PDA

Tüm Versiyonu Göster : Senin Uğruna

Gümüş Hastası
03-10-07, 18:00
Daha tanıtımlarının dönmeye başlamamasına rağmen FOX TV yayın akışına Senin Uğruna adlı diziyi koymuş. Senin Uğruna 22 Ekim Pazartesi günü saat 19:45 de FOX TV de başlıyot

mxrxt
03-10-07, 23:47
Daha tanıtımlarının dönmeye başlamamasına rağmen FOX TV yayın akışına Senin Uğruna adlı diziyi koymuş. Senin Uğruna 22 Ekim Pazartesi günü saat 19:45 de FOX TV de başlıyot

Evet fox tv nin yayin akisinda bu diziyi bende görmüstüm dizi hakkinda bilgi edinmeye calistim ama suan icin bisey bulamadim..Sanirim kisa zamnad bilgiler gelmeye baslar...

kissorkill
04-10-07, 19:15
Foz sitesine koymuş ama tam açıklamıyo..

http://img210.imageshack.us/img210/8645/24353355st8.jpg

gülbeşeker
04-10-07, 21:10
Rafet de mi dizide oynayacak?Kendisini şarkıcı olarak beğenirim ama oyunculuğu hakkında pek bir fikrim yok.Propagandayı izlemiştim oyunculuğu o kadar gözüme batmamıştı ama bu dizide nasıl olur bilmiyorum.

Gümüş Hastası
05-10-07, 17:27
Arkadaşlar Senin Uğruna adlı dizinin FOX TV'nin sitesinden çekilmiş bir fotoğrafı:

http://img235.imageshack.us/img235/6185/seninurunapw3.jpg (http://imageshack.us)

Yönetici editi: Yazılar tam çıkmadığı için aynı resmin konulmasına izin verilmiştir.

adalar
05-10-07, 18:31
rafet el roman varsa kesinlikle izlemem.
asla,asla,asla.

Gümüş Hastası
05-10-07, 18:35
asla,asla,asla.

Arkadaşım neden bu kadar kesin konuşuyorsunki? Belki çok güzel bir dizi olacak. Bende en başlarda Leylan dizisiyle ilgili aynı şeyleri söylüyordum ama şimdi hastası oldum.

mxrxt
05-10-07, 18:36
demek dizide rafet var himm ilk dizisi olacak rafet tin belirli bir hayran kitlesi var sanirim dizi izlenir bakalim dizide baska kimler olacak??? Oyuncular bölümünde sadce rafet yaziyor ama sanirim tek onunlarada olmazz:icon_whis

adalar
05-10-07, 18:40
Arkadaşım neden bu kadar kesin konuşuyorsunki? Belki çok güzel bir dizi olacak. Bende en başlarda Leylan dizisiyle ilgili aynı şeyleri söylüyordum ama şimdi hastası oldum.

Kimin dizisi olursa olsun izlerim ama onun dizisini asla izlemem...
ben saoğuk ve itici buluyorum...

Gümüş Hastası
05-10-07, 18:42
demek dizide rafet var himm ilk dizisi olacak rafet tin belirli bir hayran kitlesi var sanirim dizi izlenir bakalim dizide baska kimler olacak??? Oyuncular bölümünde sadce rafet yaziyor ama sanirim tek onunlarada olmazz:icon_whis

Daha dizide sadece Rafet El Roman var gibi görünüyor ama daha oyuncu eklenit. Bakalım neler değişecek. FOX TV en başta 22 Ekim diye yayın akışına koydu ama şimdi 15 Ekim diyor. Bana gene 22 Ekim de yayınlar gibime geliyor. Çünkü Fox TV yeni dizilerini hep duyurduğundan bir hafta sonra yayınlıyor...

Gümüş Hastası
05-10-07, 18:48
Kimin dizisi olursa olsun izlerim ama onun dizisini asla izlemem...
ben saoğuk ve itici buluyorum...

Arkadaşım dizi daha başlamadı. Oyuncuları belli değil. Senaryosu hakkında doğru düzgün bir açıklama yok ama sen buna rağmen asla izlemem diyorsun.

||SeDeF||
05-10-07, 18:53
FoX güzel diziler yapmayı başardı bu dizininde güzel olucağından eminim.
Başlayınca muhakkak izlemeye çalışacağım.....

mxrxt
05-10-07, 19:04
FoX güzel diziler yapmayı başardı bu dizininde güzel olucağından eminim.
Başlayınca muhakkak izlemeye çalışacağım.....

evet ayni kanidayim fox tv diziler de atak yapmaya basladi ve oldukca kaliteli ve güzel oluyor dizileri sanirim tv kanali olarak turk milletinin midesini giden yolun dizilerden gectigini anladilar :img-hyste

Gümüş Hastası
05-10-07, 19:22
evet ayni kanidayim fox tv diziler de atak yapmaya basladi ve oldukca kaliteli ve güzel oluyor dizileri sanirim tv kanali olarak turk milletinin midesini giden yolun dizilerden gectigini anladilar :img-hyste

Ama Fox Tv atak yapmak için biraz geç kaldı. Bu dizide galiba Star TV de bi zamanlar yayınlanan ama reyting düşüklüğünden biten dizi Yolcu gibi olacak. Dizide başrolde Rafet El Roman'ın olması biraz daha da iddiasını arttırıyor.

gülbeşeker
05-10-07, 19:34
Ama Fox Tv atak yapmak için biraz geç kaldı. Bu dizide galiba Star TV de bi zamanlar yayınlanan ama reyting düşüklüğünden biten dizi Yolcu gibi olacak. Dizide başrolde Rafet El Roman'ın olması biraz daha da iddiasını arttırıyor.

Yolcu diye bir dizi mi vardı?Hiç hatırlamıyorum,konusu neydi acaba?

Gümüş Hastası
05-10-07, 19:49

Star TV de bir dönem yayınlanmıştı. Bir yolcu vardı sürekli gezen onun karşılaştığı değişik hayatları anlatıyordu. Bu dizide galiba ona benzayecek. Ama dizinin kaderi Yolcu dizisiyle aynı olmasın

Gümüş Hastası
05-10-07, 19:56

Star TV de bir dönem yayınlanmıştı. Bir yolcu vardı sürekli gezen onun karşılaştığı değişik hayatları anlatıyordu. Bu dizide galiba ona benzayecek. Ama dizinin kaderi Yolcu dizisiyle aynı olmasın

gülbeşeker
05-10-07, 20:02
Star TV de bir dönem yayınlanmıştı. Bir yolcu vardı sürekli gezen onun karşılaştığı değişik hayatları anlatıyordu. Bu dizide galiba ona benzayecek. Ama dizinin kaderi Yolcu dizisiyle aynı olmasınEğer öyleyse bence pek güzel olmaz.Rafet bence güzel bir aşk veya romantik-komedi dizisinde de oynayabilirdi bence.

mxrxt
05-10-07, 20:38
konu olarak ben yolcu diye diye biz dizi hatirlamadim yalniz dizi sanirim dediginiz gibi ask yada romantik bir konu olur rafetin sarkilarindan yola cikarsak tabii degisik bir konuyla süprizde yapabilir..En iyisi fragmani beklemek biraz daha genir bilgi edinmis oluruz..

*Sultan*
06-10-07, 13:32
Dizinin, konusu, senaryosu ne daha yayinlanmadi sanirim.

Tanitim resiminden yola cikarsak, Rafet sarki söylüyor galiba ?
Acaba kendi hayatinimi oynuyacak diye düsündüm.
Ama en iyisi, fragman ve Özet beklemek olucak.

Rafet El Roman, cok iyi bir sarkici ve klipleri cok kaliteli.
Cogu klibin yönetmenligini (belki bütün kliplerinin) kendisi yapmistir.
Kabiliyeti ve profesyonelligi cok belli:good:

En son Izel icin bir klip cekmisti, hatta Hülya Avsar ve Deniz Seki, bir sinema projesisinde, muhakkak Rafet El Roman ( yönetmenligi ) ile calismak istediklerini dile getirmislerdi.
Bir cok sanatci arkadaslari tarafindan, profesyonelligi ve kabiliyeti övülmektedir.

Ben, sarkilarini cok seviyorum; Bu projeyide muhakkak takip edicegim :happy0064

Bol sanslar diliyorum :good:

Gümüş Hastası
06-10-07, 15:12
Dizinin, konusu, senaryosu ne daha yayinlanmadi sanirim.

Tanitim resiminden yola cikarsak, Rafet sarki söylüyor galiba ?
Acaba kendi hayatinimi oynuyacak diye düsündüm.
Ama en iyisi, fragman ve Özet beklemek olucak.

Rafet El Roman, cok iyi bir sarkici ve klipleri cok kaliteli.
Cogu klibin yönetmenligini (belki bütün kliplerinin) kendisi yapmistir.
Kabiliyeti ve profesyonelligi cok belli:good:

En son Izel icin bir klip cekmisti, hatta Hülya Avsar ve Deniz Seki, bir sinema projesisinde, muhakkak Rafet El Roman ( yönetmenligi ) ile calismak istediklerini dile getirmislerdi.
Bir cok sanatci arkadaslari tarafindan, profesyonelligi ve kabiliyeti övülmektedir.

Ben, sarkilarini cok seviyorum; Bu projeyide muhakkak takip edicegim :happy0064

Bol sanslar diliyorum :good:

Fragmanı ve özeti hala daha gelmedi.

FOX TV böyle bir diziyi Pazartesi günü saat 19:55 e koymakla adeta ölümüne terkeder gibi bir şey yapıyor. Öünkü karşısında tutmuş diziler var (Arka Sokaklar , Doktorlar , İki Aile (fFesuphanallah salı ya alındı ondan onu koymadım)) bence yayın gününü Cumartesi 21:30 falan yapmalıydı. Böyleyken hiç tanıtımı yapılmamış ve başrolünde sadece rafet el roman ın olduğu bir dizi tutmaz gibime geliyor.

Gümüş Hastası
12-10-07, 22:36
FOX tv nin en başta 22 Ekim Pazartesi diye tanıttığı ama sonra 15 Ekim Pazartesi ye aldığı ve son olarak 29 Ekim Pazartesi 19:45 e aldığı dizinin fragmanları hala daha dönmeye başlamadı

mxrxt
13-10-07, 03:44
Rafet El Roman dizi yıldızı olacak

Yazıp besteleyip ve yorumladığı şarkılar, yönettiği klipleri, Kemal Sunal, Metin Akpınar ve Meltem Cumbul'la başrolünü paylaştığı Sinan Çetin'in "Propaganda" filmindeki oyunculuğuyla adından söz ettiren şarkıcı Rafet El Roman da sonunda dizi oyuncuları kervanına katıldı.
Eşi Tuğba Altıntop ile yollarını ayırdıktan sonra iki kızını da alıp yerleştiği Almanya'da müzik yaşamını sürdüren Rafet El Roman, çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak "Senin Uğruna" adlı bir dizide başrol oynayacak.
Yönetmenliğini Cem Akyoldaş'ın üstleneceği dizide Rafet El Roman, ailevi nedenlerle üniversite öğrenimini yarıda bırakıp memleketine dönen, daha sonra da kardeşinin peşinden İstanbul'un yolunu tutan Karadenizli "Ali Kemal" adlı karakteri canlandıracak.
"Senin Uğruna" adlı dizinin kadın başrol oyuncusu ise geçen yıl büyük iddialarla hazırlanan ama sonu hüsran olan Özcan Deniz'in "Kader" dizisindeki aşkı Birce Akalay...
Ali Sürmeli, Ogün Kaptanoğlu gibi isimlerin de rol alacağı dizinin senaristi Haluk Ünsal, yapım şirketi ise ABT Production.
FOX için çekilecek dizinin ilk bölümü ekim sonu ya da kasım başında ekrana gelecek.

http://img339.imageshack.us/img339/6798/2991163qg1.jpg (http://imageshack.us)
Birce Akalay.

Kaynak:Milliyet

gülbeşeker
13-10-07, 03:47
Mxrxt bilgi için sağol demek baş kadın oyuncu Birce Atalaymış .Kader dizisinde kendisini soğuk bulmuştum ama yine de güzel bir bayan,dizinin konusu da güzele benziyor.

bette
13-10-07, 19:47
Bugün gazetede gördüm ve süpriz oldu benim için..

Bir defa Ali Sürmeli'nin olması süpeeeeeeeerrrrr!!! :happy0064

Kesinlikle seyredicem bu diziyi... :happy0064

Fox'ta diziler pek tutmuyor, bu yüzden biraz şüpheliyim dizinin devamlılığı konusunda ama benim için hiç farketmez... :img-cool2

Sürmeli'nin olması yeterrr :happy0064

pelin-ce
14-10-07, 00:39
asla,asla,asla.

Sana kesinlikle katılıyorum bende asla izlemem...
Buna neden olanda bizzat özel hayatıdır...

bette
14-10-07, 00:44
Aslında sırf özel hayata bakarsak seyredicek bir dizi kalmıyor hemen hemen..

Sonuçta sanat dünyasının insanları genelde aynı tarzda..(İstisnalar var)

Tabi seyretmeme nedeninizde de haksız sayılmazsını..

R.E.Roman'ı bende sevmem zaten :)

Ama Ali Sürmeli varsa..... Gerisi beni ilgilendirmiyor...

~*~NaR-ı GüL~*~
14-10-07, 02:04
Bir Ali Sürmeli fanatigi olarak bu diziyi büyük bir merak ve sabirsizlikla bekliyorum ve kesinlikle izlicem....nicedir kendisini özletiyordu, insallah bu diziyle Sürmeli'm kendisine yakisir bir rolle muhtesem bir dönüs yapacak :img-yes:

glin
14-10-07, 12:12
asla,asla,asla.

bende rafet el roman oynadığı için izlemezdim ama işin ucunda Ali Sürmeli var.onun için izleyeceğim kesin,umarım kendine yakışan farklı bir roldedir.:img-yes:

~*~NaR-ı GüL~*~
14-10-07, 14:56
Ya bilgisi olan varsa Allah rizasi icin söylesin...simdi ben yurt disinda oldugum icin Fox Turk'u cekiyo bizim televizyon ama Fox Tv yok...dün aksam her iki kanalinda sitesine baktim...Fox Tv'de "Senin Ugruna" basligi vardi ama Fox Turk'te yoktu...acaba dizi Fox Turk'te yayinlanmayacak mi?acil cevap lütfen... :img-help: :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

mxrxt
14-10-07, 16:53
Ya bilgisi olan varsa Allah rizasi icin söylesin...simdi ben yurt disinda oldugum icin Fox Turk'u cekiyo bizim televizyon ama Fox Tv yok...dün aksam her iki kanalinda sitesine baktim...Fox Tv'de "Senin Ugruna" basligi vardi ama Fox Turk'te yoktu...acaba dizi Fox Turk'te yayinlanmayacak mi?acil cevap lütfen... :img-help: :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

Selam NARI-GÜL nasilsin?? Bende Yurtdusundan yasiyorum ve senin gibi malesef eu yayinlari izlemek zorunda kaliyorum..Diziyle ilgili telas etmene gerak yok FOX sitesi ana site oldugu icin oraya daha önce ekleniyor bilgiler FOX TURK sitesi yakin bir zamanda ekleyecektir simdiye kadar benim takiplerimden yola cikarak yaziyorum iki kanal arasinda farkliliklar oluyor ama canli ve dizilerde baglanti ayni oluyor..Bak suan icin FOXTURK sitesinde (Ask eski bir yalan)diye baslayacak dizide yazmiyom ama foxturk ekranlarinda fragman dönüyor.

~*~NaR-ı GüL~*~
14-10-07, 17:35
Selam NARI-GÜL nasilsin?? Bende Yurtdusundan yasiyorum ve senin gibi malesef eu yayinlari izlemek zorunda kaliyorum..Diziyle ilgili telas etmene gerak yok FOX sitesi ana site oldugu icin oraya daha önce ekleniyor bilgiler FOX TURK sitesi yakin bir zamanda ekleyecektir simdiye kadar benim takiplerimden yola cikarak yaziyorum iki kanal arasinda farkliliklar oluyor ama canli ve dizilerde baglanti ayni oluyor..Bak suan icin FOXTURK sitesinde ASK eski bir yalan diye baslayack dizide yazmiyorum ama foxturk ekranlarinda fragman dönüyor..

Selam mxrxt valla senin mesaji okudum daha iyi oldum :) :) icime su serptin ya...Allah razi olsun senden arkadasim :img-yes:

Anladim o zaman korkmama gerek yok...ohhhh beee :happy0064 :happy0064 :happy0064

bette
16-10-07, 12:51
Dizinin 29 ekimde yayına başlamasıda kesin değil..

Fox'un sitesine baktım,başlarda 29 ekimde yazıyordu,şimdi çok yakında diyor..

Ayrıca yayın akışına baktım,bu ay içinde gözükmüyor dizi...

Ne biçim iş bu anlamadım..

bette
18-10-07, 22:51
Az önce bende baktim yayin akisina...seninde dedigin gibi bu ay icinde yok dizi...umarim fazla beklemeyiz...

Evet canım ancak dizinin özetini yazmışlar siteye,yavaş yavaş bişeyler yapıyorlar sanırım..

Zaten gazetedeki haberde de ekim sonu ya da kasım başı diyordu ilk bölüm için.. :img-yes:

||SeDeF||
03-11-07, 16:31
bu gün fragmanı izledim güzel bi dizi olacağa benziyor
inş. yakın zamanda yayınlamaya başlarlar....

mxrxt
03-11-07, 18:11
bu gün fragmanı izledim güzel bi dizi olacağa benziyor
inş. yakın zamanda yayınlamaya başlarlar....

Selam Fragmani henüz göremedim fakat FOX tv sitesinde yayin akisi 14 kasim yaziyor yani Senin ugrana dizisi 14 kasim Carsamba saat 21:45 de FOX ´da basliyor..

bette
04-11-07, 00:44
Bugün bende gördüm fragmanı!!

Çok güzele benziyodu ama Ali Sürmeliyi göremedim yaaaaa :'(

mxrxt
04-11-07, 02:38
Bugün bende gördüm fragmanı!!

Çok güzele benziyodu ama Ali Sürmeliyi göremedim yaaaaa :'(

aa evet haklisin bak ben unutmusum Ali Sürmelide olacakti dizide yani öyle yazilmisti ama?? yoksa vazmi gecti..
umarim oyuncu kadrosunda vardir..

bette
05-11-07, 13:41
aa evet haklisin bak ben unutmusum Ali Sürmelide olacakti dizide yani öyle yazilmisti ama?? yoksa vazmi gecti..
umarim oyuncu kadrosunda vardir..

İnşallahh :img-cray:

O umutla bekliyodum yani diziyi.. :icon_sorr

idilLAMİN
05-11-07, 14:34
fragmanı bugün görme şansım oldu doğrusu etkilendim.güzel bir dizi olucağa benziyor.oyuncularda kaliteli.rafet el romanın performansını merak ediyorum açıkçası.kliplerini sürekli kısa film tadında çektiği için haliyle bende bir merak uyandırıyor.ben rafet el romanın iyi bir oyuncu olabileceğini düşünüyorum.bana göre onda bir drama oyuncusu yeteneği var gibi hali tavrı öle geliyor bana iyi bir iş çıkaracağını düşünüyorum.ama foxda dizi ne kadar izlenir orası biraz beni endişelendiriyor.çünkü kanalda neyi izlediysem kısa bir süre sonra yayından kaldırıldı.şansı bol olur inşallah.

*Sultan*
05-11-07, 14:40
Fragmani dün gece bende izledim :)
acikcasi, fragman kalitesi beni cok etkiledi; cok merak uyandirdi bende.
Son sahnede Rafet El Romani görünce, acikcasi sasirmadim diyebilirim.

Propaganda filminde cok begenmistim, projeleri ve sarkilarinin basarisi tartisilmaz sanirim.

Fox-TV son zamanlar, kaliteli projelere agirlik verdi.

Diziyi cok merak ediyorum; tipik bir sarkici dizisine hicmi hic benzemiyor.

son sahnesi cok güzel olmus; Rafet köprünün kenarinda oturuyor....

bette
05-11-07, 14:45
Birazdan fragmandan resimler ekliycem çekebilirsem ;)

Evet maalesef ki ekliyemiyorum çnkü fragmanın olduğu videoda site linki var,buda bizim formda yasak.. :(

!! Elyf !!
05-11-07, 19:21
http://img408.imageshack.us/img408/4672/9dda41822431bc4fb93bb74nr2.jpg (http://imageshack.us)
Rafet El Roman dizide Birce Atalay (solda) ve Didem Uğur (sağda) ile kamera karşısına geçti.

Rafet El Roman da dizi oyuncusu oldu

Mustafa DERYAHAN

Romantik şarkıların sevilen sesi Rafet El Roman duygusal bir dizi ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Bugüne kadar kendisine getirilen tüm oyunculuk tekliflerini reddeden ünlü sanatçı, başrolünü Birce Akalay ile paylaşacağı 'Senin Uğruna' adlı dizi teklifini kabul etti. Dizide, kardeşinin akıbetini öğrenmek için İstanbul'a gelen ve burada zengin bir ailenin bebek sahibi olmak isteyen geliniyle tanışan 'Kemal' adlı karakteri canlandıracak Rafet El Roman çekimler için Almanya-Türkiye arasında mekik dokuyacak. Dizi 14 Kasım Çarşamba günü Fox TV'de yayınlanmaya başlayacak.

Kaynak : Sabah // Günaydın

bette
06-11-07, 01:22
14 KASIM
21.45
Oyuncular: Rafet El Roman, Birce Akalay, Ogün Kaptanoğlu, Özge Ulusoy, Mert Yavuzcan
Başrolde Rafet El Roman'ın yer alacağı, izleyiciyi ekrana bağlayacak bir dizi daha FOX'ta!

Yolları türlü nedenlerle kesişen insanların hayatla ve birbirleriyle olan mücedelerini konu alan "Senin Uğruna", hayatta karşılaşılan kötülüklere ve zorluklara karşı sevgi ve gayretin önemini bir kez daha hatırlatacak.

http://img64.imageshack.us/img64/9825/69xe6.th.jpg (http://img64.imageshack.us/my.php?image=69xe6.jpg)

||SeDeF||
06-11-07, 16:24
Yayın saati bana pek uymuyo. Ama fox tv bi dizinin tekrarını 10 kere verdiği için gün içinde denk gelirsem izleyebilirim.....

nazlikiz
09-11-07, 21:13
yayin günü ve satai bana hic uymuyoo malesef izleyemiycem izleirm diye düsünyordum ama ne bilim carsamba yaprak dökümü ve onun gibi bi cok dizi var güzel olan keske baska bi gün olsaydi sali günü mesela pek bi dizi yok iyi olabilridi insallah nete koyarlarda ordna indrip izleerim

sephrenia
09-11-07, 21:50
Senin Uğruna'nın ilk bölümü titiz bir çalışmanın sonunda 14 Kasım'da Fox Tv ekranlarında olacak.Ben çok güveniyorum dizimize.Zaten son zamanlarda Fox'un dizi anlamındaki atakları da gayet olumlu gözüküyor.
Umarım tutar ve çekimler esnasında yapılan fedakarlıklar karşılıksız kalmaz.
Ali Sürmeli hayranlarına da üzücü bir haberim var.Kendisi Senin Uğruna'da yer almıyor.Onun yerine yine çok değerli bir oyuncu Nihat Nikerel oynayacak.
Ayrıca Gümüş dizisinden hatırladığımız Soydan Soydaş da diğer ismi geçen oyuncularla birlikte bu projede yer almakta.
Herkese iyi seyirler dilerim :))

bette
10-11-07, 00:19
Senin Uğruna'nın ilk bölümü titiz bir çalışmanın sonunda 14 Kasım'da Fox Tv ekranlarında olacak.Ben çok güveniyorum dizimize.Zaten son zamanlarda Fox'un dizi anlamındaki atakları da gayet olumlu gözüküyor.
Ali Sürmeli hayranlarına da üzücü bir haberim var.Kendisi Senin Uğruna'da yer almıyor.Onun yerine yine çok değerli bir oyuncu Nihat Nikerel oynayacak.
Ayrıca Gümüş dizisinden hatırladığımız Soydan Soydaş da diğer ismi geçen oyuncularla birlikte bu projede yer almakta.

Ama hiç şaşırmadım yani.. Tahmin ediyodum böyle olucağını..

Neyse,yeni dönemde seyrediceğim bi dizi daha kayıp gitti.. :( :(

mxrxt
10-11-07, 00:37

Ali Sürmeli´nin olmasina üzüldüm fakat diziyi genede izlemeye karar verdim FOX tv konusunda kesinlikle haklisin son zamanlarda izleyici kitlesini attiran kanal bunu kaliteli dizilerle pekistirmek ve kitleyi dahada arttirmak istiyor ben FOX tv dizileri keyifle izliyorum..

bette
10-11-07, 00:41
Ali Sürmeli´nin olmasina üzüldüm fakat diziyi genede izlemeye karar verdim FOX tv konusunda kesinlikle haklisin son zamanlarda izleyici kitlesini attiran kanal bunu kaliteli dizilerle pekistirmek ve kitleyi dahada arttirmak istiyor ben FOX tv dizileri keyifle izliyorum..

Ama şöyle bişey var. Gazetelerde çıkan haberlerde falan adı yazıyodu,sonradan mı ayrıldı yoksa o haberlerde verilen bilgi mi yanlıştı??

Offffff :icon_sorr

mxrxt
10-11-07, 00:45
Ama şöyle bişey var. Gazetelerde çıkan haberlerde falan adı yazıyodu,sonradan mı ayrıldı yoksa o haberlerde verilen bilgi mi yanlıştı??

Offffff :icon_sorr

bende sadece budaki yazilanlardan okumustum bette onun disinda bir bilgim yoktu.Yani senin dedigin gibi gazetede okuyan arkadaslar yazmisti buraya..Belkide sonradan bir anlasmazlik oldu yada dedigin gibi yalnis bir bilgide olmus olabilir..

bette
10-11-07, 00:51
bende sadece budaki yazilanlardan okumustum bette onun disinda bir bilgim yoktu.Yani senin dedigin gibi gazetede okuyan arkadaslar yazmisti buraya..Belkide sonradan bir anlasmazlik oldu yada dedigin gibi yalnis bir bilgide olmus olabilir..

Bende aynı şekilde bi gazetenin pazar ekinde görmüştüm. Rafet dizi oyuncusu oluyo falan diye yazarekn ayrıca A.S ve biri daha oynuyo diye yazıyodu..

Gerçi ben fragmanda göremeyince ümidimi kesmeye başlamıştım zaten..

mxrxt
10-11-07, 01:02
Bende aynı şekilde bi gazetenin pazar ekinde görmüştüm. Rafet dizi oyuncusu oluyo falan diye yazarekn ayrıca A.S ve biri daha oynuyo diye yazıyodu..

Gerçi ben fragmanda göremeyince ümidimi kesmeye başlamıştım zaten..

evet haklisin bette ilk fragmanda benimde A.S gözlerim aradi fakat düsündüm belki ilk bölümlerde yoktur diye sadece bir ufak ümitti ama kendimi hazirlamistim haberde gelince üzüldüm..Ama saglik olsun baska bir projede mutlaka olacaktir..

bette
10-11-07, 01:05
evet haklisin bette ilk fragmanda benimde A.S gözlerim aradi fakat düsündüm belki ilk bölümlerde yoktur diye sadece bir ufak ümitti ama kendimi hazirlamistim haberde gelince üzüldüm..Ama saglik olsun baska bir projede mutlaka olacaktir..

Beyaz Melek filminde var zaten ama dizide seyretmek ayrı oluyordu,onun acısı var şimdi bende.. :icon_sorr

Dediğin gibi tabi,sağlık olsun... :icon_whis

sephrenia
10-11-07, 02:06
Ali Sürmeli Kerim karakteri için düşünülen isimlerden birisiydi.Tam kesinleşmeden basında bununla ilgili haberler çıktı.Daha sonra da olmadı zaten.Ancak onun yerine daha önce de söylediğim gibi Nihat Nikerel rol aldı.
Bence Ali Sürmeli yok diye baştan önyargıyla yaklaşmayın bu diziye.Tanıtım fragmanından da anlaşılacağı gibi gayet kaliteli bir yapım oldu.Yani diğer şarkıcı dizilerinden her açıdan farklı olduğunu söyleyebilirim.Bunu ilk bölmümü izledikten sonra anlayacaksınız sanırım.

bette
10-11-07, 13:12
Ali Sürmeli Kerim karakteri için düşünülen isimlerden birisiydi.Tam kesinleşmeden basında bununla ilgili haberler çıktı.Daha sonra da olmadı zaten.Ancak onun yerine daha önce de söylediğim gibi Nihat Nikerel rol aldı.
Bence Ali Sürmeli yok diye baştan önyargıyla yaklaşmayın bu diziye.Tanıtım fragmanından da anlaşılacağı gibi gayet kaliteli bir yapım oldu.Yani diğer şarkıcı dizilerinden her açıdan farklı olduğunu söyleyebilirim.Bunu ilk bölmümü izledikten sonra anlayacaksınız sanırım.

Kerim heee :img-cray: :img-cray:

Benimki ön yargı değild asla,dizinin çok güzel olucağını fragmanı görünce tahmin ettim ancak sınavlardan dolayı hiçbi güzel diziyi seyredemez hale geldim. Ancak Sürmeli oynasa bende akan sular durur,o yüzden kaçamak yapıp seyrederdim ama şimdi olmadığı için kaçamağa gerek kalmadı..

He sınavlarım bitsin,diziyi seyredebilirim tabi ;) Müziği falanda güzel...

nazlikiz
11-11-07, 18:09
Kusura bakmayin videodan cektim görüntü kaliteleri ve büyüklüügü hic iyi degil

http://img130.imageshack.us/img130/1564/vlcsnap13268go9.png (http://imageshack.us)
http://img130.imageshack.us/img130/9113/vlcsnap13382zs4.png (http://imageshack.us)
http://img266.imageshack.us/img266/2411/vlcsnap13451vm7.png (http://imageshack.us)
http://img266.imageshack.us/img266/1668/vlcsnap13632vp1.png (http://imageshack.us)
http://img75.imageshack.us/img75/8200/vlcsnap13907zm3.png (http://imageshack.us)
(http://imageshack.us)
[IMG]http://img75.imageshack.us/img75/5710/vlcsnap14097jn4.th.png (http://img75.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap14097jn4.png)

nazlikiz
11-11-07, 18:16
http://img135.imageshack.us/img135/863/vlcsnap19937vt8.png (http://imageshack.us)
http://img135.imageshack.us/img135/5363/vlcsnap20099au9.png (http://imageshack.us)
http://img135.imageshack.us/img135/5363/vlcsnap20099au9.png (http://imageshack.us)
http://img231.imageshack.us/img231/2316/vlcsnap20241ak8.png (http://imageshack.us)
http://img267.imageshack.us/img267/183/vlcsnap20339ew9.png (http://imageshack.us)
http://img231.imageshack.us/img231/6339/vlcsnap20468go0.png (http://imageshack.us)

nazlikiz
11-11-07, 18:19
http://img267.imageshack.us/img267/7096/vlcsnap20518td0.png (http://imageshack.us)
http://img135.imageshack.us/img135/9508/vlcsnap20578ua8.png (http://imageshack.us)
http://img135.imageshack.us/img135/6948/vlcsnap20650xo0.png (http://imageshack.us)
http://img267.imageshack.us/img267/885/vlcsnap20712bx3.png (http://imageshack.us)
http://img267.imageshack.us/img267/5526/vlcsnap20795ln9.png (http://imageshack.us)
http://img267.imageshack.us/img267/4449/vlcsnap20904gm3.png (http://imageshack.us)

nazlikiz
11-11-07, 18:24
http://img267.imageshack.us/img267/8740/vlcsnap20953rm3.png (http://imageshack.us)
http://img267.imageshack.us/img267/1392/vlcsnap21027mg6.png (http://imageshack.us)
http://img252.imageshack.us/img252/8121/vlcsnap21137lg4.png (http://imageshack.us)
http://img267.imageshack.us/img267/6179/vlcsnap21233gl2.png (http://imageshack.us)
http://img267.imageshack.us/img267/5139/vlcsnap21278du1.png (http://imageshack.us)
http://img252.imageshack.us/img252/4499/vlcsnap21361in4.png (http://imageshack.us)
http://img267.imageshack.us/img267/2988/vlcsnap21428fn2.png (http://imageshack.us)
http://img252.imageshack.us/img252/140/vlcsnap21523xb8.png (http://imageshack.us)

bitti ama dedigim gibi görmtü kaliteleri cok düsük malum siteden indirdigim icin

sephrenia
12-11-07, 04:13
Yine de ellerine sağlık nazlıkız.Çok yakında fox tv'de de izleyebilceksiniz.:happy0064

*Sultan*
15-11-07, 11:24
Dizi bugün aksam 21.30 ilk bölümü ile yayinda olucak.

Sansi bol olsun :good:

Dün aksam bana fragman degisik geldi.
Keske gaztede ve programlarda reklami bol olsaydi.

~*~NaR-ı GüL~*~
15-11-07, 16:12
Ali Sürmeli'yi bu dizide görecek olmamin heyecaniyla dört gözle bugünü bekledim ama maalesef onun yerine nihat nikerel girdi diziye...izlemeye calisicam

nazlikiz
16-11-07, 16:43
dün malesef bakamaidm hem isim vardi ehmde zaten izlemek istedigim baska bi diziyle ayni zamana koymuslar bbu yine yayinlanicak tekrari insallah ama ne zaman bilmyiorum bilen varsa lütfen söyliye bilirmi

merve_naz
16-11-07, 18:45
Dizi çok hoşuma gitti, kader dizisini de izliyordum zaten Birce Akalay'ıda seviyordum ama kader dizisinde herkesin pek hoşuna gitmemişti pek oynayamıyor denildi ama dziyi izledim çok farklıydı ve bence gayet güzel oynadı çok da şekerdi, diziyi takip edicem inşallah tutar:img-wink:

||SeDeF||
16-11-07, 19:26
diziyi henüz izleme fırsatım olmadı
ama yarın saat 14:45 de tekrarı verilcek mutlaka izlemeye çalışıcağım....

~*~NaR-ı GüL~*~
17-11-07, 19:08
Basini izleyebildim...basi baya bi acikliydi kemalin karisinin ölmesi..üstelik hamileydi ancak doktor bana o kadar yapmacik geldi ki...adam orda perperisan agzindan cikacak hayirli bir haber bekliyor doktorsa damdan düser gibi: "elimizden geleni yaptik ama anne ve bebegi kaybettik!" diyor ve sirtini dönüp gidiyor...kemal tabi sokta..yere cöküyor...

Bu sahnede doktorun girtlagina yapisasim geldi...be adam pat diye söylenir mi aci haber...hayret bisey...

Neyse daha sonra kemalin sehre gelip kahramanligini gördük...ordan ötesini izlemedim...valla bu aralar o kadar cok dizi basliyor ki hangi birini izleyecegimi sasirmis durumdayim...sanirim günü de degisti yoksa ayni günde mi yayinlaniyor?

sephrenia
17-11-07, 22:27
Aslına bakarsan ordaki doktor gerçek bir doktor ve daha önce de böyle haberler vermiş.Yani daha önce öşüm haberini nasıl versiyse öyle vermiş.Ama yine de haklı olabilirsin pat diye söylememek lazım bu tip şeyleri.

~*~NaR-ı GüL~*~
17-11-07, 23:28
Aslına bakarsan ordaki doktor gerçek bir doktor ve daha önce de böyle haberler vermiş.Yani daha önce öşüm haberini nasıl versiyse öyle vermiş.Ama yine de haklı olabilirsin pat diye söylememek lazım bu tip şeyleri.

Her ne olursa olsun böyle bir durumda o doktorun yaptigini yapmak cok yanlis...Allah muhafaza yani insan kalp krizi gecirir...hep okuyoruz gazetelerde aci habere dayanamadi kalpten öldü diye...yani böyle damdan düser gibi söylenmemeli, hele hele bir doktorun bunu yapmasi hic hosuma gitmedi yani...

döndü
19-11-07, 11:59
dizinin geçen akşam tekrarını izledim çokta kaliteli bir dizi ayrıca rafet el romanda çok güzel oynuyor.. ayrıca diğer erkek oyuncularda iyi bir seçim bakalım inşallah devam eder yeni bölümü merak ediyorum neler olacak..özlem ve kemal baya yakışlıyolar..:happy0064 birde burçak ve kemalin küçüklük arkadaşı olan şeker genç çok yakışıyorlar.. aşk kokuyor bu dizi..:happy0064:img-blush

merve_naz
19-11-07, 21:56
sanirim günü de degisti yoksa ayni günde mi yayinlaniyor?

günü değişmedi aynı gün perşembe 21:30 da oynuyor

sephrenia
20-11-07, 22:27
dizinin geçen akşam tekrarını izledim çokta kaliteli bir dizi ayrıca rafet el romanda çok güzel oynuyor.. ayrıca diğer erkek oyuncularda iyi bir seçim bakalım inşallah devam eder yeni bölümü merak ediyorum neler olacak..özlem ve kemal baya yakışlıyolar..:happy0064 birde burçak ve kemalin küçüklük arkadaşı olan şeker genç çok yakışıyorlar.. aşk kokuyor bu dizi..:happy0064:img-blush

o zaman ikinci bölümü mutlaka izlemeni öneririm.tahminlerinin tutup tutmadığını görebilirsin.

baldircin
22-11-07, 00:51
Kaliteli görüntülerden oluşan bir dizi.profesyonelce yapıldığı ve özen gösterildigi belli. Birce Akalay'ın oyunculu göz dolduruyor. sadece fonda sürekli derinden gelen müzik sesi bu kaliteye uymamış ve rahatsız ediyor.
Hüseyin Erkanlı'yı erkekler ağlamaz dan beri takip ediyorum daha fazla önem verilmesi gereken bir oyuncu eminim ki önümüz deki günlerde adından daha da sık bahsettirecek. hep komedide izlemistik dram da da son derece başarılıymış..:good:

mxrxt
23-11-07, 13:36
TELE - BAROMETRE
HEDEF KITLE : A/B
22 KASIM 2007 PERŞEMBE

83 GUNDEM FOX 0,80 6,10
84 HAYAT HIKAYELERI [NET] KAN7 0,80 5,30
85 FLASH HABER BULTENI FLAS 0,80 2,30
86 SENIN UGRUNA [NET] FOX 0,80 2,10

TOTAL
22 KASIM 2007 PERSEMBE
74 GUN ORTASI HABERLERI ATV 0,90 6,80
75 ESRA OZMEN''LE YORESEL LEZZETLER [NET] KAN7 0,90 6,50
76 SENIN UGRUNA [NET] FOX 0,90 2,50

Ratingler tam anlamiyla berbat eger böyle devam ederse dizi devam etmez ..

Yasemin86
12-12-07, 04:14
peki dizi yayindan kaldirildimi?????ß

hic resim yokmu????ßßß

bedola
12-12-07, 14:26
dizi carsamba gunu oldu saat 22.00 de

bedola
13-12-07, 14:33
buraya kimse yazmiyor bu diziyi kimse izlemiyormu ya halbuki dizi guzel
oyuncular guzel her ne kadar rafet el romani sevmesemde diziyi izliyorum

SBR
13-12-07, 16:01
Dizi yayından kalkmadı daha ama bu reytinglerle fazla dayanmaz felaket bile demiyorum o derece yani :img-wink:

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
12 ARALIK 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)

1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 20,50 47,10
2 FENERBAHCE-CSK MOSKOVA [NET] STAR 19,20 44,00
3 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 10,10 22,90
4 SPOR GUNDEMI KAND 9,00 25,50
.
.
99 SENIN UGRUNA [NET] FOX 0,70 1,70

kaynak:ucankus

sephrenia
14-12-07, 00:49
Duyduğuma göre Rafet El Roman diziden ayrılacakmış.

Gümüş Hastası
14-12-07, 21:33

Rafet El Roman diziden ayrılırsa dizi biter ve ayrıca FOX TV nin bu kadar düşük reytingli tek dizisi değiliz. Suç Dosyası da bizim reytinglerimize yakın reyting alıyor ve bizim dizinin tekrarları 1,00 ın üstünde reyting alıyor

mxrxt
14-12-07, 22:04

bu haber dogru ise dizinin yayindan kalkmasi kesin gibi görülüyor aslinda cok kaliteli olmasina rahmen dizinin bu kadar düsük rating almasi cok kötü bu arada fox dizileri cok iyi olmaya basladi ama bence yalnis isimler dizilerine olan ilgiyi azaltiyor..

mxrxt
19-12-07, 00:42
Ve beklenen son Dizi Final bölümüyle son kez ekranlarda.

PERŞEMBE
24.00
Oyuncular: Rafet El Roman, Birce Akalay, Ogün Kaptanoğlu, Özge Ulusoy, Mert Yavuzcan
Senin Uğruna, yolları türlü nedenlerle kesişen insanların hayatla ve birbirleriyle olan mücedelerini konu alıyor.
Hakan'ın ARK Holding için verdiği kokteylde ilginç olaylar gelişir.
Selçuk ile Özlem'in tartışması beklenmeyen sonuçlara neden olacaktır.
Emel'le Hakan'ın buluşması farklı bir anlam kazanır...

"Senin Uğruna", final bölümüyle FOX'ta!
Kaynak:FOX

Gümüş Hastası
21-12-07, 10:34
Bu güne kadar diziyi yayın günü ve saati dolayısıyla izleyememiştim. Ama dün bayram olduğundan dolayı 00:00 daki FİNAL bölümünü izledim. Gerçekten de güzel bir diziymiş. Yazık oldu diziye. Ama dizinin bitmesindeki en önemli etken bence gününün değişmesi ve fragmanlarının fazla yayınlanmaması FOX TV nin diziye fazla önem vermediğini gösterdi. Ama dünkü bölümde dikkatimi çeken şey Özlem'in eşine Özlem'in doktordan hamile olduğunu söyleyen kişinin iki gün boyunca aynı kıyafeti giymesiydi. Ayrıca Rafet El Roman dizinin baş rolünde gibi görünüyor ama dün benim izlediğim zamana kadar (Saat 1:30 a kadar) sadece 1 sahnede çıktı. Yani dizinin başrolü sanki onun değilmiş gibi geldi. Final bölümünün hikayesi genel olarak Özlem , eşi ve Özlem'in arkadaşı üstüne yazılmıştı.

sephrenia
22-12-07, 19:44
4.bölümden sonra Rafet El Roman diziden ayrıldı ve bu yüzden de hikaye Özlem ve Selçuk üzerinden gitmeye başladı.Yani bu zorunluluk sonucu ortaya çıkan bir durumdu.
Gümüş Hastası sana tamamen katılıyorum.Eğer Fox Tv bu dizinin üzerine biraz daha gidip,biraz daha tanıtım yapsaydı,dizi daha farklı bir yerlerde olurdu.Ya da bir bölüm daha bekleyip reytinglerin durumuna göre bir karar vermeliydi.Çünkü eminim ki bir bölüm sonra reytingler değişecekti.

Ayrıca final bölümünde Selçuk rolündeki Ogün Kaptanoğlu'nun oyunculuğu da muhteşemdi.Bundan sonra onu ekranlarda daha fazla göreceğimizden eminim.