Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 3)
Sayfalar :
1
2
[ 3]
4
5
6
7
8
9
10
11
arkadaslar hiç çikmak istemiyorum ama çikmam lazim:icon_sorr
Simdi nasil uyicam ben insallah yarin fragman çikar
Sabah yine ugramak isterim ozaman butun arkadaslar burda olur
onlarin yorumunu da ogrenmis olurum
herkese iyi geceler diliyorum size iyi sohbetler:img-yes::img-in_lo
KeReMcEmLoVeRiN 27-10-07, 00:16 arkadaslar hiç çikmak istemiyorum ama çikmam lazim:icon_sorr
Simdi nasil uyicam ben insallah yarin fragman çikar
Sabah yine ugramak isterim ozaman butun arkadaslar burda olur
onlarin yorumunu da ogrenmis olurum
herkese iyi geceler diliyorum size iyi sohbetler:img-yes::img-in_lo
ooo cnm benim ne güzel yorumlasiyorduk:)
tüh ya neyse yarin insallah devam ederiz o zaman san iyi geceler dadlu rüyalar cnm:img-wink::sad53::sad53:
dedigin gibi insallah fragman yarin cikar yoksa nasil bekleriz sabirsizliktan ölürüz ya:icon_sorr
Ne yalan soylim, bu bolum beni hic tatmin etmedi, nerde o gecen haftaki heyecan..?!
Belki guzel bi bolumdu, ama galiba benim bu bolum hakkindaki beklentim daha yuksekti, o yukseklige maalesef M & H bu hafta ulasamadi, uzgunum..
Cok bos gecti sanki, yada dedigim gibi bana oyle geldi..
Bolum hakkindaki kisa yorumum soyle..
Mithat harbiden cok adi bi adammis, iki yuzlu seytan diye ben buna derim, o kadar karisik o kadar pis bi adamki ben anneme onun ne oldugunu anlatamadim.. Helga Hasani kovucagini biliyoduk ama ben aldatigini dahada belli edilcek sanmistim ama alt ustu 2 arkadasi evdeydi, bence Hasan abartti cok fazla, gerci sasmamak lazim dimi Hasan bu kendi kizini bi hic ugruna satan, ayni zamanda kendi oz evladina kardesini oldurten insandan ne gibi tepki beklenirdiki..
Ben bu bolumde iki seyden korktum.. 1. Balcilar Mistik ve Kadire inanip Menekse ve Halilin yerini soyliceklerindenki, bana kalirsa bilseler soyliceklerdi.. 2. Yusuf'unda bi anda vazgecip Kadirgilin tarafinda olucakki umarim boyle bisey cidden olmaz cunki cok kotu olur..
Kutuya gelince, ben o kutuda pek bi gizem goremedim, illaki olucak cunki Muthat o kutuya sebep Halilin biraz daha yasamasina izin veriyor, bu kadar onemli ne olabilirki merak ettim dogrusu..
Bu bolumde cok begendigim 2 sahne vardi, ve zaten bu 2 sahne Menekse ile Halili yanyana askca gordugumuz tek sahnelerdi.. 1. Basta bulustuklari zaman, Halilin sarilmaya bile kiyamadigi, saclarina bile elini degemedigi kisim sadece Meneksemm demekle bize o buyuk aski hissetirdigi an cok guzeldi bence.. Ve 2. Halinin mutfaga gelip, sizi izlerim diyip, sandalyeye oturup sadece Meneksede odaklanmasi ve sadece ikisi kaldiginda evlendigimizde ayni boyle olucak, beraber yemek hazirlayip, beraber sofrayi toplayip, beraber cocuklarimiza bakicaz.. En az 5 cocuk istiyorum, kalabalik bi aile olmak istiyorum diyisi cok hostu bence..
Su kadinin Yusufa asik olucagini gecen bolumde tahmin etmistim, ama agliyacak kadar olucagini dusunmemistim hadi hayirlisi diyorum..
Son sahneye gelince, yani Mustafa ve Kadirin Canayi kacirmalarina gelince, bence bu yaptiklari ise yaramicak, ne yani Yusuf kendi oz kardesini oldurmeleri icin onlarami teslim edicek hic tanimadigi bi kiz icin.. Sanmam imkansiz bu, ama bence onlarin oyununa onlarda bi oyunla karsilik verebilirler, hem Menekseye hemde Canaya bi zarar gelmemesi icin, bakalim Balci ailesi napicak bunu duyunca..
Izleyip gorucez, umarim haftayaki bolumu bu bolumden daha iyi olur ve beni tatmin eder..
Sevgiler..
GÜNAYDIN FORUMDAŞLARIM ARKADAŞLARIM;
dün akşam en sakin bölümleren birini izledik belkide en sakin bölümdü..
yusuf abi halilin geçmişin öğrendikçe korktu ama sonra sevgilierni görünce onlara inandı ve sonuna kadar yanlarında olacak..
dün mustafanın o karımı seviorum demsinde doğru tahminde bulunmuşu balcıları kendine çekmek için dölüo nasılda öle yalanları sıraladı bakakaklımışım doğrusu..
canayı dün akşam sevdim menkeşyi kaçırması onu korumak istemesi çok güzeldi tam bir akraba gibi davrandı..ama yazık bizim salakların eline düştü acaba nasıl kurtrcaklar bence mithat işin içine gircek onlara kızı salmasını sölicek sonra kurtardım canayı dicek ve artık güven duvarlarını tamamen örcek halile..
inş fragman kısa sürde çıkar..
En başta ve en sonda yaşatılan iki heyacandan başka çokta randımanlı bir bölüm olmadığını söylememe gerek var mı bilmiyorum..
6 bölümdür sürgelen inanılması güç ama mümkündür diye inandırıldığımız bu tesadüfler ne zaman bitecek diye merak içinde beklemekteyim..
Her taşın altından Mithat ın çıkmasına Halil in Mithat gibi birinin yanında oturmasına aklım mantığım bir cevap veremiyor nedense..
Ya düne kadar hortlak görmüş gibi oldun diyen Halil değilmiydi..
Bu adamdan şüphelenmiyormuydu Halil her kötülügün babası diye..
Şimdi oturmuş mıy mıy annemin kutusu diyosun. Ya bir de anlamadığım bu kutuda bir şey varsa ki heralde var,. Bu Halil yıllardır bu kutuya bakıyorda bişey bulamıyorsa Mithat ne bulacak, nasıl bulacak..
Anneciğim pek özenli saklayıp Mostar kaplamalı kutusunu oğluna verirken e bir de ne olduğunu söyleseymiş ya..
Ben şimdi önemli bir belge veya önemli her ne ise varsa bu kutuda oğluma/kızıma ne önemi oludğunu söylemeden verirsem bu kutudaki o önemli şeyin ne önemi kalır ki..Çocuk büyük gelişir baba olur dede olur hala kutu öylece durur..Varsa bir önemi çocuk nerden bilsin bunu öyle değil mi?
Gerçi o kutu da Mithat bu kutuya önem versin diye düşünüldü heralde:)
Kutuya ulaşmak için Halil e yanar döner olup yine ona oğlum, korurum orkestrasını çalsın. Halil ne zaman anlayacak bu Mithat ı yaa..
Ona ver Menekşe ye baksın saatlerce..Şahsen bakışlarına bişey diyeceğim yok..:img-icecr Lakin bir hususda da artık susamıyor insan.. Yahu bu Menekşe de ağzını açsın bişey söylesin canım..Ancak bakıp gülüyo:) Utangaç sevgili seni ,,kızım çık kabuğundan, bak Zeynebe nasıl fır dönüyoo..
Sanırım Mithat ı çözecek olan ilk kişi de Yusuf:img-in_lo olacak. Bir şekilde Mithat la ilgili bir açık yakalayabilir..Yani mümkünse yakalasın..Bir adam bir sürü insanı çok afedersiniz saf yerine koyup hababam süründürüyo..
Var mı böyle bişey ya,, Herşey Onun elinde.. Her yol Paris, oldu her yol Mithat :) Mithat a giden yol kutsaldır, Su uyur Mithat uyumaz, gibi efasne sözlere renk olacak yakında yani korkum bu kadar önemli bir adam olması:)
[QUOTE=dilekce;5185278
Sanırım Mithat ı çözecek olan ilk kişi de Yusuf:img-in_lo olacak. Bir şekilde Mithat la ilgili bir açık yakalayabilir..Yani mümkünse yakalasın..Bir adam bir sürü insanı çok afedersiniz saf yerine koyup hababam süründürüyo..
Var mı böyle bişey ya,, Herşey Onun elinde.. Her yol Paris, oldu her yol Mithat :) Mithat a giden yol kutsaldır, Su uyur Mithat uyumaz, gibi efasne sözlere renk olacak yakında yani korkum bu kadar önemli bir adam olması:)[/QUOTE]
dilkçe bu sözlerina bayıldım gerçekten öle oldu her yol paris her yol mithat oldu bizim dizide..mithat bir şekilde açık vercek ama ne zaman nasıl olur tahmin yürütemiorum belki canay konusunu mithat hallder kızı burakmalarını emreder orada küçük bir açık bırakır bizim saf aşıklar fark eder hiç umuuyorum ama..
zeynepede sinir oldum sahte gülücükler sahte davranışlar nasılda kıskanıor menekşeyi inş ilerde sorun çıkarmaz bizim 2 aşık arasında ben tehlikeli görüorum zeynepi..sanki bir fırtına çıkarcak şimi onun öncesi sessizliğini yaşıor..
Ben yeni bölumu ancak simdi izliyebiliyorum(daha yeni basladim ama)benim dikkatimi sey cekti mantik hatasimi bilmiyorum ve o yuzden buraya yaziyorum...Yusuf ve Halilin kavga esnasinda kacmak icin bindikleri o mavi BMW aslinda Zeynepin arabasi degili??eee gecen bölum Zeynep o arabayi kullanmadimi?Zeynep Halilin yerini bilmiyorsa eger o kiz kullandigi arabayi nasil yine Halile verdi anlamis degilim yani:img-blush
Birde Sinanda tam zamaninda yetisti yani kurtardi Menekseyi...Mistik nasilda delirdi öyle:happy0064:happy0064 beter olasica...
Yusufun sahile geldiklerinde Halilin evine ilk gittiklerini hatirlamasi ve sonradan da Halile Menekseyi seviyormusun diye sormasida cok guzeldi,bu demektir ki Yusuf kabulendi Halili(yani benim icin o anlama geliyor)
Gözde Yetgin 27-10-07, 11:19 Menekşe İle Halil çook güzeldii çook:img-in_lo
Mustafayi ve o kucuk abisinii hic sevmiyorum yaaa
Ben yeni bölumu ancak simdi izliyebiliyorum(daha yeni basladim ama)benim dikkatimi sey cekti mantik hatasimi bilmiyorum ve o yuzden buraya yaziyorum...Yusuf ve Halilin kavga esnasinda kacmak icin bindikleri o mavi BMW aslinda Zeynepin arabasi degili??eee gecen bölum Zeynep o arabayi kullanmadimi?Zeynep Halilin yerini bilmiyorsa eger o kiz kullandigi arabayi nasil yine Halile verdi anlamis degilim yani:img-blush
Birde Sinanda tam zamaninda yetisti yani kurtardi Menekseyi...Mistik nasilda delirdi öyle:happy0064:happy0064 beter olasica...
Yusufun sahile geldiklerinde Halilin evine ilk gittiklerini hatirlamasi ve sonradan da Halile Menekseyi seviyormusun diye sormasida cok guzeldi,bu demektir ki Yusuf kabulendi Halili(yani benim icin o anlama geliyor)
aslında bir matık hatası yok halil menekşeyi bulmak için balcılara o bmw le gelmişti ve arada orada duruyordu zeynep o arabayı halile kullanması için vermişti zaten zeynep i o arabaya binerken görmedik en azından son 2 bölümdür
Reytingler cok kötüü düsüyor ya noluyor
ben cuma günleri önce sevgili dünürüm sonra meneksemi izliyorummm
meneksem bunu haketmyior yaa offffffff
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
26 EKİM 2007 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 TAKVA (T.S) [NET] STAR 10,8 27,7
2 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 8,5 23,6
3 SEVGILI DUNURUM [NET] STAR 7,6 20,1
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,5 25,6
5 SILA [NET] ATV 7,5 19,5
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,0 23,9
7 ASI [NET] KAND 7,0 18,2
8 ESREF SAATI. [NET] SHOW 5,6 14,2
9 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,3 13,6
10 SPOR GUNDEMI KAND 5,2 16,1
11 PUSAT [NET] SHOW 5,0 12,9
TELE - BAROMETRE
26 EKİM 2007 CUMA
1 SILA [NET] ATV 9,1 23,0
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,6 23,2
3 PUSAT [NET] SHOW 7,4 18,9
4 ESREF SAATI. [NET] SHOW 7,3 19,5
5 TAKVA (T.S) [NET] STAR 6,8 18,6
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,6 20,1
7 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 6,4 17,7
8 ASI [NET] KAND 6,4 16,2
9 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 5,4 16,5
10 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,1 16,0
11 SEVGILI DUNURUM [NET] STAR 4,1 10,5
ay bu raitingler niye kötü gelmis bu hafta:blink::blink::mad72::mad72::mad72::mad72::ma d72::mad72:
valla dizimiz hic hakketmiyo 7. veya 9. olmaya
ben birtek menekse ile halili izliyorum cuma günleri....rakibimiz cogaldi
allahım bu ne yaa:icon_cry:: neden bu kadar düşük geldi bunu haketmiyor menekşeilehalil.ve 2 haftadır düşüyor hatırla sevgiliyi saymıyorum eşref saati geçiyor sevgili dünürüm geçior bu kadarmı kötü bu dizi yani nerde bu izlediğini söyleyen çoğunluk hiç anlamıyorum ben.
emirdag_güzeli 27-10-07, 12:07 Oh haa...reytingler ne oldu yaa...bende tam..guzel guzel yorum yapmak istedim.bi baktim reytinglere..ne olmus yaa...hem de cok guzel bir bolumde yaa..cok guzel..
Gelelim bolum yorumuna..
Bu bolumde ,kote seyler'de olduna ragmen...belkit garip gelebilir arkdaslar size,,bu bolumde ben cok güldum yaa..gercekten...
Yusufun laflarina,yuz ifadelerine,,Halilin: en az bes cocuk istiyorum demesine..gercekten cok sey komik geldi bana....cok begenerek izledim bu bolumu...
Bazi arkdaslar Hasan'in vizdan azabia duyacana sanmistlilar..ama boyle insanlar vicdan azabbi duymazlar..Oh Parasini Helga'ya yediri icin pisman, ama kizini satti icin degill..hic pismam duymazda...!!!neyse kisa bir yorum gitmem lazim...bugun cok mutluyumm..MAvis gozlumun dogum gunu :))
bu ratingler ne olmuş yaaa
neden bu kadar kötü :icon_sorr:icon_sorr
haftaya daha iyi olur umarım
bu dizi en üst sıraları hakediyo :(
emre&ezgi, araba konusunda beni bilgilendirdigin icin cok tesekkurler,ben yalnis görmusum demek:img-yes:
Hasan birazcik insanlaslamaya basladi sanmistim hani senin icin kizimi satim demeleri falan ama birde baktimki ayni tas ayni hamam...adam kizini satigina degilde Helganin elinden gitmesine yaniyor halen pes yani:icon_evil hemíde bu senarist ablalar Suheylanin ismini bilmiyorlarmida sarhos Hasana ona Esma dedirtiler:icon_whis Suheyla yastikla onu bogmayi dusunurken Hasan ona Esma dedi yaw:img-hyste (benden haric duyanlarda varmi acep??)
Ayyy Halil birde bes tane cocuk istiyormus,buyuk bir aile istiyormus,yesinler onun hayalerini:img-in_lo ama tabi dogurucak olan o degil ki bes tane cocuk istiyebilir:img-blush
Birde Mistik devesi masallah kadinlara tokat atmayi nasilda seviyor öyle...nasil indirdi Canayada iki tane,kizin felegi sasti vallah:icon_whis
Birde son olarak anam anam bu reytingler ne böyle:icon_sorr en kötusude reytinglere bakipta diziler kaldirilmiyormu??bizim diziyide kaldirmasinlar bari:sad53:
Açıkcası şaşırmadım, dün izlerken aklımdan geçmedi değil, Menekşe ile HAlil in bu saatten sonra ratıngini yükseltmesi nasıl olabilirdi ki..
Herkes belli konularda, kendine yakın gelen repliklerde, veya beğendiği oyuncuları göz önüne aldığında hoşuna giden o diziye devam ediyor.
Hepsini bir arada bulupta kaçıran olacağını da açıkcası sanmıyorum..
Bir kaç dizi vardır böyle yüksek rating alıp haftalarca peşinden insan seli ile ilerleyen.
Konusu, oyuncusu,mekanı, çekim kalitesi veya seslendirmesi, repliği ile her yönden insanı etkileyen dizilere de öyle her dönemde rastlayamıyoruz bu da bir gerçek....
İşte Menekşe ile Halil de herkesin beklentisine denk gelecek manada tek geçecek bir dizi imajına ulaşamadı..
Kimisinde hareket olmasından gelen bir sıkılma, kimisinde repliklerin yetersizliği, kimisinde konunun sabitliği, kimisinde oyuncuların yetersizliği gibi bir çok neden etki yaratmış olabilir..
Haftaya daha çok seyirciye ulaşması dileğiyle..
Geçen haftaki bölümü izlerken o kadar sıkılmıştım ki Menekşe ile Halil sahneleri hariç hep zapping yapmıştım.Bu haftaki bölümü ben çok beğendim.Hatta uzun zamandır en keyifle izlediğim bölümdü.
Bölümün başındaki kaçma sahnesinden pek birşey anlamadım.O sahne geçiştirilmiş,menekşe hemen kaçırıldı.Kurtarılma sahnesi daha etkileyici olabilirdi ama neyse.....
Dizide ilk defa espri bu kadar çok yapıldı.Balcıların annesinin"kafam çorba gibi oldu ben hala bir tane bile çorba yapmadım"repliği komikti.
Menekşe ile halilin buluşmalarında sarılamamalarından ben çok etkilendim.Halil yine bakışlarıyla kalbime dokundu.
Keşke orda yusufla değilde,iki sevgili sarılabilselerdi.
Dün akşam ki bölümde Hasanın,bir kadın tarafından nasıl çöküntü yaşadığını,aynı zamanda da diğer kadınlara nasıl eza çektirdiğini bir defa daha gördüm.Hasan acı çekerken bir kere bile duygulanmadım.Etme bulma dünyası beter olsun.
Zeynep,kız bakışlarıyla sürekli Halili göz hapsinde tuttu.Halil aşkını anlattıkça kızın gözlerinde ki kıskançlık beni epey güldürdü.
Mithat benim en keyifle izlediğim kötü karakter.Adam bir sürü şey yapmış ama bana batmıyor.Halili dinlerken şefkatli baba moduna bürünüp,telefonu çaldığında ki mimikleri çok başarılı.(gerçek oyunculuk budur dedirtiyor bana izlerken)
Yalnız Mithat neyin peşinde aradığı belge veya Halilin neyi sakladığını düşünüyor hala çözemedim.
Ortada boş bir kutu varsa sırrı ne olabilir ki?
Ey senarist grup bu sayfayı okuyorsanız lütfen.Menekşe karakterine biraz canlılık verin,replik yazın kız konuşsun.Kızın ne kadar basit rolü var sadece gülüyor yada ağlıyor.Resmen mıymıntı uyuz bir şey oluverdi bı kızcağız.
Reytinglere gelince hakkaten çok düşük.Ben düşük bekliyordum da görünce şok yaşadım 7. ve 9. böyle giderse kanalın malum yayın politikası diziye fazla ömür vermez
Fragman etkileyici hazırlanmıyor bence daha vurucu can alıcı sahnelerden fragman hazırlansa reytingler yüksek gelirdi.
İnşallah diğer hafta yükselir
ben menekse ile halil i seviyorum güzel dizi cuma günleri bütün diziler kaliteli ve bu haftaki reytingler cok karisik her dizide acikca söylemek gerekirse ben pusati izliyorum sonra da menekse ile hali i ama dün cok kicigima gitti o canay mitat ve zeynep kanal degistirdim ve hatirla sevgili o kadar güzeldi ki orda kaldim her hafta menekse ile halil i izlememe ragmen simdi haftaya hangisine bakicagimi bilmiyorum acikcasi cok kaliteli diziler ayni saatte reytingler icin üzüldüm:img-yes:
Hef hafta bir sahne en güzel,en önemli en mesaj veren en lerin eni bir sahne oluyor dikkat ettiniz mi?
Geçen hafta Menekşe nin annesinin babasına saydığı sözlerle beraber yüzüne tükürmesi ile bu sahne o bölüme damğasını vururken, bu haftada Hasan ın Helga nın evinden kovulması ile kapısında ben senin için kızımı sattım sözleri ile yıkıldığı sahne bu haftaya damğasını vuran, derin mesajlar veren en önemli sahneydi..
Acıdım mı? Tabiki hayır... Hatta haz patlaması bile yaşadım :)
KeReMcEmLoVeRiN 27-10-07, 12:52 Ya inanmiyorum ya nasil olur reytingler neden bu kadar kötü geldi:img-cray::img-cray:
cok üzüldüm ya bu kadar güzel bir dizi ilk 3e girmeyi hak ediyor kesinlike ama neden bu kadar kötü:img-cray:
Sweet Bunny 27-10-07, 13:02 Dünkü Bölümü bende cok beyendim.
Az olsada Menekse ve Halilin Sahneleri süperdi.
Meneksenin Babasinada cok güldüm,hele Helga onu kovarkene..
Ne güzel bi OH cektim,ama Meneksenin annesi,ve ninesi niye o Adami eve aldiklarini anlamadim.Keske Meneksenin Annesi bogu verseydi de,kurtulsaydik.:D.
Neyse Raytingleri görünce benim de Moralim bozuldu.
Insallah daha kötü olmaz.Belki gün degistirirlerse iyi olur.Cünkü Cuma günü okadar cok Dizi varki.
Dünkü bölüm cok güzeldi, herzaman ki gibi.
Ya bu Mustafa havalara girdi haa....sinir oluyorum.
Hele Balcilara ben karimi seviyorum demesi beni cok ama cok sinir etti.
Mithata gelince.... herkese oyun oynuyor, bizimkilerde inaniyor ya.
Tabii bende inanirdim....o kadar gercekci oynuyor ki dünyanin en akilli insani bile bu oynuna gelir.
Gelecek bölüm yine cok heyecanli olacak....Mustinin canayi kacirmasi kötü oldu.
Simdi napicaklar bilmiyorum.
Ve son olarak Kivan abimin dogum gününü kutluyorum.
Iyiki varsin, iyiki dogdun.
Insallah herzaman böyle güzel dizilerle karsimizda olursun.
Seni cok seviyorum
Reytingler cok kötüü düsüyor ya noluyor
ben cuma günleri önce sevgili dünürüm sonra meneksemi izliyorummm
meneksem bunu haketmyior yaa offffffff
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
26 EKİM 2007 CUMA
1 TAKVA (T.S) [NET] STAR 10,8 27,7
2 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 8,5 23,6
3 SEVGILI DUNURUM [NET] STAR 7,6 20,1
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,5 25,6
5 SILA [NET] ATV 7,5 19,5
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,0 23,9
7 ASI [NET] KAND 7,0 18,2
8 ESREF SAATI. [NET] SHOW 5,6 14,2
9 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,3 13,6
10 SPOR GUNDEMI KAND 5,2 16,1
11 PUSAT [NET] SHOW 5,0 12,9
TELE - BAROMETRE
26 EKİM 2007 CUMA
1 SILA [NET] ATV 9,1 23,0
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,6 23,2
3 PUSAT [NET] SHOW 7,4 18,9
4 ESREF SAATI. [NET] SHOW 7,3 19,5
5 TAKVA (T.S) [NET] STAR 6,8 18,6
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,6 20,1
7 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 6,4 17,7
8 ASI [NET] KAND 6,4 16,2
9 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 5,4 16,5
10 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,1 16,0
11 SEVGILI DUNURUM [NET] STAR 4,1 10,5
reytingler bu hafta hic güzel degil.
Ama bence birazda suc KANAL D de.
ben mesela bi kac haftadir dizinin fragmanini hep nette izliyorum.
TV da kac haftadir rastlamadim, ya cok az gösteriliyor yada ben hic göremiyorum.
Bence Kanal d ye mail atalim....fragmani daha cok gösterilsin
dizilerin izlenme kriterlerinden biri konuda devamliliktir ancak konuda devamlilik tekrarlardan ibaret olmamali.
tüm karekterleri önce bölüp sonrada yine biraraya getirmek bilinci yapiliyor dogal olarak.
fakat Mithat in cevresinde dolayisiyla Halil üzerinden tüm karekterleri konuya dahil etmek pek cazip gelmiyor.
zorlama Mithat merkezi konu olusturmak icinse tesadüf dedigimiz " bana kaderimin oyunudur bütün bunlar " taktigi bolca kullanildi.
karekterler artik daha özgün bir sekilde tavir koyabilmeli, ben Yusuf un konuyu sorgulamasina firsat verilmeden Mithat - Halil yakinina cekilmesinden hosnut degilim. ne olurdu sanki Menekse ile bu yeni bulusmayi iki kardes olarak tek görüsebilseydi.
Halil in askini ifade etmesi cok hos ve zarif ama Menekse de tabiri caizse tIk yok.. elbet abisine bir kac cümleyle kararli bir sekilde Halili sevdigini bellirti. orada gösterdigi cesareti Halil ile konusurkende gösterebilse harika olurdu.
eskiden adaleti ölcen cetvelden bahsederdik, simdiyse aski ölcüp bicmeye basladik.. sanirim izleyeci aska önem veriyor yorumlari bos degil.
Asksiz olmuyormus, askin barometresindeki ivme düsünce reytinglerde düsüyor.
o kadar güzel iyi düsünülmüs detayli sahne vardi ki bir kac örnek vermek istiyorum.. diziyi izlenir kilanlardan.
Anne nin elini tutup yardim isteyen, ask acisi ceken babayi izlemek nadirdir.
evet gercekte vardir böyle zampara esler ve eslerinden ask acilari icin yardim isterler.. o sahne sarhos darbe almis baba ve aldatilmis ( her manada ) annenin sahnesi cok basariliydi.
babanin eski esi anne gibi gördügünü , teseliyi onda aradigini gördük, ilgincti.
sonra annenin yastigi düzeltirkenki titizliginden o yastiklarin manasini ben " bir yastikta kocayin " dileginin yikilmasina verdim.
ve yastigi o yabancilasmis adamin yüzüne tutmak istemesi, vazgecisi... ic burkan iyi oyunculuk sergileyen bir sahneydi.
farkli dünyalarin kadinlarinin gündüz vakti raki sohrasinda " adam gibi biriyle " karsilasmis olmanin verdigi ask acisinada yer verilmisti, degisikti.. nerede duracagini halen kestiremeyen, fiyakali takim elbise sayesinde ilgi cekmek isteyen, takdir edilmeye muhtac Kadir yine cok iyiydi. Mustafanin piyonlugundan farkli onunki..
bölüm merak uyandirmadan bitti, kacirilan kizin Mithat üzerinden kurtulacagi asikar..
herseye ragmen bastan beri konusu ve karekterlerin basarili oyunculuklari icin zevkle izlemeye devam edecegim.
senaryonun yetmedigi yerleri yönetmenin kameradan yakaladigi bakis acilari yakalayip bize aktariyor, basarililar.. buradan tebrik ediyorum kendilerini..
Flashback her bölümde mutlaka var ve insana Halil kendini onlarsiz anlatamazmi dedirtiyor. biraz flasback molasi rica ediyorum :)
epeyce serzeniste bulundugumu saniyorum, lütfen bunlari bilirkisi edasinda yazdigim sanilmasin ;)
yazdiklarim sadece kisisel ve duygusal anlamda benim kritiklerimdir, kesinlikle elestiri degil.
hosnutsuzluklarimizi paylasiyoruz, begendiklerimizi yazdigimiz gibi, hepsi bu ..
hey aşk nerdesin-güzel yerdesin-sen her yerdesin-tamamda nerdesin
demeye calistim, umarim kimseyi rahatsiz etmemisimdir :img-wink:
çıtkırıldım 27-10-07, 13:36 aaa dünkü bölümü cok az seyrettim misafirler vardı amaa reytingler düsük gelmis bencede ilk 3e girmeyi hak eden bir dizii amaa bu bölümdee güzel di herzamanki gibi cokk aralardada baksamda :img-wink:
Bu diziyi izlerken kendi hayatımdan bir şeyler bulamıyorum.Keyifle seyrediyorum,oyunculukları olağanüstü beğeniyorum.
Dizide eksik olan birşeyler var.
Mesela verilmek istenen aşkı ben hissedemiyorum.Ekran ışığı,kimyası denilen duyguyu Sedef hanımla Kıvanç beyde bir türlü yakalıyamadım.Aralarında izleyicininde hissetmesi gereken elektiriği ben alamadım.
Sorun belkide bende dizideki aşka inanamıyorum.Çok gerçek dışı geliyor,masal gibi.
arkadaşlar reytinglere üzülmeyin çok fazla takva vardı bir rakip haftaya daha iyi olur üsatelik rakpilerimiz çok güçlü kanal d de bunun farkında bence sorun olmaz güzel bir şekilde bu hafta tanıtımı yaparlarsa düzelir ben eminim..
Ratingler baya kötü gelmis :S
Umarim düzelir diycem ama gittikçe kötüye gidiyor..Sanirim problem surda, 1.bölümden izlemeyenler konunun dizisini asla anlayamazlar..
Biz bile zar zor anliyoruz..Isler okadar karisikki..
1.bölümü izleyenler birdaha kopamiyorlar..Eee tabi herkes geçen sezon dizilerinide izliyor..Hatirla Sevgiliyi mesela..
Bilemicem, insallah düzelir demeye devam ediyorum
evet gercekten de öyle....ama o zaman bizde dizimiz icin bisey yapalim.
Kanal D ye mail atalim bence....dizinin fragmani daha cok gösterilmesi icin.
batuhan_gumus 27-10-07, 14:46 dün dizi azicik SIKTI valla sahsen ama ratinglerin düsük gelmesine cok üzüldüm acikcasi 9 olmusuz yaa tamda kivanc abimin dogum gününde yaa olurmu böyle seyy :img-pilot
Aman Allahim Reytengler ne oyle
uff çok uzuldum yaa Nedenb oyle dusuk
Pardon ama biz bunu hiç hak etmedik
boyle devam ederse allah korusun diziyi
stop ederler:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Reytingler bayagi dusuk gelmis, bu kadarini ne yalan soylim ben bile beklemiyordum..
Diziyi kaldirmalarini dusunmuyorum bilem cunki boyle bisey olmaz.. Ama umarim bolumler daha guzellesmeye baslar dunki bolum dedigim gibi benim pek hosuma gitmemisti, oyle devam ederse reytinglerde oyle gelmeye devam edebilir iste o zaman erken filandan korkarlim arkadaaslar..
Sevgiler
merhaba arkadaşlar bu dizi çok güzel bir dizi yaa çok heyecanlı ama dünkü bölüm konuları anlamakda güçlük çektim iyice karıştırdılar diziyi bu kadar entrika da olmazki yaa en güzel bölüm menekşenin balcıların evine geldiği bölümdü süper bir bölümdü ama açıkcası dünkü bölüm beni baydı biraz:icon_whis
Dünki bölüm yine çokk ama cokkkk güzeldi ve heyecan doluydu!.. Özellikle Menekse ile Halil'in beraber olduklari sahneler.. Mutfakta felan. Çok tatlilardi yaá, Halil nasilda hayal kuruyordu, 5 cocugumuz olsun, mutfakta beraber yemek yapariz ayhhh:img-in_lo Nasilda Meneksesini izliyordu, Menekse mutfakta yemek yaparken.. Çok romantikti:img-in_lo Yusuf abide yavas yavas yumusamaya basladi.. Nasilda kardesine sariliyordu Oyy Oyy diye, eger Meneksenin Yusuf abisi olmasaydi kim bilir kiz simdi ne halldeydi:icon_sorr Keske benimde öyle bir abim olsaydi yaa keskeee:icon_sorr Neden bir abim yokk benimm :icon_sorr
Neyse gelelim Canaya.. Mustafaya, Kadire ve Babaya..
Meneksenin babasina hic acimadim cunki önce havali havali evini terk etti sonrada baska gidecek yeri kalmadigi icin eve döndü, keske Suheyla almasaydi iceri nebilim.. Ve hani Suheyla ve Nine Türkiyeye gideceklerdi?? Noldu o is..? Hani bavullarini felan hazirliyorlardi.. Ben bu bólümde gidecekelerini saniyordum.. Neyse görecez artik.
Canay'in erkek arkadasi neden Canayi aksam aksam sokak ortasinda birakip arabasiyla gidiyorki?? Insan once bekler dimi Canay bi yukari ciksin camdan felan baksin nebilim insan sonra gider:img-pilot Ama dizi icabi iste kacirilacakmis.. Mustafa da neymis bee tam maffiaya dondu adam:happy0064 Ha benim anlamadigim.. O Ismet midir nedir onuna Halille ne alakasi var ben bir baglanti kuramadim? Ve o Kadir'in kizarkadasinin arkadasi neden agladiki yani biraz sacma geldi bana, Yusuf bi hüzünlü bakti diye aglarmi insan..onu tanimadigi halde.. Neymis efendim, hayatinda ilk defa bir insan görmüs:happy0064 Bu kiz ileride Yusuf'a bela olmasinmi.. Nebilim yani birden boyle aglayinca felan cok tuhafdi...
Ama cokk güzel bir bolümdü bu dizi hic bitmesin raytingler dusuk bile olsa hiccc bitmesinn ben bu diziye accayip baglandim ya ilk bolumu hep aklimda:icon_sorr Çok güzel cok güzel cok güzelll:icon_sorr
(Amma cok yazmissim be!:icon_whis)
_duygucuk_ 27-10-07, 17:48 reytingler kötü gelmiş:(ama dizi çok güzeldi..
Menekşe ile Halil çok tatlılardı yine..
Halil in üvey babası çok kötü birşey yapmaz...:(
Reytingler bayagi dusuk gelmis, bu kadarini ne yalan soylim ben bile beklemiyordum..
Diziyi kaldirmalarini dusunmuyorum bilem cunki boyle bisey olmaz.. Ama umarim bolumler daha guzellesmeye baslar dunki bolum dedigim gibi benim pek hosuma gitmemisti, oyle devam ederse reytinglerde oyle gelmeye devam edebilir iste o zaman erken filandan korkarlim arkadaaslar..
Sevgiler
bende bu diziyi izliyorum ve çok begeniyorum reytingleri neden bukadar düşük geldi anlamadım ilk haftalarda epey iyiydi biraz konu sarpa sardı gibi sürekli kaç kovalayla geçiyor buda bence çogu insanı sıkıyor
Dün akşamki bölümü beğendim ben....Kadirle mustafanın başındaki o pisliklerin halili öğrenmeleri iyi olmadı bence....zamanı gelince halilin üvey babasının; halili ve menekşeyi kadirle mustafanın eline vereceğini düşünüyorum...Bide bi arkadaş menekşenin annesinin ve ninesinin türkiyeye gelecekken gelmediğini söylemiş...suheyla hanımın pasaportunun süresi bitmiş o yüzden gelemediler konuşma arasında geçti dün akşam...Benim de en beğendiğim sahne Menekşe ve Halil mutfaktayken Halilin hayalleri oldu.Menekşe cok şanslı ki Halil gibi birisi karşısına cıkmış wallahi...Canay da bu bölümde gayet iyiydi...Menekşeye yardım konusunda düşündüğü gibi eğer babası plakayı ve telefon nosunu bilse direkt kadirle mustafaya verir bence....
gs-tugba93 27-10-07, 18:08 inanmiyorum ya nasil 7 ve 9 olabilir
acayip düsmüs dizi neden acaba
bence dün harika bir bölümdü
mitat o kutuya bakdikdan sonra vazgeccek
halil öldürmekden bana öyle geliyor
Birde deli Mistikin yaninda bu son bölumde Kadirin davranislari benim birazcik daha dikkatimi cekti...sankim(yada benmi öyle dusunmek istiyorum)Kadirde artik Mistikin yaninda benim ne isim var gibi havalarinda birazcik...
Mistik ama nasilda rol yapti öyle Balcilarin karsisinda yok ben karimi seviyorumda falanda filanda...
Menekse mutfakta yemek yaparken Halilin gelmeleri ve onlarin konusmalari ve sonracim Halilin oturupta sevdigini izlemesi coook guzeldi gercekten:img-blush bizim Halilde zengin cocugu olsa bilem baya bir hamarat masallah...Menekse,Halil ve onlarin cocuklarini dusunmek ayyyy kim bilir nasil guzel bir sahne olur,tabi bu sahneleri nezaman izliyebiliriz Allah bilir:icon_sorr yaw Zeynep bence olmasin Meneksenin bosanma avukati falan...kiz zaten halen Halile asik o yuzden ben onun avukatligina falanda guvenmem,yapar belkim ters birseyler simdi:icon_whis
Birde Canayin annesi kizina ceket aticakti ya camdan eee kadin cami acipta asaya bakti ve Canay yok dedi...madem tam camin altinda Canay bagirmisa ozaman bunlarin duymasi gerekmezmiydi kine:icon_whis
mili_gkhnözen1905 27-10-07, 18:48 öncelikle reytinglere cok üzüldüm ya neden böyle geldiki cok güzel gidiyordu
bence cuma günlerinin en güzel dizisi :icon_sorr
dünki bölüm cok güzeldi cok heycanliydi yani
zeynebede mithat midir neyse onada gicik oluyorum cok yapmaciklar
meneksenin babasi insafa gelir dedim ama nerde:icon_whis
mistik canayida kacirdi bakalim ne olcak merakla bekliyorum
menekse & halil:img-in_lo
öncelikle reytinglere cok üzüldüm ya neden böyle geldiki cok güzel gidiyordu
bence cuma günlerinin en güzel dizisi :icon_sorr
dünki bölüm cok güzeldi cok heycanliydi yani
zeynebede mithat midir neyse onada gicik oluyorum cok yapmaciklar
meneksenin babasi insafa gelir dedim ama nerde:icon_whis
mistik canayida kacirdi bakalim ne olcak merakla bekliyorum
menekse & halil:img-in_lo
Bende Reytinglere sasirdim çok dusuk çikti Ama belki Dun yeni bir dizi basladi herhalde adi asi ydi Ondanda olabilir ama cuma gunleri sila, pusat ve hatirla sevgili basliyor Ve çogu insan Bunlara bakiyor(ben baktigimdan degil)Ama Dizi çok guzel bu diziyi anamak için 1bolumunden Seyretmen lazim Bazi insanlar dunku bolumu ilk defa seyretilerse tabi birsey anlamazlar Neyse insallah insallah gelecek bolumun reytengleri daha iyi olur:icon_sorr:icon_sorr
merhabalar herkese,
yaaa arkadaslar Ben bu mustafi oldurmek isiyorum
kim bana yardim etmek ister:P
esracım san yaardımcı olmak istyerim ama şimdilik kalsın insanı güldürüyor kazma kılıklı..
takım elbisede çok yakıştı ee kış geldi bir gömlekle bir t-shırtla nereye kadar gideceklerdi.tabi kendilerini kötü adam olmaya adapte etmenin en iyi yolu siyah takım elbise,ve bir adet ruhsatsız silah ve birde arkanda destek olunca işte oldun dizini **kötü**adamı.:img-icecr
çokda süreceğini zannetmiyorum bu durumun Mithat'ın işi bitince koyacaktır onları beş parasız kapı dışına olur biter..
Önceki sayfalarda bazi arkadaslar Zeynep'i sevdigini yazmislar..:)
Vallah ben nedense isinamadim Zeynepe..Onu sevicegimide sanmiyorum..
Tamam, yemek yaparken fln çOk sirindi..Ama sinsi bakislarini atmaya devam etti..Halile hala asik, ve Menekseyi kiskaniyor..
Bu benim düsüncem tabii =)
rüyacım ilk göründüğünde cici görünüyordu bir de Mithat'tan çok şüpheleniyordu o zamanlar sevimli idi.ama şimdi alttan alttan bakmalar imalar hiçde sevimli değil doş görünüşü hariç...
6 bölümdür sürgelen inanılması güç ama mümkündür diye inandırıldığımız bu tesadüfler ne zaman bitecek diye merak içinde beklemekteyim..
Her taşın altından Mithat ın çıkmasına Halil in Mithat gibi birinin yanında oturmasına aklım mantığım bir cevap veremiyor nedense..
Ya düne kadar hortlak görmüş gibi oldun diyen Halil değilmiydi..
Bu adamdan şüphelenmiyormuydu Halil her kötülügün babası diye..
Şimdi oturmuş mıy mıy annemin kutusu diyosun. Ya bir de anlamadığım bu kutuda bir şey varsa ki heralde var,. Bu Halil yıllardır bu kutuya bakıyorda bişey bulamıyorsa Mithat ne bulacak, nasıl bulacak..
Anneciğim pek özenli saklayıp Mostar kaplamalı kutusunu oğluna verirken e bir de ne olduğunu söyleseymiş ya..
Ben şimdi önemli bir belge veya önemli her ne ise varsa bu kutuda oğluma/kızıma ne önemi oludğunu söylemeden verirsem bu kutudaki o önemli şeyin ne önemi kalır ki..Çocuk büyük gelişir baba olur dede olur hala kutu öylece durur..Varsa bir önemi çocuk nerden bilsin bunu öyle değil mi?
Gerçi o kutu da Mithat bu kutuya önem versin diye düşünüldü heralde:)
Kutuya ulaşmak için Halil e yanar döner olup yine ona oğlum, korurum orkestrasını çalsın. Halil ne zaman anlayacak bu Mithat ı yaa..
Ona ver Menekşe ye baksın saatlerce..Şahsen bakışlarına bişey diyeceğim yok..:img-icecr Lakin bir hususda da artık susamıyor insan.. Yahu bu Menekşe de ağzını açsın bişey söylesin canım..Ancak bakıp gülüyo:) Utangaç sevgili seni ,,kızım çık kabuğundan, bak Zeynebe nasıl fır dönüyoo..
Var mı böyle bişey ya,, Herşey Onun elinde.. Her yol Paris, oldu her yol Mithat :) Mithat a giden yol kutsaldır, Su uyur Mithat uyumaz, gibi efasne sözlere renk olacak yakında yani korkum bu kadar önemli bir adam olması:)
dilekçim sevgili hemşehrim yazdıklarına bende katılıyorum..
Halil'in gelecek geçmiş özel olan ne varsa Menekşe ile ilgili tüm bilgileri bir bir Mithat'a anlatmasına şaşırdım HALİL'e çok kızdım
--birde bu Halil evin içerisinde hep çanta ile mi? dolaşıyorduda Mihat'ı görünce döktü çantayı ortaya o öyle bu böyle diye hepsine bir açıklama getirdi..
bence o kutu ile mostar resmi arasında bir parola var ve o paraloyı sadece Mithat biliyor yada yazılanı sadece Mithat anlaya bilir ne olduğunu
--baba nın haline hiç acımadım beni hiç etkilemedi bir an annenin yastıkla boğacağını bile düşündüm de kadın yapmasın öyle birşey yazık olacak kadına diye endişe ettim.:img-blush
--o iki sokak kadınınnda her yerden haberi var Mithat'ı bile tanıyorlar:good:
birde bir tanesi aşık olmaz mı? Yusuf'a çok güldüm..hani Yusufda çok yakışıklı biri değil..
kıvanç_sedef 27-10-07, 20:00 eSzra_ cnm bnde sana yardım edebiLirim ama ztn onlar kendi bşlarını kndileri belaya soktular we görcekler günlerini:img-wink:haa bi de el deymişken o mıstıkı da öldürmek lazzımm şmdi onu da es geçmeyiz ztn önümüzdeki engellerden biri de bu:D:Dyha dün demedi mi bide "ben karımı sewiyorum" diye ayy allahım boğasım geldi wallaha onuu ekranın içine girip bi ara öldürcektim onu imkanım olsaydıı...:happy0064ama olsn kıvançcığım yani halilciğim kurtardı menekşemizi:img-in_lo:img-blushne de şirinler yhaaa demiii...artık hftaya kdr sabretcess...:icon_sorr
merhabalar herkese,
esracım san yaardımcı olmak istyerim ama şimdilik kalsın insanı güldürüyor kazma kılıklı..
takım elbisede çok yakıştı ee kış geldi bir gömlekle bir t-shırtla nereye kadar gideceklerdi.tabi kendilerini kötü adam olmaya adapte etmenin en iyi yolu siyah takım elbise,ve bir adet ruhsatsız silah ve birde arkanda destek olunca işte oldun dizini **kötü**adamı.:img-icecr
çokda süreceğini zannetmiyorum bu durumun Mithat'ın işi bitince koyacaktır onları beş parasız kapı dışına olur biter..
hade neyse Mustiyi Bi kenara birakalim yine bir halt yicek ya bakalim yine sinir etmeye devam edcek eh bazen benide gulduruyor kabul ediyorum:img-grin2
haha haklisin ya insan bir takim elbise giyinice adam mi oluyor biraz aç kalsinlarda akli baslarina gelsin diyorum Ama Oda nezaman olcak alla bilir ama canaya birsey yapamaz o dangalak korkusundan donuna iser bide mithat canayi taniyor tumden gebertir salagi:good:
kıvanç_sedef 27-10-07, 20:04 yha bi de o zeynebe nasıl uyuz oldum anlatamam yha böyle böm böm bakıyo halile cinlerim tepeme gelioo walla:img-cool2bni snirlendirioo hpten aaa nazar fln değdircek onlara da kafasını kırcazz:happy0064ama madem halili sewiodu ayrılmasaymış ya da halile söleseymiş bn sni sewiorm die o da bidaha onunla görüşmezdii şmdi ynlşlıkla bi halt fln yicek menekşemizi yine üzcek die korkuorm walla yhaa offf off nedir bizim bu saf we masum aşıklarımızın çilesi?????????????????????????:icon_sorr
eSzra_ cnm bnde sana yardım edebiLirim ama ztn onlar kendi bşlarını kndileri belaya soktular we görcekler günlerini:img-wink:haa bi de el deymişken o mıstıkı da öldürmek lazzımm şmdi onu da es geçmeyiz ztn önümüzdeki engellerden biri de bu:D:Dyha dün demedi mi bide "ben karımı sewiyorum" diye ayy allahım boğasım geldi wallaha onuu ekranın içine girip bi ara öldürcektim onu imkanım olsaydıı...:happy0064ama olsn kıvançcığım yani halilciğim kurtardı menekşemizi:img-in_lo:img-blushne de şirinler yhaaa demiii...artık hftaya kdr sabretcess...:icon_sorr
hahaha Bende bir an ekrana girip saldirasim geldi Ama,,
ha bide ben menekseyi seviyorum bilmemnee palavraaa
onun sevgisi Sevdigini oldurmek demek namusnu temizlemek mismis Sinir bozucu dangalak:img-pilot
sena-haticee 27-10-07, 20:06 yqa bencede zeynepin halile öyle bakmasi benide uyuz etti adamin deliler gibi menekseye asik sen cekilsene ardan yok yapisti sakiz gibi varya bu kesin ilerde bunlari ayirmaya calisicak :img-cool2
kıvanç_sedef 27-10-07, 20:09 hahaha Bende bir an ekrana girip saldirasim geldi Ama,,
ha bide ben menekseyi seviyorum bilmemnee palavraaa
onun sevgisi Sevdigini oldurmek demek namusnu temizlemek mismis Sinir bozucu dangalak:img-pilot
sana katılıorm cnm o bir dangalak salak yha walla ama helga o herşeyin başı olan babasını nasıl da kowdu ewden gördü gününü pislik adam ooohhh cnma da deysinn hiç de üzülmedim hatta ona müstaak ama nafile adam hala kahvedikiler sandalyesini çewirirmiş bunlar böle yaparmış derdinde elalem için kızını öldürtcek ztn herşeyi o elalemin gözüne girmek için yapıoo noldu helga vurdu tekmeyi gitti grdü gününü sonra morardı bi de utanmadan ewe gldi snki sabah ordan çıkan kndisi diilmiş gibi ama adamda hala bi üzülme utanç vb. duygular yok daha doğrusu adamın artık vicdanı çalışmıoo körermiş bitmiş acımasız canii yhaa görücek ama o dizinin sonunda neler olcak onaaa menekşemizle halilimiz kavuşunca görcek gününü...:img-wink:
yqa bencede zeynepin halile öyle bakmasi benide uyuz etti adamin deliler gibi menekseye asik sen cekilsene ardan yok yapisti sakiz gibi varya bu kesin ilerde bunlari ayirmaya calisicak :img-cool2
ewt cnM haklısın sakız mıdır nedir ona şu soruyu yöneltmek lazım "aşk sakızı mısın??" yha bi de dediğin gibi menekşe ile halili felan ayırmaya kalkar wallaha o zmn onu bulup o dalgalı saçlarını yolarım:Dadam ölüyo bitiyo menekşe için onun yaptığına bak yha adam aşkından artık gözü kmseyi görmüoo sen kalk git hala halile aşık ol bi de sakız gibi yapışş olcak iş diiL walla kanser etcek bni bu zeynep ztn blliydi onun diziye girdiğinde soradan böle şeler olcağı...ama bi de düşünüorm ki menekşenin abisi yusuf abimiz yani zeynebe felan aşık olur mu?? öle bi düşünce war kafamda dünden beri ama diom ki neden olmasın olabilir çook doğal we inş öle olur o da yusufa felan aşık olur da menekşe ile halilin arasından çekiiliirrr inşş...:img-wink:
hade neyse Mustiyi Bi kenara birakalim yine bir halt yicek ya bakalim yine sinir etmeye devam edcek eh bazen benide gulduruyor kabul ediyorum:img-grin2
haha haklisin ya insan bir takim elbise giyinice adam mi oluyor biraz aç kalsinlarda akli baslarina gelsin diyorum Ama Oda nezaman olcak alla bilir ama canaya birsey yapamaz o dangalak korkusundan donuna iser bide mithat canayi taniyor tumden gebertir salagi:good:
esracım canay a hiç bir şey yapamaz o iki kafadar...
şimdi bunlar canay'ın telefonundan menekşeye ulaştılar ya canay a karşılık menekşeyi verin diye- ne cesaret ama- .menekşe ve halilde bu durumda Mithat'tan yardım alacaklarından elleri mahkum çünkü tüm dertlerini maşallah mithatla paylaştılar ki çok kızdım...
Ve Mithat'ta Canay'ı tanıdığından bir ucununda bu olayın kendine değmesinden korkacağından canay sapa sağlam ailesine teslim edilecek ve MİTHAT gerek canay'ın ailesinden ,gerek erkek arkadaşından ve gerekse halil ve menekşeden çok takdir görecek iyiden iyiye güvenlerini sağlamış olacak mithat ve ilk hedefi halil'in mostar köprülü kutusu olacaktır:img-blush:img-blush
sena-haticee, benimde korkum Zeynepin ileride bizimkilerini ayirmak gibi bir seye girisicegi...ama insan bukadarda alcalmaz demi yani:icon_sorr eger ki birini seviyorsan yani gercekten seviyorsan ozaman nekadar zor da olsa o kisinin mutlu olmasini istersin,bu ister seninle yada baskasiyla olsun:img-yes:
Menekse saftirigin önce gideni ki anlamiyor Zeynepin halen Halili sevdigini ama Halilde mi saftirik canim:icon_whis yani Zeynepe söyle iyicene bakarsan anlarsin kizin duygularini hemencecik(yani gözleriyle kendini ele veriyor)
Sonunda Yusufada asik olan biri cikti ama o kiz Yusufa dis görunusu icin asik olmamistir de-rin, haklisin canim:icon_whis anlasilan Yusufta onu etkiliyen birseyler var,kim bilir nelerdir onlar:icon_whis
Bence sahsen sey Mithatin o calisan kostumlu adami varya,Semih miydi?o adamin bakislari cok guzel:img-blush benimde kimi begendigime bakarmisiniz yaw:img-blush ohhh söyledim icim rahatladi:img-grin2 kizmayin bana tamami canlarim:img-tomat
Ama bunlarin hic biri Halili gecemez,o hepsini solar yakisiklilikla:img-in_lo:img-blush
Ayrica bugun Kivanc'in dogum gunuymus galiba...yeni yasi hayirli ugurlu olsun diyeyim unutmadan...kaca girdi bilen varmi?25 miydi yoksa:icon_whis
sana katılıorm cnm o bir dangalak salak yha walla ama helga o herşeyin başı olan babasını nasıl da kowdu ewden gördü gününü pislik adam ooohhh cnma da deysinn hiç de üzülmedim hatta ona müstaak ama nafile adam hala kahvedikiler sandalyesini çewirirmiş bunlar böle yaparmış derdinde elalem için kızını öldürtcek ztn herşeyi o elalemin gözüne girmek için yapıoo noldu helga vurdu tekmeyi gitti grdü gününü sonra morardı bi de utanmadan ewe gldi snki sabah ordan çıkan kndisi diilmiş gibi ama adamda hala bi üzülme utanç vb. duygular yok daha doğrusu adamın artık vicdanı çalışmıoo körermiş bitmiş acımasız canii yhaa görücek ama o dizinin sonunda neler olcak onaaa menekşemizle halilimiz kavuşunca görcek gününü...:img-wink:
haklisin ya adamin vicdani kalmamis bir doktora Gorunsede vicdanini kontrol etirse:P.ha su zeynep benimde gicigma gitti hala halili seviyor çok problem yaratacak gibi gozukuyor ilerde ama halili bunun farkinda degil menekse zeynepin evinde çok tehlikeli halilde tabi kese gitseler baska biyere galdilar zeynepin basina alla alla zaten kiz gicik:img-icecr:img-icecr
esracım canay a hiç bir şey yapamaz o iki kafadar...
şimdi bunlar canay'ın telefonundan menekşeye ulaştılar ya canay a karşılık menekşeyi verin diye- ne cesaret ama- .menekşe ve halilde bu durumda Mithat'tan yardım alacaklarından elleri mahkum çünkü tüm dertlerini maşallah mithatla paylaştılar ki çok kızdım...
Ve Mithat'ta Canay'ı tanıdığından bir ucununda bu olayın kendine değmesinden korkacağından canay sapa sağlam ailesine teslim edilecek ve MİTHAT gerek canay'ın ailesinden ,gerek erkek arkadaşından ve gerekse halil ve menekşeden çok takdir görecek iyiden iyiye güvenlerini sağlamış olacak mithat ve ilk hedefi halil'in mostar köprülü kutusu olacaktır:img-blush:img-blush
haklisin ya zaten halil herseyi mithata anlatiyor bunuda anlatir
ha anlatmasada sanki halil mustafaya al menekse senin olsun mu dicek alla alla Mustide biraz manyak ha, insallah canaya birsey olmaz wallaha kiza acidim menekseye yardim etmek istiyordu simdi kendisi kaçirldi ama aslinda canay orda bagirmasaydi hiç birsey olmicakti o bagirmaya basladi an mustafa onu araba soktu bizim salaklarin hiç oyle bir niyeti yoktu yani:img-yes:
mili_gkhnözen1905 27-10-07, 20:25 ay cidden bende korkuyorum zeynebin menekse ile halilin arasina acarsa diye
acarmi acar valla:icon_whis
halilin menekseye bakislari cok rahatsiz etti zeynebi cidden.
umarim birsey olmaz yani:)
o kutuda ne var merak ettim neyin pesinde mithat:icon_whis
ya bide cok yapmacik ya yok o benim oglum menekse benim kizim
falan filan cok yapmacikti coook.:img-polic
sena-haticee, benimde korkum Zeynepin ileride bizimkilerini ayirmak gibi bir seye girisicegi...ama insan bukadarda alcalmaz demi yani:icon_sorr eger ki birini seviyorsan yani gercekten seviyorsan ozaman nekadar zor da olsa o kisinin mutlu olmasini istersin,bu ister seninle yada baskasiyla olsun:img-yes:
Menekse saftirigin önce gideni ki anlamiyor Zeynepin halen Halili sevdigini ama Halilde mi saftirik canim:icon_whis yani Zeynepe söyle iyicene bakarsan anlarsin kizin duygularini hemencecik(yani gözleriyle kendini ele veriyor)
Sonunda Yusufada asik olan biri cikti ama o kiz Yusufa dis görunusu icin asik olmamistir de-rin, haklisin canim:icon_whis anlasilan Yusufta onu etkiliyen birseyler var,kim bilir nelerdir onlar:icon_whis
Bence sahsen sey Mithatin o calisan kostumlu adami varya,Semih miydi?o adamin bakislari cok guzel:img-blush benimde kimi begendigime bakarmisiniz yaw:img-blush ohhh söyledim icim rahatladi:img-grin2 kizmayin bana tamami canlarim:img-tomat
berivancım zeynep ilerki bölümleri beklemiyecek gibi baksana nasıl altan alttan bakıyordu halil ve menekşeye onları yan yana görmeye bile tahammülü yok..
şimdilik biraz yardımcı olacak birkaç bölüm sonrada aşkını itiraf edecek:img-wink:
o kadın adıını bilmiyorum ama Yusuf'un kendisine yaklaşımını sevmiştir.. en azından mıstık gibi kendisini boğmaya kalmadı kibar davrandı tabii her ikisini durumu çok farklı
birde mııstık ne uyunculuk sergiledi ama Kadir bile şaşarıdı
-balcılara ben karıma aşığım onun seviyorum derken kadir bir an ne diyonlan diyecek gibi geldi bana.
bende menekşenin mıy mıy olmasından sıkıldım biraz..
esracım ben acımadaım canay' a koca adamı uğurlamak için taa nereye kadar yüürüdü kapı eşiğinde de uğurluyabilirdi aşkını dimi.. birde nasıl baktı arabanın içine bakana kadar kaçsaydı
esracım ben acımadaım canay' a koca adamı uğurlamak için taa nereye kadar yüürüdü kapı eşiğinde de uğurluyabilirdi aşkını dimi.. birde nasıl baktı arabanın içine bakana kadar kaçsaydı
ewet haklisin zaten dizi icabi kaçirmaliydi
zaten o yuzden annesi bagrisini duymadi yani gerçek olsaydi duyardi
ama dizi iste bazen boyle seyler olmali yoksa dizinin tabi kalmaz
allaha sukur bizim dizimiz simdi çok iyi devam ediyor her nekadar reytengler bunu gostermesede elbet birgun hak etimiz yere varcaz:img-yes::good::good:
KübraYasemin 27-10-07, 21:19 iyi geceler herkese bölüm yorumlarIma gecmeden önce su retinglere yorum yapim sitiyorum.
A/B: 9 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,3 13,6
Helal yinede ilk 10 a girebilmisiz dizimizi ekranda tutabilmek icin ii bir durum.
Ama nerden bakIlirsa 9 olmusuz surda retinglerde 1 2 3 yada 4 olmak varken 9.
simdi gözlerim sadece Totalde. o igdiri insallah bari..
Total: 7 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 6,4 17,7
hehe baya iiymis ya. ayy bi iki sayI önde okadar.
insallah bu retingler düzelir diye hep ümid ediyoruz sanki bana günden güne daha bir iniyor gibi geliyor.
Hadi herkese hayIr ola diyorum.
iyi geceler herkese bölüm yorumlarIma gecmeden önce su retinglere yorum yapim sitiyorum.
A/B: 9 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,3 13,6
Helal yinede ilk 10 a girebilmisiz dizimizi ekranda tutabilmek icin ii bir durum.
Ama nerden bakIlirsa 9 olmusuz surda retinglerde 1 2 3 yada 4 olmak varken 9.
simdi gözlerim sadece Totalde. o igdiri insallah bari..
Total: 7 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 6,4 17,7
hehe baya iiymis ya. ayy bi iki sayI önde okadar.
insallah bu retingler düzelir diye hep ümid ediyoruz sanki bana günden güne daha bir iniyor gibi geliyor.
Hadi herkese hayIr ola diyorum.
bu kadar kaliteli dizinin böyle aşağıda görmek üzdü beni... seyrettiğim kadarıyla bunu hak etmiyor. acama eşref saati geldiği için mi düştü yoksa senaryodan mı kaynaklanan bir düşüş :sad53:.. bence acil müdahale edilmeli çok geç olmadan..
KübraYasemin 27-10-07, 21:30 bu kadar kaliteli dizinin böyle aşağıda görmek üzdü beni... seyrettiğim kadarıyla bunu hak etmiyor. acama eşref saati geldiği için mi düştü yoksa senaryodan mı kaynaklanan bir düşüş :sad53:.. bence acil müdahale edilmeli çok geç olmadan..
Bence senaryo diye düsünüyorum.
Suan ama yine heycan geldi isin icine Canay kacIrIldI.
Belkide ki insallah diye umuyorum haftaya daha güzel bir bölüm olacak.
Daha güzel derken biraz daha ii retingli bir bölüm.
Bende bu hafta BabasI Meneksenin insaf etti zannetim.
Peh nerde bu adam sinir sinir. gercekden 150 derece dönebiliyor. helal.
Bence senaryo diye düsünüyorum.
Suan ama yine heycan geldi isin icine Canay kacIrIldI.
Belkide ki insallah diye umuyorum haftaya daha güzel bir bölüm olacak.
Daha güzel derken biraz daha ii retingli bir bölüm.
Bende bu hafta BabasI Meneksenin insaf etti zannetim.
Peh nerde bu adam sinir sinir. gercekden 150 derece dönebiliyor. helal.
Ben senaryodan etkilendigini dusnumuyorum tamam dunku bolum pek iyi olmaya bilir ama yani bu dizinin bukadar dusuk bir reyting almasini engelemez ben bence cuma gunleri acayip çok reyting allan diziler oynuyor odan diye dusnuyorum ama olsun ben yinede bakarim amam simdi gunu falan deyisir Allah korusun:img-yes::img-yes:
:good:eğer senaryo da ise problemlerin başı.. daha kötü olmadan müdahale edilmeli. yani 2. likler görüş dizimiz neden buralarda anılsın...:img-blush. eşref saati eğer sadece bu haftalık için yayınlanıyorsa önümüzdeki hafta daha iyi olur demek ayrıca hatırla sevgilide düşmüş.. umarım eşref saati eski gününe giderde menekşe ve halil potadan çıkartroesttroest
ya ben inaniyorum
gelcek hafta daha iyi olcak
bilmiyorum neden bu hafta boyle oldu ama
gelecek hafta iyi olcak insallah
nedense oyle hisediyorum:img-yes:
KübraYasemin 27-10-07, 21:39 :good:eğer senaryo da ise problemlerin başı.. daha kötü olmadan müdahale edilmeli. yani 2. likler görüş dizimiz neden buralarda anılsın...:img-blush. eşref saati eğer sadece bu haftalık için yayınlanıyorsa önümüzdeki hafta daha iyi olur demek ayrıca hatırla sevgilide düşmüş.. umarım eşref saati eski gününe giderde menekşe ve halil potadan çıkartroesttroest
Evet eski dizilerden biri olan HatIrla Sevgilide düsmüs.
ArtIk eskilerdemi reting yapmIyor daha ne.
Ama bizim Menekse ile Halil yeni.
Bence bu retingler gecici gibi.
Her hafta böyle diyor ama git gide iniyoruz gibi geliyor bana.
Ama dizi git gide renkleniyor bence birde haftaya bekleyelim retingler icin.
ya bence de bu gecici bu durum....belki de TR´nin simdiki durumundan da biraz kaynaklaniyor.
Türkiye ayakta ;protesto ediyor o saatlerde....ondan da olabilir.
Gelecek hafta insallah daha iyi olacak.
Şimdi dizinin tekrarı yayınlanıyor.
daha önce izlerken farketmemişim Mnekşenin babası Hasan evde eşyalarını toplarken pasaportunuda yanında götürmüş.oradaki amacı neydı acaba??
Kadir ve mıstık görevi yerine getirmeyince olaya kendisi mudahale etmek için İstanbul'da mı?? soluğu alacaktı..taki Helgası tarafından kapı dışı edilinceye kadar..
peki Helga evindeki adamlarla ne konuşuyordu bir kişi olsa tamam adam suç üstü yaptı diyecem de adamlar iki kişi idi..yoksa benim gözümden kaçan helga adamları çağırıp Hasandan aldığı parayı nereye yatırım yapacaklarını mı?? konuşuyorlardı:icon_whis:icon_whis:icon_whis
ya bence de bu gecici bu durum....belki de TR´nin simdiki durumundan da biraz kaynaklaniyor.
Türkiye ayakta ;protesto ediyor o saatlerde....ondan da olabilir.
Gelecek hafta insallah daha iyi olacak.
Evet bencede bu gecici bir durumdur.. Yani bizim burda bildigim kadariyla herkez ama herkez izliyor bu diziyi. Kime sorsam evet izliyorum hiccc kacirmam der.. :img-wink: Eger burda bu dizi bukadar tutuluyorsa ozaman Almanyayi ve Trye bi düsünün:happy0064 Bu dizi öyle kolay kolay stop etmez bi raytingler birkere düsüktü diye:img-wink::happy0064
KübraYasemin 28-10-07, 16:02 herkese iii günler.
Dizinin son bölümüne fazla yorum yapamadan baslim simdi.
Bende Meneksenin BabasI insafa geldi zannetim ah nerde nerde.
Adam sadece Helga onu bIrakdI diye kendini düsünüyormus, insafsIz.
CanI acIyormus. AcIsIn acIsIn. ii olur. Belki Meneksenin cekdileri yanInda hic ama yinede yavas yavas oda cekiyor.
ii oluyorda.
ooh bee sonunda fragmanı verdiler...menekşe niye ağlıyo acaba nolduki
kadirle mustafa da çiftlik bi yere gidiyolardı iişallah menekşelerin olduğu yer değildir orası bi an önce cuma gelse ya!
dizinin reklam arasında gelecek bölümün sessiz frragmanını verrdilerr.
herzamanki gibi ağalayan bir MENEKŞE
onu teselli eden bir Halil
kurnazlık edip karşısındakinin ağzından laf alan Mithat ve bu defa işi yada arayı iyice Zeyneple düzeltmişler bahçede dertleşip yürüyorlar.
--onları camdan gözetliyen ve tedirgin olan bir Yusuf..
bence bu olayı Halil'den daha önce Yusuf çözecek gibi .hem kardeşlerrini pisliğe bulaştırdığını ve hemde geçmişte Halil'e kötülük yaptığını..
--evde merakla bekliyen zeynep, halil ,mithat ve yusuf var tabi...
ve yiine bence Mithat canay'ın mısıtık tarafından kaçırıldığını öğrenecek:img-yes:
KübraYasemin 28-10-07, 16:33 dizinin reklam arasında gelecek bölümün sessiz frragmanını verrdilerr.
herzamanki gibi ağalayan bir MENEKŞE
onu teselli eden bir Halil
kurnazlık edip karşısındakinin ağzından laf alan Mithat ve bu defa işi yada arayı iyice Zeyneple düzeltmişler bahçede dertleşip yürüyorlar.
--onları camdan gözetliyen ve tedirgin olan bir Yusuf..
bence bu olayı Halil'den daha önce Yusuf çözecek gibi .hem kardeşlerrini pisliğe bulaştırdığını ve hemde geçmişte Halil'e kötülük yaptığını..
--evde merakla bekliyen zeynep, halil ,mithat ve yusuf var tabi...
ve yiine bence Mithat canay'ın mısıtık tarafından kaçırıldığını öğrenecek:img-yes:
aaa fragmanimi verdiler vaybe, ben bilmiyordum bunu.
Ayy süper anlatmIsIn kIz ellerine saglIk.
bence Mitat CanayIn Mustafa ve Kadir kacIrdIgIni ögrenirse olacaklarI bilmek istemem.
Sonucda Canaya birsey olsun istemez oglu SinanIn kIz arakadasI.
Mitat bunu ögrenirse cok ii seyler olmaz bence.
ayy baya karIsacak ortalIk yine desene. hadi hayIrlIsI.
tekrarını izledim gene meneksenin babası vicdana ha geldi ha gelcek diye düşünmüştüm dizinin bu werilen son bölümünde ama adam hala domuz birde onun karısı rolundeki kadın çok iyi rol yapıyor yaaa çok etkileniyorum onu izlerken
Fragmanı vermişler demek:PTüh keşke ben de görseydim çok merak ettim ya:img-blushMenekşe de her bölüm ağlıyo ya:icon_whisYine neden ağlıyo acaba:)
aaa fragmanimi verdiler vaybe, ben bilmiyordum bunu.
Ayy süper anlatmIsIn kIz ellerine saglIk.
bence Mitat CanayIn Mustafa ve Kadir kacIrdIgIni ögrenirse olacaklarI bilmek istemem.
Sonucda Canaya birsey olsun istemez oglu SinanIn kIz arakadasI.
Mitat bunu ögrenirse cok ii seyler olmaz bence.
ayy baya karIsacak ortalIk yine desene. hadi hayIrlIsI.
kübracım Sinan Mithat'ın oğlu değil ki..
sevdiği kadını oğlu aslında Sinan'ın babası ile Mithat iş arkadaşıymış .tıpkı bir zamanlar Halil'ın babası ile Mithat'ın iş arkadaşı olmaları gibi bir durum
adam kadınların kocalarını öldürüp işlere birde karılarını elde ediyor:img-blush
ben asıl Sinan'ı zeynebin tanıyıp tanımadığını merak ediyorum hani babaları iş arkadaşıya o nedenle..
aslında Halil'ın de Sinan'ı tanıdığını düşünmüştüm ama olmadı daha açıklanmadı
Izmir Güzeli 28-10-07, 16:50 bende cuma izleyemedim, simdi izledim...
süper bir bölüm yaa...ama gene kötü yerde bitmis:icon_sorr
yusuf abiyi bu bölüm gene taktir ettim, abi dedigin böyle olmali:img-wink:
ah o mustafa ve kadir yokmuuuuuuu, allahin cezalari
KübraYasemin 28-10-07, 16:56 kübracım Sinan Mithat'ın oğlu değil ki..
sevdiği kadını oğlu aslında Sinan'ın babası ile Mithat iş arkadaşıymış .tıpkı bir zamanlar Halil'ın babası ile Mithat'ın iş arkadaşı olmaları gibi bir durum
adam kadınların kocalarını öldürüp işlere birde karılarını elde ediyor:img-blush
ben asıl Sinan'ı zeynebin tanıyıp tanımadığını merak ediyorum hani babaları iş arkadaşıya o nedenle..
aslında Halil'ın de Sinan'ı tanıdığını düşünmüştüm ama olmadı daha açıklanmadı
Isler gercekdende baya bir karIsIk olaylar.
Insallah baya rayIndan cIkmaz.
hmm sevdigi kadInIn oglu demek sinan.
Bende zannetim oglu.
Yinede Sinan ile bir iliskisi var yani MitatIn.
CanayI musatafa ve kadir kacIrdIgInI ögrenince ne yapacak aceba merak ediyorum. El atacak mI yoksa öyle duracakmI.
8. bölüm fragmani cikmis ben daha demin izledim hatta reklami bile izledim ki fragman cikar diye görmedimmmm:(:( euro d de göstermediler
7. bölüm reytingini görünce resmen cöktüm acayip üzüldüm hic beklemiyordum bence biricilik bizim dizinin di
cok güzel bir bölümdü ama hele halile yaniii en az bes tane cocuk istiyor en az bestaneyse en cok kactir cok merak ediyorum mithat varya mithattttttttt yilannnnnnnn yilannnnn ne gicik bir adam yaa sinsiii hic de belli etmeden nasilda halilin güvenini kazandi ama sinir oldum ama olan balcilarin kizi canay di galiba ismi
ona oldu cok karisti yaa iyice derine dalarsam baya bir uzun yazarim :img-yes:
<gumus><mehmet> 28-10-07, 17:38 Reytinglere inanmak mümkün değil ama saati o kadar yanlış bir saatki:icon_whis
Yani aslında günde yanlış o saatte çok güçlü yapıtlar var hani 2.sezonda böyle birşey olsa daha iyi olr gibi sanki...
birde bütün bir haftanın vermiş olduğu bir duygu varki zor katlanabiliyorum o saate.
Ağır abim canım abim çok güzl rol yapıyor kendini acayip benimsemiş ayakta alkışlıyorum onu her izlediğimde tabi koçları kimdi diymi:happy0064
Buralara pek giremiyorum ama ağır abim biliyor bizi nede olsa Hep destek tam destek sonra zaten maşallah dizi çoğu kişi tarafından izlenip yorum yapıldığı için pek takipte edemiyorum.
Bu diziyi neden hemen kabul ettin diye çok düşünmüştüm ama bu dizi gerçekten ister istmez konusu akıcı olduğundan izlenebiliyo basit bir konu değil ve şimdiye kadar olan yapıtlardan çok çok farklı ve oyunculuğun açısından çok iyi e bizede tebrik etmek lazım o zaman:img-blush:happy0064
Fragman mi çikmis?
Ne çabuk? çOk güzel ya bizim dizinin fragmani hep erken çikiyor (:
ben mlsf daha göremedim netde ariyim bi..
Rating konusuna gelince ben fikrimi daha öncede yazmistim..
Saati yanlis olabilir, ama bence asil problem su:
Dizi baya karisik..Yani biz biel bazen sasiriyoruz kimin ne oldugunu..Konuyu anlayamiyoruz öyle degilmi?
1.bölümünü izlemeyen arkadaslara sIkIcI gelebilir..
Ama bizler gibi 1.bölümünü izleyen birdaha kopamiyor :)
Umarim düzelir demeye devam ediyorum..
Cünkü dizi gerçekten çOk güzel..
Rating konusuna gelince ben fikrimi daha öncede yazmistim..
Saati yanlis olabilir, ama bence asil problem su:
Dizi baya karisik..Yani biz biel bazen sasiriyoruz kimin ne oldugunu..Konuyu anlayamiyoruz öyle degilmi?
1.bölümünü izlemeyen arkadaslara sIkIcI gelebilir..
Ama bizler gibi 1.bölümünü izleyen birdaha kopamiyor :)
Umarim düzelir demeye devam ediyorum..
Cünkü dizi gerçekten çOk güzel..
Sana tamamen katılıyorum:img-yes:Ratinglerin düşüşünün sebebi bence de bu yüzden.Umarım çok yakında düzelir:)
Bu haftaki düşüşün bi sebebi de bence Takva filmi.Hem tv'de ilk kez gösteriliyo hem de çok ilgi çeken bi film:img-wink:
Sweet Bunny 28-10-07, 18:07 Ben zaten Dizinin kaldirilcagina inanmiyorum.
Raytingler pek iyi degil,ama daha da kötü olmaz,Insallah.
Yani Dizi devam etcek sekilde gelir Raytingler.
Tek umudumuz düzelmesini beklemek.
8.Bölümün Fragmani cikmis.
Demek Menekse agliyo.Zaten hic aglamadigini görmedikki:sad53:
Ya bisi diyecem.
Menekse neden hep Elbise giyor?.
Böle Pantolon falan giyse,daha rahat kacabilir:happy0064
Tamam,belki Masum görünmesi icin ama 3 Bölüm ayni Elbisede giyilmezki ya:img-blush
Ps.Fragmanin Linki birisinde varsa,gödersin lütfen.Yoksa meraktan catliyacam.
aaa Fragman çikmis allaha sukur:img-yes:
Menekse yine agliyormus ama halil yaninda olsun da:img-yes:
herhalde menekse canayin kaçirmasindan kendini suçlu buluyor ondan agliyordur diye dusnuyorum:icon_sorr
fragmani anlatan arkadaslara sagol
Elbise olayı benim de dikkatimi çekti.Menekşe'de mor elbise,Halil'de yeşil tişört ve siyah pantolon.İkiside 3 bölüm aynı kıyafetlerleydiler.Ama en sonunda Halil evde değiştirdi,Menekşeydeyse aynı elbise duruyodu:)
Elbise olayı benim de dikkatimi çekti.Menekşe'de mor elbise,Halil'de yeşil tişört ve siyah pantolon.İkiside 3 bölüm aynı kıyafetlerleydiler.Ama en sonunda Halil evde değiştirdi,Menekşeydeyse aynı elbise duruyodu:)
ewet Elbise olayinda haklisiniz ama bence pek buyutmiyleim deme zaten elbise deyilmi hem simdi zeynepin evinde kaliyor elbisesini deyistirir herhalde zaten 7.bolumun sonunda ozerlerinde baska bir ust vardi:img-yes::img-yes:
Menekşe ile Halil'in ratingleri çok kötü değil, Buna çok yakın ratingleri alana bazı diziler haftanın diğer günleri birinci bile oluyorlar. Cuma günü zor bir gün.Yalnız sıralamadaki yeri bir de totaldeki ratingi 1 puan düşmüş, A/B de geçen hafta aldığından çok farklı değil hatırladığım kadarıyla. Tabi ben de merak ediyorum bu kadar güzel bir dizi neden daha fazla izlenmiyor diye.
ya dizi super ama cok yavas ilerliyor buda tabiki raytingleri etkiliyor..
biraz ask biraz heyecanolsun, yavas ilerledigi icin ne ask kaldi ne heyecan..
eger boyle devam edilirse belki kanald bu diziyi yayindan kaldirdi.
evet ama simdi bir anda elbise degisse cok sacma olurdu nerden buldu o elbiseyi degil mi ama zeynepte menekseye birkac kiyafet verse bari ama vermiyor ki
Ben zaten Dizinin kaldirilcagina inanmiyorum.
Raytingler pek iyi degil,ama daha da kötü olmaz,Insallah.
Yani Dizi devam etcek sekilde gelir Raytingler.
Tek umudumuz düzelmesini beklemek.
8.Bölümün Fragmani cikmis.
Demek Menekse agliyo.Zaten hic aglamadigini görmedikki:sad53:
Ya bisi diyecem.
Menekse neden hep Elbise giyor?.
Böle Pantolon falan giyse,daha rahat kacabilir:happy0064
Tamam,belki Masum görünmesi icin ama 3 Bölüm ayni Elbisede giyilmezki ya:img-blush
Ps.Fragmanin Linki birisinde varsa,gödersin lütfen.Yoksa meraktan catliyacam.
eheheh bence elbise menekseye daha çok yakisiyor
yani onu simdi hep elbiseyle gordum herhalde pantolon gise çok garip durar hem masum bir kizi oynuyor menekse, elbiseyle daha masum gozukuyor senin dedigin gibi:img-yes::img-yes:
kıvanç_sedef 28-10-07, 20:07 esracım canay a hiç bir şey yapamaz o iki kafadar...
öncelikle mrb arkadaşlar;;
sana katılıorm de-rincim...haklısın çnkü snçta canay mithatın sewgilisinin oğlu we yrdm etmesse ayıp olur bnce mecburen eli mahkum hem menekşeler hmde sewgilisinin oğlu sinan ondan yrdm isticektir bnce o da hemen atlicak tabii kahraman görünmek için...nsıL da halile "oğlum" dioo yha yalancı adam işteee hala anlamıolar onun her haltı çewirdiğini ama nasıl anlasınlar bi an sinirleniorm walla:img-wink:ewt bi de o kutu war demi o da çok kafa karıştıracak gibi gözüküyo war o kutuda da bi işi ama hadi bakalım görücezz ilerki bölümlerdee ya bi de hpten güvenlerini kazandı mı iş btti ztn hyr menekşe ye fln bişi yapmasından korkuyorum hemen de dedi yha yusuf abimize mustafa ya bn "50 bin" weririm dieee tabii adam insanların güvenini can ewinden kazamaya çalışıoo ama ya o yola glcek ya da halil anlicak onun göründüğü gibi biri olmadığını bu arada fragman da çktı ama bn bulamıorrmm off yhaa..:icon_sorr
ya dizi super ama cok yavas ilerliyor buda tabiki raytingleri etkiliyor..
biraz ask biraz heyecanolsun, yavas ilerledigi icin ne ask kaldi ne heyecan..
eger boyle devam edilirse belki kanald bu diziyi yayindan kaldirdi.
iyi aksamlar eszra ....sakin yayindan almaktan konusma ...cok güzel dizi ama biraz da yavaslasin hemde ask yollarina devam etsinler ..dizi simdiye kadar cok hizli gidiyordu ...onlarda nefes alsinlar..ama busefer de cok güzeldi hele Menekseyle Halil mufakta oluslari ay icim gitti . cok güzel oynuyorlar..harika böyle devam etsin...bitmesin büssürü diziler cikariyorlar ..daha iki üc gösteriyorlar hemen yok rayting tutmadi zaten onu birak hic birsey söylemeden hemen kanallar diziyi kaldiriyorlar....Ay o baba sina cok güzel oldu oh canima deysin karisini birak kizini sat dost icin ondan sonra utanmadan yine karinin yanina gel....allah göstermesin ama ben karisinin yerinde olsam bir tekme de ben koyardim disariya ay karisinda cok sabir var iyi yine yastikla adami gebertmedi birde onun yuzünden hapise girerdi. ama bu babalari da cok gaddar hala yok Menekse herseyde kabahatli ....ay bir yudum suda adami hallederdim...Belki babalarida Istanbula gider ve kizini kendisi öldürmeye kalkar artik hic kimsenin yüzüne bakamaz olduya...Gelgelelim Meneksenin ve Halilin hallerine aksam yemeginde cok güzel dedi ama "sen de yatmiyormusun " diye eh yoksa Zeynep le oturur korkusu vardi, canim..Erkek milleti birsey anlamazlar Zeynep hala seviyor onu,Halil dert etmiyor bile tabii ki böyle dogru..bakalim bende iple cekiyorum cuma gününü .Arkadaslar Fragman cikmismi...Hem gecen arkadaslar yazmislar sagolsun artik bu sayfayida bitirelim yenisi acilsin ...böyle yavas yavas gitmesin...ilk sayfaya cikmamiz lazim Halile Meneksemizi devamli görmek icin..hadi arkadaslar...sizleri göreyim..
kıvanç_sedef 28-10-07, 20:11 Elbise olayı benim de dikkatimi çekti.Menekşe'de mor elbise,Halil'de yeşil tişört ve siyah pantolon.İkiside 3 bölüm aynı kıyafetlerleydiler.Ama en sonunda Halil evde değiştirdi,Menekşeydeyse aynı elbise duruyodu:)
haklısın cnm ama snçta ne halilin ne de menekşenin elbise deiştirme gibi bir lüksleri yoktu o anda..yani hemen elbise fln deiştirseler çok abes kaçardı çnkü bi anda milletin kafasında nerden çıktı bu kız geçen hfta bşka elbiseliydi nrden de deiştirdi gibi bi soru çıkardı we bu da biraz mantık hatası durumuna düşerdi bnce ama 8.bölümün fragmanında grdm bu sefer deiştirmişlerdi sanırım elbiseleri zeynep hnm wermiştir heralde.......:good:
Elbise konusu biraz sacma gerci her konu üzerine konusa ( yazmak ) bilmek lazim...ama arkadas dedigi gibi ..Zirt pirt kiyfet degisseler sonra yazardik ellerinede bavul yok nerde böyle kiyafetler bulup giyiniyorlar hem paralari bile yok. Kadir ve Mustafa manyaklari gibi sansli degiller aptalda degiller:happy0064
Tam keriz ler Kadire silahi verip nasil kullanmasini biliyormusun demesi ve Kadirin silahi alip amerikan filimlerindeki gibi sokakta olan gangsterlere benzedi silahi öteye beriye yönlendirmesi beni bayaa güldürdü...Iki salak tam bulmuslar birbirlerini..birisi zir deli yok karisini seviyor..ay adami o kadar sinir oluyorum ki :img-polic polisi ben cagirmak istiyorummmm grrrrr...Kadirde sanki Menekse hic onun kanindan degil gibi...hic insanin vicdani yokmu delinin pesine kosturuyor....Insallah Halil Mithatin oyununa gelmez hani oda ona inandi gibi halleri var .Belki Yusuf abisi onun sanki Mithata karsi supheli gibi geldi bana ama bakalim belki önümüzdeki dizide cikar disariya...Bakalim Canseldi galiba Balicilarin kücük kizi onu delilerin elinden nasil kurtaracaklar.
Elbise konusu biraz sacma gerci her konu üzerine konusa ( yazmak ) bilmek lazim...ama arkadas dedigi gibi ..Zirt pirt kiyfet degisseler sonra yazardik ellerinede bavul yok nerde böyle kiyafetler bulup giyiniyorlar hem paralari bile yok. Kadir ve Mustafa manyaklari gibi sansli degiller aptalda degiller:happy0064
Tam keriz ler Kadire silahi verip nasil kullanmasini biliyormusun demesi ve Kadirin silahi alip amerikan filimlerindeki gibi sokakta olan gangsterlere benzedi silahi öteye beriye yönlendirmesi beni bayaa güldürdü...Iki salak tam bulmuslar birbirlerini..birisi zir deli yok karisini seviyor..ay adami o kadar sinir oluyorum ki :img-polic polisi ben cagirmak istiyorummmm grrrrr...Kadirde sanki Menekse hic onun kanindan degil gibi...hic insanin vicdani yokmu delinin pesine kosturuyor....Insallah Halil Mithatin oyununa gelmez hani oda ona inandi gibi halleri var .Belki Yusuf abisi onun sanki Mithata karsi supheli gibi geldi bana ama bakalim belki önümüzdeki dizide cikar disariya...Bakalim Canseldi galiba Balicilarin kücük kizi onu delilerin elinden nasil kurtaracaklar.
heheha arkadasim halil neyapsin oda inandi herhalde mithata
Ama dogrusu bende olsaydim hemen inanirdim
yok halil benim oglum, burda guvenliler, para veririm giderler, dugun yapariz, sizi koricak kadar gucluyum bilmem ne bilmem ne
Tabi mithat boyle konusursa inanmamak elde degil hem halil az daha vuruldugunda mithat ziplamisti onune tabi orasida buyuk bir oyundu herzamanki gibi. insallah bugun fragmani gorurum çok merak ediyorum:img-yes::img-yes:
Fragmani izlemek isteyenler blogumdan linki alabilir:img-wink: Veya Dizifilm.com video kismindanda bakabilir
O elbise konusu bencede cok sacma.. Simdi diyosunuz Menekse artik elbisesini felan degistirsin diye.. Ama kiz simdi elbisesini degistirse herkez hemen bunu MAntik Hatasi olarak görur, bu kizin bavulu yok elbiseleri nerden getiriyo felan filan diye yani bilmiyorum anlatabildimmi:img-icecr Ama belki ileride Zeynep ona biseyler alir veya kendi elbisesini verir nebiliyim.. Ama Meneksem hic pantolon giyinmesin, elbise daha cok güzel duruyor tam bir melek gibi oluyor.. Su ilk bolumdeki giyindigi pembe elbise varya hani birinci bolumun ilk sahnesinde.. O elbise cokkkk hostu cok guzel duruyordu ona hayran kaldim valla insallah ileride yine giyinir o elbiseyi:happy0064
Fragmani izlemek isteyenler blogumdan linki alabilir:img-wink: Veya Dizifilm.com video kismindanda bakabilir
O elbise konusu bencede cok sacma.. Simdi diyosunuz Menekse artik elbisesini felan degistirsin diye.. Ama kiz simdi elbisesini degistirse herkez hemen bunu MAntik Hatasi olarak görur, bu kizin bavulu yok elbiseleri nerden getiriyo felan filan diye yani bilmiyorum anlatabildimmi:img-icecr Ama belki ileride Zeynep ona biseyler alir veya kendi elbisesini verir nebiliyim.. Ama Meneksem hic pantolon giyinmesin, elbise daha cok güzel duruyor tam bir melek gibi oluyor.. Su ilk bolumdeki giyindigi pembe elbise varya hani birinci bolumun ilk sahnesinde.. O elbise cokkkk hostu cok guzel duruyordu ona hayran kaldim valla insallah ileride yine giyinir o elbiseyi:happy0064
aaa hatice sagol ya:happy0064
Menekse agliyor halilde arkasindan geliyor çok guzel ya
bence bu bolumde harika bir bolum olcak
simdi hemen cuma olsun istiyorum ya,,
Haiies cok sagol haftaya kadar cekeriz artik..demin video kismindaydim biraz zor aciliyor ...yani ben izleyemedim ..sonra youtube girdim orda bulamadim ...ama cok cok sagol ...Bu Video link cok güzel oldu hemen tikla tabii ki fragamn orda olmasi lazimmm...Fragmani bakan anlatsin lütfen...cok sevinirim:happy0064:happy0064
menekşe ağlıyarak bahçeye çıkıyo arkasından halil geliyo bişeyler söleyip gülümsüyo yusuf ikisini görüyo dönüp gidiyo menekşenin eliinde telefon arkasında zeynep...mithat biriyle konuşuyo tlfla yusuf da arkasında duyuyo sanki konuştuklarını.mithatla zeynep bahçede geziniyo halil kızgın bi şekilde konuşuyo ama kimle blemiyorum:icon_whisen mithat biriyle konuşuyo halil şaşkın bi şekilde kafasını kaldırıp bakıyo en sonda menekşe ile halil bahçedeler menekşe yne ağlıyo:icon_sorr bu kadar cnm fragman:img-wink:
aaa hatice sagol ya:happy0064
Menekse agliyor halilde arkasindan geliyor çok guzel ya
bence bu bolumde harika bir bolum olcak
simdi hemen cuma olsun istiyorum ya,,
sana da cok tesekkürler canim...senin sayende bakabildim..
Sevenleri beraber gördügümde cok sevindim ...
Bakalim baya birseyler olacak..cuma günü gelsede cok iyi olur birde sesli Fragman cikarirsalar...Ama Yusuf bence süheleniyor cünkü pencereden bakip Zeynep le Mithati gördügünde süpheli bakiyordu...Bir de Halilin bakisi cok tuaf ti Mithat telefonda baska birisiyle görüsürken....Nasil olur Menekse yine agliyordu kizcagizin gözyaslari hic dinmedi zavalim..Ama Ask iste birde böyle tasli yollardan gecerse...zor olur...
Ama Yusuf abiside dörtgöz masallah:img-cool2bunlari hic yalniz birakmiyor Halil zavali kostur kostur Menekseyi kollarina doyasina kadar sarilamiyor....:img-in_lo tabii ki gözlerle sevmek de cök güzel:happy0064 hele deniz mavisi gibi bat git ...:img-in_lo
bizim dizimis bambaska namuslu,
Baska dizilerde ki gibi sabpur supur artik biraz cok yaydan cikiyorlar öpücükler fazlalasiyor bizim türk dizilerde mahsumluk kalkiyor.
Onun icin Halil le Menekse sahne leri cok güzel ve cok mahsum ve ask böyle olmasi lazim..mahsum ve yinede fazlasiyla sevgi dolu ve en cok gözler konusuyor............
Arkadaslar sizlere iyi aksamlar dilerim yarin görüsmek üzere :good:
sana da cok tesekkürler canim...senin sayende bakabildim..
Sevenleri beraber gördügümde cok sevindim ...
Bakalim baya birseyler olacak..cuma günü gelsede cok iyi olur birde sesli Fragman cikarirsalar...Ama Yusuf bence süheleniyor cünkü pencereden bakip Zeynep le Mithati gördügünde süpheli bakiyordu...Bir de Halilin bakisi cok tuaf ti Mithat telefonda baska birisiyle görüsürken....Nasil olur Menekse yine agliyordu kizcagizin gözyaslari hic dinmedi zavalim..Ama Ask iste birde böyle tasli yollardan gecerse...zor olur...
Ama Yusuf abiside dörtgöz masallah:img-cool2bunlari hic yalniz birakmiyor Halil zavali kostur kostur Menekseyi kollarina doyasina kadar sarilamiyor....:img-in_lo tabii ki gözlerle sevmek de cök güzel:happy0064 hele deniz mavisi gibi bat git ...:img-in_lo
bizim dizimis bambaska namuslu,
Baska dizilerde ki gibi sabpur supur artik biraz cok yaydan cikiyorlar öpücükler fazlalasiyor bizim türk dizilerde mahsumluk kalkiyor.
Onun icin Halil le Menekse sahne leri cok güzel ve cok mahsum ve ask böyle olmasi lazim..mahsum ve yinede fazlasiyla sevgi dolu ve en cok gözler konusuyor............
Arkadaslar sizlere iyi aksamlar dilerim yarin görüsmek üzere :good:
Bisey degil canim:img-in_lo
eee tabi bizim dizimiz baska bizim dizimiz zor bir aski oynuyor guzel bir aski oynuyor temiz bir aski oynuyor iste bizde buna bayiliyoruz
bizimkilerin aski çok guzel ve çok zor
en guzel ask zor olanmis diye bir sarki var o muzigi dinleyince aklima menekse ile halil geliyor:img-yes::img-yes:
retyingler düşükmüş,çok üzücü
nerde uyuz dizi var reyting alır güzelim dizilerinki düşer
ümit ediyorum geçici olur haftaya düzelir ,
KeReMcEmLoVeRiN 28-10-07, 22:19 Slm arkadaslar bugün ugriyamadim baya ilerlemis basligimiz bunu görmek ne güzel:happy0064
Hatiies fragman linki icin cookk tskler sayende gördüm fragmani:img-wink:
Ama fragmanda pek birsey göstermiyorlar maalesef hep ayni seyleri gösterdiler gibime geldi:icon_sorr
retyingler düşükmüş,çok üzücü
nerde uyuz dizi var reyting alır güzelim dizilerinki düşer
ümit ediyorum geçici olur haftaya düzelir ,
lilo sana katiliyorum insallah haftaya reytingler daha iyi gelir bende cok üzüldüm reytingleri görünce:icon_sorr
fragmanı izleyebildim teşekkür hatiies
zeynebin bakışlarını pek beğenmedim
birde yusuf zeynebi izliyormu bahçede anlayamadım ,
ama halilin menekşeye gülüşü çok güzeldi galiba dokunmak istiyor ama yapamıyor , sanırım yusuf bakıyor diye
çabuk gelse şu cuma merak ederim şimdi ben
KübraYasemin 28-10-07, 22:56 Hatiies: Tesekür edeiyorum. Sayesinde izliyemedigim fragmani bende izlemis oldum.
Yine ortalIk baya bir karIsIyor.
Yusuf herhalde su Mitat olayinI cözecek bence.
Baksana Halil bile MitatI yusufdan daha ii tanIyor ama sinsilik pesinde oldugunu anlayamadI.
Mitatda bence cokmu ne igmalI konusuyor bence.
Cok beli ediyor birseyler pesinde oldugunu. Öyle insanlarI önemsemesi filan uyuz ya.
KeReMcEmLoVeRiN 28-10-07, 23:27 Hatiies: Tesekür edeiyorum. Sayesinde izliyemedigim fragmani bende izlemis oldum.
Yine ortalIk baya bir karIsIyor.
Yusuf herhalde su Mitat olayinI cözecek bence.
Baksana Halil bile MitatI yusufdan daha ii tanIyor ama sinsilik pesinde oldugunu anlayamadI.
Mitatda bence cokmu ne igmalI konusuyor bence.
Cok beli ediyor birseyler pesinde oldugunu. Öyle insanlarI önemsemesi filan uyuz ya.
Aynen Kübracim sana katilyiorum..cok yapmacik konusuyor Mithat Halil`in felan yanindayken cok belli ediyor bencede...
Yusuf gercekten birseyler duycak galiba..insallahta duyar yani Zeynep`le Halil zaten inaniyorlar artik Mithat`a birisi foyasini ortaya cikarmasi lazim....
KübraYasemin 28-10-07, 23:30 Aynen Kübracim sana katilyiorum..cok yapmacik konusuyor Mithat Halil`in felan yanindayken cok belli ediyor bencede...
Yusuf gercekten birseyler duycak galiba..insallahta duyar yani Zeynep`le Halil zaten inaniyorlar artik Mithat`a birisi foyasini ortaya cikarmasi lazim....
FoyasInI ortaya cIkarmak icin zaten Yusuf bence en dogru insan.
Birde fragmanda bir sahne var Mitat telfonda arkasInda kim var unutum.
Mitat söyle ne?? der gibi yüzü bir sekil alIyor.
Ordada herhalde bence yani. Mustafa ve Kadirin CanayI kacIrdIgInI ögreniyor bence.
FoyasInI ortaya cIkarmak icin zaten Yusuf bence en dogru insan.
Birde fragmanda bir sahne var Mitat telfonda arkasInda kim var unutum.
Mitat söyle ne?? der gibi yüzü bir sekil alIyor.
Ordada herhalde bence yani. Mustafa ve Kadirin CanayI kacIrdIgInI ögreniyor bence.
kübra bende size katılıorum yusuf bir şeyleri çözecek gibi gelior bakışlarındaki kuşku çok güzel gözüküyordu..bencede mithattan şüphe edecek ve bunun peşine düşecek..
menekşe yine ağlıor bu kızın gözyaşları hiç durmucak anlaşılan..fragmanda canayı görmedim nasıl kurtulcak merak ediorum..büyük ihtimalle mithat canayı serbest bıraktırcak sonra kızı kurtarmış boyasına gircek gibi gelio bana..
KübraYasemin 29-10-07, 10:48 kübra bende size katılıorum yusuf bir şeyleri çözecek gibi gelior bakışlarındaki kuşku çok güzel gözüküyordu..bencede mithattan şüphe edecek ve bunun peşine düşecek..
menekşe yine ağlıor bu kızın gözyaşları hiç durmucak anlaşılan..fragmanda canayı görmedim nasıl kurtulcak merak ediorum..büyük ihtimalle mithat canayı serbest bıraktırcak sonra kızı kurtarmış boyasına gircek gibi gelio bana..
Evet bencede Mitat CanayI serbest bIraktIracak.
Ay bu Mitat gercekden uyuz ya, bir insan bukadar mI sinir bir rol oynar.
Vallaha Yusuf insallah bu olayI cözer ama Mitat fark etmeden.
Yusuf ona ters ters bakarsa Mitat anlamadan takip yaparsa oh.
Hic MitatIn düsünmedigi biri pilanlarIni bozar ne güzel olur...
kıvanckerocu 29-10-07, 10:50 :img-icecrya off daha yeni yorum yazabiliorumm:(:(
nese
çok güzel bir bölümdü
menekşe ile halilin birlikte olduğu her sahne muhteşemdi
halilin sandalyeyi çekip menekşeyi izlemei fln süperid ya :happy0064
zeynepte nasıl kıskanıyor!!KISKANANLAR ÇATLASIN!!OH OH
musti iğrenç bi herifsin sen
ne oyuncusun sen ya ben karımı seviyorum fln
takım elbiseleri çekmişler üzerlerine alsana KURTLAR VADİSİ:dito:img-hyste:img-hyste:img-hyste
HASAN SENDE İĞRENÇSİN!!
hala menekşenin yüzünden diyo ya adama bak sen:D:F
helga sana iyi yaptı oh olsun sanada
şu berberede sinir oldum hasanı nasılda kurdu ya böyle insanlar da varmış demekki
....mithat amcanın kafasında 40
haliltilki var hergün farklı planlar yapıo kendi masumiyetine inandırıyo herkesi halil bnm oğlum menekşede şimdi bnm gelinimmi?yok deil cnm :D:D
reytingler kötüydü umarım düzelirrrrr:(
böLümü tam izleyemedim şimdi malum siteden izliyorumda o hasana ohh olsun adam bide utanmadan senin için kızımı sattım diyo.Dünyada ne babalar varyaa sevgilisi için kızını satıyo .pes walla
Fragmani simdi neten izledim ve sey aklim birden bire Gumus dizisine kaydi:img-blush izliyenler bilir Gumus dizide nerdeyse butun bölum agliyordu eee Menekseninde ondan hic bir farki yok yani...kiz harab olmustur ha bire aglamaktan...sevdigi adam yaninda ve mutlu olmasi yerine kizin hayati gide gide kabusa dönuyor:icon_sorr
Ilk karede Menekse agliyor ve bahceye atiyor kendini ve Halilde pesinden geliyor ya teseli etmek icin, orada davranislarinda Menekseye sarilmak istiyor gibi bir hali var ama yapamiyorum Yusuf agbininde orada oldugu icin
Mistik ve Kadirin yurumelerine ne demek lazim ya,arabadan ayrilipta yuruyorlar ya adamlar fazla bakmislar ajan filmelerine sankim ki onlara özenmisler:icon_whis
Sonradan Ysuf ve Halil bir arabanin icinde,Halil ona cok yakisan ciddi bakislar atiyor:img-in_lo ve acaba diyorum bu sahne sey olabilirmi hani Mistik ve Kadir arabadan iniyorlar ve bunlar takas yapipta Menekseyi alicaklar ve Canayi vericekler geri,bu sahne öyle olabilirmiki??
Birde bir yerde Halilin yaninda Menekse var ve Halilin agzi hayir der gibi diviniyor ve orada herhalde sey birileri takas edelim demistirde Halilde karsi cikmistir,olabilirmi??
Sabah sabah tahmin oyununa girdim yaw:img-hyste:img-blush
KübraYasemin 29-10-07, 11:19 Fragmani simdi neten izledim ve sey aklim birden bire Gumus dizisine kaydi:img-blush izliyenler bilir Gumus dizide nerdeyse butun bölum agliyordu eee Menekseninde ondan hic bir farki yok yani...kiz harab olmustur ha bire aglamaktan...sevdigi adam yaninda ve mutlu olmasi yerine kizin hayati gide gide kabusa dönuyor:icon_sorr
Ilk karede Menekse agliyor ve bahceye atiyor kendini ve Halilde pesinden geliyor ya teseli etmek icin, orada davranislarinda Menekseye sarilmak istiyor gibi bir hali var ama yapamiyorum Yusuf agbininde orada oldugu icin
Mistik ve Kadirin yurumelerine ne demek lazim ya,arabadan ayrilipta yuruyorlar ya adamlar fazla bakmislar ajan filmelerine sankim ki onlara özenmisler:icon_whis
Sonradan Ysuf ve Halil bir arabanin icinde,Halil ona cok yakisan ciddi bakislar atiyor:img-in_lo ve acaba diyorum bu sahne sey olabilirmi hani Mistik ve Kadir arabadan iniyorlar ve bunlar takas yapipta Menekseyi alicaklar ve Canayi vericekler geri,bu sahne öyle olabilirmiki??
Birde bir yerde Halilin yaninda Menekse var ve Halilin agzi hayir der gibi diviniyor ve orada herhalde sey birileri takas edelim demistirde Halilde karsi cikmistir,olabilirmi??
Sabah sabah tahmin oyununa girdim yaw:img-hyste:img-blush
kIncda var bir gözyasI etkisi diyorsun cnm.
Olabilir vallaha adam gelen geceni aglatIyorsa hehe.
fragman gercekden cok etkiliyci, sahneler iceriyor.
Ben izlerken bir hos oluyorum.
Mitat yine ya birsey pesinde ya birsey bu kesin gibi geldi bana...
O Halilin kutusunu istiyordu ya kesin onun pesinde suan..
kIncda var bir gözyasI etkisi diyorsun cnm.
Olabilir vallaha adam gelen geceni aglatIyorsa hehe.
fragman gercekden cok etkiliyci, sahneler iceriyor.
Ben izlerken bir hos oluyorum.
Mitat yine ya birsey pesinde ya birsey bu kesin gibi geldi bana...
O Halilin kutusunu istiyordu ya kesin onun pesinde suan..
Mihat birseylerin peinde bunu anladik ve sanirim kutuya ihtiyac duyuyor pesinde oldugu seyi bulmak icin...emme ben hala kutunun ne ise yaradigini cözmus degilim:img-pilot yani Halil kutuyu sadece resimlere bakmak icin ihtiyac hissetidiginde cikartiyor ortaya ama kutunun bundan ibaret ne anlama geldigini anlamis degilim yaw:img-cool2 belliki annesinin bir amaci vardi Halile o kutuyu gönderirken ama insan birde bir anlatir bir sekilde dimi kutunun neye yaradigini:img-yes:
Yaw bizim Halil hemide Menekse saftirigin tekiler,ben bunu anlamis oldum:img-blush ve bu iki saftirigin birlikte olmak icin yapmicaklari sey yoktur bunuda anladim ama ne yaziki bunlarin durumlarini kendi alehine ceviricek olan insanlar var etraflarinda ama bunlar anlamiyor ki:icon_sorr
Halil o evde bulundugu surece Mithat ve Zeynep aslinda hem onun hemide Menekse icin zararli ama bizim akilli oglan bunu anlamiyor:icon_whis
Ben Mithatan nasil korkuyorsam Zeyneptende ayni o sekilde korkuyorum cunku kizinda bazi bakislari bana Mithati hatirlatiyor acikcasi...
Zeynep Mithatin öz kizi olmasin sakin:icon_whis anladiki Mithat tum is yaptigi adamlarin karilariyla beraber oluyor,belki zamaninda Zeynepin annesiylede birseyler yasamistir hiiii....
Yok ben bugun cok uctum galiba:img-blush ve halada ucuyorum:img-hyste
KübraYasemin 29-10-07, 11:45 Mihat birseylerin peinde bunu anladik ve sanirim kutuya ihtiyac duyuyor pesinde oldugu seyi bulmak icin...emme ben hala kutunun ne ise yaradigini cözmus degilim:img-pilot yani Halil kutuyu sadece resimlere bakmak icin ihtiyac hissetidiginde cikartiyor ortaya ama kutunun bundan ibaret ne anlama geldigini anlamis degilim yaw:img-cool2 belliki annesinin bir amaci vardi Halile o kutuyu gönderirken ama insan birde bir anlatir bir sekilde dimi kutunun neye yaradigini:img-yes:
Yaw bizim Halil hemide Menekse saftirigin tekiler,ben bunu anlamis oldum:img-blush ve bu iki saftirigin birlikte olmak icin yapmicaklari sey yoktur bunuda anladim ama ne yaziki bunlarin durumlarini kendi alehine ceviricek olan insanlar var etraflarinda ama bunlar anlamiyor ki:icon_sorr
Halil o evde bulundugu surece Mithat ve Zeynep aslinda hem onun hemide Menekse icin zararli ama bizim akilli oglan bunu anlamiyor:icon_whis
Ben Mithatan nasil korkuyorsam Zeyneptende ayni o sekilde korkuyorum cunku kizinda bazi bakislari bana Mithati hatirlatiyor acikcasi...
Zeynep Mithatin öz kizi olmasin sakin:icon_whis anladiki Mithat tum is yaptigi adamlarin karilariyla beraber oluyor,belki zamaninda Zeynepin annesiylede birseyler yasamistir hiiii....
Yok ben bugun cok uctum galiba:img-blush ve halada ucuyorum:img-hyste
Ayy evet bu adam ne pesinde cok merak ediyorum.
Hic bir IsIkda vermiyorlar ya uyuz uyuz buna gIcIk oluyorum.
Insallah neyin pesinde oldugunu anlarIz bir an önce.
yok kIz ne ucmasI iisin sen iii. vallaha.
ama ben simdi gidiyorum hadi byebye. sana ii yorumlar...
Isler gercekdende baya bir karIsIk olaylar.
Insallah baya rayIndan cIkmaz.
hmm sevdigi kadInIn oglu demek sinan.
Bende zannetim oglu.
Yinede Sinan ile bir iliskisi var yani MitatIn.
CanayI musatafa ve kadir kacIrdIgInI ögrenince ne yapacak aceba merak ediyorum. El atacak mI yoksa öyle duracakmI.
merhabalar rherkese,
evet kübracım Sinan Mithat'ın bayan arrakadaşını oğlu ve çocuğun babası ilede bir zamanlar iş arkadaşıymış..yani benin anladığım Sinan2ın babası da normal şartlar altında ölmemeişti kesin Mithat öldürtmüştür Sinan'ın babasını da..
Canay'ın Mıstık tarafından kaçırılması Mithat'ın işine son derece faydalı olacaktırr.
Nasılsa bir çırpıda öğrenmemiş miydi Mithat'ın adamları mıstık ve Halil arasındaki bağlantıyı.şimdide Canay'ın kaçırıldığını hemen öğrenecektir fakat hemen işi aydınlatmıyacak zeynebin halil'in menekşe'nın vede Yusuf'un önce güvenini kazanmaya çalışacaktır..bilsede yerini söylemez de bilmezden gelir.
Biraz sağa sola telefon açtıktan sonra güya tabi bulur getiri ailesine teslim edecektirr Canay'ı ..ha bu arada da ortam biraz karışacağından da
Mostarr köprülü kutuyuda ele geçirip şifreyide çözecektir kanımca.
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN:happy0064:happy0064
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
yabancıdamat 29-10-07, 13:23 bu haftaki bölüm süperdi zeynebin halile bakışlarından anladığımız gibi zeynep hala halile aşık aslında menekşede bunun farkında fakat halil onu arkadaş gbi görüyo bence canayın kaçırılması canayın mithat hakkındaki gerçekleri öğrenip sinandan ayrılmasına neden olucak
KübraYasemin 29-10-07, 16:09 merhabalar rherkese,
evet kübracım Sinan Mithat'ın bayan arrakadaşını oğlu ve çocuğun babası ilede bir zamanlar iş arkadaşıymış..yani benin anladığım Sinan2ın babası da normal şartlar altında ölmemeişti kesin Mithat öldürtmüştür Sinan'ın babasını da..
Canay'ın Mıstık tarafından kaçırılması Mithat'ın işine son derece faydalı olacaktırr.
Nasılsa bir çırpıda öğrenmemiş miydi Mithat'ın adamları mıstık ve Halil arasındaki bağlantıyı.şimdide Canay'ın kaçırıldığını hemen öğrenecektir fakat hemen işi aydınlatmıyacak zeynebin halil'in menekşe'nın vede Yusuf'un önce güvenini kazanmaya çalışacaktır..bilsede yerini söylemez de bilmezden gelir.
Biraz sağa sola telefon açtıktan sonra güya tabi bulur getiri ailesine teslim edecektirr Canay'ı ..ha bu arada da ortam biraz karışacağından da
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bencede o kutuyu ele gecirecek Mitat.
Halilde insallah anlar kutunun kayboldugunu.
Bu adam ne arIyor anlamadIm, aceba Halile miras kaldIda onumu istiyor.
Yoksa ne ya. Ama kücücük kutuda miras ne gezsin.
Hem Halil zaten demisdi Menekseya anlatIrken herseyimi kaybettim diye.
Yani bu Mitat ne istiyor bir türlü anlayamadIm..
merhabalar rherkese,
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ewet bence senin dedigin gibi olur yani mithat konusunda:img-yes:
Bizimkilerin guvenini kazanmak için elinden gelen herseyi yapar, mithat zaten cin gibi adam walla ben olsaydim hemen inanirdim o adama aynen bizimkiler gibi ama umarimki hemen ortaya çikar mithatin ne bicim bir adam oldugunu biz biliyoruz Ama onlar bilmiyor, fragmanda zaten yusuf ve halil mithata sakin bakiyorlardi insallah okadar guvenmezler mithata, menekseyede yazik ya kiz her bolumde agliyor:icon_sorr:icon_sorr.ama halil yaninda olsunda yani ayri ayri kalmasinlar birlikte olsun:img-icecr
Ayy evet bu adam ne pesinde cok merak ediyorum.
Hic bir IsIkda vermiyorlar ya uyuz uyuz buna gIcIk oluyorum.
Insallah neyin pesinde oldugunu anlarIz bir an önce.
yok kIz ne ucmasI iisin sen iii. vallaha.
ama ben simdi gidiyorum hadi byebye. sana ii yorumlar...
mithat ın o kutuda ne aradığını ben de çook merak ediyorum gerçekten
halil bu kutunun sırrını bilmiyor muhtemelen
sadece anesinin ona hediyesi,içinde resmlerin olduğu bir "anı kutusu"...
acaba içinde bi şifre falan mı var
bi para kaynağı,birşey için
yoksa daha manevi bir mesele mi...anlayamıyorum....
mithat ın o kutuda ne aradığını ben de çook merak ediyorum gerçekten
halil bu kutunun sırrını bilmiyor muhtemelen
sadece anesinin ona hediyesi,içinde resmlerin olduğu bir "anı kutusu"...
acaba içinde bi şifre falan mı var
bi para kaynağı,birşey için
yoksa daha manevi bir mesele mi...anlayamıyorum....
aynen bizde anlamadik su kutunun sirini,,
parayla ilgi degil bencde daha özel bir siri gibi geliyor
bana ama paraylanda olabilir ama zanetmiyorum
halilde bilmiyor zaten sadece bildigi tek sey kutu annesinin ve babasinin elinde de gormustu bu kutuyu Ani kutusu:icon_whis
halilde bilmiyor zaten sadece bildigi tek sey kutu annesinin ve babasinin elinde de gormustu bu kutuyu Ani kutusu:icon_whis
evet bence de Halil sadece bi ani kutusu olarak biliyor o kutuyu, ama demek ki baska bisey daha var ki Mithat o kutuya öyle bakti.
Bakalim kutunun siri ne?!
evet bence de Halil sadece bi ani kutusu olarak biliyor o kutuyu, ama demek ki baska bisey daha var ki Mithat o kutuya öyle bakti.
Bakalim kutunun siri ne?!
ewet zaten mithat ogrenir kutunun sirini
adam cin gibi resmen herseyi biliyor
ogeniyor falan ama bunu ogrenmesi biraz
zaman alacakmis gibi geliyor bana
ama gorecez kotu birsey degildir umarim:icon_sorr
evet,halilin hiç bir fikri yok ama
demek ki başka ve çok önemli birşey var
mithat o kutunun sırrını çözmeden halilin işini bitirmek bile istemiyor....eğer istese anında mıstıkla kadire onların yerini söylerdi...:icon_whis:icon_whisne acaba
emirdag_güzeli 29-10-07, 19:45 Mithat in problemi halil ile ama halilí seven ve guvenen herkes de tehlikede..Halil meneske ile yusufu pusuya getirti bilmeden tabiki..ama kendisi de buyuk tehlikede farkinda mi bilmiyorumm...aslinda bask bir yere gitseler iyi olur ama mithatin adamlariii her koseden cikiyor...
KeReMcEmLoVeRiN 29-10-07, 19:56 Mithat in problemi halil ile ama halilí seven ve guvenen herkes de tehlikede..Halil meneske ile yusufu pusuya getirti bilmeden tabiki..ama kendisi de buyuk tehlikede farkinda mi bilmiyorumm...aslinda bask bir yere gitseler iyi olur ama mithatin adamlariii her koseden cikiyor...
Öncelikle Hepinizin Cumhuriyet bayrami kutlu olsun arkadaslar:img-wink:
Evet sana katiliyorum Mithat`in isi hic belli olmaz Halil`i üzmek icin sevdiklerine zarar verebilir...keske Halil inanmasaydi Mithat`a..biran önce ordan uzaklasmalari lazim yoksa tehlikede olcaklar gercekten...insallah Yusuf veya bir baskasi yakinda Mithat`in foyasini otaya cikarir....
ewet bence senin dedigin gibi olur yani mithat konusunda:img-yes:
Bizimkilerin guvenini kazanmak için elinden gelen herseyi yapar, mithat zaten cin gibi adam walla ben olsaydim hemen inanirdim o adama aynen bizimkiler gibi ama umarimki hemen ortaya çikar mithatin ne bicim bir adam oldugunu biz biliyoruz Ama onlar bilmiyor, fragmanda zaten yusuf ve halil mithata sakin bakiyorlardi insallah okadar guvenmezler mithata, menekseyede yazik ya kiz her bolumde agliyor:icon_sorr:icon_sorr.ama halil yaninda olsunda yani ayri ayri kalmasinlar birlikte olsun:img-icecr
esracım aslında çokda Mithat güvenini kazandı bizimkilerin.Babasını ölümünü şüpheli bulan Zeynep bile nasıl geri dönüş yaptı..ben yinede kızıyorum Halil'e söz konusu Mithat'sa daha uyanık olmalıyı.Ölmeden önce Ahmet abisi anlatmıştı birşeyler ama Halil omları hepten unuttu..
ben Yusuf tan umutluyum Mithat hakkındaki gerçeği çözecek gibi en azından ben myle umut ediyorum.Mithat'a bakışları o,öyle hissettiriyor.
o kutudaki gerçek her neyse bir an önce aydınlansa hiç fena olmuyacak.
acaba o kutuda Halil'in babasının nasıl öldüğüne dair bir şeyler mi? var.
kübarcım miras olduğunu hiç zannetmiyorum baksanıza Mithat'ın yaşantısı gayet iyi, emrinde çalışan çok miktarda pis adamı var..
birde Zeynep avukat mı? Menekşeden boşanma işlemlerini başlatmak için vekalet istedi.:icon_whis
kıvanç_sedef 29-10-07, 20:53 Öncelikle Hepinizin Cumhuriyet bayrami kutlu olsun arkadaslar:img-wink:
Evet sana katiliyorum Mithat`in isi hic belli olmaz Halil`i üzmek icin sevdiklerine zarar verebilir...keske Halil inanmasaydi Mithat`a..biran önce ordan uzaklasmalari lazim yoksa tehlikede olcaklar gercekten...insallah Yusuf veya bir baskasi yakinda Mithat`in foyasini otaya cikarir....
cumhuriyet bayramımız ktLu oLsnn:happy0064
KeReMcEmLoVeRiNcim sana katılıyoruM cnm haklısın bu arada adını sölyebilirmisin cnm??:)yha bncede biran önce kaçmaları lazım o ewden ya hem zeynep war hmde mithat hangi biriyle uğraşcak bu aşıklar anlamadım gtti wlla...
esracım aslında çokda Mithat güvenini kazandı bizimkilerin.Babasını ölümünü şüpheli bulan Zeynep bile nasıl geri dönüş yaptı..ben yinede kızıyorum Halil'e söz konusu Mithat'sa daha uyanık olmalıyı.Ölmeden önce Ahmet abisi anlatmıştı birşeyler ama Halil omları hepten unuttu..
ben Yusuf tan umutluyum Mithat hakkındaki gerçeği çözecek gibi en azından ben myle umut ediyorum.Mithat'a bakışları o,öyle hissettiriyor.
o kutudaki gerçek her neyse bir an önce aydınlansa hiç fena olmuyacak.
acaba o kutuda Halil'in babasının nasıl öldüğüne dair bir şeyler mi? var.
kübarcım miras olduğunu hiç zannetmiyorum baksanıza Mithat'ın yaşantısı gayet iyi, emrinde çalışan çok miktarda pis adamı var..
birde Zeynep avukat mı? Menekşeden boşanma işlemlerini başlatmak için vekalet istedi.:icon_whis
ya aslinda varya bence bu kutu babasiyla ilgili tamam annesiyle ilgili az bisey biliyoruz mithatla evli kazayla oldu(oyle zanediyorlar)
ama halilin babasini hiç tanimiyoruz kimdin neyin nesiydi neden bosandilar yada yasiyomu oldumu hiç bir bilgi yok ben kutunun babayla ilgisi oldugunu dusunuyorum, halil zaten babasi hakkinda hiç konusmuyor babasinin resmi falanda yok annesinin var ama babasinin yok alla alla kafam karisit yine:P
İyi akşamlar arkadaşlar
Cuma günü dizi yayınlanırken menekşe ile halil sahneleri hariç diğer sahnelerde zapping yaptığım için diziyi pek anlamamışım.Pazar günü tekrarını seyrettiğimde birçok yeri kaçırdığımı farkettim.
Mithat konuşurken halilere o kadar samimi içten ve yakın davranıyor ki,onlarda adamdan asla şüphelenmiyorlar.
Şuan Menekşenin kaçmasıylada kafaları yoğunken,Mithatın kötü olabileceği art niyetli olduğunu düşünemiyorlar.
Kıvanç röportajında demişti.6 bölüm sonra Halil olayları çözecek,Mithatın niyetinin farkına varabileceğini söylemişti.
Halil er geç Mithatın amacını anlıyacaktır da şu kutunun sırrı nedir hakkaten bende meraklar içerisindeyim.
Arkadaşlar kaç bölüm oldu biz hala aynı sayfadayız.Hadi yorum yazalım birazda en azından 8. bölüm gelmeden sayfayı kapatalım.
Lütfen sedefe biraz replik ey senarist grup
İyi akşamlar arkadaşlar
Cuma günü dizi yayınlanırken menekşe ile halil sahneleri hariç diğer sahnelerde zapping yaptığım için diziyi pek anlamamışım.Pazar günü tekrarını seyrettiğimde birçok yeri kaçırdığımı farkettim.
Mithat konuşurken halilere o kadar samimi içten ve yakın davranıyor ki,onlarda adamdan asla şüphelenmiyorlar.
Şuan Menekşenin kaçmasıylada kafaları yoğunken,Mithatın kötü olabileceği art niyetli olduğunu düşünemiyorlar.
Kıvanç röportajında demişti.6 bölüm sonra Halil olayları çözecek,Mithatın niyetinin farkına varabileceğini söylemişti.
Halil er geç Mithatın amacını anlıyacaktır da şu kutunun sırrı nedir hakkaten bende meraklar içerisindeyim.
Arkadaşlar kaç bölüm oldu biz hala aynı sayfadayız.Hadi yorum yazalım birazda en azından 8. bölüm gelmeden sayfayı kapatalım.
Lütfen sedefe biraz replik ey senarist grup
ewet haklisin 8.bolum gelmedin sayfayi kapatalim
zaten ben biraz urasiyorum ama
baslikta kimse olmayinca olmuyor tabi
Ama 20 sayfa sonra falan kapatilir sayfa
ha gayret arkadaslar basliga gelince yorum yapin lutfen!!
ya aslinda varya bence bu kutu babasiyla ilgili tamam annesiyle ilgili az bisey biliyoruz mithatla evli kazayla oldu(oyle zanediyorlar)
ama halilin babasini hiç tanimiyoruz kimdin neyin nesiydi neden bosandilar yada yasiyomu oldumu hiç bir bilgi yok ben kutunun babayla ilgisi oldugunu dusunuyorum, halil zaten babasi hakkinda hiç konusmuyor babasinin resmi falanda yok annesinin var ama babasinin yok alla alla kafam karisit yine:P
Sizlere bende katiliyorum biz ancak Mithatin nasil bir insan oldugunu biliyoruz baska hic birsey bilmiyoruz. Bence Mithat para pesinde böyle yasam cok para yutar. Mithat durmadan dul kadinlara takinti yapip onlarla evlenip sonra mirasa sahip cikiyor...bence cok basid Miras pesinde olan bir adam. Hem Halili de öldürmek istemisti ... olmadi hapise tikamak istedi o zaman Zeybin babasi araya girdi onu kurtardi. Yani besbelli Halili yoldan kaldirmak serveti ele almak. DAha Halil bu konularida bilmiyordur.cünkü Avukatla konusamdiki...
Hem Kivanc Yusufun üzerinede birseyler söylemisti..evet o hayat kadinin birisi söylediya hani degisik birisi... daha bence cok seyler olacak..cok meraklaniyorum...
O kutunun icinde gizlenmis bir vasiyetn |