Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 3)
Sayfalar :
1
[ 2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
arkadaşlar ben de bu diziyi cantuğ turay var diye izliyorum ama bu bölümlerden sonra yani rüzgarın evlenmesinden sonra gerçekten çok sıkılmaya başladım ve kanal1 e öneri yazdım lütfen siz de yazın öneri ne kadar çok olursa belki daha etkili olur senaryo değişir inşallah.ya her izleyişimde içime fenalık geliyo şeydayı değil misketi görmek istiyoruz rüzgarın yanında sinir oluyorum ya...neyse inşallah senaryo değişir de misketle rüzgar birleşir...:img-wink: :icon_sorr
arkadaşım sen gönlünü ferah tut yakında gerçekler ortaya çıkar bu dizi uzun sürecek olayların birden bire gelişmesine bekliyemeyiz rikkat hata yaptığının (iyilik yaptım zannediyor ama aslında kötülük yaptı oğluna) farkına varacak ama biraz zamanı var diyorrum biraz sabır bende sinir oluyorum bu şeydanın hareketlerine sesine bile duymak istemiyorum :icon_sorr senaristlerin vardır bir bildiği iyi bi ders verecekler bu tip düşünen anneler için :)
Yorumlara bakıyorumda birçok arkadaş Nevayla Safa'nın ayrılmasını istiyor.Bunu yazan arkadaşlar, birde neden böyle yazdıklarını açıklarlarsa çok memnun olurum çünkü ben nedenini anlayamadım:img-help:
Safa ve Neva birbirlerini seviyorlar,bunun hiç mi önemi yok... Firuze'nin Safa'ya platonik hisler besliyor olması Safa'nın suçu değilki.Evet Safa birçok hata yapmış olabilir (şantaj, kaba saba davranışlar) ama bunları geçmişte kendisini küçümseyen,aşağılayan insana karşı yaptı.Ve Neva'yı hala seviyor. Safa Neva'nın birazcık kendisine güvenmesini ve destek vermesini bekliyor sadece.
Şadan Safa'yı girdiği heryerden kovdurarak, para üzerinden Safa ve Neva üstünde otorite kurmaya çalıştı.Şimdi de Safa, Şadanın Firuzeye olan zaafı üzerinden otorite kurarak, geçmişin intikamını almaya çalışıyor.İntikam çok zararlı bir his olabilir ama Safa'nın elinden başka türlüsü gelmiyor çünkü kendi canı çok yandı.
Sevgili zarpandit34
Safa ve Neva beraberliğine karşı çıkanlardanım. Bu beraberliğin olmasını istemiyordum. Nedenlerden bir tanesi, aile içi beraberlik izlenimi vermesiydi.
Safa ve Neva, ben ve sen olarak birbirlerini çok sevebilirler ama bu beraberlikte, karakterlerin kendine göre sevmek diye düşüncesinin var olduğunu düşünüyorum.
Biz olmak ise çok farklıdır ve çok önemlidir, değil mi ?
Seni Seviyorum demekle sevginin oluşmayacağı gibi, seni seviyorum kelimesinin içinin dolu olması gerekir değil mi ? :img-wink:
Neva'nın karakterinde değişimlerin olduğu açık. Neva'nın eğitim için ve bir anlamda Kemal'den uzaklaşmak için yurt dışına giden Neva'nın yurt dışı dönüşünden sonra Neva karakterinde değişimler oldu. Sonrasını hep beraber görüyoruz. Yurtdışına giderken Neva'nın yanında Kemal'in resmini götürdüğünü biliyoruz. Dönüşte ise başka birine aşık olan Neva karakteri, Kemal çok çabuk unutuldu. :img-wink:
Safa karakterine yapılan yanlışlar varsa, kendisine yapılan yanlışlara, Safa'ya karşısındakine yanlış davranışlarla cevap verme hakkı vermez. Kısaca, İki yanlış bir doğru yapmaz diye bir söz var, değil mi ?:img-wink:
Ayrıca Safa'nın evlendiği eşinin ailesine yaptığı davranışların kabul edilebilir davranışlar olarak kabul edilemez. Safa'nın yaptığı davranışlar ortada
Bana göre bu beraberlik yanlıştı. Keşke, Kemal geri dönse.:img-wink:
Neyse, sevgiyle kalın, iyi yorumlar.
sevgili sezinti safa ve neva konusunda size kesinlikle katılıyorum.
mumkunse eger seyda da gıtsın mumkunse yanı uyuz oluyorum ipek bey gerı gelsın
kesinlikle bencede ve tabii rikkatle safa da gitmeli bana kalırsa...
[QUOTE=zarpandit34;30
Safa ve Neva birbirlerini seviyorlar,bunun hiç mi önemi yok... Firuze'nin Safa'ya platonik hisler besliyor olması Safa'nın suçu değilki.Evet Safa birçok hata yapmış olabilir (şantaj, kaba saba davranışlar) ama bunları geçmişte kendisini küçümseyen,aşağılayan insana karşı yaptı.Ve Neva'yı hala seviyor. Safa Neva'nın birazcık kendisine güvenmesini ve destek vermesini bekliyor sadece.
Şadan Safa'yı girdiği heryerden kovdurarak, para üzerinden Safa ve Neva üstünde otorite kurmaya çalıştı.Şimdi de Safa, Şadanın Firuzeye olan zaafı üzerinden otorite kurarak, geçmişin intikamını almaya çalışıyor.İntikam çok zararlı bir his olabilir ama Safa'nın elinden başka türlüsü gelmiyor çünkü kendi canı çok yandı.[/QUOTE]
---------------------------------------------------------------------------
arkadaşım bende şunu anlamıyorum
neva sefaya nasıl destek olacak
ah canım kocacığım babamı ne güzel dolandırıyorsun,iyiki adam gibi çalışmıyorsun,babamı küçük duruma düşürmen beni çok mutlu ediyor falan diyerekmi destek olacak
sonuçta safanın uğraştığı kişi nevanın babası
zarpandit34 22-04-07, 10:41 Behsever, yanlış anlamışsın sanırım.Ben Safa'nın beklentisini yazdım.Yoksa Neva tabiki böyle birşeye destek vermez:img-wink:
Bu arada Sezinti ve Dilaa cevaplarınız için teşekkür ediyorum.Birçok düşüncenize bende katılıyorum.Benda Safa'nın yaptıklarını onaylamıyorum, doğru bulmuyorum sadece nedenlerini anlayabiliyorum..
Sevgili Sezinti, Safa ve Neva ilişkisi başlarda benimde hoşuma gitmemişti ama şuanda evliler.Birçok şeyi göze alarak hemde..Neva'nın çok değiştiği konusunda katılıyorum sana.Hele Kemal konusunda şiddetle katılıyorum :img-wink: Keşke kemal geri dönse..Ama Kemalin geri dönmesi için Safa-Neva ayrılığı şart değil.Çok başka ve çok daha güzel hikayeler yaratılabilir doktorcuğumuz için:img-wink:
Sevgili Sezinti;
O kadar güzel ifade ettinki olayı...Altına bir imza atıyorum:img-wink: ..Evet ben de karşıyım .Neva'daki değişimi açık ve net görmekteyim..Safa karakterinde sürekli yaplıan yanlışlar var bunlardan bir taneside santajları ...
Yine Sezinti'nin dediği gibi doktor Kemal gerçekten Neva'nın aşkına sahip çıkmıştı...Evli olduğunu saklaması dışında..Gerçek aşk vardı ..Kemal Neva'ya değer veriyordu...Ama Safa iki değer verse üç kere saygısızlıklık edip tartışmaya başlıyor...
Ben de Kemal'in dönmesinden yanayım...:img-wink:
arkadaslar ben en son izlediğimde rüzgar şeyda ile evlenmişti yani bu hayal değildi dimi gerçekten evlenmişmi miskete inat olsun diye mi yaptı geri kaldığımın farkındayım ama izleyemiyorum onun için kısa bir özet istesem cok şeymi istemiş olurum
Dizi_mania 22-04-07, 13:12 ya arkadaşlar ben tam hatırlamıyorum ama peyami ile safa nın anne ve babası varmıydı ben hiç görmedim diziye mesela onlar gelebilir........
arkadaslar ben en son izlediğimde rüzgar şeyda ile evlenmişti yani bu hayal değildi dimi gerçekten evlenmişmi miskete inat olsun diye mi yaptı geri kaldığımın farkındayım ama izleyemiyorum onun için kısa bir özet istesem cok şeymi istemiş olurum
evet evlendiler.. biz rüzgar dokunmaz kıza zannediyoduk walla aynı yatakta neyim yatıyolar. orasını bilemeyeceğim artık.. misketcim çok kotu.. sürekli kusuyo hamile sandılar bu yuzden yani fusunun fitlemesiyle oldu.. sonra anlaşıldı öle bişi olmadıgı.. ama ruzgar ve rikkat misketin haline oh iyi olmuş gibi bir tepki verdiler.. ruzgar durumunu tam olarak bilmiyo gerçi ama.. kısacası o saf ve temiz aşk entrikalar yumağına döndü.. bilmem anlatabildim mi?
ya arkadaşlar ben tam hatırlamıyorum ama peyami ile safa nın anne ve babası varmıydı ben hiç görmedim diziye mesela onlar gelebilir........
yok demişlerdi sanki.. ölmüşde nemideyi ailesi olarak görmüş gibiydi sanki yanlış hatırlamıyosam...
evet evlendiler.. biz rüzgar dokunmaz kıza zannediyoduk walla aynı yatakta neyim yatıyolar. orasını bilemeyeceğim artık.. misketcim çok kotu.. sürekli kusuyo hamile sandılar bu yuzden yani fusunun fitlemesiyle oldu.. sonra anlaşıldı öle bişi olmadıgı.. ama ruzgar ve rikkat misketin haline oh iyi olmuş gibi bir tepki verdiler.. ruzgar durumunu tam olarak bilmiyo gerçi ama.. kısacası o saf ve temiz aşk entrikalar yumağına döndü.. bilmem anlatabildim mi?
cok tşkler arkadasım zahmet oldu sana peki rüzgar neden misketin durumuna üzülmüyor yani o çok aşık olan rüzgar nerelerde onudamı kaybettik yoksa
cok tşkler arkadasım zahmet oldu sana peki rüzgar neden misketin durumuna üzülmüyor yani o çok aşık olan rüzgar nerelerde onudamı kaybettik yoksa
ya yok üzülmüyo deil de millete kendini güçlü gibi ve mutlu gibi göstermeye çalışıyo.. yoksa o da mutsuz.. kısacası gururu kırıldı misket hayır olmaz deyince.. he sen buralarını bilmiyo olabilin.. rikkat ruzgarın yanında miskete çok iyi davranıyodu arkasından kıza yapmadıgı kalmıyodu.. miskette dogal olarak kendini geri çekti. ruzgar bunu farkedince ortada sorun yok niye bölesin falan diye 3 gun verdi.. sora yemedi tabi bir 2 gun sure daha verdi.. bu sefer son kez soruyorum tamam mı devam mı diye dedi. misket hayır deyince sinirlendi bastı gitti şeydayla evlendi.. ama dediğim gibi benim beklediğim gibi hayata küsmedi ya hakkat dediğin doğru nerde kaldı o buyuk aşk.. ölüyodu bitiyodu lafta.. erkek işte.. :img-hyste
Yorumlara bakıyorumda birçok arkadaş Nevayla Safa'nın ayrılmasını istiyor.Bunu yazan arkadaşlar, birde neden böyle yazdıklarını açıklarlarsa çok memnun olurum çünkü ben nedenini anlayamadım:img-help:
Şadan Safa'yı girdiği heryerden kovdurarak, para üzerinden Safa ve Neva üstünde otorite kurmaya çalıştı.Şimdi de Safa, Şadanın Firuzeye olan zaafı üzerinden otorite kurarak, geçmişin intikamını almaya çalışıyor.İntikam çok zararlı bir his olabilir ama Safa'nın elinden başka türlüsü gelmiyor çünkü kendi canı çok yandı.
Bende bu konuda senin gibi düşünüyorum.O kadar güzel anlatmışsınki.Şadan'a ve bütün ailenin karşı çıkmasına rağmen onlar birlikte olmayı tercih etti.Tamam Safa'da iyi şeyler yapmıyor ama Şadan'a karşı nasıl bir yol izleyebilirdiki.Ben onların sorunlarını çözüp mutlu olmalarını ailesine mutluluklarını göstermelerini ve artık Safa'yı kabul ettirmesini istiyorum.İyişallah sorunları hallolur.
Sally ve İpek bey aşkı çok çabuk bitti…İpek bey yani sevgili Nejat Armutçu her bölüm de işlerinden dolayı çıkmıyordu haftada bir ya da iki.Önceleri Nemide’den yardım istemişti hatırlarsanız Nemide Sally’i adam edecekti ama sonra başka konulara yöneldi…İpek bey sert erkek olmaya karar verdi oldu ama başaramadı Sally’nin gözüne giremedi ve en sonunda aşkını söyledi karşılık bulamayınca gitmeye karar verdi ve gitti…
Bence bu aşkın üzerinde fazla durulmadı…Diğer aşk terazinin tartısında ağır geldi ve İpek bey Sally aşkını yere düşürdü….Olmadı gerçekten …O kadar umudum vardı dört gözle bekliyordum ama hayallerim suya düştü..Bana hala şaka gibi geliyor İpek beyin gitmesi…Bu kadar basit bitmeliydi bu aşk….
İpek bey seni çok özleyeceğim lütfen kendine ve Sally’ye bir şans daha ver ve geri dön….
Buradan Babam ve Oğlum filminde çalınan “ Bir şans daha” şarkısını hediye ediyorum..
Seni gerçekten İpek bey olarak çok seviyorum…
bende seli ipek bey aşkını kısa sürdüğünü düşünüyorum yani sadece kafa toplamaya gitmiş olsaydı gelicek ve seliyi kendine aşık edicek diye düşünürdüm ama dönmicem dedi ayrıca ben misketinde ipek beyle gitmesinden yanaydım ikisininde derdi bi bakıma aynı ikiside dağılmış durumda bi süre ortalıktan kaybolurlarsa hem onlara hemde seli ve rüzgara iyi gelirdi döndüklerindede tamamen farklı yaşam sevinci dolu mutlu 2 insan olurlardı sizcede güzel olmazmıydı
ne yazıkki diziyi bi kaç gündür tam anlamııyla seyredemedi..
yalnızca ipek beyin veda ettiğ sahneyi izleyebildimm..
yakışıyolar aslında birbirlerine ya ipek bey ve saly.
en masum aşk hikayesi oabilecek ikili bence... ipek ve saly
sevimli.girl 22-04-07, 21:44 ben rüzgarın misket için üzülmediğine ya da iyi olmuş derken içinden gelerek dediğine inanmıyorum. sonuçta rüzgar kızgın, kırgın ve en önemlisi bir inat uğruna yapılmış bir evlilik olsa da evli. sonuçta evli olduğu halde başkalarının yanında misket için üzüldüğünü göstermesi yanlış olur. misket için üzüntüsünüde mutsuzluğunu da başkalarının yanında göstermez, kendi içinde yaşar. bu sahneleride yakında gösterirler herhalde.
İpek Bey Sally aşkı bnce de kısa sürdü.. Başka şeyLerii qereğinden
fazLa uzatıyorLar ama bu nedense kısa oLdu..
Rüzqar Şeyda iLe evLendii ve bn hanii birLikte oLmazLar..
Rüzqar dokunamaz sanıyordum kii bişiLer oLdu qaLiba..
Şimdii Rüzqar ayrıLmak istese biLe Şeyda kesin hamiLe fLn kaLır..
AyrıLmak istemez.. Durumu böyLece yine qereksiz yere uzatıcakLardır..
artık bence rüzgar sevmiyor misketi bencede degil sevmiyor onu cuma günkü bölümde anladım çok mutlu adam ya bebekleri olunca degmeyin keyfine.bide neden dokunmasın rüzgar karısına neden dokunmasın yani dokunmaz demişsiniz ama olmuş o iş yani
http://cards.funnystories.ru/288100 ;)
özellikle Misket ve Rüzgar için seyrettiğim dizi bu aralar gerçekten beni çok üzüyor. Zaten Berfu öngören in rol yeteniğini çok beğeniyorum. onun üzülmesini hiç istemiyorum. İpek Bey in gitmeside ayrıca üzüldüğüm ayrı bir konu. Her neyse daha yeni üye oldum ve yazılarım daha olacak ve sizlerin yazadıklarınızıda takip edeceğim.
Ayrıca Misket ve rüzgar için slayt bir video yaptım onuda bir ara vereceğim siteye.
Misketcik ne hallere deüştü rikkat ve şeyda yüzünden.Kızcağız yemiyo içmiyo serumla yaşıyor,onun yerine sadık ali yiyor herşeyi.Rikkat ne kadar gaddar ve taş kalpli misketin hasta olduğunu ve durumunun daha da kötüleştiğini rüzgar öğrense rüzgar ve şeydanın evliliği zarar görür diye korkuyor.Rikkat hanım oğluna güvanameiyor bu durumda,çünkü rüzgarın hala daha misketi çok sevdiğini biliyor ve bu evliliğin devamı için bundan bahsedilmemesini istiyor,çünkü rüzgar koşup miskete gidecek diye korkuyor,ne olur sonra şeyda üzülürse yazık o üzülmesin canım misket onlarıın hepsi için yeterince.Bugün rikkat şeydanın yaptığı buz gibi espriye güldü ama diğerleri gülmayince asıl rikkat veşeyda gülüncek hale geldi,rüzgar da bana pek bu evlilikten dolayı mutsuz gibi gelmiyor,yani şeydaya sabah kalkınca bu kravat uyar mı falana diye de soruyor,rüzgar misketi hiç sevmemiş,ne bir pişmanlık sezinledim rüzgarda ne bir üzüntü,az biraz son sahnelerde durgunlaştı onun dışında şeydayla elelel dizi dize,göz göze,çok sinir bozucu.İpek beye çok üzüldüm,sally çok ayıp etti,hoşlanmasa bile bu tavrı hoş değildi,hem ipek beye sordu daha ne düşünüyorsunuz benim hakkımda diye adam konuştu konuştu sonunda sally ben sizden hoşlanmıyorum dedi,ipek beyde yıkıldı.Bence bu sallynin aklını başına ismetin getirmesi gerek bence sally ve ipek bey çok tatlı bir çift olurlar.Misketiciğe gelince hep rüzgarla eski mutlu günlerinii düşünüyor,o rüzgarda takmış anneannesinin elini öpmeye bilmiyomu misketin orda yaşadığını ve belki de misketi daha da üzmek şeydayla elele misketin karşısına geçmek istiyor,eğer bunu yaparsa rüzgar adam değilmiş denir,bu yapılmaz miskete.Evet belki dizi sonunda rrüzgarla misket kavuşur ama şu aşamada rüzgar için misket tamamiyle bitmiş gibi görünüyor,o salonda otutururken cihan niye abisine herkesin ortasında senin yüzünden misket serumla yaşıyor hiç bir şey yemiyor şimdi mutlumusun ne kadar taş kalplisin abi demiyor,bir dese ne güzel olur,rüzgar kendini şeydaya kaptırmış gidiyo biri dur demeli veya kimse dur demesin rüzgar pişmanlığıyla sonsuza kadar yaşasın ve miskette başkasıyla mutlu bir evlilik yapsın ve rüzgarda hayatının dersini alsın o da sevdiğini başkasıyla evliyken görsün bakalım neler yaşanıyomuş.İnsan dayanamaz heralde sevdiği başkasıyla evliyken,çok zor bir durum ama bir yerde de hayata tutunmak gerek ve miskette bunu başaracak ve eski türk filmlerindeki gibi bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı misali rüzgar ve rikkatin karşısına çıkmalı.Rikkat ve şeyda herşeye sebep oldukları için umarım mutsuz olurlar ikiside rüzgarın arkasından iş çevirdi ve sevenleri ayırdı,böyle insanlar ömür boyu mutsuzluğu hak ediyor,benim anlamadığım rikkatin misketle dünkü konuşmadan sonra aynı halde devam etmesi yazık çok yazık,ben artık dizide rikkatin olmasını istemiyorum,şeydayı ise en başından beri dizi de istemiyorum...
ellerine sağlık çok güzel ifade etmişsin.
sevgili zarpandit34, neva-safa ilişkisini istemeyenlerden biri de bendim. hatta sakız hnm hatırlatmasını da yaptım. işte ilk önce bu yüzden istemiyorum ben. çok iğrenç geliyor bana bu durum. adam benim ailemden birini kandıracak ve sevgili gibi davranacak (bunun anneannem olması daha da iğrenç) ve sonra da ben ona aşık olacağım, hatta evleneceğim. evet aşkın önüne geçmek zordur ama senaristler geçebilridi değil mi yanii :img-wink:
hade bunu geçtim. safa çok sahtekar bir tip ve sevgili senaristler, nevayı, rikkati, mşadanı değiştirdiğinin üçte biri kadar da olsa safayı değiştirse eskiyi unutmaya hazırdım ben. ama nerdee.....
safa nevayı seviyor gibi gözükse de çok bencilce davranıyor. bana kötülük yapan bir insanla başetmem demek onunla oynamak değil. öncelikle bu bana yakışmaz değil mi? en güzel ceza benim kötülüğü isteyen kişiye inat, kıskandıracak derecede hayatın her alanında başarılı ve mutlu olmam. hade ona gıcıklık ya yapayım ama bu kişi benim en çok değer verdiğim kişi olduğunu söylediğim eşimin ailesiyle bunu 3 kere değil 5 kere düşünürüm. sonuçta insan sevdiği insanı üzmek istemez değil mi. bence safa nevayı sevdiğini sanıyor belki de seviyor ama saygı duymuyor. ve bu çok tehlikeli.
eğer kocam, beni yemeğe çıkarsa ve bayan ortağını da çağırsa ve ben yokmuşum gibi davransalar, resmen (niyeti bu olmasa da) onunla önümde flört ediyor olsa ben neva kadar kolay yumuşamazdım ve hiç yumuşamama ihtimalim de çok yüksek olurdu.
neyse uzun olsu galiba ama 2 gündür yoktum. :img-wink:
:img-wink: Sally ve İpek bey aşkı çok çabuk bitti…İpek bey yani sevgili Nejat Armutçu her bölüm de işlerinden dolayı çıkmıyordu haftada bir ya da iki.Önceleri Nemide’den yardım istemişti hatırlarsanız Nemide Sally’i adam edecekti ama sonra başka konulara yöneldi…İpek bey sert erkek olmaya karar verdi oldu ama başaramadı Sally’nin gözüne giremedi ve en sonunda aşkını söyledi karşılık bulamayınca gitmeye karar verdi ve gitti…
Bence bu aşkın üzerinde fazla durulmadı…Diğer aşk terazinin tartısında ağır geldi ve İpek bey Sally aşkını yere düşürdü….Olmadı gerçekten …O kadar umudum vardı dört gözle bekliyordum ama hayallerim suya düştü..Bana hala şaka gibi geliyor İpek beyin gitmesi…Bu kadar basit bitmeliydi bu aşk….
İpek bey seni çok özleyeceğim lütfen kendine ve Sally’ye bir şans daha ver ve geri dön….
Buradan Babam ve Oğlum filminde çalınan “ Bir şans daha” şarkısını hediye ediyorum..
Seni gerçekten İpek bey olarak çok seviyorum…
sevgili Müge, belki de ipek beyle sally olası aşkının üzerinde fazla durulmamasının sebebi Nejat Armutçu'nun dizide fazla kalamayacak olmasıydı. onu bir renk olsun diye diziye kattılar (çok da iyi yaptılr) ve bunun geçici olduğunu biliyorlardı herhalde. ben eminin ki N. Armutçu eğer müsait olsaydı dizide kalırdı ve o zaman sally-ipek bey aşkını görürdük. misket-rüzgar aşkının destekçilerinden olsamda hala, şunu söyleyebilirtm çok rahatlıkla: sally-ipek aşkı çok daha keyifli olabilirdi. en azından bir ağlasak beş gülerdik onlarla. hatta ağlatmazlardı bile bizi. ama misket-rüzgar aşkında bir güldüysek beş ağladık.
yine de benim bir ümidim var. eğer ipek beyin ne kadar çok istenildiğini farkederlerse ipek beyi geri dönemye ikna edebilirler. sanaristler reyting istemiyor mu, işte bir reyting sebebi de ipek bey...belki ipek bey de gidişiyle ne kadar büyük bir üzüntü yarattığını görürse diziye geri döner. öte yandan, bunlar olmazsa dönmeyeceğini düşünüy ve üzülüyorum.
şadan muhasebecilik yapıyo yine sanırım öyle zengin oldular. bende tam bilmiyorum. rüya ise bora ile babasından izinsiz evlendi ve birlikte ingiltere ya da italyaya gittiler. o yüzden şadan rüyayı sildi. zaten rüyada diziden çıktı. borada zaten trtdeki bölümlerde de vardı. o gazeteci olan rüyanın sevgilisi.
sevimli.girl çok teşekkür ederim.
şadan öyle zengin olmadı kolay mı öyle canım.. bu mumtazın parası kaybolmuş muydu çalınmış mıydı neydi baya yuklu bir miktar para. . sora şadanın eline geçti bu para ama o parayı direk mumtaza verdi.. mumtaz da ona iş teklif etti... bu kadar durust falan diye... önce şadan kabul etmedi ne gerek var diye.. ama soradan silah zoruyla kabul etti.. dalga geçmiyorum aynen böle oldu... :img-hyste
Shake_it sana da çok teşekkür ederim.
Ve bölüm özetlerini detaylı anlatan tüm arkadaşlara. Bu diziyi çok seviyorum daha doğrusu severdim TRT'deyken. Ama şimdi saçma sapan bir saatte konuluyor, çalıştığım için izleyemiyorum. Sayenizde takip edebiliyorum. Ama format biraz bozulmuş anladığım kadarı ile, aile dizisiyken pembe dizilere dönmüş. Umarım senaryoyu toparlarlar, bu hali içimi ısıtmadı pek:(
zarpandit34 23-04-07, 09:24 sevgili zarpandit34, neva-safa ilişkisini istemeyenlerden biri de bendim. hatta sakız hnm hatırlatmasını da yaptım. işte ilk önce bu yüzden istemiyorum ben. çok iğrenç geliyor bana bu durum. adam benim ailemden birini kandıracak ve sevgili gibi davranacak (bunun anneannem olması daha da iğrenç) ve sonra da ben ona aşık olacağım, hatta evleneceğim. evet aşkın önüne geçmek zordur ama senaristler geçebilridi değil mi yanii :img-wink:
hade bunu geçtim. safa çok sahtekar bir tip ve sevgili senaristler, nevayı, rikkati, mşadanı değiştirdiğinin üçte biri kadar da olsa safayı değiştirse eskiyi unutmaya hazırdım ben. ama nerdee.....
safa nevayı seviyor gibi gözükse de çok bencilce davranıyor. bana kötülük yapan bir insanla başetmem demek onunla oynamak değil. öncelikle bu bana yakışmaz değil mi? en güzel ceza benim kötülüğü isteyen kişiye inat, kıskandıracak derecede hayatın her alanında başarılı ve mutlu olmam. hade ona gıcıklık ya yapayım ama bu kişi benim en çok değer verdiğim kişi olduğunu söylediğim eşimin ailesiyle bunu 3 kere değil 5 kere düşünürüm. sonuçta insan sevdiği insanı üzmek istemez değil mi. bence safa nevayı sevdiğini sanıyor belki de seviyor ama saygı duymuyor. ve bu çok tehlikeli.
eğer kocam, beni yemeğe çıkarsa ve bayan ortağını da çağırsa ve ben yokmuşum gibi davransalar, resmen (niyeti bu olmasa da) onunla önümde flört ediyor olsa ben neva kadar kolay yumuşamazdım ve hiç yumuşamama ihtimalim de çok yüksek olurdu.
neyse uzun olsu galiba ama 2 gündür yoktum. :img-wink:
Sevgili SİHİR,
Bu konu hakkında yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum.Öncelikle şunu belirtmem lazım Safa'nın son yaptığı hareketleri kesinlikle onaylamıyorum.Zaten şantaj gibi birşeyi kim onaylayabilirki?
Benim dikkat çekmek istediğim nokta, Safa'nın bu raddeye nasıl geldiğidir.Safa hakikaten değişmeye çalıştı,çaba gösterdi.Hatırlayacaksınız Safa çeşitli işlere girdi ama Şadan hepsinden kovdurdu.Hatta bundan daha öncesine gidelim ( hafızası zayıf bir milletiz hakikaten,hep son olaylar hatırlanıyor) Safa , Şadanın gözüne girebilmek adına yanında çalışmaya başlamıştı ve o dönem hiçbir sahtekarlık yapmamıştı.Şadanın gözüne tam giriyordu ki evlilik olayı ortaya çıktı.O zamanlar Safa sürekli olarak herkese değiştiğini anlatmaya çalıştı ama anlatamadı.Bu sırada Şadan ne yapıyordu? Sürekli telefon dinlemeler,parayla Neva'nın gözünü boyamalar,Evlilik cüzdanını çalmalar...
Safa otelde çalışmaya başladı.Parayı getirdi Nevaya verdi.Neva parayı az bulduğu yetmezmiş gibi bir haftada kazanılan parayı tek ayakkabıya harcadı.Üstüne birde Safayla evde dalga geçildi.Pembe'nin iki insanın yatak odasına varıncaya kadar yaptığı müdaheleyi mi yazayım, şapları mı yazayım,tüm ailenin diline düşmelerini mi yazayım? Safa tüm bunların sonunda bu noktaya gelmiştir.Değişmeye çalıştı,destek göremedi.Yorumlarda yazıldığı şekliyle "adam gibi çalıştı" haksız yere kovuldu,Şadan tarafından sözlü hakaretlere,aşağılanmalara maruz kaldı.Safa da Şadanın dilinden konuşmaya karar verdi, bunu onaylıyormuyum, asla onaylamıyorum.Yaptığı yanlış ama gerekçeleri bana insani geliyor. Bizim Safayı anlamamız için Safa'nın sürekli ağlaması mı gerekiyor.Acıların çocuğu moduna sokulsaydı eminim birçoğumuz anlardık onu..Gururu incindi ve intikam almaya çalışıyor.Miskette istenmedi, ama o sesini çıkarmamayı tercih etti.Peki sonuç ne oldu.Misket içine attığı herşeyi şuanda kusarak dışarı çıkartıyor.Sonuçta biz insanız, Melek değiliz.Bize biri hakaret ettiği zaman bunu hazmedemiyoruz.Kimisi Misket gibi içine atarak kendine zarar verir,Kimi de Safa gibi intikam alarak kendisine zarar verene zarar verir.
Ama bunlar dışındaki arkadaşların yazdığı tepkilere ( sevgili sihirin belirttiği Sakız hanım,Sevgili Sezinti'nin belirttiği aile içinde beraberlik olduğunun düşünülmesi veya Sevgili Dilaa arkadaşımızın belirttiği bu aşkın inandırıcı gelmemesi) anlayabiliyorum ve tabiiki saygı duyuyorum..
evet geldik yeni bir haftaya daha gerçi olacakları şimdiden tahmin ediyorum misket yine hasta olacak rüzgar yine takmayacak şadan firuzenin peşinde sally ipek beye üzülecek falan falan bildiğiniz şeyler yani kısacası dizimiz artık sıradan bi dizi bol sıkıntılı sıkıcı bi dizi ne diyim sadece nemide anne,fincan hala ve sadık amca için izliyorum
zarpandit34 23-04-07, 11:37 Eskiden olsa bu bölümde 23 nisanla ilgili birşeyler olurdu.Ama tabi artık özel bir kanaldayız o yüzden böyle birşey beklemiyorum.Ya ben aslında artık hiçbir şey beklemiyorum ya neyse.
Dün Müge'nin İpek Bey-Sally aşkı üzerine yazdığı şeyleri okuyunca birşeyler yazmıştım ama teknik sorunlardan ötürü gönderemedim.Benim bu konuda şöyle bir tahminim var.Belki biliyorsunuzdur, Nejat Armutçu iki oyunda birden yer alıyordu.Bence bundan ötürü İpek bey-Sally aşkı yeterince işlenemedi.Eh artık sezon sonuna yaklaştık ve bu konuda hala bir ilerleme olmayınca,bu konuyu apar topar nihayetlendirdiler gibi geliyor.Yazdığım gibi bu benim tahminim ama yanılmış olmayı çok istiyorum:icon_sorr
Birde şöyle birşey var, eğer benim tahmin ettiğm doğruysa bile neden en azından sezon sonuna kadar kalmadı.İpek beyi sadece Sally aşkından dolayı değil üstlendiği birçok rol vardı bence.Müdür İpek,Aşık İpek, Pembe pijamalı İpek,delikanlı İpek,osmanlı torunu İpek,çocuk ruhlu İpek..Ben hepsini sevdim ama galiba en çok pembe pijamalı İpek'i sevdim.Sallyle olan aşk hikayesi kötü bitse bile dizide kalmalıydı.
sevgili zarpandit34, [/B]seni yanlış anlamadığımı bilmeni isterim. :img-yes: senin düşündüğün şekilde de düşündüğümde sana hak vermemek mümkün değil. şadanın yaptıklarına katlanabilmek mümkün değildi. şimdi yaptıkalrını da kabul edebilirdim eğer nevayla birlikte olmasaydı. safanın değişmeye çalıştığını , şadanın buna karşı yaptıklarını unutmuş değilim. ama nevaya biraz daha değer vererek yapsaydı bunu ya...sakız meselesine bir daha girecek değilim tabii...neyse birbirimizi anladık sanırım. bakalım zaman gösterecek bu ikilinin arasında olanları. ama ben neva- safa didişmesinden de bıktım. evet sürekli didişen çiftler çok var ama ben bunlardan bunaldım. galiba son zamanlarda çok fazla hır-gür olduğundan dolayıdır. bye
bu haftadan itibaren konuların seyrini değiştirseler diyorum hani...
rügar ve şeyda işlerine gitseler...
rüzgar inat tavrından vazgeçse de bize gerçek duygularını biraz daha açık gösterse...
şeyda "anneanneme ziyaret" diye diretmekten vazgeçse ve mümkünse artık onun da elini öpüp aradan çıkarsalar. hem kritik noktada neler yaşanacağını görsek de merak etmesek...
misket artık ayağa kalksa ve bir karar verse...köye mi döner (ki hiç istemem), iş mi aramaya başlar bilemem ama kalksa ayağa ve yatakta değil, ayakta üzülmeye ama yaşamaya da devam etse...
rikkat öğrencilerini bir hatırlasa, arada bir okula gidiyorum diye yine o kapıdan çıksa...
ismet ve sally işlerinin başına dönseler....
sally ipek bey olayını kendi içinde çözümlese, ya "olmazdı sevmiyordum " deyip kapatsa bu konuyu, ya da "pişmanım ben" dese peşine düşse (keşke bu olsa)
peyami artık salonun ve koltukların bir aksesuarı olmaktan vazgeçse ve çok değerli olan kendisini iyi ve faydalı işlerde kullansa...
naciye bir açık verse de artık firuze rolü bitse...
şadanın jeton düşse...
füsun saflık uykusundan uyansa da gözünün önünde dönenleri görse, senaristler bir değiştirme operasyonu da onda yapsa...
safa şadanla uğraşmaktan vazgeçse ve kendi işine baksa...
neva safayla didişmeyi bıraksa da eğitimine uygun bir iş bulsa, kendş kendşne yetse...
neva ve safa artık sığıntı gibi yaşamaktan vazgeçseler ve bir ev de onlar tutsa...
cihan da bir insan olduğunu ve rüzgar gibi onun da aile ilgisine ihtiyacı olduğunu gösterecek sorunalr çıkarsa...(ama bizi çok germeden)
pembe ve abdül arada bir senaristlerin sanki konularda boşluk doldurma (yedek) gibi kullandığı aşkalrına ya devam etseler ve bir sonuca varsalar ya da ayrılsalar...
vs vs vs
çok şey mi istiyorum acaba...senarist ben olsaydım acaba dizi yayından kalkar mıydı reyting almadığı için....:img-help:
mumkunse şeyda ve rüzgar el opmelerı bıtsın nemıdelere gıtsınler muratlarına ersın seyda ve rüzgar
zarpandit34 23-04-07, 12:22 Ben birşeyi çok merak ediyorum.Şöyle bir genel bakacak olursak,dizide iki tane yeni evli var.Rüzgar-Şeyda ve Neva-Safa..
Neva babasının karşı çıkmasına rağmen sevdiği kişiyle evlendi.Rüzgar ise o da annesi'nin karşı çıkmasına rağmen önce sevdiğinin yanında durdu ama olmadı sonuçta şuanda annesinin onayladığı ama kendisinin sevmediği biriyle evli.
Neva şuanda mutsuz,Rüzgar ise mutlu görünüyor(!)
Neva'nın Safayla kavga etmesi bizi çok rahatsız etsede, yeni evlenmiş iki insanın uyum problemi yaşaması çok normal, yani sadece kavga etmelerine bakarak onlar mutsuz diyemeyiz.Tıpkı Rüzgarın dışarıdan görünüşüne aldanarak Rüzgar mutlu diyemeyeceğimiz gibi.
Şimdi bu işin sonucu ne olacak yani senaristlerimiz bize nasıl bir mesaj verecek, bunu çok merak ediyorum (tabii mesaj gibi bir kaygıları varsa)
Yani mutlaka onay alınmış evlilikler yapın gibi bir mesaj mı yoksa kalbinizin sesini dinleyin gibi bir mesaj mı..
misket köye dönmeye kararverdiama nemide anne fenalık geçirme oyunuyla vazgeçtirdi. ayrıca iyice bir de azarladı misketi köydüşüncesiiçin..
sadık ali cihan ve ceylanı da alıp miskete gitti. 23 nisanı kutlayacaklar misketle ve kızın moralini düzeltecekler diye. bayraklı süsülü püslü gttiler. şarkı söylemeybaşladılar misketin odada. çok hoştular. (bu arada, zeynep ve mertin 23 nisan çocuk bayramları da kutlu olsun)
veee mert folklor kıyafetleriyle harikaydı.
firuze safaya akını itiraf etti. safa firueyi kardeş olabilecekleri konusnda ikna etmeye çalışıyor
diziye bakın yahu... firuze sonunda diyebildi safaya seni seviyorum diye ama safanın hiç umrunda değil.. gerçi evli ümit vermemesi doğal tabi...
duygularımı değiştirmekte birebir vala bu dizi... bi seviyorum bi kızıyorum..
firuzede olsa insan sevince görmüyor gözü başka bir şeyi...
misketayaklandı. süt bile içti çıkarmadan. misket -nemide ve fincan parkta dolaşmaya çıktılar. parkta öğle yemeği için oturan rüzgar ve şeydayı gördüler. ilk nemide gördü, sonra fincana gösterdi . miskete göstermemeye çalıştılarsa da olmadı. misket de gördü ama yerinden kalkmad. üstelik rüzgar da misket de parkın diğer bölümünü tercih ettiler ki hatıralar canlanması.
firuze ve safa konuşurken ve firuze ağlaşırken safanın omuzuna yaslandı. neva da geldi ve gördü. biraz kızdı ama safa kardeş gibi dertleştiklerini söyledi. karşılıksız bir aşk dedi. ama açıklamadı.
ipek bey gittiği için sally ağlıyor. ismetin ve saysayın konuşmaları ipek beyin dönebileceği umudunu veriyor. inşallah.
naciye safaya kızıp şadana mavi bonck dağıttı. o da çıktı gitti. safa boşanmaya mı gitti diye şüphelendi.
şeyda hala aynı gıcık. yaaa evlendikten sonra antipati yarattı bende bu kız. rüzgarın üzeirne çok düşmesi , çocukmuş gibi davranması beni delirtiyor.
ceylan bugün yine harikaydı. eğer dersine iyi çalışırsa saysay onu ve sadık aliyi lunaparka götürecek. :img-hyste
off hayat niye bukadar acımasızsın sevenlere...
misketime çok üzüldüm ne kadar zor bişey sevdiğim başkasının yanında anlamadığım daha doğrusu baktıkça sinirlendiğim rüzgar ne diye geçmişi hatırlayıp üzülüyo niye bukadar kafasına takıyo sarılmayı elele tutuşmayı biliyo madem düşünmesin misketi falan sinirlerim kalkıyo çıldırıyorum seyrederken
ecz.cigdem 23-04-07, 13:55 walla yaa mizketime yazık sadık ali yine gülmekten kırdı geçirdi:happy0064 şeydada suratsızın teki sinir oldum ben bu kıza...
ben bu bölümde rüzgarın şeydanın ilğisinde sıkılmaya başladığını farkettim ama şeydaya daha belli etmiyor kimseye daha doğrusu mutlu olgunun görüntüsünü veriyorrr misketide unutamıyor rüzgarın evlendiğine pişman oldugunu görmemiz yakındır :)
armagan_60 23-04-07, 14:00 evet misket iyice çok üzüldü rüzgar zorundan gülümsüyor bu evlilik fazla sürmez miket yakında kendine birisini bulacak rüzgar kıskanacak falan acaba ne zaman karşılaşacaklar merak ediyoruz
canım misketim yaa sen bunları haketmedin sen üzülme eden bulurmuş az kaldı az bu senaristler neden bu kadar üzüyolar seni yaa ah rüzgar ah değmezmiş sana çok vurucan kafanı çok
sayhana da şaşırdım yani bu kadar aşikar olmuyo ama valla ismet iyi sabrediyo ben olucam orda
şadan firuze va safa işi de iyice sarpa sardı ben ce kötü şeyler olacak
armagan_60 23-04-07, 14:08 safaya çok kızdım gerçi adam evli karısına sahip çıkıyo ama olan şadana olacak karısısını boşar mümtazda ortaklığı bozar fruzede naciye olduğu ortaya çıkar şadan yine eski şadan ortada kalacağa benzitor olması muhtemel bir başka olay ise nevanın babamı kızdırdınız kandırdınız diye safayı terk etmesi
summer___17 23-04-07, 14:22 izledim okul tatil olduğu için çok güzel sayıırdı misket yavaş yavaş toparlanıyo toparlansında kendine çok yakışıklı birinide bulsun hatta rüzgara az bile bide elini şeydanın omuzuna atıyo utanmadan. sadık amca çokk komikti yine luna parka giderkn hareketleri fln miskete yaptııkları fln çok güzeldi. sadık amca ile ceyda da süper ikili gibiler onlar bir araya gelince güülmekten ölüyo insan
bugun mısafır var bızde tam olarak ızlıymedım gurultu samata arasında kaynadı dızı.mısket ceylan ve cıhan üçü bence ıyı bı ıkılı oldular bence bnlar hep bırlıkte takılmalı kesınlıkle keske misket ruzgrların yanına gıtseydı sankı hıc bısy olmamış gıbı selmlasmalıydılr
:img-wink:
sevgili Müge, belki de ipek beyle sally olası aşkının üzerinde fazla durulmamasının sebebi Nejat Armutçu'nun dizide fazla kalamayacak olmasıydı. onu bir renk olsun diye diziye kattılar (çok da iyi yaptılr) ve bunun geçici olduğunu biliyorlardı herhalde. ben eminin ki N. Armutçu eğer müsait olsaydı dizide kalırdı ve o zaman sally-ipek bey aşkını görürdük. misket-rüzgar aşkının destekçilerinden olsamda hala, şunu söyleyebilirtm çok rahatlıkla: sally-ipek aşkı çok daha keyifli olabilirdi. en azından bir ağlasak beş gülerdik onlarla. hatta ağlatmazlardı bile bizi. ama misket-rüzgar aşkında bir güldüysek beş ağladık.
yine de benim bir ümidim var. eğer ipek beyin ne kadar çok istenildiğini farkederlerse ipek beyi geri dönemye ikna edebilirler. sanaristler reyting istemiyor mu, işte bir reyting sebebi de ipek bey...belki ipek bey de gidişiyle ne kadar büyük bir üzüntü yarattığını görürse diziye geri döner. öte yandan, bunlar olmazsa dönmeyeceğini düşünüy ve üzülüyorum.
Sevgili sihir evet ben de biliyorum canım:img-wink: Nejat Armutçu’nun fazla kalamayacağını zaten İstanbul’a turneye geldiklerinde kendisi de söz etmişti “her an gidebilirim” diziden diye…Evet iki tiyatro oyununda oynamak kolay değil..Ama çok sevdik onu ilk görüşte .Benim demek istediğim vaktinin olup olmaması değil.Sadece İpek bey-Sally aşkının üzerinde fazla durulmaması…Kendime adıma söylemek istiyorum ben deli gibi dönmesini istiyorum….Gökkuşağı ‘nın yedi renginden bir tanesi …İsmet ve Sayhan’ın evine güneş gibi doğdu ..Çocuksu davranışları ile hepimizin kalbine girdi…Ama maalesef bizleri öksüz bırakıp gitti….Benim umudum hep var ve olmaya da devam edecek…Biliyorum İpek bey geri dönecek….:good:
Sevgiler…bye
SADIK AMCAM SEN ÇOK YAŞA bu bölümde bayağı güldürdü bizi :) şadan firuzeyi mesaj göndermek istedi ama fisun uyanınca gönderemedi telin alarmı çaldı bahanesiyle kandırdı fisun tekrar uyuyunca gönderdi mesajı sabah kahvaltısında firuzenin eve gelmediğini öğrenince sinirini fisundan çıkardı (merte efe kıyafeti çok yakışmıştı çok tatlı olmuş) sakız fisuna şadanın başka derdi var yakında çıkar kokusu bakalım dedi firuze sefaya tel açtı çok kötüyüm dedi bunu neva duydu tartıştılar neva bu kadının sana karşı ilgizi var sefada biz onunla abi kardeş gibiyiz öyle bir şey yok dedi ama nevanın haklı oldugunu gördü sonuçda ofiste firuze sefaya söyledi ben seni seviyorum dedi sefa ben karıma seviyorum aşığım ben seni arkadaş gibi seviyorum firuzede bana bir daha arkadaşız deme dedi firuze şadan oturup düşündüm dedi mümtaz beyin teklifini şadan kötü oldu kabul etmemesini söyledi firuzede sen evlisin olamasaydın sana evet diyebilirdim dedi şadanın boşanmak istediğini duyarız ilerleyen bölümlerde sefada konuşmalarını duydu firuzeye kızdı nevam çok üzülür ayrılırlarda diye tartıştşlar sefa firuzenin üzülmesine dayanamadı sarıldılar tam o sırada neva geldi gördü kızdı firuze gitti sefada sen hiç kardeşine teselli etmedinmi dedi aşk acısı çekiyor kız hemde karşılıksız aşk nevaya sarıldı neva şüphelerinde iyice emin oldu nemidelerde ise misket gideceğini söyledi nemide kızdı hiçbir yere gitmek yok dedi kalbim sıkıştı numarası yaptı miskete vazgeçirdi hemen fincanlara tel açtı söyledi sadık amca plan yaptı cihana çağırdı ceylan kız gelecek dedi cihan hemen koştu gitti sadık fincan cihan cylan nemidelere gitti bayraklarla süslerle donanmış vaziyette (fincan hariç ) şarkılar söyleyerek misketi neşesinin yerine gelmesini sağladılar sadık sevinerek fincanlara haber verdi ceylanla cihan odada miskete abim için üzülmeye değmez dedi misket hadi cihan fincan halaların yanına gidelim dedi cihana mutfakda hepsi bir arada misket süt içti sevindiler iştahı yerine geliyor diye fincan nemide misket dışarı çıktılar ondan önce rüzgar şeyda öğle yemegi için parkta buluştular rüzgar parkın öbür tarafını tercih etti misketi hayal etti bu arada ( yani şeyda kendi kendine sohbet etmiş oldu ) :) misketlerde aynı parka geldi miskette öbür tarafı tercih etti rüzgarı hayal ederek tam rüzgarı görecek yeri oturdular nemide durumu fark etti fincana gözüme çöp kaçtı bahanesiyele çagırdı fincanı gösterdi öbür tarafı daha iyi derlerken misket gördü onları hayır burası daha iyi dedi simit yediler rüzgar şeydanın ilgisinden sıkılıyor hem durgum mutsuz farkettirmiyo şeydayla sarılarak parkdan ayrılıyorlar misketi görmedi :) ismetlerde ise sayhanın elinde ipekğin oyuncağı vardı ipek beyi anarak üzülüyorlar seliye kızıyorlar seli geliyor ismetlere perişan vaziyette ipek gitti diyor ismetlere mutlumusun şimdi diye seliye kızıyorlar sadıkla ceylan geliyor derse başlıyorlar sayhanda bütün cevapları doğru bilirsen lunaparka götürecegini söyledi sadıkla ceylan çok sevindiler ismet sinirden kuduruyor sadıkda çocuklar gibi sevinçden duramıyor yerine luna parka gideceğim diye :) ceylan ismete sataşdı ismette ceylana ceylan sadıkamca gelmeyecek diye tutturdu ismette kızdı ceylana sizinle gelecek dedi ( bu arada şunu atlamışım sadıklar nemidelere gelmeden önce misket rüzgarın önceden gönderdiği mesajları okuyordu kendi kendine dediki kapı çalsa rüzgarım gelse aşkım herşey bi oyundu bak sana geldim dese dedi tam o sırada kapı zili çaldı misket gülümsedi ama gelenin sadık amcalar olduğunu duyunca ağlamaklı oldu arka fon müzikde ahirim sensin türküsü çalıyordu duygusal bi sahnesiydi ) misket rügarla karşılaşınca kendine güvenen dimdik ayakda duracağına eminim zaten son bölümünde belli etti içi kan ağlasa bile :(
EFTALYAGUL 23-04-07, 15:15 öncelikle sadık alinin o yaşta içindeki çocuğu kaybetmemesi çok hoşuma gittii:)23 nisan hepimizin bayramı deyişi ve elinde bayraklarla neşesi çok çok güzeldiiiiii:):good:
ceylan a bayılıyorum çok sevimli bence.arada abartılı konuşmaları ohaları cüşleri hoş olmasada özünde çok iyi niyetli açık sözlüü tatlı bi kız.misket i ayaklandırmak icin yaptıkları hoştuu ve başardılar da yüzünü güldürmeyi.cihan abisinden çok düşünuyor misket i ve değmez boşver üzülme dedi misket e.
şadan iyiden iyi kafayı firüzeyle bozdu.sabahın 6 sında mesaj yağmuruna tuttu firuzeyi,adamın gözüne uyku girmiıyor resmen ve füsun a çok kötü davrandı yine.bağırıp çağırmalar yok bu yumurta niye katı pişmiş demeler ...hiç yakışmıyor hiç.adam akıllı boşanacaksan boşan da sende kurtul bizde.
firuzenin de yaptıgı artık ayıp.safanın dediği gibi resmen herkeze mavi boncuk dağıtıyor.şadan ı istemıyor bide ümit veriyor.safaya sonunda ben seni istıyorum ve ilk günden beri sana aşığım seni çok sevıyorum dedi.safa ise ben eşimi çok sevıyorum biz ne zorluklarla bu günlere geldik dedi,seni anca kardeşım arkadaşım olarak görürürm ötesi olmaz dedi.
şeyda yine iyi gelin rollerinde rikkat in öğrencilerine 23 nisan hediyeleri almış tabii zeynep e de bi etek ve gömlek almış.rüzgarla da annesi gibi ilgileniyor,yok yakasını düzeltmeler yok yemeğini yedirmeler.resmen eşi degil asnnesi gibi davranıyor.acaba gerçeekten mutlu mu?rüzgar ın onu hiç ama hiç sevmedigini görmeyecek kadar kör mü gözü?
şeyda öğlen yemeğini açık havada yiyelim dedi rüzgar a ve parkta bişeyler yediler.o sırada nemide,fincan ve misket park a dolaşmaya çıktılar(misket in ayaklanmasına ve biraz olsun moralının düzelmesine çok sevindim)neyse parkta rüzgar ve şeyday ı gördüler uzaktan,allahtan şeyda bunu farketmedi de yanlarına gelmedi.yüzsüz yüzsüsz anneannecigim halacıgım der gelir ellerini öperdi,bide misketciğim nasılsın derdi kesin,iyice üzülürdü misket.
misket biraz toparlandı ama onları öyle sarılıp yürürkken görmesi hiç kolay bi durum degil.,insan çok kötü olur ya.bi zamanlar birlikte aynı parkta el ele sarmaş dolaş oldugu sevgilisi bi başkasıyla aynı şekilde,üstelik üzerinden daha çok kısa bi zaman geçmişken.
sally cephesinde bi değişikil yok gibi.sally ağlayarak ismetlere giti ve olanları anlattı,ipek bey i döndürmeye çalıştıgını ama gittigini filan.belki ilerde sevebilirdim onu dedi.......sayhanla ismet ipek bey döner mi acaba yoksa temelli mi gittiler diye konuştular aralarında.sayhan a kalsa dönecek gibi ismet se dönmez gözüyle bakıyor.inşallah aradan biraz zaman geöince geri döner.çok yakışmıştı dizimizeee.......
bugunlük bu kadar.atladıgım yerler i nasılsa arkadaşlar tamamlar:)bye
armagan_60 23-04-07, 15:28 arkadaslar 23 nisandı ya bu ara keske dıla gelsydı o konuyu ıyıce bosladılar herhalde evlatlık işinden vazgeçip ismeti hamile yapabilirler
Merhaba arkadaşlar, ben aslında sürekli takip ediyorum ama hiç yorum yazmamıştım.Bugün izledikten sonra dedimki ben niye yorum yazmıyorum diye.
neyse diziye gelirsek,ya ben hala şoktayım rüzgar bunu nasıl yaptı?:sad53:
yani neden şeyda:?
rikkat listenin başında tabiiki; ama şeydanında hakkını verelim rüzgarı elde etmek için bayağı çaba harcadı:icon_evil
ben acırım acırım miskete acırım ya.
Şeydaya tahammül edemiyorum özelliklede bu bölümde:icon_mad:
çok merak ediyorum rüzgar daha sonra bu kızdan nasıl kurtulacak,izleyip görücez artık.
armagan_60 23-04-07, 15:39 şadan kendını yakacak fruze ugruna boşanacak mümntazda ortaklığı bozaca fuzede amacına ulaşıp safaya koşacak şadan ortada kalacak
İsmet ile Sayhan'ın konuşması beni İpek bey konusunda ümitlendirdi.Umarım geri döner.
Sadık amca Ceylan ve Cihan'ın 23Nisan kutlaması çok güzeldi.Ceylan bugün yine İsmetle didişip durdu kız bir beş dakika yerinde duramıyorki sanki içinde kurt var.Ama bu hali çok güzel ve komik ben bu deli dolu kızı seviyorum ya.
Misket'i böyle mutlu görmek benide sevindirdi.Bugün sütünüde içti simidinide yedi.Artık herşeyi şimdilik bir tarafa bırakıp kendini çalışmaya vermeli.Dışarı hava almaya çıktığında Rüzgar'ı görmeseydi daha iyi olurdu.Kendiside yaşananları unutmak istiyor hatta Nemide anneyle Fincan halaya yanlarına gider merhabalaşırdık ama onları rahatsız etmeyelim dedi.Gerçi gözleri öyle demiyordu ama neyse.
Sally İsmet ve Sayhan İpek beyi düşünüyordu bugün...Üçüde üzgündü.Hadi İpek bey bizde üzgünüz ve geri gelmenizi çok istiyoruz.
Naciye aşkını itiraf etti ama Safa'dan karşılık bulamadığı içinde Şadan'a gidip boşanmasına neden olacak sözler söyledi. Safa Firuze'ye yani Naciye'ye kızdı ve Neva'nın ailesinin parçalanmasına çok üzüleceğini ve onu çok sevdiğini üzülmesinide istemediğini felan söyledi.Ama bakalım dizimizde neler olacak?
nisan.yagmuru 23-04-07, 15:52 naciye bence şantaj yapabilir safaya,benimle olursan şadanı boşatmam neva da üzülmez diyebilir:icon_sorr öte yandan miskete çok üzülüyorum inşalah kısa zamanda daha da iyi olacak:img-wink: bunun sinyalleirni verdi zaten bugün.bir de bugün mert çok tatlıydı o efe kıyafetiyle:img-hyste
misket onları görünce içi üzüldü ama dış görünüşü belli etmedi hatta nemide anneye yanlarınada giderdik ama birşeyler yiyiyorlar rahatsız etmeyelim diye söledi misket nemide annesine hadi simit yiyelim dedi misketin onları görmesinden rahatsız oldular üzüldüler nemide fincan bence ilerleyen bölümlerde ipek bey geriye dönecek öyle gibi hissettim sanki sayhan geri gelir dedi ama ismet gelmez artık dedi bakalım hangisi haklı çıkacak ? ceylanla sadık cihan bizleri baya güldüler :)özellikle sadık amcayla ceylan bence bu sadık amca ceylanla muhteşem ikili olmasın sadık amca çüşş demeye başladı ama ceylana dedi :) evdekiler şeydaya gıcık oluyorlar bu bölümde 3 ü bir yerde 4 ü bir yerde oldular :) pembe ne olacak yalaka şeyda ah ah kendini yaktı tosbam dedi şadan ise aldı başına gidiyor fisuna kötü davranışları resmen istemiyorum seni demek istiyor ama fisun anlamıyor kocacıma daha çok ilgi göstereceğim diyo sakız uyarıyor her defasında fisun anlamıyor bunun başka bir derdi var bakalım yakında çıkar kokusu akıllı kadın kızı ona çekseydi birazcık :) hele birde sadık amcanın luna park sevinci çocuklar gibi sanki sadık amcada olmasa gülemiyeceğiz :) ilerleyen bölümlerde sefa fisuna yada sakıza uyaracak gibime geliyor bakalım göreceğiz ne olur en kısa zamanda çıksa oyunları ortaya iyi olur yoksa şadan evliliğine son verecek ?
Aferin Misket E! Misket In Dirayetini Takdir Ediyorum. Rüzgar I Kötü Günler Bekliyor. O şimdi Balayi Havalarina Girsin. Görceğiz. Perişan Olacak. Hiç Bir Gerçeği Bilmiyor öğrenince Misket In çektiği Acilarin Katmer Katmer çekecek. O Rikkat De Oğlunu Yaktiğinin Acisiyla Kavrulup Yanacak. şimdi Pek Gözükmüyor Ama Onuda Göreceğiz. Bence Ipek Geri Gelecek. şadan Da çok Büyük Terbiyesizlik Yapiyor. Safa Yi Beğenmiyorlar Ya Onu Kili Bile Olamaz.
Çok güzel bölümdü yine.. Yani her gün bu kadar enerjik, bu kadar dopdolu bir dizi yazmayı nasıl başarıyor bu senaristler, tebrik ediyorum hepsini.. diğer haftalık dizilere bakıyorum da, hafta da bir kez olmasına rağmen hiçbir şey olmuyor hemen hemen.. ama bizim evin hallerinde her gün başka bir vukat oluyor, helal olsun! :good:
Dizi_mania 23-04-07, 16:10 Bu bölümde bişey dikkatimi çekti uzun bir ardan sonra rikkat hocam okula gitti....rüzgar da işine çalışmaya gitti herhlade senaristler olayın farkına vardılar işi olan karakteleri işe gönddermeye başladılar bu güzeldi ve de rüzgar şeyda ile park a giderken eski hatıralar canlandı miskette fincan ve nemide ile park a giderken misket inde eski anıları canlandı....dizide herks birbirne aşık şadan la mümtaz firuze ye firuze safa ya rüzgar misket e şeyda rüzgar a cihan ceylan a ceylan sayhan a ipek sallly karışık bir aşk hikeyeleri var dizide senaristler nasıl bağlayacak bu aşk trafiğini merak ediyorum doğrusu.....birde dizi son günlerde durgunlaştı gibi geliyor bana biraz daha hareket lazım
güzel bir bölümdü fakat , arada sırada tabi kızdığımız sahnerlerde olmadı değil....
mesela şadanın fusuna kahvaltıda ki davranışları hoş değildi... firuze aşkı bu adamı iyice agrasif yaptı ..
firuze çok şükür aşkını itiraf edebildide safaya ama safada bence en iyisini yaptı... sadece ortak ve arkadaşşşşşş... firuze için kolay değil elbet .. ama böyle... safa nevayı çok seviyo .. hareketlerinden belli ediyo zaten aşkını...
güzel sahneler ; buruk sahneler hep içiçeydi...
misket uzun bi aradan sonra güldü.. gerçi ben yeni izlemeye başladığım için ilk defa gördüm gülerken ama gülmek çok yakışıyo miskete.. biraz olsun bizlerdede gülümseme yarattı... bişey yemeyen misket süt içti düzeliyo demiştik........ ta ki.......o ana dek..
parkta bütün çabalara rağmen rüzgar ve şeydayı gördü ne yazıkki...
duygusal sahneler.. birlikte oldukları zamanları hayal etmeler. ayrıyken kötü bişey tabi...
rüzgar ve şeydanın birbirlerine sarılaraktan parktan ayrılmaları ve misketin onları acı bi şekilde seyretmesi ne kötü bir durumdu... bu kız bizleri üzmeye devammı edecek böyle... elbet kolay değil sevdiğini bi başkasıyla görmek... iyice çıkmaz bi hale geldi ya.... rüzgar da unutamadı misketi ama sanki evliliğe alışmış gibi bir izlenim yaratttı.. yada sadece bana öyle geliyo....
ama ben hala ümitliyim vede iddaa ediyorum her ne kadar şu an olumsuz gelişmeler yaşansada mutlu bir son göreceğizdir... misket ve rüzgar..
isimleri bile yakışıyo:)
zeynepsaim 23-04-07, 17:01 çok güzel bölümdü misket yavaş yavş toparlanmaya başladı iyide yapıyo rüzgarı unutması lazım . Rüzgarda ŞEydasından bulsun belasını Rikkatte öle tabi
çok güzel bölümdü misket yavaş yavş toparlanmaya başladı iyide yapıyo rüzgarı unutması lazım . Rüzgarda ŞEydasından bulsun belasını Rikkatte öle tabi
mrb arkadaşlar kesinlikle katılıyorum sana misketin bunalımdan çıkması çok iyi oldu valla darlık geçiriyodum artık aynen inş rikkat şeydadan bulur bence şeydaya o kadar ilgi göstermesin bu şeyda ilerde rikkatı hüsrana uğratabilir ve bu arada şadanın evliliği tehlikede firuze ortalığı karıştıracak :img-yes:
Ewet sonunda misket toparlandı. Tabi sadık dede, cihan ve ceylanın sayesinde. Bnece artık hayatına bakmalı misket. Zaten bu gündeöyle bi havası vardı. Üzülsede kendi yoluna devam etmeli. Bnece misket artık mutlu olmalı. Bu arada bişey söyliycem. Şadanın firuzeyi sevmesi garip değil. Aşk bu. Ama karakterin karısından yani füsundan bi anda bu kadar soğuması hatta ondan nefret etmesi çok kötü ve sinir bozucu bi durum. Bence senaristler artık. Misket rüzgar ilişkisini bi kenara bırakıp diğer kararkterlerle ilgilensinler. Çünkü gerçekten misket-rüzgar olayları beni çok sıkıyo. mesela Cihanın neden bi özel hayatı yok. Yani oda genç sorunlaı olamaz mı? bence aliesinin onunla biraz daha ilgilenmesi lazım. Neva ve Safa da hep kavga ediyo ya. Tamam devamlı kavga etmeleri mutsuz olduklarını göstermez ama nevanın biraz pişmanlık duyduğunu hissediyorum. Umarım bu kavgalar büyümez. Ayrıca bencede neva ve Safa artık kendi evlerine çıkmalılar. Birazda onalrın evliliklerini yakından izleyelim.
sevimli.girl 23-04-07, 17:59 bugün hem neşeli sahneler hemde duygusal sahneler bir aradaydı. özellikle sadık ali, cihan ve ceylan üçlüsünün misketi güldürmek ve toparlamak için yaptıkları 23 nisan şenliği çok güzeldi. misketi de kendine getirdi. nemide annesi ve fincan halasıyla parka bile gitti. onların oturmak istedikleri yere rüzgarla birlikte gittikleri için gitmek istemedi. aynı zamanda rüzgarda şeydayla beraber aynı parka gitti ve o da misketle beraber ıturdukları yere gitmek istemedi. ikiside birbiriyle orada geçirdikleri zamanı hatırladı. nemide rüzgarı tam karşısında otururken gördü, fincana gösterdi ve en sonunda nemide ve fincanın çabalarına rağmen miskette gördü ama durumu kabullenmiş gibi davrandı. rüzgar tabi görmedi misketi ve karısıyla sarılarak ama mutsuz bir şekilde gitti.
naciyede safaya olan aşkını sonunda itiraf etti ama safadan istediği yanıtı alamadı. ceylanda sayhana ders yapmaya geldi. sayhan ceylana güzel bir haberim var deyince ismetten mi boşanıyosun dedi orası çok komikti. daha sonra sayhan ceylan ve sadık ali lunaparka gittiler.
Neva ile Safa kendi evleri olsa bu kadar sorun çıkmaz bence.Kendi evlerinde daha rahat davranırlar.Sorunlarını kaçarak değil konuşarak halletmeye çalışsalar herşey daha güzel olur.
bugunkü bölüm buunlerde izledigim en guzel bölümlerden biriydi. cuma gunkunu izleyemediğim için ... bence cok iyiydi duzelmeye başladı.. ya ben ceylan her ne kadar illet bir tip olsada çok seviyorum yahu çok şeker... misketle kanka olmalı bence.. o onu iyi eder.. bu arada misket ruzgarı uzaktan gördügünden çok mutlu sanacak ve sanki intikam alacak gibi geldi bana.. böle bakışları falan o yöndeydi.. yani bilmiyorum ama.. birde firuze gerçekten ortalığı karıştıracak.. safa neva mahvolur dediği için şadana yüz veriyo.. ay çok şekerdi bugun misket gulerken.. senaristler hep guldursun berfuyu çok yakışıyo..
banada öyle geldi intikam alabilir inşallah misket rüzgardan alsa iyi olur yani diziye yeni yüzlerin girmesini istiyorum hepsi evli sevgili görmekde istiyoruz cihana seliye ceylana gerçi ceylan konuk oyuncu ama olsun miskete sevğili veya arkadaş şart ama onun değerini bilecek ailesi kabullenecek sevecek yakışıklı olmalı bellimi olur rüzgar kıskanır ve böylece gerçeklerde ortaya çıkar ? yani inşallah öyle olur rüzgar şeydadan kurtulamaz kız yapıştı rüzgara zor SENARİSTLERE DUYURULUR YENİ YÜZLER GİRSİN DİZİYE bekarlara sevgili lazım :)
misket sanmam ki intikam alsın... o öyle biri değil... hassas duygusal kırılgan narin... birisi ... ve çok seviyo... rüzgarı..hala resmine bakıyo... cesaretlide ayrıca cesaretliki rüzgarın resmine bakabiliyo hala....
insanoğlu beşer şaşar ama misket kin tutacak intikam alacak birisi değil...
seven ne yapmaz... böle bişey yapmaz..... ama bazen bazıları gibi gururuna yenilip böle bişey yaparsada çok piişman olur... .... duygularına yenilmemesi lazımm... aslında biraz banadamı benziyo ne ...aman misket sen benim düştüğüm hataya düşme olurmu.......
son noktada rikkat hanım size.. eminimki sende misketi mumla arayacaksın....
oğlunun böyle mutlu görünüp... mutsuzluğunu görünce sende hatanın farkına varacaksında işte... bilmiyorum artık sen napacaksın .. aslında ben seninde ii birisi olduugna inanıyorumm ama iişte sende gurur meselesi yapıyosun hep...
misket kendini toplayıyor. rüzgar ise şeydayla mutlu olamasa da,aklı miskette olsa da bir şekilde falso vermeden evliliğini sürdürmeye çalışıyor. bundan sonra ne olacak bilmiyorum ama misket ve rüzgar aşkı biter, herkes kendi yoluna mı gider bilemiyorum ama misketin toparlanmasıyla birçok şey yoluna giriyor bence. ve bundan sonra eğer rikkatin arkadan çevirdikleri bir şekilde açığa çıkmazsa bu durum böyle gideceğe benziyor.
ancak şeyda nasıl olur da kocasının kendiyle mutlu olmadığını anlamaz. şeyda rüzgarı birçok kez misketle beraber görmüş biri. hatta rüzgar miskete evlenme teklifi ederken bile ordaydı. ona da ett teklif ama iki teklif arasındaki fark bile yeter herşeyi anlatmaya. hade onu geçtim. rüzgarın dudakları mutluyum diyor, gözleri değilim diyor. bunu her gören anlar bence. rikkatve şeyda nasıl anlamıyor ben anlamıyorum.
arkadaslar 23 nisandı ya bu ara keske dıla gelsydı o konuyu ıyıce bosladılar herhalde evlatlık işinden vazgeçip ismeti hamile yapabilirler
keşke hamile kalsa...ama daha önce bir açık kapı bırakmışlar mıydı ismete doktorlar. yani bir ümit var mıydı. yoktu diye hatırlıyorum ben.
ayrıca dila diziye dahil olmalı. çocuğun ismi bile geçmiyor. nasıl koruyucu aile bu...sanki ceylanın koruyucu ailesi bunlar...dilaya yazık. o konuda çok kopma var.
Bizim Evin Halelri hayatımın kaç sensine dahil oldu kaç sen onlarla ağladım güldüm...
İlk kez trt ekranlarında gördüğümde yaşasın Ferhunde Hanımlar yeniden başlıyor demiştim onun gibi sıcak içimize işlicek bir aile dizisi daha...
Hiç kaçırmadan izlerdim taki kanal 1'e geçene kadar.İzlemeyi bırakmıştım fakat bu aralar yne annem sayesinde başaldım az çok kaçırdığım bölümleri anlattırıp sizin yorumlarınızı okuyup birazda youtubedan izleyerek size yetiştim.
Vay be dedim neler olmuş Rüzgarla Misketi ne halde bırakmıştım ne hale gelmişler.Bıraktığım gibi bulamadım halbuki ne güzel bitmişti trt de geçen yaz.Ayrıca Burak Demir de yok.Üzüldüm açıkçası çok sevrdim kendisini çok başarılı bir tiyatrocudur.Neden bıraktığı hakkında bir bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirm.
Herneyse izlemeye devam edicem yorumlarımla sizin aranıza katılacağım inşallah ilerki günlerde.Bu arada avatar ve imza için tuhceemreye çok teşekkürler.
misket sanmam ki intikam alsın... o öyle biri değil... hassas duygusal kırılgan narin... birisi ... ve çok seviyo... rüzgarı..hala resmine bakıyo... cesaretlide ayrıca cesaretliki rüzgarın resmine bakabiliyo hala....
insanoğlu beşer şaşar ama misket kin tutacak intikam alacak birisi değil...
seven ne yapmaz... böle bişey yapmaz..... ama bazen bazıları gibi gururuna yenilip böle bişey yaparsada çok piişman olur... .... duygularına yenilmemesi lazımm... aslında biraz banadamı benziyo ne ...aman misket sen benim düştüğüm hataya düşme olurmu.......
son noktada rikkat hanım size.. eminimki sende misketi mumla arayacaksın....
oğlunun böyle mutlu görünüp... mutsuzluğunu görünce sende hatanın farkına varacaksında işte... bilmiyorum artık sen napacaksın .. aslında ben seninde ii birisi olduugna inanıyorumm ama iişte sende gurur meselesi yapıyosun hep...
intikam dediğim kendisi ile ilgili şeylerdi. yani yeni birini bulmak gibi.. ve ruzarı çatlatmak gibi. yoksa intikamdan kastım onlara bişi yapması deildi.. yine kendine yapacak ne yaparsa.. yani yeniliklere açacak kendini gibi geliyo bana..
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Diziler/BEH/set047Small.jpg
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Diziler/BEH/set044Small.jpg
arkadaşlar resimler bölümüne girin ve bakın yeni resimler var şu ikisinin tatlılıgına bakın ya yandaki mıymıy hariç ne tatlılar dimi
Firuze naptını sanıyor.. Sinir oLdm buqün ona..
Safa ile Nevanın arasını bozucak.. Şadanın boşanmasına neden olabiLir..
Nyse kii Safa nevayı çok seviyor.. yanii öyLe diyor..
23 nisan kutLamasıı süperdi.. Sadık ALii ..Cihan - CeyLan 3Lüsüü.. =))
Misket ayağa kaLktı.. Dışarıı çıktı.. bu iyii oLDu.. Yatak haLii baya uzamıştı..
Şeyda Rüzqarın iLqisizLiğinden neden rahatsız değiL..
AmA Rüzqarın Misketi bırakıp onunLa evLenmesii yetiyordur biLe..
Birde buqün mİSKeti qörmemesi iyii oldu.. İnadına yanına qitmek isteyecekti..
EFTALYAGUL 23-04-07, 21:19 evet çok tatlı çıkmışlar çokta yakışııyorlar aslında ama olmayınca olmuyor bazen.bişeyler engelliyorsa istedigimiz kadar uğraşalım biraraya gelmeleri imkansızlaşıyor.sadece sevmek yetmıyor çoğu zaman,karşı tarafın iyiliğini düşünmek uğruna kendını feda etti misket ama bilmeden aşkını da feda etmiş oldu.insan galiba kaderini kendi çiziyor....bu saaten sonra misket rüzgar biraraya gelseler bile o aşk eski hali gibi olmaz diye düşünuyorum.cünkü gönül bi defa kırıldı mı içten içe hazrılıyor kendını bitişe.
ayy çok tatlı çıkmışlar ikisi misketle rüzgar dizide göremiyoruz böyle yanyana güler yüzlü görebilirmiyiz acaba ? şuan imkansız gibi görünüyor ama yok yok göremeyiz :( eskisi gibi saf temiz aşkları rüzgarıda halinede acıyorum misketle bereberkenki gibi gülemiyecek o gülücüklerini göremiyeceğiz :( temiz saf aşk ne hallere geldi yazıkkk ayrıca seliyle ismetim çok tatlı çıkmışlar şebnem hanımla sefada çok tatlılar fincan sadık nemidenin setten fotoları olsa ne güzel olurdu ? :)
bu gün çok güzel sahneler gördük ya sadık amca gibi bi dedem olsa başka ne isterim ne stres kalır ne dert ne üzüntü hep neşeli hep şen şakrak :) böyle insanın kötü anlarında ailenin toplanıp sizi diriltmesi neşelendirmesi ne güzel dimi. firuzeye sinir olmaya başladım boşuna demiyorum safayla daha çok uyuşuyorlar diye neyse zaten dizi iyice DALLAS oldu kim kiminle evli kime aşık kimsee partneriyle mutlu değil kimi gider sevmediğiyle evlenir sevdiği ise onu evliykende sevmeye devam eder ezelden evli olanlar başkalarına aşık olur aşık olduğu insanda başka bir evliye aşık olur bu ne ya yazmakata bile zorlanırken senaristler bunu nasıl tasarlamış hayret ettim valla bu yıl kim yazıyosa bu diziyi pembe diziyle karıştırmış galiba günlük bi dizi olduğunda olsa gerek neyse miskettte toparlanmaya ve durumu kabullenmeye başladı bence onun bu umursamaz hali rüzgara daha çok acı vericek iyide olucak
intikam dediğim kendisi ile ilgili şeylerdi. yani yeni birini bulmak gibi.. ve ruzarı çatlatmak gibi. yoksa intikamdan kastım onlara bişi yapması deildi.. yine kendine yapacak ne yaparsa.. yani yeniliklere açacak kendini gibi geliyo bana..
evet kendine yapacak dediğin gibi ne yapacaksa .. yada buna sadece kendini kandırma diyebiliriz... ama o kadar belli bişeyki misketin bunu dahi yapmayacağı.. başka birisini bulcağı... yada rüzgarı çatlatmak gibi bişey yapacağı.. zannetmem.. dizi dışında tutuyorum misketii.. senaristlerin kurbanı olmadıktann sonra asla böyle bişey yapmaz....
gönül bu ne kadar haksızlığa uğrasanda seviyosun işte... her ne kadar acı çeksende...
gerçekler ortaya çıkması için arkadaşda olabilir rüzgar kıskanmazsa gerçekler nasıl ortaya çıkmaya başlar başka türlü ne misket söyler ne rikkat şeydamı söylüyecek şeyda rikkati asla kötü davranmaz rükkati kötü davranırsa şeydada yanacak kendini ateşe atmaz :) ne cin o şeyda misketle ilgilenen bir genç ama misket ona sadece arkadaşça sevebilir sevgili olarak değil offf ya nasıl çıkılacak işin içinden bilemiyorum rüzgar misketi suçlamasından vazgeçsin hiç değilse ben onu istiyorum kızın suçunu alıp duruyor rüzgarın söylediği sözleri misket duysa ne olur düşünmek istemiyorum hasta oldugunda söylediklerini kız temelli harap olacak yeni topalrmışken :(
Keyifli bir bölümdü…Öncelikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının dizinin içinde yer almasına sevindim…
Bu bölümün en şirin insanı yine Sadık Ali’ydi …İçimdeki özlemi dile getirdi…Bayrak tutma ,sallama ve şarkı söyleme….Gerçekten ben çok özledim çocukluğumu ve bayrak tutup 23 Nisan’da şarkılar ,şiirler söylemeyi…. Sağ olsun sevgili Sadık Ali Misket’i neşelendirmek için elinden geleni yaptılar. Kısacası Sadık Ali çok ve ekibi çok tatlılardı Ceylan ve Cihan tabi ki… Fakat Ceylan yine bir ara sinir olduğum sözü dedi “çüş” ve sonunda Sadık Ali’de dediği o sözü çok kızdım gerçekten….
Efe kıyafetlerinin giyen Mert bu bölümün en şık baylarından bir tanesiydi….Bugün onun bayramıydı ama benim gözlerim Dila’yı aradı..Ah dedim keşke İsmet ve Sayhan gidip alsalardı yuvadan onu geçen sene almışlardı çünkü…Tamamen unutuldu minik sevimli artı bilmiş Dila’mız…
:icon_sorr
Firuze-Şadan-Safa ve Neva cephesinde geçenlere bir yorum yazmak istemiyorum çünkü bana artık bıkkınlık geldi…Sadece Safa’yı bir yerde tebrik ettim..Firuze aşkını itiraf edince ben karıma aşığım dediği yerde….Keşke o sırada Neva’da dışarıdan duysaydı dediklerini…..
Gelelim Sally’ye evet İpek bey gitti diye çok üzülüyordu ve ağlıyordu İsmet’lere geldi…Ağlaya ağlaya İpek beyin gittiğinden söz etti…Sally gelmeden İsmet ve Sayhan kendi aralarında konuşuyorlardı…İpek bey oyuncak ayısını unutmuş…İsmet gördü ve “şimdi nasıl uyuyacak” dedi Sayhan’a o sırada hem güldüm hem üzüldüm İpek bey için…Fakat Sally geldikten sonraki konuşmalarda bir umut daha doğdu içime geleceğine dair….İpek bey geleceksiniz biliyorum siz İzmir’de yapamazsınız….:img-yes:
Ceylan ve Sadık Ali’nin İsmet’lere gelmesi ile şenlik başladı….Sayhan Ceylan’ı testlerini iyi çözerse lunaparka götürecekti..Sadık Ali’de oradan söze atıldı… “Ben de istiyorum” diye çok güldüm orada…..Ama Ceylan istemiyordu gelmesini Sayhan ile yalnız kalmak istiyordu..İsmet’e sinir oluyordu…Neyse sonunda üçü gittiler…Ama yine de Ceylan’a ne kadar kızsak da bazı kelimeleri ve davranışları gözümüze batsa da ben İsmet ve Ceylan sahnelerine bayılıyorum.Seda Saygın yani Ceylan’da çok başarılı ..:good:
Evet bugünkü bölüm fena değildi..Misket’e kendini az da olsa toparladı yüzü güldü daha ne isterim:)….Emeği geçen herkese teşekkürler….
Dipnot:Biraz önce devlet tiyatrolarının sitesine batkımda Hülya Gülşen Irmak ,Okan Şenozan ve Pervin Ünalp’ın rol aldıkları “Şahane düğün” mayıs ayında Ankara’da oyunları var ah dedim keşke İstanbul’a da turneye gelseler..:happy0064
bilmiyorum ama içimde bir şüphe var bence rüzgar şeydayla birlikde olmadı gibime geliyor tamam aynı yatakda yatabilirler ama örnek olarak sefayla neva nasıl sarılıp yatıyorlar cilveleşiyorlar yanlış anlamayın yani olurmu ? nasıl bu şüphe düştü içime derseniz balayından dönüşde rikkatlere geldiklerinde şeyda demiştiki anneciğim bakın 2 günde nasıl kilo aldım hemen demişdi rüzgarda şeyda öyle söylerken rüzgarın mimikleri iğrenir gibi bakıyordu kaçırmadıysanız
ya olsun olasın artık bışey değişmez
ama bugun bışey daha ıstedı canım
şeydaya tum aile gıcık olsun ama sadece tavırlarından yaptıklarınan dolayı
boyle herkesı fıtıl etsın sana iş bulayımmı falan gıbı seyhana yaptıgı gıbı hehe
merhaba arkadaşlar,hepinizin yorumlarını büyük bir keyifle okuyorum.en sonunda ben de üye olmaya karar verdim.bizim evin halleri yıllardır takip ettiğim ve bir o kadar sevdiğim bir dizidir.şu sıralar ortalık karışsa da eminim yavaş yavaş düzelecektir.bu arada hepinize tekrar merhaba
dün izleyememiştim diziyi erkenden kalkıp tekrarını izledim.gerçekten çok keyifli bir bölümdü...
az önce kanal 1 de dizinin reklamını yapıyodu.rüzgar ve muhteşem ikili(rikkat ve gelini)nemidelere el öpmeye gidiyor..rikkat gelinini övüyodu...miskette yanlarındaydı..dimdik karşılarındaydı...bakalım bu gün izleyeceğiz neler olacak
demek sonunda nemide annenin eli öpülüyor. misket dünkü bölümde güçlü olacağının mesajını vermişti zaten. belki de bundan böyle misketi hiç alışmadığımız şekilde görürüz. dişe diş. aslında misket istedi mi yapar. az şey mi başardı köyden geldiğinden beridir. bundan böyle misket herkesi şaşırtabilir güçlü karakteri ve direciyle. hade misket seni göreyim...yanıltma beni :img-wink:
shekercool 24-04-07, 08:14 yaa arkadaşlardün evde değildim yazamadım ama harika bir bölümdü yaa misket illa rüzgarla mutlu olucak değli aslında rüzgar bulunmaz hint kumaşı değil :) misketi bu kadar üzmeye hakkı yok kimsenin kimseyi üzmeye hakkı olamaz. sadık amcam,ceylan, cihan üçlüsü voltranı oluşturdular valla mügecim bencede haklısın senaristler artık ceylana çüş dedirtmesinler :) bu arada hepinizi öpüyorum
dün izleyememiştim diziyi erkenden kalkıp tekrarını izledim.gerçekten çok keyifli bir bölümdü...
az önce kanal 1 de dizinin reklamını yapıyodu.rüzgar ve muhteşem ikili(rikkat ve gelini)nemidelere el öpmeye gidiyor..rikkat gelinini övüyodu...miskette yanlarındaydı..dimdik karşılarındaydı...bakalım bu gün izleyeceğiz neler olacak
demek sonunda el öpmeye gidiyorlar rüzgarda varmıydı benım anlamadıgım rıkkat nıye gıdıyor bunlarla
evet vardı peyamiyede gidelim diyolar o gitmiyo...sabah gösteriyodu...bakalım bugünmü gidecekler
2001 den beri izliyorum bu diziyi ve çok sevıyorum. elbetteki bu kadar uzun süreli bir yapımın ilgi çekici olması için değişik konulara ve yüzlere ihtiyacı var.
dizideki oyuncuların hepsini seviyorum ve onlar benim ailemmiş gibi hissediyorum. bu duyguyu hissettirmeleri zaten yapımın başarılı olduğu anlamına geliyor. arkadaşların yazdıklarını okuyorum teşekkür ederim. herkese sevgiler.
rikkatte onlarla gitmese ayıp olur zaten :hıh sinir oluyorum zaten ona ah ah yaktın çocuğunun başını onlar oradayken ismet sayhan sadık seli cihan gelse keşke gezmeye gidiyoruz diye ne güzel olurdu için için üzülecek onaları öyle gördükçe misketim :img-cray: ama dimdik görürüz misketi karşılarında umursamıyormuş gibi davranır inşallah :happy0064
nemide annem çok tatlı çıkmış yeni gelmiş galiba dün gece baktığımda yoktu çok şekersin nemide annem :happy0064
zarpandit34 24-04-07, 12:10 İsmetin ne zaman kendine ait bir hikayesi olacak merak ediyorum.Sezonun başından bu yana hiç kendine ait bir hikayesi olmadı.Neredeyse sezon sonu geldi, İsmet evde Ceylanla Sayhanı izliyor ofiste ise Sally ile İpek beyi(artık o da yok:icon_sorr ) diğer dizilerde doğru dürüst oyuncu yok,Bizim dizimizde ise gerçek oyuncular var ama kıymetleri bilinmiyor.Hülya Gülşen Irmak çok özel bir oyuncu, Bunu hatırlatmak isterim, belki bunu hatırlatmak bana düşmez ama sezonun başından bu yana misafir oyuncu muamelesi görünce dayanamadım.
yok yok bu sahneye bi şey denmezse olmuycakk....
tamam şadan iyi bişey yapmıyo evli fakat.. firuze o kadar güzel sözleri söylediki...
mevsimlere benzetti firuzeye.. çok güzel cümlelerdi..
tebriği haketti her ne kadar yanlış yapsada.. fusuna da söylesin diycez ama gönül ferman dinlemiyo hakkatten aşk gözünü kör etmiş şadanın..
BöyLe de oLmaz ki.. Nerde bitti ya.. Bn yarın izLeyemiycem..
ÜüÜf.. Misket böyLe yaptıkça Rüzqar onun mutLu oLduğunu sanıyor..
Misket Rüzqar'ı mutLu qördüğü için o da mutLu qörünmeye çaLışıyor..
Şeyda haLa qıcık.. OoOo ne oLcak şmdi..
Ama ben bu şeydayı boğarım.Bu kadarda gıcık olunmazki.Misketim inşallah kendine birini bulur,rüzgar efendide kıskançlığından çatlar.Bu arada iki bölümdür sefaya helal olsun diyorum,demekki gerçekten çok seviyor nevayı.Bence firuze denen kadın bunların başına bela olacak.Şadan efendiyide allah akıl fikir versin.
Misket çok iyi yapıyor! Kendini t0parladı. En azından yıkılmadğını ayakta olduğunu gösteriyor Şadan da iş kuracak inşallah.
Rüzgar Misket ile nişan resimlerini yırttı ya! aslında gerçeği bilmiyor bir bilse Şeyda ile Rikkat i o anda orada bırakırda Misket affedermi Rüzgar ı bilmem.
Şeydanın Rüzgar ın Miskte ile olan resimlerini yırttığını görünce çok pis güldü ya Sinir oluyorum.
Firuze de tam aptal Safa yı kıskandıracağım diye rezil rüsva oluyordu
rüzgar misket aşkı kesinlikle bitemez bitmemeli ikiside birbirini seviyor artık misketçim kendine geldi ve hepsinle savaşacak güçte bence yarın hepsini şaşırtacak canım tatlı misketim o şeyytan şeydaya haddini bildirecek kötü insanlar mutluluğu haketmezler zaten somurtuk bir kocayla nekadar mutlu olunabilirki misketi iyi görünce eminim dahada pişman olacak rüzgar keşke nişan falan olsaydı bu evlilik işi hiç iyi olmadı neyse görücez bakalım
şadan firuze işide fazla uzadı baymaya başladı
Ama ben bu şeydayı boğarım.Bu kadarda gıcık olunmazki.Misketim inşallah kendine birini bulur,rüzgar efendide kıskançlığından çatlar.Bu arada iki bölümdür sefaya helal olsun diyorum,demekki gerçekten çok seviyor nevayı.Bence firuze denen kadın bunların başına bela olacak.Şadan efendiyide allah akıl fikir versin.
valla sana katılıyorum arkadaşım bu kızın ölümü benim elimden olacak gıcık ya rikkattan bulsun inş rikkatta ondan helal miskete toparlanıyo işte güçlü olması gerekiyo o cadının karşısında başı dik durmalı vala bu firüze ortalığı karıştıracak ama füsun kocasının durumunu bilse ya aç gözünü be kadın şadana acayip kızıyorum sefa dediğin gibi nevayı çok seviyo :img-yes:
zarpandit34 24-04-07, 14:10 Arkadaşlar biri geniş bir özet geçerse çok memnun oLurum.Ama Lütfen sadece Misket-Rüzgar olaylarını değil, diğer olayları da:img-blush
sevimli.girl 24-04-07, 14:11 bugünkü bölümde hem şadana sinir oldum hem de iyi niyetini görmüş oldum. miskete yaptıkları, ona karşı davranışları çok hoş ama füsuna yaptıklarıda bir o kadar kötü. aslında füsun hiçbirşey anlamıyor ve kocasına iyi davranması çok iyi oluyor bana göre. çünkü böylece şadan karısının ne kadar iyi yürekli olduğunu ve bazı şeyleri hak etmediğini görmüş oluyor.
bu bölümde ise en sinir bozucu olan şey firuzeydi. safanın evli olduğunu ve karısını sevdiğini bile bile ona asılmaya ve baştan çıkarmaya çalışıyor. allahtan neva geldi de duruma el koydu. firuze safadan yüz bulamayınca bu sefer onu kıskandırmak için şadana asıldı, onu evine davet etti, son anda vazgeçti ama iş işten geçti. şadanda gaza geldi ve beraber şadanın evine gittiler. şadan tekrar ona olan duygularını anlatmaya başladı. füsunların gelince yine bir yalan bulup işin içinden çıktılar. zaten füsununda hiçbir şey anlamaya niyeti yok.
misket rüzgar ile şeyda nemideye gelsin diye ismetlere gitti. rüzgar ve şeyda da nemideye gelmeden önce rikkate gittiler. bu sırada rüzgara posta geldi ve postada misketle rüzgarın nişan fotoğrafları vardı. rüzgar fotoğraflara baktı, eskiyi hatırladı ve yırttı. daha sonra da ananesine gitti. bu sırada miskette ismetle konuşuyordu ve ismet ona herkesin senin rüzgar için üzüldüğünü biliyor demesiyle kendine geldi ve bunu kimseye hissettirmemek için elinden geleni yapması gerektiğini düşündü. daha sonrada hazırlanıp nemidenin yanına rüzgarla şeydaya kendisinin iyi olduğunu göstermeye gitti. ırada da bitti. yarınki bölüm baya bir heyecanlı olcağa benziyo. en azından beklenen karşılaşma yarın gerçekleşecek.
bugün safayı taktir ettim
eşine olan aşkının arkasında durdu firuzeye bacım dedi başka gözle bakmayı denemedi bile
rüzgarda nişan fotolarına bakarken o eski mutlu anlarına gitti geldi bi an yüzü güldü sonra reddedildiğini hatırlayıp resimleri yırttı, belliki şeyda mutsuzluğunu saklamak için kullandığı bir paravan
misketin şeydaya bakışıda onu aşağılar gibiydi
bakalım yarın ne olacak
çıldırtacak beni bu senaristler. onların keyfine diyecek yok herhalde. ama ben karakterlerin birbirini yanlış anlamalarında nefret ediyorum yaa.....
misket toparlanmaya çalışıyor ama hala üzgün ve aklı rüzgarda. ama belli etmek de istemiyor. ismet bugün, "herkes derdinin ne olduğunu biliyor" deyince miket hemen kendini güçlü göstermek için harekete geçti. "demek herkes hakkıımda böyle konuşuyor, yataklara düştü diyorlar" dedi ve makyajını tazeleyip doğru eve gitti. zaten evden çıkmasının sebebi de rüzgar ve şeyda hanımın el öpmeye nemide anneye gelecek olmasıydı. bu arada, şeyda hnm "misket nasıl" diye sordu nemide anneye. nemide anne de, misketi acındırmamak için, "iyi maşallah, çok keyifli çok neşeli, evimizin neşe kaynağı o" gibişeyler söyledi. rüzgar bey misketin keyifli olmasına çok bozuldu. "demek keyfi yerinde" gibisinden bişey söyledi. (adama bak sen yaaa...misketin hasta olduğunu duyduğunda nasıl bir lafetmişti. şimdi keyifli olduğunu duyduğunda ne laf etti. rüzgarbeye de yaranmak zor valla. ama onun derdi belli, aşık miskete hala) onlar nemidede otururken kapı çaldı. şeyda "ben açarım" dedi gene. ( (sanki biri kapıcı ilan etmiş gibi hanfendiyi her işe o koşuyor. kapı çaldı şeyda açar, çayyapılacak şeyda yapar vs.) eee tabii gelen misket. ama benim anlamadığım misket kızım sen niye kapıyı anahtarınla açmadın ki. neyse, misket kapıyı açan şeydaya öyle bir baktı ki herşey okunabilirdi o bakışlardan.
bu arada, rüzgar rikkatlerden çıkmaya hazırlanırken kapı çaldı. şeyda ne demiştir sizce. evet bildiniz, "ben açarıımmmm" :dito gelen kişi bir zarf getirmiş. adam rüzgarı sordu. şeyda "eşiyim" dedi. aldı zarfı. adam "allah mesut etsin" dedi. şeydada "düğün hediyesi herhalde" dedi. rüzgara verdi. rüzgar açtı. misketle rüzgarın nişan fotoğrafları. rüzgar allak bullak oldu. şeyda çok bozuldu. rikkat, "ben hallederim" dese de rüzgar, resimlerle odasına gitti. uzun uzun baktı fotolara. anılar canlandı. miskete evlenme teklifi ettiği sahneyi tekrar gördük böylece. o sahne bitince rüzgarın yüzündeki gülümsemeyi ve sonrasındaki acıyı görseniz anlardınız birkez daha misketi ne kadar sevdiğini...sonra misketin ayrılma kararı aldığı sahneleri de gördük ve rüzgar sinirlendi. fotoğrafları yırttı yatağın üzerine attı. kapıyı açtı ve şeydaya "hade gidelim" dedi. şeyda kapıdan baktığında yırtılmış fotoları gördü. sevindi tabii.
ama benim canım sıkılan şu: ben hep diyordum ki misket hastayken; rüzgar misketi o halde görsün de insafa gelsin. düşünmeye başlasın, sorgulamaya başlasın. ama noldu. senaristler miskethastayken onları karşılaştırmadılar. rüzgar da o kadar yaralıydı ki, miskeytin hastalığını duyunca umursamamış gibi davrandı. oysa şimdi misketin keyifli olduğunu öğrenince çok bozuldu rüzgar. ve böylece gerçeklerin ortaya çıkması zorlaşacak. offf...ben hiçbirşeyin gizli kalmasını istemiyorum, dayanamıyorum. rikkatin bu işteki rolü çıksın ortya istiyorum.
ismet bugün misketi sorguya çekti ama misketten lafalamadı. misket "ben ayrılmıştım zaten" dedi. "yürütemeyeceğimi anladım ve ayrıldım" dedi. sayhan "zamanı değil" diyor ama bence ismet biraz daha üstüne gitsin. çıkmalı herşey ortaya.
zarpandit34 24-04-07, 14:30 Tıpkı Sevgili Sihirin yazdığı gibi senaristler benide çıldırtıyor.Diziyi bu bölüm izlemedim ama bu konuda birşeyin değişmediğnden adım kadar emin olduğum için yazıyorum.Dizide her evli erkeğin yanında ona aşık bir başka kadının olmasından ve sürekli asılmalarından rahatsızım.Ve bence herkes rahatsız olmalı çünkü rahatsız olmadığımız gün buna alıştığımız va normalmiş gibi görmeye başladığımız gün olur..
Dizide eski bölümlerde de böyle şeyler olurdu fakat bir sezonda sadece bir defa ve sadece bir kişinin başına gelirdi.Şuanda ise herkeste aynı anda aynı sorun var.Bu dizi türk aile yapısını en iyi anlatan dizi olarak lanse edilirdi.Bizim aile yapımız dizideki gibi bir hale geldiyse, mahvolmuşuz demektir.Özellikle Firuze ve Ceylan sanki Amerikada doğmuş.Yani burada hiç yoktur öyle Ceylan gibi eşinin yanında bile alenen asılan..Hele dün Firuze'nin söylediği ne olmuş evliysen lafı beni çıldırttı.Böyle laflar bizim algımızı etkileyerek aldatma gibi bir olayı normal karşılamamızı sağlıyor ki bu çok yanlış..
önce unuttuğum şeyi yazayım şadanın diğer olaylarına geçmeden: nemide anne şadandan ricada bulundu. misketi "büroda işe al, düşünceleri dağılsın" diye. ama şadan "ben ona söz verdim" dedi ve miskete, "kendine bir dükkan bak" dedi. misketitiraz etse de şadan kararlı. misket yakında güzellik merkezi sahibi olabilir arkadaşlar. (başlangıç olarak birinin yanında da başlayabilirdi ama neyse bu daha iyi olacak herhalde)
fneva safayı evden çıakrken uyardı. "füruze başkasıyla dertleşsin, sen dikkat et" diye. ama yine de içi rahat etmedi. şirkete gitti. firuze yine safanın çevresinde tabii. neva geldi ve cilveli cilveli kocasına sarıldı, öptü, güzel sözler söyledi. eee firuze kısakandı tabi.. neva "özlem giderdim. gidiyorum" derken şadan geldi. neva seslense de şadan seslenmedi. firuze boş durur mu? güya safayı kısakandıracak. şadana kur yapmaya başladı. "özledim seni" gibilerinde şeyler söyledi. şadanın odasına girdiler. safa firuzenin kendini kısandırmaya çalışmasından rahatsız oldu. firuzeye telefonu olduğunu söyledi ama firuze "sen ilgilen" diyerek, şadanla kendi evine gideceklerini söyledi. gittiler de ama şadanın kapısında kaldılar. safayok ya artık firuzenin şadanla işi de kalmadı. evde kadını olduğunu söyledi. şadan da onu kendi evlerine aldı. füsun ve sakız ve de mert altın gününde. firuze istemese de giri eve ama çok rahatsız. şadan neredeyse kur yaparken kadına ağzına düşüyordu. hatta öpüyormuydu ne firuzeyi ki yere düştü koltuktan firuze kaçınca :img-hyste
neyse füsunlar geldi. şadan firuzeyi mutfağa sakladı. (o da saçmaydı ayrıca. füsun alışık zaten füruzenin gelmelerine) şadan telaştan ayağını da biryere çarptıı. ama işine yaradı bu çarpma. "ayağım ağrıyor, o yüzden eve geldim" derken kimseyi de mutfağa bırakmıyor. füsun "buz" diyor şadan "yoook" diyor. ama sakız hnm anladı tabii. sonunda firuzeyi mert buldu mutfakta. sonra da füsun. tabii hemen senaryo yazıldı. şadanın ayağı ağrıyordu, firuze de arabayı kullandı ve onu eve getirdi. füsun tabii ki inandı. ama sakız hnm hiç sanmam.
bufiruze takmış safaya. işte diziye yeni bir konu da eklendi. firuzenin safaya aşkı. hayırlısı olsun. safa, "biz seninle aynı kökte çalıştık, kardeş-bacı gibi" derken firuze kızıyor. gerçi olmayacak şey değiş aşkları ama safa evli yaaa . en önemlisi de seviyor karısını.
fincan-sadık ali-cihan-sally-mümtaz-ceylan- ve tabii ki ipek beyyoktu bugünkü bölümde. ipek beyin konusu da geçmedi ama dilanın geçti. ismet miskete güçlü olması gerektiğini söylerken, " biz birbirimiz seviyoruz ve mutlu olduk, snonra çocuğumuzun olmadığını öğrendik ama dila var" dedi. dilayı ne kadar çok sevdiklerini söyledi. biz de görsek ne kadar sevdiklerini.
şahsi fikrimce,
bu bölüm özet olarak ahım şahım bir bölüm değildi. zaten bir çok oyuncu yoktu. olanlar da çok değerli tabii ama dahil oldukaları konular keyifli değil. hele hele rüzgar misket olayı çüzülmeye doğru gitmedikçe ben onları görmekten keyif almayacağım.
zarpandit34 24-04-07, 14:41 Sihir'cim geniş özetler için teşekkür ederim,ellerine sağlık.Misketin güçlü durmasına sevindim.Firuze bayağı uçmuş, Safa onu niye kıskansın ki bu sadece Şadanı ümitlendirecek boş yere.
yürü be misketim kim tutar seni , inşallah yakında birini bulur örneğin; Onur Saylak:happy0064
İsmetin ne zaman kendine ait bir hikayesi olacak merak ediyorum.Sezonun başından bu yana hiç kendine ait bir hikayesi olmadı.Neredeyse sezon sonu geldi, İsmet evde Ceylanla Sayhanı izliyor ofiste ise Sally ile İpek beyi(artık o da yok:icon_sorr ) diğer dizilerde doğru dürüst oyuncu yok,Bizim dizimizde ise gerçek oyuncular var ama kıymetleri bilinmiyor.Hülya Gülşen Irmak çok özel bir oyuncu, Bunu hatırlatmak isterim, belki bunu hatırlatmak bana düşmez ama sezonun başından bu yana misafir oyuncu muamelesi görünce dayanamadım.
Evet canım ben de katılıyorum bu yazdıklarına ..İsmet hep başkalarının peşinde koşuşturuyor sezon başından beri…Ama ben onunda hikayelerini özledim…Geçen sene çocuğu olmadığını öğrenince oyunculuğunun göstermişti bizlere…İsmet,Sayhan hep evdeler…Sürekli misafirleri gelir…İpek beyi de gönderdiler ..
Ben de çok şikayetçiyim misafir gibi görünmelerinden.....Ön planda değilde hep arka planda gibi duruyorlar....
seyda artık muradına ermıstır el opmeyede gıttı belkı bundan sonra kıskandımalar olabılır ıkısı arasında ne bılıyım
Tıpkı Sevgili Sihirin yazdığı gibi senaristler benide çıldırtıyor.Diziyi bu bölüm izlemedim ama bu konuda birşeyin değişmediğnden adım kadar emin olduğum için yazıyorum.Dizide her evli erkeğin yanında ona aşık bir başka kadının olmasından ve sürekli asılmalarından rahatsızım.Ve bence herkes rahatsız olmalı çünkü rahatsız olmadığımız gün buna alıştığımız va normalmiş gibi görmeye başladığımız gün olur..
Dizide eski bölümlerde de böyle şeyler olurdu fakat bir sezonda sadece bir defa ve sadece bir kişinin başına gelirdi.Şuanda ise herkeste aynı anda aynı sorun var.Bu dizi türk aile yapısını en iyi anlatan dizi olarak lanse edilirdi.Bizim aile yapımız dizideki gibi bir hale geldiyse, mahvolmuşuz demektir.Özellikle Firuze ve Ceylan sanki Amerikada doğmuş.Yani burada hiç yoktur öyle Ceylan gibi eşinin yanında bile alenen asılan..Hele dün Firuze'nin söylediği ne olmuş evliysen lafı beni çıldırttı.Böyle laflar bizim algımızı etkileyerek aldatma gibi bir olayı normal karşılamamızı sağlıyor ki bu çok yanlış..
Dediklerinde haklısın ama bence bu dizide bu tip şeyler kötü örnek olarak gösteriliyor, kesinlikle olumlanmıyor. Sonuçta hayatta iyiler olduğu kadar kötüler de var ve bu dizi eğer gerçek hayatı yansıtıyorsa, kötüler de olmak zorunda.. O yüzden biraz daha anlayışlı olalım derim ben.. Selamlar..
zarpandit34 24-04-07, 15:05 yürü be misketim kim tutar seni , inşallah yakında birini bulur örneğin; Onur Saylak:happy0064
Genç_fb ne güzel düşündün.Keşke Onur Saylak gelse dizimize.Yeni yüzlere ihtiyacımız var.Bir Firuze geldi yani, dizideki beylerin yarısıyla bir şekilde ilişkisi var..
zarpandit34 24-04-07, 15:11 Dediklerinde haklısın ama bence bu dizide bu tip şeyler kötü örnek olarak gösteriliyor, kesinlikle olumlanmıyor. Sonuçta hayatta iyiler olduğu kadar kötüler de var ve bu dizi eğer gerçek hayatı yansıtıyorsa, kötüler de olmak zorunda.. O yüzden biraz daha anlayışlı olalım derim ben.. Selamlar..
GED, Çok haklısın gerçek hayatta böyle şeyler var.Ama aynı dizi içerisinde daha kaç tane senin tabirinle "kötü örnek" olmalı.Şuanda Sadık Ali ve Peyami dışında herkese aşık bir kadın var.Bu hem tekrara giriyor hemde mantıkdışı.Üstelik bunlar komik sahnelerde kullanılıyor.Yani bunlar kötü mesajı verildiğine katılmıyorum.Bu sahnelerde fonda eğlenceli bir müzik ve komik replikler oluyor genelde.Yani gülmemiz için yapılmış.Şimdi ben Füsunun öldüğünü hayal eden Şadana neden güleyim ki..Bunları komik bulmuyorum.Bu dizi daha naif bir diziydi..
Genç_fb ne güzel düşündün.Keşke Onur Saylak gelse dizimize.Yeni yüzlere ihtiyacımız var.Bir Firuze geldi yani, dizideki beylerin yarısıyla bir şekilde ilişkisi var..
onur saylak dediğiniz kişi, "ne seninle ne sensiz" dizisinde oynayan bahadır mı? buisim onu çağrıştırdı bana. ve eğer oaysa harika olur. herkes miskete birini bulmaya çalışıyor ben de "hayırrr" diyrum ama eğer bahadırsa neden olamsın. :img-wink:
şaka bir yana. ille de birinin sevgilisi olsun diye değil, renk katsın diye gelsin yeni yüzler.
zarpandit34 24-04-07, 15:16 Evet SİHİR, Onur Saylak "Ne seninle, ne sensiz" dizisinde oynamıştı.Ama adı Batanay..
GED, Çok haklısın gerçek hayatta böyle şeyler var.Ama aynı dizi içerisinde daha kaç tane senin tabirinle "kötü örnek" olmalı.Şuanda Sadık Ali ve Peyami dışında herkese aşık bir kadın var.Bu hem tekrara giriyor hemde mantıkdışı.Üstelik bunlar komik sahnelerde kullanılıyor.Yani bunlar kötü mesajı verildiğine katılmıyorum.Bu sahnelerde fonda eğlenceli bir müzik ve komik replikler oluyor genelde.Yani gülmemiz için yapılmış.Şimdi ben Füsunun öldüğünü hayal eden Şadana neden güleyim ki..Bunları komik bulmuyorum.Bu dizi daha naif bir diziydi..
Abartı ve tekrar konusunda haklısın.. Ama yine de hikayeyi bağlayacakları yeri bir görmek lazım derim ben.. eminim kötü mesajlar vermeyi onlar da istemiyordur.. görüşmek üzere bye
Evet SİHİR, Onur Saylak "Ne seninle, ne sensiz" dizisinde oynamıştı.Ama adı Batanay..
Evet canım ayrıca "Hisarbuselik" dizisinde de rol almıştı:img-wink: ..Gerçekten iyi bir fikir güzel taş gibi çocuk :)...Misket'in de yüzü gülsün artık hep ağla üzül nereye kadar canım...Hayat devam ediyor..En güzel aşklar onun olsun......İpek bey de geri dönsün..:happy0064
onur saylak dediğiniz kişi, "ne seninle ne sensiz" dizisinde oynayan bahadır mı? buisim onu çağrıştırdı bana. ve eğer oaysa harika olur. herkes miskete birini bulmaya çalışıyor ben de "hayırrr" diyrum ama eğer bahadırsa neden olamsın. :img-wink:
şaka bir yana. ille de birinin sevgilisi olsun diye değil, renk katsın diye gelsin yeni yüzler.
evet
hisarbuseliktede şebnem hanımın oğlu çetin rolundeydi
şebnem hanımın oğlu sevmediği kızın yanında çok hoş olur :)))
dağçiçeği_aslı 24-04-07, 15:27 bugünkü bölüm çok güzeldi.şadan miskete iş olanakları sundu. bence misket bu teklifi kabul edicek. çünkü ismetin söyledikleri onun birazda olsa kendine gelmesini sağladı.hele birde rüzgarların olduğunu bile bile eve gitmesi kapıyı şeydanın açması ve o andaki misketin bakışları çok anlamlıydı. inşallah daha güzel şeyler olur...bye
Evet SİHİR, Onur Saylak "Ne seninle, ne sensiz" dizisinde oynamıştı.Ama adı Batanay..
evet evet adı batalay ya da batanay gibi bişeydi. yanlış kalmış aklımda. teşekkür ederim. harika olur tabii yaa...
zarpandit34 24-04-07, 15:49 bugünkü bölüm çok güzeldi.şadan miskete iş olanakları sundu. bence misket bu teklifi kabul edicek. çünkü ismetin söyledikleri onun birazda olsa kendine gelmesini sağladı.hele birde rüzgarların olduğunu bile bile eve gitmesi kapıyı şeydanın açması ve o andaki misketin bakışları çok anlamlıydı. inşallah daha güzel şeyler olur...bye
Şadanın Miskete iş olanakları sunması çok hoş.Şimdi Şadan şu sıralar Füsunu aldatıyor bu kötü tabii.Ama öte yandan Miskete gösterdiği babacan tavırları var.Senaristlere bir insanda iyi ve kötü özelliklerin birarada bulunabileceğini yada bir insanın tamamen iyi veya tamamen kötü olmadığını Şadan üzerinden gösterdikleri için teşekkürler:good:
Bu arada şunuda belirteyim.Şadanın aşık olmasını asla eleştirmiyorum aşkın önüne kim geçebilirki..Bu konuda yanlış olan Füsunun aptal yerine konulmasıdır.Eğer Şadan o kadar aşık ise ayrılsın eşinden.Ama o bunu göze alamıyor.
Bu konuda yanlış olan Füsunun aptal yerine konulmasıdır.Eğer Şadan o kadar aşık ise ayrılsın eşinden.Ama o bunu göze alamıyor.
Evet arkadaşım seni ayakta alkışlamak istiyorum:happy0064 benim günlerdir yorumlarımda anlatmak istediğiim şey de bu ...Bugün de saftirik Füsun hiç bir şey anlamadı Firuze'yi görünce....Valla bana sinir geliyor artık Füsün'u izlerken....Bu kadar olunmaz ki canım PES!!!. Of senaristler of...
zarpandit34 24-04-07, 16:05 Mügecim Füsun nasıl anlayacak çok merak ediyorum..Yani bir mucize lazım anlaması için.Firuzeye sonsuz bir güveni var.Firuze ilk günlerde bunu Füsuna yapamam diyordu.Ama şimdi gayet rahat boşanmasını ima ediyor.
misketim artık kendine geldi şadanın teklifine kabul edecek öyle zannediyorum ismetin öyle konuşması çok hoşdu misketin daha güçlü durmasına sağladı afferin sana ismet nemide annede misketi ballandıra ballandıra anlattı durumu iyi neşesi yerinde diye şadan ise aldı başına gidiyor bu yaşdan sonra karısını boşayacak bir oğlu var küçük düşünmüyor onu tabi onun aklı bi karış havada aşık adam fisuna yakalanacaz diye firuzeyi saklarken ayağına burkdu :)) ne komik durumlara düştü yazık.. fisuna yakalandı ama fisun anlamadı ah be birazcık sakız hanıma çekseydin sanki :) rüzgarın yırttığı resimleri görüp şeydanın pis pis gülmesi sinir etti beni ay ben bu kızı sezon sonuna kadar gerçekler ortaya çıkmazsa çekemem yeni sezonda uyuz oluyorum kıza ıyyy..gerçekleri bilseydin kim tutar seni şedanın rikkatin yanında rüzgar :) ama misket seni kabul edermi orası meçhul ? ama eder gibime geliyor bunları evlendirdiler birde çocuk sahibi etmesinler bari o zaman oratlık temelli karışır gerçekler hep gizli kalır o zamanda rikkat haklı çıkar :( yeni yüzler girsin artık off sevgilide görmek istiyoruz rüzgarı askere göndersinler bölece şeydadan kurtuluruz :)
Mügecim Füsun nasıl anlayacak çok merak ediyorum..Yani bir mucize lazım anlaması için.Firuzeye sonsuz bir güveni var.Firuze ilk günlerde bunu Füsuna yapamam diyordu.Ama şimdi gayet rahat boşanmasını ima ediyor.
Evet canım Füsun'un anlaması için gözleri ile görmesi lazım...Şadan ve Firuze yan yana el ele. O zaman anlar...Yine anlamadı valla ben artık sinir krizleri geçirip kendimi camdan atarım....Dedikoduya gelince zekası açılan Füsun kocasının aldattığını göremiyor...Boşansınlar bile olan bir damlacık Mert'e olacak...Yazık gerçekten yazık...
Ben çıkıyorum şimdi akşama yorumumu yazacağım..bye
şadan ,firuze, safa ve mümtaz Allahaşkına is hayatında beraber çalışan her karşıcins birbirine aşık mı olur yani yanyana olmak aşk sebebimi o ona aşık o ona başka birşeyle ilgilenmiyorlar
füsunda saflık ileri derecede eski füsun gitti yerine yenisi geldi sanki eskiden şadan a yapmadığını bırakmazdı bence bu konu biraz tuhaflaştı
gumus_nese 24-04-07, 16:24 arkadaşlar dün ben izleyemedim bugünkü bölümdede ipek hiç göstermediler gitti mi gerçekten?
bugünkü bölümü gerçekten güzeldi...en azından eskiye göre biraz düzeldi gibi...ahhh füsun ahhhhhhhhh...biran herşeyi anladı zannettim ama anlamamış..
EFTALYAGUL 24-04-07, 16:44 füsun un saflığına pes artık.bi gün firuzeyi kendı yatağında yakalasaaa aa lolişim neye bakmıştın diyecek.yani o derece oldu saflıgı artık.hadi füsun un içinde hep bi saflık vardı da sakız hanım cin gibi kadındı.arada kızını uyarsa da yinede eski sakız olsa bu kadarıyla yetinmez takip filan ederdi.sanırım zengin damadı bırakmak gelmıyor içlerinden.
mert çok tatlıydı ceeeeeeeeeeee eeeeee:)deyişi firuzeye:)buzdolabının öününde ne yapıyosun a firuzede hazır cevabcıgını gösterdi buz arıyodum.yine iyi ucuz atlattılar ama yakındır füsun un onları uygunsuz bi halde görmeleri.
şeydaya yine sinir oldum.rüzgar ın resimleri yırttıktan sonra odaya bakıp sırıtması hiç hoş degildi.rüzgar ın yaptıgını da hiç yakıştıramadım.resimleri oylece yırtıp atması.ANILARINDAN RESİMLERİ YIRTARAK KURTULAMASSIN RÜZGAR,BAKTIGIN HERYERDE SEVDİGİNİN YÜZÜNÜ GÖRECEKSİN ZATEN...
misket güçlü durmaya çalışyor içi içini yesede.sanırım bundan sonra şadan ın iş teklifini değerlendirecek ve işyeri açacaklar.HAYAT A BİYERDEN TEKRAR SARILMASI GEREK CÜNKÜ ANCA GÜÇLÜ OLAN İNSANLARIN KENDİLERİNE GÜVENİ YERİNE GELİR.misket narin ve kırılgan bi kız ama bi o kadar da güçlü bi yanı var bence.mücadele edecek gibi gözüküyor.sevdigi insanın ve karısın karşısına çıkabilmesi bile güzel bi başlangıçtı.tek üzüldügüm rüzgar ın bu durmumda misket in onu sevmedigine daha da inanması.keyfi yerine iyileşti demek beni hiç sevmıyormuş diye düşündü rüzgar içinden...bakalım ilk karşılaşmaları nasıl olacak misketle rüzgar ın.yarını bekleyelim görelim:):icon_whis
misketim artık kendine geldi şadanın teklifine kabul edecek öyle zannediyorum ismetin öyle konuşması çok hoşdu misketin daha güçlü durmasına sağladı afferin sana ismet nemide annede misketi ballandıra ballandıra anlattı durumu iyi neşesi yerinde diye şadan ise aldı başına gidiyor bu yaşdan sonra karısını boşayacak bir oğlu var küçük düşünmüyor onu tabi onun aklı bi karış havada aşık adam fisuna yakalanacaz diye firuzeyi saklarken ayağına burkdu :)) ne komik durumlara düştü yazık.. fisuna yakalandı ama fisun anlamadı ah be birazcık sakız hanıma çekseydin sanki :) rüzgarın yırttığı resimleri görüp şeydanın pis pis gülmesi sinir etti beni ay ben bu kızı sezon sonuna kadar gerçekler ortaya çıkmazsa çekemem yeni sezonda uyuz oluyorum kıza ıyyy..gerçekleri bilseydin kim tutar seni şedanın rikkatin yanında rüzgar :) ama misket seni kabul edermi orası meçhul ? ama eder gibime geliyor bunları evlendirdiler birde çocuk sahibi etmesinler bari o zaman oratlık temelli karışır gerçekler hep gizli kalır o zamanda rikkat haklı çıkar :( yeni yüzler girsin artık off sevgilide görmek istiyoruz rüzgarı askere göndersinler bölece şeydadan kurtuluruz :)
cocuklarıda olur seydada belırtıler cıkar.bence ılerleyen gunlerde ben beklıyorum bıseyler.bu sezon bıterse mısket ruzgar bırlessınde bıtsın hersey acıga cııksın yok yenı sezonda devam ederse seyda dızıye gırer gıbıme gelır jenerıkte adınıda goruruz yanı
ben bugün izleyememiştim ama yazdığınız özetleri okudum.bence asıl heyecanlı sahneler bundan sonra başlıyor.misketin güçlü olması olayların akışını çok değiştirecek,bana göre yeni bir konuk oyuncuyu dahil edecekeler diziye.böylece misket ve rüzgarın yolları daha da ayrılmış gibi gözükecek ama bu karışıklıklar yavaş yavaş olayların sorgulanmasına ve çözülmeye başlamasına neden olacak.bu süre içerisinde de herkes gibi rüzgarın annesini misketteki büyük değişikliği görüp,hatasını anlayacak.
bunca zaman misket ve rüzgar aşkını oldukça büyük bir aşk olarak izlettirmişlerken bundan sonra bu aşkı yok etmezler.bence bu büyük ayrılığın sonunda büyük bi kavuşma olacak.
ben bugün izleyemedim .misketin toparlabnması süper . inş rüzgarı unutur.bide bişey sölicem .rikkat olayını bilsede bilmesede rüzgarın miskete bunu yapması çok mantıksızca .çünkü ikisi ne kadar iyi anlaşsada ortada rikkat vardı rikkat misketin zayıf bir anını gözleyip bu işe son verirdi.bence ilerki bölümde rüzgar gerçeği öğrenicek ,rikkat de ne büyük bir hata yaptığnı anlıycak ve bu arada da misketin hayatında birisi belircelk(onla olmak isteyen)
bugünkü bölümü gerçekten güzeldi...en azından eskiye göre biraz düzeldi gibi...ahhh füsun ahhhhhhhhh...biran herşeyi anladı zannettim ama anlamamış..
sorma ya füsünun annesi bile anladı durumu ama kızı hala saf ayaklarında ya şadanada yazıklar olsun ayıp yaptığı sefa büyük bi hata yaptı firuzeyi hayatlarına sokmakla miskete çok sevindim güçlü olucak bundan sonra şeyda cadısının karşısında öyle durmalı bide rikkatın birbirlerinden bulsunlar:img-yes:
bugünde izleyemedim eskiden bi saniyesini kaçırsam yasa boğuluyodum şimdi izlemesemde sizin yorumlarınız fazlasıyla yetiyo yine bişey olmamış ya misket aynı rüzgar aynı madem üzülecektiniz ne diye yaptınız aman sıktı artık
[QUOTE=zarpandit34;3079572]Şadanın Miskete iş olanakları sunması çok hoş.Şimdi Şadan şu sıralar Füsunu aldatıyor bu kötü tabii.Ama öte yandan Miskete gösterdiği babacan tavırları var.Senaristlere bir insanda iyi ve kötü özelliklerin birarada bulunabileceğini yada bir insanın tamamen iyi veya tamamen kötü olmadığını Şadan üzerinden gösterdikleri için teşekkürler:good:
Bu arada şunuda belirteyim.Şadanın aşık olmasını asla eleştirmiyorum aşkın önüne kim geçebilirki..Bu konuda yanlış olan Füsunun aptal yerine konulmasıdır.Eğer Şadan o kadar aşık ise ayrılsın eşinden.Ama o bunu göze alamıyor.[/QUOT
Yazdıkların çok doğru zarpandit34.Birde Füsunla Şadan'ın Misket ve Rüzgar hakkında söyledikleri güzeldi.Birbirlerini ne kadar çok sevmişler dedi Füsun.Bak sana sevgileri onları ne hale getirdi gibisinden birşeyler söyledi.Sabah Şadanla bunları konuşan Füsun eski Füsun'u hatırlattı bana.Şadanda onlarla ilgili birşeyler söyledi ama aklındada Firuze vardı.Ama uzun zamandan sonra onları böyle sakin şekilde konuşurken görmek güzeldi.
Miskette bugün daha iyiydi.Ve bakalım yarın neler olacak.En güzel yerinde bitti.
Rikkat Peyami'ye hadi annemlere gelmiyor musun dedi. Peyami'de ne işim var çocuklar el öpmeye gidiyor dedi.Hatta sen niye gidiyorsunki.Rikkatte annemlere gitmek için bir nedenim mi olmalı dedi.
Safa'nın davranışlarıda doğru.Her ne kadar Firuze'den uzak dursada Firuze başına bela olacak gibi.Şadan bakalım ne zaman pişman olacak.
İsmet kırmızılar içinde çok güzeldi yine.Keşke Misket'in azından o lafları alabilseydi.Gerçi Misket tam Rikkatle konuşmaya gittiğinden bahsedecekti vazgeçti İsmet devam etmesi için ısrar etti ama Misket artık bu konu kapandı dedi.
Bakalım yarın neler olacak yarını sabırsızlıkla bekliyorum.Misket mutluyum seni unuttum numarası yapacak ama artık kararlı görünüyor.Onların karşısında da dimdik duracaktır.Misket artık kim tutar seni yolun açık olsunda senin gibi olan izleyicilerinede örnek olursun umarım..
Her şeye rağmen yaşamak güzel....
cocuklarıda olur seydada belırtıler cıkar.bence ılerleyen gunlerde ben beklıyorum bıseyler.bu sezon bıterse mısket ruzgar bırlessınde bıtsın hersey acıga cııksın yok yenı sezonda devam ederse seyda dızıye gırer gıbıme gelır jenerıkte adınıda goruruz yanı
eğer gelecek sezona bırakırlarsa gerçeklerin ortaya çıkmasını izliyeciler sıkılır isyan ederler yeni sezona bırakmazlar inşallah reytinğleri düşer gibime geliyor çünkü trt bölümlerindeki çookk uzun sürmüyordu gizli konular alışık değilller yani izliyeciler değişik senaryolar bulmaları lazım diyorum sıkıyor bi yerde bu sezon olan konuları 4 veya 5 sene sürmezler inşallah vallahi şeyda oynhamaya devam ederse izleyici ona gıcık zaten o riske göze almazlar gibime geliyor bakalım neler olacak ilerleyen bölümlerde birleşme yoksa miskete birini bulsalar keşke bir evli çift daha olmuş olur :) :happy0064
sevimli.girl 24-04-07, 18:25 bugün firuze yani naciye çok sinir bozucuydu. safanın kendisini sevmediğini bile bile ona yamanmaya çalışmalr, durmadan seni seviyorum demeler falan. safa biz seninle bacı kardeşiz desede o hala inat ediyo ve kendini sevdirmeye çalışıyo. safa onu sevmediğini söylediğinde de bu sefer safayı kıskandırmak için şadanı kullanıyo ve ona naz yapıyo. e şadan zaten kadına aşık firuzeninde kendisinden hoşlandığını düşünüyo ve her fırsatta ona olan aşkını yineliyo. firuzenin foyası bir an önce ortalığa çıksada herkes ne olduğunu görse. yoksa bu gidişle hem safanın hem şadanın yuvasını yıkacak.
rüzgar ise mutlu görünmeye çalışsada mutsuz. belki misketten daha çok mutsuz. misketin kendisini sevmediğini düşünüp sevmediği biriyle bir evlilik yapıyor ve mutlu görünmeye çalışıyor. misketin bu kararlı ve herşeyi unutmuş halini görünce bu kez daha da emin olacak misketin kendisini sevmediğinden ve daha da mutsuz olacaka bana kalırsa.
arkadaşlar dün ben izleyemedim bugünkü bölümdede ipek hiç göstermediler gitti mi gerçekten?
başımızın tacı :king: ipek bey gitti ama geride dönebilir gibi sayhan gelir dedi ismet gelmez artık dedi bizde bilmiyoruz ipek beyin konuk oyunculuğu bitti galiba işlerinden dolayı ipek bey yerine şeyda gitseydi ne olurdu gıcık daha hala dizimizde :icon_sorr
safayla başlamak gerek bu günki bölüme....
takdiri hakediyo gerçekten.. nevasından başka kimseyi gözü görmüyo .
samime sanayım demesi de çok hoştu.. bravo sana safa.. bu dizideki aşkına en çok sahip çıkan sensin...
şadanada değininelim .. bu gün aşkını mevsimlere benzetirken çok güzel cümleler kullandı lakin yinede evli birisin sen aldatmak yakışmıyoo...
ama komikler ... tebessüm bırakıyolar yüzümüzde... firuze nin hazır cevaplılığınıda unutmamak gerek..çok zeki bi kadın... ama bizim fusun artık ne zaman bu saflığından kurtulacakta yuvasının dağılmasını engelleyebilecek....o da ayrı bir muamma..
şadan bu :) hem aşık hem yardımsever hemde ağzından duruyo duruyo rüzgar lafı çıkıyo.. miskete yardımseverliği güzeldide.. birde ağzından rüzgar çıkmasaydı.. halbuki misket biraz olsun düzelmeye başlamıştı.. ama yinede etkisi sürüyo.. hala seviyo misket kızımız rüzgarı ... ama rüzgar .???? sevgisindende şüphe etmeye başladım rüzgarın.. resimleri nasılda yırtabildin.. ve de şeyda...
şeyda hanım sinsi gülüşlerin ardındaki şeyda... o nasıl bir sinsi gülüştü öyle...
resim dedim de o resimler kimden geldi ..?? acaba bu da şeydanın bir oyunumu??
nisan.yagmuru 24-04-07, 19:22 bende bugün dizinin başlarını izleyemedim.açtığımda rüzgara paket gelmişti,içinde nişan fotoğrafları vardı misketle:sad53: bende merqak eidyorum o paketi kimin yoladığını ama gösterilmemiş galiba ekranda.
bir de bişeyi merak ediyorum dalyan(mehmet uluoy),bide senaristlerin soyadı da ulusoy,acaba bi ilgi varmıdır?yani senaristlerin gerçek hayatıdnaki kişiler olabilir mi:img-wink: ama şu da bir gerçekki o dizide mutlaka hayatımızdan bişiler buluyoruz:img-yes:
elvanyıldız01 24-04-07, 19:27 Rüzgar misketi sinir etmek ve kıskandırmak için şeydayla evlendi ama misketin toparlanmış ve umursamaz halleriyle karşılaşırsa bütün planı altüst olmuş olur ve rüzgar da bütün ömrü boyunca şaydaya katanmaka zorunda kalır.Anlamadığım şey rüzgar nişan resimlerini görünce miskele ayrılma sahneleri aklına geliyor ve rüzgar hep miskete sorduğu beni sevmiyomusun sorusunun yanıtını almıyor ve misket hep imkansız diyor ve rüzgar sonrada misketin kendisini sevmediği için ayrıldı zannedip şeydayla evlendi.Yani bunu ismet anlamış rikkat yüzünden olduğunu rüzgar göremiyo,rüzgar misketin evlendiğini açıkladığı gün niye misketin rüzgarlara geldiğini ve annesi rikkatle ne konuştuğunu hiç merak etmiyo ve misketin neden sürekli imkansız demesinin nedeninin rikkat olduğunu anlyamıyo,rüzgar çok düz düşünüyo yani misket kendisinden onu sevmediğ |