Tüm Versiyonu Göster : Elveda Derken (Arşiv 3)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=33067
Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle, tamamı renkli, kalın (bold), altı çizili ve italik yazı tipi ile yazılan tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.
Saygılarımla
Dizi Film Moderatör
BERNA
!!SévNuR!! 03-10-07, 16:30 Yeni Başlık Hepimize Hayırlı Olsun..:P
İlk yorumu ben yapim bariii :) bence olay şöyle oluyor..
Ege Zeynebe bağırıyor yaa Zeynepte "bana bağırma ege" diyor egede daha çok sinirleniyor "yeter be" diyerek elini cama vuruyor..:) neyse bakalım ne olcak gerçi babam maçı izlicekmiş ama annemle bir olursak izletmeyiz :Dwalla bu bölümünü asla kaçırmam..
charmingsu 03-10-07, 16:54 yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun sevgili ed ailesi inşallah bu başlıkla beraber ana sayfaya geçeriz artık :happy0064:happy0064:happy0064
bugünkü bölüme saatler kaldı artık çatlıcam valla lale çocukları kaçıracak mı yoksa sadece zaman geçirmeye dalıp unutacak mı götürmeyi
zeynep-kerim sahnesi de çok meraklandırıyo beni
ay bir an önce başlasa artık
Yeni baslik acilmis hayirli olsun :) Dizimizde ins. cabucak duzelir
ve lale ege barisir herkez sevdiklerinin yaninda olur..
Ben hala fragmani gormedim ya! ya cok az yayinliyorlar yada
ben kacirip duruyorum
sena57-utku 03-10-07, 17:02 Yeni başlığımız hayırlı,uğurlu olsun arkadaşlar...
Sevnur'cum Ege bence elini cama Lale,kızları getirmediği için vurdu...Daha Zeynep ve Kerim'i görmemişti bence...Senin yazdığın neden sebebiyle vurduğunu sanmıyorum...:img-blush:icon_whis
Ege bu gidisle cok daha vurur o elini biryerlere.. Sevmedigi biriyle evlendi
COcuklari annelerine gostermedi, dinlemek istemedi, yargisiz infaz yapti...
Olan varya hep cocuklara oldu! Ve zeynebe.
sena57-utku 03-10-07, 17:08 Arkadaşlar kapanan başlığa baktım...Yine kural dışı mesajlar...Lütfen Berna1'in yazdığı kuralları herkes okusun...Ve sadece okumakla kalmayıp uygulasında...:img-wink:
Zeynep'cim anasayfa hakkımız söke söke alırız yazıyorsunda bu gidişle zor...:):)
Lütfen kural dışı mesajlar yazmamaya özen gösterin...
Bi arkadaş kapanan başlığa Zeynep'in plan yaptığını falan yazmış...Katılmıyorum...
sena57-utku 03-10-07, 17:11 Ege bu gidisle cok daha vurur o elini biryerlere.. Sevmedigi biriyle evlendi
COcuklari annelerine gostermedi, dinlemek istemedi, yargisiz infaz yapti...
Olan varya hep cocuklara oldu! Ve zeynebe.
Çok haklısın canım...Bencede daha çok vurur...:):)
Ege'nin psikolojisi bozuldu...:D:DElini camlara falan vurmalar...:D
Dizimizede az kaldı...:icon_whis
!!SévNuR!! 03-10-07, 17:27 Yeni başlığımız hayırlı,uğurlu olsun arkadaşlar...
Sevnur'cum Ege bence elini cama Lale,kızları getirmediği için vurdu...Daha Zeynep ve Kerim'i görmemişti bence...Senin yazdığın neden sebebiyle vurduğunu sanmıyorum...:img-blush:icon_whis
ben o yüzden vurdu demedim cnm..zeynep "bana bağırma ege" diyince bide lale getirmeyince onun üstüne zeynep öle diyince egede "yeter be"diyerek elini cama vuruyor bence :D nese az kaldı zaten izliyip görücez..:)inşallah o kerim sahnelerinin bir sebebi wardır yoksa gerçekten bende çok kızarım zeynep karekterine..
sena57-utku 03-10-07, 17:47 ben o yüzden vurdu demedim cnm..zeynep "bana bağırma ege" diyince bide lale getirmeyince onun üstüne zeynep öle diyince egede "yeter be"diyerek elini cama vuruyor bence :D nese az kaldı zaten izliyip görücez..:)inşallah o kerim sahnelerinin bir sebebi wardır yoksa gerçekten bende çok kızarım zeynep karekterine..
Anladım canım...Bence de o yüzden vurdu...:img-wink:Herşey üst üste geldi...:img-blushNeyse ki o sinirle Zeynep'e vurmamış...:D:D
Lale kızları geri götürecek mi çok merak ediyorum...:icon_whis
yeni başlığımız açılmış hayırlı olsun.bende sizler gibi lalenin çocukları kaçırıp kaçırmadığını merak ediyorum ama bence kaçırmamıştır.neyse az kaldı zaten izleyip göreceğiz
sena57-utku 03-10-07, 18:12 Kız günaydın...:):)Kaç ay önceden biliyordum ben...:)
Kerim (Tansel Öngel)yakışıklı ama dizide hoşuma gitmiyor...:D
Kerim'e de çok fena olacak..Selçuk öldürürüm seni falan diyor...:)
sude_burcu 03-10-07, 19:05 yenı baslıgımız hayırlı olsun...dızımıze cok az kaldı emınım guzel bı bolum olacak...ınsallah bu baslıgımızda anasayfaya gecerız...bugun mac var ama reytınglerımız ıyı gelecektır ınanıyorum ben...sımdıden herkese ıyı seyırler dızıden sonra gorusmek uzereebye
Arkadaşlar kapanan başlığa baktım...Yine kural dışı mesajlar...Lütfen Berna1'in yazdığı kuralları herkes okusun...Ve sadece okumakla kalmayıp uygulasında...:img-wink:
Zeynep'cim anasayfa hakkımız söke söke alırız yazıyorsunda bu gidişle zor...:):)
Lütfen kural dışı mesajlar yazmamaya özen gösterin...
Bi arkadaş kapanan başlığa Zeynep'in plan yaptığını falan yazmış...Katılmıyorum...
canım bende sana katılıyorum.biraz daha özen gösterelim arkadaşlar :img-yes:
zeynep neya plan yapıyormuş tam olarak anladım:Dofff yaa dizi satti yakşaltıkça bende heycen başladı.yine görücezzzzz sevdiklerimizi:img-in_lo:img-icecr
Bu üçLüyü özLemişim.. LaLe ve kızLarıı çok şekerLer ve çok mutLuLar..
Fraqmana bakıLırsa Zeynep-Kerim biraraya qeLicek ama neden.. HeLe Zeynep'in söyLedikLerii bn snii sevmekten vazqeçmediim qİBİLerinden bişiydi.. Eqe'ye bn senin karınım fLn qibiLerinden bişiyLer söyLüyor bir bakıma hesap soruyor şmdii Kerim iLe nasıL böyLe konuşabiLiyor anLamış değiLim...
Öf ya babam izletmiyo diziyi:img-cray:Bu maçlarda sıkmaya başladı.Hep çarşambaya denk geliyo.Bıktım artık:blink:Babam bi hafta izletti.Bu hafta izleyemiyorum:icon_sorrYa cuma ya da cumartesi gece 2'de veriyolar mıydı tekrarını?
sude_burcu 03-10-07, 20:44 ruya oldugunu solemıstım ama henuz o sarılma sahnesı gerceklesmedı bakalım o hayal mı yoksa gercek mı:img-policbu arada lale ve kızları cok sekerlerdı ne olursa olsun cocukların yerı her zaman annelerının yanı vala:icon_sorr zeynep de egeye bısıler hıssedıo ama nedense egede ben ona karsı bısı oldugunu zannetmıyorum...aklı hala lale de zaten bı de mektubu bulursa zeynepten soguyacaktır...eda da atese kur yapmaktan bı turlu vazgecmıo ınatcı yahu:) kerımcım de kamp kurmus evın onune bakalım o sarılma sahnesı ne zaman olcak? dızı cok guzel ılerlıyor tempo dusmedı vala bu bolum de super:good:
Tahminlerimden 1. si tutmadı Kerim Zeynep sahnesi rüya çıktı gerçek olmasını çok isterdim
bakalım 2. tahminim yani Lalenin çocukları götürmeyeceği düşüncem nolucak?
zeynep karakterine haksızlık yapmışız ya.rüyaymış fragman bizi yanıltmış.eğer rüya olmsaydı söylediklerimizin hepsinin arkasındaydım ama madem rüya kusurabakma zeynep:) diğer konular için bilmem ama bu konuda zeynebin hiçbir hatası yokmuş.söylemek istedim eleştirmeyi biliyorsak boş yere birşeyler söylediğimizde haksız olduğumuzdada söylemeyi bilmeliyiz.:good:sarılma sahnesini bekliyorum o rüyamı gerçekmi o gerçekse sözlerimin gene arkasında olcam gerçek değilse zeynebin bu konuda hatasının olmadığını görücez.
sena57-utku 03-10-07, 20:47 Ay rüyaymış...Ben bile inanmıştım gerçek olduğuna...Evet sarılma sahnesi gelmedi bakalım oda mı rüya...Ama Ege'yle,öyle bakışmalarından sonra hiç zannetmiyorum...Lale'yle kızların olduğu sahneler çok güzeldi...
Olamaz ya olamaz ege&zeynep birbilerini seviyolar:(:(Off ya nasıl olur rüya olur ne güsel zeynep kerimciğine döncekti ya şu mketup beni kalpden götürcek ya:DOkusunda bitrsin artık azcık hasta değince nası telaşlandı beğiin değince neler yapar acaba ANTİ EGE ANTİ EDA ANTİ ZEYNEP.:happy0064
sena57-utku 03-10-07, 20:49 Valla fragman nasıl yanılttı...:)Zeynep'in eli kesildi diye nasıl telaşlandı Ege...Bencede galiba gerçekten birbirlerini seviyorlar...:icon_whis:img-in_lo
Olamaz ya olamaz ege&zeynep birbilerini seviyolar:(:(Off ya nasıl olur rüya olur ne güsel zeynep kerimciğine döncekti ya şu mketup beni kalpden götürcek ya:DOkusunda bitrsin artık azcık hasta değince nası telaşlandı beğiin değince neler yapar acaba ANTİ EGE ANTİ EDA ANTİ ZEYNEP.:happy0064
egeye inanmıyorum ya bi adamda hiçmi merak olmaz nevar birşeyler kırılmışsa bir mektuba bak.zeynepte pişkin pişkin önemli birşey değil demedimi deli oldum!!!bide dönmüş istediğine karar ver diyo sen önce bir gösterde mektubu sonra karar versin ama göstermek işine gelmiyor tabi! rüya olayı için birşey demiyorum ama sinir oldum artık gerçekleri görsün bakalım mektubu öğrenincede öyle bakabilecekmi zeynebe!
eş zamanlı, lale hanımı hastaları bekliyor, kardeşi de evde bekliyor. iki yere de gelme sözü vermiş lale hanım. bu mantık hatası olmalı.
cadii_sheker 03-10-07, 20:56 Tahminlerimden 1. si tutmadı Kerim Zeynep sahnesi rüya çıktı gerçek olmasını çok isterdim
bakalım 2. tahminim yani Lalenin çocukları götürmeyeceği düşüncem nolucak?
offf rüyaymış yaa çok sinir oldum nasıl rüya olur:img-yes:çok saçma bi rüya üstelik zeynebin yara bandını bile gösterdiler bu kadarınada pes dedim mantık hatası mı yönetmen hatası mı bilemiycem:img-yes:
egeyle zeynep arasında bi yakınlaşma olucağını sanmıyorum:img-yes:ege mektubu gördükten sonra kızıcak zeynebe zaten kavga ediyolar galiba:icon_whisbende izleyemiyorum zati:)neyse sahurda euro d de tekrarı duyurulur herkese:good::good::good:
ANASAYFA hakkımız söke söke alırız
modest2000 03-10-07, 21:05 eş zamanlı, lale hanımı hastaları bekliyor, kardeşi de evde bekliyor. iki yere de gelme sözü vermiş lale hanım. bu mantık hatası olmalı.
ayrıca ateş karakteri sanki hastanenin sahibi gibi:img-wink:iş hayatında öyle çıkıp çıkp gitmek kolay değil vallahi.:img-wink:
Zeynep 'in sarılma sahnesi de rüya çıktı ama 2. tahminim tutacak gibi yani sanırsam Lale çocukları kaçırıyor umarım bunu yapmaz
sena57-utku 03-10-07, 21:16 Kerim amma da hayalperest olmuş...:)Zeynep'in günahını aldınız...:):img-wink:
Lale kızları geri götürmeyecek gibi gözüküyor...:img-blush:icon_whis
sude_burcu 03-10-07, 21:16 evet zeynebın aldatmadıgını gormus olduk zaten bole bısey yapmayacagını tahmın etmıstım...egeye dedı ya gercek bı aılem olsun dıye evlendım ama kızcagız ne yazık kı egeyle bu aıleye sahıp olamayacak...her ne kadar bakıssalar da ben egenın zeynebe bısey hıssettıgını sanmıyorum ya...gormedınız mı lale hastaymıs dıyınce nası endıselendı o hala laleyı sevıyor ve lale de onu bence:img-wink:hem cocuklar da anne ve babalarını bırarada ıstıyorlar umarım sonunda bırlesırler...kerımcım de yazık ne hayaller kurmus kendını bı affettırse zeynebe zeynep de egeden ayrılsa ah ya cok guzel olacak...kendını egeye fazla kaptırmasa ıyı olur vala:img-wink: lale de cocukların gozyaslarına dayanamıcak ve gerı goturmeyecek onları...keske bu gozyasları onları yalınayak arkasından kostururken de etkılı olsaydı...ecenın annesıne dedıklerı de superdı kız sustu sustu tam konustu vala:) nese sımdı egenın krız anlarını ızlıcez ah adamcagız herseyden habersız delırecek sonunda yanı...
egeye inanmıyorum ya bi adamda hiçmi merak olmaz nevar birşeyler kırılmışsa bir mektuba bak.zeynepte pişkin pişkin önemli birşey değil demedimi deli oldum!!!bide dönmüş istediğine karar ver diyo sen önce bir gösterde mektubu sonra karar versin ama göstermek işine gelmiyor tabi! rüya olayı için birşey demiyorum ama sinir oldum artık gerçekleri görsün bakalım mektubu öğrenincede öyle bakabilecekmi zeynebe!
Evett yaa gülerek öle bakarken bişi yok dediya hasta oldum ama ecenin anne ben seninle kalamk istiorum demesi süperdi ya:(
sena57-utku 03-10-07, 21:19 Evet ya Ece bi konuştu tam konuştu...Haklı çocuk ama...:)Ege,Lale'ye olan siniri Zeynep'ten çıkaracak...Bi de elinden...:)
sude_burcu 03-10-07, 21:43 zeynebı hakeden kesınlıkle ama kesınlıkle kerım...benım kararım kesın ya zamanında bı hata yapmıs ama hatalar bızler ıcın degıl mı? sımdı zeynebı nasıl da sevıo ya ben bı ara kerım kafayı sıyırdı dedım vala:) nese ege ıyıce sapıttı ama haklı ıyınıyetı suıstımal edıldı...laleyı anlamıorum ben vala hak da veremıyorum artık...zamanında o kızları arkasından yalınayak kosturmadı mı aynı lale sımdı mı bu gozyaslarına dayanamıyor? anlamıyorum anlayamayacagım...keske dava sonucunu bekleseydı :img-wink:
bölümde baya mantık hatası var.
ya zeynebe tam aferin diyorum gene bir söz söylüyor beni sinir etmeyi başarıyor.egeye sözverdiyse getirir deyişi mantıklı davranışları sırasında bravo falan dedim sonraki sahnede bana sorsaydın götürme derdim diyor.deli oldum ya bu söz sırasında deli oldum.sen böyle bir konuya nasıl karışırsın ya anneye götürüp götürmeme kararını senmi vereceksin!!sanamı kaldı!!!
lale umarım kaçırmaz ama kızların bakışlarında ben bile eridim ya o nasıl bir bizi bırakma deyişti yazık ya valla yazık.
kerimde hepten akıl sağlığını yitirdi sanırım
zeyneple egenin aşk sevgi anlayışlarıda buakdar daha bikaç gün öncesine akdar biri kerimi biri laleyi seviyordu ama birbirlerine bakışları sanki seviyorlar gibiydi.sevgi bukadar çabuk unutuluyormuymuş ya ilginç.
ateş haklı lale çocuğu deli etti.naparsa yapsın enazından ateşi buakdar uzak tutmayabilir.çok merak ettiğini biliyor daha dikkatli davranabilir ateş kızmakta çok haklı.
egeyede bir sözünde deli oldum.çocuklarıma bişe yapmış olabilirmi mi dedi öyle birşey dedi.insaf ya çocukların annesi o düşmanı değil ege bey!!
gazeteci kadına hiçbirşey demiyorum bi insana iftira atmak bukarmı kolay ayıp ya deli edenlerden biride o!
dizi superrrrrrrrrrr ay sımdı heyecandan bayılca o gazetecı kadını elıme bı gecırırsem cıg cıg yıcemm rahat bırakmıcak gıbı bı turlu laleyle kızları ama yzık onlara ılerde mahkemedede kullanır o resımlerı ege cocukların velayetını vermemek ıcın yazık ama kızlaraaaaaaaa
bölümde baya mantık hatası var.
ya zeynebe tam aferin diyorum gene bir söz söylüyor beni sinir etmeyi başarıyor.egeye sözverdiyse getirir deyişi mantıklı davranışları sırasında bravo falan dedim sonraki sahnede bana sorsaydın götürme derdim diyor.deli oldum ya bu söz sırasında deli oldum.sen böyle bir konuya nasıl karışırsın ya anneye götürüp götürmeme kararını senmi vereceksin!!sanamı kaldı!!!
al bendende o kadar SEN KİMSİN YA KİMSİN, NE SANIYORSUN KENDİNİ, ne hakla götürme diyebilirsin ki, sana ne? nesi oluyorsun onların, nasıl buluyorsun o hakkı kendinde, tripler yapıyor, annelerine götürdü diye, ege almaya gidiceğim diyince kendini laleye göstermek için mahsus yanında gidiyor, sonra bana sorsan götürme derdim diyebiliyor utanmadan
umarım hiç mutlu olamayacaksın ege ile zeynep.
modest2000 03-10-07, 21:53 bölümde baya mantık hatası var.
lale umarım kaçırmaz ama kızların bakışlarında ben bile eridim ya o nasıl bir bizi bırakma deyişti yazık ya valla yazık.
kerimde hepten akıl sağlığını yitirdi sanırım
zeyneple egenin aşk sevgi anlayışlarıda buakdar daha bikaç gün öncesine akdar biri kerimi biri laleyi seviyordu ama birbirlerine bakışları sanki seviyorlar gibiydi.sevgi bukadar çabuk unutuluyormuymuş ya ilginç.
ateş haklı lale çocuğu deli etti.naparsa yapsın enazından ateşi buakdar uzak tutmayabilir.çok merak ettiğini biliyor daha dikkatli davranabilir ateş kızmakta çok haklı.
egeyede bir sözünde deli oldum.çocuklarıma bişe yapmış olabilirmi mi dedi öyle birşey dedi.insaf ya çocukların annesi o düşmanı değil ege bey!!
gazeteci kadına hiçbirşey demiyorum bi insana iftira atmak bukarmı kolay ayıp ya deli edenlerden biride o!
zeynep çocuklarla lalenin ilişkisine karışmamalı, hakkı yok zten.ege de bir annenin ne olursa olsun sonunda bir anne olduğunu ve annelik hakları olduğunu unutuyor.hele çocuklara bişey yapacağını düşünmesi....:)))enterasan dizideki tiplemeler valla:happy0064
sude_burcu 03-10-07, 21:59 vayy yenı bolum de super vala ısler ıyıce karısıyo...dızı genel olarak superdı vala...zaten yorumlarımı yaptım kerım ne guzel dedı ondan kalan tek hatıra dıye ah ya ben sevıom bu cocugu kım ne derse desın:icon_sorrbakalım zeynep ve lale ne konuscak? haftaya yıne guzel bı bolum bızı beklıo:img-wink:
al bendende o kadar SEN KİMSİN YA KİMSİN, NE SANIYORSUN KENDİNİ, ne hakla götürme diyebilirsin ki, sana ne? nesi oluyorsun onların, nasıl buluyorsun o hakkı kendinde, tripler yapıyor, annelerine götürdü diye, ege almaya gidiceğim diyince kendini laleye göstermek için mahsus yanında gidiyor, sonra bana sorsan götürme derdim diyebiliyor utanmadan
umarım hiç mutlu olamayacaksın ege ile zeynep.
arkadaşım inan o sahne sırasında deli oldum ya! bukadarda olmaz dedim.hani zeynep egeden çekinip çocukları kaçırmıştı onun aklı fikri lalenin çcoukları görmemesi! lale gene onun gibi olmadı öz annesi olmasına rağmen gene geldi kapıya.egeye ne demeli sanki lale katil çocuklara birşey yapacak sanki!bu bölüm hiç hoşuma gitmedi.kerim akıl sağlığını yitiriyor sanırım.zeynep hakkında şunu çok merak ediyorum bir insan nasıl olurda karşısındakinden hayati birşeyi gizlerken ona karşı birde tirp atabilir yada ona karşı gülümseyebilir?benim vicdanım sızlardı ya yapamazdım ben.
kızlar öyle ağlayınca dedim kendi içimden lalenin yüreği dayanmaz buna.ben olsam dayanamazdım heralde ayrılamazdım çocuklarımdan:(
sude_burcu 03-10-07, 22:09 aa arkadaslar lale melek zeynep seytan dı mı:) kız napsa yaranamıo he yıne de elestırecek bı yan buluosunuz...ne deseydı orda ege zaten sınırlı bı de esı oldugu halde haber vermeden ole bısey yapınca o da dogal olarak goturme derdım dedı dogal bı cvptı o altında sureklı bısey aramayın ya...:img-wink:
offfff yaa ,offffff.....ne bölümdü ama ....içim şişti valla...
herkes mutsuz herkes dertli...
zeynebi bambaşka biri yaptılar ve ben bundan hiç memnun değilim...bu kadar iyi niyetli bir insanı ,bana sorsaydın götürme derdim bile dedirtdiler ya bravo yani...o bu lafları edecek biri değildi ne değişti...lütfen karakterlerle bu kadar oynanmasın...
kerim desen aşkından kafayı yedi...
lale çocuklarına kavuşmak için herşeyi yapmaya hazır(normal olarak)....
ege tamamen çıldırmış durumda....
şeyda yaptıklarına pişman ...burnu sürtüldü ama ..ahhh o annesi yokmu hep onun yüzünden....
ateşide lale delirtecek...işe gitmiyo haber vermiyo..çocukları kaçırıyo ,yine kimseye haber vermiyo..:icon_sorr:icon_sorr
ne olacak bu işin sonu...herşey sarpa sardı gibi..konunun neresinden tutsan elinde kalıyo...
ama finalde lalenin zeyneple konuşmak istediği şey..bence aradan çekil diyecek ve işler iyice karışacak..
BEKLEYİP GÖRÜCEZ ...HAFTAYI İPLE ÇEKİYORUM...İYİ GECELERbyebyebyebyebyebyebyebye
gülbeşeker 03-10-07, 22:09 evet zeynebın aldatmadıgını gormus olduk zaten bole bısey yapmayacagını tahmın etmıstım...egeye dedı ya gercek bı aılem olsun dıye evlendım ama kızcagız ne yazık kı egeyle bu aıleye sahıp olamayacak...her ne kadar bakıssalar da ben egenın zeynebe bısey hıssettıgını sanmıyorum ya...gormedınız mı lale hastaymıs dıyınce nası endıselendı o hala laleyı sevıyor ve lale de onu bence:img-wink:hem cocuklar da anne ve babalarını bırarada ıstıyorlar umarım sonunda bırlesırler...kerımcım de yazık ne hayaller kurmus kendını bı affettırse zeynebe zeynep de egeden ayrılsa ah ya cok guzel olacak...kendını egeye fazla kaptırmasa ıyı olur vala:img-wink: lale de cocukların gozyaslarına dayanamıcak ve gerı goturmeyecek onları...keske bu gozyasları onları yalınayak arkasından kostururken de etkılı olsaydı...ecenın annesıne dedıklerı de superdı kız sustu sustu tam konustu vala:) nese sımdı egenın krız anlarını ızlıcez ah adamcagız herseyden habersız delırecek sonunda yanı...
Ben de senin gibi düşünüyorum ve ege-lale,zeynep-kerim çiftlerini görmek istiyordum.Fakat ege-zeynep bakışmasından sonra artık en ufak bir ümidim kalmadı.Ayrıca kerime de yazık,kendi kendine hayaller kuruyor da iş işten geçti.İlerleyen bölümlerde de lale-ateş aşkı başlar.Zeynep-Kerim sahnelerinin de gerçek olmadığı belliydi,çünkü zeynep egeye aşık oluyor,o yüzden böyle bir şey yapmazdı.
aa arkadaslar lale melek zeynep seytan dı mı:) kız napsa yaranamıo he yıne de elestırecek bı yan buluosunuz...ne deseydı orda ege zaten sınırlı bı de esı oldugu halde haber vermeden ole bısey yapınca o da dogal olarak goturme derdım dedı dogal bı cvptı o altında sureklı bısey aramayın ya...:img-wink:
ya arkadaşım Allah aşkına bana sorsaydın götürme derdim nedemek ya! biz altında birşey aramıyoruz zeynep severler görmek istemiyor sadece.
resmen çocukların laleye götürlmesinn yanlış olduğunu söylüyor.doğal cevapmı doğru zeynep zaten kendini anneleri sanıyor! çok doğal cevap nevarki bunda topu topu laleyle görüşmelerine karşı çocukların! kim oluyorsa zeynep!
valla zeynep gibi enazından çocukları öz annelerinden ayırmayı düşünecek kadar bencilleşmez lale! melek evet hatasını bile insanlar için yapıyor zeynep gibi kendisi için değil
neyse ya ben bu bölümde çok sinirlendim çıkım ben yoksadevam edicem böyle eleştirmeye herkese iyi yorumlar
Bn o sahneyii izLeyemedim ama çok sinir oLmuştum.. Zeynep-Kerim sahnesii rüyaymış.. Zeynep'in yaptıkLarına ters bişii oLucaktıı zaten.. aMa Eqe ile arasında bişii oLmasını da istemiyorum.. Kerime üzüLdm nasıL da hayaLLer kuruyor ya.. yazık vaLLa.. Bu arada LaLe Zeynep iLe ne konuşucak merak ediyorum..
Bu arada Eqe iLe Zeynep birLikte oLdu mu..?
Guzel bir bolumdu...
zeynepin cocuklara okadar fazla karisma hakki yok.. cocuklari cok benimsemiz... bi acidan iyi cunku sonucta kizlarin babalarinin esi onlar bi arada oldukca cocuklarda olacak...
kerime cok uzuldum o mutlugu hakkediyor.. ve bence zeynepten ayrilma nedeni zeynepin cocuk yapamamasi deyil...
lalenin soz veripte cocuklari geri goturmemesi cok kizdim ege sana guvenmis sana kizlari vermis neden onun guvenini su istima ediyorsun...
ve atesi diyorki ben kizlarin bana okadar kizacahini zannetmemistim.. nasil bir mantik anlamadim... ece ne guzel annesine dedi neden bizi biraktin siz buydunuzle anlatirim dedihinde biz kucuun neden bizi simdi biraktin falan dedi cok guzeldii... anlasin lale hanim o hala diyor ben zannet memistim bukadar cok kizacaklar diye...
bas hakemin bu zamana kadar birsey dememesi sasirmistim sanki hastanen sahibi ates.. o kadar iyi bir doktor oyle bir iki hastaneyi terk edemez...
ve ateste cok mantikli dusunuyo... aslinda zynep&ates olsa neguzel olur
gülbeşeker 03-10-07, 22:23 Bn o sahneyii izLeyemedim ama çok sinir oLmuştum.. Zeynep-Kerim sahnesii rüyaymış.. Zeynep'in yaptıkLarına ters bişii oLucaktıı zaten.. aMa Eqe ile arasında bişii oLmasını da istemiyorum.. Kerime üzüLdm nasıL da hayaLLer kuruyor ya.. yazık vaLLa.. Bu arada LaLe Zeynep iLe ne konuşucak merak ediyorum..
Bu arada Eqe iLe Zeynep birLikte oLdu mu..?
Benim bildğim kadarıyla aralarında bir şey olmadı,benim başından beri Zeynep'e kanım ısınmadı,sebebini de tam bilmiyorum.Ama Zeynep ve Egenin romantik sahnelerinden hoşlanmıyorum.
güzel bir bölümdü bol bol lale ve kızları izledik.ece nasılda konuştu canım ya.biz küçüğüz madem niye bıraktın diye.çocuklara baya üzülüyorum.edayı ve o gazeteci kadını boğabilirim.ah eda ah ne biçim kardeşsin sen ya.bir de hala ateşin peşinde.anlassana adam sana yüz vermiyor.zeynep kerim sahneleri rüyaymış.kerim kafayı sırıyor herhalde.ama selçuğa çok güzel dedi.elimde kalan tek hatıra diye.süperdi o tepkisi.lalenin çocukları getimeyeceğini düşünmeye başlamıştım amaçlale geldi.acaba zeyneple ne konuşacalklar.framana bakarsak bir kargaşa oluyor orada.
Benim bildğim kadarıyla aralarında bir şey olmadı,benim başından beri Zeynep'e kanım ısınmadı,sebebini de tam bilmiyorum.Ama Zeynep ve Egenin romantik sahnelerinden hoşlanmıyorum.
aynen canım hiç hoşuma gitmiyor o sahnelerde başımı çeviriyorum.çünkü bana hiç dürüst gelmiyor.başlarda zeynep karakterine ısınmıştım kerimin onu üzmesine falan üzülmüştüm.gelinlik sahnelerinde hep zeynebe üzülerek izlemiştim.ama artık gözümde çok düşük biryerde.ve düzeleceğinide hiç sanmıyorum.lale ateşe karşılık ver seni seven ege iki günde başkasıyla evlenebildi bırak ya seni gerçekten seven yıllardır karşılık beklemeden sana bu hisleri besleyen ateşe karşılık ver artık.
ece söylediklerinde haklı.yazık lale orda çok üzüldü ama kız haklı neden bırakıp gittin diyor kızgınım diyor ama ona rağmen kopmak istemiyor anneden canlarım çok tatlılardı.gösterdiği tepkiler çok yerindeydi ama ben nazan bekliyordum busefer eceden geldi:)
modest katılıyorum sevgili formdaışım.zeynep durması gereken yeri bilmiyor ve inan çok sinir oldum!
modest2000 03-10-07, 22:28 aa arkadaslar lale melek zeynep seytan dı mı:) kız napsa yaranamıo he yıne de elestırecek bı yan buluosunuz...ne deseydı orda ege zaten sınırlı bı de esı oldugu halde haber vermeden ole bısey yapınca o da dogal olarak goturme derdım dedı dogal bı cvptı o altında sureklı bısey aramayın ya...:img-wink:
bence zeynep kendine yakışanı yapmalı ve anne ile çocuklar ilişkisine karışmamalı sevgili sude.biraz daha dingin olmalı, bıraksın ege halletsin, aksi halde kabak onun başına patlar malesef.:icon_whis:icon_whis
modest2000 03-10-07, 22:33 bence zeynep-ege aşkı gelişsin:img-wink:hem lalenin ateşi de var nasılsa.kerim de kalsın öylece ya da eski eşine dönsün,zeynepi haketmiyor bu tipleme bence:):img-wink:hem nedense zeynep-kerim ikilisi hiç romantik gelmiyor bana, oysa zeynep-ege daha sıcak geliyor.:img-yes:
sude_burcu 03-10-07, 22:36 bence zeynep kendine yakışanı yapmalı ve anne ile çocuklar ilişkisine karışmamalı sevgili sude.biraz daha dingin olmalı, bıraksın ege halletsin, aksi halde kabak onun başına patlar malesef.:icon_whis:icon_whis
evet tabıkı ole yapmalı zaten onun basına patlıcak kabak o cok acık :) ya belkı de haklısınız zaten ben bu evlılıgı basından berı sevmedım galıba cok da haklıyım...zeynep kendıne aıt olmayan bı aılede cıdden cok mutsuz olacak bunlar daha baslangıc ustelık:icon_sorr
gülendam83 03-10-07, 22:37 arkadaşlar elveda derkeni bende izleyenlerdenim.. ama ilk defa forumuna giriyorum ve yazılanları okuyorum.. yazdıklarınızdada haklısınız ama herkes laleyi destekliyor ben mesela en çok ona kızıyorum.. olayları bu boyuta getiren lalenin kendisi bence.. hastaydı tamam ailesini üzmek istemedi ama şimdi iyi mi oldu. ne oldu evdeki hesap çarşıya uymadı ve ölmedi.. sonrada çıkıp aslında benim istediğim zeyneple egenin birlikte olabilmesiydi dedi yani herşeyi baştan kendi planladı.. madem buna karar verdi sonrasında çıkıp bu kadar fevri davranması çok yanlış.. bunlar benim fikirlerim sakın kızmayın olurmu? :img-blush
Cok, cok guzel bi bolumdu..
Her sahnesi o kadar hosuma gittiki.. En cokta Ilk sahnesi, ve ondan sonraki tum Lale, Ece ve Naz sahneleri.. Gerci ben daha iyi bir performans bekliyordum Ece Uslu'dan bu sahnelerde cunki bolumlerdir beklenilen bolum bu bolumdu bana kalirsa, pek Ece Uslu gibi oyniyamadi malesef.. Ama olsun yinede cok guzeldi..
Benim sinir oldugum, Egenin o tavirlari, kim kimi kimden kaciriyor be Ege.. Kizlarinin annesi, senin hala sevdigin eski esin cocuklarinla bi gun gecirmek istiyor ama sen buna kacirmak diyorsun yani o komiserin yerinde olcaktimki varya...
Ve ikinci bi sinir oldugum olaysa Zeynep - Kerim, Kerimin ruyasi.. Ben bu sahneleriiple cekiyordum fragmani gordugumden beri bide izlim ne gorim megerse ruyaymis.. Olamaz dedim yinemi.. O yetmedi bi ruya daha gordu..
(Affedersiniz su manavci amcaninin ismini unuttum amca dicem) Amcadan uzum alipta Zeynepin aksam yemegine gelicegini soylemesi bende bardagi tasiran son damla oldu delirdinmi Kerim dedim?.. Ama sonra cok gecmediki anladim planini.. Harbiden resmen dala gecti Kerimin babasiyla iyide oldu.. Cok hosuma gitti ama o hali.. Nisanlilik yildogunumuydi galiba (saolsun babasi agzina tikti lafi duyamadik tam) Zeynepim resmini koymasi, sanki karsisinda gercekten Zeynep varmis gibi davranmasi, o bakislar cok hostu cidden..
Ben sonuna takildim, Cocuklar nerdeydi, Lale ne konuscak Zeyneple, Ege ne yapicak, Zeynep ne dicek? (Sanki ozet yazdim be - Butun bunlarin cevabi haftaya Elveda Derkende sakin kacirmayin.. Uzulursunuz .... misali... :D)
Dedigim gibi guzeldi cidden.. Haftayi buyuk bi sabirsizlikla bekliyorum..
Sevgiler
selam ben bu gece elveda derkeni tamamını izleyemedim ama lale neden çoçukları geri getirmedi mi onu anlayamadım.ben zeynep neden öyle dedi anlamadım çocuklar anneleriyle olduğu için o kadar mutluydularki onları görse böyle bir kelime kullanmazdı heralde aslında ben aslında ben burada sadece egeye kızamıyorum çünkü sadece onun hiçbirşeyden haberi yok onunzeynep bile istese o mektubu okuyabilir,ateş herşeyi biliyor,eda herşeyi biliyor ve lale onun ege ne derse desin söylemi gerekiyordu söylemediğine göre ona aşık değil şimdi sizlerde diyeceksiniz lalenin konuşmasına izin verseydi herşeyi öğrenecekti diye ama o zamanında öğrenmek için herşeyi yaptı bence kızlara söylememesini anladımda egeye söylemeliydi
ben egenin yerinde olsam bende dinlemezim laleyi çünkü biliyorumki kırılan bir kalp onarması en güç şey asla eskisi gibi olmuyor
birde kerime çok üzüldüm oda zamanında zeynepi çok kırmış şimdide aklını kaçırmak üzere hayel aleminde yaşıyor sanki onun için çok üzülüyorum
Zeynebin hatalarıyla dolu bölümler sürekli biranda iyi kız gitti yerine paranoyak birini getirdiler.
1- mektubu saklamaya hakkı yok atılmışsa almaya almışsa saklamaya
2-çocukları parka götürdüğünde bir kadın olarak en azından çocukları apar topar araca koyup kaçmaya annelerinden uzaklaştırmaya
3-bana sorsan göndermezdim demeye hakkı yok hemde hiç yok
birde şu muhabbeti hiç sevmedim onlar beni kabul etmeyecek anneleri olamayacağım evet olamayacak çünkü yaşayan bir anne var ve sen bunları bilerek görerek isteyerek gelmişsen olanları biliyordun bilmeliydin
yani EMANET BİR HAYATI YAŞIYOR...
ve hiç bir söz hakkı yok (çocuklar üzerinde)...
kerimin bu bölüm heryerden çıkması acaip gözüme battı ağaç arkasından - evin önünden - manavdan - karakoldan - evden heryerden kerim çıktı ve hoş görünmedi bir bölümde bu kadar olması saçmalık (bence)
DİPNOT : zeynebin babasına karşı resmi vermeme sahnesine hayran kaldım...
Gelecek bölüm daha iyi fragmandan belli kadınlar karşı karşıya :)
modest2000 03-10-07, 23:13 Zeynebin hatalarıyla dolu bölümler sürekli biranda iyi kız gitti yerine paranoyak birini getirdiler.
1- mektubu saklamaya hakkı yok atılmışsa almaya almışsa saklamaya
2-çocukları parka götürdüğünde bir kadın olarak en azından çocukları apar topar araca koyup kaçmaya annelerinden uzaklaştırmaya
3-bana sorsan göndermezdim demeye hakkı yok hemde hiç yok
birde şu muhabbeti hiç sevmedim onlar beni kabul etmeyecek anneleri olamayacağım evet olamayacak çünkü yaşayan bir anne var ve sen bunları bilerek görerek isteyerek gelmişsen olanları biliyordun bilmeliydin
yani EMANET BİR HAYATI YAŞIYOR...
ve hiç bir söz hakkı yok (çocuklar üzerinde)...
kerimin bu bölüm heryerden çıkması acaip gözüme battı ağaç arkasından - evin önünden - manavdan - karakoldan - evden heryerden kerim çıktı ve hoş görünmedi bir bölümde bu kadar olması saçmalık (bence)
DİPNOT : zeynebin babasına karşı resmi vermeme sahnesine hayran kaldım...
Gelecek bölüm daha iyi fragmandan belli kadınlar karşı karşıya :)
zeynep'in çocuklar üzerinde hiç bir söz hakkı yok ifadesini biraz acımasız buldum.çocuklara bakan ve emek veren bir kadının hiç söz hakkı olmaz mı?bence söz hakkı elbette var.ama anneleriyle ilişkilerine müdahale içerikli bir söz hakkı yok. yoksa zeynep çocuklarla ilgilensin baksın ve mesela hangi okula gideceklerine hiç karışamasın mı?dadı mı bu kız, kaldı ki dadılar bile söz söyleyebilir.
Allah aşkına sanki çocukları ZEYNEP o yaşa getirdi topu topu 3 aylık bir gidişi var LALE'NİN 3 ayın yarısı da zaten ÖĞRETMEN ZEYNEP dimi ?
şu konuda katılıyorum EGE'NİN eşi olarak çocuklarla ilgili bazı şeylerde fikri elbette olmalı ama MÜDAHALESİ olması saçmalıktır çünkü çocuklarını istemeyen - görmeyen - bakmayan - yada ölmüş bir anne yok hayatta ve çocuklarını istiyor fikir evet ama müdahale hayır hele ki anneleriyle görüşmelerinde HİÇBİR SÖZÜ OLMAMALI :)
dipnot : LALE 'nin hatası en baştadır gerisi kalanların yaşadıkları zaten (objektif olmak lazım :D )
merve_burcu 03-10-07, 23:34 elveda derken de bugun cok güzeldi ya muhtesem di ama zeynnnep bagırdı kırıldım ayni çoçuklara bagırdı yani zeynebin babası çok üzüüldü zeynep eskiii sevgilisininle bulustu ve sevdiklerini anlatılar lale zaynebin eski sevgilisinin yanına gitti söyyle dedi sen zeynepi çok seviyosun dedi dimi eski sevgilisi dedi çok seveiyorum onun için esimi çoçugumu bosadım dedi yani bu kadar pes digilmi arkadslar ve sonra lale cocukları görmek için evime gider ege cıkar neden buraya geldin diyo cocukarı bırakıp da neden geldim diyo lale söyle diyo onlar benimde cocularım diyo e ge böyle diyo senin cocuklarınsa onları brakkıp gitmezdin dedi böyle oldu ama çok kırgındı lale de arkadaslar benim çıkmak lazım yarın resim ler yapıcam yoolllacam ok by byyeni bölümüde cok merakkk ediyorum
arkadaşlar elveda derkeni bende izleyenlerdenim.. ama ilk defa forumuna giriyorum ve yazılanları okuyorum.. yazdıklarınızdada haklısınız ama herkes laleyi destekliyor ben mesela en çok ona kızıyorum.. olayları bu boyuta getiren lalenin kendisi bence.. hastaydı tamam ailesini üzmek istemedi ama şimdi iyi mi oldu. ne oldu evdeki hesap çarşıya uymadı ve ölmedi.. sonrada çıkıp aslında benim istediğim zeyneple egenin birlikte olabilmesiydi dedi yani herşeyi baştan kendi planladı.. madem buna karar verdi sonrasında çıkıp bu kadar fevri davranması çok yanlış.. bunlar benim fikirlerim sakın kızmayın olurmu? :img-blush
canım benim niye kızılsın herkesin kendi fikri.herzaman yorumlarınla bekleriz seni.lalenin gitmesini kimse desteklemiyor hatta kendi elleriyle kendisini çocuklarını çok daha fazla üzdü bunu herkes biliyor.ama olayın devamında çok büyük hatalar yapıldı.laleyi destekliyoruz çünkü lale yanlışından dönmeyi denedi sonrasında zaten bir hatası olmadı ama zeyneple egenin davranışlarına diyecek söz bulamıyorum.ege gene birşey bilmiyor sinirle saçmalıyor.ama zeynbin bu bölüm söylediği sözün artık bir açıklaması olamaz.zeynebe kalsa götürmseymiş ege.ege zeynepten daha insaflıymış ya onca şeyi ege yaşadı ama gene çocukları annelerine götürdü.
modestinde dediği gibi zeynep çocuklarla ilgili bazı şeylerde fikrini söyleyebilir.ama anneyle görüşüp görüşmeme konusunda değil karar verme fikir bile bildirmesin mümkünse!!
avşalı fatoş 04-10-07, 07:45 bu başlıktaki zeynep karşıtlığını anlayabilmek ve çözebilmek için çok büyük bi çaba sarfediyorum ama nafile...kız napsın yaa,egenin paranoyalarının kurbanı oluyo.stres topu gibi zeynep kızan ona patlıyo.onu kerim hakediyo o ewde dadıdan başka bişey değil.olan zeynoma oluyo.ege kimki her seferinde zeynebi kırıyo???lale bana göre başlıbaşına bi sorun zaten.bi insan etrafına bu kadar mı zarar verir???başta çocuklar,ege,zeynep(zeynebin hayatını bitirdi zaten) bi de kerimi fişekledi şimdi.çocuk kafayı yemek üzere.zeynom daha fazla üzülmeden alsın şu lale çocuklarını,egeylede zeynebin formalite ewliliği bitsin,zeynomda hakkettiğini bulsun....
GULE_HAVIN 04-10-07, 08:09 fragmani gordum super bir bolum daha geliyor
bu dizinin izlememin tek nedeni ece uslu cok basalili bir oyuncu
ve butun oyuncular ellinden geleni yapiyorlar hepsi super
ama en cok ege ates ve lale uclusunu seviyorum
3 super oyuncular.
en cok merak etigim sey ege gercekleri ogrenince ne yapmasi.
ben acikcasi zeynep ve kerime sevmiyorum ikisde sinsi gibi.
arkadaşlar harikasınız sayfa çoşmuş yine:img-yes::happy0064.
dün gece harikaydı.be en çok edaya sinir oldum.yazık ateşim nasıl utandı:img-blush kıyafeti verirken ama o maşllaah:icon_twis:hıh
çiftlikte eda tlf.la konuşurken birbirlenie bakmaları neydi öle:)
egeyle zeynep birbirlerini seviyorlar mı?:img-fie: bakışmaları nasıldı öle:img-in_lo.
ayyyy hele o gazateci kız yok mu?öldürcem onu.sevgiliniz mi dio ya nasıl çekti resimlerini.işler daha da kötüye gidecek:img-fie::icon_evil
bakalım neler olacak
not: ateşe mesaj geldiği zaman saat 16:10 du demekki çekimler o saatte yapılmış:)
yeni bölüm fragmanını göremedim neler oluyor anlatabilecek varmı arkadaşlar bekliyorum..teşekkürler:img-yes:
yeni bölüm fragmanını göremedim neler oluyor anlatabilecek varmı arkadaşlar bekliyorum..teşekkürler:img-yes:
canım hemen anlatayım
şimdi laleyle ege tartışıyorlar galiba.lale hastaneye kaldırlıyor.:img-yes:gazateciler toplanmış ateşte çekmeyin gibisinden hareketler yapıyor.çocuklar gene üzgün:(
en sonunda ege trafik kazası yapacak galiba:img-fie::img-fie::blink:
bakalım bekliyip görecez:img-yes:
Hülya&Sibel 04-10-07, 10:12 dün neler oldu neler ..lale cocuklari kacirdi ya hic yakisdirmadim atesde sinirlendi eda niye öyle söyledi ki yani niye lale bunu yapti yaww lale offfff ,ama bende lale gibi yapardim cocuklar nasil üzüldü bu cocuklara kim kiyar..ege hakli o canima deysin ihbar etti iyi yapti cünkü lale egeye söz verdi ve ona polise hemen ihbar ederim dedi öyle degil mi,yazik ege nasil artik cocuklari laleye verir ..ATES NIYE HEP EDAYA BAKTI YAZIK HANI O BANYO SAHNESI BVARDI YA COK GÜZELDI :-)
zeynep ve kerim sahnesi rüyamis offf ama beligdi cünkü zeynep ve ege daha iyi anlasdirlar ve ondan sonra kerim rüyayi gördü...yazik kerime hayal kuriyor arttik cok yazik..kerim ve zeynep bence asla olmaz cünkü ege ve zeynep cok iyi anladiyorlar...yeni bölümün frAGMANI BEN GÖRMEDIM NELER OLIYOR NELER EGE LÜTFEN LALENIN YÜZÜNDEN KAZA YAPMASIN .lale niye hastaneye geliyor yaww..ates ve lale tartiscaklarini beliydi zaten...
sena57-utku 04-10-07, 10:20 Ege hemen polisi aradı...İnsan biraz daha bekler...Bide çocuklarıma bişey yaparsa falan diyor Lale anneleri sonuçta ne yapabilir ki...Zeynep zavallımda onun peşinden herkesden özür diledi...:)
Gazeteci kadına sinir oldum...:img-blushBarış aslında bunları yapmak istemedi ama Eda'yı kullanmış gibi oldu...
Şeyda annesine annem ol yeter tek eksiğim o dedi orası çok güzeldi...
Kerim zaten kendinde değil...:D:DAbuk subuk hayüller...Selçuk'da kızına güvenmiyor hiç hemen inanıp Kerim'in evine koştu...Lale,Zeynep'le ne konuşacak acaba çok merak ediyorum...Ve kızları getirdi mi...:img-blush:icon_whis
Fragmandan fazla bişey anlamadım...Kerim hala Zeynep'in peşinde ama Zeynep,Kerim'i itiyor...:)
Gazeteci kadında Lale'yi haber yaptı galiba,Lale onun masasına bişeyler atıyor...
Ege'ye ne oluyor anlamadım trafik kazası mı acaba...:icon_whis
sude_burcu 04-10-07, 10:29 evet ege yenı bolumde kaza yapıyor sanırım ya dusunun ıste bunların baslangıcına bı gıdın ya kac kısının hayatı kokten degıstı...zeynep kendı halınde bı anaokulu ogretmenıydı aılesıyle mutlu mesut gecınıp gıdıodu...sonra lale gırdı hayatına ve ona dadılık teklıf ettı altında baska nıyetlerle tabı ve onu kendı evıne kendı getırdı...hem de herseyı planlayarak...ege dersen karısına ve cocuklarına asırı duskun ıdeal bı es ıdeal bı babaydı...ama lale egeyı evlılık yıldonumlerınde oylesıne guzel bı surprız hazırlamısken hayalkırıklıgına ugrattı ustelık bır de sankı onu aldatıomus ızlenımı verdı...hele kızlar hıcbır sucları gunahları yokken bı anda annesız kaldılar hem de cok acı bı sekılde annelerının terkedıslerını gorerek...sımdı sız laleyı hatasız ya da az hatalı gorebılırsınız ama bı de soyle dusunun...zeynep ve ege atesle barut arkadaslar tamam basta formalıteden bı evlılık yapıldı ama ya sonrası...zeynep zaten dun kendı de soyledı bı yuvam aılem olur dıye dusundum dedı ve egeden sıcaklık bekledı...kızları da benımsedı cunku hıc cocugu olmayacak bırısı o...kımbılır hangı psıkolojıyle sahıplendı onu anlamamız cok zor...sımdı egeyle yakınlasıyorlar aynı evdeler sureklı bırbırlerını goruyorlar bırbırlerıne bısey hıssetmelerı cok dogal zaten...bır de kerım durumu var lale resmen kerımı de planlarına dahıl ettı ve onun da aklını karıstırdı...kerımın dunku halının sorumlusu kım pekı ona o umudu veren kım? laleyle konustuktan sonra degısmedı mı kerım? bence bıraz da bu yonden bakın...lale sırf kendı cocuklarını alabılmek ıcın kerımın de hayatını mahvettı arkadaslar...eger derınlemesıne dusunursek lale de en az zeynep kadar hatalı...umarım zeynep de bu karmasadan kendını kurtarır daha sımdıden ne kadar cok yara aldı...sımdı bır de ege kaza yapacak kımbılır neden?nese baya uzun yazdım ama zeynebın bu derece kotulenmesını dogru bulmadıgım ıcın bunları soylemek ıstedım...:img-wink:
sena57-utku 04-10-07, 10:48 Ratingler gelmedi mi daha...:icon_whis:img-blushÇok merak ediyorum kaçıncı olacak...
Tahminim...
1.Maç
2.Yaprak Dökümü
3.Maç programı
4.Avrupa Yakası
5.Maç programı
6.Dudaktan Kalbe
7.Elveda Derken
Böyle olmayacak ama neyse...:)
sude_burcu 04-10-07, 10:52 ben de merak edıyorum vala ama bıldıgım kadarıyla kanal d ıkı grupta da bırıncı bakalım sıralama nasıl olacak:img-wink:bugun gec kaldı reytıngler ya gelsın bıran once...bu arada yenı fragman eklenmıs malum sıteye ızlemek ısteyenlere duyurulur!!!
sude_burcu 04-10-07, 10:55 A/b Sonuçlari
No Program Adi Yapimci Rating (%) Share (%)
1 Yaprak Dokumu [kand] Ay 18,4 49,3
2 Besiktas-porto [star] - 14,3 39,5
3 Yaprak Dokumu (ozet) [kand] Ay 11,1 34,5
4 Avrupa Yakasi [atv] Plato 10,5 28,6
5 Spor Gundemi [kand] - 8 26,4
6 Kanal D Ana Haber Bult. [kand] - 6,4 23,1
7 Elveda Derken [kand] Yağmur Ajans 6 17,7
8 Atv Ana Haber Bulteni [atv] - 4,5 16,2
9 Atv Spor Haberleri [atv] - 4,2 13,6
10 Dudaktan Kalbe [show] Ay 4,2 11,7
Total Sonuçlari
No Program Adi Yapimci Rating (%) Share (%)
1 Yaprak Dokumu [kand] Ay Yapim 16,1 46,7
2 Besiktas-porto [star] - 12,4 37,6
3 Yaprak Dokumu (ozet) [kand] Ay Yapim 10,3 33,5
4 Avrupa Yakasi [atv] Plato Film 6,2 17,9
5 Spor Gundemi [kand] - 6 20,5
6 Elveda Derken [kand] Yağmur Ajans 5,6 18,3
7 Kanal D Ana Haber Bult. [kand] - 5,4 18,9
8 Atv Ana Haber Bulteni [atv] - 4 14,3
9 Dudaktan Kalbe [show] Ay Yapim 3,9 11,6
10 Star Ana Haber Bulteni [star]
sude_burcu 04-10-07, 10:57 bence gayet ıyı arkadaslar maca ragmen :img-wink:kendı saatımızde dızılerde bırıncıyız avrupa yakasıyla da cok fark yok aramızda...bence gayet basarılı:good:
sena57-utku 04-10-07, 10:58 Oranlar yüksek ama sıralama kötü...Ama maç vardı çok normal...:happy0064Bencede gayet başarılı...Şu maçlar bi bitse tam süper olacak...:)
evet oranlar gayet ii bencede maç die arkadaşlar :img-wink::img-yes:
eminim haftaya gene aynı yerde oluruz:img-wink:
!!SévNuR!! 04-10-07, 11:23 Havada Aşk Kokusu Var..:img-in_lo
Dünkü bölüm süperdi harikadı...:D Özellikle Ege'nin telaşlanıp bişi oldumu hastaneye gidelimmi felan demesi ufacık bir yaradan :Dsonra elini tutup okşaması birbirlerine bakışları süperdiiii süperrrrrrrrrr:happy0064Sonra Polise gittikleri zaman ege polise kızarken zeynep egenin elini tutarkenki sahnede güzeldi :Dama elini cama vurma sahnesi kötüydü :icon_sorr içim parçalandı içim :icon_sorryazık yaa laleye çok sinir oldum bence sözünü tutmalıydı...neyse..
Gelelim Kerime..
Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun Kerim kafayı yedi :Dbence Kerim olcak Psikopat Kerim :D ogün zeyneple Nişanlandıkları günmüş ama Zeynep hatırlamadı bile neden çünkü egeden hoşlanıyor artık Kerimi önemsemiyor bence..bide Kerim sapıtcağına gitsin kızıyla ilgilensin boş hayallerle değil..
Yeni Bölümün Fragmanı..
Fragmanda gazeteciler lalenin peşini bırakmıyor lale bayılıyor ve ateşte gazetecilere felan kızıyor..Kerim zeyneple konuşmak istiyor heralde Zeynep Kerimi itiyor :D aferin zeynebe doğrusuda buydu zaten..o sahne rüyamış boşuna sinirlendik neyse bu arada egem kaza yapıyor galiba yaa canım benim :icon_sorrama yapsada bişi olmaz zaten o olmassa dizinin bi analamıda kalmas..:)
Arkaşlar ege gçerği öreniomu ateşle bişiler konuşuolar ya ege kazamı geçiriyor yoksa laleye valan mı çarpıyor:(
!!SévNuR!! 04-10-07, 11:33 Arkaşlar ege gçerği öreniomu ateşle bişiler konuşuolar ya ege kazamı geçiriyor yoksa laleye valan mı çarpıyor:(
bence kaza geçiyor cnm :icon_sorr ama sanmıyorum bişi olcağını o yüzden içim rahat..bu arada fragmanı izleyemeyenler o malum sitede war yada bana ö.m atın ben veririm size..:img-wink:
Arkaşlar ege gçerği öreniomu ateşle bişiler konuşuolar ya ege kazamı geçiriyor yoksa laleye valan mı çarpıyor:(
ateşle bişi mi konuşuyorlar.:img-fie: ben görmedim yaw:(ya fragman çok hızlı hiçbişi anlaşılmıoki:).lale hastahaneye kaldırılıo yazık ya:( kadın daha tam olarak iyleşemedi blie:( hep eda yüzünden:icon_evil o noyu vermeseydi gazateceilerde lalanin peşine düşmeyecekti.kıskanç şey ya sinir:icon_conf:img-beee:
ya sonunu izleyemedim ela çocukları egeye geri götürdümü arkadaşalr
ya sonunu izleyemedim ela çocukları egeye geri götürdümü arkadaşalr
canım bizde bilmiyoruz belli değil dahaca orasyaı göstermediler.:icon_sorr.lale zeyneple konuşuken bitti:(
bende en çok orayı merak ediyorum zaten:)
merve_burcu 04-10-07, 12:00 bence arkadaslar burada hiç bişey yapmayalımm lale ama ege ye asık ama cocukları o kadar cok üzdü ve bunun arkasından zeynep geldiyani cokcukları zeynep zeynebin annesi cok seviyo mutluk dilerim o kadar dizi de
modest2000 04-10-07, 13:23 bence lale çocuklarını almak için mücadele edebilir.onları bırakıp gitmesi affedilmez bir hata ama annelik hakkı doğanın bir hediyesidir ve bunu kimse değiştiremez,genetiktir.ancak lalenin eski eşini geri almak istemesi de hiç etik değil ve buna hakkı olduğunu düşünmüyorum.yaptığı hatanın bedelini ödedi ve egeyi kaybetti.bunu kabullenmeli ve saygı duymalı.lalenin üçüncü kişilerin hayatını mahvetmeye hakkı yok artık, hem de kendi eliyle zeynebi egeye yönlendirmişken.
lale egenin hastalığını öğrenmesini ve koşa koşa kendine gelmesini mi bekliyor.farzedelim öyle oldu,ege ve lale zeynepe ne dicekler. "aa biz birbirimizi yanlış anlamışız,arada olan sana oldu, pardon" yani mi?çocuk oyuncağı mı bu iş:icon_whis birşey yaparsan sonucuna da katlanırsın.hem hangi erkek karısının hastalık sürecinde yanında başka bir erkek (hem de ona aşık bir erkek) olmasını kabullenebilir ki.hiç mi aklına kuşku düşmez, hangi boyutta ve ne yaşadıklarını düşünmez mi?bir yakınlaşma olmadığının garantisi mi var?(en azından mutfakta ateş-lale yakınlaşması ortadayken).:img-pilot
selam hep soyluyorum dızıyı ızlemeden fragmanla yorum yapmamaya calısalım dıye dıye ama heyacanla yapıyoruz galıba aksamkı bolumdede gordukkı fragman farklı dızı farklı ama tebrık edıyorum cok guzel dusunulmus bır seydı
gelelım bolume ya senoryayu yazanın gercekten kafası karıstı yada bu gıdısle herkes tuhaflasacak.kerım cocugunu bıraktı nelerle ugrasıyo aldıgı tum egıtıme ragmen daha ozenlı olabılır.
ege tam sınır bısey yanı lale kımkı cocukları kacıracak hele zeynep sac yolduracak ne demek bana sorsaydın evet demezdım demek annesınden cocukları ayırıp annelerı olmayı falanmı beklıyo ıkısıde sınırdı bu bolum
lale tum cevapları haftaya bıraktıkları ıcın cok fazla yorum yapma taraftarı degılım ama yınede edanın tel. haber verse daha ıyı olurdu objektıf bakarsanız dogruyu gorursunuz
ayrıca lalenın egeyı ıstedıgınıde nerden cıkardınız kı ıstesede dogal olmasada hosgorule bılır lale sadece cocukları ıstıyo bızde oyle ege gıbı duyarsız bırını bızde laleye yakıstırmıyoruz artık ates ve lale dıyoruz
zeyneple kerım ne olucak zeynebın sonsuz sevgısı bu kadarmıydı kı kerımı bu konuda suclu bulkuyorum ne olucak bence senoryoyu yazannın kafası karıstı kım nasıl nasıldı ortalık tam karıstı
ece uslunun oyunculuguna yorum yapılmıs ben ece usluyu bu kadar cok sevmesem bıle ona bu yorumu getırmezdım cunku o turkıyenın en ıyı ılk on sanatcısıdır sevsenızde sevmesenızde ecenın oyunculuguna kımse laf soyleyemez cunku gercek bır oyuncudur
kısa kısa ozet gıbı yorum yapabılıyorum ılerkı gunlerde genıs yorumlarla bırlıkte oluruz ınsallah
bırsey sorucam kanald 2 yenı dızı baslatıyo gunlerını bılıyormusunuz dızımızı etkılemez bu durum dımı
bu diziyi ilk bölümlerinden beri izlemiyorum ama çok ilgilimi çekiyor artık izliyorum :) çok yakışıklı oyuncular var özellikle gökhan tepe süper :img-in_lo
aliyeye çok benziyor bence..
ege karakterini dünkü bölümde çok abartılı buldum..eliyle aynaya vurması filan sıyırdı resmen..kerime ise yazık aşkı için yapmadıgı şey kalmadı..kullandıgı araba bir ara griydi sonra beyaz oldu ama olsun :img-wink: ufaklıklar harika benimde küçük bir yigenim var o kızlar kadar tatlı olur inş.:)
sealm evet ortalık tam karıstı nıye sureklı laleyı suclamaya devam edıyorsunuzkı o yasadıgı tum kotudurumlarda kotunun ıyısını secmeye calıstı hatalıda olsa annedır daha ılk gorusmede ege ve zeynebın tavrını anlamak mumkun degıl.
lale ya kaza gecırıp cocukları getıremedı yada cocuklar cok ısrar edıp cok agladıkları ve tabı edanında etkısıyle o saate kadar gıtmemıs olabılırler.ama ıslerın ılerkı zamanda zor durumda kalmamak ıcın lale boyle davranmaması kendısı ve cocuklar ıcın en dogrusuydu tabı yenı bolumde bu soruların yanıtlarını alırız
ecenın oyunculukta basarısı ortada dızıdekı oyunculuguysa super yorum yapmageregı bıle duymam boyle elestırıye
gazetecı bayanda cok ıyıbırı gıbı gorunurken yanılttı bızı galıba
gülşah_gkn 04-10-07, 14:12 slmmm arkadaşlar o gazeteci ortalığı çok karıştırcak bence bunlar daha başlangıç ay dün süper bir bölüm izledik yine gökhan tepe çok karizma ya hastayım haftaya neler yapacak kimbilir gazetede haberler çıkınca karizma karizma bakacak yine çok tatlı zeynep ve ege bakışmaları çok hoştu yani ama illede kerim derim ben bence kerimle olacak geç olsada zeynep ve kerim ancak birarada olursa mutlu olur ikiside:img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2
slmmm arkadaşlar o gazeteci ortalığı çok karıştırcak bence bunlar daha başlangıç ay dün süper bir bölüm izledik yine gökhan tepe çok karizma ya hastayım haftaya neler yapacak kimbilir gazetede haberler çıkınca karizma karizma bakacak yine çok tatlı zeynep ve ege bakışmaları çok hoştu yani ama illede kerim derim ben bence kerimle olacak geç olsada zeynep ve kerim ancak birarada olursa mutlu olur ikiside:img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2
evet bence de gazeteciler daha çok sorunlar çıkaracaklar.
Bu bölüm çok güzeldi, hiç sıkılmadan izledim.
Bu bölüm en üzüldüğüm yerlerden biri Kerim 'in hali oldu yazık ona umarım sonunda Zeynep 'e kavuşur.
Acaba Lale çocukları götürdü mü? çok merak ediyorum Zeyneple konuştukları sırada çocuklar yok gibiydi inş. götürmüştür çocukları yoksa büyük sorunlar çıkıcak.
sena57-utku 04-10-07, 17:37 modest2000 yazdıklarına katılıyorum...Ege gerçeği öğrenirse Lale'yle yeniden birlite olmak ister diye düşünüyorum...Lale'ye bakılırsada buna hayır demez bence...Olanda Zeynep'e olur...:icon_whis
Ece Uslu'nun oyunluğuna kim ne demiş...:icon_whis:img-blushBence çok iyi bir oyuncu...Rolünün hakkınıda iyi veriyor...
selam hep soyluyorum dızıyı ızlemeden fragmanla yorum yapmamaya calısalım dıye dıye ama heyacanla yapıyoruz galıba aksamkı bolumdede gordukkı fragman farklı dızı farklı ama tebrık edıyorum cok guzel dusunulmus bır seydı
gelelım bolume ya senoryayu yazanın gercekten kafası karıstı yada bu gıdısle herkes tuhaflasacak.kerım cocugunu bıraktı nelerle ugrasıyo aldıgı tum egıtıme ragmen daha ozenlı olabılır.
ege tam sınır bısey yanı lale kımkı cocukları kacıracak hele zeynep sac yolduracak ne demek bana sorsaydın evet demezdım demek annesınden cocukları ayırıp annelerı olmayı falanmı beklıyo ıkısıde sınırdı bu bolum
lale tum cevapları haftaya bıraktıkları ıcın cok fazla yorum yapma taraftarı degılım ama yınede edanın tel. haber verse daha ıyı olurdu objektıf bakarsanız dogruyu gorursunuz
ayrıca lalenın egeyı ıstedıgınıde nerden cıkardınız kı ıstesede dogal olmasada hosgorule bılır lale sadece cocukları ıstıyo bızde oyle ege gıbı duyarsız bırını bızde laleye yakıstırmıyoruz artık ates ve lale dıyoruz
zeyneple kerım ne olucak zeynebın sonsuz sevgısı bu kadarmıydı kı kerımı bu konuda suclu bulkuyorum ne olucak bence senoryoyu yazannın kafası karıstı kım nasıl nasıldı ortalık tam karıstı
ece uslunun oyunculuguna yorum yapılmıs ben ece usluyu bu kadar cok sevmesem bıle ona bu yorumu getırmezdım cunku o turkıyenın en ıyı ılk on sanatcısıdır sevsenızde sevmesenızde ecenın oyunculuguna kımse laf soyleyemez cunku gercek bır oyuncudur
kısa kısa ozet gıbı yorum yapabılıyorum ılerkı gunlerde genıs yorumlarla bırlıkte oluruz ınsallah
bırsey sorucam kanald 2 yenı dızı baslatıyo gunlerını bılıyormusunuz dızımızı etkılemez bu durum dımı
canım katılıyorum sana.
modest lale egeyi istemiyorki bunu nerden çıkardınız anlamış değilim.lale egeyi olmsada çocukalrımı geri istiyorum dedi.
ayrıca laleye kaçırdı falan denmiş lale kaçırsa evlerine gelmez heralde dimi! hem çocukları getirmeyip hem karşılarınamı çıkacak??
lalenin egeyi istediği yok istemesinde zaten 3günde başkasına evlenme teklif edip 1 ayda ona dünkü gibi bakabilen bir adamı laleye istemeyiz.
lalenin çocukları götürmemesi zeynebin ben olsam götürme derdim demesinden daha iyidir.enazından lalenin öz çocukları ve nasıl ağladılar nasıl özlemişler ama zeynep çocukları annelerine göstermemekten bahsediyor.tam zeynep iyi birşey yapıyor takidr edicem diyorm öyle birşey yapıyorki gözümde sıfır oluyor.
didemfener 04-10-07, 18:47 tebessümvüm sana katılıyorum canım hem kaçırcak hem evemi gelck lalenin çocukları varsa oda var..çocukları için herşeye katlanıyor zaten..(senin için yaptığım çalışmayı gördnmü canım..:)imzandaki resmi çok beğndim ve tebessümcüm resim avi yaptım..
!!SévNuR!! 04-10-07, 18:50 Arkadaşlar siz hala anlamıyorsunuz...
1.Ege'nin evlenme teklifini neden ettiğini herker çok iyi biliyor..
2.Evlenmeyipte napsaydı??onu terkeden çocuklarıyla tek başına kalan ege terkeden karısının turşusunumu kursaydı??
3.Ege öle düşündüğünüz gibi evlenme meraklısı yada bilmem ne meraklsıı olsaydı ogün Zeynepla gerdeğe giredi..ama o naptı yastığını yorganını alıp başka yerde yattı...
4.Ege'yi suçluyacağınıza birazda kendinizi onun yerine koyup düşünmenizi tercih ederi..
5.Bence Ege Zeynebe aşık olacak Zeynepte Egeye belkide kim bilir daha hiçbiri gerçeği öğrenmeden Zeynep Ege'den hamile kalabilir..bence çokta güzel olur..neyse..
Sonuna kadar..
Z
€G€
y
n
e
P
bu benim yakıştırmam saygı duyun lütfen..:)
tebessümvüm sana katılıyorum canım hem kaçırcak hem evemi gelck lalenin çocukları varsa oda var..çocukları için herşeye katlanıyor zaten..(senin için yaptığım çalışmayı gördnmü canım..:)imzandaki resmi çok beğndim ve tebessümcüm resim avi yaptım..
canım yorumuna katıılıyorum görmedim canım hemen bakarım çok sağooll
sevnurcum
1)egenin niye evlenme teklif ettiğinin önemi yok.hıı onu dikkate alsak bile madem öyle ogün zeynep sorduğunda ona seninle sadece çocuklar için evlendim deseydi yok seni kıskanmazdım falan demeseydi.
2)kimse lalenin yasını tutsun yada turşusunu kursun demiyor.ama bir insan ayrılır ayrılmaz gidip başkasıyla evlenmez.lalenin gidişi bu kararı haklı göstermez.ve böyle mantıksız bir evlilik hiç yapılmaz sonuçları ortada
3) ege orda senin dediğini yapmadı evet ama evlenme meraklısı olmadığı için değil zeynebin tedirginliğini görüp ona saygı duyduğu için yapmadı.
4)egenin aşkını iyi biliyoruz biz yarın zeynebe aşık olur sonra lalelnin hastalığını öğrenir vazgeçer egenin sevgisine güvenim yok.
yakıştırmana sonuna kadar saygılıyım bunlarda benim görüşlerim
bende isteğimle bitirim ATEŞ&LALE 4EVER!!
!!SévNuR!! 04-10-07, 19:15 canım yorumuna katıılıyorum görmedim canım hemen bakarım çok sağooll
sevnurcum
1)egenin niye evlenme teklif ettiğinin önemi yok.hıı onu dikkate alsak bile madem öyle ogün zeynep sorduğunda ona seninle sadece çocuklar için evlendim deseydi yok seni kıskanmazdım falan demeseydi.
2)kimse lalenin yasını tutsun yada turşusunu kursun demiyor.ama bir insan ayrılır ayrılmaz gidip başkasıyla evlenmez.lalenin gidişi bu kararı haklı göstermez.ve böyle mantıksız bir evlilik hiç yapılmaz sonuçları ortada
3) ege orda senin dediğini yapmadı evet ama evlenme meraklısı olmadığı için değil zeynebin tedirginliğini görüp ona saygı duyduğu için yapmadı.
4)egenin aşkını iyi biliyoruz biz yarın zeynebe aşık olur sonra lalelnin hastalığını öğrenir vazgeçer egenin sevgisine güvenim yok.
yakıştırmana sonuna kadar saygılıyım bunlarda benim görüşlerim
bende isteğimle bitirim ATEŞ&LALE 4EVER!!
1.cnm bi erkek 2 afacanla :D başa çıkamazki elbet birgün evlencekti ve o kişide zeynep oldu..oda baktıki çocuklarla iyi anlaşıyor evlendi belki evet başta buyüzdendi ama sonra bu hoşlanmaya dönüştü..ben o yemekte egenin mimiğinden anladım kıskandığını telde laleyle konuşurkenki zeynebe bakışından..ki zaten çarşambaki bölümünden birbirlerine bakışlarından iice anlamış oldum :P
2.evet bende onu kastetmiştim..ikiside ogün tedirgindi ve yapmadılar birbirlerine saygı duydular ben bunun aksini sölemedim zaten söyleyememde :)
3.bencede Lale&Ateş Ege&Zeynep :D
modest2000 04-10-07, 20:29 canım katılıyorum sana.
modest lale egeyi istemiyorki bunu nerden çıkardınız anlamış değilim.lale egeyi olmsada çocukalrımı geri istiyorum dedi.
ayrıca laleye kaçırdı falan denmiş lale kaçırsa evlerine gelmez heralde dimi! hem çocukları getirmeyip hem karşılarınamı çıkacak??
lalenin egeyi istediği yok istemesinde zaten 3günde başkasına evlenme teklif edip 1 ayda ona dünkü gibi bakabilen bir adamı laleye istemeyiz.
lalenin çocukları götürmemesi zeynebin ben olsam götürme derdim demesinden daha iyidir.enazından lalenin öz çocukları ve nasıl ağladılar nasıl özlemişler ama zeynep çocukları annelerine göstermemekten bahsediyor.tam zeynep iyi birşey yapıyor takidr edicem diyorm öyle birşey yapıyorki gözümde sıfır oluyor.
tebessümcüm merhabalar,
yanılmıyorsam lale "egeyi ve çocukları geri istiyorum,en azından çocuklarımı" demişti. kaldı ki sadece çocuklarını istiyorsa kerime gidip onu yeniden zeynepe kanalize etmesine ne gerek vardı:img-wink:
sude_burcu 04-10-07, 20:40 tebessümcüm merhabalar,
yanılmıyorsam lale "egeyi ve çocukları geri istiyorum,en azından çocuklarımı" demişti. kaldı ki sadece çocuklarını istiyorsa kerime gidip onu yeniden zeynepe kanalize etmesine ne gerek vardı:img-wink:
katılıyorum sana:img-wink:lale de bence hala egeyı sevıyor ya acıkcası tekrar aılenın bıraraya gelmesını ıstıyorum ben de...kızlar bıle dun dedı hem annemızı hem babamızı ıstıyoruz dıye...eger en onemlı sey cocuklarsa bu aıle yenıden bıraraya gelmelı bence...
tebessümcüm merhabalar,
lale şimdi ise, egeyi olmasada çocukları istiyorum dedi.ege ve çocukları istiyorum demedi.ayrıca zeynepin çocuklar konusunda laleye nasıl tavır aldığını gördük.zeynep kolay kolay çocuklardan vazgeçmeyeceği için lale kerimden yardım istedi
Tugcem gelmissss, Ama yetisemedim neyse
Off dunki bolum superdi ya !! Keske Lale cocuklari verseydi
boyle yapmakla hic bir yere gelinmez,...
Artik ege cocuklari laleye guvenipte vermez
ya benim merak ettigim seyse, Cocuklar nerde kime birakti acabag lale
yoksa arabada uyuya mi kaldi?
catterflym 04-10-07, 21:50 elveda derkeni büyük bir zevkle izliyorum ztn carsamba bnm dizi günüm :)
diziye gelince son bölümde gazetecilerin fotografları cekmesinde fenalıklar geçirdim iyice cıkmaza gıdıcek lale cocklarını bu fotograflar yuzunden belkıde alamıck ınsallah isin aslını anlatır yoksa ailecek cıldırcaz :P bu arada küçüklere byılıorm maviş maviş o nası gosler ole :img-in_lo
tebessümcüm merhabalar,
canım merhaba
yok canım öyle demedi bende ondan sordum işte egeyi istediğini nerden çıkardınız diye:) şimdi ise egeyi olmasada çocuklarımı geri istiyorum dedi ordaki cümle aynen buydu.bide bence tam tersine lale giderek egeden uzaklaışıyor.kerimi zeynebe yönlendirmesi inan beniimde hoşuma gitmedi.
küboşuum bende seni yakalayamadım.canım benim lalenin getirmediğini söylüyorsunuz ama lale kapıya niye geldi ozaman? bence lale çocukları kaçırmadı.öyle olsa evlerine gelmezdi.
lalenin başını çocukları götürmesi değil bu gazeteci yakacak.
çok sinir oldum ya.insanların hayatlarına girmek onlar hakkında iftira atmak onların hayatlarını altüst etmek bukadarmı kolay!
anlamış olduk gazetecinin niye diziye girdiğini
buarada fragmanda dikkatinizi çektimi egeyle zeynebin düğün fotoları kırılıyordu.buna bir anlam yüklemiş olabilirlermi? hani boşandıkları sırada laleyle egeninki düşmüştü.acaba kaza sırasında falanmı düşecek?
lalede bayılıyor.yazık ya enzorunu zeynep yaşıyor falan diyosunuz ama hayır lalenin yaşadıklarını kimse yaşamadı.en ağır yük onun omuzlarındaydı.kızlarıda alamayacak uzun süre belli:(
sena57-utku 05-10-07, 09:38 Bence çocuklar arabanın içinde...:)Lale getirmiştir çocukları...:img-blush:img-in_loZeynep'le ne konuşacak acaba...
1.Gerçekleri anlatır...:img-blush
2.Çocukları geri istediğini ve ona yardım etmesini ister...:img-in_lo:icon_whis
3.Çocukların anne ve babasıyla birlikte daha mutlu olacaklarını falan söyler,Ege'den ayrılmasını ima eder...:img-pilot:img-polic
4.Çocuklar bu gün bende kalsın yarın falan getiririm geri der...
Hımm...Başka...:img-blushEn mantıklısı 1.si galiba...:img-in_loEge onu dinlemedi Zeynep dinler ve çocuklar konusunda ona yardım eder diye düşünmüştür...:img-blush
gülşah_gkn 05-10-07, 11:37 bence lale ve zeynep tam konuşmaya başlıyacak ege uyanacak konuşamayacaklar:icon_sorrçocuklarıda getirdi bence ohh çarşambayada çok var
miss_t0eba 05-10-07, 12:00 bir kac gundur yokum ama masallah yeni baslik acilmis (biraz gec ama olsun)
bu hafta malesef bakamadim daha dogrusu babam izin vermedi mac vardi :(.
ben sadece basta yani Lale cocuklari kavustu sahne ve Eda ve Ates sahnesini gordum :(.
rica etsem biri bana ozetler mi bu bolumu tekrar bakmak icin zamanim yok sinavlar su siralar cok var :(. Onun icin pek ugramiyacam buraya.
ama arada sirada bakicam tabi :img-yes:. bye
!!SévNuR!! 05-10-07, 12:46 canım merhaba
yok canım öyle demedi bende ondan sordum işte egeyi istediğini nerden çıkardınız diye:) şimdi ise egeyi olmasada çocuklarımı geri istiyorum dedi ordaki cümle aynen buydu.bide bence tam tersine lale giderek egeden uzaklaışıyor.kerimi zeynebe yönlendirmesi inan beniimde hoşuma gitmedi.
küboşuum bende seni yakalayamadım.canım benim lalenin getirmediğini söylüyorsunuz ama lale kapıya niye geldi ozaman? bence lale çocukları kaçırmadı.öyle olsa evlerine gelmezdi.
lalenin başını çocukları götürmesi değil bu gazeteci yakacak.
çok sinir oldum ya.insanların hayatlarına girmek onlar hakkında iftira atmak onların hayatlarını altüst etmek bukadarmı kolay!
anlamış olduk gazetecinin niye diziye girdiğini
buarada fragmanda dikkatinizi çektimi egeyle zeynebin düğün fotoları kırılıyordu.buna bir anlam yüklemiş olabilirlermi? hani boşandıkları sırada laleyle egeninki düşmüştü.acaba kaza sırasında falanmı düşecek?
lalede bayılıyor.yazık ya enzorunu zeynep yaşıyor falan diyosunuz ama hayır lalenin yaşadıklarını kimse yaşamadı.en ağır yük onun omuzlarındaydı.kızlarıda alamayacak uzun süre belli:(
cnm inan bende senin gibi düşünmüştüm..
Galiba ege kaza yaparken düşcek diye düşünüyorum ben..:icon_whisayy bide dün ne düşündüm biliyonuzmu :D şimdi hani zeynep bisiklete biniyorduyaa o sıradada ege arabasıyla geliyordur belki zeynebe çarpıyordur :sad53: walla bilmiyorum çok merak ediyorum yaa nolcak die :icon_sorr
!!SévNuR!! 05-10-07, 13:09 miss_t0ebacnm noldu ben sana anlatim..:)
Şimdi Ege Laleye çocukları verdi lale ve çocuklar baya bi eğlenceli vakit geçirdiler sonra ateş merak etti bunları laleyi habire cepten aradı ama lale a.madı sadece çocuklarıyla olmak istedi sonra çocuklarına lale dondurma aldı o sırada ateşi aradı ve olanları anlattı ateşte lalenin yanına gelmek istedi aynı şekilde edada..sonra geldiler çocuklar ata bindi ece "annesine sen bize hep büyüyünce anlarsınız diyorsun ama bizi küçükken bırakıyorsun"ded..(buna benzer bişidi tam hatırlamıyorum.)yani ece annesine darılmıştı..nese ateşle lale konuşurken gazeteciler geldi baya bi resim çektiler sonra ateşe msj geldi hastaneden acil ameliyat warmış gitmek zorunda kaldı..sonra vedalaşırken yani kısaca birbirlerine sarılırken gazeteciler yine çekti..lale bu arada ateşe "çocukları götürmek hiç istemiyorum" felan dedi ateşte saçmalama dedi götür çocukları felan dedi neyse sonra lale çocukları götürmek için aldı o sırada gazeteciler peşinden geldi laleyi sıkıştırdılar lale konuşmak istemedi gazetecide resimleri yayınlamak için talimat verdi nese sonra arabada çocuklar ağladı biz gitmek istemiyorus felan diye baya bi üzüldüler sonra lale onları o halde görünce heralde vaz geçti götürmekten çünkü götürmedi..
Gelelim Ege ve Zeynep olayına:D
Şimdi Zeynep çekmeceden o mektubu çıkarıyordu tam çıkarırken ege geldi ve telaşla mektubu geri koydu..egede nevar onda dedi zeynepte hiçç yok bişi gibilerinden bişi dedi nese sonra ege bana kızdınmı felan dedi hani haber vermediye o bakımdan sonra aralarında böle bi konuşma geçti tam hatırlamıyorum nese zeynep aşşağıya indi...Egede çekmeceye tam açarken aşşağıdan kırılma sesi duydu :D hemen koştu..(Zeynep tabakları yere düşürmüştü ve çok azıcık eli kanamıştı)Ege merdivenlerden inerek Zeynep dedi sonra doktora gidelimmi canın acıyormu felan die telaş yaptı :D zeynepte yok önemli değil (egenin telaşlanması hoşuna gitti) bu arada konuşmalarını tam hatırlamıyorum..tabi ege Zeynebin elini tutuyor bu sırada ve okşuyor :img-icecr birbirlerine bakıyorlar çoook güzelll :img-in_lo sonra ilk egenin yakından gözlerini gösteriyorlar sonrada zeynebin baya bi romantik bi sahneydi :img-in_lo
Gelelim Kerim cephesine..
O sarılma sahneleri felan hepsi hayalmış cnm kerimin hayalleri..kerim çiçek aldı üzüm aldı sonra manavdaki adam hayırdır misafirmi war felan dedi kerimde evet ZEYNEP dedi nese sonra evine geldi manavcıda tabi zeynebin babasına dedi zeynebin babası koşarak kerimm nerdesinn çık ortaya felan dedi sonra kerim kapıyı açtı kerimin babası nerde kızım naptın kızıma felan dedi sonra resmi gördü (kerim resimle yemek yicekti:D ) neyse sora zeynebin babası..manyakmısın sen felan dedi kızımdan uzak dur dedi tam resmi alırken..kerim orda durr dedi o bana kalan tek hatıra felan dedi yaa neyse kısacası Kerim kafayı yedi..:D
Lale çocukları geri götürmeyince Ege karakola gitti zeyneple..
Ege memur bağırdı tabi memur siz şimdi evinizer gidin eğer haber gelmesse yarın şey yaparıs felan dedi işte egede..yarına kadar çoktan yurtdışına çıkmış bile olabilirler felan dedi..zeynep egenin elini tuttu :P sakin ol felan dedi..neyse sonra ege ateşin yanına giitti lale nerde felan die ateşe saldırdı ateşte bilmiyorum en son kızları götürrcekti getirmedimifelan dedi nese sonra zeynep egeye belki evdediler bakalım felan dedi..ateşte odasında bikerede bela alma başına felan diyip telefonu fırlattı...neyse egeyle zeynep eve geldi ege hani yokçocuklarfelan dedi sen evdedirler belki dedin ama yoklar felan dedi zzeynepte bana bağırma ege dedi..eğer bana sorsaydın götürmene izin vermezdim bikerede benimde fikrimi al gibisine şeyler dedi yaa tam hatırlayamıyorum kusura bakma cnm..nese egede "yeter beee"diyerek elini cama vurdu :icon_sorr kanadı eli zeynepte şaşırdı "naptın sen dedi" hemen bez aldı egenin eline koydu egede.."aslında ben kendime kızıyorum ona güvenip vermicektim kızlarımı"dedi nese sonra ege uyumuş zeynepte egenin yanına saate bakıyordu habire sonra araba sesini duydu aşşağıya indi kapıyı açtı gelen laleydi ve lale ege nerde dedi zeynepte yukarda beklerken uyuya kaldı dedi..lale "ii dedi benim konuşmak istediğim sensin"felan dedi orda bitti cnm..
offf ellerim koptuyaa umarım yardımcı olabilmişimdir :D
sena57-utku 05-10-07, 15:08 gülşah_gkn bencede canım...Lale,Zeynep'e tam gerçekleri açıklayacakken Ege uyanacak...Vede Lale'ye kızlarım nerde diye hesap soracak...Hiç bişey konuşamadan gidecek Lale...:)
Arakaşlar ege fregmanda araba kullanarak sanki hiç llaenin bayldını önemsemiomuş gibi ya yazık laleye yaa inş.gerçeği örenir bir gündeeee çok kötü olur vicdan azabı çeker:img-pilotZeynep hanımda of ya of laleye çok acıyorum tam iyileşemedi bile ya:(:(ANTİ EGE:sad53:
miss_t0eba 05-10-07, 22:18 miss_t0ebacnm noldu ben sana anlatim..:)
Şimdi Ege Laleye çocukları verdi lale ve çocuklar baya bi eğlenceli vakit geçirdiler sonra ateş merak etti bunları laleyi habire cepten aradı ama lale a.madı sadece çocuklarıyla olmak istedi sonra çocuklarına lale dondurma aldı o sırada ateşi aradı ve olanları anlattı ateşte lalenin yanına gelmek istedi aynı şekilde edada..sonra geldiler çocuklar ata bindi ece "annesine sen bize hep büyüyünce anlarsınız diyorsun ama bizi küçükken bırakıyorsun"ded..(buna benzer bişidi tam hatırlamıyorum.)yani ece annesine darılmıştı..nese ateşle lale konuşurken gazeteciler geldi baya bi resim çektiler sonra ateşe msj geldi hastaneden acil ameliyat warmış gitmek zorunda kaldı..sonra vedalaşırken yani kısaca birbirlerine sarılırken gazeteciler yine çekti..lale bu arada ateşe "çocukları götürmek hiç istemiyorum" felan dedi ateşte saçmalama dedi götür çocukları felan dedi neyse sonra lale çocukları götürmek için aldı o sırada gazeteciler peşinden geldi laleyi sıkıştırdılar lale konuşmak istemedi gazetecide resimleri yayınlamak için talimat verdi nese sonra arabada çocuklar ağladı biz gitmek istemiyorus felan diye baya bi üzüldüler sonra lale onları o halde görünce heralde vaz geçti götürmekten çünkü götürmedi..
Gelelim Ege ve Zeynep olayına:D
Şimdi Zeynep çekmeceden o mektubu çıkarıyordu tam çıkarırken ege geldi ve telaşla mektubu geri koydu..egede nevar onda dedi zeynepte hiçç yok bişi gibilerinden bişi dedi nese sonra ege bana kızdınmı felan dedi hani haber vermediye o bakımdan sonra aralarında böle bi konuşma geçti tam hatırlamıyorum nese zeynep aşşağıya indi...Egede çekmeceye tam açarken aşşağıdan kırılma sesi duydu :D hemen koştu..(Zeynep tabakları yere düşürmüştü ve çok azıcık eli kanamıştı)Ege merdivenlerden inerek Zeynep dedi sonra doktora gidelimmi canın acıyormu felan die telaş yaptı :D zeynepte yok önemli değil (egenin telaşlanması hoşuna gitti) bu arada konuşmalarını tam hatırlamıyorum..tabi ege Zeynebin elini tutuyor bu sırada ve okşuyor :img-icecr birbirlerine bakıyorlar çoook güzelll :img-in_lo sonra ilk egenin yakından gözlerini gösteriyorlar sonrada zeynebin baya bi romantik bi sahneydi :img-in_lo
Gelelim Kerim cephesine..
O sarılma sahneleri felan hepsi hayalmış cnm kerimin hayalleri..kerim çiçek aldı üzüm aldı sonra manavdaki adam hayırdır misafirmi war felan dedi kerimde evet ZEYNEP dedi nese sonra evine geldi manavcıda tabi zeynebin babasına dedi zeynebin babası koşarak kerimm nerdesinn çık ortaya felan dedi sonra kerim kapıyı açtı kerimin babası nerde kızım naptın kızıma felan dedi sonra resmi gördü (kerim resimle yemek yicekti:D ) neyse sora zeynebin babası..manyakmısın sen felan dedi kızımdan uzak dur dedi tam resmi alırken..kerim orda durr dedi o bana kalan tek hatıra felan dedi yaa neyse kısacası Kerim kafayı yedi..:D
Lale çocukları geri götürmeyince Ege karakola gitti zeyneple..
Ege memur bağırdı tabi memur siz şimdi evinizer gidin eğer haber gelmesse yarın şey yaparıs felan dedi işte egede..yarına kadar çoktan yurtdışına çıkmış bile olabilirler felan dedi..zeynep egenin elini tuttu :P sakin ol felan dedi..neyse sonra ege ateşin yanına giitti lale nerde felan die ateşe saldırdı ateşte bilmiyorum en son kızları götürrcekti getirmedimifelan dedi nese sonra zeynep egeye belki evdediler bakalım felan dedi..ateşte odasında bikerede bela alma başına felan diyip telefonu fırlattı...neyse egeyle zeynep eve geldi ege hani yokçocuklarfelan dedi sen evdedirler belki dedin ama yoklar felan dedi zzeynepte bana bağırma ege dedi..eğer bana sorsaydın götürmene izin vermezdim bikerede benimde fikrimi al gibisine şeyler dedi yaa tam hatırlayamıyorum kusura bakma cnm..nese egede "yeter beee"diyerek elini cama vurdu :icon_sorr kanadı eli zeynepte şaşırdı "naptın sen dedi" hemen bez aldı egenin eline koydu egede.."aslında ben kendime kızıyorum ona güvenip vermicektim kızlarımı"dedi nese sonra ege uyumuş zeynepte egenin yanına saate bakıyordu habire sonra araba sesini duydu aşşağıya indi kapıyı açtı gelen laleydi ve lale ege nerde dedi zeynepte yukarda beklerken uyuya kaldı dedi..lale "ii dedi benim konuşmak istediğim sensin"felan dedi orda bitti cnm..
offf ellerim koptuyaa umarım yardımcı olabilmişimdir :D
canim ellerine saglik! sayende diziyi izlemis gibi oldum! ellerin dert gormesin canim!
vay bea bu hafta baya heycanliymis ama haftaya daha cok heycanli bakalim ne konusucak galiba Kerimle konustu gibi mi konusucak ? simdiden iple cekiyorum
Of ya carsambaya daha cok var aradan 2 gun gecti ama hemen yeni
bolumun yayinlanmasini istiyorum. Hollanda kanalarinda neguzel
Her gun yeni bolum veriyorlar Keske turkiyedede oyle olsa Ama 2 saat
yerine 30dk-1 saat
miss_t0eba 06-10-07, 00:15 Of ya carsambaya daha cok var aradan 2 gun gecti ama hemen yeni
bolumun yayinlanmasini istiyorum. Hollanda kanalarinda neguzel
Her gun yeni bolum veriyorlar Keske turkiyedede oyle olsa Ama 2 saat
yerine 30dk-1 saat
evet ya Hollanda kanalari her gun veriyorlar (gerci ben 2/3 yildir bakmiyorum Hollanda kanalarina), insallah fragmani erken yayinlarlar yine :img-yes:
evet ya Hollanda kanalari her gun veriyorlar (gerci ben 2/3 yildir bakmiyorum Hollanda kanalarina), insallah fragmani erken yayinlarlar yine :img-yes:
sendemi hollandada yasiyorsun??
Aslinda bir yandan cok iyi, cunku 1 hafta boyunca beklemene gerek yok
ama biryandanda 30 dk nereye yetecekki, zaten bi daliyorsun bakmisin
dizinin sonunca sahnesine geldik.
*elvedaderken* 06-10-07, 06:50 ooooooo arkadaşlar yenı başlık açılmış bıle 1haftadır falan giremedım hastaydım ve net yoktu son bölüm harıkaydı her zaman olduğu gibi ama reytıglerı görmuşsunuzdur heralde neden düştü ya:icon_sorr:icon_sorrbirde fragman yıne çarşamba gunu dizi biter bitmez verdıler neden o kada erken verıyorlar artık bılmıyorum ama daha güzel :happy0064:happy0064şuan tam hatırlamıyorum netten bakıcam fragman belkı düşmüştür
Az önce fragmanı izledim çok olaylı bir bölüm bizi bekliyor.
Gazeteciler Lale ve Ateş 'in sarıldığı fotoğrafı yayınlamışlar.
Ege yine eski haline dönmüş sinirli Ege olmuş. Son sahnede bir kaza varmıydı acaba?
Zeynep ve Kerim sahnesi bu kez gerçekti galiba rüya ya da hayal gibi gelmedi bana umarım öyledir.
!!SévNuR!! 06-10-07, 09:22 ooooooo arkadaşlar yenı başlık açılmış bıle 1haftadır falan giremedım hastaydım ve net yoktu son bölüm harıkaydı her zaman olduğu gibi ama reytıglerı görmuşsunuzdur heralde neden düştü ya:icon_sorr:icon_sorrbirde fragman yıne çarşamba gunu dizi biter bitmez verdıler neden o kada erken verıyorlar artık bılmıyorum ama daha güzel :happy0064:happy0064şuan tam hatırlamıyorum netten bakıcam fragman belkı düşmüştür
evet bende şaşırdım walla :D binbir gece gibi oldu bitir bitmes fragmanı veriyorlar hehe :D ama güsel oldu :D bu arada geçmiş olsun cnm..ve tekrar hoşgeldin :)
Bu arada bi arkadaşımız demişki (nickini unuttum) :D zeynep ve kerim sahnesi bu sefer rüya deil heralde demiş..evet cnm bencede rüya deil ne güsel zeynep itiyor kerimi hehehe :D :)
*elvedaderken* 06-10-07, 09:42 arkadaşlar fragmanı bende izledım yanı lale ile ateş arasında bişey olamasa da zorla olduracaklar:happy0064:happy0064:img-in_lo:img-wink::img-policbencede kerım zeynep sahnesı ruya değildir ama zeynep oyle tek başına nerde gezıyoduda kerım onu buldu acaba
cadii_sheker 06-10-07, 11:04 dizinin sesli fragmanını gördün bugün sonuna yeteişebildim ancak:)zeynep kerim sahnesi vardı yine:img-yes:kerim zeynebe seni hiç bırakmam gibisinden bişiler söylüyodu bu da rüyadır bence:img-wink:naz da babam niye gelmedi diye soruyodu zeynebe bide yoksa annem gibi bizi terk etmedi di mi diy:icon_sorrodu
*elvedaderken* 06-10-07, 11:14 evet bende gördum bence orası rüya değildi bıde sonunda ege ye bişey olacak galıba acaba kaza falanmı yapacak
Fragmanda gösterilen bir sahnede Ege çok sinirli bir şekilde araba kullanıyodu fren sesleri geldi ve devamını göstermediler ardından da kızlar babam da annem gibi bizi terk mi etti deyip çerçevedeki resim düşüp kırıldı. Bence kesin Ege bir kaza yapıyo.
sena57-utku 06-10-07, 11:25 Herkes görmüş fragmanı...Bu sefer ben göremedim...:(
Kerim'le,Zeynep arasında ne geçiyordu tam olarak...Sessiz fragmanda Zeynep,Kerim'i itiyordu...Zeynep bisiklete biniyordu bi yerde...
Lale,kızları getirdi öyleyse...Ege'de kaza geçirir muhakkak...
!!SévNuR!! 06-10-07, 11:28 neeeeeeeee egem kazamı geçircek yaniiiii offff :icon_sorr demekki bişi oluyorda gelmiyor eve ege yani kaza geçiyor :icon_sorr neyse fasla üzülmüyorum çünkü bişi olmuyacağını bildiğim için..ölmes yanii :)
sena57-utku 06-10-07, 11:39 bu seferki rüya değil bence:img-yes:zaten zeynep bozuluyordu, kerime yüz verir gibi değildi.:img-wink:
Hım...Bende yüz veriyor sandım...:)Zaten öyle olsaydı oda rüya olurdu...:)Kerim iyice uçtu çünkü...:)Adam Mecnun'a döndü yazıktır...:)
Ege kaza yapıyor geçen haftaki bölüm sonunda fragmanı vermişlerdi.ben de en son o sahnesini görebildim zaten gerisini bilmiyorum...
suan durum onu gösterıyor ama şaşırtmak içinde yapmış olabılırler bilemıyorum :img-pilot
Haklısın şaşırtma amaçlı yapılmış olabilir. Geçen hafta gördük bir diğer örneğini Kerim Zeynep sahnelerinde.
*elvedaderken* 06-10-07, 13:31 evet ruyaydı ama bu fragmandakı ruya olmayabılır ama bı yandanda zeynep tek başına bısıkletle nerde gezıyo öle dıyorum yıne kerımın hayallerınden bırı olabılır
miss_t0eba 06-10-07, 14:37 sendemi hollandada yasiyorsun??
Aslinda bir yandan cok iyi, cunku 1 hafta boyunca beklemene gerek yok
ama biryandanda 30 dk nereye yetecekki, zaten bi daliyorsun bakmisin
dizinin sonunca sahnesine geldik.
evet canim bende Hollanda yasiyorum :img-yes:.
fragmani o herksin bildigi siteden izledim daha yeni.
resimler yayinlamis Lale galiba bayiliyor, kizlari getirmis bence.
Lale resimleri ceken o sirkete gidiyor galiba cunku o kadin gazeteyi gosteriyor.
Kerim Zeynepe dokunmak istiyor Zeynep itiyor
ve Ege kaza yapiyor.
baya heycanli bir bolum yine!
biraz sonra resimleri koyicam fragman resimleri yani:img-wink:
sena57-utku 06-10-07, 14:54 evet ruyaydı ama bu fragmandakı ruya olmayabılır ama bı yandanda zeynep tek başına bısıkletle nerde gezıyo öle dıyorum yıne kerımın hayallerınden bırı olabılır
Hiç sanmam canım...Kerim rüyasında -daha doğrusu rüya görmüyor da hayal kuruyor- kurduğu hayallerde öyle bişey istemez herhalde...Zeynep'in onu terslemesi falan...
Bisikletle yürüdüğü yer evinin çevresi olabilir ağaçlık bi yerdi çünkü...:img-wink:
selam
fragmanda benı encok etkıleyen lalenın bayılması dedıya bır anneye zaman nekadar yeterkı
zeynep ınanılmaz olmaya basladı anne olarak yardım ısteyen laleye soyledgı sozler cok bencılce.
sıze kısa ve gercek bırsey analatayım ozaman laleyı daha ıyı anlayacagınıza ınanıyorum
evlılıklerınde anlasmazlıklar nedenıyle ayrılan bır cıftı onlar.tek cocukları vardı.anne cocugunu babasına kendı ıstegıyle verdı cunku aılesı cocugunu ıstemedı oda tum acılarına ragmen caresızlıkle yaptı bunu. aılesıde eskı damatlarının cıkardıgı olaylar nedenıyle gormek ıstememelerıne bagladılar durumu ama anneye anlatmak neye yarardı.
sonra cok ugrasıp kendıne ıs bulup bıseylerı basardıktan ve aılesını ıkna ettıkten sonra cocugunu gormek ıstedı .ılk baslarda eskı es hep karsı cıktı buna ama vekaletını degıl ama ayda 1 gormesıne musade ettı oda 2 saat sadece.anne kabul ettı hemen cunku kotunun ıyısıydı bu.
annenın soyledıgı suydu yavrumla bulusunca dunya duruyo o ben varım sadece bazen sadece ızlıyorum onu gozlerı umutlamı sevgıylemı yada acıylamı bakıyo dıye tabı tum ozlemımle ızlıyorum onu. o 2 saat 2 sanıye gıbı gelıyo bana ve ayrılık zamanında yuregımde sonsuz tarıfsız bır acı oluyo.bazen onu hıc bırakmamak ıstıyorum bazendeonu 1 saat gec goturuyorum bu buyuk sorun oluyo ama onun bana sevgıyle baktıgı sanıyelerr kadar onemlı degıl.
bılmıyorlarkı hep yanında olmak ıstıyorum bılmıyorlarkı zaman ucuyo bılmıyorlarkı yuregımde onunla bırlıkte oldugum zaman kelebek omru kadar kısa gelıyo bılmıyorlarkı zaman yetmıyo bılmıyorlarkı yuregımde sadece yavrum var onunla sevınıyo onunla uzuluyo onu sevıyo onsuz bır anı yok onsuz anlarda bende yokum zaten
ben hata yapsamda ne yaparsam yapayım onun annesıyım ben baskayım benım kokum sevgım baska kımse ona benım gıbı sevgıyle bakamaz
dızıyı fazla ızleyemıyo anlattıgım anne cunku acı verıyo bana dıyo ama yıne dayanamayıp ızlıyoonun soyledıgı laleyı elestırmeden anlamaya calıssalar onun yasadıklarıyla yapması gerekenlerı anlarlar cunku annelıkte mantık veya akıl degıl duygular ondedır
sena57-utku 06-10-07, 16:10 Sağol canım bizimle paylaştığın için...Okurken tüylerim diken diken oldu...Böyle olayların gerçekte de var olması çok acı bi durum...:icon_whis:icon_sorr
Bencede öyledir anneler için mantık değil duygular ön plandadır...Tabii anne olanlar bunu daha iyi anlar...:img-blush:img-in_lo:icon_whisBurda şimdi ne kadar anlıyorum desem yalandır...:img-blush:)
selam
fragmanda benı encok etkıleyen lalenın bayılması dedıya bır anneye zaman nekadar yeterkı
zeynep ınanılmaz olmaya basladı anne olarak yardım ısteyen laleye soyledgı sozler cok bencılce.
sıze kısa ve gercek bırsey analatayım ozaman laleyı daha ıyı anlayacagınıza ınanıyorum
evlılıklerınde anlasmazlıklar nedenıyle ayrılan bır cıftı onlar.tek cocukları vardı.anne cocugunu babasına kendı ıstegıyle verdı cunku aılesı cocugunu ıstemedı oda tum acılarına ragmen caresızlıkle yaptı bunu. aılesıde eskı damatlarının cıkardıgı olaylar nedenıyle gormek ıstememelerıne bagladılar durumu ama anneye anlatmak neye yarardı.
sonra cok ugrasıp kendıne ıs bulup bıseylerı basardıktan ve aılesını ıkna ettıkten sonra cocugunu gormek ıstedı .ılk baslarda eskı es hep karsı cıktı buna ama vekaletını degıl ama ayda 1 gormesıne musade ettı oda 2 saat sadece.anne kabul ettı hemen cunku kotunun ıyısıydı bu.
annenın soyledıgı suydu yavrumla bulusunca dunya duruyo o ben varım sadece bazen sadece ızlıyorum onu gozlerı umutlamı sevgıylemı yada acıylamı bakıyo dıye tabı tum ozlemımle ızlıyorum onu. o 2 saat 2 sanıye gıbı gelıyo bana ve ayrılık zamanında yuregımde sonsuz tarıfsız bır acı oluyo.bazen onu hıc bırakmamak ıstıyorum bazendeonu 1 saat gec goturuyorum bu buyuk sorun oluyo ama onun bana sevgıyle baktıgı sanıyelerr kadar onemlı degıl.
bılmıyorlarkı hep yanında olmak ıstıyorum bılmıyorlarkı zaman ucuyo bılmıyorlarkı yuregımde onunla bırlıkte oldugum zaman kelebek omru kadar kısa gelıyo bılmıyorlarkı zaman yetmıyo bılmıyorlarkı yuregımde sadece yavrum var onunla sevınıyo onunla uzuluyo onu sevıyo onsuz bır anı yok onsuz anlarda bende yokum zaten
ben hata yapsamda ne yaparsam yapayım onun annesıyım ben baskayım benım kokum sevgım baska kımse ona benım gıbı sevgıyle bakamaz
dızıyı fazla ızleyemıyo anlattıgım anne cunku acı verıyo bana dıyo ama yıne dayanamayıp ızlıyoonun soyledıgı laleyı elestırmeden anlamaya calıssalar onun yasadıklarıyla yapması gerekenlerı anlarlar cunku annelıkte mantık veya akıl degıl duygular ondedır
canım çook çook sağol.çok kötü oldum okurken:(:(.anlatmak istediğimde buydu işte lale istedi diyenlere hep çok kızıyorum.hiçbir anne yavrusundan ayrılmak istemez.bu anneninde dediği gibi hatada yapsa annesidir.hiçkimse anne kokusunun yerini alamaz.hiçbir sevgi yürekte anne sevgisi gibi olamaz.gitmesini çok hatalı bulsamda buyuzden laleye yüklenmedim.çünkü o geride bıraktıklarından çok daha büyük bir acı yaşadı.çünkü o acıların en büyüğünü evlatlarından ayrı kalmanın acısını yaşadı.
zeynep neler çekiyor diye yazan arkadaşlara zeynep sevdiğinden aryı kalmanın acısını yaşadı ama inanın evlat sevgisinin byüklüğünde bir sevgi daha yok.anne olmamıza belki çok var ama bunu hissetmek bunu anlamak zor değil.zeynebin çocuğunun olmaması çok kötüydü ama çocukların olması ama onlarla olamamak daha kötü.
*elvedaderken* 06-10-07, 17:56 ya arkadaşlar lale hatayı en başında yaptı egeye anlatmalıydı o zamaan bunların hiçbiri olmazdı ama olana çare yok artık lale çocuklarını gerı kazanmak için savaşacak
ya arkadaşlar lale hatayı en başında yaptı egeye anlatmalıydı o zamaan bunların hiçbiri olmazdı ama olana çare yok artık lale çocuklarını gerı kazanmak için savaşacak
lalenin enbaşta yanlış yaptığını herkes söylüyor zaten ama lalenin yaptığı hata gözümde çok daha masum enazından o insanları üzmemek için yaptı(üzsede) kendi için değil
Hülya ile Lale arasındaki fark
ELVEDA Derken dizisinden bir sahne: Lale, çocukları ve arkadaşıyla birlikte evinin önünde magazin muhabirinin ısrarlı sorularına muhatap oluyor. "Çocukların velayetini niye babaya bıraktınız? Onları istemiyor musunuz? Peki yanınızdaki adam sevgiliniz miydi?" Lale, büyük bir soğukkanlılıkla yanıt vermek istemediğini söylüyor ve dönüp arkasını gidiyor. Bu sahne bana bir süre önce Hülya Avşar'ın, yanında kızı Zehra varken, bir magazin muhabirinin sorduğu münasebetsiz soru üzerine "Yanımda çocuk var, görmüyor musun? Nasıl böyle bir soru sorarsın dangalak" deyişini hatırlattı. "Dangalak" sözünü onayladığımdan değil ama bir annenin, konu çocuğunu korumak ve kollamak olduğu zaman nasıl bir pantere dönüştüğünü bildiğim için Hülya Avşar'ın tepkisine hoşgörü göstermiştim. Lale (Ece Uslu) ise bana haddinden fazla soğukkanlı geldi. Hülya Avşar olayını anımsayınca sahneyi hiç de "gerçekçi" bulmadım.
Yüksel Aytuğ/sabah
*elvedaderken* 07-10-07, 06:09 bence güzel bı sahneydı lale ve çocukların hızlı adımlarla gıtmesı ısrarla sorulan soruları cevaplamaması falan bence gayet güzeldi
bu adam zaten dizi hakkında yazıp duruyor.lale dangalak dese gerekçi mi bulacaktı yani.lale çocukları zaten hemen yolladı ayrıca koruma içgüdüsü olmasa öyle sinirlenmez heralde! dizimiz hakkındaki yazılarından hoşlanmıyorum bu adamın
modest2000 07-10-07, 11:32 bu adam zaten dizi hakkında yazıp duruyor.lale dangalak dese gerekçi mi bulacaktı yani.lale çocukları zaten hemen yolladı ayrıca koruma içgüdüsü olmasa öyle sinirlenmez heralde! dizimiz hakkındaki yazılarından hoşlanmıyorum bu adamın
burada gerçekçi olmayan lalenin davranışı filan değil bence.ülkemizde bir yazarın eşine bu kadar ilgi ne zaman gösterilmiş:img-wink:ege şarkıcı olsaydı tamam da yazar yani,bizde de şarkıcılara sanatçı diyorlar malesef:img-wink:
bir yazarın kitabının konusu eski eşi bile olsa magazincilerin eski eşin peşine bu kadar düşeceğini sanmıyorum.kaldı ki ege için de pek medyatik yazar imajı çizilmedi (medyatik olmaması iyi zaten).:img-yes:ben laleyi değil de olayı gerçekçi bulmuyorum.
burada gerçekçi olmayan lalenin davranışı filan değil bence.ülkemizde bir yazarın eşine bu kadar ilgi ne zaman gösterilmiş:img-wink:ege şarkıcı olsaydı tamam da yazar yani,bizde de şarkıcılara sanatçı diyorlar malesef:img-wink:
bir yazarın kitabının konusu eski eşi bile olsa magazincilerin eski eşin peşine bu kadar düşeceğini sanmıyorum.kaldı ki ege için de pek medyatik yazar imajı çizilmedi (medyatik olmaması iyi zaten).:img-yes:ben laleyi değil de olayı gerçekçi bulmuyorum.
evet o konuda çok haklısın canım.ege biranda aranan kişi oldu.ayrıca romanın gerçek hayatları üzerine yazıldığını nerden biliyorlar?
cadii_sheker 07-10-07, 13:08 evet o konuda çok haklısın canım.ege biranda aranan kişi oldu.ayrıca romanın gerçek hayatları üzerine yazıldığını nerden biliyorlar?
cnm yazdığı romanın adı terkediş miydi öle bişiydi işte:)yalanda diil hani ege o kitabı lale için yazmıştı:img-wink:
ben fragmanın şu kısmını hiç anlayamadım...
lale çocuklara:'' ne yaparsa yapsın o sizin babanız!'' dedi... neye karşılık böyle dedi anlamadım. ne yapmış ki çocuklara ege???
sena57-utku 07-10-07, 14:00 Yüksel Altuğ'un yazdıklarını hiç kaale almıyorum...:)
Fragmanı izledim dün akşam...
Lale,kızları geri bırakıyor...Zeynep'lede bişey konuşmadı galiba...
Lale giderken Ege onu görüyor ve de Lale defol falan diyor...
Lale'de bi annenin çocuklarını görmesi için o kadar saat yeter mi diyor...
Gazeteciler yüzüne Lale bayılıyor...O kadar kötü bir hastalığı atlatmışken bu yaşadıkları onun için hiçde iyi değil...
Kerim,Zeynep'in başını göğsüne koyuyor...:)Ondan önce Zeynep'in onu ittiğini gösteriyorlar...Kerim bişeyler diyor...
Lale,kızları bırakırken ne yaparsa yapsın o sizin babanız diyor...
Kızlardan biri babamda annemiz gibi gelmeyecek mi falan diyor...Tam hatırlayamadım...:)
Sonra Ege kaza geçiriyor...Zeynep'le olan düğün fotoğrafı yere düşüyor...
Yalnız bi şeyi anlayamadım...Lale,benim odamda benim yatağımda yatıyor falan filan kızlarımı vermeyeceğini söylüyor diyor...Kime dedi acaba...Bana Zeynep'e dedi gibi geldi...:icon_whis:img-in_lo
Diyor ve falanı ne kadar kullanmışım...:):)
sena57-utku 07-10-07, 14:03 cnm yazdığı romanın adı terkediş miydi öle bişiydi işte:)yalanda diil hani ege o kitabı lale için yazmıştı:img-wink:
Romanın adı Terkediliş...:icon_whis:img-wink:Gazeteciler Ege'nin karısından boşanıp başka biriyle evlendiğini öğrenince bunun altında romanında adı olan terkediliş olduğunu düşündüler...:):img-blush
Yüksel Altuğ'un yazdıklarını hiç kaale almıyorum...:)
Fragmanı izledim dün akşam...
Lale,kızları geri bırakıyor...Zeynep'lede bişey konuşmadı galiba...
Lale giderken Ege onu görüyor ve de Lale defol falan diyor...
Lale'de bi annenin çocuklarını görmesi için o kadar saat yeter mi diyor...
Gazeteciler yüzüne Lale bayılıyor...O kadar kötü bir hastalığı atlatmışken bu yaşadıkları onun için hiçde iyi değil...
Kerim,Zeynep'in başını göğsüne koyuyor...:)Ondan önce Zeynep'in onu ittiğini gösteriyorlar...Kerim bişeyler diyor...
Lale,kızları bırakırken ne yaparsa yapsın o sizin babanız diyor...
Kızlardan biri babamda annemiz gibi gelmeyecek mi falan diyor...Tam hatırlayamadım...:)
Sonra Ege kaza geçiriyor...Zeynep'le olan düğün fotoğrafı yere düşüyor...
Yalnız bi şeyi anlayamadım...Lale,benim odamda benim yatağımda yatıyor falan filan kızlarımı vermeyeceğini söylüyor diyor...Kime dedi acaba...Bana Zeynep'e dedi gibi geldi...:icon_whis:img-in_lo
Diyor ve falanı ne kadar kullanmışım...:):)
bencede zeynep e sölüyorr.zeynep laleyle kızların görüşmesini istemiyor galiba...zeynep abartıyor galibaa.kızların onu anneleri olarak mı görmesini istiyorr.belkide eve getirdiğinde kızları sölicek zeynep e..
*elvedaderken* 07-10-07, 15:44 bencede canım katılıyorum zeynep işi abartıyor laleyı tamamen hayatlarından çıkarıp ede kendısı ve çocuklarla bı hayat sürdürmek istıyor ama bunu baştan düşünmesı gerekırdı lale ne olursun olsun naz ve ecenın annesı onlarla göruşmesıne karışmaya hakkı yok BENCE
clevergirl 07-10-07, 15:48 Yeni fragmani izledim..
Ege kaza yapiyor sanirim..
Aklima ne geldi biliyormusunz..
Ege ölebilirmi acaba?
Eger ege ölürse zeynep kizlari laleye vermemek icin ugrasirmi?
Yeni bölüm yine cok heyecanli olacak...
*elvedaderken* 07-10-07, 15:50 hiç aklıma gelmemıştı ama egenın öleceğini sanmam dizi 50bölüm falan sürecek ege ölürse bılmıyorum garıp olacak bence ölmz
sena57-utku 07-10-07, 15:56 Yeni fragmani izledim..
Ege kaza yapiyor sanirim..
Aklima ne geldi biliyormusunz..
Ege ölebilirmi acaba?
Eger ege ölürse zeynep kizlari laleye vermemek icin ugrasirmi?
Yeni bölüm yine cok heyecanli olacak...
Ege ölmez bence...:icon_whis:img-wink:
hiç aklıma gelmemıştı ama egenın öleceğini sanmam dizi 50bölüm falan sürecek ege ölürse bılmıyorum garıp olacak bence ölmz
Dizi 50 bölüm mü sürecek...:img-blush:icon_whisNerden biliyorsun...:img-blush
!!SévNuR!! 07-10-07, 16:00 Arkadaşlar sesli fragman o malum sitede war size reliğini yazıyorum..
ece : bidaha ne zaman gelceksin anne seni çok özlüyorum..
lale : yakında hep beraber olcaz hiç ayrılmıyacağız Sizi çok seviyorum.O naparsa yapsın sizin babanız ona hep iyi davranma zorundasınız..
Lale tam giderken ege koşarak geliyor..
Ege : Kızlarım nerde!!??
Zeynep : (egeyi tutuyor) ege ege..
Lale : bir anneye kaç saat yeter çocuklarıyla özlem gidermek hee?
Ege : Defol git burdan..Defol!!
Lale : onları alıcam çok yakınla onları alıcam..
Zeynep Egeye..
Zeynep : kızlar bu ailenin bir parçası..(diyor)
lale : orda benim evimde oturmuş benim yatağımda yatıyor ve benim kızlarımı geri vermiyeceğini söylüyor..
Kerim zeynebi tutuyor..
kerim :öyleyse hiç bişiyden haberin yok..
Lale gazeteciler yüzünden bayılıyor..
Zeynep kerime..
zeynep : buna cesaret edemezsin..
Kerim : (zeynebi tutuyor) koluna koyuyor..
kerim : seni çok seviyorum herşeyi yapabilirim diyor.. (zeynep bence o anda iticek..senacım senin anlattığın gibi değil cnm daha ittiğini göstermiyorlar kerimi)
Naz : babam nerde :( (o sırada fren sesi duyuluyor) :( annem gibi bizi bırakmadı değilmi ? diyor.. ve zeyneple egenin evlilik resminin çerçevesi düşüp kırılıyor orda bitiyor fragman..
Yani galiba ege kaza yapıyor yaaa :icon_sorr
ya fragmana bakıp konuşmak istemiyorum ama busefer yanılacağımı sanmıyorum genede bölümü beklicem.lale kesinlikle zeynebe söylüyor.zeynep çocukları laleye vermek istemeyecek orda birşeyler söyleyecek lalede bu cümleleri kuracak bence.gerçekten hiçmi düşünmedi zeynep bu ev onlarındı bu oda onlarındı diye nasıl buakdar rahat edebiliyor anlayamıyorum.
lale birkezdaha farkını ortaya koydu işte.egeye kızsada ege onu kovsada kızlara söylemesi gerekni söyledi o sizin babanız diye.ege ise her sıkıştığında anneniz bizi bıraktı demişti.zeynebe gelince lütfen çocukların annesi sanmasın kendini.ve eğer böyle davranırsa inanın çok sinir olucam iyice bukarakter gözümde sıfırlaşacak.o cocukları kim karnında taşıdı kim bu zamana getirdi.çocuklara emek veriyor diye seviniyordum ama onların bir annesi var kendni bişe zannetmesin böyle ege ile lale arasındaki konularada karışıp durmasın ya sinir oluyorum sanki çocukların annesiymiş gibi yorum yapınca
sena57-utku 07-10-07, 16:10 Repliği yazdığın için sağol Sevnur'cum...
O evin kapısını Lale açtı Zeynep'e...Tamam kızlarını istemesi en doğal hakkı...Zeynep'in böyle davranmasıda yanlış...Sonuçta kızların annesi Lale ama bunları söylemesi saçma bence...'Orda benim evimde oturmuş benim yatağımda yatıyor'...:img-blush
Repliği yazdığın için sağol Sevnur'cum...
O evin kapısını Lale açtı Zeynep'e...Tamam kızlarını istemesi en doğal hakkı...Zeynep'in böyle davranmasıda yanlış...Sonuçta kızların annesi Lale ama bunları söylemesi saçma bence...'Orda benim evimde oturmuş benim yatağımda yatıyor'...:img-blush
bence hiçte saçma değil senam.evet lale açtı zeynepte buna rağmen bukadar pişkin davranabiliyor.lale öleceğini düşündü ve onu ailesine yaklaştırdı.ama kim böyle bir durumu normal karşılar.zeynepte hazıra konmaya çok meraklı kusurabakmasın kimse.insan biraz düşünür ya bu odada egeyle lalenin anıları vardır diye ama dünya umrunda değil.bunu egeninde düşünmesi gerekirdi.zaten lalenin orda asıl taktığı nokta onun kendi evinde kalması değil çocklarını vermemekten bahsetmesi.kimin çocuğunu kime vermiyor! ege böyle bir şey söylese kızgındr babasıdır garip karşılanmaz ama zeynep kimki çocukları vermemekten bahsedebiliyor.
CicimBenim 07-10-07, 16:33 Bence Kerim-Zeynep sahnesi bir ruya degil... Zeynep fazla tepki vermiyor. Eskisi gibi asik olsa ona, gozleriyle bunu ifade ederdi ama Kerim ona sarilirken ozlemden daha cok dusunuyor gibi geldi bana... sanki artik ona karsi hisleri azda olsa degismis gibi bir ifadesi vardi yuzunde.
Bence Kerim-Zeynep sahnesi bir ruya degil... Zeynep fazla tepki vermiyor. Eskisi gibi asik olsa ona, gozleriyle bunu ifade ederdi ama Kerim ona sarilirken ozlemden daha cok dusunuyor gibi geldi bana... sanki artik ona karsi hisleri azda olsa degismis gibi bir ifadesi vardi yuzunde.
evet katılıyorum canım.ayrıca rüya olsa zaten zeynep reddetmezdi kerimi.
birde o sahneden çıkardıklarımı söyleyim: kerim ozaman sen bilmiyorsun diyor(bence burdA kastettiği lalenin neden gittiği yani hastalığı) zeynep buna cesaret edemessin diyor bence burdada olanları egeye anlatmaktan bahsediyor olabilir.umarım öyledir artık öğrensin ege.bu haftada kaza geçirirler artık çıkmaz ayın son çarşambası öğrenir:)
CicimBenim 07-10-07, 16:44 Ben Ege ve Zeynepi beraber istiyorum.. yakisiyorlar bir birlerine. Egenin sahnesinde aniden frenlere basmis sesi gibi geldi... kaza yapmis gibi degildi. Bakalim nolacak.
Zeynep keske kendini toparlasa. Kotu niyetler ona hic yakismiyor. Ege ile olmak istiyorsa, kendine gelmesi sart.
Umarim Lalenin gerceklerini ogrenipte saklmaz, Ege asla affetmez
!!SévNuR!! 07-10-07, 16:47 Ben Ege ve Zeynepi beraber istiyorum.. yakisiyorlar bir birlerine. Egenin sahnesinde aniden frenlere basmis sesi gibi geldi... kaza yapmis gibi degildi. Bakalim nolacak.
Zeynep keske kendini toparlasa. Kotu niyetler ona hic yakismiyor. Ege ile olmak istiyorsa, kendine gelmesi sart.
evet cnm sana aynen katılıyorum...:) bende ege ve zeynebin olmasını çok istiyorum vede ateşlede lalenin..ama işte ortada çocuklar war nolcak bilmiyorum..:icon_whis
Ben Ege ve Zeynepi beraber istiyorum.. yakisiyorlar bir birlerine. Egenin sahnesinde aniden frenlere basmis sesi gibi geldi... kaza yapmis gibi degildi. Bakalim nolacak.
canım inan buda aklıma geldide yok artık okadarda değil dedim.yani kerim gerçekleri anlattıysa buna rağmen söylemesse artık diyecek laf bulamam.ben mektubu saklamasına inanılmaz kızgınım ama enazından okumadı varsayıyoruz.birde öğrenip bilmiyor gibi yaparsa büyük vicdansızlık olur.
ben egeyle olmasını istemiyorum.egeyle fiziksel anlamda yakıştırmadığım için değil ama bana doğru gelmiyor.masum farklı eşsiz gelmiyor ne bilim gözümde güzel bir sevgi olmaz
sevnurcumunda dediği gibi ben çocuklar nolucak bilmiyorum onlara üzülüyorum.ateş ve lale çiftini destekliyorum artık zeynep kerim demiyorum kerim kafayı yemek üzere egeyle olmasını hiç istemem buyuzden aklımda başka çift yok.ama ateş lale favorim tabi kızlar çok düşünürüyor:(
malasef kerim kafayı hakikaten yedi bence böyle olmamalıydı yani zeynepte kerimi başlarda seviyodu artık sevdiğini düşünmüyorum ege'de zeynep'e karşı bişiler hissediyo laleyi umursadığını düşünmüyorum benim en çok barış'la eda hoşuma gidiyo gerçi eda ateşi seviyo ama ilerde fikirleri deişcek bence...
Kizlar dayanin son 3 gun (69saat) kaldi
Ege ins. Laleye sert cikismaz,
Ve Ates de biraz kendine gelip isine gitse diyorum
yani, ben olsam varya coktan atmistim atesi isten
isine gelince ise gidiyor isine gelmiyince isten istedigi
saat cikiyor .. Biraz kendini de dusunsun ya :(
sena57-utku 07-10-07, 17:19 malasef kerim kafayı hakikaten yedi bence böyle olmamalıydı yani zeynepte kerimi başlarda seviyodu artık sevdiğini düşünmüyorum ege'de zeynep'e karşı bişiler hissediyo laleyi umursadığını düşünmüyorum benim en çok barış'la eda hoşuma gidiyo gerçi eda ateşi seviyo ama ilerde fikirleri deişcek bence...
Bence de Kerim kafayı yedi...:)Bende Zeynep'in Kerim'i sevdiğini düşünmüyorum...:img-blush:icon_whisAma şuna katılamayacağım bence Ege,Lale'yi umursuyor ve Zeynep'i sevmiyor...:img-in_lo
Eda'yla,Barış arasında ilerleyen bölümlerde bişeyler olacaktır...:img-blush
!!SévNuR!! 07-10-07, 17:22 Arkadaşlar bişi sölicem ama amacım kavga çıkarmak felan değil sadece fikrimi söylicem...:)
Bu kerim napmaya çalışıyor yaaa ? zeynebin peşini bıraksın yaa..olamıyacak hayaller kuruyor bunu terketmeden önce düşüncekti tüm bunları walla gitgide nefret etmeye başlıyorum kerim karekterinden..yani zeyneple uğraşçağına gitsin çocuğuyla ilgilensin yaa ne biçim baba bu!!!ne çocuğunu arıyor ne çocunu soruyor aklı fikri zeynepte!!çocuğundan önemlimiki sanki zeynep..
Ben en çok çocuğa acıyorum yaa..ne annesi anne ne babası baba!!çocuğa düzgün sevgiyi gösteremiyorlar..zaten babasının aklı bi karış havada. |