Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 3)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
11
Sezonun dikkat çeken dizilerinden biri, öyküsünü Elif Şafak'ın yazdığı Kanal D'de yayınlanan 'Menekşe ile Halil'. Elif Şafak'ın öyküsünü yazdığı, Uluç Bayraktar'ın yönettiği dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile Sedef Avcı başrollerde. 'Menekşe ile Halil' Almanya'da yaşayan Türkiyelilerin sorunlarını da konu alan bir aşk hikâyesi. İlk bölümleri reyting yarışında hiç de fena olmayan bir sonuç elde etti.
Konuyla ilgili görüşünü aldığımız Şafak, romancılığın 'yalnız', televizyonun 'ekiple' yapılan bir iş olmasının altını çiziyor: "Menekşe ile Halil'in orijinal öyküsünü televizyon icin kaleme almak keyifli, zenginleştirici, ama bir o kadar zorlu bir süreç. Çok iyi bir ekiple çalşıyorum. Romancılar bir başlarına yazmaya alışkın insanlar, ekip işi yapmak bizim için ciddi bir değişim. Ben yazarken hep görsel düşünen bir insanım. Yazdığım hikâyeyi ekranda görmek müthiş bir deneyim. Elbette sinema ile edebiyatın dili bire bir aynı değil. Ama olması da gerekmiyor. Edebiyatçıların televizyon ve sinemaya katacakları çok şey var. Benzer şekilde televizyon ve sinemadan öğrenecek çok şeyimiz var" diyor
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=232998
herkese selam
resimleri gördüm sağolsun michelle ninem ve yusufun olduğu kısımda yusuf telefonla konuşuyor
şu hayat değiştiren olaya çok taktım acep bu menekşe anasıyla ninesinin geldiğini duymuş olup üstünede kadirin durumu hastaneye gitmiş olabilirmi sonrasında hasan yada mıstık bunları takip etmiş olup menekşeyi halilden kaçırmş olabilirmi hani menekşe halile o benim ağabeyim gitmem lazım gibi bişey diyor o sahnede halil menekşeyle gitmiştir belki ama böbrek olayına gelince halil izin vermemiş olabilirmi yani şu anlamda hasanlar hastanede menekşe ameliyatlıyken orda yatarken bişey yapabilir diye
bir ihtimal daha halilin yaşadığın ortaya çıkmasından ötürü mithat halili polisten saklamak için onu yurtdışına kaçırmak yada saklamak isteyebilir menekşede abisi bu durumdayken gitmek istemez ayrılık olur kaçmayla ilgili bir cümle vardı fragmanda
çok fazla ihtimal sıraladım ama asıl ihtimalim böbrek verme olayı belki sonrasında babası menekşeyi affeder ama şart koşar mıstıktan ayrılmadan halille bir arada olamazsın diye bu yüzden bir ayrılık yaşanabilir nedense bu hayat dğeiştiren olayın hasan tarafından geleceğini düşünüyourm
resimlerde bir yer var orasıda bana tanıdık geldi bir hastanenin çatı katımı acaba yoksa evmi
benzetme acemi cadı dizisinda bi çocuk ve ekibi var toygar(ne tesadüf adı bizim müzisyenimizle aynı)onun adamlarından biri mıstıka çok benzettim
Selam
Kadirin yaşaması için böbreğe ihtiyacı var.Bu böbrekte eğer Menekşede olacaksa ki büyük olasılıkla öyle olacak,menekşe böbreğini verecektir.Kadirde kurtulur ve menekşeyi bağışlayabilir.Sonuçta hayatını kurtarmış olacak.
Bu bölümde Yusuf daha etkin olacak.Zeyneple mithatın gerçek yüzlerini bi o görecek te inşallah halile zarar vermeden farkeder.
Çok merak ediyorum insanların başka organı yokmuda her dizide herkes böbreğini kaybediyor.Ya allah aşkına artık daha yaratıcı olun.Bak adamlar yüz nakli yaptılar dünya da.
kıvanç_sedef 15-11-07, 14:40 merhaba arkadaşlar;;
10 bölüm yine süper olcak eminim we daha heyecanlı bncee....polis felan gelioo menekşenin kan grubu abisininkine uyuyoo....öncelikle zeynep den başlayalım:bnce öğrenilecek zeynebin ne halt karıştırdığı yusuf abimiz öğrenecek bence....sonra hasan beyy gelmiiş hemen o biricik oğlunun yanına aman beter olsun o kadirrr...bence kurtulacak çünkü dizinin başrollerinden biri muhakkak kurtulur da...menekşenin kan grubu büyük ihtimalle abisiyle uyacak ve menekşe böbreğini abisine verecek..halilin kutusunun sırrı çözülecek mithat öğrenmez inş..ama zeynep öğrenecek büyük ihtimall...o da haliller nereye giderse oraya gidio beni sinir edio walla....menekşenin annesiyle ninesi de gelcek...halilin o son da söledikleri çok etkileyiciydi "biz pişman olursak yeniliriz tamam mı? Pişmanlık sonumuz olur, aşkımızdan vazgeçmicez.." diyo ama neden böle diyo anlamadım blki de menekşe teslim felan olacaktı bilemem şmdi ama bnce öle bişiler war...neyse yrn dizimizi seyretcezz inşşş...
KübraYasemin 15-11-07, 14:48 Bu Bölüm yine süper olacak gibi duruyor.
Menekse cünki Kadire yardIm etmek istiyor. O onu ölüdrmek isterken onun yaptIna bakIn.
Nekadar güzel vallaha.
Ama Halilde süper konusuyor yine.
Yani Komiser MitatI baya zor durumda bIrakIyor oh olsun ona (; aferim komsere...
merhabalar herkese,
sesli frragmanıda nihayet izlemiş olduk...
kadirin bir böbrreği iflas etmiş olabilirde ama bir tane daha böbreği yeterli şimdilik kendisine.ama acil olarak kana ihtiyacı var ve bu kanda Menekşe'den kendisine gelecek..Yusuf Hasan'a Menekşe ile Kadir'in kan guruplarını tutuğunu söyledi ilk aşamda da Menekşe ne olurrsa olsun Kadir'e kan verecek diye düşünüyorum:img-yes::img-yes:
evdeki Menekşe ve Halil'i bekliyen süprizse Polisin işlere el koymesi ve bazı gerçekleri Mithat'ın zeynep ve halil'e söylediği bazı gerçek dişi olayların aslını öğrenecekler ve mithat ile arada bir gerginlik yaşayacaklar sanırım....hatta halil POLİS ANNEMİN mezarını araştıryor gibi bir sözde söyledi....
yada poli annemin öldüğünü biliyor gibi bir söz söyledi
Selam
Kadirin yaşaması için böbreğe ihtiyacı var.Bu böbrekte eğer Menekşede olacaksa ki büyük olasılıkla öyle olacak,menekşe böbreğini verecektir.Kadirde kurtulur ve menekşeyi bağışlayabilir.Sonuçta hayatını kurtarmış olacak.
.
her ne kadar istediğim bu olsada ben bu konuda tereddütteyim kadir kendini vuran kişileri menekşenin adamları olarak görebilir eğer onlar olmasaydı beni vurmasaydı ben böbreklerimi kaybetmezdim menekşe bunu vicdan azabından yaptı yada yapmak zorunda onun yüzünden oldu ben ağabesiyim mantığındada gidebilir o gitmese bile hasan gidebilir isterdim hasanın evlat acısının ne demek olduğunu anlayıp bu işten vazgeçmesini yusufun; bu işi kan davasına dönüştürecekler cümleside menekşe böbreğini vermeye mecbur mantığında gideceklerinin kanıtı gibi
KübraYasemin 15-11-07, 15:08 Halil nasIlda tatlI sinirleniyor.
Polisler benim yasadIgImI biliyor diye.
Eeee zaten onu istiyordu ispat etmek yasadIgInI.
Aman isler iiiyice karIsacak, Halilin zaten pesinde bu polisler yazIk ya cocuga.
üfff garibim neler yasIyorlar ya kapanda gibi her an kötü birsey olsa gerek.
Halil nasIlda tatlI sinirleniyor.
Polisler benim yasadIgImI biliyor diye.
.
halil kendisi için mi? o sözü söyledi..bir defa izlediğim için sesli fragmanın aklımda kalmamış tam olarak..
ee polis Halil'in yaşadığını biliyorsa o halde polis mithat'ı takıp ediyor olmalı değil mi??
bu kadar hertürlü yasa dışı işleri yapıp da hiç izini belli etmemesini nedeni polisin gizli takibi yada iş üzerinde Mithat'ı basmak istemeleri mi???
KübraYasemin 15-11-07, 15:30 halil kendisi için mi? o sözü söyledi..bir defa izlediğim için sesli fragmanın aklımda kalmamış tam olarak..
ee polis Halil'in yaşadığını biliyorsa o halde polis mithat'ı takıp ediyor olmalı değil mi??
bu kadar hertürlü yasa dışı işleri yapıp da hiç izini belli etmemesini nedeni polisin gizli takibi yada iş üzerinde Mithat'ı basmak istemeleri mi???
Bende bu Mitat durumunu cözebilmis degilim ya cnm.
Vallaha neden Mitat böyle hep sIfreti hareket ediyor anlamIyorum.
Halilden aradIgI sey o nummara ise onun da sIrI ne cözemedim zaten.
Ama suna sevindim oda Polislerin MitatIn izini sürmesi, ve devamda sürsünler cünki Mitat sonunda bir acIk vercekdir eminim bundan.
halil kendisi için mi? o sözü söyledi..bir defa izlediğim için sesli fragmanın aklımda kalmamış tam olarak..
olabilir iş yaptığı adamlar bir şekilde ölüyor ve ne tesadüftürki mithatın eşleri sevgilileri bu adamların eşleri oluyor dikkat çekici bir durum mithat halilin başına çorap ördüyse sinanın başınada örebilir
KübraYasemin 15-11-07, 15:40 Polisler düssün bence Mitata hic caktIrmadan pesine.
O adamda var birseyler birzaman muhakak bir acIk verir.
Herseyinide profesionelce yapamaz ya bence.
Vallaha o adam yakalansIn Halilimde rahat olacak yani...
kıvanç_simge 15-11-07, 16:18 off offf bu bölümü herycnla bekliorum KIVANCIM çok şeker her zamanki gbi ya bitanem bnm ♥♥♥
aam bu bölüm herşeyin ortaya çıkıcağı bi bölüm olucak bnm şöyle bi tahminim war acaba böbreği menekşe mi wericek wea halil :img-polic:img-polic
KübraYasemin 15-11-07, 16:23 Evet cok güzel ve HeycanlI bir bölüm olacak.
BabasInIn Meneksenin kan gurubunu bilmesi tuhaf.
kIzInIn böyle seylerini bilirmiydi o.
vallaha sok üstüne sok. Öyle Baba düsmen basIna vermesin allah. )=
KübraYasemin 15-11-07, 17:11 Zeynep de Mitat ile gitsin aransIn ne bilim birsey olsunda Halilin yakasIndan düssün.
Menekseye neler diyor neler uyuz hee bu kIz sinir bozuntusu milleti sinir etmekden baska hic birsey bilmiyor bu kIz.
Ben vallaha bogardIm bunu Menekse olsam herhalde.
acep mithat zeynepi polisle ilgili durumlarda kullanabilirmi yani polise halille ilgili mithatın söylediklerini gidip anlatabilirmi yapabilir diye düşünüyorum mithat zeynepe halile attığı kazığı anlatmamak için böyle bir şantaj uygulayabilir
off offf bu bölümü herycnla bekliorum KIVANCIM çok şeker her zamanki gbi ya bitanem bnm ♥♥♥
aam bu bölüm herşeyin ortaya çıkıcağı bi bölüm olucak bnm şöyle bi tahminim war acaba böbreği menekşe mi wericek wea halil :img-polic:img-polic
bence menekşe vericek
kadirin hayatını menekşe kurtarırsa kadirin ona bi can borcu olcaktır belki oda taraf değiştirir(sanmıyorum ama...)
Merhabalar,,
sesli fragmani bende gordum simdi Hatice arkadasimiza sagol:img-yes:
Pek birsey anlamadim yine ama herhalde meneksenin bobregi kadire uyor sanirim:icon_whis.Halil ne guzelde menenkseye sen gul hep gul diyor cnm benim ya:img-in_lo.Hmm halla supriz tam olarak ne anlamadim ama neyse gorecez yarin artik:img-yes:.Buarada şatişka sende aramiza hosgeldin Senide burda gormek isteriz hep:img-in_lo
Bende bu Mitat durumunu cözebilmis degilim ya cnm.
Vallaha neden Mitat böyle hep sIfreti hareket ediyor anlamIyorum.
Halilden aradIgI sey o nummara ise onun da sIrI ne cözemedim zaten.
Ama suna sevindim oda Polislerin MitatIn izini sürmesi, ve devamda sürsünler cünki Mitat sonunda bir acIk vercekdir eminim bundan.
kübracım evet tüm bu olaylardan sona polislerin emniyetin işleri devralması gerkiyordu artık.
bunu da tetikliyen olay evdeki çatışmam mı?
yoksa hastanedeki Kadir'in şüpheli durumu mu?? merak ediyorum
olabilir iş yaptığı adamlar bir şekilde ölüyor ve ne tesadüftürki mithatın eşleri sevgilileri bu adamların eşleri oluyor dikkat çekici bir durum mithat halilin başına çorap ördüyse sinanın başınada örebilir
ayşegülcüm adam cefakar ,vefakar ölenlerin ardında bıraktıkları dul ve yetimlere gözü gibi bakıyor değil mi?? böyle bir sorumluluğun altına kimseler kola kolay girmez .çesaret işi bu....
yo sinan ın annasi daha acık ....göz o Mithatı baıracak diye bekliyorum ben:img-yes:..
hani bi iş için tüm gayrımenkulleri ipotek edelim dedi ya Mithat'a orada şüphelendim kendisinde:img-wink:....
Mithat bu herşeyi yapar Zeynep kıskançlık kırızınde olduğundan Halil den yana değil de Mithattan yana olacaktır:img-blush:img-blush
KübraYasemin 15-11-07, 17:30 Bence o komiser Halile Nummarada yardIm edebilir belkide.
Baya zaman sonra ama cünkii Halilin belki yanIna yaklasIr ama Polis oldugunu demez.
ay insallah o komiser bari Halil yardIm eder insallah... (=
bir umut bir umutdur.
KübraYasemin 15-11-07, 17:33 kübracım evet tüm bu olaylardan sona polislerin emniyetin işleri devralması gerkiyordu artık.
bunu da tetikliyen olay evdeki çatışmam mı?
yoksa hastanedeki Kadir'in şüpheli durumu mu?? merak ediyorum
Aaa evdeki catIsmada olabilir.
Ama sesli fragmanda polis yani o emniet müdürü diyorki.
Halil Tuglunun meezari acIlmIs sizin haberiniz varmI filan diyor.
Halil lyüzünden dir belkide.
Ama Kadir yüzünden olacagInI sanmiyorum.
Cünki Mustafa götürecek bence onu adamlar birsey caktIrma filan der.
Aaa evdeki catIsmada olabilir.
Ama sesli fragmanda polis yani o emniet müdürü diyorki.
Halil Tuglunun meezari acIlmIs sizin haberiniz varmI filan diyor.
Halil lyüzünden dir belkide.
Ama Kadir yüzünden olacagInI sanmiyorum.
Cünki Mustafa götürecek bence onu adamlar birsey caktIrma filan der.
kübracım ilk gittikleri hastanede mithat'in kendi adamlarının gibi bir durum vardı.
ama kadiri götürmek istedikleri yer tam teşkkülü hastane idi ve o hastanelerde de hastane Polisi vardır diye söyledim..
tabiki Polis bu vurulma olayından habersiz, Halil'in sahte mezarı ile alakalı gelmiş ise ve Halil'in ölmediğni biliyorlarsa bu demek oluyor ki
Polisler Mithat'ı yada Halil'in akrabalarını takip ediyorlardı
KübraYasemin 15-11-07, 17:57 kübracım ilk gittikleri hastanede mithat'in kendi adamlarının gibi bir durum vardı.
ama kadiri götürmek istedikleri yer tam teşkkülü hastane idi ve o hastanelerde de hastane Polisi vardır diye söyledim..
tabiki Polis bu vurulma olayından habersiz, Halil'in sahte mezarı ile alakalı gelmiş ise ve Halil'in ölmediğni biliyorlarsa bu demek oluyor ki
Polisler Mithat'ı yada Halil'in akrabalarını takip ediyorlardı
Evet bende aynan öyle düsünüyorum.
Kesin bu komiser önce bunlarI takip etti bencede aynan.
Ve belkide MitatIn telfonunu dinlemeye aldIlar beli olmaz yani polis bunlar.
Ay heycanlanmaya basladI dizi iyice (=
Simdi Polis Mithatin mezari açtigini biliyor Demeki diger pis islerinide biliyor
Umarim bu polis halile yardim eder gerçékten buna ihtiyaçlari var:icon_sorr
hassan neden geldiyse istanbula isleri ice karistirdi baksana is kan davasina donustu uff ya fragmanda menekse nasil agliyordu ama halil herzamanki gibi guzel teseli etti onu:img-icecr.yarin olsada izlesek artik özledim walla:img-heh:
ya benim aklıma bişey geldi mezar zaten halilin hayatta olduğunu ispatlamak için açılmamışmıydı savcılığa başvurulcaktı acaba polis başvurulduğu içinmi geldi
selamlar
menekse ile halil ailesine benide alirmisiniz? bende cook seviyorum diziyi. Senaryosu, ekibi, oyunculari süper....
:img-in_lo bye
selamlar
menekse ile halil ailesine benide alirmisiniz? bende cook seviyorum diziyi. Senaryosu, ekibi, oyunculari süper....
Aramiza hogeldin Adin Sanirim yonca Benim adim esra Senide aramizda gormekten mutluluk duyariz:img-icecr:img-icecr
ssvshy ewet haklisin ama fragmanda polis mithat ve zeynepe mezari sizmi astirdiniz gibi birseyler dedi yani polis halilin yasadigini biliyor ama mezari kimin açtirdigini aramakta ve polis mithatan suphelendi yani herhalde böyledir:img-yes::img-yes:
ya benim aklıma bişey geldi mezar zaten halilin hayatta olduğunu ispatlamak için açılmamışmıydı savcılığa başvurulcaktı acaba polis başvurulduğu içinmi geldi
ayşegül sözde öyleydi de hani hatırlıyor musnuz??? bir defasında Mithat zeynebin babasını ölümünden sonra arabada giderken sözde Polis ile konuşuyordu hiçde inandırıcı değildi.
halil ve zeynebi sözde polis olayı ile oyalıyorda olabilir mesela
selamlar
yonca hoş geldin:img-wink:
slm arkadaslar hosgeldin yonca:img-wink:
sesli fragmada halil polisler yasadigimi bilyior diyor yani polisler halili bulurlarsa halil hapishaneye mi girecek simdi :(
meneksede kadir icin hastahaneye gidecek kesin gider kadir menekseyi öldürmek istiyordu simdi menekse ona hayat vericek ama menekse hastahaneye girer böbrek mi lazimdi kadire verir mustafada menekseyi öldürür o öldürmezse babasi öldürürr halile kacip gitsinler iste off ya bosnaya gitsinler
Aramiza hogeldin Adin Sanirim yonca Benim adim esra Senide aramizda gormekten mutluluk duyariz:img-icecr:img-icecr
ssvshy ewet haklisin ama fragmanda polis mithat ve zeynepe mezari sizmi astirdiniz gibi birseyler dedi yani polis halilin yasadigini biliyor ama mezari kimin açtirdigini aramakta ve polis mithatan suphelendi yani herhalde böyledir:img-yes::img-yes:
galiba polis mithatla zeynep e neden mezari actirmak istediniz dedi yani daha emin olduklari bir sey yok sanirim ama bir ip ucuyla herseyi ögrene bilir polis
sesli fragmada halil polisler yasadigimi bilyior diyor yani polisler halili bulurlarsa halil hapishaneye mi girecek simdi :(
meneksede kadir icin hastahaneye gidecek kesin gider kadir menekseyi öldürmek istiyordu simdi menekse ona hayat vericek ama menekse hastahaneye girer böbrek mi lazimdi kadire verir mustafada menekseyi öldürür o öldürmezse babasi öldürürr halile kacip gitsinler iste off ya bosnaya gitsinler
Hosbulduk..
Evet ya Halil Menekseyi kacirsiiinn....
kurtulsunlar ya..
ewet yaa kaçsinlar zaten fragmanda halil öyle biseyler diyordu:icon_sorr
Belki bosnaya giderler ama simdi degil bence ilerleyen bolumlerde bosnaya giderler:img-icecr,, aii ben diziyi özledim wallah ya yarin olsada hasret gidersem:img-icecr:img-icecr BUarda _yonca_ tabiki seni aramiza aliriz:img-yes:
ewet yaa kaçsinlar zaten fragmanda halil öyle biseyler diyordu:icon_sorr
Belki bosnaya giderler ama simdi degil bence ilerleyen bolumlerde bosnaya giderler:img-icecr,, aii ben diziyi özledim wallah ya yarin olsada hasret gidersem:img-icecr:img-icecr BUarda _yonca_ tabiki seni aramiza aliriz:img-yes:
Halil gercektenmi Bosnali yoksa tek dizidemi ..?
Galiba gercekten Bosnali...? :blink:
Halil gercektenmi Bosnali yoksa tek dizidemi ..?
Galiba gercekten Bosnali...? :blink:
herhalde babasi adanali
annesi bosnali emin degilim
ama kivanç adanada dogdu orda buyudu:img-yes:
Dedigin gibi keske hemen yarin olsada bakabilsem ...
Bende cok özledim yaa =)
Asik oldum ya Diziye... :blink:
Ya ama Halil ve Menekse kacsalar ve kurtulsalar heycan
kalmazki dizide.....yada ? :)
Bu dizi hic bitmesin ya...
sen umutsuz olduğunda bende kaybediyorum kendimi dağılıyorum diyor halil
veeee kaçaıcaklar halil kaçmaya mecburuz diyor kaçsınlar herkes başlarına üşüştü
fragmanın sonundada ' menekşe biz pişman olursak yeniliriz,pişmanlık sonumuz olur yeniliriz '
arkadaşlar güzel bir bölüm bizleri bekliyor bakalım hayırlısyla başlasa
kıvanç_simge 15-11-07, 19:55 bende geldim ooo ne mesajlar bunlar böyle:img-icecr
valla bu bölüm gayet heycanlı olucak....maceralr beklio menekşe ve halili....
yaa şimdi süheyle we ninemiz de geldi....
ama yusuf fragmanda sölüodu artık hiçbişi eskisi gibi olmicam
we mithatın tüm planların su yüzüne çıkıyoo off off neler olcuak bakalım:icon_sorr
mili_gkhnözen1905 15-11-07, 19:56 sesli fragman cikmis halil polisler yasadigimi biliyor demis
ya halili bulurlarsa kötü olur ya:icon_sorr
menekse kadir icin gidermi acaba hastaneye gider ama ninesi ve annesiyle beraber gider.
ya birsey yapmazlar insallah ya kacsinlar hep birlikte bi yerlere
ama kacsinlar uzak dursunlar ordan
yarin dizimiz var sabirsizlikla ve heycanla bekliyorum:img-in_lo
sen umutsuz olduğunda bende kaybediyorum kendimi dağılıyorum diyor halil
veeee kaçaıcaklar halil kaçmaya mecburuz diyor kaçsınlar herkes başlarına üşüştü
fragmanın sonundada ' menekşe biz pişman olursak yeniliriz,pişmanlık sonumuz olur yeniliriz '
arkadaşlar güzel bir bölüm bizleri bekliyor bakalım hayırlısyla başlasa
neguzel anlatiyor halil menekseye olan sevgisini baksana aglamamasi için üzulmemesi için elinden gelen herseyi yapiyor:icon_sorr:icon_sorr
Meneksede Halile birsey olcak diye korkuyor Ah Ah ne guzel ve zor bir asklari var,,,,,EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS
kıvanç_simge 15-11-07, 20:08 offf off aşkımı polisler yakalarsa çok fena olucak yaa herşey üsst üste geldi arkadaşlar
bu arada bnm dikkatimi bişi çekti fragmanda menekşe halile çok soquktu neden acabaa:icon_sorr:icon_sorr
neguzel anlatiyor halil menekseye olan sevgisini baksana aglamamasi için üzulmemesi için elinden gelen herseyi yapiyor:icon_sorr:icon_sorr
Meneksede Halile birsey olcak diye korkuyor Ah Ah ne guzel ve zor bir asklari var,,,,,EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS
ah eszram ah ne güzel söylemişsin en güzel aşk zor olanmış lhakkaten de öyle ne kadar engel var önlerinde bayağı zor işleri ama halil de menekşede herşeyi göze almışlar zaten aşklarının güzel tarafı da bu ya
yenilirizdiyorya halil menekşeyi okadar seviyorki ayrı düşünemiyor kendinden ikisini bir görüyor çok güzel çok kalpten
ah eszram ah ne güzel söylemişsin en güzel aşk zor olanmış lhakkaten de öyle ne kadar engel var önlerinde bayağı zor işleri ama halil de menekşede herşeyi göze almışlar zaten aşklarının güzel tarafı da bu ya
yenilirizdiyorya halil menekşeyi okadar seviyorki ayrı düşünemiyor kendinden ikisini bir görüyor çok güzel çok kalpten
ewet wallah ben böyle bir ask yasam varya olsem de gam yemem,,
Böyle ask yok Ya Hangi erkek sevdiginin elinin avucunun içini öper :img-blush
çok guzel bir ask wallah Simdi Bunlarin hepsinin bir dizi oldugunu ünütum gerçekmis gibi:img-icecr:img-icecr.Insallah dizimiz bir kaç yil surer insalah:img-yes::img-yes:
yarın akşam yine süper bir bölüm bekliyoruz ama şu gercekler var ki arkadaşlar korkmuyor değilim...yarın hem eşref saatinin yeni bölümü var hem de seda sayanın yeni dizisi başlıyor bu yüzden menekşe ile halilin ratinginin düşmemesi lazım...o yüzden kimse zamping yapmasın diyorum ben:)...inşallah menekşe ile halil 1. olur şimdiden bu korku geldi bana haydi hayırlısı..
yarın akşam yine süper bir bölüm bekliyoruz ama şu gercekler var ki arkadaşlar korkmuyor değilim...yarın hem eşref saatinin yeni bölümü var hem de seda sayanın yeni dizisi başlıyor bu yüzden menekşe ile halilin ratinginin düşmemesi lazım...o yüzden kimse zamping yapmasın diyorum ben:)...inşallah menekşe ile halil 1. olur şimdiden bu korku geldi bana haydi hayırlısı..
hehehe ben zaten zaping yapmiyor yani su callsell midir nedir o Reklamlara bile bakiyorum anlayin halimi O yuzden hep reklamlara sinir olmuyormuyum:icon_whis.ama Seda sayanin dizisi Tutmicakmis gibi geldi herkes guzel bir dizi olmicak diyor zaten seyretmem yani menekse ile halil basladiktan soran ona bakmam zaten:img-icecr:img-icecr
polis soruyu zeynepede mithatada sordu zeynep eveleyip geveler ama mithat güzel cevap verir biz açtırmak istedik ama çalnmış der nedenine gelince miras davası denebilir aslında ne cevap vercekler merak ediyorum bunu resmi siteden budum çok hoşuma gitti buarada semihin gerçek adına ulaşmaya çalışıyorum bilen varsa :img-wink:
http://img157.imageshack.us/img157/5042/adszhi0.png
arkadaşlar hepinize hoşbuldum diyorum sağolun:img-yes:
bu akşam yeni bölüm var bakalım neler olacak.menekşe ile halilin aşkını konuşmuşsunuz valla onlarınki gibi aşk görmedim bende.çok tatlı ikiside:img-yes:
bi arkadaş semihin ismini sormuş:img-in_lo nihat alptuğ altınkaya ismi:img-yes: pek bişey yok int de onunla ilgili bi kaç klipte reklamlarda oynamış o kadar:img-pilot
eşref saati keşke perş günleri devam etseydi reytingleri öyle daha iyiydi aslında.umarım iyi gelir reytingler..
_yaz yagmuru_ 16-11-07, 13:08 herkese merhaba.sabah sabah fragmanı ızledımde.yıne heyecan dolu bır bolum bızlerı beklıyor.kadıre bobrek lazımmıs.bu kadar olur.gumus mehmete bobrek vermıstı ayy pardon ıste gumusun verdıgı bobrek verılebılır bence kadıre nede olsa fazla.:img-hysteama yok ya kıyamam gumusumden alınan bobregın o pıslık herıfe verılmesıne ben.:img-hystesaka bır yana menekseden alırlarsa bobregını boylece belkı meneksenın uzerındekı olum hukmude kalkmıs olur.yalnız o koklamaya dokunmaya bakmaya kıyamayan halıl razı gelırmı bobregı vermesıne bılemem.sanırım ıtıraz edıyorkı menekse:' halıl o benım abım.' dıyordu frgamanda.ama halıl verırse bobregı hıcde sasırmam.aılenın gozune gırer fenamı.mustafayada verırler parasını defolur gıder.tek dert halılın olum olayı kalır.valla acıkcası ben mıthatın olayı atlatacak bır acıklama yapacagına ınanıyorum.adamda entırıka bol.bunuda kıvırır merak etmeyelım.neyse az kaldı aksam gorecegız bakalım neler olacak.
Demek kadire böbrek gerek hay böbreksiz kalasica diyecem beduam tutmayacak..:img-wink:ama fragmanda anladigim kadari ile hasan bey yüzde yüz halilin böbregini isteyecek malum kana kan..:icon_whisneys seyredelim görelim.
Menekse bu bölüm yine agliyor of of sikti bu kizin aglamasi senaristler bu kizi aglatmak icin yazmisllar sanki bu senaryoyu...aglamaktan sedef oyunculugunu gelistiremiyor sanki halili her gördükce kiz aglasammi moduna girmis.
Sevgili hatiess fragmanianinda sürekli bize yetistirdigin icin tesekkürler..:happy0064
merhaba arkadaslar:img-icecr
Bir hafta Sonra Bugun Menekse ile halil Seyredecez çok heycanli:img-blush
çok merak ediyorum menekse bobregini vercekmi vermicekmi diye
babasi Da geldi isler ice karisti hayyy gelmez olaydin,,
Halil yine menekseyi guzel teseli etcek cnm benim o mutlu olsun diye elinden geleni yapiyor:img-blush:img-blush,,insallah polis mithatin ne haltlar karistigini anlar artik ve halile yardim eder iyi birisine benziyor ama belki yardim etmez:icon_sorr.neyse ya herseyi bir kaç saat sonra anlicaz artik:good:
herkese simdiden iyi seyirler:happy0064:happy0064
Demek kadire böbrek gerek hay böbreksiz kalasica diyecem beduam tutmayacak..:img-wink:ama fragmanda anladigim kadari ile hasan bey yüzde yüz halilin böbregini isteyecek malum kana kan..:icon_whisneys seyredelim görelim.
Menekse bu bölüm yine agliyor of of sikti bu kizin aglamasi senaristler bu kizi aglatmak icin yazmisllar sanki bu senaryoyu...aglamaktan sedef oyunculugunu gelistiremiyor sanki halili her gördükce kiz aglasammi moduna girmis.
Sevgili hatiess fragmanianinda sürekli bize yetistirdigin icin tesekkürler..:happy0064
Eski Gumusculeri görmek cok guzel burada:img-wink:
Meneksenin aglamalari bana Gumusu hatirlati birden,oda az aglamamistik:icon_sorr
Halil böbregini verse olur belkide ama Hasan böbrek verildikten sonra bir degisim gösterirmi kine yoksam yinemi duser kizinin pesine??
Ben birde Mithat uyuzunun o gelen polise yapicagi aciklamayi coook merak ediyorum...Mithatin yaninda ayni cinsten olan Zeynep ne diyecek onuda ayri merak ediyorum dogrusu...
Disariya cikmis bir Menekse ve Halili,helede sahilde yemek yiyorlardi ve Halil Meneksenin yuzune dokunuyordu ya?iste o sahneyiii coook merak ediyorum:img-icecr
Birde seyy alisverise birlikte cikan bir Menekse ile Halil acep el ele gezerlermi ki??coook guzel olurdu öyle olsaydi eger:img-blush
kıvanç_sedef 16-11-07, 18:26 daha beter olur inşallah...böbrek bulamaz inş...diyecem ama olmıcak adam yaşıcak olsn ama hastanede kalır da çıkamaz inşallah..menekşem de böbreğini wercek kesinlikle o adi adamı krtarcak gebersiiiiiiiiiiiN inşallah o kadirrrr pislik adamcıııkkk nolcak kadoşşşşş:)....öff ya halilimi çoook özledim yani kıvanımııı çççoookk çoooooookkkkkk:img-in_lo:img-blush:img-icecrdizimize artık saatlerr kaldııı yuuuppppiiiiiii:img-blush
daha beter olur inşallah...böbrek bulamaz inş...diyecem ama olmıcak adam yaşıcak olsn ama hastanede kalır da çıkamaz inşallah..menekşem de böbreğini wercek kesinlikle o adi adamı krtarcak gebersiiiiiiiiiiiN inşallah o kadirrrr pislik adamcıııkkk nolcak kadoşşşşş:)....öff ya halilimi çoook özledim yani kıvanımııı çççoookk çoooooookkkkkk:img-in_lo:img-blush:img-icecrdizimize artık saatlerr kaldııı yuuuppppiiiiiii:img-blush
kizzz bu ne cok beddua böyle canim yaaa:img-pilot ama beter olsun bencede Kadir...yani sonucta ne demisler her kuzu kendi bacagindan asilir dimi:img-grin2turk ata sözlerini nedense herzaman yalnis söylerim bir yerde umarim bu sefer dogru olmustur:img-blush
Kadirin basina gelenlerin hepsinin suclusu kendisi ve babasidir...yani bunlarin sacma sapan bir sekilde Meneksenin uzerine cullanmalarini anlamis degilim...kizi hersey icin sucluyorlar...biraz da dönup kendilerine baksalar ya su gözu cikasicalar:icon_evil baslarina bu gelenlerden bir ders almis olsalar diyecegim ama nerdeeeeeeeeee
Hem ben birseycik sulemek isterim...Hasan Canayi ilk gördugunde Canay Menekse ile kontaki oldugunu ve ayrica onunla herseyleri konustugunu söyliyen buna benzer laflar kullanmisti yalnis hatirlamiyorsam...yani bu kiza bosuna bu laflari söyletmezler bence....acep ufukta yine Canay kacirmasi filanmi varkine ilerki bölumlerde:icon_whis
diziye saatler kaldi 4 saat sonra baslicak ve ben cok heyecanliyim insallah reytignlerde iyi gelir ben reytinglere bakmiyorum ama insallah cok iyi gelir reyting
daha beter olur inşallah...böbrek bulamaz inş...diyecem ama olmıcak adam yaşıcak olsn ama hastanede kalır da çıkamaz inşallah..menekşem de böbreğini wercek kesinlikle o adi adamı krtarcak gebersiiiiiiiiiiiN inşallah o kadirrrr pislik adamcıııkkk nolcak kadoşşşşş:)....öff ya halilimi çoook özledim yani kıvanımııı çççoookk çoooooookkkkkk:img-in_lo:img-blush:img-icecrdizimize artık saatlerr kaldııı yuuuppppiiiiiii:img-blush
insallah beduualarin kabul olur ama kötüye birsey olmaz meneksede gider böbregini seve seve abisine veriri eger abisiyle dokulari uyusuyorsa ki insallah öyle degildir
herkes menekşenin böbreği uyacak diye düşünüyor anlaşılan yada böbrek bulunmasını istemiyor ** ben bulunmasını istiyorum çünkü o ikisi olmasa ben kime gülerim ölmesin ya aralrda beni gülümsetmeleri için ben bu böbreğin halilden alınacağı fikrine kapıldım sanki onunki uyacakmış gibi geldi bakalım neler olacak diziye az kaldı
birde ben bu reytingleri düşünmeyin derim sonuçta herkesin izleyici kitlesi ayrı umarım bizim dizinin kitlesi en azından bırakmazda daha aşağılara düşmeyiz umarın ilk sırada görmeyi allah nasip eder dizimizi inşallah
zynp-35-2! 16-11-07, 19:39 arkadaşlar siz ne yapmışsınız ya ben sınavlarımdan dolayı bu hafta hiç giremedim ve en son nereye yazdığımı unuttum o kdr ilerlemiş yani:happy0064 bence böbrek konusunun sonuçları çok ilginç olabilir yani menekşeyle kadirin ilşkisi değişebilir ayrıca bu bölüm diziye yeni biri giriyo galiba fragmanda ona benzer bi şi gördüm sanırım.öööööööffffffff haftaya yine çok az girebilcem çünkü 6 tane sınav var ama elimden geldiğince yorum yapmaya çalışcam umarım bu başlık da hemen kapanır dizimize çok az kaldı sadece 2 :happy0064:img-pilot:img-yes:saat
Arkadaşlar son yazılan yorumları okuduktan sonra kuralları bir kere daha hatırlatmak fayda görüyorum.
Lütfen;
Tek cümlelik mesaj yazmayınız,
Sohbet tarzı mesajlardan kaçınınız,
Kelimelerin sonlarını uzatmayınız,anlatmak istediğiniz harfleri uzatmadan da anlaşılıyor,
Mesajların tamamını kalın,renkli yazmayınız.
İyi yorumlar
Çakıl
Bölüm Sorumlusu
arkadaşlar siz ne yapmışsınız ya ben sınavlarımdan dolayı bu hafta hiç giremedim ve en son nereye yazdığımı unuttum o kdr ilerlemiş yani:happy0064 bence böbrek konusunun sonuçları çok ilginç olabilir yani menekşeyle kadirin ilşkisi değişebilir ayrıca bu bölüm diziye yeni biri giriyo galiba fragmanda ona benzer bi şi gördüm sanırım.öööööööffffffff haftaya yine çok az girebilcem çünkü 6 tane sınav var ama elimden geldiğince yorum yapmaya çalışcam umarım bu başlık da hemen kapanır dizimize çok az kaldı sadece 2 :happy0064:img-pilot:img-yes:saat
Canim sinavinda basarilar dilerim öncelikle:img-wink: Allah okuyan bizler tum ögrencilere sabir versin....
Sonradan da sey demek isterim Meneksenin simdiye kadar bakarsak Kadir agbisi ile iliskisi hic iyi olmamis ve ben acaba diyorum eger ki Meneksenin böbregi uyarsada ve Kadir Menekse sayesinde kurtulur ise ozaman Kadirin Menekseye olan tavirlari gercektende degisebilirmi?yani onca yildir kardesine bir sekilde davranimis olan bir agbi birden bire degisebilirmi hayata yeniden döndugu icin:icon_whis kesinlikle onlara verilmis olan ikinci sansini iyi kullanmayan insanlarin var oldugunu dusunuyorum ve Kadir kendine verilmis olan bu ikinci sansi nasil kullanicak iste bunu cok merak ediyorum:img-yes:'
Hem Aysel de fukarem kendini Kadire baya bir kaptirdi,Kadirin hastahanede oldugunu acaba nezaman ve kimden ögrenicek??
demek kadire bobrek gerek.. insanmi o yaa.. ama iste abisi tabii..
kani tabii..valla hic zannet miyorum.. insan 7 sinde neyse yetmisindede odur.. bizim erkeklerimiz gururlu.. heleki anadoludansa...
ya su halil ne seker yaa.. nasil;da paslasiyor menekseyle abisinin yaninda.. bayildim valla. nasilda idare ediyor... biraz yalniz kalsalarda muradlarina erseler yaa...
KeReMcEmLoVeRiN 16-11-07, 22:36 Dizimiz ilk reklamina ( ilk uzun reklam) girdi...
ayy simdiden Menekse ile Halil`in cok güzel sahneleri vardi:img-in_lo:img-in_lo
ne güzel Kadir`le Mithat ciktiktan sonra Halil simdi yalniz kaldik falan dedi saclarini oksadi:img-in_lo
ayy yirimm ben onlari:img-in_lo
Halil`in Zeynebin saclarini öyle dagitmasi komikti bence yle cocuga yapilirya sakadan oda öyle yapti iste..
Menekse hemen kiskandi ( hakli ama) ve kiskandiginida belli etti zaten :)
simdilik dizimiz iyi gidiyor baslar birazdan ben kactim diger reklam arasinda görüsmek üzere bye
ay çarpması 16-11-07, 22:47 Aaa Yusuf Halil'e bağırıyormuş. Eyvah Yusuf'la araları mı bozulacak yine
KeReMcEmLoVeRiN 16-11-07, 23:12 Offf acayip heyecanli bir bölüm yine yaa...
Ama resmennn soookkk gecirdim yaa:img-swoon
Mustafa`nin kani uyuyor ve Mustafa yalan söyleyip uymadigini söylüyor:img-swoon
böyle birsey olur mu ya zaten onun yüzünden vuruldu Kadir birde kani uydugu halde vermiyor ya..hersyi beklerdim ondan ama bu kadarini degil...
Korkak bencil sey nolcak !!!
Bence Halil versin böbregini ( uyarsa tabii ) Yusuf`un dedigi gibi böyle giderse kan davasina önüscek ama eger Halil verirse böbregini belki aralari biraz olsun düzelir...
Halil o numaralari gördügünü Zeynebe keske söyemeseydi..bu hic iyi olmadi iste..Keske Menekse`yi dinleseydi...:icon_sorr
neyse kactim ben yine baslar birazdan :) bye
ay çarpması 16-11-07, 23:21 Offf acayip heyecanli bir bölüm yine yaa...
Ama resmennn soookkk gecirdim yaa:img-swoon
Mustafa`nin kani uyuyor ve Mustafa yalan söyleyip uymadigini söylüyor:img-swoon
böyle birsey olur mu ya zaten onun yüzünden vuruldu Kadir birde kani uydugu halde vermiyor ya..hersyi beklerdim ondan ama bu kadarini degil...
Korkak bencil sey nolcak !!!
Bence Halil versin böbregini ( uyarsa tabii ) Yusuf`un dedigi gibi böyle giderse kan davasina önüscek ama eger Halil verirse böbregini belki aralari biraz olsun düzelir...
Halil o numaralari gördügünü Zeynebe keske söyemeseydi..bu hic iyi olmadi iste..Keske Menekse`yi dinleseydi...:icon_sorr
neyse kactim ben yine baslar birazdan :) bye
Mustafadan böyle bir kaypaklık beklenirdi zaten, hiç şaşırmadım. Ama nasıl sakladı kan grubu kağıdını sahtekar..
Yusufun hatırladı menekşenin grubu sıfır.. Menekşe verecek herhalde. Ortalık iyice karışıyor.
Halil numaraları söylemeseydi bence de.
Aysel ve Lale nasıl geldiler. Lalenin derdi Yusuf. Kadiri düşündüğü yok. Öbürü de gerçekten seviyor galiba Kadiri dertlendi gerçekten. Hasan şimdi bu kadınların hesabını sorar bence Mustafaya.. :happy0064
ay çarpması 16-11-07, 23:50 Bu komiser ömer ceylan reklamlardaki "kısa sana çok yakıyor" diyen oyuncu. Onu Haluk Bilginerin baş rolunde olduğu Cimri'de de izlemiştim. Çok yetenekli bir oyuncu. Gözleri de yeşilmiş. Yakışıklı valla.. Zeynep'in hakkından o gelir bence.:P
Aman allahim polis ogrendi halilin yasadigini simdi halil hapse girmelii:icon_sorr
Uffff neolcak simdi ya inanmiyorum Ama harika bir bolumdu yine Muhtesemdi
Bu Bolumde menekse ile halil Bir birilerine çok yakinlardi cnm kivancim saçini yine kestirdi harika super oldu yine Insallah nine ve anne gelcek bolumde gelirler diye dusunuyorum:img-yes:,, Aman allahim bölum su gibi akip gitti
Bölümde süperdi..her geçen gün mithat,zeynep,mustafa,menekşenin babası(adı aklıma gelmedi :P ) gıcık oluyorum..
Bu komiserin gelmesi Çok ii oldu...Zeyneple mithatın hakkından gelcek..AmA bi yandanda halilin yaşadığını öğrendi bu kötü oldu..:(
Pislik mustafa kanı tuttuğu halde tutmuyo diyo ya..Gıcık oluyorum resmen..
Mithatta sinir oldu kutuyu bulamadığına...Çok bulur artık..:D Ama halil keşke zeynebe sölemeseydi..Zeynep kesin gider,mithata söyler..:img-cool2
Meneksenin kanı kadirle tutuyo ama vermesin kanını dicem ama kesin verir..:img-yes: Bakalım haftaya görcezz...
Ayrıca fragmana bitttimmmm....:img-icecr İlk sahneler süper :D Ama sonra menekşe ağlıyodu hep..:img-pilot Herhalde babasıyla karşılaşıyorlar hastahanede..Zaten bu fragmanda genellikle menekşe vardı..:img-yes:
ay çarpması 17-11-07, 00:06 Bölüm çok güzeldi. :happy0064 Finalden hemen sonra önümüzdeki haftanın fragmanını verdi. Halil çıplaktı :img-yes: ve birbirlerine çok yakındılar. Galiba önümüzdeki hafta vuslat gerçekleşecek görünüyor. :happy0064
Bir arkadaş yazmıştı ne zaman el ele göreceğiz diye. Önümüzdeki bölümde sahilde el ele dolaşıyorlar fragmanda vardı.
Halilin yaşadığını polis öğrendiğine göre gerçekten hayatları değişecek bundan sonra haftayı şimdiden feci şekilde merak ediyorum. Yok böyle bi şey.:happy0064
Bölüm çok güzeldi. :happy0064 Finalden hemen sonra önümüzdeki haftanın fragmanını verdi. Halil çıplaktı :img-yes: ve birbirlerine çok yakındılar. Galiba önümüzdeki hafta vuslat gerçekleşecek görünüyor. :happy0064
Bir arkadaş yazmıştı ne zaman el ele göreceğiz diye. Önümüzdeki bölümde sahilde el ele dolaşıyorlar fragmanda vardı.
Halilin yaşadığını polis öğrendiğine göre gerçekten hayatları değişecek bundan sonra haftayı şimdiden feci şekilde merak ediyorum. Yok böyle bi şey.:happy0064
Yaaa uff Ben fragmani goremiyorum euro d oldugu için Merak ettim simdi
eger birisi fragmani netten bulursa bir zahmet ö.m Atsin:img-blush
Bu bolumdu Mistikin gerçek gerçek yuzunu gorduk Ben gerçekten kadire yardim etmek istedigni dusunmustum ama yanildim nasilda yalan soyledi bobrek uymuyor diye giCik ne olcak,, meneksede nasil agladi cnm ebnim kiyamam ya:icon_sorr:icon_sorr
Bölüm çok güzeldi. :happy0064 Finalden hemen sonra önümüzdeki haftanın fragmanını verdi. Halil çıplaktı :img-yes: ve birbirlerine çok yakındılar. Galiba önümüzdeki hafta vuslat gerçekleşecek görünüyor. :happy0064
arkadasim fragmani gördügüne göre tam bir sekilde anlata bilirmisin yani anlattigindan baska neler vardi ben reklamlari bile izledim neden göremedim su fragmani anlayamiyorum
süper di bu bölüm cok heyecanliydi mithat nasilda köseye SIKISTI ama nasil caresiz di ohh icime su serpildi hele kutuyu bulamadiginda nasil di surati
yusufda anladi ama meneksenin yerini kadirle yusufa zeynepin söyledigini
Yaaa uff Ben fragmani goremiyorum euro d oldugu için Merak ettim simdi
Bu bolumdu Mistikin gerçek gerçek yuzunu gorduk Ben gerçekten kadire yardim etmek istedigni dusunmustum ama yanildim nasilda yalan soyledi bobrek uymuyor diye giCik ne olcak,, meneksede nasil agladi cnm ebnim kiyamam ya:icon_sorr:icon_sorr
mustafaninda yilanlikta mithatttan asagi kalir yani yok ikiside ayni tencere kapak misali aglamasini yalvarmasini gören gercekten kadiri düsünüyor sanancak ama o aslinda paralarinin derdinde hepimizinde bildigi gibi
su komiser halilin basina dert olacak galiba
batuhan_gumus 17-11-07, 00:15 bu bölümü cok beyendim heyecanla izledim soluk almadan:)
BU Bölümde en gicima giden kisi kesinlikle mustafaydi ötlek kani 0 olmasina ragmen kan vermedi ötlek iste ne olacak birde meneksenin canini alacakmis hehehe cok komik :) DAHA adama arkadasina kan veremiyor
nese devam edim menekse ve halil sahneleri cok güzel di eglenceliydi gerci pek yoktu ya
tek kizdim seyde 1 mustafa 2 zeynep hep aralara laf sokmalar filan mithat yine aradini bulamadi halile nasil da rezil oldu kadir yogun bakim da insallah da ölür hic sewmiyorum onu zaten menekse cok agladi bu bölümde ona cok üzüldüm:( hep agladi
halil sakal ve sac tirasi ona cok yakisti kisa sac ve kisa sakal
valla heralde bu kadardi
umarim ratingler ii gelir pek umutlu deilim ya:( kesin yine 9 ve 6 oluruz ama insallah ben yanilirim
Bu bölüm nihayet yine eski bölümler kadar heyecanliydi! Bi aralar sogmustum bu diziden ama bu bölüm cok güzeldi valla:good: Halil yavas yavas Zeynep'e sinir olmaya basliyor, oda yakinda Patlarsa hic sasirmayin:img-wink: Ama Zeynepte bazen cok ileri gidiyor ya sabirr. Neyse Menekse cok güzeldi bu bölüm ama bu kiz her bölüm agliyo, bi kere de aglamasin be 1 bolumdede aglamasin. Ama arkadas ne yazmis?? Yeni bölümde Halil ciplakmiymis??? Daha mi yakinlar sanki?? :img-pilot Yuh yani boyle bisey olamaz ama umarim diger dizilerde olan seyleri bu dizide görmeyiz:img-wink:
Neyse Çömez arkadasimiz insallah fragmani ekler net'e.. Bende ozaman sizinle paylasirim arkadaslar:img-wink:
KeReMcEmLoVeRiN 17-11-07, 00:16 Yaaa uff Ben fragmani goremiyorum euro d oldugu için Merak ettim simdi
Yine süperrr bir bölümdü gercekten:img-wink:
Evet yaa bizim burdada fragmani göstermiyorlar malesef insallah birisi bulursa linkini verir bize:icon_sorr
Evet ya gercekten bende cok sasirdim Mustafa`nin davranisina resmen sakladi kan grubunu ya:fighting2
Menekse aglarken Halil`in gözleride doluyorya hep ayy o zaman benimde aglamam geliyor ya..cok tatlilar ya..birine birsey olsu digerinede aynisi olmus gibi aci cekiyorlar ne güzel ask:img-in_lo
mustafaninda yilanlikta mithatttan asagi kalir yani yok ikiside ayni tencere kapak misali aglamasini yalvarmasini gören gercekten kadiri düsünüyor sanancak ama o aslinda paralarinin derdinde hepimizinde bildigi gibi
su komiser halilin basina dert olacak galiba
heheh Ne guzel anlatin Haklisin Ya Mistik zadece kendini dusunuyoru Dusundugu baska birsey yok PARA PARA Sadece Onun hayatinda
Fragmani merak ettim Simdii,Bu bölumde zeynep yine çok gicikti
Sahilde yemek yerkene ne guzel halil Menekseye guzel Sozler soylerenke boldu kiskanç ne olacak bu kiz Gitikçe sinirimi bozuyor
heheh Ne guzel anlatin Haklisin Ya Mistik zadece kendini dusunuyoru Dusundugu baska birsey yok PARA PARA Sadece Onun hayatinda
Fragmani merak ettim Simdii,Bu bölumde zeynep yine çok gicikti
Sahilde yemek yerkene ne guzel halil Menekseye guzel Sozler soylerenke boldu kiskanç ne olacak bu kiz Gitikçe sinirimi bozuyor
zeynep daha cok menekseyle halilin ayagina dolasacak baksana bir disari cikalim dedi halil menekseye zeynep hemen önden atladi aralarinda dolasiyor iki dakika yanliz birakmiyor menekseyi kadirle mustafanin öldürecegini bile bile yerini söylemedimi zeynep kizin gözü dünmüs cok tehlikeli olmaya basladi
KeReMcEmLoVeRiN 17-11-07, 00:21 Bu bölüm nihayet yine eski bölümler kadar heyecanliydi! Bi aralar sogmustum bu diziden ama bu bölüm cok güzeldi valla:good: Halil yavas yavas Zeynep'e sinir olmaya basliyor, oda yakinda Patlarsa hic sasirmayin:img-wink: Ama Zeynepte bazen cok ileri gidiyor ya sabirr. Neyse Menekse cok güzeldi bu bölüm ama bu kiz her bölüm agliyo, bi kere de aglamasin be 1 bolumdede aglamasin. Ama arkadas ne yazmis?? Yeni bölümde Halil ciplakmiymis??? Daha mi yakinlar sanki?? :img-pilot Yuh yani boyle bisey olamaz ama umarim diger dizilerde olan seyleri bu dizide görmeyiz:img-wink:
Neyse Çömez arkadasimiz insallah fragmani ekler net'e.. Bende ozaman sizinle paylasirim arkadaslar:img-wink:
evet ya Zeynep Halil`in yaninda bile ileri gidiyor bazen..dedigin gibi Halil`de sogmaya basladi ondan yakinda insallah tam uzaklasir ondan :)
Mustafa`nin Yusuf`a bir kadinin onlari aradigini söylemesi cok iyi oldu..simdi Yusuf baya bir süphelenir zeynep`ten hem yakinda insallah ortaya cikarir bunun Zeynebin isi oldugunu...
bende sana katiliyorum insallah diger dizilerdeki gibi sahneler olmaz...bence bu diziyi diger dizilerden ayiran tarafida Menekse iel Halil`in saf ve temiz asklari zaten...insallah öylede kalir...
SekerKiz85 17-11-07, 00:24 arkadaslar lütfen bana 11. bölümün linkini yollaya bilirmisiniz veya video bölümünwe ekleyinde izleyelim lütfen cok merak ediyorum
ya evet arkadaslar link birinizde varsa eger, bana da yollayabilirmisiniz ö.m. ile!? simdiden cok cok tsk ederim.
bu aksamki bölüm yine muhtesemdi ya, o mustafa var ya o mustafa ah ah ah, adamin kan grubu uyuyor bi de nasil yalan söylüyor hasana, yetmedi yusufu habire kötülüyor, ne utanmaz adam mis bu ya....zeynep de ondan asagi kalmiyor masallah....neyse yeni bölümü merakla bekliyorum
KeReMcEmLoVeRiN 17-11-07, 00:25 zeynep daha cok menekseyle halilin ayagina dolasacak baksana bir disari cikalim dedi halil menekseye zeynep hemen önden atladi aralarinda dolasiyor iki dakika yanliz birakmiyor menekseyi kadirle mustafanin öldürecegini bile bile yerini söylemedimi zeynep kizin gözü dünmüs cok tehlikeli olmaya basladi
Evet Zeynep`te cok tehlikeli...Bide Mithat`a güveniyor bu daha kötü ..bence o kutuda numaralar oldugunu söylicek Mithat`a...dedigin gibi Menekse`nin yerini bile söyledi..zaten bunlar onun yüzünden oldu bununda farkinda herhalde...bende bu saatten sonra herseyi beklerim Zenyep`ten..
bide Menekse`nin avukatligini yapcak:icon_whis Aman Allah korusun!
benim asil merak ettigim reytingler acaba kacinci olduk insallah iyi gelir ben reytinglere bakmayi düsünmüyorum ama meraktanda catlicam insallah hak ettigimiz yerdeyizdir yani 1. sirada
KeReMcEmLoVeRiN 17-11-07, 00:28 ya evet arkadaslar link birinizde varsa eger, bana da yollayabilirmisiniz ö.m. ile!? simdiden cok cok tsk ederim.
bu aksamki bölüm yine muhtesemdi ya, o mustafa var ya o mustafa ah ah ah, adamin kan grubu uyuyor bi de nasil yalan söylüyor hasana, yetmedi yusufu habire kötülüyor, ne utanmaz adam mis bu ya....zeynep de ondan asagi kalmiyor masallah....neyse yeni bölümü merakla bekliyorum
Hakikaten ne sahtekar adammis ya..bende sastim kaldim..ama restaurant`ta otururken Lale`yle Aysel geldiginde "tanimiyorum" dedi Hasan`a sonra onlarda Mustafa`ya slm verince nasil cikti ortaya bal gibi tanidigi:dito:img-pilot o sahnede cok güldüm valla Mustafa´nin salakligina:P
evet ya Zeynep Halil`in yaninda bile ileri gidiyor bazen..dedigin gibi Halil`de sogmaya basladi ondan yakinda insallah tam uzaklasir ondan :)
Mustafa`nin Yusuf`a bir kadinin onlari aradigini söylemesi cok iyi oldu..simdi Yusuf baya bir süphelenir zeynep`ten hem yakinda insallah ortaya cikarir bunun Zeynebin isi oldugunu...
bende sana katiliyorum insallah diger dizilerdeki gibi sahneler olmaz...bence bu diziyi diger dizilerden ayiran tarafida Menekse iel Halil`in saf ve temiz asklari zaten...insallah öylede kalir...
Aa evet evet, Yusuf simdi ögrendi ya bir kadinin onlari arayip haber verdigini.. Simdi yine hepsi bir arada olduklarinda kesin sorar, kim aradi diye.. Ve hepsi tabikide Zeynepten süphelenecek, cunku yanlarinda sadece Zeynep var.. vev tanidiklari baska bir kadin da yok.... Zeynep'in bu yaptig ortaya cikacak cnm bak buraya yaziyorum:img-wink: Ve evet bende iste sirf bu diziyi onlarin temiz ve saf asklari icin izliyorum.. Yani diger dizilere bi baksana.. Her bolumde masallah hemen herseyi paylasiyorlar.. Insallah bizimkiler yapmaz yaa buna benzer seyler.. :img-pilot BEnde fragmani goremedim malesef bizdede Euro D oldugu icin.. uff sinir yaa.. Haksizlik bu:icon_sorr
Evet Zeynep`te cok tehlikeli...Bide Mithat`a güveniyor bu daha kötü ..bence o kutuda numaralar oldugunu söylicek Mithat`a...dedigin gibi Menekse`nin yerini bile söyledi..zaten bunlar onun yüzünden oldu bununda farkinda herhalde...bende bu saatten sonra herseyi beklerim Zenyep`ten..
aaa dogruya birde meneksenin avukati olucak valla zeynep meneksenin avukati olursa menekse o adamdan birdaha asla ayrilamaz halilde anlasa bir an önce zeynepin gercek yüzünü mithattin ne pesinde oldugunu anladi zaten halil
hehehe ewet ya allah korusun aman istemeyiz senin avukatligini falan
Sonra Bosamaya kalkar fallan wallah yapar bu kizin gözu donmus:img-cool2
menekse ile halil çok tatlilardi bu bölumde yerim ben onlari, halil meneksenin odasina gitiginde menekse bende tam sana geliyorum demisti halilde ee kalp kalbe karsiymis falan demisti hehe cnm benim nasilda seviyor onu Meneksede seviyor ama o daha utaniyor:happy0064:happy0064
KeReMcEmLoVeRiN 17-11-07, 00:30 benim asil merak ettigim reytingler acaba kacinci olduk insallah iyi gelir ben reytinglere bakmayi düsünmüyorum ama meraktanda catlicam insallah hak ettigimiz yerdeyizdir yani 1. sirada
ahhh ahh hic sorma bende cok kokuyorum reytinglere bakmaktan:icon_sorr:icon_sorr
1. ligi hak ediyor tabiiki dizimiz ama onu birak ilk 3üde gec ilk 5e bile giremez olduk:icon_sorr
insallah reyting maduru ollmaz dizimiz o zaman gercekten cookkk üzülürüm yaa:img-cray::img-cray:
ay çarpması 17-11-07, 00:31 evet ya Zeynep Halil`in yaninda bile ileri gidiyor bazen..dedigin gibi Halil`de sogmaya basladi ondan yakinda insallah tam uzaklasir ondan :)
Nasıl başka dizilerdeki gibi sahneler olmaz arkadaşlar anlayamadım. Bunlar iki aşık. Birbirlerine dokununca kirlenecek mi aşkları yani, olur mu öyle şey. Halil başta söylemişti zaten "sen evlisin, ben ölü" Menekşe gerçekten Mustafadan kurtulmadan Halil'in onunla beraber olmak isteyeceğini sanmıyorum. Ama bunlar birbirlerini seviyorlar. gözleriyle seviyorlar. Birbirlerine yaklaşmaları kaçınılmaz.
Mustafa kendine yakisani yapti yine ondan ancak hep böyle korkakliklar beklenir..
Hasan efendi nasil dikildi öyle hastanede bir evladi icin aci cekerken diyer evladini gözünü kirpmadan öldürtmek iseyen bu adam nasil göz yasi döker.
Yusuf cok gözü acik nasilda sorguya cekti mithati helal olsun.
Dizinin en gözü acik ikinci karekteri..halil bir yusuf iki.:good:menekse saflari oynuyor halen.
Murat daltaban`ni kutluyorum her sikistiginda ellini basina götürüp oynamasina hayranim..:good:
Demek herkes vuslat vaktini bekliyor,yazik yazik..:img-blushbu dizide bekledigimizi bumu?
Dizi bu senaryo ile salantida gözüküyor nerde o ilk bölüm.:img-blush
Hakikaten ne sahtekar adammis ya..bende sastim kaldim..ama restaurant`ta otururken Lale`yle Aysel geldiginde "tanimiyorum" dedi Hasan`a sonra onlarda Mustafa`ya slm verince nasil cikti ortaya bal gibi tanidigi:dito:img-pilot o sahnede cok güldüm valla Mustafa´nin salakligina:P
birde mithattin menekse karsiliginda mustafaya para teklif ettigini mustafaninda altinlarinda parasini istedigini anllatti ya yusuf nasil cikti ama ortaya neyin pesinde oldugu
KeReMcEmLoVeRiN 17-11-07, 00:34 hehehe ewet ya allah korusun aman istemeyiz senin avukatligini falan
Sonra Bosamaya kalkar fallan wallah yapar bu kizin gözu donmus:img-cool2
menekse ile halil çok tatlilardi bu bölumde yerim ben onlari, halil meneksenin odasina gitiginde menekse bende tam sana geliyorum demisti halilde ee kalp kalbe karsiymis falan demisti hehe cnm benim nasilda seviyor onu Meneksede seviyor ama o daha utaniyor:happy0064:happy0064
evet o sahne cok hostu bende icimden diyordum kalp kalbe karsiymis demek bir baktim Halil dedi aynisini :)
carsidaki sahnede cok güzeldi ordaki karagöz ile hacivat miydi neydi onu izlerken Halil nasil bakti Menekse`ye:img-in_lo:img-in_lo
onu öyle gülümserken görünce cok seviniyor tabii ...insallah yakinda onlarda hep güler:img-wink:
Aman Allahimm olamaz.... Fragmani az sonra sizinle paylasicam, Menekse ile Halil öpüsecekler.. Olamaz yaa hani bunlarin asklari saf ve temizdiiiiiii:icon_sorr
evet o sahne cok hostu bende icimden diyordum kalp kalbe karsiymis demek bir baktim Halil dedi aynisini :)
carsidaki sahnede cok güzeldi ordaki karagöz ile hacivat miydi neydi onu izlerken Halil nasil bakti Menekse`ye:img-in_lo:img-in_lo
onu öyle gülümserken görünce cok seviniyor tabii ...insallah yakinda onlarda hep güler:img-wink:
ewet ewet bende o sahneyi çok beyendim halil nasil bakti menekseye sonra da halil kafasini meneksenin kafasina yaslandi hiç utanmadan korkamdan dolastilar meneksede biraz nefes aldi yazik kiza ya eve tikanip kalmisti iyki halil çikarti Zeynep cadisi olmasaydi daha guzel olurdu ama zaten sonradan gitti:happy0064:happy0064
Aman Allahimm olamaz.... Fragmani az sonra sizinle paylasicam, Menekse ile Halil öpüsecekler.. Olamaz yaa hani bunlarin aski saf ve temizdiiiiiii:icon_sorr
ayy neden olamaz diyorsun ki anlamadim ne güzel iste :happy0064:happy0064
lütfen hadi ne zaman paylasicaksin bizzimle fragmani biraz hizli yapa bilirmisin lütfenn
diziyi izlerken aklima hep iskambil oyunu geliyor nedense ..
klasik dörtlü mithat, halil, zeynep , menekse As lar ve joker Yusuf :img-cool2
nihayet sonunda POLIS eve gelebildi... artik su dörtlü bozulsa diyordum, Komser Ömer esasli bir giris yapti konuya:img-wink:. Komserde epey gözdolduran birisi cikti, memnun olduk efendim :)
bu dizide ki tüm oyuncular uyumlu; casting cuk oturmus. hepsi oyunculuklarinin hakkini veriyor, tebrikler..
Yusuf her zaman oldugu gibi olan bitenden haberdar, bir sekilde ögreniyor ve biriktiyor.. ileride dizi konusunda Yusuf la ilgili gelismeler olacagini duymustuk, bekliyoruz.. Yusuf su an icin ara bulucu pozisyonunda, babasi egoizmin doruklarinda ve degismez bir karekter.
Menekse böbregini verir mi ? verirse Kadir bundan memnun olur mu.. merak konusu..
Halil ve Menekse nin normal ciftler gibi basbasa kalabilmeleri hostu. Mithat in avucundan cikmayi basardilar sonunda, tehlike canlari calsada böylesi daha iyi oldu.
evet Zarlar yeniden atildi .. bir kac bölümde bir atilan zarlarin nasil sonuclar verecegini düsünmek, tahmin etmeye calismak cok zevkli.
Menekse ve Halilin ask temasi rayinda, heyecan yine mevcut..
daha ne istenir ki..
konunun icinde varolan ask, sosyal icerik, romantizm, dram ve farkli islenen krimi temalari yer degistirerek öne cikiyor.
bir aile draminin gölgesinde aski, o askin naifliginden alabildigimiz romantizmi, aski takiptekiler derken sahsen bu farkli yapimi izliyor olmaktan cok memnunum.
oyuncular icin ayri bir alkis istiyorum :good:
KeReMcEmLoVeRiN 17-11-07, 00:41 Aman Allahimm olamaz.... Fragmani az sonra sizinle paylasicam, Menekse ile Halil öpüsecekler.. Olamaz yaa hani bunlarin asklari saf ve temizdiiiiiii:icon_sorr
Yaa demekki bu dizide diger diziler gibi olcak:icon_sorr
olamaz yaa ...:icon_sorr
insallah cok abartmazlar öyle sahneleri ya...:icon_sorr
neyse sen fragmani eklede bir bakalim daha neler olcak haftaya...
Menekşe ile Halil 11. Bölüm Fragmanini izlemek isteyenler blogumdan linke ulasabilirler veya Dizifilm Video kismindan bakabilirler:img-wink:
Bence senaristler cok acele ettiler... :icon_sorr Neyse hadi izleyin bakalim.. Çömez arkadasima tskler fragman icin! :img-wink: Harikasin yaaa
Yaa demekki bu dizide diger diziler gibi olcak:icon_sorr
olamaz yaa ...:icon_sorr
insallah cok abartmazlar öyle sahneleri ya...:icon_sorr
neyse sen fragmani eklede bir bakalim daha neler olcak haftaya...
yok öyle demegin bizim dizimiz ayri öpusurlersede olsun ya zaten olcakti bikere neyse bekliyorum meraktan çatlamak uzereyim
anaaaa o ne o sok oldum lütfen hani dizi böyledi söyle oldu demeyin ne olursa olsun dizimiz cok güzell bence cok mantikli cünki ikiside sürekli birlikteler ve birbirlerini cok seviyorlar
KeReMcEmLoVeRiN 17-11-07, 00:48 Hatiies fragman linki icin cok tskler:img-wink:
ne bilim benim biraz tuhafima gitti acikcasi öyle sahneleri görmek...bence dah cok erken ..Menekse daha Mustafa`yla evli..ve abiside hastanede...
neyse babasiyla karsi karsiya geliyor Menekse bakalim orda nolcak...herhalde hastaneye geliyor böbregi verebilcekmi diye test yapmak icin...bakalim babasi nasil davrancak..ve insallah Mustafa orda olmaz...
Hatiies fragman linki icin cok tskler:img-wink:
ne bilim benim biraz tuhafima gitti acikcasi öyle sahneleri görmek...bence dah cok erken ..Menekse daha Mustafa`yla evli..ve abiside hastanede...
neyse babasiyla karsi karsiya geliyor Menekse bakalim orda nolcak...herhalde hastaneye geliyor böbregi verebilcekmi diye test yapmak icin...bakalim babasi nasil davrancak..ve insallah Mustafa orda olmaz...
ya belki öpusmezler bile neyse gorecez artik
bencede menekse hastaneye gidiyor Ve babasida orda sanirim
mistik orda olmasin wallah hemen kizi vurur,,
hele Sukur Anne ve nine istanbulda hastaneye gidiyorlardi sanirim
Buarda Hatice fragman için sagol:img-wink::img-wink:
Hatiies fragman icin cok ama cok tessekürler
evet ya babsiyla karsilasiyor ama menekseye hic birsey yapamaz cünki eli mahkum eger doku kan uyarsa kadirin tek yasama sansi menekse
Cnm önemli diil, istee ondan öyle diyorum yaa benimde tuhafima gitti.. Menekse daha evli... Ve abisi hastanede yani nebilim resmen Halil'in ustundeki elbisesini cikariyorr:img-pilot .............
Neyse babasi Menekseyi karsisinda goruyor evet ama bisey yapamicak cunku o.. yani Menekse oglunu kurtarabilecek tek kisi!!!
ay çarpması 17-11-07, 01:00 Hatiies fragman icin cok ama cok tessekürler
evet ya babsiyla karsilasiyor ama menekseye hic birsey yapamaz cünki eli mahkum eger doku kan uyarsa kadirin tek yasama sansi menekse
en güzelini sen söyledin arkadaşım. Menekşeyle Kadirin dokuları uyarsa menekşe böbreğini verebilirse Kadir için büyük şans olacak. Hasan da bu durumda oğlunun kurtulması için Menekşe'yi affedebilir.
Sevgili hatiies cok saol fragman icin..:good:
Evet fragmanda izledim menekse yine ekiyor halili..
Halili yine ekip hastaneye hayatini tehlikeye atip gidiyor.halil bosuna kürek saliyor yusuf olmasa menekse ordan yine zor kurtulur yusufa yine dua etsin.
Menekse karekterini bu kadar cok saf yapmalarina anlam veremiyorum.
KeReMcEmLoVeRiN 17-11-07, 01:02 en güzelini sen söyledin arkadaşım. Menekşeyle Kadirin dokuları uyarsa menekşe böbreğini verebilirse Kadir için büyük şans olacak. Hasan da bu durumda oğlunun kurtulması için Menekşe'yi affedebilir.
Evet haklsiniz hicbirsey yapamaz Hasan ... Menekse`nin böbregi uyarsa belkide dedigin gibi Menekse`yi affedebilir...Kadir`in Menekse`yi o zaman afetmesi lazim tabii..yani aralar biraz olsu ndüzelir o zaman....
batuhan_gumus 17-11-07, 01:03 hatiies fragmani icin cok tskür ederim ya 11 bölüm süper olacak menekse ve halil yakinlasiyor sonra menekse babasiyla karsilasiyor vayyy be neler var neler ya biyan önce cuma gelsede izlesek hemen menekse ile halili ben eminim ki hafatya da dahad abi yükselecek ratingler kesinn
anti mustafa anti zeynep anti hasan anti mithat :(
Cnm önemli diil, istee ondan öyle diyorum yaa benimde tuhafima gitti.. Menekse daha evli... Ve abisi hastanede yani nebilim resmen Halil'in ustundeki elbisesini cikariyorr:img-pilot .............
Neyse babasi Menekseyi karsisinda goruyor evet ama bisey yapamicak cunku o.. yani Menekse oglunu kurtarabilecek tek kisi!!!
menekse o adamla evli sayilmaz ki tamam resmen evliler ama biliyorsunuz zorla evlendi mustafa daha meneksenin elini bile tutmadi hem menekseyi öldürmek istiyor menekse halili seviyor ve menekseyi sadece halil anliyor sefkat gösteriyor bana bu sahnenin tam zamani gibi geliyor ama siz öyle düsnüyorsaniz ben bilemem
Sevgili hatiies cok saol fragman icin..:good:
Halili yine ekip hastaneye hayatini tehlikeye atip gidiyor.halil bosuna kürek saliyor yusuf olmasa menekse ordan yine zor kurtulur yusufa yine dua etsin.
hakikaten ya hem cok sah bir karakter hemde sürekli halili ekiyor halil hak etmiyorki ekilmeyi bir kerede halilin sözünü tutup yerinde durmuyor nerde tehlike orada menekse halil dedigin gibi bosuna cabaliyor birazda meneksenin birseyler yapmasi lazim kendini öldürmek isteyenin gidip hayatini kurtaracak yani sonucta abisi zarar gelsin istemez ama abisi onu döverek otele götürürken öldürmek isterken suratina tükürüp küfür ederken meneksenin onun kiz kardesi oldugunu düsünmedi meneksenin ne yumusak bir kalbi var anlayamdim hemen af ediyor
Her zamanki gibi güzel bi bölümdü.Ama biraz sakin geçti gib:img-yes:Halil Mithatla ilgili allahtan bişeylerin farkına varmaya başladı.Menekşeyle olan sahneleri de güzeldi:img-wink:
en güzelini sen söyledin arkadaşım. Menekşeyle Kadirin dokuları uyarsa menekşe böbreğini verebilirse Kadir için büyük şans olacak. Hasan da bu durumda oğlunun kurtulması için Menekşe'yi affedebilir.
benim anlayamadigim nasil kadir icin aglayan cabalayan adama kendi öz kizini öäldürmek istiyor böyle babayi alacan kanar kazana atacan ne sinir birsey ya öyle baba olmaz olsun
bence meneksenin babasi menekseyi af etmez cünki kendini kadiri vuurarnin halil olduguna inandirmis birde mithattan da haberi yok eger dokular uysun kadir kurtulun meneksenin basinin ilk isi menekseyi öldürmeye kalkismak olacaktir eminim ben bundan
herkese selam
Genel hatlarıyla yorumlarsam Halilin menekseye pijamali haliyle söyledigi söz hınzırca laftı yusufun menekseye dogru halil burdayken nereye gitcen diyisi ve bunu söylerken bıyık altından gùlúsù gùzeldi yusufum mithati ne gùzel bozdu malların halile gececegini biliyor mithat zekiyse yusufta zeki menekse ne gùzel bozdu zeynepi halilin annesinden konustugu bölùmde elini tutmasi gùzeldi gerci halilin zeynepin saclarına yaptıgı hareketi kıskansada gùzeldi kahvalti sofrasındaki halleri cok sekerdik adirin kan olayında yalan söylemesine sasırmadım kendi elini kesemeyen bir adamdan ne beklenir onun kardesligi bu kadar iste yusufun halile verdigi tepkiyi hic beklemiyordum acaba ninemle annemin tepkisi ne olur biranlik biseyde olsa gerci dùzeltti ama acaba mithatın halilin mezarını actırma gerekcesi ne tarik gerekceyi okurken zeynebin basını öne egmesi aklima zeynepin zamanında halilden cocugu olmus gibi gösterip bunu ispatlamaya calısması olabilirmi sorusunu getirdi halilin menekseye sarılarak tesellisi teselli edilesim geldi ya :img-blush:img-in_lo bu halil bazen cok saf oluyo ne diye mithata babasi benim vurdurdugumu sanıyo derki zeynepe yemekte sinir oldum insanin biraz vicdanı sızlar kutunun meneksede olması cok iyiydi halil arabada cok gùzel bozdu zeynepi
özetciyi görenler lútfen bana yollasın troest:icon_twis ben ona özel bir anlatım sekliyle nasıl özet yazılacagıni anlatcamda :img-gun::fighting2 :dito önùmùzdeki haftada hayat degistiren bir sùrprizden bahsetmesin fragmanda ilk gördùgùm sahne pansumandan öteye gitmesin henùz erken tipik bir ayrılmadan önce hatıra olayı olması menekşenin kuzu gibi babasına gitmesi dokundu bana
edit:eğer fragmanın ilk sahnesi gerçekleşirse menekşenin böbreği uyarsa yapılan tahliller sonucu hamile bir menkşenin doğuracağı sonuçları düşünemiyorum
şimdilik bu kadar zor şartlar altında yazıyorum yorumlarıda okuyamıyorum
edit:semihin gülümseyen resimlerinden istiyorum lütfen:img-in_lo
sevgiler ayşegül
ay çarpması 17-11-07, 01:46 Sevgili hatiies cok saol fragman icin..:good:
Menekşenin halili "ektiğini" nerden çıkardın arkadaşım bu fragmandan.
Menekşenin etrafındaki duvarlar belli (Babası, ağabeyleri, mahalle baskısı) menekşe halille tanışana kadar o duvarların arasına sıkışıp kalmıştı. Yeni yeni emekliyor kendini buluyor. Bu kadar çok ağlamasının sebebi de o. Yavaş yavaş güçleniyor. Problemler çözüldükçe menekşeyi daha farklı göreceğiz eminim.
bir de eğer gerçekten senin dediğin gibi tek başına bir karar verip gidip teslim olacaksa sadece ağabeyini kurtarmak için, bu çok cesur bir hareket. menekşeyi alkışlamak lazım.
Fragmanı görmüştüm.Onun yorumunu yazmaya bi türlü fırsat olmadı:icon_whis
Fragmanın ilk sahnesi için ne desem şaşırdım valla.Menekşe nasıl böyle bişey yapıyo anlamış değilim:img-pilotZaten o ilk sahneleri görünce sonlarına doğru bi şokla izledim.Sonunda da Menekşe babasıyla karşılaşıyo nolcak acaba:img-wink:Öyle babayı Allah kimsenin başına vermesin:img-yes:
Of ya bu meneksede ne batsiz birisi böyle :( Yazik bütün kötü olaylari
yasiyor.. Bktim ya biri biterkene öteki sorun basliyor ne bu böyle!!
Menekse nasil üzüldu abisine yazik kizi öldürmek isterken abisi vuruldu
nasil gözyasi döktü abisi için.. Abisi kardesi kadar olamadi ya HELAL
menekse ve yusuf annelerine çekmis, otekiside babasina
Neten simdi izlerken yorum yapmak istedim...Halil nede guzel dusunceli olabiliyormus öyle:img-blush yesinler onuuuuu:img-in_lo Meneksenin kapisinin önunde nasilda durdu ama iceriye giricekti bizim ki guya emme sobelendiii:img-hyste birazcik bas basa olucaklardi guya emme salonda var bir Yusuf agbiiiii:icon_sorr Allah Halili bildigi gibi yapsin emme elini koymus suratina Menekseye kendi arasinda kas göz isareti yapiyor onu yeni görmus gibi birde yanimiza otur diyor:img-hyste :img-blush
Menekşenin halili "ektiğini" nerden çıkardın arkadaşım bu fragmandan.
Menekşenin etrafındaki duvarlar belli (Babası, ağabeyleri, mahalle baskısı) menekşe halille tanışana kadar o duvarların arasına sıkışıp kalmıştı. Yeni yeni emekliyor kendini buluyor. Bu kadar çok ağlamasının sebebi de o. Yavaş yavaş güçleniyor. Problemler çözüldükçe menekşeyi daha farklı göreceğiz eminim.
bir de eğer gerçekten senin dediğin gibi tek başına bir karar verip gidip teslim olacaksa sadece ağabeyini kurtarmak için, bu çok cesur bir hareket. menekşeyi alkışlamak lazım.
Fragmandaki karelleri dikkatli izlemeni tavsiye ederim arkadasim...meneksenin hastaneye halile söylemeden geldigi belli olmuyormu..?anahtar yine yusuf.
Evet yeni yeni emekliyor olabilir ama gecmiste babadan,abiden,esi olacak dürzüden gördügü seyler emekleyen bir insanin yapacagi harekketler olmamali ..menekse basina gelenleri unutmamali.
hayatini bu kadar cusurca babasinin mustafanin önüne sunmamali.cesurluk yapmasin.
Meneksenin sürekli aglamasini menekseye yüklemiyorum senaristlerin menekse karekterini sürekli aglatmalarina kiziyorum.
Evet menekse güclensin ama halillen yapmali bunu.
Sincik fragmani gördum ve ilk karedeki sahneleri izlemeye can atiyorum...yani birbirlerine cok ama cok yakinlasmis bir Menekse ile Halil...Meneksenin Halile uzerine cikartmaya yardim etmesi ve sonracima Halilin Menekseyi yanagindan öpmesi oy oyy oyyy:img-blush
Nine ve anne sonunda geliyor:happy0064
Fragmanda sanirim Hasanin nefret ile baktigi kisi Menekse...insan okadarmi igrenc bir sekilde bakar kendi canindan olan yavrusuna:icon_sorr korktum resmen adamin bakmalarindan yawww:sad53:
Menekseyi suclamaya hic ama hic hakki yok Hasan denen gözu kör olasica sey:icon_evil Menekse eger ki babasi ile hastahenede karsilasirsa gercektende umuyorum ki agzini acipta babasina bir kac laf eder ve tersine onun önunde sessizce durupta aglamaz,guclu durmasi gerek babasinin karsisinda:img-yes:
Yusuf agbi Halil ile salonda oturunca nede guzel dedi,bir ay öncesine kadar Mustafa denen birsey birde tum bu dertler yok idi diye:img-yes:
Bunlar kesinlikle ailecek Almanya ya dönmezler artikin ama icimde kaldi,keske Hasan gitseydi su Helgaya kizini satikdan sonra actigi dukkanmidir nedir ona zarar verseydi.....yani nede olsa Meneksenin basina gelenlerde o sari ciyaninda cok emegi var:icon_evil
Suheyla ve nine birde hastahaneye Kadirin yaninda giderlermi kin:icon_whis
Ayyy söylemeden edemiyecegim salona geldi ha Menekse ilk sahnelerde ve Halil ile agbisini gördu,iste Menekse orada nekadarda tatliydi cekimser haliyle
Bolum zaten harikaydi ona yorum yapmicam ben aslinda fragmana yorum yapmak istiyorum:):img-in_lo:img-blushabowww noluyor beaa!!fragman bizi kafamizi mi karistiriyor tam olarak anlamadim ama umarim menekse ile halil evlenmeden once birlikte olmaz biz onlarin saf askina takildik...birbirlerini koklamalari felan...:icon_sorr ama meneksenin oyle birsey yapcagini sanmiyorum..shock oldum ya hic beklemiyordum:)...sonunda menekse babasinin onune cikiyor hayirlisi ne diyim..
-edit-
fragmani tekrar izledim:)bence sinir otesi birsey olmicak:):)halil yaklasiyor ama menekse hale utangacutangac...:)
tuhafima gitti yaa:icon_sorr
KübraYasemin 17-11-07, 03:26 Fragmani gördüm be hala etksi altIndayIm.
O ilk sahneler ne o öyle ya.
Meneksemizin böyle taraflarIdamI varmIs.
Cok utangac duruyor ama olay olacak gibi Halilin gömlek havada ucuyor cünki.
Hadi hayIrlIsI fragmani basI da sonuda nefes kesiyor cünki Menekse ve BabasI yüz yüze.
batuhan_gumus 17-11-07, 09:18 günaydin arkadaslar simdi hersey güzel ama
bakalim ratingler nasil gelecek insallah ii gelirde
bizimde moralimiz bozulmaz
bakalim ben pek umutlu deilimcünki
baya dizileer var mesela fedai basladi ve oo seda sayanin baya bi hayranlari var
insallah ii gelir
zynp-35-2! 17-11-07, 09:28 ay menekşenin babası ne sinir biri öyle kadir vuruldu diye ortalığı ayağa kaldırıyor ve menkşeyi öldürmek istiyo bu kadar insafsızlık olur yani ama neyse yusuf ona ağzının payını verdi kadir şimdi öldürmek istediği kardeşine muhtaç kaldı menekşe de ne kadar iyi kalpli kadire hala nası üzülüyo başka biri olsaydı kadirin vurulmasından yararlanıp hemen ordan kaçardı. mustafa kan vermeyerek korkaklığını bi kez daha belli etti menekşenin dediği gibi elini bile kesmeye cesareti olmayan biri.halilin mithatı odada yakalaması iyi oldu ama polisin mithatla görüşmesi halil açısından kötü oldu .zeynep hala nası hiç bi şi bilmiyo gibi davranıyo ya bi de bu bölüm balcı ailesini hiç göstermediler galiba ya ?:P
Günaydın arkadaşlar
Dün yine çok güzel bir bölüm seyrettim.Gün geçtikçe bu diziyi daha çok beğeniyorum.Dün gece yine en güzel sahneler Halilin sahneleriydi.
Aslında dün mithatın bütün sırrı çözüldü,demek ki bütün mal mülk Halilin ve mithatın amacı belli.
Kutuda ki o rakamlar benceda kasa şifresi.İçinden gizli evraklar belgeler çıkabilir ki bu belgeler mithatın sonu olacak.
Mithata yine bayıldım.Adam müthiş ya,beden dilini çok güzel kullanıyor.Sıkıntılarını ve sinirini yüz mimikleriyle ancak bu kadar anlatılabilir dedirtiyor.
Yalnız mithatın da atladığı bir olay var Halilde çok salak değil,kutuyu sakladığını tahmin etmiştimde menekşeye verdiğini görmemiştim.
Menekşenin annesiyle zeynebin inci takıları da gözümüzün içine sokuldu.Sponsor firma bu kadar gösterilmek zorunda değildi.Altta ikide bir görüyoruz zaten.
Hatiies fragman için sağol.Fragmanda ki yakınlaşma bence gerçekleşmeyecek.Menekşe sadece Halilin üzerini değiştirecek.Malum esas oğlanımız sakat ve yardıma muhtaç.
Selenay abla haklısın Menekşe Halili kesin ekip,kadire gidecek.
kıvanç_sedef 17-11-07, 09:54 bölüme yorum yapmadan önce fragmana yapalım bence....fragmanı ilk gördüğüm zaman şok geçirdim anam noluyo böle felan çook şaşırdım ama bnce menekşe öyle bişey ypmaz die düşünüorm ama bilmiorm yapa da bilir biz bilemeyizz....:love04::love09:tabii haftaya kadarr...bi de kalkmış hastaneye gitmişş ooofff yha babasıyla karşılaşıoo sanki menekşe öz ewladı diil de kadir öz ewladı ne biçim bi baba bu ya kadire bi bok olunca hastaneyi ayağa kaldırıyo hele o mustafanın dönekliğine ne demeli yok kan grubu uymuyomuş da falanmış filanmışş adi herif bi de ona kardeşim dioo madem kardeşim diosun böbreğini wer o zmn wermez herifin işine glmedi çnkü paralarını harcıycak daha o adi herifff nolcakk..allahım nasıl da bakıyo babası öle menekşeye sanırsın ki menekşe onların düşmanı bi baba nası bu kadar acımasız olduğunu anlamıyorum şahsen..nyse inş yusuf abi hastanededir de menekşeme bişi yapamazlar...bu arada tkrar fragmana dönecek olursak bnce aralarında öyle bişey şmdilik olmasn ilerde tabiki olabilir çok normal ama bnce şmdilik böle iii olmasn bişi diorm ama olursa da onu ben diiL menekşeyle halilcim bilir:img-blush:img-wink:nyse yha hftayı iple çekiyorum inş reitingler düşük deildirrrrrrr...:img-wink:aslında fragmanda onları o kadar yakında görünce de çok mtlu oldum diebilirim yanii çnkü onlar mtlu olmayı hakediooo..bnce hep böle mtlu olsnlar ama o masum saf aşklarına hiç bi zmn gölge düşmesin bi de şöle bişi war o yakın sahneleri gösterdikten snra bi de menekşe ağlıyoo acaba neden ağlıyo ki???hani bişi oluyo da o yzden mi ağlıyo dicem ama sanmam bnce bşka bişi oluo inş bşka bişi oluyodur:)bi de bu blmde zeynep her yrden laf sktu ama halilim onun ağzının payını werdiii ohh canıma dysinn çook iii oldu salak zynepp nlcaaakkkk....yha bir an önce cuma olsn bşka bişi istemiormmmmm:img-pilot:img-cray::img-cray:
fragmani gorunce, neye ugradigimi sasirdim, hayret yani, menekse ve o sahneler inanilmaz gibi degil...
ama kesin yine brsey olmustur, yani biz dogru duzgun romantik anlar izleyemeyiz..
raytinglerden bende umutlu degilim malesef..
İlk önce dün geceki bölüöle ilgili yorumları yapıcam. Ben bölümü çok beğendim. Menekşe ve Halil'in yanyana olduğu sahneler çok güzeldi. Halil'in Menekşeyi sahiplenmesi, ona destek oluşu, bir göz kırpmasıyla yüzünü güldürmesi keyifle izlediğim sahnelerdi.
Zeynep bence tam bir yılan. Sürekli gözü üstlerinde Halil zeynep benim kardeşim sayılır dediğinde yüzü görülmeye değerdi. Halil'in zeynebe yaptığı şakadan sonra Menekşeden özür dilemesi güzel bir incelikti.
Yusuf'ta artık onların aşkını anladı. Halil burdayken bir yere gitmeyeceğin kesin dediğinde yüzündeki gülümse çok şirindi.
Fragmana gelince evet aralarında bir yakınlamşma olacağı kesin. Ama bence o kadarla kalacak. Ne Menekşe ne de Halil bunu yapmaz. Ama bu kadarını bile görmek için sabırsızlanıyorum.Menekşe hastaneye Halilden habersiz gidecek diye düşünüyorum. Umarım Yusuf Menekeşyi koruyabilir.
NOT: Kıvanç Tatlıtuğ her geçen gün kendine daha çok hayran bırakıyor beni. Bu kadar doğalmı oynar bir insan. Gülüşü, göz kırpışı, her hareketi tebrik ediyorum kendisini.
Bölüm yorumu yapmadan fragmandaki o kafa karıştıran sahneye değinmek istiyorum...Bana öyle geliyorki o sahne Menekşe'nin Halil'in üstünü değiştirmesine yardımcı olacağı bir sahne tabi o esnada bir yakınlaşma olur belkide ilk öpücük o sahnede gelir ama fazlası olmaz bir arkadaş daha yazmış veda hatırası olarak bir birliktelik olmasın diye aynen katılıyorum...
Bölüme gelince o evden çıkmalarına sevindim ama Zeynep'in ne halt etmeye yanlarında olduğunu anlamadım..Yemek sahnesinde Menekşe'nin kutuyu çıkarıp Halil'e uzatmasına ne demeli madem kutu sende bırak öyle kalsın :img-yes:Aynı şekilde Halil'in Zeynep'e şifre olayını söylemeside sinir eden başka bir durum..
Dizide bir sürü kadın karakter var hepsi farklı sosyal yapıyı temsil ediyor en mağdur durumda olanlar Menekşe ninesi ve annesi bu üçlü ve diğer kadın karakterler içinde en beğendiğim şu ana kadar Menekşe'nin annesi...Onun yavaş yavaş gelişen değişimi çok sahici bir biçimde işleniyor...Örneğin dün akşamki bölümde pasaport için bir tanıdıklarından yardım almış olmalarına hayıflanması ve sonrasını kendisinin halledeceğini söylemesi çok ince ve güzel bir detaydı...
Menekşe'nin saflığına değinilmiş evet saf ama gerçekten iyi kalbinden kaynakLanan bir saflık Menekşe eğerki Yusuf ve Halil yanında olmasa hayata bir şekilde tutunur kendine yeni bir düzen kurmaya çalışır o kapasite var Menekşe karakterinde ama içinde bulunduğu durumda abisi ve Halil'in sözlerini kaile alıyor...Muhtemelen önümüzdeki bölüm yine temiz kalbi mantığının önüne geçecek ve abisini görmeye gidecek ben o zaman babası ve Mustafa ile hastanede karşılaştıkları zaman Menekşe'den okkalı sözler duyacağımızı düşünüyorum ...
Dün akşam kıyafet konusuna değinilmiş olmasına çok sevindm zira Menekşenin üzerinde bir garip duran o elbideler nerden belli oldu :img-wink:
kıvanç_simge 17-11-07, 11:42 ya şimdi dün geceki bölüm tek kelimeyle MÜKEMMELDİ... özellikle kıvancım♥ aşkım bnm o mimikleri durulu bakışı hele gözleri:icon_redf zeynepe de iyi oldu yaa ohh walla zevkle izliyorum o sahneleri nasıl çatlıoo kıvancım saçlarını kestirmiş ayyy çok sevimli olmuş bitanem yaaa =) yemeğe çıktıkları sahne dd çok güzeldi menekşe çok şekerdi ama fragman kafamı feci derecede karıştırdı off ya menekşenin üstünü çıkarıyodu yaklaşıolardıı:icon_sorr we asıl ilginç olan dikkatinizi çekti mi bilmiorum...menekşe hastanennin önüne geldiğinde ağzını tutyodu midesinni bulanıodu sanırım offf:icon_sorr eğer araalarında bişey geçtiyse iyi tabi de :D aile konusundan .çok zor olucak yaaa biri bana nolur yanlış anladığımı söylesin
kıvanç_simge 17-11-07, 11:50 O sahne hastaneye girmekle girmemek arası teredüüt ettiğini ve ağladıüını düşündürdü bana kaldı ki bir birliktelik olsa ve hamilelik olasılığı olsa bile hemen ertesi gün belli olmaz :img-yes:
ya o öylede olabilir yani de zaten heralde halilim bilio menekşenni öyle bi ailesi olduğunu bişey yapmaz zaten dimi yaaaa:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
ya zaten dün gece bölüm bitimi fragmanı izledim de kanald de çok aceleye gelmiş bence sadece öpüşseler yeterrr :D
Mistik kendince cok akilli saniyor kendini beyni olmuyan sey:icon_evil yani anlatiklarida ismi simdi yok tinceler falan filanmis...kardesim senin yanindaki Hasan bilem bunu yemedikten sonra sen saniyormusun ki karsindaki polismidir görevlimidir nedir bunu yer haaa:img-pilot
Safim Menekse agbine diyor ki at sen Mistik ile Kadirin cantalarini ama akillimiz Yusuf agbimiz diyor ki icinde pasaport falan var,pazarlik icin lazim olabilir....Menekse kalksin dua etsinki yaninda böyle bir agbisi var diye,yoksam hali perisan olurdu herhal:img-pilot
Simdilik en cok sevdigim replik:"Menekse ben hemen gelicem sakin bir yere ayrilma.Nereye gidicem agbi?Dogru Halil burdayken nereye gidiceksin?" ve bir adet tebesum eden bir Halil cooook guzeldi yaaaa :img-hyste :img-in_lo
emirdag_güzeli 17-11-07, 12:13 ben bolume daha izliyemedim, fragmanda hemen cikmis herhalde...cok merak ettim..bakiyim yotube da eklenmis mi..
ay çarpması 17-11-07, 12:25 Bölüm yorumu yapmadan fragmandaki o kafa karıştıran sahneye değinmek istiyorum...Bana öyle geliyorki o sahne Menekşe'nin Halil'in üstünü değiştirmesine yardımcı olacağı bir sahne tabi o esnada bir yakınlaşma olur belkide ilk öpücük o sahnede gelir ama fazlası olmaz bir arkadaş daha yazmış veda hatırası olarak bir birliktelik olmasın diye aynen katılıyorum...
Bölüme gelince o evden çıkmalarına sevindim ama Zeynep'in ne halt etmeye yanlarında olduğunu anlamadım..Yemek sahnesinde Menekşe'nin kutuyu çıkarıp Halil'e uzatmasına ne demeli madem kutu sende bırak öyle kalsın :img-yes:Aynı şekilde Halil'in Zeynep'e şifre olayını söylemeside sinir eden başka bir durum..
Dizide bir sürü kadın karakter var hepsi farklı sosyal yapıyı temsil ediyor en mağdur durumda olanlar Menekşe ninesi ve annesi bu üçlü ve diğer kadın karakterler içinde en beğendiğim şu ana kadar Menekşe'nin annesi...Onun yavaş yavaş gelişen değişimi çok sahici bir biçimde işleniyor...Örneğin dün akşamki bölümde pasaport için bir tanıdıklarından yardım almış olmalarına hayıflanması ve sonrasını kendisinin halledeceğini söylemesi çok ince ve güzel bir detaydı...
Menekşe'nin saflığına değinilmiş evet saf ama gerçekten iyi kalbinden kaynakLanan bir saflık Menekşe eğerki Yusuf ve Halil yanında olmasa hayata bir şekilde tutunur kendine yeni bir düzen kurmaya çalışır o kapasite var Menekşe karakterinde ama içinde bulunduğu durumda abisi ve Halil'in sözlerini kaile alıyor...Muhtemelen önümüzdeki bölüm yine temiz kalbi mantığının önüne geçecek ve abisini görmeye gidecek ben o zaman babası ve Mustafa ile hastanede karşılaştıkları zaman Menekşe'den okkalı sözler duyacağımızı düşünüyorum ...
Dün akşam kıyafet konusuna değinilmiş olmasına çok sevindm zira Menekşenin üzerinde bir garip duran o elbideler nerden belli oldu :img-wink:
fragmandaki kafa karıştıran sahne her ne olursa olsun ilk kez birbirlerine bu kadar yaklaşacaklar. Sonucunda masum bir öpücük olabilir diye düşünüyorum. (inşallah öyle olur inşallah)
Evden çıkmaları bence de çok iyi oldu, belli ki artık o eve de geri dönemeyecekler. Çünkü polis bir kere geldiyse her an gelebilir. Evi kontrol altında da tutuyorlardır.
Zaten eğer Halil'in yaşadığını biliyorlarsa belki de onu da izliyorlar. Olamaz mı??
Kutunun Menekşe'den çıkmasına gelince. Bence çok hoştu. İyi bir çalım. Kutuyu verdiğini görmedik tabi ama, nasıl olsa içinde yok diye çantayı unuttu rahat rahat ama cüzdanı çantada olduğu için döndü. İnce güzel bir detaydı. Tebrikler.
Menekşe'nin annesi Süheyla'nın adım adım değişimi farkediliyor. Süheyla'nın duvarları Menekşe'ninkinden daha da yüksekti. Bugüne kadar en büyük sorunu kocası Hasan'dı. O da kabullenilmiş bir durum onun için. Herhangi bir yola çıkmaya karar vermek cesaret tabi ki. Çocukları yanında diye, böyle gelmiş böyle gider" diye katlanıyordu şimdiye kadar.
Ama şimdi evlatlarının başı belada. O da bir anne ve evlatlarını koruma iç güdüsüyle büyüyor da büyüyor, o büyüdükçe etrafındaki duvarlar küçülüyor.
Bence de çok hoş bir değişim ve kendi içinde yolculuk.
Menekşe eğer tek başına hastaneye Kadir için giderse, başka türlü bir insanlık
dersi verecek babasına da Kadire de. Bunu izlemek çok zevkli olacak.
Menekşenin kıyafetlerine çözüm bulunduğu gibi (çok şükür) halilin saçına da çözüm bulunmuş. İlk defa evden çıktıkları sahnede gitti kestirdi. (çok çok şükür) Kıvanç Tatlıtuğ'a uzun saç yakışmıyor. Neydi o sakallar bence artık hiç bu boyu kaçırmamalılar.
şimdi birazdan raitingler gelir. bazı arkadaşlar ondan sonra yorum yazıyorlar çok dikkat ettim. raiting iyiyse başka, raiting kötüyse yorumları başka oluyor. Ne olursa olsun, raitingler nasıl gelirse gelsin dün geceki bölüm çok güzeldi. ve bundan sonraki bölümler de bu bölüme bağlı olarak daha da iyi ve keyifli olacağa benziyor. herkesin eline sağlık:happy0064
emirdag_güzeli 17-11-07, 12:25 YUh..fragmani gordum ama 10 bolumu gormedim daha nette yok..simdi menekse ile halil beraber mi olacaklar..??ondan sonra da kan testinde doktor ona demesin mi sen hamilesin sende kan yada bobrek alamayiz filan deyi...(10 bolumu izlemedim icin olup biteni bilmiyorum ama..>) boyle olursa...yandinn menekse..!!
yok yani simdi bunlar halen oh mithatin evinde mi kaliyorlardi..??yani bi odada yusufun da oldu evde ve digerlerin oldu evde beraber olacaklar????yok canim olmaz..ben bi 10 bolumu seeyredimde ondan sonra yorumu yapiyim..:)
Mutfakta Menekse ile Halil konusurken Zeynepin gelipte öyle hararetli ne konusuyorsunuz diye sormasinada coook gicik kaptim yani...yani ne be kizim bunlar sevgili degilmi,aralarindaki butun konusulanlari sanami anlaticaklar diye patladim:icon_evil
Menekse Halil Zeynepin elektrik degmis saclarina dokununca nasilda kiskandi ama:img-blush Halilde anladi sonra yaptigini emme dikkat etmesi lazim bizim asigin dimi böyle seylere:img-blush her nekadar zor olabilir ise onca zaman sonra nisanlin ile arkadas olmaya calismak....
Yusuf agbim nasilda köseye sikistirdki Mithati arabada öyle sorulari ile...saf saf Mistik belasina ve babasina uyan Kadire bakinca ve daha da saf bir Menekseye bakinca yine diyorm ki iyi ki Yusuf kardesine sahip cikti...Halile gereken yardimi kesinlikle Yusuf vericek...artikin cok sukur ne Halilin nede Meneksenin sirti yere gelmez
Yusufunda dedigi gibi Mistik belasi bir catiki ailesine gecmekte bilmiyor...Hasan telefonda Yusuf ile konusurken nasilda dolduruyor Mistik onu öyle:icon_evil
Vay anam Mistikin kan grubu ile Kadirinki ayni emme o ayni degil diyor...yaw ben bu adami bir elime gecirsem varya:icon_evil bu adam resmen korkakin tekiymis yaw...gerdek gecesinde elini kesemeyen ve simdi arkadasina bir böbrek bile vermekten korkan bir insan,tatli canina bukadarmi duskun olur insan yaw:img-pilot ben yanarim yanarim Kadirin Mistikin gercek yuzunu görmedigine yanarim...ozaman arkasini dönmeden cekip giderdi...
Hem Ayselin arabasida nasil yikanmis öyle...halen kan var koltuklarda...hangi temizlemeci oldugunu ögrenseydik gitmezdik oraya degil:icon_whis
batuhan_gumus 17-11-07, 12:51 YUh..fragmani gordum ama 10 bolumu gormedim daha nette yok..simdi menekse ile halil beraber mi olacaklar..??ondan sonra da kan testinde doktor ona demesin mi sen hamilesin sende kan yada bobrek alamayiz filan deyi...(10 bolumu izlemedim icin olup biteni bilmiyorum ama..>) boyle olursa...yandinn menekse..!!
yok yani simdi bunlar halen oh mithatin evinde mi kaliyorlardi..??yani bi odada yusufun da oldu evde ve digerlerin oldu evde beraber olacaklar????yok canim olmaz..ben bi 10 bolumu seeyredimde ondan sonra yorumu yapiyim..:)
arkadasim bende link i var istiyorsan verim ama ö msjla
ha bu arada genel ratingte
kanal d prime time de 2 olmus
ve total de de 1 olmus yani iyi bi isaret
kıvanç_simge 17-11-07, 13:00 ya olamazzzzzz offff deliricem neden bu kadr kötü reyingler yaa inanmıyorum 12. yaa olamazzz:icon_sorr ya kanald ye mail fln atsam da başka güne alsalar wea atv de ki dizileri deiştirseler cuma geceleri gerçekten çok dizi war ufff:sad53:
ay çarpması 17-11-07, 13:05 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 9,50 27,80
2 SEVGILI DUNURUM [NET] STAR 8,50 21,60
3 SILA [NET] ATV 8,30 20,80
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,90 23,50
5 ASI [NET] KAND 7,60 19,20
6 FEDAI [NET] STAR 7,30 19,50
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,10 21,20
8 ESREF SAATI. [NET] SHOW 5,40 14,80
9 BEYAZ SHOW [NET] KAND 5,20 34,50
10 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 5,00 19,00
11 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 4,90 16,30
12 MENEKSE ILE HALIL [NET]
SILA [NET] ATV 8,00 19,80
2 ASI [NET] KAND 7,60 18,60
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,20 20,20
4 FEDAI [NET] STAR 7,10 19,60
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,40 17,80
6 PUSAT [NET] SHOW 6,20 15,20
7 ESREF SAATI. [NET] SHOW 5,90 16,60
8 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,50 16,60
9 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 5,20 17,10
10 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 5,20 15,50
11 HATIRLA SEVGILI [NET
(kaynak uçan kuş)
ama şu sıralamaya bakar mısınız nasıl bir gün oldu bu.. AB'de hatırla sevgili 1'inci Totalde 11'inci sevgili dünürüm AB'de 2'inci Totalde 12'inci bu durumda Menekşe ile Halil geçen hafta gibi. Üstelik share'i pusattan falan yüksek.
Moral bozmaya gerek yok.
Komser Ömer Ceylani cok sevdim ben...temizlik isi yapicakmis,bakalim bu temizlik Mithati nasil etkiliyecek:icon_whis
Ayselin arkadasinin ismini hatirliyamadim simdi ama oda pek bir iyi niyetli ve kendini Hasana begendirmeye calisti davranislariyla:img-hyste bir bilse Hasanin nasil biri oldugunu:icon_whis
Mistik gözu kör olasica nasilda atladi öyle Ayselin uzerine onunda O oldugunu ögrendiginde...korkak gidipte millete birde laf atiyor,sinir oluyorum:icon_evil
Bizim turk milletin gözunu sevsinler,dugunlerde altin takilmasinin nasilda iyi birsey oldugunu birkez daha ögrendik:img-wink:Suheylaninda da takilari olmasaydi kalirlardi bilet alamazlardi:icon_sorr
Haydi gulum yandan yandan oh ohhh:happy0064 Mistik akilsizi kacirdi agzindan ariyanin Zeynep oldugunu:happy0064
batuhan_gumus 17-11-07, 13:22 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 9,50 27,80
2 SEVGILI DUNURUM [NET] STAR 8,50 21,60
3 SILA [NET] ATV 8,30 20,80
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,90 23,50
5 ASI [NET] KAND 7,60 19,20
6 FEDAI [NET] STAR 7,30 19,50
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,10 21,20
8 ESREF SAATI. [NET] SHOW 5,40 14,80
9 BEYAZ SHOW [NET] KAND 5,20 34,50
10 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 5,00 19,00
11 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 4,90 16,30
12 MENEKSE ILE HALIL [NET]
SILA [NET] ATV 8,00 19,80
2 ASI [NET] KAND 7,60 18,60
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,20 20,20
4 FEDAI [NET] STAR 7,10 19,60
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,40 17,80
6 PUSAT [NET] SHOW 6,20 15,20
7 ESREF SAATI. [NET] SHOW 5,90 16,60
8 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,50 16,60
9 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 5,20 17,10
10 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 5,20 15,50
11 HATIRLA SEVGILI [NET
(kaynak uçan kuş)
ama şu sıralamaya bakar mısınız nasıl bir gün oldu bu.. AB'de hatırla sevgili 1'inci Totalde 11'inci sevgili dünürüm AB'de 2'inci Totalde 12'inci bu durumda Menekşe ile Halil geçen hafta gibi. Üstelik share'i pusattan falan yüksek.
Moral bozmaya gerek yok.
sinir oldum ya ratingleri görünce aglamak istedim
fedai dedim size kesin ii gelir die yaa allahim
meneksenin bu kadar düsük olmazdi ya acaba diom 20.00 e mi alinsa veya baska bi güne cok dizi olamyan bi güne
gs-tugba93 17-11-07, 13:33 dün harika bir bölümde bende sevdim ömer ceylani
ama reatingler neden bu kadaar kötü geldi ya uff
sinyor Sabri 17-11-07, 13:41 arkadasim anlamiyorsun heralde totalde sharemiz daha yüksek gelmis pusattdan ama yinede 8 siradayiz ve pusat ta 6 olmus onu diyor arkadasimiz anlata bildiysem sewiniyorum
rating almamizi istiyorsaniz reklamlarda cevirmeyin türkiyede yasayan arkadasimlarim
Arkadaşım tavsiyen doğru ama tüm türkiye için geçerli değil bu.Yani benim evimde reyting ölçme aleti yok ben istersem bütün gün kanal d yi izleyeyim bir şeye yaramaz maalesef.Evinde o belaa aletten olanlar biraz daha dikkat etsin.
batuhan_gumus 17-11-07, 13:42 ben bisey demicem ama böle devam ederse dizi yayindan kaldirilicak buna kesinlikle eminim arkadaslar ya asiyle saat degisatirecekler yada baska bi güne alincaak zoraki yle gün desitirse süper olur
Ratingler yine kötü gelmiş:icon_sorrÖf ya ilk başlarda ne güzeldi:img-yes:Şimdi hep düşük gelmeye başladı.Fedai bile Menekşe ile Haili geçmiş:img-fear2
şimdi birazdan raitingler gelir. bazı arkadaşlar ondan sonra yorum yazıyorlar çok dikkat ettim. raiting iyiyse başka, raiting kötüyse yorumları başka oluyor. Ne olursa olsun, raitingler nasıl gelirse gelsin dün geceki bölüm çok güzeldi. ve bundan sonraki bölümler de bu bölüme bağlı olarak daha da iyi ve keyifli olacağa benziyor. herkesin eline sağlık:happy0064
:)
evet öyle bir durum sözkonusu.. benimde dikkatimi cekti herneyse o gruba dahil degilim, her zaman sicagi sicagina bölüm biter bitmez ilk düsüncelerimi yazarim. ilk hisslerim neyse odur. bu bölüm cok basariliydi. reytingleri simdi farkettim, cok fazla degisiklik yok gibi.
Menekse ve Halil farkli bir kulvarda olabildigince özenli bir yapim; uzun soluklu bir basari gerekli.. birinci siralarda olup birden düsmekten iyidir.
multimedya bölümüne bölümün resimlerini ekledim, sadece Menekse ve Halil in alisveris sahneleri kaldi:img-wink:
gelecek bölüm tahminlerinde görüsmek üzerere..
»» DeeTje «« 17-11-07, 14:07 Dun aksam bolumu zor sartlar altinda olsada izlemis bulunuyorum.. :icon_whis
Fragmanida daha gormedim...ama okudugum yorumlara gore M & H
birlikte oluyorlarmis..:mad72::img-swoon:img-fear2
hayir kesinlikle boyle bir seyi kabul etmiyorum edemem...yapmasinlar bunu bize yaaol...hersey karma karisikken birde bu olay masin...:img-cray::img-cray:
ooff cok merak ediyorum simdi..:icon_sorr
Neyse butun bir bolum beni rahatsiz eden bir seyi hemen yazicam..
Hasanin bu bolum oglu icin uzulmesi aglamasi falan beni hic etkilemedi...
Kizini oldurmeleri icin emir verip oglunun hapislerde curumesine goz yuman biri yani hasan uyuzu hic inandiri gelmedi bana...
uzulmesi falan...butun o yaptiklarindan sonra inandirilicigini kaybetti...:img-yes:
Hic etkilemedi beni...ayni zamanda Mustafada...
kan grubunun uyupda soylememesi...kadir icin uzulmustu yakarmisti aglamisti simi ne olduda kan grubunu sakladi anlamis degilim...Zaten Mustafadan bu beklenirdi...kadir icin aglamasi beni epey bir sasirtmisti...Mustafada kendi kisiligine geri dondu iste...
:img-yes:
GULE_HAVIN 17-11-07, 14:13 super bir bolumdu
acikcasi nasil olurda 1 olmuyoruz.
benim tanidiklarim hepsi bu dizi bayiliyor.
bence kanald guvenelim onlar bilir yapicaklarini bence oranlari iyi sevenide var dizinin cok kaliteli cok konusuldu yaprak dokumude boyle baslamisdi sonucta ayni yapim sonra bir patladi bir patladi tutagana ask olsun.
_yaz yagmuru_ 17-11-07, 14:17 herkese merhabalar.dunku bolumu begenerek ızledım ama goruyorumkı raıtıngler hıcde hos deıl.umarım dızı devam eder.eger kaldırırlarsa cok uzulurum ben acıkcası.neyse gelelım dunku bolume.kıvanc yıne harıkaydı.sedefe hala alısamadım alsıamayacagımda.cok soguk gelıyor bu kız bana.meneksenın babasına cok kzıdım yıne.bu nasıl bır babdır ya.yok baba deıl babacık.erkek deıl erkekcık.(anladınız sız onu.:img-wink:)yusuf abı yıne harıkaydı nasılda kolluyordu halıl ıle menekseyı.mıthat buyuk hatalar yaptı bence.ama ıyıde oldu halıle yakalanması.sonunda neyın pesınde olduguda acıga cıktı.servet avcısı acgozlu adam.halıle su kutu olayını meneksenın ıtırazlarına ragmen zeynebe soyledıgı ıcın cok kızdım.kuzuya kurt teslım etmek gıbı bır sey oldu bu.zeynebın bılmesı hıcde ıyı olmadı.son olarak yusufun son anda mustafaları arayan bır kadın oldugunu ogrenıp bunun zeynep oldugunu anlayıp hesap sormaya gelmesı cok ıyı oldu.hem zeynebe hesap soracak sımdı neden onalrı aradıgıyla ılgılı hemde menekse ıle halıle heber verdıgı ıyı oldu.fragmanı ızledımde meneksenın hastaneye gıtmemesı lazım bence.eger gıttıyse buyuk hata.yapmamalıydı boyle bır sey.sımdı o u halıle gerıde vermezler ma yusuf abı var.ısallah o yardım eder.neyse haftaya gorecegız bakalım.sımdılık benden bu kadar.gorusmek uzere.
mili_gkhnözen1905 17-11-07, 14:18 ya reytinglere dicek birsey yok neden böyle geliyor ya:icon_sorr
off yani bide bitirmeye kalkarlarsa tam olur yani
bari gününü degistirsinler belki o zaman olur
ya en ask dolu en heycanli dizi cuma günlerinin ya.
yorumuma gelince cok güzeldi cok heycanli bitti ya
menekse ile halilin sahneleri cok güzeldi:img-in_lo zeynep kudurdu resmen ya.:img-polic
mistiga ne demeli yok kani uymuyormus ne diyim senin gibi bi adama ya
insalla düzelir reytingler.:icon_sorr
arkadaslar bence beraber olmuyorlar...menekse halilin yarasina pansuman yapiyor sanirim, o arada yakinlasiyorlar. Bence sadece öpüsecekler.
:img-icecr
Ratingler yine kötü gelmis, ama bence yinede dizimiz daha uzun süre devam edecek.
Cok kaliteli bir yapim ...ama yinede tabii böyle devam ederse iyi olmaz.
Ne yapabiliriz ki????
batuhan_gumus 17-11-07, 14:22 arkadaslar bence beraber olmuyorlar...menekse halilin yarasina pansuman yapiyor sanirim, o arada yakinlasiyorlar. Bence sadece öpüsecekler.
:img-icecr
Ratingler yine kötü gelmis, ama bence yinede dizimiz daha uzun süre devam edecek.
Cok kaliteli bir yapim ...ama yinede tabii böyle devam ederse iyi olmaz.
Ne yapabiliriz ki????
valla artik bende bilmiyorum arkadasim yemin ediyorumki bilmiyorum
bence MIH basladinda tvleri reklamlarda cevirmeyin tek sorun bu bana göre ratingler ii olursa shareler de ii olur ozaman hersey ii olur
valla gümüste hic böle bisey yasamadim ben keske bundada böle olmasaydi
Bu reytinglerin bukadar kötu gelmesi hayra alamet degildir kesin....dizi yayindan kalkarsa eger cok uzulurum,yani bukadar guzel bir diziye bunu yapmazlar dimi:sad53:
DeeTje,haklisin Hasanin o oglum öluyor icim yaniyor havalari banada sökmedi:img-yes: oglun eger ki ölum döseginde yatiyorsa bunun suclusu ancak sensin...Yusufun babasina buna benzer sözler söylemesi ve Hasaninda aval aval baktigi ve sen haklisin galiba verdigi bakislarda pek anlamli gelmedi bana...metresiyle arasi bozuldu aha dedik Hasanda gelisme var galiba diye sevindik ama bu seferkide kesinlikle aynen gecen seferki gibidir...uzuntu gidicek Menekseye olan sinir yine gelicek...kizina suc atmanin yerine baksana kendine sen be adam:icon_evil
Mistikin da ödu koptu nasilda yok Hasan baba benim ki plandi falandi filandi almicamtim Halilin babasindan o parayi dedi...bizde yedik sankim öptlek Mistik:img-pilot
Bu Ömer komiser bence Halilede yardimda bulunucak(icimden bir ses bunu diyor nedense:icon_whis)Mithat Halili yoketmeye calisiyor emme Ömer Halilin yasama tekrardan dönmesini sagliyacak anahtardir bence
Gecen hafta Ömer icin neler demistik ama,kesin Bosnadan biridir falan filan:img-hyste
Zeynep geri kafalisi kendi kendini ele veriyor da haberi yok:happy0064 Yusuf aslini ögrendi Zeynep hakkinda simdi...bakalim Halil ve Menekse Zeynepin bu ihanetini ögrenince nasil bir tepki vericekler....ben yanarim yanarim Halil safimin kutudaki o rakamlari Zeynepe söylemesine yanarim:sad53: rakamlarin sayisini söylememistir insallah(söyledide kacirdimi yoksam?)
Halilin aklida kusura bakmayin ama gerektiginde calisiyor:img-blush kutuyu nasilda kendiyle göturmeyi akil etmis öyleeee...birde biricik Meneksesine emanet etmis kutuyu...yerim ben seni deli asik seyyyy:img-in_lo
ay çarpması 17-11-07, 14:27 Share'i pusat tan yüksek demişsin ama koymamışsın rakamları.. Lütfen rating koyan arakadaşlar bu işi tam yapsınlar... Yada hiç yapmasınlar...
dikkatli bakmadın listeye herhalde dizinin yanında ilk yer alan raiting yanındaki de share'dir. Lütfen suçlamadan önce daha dikkatli olalım.
batuhan_gumus 17-11-07, 14:41 dikkatli bakmadın listeye herhalde dizinin yanında ilk yer alan raiting yanındaki de share'dir. Lütfen suçlamadan önce daha dikkatli olalım.
evet arkadasim haklisin ama bosver oda kesin retinglere üzüldü ondan böyle yazdi olabilir hepmizin morali bozuk biliyoruz bunu ama insallah hersey
yine rayina oturcak yoksa
2 dizi mide kaybede mem
menekse ile halil ve hepsi 1 2 sok birden istemem :img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:
valla artik bende bilmiyorum arkadasim yemin ediyorumki bilmiyorum
bence MIH basladinda tvleri reklamlarda cevirmeyin tek sorun bu bana göre ratingler ii olursa shareler de ii olur ozaman hersey ii olur
valla gümüste hic böle bisey yasamadim ben keske bundada böle olmasaydi
evet keske böyle rating problemi olmasa....su anda haber yok ama dedigim gibi böyle devam ederse olabilir.
KANAL Dnin ne yapicaga zaten belli olmaz.
Bir dizi daha vardi...baslarda iyi rating alan ama sonra bozan....o dizide önce izleyicilerden ayakta durabildi , sonra kanal d bitirdi.
Neyse...arkadaslar bence düsünelim...biseyler yapsak ya
|