Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 3)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[ 10]
11
mrb arkadaşlar sanırm şu an herkes zeynebi öldürmek istiyor.off düşündümde belkide zeynepin rüyasıdır yani bu kadar da ileri gidemez düşünemedimi hiç böyle bişey yaparsa haliln bidaha yüzne bakmıyacağını.yani işalla böyledir
bide halilin tamam şirketin başına geçti iyi güzel ama önceden tarzı olsun herşeyiyle daha iyiydi böyle nası desem daha sıcak geliodu bana...
Sweet Bunny 08-12-07, 12:36 Az önce Fragmani gördüm ve icimden aglamak geldi.
Bu ne ya?.Herseyi bosu bosuna mi yapti Halil.Ne güzel Meneksenin Babasiyla konusmaya gitmis.Mustafanin Parasini da geri ödücek heralde.Ellinde Kagit var.
Noluya ZEYNEP berbat ediyo.
Meneksenin güvencini kaybetti,biraz zor kazanir Halil.
Gümüs' Dizisindede olduydu ayni sey..Kivanc sarhostu yattagina yatti,ve Kiz hemen onun yanina yatti.Dogal olarak Mehmet de sarhos oldugu icin hatirlamiyodu neler oldugunu.
Simdi Menekse ile Halil de de böyle olucak gibime geliyo.Halil hatirlamayacak,ve o Zeynep "sen istedin" falan diyebilir.Sonra Hamileyim diye de uydurabilir.Herseyi bekliyorum ben bu Kizdan.En kötü seyde,eger Menekse Halile cok Kizarsa,o musmula Mustafa geri dönmeye kalkmasin.Ailesine zaten olanlari anlatirsa,onlarda bunu ister,hele Kadir!
Bu arada Toygar Isiklki nin Yeni Sözleri Muhtesem olmus.Sözleri de anlamli ve güzel!
kırşehirli 08-12-07, 12:37 SAKIN KALDIRILMASIN
Böyle muhteşem bir dizi yok."Menekşe ile Halil"bu senenin en iyi dizisi.Bütün oyuncular muhteşem.Sedef Avcı'nın masumiyeti.Kıvanç Tatlıtuğ'un gülüşüve gözlerini kırpması öldürecek beni ama dizinin reytingi pek iyi değil.İnşallah hak ettiği reytinge ulaşır.Bu dizi sakın kaldırılmasın.Kaldırılırsa gerçekten çok yazık olur.
Bu yazı bugun kü milliyet gazetesi tv ekranının söz okurun köşesinde bir seyrcisi yazmış Sizlerle paylaşmak istedim
SAKIN KALDIRILMASIN
Böyle muhteşem bir dizi yok."Menekşe ile Halil"bu senenin en iyi dizisi.Bütün oyuncular muhteşem.Sedef Avcı'nın masumiyeti.Kıvanç Tatlıtuğ'un gülüşüve gözlerini kırpması öldürecek beni ama dizinin reytingi pek iyi değil.İnşallah hak ettiği reytinge ulaşır.Bu dizi sakın kaldırılmasın.Kaldırılırsa gerçekten çok yazık olur.
Bu yazı bugun kü milliyet gazetesi tv ekranının söz okurun köşesinde bir seyrcisi yazmış Sizlerle paylaşmak istedim
inş. kaldırılmaz ama böyle izleyiciyi sıkacak senaryolar yazmaya devam ederlerse olacağı bu :(
menekşe ile halil i evli ve mutlu görmek istiyorum...:(
üzülmesinler artık...:img-yes:
Dün akşam ki bölümü çok heyecanla bekledim.Sanki final gibi fragman verdiler hafta boyunca heyecanımızı merakımızı artırdılar...Sonuç güzel bir bölümdü.
Yine çok duygusaldı.Olayların hiçbir açıklığa kavuşmaması ilerisi için yatırım.
Mithatı sorgulanırken görmedik,Halilin serbest kalışını ve halilin polis tarafından nasıl kullanılacağını yine görmedik.
Rüya hepimizin tahmin ettiği gibi menekşenin çıktı.Rüya sahnesi çok güzeldi.Menekşe çok masum Halilde çok yakışıklıydı.En beğendiğim sahnelerden birisiydi.Altta çalan şarkıyla beraber seyri doyumsuz oldu.
Zeynep ,Halile ev tutarken,içimden bu yine inşallah villa,köşk veya yalı tutmaz demiştim ki Allahtan tutmamış.Rezidans tutmuş,iyide yaptı Halil daha güvenlikte olur.
Hasana söyleyecek söz yok.Adam bu seferde menekşeyi halile satacak.Menekşe ile halil açısından sorun ortadan kalkacakta,hasanın tek gördüğü halilin parası.
Allahım ne paragöz adam.Bu hasan ölürkende kesin beni kefen yerine dolarla ve auroyla gömün der.
Mustafa, adamın her bölüm yeni kötü özelliğini görüyoruz.Yalancı.sahtekardı şimdide sapık......
Artık mustafadan daha çok korkuyorum.adam bu güvenle menekşeye herşey yapabilir.Birde kıza öpücük atıyor.Pis nuri alço kılıklı herif..
Mithat bu bölüm pek yoktu.tayfayı topluyor.Artık halilin ihalelerine taşmı koyar,şirketi batırmaya mı çalışır bilemiyorum da boş durmayacak.
Yusuf yine zirvedeydi.Asrın çöpçatanı,arabulucusu....Bölümün her karesinde sağduyulu ve olgun davrandı.Yusufada şöyle eli ayağı düzgün masum bir aile kızı bulsak iyi olacak.Ben de gelin olarak ayselin arkadaşını istemiyorum...
Halil dünyalar tatlısı,dünyalar safı.Ne olacak bu saflığı.Menekşeye biraz güvense inansa başına hiç biri gelmeyecekti.
Fragmana diyecek söz yok.Zeynep yine masumu oynayıp halile kendini inandırır.Menekşe halili affeder.
Reytingler nolur?Sürekli kan kaybediyoruz.Seda bile geçiyor bizi........
emirdag_güzeli 08-12-07, 12:58 ayy Zeynep!!!ayy simdi birsey yazacagam..ayip olacak..yani ama tovbe tovbee.yaa..piss karii..bee..ieuhh...halil'de salakk..anladik tamam zeynep sana bir ev buldu flan ama oh demek degil oh sende 24 saat evinde kalacak filan...neyi kutluyorlardiysa..sirketin halilin basinda oldunu mi ..nee..zeynep icirdi icirdi halile ama halilín de sucuu..off..yaa..off..bi de bunu yusuf yada kadir duysa..artik halilé kiz filan vermezler..halil surunur oh zamnn..biraz surunsun de hatasina anlasinn..
Gizem~AsiYıllar 08-12-07, 13:07 bu zeynep ne kötü ya.yazık değil mi?
istemiyo işte seni halil neden anlamıyosun yaw.yazık oldu aşka.
menekşenin affetmesi çok zor.Zeynepi hiç sevmemiştim zaten gıcık.
dünkü bölüm harikaydi...Mustafa pisligi iyice kafayi yedi.
Az önce Fragmani gördüm...ya arkadaslar bu ne yaa...derilicem.
Pis kadin ya...günay ya sevenlerin arasini aciyor nasil.
MANYAK...su an cok sinirliyim...offfffff.
Halilin bence bir tek sucu onunla hep görüsmesi.
Menekse Halili aslaaaa affetmez...ama belkide Halile güvenir, ama oda icmisti.
Zeynep simdi ne yalanlar söyler:icon_sorr
mili_gkhnözen1905 08-12-07, 14:12 banli oldugum icin ne zamandir yorum yapamadim:icon_sorr
ilk günki heycanla izliyorum dünki bölümde cok güzeldi
hem halil icin hemde menekse icin güzel seyler oldu:good:
o zeynep birseyler yapar diyordum fragmani görmedim
ama okuduklarima göre birseyler oluyormus:(
of yaa ne güzel hersey iyiye giderken olcak seymi bu..
kime sorsam favori dizilerinden biri menekse ile
halill ee herkes izliyorsa bu reytingler ne insallah düzelir
yoksa:sad53:
Ben dizinin ilk 8-9 bölümünü çok iyi takip ediyordum. Ama artık konu bulamıyorlar bana göre hep kaçıp kovalamalarla Menekşe nin ağlamalarıyla geçiyor. Bilmiyorum belkide bana öyle geliyor. İzleyenlere saygım var.
nehir_yaso 08-12-07, 14:23 Az önce Fragmani gördüm ve icimden aglamak geldi.
Bu ne ya?.Herseyi bosu bosuna mi yapti Halil.Ne güzel Meneksenin Babasiyla konusmaya gitmis.Mustafanin Parasini da geri ödücek heralde.Ellinde Kagit var.
Noluya ZEYNEP berbat ediyo.
Meneksenin güvencini kaybetti,biraz zor kazanir Halil.
Gümüs' Dizisindede olduydu ayni sey..Kivanc sarhostu yattagina yatti,ve Kiz hemen onun yanina yatti.Dogal olarak Mehmet de sarhos oldugu icin hatirlamiyodu neler oldugunu.
Simdi Menekse ile Halil de de böyle olucak gibime geliyo.Halil hatirlamayacak,ve o Zeynep "sen istedin" falan diyebilir.Sonra Hamileyim diye de uydurabilir.Herseyi bekliyorum ben bu Kizdan.En kötü seyde,eger Menekse Halile cok Kizarsa,o musmula Mustafa geri dönmeye kalkmasin.Ailesine zaten olanlari anlatirsa,onlarda bunu ister,hele Kadir!
Bu arada Toygar Isiklki nin Yeni Sözleri Muhtesem olmus.Sözleri de anlamli ve güzel!
evet ya bnde gördüm fragmanı.zeynep herşeyi mahvediyo.ama merak etmeyin 1-2 bölüme kalmaz barışırlar bence.bu arada menekşe asla mustafaya geri dönmez.bundan adım gibi eminim.dünkü bölümün yorumunu yapayım.bn bu bölümden geçen haftaki bölüm kadar keyif alamadım açıkçası.ne bileyim işte geçen hafta komik bölümleride vardı.onun dışında halille menekşe ayrıydı.halil hapiste falan.geçen haftaki bölüm kadar sürükleyici bulmadım.
bu arada yeni şarkıyı nerden bulabilirim?sözleri bnimde çok hoşuma gitti.
»» DeeTje «« 08-12-07, 14:43 Fragmani Gordum...:icon_sorr
Gormez olaydim...:icon_sorr
Zeyneeeeeeeeeeeeeeppppppppp elime bir gecsen cok fena yapcam seni...
Yilaaannn...Hayallerim yikildi yaa...Oyle yapicagi belliydi zaten...
Zoyle sacmaliklarla diziyi mafedicekler...istemiyorum bu yanlis anlamalari...helede hersey Zeynebin elinde olmasini hic istemiyorum...
Simdi Zeynebin bir hata yapmasini yada pisman olup Halile herseyi aciklamasini beklicezz...
Hic sevmedim hic...:icon_sorr
Dun aksam bolumude izleyemedim zaten...misafir coluk cocuk..ooff...basim sisti...:icon_sorr
fragmanın başları çok güzeldi halil menekşeye kolye takıyordu o sahnedede halilin evindeler sanırım...
ah zeynep yaktın bizi...o tülermiş saçlarını yolmak istiyorum ya hala sinirim geçmedi...ne olur bu olanlar bi kabus olsa gerçek olmasa...ya tamam hadi zeynep böyle bi yılanlık yaptı bari menekşe görmeseydi onları o halde...zaten halilim ne olduğunu anlamamış daha menekşeyi görünce ne yapacağını şaşırdı yüz ifadesi çok kötüydü ağlayasım geldi:(
mustafanın artık eksik olmamasıda işin cabası...offf...
kıvanç_sedef 08-12-07, 15:19 ya yeni bşlığımız açılmış çok sewindim ama zynep pisliği sayesinde kursağımda kaldı....ya dünden beri onu dşünüyorumm offf nası böle bişi yapabiliyooo yaa anlamadım ama salaklık halilde bu sefer hiç ksra bkmayın onu affetmicekti hemen de gitti inandı affetti onun yznden oldu bnlar uyuzzz zynep bi de kapıyı açıyo diorm acaba menekşenin rüyası felan olabilir mi ama olamazz off yaaa yani böle kaliteli bi diziyi böle saçma sapan bi konuyla dwm ettirmeleri walla reyting kybı olur bnce daha bşka şeler de bulabilirlerdi en azından bu dizide böle şelere yer wermeyebilirlerdi ama olmadı hiç iyi olmadı...:icon_sorr
ya dizi inanin cok güzel ilerliyor (DU) taki framgani görene kadar tipik eski türk filmi misalii ne yapmaya cal isiyolrar.. dünkü bölüm cok güzeldi cok heycan verici bi okadarda romantikdi simdi herkes yine halile karsi olucak busfer onu koruyan ne yusuf abi nede menekse olucakk..
kıvanç_sedef 08-12-07, 15:37 :img-cray:ya bi de merak ettiğim bişi war zynep sadece halilin yatağına girmek le mi kaldı yksa onun sarhoş olmasından fydalanıp bşka bişiler de mi yptılarrr off nası da öle rht rht kapıyı açıyoo yaa pislikk yılann yaa biliodum abi o kızın diziye girip bi haltlar karıştırıcanı ama nasıl da öle bişi oldu şok oldm yaa..kesinlikle rüya diil we halile çok sinir oldm grçkten off nası inandı zynebe yaa inş rüya felandırr bi de zynep cadalozu fragmanda bi ara gülüyoo bişiler planlıyoo bide utanmadan kapıyı açıo yaa olamaz böle bişii uff diziyi rsmen saptırdılar ipler zeynebin eline gçti off yaa...hiç affetmicem seni kıvancım çok üzdn bni de menekşemi de....:icon_sorr o zaten bu bölümde yatak odasına bktı hani ewi almştı halille knuştuktan sora baktı böle yatak odasına dedim bu pslik neden bakıyo böle yatak odasına meğersem asıl amacı neymiş..abi halille daha mnkşe arasında böle bişi olmadan bu kadının böle şeler ypmasına accaip uyuz oluyorum ya bu kadını diziden çıkartsınlar ya da bilemicem ama hftaya eer bnlar grçkse de halili hiç affetmicem...menekşenin yüzünü grdm de cnm yaa nası da şok olmş biçimde bakıyo bitanem bnm yaa...o zynebii war yhaa
sena-haticee 08-12-07, 16:19 ya bu bölüm hem güzeldi hem üzücü ne digim ya offf dilimi yutmusa döndüm resmen ya frgaaman cikti mi ya ben hala görmedim hala erken ama yinede belki bi umut
Bütün forum Zeynep'e öfke kusuyor belli ama o ortaya çıktığından bu yana kötü kadın olacak karakterdi ki bu bence bi başlangıç.Bu durumdan sonra Halil Zeynep'ten nefret edicek ve muhtemelen bi daha görmek bile istemicek.Halil'in tavrı Zeynep'in öfkesini bi kat daha arttırabilir ve Mithat ile hatta ve hatta Mustafa ile bile işbirliğine kalkışabilir.
Mustafa'nın Yapacaklarını tahmin bile edemiyorum çünkü o son sahnedeki kadar iğrenç bir durum görmedim hayatımda.Gözü dönmüş resmen ama bide şunu düşünmeden edemiyorum; 'ısırcak köpek dişini göstermezmiş' ya Mustafa'nın dişini epey gördük biz bu bölümde ama Zeynep'in?
ya bu bölüm hem güzeldi hem üzücü ne digim ya offf dilimi yutmusa döndüm resmen ya frgaaman cikti mi ya ben hala görmedim hala erken ama yinede belki bi umut
Arkadaşım fragman dizi biter bitmez verildi ve hepimiz bölüm yorumu yerine fragman yorumuna düştük.Hiç iç açıcı diil ama ister merakla bekle bi dahaki bölümü istersende izle fragmanı ve sinir ol.
Videolarda bulabilirsin.
kıvanç_sedef 08-12-07, 16:31 ya bu bölüm hem güzeldi hem üzücü ne digim ya offf dilimi yutmusa döndüm resmen ya frgaaman cikti mi ya ben hala görmedim hala erken ama yinede belki bi umut
evt canım çktı zynebin pslikleriyle çktıı offf halilcimin yatağına felan giriyoo adi yaw offf yaaa klktı ne hlt yedi yne halilcimi kendine inandırdı salak seyyy off yaa sana fragmanın linkini gnderebilirim cnm istersen ö.m ile off ama syrednce hrkes hayal kırıklığına uğruoo...:(:(:(:icon_sorr
mrb arkadaşlar sanırm şu an herkes zeynebi öldürmek istiyor.off düşündümde belkide zeynepin rüyasıdır yani bu kadar da ileri gidemez düşünemedimi hiç böyle bişey yaparsa haliln bidaha yüzne bakmıyacağını.yani işalla böyledir
bide halilin tamam şirketin başına geçti iyi güzel ama önceden tarzı olsun herşeyiyle daha iyiydi böyle nası desem daha sıcak geliodu bana...
merhaba herkese:icon_sorr
yaa off insallah senin dedigin gibi olur bu zeynepin ruyasi falan olsun:icon_sorr
yani pek zanetmiyorum çunku zeynepten gerçekten böyle birsey bekelerim ben SEYTAN..halil napar artik meneksenin yüzüne bakamaz hem menekse ne yapar acaba o anda:icon_sorr:icon_sorr....of zeynep of yaktin bizi yaktin SEYTAN
kıvanç_sedef 08-12-07, 16:46 Çılgınn & eSzra_ inş sizin dediğiniz gibi olur aslında biraz önce aklıma gldi blki pslik zynebin rüyası felandır we inş öledir ztn hiç sewmemiştim onu diziye ilk grdiği gnden beri şmdi hpten antipatik oldu...öle gıcık ki bi kaşık su da boğasım geliyoo wlla olamaz böle bi dygu yaww menekşemle halilimin arasını boznlrn elleri kırılsın adi zynp dy sesimizi......bnde zynepten bklerim böle şyler o grçkten bi şytan çnkü asıl yzünü gstermioo bi de çıkarmış hamileyim felan diee o zaman diziyi asla izlemem gçrkten sçmalamş olur ztn bu hfta sçmaladı halilin hmn zynebi affetmesi olayı felan çk sçmaydı bn halilin yrnde olsydm affetmezdim onu snçta sevdiği insanın canına kasıtlı bişi yptı bn ypmadım felan dedi ama inanmam bn halilin yerinde olsam..onu şrkete almam ewime skmam zynebe gvenmem menekşeye hak weririm felan ama halilcik kızdırdı bni bu blmde..öle zynebe sarılmalar felan yani resmen kndisi demş oldu halilcikin kndi yüz vrdi zynebe menekşeme çok üzldüm anti zynep diorm...:@pslik tam bi pslik bşka hiç bişi diil o zynp adi zynp pslik zynp sewdiği adamı böle yollarla kazanıcak kadar aptal diildir bnce halil böle bişeyi öğrenince bn srhoştum (tabi eer öleyse) snde bndn faydalanmşsın resmen dicek affetmicek snuçta halilcik mağdur durumda ama zynep bu napca blli olmaz hele msıtığın o kadına tecavüz etmesi allahm çok komikti yaww kadına menekşe adını tktı..ertesi gün de gtti mnkşenin otelinee :Dmenekşeye gldü yaa öpücük ylladı nası da glmem gldi kahkaha tufanıydı o shne...bi de halil menekşeye aşkım dedi yaa:D:Dnprsa ypsn zynep bozamıcak onların aşkınıı...bu günden itibaren anti--zeynep diormm bşka da bişi demiorm...
Sweet Bunny 08-12-07, 16:52 merhaba herkese:icon_sorr
yaa off insallah senin dedigin gibi olur bu zeynepin ruyasi falan olsun:icon_sorr
yani pek zanetmiyorum çunku zeynepten gerçekten böyle birsey bekelerim ben SEYTAN..halil napar artik meneksenin yüzüne bakamaz hem menekse ne yapar acaba o anda:icon_sorr:icon_sorr....of zeynep of yaktin bizi yaktin SEYTAN
Yok ya..Bence Zeynepin Rüyasi degildir.Gercek bu,gercek!!:img-cool2
Ama benim de icimde bi Umut var,keske Rüya olsa diye.:sad53:
Halile cok kiziyorum,niye Zeynepi evine götürmedi.NIYE?!!
Zaten herkesin yüzüne bakarak yalan söylüyo.Hic utanmasi bile yok.
Zaten bu Seytan kiz,aklina niye sokmamis,eger böyle bisi yaparsa Halil ondan nefret eder diye.Geri kalmis iste nolcak.
Halil,keske Menekseyi dinleseydinde,Zeyneple bidaha konusmasdaydin veya görüsmeseydin.
Bilmem Menekse kiskanma falan.Benim aklima bisi geldi..Keske Meneksenin Avukatligini Zeynep degilde,söyle cok yakisikli bir Adam yapsada,azicikda Halil kiskansa olmazmii.:happy0064
Biraz sikayet edicem.Mithati sorgularkene neden göstermediler?
Ben vallahi neler uydurcagani görmek isterdim.:img-polic
Sweet Bunny 08-12-07, 17:00 Hep Zeynep Zeynep diyoruz..Birazda baska bisi hakkinda konusalim.
Mesela Kadir,sizce Babasini etkileyebilcek mi?
Zaten niye eski haline geldi anlamis degilim.
Tamam Mustafa nin yüzünden kendisini kötü hissediyo,ama keske ögrense o Musmulanin,Kani uyupda,vermek istemedigini.Ah ah..Ozaman Mustafa daha yanliz kalir.Gebersin gittsin zaten.Sizce o Kadinla bidaha görüsür mü`?
Keske Kusurla olsaydi,ama bu dizide zaten olanlar Asiklara oluyo.
kıvanç_sedef 08-12-07, 17:10 Hep Zeynep Zeynep diyoruz..Birazda baska bisi hakkinda konusalim.
Mesela Kadir,sizce Babasini etkileyebilcek mi?
Zaten niye eski haline geldi anlamis degilim.
Tamam Mustafa nin yüzünden kendisini kötü hissediyo,ama keske ögrense o Musmulanin,Kani uyupda,vermek istemedigini.Ah ah..Ozaman Mustafa daha yanliz kalir.Gebersin gittsin zaten.Sizce o Kadinla bidaha görüsür mü`?
Keske Kusurla olsaydi,ama bu dizide zaten olanlar Asiklara oluyo.
ya aynen canım yksa katliam çkcak bnce etkileyemez kadircik babasını bksanıza hasanın gzleri nası da açıldı şirket lafını felan duyunca bnce etkileyemez..ama ztn zynp yznden hrşy karışçak ayy prdon yine zynp dedim çok soryy:happy0064:Dyani kafa da klmadı...szce mıstığın yni fikirleri nee acaba bu zynp olayı rüya diilse menekşe mıstığa felan dönermi yusuf abi bu olayı öğrenirse nolurr peki ya nine??????
anibal_1986 08-12-07, 17:15 Ekin Turkmen'i (Zeynep) Ekmek Teknesı'nden ve de ozellıkle Acı Hayat'tan izledigim kadarıyla cok begenmıstım.Ve roportajlarında,kurallarım var kardeslerim var,oynayacagım film/dizilerde soyunmam falan diyordu.Ki takdir ettigim bir soz du.Ama fragmanda gorduk ki acayip seyler olmus.Ama bilmiyorum sanki yatar durumda olan o degil.Tamam ustunu cıkaran (sac stılınden) benziyor da artık dubloru mu yoksa kendısı degıl baska bir karakter mi cozemedim... :icon_whis
Evet arkadaslar hepimiz fragmana taktik =)
Daha dogrusu Zeynebe.. Bende dün yorumumu yazmistim
Ama yine Mistiga dönmek istiyorum.. Ben Mistik'dan fena halde
tirsmaya basladim :( çok iyi hatirliyorum; Mistiklar Istanbula gitmeden
Mistik Menekseyi asla vuramaz korkar demistim.. Simdi ise tam tersini
düsünüyorum.. Fragmanda gördügümüz gibi silah ile vurmayi çalisiyor..
Hem o var, hemde bölüm sonundaki o pis bakisi.. herseyi bekliyorum
ben artik bu Mistiktan.. Fena korkuyorum =((
Zeynep'in aslinda cogu arkadaslarinda dedikleri gibi onu bizlere ilk gösterdiklerinde ne tur seyler yapicagi belliydi ama iste,bilmek ve görmek baska birseydir:img-wink: Zeynep'in böyle birsey,yani Halil'in yatagina giricegini tahmin edebiliyorduk cogumuz belkide ama iste görunce sok olduk:icon_sorr benim anlamadigim sey yani tamam o an icin belki böyle birsey yapti Zeynep ama sonradan,Halil sabah kalktiginda dusunemedimi ki bizim kiz Halil'in ondan hakli olarak tiksinicegini(Halil Zeynepin yatak sahnesi ile gercek yuzunu gördukten sonra ne yapicagini cok merak ediyorum)....
Aslinda Halil adina cok uzuluyorum bir nevi,adamin guvenebilicegi tek kisi olarak Zeynep kalmisti ama o yatak sahnesinden sonra Menekse'sini,cok sevmeye basladigi yeni anne,nine ve agbisini hemde kucuklukten beri tanidigi bir Zeynep'i kayipeden Halil'in hayatla artik nasil mucadele edicegini cok merak ediyorum...
Kime anlatsin ki Halil derdini???Yusuf agbiye anlatsa olmaz,Menekse'side hakli olarak onu görmek istemez....eeee:icon_sorr
Ama bence kesinlikle ve kesinlikle Menekse ne olursa olsun hayata Mistik psikopatina geri dönmez:img-yes: kizda anladi Mistik'in ne mal oldugunu...tabi Mistik onu bir sekilde kacirmazsa falan hayata gitmez benim Menekse aplam o psikopata....
O kadinla beraber oldu ya Mistik,hani adam seyinin calistigini anlayinca dahada bir manyaklasti ya hani:img-blush ben seyi merak ediyorum,Mistik uzun bir zaman impotent'tide bir birliktelikten sonrami kendine geldi hiiii:img-pilot Kadir ve ikisinin kesinlikle ve kesinlikle capkinlik gunleri olmustur askerlikteyken bos zamanlarinda yada askerlikten sonra ama eger ki Mistik ozamanlar bilem impotent iseydi ozaman nasil bu zamana kadar saklayabilmiski bunu:img-yes:
Cok uzun oldu sanirim,ki bazen anlatmak cok iyi olmaya bilir ama sanirim sizler anlarsiniz bu gurbetci kardesinizin ne demek istedigini:img-grin2
Bu bölumde en çok gicik oldugum az daha kusacagim sahnelerden biri mistikin nasilda o kadina tecavuz ettigi sahneydii bide menekseye öpucuk yoladigi sahnee IEEEL acayip igrenç bu adam yaaa (rolunu amada kaptirimis)..mistiki gordugum her sahne de kusmak geldi içimden pehhh beter olur insallah ama kadina tecavuz ettigi için akli basina geldi daha da tehlikeli oldu bu mistik
Bu bölumde en çok gicik oldugum az daha kusacagim sahnelerden biri mistikin nasilda o kadina tecavuz ettigi sahneydii bide menekseye öpucuk yoladigi sahnee IEEEL acayip igrenç bu adam yaaa (rolunu amada kaptirimis)..mistiki gordugum her sahne de kusmak geldi içimden pehhh beter olur insallah ama kadina tecavuz ettigi için akli basina geldi daha da tehlikeli oldu bu mistik
Ama bak simdi önceden iyi bir adamdi yaw,simdiye bakarsan insanin ödu kopuyor ondan....yani tecavus ettigi kadin bilem ondan para isterken Mistik'in gulmesini görunce korktu,gördunuz dimi sizde:icon_whis birde Mistik'a beni burada bulabilirsin tekrardan istersen diyor:img-blush bizim nefret ettigimiz Mistik'i galiba özel yanlarini sevdi bu kadin:icon_whis
Aslinda bir sekilde bakarsak Mistik evli bir herif ve karisini aldati..yani pesinde adamlar olsaydi ve onlarda Mistik'in yaptigi bu seyi bir sekilde kayita gecirselerdi ozaman Menekse o seyleri dehlil gibi kullanabilirdi bosanma davasinda....simdi yani Menekse dava acildiginda neyi sebep olarak göstericek kine Mistik'tan ayrilmak icin hiiiii:icon_whis yani bosu bosunada ayrilmak olmaz dimi ama:img-yes: kendi kendime ne senaryolar ciziyorum bende ama:img-hyste:img-blush
dün akşam son reklamdan sonrasını izleyemedim neler neler kaçırmışım
tam anlayamadım zeynep halili yatağamı atıııııı:img-fie::img-fie::img-fie:
nasıl attı peki?
biri anlatırsa çok sevinirim
Bu bölüm gerçekten çok sinir bozucuydu, özellikle Kadir Zeynep ve Mıstık'a sinir oldum. Kadir'in değiştiğini artık Halil'e karşı çıkmayacağını zannediyordum, bunu en azından Menekşeye yaptığı hatayı anlayıp birde can borcu olunca...
Mıstık'a borçluyuz diyor ne borcu allah aşkına ne borcu? 25,000 Euro'mu o zaten Yusuf'un da dediği gibi faizi ile verilir. Bundan başka da bir borç görmüyorum ben hatta alacaklılar, bugün bu aile bu hale geldiyse bunda Hasan'ın Kadir'in olduğu kadar Mustafanın da çok büyük bir payı var.
Nasıl kendi acındırdı iğrenç bir kişilik hala utanmadan Menekşeyi haksız çıkarıyor... O kadar sinirlendim ki ekrandan içeri dalıp boğazını sıkasım geldi. (bkz. kendini fazlasıyla kaptırmış izleyici) Lokantanın sahibi iyi yaptı keşke iyice dövüp öyle kovsaydı. Parkta yanına bayan gelince ben tenhaya kıstırıp parasını alır zannettim ama... Midemi bulandırdı.
Mithat ve Halil'in mahkeme sahnelerini neler olduğunu falan hiç göstermediler. Aradan ne kadar zaman geçti ondan bile bahsedilmedi. Ekranda yazsalardı 2 ay veya 3 ay diye... Anlamadığım Mithat nasıl hemen serbest kaldı, suçsuz muydu? Şimdi şirkette hissesi var mı hala...? Zeynep'inde hissesi varmış aman allahım...
Zeynep'e bu bölümde gıcık oldum, fragmandaki sahneyi görmemle alakalı değil bu durum. Fragmandaki olay zaten zeynep karakterinden beklenilecek iğrenç bir davranıştı. Utanmadan sıkılmadan Yusuf'un Halil'in Menekşenin gözünün içine baka baka yalan söyledi. En acı olanı ise Halilin bu yalana tav olmasıydı.
Halil'e hiç üzülmüyorum Zeynep'i affedip işbirliği yapmaya başladığı anda artık Zeynep'in ona yapacağı herşeyi hakkettiğini düşündüm. Aslında bir bakıma iyi de oldu bu yatak olayı. Bizim saf Halilimiz bir kez daha öğrensin zeyneciğin ne mal olduğunu. Ama bu anlayış ona çok ağır bedeller ödetecek. Yusuf'un Zeynep'e hiç yüz vermemesi en iyisiydi. Menekşe de keşke hiç öpmeseydi.
Dizide en takdir ettiğim karakter Yusuf'tur her olaya karşı duruşu tavrı takdir edilecek şekilde. Bu yanlış anlama olayında da yine arayı Yusuf bulmaya çalışacaktır. Tabii Halil'e gerçekten inanırsa ve gerçekten Halil ile Zeynep arasında birşey geçmemişse. Eğer aralarında birşey geçtiyse Menekşeyi Halil'den ayrılmakta çok ama çok haklı bulurum. Yok eğer aralarında birşey geçmediyse işte o zaman Halil'e çok büyük bir iş düşüyor ne yapıp ne edip Menekşeyi gerçeğe inandırmalı. Gerekirse Zeynep'in şirketteki hisselerini satacak, Zeyneple olan tüm bağını kesecek bir daha hiç görüşmemecesine...
Hasan'ın Halil olayına bu kadar anlayışlı yaklaşacağını beklemezdim. Gerçi neden bu kadar normal karşıladığını da herkes biliyor. Sırf Halil'in parası için... Neyse ben buna da razıydım ama Zeynep ve dolaylı olarakta Halil herşeyi mahvettiler. Halil'e çok kızgınım...
Devamı gelecek...
kıvanç_sedef 08-12-07, 18:38 dün akşam son reklamdan sonrasını izleyemedim neler neler kaçırmışım
tam anlayamadım zeynep halili yatağamı atıııııı:img-fie::img-fie::img-fie:
nasıl attı peki?
biri anlatırsa çok sevinirim
syle oldu canım öncelikle zynep we halil halilin ewinde şampanya felan patlattılar sora heralde halilcim sarhoş oldu üstüne de zeynebin aklına böle fikirler geldi soyundu falan gitti halilin koynuna sora üstüne bi de ertesi sabah menekşe geldi zynp de yorgana sarılmş haliyle menekşeye kapıyı açtı sora halil wardı yanında menekşe ikisine de baktı we orda fragman bttii off çok feci anlattıkça bile o zynebi öldüresim geliyo yaw...:icon_sorr
syle oldu canım öncelikle zynep we halil halilin ewinde şampanya felan patlattılar sora heralde halilcim sarhoş oldu üstüne de zeynebin aklına böle fikirler geldi soyundu falan gitti halilin koynuna sora üstüne bi de ertesi sabah menekşe geldi zynp de yorgana sarılmş haliyle menekşeye kapıyı açtı sora halil wardı yanında menekşe ikisine de baktı we orda fragman bttii off çok feci anlattıkça bile o zynebi öldüresim geliyo yaw...:icon_sorr
ayyyyyyyyy uff keşke izleseydim sonunuda :(
ben nefret ediyordum o kızdan zaten şimdi iyice tiskindim
yazık halile en çokda menekşeye yazık canım benim yaaa nasıl olur kimbilir
ben herhafta cumayı iple çekiyorum dizi acayip sürüklüor
çok tşk ederim bilgi için:sad53:
Ay sonu nasil bitti oyle IGRENNNNNNCCCC!!
Igrenc opucuk atti ya :S midem bulandi
bence varya, mustafanin guveni yerine geldi
ins. Tecavuz etmez yada ins Menekse evde
yanliz degildir. Off 1 hafta nasil bekliyecem ben
herkese selam
semih talipleri :img-cool2
öncelikle yeni şarkı tutkun :good:
menekşenin bilinçaltında da neler yatıyormuş
ömerin halili götürme şeklini beğenmedim sanki azılı bir katil muamelesi gördü ve ben nedense ömeri mithata benzettim daha doğrusu murat daltabana
ekip dağıldığnda semih kaybolmasın hep gözümün önünde olsun zaten talipleri çok diye içimden geçirdim
hasanın menekşenin başını okaşadığı ve o herif derkendi yüz ifadesi etkileyiciydi ama onu affetmedim bu gidişlede affetmiycem menekşeye o daha çok bekler dediği sahnede sinir oldum ona bide helgayı sormasına
kadir ayseline yusufta lalesine kavuştu ama annem bu kızlardan pek hoşnut olmadı bu arada annemde kendine bakmaya başladı makyajlar saçını yaptırmalar bir bilseki hasanın berlinde helgayı sorduğunu
zaman atlaması güzel geçişlerle yapıldı anlamsız olmadı :good:
halilin kutusunun menekşede çıkmasıda iyi oldu en güvenilir yerdi
mıstığa çok üzüldüm :img-hyste mıstığa bulaşıkçılık yakışmıştı bulaşıkların pisliği giderde onunkiler gitmez
kadirin mıstıkla buluşmasını kınıyorum troest
galata sahnesi :good:halildeki karizmaya diyecek söz bulamıyorum iş adamı halil harika olmuş gerçi ara ara mehmeti görür gibi oldum
eğer fragmanı görmeseydim:img-fear2:img-fear2: (gördükten sonraki halim budur) menekşenin rüyası ve galata sahnesiyle menekşenin yusufun yanında halile karşı daha rahat davranması ve yusufla halille ilgili konuşması çok istenilen pansuman sahnesi gerçekleşir yakında derdim ama fragman ortada rüya olacağınıda hiç sanmıyorum zeynep evde yatak odasına kurnazca bakmıştı
halilin zeynep konusunda menekşeye söylediklerine diyeceğim şey şu o sizin için değil kendi günahlarının bedelini ödemek ve kendini sana affettirmek için yaptı tüm bunları fragmanda bunu gösterdi
zeynepin kurnazlığı konusunda avukat olması yerinde ama mantıksız davranışları korkaklığı bir avukata göre değil keşke başka bişey olsaydı
geçen haftaki bölümün bazı kısımlarını kaçırmıştım özette görünce şu bakirelik olayında herkes neden halil bi tepki vermedi demişti sanırım bildiğinden değilde orda yusufu utandırmamak ve bunun derdinde olmadığını göstermek için büyük bir asaletle tepki vermedi
kadire gelince biri bunu benim elime versin :ditotroest tam bir beyinsiz mıstığın bir lafına eski haline döndübize böyle şeyler tersdüz olan şeyi çok merak ediyoru eniştenin menekşeyi aldatmasımı kalkıpta erkeklik gururundan bahsetmesin mıstıktan korumak için olsa anlarım ama kalkıpta namus demesin gördü kimin namussuz olduğunu menekşe gibi merhametli birinin böbreğini aldı ama hala adam olmadı
halil mızıka çalıyorya semihte keman çalsın ekipte kendileri :klme mithatta mıstıkla :bella
eğerki hasan halilden başlık parası alırsa yüzüne tükürcem ki fragmanda bunu gösteriyor
menekşenin kıskançlıkları çok hoşuma gitti bir çocuk saflığında çok masumcaydı gerçi onun kıskançlığı zeynepin tehlikelerinden halili korumak için di malum mafya anası olmaya aday
halilin menekşenin boşanma olayında yusufa kendim için bişey istiyorsam namerdim diyişide çok güzeldi
şok olduğum bir sahnede mithatın yurtdışında oluşu ben onu hapishanede sanıyodum kötü bir sürpriz oldu
br şokta mısıtkın intikam duygularını kabartan kadında oldum ne yani mıstık erkekliğe adım attı diyemi açıkçası o sahneyi hiç beğenmedim böyle bir sahne beklemiyordum param yok dedi her yerinden para çıktı
biraz karışık yorum oldu idare edin
sevgiler
Ay sonu nasil bitti oyle IGRENNNNNNCCCC!!
Igrenc opucuk atti ya :S midem bulandi
(:D:D)haklısın canım gerçekten irençti son sahne
ya bide bişey dicem menekşe bunları yatak odasında görüyor dimi?hani evin kapısını açsalar o şekilde belki aççıklanırdı bi şeklde ama off ben mi yanlış gördüm acaba evin kapısımıydı off...:img-help:
kıvanç_sedef 08-12-07, 20:04 lazkizz cım sey menekse ewde diil zaten oteldeler annesi abisi felan war asağıda yani bisi yapamaz..
Çılgınn cım sanırım yatak odasında diiler tabii eer menekşede evin anahtarı yoksa ama ztn kapı açılıyo byk ihtimal zynep ölece açmştır ewin kapısıdır yani orası..
ssvshy cim tutkun sarkısı grçkten harika..ayrıca galata kprüsü shnesi de mthsti bi ara ağlıcktm grçktn...
halil zynebe inanmanın cezasını cekicek o kadar kmse ksura bkmasın ama halil kndi salaklğnın bedelini ödicek rsmen zynbe gvnmenin ne kdr thlikleli olduunu tkrar anlıcak ama is isten gcmis olcak cok gec olcak onun icin mnkse blki de hic affetmicek halili....:icon_sorr
kıvanç_sedef 08-12-07, 20:09 smdi bi de bu zynp kalkcak halille öle böle oldu dicek ondan sora menekseme hava atcak bak sninle olmayan bisi bnmle oldu die htta kesin bna inanırım hamile kaldım felan da der ya da halilcime sn istedin bn zorlamadım felan der tabii bisi oldysa insallah bisi olmamıstır da hani sadece yanına yatmakla kalmstır ama mnksenin yüzü gzmn önünden gtmioo yahuu nası da öle caresizce bakıo halile ee halil bn sana o kadar söledim güvenme su zynebe ama dnleyen kim???!!!!:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
kıvanç_sedef 08-12-07, 20:44 iyi akşamlar arkadaşlar;;
yrn görüşmek üzere menekşemiz we halilimizle kalmanız dileğiylee
iyi geceler byby
tkrar anti zynep diormmm:img-wink:
zynp-35-2! 08-12-07, 20:51 ay tam her şey yoluna girdi olaylar birden hızlandı menekşeyle halil bir arada olcak hasan da bu işe karışmıyo derken herşey tekrar bozulcak neyse ben de zeynepe sinir oluyorum gerçi adım zeynep:happy0064 ama burda gerçekten sinir oluyorum hep menekşe ile halilin arasını bozuyo fragmana bakınca baya şaşırdım doğrusu önümüzdeki bölüm çok heyecanlı da olabilir çok hüzünlü de yani menekşe açısından bi de eğer gelecek bölümde menekşeyle halilin arası bozulursa senaristler bundan yararlanıp konuyu baya uzatırlar gibi geliyo bu arada biraz geç oldu ama yeni başlığımız da hayırlı olsun:happy0064
(:D:D)haklısın canım gerçekten irençti son sahne
ya bide bişey dicem menekşe bunları yatak odasında görüyor dimi?hani evin kapısını açsalar o şekilde belki aççıklanırdı bi şeklde ama off ben mi yanlış gördüm acaba evin kapısımıydı off...:img-help:
Yok canimcim,evin kapisini Zeynep acti Menekse'ye ve Menekse'de onlarin o halerini görduuuu of of offfffffffffffffff:icon_sorr
Benim anlamadigim birsey var arkadaslar...sincik bende yalnis anlamadiysam Zeynep hanim'in uzerinde kiyafet degilde sankim nasil derler:icon_whis yatagin örtusunle kapatmis kendini:img-yes: ve Halil'de yaninda saftirik gibi duruyor ki benim canim Menekse'mde nasil bakiyor onlarla öyleeee:icon_sorr
Menekse'nin sabahin körunde(sanirim sabahleyin gidiyor bizim kiz askinin yanina)gitmesinin nedeni bence seydi,hani bunlar konusmuslardi ya Hasan gelince Halil gelipte onunla falan konusucakmis diye...hah iste sanirim Menekse'nin Halil'e gitme nedeni babasi ile konustugunu söylemesiydi...
Gumus dizisindeki Mehmet kac kadin yuzunden ha bire sevdigi kadini uzdu(adam yedi totosuna bir kadindan tekme hatasini anlamadan tekrardan ayni seyi yapti)umarim Halil karakteri Zeynep'in bu yaptigi seyi affetmez ve onuda hayatindan cikartir ebediyen....yani Zeynep'in sacma sapan Menekse'nin agbilerine haber vermedigini söylediginde ve yeminlerine kanan Halil umarim Zeynep'in o yatak sahnesinden sonraki konusmalarina kanmaz....eger ki kanarsa sayet ben bu diziyi izlemeyi bir kez daha gözden gecirmeliyim:img-yes:
Aslinda benim birde sinir oldugum bir baska sey Halil biliyor aslinda Menekse'nin Zeynep'ten hoslanmadigini ve onunla ayni mekanda bulunmak istemedigini,yani ne diye Menekse ile bulustuklarinda(hani Yusuf agbide vardi)Zeynep'le geldi kine:img-pilot yani insan biraz saygi duyar karsisinda ki "sevsigim"kadin dedigi kisiye dimi ama....
Ayyy sankim Gumus'te Mehmet'in yaptigi odunluklari tekrardan izliyor gibiyim:icon_Evil
Mistik birde ha bire herseyi satim sizlerin yaninda geldim gibilerinden konusuyor ya,yaw bu adamin neyi vardi ki satti,bilenler varmi???Almanya'ya gelmeden önce bu herif ne isle ugrasiyordu kine cook merak ediyorum....
Gulmeyin simdi, ama Kadir hani Menekse'yi dun aksamki bölumde uzdu ya?benim aklima birden sey geldi,hani kucukken kardesine birsey veripte sonradan geri istersin ya?(ben bazen öyle yapardim ablama da:img-blush) bir ara dusunmedim degil Menekse kizim sen agbine de hele ben böbregimi geri istiyorum,kustum sana diye:img-hyste
Yok canimcim,evin kapisini Zeynep acti Menekse'ye ve Menekse'de onlarin o halerini görduuuu of of offfffffffffffffff:icon_sorr
olabilir ama frgmanı az önce inceledim menekşe dışarda değildi yani arkasında lamba faln vardı menekşenin.bide evin kapısı olsaydı zeynep üstüne çarşaf sarmaz giyiniridi heralde die düşünüyorum.Eğer benim dediğim gibi olursa halilin menekşeyi ikna etmesi çok daha zor olur.
Benim anlamadigim birsey var arkadaslar...sincik bende yalnis anlamadiysam Zeynep hanim'in uzerinde kiyafet degilde sankim nasil derler:icon_whis yatagin örtusunle kapatmis kendini:img-yes: ve Halil'de yaninda saftirik gibi duruyor ki benim canim Menekse'mde nasil bakiyor onlarla öyleeee:icon_sorr
Menekse'nin sabahin körunde(sanirim sabahleyin gidiyor bizim kiz askinin yanina)gitmesinin nedeni bence seydi,hani bunlar konusmuslardi ya Hasan gelince Halil gelipte onunla falan konusucakmis diye...hah iste sanirim Menekse'nin Halil'e gitme nedeni babasi ile konustugunu söylemesiydi...
Gumus dizisindeki Mehmet kac kadin yuzunden ha bire sevdigi kadini uzdu(adam yedi totosuna bir kadindan tekme hatasini anlamadan tekrardan ayni seyi yapti)umarim Halil karakteri Zeynep'in bu yaptigi seyi affetmez ve onuda hayatindan cikartir ebediyen....yani Zeynep'in sacma sapan Menekse'nin agbilerine haber vermedigini söylediginde ve yeminlerine kanan Halil umarim Zeynep'in o yatak sahnesinden sonraki konusmalarina kanmaz....eger ki kanarsa sayet ben bu diziyi izlemeyi bir kez daha gözden gecirmeliyim:img-yes:
Aslinda benim birde sinir oldugum bir baska sey Halil biliyor aslinda Menekse'nin Zeynep'ten hoslanmadigini ve onunla ayni mekanda bulunmak istemedigini,yani ne diye Menekse ile bulustuklarinda(hani Yusuf agbide vardi)Zeynep'le geldi kine:img-pilot yani insan biraz saygi duyar karsisinda ki "sevsigim"kadin dedigi kisiye dimi ama....
Ayyy sankim Gumus'te Mehmet'in yaptigi odunluklari tekrardan izliyor gibiyim:icon_Evil
Mistik birde ha bire herseyi satim sizlerin yaninda geldim gibilerinden konusuyor ya,yaw bu adamin neyi vardi ki satti,bilenler varmi???Almanya'ya gelmeden önce bu herif ne isle ugrasiyordu kine cook merak ediyorum....
Gulmeyin simdi, ama Kadir hani Menekse'yi dun aksamki bölumde uzdu ya?benim aklima birden sey geldi,hani kucukken kardesine birsey veripte sonradan geri istersin ya?(ben bazen öyle yapardim ablama da:img-blush) bir ara dusunmedim degil Menekse kizim sen agbine de hele ben böbregimi geri istiyorum,kustum sana diye:img-hyste
iyi aksamlar berivan...evet uzun zamandan beri yazamadim ama diziyi tabii kacirmiyorum ...Dizi yine cok güzel di AMA o Zeynep beni cok kizdirdi Halil de tabii ki. Eh canim yine erkek Zeynep ona anlati ben degildim diye ondan sonra Halil de buna inandi.Ilk önce Polis de inanmiyor sonra dan Zeynep bütün Mahkeme islerini görüyor. Hem yazdigin gibi Menekse o kadindan hic hoslanmiyor hani bari görüsmeye getirme.Nasil cabuk unuttu Zeynep le Menekse birbirinlerinden hoslanmiyor. Fragmani da izledim ay Zeynep yakalanmalarini istedi. Menekse onlari beraber görsün diye ..Ama bunlari senaristler yapmamalari lazimdi...yine diziyi saplatiyorlar yine öbür dizilere benzettiler...Yok kiskanmak entrega gibi seyler. AMa Meneksenin yerinde olsam Halil den vazgecmem,cünkü biliyor Zeynep onlari ayirmak istedigini...
Ay Halilin öyle bakmasi, sanki seni buldum yine kaybettim bakislari vardi.
Cok fazla bunu uzatmasalarda iyi olur...cabuk barissinlar..gelecek dizi yine heycanli olacak...Menekse ye cok üzülüyorum zavali kiz cagiz, simdi öyle olursa Zeynep Halile derse senden de hamile kaldim diye ...ailesi zar zor kabul etti gelde simdi böyle seyler olsun. Ondan sonra Halili yine kabul ederlermi bilemiyecegim. Cuma günü cok uzaklarda kaldi..cabuk yine haftasonu olur ..
sizlere iyi aksamlar
olabilir ama frgmanı az önce inceledim menekşe dışarda değildi yani arkasında lamba faln vardı menekşenin.bide evin kapısı olsaydı zeynep üstüne çarşaf sarmaz giyiniridi heralde die düşünüyorum.Eğer benim dediğim gibi olursa halilin menekşeyi ikna etmesi çok daha zor olur.
Ben evin kapisi deyince seyi kast etmistim apartmanin degilde nasil derler Halil'in kendi dairesinin kapisini? iste onu demek istemistim...dairenin kapisi olunca Zeynep ozaman acar carsafli hali ile,uzerine giyinmesine de gerek yok...
Fragmani neden tam bir hafta önceden gösteripte insanlari bukadar merakla koyarlar kine,offf keske bakmasaydim yeni fragman,nasil beklicegiz biz simdi bir hafta:icon_sorr
Ama ne olursa olsun Menekse bence olanlari tum ailesine degilde sadece ninesine falan anlatir:img-yes: yani ailesine anlatmazsa iyi olur aslinda bir yandan cunku ozaman gercekler ortaya ciktiginda Menekse'nin ailesine bir aciklama yapipta tekrardan onlari affetmesi gerekmez:img-yes:
nehir_yaso 09-12-07, 09:19 ayyyyyyyyy uff keşke izleseydim sonunuda :(
ben nefret ediyordum o kızdan zaten şimdi iyice tiskindim
yazık halile en çokda menekşeye yazık canım benim yaaa nasıl olur kimbilir
ben herhafta cumayı iple çekiyorum dizi acayip sürüklüor
çok tşk ederim bilgi için:sad53:
cidden benimde midem bulandı yaa.iğrençti.saçı sakalına karışmış.ıyyyy
yeni bölümde jkötü şeyler olduğu kadar güzel şeylerde var ama.mesela halil menekşenin boynuna kolye takıyo.babası halile kızını veriyo.(bence):img-in_lo
hem merak etmeyin halil menekşeyi ikna eder.gözlerime bak menekşe bn öyle şeyler yapar mıyım hiç diye.onu ikna eder yani
cidden benimde midem bulandı yaa.iğrençti.saçı sakalına karışmış.ıyyyy
yeni bölümde jkötü şeyler olduğu kadar güzel şeylerde var ama.mesela halil menekşenin boynuna kolye takıyo.babası halile kızını veriyo.(bence):img-in_lo
hem merak etmeyin halil menekşeyi ikna eder.gözlerime bak menekşe bn öyle şeyler yapar mıyım hiç diye.onu ikna eder yani
Yeni bölumde guzel seyler olucagi kesin kötu seyler olucagi gibi...Halil Menekse'ye neden o kolyeyi takiyor cok merak ediyorum(icinden geldigi icinmi yoksa o kolyenin bir özel anlami falan mi var?)ne biliyim belkide o kolye Halil'in annesine falan aittir:img-blush olamazmi sizce:icon_whis
Halil Menekse'yi umarim ikna eder,Menekse Zeynep'le onu bastiginda,ama belkide Halil'in Menekse'sini ikna etmekte uzun bir zaman surer:icon_sorr belkide Menekse uzun bir zaman Halil'e falan konusmaz,bizim Halil'de uzerine gitmez,ozamanda ayrilik olur bir sureeee:icon_sorr
Gumus'le kiyaslamak istemiyorum ama Gumus'te Mehmet bebegini kayip etmisti bir kadina yakinlik gösterdigi icin ve karisi onu uyardigi halde o arkadasin onu sevdigine,Mehmet karisina inanmadi ama sonra o arkadasin ask itirafini duyuncaya kadar karisinin hakli olmadigini sanmisti...
Halil efendi Menekse'nin kuru kuruna kiskanclik yaptigini sandi emme oda anliyacak Zeynep'in gercek yuzunu...umarim Halil Zeynep'i yaninda tutmaya devam etmez Menekse'nin baskinindan sonra,yani nasil Zeynep'in Kadir'leri aradigina inanmadiysa simdi Zeynep'in kötu bir niyeti filan olmadiginada inanmaz...yani bunu yaparsa tuuuuu derim ben:icon_evil
nehir_yaso 09-12-07, 11:45 arkadaşlar ben toygar ışıklının dizide çalan yeni şarkısını nerden bulabilirim?
Herkese merhabalar..
herkes baslikta zeynepe kan kusuyor resmen..ayni benim gibi..
zeynepin yaptigi harekket yüzunden allah bilir menekse ile halile neler olacak
menekse kesin birdaha halilin yüzune bakmak istemez:icon_sorr..ama onlar birbirilerini gormeden edemiyorlar kesin halil gerçegi ispatlicaktir(INSALLAH)
uff tamda hersey yolluna gitmisken allahim gelde öldurme bu kizi simdii:dito
Arkadaşlar,
Dizimiz günden güne daha da güzelleşip gelişiyor. Şu anda gösterimde olan dizilerdeki en güzel, en inandırıcı, en birbirine yakışan çift halil ile menekşe. İkisininde özel hayatlarındaki beraberliklerini bilmeme rağmen acaba diyorum birbirlerinden etkilendilermi?? Çünkü bu kadar güzel ,birbirlerine bu kadar içten bakış , olmaz olamaz!!!!
Bütün oyuncular rollerine oturmuş ve hakkını veriyor . Tebrik ediyor, bir dahaki haftayı iple çekiyorum.. Nasıl çekmiyeyim?? Kim bu kadar içten ,hesapsız bir aşkı seyretmek istemez? Değilmi ama??
Arkadaşlar,
Dizimiz günden güne daha da güzelleşip gelişiyor. Şu anda gösterimde olan dizilerdeki en güzel, en inandırıcı, en birbirine yakışan çift halil ile menekşe. İkisininde özel hayatlarındaki beraberliklerini bilmeme rağmen acaba diyorum birbirlerinden etkilendilermi?? Çünkü bu kadar güzel ,birbirlerine bu kadar içten bakış , olmaz olamaz!!!!
Bütün oyuncular rollerine oturmuş ve hakkını veriyor . Tebrik ediyor, bir dahaki haftayı iple çekiyorum.. Nasıl çekmiyeyim?? Kim bu kadar içten ,hesapsız bir aşkı seyretmek istemez? Değilmi ama??
ewet oyuncularin hepsi super..eee iste bu oyuncu demek seyirciyi inandirmak ve menekse ile halil okadar güzel oynuyorlarki gerçekten inaniyoruz:happy0064
mesela zeynep ve mistik:icon_evil okadar iyi oynuyorlarki içimden onlari öldurmek geliyor:icon_whis..ve yusuf abi ewet abii resmen bizim abimiz olmus yaa..oda okadar iyi oynuyorki agbilini:img-yes:...ve diger oyuncularda muhtesem ninne , anne , baba , kadir , mithat hepsi mukemel oyuncular.:happy0064
arkadaslar yaa aii iki saatir toygar isiklinin-karbonat sarkisini ariyorum yani menekse ile halilde yeni çikan muzigi ama bulamiyorum indiremiyorumda off ..acaba o sarkiyi nerden bulabilirim bilen biris varsa yardim etsin lütfen:img-blush
ahhh Halil ahhh... ya neden 24 saat zenyeple beraberler yaa.
onlarda abarti bence...tamam anladik evi tuttu, Halile yardim etti....ama bu kadari da fazla.
Offf Hailim ya...zeynepin oyununa geldin, vallah arkadaslar bu sefer Menekseye durumu nasil anlatacak bilmiyorum cünkü bence kendiside o gece neler oldugunu bilmiyor :icon_sorr:icon_sorr
Cok kötü seyler olacak haftaya...cuma gününü iple cekiyorum!!!!
bu haftaki bölüm çok güzeldi çok beğendim ama reytingler benim içi yine hayal kırıklığı oldu ne olması gerek oysa ne güzel başlamıktık ilk bölümlerde toparlanacağını umuyorum neyse oyuncuları çok başarılı buluyorum yan karakterlerin hepsi eğitimli kıvanç ise hergeçen gün beni çok şaşırtıyor eğitimini alıyor belki oyunculuğun ama bu onun ikinci dizisi ve daha önce hiç böyle bir iş yapmamış ama o kadar başarılıki inanamıyorum ya ona bakınca oynadığı karakterin tüm hissettiğini bana hissettiriyor herşeyini buda ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor neyse sedefde çok başarılı ama artık hüzünle bakan bir menekşe istemiyorum biraz daha girişken bir menekşe istiyorum birde ikinci kadın istemiyrum umarım bu çok uzun süren bir olay olmaz ve bölüm bitmeden halledilir daha güzel reytinglerde bizim olur
Ohbee Buldum baharG90 arkadasimiza sagol çok sagol
bana sarkinin adi karbonat dediler ama tutkun muss:img-icecr
neyse...
Bu gece saat 24.00 te dizinin tekrarı varmış.Kanald ye söyleyecek sözüm yok artık.Madem tekrar veriyorsun bu kadar geç mi verilir.Benim gibi sabah erken kalkanlar ve diziyi yeniden izlemek isteyenler napsın şimdi?
Dizi mi izleyelim,uyuyalım mı?
Bakıyorum da herkes fragmana takılmış kalmış.Merak etmeyin Halil kendini affettirir menekşeye.Bir şirinlik yapar,iki jest yapar,seni çok seviyorum menekşem der menekşede yelkenleri indirir de yani bende yazmadan edemiycem ayrılık için illa olmazsa olmaz kuralmıdır 3.şahıs .Gerçek hayatta insanların ayrılmalarına neden o kadar fazla ki.Burda yazsak sayfalar dolar.
Bizim yetenekli senaristlerimizin kolaycılığından başka birşey değil bu.Sonra da izleyiciyi suçlarlar.
Çok merak ediyorum senaristler düşünüyorlar mı reytingler neden düştü diye.İlk başladığında zirvedeyken zamanla neden yere çakıldık acaba?
Bu bölümün en komik repliğini yazıyorum.Yusufla menekşenin halili beklerken konuşmalarında,Yusufun repliği"sizin göz süzmelerinizi yerine benim daha önemli işlerim var" Çok gülmüştüm o diyaloğa,hakkaten bunlar sadece göz süzüyorlar.
KübraYasemin 09-12-07, 20:40 Retingleri simdi gördüm
A/B: 11 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,00 12,50
Total: 8 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 6,20 16,70
Bu retingler ne demeli ya.
AslInda biraz düzelmis gibi A/B de ama buseferde Totalde bakmIsIz.
Zaten biri düzelse digerine birseyler oluyor anlamadIm.
Neyse insallah daha iii eretingler alIrIz diyecem.
Ama bunu her hafta nedense istiyoruz degesen yok.
Neyse dilemekden birsey cIkmaz, olmayacak duaya amin der gibi...
batuhan_gumus 09-12-07, 21:22 meraba arkasdaslar dün retingleri gördüm ve sok oldum abde niye düsüs yasaniyorrr cok üzüldüm totalde yine toparlamis dizimiz kendisini ama düsüs var
valla bu bölüme yorumm yapmicam cünki cokkk cokk güzeldi
heralde pusata yanilmisim bizi bu hfta gecti tüh com üzüldüm hakikaten yaa
zaten asi hayde hayde gecmis hatirla sevgili ab de zirvede totalde altimizda bilmiyorumm valla
12,5% VE 16,7% cok ta kötü deil ama insallah bu hfta düzelir ben kctim byss
hepsi 1& menekse ile hail&doktorlar :D
kıvanç_simge 09-12-07, 21:51 ya bu bi tür şaka falan olsa gerek yani bukadar güzel seneryosu olan bir dizinin reytingleri nasıl bu kadar düŞük olur ay resmen şok olmuş durumdayım yaa...yanii bzim toplumumuz mu romantik dizileri sewmio yoksa menekşe ile halili mi kötü dicem 2. seçenek olmadı çünkü menekşe ile halil çok nadir görülen bi aşkı analtıyor...bence reyinglerin süper olması lazım ama...biz izliyoruz bana yetiyor bnm tek derdim yapımcıların reytignleri düşük görüp kaldırması...:icon_sorr
bence zeynep halilin peşini bırakmayacak ne yapıp edip kandıracak halil çok saf menekşenin gördüklerinden sonra halil menekşeye ne diyebilirki,zeynepte içkiliydin oldu falan derse halil zeynebi diil kendini suçlar zeynep suçlu diil falan derse ben burda fıtık olurum ,menekşenin burda geri çekilmemesi lazım uyanık olup meydanı zeynep şirretine bırakmaması lazım ağlayıp zırlayıp naaptın bana falan la vakit kaybetmesin şavaşsın zeynep canını dişine takmış uğraşıyo halili kazanmak için hayatta böyle diilmi mücadele ediceksin ki kazanasın ,kanımca menekşede halilden öyle kolay vazgeçmez gerçi daha önce vazgeçmişti ama bu sefer olamaz olmamalı
bence zeynep halilin peşini bırakmayacak ne yapıp edip kandıracak halil çok saf menekşenin gördüklerinden sonra halil menekşeye ne diyebilirki,zeynepte içkiliydin oldu falan derse halil zeynebi diil kendini suçlar zeynep suçlu diil falan derse ben burda fıtık olurum ,menekşenin burda geri çekilmemesi lazım uyanık olup meydanı zeynep şirretine bırakmaması lazım ağlayıp zırlayıp naaptın bana falan la vakit kaybetmesin şavaşsın zeynep canını dişine takmış uğraşıyo halili kazanmak için hayatta böyle diilmi mücadele ediceksin ki kazanasın ,kanımca menekşede halilden öyle kolay vazgeçmez gerçi daha önce vazgeçmişti ama bu sefer olamaz olmamalı
Yorumuna sadece böyle demek istiyorum:good: cok haklisin Zeynep'in kolayca pesetmeye niyeti falan yok ve burada Menekse icin savasmak dusuyor...Menekse Zeynep'in duygularini biliyor ama Zeynep'in Halil icin arkadasliktan baska birsey ifade etmediginide biliyor ki bu yuzden savasmali...amma Zeynep ne olursa olsun kolay klay vazgecmicek Halil'den,tipinden sankim istedigini alana kadar mucadele edenlere benziyor...
Zeynep Halil Ömer tarafindan karakola getirildiginde Halil tlf konusmasini acmisti yine ve Zeynep'in ozaman söyledikleri geldi aklima birden:"Ben Menekse'nin sende ne oldugunu bildigim halde yaparmiyim hic" buna benzer sözlerdi....pis yalanci seyyy:icon_evil
Fragmanın hemen bölüm ertesi gemesi iyi bir yandanda bölümü sindirmeden yorumunu yapamadan fragmandaki sahnlere kafa karıştırıyor...
Bu bölüm bir dönemim kapanıp yeni bir dönemin başlaması gibiydi...Zaten Mithat'ın da Halil'le asıl savaşımız şimdi başlıyor cümlesi , Kadir Mustafa görüşmesi sonrası yaşananlar bunu doğrular nitelikte...
Daha evvelde dedim Kadir ve Mustafa dolaylı yada bilerek Mithat'ın maşası olacak elelrinde o ikisinin parmak izi bulunan silahlar var...
Mustafa'nın Menekşe'ye son sahnedeki bakışı çok fena şeyler düşündüğünün habercisi...
Halil'e bu bölüm anlam veremedim bazı sahnelerde...Zeyenp'e çok çabuk güvendi bir kere...Hadi güvendin diyelim o kahvaltıya Zeynep'in gelemsine ne gerek vardı hem Zeynep hanım kızımız daha deneyimlki avulatlar var onlar ayrdımcı olur diyor hem kuyruk gibi gelmiş Halil'le -ki suç Halil'in...
Halil herşeyine kavuştu madem yeni ev tutmak neyin nesiydi aten koskoca bir evi yokmu Halil'in :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr orada bir mantık hatası vardı Halil zeynep ile telefonda konuşurken eşyaları bekliyorum dedi Halil eve geldiğinde herşey hazırdı eşyalarla birlikte öyle tuttum dedi...Halil ve Menekşe başbaşa kalabiliyorlardı öyle yada böyle madem bir ev tutulacak bari Menekşe ile beraber baksalardı...(ben bu bölüm Halil'e çok kzıdım sanırım)
Kadir neden o kadar kaba ve agresif davrandığını hiç değilse Yusuf'a net olarak anlatabilirdi...
Fragmana gelirsek Zeynep ile Halil arasında birşey geçmesede Zeyenp geçti gibi göstercektir..İhbar edip Menekşe'nin yerini haber verdiği halde ben yapmadım diyen Zeynep böyle bir fırsatı hiç kaçırmaz...
Umarım bu durum Halil ile Zeynep arasında kalır..Sabah kalkan halil gece ne odluğunu hatırlamaz Zeynep'le arasında birşey geçtiğini sanar ama Menekşe bilmez Menekşe o sahneye tanıklık etmez yani fragmanda Menekşe ve Zeynep karşılaşması başka bir sahnedir...
Selammm,
CUma gunu superdi ya ama ins o canavar mustafa menekseye
bisey yapmaz. Of simdik cesaretide geldi. Hele o fah....e sahnesi
cok kotuydu :O
Shok oldum!, ben parasini alacak sandim, bizimki paradan beter
bisey yapti yani :S
Selammm,
CUma gunu superdi ya ama ins o canavar mustafa menekseye
bisey yapmaz. Of simdik cesaretide geldi. Hele o fah....e sahnesi
cok kotuydu :O
Shok oldum!, ben parasini alacak sandim, bizimki paradan beter
bisey yapti yani :S
hahahhaha slm, kubra sendemi burdaydim
hahah biliom ya su mustafa canavari
simdi onun cesaretti oldu menekse
yani erkek gororu gitmisdi ya
neyse ama o bolum nasilda aceyipdi ya
valla heycandan batlicaktim:good:
hahahhaha slm, kubra sendemi burdaydim
hahah biliom ya su mustafa canavari
simdi onun cesaretti oldu menekse
yani erkek gororu gitmisdi ya
neyse ama o bolum nasilda aceyipdi ya
valla heycandan patlicaktim:good:
Aynen meryem, bencede cok heyecanliydi
zaten her bolumde oldugu gibi. Bide su
Bonus kafa olmasa (Kubosumun dedigi gibi)
Sinir ediyor ya beni, sanki kendini sevgili zannediyor
Halile birlikte. sinir sey
Başakcım, Zeynep ve Menekşe sahnesi başka bir sahne olamaz bence çünkü o sahne de Zeynep çıplak hatta üzerinde çarşaf-yorgan ne derseniz deyin işte o var... Büyük bir zevkle bakıyor Menekşeye, ama Halil'in hışmından nasıl kurtulacak onu hesap etmemiş anlaşılan.
Bu bölüm Halil'e bende çok kızdım ve Zeynep'in tuzağını da hakettiğini yazmıştım önceki yorumum da... Sen hemencecik yelkenleri suya indirip can ciğer kuzu sarması olursan olacağı budur... Şimdi çözsün bakalım düğümü Halil Efendi, tam da en son noktaya gelmişken... Saçma olan bir diğer nokta da Zeynep gece orada mı kaldı, kaldıysa Halil buna nasıl izin verdi? Halil kış uykusuna mı yatmışta yanına biri girip sarılıyor ama ruhu duymuyor... Üstelik bunca zaman takipte, kaçışta olan biri... Hatırlarsanız Zeynep'in evinde kaldıkları zaman Halil yatakta uyuyordu Menekşe gelip azıcık saçını okşamıştı galiba hemen nasıl ürperip Menekşeyi sarsarak uyanmıştı...
Benim korkum Menekşenin hemen gidip babasına-Kadir'e Halil ile evlenmekten vazgeçtiğini söylemesi, bunu Yusuf'a rahatça söyleyip derdini paylaşabilir ve akıl danışabilir ama Kadir ve babası bu olayı duyarsa yada duymasalar bile Menekşenin evlenmekten vazgeçmesi gibi bir durum yaşanırsa çok kötü olur... Kadir zaten bir bahane arıyor, onun için çok büyük bir fırsat olur ama Hasan'ın tepkisi ne olur onu kestiremiyorum.
Mıstık'ın son sahnede ki o iğrenç öpücüğü ve tiksindirici bakışları gerçekten korkunçtu ve kötü şeyler olacağının sinyaliydi... O sahne de saçma olan Menekşenin pansiyon penceresinden yastık silkelemesi... Mustafa pansiyonu nasıl buldu acaba? Kadir haber vermiş olabilir mi?
Kadir'e çok sinirlendim bu bölüm hala nasıl olur da Mustafa ile görüşür ve cebine para koyup Menekşenin onun hala karısı olduğunu kabullenir... Anlaşılan Mustafanın kan grubunun uyduğu halde yalan söylediği ortaya çıkmayana kadar bu Kadir akıllanmayıp hala Mustafa Mustafa... diye dolanıp dert olacak.
:img-fie:Aynen meryem, bencede cok heyecanliydi
zaten her bolumde oldugu gibi. Bide su
Bonus kafa olmasa (Kubosumun dedigi gibi)
Sinir ediyor ya beni, sanki kendini sevgili zannediyor
Halile birlikte. sinir sey
hahahhaha aynen
tam iyi gidiodu
oh mustafa salagi geldi
herseyi karistirdi
ama neyse su meneksenin aba
valla tam ii olmaya basliyinca
yine eski haline geldi'
Benim korkum Menekşenin hemen gidip babasına-Kadir'e Halil ile evlenmekten vazgeçtiğini söylemesi, bunu Yusuf'a rahatça söyleyip derdini paylaşabilir ve akıl danışabilir ama Kadir ve babası bu olayı duyarsa yada duymasalar bile Menekşenin evlenmekten vazgeçmesi gibi bir durum yaşanırsa çok kötü olur... Kadir zaten bir bahane arıyor, onun için çok büyük bir fırsat olur ama Hasan'ın tepkisi ne olur onu kestiremiyorum.
Umarım Menekşe hemen vazgeçtiğini söylemez diyorum bende...O şampanya patlatılan sahne ne ile ilgili acaba..Menekşe ve Mustafa boşanmıştırda onu kutluyor olabilirlermi..Eğer öyle ise Menekşe Halil ve Zeynep'i görse Halil'den vazgeçtiğini herkese açıklasa bile zorla Mıstığa verilme olasılığıda kalmaz Menekşe ne Halil'i ister (Halil kenini temize çıkarana kadar elbet:img-wink: )Nede Mustafa'nın karısı olmak gibi bir zorunluluğu kalmaz...
Mıstık'ın son sahnede ki o iğrenç öpücüğü ve tiksindirici bakışları gerçekten korkunçtu ve kötü şeyler olacağının sinyaliydi... O sahne de saçma olan Menekşenin pansiyon penceresinden yastık silkelemesi... Mustafa pansiyonu nasıl buldu acaba? Kadir haber vermiş olabilir mi?
Mustafa'nın bakışları öpücüğü iğrençti ...Menekşe'nin yastık silkelemesi saçmalık ; Mıstığ'ın pansiyonu bulması başak bir saçmalık taşınacakları evide bilirse Mıstık hiç şaşmam...
Kadir'e çok sinirlendim bu bölüm hala nasıl olur da Mustafa ile görüşür ve cebine para koyup Menekşenin onun hala karısı olduğunu kabullenir... Anlaşılan Mustafanın kan grubunun uyduğu halde yalan söylediği ortaya çıkmayana kadar bu Kadir akıllanmayıp hala Mustafa Mustafa... diye dolanıp dert olacak.
Mustafa çpok fena herkesi duygusal baskı ile gaza getiriyor ta ki gerçekler ortaya çıkana dek ...Kadir'e de aynısını yapıyor...Ortada kaldım sersefil oldum paramı yediniz diyor -ki o konularda pek haksız değil birde Kadir vurulunca bırakıp kaçmadı sürekli onu hatırlatıyor Kadir ister istemez kendini borçlu hissediyor...
:img-fie:
hahahhaha aynen
tam iyi gidiodu
oh mustafa salagi geldi
herseyi karistirdi
ama neyse su meneksenin aba
valla tam ii olmaya basliyinca
yine eski haline geldi'
off ya bende anlamiyorum artik dizi cok karisti
Zaten, cok sasmistim abi biranda 360 derece degisti diye,
ama varya hep o mustafa denilecek adam doldurdu onu.
Umarım Menekşe hemen vazgeçtiğini söylemez diyorum bende...O şampanya patlatılan sahne ne ile ilgili acaba..Menekşe ve Mustafa boşanmıştırda onu kutluyor olabilirlermi..Eğer öyle ise Menekşe Halil ve Zeynep'i görse Halil'den vazgeçtiğini herkese açıklasa bile zorla Mıstığa verilme olasılığıda kalmaz Menekşe ne Halil'i ister (Halil kenini temize çıkarana kadar elbet:img-wink: )Nede Mustafa'nın karısı olmak gibi bir zorunluluğu kalmaz...
Mustafa'nın bakışları öpücüğü iğrençti ...Menekşe'nin yastık silkelemesi saçmalık ; Mıstığ'ın pansiyonu bulması başak bir saçmalık taşınacakları evide bilirse Mıstık hiç şaşmam...
Mustafa çpok fena herkesi duygusal baskı ile gaza getiriyor ta ki gerçekler ortaya çıkana dek ...Kadir'e de aynısını yapıyor...Ortada kaldım sersefil oldum paramı yediniz diyor -ki o konularda pek haksız değil birde Kadir vurulunca bırakıp kaçmadı sürekli onu hatırlatıyor Kadir ister istemez kendini borçlu hissediyor...
*Boşanma ile ilgili de olabilir, ama bence Hasan Menekşeyi vermiştir Halil'e onun kutlamasıdır... Boşanma kutlaması olsa Halil bunu neden Zeyneple başbaşa yapsın, Menekşe ile (Yusufla) kutlar bence. Ama Menekşeyi verdiyse babası gece eve gelip Zeyneple kutlamıştır ve çok içip sarhoş olmuş, sızıp kalmıştır Zeynep'in de sinsi planları sayesinde ve sonrası malum gece... Evet evet bu gayet mantıklı geldi bana böyle olma olasılığı yüksek bence...
*Mustafa sadece Kadir gibi saf kendine ait bir görüşü, hayata-olaylara bakışı olmayan nerese sürsen oraya gidecek tarzdaki zayıf karakterli insanları etkileyebilir. Para konusun da haklı olabilir, kimse bunu inkar etmiş değil, Yusuf'unda dediği gibi faizi ile geri verilir... Daha ne uzatıyor Menekşe benim karımdır bilmem ne diye... Kadir' de buna hak verecek kadar zayıf ve karaktersiz bir kişilik.
*Umarım Menekşe senin de dediğin gibi durumu hemen babasına ve Kadir'e açmaz, Yusuf'a açsa yeter... O bir çaresine bakmaya çalışır. Bu bölüm de halil'e çok ama çok büyük iş düşüyor. Menekşe belki de Halil'e inanacaktır, ama hayatında Zeynep'in olmasına artık izin vermez, şirkette ki hisselerini satmasını bile söyleyebilir...
Edit:Fragmanı tekrar izledim de, Zeynep ve Halil şampanya patlatırken ki sahne de Zeynep'in üzerinde ki kıyafet ile malum gece de üzerinden çıkardığı kıyafet aynı. Kesinlikle durum ilk paragrafta yazdığım gibi gelişecek...:img-wink:
Komiser Ömer, Mithat'ın peşini bırakmaya hiç niyetli değil sağolsun... Mithat çok çekecek bu komiserden... Geçen bölüm Mithat, Semih'e toparlanın geri dönüyoruz dedi yaa acaba bunlar Mustafa'yıda tekrardan yanlarına mı aldılar...? Bence almış gibiler hem Mustafa işlerine çok yarayacak Halil'i kolayca ona öldürtüp namus cinayeti süsü verebilirler... Hemde silahta parmak izi var... Zaten fragmanda da Mıstık atış talimi yapıyordu...
bende messa gibi düşünüyorum kesin menekşeyi vermelerinin kutlaması ve menekşe kesin bunları sabah görüyor çünkü halilin önünde zeynep yarıçıplak ve onun önündede menekşeyi görünce gözlerinden yaşlar süzülüyor
mustafaın oteli bulması nasıl oldu galiba gözden kaçırmışsınız mustafa bunları hastahaeden çıkarken takip etti bu vardı bölümde
menekşe bence bayağı zaman abisinden bile saklayacak belki babaanne onun sırdaşı olabilir çünkü halil menekşe için babasına çek verdi diye gördüm bu yüzden ve babaanne ikna edebilir menekşeyi ama menekşenin halili af etmesi kesin çok uzun zaman alıcak
reyting için bu kesin çünkü kavuşmuş aşıklar değil sevip sevdiği belli olup kabul etmeyip kavuşamayanlar reyting alıyor iki sevgilinin gurur yapıp barışamaması bu yüzden yaptılar bakalım reytinglere etkisi ne olacak ama halil aralarında birşey geçtiğini düşünürse kendini ve zeynebi nasıl af eder onu bilemiyeceğim zeynep kendininde birşey hatırlamadığına ve olayın nasıl geçtiğini bilmediğini söyleyip ikna edebilir halili
batuhan_gumus 10-12-07, 21:33 ya fragmano 1 hfta oldu göreli nerdeyse ama halile cok kizdim gördüm dogruysa ha bence süper bi bölüm heycanli bi bölüm bizi bekliyor bundan eminim ama isler iice karisti zeyneple halil kesin küserler !!
mistik ise batsin insallah tam sapik ya adam gecen bölümde napti öle yaa sinirme gitti terbiyesiz bunu 10 yasindaki cocuklarda izliyor yaa ben 10 yasind adeilim bide öle anlarsiniz
Sweet Bunny 10-12-07, 22:34 Komiser Ömer, Mithat'ın peşini bırakmaya hiç niyetli değil sağolsun... Mithat çok çekecek bu komiserden... Geçen bölüm Mithat, Semih'e toparlanın geri dönüyoruz dedi yaa acaba bunlar Mustafa'yıda tekrardan yanlarına mı aldılar...? Bence almış gibiler hem Mustafa işlerine çok yarayacak Halil'i kolayca ona öldürtüp namus cinayeti süsü verebilirler... Hemde silahta parmak izi var... Zaten fragmanda da Mıstık atış talimi yapıyordu...
Bence dediklerin cok Mantikli.Mithat ve Adamlari Mustafayi geri cagrirlar.Ellerinde zaten Silah var,ama o Silahi Kadir de ellerine almisti,Kadirle isbirligi yapmazlar heralde?.Zaten o bes Parasis sokaklarda yatan ve ac dolasan Mistik,Silahi nerden bulsunki?Bulamaz cünkü hic Parasi yok.Yanii Mithat Mustafayi geri cagirdi Halili öldürtmek icin..Ama biraz zor öldürürler.Fragmana iyice bakarsaniz,Mistik Serseri gibi degil,yani Sakallarini falan kesmis.
Ya benim Kafami karistiran sey,acaba Menekse ile Halil nasil barisacaklar.!!
Edit: Özet gelmedi daha,dime?
Hasan Menekşe'yi havada karada verir Halil'e çok zengin olduğunu biliyor bir defa..Birde fragmanda çek var Halil ve Hasan'ı gösterdiği sahnede..Ya Mustafa'nın verdiği paralara karşılık yada Menekşe'nin ailesinin yeni kuracakları işle ilgili ama bana Mustafa içinmiş gibi geliyor daha çok...
Halil nekadar zengin olsada olsun, o mustafa var isin icinde
durmaz o rahat, bunlar evlenmek istesede zorluk cikarir
daha bosanmadilar baksana, gicik hele o opucuk atisini hic
unutamiyorum ya :S ne igrencti :( Menekseme yazik + Halilime
valla fragmanı görünce çıldırdım resmen gıcık oldum halile menekşe o kadar söyledi halbuki istemiyorum o kızla bir arada olmanı diye oh olsun halile bakalım nasıl çıkacak işin içinden neymiş efendim zeynep değilmiş menekşeyi ihbar eden mithatın parmağı varmış işin içinde hı hı evet canım mithatın parmağı var zaten zeynebi senin yatağına sokanda mithat olacak bu bölüm sen kendini kandırmaya devam et..ama izlerken dedim kendi kendime çok mutlu mesut bi bölüm oldu kesin bi pislik çıkacaktır diye..
Hasan Menekşe'yi havada karada verir Halil'e çok zengin olduğunu biliyor bir defa..Birde fragmanda çek var Halil ve Hasan'ı gösterdiği sahnede..Ya Mustafa'nın verdiği paralara karşılık yada Menekşe'nin ailesinin yeni kuracakları işle ilgili ama bana Mustafa içinmiş gibi geliyor daha çok...
Herkese merhabalar
Hewallciğim en başından beri diyorum.Hasanın sağ gözünde dolar sol gözünde avro işareti var.Hatta Halile menekşeyi seve seve verecek.
Hastanede Mustafa,halilin parasından bahsettikçe adamın beti benzi değişmişti.Ne paragöz bir baba.
Bu fargmanın en güzel yeri,Menekşe saçlarını toplamış.Nihayet maşalı saçlarına ara verdi.(selenay abla kulakların çınlasın.Senarist sesimizi duydu galiba)Yalnız o sahnede halil neden menekşeye kolye takıyor.Menekşe boşanmadığına göre,sadece hasanın halili kabul etmesi hürmetine mi yada menekşenin halilin evini ziyaretinde,halilin sürprizi mi?
Ne karışık bir fragman hazırlıyorlar.Tahmin yürütmek ne kadar zor.
Merhaba arkadaslar..
dizimize 3 gun kaldi çok merak ediyorum açikçasi menekse halil ve zeynepi öyle görunce ne yapacak.. acaba ne yapar..Belki tokat falan atar yada Burda neler oluyor uff yaa Su zeynep herseyin içine etti çok sinir oluyorum artik o cadiya:dito
Herkese merhabalar
Hewallciğim en başından beri diyorum.Hasanın sağ gözünde dolar sol gözünde avro işareti var.Hatta Halile menekşeyi seve seve verecek.
Hastanede Mustafa,halilin parasından bahsettikçe adamın beti benzi değişmişti.Ne paragöz bir baba.
Bu fargmanın en güzel yeri,Menekşe saçlarını toplamış.Nihayet maşalı saçlarına ara verdi.(selenay abla kulakların çınlasın.Senarist sesimizi duydu galiba)Yalnız o sahnede halil neden menekşeye kolye takıyor.Menekşe boşanmadığına göre,sadece hasanın halili kabul etmesi hürmetine mi yada menekşenin halilin evini ziyaretinde,halilin sürprizi mi?
Ne karışık bir fragman hazırlıyorlar.Tahmin yürütmek ne kadar zor.
Sevgili Ülker bende Cuma akşamından beri her mesaj yazdığımda değineceğim bu konuya unutuyorum :img-wink: :img-wink: kesinlikle saçlarının toplu olması daha hoş birde Sedef Avcı'ya düz saçta çok yakışıyor...Hazır imaj değişikliğine gidilmiş şu Menekşe'nin elbiselerinede el atsalar hiç fena olmayacak...Yine çok gösterişli olmayan sade elbiseler olsun ama şu son birkaç bölümdür giydikleri bir garip :icon_sorr :icon_sorr
Keşke o kolye sahnesi Zeynep meselesinden sonra olsa...Zeynep meselesinde klişe olmaz şaşırtmaca olur inşallah diyorum...
Insallah menekseden vazgeçmez Iste Ozaman zeynepin istedigi Olacakatir
ve halilin Onun Oldugunu Sanacaktir ki halil zaten zeynepin yaptiklarindan sonra Yüzune Bakmaz sanirim ve Umuyorum:icon_sorr:icon_sorr
eger Bizimkilerin Arasi Bozulursa çabuk Yine barisirlar insallah..
Hasan'ın Menekşeyi Halil'e vermeye razı olmasında zengin olması çok büyük bir etken elbette... Halil'in durumu iyi olmasaydı vereceğini sanmam... İnşallah dediğiniz gibi kolye sahnesi malum sahneden sonradır ama zannetmiyorum. Bu olayı inşallah çok fazla uzatıp izleyiciyi iyice sıkmazlar. Menekşenin saçlarını bende çok beğendim ve yine sizinde dediğiniz gibi düz saçta çok yakışıyor... Sürekli maşalı olmuyor... Bugün Cihangir'de Ay Yapım'ın aracını gördüm hareket halinde olduğu için içinde kimlerin olduğunu pek kestiremedim ama sanırım Mithat'ın adamı Semih ve başka bir Bay vardı.
batuhan_gumus 11-12-07, 18:55 bu bölüm cok heyecanli süper olacak yani heycanli :D
zeynepi hic sevmiyorumm niye dizide oynuyor ya dizinin tadi kacti bee yaww
abi ya fragman süper yapilmis ama cok üzgün :sad53:
herseye ragmen herseye ragmen herseye ragmen MENEKSE ILE HALIL
yine beni seve bilirmisin herseye ragmen? menekse
menekse: hic sanmam hersey bitti
ALINTI GRUP HEPSI HERSEYE RAGMEN
menekşe ile halilin ilk bölümü süperdi ondan sonraki bölümlerini beğenmedim.
filmide fazla seyredemiyorum.ama arkadaşımın dediğine göre halil adını unuttum eski sevgilisiyle yatacakmış.(halilden böyle birşey hiiiiiç beklemezdim)
bakalım bundan nasıl sıyrılacak...
menekşeyi o kadar çok severken böyle birşeyin olması çok kötü oldu..umarım rüya(kabustur) o sahneee....
Insallah menekseden vazgeçmez Iste Ozaman zeynepin istedigi Olacakatir
ve halilin Onun Oldugunu Sanacaktir ki halil zaten zeynepin yaptiklarindan sonra Yüzune Bakmaz sanirim ve Umuyorum:icon_sorr:icon_sorr
eger Bizimkilerin Arasi Bozulursa çabuk Yine barisirlar insallah..
Ama senaryo yazicilar bu yönteme varmasalardi ....yani cok dizilerde görüntülendi..Hani baska bir cözüm arasalardi, yani simdi öbür dizilerden pek farki kalmadi...Hani ben sevdigim kisiyi en yakin arkadasiyla "yakalasam" ben ne yapardim ..vallahi bilemem ama karadanizli oldugum icin bir tane cakar giderdim cok sevdigim halde...Ama Menekse Zeynebe yol vermese cok iyi olur...bakalim yine heycanli yaptilar..diziyi...Ama Halil cok üzüntülü bakiyordu, acidim yani,,zavali sucsuz ...Zeynebi artik birak massa kendi suclu o zaman.
Hem Meneksenin bosanmasi ne kadar güclü geciyor ....burasi da biraz sikiyor...
Diziyi cok kötü yola soktular yani Zeynep baska seyler de yapabilirdi..!!!!
Simdi Menekse onlari öyle gördükten sonra nasil ailesine anlatacak...Hem ailesine sanmiyorum söyler, cünkü cooooooooook sevdigi onu böyle arkadan vurmasi o nu cooooook kirmistir. Belki Nine sine söyler o da " Benim Halil oglum yapmaz" der " O Zeynep midir nedir kizin isi dir , sen inanma" der belki...
Hem bir de Kadir ve hele Yusuf duyarsa ufffffff cok kötü yaaa.
Yani Meneksenin isi cok kötü bu sefer ki dizide.....Bakalim ne yapacak cok merak ediyorum cuma günü cabuk gelsin..:happy0064
Arkadaşlar bence Halil Zeynep'le yatmıycak. Ben çözdüm olayı fragmandan; halil ve zeynep büyük ihtimalle bişeyi kutluyolar (Halil'in tekrar şirketin başına geçmesi olabilir) daha sonra Halil sarhoş oluyo, sızıp kalıyor Zeynep'te soyunup yanına yatıyor. Ben böyle birşey kesinlikle çünkü Halil'in Menekşeye böyle bit şey yapması imkansız.
Arkadaşlar bence Halil Zeynep'le yatmıycak. Ben çözdüm olayı fragmandan; halil ve zeynep büyük ihtimalle bişeyi kutluyolar (Halil'in tekrar şirketin başına geçmesi olabilir) daha sonra Halil sarhoş oluyo, sızıp kalıyor Zeynep'te soyunup yanına yatıyor. Ben böyle birşey kesinlikle çünkü Halil'in Menekşeye böyle bit şey yapması imkansız.
O sahne zaten o şekilde gelişecek büyük ihtimalle..Önemli olan sonrası;
1. Halil uyandığında yanında Zeynep'i göreek ve gece sarhoş olduğundan birşey olup olmadığını hatırlamayacak ve Zeynep'le birlikte olduğunu düşünecektir...Zeynep'de tasdikleyecektir birlikte olduklarını..
2.Sabah Menekşe geldiğinde Zeynep hanım kapıyı yarı çıplak vaziyette açacak olanlar olacak...
Zeynep'ki Kadir ve Mustafa'yı aradığı halde aramadım dedi şimdiden sonra heşeyi yapar..Hele Menekşe'nin Zeynep adını duyduğunda bile nasıl sinir olduğunu biliyorken bu fırsatı hiç kaçırmaz...
En büyük suç Halil'in Zeynep'e çok çabuk güvendi ...
gs-tugba93 12-12-07, 13:48 Arkadaşlar bence Halil Zeynep'le yatmıycak. Ben çözdüm olayı fragmandan; halil ve zeynep büyük ihtimalle bişeyi kutluyolar (Halil'in tekrar şirketin başına geçmesi olabilir) daha sonra Halil sarhoş oluyo, sızıp kalıyor Zeynep'te soyunup yanına yatıyor. Ben böyle birşey kesinlikle çünkü Halil'in Menekşeye böyle bit şey yapması imkansız.
bende senin gibi düsünüyorum ama halil o geceden hic birsey hatirlamicak ve yapdim sanedebilir yani meneksede onlari öyle görünce
bende senin gibi düsünüyorum ama halil o geceden hic birsey hatirlamicak ve yapdim sanedebilir yani meneksede onlari öyle görünce
evet bence de öyle olacak...off yaa..ortalik cok karisacak.
Ne güzel Hasanda menekseyi halile verdi...offf ben bu Zeynepi var yaaa!!!!!!!
Iki gün kaldi...sesli fragman ciksa ya artik
Özet için çok sağolasın wyand0tte...
Özette epey açıklayıcı ama birçoğu tahmin ettiğimiz şeylerdi...Mustafa bir kez daha Halil'den dayak yiyeceğe benziyor özete göre ;)
Mustafa tam Mithat'ın işine yarayacak kişi...Para için yapmayacağı şey yok üstüne birde Menekşe'den intikam almak istiyor Mithat biraz para verdimi olay bitmiştir...
En büyük sorun şu an için Zeynep meselesi :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
Özet için çok sağolasın wyand0tte...
Özette epey açıklayıcı ama birçoğu tahmin ettiğimiz şeylerdi...Mustafa bir kez daha Halil'den dayak yiyeceğe benziyor özete göre ;)
Mustafa tam Mithat'ın işine yarayacak kişi...Para için yapmayacağı şey yok üstüne birde Menekşe'den intikam almak istiyor Mithat biraz para verdimi olay bitmiştir...
En büyük sorun şu an için Zeynep meselesi :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
Mustafanın pansiyonu nasıl bulduğunu sormuştuk, cevabı geldi hastahaneden çıkarlarken takip etmiş ama karşılarına çıkacak cesareti bulamamışmış. Şimdi kendini ispatladı yaa cesareti oldu... İğrenç mahlukat, neyse ki Halil'den yine dayak yiyecek.
Hasan, Menekşeyi veriyor Halil'e bu açıkça belli özette... Zaten vermese şaşardım. İstanbulda kalmaya karar verdiği anda vermişti o Menekşeyi Halil'e...
Herkesin ev ve dükkan için anlaşma yapmaya beraber gidip Menekşeyi pansiyonda yalnız bırakmaları çok saçma olmuş.
Mithat tahmin ettiğimiz gibi ekibini toparlıyor, Mustafa artık eskisinden çok daha tehlikeli...
Zeynep'in hain planı belliydi zaten... İnşallah Menekşe ve Halil bu tuzağa düşmezler... Ahhh Halil ne diyeyim ben şimdi sana. Ne diye hemen can ciğer kuzu sarması olursun...
Dediğin gibi şuan için en önemli sorun Zeynep...
Özet için teşekkürler wyand0tte...
wyand0tte
özet için çok Sagol.. özet Sandigim gibi gelmis:icon_sorr:icon_sorr
Zeynep yapacak yani yapacagini.. Ayirmaya çalisacak..umarim o cadiya inanmazlar uff çok heycanli bir bölume benziyor.. Simdi Sesli fragmani merakla Bekliyorum:img-yes::img-yes:..Bugun gelir insallah:img-icecr
xxdamlamxx 12-12-07, 17:46 Ozet icin tesekkurler. Fragmani izledim, hersey cok guzel ilerliyor, cok guzel bi bolum, cok romantik bi bolum olucak derken sonlara dogru tam tersiyle karsilasiyorum. Zeynep'ten boyle bisey bekliyordum ama bu kadar erken sanmiyordum en azindan bu bolumde olmamaliydi, boyle adice bi hareket ona hic yakismadi. Sucun buyugu Halilde, Menekse'ye degilde gitti Zeynepe inandi, bi bakimdan kendi sonunu kendi hazirladi ama sadece kendinin degil ayni zamanda Menekse'ninde sonunu. Bana kalirsa Zeynep daha ileri gitmicek, soyunup yaninda yatmayla kalicak ama daha fazlasi olmicak, gerci Halil ve Menekse oyle bilmicek, kimse oyle bilmicek, ne zaman gercek ortaya cikar bilmem ama bundan sonra hicbisey eskisi gibi olmiyacagi bi gercek. Benim takildigim bi nokta var, Halil Zeynepin gercek yuzunu goruyor, ona ne yapicak, ne dicek bunu cok merak ediyorum, fragmanda Menekse onlari o halde gordugunde Halil'in bakisindan anlasiliyor, yasatmaz onu, yasatmasinda!
Guzel bi bolum olucak ama asina olan bisey var cok gerilcez cok!
Sevgiler
kırşehirli 12-12-07, 18:47 Arkadaşlar şampanya içerek kutlama yapmaları zeynebin menekşe ile halile bir oynu Zaten oyun için banede hazırdı halilin şirketin başına geçmesiydi Buda zeynep için zor olmadı Ortam içki hiçmek için hazırdı Bir kadah içmekten bir şey olmazdı Ama bizim saf halilimiz zeynebe gene kandı Yazık bizim halile
Mustafa başta halile ve menekşeye ve ailesine dert olacak Birde mitatin adamlarınca kışkırtılırsa o zaman yandım keten helva olacagız Bakalım menekşe ve halili ne gibi tehlikeler bekliyor
Hasan halil gibi paralı damadı bulmuş daha ne isteyecek Fragmanda dikkat ettiyseniz Halil bir çek yazıyordu Hasanın gözleri yerinden fırlayacaktı nerdeyse Adam paragöz oldugunu nasılda belli ediyor Hem halilden iyi bir damat ve Menekşe içinde iyi bir koca nerden bulacaktı hasan
Sanirim Daha Sesli Fragman gelmedii:icon_sorr:icon_sorr
yarin gelir Umarim Zaten merakla Bekliyorum Neler OLacak Diyee
Su zeynep Butun Isleri Karisitirdi Neyse Bakacaz artik dizimizin baslmasina Zaten 2Gun Kaldi:happy0064:happy0064
Sesli fargman az önce çıktı.Halil,menekşenin babasıyla konuşmaya geliyor."merhaba" diyerek kendini tanıtıyor.Menekşeyi çok sevdiğini söylüyor hasana ve hasanla halil el sıkışıyorlar.
Hasan,halile mustafanın parasını parasını ödeyip ödemeyeceğini soruyor.
Halille menekşe bir yerden geliyorlar.Halil menekşenin yanağına öpücük konduruyor.
Mustafayı semih arıyor.Mustafa semihe,ölde öleyim abi diyor.Semihte mustafaya,ben öldürmem öldürttürürüm diyor.
En sonunda da Menekşe halili arıyor,mustafanın orda olduğunu ve korktuğunu anlatıyor.Halilde menekşeye hemen yusuf abinin yanına git diyor.Menekşede yalnızım evde kimse yok deyip fragman bitiyor.
Zeynebi hiç göstermiyorlar.Hatırladıklarım bunlar.İnşallah merakınızı azda olsa giderebilmişimdir arkadaşlar.
Sesli fargman az önce çıktı.Halil,menekşenin babasıyla konuşmaya geliyor."merhaba" diyerek kendini tanıtıyor.Menekşeyi çok sevdiğini söylüyor hasana ve hasanla halil el sıkışıyorlar.
Hasan,halile mustafanın parasını parasını ödeyip ödemeyeceğini soruyor.
Halille menekşe bir yerden geliyorlar.Halil menekşenin yanağına öpücük konduruyor.
Mustafayı semih arıyor.Mustafa semihe,ölde öleyim abi diyor.Semihte mustafaya,ben öldürmem öldürttürürüm diyor.
En sonunda da Menekşe halili arıyor,mustafanın orda olduğunu ve korktuğunu anlatıyor.Halilde menekşeye hemen yusuf abinin yanına git diyor.Menekşede yalnızım evde kimse yok deyip fragman bitiyor.
Zeynebi hiç göstermiyorlar.Hatırladıklarım bunlar.İnşallah merakınızı azda olsa giderebilmişimdir arkadaşlar.
fragmani anlatigin için sagol demek çikmis ozamanbende yakin zamanda gourum insallah.. menekseyede yazik beliki çok korkmus mustafadan eee yani bende korkardim ieel nasilda öpucuk yolladi öyle dusundukçe kusmak geliyor içimden,,,,
Kıvanç_aşkım 12-12-07, 20:58 bu diziyi büyük bi merakla bekliyorum her hafta bu hafta yine çok heyecenlı olcak kesinlikle geçtiğimiz hafta dizi bitiyo sandım halil mahkemeye çıkınca çok heyecanlandım bakalım neler olucak bu bölümde
Evettttt SESLI fragmanda nihayet cikti! Sesli fragmani izlemek istiyorsaniz Blogumdan linke ulasabilirsiniz veya Dizfilm Video kismindanda izleyebilirsiniz fragmani! (Çömez'e tskler!)
Bu bölúm cokk heyecanli olacak bence, fragmanin sonundan belli, ama Hepimiz biliyoruz yani Halil son anda Menekseyi kurtaracakkk:happy0064
Sesli fragmani izlemeye serefine erdim az önce:happy0064
Sincik efenim ben birseye aciklilik getirilmesini istiyorum ki sizlerde bunun icin yardimci olursaniz cok sevinirim:img-blush Mistik ve Kadir guya "Halil"diye mezarlikta yatan o adamin yerini degistirdiklerinden sonra Kadir suphelendigi icin Mistik'a bizim Halil'in soyadinin ne oldugunu sormustu ve Mistik'ta Halil'in soyadinin Savli oldugunu söylemisti,hatirladinizmi??umarim cok karisik bir sekilde anlatmammisimdir:img-blush sincik efenim fragmanda Halil kendini tanitiginda gercek soyadini kullaniyor ki Kadir'de Halil'den bir kac metre uzakta duruyor...simdi diyorum ki Kadir Tuglu soyadini duydugunda kafasinda birseycikler dank!edicekmi?yani o ceset sahnesine falan geri dönerse Tuglu soyadini duygudunda ozaman cok yardimi dokunucaktir Halil'e yasadigini ispatlamak icin dimi:img-yes: sizce böyle birseyin olmasi nekadar yuksek bir olasilik:img-pilot
Hem ceseti uzun zamandir yattigi yerden kaldiran ve sonradan o kisinin ruhu icin fatiha okuyan ve yaptigi bu gunah icin affdiliyen Mistik efendi nasil olduda Halil'i vurdu hec anlamis degilim(elleri kirilasica:icon_Evil) hemde Semih agbimizin bir sözu ile gidiptem adam öldurucek...Kadir ve Mistik'a safmi yoksam salakmi diyeyim sastim kaldim vallah:img-pilot
Hem bu iki herifin parmak izleri olan silah'ta sonradan ortaya cikicakmi kine coook merak ediyorum ve ozaman o silahlari ne amac ile kullanicaklarinida:img-yes:
Birde fragmandaki Semih'in uzerinde görebildigim kadariyla gri bir takim vardi ve bu adam ortadan kaybolun dediginde adamlarina ozamanda uzerinde gri takim yokmuydu:icon_whis yani onca zamandir bir takim ilemi idare etmis agbicim,coook uzuldum ama simdi:icon_sorr
Hem Halil'de nede tatliydi öyle fragmanda ellerine cicekleri ile ve sonracima Menekse'sinin yanagina bir öpucuk kondurdugunda:img-in_lo
Zeynep iyiki fragmanda yoktu yoksam aksam aksam sinirlerim iyicene bir gerilirdi herhalde:img-yes:
iyi geceler sesli fragmanda o malum sahne yok arkadaşlar oyüzden konunun nasıl geliştiğine dair malumatta neyazıkki yok sanırım dizinin başında gerçekleşen şeyler var anlıyoruzki menekşe mustafa varken yanlızmış ve halili çağırıyor, menekşenin babası parayı istiyor vee semih uyuzu dingil mustafaya öldürmesini söylüyo bakalım noolcak durumlar
lilo 78, Hasan Halil'e diyor ya hani Mistik'in para konusunu orada Menekse'nin nasilda bir bakisi vardi,cok uzuluyorum kizin adina...yani babasi halen bir nevi kizinin uzerine pazarlik yapiyor resmen yani önceden para karsiliginda kizini Mistik piskopatina verdi ve simdide ayni seyi Halil'e yapiyor bence ama Halil sevdigi icin herseyi göze alan biri oldugu icin bu galiba bana o yuzden bu sefer dokunmadi:img-yes: ´
Menekse'nin odasinin kapisina vuran kisinin eli bana sankim Halil'in eli gibi geldi nedense cunkum efenim ele dikkatli bakininca o elin pekte bir killi:img-blush olmadigini görebilirsiniz ki karakterlerin arasinda da esmer olmiyan tek kisi Halil ve dolayisiylada o kapiya vuran elin sahibi odur kesinlikle bence:img-yes:
Bence en sonda kapıya vuran el, otel temizlikçisi dikkat ederseniz tam bir kadın eli.
Çok güzel bir bölüm bekliyor bizi... Ben Halil, Halil Tuğlu derken Kadir'de orda farkettiyseniz ve bence kazdıkları mezardaki isimi yani Halil Tuğlu'yu hatırlıycak...
Bence en sonda kapıya vuran el, otel temizlikçisi dikkat ederseniz tam bir kadın eli.
Çok güzel bir bölüm bekliyor bizi... Ben Halil, Halil Tuğlu derken Kadir'de orda farkettiyseniz ve bence kazdıkları mezardaki isimi yani Halil Tuğlu'yu hatırlıycak...
A evet bencede.. Bu sefer iyi dikkat ettim, ve o kisinin kolu da gozukuyor, ama kolu hicte killi degil, tam bir kadin eli, kucuk ve kilsiz..:img-wink: Mustafa biliyosunuz siyah sacli, o olsaydi ozaman koludanda siyah killar olurdu, Halilde olamaz cunku o el kucuk ve tam bir kadin eline benziyor..:happy0064
alemsiniz valla elin kılından karakter tahlili evet kıllı bir el diil ama berivan halillle telefonda konuşurken kapı vurulduğuna göre o olamaz ya otel hizmetlisidir yada zombi mustafadır kendileri ,
valla menekşenin bakışı çok anlamlıydı yinemi baba der gibi adamın karakteri bu nekadar düzelsede bu kadar oluyo işte ne beklersin ,ama halil güzel konuştu hasanada söylüyor gözümden sakınırım falan diye başları güzelde sonu noolcak acep bye herkese iyi geceler
alemsiniz valla elin kılından karakter tahlili evet kıllı bir el diil ama berivan halillle telefonda konuşurken kapı vurulduğuna göre o olamaz ya otel hizmetlisidir yada zombi mustafadır kendileri ,
valla menekşenin bakışı çok anlamlıydı yinemi baba der gibi adamın karakteri bu nekadar düzelsede bu kadar oluyo işte ne beklersin ,ama halil güzel konuştu hasanada söylüyor gözümden sakınırım falan diye başları güzelde sonu noolcak acep bye herkese iyi geceler
Haklisin canim vallah,kilsiz el diyerekten gidiyoruz iste yok hotel görevlisi yok Halil'dir diye:img-hyste ben Halil olabilir derken aklima söyhle bir ihtimal gibi birseyler vardi,yani ne biliyim belkide Halil hotel'e yakin bir yerlerdeki hemencecik Menekse'sinin yanina yetisebiliyor yada Menekes'e telefonu elinden birakmiyor ve Halil gelinceye kadar telefonda konusmaya devam ediyor:img-yes: amannn gece gece uykusuz halimle icimdekilerini nasi yazicagimi sasirdim vallah:img-blush hemide turkce kelimeleri kolayca bulamiyorum yine iyimi:icon_sorr
Son olarak birde sey deyecegim ben Mistik'in Semih agbi ile konusurken ki yuzundeki o mutlu ifadeyi daha önce gördugumu pek hatirliyamadim,yani sadece mutlu ifadeleri gecen bölum Mistik agbim erkekligini ispatladiginda:icon_whis ve simdi Semih agbi ile konusurken gördum...bu herifinde mutluluktan delirmesi icinde pek fazla birseycikler gerekmiyormus ama onu anladim...baksaniza bir kadin birde bir telefon Mistik'i tekrardan hayata dönderdi:img-pilot dönmez olasica:icon_evil
Herkese iyi geceler ve tatli ruyalar dilerimbye
Dizi çok güzel başladığı günden beridir de hiç kaçırmadım izledim ama dizide bence çok öenmli bir sorun var. Aslında üç sorun var.
1) Dizinin müzikleri: o kadar kendini tekrar etmeye başladı ki artık aynı müzik aynı tür sahnlerde çok sıkmaya başladı. Müzikler şahane ama yenilik yok. Eskidiler.
2) Dizide bir etki sorunu var. O kadar iyi sahneler var ki ama bence o vurucu etkiyi yaratamıyor. Her duygu pat pat diye geçiyor. Ya yönetmenin sorunu ya da kurgucunun sorunu bilmiyorum. Mesela ilk aklıma gelen Mustafa'nın en son sahnede Menekşe'ye aşağıdan bakması. Müthiş bir final bence. Çok heycanlı ama mesela izlerken "keşke yağmur yağsa şu anda" dedim kendi kendime. Ne kadar etkileyici olurdu...
3) Mehmet Çevik (Baba)... Dizide o kadar abartılı bir oyunculuk sergiliyor ki izlerken acaip sıkıyor insanı. Her sahnede sanki televizyondan fırlayıp salona gircekmiş gibi hissediyorum izlerken...
Dizi çok güzel başladığı günden beridir de hiç kaçırmadım izledim ama dizide bence çok öenmli bir sorun var. Aslında üç sorun var.
1) Dizinin müzikleri: o kadar kendini tekrar etmeye başladı ki artık aynı müzik aynı tür sahnlerde çok sıkmaya başladı. Müzikler şahane ama yenilik yok. Eskidiler.
2) Dizide bir etki sorunu var. O kadar iyi sahneler var ki ama bence o vurucu etkiyi yaratamıyor. Her duygu pat pat diye geçiyor. Ya yönetmenin sorunu ya da kurgucunun sorunu bilmiyorum. Mesela ilk aklıma gelen Mustafa'nın en son sahnede Menekşe'ye aşağıdan bakması. Müthiş bir final bence. Çok heycanlı ama mesela izlerken "keşke yağmur yağsa şu anda" dedim kendi kendime. Ne kadar etkileyici olurdu...
3) Mehmet Çevik (Baba)... Dizide o kadar abartılı bir oyunculuk sergiliyor ki izlerken acaip sıkıyor insanı. Her sahnede sanki televizyondan fırlayıp salona gircekmiş gibi hissediyorum izlerken...
herkese selam
semih talipleri :img-cool2
ben cevap vercem bu sorulara
1.geçen hafta yeni müzik yapıldı tutkun bazı dizilerde iki sezon boyunca aynı müzik çalınırken burda 1.sezon daha bitmeden ikinci müzik geldi
2. bazı sahnelerde evet çok etkileyici olabilcek sahnelerde bu etkiler yitiriliyor aynı şekilde hiç vurucu replikler yazılımyor bu sahneler için ama mıstıkta yağmur olayı bence taş yağsaydı daha iyi olurdu yağmur romantizimdir yağmur yaptığı hatadan dolayı halille menekşe karşılaşmasında yapılsın (hata yatma olayından çok o kişiye güvenmesi) kendini menekşeye affettirmek için camın altında yağmurda bekleyen bir halil isterdim
3 buna yorumsuzum
bu hafta bayram yoğunluğundan yorum okuyamadım özet fragman hak getire biraz önce baktım bir iki yorum okudum yine yoğunluktan gideceğim genel bir yorum yapacağım
zeynep olayı:planlı bir olaydı şampanya bence menekşenin babası halile menekşeyi verince patlatıldı zeynep bunu kullandı patlattı şampanyayı baktı halil sarhoş girdi koynuna aralarında bişey olmaması olayı menekşenin gözünde şuan için değiştirmez bu olayı çözse çözse yusuf abi çözer
semih ykılıyor;:img-blush:img-in_lo:img-blush:img-in_lo
kapıdaki kıllı el ;hasanın eli bence o sırada aile geldi sonrada halil ile aile karşılaştı o kıllı el hasanın aşağı menekşeyi çağırmaya geldi
hasan;bu hafta tükürcem suratına başlıkparasını halilden istiyor bahaneside hazır mıstıktan biran önce kurtulma olayı niye halilden alıyon sat herşeyi ver parayı yada git hala sorduğun helgadan al
sevgiler
GÜnaydın arkadaşlar
Mustafa eskisinden güçlü olacakmış ya,mithat sayesinde.Neler yapabilir acaba diye düşünürken aklıma birşey geldi.
Şimdi Mustafa da bir şirket kurar ve tabi şirketin sahibi olduğunu kendisini herkesten saklar.Gizemli davranır fakat büyük bir yükseliş içindedir.
Halilin karşısına güçlü biri olarak dikilir.Halilin ihalelerine taş koyar,işlerini engeller ve halili iflasın eşliğine getirir.
Mustafanın şirketteki köstebeği Mithattır.Nede olsa Mustafaya bu şirketi intikam için mithat kurmuştur.
Aslında Halilde herşeyi bilmektedir.(esas oğlanlar her zaman zeki olur dimi ama)
Tıpkı eski türk filmleri gibi oldu biliyorum.Napıyım bizim senaristlerde eski türk filmlerini mumla aratıyorlar.Ayrılmaları gerek çiftimizin hemen üçüncü kişi.Bu üçüncü şahıslarda ne kadar onursuz oluyorlar.Kendilerini istemeyen adamları illa elde etmek için her türlü hileye baş vuruyorlar.
Aslında Halil paraları hasanın suratına atsın.Hasan bu hareketi çoktan hak etti.Gerçi hasan paraları öpüp başına koyar ya........
kıvanç_simge 13-12-07, 11:49 sesli fragmanı izledim dostlar :)
halil we menekse adına hersey süper gozukuo sanırım sessiz fragmanda bizi mutsuz ettiler şimdi yüzümüz gülsün istiolar :( ama bnm aklım hala o zeynep sahnesinde off off..hayırlısıyla bi yarın olsa yaa...:icon_sorr mustafaya da sinirim zaten
ANTİ MUSTAFA&ZEYNEP FAN CLUB:img-polic
of offf bakalım neler olucak acaba o zeynep sahnesi rüya olabilir mi olamaz mı yoksa off offf...
Hayatla BARIS 13-12-07, 13:02 Yeni resimler gelmiş.Anlaşılan bu bölümde herşey kötü gidecek gibi gözüksede ilerleyen bölümlerde çok güzel sahneler seyredeceğiz.
fotoğraf galerisi kısmından bakabilirsiniz gerçekten resimler harika:happy0064
Ay ay ayyyyy nasilda guzel cikmis Halil ve Menekse deli asiklar öyleee:img-in_lo ayyy Halil nasilda sevdigi kadinin torbalarini tasiyor öyle,yerim ben seni yani her eve bir Halil lazim galiba:img-grin2
Sincik efenim benim en cok merak ettiklerim o posetlerin icerisinde neler var?Halil ve Menekse acaba alisverisemi gittiler kiyafet falan almak icin:img-blush ayy ne guzel olurdu Menekse giyinipte ciksa degisik kiyafetleri ve Halil'de sevdigi kadini biraz daha doyasiya izlese ve sonracima alisverislerini yaptiktan sonra bir yerler falan gitseler ve ne biliyim daha sicak sahneler izlesek,guzel olmazmiydi sizcede:img-blush
Gulmeyin simdi sakin ama ben aslinda Menekse ve Halil'in birbirleri ile dans etmelerini görmek isterdim,yani ne biliyim bence cok romantik birseydir birbirlerini seven insanlarin dans etmeleri:img-in_lo
Halil Menekse'yi yine yanaciktan öpuyor:img-icecr ama ben seyi cok merak ediyorum,Menekse'nin ameliyat oldugunda ki gördugu o öpusme ruyasi nezaman gerceklesir kine acaba:img-blush
Zeynep olaylari olup bitsinde ondan sonra belkide olur hiii ne dersiniz,okadar cokmu bekliyecegiz:icon_sorr
Ah ah ahhhhh yaktim ben sen Zeynep:icon_evil
batuhan_gumus 13-12-07, 14:34 yaa diziye 1 gün kaldi cok mutluyum vizelerimi yazdim yani sinavlarimi cok mutluyum
artik sizlerleyim carsamba gününden sonra free yimm :happy0064
fragmani da görmedimm ama umarimm görerim aa noluyoo halile menekse barisiyor mu yaa
harika bi dizi bizim kisi yaaaa
Müzikler eskimedi aslında hatta yeni bir şarkımızda oldu geçen hafta ama Toygar Işıklı'nın şu anda müziğini yaptığı üç dizidede bir çok ortak melodi var dolayısı ile onların fragmanları denk gelse bile hangi dizinin yeni bölümü varsa aklım o diziye gidiyor...
2) Dizide bir etki sorunu var. O kadar iyi sahneler var ki ama bence o vurucu etkiyi yaratamıyor. Her duygu pat pat diye geçiyor. Ya yönetmenin sorunu ya da kurgucunun sorunu bilmiyorum.
O vurucu etki repliklerle alakalı gibi birde Menekşe'yi yok denecek kadar az konuşturuyorlar o sebeplede Menekşe hep aynı ifade ile sadece bakıyor gibi geliyor çoğu kez ve ikili sahnelerde sürekli tebessüm eden bir Menekşe göz kırpan bir Halil izliyoruz giib sürekli...
O abartılı oyunculuk belki oyuncunun tiyatrocu olmasıylada lakalı bir durum olabilir tiyatroda hareketler hep biraz daha abartılıdır ordan kalma bir alışkanlıkla abartıyor olabilir ;)
Sesli fragmanda diğerinden farklı Halil Hasan sahneleri var ki Halil gayet kendinden emin bir biçimde konuşuyor...Ama Hasan'ın Mustafa'nın tazminatı demesi fragmanda bile sinir etti beni...Resmen kızı 2.kez satıyor...Menekşe için ne zor bir durum...
herkese merhabalar:happy0064
Sesli fragmani dun izlemistim ama yorum yapamamistim..
Simdii Fragmanin sonunda Menekse çok korktu mustafadan
Halil de tabi Panike Kapildii ...Birisi Kapiya Vuruyor son anda bence bu mistik degil belki otelde çalisan birsi falan ama mistikin öldugunu dusunmuyorum:img-yes:Dizimizin baslamasina zaten bir gun kaldi Artik neler olacak çok merak ediyorum..
kırşehirli 13-12-07, 18:28 Arkadaşlar haftaya menekşe ile halil olmaya bilir Çünkü bayram KANAL D de bayramda genellikle dizilerini koymuyor Onun için yarın diziyi izledikten sonra fragman olmaya bilir Bunu nerden bildigimi soruyorsanız Daha önce gümüşü izlerken bayrama denk gelmişti O hafta KANAL D hiç bir dizisini yayınlamamıştı
arkadaşlar ben henüz sesli fragmanıda geçen bölümüde izleyemedim bu yüzden cok merak ediyorum halil ve menekşenin durumu nasıl diye umarım bu bölümde kötü şeylerle karşılaşmazlar........
ayrıca kadir'in mustafaya inanınacağinı sanmıyorum kendisine böbrek vereni hayatını kurtarana kötülük yapacak kadar aşalık olamaz ve mustafanın dolduruşuna gelemez......
Ilk mesaj benden olsun..
Arkadaslar, ben Kadir'in yine Mistiga dönüceginden korkuyorum =((
Mistik doldurduda doldurdu masallah.. Ya yine dönerse? Ya yine menekseninde dedigi gibi yine basa dönerlerse?
Cidden Mithati unuttum artik neleri düsünüyorum ya.. üff..
Öyle olursa resmen sacmaligin daniskasi olur:icon_evil yani Kadir hala Mistik korkaginin gercek ve igrenc yuzunu göremedi ya ben ona yanarim:icon_sorr Mistik'in yuzunden Kadir'in hemide Menekse'nin basina gelen kalmadi ama Kadir beyimiz halen akillanmadaiysa alicagi olsundan baska birseycikte demem...yani kardesin sen hayata dönesin diye sana kendi organlarindan birini vermis ama sende onu tekrardan öldurmeyemi calisicaksin....vay anam vay dunya nerelere gidiyyyy,hayatini kurtarana sende bu sekilde yardimci oluyorsan eger:icon_sorr
Arkadaşlar haftaya menekşe ile halil olmaya bilir Çünkü bayram KANAL D de bayramda genellikle dizilerini koymuyor Onun için yarın diziyi izledikten sonra fragman olmaya bilir Bunu nerden bildigimi soruyorsanız Daha önce gümüşü izlerken bayrama denk gelmişti O hafta KANAL D hiç bir dizisini yayınlamamıştı
ewet bencede oynamaz haftaya menekse ile halil çunku geçen bayramda vermemisleri:icon_sorr:icon_sorr..Ama zaten çogumuz izliyemiyor bayram öldugu için...
Gerçekten yine Mistigin tarafina dönerse resmen yuhlarim!
Yok neymis.. ayip olmusmus.. öylesine birakamazmis Mistigi.. Mustafa seni arabama aldim öylesine birakabilirdim diyip duruyo.. Peki böbregini neden vermedin? Madem harbi arkadassin, ozaman böbreginide verseydin.. Bu adam tam korkak cidden.. Ama gözü dönmüs birkere :icon_evil
merhablar herkese,
şu zeynep n'atı etti gerçek yüzünü gösterdi soyunup girdi Halil'in koynuna..
sesli fragmanı evet izledim.
menekşeler maa aile ev telaşındalar
halil menekşenin babasınında elini öptü.üpmediği bir Kadir kaldı
Mustafa Semihle telefonda görüşüp çok seviniyor işine geri dönüğündeki sevinci görülmeye değerdi doğrusu.
halil Zeynebin kendisiiçin neler hisettiğini bile bile hadi iş konusunda yakınlaştı şirkete gidip geldiler ama sürekli evin içerisinde olmasını kendine yakın olmasından rahatsız olmalıydı..
evet Mithatı alt ettikleri için kutlama yapabilirler ama bu kadarda sarhoş olmanın ne gereği vardı ki...
birde zeynep o halde kapıyı açmasındaki amacı Menekşe şimdi gelir gidip ona bir görüneyimdi herhalde..yoksa kim öyle çalan kapıyı açmaya giderki..
Gerçekten yine Mistigin tarafina dönerse resmen yuhlarim!
Yok neymis.. ayip olmusmus.. öylesine birakamazmis Mistigi.. Mustafa seni arabama aldim öylesine birakabilirdim diyip duruyo.. Peki böbregini neden vermedin? Madem harbi arkadassin, ozaman böbreginide verseydin.. Bu adam tam korkak cidden.. Ama gözü dönmüs birkere :icon_evil
Aslinda gözu dönmus insanlardan korkmak lazim degilmi en cok yani kestirmek mumkun degildir ne yapicaklarini öyle kolay kolay:img-yes:
Mistik ötlekin teki,herife bir bööö desen kacip gidecek tipte yani:img-hyste sadece elinde tabanca falan oldugunda kendine guven geliyor adamin yani,elinde birsey olmadigi zamanlarda sadece bir guzelce pataklandi Halil tarafindan:img-icecr ama hala akillanmadi adam:icon_evil eger birazcik rahata ilismek istiyorsak ozaman Mistik'in birdaha ortaya cikmaksizin kaybolmasi lazim,yani finito olcek:img-blush
Canim ne böbregi,adam kan bilem vermekten korkmadimi yaw ki böbrekmi vericek:img-pilot bu tur bencil insanlarin baslarina ne gelirse hakkediyorlardir kesin,yani baskasina hic hayri dokunmiyan insan,nasil ve neden olurda baskalarindan utanamadan medet umar hiiii:img-pilot
Mistik umarim bir gun öyle bir muhtac olucak bir duruma gelir ki yanindada hic kimse olmaz ki ozaman anlasilan anyayi konyayi...insanlarin canlarina sirf kendi cikarlari icin kiymak neymis görsun beyefendi:img-yes:
Ayyy yazdikca Mistik'a olan sinirligim artiyor ve banada sagdan sagdan geliyorlar...ben en iyisi kesiyim burada
Evet bende onu demek istiyodum aslinda =)
Adam korkagin teki.. Ama yaninda adamlar ve elinde bir silah olunca nednse dünyanin en cesur adami oluyor :icon_whis Ahh Halil dövdügünde bide O halili dövmüs nmarasi yapti ya =)) Cidden kopmustum..
herneyse..
ben kendime inanamiyorum gerçekten.. Ilk baslarda, Mistiga pek sinir olmuyordum.. Benim en gicik kaptigim kisi Kadirdi.. Simdi ise Mistiktan okadar nefret ediyorumki :icon_evil anlatamiyorum bile.. Ama birkez daha söylüyorum.. Mistigi oynayan kisiye helal olsun :good: Mistik karakterinden nefret ettirdiyse bu onun için büyük bir basaridir
Simdi net'den fragmani izledim..
Yine çOk karisik ya.. =( Güzel Menekse ile Halil sahneleri vardi..
Ama sanirim Zeynep olayindan öncesi :( üff ya..
SOn sahnede gerçekten çOk kafa karistiriyor.. O el kimin eli? Kapiyi kim açicak? Mistik olabilir.. Ama pek sanmam..
O sadece Menekseyi korkutmak için altda pis pis siritiyordu.. Simdilik tabii =( umarim birsey olmaz ama Mistigin kesinlikle birseyler yapicagini düsünüyorum malesef :icon_sorr Insallah düsündügüm sey olmaz..
Simdi net'den fragmani izledim..
Yine çOk karisik ya.. =( Güzel Menekse ile Halil sahneleri vardi..
Ama sanirim Zeynep olayindan öncesi :( üff ya..
SOn sahnede gerçekten çOk kafa karistiriyor.. O el kimin eli? Kapiyi kim açicak? Mistik olabilir.. Ama pek sanmam..
O sadece Menekseyi korkutmak için altda pis pis siritiyordu.. Simdilik tabii =( umarim birsey olmaz ama Mistigin kesinlikle birseyler yapicagini düsünüyorum malesef :icon_sorr Insallah düsündügüm sey olmaz..
kapiya vuran pansumanda çalisan birisi olabilir yada yusuf abi ama yusuf abi oludgunu sanmiyorum çunku ozaman mistiki gorurdu..Ama Menekse aradiya simdi..Halil kesin babasi Var falan demez ve gider meneksenin yaninda çunku yanliz pansuyondaydii halil merak eder ne olursa olsun:img-yes:
smilestar__ 13-12-07, 22:17 Arkadaşlar, bu bölümde Zeynep'in ne kadar karaktersiz bi insan olduğunu göreceğiz...Suç Halil'in..Sen bu kızın neyine güveniyorsun da evine geliyor,içki içiyorsunuz,kutlama yapıyorsunuz ?? Bu kız resmen bir yılan...Gözlerinden okunuyor içindeki fesatlığı
Halil'i ne kadar çok sevse de artık gözünün önündeki gerçekleri görmeli...Halil Menekşe'yi seviyor,ölümüneee hem de...
Ve bunu bile bile sevenleri ayırmaya çalışıyor..Halil'in kendisine kalacağını düşünüyor...Ama bunu anca rüyasında görür o!!
Arkadaşlar, bu bölümde Zeynep'in ne kadar karaktersiz bi insan olduğunu göreceğiz...Suç Halil'in..Sen bu kızın neyine güveniyorsun da evine geliyor,içki içiyorsunuz,kutlama yapıyorsunuz ?? Bu kız resmen bir yılan...Gözlerinden okunuyor içindeki fesatlığı
Halil'i ne kadar çok sevse de artık gözünün önündeki gerçekleri görmeli...Halil Menekşe'yi seviyor,ölümüneee hem de...
Ve bunu bile bile sevenleri ayırmaya çalışıyor..Halil'in kendisine kalacağını düşünüyor...Ama bunu anca rüyasında görür o!!
Parmak yukariya:good: Zeynep'in karaktersiz oldugunu Menekse'yi agbilerine ihbar ettigi gun ögrendik zaten:icon_evil ama karakterliksizliginden hec birseycik kayipetmedigini anliyoruz yapicagi o igrenc sey yuzunden!suc Halil'in tabiki canim benim cok haklisin:img-yes:adam basta Zeynep'in Kadir'lere telefon ettigini ögrendiginde Zeynep'e ne laflar etmisti hakli olarak ama sonradan Zeynep bir yemin etti ben aramadim diye bizim saftirik Halil yine Zeynep'i yanina kabul etti...anlamis degilim yani insan nasil bukadar da kör olur diye,yani Zeynep aramadiysada Kadir'leri Menekse sana Zeynep'in ona söyledigi o sözleri söyledi...sen nasil senin sevdigini söyledigin kadinin incinmesine izin veriyorsun Zeynep tarafindan Halil efendi hiiii:icon_evil
Halil bu olaydan sonrami anlar Zeynep'in gercek yuzunu ve ona arkadasliklarinin bittigini söyler yada Zeynep'i sorun degil diyerekten affmi eder:icon_whis yani sankim ikinci sefer Mehmet'i izliyor gibiyim...oradaki karakter ve buradaki Halil karakteri arasinda ben cok benzerlik görebiliyorum:icon_sorr Mehmet orada saf ve iyi niyetliydi ve burada da aynisi...ancak bu Zeynep'in yaptigi o sey yuzunden anlar hatasini ve Zeynep'in sandigi kisi olmadigini tabiki Zeynep bir kilif uydurmazsa:img-pilot
Ben hakketen de anlamis degilim yani kendini okadar cok zeki sanan Zeynep gercektende yaptigi bu hareket yuzunden Halil'in birden bire Menekse'yi birakipta onami gelicegini saniyor anlamis degilim...insan bukadarda inkarci bir dunyada yasamaz ki canim aaaa:img-blush
Sevenleri ayirmak cok buyuk bir gunahtar ama bunu avukat hanim bilmiyor....sankim mutsuzluk uzerine cok buyuk bir mutluluk kurulur töbe töbeee:img-pilot
Aslinda Zeynep bir sekilde disi?Mistik yani Mistik'in yapmak istedigi ama yapamadigi seyleri Zeynep yapiyor...
Aklima sey geldi simdi,Semih agbi demisti ya Mistik'a Kadir vuruldugunda sana Zeynep'i getirecegim diye,sincik Mistik Zeynep'i eline gecirmek istermi Kadir ve ailesi ile yasadiklarindan sonra?ve eger öyle olursa acaba Zeynep ve Mistik isbirligi yaparlarmi:icon_whis
KübraYasemin 14-12-07, 08:59 Bu Zeynepin yaptIgIna ben inanmIyorum ya.
Ne bicik fragman bu böyle.
Üf sonrada üstüne Menekse geliyor.
AllahIm ya.
Kadirinde degisecegine korkuyorum ben acIkcasI.
Bu Mustafa acayIp kötü biri ya.
Allah düsman basIna vermesin.
herkese selam
fragmanda hasanın halile mıstığın tazminatını verecekmisin diyor yani bu söze ne demeli tazminat zarara uğrayan birine verilir insan gurunu hiçe sayan bir durumun tazminatımı olur sen şuna menkşeye karşılık başlık istiyorum desene be adam
son kez izlediğimde o elin yaşlı bir kadın eli olduğunu gördüm ninem olabilirmi odaya çıkmıştı rmenekşeye biz geldik diye seslenmiştir
Bence kapiya vuran kisi, ninesi, babasi yada annesi diil, cunku onlar geri dönmüs olsalardi, Mustafayla karsilasirlardi disarida diilmi? Menekse telde Halil'e :"asagada durmus bana bakiyor" diyo ve o an kapiya biri vuruyor.... Yani demekki arada bir camdan asaga bakiyor, annesi babasi felan gelmis olsalardi görürdü onlari camdan diilmi........... yani be |