Tüm Versiyonu Göster : Seher Vakti

Sayfalar : [1] 2

iremneva
25-01-05, 08:13
DÜN AKŞAM MIYDI YENİ BAŞLIYACAK UĞUR POLATIN DİZİSİ İZLEYEN VAR MI?

ehlocan
28-01-05, 14:29
ÇEKİM İÇİN MERSİN'E GİTTİ

Üç yıldır yaşamını sürdürdüğü Paris'ten kesin dönüş yapan şarkıcı Yeşim Salkım, ayağının tozuyla rol alacağı dizinin çekimi için Mersin'in Tarsus ilçesine gitti...

Dini ve yaşam tarzları farklı, iki köklü aile arasında yaşanan bir olaydan esinlenerek yazılan 'Seher Vakti' adlı dizide, başrolleri Yeşim Salkım, Uğur Polat, Semih Sergen, Tuluğ Çizgen ve Tuncer Necmioğlu paylaşıyor. Kanal D'de yayınlanacak dizi için, eski Tarsus evlerinin bulunduğu sokaklar, tarihi dokuya zarar vermeden film setine dönüştürüldü.
Aralık ayı içinde başlayan çekimler yoğun bir tempoda devam ederken, çevrede yaşayan vatandaşlar da dizi ekibini ve oyuncuları ilgiyle izliyor. Hz. İsa'nın 12 havarisinden biri olan Saint Paul'ün evi ile kutsal su kuyusunun bulunduğu mekanın da çekimlere dahil edildiği dizide, yöre halkından bazı kişilere de rol veriliyor.

http://www.haftasonu.com.tr/online/07772/imperiaflex_0_0_0.jpg

Uğur Polat'ın olması çok sevindirici merakla bekliyorum

dilan_04
28-01-05, 15:58
Fragmanini görünce hemen ilgimi çekti ilk bölüme bakmaya çalisacagim,sonra'da begenirsem izlemeye devam ederim..!! :wink:

havin_baran
28-01-05, 18:21
bu kez de turku isimleri dizi adi olarak moda oldu :lol:
bi de ya erkek ya kiz adi oluyo :lol:
pek begenmedim dogrusu izleyecegimi sanmiyorum...

28-01-05, 21:30
emin konusmim ama cemberimde gül oyadan sonra en guzel dizi olma ihtimali yüksekdir

morton
28-01-05, 23:03
Ben dizinin bir Ayvalık öyküsü olduğunu duymuştum, yanılıyor muyum? :?:

iremneva
29-01-05, 12:24
pazartesi gün başlıyor müziği süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

ecearici
29-01-05, 19:50
ben izleyemem çünkü bimle çakışıyor.belki verirlerse tekrarını izlerim

gunebakan
29-01-05, 22:59
uğur polat herşeyin iyisine layık bir oyuncu.
umarım onun için iyisi olur.

havin_baran
29-01-05, 23:00
ugur polat'in resmi var mi? kim oldugunu bilmiyorum da...
yer oyuncular bolumune birakirsaniz bakarim ya da buraya tskler

sinema
31-01-05, 14:46
İki kuşak aşk

http://www.kanald.com.tr/img/265x215/seher_vakti.jpg

"Seher Vakti"nde yıllar önce Sabah ile Ali'nin yarım bıraktığı aşkı devam ettiren, çocukları Melike ve Davut'un öyküsü anlatılıyor

Sabah ile Ali, Tarsus'un ileri gelen ailelerinin çocuklarıdır. Birbirlerini çok severler, ancak aralarındaki mezhep ayrılığı yüzünden kavuşamazlar. Evden kovulan Sabah, İstanbul'a yerleşir. Yıllar sonra ölüm döşeğindeki babası torunu Melike'yi görmek ister. Melike Tarsus'a geldiği ilk gün Davut'la tanışır ve ondan çok etkilenir. Davut ise Ali'nin oğludur.
Sabah karakterini canlandıran Yeşim Salkım, "Seher Vakti"nin öyküsünden çok etkilendiğini, bu nedenle çekimler sırasında sık sık ağladığını söylüyor. Jenerikteki anonim türkü "Seher Vakti"ni de seslendiren Salkım, "Daha önce türkü okumamıştım, ama çok da güzel oldu" diyor.
Ali'nin karısı Halide'yi oynayan İdil Fırat, dizinin beklediğinin üzerinde, muhteşem bir proje olduğunu belirtiyor.
Sabah'ın annesi Cemile'yi canlandıran Tuluğ Çizgen de "Dizi, müziği, oyuncuları ve yaşanmış bir hikayeden uyarlanan senaryosuyla olağanüstü bir proje" diyor.

Yapım: ANS

Proje Tasarım: Tomris Giritlioğlu

Yönetmen: Çağatay Tosun l Senaryo: Gül Dirican l Müzik: Hilmi Yarayıcı - Nail Yurtsever

Kim Kimdir: Yeşim Salkım (Sabah), Uğur Polat (Ali), İdil Fırat (Halide), Berk Hakman (Davut), Begüm Birgören (Melike), Tuluğ Çizgen (Cemile), Nurunisa Yıldırım (Ani), Hakan Bayav (Avni), Cem Bender (Tarık), Tuncer Necmioğlu (Haydar), Semih Sergen (Ömer)
KANAL D / 21.50

http://www.milliyet.com.tr/2005/01/31/tv/index.html

hewal
31-01-05, 15:15
Kanal D'den yepyeni bir dizi daha!

"Seher Vakti" başlıyor!

Kanal D'de başrollerinde Yeşim Salkım ve Uğur Polat'ın oynadığı, İdil Fırat, Berk Hakman, Begüm Birgören ve Tuluğ Çizgen'in de önemli rollerini üstlendiği "Seher Vakti" adında yepyeni bir dizi daha başlıyor. Yapımını ANS'nin üstlendiği, Proje Tasarımı Tomris Giritlioğlu'na ait olan, yönetmenliğini Çağatay Tosun'un yaptığı dizide, yaşanamamış kırık bir aşk öyküsü hasret ve umutla harmanlanarak anlatılıyor.

Tarsus'un köklü, sözü geçen ailelerinden biri olan Herani Ailesi'nin en büyüğü Ömer'in ölmeden önceki tek isteği, yıllardır sır gibi sakladığı bir hazineyi devredebilecek ve birlik içerisinde yaşayan ailesini o yokken de idare edebilecek birisini bulmaktır. Bu konuda çocuklarına çok fazla güvenemeyen Ömer'in tek umudu Fransa'da eğitimini bitirdikten sonra İstanbul'a dönen ve annesiyle birlikte yaşayan torunu Melike'dir.
Ancak tek sorun Melike'nin annesi, yani yıllardır görüşmediği kızı Sabah'ın bu isteğine izin vermemesidir.
Günden güne halsizleşen ve yatağa düşen Ömer'in son arzusunu yerine getirmek için eşi Cemile, son bir kez daha kızı Sabah'ı arama kararı alır ve Melike'yi dedesinin yanında olması için çağırır. Bu sırada Ömer, babasından kalan mirası, yakın arkadaşı Haydar Hasanali ile birlikte yaptığı kaçakçılık işleri sayesinde büyütmüştür. Ömer, yanına çağırdığı torunu Melike'ye hazinenin yerini ve dükkanının anahtarını devrederek hayata veda eder. Bu üzüntü ve şaşkınlıkla ne yapacağını bilemeyen genç kızın aklında bir şey daha vardır. O da bir gün önce sabah kentte dolaşırken tanıştığı Davut'tur. Melike bilmeden Haydar'ın torunu olan Davut'a gönlünü kaptırmıştır. Ve aklından hiç çıkartamaz. Bu sırada kızını almak için İstanbul'dan gelen Sabah babasına kin duysa da ölümüne üzülmüştür ama, kızı Melike'nin kötü anılarının bulunduğu o kentte yaşamasına da onay vermez ve onu İstanbul'a getirmek için ikna etmeye çalışır. Melike ise, annesi ve yıllar sonra ilk kez gördüğü dedesinin kendisine bıraktığı miras arasında tercih yapmak zorunda kalır. Ama annesinin bir bildiği olduğunu düşünerek onunla gitme kararı alır.

http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/1/1.jpg http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/1/2.jpg http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/1/4.jpg http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/1/8.jpg

31-01-05, 15:33
bu durumda kim alevi kim sünni oluo :lol:
bu dizi süperdir kesin ama cemberimde gül oya kadar degil! :lol:

hewal
31-01-05, 15:37
Benim tahminim Uğur Polat ve Tuncer Necmioğlu Alevi tarfa oluyor bu isimlerin şimdiye kadar çizdikleri profil hep solcu tiplerdir özellikle Uğur Polat çok süper birisi Yeditepe İstanbul ve Sultan Makamı dizilerindede öyleydi Yeditepe İstanbul da eski bir devrimciyi canlandırmıştı eminim güzel bir dizi olucak Yeşim Salkım'ın kendisi biraz soğuk gelsede oyunculuğu güzel kadının sabırsızlıkla bekliyorum

31-01-05, 15:43
Benim tahminim Uğur Polat ve Tuncer Necmioğlu Alevi tarfa oluyor bu isimlerin şimdiye kadar çizdikleri profil hep solcu tiplerdir özellikle Uğur Polat çok süper birisi Yeditepe İstanbul ve Sultan Makamı dizilerindede öyleydi Yeditepe İstanbul da eski bir devrimciyi canlandırmıştı eminim güzel bir dizi olucak Yeşim Salkım'ın kendisi biraz soğuk gelsede oyunculuğu güzel kadının sabırsızlıkla bekliyorum
Evet ugur polat sultan makaminda motoru olandi dimi..zaten sultanin arkadasiydi..ikiside solcu rollerindeydi haklisin!
Ya benim dururum olsaydi keske..niye hic kiz tarafi alevi erkek tarafi sünni olan öykü yok :evil: :lol:

hewal
31-01-05, 15:46
Böyle bir durum mu sözkonusu aileler istemiyormu

hewal
31-01-05, 15:48
SEHER VAKTI KALKAN KERVAN

Seher vakti kalkan kervan
Iniler de zârilanir
Bir güzele düsen gönül
Çiçeklenir korulanir

Bahçemizde güller biter
Dalinda bülbüller öter
Engel gelir bir kal katar
Olan isler gerilenir

Bülbül geldi kondu dala
Bülbülden yok hata güle
Engel bir tas atar göle
Yüzen ördek yaralanir

Pîr Sultan Abdal göçelim
Pîr elinden bâd'içelim
Inkâr olandan kaçalim
Inkâr birgün paralanir

Pir Sultan Abdal

manyaq
31-01-05, 16:06
oleyy berk hakman oynuoo, okul filmindeki ersin rolünden taniorz onu

KuSu_CaN
31-01-05, 16:39
Bu Dizinin Öyküsü cok etkileyici! Farkli Irk degilde farkli mesheplere bagli olan Insanlarin aski anlatilmasida diziye bir ayrilicalik katmis! Farkli birsey oldugu hic süphesis! Ilk tanitimlarini gördügümde dizinin cekim mekanlari bana hemen Kasirga Insanlari adli diziyi animsatti. Genc Oyuncularda gelecek haftalarda baya gündem olusuturacak gibi görünüyor! Bence bakilmaya deger bir diziye benziyor.

31-01-05, 16:45
Bu Dizinin Öyküsü cok etkileyici! Farkli Irk degilde farkli mesheplere bagli olan Insanlarin aski anlatilmasida diziye bir ayrilicalik katmis! Farkli birsey oldugu hic süphesis! Ilk tanitimlarini gördügümde dizinin cekim mekanlari bana hemen Kasirga Insanlari adli diziyi animsatti. Genc Oyuncularda gelecek haftalarda baya gündem olusuturacak gibi görünüyor! Bence bakilmaya deger bir diziye benziyor.

evet cok farkli..cemberimde gül oyada ayri dusuncelerle asklarina sarili iki gencin aski anlatiliyor

ecearici
31-01-05, 17:40
bence pek tutmaz gibi.tamam kadrosu ve konusu iyi ama bimle çakışıyor.başka bir saate alsalardı iyi olurdu....

KuSu_CaN
31-01-05, 17:53
Evet, Pazartesi günü oynamasi bu dizi icin kaygili olabilir ve tutmaya bilir! Ama söyle bi gercek varki, artik Bir Istanbul Masalinin senaryo olarak öldügünü görüyoruz ve birtürlü güzel bir sekilde sonlandirlamadi ve diriligini kaybetti diye düsünüyorum BEN!
Bu yüzden Seher Vakti güzel bir alternativ olacagina inaniyorum ve umarim beklentilerimi bosa cikarmaz!

31-01-05, 21:11
1.Bölüm acik konu$im SÜPERDI

Ne yalan söylim 1.bölümde bu kadar guzel yorum yapacagim aklima gelmezdi...dizi daha ilk bölümden alevi-sünni mezhep farkliklari anlatiyordu..cenaz töreni..yemekler..cok güzel anlatilmisdi..

Ugur Polat alevi cikti zaten öyle düsünmüsdük Yesim Salkimda bu durumda sünni ailenin kizi..

Ya bu dizi tutacak kesin..süperdi!

gunebakan
31-01-05, 21:23
1.Bölüm acik konu$im SÜPERDI

Ne yalan söylim 1.bölümde bu kadar guzel yorum yapacagim aklima gelmezdi...dizi daha ilk bölümden alevi-sünni mezhep farkliklari anlatiyordu..cenaz töreni..yemekler..cok güzel anlatilmisdi..

Ugur Polat alevi cikti zaten öyle düsünmüsdük Yesim Salkimda bu durumda sünni ailenin kizi..

Ya bu dizi tutacak kesin..süperdi!

sana katılıyorum. dizinin başında fransız kaldım herşeye ama sonradan anlaşıldı mehzep ayrılığı olduğu. babaları nasıl arkadaş olmuşlar işte bunu bir türlü anlamadım.

KuSu_CaN
31-01-05, 21:24
Ilk bölümde hangi aile hangi meshepe ait oldugunu hemen anlayabiliryoruz! Bu ilk olarak Sabahin Ailesinin evinden gayet iyi anlasiliyor. Hemen hemen her kösede ve her duvarda dualar ve arabca yazilar ve tablolar asili oldugunu görüyoruz!
Diger yandan ise alevi olan ailenin Dedesi vefaat eder ve cenazesinde alevilere öz bir merasimle defnelmektedir.
Bu iki farkli meshep`in daglar kadar farkini, iki Ailenin ayni anda gömülen Dedelerin Cenaze Sahnesinde cok iyi görlümektedir ve cok ilginc bir sahne olmus bence!

busee
31-01-05, 21:40
dizinin ana konusu nedir ??

sedab
31-01-05, 22:43
her iki dedede farklı olsalarda aynı yere gömüldü sonuçta

dağlar kadar fark yok aslında

ben daha ilk müziği duyduümda konusunuanlamıştım

_free_
01-02-05, 05:03
diziyi ilk bölümden çok beğendim.bence dizi tutucak gibi... :roll:

meltemyucel
01-02-05, 07:03
Ben bu diziyi çok beğendim. Dedenin öldüğü zaman yakılan ağıtta bende ağladım ne yalan söyleyeyim...

destemona
01-02-05, 07:32
bu dizi süper arkadaşlar, açıkcası Uğur Polat'ın yanına Yeşim Salkım ne alaka diye düşünmüştüm ama o bile beni rahatsız etmedi. BİM'in eski tadı kalmasa da merakımdan ve oyuncu kalitesinden dolayı izlemeye devam ediyorum, onun için iki kanal arasında gidip geldim. Ama bundan sonraki bölümleri kayıt yaparak asla kaçırmayı düşünmüyorum. Uğur Polat benim türk sinemasındaki en sevdiğim jön. Çok kaliteli bir oyuncu, hele o ses tonu yok mu?
Konu ve anlatım çok hoşuma gitti ayrıca Melike rolündeki kız ve Davut rolündeki çocuk, ikiside çok çok iyiyidi bence...

ehlocan
01-02-05, 07:40
Dizinin hangi konu ekseninde döneceğini çok merak ediyorum yani içinde aşk,kaçakçılık,mezhep farklılığı gibi konular var. Geçmişle ilgili epey bir ipucu aldık ilk bölümde iki dev oyuncununu sadece konuk oyuncu olarak dizide bulunması güzeldi Uğur Polat'ı ekranlarda görmek çok sevindirici bir çok kişi gibi bende en çok cenaze sahnesinden etkilendim iyi bir senaryo ve kaliteli oyuncular umarım uzun ömürlü olur.

ehlocan
01-02-05, 07:41
Bu arada müzikler Hilmi Yarayıcı ve Kemar Sahir Gürel 'e ait her ikiside Grup Yorum'un eski elamanlarından Kemar Sahir Gürel Kazım Koyuncu ile birlikte Sultan Makamı'nın Hakan Yeşilyurt ile birliktede Kurşun Yarasının müziklerini yapıyor dizi müzikleri bakımındanda çok güzel

iremneva
01-02-05, 09:02
uğur polat oynuyor kesin beğenirim düşüncesiyle izlemiş bile olsam kesinlikle çok güzeldi .müziği oyuncuları mükemmeldi. melike rolündeki oyuncuyu kıytırık çocuk dizisinden sonra böyle bi dizide görmek çok hoş yeşim salkım'ı beklediğimden daha iyi bir performansta gördüm .ayrıca bim le çakışıyor olması çok bi götürü oluşturacak bi durum değil bence bana göre izleyen olduğu kadar izlemeyen de çok izleyenlere bile tercihte zorlandıracak bi dizi bence

meltemyucel
01-02-05, 10:13
http://www.showtvnet.com/sinema/vizyonda/09012004/okul_20.jpg
Davut rolündeki yuncu okulda Nehir Erdoğanın erkek arkadaşı rolündeki kişiymiş. Ben çok şaşırdım valla Epey bi değişmiş doğrusu
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/1/2.jpg

yagmurun_sesi
01-02-05, 10:16
Hic güzel bir dizi olmacagini söyledim kendi kendime ama zeyretigimde
cok hosuma gitti konusu filan güzel bir dizi mis.
(ayrica davut cok yakisikli biri :oops: )

manyaq
01-02-05, 10:42
walla süper bi dizi açikcasi bn yesim salkimi pek i oynucani düsünmüodm ama oda çk ii bi performans sergieledi zaten berk hakmana diicek bisi yok nassi yakisikli alllam yaa nazar degemsin wlla 8) diziye gelince bnce konusu fln çk ii yne geçmste yasanan asklar ,üzüntüler, mezhep farkliliklari bnce oyunca kadrosuda çk ii güzel bi dizi olcaa benzio..

Fettan
01-02-05, 10:48
Yeşim Salkım'ın oyunculuğuda hiç fena değil hatta Eşkıya filminde bayağı iyi oynamıştı dünkü bölümdede gayet iyiydi

01-02-05, 13:50
Ilk bölümde hangi aile hangi meshepe ait oldugunu hemen anlayabiliryoruz! Bu ilk olarak Sabahin Ailesinin evinden gayet iyi anlasiliyor. Hemen hemen her kösede ve her duvarda dualar ve arabca yazilar ve tablolar asili oldugunu görüyoruz!
Diger yandan ise alevi olan ailenin Dedesi vefaat eder ve cenazesinde alevilere öz bir merasimle defnelmektedir.
Bu iki farkli meshep`in daglar kadar farkini, iki Ailenin ayni anda gömülen Dedelerin Cenaze Sahnesinde cok iyi görlümektedir ve cok ilginc bir sahne olmus bence!
evet bide farkettim alinin babasi ölünce hemen yemek verildi cenaze olmadan..diger ailede öyle degildi

Bence cok tutar bu dizi

selinim
01-02-05, 16:17
güzel bir diziye benziyor. bencede çok seyredilir.

ooozge
01-02-05, 22:02
bncede gusel dızı....bnce yesm salkım o adamı sewıodu ve mezhep farkı fln dıe onla ewlendırmedıler baskasıyla ewlendı ama o adamdan hamıle kaldı bnce babasıda kovdu onu yanı o kız aslında adamnda cocugu bnce ve bu yuzden sır acıklanmasın dıye soyledı dedesı olurken... yanı cocukla kız bu durumda aynı babadan yanı kardes oluyolar:(:(:(:bu bnm fkrım...

KuSu_CaN
01-02-05, 22:12
ooozge aslinda fikrin hic fena degil! Olurmu olur nihayetinde dizi! Ama o genclerin asklarina yazik olur eger bu böyleyse!

ooozge
02-02-05, 09:34
ewt yaa yazık olur...inş dedıım gbı olmaz:(:(

hewal
02-02-05, 11:21
bncede gusel dızı....bnce yesm salkım o adamı sewıodu ve mezhep farkı fln dıe onla ewlendırmedıler baskasıyla ewlendı ama o adamdan hamıle kaldı bnce babasıda kovdu onu yanı o kız aslında adamnda cocugu bnce ve bu yuzden sır acıklanmasın dıye soyledı dedesı olurken... yanı cocukla kız bu durumda aynı babadan yanı kardes oluyolar:(:(:(:bu bnm fkrım...

Dedesi kıza handaki odasının anahtarını verdi ve oradan kız başka bir bölüme geçti ve orda eski bir tarihi eser vardı sır bence o kız eğerki Ali'nin kızı çıkarsa hoş olmaz çünkü oğlu kıza aşık oldu bile sanmıyorum öyle olduğunu

beyazyagmur
02-02-05, 11:29
Evet dizide anlatılan konular dikkatimi çekti açıkcası..Bu tarz konuların işlenmesi çok hoş....Çünkü mezhep farklılığı son derece güncel bi konu...Hala bu tarz ayrımların yapılmasının ne kadar yanlış olduğunun altı çizilecek ilerki bölümlerde diye düşünüyorum..En azından bugün yayınlanan biçok diziye göre daha özgün bi konu...

Dizinin konusu,oyuncuları ve müzikleri son derece özenle seçilmiş bana göre..
izlenibilir kaliteli dizilerden biri olucak seher vakti..

Umarım aşk herşeyin üstesinden gelir.. :wink: Malum aşk din,dil,ırk,mezhep tanımaz...bakalım

İzleyip göücezzz :wink:

iremneva
02-02-05, 12:06
2 kardeşin birbirine aşık olması pek kabul edilebilecek bişey değil belki yabancı bir film olsa böyle bi ihtimal olabilir derdim kimisindede olmuşturda ama bu dizide melike ile davut kardeş değil bana göre olamaz .

meltemyucel
02-02-05, 12:08
Belkide O gerçekten adamın kızıydı ama oğlu onun oğlu değildir. Bayağ karışık doğrusu. neyse anlıcaz ilerde

iremneva
02-02-05, 12:12
en güzel diziler böyle çok kafa yorduran ama sonuca varamadığımız diziler :) :) :)

gecenin_sesi
02-02-05, 17:28
bence bilgisayardan ve internetten iyi anlayan birisi bu diziye ait özel bi site yapmalı bende diziyi çok beğendimm o kız (adı BEGÜM BİRGÖREN di galiba) çok güzellllllll

mb_arwen
02-02-05, 18:01
ben en çok dizinin müziğini beğendim çok güzel ya insanı alıp götürüyor... kimin söylediğini ve nerden bulabileceğimi bilen var mı?

gecenin_sesi
02-02-05, 18:04
dizideki türküyü yeşim salkım söyüyo ........

gecenin_sesi
02-02-05, 22:46
bu dizi kesinnnnnn tutar bence

daybreak
03-02-05, 09:30
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/1/1.jpg
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/1/2.jpg
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/1/4.jpg
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/1/8.jpg
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/1/9.jpg
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/1/11.jpg

yesder
03-02-05, 15:50
ay bende izledim çok beyendim. ordaki davut çok yakışıklı melikede çok tatlı. :P :lol: :o :( :) :D :? 8) :oops: :P :roll: :wink: [/i]

yesder
03-02-05, 15:51
ama malesef kardeşler.(diğer ki mesaja ekleyin)

_butterfly_
03-02-05, 16:26
pazar akşamı tekrarını wermleri çk iyi oldu wllaa. pzt akşamı tam olarak izleyemedim bim wardıı reklam aralarında bakmaya çalıştım ama ortasına girincee olmuoo tam olrak anlamıonn.. hatta hep pazar akşamı olsa daha iyi olacakk...... :wink: :wink: :wink:

gecenin_sesi
03-02-05, 17:38
SEHER VAKTİ dizisinin gerek oyuncularıyla , gerek senaryosuyla , gerek yapımıyla , kaliteli bi dizi olduğunu düşünüyorum inşaallah dizi tutar ve bir numara olur :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

_hasret
03-02-05, 20:16
tüh ya güzelmis gliba. izleyemdim ama ben :(

pzar günü tekrarini yayinliyorlamis ama :lol:

ecearici
03-02-05, 20:25
pazar günü seher vaktinin tekrarı varsa omuzomuza yok o zaman

forgetmenot
03-02-05, 20:45
Artık dizilerin tutması o kadar zor ki,sadece aşk üzerine olanlar,iyi bir cast'ı bile olsa,tutmuyor.O yüzden,Türk toplumu için,hassas konuları(mezhep ayırımı) gıdıklıyorlar.Bir de nerden edinildiği belli olmayan zenginlik, kaçakçılık gibi entrikaları da içine sokuyorlar.Formül garantili,bakalım,maya tutacak mı?

04-02-05, 12:04
Artık dizilerin tutması o kadar zor ki,sadece aşk üzerine olanlar,iyi bir cast'ı bile olsa,tutmuyor.O yüzden,Türk toplumu için,hassas konuları(mezhep ayırımı) gıdıklıyorlar.Bir de nerden edinildiği belli olmayan zenginlik, kaçakçılık gibi entrikaları da içine sokuyorlar.Formül garantili,bakalım,maya tutacak mı?
bence bu tür diziler gerekli..türkiyenin ve insanlarin gercekligini anlatan diziler..cemberimde gül oya tutuyor mu? Tutuyor..neden peki? ILk defa böyle bi proje oldu..gecmis bir zamana 12 eylül dönemlerine ve siyasi suclar vs..Tutar mi tutmaz mi diye konusulan bi dizi tutmaya devam ediyor..seher vaktide günümüzdeki mezhep problemini anlatacak olan bi dizti sanirim..neden tutmasin?ayirim yapmadan izlersek cok güzel tutar

gecenin_sesi
04-02-05, 13:02
SEHER VAKTİ izlemyemeyenler için pazar günü saat 21:45 te tekrar kanal D de

gecenin_sesi
04-02-05, 13:22
bu dizi mutlaka izlenmeli bence

Belalim
04-02-05, 14:25
bence bu tür diziler gerekli..türkiyenin ve insanlarin gercekligini anlatan diziler..cemberimde gül oya tutuyor mu? Tutuyor..neden peki? ILk defa böyle bi proje oldu..gecmis bir zamana 12 eylül dönemlerine ve siyasi suclar vs..Tutar mi tutmaz mi diye konusulan bi dizi tutmaya devam ediyor..seher vaktide günümüzdeki mezhep problemini anlatacak olan bi dizti sanirim..neden tutmasin?ayirim yapmadan izlersek cok güzel tutar

Dizigi seyretmeden önce, fragmanin müzigi ilgimi çekti, sonra izledim ve çok begendim. Size katiliyorum, "Seher Vakti" 'nin konusu çok degisik, simdiye kadar dizilerde görmedimiz toplumsal sorunlardan bas ediyor.
Ben'de diziyi tavsiye ederim.

gecenin_sesi
05-02-05, 12:12
SEHER VAKTİ izleyemeyenler için pazar saat 21:45 te tekrarıyla... yeni bölümü ise pazartesi saat 20:00 ye almışlaar yani bim den önce....

dilan_04
05-02-05, 14:38
Yarin tekrari varmis iyi o zaman :D :) Cünkü ben çok izlemek istiyordum ilk bölümünü ama Bir Istanbul Masali'nida kaçiramazdim yani :wink: :wink: Sizin yorumlarinizi okuduktan sonra daha çok merak etmeye basladim..Bir an önce yarin aksam olsada izlesem artik !! :P

ecearici
05-02-05, 18:46
arkadaşlar seher vaktinin yeni bölümü(sanırım yanlış görmediysem) pazartesi saat 20.00'da :!: :!: :!: :!:

gecenin_sesi
05-02-05, 19:52
kanal Dnin reklamlarında öyle diyıdu.. ben kanal D nin yalancısıyım..

Belalim
05-02-05, 20:00
Dogru, yeni bölüm Haziran Gecesinin yerine pazartesi saat 20h00 yayinlanacak.

http://www.kanald.com.tr/yayinakisi/akisigoster.shtml?k=kd&g=1

_hasret
06-02-05, 21:17
ben az önce 1. bölümünün tekrarini izledim. Valla cok beyendimm

Artik hep konusu ask olan dizilerden gina gelmisti. Seher Vakti nin konusu cok degisik. Dah önce islenmemis bir konusu var. Ve galiba bunun icin cok beyendim....

Mezhepleri ayri oldugu icin ayirilan iki kisi. Ve onlarin cocuklarida birbirlrine asik olucak. Bence kesinlikle kardes degil Davut la Melike. Dizinin sonunu az cok tahmin edebiliyorum. Bunlar asik olucak ve bedeli ne olursa olsun sonlari anne babalari gibi olmayacak bence. Büyükleride öncede mezhepleri ayri olduklari icin cocuklarini evlendirmedikleri icin pisman olur.... Ve ayni hatayi yapmazlar heralde :roll:

dilan_04
06-02-05, 21:34
Bende az önce Seher Vakti'nin ilk bölümünün tekrarina baktim..Cok ama çok hosuma gitti..Cok degisik geldi..Konusu falan..Kadro'da çok iyi,Ugur Polat'i zaten çok seviyorum ben,oyunculugu'nu çok begeniyorum.Bencede Davut ve Melike kardes degiller...A$ik olacaklar onlar bence.. :wink:

06-02-05, 22:33
ARkadaslar yalniz bisey var..Saatleri yarim saat arayla Alacakaranlik'a denk geliyor..ve ben alacakaranlik izleyicisiydim..simdi hang diziyi izlicemi karra veremiyorum :roll:

_hasret
06-02-05, 22:35
hadi yaa :(

Kenan i ne kadar sevsemde ben galiba Seher Vakti ni izlicem

sihir
07-02-05, 00:01
ben de tekrarını gördüm. gerçekten güzel. bu dizi tutacak sanırım. uğur polat için görmeye değer zaten. ben ateş çemberiydi sanırım bir diziden dolayı yeşim salkımı da beğeniyorum. konu da güzel.

_butterfly_
07-02-05, 08:32
dün izledeimm. :wink: :wink: .çokk beğendimm gerçekten konusuu oyuncular,mekan falan çk güzel....
herhalde melike,ali nin kızı ama polatt ali nin oğlu deil bence.. :!

07-02-05, 10:27
bence melike alinin kizi degil.. :roll: Yani ali kizi görünce hic öyle benim kizimmis gibi davranmadi ki..gerci daha 1inci bölümdü bugüne bakicaz

_butterfly_
07-02-05, 11:15
yaadaaa alii bilmioo onun kızı olduunuu belkii...neyseee daha 1 bölüm olduu bu akşamm bakacazzz..... :wink:

_irem_
07-02-05, 12:09
2. bölümün tekrari varmi :?:

_butterfly_
07-02-05, 12:12
DAHA 2. BÖLÜM GÖSTERİLMEDİİ Kİİ...... BU AKŞAM SA:20:00 DE 2. BÖLÜM WARR.

_butterfly_
07-02-05, 12:17
polat kim yaw!?

AYY PRDONNNNNNN :oops: :oops: :oops: DAVUTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!! olacaktıııııı....

DreameR_karahan
07-02-05, 12:36
artık hergun yenı bi dizi cıkıo benım beynım bulandı hangi birine yoru yazacaz sasırdım :D

DreameR_karahan
07-02-05, 12:44
ama gerçekten ilk bolumu cok guzel di gecen aksam seyrettim bayıldım gerçekten cok guzel :)

_butterfly_
07-02-05, 12:47
tsk :oops:

önemliii deill.......
bendee hata yaptımm :D davut yerineee polatt yazdımm.(ne alaykaysaaa)neyseeeeee :wink: :wink: :wink:

_butterfly_
07-02-05, 12:52
aaaaaaaaaaaaaaa arkadaşlarrrrrr ŞAKAAAA GİBİİİİ YAAAAAA!!!!
biraz öncee kanal d fragmanını werdii seher waktinin sa:22:40 ddaaaaa
ondann önce de neredesin firuze warmışşşş...... offfffffff yaaaaa :evil: :evil: oyun mu oynualarrr....

_irem_
07-02-05, 12:59
ben çok beyendim seher vaktini melike çok güzel bir kız ve çok güzel oynuyor valla bravo.... :wink: niye bu kadar geç veriliyo :evil: :evil: :(

ecearici
07-02-05, 14:00
aaaaaaaaaaaaaaa arkadaşlarrrrrr ŞAKAAAA GİBİİİİ YAAAAAA!!!!
biraz öncee kanal d fragmanını werdii seher waktinin sa:22:40 ddaaaaa
ondann önce de neredesin firuze warmışşşş...... offfffffff yaaaaa :evil: :evil: oyun mu oynualarrr....

of ya.belki gene tekrarını verirlerse izleriz...

dilan_04
07-02-05, 14:11
ARkadaslar yalniz bisey var..Saatleri yarim saat arayla Alacakaranlik'a denk geliyor..ve ben alacakaranlik izleyicisiydim..simdi hang diziyi izlicemi karra veremiyorum :roll:

Bence video'n yada DVD'n varsa o iki diziden birini seyredince öbürünü kaydet ki sonradan seyredebilesin..Benimde bazen iki sevdigim dizi ayni zaman'a denk geliyor ve ben böyle yapiyorum :)

KuSu_CaN
07-02-05, 14:30
Yanilmiyosam Nerdesin Firuze Sali Aksami yayinlanacakti.
Nasil bi Yayincilik bu anlamadim!
Fark ettigseniz Kanal D bunu cok *** yapmakta :!: :!: :!:

gecenin_sesi
07-02-05, 15:56
kanal D bunu hep yapıyo .....

ama SEHER VAKTİ ni kesinlikle kaçırmıycam

07-02-05, 16:10

Bence video'n yada DVD'n varsa o iki diziden birini seyredince öbürünü kaydet ki sonradan seyredebilesin..Benimde bazen iki sevdigim dizi ayni zaman'a denk geliyor ve ben böyle yapiyorum :)Evet dvd recorder var ama babam diyor sadece izledigimiz kanali seyredebilyiorzuz diyor

_hasret
07-02-05, 17:28
Yanilmiyosam Nerdesin Firuze Sali Aksami yayinlanacakti.
Nasil bi Yayincilik bu anlamadim!
Fark ettigseniz Kanal D bunu cok *** yapmakta :!: :!: :!:

evet ya neredesin firuze sali günü cikacak.
off seher vakti cikiyomu simdi bu aksam?

_butterfly_
07-02-05, 17:32
ewttttt warrr: sa:22:40 daaaa :( :( :evil: :evil:

Belalim
07-02-05, 18:20
2. bölümün özeti :D

Ali ile Sabah buluşuyor

http://img233.exs.cx/img233/9596/sehervakti9nn.jpg"Tarsus'tan çok etkilenen Melike önce annesinin sözünü dinleyerek İstanbul'a dönmeye karar verir. Ancak uçağa binmeden önce kendisine miras kalan dükkanı görmeye gitmesi olayların seyrini ve hayatını, tahmin edemeyeceği şekilde değiştirir.
Dükkanı gören Melike adete büyülenir ve Tarsus'ta kalmaya karar verir. Bu karar, Avni ve Müjde dışında tüm ev halkını sevindirir. İstanbul'a dönmeme kararı alan Melike, şehre, insanlara ve yeni ev yaşantısına alışmaya başlamıştır. Çarşının önde gelen ve sözü geçen isimleriyle tanışır ve kabul görür.
Babalarının ölümüyle Ali ve Avni artık ortaktır. Aralarındaki gerginlik Avni'nin Ali'nin onayını almadan iş yapması, Ali'nin de bunu engellemesiyle had safhaya çıkar.
Harani Ailesi için bir sevinçli haber daha vardır. Melike'nin dayısı Tarık hapisten çıkmıştır. Bu haber başta Cemile olmak üzere ev halkını telaşlı bir sevince boğar. Ailesi tarafından sevgi ve özlemle karşılanan Tarık babasını son bir defa göremediği için üzgündür. Çünkü babası ona da küskün ölmüştür.
Melike ve Davut arasındaki duygusal yakınlaşma ise çevrelerindekilerin sorgular bakışları altında sessiz sedasız ilerlemektedir.
Tarık'ın gelişi nedeniyle özenle hazırlanan akşam yemeği, gelen haberle iptal olur. Şehrin ileri gelenlerinden Sami ve Habib Avni,Tarık ve Kadir'i yemeğe çağırır. Ali ve Davut da yemeğe davetlidir. Tarafların birbirlerini görmekten dolayı yaşadığı şaşkınlık Melike'nin de gelişiyle had safhaya ulaşır. Zira Melike böyle bir toplantıya çağrılan ilk kadındır.
Toplantının amacı, Ömer ve Haydar'ın ölümünden önce varolan huzurun korunması, iki ailenin birbirlerine ve şehre karşı sorumlu davranması gerektiğini onlara hatırlatmaktır. Tarık yemeği, kendisinin bu tür ilişkilerin içinde olmadığını öne sürerek terk eder. Tatsız geçen yemekte gözler Melike ve Davut'un üzerindedir.
Yemekten sonra Sabah'ı arayan Ali onu Tarsus'a çağırır. Seher vakti buluşan ikili arasında duygusal bir hesaplaşma yaşanır. Yıllar sonra Ali'yi görmek Sabah'ı altüst eder. Üstelik duydukları da onu hayal kırıklığına uğratır."

07-02-05, 22:08
Ya biraz sacma geldi bana bazi seyler :roll:
Melike sanki konagin sahibi imis gibi önde tutuluyor..daha tanimiyorlar bile gelinlerinin dedikleri gibi sorumluluk yüklüyorlar..gerci kiz hic sikayetci degil ama biraz abartiyorlar kizi büyük tutuyorlar..
Ikinci sey ise, o iki adam kim ki, iki aileyi birden emir edip cagiriyor ve ikiside karsilarinda susup kaliyorlar valla anlamadim anlatan olursa cok sevinirim :roll:

Belalim
07-02-05, 22:37
Surgunum,
Demek sonunda Seher Vaktini izlemeye karar vermissin :wink:

Aslinda ben'de anlamadim tam kim olduduklarini ama sanirim Tarsu'sun iki mezheplerin "leader" 'leri çünkü özete bu yazilmisdi :"Toplantının amacı, Ömer ve Haydar'ın ölümünden önce varolan huzurun korunması, iki ailenin birbirlerine ve şehre karşı sorumlu davranması gerektiğini onlara hatırlatmaktır." :roll:

07-02-05, 22:43
Belalim eger yorumlairmi okumu$ olduysan bu dizinin ilk bölümünü begendigmi ve tutacagini söylemisdim..yani sonradna verdigim bir karar degildi :)

Yinede biraz sacma..iki lider felan :lol:

Belalim
07-02-05, 22:55
Belalim eger yorumlairmi okumu$ olduysan bu dizinin ilk bölümünü begendigmi ve tutacagini söylemisdim..yani sonradna verdigim bir karar degildi :)

Evet okumusdum, sadece bir yazdigin mesaja referans yaptim : Seher Vakti baska sevidigin bir dizi'le ayni saat yayinlanmasini yazmisdin ve hangisini izleyecegini bilmiyordun.

theroseberry
07-02-05, 23:06
bence fena değil.bir ist. masalı saçmalamaya devam ederse,onun tahtına aday diyorum...

KuSu_CaN
07-02-05, 23:23
Benimde bu 2. Bölümden sonra daha da cok Soru Isaretleri olustu kafamda!

:arrow: Anni neyin nesi neyin fesidir, bu ailede yeri nedir?
:arrow: Kizin dayisi Tarik ne suc islemistir ve Babasiyla neden
küsmüstür?
:arrow: Dediginiz gibi, O iki tüccar ve basit görünen adamlar asilarinda
Kimlerdir?
:arrow: Davutun Annesi ve Babasinin Evlilikleri neden böyle tuhaftir?
:arrow: Sabah, Ali ve Alinin Karisi! Bu ücken arasinda nasil bir baglanti
vardi/yasandi?
:arrow: Melikeye Dedesi tarafindan birakilmis gizemli Kitap kimsenin
ortaya cikmasi istemedigi hangi sirri barindirmakta?
:arrow: Magranin icinde bulunan tarihi mosaik Eser ne anlam tasimakta?

Bu böyle uzayip gider! :) Aslinda cok sey vardir tabi ama Aklima ilk gelen Sorular bunlar!
Ilerleyen bölümlerde bu sorular süpesiz kendiliginden yanit bulacaktir!

ikrA
07-02-05, 23:43
bu dizinin müzigini kim söylüyo?
kimde var bu parca?

:D

KuSu_CaN
08-02-05, 00:24
Basroloyuncularindan olan Yesim Salkimi simdiye kadar pek göremedik!
Hersey Melike üzerine yogunlasmis durumda ve onun acisindan anlatilmakta! Ama bu durum nitekim Sabahin Tarsusa gelisi ile degisecek galiba!

iremneva
08-02-05, 07:49
bence güzel bi bölümdü. liderlerde çok kafa karıştırıcı değil demekki bölgede haydar ve ömerden sonra sözlerini geçirebilen insanlar onlar diye düşünüyorum.anlamsız tarafı sabahla alinin buluşması sabah ne bekliyordu .ona göre ali ne demeliydi ki ona.o kadar kızılacak bişeyy yoktu ve gelmesi şaçmaydı bence.melike avniyi adam edecek bana göre .

Melisa2000
08-02-05, 07:56
:D DİZİ HENÜZ YENİ BAŞLADIĞI İÇİN ANCAK KONUYU VE KAREKTERLERİ TANITIYOR ESAS KONULARA DAHA İYİCE GİRMİYOR AMA EPEY GELECEK VAD EDİYOR ÇÜNKÜ İKİ NESİLİN AYRI AYRI AŞK HİKAYESİNİ ANLATACAK. :wink:

Melisa2000
08-02-05, 07:59
SEHER VAKTİ TÜRKÜSÜNÜ YEŞİM SALKIM SESLENDİRİYOR YAKINDA MÜZİK MARKET ÇIKAR MERAK ETME :P

_butterfly_
08-02-05, 09:28
aradaşlarrr aynı şekilde benimde baya bi soru işaretleri oluştu diziiyii izlerken....walla 2. bölümden sonraa yorum yaparım demiştimm ama yk yaaa walaaa kafam karıştıı neyse bekleyiipp görecezzz(klasik olduu ama neyse) :wink: :wink: :wink:

manyaq
08-02-05, 11:17
yaw her nekdr dizinin bu bölümünü pek anlamasamda :lol: baya etkilendm walla bnce süper bi dizi özellkle dawutun melike içn yaptiklarindan çk etkiklendim :lol:

Y_M_P
08-02-05, 11:29
yaw dizideki melike karakterinin gerçek adını bilen varmı

_butterfly_
08-02-05, 11:33
yaw dizideki melike karakterinin gerçek adını bilen varmı

Begüm Birgören

08-02-05, 14:40

Evet okumusdum, sadece bir yazdigin mesaja referans yaptim : Seher Vakti baska sevidigin bir dizi'le ayni saat yayinlanmasini yazmisdin ve hangisini izleyecegini bilmiyordun.
Ha, evet pardon :wink: Alacakaranlik bu hafta baslamadi gelecek haftaya ertlendi

Belalim
08-02-05, 19:56
http://img108.exs.cx/img108/723/mag023ah.jpg

yazyagmuru
09-02-05, 14:50
fragmanlarını seyretmiştim pek hoşuma gitmedi seyredeceğimi sanmıyorum.. :roll:

ayse
10-02-05, 10:09
http://www.sabah.com.tr/gnysabah/i/y/1362.jpg
MESUT YAR...

Televizyon Hastası

Seher Vakti'nin vakti yanlış!
Televizyonseverler için pazartesi geceleri çok özel bir gece.. Haziran Gecesi ve Bir İstanbul Masalı gecesi... Hayat duruyor.. Bazı evlerde yemek bile yapılmıyor... Hatta mümkünse eş dost v.s. çağrılıp hep beraber seyrediliyor diziler.. Ama o ne? Kanal D, yeni dizisi Seher Vakti'ni yayına koymuş ve mutlaka seyretmem lazım... Peki nasıl izleyeceğim? Tam da Bir İstanbul Masalı'nın karşısında. Son haftalarda sönükleşse de dizinin en heyecanlı bölümlerinden biri... Tabii ki izleyemedim, bakabildim... Tercihim duygusal olarak Bir İstanbul Masalı oldu...
http://www.sabah.com.tr/2005/02/02/gny/im/9AC0779052CE984598D7FA17b.jpgYANLIŞ STRATEJİ
Yeni dizilerin saat stratejileri beni biraz şaşırtıyor.. Seher Vakti'nin, kadrosu ile iyi şeyler vaat eden bir dizi olması beklenir... Ama gel gör ki birçok kişi maalesef seyredemeyip baktı Seher Vakti'ne... Çünkü tam karşısında Bir İstanbul Masalı vardı.. Yeni diziler, kendini ispat etmiş, gecenin birinciliğine oturmuş iddialı yapımların karşısında olmamalı... Önce daha boş ve sakin saatlerde yayımlanmalı, kendini daha fazla kitleye seyrettirmeli ki, daha sonra seyircisini kendisi ile istediği saate taşısın. Allah'tan evde fazladan bir televizyon var. Bakabildiğim kadarı da o televizyondaydı Seher Vakti'nin. İlk bölümde bir dizi hakkında genel yorum yapmayı doğru bulmuyorum. En azından 3 bölüm seyretmek lâzım bence. Ama bu dizide küllerinden doğan Yeşim Salkım'ı görmemek mümkün değil... Özel meselelerinden vakit bulup, iş yaptığında harika bir yorumcu ve iyi bir oyuncu olabildiğine inandığım Yeşim Salkım bu dizide fazlasıyla parlayacak gibi gözüküyor. Derler ya 'her şeyin bir vakti var'!

http://www.sabah.com.tr/gny/yaz1362-70-117-20050202-200.html

ayhan_1986
10-02-05, 10:11
Bence cok güzel bi dizi seyrettiğim 3 diziden biri konuları cok güzel

ayse
10-02-05, 10:14
http://www.vatanim.com.tr/pics/yazarlar/115.jpg
Yüksel Aytuğ
"Seher Vakti"ni kaçırmayın!
Bu akşam dizi severlerin işi zor. atv'de "Bir İstanbul Masalı", Show TVde ise kolaj bölümüyle "Alacakaranlık" var. Ama benim size tavsiyem bu gece 21.50'de Kanal D'de ilk kez görücüye çıkan "Seher Vakti"ni izlemeniz.
Diziyi, bir sinemada basın mensupları için gerçekleştirilen ön gösterimde izledim ve büyülendim. Beni ilk bölümde bu kadar sarıp sarmalayan dizilerin sayısı pek azdır. Ama daha beşinci dakikasında sanki "Seher Vakti"nin karakterlerinden biri oldum. Diziye evsahipliği yapan Tarsus, tıpkı Kapadokya gibi bir kaç hafta sonra turist akınına uğrayabilir. Öykü zaten cezbedici. Buna "abartısız" oyunculuklar ve harika bir mekan da eşlik edince ortaya masal tadında bir seyirlik çıkmış. Bir bölümlük konuk oyuncu Semih Sergen'e bayıldım.

Yeşim Salkım, Uğur Polat, Tuluğ Çizgen ve İdil Fırat da işlerinin hakkını fazlasıyla vermişler. Ama bir genç oyuncu var ki, yeni Nurgül Yeşilcay'ın doğumunu müjdeler gibi. Yakında herkes Begüm Birgören'i konuşursa hiç şaşırmayacağım. Gelelim kadı kızındaki kusurlara: Dizide herkes İstanbul Türkçesi konuşuyor. Nerede yöreye özgü Antakya lehçesi? Bir de harika tarihi sokaklarda in cin top oynuyor. Tarsus sit alanı ilan edilip boşaltıldı da bizim mi haberimiz yok? (Kanal D, 21.50)
http://www.vatanim.com.tr/cat/haber_detay.asp?Newsid=45920&Categoryid=4&wid=115& aid=0

10-02-05, 10:18
Iyide 2.bölümde bile soru isaretleri birakiyorlar insanin kafasinda..biraz sogutuyor bu beni diziden..ama yinede izlicem

iremneva
10-02-05, 10:28
Iyide 2.bölümde bile soru isaretleri birakiyorlar insanin kafasinda..biraz sogutuyor bu beni diziden..ama yinede izlicem

ne gibi soru işaretleri

adventure
10-02-05, 21:45
izledim seher vaktini.saçma,olay örgüsü karmaşık ve gerksiz bisürü şey avar çekimde fazla ayrıntı.bu arada size bi sır gecenin_sesi kesin oyunculardan biri :D ,begüm diil onu tanırım ama digerlerini bilmem ilgilenenlere duyrulur.baksanıza dizinin aktif reklamcısı :) .neyse diğer forumlara göz atıyım,ugrıyım dedim.

Belalim
10-02-05, 22:11
izledim seher vaktini.saçma,olay örgüsü karmaşık ve gerksiz bisürü şey avar çekimde fazla ayrıntı.bu arada size bi sır gecenin_sesi kesin oyunculardan biri :D ,begüm diil onu tanırım ama digerlerini bilmem ilgilenenlere duyrulur.baksanıza dizinin aktif reklamcısı :) .neyse diğer forumlara göz atıyım,ugrıyım dedim.

Peki gecenin_sesi dizinin oyunculardan biri ise siz kim siniz ?
Bu diziyi beyenenler ve tavsiye edenler mencburen dizinin ekibinden olmasi gerekmiyor.
Tipki sizin gibi seher vaktini elestirenler rakip bir diziden olmalari mecbur degil. Yoksa yaniliyormuyum ? :roll: :

lyon69
11-02-05, 10:06
Çok güzel bir dizi, ama yayın günü yanlış... Pazartesi yerine Perşembe Gümüş'ten sonra yayınlansa belki geçen yıl ATV'nin perşembe akşamları Zerda ve ardından BİM ile yakaladığı başarıya ulaşılır...

manyaq
11-02-05, 12:30
Çok güzel bir dizi, ama yayın günü yanlış... Pazartesi yerine Perşembe Gümüş'ten sonra yayınlansa belki geçen yıl ATV'nin perşembe akşamları Zerda ve ardından BİM ile yakaladığı başarıya ulaşılır...
bence sende bim fanatiisinki bu dizini reytingleri size yaklaşio gibi göküo gecen gün gazetede gördm belkide saatini deiştrirek kendi dizininiz izleticeksinz bnce saati çok güzel ayrica gecenin_sesi bu dizinin oyuncusu oılduunu nerden anladin burda bu diziyi seyreden ve seven biçok insan war o zmn hepimiz oyuncu olaramı gözküorz :!: :?:

iremneva
11-02-05, 12:48
üyeler entirikalı dizileri seyrederken şüpheci mi olmuşlar bana mı öyle geliyor :) :) :) rakip dizilerin ajanlarının peşine düşüp ipucu arar gibi bi hale gelmiş millet :) :) :)

lyon69
11-02-05, 14:32
Manyaq,

Ufak bir düzeltme : gecenin_sesi kim inan bilmiyorum.... ben hiç böyle bir bilgiyi yazmadım.

[/list]

harvard
11-02-05, 19:08
Ben sadece ilk bölümü izleyebildim.okuldan dolayı 2.sini izlemedim.
Fakat ilk bölüm bile olsa gerçekten hoş bir hikayesi var.gizemlerle dolu.
hoşuma gitti.haber sonrasına alınır inşallah..........

cilginim
12-02-05, 14:41
super bi dizi bayildim
izleyince seher vakti disari cikasim geldi dedim belki davut bekliyodur :P

Melisa2000
13-02-05, 03:13
:D Seher Vaktinin oldukça şansı var çünkü benim gibi Bir İstanbul Masalının zırvalıklarından kaçanlara iyi bir seçenek oluşturuyor.Geçen sezon olsa asla BİM i bırakmazdım ama son 2 aydır saçmalıklarla bayılttılar.O yüzden Seher Vaktini izlemeye başladım.Oldukça ilginç bir dizi kimsenin kurcalamadığı ve dokunmak istemediği konuları ele alıyor. Ayrıca Melike ve Davut karekterlerini çok tuttum.Oyuncularda çok iyi. :D

forgetmenot
13-02-05, 07:02
Konuyu dağıtmaksa dağıtmak,paranoyaysa paranoya,ben de 'gecenin sesi'nin Erhan Güleryüz olduğundan şüpheleniyorum!!!!!.Yazdığı kitabını nasıl bulacağız bulamıyoruz?

semaseda
13-02-05, 13:55
bence tek kelimeyle harika bi dizi gerek konusu gerek oyuncu kadrosuyla müthiş bim senaryosunu canlandıramazsa şunu diyorum bim out seher vakti in

_hasret
13-02-05, 15:42
bugün yine tekrari varmi acaba ?? :roll:

yagmurun_sesi
13-02-05, 16:12
Bu gün yok tekrari maleseff :(

Belalim
13-02-05, 16:17
Aslinda kanald'nin sitesinde yaziyor : bügün saat 15h20 varmis. :(

http://www.kanald.com.tr/yayinakisi/akisigoster.shtml?k=kd&g=7

neslihan2
13-02-05, 16:23
çok hoş bir dizi geçen hafta öyle bir yerde bittki p.tesiyi iple çeker oldum
zaten bim iyice pembe dizi havasına büründü(tabii benim nacizane fikrim)
kesinlikle izlenmeye deyer bir dizi

KuSu_CaN
13-02-05, 16:23
Evet onu bende okudum ama yokdu! Yurtdisinda Euro D`ye baktigimiz icin belkide biz izliyemiyoruzdur!? Belkide normal Kanal D`de yayinlanmisitir?!

Melisa2000
13-02-05, 16:44
:D TEKRARI AZ ÖNCE OYNADI .BİR ŞEYİ MERAK EDİYORUM. DAVUT'UN ANNESİNİN NE HASTALIĞI VAR.KADIN İLAÇLARDAN ŞIRINGALARDAN BAHSEDİYOR.BASTONLA YÜRÜYOR KARI KOCA AYRI YATAKLARDA YATIYORLAR.İDİL FIRAT ZERDA VE BİR İSTANBUL MASALINDAN SONRA ÇOK FARKLI BİR ROLDE.(KARIM VE ANNEMİ KONU DIŞI TUTTUM ÇÜNKÜ ORADA DA DOMİNANT BİR İNSANI OYNUYORDU.)BEN KENDİSİNİ OLDUKÇA BAŞARILI BULDUM. TÜM EKİP ÇOK BAŞARILI AMA MELİKE İLE DAVUT KAREKTERLERİ HARİKALAR.BİRDE ANİ KARAKTERİNİ ÇÖZEMEDİM HİZMETÇİMİ YOKSA AİLENİN BİR FERDİMİ BELLİ DEĞİL. GALİBA AİLENİN BİR FERDİ DEĞİL ÇÜNKÜ HRİSTİYAN.DİNİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL TABİKİ SADECE ÖMER EFENDİNİN AİLESİNE DOĞUMLA AKRABA OLAMAYACAĞINI AÇAKLAMAK İÇİN SÖYLEDİM.AMA EVDE ÖZEL BİR KONUMU VAR.KONUMUDA BAYAĞI AĞIRLIKLI GİBİ HEM EVDE HEM TOPLUMDA.HABİBLE SAMİYE MELİKEYİ GÖTÜRMESİ BUNUN DELİLİ. :D :lol:

Belalim
13-02-05, 17:42
3. Bölüm

http://img184.exs.cx/img184/2592/seher4dz.jpg

“Sabah’ın Tarsus’ta kalma kararı aldığını öğrenen Ali ne yapacağını şaşırıyor. İstanbul’a dönmekten vazgeçen ve Tarsus’a yerleşen Melike, özellikle dayısının geri dönmesi yolundaki ısrarlarına kulak tıkayarak handa kendisine bırakılan dükkana çeki düzen vermeye başlar. Melike, kendisinden başka hiç kimsenin bilmediği büyük hazinenin bulunduğu dükkanda tarihi eserlere restorasyon çalışmaları yapmaya karar verir. Davut ise Melike’nin fotoğrafını üzerine bastığı sikkeyi ona vermek için bir yol bulur ve handaki dükkana giderek Melike’ye sürpriz yapar. Sabah, babasının kendisine bıraktığı çiftlik evine yerleşerek orayı toparlamaya koyulur. Yıllardır görmediği kardeşi Tarık’ın Tarsus’a geldiğini öğrendiği için İstanbul’a gitmekten vazgeçen Sabah, çiftlik evinde Tarık’la buluşur ve uzun uzun eski günleri yad ederler. Bu arada Sabah’ın orada kalma kararını öğrenen Ali ne yapacağını şaşırır ve eli ayağına dolaşır. Ne yapıp edip Sabah’la konuşması gerekmektedir. Ama Sabah’ın burada kalması Ali’nin eşi Halide’yi Ali kadar sevindirmemiştir. Sabah’ın kentte olduğunu öğrenen Halide ilginç bir plan yaparak herkesi şaşırtır."

iremneva
14-02-05, 09:52
ben geçen bölüm oynarken yemekte daha çok davutun bakışlarına dikkat ettiğim için kaçırmıştım adamların melikeye söylediklerini :) :) :) dün tekrarında farkettim ki adamlar melikeye o yarım tablodan kurtulmasını söylüyorlarmış.acaba nasıl kurtulacak çok merak ediyorum.ani içinse vardır ya genelde dizilerde evde görevli diye başlar sonra ailenin bi ferdi halini alır bana biraz öyle biri gibi geldi .bu akşam olsada bir an önce izlesekkkkkkkkkkk :) :) :)

iremneva
14-02-05, 09:56
:D TEKRARI AZ ÖNCE OYNADI .BİR ŞEYİ MERAK EDİYORUM. DAVUT'UN ANNESİNİN NE HASTALIĞI VAR.KADIN İLAÇLARDAN ŞIRINGALARDAN BAHSEDİYOR.BASTONLA YÜRÜYOR KARI KOCA AYRI YATAKLARDA YATIYORLAR.İDİL FIRAT ZERDA VE BİR İSTANBUL MASALINDAN SONRA ÇOK FARKLI BİR ROLDE.(KARIM VE ANNEMİ KONU DIŞI TUTTUM ÇÜNKÜ ORADA DA DOMİNANT BİR İNSANI OYNUYORDU.)BEN KENDİSİNİ OLDUKÇA BAŞARILI BULDUM. TÜM EKİP ÇOK BAŞARILI AMA MELİKE İLE DAVUT KAREKTERLERİ HARİKALAR.BİRDE ANİ KARAKTERİNİ ÇÖZEMEDİM HİZMETÇİMİ YOKSA AİLENİN BİR FERDİMİ BELLİ DEĞİL. GALİBA AİLENİN BİR FERDİ DEĞİL ÇÜNKÜ HRİSTİYAN.DİNİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL TABİKİ SADECE ÖMER EFENDİNİN AİLESİNE DOĞUMLA AKRABA OLAMAYACAĞINI AÇAKLAMAK İÇİN SÖYLEDİM.AMA EVDE ÖZEL BİR KONUMU VAR.KONUMUDA BAYAĞI AĞIRLIKLI GİBİ HEM EVDE HEM TOPLUMDA.HABİBLE SAMİYE MELİKEYİ GÖTÜRMESİ BUNUN DELİLİ. :D :lol:
ali nin karısı halide (idil fırat) sabah ın eski bir arkadaşı galiba ve eskiden böyle bir rahatsızlığı yoktu anladığım kadarıyla çünkü ilk bölüm de ali ye sabah beni sordumu bu halimi biliyor mu? demişti.

beyazyagmur
14-02-05, 15:37
Çok başarılı bir dizi...Gittikçe konusunun daha da güzelleşeceğini düşünüyorum....Oyuncuları,müzikleri ve anlatımı ile farklı bi yapım... :wink:

iremneva
15-02-05, 07:53
sonunda ne olduğunu anlatabilecek var mı?

honey88
15-02-05, 16:27

Davut un yanindan ayrildiktan sonra Melike Konaga döndü. Avni baya sinirliydi. Melike kapidan girer girmez yanina kostu eli ile Melike nin kolunu tuttu. Arkasindan Tarik sabah in yaninda döndü Avni bakti ve Melike yi birakmasini saladi. Melike odasina cikti ve Cemile " Sabaha el kaldirdiginda seni durdurmaliydim" dedi galiba.
En sonunda da Halide Sabah in yanina gitti. Halide kapiyi caldi. ( Bu sahneden önce Ali Sabahi aradi ama Sabah acmadi telefonu). Sabah kapiyi acti ve tabii ki cok sasirdi. Bir birilerini baktilar ve bitti.

KuSu_CaN
15-02-05, 17:24
Yesim Salkim`in oyunculugu iyiye gider diye düsündüm ama malesef dibe vurmus durumda! Eskiya`da gösterdigi performansi sergileyemiyor ne yazikki! Tulug Cizgende pek iyi bir secim olmamis sanki!
Bide fark ettinizmi bilmiyorum ama dizide hic bir Allahin kulu o bölgenin aksaniyla konusmuyor! Oranin yerlileri olan dizideki yaslilar bile!

iremneva
16-02-05, 11:37

Davut un yanindan ayrildiktan sonra Melike Konaga döndü. Avni baya sinirliydi. Melike kapidan girer girmez yanina kostu eli ile Melike nin kolunu tuttu. Arkasindan Tarik sabah in yaninda döndü Avni bakti ve Melike yi birakmasini saladi. Melike odasina cikti ve Cemile " Sabaha el kaldirdiginda seni durdurmaliydim" dedi galiba.
En sonunda da Halide Sabah in yanina gitti. Halide kapiyi caldi. ( Bu sahneden önce Ali Sabahi aradi ama Sabah acmadi telefonu). Sabah kapiyi acti ve tabii ki cok sasirdi. Bir birilerini baktilar ve bitti.
ben sadece halidenin sabahın yanına gittiğini bilmiyordum çok teşekkürler

bluetouch
17-02-05, 13:29
süper bir dizi tavsiye ederim.uğur polatı zten severdim ama yeşim salkım de gayet iyi oynamış yoksa sadece ben mi öyle düşünüyorum?????

cilginim
17-02-05, 14:19
seher vaktinin resimlerini nerden bula bilirim ???

:roll: :roll:

Durna
17-02-05, 16:42
Ali ile Sabah neden ayrilmis?

susandelgado
18-02-05, 12:46
bim iyice baymışken güzel bir alternatif bence. sırf o davut'u oynayan berk hakman için bile izlenir doğrusu.

semaseda
18-02-05, 16:40
uğur polat mükemmel bir oyuncu onun en büyük sevenlerinden biri olarak dizinin yeni bölümlerini her hafta sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşlar dizi resimlerine nerden ulaşabilirim bileniniz varmı varsa yardımcı olabilirmi

celine
18-02-05, 17:19
seyretmiyorum ama bencede guzel bir dizi ilk bolumune biraz bakmistim konusu ilginc ... Cem Bender ve Ugur Polat super oyuncular... umarim uzun soluklu olur ve rating denilen canavara yenik du$mez

Kezban_izm
18-02-05, 17:40
çok güzel bir dizi.Acaba dizinin müziğini kimin söylediğini biliyor musunuz?
:roll: :roll: :roll:

mb_arwen
18-02-05, 19:50
bim iyice baymışken güzel bir alternatif bence. sırf o davut'u oynayan berk hakman için bile izlenir doğrusu.

:lol: :lol: hehehe katiliyorum sana ama ben ugur polati da çok seviyorum :wink:

iremneva
19-02-05, 09:32
çok güzel bir dizi.Acaba dizinin müziğini kimin söylediğini biliyor musunuz?
:roll: :roll: :roll:

şarkıyı yeşim salkım seslendiriyor .eğer onu soruyorsan tabi

iremneva
19-02-05, 09:34
Ali ile Sabah neden ayrilmis?

mezhep ayrılığı yüzünden ailelerinin izin vermediği dışında daha detaya inilmedi malesef :cry: :cry:

susandelgado
19-02-05, 11:16

:lol: :lol: hehehe katiliyorum sana ama ben ugur polati da çok seviyorum :wink:
e uğur polat'ın yeri ayrı tabiki :lol:

12345
19-02-05, 12:35
Bu diziyi çok merak ediyorum. Ama öyle bir diziyle çakışıyor ki seyretmem imkansız :(

Belalim
19-02-05, 18:32
4. Bölüm
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/4/1.jpghttp://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/4/2.jpg
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/4/3.jpghttp://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/3/4.jpg

Sabah, Halide ile yüzleşiyor

Karşında Halide'yi gören Sabah, yıllardır içinde tuttuklarını bir anda boşaltır. Herkes Sabah'la Ali'nin ilişkisine karşıyken, onları tek destekleyen ve en yakın arkadaşları olan Halide'nin, daha sonra Ali'yle evlenmesinin hesabını sorar. Halide ise Sabah'ın Tarsus'tan gitmesini ister. Annesinin nerede olduğunu merak eden Davut, annesine ait izler bulabilmek için etrafı karıştırırken annesi, babası ve Sabah'ın birlikte oldukları bir fotoğraf bulur. Davut gördüklerini Melike ile paylaşır. İkisi de kendilerinden saklanan gerçekleri öğrenmek istemektedir. Halide'nin şok ziyaretinden sonra Sabah, Ali'yi arayarak onunla buluşur. Halide'nin neden baston'a yürüdüğünü ve ona ne olduğunu sorar. Ancak Ali'den hiçbir yanıt alamaz. Melike ise annesinin kendisinden habersiz Tarsus'a gelmesinden dolayı kızgındır. Bu arada Davut ısrarla kendilerine ait olan; fakat başkalarının elinde olan şeyin ne olduğunu soruşturmaktadır. Şirin, Davut'a bu şeyin yıllar önce kaybolan bir mozaik olabileceğini ve bu işte de Haydar'la Ömer'in parmağı olabileceğini söyler. Melike annesinden kolundaki morluğu gizlemeye çalışsa da görmesine engel olamaz. Sabah derhal evden çıkıp sinirle Avni'yi bulur ve ona, Melikeye yaptıklarının hesabını sorar.

dilan_04
19-02-05, 22:21
3.bölüm müthisti gerçekten.Ben çok begendim yani :wink: :) Ve bir kaç soru isareti vardi kafamda(Mesela Anni kimdir?)onlar'da açiga çikti falan...Davut ve Melike çok tatlilardi....Zaten Berk Hakman'i acayippppp seviyorum yaaaa..Oyunculugu falan çok iyi,kendiside dünyalar tatlisi vallah....:wink: :wink: :P :P :wink:

Esma110
19-02-05, 22:27
Ben sehet vaktini seviyorum ve izliyorum cok güzel bir dizi.Yani Pazartesi
merak ediyorum..

elifile
20-02-05, 06:24
çok çok iyi bir dizi (bence)..................İzlemeniz lazım :D :D :D :D :D :D

edzog
20-02-05, 06:31
çok seviyorum harika bir dizi :wink:

candy33
20-02-05, 06:55
dizinin saadece bir kısmını izleyebildim :( .çok güzel bir dizi bence.zaten idil fırat ve yeşim salkımı çok severim.helede yaşadığım yerde çekilmesi,gezdiğim yerlerde idil fırat gibi birini görmek müthiş doğrusu :lol: :lol:

Y€llíBoya
20-02-05, 10:26
ben diziyi izlemiyorum kanaldan kanala gecerken bu erkegi gördüm(ismini unuttum) bi resim cekim dedim kendisini cok yakisikli buluyorum da ve buraya ekleyim dedim... :wink:

http://img210.exs.cx/img210/5558/b1043ev.jpg

semaseda
20-02-05, 11:20
yelizler resimdeki yakışıklının ismi berk hakman uğur polatı daha çok seviyorum onun resimlerini bulaabilecek varsa bana yardımcı olsun lütfen uğur polatın resimlerinide koyunn

Belalim
20-02-05, 14:18
http://www.casod.org/uyeler/ugurpolat01.jpghttp://www.radikal.com.tr/veriler/2005/02/13/39.gif

'Yeteneksizler başarılı olur'

'Seher Vakti' isimli diziyle ekrana gelen Uğur Polat, Türkiye'de hep yeteneksiz insanların kazandığına inanıyor. Polat, 'Yetenekliler, hep açlığa ve kaybetmeye mahkûmdur' diyor.

İSTANBUL - Şimdi bir dizi var Kanal D'de, 'Seher Vakti'. ANS'nin yapımcılığını üstlendiği bu dizide başrolleri Yeşim Salkım ve Uğur Polat paylaşıyor. Uğur'u severim, bildiğim kadarıyla hem (çok) iyi oyuncu, hem iyi insandır. Hayatı sorgular, kendini sorgular. Hep böyle bir acı çeken aktörlerdendir. Aktörün iyisi de, böyle acı çekenden çıkıyor galiba. Yoksa olup olmadık yerde, pişmiş kelle gibi sırıtmakla pem öyle aktör olunmuyor.
Uğur'u yine buruk acı bir vaziyette buldum. Dizideki rolünün etkisinde herhalde dedim. Mezhep çatışması yüzünden sevdiği kadınla birlikte olamayan bedbaht bir adam, Taksim'deki Point Otel'in lobisinde beni nasıl beklerse, Uğur da aynı o adam gibi mutsuz ifadedeydi. 'Bir insan bu kadar mı değişmez?' diye düşündüm. Yirmi yıl önce, 'Nokta dergisisi için bir söyleşi yapmıştım kendisiyle. Oyunculuğunun baharındaydı ama yine böyle soru işaretleriyle bakan biriydi. Nereden gelip, nereye gidiyordu yani. Seviyorum böyle insanları. Belki de, böyle oldukları için, hayatın rüzgârında savrulup gitmiyorlar, yaptıkları işin ve hayatın hakkını vermek için de bol bol acı çekiyorlar. En sonunda onlar kazanacak biliyorum.

Böyle mezhepler, töreler filan yüzünden günümüzde hâlâ feci cinayetler işleniyor, aşklar, sevgiler öldürülüyor. Eski çağlardan beri bu böyle. Aşk hep bir tehdit unsuru mu oldu acaba?

Egemen olanlar, egemenliğini sarsacak en büyük etken olarak görüyor aşkı. Truva atı gibi görüyorlar yani. İki insan kavuşurlarsa ortaya melez bir nesil çıkacak, gelenekler bozulacak, malvarlığı diğerlerine gidecek. Bu korkuyu paylaşıyorlar sanıyorum. Egemenlerin korkusu var, aşktan korkuyorlar. Bir de bunlar hiç aşk yaşamamış insanlar. Aşkın ne olduğunu bilmeyen insanlar. Aşk eşittir şudur demek de çok zor ama. En azından bunun üzerine bile kafa yormamış insanlar. Zaten hep bunlar egemen olurlar. Törelerle ilgili çok da bilgi sahibi değilim açıkçası. Orada ne yaşanıyor, ne oluyor, kan davaları, kız kaçırmalar, sonra peşine düşmeler. Çünkü, burada İstanbul'da çok başka bir dünyada yaşıyoruz biz. Çok başka şeyler yükleniyor üstüne mecburi. Gazetede okuyorsun, o onu vurmuş o onu öldürmüş, gelmiş de pusu kurmuş da öldürmüş falan filan. Yani bu olayı tam olarak gerçekten bilmiyorum.

'Seher Vakti', bunu anlatıyor değil mi?

Evet, Ali ile Sabah'ın kaçamaması kendi çocuklarının da başına geliyor. Ali'nin oğlu, Sabah'ın kızına âşık oluyor. Tarih tekerrür ediyor. Mezhep yine aynı mezhep olduğu için onlar da kavuşamıyor. Töre dediğiniz kuşaktan kuşağa gidiyor. 20 yıl önceki kavuşamama bugün hâlâ yaşanıyor. Aynı acıları ilerleyen bölümlerde onlar da yaşayacaklar. Neden çünkü o Alevi öbürü Sünni olduğu için. Çekim yaptığımız yerde hâlâ aynı sıkıntıların varlığını duyunca tüylerim diken diken oldu. 'Ne olur?' diyorum yani, 'verseniz ne olur?'. 'Alevi ya da Sünni gelin alsanız ne olur?'. Diyorlar ki, 'Alırız ve bir daha yüzünü görmeyiz'. Bizim öyle bir gelinimiz yok ve onların da öyle bir akrabası yok gibi davranacaklar.

Sence neden böyle davranıyorlar?

Neden, çünkü asimile olacaklar. Azınlık ya, o nedenle. Herkese göre diğeri altkültür. Onlar azınlık ve diğerleri çoğunluk.
Ama bir Hıristiyan'la Müslüman evleniyorsa neredeyse davul zurnayla yolluyorlar. 'Alman'la evlensin, İngiliz'le evlensin' diye ölüyorlar. 'Evladımız Avrupalı olsun, çektiği sıkıntılardan kurtulsun' diye davul zurnayla uğurluyorlar. Töre möre kalmı-yor bu durumda. Ama iki mezhep aynı dinin içinde birbirlerine düşmanlar, yakıyorlar, yıkıyorlar, öldürüyorlar.
İnsan geni pek başarılı değil galiba ne dersin. Aklı hep savaşta, kıyımda.
Habil'le Kabil'le başlamış, hâlâ din savaşları sürüyor. Bunların geninde savaş ve barbarlık var. Ama kazık atarak, katakullilerle, kalleşçe, kahpece yapıyorlar bunu. Mayın döşeyerek, nötron bombası atarak yapıyorlar bunları. Mesela, hayvan net saldırır. 'Sevişmek istiyorum, burası benim, sen git gez dolaş ama burası benim' diyor. Ne bomba atıyor, ne mayın döşüyor, net ve yiğitçe yapıyor bunu. Kalleş değil yani.

Oyunculuk serüveni nasıl gidiyor?

İyi gidiyor, dört yıldır Devlet Tiyatrosu'nda Edip Cansever'in 'Ben Ruhi Bey Nasılım'da oynuyorum. Çok iyi gidiyor, dört yıldır kapalı gişe oynuyoruz. O anlamda çok tatmin oluyorum ama sinemada hayal kırıklığı yaşıyorum. Benim oynadığım ve benim oynadığım tarz filmler, seyirciyle buluşamıyor. 'Karşılaşma' 25 tane ödül aldı mesela ama filmi altı bin kişi seyretti. Belki yapımcı ve yönetmenin de eksiklikleri olabilir. Beş kopyayla giriyorsun öbürü 500 kopyayla giriyor. Oynadığım roller daha karakter, daha yaşamın içinden şeyler ve bunlarda oynamaktan büyük keyif alıyorum ama filmler izlenmiyor işte.

Bir de çok izlenen filmler var. Onlar için ne diyeceksin?

Sektöre dönecekse bu paralar tabii ki kazanılsın ama öyle olduğuna inanmıyorum ben açıkçası. Sinema sanatına ipotek koyuyorlar ve sinema budur diye dayatıyorlar seyirciye. Seyirci de sinema bu sanıyor. Onun dışındaki sinemayı sıkıcı buluyor. Tabii ki sıkacak, sanat sıkar ve sıkmalı da. Ama televizyon formatında yapılan sinema filmleri sinema sanatına zarar veriyor, ipotek koyuyor yani. Televizyon starlarını alıyorsun, kakara kikiri bir film yapıyorsun. Yani sinemayı bu hale getirdiler ve herkes 'Sinema bu' sanıyor. Sinema seyircisi genç insandır. Şimdi Türkiye'de belli bir jenerasyon sinema olarak bunlarla karşılaştı. Bu demektir ki artık Ömer Kavur film çekmeyecek, Zeki Demirkubuz daha az film çekecek. Gidişat bu.

Durum hoş değil yani. Peki, kendini bu piyasada nasıl görüyorsun?

Ezel Akay'ın gerçekten doğru söylediği bir şey var. 'Yeteneksizler' dedi birileri için. Bu ülkede her zaman yeteneksizler kazanıyor. Yetenekliler hep açlığa ve kaybetmeye mahkûm, bu her zaman böyle. Bu ülkede yeteneksizler başarılı oluyor ve böylece yeteneklilerden intikam alıyorlar. Bunlara çok öfkeliyim. Gerçekten. Ben çok yetenekliyim de çok başarısızım değil bu ama en az benim kadar yeteneksiz adam bütün köşeleri tutmuş. Bütün lobiler ona çalışıyor. Sisteme ayak uyduramadığın zaman seni uzak tutuyorlar. Buna üzülmekten başka elimden ne gelir ki. Egemenler gereği ya gay olacaksın, ya mason. Bütün lobiler onlardan yana. Bu tiyatroda da böyle.

Kaynak : http://64.233.183.104/search?q=cache:TF1cLazDfNMJ:www.radikal.com.tr/haber.php%3Fhaberno%3D143404+u%C4%9Fur+polat%2Bseh er+vakti&hl=tr&ie=UTF-8&inlang=tr

Belalim
20-02-05, 14:48
http://www.gazetevatan.com/pics/news/46108000.jpg http://www.milliyet.com.tr/tv/resim/ekran1.jpg

iremneva
22-02-05, 15:42
dün akşam ki bölüm çok güzeldi.bence halide yanlışlıkla vuruldu ben arkadan sabah zannettim onu.ve vurulduğu içinde aliyle evlendi yani aliyi sevmiyor.bi çeşit vicdan .avni başlı başına garip biri anca güldürüyor beni. :) :)

_butterfly_
22-02-05, 15:49
yaaww arkadaşlarr sonn reklama girdii zman hanii hana gittilerr hatta davutla melike karşılaştılarr sabah tam hana girioduu ondan sonra reklama girdii.. bendee izleyemedimm sonunu acaba ondan sonra bi şey oldumu yk sa tamm oradamı bittimiii????????*

iremneva
22-02-05, 16:00
sabah kızı kardeşi hana geldi içerde ali ve halide vardı. davutu görünce dışarda sabah anladı oda içeri girdi.dışarda çocuklar silahla oynuyordu.halide geçmişte vurulmuş onu hatırlıyordu.silahı çocuklar patlatınca halide bayıldı.arkadanda ali gelip tuttu.seni asla bırakmayacağım dedi.sabahta kapıda onları izliyordu. bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) :) :)

_butterfly_
22-02-05, 16:07
hmmmm.. saoll :wink: :wink:
way bee gitttikçee her şey açığa çkıooo :) bi de melikeninn tarihi mozaiğinini resminii göndermesii ayrıı bi olaydıı..... zaten dierlerini iremneva anlatmışş.. bende aynı şekilde düşünüomm.. :wink: :wink:

meltemyucel
22-02-05, 16:09
Halideyi galiba ali vurdu. Seni bırakmam bırakamam dedi çünkü. Bu dizi ilgimi çekmeye başladı iyice. Ama Yeşim Salkım çok donuk. Çok mimiksiz. NE bilim ben daha fazlasını beklerim ondan rolüne göre. Halide bile daha ağır basıyo oyunculukta ki kendisi bildiğim kadarıyla iyi bir oyuncu...

_irem_
22-02-05, 16:21
Halideyi galiba ali vurdu. Seni bırakmam bırakamam dedi çünkü. Bu dizi ilgimi çekmeye başladı iyice. Ama Yeşim Salkım çok donuk. Çok mimiksiz. NE bilim ben daha fazlasını beklerim ondan rolüne göre. Halide bile daha ağır basıyo oyunculukta ki kendisi bildiğim kadarıyla iyi bir oyuncu...

sana sana katiliom ali vurmus olabilir..... ama yesim salkimin rolü öyle o yüzden donuk olmali kizin geçmişine bak ya ne kadar kötü bence yesim salkımmmm çok güzellll oynuyoo rölüne göre meltemyucell

ilkercan
22-02-05, 20:47
meraba arkadaşlar ben tarsusluyum seher vakti çekimlerini haliyle vaktim oldukca izleme fırsatım oluyor evet size katılıyorum yeşim salkım biraz donuk,yalnız umarım kanal d diziyi uygun bir saate alır böyle giderse yayın saatinin kurbanı olacak yazık

iremneva
23-02-05, 08:04

bence halideyi ali vurmadı.onların evliliğinde bi çeşit fedakarlık var ve onun için ali kendini borçlu gibi hissediyor.aralarında sevgide yok yani.halide aliyi sevdiğini söyledi sabaha ama bence değil.yeşim salkımda bence rolünü çok iyi canlandırıyor.yaşadıklarından yorulmuş insan profili.bana göe donuk değil.ayrıca idil fırat bi tiyatro oyuncusu ve pek çok dizide rol almış birisi tabiki yeşim salkıma göre daha ağır basıyor ve bence basmalıda.dizinin en komik yeri kirkorun haliydi.annanne iyi bari az koy dediğinde koptum :) :) :) melikenin habibe dersi de çok güzeldi. ben davutun o mktubu alacağını düşünmüştüm ama öyle bişey olmadı .gerçi dizinin devamı için o mozaiğin açığa çıkması gerekir. :wink: :wink: :wink:

KuSu_CaN
25-02-05, 22:35
Bende Alinin vurdugunu düsünüyorum cünki Sabah Aliye Halidenin hastaligini sordugunda cevap vermekten cekinmisti ama bu yaniltmacada olabilir! Neyse gelecek bölümde ögrenecegiz nasil olsa! :D

Siyahinci
25-02-05, 23:36
yelizler resimdeki yakışıklının ismi berk hakman uğur polatı daha çok seviyorum onun resimlerini bulaabilecek varsa bana yardımcı olsun lütfen uğur polatın resimlerinide koyunn

http://www.casod.org/uyeler/ugurpolat02.jpghttp://www.tiyatrokeyfi.com/soylesiler/ugurpolat.gifhttp://www.sinema.com/pic/galeri/filmler/k/karsilasma_galeri08.jpg
http://www.sinema.com/pic/galeri/filmler/k/karsilasma_galeri09.jpghttp://www.sinema.com/pic/galeri/filmler/k/karsilasma_galeri10.jpg
http://www.sinema.com/pic/galeri/filmler/k/karsilasma_galeri23.jpghttp://www.sinema.com/pic/galeri/filmler/k/karsilasma_galeri24.jpg

KuSu_CaN
25-02-05, 23:49
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/5/1.jpg http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/5/2.jpg http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/3/4.jpg

5. Bölümün Özeti

Halide'nin sakatlığının nedenini merak eden Sabah, bu sırrı öğrenmek için Şirin'in kapısını çalar. Bu konuda Sabah'a tek bir kelime konuşmayan Şirin, ona bir daha bu konu hakkında konuşmaması ve üzerine gitmemesi için uyarıda bulunur. Bu arada handaki bütün dükkanları satın alma girişiminde bulunan Ali, her konuda ters gittiği Avni'yle bu konuda el sıkışır. Avni yüklü bir meblaya dükkanları Ali'ye satma kararı alır. Bu durum en çok Melike'yi rahatsız eder. Çünkü hiç kimsenin bilmediği mozaiğin bulunduğu dükkan da satılanlar arasındadır. Melike mozaiği kurtarmak için ya dayısını dükkanları satmama konusunda ikna edecek, ya da bir gece gizli bir operasyonla mozaiği oradan çıkartacaktır.

Aynı zamanda Davut'la arasında gelişen sıcak dostluk Davut'un gizli sırrı çözmeye çalışmasıyla sarsıntıya uğrar. Davut Melike'nin Amerika'ya gönderdiği mektubun çalınan mozikle ilgili olduğunu öğrenir ve bunun Melike'yle olan ilgisini araştırmaya çalışır. Bu sırada babasının ölümünden sonra ilk kez konağa gelen Sabah, Avni'nin dükkanları satmasına destek verdiğini açıklayınca, Melike'yle arasında tartışma yaşanır.

zeynepyy
01-03-05, 09:42
arkadaşlar yeni bölümü izleyen varsa anlatabilir mi. ben izleyemedim.

_butterfly_
15-03-05, 14:49
EWT YA birii anlatırsaaa BENDEE ÇKK SEWİNİRİMM..kanal ddd geç saateee koyduu ... yaa biii dizininn saaatiylee niee oynarsınkii hem pzt. reytinglerii iiyiydii...hemdee saaatiii, pazarr gününnkünde kat katt iidirr... ewtt bii dizii dahaa kanald yüzündenn hüsranaaa uğrayacakk(iişallahh ölee olmzzzzz :( :( )

Hope
17-03-05, 12:54
Bu hafta seher vaktinin reklamını gören var mıdır :?: Dizi kaldırıldı sanırım yayından hiç biyerde hbr yok :(

_irem_
17-03-05, 18:56
Bu hafta seher vaktinin reklamını gören var mıdır :?: Dizi kaldırıldı sanırım yayından hiç biyerde hbr yok :(

yok daha nelerr o dizi kaldirilirmi hiç yarin veriirler onun reklamini...

arkadaslar ben merak ediyorumm melikeve davut ali ve sabah gibimi olucakkk yani sonlarii?

busee
17-03-05, 21:11
yok arkadaşlar ya ne kaldırılması.. ben severek izliyorum bu diziyi.. hoşuma gidiyor.. pazar günü baya geç saate koymuşlardı bende zar zor izledim...

_irem_
18-03-05, 16:48

bence halideyi ali vurmadı.onların evliliğinde bi çeşit fedakarlık var ve onun için ali kendini borçlu gibi hissediyor.aralarında sevgide yok yani.halide aliyi sevdiğini söyledi sabaha ama bence değil.yeşim salkımda bence rolünü çok iyi canlandırıyor.yaşadıklarından yorulmuş insan profili.bana göe donuk değil.ayrıca idil fırat bi tiyatro oyuncusu ve pek çok dizide rol almış birisi tabiki yeşim salkıma göre daha ağır basıyor ve bence basmalıda.dizinin en komik yeri kirkorun haliydi.annanne iyi bari az koy dediğinde koptum :) :) :) melikenin habibe dersi de çok güzeldi. ben davutun o mktubu alacağını düşünmüştüm ama öyle bişey olmadı .gerçi dizinin devamı için o mozaiğin açığa çıkması gerekir. :wink: :wink: :wink:

sana yüzde yüzz katılıyorumm yani bende aynilarini düzünüyorumm

semaseda
19-03-05, 17:04
siyahinci2 uğur polat resimleri için çok teşekkürler beni çok mutlu ettin forma uzun zamandır girmadiğimden cvp biraz geç oldu ilgin için yeniden teşekkürler

pinkzone
19-03-05, 17:18
Sabah'tan Melike'ye aşk uyarısı

İhtiyarlardan Sami'nin torununun sünnet düğünü için Tarsus'ta keyifli bir hareket vardır. Özellikle de Hasanali ve Harani Aileleri'nden bazı fertler için bu düğün farklı bir anlam taşımaktadır. Çünkü yıllardır aralarının iyi olmadığı bilinen iki aile, bu düğünde bir araya gelecektir. Sabah ve Ali, Davut ve Melike uzaktan da olsa birbirlerini daha fazla görebileceklerdir. Bu arada hazırlıklar sürerken Ali yıllar sonra ilk defa Sabah'ın kaldığı çiftlik evine uğrar. Ama yalnızlıkları Sabah'ın kardeşi Tarık'ın gelmesiyle bozulur. Akşam düğün saati geldiğinde ise Sabah ve Ali, Davut ve Melike orada karşılaşır. Davut Melike'ye olan aşkını dolaylı da olsa ima ederken yıllar önce aynı durumu yaşamış olan ve aşkları büyük hüsrana uğrayan Sabah ve Ali onları görünce bir an panik olurlar. Sabah bu konuda Melike'yi uyarmak istese de çabasının ne kadar yeterli olacağını bilemez.
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/6/1.jpghttp://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/2/2.jpghttp://www.kanald.com.tr/dizi/img/sehervakti/4/2.jpg

_irem_
19-03-05, 17:57
yeni bölümün reklami yok hep cuma yada cumartesi veriliyoduuu ya çok merak ediyoomm

Hope
19-03-05, 19:00
Arkadaşlar reklam yayınlanmış..dizi pazartesi günü saat 22:50

yayınlanıcakmış..Artık şu yayın saatine bi karar verseler çok mutlu

olucam..

_irem_
19-03-05, 19:17
ya olamazz bi karar vermelilerr bu kanald ne yapacagını bilmiyorr

semaseda
20-03-05, 11:29
şükürki reklam yayınlanmış kaldırılmış diye çok üzülmüştüm sizlere aynen katılıyorum bi yayın saatine karar veremediler ama olsun yayınlanıyo ya ona bakalım

harvard
20-03-05, 11:33
eğer bu foruma özel bir başlık istiyorsanız
Öneri-İstek.....

bölümüne gidip oyunuzu kullanın

lasin
20-03-05, 15:33
yaw seher vaktinin reklamını vemediler ne oluyor

lasin
20-03-05, 15:35
evet ya ne çok oynuyolar neyse neden saat 22.50 de biraz daha erken olmazmıydı

NILFER1
21-03-05, 10:30
Kanal D tutulmadığı için Seher Vakti ni yayından kaldırma kararı almış.Ellerindeki bölümü yayınlıyorlar ama bugün Kelebek te yazdığına göre kesin kaldırılıyormuş yayından.

pinkzone
21-03-05, 10:34
Sırlar ortaya çıkıyor
Melike ve Davut’un aşklarının da kendi kaderlerine benzememesi için mücadele veren Sabah ve Ali, onlarla karşılıklı konuşarak vazgeçirmeye çalışırlar. Ancak bu çabaları boşa çıkar. Ne Melike ne de Davut bu aşktan vazgeçecek gibi görünmemektedir. Büyük bir merakla Halide’nin neden sakatlandığını öğrenmeye çalışan Sabah’a, acı gerçeği Ali açıklamak zorunda kalır. Ve bu gerçeği Tarık ve Cemile de öğrenir. Bu sırada Melike’nin gizli işler çevirdiğini düşünen Kadir, kuzeninin odasındaki eşyaları karıştırırken mozaik parçalarını ve dedesinin bıraktığı günlüğü görür. Melike ise kendisine bırakılan büyük mirası, yani mozaiği Davut’a gösterme kararı alır. Mozaiği gören Davut ve Melike birlikte anlaşarak Mozaiği kaçırıp müzeye vermeye karar verirler. Ama onları bekleyen büyük bir sürpriz vardır.

lyon69
22-03-05, 06:36
Konusu farklı, anlatımı hoş güzel bir dizi, niye şimdi yayından kaldırıyorlarki....

_butterfly_
22-03-05, 17:22
yaa dün akşamm izleyen warmıı?? yaa off yaa kanald benii deli ettii konulurmuu osaatee dizii yarışmayıı koysaanaaa off offff :x :x :x

semaseda
22-03-05, 17:59
ya inanamıyorum neden böyle kaliteli bi diziyi kaldırıyorlarki çok güzeldi tabi bizim milletimiz ne anlasın kaliteden gitsinler basit basit dizileri izlesinler çok üzüldüm ayrıca sinirlendimde

harvard
22-03-05, 19:34
Kanal D tutulmadığı için Seher Vakti ni yayından kaldırma kararı almış.Ellerindeki bölümü yayınlıyorlar ama bugün Kelebek te yazdığına göre kesin kaldırılıyormuş yayından.

cengiz semercioğlu yazmış
bende okudum

lyon69
23-03-05, 11:30
Keşke kaldırmasalardı, yazık etmişler.
Bir dilim aşk gibi pazar akşamları yayınlanabilirdi...

pinkzone
23-03-05, 16:01
Bir Dilim Aşka da seher vaktinede yazık ettiler. Kanald nin Politikaları. :twisted: :twisted:

_irem_
23-03-05, 16:40
Bir Dilim Aşka da seher vaktinede yazık ettiler. Kanald nin Politikaları. :twisted: :twisted:

evet öyle oldu seher vakti çok güzel ama ne zaman veriyolar diziyi reayting leri düsüyoo her hafta deistiyolar

lasin
23-03-05, 16:40
yaw neden kaldırıyolar ki biz ne güzel izliyoduk yaaaaa
hem her dizinin kendi izleyenleri vardır. herkez izlemiyo diye kaldirılır mı hiçççççç :( :(

_irem_
23-03-05, 18:07
arkadaslar dizinin kaldildigini nerden örendiniz bende bakayimm bi :?:

lyon69
24-03-05, 14:20
Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu yazılarına baktım, dizinin kaldırıldığı hakkında bir bilgi göremedim ama öyle diyorsanız öyledir.
Zaten hiç bölüm özeti filan da yok.
Herhalde kaldırdılar bu hafta, yazık ettiler diye düşünüyorum.
Uğur Polat gibi bir oyuncunun bu sezon kaldırılan ikinci dizisi (birincisi İstanbul Şahidimdir). Bence her iki dizide de kadro ve konu gayet güzeldi, seyredeni de vardı diye düşünüyorum. Acaba Kanal D yerine ne yayınlayacak merak ediyorum.

purna
24-03-05, 14:20
bende dızıyı hıc sevmıyorum daha hıc bakmadım

Durna
26-03-05, 16:19
Diziyi yayindan kaldirmadilar sadece bu hafta sonuncu bolumu yayinlaniyor Ekrana veda ediyor

_butterfly_
26-03-05, 16:25
pekii ne zamnnn genee geçç -sattemii.. yayınlayacaklarrr :?:

bi dee zatenn sonn bölümünüü wermeleri yayındann kaldırılmasıylaa eşş değerde sadecee sonunuu gösteriolarr........

Durna
26-03-05, 16:29

bi dee zatenn sonn bölümünüü wermeleri yayındann kaldırılmasıylaa eşş değerde sadecee sonunuu gösteriolarr........
Galiba Haziran Gecesinden sonra olacak

_butterfly_
26-03-05, 16:32
aaaa iii ozamnnn baree sonunuuu rahatlıklaa izleyelimmmm dimii amaaa :wink: :wink: :wink:

_irem_
26-03-05, 19:52

ye nerden biliyorsunuz arkadaslar yalan sölemeyin nerden örendinizi söleyin durna lütfen nerden örendigini söle bu dizi öle kolay kolay kaldirilmaz bana kaynak ver bende bakayim eger veremessen yalan sölemis olursun umarim laf dolsun torba dolsun diye sölememeisindir :evil:

hazal_90
26-03-05, 20:36
ewt seher wakti bu hafta bitio we saat 21,50 de yani haziran gecesi bittikten sonra baslıyacak.. öteki türlü cok gec oluo ya..

lyon69
26-03-05, 20:56
KanalD'de baktım hiç son bölüm / final demiyor. Acaba devam kararı almış olabilirler mi ?

Durna
27-03-05, 07:39

ye nerden biliyorsunuz arkadaslar yalan sölemeyin nerden örendinizi söleyin durna lütfen nerden örendigini söle bu dizi öle kolay kolay kaldirilmaz bana kaynak ver bende bakayim eger veremessen yalan sölemis olursun umarim laf dolsun torba dolsun diye sölememeisindir :evil:
reklamlarda son bolum, Kanald sitesinde ekranlara veda ediyor yaziyodu
E-kolay net'de de son yaziyodu

_butterfly_
27-03-05, 09:57
galibaa dizii star tw dee yayınlancakk..
http://www.sabah.com.tr/gny/yaz1362-70-122-20050327-200.html

Seher Vakti Star yolunda mı? Star Medya Grup Başkanlığı'na getirilen Cengiz Özdemir atama sonrası çalışmalarını Habertürk'teki Full Ekran'da anlattı... Her kelimesini dikkatle seçen Özdemir özellikle geçmiş dönemlerde işten çıkarılan çalışanların tazminatları konusunda yüreklere su serpti... Özdemir ödemelerin gelecek hafta başlayacağını söyledi. Bu arada söz, geçen hafta çeşitli kanallarda yayından kaldırılan programlara geldi... Kanal D'deki Seher Vakti, Show'daki Cenk mi Erdem mi? ve atv'deki Gülbence için içlerinden biriyle görüşüyoruz diyen Özdemir işi biraz tahmine bıraktı... Star'ın kadın kuşağında sıkıntısı yok gibi görünse de görüşmelerin sürdüğünü biliyorum. Dizi konusunda yaşanan sıkıntılar ortada. Tanıtım Billboard'larında da yakında sıkça göreceğimiz Birol Güven'in işleri dışında etkin bir diziye rastlamıyoruz... Son şık da Cenk ve Erdem'e kalıyor, ama onların da reytingi yok... Ben Seher Vakti diyorum Cengiz Bey... Doğru mu?

_butterfly_
27-03-05, 10:24
SON BÖLÜMMMM :(
Kanal D’nin başrollerinde Yeşim Salkım ve Uğur Polat’ın oynadığı, İdil Fırat, Berk Hakman, Begüm Birgören ve Tuluğ Çizgen’in de önemli rollerini üstlendiği sevilen dizisi “Seher Vakti” bu akşam yayınlanacak bölümünün ardından ekrana veda ediyor. Davut ile Melike, mozaik ortadan kaybolduğu için panik halindedir. Melike bu olayda Kadir’in parmağı olduğunu düşünür. Beline isabet eden kurşun nedeniyle sakat kalan Halide riskli bir ameliyata girmeyi kabul eder. Ancak girmeden önce tek isteği Sabah’la konuşmak ve yıllardır içinde gizlediği vicdan azabını onunla paylaşmaktır. Amerika’daki kardeşinden mektup alan Ani, onun çağrısını kabul ederek Amerika’ya dönme kararı alır. Ani’nin bu kararı konaktaki herkesi üzer. Bu arada polis aldığı bir ihbar sonucunda mozaiğin handa olduğunu öğrenir ve hana baskın yapar. Mozaik yerinde değildir ama artık herkes değerli tarihi eserin Tarsus’ta olduğunu öğrenir. Bu durumu daha önceden bilen Avni ise Kadir’den şüphelenerek onunla konuşur ve mozaiği bularak herkesi şaşırtacak bir harekette bulunur. Bütün bu olanlar arasında ise Melike ve Davut aşklarını korkusuzca ortaya sermekten çekinmezler.

semaseda
27-03-05, 13:24
gerçekten çok üzüldüm adam akıllı izlediğim bi dizi vardı oda bitiyo uğur polatı çok seviyorum adam neye eline atsa kuruyo istanbul şahidimdirde aynı şekilde oldu halbuki harika bi diziydi inşallah bundan sonra çok iyi projeyle karşımıza çıkar da doya doya onu izleriz

harvard
27-03-05, 15:45

irem bizden ylan çıkmaz...

cengiz semercioğlunun yazısı yaklaşık bir hafta önce yayınlandı ve reklemlarda son bölüm yazıyo

pinkzone
27-03-05, 16:22
Seher Vakti Star yolunda mı?
Star Medya Grup Başkanlığı'na getirilen Cengiz Özdemir atama sonrası çalışmalarını Habertürk'teki Full Ekran'da anlattı... Her kelimesini dikkatle seçen Özdemir özellikle geçmiş dönemlerde işten çıkarılan çalışanların tazminatları konusunda yüreklere su serpti... Özdemir ödemelerin gelecek hafta başlayacağını söyledi. Bu arada söz, geçen hafta çeşitli kanallarda yayından kaldırılan programlara geldi... Kanal D'deki Seher Vakti, Show'daki Cenk mi Erdem mi? ve atv'deki Gülbence için içlerinden biriyle görüşüyoruz diyen Özdemir işi biraz tahmine bıraktı... Star'ın kadın kuşağında sıkıntısı yok gibi görünse de görüşmelerin sürdüğünü biliyorum. Dizi konusunda yaşanan sıkıntılar ortada. Tanıtım Billboard'larında da yakında sıkça göreceğimiz Birol Güven'in işleri dışında etkin bir diziye rastlamıyoruz... Son şık da Cenk ve Erdem'e kalıyor, ama onların da reytingi yok... Ben Seher Vakti diyorum Cengiz Bey... Doğru mu?

http://www.sabah.com.tr/2005/03/27/gny/im/658B9A1BD1998244ACE6C1A9b.jpg

http://www.sabah.com.tr/gny/yaz1362-70-122-20050327-200.html

yagmurun_sesi
27-03-05, 18:01
arkadaslar yarin seher vaktinin son bölümü müs

dilan_04
27-03-05, 19:30
Evet ya bende duydum..Deli oldum vallah..Ben çok seviyorum bu diziyi..Saniyorum ratingler yüzünden.. :roll:

_irem_
27-03-05, 21:00

irem bizden ylan çıkmaz...

harvardcim durnaya söledim ben onu çünkü gerçekten sinirlendim dizi öyle seviyorum ve çok baglandim ve hala istedigim sorunun cevabini alamadim maleswef herkez bitecek diyo ama kaynak yokkk

cengiz semercioğlunun yazısı yaklaşık bir hafta önce yayınlandı ve reklemlarda son bölüm yazıyo

ilkercan
27-03-05, 21:27
kanal d seher vakti dizisinin saatiyle çok oynadı saatini geç verdiği bir tarafa bir bölüm öncede pazar günü yayınladı sonra tekrar pazartesiye aldı haliyle izlenme oranı düştü dizinin yazık oldu bence bu diziye oyuncuların emeğine yazık ya ben tarsusluyum haliyle vaktim oldukca dizi setinide izleme fırsatım oluyordu yazık

tatlikiz16
27-03-05, 21:37
evet bende duydum yayindan kaldiriliyormus...

bende severek bakiyordum saher vaktine güzel bi
diziydi bence.....

:(

zeynepyy
28-03-05, 07:58
Seher Vakti çok güzel bir dizi idi. Kanal d Bir istanbul masalının karşısına koyarak dizinin şansını azallttı. kanal d nin yanlış yayın politikası ile bir dizi daha harcandı.

meltemyucel
28-03-05, 13:35
Bu dizinin bitmesine gerçekten üzüldüm. Fazla dizi takip edemeyen biri olarak bu izlediklerim arasındaydı. Ama malesef KANAL D yine bir diziye daha KIYDI. Önce yayın tarini değiştirdi sonra saatini bi bölüm vermedi vs. Sonunda dizi bitti. Bravo tebrikler! siz bol bol evlilik programları verin.

dilan_04
28-03-05, 22:53
Agzina saglik meltemyücel!

morton
28-03-05, 23:09
Dizinin Star'a gideceğini duydum. Bilgisi olan var mı?

istanbulspence
28-03-05, 23:34
güzel bir son bölümolmuş yayın akışı kurbanı oldu dizi sonuçta pazartesi insanların alıştığı bir dizi var aslında takdire şayan bir diziydi dizinin sonunu kaçırdım bilgilendiren olursa iyi olur

zeynepyy
29-03-05, 09:42
güzel bir dizi idi. kanald sayesinde bitti.

volvox
29-03-05, 10:10
Güzel bir diziydi.Hele müzikleri süperdi.Kanald nin yazık ettiği dizilerden biri daha.

_irem_
29-03-05, 12:23
en çok sevdigim dizi bittii ya çok güzeldi bu bölüm..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: hepsi kanal d nin suçu bu kadar güzel bir dizi nasıl biter ya offf ama sonunu çok güzel balamişlar hele melike ve davut çok güzeldi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

_butterfly_
29-03-05, 14:59
yaaaa sonnnunuu anlatabilirmisiz off offf hepsini izledimm bi tek ooe n sonn reklamındaa izleyemedimmmmm :( :( :( birii anlatırsa çkkk sewinecemmm :( :(

_hasret
31-03-05, 15:45
bi saniye yaaa !!! bittimí gercekten??? Ama "son" filan yazmadi??

_butterfly_
31-03-05, 15:47
ewtt yaa maaleseff bitiii son bölümüydüü........ pzt akşamııı olann :( :( :( :( :( :( :( :(

ilkercan
31-03-05, 19:20
evet bende öyle duydum ama ne derece doğru bilmiyorum stara geçtiği ama inşallah öyledir devam eder arkadaşlar yaklaşık bir haftadır dizi çekimi yok şehirde ben hiç rastlamadım çekime heralde yayınlanmayacak

istanbulspence
31-03-05, 23:36
hala son bölümün sonu ile ilgili bilgilendiren olmadı reklamdan sonraki kısımda nasıldı

volvox
01-04-05, 11:50
Ben eurod den izliyorum reklam girmedi sonunda.Ama Ani yi uğurladılar kapı önünde.Kadir ve eşi,Avni.annesi,Tarık,Melike,Davud hepsi vedalaştı Aniyle..Melike vedalaşırken Ani'ye hediyesi olan defteri verdi.Verirken de Davud ve benim için bir geçmiş bir de gelecek yaz gibisinden birşeyler dedi.Ani Sabah'ın arabasına bindi.Melike ve Davud beraber yürüyerek evden uzaklaştılar.Tarık hariç hepsi eve girdi.Tarık fondan gelen güzel müzik ve ağlayan çocuk sesinin üstüne giden arabanın arkasından bakarak herkes için daha güzel bir yerde buluşmak üzere gibi bişey dedi ve bitti.

http://img118.exs.cx/img118/6937/dsc059867fm.jpg (http://www.imageshack.us)

volvox
01-04-05, 11:55
http://img127.exs.cx/img127/9166/dsc059915ez.jpg (http://www.imageshack.us)

_irem_
02-04-05, 14:53
saol rsimler çok güzel :cry: :cry: :cry: :cry: galiba benim kaderim bu en çok sevdigim diziler bitiyor :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

istanbulspence
04-04-05, 18:56
[quote="volvox"]Ben eurod den izliyorum reklam girmedi sonunda.Ama Ani yi uğurladılar kapı önünde.Kadir ve eşi,Avni.annesi,Tarık,Melike,Davud hepsi vedalaştı Aniyle..Melike vedalaşırken Ani'ye hediyesi olan defteri verdi.Verirken de Davud ve benim için bir geçmiş bir de gelecek yaz gibisinden birşeyler dedi.Ani Sabah'ın arabasına bindi.Melike ve Davud beraber yürüyerek evden uzaklaştılar.Tarık hariç hepsi eve girdi.Tarık fondan gelen güzel müzik ve ağlayan çocuk sesinin üstüne giden arabanın arkasından bakarak herkes için daha güzel bir yerde buluşmak üzere gibi bişey dedi ve bitti

sağol volvox ellerin dert görmesin :wink:

ehlocan
05-04-05, 11:54
Uğur Polat'ın kaderi oldu oynadığı dizilerin yayından kaldırılması (Sultan Makamı,İstanbul Şahidimdir) ama en azından konuyu toparladılar mozaik müzeye teslim edildi Halide Sabah Ali üçgenindeki olaylar açığa çıktı Melike ve Davut aşkını herkes öğrendi yarım kalmasından iyidir yayın günü ve saatleriyle bu kadar çok oynanan başka bir dizi olmamıştır heralde

kanin
03-06-05, 23:23
Son yıllarda yayına girmiş en kötü dizilerden biriydi. Hiç ilerlemeyen öyküsüyle hakettiği reytingi aldığına inandığım dizi... Darısı Köpek ve Aşka Sürgün'ün başına...

WİTH ROSE
11-08-05, 14:16
Süperdi çok Değişikti Ama çok Kisa Sürdü Devamini çekseler Daha Iii Olurdu

mrstire
11-08-05, 21:53
http://img184.imageshack.us/img184/8027/begm6dr.png

sisley
12-08-05, 13:38
ben çok sevmiştim keşke devam etseydi uğur polat çok iyiydi burda

gizemmm
18-08-05, 09:41
ya arkadaşlar selma allahınızı severseniz bana bir cevap yazın nolcak bu seher vakti merak ediyorum bende bir tarsuslu olarak diziyi star almış diyolar yeni yayın döneminde seher vakti nolcak bir bilgisi olan varsa lütfen yazsınnnn bekliyorrum :(((((

gizemmm
18-08-05, 09:45
arkadaşlar gerçektende acele bir cevap yazarsanız çok sevinirim bugün akşam yine bakcam buraya ok pleaseeeeee :((

rubio
21-09-05, 18:10
ya ben "seher vakti kalkan kervan" türküsünü arıyorum yaa olanlar lütfen ekleyebilirlerse eklesinler.....

keremcem d
25-09-05, 12:34
Berk Hakman Ve Begüm Yakisiyorlar

dıary
25-09-05, 12:38
ya dizi tekrar baslayacakmı cok sevinirim bu haber dogruy sa cok seviyordum cünkü

rubio
04-10-05, 21:57
SEHER VAKTİ KALKAN KERVANN ARKADAŞLAR BUYRUN....

http://**********.de/files/5823593/02._Seher_Vakti_Kalkan_Kervan.mp3.html

thanks to sedoş

first lady
07-10-05, 09:27
kim hazırladıysa eline sağlık süper olmuş

x_Selena_x
23-11-05, 16:16
:( Neden yaaa :(

Ben bu diziyi cok seviyordum.Simdi her defasinda bu forumdaki basligi gorunce,
icim burkuluyor!

Oyuncularida muhtesemdi!

Begum ve Berk yeni bi diziye baslayacaklar,cekimler basladi!ama yayina hala girmedi(coktan girmesi gerekiyordu)!"Kirik Kanatlar" yada "Zor Yillar".

Bu konu hakkinda bi bilgisi olan varsa paylasirmi.Diger basliklarada yazdim ama kimse bisey demiyor :(

sedoş
23-11-05, 16:28
cok tesekürler sedoş... ;)

önemli değil arkadaşlar Yeşim Salkımın sölediğini çooook aradım ama bi yere kadar bulamadım bu da güzel ama :D