasa bile en azindan misafir oyuncu olarak boy göstermistir dizide......
arkadaşlar günaydın,
o kadar güzel bir dizi için yazık olmuş...özleyenler, izlemeyip merak edenler izleyebilselerdi keşke..
arkadaşlar yorumlarında onun canlandırdığı karakterde şovalye ruhunu yaşattığına değinmişler..her ne olursa olsun hep sıcacık bir yüreği olan, dürürst, namuslu, vefalı, sevdiğine bütün benliği ile bağlanan, gözü başkasını görmeyen adam gibi adam karakterlerinde oynamış..şovalyelik bu özellikleri kapsıyorsa eğer evet serhatı şovalye ilan ediyoruz...
bizim dizimizdede sevdiği kadın için alevlerin arasına dalıyor..gerçi ezo değil elçin anne olsaydı yine yapardı ondan şüphem yok..
velhasılı kelam serhat şovalyelik ünvanını hak etti mi arkadaşlar???
bence etti...
Bende bu ünvanı fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum.Sadece bir eksiği kaldı hala gelip beni doktora götürmedi.Bunu da sadece kendim için istemiyorum bakalım sadece oyuncu arkadaşlarına mı duyarlı,hassas yoksa etrafındaki herkesemi_?Yani arkadaşlar sizler için,söğütün bu teorisinin gerçekliğe kavuşması için kendimi feda ediyorum.
Ben fragmanda bu elele olan sahne var ya onu anlamadım.Kadimin eline ne oluyor ki acaba_?Valla yorumun bu son iki cümlesini sadece sevgili modlarımız sohbet ediyor demesinler diye yazdım.Niçin olduğundan ziyade sonuca bakarım ben.Elelelermi görüntüde;evet.Gerisi boş :img-blush:img-blush
Bende bu ünvanı fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum.Sadece bir eksiği kaldı hala gelip beni doktora götürmedi.Bunu da sadece kendim için istemiyorum bakalım sadece oyuncu arkadaşlarına mı duyarlı,hassas yoksa etrafındaki herkesemi_?Yani arkadaşlar sizler için,söğütün bu teorisinin gerçekliğe kavuşması için kendimi feda ediyorum.
Ben fragmanda bu elele olan sahne var ya onu anlamadım.Kadimin eline ne oluyor ki acaba_?Valla yorumun bu son iki cümlesini sadece sevgili modlarımız sohbet ediyor demesinler diye yazdım.Niçin olduğundan ziyade sonuca bakarım ben.Elelelermi görüntüde;evet.Gerisi boş :img-blush:img-blush
Çok fedakarsın sycamore :) bizler için kendini feda etmeni takdirle karşılıyoruz.:)
Bölümde en merak ettiğim sahne elele oldukları sahne..Yalnız benim bir çekincem var bu konuda ikisinin hemen sevgi kelebeği moduna girmelerini istemiyorum. Böyle çok tatlılar. Didişmeler, gizli kıskançlıklar, kaçamak bakışlar devam etsin.
söğüt o bütün röllerini yaparken aynı zaman yaşıyor kısacası yaşayan efsane
yorumlar çok yerinde tşk
şiir gözlüm bunları hak ediyor vede alçak gönüllü mütavazi mesleğine aşık herşeyden önce sevgiyle kalın
arkadaşlar günaydın,
.her ne olursa olsun hep sıcacık bir yüreği olan, dürürst, namuslu, vefalı, sevdiğine bütün benliği ile bağlanan, gözü başkasını görmeyen adam gibi adam karakterlerinde oynamış..şovalyelik bu özellikleri kapsıyorsa eğer evet serhatı şovalye ilan ediyoruz şovalyelik unvanı serhata yakışır mı???
Şöyle diyebilir miyiz? Birimiz hepimiz, hepimiz Serhat için!!!
Sevgili sycamoreaynı yere takmışız. O eline masaj ne alaka? Mekanı da anlayamadım. Bana Elçin Hanımın evi gibi geldi. Acaba elini biryere vuruyorda, bizim yardımsever Ezo'muzda eline birşey sürüp masaj mı yapıyor....:icon_whis Kötü bir niyeti olmadığından eminim... Maksat iyilik olsun. :icon_whis
Evle ilgili ne olabilir diye amma tartışmıştık burada.. Yine bir arkadaşın dediği gibi yangın oldu. Arkadaşlar senarist ekibinde bir ajanımız mı var bizim?:happy0064
Kadim'in yeni saçlarını ben çok beğendim. Yalnız geçen bölümde bir gri pantalonu vardı dikkatinizi çekmi bilmiyorum. Boyu sanki kısa gibi duruyordu. Yürürken ayakkabısının bayağı üstünde duruyordu. Lütfen uzun paçalı pantalonlar giysin... Gerçi Serhat'taki karizma varken, gözlerim mimlenmiş gibi oluyor. (Sevgili eşim duymasın) :icon_whis
arkadaşlar günaydın,
bizim dizimizdede sevdiği kadın için alevlerin arasına dalıyor..gerçi ezo değil elçin anne olsaydı yine yapardı ondan şüphem yok..velhasılı kelam serhat şovalyelik ünvanını hak etti mi arkadaşlar???
bence etti...
sögüt ona degil sövalyelik ne olsa hangi ünvan olsa yakistirilir yaa...cünkü onda
bir kralin asilligi,
bir sövalyenin mücadeleci ruhu
bir savascinin gözü kararliligi
ve bir prensin bütün incelikleri (buna yakisikliligida dahil)
hepsi var...
ama forum oy birligiyle sövalye ilan edildiyse boynumuz kildan incedir tabii...
Sevgili sycamoreaynı yere takmışız. O eline masaj ne alaka? Mekanı da anlayamadım. Bana Elçin Hanımın evi gibi geldi. Acaba elini biryere vuruyorda, bizim yardımsever Ezo'muzda eline birşey sürüp masaj mı yapıyor....:icon_whis Kötü bir niyeti olmadığından eminim... Maksat iyilik olsun. :icon_whis
Evle ilgili ne olabilir diye amma tartışmıştık burada.. Yine bir arkadaşın dediği gibi yangın oldu. Arkadaşlar senarist ekibinde bir ajanımız mı var bizim?:happy0064
Kadim'in yeni saçlarını ben çok beğendim. Yalnız geçen bölümde bir gri pantalonu vardı dikkatinizi çekmi bilmiyorum. Boyu sanki kısa gibi duruyordu. Yürürken ayakkabısının bayağı üstünde duruyordu. Lütfen uzun paçalı pantalonlar giysin... Gerçi Serhat'taki karizma varken, gözlerim mimlenmiş gibi oluyor. (Sevgili eşim duymasın) :icon_whis
Şanssızlığımıdır nedir daha önceki bir dizisinde de aynı sorun olmuştu diye hatırlıyorum.Bacak boyunun uzun olması nedeniyle galiba ama sonuçta uygun pantolon bulunamayacak kadar da değil.
Valla bence de öyle ama herşey tam olsun değilmi insan kusursuz görmek istiyor.
2.Sezonla EZO GELİN'ci olanlardanım desem :img-in_lo :img-in_lo Yalan yok Nurgül'ğün oyunculuğunu çok beğeniyorum Ezo'nun ilk bölümlerinde göz ucuyla baktım ama olmadı sarmadı eksik birşey vardı oda bu sezon tamamlandı...Oyuncular ne kadar iyi olursa olsun kimya tutmadımı tutmuyor..Bu kimya meselesi sadece başrol oyuncuları için değil senaryo -karakter - oyuncu içinde geçerli...
Fragman tahminleri bol miktarda yapılmış e artık ben de akşamki bölümden sonra yorum yapmaya başlarım fırst buldukça :img-wink:
Sevgili sycamoreaynı yere takmışız. O eline masaj ne alaka? Mekanı da anlayamadım. Bana Elçin Hanımın evi gibi geldi. Acaba elini biryere vuruyorda, bizim yardımsever Ezo'muzda eline birşey sürüp masaj mı yapıyor....
bu konu ile ilgili kapanan sayfada yari sacma olsada bir yorum yapmistim...ele masajla ilgili...tekrar buraya ekliyorum..arkadaslar hani gecen bölümde kadimi atis ederken göstermisler ama bunu yayinlamamislardi...hani özette diyorya kadimin hayatindaki gizem aralaniyor diye.o sahne o bu hafta cikabilir......diyecegim su ki atis yaparken ya uzun zamandir eline almadigindan yada alisik olmadigindan dolayi elini incitmis yada ne bileyim sakatlamis yada baska birsey olmus olabilir... nasil bir hirsla ve nefretle ates ediyordu hatirlarsaniz....biliyorum komik geliyor ama kadimin elinde ne kan ne yara ne de baska birsey var...buda beni böyle düsünmeye sevk etti iste...
atis taliminden sonra ezoyu görürsee kendini iyi hissedecegini düsünüp oradan dogruca elcin annelerin evine gelmis olabilir kadim....ve sonrasi malum...
:happy0064:happy00642.Sezonla EZO GELİN'ci olanlardanım desem :img-in_lo :img-in_lo Yalan yok Nurgül'ğün oyunculuğunu çok beğeniyorum Ezo'nun ilk bölümlerinde göz ucuyla baktım ama olmadı sarmadı eksik birşey vardı oda bu sezon tamamlandı...Oyuncular ne kadar iyi olursa olsun kimya tutmadımı tutmuyor..Bu kimya meselesi sadece başrol oyuncuları için değil senaryo -karakter - oyuncu içinde geçerli...
Fragman tahminleri bol miktarda yapılmış e artık ben de akşamki bölümden sonra yorum yapmaya başlarım fırst buldukça :img-wink:
Burdaki bir cok arkadas gibi sende yenisin hosgeldin aramiza sefa getirdin.Bende bu sezon serhatin kadroya katilmaziyla izliyenlerdenim ve iyiki izlemisim:good:.Gercekten bu senenin en iyi cifti Sövalye ilan edilen (sagol Sögüt yine yerinde bir karar :happy0064) Kadim ve Ezo dur :happy0064
... nasil bir hirsla ve nefretle ates ediyordu hatirlarsaniz....biliyorum komik geliyor ama kadimin elinde ne kan ne yara ne de baska birsey var...buda beni böyle düsünmeye sevk etti iste...
atis taliminden sonra ezoyu görürsee kendini iyi hissedecegini düsünüp oradan dogruca elcin annelerin evine gelmis olabilir kadim....ve sonrasi malum...
Bende nedense Elçin hanımların evinde birşey yaparken elini inciteceğini düşünmüştüm. Mesela odun veya kömür taşırken yardım etmiş olabilir. Ya da bir ağırlık taşımış olabilir. Ezo'nun yanında bu olay olursada eline masaj yapacağını düşünüyorum...
Ben fragmanda bir şey farkettim son sahnede, Ezo'nun elinde böyle defter kitap gibi bir şey var. Ama Ezo baygın. Onunla mı yatmış yoksa tam kurtulacakken mi bayılmış acep.. Bir de o elindeki şey nedir acep? Bu kadar önemli olan..
,
Ayrıca eski forumdaşlarımı da burda görmek güzel; ben daha siteye yeni üyeyken onlarla beraber aynı forumda yazdık... asia, griffiths... şimdi aşağıda tartuffe'u görüyorum... anılar canlandı yav..
sögüt ona degil sövalyelik ne olsa hangi ünvan olsa yakistirilir yaa...cünkü onda
bir kralin asilligi,
bir sövalyenin mücadeleci ruhu
bir savascinin gözü kararliligi
ve bir prensin bütün incelikleri (buna yakisikliligida dahil)
hepsi var...
ama forum oy birligiyle sövalye ilan edildiyse boynumuz kildan incedir tabii...
valla benimki naçizane bir öneri,:img-yes:
tabii bu saydığın şeyler fazlasıyla mevcut serhatta..
hani şöyle eski formları karıştırınca, baktım, değişik zamanlarda yorum yazan arkadaşların serhat hakkındaki düşünceleri şovalyelik üzerine..:img-wink:
arkadaşlar fragman sırasına göre gidersek, lila rengi gömlek, yangında ezo'yu kurtarırken ve Ezo masaj yaptığında üzerinde var. Çizgili gömlek ise farklı zamanda.. Acaba diyorumu, ezo'yu kurtardıktan sonra bu masaj olabilir mi? :img-yes:
2.Sezonla EZO GELİN'ci olanlardanım desem :img-in_lo :img-in_lo Yalan yok Nurgül'ğün oyunculuğunu çok beğeniyorum Ezo'nun ilk bölümlerinde göz ucuyla baktım ama olmadı sarmadı eksik birşey vardı oda bu sezon tamamlandı...Oyuncular ne kadar iyi olursa olsun kimya tutmadımı tutmuyor..Bu kimya meselesi sadece başrol oyuncuları için değil senaryo -karakter - oyuncu içinde geçerli...
Hoşgeldin sevgili virgül...Seni tekrardan aramızda görmek çok güzel...
arkadaşlar fragman sırasına göre gidersek, lila rengi gömlek, yangında ezo'yu kurtarırken ve Ezo masaj yaptığında üzerinde var. Çizgili gömlek ise farklı zamanda.. Acaba diyorumu, ezo'yu kurtardıktan sonra bu masaj olabilir mi?
Benimde aklıam geldi kurtarma esnasında incitmiş falan olabilirmi :icon_whis :icon_whis Olsun olsun :img-wink:
ezo süslenerek kadimin odasına gider.odada kadim ve bayanı(bayan ezoya elbise alan kız olabilir borcu vardı ya kadimin) görür kadim durumu görünce iş çıkısı ezoya durumun gördüğü gibi olmadıgı anlatmaya çalışır.ama nafiledir.akabinde evde tek başına bulunan ezo yangın tehlikesi geçirir
sevgili virgül
çok özlettin kendini, seni gördüğümüze sevindik, hoşgeldin..
evet bende senin ve birçok arkadaş gibi 2. sezonla ezo gelinci oldum..
ben eski ezoyu hiç izlemedim.. sanırım eski ezo ile şimdiki ezo arasında fark varmış.ben ezoyu bu hali ile beğendim..yalnız bazı durumlarda konuşmalarının dozajı biraz abartılı ..onuda ayarlarlarsa daha hoş olur..hakkını araması güzel, hesap sorması güzel de bazan lafı gereksiz yere uzatıyor..
a birde benim ezoda beğendiğim bir nokta daha var o da giydiği elbiseleri
elbiselerin kesimi dikimi hoş , renk ve desenleride zarif..
benim dikkatimi çeken her elbisesine uygun tülbenti var ezomuzun ..
ama ben özellikle mavi çiçekli elbisesini beğenmiştim.
bakınız şekil A : benim imzam
hani kadimle asansörde atıştıklarında üstündeydi..
malum site 30.bölüm part 6;
kadim bu karşılaşmadan oldukça memnun, yüzünde güller açıyor, ezo "ben bu adamı bi yerden çıkarıcam amaa hadi hayırlısı" bakışı var. ezo daha çok sudan çıkmış balık gibi:img-hyste
asansör gelir kapısı açılır, kadim içeri girer ama ezo tereddütlüdür...
ee napsın kadim sabıkalı hadi elin herifinde sapıklık potansiyeli varsa, yoksa durduk yerde niye ezonun resmini çeksindiki..dimi:img-hyste
ama kadimin öyle tatlı bir bakışı vardırki, hele birde "hadi gel" der gibi bi hareketi oluyor, ezo da "ya allah ya bismillah, yapacağı varsa yiyeceği dayak da var" der gibi geçiyor asansöre:img-hyste
ezo -1'e basar, kadim kendi çıkacağı katın düğmesine basar, ezo kadime sinirli bir şekilde tekrar -1'e basar,
kadim: tekrar basmana gerek yoko nereye çıkacağını bir kerede anlar, der ve hain hain güler,
ezo cevabı yapıştırır ;
ben çıkmiim inim.......:img-hyste:img-hyste
kadim: evet alt kata bastın, gördüm
ezo : efferin sende asansör kadar anlayış sahabı olmuşsun.o günden bu yana epey gelişme var yani..
kadim: sen de o günden bu yana beni aklında tutmuşsun ama zahmet etme nasıl olsa, bir daha karşılaşmayız ..( ne kadar eminse kendisinden )
ezo : işşaalllaahh
e kem talih, istanbul böyük ama dünya küçük işte
kadim: kusura bakma da dünyayı ben yaratmadım
bu arada asansör -1 'e iner ama ezonun arkası dönüktür kapıya, görmez..
ezo : e yaratmışın kimi dolanisin ama
kadim: kadın senin zorun ne
ezo : e asansöre sor öğren.senden daha anlayışlı ..kadın kadın deyip duran bir adamla ben muhatap olmicaam..img-hyste
iki katı inemedi buda..
kadim : indi indide..anlayamayıp da inemeyen sensin...KAÇIRDIIN..
ezo çok tedirgin olur :şimdi nereye gidiii..
kadim : sor asansörede öğren... (havaya bakar mısınız)
ezo panik ve ağlamaklı halde asansörün düğmelerine basmaya kalkışır: ben derhal dışarı çıkmak istiiimm..
kadim : tamam şşş..tamam tamam sakin ol ..tedirgin olma, sana saldıracak filan değilim
ezo . öyle deyiiin de resmimi neden çektin ..
kadim :seni çekmedim göz fotoğrafı çektim..
çok şirinlerdi bu sahnede yaaww..
ooo dayanamayıp bütün replikleri geçiyorum nerdeyse gerisini siz izleyin şekerler..:img-hyste
papatya363 02-10-07, 10:18 uzun zamandır giremiyodum foruma net bozuktu sonunda girebildim özlemişim burayı:)
fragmanı daha dün akşam gördüm güzel bi bölüm bizi bekliyo ezo kadim sahneleri çok bu bölümde kadimin ezoyu yangından kurtarma sahnesi de çok güzel
fragmanada el atmışlar bi kaldı jenerik müziği
neyse yeter bu kadar yorum daha kaç sayfa yorumlarınızı okucam:)
hani şöyle eski formları karıştırınca, baktım, değişik zamanlarda yorum yazan arkadaşların serhat hakkındaki düşünceleri şovalyelik üzerine..:img-wink:
sevgili sögüt sen öyle diyorsan bizde seve seve kabul ediyoruz ....
sövalye serhat
vahsi kül kedisi ezo
bu sayede dizi senarisltleri bize kül kedisi masalinin degisik bir versiyonunu izlettirdiler ..tatli ve hostu hanii Allah icin :img-yes::img-yes:.... smdide uyuyan güzel masalindan alinti yapsaínlar ne güzel olur yaa ..söyle bizim baygin ezo dumandan dolayi bir türlü uyanmasin (doktor emre)cabalasin ama ezo uyanmamakta inat etsin...:img-clapp:img-clapp.ve sonra doktor cok sevdigi biri yaninda olur onu öperse o zaman iyilesir desin ve bizim dünden razi olan sövalye kadim gelip ezoyu öpsüüüün...:love05:öpsüüüünnnn....:love05:Allahin hakki üctür sonra bir daha öpsüüün...:love05:askin
Hoşgeldin sevgili virgül...Seni tekrardan aramızda görmek çok güzel...
Benimde aklıam geldi kurtarma esnasında incitmiş falan olabilirmi :icon_whis :icon_whis Olsun olsun :img-wink:
arkadaşlar bence o el masajı kurtarma operasyonundan önce oluyor.
mekan, elçin annenin evi,
baksanıza pırıl pırıl her yer yangın yeri gibi değil,
hem ezo yangında baygın gibiydi hemen toparlanıp ayağa kalkamaz dimi:img-yes:
sevgili sögüt sen öyle diyorsan bizde seve seve kabul ediyoruz ....
sövalye serhat
vahsi kül kedisi ezo
bu sayede dizi senarisltleri bize kül kedisi masalinin degisik bir versiyonunu izlettirdiler ..tatli ve hostu hanii Allah icin :img-yes::img-yes:.... smdide uyuyan güzel masalindan alinti yapsaínlar ne güzel olur yaa ..söyle bizim baygin ezo dumandan dolayi bir türlü uyanmasin (doktor emre)cabalasin ama ezo uyanmamakta inat etsin...:img-clapp:img-clapp.ve sonra doktor cok sevdigi biri yaninda olur onu öperse o zaman iyilesir desin ve bizim dünden razi olan sövalye kadim gelip ezoyu öpsüüüün...:love05:öpsüüüünnnn....:love05:Allahin hakki üctür sonra bir daha öpsüüün...:love05:askin
aaa bak yeni bir film adı geldi aklıma;
vahşi kül kedisi ezo, şovalye serhata karşı.... dınınınııııı.. çok yakında sinemalarda ...abarttım özür dilerim ..:img-yes:
hatta ezo uyansa bile emreye bi tekme sallasın,"başka işin yokmu be adam,gitsene başımdan desin, doktor emre gider gitmez,kadim gelsin............................................ .....................................:happy0064
Şimdi kıvırma girişimime başlıyorum...Kıvırma da değilde kulup bulma mı denir...Neyse işte ne denirse :)
Niye el eleler...Kadim'im yine başı ağrıyor :good: Malum ele yapılan masaj baş ağrısını geçirip,insanı rahatlatır...Bir damar mevcutmuş...Ben başkalarının yalancısıyım...
Yani bu el ele olma mevzusu kanımca bundan ibarettir...Haticeye değil neticeye bakarken bunu da dikkate alsan canım :) :)
Geriden geliyorum kusuruma bakmayın :icon_sorr
arkadaşlar bu haftaki fragmanı gördüm.. geçen haftakine göre oldukça iyi.. aygınbaygında olsa kadimin kolarında ya ezo izlenmeye değer be ya:) bu hafta biraz daha ezolu kadimli geçecek sanırım.. o zaman bende varım.. yalnız elçin annenin ewinden vazgeçmiyorlardır umarım ben çoks evmiştim o ewi..
şu fragman müziği niye değişmiyor hala.. çok saçma bi durum.. formata ters.. uyumsuz bi müzik.. herşeyi değiştirip müzikte takılı kalmaktaki inat niye anlamadım..
arkadaşlar bu haftaki fragmanı gördüm.. geçen haftakine göre oldukça iyi.. en azından aygınbaygında olsa kadimin kolarında ya ezo izlenmeye değer be ya:) bu hafta biraz daha ezolu kadimli geçecek sanırım.. o zaman bende varım.. yalnız elçin annenin ewinden vazgeçmiyorlardır umarım ben çoks evmiştim o ewi..
şu fragman müziği niye değişmiyor hala.. çok saçma bi durum.. formata ters.. uyumsuz bi müzik.. herşeyi değiştirip müzikte takılı kalmaktaki inat niye anlamadım..
o evden ve mahalleliden kolay vazgecilmez sanirim...cünkü mahallili cok tatli ya..o iki hani yedikleri ictikleri ayri gitmeyen o trakyali aile yokmu alem onlarya cok seviyorum onlari... ...internet nizami abiyi ve evhamli karisinida unutmayalim...kizlara ne demeli hepside cok sekerler...onlar oradan ayrilirlarsa mahalliliyi bir daha görme sansi bulamayabiliriz..onlari görmek icin kadirga gencligin macini bekler dururuz artik ...
ben birde eylülün karakterine cok bayildim...bu kadar cana yakin ,tatli,sevimli babasina düskün bir kiz... ama ne yazik ki platonik tek tarafli ask yasayan bir kiz..bu konuda hic sansi yok... babasi kutsal ustaya lafim hic yok zaten...tek kelimeyle mükemmeller kendileri...
zeki onu yedi numaradan beri biliyorum..oynadigi o karakter beynime öylesien kazinmis ki en ciddi adami oynasa kaale bile almam herhalde..
hele birde o tatli gülüsüyle aslanim,kralicam deyisi yokmu hic unutamiyorum onu ya...buradada buna benzer bir rolde oynuyor...adi zeki olup köseli jetondan farki olmayan zararsiz icinde kötülük olmayan saf bir yardimci...eee daha ne olsun...harika bir ekip kurulmus bunlari biraraya getirenleri candan kutlamak gerek...
arkadaşlar bu haftaki fragmanı gördüm.. yalnız elçin annenin ewinden vazgeçmiyorlardır umarım ben çok sevmiştim o ewi..
valla şekercim ben çekimlerin yapıldığı o evi bulmak için oralara gittim buldum şanssızlıktan göremedim kimseyi ...
tam bulmuşken görmeye gidecekken ev yandı yahuu bu kadar da şanssızlık olurmu:img-cray::img-cray:
not: güzel arkadaşlarım :img-wink:yazarken türkçe harfler kullansak dilimize alfabemize sahip çıksak forumumuz dahada harika olacak:good:
arkadaşım türkçe dediğimiz harflerde ne kadar türkçeyse artık:) kişisel tercihim ben böyle sewiorum arada arada:)
Şimdi kıvırma girişimime başlıyorum...Kıvırma da değilde kulup bulma mı denir...Neyse işte ne denirse :)
Niye el eleler...Kadim'im yine başı ağrıyor :good: Malum ele yapılan masaj baş ağrısını geçirip,insanı rahatlatır...Bir damar mevcutmuş...Ben başkalarının yalancısıyım...
Başağrısı için el masajını değil baş mesajını kullanır Ezo.. Yani direkt konuyla alakalı işleme girişir... :img-wink: Yani bizim tanıdığımız Ezo böyle yapar en azından.... Konuyu saptırmaz.. :img-yes:
Ama el masajının başlangıcının muhakkak Elçin hanımın evinde olan bir olaydan dolayı olacağını düşünüyorum.
Başağrısı için el masajını değil baş mesajını kullanır Ezo.. Yani direkt konuyla alakalı işleme girişir... :img-wink: Yani bizim tanıdığımız Ezo böyle yapar en azından.... Konuyu saptırmaz.. :img-yes:
Ama el masajının başlangıcının muhakkak Elçin hanımın evinde olan bir olaydan dolayı olacağını düşünüyorum.
arkadaşlar nedir, kadim bu masajdan çooook mutludur..
bu masaj faydalı mıdır, evet çooookk faydalıdır :img-hyste
ezo ile kadim arasında elektrik akımını hızlandıracak mıdır, hızlandıracaktır..
gerisi nedir, hikayedir :img-hyste
İnşallah bu masaj Kadim'in yanında kızı gördükten sonra olur. Yoksa masajın bir etkisinin olmadığını düşünecek Ezo.... Ne dersiniz? :icon_whis
GULBEYAZ76 02-10-07, 11:50 Ezoyu yangından Kurtaran Kadim Ezoyla birlikte ambulansa biner.Arziyeler Elçinle giderler.Tesadüfe bakın ki Emrenin hastanesine gider Ezonun ambulansı dr Emre Ezoyu o halde görünce çok panikler hiç ordan ayrılmaz Kadimede siz gidebilirsiniz Kadim bey ben beklerim dermiş Kadim ne yapar acaba?
Ezoyu yangından Kurtaran Kadim Ezoyla birlikte ambulansa biner.Arziyeler Elçinle giderler.Tesadüfe bakın ki Emrenin hastanesine gider Ezonun ambulansı dr Emre Ezoyu o halde görünce çok panikler hiç ordan ayrılmaz Kadimede siz gidebilirsiniz Kadim bey ben beklerim dermiş Kadim ne yapar acaba?
Ne diyeceğini aynen yazıyorum... Ben getirdim ve hastamın durumu netleşene kadar kalabilirim.... :img-yes: Tabi Emre'de diyecek birşey bulamaz.
arkadaşım türkçe dediğimiz harflerde ne kadar türkçeyse artık:) kişisel tercihim ben böyle sewiorum arada arada:)
sevgili lil, birkaç zamandır benimde dikkatimi çekiyorsun bu konuda.
amacım illede seni tenkit etmek değil, öyle olsaydı şimdiye kadar yazardım.
fakat uslubun bu formun sıcaklığına uymadı.
türkçeyi çok iyi kullanabildiğimi asla söyleyemem ama dikkat ederim.bu konuda ben de hassasım..
türkçe dediğimiz harflerin ne kadar türkçe olduğunu sende bilemezsin bizde bilemeyiz..malum dünya üzerinde konuşulan bir çok türk lehçesi ve ağızları var..
günümüzde türkiyede kullandığımız bu türkçe harfler, istanbul türkçesi dediğimiz türkçeyi karşılayan harflerdir.kişisel tercihlere göre harf yazmak gibi bir keyfiyet olsaydı (80 yıl içinde), şimdi burada bu ortak yazı dili ile anlaşabiliyor olmazdık değil mi..neticede bu ülkede yaşayan çok farklı ırktan insanların ortak harfleri bu harfler, ve 70 milyon insan bu harfleri kullanarak anlaşabiliyor..umarım bizi dikkate almanın en azından buradaki arkadaşlığımızın gereği olduğunda hemfikirizdir.
selamlar
GULBEYAZ76 02-10-07, 12:04 Ne diyeceğini aynen yazıyorum... Ben getirdim ve hastamın durumu netleşene kadar kalabilirim.... :img-yes: Tabi Emre'de diyecek birşey bulamaz.
Ben onu bırakıp gidemem tamam mı çünkü... çünkü o benim elime masaj yapmıştı borçlandım yani ona hiç kimseden birşey kabul etmem madem o bana masaj yaptı bende ona yapmadan şurdan şuraya gitmem.:img-wink:
Emrede bana bak ben sana bir masaj yaparım bir daha masaj kelimesini duymayı istemezsin diyormuş.
Ne diyeceğini aynen yazıyorum... Ben getirdim ve hastamın durumu netleşene kadar kalabilirim.... :img-yes: Tabi Emre'de diyecek birşey bulamaz.
tam yerinde bir cevap ulkuk..emreninde bu söz üzerine söyleyecek bir seyi olamaz zaten..
kadim gözlerini ayirmadan askla ezoya bakarken o an fondan cesaretin varmi aska..sarkisinin ara yerde flütle hafiften calinisi olacak...böyle durumlarda aklima nedense hep kirac geliyor...neyse tam yerinde olur hani... bu sözleri hatirlarsak eger;
bir gün bir cilginlik edip,
seni sevdigimi söylesem.
alay edip gülermisin?
yoksa sende severmisin?
cesaretin var mi aska?
carpiyor kalbim bir baska.
sende böyle sevsen keske.
desen bana yar...
konusmadan gözlerinle,
beni sevdigini söylesen..
yüregime gözlerini,
ölene dek mühürlesen.
cesaretin var mi aska?
desen bana yar..
tam o an icin yakisacak en güzel sarki...
Öncelikle yorumlarınızı beğenerek okuduğumu söyleyeyim...sonra asıl mevzuya geçeyim:)
Bu günün gündem maddesi Kadim-Ezo...ve etrafında dönüp duran hikayeler ziniciri(salı gününün etkisinden tufah bir başlangıç oldu idare edin artık:) )
madde 1: Serhat'a her şaç-sakal tipinin yakıştığını düşünenlerdenim..patron olduğuna göre derli toplu saç biçimi daha güzel durmuş Kadim'de:)
madde2: Sudenaz birinci bölümde Kadim'e haber veren sarışın kadın ile fragmandakinin aynı olacağını söylemişsin...önceklikle araştırmacı ruhuna hayran kaldım,sahneyi bire bir hatırlatmışsın....ama ben aynı kişi olduğunu düşünmüyorum
madde3: Kadim'in eli Ezo'nun avucunda ne arıyor?:)...ne arıyor bilmiyorum aam iyiki orada geziniyor...yorumların birinde şöyle bir düşünceye rastladım...Kadim elinin ağrıdığı ile ilgili bir şeyler demiş ya da demeden acısını hissettirmiş Ezo'da yardım namına koşmuş ancak işin farkına sonradan varmıştır..sarılma mevzusu gibi..anlık gelişen ama sonradan olan...sondaki utangaçlığa bakarsak bu ihtimal kuvvetli gibi geliyor bana
madde4: şövalye Kadim,kazonova yakıştırılşmaları yapılmış pek bi güzel olmuş...2007'nin muhteşem ikilisi Serhat-Nurgül'de bir o kadar güzel bir tanımlama...
madde5: evi yaktılar ama tamirini de yaparlar,o sıcak mahalle ortamından vazgeçmezler diye düşünüyorum..bu hafta bizi sevindiren fragmanın yanına değişen jenerik ve daha açıklayıcı bir özetide önümüdeki bölümlerde ilave ederler umarım..
sonuç:Kadim inanılmaz güzel bakıyor etkilenmemek,etkisinden çıkabilmek mümkün değil....keza Nurgül'ünde bakış fırlatma konusunda aşağı kalır yok...
ezo gelinle kafayı baya bi bozduğumuzun belgesidir dün geceki rüyam..artık rüyada bile ezo gelini görüyorum valla..güya setlerine gitmişim nurgülü ve serhatı görüyorum resimlerini filan çekiyorum..ehh pek de bi keyif aldım açıkçası ama yoksa bu yukarlardan bi yerden ancak rüyanda görürsün tadında bi mesaj mıydı demeden de edemiyorum:blink::blink:yaklaşık 5.30 saat filan kaldı hadi bakalım..
GULBEYAZ76 02-10-07, 12:24 Kadim Ezoyu yangından çıkarırken Ezonun elinde fotoğraf albümü gibi birşeyler var sanırım.İstermisiniz düğün fotoğrafları falan olsun Kadim o durum da bile fotoğrafları düşünebildiği için Ezoyu hala kocasına aşık zannetsin ve uzaklaşmaya karar versin.
akşama saatler kaldı artık heycanım artıyor ben kadımle konuşan sarışın kadının elçin annenin kızı olabiliceğini düşündüm ilk anda o kadar samimiyet anca ordan doğar süpriz yapıp gelmiştir belki... Kadimin ısınmadığı insanlara soğuk yaklaştığını biliyoruz sonuçta... Ezoya gelince bu yangın başka yangınlarada vesile olucak sanırım...:P
söğüt seyit baya seni etkiliyo kendin sor ondan sonra kendin cevapla
ayrıca bütün arkadaşlar çok güzel fragman analizi yapıyor bakalım yarınki analizler nasıl olacak yok kadimin saçı pantolonu donu gömleği yok ezonun ya ezonun entarileri bende isterim o çıtı pıtı güllü entarilerden hele o yemeniler ayrı bir güzellikte istesek ezo yüreği yufkaya hediye edirmi acaba
hepiniz sağlık sevgi afiyetle kalın
akşama saatler kaldı artık heycanım artıyor ben kadımle konuşan sarışın kadının elçin annenin kızı olabiliceğini düşündüm ilk anda o kadar samimiyet anca ordan doğar süpriz yapıp gelmiştir belki... Kadimin ısınmadığı insanlara soğuk yaklaştığını biliyoruz sonuçta... Ezoya gelince bu yangın başka yangınlarada vesile olucak sanırım...:P
Elçin hanımın kızı olamaz. Çünkü bu kızcağız daha annesini bile görmeden Kadim'in yanına uğramaz herhalde.
tam yerinde bir cevap ulkuk..emreninde bu söz üzerine söyleyecek bir seyi olamaz zaten..
kadim gözlerini ayirmadan askla ezoya bakarken o an fondan cesaretin varmi aska..sarkisinin ara yerde flütle hafiften calinisi olacak...böyle durumlarda aklima nedense hep kirac geliyor...neyse tam yerinde olur hani... bu sözleri hatirlarsak eger;
bir gün bir cilginlik edip,
seni sevdigimi söylesem.
alay edip gülermisin?
yoksa sende severmisin?
cesaretin var mi aska?
desen bana yar...
konusmadan gözlerinle,
beni sevdigini söylesen..
yüregime gözlerini,
ölene dek mühürlesen.
cesaretin var mi aska?
desen bana yar..
tam o an icin yakisacak en güzel sarki...
oooooooo vallahi bu şarkı müthiş uymuş bizim muhteşem ikilinin haline..
şovalye ile köylü kızının aşkı...:happy0064
ben çok merak ediyorum ezodaki değişim nasıl ve hangi doğrultuda olacak..hangi aşamalardan geçecek..
ve birde inşallah evi ezo yakmamıştır, en azından elçin anneye ayıp olacak..
kadıncağız allah büyük konuşturmasın kadimden yardım almadım almamda demişti..sadece arzunun bursu dışında..
elçin anne yangın esnasında evde mi olacak, yoksa gece kutsal usta ile yemekte mi...
papatya363 02-10-07, 13:07 ben fragmanı sadece bir kez izlediğim için pek yorumda bulunamıyorum ama çok güzel bi bölüm bizi bekliyo ezo kadim sahneleri süper olucak bu bölümde daha bi yakınlaşıyorlarr ezonun kadimin elinin tutması yangın sahnesi falan çok güzel nasılda ezoyu korkusuzca girip kurtarıyor
bide ben kadimin bakışlarına bayılıyorum o kadar içten o kadar samimi bakıyorki gerçek gibi hele o gülümsemesi:)
bu senenin tartışmasız en yakışan çifti bence:happy0064
EZO & KADİM
Elçin hanımın kızı olamaz. Çünkü bu kızcağız daha annesini bile görmeden Kadim'in yanına uğramaz herhalde.
arkadaslar o kiz yedi numarada oynayan ayten ..rhetbuter arkadasimizin bilgilendirdigi gibi gercek adi Ayca Mutlugil mis ve dizinin senaristlerindenmis....ben kesin o diyorum...gülüsünden belli daha ilk gördügümde o dedim ....ve böyle durumlarda hic yanilmadim bugüne kadar...yani ne pinar nede o havuz basindaki kiz...
.
fragmanda ezo pisikoloji doktoru olan emreyle acaba ballı ağanın teklifinimi konuşuyor emre beyde sen bilirsin ezo senin kararın iyi düşün taşın hani seni eğitecektik ballı ağada nerden çıktı dermiş birde bilmiyo dr bey mendevurun teki var
ama ne yalan söyleyeyim ruh doktorları kendi ruhlarını acaba kime muayene ettiriyo
magazin sitesinde oylama varmış bizim kızda varmış...herkes hakedene vereceğine ve en güzeli de belli olduğuna göre....haydin dizimizin gücü neymiş gösterelim
UÇANKUŞ DİZİLERİN EN “GÜZELİNİ” SEÇİYOR!.. DİZİLERİN EN GÜZEL VE EN ÇEKİCİ BAYANI KİM? ADAYLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!..
http://www.ucankus.com/haberic.asp?pw=37031
magazin sitesinde oylama varmış bizim kızda varmış...herkes hakedene vereceğine ve en güzeli de belli olduğuna göre....haydin dizimizin gücü neymiş gösterelim
UÇANKUŞ DİZİLERİN EN “GÜZELİNİ” SEÇİYOR!.. DİZİLERİN EN GÜZEL VE EN ÇEKİCİ BAYANI KİM? ADAYLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!..
http://www.ucankus.com/haberic.asp?pw=37031
evet sevgili safinaz,
oyumu verdim, nurgülüme helal olsun..zarif kız, güzel yüzlü, güzel gözlü kız..
fiziği güzel, tavrı güzel..daha ne olsun..
kadimin o meshur fotografci arkadasi vardiya kadime ezo üzerinde calismasi gerektigini söylemisti hani...hatta bir köylü kiziyla calismis ve resimlerini cok begenildigi icin satin aldiklarini söylemisti.....
orada o adam tam olarak ne dedi ben bir türlü cikaramiyorum...yuroworls gibi birseyler söyledi orada...tam söylenisini nasil ..yardimci olurmusunuz ve bilgi sahibi olanlar bunu biraz aciklayabilirlermi mümkünse ...:icon_sorr
istermisiniz bizim ezoda bu kiz gibi resimleri begenilip meshur olsun...resimleri elden ele dolassin...
artik bizim sövalye'nin fotograflari nasil ve ne sekilde cektigine :icon_whis bagli...!!!:icon_whis:icon_whis ondan sonra bizim sövalye kara kara düsünür artik ben ne yaptim diye...
rhetbutler 02-10-07, 13:51 http://img215.imageshack.us/img215/2439/19wt2.pnghttp://img232.imageshack.us/img232/9896/bscap017zv5jz1.jpg
Senarist Ayça Mutlugil'in fotosu ve fragmanda KAdim'in yanındaki bayan.Çene kısımları ve saç rengi aynı.masum kız kutluyorum seni.Sende de ne göz varmış.
söğüt seyit baya seni etkiliyo kendin sor ondan sonra kendin cevapla
ayrıca bütün arkadaşlar çok güzel fragman analizi yapıyor bakalım yarınki analizler nasıl olacak yok kadimin saçı pantolonu donu gömleği yok ezonun ya ezonun entarileri bende isterim o çıtı pıtı güllü entarilerden hele o yemeniler ayrı bir güzellikte istesek ezo yüreği yufkaya hediye edirmi acaba
hepiniz sağlık sevgi afiyetle kalın
hiiiiiiii...amaaannn harflerin dizilişine bakar mısın
allah aşkına söğüt ve seyiti bir daha yanyana kullanma..
allahım aklım çıktısofa
:happy0064 renkli karakterleri severim;
mesela BG de samurum vardı benim,
HP de aksağım...
neden, zeki adamlardı, sözleri sohbetleri hoştu, espriden anlıyorlardı,
gülüyorlar, bizide güldürüyorlardı..
seyit nedir, henüz çömezdir..:dito:img-hyste
Ezo evlenme teklifi aldığını Doktora söylermi?
Doktorun kendisine karşı boş olmadığını biliyor bunu bile bile söylermi zannetmiyorum ama şu da bir gerçek Ezo çok doğal biri gizlisi saklısı yok ..söyleyebilirde..geçen bölümdeki Doktorun halinden sonra yüzüne direk söylese Doktorun içi gider yüzü düşer endişeye kapılır benimde içimin yağları erir...partide ki marifetlerini daha unutmadım...
Ezo'nun doğallığına değinmişken geçen bölüm Kadim'den avans istemeye gittiği kısımdaki replikleri ve hareketleri aklıma geldi...Doktor ile ne var ne yok Kadim'e bir güzel anlatıyor,aklına bile gelmiyor benim meselemden o ne:)...tabi işin içinde yanlış anlaşılmamakta var ne de olsa açıklama yaptığı Kadim
Fragmanda aklıma takılan..ilk yangın sahnesinde herkes sakin..sedye ile biri taşınıyor. Kuvvetle muhtemel Elçin anne..Ezo olduğunu sanmıyorum. E peki ikinci sahnede niye herkes bağırıyor? Fragmanda sahneler karışık mı verilmiş? Yoksa orada olmadığı sanılan Ezo'nun, içeride olduğu sonradan farkedilmiş, yangının da büyümesi sonucunda panik çıkmış olabilir mi?
Bu arada kızlar çok güzel oynamışlar o sahneyi..
yaw tatlı çorbanızda tuz oldum galba:)
tuhaf bi romantiğim veyi yalnız görmek hoşuma gitmiyo desem inanmazsınız diy mi:)
gönüller bir olsun veler bir olmuş çok mühim gelmiyor bu ortamda bana..
bu arada benden baba olmaz ki yok bu akşam maçtan dolayı.. aslında biraz da ondan içim rahat rahat izliycem.. ezo kendini toparlamazsa şu eski hikayelerden sıyrılamazsa bu gelgitlerim devam edecek galba..
http://img215.imageshack.us/img215/2439/19wt2.pnghttp://img232.imageshack.us/img232/9896/bscap017zv5jz1.jpg
Senarist Ayça Mutlugil'in fotosu ve fragmanda KAdim'in yanındaki bayan.Çene kısımları ve saç rengi aynı.masum kız kutluyorum seni.Sende de ne göz varmış.
sevgili rhetbutler
aman efendim ne diyeyim ki sana tesekkür ederim...abartili olacak ama ilk dün seyrettim fragmani ve görür görmez o oldugunu anlamistim..bu konularda hic sasirmadim..ve bunu birkez daha görmüs oldum sayende...tekrar sagol
http://img215.imageshack.us/img215/2439/19wt2.pnghttp://img232.imageshack.us/img232/9896/bscap017zv5jz1.jpg
Spoilercı güzeli! Hakikaten o. Aytenciğim benim. En sevdiğim karakterdi 7 numarada. Öbürleri daha normaldi ama Ayten çok tatlıydı.
Ama onun böyle bir hain edası da var. Umarım Ezo'ya hainlik etmez. Gıcık vermez Kadim ile ben kankayım,sen de zavallı bir köylü güzelisin demez inşallah.
Spoilercı güzeli! Hakikaten o. Aytenciğim benim. En sevdiğim karakterdi 7 numarada. Öbürleri daha normaldi ama Ayten çok tatlıydı.
Ama onun böyle bir hain edası da var. Umarım Ezo'ya hainlik etmez. Gıcık vermez Kadim ile ben kankayım,sen de zavallı bir köylü güzelisin demez inşallah.
simdilik adini bilmedigimizden ayten diyelim benim bu kizla ilgili kötü düsüncelerim yok..aksine iyi bile olabilir bu ezo acisindan...ezonun yasitindan kimse yok su an dizide ...illa olacak diye bir kuralda yok ama bence bir sekilde akrabasi yada bir abi gibi kadimi seven aytenle ezonun aralari cok iyi olabilir...degisime ugrayacak olan ezomuza birisinin yol göstermesi onu egitmesi sart...bu göreve doktor tarafindan selim görevlendirildi ama ben neden olmasin diyorum...dertlesecegi bir arkadasi olmasi lazim ezonun...elcin anneyle tamamda kendi yasiti baska olur herhalde...bence aytende bunun icin diziye dahil oldu...
bir olasilik benimkisi..kötü karakterler simdilik yeter süreyya ve gicik pinar...onun icin mantar gibi kötü karakter cikarmasinlarda bunlari siki iki dost yapsinlar..
cokmu sey istiyorum.......gerci kale icerden feth edileli cok oldu ya nolur nolmaz önlemini alsin simdiden bizim ezo...
GULBEYAZ76 02-10-07, 15:41 Geçen hafta bölüm başını K&E sahnelerinin tamamını gelen bir telefon yüzünden kaçırmıştım.
Bu akşamda emrivaki bir iftar çıktı çıldıracam.Yine başını kaçıracam sanırım.
İyi seyirler size.
Geçen hafta bölüm başını K&E sahnelerinin tamamını gelen bir telefon yüzünden kaçırmıştım.
Bu akşamda emrivaki bir iftar çıktı çıldıracam.Yine başını kaçıracam sanırım.
İyi seyirler size.
arkadaslar resimleri incelerken bir detayi farkettim...elcin annenin güzel giyinmis bir sekilde kendi evinin kapisinin önünde duran bir resmi varya o kapiyla kadimin ezoyu cikardigi kapi ayni degil...elcin annenin kapisi düz bir sekilde geliyorken kadimli ezolu sahnede kapi cizgili ... büyük bir ihtimalle bu ezonun oturdugu ev ve yangin oradan cikiyor.....hem dikkat ederseniz ezo o kiyafetleri sadece evde giyiyor baska yerde degil...yangin elcin annenin evinede sicriyormu bilmiyorum ama yinede bu yüzden ezo kendini cok suclu hissedecek...
ben bugün cok konustum galiba yaaa..
öyleyse ben gitme vaktimin geldiginin tam yerinde oldugunu düsünmekteyim.....:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-wink::img-wink:
sonra görüsürüz...
arkadaslar resimleri incelerken bir detayi farkettim...elcin annenin güzel giyinmis bir sekilde kendi evinin kapisinin önünde duran bir resmi varya o kapiyla kadimin ezoyu cikardigi kapi ayni degil...elcin annenin kapisi düz bir sekilde geliyorken kadimli ezolu sahnede kapi cizgili ... büyük bir ihtimalle bu ezonun oturdugu ev ve yangin oradan cikiyor.....hem dikkat ederseniz ezo o kiyafetleri sadece evde giyiyor baska yerde degil...yangin elcin annenin evinede sicriyormu bilmiyorum ama yinede bu yüzden ezo kendini cok suclu hissedecek...
ben bugün cok konustum galiba yaaa..
öyleyse ben gitme vaktimin geldiginin tam yerinde oldugunu düsünmekteyim.....:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-wink::img-wink:
sonra görüsürüz...
Eğer yangın orada çıkıyorsa (ki Kadim Ezo'yu kurtarırken merdivenlerden iniyor gibi görünüyor ve Ezonun kapısında merdiven yok) sedye ile taşınan kim Ezo'nun evinde bir misafirimi vardı ki:icon_whis:icon_whis
Sanırım bunun nedeni Sahra izleyen bizleriz çünkü Sahra'nın bir sahnesinde kendini şövalyeye benzetmişti. O gün bu gündür heralde romantik şovalyedir tüm Sahra izleyenler için...
first lady 02-10-07, 16:22 Sanırım bunun nedeni Sahra izleyen bizleriz çünkü Sahra'nın bir sahnesinde kendini şövalyeye benzetmişti. O gün bu gündür heralde romantik şovalyedir tüm Sahra izleyenler için...
canım bence çok hakılısın.sahra'dan sonra hepimiz onu şövalye olarak görmeye başladık.aslında ben erkekler ağlamazdan sonra sahrayı izledim:icon_whis ama bilenler bilir etkisinden çıkamadım:img-in_lo:img-blush:)
şimdiiii kadim'de bence yeni bi efsane olucak.şövalye mi süperman mi görücez artık:img-wink:
:img-policbugün mac vardı şimdi jenerik dönüyor zor bir gün olacak bakalım s eyirci ne kadar yanında ezo gelinin..evdeki ikinci tv ler dolacak
:):) Harika başladı. Ezo neredeyse ders kitabını kadimin gözüne sokacak. Kadim'in dediği gibi yine formunda. Doktor emreye de laf söyletmiyor kadim hakkında. Sadece ezo kadim'e laf söyleyebilir. Tabi sadece kadim de ezoya. Aralarındaki bu bağa bayılıyorum. Elçin annem kadime köylü kızı bulacakmış:) Yangının neden çıkacağı anlaşıldı. Birçok yanıgının sebebi olan elektrik kaçağı. Kadim-ezo sahnesi gelsin diye can atıyoruz tam geliyor reklam koyuyorlar pes yani.
arkadaşlar senaryo gurubu ile eş gidiyor tahminler..
ezo dr.emrenin yanına ballı ağanın teklifi için gitmiş..emrenin tepkiside çok şekerdi hanii..
ve masaj kadim'in başağrısı için yapılacak anladığım kadarı ile..:img-icecr
yangının nasıl çıkacağı da belli oldu elektrik kaçağıı..
nedim'in hain planları elinde patlar inşallaaaaahhh...
iyi hatırlattın filinta nedim'in planlarından bahsetmeyi unuttum. Kadim-ezo dan başkasını göremiyorum ki:)
Bir erkeği gaza getirmek ne kolay. Sen birşey beceremezsin,birisinin emrinde çalışıyorsun dedin mi yani zayıf halini yüzüne vurdun mu tamamdır gaza gelirler. Kadın da ne öyle ya işini biliyor. Gerçi nedim arada güzel laf sokuyor ayrı. E kadimin abisi o kadar olsun.
Yani bu el ele olma mevzusu kanımca bundan ibarettir...Haticeye değil neticeye bakarken bunu da dikkate alsan canım :) :)
Geriden geliyorum kusuruma bakmayın :icon_sorr
Kırk yıl düşünsem kendimden alıntı yapacağım aklıma gelmezdi :)
Ama kıvırma işini iyi öğrenmişim sanırım...Eee nerde piştim :icon_whis
Neyse ben kaçayım şimdilik bye
Selim Meryem'le konuşurken kalp kapakçığı oldum dedi.
Herhalde kalp kapakçığı Ali'den nakil yapıldı.
Ezonun espirilerine hayranım. Küçükken annesi garsonla mı korkutmuş?:) Allah iyiliğini versin:)
Meryem-Selim ilişkisine hiç girmiyorum. Çıkamam çünkü. Hiç birşey anlamadım.
Masaj sahnesi çok güzeldi. Kadimin de sağ solu belli değil. Bir çok iyi davranıyor bir tam anlamıyla nemrut oluyor. Reklamlardan sonraki kısımda ne olacak yorum yok:) Bir de Ezo kadimin o haline kızıp ballı ağanın teklifini kabul edermiş.:img-swoon
Ezonun olanları düşünüp hırslanması çok güzeldi:good:
Şimdi ismini hatırlayamadığım Nedim'le konuşan bayanın söyledikleri pek manidar geldi bana...
Özellikle...
sen elinden almadan kendiliğinden ne verdiki sana...Kadim'le ilgili bu söyledikleri yine benim şüpheci ruhumu harekete geçirdi...Kadim'in eski sevgilisinin adının Berrak olduğunu öğrendik...
Acaba diyorum bu Nedim Kadim'in elinden mi aldı ki Berrak'ı...Yoksa ben yine mi abarttım :)
Ama yok yok tam böyle olmasa da bu sözün altından bir şeyler çıkacak hissediyorum :img-yes:
Anlaşıldı Kadim kıskanınca Ezo yandı. Birbirlerini kıskandıklarını ne güzel ifade ettiler. Sanırsın kırk yıllık evliler. Allah bozmasın:) Kadim Ezo'nun laflarını duyduktan sonra ne güzel baktı öyle. Dizide başka neler olmuşsa hepsi silindi aklımdan. Ezo sen hep böyle kadime laf söyle adamın bakışları değişiyor yahu. Ezoda nasıl dil varsa:)
Anlaşıldı Kadim kıskanınca Ezo yandı. Birbirlerini kıskandıklarını ne güzel ifade ettiler. Sanırsın kırk yıllık evliler. Allah bozmasın:) Kadim Ezo'nun laflarını duyduktan sonra ne güzel baktı öyle. Dizide başka neler olmuşsa hepsi silindi aklımdan. Ezo sen hep böyle kadime laf söyle adamın bakışları değişiyor yahu. Ezoda nasıl dil varsa:)
Valla ben bile korktum Kadim'den bu ne sertlik yahu...
Ezo'yu kıskandı Ezo yandı. Tabi bu kızda bir büyü var Kadim'in hemen yelkenleri suya iniveriyor ve bakışlar değişiyor ama:)
Bu bölüme laf yok. Harika ötesi. Kadim ve Ezo sahneleriyle dolu dolu. Kadim-Ezo sahneleri kesiliyor diyenlere duyurulur:icon_whis
Hastane sahnesine bittim. Harikaydı.Sonunda Elçin anne anladı ve hoşuna bile gitti. Kadim Nedim'in çevirdiği işleri anladı. Ben daha ne isterim:) İsterim isterim de daha ona var anladınız siz onu:) Favori bölümüm oldu bu bölüm.
Sıcağı sıcağına yorum yapmak iyi oluyor. Hem ayrıntıları atlamıyorum hem de reklamlarda vakit geçiyor.
forgetmenot 02-10-07, 20:09 Ezo Gelin dizisinde yeralan doktor,Ballı ağanın yanık olduğu Nur hanım bir de bu diziden yine bir oyuncuyu başka bir kanalda oynayan bir dizide gördüm.
harika bir bölüm daha sanki bu bölümmn bambaşka tadı vardı...ezo&kadim coktu ondan belki...
didişmeleri öldürüyo beni ikiside allta kalmıyo ezo baskın gözüksede
bakışlar herseyi anlatıyor zaten
yangın olayı hakkaten yangına vesile oldu daha cok yanıcaklarr onlar kalben...
gelelim diger olaylara ballı aga işi bi bölümde halloldu ezonun dedigi gibi boslukta söylenmiş bir cümle önemsiz...ballı aga nuru seviyo bu kesin
meryme olayında karıstı durumlar iiyice sanırım alinin kalbi selime nakledilmiş yani meryme-selim aşkı yolda
doktor kendi halinde oda yazık..ezonun gözünün içine bakmaya devam edikcek gibi
kadimle ilgili olaylar durmuyo simdide eski sevgilisinin öldügünü ve sorumlu tutuldugunu ögrendik...
vay be ne bölümüş dolu dolu nice böyle bölümlere
yoğun bir bölümdü.o kadar çok olay oldu ki tüm taşlar yerinden oynadı.şimdi sil baştan bir düzen göreceğiz.
ezo ile kadim arasındaki diyaloglar biraz kafamı karıştırdı aslında.ezo'nun kadim'in patron olduğunu öğrendikten sonraki kontrollü tavrı ve buna bağlı üstü kapalı laf geçirmeleri hoştu.
ama şimdi daha rahat bir ezo görüyoruz.çok rahat baş kaldıran ,patron-matron dinlemeyen bir ezo .ki bu safhaya geçmesine sebep olan bir olayda olmadı.bu biraz inandırıcılıktan uzak geldi bana.hani seyircinin hoşlandığı didişmelerin bu kadar göze sokularak ön plana çekilmesi...ama en çok sevdiğim sahneler yine onlar olmadı mı?:kesinlikle öyleydi.
dedim ya yoğun ve düzeni tepe taklak eden bir bölüm oldu.yeni düzen nasıl olacak merakla bekliyoruz...
Evet Ezo - Kadim sahnlerine doyduk, romantizm tavan yaptı bu bölümde..
Elden başağrısı tedavisi tahminleri yapanları kutlarız.... süperdi..
Annesi küçükken garsonlamı korkutmuş esprisi çok iyiydi, çok güldüm. Sonunda Kadim Bey "Ezo" diyebildi. Çok hoştu son sahne..
Yalnız son sahnedeki müzikle jenerik müziğinin girişi hiç uymadı... Arif Sağ'ı çok severim harika bir de müzik ama işte son formata sanki uymuyor..
nerde bitti ??ben izleyemedimde söler misiniz ark.lar..:icon_whis
Selamlar Ezo Severler
Sahane bir bolum izledik.Ezo ve Kadim sahnelerine hepimiz bayildik:img-in_lo(hep bir agizdan eveeett dediginizi duyuyorum):good:
Yangin tahminim tuttu(ama Elcin anneye uzuldum,esiyle yasadigi onca yillik evi elden gitti):icon_sorr
Kizlar yakindir ezonun Otele yerlesmesi yakindir:img-in_lo
hatta 517+518 yanyana:good:
Meryem yine bir seylerin icine giriyor( dikkatimi ozet gosterilirken cekti,galerci onu eve biraktigi gece yatak odasinda dolabin ustunde kamera vardi
Kesin bu goruntuleri Seyit Meryemi pis islerinde kullanmak icin santaj yapacak
:img-pilot:img-pilot
Kadim&ezo allahim bu gece ne bakismalardi onlar oyle:img-in_lo
first lady 02-10-07, 20:27 geçen bölümden sonra ilaç gibi bi bölümdü:happy0064baştan sona süperdi.çok şükür yine anladık başrolde kimler oynuyo:)
ezo&kadim bu bölümden sonra engellenemez bi sevdaya gideceklerini gösterdiler.elçin annede anladı.ee daha ne.kesin aralarını yapmaya çalışıcak:happy0064
kadimin ezoyu kızdırdığı sahneler favolarilerm benim.serhat beyi ve nurgül hanımı bi daha kutluyorum.bize ezo&kadim aşkını bu kadar güzel anlattıkları için:img-yes::good:
slm ezocular,
ya süper bir bölümdü hastanedeki sahneler cok hosuma gitti ezonun bagirmasi kadimin elini tutmasi. yarin reytinglerde birinci ezooo:img-yes:
Geçen sene müziğinden bana çok ağır dram kokan ve itici gelen diziye tesadüfen iki üç bölüm önce bakarken, ne göreyim? Bizim Serhat namı diğer Kadim'i görmem mi? O günden beri de izlemeye çalışıyorum ama çok komik, dizide Ezo, Kadim, Elçin anne, Ballı Ağa ve Nedimden başkasını bilmeden izliyorum. Bu arada Elçin annenin kimin annesi olduğunu bile bilmiyorum ama yine de diziye bir bağlandım sormayın.
first lady 02-10-07, 20:33 Geçen sene müziğinden bana çok itici gelen diziye tesadüfen iki üç bölüm önce bakarken, ne göreyim? Bizim Serhat namı diğer Kadim'i görmem mi? O günden beri de izlemeye çalışıyorum ama çok komik, dizide Ezo, Kadim, Elçin anne, Ballı Ağa ve Nedimden başkasını bilmeden izliyorum. Bu arada Elçin annenin kimin annesi olduğunu bile bilmiyorum ama yine de diziye bir bağlandım sormayın.
çoğumuz serhat bey geldikten sonra izlemeye başladık zaten:)bende ilk başlarda öyleydim.ananem izliyodu ondan biraz öğrendim.kim kimin nesi:).elçin anne kadim ve nedimin bakıcısı.kadim 10 nedim 5 yaşındayken anneleri terketmiş onları.elçin anne büyütmüş yani ikisini.
bide dizi bitince annem müzikle dalga geçti.''şimdi bunu kadim ezoya mı söylüyo'' dedi.ki türküyü çok sever ama olmuyo işte bu dizide.bir an önce değişmesi şart oldu:img-polic
bu akşam maç vardı yani sıkıntılı bir gün.. ben fb değilim ama yinede maç çekişmeli geçmiş 2-2 sonuç.. bakalım yarın ne olacak. ezo kadim sahneleri bu bölüm doruk yaptı. ezo nun elini yandığı ve kadime belli etmemek için çabaları sonrada eli eline tıtuşu. birde finaldeki sahne yani kadimin ezo ismini ilk defa söylemesi. ve gözlerinin dolması daha doğrusu parıldaması hariyaydı:happy0064
Süper bir bölümdü :) Hayran kaldim gerçekten..
Ezo&Kadim sahneleri baya vardi..Hemde süper sahnelerdi replikler fln muhtesem ;)
Selim konusunu hala tam olarak çözmüs degilim..Ama önceki hafta söyledigimin arkasindayim..100% ezolarla bir ilgisi var..
Balliyla Nur insallah barisirlar..Ama su Seyit'e güven olmaz..Meryem hala çok iyi biri diyor..Umarim gözleri açIlir
Her sahnesi ayrı güzellikte dolu dolu bir bölümdü.
Son sahneye bayıldım didişmeden de harika görünüyorlarmış bunu öğrendik...
Kadim adını söylediğinde Ezo'nun yüzünde güller açtı tabi ona öyle gören süpermenimizinde...
Yangın sahnesi harika kurgulanmıştı. Bozulan elektrik tesisatı ve gece yarısı aniden çıkan yangın ve yanan bir geçmiş...
Elçin anne çok güzel canlandırdı o sahneleri gözlerimiz doldu...
Ezo'nun hastahane halleri yine oyunculuk görün dedirtiyordu özellikle uykuya yenik düşüpte başını yastığa koyduğu anda...
Kadim'in yardımsever halleri ve Elçin annenin yorgan arası yastık altı gülüşleri ile sahne mükemmelleşti...
Baş ağrısı ve el ovma yöntemi arasındaki ilişkiyi tahmin edenleri kutluyorum...
Ay bu sahnede harikaydı hangine güzeldi desem bilemedim ama çok eğlendiğim sahnelerden biriydi...
yarın ki raytingler ne olursa olsun. bence harika bir bölümdü. anlatacak o kadar güzel sahneler varki hala kulaklarımda replikler. ya birde şu jenerik müziğine acil müdahale..
geçen bölümden sonra ilaç gibi bi bölümdü:happy0064baştan sona süperdi.çok şükür yine anladık başrolde kimler oynuyo:)
ezo&kadim bu bölümden sonra engellenemez bi sevdaya gideceklerini gösterdiler.elçin annede anladı.ee daha ne.kesin aralarını yapmaya çalışıcak:happy0064
kadimin ezoyu kızdırdığı sahneler favolarilerm benim.serhat beyi ve nurgül hanımı bi daha kutluyorum.bize ezo&kadim aşkını bu kadar güzel anlattıkları için:img-yes::good:
Elçin anne anladı ama daha önce çok güzel bi sözü vardı.
Kadim ve 'elçin annenin yemek sahnesinde "bulacağım sana gözü açılmadık bi köylü kızı osu böyle şusu şöyle diyemeyeceksin" dedi. Tabi bu sözün üzerine akla sadece bir köylü güzeli geliyor. EZO:)
Nedimin kadimin odasinda cep telefonunu unutmasi(Kadimin uyanmasina neden oldu)
Sureyyaninda Istanbulda oldugunu ogrendi.
Gelecek bolum Kadim,Nedimi denemek icin akillica bir plan hazirlayacak
Sureyya yilaninin olen megerse kizkardesiymis(Kadimin sevgilisi oldukten sonra doktora neden gittigide aciga cikmis oldu).
Ezonun hastanede uykusunun gelipte basini kadimin omzuna yaslayipta uymasi,Kadiminde ustune yorgan ortmesi sahnesi, yastigi alipta koltukta sabahlamasi cok hostu.:img-in_lo
denizkizi55 02-10-07, 20:49 Sen bütün bölüm'ü izle, ama sonunu kacir:)
Sadece Ezo ve Kadim'in gülüsmelerini gördüm sonra da Yönetmen'i yazdi ve finish..
Bir anlatsiniz neye böyle mayismislardi ikisi de?:)
Vallahi uzun zamandir bir dizi'nin bir bölüm'ünde bu kadar gülmemistim, bölüm'ün parlayan yildiz'i Zeki oldu hic kuskusuz:)
Sevgili sinope;ehlocan;hewal geçen hafta beleşçi Yeşim bu hafta Hafize hanımı gördük haftaya Façalı İzzet'i görürmüyüz :img-pilot :img-pilot
Nedim'in telefonuna Kadim'in bakamsı çok iyi oldu hiç değilse Süreyya ile görüştüğünü analdı biraz şüphelenip takip ederse belki batmadan kurtulurlar...
Ezo ve Kadim'in tartıştıkları sahneye bayıldım...
Kutsal usta ve Eylül'ün tiyatroya gitmelerini çok beğendim gizli bir yönlendirme var..Malum tiyatro sezonu açıdı İstanbul'dakiler çok şanslı :img-wink: :img-wink:
Kadim evlimiydi yoksa o şahıs sevgilisimiydi anlamadık hala ama çok sevmiş belli...
Selim kimdir necidir hala çözemedim ama her tahmini tutuyor bu sayfaya yazan arkadaşların o yzüden Ali olma ihtimali ilk başlarda yok canım dedirtecek cinsten gelsede artık bende öyle düşünüyorum :img-wink:
Sevgli forumdaşlardan merak edenler için edit:
Beleşçi Yeşim dediğimiz Yemin dizisinden bir karakter..Onu oynayan oyuncu aynı zamanda Ezo gelin'de Süreyya karakterini canlandırıyor
Hafize ise Yemin dizisinde bir karakter yine Ezo gelin de ise Nedim'le Kadim'in evinde çalışan bayan :img-wink:
Bu bölüme hiçbir kusur bulamıyorum. Her sahnesi ayrı güzeldi. Hiçbir sahnede sıkılmadım. Hatta inanmayacaksınız Meryem sahnelerinde bile:) Her karakter güzel dağıtılmıştı tabi ezo-kadim sahneleri çoktu bu da bizim istediğimiz şeydi zaten. Elçin annenin öğrenmesine o kadar çok sevindim ki artık bir destekçimiz daha var. Bu bölümü defalarca izleyebilirim. En sevdiğim bölüm oldu.
Nedimin kadimin odasinda cep telefonunu unutmasi(Kadimin uyanmasina neden oldu)
Sureyyaninda Istanbulda oldugunu ogrendi.
Gelecek bolum Kadim,Nedimi denemek icin akillica bir plan hazirlayacak
Sureyya yilaninin olen megerse kizkardesiymis(Kadimin sevgilisi oldukten sonra doktora neden gittigide aciga cikmis oldu).
Ezonun hastanede uykusun |