Tüm Versiyonu Göster : Haydi Gel Bizimle Ol (Ntv)
Arkadaşlar ,
NTV de başlayan yeni bir proğram.Bu gece ilk defa yayınlanıyor.Harika bir proğram:good::happy0064
Acaba Cem yılmaz her hafta proğramda olacak mı?
HAYDİ GEL BİZİMLE OL
Perşembe 20:30
NTV, yeni dönemde yeni programlarını bir bir ekrana getirmeye başladı. Bu programlardan biri de “Haydi Gel Bizimle Ol”. Her Perşembe yayınlanacak programda, görüşleri, bakış açıları, kuşakları farklı dört kadın Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı aynı stüdyoda buluşacak, aktüel olayları hem değerlendirecek, hem de tartışacak.... Dört kadın, her programa bir de erkek konuk davet edecek, gelen konuğu da tartışmaya katacak... İlk programın konuğu komedyen Cem Yılmaz...
Her Perşembe yayınlanacak “Haydi Gel Bizimle Ol”un konusu güncel olaylardan oluşacak. Dört farklı kadın, kendi bakış açılarıyla konuları değerlendirecek, tartışmaya açacak.
Başarılı bir haberci Çiğdem Anad, uzun yıllardır televizyonlardan uzak duran, sözünü sakınmayan bir isim, Türk sinemasının önemli kadın oyuncularından Müjde Ar, Türk edebiyatının önemli kadın yazarlarından Pınar Kür ve genç model Aysun Kayacı kendi dünyalarından bakarak güncel olayları yorumlayacak, tartışmaya konuklarını da katacak...
Kaynak:NTV
Dün akşam yayınlandı fakat izleyemedim neyse ki gece tekrarı vardı.Çok eğlendim izlerken bu sezon favori programım olacak sanırım her hafta takip etmeyi düşünüyorum.İlk program konuğu Cem Yılmaz'dı her hafta konuk değişecek tabi ki.Özellikle Müjde Ar ve Pınar Kür muhteşemdi.Verdikleri cevaplar ve göndermelere çok güldüm.
Dün akşam izledim çok keyifli bir programdı belkide bunun sebebi Cem Yılmazdı.Müjde Ar'ı ben böyle bilmezdim ne kadar içten samimi güler yüzlü bi insanmış,kuaföre bile gitmem kendi saçımı kendim keserim dediği zaman Cem Yılmazın espirileri müthişti.Çok güzeldi kısacası her hafta mutlaka izleyeceğim programlar arasında yer alıcak..
sadece aysun kayacının cem yılmaza söylediği lafı gördüm süperdi:) bence güzel bir program ama perşembeden başka bir güne koymaları lazım
Başbakan’la bir araya gelsek de şu kotayı kotarsak
Müjde Ar, Pınar Kür, Aysun Kayacı ve Çiğdem Anad’ın bir araya geldiği Haydi Gel Bizimle Ol’da Ruanda, kadın kotası, kadınlara söz hakkı tartışıldı. Ar, Başbakan Erdoğan’ı davet ederek “kotayı konuşalım” dedi.
İSTANBUL - NTV’de 4 Ekim’de yayınlanan ilk programın konuğu Cem Yılmaz’dı. Yılmaz, programı yöneten dört kadın ve Boğaziçi Üniversitesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencileri göbeğini kaşıyan adam imajından erkeklerin annelerine olan düşkünlüğüne kadar pek çok konuyu konuştu.
dün bende ara ara bakabildim...ve cidden çok komikti...ama maalesef ki hepsini seyredemedim hem kavak yelleri hem beyazın cnn deki programı takip etmek zor oldu.ama bgn haberlerde komik yerlerini fln gösterdiler.gördüm ki zaten bende komik yerleri seyretmişim:)en çok güldüğüm yerde erkeklerinde onu seyredebildiğini sonuçta göz önünde bi iş yaptığını ve işte kaslarıma bakabiler dedi o sırda kaslarına baktı ki baksınlar fln dedi...çok şekerdi:)
NTV’nin yeni programlarından biri olan ve ilk bölümüyle hafta boyu konuşulan “Haydi Gel Bizimle Ol” ikinci bölümüyle Perşembe akşamı ekrana gelecek. Programda, görüşleri, bakış açıları, kuşakları farklı dört kadın haberci Çiğdem Anad, sinema oyuncusu Müjde Ar, yazar Pınar Kür ve model Aysun Kayacı aynı stüdyoda buluşacak, haftaya damgasını vurmuş aktüel olayları hem değerlendirecek, hem de tartışacak....
Dört kadının bu haftaki program konukları tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy ve oyuncu Oktay Kaynarca olacak. Anad, Ar, Kür ve Kayacı, iki sanatçı ile TV dizilerindeki yeni jönler, yıkılan tiyatrolar başta olmak üzere gündemdeki konuları konuşacak ve konuklarını da tartışmaya katacak...
Ferhan Şensoy varsa kesin çok güzel olacaktır program.:img-icecr
aysun çıkıp aysel girerse tam olacak olan tv programı...başka bir kanalda yayınlanıyor olsaydı reyting rekorları da kırıyor olurdu tabii AB grubunda...
“Haydi Gel Bizimle Ol” beşinci bölümüyle bu akşam (Perşembe) ekrana gelecek. Programda, görüşleri, bakış açıları, kuşakları farklı dört kadın; haberci Çiğdem Anad, sinema oyuncusu Müjde Ar, yazar Pınar Kür ve model Aysun Kayacı aynı stüdyoda buluşacak, haftaya damgasını vurmuş aktüel olayları hem değerlendirecek, hem de tartışacak...
Programda dört kadının bu haftaki konukları Zülfü Livaneli ve İlhan Mansız.
Son kitabı “Sevdalım Hayat” ile anılarını okuyucuları ile paylaşan Zülfü Livaneli programda, yeni projelerini anlatacak, sanat ve politik yaşamı ile ilgili dört kadının sorularını yanıtlayacak; gündemdeki son olaylar hakkında görüşlerini açıklayacak. Programın diğer konuğu İlhan Mansız ise futbol sahalarından eğlence dünyasına uzanan yolculuğundan bahsedecek...
cem yılmazlı programı yarım yamalak da olsa izleyenlerdeniz.. müjde arın ne kadar samimi ve gercekten komik oldugunu gördüm program sayesinde.. cidden cok güldüm yau :D
Görüşleri, bakış açıları, kuşakları farklı dört kadın; haberci Çiğdem Anad, sinema oyuncusu Müjde Ar, yazar Pınar Kür ve model Aysun Kayacı’nın aynı stüdyoda buluştuğu “Haydi Gel Bizimle Ol”da dört kadının bu haftaki konukları Ata Demirer ve Mahsun Kırmızıgül.
Son bir haftada öne çıkan konuların değerlendirileceği programda Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı iki ünlü erkek konuğu ağırlayacak. Programın konuklarından biri olan Mahsun Kırmızıgül ile müzik yaşamı, ilk kez senarist ve yönetmen olarak imza attığı ve tiyatronun usta isimleriyle birlikte rol aldığı 'Beyaz Melek' filmini konuşacak olan dört kadın programın diğer konuğu Ata Demirer ile yeni projeleri ve hayata dair keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.
mahsun geliyor ha.akşam maç da var gece tekrarına bakarım artık.bence güzel bir program olacaktır. benim için değil ama bir çok insan farklı bir mahsun kırmızıgül'ü tanıyacaktır.
Programın bu gece 00.10'da ve pazar günü 10.10'da tekrarı var kaçıranlar izlemek isterse.:img-wink:
HAYDİ GEL BİZİMLE OL
Perşembe 20:30 / Canlı
Görüşleri, bakış açıları, kuşakları farklı dört kadın; haberci Çiğdem Anad, sinema oyuncusu Müjde Ar, yazar Pınar Kür ve model Aysun Kayacı’nın aynı stüdyoda buluştuğu “Haydi Gel Bizimle Ol”da bu haftanın konukları usta haberci ve araştırmacı Uğur Dündar ve Emre Altuğ.
Dört ünlü kadın, Türkiye'de soruşturmacı televizyon gazeteciliğini başlatan ilk isim olan Uğur Dündar ile habercilik ve gündeme dair keyifli bir sohbet gerçekleştirecek. Geçtiğimiz haftanın gündeminde yer alan konuların da değerlendirileceği programda Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı, Uğur Dündar ve Emre Altuğ ile keyifli bir sohbet gerçekleştirecek; gündemde yer alan başlıkları birlikte yorumlayacak.
Bu hafta emre altuğ varmış demek:happy0064Öf ya yarında sınavım vardı:img-blushİnş. izleyebilirim:img-wink:İzleyemesem bile tekrarını veriyolarmış iyi bare:)
Oldu mu ya Çiğdem?
Ntv'deki Haydi Gel Bizimle Ol'un sunucusu Çiğdem Anad, ekran başındakileri şaşırttı, sigara karşıtlarını ise öfkelendirdi. Anad'ın söyledikleri önce şaka sanıldı. Ama ünlü haberci/ sunucu çok ciddiydi: "Sigara konsantrasyonu arttırıyor, keder dağıtıyor, stresi azaltıyor, beyni çalıştırıyor, muhabbeti arttırıyor. Say sayabildiğin kadar, o kadar etkisi var ki... Uyuşturucuyu ise hiç içmemek, kenarından bile dokunmamak lâzım. Onun yerine 2 paket sigarayı tellendiriverirsin daha iyi."
Yüksel Aytuğ/Sabah
Ele aldığı konuları, yorumları ve konukları ile dikkat çeken ve hafta boyu konuşulan programda dört kadın; Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı’nın bu haftaki konukları Çetin Altan ve Armağan Çağlayan.
Şov dünyasına hızlı bir giriş yapan ve yarışmalardaki sansasyonel çıkışlarıyla adından her dönem bahsettiren Armağan Çağlayan ve ünlü yazar Çetin Altan bu kez canlı yayında Anad, Ar, Kür ve Kayacı’nın sorularını yanıtlayacak; gündemde yer alan başlıkları birlikte yorumlayacak.
Kaynak:ntvmsnbc.com
Ele aldığı konuları, yorumları ve konukları ile dikkat çeken ve hafta boyu konuşulan programda dört kadın; Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı’nın bu haftaki konuğu Emrah.
Programda bu hafta Panionios-Galatasaray UEFA Kupası maçı nedeniyle saat 23:30’da yayınlanacak. 25 yıllık sanat hayatındaki en beğenilen 14 şarkısını bir albümde toplayıp “Best Of” bir albüm hazırlayan Emrah, bu nostaljik projenin yapım aşamasını anlatacak, sanat yaşamı ve hayata bakışıyla ilgili sorulara yanıt verecek. Programda ayrıca haftanın gündeminde yer alan konular da değerlendirilecek...
Ben bu yapımı oldukça başarılı buldum.4 farklı karakterin bakış açıları hakikaten sohbete ayrı bir renk katıyor.Birde konuklarda renkli oldu mu.Tadından yenilmiyor
Ele aldığı konuları, yorumları ve konukları ile dikkat çeken programda dört kadın; Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı, bu hafta şair ve yazar Murathan Mungan’ı konuk edecek...
Eserleri ve söylemleriyle her dönem adından söz ettiren, şiirlerini pek çok ünlü şanatçının seslendirdiği Murathan Mungan yaşamı ve hayata bakışıyla bu hafta dört kadının karşısında... Programda ayrıca haftanın gündeminde yer alan konular da değerlendirilecek...
Murathan Mungan'la çok zevkli bir program olacak gibi her zamanki gibi izlenmeye değer.:img-yes:
Müjde bayılttı, Beyaz ayılttı
Ntv'deki Haydi Gel Bizimle Ol ve CNN Türk'te yayınlanan Nası Yani?, perşembe gecelerine büyük bir hareket ve renk getiriyor. Ama ne yazık ki bu iki güzel program aynı saatte yayına girince televizyon izleyicisi, tenis maçı izler gibi kafasını bir o kanala bir bu kanala çevirmekten bitap düşüyor. NTV'yi açanlar dikkatle Müjde Ar'ın ağzına bakıyorlar. "Bu akşam ne bomba patlatacak?" diye... Müjde yine beklentileri boşa çıkarmadı. Bir film çekimi sırasında Sevim Emre'yi nasıl bayılttığını anlattı. Emre'nin, Orhan Gencebay üzerindeki "kontrolünü" herkes bilir. Müjde ile Orhan Gencebay yıllar önce Şerif Gören'in yönettiği Kır Gönlümün Zincirini filminde aynı seti paylaşıyorlarmış. Şerif Gören ile Müjde Ar sırf muziplik olsun diye filme, senaryoda olmayan öpüşme sahneleri ekliyorlarmış. Bir seferinde işi iyice azıtmışlar. Müjde, denizden çıkmış, ıslak haliyle Orhan Gencebay'ı ensesinden kavramış, dudaklarını onun dudaklarına yaklaştırmış. Ve.... Ve çekimleri izleyen Sevim Emre o anda düşüp bayılmış!.. Bu arada Müjde Ar, şair ve yazar Murathan Mungan'ın bir dönem yaşadığı ekonomik zorlukları örneklemek için de ilginç bir anı nakletti. Mungan, 1982 yılında Dağınık Yatak filminin senaryosunu yazıyormuş. Ancak daktilo alacak parası olmadığı için el yazısıyla yazmak zorunda kalmış. Bunu gören Müjde Ar, Mungan'a bir daktilo hediye etmiş. Pınar Kür'ün dil sürçmesi de ilginçti. Kür, Mehmet Ali Ağca'dan söz etmek isterken, "Mehmet Ali Erbil'in vurduğu papa mı?" deyiverdi. Ve Aysun Kayacı'ya minik bir uyarı: Bazı kelimeler, güzel oyuncu/mankenimizin ağzından fazla düşünmeden çıkıyor. O, neden söz ettiğimi anlamıştır. Burada bir kez daha yazıp, şimşekleri iyice genç oyuncunun üzerine çekmek niyetinde değilim. Aman dikkat!.. Beyaz'a gelince: Zaten komik bir adam. Bu komikliğinin üzerine bir de sempatik gaflar eklenince izlemeye doyum olmuyor. Beyaz bu kez de elindeki notlara bakıp, "Şimdi de kişisel gelişim uzmanı Ferhan Bey geliyor" dedi. Ancak stüdyoya gelen uzman, güzeller güzeli bir hanımefendiydi!..
Yüksel Aytuğ/Sabah
HAYDİ GEL BİZİMLE OL
Ele aldığı konuları, yorumları ve konukları ile dikkat çeken programda dört kadın; Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı’nın bu haftaki konukları ünlü modacı Yıldırım Mayruk ve pop müziğin genç ismi Yalın...
Türk Pop Müziğine yeni bir soluk olarak gelen tarzıyla ve duygusal şarkı sözleriyle gençlerin ve tüm müzikseverlerin beğenisini kısa zamanda toplayan Yalın dört ünlü kadının sorularını yanıtlayacak.
Devlet Başkanları eşlerinden, sinema ve sahne sanatçılarına, aristokrat ailelerden genç kızlara kadar, bugüne kadar yaklaşık binlerce kadını giydiren, Türk modasını yurtdışında başarıyla temsil eden modacı Yıldırım Mayruk ise hayata bakışını ve yeni projelerini anlatacak... Programda ayrıca haftanın gündeminde yer alan konular da değerlendirilecek...
Kaynak/Ntvmsnbc
Yıldırım Mayruk'lu ve Yalın'lı program çok güzeldi zevkle izledim.Yıldırım Mayruk'un moda, müşterileri, kadın zerafeti ve ortağı Barbaros Şansal'la ilgili sohbeti çok güzeldi.Hayran hayran izledim zaten.:img-blushAynı şekilde Yalın'la yapılan sohbette hoştu özel hayatıyla ilgili konuşulanlara baya bir güldüm özellikle George Clooney'i nasıl yakından gördüğünü anlatışı kahkahalar atmama sebep oldu.Müjde Ar'ın "George Clooney benim yakın arkadaşımdır, müziğimi çok beğeniyor falan diye abart" deyişi de tam komediydi.
Bayram sebebiyle "best of" yaptılar izleyemediğim 1-2 program olmuştu zaten bu sayede onların da bir kısmını izlemiş oldum.Hasta yatağında iyi geldi doğrusu.:img-icecr
Ele aldığı konuları, yorumları ve konukları ile dikkat çeken programda dört kadın; Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı senenin son programında Kenan İmirzalıoğlu ve Yılmaz Erdoğan’ı ağırlayacak...
İlk kez kötü bir karakteri canlandırdığı son sinema filmi “Kabadayı” ile izleyicilerden ve sinema eleştirmenlerinden olumlu görüşler alan oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, oynadığı filmler, dizilerde canlandırdığı karakterler, sanat yaşamı, bundan sonraki projeleri hakkında dört kadının sorularını cevaplayacak.
Programın ikinci konuğu Yılmaz Erdoğan ile keyifli bir sohbet gerçekleştirecek dörtlü, sanatçının Amerika seyahati, “Senaristler Grevi”ne verdiği destek ve sonrasında yaşanan tartışmalarları da programda gündeme getirecek... Ayrıca Erdoğan yeni projeleri hakkında soruları da yanıtlayacak...
Yılmaz Erdoğan'la sohbet çok güzel olacak eminim.:img-icecr
2007'ye damga vuran sözler
2007 yılında televizyon kanallarında öyle şeyler oldu ki, bazem güldük, bazen düşündük, bazen de tepki gösterdik. Vatan Gazetesi Yazarı Memet Güler, 2007'ye damga vuran olayları tespit etti.
Bunu da Duyduk!
Küresel ısınmaya karşı yapılacak ne varsa yapıyorum. Bodrum’da yaşıyorum ve çok sıcak oluyor. Ama klimaları mümkün olduğunca aza indirdim. Camları açıp çırılçıplak dolaşıyorum. Sitede ev fiyatları arttı... (Müjde Ar, Haydi Gel Bizimle Ol’da söyledi.)
Memet Güler / Vatan
Kenan İmirzalıoğlu soyunacak mı?
Kenan İmirzalıoğlu, rol aldığı filmlerde senaryo gereği soyunması gerekirse ne yapacak? İşte yanıtı...
Ntv’de yayınlanan ’Haydi Gel Bizimle Ol’ programına konuk olan Kenan İmirzalıoğlu, Çiğdem Anad’ın rol gereği soyunmak durumunda kalırsa ne yapacağı sorusunu yanıtladı.
İmirzalıoğlu, senaryoyu eline alıp baktığında böyle bir sahnenin gerekli olup olmamasının önemli olduğunu vurguladı ve filmde soyunup soyunmayacağını projenin belirleyeceğini anlattı.
Pınar Kür, İmirzalıoğlu’nun bu sözlerinden sonra Hollywood’dan bir örnek vererek ünlü bayan yıldızların hem önden hem de arkadan çıplak görüntülerinin filmlerde yer aldığını, ancak ünlü erkek aktörlerin bu tür görüntülerine pek rastlanmadığını belirtti.
İmirzalıoğlu, "Estetik değil kadınınki kadar" şeklinde yanıt verirken, Çiğdem Anad herkesi güldüren şu sözü söyledi: "Sana göre değil canım..."
Kaynak:Televizyon Gazetesi
Bu program hosuma gidiyor. :good:
Aysun Kayaci seviyorum.
Her ne kadar fazla konusmasada cok tatli bence.
Program'a ayri guzellik katiyo. :img-wink:
Arkadaslar biri bana bi zahmet bu programin mail adresini atabilirmi? =)
Simdiden cok tskler.
Yılın Tv Gafları
* NTV'deki Haydi Gel Bizimle Ol'un konuğu Ata Demirer, zıpkınla balık avlama tutkusundan söz ederken, "Denize daldığım an, Tanrı'yı gördüğüm andır" dedi. Aysun Kayacı bombayı patlattı: "Benden de selam söyle!.."
Yüksel Aytuğ/Sabah
Ele aldığı konuları, yorumları ve konukları ile dikkat çeken programda dört kadın; Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı yeni yılın ilk programında sanatçı Kenan Işık ve modacı Cemil İpekçi’yi ağırlayacak...
Ünlü tiyatrocu Kenan Işık, son dönem çalışmaları, şehir tiyatrolarıyla ilgili son tartışmalar, filmleri, dizilerde canlandırdığı karakterler, sanat yaşamı, bundan sonraki projeleri hakkında dört kadının sorularını cevaplayacak.
Programın ikinci konuğu modacı Cemil İpekçi ile keyifli bir sohbet gerçekleştirecek dörtlü, modacının çalışmaları, yeni yılda moda, son çıkışları ve güncel olaylarla ilgili yaklaşımları tartışılacak...
Programın mail adresi; haydigelbizimleol@ntv.com.tr
aysa-17310
02-01-08, 19:04
Ben şimdiye kadarki bölümleri hep yarım yangalak izlemiştim ama bundan sonra kaçırmamaya karar verdim. Eğlenceli, samimi bir program. Özellikle Müjde Ar'ı çok seviyorum. Çok gülüyorum ve içten buluyorum.
aysa-17310
03-01-08, 21:50
Yılbaşında, Taksim meydanındaki taciz olayıyla ilgili konuşarak programa başladılar. Sonra konu Almanya'daki bir partinin başlattığı kampanyaya geldi. ''Ali Bana Sulanma'' adında bir kampanya. Almanya'daki kadınları taciz eden Türk ve Arap erkeklerine tepki olarak ortaya çıkmış. Müjde Ar, bu partinin ''ırkçı ve faşist'' olduğunu, ''yabancı düşmanlığıyla oy toplamaya çalıştığını'' söyledi. Az sonra Cemil İpekçi gelecek.:)
Kenan Işık neden pişman oldu?
Kenan Işık, geçmişte yaptığı bir tercih nedeniyle bugünlerde bir hayli pişman. Işık, neden büyük pişmanlık duyuyor?
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/kenanisik_ntv1.jpg
Ntv'de 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına konuk olan Kenan Işık, bir dönem ana haber spikerliği yaptığı hatırlatılınca bu konuda büyük pişmanlık yaşadığını itiraf etti.
Çiğdem Anad'ın "Haber sunuculuğunu niye bıraktınız?" sorusuna Işık, "O bir kazaydı zaten" yanıtını verdi.
Anad, "Kolay değil miydi haber sunuculuğu?" sorusunu yöneltince Işık'ın yanıtı şöyle oldu:
"Valla kolay değil. Ben biraz 'yap işte iyi olur, senin yaşın başında şöyledir böyledir', bir kaç kişi böyle söyleyince birden bire ben de istikrarlı birşey yapayım dedim. Ama bu kadar defansla karşılaşacağımı hiç tahmin etmemiştim. Yoğun bir şey oldu. Niye yapıyor ki, kendi mesleği değil bu diye. Haklılardı. Bir de şunu fark etmedim ben; o sırada kazandığım paradan (yarışma programı sunuyordu) daha az bir para alıyordum haber sunucusu olarak. Neredeyse yarısını alıyordum. Meğerse ben o parayı devletten alıyormuşum. Yani Tmsf'den alıyormuşum. Öyle olunca Hürriyet Gazetesi'nin birinci sayfasında gördüm; "Şu kadar para kazanıyor Kenan Işık" diye. Aman dedim ben bu parayı kazanmayayım. Bir an önce ben buradan ayrılayım. Yapabilirdim. Şunu fark ettim, o kadar ağır çalışıyorlarki haberciler. Hakikaten onun üzerine gelip de bir tanesinin hazıra konur gelip oturup da vır vır vır, iyi bir Türkçe'yle de olsa... Fakat öyle olmadığını da anladım en son Mehmet Ali Birand haber sununca. Anladım ki hakikaten haklılar. Burada ağır bir deneyim gerekiyor, tıpkı tiyatroda olduğu gibi."
Kaynak:televizyongazetesi
Gaf Kürsüsü
Aysun Kayacı, NTV'deki Haydi Gel Bizimle Ol'da Taksim olaylarını değerlendirirken "Garibim yabancılara oluyor olan. Bunlar bence bu sezon Türkiye'ye gelirken uyarılsınlar. Turizm acentaları uyarsın" dedi. İyi ki Turizm Bakanı'mız Aysun değil!
Yüksel Aytuğ/Sabah
Ele aldığı konuları, yorumları ve konukları ile her hafta büyük ses getiren dört kadın Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı’nın bu haftaki konukları Prof. Ünsal Oskay ve Tamer Karadağlı.
Kitlelerarası iletişim, siyaset, estetik ve edebiyat konularında çalışmaları ve kitapları ile Türkiye’de iletişim biliminin kurucusu olarak kabul edilen Prof. Ünsal Oskay, güncel olaylarla ilgili yaklaşımlarını programda dört kadın ile birlikte tartışacak... Popüler kültür ve kadınlar konusunda yorumları ve keyifli sohbetleriyle genç yaşlı herkesin büyük bir ilgiyle takip ettiği Prof. Oskay’ın dört kadın ile randevusu, haftanın ses getirecek söyleşilerinden biri olmaya aday...
Programın bu haftaki diğer konuğu ise son günlerin gündemden inmeyen ismi, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Tamer Karadağlı. Gündemki konuları, hayata bakışını ve bundan sonraki projelerini dört kadın ile paylaşacak olan Karadağlı, kendisi ile ilgili merak edilenleri canlı yayında anlatacak...
Kaynak:Ntv
aysa-17310
09-01-08, 21:38
Ben de akşamüstü konukları merak edip NTV'nin sitesine baktım ama henüz eklenmemişti. Teşekkürler.:)
aysa-17310
10-01-08, 23:01
Çok komik diyologlar geçti bu akşam.:img-hyste Çiğdem Anad, Tamer Karadağlı'ya ''Gizli ilişkin falan var mı yani?'' diye sorduğunda Pınar Kür'ün ''Olsa da burdan sana mı söyleyecek?!'' demesine çok güldüm.:img-hyste O hava trafiğini başını kaldırıp gökyüzüne bakarak kontrol etme olayı da komikmiş. Bayanların hepsi hafiften hayranmı sanırım Tamer Karadağlı'ya.:) Müjde Ar'ın İngilizce konuması da harikaydı.:img-hyste
Aldatıldınız mı? Ya siz !
Soruyu soran kişi Çiğdem Anad, cevap veren kişi Tamer Karadağlı... Birisi televizyoncu, diğeri oyuncu... Her ikisi de aldatılmanın sıkıntısını yaşıyor. İşte canlı yayındaki ’aldatılma-aldatma’ itirafları.
http://77.92.136.172/img/haber/manset/karadagli_cigdemanad.jpg
NTV’de yayınlanan ’Haydi Gel Bizimle Ol’ programına konuk olan Tamer Karadağlı, ilişkileri sırasında ’aldatıldığı’ itirafında bulundu.
ANAD’IN SÖZÜNE KIZDI
Çiğdem Anad, “Siz aldatma potansiyeli olan birisiniz” şeklinde konuşunca Tamer Karadağlı bu sözden rahatsız oldu ve şu sözü söyledi:
"Şimdi ben ağzımla kuş tutmayı bırakın, kıçımla balık tutsam sizi bu konuda inandıramam."
ANAD KENDİ KAZDIĞI KUYUYA DÜŞTÜ
Tamer Karadağlı’yı ’aldatma-aldatılma’ konularında sıkıştırmaya çalışan Çiğdem Anad, Karadağlı’nın karşı atağı ile kendi kazdığı kuyuya düştü. Karadağlı, kendisini soru bombardımanına tutan Anad’a ’aldatılıp, aldatılmadığını’ sordu. Bu sorudan sonra da Çiğdem Anad’ın itirafı geldi. İşte o diyalogun bir bölümü:
Anad: Kadınlar canınızı çok yaktı mı?
Karadağlı: Evet
Anad: Nasıl yaktı sizi terk mi ettiler?
Pınar Kür: Sizin için baş belası olan oldu mu?
Karadağlı: Bu güne kadar yaşadığım hiçbir kadın benim için baş belası olmadı. Üzülmüşümdür, yıpranmışımdır ama hiçbir kadını baş belası olarak nitelendirmek istemem.
Anad: Aldatıldınız mı?
Karadağlı: Tabii ki...
Anad: Bir, üç, beş?
Karadağlı: Saymadım. Siz aldatıldınız mı?
Anad: Evet.
Karadağlı:Kaç kere.
Anad: Birkaç kez.
Karadağlı: Eşiniz sizi aldattı mı?
Anad: Aldattı. Dağda kayakta. Evlenmeden önce.
Karadağlı: Kiminle?
Anad: Ben bile tanımıyorum.
Karadağlı: Yapmayın tanıyorsunuzdur.
Anad: Samimi söylüyorum tanımıyorum. O sıralar bekardım. Eşimle flört ediyorduk.
Karadağlı: Evlendikten sonra aldatmadı mı?
Anad: Aldatmadı. Benim için evlendikten önce aldatmış, evlendikten sonra aldatmış fark etmiyor.
kaynak:televizyonzgazetesi
Ben nereye geldim yahu!
Tamer Karadağlı köşeye sıkıştı, soğuk terler döktü. Pınar Kür, Müjde Ar, Çiğdem Anad ve Aysun Kayacı'nın soruları karşısında gardını alan Karadağlı, soruların şiddetine göre yanıtlar verdi. İşte o ilginç ve komik anlardan ayrıntılar.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/tamer_b.jpg
NTV'deki 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına katılan Tamer Karadağlı, sorular karşısında zor anlar yaşadı. Sakin başlayan konuşma ilerleyen dakikalarda Karadağlı için zorlaştı. Ancak Müjde Ar'ın da yardımlarıyla durumu başarıyla idare etti. İşte o ilginç konuşmalardan bir kesit:
Tamer Karadağlı: Türk erkeğinin kafasındaki kadın tipi güzel olsun, çalışsın, çocuklarına da baksın.
Çiğdem Anad: Sizin kafanızdaki ideal kadın tipi nasıldır.
Tamer Karadağlı: Böyle bir şeyi söylemek çok zor.
Müjde Ar: Öyle bir tane tipi olsa hayatı bu kadar karışmaz. Belli ki tip tip kadınlardan hoşlanıyor
Tamer Karadağlı: Her tip kadından. Tabi ki.. Şöyle söyleyeyim: İlgimi erkekler çekmiyor eğer onu sormak istiyorsanız. Kadınlar çekiyor. Kadınların olmadığı bir dünyayı da düşünmüyorum zaten. Kadınlarla iyi anlaşan bir insanım. Bir çok bayan arkadaşım var, onlarla konuşmayı, tartışmayı, onların perspektifinden olayların nasıl göründüğünü merak ederim.
.......
Çiğdem Anad: Sizin hayatınızda anne modeli kadın var mı?
Tamer Karadağlı: Evet erkeklerde böyle bir şey olduğunu söyleyebilirim.
Aysun Kayacı: Boşuna soruyoruz cevap vermiyor
Müjde Ar: Hayır, veriyor
Tamer Karadağlı: Biz anne olsun diye evlenmedik. Tabi ki bizim uzun süreli bir ilişkimiz vardı. O ilişkinin her safhasında geçtik...bir de böyle deneyelim dedik, olmazsa ayrılız dedik...
Pınar Kür: Nitekim öyle oldu!
Tamer Karadağlı: (Pınar Kür'e imalı bir bakış atarak tekrar etti) Nitekim öyle oldu!!
Çiğdem Anad: Şimdi sizin son medeni durumunuz nedir? Boşanmış bir erkek, yalnız bir erkeksiniz. Şu anda bir ilişkiniz var mı? Yalnız mısınız?
Pınar Kür: Nişanlı mısınız?
Aysun Kayacı: Müsait misiniz der gibi
Tamer Karadağlı: Müsaitim evet
Çiğdem Anad: Girişte senden olmaz dediniz bana
Tamer Karadağlı: Hayııır, girişte 'sizi korkutacağım' dedim senden olmaz demedim, asla, ben kelimelerimi çok iyi biliyorum
Çiğdem Anad: Bak Pınar'dan da olur, benden de senden de (Müjde Ar'ı gösteriyor)...
Müjde Ar: Bizi ne yapsın ayol. Çevresinde fıstık gibi kızlar vardır.
Çiğdem Anad: Şu anda yalnız mısınız
Tamer Karadağlı: Evet yalnızım.
Çiğdem Anad: Yalnızlık zor değil mi
Tamer Karadağlı: Yooo
Müjde Ar: Zaten bir hüzün var yüzünde. Yalnızlığın hüznü
Çiğdem Anad: Gizli bir ilişkiniz de yok herhalde.
Tamer Karadağlı: Hayır yok , olsa da size söylemem
Çiğdem Anad: Bir aşk yok, ilişki de mi yok,
Pınar Kür: Tövbe mi ettiniz?
Tamer Karadağlı: Neden tövbe edeyim...
..........
Tamer Karadağlı: Ben ilişki sonrasında yıprandıkları bir dönem varsa kendilerini iyileştirmesi, nekahat dönemi olması gerekitğine inanıyorum...Hayatımdaki tek kişi şu anda Zeyno...
Çiğdem Anad: Peki sizin nekahat döneminiz ne kadar sürer, bir ortalama var mı?
Aysun Kayacı: istatistik vermiyor
Pınar Kür: Sen ne gibi bir niyetle soruyorsun bu soruları
Tamer Karadağlı: Hakikaten ben de merak ediyorum. Yani Çiğdem hanım, galiba biraz, 'Kadınların korkulu rüyası' diye korkutup kendinize mi şey yapmaya çalışıyorsunuz?
Aysun Kayacı: Ben bir şey diyim mi? Çok yakışıklı bir beyi var..
kaynak:televizyongazetesi
:::Tugce:::
13-01-08, 02:35
eskı bir tk fanı olarak isliyorum şimdi çok sıkıştırıyolr:img-yes:
merhabalar , sanırsam ilk defa yazacağım bu programa ... tamer karadağlı nın katıldığı bu program bayadır konuşulmaya başlanmıs ve konuşmalar devam ediyor bile .. çok acayip diyologlar geçmiş programda ... gerçekten tamer karadağlı ile yapılan bu programı seyretmek isterdim ... acaba tekrar bölümleri yayınlanıyor mu ya da bu programı internet üzerinden tam bir şekilde izleyebilir miyim ? bilen arkadaslar bana yardımcı olabilirler mi acaba .. eklediğiniz diyaloglar içinde teşekkür ederim ...
Amerikalılar bizden üstün değil
Tamer Karadağlı, oyunculuk ve senaryo anlamında Hollywood'un Türk sinemasından çok da üstün olmadığını sadece onların teknik üstünlüklerinin bulunduğunu söyledi.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/karadagli_ntv1.jpg
NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına konuk olan Tamer Karadağlı, ABD'de film çekmeye gitmesinin nedeni olarak orada neler yapıldığını görme isteğini gösterdi.
"Yavaş yavaş Türk oyuncuların, Türk yönetmenlerin dünyaya açılması adına iyi bir adım olduğunu düşündüm" diye konuşan Tamer Karadağlı, iki ülke arasındaki senaryo ve oyunculuk konusunda çok büyük uçurumlar olmadığını ifade etti.
Karadağlı, "Bizden daha yetenekli daha üstün değiller. Sadece teknik özellikleri bakımından daha gelişmiş bir sektör. Bizim ülkemizdeki hikayeler o kadar fazla ki bunları senaryolaştıramıyoruz. Burada sektör oturmamış" dedi.
Gaf Kürsüsü
Tamer Karadağlı, NTV'de yayınlanan Haydi Gel Bizimle Ol programındaki sorgucu hanımların önünde çok rahattı. Hatta öyle rahattı ki, evindeki gibi konuşmaya başladı: "Değil ağzımla kuş tutmak, k.çımla balık tutsam bile önyargınızı değiştiremem!"
Yüksel Aytuğ/Sabah
Vallahi bir şey olmayacak
Bu sözler Müjde Ar'a ait. NTV'deki Haydi Gel Bizimle Ol programına Tamer Karadağlı'yı davet eden Müjde Ar, teklifini kabul ettirebilmek için bir hayli uğraşmış...
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/mujdear_ntv34.jpg
Müjde Ar, canlı yayında Tamer Karadağlı'yı ikna etmek için uzun süre uğraştığını ve mesajlarla anlaştıklarını söyledi. Bakın Müjde Ar, Karadağlı'yı nasıl ikna etmiş:
"Beni kırmaz dedim mesaj attım 'Hadi artık gel'. O da bana mesaj attı 'Ben hazır değilim'. Ben tekrar bir daha mesaj attım 'Vallahi bir şey olmayacak'. O bana 'Emin misin?' 'Eminim, söz veriyoruz' şöyle böyle en sonunda kandırdık. Eksik olmasın çok keyif aldık geleceği için. 'İyi tamam geliyorum ama ben dördünüzle nasıl başedeceğim' dedi. Ben de 'Evelallah' dedim. Gördüğün gibi hiçbir şey yapmıyoruz. Benim arkadaşım seviyorum onu."
merhabalar , sanırsam ilk defa yazacağım bu programa ... tamer karadağlı nın katıldığı bu program bayadır konuşulmaya başlanmıs ve konuşmalar devam ediyor bile .. çok acayip diyologlar geçmiş programda ... gerçekten tamer karadağlı ile yapılan bu programı seyretmek isterdim ... acaba tekrar bölümleri yayınlanıyor mu ya da bu programı internet üzerinden tam bir şekilde izleyebilir miyim ? bilen arkadaslar bana yardımcı olabilirler mi acaba .. eklediğiniz diyaloglar içinde teşekkür ederim ...
ntvmsnbc.com sitesinden programın videolarına ulaşabilirsiniz..:img-wink:
Bu haftaki programın ilk kısmını pek sevmedim.Tamer Karadağlı'yla yapılan sohbet çok sıkıcıydı, özellikle Çiğdem Anad'la aralarında geçen diyaloglar fazlasıyla gereksizdi."-Aldattınız mı? -Evet aldattım", "-Aldatıldınız mı? -Evet aldatıldım", "-Peki siz aldatıldınız mı? -Evet ben de aldatıldım?" sohbetleri bundan ibaretti neredeyse.Zaten eklenen diyaloglardan da görüldüğü üzere.:icon_whisSadece Aysun Kayacı'nın "Fedai" dizisindeki bir sahneyi anlattığı yer çok komikti, Tamer Karadağlı bayağı bir bozuldu dalga geçilmesine.Sinirli bir ifadeyle cevap verdi, zaten Çiğdem Anad da yeterince gerilmesine sebep oldu.
Ünsal Oskay'la yapılan sohbet ise tam tersine çok zevkli ve dolu doluydu.İlginç bir sosyolog doğrusu böyle bir kişiliğe sahip olduğunu bilmiyordum.Pınar Kür'le aralarında sürekli bir gerginlik söz konusuydu fakat ortada buluştukları tek bir konu onlara yetti.Eğitimle, dinle ilgili görüşleri çok farklı geldi bana.
Programın en güzel tarafı bu sanırım konuk nasıl biriyse sohbette ona göre zevkli veya sıkıcı olabiliyor.:img-yes:İzlemeye devam.:)
Kendim ettim kendim buldum
Bir dizi sırasında rol arkadaşı Deniz Uğur ile aşk yaşayan Tamer Karadağlı, eşi Arzu Balkan'dan boşanmak durumunda kalmıştı. Karadağlı, 'Kendim ettim, kendim buldum' diyerek pişmanlığını ifade etti.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/karadagli_ntv4.jpg
'Haydi Gel Bizimle Ol' programının konuğu olan Tamer Karadağlı, NTV'deki canlı yayında evli olduğu sırada yaşadığı ilişkisi nedeniyle eşinden boşanmasının ciddi sıkıntılarını yaşadığını söyledi.
Karadağlı ile Deniz Uğur arasında 'Hayatım Sana Feda' isimli dizinin setinde başlayan aşk Karadağlı'nın eşi Arzu Balkan'dan boşanması ile noktalanmıştı.
Programda "Birlikte rol paylaştığınız ve ilişki kurduğunuz kadın oldu mu?" sorusu üzerine, Karadağlı, şunları söyledi:
Karadağlı: Oldu. Sayı vermeyeyim isterseniz. Ama bir kere zaten malum en son dizi değil de ondan önceki dizide bir ilişkim oldu ve bunun yüzüden de boşandım.
Müjde Ar: Yüzüne gözüne bUlaştırdın.
Karadağlı: Kendim ettim, kendim buldum. Kim yıpranmaz ki... İlişkiler emek istiyor. Birçok şey katıyorsunuz o ilişkiye ve o evlilik dağılıyor. Bu kolay birşey değil. Yıpranmamanız mümkün değil. Ateş düştüğü yeri yakıyor, insanlar zor durumlar yaşıyor."
SEDA İLE AŞK OLMADI
Seda Sayan ile çıkan aşk dedikodularına da değinen Karadağlı, böyle birşeyin olmadığının altını çizdi. Tamer Karadağlı, bundan sonra evlenmesinin de kolay olmayacağını sözlerine ekledi.
-------
Ele aldığı konuları, yorumları, tartışmaları ve konukları ile her hafta büyük ses getiren dört kadın Ele aldığı konuları, yorumları, tartışmaları ve konukları ile her hafta büyük ses getiren dört kadın Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı’nın bu haftaki konukları; Müjdat Gezen ve Can Kıraç.
Türk tiyatro, sinema ve televizyon dünyasına büyük katkıları olan güldürü ustası Müjdat Gezen, keyifli sohbetiyle dört kadının bu haftaki konuklarından biri... Gülmeyi, güldürmeyi ve en komik anılarını dostlarıyla paylaşmayı seven sanatçı, hayat felsefesini, dostlarını, yeni projelerini ve gündemdeki konularla ilgili görüşlerini programda anlatacak. Programın diğer konuğu ise Can Kıraç. Dört kadının sorularını yanıtlayacak olan Kıraç, hayata bakışı ve anılarıyla canlı yayında olacak...
Zahid Akman'a altın günü daveti
RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın Beyaz Show'daki Can Tanrıyar ile Petek Dinçöz'ün nikahına katılmasını diline dolayan Müjde Ar, Akman'a 'altın günü daveti' yaptı.
NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında Müjde Ar yine performansının zirvesindeydi. Programın her bölümünde muhakkak haber olmayı başaran Ar, bu sefer de RTÜK Başkanı Zahid Akman'ı makaraya sardı.
Ar, Akman'ın Beyaz Show programında Petek Dinçöz ile Can Tanrıyar'ın canlı yayındaki nikaha katılmasını şu sözlerle alaya aldı:
"Zahid Akman'dı değil mi nikah şahitlerinden birisi? Ben diyorum ki, Zahid Akman, biz haftaya bir altın günü yapalım bize de gelsin."
Müjde Ar'ın bu sözleri programdaki partnerlerini bir hayli güldürdü.
-------
Güler misin, ağlar mısın!
Müjdat Gezen’in NTV’de anlattığı olay tam bir güler misin, ağlar mısın vakâsı... Vaktiyle Suudi Arabistan’a giden bir heyetteki ünlüler Kuran-ı Kerim okunurken ağlamış, ancak bakın neye ağlamışlar?
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/mujdat_gezen_ntv1.jpg
NTV’de yayınlanan ’Haydi Gel Bizimle Ol’ programının konuğu olan tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen, vaktiyle Suudi Arabistan’a yapılan bir ziyarette yaşanan gerçek bir olayı anlattı.
Gezen, olayın kahramanlarının bugün ünlü isimler olduğunu ve bu nedenle adlarını vermeyeceğini söyledi. İşte tam bir güler misin, ağlar mısın vakası...
Müjdat Gezen: "Burdan bir heyet gitmiş (kralla görüşmek için Suudi Arabistan’a) vaktiyle, olmuş bir hikaye. Çok da ünlüler onun için isim vermeyeceğim. İş kapacaklar yani, hükümetten adamlar. Suudi Arabistan’dan büyük para alacaklar. Kuran’ı açmış okuyor işte ve iki göz iki çeşme ağlıyor. Yaverlerinden biri gelmiş kralın.
-Ne yapıyorsunuz?,
-Kuran okuyoruz da ona duygulandık.
-Nereyi okuyorsunuz? Niye ağlıyorsunuz? Orada tartı aletlerinde hile yapmayın yazıyor. Ağlanacak birşey yok bunda.
Anlatabiliyor muyum? O kadar riyakârlık."
-------
Hakkı Devrim’e cinsel taciz suçlaması
Yazar Pınar Kür, Radikal Gazetesi Yazarı Hakkı Devrim’in kendileri ile ilgili yazdığı bir yazıdaki ’huri’ kelimesine takılarak canlı yayında Devrim’e cinsel taciz suçlaması getirdi.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/pinarkur_gozluklu.jpg
NTV’de yayınlanan ’Haydi Gel Bizimle Ol’ programında yazar Pınar Kür, program partnerleri Müjde Ar, Çiğdem Anad, Aysun Kayacı ve kendisi hakkında bir yazı kaleme alan Hakkı Devrim’e canlı yayında çattı.
Pınar Kür, "Efendim ciddi olduğunu iddia eden bir gazetede yazan yaşlı başlı bir zat. İsim söylemeyeceğim, o kendini bilir. Bizim dördümüzü ’huri’ olarak betimlemiş" diyerek isim vermek istemese de Çiğdem Anad, ismi ifade etmeyi tercih etti.
Pınar Kür, Hakkı Devrim’in yazdığı yazıda kendilerini ’huri’ye benzetmesine bir hayli içerlemiş. Kür, ’huri’nin lugatta ’cennette erkeklere sunulan güzel kadınlar, her türlü hizmeti veren kadınlar’ anlamına geldiğini belirterek şöyle konuştu:
"Biz Cenneti Alâ’da değiliz, Allah-u Teâla da bizi görevlendirmedi. Bu Hakkı Devrim ne hakla bize böyle bir görev biçiyor. Bence bu cinsel taciz, dünyanın herhangi bir medeni memleketinde..."
Hakkı Devrim’in yazısından bir bölüm okuyan Pınar Kür, yazıdaki ifadelerin cinsel tacize çağrı olduğunu belirtti:
"Bir de yetmemiş, bize yüklediği görevden başka erkeklere de bir görev yüklüyor. Onu okuyorum size: Dört zebun-erkek kişi meşveret edüp ve tek tek çağırup, bu densüz hatun-kişilere hadlerini bildirmek caizdir gibi gelür bana. Bu cinsel tacize çağrı."
HAKKI DEVRİM’İ SALLAYALIM
Pınar Kür’ün sinirli tavırları karşısında Müjde Ar, o bildik üslubuyla Hakkı Devrim’e davet niteliği de taşıyan şu sözleri söyledi:
"Hakkı Devrim’i buraya alıp onu da şöyle bir sallayalım gerçekten."
Çiğdem Anad, "Hakkı Devrim zor sallanır" derken Müjde Ar, "Sallarız biz onu" diyerek iddialı konuştu.
TAKSİM’DEKİ TACİZLE AYNI ŞEY
Yılbaşı gecesi Taksim Meydanı’nda yabancı bayanlara yönelik yapılan tacizi gündeme getiren Pınar Kür, "Çok ciddi konuşuyorum ki, bu cinsel saldırıya teşviktir. Taksim’de olan yılbaşı olan olaylarla bunun arasında bir fark görmüyorum" diyerek çok sert bir ifade de bulundu.
HAKKI DEVRİM’İN YAZISI
Hakkı Devrim’in 12 Ocak’ta Radikal Gazetesi’nde çıkan yazısı şöyleydi:
Haddini aşmış dört huri var
Sözlüklere baktım, kadın haklarını savunma (feminizm) karşılığında, erkek haklarını savunma’yı ifade eden (homonizm diye mesela) bir kelime yok. Kadıncılık demiyoruz, ki erkekçilik de diyelim. (Desek, mesele daha da karmaşıklaşır.)
NTV’de bir kere daha (Ee ben bunu hep yapar oldum zaten) Haydi Gel Bizimle Ol! programını seyrettim. Cennet’teki (Çiğdem, Müjde, Pınar, ve Aysun adlı) dört hurinin bu haftaki misafirleri, Tamer Karadağlı ile Prof. Ünsal Oskay idiler.
Huriyan, bu iki değerli misafirlerine bence hiç de iyi muamele etmediler o akşam.
– Dört zebun-erkek kişi meşveret edüp ve tek tek çağırup, bu densüz hatun-kişilere hadlerini bildirmek caizdir gibi gelür bana. Ne dersüz beyler?
-------
Ntv’de ekrana gelen “Haydi Gel Bizimle Ol” programının bu akşamki konuğu ünlü tiyatrocu Müjdat Gezen oldu…
Müjdat Gezen’le sohbetleri arasında Müjde Ar şu açıklamayı yaptı: “Benim oynayacağım bir sinema filminde ısrarla Müjdat’la kameralar karşısına geçmek istiyorum. Müjdat’la aynı filmde rol almak istiyorum.”
Kaynak:Uçankuş
Servetini tiyatro için sattı
Bir tiyatro binası satın alan Müjdat Gezen, bunun için özel zevklerinden bile vazgeçerek servetinin önemli bir kısımını tiyatroya yatırdı.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/mujdat_2.jpg
NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına konuk olan Müjdat Gezen, yeni tiyatro binası için oturduğu evi ve yazlığı dışındaki tüm mallarını sattığını söyledi.
Gezen, "Denizi gerçekten çok seviyorum ama yeni tiyatro binasını alırken teknemi satmak zorunda kaldım. Hiçbir şeyim kalmadı. Evlerim, dükkanım, karımın arabası, tekne her şeyimi sattım. Oturduğum evin dışında, bir de yazlık yerimiz var onun dışında tiyatro binamız var, okulun binası zaten öğrencilerin..." dedi.
-------
Haftanın diyaloğu
Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı'nın ünlü erkekleri çapraz sorguya aldıkları "Haydi Gel Bizimle Ol"un bu hafta özellikle Müjdat Gezen'li bölümü son derece keyifli ve renkli bir sohbete sahne oldu. Hanımların Petek Dinçöz-Can Tanrıyar nikahını değerlendirdikleri bölümde ilginç konuşmalar yaşandı:
ÇİĞDEM ANAD: Şimdi de Can, Petek'in doğumuna girecek mi, girmeyecek mi o tartışılıyor.
AYSUN KAYACI: Biz de izlemek isteriz. Zaten erkeklerin, eşlerinin doğumuna girmesi zorunlu hale gelecekmiş. Ama kocaların ayak ucunda olmaması lâzım. Yoksa cinsel hayatları bitebilir.
MÜJDE AR: Yok tabii, başucunda olmalı. Zaten kan tutan insanlar filan da var...
Yüksel Aytuğ/Sabah
Hakimlere haksızlık etmeden önce...
Ntv'deki "Haydi Gel Bizimle Ol", Beyaz Show'dan sonra adından en fazla söz ettiren sohbet programı olmayı başardı. Bunda 4 hanımefendinin "bomba patlatma" potansiyelinin etkisi olduğunu düşünüyorum. Bu haftanın bombalarından biri de programı köşesinde eleştirip, stüdyodaki hanımları "Huri" ilan eden Hakkı Devrim ağabeyimizin Pınar Kür tarafından "cinsel taciz" ile suçlanmasıydı. Pınar Hanım, hurilerin "sunulan kadınlar" olduğunu ve "belli görevleri bulunduğunu" belirterek, "Hakkı Devrim'in bize yaptığının Taksim'de turistlere yapılandan bir farkı yok" dedi. Bence çok ağır bir ithamdı. Pınar Kür'ün daha önemli bir "iddiası" ise dikkatlerden kaçtı. Kür, kendisiyle aynı dönemde yargılanan Ahmet Altan'ın kitabına ceza verilmesini, kendi kitabının ise aklanmasını eleştirirken, "Galiba onun hakimi kitabı baştan sona karısına okutmuş. Benimki ise yarısında uyuyakalmıştı" dedi. Bence güç şartlar altında adaletin terazisini ellerinde tutmaya çalışan hukukçulara biraz haksızlık etti. Eh, yeri gelmişken "gerçek" bir hakim öyküsü anlatayım. Belki Pınar Hanım'ın önyargıları değişir: Yıl 1963... Sivas'ın Hafik ilçesine atanan ağır ceza hakiminin eşi, üçüncü çocuğuna hamiledir. Sabaha karşı annenin sancıları sıklaşır. Hakim Bey, cipe atlar, kazadaki sağlık ocağına gider. Ama öğrenir ki, kazanın tek ebesi, katır sırtında köye doğuma gitmiştir ve iki günden önce dönmeyecektir. Hakim, ocağın kapısını kırar, içeriden gerekli tıbbi aletleri alır. İki deneyimli köylü kadını da yanına alıp, eşinin doğumunu kendi elleriyle yaptırır. İşte hakimler, üç kuruş para karşılığında böyle güç şartlar altında çalışırlar. Bu arada merak edenler için; hakim babasının ebelik yaptığı "mucize bebeğin" ismi Yüksel Aytuğ'dur...
Yüksel Aytuğ/Sabah
Gaf Kürsüsü
Müjdat Gezen, "Haydi Gel Bizimle Ol"da Nazım Hikmet ve eşi ile dostluğunu anlatırken, "Nazım'ın karısı Vera çok güzel bir kadındı" deyince, Müjde Ar araya girdi: "Görüşüyor musunuz hala?" Müjdat Ağabey mahcubiyet içinde yanıt verdi: "Öldü Vera!.."
Yüksel Aytuğ/Sabah
Güldürüyor ama kime gülüyor?
Müjdat Gezen, yıllardır hem tiyatro sahnelerinde, hem sinemada hem de ekranlarda halkı güldürüyor. Peki Müjdat Gezen kimleri komik buluyor?
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/mujdat_gezen_ntv1.jpg
Ntv’de yayınlanan ’Haydi Gel Bizimle Ol’ programına konuk olan Müjdat Gezen, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın kendisini çok güldürdüğünü ifade etti.
Gezen, "Cem Yılmaz’a müthiş gülüyorum çok iyi birşeyi var çocuğum. Güldürüyor beni, dinlendiriyor. Hem de çok sempatik" diyerek Yılmaz’ı canlı yayında övdü.
Cem Yılmaz’ın Hokkobaz filmindeki oyunculuğunu öven Müjdat Gezen, "Müthişti. Bazı insanlar yetenekli doğuyorlar o da onlardan bir tanesi" şeklinde konuştu.
Acun'a bikinili kızları sordu
Müjde Ar, Acun Ilıca'nın konuk olduğu NTV'deki programda 'Acun Firarda' programında sürekli tekrarlanan sahneyi sordu. Bakın Acun nasıl yanıt verdi?
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/acun_mujdear2.jpg
Son dönemde 'Var mısın, yok musun?' isimli yarışma programıyla reytinglerde zirveye çıkan Acun Ilıcalı, NTV'de 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına konuk oldu.
Müjde Ar, daha sohbetin başında Acun'a 'Where are you from" yani 'Nerelisin' sorusunu yönelterek, 'Acun Firarda' programına atıfta bulundu. Ilıcalı'nın programında sürekli olarak bikinili kızlara bu soruyu sorduğunu ifade eden Ar, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Gİttin hepsine 'Where are you from?' dedin. Bence sen Guinnes Rekorlar kitabına böyle geçtin, çünkü bu soruyu bu kadar bikiniliye soran bir ikinci kişi yok. Ama başarında o programdan sonra. Ben mesela seni oradan tanıyorum ve oradan sevdim."
Acun Ilıcalı, Ar'ın bu sözlerinden sonra 4 yıl boyunca 104 ülkeyi dolaştığı bilgisini verdi ve ikili arasında şöyle bir diyalog yaşandı:
Ar: 104 ülke gördün, çok da kız gördün.
Ilıcalı: Bayağı gördüm... Erkek de gördüm de kızlar göze batıyor. Bayanlar güzel oldukları için daha çok dikkat çekiyorlar.
Ar: Erkeklere Where are you from? demiyordun. Ne diyordun onlara?
Ilıcalı: Where are you going? (Nereye gidiyorsun?) mi diyeyim yani? Onlara da Where are you going diyordum.... Bayanlarla röportajlarım daha akılda kalmış çünkü genelde güzel kızları alıp onlarla röportaj yapıyordum. O da sonuç itibariyle insanları daha çok getiriyor.
Ar: Maymun gibi karıya sorsan sinir olacağız hepimiz zaten.
Ayten Gökçer’den MİT yalanlaması
Ayten Gökçer MİT ile işbirliği yaptığı iddialarını NTV’de yanıtladı. Haydi Gel Bizimle Ol programına telefonla katılan Gökçer, iddiaları sert bir dille yalanlayarak sorumlular hakkında yargıya başvurduğunu söyledi.
Eski MİT’çi Enver Altaylı’nın kitabında, “40 yıl önce CIA Türkiye Şefi Ruzi Nazar’ın, Ayten Gökçer ile iyi arkadaşlık ilişkileri kurup sosyeteye sızdığını” yazdığı iddia edilmişti.
“Eski MİT’çi Enver Altaylı’nın kitabından MİT’le ilişkili iki kadın sanatçının ismi çıktı: Ayten Gökçer ve Nesrin Sipahi” başlığıyla yayınlanan habere Gökçer NTV yayınına katılarak büyük tepki gösterdi. Gökçer şunları söyledi:
“Ben 1964 yılında evlendim. Bu şahıs Ruzi Nazar diye bir adam... Şearef Gürsoy’un yakını... Böylece eşimle tanışıyorlar. Bu şahsı 2 ya da 3 kez gördüm. ‘Amerikan Sefareti’nde çalışıyor dediler. Kendisi Türkmen asıllı Alman bir kadınla evli ve Amerika’da yaşıyor. Adamcağızı ilk gördüğüm zaman lafım, ‘Siz neden Türksünüz veya Türkmensiniz ve neden Amerika’da yaşıyorsunuz? Neden bu sefarette çalışıyorsunuz? dediğim zaman, ‘Ben Rus ordusundaydım. Beni öldüreceklerdi. Almanya’ya kaçtım orda evlendim. Oradaki kayınpederim benim öldürüleceğimi gene anladı ve beni ABD’ye yolladı’ dedi.
Nitekim dehşetle sabah gazeteyi okuduğum zaman hemen kitabı alıp okudum. ‘Ne yazıldı benim hakkımda ki böyle bir ahlaksızca yazı yazılmış’ diye baştan aşağı kitabı okudum. Telefon rehberine benzeyen bir kitap... Ne bizim adımız geçiyor, ne tiyatronun adı geçiyor. Hiçbir şey yok. Bu şahıs, bunu yazan şahıs, doğrudan doğruya hayali ve benim Atatürkçü bir sanatçı olduğumu bilen biri... Ben zaten böyle tehditler alıyordum. ‘Siz gidin Anıtkabir’e daha neler gelecek başınıza diye...’
Haberi yazanların belirli bir amacı olduğunu düşündüğünü belirten Gökçer, şöyle devam etti:
“Bunu yazanların muhakkak bir maksadı vardır. Çünkü ben bu şahısla evliyken kocamın tanıdığı bir insan olarak tanıdım ve dediğim gibi 5 ya da 6 kere konuşmadan öte hiçbir ahbaplığım olmayan bir adam... Hatta gerekirse Amerika’dan ifadesini isteyeceğiz. Bunu kim yazdı ve nasıl yazdı. Çünkü Enver Bey’in kitabında hiçbir şey yok. Tamamen gazetenin yaptığı bir olay bu.... Bunun altında başka şeyler yatıyor ve şu anda zaten mahkemeye vermiş durumdayım. Onlarla tamamen mahkeme kanalıyla hesaplaşacağız. Çünkü adalete çok güveniyorum. Benim gibi 40 senesini tiyatroya vermiş asla böyle şeylere karışmamış bir sanatçıya böyle iftira atan bunu çok ağır şekilde ödeyecektir.”
ntvmsnbc
Aysun'un Facebook'taki belalısı
Mankenliği bırakıp oyunculuğa geçen Aysun Kayacı, Facebook'ta kendi adıyla profil açan bir kişi bulunduğunu ve arkadaşlarıyla konuştuğunu söyledi.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/aysun_ntv_dekolte2.jpg
NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında Facebook'tan dert yanan Aysun Kayacı, "Bir Aysun var Facebook'ta inanılmaz konuşuyor, arkadaşlarımla sohbet ediyor. Öpücükler atıyor. benim yapmayacağım şeyler yapıyor. Çok rahat" dedi.
Programın konuğu olan Tan Sağtürk, kendi adıyla da Facebook'ta bir profil bulunduğunu öğrendiğini, ancak o kişinin kendisi olmadığını anlattı.
Çiğdem Anad, Facebook'a bakanları uyararak hem Aysun Kayacı'nın hem de Tan Sağtürk'ün Facebook'ta olmadığını söyledi.
Acun: Gözüm kara biraz
Acun Ilıcalı, reytingde zirveye yerleşen yarışma programının daha önce iki kez denenip başarısız olmasından sonra neden böyle bir riske girdi? Ilıcalı, NTV'nin canlı yayınında bu soruya yanıt verdi.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/acunilicali_ntv3.jpg
Müjde Ar, Pınar Kür, Aysun Kayacı ve Çiğdem Anad'ın birlikte sundukları 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına katılan Acun Ilıcalı, daha önce iki kez denenip tutmayan bir yarışma formatını neden tekrar denediğini anlattı.
Show TV'de yayınlanan 'Var mısın, yok musun?' isimli yarışma programının formatı bir çok ülkeden uygulanırken daha önce farklı isimlerle iki kez ekranlarımızda yer alan yarışma beğenilmemişti.
Acun, Müjde Ar'ın neden böyle bir riske girdiği ile ilgili sorusuna şu yanıtı verdi:
Ilıcalı: "İlk iki uygulamasında da bizim tabirimizle battı diyoruz ona, batmış. Onun sebebi para vermek değil, para vermekle tutmasının alakası yok. Benim gözüm kara o konularda. Ben Amerika'da seyrettim bu programı seyrederken zevk aldım. Sonra düşündüm ben zevk alıyorsam insanlar niye almasın diye. Hoşuma gittiği için bunu alayım, getireyim. Genel müdürümüzün de bir risk alması lazımdı. Gittim ona anlattım dedim ki, 'İki kere batmış ama ben iyi tutacağına inanıyorum' dedim. Bu şekilde biraz gözümü karartıp girdim."
Anıtkabir'e gittiği için tehdit almış
Yılların tiyatro sanatçısı Ayten Gökçer, Anıtkabir'e yürüdüğü için tehditler aldığını NTV'nin canlı yayınında açıkladı.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/ayten_gokcer_ntv.jpg
NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programının canlı yayınına telefonla bağlanan tiyatro sanatçısı Ayten Gökçer, Eski MİT’çi Enver Altaylı’nın kitabında yer alan “40 yıl önce CIA Türkiye Şefi Ruzi Nazar’ın, Ayten Gökçer ile iyi arkadaşlık ilişkileri kurup sosyeteye sızdığını” iddialarını yalanlarken önemli de bir açıklama yaptı.
Ayten Gökçer, Anıtkabir'e Ata'nın huzuruna yürüdükten sonra tehdit mesajları aldığını söyledi:
"Ben Anıtkabir'e tek başıma bir sanatçı olarak yürüdüm . Tek başıma bayrağı elime aldım, Atatürk'ün posterini aldım yürüdüm Anıtkabir'e. Ve de hatırlarsanız orada hep benim resimlerim çıktı gazetede. 'Bir tek Ayten Gökçer yürüdü Anıtkabir'e' diye. Ondan sonra abuk sabuk telefonlar gelmeye başladı, cep telefonuma. Tabii ki bir numara yok. Ben de çok ağır cevaplar verdim kendilerine. Benim hayatta hiçbir korkum yok. Ben, bem beyaz bir sayfayım Türk Tiyatrosu'nda... Adalete çok güveniyorum, kanun önünde çok kötü şekilde ödeyecekler bunu."
Gökçer, kitap hakkında davacı olacağını ifade ederken, şu sıralarda herhangi bir tehdit almadığını da sözlerine ekledi.
Bergüzar’la nasıl tanıştılar?
Ünlü balet Tan Sağtürk, NTV’de katıldığı programda sevgilisi oyuncu Bergüzar Korel ile nasıl tanıştıklarını anlattı.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/tansagturk_ntv1.jpg
NTV’de yayınlanan Müjde Ar, Pınar Kür, Aysun Kayacı ve Çiğdem Anad’ın sunduğu Haydi Gel Bizimle Ol programının konuğu ünlü balet Tan Sağtürk idi.
Müjde Ar, konuğuna sevgilisi Bergüzar Korel ile nasıl tanıştıklarını sordu. Tan Sağtürk, "Çeşme başında tanıştık, uzaktan gördüm onu..." diyerek espri yaparken Müjde Ar üsteledi: "Nerede oldu, film setinde değil dizi setinde değil..."
Tan Sağtürk, kendi okuluyla Bergüzar’ın oturduğu yerin aynı sokakta olduğunu ve birbirlerini o sayede tanıdıklarını ifade etmekle yetindi.
İşlerin yoğunluğu nedeniyle zaman zaman görüşemediklerinden bahseden Sağtürk, "Bence çok da güzel olabiliyor. Böylece uzun sürüyor bazı duygular" dedi.
Çiğdem Anad’ın "Sizi en fazla etkileyen özelliği neydi?" sorusuna Sağtürk şu yanıtı verdi:
"Çok özellik sayabilirim. Çok doğal olmak, samimi olmak önemli. Hayatı paylaşmak çok önemli. Heyecanları paylaşmak çok önemli. Heyecanın durduğu yerde onu yükseltmeye çalışmak çok önemli. Bunu yaptığını görmek çok önemli. Onun için giyiniyorsam çok önemli."
Ünlü olmanın ilişkiyi zorlaştırdığından bahseden ünlü balet, kendileriyle ilgili basında çıkan haberlerden bir hayli etkilendinlerini de belirtti. Tan Sağtürk, ilişkilerinde olgun davrandıklarını ve kıskançlığın devreye girmediğini belirtti.
Müjde Ar ise konuğuna "Evlenmenizi bekliyoruz" diyerek mesajı verdi.
Acun’un müthiş kopya çekme tekniği
Acun Ilıcalı lise yıllarında dersleri bir türlü anlayamadığı için sürekli kopya çekerek sınıf geçtiğini itiraf etti. Üstelik kendisini liseden mezun eden kritik sınavda çektiği kopyanın da tüm detaylarını canlı yayında anlattı...
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/acunilicali-ntv.jpg
NTV’deki ’Haydi Gel Bizimle Ol’ programına katılan Acun Ilıcalı, ailesinin tüm çabalarına rağmen lise yıllarında dersleri anlayamadığı için sürekli kopya çekerek okul geçtiğini anlattı.
Kadıköy Anadolu Lisesi’nde okuyan Ilıcalı, 2,5 ay boyunca matematik profesörü olan amcasından aldığı dersten sonra bile sıfır aldığını söyleyerek "Bazen ben böyle söyleyince insanlar algılayamıyor ama hakikaten ben dersleri anlayamıyordum. Konsantrasyon problemim var. Benim amcam matematik profesörü. 2,5 ay çalıştırdı beni, sınava girdim sıfır aldım. Babam gözlerine inanamadı. 3 kere baktı ’Aynı şeyi mi görüyorız?’ diye bana baktı. Ben de zaten kağıdımın boş olduğunu biliyorum ama usulen ben de baktım. Yani bunun bir izahı var mı? Yok! Algılayamıyordum yani bu bir gerçek" diye konuştu.
İNSAN NİYE KOPYA ÇEKER?
Eğitim sisteminin yanlışlığına değinen Ilıcalı, bir çok ülkede benzer sorunlar yaşandığına dikkat çekerek öğrencilerin bu sistem içerisinde başarılı olmaya çalışmalarının zorluklarını vurguladı ve "İnsan niye kopya çeker? Anlamadığı ya da bilmediği için. Ben 2,5 ay ders almışım anlamamışım" diye konuştu.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/buyuk/pinarkur_a1.jpg
Bu arada Pınar Kür lafa girerek "Hiç değilse kopya çekerken nereye bakacağını biliyordun. Kimisi nereye bakacağını bilmiyor, benim öğrencilerim var öyle" deyince Acun Ilıcalı "Çok iyi kopya çekerdim" diyerek kritik bir sınavda kopya çekmek için oynadığı bir oyunu canlı yayında anlattı:
SİSTEME BAKIN ŞİMDİ!
Matematikten tek derse kalmışım. 4 alırsam seneyi kaybediyorum, 5 alırsam da geçeceğim. Bir ay kampa girdim ben bu imtihandan nasıl geçerim diye. İmtihan da yemekhanede oluyor. Sistem şu: İmtihana başlıyorum ben. 2. dakikasında parmağımı kesiyorum, jiletle. Ondan sonra öğretmene gidiyorum diyorum ki ’Parmağım kanıyor’. Arkada da bir tane musluk var ’Şurada yıkayabilir miyim?’ diyorum. Kadın da tabi ’Buyur yavrum yıka’ diyor. Ben musluğun önündeki pencereyi bir gün önce kırdım. Soruları da selpakmış gibi bir kağıda yazmıştım. Elimi kuruladım sorulara, oradan dışarı attım. (Benim lise diplomamı elimden alacaklar da ben yine de devam edeyim) Dışarıda okulun matematik konusundaki ilk beşi bekliyor zaten. 5 arkadaşım birer soru alarak 4-5 dakika içinde bütün soruları cevapladılar. O zaman yaz günü. Sıcak ama ceketler var herkeste. Bir öğrenci yanlış ceketi aldım şeklinde içeriye giriyor ve ceketin astarının içine de o soruları koyuyorlar. O ceketi koyup diğer ceketi alıp gidiyor. Ben de oturduğum yerden kalkıyorum o ceketi aldım. Üzerime giydim, astarında da cevaplar var.
ANLAMIYORUM DİYORUM
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/buyuk/acun_ntv.jpg
Acun Ilıcalı’nın anlattığı kopya tekniği karşısında bütün salon gülmekten kırıldı. Ancak olaya Pınar Kür küçük bir müdahalede bulunmak istedi ve "Sen onu yapıncaya kadar şu dersini çalışsaydın daha iyi olmaz mıydı?" diye sordu. Ilıcalı’nın cevabı ise netti:
"Profesör anlattı anlamıyorum diyorum hala ders çalış diyorsunuz. Ben anlayamadım o yüzden kötü yola düştüm. Yoksa valla ben de çalışmak isterdim ama olmadı."
Bu kız ne yapıyor?
Aysun Kayacı'yı bir barda, sahnede çok garip bir şekilde dans ederken görebilirsiniz. Kayacı ilgiyi kendisinden uzaklaştırmak için gerçekten garip bir yöntem kullanıyormuş.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/aysun_ntv_dekolte1.jpg
NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında Aysun Kayacı, kendisine yönelen ilgiyi azaltmak için uyguladığı taktiği anlattı.
"Ne salak kız, dedirtecek dansları yapmaya bayılıyorum" şeklinde konuşan Kayacı, bunu yapmasının sebebini de kendisine yönelen bakışları uzaklaştırmak olarak gösterdi. Kayacı, "Onun için 3 dakika 5 dakika bakıp sonra bakmaktan vazgeçiyorlar. Çok seviyorum öyle salakça dans etmeyi" dedi.
Gaf Kürsüsü
Haydi Gel Bizimle Ol'da haftanın olayları kritik ediliyordu. Konu, yasak aşk dedikodularına adı karıştığı için boşanan generale gelince, Müjde Ar tuhaf bir değerlendirmede bulundu: "Bana göre boşanmış general, emekli generalden daha iyi bir unvan!.."
Yüksel Aytuğ/Sabah
Ele aldığı konuları, yorumları, tartışmaları ve konukları ile her hafta büyük ses getiren dört kadın Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı’nın bu haftaki konukları; Ali Poyrazoğlu ve Yağmur Atacan...
Yağmur Atacan, son dönemde rol aldığı diziler ve sinema filminin yanısıra özel yaşamı ile de konuşulan genç bir oyuncu. Atacan, katılacağı yarışma programı, yeni projeleri ve çok konuşulan beraberliğine kadar merak edilen her konuda dört kadının sorularını cevaplayacak...
Tiyatro ve sinema denilince ilk akla gelen isimlerden olan oyuncu ve yazar Ali Poyrazoğlu, kendine has üslûbu ile bu hafta dört kadının ikinci konuğu olacak... Poyrazoğlu, anıları, birikimleri, hayata bakışı ve yeni projeleri hakkında tüm soruları canlı yayında yanıtlayacak.
Kaynak/ntvmsnbc.com
Canlı yayında Sansür
NTV’de canlı yayınlanan "Haydi Gel Bizimle Ol" programında tiyatrocu Ali Poyrazoğlu’nun konuşmasına ses sansürü uygulandı.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/alipoyrazoglu_ntv3.jpg
Müjde Ar, Çiğdem Anad, Pınar Kür ve Aysun Kayacı’nın sunduğu programın konuğu Ali Poyrazoğlu televizyona nasıl başladığını anlatırken argo bir sözcük kullandı. Ancak sözcük yayına verilmeden ses kesildi.
Ali Poyrazoğlu’nun yayında anlattığı ve sansüre uğrayan anısı ise şöyle:
Poyrazoğlu televizyon için yapılan ilk büyük proje, Lüküs Hayat TRT’de yayınlandıktan sonra ertesi gün ünlü olup olmadıklarını anlamak için İsmet Ay ile birlikte İstiklal Caddesi’nde bir aşağı bir yukarı yürür. Kimse onları tanımaz. İkili tanınmaktan tam ümitlerini kesmişken tam Taksim’in ortasında memur kılıklı bir adam gülerek onlara yaklaşır.
İsmet Ay sorar: Seyrettiniz mi beyfendi Lüküs Hayat’ı?
Adam cevaplar: Seyrettim efendim seyrettim
Ali Poyrazoğlu sorar: Nasıl buldunuz?
NTV tam bu noktada yayından sesi aldı. Seyirci cevabın bir kısımını duyamadı ama kamera yakın plandaydı ve Poyrazoğlu’nun dudakları çok net okunuyordu.
NTV’nin sansüre uğrattığı o kelimeler şunlardı:
"AMA SİZ LÜKÜS HAYATIN İÇİNE ETMİŞSİNİZ"
Bilgi: internethaber.com
Not: NTV, Poyrazoğlu’nun bu kelimeyi söyleyeceğini nereden biliyordu? diye kafası karışan okuyucularımız için şu bilgi yararlı olacaktır. Televizyon kanallarında ana kumanda olarak ifade edilen ve yayının tüm kontrolünün yapıldığı bölümdeki cihazlar sayesinde ses ve görüntü yayına yansımadan 15-20 saniye önce izlenir ve herhangi bir acil durumda ana kumandadaki sorumlu ’yayın yönetmeni’ sese ve görüntüye müdahale edebilir.
Aysun Kayacı’ya helal olsun!
NTV’de Haydi Gel Bizimle Ol programında yer alan dizi oyuncusu Aysun Kayacı, hem kıyafeti hem de canlı yayında söylediği sözlerle herkese malzeme verdi. Kayacı’ya helal olsun...
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/kayaciyeni_f1.jpg
KAYACI HABERCİLERİ MEMNUN ETTİ
Eski manken, şimdilerin dizi oyuncusu Aysun Kayacı, NTV’de canlı yayınlanan Haydi Gel Bizimle Ol programına partnerleri Müjde Ar, Çiğdem Anad ve Pınar Kür’den farklı olarak yine cüretkar bir kıyafetle çıkmıştı.
Mini şortuyla bacaklarının güzelliğini sergilerken Kayacı, ’bacak şov, Aysun’dan müthiş frikik’ haberleri yaparak reyting peşinde koşan bir kısım medyayı memnun etti.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/buyuk/aysun_kayacisov.jpg
KAYACI, AKP’LİLERİ MEMNUN ETTİ
Aysun Kayacı, programın öncesinde Başbakan Erdoğan’ın ’Ulusa Sesleniş’ konuşmasındaki bir ifadesine atıfta bulunarak "Türkiye, özgürlükler ülkesi olsun, dedi. Daha ne isteyim. Çok rahatladım, ben çok rahat uyuyacağım bugün" diyerek AK Parti’yi memnun etti.
KAYACI, TÜRBAN SAVUNUCULARINI MEMNUN ETTİ
"Her halükarda çözülmesinden mutluyum. Okulda benim sınıf arkadaşlarımda da var, kimsenin türbanı beni rahatsız etmiyor" diyerek üniversitede türbana destek veren Kayacı, böylelikle üniversitelerdeki türban yasağının kalkmasını isteyenleri memnun etti.
KAYACI, TÜRBAN KARŞITLARINI MEMNUN ETTİ
Aysun Kayacı, türbanın bir ideolojinin uzantısı olduğunu ifade etti ve "Bi aşamada da benim şortumu tartışacağız. O gün de gelecek" diyerek, türbanın yaygınlaşmasına karşı olan kesime ’gelecekten kaygı duyduğu’ mesajı verdi.
KAYACI, MURAT BARDAKÇI’YI MEMNUN ETTİ
Aysun Kayacı, programda Murat Bardakçı’nın 2004 yılında yazdığı yazıyı gündeme getirip sözlerinden alıntı yaparak ünlü tarihçiyi memnun etti.
KAYACI, LİBERALLERİ MEMNUN ETTİ
Olaylara, özgürlükler çerçevesinden bakan Aysun Kayacı, bu anlamda liberal düşünceye sahip olanları da çok memnun etti.
KAYACI, NTV’Yİ MEMNUN ETTİ
Ve nihayetinde Kayacı, giydiği kıyafetler ve güzelliğini sergilemedeki cüretkârlığı ile programın daha fazla izlenmesini sağlayarak NTV’yi de memnun etti.
...Aysun Kayacı’nın tüm bu sözlerini alt alta getirirsek yaptığı açıklamalardan memnun olmayan kimsenin bulunmadığı sonucu ortaya çıkıyor ve bu durum da Kayacı’nın reytinginin giderek daha da yükseleceğine işaret ediyor... Yakında Kayacı daha farklı projelerle ekranda yer alırsa kimse şaşırmasın...
İlahi Aysun, sen çok yaşa...
Geçen hafta her hafta olduğu gibi yine çok güzeldi.:good:Yağmur Atacan'lı bölüme özellikle çok güldüm bu kadar eğleneceğimi tahmin etmemiştim kendimi Ali Poyrazoğlu'yla ortaya nasıl bir program çıkacağı düşüncesine fazla kaptırmıştım nitekim.:)Ali Poyrazoğlu kimseyi konuşturmaz Müjde Ar'ı bile susturur demiştim programa konuk olacağını görünce dediğim gibi de oldu zaten.:img-hysteKonuşmasına, bilgisine, sohbetine, sanatçı kişiliğine hayran biri olarak pek de memnun oldum bu durumdan.Meşhur "elma dolması" hikâyesini de anlattı tam oldu.:img-hysteHer konuk olduğu programda mutlaka anlatıyor.:icon_whisProgramın genellikle gece tekrarını izleyen biri olarak Ali Poyrazoğlu'nun söylediği "Ama siz Lüküs Hayat'ın içine etmişsiniz" lafı sansürlenmemişti.Sanırım canlı yayınlanırken erken bir saat olduğu için sansürlendi.Zira bu lafa çok gülen biri olarak kendi kulaklarımla duydum.:img-pilot
Bu arada program Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından yılın show programı seçildi.Kesinlikle sonuna kadar hakettiklerini düşünüyorum.:good:
Havada evlenmemizi bekliyorlar
Pınar Altuğ ile 12 Nisan'da evlenecek olan Yağmur Atacan, nasıl bir düğün yapacakları konusundaki sorulardan bir hayli sıkılmış. Atacak, "Herhalde havada evlenmemizi bekliyorlar" diyerek bu konudan dert yandı.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/yagmuratacan_ntv1.jpg
Basında sıkça yer alan Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan'ın ilişkisi 12 Nisan'da nikahla noktalanacak. Nasıl bir düğün olacağı soruları ise Yağmur Atacan'ı bir hayli sıkmış.
NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına katılan Atacan, Çiğdem Anad'ın "Nasıl bir düğün planlıyorsunuz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:
"Evet enteresan şeyler soruyorlar. Havada falan evlenmemizi bekliyorlar herhalde. Planlamadık yani normal. Bizim için planlıyorlar, öyle söyleyim. 12 Nisan'da Maslak Venue'de evleneceğiz. Bizim beğendiğimiz konsepte, beğendiğimiz yemek ve içkilerle, yanımızda bulunmasını gerçekten istediğimiz dostlarımızı ağırlayacağımız, mütevazi olmasına çalıştığımız bir düğün olacak."
Müjde Ar metroya biniyor
Yılların sinema sanatçısı Müjde Ar, son zamanlarda NTV’deki programıyla sıkça konuşuluyor. Müjde Ar’ın metro ile yolculuk yaptığını biliyor muydunuz?
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/mujde_ntv_f1.jpg
Haydi Gel Bizimle Ol programında söylediği sözlerle medyada bir hayli yer alan Müjde Ar’ın metroya bindiği ortaya çıktı.
Dizi oyuncusu Yağmur Atacan’ın konuk olduğu programda Çiğdem Anad, partneri Müjde Ar’ın ’metroya’ bindiği bilgisini verdi.
Ar, "Ben biniyorum metroya. Gerçi teyze falan diye yer vermeye başladılar" dedi.
aysa-17310
06-02-08, 01:41
Geçen hafta her hafta olduğu gibi yine çok güzeldi.:good:Yağmur Atacan'lı bölüme özellikle çok güldüm bu kadar eğleneceğimi tahmin etmemiştim kendimi Ali Poyrazoğlu'yla ortaya nasıl bir program çıkacağı düşüncesine fazla kaptırmıştım nitekim.:)Ali Poyrazoğlu kimseyi konuşturmaz Müjde Ar'ı bile susturur demiştim programa konuk olacağını görünce dediğim gibi de oldu zaten.:img-hysteKonuşmasına, bilgisine, sohbetine, sanatçı kişiliğine hayran biri olarak pek de memnun oldum bu durumdan.Meşhur "elma dolması" hikâyesini de anlattı tam oldu.:img-hysteHer konuk olduğu programda mutlaka anlatıyor.:icon_whisProgramın genellikle gece tekrarını izleyen biri olarak Ali Poyrazoğlu'nun söylediği "Ama siz Lüküs Hayat'ın içine etmişsiniz" lafı sansürlenmemişti.Sanırım canlı yayınlanırken erken bir saat olduğu için sansürlendi.Zira bu lafa çok gülen biri olarak kendi kulaklarımla duydum.:img-pilot
Bu arada program Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından yılın show programı seçildi.Kesinlikle sonuna kadar hakettiklerini düşünüyorum.:good:
Demek yılın programı seçildi? Bilgi için teşekkürler. Bence de sonuna kadar hakediyorlar. Ben son programı izleyemedim.:icon_sorr Gece tekrarının da ancak sonuna yetişebildim. Ali Poyrazoğlu, kapatmasaydık ya bu programı, iyiydi böyle gibi birşeyler diyordu. Demek Yağmur Atacanla olan sohbet bayağı eğlenceliydi?
Gaf Kürsüsü
NTV'deki Haydi Gel Bizimle Ol'da Aysun Kayacı - Yağmur Atacan diyaloğundan köşemize malzeme yağdı. İşte ikincisi: A. Kayacı: Yağmur sen motor mu seversin? Benim erkek arkadaşım da motor sever!.. (Ah be Aysun'cuğum, keşke "motosiklet" deseydin)
Yüksel Aytuğ/Sabah
Ne Demiş?
NTV'deki Haydi Gel Bizimle Ol programından ilginç bir diyalog: AYSUN KAYACI: Can Dostum programında köpekler barınaktan alındı. Bu köpeklerin stüdyonun yan tarafında kafesi var, bakıcısı var. YAĞMUR ATACAN: Ne? Köpeklerin cafe'si mi var?
Yüksel Aytuğ/Sabah
Demek yılın programı seçildi? Bilgi için teşekkürler. Bence de sonuna kadar hakediyorlar. Ben son programı izleyemedim.:icon_sorr Gece tekrarının da ancak sonuna yetişebildim. Ali Poyrazoğlu, kapatmasaydık ya bu programı, iyiydi böyle gibi birşeyler diyordu. Demek Yağmur Atacanla olan sohbet bayağı eğlenceliydi?
Rica ederim.:)Bu haftaki program doğrusunu söylemek gerekirse şimdiye kadar izlediklerimin arasında en iyi 2. programdı benim için.:good:Yağmur Atacan'dan pek hazetmeyen biri olarak ilk konuğun Ali Poyrazoğlu olmasını istemiştim ondan sonrasını izlemeyi düşünmüyordum fakat ilk konuk o olunca mecburen izledim ama yöneltilen sorulara öyle cevaplar verdi ki eğlenmeme yetti hepsi.:img-icecr
Ali Poyrazoğlu'yla geçen sohbetin ben de bitmesini hiç istemedim doğrusu zaten o da dile getirdi.:img-yes:
Perşembe 20.30
Ele aldığı konuları, yorumları, tartışmaları ve konukları ile her hafta büyük ses getiren dört kadın Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı’nın bu haftaki konuklarından biri de Kıvanç Tatlıtuğ...
2002 yılında düzenlenen Türkiye Best Model yarışmasında ve hemen arkasından gelen Dünya birinciliklerinden sonra podyumların en aranan erkek mankeni olan Kıvanç Tatlıtuğ, kariyerine oyunculuktaki başarılı yükselişi ile devam ediyor... Son dönemde rol aldığı dizilerin yanısıra özel yaşamı ile de konuşulan Tatlıtuğ, bu hafta dört kadının sorularını yanıtlayacak; yeni projelerini ve hakkında merak edilenleri canlı yayında anlatacak...
Ele aldığı konuları, yorumları, tartışmaları ve konukları ile her hafta büyük ses getiren dört kadın Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı’nın bu haftaki konuklarından biri de Kıvanç Tatlıtuğ...
2002 yılında düzenlenen Türkiye Best Model yarışmasında ve hemen arkasından gelen Dünya birinciliklerinden sonra podyumların en aranan erkek mankeni olan Kıvanç Tatlıtuğ, kariyerine oyunculuktaki başarılı yükselişi ile devam ediyor... Son dönemde rol aldığı dizilerin yanısıra özel yaşamı ile de konuşulan Tatlıtuğ, bu hafta dört kadının sorularını yanıtlayacak; yeni projelerini ve hakkında merak edilenleri canlı yayında anlatacak...
----
Kıvanç Tatlıtuğ'un gelmesine çok sevindim:happy0064 Çok severim onu:img-in_loHarika bir program olur inş.:)
Güzel bir programdı:img-yes:Kıvanç Tatlıtuğ süperdi:img-in_loAyrıca konuştukları konular falan da iyiydi.Bi de bi ara Aysun Kayacı ağzından o kelimeyi çıkarmasaydı :D
aysa-17310
08-02-08, 00:55
Bence de güzel bir programdı. Kıvanç Tatlıtuğ son derece mantıklı cevaplar verdi. Daha sonra konuk olan eleştirmen (adını unuttum:icon_sorr) onun da konuşmaları güzeldi.
Ben en çok İtalyan cumhurbaşkanın yeni evlendiği eşiyle ilgili konuştukları bölüme güldüm.:img-hyste
Çiğdem Anad: Eskiden verdiği röportajlarda, ''Bazen tek eşliyim, bazen çok eşliyim, ama çok eşliliği tercih ederim.'' demiş.
Müjde Ar: O zaman kabine yaşadı. :img-hyste
kıvanç_simge
08-02-08, 01:07
Kıvanç...mükemmeldii tek kelime ile mükemmeldi zaten hep öyleeee:img-in_lo:img-blush
Sevimli Tatlı Bitaneee yaaa Bitaneee
Bencede süper cevaplar verdii maçoluktan bahsetti metroseksüelin sonu bana uymuyo dedi...maçoluk anlatılmaz yasanır dedii oyy kurban olurum sana:img-in_lo
bu hafta bu program içinde kıvancm olduu için süperiiiiiii:):):)
Aysun’a siyasetçi koca tavsiyesi
Aysun Kayacı, NTV’deki programda 40’ından sonra yüksek mevkilerdeki bir siyasetçi ile evlenebileceğini söyledi. Eski Bakan Ercan Karakaş ile evli olan Müjde Ar’da Kayacı’ya bu konuda tavsiyede bulundu.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/kayaci_mujdear_y1.jpg
Pınar Kür, Müjde Ar, Çiğdem Anad ve Aysun Kayacı’nın yer aldığı ’Haydi Gel Bizimle Ol’ programında Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile eşi model Carlo Bruni’nin ilişkileri ve açıklamaları gündeme geldi.
İkilinin Türkiye için uçuk kaçan sözlerinin değerlendirmesinden sonra Çiğdem Anad, eski model Aysun Kayacı’ya Sarkozy gibi bir Cumhurbaşkanı ile evlenmek isteyip istemeyeceğini sordu.
Kayacı, "Aman Allah’ım, Bruni 40 yaşında" diye konuşunca Anad, "40 yaşından sonra mı düşünürsün?" sorusunu yöneltti. Aysun Kayacı, "O zaman belki tahammül edebilirim, herhangi bir yüksek mevkidekine..." yanıtını verdi.
Eski Kültür Bakanı Ercan Karakaş ile evli olan Müjde Ar ise Kayacı’ya "40’ından sonra siyasetçi ile evlen, iyi oluyor" tavsiyesinde bulundu.
Aysun Kayacı, politikacıların mükümmel aile hayatı görüntülerinden de bıktığını ifade etti.
Bunlardan nasıl çocuk çıkar?
NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programı magazine daldı. Müjde Ar, konuğu Kıvanç Tatlıtuğ ile sevgilisi Azra Akın'dan nasıl bir çocuk çıkacağını merak ediyor.
NTV'de yayınlanan Pınar Kür, Müjde Ar, Aysun Kayacı ve Müjde Ar'ın yer aldığı 'Haydi Gel Bizimle Ol' programı magazine doğru yöneldi.
2002 yılında Türkiye'de ve ardından da dünyada 'Best Model' seçilen şu sıralarda Menekşe ile Halil dizisinde 'Halil' karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ, programın konuğuydu. Tatlıtuğ ile dünya güzeli Azra Akın arasındaki ilişki gündeme geldi.
Bir süre ayrı kaldıktan sonra tekrar bir araya geldiklerini anlatan Tatlıtuğ, "İnsanları ayakta tutan duyguları olduğunu düşünüyorum. Belli başlı bazı duygularımız vardı buna sahip çıkmaya karar verdik" dedi.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/buyuk/mujde_kivancb.jpg
Müjde Ar ise yine her zamanki üslübu ile şöyle konuştu:
"İki tane dünya güzeli ay bunlardan nasıl çocuk çıkar kim bilir?.."
Eyvah kanal kapanacak
Eyvah kanal kapanacak 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında Müjde Ar ve Aysun Kayacı, kanal kapattıracak sözler kullanmaya başladı.
http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4943011.jpg
NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında Müjde Ar ve Aysun Kayacı, kanal kapattıracak sözler kullanmaya başladı. Geçtiğimiz hafta programa konuk olan Ali Poyrazoğlu'nun sözlerini canlı yayında sansürleyen kanal, bu kez hem Müjde Ar hem de Aysun Kayacı'nın kullandığı küfür içerikli kelimeler karşısında zor duruma düştü.
-Dün akşam "Haydi Gel bizimle Ol" programında Müjde Ar " Aysun da iç çamaşır giymiyor... " diyerek genç oyuncuyu utandırdı.
- Gecenin ilk şoku daha atlatılmadan bu kez Aysun Kayacı sahneye çıktı ve 'p.ç' kelimesini kullandı." babasız çocuk olmasına ne dersiniz" sorusuna Kayacı hemen söze girip 'p.ç' derim dedi. Hatasının farkına varan Kayacı, uzun süre canlı yayında konuşamadı.
Hürriyet/Kelebek
Aysun'u utandıran soru
Aysun'u utandıran soru Müjde Ar, Kıvanç Tatlıtuğ'a "Sen de Aysun gibi herhalde iç çamaşırı giyinmiyorsun" sözleri, Kayacı'nın yüzünün kızarmasına neden oldu.
http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4944654.jpg
NTV'de ekrana gelen "Haydi Gel Bizimle Ol" programının konuduğu manken-oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'ydu. Programın sunucularından Müjde Ar, genç oyuncuya billboard'lardaki iç çamaşırlı adamın kendisi olup olmadığını sordu. Tatlıtuğ, "Hayır ben değilim" yanıtını verdi. Bunun üzerine Ar, "Sen de Aysun gibi herhalde iç çamaşırı giyinmiyorsun" dedi. Bu sözler, Kayacı'nın yüzünün kızarmasına neden oldu. Programda Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy ile eşi Bruni'nin ilişkileri ve açıklamaları da gündeme geldi. Çiğdem Anad, Kayacı'ya Sarkozy gibi bir cumhurbaşkanı ile evlenmek isteyip istemeyeceğini sordu. Kayacı, "Aman Allah'ım, Bruni 40 yaşında" diyince Anad, "40 yaşından sonra mı düşünürsün" sorusunu yöneltti. Kayacı, "O zaman belki tahammül edebilirim, herhangi bir yüksek mevkidekine" yanıtını verdi. Eski Kültür Bakanı Ercan Karakaş'la evli olan Müjde Ar ise Kayacı'ya "40’ından sonra siyasetçi ile evlen, iyi oluyor" tavsiyesinde bulundu.
Hürriyet/Kelebek
Ne Demiş?
Haydi Gel Bizimle Ol programında mahkemenin, bir eşin kocasına "sibop" demesini boşanma nedeni sayması tartışılıyordu. Müjde Ar bombayı patlatmakta gecikmedi: "Ne biliyorsunuz, adamın basıncı yoktu belki... Kadın başka bir şey kastetmiş olamaz mı?"
Gaf Kürsüsü
NTV'deki Haydi Gel Bizimle Ol'dan ilginç bir diyalog daha: Müjde Ar: Calvin Klein'ın kataloğunda senin iç çamaşırlı fotoğrafın var. Kıvanç Tatlıtuğ: Yok, o ben değilim, Travis o. Müjde Ar: Haa, sen iç çamaşırı giymiyorsun yani, bizim Aysun gibi!..
Yüksel Aytuğ/Sabah
Güzel bir programdı:img-yes:Kıvanç Tatlıtuğ süperdi:img-in_loAyrıca konuştukları konular falan da iyiydi.Bi de bi ara Aysun Kayacı ağzından o kelimeyi çıkarmasaydı :D
gaflarına ,hareketlerine alıştık artık Aysun'un ,görüntü olarak orda olduğunu sanıyorum. (aptal falan demek istemiyorum yanındaki bayanlar yaş , bilgi ve hazır cevaplık konusunda ondan daha tecrübelide )acababöle gaflarıda reytink içinmi yaptırıyorlar kıza.onunda evlilikten dönen ilişkleri oldu.
Müjde AR daha açık konuşuyor aslında kabak kıza patladı .Gelen konuklara nasıl bakıyor öyle Müjde Hanım.Ercan Karakaşla evli olduğunu unutuveriyor birden.
Ne Demiş?
Haydi Gel Bizimle Ol'da Çiğdem Anad, Sarkozy-Bruni aşkından yola çıkarak Aysun Kayacı'ya sordu: "Sen bir manken olarak bir cumhurbaşkanı ile evlenir miydin? Tabii her cumhurbaşkanı ile de evlenilmez... Yani Sarkozy gibi biriyle evlenir miydin demek istiyorum..."
Yüksel Aytuğ/Sabah
Aysun Kayacı fena bozuldu
NTV'deki 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına konuk olan Öğretim Üyesi ve köşe yazarı Doç. Dr. Hasan Bülent Kahraman'a sorduğu bir soruya aldığı cevap karşısında Aysun Kayacı çok bozuldu...
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/aysun_hasankahraman.jpg
Sabah Gazetesi Yazarı ve Sabancı Üniversitesi Öğretim görevlisi olan Hasan Bülent Kahraman'ın programdaki konuşmalarından çok etkilenen Aysun Kayacı, "Ben sizden ders almak istiyorum. Dersinize girmek istiyorum" sorusuna hiç beklemediği bir cevap aldı.
Kahraman, "Sizi dersime alırsam, o dersi benim de öğrencilerimin de yapması çok zor olur. Onun için beni affedin" dedi. Bu sözler üzerine bir an ne söyleyeceğini şaşıran Kayacı, "Niye benim sınıfında hiç böyle şeyler olmuyor" dedi. Ancak programın son saniyelerinde yapılan bu konuşma sürenin bitmesi nedeniyle araya giren Çiğdem Anad tarafından sona erdirildi. Kayacı'nın ise bozulduğu gözlendi.
-------
Perşembe 20:30 / Canlı
Ele aldığı konuları, yorumları, tartışmaları ve konukları ile her hafta büyük ses getiren dört kadın Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı’nın bu haftaki konukları gazeteci Hıncal Uluç ve Burak Kut.
Dört ünlü kadın, söylemleriyle, açıklamalarıyla ve sert yorumlarıyla her dönem konuşulan Türk basınının usta kalemi Hıncal Uluç ile geçmişten günümüze keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.
Geçtiğimiz haftanın gündeminde yer alan konuların da değerlendirileceği programın ikinci konuğu, uzun bir aradan sonra müzik dünyasına geri dönen ve son albümü ile büyük beğeni toplayan Burak Kut ise müzik yaşamı ve bundan sonraki projeleri hakkında soruları cevaplayacak.
Aysun’un gönlündeki aslan!
Sevgilileri ile medyada sürekli gündeme gelen Aysun Kayacı, kiminle evlenebileceğini açıkladı. İşte Kayacı’nın gönlünde yatan aslan...
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/aysunkayaci_y2.jpg
NTV’de yayınlanan Haydi Gel Bizimle Ol programının bu haftaki bölümüne yine Aysun Kayacı damgasını vurdu.
Kayacı bu sefer ne bir gaf yaptı ne de dekolte bir kıyafetle dikkat çekti.
Aysun Kayacı, dünyaca ünlü şarkıcı Paul Mc Cartney ile evlenebileceğini söyledi. 1942 doğumlu İngiliz şarkıcı The Beatles grubu ile bir döneme damga vurmuştu. Programda Cartney’in eşi ile ayrılması konuşulurken, eşine dünya kadar tazminat (55 milyon sterlin) ödediği konu edildi.
Kayacı, bu sırada "Ben Paul Mc Cartney ile evlenirim. 5 kuruş da istemem. Hayranıyım çünkü" dedi.
Pınar Kür, "Halen şu anda, şu haliyle" deyince, Kayacı, hiç tereddüt etmeden "Evet" yanıtını verdi.
ONU BOŞVER BURAK VAR
Müjde Ar ise yine yaptı yapacağını. "Sen boşver Burak var burada bak" diyen Müjde Ar’a Aysun’dan bir yanıt gelmezken, Burak Kut, "Bence daha yakışırlar onlar Paul’le ikisi..." şeklinde konuştu.
Kilolarından nasıl kurtuldu?
Burak Kut, NTV'de katıldığı 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında kilolarından plates ve diyet yaparak kurtulduğunu söyledi
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/burakkut_ntv1.jpg
NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programının konuğu Burak Kut idi.
Müjde Ar, uzun süre sonra gördüğü Burak Kut'a nasıl zayıfladığını sordu.
Kut, "Plates de yaptım, diet de yaptık. Orada önemli olan irade. İstikrarlı olmak lazım" dedi.
Burak Kut, bilgisayar başında sürekli çalışmaktan kaynaklı olan bozukluğu düzeltmek için platesin çok faydalı olduğunu ve sürekli dik durmaya çalıştığını sözlerine ekledi.
Hıncal Uluç'un itirafı
Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç, geçmişte yazdığı yazıları şimdi okuduğu zaman bazen 'kıpkırmızı' olduğunu söyledi.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/hincal_mujde.jpg
NTV'de canlı yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına konuk olan Hıncal Uluç, yazılarıyla ilgili bir itirafta bulundu.
Müjde Ar, "Bazen dozu fazla kaçırdım dediğin anlar oluyor mu?" sorusunu yöneltince Uluç, şunları söyledi:
"Olmaz olur mu... Geçmişte yazdığım yazıları bazen okurken kıp kırmızı oluyorum, ben bunları nasıl yazmışım diye. Hele ilk yıllarımda... Şimdi gene bu benim durulmuş halim."
Aysun, yalancıktan öptü
Aramızdan ayrılan söz yazarı Aysel Gürel'in son göründüğü Pepsi reklamında Aysun Kayacı, öpüşme sahnesi ile gündeme gelmişti. Kayacı, bu sahnedeki öpücüğün yalancıktan olduğunu söyledi.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/aysunkayaci_y1.jpg
NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında Aysun Kayacı, son Pepsi reklamındaki öpüşme sahnesi ile ilgili gerçeği açıkladı.
O sahnede öpüşmediğini belirten Kayacı,'yalancıktan' öper gibi yaptığını ifade etti.
HA TAHTAYI, HA OYUNCUYU
Müjde Ar ise filmlerindeki öpüşme sahnelerinde herhangi bir şey hissetmediğini belirterek, "Hep böyle sorarlar; o anda öpüşürken ne oldu? Ne olacak ayol, ha tahtayı öpmüşsün ha oyuncuyu" dedi.
Kaynak:Televizyongazetesi
Hıncal doğuştan Fenerliymiş ama
"Ben her çocuk gibi Fenerbahçeli olarak doğdum" bu sözler Hıncal Uluç’a ait... Galatasaraylı Uluç, Fenerbahçe’yi neden bıraktığını ve nasıl Galatasaraylı olduğunu anlattı.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/hincal_ulucntv4.jpg
Haydi Gel Bizimle Ol programına konuk olan Hıncal Uluç, Çiğdem Anad’ın "Siz nasıl Galatasaraylı oldunuz?" sorusu üzerine şunları söyledi:
"Ben her çocuk gibi Fenerbahçeli olarak doğdum. Çünkü savaş sonrası yıllarıydı. Hiçbir şey yoktu piyasada hakikaten. Hasta Fenerbahçeli Necati dayım beni hediyelere boğarak Fenerbahçeli yaptı. Satın aldı resmen.
ŞİKE YAPTIĞI İÇİN FENERBAHÇE’Yİ BIRAKMIŞ
Sonra ben ilkokul birinci sınıftayken Fenerbahçe bir şike maç oynadı. Galatasaray şampiyon olmasın diye bir maçı kaybetti, Beşiktaş’a karşı. Çok sinirlendim ben. Bütün gazeteler yazdı, sahaya iki tane lisansız oyuncuyla çıktı ki, hükmen yenilsin diye. Ne olur ne olmaz sahada yeneriz karışır diye Fenerbahçe sahaya çıktığında zaten 3-0 yenikti. Hazmedemedim.
SONRA BEŞİKTAŞLI OLDU
Ağabeyim Galatasaraylı. O devirde de ne sinema var, ne tiyatro var, radyo bile yok. Türkiye’de tek eğlencemiz ağabeyimle futbol kavgamız, ben de Galatasaraylı olsam evde kavga kalmayacak. Fenerli olamayacağıma göre Beşiktaşlı oldum ben. Liseyi bitirim gazeteciliğe başladığımda Beşiktaş’lıydım. 17 yaşında başladım o sırada Ankara’ya geliyorlar Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş. Beni de gönderdiler. Fenerbahçe kampına gidiyorum kimse yüzüme bakmıyor. Beşiktaş kampına gidiyorum adam yerine koyan yok.
BABA GÜNDÜZ SAYESİ’NDE GALATASARAYLI OLDU
Galatasaray kampına gidiyorum Baba Gündüz diye bir insan sarrafı... ’Ooo Hıncal hoşgeldin, otur’. Baba Gündüz, o sırada bütün Türkiye’nin taptığı bir adam. Ben 17 yaşında bir tıfıl. Beni adam yerine koyuyor. ’Otur’ diyor, çay ısmarlıyor, yemek ısmarlıyor, konuşuyor benimlen.
Biz Baba Gündüz’len sohbetlere başladık. Gene bütün Türkiye’nin taptığı adamlar Turgay Şeren, Metin Oktay, Kadri, Suat bunlar bana bayılmaya başladılar. Galatasaray’ın kampına bi giriyorum ben, yer yerinden oynuyor. Bir gün İstanbul’a geldim Beşiktaş-Galatasaray maçını seyretmeye ve Beşiktaşlıyım. O sırada Galatasaray gol attı, ’Gool diye fırlamışım’... Sessizce oturdum ’Hıncal oğlum sen çok fena Galatasaraylısın, ne kendini aldat ne başkalarını aldat. ’Ben Galatasaraylıyım’ dedim."
Çiğdem Anad’ın kızdıran sözü
NTV’de Haydi Gel Bizimle Ol programının canlı yayınında Çiğdem Anad, Burak Kut’a söylediği bir söz ile kızdırdı.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/cigdemanad_y1.jpg
Çiğdem Anad, Pınar Kür, Aysun Kayacı ve Müjde Ar’ın birlikte sondukları programa konuk olan Burak Kut, askerdeki günlerinden bahsetti.
Pınar Kür, genç şarkıcıya askerden döndükten sonra neden kabuğuna çekildiğini ve askerliğin bunda etkisinin olup olmadığını sordu. Bu konuşma sırasında Çiğdem Anad, söylediği bir söz ile kızdırdı. İşte o diyalog:
Pınar Kür: Çok güzel, çok parlak bir yıldızken sonra askere gittin ve dönüşte kabuğuna çekildin. Bunda askerliğin bir etkisi oldu mu?
Burak Kut: Mutlaka oldu.
Pınar Kür: Orada çok birşey mi geldi başına, çok farklı birşey mi gördün?
Burak Kut: Birşey gelmedi yoo. Beni çok sevgiyle karşıladılar. Bandodaydım. Ben flütçüyüm normalde, orada görevimi yapmaya çalıştım. Orada bir zorluk vardı. Aslında siz aynı zamanda göz hapsinde oluyorsunuz. Orada bir eşitlik var, benim sınıf problemim yoktur. O eşitliğin içinde yaşamaya çalıştım. Ama sizin dışınızda 1-0 yenik başladığınız bir durum var. Çünkü hayatınızla ilgili birçok şey biliyorlar, sizi bir şekilde tanıyorlar. O anlamda biraz problem oldu. Çok konuşulduğunuz için, hani ’elini sallamış’ diyorsun yandaki garnizonda bunun dedikodusu konuşuluyor. Biraz ben göz hapsinde olduğumu düşündüm.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/burakkut_ntv2.jpg
Pınar Kür: Ha öyle... Yani savaş falan görmedin.
Burak Kut: Allah korusun. O zamanlar, bir hareket var ama.
Çiğdem Anad: Çok sopa yemedin ya da...
(Kut, bu söze kızdığını mimikleriyle gösterdi)
Burak Kut: Hayır, hayır. Hiç böyle bir saygısızlık görmedim. Aksine ben de görevimi yapmaya çalıştım. Sınır bölgelerine gittim. O bandoda görev yaparken, konser vermek istedim ve gerçekten sınır karakollarına kadar gittim. Arkadaşlarımıza Allah kolaylık versin.
Kemal Sunal'ın son öğüdü
3 Temmuz 2000 tarihinde aramızdan ayrılan Türk Sineması'nın büyük oyuncusu Kemal Sunal, son öğütlerinden birisini de şarkıcı Burak Kut'a vermiş. İşte Sunal'ın öğüdü...
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/burakkut_ntv2.jpg
NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına konuk olan Burak Kut, 3 Temmuz 2000 tarihinde beklenmedik bir şekilde kalp krizi sonucu aramızdan ayrılan Kemal Sunal'ın kendisine verdiği öğütten bahsetti.
Kut, ünlü sanatçının vefatından 2-3 gün önce kendisi ile bir cafe'de karşılaştığını ve yanına giderek sohbet ettiğini söyledi.
Burak Kut, sohbette Sunal'ın kendisine verdiği öğüdü şöyle anlattı:
"Beni o kadar hoş karşıladı ki ve bir anektod anlatıverdi. 'Bu medya dünyası bir kıyma makinası gibidir. Seni bir tarafından koyarlar, ilmik ilmik ederler. O yüzden kendini korumasını iyi bil' başlıklı bir görüşmemiz olmuştu. Çok kısa bir süre sonra rahmetli olduğunu duyunca bu hikaye benim için daha da anlam kazandı."
aysa-17310
19-02-08, 21:31
Müjde Ar, annesi Aysel Gürel'i kaybetti dün biliyorsunuz. Sanırım bu hafta programın tekrarı yayınlanır.:icon_sorr
Kendisine de başsağlığı diliyorum. Önemli bir kayıp.
Müjde Ar, annesi Aysel Gürel'i kaybetti dün biliyorsunuz. Sanırım bu hafta programın tekrarı yayınlanır.:icon_sorr
Kendisine de başsağlığı diliyorum. Önemli bir kayıp.
Kesinlikle öyle ben de başsağlığı diliyorum hem ailesine hem de sevenlerine.
Program yapılacakmış bir aksama yok ama Aysel Gürel'e özel bir program olacak.:img-wink:
Haydi Gel Bizimle Ol programı bu hafta özel bir bölümle ekrana gelecek. Pazar günü kaybettiğimiz söz yazarı ve programın isim ‘annesi’ Aysel Gürel’in dostları biraraya gelecek O’nu anlatacak, şarkılarla hatırlayacak... Müjde Ar, Pınar Kür, Çiğdem Anad ve Aysun Kayacı, Aysel Gürel’in şarkılarını seslendiren ünlü isimleri ve dostlarını konuk edecek.
79 yaşında hayata veda eden söz yazarı Aysel Gürel, sıradışı yaşam tarzı, ilginç kıyafetleri ve neşeli kimliğiyle tanınıyordu. Gazeteci ve sanatçı dostları Gürel için NTV stüdyosunda buluşacak hem ortak anılarını paylaşacak, hem de dört kadının sorularını yanıtlayacak...
Programa katılacak konukları arasında; Nilüfer, Nükhet Duru, Zerrin Özer, Timur Selçuk, Garo Mafyan, Atilla Atasoy, Fuat Güner, İskender Paydaş, Yonca Lodi, Reyhan Karaca, Asya, Erhan Güleryüz, Murat Güneş, İlhan Şeşen ve İlke Özdemir yer alacak...
Ne demiş?
NTV'deki Haydi Gel Bizimle Ol programına konuk olan Burak Kut, hanımların ısrarlı soruları karşısında hayli bunaldı. Burak Kut pilates yaparak boyunu yaklaşık 3 santimetre uzattığını söyleyince Müjde Ar yine ilginç bir soruyla araya girdi: "Ne boyu bu?"
--------------------
Aysel Gürel severlere başsağlığı Aysel Gürel'e de Allah'tan rahmet diliyorum...
aysa-17310
21-02-08, 19:52
Kesinlikle öyle ben de başsağlığı diliyorum hem ailesine hem de sevenlerine.
Program yapılacakmış bir aksama yok ama Aysel Gürel'e özel bir program olacak.:img-wink:
Haydi Gel Bizimle Ol programı bu hafta özel bir bölümle ekrana gelecek. Pazar günü kaybettiğimiz söz yazarı ve programın isim ‘annesi’ Aysel Gürel’in dostları biraraya gelecek O’nu anlatacak, şarkılarla hatırlayacak... Müjde Ar, Pınar Kür, Çiğdem Anad ve Aysun Kayacı, Aysel Gürel’in şarkılarını seslendiren ünlü isimleri ve dostlarını konuk edecek.
79 yaşında hayata veda eden söz yazarı Aysel Gürel, sıradışı yaşam tarzı, ilginç kıyafetleri ve neşeli kimliğiyle tanınıyordu. Gazeteci ve sanatçı dostları Gürel için NTV stüdyosunda buluşacak hem ortak anılarını paylaşacak, hem de dört kadının sorularını yanıtlayacak...
Programa katılacak konukları arasında; Nilüfer, Nükhet Duru, Zerrin Özer, Timur Selçuk, Garo Mafyan, Atilla Atasoy, Fuat Güner, İskender Paydaş, Yonca Lodi, Reyhan Karaca, Asya, Erhan Güleryüz, Murat Güneş, İlhan Şeşen ve İlke Özdemir yer alacak...
Bence çok iyi düşünülmüş. Özellikle konukların arasında Nilüfer'in olmasına çok sevindim. Nükhet Duru da öyle. Bu hafta pek gülüp eğlenemeyeceğiz izlerken ama çok güzel olacağından eminim.:good:
Aysel Gürel’i andılar
NTV’deki ’Haydi Gel Bizimle Ol’ programında geçtiğimiz gün vefat eden Aysel Gürel’in dostları onu andılar. Duygu dolu anların yaşandığı programda Müjde Ar ağlamamak için kendini zor tuttu ama başarılı olamadı.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/ayselgurel_ntvprg.jpg
Müjde ve Mehtap Ar’ın annesi söz yazarı Aysel Gürel’in geçtiğimiz gün vefat etmesinin ardından NTV’deki ’Haydi Gel Bizimle Ol’ programında Gürel’in dostları onunla yaşadıkları güzel anları konuştular.
SON ŞARKISINI TİMUR SELÇUK OKUDU
Programın başında Sanatçı Timur Selçuk, Aysel Gürel’in son yazdığı şarkıyı piyano eşliğinde söyleyerek herkesi duygulandırdı.
Gürel’in dostları Sezen Aksu, Nilüfer, Zerrin Özer, Nükhet Duru, Timur Selçuk, Atilla Atasoy, Garo Mafyan, , Reyhan Karaca, Yonca Lodi, Fuat Güner, İlhan Şeşen, Atilla Özdemiroğlu, Erol Evgin, Nazlı Mengi, Murat Güneş İskender Paydaş, Asya ve İlker Özdemir onunla yaşadıkları güzel anıları izleyenlerle paylaştı.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/buyuk/ayselgurelprg.jpg
MÜJDE AR AĞLADI
"Anneceğim, canım anneceğim ruhun yaşı olmaz derdi Sezen... ’Ruh yaşlanmaz’ derdi, hep gençtir. Ve anneciğim de böyle genç gitti. Toprağı bol olsun, nur içinde yatsın" diyerek annesini anan Müjde Ar, göz yaşlarını tutmak için büyük çaba harcadı. Program boyunca göz yaşı dökmemeye çalışan Müjde Ar, İlhan Şeşen’in söylediği ’Sevda Hanları’ bestesi sırasında kendisini bıraktı ve göz yaşları yüzünden aşağıya süzüldü.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/buyuk/mujdeargozyasi.jpg
SEN BENİ TOPRAKTAN ÇIKARTIRSIN
Aysel Gürel’in son günlerinde yanında olan Sezen Aksu, aralarında geçen konuşmayı şöyle anlattı: "Hani bir şey belli etmeyelim derken insan büsbütün ele verir kendini, biraz öyle bir durumumuz vardı. En sonunda dayanamadı dedi ki, ’Ben toprağa girsem de sen beni zorla çıkarırsın’. Dedim ki, ’Çıkarırım Aysel’."
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/buyuk/sezenaksu_ntv.jpg
ÇOK SEVGİ DOLUYDU
Aysel Gürel’in çok sevdiği isimlerden birisi olan Nilüfer, "Çok sevgi dolu bir insandı. Ben bir gün Aysel’in şikayet ettiğini duymadım. Dünyanın en tatlı, istediği zaman da dünyanın en komik insanı. Müthiş yüce duyguları olan bir insan. Müthiş bir parlak zeka" diyerek onun yerinin ayrı olduğunu ifade etti.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/buyuk/nilufersezen_ntv.jpg
ANNESİNİN KİTABINI YAPACAK
Müjde Ar, annesi Aysel Gürel’in hayatını anlatan bir kitap yazmayı düşündüğünü ifade ederek, "Ben yıllardır not tutuyorum, bütün şeylerini topluyorum. Bu kadar renkli bir hayat, bir kaç ciltlik malzeme var" şeklinde konuştu.
Müjde ve Mehtap Ar ile program konukları Aysel Gürel’i anlatırken, Pınar Kür, Aysun Kayacı ve Çiğdem Anad genelde dinlemekle yetindi.
Müjde’yi ağlatan şarkı
Geçtiğimiz gün annesi Aysel Gürel’i kaybeden Müjde Ar, NTV’deki programda ’İlhan Şeşen’in okuduğu ’Sevda Hanları’ şarkısını dinlerken göz yaşlarını tutamadı. Sözler, annesinin son eserlerinden birisiydi.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/mujde_ilhansesen.jpg
NTV’de yayınlanan ’Haydi Gel Bizimle Ol’ programında Aysel Gürel’in dostları onunla ilgili anılarını izleyenlerle paylaştı. Konuklar arasında yer alanlardan birisi de İlhan Şeşen idi.
Müjde Ar, annesi Aysel Gürel’in son yazdığı şarkı sözlerinden birisi olan ’Sevda Hanları’nı İlhan Şeşen’in bestelediğini belirterek, "Ben hastanedeyken bir kaset göndermiştin, parçayı duydum yemin ediyorum bir gün kendime gelemedim. O kadar güzel beste yapmışsın ki" dedi.
Şeşen, Aysel Gürel’in son yazdığı sözlerden birisi olan ’Sevda Hanları’nı canlı yayında okudu ve o ana kadar ağlamamak için zor tutan Müjde Ar, göz yaşlarına engel olamadı. İşte Sevda Hanları’nın sözleri:
Sevda Hanları
Bu hanlara gece kimler niye gelir?
Fikrini aklından sakınan aşık
Sevdası ham olan hep geri çevrilir
Hanıcılar istemez boş kalabalık
Sevda hanlarında sohbet derindir
Hiç kimse orada bir kim değildir
Açılır sırları, yıllanmış sandığın
Acılar acıya konup içilir de içilir
Sevda hanlarında yürek bilenir
Dal budak yolculuk kalem incelir
Sevdanın dili hasret dilidir
Kendini aşanlar orada bilinir
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/buyuk/mujde_aglama2.jpg
Şarkıyı canlı yayında okuduktan sonra İlhan Şeşen, Aysel Gürel’in kendisine bir hediye vererek gittiğini belirterek, şöyle konuştu:
"Gider ayak bana da bir hediye verdi. Aysel böyle birşey isteyince benden nasıl duyguladığımı evde size kelimelerle anlatamam. Bir tek niyetim vardı, insanın hani hayatında böyle hedefler vardı ya. Hedeflerimden biri haline geldi. Az çok biliyordum durumunu, dolayısıyla pek umut yoktu. Bir tek şeyim vardı, arkadaşlara da rica ettim bu düzenlendi falan çok hoş bir şekilde. Aysel’in o sesini duymak telefonda, ’İlhan teşekkür ederim, çok güzel olmuş, çok sevdim’ demesini duymak bana verilmiş büyük bir hediyedir."
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/buyuk/ilhansesen_ntv.jpg
Gaf Kürsüsü
Aysun Kayacı "Haydi Gel Bizimle Ol"da konuk Hıncal Uluç'un "Her Türk gibi ben de Fenerbahçeli doğdum" cümlesinde araya girip, "Tedavi oldunuz sonra" deyiverdi. Espri maksadıyla da olsa Aysun'un sözleri Fenerbahçeliler'i üzdü.
Yüksel Aytuğ/Sabah
Ele aldığı konuları, yorumları, tartışmaları ve konukları ile her hafta büyük ses getiren dört kadın Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı’nın bu haftaki konukları usta tiyatro oyuncusu Levent Kırca ile Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin...
Tiyatro sanatçısı Levent Kırca, kendine has üslûbu ile anılarını, birikimlerini, hayata bakışını ve yeni projelerini anlatacak. Tiyatro sahnesinde ve ekranda kadın konusuna sıkça yer veren sanatçı, kadınlara bakışı ve özel yaşamı ile ilgili de dört kadının sorularını da cevaplayacak...
“Eurovizyon” şarkı yarışmasında bu yıl ülkemizi temsil edecek olan Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin, yarışma şarkısı “Deli”’yi, beklentilerini anlatacak canlı yayında kadınların sorularını yanıtlayacak...
Konuklara bakılacak olursa yine çok güzel bir program olacak.Geçen haftaki programın büyük bir kısmını tüm çabalarıma rağmen izleyemedim.Anlaşılan çok güzel geçmiş 3 defa tekrar verdiler ama ben yine de izleyemedim.:icon_sorr
aysa-17310
27-02-08, 19:20
Evet çok güzeldi geçen haftaki program. Konuklar harikaydı. Hem duygusal, hem komik anılarını anlattılar Aysel Gürelle ilgili. Ben en çok Sezen Aksu ve Nilüferle yaptıkları sohbeti beğendim.
Yalnız geçen hafta, Çiğdem Anad, Pınar Kür ve Aysun Kayacı çok pasifti...
Levent Kırca ve Harun Tekin'i merakla bekliyorum.
sarıseren eklediğin resimli haberler için teşekkürler. Sen hiç ihmal etmeden haber ekliyorsun bu başlığa.:)
cenup sana da teşekkür ediyorum.bye
sarıseren eklediğin resimli haberler için teşekkürler. Sen hiç ihmal etmeden haber ekliyorsun bu başlığa.:)
Ne demek rica ederim:img-wink:
----------------------------------
Koşa koşa giderim
Koşa koşa giderim "Haydi Gel Bizimle Ol" programında Bülent Ersoy'un tartışma yaratan sözleri değerlendirildi.
Rüyamda Moğol ordusunda at üstünde savaşıyorum
Kayacı'nın, "En vahşi rüyalarımda kendimi Moğol ordusunda at üstünde savaşta görüyorum. Gerek olursa ben koşa koşa giderim" demesi programa damgasını vurdu. Önceki akşam NTV'de yayınlanan "Haydi Gel Bizimle Ol" programında Müjde Ar, Pınar Kür, Çiğdem Anad ve Aysun Kayacı, Bülent Ersoy'un büyük tartışma yaratan ve hakkında soruşturma açılmasına neden olan sözlerini değerlendirdi. Bülent Ersoy'un neler hissettiğini anlayabildiğini, 'terörle mücadelenin teröristle mücadele olmadığını' söylemeye çalıştığını dile getiren . Kayacı, "Çiğdem Hanım (Anad) bugün bana sorar zannediyordum, 'Senin oğlun olsa askere yollar mısın' diye. Birincisi, ben askere giderim. Oğlum olursa da ona bırakırım. Ama şu da olabilirdi, oğlum olursa yollamak istemeyebilirdim ama ben koşa koşa giderdim. En vahşi rüyalarımda kendimi Moğol ordusunda at üstünde savaşta görüyorum. Gerek olursa ben koşa koşa giderim" diye konuştu.
Farklı seslere alışmalıyız
Müjde Ar, Ersoy'a destek çıkarak şunları söyledi: "İnsanlar ölmesin demek nasıl suç olur ben de bunu anlayamıyorum. Ben Bülent Ersoy'u sonuna kadar destekliyorum. Helal olsun. Sözlerinin arkasında da duruyor. Geri adım atmadı, atacak diyenler oldu. Ben Bülent'i çok iyi tanıdığı için geri adım atmayacağını tahmin ediyordum. Nitekim öyle de oldu. Alışmalıyız, herkes bir sürü halinde aynı şeyi savunacak değil ya. Demokratik toplumlarda farklı sesler çıkar ve herkes de birbirine tahammül eder."
Kaynak:Hürriyet/Kelebek
Kırca’nın gözünü alamadığı reklam
Ünlü tiyatro sanatçısı Levent Kırca, Aysun Kayacı’nın reklam filmine değinirken çok ilginç bir söz söyledi.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/aysun_leventkirca.jpg
NTV’de yayınlanan Haydi Gel Bizimle Ol programının konuğu olan Levent Kırca, Çiğdem Anad’ın bir sözüne çok bozuldu.
Anad, "Bir de aslında yalandan pozlar verdiniz, imaj verdiniz... Sanki genç kızlarla çok ilgileniyormuşunuz gibi" diye konuşunca Kırca, şunları söyledi:
"İlgileniyorum, niye ilgilenmeyim. Allah, Allah. Niye ilgilenmeyim Müjde? Niye biz adam değil miyiz afedersin. Demin Aysun’lan ilgilendim, reklam arasında. Ama şöyle ilgilendim, Aysun’un bir reklam filmi vardı. Biz de yani yalana yalana bakardık. Değil mi sen olsan yalanmaz mısın?"
Çiğdem Anad, "Buraya gelen giden Aysun’la ilgilenen çok insan oluyor tabi ama doğal yani" şeklinde cevap verince Kırca, "Ben espri yapıyorum. Niye ilgilenmeyeyim, o başka bir şey yani. İnsan yanından birisi geçerken şöyle dönüp bakmaz mı, bu neyin nesi diye. Bakıyoruz" diye konuştu.
Onlar şerefli de diğerleri...
Levent Kırca iki konuya fena halde takmış... Birisi havalimanlarındaki VIP, ikincisi ise stadyumlardaki 'şeref tribünü'...
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/leventkirca_ntv2.jpg
Levent Kırca, NTV'de canlı yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programına konuk oldu.
Devlet sanatçısı olan Kırca, hiçbir zaman havaalanlarındaki VIP bölümünü kullanmadığını vurgulayarak, "Ben oraya hiç girip oturmadım, hiçbir zaman da oturmayacağım. VIP'ler orada otursunlar. Onlar niye VIP'te oturuyorlar, orası niye VIP" dedi.
Levent Kırca, stadyumlardaki 'şeref tribünleri'ne de eleştiri getirerek, oyuncu Muzaffer Hepgüler'in şu sözlerini hatırlattı:
"Maçta şeref tribünü var ya, orada şerefliler oturuyor. Ulan ötekiler şerefsiz mi kurban olayım, bu ne biçim iş."
özlem_özge
03-03-08, 16:50
aysun ablam olunca izliyorum tabiki :) çokta güzel bir program
Müjde Ar, dökülüyormuş
Müjde Ar, yıllarca 'yoga' yaptığını, diyetine dikkat ettiğini ancak şu anda bedenen döküldüğünü söyledi.
NTV'de yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında ana haber bültenlerindeki değişim ve anchormanler konuşuldu.
Müjde Ar, atv anchorman'i Mehmet Barlas'ı izlediğini belirtirken, Aysun Kayacı tercihinin Ali Kırca'dan yana olduğunu ifade etti.
Müjde Ar, "Mehmet Ali Birand'ın benden az kırışığı var" derken, yıllarca Almanya'da önemli eğitmenlerden yoga dersleri aldığını ancak faydasını görüp görmediğini bilmediğini ifade etti. Ar, "Ben yoga yaptım uzun yıllar yaptım. Ama bir faydasını gördüm mü bilmiyorum. Fakat, bu kadar yürüyen, yoga yapan, diyetine dikkat eden bir insan olarak, hani diyorlar ya benim vücut yaşım şu, dökülüyorum ben yaaa. Tutan tarafım yok. Hakikaten yok. Şurada şalla oturuyorum vallaha" diye konuştu.
Ele aldığı konuları, yorumları, tartışmaları ve konukları ile her hafta büyük ses getiren dört kadın Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı’nın bu haftaki konukları Teoman ve Halit Refiğ.
Sezen Aksu, Yavuz Bingöl, Hayko Cepkin, Candan Erçetin, Yaşar, Yalın ve İzel’e kadar pek çok kişiyle birlikte seslendirdiği, kendi şarkılarından oluşan “Söz Müzik Teoman” adıyla çıkardığı albümü ile uzun süren suskunluğunu bozan Teoman; bu hafta dört kadına konuk olacak; gündemden düşmeyen özel yaşamı, yeni projeleri ve hayata bakışı ile ilgili soruları yanıtlayacak; merak edilen