Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 3)

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

benhermi
08-11-07, 17:11
hassanin kalbi yokki neden uzulsun o ancak namusunu dusunuyor ama kendisi namusuz oldugunu farkinda degil aslinda bu butun yasananlar hassanin yuzunden evlendirmeseydi menekseyi olmazdi bunlar of cnm benim ya nasilda agliyordu fragmanda halilde aglama gibi birseyler diyordu gelcek bolum çok romantik sahneler olcakmis hele sukur sabirsizlikla bekliyorum yarini:img-yes:

süheyla nasıl da hasan'a lafları yapıştırmıştı... o kadar şeyi yapan biri nasıl namusdan bahsedebilir ki... helga'ya kendi elleriyle kahvaltılar hazırlayıp portakal suları sıkan hasan eve gelince kimseye çektirmediğini bırakmıyordu...

bu bölüm bir de helga gelecek süheyla'ların evine... çok merak ediyorum ne diyeceğini yani ne cesaretle neden gelsin ki oraya...

fragmanın başında menekşe'nin söylediği sözler bile yetiyor aslında ne kadar süper bir bölüm izliyeceğimizi anlamaya...:img-in_lo

berivan_
08-11-07, 17:45
süheyla nasıl da hasan'a lafları yapıştırmıştı... o kadar şeyi yapan biri nasıl namusdan bahsedebilir ki... helga'ya kendi elleriyle kahvaltılar hazırlayıp portakal suları sıkan hasan eve gelince kimseye çektirmediğini bırakmıyordu...

bu bölüm bir de helga gelecek süheyla'ların evine... çok merak ediyorum ne diyeceğini yani ne cesaretle neden gelsin ki oraya...

fragmanın başında menekşe'nin söylediği sözler bile yetiyor aslında ne kadar süper bir bölüm izliyeceğimizi anlamaya...:img-in_lo

Canim Suhayla teyzem bekledi bekledi ve turnayi gözunden vurdu,nasilda kocasina o laflari yapistirdi hemide yetmedi birde tukurdu suratina:happy0064 ama Hasanin akli basina gelmedi kiiii:icon_evil

Evinde terör estiren bir adam metresine gelince nasilda kuzu gibiydi,yani sastim kaldim ben o sahneleri izlerken...birde meyve falan sikmak neydi o öyle yaw:icon_evil ama bu dizinin simdiye kadar izledigim bölumlerine bakinca ancak igrenerek izledim bir karakter var ve oda Hasan...adamin karisi ve cocuklari(Yusuf biliyordu)metresi oldugunu ve onunla birlikte oldugunu ama buda yetmezmez gibi adam birde utanmadan karisinin yaptiklari yemekleri ve caylari bir guzelce yuruttu hemide karisina karsi cok kötu davrandi(Hasanin cay isterken Suheylaya Helga demesi)ve birde utanmadan ustune karisi laf söyledi diye kadina tokatlar yagdirmasi,of offf icim gitti o sahnelerde:sad53: ama vardir kesin bukdar gadar insanlar da bu dunyada malesef,Allah bizleri korusun onlar gibilerinden...

Helga geliyor bende cok merak ettim vallah neden geldigini:icon_whis acaba Suheylaya cok uzgunum böyle olmasini istmedim gibilerinden laflarmi söyliyecek:icon_whis

Birde benim anlamadigim birsey var yani hem Yusuf hemde Suheyla Helgayi biliyorlardi ve buda acaba diyorum seymi demek,yani Helgayi aslinda bunlar ailecekmi taniyorlar,anlatabildimi??

lilo78
08-11-07, 17:49
of valla böyle zor oluyor başlığa geçsek artık
halil menekşe yanyana biyerde oturuyorlar menekşenin üzerinde mor bir elbise var yanlızlar oda rüyamı acaba ?
hangisi rüya hangisi gerçek bilmiyorum öğrenmemize birgün kaldı ,
bence menekşenin işi yakında çözülecek fakat mithattan öyle kolay olmayacak gibi
zeynep başka planlar kuracak kesin bakışlarını hiç beğenmedim ,

kıvanç_sedef
08-11-07, 17:54
merhaba arkadaşlar;;
yeni bşlık açılmş süper çoook sewindim öncelikle bunaaa...:happy0064
eSzra_ seninde dediğin gibi canım bence de o halilin menekşe die bağırması felan rüyadır çnkü menekşe de gelinlik war we boşanmadan böle bişi olamicana göree off kşke grçk olsa ama maalesef şmdilik rüya onlar için....neyse ama o halil ne kdr ççoookk sewiyo şu menekşeyi menekşe de onu ztn o blli de bu zynep nie böle yapıo anlamıorm madem sewmio adam seni bşkasına aşık gözü ondan bşkasını görmüo deliler gibi sewio nie böle yapıo bu kız anlamıorm tmm sewio olabilir ama menekşenin abisini aradığı an saçlarını yolmak istedim onun ne ama yani halile yptığı çok byk ayıp walla....mnkşe ile hlil mtlu mst yaşıcaklar bi bırakmıyolarki aşklarını yaşasınlar neden böle yapıolar anlamadım ama er geç o zynebin we mithatın nelerin pşinde olduunu anlıcaklar....:img-pilot

*KeReMcEmCi*
08-11-07, 17:59
son 1 gün..
bu bölümde herhalde cok menekse-halil sahnesi izlicez :)
cok güzel bölüm olacak gibi görünüyor :)

benhermi
08-11-07, 18:16
Canim Suhayla teyzem bekledi bekledi ve turnayi gözunden vurdu,nasilda kocasina o laflari yapistirdi hemide yetmedi birde tukurdu suratina:happy0064 ama Hasanin akli basina gelmedi kiiii:icon_evil

Evinde terör estiren bir adam metresine gelince nasilda kuzu gibiydi,yani sastim kaldim ben o sahneleri izlerken...birde meyve falan sikmak neydi o öyle yaw:icon_evil ama bu dizinin simdiye kadar izledigim bölumlerine bakinca ancak igrenerek izledim bir karakter var ve oda Hasan...adamin karisi ve cocuklari(Yusuf biliyordu)metresi oldugunu ve onunla birlikte oldugunu ama buda yetmezmez gibi adam birde utanmadan karisinin yaptiklari yemekleri ve caylari bir guzelce yuruttu hemide karisina karsi cok kötu davrandi(Hasanin cay isterken Suheylaya Helga demesi)ve birde utanmadan ustune karisi laf söyledi diye kadina tokatlar yagdirmasi,of offf icim gitti o sahnelerde:sad53: ama vardir kesin bukdar gadar insanlar da bu dunyada malesef,Allah bizleri korusun onlar gibilerinden...

Helga geliyor bende cok merak ettim vallah neden geldigini:icon_whis acaba Suheylaya cok uzgunum böyle olmasini istmedim gibilerinden laflarmi söyliyecek:icon_whis

Birde benim anlamadigim birsey var yani hem Yusuf hemde Suheyla Helgayi biliyorlardi ve buda acaba diyorum seymi demek,yani Helgayi aslinda bunlar ailecekmi taniyorlar,anlatabildimi??

evet kadın o kadar bekledi sabretti ama biryere kadar....

o konuşma süperdi gerçekten... ama hasan o konuşmayı bile kayle almayıp helga'yı iki adamla görünce (üstelik kıskanacak bir neden de yoktu yani yatakyta yakalasa anlicam ama...:icon_whis) karım haklıymış, doğru söylüyorlarmış diye değil de ben seni ne kadar sevmiştim diye ağlamıştı..

adama hiçbirşey diyemiyorum ben yani ne desem yetersiz... ve dediğin gibi ne yazıkki hasan gerçek bir karakter... eminim onun gibi birçok(!) erkek vardır...

ben helga'nın gelişinin nedeninin o olduğunu sanmıyorum.. yani eğer üzgün olsaydı çok daha önceden yapması gereken bir hareket değil mi özür dilemek... şimdi hasan'dan ayrılmışken neden böyle bir hareket yapsın ki.. sonuçta yorgan gitti kavga bitti... hasan'ı sormaya geldi desem... onu da sanmıyorum... yarına az kaldı öğreniriz artık....

ailecek tanıma durumu olacağını sanmıyorum... yani belki görmüşlerdir ama tanışıklık durumu yoktur... ayrıca ne yazıkki erkektir yapar güdüsüyle şimdie kadar süheyla birşey dememiş belli ki... işte hasan'ın menekşe'ye yaptıkları bardağı taşırttı...

yusuf da aynı... ayrıca yusuf'un ise bir hikayesi olduğunu biliyoruz ve bence bu babasıyla bağlantılı birşeyler... hatırlıyorsan ilk bölümde ""bugüne kadar hangimiz karşı çıkabildi ki babama"" gibi birşey söylemişti... bence o da bir zamanlar birşeyleri yaşayamadı.. belki de bu yüzden menekşe'ye karşı çok daha duyarlıdır....

de-rin
08-11-07, 18:21
merhabalar

bir haftadır bu foruma uğruyamadım özette gelmiş..
fragmanın gördüm ama sesli fragmanın henüz göremedim.

sesiz fragmanda yatakta üzgün yatıyorduda sanırım Mustafa'yı gördüm..demek yol arkadaşının ölmesinde korkoyur ama polisden daha çok korkuyor...

Hasan efendi zahmet edipde hiç ALmanyalardan kalkıp gelmeseymiş keşke baksanıza işi namus ,kan davasına dönüştürdü.peki kimin yüzünden bütün bu olanlara kim sebep oldu
tabiki kendisi
o değil miydi kızını üç kuruşa ne olduğunu bilmediği bir el oğlunun koynuna para ile satan ve o değil miydi menekşenin dayanamyıp anasını ninesini bırakıp belkide bir daha hiç görmemek bahasına da olsa hiç bilmediği yere yollara koyunalan..
ve yien o baba değil miydi menekşenin abisini ve kocasını menkşenin ardına düşürüp bataklığa sürükleyen.
ve yine o değil mi?? oğlunun yaralanmasına yada ölmesine sebep olan kişi kendisi yanı BABA sıdır Menkşenin...

mıstık şimdi çok üzülürde keşke parayı alsaydım da Kadir yaralanmasaydı da der

berivan_
08-11-07, 19:22
benhermi, ben Yusufun o sözlerini tamamen unutmustum ya,dedigin gibi olabilir...yani senaristler bencede bosuna o kelimeyi söyletmemislerdir Yusufa:img-yes: acaba Yusuf neler gecirdiki cok merak ettim,umarim bu sorunun cevabini alabiliriz...birde sey var hani Yusuf babasina karsi cikmisti ya annesine vurucaken?ozamanda Hasan ogluna saskinca bakmisti ve dinlemisti söylediklerini ve sonra Yusuf icini bosaltiktan sonra patlamisti(ki genelde hemencecik patlar):icon_evil

de-rin, para duskunu bir Mistik var karsimizda,dermi der senin yazdigin sözlere benzer birseyler kesin:img-yes: adamin pek derdi para yaw.Mithat Mistikin saydigi paradan fazla vericekti galiba yalnis hatirlamiyorsam ama bizim akli olmuyan Mistik parami geri aliyorum diye zil takip oynamiyorda birde dugunde Menekseye takilan seylerin hesabini yapiyor:icon_whis (ki oradaki insanlarin coguda kesinlikle Meneksenin tarafindandi)erkek tarafi olsalardi hadi anlardim yani ama:img-yes:

Mistiktan bizlere tuzak kurdun kelimelerini isiten bir Zeynep acep bundan sonra ne yapar kine:icon_whis yani fragmana göre o laflari isitince kizin sankim korkmus gibi bir hali vardi,yada banami öyle geldi:icon_whis

eSzra_
08-11-07, 19:31
bence zeynep ve mistik birlik olcaklar zeynep herseyi mistika yetistirecek diye dusunuyorum ki insallah oyle olmaz halil çok dikkatli olmali meneksede tabi, ama simdi hassan da istanbula geldi isler ice kariscak, yarinki bolumde kutunun sirrina biraz ulacakmisiz yaziyordu ozete gerçekten merak ediyorum kutunun sirri ne oldugunu daha oncede soylemistim herhalde babasiyla ilgili ne acaba??:icon_whis

berivan_
08-11-07, 19:49
bence zeynep ve mistik birlik olcaklar zeynep herseyi mistika yetistirecek diye dusunuyorum ki insallah oyle olmaz halil çok dikkatli olmali meneksede tabi, ama simdi hassan da istanbula geldi isler ice kariscak, yarinki bolumde kutunun sirrina biraz ulacakmisiz yaziyordu ozete gerçekten merak ediyorum kutunun sirri ne oldugunu daha oncede soylemistim herhalde babasiyla ilgili ne acaba??:icon_whis

Amanim amanim yaparmi bunu bu senaristler acaba??olurmu kine Mistik ve Zeynep birlik:icon_whis ki olurlarsa belkide birsey olurki Halil gercegi cakar ha ne dersiniz:icon_whis Halil zaten Menekseden ayri olmuyor nerdeyse hic ve simdi birlikte olduklari icin ayni evden aslinda durumun ortaliga cikmasi uzun surmez bence hani egerki evden birinin birseyler citlatildigi duyulsa....

Su kutunun sirrini harbiden cok ama coook merak ediyorum...gözumuzun icine soka soka bir hal oldular yani o kutuyu taaa ilk bölumden itibaren:img-pilot

Halilin babasini acaba Mithatmi öldurtu?bunuda cok merak ediyorum... ama Halilin annesinide harbiden Mithatan guya intikam almak istiyen adamlarmi öldurtukine yoksam o istedemi Mithatin kendisinin bir sekilde parmagi vardi acaba??

Yaw sorular gittikce cogaliyor bir dusunelim deyince:icon_sorr kim bilir daha ne sorular cikicak ortaya:icon_whis

eSzra_
08-11-07, 19:58
Amanim amanim yaparmi bunu bu senaristler acaba??olurmu kine Mistik ve Zeynep birlik:icon_whis ki olurlarsa belkide birsey olurki Halil gercegi cakar ha ne dersiniz:icon_whis Halil zaten Menekseden ayri olmuyor nerdeyse hic ve simdi birlikte olduklari icin ayni evden aslinda durumun ortaliga cikmasi uzun surmez bence hani egerki evden birinin birseyler citlatildigi duyulsa....

Su kutunun sirrini harbiden cok ama coook merak ediyorum...gözumuzun icine soka soka bir hal oldular yani o kutuyu taaa ilk bölumden itibaren:img-pilot

Halilin babasini acaba Mithatmi öldurtu?bunuda cok merak ediyorum... ama Halilin annesinide harbiden Mithatan guya intikam almak istiyen adamlarmi öldurtukine yoksam o istedemi Mithatin kendisinin bir sekilde parmagi vardi acaba??

Yaw sorular gittikce cogaliyor bir dusunelim deyince:icon_sorr kim bilir daha ne sorular cikicak ortaya:icon_whis
wallah sorular sorular bitmiyor daha neler gelcek allah bilir. ama artik menekse ile halil gulsun ya çok uzuluyorum hele halile menekse için neler yapiyor ölmek uzeryken(ya ölmuyordu da ma iste kolu kan içindeydi:P)Menekseyi teseli etmeye çalisiyordu, halil vuruldugunda ilk yaptigi sey menekse diye bagrip saklanmak oldu o derecede seviyor,meneksede seviyor ama halil daha guzel beli ediyor:img-yes:. of of insallahbirgun bende boyle bir ask yasarim hehe:P:img-pilot.bakalim zeynep cadisi bu bolumde neler yapçak fena gicigim ben bu kiza ya:img-icecr:img-icecr.insallah ilerde sevdirir kendini ki zanetmiyorum:img-yes:

_yaz yagmuru_
08-11-07, 20:21
ooo ben gelmeyelı ılerlemısız bıraz.yenı sayfada acılmıs.henı herkes nerelerde arkadaslar cok sessız buralar bakıyorumda.dızımıze az kaldı.az once yenı fragmanı gordumde of o neydı oyle ya.heyecan yıne dorukta.tam bır fırtına.fragmanın sonnunda halıl nasılda bagırıyor ama oyle menekse dıye.ama ablamın soyledıgıne gore ruyaymıs bu galıba.dusundumde haklı galıba canım ablam.cunku meneksenın basında duvaga benzer bır sey vardı.halıl yaralı oldugu ıcın kabus goruyordur herhalde.ama ılk once su zeynebın yenı bır oyunumudur dıyede dusunmedım degıl dogrusu.o kız halıle hala asık.ben en basında soylemısdım bunu.yanı mıthatın gogsunde aglıyorya ıkısı bır olup menekseyı ortadan kaldırtmak ıstemıs olabılırler dıye dusundum ama sonradan ruya oldugu ıhtımalı daha agır bastı.neyse az kaldı yarını buyuk bır heyecanla beklıyorum.herkese ıyı seyırler sımdıden.

zynp-35-2!
08-11-07, 20:22
meraba foruma yeni üye oldum menekşe ile halil dizisi temposu hiç eksik olmayan çok sürükleyici ve güzel bi dizi menekşe'nin abisi ve kocası biraz gıcık ama olsun yarın dizi var sedef avcı ile kıvanç tatlıtuğ gerçekten birbirlerine çok iyi uymuş ayrıca ilk bölümdeki berlin sahneleri ayrı bi güzeldi

eSzra_
08-11-07, 20:29
meraba foruma yeni üye oldum menekşe ile halil dizisi temposu hiç eksik olmayan çok sürükleyici ve güzel bi dizi menekşe'nin abisi ve kocası biraz gıcık ama olsun yarın dizi var sedef avcı ile kıvanç tatlıtuğ gerçekten birbirlerine çok iyi uymuş ayrıca ilk bölümdeki berlin sahneleri ayrı bi güzeldi
artik senide aramizda goruruz insallah
ewet berlin sahneleri superdi ama dizi suan çok
guzel devame diyor allaha sukur yarinki bolumu
sabirsizlikla bekliyorum(z) Ama yarin okulum oldugu
için çikmam lazim size iyi sohbetler diliyorum
iyi aksamlar herkese:img-yes::img-blush

reyhan69
08-11-07, 20:49
iyi aksamlar....:o)
Bende merakla bekliyorum neler olacak diye ..Kutunun sirrini ögrenmek istiyorum bakalim ne cikacak icinden...
Su Kara Mistik da beni cok sinir ediyor sanki kücük cocuk gibi oyuncagini elinden aldiginda zir zir aglamaya baslar ...Bir daha yazmistim su kursun Mustafayi bulsaydi cok hosuma giderdi ( silahlari ve töre midir kandavasi mi hic sevmem ) ama böyle insanlar kaba kuvetle her problemleri cözmek isteyenleri de, hic hic hoslanmam.
Aci nasil cekilir diye Mustafa anlasaydi..Kadir aptal uymus o geri zekaliya ve Almanya ve para asigina onun pesinden gitti o ailesini disladi bence ..
Menekse sevdigi insanin pesine gitti ...sevgiden sevgi dogar...
Sizlerin tahminleri dogrudur Menekse ile Halil evleniyor o rüya görüyordur cünkü hic yarasi gözükmüyordu..Mithatin da insallah havasi cikar, Yusuf birseyler düsünüyor ama bakalim ne cikacak...cok merak ediyorum.
Gel gelelim Zeynep kizimiza bakalim onun foya si ne zaman cikar..bence Mithat ögrencek yada bir arkadas yazdi o Mustafayla da isbirligi yapar..Karsiliksiz ask kin yaratiyor...Cünkü Halilin o söyleyisi "Menekse ilk önce kalbimde ve sonra beynimde " Zeynep söylüyordu..bakalim merakla bekliyoruz.
Insallah yarin aksam yagmur yagmaz rahatca izlerim .

berivan_
08-11-07, 20:58

Öncelikle aramiza hosgeldin canim,seninde yorumlarini okumak cok guzel olucaktir,yazilanlari elimden geldince takip etmeye calisiyorum ve tabiki herkesin yazdigi yorumlarida okumak ayri ayri guzel oluyor bence:img-wink:

Bendece KT ve SA birbirlerine cok guzel uymuslar,yani cok guzel bir birliktelik gösteriyorlar bize:img-blush Berlin sahneleri cok guzeldi gercekten de ama yani bence Turkiyenin yani Istabulun degisik yerlerini izlemek cok guzel oluyor(yurtdisinda kalinca insan böyle oluyor malesef,hasret kaliyor ulkesine:img-yes:)

Ama simdi dogruyu söylemek gerekirse Berlini ilk bölumlerde cok görduk bence,sonraki bölumlerde zaten nerdeyse Meneksenin ailesinin evini gösterdiler sadece:img-yes:

reyhan69
08-11-07, 21:02

Foruma hosgeldin :happy0064
Halil le Menekse canim cok güzel karakterler hem Sedef le Kivanc cok güzel oynuyorlar...Ama gercek hayatta bilmiyorum coooooooooook seyrek erkekler var böyle ask yasayanlar..
Bekar kizlara böyle esler allah nasib etsin...:good:
Dizi cok güzel ve hiziyla gidiyor daha neler olacak bakalim . Bosnaya bile gideceklermis orda Halil annesinin ailesine gidecektir belki .Zeynep neyaptigini ögrendikten sonra.. Cünkü kimseye artik inanazlar beraber oraya gidebilirler ve dizimiz de uzar ve bizde devam ederiz asiklarimizi izlemeye:happy0064

reyhan69
08-11-07, 21:10
Öncelikle aramiza hosgeldin canim,seninde yorumlarini okumak cok guzel olucaktir,yazilanlari elimden geldince takip etmeye calisiyorum ve tabiki herkesin yazdigi yorumlarida okumak ayri ayri guzel oluyor bence:img-wink:

Bendece KT ve SA birbirlerine cok guzel uymuslar,yani cok guzel bir birliktelik gösteriyorlar bize:img-blush Berlin sahneleri cok guzeldi gercekten de ama yani bence Turkiyenin yani Istabulun degisik yerlerini izlemek cok guzel oluyor(yurtdisinda kalinca insan böyle oluyor malesef,hasret kaliyor ulkesine:img-yes:)

Ama simdi dogruyu söylemek gerekirse Berlini ilk bölumlerde cok görduk bence,sonraki bölumlerde zaten nerdeyse Meneksenin ailesinin evini gösterdiler sadece:img-yes:

Iyi aksamlar Berivan..sana cok katiliyorum insan vatanini cok özlüyor bazilari Bogazi gösterdikleri zaman icim akiyor...gerci kücük yasta almanyaya geldim ama vatan hasreti burnumda tütüyor....
Diziyi zaten hem Avrupada baslayisi ve Istanbula gidisi beni daha bagliyordur bu diziye ...konular bana tanidik geliyor ...
Birde Berlinde almanca konusmalari bazi yerleri cok komikti gerci bizim türkler degisik konusuyorlar..

benhermi
08-11-07, 21:51
berivan_ bir şekilde hepsini öğrenicez ama bakalım ne zaman... yusuf benim dizideki favori karekterlerimden biri ve ben gerçekten ne olduğunu çok merak ediyorum... ama KT canlı canlı röportajında 3-4 bölüm sonra demişti... yani yakındır...:)

eSzra_ aslında mıstık ile zeynep şimdiden bir olmuş sayılırlar... zeynep menekşe'nin yerini söylediğinde bize herşeyi yapabileceğini kanıtladı... belki tamolarak bir olmazlar ama eminim zeynep onlara her türü yardım etmeye çalışacaktır...

ve evet haklısınız daha bir dolu soru var...ama zaten diziyi u kadar güzel hale getiren önemli noktalardan biri de gizemi...:img-wink:

de-rin
09-11-07, 10:37
de-rin, para duskunu bir Mistik var karsimizda,dermi der senin yazdigin sözlere benzer birseyler kesin:img-yes: adamin pek derdi para yaw.Mithat Mistikin saydigi paradan fazla vericekti galiba yalnis hatirlamiyorsam ama bizim akli olmuyan Mistik parami geri aliyorum diye zil takip oynamiyorda birde dugunde Menekseye takilan seylerin hesabini yapiyor:icon_whis (ki oradaki insanlarin coguda kesinlikle Meneksenin tarafindandi)erkek tarafi olsalardi hadi anlardim yani ama:img-yes:

Mistiktan bizlere tuzak kurdun kelimelerini isiten bir Zeynep acep bundan sonra ne yapar kine:icon_whis yani fragmana göre o laflari isitince kizin sankim korkmus gibi bir hali vardi,yada banami öyle geldi:icon_whis

merhalar herkese,

mıstık o anda kendi gururunu ön plana çıkarmak istedi .parayıda çok istedi ama söz konusu kendisini foyasının ortaya çıkma korkusu olunca bir an gözü parayı görmeyip halil ve menkşeyi ortadan kaldırma istedi ama olmadı....

hasan gelince Mıstık ne söyleyecek o na merak ediyorum. yada parayı ve oturdukları evde ne şartlarda oturduklarını nasıl anlatacak mıstık hasan'a...

ee artık Mithat bir görev veriri Hasan efendiye de dimi..:img-blush:img-blush
Zeynep bundan sonra da Mithat ile iş birliğini devam ettirecektir...

emirdag_güzeli
09-11-07, 14:20
benim yorumum biraz gec olabilir ama yazamadan gecemiyecegem bende seski fragmani gordum...Menekse ile halil evleniyorlar!!!!!!!!!!!!!!!!!whaa...halil ustunde takim elbise ..filan..

ooh musti gene onlari buluyor gene oh pis zeynep demistir diyeceni...menekse de vuruluyor herkes vuruluyor yaa..bu bolum sanki gecen bolume benziyecekmis gibi geldi bana..gene zeynepin mustafa yi aramasi gene bu sefer menekse vuruluyor...ve tabiki orada bitecek...off..

aslıcığım
09-11-07, 14:27
Benide aiernize alın benim adım aslı m. ile h. çok seviyorum

fragmanda menekşe vuruluyor bencu halillede evleniyorlar ama vuruldu offf yine engel

AMA AŞK ENGEL TANIMAZ

zynp-35-2!
09-11-07, 15:12
şu zeynep de bi garip ha bi türlü mithat'ı anlayamadı gitti hala ona güveniyor ve üstelik kötülük yapıyor tamam halil'i seviyor olabilir ama bu onuın menekşe'ye kötülük yaptırmasını gerektirmez bi de dikkat ettiniz mi hallil'in yanında menekşe'ye çok farklı davranıyor

kıvanckerocu
09-11-07, 15:26
aaslı ve zeynep öncelikle hoşgeldiniz başlığımıza
bnde başak memnun oldum tanıştığıma
gerçekten güzel bi bölüm olacağa benziyor
sesli fragman çok güzel
5 saatten biraz fazla kaldı diziye
bekleyelim ve görelim:D

ssvshy
09-11-07, 15:34
helganın gelişi konusunda bir iki şey söyleyeceğim hasandan ayrıldı ama hasananın onu kolay kolay bırakmayacağını düşünebilir ve bu yüzden ondan tamamen kopmak için hasanın uğruna kızını satıp açtığı dükkanı yada bu parayı süheylaya getirebilir belki onlarda bu parayla pasaportlarını yeniletip Türkiyeye gelirler bi şekilde gelmeleri lazım hasanın verdiği para yetmeyebilir bu bölümde hasanın Türkiyeye geldiğini öğrenen yusuf anasını arayıp durumu anlatabilir

aslıcığım
09-11-07, 15:40
aaslı ve zeynep öncelikle hoşgeldiniz başlığımıza
bnde başak memnun oldum tanıştığıma
gerçekten güzel bi bölüm olacağa benziyor
sesli fragman çok güzel
5 saatten biraz fazla kaldı diziye
bekleyelim ve görelim:D

Hoşbulduk Başakcığım
offf ilk halil sonrada menekşe bune yaaaa
kader de bir bölümde 1000 insan ölüyor başroller ve devamlı oyuncular hariçççç gerçi onlarda
ağır yaralanıyor

batuhan_gumus
09-11-07, 16:15
BEN ´fragmani gördüm cok heyecanli bi fragman di acaba halil hakikaten rüyami görüypr yoksa esasmi menekse nin vurulmasi bugün cok güzel olacak insallah ratingler güzel gelir gecen hafta gibi gelmesin yaa meneksenin babasi gelio sinir oluyorum ya o adama kaymis ya adama resmen

HaMbUrG*
09-11-07, 16:28
helganın gelişi konusunda bir iki şey söyleyeceğim hasandan ayrıldı ama hasananın onu kolay kolay bırakmayacağını düşünebilir ve bu yüzden ondan tamamen kopmak için hasanın uğruna kızını satıp açtığı dükkanı yada bu parayı süheylaya getirebilir belki onlarda bu parayla pasaportlarını yeniletip Türkiyeye gelirler bi şekilde gelmeleri lazım hasanın verdiği para yetmeyebilir bu bölümde hasanın Türkiyeye geldiğini öğrenen yusuf anasını arayıp durumu anlatabilir

ilginc bi konuya deginmissin, benimde gözüme takildi ama bu tarafdan hic düsünmedim. belki özür dilemek icin fln gelmisdir? ama Bence Helga bunu yapacak biri degil, parayi aldi, adama tekmeyi atti ve bu böyle kalir sanirim. ama diger yandan neden gelsin ki? kahve icmeye degil herhalde. özür dileme olasiligida cok az.cok merak ediyorum dogrusu. fikir yürütmekte baya zor bu durumda..

eSzra_
09-11-07, 17:16
Benide aiernize alın benim adım aslı m. ile h. çok seviyorum

fragmanda menekşe vuruluyor bencu halillede evleniyorlar ama vuruldu offf yine engel

AMA AŞK ENGEL TANIMAZ
OhOh Ailemize biri Daha Katildi, Aramiza Hosgeldin Asli benim Adim eSra Senide Burda Gormekten Mutluluk Duyariz:img-yes:
ssvshy Helga Konusunda Hakli Olabilirsin Yani Anne Ve Ninede Istanbula gelmeli belki senin dedigin gibi olur ve istanbula gelip yardim ederler bizimkilere (insallah):img-yes:

Fragmanda Halil nasilda menekse diye bagirdi içim gitti resmen tamam ruya gorudu ama beliki çok korkmus ruyasinda menekseye birsey olcak diye Cnm benim ya (dizimin baslamasina bir kaç saat kaldi hele sukur:P)

batuhan_gumus
09-11-07, 17:30
OhOh Ailemize biri Daha Katildi, Aramiza Hosgeldin Asli benim Adim eSra Senide Burda Gormekten Mutluluk Duyariz:img-yes:
ssvshy Helga Konusunda Hakli Olabilirsin Yani Anne Ve Ninede Istanbula gelmeli belki senin dedigin gibi olur ve istanbula gelip yardim ederler bizimkilere (insallah):img-yes:

Fragmanda Halil nasilda menekse diye bagirdi içim gitti resmen tamam ruya gorudu ama beliki çok korkmus ruyasinda menekseye birsey olcak diye Cnm benim ya (dizimin baslamasina bir kaç saat kaldi hele sukur:P)

evet ya haklisin ailemize birisi daha katildi süper de oldu bu arada
asli arkadasim benim adim da batuhan nickname den belli herhalde:)
ya ben fragmanda hic helgayi görmedim sanki hayret dmk dikkat etmemisim :icon_whis

eSzra_
09-11-07, 17:34
evet ya haklisin ailemize birisi daha katildi süper de oldu bu arada
asli arkadasim benim adim da batuhan nickname den belli herhalde:)
ya ben fragmanda hic helgayi görmedim sanki hayret dmk dikkat etmemisim :icon_whis
Batuhan eger sesli fragmani seyretiysen ozaman gormemisindir
çunku sesli fragmanda yok, sesiz fragmanda helga yi gosteriyorlar suheyla kapiyi açiyor ve helgayi gorunce sasiriyor.
Sadece Bunu Gorduk :img-yes::img-yes:

x sinem x
09-11-07, 17:36
evet bugün büyük gün...dizimizin baslamasina sadece üc bucuk saat kaldi..cok heyecanliyim..
halile yazik ya nasilda menekseeeeee diye bagiriyo...valla tüylerim diken diken oluyo. süper rol yapmis kivanc, zaten gün gectikce daha iyi oluyo..

yanliz farkettiniz mi,kivancin saclari uzamis:icon_whis:icon_whis...bence acilen kesilmesi lazim...eski haline dönsün yine

kisa saclar ona daha cok yakisiyoooo:img-blush:img-blush:img-blush

fragmanda bir yerde menekse ile halil karanlikta oturuyorlar...meneksenin üstünde mor bir elbise var, yada gecelik mi anlamadim.
yani sanki halilin yanina gelmis, yarali ya..halilde cok saskin bakiyordu, ondan böyle bir hareket beklemiyormus gibi:img-blush

berivan_
09-11-07, 17:48
Sesli fragmani az önce izledim de sey Yusuf Menekseye "seni kimselere yem etmem"demesi cok guzel,yani bir agbi ancak kardesine bukadar sahip cikabilir...helal Yusufa ki kardesine sahip cikti:happy0064 ama Yusuf bu sözlerini söylerken hani arkadaa Zeynep varya,yani kiz nasilda Yusufun sözlerine sinirlenmis gibi bir bakis atipta sonradan gidiyor:icon_evil

Menekse birde mor elbisesi ile hani Halilin yanina geliyor ya orada sankim Halilin yuzunde sasirmis gibi bir ifade var:img-yes: acaba seyden olabilirmi hani Menekse yanina gelmis onun odasina ve sonracima elini öpmesi:img-blush yani bana göre Menekse sankim simdi bu son bölumlerde dahada cok farkli yaklasiyor Halile,yani askini göstermeyi korkmuyor artik,anlatabildimi:img-yes:

Ki Meneksede bir ilerleme görmek beni cok mutlu göruyor,yani onca zaman ailesinden ozeliklede babasindan bir sevkat almamis ve urkmus bir insanin kendini yavas yavas kabugundan cikartmasini izlemeyi cok sevdim,helede Menekse gibi iyi niyetli ve saf birinin:img-yes:

batuhan_gumus
09-11-07, 17:50
ya arkadaslar alarmmm uff ya esref saati saat 22.00 alinmis yani MIH le beraber buda dmk ratinglerin düsüsü dmk uff ya manyak bunlar bi günde 20 dizi olur muya süper

2 hafta önceki ratinglere bakin bi esref saatiyle cakistini

ab 26.10.07

8 ESREF SAATI. [NET] SHOW 5,6 14,2
9 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,3 13,6

total

1 SILA [NET] ATV 9,1 23,0
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,6 23,2
3 PUSAT [NET] SHOW 7,4 18,9
4 ESREF SAATI. [NET] SHOW 7,3 19,5
5 TAKVA (T.S) [NET] STAR 6,8 18,6
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,6 20,1
7 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 6,4 17,7
8 ASI [NET] KAND 6,4 16,2
9 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 5,4 16,

buyrun yaaa:icon_sorr:icon_sorr

eSzra_
09-11-07, 17:56
Batuhan haklisin ama zaten esref saat in tekrarini gosteriyorlar, herhalde kimse izlememisti tekrarina baktilar ama bugun kimse bakmaz diye dusunuyorum. Reytengler bu hafta insallah DAHA guzel olur diye umuyorum insallah ya Bi reytengler guzel olsa neyse bunu tartismayalim simdi deme:img-yes::img-yes:

kıvanckerocu
09-11-07, 18:04
menekşe halile sarılıyor ve ellerinden öpüyor bu kızda gelişmeler var
halilde şaşırıyo menekşe bu kadar cesur davranınca
ama artık zamanı gelmişti duygusal sahnelerin başlamasının
kıvancım mavişim bnm seni çok seviyorum aşkımm!!

ülker
09-11-07, 19:46
Selam
Öylesine yorgunum ki diziye kadar dinlenmeye çalışıyorum.Dinlenicem ve seyredicem.Bu yalnız sadece Kıvanç hatrına.Eğer o olmasaydı asla izlemez hemen yatardım.Ne kadar da vefalı sadık izleyicileriz(birazcık kendimize iltifatın kimseye zararı olmaz)

İnşallah güzel bir bölümle beraber bol reytingli olur.Ve umarım artık Muharremle saz arkadaşlarını hiiiiiç görmeyiz.

Herkese keyifli seyirler

***NiLLYyY***
09-11-07, 20:11
iyi aksamlar:) bende foruma yeni üye oldum:) dizilerle pek aram yoktur ama menekseyle halil i hic kacirmam..burda dizi hakkindaki görüslerimi fikirlerimi paylasabilecegim arkadaslar bulurum insalla:)

esros_16
09-11-07, 20:25
slm herkese iyi akşamlar...bugn hiç beklemediğim bişey yaşadım ve kıvanşça sedefi gördümmm...harika bişeydiii...dizi setinin o kadar yaknındaydım ki inanılmazdı...kıvança o kadar yakın olmak çok heyecan vericiydi...yusuf menekşenn annesi ninesi fln hepsi ordaydı..buurda oturduğum yerde bi alışveriş merkezine gelmişlerdi...ben de tesadüf eseri ordaydım ve iyiki ordaydım...kıvanç tv deki halinden çok daha tatlıydııı....

zynp-35-2!
09-11-07, 20:36
esros-16 gerçekten çok şanslısın.ayrıca yeni gelen arkadaşa da hoşgeldin diyorum ben de yeni geldim forum gittikçe kalabalıklaşıyor ne güzel..diziye çok az bi zaman kaldı bu arada.

eSzra_
09-11-07, 20:40
iyi aksamlar:) bende foruma yeni üye oldum:) dizilerle pek aram yoktur ama menekseyle halil i hic kacirmam..burda dizi hakkindaki görüslerimi fikirlerimi paylasabilecegim arkadaslar bulurum insalla:)
Aramiza HOsgelin senide armazida gormekten mutluluk duyariz
Ohbee bugun 3 kisi Girdi Aramiza çok sevindim:happy0064

slm herkese iyi akşamlar...bugn hiç beklemediğim bişey yaşadım ve kıvanşça sedefi gördümmm...harika bişeydiii...dizi setinin o kadar yaknındaydım ki inanılmazdı...kıvança o kadar yakın olmak çok heyecan vericiydi...yusuf menekşenn annesi ninesi fln hepsi ordaydı..buurda oturduğum yerde bi alışveriş merkezine gelmişlerdi...ben de tesadüf eseri ordaydım ve iyiki ordaydım...kıvanç tv deki halinden çok daha tatlıydııı....
Aaa nekadar sanslisin Onlari gordun demek ne guzel
Hmm Demek ninne ve anne istanbula geliyorlar iste buna sevindim allaha sukur geliyorlar, neyse arkadaslar 10 -15 dakka sonra basliyor dizimiz herkese iyi seyiler diliyorum :happy0064:happy0064

esros_16
09-11-07, 20:41
esros-16 gerçekten çok şanslısın.ayrıca yeni gelen arkadaşa da hoşgeldin diyorum ben de yeni geldim forum gittikçe kalabalıklaşıyor ne güzel..diziye çok az bi zaman kaldı bu arada.

evet bende öyle olduğumu düşünüyorum bide annem arayıp eve çağırmasaydı daha da şanslı olcaktım amaa naparsın işte:D:D....neyse bu kadaraı da yetti bana...ama sedef avcıya biraz şey oldum ...çok somurtuk duruyodu...hiç gülmedi yanii...belki yorgunluktandır ama yine de ne biliim onu öyle hayal etmemeiştim..

zynp-35-2!
09-11-07, 20:42
peki kıvanç nasıldı?nine sizce bu bölümde istanbul'da olur mu?

esros_16
09-11-07, 20:48
peki kıvanç nasıldı?nine sizce bu bölümde istanbul'da olur mu?

nineyi bilemicem ama kıvaç harikaydı...ben pek bişey görmedim aslında yarım saat bekledik orda izledik ama hep aynı sahneyi çektiler....bizde eve geldik...kıvancın kolunda bişey vardı ne derler ona anlayın işte siz:Dvurulmuştu ya hanii..ellrinde poşetler vardı alışveriş yapmışlar...yusuf abi aradı mithah veya zeynep ararsa sizi teli açmayın dedi...teli kapttıktan hemen sonra mithat ardaı menekşe açma dedi açmadılar ve yürüdüler ileriye doğru...gerisi yok:D:D:D

berivan_
09-11-07, 21:09
nineyi bilemicem ama kıvaç harikaydı...ben pek bişey görmedim aslında yarım saat bekledik orda izledik ama hep aynı sahneyi çektiler....bizde eve geldik...kıvancın kolunda bişey vardı ne derler ona anlayın işte siz:Dvurulmuştu ya hanii..ellrinde poşetler vardı alışveriş yapmışlar...yusuf abi aradı mithah veya zeynep ararsa sizi teli açmayın dedi...teli kapttıktan hemen sonra mithat ardaı menekşe açma dedi açmadılar ve yürüdüler ileriye doğru...gerisi yok:D:D:D

Bizide bilgilendirdigin icin cok tesekkurler:grin2 demek bizimkiler alisveris merkezindelerdi,ayy ne aldilar cok merak ettim simdi...ama simdi Yusuf acaba neden Halil ve Menekseye Zeynep yada Mithat ararsa acmayin diyorkine bu sözede acayip meraklandim simdi yani:icon_whis

Ben yine sizlerden sonra yapicam yorumlarimi izlerken(alistik artikin:img-wink:)

Galiba sendin yazan arkadasim nine ve anneninde sete olduklarini dimi??onlari ne bahanesi ile Turkiyeye getiriceklerini halen cok merak ediyorum vallah...acaba Helganin gelisi ilemi onlarda vatana dönmeye karar vericekler,yani birde Hasan okadar para birakti gecen bölumde yani belkide o para ucak biletlerine gidicektir:icon_whis bakamiyorum ama baya bir atiyorum:grin2 bakalim dogrumu atislarim:img-pilot

esros_16
09-11-07, 21:30
Bizide bilgilendirdigin icin cok tesekkurler:grin2 demek bizimkiler alisveris merkezindelerdi,ayy ne aldilar cok merak ettim simdi...ama simdi Yusuf acaba neden Halil ve Menekseye Zeynep yada Mithat ararsa acmayin diyorkine bu sözede acayip meraklandim simdi yani:icon_whis

Ben yine sizlerden sonra yapicam yorumlarimi izlerken(alistik artikin:img-wink:)

Galiba sendin yazan arkadasim nine ve anneninde sete olduklarini dimi??onlari ne bahanesi ile Turkiyeye getiriceklerini halen cok merak ediyorum vallah...acaba Helganin gelisi ilemi onlarda vatana dönmeye karar vericekler,yani birde Hasan okadar para birakti gecen bölumde yani belkide o para ucak biletlerine gidicektir:icon_whis bakamiyorum ama baya bir atiyorum:grin2 bakalim dogrumu atislarim:img-pilot

daha fazlasını görüp anlatmak isterdim ama bayaa bi bekledik sadece bu sahneyi çekebildiler...yönetmen bi türlü beğenmedi:D:D...ya yeri beğenmiyo ya oynayılarını...bi kaç kere çektiler yaniii hep aynı yerii...annesiyle ninesinin olduğu sahneyi görmedim onlar yusufla birlikte alt katta cafede oturuyolardı sigara içiyolardı...

aygüzeli
09-11-07, 21:38
Iki bölümdür bu dizide silah görmek bir izleyici olarak hic ama hic benimsemedigim sahneller...senaristlere duyrulur bu dizide silah olmasin,siddetin dozunu azaltin ne dir yahu durmadan aglayan bir menekse izlemek istemiyorum..bunlarin yüzü hicmi gülmeyecek gidim gidim gülen sahneler istemiyorum....dokunmadan yasanan bu aski doya doya izlemek varken her bölüm izledigimiz sahnelere bakin..

ssvshy
09-11-07, 21:47
mithatın zeynepe dediklerinden sonra zeynepe morardınmı diyesim geldi suçunu örtbas etmek için menekşeye saldırıyor ama mithat zeynepin söylediğini anladı aslında bu kötü oldu mithat zeynepi çok güzel gaza getirip menkşenin üstüne salabilir
yusuf zeynepin menekşeye olan düşmanlığının farkında
halilin yattığı odada mithatın annesine yaptıklarını hatırlaması halilin mithata hala güvenmediğinin kanıtı oldu bizde bu sorumuzun cevabını aldık
mithatın çantada bişey bulamamasına çook sevindim :)
menekşenin çorba faslında zeynepe meydan okuyuşuna bayıldım halil benim sevgilim der gibiydi
son olarak kardeşim bugün merterde kale centerda menekşe ile halili görmüş çekim varmış halilin kolu sarılı ve en önemli kısım halille menekşe birbirlerine sarılarak geziyomuş diğer oyuncular yokmuş foto çekmiş ama uzaktan kendisinden alınca ekleyeceğim sedef çok güzelmiş kıvançta çocuk gibi bir yüz varmış ses tonuda öyleymiş ikisinede bayılmış

berivan_
09-11-07, 21:57
mithatın zeynepe dediklerinden sonra zeynepe morardınmı diyesim geldi suçunu örtbas etmek için menekşeye saldırıyor ama mithat zeynepin söylediğini anladı aslında bu kötü oldu mithat zeynepi çok güzel gaza getirip menkşenin üstüne salabilir
yusuf zeynepin menekşeye olan düşmanlığının farkında
halilin yattığı odada mithatın annesine yaptıklarını hatırlaması halilin mithata hala güvenmediğinin kanıtı oldu bizde bu sorumuzun cevabını aldık
mithatın çantada bişey bulamamasına çook sevindim :)
son olarak kardeşim bugün merterde kale centerda menekşe ile halili görmüş çekim varmış halilin kolu sarılı ve en önemli kısım halille menekşe birbirlerine sarılarak geziyomuş diğer oyuncular yokmuş foto çekmiş ama uzaktan kendisinden alınca ekleyeceğim

Bak simdi yazdiklarini okuyunca nekadarda sevindim anlatamam...Mithat Halilin cantasinda birseyler bulmamis demek:happy0064 emme neden Halil o cantayi ha bire tasiyor onu hec anlamis degilim yani:img-pilot Halilin birde annesine yapilanlari hatirlamasi benim dusuncemin dogru oldugunu kanitidir,gecen hafta yazmistin Halilin bence Mithata guvenmedigini ki haklida cikmisim...cok guzel olmus bu gelisme emme Halil birde Zeynepe guvenemiyecegini anlasa nekadar guzel olurdu:img-pilot

Demek Zeynepin ihbarci oldugunu Mithat cakti ancak ha,vay anam bunu kötu bir sekilde kullanmasa bari:icon_sorr ne yani birde utanmadan suclu olan Zeynep zeytinyag gibi uzere cikipta Menekseyimi sucluyor amanim amanim:img-swoon terbiyesiz seyyy:icon_evil

Bölumu izlemeye dahada bir heyecanlaniyor....insallah nete konulurda bu gece seyredebilirim

aygüzeli
09-11-07, 22:09
Rüya bile olsa istedigimiz sahnelerden birini izledik tabi sonu yine silah la bitti..
Halili kadirle sarmas dolas görmek cok tuhafti..acep ilerde böyle sahneler izlemek nasip olacakmi bize?
Halilin nineyi kucagina alip kaldirmasi süper bir sahne idi..:good:
Ikisinede gelin ve damat olmak cok yakismisti..

Kivanci ayakta alkisliyorum rüyadan uyandigi sahneden sonraki performansi icin yillarin oyuncullarina tas cikartir bu cocuk..:good:
Meneksenin zeynebe yaptigi nispetler cok hos sahneller..iste böye cekismelli sahneller olsun siddet olmadan..

duru_
09-11-07, 22:49
ya su damat bozuntusunu hakketen oldurmek istiyorum yaa.. su konusma tarzina bakarmisiniz... sokak cocuklari gibi.:(
mithat su cantadan mektubu almadimi.. ama baska bir dilde yaziyordu... sanirim onunla yani mektupla sonra ilgilenecek... mithatta menekseye gicik.. herseyi cikari icin yasiyor bu adam yaa... yusufta mithata kil oldu.. gozu surekli onda supheli supheli bakiyor;;;
yusufta menekseyle halili yalniz birakmiyor..:) eh o kadarda abilik yapcak canim...
neyseki bir abisi birde halili var yaninda.. yalniz degil meneksemiz...:)) evet meneksenin zeynebe yaptigi nispetlere guluyorum.. ne kadarda komik oluyorlar ya su kadinlar...
halilde mizikasini calmaya calisiyor.. ha gayret..:))

duru_
09-11-07, 23:00
evet ve halil kutuyu dusurdu... mektubun olmadigini gorucekk....
ana ordaki numara neydi oyle??? ya burda bitirilirmi yaa... :sad53:
ask olsun..:bilmim o numara neyin nesiydi acep... haftayi zor edicez yine... :img-huh:

gizemyd
09-11-07, 23:05
Ya bu mithata valla gıcık oluyorum..:img-pilot Herşeyin üstüne geliyo ne ballı adam ..Herşeyi öğreniyo..
Halilin rüyası çok güzeldi keşke gerçek olsaydı..:( tabi yine en sonunu gıcık mustafa bozdu..
Yeni fragmanıda izledim bu arada aslında pek bişi anlamadım ama :D Yeni bir katılmış diziye..Yeni bir yüz gördüm o kim acaba?..
O şifrede bence bi kasa veya dolabı açıyo..Bu kasada da kesin mithatın kirli işlerini çıkaracak bilgiler var..:img-pilot
Zeynep'te artık abartmaya başladı iice kendini belli ediyo..Menekşeye çok ters davranıyo..
Yusufta sürükle mithatın zeynep'in bakışlarından birşeyler çıkarmaya çalışıyo..:icon_whis

eSzra_
09-11-07, 23:07
Harika Bir BOlumdu Halil zeynepe ne guzel bir cevap verdi once buramda sonra aklimda her yerimde iste bukadar uzak oyle bisey demisti, ama yaglarim eridi acayip kiskandi, Halilin Ruyasi çok guzeldi herkesle barismislardi ama sonra bir azrail geldi ruya yi yikti geçti pis mistik bari adamin ruyasinda rahat biraksayin:P. çok guzel sahneler vardi çok sevindim harika bir bolumdu ayrica kutunun sirrina yaklastik uff mithat da tam zamaninda geldi ha alla alla

baharG90
09-11-07, 23:10
cok süper bi bölümdü ama son bölüm beni korkuttu mithat kutuyu ne yapip edip almaya calisacaktir sonrada halili öldürmek istiyecektir off ya kutuda yazan rakamlar neydi anlayamadim ne anlami vardi acaba

KeReMcEmLoVeRiN
09-11-07, 23:10
Off yine heyecan dolu bir bölümdü ama dogrusu bu bölüm digerleri kadar harika degildi..ama yinede güzeldi:img-wink:

Menekse ile Halil sahneleri yine en güzel sahnelerdi tabiiki...:img-in_lo
Halil`in rüyasi (sonu haric) cooookkk güzeldi insallah akinda gercekten öyle olur:img-in_lo
Menekse cookk güzeldi gelinligi süperdi Halil`de öyle:img-in_lo

Mustafa, Mithat ve Zeynep her bölümde oldugu gibi yine cok giciktilar ... onlari görünce mesela Zeynep`in Menekse ile konusmasini duyunca oraya gidip Zeynep`in saclasini yolasim geliyor resmen :icon_evil:icon_evil

batuhan_gumus
09-11-07, 23:12
bu bölüm süperdi arkadaslar bu bölümde yemin ediyorumki dizinin icine girip o zeynepi öldürmek istedim valla :img-pilot menekse ve halil sahneleri süperdi cok romantikti harikaydi yani:):good: helga kirinin niye gelmesi ortaya cikti iste esyalarini birakamya gelmis hasanin pis kadin para lari yedi tabii ya hasan geldi valla istanbula kesin bu menekse ye de bulur
kadir in durumu kötümüs nedim insallah g....r mithata tam gicik oldum ya adam nasilda rol yapiyor öyle canayi sewmeye basladim hep menekse yei korudu menekse de zeynepe laflari tikadi bu hafta allaha sükür sonunda halil in kutusunun arkasinda sayilar vardi ne ydi acaba onlar merak ettim anlayamadim bi türlü de bakalim... :) bu bölüm dedim gibi :good: di
insallah ratingler de ii gelir

bu arada esracim esref saati saat 22.00 de cikti ve yeni bölümdü

benhermi
09-11-07, 23:13
süper bir bölüm izledik gerçekten....

bu bölümde fazla mekan gezmedik ama yaşananlar dolu doluydu... menekşe ile halil'in olduğu her sahne zaten çok güzeldi...:img-in_lo hastanedeki konuşmaları, evdeki tüm sahneleri..

ama sanırım en çok zeynep ile olan sahneleri sevdim...(:img-icecr) menekşe de halil de süperdi zeynep e karşı... zaten menekşe nin daha fazla alttan almayacağı kesindi ama bu bölümde sürekli zeynep' e hatırlattı aşklarını... ama halil'in hatırlatması gibi olmadı tabi... fagmandaki sözler beni zaten çok etkilemişti ama izlemek çok daha farklıydı... nasıl da kötü oldu ama zeynep (:happy0064) bir de zeynep dokunmaya çalışırken halil'in başını kaçırdığı sahne vardı tabi...:)

yusuf ise birşeylere karşı koymaya iyice başladı artık...:img-yes: arkadaşlarımızın getirdiği tüyolarla birlikte halil'lerin onların yanından ayrılacaklraı zaman yakındır...:img-icecr

KeReMcEmLoVeRiN
09-11-07, 23:14
cok süper bi bölümdü ama son bölüm beni korkuttu mithat kutuyu ne yapip edip almaya calisacaktir sonrada halili öldürmek istiyecektir off ya kutuda yazan rakamlar neydi anlayamadim ne anlami vardi acaba

Evet sonunda kutunun neden Mithat`i ilgilendirdigini anladik..ama dedigin gibi bu rakamlarin anlami ne???ne olabilir acaba??cok merak ediyorum...Mithat Halil kutuya bakarken geldigini nedense biraz korktum nasil bakti orda cok korkunc bir adam Mithat birsey yapcak diye korkuyorum Halil`e..nasil olsa yakinda (herneyse sirri) onu ögrencek insallah....ama asil o zaman Mithat Halil`in pesine düser...:icon_sorr

eSzra_
09-11-07, 23:17
bu bölüm süperdi arkadaslar bu bölümde yemin ediyorumki dizinin icine girip o zeynepi öldürmek istedim valla :img-pilot menekse ve halil sahneleri süperdi cok romantikti harikaydi yani:):good: helga kirinin niye gelmesi ortaya cikti iste esyalarini birakamya gelmis hasanin pis kadin para lari yedi tabii ya hasan geldi valla istanbula kesin bu menekse ye de bulur
kadir in durumu kötümüs nedim insallah g....r mithata tam gicik oldum ya adam nasilda rol yapiyor öyle canayi sewmeye basladim hep menekse yei korudu menekse de zeynepe laflari tikadi bu hafta allaha sükür sonunda halil in kutusunun arkasinda sayilar vardi ne ydi acaba onlar merak ettim anlayamadim bi türlü de bakalim... :) bu bölüm dedim gibi :good: di
insallah ratingler de ii gelir

bu arada esracim esref saati saat 22.00 de cikti ve yeni bölümdü
Ewet Esref Saati yeni bolumdu bende gordum ama geçen hafta oyle degildi geçen hafta eski bolumdu diye hatirliyorum herhalde yanildim ve üzüldum tabi iste gorcez reytengleri etkiliyormu diye,,

Aii halil nasilda menekseye pistpist yapti allahim guldum orda ne guzel asklari varya heheh meneksede allaha sukur halilin ellini optu Sevindim nasilda korkmustu halil vuruldgunda cnm benim ama halil onu teseli eteye çalisti okadar arisi varkene Muhtesem bir bolumdu bence
NOT: Fragmani netten birisi Bana ö.m Olarak yoliya bilirmi varsa eger

FEL!ADE
09-11-07, 23:19
iste budur; kac bölümdür bekledigimiz ask cika geldi :img-in_lo
konu aktarimida basariliydi..

Halil : tamda asik bir adama yarasir bir ifade ve ask dialoglari... müthis :img-wink: biraz abartili bir hastehane sahnesi vardi ama olsun Halil bu dizinin bas kahramini.. :icon_whis olsun o kadar.
Menekse : kararli ve israrciydi, sahiplendi halili kaygisida söyledikleride hostu, onuda begendim.

Kadir : üzüldüm, can almaya giderken canindan oluyordu. o kadar saaten sonra yasamasi mücize .. meger kadir karekteri benim icin önemliymis, orda yatmasina duygulandim. ilginc..

Yusuf : :img-wink::img-cool2 harikaydi, bakislari, gözlemleri ile hepsi hakkinda fikri var artik.. hislerinde yanilmiyor ayni zamanda.. menekse yle paylasma firsatini yine bulamadi Mithat Yusuf tan cekiniyor...

ve Serbest meslek sahibi Mithat : sekilden sekile giren yüzle yine etkileyciydi. cok sanlsli mi desek, isini iyi yapiyor mu desek.. ama Halil in sifreli o sayiyi bulmasindan sonra Mithat in oyununu yakinda bozacak girisimlerde bulunacaktir.

Yusuf ve Halil ona karsi güc olarak oyunun yönünü cevirmeye calisirlar, umarim ikisi birlikte hareket eder.
Mustafa nin Kadiri kardesim diye nitelemesi iyi düsünülmüstü. Kadir le kader birligi yapiyor nede olsa ona gercekten deger verdigini azda olsa kalbinin oldugunun göstergesi...

uzun lafin kisasi... yarali, sedyeli sahnelere ragmen iyi bir bölümdü.
hastehane cekimlerine gözümü kapatiyorum, cünkü getirdigi sonuclara bakilinca gelecek bölüm icin iyi acilimlar yaratan olaylar izledik.

nihayet merak uyandirdigi halde islenmeyen konular nihayete erecek yakinda, bu cok sevindirici :img-yes:

tüm aile istanbula geliyor, Halil ve menekse asklari sayesinde dimdik olmaya devam ediyorlar... yanlarinda onlara destek Yusuf varken eminim konu güzel gelisecektir..

umarim reytingler bölümün basarisiyla ayni oranda yüksek gelir..

gs-tugba93
09-11-07, 23:22
Bu aksam dizi süperdi ya zeynepe gicik oldum anti zeynep
onu numara ne acaba cok merak edim ben ya tel numarasi
mi banka numarasim keskin bankadir ve yüklü bir miktar para falan
wardir bana öyle gibi geliyor biraz

Hatiies
09-11-07, 23:22
Arkadaslarrrr yeni bölümün yani 10. bölümün fragmanini izlemek isteyenler dizifilm video kismindan bakabilir, yeni ekledim oraya, veya blogumdan linke ulasabilirler!:img-wink: (Çömez arkadasima cok tskler! Sagolsun hemen ekliyor nete, süper biri yaa:good:)

Ben biliyordum o kutudaki kopru resminin arkadasinda birsey oldugunu. Sonunda cikti iste ortaya. Acaba neki o numara.. Annesi ne isler cevirdi acaba eskiden??

eSzra_
09-11-07, 23:28
Arkadaslarrrr yeni bölümün yani 10. bölümün fragmanini izlemek isteyenler dizifilm video kismindan bakabilir, yeni ekledim oraya, veya blogumdan linke ulasabilirler!:img-wink: (Çömez arkadasima cok tskler! Sagolsun hemen ekliyor nete, süper biri yaa:good:)

Ben biliyordum o kutudaki kopru resminin arkadasinda birsey oldugunu. Sonunda cikti iste ortaya. Acaba neki o numara.. Annesi ne isler cevirdi acaba eskiden??
Fragman için sagol
hiç birsey anlamdim ama fragmanda çok menekse ile halil sahneleri var çok guzel bu arada o adam kim acaba aman kötu birisi çikmasin kurban olayim
yeter Suan bize mistik zeynep mithat kadir Gerisini almiyalim Alla alla Kim acaba< fragmanda zeynep yine çatliyor aai ne guzel bir gun :img-yes:

duru_
09-11-07, 23:29
fragman ciktimi... yani babamin su dizi bitince baska yere zaplamasi yokmu:(
artik yakala yakalaya bilirsen:( evet bir kasa nosu olabilir.. su mustafada temiz bir dayak istiyor, biraz daha hirpalasalar sunu yaa... afedersiniz ama koca karilar gibi bariyor..:))
meneksenin babasinada ohh olsun.. o daha cok kovulacak ordan burdan.. surum surum surunecek.. bir kadini bu kadar hor gormek ne demek gorucek o... zeynepte artik haddini bilmeli.. bu kadarda insan ucuz olmaz ama.. goruyorsun menekseyi ne kadar sevdigini halilin iste.. (yuzsuz) :icon_whis

sarıseren
09-11-07, 23:30
Çok güzel bölümdü:img-yes:En çok Zeynep'e sinir oldum.Sürekli bır bır bır konuşuyo:icon_whisMithata da bravo yani.Adam her yerde eli kolu var.Herşey birbirleriyle bağlantılı.Cidden ilginç...Menekşeyle Halilin konuşmaları da çok şekerdi:img-in_loHalilin rüyası da inş. birgün gerçek olcak:)Bu arada kutudaki şifre bana halilin odasındaki bi kasa vardı.Onun şifresi gibi geldi.Ama içinde sadece para olmayabilir.Belki belge falan da vardır.

Bu arada fragman çıktı mı ya?Babam geçti tv'ye ben göremedim:img-blush

merve_Y89
09-11-07, 23:31
harika bır bolumdu!!!

zeynep benı cıldırttı herşeye karısıyo...
çorba yapılck ben yapım halılın cantasını vermeler felan halılın menekşesı varken sana mı kaldı sankı:dito
ama halılın sozlerı muhtesemdı:img-in_lo:img-in_lo

hastanede mıthata gıcık oldum cantayı elınden bırakmıyo fırsatları hıc kacırmıyo
ama ıstedıgını bulamadı o kadar kolay bulamazdı zaten!!!

betül kocak
09-11-07, 23:33
bugünkü bölüm cok güzeldi bu bölümde hep menekse ile halil sahneleri yoktu ama halilin rüyasi yetti oneydi taki mustafa gelmedenki sahneler bunlara mutlu olmak coooooooook yakisiyor.yusuf iyicene mithattan süphelendi adma iki yüzlünün teki.meneksenin annesinin ve ninesinin istanbula gelmeleri iyi oldu bence.ve unutmadan bu bölüm zeynepi bogazim geldi hic M&halili yanliz birakmadi gicik sey ne olacak.gelelim kadire bence kadir ölmez.yani bu bölüm güzeldi insallah yarin raytinglerde iyi gelir.

eSzra_
09-11-07, 23:34
fragmanda bir adama var bosnadan gelmis olabilir menekseyle halile köstek olmak icin gelmis olmasinda ne yaparsa yapsin ama bence kötü birrisi degil öyle gözükmüyor
Ewet Kotu Birisine benzemiyor senin dedigin gibi ama pek yuzune bakmiyalim mithati goruyoruz iste adam Cici Bir adami oynuyor ama Aslinda ne pis ne pis bir bilseler ma bence o adam yardime der bizimkilere yada menekseye asik olcak halil kiskanca falan eheheh bende taaa nereye gorudum konuyuy:img-yes:

sarıseren
09-11-07, 23:35
Ben diğer mesajımı yazarken Hatiies fragmanı eklemiş.İzledim fragmanı , çok teşekkürler Hatiies:img-wink:
Fragmanda pek bişey yoktu sanki.Halil, şifrenin neye ait olduğunu bulmaya falan çalışıcak herhalde.Kadiri de yoğun bakımda gösterdiler.Ölcek mi ki acaba:img-pilot

eSzra_
09-11-07, 23:41
aii halil mizika çalarken gözleri doldu cnm benim Ya annesini özledi yazik Sonra da menekse gelip mahsus yapiyorsun demesi aii wallah bunlar liseli asiklar gibi bayiliyorum bunlarin asklarina, ha zeynepte su yeni gelen adama falan asik olsun bence halili biraksin yoksa ben ona birakmasini gostercem herhalde, yok biz kucuken bunu yapmistik yok kuçuken saklambaç oynardik kizim kiskandircaksan dogru durust kiskandir saklambac falan alla alla:img-icecr

KeReMcEmLoVeRiN
09-11-07, 23:42

Fragman linki icin coookk tskler:img-wink:
hemen izledim ya ne güzel dizinin fragmanini hemen veriyorlar:happy0064

ben tahmin etmemistim resmin arkasinda birsey olacagini...bende diyordum Mithat`in isine yariyacak ne olabilir diye..megersem o numaralarmis..neyin nesiyse??

baharG90
09-11-07, 23:50
reyting savasindanda sagsalim anlimizin akiyla bir ciksaydik insallah

reytingler cok güzel gelse ne güzel olur

eSzra_
09-11-07, 23:56
Evet ya cok haklisin bi anlimizin akiyla ciksak su rating savasindan
ama bugünde nerdeyse 12 dizi vardi abarti ya valla tam abartti ama insallah yinede ratingler güzel gelir
insallah en azindan ilk 5'e gireriz Ama tanidigim herkes menekse ile halile bakiyor cidden anlamiyorum gerçekten, nasil oluyorda reyteng dusuk geliyor 2 haftadir boyle insallah bu sefer iyi olur insallah insallah:img-blush

Kutunun sirri ne gerçekten merak ediyorum tam da nerde bitti allahim, insallah mithat birsey çakmaz ki kesin anlamistir birseyler yaptigini, Umarim ogrenmez ugrenirse ozaman halilin Sonu gelir:sad53: ( ama belki kutunun sirri halilin olmesini engeler birde boyle dusunigim:img-yes:)

berivan_
10-11-07, 00:01
Fragman icin cok tesekkurler,sayenizde izliyebildim:img-grin2

Sincik fragmanda galiba Halil,Menekse ve Zeynep(uyuzzzz)disarida bir yerlerde yemek yiyiyorlar yalnis görmediysem ve Zeynep ve Halil yanyana oturuyorlar ve Menekse ise Halilin karsisinda oturuyor...ne istir bu birlikte disariya cikmalar falan Zeynep ile,sinir oldum izlerken,kiza zaten katlanamiyorum hic:icon_evil birde Zeynepin bakislari fragmanda harbiden de nasil derler sinsice?geldi bana hemde cok,yani kizin gözlerine bakarsan anlarsin kizin dusuncelerini sankim:icon_whis

Yusuf agbimede kirk bin kere masallah ne pahasina olursa olsun kardesinin yaninda hemide hastahaneye gidiyor galiba ve o kisacik boyu ile Mistika dayilaniyor birde,cesaretli agbim benum:img-blush

O kutudaki kirmizi yazilar neyin nesidir cok merak ediyorum dogrusu(gerci bu aksamki bölumu izlemek gerek önce ama neyse)ama yani Halilin elindeydi o kutu onca zamandir ve simdimi sifre cikti ortaya sapa dana demek:icon_whis

O sifreler acaba seymi hani Halilin annesi bir yerde birseylermi sakladikine ve o sifrede anahtarmi acaba??iyi yani eger ki elde sadece o sifreden baska birsey yoksa ozaman Allah Halile sabir versin arayisinda diyeyim bari:img-blush elde bir ipucu ile sankim nasildi o söz simdi?samanlika igne aramaya benzer gibi geldi bana:img-hyste

x sinem x
10-11-07, 00:04
evet ya umarim raitingler bu sefer iyi gelir..esref satininde ayni saate den gelmesi kötü olmus...

gelelimbölüme: bu bölüm menekseye hayran kaldim valla. zeynepin agzinin payini ne güzel veriyoya...ben olsamsacini basini yollarim valla:dito:dito:img-heh::img-heh:

ama halilede helal olsun..oda verdi agzinin payini...o benim buramda, sonra buramda:img-blush:img-blush...ohh icimin yaglari eridi valla:icon_whis:icon_whis

sounda kutunun siri aciliyor..bene o numara bi banka numarasi faln..vada baska bisey,

allah bilir halilin babasini da mithat öldürmüstür..ne biliyim parasina konmak icin..babasida bütün sirri o numarayla ilgili bir yere saklamisti bosnada.

dizi berlin- istanbul-bosna arasinda olacakmis:icon_whis

»» DeeTje ««
10-11-07, 00:09
fragmanda bir adama var bosnadan gelmis olabilir menekseyle halile köstek olmak icin gelmis olmasinda ne yaparsa yapsin ama bence kötü birrisi degil öyle gözükmüyor

BEncede canim...adamin temiz bir yuzu var yani anladim ben bu adam iyi birisi...:icon_whis:icon_whis
Yaa gercekten adam iyi birine benziyor bundan kotuluk gelmez ya sanmiyorum...:img-yes:
Zaten kotu karekter olarak Mithat, Mustafa, baba, kadir, mithatin korumalari falan yetiyor bir tane daha kotu adam cikarmazlar herhalde...Kotu adam kitligi yokki dizide birtane daha cikarsinlar...:icon_whis
Bu kesin iyi birisi... icime dogdu...:img-pilot

eSzra_
10-11-07, 00:14
neyse arkadaslar bugunluk benden bukadar:img-yes:
yarin basliga girdigimde herkesin yuzu gulmus olur reytengler Sebebi Yuzunden
Bende Sevinirim artik:img-wink:. herhalde bende Ruya Gorurum Ama Guzel Bir Ruya OLsun:P :icon_whis. Size iyi Yorumlar Diliyorum Sabah Gorusmek dilegile
iyi Geceler:img-blush

baharG90
10-11-07, 00:22
BEncede canim...adamin temiz bir yuzu var yani anladim ben bu adam iyi birisi...:icon_whis:icon_whis
Yaa gercekten adam iyi birine benziyor bundan kotuluk gelmez ya sanmiyorum...:img-yes:
Zaten kotu karekter olarak Mithat, Mustafa, baba, kadir, mithatin korumalari falan yetiyor bir tane daha kotu adam cikarmazlar herhalde...Kotu adam kitligi yokki dizide birtane daha cikarsinlar...:icon_whis
Bu kesin iyi birisi... icime dogdu...:img-pilot

elini salllasan kötüye denk geliyor diyorsun yani haklisin dizide kötü karakter cok fazla

ilk bölümdeki gibi aslinda aglatacak hüzünlü bir bölüm daha olsa hep kovalamaca olmasin bence

berivan_
10-11-07, 00:24
Fragmandaki o genc adamin da kimin nesi oldugunu anlamis degilim ama onun acaba Halil ile bir baglantisi olabilirmi kine:icon_whis yani ne biliyim Halilin Bosnada yasarken belkide tanidi biri yada ailesi belkide taniyordur o cocugu,olabilirmi:icon_whis

Hasani fragmanda hastahanede görmek baya bir tuhaf geldi bana,yani cocuklarina daha dogrusu ogluna deger veren bir baba moduna girmeye calisti orada galiba ama kalsin:icon_evil yani babalik gibi bir kutsal seyi nasil kullaniyor adam pes yani:icon_evil Yusuf hastahaneye basiyor kardesini görebilmek icin ama Hasanin ona diyecek sözlerinide bir okadar merak ediyorum...

Insallah yarin yorumlarima gelicek izledikten sonra...

Kalanlara iyi geceler ve iyi yorumlarbyebye

»» DeeTje ««
10-11-07, 00:29
Bu bolume bayildim cok guzeldi...:happy0064
Cok zaman gecmedi bolumde gunduzken gece oldu ve bitti ama buna ragmen dolu bir bolumdu...Sikmadi hic beni...

Zeynebin Mustafagile telefon ettigini ogrendi Mithat oof hic birseydende eksik kalmiyor...Herseyden haberi var uyuzun...
Simdi isler dahada karisinca Zeynebe santaj yapabilir...baska birilerine soylememe karsiligindan Zeynebe istedigini yaptirabilir...
Benima aklima sadece bu geldi sadece baska bilmiyorum...

yusufa ise helal diyorum baska birsey demiyorum...akilli cikti yaa...
Mithat ve Zeynepden ne guzelde supheleniyor...bu olayi cozerse yusuf cozer bence...yusufu cok seviyorum ama keske Menekseyi zorla evlendirirken karsi ciksaydi sessiz kalmasaydi simdi bunlar olmazdi...:icon_sorr

Birde sey...hani fragmanda Menekse ve Halilin sarilip yattigini soyluyordunuz...
Ben oyle bir sahne gormedim yaa...Varmiydi boyle bir sahne yoksa benmi kacirdim...
Yaa butun bir bolum Menekse ve halilin sarilip uyuyacaklarini bekledim olmadi...
Tam herkes odalarina cekildi bende dedim tamam Menekse simdi gidiyor cok sevindim ama sevincim kursagimda kaldi birsey olmadi...
Ama Yusuf abide hic yanliz birakmiyorki yaa olmaz ama...:icon_whis
Mithatda dedi zaten cocuklari hic yanliz birakmiyor diye sitem etti...Bu seferlik hakliydi ama adam yaa...:img-icecr
Bir rahat biraksa soyle ne guzel olur...:img-in_lo

neyse ya bu bolumle yazmak istediklerim cok var aslinda ama uykum geldi...
Hepinize iyi geceler arkadaslar...cici bakin kendinize...bye :img-wink:

Hee o numara bence bir kasanin sifresi...Mithat sonun gelicek elbet...
O kasayi bir bulsun Halil butun yedigin naneler ciksin o kasadan gorecen sen...
Cok pis uyuzum bu Mithata...Deli oldum ya heryerde bitiveriyor herseyden haberdar...psikopat herifler...:img-yes:

Birde o ruya sahnesi superdi...Birde gelinlige bittim ben yaa cok guzel bir gelinlikti talibim o gelinlige...:happy0064
Ama Mustafa Menekseyi vurdu Menekse 2.80 yerde yatio ama hic kimse Meneksenin vuruldugunu gormuyordu cok sacmaydi orasi yani...
Ama cokda tatlilardi herkes...Hepsi mutlu bir sekilde ne guzelde aile olmuslardi...happy0064

neyse bu sefer gercekten gidiyorum ben...yazdikca yazasim geliyor yav...:icon_whis
bye

lazkizz
10-11-07, 01:17
Ne bolumdu ama, ayy o Halilin rüyasi çok guzeldi taki o
vurulma sahnesine kadar :(
Neguzelde gelin ve damat olmuslar ya meneksenin
babasi abileri hepsi superdi. Keske bukadar zorluk cikarmasalardi
da DUgunleri bukadar guzel olsaydi ama napacaz :( Ins
bir gunu dizide bunlari gorebiliriz

aygüzeli
10-11-07, 01:49
Halil:Dizi basladigindan belli oyunculuguyla diziye en büyük katkisi olan kivanc tatlitugu kutluyorum..:good:
Halil bu bölüm gördügü rüya ile iste bu dizide bu kareller izlenmeli dedirttí bize.
Zeynebin ufacikta olsa umudu varsa yikildi halil menekse icin hissetiklerini iki cümle ile anlatti.

Yusuf:Aski,sevmeyi halilin menekseye olan bakislarindan gördü...bu bölüm bakislari bile cok farkli idi...
Firat tanis iyiki varsin bu dizide.:good:

Menekse:zeynebe karsi askini savunmali,,tripler nereye kadar?..meneksenin 9 bölümdür durmadan aglamasi baydi..sedef cok vasat bana göre..
Annenin helganin valizi getirmesi, oynamasi,hasanin disarda kalmasina attigi göbek harikkaydi..
Sanki yillarin acisini atmis gibi oynadi..

Ninemmiz:ninemizi artik daha cok sahnede görmek istiyorum,

Menekseninin masali saclarina uyuz oldum..dizi bir taraftan inandiriciligini kaybediyor..Böyle düsünen sadece ben deyilim...:img-blush

Hasan,mustafa ve kadire laf yok yürüyün bakalim kim tutacak sizi..

emirdag_güzeli
10-11-07, 08:36
Halilin ruya'si ne de kote bir ruya'di yaaa...
YAzik yaa..., hic oyle bir dugun olmiyacak ki...hayatlarinda....Cok uzuldum onlar icin bir den oh ruya'da..KAdir'in samimi sarilmasi,baba cok mutlu gorunmesi...cok tuaf bir ruya'di gercekten...

Halilin oh mizika caldi sahne.,oh aglama neydi oyle yaa...oh sahne yi gercekten cok begendimm...mavis gozlum benimm superdin!!

HErkesin menekse'ye dogru yada sedef avci'ya dogru bi tepkisi var..ben anlamadim niye,, bence sedef avci cok guzel oynuyor...dogal masum bir rolle var kizin bence de guzel canlandiriyor..Kizin yuzunde bile hic makyaj yok...

Kadir (gercek ismini unuttum) COk guzel oynuyor yaa...bu dizide begendim oyunculardan 'da KAdir...Ondan dolayi da kadiré biraz aciyorum..herhalde..cunku oyle..
Adam birinci kez vuruldunda.. adami 5 kere yere dusurduler ;)0rasi benim komime gittmisti...

Baska....hmmm..MIthat.adam'da ben bazen saniyorum ki adam gercekten deger veriyor halilé menekse ye onlari egrcekten korumak istiyor deyi boyle bir daliyorum ,ama bi bakiyorsun...bi yalanlar bi sinsi sinsi isler....puhhh sana!!

bide fragman cikmis herhalde...bakalim ne olacak..

Hayatla BARIS
10-11-07, 08:38
Her zamanki gibi muhteşem bir bölüm syrettik.Ama bir şey vardı çok dikkatimi çekti.Bölümün yarısından fazla bir kısmı hep aynı saatlerde takıldı kaldı.Çok yavaş ilerledi bu bölüm.Dikkatinizi çektiyse...
Neyse menekşe ile halilin fazla yan yana kaldığı bir bölüm oldu.Ama mithatında dediği gibi yusuf nefes aldırmıyor çocuklara:icon_whis
Mithat tam bir mafya.İşleri karıştıran o.Adam gibi yardım etmeyecek belli ama bari bıraksada kendi başlarının çaresine baksa bizimkiler.
Düğün rüyası çoookk hoştu.İnşallah gerçekte de görürüz.Bu araada dikkatimi çeken bir şey daha oldu.Düğün sahnesini çekerken o havai fişekler muhteşem görünüyordu ama dizi için özel değildir sanırım.Acaba diyorum istanbullular bilir.29 Ekim'de istanbulda kutlamalar olduya acaba o saatlere mi denk getirdiler???:icon_whis
Uzun lafın kısası etkileyici bir bölümdü.Çok yavaş ilerlesede...
İnşallah reytingler düzgün olur da moralimiz bozulmaz.:good:

zynp-35-2!
10-11-07, 08:44
bu bölümde en güzel kısım halilin zeynebe ,menekşeye olan aşkını anlattığı kısımdı bence. mithatın da herşeyden haberi var ya bi de süheylanın helga gelip bavulu bıraktığında sevinmesine birden şaşırdım ağlıycağını ya da bavulu kabul etmiyceğini sanıyodum.rüya kısmı da güzeldi halilö zaten her an menekşeyi düşünüyor.canayın menekşenin babasına kötü davranması da hoşuma gitti bi de nasıl yalan söylüyor balcılara ya yok onalr yanlış anladı menekşeyi öldürmiycekler falan diye canay mithatın gerçek kimliğini acaba ne zaman öğrenicek bi de ben fragmanı göremedim ne oluyodu fragmanda?

Hayatla BARIS
10-11-07, 08:46
bu bölümde en güzel kısım halilin zeynebe ,menekşeye olan aşkını anlattığı kısımdı bence. mithatın da herşeyden haberi var ya bi de süheylanın helga gelip bavulu bıraktığında sevinmesine birden şaşırdım ağlıycağını ya da bavulu kabul etmiyceğini sanıyodum.rüya kısmı da güzeldi halilö zaten her an menekşeyi düşünüyor.canayın menekşenin babasına kötü davranması da hoşuma gitti bi de nasıl yalan söylüyor balcılara ya yok onalr yanlış anladı menekşeyi öldürmiycekler falan diye canay mithatın gerçek kimliğini acaba ne zaman öğrenicek bi de ben fragmanı göremedim ne oluyodu fragmanda?

Canım fragmanı video bölümünden seyredebilirsin.Arkadaşlar sağolsun oraya hemen koymuşlar.:happy0064

emirdag_güzeli
10-11-07, 08:47
Evet fragmani gordum..MIthat cildiriyor....yusuf'da herhalde kadirin yatti hastaneye gidiyor..orada anlasilacak herhalde musti Halil'i vurdunu..

Bence Yusuf bu mithat ile durumu cozecek!!!ama mithatin ne kadar kote birisi ogrendini hersey belkit cok gec olabilir!!menekse ye yada halile birsey olabilir....aayy yusuf abcimm..lutfen cabik coz bu durumu...hadii..hadi hadiiii..!!

Bide yusuf oh mithatin evinde bir kac kez buna benzer laflar soyledi: bu adamda birsey var, bizden birsey sakliyor gibi laflar...Ben anlamadim kimden bahsediyordu..
Halil mi Mithat mi??

Bide aklima geldi Suleyha'nin oh sahnesi var yaa..cok guldum orada boylee": og og canima deysinn og og...bide nine'nin yuz ifadesi..hihih

BIDE KADIR ÖLMESIN!!!..tamam kendi buldu kendi etti.ama o olme'yi haketmiyor onun yerine mustu yada mithat yada zeynep yada baba olebilir..yani kadir oh kadar da kote degil bunlarin arasinda...kote'de ben dusunuyorum ki menekse karsisinda olsa ve kadir onu vurma imkani olsa vuramaz bile /..hele bi hastaneden ciksinn anlar..can acitmak, can almak neymiss..!!ama ayni mustu gibi dusunurse..Kan davasi yaparsa..oh zaman kadire olan fikirlerim degisir!!

Hayatla BARIS
10-11-07, 08:51
Bide yusuf oh mithatin evinde bir kac kez buna benzer laflar soyledi: bu adamda birsey var, bizden birsey sakliyor gibi laflar...Ben anlamadim kimden bahsediyordu..
Halil mi Mithat mi??

Her ikisinden de bahsediyor.Mutfakta menekşe ile konuşurken halilin bizden sakladığı çok şey var dedi.
Gece yatarkende mithatı gözü tutmadığını ima etti.Yusuf çözecek bu işi gibi geliyor.Çok deneyici bakışlar atıyor mithata ve zeynepe.O evde fazla kalmaz onlar görürsünüz..

emirdag_güzeli
10-11-07, 08:54
Her ikisinden de bahsediyor.Mutfakta menekşe ile konuşurken halilin bizden sakladığı çok şey var dedi.
Gece yatarkende mithatı gözü tutmadığını ima etti.Yusuf çözecek bu işi gibi geliyor.Çok deneyici bakışlar atıyor mithata ve zeynepe.O evde fazla kalmaz onlar görürsünüz..

evet cözecek yusuf abi'de ne zaman cözecek, fazla gec ve durumlar daha kote olmadan cözse iyi olur..da pek oyle sanmiyorum..

berivan_
10-11-07, 09:59
Simdi izliyorum sonunda yeni bölumu:happy0064 hastahanedeki ki Zeynepin Menekseye olan bakislarini görudukce kizin canini cok kötu bir sekilde acitmak istiyorum:img-blush luzumsuz sey:icon_evil birde Menekse odadan cikicakmista onlar sonradan iceriye giriceklermis...birazcik saygisimi var ne galiba ki böyle diyor yada Menekse odadan tumden ciksin ondan sonra hanfendi yalniz giricek herhalde...

Ayselde iyi birine benziyor gibi aslinda...bir kez kazik yemis ama belliki Kadirde birseyler bulmus ki onun icin endiseleniyor:img-yes:

Dev gibi uzun Mistikin zorla iki adam tarafindan sandalyeye oturtulmasi ve silah dogrultulmasini izlemekte pek bir zevkli geldi yani:img-icecr beter olsun:img-yes:

kıvanç_simge
10-11-07, 10:26
dün akşamki bölüm mükemmeldi harikaydı full heycandı yane :D yaa o halilimin rüya gördüğü sahne ne güzeldi dimi yaa sonu hariçç:img-in_lo:icon_sorr off korkularım boşa çıktı ben menekşehyi öldürüyolar sanıyodum ii oldu içim rahatladı valla :D o zeynep'i de gebertmek istiyorum yaa ne kadar sinirr biri menekeşye nasıl bakıyo halilin yanı boş kalıo hemen hoop yanında ama halilim güzel cevap werdi menekşe bnm buramda sonra şuramda yani heryerimde yani bu kadar uzakta.....:img-polic:img-polic cnm bnmm yaaaaaa aşşkımmm =)

berivan_
10-11-07, 10:36
Halilin ruyas cok guzeldi ve inanki izlerken agladim,yani Meneksenin vuruldugu sahne ve Halilin sonradan vurulupta Menekse diye bagirmasi ve sonra kendini yavas yavas sevdiginin uzerine birakmasi offff offf:img-cray::img-cray:ama ruyasi nekadar guzeldi,Meneksenin tum sevdikleri yanindaydi ve Halil nede guzel öptu Meneksenin anlindan öyle:img-blush ama karabasan Mistik geldi dagiti herseyi:img-cray:

Zeynep nasilda hala utanmadan konusabiliyor aranizdaki sosyal durumlar farkliymis yok efendim farkli dunyadan geliyorlarmis falanda filanda....anacim bilmezmi bu kiz ki asik olan insan bunlarin hic birini kafasina takmaz:img-yes:

Birde Zeynepin o mutfaktaki hali neydi öyle utanmaz sey birde Menekse babam neden geldi diyince demezmi digerleri beceremedi ondandir diye:icon_evil ama ondan sonra zor toparladi kendini kizzz:happy0064 yavas yavas belli ediyor kendini Zeynep ha gayret yaptigi ihanete ciksin ortaya ozamanda görsun hanfendi dunyanin kac kucak oldugunu:img-pilot

Birde Zeynep farkindami bilmiyorum ama Halilde ondan uzaklasti artik yani Zeynep Yusuf agbinin yaninda hani dokunda ya Halile ve sordu nasilsin diye filan ozaman Halil nede guzel cekti kendini Zeynepten:happy0064

Helganin neden geldigini ögrenmis olduk emme insaf be utanmadan birde birlikte oldugun adamin esyalarini insan evine getiripte karisinamki teslim eder yaw,cok uzuldum Suheylaya o sahnede:icon_sorr emme sonradan nasilda neselendi Hasan metresinden de tekmeyi yedigi icin of of yandan yandan diye oyniyamasim vardi benim Suheyla teyzemle nerdeyse:img-hyste

eSzra_
10-11-07, 10:39
Gunaydin arkadaslar:img-blush.
Dunku BOlumde çok guzel sahneler vardi mesella
Halilin zeynepe menekseye olan askini çok guzel anlati
Ve halil mizika çalarken gözleri dolmasi ve meneksenin gelmesi de super bir sahneydi:img-yes:, Tabi Meneksenin Halilin ellini optugu sahnede superdi
ve meneksenin Halile çorba içirme sahnesi de guzeldi :img-yes:.
Daha Baya guzel sahneler vardi ben bu bolumu beyendim hemde çok beyendim hade bakalim reytengleri de gorelimde sevincim 2ye katlansin(insallah):img-yes:

eSzra_
10-11-07, 10:50
ya bi de hallilin menekşe odadan çıkarken ona göz kırpması çok güzeldi zeynep şimdi iki arada bi derede kaldı mithat allahtan çantada bi şi bulamadı
Birsey bulamadi ama bu Cin mithat birseyler bulcak eminim:icon_sorr:icon_sorr
Ewet ya nasilda göz kirpti bitanem Butun menekse ile halil sahneleri muhtesemdi :img-yes::img-yes:

zynp-35-2!
10-11-07, 10:54
eSzra- yorumun için sağol.bide kadir asla ölmemeli iyiler kadar kötülerin de dizide olması lazım .ayrıca rolünü çok iyi yapıyor. nine ve süheylanın istanbula gelmesi ilginç olcak.ayrıca yusuf olayları herkesten önce çözcek gibi geliyor bana.

berivan_
10-11-07, 11:16
Zeynepin telefonda Mistikin sesini duyunca paniklemesi cok guzeldi...ödu koptu kizin yaw:img-pilot Mistik bir yakalasa Zeynepi varya:icon_whis Mistik iyicene bir delendi artikin...Kadir demeki onun icin cok degerliymis ki adamin ici gitti Kadirin karsisinda...

Menekse corba hazirlamak icin mitfaga gidiceginde Zeynepin hemde ortaya atlasina cok sinirlendim emme Menekse verdi gereken cevabi kiza ha helal olsun benim Menekseme:happy0064 Zeynep kendince Halilin gözune girmeye calisiyor emme olmadigini olmiyacagini umarim en yakin bir zamanda anlar:img-yes:

Halilin Menekseye mizika calmasi cok guzeldi gercekten,demisti ya önceki bölumlerde seni mizika ile uyutucagim:img-in_lo Menekseninde Halili yatirmasi ve elini öpmesi cok guzeldi gercekten:img-blush bunlarin asklari cok guzel,kötu gözler degmesin onlara:icon_sorr

Mithat igrenci ne yapmaya calisiyor yani Halilin gözune girmek icin sen kalk Halilin annesinin resmini koy masana pes yani birde yetmezmis gibi nisan fotografini bilem koymus:icon_evil ama resim yapti isini Menekse gördu ve kalkti ortadan...

Semihde masallah hafiza karti mubarek,Zeynepin numarasini bilem ezbere biliyormus:img-pilot bu adamin bilmedigi seyler varmidir kine gercekten:icon_whis

Hasanda nasilda duygy sömurusu yapti öyle Balcilara pehhh:img-pilot yatamiyormus falanda filanda sen guzelce metresinle vakit gecir birde uyku haram gibi laflar ett peh pehhhh

batuhan_gumus
10-11-07, 11:24
arkadaslar dün kü tv kanal ratingleri geldi

prime time de
1 atv
2 show
3 kanal d

totalde de

1 kanal d
2 show
3 atv

ssvshy
10-11-07, 11:38
herkese selam
Bu bölûm yorumlanacak cok sey var Halilin menekse tarafından gördùgù ilginin dokunuslarla perçinlenmesi halili oldukca sasirtti Menekseyle halilin sahneleri o kadar saf masum ve güzeldilerki rúya gibiydi rüyada çok etkiliyici bi sahneydi muhteşemdi mıstıkın meksika dizilerinden fırlama haline çok güldüm

rüya sonrasında menekşe halile sarıldığında zeynepe bakışı menekşede herşeyin farkında zeynepin ilgisini artık biliyor zeynep menekseye tavrını belli etmis durumda ve herkes bunun farkında buna halille meneksede dahil

sen hala benim ne yaşadığımı anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun ve sonrası halil tarafından zeynepe verilecek en güzel cevaptı mükemmel bir eğitimi ve çevresi olan ama duygu konusunda kıt olan zeynep bunu hala anlayamadı anlayamadığı gibi işi basitleştirmeye çalışıyor sınıf farkına dönüştürüyor olayı

hasan balcılara özüre gelmedi kadire ulaşamadığı için geldi balcılara sokakta kaldığı için çaresizlikten geldi bence ama umduğunu bulamadı onlar onu misafir etmedi canayda tepkisini çok güzel dile getirdi ama menekşeyle görüşüyorum demesi kötü oldu yerini öğrenmek için canayı kullanabilir canayın babasının sakin anlayıslı tavırları sıkıcıydı canay dısında tûm balcılar gitsin

süheylayı çözemedim helganın karşısında gururlu bir duruşu vardı helga çantayı bıraktığında hasana tekmeyi vurdu diye sevindi ama o sevinme nasıl bir sevinmeydi yani hasan bana kaldımı yoksa oh olsun artık sokakta kaldımı sevinciydi anlayamadım helganın çantayı bırakmasıda garip yani ne diye geldiki kocan benimleydi ben kocanı bırakıyorum al eşyalarını senin olsun
gibi bir mesajmı vermek istedi çantayı kapıya bırakıp gidebilirdi yada kargoyla yollardı

yusuf hasan olayını anasına anlattı buda istediğimdi o karışıklıkta unutulabilir diye korkuyordum
yusufun menekşenin hareketlerini dizginlemeye çalışıyor ama nafile bu kalp söz dinlermi

mithatın adamlarıda çok zekiymiş mıstıkları kurtarır gibi yapışlari iyidi kötü olmaya çalışanların değilde gerçekten kötülük için yaşayan adamların zekasına hayran oluyorum (bgdede aziz vardı)herşeyi bu kadar ince planlıyorlar tam yakalanınca b,le işten sıyrılıyorlar gerçi o zekada bir süre sonra tükeniyor
mithatn sağ kolunada hayranım:img-in_lo

kutu olayında halil öyle bir yakalandki mithata sanki halil kutunun sırrını önceden biliyormus izlenimini verdi ama istediğim oldu sırrı ilk öğrenen halil oldu :)

su rakamlara gelirsek birkac ihtimal var bosnada bir sokak cadde kapi nosu olabilir halillerin bosnadaki evleri yada banka hesap no sifre sonuc olarak herne kadar bunu önce ögrenen halil olsa bile mithatta bunu ögrendi artık
sùheyla kadirin durumunu ögrenince hasanla bi dayanisma icinde olur eger kadirin iki böbrekte giderse eger tutarsa menekse abisine dùsùnmeden böbregini verir diye dúsùnùyorum hastane baska diziden tanıdık geldi fragmana görü yeni üyeler olacak yine güzel ve heyecanlı bir bölüm var ortada neyse onu daha sonra yorumlarım

kıvanckerocu
10-11-07, 11:56
iste budur; kac bölümdür bekledigimiz ask cika geldi :img-in_lo
konu aktarimida basariliydi..

Halil : tamda asik bir adama yarasir bir ifade ve ask dialoglari... müthis :img-wink: biraz abartili bir hastehane sahnesi vardi ama olsun Halil bu dizinin bas kahramini.. :icon_whis olsun o kadar.
Menekse : kararli ve israrciydi, sahiplendi halili kaygisida söyledikleride hostu, onuda begendim.

Kadir : üzüldüm, can almaya giderken canindan oluyordu. o kadar saaten sonra yasamasi mücize .. meger kadir karekteri benim icin önemliymis, orda yatmasina duygulandim. ilginc..

Yusuf : :img-wink::img-cool2 harikaydi, bakislari, gözlemleri ile hepsi hakkinda fikri var artik.. hislerinde yanilmiyor ayni zamanda.. menekse yle paylasma firsatini yine bulamadi Mithat Yusuf tan cekiniyor...

ve Serbest meslek sahibi Mithat : sekilden sekile giren yüzle yine etkileyciydi. cok sanlsli mi desek, isini iyi yapiyor mu desek.. ama Halil in sifreli o sayiyi bulmasindan sonra Mithat in oyununu yakinda bozacak girisimlerde bulunacaktir.

Yusuf ve Halil ona karsi güc olarak oyunun yönünü cevirmeye calisirlar, umarim ikisi birlikte hareket eder.
Mustafa nin Kadiri kardesim diye nitelemesi iyi düsünülmüstü. Kadir le kader birligi yapiyor nede olsa ona gercekten deger verdigini azda olsa kalbinin oldugunun göstergesi...

uzun lafin kisasi... yarali, sedyeli sahnelere ragmen iyi bir bölümdü.
hastehane cekimlerine gözümü kapatiyorum, cünkü getirdigi sonuclara bakilinca gelecek bölüm icin iyi acilimlar yaratan olaylar izledik.

nihayet merak uyandirdigi halde islenmeyen konular nihayete erecek yakinda, bu cok sevindirici :img-yes:

tüm aile istanbula geliyor, Halil ve menekse asklari sayesinde dimdik olmaya devam ediyorlar... yanlarinda onlara destek Yusuf varken eminim konu güzel gelisecektir..

umarim reytingler bölümün basarisiyla ayni oranda yüksek gelir..

her kelimesine katılıyorum arkadaşım çok doğru yazmışsın
bana ekleyecek birşey bırakmamışsın:D

ÇAKIL85
10-11-07, 12:02
Arkadaşlar forum kuralları gereği;
Tek cümlelik mesaj yazmak,
Mesajların tamamını bold (kalın),renkli yazı tipiyle yazmak yasaktır.
Bu kurallara uymayan mesajlar tarafımdan silinmiştir.
Lütfen kurallara uyunuz.

İyi yorumlar
Çakıl
Bölüm Sorumlusu

batuhan_gumus
10-11-07, 12:07
1 Hatirla Sevgili [net] Atv 10,40 27,80
2 Sevgili Dunurum [net] Star 9,50 23,40
3 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 9,00 27,00
4 Sila [net] Atv 8,70 21,30
5 Asi [net] Kand 7,70 18,60
6 Atv Spor Haberleri Atv 6,70 18,60
7 Esref Saati. [net] Show 6,50 16,50
8 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,30 16,00
9 Menekse Ile Halil [net] Kand 5,10 14,00
10 Avrupa Yakasi (tkr)-opt [net] Atv 4,90 20,50

1 Sila [net] Atv 8,90 21,80
2 Esref Saati. [net] Show 7,30 20,90
3 Asi [net] Kand 7,30 17,90
4 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 6,90 19,80
5 Pusat [net] Show 6,80 16,70
6 Menekse Ile Halil [net] Kand 6,00 18,80 7 Var Misin Yok Musun [net] Show 5,80 18,90
8 Kanal 7 Haber Saati [net] Kan7 5,50 16,70

batuhan_gumus
10-11-07, 12:10
arkadaslar ben im dicek sözüm yok ab de kötüyüz totalde iyiz ben anlamiyorum bakilma oranimiz asi den da cok ama bi türlü gecemiyoruz isste
uff:icon_sorr artik hep 9 ve 6 sirada olcaz

nivea
10-11-07, 12:16
Bu saatten sonra ratinglerde bir değişiklik olmaz... Yapımcılar için iyi birşey mi kötü bir şey mi bilmiyorum ama ratinglerin pek iç açıcı olmadığını belirtmem gerek.

batuhan_gumus
10-11-07, 12:17
ya arkadaslar 1olmamizi istiyorsaniz reklamlarda kanali cevirmiceksiniz yoksa olmaz bu is böle ya anlamiyorum asi bizden az bakilmis ama ratingi yüksek yani hayranlari reklamlarda cevirmiyor bizde cevirmeyelim uff total yine iyi de ab de sorun var

sarıseren
10-11-07, 12:20
Ratingleri ben de beğenmedim ya:img-blushHep böyle mi gelcek şimdi:icon_sorrAllahtan Kanal D dizileri çok çabuk bırakan bi kanal değil.Diğerlerinde olsaydı diziyi izleyemeyebilirdik:img-yes:

eSzra_
10-11-07, 12:21
Hmm Reytengler Gelmis Ben Bisey Demiyorum arkadaslar ama bence total hiçte fena degil neyse Luften dert etmiyelim hiç birsey olmaz dizimize,,

Halil Bu bölumde zeynepe azinin payini çok guzel verdi wallah Artik zeynep Anlamistir Nekadar çok birbirlerini sevdiklerini,, Fragmandaki adam Arkadasimizin dedigi gibi bosnadan gelmis olabilir halilin arkadasi falan neyse yardimci olsun da kotu birisi çikmasin zaten benzemiyor:img-yes::img-yes:

gs-tugba93
10-11-07, 12:34
reatingler bek iii deyil ama ilk 10 dayiz yani
dizimiz kaldirilacak kadar kötü deyil korkmayin arkadaslar
dizimizi kaldiramazlar öyle kolay deyil cünkü 6 olmusuz

**qzm_
10-11-07, 12:55
Of reytingleri beqenmedim...

neyse dün çok güzeldi ama bu zeynepi öldürürüm ben ya ssinir kızz menekşe ile halilin birbirlerini nasıl sevdklerini gördüğü halde hala halilde gözü var.kadirde inş ölür.gelecek haftayı bekleyemicem ben ya acaba o kutunun üzerndeki rakamların sırrı ne_?

FEL!ADE
10-11-07, 12:59
Halil yataginda dinlenirken odasinda olan kisilerin sürekli gözleri üstünde olmasi ilginc bir tablo olusturmus. :)

Halil ve Menekse ye nefes aldirmayan Zeynep ve Yusuf bir an dahi onlari birakmamak icin ant icmislerdi sanki ... arada cok gerekliymis gibi Mithata geliyordu :) odaya girip bosaltin burayi diyesim geldi :img-in_lo:icon_whis
Yusuf kardesinin ask dolu bakislarini biraz hayretle biraz endiseyle izlerken , Zeynepse ortami germek icin firsat kolayan bakislarla enselerinde takipteydi.
Zeynepe göre kolay yutulacak lokma olan Menekse nin kararli ve kesin tavirlari Zeynep in iyice icine oturdu... zaten halil in basina gelenlerin tek sorumlusu oldugu icin vicdan azabi cekiyor; iyi oldu böylesi.

Yusuf un asik Menekse ile bir türlü gözlemlerini aktaramamasi, konusma firsati yakalayamamasi iyi olmadi. gerci Menekse bulutlarin üstünden inmeye niyetli degil. bu durumda Yusuf ya Halile gözlemlerini söylemeli yada tek basina hareket etmeli..
henüz fragmani izlemedim, bu bölümdeki harektlenme cok olumlu gelisti..
reytingleri dert etmeyelim bence ; karamsar olmaya gerek yok.. kanalin tutumudur önemli olan. icimizi ferah tutalim, yeni bölümde yine basari grafigi yükselecektir. cünkü konu akmaya basladi..:img-wink:

x sinem x
10-11-07, 13:16
raitingler gelmemis..hic birsey degismemis gecen haftadan beri..:icon_sorr:icon_sorr

aslinda o kadar da kötü degil bence, yani yayindan kaldirilacak adar kötü degil

birde burdan bakin: o saate yayinlanan diziler arasinda kacinci olmus??
totalde
1. esref saati
2. menekse ila halil

a/ b dede
1.hatirla sevgili
2. esref saati
3. menekse ila halil

yani böyle bakarsak raitingler gayet iyi:img-yes:
sonucta aralarda ana haberler var, onlarida diziden saymadigimza göre...

zaten böyle bir dizi nasil ilk 3 giemiyo anlamiyorum:not_i::not_i:

benim tandigim herkes M&H izliyo..yani hatirla sevgili, sila, sevgili dünürüm falan kimseyi tanimiorum bunlari izleyen

aslinda bir yandan gününn degismesni isterdim..raitingler acisindan..ama br yandanda istemem- cünkü cuma günü iyi bir gün ve hangi güne kaldirirsi ki zaten-yayin akisi dizilerle doldurulmus vaziyete

MiSz_CaniSi
10-11-07, 13:22
cuma gunune cok uyuyor menekse ama okadar cok dizi varki cuma da sasirtici
belkide dizimis baska bir gunune alinmali cumartesi olabilir mesela
zoraki koca dan sonra...

yoruma gelince ya bittim bu bolume resmen hele o halilin ruyasi muthis di yaa ne zman gorucez o gunlerii o sahneleri izlerken cekirdekleri resmen tabagin yanina atiyordum bilmiyerek birbirilerine cok yakistirlar tabi yine mstafa herseyi berbat etti

ece_demir
10-11-07, 13:47
harika çok romantik dizi bu izledikten sonra bende böyle bi sevgili istiyorum diyorum halilin dün gece menekşe benim her yanımda dediği sahnede yine öyle düşündüm kıvanca ve sedefe hayranım inşallah hep güzel devam eder dizi mükemmel herşeyi

»» DeeTje ««
10-11-07, 13:55
Halil yataginda dinlenirken odasinda olan kisilerin sürekli gözleri üstünde olmasi ilginc bir tablo olusturmus. :)

Halil ve Menekse ye nefes aldirmayan Zeynep ve Yusuf bir an dahi onlari birakmamak icin ant icmislerdi sanki ... arada cok gerekliymis gibi Mithata geliyordu :) odaya girip bosaltin burayi diyesim geldi :img-in_lo:icon_whis
Yusuf kardesinin ask dolu bakislarini biraz hayretle biraz endiseyle izlerken , Zeynepse ortami germek icin firsat kolayan bakislarla enselerinde takipteydi.
Zeynepe göre kolay yutulacak lokma olan Menekse nin kararli ve kesin tavirlari Zeynep in iyice icine oturdu... zaten halil in basina gelenlerin tek sorumlusu oldugu icin vicdan azabi cekiyor; iyi oldu böylesi.

Aynen valla...Dofolun bolsaltin bu odayi uleyn diye bagiricaktim bende nerdeyse..:img-yes:
Ya bir birakin asiklari bas basa kalsinlar...Zaten bir telasdir gidiyor doysunlar soyle birbirlerine yanliz baslarina...:icon_whis
Ama Menekse Halili kaybedecegini anladigi icin Halile artik dahada ilgi gosteriyor bence yusufu bile takmiyor...:img-in_lo

Yusuf onlari oyle gorunce birbirlerini gercekten cok cok sevdiklerini her seferinde dahada iyi anliyor...Onlara kizmiyor bence...:icon_whis

Zeynebe gelirsek...
Zeynep meneksenin ilk basta sessiz bir tip oldugunu dusundu sanirim...
Ama Menekse Zeynebin gercek dusuncelerini ogrenince oda acikca tavrini koydu ortaya...Ama Meneksede az degilmis hani...Zeynep hepsini hak ediyor...Zeynebe ne oluyorki Menekse varken allah allah yaa...
Halilde Zeyebin dusuncelerini cok iyi anladi ve uzak durmaya calisiyor ondan...
Zeynepede Menekseye olan askini guzel anlatti...
Ama Zeynep hala akillanmadi bana kalirsa...bu kiz daha kim bilir ne planlar yapicak...

Bu bolum menekse ve Halilin asklarini doya doya izledim ben bu bolum onlari daha cok yan yana gorduk...:img-in_lo

ülker
10-11-07, 13:57
Selam
Dizinin bu bölümü yine çok keyifliydi.İzlerken ara ara sıkılsamda bölümü çok beğendim.Menekşe ile Halilin bir türlü baş başa kalamamaları sinir bozucuydu.Herkes görüyor bunlar aşık başbaşa bıraksanıza çocukları da rahat rahat hareket etsinler.Hayır Yusufla Zeynep zebellak gibi başlarında..

Özette romantik anlar yaşanacak diye bir cümle vardı.Dizinin başından sonuna kadar o romantik anları bekledim ama bir türlü göremedim.Romantik anlar;Menekşenin halile çorba yapmasımıydı yoksa Halilin elini öpmüş olmasımı?
Aşıklar yalnız kalamadılar ki romantik anlar yaşasınlar.

Bu bölüm Menekşeyi çok takdir ettim.Herkes bilsin yerini.Zeynebe karşı tavırları çok güzeldi.Hatta bir ara kıza çıkışsa iyi olacaktı ya bu kadarıda yeterli şimdilik..

Bu zeynebi senaryo gereğimi böyle çirkinleştirmişler.Kız ne kadar çirkin ve iticiydi.Hele o bakışlar,Menekşeyi eline geçirse bir kaşık suda boğacak gibi.Kızın gözlerinden kin fışkırıyordu.

Yusufun repliği az yazılıyor galiba.Bölümün başından sonuna kadar 3-5 cümlesi var.Fakat bakışlarıyla gözlemleriyle süper götürüyor.Tek kusuru Menekşeyi biraz rahat bırakmaması.

Ey senarist grup burayı okuyorsanız lütfen Haliln yakın arkadaşı dahil olsun diziye.Bu çocukların yanlarında iyi olan destekleyen hiç kimse yok.Yusuf dışında.Yani Halil asosyal bir çocukmuşta hiç mi arkadaş edinmemiş.Asosyal insanların bile 1 tane arkadaşı olur.

Herşey bir yana dizideki oyunculuklar(bir kişi hariç)mükemmel.Onları seyrederken seviyorsun.Hepsine tek tek tebrikler.

Son olarak birşey soracağım arkadaşlar.Kanalların diziyi kaldırmada ki kıstas nedir.Dizi kaçıncı olunca yayından kalkmaz?Reytinglerde hakkaten kötü fakat dizi kendine gelecekrtir.İnşallah haftaya daha iyi olur.

ÜLGEN
10-11-07, 14:01
dizinin reytingleri hiçte kötü degil bence bu dizi kadar reyting almak için çabalayan yapımlar var bu reytinglerle kalkmaz ayrıca sıralama degilde bence aldıgı reyting önemli

mili_gkhnözen1905
10-11-07, 14:37
öncelikle reytingleri gördüm cok üzüldüm ya böyle olmamasi gerekiyordu
umarim düzelir.
yorumuma gelince harikaydi ya halil menekseyi övdükce söyledikce
zeynepp kudurdu kiskancliktan beter olsun.:img-icecr
bir an bile yanliz birakmadilar ya söylendim durdum izlerken gidin diye yani.:img-polic
mithat mithat ne yapmacik adam öyle ya.:img-pilot
babasina ne demeli gelmis istanbula kadar bagcilara bide benden dinleyin diyor
canay iyi yapti yani.:good:

»» DeeTje ««
10-11-07, 14:57
Mithat Halilin cantasini karistiriyor birsey ariyor...

Birseyi merak ediyorum...Bu Mithat ne ariyor...( cok komik oldu bu soru yaa)
yada bu adam rast gele birseyler ummayimi buluyor yoksa neyi aradigini biliyor mu acaba.
Yada Mithatta o sifreyimi ariyorki...O sifrenin neyin nesi oldugunu kesin biliyordur o bilmedigi birsey yok onun...

Ya bu is gercekten cok karisik...

Ya neden kimse fotograf cekmemis...:icon_sorr:icon_sorr
Su ruya sahnesinin fotograflarini cekin bari yanlizca lutfen...:icon_sorr
Anlayan biri varsa lutfen fotograf ceksin...
ruya sahnesinden imza istiyorum...malesef kendim yapamiyorum ben...:icon_sorr

_NEVZAT_
10-11-07, 15:10
dünkü bölüm yine cok güzeldi, reytinglere sasiyorum.Neden bu kadar kötü yaa?
O rüya sahnesi süperdi...cok etkilendim.
Cok güzel oynuyorlar.

Mithata gelince...ya adama bakin ya.
Tam bi artist....nasil oyun oynuyor herkese.
Meneksenin babasina yine gicik oldum...kendini nasil acindirmaya calisti Balcilara.Ama Canay iyi yapti.

Menekse ve Halile gelince...
ya dediginiz gibi Yusuf ve Zeynep hep baslarinda.
Ya rahat birakin biraz bizim asiklari.
Yeni fragmani gördüm...fragmanin sonunda yabanci bi yüz vardi.
Bir adam ...artik neler olacak bilmiyorum.

_eren_yoshy_
10-11-07, 15:12
nolmus ya diziye reytingler gene kotu gelmis kesin nazar degdi dizimize ben her cuma bakiyorum acayipde keyif aliyorum valla ayy cok da romantik oluyo bence

berivan_
10-11-07, 16:07
Halil sonunda kutunun asil neyi gizledigini ögrendi emme ögrenmesine o sifrelerin ne anlamina geldigini cok merak ediyorum...bir arkadas yazmis(hatirliyamadim ismini simdi kusura bakma canim yaa)ama belkide o sifreler bir adres falan olabilir yada baska birseyler...offf meraktan catliyorummmm:icon_sorr

Ben birde Helganin gelipte Suheyla ile sanki uzun zamandir arkadaslarmis gibi konusmalarina sastim kaldim:img-pilot birde ben Suheyla bir kac kez Helga dediginde sanmistim ki oda Helgayi taniyormus ama meyersem hec tanimiyormus sari seyi....

Halilin birde sonunda kutudaki sifreyi bulmasi ile Mithatin odaya girmesini dusundukte sey Mithatan hec birsey kacmiyor malum ve Halilin o halerine bakarsak eger Halilin heyecanli oldugu ve birseyler saklamaya calistigi cok belliydi...bakalim Halil gelicek bölum Mithata bunun hakkinda neler diyecek:icon_whis

Birde Mithat kutuyu karistirdiginda kutudaki mektup neyin nesidir ve o bos iki tane kagita neyin nesidir hec anlamis degilim...hemide kutuda bir kizin resmi vardi(siyah sacli bir kiz)acaba onun bir ilgisi falanmi varkine fragmandaki gördugumuz yeni karakter ile:icon_whis

Semih yine cok superdi(bende takmisim ona) Mistiklarin yanlarina geldiklerinde havaya ates atmalar falan...cok tatli biri bence:img-blush asil Halilin yaninda Semih gibi biri olsaydi Halilin sirti hic yere gelmezdi...masallah adamin 10 parmaginda 10 marifet yaw:img-in_lo

kıvanç_sedef
10-11-07, 19:20
merhaba;;
öncelikle dünkü bölüm tek kelimeyle süperdi ama bnde reitinglere çook üzüldüm....fakat umudum warrr hala düzelecek asla daha kötü olmıcak halimize şükredelimm...inş cuma gecelerinin favorisi olcak bizim dizimizz :img-yes: halil menekşe için bir şeyler söyledi hani "zeynep sen daha benim ne yaşadığımı anlamadın...(devamını unttum)sevginin mesafesi olmaz..Menekşe benim buramda(kalbini göstererek) sonra şuramda...işte bu kadar uzakta" dedi ya zeynebe orda bir "ohhh" çektim wallahi o zeynep nasılda kıskançlıktan çatladı beter olsun inş...zaten mkrooopp ben ona "kıvırıcık bakteri" diyorumm:D:D:Dne kadar uğraşsada menekşemle halilimin arasına girmek için yapamazz!!onların aşkı çook büyük buna cesaret edemez hadi etti diyelim ama halilin gözü menekşeden başkasını görmüyoo o mithatta nasıl geldi "halil??" dedi hemen ben anlamştm ztn o kutuda gizli bişeyler olduunu da acaba ne numarası o onu bilemiyorum zaten bi kaç hftaya klmaz onu da öğreniriz...menekşenin psLik babası da gldi ztnn offf.....kadir de ölümle pençeleşioo ohh sen kardeşini öldrmek istermisin Allah ın sopası yok adama böyle yapar....görürsün gününü böle iştee....ama bi yandan da üzülüyorum ne bileyim o da babasının yznden böle olmş o da normal düşünebilsydi babasının dlduruşuna glmesydi krdeşini öldrmek istemezdi yusuf abimiz gibi....neyse fragman da çkmşş :img-wink:sesli fragmanı da geç wermeseler we biraz daha fzla yayınlasalar çook daha güzel olcak...:good:

berivan_
10-11-07, 20:50
Bir yandan kiziyoruz Yusuf agbinin ha bire Halil ve Meneksenin etrafinda olmasina ki hani bizimkileri fazla yalniz birakmiyor diye o yuzden:img-yes: bu sefer yeni bölume bakarken aslinda Yusufun kardesi ve Halilin yaninda olmasinin nekadar iyi birsey oldugunu anladim...yani Halil ve Menekse etrafinda dönen seylerden habersizler,yalnis kisilere guvenipte hayatlarini malesef tehlike icine soktular ama Yusuf agbinin sayesinde bana öyle geliyorki Halil ve Menekse kime guvenilir ve guvenilmez konusunda daha da bir gözlerini acicaklar ilerki bölumlerde:img-yes: Yusuf agbinin Zeynepe attigi bakislara cok bayildim...nasilda supheli bir sekilde bakiyor kiza,heyyyt beee ancak Yusuf agbimiz kurtarabilir belkide bizim asiklari Zeynepin bozuk niyetinden:happy0064

Zeynepi ilk gördugumde kiz icin iyi birseyler dusunmustum ama yanilmisim,insanlarin kendilerini ilk basta bir sekilde ve sonradan baska bir sekilde göstermeleri nekadar da kötuuuu:sad53:

***NiLLYyY***
10-11-07, 21:18
öncellikle reyting konusunu bu kadar kafaya takmayin bence de düzelecek;) ben bu düsük reytingleri ayni zamanda show tv de gösterilen esref saatine bagliyorum..gelelim dün aksamki süper bölüme:D her ne kadar sevmesem de meneksenin kadir agabeyi KADIR efendi ölecek diye bir an icin korktum:img-blush kendisini sevdigimden degil ama kadirin ölümü durumu daha da cikilmaz bir noktaya sürüklerdi... simdiiiiiiiiii rica etsem biri bana su kutu dan cikan numaralari ve canay in meneksenin babasina sergiledigi tavri anlatabilir mi:icon_whis oralari kacirdim:icon_sorr

berivan_
10-11-07, 21:35
Mistikin agzindan yel alsin birde...nasilda beddualar ediyordu Halile öyle Kadiri hastahaneye göturmeden önce:icon_sorr sana dönsun o beddualarin geri emmi:icon_evil

Yusuf nasilda tatli tatli anlati Meneksenin kucukune cok sevdigi ve hic yanindan ayirmadigi bir bataniyesi oldugunu...Zeynepte o arada catladi patladi kiskancliktan kiskanc sey hii:img-pilot

Birde Hasan nasilda utanmadan hemide elinde cicekle Balcilara gitti onuda hec anlamis degilim yani,insanda birazda utanma olur demi:img-yes: yok efendim birde kendi anlaticakmis herseyi hiii:img-pilot

Birde hani insanlar bir suc islediklerinde kendilerini ister istemez ele verirler ya hareketlerinden dolayi:img-yes: Zeynep de o risk faktörunun icine girdi coktan...haydi hayirlisi artik bakalim gelecek bölum cikarmi onunda kokusu ortaya:img-cool2

Yaw birde yalnis görmediysem Halilin hani ruyasinda Menekse ile kendini evli gördugu ev varya iste o ev simdi kaldiklari ev...

Birde sey hani fragmanda Mithati bir oda da gösteriyorlar ya?ben o odayi sankim Meneksenin odasina benzetim nedense:img-yes: ne isi var bu herifin Meneksenin odasinda:icon_whis

_artvin_
10-11-07, 22:17
yeni üye oldum. ilk buraya yazmak istedim çünkü bu diziyi çok beğeniyorum ve kıvanç'ın oyunculuğuna hayran kalıyorum her geçen gün. ya sanki oynamıyor yaşıyor çünkü halil karakteri çok zor bir rol surat ifadeler çok değişiyor mutluyken mutsuz, şaşkın, heyecanlı yada üzgün olabiliyor ve burda hemen geçişler var bunları başarmak bence çok zor kolay birşey değil birde bir çekim olmadı deyip defalarca çekilmişse neyse çok başarılı mimiklerini kullanması çok başarılı, hiç abartı olmuyor. çok olunca abartı sahiciliği bazen kaçırabiliyor ama kıvançta tam dozunda
menekşe ise oynaması çok zor rol ama bu rolde eğer baştan birşeyleri oyurtabildiysen kolaylaşmış gelebilir insanlara ama menekşede bana geçmeyen duygular olabiliyor ya her zaman sanki aynı ifade varmış gibi sevinç, korku yada halile bakarkenki sevgisi daha bana geçmedi malesef ama bunu karakterdeki hüzne ve menekşenin sevgiyi bilmemesinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum ilerki bölümlerde( eğer dizi bu reytinglere rağmen sürerseki ben böyle giderse bana çok geleceği olacakmış gibi gelmiyor malesef hiç istemesemde böyle düşünüyorum üzülerek) ilerde görürüz diye düşünüyorum

lilo78
10-11-07, 23:03
Zeynebin suyu ısındı arkadaşlar mithat zeynebin halile olan aşkını tescilledi bu bölüm ama mithat bunu halile karşı kullanabilir yani zeynep şu an halillle olmak için her tür densizliği yapabilir menekşenin ölümünü istedi ya boş durmaz yine bişeyler yapacaktır hemde mithatla bir olup yapabilir bekleyip göreceğiz bakalım..
Halil yatarken zeynebin ona dokunmasını istemedi eskisi gibi sıcak değil anlıyor artık ,başını çekti oh iyi oldu ona
menekşe ile halilin düğün sahnesi harikaydı görecekmiyiz bakalım o günleri..
mıstık damatlığıyla girmişti rüyaya rahat bırakmadı orada bile ..

de-rin
10-11-07, 23:07
merhabalar herkese,

nihayet sihirli kutu açıldı ve sihrini göstersi 37.... neyin sayısı bu gizli bir kasa mı? var şimdi bizimde Halil'in de bilmediği yada MİTHAT'İN BİLDİĞİ BİR YERİN ŞİFRESİ AMA nersi şimdi bunu düşünüp duralım hep beraber..
Mithat'ın Halil'in çantasını bir türlü elinden bırakmadığını görünce çok güldüm.tuvalette çantayı ve kutuyu karıştırıken tamam kutu elinden düşecek ve şimdi içindeki gizli belge açığa çıkacak diye bekledim ama akıllı kutu Halil'in elinde patladı:img-wink:

Balcılar da çorbacı açaçağına OTEL açsalarmışya..Almanyadan her gelen bi koşu orada soluğu alıyo bari gelenlerin kalacak yer sorunu olmazdı..

şimdi sıra anne ve ninede :img-yes: Balcılar onlarıda görürse kalpten gidecekler:img-yes::img-yes:

-artvin- hoş geldin :img-wink::img-wink:

hepsi_on
10-11-07, 23:40
ya bu Zeynep ne gıcık bi kız oldu çıktı .. bu kadarda yüzsüz olur bi insan bu kadar ama helal olsun Halil e ağzının payını verdii :happy0064

berivan_
11-11-07, 00:00
de-rin,o dedigin rakamlar eger gizli bir kasanin sifresi ise hatirlatiyim ki Halilin odasinda bir kasa var yalnis görmediysem eger:img-yes: oraya uymasin o sifre sakin:icon_whis

Halilin kafasini cekmesi Zeynepin ona Yusuf agbinin yaninda dokundugunda iste oraya ba-yil-dimmmm:happy0064 Halil bile anlamaya basliyor Zeynepin gercek yuzunu ya Zeynepin ipide cekilicek cok yakinda umarim:happy0064

Birde Halil ne guzel bir ders verdi Zeynepe ask konusunda:"Bak simdi Zeynepcim" diye de nasilda basladi öyle ciddi bir surat ifadesi ile ayyy yesinler onun askini,her bir tarafini Menekse kaplarmis Halilin:img-in_lo

Aklima sey geldi birden hani Beyaz gelincikte Alis ve Zeliha birlikte idi ya ve bir seferinde Zeliha Alise sende Zeliha mikropumu var demisti ya Alis ask hakkinda konustugunda,yani Zelihayi nasilda sevdigini anlatiginda....Halilinde icinde meyersem Menekse mikropu varmis ve vucudunun en önemli yerlerini kaplamis o mikrop:beyni ve kalbini:img-in_lo

x sinem x
11-11-07, 00:39
de-rin,o dedigin rakamlar eger gizli bir kasanin sifresi ise hatirlatiyim ki Halilin odasinda bir kasa var yalnis görmediysem eger:img-yes: oraya uymasin o sifre sakin:icon_whis

Halilin kafasini cekmesi Zeynepin ona Yusuf agbinin yaninda dokundugunda iste oraya ba-yil-dimmmm:happy0064 Halil bile anlamaya basliyor Zeynepin gercek yuzunu ya Zeynepin ipide cekilicek cok yakinda umarim:happy0064

Birde Halil ne guzel bir ders verdi Zeynepe ask konusunda:"Bak simdi Zeynepcim" diye de nasilda basladi öyle ciddi bir surat ifadesi ile ayyy yesinler onun askini,her bir tarafini Menekse kaplarmis Halilin:img-in_lo

Aklima sey geldi birden hani Beyaz gelincikte Alis ve Zeliha birlikte idi ya ve bir seferinde Zeliha Alise sende Zeliha mikropumu var demisti ya Alis ask hakkinda konustugunda,yani Zelihayi nasilda sevdigini anlatiginda....Halilinde icinde meyersem Menekse mikropu varmis ve vucudunun en önemli yerlerini kaplamis o mikrop:beyni ve kalbini:img-in_lo

süpersin berivancim..bende izlemistim beyaz gelincigi..hatirliyoum o sahneyi:img-blush
demek halile menekse mikrobu bulasmis- umarim bu mikrobtan( menekseye mikrop demek hosuma gitmiyo) asla kurtulamaz...

biz buna kisaca MS diyelim( menekse sendromu):img-hyste:img-hyste:img-hystetroest

halil ne güzel verdi zeynebe agziin payni..insallah ilerki bölümlerde ne mal oldugu d ortaya cikar

eSzra_
11-11-07, 11:04
Merhabalar:img-cool2
gelecek fragmanda bizimkiler disari çikiyorlar herhalde orda çok guzel m&h Sahneleri gorecez diye dusunuyorum:img-yes:.Bu bolumde en sevdigim sahne halilin zeynepe nasil çok menekseyi sevdigini anlatmasi oldu. Zeynep herhalde anlamistir nasil çok birbirilerini sevdiklerini ama zeynep halili elde etmek için herseyi yapçak bence(elinden geleni ardina koysun cadii:P).ha buarada kutunun sirrini herkes merak ediyor bence en kisa zamanda ogrenecez su kutunun sirrini gerçekten merak ediyorum ama umarim o kutunun sirri mithatin halili oldurmeye engelecek birsey dir:img-yes::img-yes:

mili_gkhnözen1905
11-11-07, 12:46
ya halilin kutusundaki sifreyi cok merak ediyorum sayilar filan cikti ama
mithatta bunun pesinde zaten odaya girdiginde halil ne yapcagini sasirdi
eline ayagina dolandi resmen cok önemli bir yerin sifresi ama nerenin:D

menekse ile halilin sahnelerini cok sevdim gercekten:img-in_lo
halil menekseyi övdükce zeynep delirdi resmen beter olsun:D
mustafa birseyler yapcak kötü bir intikam alcak gibi
ne yapcak acaba:S

KeReMcEmLoVeRiN
11-11-07, 12:50
slm arkadaslar reytingler dün gelmis ama ben ancak simdi girebildim...

keske girmez olaydim:icon_sorr:icon_sorr
reytingler iyi gelmemis malesef ilk 5e bile girememisiz...bu hic iyi degil....cok üzüldüm gercekten...bu kadar güzel bir dizi o kadar az reytingi hak etmiyor..artik birincilikten caydim bari ilk 5e girebilsek diyorum:icon_sorr

de-rin
11-11-07, 14:00

merhabalar herkese,

berivancım ben Halil'in odasındaki kasayı farketmemişim ama zannetmiyorum o evdeki bir kasanın şifresi olsun o rakammlar.:icon_whis..

eğer o ev içerisnde yani Mithat'a bu kadar yakın olan bir yerde olmamalı daha başka bir yerde olmalı kaldıki Halil de o evden çok küçük mini mınnacık bir yaşta ayrılmamıştı öyle olsaydı annesi Halil'i uyarırdı diye de düşünüyorum..

ve yine o rakamlar o kasanın şifresi ise o şifreyide MİTHAT'in bilmemesi bilememesi gibi bir durum söz konusu olamaz gibi de geliyor bana...Mithat o kasayı bir şekilde açmasını bilirdi...

Yusuf abi Zeynep den ve Mithat'tan şüpheleniyor ama tam olarak kafasında olayları netleştiremediğinden bir söz etmiyor ..

Halil o kadar ağır yaralanmamasına karşılık neden o yataktan bir türlü çıkmadı hata yemeğini Menekşenin elinden yedi anlıyamadım..böyle sahneler bazen izleyiciyi sıkıyor..bacağından yada iç organlarından vurulsa hadi neyse diyeceğim de söz konusu kolundaki ufak bir yaralanma

baksanıza Kadir ölüyor Mıstık nasıl kendisini harap ediyor...sinirli mıstık iyi rol yapıyor...

bir soru sormak isterim Almanyadan her gelenin uğrak yeri ihtiyaç molası verdiği o iki kadının evine HASAN 'ın da yolu düşecek mi? çok merak ediyorum

berivan_
11-11-07, 14:07
de-rin, Allah senin iyligini versin emmi:img-hyste yani Ayselin evine dusucek bir tek Hasan kalmisti...Balcilarin corbasina damladi Hasan kim bilir belki Ayselin evinede damlar:img-blush ve bunu yapmasi icin herhalde o restauranta gitmesi gerek(Yusuf tanisti ya Aysel ve arkadasi ile o yerde)

Mistikin agzindan bir ara salya cikti farkettinizmi:img-yes: hani arabada Kadir ile kacarken pesindeki adamlardan ozaman cikmisti:img-blush Mistikin sinirlenmis halerinden ben bilem korkuyorum:not_i: okadar iyi rol yapiyor yani

Suheyla ve ninenin de pasaport islemleri belkide gelicek bölum icerisinde tam olurda onlarda hemencecik giderler...acep onlardami Halilin yaninda kalirlar:icon_whis yani bir onlar eksiklerdi de:img-blush

de-rin
11-11-07, 14:27
berivancım gelecek bölümde kesin nine ve nanneyi balcıların çorbacısında görürüz.artık karı kocayıda Bakiköyde yalnız bırakmaz bizimkiler sık sık görüşürler..

Mıstık o sakallı adama hastanede nasıl karşı çık