Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 3)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

levell
18-04-07, 09:39
evlenmek yada değer veren bi sevgili ile beraber olmakk......
bu her insana göre değişir elbet ama .. misket hanım çok hassas ve duygusal..
kırılgan bi yapısı var... ve inat yada kin uğruna böle bişey yapcağını hiç zannetmiyorummm.. aklınının ucundan dahi geçmez... her türlü olumsuluğa rağmen rikkate bile ne kadar canı gönülden sen benim annemmmsin demişti... rüzgar gibi gurur yapmadı misketçiğimiz..
ama dizide ne olacağı belli olmuyo ... bakarsınız rikkate inat böle bişey yapar diycem ama bunu elbet hiçbirimiz istemeyiz...
ama senaryo ne yönde gelişecek o da ayrı bir muamma..
bu günki bölümde bakalım neler bekliyo bizleri...

Saadet'im
18-04-07, 10:08
Bakalım bizi bugün nasıl bir bölüm bekliyor iyişallah bazı sorular cevabını bulur.Bakalım bugün dizi birazda olsa bizi tatmin edebilecek mi?Artık ağlamak istemiyorum dün dizinin sonunda tüm çabama rağmen gözyaşlarıma hakim olamadım.Artık birazda güldürün bizi sevgili senarisler...Herkesi ellerine sağlık bütün olumsuzluklara rağmen.

leyla18
18-04-07, 10:55
aslında senaristler iyi yaptı rüzgarla misketin aşkını bu yöne çevirmekle çünkü rikkat asla kabullenmiyordu sarı zehranın kızı olduğu için evlenselerdi rikkat onları hiç rahat bırakmayacaktı herkesin yanında iyi davranıp misketle yanlız kalınca çektirecekti sonuçda yine ayrılacaklardı misketin ezik hali gidecek bence kendine güveni gelecek peyamide misketin yanına gidemiyordu utancından ama dün dahada kötüleşip serum bağlandığını duyunca dayanamadı buğünkü bölümde gidince ne kanuşacaklar misketle peyami oğlunun sevmediği biriyle ve misketin onu istemediğini sandığı için evlendiğini biliyor ama bunu rikkatte söylemiş değil peyamiye anlatsa bari buğünkü bölümde misket herşeyi rikkat abla istemediği için böyle davrandım diye bakalım ama anlatmaz sanırım böylelikle rikkat gerçekleri görecek sonunda hatasını anlayacak çünkü bu tip anneler çokkkk kendi beğendikleri gelini olmasını isteyen senaristler bunu göstermeye çalışıyor öyle düşünen anneler için bir ders olur umarım her ne kadar bazen kızsakda senaristlere

zarpandit34
18-04-07, 11:21
Arkadaşlardan biri Şeydanın kuzeni gelsin ve Misket onunla olsun demiş.Yani sinirlenmenizi anlıyorum ama bu kadar dallasvari senaryoların olmaması gerektiğini düşünüyorum.Bu sıcak bir aile dizisi /idi/ en azından ben öyle biliyorum..Böyle dallasvari dizilerden yüzlerce var prime tıme kuşağında.

Müge
18-04-07, 11:23
Sevgili zarpandit34 evet canım dediğim gibi dizinin bütün oyuncuları Misket’in arkasında pervane oldular..Ama şimdi bu yazıyı okuyanlar yine kızacaklar bana.Elimde değil eski bölümlere bir sabah bakarsanız farkı çok iyi anlarsınız..Evet seninde dediğin gibi Rüzgar evlendi ama hala onunla uğraşıyorlar yok neden evlendi,Şeyda ayırdı onları…Falan filan dizi böyle sezon sonuna kadar gidecek sanırım..Evet sonunda altına bir çizgi atıyorum Müge demişti demek için..Rüzgar ve Misket yeniden bir arada olacaklar..Şeyda aradan çekilecek ve boşanacak…Rikkat Misket’i gelini gibi görecek..Sizler bu fikrime karşı çıknanızda hayır olamaz desenizde olacak eminim..Büyük gösterişli bir final olacak..Hava alanındaki buluşmalarından daha büyük bizlerin burada kırk gün kırk gece konuşacağımız bir final..Ama yine de dizideki diğer konulara da ağırlık verseler çok iyi olacak..

tugchemre
18-04-07, 11:34
cnm ablam dilerim dediğin olur ama dün rüzgar çok mutlu görünüyomuş şeyda benim karım kabullenin falan demiş bunu duyunca küçücük bir ihtimal bile vermiyorum ama sadece herşeyin düzeleceğine inanıyorum uzun bi aradan sonra bugün izliycem oda rüzgar gerçekten mutlumu gözlerimle görmek için işallah rüzgarı yanlış tanımamışımdır...

sevimli.girl
18-04-07, 11:40
niye herkes rüzgarın mutsuz olmasını bu kadar istiyor anlamadım?rüzgar zaten mutsuz misketten ayrıldığı ve onun kendisini sevmediğini düşündüğü için. hem zaten bugüne kadar zaten mutsuz olan , çabalayan savaşan ve karşılık göremediği için üzülen yine rüzgardı. bu saatten sonra çok mutlu olamayacağı kesin. zaten mutlu gibi görünmesi ve böyle yaşaması zaten üzücü ve kötü bir durum. hem rüzgarın hem misketin mutlu olabilmesi ancak biraraya geldikleri zaman mümkün olabilir. onun içinde biraz daha beklememiz gerecek sanırım.

xverso
18-04-07, 12:33
Sevgili Müge dilerim herşey senin dediğin gibi mutlu sonla biter.Benim anlayamadığım tek konu şu Şeyda diziye katıldığı günden beri sürekli iyilik meleği gibi herkesin yardımına koşuyor,bu kız hiç mi kötü düşünmez.Eğer iyilik ön planda olacaksa Misket bu konuda Şeyda'dan daha üstün diye düşünüyorum.Hem Misket yapmacıkta değil!

candancana
18-04-07, 13:01
Arkadaşlar Dizi Başladi Herhalde Size Iyi Izlemeler.burda Haberinizi Bekliyor Olacağim.görüşürüz.

RebeCa
18-04-07, 13:10
evet arkadaşlar seyredebılenler dunku gıbı bır ozet yazarlarsa çok makbule geçer.teşekkürler.

sihir
18-04-07, 13:16
bölüm yine misketin odasında başladı. nemide anne miskete çorba getirdi ama o doğru tuvalete koştu. midesi hala bişey almıyor. sadık ali ile fincan geldi. sadık ali ben yedirebilirm iddiasıyla misketin yanından çıkmıyor. tahmin edersiniz ki o yiyor, misket işkence çekiyor. bir de fincanla nemideyi misketin iştahı açılıyor diye kandırıp yemekler yaptırıyor....
rüzgar ve şeyda ziyaretlere devam ediyorlar. şeyda nemideye gitmek istiyor (ne kadar da düşüncesiz, amacı ne ise...)ama rüzgar geçiştiriyor. rüzgarla şeydayı bugün de banyoda, rüzgar traş olurken gösterdiler. şeyda bu sefer de ben traş edecem diye tutturdu ama sonra rüzgar al bakalım deyince korktu çocuğu kesmekten. rüzgar bey ilk kez bir kızın yanında traş oluyormuş. şeydada “karın” diye düzeltti kocasını. (yesinler)
ipek bey döndü. ismet ve sally evde idi. (sally işi kaynatmak amacıyla-ismet de ceylan gelecek diye) ipek bey oraya geldi ve sallyle konuşmak istiyor. yanlız konuşmak istedi ama sally gizlim yok dedi. hepsi orada ipek bey bişeyler söyleyecek birazdan. işte ilan-ı aşk geliyor sonunda.
mümtaz firuzeyi almaya geldi. şadan kıskançlıktan ölecek. bunaldı birden füsun da hasta olacak sandı. endişelendi. fusunun o halini gören şadan vicdan sahibi oldu biranda , füsuna yaptıklarından dolayı üzüldü ama bu vicdan nereye kadar sürer bilemem.

bostepeli
18-04-07, 13:29
mrb arkadaşlar birazdan sadık ali mide fesatı geçirecek ne adam ya:img-hyste açlığa tahammülü yok şeyda herşey yolunda rikkate derken rüzgarın yüzü hiç öyle söylemiyodu yazık ya bu kız elimde kalacak miskette toparlansa ve onlara karşı güçlü olsa böyle yaparak rikkatıda şeydayıda çok mutlu ediyo rikkat çok itici gelmeye başladı bana ya gıcık şeyda başından beri gıcık zaten:img-yes:

bostepeli
18-04-07, 13:38
ya bu şeyda ne kadar el öpme meraklısı ya nedeni belli miskete hava atıcakya cadı işte rikkattan başka seven yok onu ama rahatsız hala anlamıyo durumu rüzgarda garibim sinirle yaptı bi hata geri dönemiyo misket inadına güçlü olmalı valla sıkıldım onun bu bunalım hallerinden toparlansın ve sadık ali mide fesatı geçirecek dedim geçirdi sonunda ya ne alem adam:img-hyste şadanda karısını unutuyo firuzeye sarkıyo ya evli olduğunu hatırlasa iyi olur başına iş alacak gerçi fisun bu durumu anlamıyo ama annesi anladı:img-yes:

leyla18
18-04-07, 13:43
sinir oldum artık rikkate rüzgarlar geldikten sonra benim bi yere gitmem lazım dedi pembede bende geleyim peyamiabi dedi pembe tabiiki hemen rikkatte peşlaerinden gitti kimse bir yere gitmeyecek pembeye ve peyamiye cihan sıyırdı paçayı :))) kaçtı hemen oda dayamıyor rüzgarla şedaya

tutkum79
18-04-07, 13:44
Bugünde dünkü bölümden farklı bir gelişme olmayacak galiba.
Yalnız Şeydanın hareketleri dahada yapmacıklaştı,biz iyice sinirlenelim
diye.Peyami nasıl oluyoda Rikkate boyun eğiyo ne dese kafasını sallıyo
olmaz bu kadar ya.Rüzgarın mutsuzluğu bugün biraz belliydi.
Canım Misketim halA çok kötü durumda.İpek bey bugün muhteşemdi
aşkını ilan ederken.Sally ipek beyin duygularını önemsemedi resmen onunla dalga geçti.Madem istemiyodun neden hemen başında söylemedin adamı
o kadar konuşturdun herkesin içinde Bide istemiyosan bunu daha kibar
anlatabilirdin yakışmadı Salise hanım bu sana.

tutkum79
18-04-07, 13:47
ya bu şeyda ne kadar el öpme meraklısı ya nedeni belli miskete hava atıcakya cadı işte rikkattan başka seven yok onu ama rahatsız hala anlamıyo durumu rüzgarda garibim sinirle yaptı bi hata geri dönemiyo misket inadına güçlü olmalı valla sıkıldım onun bu bunalım hallerinden toparlansın ve sadık ali mide fesatı geçirecek dedim geçirdi sonunda ya ne alem adam:img-hyste şadanda karısını unutuyo firuzeye sarkıyo ya evli olduğunu hatırlasa iyi olur başına iş alacak gerçi fisun bu durumu anlamıyo ama annesi anladı:img-yes:

Sana katılıyorum sevgili Bostepeli; Bu Şeyda cadısı nekadarda el öpmeye
meraklıymış.Amacı tabiki kendini Miskete göstermek Rüzgarı ben kazandım
demek.Bakalım kim hüsrana uğracak mıy mıy Şeyda.

purna
18-04-07, 13:50
rüzgar ve mısket artık karsılassa dıyorumda rıuzgar artık mısketı bı gorse

bostepeli
18-04-07, 13:51
ve bitti ya ne vardıki bu bölümde çok kısa ya bölümler reklemler daha uzun diziden şu firüzeye bazen kızsamda seviyom bu kadını tatlı kadın bu füsün safya valla firüze elinden geleni yaptı rikkat evde resmen terörö estiriyo yok böyle bişe ya biriside sesini çıkarıp sustursun ona ya ama içlerinden biri bi patlıycakki artık sinirler iyice gerilmeye başladı şeyda çok yapmacı rüzgarda mutluyum imajı vermeye çalışıyo ama beceremiyo ya senaristler misketi kendine getirseler iyi olur daralıyorum onun sahnelerinde ne zaman mutlu güznlere dönecekler ya

sihir
18-04-07, 13:53
ipek beyin morak sıfır çünkü sally onu reddetti. hatta adama damdn düşer gibi sizden hiç hoşanmıyorum dedi. oysa ipek bey ona ne güzel şeyler söyledi. sana aşığın dedi. hep seninle olmak istiyorum dedi. ödü de övdü ama sally , eğer bunları hoşlandığım biri söyleseydi çok hoşuma giderdi dedi. adamı mahvetti biranda. (ben sallyi ayıpladım. tamam ipek beyi sevmek ya da istemek yada kabul etmek zorunda değil. zorla güzellikolmaz ama sally ipek beye gzüel şeyler söylettirmek için bayğı üzaerine gitti bugün. başka ipek bey başka...diyerekten. en son da adamı mahvetti sözleriyle) ceylan bayağı lafattı sallye, taş kalpli dedi. ismetle sayhan da yüz ifadeleriyle onaylamadılar sallyi.
rüzgar ve şeyda rikkatlerde. rüzgar bey ptesi günü gidecekmiş işe. şeyda yine fincan ve nemideye gitmediklerini ayıp olduğunu söyledi. ama rikkat ayıp olmaz dedi geçiştirdi. zaten rüzgar da gelirkenden sormuştu annesine ne yapacağız diye. ona da acelesi yok dedi rikkat. peyami çok sıkkın. şeydayla rüzgarı görmek istemiyor birlikte. kalkıp gitmek istedi. pembe ben de geliyorum dedi ama rikkat ikisine de engel oldu. rikkatpeyamiye, alışacaksın dedi. oğlumuz için dedi. (sanki kendi çok düşünmüştü oğlunu. ) bu arada rikkatte dünkü konuşmadan eser yok. misketin söylediği hiçbirşey işlememiş hanfendiye. hala aynı cadı. misketin hasta olduğunu söylemeyin diye yine uyardı evdekileri. şeyda peyamiye ve nevaya bize gelin falan dedi ama ikisi de yarım ağız olur falan dedi. rüzgar da “eğer şeydanın yemeklerinden zehirlenirseniz diye korkuyorsanız korkmayın ben ayaktayım “dedi. (şaka yapacak güya.) şeyda da tabii i kadariyi kötü değilim gibi bişey dedi ve espiriyi patlattı ama sadece rikkat güldü. şeyda dedi ki, “en azından tıbbi müdahale edecek bilgim var”. rikkatçok güldü ama kimse gülmedi başka ve rikkat afalladı. (işte o saat ben güldüm)
miskete yemek yedirecek diye onca yemeği yeyenm sadık alinin midesi bozuldu. yine de akıllanmadı bu sefer serumun tadını merak etti. ama tabii ki denemedi. misket bişey yiyemediğini söyleyince sadık alinin foyası da ortaya çıktı. miskete yine serum bağladılar. hala dalıp dalıp gidiyor. rüzgar aklından çıkmıyor. resmi de yorganın altında.
firuze şadandan sıkılmış olacak ki, füsuna gitti ve şadna göz koyan bir kadın müşteri olduğunu söyledi. maksat, füsun şirkete gelirse o da şadandan kurtulacak bir nebze. ama füsun ne yaptı, şadana göz kulak olma işini firuzeye verdi. sakız hanım yine içinden söylendi durdu, kurda kuzu diye.
başka aklıma gelen yok. dizi şimdi bitti. yine pek bir gelişmenin olmadığı bir bölümdü. (ipek beyi saymazsak)

bostepeli
18-04-07, 13:53
Sana katılıyorum sevgili Bostepeli; Bu Şeyda cadısı nekadarda el öpmeye
meraklıymış.Amacı tabiki kendini Miskete göstermek Rüzgarı ben kazandım
demek.Bakalım kim hüsrana uğracak mıy mıy Şeyda.

sonunda üzülen şeyda olacak ama zaman alıcak gibi aman gitsin el öpsünda rahatlasın cadı işte neler kuruyo kafasında rüzgar saf anlamıyoki kızın maksadını ama ben misketin yerinde olasam herşeye rağmen onlar nemideye gittiğinde karşılarında başım dik dururum güçlü olurum şeydanın inadına artık bunalımdan çıkmalı bu kız diyimi arkadaşım ben daralıyorum artık:icon_sorr

bostepeli
18-04-07, 13:56
sihir,,, arkadaşım sana katılıyorum dediğin gibi resmen damdan düşer gibi seliye aşık olduğunu söyledi adam hiç beklemiyodum ama yazık oldu adama iyi niyetli selide çok padavatsız ya adama o denirmi ipek bey bu aşkı unutsun bence seliden ona hayır yok ama aşk acısı öekicek ve bi süre seliden kaçıcak gibi:img-yes:

bostepeli
18-04-07, 13:59
rüzgar ve mısket artık karsılassa dıyorumda rıuzgar artık mısketı bı gorse

görse ne olcak inatçı misketin hasta olduğunu öğrendiğinde eddiğini buldu demişti ama içide acıdı yani ama yinede öfkesi onun duyguarını bastırıyo huyları annesine benzemeye başladı şeyda cadısı inşallah misketi o halde görmez kız bayram eder valla artık miket toparlansın ya

zarpandit34
18-04-07, 13:59
İpek Beye çok üzüldüm.Halbuki bu bölüm çıktı diye ne kadar sevinmiştim.Sally nasıl bir insan oldu böyle.Nerede Eski Sally.. Eskiden herkesin yardımına koşardı.
İpek bey umarım kendini seven birini bulur ve mutlu olur,bunu çok hakkediyor

m-i-n-a
18-04-07, 14:02
sadık ali kopardı yine beni :D miskete yediriyorum diye bütün yemekleri süpürdü sonunda mide fesatı geçirdi, ismete hayranım yaa,çok tatlı ''bu bizim işimiz uleyn'' demesi ayrıca ceylana yaratık demesi çok hoştu, ceylanın bazı konuşmaları itici ama ben severim ceylanı, ipek beye çok üzüldüm adam ne hevesle söyle aşkını ama sonu kötü oldu, caylanın verdiği tepki süperdi son olarak fisun nasıl bu kadar saf oldu anlamıyorum bu adam seni daha önce aldattı, nasıl şimdi güveniyorsun anlamıyorum, şadanda iyice abarttı, sanki gençlik yıllarındaymış gibi davranıyor, rüzgar ve şeyda ile yorum yapmak istemiyorum

tugchemre
18-04-07, 14:04
izledim keşke izlemeseydim misketin hali beni öyle bi üzdüki içim parçalandı resmen yazık be mahfoldu o güzelim aşk hele şeydanın yılışık tavırlarını görünce sinir katsayılarım iki katına çıktı rüzgarda gerçekten mutluymuş dedilerde inanmadım okadarda değil dedim eee... rüzgar efendi mutluluklar dilerim

aslı06
18-04-07, 14:07
Benim bu dizide son zamanlarda dayanamadığım üç şey var.İsmetin dişlerinin rengi,sefanın bıyıkları ve rikkatin ses tonu.İsmetin dişleri adeta sarı renkte ve ekranda hiç hoş görünmüyor.Bence onun gibi yıllardır ekranlarda olan bir sanatçının buna dikkat etmesi gerekir.Sefanın o bıyıkları niçin bıraktığını bilmiyorum,ama gerçekten çok çirkin duruyorlar.Zaten kilolu bir oyuncu,o bıyıklarla iyice kilolu görünüyor.Gelelim rikkatin ses tonuna tiyatrocu bir arkadaşım var, rikkatin sesiyle ilgili bir problem olduğunu söyledi.Gerçekten bir süre sonra insanın kulağını rahatsız ediyor.Şimdi diyeceksinizki ben bunları niye yazdım?Artık misket ve rüzgar hakkında yazmaktan ve okumaktan çok sıkıldım,bari dedim ekranda gözüme çarpan şeyleri yazıyım.bye

sevimli.girl
18-04-07, 14:10
misket hala yastık döşek yatıyo ve yine hiçbirşey yemiyor. sadık ali ise ona birşeyler yedirme bahanesi ile durmadan fincanla nemideye yemek yaptırıyor ama hepsini kendi yiyor. sonunda mise fesatı geçirdide anca kendine gelebildi.misket ise hiçbirşey yemediği için nemide ona tekrar serum bağlattı ki kendine gelsin. misket sadık ali birşey yedirmeye çalıştıkça aklına hep rüzgarla olan anıları geldi ve onunla çekilmiş olan fotoğrafına baktı.

mümtaz ise sabah erkenden gelip firuzeyi aldı. tabi şadan sinir küpü haline geldi. sıkıntısınıda hastayım diye geçiştirdi. ona hastayım dediği zamanda füsun ona durmadan ilgi gösterdi. adam tabi kendi kendine kızdı ama firuzeye olan ilgisinden de vazgeçmedi. işyerine mümtaz gelip şadanın evli olduğunu ima eden şeyler söylemesi ve evlenme teklifine cevap istemesi şadanı daha da sinirlendirdi. ve bir kez daha aşkını tekrar etti firuzeye. firuzede bu işin böyle gitmeyeceğini anladı ve füsunun aklını başına getirmek için bir kadının şadana asıldığını kocasına sahip çıkması gerektiğini söyledi. füsun ise kocasını bu konuda tekrar firuzeye emanet etti.

şeyda ile rüzgarında ev gezmeleri hala bitmedi. yalnız bunların ev gezmeleri sadece rüzgarın tarafına yapılıyo. şeyda durmadan nemide ananelere ne zaman gideceğiz diye sorup durdu ama rüzgar onu geçiştirdi. peyami ile pembe rüzgarlar geldiğinde gitmek istediler misketin halini görmek için.ama rikkat izin vermedi. ortamı yumuşatmak için rüzgarla şeyda espiri yaptı ama sadece rikkat ve yeni evli çift güldü.

ipek bey ise sonunda geldi ve sallye olan aşkını herkesin içinde tekrar itiraf etti. sally de durmadan güzel sözler söylemesini istedi. en sonunda da bunları hoşlandığım biri söyleseydi boynuna atılırdım ama ben sizden hoşlanmıyorum dedi. adam çok bozuldu ve gitti. ceylan ismet ve sayhan sally çok kızdılar.

zarpandit34
18-04-07, 14:11
Aslı06 Safanın bıyıkları oynadığı oyundaki rolünden dolayı (Keşanlı ali destanı)
Oyun bitene kadar kestirme ihtimali olduğunu zannetmiyorum.Şebnem Gürsoy yıllardır seslendirme sanatçılığı yapan bir oyuncu sesiyle ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum o yüzden.Ben sesini çok beğeniyorum tabi bu zevk meselesi:img-wink:

sihir
18-04-07, 14:18
bu bölüm de en fazla ipek beye üzüldüm. reddedilmek o kadar kötü değil de sallyin yaptı şeye maruz kalmak çok zor. madem hissettikleri belliydi, başından adamı hiç konuşturtmayacaktı ya da gizlim yok deyip herkesi odada bırakmayacaktı. yada hepsini dinledikten sonra daha anlatması için teşvik etmeyecekti. ya da o şekilde anlatamayacaktı sevmediğini. neyse ayıpladım ben sallyi çok bugün.
miskete üzülmekten vazgeçtim bugün. çünkü duruma alıştım. artık rüzgarın misketin durumunu öğrenmsini bekleyeceğim. rüzgar onu öyle görmeden iyileşmesini de istemiyorum. kolunda serum görsün istiyorum. belki o zaman insafa gelir diye.
peyaminin rikkate ağzının payını vermediğine üzülüyorum. ne hakla ne yapacağını söylüyor rikkathanım peyamiye. normalde evet misafir varken gidilmez. ama durum farklı. hade rikkat o hakkı buldu kendinde , peyami nasıl olur da , sen zamanında oğlunudüşündün mü de şimdi benden sitiyorsun demedi. ya da dinlemeyip çekip gitmedi. neyse. ..

Saadet'im
18-04-07, 14:24
Dizimizde bugün yaşananlar Sadık amca bugün beni çok güldürdü helede ben çorbanın reklamını yapıp ona yediririm demesi yok mu?Tabi Sadık amca yedirmekten çok kendi yedi.Bu sayedede bütün istediği yemekleri yaptırdı.Ama sononda da azar işitti Nemide anne ile Fincan haladan.Misket'e de yine serum takıldı birşey yemiyor diye.
Şadan'ın kıskançlık hali hala üzerindeydi.Ay Mert yine çok tatlıydı o konuşması yok mu?Şadan'da kendisine kızıyor Füsun'a karkşı davranışlarından dolayı ama Firuzesizde yapamıyor.Mümtaz'da iş yerine gidip evlilik teklifinin cevabını öğrenmek istedi tabi Şadan çok kötü oldu.Sonrada Firuze Füsuna gidip uyardı bir müşteri Şadan'a asılıyo dikkat et diye ama o ne yaptı Şadan'ı Firuze'den Şadan'a göz kulak olmasını istedi.Bundan Firuze'de Sakız hanımda memnun olmadı tabi.
Bugün Ceylanda komikti.Ceylan Sayhan'a Misket'in kim olduğunu sordu oda Ulusoy ailesinin bir kurbanı dedi.Ceylan'da İsmet'e bende Ulusoy ailesinin bir kurbanıyım dedi.Ve İpek bey geldi.Sallye özel olarak konuşmak istediğini söyledi.Oda benim kimseden gizlim saklım yok onların yanında söyle dedi.İpek beyde Sayhan'ın İsmet'in veCeylan'ın yanında aşkını itiraf etti.Sallyde ben size aşık değilim sizden hiç hoşlanmadımda dedi.Ve herkes şok oldu.İpek bey o şekilde gitti.Ceylan'dayuh be yuh taş kalpli nolacak dedi.
Rüzgarlar yine el öpmesine çıktı.Ailesinin yanına gitti.Ama Rikkat dışında herkes mesafeliydi onlara karşı.Hatta pek konuşmadılarda.Rüzgar'da kendince espiri yaptı.İşte Şeyda'nın yaptığı yemekten zehirlenirim diye korkmayın.En azından ben hala yaşıyorum dedi.Şeyda'bir şey olsada ben tıbbi müdahaleyi yaparım dedi.Rikkt Şeyda ve Rüzgar'dan başka kimsede gülmedi bu espiriye onlarda anladı zaten.

armagan_60
18-04-07, 14:36
msiket ilginçtir köye dönme lafı etmiyor rüzgar ise biraz ha mutlu oluyor bence tam unutacakken birisinin yarasını deşmesi lazım

Saadet'im
18-04-07, 14:41
Safa yani Tolga Tekin tiyatroda Keşanlı Ali'yi canlandırıyor ondan bıyıkları öyleymiş.Evet bende bu halini sevmiyorum.

leyla18
18-04-07, 14:45
ve bitti ya ne vardıki bu bölümde çok kısa ya bölümler reklemler daha uzun diziden şu firüzeye bazen kızsamda seviyom bu kadını tatlı kadın bu füsün safya valla firüze elinden geleni yaptı rikkat evde resmen terörö estiriyo yok böyle bişe ya biriside sesini çıkarıp sustursun ona ya ama içlerinden biri bi patlıycakki artık sinirler iyice gerilmeye başladı şeyda çok yapmacı rüzgarda mutluyum imajı vermeye çalışıyo ama beceremiyo ya senaristler misketi kendine getirseler iyi olur daralıyorum onun sahnelerinde ne zaman mutlu güznlere dönecekler ya

evet sinirleri iyice gerildi bencede ama o patlayan peyami olacak oğlunun neden şeydayla evlendiğini söylemedi peyami çok sabırlı artık içi kaldırmıyor oglunu şedayı görünce

ena
18-04-07, 14:53
Bir önceki başlık 1250 mesaj sayısına ulaştığı için kapatılmıştır.

Yorumlarımıza bu başlıktan devam edebiliriz...

Lütfen tek cümlelik ve anlamsız mesajlar yazmamaya özen gösterelim...

elvanyıldız01
18-04-07, 14:55
Misketcik ne hallere deüştü rikkat ve şeyda yüzünden.Kızcağız yemiyo içmiyo serumla yaşıyor,onun yerine sadık ali yiyor herşeyi.Rikkat ne kadar gaddar ve taş kalpli misketin hasta olduğunu ve durumunun daha da kötüleştiğini rüzgar öğrense rüzgar ve şeydanın evliliği zarar görür diye korkuyor.Rikkat hanım oğluna güvanameiyor bu durumda,çünkü rüzgarın hala daha misketi çok sevdiğini biliyor ve bu evliliğin devamı için bundan bahsedilmemesini istiyor,çünkü rüzgar koşup miskete gidecek diye korkuyor,ne olur sonra şeyda üzülürse yazık o üzülmesin canım misket onlarıın hepsi için yeterince.Bugün rikkat şeydanın yaptığı buz gibi espriye güldü ama diğerleri gülmayince asıl rikkat veşeyda gülüncek hale geldi,rüzgar da bana pek bu evlilikten dolayı mutsuz gibi gelmiyor,yani şeydaya sabah kalkınca bu kravat uyar mı falana diye de soruyor,rüzgar misketi hiç sevmemiş,ne bir pişmanlık sezinledim rüzgarda ne bir üzüntü,az biraz son sahnelerde durgunlaştı onun dışında şeydayla elelel dizi dize,göz göze,çok sinir bozucu.İpek beye çok üzüldüm,sally çok ayıp etti,hoşlanmasa bile bu tavrı hoş değildi,hem ipek beye sordu daha ne düşünüyorsunuz benim hakkımda diye adam konuştu konuştu sonunda sally ben sizden hoşlanmıyorum dedi,ipek beyde yıkıldı.Bence bu sallynin aklını başına ismetin getirmesi gerek bence sally ve ipek bey çok tatlı bir çift olurlar.Misketiciğe gelince hep rüzgarla eski mutlu günlerinii düşünüyor,o rüzgarda takmış anneannesinin elini öpmeye bilmiyomu misketin orda yaşadığını ve belki de misketi daha da üzmek şeydayla elele misketin karşısına geçmek istiyor,eğer bunu yaparsa rüzgar adam değilmiş denir,bu yapılmaz miskete.Evet belki dizi sonunda rrüzgarla misket kavuşur ama şu aşamada rüzgar için misket tamamiyle bitmiş gibi görünüyor,o salonda otutururken cihan niye abisine herkesin ortasında senin yüzünden misket serumla yaşıyor hiç bir şey yemiyor şimdi mutlumusun ne kadar taş kalplisin abi demiyor,bir dese ne güzel olur,rüzgar kendini şeydaya kaptırmış gidiyo biri dur demeli veya kimse dur demesin rüzgar pişmanlığıyla sonsuza kadar yaşasın ve miskette başkasıyla mutlu bir evlilik yapsın ve rüzgarda hayatının dersini alsın o da sevdiğini başkasıyla evliyken görsün bakalım neler yaşanıyomuş.İnsan dayanamaz heralde sevdiği başkasıyla evliyken,çok zor bir durum ama bir yerde de hayata tutunmak gerek ve miskette bunu başaracak ve eski türk filmlerindeki gibi bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı misali rüzgar ve rikkatin karşısına çıkmalı.Rikkat ve şeyda herşeye sebep oldukları için umarım mutsuz olurlar ikiside rüzgarın arkasından iş çevirdi ve sevenleri ayırdı,böyle insanlar ömür boyu mutsuzluğu hak ediyor,benim anlamadığım rikkatin misketle dünkü konuşmadan sonra aynı halde devam etmesi yazık çok yazık,ben artık dizide rikkatin olmasını istemiyorum,şeydayı ise en başından beri dizi de istemiyorum...

armagan_60
18-04-07, 14:58
ya ben anlamıyorum tamam şeyda evlendi ama bu kızın anası babası yokmu hala ortaya çımadılar ayrıca peyami gilelede sinir oldum hala rikkati dinleyip gitmekten vazgeçtiler hemde okadar şeyden sonra rikkatin konuşmaya hakkı olmaması lazım ama neyse rüzgar traş olurken ilk defa bi kızın yanında traş oluyorum diyince şeyda karının diyeek düzeltti ve bozuldu biraz

arkadaşlar elbet birgün bu evlilik bozulur ama nasıl ve ne şekilde şeydanın aillesi gelir ve kızlarını ayırmaya çalışarakmı yada rikkatten daha kötü bir kadın gelir rüzgarların ailesini beğenmezrüzgar misketii silmeye çalıssada birgün ona gerii dönwcwktir ama bu sefer şeyda var

oğlan dayıya kız halaya çeker derler eğer bu mantık doğruysa rüzgarda tıpkı dayısı gibi evliyken başka birini sevebilir yani misketi tabi misket buna karşı çıkar yine amarüzgar gerçekleri gördüğü zaman veya duduğu zaman artık bağlasan durmaz

zarpandit34
18-04-07, 15:21
Peyaminin durumu bana hep hüzünlü gelmiştir.Gerçekten yapmak istediği işi yapamadı hiçbir zaman ve tabi yaptığı işlerden tatmin olamadı doğal olarak çünkü bu işler ona göre değildi.Onun gibi kültürlü,birikimli ve prensip sahibi birinin evde oturması beni çok üzüyor.Üstelik Peyami teoride süslü süslü laflar edip,pratikte çuvallayan aydınlardan değildir.Söylediği herşeyi hayatında da kullanmaya çalışır.Öyle şişik egosuyla kasıla kasıla gezen aydınlardan da değil.
Ama öte yandan Peyaminin bunca iyi özelliğine rağmen iş bulamaması bana çok gerçekçi geliyor.Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi çünkü.Peyaminin ve onun nezdinde tüm evde oturmaya mecbur kalmış entellektüellerin haline üzülsem de dizide onların bu durumunun yansıtılması hoş bir detay.Bu bilinçli bir tercih mi yoksa işlerine gelen bir durum mu bilmiyorum tabi.Ama Türkiyenin yaratıcılıkla geçinmeye çalışanlar için bir cennet olmadığı ortada ve bilinçli bir tercih olsun veya olmasın dizide böyle bir karakterin ve içine düştüğü böylesi bir durumun yansıtılması hoşuma gidiyor.Yinede onun gibi insanlara umut olması açısından Peyami tam olarak yapmak istediği şeyi yapamasa da ona yakın birşeyler yapabilir.(Zaten hepimiz öyle yapmıyormuyuz.Kaçımız gerçekten istedği işi yapabiliyor ki) Mesela eskisi gibi bir yayınevi çok hoş olurdu..

tugchemre
18-04-07, 15:28
öncelikle bir başlık daha devirdik yepyeni sayfamız hayırlı olsun
sevgili armağan_60 benimde gerçekten düşündüğüm şeydanın ailesiydi.kendi anne ve babamı düşünüyorum böyle bişey yapsam uçarak gelirlerdi yanıma.
ben herşeyi konuşmak için artık çok geç olduğunu düşünüyorum ve istemeyerekte olsa şeyda ve rüzgarı düşünüyorum hem hangi arkadaştı hatırlamıyorum ama rüzgarla misket barıştığında ona bi mail gelmişti misket ve rüzgarın başka kişilerlede olsa mutlu olacağını söylemiş demin bu geldi aklıma ve herşeyin bittiğini kabul ettim evet arkadaşlar yinede üzülmeyin benim için bu dizi rüzgarın miskete evlenme teklif ettiği bölümde bitmiştir malesef kanal bire malesef senaristlere yenildik ve artık gerçekten yapacak bişey yok!!!

gülll
18-04-07, 15:35
anlatan herkesin yüreğine ve emeğine sağlık...ben bugün izleyemedim ama iyikide izleyememişim galiba bişeyler hala aynı ve değişeceğe benzemiyo... açıkçası senaristlerin aklında ne var çok merak ediyorum... bu aşkı süründürmek mi...rüzgarın şeydaya(cadıyaaaaa) aşık olmasını sağlamak mı... yoksa bazı dizilerde olan reyting kaygısı nedeniyle saçmalak mı..... oysa bizim dizimiz bunlar olmadan 1200 civarı bölüm oldu... sevgi dolu emek dolu.... çok değil bundan 3-4 ay önce dostluk vardı... sevgi vardı... kardeşlik vardı... şimdi... biliyorum belkide çok acımasız eleştiriyorum ama dayanamıyorum işte... şadanla peyaminin dostluklarını (keşke şadan hiç zengin olmasaydı).... nemide annelerin evindeki aile toplantılarını... aile birliğini özledim... şimdi dizimizde çok entrika var... rikkatin planları.. yanlış evlilikler... şadanın yasak aşkı... füsunun aldırmazlığı... misketin durumu... son olarak salise.... ya bu kadar olay bi sezona çok fazla değil mi ama.... ben sevgi dolu bizim evin hallerini özlüyorum artık... güzel bölümler güzelll anlarda var ama bu kadar olayın altında sanki eziliyo gibi geliyo bana... onlar için sevinemiyoruz bilee.... ya öyle bişey işteeeeeeeeeeee..............:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

Müge
18-04-07, 15:38
Keyifli bir bölümdü…Bugün Füsun’da şıktı ne yalan söyleyeyim..Mert’te vardı bu bölümde..Ve hemen kağıda not düştüm Füsun ve Mert arasında geçen konuşmaları..:)

Füsun-Şöyle babana hasta olma.

Mert –Hasta olma,iyi ol…

Sonra Füsun ve Mert Şadan’a sarıldılar çok hoşuma gitti…Şadan çok şaşkındı o sırada yaptıklarından dolayı ama hala düşüncüleri değişmemişti..

İpek bey çok tatlıydı Sally’ye açıldı ama off Sally istemedi onu..Sally sen ne yaptın gül gibi kısmetini ellerin ile teptin..

Ceylan’a bu bölümde vardı ve o da şıktı..Maviler çok yakışmıştı ona..İpek beyi görünce..

Ceylan-Takıntılı ne haber? Dedi. He he he..:img-hyste
Bayılıyorum bu kızın bu patavazsız konuşmalarına..:img-wink:

Ve ve ve beklediğim foruma defalarca yazdığım şey “kömbe” olayı sonunda söz edildi ve Nemide kömbe yaptı..Sadık Ali’de güldürdü beni bu bölümde..Misket’e yemek yedirecekti ama hepsini kendi yedi bir güzel sonrada kustu ..ha ha ha(Çok tatlısın Sadık Ali çok) :good:

Bu bölümde İsmet’in bir lafına kızdım yani ayıpladım..Ceylan’a dediği “yırtık ... çıkar gibi” bizim cici İsmet’e böyle argo kelime hiç yakışmadı…:img-wink: Ama bir sözü beni güldürdü yine Ceylan’a..

İsmet-Amazon bir sussana sen..(bayılıyorum İsmet-Ceylan arasındaki didişmelere)..:)

Firuze Füsun’u uyardı Şadan konusunda ama Füsun demez mi Şadan’ı sana emanet ettim diye. Ha ha..Sakız hanımdan beklenen söz geldi o sırada..

Sakız-E benim salak kızım göz göre göre ateşe atıyorsun kocanı..(içinden söyledi)

Beğendim bu bölümü dün beğenmemiştim ama dengesiz oldum işte:)..İnsanın sevdiği şeyler olunca dizide hoşuna gidiyor tabi ki..Ama Sally üzdü beni keşke pat diye söylemeseydi İpek beye..İpek bey çok üzüldü canım benim..
Ama pes etmesin aşkının peşinde koşsun...İleride gönlünü alacaktır Sally'nin..:good: Sally sen de ilk başlarda önüne gelen her erkeğe gönül koyuyordun ama şimdi beğenmiyorsun aslan gibi İpek beyi..Kızdırma beni :)

İşin şaka yanı bir tarafa umarım her şey güzel olur..

Emeği geçen herkese teşekkürler...bye

h.eren
18-04-07, 15:40
Sevgili Müge Misketle Rüzgar tekrar beraber olacaklar demişsin. Bu evliliğe rağmen herşey eskisi gibi olabilir mi? Misket Rikkatin ve Rüzgarın yaptıklarını hazmedebilir mi ? bence zor gibi gözüküyor. Ayrıca Rüzgar bey evliliğinde hiç te mutsuz gözükmüyor. Miskete 3 günlük süre verdiği dönemde Şeydayla yemeğe çıkmışlardı. masada yanlışlıkla elleri birbirine deymişti. Rüzgar hiç de rahatsız olmamıştı. Seyrederken tamam arkadaş elektrik aldı demiştim. Arkasından evlenme teklifi de geldi. Şeyda aslında Rüzgarında Rikkatinde beklentilerine uygun bir kız ama o herşeye karışma huyu var ya, ne olur bilemem.
Benim dileğim Misket artık kendini toparlasın aslanlar gibi dimdik dursun artık, onlara verilecek en güzel cevap bu..
Sally bu gün çok kırıcıydı. İpek beye çok üzüldüm. Haketmemişti.
Ayrıca Cihan sakalsız çok yakışıklı olmuş. Mert herzaman ki gibi çok tatlıydı. :happy0064

dilekk54
18-04-07, 16:16
hem hangi arkadaştı hatırlamıyorum ama rüzgarla misket barıştığında ona bi mail gelmişti misket ve rüzgarın başka kişilerlede olsa mutlu olacağını söylemiş demin bu geldi aklıma ve herşeyin bittiğini kabul ettim evet arkadaşlar yinede üzülmeyin benim için bu dizi rüzgarın miskete evlenme teklif ettiği bölümde bitmiştir malesef kanal bire malesef senaristlere yenildik ve artık gerçekten yapacak bişey yok!!!

sezgin bey demişti bana bunu galiba artık geri dönüş yok bu aşkta

armagan_60
18-04-07, 16:16
öncelikle bir başlık daha devirdik yepyeni sayfamız hayırlı olsun
sevgili armağan_60 benimde gerçekten düşündüğüm şeydanın ailesiydi.kendi anne ve babamı düşünüyorum böyle bişey yapsam uçarak gelirlerdi yanıma.
ben herşeyi konuşmak için artık çok geç olduğunu düşünüyorum ve istemeyerekte olsa şeyda ve rüzgarı düşünüyorum hem hangi arkadaştı hatırlamıyorum ama rüzgarla misket barıştığında ona bi mail gelmişti misket ve rüzgarın başka kişilerlede olsa mutlu olacağını söylemiş demin bu geldi aklıma ve herşeyin bittiğini kabul ettim evet arkadaşlar yinede üzülmeyin benim için bu dizi rüzgarın miskete evlenme teklif ettiği bölümde bitmiştir malesef kanal bire malesef senaristlere yenildik ve artık gerçekten yapacak bişey yok!!!

o maili bende hatırlıyorum ama tam olarak öyle değildi sanırım evet msiket rüzgar birleşti fakat yine ilerde ayrılık gözüküyor misketin mutluluğu uzun sürmeyecek gibi bişeydi ve o mailden bir kaç bölüm sonrada rikkat işe karışmaya başlamıştı senaristlere birz daha mail çekmek lazım ama cevap vermiyolar artık ayrıca ben hala umutluyum bu evlilik rüzgarın gerçekleri öğrenmesiyşle sarsılacaktır çok yakındır hatta nemide gile el öpmeye gittiklerinde bütün gerçrklrr ortaya çıkacaktır ayrıca bazı konula r düzelmeye başladı sanki özellile ismet eskisi gibi sinir olmuyor ceylana ve belkide ilk defa ismet ceylan sayhan üçlüsü ortak bir fiklre vardılar yani saalnin hatalı olduğu konusunda ortak bir davranış sergilediler

zarpandit34
18-04-07, 16:19
Armağan 60 sana katılıyorum ceylan mevzusunda.Bugün banada sanki İsmet sinir olmuyormuş yada yumuşamış gibi geldi Ceylana karşı.Galiba herşey yavaş yavaş düzelicek :happy0064

dilekk54
18-04-07, 16:23
ya eski bölümlerde rikkat çok güzel konuşuyor ama bugünkü bölümlere gelirsek erkek gibi konuşuyor sankim dimi

ya artık eskisi gibi olmaz bu aşk kimileri bebekleri olur diyor çok dogru bence ya bu gidişle olacak yada olabilir yani

ah bi karşılassalar misket ve rüzgar ahhhhhhhhh

aslında ipek bey ve misket nasıl olur sally zede ipek bey ve rüzgar zede misket

armagan_60
18-04-07, 16:28
ya eski bölümlerde rikkat çok güzel konuşuyor ama bugünkü bölümlere gelirsek erkek gibi konuşuyor sankim dimi

ya artık eskisi gibi olmaz bu aşk kimileri bebekleri olur diyor çok dogru bence ya bu gidişle olacak yada olabilir yani

bizim dizinin en güzel özelliği her zaman izleyicinin istediği olmuştur her ne kadar sorunlu olsada hatırlayalım ismet sayhan evlenene kadar bir çok badire atlattılar ilişkilerinde çatlamalar oldu ayrıldılar barıştılar ama sonunda istedikleri oldu aynı şekilde safa neva hatta abdül kısmet şeydanın bu dizide daha fazla tutunamayacağını düşünüyotum yakın zamandagerçekler ortaya çıkar rüzgarın kafası karışır çatlamalar yakındır

bostepeli
18-04-07, 16:35
oooooo yeni başlığa geçmişiz ya arkadaşlar bilen biri anlatsın ya bu rüzgar niye şeydayla evlendi diziyi o sahnelerden sonra izlemeye başladım ve o anları kaçırdım nedir mevzu misketten neden nefret etti tamama istemediğini biliyorum misketin ama rikkat yüzünden ilgilenenlere duyurulur meraktan çatlıycam yani:icon_sorr

armagan_60
18-04-07, 16:47
oooooo yeni başlığa geçmişiz ya arkadaşlar bilen biri anlatsın ya bu rüzgar niye şeydayla evlendi diziyi o sahnelerden sonra izlemeye başladım ve o anları kaçırdım nedir mevzu misketten neden nefret etti tamama istemediğini biliyorum misketin ama rikkat yüzünden ilgilenenlere duyurulur meraktan çatlıycam yani:icon_sorr

şimdi rüzgar miskete 3 gün süre verdi yüzüğü atmıştı misket annesi yüzünde tabi ama bunu rüzgara söylemedi 3 gün boyunca düşün dedi 3 gün sonra olmaz dedi misket yapamayız rüzgarda inat olsun diye şeyda ile evlendi tabi bu arada rikkat iyi anneyi oynuyo oğlum eşya ne zaman alacaksınız ne zaman şunu yapacaksınız falan tabi rüzgar buna inandı yani misketin artık sevmeyeceğini zannetti herşey yallanmış dedi tam evlenmeye gittiler şeyda gil misket herşieyi kabullendi ama geç kaldı evlendiğini öğrenincede şok geçirdi yataklara düştü

ya benim bu evlilikte kafama takılan şeyler var rüzgar abdülle dalyana bu evliliği onlardan başka kimsenin bilmemesi istedi kimseye söylemeyin falan dedi ve o bölümden sonra ortada yoklar bence bişey var bunda düğüm onlarda dalyan sank bişeyleri ağzından kaçıracak ama ne

ya belki rüzgar şeydaya dokunmuşmudur biliyorsunuz bu evliliğin bozulup bozulmaması açısından önemli bence ilerde bu konuyada açıklık getirirler ama başa bi sorun ise misketin bundan sonra ne yapğacağı her şeyi oturup izleyecek mi yoksa köyemi dönecek her fırsatta dönüğyodu ama bu sefer daha bişey demedi ama rüzgar misket karşılaşması yakındır çok merak ediyorum çook

innocent_85
18-04-07, 16:54
bizim dizinin en güzel özelliği her zaman izleyicinin istediği olmuştur her ne kadar sorunlu olsada hatırlayalım ismet sayhan evlenene kadar bir çok badire atlattılar ilişkilerinde çatlamalar oldu ayrıldılar barıştılar ama sonunda istedikleri oldu aynı şekilde safa neva hatta abdül kısmet şeydanın bu dizide daha fazla tutunamayacağını düşünüyotum yakın zamandagerçekler ortaya çıkar rüzgarın kafası karışır çatlamalar yakındır

Evet çok vadeler atlatılar ama bu atlatılması zor durum senaristler buduruma sokmayacakdı.Şeydayla nişanlansaydıda evlenmeseydi.Rüzgar o kadar mesutki.
Rüzgardan saklanıyor misketin hastalığı ama rüzgar ne dedi iyi oldu dedi.
Ah rüzgar ah yıkdın bizi.

bostepeli
18-04-07, 16:54
şimdi rüzgar miskete 3 gün süre verdi yüzüğü atmıştı misket annesi yüzünde tabi ama bunu rüzgara söylemedi 3 gün boyunca düşün dedi 3 gün sonra olmaz dedi misket yapamayız rüzgarda inat olsun diye şeyda ile evlendi tabi bu arada rikkat iyi anneyi oynuyo oğlum eşya ne zaman alacaksınız ne zaman şunu yapacaksınız falan tabi rüzgar buna inandı yani misketin artık sevmeyeceğini zannetti herşey yallanmış dedi tam evlenmeye gittiler şeyda gil misket herşieyi kabullendi ama geç kaldı evlendiğini öğrenincede şok geçirdi yataklara düştü

ya çok sağol arkadaşım inat yüzünden bu aşka yazık oldu desene dizinin eski bölümlerine bakıyorumda rikkat ne kadar değişti ya oğlunu harcıya resmen şeyda ayrı bi vaka el öpme meraklısı derdi başka cadının ya şu misketi bunalımdan çıkarsa senaristler yoksa ben bunalıma girecem çok uzadı toparlansın şeyda cadısının karşına ve rikkatın güçlü çıksın karşılaşma kapıda yani offf ya biri bunları toparlasa iyi olur galiba bu düğümü peyami çözecek gibi:img-yes:

bostepeli
18-04-07, 16:57
ya belki rüzgar şeydaya dokunmuşmudur biliyorsunuz bu evliliğin bozulup bozulmaması açısından önemli bence ilerde bu konuyada açıklık getirirler ama başa bi sorun ise misketin bundan sonra ne yapğacağı her şeyi oturup izleyecek mi yoksa köyemi dönecek her fırsatta dönüğyodu ama bu sefer daha bişey demedi ama rüzgar misket karşılaşması yakındır çok merak ediyorum çook

valla bence dönme kararı alsın bunu rüzgar duysun onsuz yapamıyacağını anlayıp barışsınlar hep misket rüzgarı giderken geri döndürdü artık bu aşka yazık olmasın ya şeydayla rüzgar arasında inş yakınlaşma olmamıştır evlendiler ama bu kötü olur olaki rüzgarlar barışır kadın bunu koz kullanır kaynanasıda tam destek ne itici rikkat ya valla şeydadan çok o beni delirtiyo:img-help:

genç_fb
18-04-07, 17:03
arkadaşlar ben bugünki bölümün başını ve sonunu kaçırdım , tekrarını saat kaçda izleyebilirim :img-help:

leyla18
18-04-07, 17:06

arkadaşım benimde aklıma geldi ama bilmiyorumki herhalde misket kimseyle evlenmez benim gönlüm arkadaş gibi olabilirler dert arkadaşı gibi yani fenada olmaz yani

ebgü
18-04-07, 17:07
uzun zamandır yeniden izledim bugün.Ve galiba kötülük bulaşıcı çünkü bu sefer de sally'e(çok pislik gibi davrandı,çok kötü davrandı deli.) sinir oldum.Ve arkadaşlar sizden ricam bu ismet nasıl öğrendi ve nasıl izin verdi sayhan'ın ceylana ders vermesine ?ve bir tek sanırım ceylan'ın gerçek adını öğrenemedim.Son olarak yine bugün sinir ve uyuz olarak izledim diziyi.ve maalesef bugün farkettim ki rüzgar haklıydı ama insan hiç mi üzülmez,hiç mi sorgulamaz? ya rüzgar demekki sen misket'i çok sevememişsin,misket'in seni çok sevdiği kadar.Tamam misket bütün bu olanları hakediyor ama bu hallerine yazık ya insan yinede ister istemez de olsa üzülüyor.Son olarak ah rüzgar ah maalesef sen o annen olacak baş şeytanla şeyda olacak yardımcı şeytan'ın oyunlarına geldin.Yazık!!

Lütfen, bölümde kullandığınız kelimeleri ve cümleleri özenli seçiniz.

onur29
18-04-07, 17:08
Arkaaşlar ben bugün okul nedeniyle izleyemedim ne oldu bugün. Biri kısaca analtırsa çok sevinirim. Misket hala hasta sanırım. üzgar mutlu anlaşılan. Peki Neva ve Safa cephesindebi gelişme var mı? Bi de Rüzgarlar nemide anneye geldiler mi. Karısıyla.

zarpandit34
18-04-07, 17:25
Onur29, Safa-Neva olayında bir gelişme olmadı bu bölümde.Rüzgarla-Şeyda daha gitmediler Nemideye..
Ebgü, İsmet birkaç bölüm önce Sadık Ali-Fincanlara gitmişti.O Sırada Sayhan İsmetin tek taş yüzüğünü çalıp Cihana verdi Cihanda Ceylana tabi.İsmet Sadık Alinin parmağında yüzüğü görünce herşeyi anladı.Ve herkese tek tek hesap sordu.Sayhana nasıl izin verdiğine gelince bunu bizde bilmiyoruz çünkü göstermediler.Bu arada Ceylanı oynayan oyuncunun adı Seda Saygın.

Saadet'im
18-04-07, 17:46
Armağan 60 sana katılıyorum ceylan mevzusunda.Bugün banada sanki İsmet sinir olmuyormuş yada yumuşamış gibi geldi Ceylana karşı.Galiba herşey yavaş yavaş düzelicek :happy0064

Evet arkadaşlar banada öyle geldi.İsmet Ceylan'a karşı yumuşuyor sanki.Bakalım ilerde görürüz.

leyla18
18-04-07, 17:56
Arkaaşlar ben bugün okul nedeniyle izleyemedim ne oldu bugün. Biri kısaca analtırsa çok sevinirim. Misket hala hasta sanırım. üzgar mutlu anlaşılan. Peki Neva ve Safa cephesindebi gelişme var mı? Bi de Rüzgarlar nemide anneye geldiler mi. Karısıyla.

misket hala hasta bir şey yemiyor içmiyor devamlı çıkarıyor sadık amca fincan hala bugün yine nemidelerdeydi sadıkali nemidenin elinden çorba tabagını alarak miskete yedirmeye çalıştı miskette 1 kaşık içti zorla sadıkamcada misketi bahane ederek istediklerini yaptırdı kömbe vs. işte bir güzel yedi onları fincanla nemide farkedince kızdılar sadıkaliye oda midefesatı geçirdi:img-hyste evli çiftler rikatlere geldiler evdekiler hala mesafeli rüzgara kızgınlar evli çiftler gelmeden önce rikkat uyarır evdekileri misketin durumunu söylemeyin diye biraz oturdukdan sonra peyami işim var bahanesiyle miskete görmeye gitmek ister pembe bende gelecegim der rikkat mutfakda pembeye kimse bir yere gitmiyor peyaminin yanına gider onada söyler oğlunlar varken bir yere gitmek yok der peyami de söylenir arkasından içine sindiremez yani oğlunun neden evlendiğini ( rikkatle konuşmadı daha )oğluyla yalnız konuştuklarını ah oğlum ah ne yaptın sen der salona gelirler gelin hanım çay doldurur peyami hariç hepsi içer ve cihan dersim var diyerek o paçayı sıyırır :) ama 3 ü peyami-pembe - neva cihanın yerinde olmak ister o an şeyda nemide ve fincan halalara ne zman gideceğiz diye sorar durur rikkatte birgün hep beraber toplanıp gideriz güzelkızım benim der rikkat onlar böyle şeylere umursamaz derve şeyda bizimeve buyrun gelin bekleriz babcım annecim falan hepsine söyler rikkatte geliriz güzel kızım daha yeni evlisiniz rahatsız etmek istemediler diye söyler şeydaya ve arkasından evdekilerin yüzüne bakar pembe bu araada sıkılmıştır durumdan yakasıyla oynar devamlı evdekilerde yarım agızla geliriz derler takmıyormuş gibi yani ( bizim yeni damatta şakalar yapmışda ) eger şeydanın yaptığı yemeklerden zehirleniriz diye korkuyorsanız ben ben hala hayattayım der şeydada hayatım der eger bir şey olacak olursa ben müdahale ederim der rikkat bir kahkaha attıki hiç sorma ama sadece rikkat ve evli çift güldü :img-hyste neva evdeydi sefa işyerindeydi bugünkü bölümde şadanlarda ise sabah ofise gitmeden önce mümtazla firuzeyi görür sinirlenir ben götürüyordunm falan der çvirir lafı ofisdede firuzeyle onuşur aşkıma karşılık vermedin falan işte mümtazda evlilik teklifinin cevabını vermesi için firuzeyi sıkıştırır firuzede şadandan bir anlık olsun kurtulmak için fisuna gider planlı bi şekilde fisuna ofise bi bayan geliyor şadandan hoşlanıyor ayakları yapar sakız şüphelenir durumdan fisunda düşünüp taşınır firuzeyi emanet eder şadanı sakızda söylenir kendi kendine derki a benim salak kızım kurda kuzu emanet ediyor haberi yok der bugünkü bölüm bu adar

gazi
18-04-07, 18:05
Arkadaşlar bu Rüzgar hala Misket'in çok hasta olduğunu bilmiyor mu?Ya inanamıyorum ben hala öylece durmasına...Birde dünki bölümde Misket,Rikkat konuşması bu bölüm devam etti mi,çünkü yarım kalmış gibiydi

dbb
18-04-07, 18:14
arkadaşlar, saati değiştiğinde bir süre seyredememiştim. Herhalde kaçırdım. Dalyan'ın karısı Düriye nerelerde? O ne güzel dertleşirdi Misket'le. Çünkü Misketin bu kadar kötüleşmesinin nedeni derdini, davranışının nedenini açıkça söyleyememesi. Çünkü Rikkat o kadar iyi oynuyor ki çevresine. Herkes Onun, Misket'i kabullendiğini sanıyor. Misket de bunu hazmedemiyor.
Öte tarafta ise Rüzgar ve Şeyda'nın evliliği malesef normal gidiyor galiba. Çünkü Şeyda hanım pek bir mutlu. Rüzgar ondan uzak dursa herhalde "seni anlaıyorum aşkım" filan diye dolanırdı etrafında.... Nasıl hallolacak bu mesele çok merak ediyorum doğrusu...

rüzgarzede
18-04-07, 18:20
bende bu diziyi ilk günden beri izlerim

ne diyim bende zamanında bu ikisinin yaşadıklarını yaşadım ay vallah tıpkının aynısı yani ne diyim ben ya bu kadar olur yanlız bu ilişkide ayıran taraf baba oluyor bizi anne olmuyor anne beni çok seviyordu

yanında yaşadıgım insanlar beni yuvadan aldılar çocukları olmuyordu ikisininde sonra büyüdüm annemin kızının ogluna aşık oldum bu ilişkiyi sonradan herkes ögrendi kimisi sevindi kimisi morardı yani istemedi sevdigim çocugun babası ben varken siz olamazsınız ölürümde bu ilişkiyi onaylamam dedi öldürsenizde seni istemem dedi.sonra bana davul bile dengi dengine dedi sen kimsinki sen kim oluyorsun benim oglumu seviyorsun dedi ya ayrılırsınız yada sonuçlarına katlanırsınız dedi bende onun iyiligini düşünüp ayrıldım tabi gerçekleri çok sonradan ögrendi ama artık geç kalmıştık.tabi o başka biri ile evlendiydi sırf bana inat olsun diye bana inat olsun diye yanii bakarmısınız.tabi zor dönemlerden geçtim hastanelere yatırıldım çok sevmiştim ama ailem hep yanımda oldu ve hayata geri döndüm onlar sayesinde.şuan onun çocukları var 2 tane çok mutlular bense hayatıma onsuz devam ediyorum işimin başındayım unutmaya çalışıyorum artık

ama işalah bunların sonları benimkine benzemez tek dilegim bu

EFTALYAGUL
18-04-07, 18:53
ipek bey çok tatlıydııııı yaaaa.ama sally nın de yine patavatsızlıgı tuttu.adamı üzmemek icin duygularını bellı etti güya amaa adamcagız sırılsıklam aşık yaaaa çok üzüldü.ceylan ın bile hoşuna gitti ipek bey in söyledikleri.ceylan çok tatlı kızzz yaa.patavatsız filan ama dobralıgı batmıyorrr.bide çok güzel gözleri filan maşallah:)
rüzgar şeyda çifti yine sinir bozucuyduuu.yok ben traş edeyim filan.yok yapmacık yapmacık annecim babacım halleri.sinir şeyyy.

unwanted
18-04-07, 19:18
Bugün uzun süredir aramızda olmayan İpek Beyin ismini konuk oyuncular listesinde görünce çok sevindim. Sevgili Nejat Armutçu'nun bize güzel saatler yaşatacağını ümit ederek başladığım bu bölümde ne yazık ki onun için zor saatler bekliyordu. Açıkçası Saly'e bu hareketler hiç yakışmadı. O sözler ki kime söylense kalbini yumuşatacak kadar sıcaktı, ihtimal çalışılmış provası yapılmış, bu kadar kolay reddetmemesi gerekirdi veya daha yumuşak söylenmeliydi. Artık İpek Bey'i bir süre daha göremeyiz herhalde; ancak sonsöz olarak şunu söylemeliyim;

İpek Bey sizi seviyoruz...

shake_it
18-04-07, 19:30
bir önceki forumun son sayfalarında safanın bıyıklarına laf gelmiş hemen düzelteyim. ankara devlet tiyatrrosunda keşanlı ali destanı oynanıyo.. ve öyle olmak zorunda.. o bıyıklara alışınız... ama ruzgar ve şeyda hakkında yorum yapmayacağım.. çok sıkıldım çünkü.. nasıl toplayacaklar bellideğil.. elbet kavuşacaklar ama daha uzun bölümler var demektir.. 100 200 kadar... :icon_whis

ebgü
18-04-07, 19:42
ipek bey çok tatlıydııııı yaaaa.ama sally nın de yine patavatsızlıgı tuttu.adamı üzmemek icin duygularını bellı etti güya amaa adamcagız sırılsıklam aşık yaaaa çok üzüldü.ceylan ın bile hoşuna gitti ipek bey in söyledikleri.ceylan çok tatlı kızzz yaa.patavatsız filan ama dobralıgı batmıyorrr.bide çok güzel gözleri filan maşallah:)
rüzgar şeyda çifti yine sinir bozucuyduuu.yok ben traş edeyim filan.yok yapmacık yapmacık annecim babacım halleri.sinir şeyyy.

(kim silmiş mesajımı bilmiyorum ama ben de yine aynısını yazıyorum buraya.)Aynen ya resmen sinir harbi içinde izledim.(eğer mesajım bir daha silnecek olursa admin'e şikayet edeceğim ister istemez)

leyla18
18-04-07, 19:53
[QUOTE=gazi;3016097]Arkadaşlar bu Rüzgar hala Misket'in çok hasta olduğunu bilmiyor mu?Ya inanamıyorum ben hala öylece durmasına...Birde dünki bölümde Misket,Rikkat konuşması bu bölüm devam etti mi,çünkü yarım kalmış gibiy arkadaşım rüzgar balayından döndüklerinde annesinin evine geldiler cihan dışarıdaydı eve gelincede pembeye sordu misketin durumu tabiiki rüzgarda yanlarına gitti ne oldu falan ayaklarıyla misketin iyi olmadıgını yattıgını duydu rüzgarda ettiğini buldu dedi ve eski odasına giderek üzüldü yalnız başınayken ama dahada kötüleşip yediklerini çıkardığını ve serumla beslendiğini bilmiyor öylece durmasının sebebiyse misket beni sevmiyor artık hazmedemiyor terk edilmeyi annesinin zemin hazırlayıp ve şeydanında yardımcı olduğunu bilmiyor ve şeydyıda beni seviyor aşık ama misketle mutluluğumuzu destekliyor yardım ediyor hatta konuşmak için gittiğinide biliyor( gitti ama neler söylediğini bilmiyorki bizim yeni damat ):) o mutlu olmaya çalışıyor şuanda bakalım olacakmı ?rikkatle konuşması o günkü bölümde bitmişti buğün devam etmedi o kadardı yani rikkat yine akıllanmadı birazcık üzüldü sadece miskete hastalığı için o kadar rikkat yine aynı rikkat terör estirmeye devam ediyor

levell
18-04-07, 20:09
2 gündür parça pinçik seyredebiliyorum ne yazıkkiiiiiiii..
ben bu rikkati bi sever gibi oluyorum bi nefret etmeye başlıyorumm... halbuki misketi ziyarete gittiğinde gözleri ağlamaklı olunca o da biraz düzeliyo demiştim de nerdeeeee.. rikkat yine aynı rikkat.. çok memnun hanımefendii.. davul bile dengi dengine çalarmış falan filan işte... peyamide suratıyla ifade ediyo ama napsın adamcağız .. üzülüyo o da tabi..
hiç değilse biterken firuzeye gülebildim:) kaş yapıyım derken göz çıkardı:)
gerçi fusun da hoş sakız hanımın dediği gibi kurda kuzuyu teslim ediyo:)
iyice çıkmaz bi hale geldi firuze şadan ilişkiside..
pardon ya unutmuşum bu gün dizide bi adam vardı.. aşkını itiraf etti bi bayana ama çok fazla izleyemediğimden bilmiyorum kim olduklarını..
red cevabı aldı ne yazıkkiii......

Müge
18-04-07, 20:19
Bugün uzun süredir aramızda olmayan İpek Beyin ismini konuk oyuncular listesinde görünce çok sevindim. Sevgili Nejat Armutçu'nun bize güzel saatler yaşatacağını ümit ederek başladığım bu bölümde ne yazık ki onun için zor saatler bekliyordu. Açıkçası Saly'e bu hareketler hiç yakışmadı. O sözler ki kime söylense kalbini yumuşatacak kadar sıcaktı, ihtimal çalışılmış provası yapılmış, bu kadar kolay reddetmemesi gerekirdi veya daha yumuşak söylenmeliydi. Artık İpek Bey'i bir süre daha göremeyiz herhalde; ancak sonsöz olarak şunu söylemeliyim;

İpek Bey sizi seviyoruz...

Evet unwanted İpek bey uzun bir süre sonra yine aramızdaydı.Onun yeri bir başka zaten..Sevgili "Nejat Armutçu" o kadar güzel rol yapıyorki...:good: Ah birde Sally'nin kalbini çalsa...Sally'ye gelince önceki yorumumda yazmıştım sezon başında halini Abdül'e bile gönlünü veren Sally nedense İpek beye hiç pas vermemişti...Kırdı kalbini İpek beyin..Ben böyle bir sahneyi izlemek istemezdim...Umarım bundan sonra İpek bey aşkını bir kenara atmak yerine inadına savaşır..Çünkü gerçekten çok yakışıyorlar birbirlerine....
Ama öyle deme gerçekten çok üzülürüm onu göremezsem ekranda:(

İpek bey sizi seviyoruzzzzzzzz........:happy0064

leyla18
18-04-07, 20:19
2 gündür parça pinçik seyredebiliyorum ne yazıkkiiiiiiii..
ben bu rikkati bi sever gibi oluyorum bi nefret etmeye başlıyorumm... halbuki misketi ziyarete gittiğinde gözleri ağlamaklı olunca o da biraz düzeliyo demiştim de nerdeeeee.. rikkat yine aynı rikkat.. çok memnun hanımefendii.. davul bile dengi dengine çalarmış falan filan işte... peyamide suratıyla ifade ediyo ama napsın adamcağız .. üzülüyo o da tabi..
hiç değilse biterken firuzeye gülebildim:) kaş yapıyım derken göz çıkardı:)
gerçi fusun da hoş sakız hanımın dediği gibi kurda kuzuyu teslim ediyo:)
iyice çıkmaz bi hale geldi firuze şadan ilişkiside..
pardon ya unutmuşum bu gün dizide bi adam vardı.. aşkını itiraf etti bi bayana ama çok fazla izleyemediğimden bilmiyorum kim olduklarını..
red cevabı aldı ne yazıkkiii......

ipek bey seliye aşkını itiraf etti red cevabı aldı

leyla18
18-04-07, 20:36
arkadaşlar daha önceki bölümlerde rüzgarın üzerindeki kırmızı kazak önden fermuarlı ve en üzerinde siyah montu var rikkatinde leopar desenli bi buluz üzerinde kahve tonlarında bir mont boynunda atkısı var başındada güneş gözlüğü takılı devamlı aynı parkta çekim yaptıkları park gördünüzmü o sahneyi ?

aliyeaynalar
18-04-07, 20:37
Nolacak bu misketin hali çok üzülüyorum.

Ben aslında misketin hamile kalmasını çok istiyorum (sürekli durmadan kusuyor,çok halsiz canı bişey istemiyor
insanın aklına ister istemez hamilemi acaba düşüncesini getiriyor..)
aslında hamile olsa ; işler bayağa karışacak

ama diğer yandanda misketin karakterine ters
evlilik öncesi cinsel ilişkiye girmesi...
ama bu senaristlerden herşey beklenir...,

nuru4207
18-04-07, 20:38
ben şadanı çok ayıplıyorum yaa..yakışmıyo şadan abim bu sana yaa...yazık füsuna:( ama allahtan firuze uymuyo şadana...safa şadana karşı çok saygısız..evet şadana çok kızdık safaya yaptıkları için ama sonuçta şadan safanın kayınbabası yaa..oluyormu hiç öyle...
ahhhh ah!canım misketim..yeter artık bu çektiğin...inşallah sonunda mutluluğu bulursun

dilaa
18-04-07, 21:46
bugün ipek bey çok hoşuma gitti ne kadar masum bi aşığı canlandırıyodu çok hoştu ama üzüldüm ceylan ilk defa doğru bişey dedi tek bi lafıyla yerlebir ettin adamı dedi ama selide ipek beye aşık olucak hemde kıskanarak aynı çağlar konusunda olduğu gibi ama o günler daha uzakta gibi çünkü daha yeni aşkını itiraf etti ipek bey rüzgarla misket hakkında bişey yazmicam çünkü artık dicek söz bırakmadılar sadık amcaya çok güldüm ahh şöyle aileyi hep beraber mutlu mesut bi görebilsek bayramda kalmadıki toplansınlar

leyla18
18-04-07, 21:48
şimdi önceki bölümlerdeki resimleri baktım kalbim sızladı bu bizim dizide her aşık çift birleştirilmişti ismet-sayhan fincan-sadıkali neva-sefa şimdiki bölümlerde olmasada rüya-boraydı yanlış hatırlamıyorsam ismini tamam rüzgar çok acı çekti ama miskette çekti rüzgar acı çekerken o gelinligi almaya giderken ( misket istemeye istemeye gitsede) gelinliği denerken rüzgarı hayal etmişti biran olsa yüzü gülmüştü ve bir anda rüzgarın hayali gidince ağlamıştı kendini sevmediği ve kendinden büyük biriyle evlenmeye kalkmıştı tek rüzgar benden vazgeçsin diye tamam rüzgar birdaha yaptıralım testleri dedi ama misketi öyle inanmıştıki testleri görünce bunu tekrar o anları yaşayamazdı ya ismetin yaptıkları misket rüzgar aşkında büyük emeği var testleri zor bela yaptırdı hatta dr. gelmeden vermiyorlardı o arada ismet birşeyler yaptı aldı sonuçları hemen nikah solanuna koştu koş misket rüzgara yetiş gitmeden deyişi of ya offf sonrada rikkatin araya girmesi şeydanında rikkate yardımcı olması işleri bu noktaya getirdi bir çırpıda silip attılar bu temiz saf aşkı :(of off rüzgarda çekti ama ençok çeken misket oldu bu aşk acısını en iyisi bu şarkı yakışır misketten rüzgara SAADETLER DİLİYORUM SANA BEYAZ GÜLLERDEN kendi adıma konuşuyorum herzaman hatırlanacak saf temiz dogal bir aşk daha görmek istiyordum bu bizim dizide ama artık bu aşkı görebilirmiyiz ilerde olamz herhalde sanırım çünkü açıga çıkmamış konuşmalar entrikalar yalan dolan zedelendi artık :(((

sihir
18-04-07, 22:01
arkadaşlar ben bugünki bölümün başını ve sonunu kaçırdım , tekrarını saat kaçda izleyebilirim :img-help:

her bölümün tekrarı ertesi sabah saat 07:00'e...

beatris
19-04-07, 00:21
arkadaşlar ben dizimizi her gece 12 gibi izleyebiliyorum kayıt ediyorum onun için gündüz çok fazla yorum yapma imkanım olmuyor sizlerle çok fazla yazışamıyorum bunun içinde ayrıca çok üzülüyorum dizimize gelince sevgi bu kadar kolaymı unutulur rüzgar misketi çoktan unutmuşa benziyor mutsuzluğun üzerine mutluluk olmaz şeyda şimdi mutlu ama ya sonra elbet rüzgar öğrenicek ve bence her şeye çok pişman olacak ama misket inşallah onu kabül etmez çünkü evlenmesi gerekmiyordu seliye gelince yazık değilmi şirinlik abidesi ipek beye resmen adamla dalga geçti eyer dizi ekibinden birileri okuyorsa lütfen ipek bey kadrolu olsun ama şeyda asla.

candancana
19-04-07, 07:01
ne güzel arkadaşım çekip izliyormuşsun keşke çektikerini bizimle de paylaşsan.izleyemeyen çok kişi var.ne iyi olurdu.

sirinkis
19-04-07, 09:23
dün izleyememiştim dizimizi bakalım bugün neler olacak ipek beye bende üzüldüm İpek beyde önceden Sallye aşık olacağı aklından bile geçmezdi ama oda anlamadan aşık oldu Bence Sallyde ona İpek bey gibi anlamaddan aşık olacak ve mutlu olacaklar artık dizide gerçekten mutlu olanları görmeyi istiyoruz. Rüzgar şuan kendini mutlu görünerek kendini kandırıyor elbet anlayacak neyin ne olduğunu.. Misket canım ya ne kadar çok üzülüyor toparlansın ve hayatında kendinde başka kimseye çok değer vermesin sonra çok üzülüyor kızcağız. İyiki nemide anne fincan hala sadık amca ismet ve diğerleri misketin yanındalar destek oluyorlar ona.

shake_it
19-04-07, 12:21
dizi birazdan başlayacak umarım artık ruzgar misketin durumunu görür de en azından üzülür... görür ne yaptıgını... :sad53:

purna
19-04-07, 12:29
ögrenir işallah ama sanmıyorum rıkkat varken ögrenırmı mısketın durumunu

zeyneps
19-04-07, 12:32
Arkadaşlar ben çok üzülüyorum bu Misket'e ya kızın çekmediği kalmadı bi de Rüzgâr Misket'in sevdiği kadar sevmiyormuş onu anladım .....bu işler nasıl düzelecek bilmiyorum ama Misketin yerinde olsam affetmezdim Rüzgâr'ı:sad53:

http://img223.imageshack.us/img223/7387/hstelys9.jpg

leyla18
19-04-07, 13:10
eyvahh fisunla sakız misketin çıkarmaları baş dönmelerinden hamile olasılığını çıkardılar şuanda nemidelerdeler misketin odasında misketin halini iyice öğrenip fisun nemide anneyle konuşuyor hamile olabilir diye söylüyecek eğer bu dedikodu yayılırsa ortalık karışacakk herkes öğrenirse şadan yemin etti fisun seni boşarım diye söyledi tabi şadanın işine geliyor :(

leyla18
19-04-07, 13:35
olabiirmi acaba arkadaşlar? senaristlere güven olmaz zaten böyle bir şeyinde olmasınada istemem ne yani şimdi misket hamile diye rüzgar ona gerimi dönecek yok yok misket karakterine yakışmnaz bence

sihir
19-04-07, 13:40
evet evet pembe rikkatlerden taşınsın!!! niye mi...nemideyle iyi bir ikili oldular bugün. güldürdüler vallahi.
arkadaşlar bazılarınızn aklına gelen füsunun da aklına geldi. önce şadana sonr nemideye misketin hamile olabileceği ihtimalini söyledi. şadan kızdı ve dedikodu yapmması için uyardı. ama o sakızla miskete gitti. miskete canı bişey çekiyor mu diye sordu. şüphesini nemideyle pembeye de söyledi. onlar da karşı çıktılar ama füsunlar gidince içlerinde kaldı kuşku. bu sefer misketi onlar denemeye başladı ama kızın midesini kaldırdılar turşu konulu sorularıyla. :img-hyste
ipek bey bir kez daha açıldı sllye. bütün bölüm perişanları oynadı ama son bir kez daha açıldı. sally yine reddetti ipek bey de dışarı kaçtı. ismet sordu sallye niye diye, sallyde ipek beyi incitmekten korktuğunu söyledi. ve ona aşık olmadığını.
ve bomba...geçen gün yazmıştım. firue safayı seviyor. safaya evli birini sevdiğini söyledi ama safa kendi olduğunu anlmadı. ama biz anladık. bakışlarından. ama şadanla mümtazı sevmödiğini söylediği için safa onlardan da şüphe duymadı.

sirinkis
19-04-07, 13:45
İpek bey gene üzgündü bu bölümdede. Tahmin ettiğim gibi Firüze safayı seviyor. Önceden safa nevae hıra aldığında keşke bana böyle birşey alan biri olsa vs şeyler demişti o zaman anlamıştım Şadan ile mümtaz bey boşuna hayal koruyor Firüze ile ilgili.

BlackMamba
19-04-07, 13:49
bu yanlsı anlasılmanın tek faydası
rikkat'in hatasını anlamasına sebep olacak gibi..

tugchemre
19-04-07, 13:49
ben küçücük ihtimal bile vermiyorum böyle bişeyin olacağına saçmalayıp duruyolar işler şimdi karışacak boşuboşuna keşke denk gelsede boşansalar aman ne diyorum ya öyle bişeyde imkansız hamilelikte imkansız

purna
19-04-07, 13:51
ıpek beyın ustundekı kazak seyda ıle ruzgarın alışverıse cıktıkları zaman aldıkları kazaga benzemıyormu

sihir
19-04-07, 13:52
füsun ve sakız fincanlara gitti. rikkat , şeyda ve rüzgar da orada. kapıyı rikkataçınca fusun şüphesini rikkate de söyledi. tabii rikkat saçmalamayın falan derken, telefon çaldı. arayan nemdie. füsun içlerine bir şüphe koydu ya dayanamadılar fincana danışacaklar. :img-hyste nemide nasıl söyleyeceğini bilemedi yaaa. öyle bir söyledi ki, fincan hala, "nee miskethamile mi" dedi rikkat de duydu. öyle bir yüz ifadesi vardı ki. ben ne düşüdü anlamadım. yarın belli olacak ve yarın işler daha da karışacak. ancak bu işin sonunda şadan füsunu mahvedecek.

shake_it
19-04-07, 13:52
ben küçücük ihtimal bile vermiyorum böyle bişeyin olacağına saçmalayıp duruyolar işler şimdi karışacak boşuboşuna keşke denk gelsede boşansalar aman ne diyorum ya öyle bişeyde imkansız hamilelikte imkansız

bende ihtimal vermiyorum ama iyice karıştırdılar yahu.. boşverelim artık ruzgar misketi , ipek sally ikilisini konuşalım.. ipek çok şeker.. zaten nejat armutçu muthiş bir oyuncu.. artık gına geldi ruzgar misket konuşmaktan.. birde hamilelik söylentisi falan.. çığrından çıktı iyice..

sevimli.girl
19-04-07, 14:00
bugün füsunun şüphesi ve herkesi bunu açması ortalığı karıştırdı. füsun ilk şadana, ardından nemideyle pembeye söyledi. nemide ve pembe olmaz falan deselerde şüphelendiler. füsun rikkate misketin hamile olabileceğini söylediği anda aynı sırada nemide fincanı arayıp misketin hamile oılabileceğini söyledi. tabi bence böyle bişeyin olması imkansız. çünkü misketin böyle bişey yapması bana göre mümkün değil ama ortalığın karışması için böyle bir dedikodunun olması ve bunu füsunun yapması şart. aslında direk rüzgara sorsalar iş çözülecek ama bunun yerine kendi kafalarında kuruyorlar. rikkatte her iki yerden de böyle bişeyi duyunca şok oldu. artık yarın ne yapacağına karar verir.

firuzeye safaya olan aşkını dolaylı yoldan belli etti ama safa kendisinin olduğunu anlamadı. ipek bey üzüntüsünden içti, kendini odalara kapadı ve en sonunda sallye olan aşkını tekrar iştiraf etti ama sally yine birlikte olmak istemedi.

ebgü
19-04-07, 14:00
daha öncedende tahmin ettiğim gibi firuze yani naciye safa'ya aşık bu bölümü benim için bir süpriz olmadı açıkçası.Ve öncelikle sözüm yanlış anlaşılmasın lütfen ben böyle şeylere karşıyım ve miskettende eminim maalesef.Ah bilemezsiniz ama misket'in rüzgardan hamile kalmasını ne kadar çok isterdim ve böylece o iki düşmanıda patlatmış olurlardı ve rüzgar yeniden kavuşmuş olurdu misket'ine böylelikle.Ama aslanım fincan hala ne de güzel söyledi rüzgar'a,ve sally ruhsuz'un teki.Son olarak benim korkum misket'in iftira attılar ya kıza işte bu yüzden maalesef herkes şüphelendi en başta da nemide anne işte bu yüzden kız köyüne kaçacak gibime geliyor.(Yaşasın artık eminim rüzgar misket'i seviyoooor hem de deliler gibi ya:happy0064 :happy0064 :happy0064)

leyla18
19-04-07, 14:04
kaç gündür ağlıyorduk bugünkü bölümde bizi epey güldürdüler ve bomba geliyor fisunlar ortalıgı karıştırdılar sağolsunlar nemidelere giderek nemide aneyle pembenin aklına şüphe düşürdüler bence misket hamile diye fisunlar çıktıkdan sonra nemidelerden pembeyle nemide yok olmaz yok olabilir gibi içlerine kut düştü limon vs. götürüp duruyorlar miskete sormaya cesaret edemiyorlar bu arada fisunlarda soluğu fincanlarda aldılar tabi orada yeni evli çiftler ve rikkat vardı kapıyı rikkat açtı önce dolaylı yoldan sordu fisun ama sakız hanım direk söledi ve miskete hamile olabilir dedi ve rikkat şaşırdı pembe nemide anneye fincan halaya tel açmasını söyledi nemide telefon açtı fincana ve misket hamile olabilir hamile diye söyledi fincanda sesli olarak söyleyince ne misket hamilemi dedi ve rikkatin dünyası karardı :) tabiiki misket hamile falan değil ama bu ikisi iyi karıştırdı ortalığı ( sakız fisun)

sihir
misketin hamile olduğunu ben de sanmıyorum. bu şüphe boş çıkacak ve fusunun başına fena patlayacak. ama hakediyor yani. çok boşboğaz bir kadın yaaa...
rikkatne yapacak acaba...rüzgardan gizlemek için elinden geleni yapacaktır. yaa gidip misketi suçlayacak ve aldırmasını isteyevcek ya da pişman olacak. ama misktet duyunca ne tepki verecek bilemem. hele hele rüzgar...
firuze safayı seviyor ya. keşke safada ona aşık olsa. tencere kapak olayı. neva da artık daha düzgün birini bulur birgün. hani çok isteyeniniz var ya kemal doktor gelsin diye, o gelsin. ama safa haketmiyor nevayı.
bence keyifli bir bölümdü.
şadan bölümün başında füsunu mutfakta gözleme yaparken yakaladı , ateş sönmüşş, gaz açık kalmış şekilde. kapattı, kızdı füsuna. füsun hemen kurtardın beni diye sarıldı kocasına. ama şadan hemen füsunu gazla zehirleme hayalleri kurdu sonra da utandı düşündüğünden ama bu admın gözü dönmüş aşktan resmen.

ebgü
Aklıma gelmişken işler dallas'tan daha beter oldu ve bizim temiz iyi güzel aile dizimiz en karışık pembe dizilerden bile daha karışık oldu ya bu yılın en karışık türk yapımı pembe dizisi valla...

ebgü
19-04-07, 14:08
Ve bencede sakız hanım ile füsun ortalığı iyi karıştırdılar valla :happy0064 :happy0064 :happy0064

leyla18
19-04-07, 14:09
bu yanlsı anlasılmanın tek faydası
rikkat'in hatasını anlamasına sebep olacak gibi..

arkadaşım sen öyle zannet rikkat hatasını falan anlamaz bence ilk rüzgar ve şeyda ne olacak onu düşündü eger öyle bir şey varsa ki zannetmiyorum yok rikkat misketin yanına gidip o çocuğu aldırmasını emreder )

purna
19-04-07, 14:11
acaba ruzgar duymuşmudur kı olayı ya fıncanın bagırmasını umarım duymştr

Saadet'im
19-04-07, 14:12
ıpek beyın ustundekı kazak seyda ıle ruzgarın alışverıse cıktıkları zaman aldıkları kazaga benzemıyormu

Evet benimde dikkatimi çekti.O kazak Rüzgar'ın aldığı kazak.

candancana
19-04-07, 14:15
Süper Bir Bölümmüş.bravo Sakiz Ve Füsuna.rikkat Artik Iyice Kuşkulanacak Ve Pişman Olacak Mi Acaba?başka Neler Oldu?misketi Gösterdi Mi?peyami Misketi Görmeye Gitti Mi?pembe Misketi Görünce Ne Yapti?

leyla18
19-04-07, 14:15

yok duymadılar diye tahmin ediyorum ben çünkü duysalardı sadık amca rüzgar şeyda hemen yanlarına gelirdi

tugchemre
19-04-07, 14:16

duysada hiçbir işe yaramayacak nasılsa böyle bişeyin olmadığı ortaya çıkacak hem rüzgar duysa kendini bilmiyomu tabi hemen itiraz edecek hatta duyarsa başkasından falan sanır falan tüm çıldırırım

sihir
19-04-07, 14:17

bence duymasın rüzgar. çünkü baksana bugünlerde herşeye sinirleniyor. miskete karşı da kırgın ve kızgın ya....bunu da misketin bir oyunu sanarsa yııkılır kız.

leyla18
19-04-07, 14:17
Evet benimde dikkatimi çekti.O kazak Rüzgar'ın aldığı kazak.

ortak kullanıyorlardır :)) o kazagı

leyla18
19-04-07, 14:21
bence duymasın rüzgar. çünkü baksana bugünlerde herşeye sinirleniyor. miskete karşı da kırgın ve kızgın ya....bunu da misketin bir oyunu sanarsa yııkılır kız.

bizce yok ama senaristlere güven olurmu bilmem evet rüzgar duymasın ama miskette duymasın kız dayanamaz köye dönmeyi bırak allah korusun kız kendini bir şey yapar amannn

dilaa
19-04-07, 14:23
arkadaşlar ya bırakın artık misketle rüzgarı çok sıktılar artı konuşulucak bişeyleride kalmadı misket bi türlü iyileşemiyo günlerdir el öpme muhabbeti bitmiyo bi ilerleme yok yani onların açısından biz ilerleyen olaylara bakalım ipek beye mesela.ama ona geçmeden önce küçük bi hatırlatma misketin hamile olmasını isteyenler veya şüphelenenler varsa bi kaç bölüm öncesini hatırlasın ismetler onu doktora götürmüşlerdi ve ismetle misket eve geldiğinde bişeyi yokmuş sayhanlar tahlil sonuçlarını bekliyolar alıp gelicekler demişti yani tahlilleri yapıldı misket doktor konturolünden geçti hamile olamaz. gelelim ipek beye çok tatlıydı ya rüzgar ve misketten vazgeçtim ipek bey gibi aşkını itiraf eden bi sevgilim olsun ya :) insanın hayır diyesi gelmezki ama lütfen biri bana selinin ipek bey parkta dolaşırken onun hakkında söylediklerini yazssın orayı kaçırdım neden aşık olamazmışki. Firuzede patlattı bombayı valla dizinin gidişatı iyi değil allahtan ipek bey aşkını itiraf ettide izlenicek hale geldi dizi

purna
19-04-07, 14:23
bence duysunlar seyda özellıkle sonrada ruzgar duysun ama sonra kızın basına ususurler

Saadet'im
19-04-07, 14:24
Artık Şadan'ın Füsun'u boşamak için eline bir koz geçmiş oldu.Füsun yine çenesini tutamadı.Bencede Misket hamile olamaz.Ama bu sayede Rüzgar Misket'in çok hasta olduğunu öğrenebilir.İpek bey içinde üzüldüm ama Sallyide suçlamamak lazım.Tamam herkesin yanında resmen İpek beyi rezil etti ama bu onun hayatı.Gerçi kendide aşık olacak gibi en sonunda bakıp göreceğiz.Evet bugün kesinleşti Firuze yani Naciye Safa'yı seviyor.İşler dahada karışacak gibi izleyip göreceğiz.

zarpandit34
19-04-07, 14:26
Firuzeyi bir tane daha hikayenin içine dahil ederlese bayılacağım artık.Mümtaz Firuzeye aşık,Şadan evli olduğu halde Firuzeye aşık,Firuze Safaya aşık,Safa Nevayla evli...Neler oluyor böyle

sevimli.girl
19-04-07, 14:26
aslında rüzgarın misketin hamile olabileceğini duyması iyi olur hem kötü olur bana göre. iyi olur çünkü rüzgar biz öyle bişey yapmadık der ve kızın hamile olmadığı ortaya çıkar. ama eğer rüzgar misketin gerçekten hamile olduğuna inanırsa füsunlar gibi işte o zaman misketin kendisini sevmediği gibi bide aldattığını düşünürki bu hiç iyi olmaz. o zaman artık işler iyice karışır.

shake_it
19-04-07, 14:29
insanın hayır diyesi gelmezki ama lütfen biri bana selinin ipek bey parkta dolaşırken onun hakkında söylediklerini yazssın orayı kaçırdım neden aşık olamazmışki. Firuzede patlattı bombayı valla dizinin gidişatı iyi değil allahtan ipek bey aşkını itiraf ettide izlenicek hale geldi dizi

sally ben hayatımda pek çok sevmediğim kişiyle aşk yaşadım ama onları tanımıyordum kırıp kırmadığımı görmüyordum.. ama ipek bey olmaz kırılgan hassas ben onu hiç sevmedim falan dedi.. yaa ama hakkat ipek çok şeker yahu.. bende istiyorum öle ilanı aşk..

Saadet'im
19-04-07, 14:34
arkadaşlar ya bırakın artık misketle rüzgarı çok sıktılar artı konuşulucak bişeyleride kalmadı misket bi türlü iyileşemiyo günlerdir el öpme muhabbeti bitmiyo bi ilerleme yok yani onların açısından biz ilerleyen olaylara bakalım ipek beye mesela.ama ona geçmeden önce küçük bi hatırlatma misketin hamile olmasını isteyenler veya şüphelenenler varsa bi kaç bölüm öncesini hatırlasın ismetler onu doktora götürmüşlerdi ve ismetle misket eve geldiğinde bişeyi yokmuş sayhanlar tahlil sonuçlarını bekliyolar alıp gelicekler demişti yani tahlilleri yapıldı misket doktor konturolünden geçti hamile olamaz. gelelim ipek beye çok tatlıydı ya rüzgar ve misketten vazgeçtim ipek bey gibi aşkını itiraf eden bi sevgilim olsun ya :) insanın hayır diyesi gelmezki ama lütfen biri bana selinin ipek bey parkta dolaşırken onun hakkında söylediklerini yazssın orayı kaçırdım neden aşık olamazmışki. Firuzede patlattı bombayı valla dizinin gidişatı iyi değil allahtan ipek bey aşkını itiraf ettide izlenicek hale geldi dizi

İpek bey diğer sevgililerim gibi olamaz onlarla anlaşamazsam bir haftada ayrılırım ama İpek beyle hep bir aradayız ilişkimiz yürümezse o zaman çok üzülür böyle bir şey olmasını istemem dedi.İsmetle Sayhan'da arkasından ama onu çok üzdün zaten dedi.

sihir
19-04-07, 14:35
arkadaşlar farkında mısınız bilmem ama bence olaylara bilinçli olarak renk katmak istiyor olabilirler. günlerce msiket-rüzgar aşkından dolayı ağladık-sızladık-gerildik resmen. hatta misketin yatak-banyo oadası arasında mekik dokuduğu sahnelerden de bıktık. biizm de neredeyse onunna birlikte midemiz hop oturup hop kalkacak. ama artık misketle rüzgarın durumundan bile komik sahneler yaratmaya başladılar. sizi bilmem ama bugün bayağı güldüm ben. füsun boşboğazlık etti, ortalığı karıştırdı ama nemide ile pembenin halleri beni güldürdü bayağı. bu bilinçli bir gerginliği dağıtma taktiği olabilir mi rüzgarla misket üzerinden???

zarpandit34
19-04-07, 14:42
Sally'nin söyledikleri bana mantıklı geldi.Sally onu sevmediği halde beraber olsaydı sonradan daha çok kırılacaktı İpek bey...Ama dün yaptıklarının affı olmaz Sally'nin.Adamı madem kırmak istemiyordu niye sonuna kadar zorla konuşturdu.
Bu arada İsmetle Sayhanın Kartalı hatırlamasına çok şaşırdım ve hoşuma gitti:good: Çünkü bazen trt deki bölümler ve Kanal1 de yayınlanan bölümler iki farklı diziymiş gibi geliyor.
Sihir sana katılıyorum.Kasıtlı olarak böyle yapıyorlar.Bir bölüm çok duygusalsa sonraki bölüm komik oluyor:img-yes:

leyla18
19-04-07, 14:45
Süper Bir Bölümmüş.bravo Sakiz Ve Füsuna.rikkat Artik Iyice Kuşkulanacak Ve Pişman Olacak Mi Acaba?başka Neler Oldu?misketi Gösterdi Mi?peyami Misketi Görmeye Gitti Mi?pembe Misketi Görünce Ne Yapti?

yok pişman falan olamadı bence rikkat rüzgarla şeydanın durumu ne olur o zaman diye şok oldu üstüne üstelik gider misketin yanına aldır o çocugu diye emreder misketi gösterdi bu bölümdede işte fisunla sakızn şüpheleri ortalığı karıştırdı ilk zaten nemidelere gittiler miskete baktılar canın birşey çekiyormu diye nemideyle pembeyi kuşkulandırdılar ve ondan sonra olaylar gelişti iyice karıştı ortalık (kızmadım bu sefer fisunla sakıza ) zaten karışıkdı ortalık şimdi iyice karıştı :happy0064 yeni çiftler rikkatlere geldiler ve yeni gelin pembeyle kahvaltı hazırladı bu arada rüzgarla babası salonda oturuyorlar peyami hiç konuşmuyor sukunetini bozmadan durmadan çay içiyor rüzgarında mutsuz hali pembe şeydanın hamarat gelin hareketlerine zaten gıcıkdı iyice gıcık oldu şeydada daha hala büyüklerimize ne zaman gideceğiz diye sorup duruyor rikkatte annesine tel açtı müsaitmisin anne dedi anneside kızdı rikkate fincanlara gidin diye söyledi bende vakit bulabilirsem gelirim ddi ve kapadı teli suratına rikkatin sonra nemide söylendi rikkate kızın durumu malum vs. diye şeydada anneciğim dedi rikkate makyajımı tazeleyebilirmiym tabi kızım ondan sonra çıkarız dedi gelinine bu aradada pembe peyamiye ben misketlere gideceğim dedi peyamide belki bende gelirim daha sonra diye söyledi pembeye pembede nemidelere gitti miskete nane limon kaynattı mikette içmedi malum midesi bulanıyor başı dönüyor miskete kızıyorum bazen bu kadarda harab etmezki insan kendine ayağa kalk dolaş biraz evin içinde veya dışarıda nemide anneyle hemen iyileşecek kendine glecek

Saadet'im
19-04-07, 14:47
arkadaşlar farkında mısınız bilmem ama bence olaylara bilinçli olarak renk katmak istiyor olabilirler. günlerce msiket-rüzgar aşkından dolayı ağladık-sızladık-gerildik resmen. hatta misketin yatak-banyo oadası arasında mekik dokuduğu sahnelerden de bıktık. biizm de neredeyse onunna birlikte midemiz hop oturup hop kalkacak. ama artık misketle rüzgarın durumundan bile komik sahneler yaratmaya başladılar. sizi bilmem ama bugün bayağı güldüm ben. füsun boşboğazlık etti, ortalığı karıştırdı ama nemide ile pembenin halleri beni güldürdü bayağı. bu bilinçli bir gerginliği dağıtma taktiği olabilir mi rüzgarla misket üzerinden???

Evet haklısın.Farkındamısın kaç gündür burda tartışıyoruz.Kimisi Misket'i kimisi Rüzgar'ı kimisi Rikkatle Şeyda'yı suçluyor olanlardan dolayı.Senarislerde belkide bunu istiyor.Biz aramızda tartışalımki böyle kutuplaşmalar diziyi daha renkli hale getirir diye düşünüyor olabilirler.Yani yoksa bu kadar olayı bizim bünyemiz kaldırmaz onlarda bize bu kadar işkence çektirmezlerdi.İstedikleri oluyor bir bakıma.Biz artık mutlu çiftler görmek istiyoruzzzzzzzzz.

Müge
19-04-07, 14:50
Sally'nin söyledikleri bana mantıklı geldi.Sally onu sevmediği halde beraber olsaydı sonradan daha çok kırılacaktı İpek bey...Ama dün yaptıklarının affı olmaz Sally'nin.Adamı madem kırmak istemiyordu niye sonuna kadar zorla konuşturdu.
Bu arada İsmetle Sayhanın Kartalı hatırlamasına çok şaşırdım ve hoşuma gitti:good: Çünkü bazen trt deki bölümler ve Kanal1 de yayınlanan bölümler iki farklı diziymiş gibi geliyor.
Sihir sana katılıyorum.Kasıtlı olarak böyle yapıyorlar.Bir bölüm çok duygusalsa sonraki bölüm komik oluyor:img-yes:

Evet zarpandit34 Sally mantıklı konuştu İsmet ile kalbini kırmak istemedi İpek beyin..Ama insan yine de çok üzülüyor..Nedeni bilemiyorum ama İpek beyi çok seviyorum..Onun her hali hoşuma gidiyor..

Aslına bakarsanız Sally geçen sene Çağlar ile beraberken Nemide ve Fincan evine gitmişti Sally'nin evinde oyuncaklar bebekler vardı o zamanlar Sally'de çocuk gibiydi..Şimdi nasıl oldu da böyle oldu.Bence çok yakışıyorlar birbirlerine..Nemide'ye güveniyorum sanırım o yapacak aralarını...:happy0064
Sally kızdırma beni :)

leyla18
19-04-07, 14:51

ismet seliye dediki daha öncede sevmediğin erkeklerle beraber olmuştun ipek beylede beraber olabilirsin diyince selide evet daha öncedekiler bir haftaya geçmiyordu bir hafta sonundada ben terk ediyordum karşımdaki kişinin kırılıp karılmadığı beni ilgilendirmiyordu ama ipek bey öyle değil çokı ırılgan çok iyi kalpli vs. onu üzülüp kırılmasını istemem onun için kabul etmiyorum çünkü ona aşık değilim sevmiyorum dedi

tugchemre
19-04-07, 14:57
ben sallyle ipek beyin bigün mutlaka olacağına eminim ve artık edindiğim tecrübelerden onların ilişkisininde sakız olacağındanda eminim işallah senaristler daha fazla aşk kurbanı vermezlerki baygınlık geçiricem izlerken
yarın izleyemiycem ve dilerim iyice ortalık karışmadan hamilelik olayıda sonlanır yazık yoksa olan yine misketime olacak

dilaa
19-04-07, 15:00
yani seli doğru demiş demesinede bunu ifade ediş tarzı çok farklıydı ilk gün konuşturup konuşturup olmaz demesi bugün içim acıyo demesi ve hiç bişey olmamış gibi kalkıp gelmesi bence yanlıştı ayrıca ipek beyin ailesi yok o yüzden acıma yada yazık yardım edelim gibi davranışları çok yalnıştı ipek beyi bi kez daha kırdı daha farklı ifade edebilirdi ipek beyin duyguları için ona teşekkür edip onu kırmadan bu durmu açıklayabilirdi normal bi insana bu böyle ifade edilebilir ama selininde dediği gibi o çok kırılgan ve duygusal biri o yüzden ona daha yumuşak anlatılmalıydı bilmem haksızmıyım.

bostepeli
19-04-07, 15:01
mrb arkadaşlar ben bugünkü bölümü kaçırdım biri anlatsın bana neler oldu ya şeyda el öpme merakını giderdimi lütfen meraklandım çok ya:icon_sorr

shake_it
19-04-07, 15:07
mrb arkadaşlar ben bugünkü bölümü kaçırdım biri anlatsın bana neler oldu ya şeyda el öpme merakını giderdimi lütfen meraklandım çok ya:icon_sorr

sabah beri bisuru insan anlattı eski yazılanlara baksan da görürsün zaten.. el öpme merakı fincanlara giderek azaldı galba ama onun merakı miskete evlendiklerini göstermeden bitmez.. şadanın hayalleeri, misketin mide bulantıları ile devam etti.. bu bölümde firuzenin safaya aşık olduunu öğrendik. misketin hamile oldugu söylentisini yaydı fusun ve anası.. en kötüsü sally ipek beyi tekrar reddetti.. canım yaa. nasıl üzüldü.. ben onun selamun aleykum avratlar demesini istiyorum yeniden.. izleyen vardır belki o bolumu.. kabadayılık öğreniyodu abdülden ismet ve sallyye selamun aleykum avratlar demişti.. çok şekerdiii..

tutkum79
19-04-07, 15:09
aslında rüzgarın misketin hamile olabileceğini duyması iyi olur hem kötü olur bana göre. iyi olur çünkü rüzgar biz öyle bişey yapmadık der ve kızın hamile olmadığı ortaya çıkar. ama eğer rüzgar misketin gerçekten hamile olduğuna inanırsa füsunlar gibi işte o zaman misketin kendisini sevmediği gibi bide aldattığını düşünürki bu hiç iyi olmaz. o zaman artık işler iyice karışır.

Sana katılıyorum Sevimli.girl;eğer rüzgar Misketin hamile olduğunu duyar ve
inanırsa başkasından diye düşünür o yüzden Misketin kendisini istemediğini
sanır aldatımış olduğunu falan zanneder ve işler dahada karışır.Bide olanları
Misket duyarsa ve böyle bişey yoksa(senaristlerin de ne yapacağı belli olmaz)
kız bu sefer bana iftirada attınız diyerek mahvolacak.Yazık bu kıza ya.Rikkate
gelince bence ilk düşüncesi Rüzgar ve Şeyda ne olacak diye düşündü.Misketi
hiç düşünmez bu Rikkat.Evet Şadanın eline iyi bi koz geçti Füsunu boşayıp
Firuzesine kavuşmak için.Bu arada Şadan ve Mümtaz birbirlerine çiçek uzatırken
çok komiklerdi ve onları sevmeyen bi kadın için ne kadar da aciz durumdalar
ve nekadar basit durumdalar.Sally nin konuşmalarını duyuncada biraz katılmadım değil.Ve işte bugün Firuzenin (Naciyenin)Safayı sevdiğini
anladık bazı arkadaşlar yazmıştı bunu önsezilerini tebrik ediyorum.:icon_whis

armagan_60
19-04-07, 15:10
bilmiyorum ama misket hamile olabilirmiki gerçi hep evde falan buluştular ama bizim görmediğimiz zamanda buluşuyolardı eğer rüzgar duyarsa kim heömenyanlış anlaşılma oldu nemide hamile olabilir dedi fincan hamile anladı fusun da bak biz demiştik dedi eğer rüzgar böyle bişey yaşamadıysa direk hamile derse aldatıldığını düşünebilir ama yok eğer yaşadılarsa işte işler karşır

bostepeli
19-04-07, 15:17
sabah beri bisuru insan anlattı eski yazılanlara baksan da görürsün zaten.. el öpme merakı fincanlara giderek azaldı galba ama onun merakı miskete evlendiklerini göstermeden bitmez.. şadanın hayalleeri, misketin mide bulantıları ile devam etti.. bu bölümde firuzenin safaya aşık olduunu öğrendik. misketin hamile oldugu söylentisini yaydı fusun ve anası.. en kötüsü sally ipek beyi tekrar reddetti.. canım yaa. nasıl üzüldü.. ben onun selamun aleykum avratlar demesini istiyorum yeniden.. izleyen vardır belki o bolumu.. kabadayılık öğreniyodu abdülden ismet ve sallyye selamun aleykum avratlar demişti.. çok şekerdiii..

ya yeni girdim bakmadım valla senin anlatmanla izlemiş kadar oldum demek füsün ve ennesi dedikoduya başladı tam şenlikmiş:img-hyste desene firüzenin sefaya aşık olduğu başından belliydi oooooo nevadan çekeceği var ya ipek beye yazık oldu ne oldu bu sally ya ayıp ediyo adam iyi niyetli şeydanında başı göğe ermiştir rahatladı heralde el öpünce misket toparlansada şeyda cadısının karşısına çıksa kız ne planlar yapıyo misketle ilgili tabii kızın harab olduğunu tahmin ediyodur valla sıkıldım misketin bunalım hallerinden ya toparlansa

leyla18
19-04-07, 15:17
şadanın ofisindeki olaylar daha güzeldi mümtaz bey güllerle kapıdan firuzenin odasına kadar güller serpti süpriz yapmak için pencereden baktı firuze geliyor hemen kapı arkasına saklandı elinde bir demet gülle tabiiki gelen önce şadandı :) şadanda firuzenin kendisinin gönlünü almak için yaptığını sanarak gülleri teker teker toparladı(yalnız onu yapılmış bir şey olsa kendi odasına giderdi ama ne yazıkki güller firuzenin odasında bitiyordu ) neyse şadan şadan kapıyı geldi mümtazda oradan çıktı firuze zannederek ikiside firuze dedi tam o sırada firuze geldi ne yapıyorsunuz tontişlerim yere bir şeymi düşürdünüz diye sordu hayır faln dediler ( firuzede şaşırdı görünce hallerine ) bu arada şadanın elinde toladığı güller mümtazın elindede firuzeyi vereceği güller mümtazbey yok benimle geliceksin şadanda hayır benimle geleck onunla yalnız konuşacağım demeleri firuzeyi çekiştirip durdular firuze bir anda bagırdı başımı döndürdünüz yeter dedi sonra tekrar çekiştirmeye başladılar ki tam o sırada sefa geldi kurtardı firuzeyi dediki firuzecim seninle hemen bi iş konusunda konuşmamız lazım dedi ama yalnız dedi şadanla mümtaz çıktı odadan firuzede sefaya bıktım artık bunlardan yeter artık falan vs . sefada ne var kızım ikiside sevdiklerindn yapıyorlar ama benim başka sevdiğim var dedi firuze sefada kimmiş o şanslı kişi yoka kız bahçevanmı dedi firuzede evli birisi diye söledi sefada aman ne var boşanır olur biter dedi firuzenin saçına gül taktı ( anlamadı sefa) :))

elvanyıldız01
19-04-07, 15:24
Füsun ve sakız hanım ortlığı karıştırdı yine,bence misket hamile faln değil yani bu durunm sadece psikolojik.Eğer rüzgar bnu duyarsa misketle olan saf aşkının zedelendiğini ve misketin kendini aldattığını zanneder ve bu herşeyi çok daha karıştıtırır.Bu durumda da rüzgar misket için çk daha yanlış düşünmeye devam eder.Bence yarın ki bölümde şeyda ve rüzgar nemidelere el öpmeye gidecek gibi yani şeyda kafaya koymuş nemdinin elini öpecek.Ve yarın belki de rüzgar ve misket karşılaşmasıyla biter.Nemide anne ve pembe çok tatlıydılar hele nemide annenin fincan halaya hani misket hamile ya deyip konuya girmesi ve sonrada toparlayamaması çok hoştu.Ama misket böyle birşey yapacak bir kız değil.Bugünde rüzgar bey evlilikten dolayı ne kadar mutlu olduğunu eşe dosta anlatıyordu yani ben fincan hala ve sadık ali misket çok fena hasta serumla yaşıyor diyerek hiç bişey yemiyo içmiyo demelerini bekledim rüzgara.Artık misket yataktan çıksın ve kendini toplamaya başlasın,rüzgar bey ve siş mutlu mesut kapı kapı el öpüyolar öpemediklerinin de peşlerinden koşuyorlar yani illa öpecekler.Bu nedenle misketin gözlerini açıp rüzgarın kendisini sevmediği fikrini artık oturtmalı kafasına ve o da rüzgarın yaptığı gibi beni sevmeyeni ben hiç sevmem deyip hayatının tadını çıkarmalı ve rüzgar pişman olup ona dönmeye kalksa bile herşeyin boş olduğunu söylemeli.Eğer yarın rüzgar misketin hamile olduunu duyarsa ve herşey yanlış anlaşılırsa misketin kendisini aldattığını düşünür ve evlilikten dolayı oluşan vicdan azabı azalabilir ve misket ve rüzgar için daha uzun bir ayrılık başlayabiilir.En azından rüzgarın gerçeşkleri görüp pişman olması epey zaman alacağa benziyor...

gollory
19-04-07, 15:24
çift olarak bi firuzeyle safa kalmıştı zaten onlarda oldu tam oldu artık herkes birbirinden hoşlanmaya başladı kim kimden hoşlanıyo karıştırdım iyice yalan rüzgarına döndü dizi :img-haha:

bostepeli
19-04-07, 15:25
ya bu şadanın yaptığı işmi ya evli adam başka birine ilgi duyuyo firüzeye bide aşık oldu füsün dedikodu çıkaracağına kocası elden gidecek haberi yok kadının ama bu dedikodu gerçekte olabilir çok zaman geçirdiler o sahneleri göstermezler hamile olabilir bence ne güzel olur şeyda ancak delirir cadı gelin kaynana bela resmen ikisi rüzgar yandı şeyda cadısıyla ömür geçmez annesi ise oğlu mahvetti ya sinir oluyorum bu duruma:icon_sorr

ebgü
19-04-07, 15:29
ya bu şadanın yaptığı işmi ya evli adam başka birine ilgi duyuyo firüzeye bide aşık oldu füsün dedikodu çıkaracağına kocası elden gidecek haberi yok kadının ama bu dedikodu gerçekte olabilir çok zaman geçirdiler o sahneleri göstermezler hamile olabilir bence ne güzel olur şeyda ancak delirir cadı gelin kaynana bela resmen ikisi rüzgar yandı şeyda cadısıyla ömür geçmez annesi ise oğlu mahvetti ya sinir oluyorum bu duruma:icon_sorr

aynen ya rüzgar ve o iki düşman konusunda söylediklerinizin altına imzamı atarım.

armagan_60
19-04-07, 15:33
çift olarak bi firuzeyle safa kalmıştı zaten onlarda oldu tam oldu artık herkes birbirinden hoşlanır oldu :img-haha:

aslında yakışırlarnevadan daha çok yakışıyolar yani ama bakalım ne zaman söyleyecekler

Saadet'im
19-04-07, 15:56
Ya arkadaşlar bence Rüzgar hala Misket'i seviyor.Sadece yanlış birşey yapmadığını herkese kendince kanıtlamak istiyor ama mutlu olmadığını oda çok iyi biliyor ve bunuda kabullenmek istemiyor.Sevdiğimden vazgeçmek ondan nefret etmek o kadarda kolay olmasa gerek.Ya biraz zaman diyecem ama yinede bu konuyu fazla uzatmasalar iyi olur.Sonu nasıl olursa olsun ama konu uzamasın.

EFTALYAGUL
19-04-07, 16:08
bende izleyemedim bugun ama yorumlarınızı okudum.SAĞOLUN ARKADAŞLAR:)
misket hamile değildir diye düşünuyorum ama yinede emin olamıyorum.trt dönemindeki dizi formatı olsaydı kesin hamile degil derdim ama burda farklı.işin içine entrkia oyun filan girdi o yüzden olabilir.mesela misket evlenecekken hani rüzgar ı havaalanından döndürdü de ismetlere gittiler ya orda geliniğinin iplerini çözerken yakınlaşır gibi oldular,öte yandan misket rüzgar yanağından bile öpünce heyecandan kaçacak delik arıyordu :)

gazi
19-04-07, 17:52
Arkadaşlar Bu senaristlerde iyice saçmaladı ama o kadar doktor geldi,muayne ettii tahliller yaptı doktor anlamaz mı Misket'in hamile olduğunu,demek ki kız hamile değil bunu Nemide annenin ve Pembe'nin düşünmesi lazım,bu kadar da şaşkolozluk olunmazki

leyla18
19-04-07, 17:58
hamile değillllllllll yarınki bölümde rüzgar duymaz bu olayı çünkü rikkat duyururmu allah aşkına ne fena o hepsi nemidelerde buluşacaklar bence ( yeni evliler hariç ) orada rikkat sinirlendiyseki öyle bence( rüzgar evi terk edince rikkati konuşmak için çagırmıştı ev ahalisi demediğini bırakmamıştı şunuda demişti hatırlarsanız bu yarın birgün nikahsız çocukda dünyaya getirir anası gibi mayası bozuk bunların ) demişti rikkat miskete sayacak yine görürsünüz bakın ama misket şaşıracak hamilelik nerden çıktı falan diye bu sefer misket altta kalmayacak oda herşeyi söylese keşke ben eger böyle bir konuşma olursa ben rüzgarında olmasını isterdim hatasının farkına varırı belkide kız bu seferde hepsine kırılacak darılacak kız kendine birşey yapmasa çünkü direnecek hali kalmadı çözerse ismet çözer bu işi dr. onunla gitmişti

zarpandit34
19-04-07, 18:21
İpek Bey bir yere gitmez umarım..Onun sahnelerini bayıla bayıla izliyorum gerçekten.Onun dışında pembe dizi gibi oldu maalesef:icon_sorr
Şadan-Firuze olayı artık nereye bağlanacaksa bağlansın.Bu bölümde Şadan hayalinde Füsunu öldürüyordu.Artık bu kadarda olmaz.Kaç senelik hayat arkadaşını öldürme noktasına geldi inanamıyorum.

forum82
19-04-07, 18:26
Herkese İyi Akşamlar...

Ben bir şey rica edicem... Lütfen bölüm özetleri yazan yere yorum yazmayın yaaa:icon_sorr . Bi heves giriyorum foruma seviniyorum özet gelmiş bi bakıyorum yorum.Ne olur yapmayın.... İnanın çok sinir oluyorum. Hoşçakaın...:good:

zarpandit34
19-04-07, 18:44
Bugün yayınlanan bölümde, hamilelik olayına Nemidenin inanması çok mantık dışıydı.Kaç kere doktor geldi, tahliller yapıldı.Ayrıca Füsunun huylarını herkes biliyor.Füsunun semptomlar demesi çok komikti. Artık dedikodularına bilimsel bir boyut kattı :img-hyste

onur29
19-04-07, 19:06
bencede bugünkü bölümde nemide teyze nasıl olduda inandı böyle bişeye. Eğer bu misketin kulağına giderse çok üzülür zaten kız bitmiş durumda. Şeydanın hareketleri iyice gıcık ediyo beni. Çok yapmacık yaa. Bu arada Şadanın bölümün başında füsunu ölmesini hayal etmesi. Her ne kadar komik gibi gözüksede bence kötü bi durumdu. Pes yani şadana bu kadarını düşünmemiştim yani. Bu arada ipek beye de üzüldüm ya. Ama salyde suçlu değil ki sonuçta sevmiyosa ne yapabilir. Ama ben ileride bu ikilinin güzel bi aşk yaşıycağına eminim. Yani salynin duyguları değişecektir. Neva ve safa yine mutsuzdu. Ayrıca Bu bölümde firuzeninde safadan hoşlandığını anladık. Dizi iyice yalan rüzgarına döndü yani.

levell
19-04-07, 19:51
sessiz film izlemeye devam ediyoruz yine.. ee şirkette seyretmek kolay olmuyo ama yinede görüntülerden bi şeyler çıkarmaya çalışıyoruz..
ben bu gün pek rüzgar misketi ortalıklarda göremedimm...
sanırım dizinin en dikkat çekici ve komik sahnesi şadan ve mümtaz beyin ellerinde çiçeklerle karşı karşıya gelmeriydi:)) firuze bide galiba safaya mı aşık ne.. vala surat ifadesi sanki onu der gibiydi...
ha bide misket hamile mi değilmi .. alın size bi bilinmez denklem daha:)

purna
19-04-07, 20:01
mısket öyle kızlardan degıl evlılık dısı cocuk yapacak cıns kızlardan degıl malumunuz evlenmeden olmaz dıyenlerden nya ne vardı sankı yapsalardı o ısı yani rüzgar nemıdelerdeydı hasta olduguı zamanlarda.belkı ruzgar seydadan bosanırdı mısketle evlenmek zorunda kalırdı ıyı olurdu seyda ıcın

innocent_85
19-04-07, 20:24
Bu bölüm sıktı beni misket hamileymiş filan.O kadar doktor geldi test oldu anlamadıda bunlarmı anladı.Rüzgar bittmiştir artık benim için adamın hiç umrunda değil o mutlu mesut.Misket birde hamilelik olayını duyarsa çok bozulur.Ben misketin gideceğini düşünüyorum.Önceden bir ümütle izlerdim ümüdümü yok ettiler.Firuzenin sefadan hoşlandığını hisediyordum şimdi tam kesinat verdim.

levell
19-04-07, 20:36
bence bu dizide eleştirilmeyi en çok hakeden birisi varsa o da firuze... mümtaz bey olsun şadan olsun her ikisinede ümit bağlatacak şekilde davranması ne biliyim tontişim demesi gerçi hoş çaycıyada dedi bu gün de galiba herkese diyo bu firuze hanımm..
misketin hamileliği çıktı bide... nedime anne bile şüphelenmeye başladı napsın kadın.. pembede boş durmuyokii.. tabi fusun sakız da cabası...
hemen hamile yaptılar kızı...

unwanted
19-04-07, 21:04
Bugünkü bölümde İpek Bey o meşhur pembe pijamalarıyla karşımızdaydı. Sevgili Nejat Armutçu, romantik rolde de gerçekten çok başarılı. Bizi biröok defa güldüren sanatçı bu bölümlerde hüzünlendirdi. Su gibi bir sanatçı, her kalıba giriyor. İhtimal, bir mafya dizisinde memleketi kurtaran rambovari bir kahramanı da başaryla canlandırabilir. Yapımcılardan isteğim onu konuk oyunculuktan çıkarıp esas oyunculardan biri yapması. Zira bu diziye gerçekten çok yakışıyor.

burcuuu
19-04-07, 21:15
İpek Bey'i iLk defa pijamaLarıyLa qördüm.. Çok şekerdi.. =))
SaLLy'e qerçekten baya aşık bu adam.. ama SaLLy napsın..
sevmiyormuş.. ! Çok üzüLdü İpek Bey ÇoOoK..

Mİsket 'in hamiLeLik oLayı nerden de uydurdu bunu Füsun ya..
Ya da senaristLer.. Rüzqar zarzor Misket'e sarıLıp öpüyordu da..
hamiLe mi oLucak..:img-hyste Komik bunLar komik..

Nemide anne nasıL akLına yatırdı bu işi anLamadım ki..
Ama Rikkat duydu ya.. OOo napcak acaba.. Bunu merak ediyorum..

Bu arada biz sürekLii Rikkat eskiden ne kdr farkLıymış diye söyLeniyoruz
ama Füsun'a ne demeLi.. Onunda eski haLii daha iyidii bnce..

Müge
19-04-07, 21:33
Keyifli bir bölümdü..Şadan’ın hayali hem komik hem de düşündürücüydü Mert’te vardı içinde..Ben yine Allah nazarlardan korusun Mert’in dediklerini kağıda not düştüm…Şadan ve Mert yatak odasında gaz maskesi ile otuyorlardı Füsun gazdan zehirlenmişti .Şadan çok sevinmişti hayalinde bu duruma…Şadan Mert’e bakarak…
Şadan-Sana cici anne alayım mı oğlum?
Mert-Al…
Canım benim ya nasıl sakin,uslu bir çocuk…Çok merak ediyorum kamera arkasında yaşananları..:icon_whis

İpek bey sonunda özlediğim pembe pijamasını giymiş salonda uyuyordu:happy0064 ..Ama İsmet ve Sayhan bıdı bıdı edip onu uyandılar ve çok kızdı…

Sakız hanımda çok şıktı bugün pembeler ona çok yakışmış:good: .Füsun’a çok kızdım bugün nasılda dedikodu çıkardı…Zaten hep diyorum ve demeye devam edeceğim Füsun ne zaman dedikodu ortamı olsa zekası bir anda açılır en olmadık lafları pat diye söyler ve ortamı gerer..Gerçekten çok kızdım Füsun’a bugün onun dedikodu ortağı Sakız Hanım’a da tabi ki..

İpek beye geliyorum yine…Ne güzel Sally’ye bir kez daha açıldı içinden geçenleri söyledi ama Sally istemedi…İsmet ile konuşması güzeldi .İpek beyi kırmak istemiyordu besbelli ..İpek beyin odada içki içmesine de üzüldüm…Parkta tek başına dolaşmasınada.Umudum Nemide’de biraz kendini toparlayıp etrafına baksa görecek İpek beyin halini…:img-wink:

Mümtaz’da bu bölümde tatlıydı..Zaten yüzü çok temiz bir insan ..Gülleri nasılda serdi yere ve Şadan gelip Firuze’nin yaptığını sandı…Şadan ve Mümtaz’ın aynı anda birbirlerine gül uzatması o sırada Firuze’nin arkadan gelmesi güzel bir sahneydi.Sahne demişken geçen gün bir sahnede hoşuma gitti…Rikkat ve Pembe’nin kapı önünde konuşması..Rikkat’in görüntüsünü aynadan almaları önünde Pembe’nin olması…Sanat yönetmenlerini tebrik ediyorum buradan…

Sözlerimi İpek bey ile bitiriyorum…Üzmesinler İpek beyi…Aşkını unutmasın ve sonuna kadar mücadele etsin Sally’nin kalbini çalsın…Gerçekten birbirlerine çok yakışıyorlar….Onları izlemekten büyük keyif alıyorum…..Çok tatlısınız gerçekten:happy0064

Emeği geçen herkese canı yürekten teşekkürler…bye

shake_it
19-04-07, 21:55
müge rüzgar ve misketten bahsetmediğin çok iyi olmuş gına geldi onlardan çünkü.. :sad53:

gerçekten bence de ipek çok şeker bir adam yetenek fışkırıyor resmen.. ama bir tek şadanın hayallerinin güzelliği kısmına katılmıyorum.. bir insan karısını gaz ile zehirleyerek öldürdüğünü nasıl hayal eder yahu. aklım almıyor..

ébruli
19-04-07, 22:19
ben bu gun izlemedim ama yazdıklarınızı okudum
umartım oyle bişey yoktur hamileleik falan
ben misketin acı cekip tolanmasını okumasını istiyorum çok şanslı ve mutlu biri olsun kaçmasın savaşsın
ruzgarın evliliğide mutsuzlukla sonuçlansın istiyorum
rikkatte ruzgarda şeydada kavrulsunlar

sihir
20-04-07, 05:57
miskete tahlil yaptırıldığını ve eve doktor geldiğini hatırlatan arkadaşlara katılıyorum. misket hamile olsaydı bu çoktan ortaya çıkardı.
nemide anne'nin şüphe duyması şaçma. ayrıca madem ille de birine danışmaları gerekiyordu bu fincan değil ismet olmalıydı. ama o zaman tantana çıkmazdı değil mi? iş kökünden çözülürdü. yani amaca ulaşılmazdı çünkü burada amaç; ortalığın karışmasını sağlayıp biraz komik sahneler yaratmak. (yani umarım güleriz)
bugün rikkatin tavrını merak ediyorum ben. tamam rikkat karakterinde bir değişime gidildi. saygı duyacağım demiştim dün başka forumda. ama herşeyin aşırısı zarardır diyorum yine de. yani rikkati gaddar bir insana dönüştüreceklerse de bunu abartmasınlar. bu hamilelik konusunda bari bir anne içgüdüsyle davransın.

zarpandit34
20-04-07, 06:01
Dünkü bölümde Mertin Sakız Hanımın yatağa düştüğü sahnede yer almasını sevmedim.Biliyorum benim bu bakış açım hiç profesyonel değil ama ne yapayım çocukların böyle sahnelerde kullanılması beni çok rahatsız ediyor.Set ortamı zaten çocukların büyümesi için uygun bir ortam değil birde üstüne böyle sahneler...Çocukluğu setlerde geçmiş birçok yıldızın sonraki dönemlerde yaşadıkları psikolojik sorunları mutlaka duymuşsunuzdur.Tabiki ekibin suçu yok bunda, çocuksuz ev olmaz.Ama benim rahatsızlığım böyle ölmekle ilgili bir sahnede olması.Küçük yaşlar hayatımızı,kişiliğimizi belirleyen çok önemli yaşlar.Böyle sahnelerde oynayan çocuk oyuncuların ileride travmalar yaşadığını düşünüyorum.Hatta geçen gün haberlerde sezer inanoğlu (sezercik) hapise girdiğini görünce yine bu konu aklıma geldi.Belki çocukluğunun setlerde geçmesiyle direkt bağlantı kurmam doğru değil ama ben böyle hissediyorum.Umarım Türkiyede psikolog ve doktorlarında ekiplerin içinde yer aldığı dizi,film setleri kurulur da bende öyle sahneleri gönül rahatlığıyla seyrederim.

sihir
20-04-07, 06:43
sevgili zarpandit34 için rahat olsun, şimdiki çocuklar cin gibi. herşeyin farkındalar maşallah. :img-wink:
yine de çocuklar iöin uzmanların ekibe dahil olması fena fikir değil hani...

selpay
20-04-07, 08:18
yıllarca trt de izlediğimiz güzelim dizimizi ne hale getirdiler aile sevgi aşk dostluk yardımlaşma gibi konular gitti yerine entrika, yalan,aldatma,hırs,sinir saçma sapan ilişkiler geldi yalan rüzgarına döndü diyorsunuz ya bu bence daha beter oldu ben diziyi izleyemiyorum sitedeki yorumlardan takip ediyorum ancak dün izleme fırsatı buldum ve hiç zevk almadım dizinin sevgi ve aile çerçevesinden çıktığı çok açık ilişkiler ve aşklar imkansışlaşmış ve hiç güzel görüntüler yoktu öğlen trt deki bölümlerini izliyorumda ne kadar çok şey değişmiş özellikle rikkat o düşünceli sevimli mantıklı insan gitmişte yerine adeta bir cadı gelmiş, birde ben sayhana şaşıyorum idealist üniversite hocasının düştüğü durumlara bak,diyorumya dizi gerçekten çok değişmiş artık eski tadı vermiyor ve ben bu güzelim dizinin ve karakterlerinin böyle yok olup gitmesine çok üzülüyorum ne yazık....

sansiri
20-04-07, 09:16
yaşasın yaşasın misket hamile :D

bırakında hamile olmadığını bitek biz bilelim :D

rikkat delirsin fisünda bebeği aldırın desin hepten misketin başını yiyceklerr belki ama ben orada rüzgarın duymasını istiyorum hemde ekşi yemedi kesin oğlun olacak densin pis rüzgarda bakalım oh iyi olmuş dicekmi :(

neyse fisün hep böyleydiki fisunda değişti diyenlere duyrulur hep böyleydi unuttunuzmu hamileyken rikkatle aynı anda ne uyuzluklar yapıyordu sonra bodrum tatilinde neler yaptı hep dedikoducu uyuz herşeyi ben bilirm havasında cahil bir karakteri canlandırıyor tabi zengin olunca konuşmaları para yönünde seyir değiştirdi o başka :D

ipek beyle seliye gelince seli onunla oynadı resmen ama ya haksızlık o doktor sevgilisinin acısını ipek beyden çıkarıyor...seliyi severim ama ipek beyide üzmesin :(

neyse ufukta yeni bir aşk var ipek ve seli aşkı dedi dersiniz

bu arada kahvaltı sofrasında özlemle beklediğim saysay ve ismet aşkı çok küçük bir sahnede yaşansa özlemişim ben ay onlarla başlamıştım diziye şimdi kumrularımı şakırken göremiyorum :(

safa bakalım duygularını anlıyınca ne yapıcak onlarda ayrılmazlar inş :(

neyse sabah 7 de artık izliyorum hernekadar günlük enerjim kötü başlıyorsada memnunum :)

aylaayla
20-04-07, 12:09
Merhaba arkadaslar,

Bu diziyi TRT'de yillardir seyrederdim. Bittigini sanmistim ama Kanal 1'de devam ediyormus meger. Sayenizde onceki forumlardaki ozetleri de okuyarak gelismeleri ogrendim. Tesekkurler, emeginize saglik.

Sadan issizdi, metelige kursun atiyordu. Nasil zengin oldular bunlar? Biriniz aciklarsa sevinirim.

Bir de Ruya Bora ile evlenmis ve Italya'ya gitmis galiba. Diziden de boylece ayrilmis. Bora gazeteci olan cocuk muydu? Italya'ya ne diyerek yerlestiler, yani izleyiciye bu konu nasil aciklandi?

Cok tesekkurler.

rüzgarzede
20-04-07, 12:20
Merak Ediyorum Bugünkü Bölümü Bende Acaba Rüzgar ögrenecekmi Misketin Durumunu Yada Olmayan Hamilelik Mevzunu

sevimli.girl
20-04-07, 12:38
buraya mı yazılır bilmem. ama forum oyunlarından dizi karakterlerinden asla duyamayacağınız repliklere bişeyler karaladım okur ve yorum yazarsanız sevinirim.

Müge
20-04-07, 12:38
sevgili zarpandit34 için rahat olsun, şimdiki çocuklar cin gibi. herşeyin farkındalar maşallah. :img-wink:
yine de çocuklar iöin uzmanların ekibe dahil olması fena fikir değil hani...

Sevgili sihir inşallah dediğin gibidir..Gerçekten zarpandit34 iyi bir noktaya değindi ..Aslında Mert'i oynayan "Özgür Murat Genç" çok akıllı bir çocuğa benziyor ve çekip başlamadan uzmanlar ekibinde ona oyun yolu ile öğretiyorlardır..Allah nazarlardan korusun hem Mert hem de Zeynep çok tatlı...