Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 3)
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
11
arkadasim sana katiliyorum haklisin kadro süper ama ya noluyor bizim dizi bitiyormu 13 bölümdü ben cok üzülürüm ama yaa uff da yeni basladi allahim insallah bitmez yada ben yanlis anlamis olayim bana bunu birisi aciklasin
ya arkadasim bunu bir kisi dedi ama nerden duydugunu falan demedi açiklama yapmadi bizde inanmadik tabi çunku bizim dizimiz çok iyi bir kadro dizi guzel reytlengler de KÖTU DEGIl yani bitecek kadar kötu degiler o yuzden biz inamiyoruz inanmicaz bizim dizimiz en azindan 40 yada 50 bolume varsin diliyorum hata daha fazlaa 100 - 200 olabilir ben bakarim wallah bikmam:P
batuhan_gumus 02-11-07, 18:37 tam yaww kizmayin hemen ben öyle birden okuyunca ondan öyle dedim kesinlikle dizimiz devam edecek buna bende eminim
bunu menekse ile halili hazmedemiyenler yaziyorlar diye düsünüyorum
hem arkadasin dedi gibi ratingler güzel geliyor niye kaldirlisin ki :img-yes:
Canim, müzikler Toygar Isiklidan..Malum sitede ninniyi bulabilirsin =o)
tesekkurler canim cok sagol :)
arkadasim sana katiliyorum haklisin kadro süper ama ya noluyor bizim dizi bitiyormu 13 bölümdü ben cok üzülürüm ama yaa uff da yeni basladi allahim insallah bitmez yada ben yanlis anlamis olayim bana bunu birisi aciklasin
Ya bence kafana bile takma demin raytinglere baktim yani öyle abartilacak kötü degil raytingler
hem ortada fal yok yumurta yok bu bilgiyi size hangi arkadas verdiyse bi geri gelsin merak ediyorum valla nerden almis bu biligiyi
bence bu sahis yalan söylüyor açik konusuyorum inanmadim ben
kanma bu tür seylere arkadaslar yazmis zaten aciklama yok böyle bir konu ile ilgili bir haber de yok
semiramis79 02-11-07, 19:37 bence ekranlarda izlemeye değer nadir dizilerden birisi. umarım aynı güzelikte devam ederler
semiramis 79, katiliyorum sana,bencede cok guzel bir dizi ve insallah cok uzun vadili olur bu dizi...ilk bölumunden beri her bölumunu buyuk bir heyecanla bekliyorum:img-icecr
Bu arada diyecegimi yalnis anlama canim ama forumda tek cumlelik mesaj yazmak yasaktir,yani mesajina bir kac sey daha eklemeye ne dersin:img-wink: baya bir uyariyorlar sayin modlarimiz bizleri tek cumlelik mesajlar hakkinda sitede ama yinede yaziliyor tek cumlelik mesajlar malesef...tabi insanin hatirlamasi herzaman kolay olmaya bilir ama biraz daha dikkatli davranirsak,yani bu hepimiz icin gecerlidir eminim ki dahada guzel olur dimi:img-wink: lutfen beni yalnis anlayipta kizma tamami...
Bölum yorumum: bu aksam yeni bölumu izliyemiyorum malesef herzaman oldugu gibi ve ancak insallah gece indiripte yarin izliyebilirim ama neler oldugunuda cok merak ediyorum...insallah Halil'e birseycik olmadi...
Birde Halil cok genc yaslarda hem annesinden hemde babasindan oldu ama benim merak ettigim sey,Halilin hicmi akrabalari yok yani,ne baba nede anne tarafindan:icon_whis bu konunun konusuldugunu hatirliyamadim simdi de o yuzden sey ettim:img-blush
Gecen bölum ilk basta insafa geldigini sandigim ama sonradan yine eski havasina giren Hasan'inda nasil oldugunu merak ediyorum...dönermikine Helga'sina acaba:icon_whis hani yani kadindan pek kolay kolay vazgecicege benzemedide benim gözumde
1 . reklam arasinda acele tarafindan kisa bir yorum yazivereyim..
MIthat in o sasirmis halleri keyifliydi..
Mithat ta en az bizler kadar bu tesadüflerden saskin durumda :)
onun gibi hinlik kurdu bile bu tesadüflere pes dedi. üstüne üstlük kendisine bir komplo olabileceigni bile düsündü ya digerleri bir sey demesede olur artik.
menekse nin telefonda ki replikleri beni rahatlatti, bu dediklerini demese tam bir kuzu olacakti.
Yusuf Halil sinir harbide etkileyiciydi,
bu bölümün heyecan dozu bekledigimden iyi cikti, keyifle izlemeye devam..:img-wink:
anibal_1986 02-11-07, 21:40 Aaa Ekin Türkmen'e (Ziynep) !! hic yakıstıramadım.AcıHayat'taki masum kız bir anda cadı oldu.Vay be resmen acık adres verdi.Davetiye gonderseydi bir de.Hain...Gelismeler hic de iyi olmayacak gibi...Moral bozucu bir olay.Duzelecek ama hersey inanıyorum... :img-wink:
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
vAYY BEEE reklama girdi nasil firladiysam buraya...
yaa harikaa...kadir vuruldu halilimde vuruldu ama kolundan:icon_sorrbirsey olmaz insalah...
yaa mustafanin yuzunu gordunuzmu?adam ates etigi yere bakmadan nasil firladi:):)..
harika bi dizi bu yaa...kalbim nasil atiyor:img-in_lohalil menekse:good:
ooff :icon_cry::icon_sorr:icon_sorr:sad53:
nası bişidir bu ya yusuf napabilir ki halile doktor
faln çağırsalar yaa.ohh kadirede ii oldu hiç üzülmedim ona.
ay kadir nasılda vuruldu..ama ii oldu hemde çok ii..Halil'e bişi olmaz gibime geliyo çünkü kolundan vuruldu..Ay başladı çıktım ben..:img-icecr
valla şuraya yazıyorum bir gün bu diziyi izlerken kalp krizi geçireceğim şu yaşımda...:)
nasıl heyecanlı bi dizidir bu ya!:)
valla şuraya yazıyorum bir gün bu diziyi izlerken kalp krizi geçireceğim şu yaşımda...:)
nasıl heyecanlı bi dizidir bu ya!:)
al bendende okadar...kalbim kutkut atiyor cikti cikacak anam evde suan biride yok alah muhafaza gitsem:sad53:kimse yok evde:):)
saka biyana,ciiten cook guzel bi bolumdu...
o zeynepi ben varyaa(agzini burnunu dagitcam)bide menekseme senin yuzunden oldu dio halbuki onlari cagiran kendisiydi...ayy mustafaya gulegule bitim yaa herif ates etegi yere bakmadan nasil kosuo bi an kadiri orda birakcam dedim.....
mithatinda bagzi huylarini seviyorum bagzilerini sevmiyorum tabi nefret daha agir basio:):)
fragman nirdesin:img-in_lo:icon_sorr
HALIL Aman Allahim Mustafa oldurcem seni Kadir geber insallah Halilim Allahim Vurulduuu ya benim Kalbim çikmak uzere o neydi oyle inamiyorum allahim ne guzel bir bolumdu Zeynep pislik halili seviyonmuuu neden ozaman yerlerini soyluyon senin sevigin ne bicim halili sen ruyanda gor tamamii senin yuzunden halil ne hale dustu bide menekseye hepsi senin yuzunden diyoo ya senin papaz saçini yolup duvara asarim
***nesli*** 02-11-07, 23:03 ya ölücektim heyecandan amam bitti suan dizi
güzel bi bölümdü hele o menekşeylen halilimin birbirlerinin yüzlerine dokunuyolardı tam o sırada kadirle mustafa geldi batırdı yaww
ama kadirin vurulduğunda bi garip oldum nedense bide haftayaki bölümümn fragmanını gösterdiler orda kadir ölüyo gibi geldi ondan üzüldüm galiba ama ölmez yani bence ölmemeli daha babasıylan menekşeye kötü şeyler yapıcaklar ölemezsin kadirrrrrrrrr:img-grin2
pek bi olay olmadı zaten sadece 2gün içinde olan seyler wardı bana kısa gibi geldi ama heyecanlı geçti (herzamanki gibi)
herkese ii geceler bye
oohhh ne ii oldu mustafayla kadire içimin yağları eridi walla...:img-icecr
kadir acı çektikce ben zewkten dört köşe oldum
fragmanıda verdiler ama hiç bişey anlamadım doğrusu menekşem yine her zamanki gibi ağlıyodu aklımda bi bu kaldı
canay bu bölümde çok güzel mesajlar verdi.anlayana tab...i:img-yes:
yeni bölümün fragmanını gördünüz mü çok heyecanlı bir bölüm olacak yine:):)
kıvancım siyahlar içinde çok yakışıklı olmuştu:img-in_lo:img-in_loneyse fragmana gelirsek menekşe ile halilin sarılmaları var zeynebin evindeler.hastahaneye de gidiyorlar halil kendinden geçiyor menekşe ağlıyor.mithata sarılıyor.mithat halilin çantasını karıştırıyor.mustafanın alnına silah dayıyorlar.kadirde baygın bir halde...ölecek mi acaba?zeynebin menekşe ile halile gıcık gıcık bakışları var...
al bendende okadar...kalbim kutkut atiyor cikti cikacak anam evde suan biride yok alah muhafaza gitsem:sad53:kimse yok evde:):)
saka biyana,ciiten cook guzel bi bolumdu...
o zeynepi ben varyaa(agzini burnunu dagitcam)bide menekseme senin yuzunden oldu dio halbuki onlari cagiran kendisiydi...ayy mustafaya gulegule bitim yaa herif ates etegi yere bakmadan nasil kosuo bi an kadiri orda birakcam dedim.....
mithatinda bagzi huylarini seviyorum bagzilerini sevmiyorum tabi nefret daha agir basio:):)
fragman nirdesin:img-in_lo:icon_sorr
merrwoşum
aynen walla,heycandan ter bastı yaa
Allah korusun ayrıca :icon_sorr
süper bi bölümdü,inanılmaz heycanlıydı
temposu çok yüksekti,başından sonuna kadar sürekli "nolcak şimdi" dedim durdum
zeynepi ben de mahvetcem walla,sinir oldum
o yerlerini söylemese,gelmiyceklerdi kadirle mustafa...!!
kadire de ohh oldu walla,keşke mustafa da vurulsaydı:icon_whis
bu arada burda fragman verdiler ya merwoşum
hastanedeler hepsi haftaya :img-yes::img-yes:
yeni frgmanıda verdiler:happy0064
çok tatlıydılar menekşeyle halil sarılıyodu:Dyusufla zeynepte tip tip bakıyo.kadiri bi yere bırakıolar mıydı napyolardı ölmez heralde ama helga eve gidio menekşenin annesi nasıl şaşırıo ama tamam iyi yaptı kovdu hasanı ama yüzsüzlük oldu bu kadarıda evine kadarda gidilmez yazık kadına.off çok güzzeldi bu bölüm 9. bölümde öle olcak.
batuhan_gumus 02-11-07, 23:06 ya arkadaslar bugün süper üstü bi bölüm izledim süperdi bayildim ya bu bölüme bu bölümde en gicik oldum kisi zeyne ti hersey onun yüzünden oldu ya halil vuruldu ama kesinlikle iglesecek bana göre kadir gidici :) mustafada hapsi boylucak bana göre menekse yle halil daha cok zorlu seylerden gececek meneksenin babasi geliyor sonra oo zeynep uff ama cok güzeldi bu bölüm
gecen haftaki bölümden daha iii di menekse zeynep e her defasinda süper cevapini verdi zeynep gicima gidiyor yaa ama halile bisey olmicak kesin umarim:)
kivanc abim yine süper oynadin bravoo:happy0064
gerçekten süper bir bölüm izledik...bir önceki bölümü affettirmeye çalışır gibilerdi...
sondan yorumlamaya başlayayım çünkü aklım orada kaldı... öncelikle ben özetten ve fragman silah ateşlenir ateşlenmez biter bölüm diye düşünmüştüm... öncelikle bitmemesi beni şaşırtı...
tam tersine hızlıca devam ettiler bölüme ki bu bizim daha da heyecanlanmamızı sağladı...
kadir iki defa vuruldu, üstelik vurulduğu noktalar önemli noktalar gibi görünüyordu... zaten ölüyorum ben diye ağlıyordu sonunda... ama ben asıl mustafaya şaşırdım... orada arabaya uaşınca gazlayıp gidecek diye düşünmüştüm ama kadir i aldı ve kurtarmaya çalıştı...
halil'in ise silahtan sonra ilk önce menekşeyi korumaya çalışması muhteşemdi... kurşun kolundan sıyırdı birşey olmayacak nasıl olsa ama o andaki zeynep in heyecanla menekşeye kızması umarım diğerlerinin birşeyleri anlamasını sağlar...
ben hala inanmıyorum zeynep in arayıp yerlerini söylediğine...
Her zamanki gibi çok heyecanlı b.r bölümdü.Zeynepe çok gıcık oldm.
zeynepin basitliğne zavallığına bakın ya zannediyoki menekşe ölünce halil ona kalacak onla teselli bulucak onunla birlikte olucak bu kadar kötü kalpli olacağını düşünüyodum ama bu yaptığına pes diyorum bide sanki kendi çağırmamış gibi menekşeye yüklendi ya yüzsüz hem suçlu hem güçlü
ya ben fragmani gormedim hata bekledim gorurum diye ama gormedim belki euro de oldugu için bilmyiorum artik ama arkadaslar bu bolum içimden zeynepi var ya olduresim geldii hala da geçmedi sinirim Ya kiza bak ya menekseye hersey senin yuzunden oldu diyor halbuki kendisi yerlerini soyledii insallah insallah halil Zeynepin arkadigini ogrenir amin gicik kiz ne olcak su zeynep mustiden gicik ya
KeReMcEmLoVeRiN 02-11-07, 23:08 Alllaaahiiimmmm birazdan sinir krizi gecirirsem sasirmayinnn:icon_evil:icon_evil:icon_evil
Hem ZEynep hemde Mustafa acayipp sinirdiler bu bölüm ya!
Onlarin yaninda olsam elimde kalirdilar valla ha:icon_evil:icon_evil
Offf ZEynep yerlerini söyledigi yetmezmis gibi birde Halil vurulunca Menekse`ye "Senin Sucun" diyor resmen ya Allahim ya sanki Menekse söyledi kaldiklari yeri beee:icon_evil
Kadir`in vurulmasini istemezdim dogrusu asil Mustafa vurulcakti aslinda!
bari bir kursun yeseydi ya!
HALIL Aman Allahim Mustafa oldurcem seni Kadir geber insallah Halilim Allahim Vurulduuu ya benim Kalbim çikmak uzere o neydi oyle inamiyorum allahim ne guzel bir bolumdu Zeynep pislik halili seviyonmuuu neden ozaman yerlerini soyluyon senin sevigin ne bicim halili sen ruyanda gor tamamii senin yuzunden halil ne hale dustu bide menekseye hepsi senin yuzunden diyoo ya senin papaz saçini yolup duvara asarim
Vay anasina ben dizi baslamadan önce bir tahmin uretmistim Zeynep'in belkide Kadir'lere Menekse'nin yerini söyledigine ama tahminim dogru cikmis demek:icon_whis
Ben malesef izliyemedim,sonradan bir yerlerden insallah indiripte sabah izliyecegim...
Zeynep geri zekalisi birde Menekse'yimi sucladi Halil'in vurulmasindan dolayi...vay anasina:icon_evil eee Menekse'yi suclamasiyla kendi sucunu örtebilir hanfendi ve saf Menekse'mizde eger bu cadolozun dediklerine kulak asarsa cok fena yaparim...gelir seti basarim haaaa:icon_evil ama benim oraya gelmek cok uzun surer yaw:img-hyste Turkiye nerdeeeee ben nerdeeee:img-blush
Simdi dahada heyecanlandim sayenizde...off offf nasil beklicem ben simdi:icon_sorr
merrwoşum
aynen walla,heycandan ter bastı yaa
Allah korusun ayrıca
süper bi bölümdü,inanılmaz heycanlıydı
temposu çok yüksekti,başından sonuna kadar sürekli "nolcak şimdi" dedim durdum
zeynepi ben de mahvetcem walla,sinir oldum
o yerlerini söylemese,gelmiyceklerdi kadirle mustafa...!!
kadire de ohh oldu walla,keşke mustafa da vurulsaydı:icon_whis
bu arada burda fragman verdiler ya merwoşum
hastanedeler hepsi haftaya :img-yes::img-yes:
:)ayy mustafa deme gulesim gelioo...ates edip kactigi sahne aklima geldi:)
yaa kadir ede iyi oldu:)yaw en her bolumde en sevdigim sahnelerden biri neneyle annenin sahneleri cook gozel rol yapiyorlar yaa:icon_sorr
ayrica fragmanmi cikmis???
ooff deli olcam kalbim kutkut...mustafada kendini bi halt sandi...
son sahnede menekseyle halil nasil dokunuolar birbirlerinin yuzune yahh::icon_sorr
bi iliski oyle olmali:img-in_lo:img-in_lo dokunmaya bile kiyamiyorlar..
aaa ayrica
meneksenin halilin ustunu ortugu sahneye bayildim...dizinin her sahnesi her karesi guzel yah,baba da geliyor istanbula:happy0064
kadir oglum dua ete ol yoksa baban tarafindan gidecen:)
MiSz_CaniSi 02-11-07, 23:11 super bir bolumdu ya kadirin yerine musti vurulsaydi keske neyse onlarin isi bitti sayilir halilime bisey olmasin o cadi zeynep de hem menekse nin ustune atiyo tel acmasydi bunlarin hicbiri olmazdi .Euro d de hemen vermediler haftaki bolumu turkoiye de vermisler galiba
uff yine bekliyemiyecem :icon_sorr
batuhan_gumus 02-11-07, 23:11 yeni frgmanıda verdiler:happy0064
çok tatlıydılar menekşeyle halil sarılıyodu:Dyusufla zeynepte tip tip bakıyo.kadiri bi yere bırakıolar mıydı napyolardı ölmez heralde ama helga eve gidio menekşenin annesi nasıl şaşırıo ama tamam iyi yaptı kovdu hasanı ama yüzsüzlük oldu bu kadarıda evine kadarda gidilmez yazık kadına.off çok güzzeldi bu bölüm 9. bölümde öle olcak.
süpermis yaa analtin a göre yani kivanc abim kurtuluyor:)
neyse bi oh cekelim ama zeynepten nefret ediyorum yaa insallah
oo ölür kalir
kadir kesin ölecek bence
ya helga ne yapiyrmus meneksenin annesinin evinde ona sasirdim:)
UMARIM RATINGLERDE IYI GELIR:)
KeReMcEmLoVeRiN 02-11-07, 23:12 ya ben fragmani gormedim hata bekledim gorurum diye ama gormedim belki euro de oldugu için bilmyiorum artik ama arkadaslar bu bolum içimden zeynepi var ya olduresim geldii hala da geçmedi sinirim Ya kiza bak ya menekseye hersey senin yuzunden oldu diyor halbuki kendisi yerlerini soyledii insallah insallah halil Zeynepin arkadigini ogrenir amin gicik kiz ne olcak su zeynep mustiden gicik ya
Insallah ögrenir dedigin gibi!!!
Evet ya Mustafa`dan fena cikti kiz nasil söyledi yerlerini inanamadim ya...tahmin ediyordum birseyler yapcagini ama bu kadarini beklemiyordum gercekten..
Insallah ögrenir dedigin gibi!!!
Evet ya Mustafa`dan fena cikti kiz nasil söyledi yerlerini inanamadim ya...tahmin ediyordum birseyler yapcagini ama bu kadarini beklemiyordum gercekten..
ewet ya bende beklemiyordum ufff wallah fena gicigim geldi bu kiza ya allahim sen beni koru Ha Soylemeden edemicem hani menekse halilin ustunu ortmustuya Sonra hemen zipladi meneksede Korktu Aii wallah bende korktum ha bide yanliz evdeyim heheeh halil oyle ziplayinca bende bir bagirdim:img-hyste
Artik nefret ediyorum zeyneptenn, nasil söyler yaa yerlerinii!!
Kiskaniyo menekseyi resmenn, fragmani cok merak ediyorum yaa:(
songül_kıvanç 02-11-07, 23:15 herkese merhaba...
konuya dırek gırıyım... son sahnelerden baslamak ıstıyorum acıkcası kadıre hıc mı hıc uzulmedım! mustafanın caresızlıgı karsısında sadece guldum...kendısını ne sandıgını hala dusunmekteyım.bıranda erkeklık geldı dıye dusunuyorum...mustafa ates actıktan sonra kacmaya basladı fakat kadır orda kalakaldı.ee şok oldu tabı :) kıvancımda bana bır baska yakısıklı geldı:img-blush:img-in_lo vurulunca ustundekı uzun kolluyu cıkardılar fln kaslar ortadaydı :):img-blush ayrıca zeynep'e de ınanamıyorum yanı ya... hıc aklıma gelmezdı boyle bırsey yapıcagı. sevdıgı ınsanı kendı ellerıyle tehlıkeye atmıs oldu...mithatta sanırım ne yapacagını sasırmaya basladı. ben o adamın nıyetını hala pekte anlamıs dıılım. o adamla ılgılı tek anladım sey parayı cok sewen ıkıyuzlu bırısı olması... her zaman kı gıbı heyecanlı bır bolumdu.. hee aklıma gelmısken bunuda yazıyım kıvancın yataktan fırlayışı superdı :):):happy0064:happy0064 ayrıca, masaya ani vurusuda superdı :):happy0064kıvanc t. dızının basından berı kosuyor bıldıgınız gıbı. ıste bu bolumdede ani hamlelerıyle kıvanc 1 numaraydı:happy0064
...merve...
KeReMcEmLoVeRiN 02-11-07, 23:16 Valla yaa bende birgun bu diziyi izlerken kalp krizi gecirecegim, gercekten bu dizinin her bölümü cok heyecanli, diziyi izlerken resmen koltugun ucunda oturuyorum okadar heyecanli yani!! Halil'e birsey olmaz yaa kolundan vuruldu ama Kadir'e cok üzüldüm yazik yaa bukadar üzülecegimi tahmin etmezdim ama cok üzüldüm nasilda sürünerek gitti arabaya.. Mustafa vurulmadi o vuruldu:icon_sorr Insallah onada birsey olmaz yaa insallahhh.
Ve Zeynep sonunda kendisi pot kirdi.. dedi ya" Kadirle Mustafaydi" diye.. Mithat, Yusuf felan sonra saskin ona baktilar.. Bence ilerideki bölümde Zeynep'in bu yaptigi ortaya cikacak. Yusuf veya Menekse, Zeynepe sorabilir, sen nerden biliyosun/gördün, Kadirle Mustafanin orda oldugunu diye? Veee Zeynep'in ne mal oldugu da ortaya cikmis olucak. Neyse Halil'e bisey olmicak ama insallah Kadir'e de birsey olmaz. Arabanin icinde cok kötü seyler diyordu ya hakkini helal et felan diye:icon_sorr Nasilda düsmüstü yere vuruldugunda.. Ooff:icon_sorr Ama cokkkk güzel bir bölümdü gercekten keyifle izledim karnimi doyurdu yine bu dizi (Bölüm:img-icecr) Haaa ve Menekse ile Halil negüzel yakinlasmislardi bahcede:img-in_lo Halil nasilda sasirmisti Menekse onun yüzüne dokundugunda.. :img-in_lo
Evet bende kalp krizi gecirebilirim gercekten yani ölümüm Mustafa yada Zeynebin elinden olcak böyle giderse:icon_evil
Acayip heyecanli bir bölümdü dedigin gibi...off yerimde oturamadim resmen...
Insallah Zeynebin yerlerini sölyedigi ortaya cikar o zaman Halil napar düsünemiyorum...Kadir`e bende üzüldüm acikcasi..Hersey Zeynep ve mustafa``nin yüzünden :icon_evil
Çok güzel bi bölümdü öncelikle..
Ama zeynebe fena halde gıcık oldum..Sen nasıl olurda gider menenşenin kocasını,abisini ararsın..Sonra halil vurulduktan hepsi senin yüzünden falan diyo bide..Sen eğer arayıp yeri sölemeseydin halil vurulmucaktı dimi ama...:icon_sorr Ama iice sinir olmaya başladım..
Kadirin vurulmasına sevinmedim dersem yalan olur..:img-icecr Ay bide babasıda gelcekti istanbula..:icon_whis halil'e bişi olmuyo kanımca..Çünkü fragmanda halil mızıka çalıyodu galiba hızlı geçti umarım doğru anlamşımdır..Zaten halil kötü yerinden vurulmadı kolundan vuruldu ki bişi olmaz zaten..:img-yes:
:)ayy mustafa deme gulesim gelioo...ates edip kactigi sahne aklima geldi:)
yaa kadir ede iyi oldu:)yaw en her bolumde en sevdigim sahnelerden biri neneyle annenin sahneleri cook gozel rol yapiyorlar yaa:icon_sorr
ayrica fragmanmi cikmis???
ooff deli olcam kalbim kutkut...mustafada kendini bi halt sandi...
son sahnede menekseyle halil nasil dokunuolar birbirlerinin yuzune yahh::icon_sorr
bi iliski oyle olmali:img-in_lo:img-in_lo dokunmaya bile kiyamiyorlar..
aaa ayrica
meneksenin halilin ustunu ortugu sahneye bayildim...dizinin her sahnesi her karesi guzel yah,baba da geliyor istanbula:happy0064
evet yaa
neneyle annenin sahneleri süperdi,ikisi de süper rol yapıyolar
haftayaki bölümde de helga bunların kapısına geliyor
ne diycekse artık menekşenin annesine :icon_whis
bence de merwoşum yaa
aşk böyle birşey olmalı:img-in_lo:img-in_lo ne kadar tatlılardı menekşeyle halil
KeReMcEmLoVeRiN 02-11-07, 23:21 Çok güzel bi bölümdü öncelikle..
Ama zeynebe fena halde gıcık oldum..Sen nasıl olurda gider menenşenin kocasını,abisini ararsın..Sonra halil vurulduktan hepsi senin yüzünden falan diyo bide..Sen eğer arayıp yeri sölemeseydin halil vurulmucaktı dimi ama...:icon_sorr Ama iice sinir olmaya başladım..
Kadirin vurulmasına sevinmedim dersem yalan olur..:img-icecr Ay bide babasıda gelcekti istanbula..:icon_whis halil'e bişi olmuyo kanımca..Çünkü fragmanda halil mızıka çalıyodu galiba hızlı geçti umarım doğru anlamşımdır..Zaten halil kötü yerinden vurulmadı kolundan vuruldu ki bişi olmaz zaten..:img-yes:
evet Halil`e birsey olmaz bencede...ya yeni bölüm fragmaninimi gördün??
Offf Euro D`de göstermediler ya:icon_sorr
biraz anlatabilir misin neler olcak yeni bölümde??
Bence Halil`in kolundan vurulmasi Zeynebin acisindan iyi oldu cünkü onun yüzünden oldugunu biliyor o yüzden Vicdan azabi ceker insallahh!!tabi bir vicdani varsa:icon_whis
batuhan_gumus 02-11-07, 23:23 tekrar yaziyorum birisi benim msjimi silmiste
bu bölüm cok hosuma gitti cok güzeldi zeynepe cok gicik oldum haliln menekseye yaklasimi cok güzeldi ama halilin vurulmasi kötü oldu ama kesin haftaya aya kalakar zeynepte yine öyle kalir yapyalnizca hersey cok güzeldi
kadirin vurulmasi iyi oldu keske mustafa vurulsaydi ama neyse
umarim ratingler de ii gelir
not:ya kim benim msjimi silip duruyor yok konu disimis bi fragmandan bisey yazdim
ne bölümdü öyle bayildim süperdi
zeynep i öldüresim geldi bir an gicik sey onun bir gerilik yapacagi belliydi zaten oda mithat gibi yilan cikti ama canay nasil iyi kiz ilk baslarda sevmemistim ama hakikaten yürekli bir kiz :good:
halil le menekse sperlerdi meneksenin halilin üstünü örtme sahnesine harikaydi ama halil nasil uynadi öyle tuttu meneksenin korkuyor dogal olarak ölüm tehlikesi var cocugun
aaa ayrica
evet o sahne çok güzeldi...:img-in_lo menekşe ne güzel baktı o sahnede halil'e...:img-in_lo
ama üstünü örttüğünde halil'in sıçrayışı çok fazlaydı... o kadar tedrgin yani adam hoş başından geçenleri düşündükçe gayet normal...
fragmanda babası çok fena haldeydi yalnız... kadirlere ulaşamıyor, kalacak yer de bilmiyor...:img-yes:
biraz da o adamın çektiklerini izleyelim...:icon_evil:icon_evil
Fragmani Hep erken veriyorlar sevindim
ha buarda ben canayin aklinin basina geldigini sevindim
artik menekseye yardim etmek istiyor çok guzel insallah
yardimi dokunur bir faydasi olur yanliz ben hala zeynepi
oldurmek istiyorum aaii Hala aklimda soyledikleri aman
kabus falan gormimde ruyama falan girer kiz:P
Halilim menekseyi iyi korudu yusuf abide artik
birsey demez zaten fragmanda sarildiklarinda
bisey demedi çunku halil gerçekten menekse için
olumu goze aldigin gordu:img-yes:
KeReMcEmLoVeRiN 02-11-07, 23:34 evet o sahne çok güzeldi...:img-in_lo menekşe ne güzel baktı o sahnede halil'e...:img-in_lo
ama üstünü örttüğünde halil'in sıçrayışı çok fazlaydı... o kadar tedrgin yani adam hoş başından geçenleri düşündükçe gayet normal...
fragmanda babası çok fena haldeydi yalnız... kadirlere ulaşamıyor, kalacak yer de bilmiyor...:img-yes:
biraz da o adamın çektiklerini izleyelim...:icon_evil:icon_evil
Hatiies (hatice galiba ismin:)) fragman linki icin cookk tskler:img-wink:
Evet o sahne cok güzeldi ya...bide ellerini tutarken ne güzel gösterdiler orayi:img-in_lo
Halil`in aniden sicramasina bende sasirdim ama oda korkuyor napsin...
Hasan yaqlniz sokakta geziyordu dedigin gibi Mustafa`yla Kadir`inde dertleri basindan askin ohh ohh kalsin sokaklarda oda ceksin biraz..ama büyük ihtimalle bir otele yerlesir...
Canay`a bende sasirdim bu bölümde...baya cömert cikti kiz gercekten ..siddet gören kadinlarin durumuna baya üzülüyor ve birseyler yapmak istedigi cok acik...
zeynep şirretine bakın hem yerini söyledi hemde menekşeye bağırıyo, halil eğer bir öğrenirse onun söylediğini zeynebin işi biter,halil yüzüne bakmaz bidaha ,
halile sahip olmak istiyor gerçekten sevse onu tehlikeye atarmıydı ,düşünemiyo gelip onuda vurucaklarını menekşeye kaptırmayayım derken hailden oluyordu
mıstık neetti öyle aklı 50000 de aslındada menekşenin konuşması dokundu biraz yoksa nerde onda cesaret ölesine ateş etti bakmadı bile olan halile oldu ,
kadire acıdım ben aslında saf gaza geliyor,vurulunca hakkını helal et falan dedi kötü oldum yazık zavallıya
zeynep le mithat daha tehlikeli sinsiler çünkü zaten kızı görünce sinir basıyo bana zaten evde tuhaf tuhaf giyiniyor ne zamanı ne de yeri kendini nerde sanıyor acaba
halil iyi fragmanda sarılıyorlardı mithatta çantasını elliyordu halilin ne arıyorsa içinde tamda iyi göremedim bidaha bakmam lazım
Bu bölümün yildizlari mustafa ve zeynep:good:
Mustafa 50 bin euro duyunca nasilda sayikladi öyle sana cües mistik.
Zeynep kötü yüzünü gösterdi menekseye sanada cües.
Kadir sen hak ettin bunu ölüm korkusu nasilmis?cües.
Meneksenin masali saclarina cözüm yönetmene duyrulur.bu dizi baska dizilere benzememeli.
Yeni bölüm fragmanini izledim ekleyen arkadasa tesekkürler.eh hak eden bellasini buldu arada halil kaynadi.
KeReMcEmLoVeRiN 02-11-07, 23:38 Fragmani Hep erken veriyorlar sevindim
ha buarda ben canayin aklinin basina geldigini sevindim
artik menekseye yardim etmek istiyor çok guzel insallah
yardimi dokunur bir faydasi olur yanliz ben hala zeynepi
oldurmek istiyorum aaii Hala aklimda soyledikleri aman
kabus falan gormimde ruyama falan girer kiz:P
Halilim menekseyi iyi korudu yusuf abide artik
birsey demez zaten fragmanda sarildiklarinda
bisey demedi çunku halil gerçekten menekse için
olumu goze aldigin gordu:img-yes:
Aynen ya "senin sucun " deyisi kulaklarimda cinliyor ve sinir krizi gecirmek üzere oluyorum o sözleri duyunca yaaa:icon_evil:icon_evil:fighting2
Evet artik Yusuf`ta gördü Halil`in Menekse`ye olan o büyük askini:img-wink:
Fragmanda Menekse Mithat`a sariliyor hic hosuma gitmedi aslinda ama bakarsiniz ilerde Mithat`ta yumusar belki..yoksa Halil`in bu adamdan nasil kurtulacagini bilemiyorum....:icon_sorr
Aynen ya "senin sucun " deyisi kulaklarimda cinliyor ve sinir krizi gecirmek üzere oluyorum o sözleri duyunca yaaa:icon_evil:icon_evil:fighting2
Fragmanda Menekse Mithat`a sariliyor hic hosuma gitmedi aslinda ama bakarsiniz ilerde Mithat`ta yumusar belki..yoksa Halil`in bu adamdan nasil kurtulacagini bilemiyorum....:icon_sorr
Ewet ya benimde hosuma gitmedi meneksenin mithata sarilmasi
Ama ne yapsin sevidigi hastanede herhalde mithat o anda yanindaydi sarildi hep diyom yazik menekseye gerçekten kendimi dizinin içinde hisediyorum buarda yani bence bu hafta reytengler guzel çikcak oyle hisediyorum oyle olur insallah:img-yes:
KeReMcEmLoVeRiN 02-11-07, 23:44 Mustafa evin önünde olmasaydi Mithat aradiginda para teklifini bence kabul ederdi..zaten biraz daha düsünse tamam dicekti nasilda saydi bide takilarimi aldilar felan diye :icon_evil
Cikarci sey insan bu kadarmi kalpsiz olur yaa
Ama ilk baslarda Menekse`nin Zeynebe "Sen bizim aramizda gecenleri anlayamazsin" dediginde zeynebin yüz ifadesine bayildim:happy0064
nasilda bozuldu ama oh ohh:bella
o yüz ifadesini daha cok görcez diger bölümde:img-wink:
üstünü örtme sahnesi harikaydı gerçekten halil uyuyormuş gibiydi yüzünde uyku mahmurluğu vardı yeni uyanmış görünüyordu çok güzel rol yapıyor ya tebrik ederim kendisini ben bahçede menekşeye gülüşünede bayıldım insan bukadarmı güzel güler ne kadar içten bir gülüştü o ya
ben fragmandaki ""siz daha hiçbirşeye başlamadınız"" lafını bile kötü anlamamaya çalışmıştım, belki bu kaçmacalar, kovalamacalar yeni başlıyor gibi birşey demeye çalıştığını düşünmüştüm ama iyice aştı zeynep kendisini bu bölümde....
arayıp adresi vermek ne demek...? bir de menekşeye ters davranması...:icon_evil
evet yusuf artık iyiden iyiye güvenmeye başlıyor halil'e... tabi menekşe ""ben halil olmadan hiçbiryere gitmem"" dedikçe daha da bir pekişiyor bu güven...
mithat ın yumuşacağını hiç sanmıyorum ben.. bence olay en sonunda onda kilitlenecek... zaten nereye baksak o çıkıyor karşımıza...
Izmir Güzeli 02-11-07, 23:49 zeynep'e hem acidim hem kizdim bu bölüm...
sonucta onun sevdigi bir baskasini seviyor ve buda tasinmasi cok zor birsey, ama bu ona onlari ispiyonlama hakkini vermezdi ama neyse...
onun yüzünden halil zarar gördü...
menekse ne güzelde dedi bu bölümde mustafaya...ohhhh valla ödlek sey:):)
kadir ile mustafanin arabadaki sahnelerine cok güldüm valla...hakkini helal ettt:):)kisa ve öz söylemek gerekirse: GENE SÜPER BIR BÖLÜMDÜ:img-wink:
zeynep'e hem acidim hem kizdim bu bölüm...
sonucta onun sevdigi bir baskasini seviyor ve buda tasinmasi cok zor birsey, ama bu ona onlari ispiyonlama hakkini vermezdi ama neyse...
onun yüzünden halil zarar gördü...
menekse ne güzelde dedi bu bölümde mustafaya...ohhhh valla ödlek sey:):)
kadir ile mustafanin arabadaki sahnelerine cok güldüm valla...hakkini helal ettt:):)kisa ve öz söylemek gerekirse: GENE SÜPER BIR BÖLÜMDÜ:img-wink:
ewet yine harika bir bolumdu ben reytengleri çok merak ediyorum çunku çok guzel bir bolumdu dusuk alirsak uzulurum ama ben hisediyorum guzel reytengler gelcek Aii insallah guzel reyteng aliriz ama bugun tanidigim herkes menekse ile halile bakti neyse gorecez
KeReMcEmLoVeRiN 02-11-07, 23:54 ben fragmandaki ""siz daha hiçbirşeye başlamadınız"" lafını bile kötü anlamamaya çalışmıştım, belki bu kaçmacalar, kovalamacalar yeni başlıyor gibi birşey demeye çalıştığını düşünmüştüm ama iyice aştı zeynep kendisini bu bölümde....
arayıp adresi vermek ne demek...? bir de menekşeye ters davranması...:icon_evil
evet yusuf artık iyiden iyiye güvenmeye başlıyor halil'e... tabi menekşe ""ben halil olmadan hiçbiryere gitmem"" dedikçe daha da bir pekişiyor bu güven...
mithat ın yumuşacağını hiç sanmıyorum ben.. bence olay en sonunda onda kilitlenecek... zaten nereye baksak o çıkıyor karşımıza...
Evet Halil yokken Zeynebin Menekse`ye bakislari ve davranislari acayip gicikti ya fena sinir oldum...:icon_evil
birde bir ara " Halil icin endiseleniyorum" gibi birseyler söyledi ..sanki Menekse merak etmiyor endiselenmiyor yaa :icon_evil :icon_evil
Birde sey aklima geldi hani Kadir`le Mustafa yatarken Menekse aradi..Mustafa gizli numara diye duyunca nasil korktu " acma lan belki polistir" diye korkak sey...zaten Menekse`nin teleifonda dedikelri yüzünden ates atmaya cesaret etti...kac kere hatirladi Menekse`nin dediklerini..baya bir koydu o sözler ona...:icon_whis
Evet Halil yokken Zeynebin Menekse`ye bakislari ve davranislari acayip gicikti ya fena sinir oldum...:icon_evil
birde bir ara " Halil icin endiseleniyorum" gibi birseyler söyledi ..sanki Menekse merak etmiyor endiselenmiyor yaa :icon_evil :icon_evil
Birde sey aklima geldi hani Kadir`le Mustafa yatarken Menekse aradi..Mustafa gizli numara diye duyunca nasil korktu " acma lan belki polistir" diye korkak sey...zaten Menekse`nin teleifonda dedikelri yüzünden ates atmaya cesaret etti...kac kere hatirladi Menekse`nin dediklerini..baya bir koydu o sözler ona...:icon_whis
aynen
zeynepe ben de sinir oldum
yapcağını yaptı zaten,halil onun yüzünden vuruldu
menekşeye bakışları,söyledikleri bir yana
onun menekşenin yerini abisi ve kocasına söyliycek kadar kötü olabilceğini tahmin etmiyordum açıkcası...:img-yes:
KeReMcEmLoVeRiN 02-11-07, 23:58 ewet yine harika bir bolumdu ben reytengleri çok merak ediyorum çunku çok guzel bir bolumdu dusuk alirsak uzulurum ama ben hisediyorum guzel reytengler gelcek Aii insallah guzel reyteng aliriz ama bugun tanidigim herkes menekse ile halile bakti neyse gorecez
Evet böyle harika bir bölümde iyi reytngler almazsak isimiz biraz zor gercekten...(gerci her bölüm birinceligi hak ediyor ama:icon_whis)
ama foruma bakilirsa pek ic acici gözükmüyor durum...:icon_sorr
ama insallah reytinglerimiz iyi gelir ve ben buna inaniyorum:img-wink:
Canay bu bölümde gercekten cok güzel konustu..dedikleriyle Sinan`ìnda ilgisini cekti zaten..Sinan`inda ona hak verdigi belli oluyordu bakislarindan:img-yes:
belki ikiside Menekse`ye yardim etmeye karar verirler bir yardimlari dokunabilir:img-yes:
aynen
zeynepe ben de sinir oldum
yapcağını yaptı zaten,halil onun yüzünden vuruldu
menekşeye bakışları,söyledikleri bir yana
onun menekşenin yerini abisi ve kocasına söyliycek kadar kötü olabilceğini tahmin etmiyordum açıkcası...:img-yes:
Aynen bende tahmin etmiyordum bu kadarini...
Aklima gelmisken yazim...Mustafa`ninda Kadir`i kandirip Menekse`yi vurmaya gitmesi cok yanlisti geci ondanda böyle davranislar beklenir...onun yüzünden vuruldu Kadir..eger Kadir ölürse napar bilemiyorum..Vicdan azabi cekermi emin degilim cönkü adamda vicdan oldugunu sanmiyorum...Asil Mustafa vurulcakti yaa!:icon_evil
Bu bölümde zeynep i kötülemeye kelimeler yetmez gerçekten...
ben şimdiye kadar halil'i sevmiş ama şimdi halil mutlu olsun diye menekşe ile iyi geçinmeye çalışacağını, onlara yardım edeceğini sanırdım... zaten şimdiye kadar da hep böyle yapmadı mı...?
ama menekşe de nasıl ""sen bizim aramızdakini anlayamazsın"" dedi...:img-icecr o sahnedeki ve halil in menekşe'ye aşkını gördüğü her sahnedeki bakışları gerçekten ne kadar ileri gidebileceğini anlatabiliyordu..
ama hiçbirimizi zeynep in bu kadar ileri gidebileceğini düşünmemiştik... bu kiralık katil tutup menekşeyi öldürtmesi gibi birşey...
KeReMcEmLoVeRiN 03-11-07, 00:16 Bu bölümde zeynep i kötülemeye kelimeler yetmez gerçekten...
ben şimdiye kadar halil'i sevmiş ama şimdi halil mutlu olsun diye menekşe ile iyi geçinmeye çalışacağını, onlara yardım edeceğini sanırdım... zaten şimdiye kadar da hep böyle yapmadı mı...?
ama menekşe de nasıl ""sen bizim aramızdakini anlayamazsın"" dedi...:img-icecr o sahnedeki ve halil in menekşe'ye aşkını gördüğü her sahnedeki bakışları gerçekten ne kadar ileri gidebileceğini anlatabiliyordu..
ama hiçbirimizi zeynep in bu kadar ileri gidebileceğini düşünmemiştik... bu kiralık katil tutup menekşeyi öldürtmesi gibi birşey...
evet ha kiralik katil tutmus ha Mustafa`lari cagirmis dedigin gibi ayni sey..resmen Menekse`nin ölmesine araci olcakti nerdeyse...bende bu kadar kalpsizlik beklemiyordum..bir insanin ölmesine izin veryior..birde Halil`i seviyorum diye geciniyor..kusura bakmasin ama bir insani öldürtebilen sevemez bence!
tama seviyorsa kiskanmasi dogal ama Menekse`nin ölmesini nasil isteyebilir ve Menekse ölünce Halil`in ona bakacagini nasil düsünebilir...:fighting2
halilin kolunda dövme mi var???
Evet dövme var kivancin kollunda..sadece beni allah yargillar yaziyor dövmede...
Bu bölümde canay'in menekseye destegine hayran kaldim...Ailesinin korkusunu yadirgamadimda..canay insallah ilerki bölümlerde menekseye manevi destekte bulunur..
hekese selam
kısaca bir iki şey diycem asıl yorum sonradan
Sen bizim aramızdakileri anlayamazsın sözü menekşe tarafından zeynepe verilen en güzel cevaptı halille aramızdakiler senin yaşadıklarına benzemez dedi direk
Yusuf menekşeye kızınca masada halilin takma kafana asma suratını der gibi hareketi güzeldi her durumda menekşeyi neşelendirmeyi biliyor
Yusuf yavaş yavaş mithattan şüpheleniyor bu iyi
kadire bişey olmaz keşke mıstıka olsaydı hani bi tabir vardır kız gibi ağlama mutlaka o tür sahneleri görürdük
neyse yarına kadar bunları demezsem içimde kalırdı
iyi geceler
Yine çOook güzel bir bölümdü :) Baslari durgun, sonlari heycanli..
Ama neden burasi bombos? neyse =o)
Halil vuruldu mlsf :( Vallah gözlerim doldu..Süper oynadi Kivanç bu sahneyi :img-yes: Halile birsey olmaz canlarim bunu biliyoruz zaten..
Kadirede çok iyi oldu üzüldüm desem yalan olur..Ama ben daha çok Mustinin yaralanmasini isterdim..Kadirde kötü, ama Mistik kadar degil!
Mistigin bir kursunu yüzünden herkes ayaklandi olanda Kadire oldu..O yüzden, keske Mistik yaralansaydi..
+Menekse süpersin! Mistik'a telde dedikleri muhtesemdi ;)
Çok güzel bölümdü:img-yes:
Zeynepe acayip uyuz oldum:hıh
Bende Yusufun Mithatla ilgili bişeylerden şüphelendiğini düşünüyorum:img-wink:
Halilde garibim vuruldu:icon_sorrBişey olmaz herhalde,alt tarafı kolundan yaralandı.Anlayamadığım bi konu vardı.Halil kolundan vuruldu hemen düşüverdi yere.Kadir ilk vurulduğun düştü ,sonra kalktı.İkinci kere vuruldu ,tekrar kalktı.Halil de ne dayanıksızmış:icon_whis
Yeni bölümün fragmanını da gösterdiler,şükürler olsun:)Bi tek Halili hastaneye götürüyolardı.Bi arada bi yatakta Halil yatıyo,Menekşe de ona sarılıyodu.Ama çok karışıktı fragman ya.Pek tatmin edici değil:img-wink:
Neten buldum ve simdi izliyorum,sanirim ortasina geldim ama devami yarin yorgunluktan catliyorum...merakimin cocugunu giderdim en azindan buda bana yeter simdilik:img-yes:
Yusuf hani aksam Canayi ararlarken ve arabadayken konustu ya Kadirle ve telefonu kapatiktan sonra bagirdi(onun o sesinden acayip urktum)ama en komigi ise Halilin o anki bakisi:img-hyste Halilde acayip urktu o bagirmadan yaw,ama yakisti ona o haler:img-blush
Sonracima akilsiz Mistik ve Kadire ne demeli onlarda ayri bir dert...Zeynep arayip adresi veriyor bizim akilsizlara ve onlar telefon kapandiktan sonra ve jetonda dustukten sonra eyvah polis izimizi buldular gibilerinden laf ediyorlar:img-hyste insan bukadarmi geri kafali olur yaw...
Zeynepin arayipta Menekseyi ihbar etmesinden sonraki sogukkanli haline ise nasil imrendigimi anlatamam:icon_whis yani Meneksenin celadi oldu hanimefendi ama bir yuzumu cevireyipte bakiyim,birazcik vicdan azabi gösterirmi diye bekledim durdum emme nafile:icon_sorr
Kadir birde bunlar Zeynepten adresi aldiktan sonra merdivenlerden indiklerinde Mistikin arkasindan geliyor ya elinde onun kocugu ile,sankim onun annesi gibiymis gibi bir hal uyandirdi bende:icon_whis meyersem Kadir nekadarda dusunurmus arkadasini,ususe arkadasi cok kötu olurmus demek:img-hyste
Gece gece uykusuzluktan catliyorum ama yorum yazmadanda rahatliyamayacagimi bildigimden yazmadan cikmak istemedim...
Uyku sersemi arkadasinizin yorumunu fazla takmayin derim oki:img-blush
Çok güzel bölümdü:img-yes:
Zeynepe acayip uyuz oldum:hıh
Bende Yusufun Mithatla ilgili bişeylerden şüphelendiğini düşünüyorum:img-wink:
Halilde garibim vuruldu:icon_sorrBişey olmaz herhalde,alt tarafı kolundan yaralandı.Anlayamadığım bi konu vardı.Halil kolundan vuruldu hemen düşüverdi yere.Kadir ilk vurulduğun düştü ,sonra kalktı.İkinci kere vuruldu ,tekrar kalktı.Halil de ne dayanıksızmış:icon_whis
Yeni bölümün fragmanını da gösterdiler,şükürler olsun:)Bi tek Halili hastaneye götürüyolardı.Bi arada bi yatakta Halil yatıyo,Menekşe de ona sarılıyodu.Ama çok karışıktı fragman ya.Pek tatmin edici değil:img-wink:
Az olsada anlattin canim sagol :) Euro D'den göremedik mlsf..
Vurulma konusunda haklisin..Küçük bir mantik hatasi olmus bence :)
Birde ben bu bölüm ilk defa Halil'den korktum
Arabadaki o bagrisi, sonra korkup yataktan firlamasi ve Menekseyi korkutmasi..Fenaydi gerçekten ya =)
Yatak sahnesi sonradan çOk sükür düzeldi..çok tatlilardi yine =o) Küçücük bir dokunma ile ikisininde yüzü güldü..
Hayatla BARIS 03-11-07, 09:07 byeGerçekten muhteşem bir bölümdü.
Özellikle sonları çok hareketli ve çok heyecanlıydı.Herkesin olduğu kadar bende zeynep e uyuz oldum bu bölüm.Niyeti çok açık.Yalnız zeynep yalnız değil mithat amcasıda onun yanında bu görülüyor.Bunların ikisi işleri karıştıracak gibi gözüküyor.Kadir'in vurulmasına üzüldüm desem yalan olur ama dizinin sonunda o acı dolu bakışları biraz burktu içimi:icon_whis
Halil'de vuruldu ama tabi birşey olmayacak.Zaten kolundan vuruldu.Menekşe çok telaşlandı ama abarttı biraz yaw:P
Kötü baba istanbula geliyor.Bence bunu duyan anne ve ninede onun peşinden istanbula gelecektir.Dizi tamamen ist. a taşınacak böylece.
Fragmanıda gördük.Yine çok heyecanlı bir bölüm bekliyor bizleri.Çok hareketli geçeceği o kısacık fragmandan belli oluyor.Kadir ve mustafa eziyet mi görecek ne aman aman!!!
Halil ve menekşe nin bir sarılma sahnesini gördüm.Zeynep'te onları öyle görüyor.Bu çok eğlenceli olacak:happy0064
Bekleyeceğiz göreceğiz.
Bu arada inşallah reytingler düzelmiştir biraz.Yoksa bu diziyi reyting kurbanı vermek istemiyoruz..
batuhan_gumus 03-11-07, 09:14 byeGerçekten muhteşem bir bölümdü.
Özellikle sonları çok hareketli ve çok heyecanlıydı.Herkesin olduğu kadar bende zeynep e uyuz oldum bu bölüm.Niyeti çok açık.Yalnız zeynep yalnız değil mithat amcasıda onun yanında bu görülüyor.Bunların ikisi işleri karıştıracak gibi gözüküyor.Kadir'in vurulmasına üzüldüm desem yalan olur ama dizinin sonunda o acı dolu bakışları biraz burktu içimi:icon_whis
Halil'de vuruldu ama tabi birşey olmayacak.Zaten kolundan vuruldu.Menekşe çok telaşlandı ama abarttı biraz yaw:P
Kötü baba istanbula geliyor.Bence bunu duyan anne ve ninede onun peşinden istanbula gelecektir.Dizi tamamen ist. a taşınacak böylece.
Fragmanıda gördük.Yine çok heyecanlı bir bölüm bekliyor bizleri.Çok hareketli geçeceği o kısacık fragmandan belli oluyor.Kadir ve mustafa eziyet mi görecek ne aman aman!!!
Halil ve menekşe nin bir sarılma sahnesini gördüm.Zeynep'te onları öyle görüyor.Bu çok eğlenceli olacak:happy0064
Bekleyeceğiz göreceğiz.
Bu arada inşallah reytingler düzelmiştir biraz.Yoksa bu diziyi reyting kurbanı vermek istemiyoruz..
evet haklisin süper bi bölüm oldu dün
cok güzeldi zeynepe gicik oldum herkesin oldu gibi
ama halil hep menkekseyi güldürdü süperdi
arkadaslar bi site varmis oradan bütün dünyanin starlarina msj gönderbiliyormusuz kivanc tatliztuga da sedef avciyya da
konum suz deil ama söylim dedim
PAMUK_MELEGIM 03-11-07, 09:22 Cok guzel bir bolumdu
Nerden baslasam bilmiyorum
ilk once canay ilk bolumler sevmemistim bu kiz evimizde ne ariyor
felan demesi acayaip gicik olmustum ama simdi sadece menekseyi dusunen o
Meneksenin Sen kendi elini bille kesemedi dedi ya icim rahatladi Cunku
Mustafa Meneksenin ellini kesince yaa otlege bak hele kendi elini kesmiyordu kizinki
kesiyor demistim...Zeynepi once biraz olsun anliyordum ama cok sacmaladi nasil ararsin
Sen menekse icin aradai olan halile olduu..Halilim vurduluu=( canimm ...
Ben kadir vurulmasina biraz uzuldum bu kursunulari hak eden mustafaydi.. alahim
Bu rollu mustafandan baska biri yapamazdi herhalde hem otlek hem beceriksiz
50bin euryu duyunca nasilda bir an yumusadii amaa... Yusuf hosuna gidiyor halilin nasil menekseyi sevdini ve anladida gercekten menekseyi cok svdini... Menekse halilin usutunu ortmek icin odaya girdindee sonra absini gorup aciklama yapti sahne cok hosuma gitti..
yaa iste nediyim harikaydii=)
arkadaşlar genel reyttingler belli olmuş kakan d dünün 1. si olmuş tüm yayın gününde demekki reytinglerimiz iiyi inş..
dün akşamki bölüm geçen haftaya göre daha güzldi..o zeynepi vermesinler elime boğarım uyuz kız ya aşık olabilirsin ama burda bir kızın canı söz konusu nasıl kıyarsın bir insana ya sinir oldum..
mithat tüm düğümleri çözüor bakalım nler yapacak nasılda iyi oynuyor adam ya iyi olduğuna ben bile inancam:icon_whis
menkeşeme helal olsun süper koydu lafı mustiye bayıldı helal menekşe...
son sahnede halilim vuruldu ama o kasdirin kaçışı çok komikti güldürdü beni orda asıl vurulması gerken salak mutiydi olan kadire oldu..neyseki halile kötü bişi olamadı yarası ağır değil..
batuhan_gumus 03-11-07, 10:18 arkadaşlar genel reyttingler belli olmuş kakan d dünün 1. si olmuş tüm yayın gününde demekki reytinglerimiz iiyi inş..
dün akşamki bölüm geçen haftaya göre daha güzldi..o zeynepi vermesinler elime boğarım uyuz kız ya aşık olabilirsin ama burda bir kızın canı söz konusu nasıl kıyarsın bir insana ya sinir oldum..
mithat tüm düğümleri çözüor bakalım nler yapacak nasılda iyi oynuyor adam ya iyi olduğuna ben bile inancam:icon_whis
menkeşeme helal olsun süper koydu lafı mustiye bayıldı helal menekşe...
son sahnede halilim vuruldu ama o kasdirin kaçışı çok komikti güldürdü beni orda asıl vurulması gerken salak mutiydi olan kadire oldu..neyseki halile kötü bişi olamadı yarası ağır değil..
YA ratingler daha gelmemis ki nasil
ögrendin sen sasirdim simdi:icon_whis daha belli deil
hem bence sila 1 olmustur ban agöre
ratingleri sabirsizlikla bekliyorumm:img-wink:
Hayatla BARIS 03-11-07, 10:40 yaa fragmani nerde izliyosunuz??bana biri adresi verebilirmi lutfennn????
Dizimiz biter bitmez ardından hemen gösterdi.Ama sanırım sadece türkiyede yani euro d de göstermedi henüz.
güzel birbölümdü ama keşke vurulan mustafa olsaydı...
sinir oluyorum ona.
mithat kolundan bilerek vurulduda bişi olmadı
halilinki neden bu kadar aığr olduki:(
menekşe ile halil yan yana olunca içimin yağları eriyo...süperler...
Hayatla BARIS 03-11-07, 10:57 a okk ben eurodeyi izliyodum o yuzden gormedim o zaman peki ne zama youtube e koyulucak biliyousunuz??,
o konuda bir bilg
im yok.
Ben çok anlamam o işlerden .Ama burdaki arkadaşlar eminim hemen kaydedip o siteye atacaklardır.
Bizde tekrar tekrar izleyip tahminlerimizi yaparız..:good:
Selamlar...
Diziyi dun buyuk bır zevkle ızledım ama cok sınır oldugum bır sahne vardı zeynepın mustafaları araması bu nasıl bırseydır anlamadım hem evınde onları koruyor yada ole gozukuyor hemde ıspıyonluyor hala anlayamadı herhalde hayat meselesı oldugunu halılı gercekten sevseydı onun hayatını tehlıkeye atmazdı nasıl bır dusunceyle akılla yaptı hala cozmus degılım:img-pilot
Kadır nasılda vuruldu ama oh olsun kardesını oldurmeye gıden bır adama az bıle oldu bence :D :D:D
emirdag_güzeli 03-11-07, 11:32 Tabi, anlamaloiydik fragmanda...mustafa evi nasil buldunu tabiki zeynep belasi...
Pis kadin yaa...kiskanc..hepisi ONUN YUZUNDEN OLDU>.bide menekse ye iftira atiyor deli mi ne??
cok guzel bir bolumdi yaa..KAdir'e az da olsa acidim..oh kursunlar asil MUstafya olmaliydi.....Bu dizide bir kursun Mustafaya bi kursun Babaya bir kursun Zeynepe en buyuk kursun da mithat belasina....:)
amam neyse...kadir ölmesin ama...aslinda olurse..Belkit oh zaman Hasan vicdan azabi duyacaktir hersey nasil da koteyi giitinni anliyacaktir...ama olsede bu adam menekse nin pesini birakmiyacak herhalde...off..off..halilim'e ne oldu pekii??piss mustafa..salak..kiskancliktan elli ayagai titriyordu...bide hep menekse nin oh sozlerini dayanamayip salak.. eline kesemiyecek bir adam iste ...Dankalak!!!
batuhan_gumus 03-11-07, 11:44 arkadaslar ratingler daha gelmemmis ama ar dedi gibi kanal d genelde 1 olmus dizimiz kesin daha iyi izlenmis tir bakalim heyecanla bekliyorum
bu arada arkadaslar kivanc tatlitugla sedef avciyi gördüm demin tv de altin portakla gelmisler beráber sedef avci cok güzeldi tabi kivanc abimde cok yakisikliydi :img-icecr
Hayatla BARIS 03-11-07, 11:51 ayy insallah birincio oluruzzz reytingler güzel gelir insallah
İnşallah hepimiz bunu isteriz ama birincilik zor ya.
Yinede belli olmaz.En azından 2 veya 3. olduysak o da güzel.
batuhan_gumus 03-11-07, 11:55 İnşallah hepimiz bunu isteriz ama birincilik zor ya.
Yinede belli olmaz.En azından 2 veya 3. olduysak o da güzel.
Evet bencede 2 ve 3 cülük yeter
bize 1 kesin hatirla sevgili ab de
totalde de 1 sila dir yada belli
olmaz menekse ile halil bi sürpriz yapabilir
insallah ratingler iyi gelir
ya daha gelmemis ratingler nete ufff
Nerden başlasam diye düşünüp duruyorum,, gelip yazıp siliyorum tekrar geliyorum bir daha bir daha..
Ailemin diğer diziyi izleme isteklerine karşın iki dizi arasında en çok MH izlememe rağmen koskoca bölüm içinde olacak olayların bir tek 10 dakikaya sığmasına anlam veremiyorum..
Halil in üstüne basa basa burası güvenli dediğin yerin aslında kendileri için bir cehennem yeri olduğunu ne zaman fark edecek..
Neden hala orda kalmakta ısrar ediyor..Madem ona iyilik etmek istiyor Mithat versin bir kaç kuruş gitsinler başka bir şehre. Yusuf:img-in_lo bunun farkına bir şekilde vardı şükür..Öyle elin evinde ye iç yat bi de Zeynebin suratını kaprislerini çek, nereye kadar dayanacaklardı...
Halil in Mithat konusunda bu kadar erken yelkenleri suya vermesine de aklım almıyor hala..İlk bölümler birbirleriyle köşe kapmaca oynayıp peşinden gelen Mithat ın adamını atlatmalar da neyin nesiydi..Neymiş Mithat O'nun yerine silahın üstüne atlamış,,
Zeynep in bu hallerine de bir ad koymalı Yusuf,, Evin adresini öğrenmeye nasıl bir kılıf uyduracaklar..Böyle önemli bir şeyi Halil in bilmeden yine Zeynebe aynı sevgiyle aynı güvenle bakmasını kaldırabilir miyim bilmiyorum..
Bu nasıl bir hırstır..İçten içe doluyor Zeynep..
Mithat ın Ona sarılıp Halil hakkında söylediklerinden de artık anlaşılıyor ki Halil le Menekşe arasına bir şeyler girecek..Sığınacağı liman olma yolunda Ona beklemesini söylüyor..
işin açıkcası ben artık Menekşe nin Halil in yanında kalmasını istemiyorum..Menekşe nin Halil yanında durma ısrarını da anlamak için kendimi zorluyorum.. Alsın götürsün Menekşeyi abisi,Halletsin işlerini neyse sorunları çözsün ondan sonra gelsin alsın...Şimdi yerleride biliniyo..E mümkünse bir mekan değiştirsinler.Bir de baba geliyo şimdi..Tamamdır..Ona nasıl bir bağlantı kuracak Mithat...
emirdag_guzeli, canim sen say hele bir Kadir,Mustafa ve Zeynep'e bende senin arkandayim:img-yes: Zeynep nasilda öyle utanmadan konusuyor Mithat'la yok Menekse Halil icin iyi degilmis falanda filanda....o iyi degilde senmi iyi geliceksin sankim ihbarci muhbir sey:icon_evil insanlarin böyle baskalarini kucuk dusurmeyi cabalayipta kendilerini birseyler yerine sokmaya calismalarina acayip sinir kapiyorum:icon_evil sonucta karari vericek olan kisi Halil dimi ama:img-yes: ve oda seni is-te-mi-yorrrrrrrrrrrrrrrrr bunu o beynine sok!
Birde sey hani Halil uyurken Menekse uzerini örtu ya ve Halil'de hop diye sicriyarak kalkti yataktan,ayyy orada beni öyle bir gulme aldiki yani:img-hyste Halil'in yuz ifadesi,harbiden de korkmus bizim yakisikli ve Menekse'nin saskinligi falan coook guzeldi yani ve sonracim Halil tekrardan yatarken Menekse'nin elini alipta öpmesi:img-blush birde dikkat etinizmis Halil dahada *** kullanmaya basladi birtanem kelimesini:img-in_lo
Catlada patla Zeynep,sen ne yapsan yap bizimkileri ayiramazsin:img-pilot
batuhan_gumus 03-11-07, 12:04 YA bir türlü gelmedi su ratingler sinir oldum ya
bunlar bizi catlamak mi istiyor
arkadaslar dizinin bölüm özeti geldi
belki simdikten gelmistir 9 bölümün özeti
Harika bir bölümdü.. Bu diziyi en basindan beri severek izliyorum. inanilmaz gercekci vede dogal..
Meneksenin Nenesi, annesi vede babasini acayip begeniyorum.. Dikkat ederseniz konusmalarina bile gerek kalmiyor bazi sahnelerde.. Sirf gözleriyle kendilerine ayrilmis
sahnenin altindan buyuk bir ustalikla kalkiyorlar... Gözleriyle konusuyorlar..
Acayip begeniyorum hemde cok.. Berlin`i Meneksenin evini gösterdiler mi bir tuhaf oluyorum. Sanirim Gurbette yasamanin verdigi bir burukluk olsa gerek.. Ordaki insanlarin
neler yasayabildigini, hangi psikolojide olduklarini cok iyi biliyorum..
Menekse cok iyi konustu. Zeynep`e acayip antipati duyuyorum. "senin yüzünden" demesi
benide baya sinir etti.. Ben anlamiyorum ki; niye kabullenemiyor..Halil`in Menekseye duydugu aski, sevgiyi kiskaniyor.. insallah ilerleyen bölümlerde daha kirli oyunlar oynamaz.
Cünkü telefon acip Menekse`nin yerini bildirmesi cok kallesceydi..
Ben bile bayan olmama ragmen dizilerdeki bu tip kötü kadin karakterlerini görünce vede
yaptiklarini hayretler icinde kaliyorum.. Gercekte de böyle insanlarin oldugunu bilmek beni
inanilmaz rahatsiz ediyor..
Yusuf... Cok begeniyorum. Oyunculugunu, durusunu.. Dün yine harikaydi.. Kardesine her anlamda destek olmasi. Agirbasli durmasi. Olaylara sakince yaklasmasi inanilmaz güzel..
Yusuf`lu sahneleri izlemekten cok keyif aliyorum...
Canay`in cafede Sinan ile konusmalari ise bence bölümün en güzel vede can alici noktasiydi.. Konustugu cümleler gercekciydi.. Bu dünyada hic ummadigimiz yerlerde hic umulmayan neler yasaniyor kimbilir. Canay`i da cok begendim bu bölüm..
Korktugunu vede caresizligini iyi hissettirdi..
Halile asik rolleri cok yakisiyor..öyle ayrintilara öyle güzel deginiyorlar ki; sanirim ondan bu
diziyi cok sevdim.. Hic yapmaciklik göremiyorum. Normalde iki asik insanin yasayabilecegi seyleri aynen yansitiyorlar.. Dokunmadan da sadece göz temasiyla bile askin vede sevginin güzelligini harika yansitiyorlar..
Sevgiyi kutsal vede üstün tuttuklari icin etkiliyorlar beni..
Cok heyecanli yerde bitti.. Ama eminim Kadir ölmeyecek.. Yani ben diziden cikmasini istemem acikcasi.. Cünkü bu dizide Kadir gibi bir karaktere ihtiyac var bence..
simdilik bu kadar. :)
emirdag_güzeli 03-11-07, 12:06 emirdag_guzeli, canim sen say hele bir Kadir,Mustafa ve Zeynep'e bende senin arkandayim:img-yes: Zeynep nasilda öyle utanmadan konusuyor Mithat'la yok Menekse Halil icin iyi degilmis falanda filanda....o iyi degilde senmi iyi geliceksin sankim ihbarci muhbir sey:icon_evil insanlarin böyle baskalarini kucuk dusurmeyi cabalayipta kendilerini birseyler yerine sokmaya calismalarina acayip sinir kapiyorum:icon_evil sonucta karari vericek olan kisi Halil dimi ama:img-yes: ve oda seni is-te-mi-yorrrrrrrrrrrrrrrrr bunu o beynine sok!
Birde sey hani Halil uyurken Menekse uzerini örtu ya ve Halil'de hop diye sicriyarak kalkti yataktan,ayyy orada beni öyle bir gulme aldiki yani:img-hyste Halil'in yuz ifadesi,harbiden de korkmus bizim yakisikli ve Menekse'nin saskinligi falan coook guzeldi yani ve sonracim Halil tekrardan yatarken Menekse'nin elini alipta öpmesi:img-blush birde dikkat etinizmis Halil dahada *** kullanmaya basladi birtanem kelimesini:img-in_lo
Catlada patla Zeynep,sen ne yapsan yap bizimkileri ayiramazsin:img-pilot
degil mi....kimse ayiramaz menekse ile halil'ii. Baba ile abi ve dangalak koca ayirtamadilar...zeynep hanim mi ayirtiracak onlariii :img-pilotpuuhhh..hic sanmiyorum...
Zaten zeynep nasilda bakiyordu menekse ye yaa...gercekten kiskanc rollunu cok iyi yapiyor zeynep(yani gercek ismi ne bilmiyorum ama kiskanc yuz mimikleri ve ifadelerini cok iyi yapiyor) kizi nerdeyse, bi kasik suda boyacakti.
ellinden gelirse tabiki..ama halil menekse nin yanindaysa zeynep onlara hic birsey yapamaz bi tek kote kote laflar ve iftiralar atar menekse ye...onu da.menekse az cok hallediyor biraz ,saf kizimiz ki zatenn zeynep kadar sinsi degill hicde bile...
batuhan_gumus 03-11-07, 12:07 1 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 9,40 26,50
2 SEVGILI DUNURUM [NET] STAR 9,00 22,00
3 SILA [NET] ATV 8,50 20,40
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,60 22,90
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,50 22,60
6 ASI [NET] KAND 7,50 18,10
7 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 6,00 21,80
8 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 6,00 16,20
9 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 5,20 21,00
total
1 SILA [NET] ATV 8,60 21,30
2 PUSAT [NET] SHOW 7,00 17,40
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,70 19,10
4 ASI [NET] KAND 6,60 16,40
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,50 18,60
6 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,80 18,40
7 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 5,40 18,20
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,00 14
ratingler güzel deil bence
Evet raitingler düsük..
insanlarimizin tercihi iste.. Ama ben cok memnunum bu diziden. Eminimde iyi olacaktir
raitingleri.. Dert etmeyin bence:)
emirdag_güzeli 03-11-07, 12:10 ya evet arkdaslar bende tam baktimm 8 ci ve 6ci..cokk kote..yaa...off..hic kolay kolay duzelmez bu raytingler...boyle kalir..hatta belkit diziyi durdulurlar..anlamadim ya..boyle kaliteli bir diziyieniye hic kimse bakmiyor...
batuhan_gumus 03-11-07, 12:14 ya evet arkdaslar bende tam baktimm 8 ci ve 6ci..cokk kote..yaa...off..hic kolay kolay duzelmez bu raytingler...boyle kalir..hatta belkit diziyi durdulurlar..anlamadim ya..boyle kaliteli bir diziyieniye hic kimse bakmiyor...
evet ya haklisiniz 6 ve 8 olmusuz bu beni buz gibi dus etkisi yaratti ben anlamiyorum niye bu kadar düsük geldi tabi esref saatinin tkr vardi hersey o dizi yüzünden oldu zaten ondan önce hep güzel geliyordu ratingler halbuse ratingler fena deil ama daha da iyi olabilirdi
:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Ratinglerin artacağı günü bekliyorsak en büyük yanılgımız işte o vakit olacak zannedersem..Koskoca bir bölümde sürekli Mustafa ile Kadir in o surat ifadelerini izlemekten artık gına geliyor herkese..Tek bir konu üstünde gidiyp geliyoruz..Bir yere bağlayamıyoruz hiç bir şeyi,,
Gelişme yok. Kaç bölüm oldu..
Hep gerginlik hep kovalamaca.Mutluluk verici hiç bir şey yok. insanlar biraz olsun bazı şeylerden kendini soyutlamak icin geçiyor ekran karşısına..Sürekli aynı teranede mıy mıy konuşmalar ve üstüne kötülerin hep ön sırada gitmesi haliyle insanları sıkıyor..En azından kendim için bunu söyleyebilirim..
Halil ile Menekşe ile ilgili bir toplasak iki sahne verecekler, onda da Yusuf hep bi şekilde bu sahneye ortak olacak..Mithat hep kötülük peşinde ve etrafındaki herkesi aptal yerine koyup bi güzel parmağında oynatıyo. Açıkcası diğer karakterlerin bu kadar saf yerine koyulması açısından gün geçtikçe sinirime dokunuyorlar..Hayır ağlasam acıklı bir hikaye izlesem tamam hiç diilse gülmüyorsam da ağlıyorum derim rahatlarımm..
Bu nedir böyle, ha bire geriliyor seyirci.Şahsen ben geriliyorum.
İlgili bilgili biri okuyormu burayı bilmiyorum daa..Keşke bunu ileteceğim bir birim olsa...Bu gidişle çok kan kaybedip ellerinde ki seyirciyi de kaçıracaklar..
Ana haberler geçmis bizi vay be..
ratingler düsük evet..Dizide zaten biraz baygindi dün..Sonlara dogru heycanli olmaya basladi..
Keske biraz daha çOk Menekse ile Halil sahneleri olsa :( ki eminim olucaktir..Nezaman blemem..
Ben daha önce yazdigimi simdide yaziyorum - Dizinin konusunu anlamayanlar olabilir..
Hayatla BARIS 03-11-07, 12:27 Evet geldi en sonunda reytingler.
Gelmez olaydı ama:icon_sorr
Sonuçlar kötü.İnşallah düzelir.Aslında milletin ne izlediği hiççç umurumda değil.Reytinglerin iyi gelmesini istememin sebebi dizimizin erken bitmemesi.
Yoksa dizinin kalitesi ortada.
Reytingler düzelmezse herşey kötüye gider.
Önce sponsor desteğini çeker.Sonra mazallah dizi biter.
ALLAH KORUSUN
arkadaşlar dünkü bölümü izleyemedim ya:icon_sorr
arkadaşımda kalmıştım izliycem şimdi netten
şimdi reytingleri öğrenince çok şaşırdım ilk 5 e bile girememiş dizi
umarım çabuk toparlarlar halbuki çok iddialı başlamıştı
ama senaryo gerçekten kaydı daha önce de yazmıştım çok karıştırdılar diziyi
bence halilin hikayesini ileride daha sonraki bölümlerde ortaya koymalılardı senaristler
menekşe üstünden gitmeleri gerekti başladığı gibi yani
ama senaristler iki hikayeyi de birbirine karıştırınca gerçekten ortada çorba gibi birşey oldu halilin hikayesine hızlı giriş yaptılar..
Halil vuruldu:icon_sorr ama Kadir'de vuruldu ama aslinda kadir degilde Mistik vurulsaydi ondan kurtulmus olucaktik:img-yes: cok koydu Menekse'nin sen elini bile kesemedin laflari korkak beyimize anlasilan ki kendini ispat etmek istedi:img-yes: Zeynep yuzsuzu nasilda Menekse'ye hepsi senin sucun der pes yani:icon_evil hem suclu hem guclu suna bak...ama anladilar aralarinda birinin onlari Mistiklara gambazladigini,insallah ortaya cikar Zeynep oldugu bir sekilde de bizde ondan kurtuluruz:icon_whis birde seyyy acaba Halil ögrense Zeynep yuzunden vuruldugunu yani Zeynep'e neler diyeceginide o zaman cok merak ediyorum...
Hem Hasan'da nasilda annesigile para birakip gitti orasinida hic anlamadim,biraz insafa geldimi ne herif:img-blush
Fragmani gördum simdi Wyandotte arkadasimiz sayesinde,cok tesekkurler canim tekrardan.Helga utanmadan ne yuzle geliyorkine Suheyla'nin evine:icon_evil paralari geri vermek icin olamaz demi,yada dur Hasan'a olan askini anlatmak icin olabilirmi:icon_whis
Halil ve Menekse birbirlerine nasilda sarilmislar öyle Yusuf ve Zeynep'in yaninda öyle:img-icecr ohhhh catlada patla Zeynep hanim:img-pilot
Kadir hastahaneye gidiyor fragmandan anlasilan ama Mistikda dokus doguruyor galiba o esnada(geberesice)
Raytinglerin bukadar dusuk gelmesinede hec bir anlam veremedim yani:icon_sorr bukadar guzel bir diziye yapilirmi bu simdi:sad53:millet guzelden anlamiyor anlasilan...
_duygucuk_ 03-11-07, 12:39 bölüm çok güzel Halil vuruldu...
Kadir de vuruludu durumu kötü dediler korktu galiba orda bitti..
biraz daha menekşe ve halil sahneleri olsun..
Zeynep e sinir oldum ...:(
reytngler düzelir uamrım ama yine de kötü değil...
Vıcık vıcık sözüm ona aşk sahnelerini izlemektense Menekşe ve Halil'in naif aşk hikayesini izlemek çok özel ve keyifli..Ama artık sanki abarttılar..Tamam öpüşmeyin koklaşmayın ama ;
Menekşe perişan olmuş ağlamaktan Halil bir sarılıp teselli edemiyor.
Halil kabustan uyanıyor bağırıyor Menekşe ona sarılmıyor
Yusuf abimiz bir şekilde oralarda ama kimse kusura bakmasın o kadarındanda bişey olmaz...Yusuf halihazırda Halil Menekşe birlikteliğini kabul etmeyecek olsa ne bereber gelmesini isterdi nede o evde kalmayı e bir sarılmayada müsade etsinler bir zahmet...
Ratingler bencede düşük:img-yes:Hep ilerleyen haftalarda daha da iyi olur diyoruz ama olmuyor:icon_sorr(Ne diyim umarım bi dahaki haftalarda daha iyi olur:icon_whis)Yalnız şunu da söylemeden geçemicem.Şimdiki bölümler ilk bölümlere göre daha farklı.İlk bölümlerde daha heyecanlı daha farklı oluyodu..
reytinglere bakılırsa bir an evvel dizinin toparlanması lazım.
kabul edelim ilk bölümlerdeki saf ve naif aşk biraz yalama olmaya başladı sanki:img-cool2
insan izlerken ofluyor bazı sahnelerde:icon_whis
Dünkü bölüm hakkaten güzeldi.Bölüm yorumu yapacaktım reytingleri görünce moralim bozuldu.
Dizinin kurgusu oyuncular,senaryo çok güzel.Hatta oyunculuk öylesine iyi ki kötü karakterleri dahi seviyorum.Yalnız bir yerlerde eksiklik sorun var.
Bana göre en büyük sorunlardan biri,Sedef avcı(Benim sedef hanımla alıp veremediğim birşey yok sevenleri kızmasınlar)Menekşe rolü kilit bir rol.Hikaye onun üzerinde yoğunlaşıyor ve onun hayatıyla ilerliyor.
Yalnız Sedef hanım bu rolün altında ezilmiş durumda,kesinlikle oyunculuk anlamında çok yol kat etmesi gerekiyor.Bir defa mimik yok,gözlerde sevgi ifadesi yok hiç bir sıcaklık yok,donuk mat düz bir kadın.
Sedef role uygun zarif hoş bir kız.Ancak güzel olmak naif olmak oyunculuk için yeterli değil.
Ben aralarında ki masum aşkı izlerken sedeften o elektiriği alamadım alamıyorumda.Sedef yerine başka bir kız olmalıydı.Veya sedef daha çok çalışmalıydı.
Beni bu diziyi izlemekten soğutan şeylerden biri aralarında ki uyumsuzluk.Ya Menekşeye biraz canlılık katsınlar yada kızı değiştirsinler.
Dilekçe sanada sonuna kadar katılıyorum.Sürekli sarılacakları zaman Yusufun ortaya çıkması abi sendromu yaşamaları beni bayıyor.
Vıcık vıcık sözüm ona aşk sahnelerini izlemektense Menekşe ve Halil'in naif aşk hikayesini izlemek çok özel ve keyifli..Ama artık sanki abarttılar..Tamam öpüşmeyin koklaşmayın ama ;
Menekşe perişan olmuş ağlamaktan Halil bir sarılıp teselli edemiyor.
Halil kabustan uyanıyor bağırıyor Menekşe ona sarılmıyor
Yusuf abimiz bir şekilde oralarda ama kimse kusura bakmasın o kadarındanda bişey olmaz...Yusuf halihazırda Halil Menekşe birlikteliğini kabul etmeyecek olsa ne bereber gelmesini isterdi nede o evde kalmayı e bir sarılmayada müsade etsinler bir zahmet...
kusura bakma ama bende abimin yaninda erkek arkadasima sarilamam...Halil de zaten dedi; agabin simdi bakmasaydi....
abartili degil bence.
Aslinda hemen dünkü bölüme yorum yapacaktim ama reytingleri görünce canim cok SIKILDi....bu ne yaaa???
Ya güzelim dizi reyting kurbani olacak bu gidisle...nerde bu millet??
Arkadaslar bence bizde dizimize destek olalim...bilmixoru AY YAPIMa KANAL Dye mail atalim, böyle bir dizi bize verdikleri icin tesekkür edelim.
Vallah ben cok korkuyorum bir kac hafta sonra bitecek diye haber gelir diye.
Offf...ne dersiniz arkadaslar??
Artık belli oldu ki bu dizinin ratingleri böyle seyredecek. İlk bölümlere nazaran daha çok şiddet ve silahlı çatışma sahnesi var. Belki şiddetin dozu biraz azaltılsa daha çok izlenirdi, çünkü bu forumda da bakıyorum ki bu dizi daha çok Menekşe ve Halilin masum aşk hikayesi ve törelerin arkasına saklanmış borusunu öttüren bir babanın acımasızlığı nedeniyle izleniyor. Sonradan diziye giren o mafya hikayeleri,üvey baba faktörü, dizilerin olmazsa olmazı üçlü aşk çıkmazı gibi unsurlar hiç bir şey katmadığı gibi diziye, izlenme oranlarını da düşürüyor sanki. Gerçi ilk bölümden beri izlenme oranları çok fazla değişmedi, demekki belli bir kitle edindi.
_NEVZAT_, mail falan atmamiz gerekiyorsa eger dizimiz bitmesin diye seve seve yaparim,bende varim canim:img-wink: zaten okadar uzakta iken ancak mail atabilirim ben yaaa:img-blush
Agbimin yaninda bende olsam sevdigim adama sarilmam,hatta elini bilem tutamam diyecegim,cok utangac biriyimdir ben harbiden de:img-blush (agbim benim yanimda esinin elini tutuyor bal gibi ama:icon_whis)Halil ve Menekse zaten topu toplam kac kez sarildilarki birbirlerine bukadar bölum boyunca?3-4 kezmi ancak?? ama sarilmasalarda birbirlerinin yanlarinda olduklarini biliyorlar ve buda belkide onlara yetiyordur simdilik...
Kadir'de kendini Aysel'e cok fazla kaptirdi bence,birde acayip kiskanc bizim kisa boyle agbimiz yaw:img-yes: bakalim oda bulmusken birini belkide yakinda falan vazgecer Menekse'yi öldurmekten...Aysel'e cok fazla deger veriyor ve kim bilir belkim Aysel Kadir'e birseyler citlatirsa bizimkisi vazgecer davasindan...
Yine cok uctum galiba:icon_whis bende ha bire ucuyorum yaw durmadan:img-hyste:img-blush
kıvanckerocu 03-11-07, 13:25 valla geçen haftalarda bölümü en çok eleştiren biri olarak bu bölümü gerçekten çok beğendim.
menekşe ve halilin o saf temiz ve doğal aşklarını harika anlattılar bana:happy0064
menekşe sarılınca halilin sevinmesi fln süperdi bnce:img-yes:
musti ve kadire çok komikti cidden
mustinin bağırması kadir koş kadirrr!!!!
musti bn ölüom hakkını helal et!!
kadirn kız arkisiyle olan sahneleri fln çok komikti :img-hyste:img-hyste
8. ve 6. olmuşuz
bu çok kötü oldu
gerçekten beğendiğim bir bölümdü
zeynebin tavırları çok iğrençti menekşe cevabını verdi hemen sen bizim aramızakileri anlayamzsın diye aferin cnm bnm sana
bu yorum bu kadar
_NEVZAT_, mail falan atmamiz gerekiyorsa eger dizimiz bitmesin diye seve seve yaparim,bende varim canim:img-wink: zaten okadar uzakta iken ancak mail atabilirim ben yaaa:img-blush
Agbimin yaninda bende olsam sevdigim adama sarilmam,hatta elini bilem tutamam diyecegim,cok utangac biriyimdir ben harbiden de:img-blush (agbim benim yanimda esinin elini tutuyor bal gibi ama:icon_whis)Halil ve Menekse zaten topu toplam kac kez sarildilarki birbirlerine bukadar bölum boyunca?3-4 kezmi ancak?? ama sarilmasalarda birbirlerinin yanlarinda olduklarini biliyorlar ve buda belkide onlara yetiyordur simdilik...
Kadir'de kendini Aysel'e cok fazla kaptirdi bence,birde acayip kiskanc bizim kisa boyle agbimiz yaw:img-yes: bakalim oda bulmusken birini belkide yakinda falan vazgecer Menekse'yi öldurmekten...Aysel'e cok fazla deger veriyor ve kim bilir belkim Aysel Kadir'e birseyler citlatirsa bizimkisi vazgecer davasindan...
Yine cok uctum galiba:icon_whis bende ha bire ucuyorum yaw durmadan:img-hyste:img-blush
sagol cnm...
bende aynen sana katiliyorum...simdi bizim Kadir de para da verdi...iyice havalara girer Aysel.
Arkadaslar ben simdi mail atmaya basliyorum.
Eger Ay yapimin/Kanal dnin mail adresini bulamassaniz bana öm atin ben size veririm adresi.
;)
1 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 9,40 26,50
total
evet reytingler korktuğumuz gibi düşük... ama ben bunu geçen haftaki bölüme ve fragmana bağlıyorum...
geçen haftaki bölüm bir geçiş bölümü olduğundan bizler tarafından da çok eleştiri almıştı.. eee geçen hafta izleyip beyenmeyenler bu hafta izlemediler doğal olarak...
kanal d nin uyguladığı fragman politikası da çok kötü... özellikle geçen hafta sessiz fragman çok öylesineydi, heyecanlı müziği kullanmamışlardı ve birşey anlaşılmıyordu.. özellikle bölümü izledikten sonra insan böyle bir bölüme böyle bir fragman mı yapılır diyor...(tüm bölümü neredeyse ayakta izledik...)
ayrıca ben bitirileceğini pek düşünmüyorum... dizi hala çok iddalı... ay yapım zaten dizinin arkasında duracaktır... biliyoruz ki senaryosunu da elif şafak yazıyor yani şu anları sadece geçiş olarak kullanıyor olabilir... her an patlatabilir bombaları ard arda ki patlatmaya başladı bile...
ben önümüzdeki bölümün reytingini çok daha yüksek bekliyorum açıkcası...
kivanckerocu, Zeynep'in tavirlarini utanarak izledim(ben neden utaniyorsam anlamadim:icon_whis) hic kimsesi olmuyan ve senin yanina tek yakinimdir diye gelen birini insan nasil bukadar adice sirtindan vurur anlamadim gitti:icon_evil birde sonra sucu kendinde aricagina hanfendi birde Menekse'ye laf yetistiriyor:icon_evil aslinda Zeynep'in ki ask falan degilde kiskanma cogunlukla,yani belkide az ask vardir ama kiskanma cogunlukla:img-yes: Halil okadar konustu Menekse'ye olan askindan ve o yuzden Zeynep'in böyle birsey yapmasida sacmaligin daniskasi:img-yes: birde banami öyle geliyor yoksam Menekse git gide daha da bir kendine guvenmeyemi basliyor yoksam banami öyle geliyor acep:icon_whis eski Menekse olsaydi hayata Zeynep'e karsilik vermezdi o sözlerinden sonra yani pus pus otururdu ama simdi sanirim yaninda agbisinin ve sevdigi adamin olmasida ondaki olan karsilik verme isteyini cogalti...artik Menekse kendini eskisi gibi kimseye ezdirmiyro evel Allah:happy0064
kivanckerocu, Zeynep'in tavirlarini utanarak izledim(ben neden utaniyorsam anlamadim:icon_whis) hic kimsesi olmuyan ve senin yanina tek yakinimdir diye gelen birini insan nasil bukadar adice sirtindan vurur anlamadim gitti:icon_evil birde sonra sucu kendinde aricagina hanfendi birde Menekse'ye laf yetistiriyor:icon_evil aslinda Zeynep'in ki ask falan degilde kiskanma cogunlukla,yani belkide az ask vardir ama kiskanma cogunlukla:img-yes: Halil okadar konustu Menekse'ye olan askindan ve o yuzden Zeynep'in böyle birsey yapmasida sacmaligin daniskasi:img-yes: birde banami öyle geliyor yoksam Menekse git gide daha da bir kendine guvenmeyemi basliyor yoksam banami öyle geliyor acep:icon_whis eski Menekse olsaydi hayata Zeynep'e karsilik vermezdi o sözlerinden sonra yani pus pus otururdu ama simdi sanirim yaninda agbisinin ve sevdigi adamin olmasida ondaki olan karsilik verme isteyini cogalti...artik Menekse kendini eskisi gibi kimseye ezdirmiyro evel Allah:happy0064
evet cnm gercekten de öyle..Meneksenin gercekten gittikce kendisine güvenir geliyor.
Hele telefonda Mustafaya dedigi tam oturdu....huuu Mistik nasil bozuldu ama..oooohhh canima degsin :img-yes:
Zeynepe gelince...ya ne gicik kizmis.
Iki dakkada satti Menekseyi, Halilin askini.
Bide dedigin gibi Menekse ye kiziyor ama sonra jeton düstü...Menekse abimler olamaz yerimizi bilmiyorlarki dedikten sonra.
reytengler çikmis pek guzel degiler ama geçen haftadan daha iyiler yani geçen hafta daha kotuydu, ama ben anlamiyorum neden boyle olur dunku bolum muhtesemdi neyse Ben inaniyorum duzelcek Reytengler
Zeynep cadisi menekse ile halil ayiramicak halil Zeynepi Kardesi olarak goruyor Zeynepte gelmis menekseye sinir oluyor of biyan once gitsinler o cadinin yanindan, gicik oluyorum zeynep ve mustafa en gicik oludgum kisiler bu dizide
Dizinin bitirlme tehlikesi yok. ratingleri o kadar da kötü değil, ilk 10 da olması bitirlmeyeceğini garantiliyor zaten. ayrıca bence dizinin izlenme oranlarıyla fragman gösteriminin hiç ilgisi yok. Ana sayfadaki haber de ratinglerden memnun olduklarını ispatlıyor zaten.
Belki simdilik öyle bir tehlike yok...ama böyle devam ederse olabilir.
Biz simdiden destek cikalim ki öyle bir tehlike olmasin.
Evet gecen haftadan biraz daha iyi ama bence yinede kötü.
evet hak etmedigim bir yerdeyiz ama insallah degisecek.
arkadaslarrrrrr...9. bölüm fragmanini buldum.
Görmek isteyen bana öM atsin ;)
Evet koymuslar :)
etnicious arkadasimiz..
Fragman yine karisik..Ama birsey dikkatimi çekti, oda Zeynepin hain bakislari..Sürekli o bakislarindan atiyor Menekseye..
Fena kiskanç bu kiz..Ve o masum görünümün arkasinda bir yilan var..çOk sinsi gerçekten..
Bide fragmanlarin 2.yarisindaki müzik neden hiç çalmyor dizide? :(
çok özledim gerçekten..Bayiliyorum o müzige keske yine çalsa..
Evet koymuslar youtubeye :)
etnicious arkadasimiz..
Fragman yine karisik..Ama birsey dikkatimi çekti, oda Zeynepin hain bakislari..Sürekli o bakislarindan atiyor Menekseye..
Fena kiskanç bu kiz..Ve o masum görünümün arkasinda bir yilan var..çOk sinsi gerçekten..
Bide fragmanlarin 2.yarisindaki müzik neden hiç çalmyor dizide? :(
çok özledim gerçekten..Bayiliyorum o müzige keske yine çalsa..
Ya Kadir ölüyormu??
Mistik doktora saldiriyor da...yoksa ben mi yanlis gördüm.
Bu arada evet ya jenerik müzigi harika bende cok seviyorum.
Arkadaşlar ,
Dün gece yine hop oturup hop kalktık ailece . Şu da kesin menekşe ile halilin tiryakisi olduk. Bütün oyuncular gerçekten harika kıvançın yakışıklılıgına da oyunculuguna da sözüm yok ama benim ekurim menekşe. Son yıllarda dizilerde bu kadar masum bu kadar halktan bir yüze ve kişilige hasret kalmıştık işte çözüm olarak sedef avcı yı bulduk. Şayet okuyorsa bizim evin kızı oldugunu tanıdıklarım tarafından çok sevildigini bilsin isterim. Menekşenin babasına gelince oyunculugunu tebrik ederken elime geçirsem bir kaşık suda bogarım diyerek duygularımı sizlerle paylaşıp rahatlayayım.
Dünkü bölüm hakkaten güzeldi.Bölüm yorumu yapacaktım reytingleri görünce moralim bozuldu.
Dizinin kurgusu oyuncular,senaryo çok güzel.Hatta oyunculuk öylesine iyi ki kötü karakterleri dahi seviyorum.Yalnız bir yerlerde eksiklik sorun var.
Bana göre en büyük sorunlardan biri,Sedef avcı(Benim sedef hanımla alıp veremediğim birşey yok sevenleri kızmasınlar)Menekşe rolü kilit bir rol.Hikaye onun üzerinde yoğunlaşıyor ve onun hayatıyla ilerliyor.
Yalnız Sedef hanım bu rolün altında ezilmiş durumda,kesinlikle oyunculuk anlamında çok yol kat etmesi gerekiyor.Bir defa mimik yok,gözlerde sevgi ifadesi yok hiç bir sıcaklık yok,donuk mat düz bir kadın.
Sedef role uygun zarif hoş bir kız.Ancak güzel olmak naif olmak oyunculuk için yeterli değil.
Ben aralarında ki masum aşkı izlerken sedeften o elektiriği alamadım alamıyorumda.Sedef yerine başka bir kız olmalıydı.Veya sedef daha çok çalışmalıydı.
Beni bu diziyi izlemekten soğutan şeylerden biri aralarında ki uyumsuzluk.Ya Menekşeye biraz canlılık katsınlar yada kızı değiştirsinler.
Dilekçe sanada sonuna kadar katılıyorum.Sürekli sarılacakları zaman Yusufun ortaya çıkması abi sendromu yaşamaları beni bayıyor.
Valla sonuna kadar haklısın, bir şeylerin eksikliği var diyordum ki bak sen de tamamlayıverdin işte..Asıl uyumlu çift biziz :) :) :)..
Biz aşk istiyoruz bu ekranda, bizleri yerimizden hoplatacak, tıpkı ilk bölümde ki gibi birbirlerine bakarken eridikçe eriten sahnelerde kendimizi kaybetmek istiyoruz öyle değil mi?
Birbirine bakıyorlar kalbimi kontrol ediyorum bir bakıyom aaaaa hiç bir hız yok..aynı atışlar aynı nabızz..Nabzım durmalı,,aklım kaymalı,,Baktıkça bakasım gelmeli..ama yok iştee..Lokantada çalışırlarken tam sarılıyorlar yavaş yavaş bişeyer olacak dedik abilerin baskınıa uğradıkk..Şimdi bakıyorum nerdeee,,,
Bir de tabi dediğin mevzuu..Niye biz bu aşkı hissedemiyoruzz..
Öyle bir bakmalı ki,,baktığı andaa yüreği kopacak derecede aşık bir kadını görmeliyiz..Sadece Kıvancın bakışlarıı sözleri veya mimikleri ile olacak bişey değil..Hep aynıı ifade,, kızarken,gülerken,aşıkken bile hep aynı bakıyor..
Çok bilmiş gibi konuşucam amaa yani ben bile daha güzel bakıyorum :):)
Öyle iyi yetiştirdi ki bizi bu televizyon,, öyle kalitelii oyuncular gördük ki bizler..
Druş bakış herşeyin nerden ve nasıl olacağını az çok hazmetmiş birileriyiz artık hepimiz..Tez elden icraat istiyoruzz da lakin şimdide Halil vuruldu...Bekle iyileşsin..Menekşe her gün mıy mıyyy hü hühühühühüh tamam artık zaten içimiz karardı iyice karartırlar.:):)
1 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 9,40 26,50
total
ratinglere şaşıp kalıyorum ya iki üç haftadır
neden bu kdr düşük geliyor,anlamıyorum
böyle bir dizi çok daha yüksek ratingleri hakediyor...:img-yes::img-yes:
ama simdi sizin yaptiginiz da biraz emege saygisizlik.
Yani yanlis anlamayin.
Bende bazi konularda size katiliyorum...ama sedef o kadar da kötü degil.
Cok iyi oynadigi sahnelerde var...mesela Kadir ve Mustafayla otelin önünde karsilastigi sonra otel odasinda Mustafaya karsi direnmesi.
ama simdi sizin yaptiginiz da biraz emege saygisizlik.
Yani yanlis anlamayin.
Bende bazi konularda size katiliyorum...ama sedef o kadar da kötü degil.
Cok iyi oynadigi sahnelerde var...mesela Kadir ve Mustafayla otelin önünde karsilastigi sonra otel odasinda Mustafaya karsi direnmesi.
Emeğe sonsuz saygımız var bilesiniz,,Haddim değildir..Eleştiri hakkımı kullanıyorum... Ben daha güzel bakarım derken latife buyurmuştum canım arkadaşım,,,
O bahsettiğin sahnelerde tabi ki iyiydi..Duruşu, korkusu, telaşı,ağlayışı güzelydi iyiydi.. Ama dikkat edersen bizim şu an ki derdimiz aşk sahnlerindendir..
Sedef Avcı aslında son derece naif, eve kapatılmış, hiç erkek arkadaşı olmamış , aşkı kötü ve ayıp sayan aile büyükleri tarafından yetiştirilmiş bir genç kızın içindeki karmaşayı oldukça iyi hissettiriyor.
Bu kadar tutuk olması, bakışlarıyla aşkını anlatamaması, ya da gözlerini başka tarafa çevirmesi, Halilin söylediği o güzel sözlere karşı verecek cevap bulamayıp utana sıkıla gülümsemesi onun iyi bir oyuncu olmadığı için verdiği tepkiler mi bilmiyorum ama o masum, toplum ve aile baskısı altında ezilmiş genç kız karakterinin altını adeta kalın çizgilerle çiziyor bana kalırsa. Bu anlamda oyunculuğunun kötü olduğu fikrine katılmıyorum. ama eğer kötü bir oyuncu olduğu için böyle yapıyorsa daha iyi olmuş bence, daha gerçekçi.
gs-tugba93 03-11-07, 15:39 dünkü bölüm harikaydi hatta harika ötesi
ama su reatingler 2 haftadan beri cok düsük ya offfff
insallah haftaya iiii olur acaba simdi neolacak kesin Mitat adamlari birakcak
Ya Kadir ölüyormu??
Mistik doktora saldiriyor da...yoksa ben mi yanlis gördüm.
Bu arada evet ya jenerik müzigi harika bende cok seviyorum.
Vallah orasini bilemicem..Dikkat etmedim açikcasi :)
Olabilir ama..
Birdaha diyorum : Keske Kadir degilde, Mistik vurulsaydi Ikisindende nefret ediyorum ama Mistiktan daha çOk..
Kendini bir halt saniyor..
Halil ölmicek, önemli olanda bu ;)
Ben birgun bu diziyi izlerken kalp krizi gecirecegim, gercekten bu dizinin her bölümü cok heyecanli, diziyi izlerken resmen koltugun ucunda oturuyorum okadar heyecanli yani!! Halil'e birsey olmaz yaa kolundan vuruldu ama Kadir'e cok üzüldüm yazik yaa bukadar üzülecegimi tahmin etmezdim ama cok üzüldüm nasilda sürünerek gitti arabaya.. Mustafa vurulmadi o vuruldu:icon_sorr Insallah onada birsey olmaz yaa insallahhh.
Ve Zeynep sonunda kendisi pot kirdi.. dedi ya" Kadirle Mustafaydi" diye.. Mithat, Yusuf felan sonra saskin ona baktilar.. Bence ilerideki bölümde Zeynep'in bu yaptigi ortaya cikacak. Yusuf veya Menekse, Zeynepe sorabilir, sen nerden biliyosun/gördün, Kadirle Mustafanin orda oldugunu diye? Veee Zeynep'in ne mal oldugu da ortaya cikmis olucak. Neyse Halil'e bisey olmicak ama insallah Kadir'e de birsey olmaz. Arabanin icinde cok kötü seyler diyordu ya hakkini helal et felan diye:icon_sorr Nasilda düsmüstü yere vuruldugunda.. Ooff:icon_sorr Ama cokkkk güzel bir bölümdü gercekten keyifle izledim karnimi doyurdu yine bu dizi (Bölüm:img-icecr) Haaa ve Menekse ile Halil negüzel yakinlasmislardi bahcede:img-in_lo Halil nasilda sasirmisti Menekse onun yüzüne dokundugunda.. :img-in_lo
Reytingler neden bukadar düsük yaa ooff noluyo :icon_sorr
Ben birgun bu diziyi izlerken kalp krizi gecirecegim, gercekten bu dizinin her bölümü cok heyecanli, diziyi izlerken resmen koltugun ucunda oturuyorum okadar heyecanli yani!! Halil'e birsey olmaz yaa kolundan vuruldu ama Kadir'e cok üzüldüm yazik yaa bukadar üzülecegimi tahmin etmezdim ama cok üzüldüm nasilda sürünerek gitti arabaya.. Mustafa vurulmadi o vuruldu:icon_sorr Insallah onada birsey olmaz yaa insallahhh.
Reytingler neden bukadar düsük yaa ooff noluyo :icon_sorr
ben kalpkrizi geçirdim bile ama bisey olmadi cnm bana:P
Ben gercigi soylemek varsa kadire hiç uzulmedim nede olsa menekseyi oda oldurmek istemiyormu kendi basina geldi iste ama ben mustinin vurlmasini tercih ederdim de neyse,, Zeynepin yaptigi çok kotu birsey halil ogrenirse hemen orayi terk eder ne de olsa vurulan meneksede olabilirdi demi?
insalah halil ogenir diyorum bende anamadim reytengler neden bukadar dusuk geliyor ama hiç birsey olmaz dizimize merak etmeyin ben inaniyorum birgun birinci olcaz:img-yes:.Biz bukadar ustune gitmeyelim reytenglerin:img-yes:
kırşehirli 03-11-07, 17:13 Arkadaşlar reytingleri neden bu kadar düşmüş anlamadım İnşallah Kanal D reytingi düşük diye kaldırmaz Zaten bir bu dizi ve kanalın 4 tane dizisine bakıyorum Benim tek dileğim reytinğleri bir an önce düzelmesi
Birde reytingin düşmesini Sedef Avcıya bağlamayın Bence Sedefde elinden geleni yapıyordur Reytinglerinin düşmesinin sebebi başka bir şey olabilir Birde bir dizide çok başarılıydı burda kötü oynadı demeyin İlk oynadıgındaki başarıyı ikinci dizide gösterdemeye bilir Buda çok dogal bence
Vallah orasini bilemicem..Dikkat etmedim açikcasi :)
Olabilir ama..
Birdaha diyorum : Keske Kadir degilde, Mistik vurulsaydi Ikisindende nefret ediyorum ama Mistiktan daha çOk..
Kendini bir halt saniyor..
Halil ölmicek, önemli olanda bu ;)
katiliyorum rüyacim kadir yerine mistik vurulsaydi ya
bida arabadaki hallerine cok güldümm mistigin
hic üzülmedim kadirin haline beter olsun:img-pilot
halilimde yaralandi ama ona birsey olmicak tabiki
ya mithat gercekmi üzülüyor yoksa cidden oynuyormu anlamadim ya:img-pilot
reytinglere cok üzülüyorum ya neden böyle oldu ilk haftalar cok güzel gidiyordu
umarim düzelir cuma günlerinin en güzel dizisi:img-in_lo
9 bölumun fragmanini izledim bir kac saat sonra ve orada hani Mistik doktora kiziyor ya bana sey gibi geldi hani doktorlar ameliyata girmeden önce belkide tam olarak söyliyemezler ya hastanin iyi olup olucagini ve de Mistik eger disarida fazla bir sure beklemise hic haber almadan,oda cildiripta doktora saldirmis olabilir sinirden,anlatabildimi:img-wink:
Mistik git gide bir psikopata benziyor yaw vallah,korkuyorum resmen onu izlerken...adam bir kukredimi tam kukruyor yaw ama o kukremeleride kendini sadece ispatlamak icin bana kalirsa,yoksam adam korkagin teki be:img-yes:
Zeynep elime bir gecsin bir kasik suda bogucam o kizi zaten,fragmandaki o bakislari neydi öyle,yiyecek gibi bakiyor bu kiz resmen:icon_evil Menekse'ye onun bakislarindan birseyler olucagindan korkuyorum vallah...
Ama ben sanmam bu kiskanc mahlukun akilandigini,bakarsiniz belkide yine ele vermeye kalkar Menekse'yi,yani okadar soguk kanli ki...ama insallah ya Halil yada Yusuf agbi bunu yakalarlar Mistiklarla tlf falan konustugunu dinlerlerse belkide ancak o sekilde cikar ortaya yaptigi...
Birde yani Menekse'de saftirigin teki yaw,anacim madem agbinleri ariyorsun insan kullandigi tlf aradigi numarayi siler dimi ama...yani ben olsam sahsen öyle yapardim her ihtimale karsi:icon_whis ama maksat heyecanli olsun iste...
Kadir'in vurulduktan sonra yerlerde surunerekten kendini arabaya atmasini ise uzulerekten izledim:icon_sorr yani tamam hem o hemde Mistik bunu hakkettiler ama keske vurulan Kadir degilde Mistik olsaydi yaaa:img-yes: kendi elini kesemiyen Mistikin acidan kivranmasini görmek isterdim(masocist falan degilim yani yalnis anlamayin sakin,aciyi sevmem)ama Mistik basina gelen herseyi hakkediyor...
Hele birde Canay'i tehdit etmeleri falan neydi öyle:icon_evil kizin zaten akli cikmis birde gidipte anlaticakmi baskalarina yani,herkes senin gibi gerizekali degil:icon_whis
Birde aslinda varya bence Mistik kabul edicekti Mithat'in önerdigi miktar parayi egerki Menekse'nin o laflari olmasaydi...cok koydu Menekse'nin o sözleri bizim aslan parcasina:img-hyste
Son olarakta fragmanda Istanbul'a gelen Hasan'i izlerken neredeyse uzuldum onun icin:icon_evil yani kendi basina kaldi bir sehirde:happy0064 artik onun maceralarinida izleriz:img-icecr
çıtkırıldım 03-11-07, 17:26 dünkü bölüm süperdiiii suu vurulma sahnesii bencedee msıtıkk vurulsaydı keske halilde kolundan vuruldu galibaa of aman yaaa bencee git gidee sedefte kıvancta daha ii işler beceriyoo ve daha cok ilerliyolarrr oo bakısma sahnelerine bittim menekse ve halilinn süperdi ayy reytingleree benimde cnmsıkıldııı daha cok gelmesi gerekir bölee kaliteli bi dizinin amaa neyse kıymet bilenlereee:D
Yorum yapilcak aslinda cok sey var ama ben kisa kesicem..
Dunki bolum bence gecenki bolumden cok daha guzeldi, Menekse Ile Halili pek izliyemedik taki son sahneye kadar..
Ama ben dizilerde oldu bitti heyecan, aksiyonu severdim, bence dunki bolumde bu hadinden hesapsizdi.. Ama dedigim gibi bence cok guzeldi..
Kadire hic ama hic uzulmedim hatta o oyle can cekisirken ben kac kez geber dedigimi hatirlamiyorum, ama ondansa Mustafanin olmesini tercih ederdim.. O ite yine bisey olmadi, gerci sonunda iyi ayvayi yedi ama daha kotusunu hakkediyor o..
Son sahnedeki M & H, sahnesi cok hosuma gitti, birbilerinin yuzlerini degmeleri o askla bakmalari bence cok guzeldi..
Zeynep'i oldurebilirim ama, hep onun yuzunden oldu olanlar, kendini ne saniyorda once Meneksenin kalbini oyle kirip sonra onun telefonundan Kadiri ariyabiliyor, ustelik Halil'in "burda cok guvenliyiz" dedigi yerin adresini verebiliyor, hangi curetle.. Ayip yani, baska bisey diil, Halil kesin bunu ogrenicek ve ben o zaman Zeynepin onun gozunde nasil bi dusus yasiyacagini cok merak ediyorum.. Inanmiyorum ya onun yuzunden Halil vuruldu.. Vuruldugu kisimda ben hic anliyamamistim vuruldugunu, o anda bile Menekseyi koruyabilmekten hic aciz diil, kenara cekiyor bisiler diyor sonra birden gozleri kapanmaya basliyor.. Cok iyi bi performans sergiledi Kivanc tebrik etmek lazim..
Sedef Avcinin oyunculuguna laf edilmis, ben kesinlikle buna hicmi hic katilmiyorum, rolu nasil oyanamasi gerektiriyorsa o aynen o sekilde oynuyor, ve bence cokta guzel altindan kalkiyor.. Onun oyunculuguna bence hic kimsenin saygisizlik etmeye hakki yok, ayni sekilde Kivanc'inda, kendini o kadar asmiski, ben bile ne olmus buna diyorum.. Eminim ileride dahada iyi olucak, ama simdi bile kac yillik oyunculara tas cikartir cinsten bence..
Gelelim reytinglere, neden bu kadar dusuk geliyor bu reytingler ben anlamakta cok gucluk cekiyorum, o gun oyniyan dizilerden bence en guzeli bu M & H.. Ama maalesef bunu reyting cihazlari olanlar anlamiyorlar, yada hic sans vermiyorlar, bi kez izleseler tiryakileri olucak haberleri yok..
Umarim boyle devam etmez, ve yayindan kalkma tehlikesi ile karsi karsina kalmaz cunki bu oyle olucak son dizilerden bi tanesi..
Ve son yorumum fragmana olucak, malum siteye ekliyen arkadasa tesekkur ediyorum, ben dun izliyememistim malum Euro D vermiyor, ama simdi izledim..
Bence guzel bi fragman olmus, ama bisey farkettim bana oyle geliyorki o bastaki kisim son kisim, ve fragmanin o son kisimi aslinda bastaki kisimlar..
M & H, birbirlerine sarili kaldiklari yer bence o kadar hoski, o sahneyi izlemeyi iple cekiyorum, ordaki Zeynepin yuzunu gorebilmek icin en cokta..
Kadirin olucegini sanmiyorum, tabi diziden cikmak istemiyorsa kendisi, cunki onu oldurmeleri gercekten cok sacma olur.. Ve ben sanmiyorum olucegine, gerci olmesse ben ona 9 canliymis dicem ama olsun, yinede olsun istemem..
Mustafnin bitmis halini izlemek icin sabirsizlaniyorum.. Gel Cuma gel..
Sevgiler..
Birde aklimdayken birseyi merak ettim,hani Halil'i hastahaneden sonra bir oda da gösteriyorlar ya,yatakta yatiyor orada ve Menekse'de ona sarilmis hatta Yusuf agbisi ve Zeynep'te orada yalnis hatirlamiyorsam.Iste o yatak Halil'in Zeynep'in evinde yattigi odada ki yatak filan degil.O yatak bana seyi hatirlati Mithat hani Semih tarafindan vurulmustu ya Halil'i kandirmak icin?iste Mithat'i sonra sanirim evinde göstermislerdi kolu sarilirken felan.Mithat'in bulundugu odada ki yatak ve fragmanda Halil'in yattigi o yatak ayni demi yoksam benmi yalnis hatirladim:img-pilot eger ki durum öyle ise ozaman Halil'er bundan sonra Zeynep'te kalmiyorlardir demektir bu dimi...turkce kendimi ifade etmekte bazen baya bir zorluk cekiyorum ama umarim anlatabilmisimdir ne demek istedigimi:img-wink:
emre altuğ 03-11-07, 17:40 bu reyting konusundan benim inanılmaz derecede içim sıkıldı hangi dizinin sayfasına girsem aynı mevzu bırakalım allah aşkına dizi gittigi yere kadar gider ayrıca reyting benim için hiç önemli bir şey degil reyting alan herşeyde kaliteli olacak anlamına gelmez
bu diziyi izlerken keyif alıyorum bu yeterli:good:
reytinglerin hali yaman ama suc dizide degil kanal d de dizinin fragmani erken cikiyor ama nedense bir iki defa yayinlaniyor sesli fragma gec cikyior özet dizinin baslamasina 1 gün kala cikiyor kanal d dizimizle ilgilenmiyor önemsemiyor bu bölüm harikaydi
reytinglerin hali yaman ama suc dizide degil kanal d de dizinin fragmani erken cikiyor ama nedense bir iki defa yayinlaniyor sesli fragma gec cikyior özet dizinin baslamasina 1 gün kala cikiyor kanal d dizimizle ilgilenmiyor önemsemiyor bu bölüm harikaydi
Aynen, katiliyorum.
Ben zaten bugün Kanal D´ye mail attim.
bu durumun degismesi icin...sizde yardimci olursaniz cok sevinirim ;)
Birde aklimdayken birseyi merak ettim,hani Halil'i hastahaneden sonra bir oda da gösteriyorlar ya,yatakta yatiyor orada ve Menekse'de ona sarilmis hatta Yusuf agbisi ve Zeynep'te orada yalnis hatirlamiyorsam.Iste o yatak Halil'in Zeynep'in evinde yattigi odada ki yatak filan degil.O yatak bana seyi hatirlati Mithat hani Semih tarafindan vurulmustu ya Halil'i kandirmak icin?iste Mithat'i sonra sanirim evinde göstermislerdi kolu sarilirken felan.Mithat'in bulundugu odada ki yatak ve fragmanda Halil'in yattigi o yatak ayni demi yoksam benmi yalnis hatirladim:img-pilot eger ki durum öyle ise ozaman Halil'er bundan sonra Zeynep'te kalmiyorlardir demektir bu dimi...turkce kendimi ifade etmekte bazen baya bir zorluk cekiyorum ama umarim anlatabilmisimdir ne demek istedigimi:img-wink:
valla güzel tespit.. ben farkına varamamışım.. bravo sana.. benimde komiğime gitti masadaki Halilin Menekşeye pas atması.. süper mimikler...
valla benimde türkçem süper değil canım.. sağolsunlar bizide idare ediyorlar işte..
kıvanç_sedef 03-11-07, 18:14 mrb arkadaşlar;
bir kaç gündür ziyaret edemiyorum başlık ilerlemiş..
öncelikle dünkü bölüm süperdiii hatta muhteşemdii bnce nası da vurdu o mıstık halilimii ...ooffff o zeynebe warya artık accaip gıcık oluyodum ztn belliydi onun diziye girdiğinde böyle haltlar yiyeceği...gıcık yha nası bu kdr vicdansız oluyo we menekşenin abisini aradıktan sonra nasıl da halilimin yüzüne bakıyo anlamadım..:fighting2:img-cray::img-beee:yha nası yapabilioo hangi vicdan izin verir buna snçta onun yznden halilim vuruldu onu allah bildiği gibi ypsın inş..kadirde vuruldu ama bnce ölmez çnkü dizinin malum karaktetlerinden biri o sonuçta...mustafanın da etekleri tutuştu yazıkkk oohh cnma deysin walla siz menekşemle halilimi vurmaya kalkarmısınız??alın size cezaa:happy0064ama menekşe nasıl da halilin yüzünü okşadı bittim o sahnede nasıl da mtlu olmşlardı masum aşıklarımm....gel gelelim zeynep hanımaa....onu warya o diziye nie soktular kardeşim srkli bi halt yiyo off aşkıların arasını bozcak walla mahfedicem onuu böle gidersee cadıı nolcak...yha kızım madem halili sewiyosun we görüyosun ki o da menekşeyi sewiyo bırak mtlu olsnlar ne engellemeye çalışıosun sen onların aşkınıı...offf 9.bölüm fragmanını izledim orda bi sarılma sahnesi war zeynep mosmor oluyo yha bn anlamıorm hala neyi kabullenemioo bu salak ama yha sewiyolar işte birbirlerini halil onu sevmiyoki napcak daha anlamıorm....reitingler de tamamen kanal d nin suçu bnce yha çnkü gerçekten dizimizi önemsemiolar nie böle yapıolar anlamıorm fragmanlar geç çıkıoo bölüm özetleri sitede 1 gün önce yer alıoo ama bşka dizilere öle ypmıolar ltfn kanal d duy sesimizi we dizimize sahip çııkkk....cumayı bklioormm iple çekiormmm:cheer:
batuhan_gumus 03-11-07, 18:16 ya arkadaslar siz diyorsun ratingler düsük herkesde var bu problem yai
her dizide dogru var ama ratingleirmiz düsük deil ki bakilma oranlari düsük
mesela bugün bi dizi daha bitti kanal d de oyun bitti
ama yani menékse ile halilin ratingleri o kadar da berbat deil mesele a hepsi 1 ratzingler MIH den daha düüsk ama kaldirilmadi daha yani korkmayin raringler düzelir eminim
ya arkadaslar siz diyorsun ratingler düsük herkesde var bu problem yai
ama yani menékse ile halilin ratingleri o kadar da berbat deil mesele a hepsi 1 ratzingler MIH den daha düüsk ama kaldirilmadi daha yani korkmayin raringler düzelir eminim
yok allah korusun yayindan kaldirilacak kadarda kötü degil ama 1. lik bizim
hakkimiz en azindan ilk üce girmekti hakkimiz
oh oh Sevindim wallah simdi cozmus burasi
ya allahim basligi kapatcaz arkadaslar msj yazmaya devam edelim
fatma_yk resimde harika çikmis kivanc,,
HERZAMANKI GIBI bende gorsem keske ama nerde:img-yes:
kivanc tatlitug la hic konustun mu ??
birde sedef avciyla kivanc tatliutug 6 yildir arkadalsarmis ama resimlerinde birbirlerine cok uzak duruyorlar
yok canım hiç konuşmadım ben. ama bizm sınıftakı kıslar epeybı konuşmuş.bazıları imza falan aldı.bazılarıylada yanak yanağa öpüştü.
gerçek hayyata menekşe bin kat daha güzel.tv de o kadar güzel gözükmüyo ama normalde çok çok daha güzell.
bi kaç kere yan yana gördüm ikisini.bi kere birbirlerine tebessüm ederken gördümmm..
ama en dehşeti akşam karanlıkta kıvanç tatılıtuğ elinde sıgara cep telefonuyla konuşuyodu biraz uzağındaydım ama süper karızma duruyodu dehşetti yanı:img-in_lo:img-in_lo:img-blush
ya arkadaslar siz diyorsun ratingler düsük herkesde var bu problem yai
Haklisin ya Arkadaslar bizim reytengler guzel tamami ya artik kotu falan demiyelim gerçekten kotu degil özmeyelim kendimizi bizim dizi super reytengler duzelcek tamami artik dusunmeyelim bukadar su reytengleri:img-yes::img-yes:
Eminim hak etigimiz yere gelcez keyfimizi bozmiyalim
batuhan_gumus 03-11-07, 18:26 yok allah korusun yayindan kaldirilacak kadarda kötü degil ama 1. lik bizim
hakkimiz en azindan ilk üce girmekti hakkimiz
joo yayindan kaldircak kadar da kötü deil evet ama yani
dedin gibi 1 lik hakkimiz die bende düsünüyorum
umarim düzelir
Haklisin ya Arkadaslar bizim reytengler guzel tamami ya artik kotu falan demiyelim gerçekten kotu degil özmeyelim kendimizi bizim dizi super reytengler duzelcek tamami artik dusunmeyelim bukadar su reytengleri:img-yes::img-yes:
Eminim hak etigimiz yere gelcez keyfimizi bozmiyalim
evet haklisin artik kapatalim bu konuyu bosverin
ya ben bugün tv de sedef avci ile kivanc tatlitugu gördüm
altin portakale berber giriyorlardi cok güzellerdi herhalde iki nci kez yaziyorum bunu:)
fatma_yk canim resim icin cok tesekkurler,yeni resimlere bakmak herzaman cok guzeldir:img-yes
eSzra_ basligin kapanmasi icin nekadar msj sayisi olucagini hec bilmiyorum ama az kalmisa basligi kapatmaya ozaman yazarik bizde dimi:img-wink:
Sincik fragmanda sokaklarda dolanan Hasan'i gösterdiklerinde cok merak ettim acaba odami bir otelde falan kalicak yoksam direkt korkak Mistiki arayipta durumu ögrenip hastahanede oglunun yanindami bulunucak:icon_whis bizlere kati ve kalpsiz gösterilen Hasan karakteri acaba evladinin hastahanede yattigini ve can cekistigini ögrenince cani yanarmi kine?yani bunlarin suclusu benim diye:icon_whis sonucta anasina para birakmis bir Hasan var elimizde artikin gecen bölum ac kalinda ne haliniz var görun, evden cekip giden Hasan'in bu sefer gönlu el vermedi onlarin ac kalmalarina... bu bir degisme sinjali olabilirmi acep:icon_whis
Ama inkar etmeden söyleyin bana lutfen cok hayal perestim dimi:img-hyste :img-blush
Insanlarin icinde kötuluk olmadigina cok inanmak istedigiminden dolayi böyle tepkiler veriyorum herhalde...
Not. altin portakal ödul gecesini nerden izliyebilirim acaba bilen varmi??öm atabilirsiniz
evet o yatak mithat ın evindeki yatak...:img-yes:
zaten bu saatten sonra o evde kalmamaları gerektiğini anlamaları gerekiyordu... ama mithat ın evinde kalmak de başlı başına başka bir tehlike ya...
benim asıl anlamadığım hastaneden nasıl çıkacakları... silahlı yaralanmalaarda polis soruşturma açar... ama halil'i mithat ın evinde görüyoruz sonra... acaba polis işini nasıl hallediyorlar...
bu arada mithat halil in çantasını iyice karıştırmak için fırsat yakalamış anlaşılan... bayaa bir heyecanlı birşeyler yapıyordu fragmanda...
|