Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 3)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
halilde yazik yaa eli kolu bagli garibimm ana yok baba yok koskoca bir sehirde sevdigini pesinde ama sevdiginden her severinde ayiriyorlar o ne yapsin tek basina ne kadar müsadele ede bilir ki meneksenin iyi olmasi icin birakti :sad53:
KübraYasemin 12-10-07, 23:13 onların ayrılmasını kım ısterkı...
onların mutlu ve beraber olması en cok ıstedıgımız sey..
ama her ıstedıgımız olmuyo tabı...
bu sefer çok ayrı kalmazlar ınsallah...
menekşe kacmıyo halıl onu yıne bulur dıcem ama ıste durum sımdı daha farklı yusuf alıyo menekşeyı....ama yusufdan umudumuzu kesmeyelım hıc!!!
Bende Yusufdan umudumu kesmeyecem evet.
O yinede kIyamaz menekseye dayanamaz veyapar bir abilik.
zaten dizi bizim istedigimiz gibi olsa bence böyle güzel olmaz demi.
Cünki biz hep mutluluk görmek istiyoruz.
Ama hep mutlululkda sIkar..demi.
Bende Yusufdan umudumu kesmeyecem evet.
O yinede kIyamaz menekseye dayanamaz veyapar bir abilik.
zaten dizi bizim istedigimiz gibi olsa bence böyle güzel olmaz demi.
Cünki biz hep mutluluk görmek istiyoruz.
Ama hep mutlululkda sIkar..demi.
eevtt o da dogru herşeyın fazlası zarardır nede olsa...
orta yolu bulmak lazım ...
ama menekşe ıle halılıde hep ayrılık hep huzun oldugu ıcın bız onları cook mutlu gormek ıstıyoruz...
oyle olsa hep mutlu olsalar arada bırde ayrılık gıbı tuz bıber seyler olsa dıcem ama dızımızın farklarından bırıde bu gıbı gelıyo bana ...
hersey tadında guzelldır:D
KübraYasemin 12-10-07, 23:26 evet acikli bölümler bazen iyi oluyor hep mutlu oldumu komediye döner dizi
ayrilacaklar kavusacaklarki dizinin tadi ciksin
aynan aynan.. (bende bugün bu lafa takdIm) aynanmIs hee neyse)
dogru bu bir ask dizisi bu yüzdende böyle olmasI dah aheycan ve magcere verir.
Bölüm cok karisIk..
Meneksenin Ninesi Meneksenin BabasIna yani ogluna el kaldIrIYor adamda geri kalmIyor..
Ana insan annesine öyle yaprmI dedim icimden tabi söz konusu bu adam olunca normal.
KübraYasemin 12-10-07, 23:31 eevtt o da dogru herşeyın fazlası zarardır nede olsa...
orta yolu bulmak lazım ...
ama menekşe ıle halılıde hep ayrılık hep huzun oldugu ıcın bız onları cook mutlu gormek ıstıyoruz...
oyle olsa hep mutlu olsalar arada bırde ayrılık gıbı tuz bıber seyler olsa dıcem ama dızımızın farklarından bırıde bu gıbı gelıyo bana ...
hersey tadında guzelldır:D
kelimelerine tam tamI ile katIliyorum.
Hersey tadInda ve tuzunda yapIlmalI.
ve konularI kavusmak.. ama yinede bu konu hic sIkmIYor bence.
Cok güzel ve yerinde oluyor. bagzI dizilerde olsa sIkar ama bu öyle degil.
aynan aynan.. (bende bugün bu lafa takdIm) aynanmIs hee neyse)
dogru bu bir ask dizisi bu yüzdende böyle olmasI dah aheycan ve magcere verir.
Bölüm cok karisIk..
Meneksenin Ninesi Meneksenin BabasIna yani ogluna el kaldIrIYor adamda geri kalmIyor..
Ana insan annesine öyle yaprmI dedim icimden tabi söz konusu bu adam olunca normal.
kendi öz kizini gözünü kripmadan elin kadini icin atese atan hatta öldürmek isteyen bir adam annesine bagirmis el kaldirmis hatta annesini dövmüs beklerim meneksenin babasinin resmen gözü dönmüs karisini sevgilisinin ismi ile cagirdi resmen birde piskin piskin cay istiyor o bardaggi kadin nasil kafasinda parcalamadi hayret
KübraYasemin 12-10-07, 23:37 kendi öz kizini gözünü kripmadan elin kadini icin atese atan hatta öldürmek isteyen bir adam annesine bagirmis el kaldirmis hatta annesini dövmüs beklerim meneksenin babasinin resmen gözü dönmüs karisini sevgilisinin ismi ile cagirdi resmen birde piskin piskin cay istiyor o bardaggi kadin nasil kafasinda parcalamadi hayret
ben öyle bir olay yasasam herhalde kaldiramam ölürüm daha iii.
Senin gibi bende sasIrdim o bardaga degil kafasInda kIrmak o barda ellimden gelen tüm iskenceyi yaparIm ona onun ileee. ne yapsam hak olur cünki.
Üff nasIlda dedi Helga bana cay koymus muss tamda helga dedimi hatIrlamIYorum dedi demii.. kadIn nasIl baktI ayy dedim icim yandI.
ben öyle bir olay yasasam herhalde kaldiramam ölürüm daha iii.
Senin gibi bende sasIrdim o bardaga degil kafasInda kIrmak o barda ellimden gelen tüm iskenceyi yaparIm ona onun ileee. ne yapsam hak olur cünki.
Üff nasIlda dedi Helga bana cay koymus muss tamda helga dedimi hatIrlamIYorum dedi demii.. kadIn nasIl baktI ayy dedim icim yandI.
aslinda dizimiz gercek leri anlatiyor böyle insan cokkkkkkkkkk
menekse ile halil deki bütün sahneler gercek hayatta yasaniyor bence
evden kacan kizlar zorla evlendrilenler aldatilan ve buna göz yuman kadinlar
yani meneksenin annesinin yerinde kim olsa dedingin gibi tüm iskenceyi yapar ama
tabiki aldatilmalara katlana kadinlardamalesef var
ben yanlis mi gördüm yoksa kadir halil menekse yusuf mustafa hepsi corbacinin önündelermiydi arkalarindada yanil,oyorsam balci ailesi vardi
KübraYasemin 12-10-07, 23:45 aslinda dizimiz gercek leri anlatiyor böyle insan cokkkkkkkkkk
menekse ile halil deki bütün sahneler gercek hayatta yasaniyor bence
evden kacan kizlar zorla evlendrilenler aldatilan ve buna göz yuman kadinlar
yani meneksenin yerinde kim olsa dedingin gibi tüm iskenceyi yapar ama
tabiki aldatilmalara katlana kadinlardamalesef var
ben yanlis mi gördüm yoksa kadir halil menekse yusuf mustafa hepsi corbacinin önündelermiydi arkalarindada yanil,oyorsam balci ailesi vardi
Bende öyle gördüm gibi oldum evet.
Sanki orda toplanmIslar gibiydi degilmi.
Insallah balcI aylesi vicdan azabI duyar haber verdi Meneksenin BabasIna diye.
Büyük abla okadar dedi ama demi sorun diye, uyuzdu bu ayle bence.
abla haric. biraz onunda cocuk yüzünden piskologiesi bozukdu herhalde.
Evet bide MezarcI adam silahI kadirin arnIna tutuyor gibi geldi bana.
Sonra bide mitata ates eden adam bi silah temizliyip Kadir uzatIyor..
ana halili ödüreceksin filanmI diyor. halili öldürmek isteyenler baya oluyor.
Bende öyle gördüm gibi oldum evet.
Sanki orda toplanmIslar gibiydi degilmi.
Insallah balcI aylesi vicdan azabI duyar haber verdi Meneksenin BabasIna diye.
Büyük abla okadar dedi ama demi sorun diye, uyuzdu bu ayle bence.
abla haric. biraz onunda cocuk yüzünden piskologiesi bozukdu herhalde.
Evet bide MezarcI adam silahI kadirin arnIna tutuyor gibi geldi bana.
Sonra bide mitata ates eden adam bi silah temizliyip Kadir uzatIyor..
ana halili ödüreceksin filanmI diyor. halili öldürmek isteyenler baya oluyor.
kesin hesaplasiyorlardir toplandiklarinda
o inatci adam büyük kizi dinleyipte aramadan önce sorsaydi menekseye halile menekse ayrilmak zorunda kalmazlardi ama ne güzel olurdu bir kac bölüm corbacida gecseydi halil kesin menekseyi yanagindanda olsa öperdi:img-in_lo
o adam kadirin anlina silah dayiyor ama kadir hep adaam soruyordu ne isi yapicaz diye kadir biraz karsiydi mustafa geriside duydu paranin kokusu hemen evet dedi
o mithata ates edem adamda acaba meekse olayini biliyor mu belki herseyi ögrendiler menekse yi birde halili öldürecekler iki tarafta karli cikacak
hem halilin sandiklari mezar nedenn aciliyor ki
bu bölüm cokk karisik fragman biraz daha uzun olsaydi keske
aslinda bazen keske olsaydi diyoruz ama böyle olmasii iyi oldu bu hafta dizinin yeni bölümü yayinlanaydi pek fazla izleyen olmazdi 6. bölüm cokkkk harika olucak gibi gözüküyor güzelim bölüm ziyan olucakti haftaya kadar bekleriz allah izin verirsede haftaya bakariz fragman cikti ya sonunda meraklar en azindan birazcik olsun azaldi
KübraYasemin 13-10-07, 00:00 kesin hesaplasiyorlardir toplandiklarinda
o inatci adam büyük kizi dinleyipte aramadan önce sorsaydi menekseye halile menekse ayrilmak zorunda kalmazlardi ama ne güzel olurdu bir kac bölüm corbacida gecseydi halil kesin menekseyi yanagindanda olsa öperdi:img-in_lo
o adam kadirin anlina silah dayiyor ama kadir hep adaam soruyordu ne isi yapicaz diye kadir biraz karsiydi mustafa geriside duydu paranin kokusu hemen evet dedi
o mithata ates edem adamda acaba meekse olayini biliyor mu belki herseyi ögrendiler menekse yi birde halili öldürecekler iki tarafta karli cikacak
hem halilin sandiklari mezar nedenn aciliyor ki
bu bölüm cokk karisik fragman biraz daha uzun olsaydi keske
Halilin sandIklarI mezardan gömdükleri halilin kim oldugunu bilmek istiyorlar.
Cok heycanlI aceba kim??? o adamlarda o kisiyi cIkaracak ordan.
Ana ölüyüde cIkarmak ii degil yaa bide o orda yokdurki daha kemikleri kalmIsdIr öyle ama 2004 müydü halilin mezar tasIndaki tarihh.. ee 3 sene.
hic bir ölü kalmaz bence.
sanca birazda bu olay.. kömdükleri herhalde halilin iskilenecegi biri ban kalIrsa.
Halilin sandIklarI mezardan gömdükleri halilin kim oldugunu bilmek istiyorlar.
Cok heycanlI aceba kim??? o adamlarda o kisiyi cIkaracak ordan.
Ana ölüyüde cIkarmak ii degil yaa bide o orda yokdurki daha kemikleri kalmIsdIr öyle ama 2004 müydü halilin mezar tasIndaki tarihh.. ee 3 sene.
hic bir ölü kalmaz bence.
sanca birazda bu olay.. kömdükleri herhalde halilin iskilenecegi biri ban kalIrsa.
haklisin cürümüstür gömülen kemikleri bile kalmmaistir ki nasil cikaricaklar
hakikaten cok heycanli kim olabilirki o mezardaki mezar bostur belki halilin tanidigi birini gömmüslerdir ayy korktum benn
cok güzel bir konuya atlayalim
HALIL MENEKSEYI NE ZAMAN ÖPÜCEKKKK öyle parmagini öpmekle elini öpmekle olmuyor bari yanagindan öpse ne güzel olurduuuu
KübraYasemin 13-10-07, 00:16 haklisin cürümüstür gömülen kemikleri bile kalmmaistir ki nasil cikaricaklar
hakikaten cok heycanli kim olabilirki o mezardaki mezar bostur belki halilin tanidigi birini gömmüslerdir ayy korktum benn
cok güzel bir konuya atlayalim
HALIL MENEKSEYI NE ZAMAN ÖPÜCEKKKK öyle parmagini öpmekle elini öpmekle olmuyor bari yanagindan öpse ne güzel olurduuuu
demi söyle yanagIna bir buse verse hos olur.
Ama öyle öpüsme filan olmadan bile güzel dizile roluyormus gördük.
Bu arada fragman sonunda halilin su cümleleri süper..
Ne olur ii bak ona. Senin Onu koruyacagInI biliyorum dayanIrIm. Ama senin yaninda ona birsey olursa hesabInI sorarIm ay ay nasIl bir reprik ya bu böyle
KübraYasemin 13-10-07, 00:23 fragman repriki...
Halil: Seni cok seviyorum Menekse ( bir insan su cümleleri bukadar tatlI söyler.)
Menekse: Bende snei cok seviyorum. (siriin)
Halil: Bizde özgür olacaz bizde dolu dolu yasayacaz askImIzI. Hic kimseden korkmadan, kimseden saklanmadan. Diledigimiz gibi, hak ettimiz gibi. (su konusma nasIl birsey ya insanI derinden vuruyor tabikide kac kac olmuyor onlarda hakLi evet nasIl yaa cok sekerler inamIYorum budaradamI tatlI olur bir cift..
Menekse: Abi ben onu seviyoruuuum.Halili seviyorum allah askIna bIrak ne olur.
SikIntIlI zamanlarInda sakIn ümidini kesme der ninnem.
Halil: Birbirimiz icin mücadele edecez Meneksem. SakIn benden ümidini kesme.
Nolur ii bak ona. Senin Onu koruyacagInI biliyorum dayanIrIm. Ama senin yanindayken ona birsey olursa hesabInI sorarIm ay ay nasIl bir reprik ya bu böyle (son cümlelerde vuruyor yaaa uyuz gibii amannn bee aaa nasIld bitiyor fragman) ii geceler baharG90
Ana bende fragmani gördüm az önce agzIm acIk baktIm ne is yaa.
Halil ne diyor fragmanin son sahnelerinde öyle.
Herhalde Yusufa diyor bunlarI.. ona ii bak filan yoksa yemin ederim öldürürüm.
aboo Halil Menekseyi birakIyor.. yaaa... niye...
ama nereye kacsan kaybolursun yine bulurmu seni ask...
bir süpriz daha var. bana kalIrsa.
fragman çıkmış demek
ama ben malesef göremedim :(
halil bunları mı diyor yaa
kavuşmak için ayrılmayı göze mi alıyorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Simdi fragmani seyrettim(nete tabiki) Suheyla'miydi?Menekse'nin annesinin ismi hatirliyamadim simdi ama fragmanda saclari salik oldugu icin pek anliyamadim ilk basta onun oldugunu:img-blush ama yanilmiyorsam Menekse'nin babasi kapiyi bir sahnede actiginda disarida polis gibi birileri vardi(komsular sikayet etmise gelir ya polisler)iste ben öyle bir duruma benzettim...
Yusuf'un Halil'e indirdigi yumrukta cok kötu oldum ama:icon_sorr birde nine ogluna tokat attiktan sonra oda annesinin bogazini SIKIYOR ya:icon_evil bu herif degilmiydi annesi bir bölum hakkimi helal etmem dediginde gikkini bilem cikartmiyan yaw:icon_whis simdi ise ohhhhh.... umurunda bilem degil...
Halil,Menekse ve Yusuf'un sokakta yurumesi ve sonracima karsilarina Kadir ve Mistik ciktiginda gulmeyin simdi ama bana seyi hatirlati hani turk filmlerinde olur ya böyle mahalle arasi kavgalar,millet iki bir yandan gelir?
Balcilar ailesinin gözleri kör olmiya emmi,ne vardi Almanya'yi ariyacak sankim:icon_sorr ayiklasinlar simdi pirincin tasini bakalim...
p.s.ben fragmani buldum ve linkte var bende ama sanirim buraya eklemek yasak dimi:img-yes: o yuzden bana öm atabilirsiniz isteyenler oki hemen gönderirim:img-wink:
hadi ya...annesinin boğazınımı sıkıyor şimdi bu adam
ay biri o adamı durdursun yoksam fena olcak ya.......:img-pilot
ne iğrenç biri.
polislerin gelmelerine sevindim.
yusuf neden halile yumruk atıyor anlamadım orayı ya......
Halil,Menekse ve Yusuf'un sokakta yurumesi ve sonracima karsilarina Kadir ve Mistik ciktiginda gulmeyin simdi ama bana seyi hatirlati hani turk filmlerinde olur ya böyle mahalle arasi kavgalar,millet iki bir yandan gelir?
anlatınca gözümde canlandırdımda banada aynısını hatırlattı arkadaşım ya :icon_whis
Fragmanı bende netten izleyebildim.Bizi çok heyecanlı bör bölüm bekliyor.Halil sanırım Menekşe'yi Yusuf'a emanet ediyor.Ama neden?
Hayatla BARIS 13-10-07, 09:41 Arkadaşlar canlı canlıda ki kamera arkası görüntüleri bir kez daha seyrettim.Sedef Avcı'nın dizide dublaj kullandığı konuşuluyordu.Röportajında duyduğum sesle menekşenin sesi aynı gibi geldi bana.
Acaba kesin birşey bilen varmı?Sedef dublaj mı kullanıyor?
emirdag_güzeli 13-10-07, 09:42 Yaa evet..bende onu yazacaktim...Halilin Fragmanda son soylediklerini kime soyliyor??herhalde yusuf'aama baya bir sinirli soyliyor,ama oh yusuf dan dayak yedi..yusuf halilden degil...ve niye yusufá emnaet ediyorsa niye..?halil ne yapcak, nereye gidecek..menekse sini niye birakacak...>???
ya fragmandaki son sözleri halil mi söylüyor?ben pek benzetemedim ama o sözleri halilden başka kimse söylemez ki?ve halil menekşeye bakarak ağlıyordu bi sahnede...
neler oluyor acaba?neden halil o sözleri söylüyor?neden ikiside benden ümidi kesme diyorlar:bilmim:img-fie::img-fie::blink:6 gün nasıl beklenir şimdi:icon_sorr:sad53:
bi de halil menekşeyle telefonda konuşurken dudaklarına dokunuyordu ne diyor acaba orda:)
of ya çok heyecanlı bir bölüm olacak
menekşenin babasından nefret ediyorum annesine bile el kaldırıyor
duygusuz ne olacak...
yusuf abi vurma halile :(
arkadaşlar hepinize merhabalar:img-icecr....
öncelikle fragman çıkmış galiba ben daha göremedim,izleyenlerden bir arkadaş banada fragman linkini gönderebilirmi???gönderirseniz çok sevinirim:img-blush...
bugün televizyonu açtığımda kanald de bizim dizimizin görüntüleri vardı:good:...sedef avcı,kıvanç tatlıtuğ ile röportajlar vardı:img-in_lo...yeni bölümden yusufun halili dövme sahnlerini gösterdiler...bazı tiyolar verdiler:img-yes:...izlemeyen arkadaşlarımız varsa diye belirtmek istedim... :img-wink:
Seni cok seviyorum Menekse.. Bende seni cok seviyorum.. Bizde ozgur olucaz, bide dolu dolu yasicaz askimizi.. Hic kimseden korkmadan.. Kimseden saklanmadan.. Diledigimiz gibi hakketigimiz gibi..
Abii ben onu seviyorum.. Halili seviyorum.. Allah askina birak.. Nolur..
Sykintili zamanlarinda sakin umidini kesme derdi ninem..
Birbirimiz icin mucadele edicez, sakin bende umidini kesme..
Nolur iyi bak ona, senin onu koricagini biliyorum dayanirim ama senin yanindayken ona bisey olursa hesabini sorarim..
Iste 6 bolumun o super fragmanindaki muthis diyaloglar.. 1 dakikada bu kadar guzel sozler varsa, kimbilir 2 saat boyunca neler duyucaz neler izlicez..
Oncelikle fragman icin bana ozel mesaj atan baharG90'a cok cok tesekkur ediyorum..
Fragman hakkindaki yorumuma gelirsem, bence gercekten dolu dolu super bi bolum bizi bekliyor, bu bi kesin.. Fragmani yapan sahis harbi cok heyecanli yapmis, keske daha gec gorseydik cunki ben simdi 1 hafta nasil beklicem bilemiyorum..
Bastaki sahne yani, Halil ve Meneksenin birbirlerine, ne kadar cok sevdiklerini soyledikleri, Halilin o muthis bakislari, Meneksenin avucunun icini opmesi, telefondaki o sekerlilikleri izlenmeye deger dogrusu, o kadar guzel canlandiriyorlarki, sanki gercekten asikmislar gibi.. O sahne eminim hafizama kazili bi sekilde kalicak bi sure.. Ben soyle umid ediyorumki, umarim Halilin dediklerini gerceklesir, onlarda ozgur bi sekilde doya doya asklarini yasarlar..
Yusufun Halil ve Menekseyi bulmasina bi yonden sevindim, neden derseniz o diger iki mahluk bulsaydi cok kotu seyler olabilirdi, ama ben Yusufa guveniorum, o Ninesine soz verdi, ve o kardesini cidden seviyor, ne ona nede onun sevdigi kisiye zarar vericegini sanmiyorum gerci Halile bayagi zarar vericek gibi ama olucaz o kadar, ne zamadir pesindeler, merak icindelerdi.. Ama umarim son olur bu zarar..
Simdi Halil soyle bisey diyor "birbirimiz icin mucadele edicez, sakin benden umidini kesme".. Bunu fragmanin son sahnesiyle kesistirisek cok kotu bisey ortaya cikiyor "nolur iyi bak ona, senin onu koricagini biliyorum dayanirim ama senin yanindayken ona bisey olursa hesabini sorarim".. Yani ne sonuc ciktigini soylememe gerek yok kanimca, cunki anlasiliyor gayet net bi sekilde.. Umarim Halil bu kadar cabuk Menekseyi, sebebi her ne olursa olsun onu birakmaz.. Yoksa hakikatten kotu olur..
Bende bi kac kez dinledimde son kisimi, Halil diye dusunmustum ilk basta, ama sonra Yusufa benzettim gibi.. En sonda ne alakaysa Mustafa'ya benzettim.. Bana kalirsa bu bi yaniltmacadir..
Ne dersiniz.. ?
xKubrax hic önemli degil canim
fragmanda bile bu kadar kötü oluyoruz yeni bölümü izlerken neler olucak acaba bilmiyorum en son ama halil le menekse agliyordu disaridalardi sonra halil kizgin bir sekilde karsinina bakiyordu meneksede onun yanindaydi orada tam menekse giderken galiba mustafa ve kaduirle rastlasiyorlartam emin degilim ama ben öyle gördüm:icon_neut
diziyi severek izliyorum.begeniyorum da..saatini takip ettigim dizilerden biri...ama onlarin her birbirlerinine sarilmalarinda maviyle cinari hatirmaladan gecemiyorum.biraz kopya gibi geliyor bana .onlar birbirlerine sarilan ,sevgiyle dokunan ,askla bakan, sevgilerini öperek degilde daha cok sarilarak gösteren benim gördugum ilk cift olmustu bu ekranda.halil le menekse de o yolda gidiyor gibi.
evet tutarcak bir dizi cunku insanlar aski seviyor...mukemmel askida ancak ekranlarda görebiliyoruz.
yine de sadece ask bir yapimi cok fazla tasimaz.hayat tek asktan ibaret degil.tek basina ask ta pek yeterli olmuyo.saniyorum yeni olaylar gelecektir....
batuhan_gumus 13-10-07, 15:15 bu hafta meneksenin olmamasi iyi oldu cünkü bizdün hic evde deildik hep gezdik malum bayram ziyaretleri fragman i ben gördüm süper heyecanli olucak heyecanla bekliyorumm haftayi
xKubrax hic önemli degil canim
fragmanda bile bu kadar kötü oluyoruz yeni bölümü izlerken neler olucak acaba bilmiyorum en son ama halil le menekse agliyordu disaridalardi sonra halil kizgin bir sekilde karsinina bakiyordu meneksede onun yanindaydi orada tam menekse giderken galiba mustafa ve kaduirle rastlasiyorlartam emin degilim ama ben öyle gördüm:icon_neut
cnm bende ayni öyle gördüm... ya bn cok kötü oldum hemen yeni bölümü görmek istiyorum.
Nasil beklicez simdi??? Cok güzel bi bölüm bizi bekliyor....sanirim M&H icin cok kötü olacak ...yani birden Kadir ve Mustafa karsilarinda, silahlari da vardir kesin. Cok kötü olacak coooooooooooook
diziyi severek izliyorum.begeniyorum da..saatini takip ettigim dizilerden biri...ama onlarin her birbirlerinine sarilmalarinda maviyle cinari hatirmaladan gecemiyorum.biraz kopya gibi geliyor bana .onlar birbirlerine sarilan ,sevgiyle dokunan ,askla bakan, sevgilerini öperek degilde daha cok sarilarak gösteren benim gördugum ilk cift olmustu bu ekranda.halil le menekse de o yolda gidiyor gibi.
evet tutarcak bir dizi cunku insanlar aski seviyor...mukemmel askida ancak ekranlarda görebiliyoruz.
yine de sadece ask bir yapimi cok fazla tasimaz.hayat tek asktan ibaret degil.tek basina ask ta pek yeterli olmuyo.saniyorum yeni olaylar gelecektir....
Merhaba arkadasim..
Sende benim gibi HPcisin anladigim kadariyla, o dizi benim icin ilkti ve son olucak, nasil diziler cikarsa ciksin, nasil ciftler gorursek gorelim, o bambaskaydi oylede olucak.. Sen onlari hatirliyorum demissin, haksizda sayilmassin, bende onlari hatirliyorum ama sadece Menekse Ile Halilde diil, diger bi cok dizide, bence kopya demek dogru olmaz.. Hatta bence bu dizinin boyle olmasi cok daha guzel.. Ne oyle dakikada bi sariliyorlar, opusuyorlar.. Kivancin bi onceki dizisi hep bi cercevenin icinde dondu, hatta benim o diziden nefret etmemnin en buyuk etkeni buydu sanirsam, bu dizide ona benzerse ayni sey olucagindan eminim..
Yani bana kalirsa onlarin o masum asklari oyle kalsin..
Yeni olaylar zaten her bolum oluyor valla, daha yeni basladi dizi, bakalim daha nasil olaylara karsilasicaz.. Merakla bekliyorum (z)
Sevgiler..
cnm bende ayni öyle gördüm... ya bn cok kötü oldum hemen yeni bölümü görmek istiyorum.
Nasil beklicez simdi??? Cok güzel bi bölüm bizi bekliyor....sanirim M&H icin cok kötü olacak ...yani birden Kadir ve Mustafa karsilarinda, silahlari da vardir kesin. Cok kötü olacak coooooooooooook
dogru ya silahlarida var degil mi offfffff ya iki hafta bekleriz bencee neden dersen kesin hepsi bir arrada toplanirlar sonraa dizinin 6. bölümü biter 7. bölüme kadar bekleriz
bu bölüm ayrilik gözyasi ne ararsan var ama bebn dizi duygusallastimi daha cok seviyorum aci bazen zevk veriyor
gordum fragmani ve hale heyecanin icerisindeyim..cok guzel bi bolum bizleri beklio son sahnede halilin"neolur iyi bak ona"demesi felan ayyyyyy....
bi sahnede nine babaya tokat atio snra meneksenin babasi ninenin bogazini sSIKIO..ooff ne bicim adamdir bu yaa......herhalde son sahnede kadir le mustafa goruo yusuf-halil ve menekseyi..offf//
bende fragmanı izledim.sağolsun bi arkadaş video bölüne eklemiş.ama sonunda halilin söylediği ne öyle ya.inşaallah yine ayrılmazlar.zavallı halil.menekşe bi bölüm buluyo diğer bölüm kaybediyor.
5.bölümde ki sahnelerden
halilin gitme deyişi,elini öpüşü inanılmazdı,
menekşenin tatlıyı yerken halile bakışındaki o masumiyet
halilinde dediği gibi başka bir yere gidip başka birişte çalışsınlar ayrılmasınlar
bu kadar büyük aşka yazık olmasın
valla kalbim dayanmıyor .
ya gelecek hafta yayınlanacak olan bölümün fragmanı malum siteye eklenmiş
izledim harika bir bölüm daha bizleri bekliyor
ama fragmanın sonunda biri konuşuyor
menekşeye iyi bakacağını biliyorum falan diyo
o ses kimin anlayamadım izleyen ve anlayan biri var mı??
mili_gkhnözen1905 14-10-07, 09:40 ya bu hafta yok cok bos gecti yeminlen haftam ya:sad53:
haftaya kadar beklicez artik fragmani gördüm cok heycanli olcagi kesin
kadir ve mustafada geldi oraya büyük abiside orda zaten baya karisik olcak ya
yanlis görmedim heralde babasi annesinin bogazindanmi tuttu banami öyle geldi
ne acimasiz adam bu ya kizi yetmedi annesinimi dövicek simdi:fighting2
lilo78
evet dedigin sahneler inanilmaz güzeldi bittim yani halil tatlisini yerken meneksenin öyle bakisi cok güzeldi halilin meneksenin elini öpüsü:img-in_lo
yanagina öpücük kondurmasi orda bi müsteri gördü ona sttt yapti cok sekerdi ya:)
ya gelecek hafta yayınlanacak olan bölümün fragmanı malum siteye eklenmiş
izledim harika bir bölüm daha bizleri bekliyor
ama fragmanın sonunda biri konuşuyor
menekşeye iyi bakacağını biliyorum falan diyo
o ses kimin anlayamadım izleyen ve anlayan biri var mı??
o ses halilin sesiydi Menekseyi abisine emanet edip ayrilacak galiba!! ben öyle anladim... ve duyduguma göre abisiyle dövüsüyorlar ve Jusuf sonradan onlara yardim edecek ..hem Berlinde babsinin evinde Polis gelmistik belki annesi kocasini sikayet edip , Polisleri cagirmistir??? Ama galiba Halil ve Menekse yine ayrilik gözüküyor...
slm
19 ekim cuma nın fragmanını izledim
yusuf menekşeyi mustafa ve kadirden önce buluyo önce halili bi güzel dövüyo sonra menekşenin sesi geliyo abi ben onu seviyorum diye
sonra
halil yusufa
- ne olur iyi bak ona
-senin onu koruyacağını biliyim dayanırım
-ama senin yanındayken ona bişey olursa
-hesabını san sorarım diyo
son karede Mustafa, kadir, yusuf, Halil ve Menekşe karşı karşıya geliyo menekşelerin arkasında bir sürü kişi gözüküyodu
bence süper bir bölüm olacak içim rahat menekşenin yanında en azından YUSUF var
kadirle yusuf sanırım pis işlere iyice bulaşıyolar
harika bir bölüm bizi bekliyor!!!!
hele fragmandaki o son kare aman Allah'ım....
yusuf,menekşe ve halil diğer tarafta mustafa,kadri ve başka adamlar...
yusufun halili dövmesi sahnesine nasıl dayanacağım bilmiyorum...maviş gözlüm daya yiyecek...
neysee bir an önce cuma gelsede kavuşsak dizimize...
forum niye bu kadar sessiz yaaa.....
betül kocak 14-10-07, 13:47 Fragmani sonunda izleyebildim.cok güzel bir bölüm olacak.ben yusufun bu kadar tepki göstercegini tahmin etmiyordum üstelllki dövüyor bide halili.en sonki sahne cok heyecanliydi.o sahnede ben yerimde duramam ya heyecandan.
Hayat_Guzel 14-10-07, 15:10 '' yum usulca gözlerini,uzat üşümüş ellerini..
sakla o masum yüreğini,zaman gibi sessiz uyu..
bu dünya dipsiz bir kuyu .. ''
müziklerine hayran kaldım....
dizideki aşka hayran kaldım... dizilerdeki çoğu ilişkinin bi kaç bölüm sonra yatakta bitmesine karşın,halil'in menekşe'nin saçlarını koklamasına hayran kaldım.. sırf bunun için izleyebilirim :img-yes:
slmsssss ark
ya dizimiz bu hafta bayram nedeniyle cikmadi cook üzüldüm:((
neyse haftaya cikcak ins. ya dizinin fragmanini gördüm süperrrrrrrr
ya zaten ben bu diziye bastan beri hastayim yahuuuu
ya yusuf karsi cikcak onlarin iliskisine aslinda tamda öyle digilde
ya yusuf suna kiziyormus niye menekseyi dügünden önce kacirmadin diye
ya bence hakli yusuf
ama
...........................
halil bilmiyodu ki nerden bilsin cocuk bilse bi dakka bile urmaz kacardi menekseyle
....................
yusufun hayati baska yeri gidicekmis halil dedi reportajda
ya yusuf tam bisey kaciriyodu agzindan susdu taki .... dedi sonra bitti
gslibs sonra rahat birakcak onlari
.................................
menekseinin gözyaslari falan hic dinmeyecekmissssssssss
....................................
halilde büyük adam olub geri gelcekmis istanbula
.................................
ya bu duzuye acayib bayiliyorum en cok da kivanca ya ufffffffff
cuma yi sabirsizlikla bekliyorumy ya
bu arada herkezin bayramini kutlarimmmmmmmmmm.............................
Merhaba Arkadaslar bende fragmani gordum, fragmani gorunce Sevindim çok heycanli falan dedim ama Son saniyede halilin dediklerini duyduktan sonra yerin dibine girdim, ne yanii simdi halil menekseyi birakiyormu inanmiyorum ya uff o son saniyeyi duyunca içimden dedimki yusuf geldi isler daha da karisti bence, menekse ile halil yine ayriliyorlar ustelik yusuf halili dovuyor ben bu konuda yusufa hak vermiyorum açikçasi tamam kardesini kaçirdi ama halili dovmek zorunda degilki daha sakin bir sekilde anlatabilirdi neyse ya artik gorcez cuma gunu yusufun gelmesi iyi mi oldu kötu mu oldu insallah birazcik yardimi dokunur:img-yes::happy0064
Ya fragmanı bende izledim:icon_sorrCidden Halil Menekşeyi bırakıyo galiba:img-blushYa Yusuf abi sen iyiydin,bırakta mutlu olsunlar işte...Merakla bekliyorum gelecek bölümü:img-yes:
ya ben menekşe ıle halılı çok ozledım....
bı daha ara vermesınler ....
fragman uzucu ve cook heycanlı sonunda kadırle mustafalarla karsılasmaları baya bı heycanlı....
o zman menekşe halıl ve yusuf bırlıkte karışılasıyorlar demek kı yusuf halılı dovmeden once karsılasıyorlar... ama belkıde başka bı seydır :icon_whis
ıyı hafta sonuda bıttı :D menekşe ıle halile kavuşma gunumuz yaklaşıyor:happy0064
pofuduk&kero 14-10-07, 21:26 başlığa uğramayalı epey zaman oldu
bu bir hafta baya uzun geldi
fragman süper
duygusal ve müthiş bir bölüm izlicez off beş gün var daha:icon_sorr
Galiba herkes Halilin Menekseyi birakmasina takmis :)
Vallah ben bu konuyu pek umursamiyorum..hiç takmadim..
Dizinin sloganinida unutmayalim..Nereye kaçsan kaybolursun..Yine bulurmu seni ask?
Halil Menekseyi biraksa bile bu uzun süreligine degilki..
Hem Yusuf belki daha iyi korur Menekseyi? Birazda böyle düsünelim, Halilin belalilari var..Mithat pesinde..
Menekseyi simdilik ögrenmesin bence..Yusuf onu koruyabilir ;)
Ama fragmanda Halilin dedigine katiliyorum..
''ne olur iyi bak ona..Senin onu koruyucagini biliyorum..dayanirim..Ama senin yanindayken ona birsey olursa hesabini sorarim''
Vallah ozaman benide kimse tutamaz senariste sahsen kendim dalarim :D
günaydın herkese
4 gündür yoktum,dolayısıyla fragmanı yeni izliyebildim
süper bir bölüm olcak yaa
5 gün kaldı:icon_sorr
halilin en sonda söyledikleri süper
ama; nereye kaçsan kaybolursun,yine bulur mu seni aşk??
eninde sonunda Halil le menekşe kavuşcaklar yinre
bunca engele ramen....
Günaydın arkadaşlar bende birçoğunuz gibi dört gündür yoktum. Fragmanı'da netten bu sabah izledim. 6. bölüm çok heyecanlı olacak fragmandan anladığımız üzere.
Yusuf, canlı canlı videosunda da izlediğimiz gibi bitirim ikiliden önce buluyor Menekşeyi, Halil'i dövüyor Menekşe ise engel olmaya çalışmakta ama yetersiz. Halil, sevdiği kadının ağabeyi olduğu için el kaldırmak istemiyor. İyide yapıyor, Balcı'larda şaşkın...
Yusuf, ayırıyor Menekşe ile Halil'i ama daha sonra yanlış yaptığının farkına varacaktır muhakkak ama inşallah o zaman çok geç olmaz. Şuana kadar ki, ayrılıkları uzun ömürlü olmadı inşallah bu'da öyle olur ve gelecek bölümde kavuşurlar ki, böyle olacağını zannediyorum.
Mıstık ile Kadir'in başı bela'da olsa gerek. Mithat'ın adamının eline düşmüşler yanılmıyorsam, bin beter olsunlar.
Fragmanda Zeynep'i görünce beni afakanlar basıyor, keşke diziye girmeseydi. Hasan, annesini mi dövüyor tam anlayamadım ama eşi onun yüzüne tükürüyordu. Yusuf, neeye yetişsin?
Balcı'ların bundan sonraki tavırları nasıl olacak? Belki Menekşe ile Halil'i ayırmaması konusunda Yusuf'u ikna edebilirler.
Mıstık&Kadir, Halil&Menekşe&Yusuf karşılaşmasında neler olacak en çok merak edilen bu. Tabi ki, bizimkiler bitirim ikiliyi hallederler.
Edit:Geçen gün sorduğum soruya cevap verdiği için Prensesss'e teşekkür ederim.
Son olarakta arkadaşlar yazım kurallarına, tek cümle yazmamaya vs. dikkat edelim. Anasayfaya geçmek açısından.
Halil Menekşe yi Yusuf a emanet etmekten başka çare göremeyecek anlaşılan..E Yusuf vermedikten sonra Halil zorla nasıl alacak Menekşe yiki bir de böyle bir durum var..,,
E alsın ..Bu ayrılık onlar için ancak bu kadar hayırlı olabilir..
Kendi ardında bir sürü düzen varken, Halil hangi düzlükte Menekşeyi koruyabilecek ki kendini bile zor koruyorken,,
Bir taraftan mustafa kadir., bir taraftan mithat ,,
Zaten böyle olaceğı belliydi..
Anlamadığım ki hala kilit noktayı gördüğüm bişey var ki gerçeklik manasını benden çok uzaklaştırıyor..
Son bölümde birbirini bulmuşken Menekşe ile Halil,, o geceyi niye hala daha o çevrede geçirdiler...İlla sabahı beklemenin manası ne...
Menekşe hesap vermek zorunda değildi ki evdekilere,, Ve ya Halil o akşam çalışamayıp işi bırakıcağını söyleyebilirdi..
Ve iş çıkışı Halil beklerken Menekşe de gece çıkabilirdi evden,, hiç olmadı tatlı götürürken kaçabilirlerdi..
Neyin beklemesiydi hala daha mantığım almıyor....
Anlamadığım ki hala kilit noktayı gördüğüm bişey var ki gerçeklik manasını benden çok uzaklaştırıyor..
Son bölümde birbirini bulmuşken Menekşe ile Halil,, o geceyi niye hala daha o çevrede geçirdiler...İlla sabahı beklemenin manası ne...
Menekşe hesap vermek zorunda değildi ki evdekilere,, Ve ya Halil o akşam çalışamayıp işi bırakıcağını söyleyebilirdi..
Ve iş çıkışı Halil beklerken Menekşe de gece çıkabilirdi evden,, hiç olmadı tatlı götürürken kaçabilirlerdi..
dilek cigim
haklisin bu bahsettigin koca bir soru isareti.. ben Halil de Menekse den önce kendi sorunlarinin üstüne gitme istegi görüyorum.
kendi yasadiklarinin hesaplasmasi Menekse den daha cok ilgilendiriyor onu ( kötü anlamda degil ) .. büyük ihtimal O da Menekse ye iyiliginin dokunamayacaginin farkinda.. Menekse ile bu yola cikarken Askindan bunlari düsünemedi, hersey aniden oldu zaten. Halil belkide Türkiye ye bu kadar cabuk dönmezdi Menekse icin kendi planlarini degistirdi.
Halil basindaki belalardan, intikamlardan firsat buldukca Menekse sini görecek gibi..
üstüne Menekse Halile güven duymadigi ondan emin olamadigi icin gitti, sanirim Halil bu engele takildi.
Menekse de ürkek, kararsiz ve o aileye karsi saygisizlik etmek istemiyor; sorumluluk gösteren davranislar sergiliyor.
Arkadaslar dizimizin baslamasina az kaldi walla meraktan çatlicam özet gelsede biraz rahatlasak, yok yanlis oldu bu söz özet gelirse kafam daha da karisir herhalde hep oyle oluyor zaten ama çok heycanli olcak gelecek bolum iple çekiyorum walla:img-yes::img-yes:
Vallah sabahtan beri malum sitedeki Menekse ile Halil videolarini izliyorum :) Fragmanida 6.izleyesim fln..
Okadar özledimki dizimizi anlatamam..Ben aslinda kendime sasiyorum, 1.bölümden beri nasil baglandim hayret ya..Bir dizi sonuçta, ve ben bukadar çabuk baglanmazdim bir diziye :)
Menekse ile halil bambaska gerçekten..
Bazi sorulari cevaplamayi denedim..Pek olmadi..
Ama cevaplamicamda artik çünkü ögrendik, birkaç soru cevabini bulsa bile daha çok sorular çikiyor =)) Dizide islenicek çOk konu var daha..
Merakla bekliyorum yeni bölümü
Vallah sabahtan beri malum sitedeki Menekse ile Halil videolarini izliyorum :) Fragmanida 6.izleyesim fln..
Okadar özledimki dizimizi anlatamam..Ben aslinda kendime sasiyorum, 1.bölümden beri nasil baglandim hayret ya..Bir dizi sonuçta, ve ben bukadar çabuk baglanmazdim bir diziye :)
Menekse ile halil bambaska gerçekten..
Bazi sorulari cevaplamayi denedim..Pek olmadi..
Ama cevaplamicamda artik çünkü ögrendik, birkaç soru cevabini bulsa bile daha çok sorular çikiyor =)) Dizide islenicek çOk konu var daha..
Merakla bekliyorum yeni bölümü
aynen bende bir diziye hemen baglanmam Bi gumus Bide menekse ile halili bukadar heycanla bakiyorum çok guzel Bide kivanç varya yiyip bitiriyor beni deniz gozlum,neyse ya insallah yusufun menekse ile halile faydasi dokunur ama gorecez artik merakla bekliyorum:img-yes:
aynen bende bir diziye hemen baglanmam Bi gumus Bide menekse ile halili bukadar heycanla bakiyorum çok guzel Bide kivanç varya yiyip bitiriyor beni deniz gozlum,neyse ya insallah yusufun menekse ile halile faydasi dokunur ama gorecez artik merakla bekliyorum:img-yes:
Gümüs bambaskaydi zaten ya =)
Ahh ahh..EFSANE dizi! baska denilcek birsey yok ;)
Kivançin bütün dizileri tutuyor helal olsun devam böyle =) en önemlisi, kendisini sürekli gelistiriyor!
Yusuf bizim asiklari simdilik birbirinden ayircak galiba..
Fragmandan anladigima göre tabiiki..Ama yanilabilirim..
Ben daha öncede yazmistim, ayrilmalari belkide daha iyi..Cünkü Halilin pesinde Mithat var..Menekseyede kötülük yapabilir..Yusuf belki Halili sevmiyor ama kardesini seviyor ve onu eminim elinden geldigince koruyucaktir
GULE_HAVIN 15-10-07, 18:29 dizimizi cok ozledim yaaa
menekse ile halil superler merakla bekliyorum yeni bolumunu
Halil Menekşe yi Yusuf a emanet etmekten başka çare göremeyecek anlaşılan..E Yusuf vermedikten sonra Halil zorla nasıl alacak Menekşe yiki bir de böyle bir durum var..,,
E alsın ..Bu ayrılık onlar için ancak bu kadar hayırlı olabilir..
Kendi ardında bir sürü düzen varken, Halil hangi düzlükte Menekşeyi koruyabilecek ki kendini bile zor koruyorken,,
Bir taraftan mustafa kadir., bir taraftan mithat ,,
Zaten böyle olaceğı belliydi..
valla bende çok istemiştim kaçmalarını tatlıyı getirdiğinde hadi gidelim demesini bekledim
fragmanda neler oluyor anlayamdım,halil menekşeyi bırakıp nereye gidecek nooolucak anlayamdım
çook merak ediyorum başlasın artık
evet arkadaşlar dediğiniz gibi bizi süper bir bölüm bekliyor....
zaten 1 haftadır dizimize hasret kaldık...cumayıda iple çekiyoruz...
fragmanda o kadar garipki aklımızda o kadar soru işareti bıraktı????
özellikle son sahne çok ilginçti...menekşe-yusuf ve halil karşılarında mustafa-kıl abisi(adı aklıma gelmedi) ve bilinmeyen adamlar....
cuma gel artık gel.....
bu arada doğumgünü imzası listesi çıktı eklenmek isteyen varsa ö.m bildirsin....
cnm bnm öncelikle bna ismini söleyebilirmisin cnm bu arada menekşenin kıl abisinin adı KADİR ama ben ona kısaca KADOŞ diorum.......hehe..walla napiim bisim aile lakap taktık ona:happy0064snde haklısın cnm cuma gel artııkk wallaaaa.......yani nası karşılaştılar bi de onla anlamadım ayy çok kafam karıştı bu fragmanlar gelioo bişi diil heptn kafam karışıoo zaten akılsız kalıorum menekşe ile halil islemeyince hpten akılsız yapıolarr bnii walla nası bağlandıysam artık bu diziye okuldakiler illahlah etti benden:img-pilot
cnm benim ismim çağla öncelikle,senin isminide öğrenebilirmiyim???hııı evet yaaa tabi kadirdi pardon kadoştu:img-wink:güzel bir lakap olmuş...uymuş ona bende arada kıl abisi diyorum:img-icecr...kılllık fazlaca bulunduğundan:icon_whis...
bu fragmanlar daha bize gelecek bölüm hakkında bilgi vermesi kafamızdaki soruların cevaplarını bulmamıza yardımcı olacağına aksine dahada kafamızı karıştırıyor:img-blush...ama bunun iyi yönüde var en azından merakımız artıyor ve diziyi hemen izleme duygusu doğuyor:img-icecr...okuldakiler benden kıvanç konusunda illlalah etti cnm:img-blush...her ders kıvanç anlatıp durunca:img-in_lo....demekki aynı okulda olsak senle tam muhabbet ederdik yaaa:good:
bnm ismimde beril cnm...evet haklısın biz seninle aynı okulda olsak gözümüz ders fln görmez kıvançtan başka bişey düşünmeyiz heralde..:happy0064aslında doğru fragmanlar bi yönden iyi ama bnmde merakım çoğalıoo düşünmekten hindi gibi kabarıyorum walla acaba nolcak diee...bi de en sinir olduum şey dizinin son reklamı çnkü dizi biticek az kaldı hadi bakalım dizi bitsin üstünden üç beş gün geçşin de yeni fragmanı beklee...walla zor zor dizi artık kaç sene sürer bilemiorum da bu sene fragman bekleye bekleye bi hal olcaz walla..lakap içinde tşkkr ederim yha hem kıl olduunu ortaya çıkarıoo hmde adının kadir olduunu vurguluoo==kadoşş hahaha
çoook memnun oldum cnm:img-icecr....kesinlikle yaaa ders falanda neymiş kıvanç varken:img-in_lo...bi otururduk senle kıvançtan başlar menekşe ile halilin son bölümünden çıkardık:happy0064çok güzel olurdu yaaa...muhabbetimize doyum olmazdı:icon_whis evet son reklamda artık bitmesin diye gözünün içine bakıyoruz sonra günler geçsin özet derdi fragman derdi....nedir bu çilemiz...ama sonra cuma günü geldiğinde herşeye değiyor ve dizimize,maviş gözlümüze kavuşuyoruz...o zaman dert falan kalmıyor:img-blush...maviş gözlümün gözleri bitiriyor beni:img-blush...dizi zaten süper...olayların akışına kaptırıyoruz kendimizi...yok yok değer bu diziye beklemekde sabretmekte değer:img-wink:....bende tşk ederim kadoş lakabını öğrenmiş oldum:icon_whis...biz şöyle diyelim en iyisi kadire '''kıl abi kadoş:icon_whis'''heheheheh tam oldu ona bu lakap:img-wink:....
hadi arkadaşlar ben kaçar...hepinize ii gecelrer...hoşçakalın...bye
ayy yeter artık bekle bekle içim şişti neden geçmiyo bu zaman yahu. ya arkadaslar asi dizisi menekşe ile halil in saatine konabilirmiş kanald de. o zamna bizim dizi nolcak. gerci bence olmaz öyle bir sey ama ne bileyim.
hasan kutlu 15-10-07, 23:48 http://tubablentimza8cd7yc7[1] asi dizisi o saatte yayınlanmaz arkadasım biri yanlıs yorum yapmıs,salı 22:00 olabilirmis ya da cuma 20:00 merak etmeyin o saatte yayınlamazlar,çünkü aynı yapım şirketinin o saatte bir baska dizisi daha var.:img-wink:
http://tubablentimza8cd7yc7[1] asi dizisi o saatte yayınlanmaz arkadasım biri yanlıs yorum yapmıs,salı 22:00 olabilirmis ya da cuma 20:00 merak etmeyin o saatte yayınlamazlar,çünkü aynı yapım şirketinin o saatte bir baska dizisi daha var.:img-wink:
ben de birinden duymuştum asi'nin menekşe ile halil saatinde yayınlancağını
ama olamaz böyle birşey heralde,aynı saatte atv de aynı yapım şirketinin dizisi varken ;)
dizimizin günü ve saati çok iyi
değişmez hiç umarım....
arkadaşlar merak etmeyin asi dizisi ya salı olcak yada cuıma 20:00 menekşe ile halili etkilemeyecek..dizimizin saati oturmuş artık reytinglerde çok iyi dahada iyi olacağı belli oluyor o yüzden riske atmazlar..ayriyeten asi dizisinin yapımcısının aynı saatte başka dizisi var ikisni rakip yapmazlar arkadaşlar merak etmeyinn..bu arada epeyudir yoktum özet geldimi..unuttunuz galiba beni..
PAMUK_MELEGIM 16-10-07, 12:28 Aay bu ne yaa Bir hafta izliyemedim
Piskologum bozuldu:):) Kivancimi gormeincee =(
saka bir yana ... Cuma gununu Heycanla bekliyorum
Su guzel Aski bir doya doya izlemek istiyorum=)
Fragmani Gordum yine heycanli bir bolum bizleri bekliyor=)
merhablar herkese,
fragmanı az gönce TV gördüm yine karışık bir fragman hazırlanmış
en sevdeğim sahne ise biraz ayıp olabilir ama Menekşe'nin annesinin o pis suratlı babasını yüzüne tükürmesi oldu.adam ne olduğunu şaşşaırdı hiç beklemiyordu ee nede olsa alışmışştı kendinden gücsüz bir kadını ikide bir tokatlamaya hakaret etmeye:img-blush
mıstık ve Kadir Mithat için çalışmaya başladırlar şimdi sanırım Mithat'ın adamı ellerine silahı veri ve vuracakları kişide Halil olacaktır.....
mearlıkta ne yaptılar acaba Mıstık çok dua etmişti DUalrı onu korudu sanırım:P
Yusuf Menkşe ve Halil'e yardımcı olacakta peki becerebilecek mi işi , işte onu kestiremiyorum..
***nesli*** 16-10-07, 12:38 ayy bekle bekle bi türlü cuma olmadı ya dizinin konusunu unutucam nerdeyse ayrıca halilimi de çok özledim cnm yaa nasıl da alışmışım ben ona bide anasayfa konusu war tabi inş. yakın bi zamanda geçiçez anasayfaya :img-wink:
*KeReMcEmCi* 16-10-07, 13:15 selam arkadaslar :)
az önce fragmani izledim yine her fragman gibi karisik :(
meneksenin abisinin halili dövmesi cok kötüydü yaaa :( ama sonradan herhalde konustular anlastilar o kadir bozuntusuyla mustafanin karsisina ciktiklarina göre....
bde halilin sonunda dedikleri acaip yaaa... herhalde biryere gidio menekseyide abisine emanet ediyor :S
selam arkadaslar :)
az önce fragmani izledim yine her fragman gibi karisik :(
meneksenin abisinin halili dövmesi cok kötüydü yaaa :( ama sonradan herhalde konustular anlastilar o kadir bozuntusuyla mustafanin karsisina ciktiklarina göre....
bde halilin sonunda dedikleri acaip yaaa... herhalde biryere gidio menekseyide abisine emanet ediyor :S
evet galiba Halil bir yere gidiyor.bu arada Menekşenin babası ninemizin boğazına naıl saldırdı.
öyle evletlar var mı çok kötü!!:img-in_lo
gerçekten bu diziden çok etkilendim oradaki herkesin hareketini tek tek inceliyorum yani bu kadar olacağımı hiç düşünmemiştim:img-in_lo
neyse İNŞALLAH Halil de Menekşe de gün yüzü görürler artık gülsünler.
Hep ağalayacağız mı:img-in_lo
Gelecek bölümü her böülmde olduğu gibi heyecanla bekleyeceğimbye
emirdag_güzeli 16-10-07, 15:04 Daha ayni fragman var degil mi??yeni fragman gelse..:) halen mera kettim seyler...:
halil niye, nereye, neden gidiyor. menekse'sini niye birakip gidiyor..tamam Mithat ile olaylar cozmk istiyor..ama aslinda da menekse sinden ayri kalmak istemiyor...
Selamlarrr :)
Herkes benim gibi heyecanli bir sekidle dizinin yeni bölümünü bekliyor galiba..
Haklisiniz arkadaslar :D Bende sabirsizlikla bekliyorum..
Fragmanda en begendigim sahne :
Meneksenin annesi babasinin yüzüne tükürüyor :img-hyste
Ilk izledigimde sevinçten göbecikler atmistim =P
Hele sükür ya, adam bunu çoktan haketti! Artik öldürsede kadin gam yemez..çok hakliydi meneksenin annesi bravo!
anasayfaya geçmeyi hasretle bekliyorum ,
menekşe ile halil in üzerine dizi tanımam çoktan haketti bile bence
Kıvaçla sedef bence biribrine en yakışan çift kesinlikle gümüşü izlemedimve onları bu diziyle tanıdım buyüzden çok inandırıcı geliyor inanılmaz bir aşk
anasayfaya geçmeyi hasretle bekliyorum ,
Kıvaçla sedef bence biribrine en yakışan çift kesinlikle gümüşü izlemedimve onları bu diziyle tanıdım buyüzden çok inandırıcı geliyor inanılmaz bir aşk
Cok haklisin,acaba nezaman anasayfaya geceriz bende cok merak ediyorum...
Gumus dizisini cok severek izlemistim ben ve bence orada KT ve SÖ cok guzel birbirine asik bir cifti canlandirdilar ve KT yi baska bir ask hikayesi icinde dusunemedim basta ama bu diziyi izliyerek,her yeni bölumde onlarin nekadarda birbirlerine yakistiklarini dahada görebiliyorum...hakikaten Sedef ve Kivanc cok yakisiyorlar(dizi icinde yani)birde oynarken cok nasil derler sicak ve samimi oynuyorlar anlatabildimi?yani ikisininde her hareketleri ve mimikleri okadar dogal geliyorki izlerken:img-wink:
Ben asil Menekse'nin annesinin kocasina tukurdugu sahneyi cok merak ediyorum...sonunda neden yetti gari dedi kine bu kadin cok merak ediyorum...ama helal olsun hakatende,yani kocasindan nekadar zamandir dayak yedigini bilmiyoruz(belkide evlendikleri gunden beri,ki baya bir uzun zamandir evliler)ama okadar nasil derler zamandir hor görulen?bir kadinin basini kaldirmasi ve kocasina karsi gelmesi,hicte kolay birsey degildir diye dusunuyorum,ama kim bilir insan nasilda gurur duyar kendinle bir kadin olarak...herkesin harci degildir kocasina karsi gelmek cunku:img-yes:
herkese selam
yusuf menekşe halil üçü nereye gidiyor yada gidiyormu yoksa şu gereksizlerin karşısına çıkıp hesaplaşıyormu yada ninemden haber alıyolar kaçıp gidiyolarmı arkalarında bir topluluk var onlara shaip çıkan türden sanki kadirlere bir meydan okuma gibiydi
yusufla halilin karşılaşmasında menekşe önce korkuyor ne bilsin gerçeği o karşılaşmayı çok merak ediyorum ne konuşacaklar menekşenin abi onu seviyorum diyişi şimdiden vurucu bir cümle gibi ürpertiyor insanı sahne nasıl olur kimbilir yusufun halili dövmesi haklı neden haklı her ne kadar olan bitenin farkında da olsa yusufun bir tarafı bütün bu olanlardan halili sorumlu tutuyor halil olmasaydı menekşe kaçmayacaktı ve iki kardeşi bu durumda omayacaktı aslında o yumruk içgüdüsel bir abi koruyuculuğundan kaynaklanıyor halilin yusufun karşısında duruşuda ona dokunamazsın der gibi yusufun ortalığı yıkması iyi olmadı ama olsun belki böylesi daha iyidir balcılar yaşanılan acıyı öğrenirlerse menekşeye daha fazla sahip çıkarlar belkide şu meydan okuma ve arkadaki insanlar bundan kaynaklanan bişeydir
baba bozuntusun kapısına gelenler umarım polistir umarım ninem oğlunu ihbar etmiştir gerçi ortada suç olmadan bişey yapılamaz olabilcek şeyler evdeki silah inşallah ruhsatsızdır yada inşallah helga başına bela açmıştır o cibiliyetsizin annesinin bile boğazına basana insan denmez çünkü
şu mezarlıktaki adam kadirle mıstıka hazır silahı çekmişken işlerini halletseydi
bu veda olayı neden halil kendimi gitti yoksa yusufmu bunu istedi eğer sen olmazsan belki menekşeye zarar vermezler açıkçası halilin yusufa ona bişey olursa hesabını sorarım diye meydan okuması hoşuma gitti
ve bu hafta olan bişeyi söyleyeyim hep diyorum diziyi izlemeye başlama sebebim müziklerydi bu hafta bayram nedeniyle yiğenim geldi kalabalıktan huysuzlandı ve annesi uyutamadı ben aldım uyumamakta diretti sonra menekşenin bebeğe yaptığını yaptım ninniyi söyledim benim bu karga sesime rağmen uyudu tavsiye ederim deneyin
bu dizide en çok yusuf karakterini seviyorum
en sevmediğim de haliyle mustafa
fragmanı görmedim ama hafta sonu bir magazin programında yusufun halili dövdüğü sahnenin çekimlerini gösterdiler (belki daha önceki sayfalarda bahsedilmiştir) orda yusuf halile saldırıken \"neden menekşe evlenmeden önce kaçmadınız şerefimizi bir paralık ettin \" gibi birşeyler söylüyordu . sanırım o kavganın sebebi o yüzden sonra yardımcı olacak onlara galiba
fragmanı bende gördüm sanırım heyecanlı ve hareketli bir bölüm olacak ve yine ayrılık çanları...
halil menekşeyi birine emanet ediyor o kişide sanırım mithat neden bilmiyorum ama abisi olamaz gibi geldi bana yada abisine fragmanın sonundaki gibi bir cümle sarfetmeyeceğini düşündüğümdendir.
ben bu hafta malesef izleyemeyeceğim diziyi çok da merak ediyorum ama artık buradaki yorumlarla ve youtube'la idare deceğim...
Umarım keyifli bir bölüm olur...
sevgiler...
emirdag_güzeli 17-10-07, 15:19 ozet daha gelmedi degil mi.oh da bi gelse..Belkit bazi seyler bizler icin nettlesir..Belkit yazar halil menekse'sini kime emanet ettini, belkit nedeni de yazar, kim bilir.??
mili_gkhnözen1905 17-10-07, 15:24 anasayfaya geçmeyi hasretle bekliyorum ,
evet anasayfayi bende cok istiyorum ve hakediyorda
cuma günlerinin en güzel ask dizisi en azindan benim icin
en güzel dizisi:img-in_lo
evet cok yakisiyorlar ben kivanci songül ödenden baska biriyle düsünemiyordum
ama oluyormus cok yakisiyor sedefle dizi icin de yani :)
bu haftaki bölüm cok heycanli olcak 1 hafta bekledik zaten
öze yok heralde olsaydi daha kolaylasirdi ama idare etcez artik
abisi neden vurdu halile halil menekseyi birakip nereye gidiyor
cok merak ediyorum herkes gibi neyse az kaldi:D
fragmanı görmedim ama hafta sonu bir magazin programında yusufun halili dövdüğü sahnenin çekimlerini gösterdiler (belki daha önceki sayfalarda bahsedilmiştir) orda yusuf halile saldırıken \"neden menekşe evlenmeden önce kaçmadınız şerefimizi bir paralık ettin \" gibi birşeyler söylüyordu . sanırım o kavganın sebebi o yüzden sonra yardımcı olacak onlara galiba
merhabalar,
yusuf mu dövüyor HALİL'İ fragmanda Halil'in yüzünü kanlı gördüm ama ben yusuf vurmamıştır gibi gelmişti.
demek Yusuf Halil'i döverken aslında neden daha önce kaçmadınız demek için kızgınlığından öyle söylemiş ne ilginç:icon_whis:icon_whis
peki kendisi neden kardeşini, babası para ile satarken hiç itiraz etmediler .. tanımadıkları huyunu suyunu bilmediikleri bir mıstıkçığa kız kardeşlerinin gözüne baka baka gönderdiler...Menekşede giderken abisinden unutmadıysam yardım istemiştide Yusuf abiside babama kim dur diyebilir gibi sözler etmişti.keşke o zamanlarda şimdiki kadar cesur olabilseydi...Halil'den daha önce bu durumdan kendisini sorumlu tutsa.....
yusuf abi Halil ve Mnekşe'ye yardımcı olcaktır asıl önemlisi iki aptalın Mithat adına Halil'i yok etmekle görevlendirilmiş olması..
peki ya kadir Halil'in gerçekte çok zengin birisi olduğunu öğrenince ne yapacak merak ediyorum:icon_whis:icon_whis
cihan-songül 17-10-07, 19:47 biraz geç oldu ama( biraz değil çok geç oldu) bu bölümün ilk başlarında baya sıkıldım . ne diyeyim halişli o zeyneple görmek çok çok sıktı beni.o mafya bozuntularının olduğu sahnler bile daha güzeldi benim için. ailenin bu kadar rahatszı olması doğal bence . ama kızları da baya cadı yani:)
herşeyde laf soktu ama menekşenin o güzelim ağlamalarıona o da dahil ailesiyle birlikte bişey diyemediler.. bu bölümde 2 tane sahneye hayran kaldım . tek kelimeyle:img-blush
1)halilin zeyneple konuştuktan sonra parmaklarını dudağına götürüp daha sonra menekşenin o masum yüzüne kondurmasıydı
2) menekşenin halile tatlı getirdkten soınra eve gitmesi gerektiğinde haliin gitme deyisi ve menekşeninavcunun içini öpmesi.
özellikle ikinci yazdığpım çok etkileyicydi.uluç bayraktar iyi bir yönetmen olduğunu kanıtlıyor ,.kıvannçla sedef de iyi oyuncu olduklarını tabi.
umarım bu hafta daha güzel bir bölüm izleriz. herkese iyi akşamlar
slm çoktandır giremiyordum fragmanı gördüm ama birşey anlamadım fragmadan saten az kaldı cumanın gelmesine heyecanla bekliyorum cumanın gelmesi anlamadığım şey var yusuf nede halile vuruyor sanırım halil ile menekşe çorbacıda çalışacak gördüğüm kadarıyla....
slm çoktandır giremiyordum fragmanı gördüm ama birşey anlamadım fragmadan saten az kaldı cumanın gelmesine heyecanla bekliyorum cumanın gelmesi anlamadığım şey var yusuf nede halile vuruyor sanırım halil ile menekşe çorbacıda çalışacak gördüğüm kadarıyla....
ewt cnm bende tam olarak onu anlamadım hani yusuf menekşeye sahip çıkacak menekşeyle halili koruyacaktı şimdi niye vuruyo resmen kavga ediyolar yawww bende bişi anlamadım tamamen kafam karıştı ayy çok merak etmeye başladım süper bir bölüm bizi bekliyolar arkadaşlarrrr:img-wink:
dizimize kavusmamıza az kaldı....:happy0064
bakalım bu bolumun sonu nasıll bıtıcek umarım yusuflarla menekselerın karsılastıgı sahnede bıtmez!!!
Arkadaslar merhaba:) Uzun zamandir foruma giremiyorum. Gecenlerde misafir olarak bakmistim soyle bir. O zaman da canli canli programi hakkinda konusuluyordu. Anlatan arkadas birseyi soylemeyi unutmus sizi rahatlatacaksa ben soyleyeyim:) Yusuf'un Halille kavga etmesinin nedeni Menekse'yi kacirmis olmasi degil, Menekse'yi baska birisyle evlendikten sonra kacirmis olmasi... Yani Yusuf Abi diyor ki 'be adam madem bu kizi boyle cok seviyordunda niye kacirmak icin biriyle evlenmesini bekledin!' Yani zannettiginiz gibi Yusuf Abi bu aska karsi filan degil... En azindan o programda oyle diyordu:D
eet bende senınle aynı fıkırdeyım yusufun anlatmak ıstedıgı sey o kadar cok sevıyordun nıe onceden davranmadın evlenmesını mı bekledın anlamındaydı karsı fln degıl yanı yusuf menekseyı korurmak ıcın elınden gelenı yapıyor cok da ıyı yapıyor resmen kızını parayla sattı sankı tıcaret evlat yha daha ne olabılır kı ben anlayamadım bole babaları walla:icon_whis mıtatta ıcten ıce yaklasıyor halıle ıns kotu bısı olmaz kendını ıyı gosterıyor bakalım neler olcak gorucez:good:
Foruma sık sık yazı yazamasam da diziyi ve yaptığınız yorumları takip eden bir izliyiciyim.Dün akşam kardeşimim bir tüyosu üzerine sabah erkenden yazayım dedim.Kardeşim dün çekim ekibini Maltepe'de Mahellenin Muhtarları sokağında dizi çekimi yaparken görmüş.Menekşe sözde kocası ve sözde abisi ile aynı arabanın içerisinde oturuyormuş.Hemen aklımıza Menekşe'yi kaçıracaklar düşüncesi geldi.Mahellenin Muhtarları sokağı aynı ismi taşıyan Mahallenin Muhtarları dizisininde çekildiği yerdi.Dizi bitti ama sokağa dizinin ismi verilmişti. Çorbacı dükkanı çekimleri burada yapılıyor.Kardeşim tesadüfen görmüş çekimleri bende sizinle paylaşayım dedim.
haber ıcın tesekkurler:good:
ınsallah kacırma gıbı bır olay olmaz artık bulasmasınlar su kıza yha 1.sınde zor kactı ztn halıl sayesınde 2.sını artık bılemıcem ıns bole bısı olmaz:icon_sorr
6. Bölüm
Halil ile Yusuf karşı karşıya
Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Menekşe’nin ağabeyi Yusuf ile sevdiği adam Halil karşı karşıya geliyor.
Menekşe’nin saklandığı yeri öğrenen babası, Kadir ile Mustafa’ya haber verir.
Yusuf da Menekşe’ye çok yaklaşmıştır. Sonunda Yusuf ve Halil karşı karşıya gelirler. Bir tarafta ağabeyi, bir tarafta Halil. Menekşe çaresiz kalır. Bu arada Mithat’ın adamları onları izlemektedir. Kadir’le Mustafa yeni işlerinde nasıl bir belaya bulaştıklarının farkında değillerdir. Mithat’ın kurduğu tuzaklar, Menekşe’ye adım adım yaklaşan ölüm.
Halil’in etrafındaki çember daralmaktadır. Menekşe ile Halil’in güvenli sandıkları, dudakta yaşadıkları mutluluk kısa sürecek, yine büyük kaçış başlayacaktır
mekselina 80 18-10-07, 11:09 Fagmanni izledigimde beni en cok Meneksenin babasinin annesini dövmeye kalkismasi etkiledi.Bu ne bir bicim bir evlat,annesinin bogazini sikabiliyor.Öyle melek gibi bir kadindan böyle zalim bir evlat.Ama Meneksenin annesi en sonunda kocasinin yüzüne tükürüyorya:happy0064Tükürük ona az bile,cok güzel bir dayak hakediyor,ama olsun yinede hic yokdan iyidir.
Yusuf,ilk basta Halile tepki gösteriyor,Halili dövüyor ama ben daha sonra Halil ile Yusufun arasinin iyi olacagina inaniyorum.Yusuf,insallah Menekseyle Halile yardimci olurda,hep birlikte bir ev tutarlar.Bu Mithatta bu Mistiklarin basini belaya soksunda bir daha hic cikamasinlar bu belanin icinden.
BU nasil bir ozet boyle:( Inanin daha bolumu izleemden aglamak geldi icimden! Menekse'ye adim adim yaklasan olum ne demek:( Yoksa Menekse'ye birsey mi olacak? Asil buyuk kacis yeni basliyor demek... Bunca zaman kactiklarindan daha buyuk bir kacis nasil olabilir cok merak ediyorum... Hicbiryer guvenli degil artik onlar icin... O guzel masum asklarini yasayamayacaklar:( Uff cok kotumser konustum yahu! Fragmanda hic ic acici degildi zaten...
BU arada Zarife Nine gibi pamuk bir insana daha el kaldiran birisi insanligini yitirmis demektir zaten. Kadincagizin tek istedigi yavrulairnin mutlulugu... BIr evlat annesine el kaldirabiliyorsa zaten artik o evlat degildir!
6. Bölüm
Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Menekşe’nin ağabeyi Yusuf ile sevdiği adam Halil karşı karşıya geliyor.
Yusuf da Menekşe’ye çok yaklaşmıştır. Sonunda Yusuf ve Halil karşı karşıya gelirler. Bir tarafta ağabeyi, bir tarafta Halil. Menekşe çaresiz kalır. Bu arada Mithat’ın adamları onları izlemektedir. Kadir’le Mustafa yeni işlerinde nasıl bir belaya bulaştıklarının farkında değillerdir. Mithat’ın kurduğu tuzaklar, Menekşe’ye adım adım yaklaşan ölüm.
Halil’in etrafındaki çember daralmaktadır. Menekşe ile Halil’in güvenli sandıkları, dudakta yaşadıkları mutluluk kısa sürecek, yine büyük kaçış başlayacaktır
Hasan, Mustafa ve Kadir'e haber verecek ama onların çok daha mühim işleri olduğundan bizimkilerle meşgul olamayacaklar muhtemelen. :P
Yusuf'un ilk anda vereceği tepkiyi ben anlıyorum ve ona hak veriyorum. Haklı olarak kardeşini bekarken kaçırmadığı için kızıyor Halil'e ama nereden bilsin ki, Halil'in Menekşenin evleneceğinden bile haberi olmadığını. Bunu öğrendiğinde düşünceleri birazcık daha yumuşar.
Mithat'ın adamları'da takıldı Menekşelerin peşine şimdi Yusufla olsa da Halil'le olduğundan daha fazla güvende olduğunu söyleyemeyiz. Çünkü peşlerinde yine, Mıstık&Kadir ve yine Mithat'ın adamları olacak.
Balcıların olaylara karşı nasıl tavır sergileyeceklerini merak ediyorum. İnşallah Yusuf&Halil&Menekşe tarafında olurlar, ailevi ortamlarına bakılacak olursa yapmaları gereken bu.
Menekşeye adım adım yaklaşan ölüm derken, herhalde Mıstık&Kadir'den bahsediliyordur. Sakın bunların peşlerinde başkaları daha olmasın. :icon_whis
Arkadaslar merhaba:) Uzun zamandir foruma giremiyorum. Gecenlerde misafir olarak bakmistim soyle bir. O zaman da canli canli programi hakkinda konusuluyordu. Anlatan arkadas birseyi soylemeyi unutmus sizi rahatlatacaksa ben soyleyeyim:) Yusuf'un Halille kavga etmesinin nedeni Menekse'yi kacirmis olmasi degil, Menekse'yi baska birisyle evlendikten sonra kacirmis olmasi... Yani Yusuf Abi diyor ki 'be adam madem bu kizi boyle cok seviyordunda niye kacirmak icin biriyle evlenmesini bekledin!' Yani zannettiginiz gibi Yusuf Abi bu aska karsi filan degil... En azindan o programda oyle diyordu:D
merhabalar
nehirrcim anlattığın için teşkürler.
ama Yusuf abinine bilmediği gercek şu ki Halil'de Menkşenin evlendğini düğün günü ,pasta servisine gittiği sırada öğrenmişti.Halil Menkşenin böyle bir durumda olduğunu bilse idi tabiki Mnekşeyi daha önceden kaçırıdı:img-wink:...
Halil fragmanda Yyusuf'a Menkşeyi saklıyacaksan koruyacaksan al götür diyor..bakalım Yyusufda öyle mi??? yapacak yoksa her ikisine birden mi?? yardımcı olacak
fragmanda ben yanlış görmediysem Menekşe'nin O uyuz babası annesini yani ninenin boğazını sıkıyordu dimi.pi mikrop.bu durumda da nine ve annenin İstanbul'a gelmelerri çok yakındır..
KübraYasemin 18-10-07, 12:55 özet gelmis ne güzel hemen yorumlara gecim bari.
yarIn büyük gün inanmIyorum ne cabuk gecti ya kocaa iki hafta...
zaten fragmanda ve reportacdada beliydi.
Yusuf ve Halil dövüsmesi kavga filan.
Kavgada dedigim herhalde Yusuf sadece dövüyor Halil illini bile kaldIrmIyor..
Ayy ozet super otesi yaaa:D !!
Dun Yaprak dokumu vardi bi baktim Menekse ile halilin muzigi
dedim allah allah Yaprak dokumu ayni muzigi mi kullaniyor haha
bi baktim tv den geliyormus ses. Iyi bir reklam oldu :P !
YArina son kac saat kaldi Kubosum?
KübraYasemin 18-10-07, 13:16 Ayy ozet super otesi yaaa:D !!
Dun Yaprak dokumu vardi bi baktim Menekse ile halilin muzigi
dedim allah allah Yaprak dokumu ayni muzigi mi kullaniyor haha
bi baktim tv den geliyormus ses. Iyi bir reklam oldu :P !
YArina son kac saat kaldi Kubosum?
Cnm evet yaprak dökümü ile aynI bende bagzen karIsIYorum ay yapim yapIYor. Dudakdan kalbede onlara baglI...
bu arada 6.Bölüme bilmek isteyenler icin son.. 28 saat ve 37 dakika kaldI.
Ayy bende bundan korkuyordum.
Ama Yusup abi iii insan yaaa, sonunda Meneksenin Halili nekadar sevdigini anlayacakdIr bence. Ve yine kardesine kIyamiyacakdIr..
Cnm evet yaprak dökümü ile aynI bende bagzen karIsIYorum ay yapim yapIYor. Dudakdan kalbede onlara baglI...
bu arada 6.Bölüme bilmek isteyenler icin son.. 28 saat ve 37 dakika kaldI.
Ayy bende bundan korkuyordum.
Ama Yusup abi iii insan yaaa, sonunda Meneksenin Halili nekadar sevdigini anlayacakdIr bence. Ve yine kardesine kIyamiyacakdIr..
Off ya bende takildim simdik! Ins. bisey olmaz Yani aralarinda bisey gecmez
acabag abisi nerde gordu yani nerde karsilastilar?
Super bior bolum bizi bekliyor zaten her bolum var cok heyecanli
geciyor, o 3 dizinin de En guzel kismi Muzikleri ve konulari.
-
Hele menekse ile halil ve Yaprak dokumu 24 saat yayinlansa varya
Nonstop bakarim yani okadar cok seviyorum!!
KübraYasemin 18-10-07, 13:26 Off ya bende takildim simdik! Ins. bisey olmaz Yani aralarinda bisey gecmez
acabag abisi nerde gordu yani nerde karsilastilar?
Super bior bolum bizi bekliyor zaten her bolum var cok heyecanli
geciyor, o 3 dizinin de En guzel kismi Muzikleri ve konulari.
-
Hele menekse ile halil ve Yaprak dokumu 24 saat yayinlansa varya
Nonstop bakarim yani okadar cok seviyorum!!
Sana aynan katiliyorum cnm...
Her dediklerin süper yaa. adasIm iste isimimiz sadece aynI degil düsüncelerimizin soguda öyle ( sadece c... diyorum analrsIn uyuz filan)
Ayyy evet Menekse ve Halil cok güze olacak gibi dogru..
Hee bu eksikdi hemen ara haber ver tabi tabi uyuzlar hemen gitsinler.
ayy simdi sinirlerim bozuldu.
hehe ama Yusup onlarI bence daha önce bulacak gibi geliyor bana..
Sana aynan katiliyorum cnm...
Her dediklerin süper yaa. adasIm iste isimimiz sadece aynI degil düsüncelerimizin soguda öyle ( sadece c... diyorum analrsIn uyuz filan)
Ayyy evet Menekse ve Halil cok güze olacak gibi dogru..
Hee bu eksikdi hemen ara haber ver tabi tabi uyuzlar hemen gitsinler.
ayy simdi sinirlerim bozuldu.
hehe ama Yusup onlarI bence daha önce bulacak gibi geliyor bana..
-Adosum benim evet :D yorumlarimiz, dusuncelerimiz, uyuz oldugumuz kisiler bile ayni :D :happy0064-:img-hyste :icon_whis
Ay aynen ya uyuz ki ne uyuz nasil bi abilik bu ya :S anlamiyorum
O abiler hic kendilerini o kizkardesinin yerine koyuyormu !! herkez
cikarini dusunuyor.
Belli baksana o abisi babasina benzemis Yusuf ta annesine.
KübraYasemin 18-10-07, 13:50 -Adosum benim evet :D yorumlarimiz, dusuncelerimiz, uyuz oldugumuz kisiler bile ayni :D :happy0064-:img-hyste :icon_whis
Ay aynen ya uyuz ki ne uyuz nasil bi abilik bu ya :S anlamiyorum
O abiler hic kendilerini o kizkardesinin yerine koyuyormu !! herkez
cikarini dusunuyor.
Belli baksana o abisi babasina benzemis Yusuf ta annesine.
Güzel kIyaslama oldu kadir babasI tIa tIp Yusupda annesi.
Vallaha güzel demissin adosum...
Anna bu Babada ve kücük abide hic insaf yok kIz hiccc.
Bir insan kendi canIna kendi kanIna böylmei yapar yuhh yanee..
Ahaa Mnekse dahada tehlikeye giriyor.
Halil onu bIrakacak olsa bile bence Menekseye birseyler olacak.
Ve halil yine Menekseyi bIrakmayacak.
Ölüm ile bukadar dip dipe olmak ne kadar kötüdür gercekdende..
KübraYasemin 18-10-07, 14:00 Halil’in etrafındaki çember daralmaktadır. Menekşe ile Halil’in güvenli sandıkları, dudakta yaşadıkları mutluluk kısa sürecek, yine büyük kaçış başlayacaktır
zaten iiyce plisi dizisi gibi oldu.
kacan kacana kovalayan kovalayana...
resmen millet deli oldu yani ne is bu böyle..
artIk biraz nefes alsInlar söyle 2 3 bölüm asklarIni yasasInlar yok.
Simdi son bölümün son kIsmInda basladI ask birdahaki bölümün ikici kIsmInda kovalamaca kacmaca baslar yine...
söyle doya doya sk izleyemiyecez biz kesin.
Merhaba arkadaşlar
1 Haftalık aranın ardından diziyi bu bölüm yine gözyaşıyla ve bol aksiyon dolu sahneleriyle izleyeceğiz.Yusuf buluyor menekşeyi,güzelde keşke Halili dövmeden anlaşsaydı.Yalnız Yusufunda haklı gerekçeleri varmış.
Halil terbiyeli çocuk Yusufa karşılık vermiyor,aferin Ona kaleyi içten fethediyor.
Ben Menekşenin babasının artık kesinlikle taksimde asılmasını istiyorum.Bütün ailesini dövdükten sonra sıra annesine geldi.Elleri kırılsın bu adamın cani insanlığını kaybetmiş yaratık...
Keşke dizide böyle sahneleri göstermeseler.Annesine el kaldıran bir evlat çok acı çok..
Mithat’ın kurduğu tuzaklar, Menekşe’ye adım adım yaklaşan ölüm.
Halil’in etrafındaki çember daralmaktadır. Menekşe ile Halil’in güvenli sandıkları, dudakta yaşadıkları mutluluk kısa sürecek, yine büyük kaçış başlayacaktır ..
Ne kadar kolay buluyolar şu İstanbul da birbirlerini yaa şaşırıp kalıyorum, dilim damağım kuruyo şaşkınlıktan,, Biz İstanbul da Reşitpaşayı bulmak için kırkbin tane insana ayrı ayrı sorup üstine çekim evini bulmak için gezmediğimiz girmediğimiz ara kalmazken bir gün değil iki günde bulduğumuz yeri adamlar bir gün içinde hemde adresi bilmeden o gün bulabiliyorlar ya İnsan hayret etmesinde ne etsin..
Şimdi ben buna takılıp kalırsam diziye de kendimi veremem ya en iyisi bu düşünceden sıyrılmak.. İstanbulu Trabzon olarak görüyorum öyleki tek dolmuşla trabzonun bir ucundan bir ucana gidilebiliyo..
Neyse ben şu yukarda kalın renklere boyadığım özetin o kısmına döneyim..
anlamak istediğim: Mithat ın kurduğu tuzaklar zamanla Menekşe yi öldürmek için bilinçli olarak kurulacak tuzaklar mı?
Yani Halil in acı çekmesi için kurulacak tuzaklar mı?
Menekşe ölürse Halil de biter gibi mi ?
Veya Menekşeye giden yolda Halil i bitirmek gibi bir tuzak mı?
Menekşe ile Halil in dudakta yaşadıkları mutluluğun kısa sürceğini zaten o gece anlamıştık
Halaa daha o sinirimi atamıyorum.. Neden o gece Menekşe tatlı tabağını Halil e götürdügğü gece kaçmadı bunlar..Hayır orda durmanın mantıgı ne,,
Halil Onu bulmak için gitmedi mi oraya.Tamam işe girdin Onun yanında olmak içinde sabahı beklemenin ne manası vardı ki..
Yine kızdım yineee...
emirdag_güzeli 18-10-07, 14:46 Ben de bu sozlere takildim:
Menekse'ye adim adim yaklasan olum..tabiki oh mithat halil oldurmek istiyor ama halilin en yakini simdi menekse tabiki onu da oldrmek istiyorr sapik!!!!!!!manyakkk...
HUhhhh bunlar gelecek bolumde öpusuyorlarlar mi??? yoksa ben mi iyi anlamadim yukardaki sözzu???
ayrica sonunda Gulumsemisler, fotgraflarda....iyi yapmislar..dizide bi gule bilseler, hepkote birsey oluyor..
Halil’in etrafındaki çember daralmaktadır. Menekşe ile Halil’in güvenli sandıkları, dudakta yaşadıkları mutluluk kısa sürecek, yine büyük kaçış başlayacaktır ..
Ne kadar kolay buluyolar şu İstanbul da birbirlerini yaa şaşırıp kalıyorum, dilim damağım kuruyo şaşkınlıktan,, Biz İstanbul da Reşitpaşayı bulmak için kırkbin tane insana ayrı ayrı sorup üstine çekim evini bulmak için gezmediğimiz girmediğimiz ara kalmazken bir gün değil iki günde bulduğumuz yeri adamlar bir gün içinde hemde adresi bilmeden o gün bulabiliyorlar ya İnsan hayret etmesinde ne etsin..
Şimdi ben buna takılıp kalırsam diziye de kendimi veremem ya en iyisi bu düşünceden sıyrılmak.. İstanbulu Trabzon olarak görüyorum öyleki tek dolmuşla trabzonun bir ucundan bir ucana gidilebiliyo..
Neyse ben şu yukarda kalın renklere boyadığım özetin o kısmına döneyim..
anlamak istediğim: Mithat ın kurduğu tuzaklar zamanla Menekşe yi öldürmek için bilinçli olarak kurulacak tuzaklar mı?
Yani Halil in acı çekmesi için kurulacak tuzaklar mı?
Menekşe ölürse Halil de biter gibi mi ?
Veya Menekşeye giden yolda Halil i bitirmek gibi bir tuzak mı?
Menekşe ile Halil in dudakta yaşadıkları mutluluğun kısa sürceğini zaten o gece anlamıştık
Halaa daha o sinirimi atamıyorum.. Neden o gece Menekşe tatlı tabağını Halil e götürdügğü gece kaçmadı bunlar..Hayır orda durmanın mantıgı ne,,
Halil Onu bulmak için gitmedi mi oraya.Tamam işe girdin Onun yanında olmak içinde sabahı beklemenin ne manası vardı ki..
Yine kızdım yineee...
merhabalar herkese ,
neyseki bi gün kaldı dizi izlememize.özette maşşalh tam zamanında geldi ayol bu özet neden daha önce gelmemiş ki sanki çok neşeli bilgiler vermişte süpriz yapıp Perşembe günü gelmiş.ilahi özetçi kardeş bir gün daha sabretsen dizi başlangıcında verseydin
dilekçim evet Trabzon da bir dolmuşla bir baştan bir başa gidbilirsin oolmadı iki dolmuşla olur..
bunlar söylediğin gibi neredeyse aynı gün koca İstanbul'da bir birlerine omuz atarken selam verecekler o kdar tesadüfü tüm olaylar.
Mithat'ın kirli işlerine Kadir ve Mıstık'ın bulaşmasıda ayrı bir şahane tesadüf..ve yine Balcı'ların kızlarınıda Mithat'ın muhtemelen oğlu ile arkadaş olmalarıda ayrı bir tesadüf...
daha dizinin başı kim ölebilir ki dah ölmeleri için erken :img-wink:
bende halil menekşe'yi bulunca tekrar Z eynep'le kaldıkları eve giderler diye düşünmüştüm ama ne yazıkkı Halilde işe başladı hadi başladı birde yatılı kaldı yatılı kalma nedeni Menekşe'ye yakın olması ama yine de HAlil'in zengin olduğunu vede Zeynebin yanında kaldığına göre oraya giderler gibi gelmişti bana ama olmadı
maksat Balcılar'ın Menekşe'yi ailesine ispiyonlaması ve onu orada daha çabuk bulmaları:img-icecr
menekşe'nin annesi ne güzel tüü yaptı babasının suratına:good:
Uzun zamandır yazmıyordum bazı sebeplerden dolayı...Özlemişim:img-icecr
Zaten yayınlanan son bölümünden beri kafamda dönmeyen düşünce kalamdı:icon_whis
En çok da
-Şu Hasan'ın dernekler tarafından keşfedilip,uzaklaştırma almasını,
-Gelen abisinin Kadir değil Yusuf olmasını,
-Gelen kadar hiç değilse 1 gün daha beraber çalışmalarını:img-in_lo
-Elinin içini çok çok çok öpmesini:img-in_lo
-Abisi ortalığı dağıtırken Balcılaın şaşkınlıkla olaya tanıklık etmelerini,hatta bunlar beraber miymiş diye kendilerini yemelerini,
-Menekşe'nin hayatını kararttılar,şöyşe bi ortalığın dağalmasını,kadının Çorba tarifini unutmasını:icon_whis
-En çok da evin kızının arbedede yanlışlıkla(:img-icecr) hırpalanmasını istiyordum:icon_whis
Çorba ve hırpalanma hariç isteklerim gerçekleişecek galiba...Keyifli bir bölüm olacak...:good:
Derinim,o tesadüfleri benim de bi yiyesim var:icon_whis
Konunun Halil2in Menekşe'yi kocasının elinden kaçırması,saklanmaları sanırken bi dolu cinayet,uyuşturucu kaçakçılığı,mezar hırsızlığı falan ilginç ilginç şeyler çıktı:icon_whis
Biraz fazla karıştırdılar..Umarım bu zenginliğin altından hakkıyla kalkabilirler...
Fragmana gelince...Ninenin Hasan'ı boğmasına,kadının tükürmesine bittim:img-icecr Ama fena ödeyecekler herhalde bunun bedelini...Nasıl bir adam ki annesini bile boğazlayabiliyor:icon_sorr
Yusuf,Halil'e zaten kızgın...Geldi bi dağıttı:img-cool2 Ama Halil karşılık vermedi...Öbür abisi olsa yapardı bişiler de:icon_whis Bu abisinin Menekşe'nin yaşamasından yana olduğnu biliyor...DA neden verdi ki Menekşe'yi...Ayrıca Hasan Yusuf'a haber verecek kadar saf mı?Onun Menekşe'yi korumak istediğini bilmiyor mu:img-pilot
+O kapıdaki yabancılar lütfen devlet memuru olsun:happy0064 Hani o Hasan'ın hayretlerinin şaşıtığı:img-icecr
KübraYasemin 18-10-07, 17:07 fragmandaki bir sahne cok üzücü ve acI.
Halilin gözünden cok magsum bir sekilde yaslarIn dökülmesi cok seker.
Ama bir yandanda magsum gibi duruyor..
Sanki gözünden yaslar magsum bir sekilde akIyor.
Halili öyle üzgün görmek hicde hos degil tabikide.
Ama bunlarIn yani menekse ve halilin sanIrsam kaderi bu.
arkadaslar menekse dizinin sonunda ölücekmis dogrumu:(
Ne??? Nerden cikardin bunu canim? :icon_sorr Kimden duydun???? Hayirrrrrrrrr insallah olmaz boyle bisey:icon_sorr
kıvanckerocu 18-10-07, 19:24 ya arkadaşlar dizi sadece 6 bölüm çekildi
sonunu hemen naısl biliyosunuz ya
daha senarist bile yazmadı son bölümü
lütfen ya söylediğiniz şeyleri kanıtlayın ya da boş yere bizi üzmeyin
menekşe ölecekmiş yok daha neler ya
menekşe ile halil bu hafta yine süper bir bölüm olacak
kıvanç aşkım seni görmeyi çok özledimmmmm:love04:
ya yazın ne güzeldi okul derdi yoktu
aman nefret eetim şu okuldan
ya arkadaşlar dizi sadece 6 bölüm çekildi
sonunu hemen naısl biliyosunuz ya
daha senarist bile yazmadı son bölümü
lütfen ya söylediğiniz şeyleri kanıtlayın ya da boş yere bizi üzmeyin
menekşe ölecekmiş yok daha neler ya
menekşe ile halil bu hafta yine süper bir bölüm olacak
kıvanç aşkım seni görmeyi çok özledimmmmm:love04:
ya yazın ne güzeldi okul derdi yoktu
aman nefret eetim şu okuldan
hikayenin aslı Elif Şafağa ait bitmiş bir hikaye yazılmıyor şu an belli yani sonunun nasıl olacağı ben tabbi bilmiyorum ama bilenler olabilir ,birde röportajda hiç mutlu olmayacak falan demişlerdi felaket tellalığı yapmiyim ben kavuşmazlarsa olmaz rüya gibi dizi rüya gibi bitmeli tabiki,
Özeti az önce okudum ve orada ölumun Menekse'ye yavas yavas yaklastigini yaziyordu ama ben sanmiyorum bu cumlelerin Menekse'nin ileride ölucegini dair bir isaret oldugunu...soncuta dizinin adi Menekse Ile Halil ve Menekse'ye birsey olursa sadece Halil kalir ve yani bunun da olucak birsey oldugunu sanmiyorum:img-yes:
Yalniz bizim iki akilli buce ve uzun boylu neyaziki anliyamamislar henuz bulastiklari belaya diyede yaziyordu özete...INSALLAH hic uyanmazlar ve bir yerde hata yaparlarda bizde onlardan kurtuluruz:icon_whis Muarem'i cok sevdim diyecegim nerdeyse,yani onun sayesinde Mistik ve Kadir'den yakin bir zamanda kurtuluruz umarim:img-blush
Yusuf'un Halil'in uzerine atlamasina ve onu dövmesinin tek nedeni Halil'in Menekse'yi dugunden önce degilde sonra kacirdigi ise cok buyuk bir ayip derim Yusuf agbim icin...Halil Menekse'nin evlenicegini bilmiyordu,ki Menekse agbisinden yardim istedi ama agbisi ne yapti?gözlerini yumdu babasinin kizini para karsiligina sattigini ve metresine is kurdugunu bildigi halde:icon_evil Yusuf'ta ailenin diger fertleri kadar sucludur benim gözlerimde...sen okadar yum gözlerini olan olaylara ve sonrada gel hesap sor pes yani:img-beee:
Menekse'nin annesinin kocasini ihbar falan edicegini hic sanmiyorum nedense gelen polislere...polisler gider ve baba devam eder karisina iskence cektirmeyi:icon_sorr ama tersine Suheyla hanim agzini acarsa ve konusmaya baslarsa cok takdir ederim onu ama bununda gercek olucagini hic sanmiyorum...
Mithat neden Halil'in pesinde vallah da billahta anlamis degilim yaw?desen ki Halil'in babadan kalma malari icin tum bunlari yapiyor evdeki hesap dukkana pek uymuyor nedense ama... yani onun bir yandan Halil'i yok etmek istemesi ve bir yandanda hayatina devam etmek istemesinin amaci nedir anlamis degilim... hem Mithat Halil'i yok etme pesinde acaba bu Zeynep icinde gecerlimidir,yoksam gecerli olmaya baslarmi kine:icon_whis
Ya arkadaslar ben birseyi cok merak ettim...
Özette "Menekşe ile Halil’in güvenli sandıkları, dudakta yaşadıkları mutluluk kısa sürecek, yine büyük kaçış başlayacaktır" yaziyor.. Nedemek istiyolar bu cümleyle?? Yani öpuseceklermi?? Eger öyle birsey olucaksa.. Yazik yani diger dizilerden farkli kalmicakmi artik bu diziii:icon_sorr
Sabahları zihin daha açık oluyo evet bunun farkına varmak da güzel,,:)
dün bu virgülle ayrılmış ayrı cümleleri bir tek manaya getirip bunun üstüne bağlantı kurmak gibi bir durumda kalmıştım..Lakin bu durumm ilerleyen vakitlerde elbette olabilirde şu durumda bunlar kendiiliğinden bağımsız cümlelerdir kanımca,,,
Mithat tuzaklarıyla başka bir boyutta ,, Menekşeye yaklaşan ölümde başka boyutta... Menekşeye yaklaşan ölüm adımları olsa olsa Kadir le Mustafa nın ayak sesleridir ya,,Yusuf oradayken Menekşe ye herhangi bir zarar gelecğini düşünmüyorum,,,
Mithat ta kurdukları tuzaklarla kalır inşallah..amin.,, :)
Ne??? Nerden cikardin bunu canim? :icon_sorr Kimden duydun???? Hayirrrrrrrrr insallah olmaz boyle bisey:icon_sorr
youtubede yorumlari okudum orada yazmislardi bende cok sasirdim insallah öyle birsey olmaz daha dizi yeni baslöadi 6. bölümden dizinin sonu belli olurmu
ya arkadaşlar dizinin sonunu senaristlerden önce siz getirmişsiniz..bu ara işler yoğun fazla giremedim ama acayip mutluyum dizimize saatler kaldı...
özette mnekşe ölüme yaklaşıor demiş
mithatın kurcağı tuzaklardan dolayı menkşe ölümle burun buruns,a gelebilir ma bişi olmaz başrol oyuncumuz ayriyeten dizinin ismi bile menkeşe ile halil..
fragman çok karışık baya uğraşyılar heralde kafamızı bu kadr allak bullak etmek için...halil kuzum kıyamam nasılda acılı bakıo yusufa menekşeyi emanet ederken ...
bu bölümde en mutlu olcağım sahne menkşenin annesinin babasına baş kaldırması artık kadın hayatından bezmiş böle adamların allah belasını versin ne avladına acıor ne anasına sadece kendisini düşünüor pislik herif...
ohhhhh musatfa ile kadirde inş büyük belaya sokarlar başlarınıda uzun zmn çıkamzlar inş aminnnnnn...
Ya arkadaslar ben birseyi cok merak ettim...
Özette "Menekşe ile Halil’in güvenli sandıkları, dudakta yaşadıkları mutluluk kısa sürecek, yine büyük kaçış başlayacaktır" yaziyor.. Nedemek istiyolar bu cümleyle?? Yani öpuseceklermi?? Eger öyle birsey olucaksa.. Yazik yani diger dizilerden farkli kalmicakmi artik bu diziii:icon_sorr
bence bu cümleyle sunu demek istiyorlar:menekse ile halilin güvenli sandiklari- yani herhalde balci ailesinden bahsediyorlar,hayal kirikligina ugrayacaklar.dudakta yasadiklari mutluluk kisa sürecek- bununla da yasadiklari o mutluluk kisa sürecegni, yine bir takim olaylar olacagni ve bu nedenle tekrar kacmak zorunda kalacaklarini anlatiyo bence...yani bence öpüsmeyle falan alakasi yoktur
Merhaba Arkadaslar 3 gundur foruma giremestim bugun girdim özet gelmis özeti okudugumda çok uzuldum yaa:icon_sorr haa bide menekse olcekmis filan dedindi neoluyor buda nerden çikti daha dizi 6 bolumde yaa daha 100 bolum oynicakti:Pinsallah bir yanlis anlama vardir:icon_sorr:icon_sorr
Dizinin sonu şimdiden nasıl belli olur allah aşkına. Menekşenin öleceğini de hiç zannetmiyorum, başrol karakteri ölürse geriye ne kalır.
Bu bölümün fragmanı bana çok etkileyici geliyor ya, en çokta hani müziği hızla veriyorlar ya o kısım işte. Birde Halil'in gözünden yaş damlarken çok duygusal.
Herhalde bunlar hiç rahata kavuşamayacaklar, sürekli birilerinden bir yerlerden kaçmak durumunda olacaklar.
Yani Allah askina, bi ozet bu kadarmi ic karartir, hep kotu hep uzucu seyler, bi tane bizi mutlu edicek bisey olmicakmi bu bolumde.. Umarim bu ozet yanilticidir, ve sadece dizinin ilk yarim saatidir.. Cunki tamamen boyle olursa bolum cidden cok yazik olur..
Yeni fragmani biraz once Tvde rastladim, fragmani cok hosuma gitti, cok etkileyiciydi ozellikle muzigin ciktigi yerde ve hizli hizli gecis yaptiklari yer cok hostu..
Bolumun baslamasina az kaldi, ve benim heyecan dahada artmaya basladi..
Umarim 2 hafta bekledigimize, bu kadar heyecanli oldugumuza degicek bi bolum hazirlamislardir sevgili senaristlerimiz..
Neyse ne demisler bekleyip gormeli..
Sevgiler..
Merhaba Arkadaşlar.
Bundan sonra bölüm sorumlusu olarak sizlerle beraber olacağım.
Lütfen;
Tek cümlelik mesaj yazmayınız.
Türkçemizi doğru bir şekilde kullanıp,gereksiz kısaltmalara yer vermeyiniz.
Mesajlarınızın tamamını büyük harfle,renkli,kalın(bold),italik,altı çizili yazı tipi ile yazmayınız.
Kelimelerinizin sonunu seviyorummmm,izliyorummmm vb. uzatmayınız.
Sohbet içerikli mesajlar yazmayınız.
İyi Yorumlar
Çakıl
Bölüm Sorumlusu
Ya arkadaslar Meneksenin oluceginide nerden cikardiniz, sizce boyle bi sacmalik olabilirmi..
Sizce senaristler "Menekse Ile Halil" ismi verdigi dizide basrol karakter Menekseyi oldurup diziden cikartabilirlermi..
Hem sayinki Sedef Avi diziden cikicak, boyle biseyinde olmasi soz konusu diil cunki bi kontrak yapiliyor oyuncularla onceden, kaldiki buda basrol oyuncusu 7 bolumluk kontrak yapicak halleri yokya..
Ha belki dizinin sonunda olebilirki, ben zaten ya Halil yada Menekse, yada ikisi bir olur diye dusunuyorum sonunda, ama simdi ne o nede Halil olmicek, lutfen bu dusunceden vazgecin..
Her kim bu dedikoduyu cikartdiysa, bence daha inandirici bisey ortaya cikarsaydiniz sayet ben buna inanmadim, dizide gorene kadarda inanmam, sizde inanmayin arkadaslar.. Olurmu.. ? :good:
menekşeye yaklaşan ölüm kadirle mıstıksa geçsinler onları mithatsa direk menekşe değildir halilden kaynaklanan tehlikedir sonuçta menekşe halilin sevgilisi ve mtihat menekşeninde bir takım şeyler bildiğini düşünerek onuda ortadan kaldırmak isteyecektir
birde şu var güvenli sandıkları dudakta yaşanan mutluluk hadi dudaktaki mutluluğu anladımda(halille menekşe arasındaki seni seviyorum sözcükleri telefonla konuşmaları) mutlulukta güvenli sandıkları şey ne demek acaba balcıların yanında kendilerini güvende ve mutlu hissettikleri içinmi böyle bir cümle kullanıldı onlara göre orayı kimse bilmiyo ama herkes oraya geliyo
merakla beklediğim sahneler var halil yusuf karşılaşması menekşenin aşkını itirafı sonra halilin menekşenin elini öptüğü sahne büyük ihtimal o sahnede menekşenin eline bişey omuştur
Kim olarak girecek diziye?? Ve dizinin sonuna kadar oynuyacakmi arkadasin? :img-pilot
ya ben diziyi izlemediğim için bilmiyorum karakter isimlerini ama arkadaşım bana youtube linkini vermişti oynadığı sahnelerin şöyle bir sahnesini hatırlıyorum siz çıkarın artık... 5. bölümde menekşe birilerinin evinde kalıyor, bir tane kız var böyle uyuz. kızın babası kıza telefonu veriyor al diyor sevgilin arıyor. kız sevgilisiyle " aşkım" diye konuşuyor. menekşe de " baban hiç kızmıyor mu" diyor kıza, kız "hayır niye kızsın ki" diyor. menekşe " ne zaman evleneceksiniz" diyor kız" şimdilik öyle birşey düşünmüyoruz diyor. işte o kızın sevgilisi yani telefonda konuştuğu kişi benim arkadaşım. uzun saçlı yakışıklı :)
Elif Polat 19-10-07, 16:32 ayy yusuf abisi halili dövüyo cok kötü ya.ama niye önceden kacirmadi diye dövüyormus.bence bu ücü kacacaklar digerlerinden.almanyanin saatine göre son3 saat gibi bisey kaldi
ya ben diziyi izlemediğim için bilmiyorum karakter isimlerini ama arkadaşım bana youtube linkini vermişti oynadığı sahnelerin şöyle bir sahnesini hatırlıyorum siz çıkarın artık... 5. bölümde menekşe birilerinin evinde kalıyor, bir tane kız var böyle uyuz. kızın babası kıza telefonu veriyor al diyor sevgilin arıyor. kız sevgilisiyle " aşkım" diye konuşuyor. menekşe de " baban hiç kızmıyor mu" diyor kıza, kız "hayır niye kızsın ki" diyor. menekşe " ne zaman evleneceksiniz" diyor kız" şimdilik öyle birşey düşünmüyoruz diyor. işte o kızın sevgilisi yani telefonda konuştuğu kişi benim arkadaşım. uzun saçlı yakışıklı :)
Haaa o yakisikli cocukmuu.. tamam tamam hatirladim :img-wink: Ya ben arkadasini biraz Baris Akarsuya benzetiyorum, saclari gözlerini felan:icon_sorr Arkadasin cok sansli valla Menekse ile Halilde oynadigi icin:good: Ya daha 3 saat kaldi yuppiiii bu bölüm biraz 1inci bolume benzeyecek cunki Menekse ile Halil yine hep agliyacaklar:icon_sorr
arkadaşının kim olduğunu anladım mithatın oğlu olan sanırımm...yha bnm anlamadığım bişi war neden yusuf abimiz halilciğimizi döwüyoo:img-cray::img-swoon
Yusuf abimiz Halili, Halil neden Menekseyi dügünden önce diilde, dügünden sonra kacirdigini icin dövüyor onu cnm, ama normal bence yani bir abinin böyle bir tepki vermesi dogal birsey, bende kizardim tabiki böyle birsey olsaydi:img-wink: ama sonunda yusuf abicik yine Menekse ile Halil'in tarafindan olacak!
yusufun halili menekseyi dügünden önce kacirmadigi icin dövüyor, ve dogal öyle mi?
allah askina, bu yüzden dövülür mü? o zaman kusura bakmayin ama, o da abi olsaydida bu dügünü engelleseydi.
hayret birsey!
halilin dügünden haberi bile yoktu, nasil kacirsaydi? ama yusuf biliyordu, is isten gecti ve ondan sonra devreye girdi ve tavrini koydu
yusufun halili menekseyi dügünden önce kacirmadigi icin dövüyor, ve dogal öyle mi?
allah askina, bu yüzden dövülür mü? o zaman kusura bakmayin ama, o da abi olsaydida bu dügünü engelleseydi.
hayret birsey!
halilin dügünden haberi bile yoktu, nasil kacirsaydi? ama yusuf biliyordu, is isten gecti ve ondan sonra devreye girdi ve tavrini koydu
evet bence COK DOGAL birsey :img-wink:, Yusuf, Halil'in dügünden haberi olmadigini bilmiyorki, BILSEYDI dövmezdi herhalde! Halilde yazik birsey diyemiyor, yapamiyor Meneksenin abisi oldugu icin:icon_sorr Ve abiside o dügünÜ engellemezdi çünki biliyordu babasina hic kimse karsi gelemez diye.. Ama cok sukur oda sonunda patladi ve babasina karsi geldi :img-wink:
ya tamam dügünden haberinin olmadigini bilmemesi yada bilmesi etken, orayi atladim.
ama tek savundugum sey, yusufun kendisi babasina karsi cikacakti.
yoksa yusufu sevmedigimden degil, meneksenin babasindan, kocasindan ve o kadirden tabii ki daha iyi.
amaaaa bakin babaya karsi geliniyormus...
ya isin asli böyle yada söyle yapsaydi degil, senaryo nasil yazilmissa öyle, mesela yusuf karsi ciksaydi ve dügünden halilin haberi olsaydi, dizinin heyecani kalmazdi...
ama ben yinede baba korkusuyla hareket eden insanlari anlamiyorum, ki hele de almanyada ohooo bir cok kiz var, babasi istiyor diye mustafa gibi adamla evlenmek zorunda kalan.
cok merak ediyorum, acaba alman gazeteleri falan bu diziye deginecekler mi?
merhaba bir kaç saat sonra menekse ile halil baslicakkk neguzel çok mutluyum ve çok heycanli her bolum gibi, yusufun halili dovdugune çok özuldum ama halilin suçu yok ençok bos yere dovdugu için özuldum:icon_sorr:icon_sorrNeyse bir kaç saat sonra baslicak ve herseyi anlicaz :img-yes::img-yes:
KeReMcEmLoVeRiN 19-10-07, 18:12 SLmm arkadaslarrr ben geldimm
yaklasik bir aydir ugrayamadim bu basliga cookk özlemisim sizleri ve basligi:img-yes:
ama dizimizi kacirmadan izliyorum off bu aksamida sabirsizlikla bekliyorum gercekten...fragmani gördüm yine cok duygu dolu bir bölüm olcak galiba..ama sonunda ayrilik var gibi gözüküyor...:icon_sorr
neyse biraz yorumlarinizi okimde bende birseyler yazim:img-wink:
yusufun bence halili dövmek gibi bir hakkı yok.kardeşini o kadar düşünüyorsan babana karışı gelip düğünü durdursaydın babasıan karşı gelemiycekti demeyin istediği zaman nasıl karşı gelip istanbula geldi gördük.
KeReMcEmLoVeRiN 19-10-07, 18:23 yusufun bence halili dövmek gibi bir hakkı yok.kardeşini o kadar düşünüyorsan babana karışı gelip düğünü durdursaydın babasıan karşı gelemiycekti demeyin istediği zaman nasıl karşı gelip istanbula geldi gördük.
evet yaa sana katiliyorum...bencede Yusuf Halil`i dövmicekti ve hakkida yoktu buna yani....dedigin gibi kardesini korumasini bilseydi..aam bakalim sonunda nolcak..Yinede Yusuf`un Kadirle Mustafa dan önce bulmasi cok iyi oldu...bakalim karsi karsiya durarlarken nolcak ayyy cok merak ediyorum ve sabredem,iyorum artik ciksinda bakalim yaaa
Hayir bence hakli abisi, tamam bende tabiki keske dövmeseydi diyorum icimden, ama bu normal bir durum, cunki abisi, Halil'in dügünden haberi olmadigini bilmiyordu.. Ve bbunada cok kizdi iste. Ama sonunda ögrenecek Halil'inn dügünden haber olmadigini, ona hak verecek ve dövdügüne pisman olacaktir herhalde. Ama ilk tepkisi ona vurmak sinirdendir tabiki
yusufun bence halili dövmek gibi bir hakkı yok.kardeşini o kadar düşünüyorsan babana karışı gelip düğünü durdursaydın babasıan karşı gelemiycekti demeyin istediği zaman nasıl karşı gelip istanbula geldi gördük.
wallah bende katiliyorum madem kardesini dusunuyordun babanin ne halt yidigini biliyordun neden babana degilde halili dovuyonki ya tamam babasinada sonradan karsi geldi ama bu çok geç oldu bence yusuf halili dovme konusunda çok yanlis yapti diye dusunuyorum:img-yes::img-yes:
KeReMcEmLoVeRiN 19-10-07, 20:47 Offf bu ne yaa Nineyle Menekse`nin annesinin cektigi resmen Cin iskencesi ya...:icon_sorr
cok üzüldüm gercetken nasil dövdü Hasan denilen o sahis....bir insan nasil bu kadar acimaz olabilir ya..inanamiyorum....:icon_sorr:icon_sorr
Babasini ardikarinida Menekseye söylememeleri hic iyi olmadi bence...ama Yusuf ne güzel konustu Muharrem`é helal be:img-wink:
neyse birazdan baslar yine ben kactimbye
KeReMcEmLoVeRiN 19-10-07, 21:22 ya bu süt kardes canay halilimi çok beğendi gibme geldi acaba yanılıyomuyum?
yani sinanın yanında halil pırlanta img-yes
evet yaaa banada öyle geldi..pardon ama yuh yani kizin erkek arkadasi var hatta yaninda ve baska erkege göz dikiyor ya...sinir oldum...
bu ailede cok ispiyoncu ya hemen aradilar Meneksenin ailesini..bide kadin telefon görüsmesini dinledi sevgilisi oldugunu ögrendi tam oldu yani....hic güvenmiyorlar kiza ya..tamam yabanci diye belki ama yinede bu kadar olmaz yani...su Mithat`ta ne kadar gicik adam ya ne cabuk buldurdu Halil`i..
Yusuf`danda beklemezdim yani o kizla geceyi gecirmesini...
Kadir`le Mustafa`nin hali8nee gülüyorum sadece:)Mustafa mezarlikta nasil korktu ama korkak sey:img-hyste
iste bulastilar bir pislige cik cikabilirsen..olsun ama iyi böyle:img-yes::)
haa! sonunda gördük yusufun halili dövme sahnesini. hani kacirmadi diye dövecekti?
o yüzden dövmedi iste, sirf halil menekseyi kacirdi diye bir de elini öptü diye bir anlik öfke ile tkme tokat giristi.
su bagcilarda bir hos dogrusu, insan bir kiza sorar dimi? valla sahsen ben olsam, meraktan ölmeden sorardim "kiz, ne oldu da evden kactin!" diye
canayinda halile baktigi an cok güldüm, yani ben sinan olsam bende bozulurdum.
bakalim kadirle mustafa mistik bagcilarin oraya gide bilecekler mi...iiiiice pislige bulastilar, eee ne tutarsiniz silahlari, belli birsey adam size onlari sarili bir sekilde uzatiyor, siz de gaza gelip tutarsaniz...OH OLSUN!
mutafaya gicik oluyorum zaten, korkak tavsan, adamin önünde dayilaniyor ama mezarlikta telefon caliyor korkusundan ziplamaya basliyor:img-hyste
bu bölüm yine ağlaya aplaya bir hal oldum şu an bile ağlıyorum neyseki fragmanı verdiler menekşemebi şey olmayacakk:happy0064 annenin oyunculuğu bu bölüm tavan yaptı insan bu kadarmı güzel oynar ne güzel tükürdü hasana:happy0064
süper bir bölümdü !!! harikaaaaaa !!! abisinin halil e " hadi sende gel " dediği an valla elimdeki bardağı fırlatacaktım sevincimden...muhteşem yaptılar o sahneyi..kovboyvari son sahne ise nefeslerimi kesti adeta..2 hafta beklemeye değecek süper bir bölümdü !!!
valla bu bölümde güzeldi ama son 15-20 dkya kadar çok durgundu sonra bir hareketlendi tam hareketlendi :img-hyste ama hareketlendi çok güzel olduu..:happy0064 fragmanıda izledim şimdi ay süper ya..kaçıyorlar ama kavga ediyorlar galiba..:img-yes: ilk başta menekşeyle halili gösterdiler çok tatlıydılar:img-in_lo :)
***nesli*** 19-10-07, 22:05 ayy allahım ne bölümdü be
bayıldım bayıldım.....
öncelikle halilimin ağlama sahnelerinde bende çok kötü oldum ne güzel ağlıyor yarabbim:img-grin2
canay bu bölümde geçenki bölüme göre gıcıklığını azalttı sanki
ayrıca süheyla nın hasana karsı geldiği sahne çok güzeldi nasıl kovdu evden yahu
mezarlık sahneleri çok komikti mıstafa nasıl korktu ama hahay
menekşe bu bölümde çok güzeldi bi ilk bölümde böyleydi bana göre tabi
bide son sahne yusuf nasıl da halilime snde gel dedi ayy ne iyiy abi bu yahu
bu diziye bayılıyorummmmmmmmmmmmmmm
yha halil süper zaten de şu kemal dedi ya babasına söz verdim diee halil yusuf a biliomuydun nie sölemiosun die çıkışınca çok tatlıydı nası sinirlenip sahiplenio genel olarak ii bi bölümdü sonu fena bitti nolcak yhaa amustafa vuramaz yolun ortasındada kaçabilceklermi kaçarlarsa nolcak hiç bilmiom bişiy gelmio aklıma bu arada yeni fragman çıktımı ben bitince göremedm
yeni bölümün fragmanı gösterdiler nasıl olduysa artık:)
halil menekşye kaç diyor menekşe kaçıyor canay bi arabaya bindiriyor galiba menekşeyi...ben canayı sevdim bu bölümde cici bir kız oldu:)
menekşenin babasının helgası fos çıkıyor başka adamlarla yakalıyor galiba helgayı...kadın menekşenin babasını evden kovuyor...
deniz kenarında menekşe halil sahnesi var:)çok tatlılar...
halil ve yusuf kadir ve mustafadan kaçmaya çalışıyorlar nasıl kaçabiliyorlar hiç bilmiyorum ama çok karışık bir fragman her zamanki gibi:img-pilot
Inanmiyorum..
Burda bitirmis olamazlar dimi? Ayh fena heycanlandim ben..
Ilk defa bukadar heyecanli biyerde bitti..
Bölüme bayildimmm!!
Ama hep su Kemal Beyin yüzünden :icon_evil
Tuttuda tuttu onlari..Ne inatçi adammis yaw..Sen nasil hallediceksin? Öldürmeye geldiler diyolar iste adam hala tutturmus halledicem..Hay allahim yaa..
Offf..Suan yorum yapamiyorum biraz sakinlesmem lazim :D
alahim aglayaaglaya bi tuhaf oldum:(yaww harika ydi meneksenin abisine sarilmasi ben halili seviyorum demesi..snra en sonu muthisti yusuf halilin o durumunu gordu kesin anladi nekadar iyi biri oldugunu"hadi sende gel"dediginde bi tuhaf oldu...ayrica canayda sonlara dogru menekseye yakin davranmaya basladi sanki balci ailesi anladi tabi..ayy bidahaki haftayi dort gozle bekliyorum....
nine ve anne sahnesi harikaydi.....vayy beesuper bir dizi..
Inanmiyorum yaaa neden erken bitii hemde nerde bitti tam bir heycanli yerde bittiki ama halil mustafaya oyle bi bakti ki halil heran mustafaya saldirabilir gibii ama Silah waar ama ben çok fena aglmadim allahim fragman nerde fragmani gormek istiyoru :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
alahim aglayaaglaya bi tuhaf oldum:(yaww harika ydi meneksenin abisine sarilmasi ben halili seviyorum demesi..snra en sonu muthisti yusuf halilin o durumunu gordu kesin anladi nekadar iyi biri oldugunu"hadi sende gel"dediginde bi tuhaf oldu...ayrica canayda sonlara dogru menekseye yakin davranmaya basladi sanki balci ailesi anladi tabi..ayy bidahaki haftayi dort gozle bekliyorum....
nine ve anne sahnesi harikaydi.....vayy beesuper bir dizi..
merwoşum aynı durumdayım
o son sahneler bitirdi beni
hele de halilin söyledikleri çook güzeldi
nasıl duygulandım,anlatamam
yusuf da insafa geldi
gerçi halilin söyledikleri taşı bile eritirdi yaa:icon_sorr:icon_sorr
ay cok güzeldi be.
helede son 10 dak.si biz simdi nasil bekleyecez???
affffeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrriiimm yusuf sonunda yine yufka yürek oldun da sevenleri ayirmadin, ama halilin konusmasida beni pek bir etkiledi.
yaa o mustafayi dövcem, sonunda ne kadar pis pis bakti.
ama kemalinde dediklerine az kalsin gülüyordum, yok yasalar varmis yok devlet varmis, sanki öldürmek isteyenler bilmiyor, hapisi göze alarak yapiyorlar bu isi.
ama aslinda mustafada kadirde korkak, artik menekseye birsey yapamazlar, yapsalar aninda hapis...muarrem den silahi aldilar, yusuf biliyor, sonra bagcilarda olayi biliyor, eee bunlar hapis meraklisimi? ayrica o diger silahlardada parmak izleri var.
simdi 1hafta bekle....:icon_sorr
Süper ötesi bir bölümdü...Her an heyecan, mutluluk, hüzün hepsi bir arada mükemmel ya. Yusuf'a da bayıldımm nasıl abii bu böle başka bi süper:good::good: Mustafa' ya da koptum, hala da gülüyorum.En son sahnede nasıl da bi başarı kazanmış gibi baktı. Daha sen önceki gece mezarlıkta tırsan adam değil misin be?:img-yes::img-yes:Hem de Halil'in mezarında. İşte buna kader derler... Demek oluyor ki Halil le Menekşe yi öldürse adam ruhlarından korkacak. Ben olsam öldürmem yani:img-haha::img-haha::img-haha: En sonda Halil nasıl da ağladı.Yazık artık dinsin gözyaşları. Ağlamaktan, koşmaktan helak oldu garibim...
|