Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 3)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

hewal
26-11-07, 11:36
Messa'cım uzun ve çok güzel bir yorum olmuş...Keyifle okudum...Klavyene sağlık...

Zeynep ve Polis arasında birşeyler olurmu ? Hımm olsun eğer Menekşe ile Halil'e faydası olacaksa olsun :img-wink: :img-wink:

Bu dizide karakterler birbiriyle öyle ilintiliki bir şekilde biriyle ilgili birşey olduğunda zincirleme olarak hepsini bağlıyor...

Menekşe hastaneye geldi Yusuf ve Halil tahmin edecekler hastanede olduğunu ikiside hastaneye gelecek..
Mithat'ın adamları Kadir'in Menekşe'nin abisini olduğunu biliyor dolayısı ile onlarda Halil'e ulaşamak için hastaneyle daha fazla haşır neşir olacaklar yine bütün karakterler hastanede bir araya gelecek...Dağılmaları nasıl olacak merak ediyorum..
Yine Halil ve Mithat'ın yolları kesişsin istemem ama Halil teslim olursa olaylar nasıl gelişir yani sürekli hapiste olan bir Halil dizinin gidişatı için olası bir durum değil..

baharG90
26-11-07, 12:26
bence dizi hak ettiği raytingi almıyor.. oysa asi ile güzel bir iki oluşturmuşlardı. ama araya eşref saati ve fedai adlı diziler gelince bütün dengeler bozuldu . ama seyircimiz tekrar geri geleceğini umuyorum.. ayrıca neden diziyi kaldırsınlar ki..:sad53:

umarim kaldirmazlar ama bu kadar kötü reytinglede ben devam edecegini düsünmüyorum reytingleri ne zaman görsen moralim alt üst oluyor menekse ile halil gibi bir dizi o reytingleri hak etmiyor dizinin günü saati zamani degismeli benim düsüncem bu

Hatiies
26-11-07, 12:31
Arkadaslar daha yeni fragmani gördüm bu bölüm dahaaaa heyecanli olacakmis gibi!
Fragmanda Menekse Kadir'e kan veriyor, ve Halil/annesi/ninesi hepsi hastanede..
Halil tuvalette Mustafayla karsilasiyor ve dòvùsmeye basliyolar..
Meneksenin babasi deniz kenarinda durup agliyordu..
Menekse ile Halil hastanede birliktelerdi biraz romantik sahneler felan var galiba..
Meneksenin babasi Meneksenin abisine kan verdigini ògreniyor ve cilgina dònùyor, çünkü elinde bir kagit vardi ve üzerinde Menekse Dogantürk felan birseyler yaziyordu.. Malesef fragmanin basini göremedim, kanald D yi actigimda cikmisti bile fragman.. Sadece Bukadarini hatirliyabiliyorum valla:icon_whis

Cumayi iple cekiyorummmmmm:happy0064

hewal
26-11-07, 12:47
Hatiies fragmanı anlattığın için teşekkürler..Umarım kaydeden birileri olmuştur...

Babası menekşe'nin kanını istemez can borcu olacağı için daha öncede demiştim Kadir ölüm korkusunu yaşadı kendine geldiğinde tavırlarında değişme olacaktır...

Reyting konusunda bende endişeliyim ama yayından kaldırılması sözkonusu olmaz gibime geliyor..Birde dizinin mümkünse tek sezon sürmesi taraftarıyım anlatmak istediğini her bölümde gözümüze batmayan küçük detaylarla öyle güzel anlatıyorki..Uzaması durumunda bu naifliğini yitirebilir dizi...

Hayatla BARIS
26-11-07, 13:31
Menekse ile Halil hastanede birliktelerdi biraz romantik sahneler felan var galiba..
Meneksenin babasi Meneksenin abisine kan verdigini ògreniyor ve cilgina dònùyor, çünkü elinde bir kagit vardi ve üzerinde Menekse Dogantürk felan birseyler yaziyordu.. Malesef fragmanin basini göremedim, kanald D yi actigimda cikmisti bile fragman.. Sadece Bukadarini hatirliyabiliyorum valla:icon_whis

Cumayi iple cekiyorummmmmm:happy0064

Evet fragmanı euro d verdi bende gördüm hemde iki sefer verdi bugün.Senin anlattıklarına ekleyeceğim hatırlayabildiğim babası menekşeye tam vuracak gibi elini kaldırıyor.menekşe o sırada telefonla konuşuyor ve birşey söylüyor.Hasan vurmaktan vazgeciyor.Belkide kanının uyuştuğunu falan söylemiştir.Hasanın pişman hali benimde dikkatimi çekti.bence yavaş yavaş affedecek menekşeyi.Bu arada ilginç bir gelişme daha var fragmanda Kadir ve menekşe hastahanede el eleydi.İkiside ağlıyordu.Kadir menekşeyi affetmiş yani.:happy0064
Fragman euro d'de veriliyor arkadaşlar.:img-pilotBenden söylemesi!!

kıvanç_sedef
26-11-07, 13:52
merhaba arkadaşlarrr
fragman çıkmışşş offf ama ben göremedim linki bilen warsa msj atabilirmii ltfn çook rica ediyorum bence süperdi bu bölüm harikaydııı çok güzeldi romantikti ilk bölüm we ondan sonra en güzeli bu bence menekşe hiçte donuk felan diildi kız dedim yaa ürkek diye o yzden bu kdr çekiniyo sonraki bölümlerde açılcak eminim ben buna ama ne kadar da romantiklerdi bu blmde süperlerdiii aşkıım kıvancım we menekşem cumayyyııı ipleee çekiyorum canlarım beniiimmm yha arkiler ltfn bilen warsa fraqmanın olduqu siteyi özel mesaj yollarmısınıs ltfn çooq ricaediormmm:img-in_lo:img-yes::img-wink:

medsul
26-11-07, 13:54
bu bölümüm frgamanı gördüm süper bir bölüm olacak
fedai felan ezip geceriz:happy0064
bu bölüm herkes aglıyordu
abisi le bir sahnesi var cok hoştu cok güzel bir bölüm olacak bundan eminim:happy0064

destur
26-11-07, 14:02
bu bölümüm frgamanı gördüm süper bir bölüm olacak
fedai felan ezip geceriz:happy0064
bu bölüm herkes aglıyordu
abisi le bir sahnesi var cok hoştu cok güzel bir bölüm olacak bundan eminim:happy0064

bu bölüm harika olacak bende beğendim. ilk haftalar rayting kaygısıda yoktı ama baksanıza şimdi raytingler düştü neden böyle oldu acab fedai adlı dizimi bütün düzeni bozdu. ben ilk bölümlerdeki güzellikleri istiyorum:dito:kahve

Fettan
26-11-07, 14:53
Pansuman sahnesi sonrası Halil'e ne oldu Menekşe'nin eli çokmu ağır geldi acep yerinden kalkamadı ;)

Sahne çok güzeldi..Nasıl bir tutkuyu anlattılar o sahnede oyuncuları yönetmeni tebrik ediyorum...Defalarca o sahneyi izlemekteyim Cuma gününden beri...

Hatiies
26-11-07, 15:07
Evet fragmanı euro d verdi bende gördüm hemde iki sefer verdi bugün.Senin anlattıklarına ekleyeceğim hatırlayabildiğim babası menekşeye tam vuracak gibi elini kaldırıyor.menekşe o sırada telefonla konuşuyor ve birşey söylüyor.Hasan vurmaktan vazgeciyor.Belkide kanının uyuştuğunu falan söylemiştir.Hasanın pişman hali benimde dikkatimi çekti.bence yavaş yavaş affedecek menekşeyi.Bu arada ilginç bir gelişme daha var fragmanda Kadir ve menekşe hastahanede el eleydi.İkiside ağlıyordu.Kadir menekşeyi affetmiş yani.:happy0064

A cnm sagol yaa onlari eklemeye unutmusum.. Bencede babasi Menekse o an telefonda kani uyustugunu söyledigi icin vurmaktan vazgeciyor.. Ve o Menekse & Kadir sahnesi bizi bence cokkk aglatacak, fragmandan bile etkilendim ya, bencede Kadir affedecek Menekseyi ama babasindan korktugu icin biraz zor olacak, yani gizli kalacak... Nasilda abi kardes agliyorlardi ya of cok kötüydü bide elini tutmus ya Menekse......:icon_sorr

nilnisa
26-11-07, 15:13
Pansuman sahnesi sonrası Halil'e ne oldu Menekşe'nin eli çokmu ağır geldi acep yerinden kalkamadı ;)

Sahne çok güzeldi..Nasıl bir tutkuyu anlattılar o sahnede oyuncuları yönetmeni tebrik ediyorum...Defalarca o sahneyi izlemekteyim Cuma gününden beri...

sahi ya ne oldu :icon_whis bu pansuman işi normalde böyle acı verişi bir olay değil ama...:img-in_lo

evet fettancım sahne gerçekten çok güzeldi,görüntü yönetmenini tebrik ederim,müzik müthiş yakışmıştı,slow motıon sahne akışı duyguyu tam olarak yansıttı,velhasıl içimiz titredi...

kıvanç_simge
26-11-07, 15:15
bölüm fragmanını izledim mükemmel ötesiydi:happy0064:happy0064 ohh çok şükür menekşeyi buluo halilim...halil aşkım mustafayı fln döwüoo :) ohh vur aşkım vurr :) hasana bişiler oluo dellenio :S menekşe we hailin gene süper romantik sahneleri var menekşe ve kadir barışıo allahıma şükür yaa:happy0064

hewal
26-11-07, 15:28

sahi ya ne oldu :icon_whis bu pansuman işi normalde böyle acı verişi bir olay değil ama...:img-in_lo

evet fettancım sahne gerçekten çok güzeldi,görüntü yönetmenini tebrik ederim,müzik müthiş yakışmıştı,slow motıon sahne akışı duyguyu tam olarak yansıttı,velhasıl içimiz titredi...

Oyy kimler hangi sahne hakkında yorum yazmış..Sahi o sahnede bu kadarcık şeymi hissettiniz yoksa sansürlenmiş halimi düşüncelerinizin bu yazdıklarınız :img-wink: :img-wink:

Fragmanda o sahnenin pansuman sahnesi olacağını düşünmüştük ama bu kadar güzel bir sahne olur diye düşünmemiştik pek...Müziğin yavaş yavaş artan ritmi yavaş akan sahne etkileyici olmuştu gerçekten...

YoShUn
26-11-07, 16:39

anlattıın için sagolasın :)
hasan pişman olsun bakalım :img-yes:
kadirde affetmiş ohh kadir şöyle düşündüğü için affetmiştir menekşeyi -ben onu öldürmek istedim o benim hayatımı kurtardı gb.
kadir öldürmekten vazgeçti onu hasanda yavaş yavaş affediyo geriye bitek mıstık kalıyo.kadire kardeşim diyodu menekşe kadirin hayatını kurtarırsa belki yani bi ihtimal mustafada öldürmekten vazgeçebilir...

fragmanın linkini biri bana yollayabilir mi :)

Messa
26-11-07, 16:49
Başakcım sağol yorumun için, bende senin yorumlarını büyük bir keyifle okuyorum. Hatiies, Hayatla BARIS fragmanı anlattığınız için teşekkürler. Desenize yine heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor, açıkçası bende bir sezon sürmesi taraftarıyım zaten konu sınırlı iki sezona yayılırsa izleyiciyi bayar, az ve öz olması daha iyidir.

Fettan'cım seni de burada görmek ne güzel, devamlı bekleriz... Menekşe, böbreğini veriyor olmalı Kadir'e tahmin ettiğimiz gibi. Kadir'de affetmiş herhalde, inşallah kalıcı olur bu barış. Babası'da istemiyor ilk önce ama mecbur kalınca bayıla bayıla isteyecektir. Mustafa ve Halil'in WC' deki kavga sahnesini merak ettim ben şimdiden.

Edit: Önceki yorumumda değinmemişim şimdi aklıma geldi. Menekşe ile Halil'in fotoğraf çekme sahneleri de çok hüzünlüydü. İkiside gülemiyordu :icon_sorr o sahne de özellikle Kıvanç Tatlıtuğ'un bakışlarını çok beğendim, duyguyu çok iyi vermiş. Sedef Avcı'da öyle...

hewal
26-11-07, 16:57
Şimdi birde şöyle bir durum var..Menekşe'nin peşinde olanlar biri abisi diğeri babası ve eğer birileri birilerini affedecekse bu Menekşe'nin babasını ve abisini affetmesi durumu olmalı...Ama kendilerince namuslarını şereflerini iki paralık eden kızını/kardeşini öldürmemek af etmek oluyor malesef..(bunu yorum yazan arkadaşlarım için kullanmıyorum bir gerçeğe vurgu yapmak istedim) Oysa Menekşe abisini affetti ve böbreğini veriyor...

eSzra_
26-11-07, 17:12
merhabalar:img-yes:
Ohbe Fragman çikmis hele sukur yanliz ben daha goremedim:icon_sorr
Biri Linki falan Yollaya Bilirmi çunku ACayip merak ediyorum:img-yes:
halilinde Hastaneye gitmesine sevindim bence meneksenin yaninda olmalii
Zaten olacak heheh demek mistik ve halil Dovusuyorlar yine Insallah halil Busever o Mistiki Korkuturda Bidaha Bisey yapamaz:happy0064:happy0064
Kadir meneksenin elini Tutuyormus insallah barisirlar yaaa Umarim Yanii en azindan Meneksenin yuzu Birazcik olsada Guler:img-yes: haddee fragmani Gormek Istiyorum Inssallah gorurum:img-yes::happy0064

eSzra_
26-11-07, 17:16

Ewet yaa Bende çok etkilendim o pansuman sahnesinden:img-yes::img-yes:
ne yalan Söyligim Bende o Sahneyi Izleyip Duruyorum çok güzel bir sahneydi:img-yes:..bence Biz daha çok böyle Guzel sahneler Gorecez..
Gelecek Bölumde Iple Çekiyorum..Anatan arkadaslara Tesekurler
Heycanli Bir Bölum Olacak Sanirim Yani Anlatiklariniza Gore:img-in_lo

de-rin
26-11-07, 17:23
Meneksenin babasi Meneksenin abisine kan verdigini ògreniyor ve cilgina dònùyor, çünkü elinde bir kagit vardi ve üzerinde Menekse Dogantürk felan birseyler yaziyordu.. Malesef fragmanin basini göremedim, kanald D yi actigimda cikmisti bile fragman.. Sadece Bukadarini hatirliyabiliyorum valla:icon

hatiis fragman çıktı öyle mi? bizimle paylaştığın içinde teşekkür ediyorum..
halil ve mıstık karşı karşıya öyle mi? ikiside zaman zman sinirlerine hakim olamıyabiliryoır ve bu durumda da Yusuf abiye iş düşüyor sanırım..:img-wink::img-wink:
neden Hasan sinirleniyor ki namussuz kızının kanını ve böbreğini sözde çok namuslu oğluna layık göremiyor mu? baba müsveddesi şahıs:img-cool2:img-cool2:img-cool2
yine birbeirlerine menekşem halilim diyip bakışacaklar sanırım..
aslında ben menekşeye çok kzıgınım evet börek gereken kişi abisi ama aşık olduğu onunla bir ömür geçirmeyi düşündüğü istediği bir adamda diğer tarafta.menekşe giderken nereye gtimek istediğini ne yapacağını HALİL e anlatmalı ve HALİL inde fikrini almalıydı..şimdi emri vaki yapıp ben abimi seviyorum ve onun yaşaması içiinde bir böbreğimi vereceğim sen ister beni böyle kabul et ister etme diyip halilin aşkını göz ardı yada böyle bir olayla sınanacak hale getirmemilydi...

Hatiies
26-11-07, 17:44
ayy cildiricam herkez görmüs bir ben göremedim fragmani hatiies sen kesin eklersin fragmani lütfen elini cabuk tutarmisin eline fragman gecer gecmez ne olur bizimlede paylas yani fragmani göremeyenlerle

ve fragmani gören diger arkadaslar elinizdeyse lütfen ama lütfen izlemeyenlerle paylasin

Ya cnm normalde Çömez arkadasimiz hemen eklerdi net'e fragmanlari.. Ama sanirim bu günlerde kendisi cok yogun.. Yoksa benim bildigim Çömez coktaaan eklemisti. Insallah en yakin zamanda eklerde bende sizinle paylasirim burda.. Valla Allah ondan razi olsun, onun sayesinde ben sizinle paylasabiliyorum yoksa ben nerden getircem o fragmanlariiii:img-blush

de-rin cim, sana katiliyorum arkadasim, Menekse ne yaparsa yapsin bence hep Halil'e söylemeli, Allah korusun sonra babasi veya Mustafa birsey yapar ona.. :img-wink:

eSzra_
26-11-07, 19:30
Ya cnm normalde Çömez arkadasimiz hemen eklerdi net'e fragmanlari.. Ama sanirim bu günlerde kendisi cok yogun.. Yoksa benim bildigim Çömez coktaaan eklemisti. Insallah en yakin zamanda eklerde bende sizinle paylasirim burda.. Valla Allah ondan razi olsun, onun sayesinde ben sizinle paylasabiliyorum yoksa ben nerden getircem o fragmanlariiii:img-blush

de-rin cim, sana katiliyorum arkadasim, Menekse ne yaparsa yapsin bence hep Halil'e söylemeli, Allah korusun sonra babasi veya Mustafa birsey yapar ona.. :img-wink:
Ewet Belki nette falan Sorun vardi Ve ekliyemedi:img-yes:
çunku Bende Hep Biliyorum hemen Ekliyor çömez arkadasimiz:img-yes:
Neyse Bekliyoruz artik Ben tvnin karisinda Durdum Gorurum Diye Ama Gormedim:icon_sorr..Açikçasi hemen Gormek iStiyorum çunku Sanirim Fragman çok Heycanli yani Anlatigina GOre :img-yes: Hade hayirilisi Diyorum:img-in_lo

3z3_fr
26-11-07, 19:45
bende fragmana daha rastliyamadim malesef ama anlatttiginiz için çok saolun arkadaslar :img-wink: anlattiklarinizdan anladigima gore guzel bi bolum bizleri beklio halilin menekseyi buldugu sahneyi çok merak ediyorum dogrusu fragmanda buda cikti mi?(izleyenlere soruyorum...)

esra2
26-11-07, 20:39
fragmani izledim umrim bu bolum cok guzel bir bolume benzio..
son sahneyo merak ediyorum acaba hayallerimiz gerceklesecekmi yoksa yine uzulecegizmi?

berivan_
26-11-07, 20:41
Fragmani görupte anlatan arkadaslara cok tesekkurler:happy0064 anlatiklarinizdan anladimki cok guzel sahneler bizleri bekliyor...hmmm demek Halil hastahanede Meneksesinin yaninda hemide Mistik ile kavga ediyor haaa hemide tolate...vallah bu sahneleri merakla bekliyorum acikcasi:img-yes:

El ele olan bir Kadir ile Menekseyide cok görmek istiyorum...söyle birbirlerine bolca sarilsalar,Menekse agbi dese ve Kadirde özur falan dilese yaptigi herseyler icin...hemide Halil ile görusmek falan istese..of offf bunlar ne guzel sahneler olurdu ama:happy0064

Belkide Halilin gördugu o dugun ruyasi yakinda gerceklesir,yani gidisata bakarsak:icon_whis

Fragmani nerede bulucagimi bilen biri bana linki özel msj atarsa eger cok sevinirim:happy0064

berivan_
26-11-07, 21:29
Fragmani sonunda seyrettim ve haydi gulumm yandan yandan yaptim ayni anda:bella cunku pek bir sevindirik oldum:happy0064

Fragmanda cok guzel gelismeler var...mesela Meneksenin o rapor denen seyinde halen bakire oldugu yaziyor:img-blush ve tum Meneksenin ailesi arkalarini dönupte Mistika öyle bir bakiyorlarki icimin yaglari bir guzelce eridi:happy0064 yerin dibine batasica Mistik acaba ne diyecek kendini mudafa etmek icin bekliyelim bari:img-blush gerci ne diyecek ki,kendini nasil mudafa edicek yuzsuz sey:icon_evil

Kadir ve Meneksenin el ele tutusmasi ve Kadirin hemide Meneksenin agladiklari sahnede acayip duygulandim:icon_sorr sonunda Kadir kardesinin degerini anliyor galiba ve belkide yaptigi herseyler icin özur diliyor...

Halilin heleda Mistika bir bakisi var ki yani bende urktum desem yalan olmaz:img-blush izlerken bir ara aynen böyle oldumsofa ama sonra böyle oldum:img-clapp Halil yapistir suna bir kac tane dedim:img-black eee ama itiraf ediniz lutfen hepiniz,Mistik Halilden bir kac tane yediginde sizlerinde aynen benim gibi icinizin yaglari eriyor demi:img-icecr

KübraYasemin
26-11-07, 23:53
fragman cok güzel.
Bu arda framani göremeyenler icin video kIsmInda mevcudur...

Ay nasIl fragman ama ya.

Kadir aglIyor filan.

Menekse veriyor herhalde böbregini Halil filan hastanedeler cünki.

Meneksenin BabasI bile aglIyor vaybe dedim..

Ay Mustafa yine birseyler yapIyor ama neyse.

berivan_
27-11-07, 00:59
Birsey diyecegim ama gulmeyin sakin,sincik Menekse belliki muayene oluyor böbregini verebilmek icine emme o muayene sirasinda Meneksenin neden kiz olup olmadiginida kontrol ediyorlar kine onu hec anlamis degilim yani:icon_whis:img-blush

Birde o toaleteki Halil Mistik kavgasi aciba Meneksenin halen kiz olduklarini ögrendiklerinden sonrami oluyor acep???yani Halil bir guzelce saldirsa Mistika,sen nasil benim sevdigim kadinin elini kesersin falan filan diye olmazmi:icon_whis

Mistik Halilden en son tekme tokat yediginde baya bir beter olmustu,bu sefer de iki mistli beter olsa cok guzel olur cunkum bunu coktan hakketti kendisi:img-yes:

sarıseren
27-11-07, 09:17
Fragmanı şimdi izledim(ekleyen arkadaşa çok tşk.).Menekşe böbreğini veriyo herhalde Kadire.Babası da anlaşılan bişey yapmıyo.Halil bile hastaneye gelebildiğine göre:)Berivan_ arkadaşımızın dediğine göre kağıtta Menekşenin bakire olduğu yazıyomuş.Ben kağıtta ne yazdığına dikkat etmemiştim:img-blushHerkesin öğrenmesi çok iyi oldu.O Mustafaya oh olsun :D Bu arada Halil Mustafaya çok güzel vurdu aferintroest

hewal
27-11-07, 09:35
Fragmanı izleyebildim nihayet...

Hastane ağırlıklı bir fragman olmuş...

Menekşe böbreğini veriyor babasının sahilde ağladığı sahne büyük ihtimal ameliyatın gerçekleştiği saatlerde gibi geliyor bana..Menekşe ve Kadir konuşmasıda ameliyat öncesi bildiğim kadarıyla ikisi yanyana aynı anda ameliyata alınıyor...

Menekşe ve Mustafa kavgası büyük ih6timal Mustaf'nın Halil'e Menekşe ile ilgili ileri geri konuşmasından kaynaklı olabilir...

Yine mızıkalı romantik bir sahne izleyeceğiz Halil hastane bahçesinde mızıka çalıyor...

Sesli fragmanda yayınlansa daha fazla tahmin yürütme şansımız olurdu...

Messa
27-11-07, 09:55
Fragmanı bende izledim nihayet... Halil tahmin ettiğimiz gibi hastaneye gelmiş :img-in_lo yalnız bırakmamış Menekşesini. Hasan, ağlıyor inşallah tüm bunların tek sorumlusunun kendisi olduğunu anlamıştır ve ona ağlıyordur.

Menekşe, bir kapı ardında sanki birisini dinliyor telaşlı görünüyor, ardından gelen kare'dede Halil gece karanlığında bir yere gizlice bakıyor gibi.

Fragmanda görülen rapora özellikle çok dikkat ettim "Menekşe Doğantürk'ün 06.11.2007 tarihinde yapılan jinekolojik muayenesinde Virgo olduğu tespit edilmiştir" diye bir yazı okudum. Ama şu "Virgo" kısmı biraz karışık yazılmış başka birşey de yazıyor olabilir. Eğer bu bakirelik raporuysa ki, öyle görünüyor. Böbrek verme ameliyatı için gerekmemiştir herhalde. Belki Menekşe Mustafanın nasıl birisi olduğunu yada Halil ile aralarında hiçbirşey geçmediğini ispatlamak için istedi. Belki de babası istedi bu raporu kimbilir? Herşey beklenir o heriften.

Nine'nin bir söylemine karşılık Hasan çok sinirli bir şekilde ayağa kalkıyor. O sahne de çok önemli birşey duymuş olmalı. Bence Nine yine "Menekşe anasından doğduğu günkü kadar temiz" gibilerinden birşey dedi...

Ardından gelen sahnede herkes arkasını dönüyor şaşkın bir şekilde ve sonra Mustafa gösteriliyor. Bu sahne yanıltmaca olabilir, ayrı ayrı sahneleri birleştirmişlerdir. Yada sizin dediğiniz gibi Menekşenin bakire olduğunu öğrendiler ve herkes :img-cool2

Halil yine mızıka çalıyor çok güzel sahneler bizi bekliyor cuma akşamı, Menekşe ameliyatada girmeden öncesi sanırım Halil yine Menekşenin avucunun içini öpüyor :img-in_lo moral veriyor. Keşke Balcılar bu ameliyat olayını öğrenip hastaneye ziyarete gelseler ne güzel olur.

Menekşe ile Kadir'in sahnesi de çok duygusal ikiside fena halde ağlıyorlar :icon_sorr umarım Kadir kardeşinin değerini anlar ve bu saatten sonra Mustafa ile devam etmez yoluna.

Halil, yine Mustafayı benzetiyor :happy0064 zevkle izleyeceğim bir sahne... Şiddete hayır ama Mustafaya şiddete Evet.:P

Hasan, Menekşe ile Kadir'i elele görünce :img-cool2 oluyor. Herhalde Kadir'den beklemiyordu bunu, Menekşenin görevi olarak görmesini bekliyordu.

Sesli fragman çıksa da neler olduğunu bir nebze de olsa çözebilsek.

berivan_
27-11-07, 10:23
Messa, o bakirelik raporunun anlamini basta bende anlamamistim,yani böbrek vericek olan bir insan hemide jinekolog muayenedemi edinilir diye dusunmustum ama dedigin gibi olabilir,Hasan istemistir belkide bu raporu ve Meneksede yaptirmistir...simdi ayiptir sormasi benim anlamadigim birsey var,yani öncedende Hasana denildi Meneksenin anneden dogdugu dun ki gibi temiz oldugu ama bu herif inamadi simdi o bakire raporu ile seyemi bakmakti amac yani Menekse ile Halil hic birlikte olmuslarmi diyemiydi kine acep:img-blush

Ama Hasan Mistika cok guvendi,hemde kendi kanindan olan öz kizina bile guvenmedigi kadar ve o aglama sahnesi ile acaba pismanlikta cekiyormudur kine bu yaptigi hatalar yuzunden???

Helgasindan tekmeyi yiyince Hasan cok guzel bir konusma yapmisti kendince mutfakta icerken(sonra eski haline döndu ama neyse:icon_evil)acaba Hasan o aglama sahnesinde de bir konusma yapar mi:"yani ben nasil bir babayim böyle,önume cikan ilk köpruden kendimi atayim,herkesi uzuyorum" sizce yapar mi ha beter olasica??:img-pilot

hewal
27-11-07, 10:28
Şimdi siz yazınca dikkat ettim virgo yazıyor ve latince bakire anlamına geliyormuş...

Mustafa atıp tutmuştur yine birşeyler ya Menkşe ve Halil'in birlikte olmalarından dem vurmuştur yada benim karım muhabbeti yapmıştır...Menekşe'de sen kendi elini kesmekten acizsin falan dediyse efelenmiştir Mustafa ve bu raporu bu tarz konuşmalar üstüne almış olabilirler...

Böbrek nakli öncesi bir tetkikten geçtiyse bile oyle bir tetkikten geçilmiyordur sanırım...Babasının ağladığı sahnede o rapor sonrası olabilir :img-wink:

Messa
27-11-07, 10:40
berivan_ Hasan bence ona bakacağına Mustafanın kabahatine baksa çok daha iyi eder. Gerçi rapor'dan sonra tüm gerçekler gün yüzüne çıkacak, Mustafanın çevirdiği dümenler, Halil'in Menekşeye olan tertemiz aşkı... Bu bölümün odak noktası rapor olacak anlaşılan. Başak, dediğin gibi olabilir hatta belki lavabo'daki kavga sahnesi de bu yüzden olabilir... O sahne rapor alındıktan sonradır, Mustafa yine boş boş konuşunca Halil de haliyle dayanamamıştır.

berivan_
27-11-07, 10:48
Messa,eger ki dedigin gibi olursa yani Mistik rapor isinden sonra dahada vir vir konusupta insani deli ederse ben ne derim bu adama hic bilmiyorum,yani denmesi gereken hersey denildi....adamda is yok ama o rapor isinden sonra yinede utanmadan konusabiliyorsa insanlarin yuzune bakarak ozaman ben sadece ona hayran kalabilirim galiba:img-yes: yani adam herhalde Guiness rekorlar kitabina girmeye hak kazanirdi bukadar yuzsuzluk yaptigindan dolayi:img-blush

Halil Mistika yumruklari bir bir indirdiginde her yumrukta birseyler de söyliyecekmi kine acaba?bu Menekse'nin elini kestigin icin bam:happy0064 bu Menekse'ye tecavuz etmeye calistigin icin bam:happy0064 buda bana her seferinde seni dövmek icin cikartmis oldugun nedenleri cok sevdigimi söylemek istedigim icin bam:happy0064 en sonda Halil belkide Mistika senin sayende dövus antreman yaparaktan forumumu korumaya devam ediyorum der belki:img-hyste:img-grin2

ATARAUS
27-11-07, 11:15
ameliyattan once bakirelik testi degil ama jinekolojik muayeneden gecmesi gerekiyor olabilir. Belki hamile olup olmadigi arastiriliyo olabilir.nasil rontgen cektirmeden once mutlaka sorarlar gebelik varmi diye onungibi birsey. Muayenede bakire ciktiginda da rapora yazmis olabilirler

KübraYasemin
27-11-07, 11:27
Fragman cok güzel.

NasIl Hasan aglIyor vaybe dedim, bende.

Kesin Kadire filan agliyordur kesin.

Ay birde Son bölümde sinir etti beni Mustafa bu bölümde edecek gibi. )=

Ay birde fragmanda BabasI Menekseye ellini kaldIrIyor ya biri tutuyor,
yada Meneksenin telefonda konusmasI yüzünden kendini tutuyor.

berivan_
27-11-07, 12:07
Ya gecen haftaki bölumu tekrardan izlerken Zeynep nasil utanmadan komisere Halil yasasaydi beni arardi dedigini izlerken inanamadim bu sözlerine ve tekrardan ondan kurtuldugumuz icin cok mutluyum:happy0064 bakalim nereye kadar surer bu mutluluk,yani kizin kolayca pes etmiyecegi belli...

Birde benim anlamadigim birsey var Zeynep Halil ile olan o konusmasindan sonra ona etmedigi lafi birakmadi,yok ihbar falan filan edecekmis....ama bu o komiserin yanina bunun icin gitmedi ve Zeynepin gitmesi hemde babasinin o yazmis oldugu notu komisere göstermesi ile Halil bir sekilde aklanmis olmuyormu kine sincik:img-pilot

Hem o komiser befefendi neden Yusuf agbiye kartini verdi konuyu ona anlatmadan(herhalde adamda bol kartlar mevcut:img-blush)yani buda sacmaligin daniskasi gibi geldi bana:icon_whis

Yeni bölumde Halilin mizika caldigi sahne acaba seymidir hani Menekse ameliyata girdiginde?demisti ya önceden seni mizika ile uyutucagim herzaman diye:img-blush ah ah ahhhh bu nasil bir asktir böyle:img-in_lo

Hasan yatsin kalksin dua etsinki Halil gibi bir damati olucak...kizina ondan daha iyisini arasaydi hayata bulamazdi:img-yes:

FEL!ADE
27-11-07, 12:18
ameliyattan once bakirelik testi degil ama jinekolojik muayeneden gecmesi gerekiyor olabilir. Belki hamile olup olmadigi arastiriliyo olabilir.nasil rontgen cektirmeden once mutlaka sorarlar gebelik varmi diye onungibi birsey. Muayenede bakire ciktiginda da rapora yazmis olabilirler

evet kesinlikle bu mantiktan yola cikiliyordur.
o yada bu sebeptende olsa bakirelik konusunun dizide geciyor olmasi olumlu bence.
dizinin konusu Menekse nin hayati ve dolayisiyla Menekse ye dünyayi dar edende bu tabu konu.

eSzra_
27-11-07, 14:22
Bende Sonunda Fragmani IzliyeBildim Ve Sila Arkadasimiza Tesekurler:img-yes:
Fragmani Gordugumde En çok Sevindigim Sey Halilin Mustafaya Kafa Atmasi Olduu Acayip Sevindim hee:happy0064:happy0064Helal Olsun Halile
Bide Fragmanda halili Gorunce Nasil Sevindi Ve Sarildii:happy0064:happy0064
Aii Ben bu Bölumu Simdi çok merak ediyorum yarin insallah sesli fragmanda çikar Ozaman çok Sey Anlasilir:img-yes:Çok Guzel Bir Bölum olacak kesinlikle:img-yes:...Ewet baba Kadir ve menekseyi Gordu haa Bide Fragmanda Baba Tam Menekseye Vuracakti Ki menekse Telefonla Konustu ve elini yavasça asaga indirdi Sanirim:img-yes:acaba Halil Miydi Yoksa Yusuf abimi?

eSzra_
27-11-07, 14:45
Ya gecen haftaki bölumu tekrardan izlerken Zeynep nasil utanmadan komisere Halil yasasaydi beni arardi dedigini izlerken inanamadim bu sözlerine ve tekrardan ondan kurtuldugumuz icin cok mutluyum:happy0064 bakalim nereye kadar surer bu mutluluk,yani kizin kolayca pes etmiyecegi belli...

Birde benim anlamadigim birsey var Zeynep Halil ile olan o konusmasindan sonra ona etmedigi lafi birakmadi,yok ihbar falan filan edecekmis....ama bu o komiserin yanina bunun icin gitmedi ve Zeynepin gitmesi hemde babasinin o yazmis oldugu notu komisere göstermesi ile Halil bir sekilde aklanmis olmuyormu kine sincik

Hem o komiser befefendi neden Yusuf agbiye kartini verdi konuyu ona anlatmadan(herhalde adamda bol kartlar mevcut:img-blush)yani buda sacmaligin daniskasi gibi geldi bana

Yeni bölumde Halilin mizika caldigi sahne acaba seymidir hani Menekse ameliyata girdiginde?demisti ya önceden seni mizika ile uyutucagim herzaman diye:img-blush ah ah ahhhh bu nasil bir asktir böyle:img-in_lo

Hasan yatsin kalksin dua etsinki Halil gibi bir damati olucak...kizina ondan daha iyisini arasaydi hayata bulamazdi:img-yes:
ya aslinda Dogru Söyledin aslinda hassan nekadar sansli ama bunu farkinda degil Yanii Bu hassan kormuu Mistika bak bide halile bak:happy0064:happy0064
Haa Bide eger halil Mizika çalarsa neguzel olur ama Bu Yasak Degilmi Hastanede? yasak Sanirim:img-yes:..Neyse yaa Gorecez Yarin Insallah Sesli Fragman Çikar Buarda Arkadaslar Sayfalar ne Çabuk Ilerliyor çok Sevindim Gorunce:happy0064:happy0064Nazar deymez Insallah haa bide Arkadaslar Butun Arkadaslariniza Cuma GUnu menekse ile halile Bakmalarini Söyleyin:img-in_loYanii Biz yinede Söyligelim Baksinlar:img-blush

eSzra_
27-11-07, 14:58
ya ben affınıza sığınarak mustafa ya bayılıyorum tamam kıl bi duruşu filan var ama yok arakadaşım şahane oynuyo
mustafa beni disko ya götürr:img-icecr
Ewet haklisin Sahane Falan Oynuyor Yanii okadar Sahane Oynuyorki Insan Bazen onu Olduresi Geliyor:PNapim Gerçekten GiCik Yaww ama Sen beyendigsen Ozaman Laf Yok:icon_whis:img-icecr:img-icecr

nilnisa
27-11-07, 15:00
ya ben affınıza sığınarak mustafa ya bayılıyorum tamam kıl bi duruşu filan var ama yok arakadaşım şahane oynuyo
mustafa beni disko ya götürr:img-icecr

evet,evet bencede mustafa seni diskoya götürsün bizim gariplerde bir huzur bulsun:img-wink:

hem sen o mustafayı muma çevirirsin,muma!!!

konuyla ilgisiz not:sen bir numarasın,yıkılmayan değersin,şensin ve pektabiki güzelsin:img-icecr

konuyla ilgili not:ben mi yanlış gördüm yoksa fragmanda baba olacak o müsvedde hasan'ın bulunduğu atmosferde halil ve menekşe elelemi tutuşuyordu:blink:

Fettan
27-11-07, 15:09
Fragmandan umutluyum..Her ne kadar hastane görüntüleri bol olsada...Hasret'im Mustafa'ya bayıldın dimek o dayak yedikçe aklıma sen gelirsin artık :img-wink: :img-wink:

Hasan efendi niden ağlıyor olabilir...Yaptıklarından duyacağı pişmanlık olabilirmi...Hasan ve Kadir Menekşe'nin öldürülmesinden cayarsa Mustafa ne yapar ...

Bende şu bekaret raporuna takıldım tamam hamile olup olmadığı bile soruluyor ama bekaret testi çok alakasız bence o rapor Mustafa'yla ilgili olarak alınmış olacak...

Fettan
27-11-07, 15:20
kime hamillik testi yapıyolar yaa tühh reziller fettan kınıyorum seni bu imza hemen bana da verile hatta ben bi ara çıkam benim yerime sen ekle çinkü ben böle teknolojisyonel bi hatun deilim daha ziyade aşık olan ve kendine ve zekasına hayran bırakan bi kadınım bu tür ayak işlerimle sen uğraş

Yav menekşe abisine böbrek verecek ya öncesinde tetkikler yapılıyor sanırım ama fragmnda bir jinekoloğ raporu var ve orada menekşenin bakire olduğu yazıyor ;) acep neye istinaden o rapor alınacak merak etmekteyiz..İmza konusu kolay bebişim sen yeterki iste ;)

Hatiies
27-11-07, 15:26
Fragmani az önce yeniden izledim ve o Halil'in Mustafaya olan bakisi neydi yaaa ben bile korktum! :sad53: Gözleri nerdeyse yerinden cikacakti Halil'in:img-icecr Ve Kadir-Menekse sahnesi herkezi cok aglatacak bence, Kadir accayip agliyor, birseyler diyor Menekseye.. Ama sonra babasi odayi basiyor ve Menekse Kadir'in elini tuttugunu görünce bi acayipp bakiorrr:img-pilot Halil yine polis'e gidiyor galiba.. Fragmanda sanki karakol'un girisinde duruyordu....:icon_sorr

Fettan
27-11-07, 15:29
Fragmani az önce yeniden izledim ve o Halil'in Mustafaya olan bakisi neydi yaaa ben bile korktum! :sad53: Gözleri nerdeyse yerinden cikacakti Halil'in:img-icecr Ve Kadir-Menekse sahnesi herkezi cok aglatacak bence, Kadir accayip agliyor, birseyler diyor Menekseye.. Ama sonra babasi odayi basiyor ve Menekse Kadir'in elini tuttugunu görünce bi acayipp bakiorrr:img-pilot Halil yine polis'e gidiyor galiba.. Fragmanda sanki karakol'un girisinde duruyordu....:icon_sorr

Bende karakol olabilir diye düşündüm ama Halil'in gititği karakolun geniş bahçesi var korkulukları falan yok orası hastanenin kapısı olabilirmi...Tereddütlü bakışı ondan olabilr....

Hatiies
27-11-07, 15:37
Bende karakol olabilir diye düşündüm ama Halil'in gititği karakolun geniş bahçesi var korkulukları falan yok orası hastanenin kapısı olabilirmi...Tereddütlü bakışı ondan olabilr....

Aa evet yaa bak oda olabilir.. Hic aklima gelmemisti valla.. Ama karakolun genis bir bahcesi oldugunu nerden biliyosun cnm? Dizide hic gösterdilermi karakolun yerini, yani ben hatirliyamiyorumda..:img-blush Insallah dedigin gibi orasi hastanedir.. Yani böyle bir durumda (Menekse, Kadir felan) Halil, Menekseyi birakip gitmez herhalde polise diilmi .. :icon_whis

_yonca_
27-11-07, 15:40
Arkadaslar..bence karakolun girisiydi...
Halil Problem lerinden artik kurtulmak istiyo..
Ve bence menekseye herseyi anlatcak..

meneksenin babasi galiba menekseyi af edecek ..ölye görünüyor !
olabilirmi??? :icon_sorr

Halil mustafayi dövdügü sahne cok güzel haha :D
biliyomusunuz daha hotele gitmisti halil sonra mustafayi dövmüstü
sonra menekseyi alip götürmüstü ....
:img-wink:
:happy0064

61MERVE61
27-11-07, 15:48
Fragmani sonunda gordum::img-in_lo

harika bi bolum bizleri bekliyor (her fragman sonrasi bunu yaziyorum ama ole)

Neyse gelelim fragman yorumuna....
fragmanda meneksenin bobrek nakline hazirlandigini goriyoruz,halilde onu gozliyor cnm benim....:img-blush....

yaw bi sahnede nine hasana rapor veriyordu ben o raporu okiyamamistim ama yorumlarizi okuduktan snra meneksenin bakire olup olmadigi rapor oldugunu anladim:icon_sorr ne alaka diyemiyorum kesin hasan istemistir veyata nine istemistir menekseden bu kiz bakire diye...ama nasil donup baktilar eksik mustafaya:)kopptuum acepp ne diycek:img-heh:

bence hasan begin aglamasinin sevebide meneksenin o raporu....kizini belki yanlis tanidi die mesela:)(gerci adamin akli gidip geliyor amaimgdrag...

ayyayyayy kadir ve meneksenin sahnesiii:icon_sorr: cnmm benim yaa cook duygulandim o sahnede gercekten...

yaa hani fragmanin sonlarina dogru hasan menekseye el kaldirio ya o sahnede menekse telefonda birisiyle konusuyor kimle acaba ya cook merak etim cunku hasan elini geri cekiyor snra....

FRAGMANIN SON SAHNESI:good:ayyay yaglarim eridi:)halil nasil daliyor mistika oyle...aboww

sesli fragmani dort gozle bekliyorum ozaman hersey daha acik ortada olacagini umid ediyorum..:img-hi:

KübraYasemin
27-11-07, 15:55
aaa simdi bikac arkadas konusmus yani yazmIs da okudum.

Menekseye test yapIlIrken hala Bakire oldugu cIkiyormus ortaya.

Ay ne güzel aceba o yüzdenmi herkes toplanmIsdI kadirini basIna.

Vaybe ne güzel olacak ozaman. Mustafaya zaten garip garip bakIyordu hepsi.

Kadirde belki o yüzden aglIyordur.

ahhaa Mustafa düsdü agya simdi kimse inanmayacak ona nagmusu pesinde oldugunu ki degil zatende, o herif parasI pesinde.. baska hic birsey degil. )=

eSzra_
27-11-07, 15:55
Fragmani sonunda gordum::img-in_lo

harika bi bolum bizleri bekliyor (her fragman sonrasi bunu yaziyorum ama ole)

Neyse gelelim fragman yorumuna....
fragmanda meneksenin bobrek nakline hazirlandigini goriyoruz,halilde onu gozliyor cnm benim....

yaw bi sahnede nine hasana rapor veriyordu ben o raporu okiyamamistim ama yorumlarizi okuduktan snra meneksenin bakire olup olmadigi rapor oldugunu anladim:icon_sorr ne alaka diyemiyorum kesin hasan istemistir veyata nine istemistir menekseden bu kiz bakire diye...ama nasil donup baktilar eksik mustafayakopptuum acepp ne diycek

bence hasan begin aglamasinin sevebide meneksenin o raporu....kizini belki yanlis tanidi die mesela:)(gerci adamin akli gidip geliyor amaimgdrag...

ayyayyayy kadir ve meneksenin sahnesiii cnmm benim yaa cook duygulandim o sahnede gercekten...

yaa hani fragmanin sonlarina dogru hasan menekseye el kaldirio ya o sahnede menekse telefonda birisiyle konusuyor kimle acaba ya cook merak etim cunku hasan elini geri cekiyor snra....

FRAGMANIN SON SAHNESI:good:ayyay yaglarim eridi:)halil nasil daliyor mistika oyle...aboww

sesli fragmani dort gozle bekliyorum ozaman hersey daha acik ortada olacagini umid ediyorum..:img-hi:
Ewet Bende O sahneyii Gordum yani Hassan menekseye Vuracakti ama Vurmadii Acabi Kimle Konusuyor Diye Bende merak ediyorum Kesin Yusuf Yada HalilDir:img-yes::img-yes:..Bu Bölumu çok merak ediyorum hele hele O Dovus Sahnesini Insallah Halil Yine benzetir O Salak Mistiki
Bence Bu Baba Akilanmaz Neden Agliyor Bilmiyorum Ama Eger helga için Agliyorsa Ozaman Gerçekten YUH Derim:img-yes:...Insallah Sesli Fragman yarin Çikar 4 Gözle Bekliyorum:img-blush..CoStuk Wallah Sayfalar Çabuk Ilerliyor:happy0064

KübraYasemin
27-11-07, 15:59
Bence Meneksenin bakire oldugu ortaya cIkar ile ozaman hersey cözülmeye baslar.

Hem herkesede Halilin Menekseye dokunmadIgInI anlar.

Birde MustafanIn gercek yüzüde cIkar ortaya.

Cünki bastan beri o parasI pesinden hep zikir ediyordu paramI yiyorlar diye.

Namus filan bahane bence. baska hic birsey degil.

kıvanç_sedef
27-11-07, 16:15
merhaba arkadaşlar;;
fragmanı yeni seyrettim yani 1-2 saat öncee...muhteşem bi bölüm bizi bklio her zmnki gibii....halil nası da dalıyo öle mıstık aa....menekşe bnce bilerek test yaptırıoo hani bakire olduğu ortaya çıksın diee yani mıstıkın gerçek yüzünün ortaya çıkması için felan..ya ne hakikatli kızmış abisi onu o kdr döwüyo ama o böbreqini werio canım bnm yaa halilim de ne tatlı ölee bitanem benimm..
o babası war yha ne kadar pislik bi adam bence menekşe için ağlamıyo o zaten menekşe onun ewladı diil üvey kızı nasıl bir baba böle bişi yapar anlamıyorum..
o kesin helga için felan ağlıyodur we o zaman kesin bir "ohaa" ile "yuuhh" çekerim yanii...neyse süper bi blm olcak bnce halil menekşeyi bırakıp gitmez polise zannetmiorm ama gidebilir de nasılsa (bence) zeynebin werdiği o mktupla halilin sçsuz olduu ortaya çıkıoo ama bilemem...nyse süpeer olcak sesli fragman hemen çksa da izleseekk offf:happy0064:img-wink::img-in_lo:img-blushhalilim inş yine benzetir şu salak mıstığııı:img-icecr

KübraYasemin
27-11-07, 16:19
Insallah Meneksenin bütün aylesi sIrt cevirir Mustafaya Kadir bile.

Kadir MustafanIn kanInIn 0 oldugunu biliyorsa oh oda güzel olur.

Ozaman Kadirin ellindede bir koz olur.

Bence bilmesi güzel olur.

Ozaman senin kanInda 0 neden vermedin filan der oh valllaha.

Insallah özet gelir ya en yakIn zamanda ozaman daha ii anlarIz bence.

berivan_
27-11-07, 16:35
Insallah Meneksenin bütün aylesi sIrt cevirir Mustafaya Kadir bile.

Kadir MustafanIn kanInIn 0 oldugunu biliyorsa oh oda güzel olur.

Ozaman Kadirin ellindede bir koz olur.

Bence bilmesi güzel olur.

Ozaman senin kanInda 0 neden vermedin filan der oh valllaha.

Insallah özet gelir ya en yakIn zamanda ozaman daha ii anlarIz bence.

Meneksenin ailesinde zaten Mistiki tutan cok kisi cok ki bunada sukur:happy0064 Kadir ve Hasan tutular Mistiki ancak,ki onlarda o rapor sayesinde avucunu bir guzelce yalarlar insallah:happy0064

Kadir dedigin gibi biliyorsa eger Mistikin kan grubunun ne oldugunu acaba belkide Hasaninda Mistika daldigini görebilirmiyiz kine:img-blush belkide oda der birseyler oglumun canini kurtarabilirdin ama sen benim yanimda yalandan uzulmus numaralari yaptin falan gibi birseyler... dusundukce midem bulaniyor yani nefreten öggg,Mistik nasilda utanmadan rahatca oturabildi hic yardim etmeden kardesim dedigi kisinin babasinin yaninda onca gun:img-pilot ben yerin dibine batardim utanctan Mistikin yaptigini yapmis olsaydim:icon_sorr yani belkide bir yardimim dokunucak olan bir insana yardim etmememek,böyle birseyin vebali ile nasil yasar insan ki...

Halilim benim,deli asik sey:img-in_lo Meneksenin halen kiz oldugunu ögrenince kim bilir nekadarda sevinmistir Menekseye herzaman guvenebilicegini bir kez daha ögrenmis olucak...her nekadar Halil belkide suphelenmis olsada acaba oldumu yoksa olmadimi diye bu bölumden itibaren o suphe giderilmis olucak...yani sevdigi kadin ne olursa olsun o psikopatin kendisine ellemesini engelledi diye:happy0064

O sevincle birde Mistika indiryor ya oh oh ne guzel...

Simdi bundan sonra nasil olucak acaba bosanma islemleri...Mistik israr etmez belkide yani o raporu alipta bir hakime gösterseler ve bosanma nasil derler dilekcesi?olarak kullansalar...bu islerin nasil yurudugunu hic bilmiyorum ama sanirsam da bu nedeni gösterirler ise ozamanda bosanma gerceklesebilir...

Ama bunlar Almanyada evlenmislerdi ve ozaman Turkiyede bosanabilirlermi acaba yoksam Almanayaya mi dönmeleri gerek??nasil oluyor bu isler,bilen varmi aramizda bu tur seyleri???

KübraYasemin
27-11-07, 16:57
Meneksenin ailesinde zaten Mistiki tutan cok kisi cok ki bunada sukur:happy0064 Kadir ve Hasan tutular Mistiki ancak,ki onlarda o rapor sayesinde avucunu bir guzelce yalarlar insallah:happy0064

Kadir dedigin gibi biliyorsa eger Mistikin kan grubunun ne oldugunu acaba belkide Hasaninda Mistika daldigini görebilirmiyiz kine:img-blush belkide oda der birseyler oglumun canini kurtarabilirdin ama sen benim yanimda yalandan uzulmus numaralari yaptin falan gibi birseyler... dusundukce midem bulaniyor yani nefreten öggg,Mistik nasilda utanmadan rahatca oturabildi hic yardim etmeden kardesim dedigi kisinin babasinin yaninda onca gun:img-pilot ben yerin dibine batardim utanctan Mistikin yaptigini yapmis olsaydim:icon_sorr yani belkide bir yardimim dokunucak olan bir insana yardim etmememek,böyle birseyin vebali ile nasil yasar insan ki...

Halilim benim,deli asik sey:img-in_lo Meneksenin halen kiz oldugunu ögrenince kim bilir nekadarda sevinmistir Menekseye herzaman guvenebilicegini bir kez daha ögrenmis olucak...her nekadar Halil belkide suphelenmis olsada acaba oldumu yoksa olmadimi diye bu bölumden itibaren o suphe giderilmis olucak...yani sevdigi kadin ne olursa olsun o psikopatin kendisine ellemesini engelledi diye:happy0064

O sevincle birde Mistika indiryor ya oh oh ne guzel...

Simdi bundan sonra nasil olucak acaba bosanma islemleri...Mistik israr etmez belkide yani o raporu alipta bir hakime gösterseler ve bosanma nasil derler dilekcesi?olarak kullansalar...bu islerin nasil yurudugunu hic bilmiyorum ama sanirsam da bu nedeni gösterirler ise ozamanda bosanma gerceklesebilir...

Ama bunlar Almanyada evlenmislerdi ve ozaman Turkiyede bosanabilirlermi acaba yoksam Almanayaya mi dönmeleri gerek??nasil oluyor bu isler,bilen varmi aramizda bu tur seyleri???

Evet Halil nasIl sevinir aynan ya.

Cok merak ediyorum. Menekse daha kIz oldugunu duyunca sadece Halil degilde bakalIm BabasI Ninesi öbürleri ne yapacak.

Vallaha almanyada evlendiler evet ama belkide türkiyedede bosanabilirler olabilir yani. (=

eSzra_
27-11-07, 17:03
berivan_ Haklisin halil bence Sevinir meneksenin Bakire Olmasina:happy0064..Yaa halil nasil Birsey yaa:img-in_loYanii menekseye Bu konuda hiç konusmadi Çunku neden meneksenin Üzulecegini Bildigi için belkide meneksenin Kalbini Kiracagini bildigi için Hiç Sormamistir Ama Halil menekseye Guveniyor Belki halil Suphelenmemistir Bile:img-yes::img-yes:..Neyse hepsini Gorecez Gelecek Bölumde:img-yes:..iNsallah Mistikin Yüzude Ortaya Çikar Zeynepin Ki Çikti Simdi Sira Mistikta:img-yes::img-yes:

hewal
27-11-07, 17:10
Bu bekaret mevzusunun Halil için çok büyük bir önemi olduğunu düşünmüyorum yani Mustafa'nın Menekşe'ye dokunmamış dahası dokunamamış olmasına sevinir elbet ama hiçbirşey Halil'i Menekşe'yi o gelinlikle gördüğü anki kadar yıkamazdı...

Acaba Mustafa o rapor sonrası ne diyecek kendini nasıl aklayacak...

KübraYasemin
27-11-07, 17:12
Mustafa Beyin zaten ipi ile kuyuya inilmezdiki.

Derdi namus gibi gösterdi ortaya.

Ama Meneksenin daha kIz oldugu cIkarsa ortaya ozaman anlar herkes.

Kadir bile anlayacakdIr MustafanIn asIl ne oldugunu.

Bence Kadir degisecek, cünki fragmanda aglIyordu.

berivan_
27-11-07, 17:13
Haaa birde unutmadan Semih demisti ya Mistika zamani gelince sana Zeynepi vericem diye(Kadirin intikamini alicak ya cesur Mistik:img-hyste ulenn intikam kim sen kim ötlek sey)sincik Mistik yinede sevgili ve biricik kardesi Kadirin intikamini almaya kararlimidir kine ne olursa olsun??yani bunu yapmaya cesareti varmidir elini kesmekten ve kan vermekten ödu kopan Mistikin sizce:icon_whis

Acaba bu bölum Yusuftan hoslanan ve Kadirle birlikte olan iki kizda gelirlermi kine:icon_whis(isimlerini unutum yine yaw hay aksi:img-blush)ikiside mustakbel kaynanasi ile tanistiklarinda neler olucak acaba:icon_whis Yusufa iyicene abayi yakmis olan kiz aslinda cok saygili birine benziyor,yani annenlere slm söyle demeleri ve sonracima ellerinden öperim demeleri falan filan...kim bilir belkide Menekse-Halil,Yusuf-kiz,Kadir-kiz birlikte dugun yaparlar hiii:img-pilot

KübraYasemin
27-11-07, 17:32
MustafanIn kimseden intikam filan alacagInI sanmiyorum ben.

O lafIn gelsi. KanInI da vercekmismis bey efendi tutsaymIs bunlarIn hepsi laf.

Igcagata gelince o harife bence hicbirsey yok hemde hicbirsey.

Menekse bu Bölümde yine süper yine mütis.

Hastane kIyafetleri nasIlda yakIsdI ama ya.

Mustafa bence ögrenmesin Halilin polislerden kacdIgInI hemen haber verir polisler.

Bence Halilin kendi teslim olmasI daha iii olur.

kıvanç_sedef
27-11-07, 17:47
ya önce zeynebin grçk yüzü ortaya çktı bu blmde de mıstığın grçk yüzü ortaya çıkcak blki de babası kızını bşuna sçladığı için felan ağlıyodur(menekşenin babası yanii=))..ama bilemem o adam o kadar gaddar ki anlatamam...ben öle bi baba grmedim walla hiç bi yrde..ya menekşenin bakire olup olması tamam halili mtlu eder ama o menekşeyi her haliyle sewioo ztn sewmeseydi onunla kaçmazdı bnce sewinir ama o menekşeyi her haliyle sewioo bşka bi snç çıksaydı üzülürdü ama bnce menekşeyi asla bırakmazdıı ztn o snç çıkınca kesin mıstığı o sewinçle döwcek..tam üstüne glmş olcak sesli fragman çksa da grsek dee daha bekleriz bizz anca prşmbe akşamı çıkarrr:icon_sorr:img-blush:img-in_lo:img-wink:kadir de aslında iii bi abi bnce ama ne de olsa babasının dlduruşuna gldi o da mcburen öle dwrndı blseydi mıstığın öle pslik bi adam olduunu bnce kızkrdeşini krban etmezdi onca şeye ama şmdi görüştüler felan eee dizinin heyecanı nerde kaldıı şmdii??:D

KübraYasemin
27-11-07, 17:59
Insallah bu hafta Zeynepi görmeyiz.

Mustafa tarafIndan bence zaten yeterince moralimiz bozuluyor.

Birde Zeynep hanImi görüpde moral bozmaya bence gerek yok yani.

Ki bu haftada bence Mustafa alacak Menekse ve aylesinden bir sogukluk.

Zeynepin Halilden aldIgI gibi.

MustafanIn Menekseyi sevdigi filanda yok yani. )= oo yüzden koyuyor birde.

Hadi Zeynep seviyordu, anladIm. Ama Mustafa sIrf para pesinde.

berivan_
27-11-07, 18:00
Menekse ilk baslarda ancak Yusuf agbisine net bir sekilde söylemisti evlenmek istemedigini...Kadir agbisi ise Menekse söylemeden önce davranipta Menekseye Mistiki nasilda övmustu,aklima gelince öggg oluyorum yani...nasida demisti iste Mistikin parasi var,iyi bir adam is falanda kurucak diye...ozamanlar kendide Meneksenin gercektende Mistik ile mutlu olucagini sanmisti ki böyle seyler söyledi...kardesinin bu durumlara dusucegini bilseydi yaparmiydi ki bunu acaba???Meneksenin ihanetini icine sindirmeye calisirken babasi denen mahluk onunda beynini yikadi ama simdi birde Menekse ile hani el ele tutusupta agliyolarmis ya belkide Kadir orada Menekseden bin kez falan(lafin gelisi iste)özur diler ona yaptiklari ve yasatiklari icin,hata Meneksenin nekadar fedakar biri oldugunuda söyler,yani ben sana ne yaptim ama sen bana neler yapiyorsun gibisinden:img-blush Kadir ve Menekse sahnesinde ben kesin aglarim herhalde yani,izlemesi bile insani bukadar etkiliyorsa artik:img-yes:

Birde ailesi olmiyan,hata hic kimsesi olmiyan Halilinde bu aileye girmesi,nine tarafindan hemide kaynanasi ve kayni?tarafindan sevilmesi cok guzel birsey...Kadir de Halili tanidikca onu cok sevicektir,bundan eminim,sevilmiyecek birimi sanki Halil:img-in_lo

Benim korkum bu bölumde gercek yuzunun ortaya cikmasi ile Mistikin Mithatin yanina siginmasi ve cok buyuk bir öc alma eylemlerine girismesidir:icon_sorr

KübraYasemin
27-11-07, 18:03
Halil ve MustafanIn tuvaletde karsIlasmasIda süper.

Halil nasIlda mustafayI parcalayacakdIr bence.

Ne güzel Halil ne güzel sevindim (=

Ay benimicinde vursa birtane öderim halili görünce.

ssvshy
27-11-07, 18:58
yorumları yeni okumaya başladım anketi gördüm teşekkürler cevaplayam bari
1.) Bu bölümde en cok begendiginiz sahne?
ne yalan söyliyim pansuman sahnesinin başından sonuna kadar olan her anını özellikle istemediğim şey olduğu için

2.) Sizce bu bölümde en iyi performansi kim sergiledi?

kıvançla sedef bide sn.de bir gözüken:img-in_lo

3.) Sizce Menekse hastaneye gitmeli miydi?

hastaneye gitmeliydi ne olursa olsun ordaki abisi aslında işin ucunda bir hayat olmasaydı gitmesede olurdu derdim ama bu menekşenin a
tabiatına sığmazdı en azından ninem bilseydi

4.) Sizce Hasan ve Mustafa Menekse`ye napcaklar`?

hiçbirşey orası hastane zaten fragmandada gösteriyor

5.) Bide merak ettigim bir soru:
Menekse ile Halil`in Cuma aksamlari oynamasi sizce iyi mi?degilse hangi gün oynamasini isterdiniz?

ben gününden memnunum ama rayting açısından günü uygun değil hoş bunun sebebi günmü oda belli değilya

KübraYasemin
27-11-07, 19:01
FragmanIn sonunda Yusuf herhalde var Meneksenin yanInda.

Orda Halil HasanInIn yanInda Meneksenin ellinimi tutuyor banamI öyle geldi.

Aceba diyorum yoksa HasandamI yolla geldi ama sanmam.

Kadir ve Hasan 2 si birden yolla gelmez.

Mustafa beyinde maskesi düsüyor oh ya acayip seviniyorum buna ben. (=

kıvanç_sedef
27-11-07, 19:03
Halil ve MustafanIn tuvaletde karsIlasmasIda süper.

Halil nasIlda mustafayI parcalayacakdIr bence.

Ne güzel Halil ne güzel sevindim (=

Ay benimicinde vursa birtane öderim halili görünce.

sana katılıyorum cnm bncede parçalıcak halil mıstık ı
walla aynen bi tekme de bnm için atsa çook mtlu olurummm
:img-blush:img-in_lo:img-wink::happy0064

KübraYasemin
27-11-07, 19:06
sana katılıyorum cnm bncede parçalıcak halil mıstık ı
walla aynen bi tekme de bnm için atsa çook mtlu olurummm
:img-blush:img-in_lo:img-wink::happy0064

Evet ya bol bol atar bence Halil df icin.

Birde Mustafa korkak ya simdi herhalde 4.bölümdemi 5.bölümdemi ne yedigi dayat Halilden az geldi herhalde.

CanI daha cokmu istedi ne baksana.

Hemen ilk fIrsatda Halilin karsIsIna cIkmIs dayak yemek icin.

Bu adamI bende döverdim herhalde karsImda görsem komalIk diyorum ya.

kıvanç_sedef
27-11-07, 19:09
FragmanIn sonunda Yusuf herhalde var Meneksenin yanInda.

Orda Halil HasanInIn yanInda Meneksenin ellinimi tutuyor banamI öyle geldi.

Aceba diyorum yoksa HasandamI yolla geldi ama sanmam.

Kadir ve Hasan 2 si birden yolla gelmez.

Mustafa beyinde maskesi düsüyor oh ya acayip seviniyorum buna ben. (=Evet ya bol bol atar bence Halil df icin.

Birde Mustafa korkak ya simdi herhalde 4.bölümdemi 5.bölümdemi ne yedigi dayat Halilden az geldi herhalde.

CanI daha cokmu istedi ne baksana.

Hemen ilk fIrsatda Halilin karsIsIna cIkmIs dayak yemek icin.

Bu adamI bende döverdim herhalde karsImda görsem komalIk diyorum ya.

yok cnm tkrar bktım menekşe ile kadir el ele tutuşmşlar orda ama bi frsat wermiolar ki abisiyle kızcağız rahat rahat knuşsunlarr...
evet az glmiş heralde bidaha dayak yemek istioo tamam halilcim itinayla dayak atar yani bnde ona yrdmcı olurum:D:D

KübraYasemin
27-11-07, 19:22
yok cnm tkrar bktım menekşe ile kadir el ele tutuşmşlar orda ama bi frsat wermiolar ki abisiyle kızcağız rahat rahat knuşsunlarr...
evet az glmiş heralde bidaha dayak yemek istioo tamam halilcim itinayla dayak atar yani bnde ona yrdmcı olurum:D:D

Kadirinmi tutuyor.

Aaa bak simdi üzüldüm )=

Neyse olsun Kadirde bence Menekseyi sevmeye baslayacak.

Ve onlarIn tarafInda olacak.

Evet ya ne olsun adam soluk vermiyor kimblir Menekseye orda ne bakIs atar.

Mustafa gercekden az gelmis bu dayak aynan

Bu arada adIm Kübra ya senin cnm.. (=

kıvanç_sedef
27-11-07, 19:29
Kadirinmi tutuyor.

Aaa bak simdi üzüldüm )=

Neyse olsun Kadirde bence Menekseyi sevmeye baslayacak.

Ve onlarIn tarafInda olacak.

Evet ya ne olsun adam soluk vermiyor kimblir Menekseye orda ne bakIs atar.

Mustafa gercekden az gelmis bu dayak aynan

Bu arada adIm Kübra ya senin cnm.. (=

bnm adım da beril cnm tnştııma memnun oldm:D...eft inş sewmeye bşlar kadir menekşeyi de onların aşkları daha da büyür ztn herkes kbl etcek bi o hasan we mstık pislikler kbl etmicekk mikroplarr..
şmdi tip tip menekşeye de bakar ya kız glmiş böbreğini wermeye bn olsam gtmezdim blki yani bna onca ktülük ypmaya klkmş bni öldrmeye glmiş abime böbreğimi werirmiydim blmiorm ama wermezdim heralde...ama menekşe hakikatli kız o werdi baba hala kıymetini blmioo çook nankör walla yaww..:img-yes:

reyhan69
27-11-07, 19:31
Iyi aksamlar arkadaslar ....fragman ni ben derden izleyebilirim burda henüz gecirmemisler...merak tan ne yapacagimi bilmiyorum...youtube da aradim orda hemen cikiyor ama maalesef bu sefer sansli degildim...bir zahmet.

batuhan_gumus
27-11-07, 19:32
ben geldim arkadaslar

hemen baslimm menekse ile halil bu hfta cok cok cok heyecanli benim icin cünki menekse babasinla karsilasiyor bakalim neler olacak meraktan catlicam
pazar günü girip ratingler hakinda yazmistim biseylerr dedim gibi cok kotu gelmis ab de ama insallah yinede düzelir:)

bölüm yorumu

yaa bu bölümde menekse ve halile cok kizdim ikiside sasirdilar galiba yaqq
tabii nineyle annenin gelmesi süper oldu onlari cok sewiyorum gerci meneksenin annesi halili ilk önceler pek sewmedi de

nese bu kdr yeter

en büyük menekse ile halil ve hepsi 1 :)

KübraYasemin
27-11-07, 19:37
bnm adım da beril cnm tnştııma memnun oldm:D...eft inş sewmeye bşlar kadir menekşeyi de onların aşkları daha da büyür ztn herkes kbl etcek bi o hasan we mstık pislikler kbl etmicekk mikroplarr..
şmdi tip tip menekşeye de bakar ya kız glmiş böbreğini wermeye bn olsam gtmezdim blki yani bna onca ktülük ypmaya klkmş bni öldrmeye glmiş abime böbreğimi werirmiydim blmiorm ama wermezdim heralde...ama menekşe hakikatli kız o werdi baba hala kıymetini blmioo çook nankör walla yaww..:img-yes:

memnun oldum cnm. bende :img-wink:

Evet bencede kabul edecekdir Kadirde.

Yani o böbrek olayIndan sonra birde fragmanda gördügümüz gözyasIndan sonra edecekdir ya muhtemelen bence.

Evet ya iki mikrolar ciden bulmus lar birbirlerini (= mikrop. (=

Evet Menekse ciden cok yürekli ve hakikatli kIz aynan.

Bende herhalde aynan senin gibi Meneksenin durumunda olsam vermezdim.

Beni öldürmeye gelsin o kalksIn pesimden ben böbregimi verim.

arnImda enayi yazmiyor ya benim demi ama.

berivan_
27-11-07, 19:50
Ya hani gecen bölum bizim asiklar bir gun gecirmislerdi ya tek baslarina...o sahneler cok guzeldi,el ele tutusma ve sarilmalar emme Halil Menekseye ben sana annemin Istanbulunu göstereyim dediginde ben sanmistim ki hani Halil Menekseye o yerleri gezdirdiginde hemde belkide annesi hakkinda anlatirdi biraz Menekseye,ama öyle olmadi:icon_sorr simdi Menekse böbrek naklinden sonra iylesince bunlar o yarim kalan gezilerine devam etseler ne guzel olurdu:img-yes:

Halil birde anladigim kadariyla annesine cok duskunmus ama Halil babasindan okadar cok bahsetmedi hic...yani babasinin bir resmi bilem yok,yaninda sadece annesinin resmini gezdiriyor...bunun bir nedeni varmidir ki acaba:icon_whis

Birde keske komser Ömer bir sekilde Yusuf ile falan irtibata gecebilse ve Halil hakkindaki dusuncelerini onunla paylasa ve Yusuf bu vesile ile falan nasil orta baglanti olsa ve Halil ve komiser bu sekilde irtibata gecebilseler ozaman ikiside el ele veripte cözum getirebilirler bu Mithat olayina...

Birde Mithatin konusmalaridan yola cikarsak komisere birseyler yapmayi dusunuyor emme bunu Halil kendini temize cikartmadan yapmaz diye umuyorum,yoksam Halilin son umidide yanar galiba:sad53:

KübraYasemin
27-11-07, 19:57
Bu arada Mitat diyilmisken.

Onunda Maskesi düssün oh ne güzel olur.

Ama bence onun maskesinide Komser Murat düsürecek,
onun ellinde bence büyük koz var.

Herhalde o baya birsey biliyor ama Halil lazIm bence ona.

Birde o nummarayIda komser sayesinde bence cözecekdir Halil.

batuhan_gumus
27-11-07, 20:02
bu bölümü iple cekiyommm cuma günü ratingler fitiracak bundan
eminim arkadaslarim halile menekse biribirlerine daha dokunmadi bile yaa uff
bi sewisme sahnesi filan hic olmadi yaaqqqqq
arkadaslar bu bölüm 12 bölüm olucak galiba deme :icon_whis

ya su 13 bölümde bitme durumu dogru deil deme??

KübraYasemin
27-11-07, 20:07

evet bu hafta 12.Bölüm olacak.

Bende cumayI iple cekiyorum son. 3 gün kaldI. (=

Aaa evet bende duymusdum 13.Bölümde bir bitme olayI vardI.

Ama ddogrumu yanlIsmI bilmiyorum.

BIrde dizide simdi dügümler yavas yavas cözülürse beli olmaz.

AranIzda bilen varmI arkadaslar 13.Bölüm dizi bitmez degilmi.

Yani retingler yüzünden biterse biter diyorlardI ama onlarda bence hic fena gelmiyor yani.

eSzra_
27-11-07, 20:16

ya o yalan haberdi çunku gazetelere falan çikmadi:img-yes:
Bunu yazan Kisi Zaten geri cevap yazmadii Yani Nerden haber Alidigini falan
ben zaten inanmadimki yani Bu Mumkun Degil:img-yes::img-yes:..
Ewet dizimie son 3Gun kaldii Iple Çekiyorum bu Bölum:happy0064

KübraYasemin
27-11-07, 20:22
ya o yalan haberdi çunku gazetelere falan çikmadi:img-yes:
Bunu yazan Kisi Zaten geri cevap yazmadii Yani Nerden haber Alidigini falan
ben zaten inanmadimki yani Bu Mumkun Degil:img-yes::img-yes:..
Ewet dizimie son 3Gun kaldii Iple Çekiyorum bu Bölum:happy0064
Yalan haber olmasIna sevindim.

BBG yede öyle demislerdi bu aksam hala oynuyor.

Bence böyle yalan haberleri uydurupda seyircileri üzmek dogru degil.

Sevindim dizimiz bitmeyecegini.

Evet ya son 3 gün kaldI.

Insallah yarIn özet persembede sesli gelir sonra cuma dizi günü zaten oley.

eSzra_
27-11-07, 20:25
berivan_ Ewet ya keske O Polis Yusufu Arasa Sonrada Halile Irtibat Geçirse yani bencede Halilin Son Umudu O Polis Ve bence O polis halile çok yardimi Dokuncak:img-yes::img-yes:..ha Buarada simdi menekse ile halil bir Gun geçirdilerya Aslinda Ben Onu pek Saymiyorum Neden? çunku ikiside çok Mutsuzlardi Insallah o Gunun Telafisi Olur:img-yes::img-yes:...
KübraNehir ewet cnm Insallah Yarin özet Persembe Sesli Fragman çikar:img-yes:Ve Tabii Cuma Gunu Heycan Dolu Birhafta sabirsizlikla Bekledigimiz Dizimiz:happy0064:happy0064

KübraYasemin
27-11-07, 20:32
berivan_ Ewet ya keske O Polis Yusufu Arasa Sonrada Halile Irtibat Geçirse yani bencede Halilin Son Umudu O Polis Ve bence O polis halile çok yardimi Dokuncak:img-yes::img-yes:..ha Buarada simdi menekse ile halil bir Gun geçirdilerya Aslinda Ben Onu pek Saymiyorum Neden? çunku ikiside çok Mutsuzlardi Insallah o Gunun Telafisi Olur:img-yes::img-yes:...
KübraNehir ewet cnm Insallah Yarin özet Persembe Sesli Fragman çikar:img-yes:Ve Tabii Cuma Gunu Heycan Dolu Birhafta sabirsizlikla Bekledigimiz Dizimiz:happy0064:happy0064

Vallaha hepsi bölümlerden farklI olacak gibi geliyor bana bu bölüm.

Su son iki haftadan beri dizimizi daha cok heycan ile bekliyorum ben.

Meneksenin herhalde kIz oldugu cIkacak diyemi ne. (=

Sonra Halilin hastaneye gelmesi filan cok güzel ya.

Ben Yusuf Menekseye kIzar ama sonra Kadir onlarIn tarafIna gecerse süper olur.

kIzar su magnada neden canInI tehlikeye attIn diye kIzar.

Ama sonra Menekseye bir bakIsI var ondan atar ya ozmana kIyamam.

destur
27-11-07, 21:45

ya su 13 bölümde bitme durumu dogru deil deme??bende bu bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.. bölüm çok heyecanlı gözüküyor ayrıca dizimiz şimdi güzelleşmeye başlayacak (bu bölümden itibaren) nice on üçler bizi bekliyor..

KübraYasemin
27-11-07, 21:47
Ben fragmana baktIm baktIm bakTim.

Ama bir türlü bir türlü.

Hasan olacak o adamIn gözünden o yas niye akIyor anlamadIm gitti.

Neden öyle aglIyor.

Kadiri hadi tamam Menekse böbregini verdi onu duydu vidan azabI cekti olur derim.

Ama Hasan neden anlamadIm.

berivan_
27-11-07, 22:38
Fragmani az önce yine izledim...

Hani Menekse hastahanede odasindayken Yusuf agbisi ile Halil iceriye giriyor ya...iste oradaki sarilmalari cok guzeldi gercekten:img-in_lo ilk baslarda Yusuf agbiden acayip cekiniyordu ikiside ama simdi git gide dahada özgurce gösteriyorlar sevgilerini etrafindaki kisilere:img-blush

Mistik uyuzu hani fragmanda toalet gibi bir yerde duruyor ya acaba orada kendi kendine ne konusuyor kine öyle hararetli ki Halili görunce suratinin ifadesi 360 derece degisiyor:icon_whis

Birde Halil'in Mistika olan o bakisida acayip dehset birsey:img-in_lo kendini acayip asmis Kivanc gercekten bu dizizde...super oynuyor masallah,nazar deymesin:img-in_lo

KübraYasemin
27-11-07, 22:46
Vallaha baska insanIn isi olmadIgi icin ellimiydede bir fragman oldugu icin izleyip izleyip duruyoruy.

Ama bence bu hafta ayrI guyel olacak gibi gibi.

berivan_ sana aynan katIlIyorum cnm.
sende benim gibi herhalde surekli izliyorsun fragmani...

berivan_
27-11-07, 23:14
Vallaha baska insanIn isi olmadIgi icin ellimiydede bir fragman oldugu icin izleyip izleyip duruyoruy.

Ama bence bu hafta ayrI guyel olacak gibi gibi.

berivan_ sana aynan katIlIyorum cnm.
sende benim gibi herhalde surekli izliyorsun fragmani...

Yok canim nerdeeee,benimde elimde fragman var ama surekli izlemiyorum aslinda tesadufen izledim az önce:img-blush

Hasanin fragmandaki o bakire kagidina baktiktan sonraki hali,hani ilk önce annesine bakiyorda bu gercekmi gibisinden ve sonran hepsinin gözleri Mistikin uzerine gidince iste orasini izlemeyi cok ama coook istiyorum ve merak ediyorum...

Birde Meneksenin ninesi hani gecen bölum disarida yemek yerlerken kucuk bir konusma yapmisti ya iste orayi cok begendim hem hem Meneksenin annesininde Yusufla konusurken elini agzinin önune koyupta fisil fisil konusmasida cok guzeldi gercekten:img-blush ve sonradan Yusuf yuksek ses ile Halile ben kefilim deyince Suheylanin sasirmasi falan... bakalim bu bölum nasil davranicak cok sevdigi mustakbel damatina:img-blush

Bu arada ben Betül:img-wink:

KübraYasemin
27-11-07, 23:21
Yok canim nerdeeee,benimde elimde fragman var ama surekli izlemiyorum aslinda tesadufen izledim az önce:img-blush

Hasanin fragmandaki o bakire kagidina baktiktan sonraki hali,hani ilk önce annesine bakiyorda bu gercekmi gibisinden ve sonran hepsinin gözleri Mistikin uzerine gidince iste orasini izlemeyi cok ama coook istiyorum ve merak ediyorum...

Birde Meneksenin ninesi hani gecen bölum disarida yemek yerlerken kucuk bir konusma yapmisti ya iste orayi cok begendim hem hem Meneksenin annesininde Yusufla konusurken elini agzinin önune koyupta fisil fisil konusmasida cok guzeldi gercekten:img-blush ve sonradan Yusuf yuksek ses ile Halile ben kefilim deyince Suheylanin sasirmasi falan... bakalim bu bölum nasil davranicak cok sevdigi mustakbel damatina:img-blush

Bu arada ben Betül:img-wink:

Betülcügüm. Vallaha güze güzel yorum yaziyorsun.

Bende baya begendim Süleyhani.
BIrde Halile ellini uzatMisdI gecen bölümde bilmem hatIrladInmI.

Yusuf Halil güvenebilirsiniz diyince odanIn önünde ayyy dedim.

Vallaha az degil bizim süleyhan.

Neyse cnm bende bugünlük bukadar ben kacar byebye...

berivan_
27-11-07, 23:48
Betülcügüm. Vallaha güze güzel yorum yaziyorsun.

Bende baya begendim Süleyhani.
BIrde Halile ellini uzatMisdI gecen bölümde bilmem hatIrladInmI.

Yusuf Halil güvenebilirsiniz diyince odanIn önünde ayyy dedim.

Vallaha az degil bizim süleyhan.

Neyse cnm bende bugünlük bukadar ben kacar byebye...

Kubracim,sende cok guzel yorumlar yaziyorsun...vallah benim aklima birsey geliyor öyle yaziyorum ama sizlerin yorumlarini okumakta cok guzel:img-yes:

Basta Halile elini vermiyen ve Yusufa bakan,hani veriyimi yoksa vermeyimi diye bekliyen Suheylanin Yusuftan eveti alinca elini biraz tedirgince uzatmasi ve yemekten sonra ise odanin önunde elini birden bire gulerekten uzatmasi cok guzeldi gercekten...birde Yusuf dedi ya hani orada ammada el öpme meraklisiymisiniz diye iste orada koptum:img-hyste hem hem Suheylanin Yusufun bu sözlerine karsin oy kiskandi demesi ve Yusufa sarilmasida cok guzeldi:img-blush

Halil sonunda uzun suredir göremedigi anne sevkafitini Suheylada yakaladi:img-yes:

Bendende bu gecelik bukadar,herkese iyi gecelerbye

kıvanç_simge
28-11-07, 12:30
selam dostlar :img-wink::img-wink:

bu bölü süper olucak menekse kadire böbreğini werio off yaaa:icon_sorr mustafa we halil karşı karşıya gelio..

ama bence biiraz da saçma yani önceleri geberticem fln diolardı şimdi de aynı yerdeler gerçi bnm bu konuda şüphelerim hala çok fazla....menekse böbreğini wericek bakalım mustafanın kini geçicek mi off uyuzzz şey

walla bu bölümiçinbaya bi endişelerim war arkadaşlar:icon_whis

ayy kıvancımın bakışlar gözler yine mükemmel onu görmek için sabırızılanıorum =)

berivan_
28-11-07, 12:40
selam dostlar :img-wink::img-wink:

bu bölü süper olucak menekse kadire böbreğini werio off yaaa:icon_sorr mustafa we halil karşı karşıya gelio..

ama bence biiraz da saçma yani önceleri geberticem fln diolardı şimdi de aynı yerdeler gerçi bnm bu konuda şüphelerim hala çok fazla....menekse böbreğini wericek bakalım mustafanın kini geçicek mi off uyuzzz şey

walla bu bölümiçinbaya bi endişelerim war arkadaşlar:icon_whis

ayy kıvancımın bakışlar gözler yine mükemmel onu görmek için sabırızılanıorum =)

Menekse agbisi yuzunden cok seyler atlati,yani agbisini onu birde otel odasinda yalniz biraktiginda Menekse Mistikin tecavuzune ugruyordi:icon_evil egerki Halil yetismeseydi...bunlarin hepsini yinede bir sekilde sinege cekipte hic olmaz diyerekten dusunmeden agbisine kendi canindan bir parca vermek istemesi gercekten de cok guzel bir davranis ve jest...Kadir kiymetini bilsin kardesinin,herkes böyle yapmaz ne yaziki,nekadar dua etse hemide sukretse Menekse gibi bir kardesi olduguna cok azdir yani...bundan sonra insallah kardesinin kiymetini bilir diyelim bari...

Aslinda dikkatinizi birsey cektimi gecen bölum bilmiyorum ama benim cekti(ve sanirim tahminimde dogrudur)hani Kadir annesigil hastahanedeyken diyor ya annesine Menekseyi o itin yanindami biraktiniz diye(töbe töbe)oradaki yuz ifadesi sinirden haric hani ben onun yuzunden bu hale geldim,nasil kardesimi onunla yalniz biraktiniz gibisindendi,anlatabildimi??

Mistik Meneksenin halen kiz oldugu ortaya ciktiktan sonra acayip dellenicek bende(zaten deliydi ama daha bir delenicek iste)ve bundan sonra dahada kötu seyler yapicaktir kesin...

Birde cok affedirsiniz emme hani Mistika kusurlu diyoruz ya,belkide kusurlu degildir hii ne dersiniz:icon_whis yani sey hiii sey bu herif kusurlu olsaydi ozaman Kadir onu odada Menekse ile yalniz biraktiginda herif neden soyunma eylemine girdi kine hiiii:img-pilot eger ki kusurlu olsaydi bunu ispat etmeye calismazdi ki,yani uzerindekilerini cikartiktan ve Menekseye yaklasmasya calistiktan sonra zaten anlasilmazdi kine bu:img-blush hem hem acaba Menekseye acayi yaktigindanmi Lale miydi kizin adi simdi unutum onunla birlikte olmak istemedi ve o yuzden kusurlu diye oldugu bir daha vurgulandi o bölumde:img-yes:

Birazcik karisik yorum olmustur belkide ama anlamisinizdir ne demek istedigimi sanirim:img-blush

Hem Kivanc kendini zaten bu dizinin tum bölumlerinde teker teker asti ve asmayada devam ediyor,ona bu yolunda basarilar dilerim ve insallah dahada cok görme firsatimiz olur onu farkli projelerde...

Not. Bu Kivancin ikinci dizisi ve kendisini iki seferde iyi rolerde görduk,acaba diyorum ki birde onu kötu bir rolde falan görsek hani katil yada maffya ile ilgili olan bir projede nasil olurdu ki acaba diye dusunmeden edemiyorum:img-blush

berivan_
28-11-07, 17:13
Simdi 6 bölumu izliyorumda ve Halil hani orada Menekse ile Balcilarin corbacisinda calisirken bunlar aralarinda bir konusma geciyor ya,Halil Menekseye onunla el ele sahilde gezmek istedigini söyluyor,iste bu istegi gecen bölum gerceklesmisti:img-blush söz verilen sahneleri tekrardan izlemek ve o verilen sözlerin yerine gelmesinide izlemek ayri birseydir:img-icecr

Birde Halil orada maydonoz ayikliyor ya,birden gözumun önune geldi de Menekse ile Halil sonunda evlenmisler ve sonracima mutfakta ikiside yardimlasarak yemek yapsalar,guzel olmazmiydi sizce bu tur sahneler izlemek:img-blush

Eski bölumlere bakaraktan Meneksenin degisikligini farketmekte ayrica bir guzelik...basta Halilden cok urken ve dokunmaya korkan Meneksenin simdilerde urkmeden cesaret edipte Halilin disarida elinden tutmak ve ona sarilmasini izlemek cok ama cok guzel gercekten:img-in_lo

Birde birde Halil kac kez Meneksesinin ellerinden öptu,Meneksede onu öptumu hic ellerinden falan:img-blush hatirliyamadimda simdi:icon_whis

KübraYasemin
28-11-07, 17:18
Kubracim,sende cok guzel yorumlar yaziyorsun...vallah benim aklima birsey geliyor öyle yaziyorum ama sizlerin yorumlarini okumakta cok guzel:img-yes:

Basta Halile elini vermiyen ve Yusufa bakan,hani veriyimi yoksa vermeyimi diye bekliyen Suheylanin Yusuftan eveti alinca elini biraz tedirgince uzatmasi ve yemekten sonra ise odanin önunde elini birden bire gulerekten uzatmasi cok guzeldi gercekten...birde Yusuf dedi ya hani orada ammada el öpme meraklisiymisiniz diye iste orada koptum:img-hyste hem hem Suheylanin Yusufun bu sözlerine karsin oy kiskandi demesi ve Yusufa sarilmasida cok guzeldi:img-blush

Halil sonunda uzun suredir göremedigi anne sevkafitini Suheylada yakaladi:img-yes:

Bendende bu gecelik bukadar,herkese iyi gecelerbye

simdi geldim bende vallaha sabahdan beri site gelip gidiyor insan rahat yorumda yapamiyor...

Evet aynan Yusuf demisdi onu degilmi. amada el öptürme meraklIsIsIn diye.. o sözleri vee radIndan sarIlmasI gercekden güzeldi.

Bencede Süheyla ona cok iii annelik yapackdIr aynan...:good:

Kekse özet gelse... )=

berivan_
28-11-07, 17:32
Birde sey hmmmm hani Yusuf agbi Halili ilk Balcilarda gördugunde ona bir kac tane indiriyor ya:icon_sorr ya o sahneden bu yana Yusuf agbi ve Halili bukadar samimi görmek cok guzel,birbirleriyle konusmalari falan cok guzel gercekten:img-blush durum böyle olunca Meneksede daha da cok mutlu oluyor ve kendini duygularini dahada cok acikca gösterebliyor Halile bence:img-yes:

Birde Halil bu bölum hastahaneye gelince Meneksesinin yanina ozaman Kadirede ugrarmi kine bir gecmis olsuna??hem hem Kadir ile belkide bu sekilde yavastan konusmaya basliyaraktan anlasabilirler hiii ne dersiniz,nede guzel olurdu dimi ama:img-icecr

Aklima böyle guzel sahneler geldikce sizlerle paylasmak istiyorum,ama bizler bu sahneleri görunceye kadar cok beklermiyiz kine acaba:img-pilot

Ama ucmak bedavadir hemide cok guzeldir:img-pilot

hem hem birde ilk baslarda Menekseden haric tum ailesi telefonlari calinca halo diye cevapliyorlardi ya simdi artikin o halolardan kurtuldugumuza bir kez daha cok seviniyorum:happy0064

KübraYasemin
28-11-07, 17:39
Hani bugün bizim özet günüydü.

Bende en cok sessliden daha cok bizim özeti bekliyorum.

Orda daha cok sorulara cvp buluyoruz,
belkide daha gelir beli olmaz.

Ay vallaha süper olacak.

Kadir herhalde bu Bölümde gececek menekse tarafIndanaa insallah...

hewal
28-11-07, 17:45
Özet eklenmiş sevgili ehlocan'a çok teşekkürler;)

Menekşe, ağabeyi Kadir’e böbreğini vermek için hastaneye gelirken, haberi alan Halil polise teslim olmaktan vazgeçer. Ne olursa olsun Menekşe’yi yalnız bırakmayacaktır.

Tahmin etmiştik böyle olacağını..Halil teslim olmuyor Menekşe'nin yanına geliyor...

Hastanede babasıyla ve zorla evlendirildiği Mustafa ile yüz yüze gelen Menekşe niyetini açıklar ama, kendini kurtarmak için böyle bir fedakarlık yapmak istediğini düşünen Mustafa olay çıkarır.

Basiretsiz Mustafa , kendi elini kesmekten korkan Mustafa herkesi kendisi gbi sanıyor :hıh

Menekşe’nin böbreğini verebilmesi için yapılan detaylı tetkikler sonucu Menekşe’nin bakire olduğu ortaya çıkar. Hasan ilk kez kendisiyle yüzleşecektir.

Bu kısımda yine tahmin ettiğimiz gibi demek..Tetkikler nakil için gerekli ve Hsan'ın ağladığı sahne kendi iç hesaplşamasını yaşadığı sahen öyle bir sahnede Almanya'da olmuştu ama ayılana kadar sürdü etkisi bakalım bu kez neler olacak...

Öte yandan Mithat düğmeye basar, polisten önce Halil’i yakalanmasını emreder. Polis de Halil’in yerini öğrenir. Menekşe, Kadir için bir umut olurken. Halil’in artık kaçacak yeri kalmamıştır.

Umarım Polis Halil'i Mithat'tan önce bulur ...Bir yandanda mithat bulursa gerçek niyetinide ayan beyan deşifre eder belki diye düşünüyorum ve konunun sürekliliği için bir süre daha polis devreye giremez gibi geliyor ...

Bakalım sesli fragmandan ne anlamlar çıkaracaz....

ssvshy
28-11-07, 17:50
:dito12. Bölüm

Menekşe, babası ve kocasıyla yüz yüze geliyor

Menekşe ile Halil kavuşmak için ayrılmayı göze alırlar ve her biri ayrı ayrı teslim olmaya karar verir. Menekşe, ağabeyi Kadir’e böbreğini vermek için hastaneye gelirken, haberi alan Halil polise teslim olmaktan vazgeçer.

e nolmuş geçen bölümün son kısmı ne zaman vazgeçecekler varolan sahneleri özette yazmaktan

Ne olursa olsun Menekşe’yi yalnız bırakmayacaktır. Hastanede babasıyla ve zorla evlendirildiği Mustafa ile yüz yüze gelen Menekşe niyetini açıklar ama, kendini kurtarmak için böyle bir fedakarlık yapmak istediğini düşünen Mustafa olay çıkarır.

özetin bu kısmını okurken mıstıkı boğasım geldi :dito sahneyi görünce ne olur nasıl bir insan akıl var mantık var bu kız öldürüleceğini bile bile geliyor oraya hasanda birazcık akıl varsa menekşeye inanır

Menekşe’nin böbreğini verebilmesi için yapılan detaylı tetkikler sonucu Menekşe’nin bakire olduğu ortaya çıkar. Hasan ilk kez kendisiyle yüzleşecektir.

:happy0064 hasan görsün anlasın oh olsun mıstıkın ne olduğu ortaya çıkacak :bella yüzleşsin ben ne yapıyorum diye sorsun kendisine ve vicdan azabından kavrulsun

Öte yandan Mithat düğmeye basar, polisten önce Halil’i yakalanmasını emreder. Polis de Halil’in yerini öğrenir. Menekşe, Kadir için bir umut olurken. Halil’in artık kaçacak yeri kalmamıştır.

:good: eğer mithattan önce polis bulursa halili bu iyi haber nedense halilin polis tarafından yakalanmasına seviniyorum zaten menekşe hastanedeyken ayrı kalacaklar bari o hastanedeyken halilde üzerine atılan pislikten kurtulsun hastaneden çıkınca bizde bi düğün yapalım tabi halil o zaman kadar çıkarsa

berivan_
28-11-07, 18:02
ssvshy, özet icin cok tesekkurler:happy0064

Mistikin bir yamuk cikarticagi belliydi zaten,peh uslu uslu durmak kim burnu herseyin icine sokmamayi bilmiyen kimmm:icon_evil

Bu akli olmiyan sahis da masallah nede guzel hesaplar yapiyormus,guya Menekse böbregini veripte o sekilde kurtulucagini saniyor...bu Mistik Menekseyi tanimis olsaydi bilirdi Meneksenin asla böyle bir dusuncesi olmadigini:img-yes: ah ah ahhhhh Halilimden baska biri iyi taniyyabilirmi ki Menekseyi:img-blush

Polis Halilin yerini ögreniyormus demek,iyi guzel bu cok guzel gercekten ama ayni anda Mithatinda Halilin bulunmasi icin emir vermesi hicte guzel degil,korktum o cumlelerden:icon_sorr

Bu akli noksan Mistik Ismet agbisini arayipta Halilin hastahanede oldugunu söylemezse benim adimda Betül degil(cokmu buyuk konustum simdi):icon_whis:img-blush

Kendini cok akilli saniyor ya Mistik efendi:img-haha: bu gidisle bir guzelce hata yapsin bir yerdeki ki bizde ondan kurtulalim ve bir guzelce bayram edelim dimi ama:bella:img-punk::dance::cheer:

berivan_
28-11-07, 18:17
Birde simdi 7 bölumu izlerken hani Zeynek Menekseye Hallilin domatesli pilav sevdigini hemide ona kirmizi pilav dedigini görunce acaba diye dusunuyorumda Menekseyi nezaman Haliline yemek yaptiginda görucegiz:icon_whis yani bir kez corba yapti gecti Halil vuruldugunda ama bu Halin sevdigi yemeklerden biri olmadigi icin ben bunu saymadim:img-pilot hem Halil orada Yusuf agbiye birde bakipta gurur duyaraktan nasilda söyluyor salatayi Meneksenin yaptigini:img-blush ki Zeynepte bir bakis atiyor Halile:icon_evil

Halil meyersem nede gurur duyarmis Meneksesi ile bunuda görmek ayreten cok guzel birsey:img-in_lo

Acaba Meneksenin sevdigi yemekler nedir diye dusundum birde Halili bir bölum mutfakta görseydik Menekseye onun sevdigi yemeklerden birini yapmaya calisirken mutfagi darma dagin yapmasini,nede guzel olurdu izlemek ama:img-in_lo

kıvanç_sedef
28-11-07, 19:15
öncelikle özet için çok teşekkürler arkadaşımm...
şmdi hasanın neden ağladığını anlıyorum çünkü kendisiyle yüzleşecek yazıyo kesin o yzden ağlıodur muhakkak...mıstık psliği yine ne halt yicek merak ediyorum ama maskesi düşçek ona sewiniyorum o iyi bir olay ama bence polis halili bulsa daha iyi olcak çnkü komiser (adı neydi unuttum:]) bir çok şey biliyo bence halilin aklanmasında yardımcı olcak diye ümit ediyorum ama mithat halili bulursa o zaman ayvayı yedi halilcim o herif bence btn yüzünü gsterir halilcime off inşallah ilk önce o bulamaz da görür gününü bence olaylar yawaş ywaş çzlcek yani dizimizin kalkma söz konusuna felan inanmıyorum ben asLa bence olmaz böyle bişey kanal d iyi dizilerinden birini kaybetmek istemez...yani o haber kesinlikle yalandır...bu arada sayfamız baya ilerlemiş süperr valla çok sewindimm çoook iyi olduu off cumayı iple çekiorm ayrıca ayağımı da burktum ama menekşe ile halil i düşünüorum hala...:D

berivan_
28-11-07, 19:22
kıvanç_sedef, bencede dedigin gibi o komiser yardimci olucak Halilin aklanmasina emme Halile sinirlenen ve onun yakalanmasini istiyen Zeynepin neden elinde Mithatin ona verdigi mektubla karakola gelipte o mektubu komisere verdigini anlamis degilim yani...yani o mektupta yalnis hatirlamiyorsam Zeynepin babasi herseyi ben yaptim diyerekten Halili aklamasti dimi:img-yes: eee bu kizin niyeti ozaman Halilin yakalanmasi degilde aklanmasi degilmidir:img-pilot anlamadim yani gercekten...

Hasan Helgasindan tekmeyi yiyince kendi ile hesaplasmisti,iste kizimi senin icin sattim falanda filanda ama bu sefer Meneksenin bakire cikmasi ileki hesaplasmasida acaba diger seferki gibi hemencecik gecicek yoksam bu hesaplasma ile aklinin basina gelmesi devam mi edicek artikin:icon_whis Hasanida cözmek okadar kolay degil yaw,adam ha bire degisiyor:img-pilot

kıvanç_sedef
28-11-07, 19:29
kıvanç_sedef, bencede dedigin gibi o komiser yardimci olucak Halilin aklanmasina emme Halile sinirlenen ve onun yakalanmasini istiyen Zeynepin neden elinde Mithatin ona verdigi mektubla karakola gelipte o mektubu komisere verdigini anlamis degilim yani...yani o mektupta yalnis hatirlamiyorsam Zeynepin babasi herseyi ben yaptim diyerekten Halili aklamasti dimi:img-yes: eee bu kizin niyeti ozaman Halilin yakalanmasi degilde aklanmasi degilmidir:img-pilot anlamadim yani gercekten...

Hasan Helgasindan tekmeyi yiyince kendi ile hesaplasmisti,iste kizimi senin icin sattim falanda filanda ama bu sefer Meneksenin bakire cikmasi ileki hesaplasmasida acaba diger seferki gibi hemencecik gecicek yoksam bu hesaplasma ile aklinin basina gelmesi devam mi edicek artikin:icon_whis Hasanida cözmek okadar kolay degil yaw,adam ha bire degisiyor:img-pilot

berivan_cım bende sana katılıyorum canım zeynebi bende anlamış deilim yani neden werdi o zaman mektubu eer halilin başını yakmak felan istiosa neden böle bişi yptıını anlamş diiLim...hasan ı da zeynebi de anlamak zor dizinin iki çatlak karakteri bnlar walla..önce helgadan bi darbe yiyen hasan"cık" smdi de kızının bakire çıkmasıyla o çok güvendiği damadından bi tkme yicek şap diye oturucak
görceeeek gününü eminim pşman felan olcak "ah kızım wah kızım" hesabı bide pişman olcak üstüne ooohh canıma deysin walla o helgayı accaip takdir ettim çook da iii yptı...:D:D...hehehe

FEL!ADE
29-11-07, 09:28
Hasan in Menekse ile ilgili ögreneceklerinin onda büyük bir degisim yaratacagina inanmiyorum.

sevgilisinden yedigi darbede bile Menekse yi suclayan, ailesinin dolayisiyla onun kurdugu despot aile düzenini bozmasi MEnekse ye olan nefretini artirdi.

üstüne simdide onu ve Kadiri ezip Halil in yaninda yer aliyor olmasida cabasi.
bence Menekse ne yapsa o hasta ruhlu adamin kalbini yumusatamaz.
Hasan degismez bir karekter gibi gözüküyor..bana kalirsa onun ic hesaplasmasindan cikacak sonuc yine kin ve nefret olur.

umarim yaniliyorumdur..

KübraYasemin
29-11-07, 09:33
Menekşe, babası ve kocasıyla yüz yüze geliyor
Fragmanda gördügümüz gibi.
Ay yüzlesme agnI nekadar kötü.
Orda ama Menekse telfonu ile konusuyor. Herhalde birsey söyliyor BabasI öyle cekiyor ellini. Yoksa kimsenin tutugu yok MustafamI tutacak bilhasa gaz verir o.

Menekşe ile Halil kavuşmak için ayrılmayı göze alırlar ve her biri ayrı ayrı teslim olmaya karar verir. Menekşe, ağabeyi Kadir’e böbreğini vermek için hastaneye gelirken, haberi alan Halil polise teslim olmaktan vazgeçer.
Haberi alInca nasIlda hemen Meneksenin yanIna gidermis ayy Halil.im.
Yusuf ögrenecek herhalde ozaman telefonda konusdugu o böbregimi vermeye geldim yordur BabasIda belki ellini ceker ozaman. Kadir icin ama..

berivan_
29-11-07, 09:54
Bölum resimleri eklenmis arkadaslar bakmak isterseniz....

Halil ve Menekse'nin birlikte cekindikleri o ilk resim cok guzel...Menekse'nin gulusu ve Halil'in o karizmatik hali(ama bence o gözlukler pek yakismamis sankim:img-blush)Menekse yine giymis kisacik bir elbise....

Simdi bu resimlere bakinca benim anlamadigim sey yani Menekse agbisi ile disarida dolasmayami cikicak ki:icon_whis ya ameliyatan önce yada sonra...

Bölum yorumu:fragmanda Hasan'in o haline bakarken kendi kendime sey dedim,Suheyla nasil onca sene bu tas kalpli adamla ayni yastiga basini koymus hec anlamis degilim...birde Hasan acaba evlenirkendemi bukadar gadar bir herifti yoksam bu kisiligi zamanlami ortaya cikti:img-blush

Annesine bir bakinca ve sonrada ogluna insan sasiriyor yani bu adamin bu gadarligina...

Cok sukur ki 3 cocuktan 2 cocuk iyi cikti,darisi Kadir'in basina diyelim artikin:img-blush

KübraYasemin
29-11-07, 10:07
resimler gercekden cok guzel.

Ay son 1 gun kaldI dizimize.

Vallaha super. Insallah bugunde sesli gelir ay ne guyel olur ne guyel.. (=

Menekse nin bakalIm bobregi uyacakmI bence uyar ya...

berivan_
29-11-07, 11:06
Hewal,sesli fragman icin cok tesekkurler:happy0064

Fragmani izleyince amanim amanim dedim,yani bu bölum fragmana bakinca anlasilan cok ama cook heyecanli olucak...

Halil hastahaneye geliyor ve Menekse ile ikisi birbirlerinin ellerinin icine öpucukler konduruyorlar cok guzel:img-in_lo

Menekse ile Kadirin sahnesinde Kadirin Menekseye tam olarak neler dedigini anliyamadim,anliyanlar bunu yazabilirlerse eger cok seviniirm...."senin yuzune bakamiyorum"sözlerinden sonra gelen sözleri duyamadim ve o sözleri cok merak ediyorum....

Halil ahh Halil nede guzel indirdin Mistika sen öyle,icimin yaglari eridi desem yalan olmaz yani:happy0064

Mistik,terbiyesizi beni boynuzlamasina izin veriyorsunuz göz göre göre gibisinden birseyler diyor,emme boynuzlanmak icin Meneksenin benim bildigim kadariyla Halil ile birlikte olmasi lazimdi eee buda olmadigi icin kim kimi boynuzluyor uyzzz Mistik heeee

Komiser hastahaneye geliyor anlasilan ve buda onun Halili Mithatan önce bulucaginin isaretidir galiba:happy0064

Zeynep kizimiz 360 derece dönmus ve babami Mithat Ates öldurdu diyor,bu kaniya nerden ve nasil vardigini cok merak ediyorum dogrusu:img-yes:

Mithat efendi de cildirmis bir sekilde Semihe Halili ortadan kaldirin diyor:sad53: dokunmayin ulenannnn Halilime:icon_evil

Hasanda sonunda Halili göruyor o agzina taktigi seyi cikartiginda...bakalim orada Hasan neler diyecek Halile....

Ayyy iyiki yarin cuma ve yeni bölum geliyor ayy daha fazla bekleseydik meraktan catlardik vallah:img-blush

KübraYasemin
29-11-07, 11:27
hawal bende sana sesli fragman icin tsk ederiyorum cok sagol...

Ne olursa olsun Menekşe’yi yalnız bırakmayacaktır. Hastanede babasıyla ve zorla evlendirildiği Mustafa ile yüz yüze gelen Menekşe niyetini açıklar ama, kendini kurtarmak için böyle bir fedakarlık yapmak istediğini düşünen Mustafa olay çıkarır.
Mustafa Bey zaten her ise bir kulp cIkarmasa olmuyor.
Kendi sanki cok iii bir pislik gibi.
Meneksenin Kadirini düsündügünü bunu aklinIn ucundan bile gecirmedigini anlayamaz ki o. Herkesi kendi gibi zannediyor.. )=

Meneksenin bakire oldugu cIkarsa. Allah dah anamus filan kalmaz.
Zaten Kadir ve Hasan namus namus diye tuturuyorlardI.
MustafanIn zaten amacI belliydi simdi Meneksenin kIzlIgI cIkIyor süperr

Halili ozaman olislermi buluyor yazIk ya.
Ciden Menekse abisne umut olurken vallaha ya.
Halil simdi ne yapack )= üfff ne özet ama...

ülker
29-11-07, 11:27
Merhabalar
Güzel ve güneşli bir günde sesli fragmanıda gördüm rahatladım.Halil bu yüzyılın Frehatı yada keremi,onlar aşkları için neler yapmışlarsa Halilde aynısın Menekşe için yapıyor.(Menekşenin yerinde olmak varmış)
Koşa koşa hastaneye gitmiş,menekşesine destek oluyor sevgili Berivanın dediği gibi sevgilisinin elinin içini öpüyor yapabileceği herşeyi yapıyor.
Yalnız türk dizi tarihine yeni bir olay geldi,sevdiğinin avucunun içini öpmek.
Görelim bakalım bu hafta bizim aşıklar başka neler yaşayacalar.

Yeni gelen cingöz komser olayı çözüp mithatı hapse gönderme yolunda.Ne kadar zeki türk polisimiz var Allah başımızdan eksik etmesin onları.
Bu dizide herkes cin gibi olduğunu göre zeynepte babasının katilinin mithat olduğunu sonunda çözmüş(biraz geç oldu ama)
Mithat artık iyice köşeye sıkıştı.

Bu dizilerde bekaret konusunun işlenmesine ne gerek var.Toplumumuzun yarası,cinayet sebebi,dizinin esas konularından biri ama bırakında bazı şeylerde mahrem kalsın.Herşeyin ortaya dökülmesine ne gerek var.Birde raporu var artık menekşenin tamam artık dünyanın en namuslu kızımı ilan edilecek.

Ve Kadir pişmanlık belirtisi göstermeye başladı."senin yüzüne nasıl bakacağım"gibi bir konuşması var menekşeye.O sahne çok duygusal olacaktır,mendillerinizi hazırlayın.

Hasanın kendisiyle yüzleşmesini merak ediyorum.Acaba ben kızıma naptım mı diyecek,yoksa bu halil zengin Mustafadan boşayıp onamı versem muhasebesini yapacak.Kesin ikinci şık,geçen hafta mustafa paradan bahsettikçe adamın yüzü değişmişti.

KübraYasemin
29-11-07, 11:29
NasIl sesli fragman aman ya o öyle.

Kadir diyorki ben simdi nasIl basImI dik tutacam namus yüzünden filan... insallah oda ögrenirde Meneksenin kIz oldugunu ozaman dik durmak zorunda kalmaz.

Cünki ortada kurtaracaklarI namusu filan yokki.

Mustafa bunlarI parmaklarInda oyatIyor namus nagmus diye.

Ama simdi isler cIkarsa kim kimi parmagInda oynatacak anliyacaz..

hewal
29-11-07, 11:34
Sevgili ülker haklısın bazı şeyler mahrem kalmalı yada bir kağıt parçası ilemi namus temize çıkıyor doğru ama zaten seninde dediğin gibi dizinin ana konusu bir şekilde işlenmesi gerekiyor...

Şimdiden sonra Mıstık'ın dramıda devreye giriyor bir erkeğin böylesi bir sorunuda yadırganıyor alay konusu oluyor toplumda malesef...

Sesli fragman ve diğeri arasında bazı farklı sahneler var...Halil'i komsert buluyor mİthat'dan önce sanıırm.Birde halil'in yüüznde ameliyat maskesi ve üstünde dr.kıyafeti var Menekşe'nin yanında olmak içinmi o şekilde giyinmiş..Hasan Halil'i görünce çok şaşırıyor...

berivan_
29-11-07, 11:42
Merhabalar
Güzel ve güneşli bir günde sesli fragmanıda gördüm rahatladım.Halil bu yüzyılın Frehatı yada keremi,onlar aşkları için neler yapmışlarsa Halilde aynısın Menekşe için yapıyor.(Menekşenin yerinde olmak varmış)
Koşa koşa hastaneye gitmiş,menekşesine destek oluyor sevgili Berivanın dediği gibi sevgilisinin elinin içini öpüyor yapabileceği herşeyi yapıyor.
Yalnız türk dizi tarihine yeni bir olay geldi,sevdiğinin avucunun içini öpmek.
Görelim bakalım bu hafta bizim aşıklar başka neler yaşayacalar.

Yeni gelen cingöz komser olayı çözüp mithatı hapse gönderme yolunda.Ne kadar zeki türk polisimiz var Allah başımızdan eksik etmesin onları.
Bu dizide herkes cin gibi olduğunu göre zeynepte babasının katilinin mithat olduğunu sonunda çözmüş(biraz geç oldu ama)
Mithat artık iyice köşeye sıkıştı.

Bu dizilerde bekaret konusunun işlenmesine ne gerek var.Toplumumuzun yarası,cinayet sebebi,dizinin esas konularından biri ama bırakında bazı şeylerde mahrem kalsın.Herşeyin ortaya dökülmesine ne gerek var.Birde raporu var artık menekşenin tamam artık dünyanın en namuslu kızımı ilan edilecek.

Ve Kadir pişmanlık belirtisi göstermeye başladı."senin yüzüne nasıl bakacağım"gibi bir konuşması var menekşeye.O sahne çok duygusal olacaktır,mendillerinizi hazırlayın.

Hasanın kendisiyle yüzleşmesini merak ediyorum.Acaba ben kızıma naptım mı diyecek,yoksa bu halil zengin Mustafadan boşayıp onamı versem muhasebesini yapacak.Kesin ikinci şık,geçen hafta mustafa paradan bahsettikçe adamın yüzü değişmişti.

Ben turk dizilerini fazla seven ve bakan biri degilimdir aslinda ama bakiyorum ki artik turk dizilerinde de farklilik var ve haliyle ozaman da bakmamamak mumkun degil....Menekse ve Halil dizisi turk genel olan dizilere bir ayricalik katti bence ve bu yuzdende nelerin olucagini tahmin etmek okadar kolay degil gibi geliyor,bilmem anlatabildimi...ben bu diziyi degisikliligi icin izlemeye basladim ve devam da edicek sonuna kadar diye umuyorum...

Cogu turk erkekler(yani genel anlamda)sevgilerini belkide gösteremiyorlar acikca,nekadar sevselerde zorlaniyorlar göstermeye ama Halil o sevgisini hic cekinmeden gösterdi Menekseye ilk andan itibaren ister yalniz baslarindayken,ister yaninda baskalari olunca...onun zaten gözune bakinca belli oluyor sevgisi:img-in_lo yerim ben onun o bakislarini:img-blush

Ûlker,seninde dedigin gibi Hasan kesin kizina yaptigi haksizligi degilde paraciklari dusunuyor....ilk baslarda Halilin Mistiktan dahada zengin oldugunu ögrenseydi Menekseyi kesinlikle Halile verirdi:img-yes: nedenimi?Halilin parasi tukenmek bilmez yani Mistik sadece baslik parasini denk getirebildi ve sonrasindada baska birseyi yoktu...yani Hasan secebilseydi ve simdi bilmis oldugu seyleri önceden ögrenmis olsaydi kizini kesinlikle Halile verirdi hic gözunu kirpmadan(Allah bilir baslik parasini nekadar yapicakti)

Halili gören Hasan neler diyecek ki ona acaba iste bunu merak ediyorum....Halili görunce sankim yuzunde sasirmis gibi bir ifademi vardi yoksam banami öyle geldi bilmiyorum ama belkide Hasan hepimizi sasirtir hiii ne dersiniz???yapsa nede guzel olurdu cunku ozaman onun kalbi olan bir insan ve kendi canindan olanlari dusunen bir baba oldugunu görebilirdik...

Haydi Hasan efendi,sasirt bizleri:img-pilot

KübraYasemin
29-11-07, 11:46
Özetde Hasan filan yüzlesme yaziyor.

Ama bence yine gecenki Helga olayI gibi yanIltma bir olay olmasIn.

Vallaha ümitleniyoruz simdi ama ben Hasandan hemen bir dönüs beklemiyorum.

Ne bilim Kadir daha cok olur diyorum ama Hasan dönerde Kadirde döner.

Cünki Hasan seslini Kadire cIkaracagInI düsünüyorum. Oda Baba oglu tama der hemen.

Ay Halilde yakalaniyor herhalde Mustafa köbek atar.. sinir.

kıvanç_simge
29-11-07, 11:49
ya inanmıorum sesli frgaman çıkmışş...çok saolun:img-wink: hemen yoruma geçelim :)

off menekşe ve hlilim gene çok şekeler yaaa:img-in_lo:img-in_lo

o mıstık ve hasana da sinir oldum özellikle mıstığa

ayy mithat neler dio öyle hlili gebertin fln off:icon_sorr

yaa inanmıyorummmmm halil ve hasan karşılaşıoo şka gibi offf off kalpten gitmezzsem bu bölüm iyidir:icon_sorr

berivan_
29-11-07, 11:59
ya inanmıorum sesli frgaman çıkmışş...çok saolun:img-wink: hemen yoruma geçelim :)

off menekşe ve hlilim gene çok şekeler yaaa:img-in_lo:img-in_lo

o mıstık ve hasana da sinir oldum özellikle mıstığa

ayy mithat neler dio öyle hlili gebertin fln off:icon_sorr

yaa inanmıyorummmmm halil ve hasan karşılaşıoo şka gibi offf off kalpten gitmezzsem bu bölüm iyidir:icon_sorr

Eeee gebert demesi kolaydir,birde yureksiz emir yagdirmayi seven ve adamlarinin arkadasina saklanan Mithatinda kirk yillin basinda birseyler yaptigini görseydik kendi elleri ille...

Halil bu bölumude sayarsak Mistiki iki sefer dövmus olucak:happy0064 peki ya Mithatada bir kac tane indirse olmazmis,bunu bilmem ne icin duff suda bunun icin dufff vs.... Sila zamaninda cok guzel tokatlar atmisti Borana sebepleri siraliyaraktan:img-blush Halilde yumruk atsin Mithata bir kac tane...

Hele hele Halin annesinin ölumunde Mithatin kesin bir parmagi oldugu ortaya ciksin varya ozaman kacacak delik arasin Mithat efendi...

Halin annesi hemide Zeynepin babasinin neden tam olarak öldurulduklerinide anlamis degilim...o kutudaki sifrenin bununla bir ilgisi var tabikide ama ondan haric bu iki sahisin elinde Mithatin ipini cekicek ne vardi kine???

FEL!ADE
29-11-07, 13:12
Komiser hastahaneye geliyor anlasilan ve buda onun Halili Mithatan önce bulucaginin isaretidir galiba:happy0064

Zeynep kizimiz 360 derece dönmus ve babami Mithat Ates öldurdu diyor,bu kaniya nerden ve nasil vardigini cok merak ediyorum dogrusu:img-yes:

Zeynep Halil in safinda yer alip ona yakinlasmak icin o mektubu ( ki bastan beri Mithata o da inamiyordu ) Komiser Ceylana verdi.

Komiser Ceylan mektubun Mithat Ates in elyazisi oldugunu ögrenir,...
Zeynep in babasinin ölümünün intihar degilde kasitli cinayet oldugunu ortaya cikarabilir.
ayrica kadir in yattigi hastehaneye gitmesi cok iyi olur, Komser Ceylan dan umutluyum .
Yusuf un uyarilari ve Komser bu dizinin dengesi, hem ikisinide cok begeniyorum o ayri :)

fragman izlememe kararim devam ediyor, heyecandan bayilmayi umuyorum :)

tahminleriniz , degerlendirmeler harika; gönlünüze saglik Menekse ve Halilciler :img-wink:

lilo78
29-11-07, 14:06
sesli fragmana bakılırsa baya hareketli bir bölüme benziyor
menekşe hastaneye kadire böbrek vermek için gitti bekaret testi niye yapıldı anlayamdım babası özellikle istedi herhalde
kadir menekşenin yaptığından sonra büyük pişmanlık içinde anlaşılan hasan yine böööğürüyor mustafanın testten sonraki halini merak ediyorum bir şekilde kıvırır nasıl olacaksa
ve menekşem yanında olamıyorum elini tutamıyorum kahroluyorum!!! demesi çook şeker

berivan_
29-11-07, 14:27
sesli fragmana bakılırsa baya hareketli bir bölüme benziyor
menekşe hastaneye kadire böbrek vermek için gitti bekaret testi niye yapıldı anlayamdım babası özellikle istedi herhalde
kadir menekşenin yaptığından sonra büyük pişmanlık içinde anlaşılan hasan yine böööğürüyor mustafanın testten sonraki halini merak ediyorum bir şekilde kıvırır nasıl olacaksa
ve menekşem yanında olamıyorum elini tutamıyorum kahroluyorum!!! demesi çook şeker

Simdi komik buldugum sey,hadi gectim Menekse böbrek vermek icin testler yapicak mecburen ki bakicaklar böbrek uyuyormu diye ama Hasan neden bekaret testi istiyecek iste ben bunu anliyamadim acikcasi...yani eh be adam sen degilmiydin kizinin Mistik ile birlikte oldugunu sanan,neden bekaret testi istiyorsun kine durup dururken simdi:icon_evil:icon_whis

Sahsen bence eger ki o testi istiyen kisi Hasan ise herhalde kizinin Halil ile birlikte olup olmadigina baktirmak icindir kesin:img-blush yani bizim asiklar egerki birlikte olmus olsalardi yakin bir zaman icerisinde ozaman buda o teste cikarti ortaya,anlatabildimi:img-blush

Mistiktan bana artik öggg gelmeye basladi ki bu durumda(yani bekaret testi) öyle kolayca kivrililicak birsey de degil...nasil izah edicek kine simdi bu durumu meraklar icerisindeyim hakkatende:img-pilot Mistikin kivrilmis halini izlerken aynen böyle olucak:img-icecr hemide haydi Halile destek vericek eee nede olsa Mistiki bir guzelce benzeticek:happy0064

Aslinda bu bekaret durumu Kadirin yaninda aciklanirsa bence kesinlikle Kadirin bu durumda bir flashbackini izletiricekler bize...neymi diye sordunuz??dur diyeyim,hani Lale(Yusufa vurulan kiz)Mistikla birlikte olmak icin onun uzerine yurumustu ya ve Mistikta cildirmisti ve Kadirde olaya el atmak icin Mistiki tuttmustu?hah iste orada Lale beceriksiz gibi birseyler demisti Mistik icin...yani verilir ise kesin bu flashback verilir bence:img-yes:

Birde Suheyla zamaninda az yalvarmadi Hasana,az dil dökmedi sen kizina degilde elin ogluna inaniyorsun diye bekaret konusunda...o yuzden Suheyla teyzedende bir kac tane laf beklerim Hasana:img-icecr ki ne deseler azdir o vicdani olmiyan ve ortalarda babayim diye dolanan kalpsiz adama:img-yes:

kıvanç_sedef
29-11-07, 16:13
arkadaşlar merhaba;;
sesli fragmanı bulamadım yaa:icon_sorroff bilen warsa bana msj atabilir mi (sitesini felan yanii:))çok sewinirim görmeden yorum yapamıcamm maaleseff ltfen yollayınnn

kıvanç_sedef
29-11-07, 16:41
Fettan fragman için tşkkr ederim canım saol:Dyine romantik anlar var ama hasan diyo ki namusumuz temizlenecek felan die bi de yusuf abiye tokat atıyoo..mıstık yine ortalığı karıştırıyor anlaşılan..kadir de affediyo heralde...mithat walla aşmış kendini gebertin gitsin felan dioo anlamadım hemen de öldürcek yaa off...polis bldu ama halili daha iyi oldu böle..mithattan daha iyi olcak da..en sonunda bir yusufun mıstığa dalması bni çok gldrdü...bi de diyo ya menekşeye "sevgilin nerde lan??" diee...ama en çok etkilendiim sahne de menekşenin babasıyla halilcimin karşılaşmasıı..neyse yarın çok heyecanlı bi bölümm olcakk..hee bi de zeynep nasıl da 360 derece dönmş öle yaaww...babamı mithat ateş öldürdü felan diioo ama anlamadım artıq da yrn hpsini öğrncz inşşş..:D

batuhan_gumus
29-11-07, 16:44
merhaba ben geldim yarin büyük gün menekse ile halil cok mutluyum :happy0064 özet geldimi bana vere bilirmisiniz bu bölüm cok güsel olacak kesin buna 100% eminim bakalim
fragman ni gören oldumu ben daha göremedimm yaa bakalim

arkadaslar frating konusuna hic girmek istemiyorum umarim daha iyi gelirrr :img-wink:

eSzra_
29-11-07, 16:50
merhabalar:happy0064
aman aman fragman çikmis özet gelmis çok sevindim yaa
hele fragmanda halil yusufu çok psi dovuyor bide herhalde halil kendini saklamak için doktor kiyafeti falan giyo iste sonrada baba herhalde anliyor halil oldugunu:img-yes::img-yes:..çok heycanlii ya merkatan çatlicak son 1 gun kaldii ha bide halilin sözleri yine super yaa:img-yes:bide menekse halile karsi açildi artik utanmiyor ondan herseyi paylasiyor

batuhan_gumus
29-11-07, 16:54
arkadaslar fragmani gördüm fena deil yani menekseyi hic olmassa yakalamiyorlar buna sevindim halil fragmanda mustafayi mi düvüyor:) orasi ben göremedim de
bence yine nine koruyor orada menekseyii kesinlikle
cok saol fragman icin arkadasimm

ins bu hfta ratinglerimiz ii gelirde kaldirilmaktan kurtulariz:img-wink:

kıvanç_sedef
29-11-07, 17:00
arkadaslar fragmani gördüm fena deil yani menekseyi hic olmassa yakalamiyorlar buna sevindim halil fragmanda mustafayi mi düvüyor:) orasi ben göremedim de
bence yine nine koruyor orada menekseyii kesinlikle
cok saol fragman icin arkadasimm

ins bu hfta ratinglerimiz ii gelirde kaldirilmaktan kurtulariz:img-wink:

sana katılıyrm arkadaşım evet halil mustafayı dövüyor ben eminim reytingler iyi gelcek bnce inşş tabiki bnce kaldırılmak söz konusu olmaz ama bilemem de bence dizimiz çok iyi gidiyor ama yine de inşallah kaldırılmaz bu hfta çok güzel olduğundan eminim ama...

eSzra_
29-11-07, 17:45
Fettan fragman için tşkkr ederim canım saol:Dyine romantik anlar var ama hasan diyo ki namusumuz temizlenecek felan die bi de yusuf abiye tokat atıyoo..mıstık yine ortalığı karıştırıyor anlaşılan..kadir de affediyo heralde...mithat walla aşmış kendini gebertin gitsin felan dioo anlamadım hemen de öldürcek yaa off...polis bldu ama halili daha iyi oldu böle..mithattan daha iyi olcak da..en sonunda bir yusufun mıstığa dalması bni çok gldrdü...bi de diyo ya menekşeye "sevgilin nerde lan??" diee...ama en çok etkilendiim sahne de menekşenin babasıyla halilcimin karşılaşmasıı..neyse yarın çok heyecanlı bi bölümm olcakk..hee bi de zeynep nasıl da 360 derece dönmş öle yaaww...babamı mithat ateş öldürdü felan diioo ama anlamadım artıq da yrn hpsini öğrncz inşşş..:D
ewet bende çók etkilendim halil ve hassanin bir birini gormesi:icon_sorr
acaba hassan ne yapak ofof sen ne biçim bir adamsin be gurur duyacigin böyle bir adamin(yani halil) kizini sedigine neler yapiyor olmazz olsun böyle babalar:icon_twisneyse yaa oda agliyor ya fragmanda beter olut imsallah

batuhan_gumus
29-11-07, 17:51
sana katılıyrm arkadaşım evet halil mustafayı dövüyor ben eminim reytingler iyi gelcek bnce inşş tabiki bnce kaldırılmak söz konusu olmaz ama bilemem de bence dizimiz çok iyi gidiyor ama yine de inşallah kaldırılmaz bu hfta çok güzel olduğundan eminim ama...

evet insallah dedin gibi olur :img-yes:

bu bölüm süper olacak kesin bundan dedim gibi eminim ratinglerde

cok güzel olacak :happy0064 nese canlarim ben kactim

da dersim matematik dersimi yapim belki gece tkr girerim bye

berivan_
29-11-07, 17:55
ewet bende çók etkilendim halil ve hassanin bir birini gormesi:icon_sorr
acaba hassan ne yapak ofof sen ne biçim bir adamsin be gurur duyacigin böyle bir adamin(yani halil) kizini sedigine neler yapiyor olmazz olsun böyle babalar:icon_twisneyse yaa oda agliyor ya fragmanda beter olut imsallah

Bencede Hasan gibi babalar beter olsunlar...ama cok sukur ki Hasanin cocuklari onun mayasindan almamislarda annesine cekmisler(Kadir Hasanin izlerinden gitti bir sure ama bundan sonra yapmiyacak insallah)

Hasan Halili önceleri gördugunde ozaman yapmadigini birakmazdi diyecegim:icon_evil ama simdilerde Halile o gözle baktini sanmiyorum...yani Mistik Halilin zengin oldugunu anlatinca adamin gözleri nasilda bakti öyle:img-pilot

Hem Mistik fragmanda beni boynuzlamasina izin veriyorsunuz gibisin