Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 8)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

zarpandit34
20-05-07, 11:46
aşk her insanda tabiiki farklı belirtiler gösterir.şadan ı daha önce böylesine aşık görmedigimiz için mi yadırgıyoruz acaba?gerçek yaşamda da böyledir aslında.yapmacık tavırlarla aşığız bakın diye süreklı canım cicim,sarılmalar,dakka başı seni sevıyorumlar,aşığımlar ..bunlar banada oldum olası inandırcı gelmemıiştir.belki yaşayanlar geçrekten içlerinden gelerek yaşarlar,hissederler orasını bilemem.dedigim gibi bana abartılı yapılan şeyler sıkıcı ve abartılı gelir genelde.
acaba füsun ilerleyen zamanlarda birisine aşık olursa nasıl davranır o insana?şadan a yaptıgı gibi süreklı peşinde kocacıgım canım cicim mi der?füsunun mesela o mıncıklamaları,şadan bağırıp suratına telefonu kapatsa hayatım kocacıgım filan demeleri...onlarda sinirimi bozuyordu benim.karşındaki insan bunları hakedıyor ve sana aynı degeri veriıyorsa sende yap ama adam benim suratıma teelfonları kapatacak,bağırıp çagıracak bende hiçbişey olmamış gibi canım bitanem diyebileceğim.ben yapamazdım.

Eftalyagül iyi ki yazmışsın bunları, bende uzun zamandır bu konuya değinmek istiyordum ama sürekli unutuyordum.Şimdi tamam Şadanı kötü gösterilecek ya işte aldatan,ezen,aşağılayan, kızını bile umursamayan bir adam profili çıkartıldı ama bunlar az birşeymiş gibi.Birde karşısındaki insanlarda abartılı bir iyilik hali vardı.Yani Füsun azarlandıkça daha bir sıkı sarılıyordu Şadana.Ve eftalyagülün dediği gibi bu çok abartılı ve mantıksızdı.Biz Füsunu tanıyoruz sonuçta.Sanki Füsun yıllardır canım,cicim mi yapıyordu Şadana.Füsun zaten mağdur pozisyondaydı birde üstüne hareketleri abartılarak iyice acındırmalarına gerek olmadığını düşünüyorum bende.Şey gibi bu, "Bakın zavallı kadın, aldatıldığını bilmiyor nasılda iyi davranıyor eşine" şeklinde gösterilmesi gerekmezdi.

nisan.yagmuru
20-05-07, 14:29
önceydi canım geçti sanırım ben tekrarlarını izleyemiyorum ama mert doğmadan önceydi olaylar..

teşekkürler canım.ben eski bölümlerini takip ediyorum ama o olay olmamıştı benim izlemeye başladığımda.neyse kaçırdım demekki;)

nisan.yagmuru
20-05-07, 14:32
Trt1 de yayınlanan bölümleri kastediyorsan eğer göremeyeceksin :img-grin2 Maalesef geçti o bölümler.Mert o olaydan sonradır.Füsun affetmesi yetmiyormuş gibi birde hediye verdi anlayacağınız.Hele Şadan kızlarının yanında "yıllardır oğlum olmasını bekliyordum" demiyor mu? Deli ediyor beni. Ancak bu kadar bariz yapılabilirdi cinsiyet ayrımcılığı bravo (!)
sanada teşekkürler canım:)trt int teki bölümlerde de geçmemiştir umarım o bölüm.gerçi fazla izleyemiyorum trt intteki bölümleri.internetten takip etmem gerekiyo ve kota sorunum var:)

dilaa
20-05-07, 15:03
arkadaşlar aldatma gibi derin bi konuya girmişssiniz ve bu konuya şadan füsun açısından bakmışssınız çokta doğru yerlere değinmişsiniz benimde söyliceğim bikaç şey var hiç bikadın aldatılmayı hakketmez yada genel olalım hiçkimse haketmez davranışları ne olursa olsun. sizde füsun hakketti demiyosunuz ama füsunun davranışlarından bahsediyosunu şadan füsunu tanıyarak evlendi sonuçta nasıl bi insan olduğunu bilerek evlendi bu tür davranışları olduğunu biliyodu o yüzden bu davranışlardan sıkılmaması gerekirdi yada füsunu sürekli aşağlayıp bunlarıda hakedermiş gibi davranmamalıydı bana biraz şadan öyle davrandı gibime geldi ve şadanınsa hala firuzeye aşık olmadığı kanatindeyim yani öncedende olmamışmı aşk böyle basit bişey değilki şadan sadece farklı bi kadın gördü karşısında farklı tarzda farklı bi kişilikte sadece o farklılık ona cazip geldi bence bu geçici bi durumdu yani firuzeyle birlikte olsyadı bile şadanda bi aile adamı olduğundan çok fazla yapamazdı bu saatten sonra (şadanın yaşı) her insan köklü değişiklikleri kaldırmaaz özellikle şadan gibi sert güya delikanlı (kendi öyle diyo ama biz onu öyle görmüyoruz) gibi biri biran olabilir ama uzun soluklu değişemez.

şadan şimdi anlamadı ama ilerde anlıcak hatasını ayrıca nemide anneninde şadan üzerinde çokta etkili olduğunu düşünmüyorum yani o azarlama sahnesinde göremedim bunu benim gördüğüm sadece komşunun camını kırmış bi çocuk azarlamasıydı.

onur29
20-05-07, 15:08
dilaa azarlama sahnesini görmediğin için böyle düşünüyosun. bence o sahgnede nemide anne şadanı gayet güzel azarladı. Bayada iyi yaptı. Ama benim merak ettiğim. Fincan hala ölmeden bu durum ortaya çıkıcak mı? Cuma günkü bölümde fincan hala bişeyler sezdi.

dilaa
20-05-07, 15:16
ben azarlama sahnesini gördüm göremedim derken nemide annenin etkili olduğunu göremedim demek istemiştim. yani bende öyle bi etki uyandırdı ikinci defa bunu yapan birine bence fazla yumuşaktı bide şadanın oğlu olduğunu düşünürsek ve fincan halanın hastalığı sırasında gergin olduğunu düşünürsek nemide anne fazla yumuşak geldi bana

fincan halaya gelirsek nemide anne şadan üzerinde olmasada ailenin diğer bireyleri üzerinde etkili ve bu konuya çok önem veriyo bence fincn halanın bu durumu öğrenmesine izin vermicektir hem fincan hala burumu öğrenirse ben şöyle düşücem artık ne kadar çenesini tutamayan sır saklayamayan bi aile herkezin ne yaşadığını herkez biliyo tamam aile sonuçta gizlisi saklısı olmaz ama her yaşananında söylenilmesi saklamayı becerememesi biraz anormal olucak günlük hayata göre

EFTALYAGUL
20-05-07, 15:25
ben azarlama sahnesini gördüm göremedim derken nemide annenin etkili olduğunu göremedim demek istemiştim. yani bende öyle bi etki uyandırdı ikinci defa bunu yapan birine bence fazla yumuşaktı bide şadanın oğlu olduğunu düşünürsek ve fincan halanın hastalığı sırasında gergin olduğunu düşünürsek nemide anne fazla yumuşak geldi bana

fincan halaya gelirsek nemide anne şadan üzerinde olmasada ailenin diğer bireyleri üzerinde etkili ve bu konuya çok önem veriyo bence fincn halanın bu durumu öğrenmesine izin vermicektir hem fincan hala burumu öğrenirse ben şöyle düşücem artık ne kadar çenesini tutamayan sır saklayamayan bi aile herkezin ne yaşadığını herkez biliyo tamam aile sonuçta gizlisi saklısı olmaz ama her yaşananında söylenilmesi saklamayı becerememesi biraz anormal olucak günlük hayata göre

nemide etkili davranıp daha başka ne yapabilirki?sonuçta karşısındakı koskoca bi adam.tamam çocuğu ama neredeyse torunu olacak yaşa gelmiş adam.fincan halaya duyurmamak için nemide anne üzerine düşeni yaptı galiba.füsun rahat duramadı.çocuk gibi intikam alma yollarına girdi,pastayı suratına yapıştırıp,tekme atmakla.

zarpandit34
20-05-07, 15:30
Birde şöyle birşey var.Alev olayında Füsunun affetmesi,Şadana şimdiki rahatlığı sağladı.Yani aldatmasının sebebi budur demiyorum.Daha öncede bahsettik zaten aldatılmanın birsürü farklı sebebi olabileceği gibi, hiçbir sebep yokkende aldatma olabilir.Ve hepimiz hemfikiriz sanırım Füsunun daha önce affetmiş olması dahi, bu aldatmayı hakettiği anlamına gelmez ve kimse de haketmez zaten.
Ancak Şadanın bu seferki pişkin tavırlarında önceki aldatma olayının affedilmesinin payı var bence.Bir düşünelim, bir kadın aldatılmayı affedebiliyorsa neyi affetmez ki? Ve bu da Şadana tam bir rahatlık ve Füsuna tam olarak sahip olduğu hissini verdi,Ki bu his ilişkileri öldüren bir histir.
Ayrıca bir ödüllendirilme de oldu, bilinçli olmasada.Füsun Mert'i doğurmayabilirdi.Tabi bu saatten sonra yapmayaydı,etmeyeydi demenin manası olmadığınıda biliyorum ama ben bugünkü olaylara olan etkisini merak ediyorum.Şadan Füsunun hamile olduğunu duyunca çok sevindi.Daha erkek olduğunu da bilmiyordu.Çünkü ona bir can simiti olarak baktı bence.İlişkilerini kurtaracak bir can simiti.Ve bu ne kadar yanlış birşey, daha doğmamış bir çocuğun üstüne böyle bir sorumluluk yüklemek.İnsanlar mutluluğun çocukla geleceğini yada ilişkilerinin kurtuluşunu çocuğun sağlayacağı yanılgısına düşüyorlar.İki insanın arasındaki sorunları küçücük bir bebek nasıl çözebilir? Hem bir bebek, bence tam tersi iki insanın arasında bir sorun varsa onu ortaya çıkarır, örtmez.Bebek mutluluk getirmesinin yanında sorunlarla da gelebilir.Şadan ve Füsunda böyle bir sorun olmadı.Ama şimdi onlar ayrılınca yine olan o çocuğa olacak.Demek ki çözüm değilmiş.
Bundan sonra Füsunun affetmesi durumu ise (ki Şadanın böyle bir niyeti yok ama hadi oldu diyelim) Füsunun ikinci defa affetmesi ile Şadana "beni aldatabilirsin,istediğin kadar" demesi arasında hiçbir fark olmaz.Bari şöyle desin,"Beni aldatmadan önce en azından bir alo de bari, şaşırmayayım" komik gibi gelsede çok kötü birşey aslında ve umarım böyle birşey olmaz.

shake_it
20-05-07, 15:30
nemide etkili davranıp daha başka ne yapabilirki?sonuçta karşısındakı koskoca bi adam.tamam çocuğu ama neredeyse torunu olacak yaşa gelmiş adam.fincan halaya duyurmamak için nemide anne üzerine düşeni yaptı galiba.füsun rahat duramadı.çocuk gibi intikam alma yollarına girdi,pastayı suratına yapıştırıp,tekme atmakla.

evet haklısın çaktırmamaya çalışıyolar ve fusunun yaptıgı fincanın öğrenmesine neden olabilir ama başka ne yapabilir ki. kadın kırıldı bir kere, bir şekilde intikamını almaya çalışıyo...

bu arada geçen hafta hiç izleyemedim sizin yorumlarınız ve özetlerinizden anladıgım kadarıyla yorum yapoıyorum..

Müge
20-05-07, 15:33
şadan o kadar saplantılı bir şekilde naciyeye aşık oldu ki, nemide anneyi dinler mi bilemem sevgili Müge...o şadan ki, annesi söz konusu olunca akan sular dururdu, geçen gün ona bile sesini yükseltti. ayrıca bu saatten sonra nemide annenin şadanın hakkından gelmesi neye yarayacak ki. yaşayacağı hiçbir pişmanlığın füsunun kalbini tamir edebileceğini sanmam. füsun sadece aldatıldığı için değil, o gün şadanın naciyeye söylediği aşk dolu sözler yüzünden de yıkıldı. ilk kez aşık olduğunu söylemesi gibi. füsun birgün gelecek yumuşayacak tabii, bu acı hep böyle devam etmez. ama acısının azalması umarım affetmesini de beraber getirmez.

Foruma daha yeni bakma sanşım oldu arkadaşlar ama bugün pek sessiz kalmamış forum :img-hyste

Valla Sihir'cim Şadan'ın son zamanda yaptıklarına ben bir anlam veremiyorum.Nemide anneyi dinlemez olur mu canım benim cuma günü görmedinmi telefon konuşmasında süt dökmüş kedi gibiydi...:)

Füsun'un kalbi dediğin gibi tamir olmasına imkan yok ama Nemide anne aralarını yapmak isteyebilir Mert daha küçük çünkü...Füsun Şadan'ı affetmese bile oğlu Mert için Şadan'a katlanabilir..(Sihir'cim şimdi kızma bana ama ben de Şadan'ın yaptıklarını beğenmiyorum yuva dağalacak ama olan bir damlacık Mert'e olacak....) (Ah erkekler ah)

dilaa
20-05-07, 15:35
ben nemide annenin etkili olamadı konusunda şunu kastetmek istemiştim yani bi hışımla büroya geldi sus bakıyım konuş bakıyım nasıl yaparsın laflarından vede arada birde çocuğa vurur gibi vurması gibi hareketlerinden çok oturup yetişkin iki insan gibi daha duygu yüklü daha böyle vicdanını sızlatıcak şeyler söylemesini bekledim o yüzden öyle dedim. bak seninde değin gibi rtorunu olucak yaşa gelmiş bi adama hangi anne yaptığı yanlışından ötürü onu dövüyoki

fincan hala konusunda nemide anne elinden geleni yaptı bencede ama hassasiyetinden dolayı dahada fazlasını yapıcağına inanıyorum demek istemiştim füsunun yaptıkları bana görede ayıptı ama kadın karşısında görünce dayanamıyo demekkii ayrıca şadanda ileri gitti yok çay koy yok su ver vs..

onur29
20-05-07, 15:37
bencede Füsunun fincan halalarda yaptıkları hiç hoş değildi. Tmam intikam almak istiyo. Şadan eline düşçtü çünkü. Ama ipin ucunum fazla kaçırdı. Sonuçta oraya gelmeden önce bu olayın fincan hala tarafından öğrenilmemesi gerektiğini biliyodu. O gece en azından rahat durabilirdi. Tamam çok mutlu davranması gerekmezdi. Ama bu tarz (pasta atma gibi, su dökme gibi) Hareketlerede gerek yoktu. Bence Fincan hala öğrenicekbu durumu.

Müge
20-05-07, 15:41
Birde şöyle birşey var.Alev olayında Füsunun affetmesi,Şadana şimdiki rahatlığı sağladı.Yani aldatmasının sebebi budur demiyorum.Daha öncede bahsettik zaten aldatılmanın birsürü farklı sebebi olabileceği gibi, hiçbir sebep yokkende aldatma olabilir.Ve hepimiz hemfikiriz sanırım Füsunun daha önce affetmiş olması dahi, bu aldatmayı hakettiği anlamına gelmez ve kimse de haketmez zaten.
Ancak Şadanın bu seferki pişkin tavırlarında önceki aldatma olayının affedilmesinin payı var bence.Bir düşünelim, bir kadın aldatılmayı affedebiliyorsa neyi affetmez ki? Ve bu da Şadana tam bir rahatlık ve Füsuna tam olarak sahip olduğu hissini verdi,Ki bu his ilişkileri öldüren bir histir.
Ayrıca bir ödüllendirilme de oldu, bilinçli olmasada.Füsun Mert'i doğurmayabilirdi.Tabi bu saatten sonra yapmayaydı,etmeyeydi demenin manası olmadığınıda biliyorum ama ben bugünkü olaylara olan etkisini merak ediyorum.Şadan Füsunun hamile olduğunu duyunca çok sevindi.Daha erkek olduğunu da bilmiyordu.Çünkü ona bir can simiti olarak baktı bence.İlişkilerini kurtaracak bir can simiti.Ve bu ne kadar yanlış birşey, daha doğmamış bir çocuğun üstüne böyle bir sorumluluk yüklemek.İnsanlar mutluluğun çocukla geleceğini yada ilişkilerinin kurtuluşunu çocuğun sağlayacağı yanılgısına düşüyorlar.İki insanın arasındaki sorunları küçücük bir bebek nasıl çözebilir? Hem bir bebek, bence tam tersi iki insanın arasında bir sorun varsa onu ortaya çıkarır, örtmez.Bebek mutluluk getirmesinin yanında sorunlarla da gelebilir.Şadan ve Füsunda böyle bir sorun olmadı.Ama şimdi onlar ayrılınca yine olan o çocuğa olacak.Demek ki çözüm değilmiş.
Bundan sonra Füsunun affetmesi durumu ise (ki Şadanın böyle bir niyeti yok ama hadi oldu diyelim) Füsunun ikinci defa affetmesi ile Şadana "beni aldatabilirsin,istediğin kadar" demesi arasında hiçbir fark olmaz.Bari şöyle desin,"Beni aldatmadan önce en azından bir alo de bari, şaşırmayayım" komik gibi gelsede çok kötü birşey aslında ve umarım böyle birşey olmaz.

Sevgili Zarpandit çok haklısın ve çok doğru yazmısın...Alev olayında Füsun affeti Şadan'da nasıl olsa Füsun yine affeder karım değil mi diyerek Naciye olayına girdi..

Şadan şimdi çok pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak..Alışmış kudurmuştan beterdir Şadan uslu durmaz ..Ama dediğim gibi olan yine Mert'e olacak .

onur29
20-05-07, 15:45
Çok ahklısın müge. Mert daha çok küçük. Ama öyle bi ailede (birbirini sevmeyen bi ailede) Büyümektense annesinin yanında büyüse daha iyi olur. Gerçi daha Füsunun şadandan boşanacağınıda bilmioruz.

dilaa
20-05-07, 15:47
Sevgili Zarpandit çok haklısın ve çok doğru yazmısın...Alev olayında Füsun affeti Şadan'da nasıl olsa Füsun yine affeder karım değil mi diyerek Naciye olayına girdi..

Şadan şimdi çok pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak..Alışmış kudurmuştan beterdir Şadan uslu durmaz ..Ama dediğim gibi olan yine Mert'e olacak .

tabiki şadan pişman olucak ama firuze olayı alev olayından biraz farklı şadan için alev olayında alev şadanın evli olduğunu bilmiiyodu ve şadan boşanıpta alevle evlenmek gibi bi niyet yoktu en azından bu kadar ısrarlı değildi firuze olayındada tamamen farklıydı fisundan boşanıp onunla evlenmek istiyodu yani bunu bi kaçamk gibi görmüyodu geçen seferki gibi o yüzden şadan nasıl olsa füsun affeder ben onu aldatıyım demedi amacı zaten füsunun onu affetmesi değil anlamasıydı yani firuze olayına effeder diyerek girmedi bitirmek için girdi bence füsun ve füsun gibi kadınlar koclarını seven ailesine bağlı ailesiz yapamayan kadınlar olduğundan günün birinde yine kocalarına dönüceklerdir çünkü onlarsız ailesiz kendilerini eksik hissediyorlar.

zarpandit34
20-05-07, 15:53
tabiki şadan pişman olucak ama firuze olayı alev olayından biraz farklı şadan için alev olayında alev şadanın evli olduğunu bilmiiyodu ve şadan boşanıpta alevle evlenmek gibi bi niyet yoktu en azından bu kadar ısrarlı değildi firuze olayındada tamamen farklıydı fisundan boşanıp onunla evlenmek istiyodu yani bunu bi kaçamk gibi görmüyodu geçen seferki gibi o yüzden şadan nasıl olsa füsun affeder ben onu aldatıyım demedi amacı zaten füsunun onu affetmesi değil anlamasıydı yani firuze olayına effeder diyerek girmedi bitirmek için girdi bence füsun ve füsun gibi kadınlar koclarını seven ailesine bağlı ailesiz yapamayan kadınlar olduğundan günün birinde yine kocalarına dönüceklerdir çünkü onlarsız ailesiz kendilerini eksik hissediyorlar.

Füsunun boşanamamasının sebebi, kendine güvenmemesidir.Ailesini sevmesi sadece dışarıdan görünen bahanelerdir bence.Tabi ki ailesini seviyor, fakat eşi onu sevmiyor sonuçta.Bu durumda eşiyle birlikte yaşamasının bir anlamı yok. Çocuklarından zaten ayrılmayacak.Bu durumda tek yapması gereken kendi başına yaşamayı öğrenmesidir.Bu da çok zor birşey farkındayım.Ama başka seçeneği olduğunu zannetmiyorum.

dilaa
20-05-07, 16:05
Füsunun boşanamamasının sebebi, kendine güvenmemesidir.Ailesini sevmesi sadece dışarıdan görünen bahanelerdir bence.Tabi ki ailesini seviyor, fakat eşi onu sevmiyor.Çocuklarından zaten ayrılmayacak.Bu durumda tek yapması gereken kendi başına yaşamayı öğrenmesidir.Bu da çok zor birşey farkındayım.Ama başka seçeneği olduğunu zannetmiyorum.

işte bende onu demek istedim kendine güvenebilen tek başına ayakta durabilen bi kadın değil fisun bu yüzdende hep kocanın var olmasını savunan ve isteyen bi kadın kendine güvenerek yaptığı tek iş ise dört dörtlük ev hanımlığı. çocuklarından tabiki ayrılmicak ama yıllarca paylaştığı yatağa tek yatabilcek hergün bi tabak eksik sofrayı hazırlayabilcek yani bu duruma çabuk alışabilcek hazmedebilcek bi kadın değil onu demek istemiştim

zarpandit34
20-05-07, 16:14
işte bende onu demek istedim kendine güvenebilen tek başına ayakta durabilen bi kadın değil fisun bu yüzdende hep kocanın var olmasını savunan ve isteyen bi kadın kendine güvenerek yaptığı tek iş ise dört dörtlük ev hanımlığı. çocuklarından tabiki ayrılmicak ama yıllarca paylaştığı yatağa tek yatabilcek hergün bi tabak eksik sofrayı hazırlayabilcek yani bu duruma çabuk alışabilcek hazmedebilcek bi kadın değil onu demek istemiştim

Ben zaten senin dediklerine itiraz etmedim:img-grin2 biraz daha açmak istedim, o kadar.Ve evet haklısın bu zor olacak Füsun için.Çünkü alışkanlıklar var ve daha önce hayat mücadelesini hep onun yerine eşinin yapmış olması nedeniyle:img-yes:Ama herkes bir yerlerden başlar.Helede Füsun gibi hınç varsa içinde.Birazcık isterse olabilir.Bir evi ve Şadanı bunca yıl idare etmiş ve üç tane insan yetiştirmiş bir insanın yapamayacağı birşey yoktur.
Birde Füsun diğer kadınlara göre şanslı yine.Bir dükkanı oldu havadan.

Müge
20-05-07, 16:22
Hep Füsun hep Şadan ama olmazki canım aaa :) Biraz İsmet'lerin evine konuk olsak :)... Dila'dan söz etsek :)( dilaa arkadaşım şimdi senden söz edeceğiz:))

Dün soru sormuştum yanıtlayan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ama aklımda bir başka soru var...Dila'yı aldıktan sonra acaba gerçek ailesi ortaya çıkar mı?Bu sezon sonunda mı çıkar yoksa önümüzdeki sezonda mı?Mutlaka bir şeyler olacak ama ne?Başka fikri olan varsa söylesin...Dila hakkında ama :)

zarpandit34
20-05-07, 16:25
Hep Füsun hep Şadan ama olmazki canım aaa :) Biraz İsmet'lerin evine konuk olsak :)... Dila'dan söz etsek :)( dilaa arkadaşım şimdi senden söz edeceğiz:))

Dün soru sormuştum yanıtlayan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ama aklımda bir başka soru var...Dila'yı aldıktan sonra acaba gerçek ailesi ortaya çıkar mı?Bu sezon sonunda mı çıkar yoksa önümüzdeki sezonda mı?Mutlaka bir şeyler olacak ama ne?Başka fikri olan varsa söylesin...Dila hakkında ama :)

Evet böyle bir tahminde bulunmuştum çünkü diğer dizilerde hep böyle olur ya:img-grin2 Umarım böyle birşey olmaz tabi.Eğer olursada gelecek sezon olabilir ancak.Bu sezon bitti sayılır.

onur29
20-05-07, 16:26
Bence bu sezon çıkmaz önümüzdeki sezon. Konu tıkanıklığı olursa ve yine entrika gerekirse kesinlikle çıkar diye düşünüyorum. O zman sayhan ve ismet çok üzülür.

dilaa
20-05-07, 16:30
hadi benden konuşalım :) ya aslına bakarsanız senaristlerin bu 10 günlük süreyi uzatacaklarını düşünüyorum çünkü dilanın şu ortamda gelmesi hoş olmaz hayata yeni ailesiyle başlamak isteyen umut dolu küçük bi kız için uygun değil bu ortam dila fincan halanın ölümünü sonra ölümünden sonraki işlemleri ağlamaları hüzünlenmeleri görürse yeni bi başlangıç yapmak istiyen ismet sayhan içinde dila içinde iyi olmaz diye düşünüyorum bence dilanın aileye katıldığını önümüzdeki sezon görücez hem fincan hala dilayı aldıklarını onların olucağını biliyo bu ona yeter zaten

Müge
20-05-07, 17:04
Haklısın Dilaa Fincan Halanın hastalığının tam ortasında gelmesi pek iyi olmaz ama ben uzutulmasını istemem bu sürenin minik adaşının yani İsmet ve Sayhan'ın Dila'sını bir an önce almalarını istiyorum...Sanki Dila'nın bir anneside benim..:) Dört gözle bekliyorum Dila'yı:happy0064

Evet Zarpandit senden ilham aldımda o soruyu sordum zaten :) ..Bakalım izleyip göreceğiz...:img-yes:

zarpandit34
20-05-07, 17:08
Haklısınız Dila Fincan Halanın hastalığının tam ortasında gelmesi pek iyi olmaz ama ben uzutulmasını istemem bu sürenin minik adaşının yani İsmet ve Sayhan'ın Dila'sını bir an önce almalarını istiyorum...Sanki Dila'nın bir anneside benim..:) Dört gözle bekliyorum Dila'yı:happy0064

Evet Zarpandit senden ilham aldımda o soruyu sordum zaten :) ..Bakalım izleyip göreceğiz...:img-yes:

Ayy Mügecim yazdım ama böyle birşeyin olmasından çok korkuyorum gerçekten.Bu arada Safa ve Neva'nın Füsunlarda olmasına sevindim Rikkatler çok kalabalık olmuştu.Kimi takip edeceğimi şaşırıyordum:img-grin2 Ama Safa'da çalıştığına göre neden kendi evlerine çıkmadıklarını da anlamıyorum.

Müge
20-05-07, 17:13
Ben de korkuyorum ama olacak sanki konuların ilermesi için ..
Neva ve Safa evet Rikkat'lerin evinden Füsun'un evine geldi ,ben de sevindim...Rikkat'lerin evinde bana yer kaldı evden kaçıp oraya yerleşeceğim Zeynep'e bakacağım :)(şaka tabi ki:img-wink: )

shake_it
20-05-07, 17:23
Ben de korkuyorum ama olacak sanki konuların ilermesi için ..
Neva ve Safa evet Rikkat'lerin evinden Füsun'un evine geldi ,ben de sevindim...Rikkat'lerin evinde bana yer kaldı evden kaçıp oraya yerleşeceğim Zeynep'e bakacağım :)(şaka tabi ki:img-wink: )

eskiden tek bölümlük konular olurdu ya konunun ilerlemesi için böyle şeyler yapmalarına gerek kalmazdı.. şimdi o kadar alıştık ki, konu ilerlesin diye böyle şeylerin olmasına bekliyoruz değilmi?..

bu arada bence de Dilanın ailesi kesin ortaya çıkacak.. İnşallah onlar "insan" olurlar.. yani böyle şeytanlaşmış insanlar olmazlar.. zorunluluktan çocuklarını vermiş, hatta geri istemeyen, sadece belli zamanlarda görmek isteyen insanlar olsalar.. sanırım hayal kuruyorum.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste

zarpandit34
20-05-07, 17:28
eskiden tek bölümlük konular olurdu ya konunun ilerlemesi için böyle şeyler yapmalarına gerek kalmazdı.. şimdi o kadar alıştık ki, konu ilerlesin diye böyle şeylerin olmasına bekliyoruz değilmi?..

bu arada bence de Dilanın ailesi kesin ortaya çıkacak.. İnşallah onlar "insan" olurlar.. yani böyle şeytanlaşmış insanlar olmazlar.. zorunluluktan çocuklarını vermiş, hatta geri istemeyen, sadece belli zamanlarda görmek isteyen insanlar olsalar.. sanırım hayal kuruyorum.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Ne zaman hangi dizide böyle çıktılar ki:img-hyste Muhakkak zorunluluktan verdik çok pişmanız diyen gözüyaşlı insanlar olacaktır.Sonra alamayıncada senin yazdığın şeytanlaşmış hallerine dönerler.Daha doğrusu döndürülürler.İtinayla kötü adam yapılır :img-hyste Yanlız alışmayalım bu entrikalara lütfen, tepki gösterelim.

shake_it
20-05-07, 17:31
Ne zaman hangi dizide böyle çıktılar ki:img-hyste Muhakkak zorunluluktan verdik çok pişmanız diyen gözüyaşlı insanlar olacaktır.Sonra alamayıncada senin yazdığın şeytanlaşmış hallerine dönerler.Daha doğrusu itinayla döndürülürler.İtinayla kötü adam yapılır :img-hyste Yanlız alışmayalım bu entrikalara lütfen, tepki gösterelim.

valla o tepkiyi gösteriyoruz.. aslında tepkilerimiz çoğu kezişe yarıyo gibi geliyo bana.. herneyse; benim aklıma çok komik bişey takılıyo.. söylersem gülersiniz ama söylemek istiyorum.. şimdi şebnem hanımın burayı takip ettiğini biliyoruz ya, acaba üyelerden biri midir? buraya yorum yazanlardan.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste size komik oldugunu söylemiştim... şimdi şöyle bir polemik başlatabiliriz.. şebnem hanım aramızdan biriiii.. acabaaaa kiiimm???

Müge
20-05-07, 17:40

Aman Allah korusun shake_it neler diyorsun öyle:img-hyste Ama maalesef bu insanlar yani Dila'nın annesi ve babası yoksul oldukları için kızlarını yurda bırakmıştır ama anne sonradan çok pişman olur ve kızını ister yurdun müdürü evlat edildiğini söyler anne İsmet'i bulur yalvarır yakarır İsmet vermez ağlar...İsmet dayanamaz annesini evine alır anna evde ev işi yapmakta ve kızı Dila'nın yanında olmaktan mutludur sonra .....Neyse sustum :)

zarpandit34
20-05-07, 17:45
Aman Allah korusun shake_it neler diyorsun öyle:img-hyste Ama maalesef bu insanlar yani Dila'nın annesi ve babası yoksul oldukları için kızlarını yurda bırakmıştır ama anne sonradan çok pişman olur ve kızını ister yurdun müdürü evlat edildiğini söyler anne İsmet'i bulur yalvarır yakarır İsmet vermez ağlar...İsmet dayanamaz annesini evine alır anna evde ev işi yapmakta ve kızı Dila'nın yanında olmaktan mutludur sonra .....Neyse sustum :)

Mügecim Dilayı aldıkta, annesi çıktı da İsmetlere yerleştirdik bile:img-hyste Sen güzel yazıyorsun.Senaryolara yazabilirsin aslında..:img-wink:

EFTALYAGUL
20-05-07, 17:54
valla o tepkiyi gösteriyoruz.. aslında tepkilerimiz çoğu kezişe yarıyo gibi geliyo bana.. herneyse; benim aklıma çok komik bişey takılıyo.. söylersem gülersiniz ama söylemek istiyorum.. şimdi şebnem hanımın burayı takip ettiğini biliyoruz ya, acaba üyelerden biri midir? buraya yorum yazanlardan.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste size komik oldugunu söylemiştim... şimdi şöyle bir polemik başlatabiliriz.. şebnem hanım aramızdan biriiii.. acabaaaa kiiimm???

valla iyi fikirmişş:img-hyste .ama biz hepimiz genelde online ız ya az giren üyelerden birisi olabilirrrrr.:img-hyste
bide burayı takıp etme demişken acaba hakkımızda ne düşünüyorlardır dersiniz?oyuncular senaristler filan.kim okuyorsa yorumları.arkadamızdan gülmıyorlardır dimi:img-pilot

EFTALYAGUL
20-05-07, 17:58
dilanın ailesinden birileri ortaya çıkar belki de biraz büyüsün şöyle okula filan gitsin iyice alışsın ismetlere ondan sonra çıkacaksa çıksın ailesi.en azından o zaman dila alışmış olacak ismetlere ve gitmek istemeyecek.
bu konular hakkında kesin bi bilgisi olan var mı?dilanın ailesi ortaya çıkarsa onu alabilirler mi mesela?evlat edinme işlemleri bitip sayhanla ismet in kızları olduktan sonra.alabilrler belkı ama uzun bi süreç gerekli olması gerek.
bizde diloşumuzu daha alamadan gerçek ailesini ortaya çıkarttık:img-hyste

Müge
20-05-07, 17:59
Mügecim Dilayı aldıkta, annesi çıktı da İsmetlere yerleştirdik bile:img-hyste Sen güzel yazıyorsun.Senaryolara yazabilirsin aslında..:img-wink:

Evet canım güzel senaryo yazdım :img-hyste Evet aslında senaryo yazmayı çok severim ama bu dizi için yazmak hiç aklıma gelmedi:img-blush Denerim birazdan bakalım neler yazacağım...:img-hyste

zarpandit34
20-05-07, 18:07
dilanın ailesinden birileri ortaya çıkar belki de biraz büyüsün şöyle okula filan gitsin iyice alışsın ismetlere ondan sonra çıkacaksa çıksın ailesi.en azından o zaman dila alışmış olacak ismetlere ve gitmek istemeyecek.
bu konular hakkında kesin bi bilgisi olan var mı?dilanın ailesi ortaya çıkarsa onu alabilirler mi mesela?evlat edinme işlemleri bitip sayhanla ismet in kızları olduktan sonra.alabilrler belkı ama uzun bi süreç gerekli olması gerek.
bizde diloşumuzu daha alamadan gerçek ailesini ortaya çıkarttık:img-hyste

Bilmiyorum gerçek hayatta nasıl oluyor ama dizilerde gerçek ailesi hemen alıyor nedense.(Dizileri gerçek hayattan daha iyi biliyor olmakta ilginç kendi adıma) Dila konusunda hep bir aksilik çıkıyor ya, sanki oynayan küçük oyuncumuzla ilgili bir problem varmış gibi geliyor bana.Baksanıza yine 10 gün ertelediler.O yüzden gerçek ailesi'nin çıkması senaristler için kökten çözüm olur.Ailesi alır birde yurtdışına falan götürürler kesin:icon_sorr Neyse ortada fol yok, Dila yok:img-grin2

Not: Shake_ıt, Şebnem hanım benim!!! O kadar Rikkati anlamaya çalışalım falan diyorum hiç mi anlamadınız:img-hyste (Yanlız nedense kendi kendime "hanım" demişim, şimdi farkettim..Kendime ne kadar saygılıyım:img-hyste )

EFTALYAGUL
20-05-07, 18:17
neva nın da bi bebeği olur artık yakın zamanda.madem çalışmayı da düşünmuyor.hazır annesine de taşındılar.mertle büyür bebiş.:img-hyste
mert dedim de set resimleri güzel hoş ama hemen hemen hepsinin elinde bi sigara resimler çekilirken bunu pek sevmedim..bide mert i kucaklamış rikkat bi rwesimde yine elinde sigara.gerçi bana düşmez bunu eleştirmek ama hoşuma gitmedi işte...yeşilaycılığım tuttu yine benim.:icon_whis

Müge
20-05-07, 18:51
Evet EFTALYAGUL:happy0064 Neva'nın bir bebeği olsun bak yine aklıma Şadan geldi bebek diyince..Şadan dede olunca belki uslanır?(pek sanmıyorum ya neyse) Safa ve Neva ayrı eve çıksınlar ..Sakız Hanım kendine bir erkek arkadaş bulsun(Gerçekten Sakız Hanımın hiç sevgilisi sevdiği biri olmadı Füsun'un ve Haluk'un babalarından sonra )Yani Sakız Hanım ikinci baharını yaşasın hep Füsun'un peşinde "Kızım" demekle olmaz..:)(Bugün yaratıcılığım üstümde:img-hyste )

unwanted
20-05-07, 19:17
Aslında dizide mevcut karakterler yerine, yeni katılacak ( veya eskileri de getirebilirler) karakterlerle yeni konular üzerinden gidilebilirler. Bu durumda hikaye daha da zenginleşecektir. Yeni geleceklerin Kısmet veya Duriye gibi renkli kişilikli olması diziye bayağı renk getirecektir.

shake_it
20-05-07, 19:18
valla iyi fikirmişş:img-hyste .ama biz hepimiz genelde online ız ya az giren üyelerden birisi olabilirrrrr.:img-hyste
bide burayı takıp etme demişken acaba hakkımızda ne düşünüyorlardır dersiniz?oyuncular senaristler filan.kim okuyorsa yorumları.arkadamızdan gülmıyorlardır dimi:img-pilot

bence bazı yorumlarda çok eğleniyolardır.. bazıları sinirlerini bozuyo olabilir kanal 1 ile ilişiği olanların.. çok açık sözlüyüz ya o bakımdan yanii..

shake_it
20-05-07, 19:19
Not: Shake_ıt, Şebnem hanım benim!!! O kadar Rikkati anlamaya çalışalım falan diyorum hiç mi anlamadınız:img-hyste (Yanlız nedense kendi kendime "hanım" demişim, şimdi farkettim..Kendime ne kadar saygılıyım:img-hyste )

ben biliyorum bu zarpanditte bişi var demek sendin.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste

bu arada bu muhabbet "kara murat benim" hikayesine döndü.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste

shake_it
20-05-07, 19:22
neva nın da bi bebeği olur artık yakın zamanda.madem çalışmayı da düşünmuyor.hazır annesine de taşındılar.mertle büyür bebiş.:img-hyste
mert dedim de set resimleri güzel hoş ama hemen hemen hepsinin elinde bi sigara resimler çekilirken bunu pek sevmedim..bide mert i kucaklamış rikkat bi rwesimde yine elinde sigara.gerçi bana düşmez bunu eleştirmek ama hoşuma gitmedi işte...yeşilaycılığım tuttu yine benim.:icon_whis

evet bende takmıştım o resimlerdeki o duruma.. Cantuğun bir resimde elinde sigara birinde bira.. pek çok oyuncuda sigara.. benim gibi tam bir yeşilaycının gözünden kaçmadı yanii. neyse ki bu durum diziye yansımıyo.. eftalya bahsedince kendimi tutamadım.. :sad53:

EFTALYAGUL
20-05-07, 19:28
evet oyle bi deginmek istedim bende.burayı okuyorlarsa diye.zaten dzide boyle şeyler olmaz sadece set resimlerinde.ama çok hoş görünuyorladı set resimlerinde.deginmeden edemıycem:good:

zarpandit34
20-05-07, 19:31
Aslında dizide mevcut karakterler yerine, yeni katılacak ( veya eskileri de getirebilirler) karakterlerle yeni konular üzerinden gidilebilirler. Bu durumda hikaye daha da zenginleşecektir. Yeni geleceklerin Kısmet veya Duriye gibi renkli kişilikli olması diziye bayağı renk getirecektir.

Evet yeni yüzler girmesini bende istiyorum.Öte yandan dizide varolan karakterlere bile ağırlık verilmiyor.Belli konulara çok fazla yoğunlaşılıyor.Bazı karakterlerin hikayesi bile yok.Yeni gelen oyuncularda konuk oyuncu olarak geliyorlar,sezon sonunda gidiyorlar ve rolleri çok yüzeysel kalıyor entrika yaratmakta kullanılıyorlar.Yeni oyuncular gelsin fakat gerçekten iyi hikayelerde kullanılırsa ve kalıcı olurlarsa ama herşeyden önemlisi dizideki esas oyuncularımızı layıkıyla görelim.Yeni karakterlerin arasında kaybolmasınlar özetle:img-yes:

EFTALYAGUL
20-05-07, 19:33
mesela pembe ile abdülun aralarında bişeyler başladı ama kimsenin haberi yok henüz.tabii cihan hariç:)bütün aile öğrensin meselaaa,onlara nişan dügün filan yapılsın şöyle neşeli günler olsun.hem fincan hala da çok sevinir böyle bişeyi öğrenirse benceee:happy0064

Müge
20-05-07, 19:46
Evet yeni yüzler girmesini bende istiyorum.Öte yandan dizide varolan karakterlere bile ağırlık verilmiyor.Belli konulara çok fazla yoğunlaşılıyor.Bazı karakterlerin hikayesi bile yok.Yeni gelen oyuncularda konuk oyuncu olarak geliyorlar,sezon sonunda gidiyorlar ve rolleri çok yüzeysel kalıyor entrika yaratmakta kullanılıyorlar.Yeni oyuncular gelsin fakat gerçekten iyi hikayelerde kullanılırsa ve kalıcı olurlarsa ama herşeyden önemlisi dizideki esas oyuncularımızı layıkıyla görelim.Yeni karakterlerin arasında kaybolmasınlar özetle:img-yes:

Ben zaten dünden razıyım yeni yüzlere :)Sevgili Zarpandit evet konuk oyuncularda kodraolu oyuncular olsun ama hepsi gitti...Bir Mümtaz kaldı umarım o ve çatlak kızı Ceylan gitmez..İkinisinide çok sevdim.Sevdim demişken aklıma İpek bey geldi geleceğini sanmıyorum ama bir umudtur diye bekilyorum..Önümüzdeki sezon unwanted dediği gibi diziye yeni renkler gelecek..

ena
20-05-07, 19:50
Yorumlarımıza buradan devam edebiliriz arkadaşlar...

unwanted
20-05-07, 19:53
Konuk oyunculardan mesela İpek Bey iyi işlenebilseydi, ortaya çok keyifli bir hikaye çıkacaktı. ama malesef bu mümkün olmadı. Bence o tatta bir hikaye yakalanırsa dizi yine renklenecektir. Ancak Fincan Halanın yerini nasıl doldururlar bilemiyorum. Ne de olsa ailede Nemide anne ile bir denge unsuruydu.

Müge
20-05-07, 19:58
Konuk oyunculardan mesela İpek Bey iyi işlenebilseydi, ortaya çok keyifli bir hikaye çıkacaktı. ama malesef bu mümkün olmadı. Bence o tatta bir hikaye yakalanırsa dizi yine renklenecektir. Ancak Fincan Halanın yerini nasıl doldururlar bilemiyorum. Ne de olsa ailede Nemide anne ile bir denge unsuruydu.

Evet unwanted çok haklısın İpek bey üzerine fazla durulmadı önceleri Sally'nin İpek beyi gizli gizli kameraya çekmesi ile başladı sonra İpek bey İsmet ve Sayhan'ın evini satıl aldı eve yerleşti ..İsmet istemedi onu üzüldü gitti sonra tekrardan geldi..Biraz ara verildi İpek beyin konusu üzerinde ...Tekrardan geldiğinde Sally'ye aşık oldu açılamadı epey bir süre sert erkek oldu işe yaramadı sonunda açıldı ama Sally istemedi ve sessizce çekip gitti...Böyle olmamalıydı İpek bey..Sizi yeni sezonda da bekliyoruz...Şimdiden çok özledik...Biliyorum döneceksiniz...

Not:Yeni başlık hayırlı olsun :happy0064

zarpandit34
20-05-07, 20:05
Aslında dizilerde birinin yerinin doldurulması bana oldum olası saçma gelmiştir.Biliyorum bu gerekli birşey, sonuçta seyirci'nin gözleri aramasın yada bir boşluk olmasın diye yapıyorlar.Ve fakat yapışları çok acemice oluyor.Tabi iyi örneklerde var.Ne bileyim saçma geliyor bana, biri geliyor, mesela giden kişinin en iyi arkadaşı kim ise aynen yerine gelen kişininde en iyi arkadaşı oluyor.İki karakter arasında çatışma yaratan biriyse giden kişi, onun yerine gelen kişide yine aynı iki karakter arasında çatışma yaratıyor.Bizim kendi hayatımızda böyle değil ki bu, birileri gidiyor ve biz boşluklarına bakakalıyoruz.Hemen birisi doldurmuyor yerini.Mesela Fincan Hala'nın yerine biri gelecek ise o hem Nemide'nin can yoldaşı, hemde Sadık Ali'nin sevdiği olmamalı bence.Ama Fincan Hala'nın başka işlevlerini üstlenebilir.

Müge
20-05-07, 20:30
Sevgili Zarpandit evet haklısın Fincan Halanın her ne kadar yeri dolduralamasada onun yerine gelecek kişinin Nemide anne ile yakın dost ,arkadaş olması lazım zaten daha öncede demiştim ben bunu...Sadık Ali'nin de didişebileceği zırt fikri olan birisi olmalıki bizler gülebilelim.Nemide ile iyi anlaşan ama Sadık Ali'ye zıt..Keşke Seyyar Taner gelse yani Pürneşe ne güzel olurdu...:img-blush

dilaa
20-05-07, 20:33
maşallah bu haftasonu el birliğiyle yeni başlığa geçtik mesaj yaza yaza dilanın ailesi çıkıcaksa bile bu herşey oturmaya başladıktan sonra olur hani gerçek hayatta da böyledirya biri biter dertlerin biri başlar onun gibi yani şimdi çözümlenecek okadar konu varki buna sıra bile gelmez tabi herşey çözümlenmiş gibi görünüyo ama fincan halanın hastalığı nedeniyle bütün konular askıda kaldı boşanmalr birleşmeler evlenmeler falan

şimdi siz nevaya çocuk istiyosunuzda benim aklıma okurken yorumları ne geldi farkındamısınız dizimizin ilkbaşladığındaki çocukları şimdinin gençleri, yani dizimizin gençlerini çabuk evlendirdiler gibi geliyo bana bide siz çocuk istiyosunuz kendimi yaşlanmış gibi hissettim valla büyüttük besledik ergenliklerini öss sınavlarını ilk aşklarını geçirdik evlendirdik şimdi sıra çocuğa geldi insan bi tuhaf oluyo zaman çabucak geçmiş yahu

zarpandit34
20-05-07, 20:45
Dila, boşanmalar- birleşmeler Fincan Hala'nın hastalığı nedeniyle askıda kaldı demişsin ya, benim korkum bırakın askıda kalmasını,hepsinin hastalık nedeniyle doğru dürüst bağlanmadan kapatılmasıdır.Eğer böyle birşey olursa koskoca bir sezonu çöpe atmış olurlar.(bu sezonu yani) Zaten geçen bölüm Safa-Şadan barışması falan bu nedenle böyle bağlandı.Şimdide Füsunla Şadan bu nedenle barışmaya kalkmazlar umarım.

dilaa
20-05-07, 20:55
yani ölümden sonra askıda kalcağını sanmıyorum dizi devam edicekse çözümlencektir ve aldatılmak kolay hazmedilcek bi konu değil. ilk olarak yani önümüzdeki sezon şadan füsun ayrılığı gerçekleşir napıcaklarsa yani bütün aile öğrenir sonra illaki bi süre ayrı kalınır onların durumu uzar gibimi geliyo sonra misket rüzgar rikkat şeyda dörtlüsünde dolanırız bi süreki oda açıoğa kavuşur e tabi birazda herşey açıklandıktan sonra mutlu olucaklar falan biraz mutlu sahneler seyrederiz ondan sonra herşey rayına oturur hatta misketle rüzgar evlenme arifesindeyken dilanın ailesini çıkarıcaklarsa çıkarırlar böylece bir yıl daha geçer kanımca

zarpandit34
20-05-07, 21:01
yani ölümden sonra askıda kalcağını sanmıyorum dizi devam edicekse çözümlencektir ve aldatılmak kolay hazmedilcek bi konu değil. ilk olarak yani önümüzdeki sezon şadan füsun ayrılığı gerçekleşir napıcaklarsa yani bütün aile öğrenir sonra illaki bi süre ayrı kalınır onların durumu uzar gibimi geliyo sonra misket rüzgar rikkat şeyda dörtlüsünde dolanırız bi süreki oda açıoğa kavuşur e tabi birazda herşey açıklandıktan sonra mutlu olucaklar falan biraz mutlu sahneler seyrederiz ondan sonra herşey rayına oturur hatta misketle rüzgar evlenme arifesindeyken dilanın ailesini çıkarıcaklarsa çıkarırlar böylece bir yıl daha geçer kanımca

Dila, sen herşeyi halletmişsin:img-hyste Hiçbir konu kalmamış maşallah..Bence Misket-Rüzgar kavuşması çok daha uzun süre sonra olacak.Dizi'nin geleneği bu..Misket-Rüzgar için bozmazlar bu geleneği..:img-wink:

shake_it
20-05-07, 21:06
Dila, sen herşeyi halletmişsin:img-hyste Hiçbir konu kalmamış maşallah..Bence Misket-Rüzgar kavuşması çok daha uzun süre sonra olacak.Dizi'nin geleneği bu..Misket-Rüzgar için bozmazlar bu geleneği..:img-wink:

hakikaten misket rüzgar mevzuu bilerek önümüzdeki sezona bırakılıyo bence.. önümüzdeki yıl çok şey olacak o kouda çok.. ama kavuşmanın cart diye olacağını zannetmiyorum.. ben bu yıl sezon sonuna doğru yalıkavakta o konuda birşeyler olup tatile gireceğini, önümüzdeki sezonda bu konunun sündürüleceğini düşünüyorum.. miskete aşık biri gelecek o allahın emri.. rüzgar kıskancak.. bazen düşünüyorum da bizim böyle kesin tahminler yürütmemiz iyi mi kötü mü bilmiyorum heyecan açısından..

bu arada 15 günde 1 başlık bitti.. herkesi tebrik ediyorum.. :happy0064 :happy0064 :happy0064

dilaa
20-05-07, 21:13
zaten bende hemen kavuşturmamıştım bir yıla yaymıştım konuyu elbette uzun sürer ama rüzgarın sabrı giderek azalıyo gibi şeydaya karşı bide miskete sevgili gelirse yalıkavakta oh ne ala çünkü misket yalıkavakta aşkını ilan etmişti müstakbel sevgili adayımızla dolaşırkende rüzgarla gezdiği günleri hatırlar tabi rüzgarda aynı şekilde düşüncek vede delircek sonra bakın şu tesadüfe yalıkavaktaki müstakbel sevgili adayımızda ankarada yaşıyor e güzeellik salonunada gider gelir artıkın dimi :) ben biraz fazla kaptırmışım kendimi aşmışım ya

zarpandit34
20-05-07, 21:15
Aslında Misket-Rüzgarın kavuşmalarının bu kadar uzun sürecek olmasının sebebi şu:Hani geçen sezon dizi bitecek diye, apar topar ilan-ı aşk ettirdiler Miskete ya.Şimdi hemen evlenmeleri gerekecekti.E, buda dizinin geleneklerine aykırı süründürmeleri lazım aşıkları:img-grin2 Yani özetle, geçen sezon herşeyi toparlayınca bu sezon nasıl düğümleyeceklerini bilemediler.Bu nedenle ayrılmaları falan mantık-dışı bir şekilde oldu.Yok teyze-yeğen mevzusu...

shake_it
20-05-07, 21:18
zaten bende hemen kavuşturmamıştım bir yıla yaymıştım konuyu elbette uzun sürer ama rüzgarın sabrı giderek azalıyo gibi şeydaya karşı bide miskete sevgili gelirse yalıkavakta oh ne ala çünkü misket yalıkavakta aşkını ilan etmişti müstakbel sevgili adayımızla dolaşırkende rüzgarla gezdiği günleri hatırlar tabi rüzgarda aynı şekilde düşüncek vede delircek sonra bakın şu tesadüfe yalıkavaktaki müstakbel sevgili adayımızda ankarada yaşıyor e güzeellik salonunada gider gelir artıkın dimi :) ben biraz fazla kaptırmışım kendimi aşmışım ya

bence miskete aşık olacak kişi önümüzdeki sezon gelecek.. yalıkavakta deil yani.. "yalıkavakta bişeyler olabilir"den kastım ruzgar misket eskileri hatırlayacaklar ve yakınlaşabilirler.. ya da büyük acılar çekecekler hatırladıkça.. aslında aşık olacak şahısla yalıkavakta karşılaşma fikri de hoşmuş bak.. tebrik ederim..:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Müge
20-05-07, 21:21
Evet Zarpandit :happy0064 süpersin bu gece...Geçen sezon dediğin gibi dizi bitiyor diye hemen kavuşturdular..Hatırlarsanız Abdül ile Pembe'yide kavuşturmuşlardı ama şimdi hala sevgili olma aşamasındalar...Bu sezon sonu nasıl olur bilemem ama biraz hüzünlü bitecek gibi...Yalıkavağa da giderler umarım..

dilaa
20-05-07, 21:25
aslına bakarsanız bu özel bi kanal masraflar açısından yalıkavağa gidilmeyebilir yani tam giderlerken otobüslere falan binerlerken bize gidiyormuş süsü verip orda bitirebilirler sezonu ve yeni sezonda tekrar inerleken başlayabilir :) biraz saçma oldu ama özetle yalıkavak çekimleri olmayabilir ama keşke gitseler bizde onları öyle görmek isteriz

leyla18
20-05-07, 21:48
hakikaten misket rüzgar mevzuu bilerek önümüzdeki sezona bırakılıyo bence.. önümüzdeki yıl çok şey olacak o kouda çok.. ama kavuşmanın cart diye olacağını zannetmiyorum.. ben bu yıl sezon sonuna doğru yalıkavakta o konuda birşeyler olup tatile gireceğini, önümüzdeki sezonda bu konunun sündürüleceğini düşünüyorum.. miskete aşık biri gelecek o allahın emri.. rüzgar kıskancak.. bazen düşünüyorum da bizim böyle kesin tahminler yürütmemiz iyi mi kötü mü bilmiyorum heyecan açısından..

bu arada 15 günde 1 başlık bitti.. herkesi tebrik ediyorum.. :happy0064 :happy0064 :happy0064

evet bencede bilerek bırakıyorlar bizde çatlıyacagız meraktan :img-pilot bu yaz nasıl geçecek bilmiyorum :icon_sorr inşallah birde çocuk mevsuzu çıkarmazlar miskete sevgili gelince büyük bi keyifle izleytecegim rüzgarın hallerini :img-hyste

sihir
20-05-07, 21:51
vay bee...sabahtan buyanısını okuyana kadar yarım saat istedim. bir de yeni başlık açılmış, hade hayırlısı...

yalıkavağa gieceklerini en azından orada çekim yapacaklarını pek sanmıyorum ama tabii yanıldığım konulardan biri olabilir bu da ve giderler. ama sanki gidecekler ama bize göstermeyeceklermiş ve yeni sezonda gidip gelmiş olacaklarmış gibi geliyor bana. ama umarım giderler. tabii şu da var. eğer fincan hala yalıkavağa gitmeden şey olursa :icon_cry: diğerleri de gitmez. o acılarının üzerine bir de tatil istemezler herhalde. ama fincan halayla giderlerse fincan hala o orada şey olacaktır. :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: neyse göreceğiz....

müge demişsin ki arkadaşım, mert küçük daha ve ona ne olacak? elbette boşanmaların en mağdur olan tarafı çocuklar. öte yandan, sorunlu ailelerin de en mağdur tarafı çocuklar...o yüzden ben ısrarla füsunun şadanı affetmemesini istiyorum. bazı hataların affedilmesi kolay olur ama şadanın yaptığı bir hata değildi, işlediği bir suçtu. daha önce de söyledim: insanın gönlü kayabilir ve önüne geçilemeyecek bir şeydir bu ama şadan bunu yapabileceği en çirkin şekilde yaptı.
hem bu şadanın 2inci vukuatı olduğundan dolayı ,
hem füsunun ilk vukuatı affettikten sonra yüzüne vurmadan onun arkasında durması ve ilkine rağmen ikincisi yaşanırken ondan şüphe duymayacak kadar ona güvenmesi,
hem de füsunun onuruyla oynaması bakımından şadanın yaptığı affedilemeyecek bir suçtur.
elbette mertin analı babalı bir evde büyümesi harika olurdu ama füsun bence affederek, mert için kocaya muhtaç, yanağıma vururlarsa diğerini de çevirim modeli bir anne vermek yerine, bana yapılan haksızlıklar karşısında dimdik durur mücadele ederim, kendimi severim ve değerli görürüm ve de hakkımı savunurum, senin de hakkını savunan bir kişi olman için çalışacağım şeklinde bir anne modeli ortaya koymalıdır. o yüzden de şadanı affetmemesi sadece kendine değil ailesine de hayırlı olur.
sevgili müge, sen gene çocuklara olan aşkını ön plana çıkarmışsın bu konuda :img-wink:

dilaa
20-05-07, 22:01
bence bu sefer zor füsunun affetmesi hem artık şadanın onu sevmediğini biliyo yani şadanda kendini affetiricek bişey yapmıyo gerçide, hemde bu ikinci vukaat olduğundan dolayı e biraz zor. Ayrıca füsun geçen sefer kızların çabalarıyla eve dönmüştü yani rüya gelmesse nevanın çabaları tek başına nereye kadar biraz zor füsunu çevresinde ikna edebilcek tek kişide neva çünkü ne sakız hanım ne nemide anne nede diğerleri füsunu ikna edebilcek bahaneleri yok eğer merti bahane ederlerse daha küçük hiçbişeyin farkında değil büyüyene kadarda alışır diye bi düşünce sunabilirler bize o yüzden füsun bu olayı sindirene kadar (daha çoook var gibi) affetme olayı söz konusu değil bence

Müge
20-05-07, 22:06
Sevgili Sihir'cim öncelikle hoş geldin..:img-wink:

Evet canım yazdıkların gayet mantıklı Füsun konusunda yani..Füsun affetmesin diyorsun yani:)...Saygım sonsuzdur biliyorsun:img-yes: ..Ben hala Mert'î düşünüyorum bir de erkek çocuğu babaya daha düşkün olur...Biraz büyüdüğünde soracak..Anne babam nerde,neden boşandınız?Annesi yani Füsun tatlı dille anlatır olayı..Şöyle oldu böyle oldu oğlum anlaşamadık boşandık babanla diye ama Sakız Hanım için biraz şüpheliyim Mert'i doldurabilir(Yok Müge abartma sen de :)) Neyse sonuç olarak ben sonuna kadar Füsun'un arkasındayım bir kadın olarak destekliyorum onu..Ama Mert'cik üzülmesin ..:img-wink:

Evet çocukları ön plana çıkardım yine ne yapıyım çocukları çok ama çok seviyorum ...Umarım bir gün ben de anne olurum..:img-in_lo

sihir
20-05-07, 22:10
tabii bu da var daha önce de belirtildiği gibi:
şadanın da şu anda füsunla evliliğine devam etmeye hevesi yok gibi. onun aklı hala naciyede. tabii elvin hnm diziden ayrılmışsa tamamen ki öyle görünüyor şadanın naciyenin etkisinden kurtulup tekrar evini ya da füsunu düşünme faslı başlayabilir. ama ben hala şadanın diziye katılacak ve füsunla ilgilenecek olan bir beyefendi sayesinde kıskanıp kendine gelebileceği düşüncesindeyim ve açıkcası şadanın füsunu kıskandığını görmeyi çok istiyorum ben.

kim bilir belki de senaristler öyle bir hale getirirler ki şadanı (çaresiz, perişan, pişman ve füsuna aşık) biz bile kesinlikle affetmemeli diyoruz, o zaman "hade be füsun affet artık bu zavallı adamı" deriz. (aman allahım!!!)

EFTALYAGUL
20-05-07, 22:12
yeni başlık açılmış üstelik epey yol alınmış:)hayırlı olsun arkadaşlar:)
gündemde mert ve anne babasının ayrılıgı var galiba.höt höt şadan mertini yalnız bırakmaz.25 sene sonra buldugu erkek evladı onun için herşeylerden daha kıymetlıı.zaten boşansalar bile bağları kopmaz bence.hem çocukarından dolayı hemde malum neva safa ile evli.safa peyamının kardeşı peyamı rikkatin kocası derken mecburen görüeşecekler:img-hyste
mert şanslı bi çocuk yine.evde höt höt bi baba ve kavga gürltüyle büyümektense böylesi daha iyi olacaktır.:happy0064

sihir
20-05-07, 22:15
Sevgili Sihir'cim öncelikle hoş geldin..:img-wink:

Evet canım yazdıkların gayet mantıklı Füsun konusunda yani..Füsun affetmesin diyorsun yani:)...Saygım sonsuzdur biliyorsun:img-yes: ..Ben hala Mert'î düşünüyorum bir de erkek çocuğu babaya daha düşkün olur...Biraz büyüdüğünde soracak..Anne babam nerde,neden boşandınız?Annesi yani Füsun tatlı dille anlatır olayı..Şöyle oldu böyle oldu oğlum anlaşamadık boşandık babanla diye ama Sakız Hanım için biraz şüpheliyim Mert'i doldurabilir(Yok Müge abartma sen de :)) Neyse sonuç olarak ben sonuna kadar Füsun'un arkasındayım bir kadın olarak destekliyorum onu..Ama Mert'cik üzülmesin ..:img-wink:

Evet çocukları ön plana çıkardım yine ne yapıyım çocukları çok ama çok seviyorum ...Umarım bir gün ben de anne olurum..:img-in_lo

mügeciğim olursun tabii ve eminim ki çok iyi bir anne olursun. :img-yes:

sen dedin ya, erkek çocuğu babaya daha düşkün olur...
şadan boşanırsa füsunla, merte babalık yapmaya devam edecek, onunla ilgilenecek, maddi ve manevi yanında olacak her zaman. mutlu ailelerdeki gibi elbette olmayacak ama çocuk babasından yana mağdur olmayacak sadece mutlu aile bakımından mağdur olacak.
ama şadan merti ihmal ederse boşandıllar ve aynı evde değiller diye, o zaman da onun babalığını tartışmaya başlarız. o zaman bu şadanın ayıbı olur.

Müge
20-05-07, 22:17
Yani Şadan'ı adam edecek tek kişi Nemide :img-hyste ..Ne höt hötlüğü kalır ne de Füsun'a bağırması ,aşağılaması gerçi işten geçti ....Evet Şadan'ın aklı Naciye'de unutur ama yakında "hangi aşklar unutlmada ki"(her aşk bitermiş bir gün bildim,her aşk bitermiş öğretildim)...

Ekleme:Evet Sihir'cim senin dediğin gibi maddi manevi yanında olacaktır Şadan ama yine de Mert çok üzelecektir...Of Şadan ne yaptın sen öyle...:dito

EFTALYAGUL
20-05-07, 22:42
yarının özetini koymamışlar daha.nasıl bi sahneyle başlayacak yarın dersiniz?ben güzellık salonuyla başlayacak diye düşünuyorum.direkt onu göstermeseler bile umudum var:)
şadanla safanın börüda uyanmış hallerii yada sadık alilere ceylan ın gelmesi de olabilir,belkide diloş gelecek babaannesini ve dedesini görmeyee:happy0064

nisan.yagmuru
20-05-07, 22:51
aaa yeni sayfamız açılmış:happy0064 bende baktım şimdi kanal1 e ama eklenmemiş.az daha bekliyim belki eklenir:)

purna
20-05-07, 23:27
yeni sezonda seyda hamıle kalabılır.bence

ttk
20-05-07, 23:53

o zaten olucak bişey hiç merak etmeyin belirtilerini yeni sezonda görürüz 3 ay geçer aradan zaten

makrombor
21-05-07, 07:21
arkadaslar bu sabah kanal 1 de yayınlanan bolümün tekrarını bi baska bı saatte ızleme sansımız varmı acaba..ılk 15 dakayı kacırmısım da..bu arada heycan arttı diye midir nedir normal den farklı olarak ızledgım zaman içinde 2 defa reklam verildi..

ttk
21-05-07, 07:26
arkadaslar bu sabah kanal 1 de yayınlanan bolümün tekrarını bi baska bı saatte ızleme sansımız varmı acaba..ılk 15 dakayı kacırmısım da..bu arada heycan arttı diye midir nedir normal den farklı olarak ızledgım zaman içinde 2 defa reklam verildi..

reklam derken fragmanımı verıldı acaba yoksa normal reklamlarmı

zarpandit34
21-05-07, 08:10
Sihir, çok güzel birşeye değinmişsin.Evet, Füsun Şadanı affetmesine rağmen bunu sürekli yüzüne vurmadı.Bazen insanlar bir fedakarlık yaptıkları zaman sürekli bunu anlatırlar.Çünkü feda ettikleri kendileridir ve bu feda edilen kişi için çok önemli değilken feda eden kişi için hayatidir.Bu nedenle feda edilen kişiye sürekli bunu unutturmama çabası vardır.Aslında keşke Füsunun da bunu unutturmama çabası olsaydı tabi o zaman Şadan:İyi ki affettin,artık ömür boyu başıma kakarsın..derdi.Yinede keşke hatırlatsaydı Füsun arada bir.Ama Füsun bu olayın üzerindeki kötü etkilerini tamamen yoketmek adına olayın öncesini ve sonrasını "kendiside" tamamen unutmuştu.Hatta o kadar unutmuştu ki, yeniden aldatılabilme ihtimali bile aklına hiç gelmiyordu.
İlişkilerde normalde ne yediğini hatırlamayan insanların bile inanılmaz bir "yapılan fedakarlıklar hafızası" vardır.Her iki tarafında..İşte sürekli "sen bana bunu yaptın oysa ki ben sana şunu yaptım" şeklinde...Hatta bazen sırf olurda tartışırlarsa kullanılmak üzere bu fedakarlıkları yaptıkları hissine bile kapılabiliyor insan.Füsunda keşke kullansaymış..Aslında şimdi aklıma geldi Füsun birara sık sık Alevi hatırlatıyordu.Alevin kendisi yoktu ama adı sürekli Şadanla Füsunun arasındaydı o zamanlar.Sonra unuttu.Normaldir insan acıya bile alışıyor.Şadanda tamamen unutmasını bekledi herhalde yeniden faaliyete geçmek için.

makrombor
21-05-07, 10:53
yok yok normal reklam ..hanı şampuan dişmacunu reklamları:)

yabancıdamat
21-05-07, 11:08
ben kanal 1 e geçtiğinden beri pek izlemiyom kısmet nasıl çıktı rüzgar nasıl değişti birisi anlatabilir mi

levell
21-05-07, 11:11

o zaman dizi iyice bi çıkmaza girer ya....
ama dizinin devam etmesi için bu yada buna benzer başka bi şeyler gerekiyo herhalde.....

shake_it
21-05-07, 11:44
o zaman dizi iyice bi çıkmaza girer ya....
ama dizinin devam etmesi için bu yada buna benzer başka bi şeyler gerekiyo herhalde.....

evet ben hala birlikte olmamışlardır diye umut ediyorum ama bir de bu kadar zaman geçti olmuşlardır artık ama lütfen hamilelik olmasın.. zaten gitti güzelim saf aşk.. bir de çocuk çıkmasın..

bir de uzun zamandır ilk kez bugun tam olarak izleyebilcem.. çok mutluyum çok.. ilk finali de verdim bugun.. baya mutluyum inaşlah güzel bir bölüm seyrederiz..

nisan.yagmuru
21-05-07, 11:45
ben kanal 1 e geçtiğinden beri pek izlemiyom kısmet nasıl çıktı rüzgar nasıl değişti birisi anlatabilir mi

kısmet abdulle evlendikten sonra haluğa kaçmış.nemide benim kısmet diye bir kızım yok demiş. o şekilde çıkarmışlar.ben izlmedim o bölümleri ama bu soru sorulmuştu daha önceden ordan aklımda kalmış.rüzgarı burak demir yerine cantuğ turay oyunuyo şimdi.yani rüzgar çıkmadı.

tugchemre
21-05-07, 11:50
bugün özet gelmemiş ya ii oluyodu bölümden önce olacaklara kendimi hazırlıyodum en son nerde kaldığını unuttum ya hiçbir fikrimde yok neler olacağıyla ilgili tek istediğim fincan halamı mutlu görmek şeydayla rüzgarın yanyana olmaması:img-in_lo

nisan.yagmuru
21-05-07, 11:52
evet ben hala birlikte olmamışlardır diye umut ediyorum ama bir de bu kadar zaman geçti olmuşlardır artık ama lütfen hamilelik olmasın.. zaten gitti güzelim saf aşk.. bir de çocuk çıkmasın..

bir de uzun zamandır ilk kez bugun tam olarak izleyebilcem.. çok mutluyum çok.. ilk finali de verdim bugun.. baya mutluyum inaşlah güzel bir bölüm seyrederiz..

bencede beraber olmuşlardır..ve katlıyorum sana inşallah çocuk olmaz..rüzgar şu şeydanın gerçek yüzünü görür.cuma gününkü bölümde rüzgar fincan halalaragiderken şeydaya sen gelmiycekmisin dedi,şeyda gelemeyeceğini hastanade işi olduğunu söyleyince bozuldu biraz.hatta rikkat ilk kez şeydayı azarladı bu yüzden şaşılacak durumdu:)

NOT:inşallah sınavın iyi geçmiştir shake_it.bundan sonraki finallerinde de başarılar..ne güzel erkenden tatile giriyosunuz:happy0064

nisan.yagmuru
21-05-07, 11:53
bugün özet gelmemiş ya ii oluyodu bölümden önce olacaklara kendimi hazırlıyodum en son nerde kaldığını unuttum ya hiçbir fikrimde yok neler olacağıyla ilgili tek istediğim fincan halamı mutlu görmek şeydayla rüzgarın yanyana olmaması:img-in_lo

en son şadanla safa kapıdan kovulmuşlardı ve omuz omuza büroya doğru yol alcaklardı:)ben çok mutlu olmuştum onalrı öyle görünce:happy0064

shake_it
21-05-07, 11:58
NOT:inşallah sınavın iyi geçmiştir shake_it.bundan sonraki finallerinde de başarılar..ne güzel erkenden tatile giriyosunuz:happy0064

evet erkenden bitiyo ama tatile girmiyorum maalesef.. bitiyo.. bende katılcam işsizler kervanına.. :sad53: :sad53: :sad53: her neyse cuma bu anlattıkların olmuş ama dediğim gibi ben hiç izleyemedim geçen hafta bu hafta acısını çıkarırım inşallah.. iyi dileklerin için saol..:happy0064 :happy0064

shake_it
21-05-07, 11:59

nisan yağmuru cevaplamış gerçi sorunu da şey çok hoşuma gitti demişin ya rüzgar nasıl değişti diye.. estetik ameliyat oldu yüzünü değiştirtti.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste bir anda değişti işte canım tatilden dönünce.. :img-hyste :img-hyste

yabancıdamat
21-05-07, 12:00
kısmet abdulle evlendikten sonra haluğa kaçmış.nemide benim kısmet diye bir kızım yok demiş. o şekilde çıkarmışlar.ben izlmedim o bölümleri ama bu soru sorulmuştu daha önceden ordan aklımda kalmış.rüzgarı burak demir yerine cantuğ turay oyunuyo şimdi.yani rüzgar çıkmadı.

teşekkür ederim de ben rüzgar nie çıktı demedim neden değiştirdiler dedim eski rüzgar daha iyidi hem kardeşiyle birlikte oynuyolardı(yanlış bilmiyosam cihan kardeşiydi gerçekte)

levell
21-05-07, 12:05
en son şadanla safa kapıdan kovulmuşlardı ve omuz omuza büroya doğru yol alcaklardı:)ben çok mutlu olmuştum onalrı öyle görünce:happy0064

en son bölümdeki final sahnesi gerçekten de çok güzel bi görüntüydü..
safa ve şadanın birlikte büroya gitmeleri baba oğul yada baba damat görüntüleri sanki dizinin biraz daha güzelleşeceğini gösterir nitelikteydi.

o sinirli şadan gülünce ne de güzel bi insan oluyomuş:good:
böyle sahnelere biraz daha ihtiyaç var... galiba senaristler bi nebzede olsa bazı isteklerimizi yerine getirmeye başlıyolar...

sihir
21-05-07, 12:33
en son bölümdeki final sahnesi gerçekten de çok güzel bi görüntüydü..
safa ve şadanın birlikte büroya gitmeleri baba oğul yada baba damat görüntüleri sanki dizinin biraz daha güzelleşeceğini gösterir nitelikteydi.

o sinirli şadan gülünce ne de güzel bi insan oluyomuş:good:
böyle sahnelere biraz daha ihtiyaç var... galiba senaristler bi nebzede olsa bazı isteklerimizi yerine getirmeye başlıyolar...

senaristler aynı zamanda bizi şadana karşı da yumuşatmaya çalışabilirler, hazırlıklı olun. daha önce de yazmıştım, öyle perişan ve pişman bir hale sokarlar ki şadanı acırız o zaman...ben çok yufka yürekli olurum bazen gereksiz yere ve senaristler beni kandırabilir eğer bunu yaparlarsa...:img-in_lo

shake_it
21-05-07, 12:37
senaristler aynı zamanda bizi şadana karşı da yumuşatmaya çalışabilirler, hazırlıklı olun. daha önce de yazmıştım, öyle perişan ve pişman bir hale sokarlar ki şadanı acırız o zaman...ben çok yufka yürekli olurum bazen gereksiz yere ve senaristler beni kandırabilir eğer bunu yaparlarsa...:img-in_lo

maalesef sana katılıyorum.. şadanı affetmememiz lazım.. ama acındırırlarsa da dayanabileceğimizi zannetmiyorum..:sad53: :sad53: yok ama ya acındırsalar da boşansınlar yahu.. sonuçta bu adam bunu ikinci kez yapıyo..

Müge
21-05-07, 12:38

Evet canım her şey beklenir sevgili senaristlerimizden....Ben zaten yufka yürekliyim hemen bağrıma basarım Şadan'ı... Ama biraz süründürsünler acı çeksin ağlasın pişman olsun Füsun'un kapısında nöbetler tutsun...Oh diyelim ondan sonra...:img-yes:

Dizi başlayacak iyi seyirler..bye

zarpandit34
21-05-07, 12:43
Ben Şadanı hala çok seviyorum.Yanlışlar yapmış olması onu sevmeme engel olmuyor.Yaptığı hataları anlamasını istiyorum bu onunda yararına olabilecek birşey.Hatalar hepimiz için.Hani insanın amcası yada dayısı hatada yapsa yine de sevmeye devam edersin ya onun gibi birşey.Şadan pişman süklüm püklüm bir hale gelirse tabiki bende üzülürüm.Ama Füsunla barışmasını istemem.Çünkü paylaşabilecekleri birşey kaldığını düşünmüyorum,herşey kirlendi artık.Benim senaristlerden bu konuda tek isteğim Şadanı anlamamıza izin vermeleri.Hak vermesekte anlayabilelim onu ama bunun için onu acındırmaya çalışmalarından bahsetmiyorum.Sadece tek yönlü bir bakış açısıyla yazılmasın, etten kemikten bir insan olduğu unutulmadan yazılsın Şadan karakteri.

levell
21-05-07, 12:46

eee biraz duygusal kişileriz ... gayet doğal bence yufka yürekli olmamız.....
napalım yürek dayanmıyo her ne kadar yanlış yapsalarda....
dizide başlıyo ....

shake_it
21-05-07, 13:10
ne kadar pişkin bir adam bu şadan yahu.. hala firuze şarkısını dinliyo.. bu arada safanın yoruma bayıldım.. "halbuki naciye naciye cilveli naciyeyi dinlemesi lazım" diye. fincanın ben ölünce evlendirin lafına sinir olduumu da belirtmek isterim, babannesi ölünce dedesi hemen evlenen biri olarak.. bu nedir ya.. bu kadar kolay mı..

bu arada her ne kadar misketin fotoyu yakma sahnesi çok duygusal olsa da, ben çok güldüm.. hem ocağın altını yaktı hem çakmakla tutuşturdu.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste yangın çıkmadı allahtan..

bu arada izleyemeyenler için, şeyda rüzgarın bavulundaki misket resmini gördü.. ruzgar tam bavulu indiriyodu resim düştü.. şeyda ruzgara baktı.. sahne değişti..

zarpandit34
21-05-07, 13:13
Hakikaten Fincanın "ben ölünce sen evlendir Sadık Ali'yi Nemide" lafı benimde tepemi attırdı.Sanki bizim evin halleri değilde, elveda derken'i izliyorum.Ne oldu bu dizinin gerçekçiliğine, üff ya.

sihir
21-05-07, 13:16
fincam halam çok fedekarsın yaaa...kendine işkence etmeye devam ediyorsun sırf sadıkaliye olan aşkından dolayı. ama evlenmesin sadıkali evlenmesin lütfen. ben istemiyorummmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bencillik belki, belki de fincan halam gibi fedekarlık yapamıyorum ama evlenmesin dayanamam ben.

rüzgarın sakladıpı misketin fotosu yere düştü valizi indirirlerken. şeyda bakalım nasıl tepki verecek.
öte yandan misket cihanın getirdiği fotoğraflarda,cihanın özellikle çektiği ve sadık alinin biraz, ama misketve rüzgarın yanyana çıktığı fotoyu yakmaya çalıştı ama sadıkali yandı, rüzgar yanmadı. :img-hyste misket kurtulacağım senden rüzgar dedi.

şeydanın ailsinin almanyada olduğunu da öğrenmiş olduk. evliliği onayladıkları aşikar. almanyadan hediyeler göndermişler özellikle de damatlarına.

sayhanın çektiği videolar hatıra kalacak herhalde bize. fincam halam şey olunca :img-fie: göreceğiz.

neva sonunda babasının pişman olmadığını şadanın dinlediği firuze şarkısını duyunca anladı. şadan sabah sabah sarhoş, naciye için ağlıyor. ama neva merak ediyor, neden barışmış gibi yaptıklarını. bulacaktır herhalde.

akşama mı öğlene mi rikkatlerde toplanup, kutlama yapacaklar barışmalarına dair. füsun yine hain planlar üzerinde. :img-hyste

shake_it
21-05-07, 13:40
gözünü seveyim sadık alinin .. ne güzel konuştu evlenme evlenmeme hakkında.. müthişti.. giden kendi ile ilgili vasiyet edeblir başkasıyla ilgili edemz dedi malını bırakabilir ama kalanın evlenmesini isteyemez dedi..

tam olarakk sadık babam amcama katılıyorum.. eger geride kalan evlenmek istiyosa evlenir.. bu nedir yani.. sadık babam amcamın söylediği ve çok begendiğim lafla bitireyim.. yiyosa bu dünyadayken benden ayrıl ben sana uygun deilim başkasıyla evlen desin.. demez.. özür dilerim fincan hala ama bugun çok sinirlendim.. :sad53: :sad53:

sihir
21-05-07, 13:43
ahhh fincam halam ahhh abartma lütfennn...çok saçma ya. kapatın bu konuyu....hani yeşilçamda ölecek olan anne ya da baba çocuğunu kendinden uzaklaştırırdı kötü davranarak, sırf ölünce üzülmesin diye, işte o kadar saçma....ve bence fincan halam sygı göstermelisin sadık aliye, o tercihlerini yapabilir. offfffffffffff

şeyda görsen artık ya rüzgar koca adam oldu bebek değil o. herkesin içinde yemek yedirmeler fazla oluyor bence. bunlar çok abartı sahneler ...buna da offffffffffffff

füsunun yaptıkları da canımı sıkıyor artık. herşeyi dozunda severim ben. tamam füsunun acısını da öfkesini de paylaşıyorum ama abartmasın o da.

şeyda cihanın çektiği fotoları gördü. rikkatin o günkü azarının sebebini anladı. başlayacak kıskanmalar (daha da fazla) ve kısıtlamalar rüzgarı herhale. ama rüzgar şimdiden çok sıkılıyor şeydanın abartılı hareketlerinden.

füsun ve şadan ne yaparlarsa yapsınlar, bunu merte yansıtmasınlar bence. şadan kapıya kadar gelmiş. mert sakızın kucağında, babasıyla kucaklaştırmalıydılar. şadan değil ama mert bunu hakediyor. umarım buna dikkatederler. kimi cezalandırdıklarına dikkatetsinler bir zahmet.

nisan.yagmuru
21-05-07, 13:43
misketin şeyda için "her yerden de çıkıyo mıy mıy şey"demesi çok güzeldi.rüzgar ise şeydadan bunalma belritileri göstermeye başladı.şeyda nasıl sinir oldu ama o fotoğrafları görünce.buarda sadık amcaya inşallah sayhan bişi söylemez.

NOT:eski bölümlerde evlendikelirnde bile ismet sadık aliye sadık amca,sayhan ise nemide anneye,nemide teyze ve fincan halaya hala diyordu.ama yeni bölümlerde ismet baba diyor sayhan ise her ikisine de anne diyor.acaba bu kanal1 de mi böyle oldu yoksa trt deki bölümlerdemi görcez bu değişmeyi.

shake_it
21-05-07, 13:45
misketin şeyda için "her yerden de çıkıyo mıy mıy şey"demesi çok güzeldi.rüzgar ise şeydadan bunalma belritileri göstermeye başladı.şeyda nasıl sinir oldu ama o fotoğrafları görünce.buarda sadık amcaya inşallah sayhan bişi söylemez.

NOT:eski bölümlerde evlendikelirnde bile ismet sadık aliye sadık amca,sayhan ise nemide anneye,nemide teyze ve fincan halaya hala diyordu.ama yeni bölümlerde ismet baba diyor sayhan ise her ikisine de anne diyor.acaba bu kanal1 de mi böyle oldu yoksa trt deki bölümlerdemi görcez bu değişmeyi.

yok hayır demiyolardı.. hatta sadık çok bozuluyodu bu duruma neden baba demiyo diye.. burda başladılar heralde ben hatırlamıyorum trt de öyle seslendiklerini..

nisan.yagmuru
21-05-07, 13:50
ohh bee!!sonunda rüzgar şeydaya yeter artık diyebildi:happy0064 ben daraldım artık rüzgarı okadar bunaltmasına..rikkat ise artık her olayı şeyda-rüzgara yorumluyo ve öyle anlıyo.peyaminin şadanlardan bahsettiğini anlamıştım ben ama rikkat vicdan azabındanmıdır pişmanlığındanmıdır bilinmez rüzghar için söylediğini sandı.

shake_it
21-05-07, 13:51
veee bittii.. ay nasıl çıkıştı rüzgar öyle ağzım açık kaldı walla.. bir dur artık şeydaaa.. her ne kadar şeydayı sevmesem de o kadar insanın içinde olacak şeymi canım.. her insanın gururu var dicem ama şeydanınkinden emin deilim.. bile bile evlendi en nihayetinde rüzgarla ama rüzgarın yaptığına önce helal desem de sonradan çok da iyi bir tavır olmadığını gördüm.. hepsi bozuldu yani..

bu arada peyamiye hastayım yahu.. rikkate bitir artık vicdanınla hesaplaşmayı deyişi güzeldi..

bu arada uzun zamandır seyretmediğimden bugun baya yazasım var.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste güzel bölümdü yine de ama yine de tekrar değinmeden edemeyeceğim.. fincanın sadığın evlenmesini istemesi işini hiç sevmedim.. hatta nefret ettim. bu kadar mı yani???

sihir
21-05-07, 13:52
şimdilik son bir yorum yazıp çıkmam gerek. geceye görüşürüz.

son sahnede peyaminin füsun ve şadanı kastederek, aralarında birşey var demesini rikkat yanlış anladı ve bu çok anlamlı oldu. kapıdan çıkarken rüzgar artık şeydadan sıkıldığını offflayarak (bugün sadece oflayanın ben olmadığımı görmek güzeldi:img-hyste ) belli etmesi rikkatin dikkatini çekti. o yzüden peyaminin söylediklerini rüzgar ve şeydaya yordu. ama rikkatin "oğlun" deyince peyami anladı, o zaman rikkat de bocaladı. evet şeyda ve rüzgarın evlilikleri bundan böyle, bu durumdan daha iyi olmaz diye düşünüyorum ben. hade hayırlısı. belki bu sezon bitmeden bu işi de hallederiz.

shake_ıt'e: tamam herkesin içinde hoş değil ama her insanın bir dayanma noktası var. istemeden olabiliyor. zaten rüzgar da pişman olmuşa benziyordu ama n'apsın çocuk dayanamadı. bence iyi bile dayandı

shake_it
21-05-07, 13:56
şimdilik son bir yorum yazıp çıkmam gerek. geceye görüşürüz.

hade hayırlısı. belki bu sezon bitmeden bu işi de hallederiz.

çok iyimser oldugunu düşünüyorum.. bu sezon çözüleceğini zannetmiyorum ruzgar misket olayının.. zaten şöyle bişey de olacak.. ruzgar boşanmak isteyecek, şeyda istemeyecek... belki yalan söyleyecek hamileyim diye falan.. aman ne bilim çok iyimsersin inşallah senin dediğin olur..

ttk
21-05-07, 13:59
çok sinir şu şeyda ya ilaveten rikkatte çok sinir .şeydanın ailesi almanyadaymış gelemezler.şeyda resmi gördü tepkisi ne oldu kaçırdım ben biraz

shake_it
21-05-07, 14:04
çok sinir şu şeyda ya ilaveten rikkatte çok sinir .şeydanın ailesi almanyadaymış gelemezler.şeyda resmi gördü tepkisi ne oldu kaçırdım ben biraz

sence ne olabilir tabii ki hiçbirşey.. önce bu ne dedi.. sonra rüzgar burda kalmış gibi bişey söyledi annemgil koymuşlardı bu da araya karışmış gibi bişi söledi.. yırttı resmi onun yanında.. sora da pis pis güldü şeyda arkasından..

bu arada tekrar söleyim misketin resim yakma sahnesine çok güldüm yahu.. hem ocak yanıyodu hem resmi yaktı çakmakla tencerenin içinde.. Allahtan yangın çıkmadı.. ama gitti güzelim teflon.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste

purna
21-05-07, 14:05
şeydanın ailesi almanyadamıymış acaba

purna
21-05-07, 14:07
belki o mısketın fotosu ruzgar azerbaycana gıdecegı zamandan kalma olabilir bavuluna koymuştu o zaman heralde

shake_it
21-05-07, 14:09
şeydanın ailesi almanyadamıymış acaba

evet ilk kez aile lafı geçti bende şaşırmadım deil.. bir de nasıl aile bu canım habersiz evlenen kızlarına aman kızım iyiki habersiz evlendin bizi de dertten kurtardın dercesine valizlerce hediye yollamış.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste

sevimli.girl
21-05-07, 14:29
bugünkü bölümde şeydanın ailesinin almanyada olduğunu ve düğün hediyesi bir kaç bavul eşya gönderdiklerini görmüş olduk. bavulları yerleştirirken de ortaya misketin fotoğrafı çıktı ve rüzgar o fotoğrafıda yırttı.

üfincan ise vasiyetlerine devam etti. bu sefer de sadık ali evlensin sen evlendir dedi nemideye. nemide kabul etmedi. sadık ali geldiğinde konuyu başkasının başına gelmişl gibi anlattılar ve sadık ali kızdı. ne demek böyle vasiyet olur mu öbür tarafa giden bu işlere karışamaz dedi. fincan sen ölsen ben başkasıyla evlenirim dedi ve sadık ali çok kızıp sayhanlara gitti, o9lan biteni anllattı. sayhanlar durumu anladı ama bişey diyemediler.

rikkatte evde şadan ile peyaminin barışması şerefine yemek verdi. füsun yine şadana kötü davrandı. şeyda ise rüzgarın üstüne düştü elinden kaçırmamak için. daha fazla ilgi göstermeye başladı. cihan tam çıkarken bir cd vermişri ve şeyda çıkalım mı hayatım deyip rüzgarı tutunca cd düştü ve rüzgar şeydaya çıkıştı.

şadan ise karısından ayrı kaldığına değil firuzenin gittiğine yanıyor. füsun ise şadanın yastığının üstünde tepindi, bütün eşyalarını çöp torbasına koyup nevaya verdi. nevada babasına götürdü ve babasının hala firuze şarkısı dinlediğini duyunca üzüldü. ama annesinin ve babasının niye bazı zamanlarda birlikte olduğuna safa ile birlikte anlam veremediler.

cihan ise fotoğrafları hem fincana hem miskete hem de ailesine verdi. misket rüzgarla olan fotoğrafı yaktı ama rüzgarın olduğu kısım kaldı. sonra da unutucam dedi. şeyda rüzfarla misketin beraber fotoğraflarını görünce rikkatin niye kendisini uyardığını anladı.

EFTALYAGUL
21-05-07, 14:38
misket in şeydaya mıy mıy demesi benımde hoşuma gittii:img-hyste oyle aaamaaa gerçekten.
rüzgar bavulu kaldırırken altından misket in resminin çıkması da iyi oldu.şeyda anlamıştır rüzgarın hala misket i sevdigini.görmuyor kı kızın gözleri kör olmuş.sadece koca bebegi besler gibi rüzgar ı beslıyo,resmen annesi gibi davranıyor.pembe bugün uzun süreden sonra dogru bi laf etti.ben bile zeynep e böyle yapmıyorum valla dedi:img-hyste
fincan hala olayı bencede abarttı.yok ben evlenırım sen ölsen yok sende evlen.sadık ali doğru dedi öldükten sonra geri kalanları düşünmemek gerek.giden gidiyo kalan zaten bi şekilde yaşamaya devam edecektir.sadık ali küstü sonra fincan halanın laflarına ve ismetlere gitti.ah bi biles fincan ın onları bilerek yaptıgını ve uzaklaştırmak icin kendınden.
cihan la misket in kardeş abla tavırları da çok hoşuma gidiyor benim.
misket rüzgar ın resmını yakmaya çalıştı ama nafile bütün resim yandı bi rüzgar kaldı yine.bi gün senden kurtulacağım göreceksin dedi kendi kendine.resmini yaksan ne farkeder ki misket.izler öyle kolay kolay yakılmayla kaybolcak olsa herkes bütün anılarını koyar çöp e olur biter.
füsun için de geçerrli bu.şadan ın izlerini yok ediyıro evden ama yine onu hatırlatacak bieşyler çıkacaktır.bi şarkı,gittigi bi mekan,içtigi,yedigi bişey.mutlaka hatırlayacaktır..

shake_it
21-05-07, 14:43
füsun için de geçerrli bu.şadan ın izlerini yok ediyıro evden ama yine onu hatırlatacak bieşyler çıkacaktır.bi şarkı,gittigi bi mekan,içtigi,yedigi bişey.mutlaka hatırlayacaktır..

şöyle bir şarkı var ya.. aşk bittii.. elimden sanki minik bir balık kayıp gitti... aşk hiç biter mi kalır adımızla yinelenen bir şarkıda, bir okul çıkışında bir takvim kenarında.. ay ne güzel oldu ben lisedeykene yıllar önce çok severdim bu şarkıyı bak aklıma geldi..

zarpandit34
21-05-07, 14:58
yok hayır demiyolardı.. hatta sadık çok bozuluyodu bu duruma neden baba demiyo diye.. burda başladılar heralde ben hatırlamıyorum trt de öyle seslendiklerini..

İsmette Sayhan'da trt'deyken anne baba falan demeye başladılar.Hatta İsmetin hamile olduğunu sandığı zamanlardaydı galiba, İlk defa o zaman söylemişti.Sadık Ali'de "Bana baba dedi bana baba dedi" diye sevinmişti:img-grin2

shake_it
21-05-07, 15:02
İsmette Sayhan'da trt'deyken anne baba falan demeye başladılar.Hatta İsmetin hamile olduğunu sandığı zamanlardaydı galiba, İlk defa o zaman söylemişti.Sadık Ali'de "Bana baba dedi bana baba dedi" diye sevinmişti:img-grin2

hımm ben kaçırmışım heralde o bölümleri hatırlattıgın için saoll.. :happy0064 :happy0064

Müge
21-05-07, 15:20
Zarpandit dikkat ettin mi?İsmet'in kırmızı kalpli kolyesini...Bugünde takmıştı..:happy0064 Ama Dila çıkmadı... :img-blush

Notlarımı aldım akşama yorum yazacağım ...İşim var maalesef....bye

zarpandit34
21-05-07, 15:23
Benim, Füsunun Şadanı çalıştırması çok hoşuma gidiyor.Tamam kimse kimseyi ezmesin ama Şadan da Füsunu tam 30 yıl ezdi.Ne yazık ki insanların bazı şeyleri gerçekçi bir şekilde görmesi bunun gibi kötü olayların sonucunda oluyor.Füsunda şuanda aldatılmanın verdiği öfkeyle, Şadana bunca yıl nasıl katlandığını sorguladı.Öte yandan Mertin bu intikam planlarına alet edilmemesini temenni ediyorum.Safa ve Neva Şadana azıcık iş yaptırılınca tahammül edemediler ama Füsun yıllardır gözlerinin önünde eziliyor.İyiki iki tane iş yaptı Şadan hemen herkes acıdı ona.Pembe ve Neva sürekli Şeyda'nın dedikodusunu yapıyorlar.Şeyda kötüdür veya iyidir bu ayrı bir konu ama iki adım ötendeki bir insanın hakkında böyle fısır fısır konuşmak onlara yakışmıyor.Rüzgarda tüm hıncını Şeydadan alıyor.Misket bugün "mıymıy Şeyda" deyince çok şaşırdım ilk defa Misketin ağzından kötü bir kelime duyuyorum.Tekrar Şadana dönersek bugün şöyle birşeyi farkettim, Şadanın Füsun hiç umrunda değil.Bunu zaten biliyordukta, yani şöyle ki;Sanki Füsun onu dövse bile tınmayacak gibi.Füsunun yaptıkları keşke öfkelendirse Şadanı, o zaman bir umut olabilirdi Şadanın eski haline dönmesi için, ama öfkelendirmek şöyle dursun görmüyor bile..

Ekleme:Evet Mügecim İsmet yine takmıştı gizemli kolyesini:happy0064 Ama dila çıkmadı.Onu taktığında hep Dila'dan bahsederdi.

tugchemre
21-05-07, 15:27
güzel bir bölümdü daha doğrusu rüzgarın şeydaya sinirlendiği sahneler süperdi anla işte kızım sen rüzgar için hiçbişeysin misketi hiçbi zaman unutamayacak:happy0064
rikkatin içi gerçekten sızlıyo ama daha yeni başladık hele rüzgarım biraz daha dağıtsın ortalığı ben ozmn görücem oğlunun iyiliği için herşeyi yapan anneyi...
şadanada oh olsun azıcık bile acımıyorum yaşadığı yaşayacağı ne varsa hepsini haketti dahada firuze şarkısını dinliyo ya ne denirki bunun üstüne

leyla18
21-05-07, 15:29
bu bölümdede rikkate iyice sinir oldum aman be rikkat her lafın sonunu rüzgar misket şeyda misket otursa bi dert kalksa bi dert geriliyorum seni izlerken bi rahat bırak kızı artık bi zahmet oğlunuda küçük bebe gibi sanki oğlun hoş zaten sen ve şeyda için öylede :) rüzgarın şeydaya çıkışması çok hoşuma gitti sıkılmaya başladı artık ama geç kaldı biz ondan önce sıkıldık mıy mıyyy dan :) şeydanın ailesi almanyadaymış bak bak biz ne önümüzdeki sezon onlarda gelirler kızının yanına tümden sinir ederler rüzgarı yandın oğlum sen birde şeyda gibi mıy mıy mıymışşşş :)) bir ken 3 olurlar bide annen 4 :) rügar bavulu indirirken altından misketin fotosu düştü şeyda şaşırdı kıskandı rüzgar mecburiyetten yırttı resmi ( yksa arada gizli gizli bakıyormuydu )

levell
--------------------------------------------------------------------------------
Bölüm başlarında şadanın sarhoş görüntülerini tasvip etmeyerekten başlamak gerek galiba..
Sonuçta genci yaşlısı büyük bir kitle tarafından izlendiği için iyi bir görüntü oluşturmadı..

Aşk acısı bi taraftan bi yandan da evliliğinin son bulması insanı içkiye yada daha kötü şeylere şartlandırmamalı… senaristler bunu düşünmeli …. Sonuçta bir aile dizisi. ve bu gibi sahnelerin olmaması gerektiğine inanıyorum…

Fincan halamız ile sadık ali amcanın röportaj vari konuşmaları güzel görüntülerden birisiydi yalnızca. Sadık amcamız yine vazgeçilmezi gıda maddelerini kullanaraktan güzel bir röportaj yaptı fincan hanım son günlerde akrabalar tarafından bize karşı aşırı bir ilgi gösteriliyo , ve
Seninle benim aramda ateşli büyük bir aşk olduğu söyleniyo güzel di…:)

Ama sonraki konuşmalara bakarsak sadık amcamız biraz sinirlendi… parladı bi an bi başka birisi ile evlenme olayına… birazzz kendimede benzettim :icon_whis
Fincan halamız elbet onun iyiliğini istiyo ama sadık amcamız için hiç kolay değil elbet bi başka biri ile evlenmek… gönül bu kabulllenebilirmi böle bir şeyi…

ve misket bi gün senden kurtulacağım dedin... ama nasıl olacak bu .. varsa bunun bi yöntemi bizlere de açıklasan.. ama yok yokkkkk istemez kalsın....kafanda bitiremedikten sonra neye yararkii.... baktığın , gördüğün , duyduğun hatta yediğin yemekten bile onun adına bi şeyler çıkarabilirsin...
gurur bitirmiyor aşk acısını der bir şarkı sözüüüü.. işte o da öle bir şey....

Fusuncuğumuza gelelim.... evet haklısın sen de .. aldatılmak en kötü şeylerden ama yinede ipin ucunu kaçırdın iyice….. kırık not verilecek kişi bu gün sendin bence..
Zaten safada bunu yemekte söyledi …

Bu gün resimler yine yerden yere düşüp duruyodu.. şeyda gördü görmesine resimi yalnız çokta bi tepki vermedi rüzgara… sanırım yine parça pinçik seyredişimden olsa gerek daha başka bi şey yazmaya gerek yok… zaten pekte güzel bi bölüm değildi .. bence tabi….

Galiba ben ceylanımı arıyorum:) o olmadan bi eksiklik hissi doğuyo …
Ceylan nerdesinnnnnnnnn :)

shake_it
Benim, Füsunun Şadanı çalıştırmasına çok hoşuma gidiyor.Tamam kimse kimseyi ezmesin ama Şadan da Füsunu tam 30 yıl ezdi.Ne yazık ki insanların bazı şeyleri gerçekçi bir şekilde görmesi bunun gibi kötü olayların sonucunda oluyor.Füsunda şuanda aldatılmanın verdiği öfkeyle, Şadana bunca yıl nasıl katlandığını sorguladı.Öte yandan Mertin bu intikam planlarına alet edilmemesini temenni ediyorum.Safa ve Neva Şadana azıcık iş yaptırılınca tahammül edemediler ama Füsun yıllardır gözlerinin önünde eziliyor.İyiki iki tane iş yaptı Şadan hemen herkes acıdı ona.Pembe ve Neva sürekli Şeyda'nın dedikodusunu yapıyorlar.Şeyda kötüdür veya iyidir bu ayrı bir konu ama iki adım ötendeki bir insanın hakkında böyle fısır fısır konuşmak onlara yakışmıyor.Rüzgarda tüm hıncını Şeydadan alıyor.Misket bugün "mıymıy Şeyda" deyince çok şaşırdım ilk defa Misketin ağzu-ından kötü bir kelime duyuyorum.Tekrar Şadana dönersek bugün şöyle birşeyi farkettim, Şadanın Füsun hiç umrunda değil.Bunu zaten biliyordukta, yani şöyle ki;Sanki Füsun onu dövse bile tınmayacak gibi.Füsunun yaptıkları keşke öfkelendirse Şadanı, o zaman bir umut olabilirdi Şadanın eski haline dönmesi için, ama öfkelendirmek şöyle dursun görmüyor bile..

aynen katılıyorum sölediklerine.. bak ben şeydayı sevmem ama, bugun o kadar milletin arasında ruzgarın şeydaya bağırması hiç hoşuma gitmedi.. bu arada sihir katılmamış söylediğime ama olsun.. sonuçta o kadar millet hata yaptıgını söylediğinde ruzgara o ben mutluyum falan diye laflar ediyodu.. bu kız tamam gurursuz gibi davranıyp olabilir onu sevmediğini bile bile ruzgarla evlendi ama.. sonuçta eşi ve o kadar milletin önünde bağırması çok sinirimi bozdu benim bir bayan olarak..

ilkaay
21-05-07, 15:31
evet ilk kez aile lafı geçti bende şaşırmadım deil.. bir de nasıl aile bu canım habersiz evlenen kızlarına aman kızım iyiki habersiz evlendin bizi de dertten kurtardın dercesine valizlerce hediye yollamış.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Mıymıy ne güzel.... Ne enteresandır aile çıktı ortaya. Bugünün alkışı gene Sadık babam amcama..... İlkay

tugchemre
21-05-07, 15:33
ya arkadaşlar ben bu misket rüzgar olayının yeniden gündeme gelmesinden şüphe duymaya başladım normalde evlendi olay kapandı diyip herkesin kabuğuna çekilmesi lazımdı ama misketin rüzgarın resmini yanmasını istememesi rüzgarın resmi saklaması rikkatle şeydanın ağzında sürekli misket rüzgar lafının olması hani diyorum hala bi ihtimal varmıdır??????

zarpandit34
21-05-07, 15:44
aynen katılıyorum sölediklerine.. bak ben şeydayı sevmem ama, bugun o kadar milletin arasında ruzgarın şeydaya bağırması hiç hoşuma gitmedi.. bu arada sihir katılmamış söylediğime ama olsun.. sonuçta o kadar millet hata yaptıgını söylediğinde ruzgara o ben mutluyum falan diye laflar ediyodu.. bu kız tamam gurursuz gibi davranıyp olabilir onu sevmediğini bile bile ruzgarla evlendi ama.. sonuçta eşi ve o kadar milletin önünde bağırması çok sinirimi bozdu benim bir bayan olarak..

Rüzgar maalesef bir hata yaptı.Apar topar inat uğruna birşeyleri kanıtlamak adına sevmediği üstelik bence hiçte tanımadığı biriyle evlendi.Şimdi bu hatasını anlama yolunda ama bunu gururuna yediremeyip kabullenemiyor.Hala doğru yaptığına inanıyor fakat mutsuz.İşte bu nedenlede -hep başkasını suçlamak kolay olduğu için- mutsuzluğunun faturasını Şeyda'ya kesiyor.Rüzgar Şeyda'yı kullandı.Ama bence tüm kabak Şeyda'nın başına patlayacak.Hatta patlamaya başladı bile.Şeyda hem Rüzgar tarafından hemde aile tarafından küçük düşürülüyor ve ben iyi tahammül ettiğini düşünüyorum.

shake_it
21-05-07, 15:50
Rüzgar maalesef bir hata yaptı.Apar topar inat uğruna birşeyleri kanıtlamak adına sevmediği üstelik bence hiçte tanımadığı biriyle evlendi.Şimdi bu hatasını anlama yolunda ama bunu gururuna yediremeyip kabullenemiyor.Hala doğru yaptığına inanıyor fakat mutsuz.İşte bu nedenlede -hep başkasını suçlamak kolay olduğu için- mutsuzluğunun faturasını Şeyda'ya kesiyor.Rüzgar Şeyda'yı kullandı.Ama bence tüm kabak Şeyda'nın başına patlayacak.Hatta patlamaya başladı bile.Şeyda hem Rüzgar tarafından hemde aile tarafından küçük düşürülüyor ve ben iyi tahammül ettiğini düşünüyorum.

evet o orda tahammül gösterdiği için başkalarının ona değer vermesini engelliyo... yani bir bayan bu kadar gurursuz olmamalı kanımca... yani misketin resmini görüyo tepki bile vermiyo hanım...zaten biliyo da ruzgarın hala misketi sevdiğini ama kendi hastalıklı sevgisinin yeteceğini zannediyo.. evet onunki aşk deil hastalıklı bir durum..bu arada eğer okuyanınız varsa bu durum bana "şizofren aşka mektup" kitabını anımsattı birden..

leyla18
21-05-07, 15:51
sayhan ismet kamera almışlar fincan halaya çekmek için hatıra kalsın diye çekim yaptı sayhan fincan sadık nemide ismetleri çekerken ben üvey evlatmıyım bende çekileceğim dedi ayarladı kemaryı çekildiler çok hoş sahneydi sadıkdede röportaj yaptı son günlerde akrabalar tarafından aşırı ilgi var ve seninle benim aramda ateşli bi aşk oldugu söyleniyo demesi güzel bi sahnesi daha ama mikrafono ikram tabagındakine çatala batırılmış srmaydı :) cihan geldi sayhan cihanada çekti kamerayla fotoları getirmiş fincan halaya verdi kaptı harçlıkları yağcılık yaparak sadık aliye yöneldi benden kuruş işlemez dedi vermedi cihanda tamam sadık dedem parayı fincana vermek istedi ama fincan almadı sadık dede almak istedi yanlız cihan eliyle oyun oynadı vermedi sadık aliye kandırdı :)) sonra cihan miskete gitti fotoları vermek için cihan miskete abla dedi miskette kardeşim ay çok güzel sahneydi daha fazla koysalar böyle sahneleri sefadan yardım isteyecegini söledi bu cihazlarda satıp satmadıgı yönünde bilgi alacakmış cihana sordu cihanda afferin abla göster anneme kim oldugunu vs söyledi cihan çıktıkdan sonra rüzgar ve kendisinin çıktıgı fotoyu yakmak istedi keşke yakmasaydı kalpden çıkarmadıgı sürece yaksa ne fayda :( fisuna tel açtı aman be fisun hemen şeydaya sordu yardım istedi yardım kurulu sanki şeyda mıy mıyyyy şey tabi yardımcı olurum araaştırırım ne yaptın fisun ya sefadan alacaktı o fisunda abarttı artık intikam konusunda herşey dozunda değilmidir peyami şüphelendi sordu şadana birşeymi var dedi şadana şadanda yok falan vs söyledi ama nafile peyami şüphelendi bir kere rikkate sordu rikkatte oğluna bağladı herzamanki gibi sonradan anladı şadanı sordugunu peyaminin her zamanki rikkat işte :) vicdan azabımı çekiyor acaba

zarpandit34
21-05-07, 16:02
Haklısın Shake_ıt, Şeydada yoğun ve hastalıklı bir şekilde Rüzgarı kaybetme korkusu var.Bu nedenle tepki gösteremiyor.Bu zamana kadar onun bu dışarıdan anlayışlı (!) görünen tavırları (aslında içinde fırtınalar kopuyor) Rüzgarın Şeyda'nın yanında olmasını sağlamıştı.E, şimdi bu anlayışlı (!) tavırları da bırakırsa Şeyda Rüzgarın gideceğini biliyor.Bu nedenle bir süre daha anlayışlıyı oynamaya devam edecek.Ama o bir insan ve sonunda fena patlayacaktır.Bunu kimse hazmetmez çünkü, eşinin eski nişanlısının fotoğraflarını saklamasını sürekli yanyana olmalarını falan.

EFTALYAGUL
21-05-07, 16:04
peyamı yine doğru söyledi.vicdanın rahat bırakmıyo rikkat tarzında şeyler dedi ya.bide peyami şadanla füsundan bahsederke rikkat ın yine oğluyla şeydacıgıından bahsettigini düşünmesi.rikkat kendını öyle bi koşullandırmış kı şeyda rüzgar a....ama bişeylerin yolunda gitmedigini de düşünuyor bi yandan.
şeydanın ailesi almanyadaymış demek.onlardan da bahsedilmeye başlanıldıgına göre yakında gelriler.ya nasıl merak edip gelmıyorlar ki kızlarını.benim annem olacak daaa:img-hyste...gelcek sezon a artık inşallah mıy mıy şeydacıgımızın ailesiyle tanışacagız.mıy mıy diyorum di kızmayın arkadaşlar cuk diye oturyor bu şeyda karakterine:img-pilot

EFTALYAGUL
21-05-07, 16:09
neva ve pembenin tespitleri dogruyduuu şeyda konusunda.elinden kaçırmamak icin böyle davranıyor korkuyor diye.şeyda içten içe bu korkuları çok yogun yaşıyor zaten.sadece belli etmemeye çalışyor ve rüzgar a sankı misket olayını önemsemıyormuş gibi davranıyor.çok tehlikeli aslında bu yaptıgı.cünkü şeyda patladıgı zaman çok daha kötü oalcak.şu anda aileye ve rüzgar a kendını kabullenıdırmek icin belki de hiç kendi gibi davranmıyor.canımın içiler,bitanemler her cümlenın sonunda.sıkar insanı bunlar.yemek yedirmeler.pembenin bütün sözleri dogruydu bugun.kocanın ne kadar yiyecegini öğrenemedin mi daha:img-hyste
misket füsun u aradgında şeyda hemen atladı ben yardım ederim konu her ne ise.araştırırm en iyi firma hangisiyse.bu kadar iyilik meleği gibi davranmaya ve zorla kendini kabullendırmeye gerek yokki.sen ağzınla kuş da tutsan sevmeyen sevmeyecek zaten .seven de(rikkat gibi)sevecek...

SELXX
21-05-07, 16:13

Evet aynı fikirdeyim arkadaşım. Sonunda en çok üzülen Şeyda oalcak bence.Sevdiği ama kendisini sevmeyen bir kişiyle bile bile evlendiği için onda da kabahat var,ama,Rüzgar onun sevgisini kullandı.Rikkat de oğlunu misket'e kaptırmamak için Şeyda'ya sürekli ümit verip durdu.sonunda bu yanlış evlilik yapıldı.
Ama buna ne kadar göz yumabilir ki insan, sevilmediğini bile bile, evlilik, mutlu karı-koca oyununu nereye kadar sürdürebilir ki...

zarpandit34
21-05-07, 16:17
neva ve pembenin tespitleri dogruyduuu şeyda konusunda.elinden kaçırmamak icin böyle davranıyor korkuyor diye.şeyda içten içe bu korkuları çok yogun yaşıyor zaten.sadece belli etmemeye çalışyor ve rüzgar a sankı misket olayını önemsemıyormuş gibi davranıyor.çok tehlikeli aslında bu yaptıgı.cünkü şeyda patladıgı zaman çok daha kötü oalcak.şu anda aileye ve rüzgar a kendını kabullenıdırmek icin belki de hiç kendi gibi davranmıyor.canımın içiler,bitanemler her cümlenın sonunda.sıkar insanı bunlar.yemek yedirmeler.pembenin bütün sözleri dogruydu bugun.kocanın ne kadar yiyecegini öğrenemedin mi daha:img-hyste
misket füsun u aradgında şeyda hemen atladı ben yardım ederim konu her ne ise.araştırırm en iyi firma hangisiyse.bu kadar iyilik meleği gibi davranmaya ve zorla kendini kabullendırmeye gerek yokki.sen ağzınla kuş da tutsan sevmeyen sevmeyecek zaten .seven de(rikkat gibi)sevecek...

Şeyda'nın içten davranmadığı konusunda katılıyorum.Ama kendini Rüzgarın ailesine kabullendirmek istemesi gayet normal değil mi? Bunu Miskette yaptı, Rikkat onu sevmediği halde zorla kabul ettirmeye çalıştı.Evet Misket içten gelerek yaptı.Ama aynı içten karşılığı görmediği halde devam etti sonuçta.Şeydayı hiç tanımıyan insanlar bunlar ve Şeyda da kendisi hakkındaki önyargıyı yıkmak istiyor ben bunu normal buluyorum.

EFTALYAGUL
21-05-07, 16:23
tabii ki ailesine kendini kabul ettirmek istemesi normal,misket de yaptı bunu.ama ne degişti ki yaptıgında?rikkat in ona karşı önyargısı değişti mi?sevmeye mi başladı misket i hayır.diyecegim şu bunlar karşı tarafa süreklı iyi davranarak yada içinden gelmeyerek ilgilenıyormuş gibi yaparak,yapmacık olarak olacak şeyler degil ki.bi insan ı seversen baştan seversin sonradan çok zordur.rikkat in misket i sevemedigi kabullenemedigi gibi.şeydayı da kabul etmelerı çok zor görünuyor.
ayrıca kimse kimseyi kabul etmek zorunda degil bence.bu misket olayında da geçerliydi ya.kızmadık mı misket e çoğu zaman.rikkat seni varsın istemesin rüzgar kabul ettikten sonra gerisi önemli degil diye.
şeyda ne yaparsa yapsın bana da pek samimi gelmiyo.izleyici olarak bizim önyargılarımızı kırdıgı an aileye de kendini kabullendıırır.o da zor göruyor bakalım görelim izleyelim:happy0064 :img-pilot :img-hyste

shake_it
21-05-07, 16:25
Şeyda'nın içten davranmadığı konusunda katılıyorum.Ama kendini Rüzgarın ailesine kabullendirmek istemesi gayet normal değil mi? Bunu Miskette yaptı, Rikkat onu sevmediği halde zorla kabul ettirmeye çalıştı.Evet Misket içten gelerek yaptı.Ama aynı içten karşılığı görmediği halde devam etti sonuçta.Şeydayı hiç tanımıyan insanlar bunlar ve Şeyda da kendisi hakkındaki önyargıyı yıkmak istiyor ben bunu normal buluyorum.

bende normal buluyorum biraz aslında ama bazen şeyda aşırıya kaçıyo ve komik oluyo.. mesela bugun misket aradıgında tabii yardım ederim dedi... ama ne için oldugunu kendi de bilmiyodu.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste böyle çok bilmiş insanlara sinir olurum.. ama yine de bu ruzgarın bagırmasını haklı çıkarmaz.. sonuna kadar haksızdı tamam bunalmış olabilir ama bunaldıgını yalnızken evceğizlerinde diyebilirdi.. o kadar alemin içinde ayıp yani..

zarpandit34
21-05-07, 16:28
tabii ki ailesine kendini kabul ettirmek istemesi normal,misket de yaptı bunu.ama ne degişti ki yaptıgında?rikkat in ona karşı önyargısı değişti mi?sevmeye mi başladı misket i hayır.diyecegim şu bunlar karşı tarafa süreklı iyi davranarak yada içinden gelmeyerek ilgilenıyormuş gibi yaparak,yapmacık olarak olacak şeyler degil ki.bi insan ı seversen baştan seversin sonradan çok zordur.rikkat in misket i sevemedigi kabullenemedigi gibi.şeydayı da kabul etmelerı çok zor görünuyor.
ayrıca kimse kimseyi kabul etmek zorunda degil bence.bu misket olayında da geçerliydi ya.kızmadık mı misket e çoğu zaman.rikkat seni varsın istemesin rüzgar kabul ettikten sonra gerisi önemli degil diye.
şeyda ne yaparsa yapsın bana da pek samimi gelmiyo.izleyici olarak bizim önyargılarımızı kırdıgı an aileye de kendini kabullendıırır.o da zor göruyor bakalım görelim izleyelim:happy0064 :img-pilot :img-hyste

Tabi sonucunu düşünüyorsan, yani hiçbir şey değişmez diye düşünüyorsan haklısın.Evet Şeyda zorla kendini sevdiremez.Ama böyle bir çabası ve umudu olması normal geliyor bana.Bazı insanlar "sevmiyorsa sevmesin banane" derler.Bazı insanlarsa "birgün mutlaka sevecek" umudu taşırlar.Şeyda da hem Rüzgar konusunda hemde Rüzgarın ailesi konusunda bu umudu taşıyor.Ama çabaları seninde belirttiğin gibi içten olmadığı için ve sonuçsuz kalacağı için birgün hepsine çok fena patlayacak.

EFTALYAGUL
21-05-07, 16:36
Tabi sonucunu düşünüyorsan, yani hiçbir şey değişmez diye düşünüyorsan haklısın.Evet Şeyda zorla kendini sevdiremez.Ama böyle bir çabası ve umudu olması normal geliyor bana.Bazı insanlar "sevmiyorsa sevmesin banane" derler.Bazı insanlarsa "birgün mutlaka sevecek" umudu taşırlar.Şeyda da hem Rüzgar konusunda hemde Rüzgarın ailesi konusunda bu umudu taşıyor.Ama çabaları seninde belirttiğin gibi içten olmadığı için ve sonuçsuz kalacağı için birgün hepsine çok fena patlayacak.

evet seninde dedigin gibi kişiden kişiye degişen bi konu aslında.misket de şeyda da anlaşıl o ki bana ne diyemeyenlerden.ben kendıme göre yorumlamış oldum.ben çok sevsem bi noktada bana ne derim artık.kabullenmıyorlarsa da sevdigimden vazgeçmem.
misket geriye çekti kendını ve sessiz kaldı.o da bi başarı gerçekten .acaba gün gelip misket de patlayacak mı?şeydadan beklıyoruz böyle bi patlama.belki tam tersi olur ve misket patlar.:img-pilot

reene
21-05-07, 16:42
evet seninde dedigin gibi kişiden kişiye degişen bi konu aslında.misket de şeyda da anlaşıl o ki bana ne diyemeyenlerden.ben kendıme göre yorumlamış oldum.ben çok sevsem bi noktada bana ne derim artık.kabullenmıyorlarsa da sevdigimden vazgeçmem.
misket geriye çekti kendını ve sessiz kaldı.o da bi başarı gerçekten .acaba gün gelip misket de patlayacak mı?şeydadan beklıyoruz böyle bi patlama.belki tam tersi olur ve misket patlar.:img-pilot

şeydada olacağı kesin.eğer rikkat bu kadar olay sonunda yine kızıp miskete ağır birşey derse bu sefer sessiz kalmaz.ama eminim ki bunu belirli bir saygı çerçevesinde yapar,ona yakışan gibi.bu saatten sonra öyle bir durumda artık kendini çok güzel ifade edebilir

shake_it
21-05-07, 16:50

bugunkü mıymıy lafından sora bundan sora misketin altta kalmayacağını düşünüyorum kalmasın da zaten..

zarpandit34
21-05-07, 16:55
Misket patlar mı bilmiyorum ama keşke patlasa.Yani patlamak dediğim sadece düşüncelerini bile ifade etse yeter aslında.Misketin saygısından susma gibi bir huyu var ve bu kötü bir huy.Oysaki insanın kendini ifade etmesi saygısızlık değil.Gayet saygılı bir şekilde de kendini ifade edebilir insan.O yüzden Misketin kendini ifade etmesini isterim açıkçası.Birde böyle herşeyi alttan almak insanın kendisine zarar verir.Bu nedenle hastalanmıştı ya zaten.

shake_it
21-05-07, 17:00
Misket patlar mı bilmiyorum ama keşke patlasa.Yani patlamak dediğim sadece düşüncelerini bile ifade etse yeter aslında.Misketin saygısından susma gibi bir huyu var ve bu kötü bir huy.Oysaki insanın kendini ifade etmesi saygısızlık değil.Gayet saygılı bir şekilde de kendini ifade edebilir insan.O yüzden Misketin kendini ifade etmesini isterim açıkçası.Birde böyle herşeyi alttan almak insanın kendisine zarar verir.Bu nedenle hastalanmıştı ya zaten.

evet hep büyükler bu durumu yanıt verme bana gibi karşılarlar ya.. yok yani öyle bişi yaş farkı olması farklı düşünemeyeceğimiz demek deil ki.. bence o da fikirlerini söylemeli.. bu senin de dediğin gibi saygısızlık deil.. hatta insanın kendine olan özgüvenini sağlamlaştıran bişey..

zarpandit34
21-05-07, 17:10
evet hep büyükler bu durumu yanıt verme bana gibi karşılarlar ya.. yok yani öyle bişi yaş farkı olması farklı düşünemeyeceğimiz demek deil ki.. bence o da fikirlerini söylemeli.. bu senin de dediğin gibi saygısızlık deil.. hatta insanın kendine olan özgüvenini sağlamlaştıran bişey..

Tabi ki öyle.Zaten tamda bu yüzden yani yaş farkı yüzünden farklı düşünmemiz gayet normal.Ama işte bize, seninde dediğin gibi, bunun saygısızlık olduğu ve susmamız gerektiği öğretiliyor.Bunu aşmak zor birşey çünkü küçüklüğünden beri hep "sus" denilmiş evde ailene karşı savunamazsın fikrini, okulda öğretmenlerine karşı...Tabi Miskette birde ailesi'nin hiçbir zaman olmamış olması ve mesela Rikkatin ve diğerlerinin önceden ona ailesiymiş gibi davranmış olmasının vermiş olduğu saygı da var.Bu nedenle onunda bu durumu aşması çok zor.Ama hayat öğretiyor insana kendini ezdirmemeyi...Tüm bu kötü olayların belkide Miskete böyle iyi bir katkısı olur kimbilir.

EFTALYAGUL
21-05-07, 17:16
füsun a ne demelı yine pastayı aldı eline fırlatacak şadan ın suratına.ya pastaya yazıkkkk,güzelim çilekli pastayaaa:img-hyste
füsun yine abarttı bugün şadan telefon sana yakın onu uzat,şadan çorba servisimi yap,şadan çok zevksizdir hiç anlamaz bu alışveriş işlerinden.insanların daha çok dikkatını cekıyor böyle davranark.zaten fincan halada şüphelendi garip davrandıklarından.
yine değinmeden edemıycem cihan misket ablasını çok seviıyor gerçekten.gzel abla kardeş oldu onlar.aferin anneme kendını ıspatla,neleri kaçırdıgını görsün filan diye nasihatta bulundu misket ablasına.
şeyda cihan bizimde hiç resmimiz yok bi gün bizim eve de gelip çeksen dediginde cihan fırsatım olursa okuldan gelririm dedi.gitmeye niyeti yokta ayıp olmasın diye:img-hyste
neva rüzgar la apar topar evlendiler tabii olmaz resimleri dedi de kendileri de çok farklı evlenmedi:img-hyste

shake_it
21-05-07, 17:18
Tabi ki öyle.Zaten tamda bu yüzden yani yaş farkı yüzünden farklı düşünmemiz gayet normal.Ama işte bize, seninde dediğin gibi, bunun saygısızlık olduğu ve susmamız gerektiği öğretiliyor.Bunu aşmak zor birşey çünkü küçüklüğünden beri hep "sus" denilmiş evde ailene karşı savunamazsın fikrini, okulda öğretmenlerine karşı...Tabi Miskette birde ailesi'nin hiçbir zaman olmamış olması ve mesela Rikkatin ve diğerlerinin önceden ona ailesiymiş gibi davranmış olmasının vermiş olduğu saygı da var.Bu nedenle onunda bu durumu aşması çok zor.Ama hayat öğretiyor insana kendini ezdirmemeyi...Tüm bu kötü olayların belkide Miskete böyle iyi bir katkısı olur kimbilir.

valla hayatımın her döneminde mutlaka kendimi savundum haksızlık karşısında bazen sivri diyolar bazen muhalefet.. ama bu sayede hiçbir şey içimde kalmadı ve içime dert olmadı.. ben başından beri bu konuda misketin hata yaptıgını düşünüyorum işte tam da bu yuzden.. sonuçta karşındakini kırmadan da kendini savunabilirsin..

zarpandit34
21-05-07, 17:21
Bende o sahnede aynen öyle dedim Eftalyagül, Neva'ya...Sanki kendisi nasıl evlendi:img-hyste Yanlız neden illa pasta atıldığını anlayamıyorum Şadana. Yani bizim senaristlerimiz komik bir olay bulduklarında yüz kez tekrar ediyorlar.Hiçbir esprisi kalmıyor o zaman.

zarpandit34
21-05-07, 17:25
valla hayatımın her döneminde mutlaka kendimi savundum haksızlık karşısında bazen sivri diyolar bazen muhalefet.. ama bu sayede hiçbir şey içimde kalmadı ve içime dert olmadı.. ben başından beri bu konuda misketin hata yaptıgını düşünüyorum işte tam da bu yuzden.. sonuçta karşındakini kırmadan da kendini savunabilirsin..

Zaten karşındaki sen fikrini söylüyorsun diye kırılıyorsa varsın kırılsın.Fikirlerin söylenmesi insanları niye kırar anlamıyorum.Tabiki hakaret etmekten bahsetmiyorum.Miskette Rüzgarla olan aşkına sahip çıkmalıydı ve Rikkatin karşısına dikilmeliydi bu konuda hata yaptı.Sonradan farketti hatasını ama geç oldu ne yazık ki.

EFTALYAGUL
21-05-07, 17:28
Bende o sahnede aynen öyle dedim Eftalyagül, Neva'ya...Sanki kendisi nasıl evlendi:img-hyste Yanlız neden illa pasta atıldığını anlayamıyorum Şadana. Yani bizim senaristlerimiz komik bir olay bulduklarında yüz kez tekrar ediyorlar.Hiçbir esprisi kalmıyor o zaman.

evet bide şu var.aile dizisi malum.biçok aile çocuklarıyla filan izlıyo.bu defa bak o pasta fırlattı öfkelenınce bizde yapalım diyecekler.:icon_whis
bugün mert füsun un kucagındayken bağrırıp çagırdı füsun o adam bu eve gelemsin bi daha ieşyalarını yok edeceğim filan diye.mert artık anlıyo yavaş yavaş bunları.
bugün galıba benim çocukları koruma günüm.izlerken hep onları düşündüm nedenseee:happy0064

purna
21-05-07, 17:30
rüzgar keşke yırttıgı resmi sonradan alıp yapiştırsaydı arada bakardı şeydadan bunaldıgı zamanlar.yada o olmadıgı zamanlar eski yaşadıkları aklına gelirdi

ayrıca şeyda çok fazla üstüne geliyor rüzgarın

shake_it
21-05-07, 17:32
evet bide şu var.aile dizisi malum.biçok aile çocuklarıyla filan izlıyo.bu defa bak o pasta fırlattı öfkelenınce bizde yapalım diyecekler.:icon_whis
bugün mert füsun un kucagındayken bağrırıp çagırdı füsun o adam bu eve gelemsin bi daha ieşyalarını yok edeceğim filan diye.mert artık anlıyo yavaş yavaş bunları.
bugün galıba benim çocukları koruma günüm.izlerken hep onları düşündüm nedenseee:happy0064

evet bende sinir oldum bugun şu durumlara..
1. fusunun mert kucagında bagırmasına
2. babası kapıdan mert diye bağırırken fusunun hiç sallamamasına..
3. şadanın alkol komasına girecek kadar içmesine..
4. ruzgarın şeydaya bağırmasına..
5. fincanın sadığı evlendirin diye vasiyet etmesine..

off off...

zarpandit34
21-05-07, 17:39
Güzel bir sahne olunca Mert ortada yok.Ama ne zaman kavga-gürültü olur, yok Şadan Füsunun öldüğünü görür falan bu tarz gerilimli ve çocukların olmaması gereken sahnelerde ise maşallah Mert başrolde.Belki bu konuda çok duygusal düşünüyorum ama elimde değil.O sahnede Mert olmasaydı ne eksilecekti ki?Sahnenin dramatik kurgusu Mertle mi sağlanıyor sanki.Bende herkes gibi çok rahatsızım.Ve Mert bence herşeyi anlayabilecek kadarda büyümüş bir çocuk.Bebekler bile huzursuzluğu hissedip ağlamaya başlayabiliyorlar.

EFTALYAGUL
21-05-07, 17:53
safa içki konusunda ufak bi ders verdi aslında.sankı bunu içip bi an olanları unutunca ne olursa,ayılınca kaldıgı yerden devam edıyor tarzında şeyler dedi.
şadansa hala firuzee derdindee , şarkısını dinlıyor.neva ilk başta annesinin ayrılıgı için içiyor üzülüyor zannettmıştı.firuze şarkısını duyunca anladı.
safanın nevaya dedigne de güldüm.acaba biz mi kalın kafalıyız gibi şeyler dedi ya.olayları birbiriyle bağdaştıramıyorlar bi türlü.niye kimse anlatmıyor ki neva ile safaya fincan halanın durumunu?herkes öğrendi nerdeysee...

zarpandit34
21-05-07, 17:59
Bence bu haftasonuna kadar Fincan Hala'nın durumunu öğrenmeyen kalmayacaktır.Rikkatin öğrenmemesi'nin sebebi Misket ve Rüzgar yakınlaşmasını yanlış değerlendirmesi için.Safa-Neva'nın niye öğrenmediklerini bende anlayamadım, Herhalde onlarda Füsun-Şadanın durumunu yanlış değerlendirsinler diye:img-hyste Malum, Bizim Evin Halleri'nin belkemiği bu yanlış anlaşılmalar:img-yes: Olmazsa olmaz.Bu arada bu bölüm Misket fotoyu yakarken sadece Rüzgarın yanmaması ilginçti,Sadık Ali'de arada kaynadı:img-hyste

shake_it
21-05-07, 18:02
Bence bu haftasonuna kadar Fincan Hala'nın durumunu öğrenmeyen kalmayacaktır.Rikkatin öğrenmemesi'nin sebebi Misket ve Rüzgar yakınlaşmasını yanlış değerlendirmesi için.Safa-Neva'nın niye öğrenmediklerini bende anlayamadım, Herhalde onlarda Füsun-Şadanın durumunu yanlış değerlendirsinler diye:img-hyste Malum, Bizim Evin Halleri'nin belkemiği bu yanlış anlaşılmalar:img-yes: Olmazsa olmaz.Bu arada bu bölüm Misket fotoyu yakarken sadece Rüzgarın yanmaması ilginçti,Sadık Ali'de arada kaynadı:img-hyste

ya en komiği altı yanan ocağın üstünde resmi yakmasıydı zaten çakmakla.. gitti nemide annemin güzel teflon tavası..

zarpandit34
21-05-07, 18:08
ya en komiği altı yanan ocağın üstünde resmi yakmasıydı zaten çakmakla.. gitti nemide