Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 3)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
11
mili_gkhnözen1905 18-11-07, 02:38 onlar birara ya gelseler aslInda ii olur.
Tam karakter uyumu da güzel..
Aman Menekse ile Halile dokunmasInlarda.
11.Bölüm fragman basInda Halil Menekseye nasIl dokunuyor.
Sanki biryeri aciyacakmIs gibi magsum magsum..
kesinlikle ikiside cok iyi yakisirlar:img-icecr
ay o sahne harikaydi ya cok tatlilar dokunmaya korkuyorlar
ask dedigin böyle olur hissettirir o hissi cogu kisi hissediyordur:img-in_lo
KübraYasemin 18-11-07, 02:56 kesinlikle ikiside cok iyi yakisirlar:img-icecr
ay o sahne harikaydi ya cok tatlilar dokunmaya korkuyorlar
ask dedigin böyle olur hissettirir o hissi cogu kisi hissediyordur:img-in_lo
Evet ask budur bencede ya.
Halil nasIlda dokunmadan yasIyor askIni nezamandri zaten.
Gercekden süper bir Bölüm bizi bekliyor haftaya...
ayy süper sahne ydi ilk sahne ama o son sahne Meneksenin BabasI )=
evet insallah yol yakIn iken anlar yanlis yolda oldugunu.
insallah kadirde saf degistirir.
ben öyle olsun istiyorum yani..
Kadir ölürsede dizinin anlami kalmaz diye düsünüyorum öyle tio gelmis cünki ölecek diye ama ozamanda cIvir yaa.... demi adoss...
Kadir olunce isler daha da perisan hala gelir. Simdi hem Menekseyi oldurmek
isterler hemde Halili halbuki ikiside hic bisey yapmadi, Kadir olmesin ya simdik
daha da kacmalari lazim, Poliste cikti acabag polis nasil farkina vardi
Aslinda Zeynep ve Ömer komiser cok yakisirlardi birbirlerine herhalde:img-blush tabi komiserimiz bekar ise is olur derim bennn
berivancım baş göz etme harekatı başladı öyle mi?? halbuki Semihlede pek güzel yakışıyor Zeynep hanım:img-icecr:img-icecr..
hem Mithat amcasından da kopmamış olurdu böylelilke Zeynep hanım:img-wink:
Semih te eski polislerden mi? birşeyleer söyledi ama o kısmı anlıyamadım..sizinkiler gibi bir söz etti Mithat Semihle konuşurken..sizinkiler sözünden de polisleeri kastetmişti sanırım.....
Uff Cozmusuz yaa Sayfalar baya ilerledii:happy0064:happy0064
Umm Su menekse ile halil Birlikte olma konusuna gelince Bence Arkadaslarin dedigi gibi olur Yani Kazagini çikartmaya yardim ediyordur menekse:img-yes:
Haa bu arada Unutunuz galiba ama Yusuf abimiz Hastanede Kalmicak çunku eve geldi ve orda polisi gordu ve halili aradi yani yusuf abimiz evde:img-yes:.Ama eger Sonra Giderse Bilemem Yani Ama Gelecek Bolumu Gerçekten merak ediyorum ya:img-icecr:img-icecr...
Simdi aklima ne geldi biliyormusunuz,yani böyle bir sahneyi görsem acayip sevinirim:happy0064 sincik efenim Yusuf agbi Halile Zeynepin ihbarci oldugunu söylemeden önce ilk önce kendi usulu ile bir konusami Zeyneple diyorum,kizi söyle bir guzelce korkutsa sözleriyla falan nasil olurdu ama:img-icecr Zeynepin zaten acayip tedirgin oldugunu izledik bu son bölumde kimin evi bulma konusu surekli acilina...birde Halil guvendigi daglara kar yagdigini duyunca(böylemiydi bu söz hatirliyamadim simdi:img-blush)onun uzulmesini hic ama hic görmek istemiyorum...yani zaten bildigi insanlar tarafindan ihanet edilmis birde Zeynepin bu kategoriye eklenmeside onun icin hic iyi olmiyacak bence:icon_sorr ama bir sekilde bu iyidir cunku Menekseye bagli zaten ama bu vesile ile dahada bir baglanir...
de-rin, sincik itiraf edeyim Zeynep kiminle olursa olsunda benim Semihim ile olmasin:icon_sorr gerci Semih ile Zeynep ayni taraftalar ehhh buda onlari bir araya getiren bir ortak yan degil:img-wink: ama Zeynep belkide mutlulugu yinede kendi gib art niyetli insanlarin yaninda bulur:icon_whis dur kizzz vacgectim Semihle olsun Zeynep yaklasmasin o polis cocuga...onada simdi birseyler yapar halbuki o polis cocukun bence Halile cok yardimlari dokunacak:img-yes:
Nasil iki dere bir arada kaldim Semih hakkinda:img-blush
Sevsinler benim su vatan cahiligimi emmi...atasözlerini bilem unutmaya basladim:icon_sorr yok yokkk ben en iyisi Turkiyeye gelince en iyisi tatilmi dahada bir uzatayim ki turkcemizi gelistirelim dimi ama:img-hyste:img-pilot
ay çarpması 18-11-07, 15:18 dizi gercekten cok tuhaf bi hal aldı daha oncede dediğim gibi o zeynep midir nedir onu mithatı falan cıkarmıyacaklardı konu menekse uzerinden gitmeliydi ilk bölüm nasıl basladıysa reyting düşüşleri halilin olayları olduktan sonra düştü zaten
senaristler hata yaptı bence
hikayeyi balcılar üzerinden götürmeleri gerekti öyle sacma baglantılar olamamlıydı dünkü bölümü izlerken de cok sıkıldım son bir kac bölümde oldugu gibi :S
böyle giderse ancak 2 bölüm falan dayanabilirim
dizinin çok tuhaf bir hal aldığına katılmıyorum. hatta 2. 3. bölümden sonra herkes iyi ki Menekşe'nin hikayesinden çıkıldı diye yazıyordu. Hepimiz Halil'in hikayesini çok merak ettik, hala da ediyoruz.
Bu arada Menekşe ile Halil'i daha fazla görmek istiyoruz ona ben de katılıyorum. Çünkü onların aşkları çok güzel.
Balcılar konusunda da tamamen aksini düşünüyorum. Ne zaman balcılar girdi işin tadı kaçtı:P hem kast olarak hem ukalalık olarak asla sevmedim onları. Ne kokar ne bulaşır vardır ya öyleydiler hepsi de. Bir tek Canay birden bire döndü. ama o da zaten çok sevimsiz bir kız. büyümüş de küçülmüş gibi. Onların hikayesi yok Canayın kaçırılması işi Menekşeden uzaklaştırdı.
Bu bölüm onlar da farkettiler herhalde balcılar hiç yoktu çok şükür.
Herkesin kararı kendini bağlar ama Cuma günü Menekşe ile Halil kalitesinde bir Hatırla Sevgili var ve saatinin dışında da Asi. Başka dizi yok. Eğer Menekşe ile Halil'i izlemekten vaz geçersen sana hatırla sevgiliyi tavsiye ederim. bye
Raitinglerin düşüşü ilk hafta yani birinci olduğumuz hafta etrafımda karşımızda hiç başka bir dizi yoktu ve Menekşe ile Halil birinci oldu sonra Cumayı doldurmaya başladılar. Diğer günlerle bir karşılaştırın bakalım herkes en iddialı dizilerini koyuyor cuma gününe.
KeReMcEmLoVeRiN 18-11-07, 15:37 Insallah o polis Halilin kurtulmasIni saglar.
Pek ümidim yok ama beli olmaz dizi bu sonucda...
vallaha 360 waat ve para hIrsi manyaga süper yakIsIrlar heee..
aslInda aralarini yapsakmI ne bir ayle olarakk.. sevaptIr.. (=
sLm arkadasLar kizz Kübra alemsin valla :img-hyste
bende yardimci olurum ikisini iyi yakistirmissin gercekten yeter ki Menekse ile Halil`in pesini biraksinlar be:icon_evil
ya hiç sıkılmayın bakın nasıl heyecanlı ve koşuşturmacalı bölümler gelecek birz halilin hikayesinede baktık artık ortak hikayeler ve ailenin diğer insanlarınında hikayeleri göz önüne gelecek ve heycan olmaya başlıyacak bir yere gitmek yok
ya hiç sıkılmayın bakın nasıl heyecanlı ve koşuşturmacalı bölümler gelecek birz halilin hikayesinede baktık artık ortak hikayeler ve ailenin diğer insanlarınında hikayeleri göz önüne gelecek ve heycan olmaya başlıyacak bir yere gitmek yok
Sevgili artvin hiç merak etme bir yere gittiğimiz yok.Hem kanallar reyting 3 ün sharede 13 ün altına inmedikten sonra diziyi kaldırmıyorlar o kadar rakibe rağmen dizi burada tutundu inşallah yuykarılara çıkacak biz de halilin hikayesini merakla izleyeceğiz.
Arkadaslar Aklima ne geldi simdii Bence Menekse Halile Sormadan Hastaneye Gitti çunku fragmanin sonunda menekse yanliz disarda ykari bakiyor(Hastaneye) Ve halil Simdi menekseye Telefon aldiya Kesin menekseyi arayip nerde oldugunu Sorcak ee tabi menekse hastanedyim Dicek ve halil Sinirlenip
hastanaye gitcek Yani oyle gibi me geliyor Eger Halilde Hastaneye Giderse Iste Ozaman çok kötu seylerin olacagi beliii,,,Benimki sadece bir tahmin Belki hiçte öyle olmaz (insallah anlatabildim:img-in_lo)
de-rin, sincik itiraf edeyim Zeynep kiminle olursa olsunda benim Semihim ile olmasin:icon_sorr gerci Semih ile Zeynep ayni taraftalar ehhh buda onlari bir araya getiren bir ortak yan degil:img-wink: ama Zeynep belkide mutlulugu yinede kendi gib art niyetli insanlarin yaninda bulur:icon_whis dur kizzz vacgectim Semihle olsun Zeynep yaklasmasin o polis cocuga...onada simdi birseyler yapar halbuki o polis cocukun bence Halile cok yardimlari dokunacak:img-yes:
Nasil iki dere bir arada kaldim Semih hakkinda:img-blush
bende ne düşündüğümü merak etiğimden öyle yazdım canımcım..bak ama sende karar veremedin, işin içinden çıkamadın:img-wink::img-wink:
eğer Mithat Zeynebim kendinden bir şeyler gizlediğini anlarsa hissederse
vu bunu zeynep'ten öğrenemediyse araya bir plan yapıp Semih ile Zeynebin yakınlaşması yolunda girişimleri olabilir..
zeynep Semih'i tanımıyor değil mi??
polis işin içerisine girdide bakalımmnasıl bir yol bulup bu işi aydınlatacak..keşke bir kaç tane daha dişli memurlar görrebilsek..Mithat'ın pislikleri kolay temizlenmiyeceğe benziyor..
Herkesin kararı kendini bağlar ama Cuma günü Menekşe ile Halil kalitesinde bir Hatırla Sevgili var ve saatinin dışında da Asi. Başka dizi yok. Eğer Menekşe ile Halil'i izlemekten vaz geçersen sana hatırla sevgiliyi tavsiye ederim
sevgili ay çarpması bu yorumunda katılmadığımı belirtmek isterim..
Arkadaslar Aklima ne geldi simdii Bence Menekse Halile Sormadan Hastaneye Gitti çunku fragmanin sonunda menekse yanliz disarda ykari bakiyor(Hastaneye) Ve halil Simdi menekseye Telefon aldiya Kesin menekseyi arayip nerde oldugunu Sorcak
esracım ben daha fragmanı izlemedim ama böyle bir durumda da Menekşe tek başına kimseye danışmadan yolu tutup hastaneye gidiyorsa çok saçma olur bence....nasıl kurtulacak mıstıkın elinden böyle bir durumda merak edirum doğrusu...
ama Yusuf abisi ile gidebilir uzaktanda Halil onları takip eder böyle olabilir.
Menekşe2ninde abisini görmek istemesinide çok anlıyamıyorum..ninesi Menekşe'ye ne tembih etmişti.
-ne duyarsan ne olursa olsun sakin gelme demişti.
ve şimdi babasının geldiğini bile bile o hastaneye gitmemli bence...
oo baya yorumlar yapmışsınız ne güzel:img-yes: bonus kafa zeynep :img-hyste
berivan_ zeynep semihle beraber olsun demişsin,eğer kastettiğin zeynep ben isem bencede öyle olsun çok sevinirim valla sağol:happy0064 ama eğer o gıcık zeynepse lütfen duymamış olayım:img-blush kimseye vermem ben semihi.mih de oynayacağını duyduğumda çok sevinmiştim ne zmandır tanıyorum ben onu:img-yes:
niye tekrarını vermiyolar anlamıyorum..bazı sahneleri izleyemedim onları izlemek istiyorum ama yok.int den hiç zevkli olmuyor:(
çok merak ediyorum acaba menekşe tek başına mı gidiyor hastaneye inş yusufla gitmiştir..
Arkadaslar Aklima ne geldi simdii Bence Menekse Halile Sormadan Hastaneye Gitti çunku fragmanin sonunda menekse yanliz disarda ykari bakiyor(Hastaneye) Ve halil Simdi menekseye Telefon aldiya Kesin menekseyi arayip nerde oldugunu Sorcak ee tabi menekse hastanedyim Dicek ve halil Sinirlenip
hastanaye gitcek Yani oyle gibi me geliyor Eger Halilde Hastaneye Giderse Iste Ozaman çok kötu seylerin olacagi beliii,,,Benimki sadece bir tahmin Belki hiçte öyle olmaz (insallah anlatabildim:img-in_lo)
aynen cnm...bence de öyle olacak.Ama bakalim...
Fragmanin basina gelince...bilmiyorum ama bunlar eve gidemeyecekler,malum
polisler halilin pesinde.
Artik nerde kalacaklar bilmiyorum...ama bence Halil ve Menekse böyle bisey
yapmazlar, herhalde Menekse Halile pansuman yapacak ve o arada öpüsecekler.
Ama daha fazlasi olmayacak bence.
Bu bnm senaryoooom :D :img-icecr:img-icecr:img-icecr
mili_gkhnözen1905 18-11-07, 17:26 ya fragmandaki son sahne halen aklimda menekse tek basina gitti o kesin
halil olsa abisi olsa izin verirmiydi hic ama hangi arada gitti
nasil gitti neden gitti ya babasi sonucta cok sinirli menekseye birsey
yapabilir ya:icon_sorr
ya sacma gelebilir ama semihte acayip birsey var ya cok karizmatik bence
kötülük yakismis ona aslinda ama halilin yaninda olsaydi keske cok sacma oldu farkindayim:D
semihle bonus kafa kuduruk zeynep degilde para manyagi mistik iyi giderdi ikiside uyumlu nasilsa:img-icecr
bakıyorumda forumdaki kızlar semihi sahiplenmiş acayip karızma bulmuşlar kendisini..:img-wink::img-wink:
e adamda yakışıklı hani yalan yok..ama bu kadarda emir almaya meraklı olmasa hiç fena olmaz..
semih polis olsa ve Mithat'ın kirli işlerini öğrenip sonunda ona haddini bildirse böyle bir olasılık olabilir mi??:icon_whis:icon_whis
Menekşe yalnız bir yere gidiyorsa bu gittiği yer annesi ve ninesini görmek isteyip yada onları karşılamak için havalimanına gidiyor olsun olmaz mı??
ben hala hastane fikrine karşı çıkıyorum:img-swoon:img-swoon
bu bile bile ateşe gitmek gitmek olmuyormu?? Böyle yersiz kahramanlığa hiç gerek yok:img-beee::img-beee:
mili_gkhnözen1905 18-11-07, 18:29 bakıyorumda forumdaki kızlar semihi sahiplenmiş acayip karızma bulmuşlar kendisini..:img-wink::img-wink:
e adamda yakışıklı hani yalan yok..ama bu kadarda emir almaya meraklı olmasa hiç fena olmaz..
semih polis olsa ve Mithat'ın kirli işlerini öğrenip sonunda ona haddini bildirse böyle bir olasılık olabilir mi??:icon_whis:icon_whis
Menekşe yalnız bir yere gidiyorsa bu gittiği yer annesi ve ninesini görmek isteyip yada onları karşılamak için havalimanına gidiyor olsun olmaz mı??
bu bile bile ateşe gitmek gitmek olmuyormu?? Böyle yersiz kahramanlığa hiç gerek yok:img-beee::img-beee:
valla canim adam karizmatik yani ama halil daha yakisikli daha bi karizmatik:img-blush
off süper olurdu he ama sanmiyorum olcagini ama ama ins.olur:D
ya fragmanda görünen meneksenin hastaneye gittigiydi babasiyla karsi karsiya
kaliyor babasi bakiyor göz göze geliyorlar bence hastaneya gidiyor
ama hangi cesaretle gitti ya:icon_whis
kıvanç_sedef 18-11-07, 18:37 arkadaşlar;;
yorumlarınızı okudum walla accaip ilerlemişş başlık:)semih gçrkten de yakışıklı karizmatik olabilir ama mithatın adamı olmasaydı blki halilden soraki faworim olabilirdi bu bi gçrk ama en bşta tabiki kıvancım warrr...bazı arkdaşlarımız menekşenin çok soğuk olduklarını söylüyorlar..bu onların düşüncesi asla karşı çıkmıyorum ama bi de şöle bişi war:menekşe çok saf bir kız almanya da resmen 4 duvar arasında büyümüş gibi daha neyin ne olduğunu yeni yeni anlamaya başlıyo o yzdn halilden uzak duruyo...halili ne kdr sewsede snçta halilin bilmediği daha kooccaman bi hikayesi war kız aslında belli etmeden ürküyo ama halilin de onu grçkten sewdiğini biliooo(ztn bilmese yuh derim) yha daha aşk nası yaşanır doru dzgn onu bile blmezken halile hemen yklşmasını bklemeyelim bnce dah ilerleyen blmlerde ztn geçen bölümde halile dedi yha "bizim daha sninle çok ilk imiz olcak" die...blli oluo ztn...yha dizinin tuhaf bi hal aldığı felan yok bnce eer hep menekşenin hikayesi üzerinde durulsaydı izleyici daha çok sıkılırdı bunalırdı bu halilin hçmi önemi yhok felan denirdi yani o derece sıkıcı olrdu şmdi ikisinde blmediğimz yönleri hikayeleri ortaya çıkıyo süper ztn dizi yha mükemmel muhteşem daha bşka ne diyebilirim ki...ayrıca menekşe abisinin yanına gidio dediim gibi saf bi kız snçta ne kdr ona eziyet etseler bile merhamet işte napsa ne etse o onun abisi snçta we o da öle düşünüoo bnce menekşenin böle saf durumlarını kbl etmemiz lzm çnkü menekşe kapalı bi ktu gibi we onu halil açıcak blgilendiricek güzellştiricek....süpeerrr bu dizi km ne derse desinnn:img-wink:
arkadaşlar;;
yorumlarınızı okudum walla accaip ilerlemişş başlık:)semih gçrkten de yakışıklı karizmatik olabilir ama mithatın adamı olmasaydı blki halilden soraki faworim olabilirdi bu bi gçrk ama en bşta tabiki kıvancım warrr...bazı arkdaşlarımız menekşenin çok soğuk olduklarını söylüyorlar..bu onların düşüncesi asla karşı çıkmıyorum ama bi de şöle bişi war:menekşe çok saf bir kız almanya da resmen 4 duvar arasında büyümüş gibi daha neyin ne olduğunu yeni yeni anlamaya başlıyo o yzdn halilden uzak duruyo...halili ne kdr sewsede snçta halilin bilmediği daha kooccaman bi hikayesi war kız aslında belli etmeden ürküyo ama halilin de onu grçkten sewdiğini biliooo(ztn bilmese yuh derim) yha daha aşk nası yaşanır doru dzgn onu bile blmezken halile hemen yklşmasını bklemeyelim bnce dah ilerleyen blmlerde ztn geçen bölümde halile dedi yha "bizim daha sninle çok ilk imiz olcak" die...blli oluo ztn...yha dizinin tuhaf bi hal aldığı felan yok bnce eer hep menekşenin hikayesi üzerinde durulsaydı izleyici daha çok sıkılırdı bunalırdı bu halilin hçmi önemi yhok felan denirdi yani o derece sıkıcı olrdu şmdi ikisinde blmediğimz yönleri hikayeleri ortaya çıkıyo süper ztn dizi yha mükemmel muhteşem daha bşka ne diyebilirim ki...ayrıca menekşe abisinin yanına gidio dediim gibi saf bi kız snçta ne kdr ona eziyet etseler bile merhamet işte napsa ne etse o onun abisi snçta we o da öle düşünüoo bnce menekşenin böle saf durumlarını kbl etmemiz lzm çnkü menekşe kapalı bi ktu gibi we onu halil açıcak blgilendiricek güzellştiricek....süpeerrr bu dizi km ne derse desinnn:img-wink:
aynen cnm...sana sonuna kadar katiliyorum.
Süper yorumladin...
bazi arkadaslar, kendi cevremdekiler de, dizinin ilk bölümleri daha iyidi diyorlar.
Ama asil simdi heyecanli oluyor...daha da olacak.
Sirlar ortaya cikacak...ooohh daha bizi neler bekliyor neler.
Meneksenin saf ve icine kapali bir kiz oldugunu zaten biliyoruz...bazi arkadaslar oyunculugunu soguk buluyor..ama sonucta rolü böyle.
mili_gkhnözen1905 18-11-07, 18:52 bende size katiliyorum ilk günki heycanla izliyorum ben dahada heycanli olcak o bariz belli zaten ama heycanli bulmayan arkadaslarin kendi fikri sonucta;)
ayrica menekse soguk biri degil ama öyle yetismis icine kapanik biri ama soguk degil;)
kıvanç_sedef 18-11-07, 19:10 aynen cnm...sana sonuna kadar katiliyorum.
Süper yorumladin...
bazi arkadaslar, kendi cevremdekiler de, dizinin ilk bölümleri daha iyidi diyorlar.
Ama asil simdi heyecanli oluyor...daha da olacak.
Sirlar ortaya cikacak...ooohh daha bizi neler bekliyor neler.
Meneksenin saf ve icine kapali bir kiz oldugunu zaten biliyoruz...bazi arkadaslar oyunculugunu soguk buluyor..ama sonucta rolü böyle.
tşkkr ederim cnm..yazmamın amacı şuydu ztn menekşe için "soğuk bi kız" diolar ama öle diil işte bşka bi yerde bşka şartlar altında yetişmiş soğuklukla bi alakası yok sadece kızın yapısı öle aileden ne gördüyse onu yapıo öle durgun olması çok normal ağır başlı bi kız çnkü dediim gibi halil o kapalı kutuyu (menekşeyi) açıcak güzelleştiricek bilgilendiricek bnde sana katılıyorum cnm çok daha heyecanlı olacak tansiyon yükselioo ltfn arkdaşlar önce mantığı anlayıp menekşe için ondan sora yorum yapalım derim benn çnkü menekşe "soğuk" bi karakter diiL aile yapısı öle o kdrr:img-polic
Daha yeni reytingleri gördüm, ve Gittikce kötüye gidiyor reytingler.. ama hic sasirmadim.. Nedenmi? Çünkü BEN Menekse ile Halil'i eskisi kadar heyecanla yeni bölümleri beklemiyorum/izlemiyorum artik.. Yani eskiden meraktan catlardim ama simdi bazen cok sIkIcI oluyor bazi sahneler.. Belki Almanyada diziyi cekmeye devam etselerde ayni heyecanla merakla izlerdim diziyi.. Çünkü ozamanlar (1. bölüm) dizinin cok ayri bir havasi vardi.. Yani nihayet baska yer"ler/insanlar görüyorduk ozaman.. BERLIN, ALMANYA.. Keske hep orda cekselerdi diziyi.. Yani simdiki bölümlerde hep bir evin icindeler hapis gibi.. Tamam disari felan cikamiyorlar korkudan biliyoruz ama neden bütün diziler hepp Istanbulda cekiliyor? Her dizide ayni yerleri görüyorum valla hic Istanbula gitmedim ama diziler sagolsun, Istanbulu böyle ezberledim valla:happy0064 NEyse biryerde okumustum, bir süre sonra ekibinin Bosnaya gidecegini. Yani ordada bir kac bolumu cekeceklermis.. Eh hadi bakalim....bye
Daha yeni reytingleri gördüm, ve Gittikce kötüye gidiyor reytingler.. ama hic sasirmadim.. Nedenmi? Çünkü BEN Menekse ile Halil'i eskisi kadar heyecanla yeni bölümleri beklemiyorum/izlemiyorum artik.. Yani eskiden meraktan catlardim ama simdi bazen cok sIkIcI oluyor bazi sahneler.. Belki Almanyada diziyi cekmeye devam etselerde ayni heyecanla merakla izlerdim diziyi.. Çünkü ozamanlar (1. bölüm) dizinin cok ayri bir havasi vardi.. Yani nihayet baska yer"ler/insanlar görüyorduk ozaman.. BERLIN, ALMANYA.. Keske hep orda cekselerdi diziyi.. Yani simdiki bölümlerde hep bir evin icindeler hapis gibi.. Tamam disari felan cikamiyorlar korkudan biliyoruz ama neden bütün diziler hepp Istanbulda cekiliyor? Her dizide ayni yerleri görüyorum valla hic Istanbula gitmedim ama diziler sagolsun, Istanbulu böyle ezberledim valla:happy0064 NEyse biryerde okumustum, bir süre sonra ekibinin Bosnaya gidecegini. Yani ordada bir kac bolumu cekeceklermis.. Eh hadi bakalim....bye
Iyi aksamlar Haties, sana Istanbulu cooooook tavsiye ederim Mayisda git tam güzel havasi var..Cok güzel bir Sehir.....:happy0064
Ama her zaman da hizli bir senaryo olmaz ki...Ilk dizileri hizli ve heycanlidi simdi biraz yavaslasin...Biraz Asklarini yasasinlar onlara hic zamanlari yoki .Berlinde yolda tren de isyerinde konusuyorlardi...Bence hem böylesi güzel hem de heycanli dizileri...Dozu nu iyi koymalari lazim...Reyting icin ben diziye inaniyorum degisik bir konu öbürküler gibi cignenmis konu degil...Bugün program kanal degistirirken yine dizi kopyasi baslamis..yani amerikan filmden degil artik konu lar bitmis eski bir dizinin konusunu kopya cekmisler.. Allahin daginda kendini insanlardan geri cekmis bir yasli erkek oraya gelen iki gence mazide kalan bir coooooooook güzel aski anlatiyor...cok sacma...!!!!
Demek istedigim Menekse ile Halil bam baska bir konu .. KOPYA degil!!!!!
Arkadaslar izlemeye devammmm biz ailece izliyoruz!!!!
Bunu da yazmak istedim sayfalar cogaliyor...devam edelim arkadaslar :good:
Yeni Fragmanda ki Menekse ile Halilin yakinlasmasi biraz dogal ama o kadar da senaryoya yakismaz.Ilk önce mahsum bir ask sonra felekten bir sans yalniz kalmalari ....Zeynep catlyordur onlar yalniz kaldi diye hele o bakislari yani birini öldürürdü ...:img-polic. Tabii bir arkadas yazdigi gibi üstünü degistirmekte yardim ediyor Halile...:img-in_lo:img-in_lo
Bilmiyorum kim yazdi bu yorumu bende cünkü öyle tahmin etmistim Menekse hastaneye gidip Kadire kan vercek belki o anda Anne ve Nine de oraya gelip bir sey olmaz insallah ...Ama o babanin bakislari ay sinir sanki düsman karsisina gelmis gibi davraniyor...
Iyi aksamlar Haties, sana Istanbulu cooooook tavsiye ederim Mayisda git tam güzel havasi var..Cok güzel bir Sehir.....:happy0064
Ama her zaman da hizli bir senaryo olmaz ki...Ilk dizileri hizli ve heycanlidi simdi biraz yavaslasin...Biraz Asklarini yasasinlar onlara hic zamanlari yoki .Berlinde yolda tren de isyerinde konusuyorlardi...Bence hem böylesi güzel hem de heycanli dizileri...Dozu nu iyi koymalari lazim...Reyting icin ben diziye inaniyorum degisik bir konu öbürküler gibi cignenmis konu degil...Bugün program kanal degistirirken yine dizi kopyasi baslamis..yani amerikan filmden degil artik konu lar bitmis eski bir dizinin konusunu kopya cekmisler.. Allahin daginda kendini insanlardan geri cekmis bir yasli erkek oraya gelen iki gence mazide kalan bir coooooooook güzel aski anlatiyor...cok sacma...!!!!
Iyi Aksamlar Reyhancim,
Tmm cnm bu yazin Allah izin verirse insallah ailecek gezicez Istanbulu:happy0064 Iste bende bu diziyi bu yùzden izliyorm ya.. Yani konusu bambaska ve Kopya degil.. Ama neden hep Istanbul?? Tmm cok cok cok gùzel bir yer ama baska bir yerdede cekebilirlerdi.. Neyse Bosnayida gòrecez insallah :happy0064
Bunu da yazmak istedim sayfalar cogaliyor...devam edelim arkadaslar :good:
Yeni Fragmanda ki Menekse ile Halilin yakinlasmasi biraz dogal ama o kadar da senaryoya yakismaz.Ilk önce mahsum bir ask sonra felekten bir sans yalniz kalmalari ....Zeynep catlyordur onlar yalniz kaldi diye hele o bakislari yani birini öldürürdü ...:img-polic. Tabii bir arkadas yazdigi gibi üstünü degistirmekte yardim ediyor Halile...:img-in_lo:img-in_lo
Bilmiyorum kim yazdi bu yorumu bende cünkü öyle tahmin etmistim Menekse hastaneye gidip Kadire kan vercek belki o anda Anne ve Nine de oraya gelip bir sey olmaz insallah ...Ama o babanin bakislari ay sinir sanki düsman karsisina gelmis gibi davraniyor...
Reyhancim ben öyle bir yorum yazmistim dün aksam.. Yani ben böyle düsünüyorum. Fragmani öyle bi yapmislarki, gören hemen sey sansin diye.. Ama Halil'in o kolunu unutmamalilar.. Menekse Elbette üstünü cikariyordur yardim ediyordur, ama o an yüzleri birbirlerine cok yakin oldugu icin Halilde 1 öpücük veriyor fragmanda gördügümüz gibi.. Ama Menekse onu soymaya devam ediyor yani omuzlarina dogru felan bakiyor.. Yani Meneksenin abisi hastanede. Halilin pesinde polisler var.. Böyle birsey (Yakinlasmalari) su an hayatta olamaz.. Belki ileride.. :img-wink:
kıvanç_sedef 18-11-07, 20:14 Iyi aksamlar Haties, sana Istanbulu cooooook tavsiye ederim Mayisda git tam güzel havasi var..Cok güzel bir Sehir.....:happy0064
sana katılıyorum cnm çok haklısın şmdiki çoğu dizi KOPYA ama menekşe ile halilin kendine has bi konusu war daha önce doru dzgn işlenmemiş bir konusu kadını anlatan dokunmadan aşk yaşanabileceğini gsteren bir dizi war ortada hakkını yemeyelim ltfnnn:img-wink:
Iyi Aksamlar Reyhancim,
Tmm cnm insallah orayada ugariz, bu yazin Allah izin verirse insallah ailecek gezicez Istanbulu:happy0064 Iste bende bu diziyi bu yùzden izliyorm ya.. Yani konusu bambaska ve Kopya degil.. Ama neden hep Istanbul?? Tmm cok cok cok gùzel bir yer ama baska bir yerdede cekebilirlerdi.. Neyse Bosnayida gòrecez insallah :happy0064
evet dogru neden Istanbul ...tek bir cevap coooooooook güzel Denizi ayagin altinda, günes bolundan nereye gidersen git degisik ortam cikiyor karsina...
Tarihi zengin...gerci bütün vatanimiz öyle :happy0064
Ama diziler cogü Istanbulda yada doguda oynuyor...
Evet bende cok merakliyim Bosnayi bende televiyondan taniyorum o Mostar Köprüsünü cok görmek isterdim..Osmanli dan kalma bir eser ( bilmiyorum dogrumu yazdim "eser" )
sana katılıyorum cnm çok haklısın şmdiki çoğu dizi KOPYA ama menekşe ile halilin kendine has bi konusu war daha önce doru dzgn işlenmemiş bir konusu kadını anlatan dokunmadan aşk yaşanabileceğini gsteren bir dizi war ortada hakkını yemeyelim ltfnnn:img-wink:
Evet dogru.....böyle gider insallah tabii ...Biraz Menekse Halile de acilamadi hic Menekse konuyu gerdek gecesinden sonra ne oldu olmadi konusundan o nu da Halil bilse daha iyi olurdu... Hic konusmadilar hep kosmakla gecti.Ama böyle cok güzel sevdigi icin onu öyle kabullendigi icin cok güzel...!!!!
Hele o Hotelde korkak Mistigin elindeyken tecavüz edecekti aaaayyyy
ben Halilin yerinde olsam onu gebertirdimmmm...
Dizi ikisi de lazim orasi baska konu
kıvanç_sedef 18-11-07, 20:36 Evet dogru.....böyle gider insallah tabii ...Biraz Menekse Halile de acilamadi hic Menekse konuyu gerdek gecesinden sonra ne oldu olmadi konusundan o nu da Halil bilse daha iyi olurdu... Hic konusmadilar hep kosmakla gecti.Ama böyle cok güzel sevdigi icin onu öyle kabullendigi icin cok güzel...!!!!
Hele o Hotelde korkak Mistigin elindeyken tecavüz edecekti aaaayyyy
ben Halilin yerinde olsam onu gebertirdimmmm...
Dizi ikisi de lazim orasi baska konu
eft haklısın cnm anlatsaydı daha iyi olur da ama dedim ya menekşe kapalı bi kutu bişi bilmioo 4 duvar arasında büyümüş halile böle bişeyi anlatmaktan çekinio olabilir byk ihtimal öledir bnce...yha ben aslında o gerdek gecesinde noldu tam olarak orayı da anlamamıştım e ewdekilere de soramadm bna bi blgi werebilirmisiniz rca etsm:):D
eminim ki dizimiz konusundan sapmadan hep böle güzel we heycanlı gidicek ben buna eminimm
dizimizize neler oluyor .. haftalar kan kaybını önleyemedi.. oysa ilk bölümler tadın dan doyulmuyordu... lütfen acil yardım.. artık eski tadı yok... bu kadar güzel oyunculardan daha güzelini bekliyoruz:img-wink
KübraYasemin 18-11-07, 22:52 sLm arkadasLar kizz Kübra alemsin valla :img-hyste
bende yardimci olurum ikisini iyi yakistirmissin gercekten yeter ki Menekse ile Halil`in pesini biraksinlar be:icon_evil
Evet ya Menekse ile Halilin pesini biraksInlar her ikiside.
Aynan katIlIyorum sana cnm ya aynan..
Vallaha baslIgImIz güzel gidiyor masallah..
Kadir olunce isler daha da perisan hala gelir. Simdi hem Menekseyi oldurmek
isterler hemde Halili halbuki ikiside hic bisey yapmadi, Kadir olmesin ya simdik
daha da kacmalari lazim, Poliste cikti acabag polis nasil farkina vardi
ados...
Evet bencede ölmesin kadircik.
O ölürse herhalde anlamda kalmaz bineyin yasamasI gerek.
Ya vallaha Menekse Halil inde basI derten gitmiyorki yazIk.
Bir o polisde geldi, insallah o bari Menekse ve Halil tarafInda olur... )=
eft haklısın cnm anlatsaydı daha iyi olur da ama dedim ya menekşe kapalı bi kutu bişi bilmioo 4 duvar arasında büyümüş halile böle bişeyi anlatmaktan çekinio olabilir byk ihtimal öledir bnce...yha ben aslında o gerdek gecesinde noldu tam olarak orayı da anlamamıştım e ewdekilere de soramadm bna bi blgi werebilirmisiniz rca etsm:):D
eminim ki dizimiz konusundan sapmadan hep böle güzel we heycanlı gidicek ben buna eminimm
Gerdek gecesinde Menekse istemedi ve Mistikta disarida onun yengeleriydi sanirim yalnis hatirlamadiysam:icon_whis kanli carsafi bekledikleri icin aldi Meneksenin elini kesti ve elinede carsafi verdi kani surmesi icin ve bu sekilde herkes Menekse ve Mistiki kari koca zannediyorlar:icon_sorr eline bile kiyamadi canina cok duskun Mistik nasilda kesmisti Meneksenin elini öyle:icon_evil
Halil canim benum oda herhalde Meneksesi ilk aci bir ask tecrubesi yasadigini saniyor:img-blush ama bir bilse kendisinin Meneksenin herseyinde ilk olucagini havalara ucar deli asik sey:img-in_lo
Halil ile Menekse o gömlek cikartma sahnelerinde acaba ileriye giderekten ilk öpuslerini verirlermiki birbirlerine:img-blush yani kizmayin bana simdi ama sanmam KT'nin bu konularda kuralari oldugunu ama SA'nin varmidir kuralari falan merak ettim simdi:img-blush
Sila aklima geldi birden birede yani CD'nin o kurali aklima gelince e dogal olarak acaba bizim dizidede varmidir diye sey ettim:img-blush
KübraYasemin 18-11-07, 23:11 Menekse ile Halilin Yusup abininonlara laf atma sahnesi süperdi.
menekse diyor ya abisi ben gelene kadar biryere gitme diye.
meneksede nereye gidecem abi filan diyor sonra abiside dogru ya Halil burda filan diyor.
Orda Menekse baya utandI ya yazIk ama süperdiiii.. (= (= (=
ebrubaskin 18-11-07, 23:15 çok uzun zamandır sitedeki yazıları okuyodum ama hiç girip yazmamıştım.ama içimden sevdiğimdizilere yorum yapmak geldi.budizi aslında çok güzel ama bi konuda yanlışlık yapılıyo sanırım raitinglerde bu yüzden düşüyor.sadece kaç kovaladan insanlar biraz daraldı.biraz romantizm de gerekiyor.lütfen senaristimiz bu mailimi kaale alsın çünkü kalkarsa çok yazık olur.
KübraYasemin 18-11-07, 23:21 Demeki Halil temize cIkar ve yasadIgInI bilirse.
Ozman Mitat ellinde olan Halilin bütün varlIklarInI geri vermesi lazIm.
BIrazda bundan korkuyor belkide bence.
Az bak az bak. Bu Mitat az degil heee, Yusuf abim isleri iii cözüyor hee süper yapiyor aferim ona cok bayIlIYorum ya igmalI iglmalI konusmalarIna onun.. (=
bakıyorumda forumdaki kızlar semihi sahiplenmiş acayip karızma bulmuşlar kendisini..:img-wink::img-wink:
Ewet Belki menekse Anne Ve ninenin KAldigi Yere Gidiyor Ama Pek sanmiyorum ben hala Hastanaye gittigini Dusunuyorum:icon_sorr..Bende Karsiyim hastaneye gitmesine eger giderse ve Halil ogrenirse çók kizar ve kesin oda hastaneye gider Iste ozaman isler karisir Ama Fragmanda Gordugumuz Kadariyla menekse babasinla karsilasiyor:icon_sorr:icon_sorr...Acaba Baba Ne yapcak:icon_sorr
Selam
Derinciğim bence Menekşe kesin hastaneye Kadirin yanına gidecek.Halil onu ne kadar da ikna etse,aklını dağıtmak için dışarıda çıkarsa Menekşenin aklı hep abisinde olacaktır.Ve hastanenin yolunu tutacaktır.
Menekşe hastaneye gitse bile babasının onu orda öldürecek hali yok ya.Çünkü babasıda Menekşenin kadire dönor olup olmadığını merak edebilir.(tabi ihtimal)
Bu reytingler ne olacak böyle.İnsanlara her zaman saygı duyarım,farklı fikirler güzellikleri ortaya çıkarır da Seda da izlenir mi allah aşkına?Neymiş bu fedai,bodiygartın ucuz kopyasıdır kesin.
Kesinilkle konu açılmalı ve senaryo grubu bu duruma el atmalı,yoksa bu reytingleride aramayalımda.
İnşallah bu hafta artar reytingler.
acaba ne zaman Bosnaya gidecekler?? COk merak ediyorum acikcasi.
O zaman bizim dizimizin senaryosu coktan hazir, belki sonu bile bellidir...yani Bosnaya daha gidilecekse....belki o yüzden reytingler pek önemli degil, tabii kaliteli bi yapim.
Baska dizi olsa belki biterdi...bilmiyorum.
ay çarpması 19-11-07, 16:41 acaba ne zaman Bosnaya gidecekler?? COk merak ediyorum acikcasi.
O zaman bizim dizimizin senaryosu coktan hazir, belki sonu bile bellidir...yani Bosnaya daha gidilecekse....belki o yüzden reytingler pek önemli degil, tabii kaliteli bi yapim.
Baska dizi olsa belki biterdi...bilmiyorum.
Bosnaya sezon ortasında gitmezler sanmıyorum. Finale doğru giderler diye düşünüyorum. Berlinde başladı Bosna'da biter.
Hadi bir kampanya başlatalım, Bosnaya gidecekleri zaman bir organizasyon yapıp sitemize üye olanlardan şanslıları da götürsünler. Biz de onlarla birlikte olalım:happy0064 Ne dersiniz?:good:
Bosnaya sezon ortasında gitmezler sanmıyorum. Finale doğru giderler diye düşünüyorum. Berlinde başladı Bosna'da biter.
Hadi bir kampanya başlatalım, Bosnaya gidecekleri zaman bir organizasyon yapıp sitemize üye olanlardan şanslıları da götürsünler. Biz de onlarla birlikte olalım:happy0064 Ne dersiniz?:good:
hahahah çok guzel olur Bence:img-yes::img-yes:
Ama yapmazlar sanirim Bilmiyorum Guzel bir fikir aslinda:img-yes:
Bosnaya Nezaman Giderler bilmiyorum Ama Bosnada Bitmez Herhalde
Bilmiyorum yani olabilir aslinda Neyse gorecez artik allah bilir bizi daha neler neler bekliyordur:img-yes::img-yes:
ay çarpması 19-11-07, 16:47 Bu haftaki bölümün unutulmaz bir bölüm olacağını düşünüyorum. Çok romantik olacağı kesin. İlk bölümdeki gibi sahneler olacak fragmandan belli.
Menekşe tek başına hastaneye gidecek teslim olacak diye düşünüyorum. Bu düşündüğümü kadar kötü olmayabiir. Menekşe bir kumar oynayıp kendini feda edebilir. Cesurca ağabeyi için, onu öldürmeye niyetli insan için gidip böbreğini vermek isteyebilir.
Halil'in ne yapacağı çok önemli
KübraYasemin 19-11-07, 17:13 Ay bu mustafa ne kadar korkak ya delimidir ne.
KanI 0 olmasIna ragmen tutsa verirmismis delmi ne.
AslInda Ayla mI ne onunki 0 dI neden vermedi denemedi.
Ne bicik sevgi ise bu yani anlamadIm bir or...u danda böyle beklenir zaten.
Biri gider gelir yenisi yani.. )=
Reytinglerin dusuk olmasi' ni normal karsiliyorum, cunku senaryo'da birsey yok hep kacma hep kovalami, halk bunu sevmiyor, gercek bir konu istiyor, 1. bolumde hersey cok cabuk gelistigi icin pek birsey kalmadi, cok monotonlasti dizi
KübraYasemin 19-11-07, 17:34 Fragmanda Nine ve Süleyha geliyor.
Hadie hayIrlIsI vallaha. (= bi onlarda eksikdi zaten istanbulda.
BakalIm nerde kalacaklar bunlarIn pek parasIda yok ya o yüzden.
Otel cok paglI olur ama yaaa.. Hasan simdi karIsIna cIkIsIr neden geldi megdem kanIn uymuyor diye, kendi niye orda iseee.. )=
ay çarpması, vallah cok guzel bir fikir ama sanmiyorum bizleri yanlarina alicaklarini:icon_sorr finale dogru giderlerse aslinda guzel olabilir diye dusunuyorum,yani Halil Berlini ve Meneksenin oradaki dunyasini gördu.Bosnaya gidilerse ozaman Menekse Halilin dunyasini görebilicek,yani geldigi yeri ki birde orada söyle romantik anlarda olsaydi hec fena olmadi degil...
KübraNehir, Mistik nasil bir canavar halen cözemedim hemide cözmek de istemem,adam kendinden baska hic kimseyi dusunmuyor yaw...yani benim yanibasimda bir insan ölümle savasicak ve ben rahatca ona birseyler yapmadan durabilicem icim rahat bir sekilde öylemi??millete saldirmasini biliyor beceriksiz sey ama:icon_evil Kadir nerden buldu ve ailesinin basina sardi su basbelasi herifi...
Mistikin birde nasil derler bilmiyorum yani bir ismi varmi ama umarim siz beni anlarsiniz:img-wink: Mistik bu bölumde birde hani Halil onu dövunce yardima gelmisti ya bir kac kisi Mistiki ayaga kaldirmak icin?iste orada ve simdi hastahane bölumunde Mistikin bakismalarindan bilem korktum:icon_sorr yani adam göz bebegini yok edipte sadece beyazi ile bakiyor ya tuhaf bir sekilde iste o bakistan coook korkuyorum vallah(dizide korktuysam gercek hayata görsem giderim diger tarafa herhalde:img-blush)
Emme yakisikli Semihim ve Haliliminde bakislari bir baska:img-in_lo onlara bakinca insan tebesum ediyor(ben sahsen ediyorum inanin):img-blush emme Mistiki görunce aynen böyle oluyorum:img-fear2:img-cold: :img-swoon sofa bilmem anlatabildimi:icon_whis
ay çarpması 19-11-07, 17:56 Reytinglerin dusuk olmasi' ni normal karsiliyorum, cunku senaryo'da birsey yok hep kacma hep kovalami, halk bunu sevmiyor, gercek bir konu istiyor, 1. bolumde hersey cok cabuk gelistigi icin pek birsey kalmadi, cok monotonlasti dizi
Senaryoda daha ne olsun, aşk var entrika var, sır var heyecan var. Menekşe ile Halil'in çok özel bir seyircisi var. Hem akıllı, hem de yenilikçi.
diğer dizilerin ağır temposu yok bu dizide. İlk bölüm o kadar güzeldi ki, karakterleri ve olayı anlatmak için bir sürü şey anlattılar. aslında iki bölümün birleşimi gibiydi ilk bölüm, süresi de çok uzundu. ondan sonra normal sürede ve tempoda devam ediyor monotonlaştığına katılmıyorum. başka dizilerin sitelerine bak o mu onu seviyor bu mu buna aşık. menekşe ile halil'de böyle değil.
her şey yolunda bu haftayı kaçırma derim:happy0064
KübraYasemin 19-11-07, 18:01 KübraNehir, Mistik nasil bir canavar halen cözemedim hemide cözmek de istemem,adam kendinden baska hic kimseyi dusunmuyor yaw...yani benim yanibasimda bir insan ölümle savasicak ve ben rahatca ona birseyler yapmadan durabilicem icim rahat bir sekilde öylemi??millete saldirmasini biliyor beceriksiz sey ama:icon_evil Kadir nerden buldu ve ailesinin basina sardi su basbelasi herifi...
Mistikin birde nasil derler bilmiyorum yani bir ismi varmi ama umarim siz beni anlarsiniz:img-wink: Mistik bu bölumde birde hani Halil onu dövunce yardima gelmisti ya bir kac kisi Mistiki ayaga kaldirmak icin?iste orada ve simdi hastahane bölumunde Mistikin bakismalarindan bilem korktum:icon_sorr yani adam göz bebegini yok edipte sadece beyazi ile bakiyor ya tuhaf bir sekilde iste o bakistan coook korkuyorum vallah(dizide korktuysam gercek hayata görsem giderim diger tarafa herhalde:img-blush)
Emme yakisikli Semihim ve Haliliminde bakislari bir baska:img-in_lo onlara bakinca insan tebesum ediyor(ben sahsen ediyorum inanin):img-blush emme Mistiki görunce aynen böyle oluyorum:img-fear2:img-cold: :img-swoon sofa bilmem anlatabildimi:icon_whis
Evet Mustafa nasIl biri aynan bende senin gibi bir cözmüs degilim.
Ne yapmaya deniyorda anlamIyorum parasIni istiyor bence büüyk ihtimal.
Guru guru diyor ama büyük derdi para...
Evet mustafa derdinide bu ayleye Kadir sardI haklisin aynan..
Semih hmm fena degil heee ilgimi cekmedi degil kIzzz. (=
Ewet Belki menekse Anne Ve ninenin KAldigi Yere Gidiyor Ama Pek sanmiyorum ben hala Hastanaye gittigini Dusunuyorum:icon_sorr..Bende Karsiyim hastaneye gitmesine eger giderse ve Halil ogrenirse çók kizar ve kesin oda hastaneye gider Iste ozaman isler karisir Ama Fragmanda Gordugumuz Kadariyla menekse babasinla karsilasiyor:icon_sorr:icon_sorr...Acaba Baba Ne yapcak:icon_sorr
esracım ama kaç bölümdür sakın sakın oturuyoruz arada ekşin olsunda istiyoruz yoksa reyting olmuyor..ekşin demişsemde kötü yönde dğil hani güzel yöndede olabilir tabi..
Selam
Derinciğim bence Menekşe kesin hastaneye Kadirin yanına gidecek.Halil onu ne kadar da ikna etse,aklını dağıtmak için dışarıda çıkarsa Menekşenin aklı hep abisinde olacaktır.Ve hastanenin yolunu tutacaktır.
Menekşe hastaneye gitse bile babasının onu orda öldürecek hali yok ya.Çünkü babasıda Menekşenin kadire dönor olup olmadığını merak edebilir.(tabi ihtimal)
.
merhabalar
ben yine tekrar ediyim hala fragmanı görmedim ve sizler Menekşenin hastaneye gittiğini ve babası ile karşılaştığını gördüğünüzü yazıyorsunuz:img-wink:
mademki Menekşe kadir abisini bu kadar merak edip bi cesaretle hastaneye gitmiş o zaman yusuf abisi ile gitsin..ha gitmişkende annesi ve nineside orada olmuş olsun isterim:img-yes::img-yes:
ülker'inde söylediği gibi Hasan hastanede ne yapabilirki Menekşeye ama onu sözlüde olsa zarar verebilir
sevgili ay çarpması çok romantik şeyler olsun istiyoruzda Menkeşe o çok romantik takılabilecek kızlardan değil ki.o biraz ağır abla modelinde..hem kosından boşanmadan bende Halil ile çok yakınlaşmalarınıda istemem:img-wink:
:img-haha:ay çarpması, vallah cok guzel bir fikir ama sanmiyorum bizleri yanlarina alicaklarini:icon_sorr finale dogru giderlerse aslinda guzel olabilir diye dusunuyorum,yani Halil Berlini ve Meneksenin oradaki dunyasini gördu.Bosnaya gidilerse ozaman Menekse Halilin dunyasini görebilicek,yani geldigi yeri ki birde orada söyle romantik anlarda olsaydi hec fena olmadi degil...
KübraNehir, Mistik nasil bir canavar halen cözemedim hemide cözmek de istemem,adam kendinden baska hic kimseyi dusunmuyor yaw...yani benim yanibasimda bir insan ölümle savasicak ve ben rahatca ona birseyler yapmadan durabilicem icim rahat bir sekilde öylemi??millete saldirmasini biliyor beceriksiz sey ama evil Kadir nerden buldu ve ailesinin basina sardi su basbelasi herifi...
aynenn sana kayiliyorum cnm bende halili gorunce dizinin stresinden biraz olsun kurtuluyosun ama ben mustafayi gorunce gulmekten oluyorum yaff o kadar odlek ki acayip bi sey yaa hehehe
arkadaslar dizi konusu cok güzel bunu gerci yazmaya gerek herkes biliyor. Konusundan baska oyuncular mükemmel :img-wink::happy0064...
Yani Nineden tut bizim asiklara kadar...
Ama reytinge sira verirlerse cogu diziler güzel oldugu halde ekrandan aliniyor...bu tabii cok sacma bence...cogu dizi var onlar ilkönce ekrandan alinmasi lazim. Yada baska bir güne alsinlan...
Bakalim dizi nasil heycanliysa bu konuda heycanli olacagina benziyor.....
Onun icin diziyi izlerken sanki bitmeyecek gibi izlemek lazim:img-cool2:img-cool2
Eh, bakalim neler olacak ne zaman sesli fragman cikacak,Su anda onu merak ediyorum.
Evet Kadir canlansin bizim iki aptal nasil devam edecekler..Kadirin akli basina gelir . Ama öyle babadan böyle ogul olur...bence de Menekse kan verir onun tutacaktir ..
KübraYasemin 19-11-07, 22:18 dizimize son birkac gün.
Menekse nin babsI ile karsIlasmayI gectimde ben o hastanede birde musti var yaaa.
O herhalde alIr sacIni basInI yollar.
Ama bence Meneksenin BabasI engel olacak simdi degil ben onu senin kendi ellerinme verecem birzat diye.
Önce Kadir kurtulsun sonra vallaha reprigi bile yazdIm ynai... düsünmek zor degill o bakIslardan bunlar okunuyor..
sesli frgaman cikmadi hala degil mi menekse ile halil arasindaki gelisme sesli fragmanda daha iyi anlasilir bence halil menekseyi sadece yanagindan öpücek daha fazlasi olmayacaktir
kaçınkurası 20-11-07, 10:49 Fragman bence yanıltmacalı olmuş biraz.Menekşe Halil'in gömleğini çıkarıyor, öpüşüyorlar falan. Ama bencede daha ileriye gitmeyeceklerdir. Halil yine onu alnından öpücek ve sen henüz evlisin vs. gibilerinden bişeyler söyleyecetir. Ki işlerin daha fazla karışmaması için bu en doğrusu bence.
Hastane sahnesine gelince, babası menekşe'ye HENÜZ birşey yapamaz. Menekşe kanını belkide böbreğini verecek Kadir'e çünkü. Kendisine ve Mustafa'ya engel olucaktır babası.
Şu yeni gelen komiserden de çok umutluyum ben. Mithat'ın kirli çamaşırlarını dökücektir ortaya çabucak eminim. zaten dizide herşey çabuk gelişiyor ki ben bu durumdan çok memnunum. Sıkılmamıza fırsat vermiyorlar. Bu yüzden mithat olayıda çabucak çözülsün :)
Senaryoda daha ne olsun, aşk var entrika var, sır var heyecan var. Menekşe ile Halil'in çok özel bir seyircisi var. Hem akıllı, hem de yenilikçi.
diğer dizilerin ağır temposu yok bu dizide. İlk bölüm o kadar güzeldi ki, karakterleri ve olayı anlatmak için bir sürü şey anlattılar. aslında iki bölümün birleşimi gibiydi ilk bölüm, süresi de çok uzundu. ondan sonra normal sürede ve tempoda devam ediyor monotonlaştığına katılmıyorum. başka dizilerin sitelerine bak o mu onu seviyor bu mu buna aşık. menekşe ile halil'de böyle değil.
her şey yolunda bu haftayı kaçırma derim:happy0064
Ask var tamam, ama bu her dizi de var, onemli olan o askin etrafindaki kisiler ve iliskiler, sadece iki asik la bitmiyor yani, menekse ve halil hep kaciyorlar, ve buda seyirciyi bogmaya basladi, yeni konular lazim, yeni iliskiler ve belki de yeni asklar
Bu dizinin ilk bolumu mukkemeldi, ona katiliyorum, ama guzel ilerlemiyor bana gore, diziyi sevelere saygim sonsuz, ama bu dizi boyle giderse maalesef bakmicam artik
Fragman bence yanıltmacalı olmuş biraz.Menekşe Halil'in gömleğini çıkarıyor, öpüşüyorlar falan. Ama bencede daha ileriye gitmeyeceklerdir. Halil yine onu alnından öpücek ve sen henüz evlisin vs. gibilerinden bişeyler söyleyecetir. Ki işlerin daha fazla karışmaması için bu en doğrusu bence.
Hastane sahnesine gelince, babası menekşe'ye HENÜZ birşey yapamaz. Menekşe kanını belkide böbreğini verecek Kadir'e çünkü. Kendisine ve Mustafa'ya engel olucaktır babası.
Şu yeni gelen komiserden de çok umutluyum ben. Mithat'ın kirli çamaşırlarını dökücektir ortaya çabucak eminim. zaten dizide herşey çabuk gelişiyor ki ben bu durumdan çok memnunum. Sıkılmamıza fırsat vermiyorlar. Bu yüzden mithat olayıda çabucak çözülsün :)
halilin menekseye henüz evlisin felan demesine gerek yok ki zaten menekse kendisi istemiyecektir halilde istemiyecektir sadece masum bir öpücük ikiside ileriye gitmezler sanirim :img-wink:
insallah mithat olayi cözülür dedigin gibi ama halilin masum oldugu nasil kanitlanacak mithat itiraf etmeden orasi süpheli
yusuf kadir ve mustafaya meneksenin yerini zeynep in söyledigini anladi bence
esracım ama kaç bölümdür sakın sakın oturuyoruz arada ekşin olsunda istiyoruz yoksa reyting olmuyor..ekşin demişsemde kötü yönde dğil hani güzel yöndede olabilir tabi
Ewet Haklisin Ve bence bu Gelecek bölumde Olcak Yani Sanirim Kötu Yönde olcak ne biliyim içimden sanki meneksenin hastaneye gidecegini soyluyor Ve halile Sormadan Hade hayirlisi Gorecez artik:icon_sorr:icon_sorr,Yeni Bölumede az kaldi özet ve fragmani Sabirsizlikla Bekliyorum O zaman En azindan BAzi Sorularimiz Cevaplanir:img-yes::img-yes:
KübraYasemin 20-11-07, 18:07 sesli fragman cIkmadI hala olsun daha erken..
Ay Meneksenin hastaneye gitmesi hicde iii olmayacak ama neyse.
Insallah Halil onu orda korur yada koruma lar ile yollar.
Ayy üfff o bakIslar aklimdan bir türlü cIkmyior ya nasIlda baktI öyle.
Sanki Menekse azrail gibi, o senin kIzIn be adamm heee ama..
sena-haticee 20-11-07, 18:29 ya fragman süper sonunda menekse ile halil beraber oluyo ama meneksein hastaneye gitmesi hic iiyi olmadi hele o zeynep yok mu o zeynep allah onu bildigi gibi yapsin iki yüzlü seytan ya resmen o kesin sonlara dogru taraf deyistiricek aslinda deyistirdi bile ama neyse uyuz iste ama kimse menekse ile halili ayiramaz onlar sonunda mutlu olucaklar ins:happy0064
ya fragman süper sonunda menekse ile halil beraber oluyo ama meneksein hastaneye gitmesi hic iiyi olmadi hele o zeynep yok mu o zeynep allah onu bildigi gibi yapsin iki yüzlü seytan ya resmen o kesin sonlara dogru taraf deyistiricek aslinda deyistirdi bile ama neyse uyuz iste ama kimse menekse ile halili ayiramaz onlar sonunda mutlu olucaklar ins:happy0064
Ewet Zeynep Degisti Bile Yardim ediyormus gibi yapiyor ama hiçte yardim etmiyo hatta Meneksenin Olmesini iStiyor Senin dedigin Gibi ''Seytan'':img-yes:
Neyse Onun Yuzude Insallah yakinda ortaya çikarda nasil birine GuvenDiklerini Anlarlar,,:icon_sorr:icon_sorr.(hele Halil Nasilda Guveniyor Ona Ama Oda Artik Soguk Davraniyor çunku Zeynep Menekseye Karsi Kötu Davraniyor Ve halil Bunu Biraz Farkinda:icon_sorr)
KübraYasemin 20-11-07, 20:32 Fragmanin basIndaki sahne olsun istiyorum ben.
Birden neden böyle düsündüm bilmiyorum.
Bence Menekse Halilin olsun. Olsun ya.
Cok güzel olur o Mustafada cat diye catlasIn sinir ya bu adam üfff..
Onuda bilsin onlarIn beraber oldugunu anlasIn Meneksede hamile kalsIn.
Fragmanin basIndaki sahne olsun istiyorum ben.
Birden neden böyle düsündüm bilmiyorum.
Bence Menekse Halilin olsun. Olsun ya.
Cok güzel olur o Mustafada cat diye catlasIn sinir ya bu adam üfff..
Onuda bilsin onlarIn beraber oldugunu anlasIn Meneksede hamile kalsIn.
hehe dusun halilde ozurlu cikiyormus, tovbe tovbe..
Mustafa nasil cildirir ama, ben ozurluyum o degil.. bird emenekse bebek bekliyormus, olur valla sinirinden..
ya bu diziye heyecan lazim resmen uykum geliyor izlerken merkta ediyorum nolcak diye, biraz heyecanli olsun, duy bizi senarist..
KübraYasemin 20-11-07, 21:13 hehe dusun halilde ozurlu cikiyormus, tovbe tovbe..
Mustafa nasil cildirir ama, ben ozurluyum o degil.. bird emenekse bebek bekliyormus, olur valla sinirinden..
ya bu diziye heyecan lazim resmen uykum geliyor izlerken merkta ediyorum nolcak diye, biraz heyecanli olsun, duy bizi senarist..
Evet Menekenin hamile olmasI Mustafayi daha cok deli eder..
O yüzdende istiyorum ya delirsin delirsin bakIsrköye yatIrsInlarr...
Mitat isi baya sIkmaya basladI hep ??? hareket ediyor.
Iyice bu konu sIktI evet ama kuttu olayI heycan veriyor..
heyooo özet geldi:happy0064
Menekşe ile Halil 11. bölüm özet
Menekşe ile Halil polisin Halili aradığını öğrenince tekrar kaçmaya başlarlar. Bu kaçışa Yusuf da eşlik eder.
Yusuf, Zeynep ile ilgili şüphelerini Menekşe ve Halil’le paylaşır.
Halil Zeynep’e karşı olan inancını tamamen yitirir.
Geceyi geçirmek için Yusufun kaldığı pansiyona yerleşirler.
Ertesi gün Menekşenin annesi ve ninesi İsanbula gelecektir. Yusuf onları karşılamaya havaalanına gider. Menekşe ile Halil pansiyonda yalnız kalırlar.
Kadirin durumu giderek düzelmektedir. Ama hala uygun böbrek bulunamamıştır. Süheyla hastaneye gittiğinde duygusal anlar yaşanır..
Hasan ve Mustafa Kadirin başında nöbet tutarken Yusuf annesini ve ninesini pansiyona getirir.. Menekşe haftalar sonra ilk kez annesiyle ve ninesiyle kucaklaşır..
Ailenin bir kısmı bir araya gelmiştir ama hala Menekşe ağabeyi Kadiri düşünmektedir.
Menekşe de Halil de yaşadıklarının bedelini ayrı ayrı ödemeye karar verirler. Halil kararını Yusufla paylaşır, Yusuf, Menekşe ile Halil’e hayatları boyunca unutamayacakları bir armağan verir..
Menekşe ve Halil kavuşmak için ayrılmayı göze alırlar.
ay çarpması 21-11-07, 11:39 heyooo özet geldi:happy0064
Menekşe ile Halil polisin Halili aradığını öğrenince tekrar kaçmaya başlarlar. Bu kaçışa Yusuf da eşlik eder.
Ertesi gün Menekşenin annesi ve ninesi İsanbula gelecektir. Yusuf onları karşılamaya havaalanına gider. Menekşe ile Halil pansiyonda yalnız kalırlar.
Kadirin durumu giderek düzelmektedir. Ama hala uygun böbrek bulunamamıştır. Süheyla hastaneye gittiğinde duygusal anlar yaşanır..
Hasan ve Mustafa Kadirin başında nöbet tutarken Yusuf annesini ve ninesini pansiyona getirir.. Menekşe haftalar sonra ilk kez annesiyle ve ninesiyle kucaklaşır..
Ailenin bir kısmı bir araya gelmiştir ama hala Menekşe ağabeyi Kadiri düşünmektedir.
Menekşe de Halil de yaşadıklarının bedelini ayrı ayrı ödemeye karar verirler. Halil kararını Yusufla paylaşır, Yusuf, Menekşe ile Halil’e hayatları boyunca unutamayacakları bir armağan verir..
Özet için teşekkürler şatişka:happy0064
Harika yine tam zamanında geldi. Beklediğimiz gibi anne ve nine geliyorlar İstanbula. Kadirle duygusal anlar yaşanacağı da malum.
Yusufun Zeyneple ilgili olanları anlatması da şahane. Demek ki Halil de Zeynepin gerçek yüzünü görecek. Ama Zeynep hemen saf dışı kalmaz bana göre daha da bilenerek belki de Mithatla birlik olarak saldırır bu kez Halillerin üstüne. Çünkü artık kaybedecek bir şeyi yok.
Yusuf Halille menekşeye ne armağan verecek çok merak ediyorum.
bir de geceyi geçirmek için demek ki Yusufun pansiyonuna gelecekler.
Fragmanda gördüğümüz sahne de orada mı olacak acaba. Çünkü pansiyonda yalnız kalırlar diyor. Dın ın ın nıın.. :happy0064
Halil ne karar verdi acaba. Yusufla neyi paylaştı, yoksa bunlar ayrı ayrı karar verip böbreklerini vermeye hastaneye mi gidecekler? Halil menekşeden habersiz, menekşe de halilden hastanede buluşuyorlar mı acaba.
Ama yine kavuşmak için ayrılmayı göze aldılar diyor. Bu lafa çok heyecanlandım. Ama ayrılmasınlar lütfeeen. Halil ve Menekşe kavuşsunlar:happy0064
[QUOTE=şatişka;5384509]heyooo özet geldi:happy0064
Menekşe ve Halil kavuşmak için ayrılmayı göze alırlar.[/QUOTE
]
şatişka özet için saol..oooooo nine ve annede geliolar menekşe biraz mutlu olur uzun zmn oldu kavuşsun anacığına artık...
demek menekşe ile halil otelde yalnız yuppi inş bebek gelir ne güzel olur gözleri babsına masumluğu annesine benzer mustide çıldırırı artık:happy0064
yaaaa çok merak ettim şimdi bu yusufun armağanını doğrusu biraz düşüneyim belkim bir fikir bulurum...
Özet için teşekkürler şatişka:happy0064
Harika yine tam zamanında geldi. Beklediğimiz gibi anne ve nine geliyorlar İstanbula. Kadirle duygusal anlar yaşanacağı da malum.
Yusufun Zeyneple ilgili olanları anlatması da şahane. Demek ki Halil de Zeynepin gerçek yüzünü görecek. Ama Zeynep hemen saf dışı kalmaz bana göre daha da bilenerek belki de Mithatla birlik olarak saldırır bu kez Halillerin üstüne. Çünkü artık kaybedecek bir şeyi yok.
Yusuf Halille menekşeye ne armağan verecek çok merak ediyorum.
bir de geceyi geçirmek için demek ki Yusufun pansiyonuna gelecekler.
Fragmanda gördüğümüz sahne de orada mı olacak acaba. Çünkü pansiyonda yalnız kalırlar diyor. Dın ın ın nıın.. :happy0064
Halil ne karar verdi acaba. Yusufla neyi paylaştı, yoksa bunlar ayrı ayrı karar verip böbreklerini vermeye hastaneye mi gidecekler? Halil menekşeden habersiz, menekşe de halilden hastanede buluşuyorlar mı acaba.
Ama yine kavuşmak için ayrılmayı göze aldılar diyor. Bu lafa çok heyecanlandım. Ama ayrılmasınlar lütfeeen. Halil ve Menekşe kavuşsunlar:happy0064
Bence de Halille menekşe ayrılmasın. Halil de böbreğini Kadire vermesin. Ben olsam ona günahımı vermem :P
Halil hastaneye giderse sonu olur, kavuşmayı değil ölümü göze almış olur halil. Halil ölümden korkmuyor ama, menekşe için olsa koşa koşa gider, kadir için böbreğini vermeye gideceğini hiç sanmıyorum.
fragmandaki sahneye gelince, ben de özetten "pansiyonda yalnız kalırlar" kısmından beraber olacaklarını anladım bakalım izleyip göreceğiz:good:
Şu Zeyneple bir kez daha karşı karşıya gelse halil. Ve tek tek yüzüne çarpsa menekşeye yaptığını ödetse. İçimiz soğur valla ne güzel olur.
KübraYasemin 21-11-07, 11:46 ay özet gelmis ne güzel ne güzel özeti ekleyen arkadaslarIn ellerine saglIk sagolsun vallaha süper olacak süper ay cok merak ediyorum. son 2 gün kaldI dizimize ay heycanlandIm ne güzelll
insallah umdugumuz gibi olurrr... özete geliyorum... (=
Bunlar beni en çok etkileyen satırlar.. Fragmanda ikisinin yan yana oldukları sahneler vardı..Nasıl gelişiyor ne yaşıyorlar bilemiyorm ama sanırım sadece elinin içini alnını öptüğü menekşeye bu kadar yakın olmak Halil için tarifsiz bir mutluluk olacaktır..kanımca benimde:) Sadece birbirlerine dokunmaktan öte daha büyük bişey yaşayacaklardır. Meraklardayım gel Cuma geeeel.
Bir de Usufun vereceği armağanı merak etmekteyim..Ayrılıyorlarken veriyorsa baktıklarında birbirlerini hatırlayacakları bir şeydir belki..Ne olabilir başka...
Tekrar kavuşmak için ayrılmay göze almak..İşte nihayet Menekşe ile Halil için haftalardır slogan haline gelen bu cümle yerini buluyor...
Bu ayrılık anne ve ninenin gelişi ile de iyi orantılanmış..Artık Menekşe ninesine annesine sarılır sarılır ağlar..
KübraYasemin 21-11-07, 11:50 Menekşe ile Halil polisin Halili aradığını öğrenince tekrar kaçmaya başlarlar. Bu kaçışa Yusuf da eşlik eder.
Yusuf abide katIliyor ay süper, demekki yine biraraya geliyorlar. Halilin pesindeki Polis tehlikesi Mitatdan daha iiidir bence. Vallaha canIna kast eden bir yani pes..
oleyyy oleyyy Halilde ögrensin Zeynep in gercek yüzünü iii vallaha... iiii (=
yazIk olacak Halile ama ne olsun iste. Bir yandanda Zeynep in gercek yüzünü görecek. Menekse zaten hoslanmamIsdI zeynepde böyle iii olur...
ay ne güzel ponsiyona hemde varyok ordada pek bir güvende olacaklarIni sanmam ama Zeynepin evinden daha iiidir herhalde onu o gözlerinin yanInda..
KübraYasemin 21-11-07, 11:53 Ertesi gün Menekşenin annesi ve ninesi İsanbula gelecektir. Yusuf onları karşılamaya havaalanına gider. Menekşe ile Halil pansiyonda yalnız kalırlar.
yanlIz heee hehe (= ozaman herhalde fragmandaki ilk sahne olacak olsa gerek.
Ay baya heycanlandIm ben simdi. insallah güzel olur.
Kadirin durumu düzeliyormu vaybe ii ozaman. Böbrek bulunmasa ama ii olmazki..
Ay tutsun o Mustafa sibidisi nöbet sinir oluyorum ben bu adam...aaa
Anaaa Menekse Annesine ve Ninesine kavusuyor ne güzel. O sahneleri simdiden gözümün önünde canlandIrIYorum.. );
KübraYasemin 21-11-07, 14:00 Ailenin bir kısmı bir araya gelmiştir ama hala Menekşe ağabeyi Kadiri düşünmektedir.
Ay Menekse hala abisini düsünüyor nekadar tatlI ya. Kadir onu öldürmek istiyor bunu icinda Istanbula geldi ama iii kalpli Menekse onu düsünüyor...
Ay Yusuf abi ne yapacak aceba hayatlarI boyunca unutmayacaklarI baya merak ettim bende simdiii...
bu cümleye bayIliyorum kavusmak icin ayrIlmayI göze alIrmisin ay süper. Aceba ne olacak baya merak ediyorum. Yine heycanlI bir Bölüm olacak simdiden belli...
kıvanç_simge 21-11-07, 14:03 kıvancım bu bölüm çok şeker yaa yerim ben onu:img-in_lo
menekşe ile halil birlikte olurlarsa bence herşey dahada kötü olucak arkadaşlar.... yani öyle tutumlu bi aile başkasıyla evli menekşe we üstelik hamile kalırsa menekşe...düşünemiorum:icon_sorr
Yusuf acaba Mustafa nin pasaportunu mu verecek Halil veya Menekse ye ??
bir bosanma mi gerceklecek diye düsünsemde, Mustafa nin onayi imzasi gerekli oldugu akla geliyor, vazgeciyorum.
nedir bu armagan , günler gecsede ögrensek.. gelecek bölümde en merak ettim tema bu oldu.
özetin bu kismi dizinin ana temasiydi zaten, asklari ve gelecekleri icin ayri kalmayi göze alabilmek?? !!
peki bu yolda ne kadar basarili olabilecekler ve aldiklari yaralar onlarin iliskisini nasil etkileyecek...
Bana öyle geliyor ki bu bölüm yeni olaylara ve dizinin gelecek bölümleri için geçiş olacaktır.Menekşeyle Halil ayrılacaklar,Menekşe babasıyla ve mustafayla uzun zamandan beri ilk kez yüz yüze gelecek.Menekşe nelerle karşılaşacak?
Kadire dönor olacak mı?
Annesi ve ninesi menekşeyi koruyabilecekler mi?
Yusufun sürprizi?
Bunlar menekşeyle ilgili sorular.
Peki Halili neler bekleyecek?
Halil zeynebe güvenini yitirdiğine göre yaşadığını kimle beraber ispatlıyacak?
Kendini nasıl aklayacak?
Mithata olan güvenide sarsıldığına göre mithatla tekrar görüşecek mi?
Halil nerde kalacak?
Yoksa halil mi Kadire dönor olacak?
Sorularımın cevaplarını bu bölümde alamayacağım kesin de,ayrılıkları zlenme oranlarını etkileyecektir.
Artık reytingler artar.
KübraYasemin 21-11-07, 15:09 insallah bugünbirde sesli fragman gelir keyiflerimiz tam iii olurr.. (=..
Vallaha özetde bile H & M nin tek kaldIgInI okuyuna aklIma ilk o fragmandaki ilk sahne geldi. cok güzeldi...
Ozaman Halil zeynep in yanIndan ayrIlyior.
sükür 360 waatü daha fazla kaldIramazdIm ben herhalde..
A ozeti okudum birsey anladiysam ne olayim:(
simdi anladim dizinin sloganini kavusmak icin ayrilmayi goze alirmisinaaa onun icin ozaman menekse babasinin yanina gidioyor yoksa mustafa ya geri mi doncek...ooff kafam karisti...cok guzel bi bolum olcak bide sesli frgman ciksa..
meneksenin teslim olacagini sanmiyorum.
Bence Yusuf bi plan yapti... simdilik kavusmak icin ayrilacaklar birbirlerinden.
Artik Menekse herhalde annesinin yaninda kalacak, belki Yusuf`ta Halil`le kalacak. Bilmiyorum....ama meneksenin teslim olacagini hiiiic sanmiyorum
berivancım baş göz etme harekatı başladı öyle mi?? halbuki Semihlede pek güzel yakışıyor Zeynep hanım:img-icecr:img-icecr..
hem Mithat amcasından da kopmamış olurdu böylelilke Zeynep hanım:img-wink:
Semih te eski polislerden mi? birşeyleer söyledi ama o kısmı anlıyamadım..sizinkiler gibi bir söz etti Mithat Semihle konuşurken..sizinkiler sözünden de polisleeri kastetmişti sanırım.....
belki semih:img-in_lo malum kötü ierin adamı ya hani kötü adamların polislere karşı bi tabiri vardır aynasızlar diye o anlamda söylemiş olmasın semihin:img-in_lo kötü polis olmasındansa baştan beri kötü olmasını tercih ederim dediğin gibi biri olsa iyi olurdu ama ahmeti büyük bir soğuk kanlılıkla öldürdü
şu cümle o kadar çok şeye yorulurki mesela gördüğümüz fragmanın ilk sahnesi özetçide bişeyler ima eder gibi halille menekşe pansiyonda yalnız kaldı diyor yemezler anacım o bikere olur geçen haftadan idmanlıym artık öğrendim özetçinin heyecanı diri tutumak için abarttığını ve bu can alıcı cümlelerin önümüzdeki haftalara ait olacağı mesela hayat değiştiren olay geçen hafta neydi hiçbişey bu hafta o olacak halille menekşe ayrılcak uzun zamandır bekliyordum bunlar ne zaman ayrılcak diye malum dizinin başında ne diyolardı kavuşmak için ayrılmayı göze alırmısn bunun sevindirici yanı ikisinin aldığı bir karar olması onun bunun lafıyla olan 3 tekil şahıslarla alakalı olmaması
yusufun vereceği armağan nedir şuan aklıma bişey gelmiyor ama istediğim şey mıstıktan boşanma kağıtlarını imzalatmak bu belki, romantik bir akşam yemeği olabilir
özet gelmis Eklegen arkadasa sagol:img-wink:
Inamiyorum Bence Bu Çok guzel bir Bolum olacak ama neden ayriliyorlar uff ayrilmasinlar Birlikte Olsun:icon_sorr:icon_sorr,,OHBEEEE Sonunda Zeynepin Yuzu Ortaya çiktiii Ayy wallaha Verahladim be:img-yes::img-yes:..
Acaba neler yasancak uff heycanlandim simdii özet gelsede Baksak meraktan ölmek uzereyim:img-yes::img-yes:..Meneksede Ninesi ve annesine Kavustu ama Simdii Halilden Ayriliyor uff üzuldum wallah:icon_sorr
valla dizide bütün olaylar o kadar hizli gelisiyor ki zeynep olayi cok cabuk cözüldü simdi sira mithatta ama ben zeynep hanimimizin halile hala asik oldugunu halil ögrene bilecekmi bakalim
birde bu özetci diziyi herkezden öncemi izliyor???
valla dizide bütün olaylar o kadar hizli gelisiyor ki zeynep olayi cok cabuk cözüldü simdi sira mithatta ama ben zeynep hanimimizin halile hala asik oldugunu halil ögrene bilecekmi bakalim
birde bu özetci diziyi herkezden öncemi izliyor???
neden Olmasin Belki izliyordu:img-yes::img-yes:
Arkadaslar insallah Sesli Fragman Bugun çikar Yarin çikarsa bakamam çunku Butun Gun evde Olamicam Insallah Birileri Gormustur En azindan çiktigini Biliriz:img-yes::img-yes:
insallah cnm...bence bu aksam cikar.
Genelde Carsamba aksami cikiyor...hadi hayirlisi.:img-icecr
Bende sesli fragmani görmesem Cuma gününe kadar ne yaparim bilmiyorum
KübraYasemin 21-11-07, 17:07 Ay özetde Menekse Ninesi ve Annesi ile hasret gideriyor yazIyordu.
Gercekdende baya güzel olacak ); aglayacaz gibi biarzda olsa..
Zaten Meneksem yazIk ya kIzIn gözünden yaslar hic kesilmedi üzülüyorum..
Halil ile kavusmak icin ayrIlacaklar pilan neki aceba..
insallah cnm...bence bu aksam cikar.
Genelde Carsamba aksami cikiyor...hadi hayirlisi.:img-icecr
Bende sesli fragmani görmesem Cuma gününe kadar ne yaparim bilmiyorum
Ewet yaa çikar insallah birazdan Neyse Bekliyorumm:icon_sorr
uff Ayrilmalarina çok üzuldum Simdii Allah Bilir nezaman kavuscaklar:icon_sorr
acaba yusuf ne yapcak halil ve menekseye ayy özeti okudum bir heycan basti
Ama benim anlamadigim Bizimkiler neden boyle bir karar aldilar:icon_sorr
yani birliktede Devam edebilirlerdi Yani etmek zorundalardi Acaba anne ve nine geldi diye mi halil Yanliz devam etmek istedii UFFFFF neden yaa:icon_sorr:icon_sorr
Ewet yaa çikar insallah birazdan Neyse Bekliyorumm:icon_sorr
uff Ayrilmalarina çok üzuldum Simdii Allah Bilir nezaman kavuscaklar:icon_sorr
acaba yusuf ne yapcak halil ve menekseye ayy özeti okudum bir heycan basti
Ama benim anlamadigim Bizimkiler neden boyle bir karar aldilar:icon_sorr
yani birliktede Devam edebilirlerdi Yani etmek zorundalardi Acaba anne ve nine geldi diye mi halil Yanliz devam etmek istedii UFFFFF neden yaa:icon_sorr:icon_sorr
evet ondan olabilir...ama simdi Halilin de basi büyük belada.
Belki de ondan (bir süre) ayrilmaya karar verdiler.
Ama bence bu ayrilik sandigimiz kadar uzun sürecek.
Offff...cok heyecanli ya.
Kafamda senaryolar yazip duruyorum...
Ay özetde Menekse Ninesi ve Annesi ile hasret gideriyor yazIyordu.
Gercekdende baya güzel olacak ); aglayacaz gibi biarzda olsa..
Zaten Meneksem yazIk ya kIzIn gözünden yaslar hic kesilmedi üzülüyorum..
Halil ile kavusmak icin ayrIlacaklar pilan neki aceba..
biraz aglayalim ama degil mi menekseyle halil sürekli birlikteler biraz da ayri kalsinlar özlesinler birbirlerini dedigin gibi menekse dizinin basindan beridir agliyor ama ne yaparsin kavusmak icin ayrilmayi göze almak zorundalar
ay çarpması 21-11-07, 17:31 Bence geçen bölümün sonunda hayatları değişecek demişti özetçi değişti de, artık halil polisin gerçekten aradığı bir suçlu. Polis yaşadığını biliyor artık halilin. bundan sonra rahat olabilmesine imkan var mı, ya kendini bir an önce aklamaya çalışacak ya da ömür boyu kaçacak.
Dizinin ilk çıkışında "nereye kadar kaçabilirsin? kavuşmak için ayrılmayı göze alır mısın" diyordu. Artık yavaş yavaş düğümler çözülüyor. Ama bir düğüm çözülürken başka düğümler çıkıyor ortaya bu da bu dizinin güzelliği işte.
Bu hafta müthiş bir bölüm olacak keyifle ve sabırsızlıkla bekliyorum:happy0064
Bence geçen bölümün sonunda hayatları değişecek demişti özetçi değişti de, artık halil polisin gerçekten aradığı bir suçlu. Polis yaşadığını biliyor artık halilin. bundan sonra rahat olabilmesine imkan var mı, ya kendini bir an önce aklamaya çalışacak ya da ömür boyu kaçacak.
Dizinin ilk çıkışında "nereye kadar kaçabilirsin? kavuşmak için ayrılmayı göze alır mısın" diyordu. Artık yavaş yavaş düğümler çözülüyor. Ama bir düğüm çözülürken başka düğümler çıkıyor ortaya bu da bu dizinin güzelliği işte.
yorumunu cok begendim arkadasim cok güzel yazmisin artik yavas yavas dügümler cözülüyor ama bir dügüm cözülürken baska dügümler cikiyor ortaya buda dizinin güzelligi iste süpersin :good:
Bence geçen bölümün sonunda hayatları değişecek demişti özetçi değişti de, artık halil polisin gerçekten aradığı bir suçlu. Polis yaşadığını biliyor artık halilin. bundan sonra rahat olabilmesine imkan var mı, ya kendini bir an önce aklamaya çalışacak ya da ömür boyu kaçacak.
ewet Haklisin çok Guzel Soyledin Artik hersey Degisecek
Neyse hala fragman çikmadi Deliriyorum:icon_sorr:icon_sorr
Insallah Bugun izliyebilirim ya dizimize son 2 gun kaldii
Ben nedense bu Bölumun Super Olacagini Dusunuyorum
Diger Bölumlerde öyledi ama bilmiyorum bu Bölum ayri bir guzel olcak
gibi neyse Bekle Bekle Olmuyor Gelsin Artik sesli fragman:img-yes:
KübraYasemin 21-11-07, 17:57 biraz aglayalim ama degil mi menekseyle halil sürekli birlikteler biraz da ayri kalsinlar özlesinler birbirlerini dedigin gibi menekse dizinin basindan beridir agliyor ama ne yaparsin kavusmak icin ayrilmayi göze almak zorundalar
Sana katIliyorum.
Biraz ayrIda kalabilirler evet..
Ama onlar beraber olunca bie asklarInI bir degisik yasIyorlar.
Zaten Yusufun gölgesi vardI hep.
Birde dikizci zeynep kullaklari gözleri her yerde.
Insan kendini rahatsIz hiseder biri seni sürekli tekip ediyor hic his degill )=
Allah Allahhhhhhhhhhhhh degmeyin keyfime:happy0064:img-punk::img-clapp:bella:cheer: bu ikonlar özeti okuduktan sonraki sevinc halim efenim,hemde en cok sevindigim kisim burasidir:Halil sonunda ögreniyor Zeynepin ihaneti...tepkisinide bu ara coook merak ediyorum dogrusu....
Menekse ile Halil birde birlesmek icin ayriliyorlarmis(bu nasil ve neden olucak cok merak ediyorum)Yusuf agbi tam olarak ne diyerekten ikna ediyorki bizim ayri kalmak istemiyen asiklarimizi:img-blush
Meneksenin annesi ve ninesinin gelmeleri cok guzel yani hem kizlariyla hasret gecirirler hemide mustakbel damatlarini tanirlar degil:img-blush
Kadirin durumu duzeliyormus,iste bu guzel bir haber emme Menekse böbregini vermeye kararlimi ben onu merak ediyorum??agbisi icin bunu yaparmi kine?diyecegim ama bizim iyi niyetli,temiz kalpli saf kizimiz bunu kesin yapar ki onun yerinde kim olsa bunu yapardi:img-yes: herkes igrenc Mistik gibi birinin ölmesini seyredemezdi göz göre göre:icon_evil
Sesli fragman acep bu aksam cikarmi kine(yada ciktimi bilmiyorum):icon_whis
Arkadaslarrr sesli fragman cikmis!Fragmani izlemek isteyenler herzamanki gibi yine blogumdan linke ulasabilirler veya Dizifilm Video kismindanda izleyebilirler!! :img-wink:
Yine cok karisik bir fragman. Menekse ile Halil ilk kez beraber carsida el ele dolasiyolar.. Ve Menekse sadece babasi ile degil.. Mustafaylada karsilasiyor hastanede.. Yani ikisi Meneksenin karsisinda.. :icon_sorr Uuff... Neyse siz bi izleyin hele:happy0064
judithtimoz 22-11-07, 09:05 Hatiies teşekkürler. :happy0064
Az önce izledim fragmanı. Sonunda Halil'de Zeynep'in dürüst olmadığını anlıyor. Ve anladğım kadarıyla teslim olmaya karar veriyor, ve Yusuf'a "Menekşe sana emanet, sana güveniyorum" diyor. Yusuf'ta "bende sana güveniyorum" diyor. Bence o sahneler çok güzel olacak.
Ve Menekşe ve Halil ayrılmadan önce son bir gece :icon_whis yaşıyacaklar, ve bence sonra Halil teslim olacak, Menekşe'de Kadir'e böbreğini verecek. Ve tabiki babası onu affetmiyecek.
evet arkadaslar bende az önce sesli fragmani izledim...oooooffff bu bölüm süper olacak...tabii bütün bölümler harika ama bu bi baska olacak.
Insallah reytingler de iyi gelir.:img-icecr:img-icecr:img-icecr
Offf 1 gün kaldi.... ya aglaya bilirim simdi.
***nesli*** 22-11-07, 15:08 ya ben bu sayfayı baya bi boşladım hatta konuşulanlardan falan geri kaldım fragmanı izledim gerçekten bu bölüm süper ollceeeeeekk bakalım reytingler fln yükselicek mi?
dizimiz çok güzel gidiyo biticek;yayından kaldırılacak diyenler fln war bakalım artık hayırlısı diyelim nolcağı belli olmaz:(
Menekşe ile Halil, artık herşeyin açıklığa netliğe kavuşmasını istiyorlar... En doğrusunu yapıyorlar böyle kaçarak hiç bir yere varılamaz dı zaten. Yusuf, geçen bölümden anlamıştı Zeynep ile Mihat'ın tekin pabuç olmadığını bu bölümde de Menekşe ile Halil öğreniyorlar.
Halil, teslim olmaya giderken Menekşeyi Yusuf'a emanet ediyor, "Sana güveniyorum" diyor Yusuf'ta Halil'e "Bende sana" diyerek cevap veriyor. Ne güzel ikisininde birbirine güven duyması...
"Bir kez daha ayrılacağım senden Halil, bir kez daha belki de bu son olacak" derken ya herşey tamamen bitecek yada bizi ölüm ayıracak demek
istiyor olmalı.
Aynı şekilde Halil'de "Onunla kavuşmak için teslim oluyorum, onunla kavuşmak için, ayrılığı göze alıyorum" Menekşe'de Halil'de birbirlerine kavuşmak için, rahatca, özgürce aşklarını yaşayabilmek için teslim oluyorlar. Umarım ayrılıkları uzun soluklu olmaz.
Menekşe, Kadir'in kan grubunun sıfır olduğunu öğrenince hiç tereddüt bile etmeden "Benimki de" diyor... Eee nede olsa kardeş yüreği, ama Kadir'in gibi bir kardeş yüreği değil. Ortalıkta asıp tutan Mustafa bile Kadir ile aynı kan grubunu taşımasına rağmen yalan söyledi, varın artık nasıl biri olduğunu siz düşünün... Geçen bölüm hastahaneye Aysel'ler gelince ben tanımam etmem Hasan Baba diye atıyordu, Aysel selam verince nasıl bozuldu:img-pilot Birde, Aysel'in diğer arkadaşı Menekşeyi hep Yusuf'un eşi zannediyordu (daha önce da yazmıştım) ve kıskanıyordu, üzülüyordum onun için. Neyse sonunda kardeşi olduğunu öğrendi rahatladı, seviyor garip ne yapsın. Hasan'ın Yusufların babasını olduğunu öğrendiğin de sırtı ona dönük otuyordu hemen kendini düzeltip "Ayy arkamı dönmeyeyim" dediği sahne de ben koptum...:img-hyste
Mithat'ada çok güldüm geçen bölüm, ev boşalsın da kutuyu araştırayım diye kırk takla attı ama saydığım kadarı ile iki defa yakalandı. Birincisin de Menekşeye, ikincisinde Halil'e... Ama Halil'e yakalandığı zaman attığı yalan çok komikti. Murat Daltaban'ı tebrik ediyorum, Mihat'ı bu kadar iyi canlandırdığı için.
Zeynep'e bildiğiniz üzere sinir oluyorum :img-pilot özellikle o güzelim saçlarına ve mini mini eteklerine... Menekşeyi kıskandırmaya çalışıyor aklınca ama, her atağında kendisi kıskançlıktan mahvoluyor.
Halil "Önce sabredeceğiz, birbirimizin aşkından hiç şüphe etmeyeceğiz", Menekşe "Hiç..." :img-in_lobu sözü ayrı oldukları zaman birbirlerine oynanabilecek türlü oyunlar için söylüyor olmalılar.
Merak ettiğim Menekşe "Zeynep hala sana aşık Halil..." Yusuf "Menekşenin ölmesini isteyecek kadar aşık hemde" sözlerini ne üzerine söylüyorlar. Belki de Kadir'lere telefon eden kişinin Zeynep olduğunu öğrendiler.
Yusuf Halil'e "Mithat'la Zeynep, polisten daha tehlikeli senin için" diyor ve Halil bunu mutlaka dikkate alacak... Bu kadar güveniyor Yusuf'a.
Menekşe annesine "Bir bedel ödenecekse bunu ben ödeyeceğim anne..." Böbreğini Kadir'e veriyor büyük ihtimalle.
Menekşe "Bugün bizim olsun Halil", Halil "Bugün bizim olsun" inşallah güzel bir gün olur.
benim anlayamadigim halil simdi polise teslim mi olucak biraz yavastan gitseler bari hersey inanilmaz hizli gelisiyor
ama bu bölüm harika olucak bence:img-wink:
Sesli fragman ve özet birleşince yarın akşamki bölümde olabilecekleri sevgili Messa çok güzel yazmışsın...
Merak ettiğim Menekşe "Zeynep hala sana aşık Halil..." Yusuf "Menekşenin ölmesini isteyecek kadar aşık hemde" sözlerini ne üzerine söylüyorlar. Belki de Kadir'lere telefon eden kişinin Zeynep olduğunu öğrendiler.
Geçen bölüm Mustafa Yusuf'un babasına "bunlar bize tuzak kurdu "demişti..Yusuf'da "ne tuzağı "deyince "o kadına siz telefon ettirmedinizmi "demişti..(cümleler birebir aynı olmayabilir)Yusuf o esnada şüphelendi zaten...
Bundan sonra Halil kendini temiZe çıkarmak için uğraş verecek..Karşısında Mithat ve dolaylı olarak Zeynep var...
Menekşe,annesi,ninesi ve Yusuf hem yeni bir düzen oturtmaya çalışacak -ki bu kısmını çok merak ediyorum hem Menekşe'nin hem annesinin mücadelesini izleme şansımız olacak-Hemde Halil'e yardımcı olmaya çalışacaklardır..
Kadir Mustafa ve Babaları muallakta...Bu üçlü bir arada olabilirler ki tercih ederim..Bunlar içinde Mustafa korkak ve paragöz her halükarda yanındakileri satabilecek bir tip..Kadir en safları babası ne derse onu yapıyor bu üçlü taraftada özellikle babanın pişmanlıklarını izlemeyi İSTİYORUM..
Umarım ani değişimler olmadan bu olayları izleriz...
Sana katIliyorum.
Biraz ayrIda kalabilirler evet..
Ama onlar beraber olunca bie asklarInI bir degisik yasIyorlar.
Zaten Yusufun gölgesi vardI hep.
Birde dikizci zeynep kullaklari gözleri her yerde.
Insan kendini rahatsIz hiseder biri seni sürekli tekip ediyor hic his degill )=
neyse simdilik zeynepten kurtulduk zeynepten kurtulduk diye sevinemiyoruz cünki menekseyle halil ayriliyor aslinda menekseye saf bir karakter diyoruz ama halilde saf bu zamanan kadar zeynepin ne oldugunu anlayamadi
menekseyle halil dizi bitinceye kadar ayri kalmiyacaklar birbirlerini yeniden bulduklarinda cok heyecanli olacak
Sesli fragman ve özet birleşince yarın akşamki bölümde olabilecekleri sevgili Messa çok güzel yazmışsın...
Geçen bölüm Mustafa Yusuf'un babasına "bunlar bize tuzak kurdu "demişti..Yusuf'da "ne tuzağı "deyince "o kadına siz telefon ettirmedinizmi "demişti..(cümleler birebir aynı olmayabilir)Yusuf o esnada şüphelendi zaten...
Bundan sonra Halil kendini temiZe çıkarmak için uğraş verecek..Karşısında Mithat ve dolaylı olarak Zeynep var...
Menekşe,annesi,ninesi ve Yusuf hem yeni bir düzen oturtmaya çalışacak -ki bu kısmını çok merak ediyorum hem Menekşe'nin hem annesinin mücadelesini izleme şansımız olacak-Hemde Halil'e yardımcı olmaya çalışacaklardır..
Kadir Mustafa ve Babaları muallakta...Bu üçlü bir arada olabilirler ki tercih ederim..Bunlar içinde Mustafa korkak ve paragöz her halükarda yanındakileri satabilecek bir tip..Kadir en safları babası ne derse onu yapıyor bu üçlü taraftada özellikle babanın pişmanlıklarını izlemeyi İSTİYORUM..
Umarım ani değişimler olmadan bu olayları izleriz...
Başak'cım evet o sahne de bitmişti zaten dizi herhalde yanılmıyorsam. (nasıl bir cümle kurdum yaa) Yusuf, şüphelendi ama nasıl emin olabilir ki? Zeynep'in telefonunu karıştıramaz kimi aradı vs. diye, zaten karıştırsa bile Zeynep bu on defa silmiştir numarayı. Belki diyorum, Mithat'ın yeni bir numarası vardır, Yusuf'un şüphe duyduğu güvenini geri kazanmak için (kutunun sırrını çözene kadar) bu konuda yardımcı olabilir belki...
Bende Menekşenin annesi ve ninesinin nasıl bir düzen kuracaklarını merak ediyorum. Hasan bırakmaz onları yalnız, sırf Menekşe acı çeksin diye bile istemese de annesi ve karısı ile beraber oturabilir. Hem, Kadir hastahaneden çıkarsa, ki çıkacaktır ona bakacak biri gerekecek ve annesi yalnız bırakmaz.
Ben en çok'ta Menekşenin annesi ve ninesi Halil'i benimseyecekler mi, ne düşünecekler onun hakkında merak ediyorum.
Mustafa paragöz, vicdansız, egoist, sahtaker, hilekar, düzenbaz... kısacası içinde tüm kötü nitelikleri bulunduran bir karakter. Bunu her bölümde ortaya koyuyor. Dediğin gibi Kadir'de alabildiğine saf, nereye sürersen oraya gidecek bir tip. Zaten bu yaralanma işi'de ondan başına gelmedi mi? Mustafaya kanıp, o adamların peşinden gitmeseydi, hadi gittin diyelim. Aysel'lerden Mustafanın peşinde gitmeseydi bunlar olmayabilirdi. (o halde dizi nasıl ilerlerdi:img-pilot)
Başak'cım evet o sahne de bitmişti zaten dizi herhalde yanılmıyorsam. (nasıl bir cümle kurdum yaa) Yusuf, şüphelendi ama nasıl emin olabilir ki? Zeynep'in telefonunu karıştıramaz kimi aradı vs. diye, zaten karıştırsa bile Zeynep bu on defa silmiştir numarayı. Belki diyorum, Mithat'ın yeni bir numarası vardır, Yusuf'un şüphe duyduğu güvenini geri kazanmak için (kutunun sırrını çözene kadar) bu konuda yardımcı olabilir belki...
O bulundukları yeri Kadir ve Mustafa'nın bulmasına olanak yoktu..Üstüne birde basiretsiz Mustafa "o kadın arayıp söyledi" deyince Yusuf iyice şüphelendi..Üstelik son sahne malum evde Mithat ve Zeynep polisle konuşurken bitti..Yusuf dinleyecektir konuşmaları belki polis gittikten sonra Mithat ve Zeynep farklı şeylerde konuşursa Yusuf iyice emin olur...
Bende Menekşenin annesi ve ninesinin nasıl bir düzen kuracaklarını merak ediyorum. Hasan bırakmaz onları yalnız, sırf Menekşe acı çeksin diye bile istemese de annesi ve karısı ile beraber oturabilir. Hem, Kadir hastahaneden çıkarsa, ki çıkacaktır ona bakacak biri gerekecek ve annesi yalnız bırakmaz.
Evet Kadir'in bakıma ihtiyacı var oda doğru...Annesi Kadir'i bırakmaz belki Yusuf ve Menekşe başka bir yerde olurlar...
Ben en çok'ta Menekşenin annesi ve ninesi Halil'i benimseyecekler mi, ne düşünecekler onun hakkında merak ediyorum.
Bence benimseyecekler ama karşılaşmaları epey sonra olacak çünkü bu bölüm ayrılık var :icon_sorr
Mustafa paragöz, vicdansız, egoist, sahtaker, hilekar, düzenbaz... kısacası içinde tüm kötü nitelikleri bulunduran bir karakter. Bunu her bölümde ortaya koyuyor. Dediğin gibi Kadir'de alabildiğine saf, nereye sürersen oraya gidecek bir tip. Zaten bu yaralanma işi'de ondan başına gelmedi mi? Mustafaya kanıp, o adamların peşinden gitmeseydi, hadi gittin diyelim. Aysel'lerden Mustafanın peşinde gitmeseydi bunlar olmayabilirdi. (o halde dizi nasıl ilerlerdi:img-pilot)
Kadir'in vurulması zaten olayların akışını değiştirmek için ayrıntıydı bence...
Halil ve Menekşe'nin o evden çıkmaları,Zeynep'in gerçek yüzünün ortaya çıkması,tüm aile fertlerinin bir şekilde tekrar karşı karşıya gelmeleri için...
Geçen bölüm sonu yorumumda yazmıştım umarım senaristler Menekşe için sağlam , dokunduran replikler yazmıştır..Babası ve Mustafa ile karşılaştığı sahneler için...
Hatiies,sayende sesli fragmani seyredebildim,cok tesekkurler canim:happy0064
Fragmandan anlasilan hemide son sahneye bakilirsa bizimkiler birlikte oluyorlar gibi bir izlenim uyandirdi bende(ve kesin böyledir)yoksa Halil neden Menekseyi öpucekmis gib dursun,hemide okadar yakin dimi:img-yes: sincik Halilin Meneksenin halen kiz oldugunu ögrenicek galiba bu vesile ile:img-blush ki bende uzun bir zamandir Halilin bunu ögrenmesi yönundeydim:img-yes:
Yusuf agbim hani diyor ya Halil ve Menekse Mithat ve Zeynepten size buyuk bir zarar gelicek diye?iste orada birde Mithat ve Zeynepin yuzlerini gösterdiler ya yakin cekimde?ozaman yani harbiden bunlarin banada zarar verebiliceklerinden korktum:icon_whis yani acayip acimasiz bir surat ifadeleri vardi bilmem anlatabildimi??
Emme fragmanda neyi bekleyipte durdum biliyonuzmu:img-in_lo:img-blush Semihimi,emme yoktuuuuu:icon_sorr
herkese selam
semihin taliplerine ayrıca selam :img-cool2
yusufun menekşelere hediyesi başbaşa birgünmüş olsun be sonunda gerçekten yalnız kaldılar
halil polise teslim oluyormuş aslında ayrılık açısından kötü ama ömer komisere rastladığı için iyi nede olsa mithat tarafından satın alınanlar var
menekşe telefonda annesine bi bedel ödenecekse bunu ben ödiycem anne diye söylüyor kim neyin bedelini ödemiş kadir seni vurmaya geldi bedelini ödedi diye bişeymi yoksa süheyla halile karşı öfke duyuyorda halil bunun bedelini ödeyecekmi diyor ayrıca bunlar ayrımı kalıyolar nerden telefonla konuşuyoki
menekşenin ağladı sahne hastane odası olabiir menekşe kadire hiç düşünmeden böbreğini verri çünkü kardeşi ama herşeyden önemlisi kadir onun için küçükken onu koruyan kollayan bir dediğini iki etmeyen kadriin kıymetlisi olan kardeşi menekşenin abisi belkide bu yüzden menekşe herşeyi bu kadar kolay affediyor belkide kadirin bu karakterde olması babasından yusufu düşünürsek o bile olanlara belli bir zamandan sonra karşı çıktı halim selim biri olmasına rağmen kadirse kolay gaza gelen fevri biri bence menekşe herşeyden önce abileriyle geçmişte olan ilşkilerini düşünüyor kaldıki bizim toplumdada bu var kız çocukları belli yaşa gelince büyüdü artık namus olayı oldu mantığı toplumun her kesiminde yaşanıyor menekşe ile kadrin durumuda bundan yaşadıkları yerden gördüklerinden menekşe bile halille ilşkisinde nasıl yetiştirildiyse öyle davranıyor kadirde öyle hepsinden öte hasan gibi bir babadan tabi bu kadirin yaptıklarını haklı göstermez ama menekşenin abisine duyduğu sevginin ne olursa olsun neden sarsılmadığının açıklaması olabilir
önce sabredicez birbirimizin aşkından hiç şüphe etmiycez
şu cümle ileride sorun yaşanacak cümlesi olabilir yada bu cümle zeynepin yaptıklarını öğrenen halilden gelen cevap yusuf dediya menekşeyi öldürecek kadar seviyor seni (bu sahne polis sonrasında buluşup konuştukları sahne kesin iyiki yusuf kendini farkettirmemiş çok zeki abim )
halille menkşenin ayrılma sebebleride bu olmalı birde menekşenin babası böbreği kabul etmeyebilir belki menekşe abisine bu şartlar altında böbreği veremiyceğine göre ayrılmak zorundalar halilin polis peşinde
üstüne zeynep ve mithat bu kıskaç altında ikiside daha zorlanacak tek başlarına kendi sorunlarıyla mücadele etmeleri birlikte birden fazla sorunla mücadele etmekten daha kolay aldıkları karar şuan için doğru görünüyor
son olarak sözsüz fragmanın ilk sahnesinin hala olmasını istemiyorum bu bana seni seviyorumdan çok ayrılıcaz bari birbirmizin olalım izlenimini verir ki hiç istemiyorum sanki iki insan kendini sadece o tür durumlarda birbirine ait hissedermiş gibi
dizinin en başındaki söz dizide kullanıldı onunla kavuşmak için ayrılığı göze alıyorum
bende oturaklı replikler istiyorum bu bölümde tıpkı menekşenin mıstıka sen kendi elini kesece kadar cesur değilsin sözü gibi
berivancım sanırım halil o kunuyu önemsemiyo bide ben biliyo diye hatırlıyorum
herkese selam
son olarak sözsüz fragmanın ilk sahnesinin hala olmasını istemiyorum bu bana seni seviyorumdan çok ayrılıcaz bari birbirmizin olalım izlenimini verir ki hiç istemiyorum sanki iki insan kendini sadece o tür durumlarda birbirine ait hissedermiş gibi
dizinin en başındaki söz dizide kullanıldı onunla kavuşmak için ayrılığı göze alıyorum
bende oturaklı replikler istiyorum bu bölümde tıpkı menekşenin mıstıka sen kendi elini kesece kadar cesur değilsin sözü gibi
Sanada selam ssvshy (çok zorlanıyorum yazrken kopya çektim )
Koyulaştırdığım kısımdaki cümlelerine katılıyorum...Yani sürekli saçına bile dokunmaya korkar bir aşkda bir zaman sonra sahiciliğini yitirebiliyor çok ütopik duruyor ama bu ayrılık öncesi veda hediyesi yada kendimi sana ait hissetmek istiyorum mevzusundan hiç haz etmiyorum..Umarım olmaz o sahne farklı bir biçimde gelişir...
Sanada selam ssvshy (çok zorlanıyorum yazrken kopya çektim )
Koyulaştırdığım kısımdaki cümlelerine katılıyorum...Yani sürekli saçına bile dokunmaya korkar bir aşkda bir zaman sonra sahiciliğini yitirebiliyor çok ütopik duruyor ama bu ayrılık öncesi veda hediyesi yada kendimi sana ait hissetmek istiyorum mevzusundan hiç haz etmiyorum..Umarım olmaz o sahne farklı bir biçimde gelişir...
selam başakçım(bende adını kopya çektim :) )
açıkçası bu sahnenin olmayacağından eminin ama olursada istemem halilin elini bile ürkek tutan bir menekşenin yetiştirilme tarzını bildiği için menekşenin bu davranışlarına saygı duyan halilin çizilen portresine çok ters gelir hepsini geçtim birliktelikler aşkın doğurdu bir istekten olmalı ayırlık mecburiyeti olmamalı umarım olmaz dizinin raytingi yükselsin diye böyle birşey yapmazlar
ssvshy, hakli olabilirsin o konuda,yani Halil sonucta sevdigi icin herseyi göze almis ve sanmam bende o konuya takildigini emme merak iste benimkiside:img-blush hem Halil o konuyu biliyormu bunu bilmiyorum(Menekseye bunca bölumdur hic laf ettigini hatirliyamadim o konuda)
Yusuf agbim cok zeki masallah,Halil ve Meneksenin göremediklerini ve duymadiklarini o birzat duydu,aslan agbim benim:img-in_lo:happy0064
Ya Menekse ve Kadire bakarsan bunlarin ikisi kardes yönunden cok saflar...Kadir manyak babasi ve psikopat Mistika inanaraktan bu hale geldi:icon_sorr emme Yusuf agbinin basindan birseylermi gectiki o kardeslerinden bambaska bir yapiya sahi??yani o nasil derler kendi haklarini savunabiliyor ve kimseye bogun egmiyor(babasina anama elini kaldirma dediginden beri agbimizde cok gelisme var)ve her bölumde bu gelismelere yenileri ekleniyor bence....
Aslen ben Meneksenin annesi ve ninesi ile olan kavusmasini cok merak ediyorum,kim bilir nekadar göz yasi dökulucektir...bende annemden uzaktayim ve ailemden uzaktayim,belkim aglarim o sahnelerde bol bol:img-cray::img-cray:
ssvshy, hakli olabilirsin o konuda,yani Halil sonucta sevdigi icin herseyi göze almis ve sanmam bende o konuya takildigini emme merak iste benimkiside:img-blush hem Halil o konuyu biliyormu bunu bilmiyorum(Menekseye bunca bölumdur hic laf ettigini hatirliyamadim o konuda)
:
ya aslında söz değilde ben sanki menekşe evden kaçıp halile sığındığı günde herşeyi anlatmıştı o gün kendi söyledi diye hatılrıyorum belkide öyle zannettim
insanın ailesinden uzakta yaşamasını iyi bilirim bende okul için ayrılmıştım
KeReMcEmLoVeRiN 22-11-07, 19:34 SLm arkadasLar :img-wink:
Dizimize cok az kaldi yatip kalkcaz aksam olcak sonra dizimizi izleyebiliriz :) :img-icecr
Özette gelmis cok duygusal bir bölüm olcak galiba.. Süheyla`nin hastaneye gitmesi...Menekse`yle bulusmalari...
Mithat`in evinden kurtuldular hele sükür ve o Zeynep denen kizinda foyasi ortaya cikcak yakinda :img-wink:
Yusuf nasil bir sürpriz yapcak acaba Menekse ile Halil`e cok merak ettim simdi yaa
burda izlediğimden farklı bir fragman gördüm menekşe hastanenin danışmasında mıstıkvle babasıyla karşılaşıyor halil yusufa ben teslim olcam abi menekşeye kavuşmak için teslim olcam diyo bu sahne sana güveniyorum bende sana sözlerinin hemen öncesi sanırım halil karakolun kapısına kadar gidiyor ama girmeye çekiniyor
burda izlediğimden farklı bir fragman gördüm menekşe hastanenin danışmasında mıstıkvle babasıyla karşılaşıyor halil yusufa ben teslim olcam abi menekşeye kavuşmak için teslim olcam diyo bu sahne sana güveniyorum bende sana sözlerinin hemen öncesi sanırım halil karakolun kapısına kadar gidiyor ama girmeye çekiniyor
Izlediklerini anlatigin icin cok tesekkurler canim,Halil nasilda guzel laflar etmis Yusuf agbiye emme teslim olmasida cok sacma birsey yaaa,sucsuzken suclu duruma dustuuuu:icon_sorr elleri kirilasica Mithat tez zamanda kendi kodesi boylasin ve yaninda Zeynepide alsin isallahhh:happy0064 sonucta Zeynep adam yaralamaya yardim etmis biri(buna benzer sözler kullanilir iste)yani Zeynep aramamis olsaydi ozaman ne Halil nede Kadir vurulurdu ve buda bir nevi birinin canini tehlikeye atmak(hukuk bilen arkadaslar varmi burada bilmiyorum ama)
Hem ötlek Mistik Kadire yardimini esirgedi emme Kadir iyilestikten sonra harbiden ötlek sey onun canina kasteden Zeynepin pesine dusermikine:icon_whis isallah duser:img-pilot
Yusuf agbi hani Halil ve Menekseyi yalniz birakicakmis ya bir gunluk(burada okudum sizlerden arkadaslar yoksam bilmiyordum)acaba bizimkiler ozaman neler yaparlar kim bilir:img-in_lo yani guzelce ilk defa alisverise ciktilar ve ben baska birlikte yaptiklari seyleride seyretmek istiyorum...yani bölum resimlerine bakilirsa anlasilan yuruyus yapicaklarmis,daha romantik sahneleri merakla bekliyorum...
Hem hanim hanimcik Menekseyi ben bir kez de olsa pantolonla görmek isterdim yani....bizim kisi etek ve elbise giyorda sadece:img-yes:
kıvanç_sedef 22-11-07, 20:28 slm arkadşlar:::
fragmanı yeni grdm süperdi yaaaa aşkım halilm gidiooo tslim olmayaa off menekşemle ayrılcaklar mı blmiormmmmm nasıl da öpüoo mnkşeyi çooogg ttlı çok sewimliler yusuf abim nası da koruo menekşemle halilimiii:img-blush:img-in_lo:img-wink:snra bi de nası da karşılaşıyolar mstık ayusuyla pslik adam yhaaa öööfffff yhaaa nyse arkdaşlar sora grşmeeekk üzereeebye:img-pilot:img-wink:
KübraYasemin 22-11-07, 22:27 Arkadaslarrr sesli fragman cikmis!Fragmani izlemek isteyenler herzamanki gibi yine blogumdan linke ulasabilirler veya Dizifilm Video kismindanda izleyebilirler!! :img-wink:
Yine cok karisik bir fragman. Menekse ile Halil ilk kez beraber carsida el ele dolasiyolar.. Ve Menekse sadece babasi ile degil.. Mustafaylada karsilasiyor hastanede.. Yani ikisi Meneksenin karsisinda.. :icon_sorr Uuff... Neyse siz bi izleyin hele:happy0064
cnm vallaha cok sagol sayende her zaman fragmani izleyipde görüyoruz..
Ay casIda el ele ne güzel demi demi yaaa...
süper yakisIYorlar allah bozmasIn ynai tü tü..
neyse simdilik zeynepten kurtulduk zeynepten kurtulduk diye sevinemiyoruz cünki menekseyle halil ayriliyor aslinda menekseye saf bir karakter diyoruz ama halilde saf bu zamanan kadar zeynepin ne oldugunu anlayamadi
menekseyle halil dizi bitinceye kadar ayri kalmiyacaklar birbirlerini yeniden bulduklarinda cok heyecanli olacak
cidden evet Menekseni n saf karakterinden Halilin saflIgIni cözemedim.
Ama Menekse iii bir safliga sahip yani magsum bir saflIk onunki baya..
Zeynepin ne oldunu ilk gördügümde cözdümde neyse.
SuratsIndan hata ve hata 360 watt saclarIndan beli yaa..
Ay evet o ayrIldIktan sonra birbirlerini bulmalari cok güzel oluyor...
***nesli*** 23-11-07, 10:57 özette gördüğüme göre dizimizin sloganı bu bölümde uygulamaya giriyorr bakalım nolcak acaba halil teslim olursa nolur? naparlar ona?:(
şatişka özet için teşkkürler ..biraz geç oldu ama şimdi fırsat buldum ..gelmişken özetide yorumlamak istedim..
hep söylemişimdir bu dizinin en kurnaz en akıllı adamı Yusuf diye bakın yine olayı çözmüş ve bunu diğer ekip arkadaşları ilede paylaşmış...ve üçü bir arada kaçmaya abaşladılarde daha ne kadar sürecek bu kaçma saklanma hikayesi.
nihayet yani ben bile çok sıkıldım Halil ve Menkşenin peşinde sürekli dadı gibi dolaşan Zeynepten...
pansiyon günlerimiz başladı, ne güzel alışmıştık deniz manzaralı korulmalı yalılara villalara:img-icecr şimdi pansiyon köşeerei zor gelebilir
aa atteşle barut hiç yan yana durur...bak Yusuf bu kısmı unutmuş Halil'e menekşeyi emanet etmiş peki ya sonra:img-in_lo
kadirin durumu iyiye gitmekte ama hala böbrek bulunanamışsa nasıl iyiye gidiyor ki o halde yaralı böbreğiylede yaşayabilir...hem az yaşasınki cesedi yakışıklı olsun:P..
anne yüreği dayanamıyor işte oysaki Kadir menekşeyi öldürmek için yollara düşerken
-kadir gitme gidersen sana sütümü helal etmem diye ağlamış kadirin yolunu kesmişti ama kadir anasını iteliyerek kapıyı çarpıp gitmişti:img-blush
hasan ve mustafa bilselerki Menekşe pansiyonda Halil ile baş başalar eminim kadiri hastanede unutup çokdan takibe başlamış olurdu Yusuf ve annesini:img-yes:
iyi olacakmış ne düşünüyor ki...böbreğimi verebilirim gibi fikir menkşeden mi? gelecek merak ediyorum ..kadiri düşündüğüne göre bu fikirr menekşeden çıkmış olabilir..
menekşe bu bedeli hastaneye giderek hem babsını hem koca musveddesini görerek hemde kadiri görerek verecek sanırım..
halil ise belki mithat ve zeyneple yüzleşmek onlar hakkındaki düşüncelerini söyleyerek işe başlar yoksa gidip polislede görüşebilir..aslında polise bildiklerini anlatsa daha iyi olaccaktır..böylece mithat'ında polıs tarafından biline bazı olayları açıklığa kavuşur..
yusuf menekşe ve halil'e unutamıyacakları bir armağan ne olaki dedim aklıma birtek...romantik bir geceye teşfik geliyor ama sanmıyorumda Yusuf böyle bir şey yapsın.
kavuşmak için ayrılmayı göze almak!!....bu kavuşma kısmı sanırım aşk olarak kavuşma olabilir...yoksa tamamn bağlarını birbirinden koparıp birşelme bana saçma geliyor..
herkese merhaba arkadaşlar.semihin taliplerine de ayrıca merhaba :) bende fragmanda semihi bekledim ama yoktu:( umarım dizinin sonuna kadar devam eder nihatın rolü:img-yes:
sonunda dizinin günü geldi.fragmanı izledim bende ekleyen arkadaşa teşekkürler:img-yes: yorumlara baktımda menekşe ile halilin beraberolacağını düşünenler var bence olmayacak.daha elele zor tutuşuyorlar birden böyle bi çıkış yapmazlar..halil teslim olacakmış bence en iyisi bu suçsuzluğu kanıtlanınca çıkar hemen kavuşurlar menekşeyle:img-yes: menekşeyi merak etmesinede gerek yok yusuf abisi var aslan gibi:img-yes:
dizinin başlamasına 7 saat filan kaldı hesaplarıma göre:happy0064
KeReMcEmLoVeRiN 23-11-07, 14:55 Hatiies sesli fragman linki icin cookk tskler ben anca gördüm :blink:
Evet simdi tam belli oldu bekledigimiz gibi Menekse böbregini vercek büyük ihtimalle...ama bu iyi olcak bence..hem aralarindaki buzlarin erimesi icinde...
Birseyi cok merak ediyorum..Halil nereye gitcek Menekseyle ayrildiktan sonra:icon_sorr
Mithat`a veya Zeynebe gidecegini sanmiyorum Yusuf`un dediklerinden sonra ama baska nereye gidenbilirki??
Merhabalar,,
Daha Yeni Fragmani IzliyeBildim,,Aman Allahim neler Olacak neler Bizimkiler Ciddi Ciddi Ayriliyorlar:icon_sorr:icon_sorr.Simdi Allah Bilir Nezaman Kavusurlar Ama Zeynepin Yuzunun Ortaya çikmasi Çok guzel:happy0064:happy0064
Artik Nasil Birine Guvendiklerini Anlamislardir:img-yes:,,Ama Zanetigimiz Gibi Herhalde menekse Bobregini Verecek:icon_sorr:icon_sorr.Neyse Bende merak ettim halil nereye gidiyor Polisemi teslim Oluyor?? Yoksa Meneksenin Ailesi Geldigi için Bir Sure Ayrimi Kaliyorlar?? ama Fragmanda Gordugum Kadariyla baya üzun Bir Sure Ayri Kalacaklar uffff çok merak ettim simdii Dizinin baslamasina çok var ama bekliyorum:img-yes::img-yes:
sena-haticee 23-11-07, 16:11 of diziye cok az kaldi ins güzel bir bölüm olur ve kimse ayrilmaz hatta kavussunlar ya artik yeter bu menekse hep aglicak mi ya ya halilim o mavi gözlere insan kiyarmi ya boncuk boncuk parliolar canim benim ya ........................bide o zeynep yokmu o zeynep insanin paralayisi gelio o ceyran carpmis saclarla halili eldedicegini saniosa yanilio halil saiyah uzun düz sacli kizlar dan hoslanio tabiki menekse yi kastediorum...:happy0064
mrb
ayyyy bende gördüm fragmani benimki baya oldu da ancak yazabildim
ya inanamiyorum hala vala sokdayimn:(( o kadar temiz ve saf bir ask demisdim ellini bile tutmaya sakinan halil simdi ne yapior yani kusura bakmayin ama ben bunu kabul edemicem bu kadarini o zaman menekseye pissssss sinirlenirim :((
gercekden beklemezdim bide abisi o durumdayken billiyorum abisi onu öldürmek istiyor ama insallah bisey olmaz
sizin dediklerinize bakincsa halil ve menekse baya bi süre ayri kalicaklar biliyorum ama böyle biseye gerek yokdu bence
menekse böbregini kadire vericek
menekse babaisla karsilasicak
bu dizi benim en cook sevdiyim diziydi ama bundan sonrada sevdigim bi dizi kalicak ama
yani baya bi sasirdim ne diyim bu da benim yorumum:((((
herkese selam
semih taliplerine ayrıca selam :img-cool2
kadir kendine geldiğinde acaba doktor durumunu anlatırmı yada hasan heryerde sana kan aradık dermi kimsenin uymadı falan sonra kadirde mıstığın kanıının uyduğunu söylermi nede olsa asker arkadaşıydı bunu duya |