Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 3)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
11
gs-tugba93 01-12-07, 19:30 dünkü bölüm tek kelimeyle harikaydi canim sikilmadi hic
diziyi aglaya aglaya izledim hele menekse ve kadirin sahnesinde
cok kötü oldum reatingler gecen haftaya göre cok iiiii
yeni fregmani gördüm bizi yine harika bir bölüm bekliyor
halil mistiki dovunce birden aklima berivan arkadasimiz geldii
hahaha yani halil mistiki tovallete firlatinca biran gerçekten kafasini tovallete sokçak diye dusunmustum:img-hyste..aii ama bu bölum mistik baya dayak yedii haa ilk önce halilden sonra yusuf abi onu duvara firlatmisti az daha bayiliyordu salak sonuncusda babadan yedi dayaga oggg iyi olduu yandan yandan:bella:bella
iyi aksamlar arkadaslar yine bir mükemmel dizi idi.:happy0064
Ist seven bir kisi böyle olacak, hic birakmiyacak her ne engel gelirse önune onu asmaya calisacak. Halilin bekleyisi be Mustafa manyagini dövmesi ay fevkale idi. Bu sefer Hasan baba da benim hosuma gitti sonradan davranislari, yani onuda yapmasaydi Mustafayi kovmasaydi yani o zaman ne düsünürdüm bilemiyecegim. Ama bu dizi cok güzel anlamliydi . Yusufun Kadirin yataginin yaninda söyleyisi "et tirnaktan ayrilmaz!" herkes yoluna gider ama kardeslik kalir yani cok güzel sözler idi. Hani belki ekranin önündeke insanlar bunlari kulaklarin arkasina yazsinlar. Insan nasil kardesini baskasinin yüzünden öldürmek ister...beraber büyüyorsun, ayni sütü emiyorsun sonradan yok kactin, yok bilmem ne yaptin hemen namus sonrasi kursun. Yani böyle asla problemler cözülmez. Yani böyle diziler insanlara cözüm yollari örnek olsun ve kardes kardesi öldürmesin.
Diziye döneyim yine bana birde Nine cok hosuma gidiyor, nasil Halili karsilamasi ve onu sanki uzun zamandan beri taniyormus gibi davranislari..cok hosuma gidiyor.
Hem birde Meneksenin temiz cikmasi. Halil onu öylede seviyor hani temiz ciksin cikmasin. Ama Yusuf da cekinerek söyledi Halile, ben diziyi bastan bakmasaydim anlamazdim ne demek istedigini.
Haftaya bakalim neler olacak ve Halilin Kutusu onlari nereye götürecek.
Zeynep ve Komiser beraber olacaklarmi, yakisiyorlar birbirlerine ..
Canim sana cok tesekür ederim bana fragmani gönderdigin icin...
Hem dizimizi yine söylemek istiyorum cok güzel kültürümüze ve ahlakimiza uygun cekilmis. Gecen Binbir geceyi baktim gecen bölümü yani artik bizim dizilerimizede öpüsme sahneleri cogaldi, yani öpüsmekte bir kusur görmüyorum ama bademciklerini cikaran kadar öpüsmek biraz bizim adaplara uymuyor.
Nerde Rtük bu dizileri kücük cocuklarda bakiyor..yani cok sahnelerde var böyle.
Onun icin bizim dizi birinci :good::good:
halil mistiki dovunce birden aklima berivan arkadasimiz geldii
hahaha yani halil mistiki tovallete firlatinca biran gerçekten kafasini tovallete sokçak diye dusunmustum:img-hyste..aii ama bu bölum mistik baya dayak yedii haa ilk önce halilden sonra yusuf abi onu duvara firlatmisti az daha bayiliyordu salak sonuncusda babadan yedi dayaga oggg iyi olduu yandan yandan:bella:bella
merhaba esra canim. gelecek dizide Mistik güzel tokat yemis..oh olsun ona..
Bu sefer insallah yeni agbilerinden yer insallah...:happy0064
Mistik zaten tam oraya layik, güzel yerde hapis etmis Halil onu...:img-pilot
herkese selam
semih taliplerine ayrıca selam:img-cool2
sadece izleyebildiğim sahneleri yorumlarsam
yoğun bir duygu yükü yaşadık bu bölümde birbirlerine düşman edilen iki kardeşin düşman olamayacağı etin tırnaktan ayrılamayacağını çok güzel gösterdiler
her ne kadar kendisine sinir olsamda hasanın pişmanlığını vicdan azabını görmek mutlu etti bu tür olaylarda ne yaparsa yapsın o bir anne demek kolayda baba demek zor ya şu söz gerçekten doğru annelik doğuştan babalık sonradan öğrenilir belkide babaların affedilmesi o yüzden zor
analık zor is benim gùzel ninem yaptıklarına rağmen hasana nasıl destek oldu
menekşenin bakirelik olayında 360 derece dönen bir baba adamın tek derdi namus oğlunun canı bile önemsiz ne kadar kötü ve bana göre aşağılayıcı bir durum bakire olunca insanların gözünde değerinin artması ben bu konuyla ilgili bir iki güçlü replik isterdim tıpkı canayların bir sabah kahvaltısında menekşe ve onun gibilerden bahsettiklerinde kurdukları cümleler gibi namusun bedenden ibaret olmadığını sahnelerde menekşenin namuslu olduğu vurgulandı sadece
affetme olayına gelince;hasanı affetmezdim bazı hatalar vardır affedilir ama burda kızını satan ve kendi yaptığı namussuzluklara rağme namustan bahseden biri var kızını sevgilisi için satan bir baba var bu affedilemez kadire gelince o safın önde gideni heran gaza gelmeye müsait delikanlı ufaklıklar vardır öyle biri onu affederdim töre cinayetlerini işletenler hep büyüklerdir yapılan baskılardır kadirde böyle bir durumdaydı hasan kızının bakire olduğunu öğrenene kadar kızına tek laf etmedi kadirse çok önce konuştu menekşeyle
mıstığn çocukluğuna inmek isterdim nasıl böyle bir müsvetteye dönüştü çok merak ediyorum
Mıstıkı yusuf ve halil güzel tepti en çok yusufun mıstık gibi biri yüzünden yediği tokata üzüldüm :sad53:
mutluluk sahneleri rüya gibi sahne ısıgi farklı ama inşallah değildir galata köprüsü ikisininde dilek köprüsüydü belkide dilekleri gerçekleşti ama orada buluşma olayı belki menekşenin yoğun bakımdaki rüyasıdır diye düşünüyorum yada sahne kosmerim ömer tarafından halile verilen izin sahnesiydi halil ile menekşenin yemek yediği sahnede menekşe pijamalıydı yaka kısmını gördüm
gelecek bölüm halil polis ile semih:img-in_lo arasında sıkışıp kalabilir hatta ben semihin hastanede halili vurmaya çalışacağını düşünüyorum böyle bir sahnede hasan halilin önüne atlasa yada halil kaçmaya çalışırken hasan polisin önüne atlayabilir
özel istek
halil ile menekşenin berlindeki ilk sarılma sahneleri ile otobüste kavuştukları sahne bi sahne daha vardı sarılma sahnesi o kısımların videolarını nasıl elde edebilirm yardımcı olursanız sevinirim
mithat zeynepin şikayeti üzerine tutuklandı halilse tanık olduğu için polis tarafından aranıyor halilin olayıyla alakalı olabilmesi için polisiye dizilerdeki gibi sorgusunun olması lazım mahkeme vs araştırma uzun sürer hapishanede gibi gözüküyor halil
bu bölüm herşey çözülmüş günahlar affedilmiş gibi gösterilsede bence yaşanılanların acısı çok sonra flash backlerle tekrar yaşatılacak ve herkesin içinde kopan fırtınalar ortaya çıkacaktır tıpkı sinemadaki gibi menekşe yaşadıklarını hatırlayacaktır bir şekilde
çok önce demiştim aşık ve kıskanç bir kadından ve adamdan daha tehlikelisi yoktur mithat bunun farkına zeyneple çok iyi vardı ama geç kaldı bir kere uyandı zeynep
halil menekşenin bakire olduğunu nerden biliyo yada biliyomu diye emin olmak için birinci bölümü izledimde o halille kaçtığı sahne ne muhteşem sahnelermiş hala etkisindeyim halil:ben seni gelinlikle görüdüğüm gün ateşte yandım menekşe ne söz be :good:
hadi bu hafta başlamadan başlığı kapatalım :)
Reytinglere bir kere daha baktım.Totalde o saatte en çok izlenen program bizim dizimiz arkadaşlar.İlk 5 sırayı alan programlar ikisi haber, üçü 20.00'de başlayan diziler.Yani totalde 22.00'de menekşe ile halil lider:happy0064:happy0064
Arkadaslar ben dedim hani Fedai ancak foyasi disariya cikana kadar bakilir . ne kadar sürdü 2 dizi. Ben reklam esnasinda baktim hani SS ses sanatcisi o meslekte kalsin . O diziyi bodyguardi bile kurtaramaz dizi bakalim ne zaman kaldirilir. Cok yapma bir dizi, cok abartilmis.
merhaba esra canim. gelecek dizide Mistik güzel tokat yemis..oh olsun ona..
Bu sefer insallah yeni agbilerinden yer insallah...:happy0064
Mistik zaten tam oraya layik, güzel yerde hapis etmis Halil onu...:img-pilot
merhaba reyhan( adin reyhan sanirim)
ewet yaa çok guzel yerde haps etti onu tovalete aii mustafanin ordaki hali gelid birden aklima hahah aii nasilda bagriyordu halile ziplayarak 'leen erkeksen aç leen'' halilde ''sus sus'' mustafa bagirmaya devam ediyor halilde ''ssstt bana bak elerini yikamayi unutmaaaa'':img-hyste:img-hyste
herkese selam
semih taliplerine ayrıca selam:img-cool2
sadece izleyebildiğim sahneleri yorumlarsam
yoğun bir duygu yükü yaşadık bu bölümde birbirlerine düşman edilen iki kardeşin düşman olamayacağı etin tırnaktan ayrılamayacağını çok güzel gösterdiler
her ne kadar kendisine sinir olsamda hasanın pişmanlığını vicdan azabını görmek mutlu etti bu tür olaylarda ne yaparsa yapsın o bir anne demek kolayda baba demek zor ya şu söz gerçekten doğru annelik doğuştan babalık sonradan öğrenilir belkide babaların affedilmesi o yüzden zor
analık zor is benim gùzel ninem yaptıklarına rağmen hasana nasıl destek oldu
menekşenin bakirelik olayında 360 derece dönen bir baba adamın tek derdi namus oğlunun canı bile önemsiz ne kadar kötü ve bana göre aşağılayıcı bir durum bakire olunca insanların gözünde değerinin artması ben bu konuyla ilgili bir iki güçlü replik isterdim tıpkı canayların bir sabah kahvaltısında menekşe ve onun gibilerden bahsettiklerinde kurdukları cümleler gibi namusun bedenden ibaret olmadığını sahnelerde menekşenin namuslu olduğu vurgulandı sadece
hasanı affetmezdim bazı hatalar vardır affedilir ama burda kızını satan ve kendi yaptığı namussuzluklara rağme namustan bahseden biri var kızını sevgilisi için satan bir baba var bu affedilemez kadire gelince o safın önde gideni heran gaza gelmeye müsait delikanlı ufaklıklar vardır öyle biri onu affederdim töre cinayetlerini işletenler hep büyüklerdir yapılan baskılardır kadirde böyle bir durumdaydı hasan kızının bakire olduğunu öğrenene kadar kızına tek laf etmedi kadirse çok önce konuştu menekşeyle
mıstığn çocukluğuna inmek isterdim nasıl böyle bir müsvetteye dönüştü çok merak ediyorum
Mıstıkı yusuf ve halil güzel tepti en çok yusufun mıstık gibi biri yüzünden yediği tokata üzüldüm :sad53:
mutluluk sahneleri rüya sahne ısıgi farklı ama inşallah değildir galata köprüsü ikisininde dilek köprüsüydü belkide dilekleri gerçekleşti ama orada buluşma olayı belki menekşenin yoğun bakımdaki rüyasıdır diye düşünüyorum yada sahne kosmerim ömer tarafından halile verilen izin sahnesiydi halil ile menkşenin yemek yediği sahnede menekşe pijamalıydı yaka kısmını gördüm
gelecek bölüm halil polis ile semih:img-in_lo arasında sıkışıp kalabilir hatta ben semihin hastanede halili vurmaya çalışacağını düşünüyorum böyle bir sahnede hasan halilin önüne atlasa yada halil kaçmaya çalışırken hasan polisin önüne atlayabilir
özel istek
halil ile menekşenin berlindeki ilk sarılma sahneleri ile otobüste kavuştukları sahne bi sahne daha vardı sarılma sahnesi o kısımların videolarını nasıl elde edebilirm yardımcı olursanız sevinirim
hadi bu hafta başlamadan başlığı kapatalım :)
mithat zeynepin şikayeti üzerine tutuklandı halilse tanık olduğu için polis tarafından aranıyor halilin olayıyla alakalı olabilmesi için polisiye diizlerdeki gibi sorgusunun olması lazım mahkeme vs araştırma uzun sürer hapishanede gibi gözüküyor halil
bu bölüm herşey çözülmüş günahlar affedilmiş gibi gösterilsede bence yaşanılanların acısı çok sonra flash backlerle tekrar yaşatılacak ve herkesin içinde kopan fırtınalar ortaya çıkacaktır tıpkı sinemadak gibi menekşe yaşadıklarını hatırlayacaktır bir şekilde
çok önce demiştim aşık ve kıskanç bir kadından ve adamdan daha tehlikelisi yoktur mithat bunun farkına zeyneple çok iyi vardı ama geç kaldı bir kere uyandı zeynep
halil menekşenin bakire olduğunu nerden biliyo yada biliyomu diye emin olmak için birinci bölüm izledimde o halille kaçtığı sahne ne muhteşem sahnelermiş hala etkisindeyim halil:ben seni gelinlikle görüdüğüm gün ateşte yandım menekşe ne söz be :good:
sana namus konusunda katiliyorum canim..bence afferdersiniz arkadaslar namus bacak arasi degil, kafadadir. Ama NAMUS erkekler yazip cizdigi icin onlar icin her sey orda olup bitiyor. Meneksenin annesi cok güzel belirti . Hersey NAMUS erkekler istegini yapsin o namus altina girmiyor..
Dun izlerken yorum yapmamisim bu kisma ve catlarim simdi yazmazsamda:img-blush
Kadir Menekse'nin geldigini ögrenince bu sumuklu Mistik nede igrenc konusuyormus aslinda,midem kalkti öggg yani o konusmayi simdi tekrardan izleyince:icon_evil
Sincik efenim bu Mistik uyuzu Kadir'e diyorki sen Menekse'nin böbregini ne yapicaksin,sen iste yeterki ben sana bulurum böbrek diyor...sankim marketen herhangi birseyler aliyormus gibi konusuyor nedense:icon_evil bu akli olmiyan adamin ne yapmaya calistigini ben bir turlu anlamis degilim...bu yardimcimi olmak istiyor yoksam Kadir'i öldurmekmi istiyor anlamadim gitti yaniiiiii:img-pilot bir aciklik gelsin yakinda yoksam ben burada sinirden catlicam:img-yes:
Adam kara bir sey gibi cöktu bu ailenin uzerine ve gitmeyede niyeti yok bu herifin:sad53:
ssvshy, canim bende dizinin sadece full bölumleri var ilk bölumunden itibaren yani parca parca degil....ama sana indirdigim sitenin adresini öm olarak atiyim istersen,oradan indirebilirsin hiii:img-wink:
Sey diyecektim hani Mistik'i toalet bir eleman cikartiyor ya iste orada Mistik'in gömleginin daginik halini falan farkettinizmi?hemide pecete ile suratini falanmi ne siliyordu:img-yes: yani bir kez daha bir adamin nasilda bir tirsak oldugunu ögrenmis olduk:img-haha: adamin ödu kopmis tolate öyle kapali kalinca galiba:img-hyste birde onu toaleten cikmasina yardimci olan adama diyor ya bizim arkadas saka yapti,kendi biraz ökuzdur diye:img-grin2 sanirim orada kendini tarife ettide haberi yok:img-blush
Hem Kivanc'in pembe ic camasirina bakinca fark ettinimiz o pembenin uzerinde motivler vardi sankim,cicek gibi birseylere benzettim ben nedense ama:img-blush
Acep bilerektenmi böyle acik renkler giyorkine dövus sahnelerine girmeden önce bizim agir agbi:icon_whis yani Mistik'i ilk kez dövdugunde de uzerindeki ic camasirin rengi aci yesildi yalnis hatirlamiyorsam:img-blush
Madem bir doktor raporu her şeyi halledecekti, Menekşe'yi ailesinin gözünde temize çıkarıp, Halil'i saygı değer biri yapacaktı, öyle ki Kızın abisi, annesi ve nenesi ikisi rahatça vedalaşsınlar diye hâlâ başkasıyla evli olan kızlarıyla birlikte kaçtığı erkeği hastane odasında başbaşa bırakabilecek kadar medeni (!) olacaklardı bu sayede, peki daha önce niye almadı bu raporu Menekşe? Alıp ta kurtulsaydı ya madem bu kadar basitti....
Oysa nasıl muhteşem başlamıştı hikaye. Müthiş bir senaryo ve çok iyi oyuncular vardı, çok farklı bir diziydi.Niye bu hale geldi ki? Senaristlere bir haller oldu galiba. Artık o ilk bölümlerdeki gibi ince eleyip sık dokumuyorlar anlaşılan, izlenme oranları düştü diye hevesleri mi kaçtı nedir?
Bu arada Zeynep Mithatın ne mal olduğunu anladı, mektubun babası tarafından yazılmadığı ve babasının intihar etmediği anlaşıldı. Menekşe böbreğini verince ve rapor çıkınca aile ona karşı yumuşadı. Polis Halili yakaladı kurşunlanmaktan kurtardı. Sırlar yavaş yavaş ortaya çıktı. Dizi bitiriliyor mu artık yoksa? E peki o kutudaki rakamların sırrı neydi? Hani daha Bosnaya gideceklerdi?
Harikaa bir bölümdü.Meneksenin bekaretinin ispatlanması tüm olayları anında değiştirdi sanki sihirli degnek degdide tüm olaylar anında istedigimiz gibi oldu.
Mustafa'dan öyle nefret ediyorum öylee nefret ediyorum ki anlatamam,dün resmen tv karsısında kuzenimle birlikte sinir krizi geçirdik,sinirimden ellerimi kollarımı cimcikledim.Bu adam insanı şiddete teşvik ediyor :D 2 tane yapıştırcaksın sinirin gitcek :)Dün bunu gerçekten cok istedim itiraf ediyorum :img-blush (:
Halilime gelince,yeryüzünde böyle bir a$kk var mıdır acaba ,nasılda seviyor Menekşeyi..Annem diziyi izlerken her hafta aynen şu cümleyi kuruyor Benim kızımıda ((yeni bu ben oluyorum :P)) böyle bukadar cok seven,deger veren biri cıkar inşş :D ama bir bakımada cok abartıyo bazen yaa tamam seviyorsun biliyoruz ama git dediklerinde git be Halilim ya :) Belanın ayagına kdr gidiyor resmen.Şu doktor kılıgına girdigi sahnede koptum :D
Meneksenin babası istedigi kdr aglasın tepinsin yinede o adama karsı içim cız etmiyor hiç üzülmüyorum,aglaması bile içimi ona karsı yumusatmıyor.Menekseyi affetti gibi ama bakalım Halilimin hali nolcak :icon_sorr
berivan_ koparttın beni cnm yaa :img-hyste iççamasırını nerde hangi sahnede gördn bnm nye dkktmi cekmedi yahu tüü bana :img-hyste :P hem yakısır onaa pembeler :P
Sey diyecektim ben birde Mistik Halil gizlicene Menekse'nin odasindayken konusuyor ya Hasan'la iste Menekse böbregi verdikten sonra bana vericeksiniz diye....iste orada Hasan'la konusurken dikkat ettinizmi elindeki siseyi nasilda Hasan'a saliyor konusurken cik cik hec yakistiramadim bunu Mistik'a yani insan buyuklerine böyle tur isaretlerdemi yaparmis:img-blush Hasan'in ellini önceleri öpen Mistik simdilerde sise ile mesaj veriyor aklinaca:img-hyste
Birde nine Suheyla'ya diyor ya Halil'in hastahanede oldugunu ozamanda Mistik sessiz bir kedi gibi arkadan geliyor caktirmadan,konuslanlari duymak icin??acayip tiskindim orada ondan:icon_evil yani zaten tiskiniiyor ama masallah biz ondan daha da cok nefret edelim diye ellimize daha da cok malzeme veriliyor her bölum...cok tesekur ederim bunun icin bu arada,senarist ve yönetmen sayesinde Mistik nefreti devam ediyor:happy0064
*Melis*, Halil toalete Mistik'a meshur repligi(ben cok sevdim bu repligi vallah:happy0064):"sst ellerini yikamadan"cikma demeden önce,yani kavga sahnesinde gördum is camasirinin rengini:img-in_lo bende de ne göz varmis ama dimiiii:img-blush:img-hyste
*Melis*, Halil toalete Mistik'a meshur repligi(ben cok sevdim bu repligi vallah:happy0064):"sst ellerini yikamadan"cikma demeden önce,yani kavga sahnesinde gördum is camasirinin rengini:img-in_lo bende de ne göz varmis ama dimiiii:img-blush:img-hyste
sorma cnm yaa ne göz varmış sende :img-hyste
ayrıca o sahnede ,halilimin o hştt ellerini yıkamadan cıkma demeside süperdi gercekten:D bende cok sevdim :) mustafa nekadar ödlek oldugunu birkez daha kanıtlamıs oldu :D ıyy sinir oluyorum resmen sinirr:icon_twis ama hakkını yemeyelim gercekten oyunculugu tartısılmaz..iyi oynamasa bkdr nefret edemeyiz ztn :img-wink:
emirdag_güzeli 01-12-07, 22:20 bende fragmani gordum herhalde halil bir ara tutuklaniyor ondan sonra birakiliyor gidiyor iste menekse ile gorusuyor..opusup koklasiyorlar..
Ama iste 12 bolumde baya bir gelismeler oldu zaten cok guzel bir bolumde..ama bana sanki diziin sonu gelecek mis gibi geldi..niye mi ? iste Mustafa yi kapi disari ettiler :) Kadir menekse yi artik vurmasindan vazgecti:) Hasan babanin duygulari biraz karisik ama..oh da biraz degisecek gibi..yavas yavas..ehe ..ne kaldi ki oh zaman MIthat polisler goturuyor tabiki bunlar hemen bir bolumde cozulmiyecek...mithat tuttkliyacaklar ama belkit onu soonra geri birakacaklar ondan sonra daha cok ispat olacak geri tutliyacaklar hapise girecek bilmem kac yilll:)ama bi yerde bunu sonu olacak olmasi lazim.ben diziyi sseverek izliyorum hele dunku bolum muhtis bir bolumde her bolum ayni olmuyor tabiki reytingelr de ayni olmuyor zaten reytingelr super degil ama buna da sukur..
kivanc tatlitug'da zevlke izliyorumm ayricaa....:)
kıvanç_simge 01-12-07, 22:23 ya bu hafta süperdi herşey belli oldu belkide ciddi anlamda ama bakalım bundan sonra nolucak
hasan ve halil karşılaşmasında neler meydana gelicek
halilim karakolda napıcak??
polisler halile yardım mı edicek yoksa nezarete mi atıcak
offf hemen 7 aralık olsa...
Ben seyide merak ediyorum,komiser Ömer Halil'i buldu artik ve komiserin hangi tarafta oldugunuda ögrendik artikin,acaba diyorum komiser Halil'in ameliyatin bitmesini beklemesine izin vericekmi kine yoksam onu hemencecik alipta göturucekmi karakola??Halil'in ifade verirken neler diyeceginide merak ediyorum...yani simdiye kadar az bucuk ögrendik onun basina gelen seyleri ama herseyi ögrenmedik henuz:img-yes:
dFKto, bende yeni fragmani seyrettigimde diziyi acaba bitiriyorlarmi?hissine kapildim ama sanmam...belkide bu olaylari isleyipte bitirip baska olaylara geciceklerdir hiii??yani bukadar kaliteli bir diziyi hemencecik bitirirlerse sacmaligin daniskasi derim ben vallah:img-pilot
Hem neden diziler icin reytingler okadar önemli onuda anlamis degilim,yani hersey reyting olamaz dimi ama:img-yes: insanlar sevdikleri dizileri seyretmekten mutlular(ben sashen öyleyim)benim baktigim dizilere herkez bakmiyor ve reytinglerin de dusmesi sinir verici birsey gercekten:icon_evil baskalarinin reytingleri ölcen aletleri yuzunden bakan insanlar mahrum kaliyorlar sevdikleri dizilerden:icon_sorr
dizinin bitmesine daha çok var menekşenin boşanma davası var sonra halilin rakamları var davalar var daha uzun bir süre sürer he şu olur sakız gibi anlamsız uzayacaksa bitsin derim bazen öyle aşklar olur anlatılır ama dizi sakız gibi uzayınca o aşkın güzelliğide gidiyor öyle olsun istemem
berivancım sendede ne göz varmış ben hiç farketmedim yalnız bu çamaşır olayından dolayı yakında uyarı alıcaz başka formlardan tecrübeliyim maa desem
Dizinin bitmesine ben de çok üzülürüm ama konuyu yavaş yavaş toparlıyorlar gigibi geldi. Eğer biterse apar topar, yazık olacak. Çok iyi bir işti.
dFkto, sacma sapan dizileri utazabiliyorsalar bence bizim dizimizde hayli hayli uzatabilirler...hem ben nadiren turk dizilerine bakan biriyimdir ve sonunda gönlume göre bir dizi bulmusken,hemencecik bitmesini istemem:icon_sorr
Ama aslinda islenecek coook konular daha...Menekse bosanicak,Halil temize cikicak,Mistik'tan kurtulucagiz:happy0064 Halil'in hayal gördugu o evlilik ruyasi gerceklesicek ama en önemliside Halil'in bes cocuk baba olma ruyasinin gerceklesmesini 4 gözle bekliyorum:img-pilot
Yeni bölum fragmaninda Halil ve Menekse disarida bir yerlerde görusuyorlar ve acaba diyorum Halil Menekse'nin ameliyatindan sonra orada olamiyacakmi gözlerini actiginda yani:sad53:
Yeni bölum fragmaninda Halil ve Menekse disarida bir yerlerde görusuyorlar ve acaba diyorum Halil Menekse'nin ameliyatindan sonra orada olamiyacakmi gözlerini actiginda yani:sad53:
bence olmicak sanirim halil ozaman hapiste olacak baksaniza fragmanin basinda herhalde biribilerini uzun zaman sonra ilk deva goruyorlar ki öyle seviniyorlar ha bide söylemeden edemicem halil ve menekse sarilirken halilin yuzu ne tatliydii halilin dudagina bakilirsa meneksem ve daha birseyler söyluyor:img-yes::img-yes:..simdii bir hafta nasil gececek gelde meraktan çatlama burda:img-icecr:img-icecr
Dizinin bitmesine ben de çok üzülürüm ama konuyu yavaş yavaş toparlıyorlar gigibi geldi. Eğer biterse apar topar, yazık olacak. Çok iyi bir işti.
bende bu bölüm sonunda bu hisse kapildim ve kendime bitmezse konu nasil ilerler acaba diye sordum..
ancak henüz zarlarin yeniden atilip sil bastan yapabilecekleri konulari bulamadim.
dügümler birden cözüldü...
bir sonraki bölümde Halil kacmayi basarabirse belki konu gelisir desemde; polis-semih kiskacindan nasil kacabilir akla geliyor ve orda yine tikandim.
birde su ic camasarini bende görmüstüm :)
cok emin degildim dogrusu, basta kemer mi kusak mi deyip anlam verememistim.. demek halil isteyerek yada istemeden frikik vermis.
Dağhan Külegeç 01-12-07, 23:36 .menekse sürekli kendini otomatiğe takmıs.sürekli ağlıyo dokunsan bile ağlayacak.Ben virgo yu nine ye sölediğine dikkat edemedim ama öle zannettim.(o sırada sevgilime mesaj cekiyodumda:img-yes:)ilerki bölümün fragmanını gördüm.işte dizi şimdi kıvama gekmeye başladı.
.menekse sürekli kendini otomatiğe takmıs.sürekli ağlıyo dokunsan bile ağlayacak.Ben virgo yu nine ye sölediğine dikkat edemedim ama öle zannettim.(o sırada sevgilime mesaj cekiyodumda:img-yes:)ilerki bölümün fragmanını gördüm.işte dizi şimdi kıvama gekmeye başladı.
Haklisin Menekse'nin aglamasi konusunda ama kiz neler cekmis ne yapsin,demekki cok hisli biri...bende öyleyimdir mesela,fazla birsey gerekmez beni aglatmak icin:img-hyste:img-blush bir huzunlu sarki bilem yeter benim icin...bukadar da hisli olmak hecte guzel degildir aslinda ama:img-pilot
Yani Menekse'nin sinemada agladigi sahne vardi ya?ben sinemada kac kez aglamisimdir yani hatirlamiyorum bilem birazcik huzunlu filmler seyredince:img-yes:
Baslarda hatirlarsaniz Gumus izliyenler Mehmet'e Gumus'u az aglatmadi yani...baslarda oda cok agliyordu hemide basina gelen kalmadi emme sonunda duzeldi...Menekse agbisine böbreki vererek ilk adimi atmis oldu ve umarim ki bu bölumlerden sonra Menekse artik agalamaz da mutlu olur:img-yes:
KübraYasemin 02-12-07, 03:25 Simdi gördüm bende retingleri.
A/B: 10 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,10 14,10
Total: 6 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 6,40 18,00
nasIl sevindim bunu görünce varya, ucdum.
O son 3 4 haftalIk retingle iste iii gelir bu tuz biber gibi.
Gercekden büyük bir illerleme kayit etmisiz aferim bizim dizimize aferim. (=
kıvanç_sedef 02-12-07, 07:05 Simdi gördüm bende retingleri.
öncelikle sana katılıyorum canım....dizimizin bu bölümü süperdi walla..hasanın ağlaması bana çok dokundu hele kadir abimizle menekşemin barışması çook ii geldi walla...diziyi bitiriceklerini sanmıyorum daha mithat war halilin asıl yaşamı war biz bnları az çok biliyorz ama öğrenmemiz lazımm..yusuf abimm benm nasılda şak diye yüzüne wurdu raporu mıstık ın yüzüne bi de bağırdı...mıstık napsada krtulamadı:img-icecriyi oldu...halil onu döverken gülme krizine girdimm hahaha:Dbi de içeri kilitledi yaa:D:Dsonra da çıkarken ellerini yıkamayı unutma dedi...walla çok gldm polis halile yrdım edicek ztn o yzden arıyolar halili nezarete atmıcak eminim yanii o mıstık hemende gitti semihi felan getirdi öfff hee bi de o silah olayı war kadirle mıstığa tutturdukları silahlar bakalım onlar ne çorap örcek kadirle mıstığın başına...hftaya süper bi bölüm bizi bklioo reytingler de süperrrr benceee yaaa daha iyi olcaz eminimm:img-wink:
kıvanç_sedef 02-12-07, 08:23 ya ayrıca bu zeynep nasıda mithata kafa tuttu hyret ettim halili sewioo hala off o da işler aççak başına menekşeyle arasını bozmasa barii bi de fragmanda menekşe ile halil bluşuyolarr çook güsell ayrıca mithatı tutukluyorlarmıydı ölle bişi grdm ama yanılmş olabilirmm
kıvanç_simge 02-12-07, 11:00 bu böLümün fragmanını gördüm ama gerçekten bişi anlamadım :)
yani mithat yakalnaıoo
menekşe ve halil(im) karşılaşıo:img-in_lo
ama ben hala halil(im)in o tarzına takmış durumdayım NEDEN??
neden öyle zenginler gibi giyinioo...
acaba mithat yakalnadıktan sonra tüm hak halilee mii kalıooo:icon_whis
Bitirmesinler güzelim diziyi, Elif Şafak'ı küstürmesinler. Hem ratingler de biraz düzelmiş. Bence başka güne alsınlar. Başka gün olsa daha çok izlenirdi gibi geliyor ban ama emin olamıyorum. Zaten kimin hangi diziyi neden çok sevdiği formülünü kim çözmüş ki? Daha kötü de olabilirdi, bence razı olsunlar bu sonuçlara, ama lütfen bitirmesinler. Kardeş kanalları star tv'ye baksınlar. geçen sene ilk ona giremeyen dizilerini sezon boyunca yayında tutmuşlardı. Hatta şimdi de var öyle dizileri, sıralamalara bakarken görüyorum.Fox ta yapıyor aynı şeyi. Demekki kazadırıyor o diziler de. Hem sponsoru da var. Şu ay yapıma ulaşsak savsaklamasalar diziyi, ne o öyle yangından mal açırır gibi her gizemi tek bir bölümde çorap söküğü gibi açığa çıkardılar.
bu böLümün fragmanını gördüm ama gerçekten bişi anlamadım :)
yani mithat yakalnaıoo
menekşe ve halil(im) karşılaşıo:img-in_lo
ama ben hala halil(im)in o tarzına takmış durumdayım NEDEN??
neden öyle zenginler gibi giyinioo...
acaba mithat yakalnadıktan sonra tüm hak halilee mii kalıooo:icon_whis
Menekse ve Halil'in karsilasmasini ahanda dört gözle bekliyorum...Menekse'nin yuzunde cok guzel ve mutlulukun ifadesi vardi:img-yes:
Mithat'in yakalanmasini izlemeyide dört gözle bekliyorum,polislerin onu amaya geldiklerinde agzini acipta ne diyeceginide ayriyetten coook merak ediyorum...Halil'in mahkemesinde onun avukati Zeynep olucak galiba cunku fragmanda öyle bir kare vardi...Halil mahkemelerle falanla filanla ugrastigi sure nekadar onu hic bilmiyoruz ama ben o surede Menekse'nin yasayacaklarini cok merak ediyorum gercekten...Menekse böbregini verdikten sonra neler olucak,yumsiyan baba ve agbi nasil bir tavir sergiliyecekler, de diyorum ki o surec icinde Mistik hani karisti ya tehlikeli islere,biride onu ortadan kaldirsa ayyyy ne guzel olurdu dimi ama:happy0064 yani o turden islere girilirse eger cikmasi hic kolay degildir tahminen:img-yes: hem hem Kadir'de o batakliga cekildi Mistik sayesinde,yani Mithat yakalaninca acaba Semih'temi yakalanicak ve ozamanda en önemlisi acaba Semih Mistik ve Kadir'in parmak izleri olan o silahi cikarticakmi kine gun yuzune:icon_whis
Diyorum ki Mistik'in parmak isaretleri olan silah polisin eline gecse ve sonracima Mistik Halil'in dustugu kousa dusse(Halil hapishaneye giricekmi onuda bilmiyoruz ama iste hayal gucum beni bu durumlara soktu:img-blush) ve sonracima Halil onu her sabah ve aksam bir guzelce pataklasa ve bizimde icimizin yaglari erise,hiiii nasil olurdu amaaaaaa:happy0064
Halil Mithat'an sahip oldugu tum seyleri geri aliyorsa eger bunlarin ne oldugunu cok merak ediyorum gercekten...Halil daha önce Menekse'ye babasinin sirketinin neydi simdi hatirliyamadim iflas ettiginimi yoksam birilerin sirketi ele gecirdigini söylemisti ne....ama sirketen haric Halil'in mal varliklari nedir?babasindan ve annesinden ona neler kaldi ve en önemliside o kutunun icindeki rakamlarin sirri nedir???sorular amada cogladi heee:img-grin2
*KeReMcEmCi* 02-12-07, 12:01 fragman gercekten cok süper :)
fazla birsey anlasilmiyor ama o halil menekse bulusmasii yok muuuuu :)
bittim resmeen..
halilin giyimi fln bi degisik ama yakismiis valla :)
ya sey düsündüm.. son bölümden bu yeni bölüme bi kac gün gecmis olmasin..
yani halilin öyle degisisi fln..birde ameliyatdan sonra meneksenin agrisi fln olur öyle halile sarilamaz yani...
gecelim mithataa:)
sonundaaa cikiyor hersey ortaya...hapise girsindee su kurtulalim :)
Fragmana simdi yeniden baktigimda dikkatimi birsey cekti...Halil'in uzerinde sankim takim elbise varmis gibi görunuyor...yani icinde birde gömlek var o takimin yalnis görmediysem,ki gömlekte mavi:img-yes:
Eger ki Halil takim elbise ile Menekse'yi karsiliyorsa sanirim bu demektir ki eski hayatini tekrardan kazandi ve is hayatina atildi:img-yes:
Son karede hani Halil Menekse'nin elini oksuyor ya iste orada sanirim bunlar sarap iciyor,yani bardagin icindeki sanirim kirmizi sarapti...ve egerki sarap iciyorlarsa(ki butun bölumler boyunca icmediler hic hatirladigim kadariyla)ozaman sanirim demektir ki bunlar birseyler kutluyorlar:img-blush acep Halil orada Menekse'sine evlilik teklifimi yapiyor diyecegim:happy0064 emme Mistik faktörunu unutummmmmm:icon_sorr
zynp-35-2! 02-12-07, 12:18 meraba yine ben geldim bi türlü giremiyordum neyse bence bu bölüm diğer durağan bölümlere nazaran süperdi hele halilin mustafayı dövme sahnesine bittim bence reytingler güzel daha da düzelecektir eğer diziyi bitirme gibi bi hataya düşerlerse bu kanalın salaklığı olur resmen.ayrıca menekşenin haklı olduğunu öğrenen hasanın yüz ifadesi süperdi nası da birden değişti gelecek bölümü ben de merakla bekliyorum ayrıca başlığın kapanmasına az kaldı:happy0064:happy0064
havinim_baranım 02-12-07, 12:29 Ya bu hafta çok ama çok güzel bir bölümdü,favori bölümlerimden biri bu haftaki bölüm bide 1.bölümden etkilenmiştim,ya o mustafayı gebertcen önce olmucak yoksa,menekşeme seni bağırta bağırta gebertcem dedi ya:icon_sorry Menekşeyle halil çok şekerdi,menekşenin masumiyeti kanıtlandı,ya mükkemmel birbölümdü..
kıvanç_simge 02-12-07, 12:30 tahminlerimde yanılmamışım evet arkadaşlar kıvancımın deyişiyle "MİTHAT EFENDİ" batıyo artık :happy0064
ama şimdi herşey şu zamalar iyi hoş da....
mustafa ve m,thatın alıcağı intikamlar gerçektn büyük oolucak bence...
yani suus pus oturucaklarını sanmıyorum...
ayyy en merak ettiğim sahne halilimin ve meneksesinin sarıldığı o sahne nasıl ağlıoo halill yaaa:img-in_lo
Izmir Güzeli 02-12-07, 14:51 belkide halil hapise girip cikiyor, sonrada menekse ile bulusuyor...yani zaman atlamasi olabilir...
kadir menekseyi nasilda seviyor, sonunda dogru yolu bulduda bence mustafa doldurcak kadiri
arkadaslar bugun tv de fixtv yi seyrederken birden bir sarki geldi asli güngör-kalp kalbe karsi ve orda menekse ile halil gordum o klipte yanii çok guzel sahneler var sadece menekse ile halil degil asi ve genco da var klipte ama en çok menekse ile halil ve asi sahneleri var:img-yes::img-yes:..gorunce birden sasirdim aa halil diye klip güzel yani:happy0064
kıvanç_sedef 02-12-07, 17:30 öncelikle bişi sölemek istiorm bnce halil hapse girmicek çnkü polis onu mithat ateşi sçlamak için arıyoo yani hrşey halilde düğümlenioo..onun ifadelerine bğlı ama diziyi bitirceklerini sanmıorm yani çnkü daha bir sürü sorunun cevabı war tamam menekşeyi ailesi affetmiş olabilir ama halilin daha sır perdesinin altında kalmış olan bir yaşamı war zaten diziyi bitirirlerse çok yazık olur kıvanca da sedefe de mankenden oyuncu olmaz diyenlerin yüzünü kızartacak kadar güzel oynuyolar bence herhalde bitmez dizi die düşünüyorum ben(inşallah bitmez tabiki) bu senenin en güzel aşk hikayesi bence en iyi yapımlardan biri ayrıca zaten hrşey reytinge mi bğlı yaa bnce öle diil eer kalksaydı 13.olduğu zaman kalkardı şmdiki durumumuz süper bnce bi 10. bi de 6. olduk süper yanii:img-wink:biterse btn oyunculara elif şafak a çok byk hksızlık olur hele ki aşkın tadını yakalmış bir dizi için hazin bi öykü olur bitirmesinlerrrrr....:icon_sorr
kırşehirli 02-12-07, 18:05 Arkadaşlar cuma günü dizide ne güzel bir hayat dersi verdiler Menekşe'nin abisine böbregini vermesi abisinin ona senin yüzüne nasıl bakacagım ben demesi Menekşe'nin ben herşeyi unutmaya hazırım demesi biz kardeşiz diyerek ona moral vermesi Aslında Kadir Menekşe'nin böbregini aldıktan sonra Mustafa'nın ve babasının gazına gelip öldürebilirdi Menekşe'yi bu olmadı
Dizide bir ders daha var aslında Halil o kadar çok sevmesine karşın Menekşe'yi hiç bir zaman onu zorduruma düşürecek durumlar yaratmadı Bunun en güzel örneği Menekşe'nin namusu temiz olmasıydı Halil'in dediği gibi gözüyle sevdi Menekşe'yi Seven bir erkegin aslında böyle yapması gerekmektedir Ama degişen yüz yılda bu degerler kaybolmaktadır
kıvanç_sedef 02-12-07, 18:45 Arkadaşlar cuma günü dizide ne güzel bir hayat dersi verdiler Menekşe'nin abisine böbregini vermesi abisinin ona senin yüzüne nasıl bakacagım ben demesi Menekşe'nin ben herşeyi unutmaya hazırım demesi biz kardeşiz diyerek ona moral vermesi Aslında Kadir Menekşe'nin böbregini aldıktan sonra Mustafa'nın ve babasının gazına gelip öldürebilirdi Menekşe'yi bu olmadı
Dizide bir ders daha var aslında Halil o kadar çok sevmesine karşın Menekşe'yi hiç bir zaman onu zorduruma düşürecek durumlar yaratmadı Bunun en güzel örneği Menekşe'nin namusu temiz olmasıydı Halil'in dediği gibi gözüyle sevdi Menekşe'yi Seven bir erkegin aslında böyle yapması gerekmektedir Ama degişen yüz yılda bu degerler kaybolmaktadır
evet arkadaşım haklısın bu bölmde bi çok hyt dersi wardı...kadircikin durumu mesela dediğin gibi o aptal mstığın gazına gelip ayağa kalkınca bile menekşeyi affetmeyebilirdi ama öle olmadı mıstık kardeşinin değerini bldi...halilcim de öle menekşemin değerini bilioo
Arkadaşlar cuma günü dizide ne güzel bir hayat dersi verdiler Menekşe'nin abisine böbregini vermesi abisinin ona senin yüzüne nasıl bakacagım ben demesi Menekşe'nin ben herşeyi unutmaya hazırım demesi biz kardeşiz diyerek ona moral vermesi Aslında Kadir Menekşe'nin böbregini aldıktan sonra Mustafa'nın ve babasının gazına gelip öldürebilirdi Menekşe'yi bu olmadı
çok güzel anlatin..menekse çok buyuk bir adim atti yusuf abinin dedigi gibi:img-yes:..ve o buyuk adimi atarak abisinle baristi belki babasinlada arasi daha iyi olur:happy0064..halile zaten söylenec laf yok okadar çok seviyorki menekseyii bir saniye bile yanindan ayrilmak istemiyor bakmaya dokunmaya kiyamiyor..heheh bu bölumde halilin zirt pirt aramasi benim çok hosuma gitti menekseye olan sevgisini bikere daha kanitladi zaten kanitlamasina gerek yoktu..gözlerinden okuyorsun zaten menekseye olan sevgisini ..meneksede halil çok seviyor ona zarar gelmesini istemiyor ütaniyor :img-in_lo:img-in_lo iste ask budur.
iyi aksamlar arkadaslar...dizinin sonlari oldugunu inanmiyorum cünkü ilk defa olur böyle bir sey. Ya diziler reyting yüzünden yayindan aliniyor ya da bir iki sene ya da üc sene sürer. Dizi konusu cok güzel eh bir de reytingi topladiktan sonra sanmiyorum. Yayindan alilirlar diye. Zaten konular bitmemiski bir arkadasin yazdigi gibi Halilin hpisten cikmasi var, Meneksenin bosanmasi var, bir de kutu daki rakamlar nereye götürecek.Yani konular cok he birde Kivanc bir magazinde söylemisti Yusufun gecmisinde birseyler olmus onlar disariya cikacak.
Mustafinin Kadirin elini tutmasi ve onunla konusmasi :img-in_lo ,ben tahmin ediyorum bu Musti ters olmasi lazim.Kizlari beyenmez, Hayat Kadinlarina bakmaz..yani bunun sonu ne:happy0064
Yani dizi devam edecek biz de Halilin ve Meneksenin 5 cocugunu görecegiz.Bak unutuyordum bir de Bosnaya gitme konu olur belki. Onu da magazin programnda belirtmisti Kivanc Bey.
kıvanç_sedef 02-12-07, 19:21 iyi aksamlar arkadaslar...dizinin sonlari oldugunu inanmiyorum cünkü ilk defa olur böyle bir sey. Ya diziler reyting yüzünden yayindan aliniyor ya da bir iki sene ya da üc sene sürer. Dizi konusu cok güzel eh bir de reytingi topladiktan sonra sanmiyorum. Yayindan alilirlar diye. Zaten konular bitmemiski bir arkadasin yazdigi gibi Halilin hpisten cikmasi var, Meneksenin bosanmasi var, bir de kutu daki rakamlar nereye götürecek.Yani konular cok he birde Kivanc bir magazinde söylemisti Yusufun gecmisinde birseyler olmus onlar disariya cikacak.
Mustafinin Kadirin elini tutmasi ve onunla konusmasi :img-in_lo ,ben tahmin ediyorum bu Musti ters olmasi lazim.Kizlari beyenmez, Hayat Kadinlarina bakmaz..yani bunun sonu ne:happy0064
Yani dizi devam edecek biz de Halilin ve Meneksenin 5 cocugunu görecegiz.Bak unutuyordum bir de Bosnaya gitme konu olur belki. Onu da magazin programnda belirtmisti Kivanc Bey.
evet canım haklısın böle mantıklı bi konusu olan dizi asla bitmemeli we ben biteceğine inanmıyorum sadece birazdaha reyting toplarsak düzene gircez eminim ztn bu hftaki reytingler süper olmş tek kelimeyle..yusufun felan olayları war heralde onları atlayarak geçemezler demi yanii??bosna oalyı war kutudaki rakamlar da cabası daha mithat war öncesinde hepsinin:D:Dherşey açığa çıkcak we hatta bz menekşe ile halil(cimin)in 5 çocuğunu diiL 10 çocuğunu bile görürüz:D:D:Dkıvançcımla sedefimm benm yaa dewm etck bu dizi inanıyorum ben bunaa:img-wink:
»» DeeTje «« 02-12-07, 20:14 iyi aksamlar arkadaslar...dizinin sonlari oldugunu inanmiyorum cünkü ilk defa olur böyle bir sey. Ya diziler reyting yüzünden yayindan aliniyor ya da bir iki sene ya da üc sene sürer. Dizi konusu cok güzel eh bir de reytingi topladiktan sonra sanmiyorum. Yayindan alilirlar diye. Zaten konular bitmemiski bir arkadasin yazdigi gibi Halilin hpisten cikmasi var, Meneksenin bosanmasi var, bir de kutu daki rakamlar nereye götürecek.Yani konular cok he birde Kivanc bir magazinde söylemisti Yusufun gecmisinde birseyler olmus onlar disariya cikacak.
Yaa aslinda cok haklisin canim...Eger dizinin bitecegi dogru olsaydi
kesin haberlerde falan cikardi biryerlerden duyulurdu...
Ama ne bileyim dizinin bole aniden toparlanmasi konularin toparlanmasi bize tek birsey dusundurdu oda son olucagi...
Acikcasi ben boyle dusundum...:icon_whis
Birde aklima su geliyor...reytingler dusuyor diye senaristler karar almislardir belki...
Diziye baska konularla devam ettirmek istiolardir...
Mithat konusu sIkIci bulunmustur ve bu yuzden seyirciler izlemiyordur ve bu yuzden Mithat cikarilir ve baska konular ele alinir...
Boylede olabilir...Ama Mithat ciksin bence diziden mistik gibi oda migdemi bulandiriyor...Yada mithat karakterini oynayan kisi diziden cikmak istemistir...:img-yes: Ne bilim bisiler olmustur kesin herhalde...:icon_whis
arkadaslar bence dizi kesinlikle bitmez çunku reytingler hiç onemli deil senaryo die bise var bu dizide super senrayo her seferinde bizi sasirtacak kadar var ayni zmnda oyuncular super oynuyo resmen gerçek oldugunu dusunuyorum izleyince o kadar içten oynuyolar ki ayrica sizlerinde dedigi gibi eger biterse ki hiç sanmiyorum gerçekten herkesin emegine çok yazik olur
bizi bekleyen bolumun fragmanini bende gordum ama sizler gibi bende pek bise anlamadim takim elbise falan artik cumayi beklemekten baska çagre yok.. ins çabuk geçer :img-wink:
ama hiç suphe yok ki bizi yine super bi bolum beklio :img-wink: ....
Ben seyi cok merak ediyorum aslinda Ömer komiser Mithat hakkinda neler biliyor ve Halil tam olarak neler anlaticak bunlari cok ama cok merak ediyorum...Halil'in ve Ömer'in tam olarak neler bildiklerini hic aciklamadilar bizlere ve Mithat'in tam olarak ne islere karistigini....umarim bu sorularin cevaplari bu bölum ortaya cikar...Halil'i ve muhtemelen babasini neden ortadan kaldirmak istedikine Mithat???Halil'in arabasinda Almanya'ya kacmadan önce eroin cikmisti ve birde arabasiyla kaza yaparken annesini kayip etmisti...ama tum bu olaylarin etkeni nedir iste onu cok merak ediyorum...
Aslinda Halil'in durumunda Zeynep'te olabilirdi ama olmadi ve Zeynep'ni babasi sadece ve sadece Halil'e yardim ettigi icinmi ölduruldu??? amada cok sorular sordum haaa:img-blush
Fragmandaki karede hani sankim Menekse ve Halil uzun bir zaman sonra tekrardan birbirlerine kavusuyorlar ya iste orada cok merak ediyorum Yusuf agbi sadece Menekse'yi teslim edipte gidicekmi diye???yinemi Halil ve Menekse kendi baslarina bir gun geciricekler ve acaba bu sefer ne yapicaklar birlikte:img-icecr
Birde Mithat yakalandigina göre aceba Mistik ve o öbur tombik herifin adi neydi hatirliyamadim,bunlara mezar actirtan acaba o hemide Semih'mi yakalanir kine ve bu sekildemi cikar tum gercekler ortaya???
Insallah bu sorularin cevabini gelicek bölumde aliriz:img-pilot
herkese merhabalar
bu bölüm oyunculuklara bayıldım yine
kadirin menekşeyle konuştuğu sahne ve menekşenin halille vedalaştığı sahnede ağladım,kadirle konuşurken kadirin utancı çokçok güzeldi
bekaretin anlaşılması möl mustafanın olayı kıvırmaya çalışması ve tabi halilin
mıstığı dövmesi ellerini yıka demesi harikaydı tek kelimeyle
inanılmaz bir bölümdü çok etkilendim böbreği vermesi çok etkileyici halilin çırpınışları Allahım bu diziyi çok seviyorum
ı
merhaba arkadaslar:img-in_lo
bugun pazartesi dizimize son 4 buçuk gun kaldi:img-yes::happy0064
insallah yarin sesli fragman yada özeti çikartirlar çok merak ediyorum:img-yes:
acaba neler olacak falan:happy0064..12 bölum çok fena bitti acaba neler olacak baba ne yapacak polis hemen halili tutuklicak:icon_sorr
menekseyede yazik gözunu astiginda halil yaninda olmicak(sanirim)..nasilda üzulur menekse ofof:icon_sorr:icon_sorr
evet bölüm yine süperdi.
Aslinda yorum yapicaktim...ama bir kac arkadasimiz dizi bitecek diyor..
nerden cikti bu simdi.
Dediginiz gibi...eger bitse herhalde haberimiz olur.
Hem bu dizi biterse cok yazik olur ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
evet bölüm yine süperdi.
Aslinda yorum yapicaktim...ama bir kac arkadasimiz dizi bitecek diyor..
nerden cikti bu simdi.
Dediginiz gibi...eger bitse herhalde haberimiz olur.
Hem bu dizi biterse cok yazik olur ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
ya bitmeski eger bitseydi bunu çoktan ogrenmis olurduk hem daha cevabini bulamadigimiz okadar soru varkiii tamam mithat yakalanmis olabilir kadir menekseyi affetmis olabilir ama bu dizinin bitmesini kanitlamiyor demi ama??:img-yes::img-yes:
Aklima surekli Menekse ve Halil hakkinda ögrenmek istedigim seyler geliyor...
Hatirliyormusunuz Halil vuruldugunda ozaman Yusuf agbi Menekse'nin kucuklugu ile bir ani anlatmisti Halil'e ve ögrendik ki Menekse kucuken cok sevdigi bir yorgan falandi sanirim onunla dolanirmis ve nereye giderse gitsin onuda yaninda götururmus...ben Menekse'nin hatta Halil'inde birbirlerine kucuklukleri hakkinda anlatmalarini isterdim,yani tamam asiklar ama Zeynep Menekse'ye Halil'in mesela sevdigi yemekleri ve Halil'in o yemeklere koydugu o özel isimleri anlatinca Menekse cok uzulmustu:icon_sorr cok isterdim yani Menekse ve Halil'in birbirlerini bu sekilde tanimalarini:img-icecr ve sonrada Halil annesi ve babasi hakkinda biraz daha seyler anlatsaydi Menekse'ye...ayyy ne guzel olurdu amaaaa:img-in_lo
Böbrek sahibi olan turp gibi Kadir iglestikten sonra acaba Aysel'ine geri dönucekmi kine ve Yusuf agbi ve Lale cehpesinde neler olucak kine:img-pilot
Hasan'da ilerleme kayit ettik eee bu ilerleme acep onun ve Suheyla'nin kari koca iliskilerini nasil etkiliyecek??
Hem bunlar ailecek ayni evdemi kalicaklarine ameliyat faslindan sonra Istanbul'da:img-pilot
Sorular gittikce cogaliyor ve cikamiyorum icinden:icon_whis
Son bölume bakinca Hasan'in suratina biraz daha dikkatli baktim hani Menekse ameliyat öncesi agbisi ile helalasinca Hasan odaya giriyor ya ve Menekse cikinca odadan Hasan'in suratina bakinca aslinda onun cocuklarini sevdigini ama sevgisini acikca göstermiyen biri olduguna kanat getirdim:img-yes:
Kadir vuruldu ve Hasan ozaman gösterdi bir babanin cocugu icin uzulusunu....o vurulma sahnesinden önce onun bir insan olduguna bilem bir ispat yoktu:icon_sorr ama sonra kizinin sucsuz oldugunu anladi ve ona Allaha emanet ol dedi ameliyata girmeden önce ki buda bence cok ama cok buyuk bir gelisme Hasan icin:img-yes: umarim bundan sonra cocuklarina biraz daha duskun bir baba olur ve cocuklarinin yaninda olmaya calisir...
Aslinda bir sekilde Hasan'ida anlamak gerekir(onun simdiye kadar yaptiklarini kesinlikle savunmmuyorum)ama bir sekilde de hakli...yani anneler cocuklarina biraz daha guvenirler sanirim bazi seylerde ama babalar icin kizlarinin kacmasi ve helede insanin namusu söz konusu olunca galiba insanin gözu dönuyor ve kara bir perde cökuyor önune...
Hasan belkide daha baslarinda gercegin ne oldugunu biliyordu Menekse konusunda ama bunu kabul ederse ozaman kizini affedicekti ve o zamanda bunu kendine yediremedi bence,anlatabilmisimdir umarim ne demek istedigimi:img-wink:
Bencede güzel bir bölümdü... Özellikle daha çok ailenin üzerine durulması ve Mithat cephesinin daha geri planda kalmasına sevindim...
Çünkü Menekşe'nin babasının (Mehmet Çevik) olağanüstü oyunculuğunu izlemek büyük bir keyif. Aynı şekilde anne rolündeki Nergis Çorakçı'nın, Yusuf rolündeki Fırat Tanış'ın ve Nine rolündeki Yıldız Kültür'ün mükemmel performansları diziye çok şey katıyor... Sonuç olarak çok güzel bir bölümdü.. Bu arada Halil'in pembe iç çamaşırı komik bir detaydı...
Selamlar =)
banim açildi anca simdi girebiliyorum..
Evet bu bölüm yine muhtesem ötesiydi.. Kadire çok acidim.. Ve o sahnede çOk gözlerim doldu gerçekten :(
Babasida akillaniyor, ama is isten geçti bence! Menekse affetsede.. ben o adama aciyamiyorum.. Yaptigi seyler aklima geliyor ve nefretim dahada çogaliyor..
Mithatinda pislikleri yavas yavas ortaya çikiyor :) Umarim yine bi kurnazlikla kurtarmaz kendini..
Su son sahnedeki müzik.. :img-cool2 beni bitiren müzik.. :img-cool2
Niye onu son sahneye sIkIstIrdIlar yaa? öyle romantik sahneler vardiki.. :img-in_lo keske oraya koysalardi =) herneyse..
+bekledigimiz ratingleri hala alamiyoruz :icon_whis
Bencede güzel bir bölümdü... Özellikle daha çok ailenin üzerine durulması ve Mithat cephesinin daha geri planda kalmasına sevindim...
Çünkü Menekşe'nin babasının (Mehmet Çevik) olağanüstü oyunculuğunu izlemek büyük bir keyif. Aynı şekilde anne rolündeki Nergis Çorakçı'nın, Yusuf rolündeki Fırat Tanış'ın ve Nine rolündeki Yıldız Kültür'ün mükemmel performansları diziye çok şey katıyor... Sonuç olarak çok güzel bir bölümdü.. Bu arada Halil'in pembe iç çamaşırı komik bir detaydı...
haha evet ya o benimde gözüme takildi..o pembe ic camasiri:img-blush:img-blush:img-blush
evet dizimizi baslamasina 3 gün kaldi...özet daha halen gelmemis galiba- neyse bugün cikar umarim.
sesli fragmanda ciksa biseyler anlasilir
kıvanç_sedef 04-12-07, 15:21 dizimizin bşlamasına az kldı cumayı iple çekiormm....yaa özet felan gelse de hasretimizi bitirsek of olmuoo işthee yaaa.....off nlcak çk mrk ediorm inş bitmezz dizimiz ama btmicekk eminim bn bunaaa:D:D:icon_sorr:img-wink:
Simdi gördüm bende retingleri.
ay valla öyle bir sevindim ki reytingler kendini düzeliyor allahima binnn sükür cok sükürr sonunda hak ettigimiz yerde olucaz ama gecen bölüm cok heyecanliydi bir kalp hastasi rahatlikla kriz geciridi
neyse geleicek bölümde umrarim daha iyi reyting gelir
Diziye aslinda pek yorum yapamiyorum..
Yine muhtesemdi.. :img-in_lo
Ama benim en çok merak ettigim o sayilar..
Kutudaki sayrilar ne anlama geliyor? Mithatin istedigi o sayilar.. Uff.. Sirketlerle ilgili oldugunu sanmiyorum bence çok basit olurdu
Şimdi euro d de menekşe ile halilin 9. bölümü gösteriyor.Tekrarları hergün veriyor herhalde dün de 8 bölümü görmüştüm.İzlemek isteyen olursa diye haber vereyim dedim.
kıvanç_sedef 04-12-07, 16:47 *Rüya* cım aslında bnde senin gibi o sayıları mrk edioyrm bnce annesinin bıraktığı çk önmli bişi ama ne blki bi banka hesap no su weya bi kasa numarası felan olabilir hala mithatın evinde olan bi kasa wardır blki onun numarası dır gizlice almştır felan yani kadın blmiorm ama aklıma şmdi böle ihtimaller geliyoo ayrıca bn o kıvancın pmbe iç çamaşırını grmedim:Dhahah hngi shnedeydi o mıstığı döwerkense bn o sırada mıstığa gülüyodm çnkü grmemem çok normal:D:D:D:img-blush
az önce youtube`da 13. bölüm fragmanini tekrar izledim...yorumlara da baktim.
Birisi baska kanala gececek diyor...bu dogru olamaz herhalde...haberimiz olurdu demi.
Baskasida herhalde bu dizinin son bölümleri yazmis...bitmez demi arkadaslar ..off cok üzülürüm yaaaa:icon_sorr
kıvanç_sedef 04-12-07, 17:11 az önce youtube`da 13. bölüm fragmanini tekrar izledim...yorumlara da baktim.
Birisi baska kanala gececek diyor...bu dogru olamaz herhalde...haberimiz olurdu demi.
Baskasida herhalde bu dizinin son bölümleri yazmis...bitmez demi arkadaslar ..off cok üzülürüm yaaaa:icon_sorr
hyr cnm mrk etme bnce kalkmıcak ayrıca bşka kanala da geçmicek öle olsa kanal d fragmanları wermezdi neden wersin siteden felan da kaldırırdı yaa yalan haber bnlarr inanmıyorum bn snde inanma canımm bşferr walla yayından kalkmaz eminim böle güzel giderken kaldırırlarsa hayatlarınoın hatasını yaparlarr...:img-yes:
kıvanç_sedef 04-12-07, 17:59 arkadaşlarrrrr;;;;;;;;;;;;;
hadii nerdesinizzz cumaya kadar cşturalım şurayııı menekşemizin we halilimizin tv de biter diyenlere gsterelim byk sewgimiziii:D:Dyaa bu hfta çok heyecanlı olcak aslında çnkü yani şmdi işler daha çk karşçak komiser halili götürürse düğümler yawaş ama bi o kadar da karşk çzlcek....:img-yes::img-wink:
kıvanç_simge 04-12-07, 18:14 Menekşe ile HaLiL'in reytigLeri düzeLio arkadaşLar ewdeki 3 tv'yi de acıyorum reyting oLsun die cuma günleri 10:00'a kadar tv açmıorum :) reyting gitmesin die..zaten bu hafta grçktn mükemmeL bi böLüm oLucak...herşey işte yeniden baŞlıo aynı zamanda özet veya sesLi fragmaN geLse ne tahminLer yürütücem amaaaa ne zaman geLir acabaaa:icon_whis
Yorum yapmak icin elimizde ancak bir adet fragman var özet falan yok:icon_sorr ama neyse idare edelim dimi ama:img-wink:
Reytinglerin duzelmesine cok sevindigim söyliyeim ilk basta(tum yazilanlara bakmadim ama sadece bir iki arkadasin yazdiklarini gördum:img-blush)
Sincik efenim fragmanda gördugumuz gibi Halil'in avukati Zeyno hanim olcek ve bunun böyle olmasi icin acep Zeyno Halil'i nasil ikna ediyor ve sonracima Halil'e yaptigi hata(buyuk hata!)nedeni ile neler diyecek cok merak ediyorum...Zeyno'nun Halil'in avukati oldugundan yoila cikarsak ozaman sanirim bu demektir ki Halil Zeyno'yu affetti yada hmmm sey olabilir mi Halil hayir dedigi halde Zeyno yine avukatligini yapiyor:icon_whis
Birde Doganturk ailesinin tum erkekleri ve Menekse ise falan girerlermi kine Istanbul'da Kadir ve Menekse iylestikten sonra???yani yasamak icin calismalari lazim degil:img-blush
Kadir ameliyatan sonra umarim adam gibi adam olurda oda bir ise giripte calismaya baslar....
A bakin simdi aklima Mistik geldi ona ne olsun bu zaman icerisinde kine:icon_whis buldum buldum:happy0064 oda gitsin canina kiysin ve ciksin hayatlarimizdan oldumuuuuu:img-blush
Aslinda Mistik'i oynuyan oyunu(ismini hic bilmem,baska dizilerde oynamadimi onuda bilmem)emme masallah karakterini cok iyi oynuyor gercektende bizde ondan hakkiyla nefret edebiliyoruz:img-yes:
kıvanç_sedef 04-12-07, 20:07 berivan_ cımcanım sana katılıyorum mıstık çok iyi rol yapıyo zaten bizi kendisine uyuz ediyosa bu çok iyi oynadığının kanıtıdır...daha önce alanya almanya adlı dizide oynamıştı kendisi bn çok sewiyodum orda grçi bn onu çok sewiyom da bu dizide uyuz oluyorum yaa..
ayrıca yine dediğin gibi elimizde sadece 1 tanecik fragmancık warrr öfff yaa napcazz ne zaman glck km bilir sesli fragman off yaa özet de yook aman yaa
eft zeynep nası halilin avukatı olmş tabii eer onun avukatı olduysa blki de menekşenin dir boşanma dawası için ayy öle çok ihtimal war kii anlatamam..bnce menekşenin avukatı da olabilir yada mithatı bi yere götürüyolar ya yakalıyolarmı ne hani blki onun da avukatı olabilir halilin zeynebi hemen affetceni zannetmem çnkü snçta sewdiği kadının canına kast etti resmen ben halilin yerinde olsam affetmem ama bilmiyorum inş yine bi halt yemiyodur bnce halil hemen affetmez...
doğantürk ailesine gelince baba hasan war ya o yine donuk mat katı dawranır menekşeye karşı bnce hemen yumuşamaz..daha soğuk davranır die düşünüyorum çnkü ne bilim aslında menekşe ameliyata girerken "Allah yardımcın olsn kızım" diye bişi sölemişti ama oğlu krtulunca hemen ymuşamaz.. bn menekşenin yerinde olsam affetmezdim onu ama menekşe haikatli kız ne diyelim..
menekşe ile halil yine cafe köşelerinde buluşurlar heralde...çnkü tam olarak özgür deiller snçta arada kadir abi war we yani şmdilik onu halilin vrduğunu düşünüyolar ama öle bişi yok mithatın adamları vrdu tabi olay açıklığa kavuşuncaya kadar bizim aşıklar görüşemez diye düşünüyorum...ayrıca komiser ztn halili ifade için arıyo yani tutuklamak gibi bi amacı yok..
mithata gelince ona nolcanı pek tahmin edemiyorum en son hatırladığım cümleleri "kaldırın ortadan geberip gitsin" felandı(halil için..) onu tutuklarlar belki ama delil yetersizliğinden serbest kalabilir dediğim gibi zeynep eer mithata bişi olrsa nlrsa olsn mithatın avukatlığını her ihtimalde yapacaktır eminim ne de olsa aile dstları mithatın bşka güvenebileceği kmse yok....bi de ingiltere mi italya mı ispanya mı nereye kaçcaktı hatırlamıyorum ama bu gdşle kaçamıcak heralde...
yusuf abimiz yine centilmenlik yapıyo we menekşe ile halilcimi bluşturuyoo canım bnm yaa allah onu sewdiine bğşlasın...ya iyilik meleğim bnm
bu hftalık yorumum bu kdr artık sesli fragman we özet gelince daha detaylı yazarım:D:img-wink:
Aynen katiliyorum..
Mistik çOk iyi rol yapiyor.. ;) Onu önceden Ezo Gelin dizisinde izlemistim.. çOk iyi temiz kalpli bir garsondu =) Simdi ise Menekse ile Halilde herkesin nefretini kazandi.. Bu büyük bir basaridir bence :good: helal olsun..
kivanç_sedef senin dedigin olabilir canim..
Bir sifre fln olabilir =) Benimde simdilik aklima gelen tek sey o zaten.. Bu dizi okadar karisikki.. Herkesin birbirleriyle bi baglantisi var.. Yani bizi çook sasirtan birseyde olabilir..
Ben bu diziden hiç bikmiyorum ya :img-blush
Fragmani az önce tekrardan seyrettim ve sey diyecektim hani bir sahnede Kadir elini Menekse'nin yuzune koyuyor ya iste o benim simdiye kadar ilk gördugum bir harekettir Kadir cephesinde....Kadir'i simdiye kadar sadece kardesine sert sekilde konusmasi yada onu dövmesini görduk ama ilk kez bir agbi- kardes yakinlasmasi görucek ikisi arasinda ve eminim ki cok guzel bir sahne olucaktir izlemesi:img-icecr
Arkadaşlar,
Nerden çıkarıyorsunuz bu kaldırılma laflarını hiç anlamıyorum. Dizi gayet güzel gidiyor. Ayrıcaaaa
Bu seneki diziler arasında , Reyting rekorları kıran Binbir gece de dahil olmak üzere, kıvanç ve sedef kadar birbirine yakışan bir başka çift daha görmedim. Bu televizyoncular kafalarını peynir- ekmekle yemedi herhalde..
Kızdırmayın beni::))
bu bölümün reytinglerine daha yeni şimdi bakabildim reytinglerde yukselme war totalde gayet iyiyiz
birkac hafta önceye kadar bu dizi böyle giderse daha fazla izleyemem demiştim
ama son iki bölümdür senaristlerde dikkate aldı galiba konularda hızlanma oldu artık bazı şeyler çözülüyor
o kısır döngüden kurtulduk bu bölümde ondan onceki bölümde süperdi ve dizi bence kısa surede eski formuna dönecektir
Arkadaşlar,
Nerden çıkarıyorsunuz bu kaldırılma laflarını hiç anlamıyorum. Dizi gayet güzel gidiyor. Ayrıcaaaa
Bu seneki diziler arasında , Reyting rekorları kıran Binbir gece de dahil olmak üzere, kıvanç ve sedef kadar birbirine yakışan bir başka çift daha görmedim. Bu televizyoncular kafalarını peynir- ekmekle yemedi herhalde..
Kızdırmayın beni::))
Malum ratingler pek iç açici degil.. ;) Ondan insan endiseleniyor tabiiki..
berivan_ haklisin canim..
Yine güzel bir Kadir&Menekse sahnesi olucaktir =) Zaten geçen haftada baya duygulanmistim.. Ah bide su Mistik olmasa.. Kiskanç adam gelip hemen herseyi bozuyor.. :img-cool2 Kadir sahnelerine tamam.. Barissinlar.. Ama babaya simdilik hiç aciyasim gelmiyor..
Hayatla BARIS 05-12-07, 08:58 Sedef avcı dün akşam türk max te herşey dahil programının konuğuymuştu.Ben izleyemedim acaba izleyipte kaydeden biri varmı.Bizimle de paylaşırsa lütfeenn:icon_whis
Sedef avcı dün akşam türk max te herşey dahil programının konuğuymuştu.Ben izleyemedim acaba izleyipte kaydeden biri varmı.Bizimle de paylaşırsa lütfeenn:icon_whis
Sedef Avcı ve Kıvanç Tatlıtuğ'la birlikte dizinin müziklerini yapan Toygar Işık'da vardı...Benim izleidğim kısımda daha çok Toygar Işık konuştu Menekşe ile Halil'den Ninniyi Yaprak Dökümünden Kızım şarkısını seslendirdi Sedef ev Kıvanç pek konuşmadı ve kayıt etme şansımda yok malesef :img-wink:
Bugün öğleden sonra özetimiz gelir...13.Bölümler dönüm noktalarıdır genelde dizlerde anlaşmalara 13 üzerinden yapılır ama yayından kaldırılma gibi bir durumu olmaz ve en büyk isteğim dizinin tek sezon sürmesi...
Fragmanda Mithat içerde Halil dışarda ve Menekşe iyileşmiş...Aradan zaman geçmişdir mutlaka ...
Mithat içerde olsa bile Halil'in peşini bırakmaz -ki zaten sürekli onlar deyip durduğuda aslında kendisi ...Halil'le uğraşan onlar değil Mithat'ın ta kendisi...
Mustafa cephesi var...Mithat'a bilerek yada dolaylı olarak maşa olacaktır...
Birde Semih'in getirdiği silahlar vardı "kullanmasını biliyormusunuz"deyip Kadir ve Mustafa'nın eline tutuşturduğu suç işlenmiş silahlar onlarda başlarına dert açacak gibi...Tabi birde kutudaki sayıların sırrı....
ay çarpması 05-12-07, 11:12 BUYURSUNLARRR ÖZETİMİZ GELDİ
Menekşe Halil’in polisle karşı karşıya olduğundan habersiz ameliyata girer. Halil Menekşe’yi orda bırakıp gitmek hiç istemez ama çaresiz teslim olur.. Herkes Halilin götürülüşünü merakla ve şaşkınlıkla izler. Hasan Yusuf’tan Halil’in hikayesini öğrenince iyice kafası karışır.
Mithat yurtdışına kaçmak üzereyken yakalanır ve emniyete getirilir.
Polis Mithat’ın suçlarını ispatlayabilmek için Halil’e işbirliği önerir.
Böbrek nakli başarıyla sonuçlanır. Aile arasında sular durulur. Halil kendini aklamaya çalışırken Menekşe sabırla kavuşacakları günü beklemektedir.
Artık Almanyaya geri dönme zamanı gelmiştir. Menekşe babasının bu kararıyla bir kez daha sarsılır. Halili bırakıp hiçbir yere gitmek istemez. Bunun için mücadele edecektir. Ama bu sefer yalnız değildir. Bütün aile Hasana karşı çıkar
Kimse geri dönmek istememektedir. Hasan bu isteğe boyun eğmek zorunda kalır. İstanbul’a yerleşmeye karar verirler.
Menekşe ve Halil için mutlu günler yakındır.
Mustafa zor günler geçirmektedir. Aile tarafından dışlamış, Mithat’ın ekibi de dağılmıştır. İstanbul’da beş parasız, bir başına dolaşırken, Menekşe ve Halil’e olan öfkesi daha da büyümektedir.
Bir gece parkta rastladığı kadın, Mustafa’nın hayatını değiştirecek, Mustafa’yı Menekşe için daha büyük bir tehdit haline getirecektir.
ay çarpması 05-12-07, 11:26 Hemen yorumumu da yapayım.
Yine şahane bir bölüm bizi bekliyor arkadaşlar. Demek ki Halili polisler götürüyorlar. Halil kaçmıyor. Sonrasında aile de durumu öğreniyor Yusuftan. Demek ki, Yusuf Halilin bütün hikayesini anlatıyor. Başına gelenleri neden polisin aradığını falan.
Mithat da yakalanıyor. Hadi bakalım şimdi görsün gününü. Polis Halile işbirliği teklif ediyor diyor. Demek ki Halil ile Polisin arası iyi. Halil büyük bir ceza almayacak aklanması için iyi bir fırsat çıktı önüne. Hadi inşallah.
Böbrek nakli de başarıyla sonuçlanmış. Menekşe böbreğini Kadire vermiş ve uyum sağlanmış. geçen bölüm izlediğimiz duygusal sahnelerin devamı geliyor demektir bu da.
Hasan hadi bakalııım, Berline dönüyoruz diyormuş. Ama başta Menekşe karşı çıkıyormuş. Bu da demektir ki, yavaş yavaş sırtını dikleştirmeye başladı. Diyetini ödedi, kardeşlik vazifesini yaptı. Şimdi artık yaşamak istediği yerde yaşayacak hakkıdır.
Bu arada halille kavuşacakları günü dört gözle bekliyor diyor. demek ki halil bir süre içeri giriyor ve menekşe de bu durumdan haberdar. fragmanda da gördüğümüz gibi kavuşuyorlar da. Demek ki bir zaman aşımı var bu bölümde. Menekşe de iyileşip sokağa çıktığına göre.
en çok mustafa kısmına sevindim. Mustafa aile tarafından dışlanmış. oh olsun sana oh oh. hasan nihayet yapması gerekenleri yapıyor. kadirin sesi kesildi zaten. nine menekşenin bakire olduğunu söyleyince hepsi sus pus oldu. demek ki mustafa iyice kapı önünde kaldı.
ama bölümün heyecanı yine mustafa üzerine anlaşılan o ki. mustafanın hayatını parkta karşılaştığı bir kadın değiştirecekmiş.. bak bak bak. kadın ve mustafa.. bakalım menekşenin başına o kadınla ne işler açacak.
şahane şahane bölümü sabırsızlıkla bekliyorum:happy0064
Mithat yurtdışına kaçmak üzereyken yakalanır ve e
Bir gece parkta rastladığı kadın, Mustafa’nın hayatını değiştirecek, Mustafa’yı Menekşe için daha büyük bir tehdit haline getirecektir
Özetin geneli tahmin edebildiğimzi şeylerdi ama ben bu kısımı çözemedim...Mustaf'nın pes etmeyeceğini biliyoruz ama bir kadınla tanışması neyi değitirecek yoksa Mustafa kadınla birlikte olacakta Menekşe'ye zorla sahip olmaya mı kalkacak sonrasında :icon_whis :icon_whis ...
edit:ay çarpması özet için teşekkür ederim arkadaşım...
Sevgili ay carpmasi;özet icin cok tesekkürler.
Son paragrafa kadar hersey normal.tahmin ettigimiz,bekledigimiz seyler.Bir süpriz yok
Süprizi son paragrafa saklamislar..Mustafa ve kadin????Hangi kadin,kimin nesi,kimin fesi????:nasil menekseye tehtit unsuru olabilir???Ben birsey anlayamadim.Bölümü izlemeden cevaplayamayacagiz galiba.
Sabirsizlikla bekliyorum cumayi...
Sevgiler...bye
betül kocak 05-12-07, 14:57 fragman cok güzel ama kafama takilan birsey var arkadaslar ben uzun bir süreden beri giremiyordum ve birseyden haberim yok diye bilirim menekse ile halil bitecekmi cünkü bütün konularlar bitmeye basladi yani hic konu kalmadi dogru dürüst
herkese selam taliplerede selam :img-cool2
özet tahminlerimizle aynı yinede yorum yapayım
Menekşe Halil’in polisle karşı karşıya olduğundan habersiz ameliyata girer. Halil Menekşe’yi orda bırakıp gitmek hiç istemez ama çaresiz teslim olur.. Herkes Halilin götürülüşünü merakla ve şaşkınlıkla izler. Hasan Yusuf’tan Halil’in hikayesini öğrenince iyice kafası karışır.
istediğim gibi bir direniş olmayacakmış hasanın kafası niye karşmış onun kafası varmıydı ya :icon_whis
polis kaçışın farkındaysa mithat aleyhine bu kulanılabilir
buda çok iyi demekki polis halilin suçsuz olduğunuda biliyor şu mithatın ahmeti defnetmediğini bilmeseydim ahmet yaşıyor saklandı derdim ama bizim semihte :img-in_lo tam kalbinden nişan aldı
İstanbul’a yerleşmeye karar verirler.
e ne iş yapacaklar bakkal dükkanı falanmı açacaklar almanyada yaptıkları işin aynısını nasıl yapacaklar hangi parayla
Mustafa zor günler geçirmektedir. Aile tarafından dışlamış, Mithat’ın ekibi de dağılmıştır. İstanbul’da beş parasız, bir başına dolaşırken, Menekşe ve Halil’e olan öfkesi daha da büyümektedir.Bir gece parkta rastladığı kadın, Mustafa’nın hayatını değiştirecek, Mustafa’yı Menekşe için daha büyük bir tehdit haline getirecektir.
bence yine özetçi kendini aşmak için abartmış gecenin bi vakti bi kadın durduk yere gelcek ona yardım etcek hiç sanmam bence yine mtihatla bi bağlantısı var bunun niye menekşe için tehditki demekki tanıdık biri belkide zeyneptir yada mithatın halile zarar vermek için menekşeyi kullanmasıdır kadın mustafaya yardım ediyor mustafa menekşe için tehdit haline geliyor ya birinin gazına gelecek yada kendi kendine gaza gelecek
BUYURSUNLARRR ÖZETİMİZ GELDİ
Böbrek nakli başarıyla sonuçlanır. Aile arasında sular durulur. Halil kendini aklamaya çalışırken Menekşe sabırla kavuşacakları günü beklemektedir.
Artık Almanyaya geri dönme zamanı gelmiştir. Menekşe babasının bu kararıyla bir kez daha sarsılır. Halili bırakıp hiçbir yere gitmek istemez. Bunun için mücadele edecektir. Ama bu sefer yalnız değildir. Bütün aile Hasana karşı çıkar
Kimse geri dönmek istememektedir. Hasan bu isteğe boyun eğmek zorunda kalır. İstanbul’a yerleşmeye karar verirler.
Mustafa zor günler geçirmektedir. Aile tarafından dışlamış, Mithat’ın ekibi de dağılmıştır. İstanbul’da beş parasız, bir başına dolaşırken, Menekşe ve Halil’e olan öfkesi daha da büyümektedir.
Bir gece parkta rastladığı kadın, Mustafa’nın hayatını değiştirecek, Mustafa’yı Menekşe için daha büyük bir tehdit haline getirecektir.
özet icin cok tesekkürler menekse halilin polise teslim oldugunu bilmiyor mu
benim anladigim kadariyla bizim senarist cok zeki insallari sadec bütün dizi boyunca bir düsmanla SIKMAK istemiyor bakinsaniza bir kadindan bahsediliyor özette yeni engeller doguyor aralarinda yani umarim benim düsündügümü düsünüyordur senarist
ay çarpmasi özet için sagol:happy0064
ya bu bölum yine sahane olmus yanliz benim kafama bisey takilidi:icon_sorr
ayy arkadaslar bu nedemek oluyor simdii baksaniza mustafaya birisi yardim edecek..zeynep olmasinmi:img-fie:..yada yeni bir yüz mu??? alla alla kim bizim salak mistika yardim eder ki..ofof halilde tutklandii ama polis yardim edecek:icon_sorr:icon_sorr..sabirsizlikla bekliyorum:img-yes:
Sincik özetin ilk satirlarini okuyunca Allahhhhhhhhhh dedim:happy0064 sincik Hasan ameliyatan sonra Almanya'ya geri dönmek istemis emme butun aile buna karsi cikmis ve kaliyorlar:happy0064 Menekse'de ki ilerleme devam ediyor....eskiden hic diyemezdi "ben burada kalmak istiyorum" ama simdi diyor ve sonracima ailenin fertlerini ne islerle ugrasicaklarini coook merak ediyorum...
Mithat yakalaniyor:happy0064 ekipi dagiliyor:happy0064 emme neden Semih efendi Mistik ve Kadir'in parmak izleri olan silahlari cikartmadi ortaya,yada özete yazmiyorda yinede olucakmi böyle bir sahne:icon_whis Polisin Halil ile isbirlik yapmak istemeleri demektir ki Halil'in sucsuzluguna inaniyorlar,yasasin Ömer komiser:happy0064:happy0064 Mithat söyle guzelce bir surunsun hapiste pis muhpirleri ile:img-icecr Mithat'in yakalanmasi ile pis islerininde ortaya cikmasi cok iyi oluyor ki ben gercektende cok merak ediyorum tam olarak ne isler cevirmis bu herif diye....
:img-clapp:cheer: catlada patla Mistik uyuzu.....ama benim anlamadigim birsey var simdi tamam Mistik Doganturk ailesinden disari firlatildi emme bu herifin kendi öz ailesi nerede bilen varmi??? hem "Aile"yazmalarinada guldum biraz, ne o öyle sankim Doganturk ailesi mafyaymis gibi birsey olmus o söz ile.... birde sey diyecektim kendi dusen aglamaz...Mistik evlendiginde Menekse'nin istemedigini biliyordu ve o yuzden öfkeli falan da filanmista olmaya hec hakki yoktur bence....
Bismillahi rahmanirahhim,nedir simdi bu sözler böyleeeeee Mistik kendine benzer bir basbelasi buluyor bulmasinada akli olmiyan beyimiz yine aklini kullanmadan bu kadinin galyanina gelicek...Mistik Halil'in ona attigi yumruklari cok sevmis belli yani,baksaniza onsuz yapamiyor herif,yoksa nerden Menekse'nin karsisinda cikmayi dusunsunki....yenilgiyi kabulenemiyen Mistik'in kesinlikle sonu bu olucak bence....ki bu sonda okadar cok surmesin lutfen,bir an önce gelsin:img-icecr
ay çarpmasi özet için sagol:happy0064
ya bu bölum yine sahane olmus yanliz benim kafama bisey takilidi:icon_sorr
ayy arkadaslar bu nedemek oluyor simdii baksaniza mustafaya birisi yardim edecek..zeynep olmasinmi:img-fie:..yada yeni bir yüz mu??? alla alla kim bizim salak mistika yardim eder ki..ofof halilde tutklandii ama polis yardim edecek:icon_sorr:icon_sorr..sabirsizlikla bekliyorum:img-yes:
zeynep olabilir derim ben zeynebin yaptıklarını gördük zaten .ister misiniz daha sonra bu kadına aşık olsun mustafa :)
istanbula yerleşiyolar demek bu daha iyi.
halilide tutukladılar offf işbirliği yaparsa polisle başı gene belaya girebilir mithatın dışarda adamları varr offff offffffffff
kıvanç_simge 05-12-07, 17:49 hım..özet nihayet aramızaa gelmiş :)
walla özetten azıcık tırsmaya başladım özellikle sonlarına doqru
bakın mustafanın intikamı grçktn kötü olucak hissediorum :(
çünkü ben artıkiyice tanıdım senaristleri muttlaka sonunda bu mutlu günlerin acısını çıkarırlar:icon_sorr
ama şimdi menekşe ile halilimmmmm süper sahneleri warrr:img-in_lo:img-in_lo off offff düşünmekk heycanlandırıoo:img-blush
zeynep olabilir derim ben zeynebin yaptıklarını gördük zaten .ister misiniz daha sonra bu kadına aşık olsun mustafa :)
istanbula yerleşiyolar demek bu daha iyi.
halilide tutukladılar offf işbirliği yaparsa polisle başı gene belaya girebilir mithatın dışarda adamları varr offff offffffffff
zeyep olabilir ama içimden yeni bir yüz gorecekmisiz gibi bir his var ama yani zeynep te olabilir:img-yes::img-yes:
bence halile hiççç birsey olmazz:happy0064 yani olamaz:img-yes:
sedef avciyla kivanct tatlitug birlikte cektirdikleri resimlerde birbirlerine cok soguk duruyorlar neden acaba birbirlerinden nefret ediyor gibiler
sedef avciyla kivanct tatlitug birlikte cektirdikleri resimlerde birbirlerine cok soguk duruyorlar neden acaba birbirlerinden nefret ediyor gibiler
dokunmadan bir ask yasiyorlar simdi resimlerde birden bire birbirilerine sarilirsalar yada ne biliyim ozaman garip olur..dizide birbirilerine dokunmuyorlar ama resimlerde sariliyorlar yani bu uymuyor:img-yes::img-yes:..
hem sedef avci ve kivanç tatlitug biribilerini 6 yil taniyorlar yanlis hatirlamiyorsam:img-in_lo:img-in_lo
sesli fragman çıktı polis herşeyi biliyo bu bölüm çok güzel olacak mithatın halilin annesinin kazasındaki rolü şirketlerin yokoluşu falan onların herşeyin farkında mustafa menekşelerin yeni evinin oraya gidiyor intikam yemini ediyor menekşeyle halilin galata sahneleri rüya değil gerçek
Sevgili ssvshy anlatmış sesli fragmanı bende gördüm az önce.Fragman çok etkileyici ve sürükleyici olmuş.Halilin polisler tarafından götürülüşü ninenin,menekşenin annesinin feryatları Halilin menekşeyi yusufa emanet etmesi çok etkileyiciydi.
Halil hapishanede ve yine bir rüya var ve bu rüya çok güzel.Menkşenin üzerinde beyaz bir elbise var galiba halilde.Halille menekşe sonunda öpüşüyorlar.
Yalnız bu kimin rüyası bilmiyorum.Karanlık bir ortam vardı.
Fragmanın en sonunda da ikisinin buluşarak sarılmaları var ve Mustafa yine buldu menekşeyi. Orda da bitiyor.
sesli fragman çıktı polis herşeyi biliyo bu bölüm çok güzel olacak mithatın halilin annesinin kazasındaki rolü şirketlerin yokoluşu falan onların herşeyin farkında mustafa menekşelerin yeni evinin oraya gidiyor intikam yemini ediyor menekşeyle halilin galata sahneleri rüya değil gerçek
aaa demek sesli fragman da çikti umarim en kisa zamanda bende gorurum:img-yes:..çok merak ediyorum bu bölumde muhtesem olacak:img-yes::img-yes:
halil bu bölumde bir ayri guzel mi olacak ne:img-in_lo:img-blush
merhabar herkese,
çok uzun zamandır yazmıyordum şimdi özet gelmiş yorumlamak istedim
Menekşe Halil’in polisle karşı karşıya olduğundan habersiz ameliyata girer. Halil Menekşe’yi orda bırakıp gitmek hiç istemez ama çaresiz teslim olur..
en güzelini yaptı polis memuru.yoksa halili daha zor günler bekliyordu iyi oldu
Herkes Halilin götürülüşünü merakla ve şaşkınlıkla izler. Hasan Yusuf’tan Halil’in hikayesini öğrenince iyice kafası karışır.
-çok zengin olduğunu öğrendiğinde zaten kafası karışmaya başlamıştı.olsun öğrensin damadını yakından tanısın
-işte bu güzel haber..yakalanamıyacak diye korkuyordumj iyi oldu
-halilde artık kabul etsin değil mi?yoksa kendi başına hiç bir şeyi haledemiyecek.hala bir şifreyi ne olduğunu bulamamıştı..şimdi O şifreyi polise anlatırmı merak ediyorum
-ben nedense bu olayı sevemedim bilmiyorum
Artık Almanyaya geri dönme zamanı gelmiştir.
-aa neden ben hep kalacaklar diye biliyordum
Menekşe babasının bu kararıyla bir kez daha sarsılır. Halili bırakıp hiçbir yere gitmek istemez. Bunun için mücadele edecektir. Ama bu sefer yalnız değildir. Bütün aile Hasana karşı çıkar
-Sanki Hasan için ailesini bir önemi varmış gibi...a doğru şimdi biricik oğlu ölümden döndü ve aklı başına geldi değil mi??
düğün yapmadan şurdan şuraya gitmezler ben söyliyeyim
-işte oldu yaşasın yaşasın hep beraber Halil2ide alırlar bir ev tutup yaşarlar
-olsun artık değil mi? haftalardı kaç gizlen vurul ölümden dön organ bağışla derken artık gelsin güzel günlerde bizlerde izliyelim
-beş parasız mı?en son hastanede tomarla para almıştı mithatın adamından ne yaptı o kadar parayı..
birde Mithat'ında ne ekibi varmış öyle hemen dağıldı:img-blush
--işte o kadında ZEYNEPtir...illa kötü kadın olacakya dizide piyango ZEYNEPTEN YANA
sevgili ay çarpmesi özet için teşekkürler
kıvanç_sedef 05-12-07, 19:49 yaa off yaa tam kanalı açtım fragman sonun glmşti hiç bişi anlamadımm off yaaa çok şanssızımm....ama özet warr...
öcnlkle hsan mcburen byn eğcek çnkü hrkes artıq menekşeden yana olduğu kesinn..
o parktaki kadın da kesn zeyneptir inanırım walla adii şeyy nlck ypcak gne bi pslik
mıstıkla menekşe karşılaşıyo grdm uff halilcim hpse mi grmş anlamadım en iisi fragmanın internete dşmesini bklemek...
ama o mstık kesin bişiler ypcak intikam baabında ama mithatın da hemen nası da dağıldı o koskoca işbirliği yptığı adamlar felan hyret ettm dorusu ama wardır bişiler rüya cım dediğin gibi cnm bu dizide herkesin herkesle bi bağı war wlla çzemedm ama bnde izlemekten bkmadım ztn asla bkmam kıvancım olduktan soraaa istiyosa cehennem olsnn:D:D:img-in_lo:img-blush
aii arkadaslar fragmani birisi ekleye bilirmi bir zahmet:img-yes::img-yes:
birisi öpusecekler dedii allahim fragmani gormem lazim meraktan çatliyorum:img-icecr:img-icecr...ama ruyasindami öpusuyorlar yoksa gerçektenmi?? aaii
kıvanç_sedef 05-12-07, 20:15 ewt yaa öpştükleri bi shne wardı ama kesin rüyadırr off yaa ama blki diildir nerden blcemm demiii(tabi inş rüya diildir de:D)
yaaa aynen fragmanı biri ekleyebilir mi grçktenn çok da heyecanlı yahuuu menekşemle halilimin öpşmesi felan rüya da olsa heyecanlanıyo insan iştee napalımmmm:img-in_lo:img-blushizleyici yüreği bu bi öpşme shnesi warsa hele en romantik aşıklardaysa buu çok daha heyecanlı oluyoo iştee off biran önce bşlasa dizimizz:love04:Dhehehe fzla abarttım galibaa ama napiimm yaa söz konusu onların mtluluğu olnca böle oluyoo işthee...
ARKADASLAR GORDUM:img-fie::img-fie:
inanmiyorum Opusuylar( ama Bence gerçekten degil yani dudaklari degmiyor birbilerine:img-icecr) ruya mi degilmi beli degil ama kesin bir ruyadir ama neyse fragmanin basi beni çok etkiledi nasilda halili goturduler oyle:not_i::img-cray:
ofof hele mistikin hali neydi ayni bir sokak adamina benzemis,,ama mithat yakaliniyor ama halilde hapiste hiç birsey anlamadim wallaha:icon_whis
kıvanç_sedef 05-12-07, 20:45 eSzra_ cım
çok teşekkür ederim canım saol sayende fragmanı seyredebildim çook tşkkr ederim hakkatende çok heyecanlı bi bölüm olcak mıstıkla menekşe karşılaşıyo ya orda çok heyecanlandım napcak acaba mıstık offf grcez hpsini cuma akşamı ama çoogg heyecanlıyımm yaa:img-yes::img-cool2:icon_sorrayrıca mithat yakalanıyoo madem halilcimi neden hapse atıyolar onu da anlamş diilim bi de nası gtrdüler aşkımı ölee yaww...:img-cray:off yaaa o mıstık da war ya allah onu ne biliyosa öle yapsınn emiii pslik şeyy yaww neyse arkadaşlar bn gidiyorum artık yarın grşmek üzeree..herkese iyi gecelerrr dizimizee 2 güncük kaldııı yaaaa oleyyy..:img-bored:img-lazy:bye byby
Sesli fragmani izlemek isteyenler blogumdan linke ulasabilirler veya Dizifilm Video kismindanda izleyebilirler! :img-wink:
Öpüsüyolar evet ama kesin bi rüyadir.. Halil mapushanede goruyodur o ruyayi eminim.. Fragmanin sonu da cok kotu ya:icon_sorr
Sesli fragmani izlemek isteyenler blogumdan linke ulasabilirler veya Dizifilm Video kismindanda izleyebilirler! :img-wink:
Öpüsüyolar evet ama kesin bi rüyadir.. Halil mapushanede goruyodur o ruyayi eminim.. Fragmanin sonu da cok kotu ya:icon_sorr
tesekkür ederim arkadasim, izledim .. aslinda izlemem demistim ama dayanamadim bu bölüm.
13. bölüm yeni olumsuzluklara gebe duruyor.
Mustafa iyice psikopata baglamis zaten öyleydi ama bu defa kendide diyor " kaybedecek bir seyim yok..! "
menekse ve halil icin ciddi bir tehlike olmaya devam edecek.
sahildeki sahnenin rüya degil gercek olmasini umuyorum, lütfen öyle olsun.
bu kadar badireden sonra olagan bir sey ve manzara müthis :img-in_lo
Bismillah, Halil ve Menekse resmen öpusuyorlardi eger gözlerim bana oyun oynamadiysa:blink::img-swoon:img-swoon ayyy bu gunleridemi görucektik:happy0064:happy0064 ama kesinlikle ruyadir bence...yani ikiside cok mutlu görunuyorlardi(ve mutlu olmalari bence biraz daha surucektir)haliyledide o öpusme kesinlike ruya gibi geldi bana:img-yes:
Halil'i polisler göturunce neden ona cok kötu bir suc islemis gib kelepce taktilar sankimmmm:icon_sorr ama Hasan'in gözleri nasilda fildir fildir acildi o anda:img-hyste
Mistik'in hali normal olarak hicte hayra alamet degildi ki buda tipinden belliydi...halen akli noksan sey Menekse'nin ona tipis tipis gelicegini saniyor ya buna gulmememek elde degil resmen....ama fragmanin sonuna bakarsak bu herif nerden buldu Menekse'gilin evini iste bunu coook merak ediyorum:img-yes: o karsilasicagi kadin falanmi Mistik'a yardimci oluyor bu konuda acep:icon_whis yani yoksam bu herifin tek basina sesini yukseltipte bagirmaktan baska bir özel yani yok yani:img-pilot
cnm benim saol senin sayende bende izledim gerçekten sesli olunca daha çok anlasilir hale gelmis fragman :img-wink: bizi yine super bi bolum beklio :img-yes:
fragmanı görünce dumur oldum kaldım tv nin karşısında...süper bir fragman hazırlamışlar:happy0064cuma gününe kadar nasıl sabredeceğim ya:(
inşallah öpüşme sahnesi rüya falan değildir o kadar güzel ki,o kadar güzel bir manzara var ki...yani gerçek olamayacak kadar güzel ama inş. gerçektir...mıstık gene tilkilikler peşinde ama ayıramaz menekşeyle halili...çok tatlılardı:)
iyi geceler herkese
fragmanın sonunda menekşe pencerede yastık silkiyodu mustafada pencerenin altında ona bakıyodu sanırsınki aynı mahalle çocukları bir anlam veremedim olaylar nasıl bu duruma geldi o ev neresi mustafa orayı nerden buldu,saç sakal karışmış çok komik olmuş ruh hastası
fakat asıl can alıcı bölüm malum arkadaşlar rüyamı gerçekmi bilmiyorum bakalım
görücez cumaya inşallah
fragmanı tekrar izlediğimde öpüşmeyle igili aklıma gelen şey galatadaki kavuşmanın ardından olan bişey olabilir son mesajımda rüya değil dedim ama heralde rüya galata dilek tuttukları yer orda birleşmeleri başlamışıtr sonra yemek sonra deniz kenarındaki öpüşme halil 3 sahnedede gömleği beyaz aynı burdan çıkardım bunu
judithtimoz 06-12-07, 09:25 Bence o öpüşme sahnesi kesinlikle bir rüya. Çünkü dikkat ettiyseniz, Halil'in üstünde beyaz gömlek var. Bence Halil geçen seferki gibi yine rüya görüyor.
Galata köprüsündeki buluşma çok romantik olacak gibi.Ayrıca Halil'i polisler götürürken, Yusuf'a "abi Menekşe sana emanet" demesi çok hoştu.
Mustafa yapayanlız kalmış. Demek ki Mithat'ın adamlarıda onu şutlamışlar. Şimdi iyice Menekşeye takacak. bide fragman'da Mustafa "dizinini kırıp oturacak" gibi bir laf ediyor. Ne şimdi Menekşeyi karısı olarak geri mi istiyor???
Geçen bölüm hakkında yorum yazmaya fırsatım olmamıştı... 12. Bölümü ben çok çok beğendim Mustafanın gerçek yüzünün ortaya çıkması, Kadir ve Hasan'ın gerçekleri öğrenip pişmanlık duymalarını izlemek güzeldi.
Mustafaya çok sinirlendim sürekli Hasan ve Kadir'i doldurmaya çalışıp durdu, birde Kadir'e "Ayıp ediyorsun bir böbrek için satıyorsun beni" demez mi? Sinirlerim tavan yaptı. Allahtan arada Yusuf ağzının payını veriyorda rahatlıyoruz, neyse artık onu fazla görmeyeceğimizi umuyorum.
Kadir ve Menekşenin sahnesi çok duygusaldı, yine Kadir hatasını anlayıp özür diledi ama babası olacak adam onu bile yapmadı. Ameliyata girerken "Allah kolaylık versin Menekşe" demekle yetindi. Ben buradan babanın Menekşeye aman haa sakın öleyim deme abinin hali nice olur sonra düşüncesi çıkardım. Menekşeye birşey olur masada ölür-kalır umurunda değil.
Halil'e çok sinirlendim çünkü onun yüzünden Yusuf tokat yedi Hasan Efendiden, ne var azıcık sabretsen birgün de görmeyiversen Menekşeyi... Yusuf yine sabırlı ve iyi insanmış birşey demedi. Halil'in Mıstık'ı tuvalette dövüp sonra içeri kapaması muhteşemdi... :)
Ninenin ve Yusuf'un raporu Hasan ile Mustafanın yüzlerine fırlattığı sahnede içimin yağları eridi diyebilirim... (bkz. kendini diziye fazlasıyla kaptırmış bir izleyici) Mustafa hiç utanmadı rezil ne olacak, ben daha çok mahçup olmasını utanıp sıkılması falan bekledim ama... Hasan'ında bu hemen Yusuflara inanacağını beklemiyordum, şaşırdım doğrusu. Birde şu Mustafa olacak herifin kan grubunun Kadir ile uyuştuğu ortaya çıksa...
Zeynep akıllanmaya başlamış mektubu komisere vermekle en doğrusunu yaptı. Birde Halil'i unutup onun artık Menekşeyi sevdiğini kabullense sevebilirim onu.
Ben Balcıları da görmek istiyorum dizide yani neler oldu, mutlaka görüşmeleri gerekirdi. İnşallah ilerleyen bölümlerde görebiliriz. Aysel ile Lale' yi de görmek isterim... Geçen bölüm göremedik hiç, Aysel hastaneye Kadir'i ziyarete gelse Lale de onunla gelip Yusuf'u teselli etse fena mı olur? Bakalım Hasan Efendi buna ne diyecek...
Sesli fragmanı izledim ama sessiz izlemek zorunda kaldım ses sistemim çalışmıyor çünkü. (Güzel sözler varmı acaba yine) Dolayısı ile fragmanda neler söylendiğini duyamadım... Öpüşme sahnesi kesinlikle rüya, çekiliş şeklinden-tarzından belli bir kere hayalimsi çekilmişş...
Polisler Halil'i götürdüler tam zamanın da, herkes şaşkın tabiki Yusuf dışında. Zaman atlaması mutlaka olmuştur, Mithat'a da yakalanmış ve duruşmaları var sanırım Halil ile, üstelik Halil'in avukatlığını Zeynep yapıyor. Onu topuklu ayakkabıları mini etekleri dışında hayal edemiyordum üstelk cübbe ile hiçç...
Menekşe ve Halil yine köprüde buluşuyorlar, Halil kılık kıyafet oldukça düzgün davayı kazanıp suçsuzluğu ispatlanmış olmalı. Birde Menekşe boşansaydı, inşallah bu süre zarfında dava açmayı akıl etmişlerdir... Mıstık'ın hali içler acısı ee tabi Mithat çeri düşünce ona da gerek kalmadı dolayısı ile...
KübraYasemin 06-12-07, 10:10 Meneksenin telefonda gecen bölümde yani 12.Bölüm ilk sahnede.
BabasI tam ellini kaldIrIyordu vuracakdI ya adam.
Ozaman Meneksenin abime böbregimi vermeye geldim demesi süperdi.
BabasI nasIl sok oldu Mustafa da aynan nasIl baktIlar.
Halilinde telefondan ne demesi cok sekerdi. ne... Meneksenin ordaki bakIslarI.
BabasIna attIgI süperdi.
BakIslarI diyordu iste ben buyum aferim Menekseye. aferim.
kıvanç_simge 06-12-07, 15:38 sesli fragman tek kelime ile MÜKEMMELDİ....
offf aşkımı hapsaneye atıyolar :(
mithat yakalanıo çok şüüür
we menekşe ile halilim öpüşüooooooo:happy0064:img-in_lo
inş. rüya değğildir...
mustafanın sözleri ürküttü azıcıkbni yaaa off offf gene napıcak acaba off offf deliricemmm:icon_sorr
Bencede fragmandaki o öpüsme sahnesi rüyaydi :) öyle gözüküyor..
Ama çOk romantikti gerçekten :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Halilin hastanedeki haline resmen bittim.. Fragmani izlerken bile çOk duygulandim.. Yusuf'a söyledikleri, gidisi.. muhtesemdi =(
Fragmandaki en korktugum sahne ise Mustinin o son haliydi.. Nebiçim bakiyor ya fena korktum cidden :sad53:
Ah Meneksem neler çekiyor..
Fragmanda menekşenin camdan yastık çırptığı yer pansiyon galiba.Bunlar Almanyaya dönmekten vazgeçtiklerine göre hala pansiyonda mı kalıyorlar?
Menekşe ayrıca ayıp ve toplum kurallarına aykırı birşey yapıyor.Hiç camdan yastık çırpılır mı?Hadi bie belediye yetkilisi görse al başına belayı..
Ama çırptığı yastığın tozları inşallah mustafanın kafasına düşüyordur.Toz içinde kalsın alerji olsun inşallah.
Halille menekşenin romantik yemeklerinin sonunda birde dansa gitseler.İkisi romantik bir dans etseler.Gerçi menekşe dans etmeyi biliyor mu acaba?Bilmiyorsa da Halil öğretir yalnız hoş sahneler çıkar...
Şimdi halil şirketin başına geçtiğine göre Yusufla kadirede iş vermeli.Adamlar aylardır işsizler.Kadiri güvenlikçi yapsın yusufada bir genel müdürlük versin.
E kadir günahlarını ancak öder.
Şimdi zeynebe ne olacak?Halilin avukatlığını üstlendiğine göre demek ki pişman.Belkide kendini affettirdi.Belki menekşeyle dost bile olurlar.
Aslında zeynebin partneri Komser olsun.İkisi uyumlu olurlar yakışırlar birbirlerine.
KübraYasemin 06-12-07, 16:56 Herhalde bana kalIrsa Menekse ve Halil mutlu oluyorlar sonunda.
Ama Mustafa onlarIn pesini bIrakmayacak gibi geliyor bana.
Cünki Mitat yakalaniyor Halil ve Menekse o köprüde sarIliyor yani mütis.
Ay birde bir öpüsme sahnesi var onada ayrI bittim.
Nekadar güzel sonunda mutluda oluyor bizimkiler.
Ama MustafanIn gölkesi kendisi gitmeyecek gibi. uyuz herif.
Bencede Zeynep ve komser Ömer Ceylan arasında birşeyler olsun..Yoksa Mıstık belası yetmezmiş gibi birde Zeyno'nun kara kediliği girer hiç değilse o olmasın...
Kadir ve Yusuf'a iş verir hatta Lale ve Aynur'a bile iş verebilir :img-wink: :img-wink: :img-wink:
Öpüşme sahnesi kesinlikle rüya çıkacaktır...Ama köprüde kavuşma sahnesi çok çok güzel olacağa benzer....
Fragmanda menekşenin camdan yastık çırptığı yer pansiyon galiba.Bunlar Almanyaya dönmekten vazgeçtiklerine göre hala pansiyonda mı kalıyorlar?
Menekşe ayrıca ayıp ve toplum kurallarına aykırı birşey yapıyor.Hiç camdan yastık çırpılır mı?Hadi bie belediye yetkilisi görse al başına belayı..
Ama çırptığı yastığın tozları inşallah mustafanın kafasına düşüyordur.Toz içinde kalsın alerji olsun inşallah.
Halille menekşenin romantik yemeklerinin sonunda birde dansa gitseler.İkisi romantik bir dans etseler.Gerçi menekşe dans etmeyi biliyor mu acaba?Bilmiyorsa da Halil öğretir yalnız hoş sahneler çıkar...
Şimdi halil şirketin başına geçtiğine göre Yusufla kadirede iş vermeli.Adamlar aylardır işsizler.Kadiri güvenlikçi yapsın yusufada bir genel müdürlük versin.
E kadir günahlarını ancak öder.
Şimdi zeynebe ne olacak?Halilin avukatlığını üstlendiğine göre demek ki pişman.Belkide kendini affettirdi.Belki menekşeyle dost bile olurlar.
Aslında zeynebin partneri Komser olsun.İkisi uyumlu olurlar yakışırlar birbirlerine.
Kiz,haklisin yani Mistik Menekse'nin cirptigi yastiktan mikrop kapsada bizde ondan böylelikle kurtulsak diyecegim emme fragmanda bakinca Mistik camin altinda degilde biraz daha ilerisinde duruyor yani o yuzden gelmez yastiktaki mikroplar ona:icon_sorr Mistik o pansiyonu nerden buldu ben asil bunu cok merak ediyorum...hadi desem Menekse ailesiyle hastahaneden cikincaya kadar hastahanede nöbet tuttu ve bu sekilde onlari takip etti ve yerlerini buldu diyecegim ama öyle oldugunu nedense pek sanmiyorum...ben asil Mistik'in tanisicagi su gizemli kadini cok merak ediyorum....neyin nesi,bildigimiz biri falanmidir kine??? sen dedigin gibi Halil is verebilir Yusuf ve Kadir'e emme Kadir guvenlikte yer alsa olur ama sanmam Yusuf'un sap diye bir genel mudur koltuguna oturucagini,yani bu isler tecrube gerektirir diye dusunuyorum ki Yusuf'unda is deneyimi yok bu islerle:icon_whis
_yonca_, fragmani sitenin en ustunde video yazan basliga tiklarsan oradan izliyebilirsin canim:img-wink:
Fragmanda hani Halil ile Menekse'nin ilk görustuklerinde ve birbirlerine sarildiklari yer sanirsam sey hani Menekse Zeynep'in evine gittiklerinde Halil ile ilk kez kacmisti ya ve o köprunun orada yurudugunu göstermislerdi?simdi ikisinin bu köprunun uzerinde birlesmelerinin bir anlami varmi kine???
Hem birde Menekse ve Halil bir gun gecirmislerdi ya birlikte ve el ele hemide nasil derler sarilarak?yurmuslerdi ya...acep diyorum da bu kez bulustuklarinda neler yapicaklar kine:icon_whis yinemi el ele gezicekler:img-icecr hem gecen sefer disarida birlikte ikenler ozaman Halil guya Menekse'ye "annesinin"Istanbul'unu göstericekti ama bizlere okadar cok sey göstermediler....yani ben derim ki ikisinin Istanbul'u birlikte gezdiklerini falan görebilsek cok guzel olurdu:img-blush
Günaydınlar herkese,
sesli fragmanı izledimde Menekşenin otel camından aşağıya yastığını temizleyip çırpmasına bi anlam veremedim:img-blush...ilahı alttan insanlar gelip geçiyor ve Menekşe hanım temizlik yapıyor..bir de altta bekliyen Mustafanın kötü bakışları var tabi ..bu Mustafaya bayılıyorum:P
zaman atlaması olacak sanırım menekşe ameliyattan sonra ayağa kalkıp Halil'ile gezmeye öpüşüp koklaşmaya başlamış.:img-wink:
Halilde annesini kaybettikten sonra kimseye hesap sormamış sadece ona söyleneleri uygulamış:img-blush:img-blush
mithat'ın polis tarafından kıskıvrak yakalanmasınada bayıldım:good:
Merhabalar
Bu akşam dizi var neden kimsecikler yok burda.
Hadi arkadaşlar sayfanın kapanmasına da az kaldı eller kalvyeye gitsin bakalım.
Sayfayı canlandırmak için birşeyler yapalım.
Elimizde ki fragmana ve özete göre sorulara cevap verin bakalım arkadaşlar;
1-Menekşe ameliyattan sonra babasıyla barışacak mı?
2-Halil Zeynebin avukatlığını yapmasına nasıl izin verecek?
3-Berduş Mustafanın karşısına nasıl bir kadın çıkacak?(A-Hanım ağa,B-yine malum işi yapan bir kız,C-Zeynep,D-hiçbiri)
4-Hapishanede halil sürprizle karşılaşacak mı?
5-Mithat suçlarını itirafmı edecek yoksa ettirilecek mi?
6-Mithat hapse girecek mi?
7-Kadir ayseline kavuşacak mı?
8-Menekşe babasını affedecek mi?
9-Öpüştükleri rüyayı kim görüyor?
10-Halil mi Menekşe mi?
11-Romantik yemek nasıl sonlanacak?
12-Halil nerde kalacak?
13-Yusuf gardiyanlığı bırakacak mı?
Cevaplarınızı bekliyorum............
KübraYasemin 07-12-07, 14:26 ülkercigim anketin icin sagol ellerine emeklerine saglIk...
- AslInda olabilir ama fragmanda varyok öyle bir sahne yok ama görecez insallah.
- Onu bilemiyecem vallaha..
3-Berduş Mustafanın karşısına nasıl bir kadın çıkacak?(A-Hanım ağa,B-yine malum işi yapan bir kız,C-Zeynep,D-hiçbiri)
- Zeynep olmaz bence ama yeni karaket diziye alIrlarmi bilmem.
- Bu olabilir bence.
- Eninde sonunda edecek bence.
- Girse tam yeridir yani. O kutu belkide yardImcI olacak girmesine.
-(= neyse buna birsey demiyim.
-Af eder o ya..
- Zanetmiyorum ben.
10-Halil mi Menekşe mi?
- nasIl yani....
- Ay vallaha hic birsey düsünemiyorum hersey mümkün bu dizide. Daha 2 hafta önce H & M kacIyordu simdi bakIn hallerine..
12-Halil nerde kalacak?
- (=
Sweet Bunny 07-12-07, 15:40 1-Menekşe ameliyattan sonra babasıyla barışacak mı?
Bence hemen barismaz.Babasi ona yavas yavas iyi davranmaya baslar.Odan sonra barisirlar.
Zeynep,uyuzu-.-,kesin akili bir Yalan uydurur.Yada Mithatin,kendi Babasini öldürdügünden emin oldugunu,ve yalniz kaldigini anlatip,kendinde acindiirir.Ve Halile barisip,Mithati Hapise sokmaya calisirlar.Veya Halil istemez,ama Zeynep kendisi zorlar.
3-Berduş Mustafanın karşısına nasıl bir kadın çıkacak?
(A-Hanım ağa,B-yine malum işi yapan bir kız,C-Zeynep,D-hiçbiri)
Ya söyle bakarsak,bu Sahne muhtemelen Mahkemeden sonradir.Eger Zeynep akillandiysa(ki bence akillanmistir),Mustafaya bidaha yardim etmez.Cünkü Halili bidaha kaybetmeye göze alamaz.Bide su minik aklina soka bilse Halilin Menekseyi sevdigini iste ozaman süper olur.Ya benim aklima bisi geldi..Belki Mustafanin Annesidir?.Olamazmi?..Veya Kardesi?..Ama olamaz gibime geliyo,cünkü Meneksenin yerini nerden bilsinler.Menekseyle alakali birisi olmasi lazim.Kim olabilir ya?..Vallaha sanki ZEYNEP gibime geliyo,ama bakalim.Yeni bir yüz de güzel olurdu.
Olabilir.Düsünsenize Mithat'la alt üst yatiyolarmis:happy0064
Mithat?Hiiic sanmam.Yine herzamanki gibi,hic birsey bilmiyomus gibi davranir.
Ögle kolay kolay itiraf edecegini hic sanmiyorum.
Hayir,ama belki 2-3 Günlügüne olabilir.
Evet kavusur.Aysel Ziyaretine gelir.
Bu 1 soruya benziyo,bana göre affetmesin.affetmemeli!
Önce söyle bi süründürsün,onu görelim.
Belki anca,Halile evlendikten sonra olabilir.
Halil.:img-in_loMenekse böyle bisi aklindan bile gecirmez:icon_whis
10-Halil mi Menekşe mi?
Hm..Zor soru..Mustafa desem:img-cool2 Saka..Ikiside tabiki:)
Dans:)
12-Halil nerde kalacak?
Amanin Zeynepde kalmasin o bana yeter:icon_sorr,Mithata zaten kendisi istemez..Pansyonda olabilir.
Hic bir fikrim yok.-.-
herkese selam
semih talipleri :img-cool2:img-wink:
bende bu hafta niye anket yok diyodum ben yapacaktımki sağolsun ülkercim yapmış eline koluna sağlık
barşır ama bu barışmayı güçlü ve can alıcı repliklerle görmek istiyorum zati almanya kararına sarsılmasıda barıştığı anlamına gelir
mithat babamı öldürdü diyerek başlar ben onun herşeyini biliyorum diye bitirir nede olsa aynı şirkette çalışıyolar
b ve d kararsızım önceden zeynep derdim ama artık bilemiyom yeni bir karakter olmalıki mıstıka eş olsun zeynepe ömeri yaptık
ne tür bir sürpriz menekşeyle ilgilimi yoksa hapisane ağası gibi birşeymi
hiç sanmam benim habeirm yok ben masum hakim bey amca
zeyneple halilin polisle olan işbirliğine bağlı bu inşallah girer
kavuşsun artık
bunun için herşeye sünger çekmesi lazım kalbindeki acıları tamir etmesi lazım kısaca herşey sil baştan barışır ama affetmek zaman alır
bence halil menekşe bu konularda utangaç ama belkide bilinçaltına itilen birşey olursa menekşe
10-Halil mi Menekşe mi?
halil gibi saygılı bir aşık menekşe gibi çekingen merhametli bir kız
tipik ayrılmayla yarın görüşürüz menekşem yarın görüşürz halilim
12-Halil nerde kalacak?
pansiyonda kalabilir artık halilin nasıl bir damat adayı olduğu belli oldu
evet ama yinede dizginleyebilir onları
herkese merhaba bugun dizi basliyor çok heycanli ya:happy0064
bence barisacak nede olsa baba yumusadi ve kadirde affeti bir tek baba kaldi
Bence halilin baska çaresi yok çunku zeyneo mithat hakkinda herseyi biliyor
bence C zeynep bilmiyorum neden ama içimden öyle geçiyor:img-yes:
bence birsey olmaz:img-yes:
bence ettirelecek benim tanidigim mithat asla suçunu itiraf etmez:img-yes:
bence girecek okadar sey yaktiktan sonra ama tabii suçu mistik ve kadire de atabailir..nede olsa silahi tutular:img-yes:
ewet bence iglesecek ve birseyi kalmicak:happy0064
bence affeder kadiride affeti nede olsa:img-yes:
umm eger bir ruyasa ozaman halil gorur zanediyorum ama zaten halil bikere bir ruya gordu belki bu seferde menekse gorur kim bilir:img-yes:
10-Halil mi Menekşe mi?
ikisde tabi
wallaha aklima bisey gelmiyor:img-in_lo
12-Halil nerde kalacak?
umm bilmiyorum belki kendine ev tutar ama zeynepte kalmaz bence kalirsada yuhh ama ev tutana kadar pansion olabilir:img-yes:
umm birakmaz bence:img-yes:
Ulkercim,anket icin cok sagol canim...zaten canim SIKILIYORDU,iyi geldi yani:img-grin2
Barisicak bence ama hemen degil...biraz aradan zaman gecebilir belkim...
Zeynep'in bunu neden yaptigini vede sonradan pismanlik:icon_whis duydugunu ögrenince belkide affeder hiii...zor bir soruymus buda ama hocam:img-blush
Zeynep olucagini hec sanmam cunku bunlar birbirlerini hic görmediler(tabi Semih olaya el atmazsa,sözvermisti Mistik'a Zeynepi ona getiricegini)emme ben hakkimi B siktan yana kullaniyorum
Ne gibi supriz olucagini pek bilemedim simdi ama Menekse'miz Halil'i ziyarete gelse ve ona guc verseydi coook guzel olurdu bence ama sanmadigimdan acep Mithat ile ayni kogusa dusebilirmi kine:icon_whis
Mithat gibi bir herif hic suclarini itiraf eder?bence kesin Ömer komiser'in elinde kanitlar vardir,yoksam neden tutuklatirsin Mithat'i ama dimi:img-yes:
Bence giricek....
Bence hemencecik degilde aradan birazcik zaman gectikten sonra
Bizim Menekse'miz cok yufka yurekli,saf ve temiz ki bence affeder ama hemen yapmaz:img-yes:
9-Öpüştükleri rüyayı kim görüyor? hmmm zor bir soruymus...pass diyorum ben buna hocam:img-blush
10-Halil mi Menekşe mi?
Halil aslinda cekingen emme Menekse'dir bence,yani kizimiz baya bir cesaretlendi bu son zamanlar,el tutusmalar falan.....evet evet Menekse derim ben
Halil Menekse'yi pansiyona birakir ve kapida ona bir öpucuk kondurur...neresinemi dersiniz???tabiki yanagina....
12-Halil nerde kalacak? eger ki tahminen Halil ve Menekse uzun bir suredir görusmuyorlarsa zaman atlamasindan dolayi bence Halil evine gidipte kalir....pansiyonda kalmasi yakisir kalmaz,Hasan'da varken dimi ama...bizim Halil cok ince bir cocuk:img-in_lo
Hemencecik birakmaz canim ama zamanla olcek diyorum ben
Ayyyy yeni bölumun baslamasina cok az bir zaman kaldi(dört saaten fazla aslinda):img-blush ama zaman cabuk gecer umarim....
Mistik'tan zaten ödum kopardi ama herifi fragmanda sakali ondan sonracima Menekse yastik cirparken ona bakiyor ya hah iste oradaki surat halinden cok korktum....rolunun hakkini harbiden cok iyi veriyor ama onu gercek hayata görseydim herhalde arkama bakmadan kacardim:img-blush eee ne yapiyim izledigin insanlar bazen iz birakabiliyor insanda degil
:i |