Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - (Arşiv 1)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ECE...:)
09-07-07, 14:34
Bugün Milliyet gazetesi, Alice'nin köşesinde okuduğum habere göre Tomris Giritlioğlu, Kanal D için Asi adlı bir dizi yapacakmış.Dizinin başrolünde ise, en son Ihlamurlar Altında izlediğimiz Tuba Büyüküstün olacak.Dizi eylül sezonunda yayınlanacak.:img-wink:

cemotara
09-07-07, 17:55
işte sonunda tuba nın dizisi belli oldu.Kesinlikle izleyeceğim diziyi acaba partneri kim olacak ama çok güzel ve iddialı yapım olacağı kesin.İsmi de hoşuma giti sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden
Tuba Büyüküstünü yeni sezonda görmek çok güzel olacak.

09-07-07, 17:57
Gönülleri birleşti yolları ayrıldı

http://www.milliyet.com.tr/2007/07/09/magazin/resim/yazali.jpg

Ihlamurlar Altında dizisinde başlayan Tuba Büyüküstün Bülent İnal aşkı, dizi sona ermeden bitmişti. Ancak İnal ile Büyüküstün'ün ayrılığı fazla sürmedi.
Bir süre önce aşklarına kaldıkları yerden devam kararı alan kahramanlarımız Bodrum'da kısa süreli bir yaz tatiline çıkıp, hem aşk tazeledi hem de yeni sezon için enerji depoladı.
Yeniden aşk yaşamaya başlayan Büyüküstün ve İnal'ın İstanbul'a dönüşte yolları ayrılacak.

Neden mi?

Yapımcı ve yönetmen Tomris Giritlioğlu yüzünden!
Çünkü Giritlioğlu, sevgililere ayrı dizilerde rol verdi.
Giritlioğlu, İnal'ı atv için çekeceği "Kara Yılan" adlı bir dönem dizisinde, Büyüküstün'ü ise Kanal D'ye yapacağı "Asi" adlı dizinin başrolünde oynatacak.
İki yıldır hem sevgili olan ve aynı dizide sevgiliyi oynayan oyuncular, bu kez birbirlerine rakip olacak.

KaynakMilliyet (http://www.milliyet.com.tr/2007/07/09/magazin/yazali.html)

~GoThIcA~
09-07-07, 18:11
ececm ba$lık için saol cnmm...çok sewndm tuba yine ekranda bizlerle olcak kesin izlerim....hayrlı olsun...bakalım yeni partneri kim olcak....bülent olsa tam spr olurdu ama nese......:) belki sanat camiyası yeni bi yüz kazanır bu sayede...:)

Gülcan
09-07-07, 18:23
Ece'cim, baslik ve bu güzel haber icin tesekkürler canim,
cok sevindim bu habere. Tuba'min yeni diziye basladigini duymustum demekki buymus. Gönül isterdiki Bülentte olsun, ama malesef imkansiz gibi görünüyor. Merak ettim partneri kim acaba, ama kim olursa olsun Tubam icin kesinlikle izleyecegim. :happy0064

hüznün geceleri
09-07-07, 19:30
bende sırf onun ve onlar için dizi izliyorum.gerçekten iddialı bir yapıma benziyor.adı bile dikkkat çekici.asi.
birşeyidaha öğrendim bu haber sayesinde herçi haberlerin doğrulukları tartışılır ama olsun.hani menekşe dizisinde oynayacaktı,partneride kıvançmışmış.oh çok şükür o değil.bülent olsa:icon_whis

ismailsurucu
09-07-07, 23:19
yeni başlık için teşekkür ediyorum.tuba'nın yeni dizisini merak ediyorum,ama bülent'le olmasın tercih ederdim.bu arada Tomris Giritlioğlu hanıma bir mail göndermek istiyorum.Tuba ve Bülent'le ilgili.bunun için Tomris hanımın mail adresini bien arkadaş varsa ö.m ile göndermesini rica edebilirmiyim.şimdilik iyi geceler.

ihlamurdelisi
10-07-07, 13:42
Tuba Büyüküstün olduğu için dizinin çirkin olma gibi bir ihtimali yok...Sabırsızlıkla eylülü bekliyorum.."ASİ" tam TUBAYA yakışır bir dizi isminden belli..HAYIRLISI OLSUN..haydi bakalım reytıng rekorları kırmaya :D

Ranim
10-07-07, 14:33
Tubamin yeni dizisini 4 gozle bekliyorum
umarim kendi gibi dizisi de guzel olur

buarada partnerinin kim oldugu belli mi?

umarim mehmet gunsur olur
guzel bir cift olurlar kanimca

Ask_Korsani
10-07-07, 14:43
allah Bu Diziyi Mutlukaa Izliyecem... Kim Olursa Olsun Partneri.....
Bide Konusu Hakkinda Birseyler Ögrenseydik ne iyi olacakti....
Asi Olduguna Göre... Kesin Hircin bir Kizin Ask Hikayesidir :D

Vallah Heyecanlandim.... Korkmustum bir ara Tuba yi ekranlarda göremiyecez diye :D

_supermarried_
10-07-07, 15:00
şahsen çok beğenirim tubayı.ı.a izlemedim ama ç.g.o da süperdi.
onun için izlerim dizi de güzel olursa..:img-yes:

ipek_
10-07-07, 18:01
allah Bu Diziyi Mutlukaa Izliyecem... Kim Olursa Olsun Partneri.....
Bide Konusu Hakkinda Birseyler Ögrenseydik ne iyi olacakti....
Asi Olduguna Göre... Kesin Hircin bir Kizin Ask Hikayesidir :D

Vallah Heyecanlandim.... Korkmustum bir ara Tuba yi ekranlarda göremiyecez diye :D

evet valla bende tam öle düşündüm hırçın bi kızın aşk hikayesi:D biraz zeynepin yeni dizisinin konusu gibi oldu gerçi böle diince ama zaten çoğu dizinin konusu aynı diilmi:)

paçiii_melos
10-07-07, 18:03
Partner konusunda Kıvanç Tatlıtuğ'un ismini duydum ama hiç de yakıştıramadım.Belki kesin doğruda olmayabilir ama bilemem İnş. başka bir isim olur. Hayırlısı olsun ;)

sarıseren
10-07-07, 18:06
Güzel bi dizi olur inşallah:img-yes: Tuba var kesin güzel olur herhalde Tuba için seyrederim.Acaba partneri kim olcak çok merek ettim.Kıvanç Tatlıtuğ falan deniliyo ama benim için farketmez:img-wink:

dişi-kartal
10-07-07, 23:13
Tuba Büyüküstün varsa dizi izlenir valla ii bir oyuncu umarım haberleri doğrudur..Neyse kısa bir süre içerisinde anlaşılır zaten..

**Kar tanesi**
11-07-07, 02:24
aynen cnm bende merakla bekliyorum tubayı..yenı bir projesi olduğuna sevindim.bu arada başrol erkek oyuncu kim

hekimoglu64
11-07-07, 02:46
tuba büyüküstün hanim efendi biz sizi yeni sezonda kurtlar vadisinde görmek istiyorduk olmadi hic neyse basarilar dilerim size

saygilar..........................

ceyceylan
11-07-07, 10:02
bu kız izlemye doyulmuyoki..çok güzel...partneri kim olcak acaba bence kenan imirazlıoğlu olsun o olmazsa tolgahan sayışman olsun yada mehmet günsur olsun ..

pink-k(c)
11-07-07, 11:55
bence mehmet günsurla yakışmıyolar başka biri olabilir...
tuba güzel kız dizi tutulur ama meo ile yakışmazlar...
m.ali nuroğlu ile süper bi çift olabilirler bence.....

hekimoglu64
11-07-07, 12:14
bende tuba hanimi cok begeniyorum cok güzel bir bayan türkiyenin en güzel bayani derim yani partneri bence kurtlar vadisindeki abdul hey yada kenan imirzalioglu olsun kenanla iyi yakisirlar

saygilar.............

Ask_Korsani
11-07-07, 12:54
bende tuba hanimi cok begeniyorum cok güzel bir bayan türkiyenin en güzel bayani derim yani partneri bence kurtlar vadisindeki abdul hey yada kenan imirzalioglu olsun kenanla iyi yakisirlar

saygilar.............

Abdul hey mi? herhalde Saka yapiyorsun.... O kadar güzel bir kiza yakistira yakistira onumu partner olarak yakistiriyorsun....
Kenan Imirzalioglu belki olabilir ne de olsa aci hayat aci bi son buldu....
Ama Bilemiyorum yakisirlarmi..

hekimoglu64
11-07-07, 13:34
Abdul hey mi? herhalde Saka yapiyorsun.... O kadar güzel bir kiza yakistira yakistira onumu partner olarak yakistiriyorsun....
Kenan Imirzalioglu belki olabilir ne de olsa aci hayat aci bi son buldu....
Ama Bilemiyorum yakisirlarmi..

evet haklisin abdulhey olmaz ama kenan imirzalioglu olur bence cok yakisirlar polat alemdar kurtlarda basrolde oynamis olmamis olsaydi onu derdim aslinda biz kurtlar vadisi izleyicileri olarak tubayi kurtlar vadisi pusuda görmek istiyorduk neyse dizisi basliyacakmis basarilar dilerim cok güzel bir bayan

saygilar......

britneysinem
11-07-07, 18:50
ayy tubamın dizisi kesinlikle izlicem..

partneri mehmet günsür olursa olur çok yakışırlar...

hekimoglu64
11-07-07, 18:55
ayy tubamın dizisi kesinlikle izlicem..

partneri mehmet günsür olursa olur çok yakışırlar...

kardes mehmet günsur güzelim kizin yaninda cirkin kaliyor daha iyi bir partner olmali ya kenan imirzalioglu olsun yada ihlamurlar altinda abisi rolünde ki ömer olsun iyi olur

saygilar....

icegirl1907
11-07-07, 18:56
evet haklisin abdulhey olmaz ama kenan imirzalioglu olur bence cok yakisirlar polat alemdar kurtlarda basrolde oynamis olmamis olsaydi onu derdim aslinda biz kurtlar vadisi izleyicileri olarak tubayi kurtlar vadisi pusuda görmek istiyorduk neyse dizisi basliyacakmis basarilar dilerim cok güzel bir bayan

saygilar......

evet abdul hey ya da polat alemdar çok yakışırdı onlar olmayacağı için ferhat göçer ya da hüsnü şenlendirici ile çok güzel ikili olabilir o da olmazsa ibrahim tatlıses de abdul hey gibi karizmatik bi ekran yüzüyle bu diziye renk katabilir...

dalga mı geçiyorsunuz ya tolgahan sayışman ya da mehmet günsür olsun...

hekimoglu64
11-07-07, 19:02
evet abdul hey ya da polat alemdar çok yakışırdı onlar olmayacağı için ferhat göçer ya da hüsnü şenlendirici ile çok güzel ikili olabilir o da olmazsa ibrahim tatlıses de abdul hey gibi karizmatik bi ekran yüzüyle bu diziye renk katabilir...

dalga mı geçiyorsunuz ya tolgahan sayışman ya da mehmet günsür olsun...

yaw kardes niye dalga geceyimki tamam abdul hey olmaz ama polat abimizle cok ykisirdi güzel tuba

saygilar...

hekimoglu64
11-07-07, 19:07
cikiyordum tam aklima bir isim daha geldi serhat tutumluerde olabilir

mehmet günsur diyorsunuz ama adamin oyunculugu gelismesi gerek

saygilar......

Ask_Korsani
11-07-07, 19:13
cikiyordum tam aklima bir isim daha geldi serhat tutumluerde olabilir

mehmet günsur diyorsunuz ama adamin oyunculugu gelismesi gerek

saygilar......

Ona Bakarsan Necati Sasmazda kurtlar Vadisine Basladiginda tam bir acemiydi... Ve ben acikcasi Mehmet Günsürün kendini cok gelistirmesi gerektirdigini düsünmüyorum... cünkü kendisi kimi ünlümüzün basaramadigi seyi yapip yabanci projelerde rol aldi... Bence Mehmet Günsür olabilir... ama eminimki ondan daha iyisinide bulurlar dizi icin ben merak icindebekliyorum :D

cordelia
11-07-07, 19:32
ilerlemiş yaşına rağmen bence MEHMET ASLANTUĞ

veya büyülü ses tonuyla YETKİN DİKİNCİLER olmalı partneri

medsul
11-07-07, 19:47
oleyy oleyyy gercekten tubayi yeni sezonda ekranlarda görmek cok güzel olacak:happy0064 gerci şimdiye kadar hep bülent le yakiştirdik gönül isterki yine aynı dizide oynasinlar ama bu kadar kısa zamanda olmaz
inşallah başka sezonda onlari birlikte görmek cok isterim
dizinin konusunu cok merak eddiyorum kim olacak acaba partneri:icon_whis inşallah birbirlerine yakişan ve iyi bir oyuncu olur:happy0064
dizimizizn güzel olacaği isminden belli ASİ tam tubama yakişir bir dizi olacak:happy0064 sert,hırcın ve zor birisini oynamak oana cok yakişiyor:happy0064

medsul
11-07-07, 19:50
ilerlemiş yaşına rağmen bence MEHMET ASLANTUĞ

veya büyülü ses tonuyla YETKİN DİKİNCİLER olmalı partneri

mehmet&arzum hastasi sayilirim:img-in_lo ama pek olmaz gbi:icon_whis
aslında SERHAT TULUMLUERDE cok güzel olur
ses tonu cok hoş yakişikli,karizmatik,iyi bir oyuncu
ve en önemlisi özel hayatiyla gündeme gelen birisi degil
tubamın yanında şöyle esmer olgun birisi yakişir:img-in_lo

cordelia
11-07-07, 20:07
aslında partneri nejat işler de olabilir.
gülbeyazda canlandırdığı karakter hala hafızamda

ghost4021
11-07-07, 23:16
vay dizinin adı bile mükemmel asi :D:D tuba ne yaparsa izlerim isterse en gıcık rol olsun genede izlerim :D:D:D

gönül ister ki bülent le oynasın ama mehmet günsur da süper olur :D:D:D

12-07-07, 00:47
Affedilmeyenin başlığına baktım da Polat Bilgin, eylül sezonunda gene Tomris Hanımla dizi çekicekmiş,, ya Asi ya da Kara Yılan herhalde..
Kara Yılanın erkek oyuncusu belli oldugu icin Asi'de olabilir..
Biraz saçma bir bağıntı kurdum ama neyse :):)

cemotara
12-07-07, 09:33
Polat bilgin iyi ve beğendiğim bir oyuncu bence güzel ikili olabilirler.inş. enkısa zamanda oyuncu kadrosu ve konusu açıklanır.

sarıseren
12-07-07, 09:41
bence de mehmet günsür olsun.İkisi iyi bir çift olabilir.Polat Bilgin falan diyosunuz ama inş. o olmaz.Ben pek sevmiyorum onu.Hem Tubaya hiç yakışmaz:img-yes:

medsul
12-07-07, 13:13
şu belirsizlik ben deli edecek:icon_evil :img-grin2 zaten meraktan catlamak üzereyim:img-grin2 artık kesin bir bilgi verselerde bizde rahatlasak
polat inşallah degildir bilbiyorum yaaa... ben bülentten sonra
zaten tubayi kimseyle yakiştiramiyorum
ama yinede başkasi olmasini isterim hemde cok:img-yes:

Meryemce90
12-07-07, 15:15
bnce yeni bir yüz olabilir, mehmet günsur olsa zaten harika olur onu cok seviyorum hayraniyim yane süper bi oyunucu... hemde roluünü cok iyi becerio bence... yada mehmet ali nuroglu cok yakisirlar onlan....ha bide aklima mehmet ali alabora geldi onu yilan hikayesinde tanimistim orda harikaydi ya cok iyidi...

betü$_ozan
12-07-07, 15:25
ececim öncelikle baslik icin cok sagol :)
sonunda acildi.. ve sonunda tubisimizi yine görücez...
özletmicek kendini...:happy0064 :happy0064

basrolda daha kimler var ve konu nasil acaba !!
tabiki ben yine mehmetin olmasini isterim ama zor görünüyo !! insallah tubisimize yakisan biri olur..

tuba_buyukustun
12-07-07, 15:31
ayyy yeter artık sıkıldım artık tuba bülent muhabetinden yaa.tamam işte herşey ortada aynı dizide değiller.hem önceden tuba ile bülent aynı dizide değillerdi ama dişziye basladıklarında yakıştırdınız bu dizide de yakıştırırsınız merak etmeyin.dizinin adı asi.konusunu bilmiyorum ama tuba nın yanına daha genç kişiler lazım kendi yasına uygun.illaki olgun olacaksa şu anda dizisi olmasına rağmen atılgan gümüş le oynamalarını isterdim.saygılar

pollatlover
13-07-07, 15:00
selam arkadaslar ben cok sevindim Tuba yine bir dizide oynucak.
Bence Polat Bilgin erkek oyuncu cunku ben gecen mail attim ve dedi ki SIS yapimla caliscakmis.Ama ikisi cok yakisiyorlar bence.
:img-wink:

medsul
13-07-07, 15:10
valla kim gelir bilemem ama benim aklım hala mehmet günsür zaten mehmet günsüründe bir asi gibi bir tipi var bence çok iyi olur inş.mehmet günsür olur..

şimdi beyaz gelinciğin tekrarlarini izliyorumda gercekten tubanın partneri olursa cok sevinirin polat bilgin olmasin yaaa....:icon_sorr
onun yerine memet günsür olur inşallah:img-yes:

zeynep.s
13-07-07, 15:12
tubanın yeni dizisini sabırrsızlıkla bekliyorum...

mehmetali nuroğlu veya sinan tuzcu ile partner olsun isterim ama farketmez tuba kimle oynarsa oynasın onun için izleyeceğim...

**qzm_
13-07-07, 15:26
Çok sevindim:happy0064 İçeriği hakkında hiç bir bilgim olmamasına rağmen Tuba olursa güzel olur die tahmin ediorm zahten dizinin isminden de güzel birşeye benzio..

zeynep.s
13-07-07, 21:52
atvde affedilmeyen diye dizi yayınlanmış.. o dizide berrak t. ıle başrol oynamış..
bildiklerim bu kadar.. bende bu oyuncuyu tanımıyorum.. seyretmemiştim...

zeynep.s
14-07-07, 05:23
inşallah cuma akşamı yayınlanır...gerçi benim için farketmez ,fazla takip ettiğim diziyok herhangi bi akşam olabilir ama cuma akşamları onu seyretmeye çok alışmışım...

yeni dizi için bi an önce çalışmalara başlasalarda bizde partneri kim olacak artık öğrensek...

nilyum
14-07-07, 11:25
inşallah cuma akşamı yayınlanır...gerçi benim için farketmez ,fazla takip ettiğim diziyok herhangi bi akşam olabilir ama cuma akşamları onu seyretmeye çok alışmışım...

yeni dizi için bi an önce çalışmalara başlasalarda bizde partneri kim olacak artık öğrensek...

cuma akşamı yayınlanması imkansız gibi birşey.çünkü diziyi zayen sis yapım yapıyor...
aynı yapım şirketinin cuma akşamı yayınlanan dizisi var(hatırla sevgili)..yani aynı yapım şirketinin iki dizisini aynı gün -saat 20:00 olabilir belki ama düşük bir ihtimal- karşı karşıya getireceğini sanmam..

hüznün geceleri
14-07-07, 13:23
arkadalar bu polat bilgin kim ya ben hiç görmedim.bence mehmet ali nuroğlu yada mehmet aslantuğ olsunmu?

yeşil_2
14-07-07, 13:44
bu diziyi sabırsızlıkla bekliyorum. içinde tuba olduğu için tabiki. ben polat bilgini biliyorum affedilmeyen dizisinden. ama partneri başka biri olsun. mehmet günsür çok iyi olur bence.

pelin_
14-07-07, 13:47
kesinlikle tuba büyüküstüne yakışacak kişi mehmet asalntuğdur ve o her rolün altından başarı ile kalkar yani bu ikili reyting rekorlerı kırar bence yapımcılar bu iki isim arasında düşünmeli.........

diler1983
14-07-07, 15:57
kesinlikle tuba büyüküstüne yakışacak kişi mehmet asalntuğdur ve o her rolün altından başarı ile kalkar yani bu ikili reyting rekorlerı kırar bence yapımcılar bu iki isim arasında düşünmeli.........

lütfen mehmet aslantuğ ,mehmet günsur,serhat tutumluer yani bunlardan biriyle oynamasını çok istiyorum
:good:

gdemirdiken
14-07-07, 16:19
İnşallah Mehmet Ali Nuroğlu ile paylaşır bu dizide başrolu.Hem Çemberimde Gül Oya'dan da aşinayız ikisine.Bence güzel olur :img-yes:

XxTanyaxX
14-07-07, 16:23
:happy0064 süper....
ya cok sevindim tuba ablayi yeni bi dizide görmeyi hemde kisa zamanda...
iki sevgili rakip olacaklar...:):)
eminim ikisini dizi leri süper olacak...
asi ismi de cok hoc...
bakalim partneri kim olacak...?
:D:D

!!SévNuR!!
14-07-07, 20:23
yaaa ben tubayı bülentten başkasıyla yakıştıramam yaaa :( hele dizide öpüşme sahnesi görürsem çok üzülürüm :( ben tubayla bülenti çok seviyorumm tomris de nie ikiliyi ayırmışki yaaa tekrar ikisi bi dizide oynasa kötümü lurdu yaniii???bide sinan tuzcu olsa tam süper olurdu :):good:

zeynep.s
14-07-07, 22:09
buket çok hızlısın canım... ellerine sağlık..
dediğin gibi hiç bişey belli değil..bakalım tuba bu dizide nasıl karşımıza çıkacak...

gurbetci
14-07-07, 22:40
polat bilgin adi geciyor dizi icin.oldukca basarili bir oyuncu izledigim kadariyla.neden olmasin?gönül partner olarak mehmet ali nuroglunu görmek ister ama sanirim mehmet ali tiyatroya agirlik verecek.hayirlisi diyelim.
buna ragmen her halukarda izleyecegim diziyi,cünkü hayran oldugum güzellik basrolde. :)

ghost4021
14-07-07, 23:30
ya hayır tubama polat bilgin yakışmaz mehmet günsur olsun ama onun olacağını sanmıyorum.lütfen polat bilgin olmasın

nilyum
15-07-07, 02:06
polat bilgin olmaz türü laflar etmek biraz saçmalık olmuyomu??

yani adam başarılı bir oyuncu artı tiyatrocu birde...yani şimdi kalkıpta o tubama yakışmaz türü sözler çok yerinde olmuyor...hem tubanında kendisi için böyle eğitimli kişilerin karşısında oynaması daha iyi olur gibi geliyor...yani daha çok şey kapabilir bu süre içerisinde...

ztn kimse zorla oynatmayacak onu...tuba o kişiyle oynamaya karar vermişse çoktan vermiştir..vardır bir bildiği diyelim en iyisi...bekleyip görelim...

~*£sra*~
15-07-07, 13:08
ben izlicem bu diziyi, tubayi cok severim :img-yes: cokta merak ettim diziyi, rol arkadasi kim olacak acaba, insallah uyumlu bir ikili olurlar, ama tubanin oynamasi cok sevindim,bence tuba su an ekranin en güzel kizlarindan...

06_haziran_15
15-07-07, 14:01
Dizinin ismi ilgimi çekti 'ASİ' .. kanal d Asi Yıllar ımızı kaldırdıı ve şimdi böylee bi dizii geliyorr ekranlaraa .. gerçekten çok merak ediyorum konusunuu ve nasıl bir dizi olacağınıı ...

~GoThIcA~
15-07-07, 14:10
Dizinin ismi ilgimi çekti 'ASİ' .. kanal d Asi Yıllar ımızı kaldırdıı ve şimdi böylee bi dizii geliyorr ekranlaraa .. gerçekten çok merak ediyorum konusunuu ve nasıl bir dizi olacağınıı ...

ewt cnm ya bnde ismnden dolayı ilgimi çekti ee bide RBD ci olunca.....:) kesin izlerim dizimiz Y.O.K. madem bizde böle avunuruz....:)

zeynep.s
16-07-07, 00:59
dizinin müziklerini nail yurtsever yapacakmış... bakalım bu dizinin müziğinide ı.a. kadar sevecekmiyiz?

dağçiçeği_aslı
16-07-07, 15:15
tuba büyüküstün varsa kesinlikle izlerim:img-yes:
ekranların en güzel kızı:happy0064 :happy0064

acaba partneri kim olcak???

inşallah tubamıza yakışan birisi olurr:img-icecr :img-icecr

Gülcan
20-07-07, 14:50
Müziklerini Nail Yurtsever yapacak demekki,
cok sevindim bu habere. Nail Yurtsever'in müzikleri cok hos oluyor, IA müzikleri asla unutulmaz.

Bu diziyi cok merak ediyorum, partneri kim olursa olsun izlerim.
Tubam icin herseyi yaparim :img-blush
Inaniyorumki raitingleri alt üst edecek bu yapim, Tubam olurda raitingler kötü olurmu hic :icon_whis

::.CaniQ.::
21-07-07, 02:15
Müziklerini Nail Yurtsever yapacak demekki,
cok sevindim bu habere. Nail Yurtsever'in müzikleri cok hos oluyor, IA müzikleri asla unutulmaz.

Bu diziyi cok merak ediyorum, partneri kim olursa olsun izlerim.
Tubam icin herseyi yaparim :img-blush
Inaniyorumki raitingleri alt üst edecek bu yapim, Tubam olurda raitingler kötü olurmu hic :icon_whis

Gülcancım katılıorummm tubanın oyunculuğu güzel e müziklerinide Nail Yurtseven yapıosa süper olur yaa:img-blush ama bugün dikkatimi birşey cekti,Bugün Ask Yolu diye bi dizi vardı izlemedim ama...tuba ile bülentin filmi..Nail Yurtseven nedense her dizide aynı müziği kullanıooo:P :img-pilot :P Seher Vakti,I.Altında..Aşk Yolu :D ama yinede coook güzelll müziklerrrr

krnca_
21-07-07, 13:19
Bu kış olabildiğince az dizi izlemek istiyorum galiba Asi'yi izlemeye erkek oyuncu açıklandığında karar verebileceğim:icon_whis keşke Polat Bilgin olsa:img-yes:

cemotara
21-07-07, 13:35
Bu kış olabildiğince az dizi izlemek istiyorum galiba Asi'yi izlemeye erkek oyuncu açıklandığında karar verebileceğim:icon_whis keşke Polat Bilgin olsa:img-yes:

Büyük ihtimalle partneri Polat bilgin olacak.Dizi eylül ayında başlayacağına göre çekimler ağustosun ortalarında başlar.Bence çok güzel bir dizi olacak.Sabırsızlıkla eylül'ü bekliyorum.

eczaci
21-07-07, 13:44
Büyük ihtimalle partneri Polat bilgin olacak.Dizi eylül ayında başlayacağına göre çekimler ağustosun ortalarında başlar.Bence çok güzel bir dizi olacak.Sabırsızlıkla eylül'ü bekliyorum.

Ay bence çok güzel olur.Affedilmeyen için çok uğraştık ama Polat Bilgin'in olduğu her proje güzeldir benim için.

medsul
21-07-07, 15:21
artık tubanın partneri kim acaba cok merak ediyorum
belli olsa artık yaaa......

cemotara
24-07-07, 10:57
(bkz: antakya)şehrini ortadan ikiye bölen nehir. yazın neredeyse kurur.
ülkenin içine doğru ters yöne akıyomuş gibi göründüğünden dolayı asi ismini almıştır...antakyanın içinden geçer bu nehir... güzel bi görüntü ama kokuda olmasa dedirtir hataylılara...

hatay ile özdeşleşen bu nehrimiz yetimdir.

hatayda hiç bir fimaya "asi" ismi verilmemektedir. hatayda asi turizm, asi lokantası, asi oteli gibi yerler göremezsiniz... halbuki şehirleri ile özdeşleşen emsali başka doğa harikaları, hemşerilerince baştacı yapılmıştır; yeşilırmak, kızılırmak, ağrı dağı, uludağ... bunlardan sadece bir kaçıdır.

tomris giritlioğlu'nun kanal d için hazırladığı yeni sezon projesi. tuba büyüküstün ve polat bilgin'in adı dolaşıyor kulislerde..

Tuba'nın yeni projesi Antakya da ve hatayda olacaktı.Dizinin ismide Asi,galiba dizinin konusu Asi nehiriyle ilgili olacak.Zaten antakya ve hatayla özdeşleşmiş olan bir nehir.
Bakalım nasıl bir dizi olacak yakında zaten çekimleride başlar eylül ayında ekranlarda olacağına göre

cemotara
24-07-07, 12:09
tuba büyüküstün ün yeni sezonda başlayacak tomris giritlioğlu projesi olan asi dizisine erkek oyuncu arayışları son sürat devam ediyor yapımcı tomris giritlioğlu yeni sezına damgasını vurmak istediği dizisi için son olarak hırsız polis dizisinin yakışıklı polisi timuçin esen ile görüşmüş timuçin esen projeyi çok beğenmiş son anda bir aksilik olmassa tuba büyüküstün ün yeni partneri timuçin esen olacakmış ne diyelim hadi hayırlısı

fatma-1721
24-07-07, 12:19
tuba büyüküstün ün yeni sezonda başlayacak tomris giritlioğlu projesi olan asi dizisine erkek oyuncu arayışları son sürat devam ediyor yapımcı tomris giritlioğlu yeni sezına damgasını vurmak istediği dizisi için son olarak hırsız polis dizisinin yakışıklı polisi timuçin esen ile görüşmüş timuçin esen projeyi çok beğenmiş son anda bir aksilik olmassa tuba büyüküstün ün yeni partneri timuçin esen olacakmış ne diyelim hadi hayırlısı

Verdigin bilgiler icin tesekkür ederim.
Partneri kim olursa olsun mutlaka izleyecegim ben bu diziyi,cünkü Tuba Büyüküstün güzel oldugu kadar da mükemmel bir oyuncu.Dizinin konusu tam olarak belli olmasa da,asi nehri-hatay....proje ilginc ve cok güzel olacaga benziyor,zaten Tomris Giritlioglu imzasi tasimasi da cok önemli,eger Tubanin partneri de basarili bir isim olursa bu dizi izlenme rekorlari kirar gibime geliyor.

ismailsurucu
24-07-07, 17:14

verdiğiniz haber için teşekkür ederim.Bülent İnal'dan sonra Tubayla oynıyabilecek tek oyuncu Timuçin Esen'dir.temennim anlaşabilmeleri.gerçekleşirse yeni sezonda iki Tomris Giritlioğlu dizisi izleyeceğiz.

PIRLANTA
25-07-07, 16:04
Hatay Antakyalılara müjde.Orhan Kılıç nam-ı diğer Aras Dağlı Antakya'da.Eylülde çekimleri başlıcak dizisi için Antakya'ya gelmiş bulunmakta.Çekimler başladığında belkide başlamadan önce mutlaka görüşücem Orhan Bey le.sizede resimlerini yollarım tabii:D
bu da yerel bir gazetede çıkan haberi
http://img381.imageshack.us/img381/8076/untitledvp4.jpg (http://imageshack.us)

Zannedersem bu dizi Asi.

LG_34
25-07-07, 17:00
Tubamızın projesi olurda kötü olurmu .. Dört gözle bekliyoruz .. Partner, kim olursa olsun hep destek tam destek :)

PIRLANTA
25-07-07, 17:00
Gazete haberine göre Tuba Büyüküstün'ün partnerinin Orhan Kılıç olduğu kesin gibi. Dizi anlaşması olmadan dizi çekiminin yerine gidilmeyeceğine göre Tomris hanım aradığı oyuncuyu bulmuş.

fatmaa22
25-07-07, 17:07
tubişimin dizisi olucakta ben izlemicekmiyim :) tabiki çok güzel
bir dizi olucağına eminim hadi hayırlısı inş mehmet günsur olur ya inş:):)
sabırsızlıkla bekliyorum ya tubayı çok özledim süper olucak:happy0064

Ask_Korsani
25-07-07, 18:02
Vallah partneri kim olur bilmyiorum... ama ben sayilan isimleri hic begenmedim... tamam gerek polat bilgin gerek aras dagli rolüyle tanidigimiz orhan kilic iyi oyuncular olabilir... ama tuba nin güzelligi yanidna ezik yada ne bilim gölgesinde durmayak biri olmali.... bence timucin esen de yakismaz bu role.... mehmet günsür olabilir belki.... ama yalnis bir iismle karsimiza cikmasin yeter tuba.... gerekirse imza kampanyasi düzenliyelim :D ne bilim hazir tuba böyle iyi bir projede rol alacak... bari dizinin hakkini versinler :D

mary_FB
25-07-07, 20:43
yeni başlıcak dizilerden en çok ilgimi çeken sanırım asi dizisi tuba b. çgo dan beri çok severim ı.a. dizisini izlemedim ama bu dizisi güzel olursa izlemeyi düşünüyorum galiba daha partneri belli olmamış benim bi öneri olcaktı belki yapımcısı okur belli mi olur bence SERHAT TUTUMLUER süper gider onu da çok özledik ikisi birarada olur olursa da süper olur

ekin_26
25-07-07, 20:43
tuba büyüküstünle orhan kılıçın birlikte oyniycagini burdan ögrenidik orhan kılıçın sadece yeni projesi için antakyada oldgunu biliyorduk dizi ve orhanla ilgil haberleri
gazete resmini ekleyen arkadas antakyadan haberleri orhan forumuna yakın zamanda bildirilcegini söyledi
o zaman her sey kesinlesir ikisinin oyniyıp oynayamiycagi
bi de burada ve tuba forumunda orhan hakkinda yazilan seyleri görünce orhan seveni olarak üzüldüm orhan kılıçı tuba büyüküstünle yakistirilamiyor olabilir
açikcasi ilk basta bizde yakistiramadik demiyelimde bu ihtimali uzak gördük galiba
belkide baska rollerde görmek istedigimizdendir.

bu dizide birlikte rol alicaklarsa ikisinde çok güzel bir is çikaracaklarina eminim
birlikte görüceksek onlari bu dizi ikisi içnde hayirli olsun

CeReN66
25-07-07, 21:16
arkadaşlar burada yani Hatay-Antakya da şuan için bır dizi projesi var.Tuba Büyüküstün Antakya'da dizi çekecekse demekki partneride Orhan Kılıç.Orhan Kılıç ın forumunda da yazmıştım bunu araştırıcam.büyük ihtimalle yarın Orhan Bey'le görüşücem.size kesin sonucu bildiririm yarın

maidesara
25-07-07, 23:51
hepiniz bişeyler söylüosunuz bende fikrimi söylemek isterim. aslında bir istanbul masalının demiri nasıl olur? tuba ile yakışmazlarmı?

mıstaa
26-07-07, 00:11
Bende Orhan Kılıç'la ilgili bir iki kelam edeyim..:)Tamam kensisi (benimde izlediğim) Sağır Oda dizisinde oyunculuğunu kanıtladı ama sırf oyunculuklada olmazki.:)Yakışmakta lazım..Kendisinin Tuba'yla yakışacağını hiç zannetmiyorum.....Tuba-Bülent sonsuza kadar aynı dizide oynasalar ne olur sanki?:)

mili_gkhnözen1905
26-07-07, 00:18
oo tubisim oynicak demek bakmam mi ya:img-in_lo
umarim yakisan biri olur yani kim olursa olsun sirf tubam icin bile bakarim hic yazmadim sayfasina filan ama cok seviyorum cok güzel dogal duru bir güzelligi var:img-yes: :img-in_lo
dizi ismide cok güzel Asi güzelmis ismi yani:good:

hyoldas
26-07-07, 06:11
"Asi" adlı dizide ilk belirlenen isim Tuba olmuştu. Bence Tuba artık başlı başına başrolü kaldırabilecek yetenekte bir kız. Şimdi Orhan Kılıç'ın adı geçiyor. Neden olmasın? Bakıyorum arkadaşların tek derdi dış görünüş. Yok Orhan çok yaşlıymış yok Bülent varken Orhan'la ne işi varmış(tabi burada iş ile aşk karıştıranlar da var)Aman partneri kim olacakmış! Aman Tr'de en yakışıklı jönünü bulun seçin, koyun Tuba'nın yanına Tuba 'ya bir zeval gelmesin, Tuba rol arkadaşına aşık falan olur sonra siz beğenmezsin mazaallah. Ya da belki Tuba rol icabı çirkin birisine aşık olması gerekiyor( yooo asla olamaz hele Bülent'ten sonra "Bu sadece örnekti" ). Bu dizinin aşk dizisi olacağını nerden biliyorsunuz peki!

Arkadaşlar 9 sayfanın hepsini partneri şu olsun, bu olmasın tartışmalarıyla doldurmuşsunuz. Bize mi kaldı kimin oynayacağı, Tomris Hanım projesini çöpe atacak biri değildir. Sanırım bu işi sizden daha iyi bilir. Eğer ki başka oyuncularla yakıştırıyorsanız. Bunu bu sayfalardan ziyade yapım şirketine ya da Tuba'nın kendisine mail atın. Seni şu oyuncuyla görmek istiyoruz diye. Onlarda bundan sonraki projelerinde sizleri dikkate alsınlar.
Ayrıca naçizane görüşüm Tuba çok güzel bir yüze sahip, onun yanına yine bebek yüzlü birini yakıştırmıyorum. Tuba'nın partneri olarak Bülent İnal'ı gördüğümden midir bilinmez ama Orhan Kılıç'ta o tarz bir tipe sahip. Bence gayet güzel yakışırlar. :good:

Dipnot: Orhan hayranı olarak değil, Tuba hayranı olarak yazdım bunları :)

Herkese saygılar.

Fettan
26-07-07, 08:48
Daha önce uyumlu bir çift olan toplum , tarafından da çok sevilen iki oyuncunun sonraki projelerinde birlikte oynayacağı partnerlerini kabullenmek zordur..Bu konuda sizleri anlayabiliyorum ama..Tuba çok güzel olduğu için illaki çok yakışıklı bir başrol oyuncusumu olması gerekiyor ben bunu anlamıyorum..Üstelik bu durum hem Tuba hemde rol alacak diğer kişi için üzücü bir durum..Evet Tuba çok güzel ama kendini çok geliştirdi ve çok iyi bir oyuncu oldu ben isterdimki burada bahsi geçen isimlerle oyunculuğu kıyaslansaydı.Bebek yüzlü şarkıcı oyunculardan biriylemi oynasın...Umarım Timuçin Esen yada Orhan Kılıç 'dan biri olur...

hyoldas
26-07-07, 09:02
Daha önce uyumlu bir çift olan toplum tarafından da çok sevilen iki oyuncuya sonraki projelerinde birlişkte oynayacağı partnerlerini kabullenmek zordur..Bu konuda sizleri anlayabiliyorum ama..Tuba çok güzel olduğu için illaki çok yakışıklı bir başrol oyuncusumu olması gerekiyor ben bunu anlamıyorum..Üstelik bu durum hem Tuba hemde trol alacak diğer kişi için üzücü bir durum..Evet Tuba çok güzel ama kendini çok geliştirdi ve çok iyi bir oyuncu oldu ben isterdimki burada bahsi geçen isimlerle oyunculukğu kıyaslansaydı.Bebek yüzlü şarkıcı oyunculardan biriylemi oynasın...Umarım Timuçin Esen yada Orhan Kılıç 'dan biri olur...

Sevgili Fettan,
Anlatmak istediklerimi çok objektif bir bakış açısıyla aktarmışsın. Ben Orhan Kılıç'ı çok sevdiğim için fevri çıkışlar yapabiliyorum. :)
Evet burada birisi çıkıp Tuba oyuncu mu? Gitsin alaylılarla oynasın deseydi. Ben şahsen onun hayranlarını kırmamak için böyle birşeyi asla söylemem. Lütfen kimse kimsenin tipine, kişiliğine ya da oyunculuğuna laf etmesin. Beğenmediğinizi dile getirmek herkesin hakkı, ama başkalarının haklarına laf etmeden.
Neyse bu konuyu fazla uzatmak istemiyorum. Umarım Timuçin ya da Orhan'la oynar. İkisi de her rolü kaldırabilecek çok iyi oynucular.

Bu dizinin konusu ile ilgili bildiğiniz birşey var mı? Detayları ya da haberleri paylaşırsanız sevinirim.

hyoldas
26-07-07, 09:24
..Bu konuda sizleri anlayabiliyorum ama..Tuba çok güzel olduğu için illaki çok yakışıklı bir başrol oyuncusumu olması gerekiyor ben bunu anlamıyorum..

Bununla ilgili en güzel örnek Çemberimde Gül Oya'da, Zarife'nin büyük aşkı Ümit yani Serdar Yeğin çok yakışıklı bir adam değildi. Ama yaşadıkları aşkla, yansıttıkları duygularla bu güzel çirkin farkını gözümüz görmemişti. Yine aynı dizide Mahsun karakteri de aynıydı. :img-wink:

shake_it
26-07-07, 09:38
böyle bir dizi başlayacağını ilk kez biraz önce forumları gezerken gördüm.. merak ettim kim var kim yok diye..

orhan kılıç konusunda , ya ne diyorsunuz orhan kılıç hem tipi hem de oyunculuğu yerinde olan gayet yahşi bir abimiz..

bu konuda en son mesaj atan arkadaşlara katılyıorum.. mesele yakışıklılık güzellik değil.. mesele oyunculuk yetenegi.. ki mesele yakışıklılık olsa bile orhan kılıç yakışıklı bir adam bence..

diziyi izlermiyim bilmiyorum çünkü bit gibi heryerden dizi çıkmakta..

ama entrikalı, hileli, kurgulu bir dizi olmazsa izlerim belki.. SADElik ilk kuraldır benim için..

hyoldas
26-07-07, 09:38
Bence Tuba'ya yakışacak tek bir oyuncu var Saruhan Hünel çok yakışırlar bu da benim fikrim dizi tavana vurur vallaha

Dizinin konusu hakkında sen beni bilgilendirirmisin?
Çok merak ediyorum. Lütfen!
Birde dizi nasıl tavana vuruyor onu da anlatırsan sevinirim.

PIRLANTA
26-07-07, 09:44
İnsan sevdiği oyuncu ile ilgili alaycı şeyler okuyunca kırılıyor. Bende sevgili Hyoldas arkadaşıma çok katılıyorum.

SELİN ASLAN
26-07-07, 09:50
uzun bir aradan sonra foruma geri döndüm tubamızın yeni bir diziye başlayacağını okudum.bu süper.ama bundan daha süper olan şey hatayda çekilecek olması.ben bir hataylı olarak bu duruma çok sevindim.hem tubayı hem de uzakta olduğum memleketimi göreceğim.başrol de belli olsun artık.gönlüm bülentin olmasını çok isterdi,ama bu mümkün değilmiş.sizin yazdığınız isimlerde çok başarılı.umarım başarılı bir dizi olur.:happy0064

zynp06
26-07-07, 10:08
Dizinin konusu hakkında sen beni bilgilendirirmisin?
Çok merak ediyorum. Lütfen!
Birde dizi nasıl tavana vuruyor onu da anlatırsan sevinirim.

Fikrim doğrultusunda yazdığım şeyler için sizi bilgilendirmek zorunda değilim. Ama başka kaynaklardan dizinin konusu hakkında bilgi alabilirsin yada tavana vurmak konusunda yani merakınıza mucip olan şeyleri aydınlatamayacam.

hyoldas
26-07-07, 10:22
İnsan sevdiği oyuncu ile ilgili alaycı şeyler okuyunca kırılıyor. Bende sevgili Hyoldas arkadaşıma çok katılıyorum.

Doğru söze ne demeli bilmemki

Sevgili Pırlanta,

Bu forumda alaycı bir mesaj görmedim. Ayrıca böyle birşey yazılsa bile kendi adıma niye kırılayım ki, benim düşündüğüm sadece bu işe gönül koymuş insanların burada ki mesajları okuyup motivasyonun azalması. Ayrıca takıldığım konu buradaki arkadaşların oyuncuları tipleriyle yargılamaları. Beğenmeyebilirler elbet ama bazı arkadaşların hiç tanımadığı bir oyuncu hakkında yansıttıkları ifadeler çok yalnış. Ayrıca gün geliyor çok sevdiğimiz oyuncunun bir bakışını görüyoruz onunla sevdiğimiz halde biz bile eleştirebiliyoruz ya da komik buluyoruz. İfade etme tarzı çok önemli birde açık ve net bir şekilde eleştri yapmak. Orhan'ı beğenmiyorlarsa Orhan düşünsün. :img-icecr

hyoldas
26-07-07, 10:26
Fikrim doğrultusunda yazdığım şeyler için sizi bilgilendirmek zorunda değilim. Ama başka kaynaklardan dizinin konusu hakkında bilgi alabilirsin yada tavana vurmak konusunda yani merakınıza mucip olan şeyleri aydınlatamayacam.

Burada dizi hakkında konuşuluyor. Saruhan Hünel yakışır demişsiniz. Peki başrol erkeğin nasıl bir rol canlandırdığını biliyor musunuz? Bir gay'i oynayacak desem ne dersiniz? Belli ki siz diziyle ilgili birşey bilmiyorsunuz? Beni başka kaynaklara yönlendirdiğiniz ve zorunda olmadığınız halde bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

philosophy
26-07-07, 10:28

Bir diziye sadece oyuncuların dış güzelliği açısından bakmanın emeğe yapılacak bir saygısızlık olabileceğini düşünmüşsündür sanırım arkadaşım :img-yes: Önemli olan oyuncuların kaliteleri ve yetenekleri açısından birbirine uyması değil midir :img-cool2

PIRLANTA
26-07-07, 10:33
Sevgili Pırlanta,

Bu forumda alaycı bir mesaj görmedim. Ayrıca böyle birşey yazılsa bile kendi adıma niye kırılayım ki, benim düşündüğüm sadece bu işe gönül koymuş insanların burada ki mesajları okuyup motivasyonun azalması. Ayrıca takıldığım konu buradaki arkadaşların oyuncuları tipleriyle yargılamaları. Beğenmeyebilirler elbet ama bazı arkadaşların hiç tanımadığı bir oyuncu hakkında yansıttıkları ifadeler çok yalnış. Ayrıca gün geliyor çok sevdiğimiz oyuncunun bir bakışını görüyoruz onunla sevdiğimiz halde biz bile eleştirebiliyoruz ya da komik buluyoruz. İfade etme tarzı çok önemli birde açık ve net bir şekilde eleştri yapmak. Orhan'ı beğenmiyorlarsa Orhan düşünsün. :img-icecr

Çok doğru ifade etme tarzı çok önemli.Tabiki bu konu bütün oyuncular için geçerli. Onların da motivasyonları azalabilir. Belki de bu sayfaları okuyan yakınlarıda üzülebilir, ne dersin?

zynp06
26-07-07, 10:38
Bir diziye sadece oyuncuların dış güzelliği açısından bakmanın emeğe yapılacak bir saygısızlık olabileceğini düşünmüşsündür sanırım arkadaşım :img-yes: Önemli olan oyuncuların kaliteleri ve yetenekleri açısından birbirine uyması değil midir :img-cool2

Saygısızlıkla ne alakası var şimdi Saruhan Hünel iyi bir oyuncu değil mi Tuba Büyüküstün iyi bir oyuncu değil mi haaa dış görünüşüne göre de tabiki değişiyo dizilerin gidişatı partnerlerin birbirine uyumu yakışması da tabi ki dizilerin başarısını en çok etkileyen faktörlerden birisi bunun aksini kimse iddia edemez. Ayrıca ben fikrimi kimseyle tartışmak istemiyorum bu benim fikrim bu formda herkes kendince sevdiği veya yakıştırdığı oyuncuları söyleyebiliyo böyle bir hakkımaz var fikrim tartışmaya açık değildir.

Fettan
26-07-07, 10:45
Çok gereksiz yere doğru gidiyor tartışma..Herkesin gönlünde bir aslan yeter elbet ama dizinin konusu bile belli değilken adı geçen iki oyuncuyu sırf fziiksel olarak Tuba'ya yakışmayacağı düşüncesi tuhaf ...Dizi başlasın hele bir görelim daha önce hiç oyunculuk tecrübesi olmamasına rağmen Özlem Düvencioğlu Timuçin Esen'le oynadığı dizide çok uyumlu bir çift oluşturmuştu...İzlemeden karar vermeyin derim.Hele Tomris Giritlioğlu gibi bir isim sizden bziden çok daha önemsemiştir uyum sorununu...

cerenimo
26-07-07, 10:50
Arkadaşlar, bakıyorum da artık oyunculuktan önce yakışıklılık, çekicilik gelmeye başlamış.Bir diziye başlanacaksa, burdaki oyuncu ne kadar güzel olursa olsun, ne kadar çekici olursa olsun, oyunculuğunun kötülüğünü saklayamaz.Ama profesyonel bir oyuncu çirkinliğini (kesinlikle Orhan Kılıç için söylemiyorum, değil çünkü :) genel..) oyunculuğunun büyüsüyle kapatabilir.Hele bu ikisi de varsa, tip ve oyunculuktan bahsediyorum, bu kişi kesinlikle hayatında daima ilerleyebilecek biridir.Orhan Kılıç da böyle biri.Çok yakışıklı olmasa da, hem oyunculuğuyla hem samimiyetiyle bunu kapatabiliyor.Ve böyle kaliteli biri hakkında, bu şekilde kaba, itici konuşulamaz.Zaten kötü söz sahibine aittir derler:img-wink:
Artık sığ düşünmeyi bırakıp gerçek şeylerle uğraşsak ha, ne dersiniz?

philosophy
26-07-07, 11:03
Çok gereksiz yere doğru gidiyor tartışma..Herkesin gönlünde bir aslan yeter elbet ama dizinin konusu bile belli değilken adı geçen iki oyuncuyu sırf fziiksel olarak Tuba'ya yakışmayacağı düşüncesi tuhaf ...Dizi başlasın hele bir görelim daha önce hiç oyunculuk tecrübesi olmamasına rağmen Özlem Düvencioğlu Timuçin Esen'le oynadığı dizide çok uyumlu bir çift oluşturmuştu...İzlemeden karar vermeyin derim.Hele Tomris Giritlioğlu gibi bir isim sizden bziden çok daha önemsemiştir uyum sorununu...

Kesinlikle Fettancım sana katılıyorum.. Daha ortada fol yok yumurta yok yakışmayacağını düşünmek önyargıdan başka birşey değildir.. Bu da çok saçma..

meline
26-07-07, 11:13
Sanırım dizinin adı hepimizin içindeki ''asi çocuk'' 'u tetikleyecek kadar davetkar...

Daha taşlar yerine oturmadan bunca tartışıldığına göre,, gelecekte bu sayfalar iyice coşar...

Kim isterse seçilsin umarım ekranlarda eksikliğini hissettiğimiz ''bir numara'' olma özelliğini yakalayabilir ''ASİ''....

secoms
26-07-07, 11:23
Arkadaslar,
Sürekli birbirinize katılıyorsunuz iyi güzel de herkes yaptıgı yanlısın farkına vardı ve gereken cevabı gerektigi yerde verdi. Bu konuyu uzatmanın bir anlamı yok.

İkisine de yeni projesinde basarılar diliyorum. Konusunun sürekleyici reytingi bol bir dizi olmasını diliyorum.

cemotara
26-07-07, 11:34
Benim için ilk önce önemli olan oyunculuğudur.Yani oyuncu iyi olduktan sonra benim için farketmez.Ayrıca ben orhan kılıçı da çok beğeniyorum.Tuba ile yakışır mı yakışmaz mı zaman gösterecek ama çok iyi güzel bir dizi olacağına eminim.

sude9
26-07-07, 11:46
Tuba'nın yeni dizisine muhakkak bakacağım...dizi hakkında görülen o ki Tuba ve müzikleri Nail Yurtseven'in yapacağından başka kesinleşmiş bir şey yok,sanırım konusuda belli değil...Tuba için hayırlı olsun...partneri için bir çok tahmin yapılmış bende birşey söyleyeyim...Orhan Kılıç'ın oyunculuğu hakkında bilgim yok dizisine de hiç bakmadım ancak zikredilen isimlerden
Serhat Tutumluer,Mehmet Aslantuğ ve Timuçin Esen kendilerini kanıtlamış çok başarılı isimler...Timuçin Esen'in çok uyumlu olacağını düşünüyorum..

CeReN66
26-07-07, 14:20
arkdaşlar boşuna tartışmayın artık.Hatay-Antakya'da çekilecek Asi dizisinin başrol oyuncuları Orhan Kılıç ve Tuba Büyüküstün'dür.boşuna partner aramayın Tuba ya.dizi eylülde başlayacak.o zaman görürsünüz kim yakışıyor kim yakışmıyor

cemotara
26-07-07, 14:29
arkdaşlar boşuna tartışmayın artık.Hatay-Antakya'da çekilecek Asi dizisinin başrol oyuncuları Orhan Kılıç ve Tuba Büyüküstün'dür.boşuna partner aramayın Tuba ya.dizi eylülde başlayacak.o zaman görürsünüz kim yakışıyor kim yakışmıyor

Teşekkürler bilgi için.Bence muhteşem bir dizi olacak orhan kılıçıda severim çok başarılı bir oyuncu
Tuba ilede yakışıp yakışmayacağı dizi başlayınca görürüz.

gülbeşeker
26-07-07, 14:39

Bilgi için çok sağol .Hem tuba hem de Orhan Kılıç için büyük başarı getirecek bir proje olacağına inanıyorum.Her ikisi için de hayırlı olsun.

philosophy
26-07-07, 14:53

Teşekkürler Cerencim :happy0064

Bence çok güzel bir dizi olacak!! Orhan ve Tuba'ya başarılar....:happy0064

ekin_26
26-07-07, 15:00
arkadaşlar dizinin konusu ve oyuncuları bellimi bilen varsa yazabilir mi
kirmizi su merhaba
orhan kılıç ve tuba büyüküstün birlikte oyniycaklr
asi nehriyle ilgili olacagi söyleniyor
orhan kılıç dizi çekimleri içn antakya ya gitti sadece bunu biliyoruz
yeni haberler gelir insallah

hyoldas
26-07-07, 15:01
arkadaşlar dizinin konusu ve oyuncuları bellimi bilen varsa yazabilir mi

Konusu belli değil ama aldığım duyumlara göre Asi Nehri'nden alacakmış ismini.
Şimdilik Tuba Büyüküstün ve Orhan Kılıç oynayacak diye duyduk. Birde müziklerini Nail Yurtsever yapacakmış. Onun dışında herhangi bir bilgim yok. Her iki oyuncu içinde hayırlısı olsun :)

yılmaz_filiz
26-07-07, 16:00
Tartışmalaraa lütfen son verelim.

Umarım reytingler iyi gelirde dizimiz tutar.

ehlocan
26-07-07, 16:19
Arkadaşlar tartışma yaratacak mesajlar yazmaktan kaçınmanız gerektiğini biliyorsunuz...Başlık dizi ile ilgili mesajlar ve haberler içindir oyuncular hakkındaki yorumlarınıza kendi sayfalarında hakaret içermeyen mesajlar doğrultusunda devam ediniz.Tartışmalar devam ettiği takdirde başlığı geçici bir süre kapamak zorunda kalacağız...

Sevgiler
Ehlocan

lawinia
26-07-07, 16:55
tubanın partneri kim olursa olsun izlerim diyordum simdi bu haberi de okuyunca sağır odayı takip eden ve orhan kılıçı da cok seven biri olarak cok mutlu oldum. ıhlamurlar altındanın oyuncu seciminin kusursuz oldugunu düsünen biri olarak bu secimi yapan tomris hanıma bu konuda cok güveniyorum. simdi cok uzak gibi gelse de dizideki karakterlerine büründüklerinde cok daha farklı düsünülecegine eminim yani tomris hanım demek ki bu ciftin uygun olacagını düsündü ki böyle bir secim yaptı. umarım basarılı olurlar da en az iki sezon onları izleme fırsatını buluruz.

nalan-k
26-07-07, 21:11
herkese iyi aksamlar, asi dizisinde orhan kilic oynuyacakmis cok sevindim buna, orhan kilic ve tuba büyüküstün bence cok basarili ve gayet uyumlu, ayrica orhan kilica yakisikli degil diyenler: herhalde orhan kilica hic dogru dürüst bakmadilar, ben tuba büyüküstünü, orhan kilictan üstün görmüyorum, ayni sekildee orhan kilicta tuba büyüküstünde daha üstün degil. bence gayet güzel bir ikili:img-yes: bunu hepimizde görecegiz:img-yes:

ipek_
26-07-07, 21:22
Benim için ilk önce önemli olan oyunculuğudur.Yani oyuncu iyi olduktan sonra benim için farketmez.Ayrıca ben orhan kılıçı da çok beğeniyorum.Tuba ile yakışır mı yakışmaz mı zaman gösterecek ama çok iyi güzel bir dizi olacağına eminim.

valla bende seninle aynı fikirdeyim kim olur die merak ediodum çok ama bence orhan kılıç güzel bi tercih bence çok güzel bi adam yani kendine has bi karizması var ayrıcaolmasada yani öle bi insandırki oyunculuğuyla kapatır onu ve dağhan külegeçte bunun en güzel örneği bence:) diyerek kendimce tartışmaya son noktayı koyuyorum:):):) herkese ii yorumlar dier başrolun belirlenmesine kim olursa olsun çok sevindim..

diler1983
27-07-07, 17:40
Bugün Milliyet gazetesi, Alice'nin köşesinde okuduğum habere göre Tomris Giritlioğlu, Kanal D için Asi adlı bir dizi yapacakmış.Dizinin başrolünde ise, en son Ihlamurlar Altında izlediğimiz Tuba Büyüküstün olacak.Dizi eylül sezonunda yayınlanacak.:img-wink:

arkadaşlar eminmisiniz orhan kılıç la oynayacağına eğer kesin değilse tubaya en çok yakışan birini buldum korel cezayirli.boyları ayı daha gen ç duruyorlar

ekin_26
27-07-07, 17:50
arkadaşlar eminmisiniz orhan kılıç la oynayacağına eğer kesin değilse tubaya en çok yakışan birini buldum korel cezayirli.boyları ayı daha gen ç duruyorlar
arkadasim orhan kiliç dizi çekim yerini görmek için hataya gitmis bu dizide hatayda çekilecek bizde ilk önce farki projeler olabilir dedik ama suan hatayda sadece asi adli dizi çekilecekmis
ayrica korel cezayirli haziran ayinda verdigi röportajda teklifleri düsünme asamasinda oldugunu söylesmisti yeni sezon diizlerinde adi geçmedigine göre hala düsünme asamasinda

ihlamurdelisi
28-07-07, 02:08
Antakyada çekilcek olan 2 dizi var...Birisi "ASİ" diğeri "KARA YILAN"....

Yani geçen sezon aynı dizide başrol oynayan TUBA BÜYÜKÜSTÜN ve BÜLENT INAL bu kez aynı şehirde birbirlerine rakip olucak...

Orhan Kılıç belkide "KARA YILAN " dizisinde rol alır...

Bir arkdaş kimse kimseden üstün deil demiş..Arkdaşım güzel söylemişsin ama kimsenin TUBAYI üstün tuttuğu yok...Sadece zevk meselesi sen yakışrıtabilirsin sen oyunculuk başarısına bakabilirsin başkası buna tip ve karizma olarak bakabilir...Bunlar göreceli kavramdır...Lütfen uyumsuz ve yakışmıyorlar diyenlere tepki vermeyiniz...Yakışmıyor diyince Orhan Kılıça yapılmış bir hakaret olarak saymayınız..Bu sadece uyumlu olmadıklarını birbirlerini bütünlemedikleri anlamına gelir..Orhan Kılıç'ın yakışıklı olmadığını deil...

Kendi şahsım adına sölüyorum...Ben daha farklı hayaller kurmuştum...Tuba'nın partneri hakkında...Ayrıca TUBA en son bildiğim kadarıyla sözleşmeyi imzalamamıştı..Bilemiyorum ama bence aynı dizide olmucaklar...

medsul
28-07-07, 13:12
demek tubanın partneri orhan kılıc:icon_whis ben sagır odayi hiç izlemedim
(gerci abim ve babam hiç kacırmadan izliyorlardi )arada bir bakıyordum
ordada beyendiğim birisiydi tubayla hiç aklıma gelmedi ama
bencede kayişacağini düşünüyorum
inşalllah bol reytingli olur malum son zamanlarda herşeyden önemli reytingler
başarisiz olup yayından kaldirirlarsa cok üzülürüm dogrusu:icon_sorr
aman kötü şeyler düşünmüyecem:img-yes: eminin cok başarili olacak:happy0064

gülbeşeker
28-07-07, 15:29

Yani geçen sezon aynı dizide başrol oynayan TUBA BÜYÜKÜSTÜN ve BÜLENT INAL bu kez aynı şehirde birbirlerine rakip olucak...

Bir arkdaş kimse kimseden üstün deil demiş..Arkdaşım güzel söylemişsin ama kimsenin TUBAYI üstün tuttuğu yok...Sadece zevk meselesi sen yakışrıtabilirsin sen oyunculuk başarısına bakabilirsin başkası buna tip ve karizma olarak bakabilir...Bunlar göreceli kavramdır...Lütfen uyumsuz ve yakışmıyorlar diyenlere tepki vermeyiniz...Yakışmıyor diyince Orhan Kılıça yapılmış bir hakaret olarak saymayınız..Bu sadece uyumlu olmadıklarını birbirlerini bütünlemedikleri anlamına gelir..Orhan Kılıç'ın yakışıklı olmadığını deil...

Kendi şahsım adına sölüyorum...Ben daha farklı hayaller kurmuştum...Tuba'nın partneri hakkında...Ayrıca TUBA en son bildiğim kadarıyla sözleşmeyi imzalamamıştı..Bilemiyorum ama bence aynı dizide olmucaklar...

Bükent İnalın dizisi Gaziantep,Şanlıurfa dolaylarında çekilmeyecek miydi?Antakyayı ilk defa duydum.

ekin_26
28-07-07, 19:20
arkadaşlar burada yani Hatay-Antakya da şuan için bır dizi projesi var.Tuba Büyüküstün Antakya'da dizi çekecekse demekki partneride Orhan Kılıç.Orhan Kılıç ın forumunda da yazmıştım bunu araştırıcam.büyük ihtimalle yarın Orhan Bey'le görüşücem.size kesin sonucu bildiririm yarın
ceren66 antakyadan yazmisti sadece bir dizi çekiliyormus antakyada
daha sonra yazdigi haber

nalan-k
28-07-07, 20:46

iyi aksamlar ihlamurlardelisi, kimse kimseden üstün degil kelimesini ben kullanmistim:img-yes: ,ben basindan sonuna kadar orhan kilicin sagir oda dizisini izledim, ve büyük bir orhan kilic fanatikiyim, anlasilanda sen tuba büyüküstün fanatikisin. aynen senin dedigin gibi canim, bunlar zevk meselesidir, ama hakaret etmedigin sürece, benim kizdigim nokta burada orhan kilica cok igrenc kelimesini kullananlar oldu. buna ragmen ben kesinlikle hic kimseyi kirmadan rencide etmeden düzgün bir msj vermeye calistim. orhan kilica gelince bana göre kesinlikle yakisikli ve karizmatiktir ve güclü bir oyuncudur, tabiiki tuba büyüküstünde hem güzel ve basarili. ama aslina bakarsan zaten güzellik pek önemli degil, oyunculugunu güzel oynadiktan sonra, zaten kendilerini bizlere sevdiriyorlar:img-wink: eger gercekten ikisi bu dizide oynarsa, bence cok güzel birseyler cikar:img-wink: . umarim kendimi ifade edebilmisimdir.

hekimoglu64
28-07-07, 21:09
asi dizisini tuba icin izlerim tuba süper yaaa onun üstüne tanimam cokk güzel ve cok basarili partneri orhan kilicsa süper sagir odada iyiydi yakisrilar korel cezayirlide iyi her ikisinden biri olur

saygilar...............

cemotara
29-07-07, 08:48
Bence de diziyle ilgili güzel paylaşımlarda bulunalım yani böyle tartışmalar çok gereksiz.
Son dediğinide katılıyorum dizi başlayınca yakışacaklardır ve güzel bir ikil olacaklarını düşünüyorum.

nalan-k
29-07-07, 09:01
Söylediklerine katılıyorum arkadaşım bencede diziyle ilgili güzel paylaşımlarda bulunalım yani böyle tartışmalar çok gereksiz.
Son dediğinide katılıyorum dizi başlayınca yakışacaklardır ve güzel bir ikil olacaklarını düşünüyorum.

cemotaracim benimle ayni fikirde oldugun icin cok sevindim canim, eminimki senin gibi bir sürü arkadas, tuba büyüküstün fani olarak böyle düsünüyordur. eger sevdigin bir oyuncu bir diziye basliyorsa, yaninda kim olursa olsun onuda kabullenir. sahsen benim en cok sevindigim orhan kilicin tekrar yeni bir diziye baslamasi. ihlamurlar altindaya hic bakmadim, ama yinede cok sevindim tuba büyüküsütünün olmasina, ve kim olursa olsun sevinirdim, cünkü sonucta orhan kilic oynuyacak:img-yes:

BERNA
29-07-07, 10:08
Değerli üyelerimiz

Daha önce yönetici dostumun yaptığı uyarıya tekrar dikkat çekmek istiyorum.

Arkadaşlar tartışma yaratacak mesajlar yazmaktan kaçınmanız gerektiğini biliyorsunuz...Başlık dizi ile ilgili mesajlar ve haberler içindir oyuncular hakkındaki yorumlarınıza kendi sayfalarında hakaret içermeyen mesajlar doğrultusunda devam ediniz.Tartışmalar devam ettiği takdirde başlığı geçici bir süre kapamak zorunda kalacağız...

Sevgiler
Ehlocan
Ben de bu uyarıya bir ekleme yapmak istiyorum. Başlıkta fikirlerin belirtilme özgürlüğüne sığınarak ortamı geren diğer üyeleri kışkırtan mesajlar yazmak yasaktır. Fikirlerin empoze edilmeye çalışması da başlığı germektedir. Ayrıca Türkçe yazım kurallarına da uyma konusunda tekrar dikkat çekmek istiyorum.

Konunun bir daha açılmamasını umarak başlığı kapatmadan önce polemiğin daha fazla uzamaması için son mesajları siliyorum.

Saygılarımla
Bölüm Sorumlusu
BERNA

nalan-k
29-07-07, 19:33
Arkadaşım bu bir aşk dizisi ve tubanın da partneri kesin olarak orhan kılıç.

bak eger orhan kilic cikmassin, yani fos ciksin, ellimden kurtulamassin:dito canim
ya tabiiki saka canim, ben sanada, tiyocunada güveniyorum canim:img-yes: , simdi abi kardesmi izleyecekmisiz:img-hyste

cemotara
29-07-07, 19:57
bak eger orhan kilic cikmassin, yani fos ciksin, ellimden kurtulamassin:dito canim
ya tabiiki saka canim, ben sanada, tiyocunada güveniyorum canim:img-yes: , simdi abi kardesmi izleyecekmisiz:img-hyste

Doğru söylüyorsun işin ucunda rezil olmakta var ama emin olabilirsiniz ki partneri orhan kılıç eğer çıkmazsa yandım:icon_whis

Bugün birisinle mesajlaştım kendisi tubayla iki gün önce görüşmüş hatta resmini falan çekmiş tubanın siteye eklenmiş.O da partnerin orhan kılıç olduğunu söyledi imzalamışlar.

cerenimo
29-07-07, 20:12
Doğru söylüyorsun işin ucunda rezil olmakta var ama emin olabilirsiniz ki partneri orhan kılıç eğer çıkmazsa yandım:icon_whis

Bugün birisinle mesajlaştım kendisi tubayla iki gün önce görüşmüş hatta resmini falan çekmiş tubanın siteye eklenmiş.O da partnerin orhan kılıç olduğunu söyledi imzalamışlar.

:img-hyste
Yandın ki ne yandın.:)
Kurtulamazsın ellerinden, İstiklalde Orhanı görene kadar koştururlar seni, söylemedi deme :img-hyste
Offf, işte bu sağlam tüyo.:img-wink: Tabi doğruysa:)
Sorsaymış Orhan Kılıçı partner olarak kendine yakıştırıyor mu :img-hyste :icon_whis :img-icecr
Neyse, bence de partnerler onlar :) Doğru yani, ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler. :img-wink:
NOT!: Abi kardeş de güzel olurdu aslında :)

nalan-k
29-07-07, 20:16
amanda aman cerenimo gelmis hos gelmis, nerelerdesin sen yahu, biz ne güzel yazisiyoruz burada:img-hyste sen yoksun.
artik vallah bende cemotaraya güveniyorum, bu saaten sonra. bence herkes de buna alissin:img-yes:

cerenimo
29-07-07, 23:12
amanda aman cerenimo gelmis hos gelmis, nerelerdesin sen yahu, biz ne güzel yazisiyoruz burada:img-hyste sen yoksun.
artik vallah bende cemotaraya güveniyorum, bu saaten sonra. bence herkes de buna alissin:img-yes:

Hoş bulduk canım:)
Biraz geç oldu sanki ama :icon_whis :img-hyste
Ben de güveniyorum cemotara sana.Bak ona göre :) Yalan haber yok değil mi :)

assi_yılllar
30-07-07, 13:06
tuba nın yeni dizisini çok merak ediyorum en kısa sürede başlar inş ...
orhan kılıçla yakışırlar
not:gerçi bülent olmasını daha çok isterdim ama kısmet...

dalya
31-07-07, 09:43
Tuba'nin yeni dizisi :img-icecr
Oyuncu kadrosu kimden olusursa olussun, konusu ne olursa olsun mutlaka izliyecegim. Umarim bu da IA gibi gereginden fazla sürmez :img-wink:

cemotara
31-07-07, 10:59
36. tuba büyüküstün ve orhan kılıç'ın rol alacağı kesinleşmiş , nail yurtsever'in müziklerini hazırlayacağı çekimlerine hatay'da başlanmış yeni sezon kanal d dizisi.
(bir derdim var, 31.07.2007 12:22)

ayse-gul
31-07-07, 13:08
Tubamın yeni dizisi, Orhan kılıçta var....

kesin izlicm... konusu hakkında hiç bi bilgi yok mu? bir de eylül sonunda mı başlıcak? çok geç deil mi ya :icon_sorr

nalan-k
31-07-07, 20:06
gurbetci süpersin canim, bu ne hiz, ellerine emegine saglik.
ne güzel simdiden bu iki güzel insani yanyana görmek, bence cok güzel firtinalar kopucak:img-yes:

philosophy
31-07-07, 20:45
Gurbetci çalışman harika olmuş canım çok sağol, Orhan'ın ordaki resmi en beğendiyim resimlerindendir ayrıca ondanda çok beğendim çalışmanı :img-wink: Yeni dizi umarım iki oyuncun içinde hayırlı olur .. Ben Orhan'ı istiklal'de bi kıstırıyımda alıyım havadisleri :icon_whis

gurbetci
31-07-07, 20:56
sevgili nalan-k ve sevgili philosophy
yorumlariniz icin cok tesekkürler.Tubayi cok begenerek izliyorum uzun zamadir zaten,Orhan Kilicin da iyi bir oyuncu olduguna eminim.dilerim uzun soluklu bir dizi olur.

gülbeşeker
31-07-07, 21:39
Sevgili gurbetçi çalışman harika olmuş ,eline emeğine sağlık,dizi başlasın devamını bekleriz.

crncrncrn
01-08-07, 17:03
36. tuba büyüküstün ve orhan kılıç'ın rol alacağı kesinleşmiş , nail yurtsever'in müziklerini hazırlayacağı çekimlerine hatay'da başlanmış yeni sezon kanal d dizisi.
(bir derdim var, 31.07.2007 12:22)

ben de Hatylıyım ve Bülent-Tuba ağşığıyım. Dizinin Hatayın neresinde çekildiğini lüüüüüüüüütfen soyleyin. Sete gidip bilgi toplayıp, fotoğraf çekmek istiyorum (tabi sizlerle paylaşmak için):img-in_lo

ipek_
01-08-07, 19:50
nası başlamış ya 5 sularında tubayı caddede görmüşler sabah çekip akşammı dönmüş yani o da başlamamıştır bnce ama en yakın zamanda başlar.. bide antakya hatayın ilçesi falanmıydı ya orda çekiliomuş dimi??

gülbeşeker
01-08-07, 19:56
nası başlamış ya 5 sularında tubayı caddede görmüşler sabah çekip akşammı dönmüş yani o da başlamamıştır bnce ama en yakın zamanda başlar.. bide antakya hatayın ilçesi falanmıydı ya orda çekiliomuş dimi??

Çekimler ağustosun sonunda başlıyor.Antakya-Hatay aynı şehir değil mi?

hyoldas
01-08-07, 19:59
Çekimler ağustosun sonunda başlıyor.Antakya-Hatay aynı şehir değil mi?

Hatay/Antakya aynı yer ama Antakya Hatay'ın merkez ilçesi oluyor. Bence dizi çekimleri çok geç başlıyor. Eylül başı diyorlardı. Bunun sebebi iki oyuncununda dizilerinin yeni bitmiş olması olabilir mi? :img-wink:

crncrncrn
01-08-07, 20:18
antakya Hatay'ın ilçesi olarak da kendisi olarakta kullanılmış olabilir. Haftalık çekim yapıp dönmüş olabilir.

philosophy
01-08-07, 20:27
Hatay/Antakya aynı yer ama Antakya Hatay'ın merkez ilçesi oluyor. Bence dizi çekimleri çok geç başlıyor. Eylül başı diyorlardı. Bunun sebebi iki oyuncununda dizilerinin yeni bitmiş olması olabilir mi? :img-wink:

Dinlensinler tabi ya kolay mı Aras bir sezon boyunca Nazi altınları ve Kırımlıların manyaklıklarıyla uğraştı :img-hyste Bırakalımda dinlensin çocukcağızımız :img-wink:

cerenimo
01-08-07, 22:17
Dinlensinler tabi ya kolay mı Aras bir sezon boyunca Nazi altınları ve Kırımlıların manyaklıklarıyla uğraştı :img-hyste Bırakalımda dinlensin çocukcağızımız :img-wink:

:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bence de bırakalım.
O Girayın manyaklıkları yüzünden, Cenap yüzünden, Juri yüzünden az uykusuz zaman geçirmedi yani:) Dinlensin azıcık :D

nalan-k
02-08-07, 20:16
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bence de bırakalım.
O Girayın manyaklıkları yüzünden, Cenap yüzünden, Juri yüzünden az uykusuz zaman geçirmedi yani:) Dinlensin azıcık :D

cerencim bence yeterince dinlendi arasimiz, yani orhanimiz, o dinlendi kendine geldi bile, biz hala kendimize gelemedik, orhan tekrar tvye dönene kadarda gelebilecegimizi zanletmiyorum canim, artik gelsinde söyle boyunu posunu endamini görelim, hem o manyaklarin hepsinin hakkindan geldi orhanimiz, biri haric:img-hyste:img-hyste:img-hyste

berencik_15
03-08-07, 12:36
tuba varsa kesinlikle izlerim:img-in_lo partneri kıvançsa güzel olur bence kıvanç sonunda kendine yaşıtında bi başrol buldu derim:icon_whis:icon_whis orhan kılıçta olabilir aslında yılmaza yani bülente alışmışken tubamızı kıvançlaveya orhanla izlemek zor olucak ama :icon_sorr:icon_sorrtuba için değer:happy0064

mesburcum
03-08-07, 13:42
Aras Filiz'imle mi birlikte oynayacak Asi'de? Sevindim...

Sağır Oda'yı hep izlemek istemiş ama her defasında bir aksilikle karşılaşmış, izleyememiştim.. Bence ikisi güzel bir ikili olur ama hiç bir şey benim için
Filiz-Yılmaz aşkının önüne geçemez... :)

Diziyi merakla bekliyorum, kesinlikle izleyeceğim...

cerenimo
03-08-07, 14:44
cerencim bence yeterince dinlendi arasimiz, yani orhanimiz, o dinlendi kendine geldi bile, biz hala kendimize gelemedik, orhan tekrar tvye dönene kadarda gelebilecegimizi zanletmiyorum canim, artik gelsinde söyle boyunu posunu endamini görelim, hem o manyaklarin hepsinin hakkindan geldi orhanimiz, biri haric:img-hyste:img-hyste:img-hyste

:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Haklısın canım, kendimize gelemeyeceğiz o ekrana dönmeden.
Dönerse de ne olur, hiç mi hiç bilmiyorum :) O zaman dönebilir miyiz acep? :img-in_lo

Cevabı aşağıda :

Döneriz döneriz, biri hariç :img-hyste:img-hyste:img-hyste

gülbeşeker
03-08-07, 17:38
arkadaşlar bu dizide kıvanç oynayacak gibi bişiler okudum ama emin olamadım kıvaçın anlaştıgı başka bir dizi var diye biliyorum ama konu hakkında bilgisi olan var mı?

Kıvanç Tatlıtuğ,Menekşe adlı dizide Sedef Avcıyla başrolleri paylaşıyor.

hyoldas
03-08-07, 19:43
sen yaparsinda biz begenmezmiyiz, ellerine saglik handecim, ayrica cok yakismislar:img-yes:

Nalan'cım bir tanem beğendiğin için çok teşekkür ederim tatlım. Sağolsun Gurbetçi bu konuda önder oldu bizlere :img-yes: Aslında çok çalışma yapasım vardı bu çifte ama bu kadar olumsuz yorum okuduktan sonra şevkim kırılmıştı. :icon_sorr Tuba sevenlerin kabullendiğini görünce hemen bir çalışma yapıverdim...:img-blush Seninde ellerine sağlık yorumun için kocamaaan teşekkür ediyorum. Dizi başlamadan yorumlarımızla tüm gevezeliğimizi ortaya döktük be bacım. Valla korkulur bizden :img-icecr

missryan
03-08-07, 20:00
demek tuba antakyada yani burda benim memleketimde dizi çekiyormuş...
tuba'yı çok severim..üstelikte benim bulunduğum yerde çekiliyorsa ben bu diziyi kesin izlerim:img-yes:
yalnız partneri orhan kılıç'ın sadece sağır oda'dan ismini duydum...yani oyunculuğunu bilmediğim izlemediğim bir oyuncu hakkında yorum yapmayım daha iyi..izleyince görürüz...(ama söylemeden geçemicem,partneri timuçin esen olsa daha bi hevesle ve zevkle izlerdim diziyi:))
ismini de asi nehri'nden alıyormuş...konusuda güzeldir büyük ihtimal..bekleyip görelim bakalım...

Bahar61
03-08-07, 21:57
işte geldim,ben de burdayım.....benden kurtulamayacaksınız.:img-yes::img-yes:
tuba ve orhan :good::good:eminim iyi birer ikili olacaklar.ben tubayı çok beğenirim, badem bıyıklıyı yazmama hiç gerek yok zaten bilen biliyor.......biliyorsunuz değil mi?huuuu size soruyorum...........

peki size bir soru bu dizideki asi kim,tuba mı,orhan mı?:icon_whis

unutmadan ,gurbetçi ellerine sağlık resim süper olmuş:happy0064:happy0064
çok daha güzellerini paylaşmak umuduylabyebyebye

gülbeşeker
03-08-07, 22:26
ya arkadaslar kanal d de asi dizisinin tanitimi cikti mi cok merak ediyorum?

Hayır,daha dizinin çekimleri bile başlamadı.

forever_bim
03-08-07, 23:21
Lütfen tek cümlelik mesajlar yazmayınız.

Lütfen resimleri alıntı yapmayınız. Forum kurallarına uygun olarak forumu verimli kullanınız.

delfin23
04-08-07, 08:08
Tuba'nın partnerinin Orhan Kılıç olmasına çok sevindim.Bana göre çok iyi bir oyucu birbirlerinede yakışıyorlar.Umarım dizileri uzun soluklu olur

pinkzone
06-08-07, 13:28
Arkadaşlar lütfen mesajlarımızdaki saygı ve sevgi çerçevesini aşmayalım.. Lütfen birbirinizi kırıcak cümleler yazmayınız..

Herkesin kendi fikridir.. Bu konuda her hangi bir kesin birşey yok.. Şu an boşu boşuna tartışma ortamı yaratıyorsunuz.. Tartışma içerikli mesajlarınız silinmiştir. Tartışma içerikli mesajlarınız kesilmezse başlığa ceza verilecektir.

Dizifilm Mod.
Pinkzone

ayse-gul
06-08-07, 15:06
Artık bu yakışıp yakışmama konusu uzamazsa ii olur. onlar birlikte oynamaya karar verdikten sonra kimseye söz düşmez. hem belkide gerçekten hrika bir dizi olucak. Tuba ile Bülent'i ilk kez I.Ada izlediğim için, başlarda çok yadırgamıştım, ama daha sonra insan ister istemez alışıyo, ve onları ayrı görmek istemiyo, duruma önyargılı bakmamak gerek bnce.belkide Tuba ve Orhan'ı çok uyumlu görüp dizinin bitmemesini isteyeceğiz.

bn sadece dizinin ismini beğenmedim, neden bilmiyorum? ama umarım töre alakalı ya da buna benzer bir dizi olmaz, konusu hakkında hiç bir bilgi yok... sadece aşk dizisi olacağını düşünüyorum. Tuba'yı tekrar bir dönem dizisinde izlemek istiyordum,belkide bir dönem dizisidir, nasılsa kesin bir bilgi yok, umuttan kimseye zarar gelmez. :img-wink:

bu arada;
gurbetçi ; özel çalışma harika olmuş..
sinem* ve hyoldas tanıtım imzalar çok güzel, ellerinize sağlık...
dizi başlamadan çalışmalar başladı, ne güzel... :happy0064

hyoldas
06-08-07, 15:21
Ayse-gul yorumun için çok teşekkür ediyorum.

Ben sevdiğim oyuncu için bu dizinin başlamasını çok istiyorum. Tek istediğim farklı görüşlerin bir arada birbirine çarpmadan, birbirini kırmadan saygı çerçevesi içerisinde olması.

Çünkü herkes sevdiği oyuncuyu ekranlarda bu sezon görmek istiyor bu muhabbetler baydı artık. Başka konuşacak konu yok mu arkadaşlar kim kiminle yakıştı. Rahatsız olduğumuzu da söylediniz ya da söylediler. Lütfen kimse kimseyi kırmadan yorumlarını yapsın. :img-blush

Amiyane tabirleri kullanarak sorunları çözemezsiniz. Ben bu dizinin başlaması yürekten istiyorum. Herşeye rağmen :img-yes:

Herkese saygı ve sevgiler. bye

nivea
07-08-07, 11:39
dizinin diğer başrol oyuncusu son aldığım bilgiye göre çetin tekindor.. çok güzel bir haber bu, bence süper bir dizi olacak. kanal d içinmiş sanırım.

hyoldas
07-08-07, 12:10
dizinin diğer başrol oyuncusu son aldığım bilgiye göre çetin tekindor.. çok güzel bir haber bu, bence süper bir dizi olacak. kanal d içinmiş sanırım.

Nivea bilgi için çok teşekkürler.
Çetin Tekindor gibi usta bir oyuncuyu izlemek bile artık benim için yeterli bir neden oldu. Büyük ihtimalle, Tuba'nın babası rolünde olur gibi geliyor.

gdemirdiken
07-08-07, 12:34
Dizide Çetin Tekindor gibi büyük ustalar olunca bu diziyi izlemem için iyi bir neden daha oldu.(Birinci nedenim Tuba tabiki :img-blush)
Çetin Tekindor'un oynadığı bütün dizileri izlemişimdir.Çetin Tekindor seçimini iyi yapıyor ve kaliteli dizileri seçiyor hep... Orhan Kılıç'ı hiç izleme fırsatım olmadı ama Tuba ile uyum sağlayacaklarını umuyorum.
Dizinin konusunu tam olarak bilen var mı? Varsa anlatabilir mi?

philosophy
07-08-07, 12:54
Arkadaşlar yaptığınız çalışmalar çok güzel olmuş ellerinize sağlık.. Handecim imzada Orhan'ın o bıyık altından gülen hali :img-in_lo Anladın sen onu :img-blush

Ayrıca Çetin Tekindor muhteşem bir oyuncudur :img-yes: Bu habere bayıldım ben :good: Hatta bence Orhan geleceğin Çetin Tekindor'u olacak gerek eğitimiyle, gerek yeteneğiyle, gerek sesiyle, gerek fiziğiyle.. :img-in_lo

ayse-gul
07-08-07, 13:05
Nivea bilgi için çok teşekkürler.
Çetin Tekindor gibi usta bir oyuncuyu izlemek bile artık benim için yeterli bir neden oldu. Büyük ihtimalle, Tuba'nın babası rolünde olur gibi geliyor.

haberi ilk okuduğumda bn de Tuba'nın oynayacağı karakterin babası rolünde olur diye düşünmüştüm...

Çetin Tekindor gerçekten çok ii bir oyuncu, dizide böyle oyuncuların olması büyük avantaj...
off artık yeni haberler gelsin yada çekimlere fln başlansın,dizi tam olarak ne zmn başlayacak ki??

bu arada nivea bilgi için teşekkürler.

çarşı_903
07-08-07, 13:10

Aaa..Bilgi için gerçekten sağol.Zaten izlicektim diziyi şimdi kesin kes izlicem..:img-yes:Bu arada Orhan Kılıç'la Tuba Büyüküstün'ün güzel ikili olacağını sanıyorum.Bence süper bi dizi olacak.(Yani en azından benim favori dizilerim arasına giricek.:icon_whis:icon_whis) Ne zaman başlıcağı hakkında bir bilgisi olan var mı?

ıslak ıslak
07-08-07, 13:25
Çok güzell bi proje olucağa benziyor.. Tuba Büyüküstün ve Orhan Kılıç :img-in_lo hem oyunculuk hem de fiziki bakımdan birbirlerine ve ekrana cok yakışacaklardır eminim... Ehh bir de Çetin Tekindor gibi bi ustaa daha ne olsun dimi yaa... Sabırsızlıkla bekliyorum....

delfin23
07-08-07, 14:11
Dizinin yavaş yavaş kadrosu belli olmaya başladı.Çetin Tekindor oyunculuguna hayran oldugum bir oyuncu onu yeni dizisinde izlemek için sabırsızlanıyorum

sayosh
07-08-07, 14:26
usta oyuncular toplanıyo galiba..çetin tekidor,orhan kılıç,tuba büyüküstün..başka kadroda olan var mıı

nalan-k
07-08-07, 19:35
nivea bilgin icin cok sagol canim, ben senin yazini ilk görenlerden biriydim, ve hemen orhan k. sayfasina ekledim sabah, maalesef buraya tsk etme firsatim olmadi, tekrar tskler canim:img-wink:

e.L_a
07-08-07, 19:51
ya arkadaşlar bnde tam kesinliğini bilmiyormda burda yaşadığm içn konuşulanlara göre söylüyorum,dizinn çekimleri başlamış bir köyde devm ediyo yine antakyaya bağlı

gülbeşeker
08-08-07, 00:41
Dizide Vahide Gördüm de oynuyacakmış,çekimler de ağustosun sonunda başlıyormuş.Başka bir sitede okudum ,doğru olduğunu düşünüyorum.

ihlamurdelisi
08-08-07, 01:14
Yavaç Yavaş dizinin kadrosu belli oluyo...Vahide Gördüm'ün TUBANIN annesi Çetin tekindorunda babası rolunde olcağını düşünüyorum...İkiside çok iyi oyuncu...Ama bana Handan ve Erol daha iyi geliyodu :D:D

cemotara
08-08-07, 10:24
Valla diğer iki oyuncu kesin doğruysa süper olur.Çetin tekindor ve de vahide gördüm süper oyunculardır.inş. bu iki oyuncu kesindir.Tabi diğer oyuncu kadrosunu da merak ediyorum bence hepside muhteşem oyunculardan kurulu olacak.

lawinia
08-08-07, 11:39
vahide gördümle çetin tekindor da kadroya katıldıysa gercekten süper olacak dizimiz. ben de vahide gördümü tubanın annesi cetin tekindoru da orhan kılıçın babası ya da amcası falan olabilir diye düsündüm. bence karı kocayı oynamazlar ama belki eski asıklar olabilirler gerci öyle olursa da ilk aşk filminin aynısı olur, cetin tekindorla vahide gördüm orda eski asıklardı da.

sude9
08-08-07, 12:02

Çetin Tekindor usta bir isim ve karakterleri ne kadar başarılı ve gerçekçi canlandırdığı malum...çok iyi bir seçim olmuş...Vahide Gördüm'de öyle...kesinleşimiş isimlerse çok çok güzel olmuş demektir...Tuba için bekliyordum diziyi bu iki ismi duyunca daha bir merakla beklemeye başladım

medsul
08-08-07, 12:48
uzun zamandir giremiyordum ama eger gercekten iki dev oyuncu olan VAHİDE GÖRDÜM
ÇETİN TEKİNOR oynuyacaksa süper cok sevindim bu habere
her ikisinide ıstanbul masalinda daha yakından tanima fırsati buldum
tubanın partneri orhan kılıcıda beyeniyorum ben iyi bir ikili olacaklarini düşünüyorum
inşallah bu kadar iyi bir kadro reyting yüzünden bir şey olmaz

pinkzone
08-08-07, 12:49
Arkadaşlar lütfen son kez rica ediyorum.. Dizi çekimleri ile ilgili kesin haber olmadan böyle varsayımlarda bulunmayın.. Dizinin başrol oyuncularını yada cast hangi oyunculardan oluşacağını bilmiyoruz.. Bu o olmayacak şekilde konuşmalarınız çok gereksiz.. Dizi çekimleri ilgli haberler yada bir gerçeklik payı olursa paylaşın.. Kulaktan dolma bilgilerle bir yere varamayız. Lütfen herkesi sağ duyuya çağırıyorum. Birbirinizle çekişme mesajlarınızı görmek istemiyorum.. Bu dizi projesi boks sahası yada maraton değil.. Şu anlamsız çekişme mesajlarınızı lütfen sonlandırın.

gülündikeni
08-08-07, 12:53
Dizide Vahide Gördüm de oynuyacakmış,çekimler de ağustosun sonunda başlıyormuş.Başka bir sitede okudum ,doğru olduğunu düşünüyorum.

Vahide Gördüm Talat Bulut ile Annem isimli dizide basrol oynamayacak miydi? Iki dizi de birden oynayabilecegini sanmiyorum.Çünkü iki dizi de ayri yerlerde çekiliyor..

pinkzone
08-08-07, 12:55
Bende öyle bir duyum almıştım. Hatta Vahide Gördüm ile anlaşıldığını Gazetede yapımcının ağzından okumuştum. Ama tabikide dizi dönemi her an herşey değişebilir.. Bana öyle geliyor ki.. Vahide Gördüm anlaştığı isim Faruk Turgut.. O da koalylıkla anlaştığı birini bırakmaz.

hyoldas
08-08-07, 12:58
Pinkzone'a katılıyorum. Cidden artık cast belli olmadan diziyi provake ediyoruz. Belki başka bir proje var. Onunla karışıyor olabilir. Ben cidden bu durumdan sıkıldım ve resmi açıklanan cast olmadan yorum yazmamaya karar verdim.

Sadece Tuba var artık bu dizide benim için şu anda başkası yok :img-yes:

Umarım büyük yankılar uyandıran başarıı bir çalışma olur, Orhan Kılıç'ın başrol oynamasını çok isterim ama şu durumda daha fazla konuşmanın manası yok.

İyi yorumlar. bye

nivea
08-08-07, 16:28
vahide gördüm'ün oynadığını sanmıyorum çünkü kendisi başka bir diziye başlıyor. ama son aldığım habere göre tarık papuççuoğlu kadroda olanlar arasında.

ayse-gul
08-08-07, 16:58
haklısın hayatım bızım ıcın varysa yoksa tuba gerısı bos bızım ıcın :img-wink:

şimdi arkadaşım, bnm için deTuba çok farklı.. çoğu diziyi izleme amacım.. ama geride kalan sayfalarda yazdığım bir yorumu okuduysan; bn önyarrgılı davranmamız gerektiğini düşünüyorum, çünkü I.A başladığında Tuba ve Bülent bnm için hiçbir şey ifade etmiyordu, dizi ilerledikçe onları uyumlu gördüğüm için diziyi izleme amacım ikisi oldu.. şu anda da Tuba&Bülent diyorum (ne anlamda olduğunu boşver :D ) belkide diziyi sadece Orhan,sadece Tuba için izleyen çoğu kişi dizi bittikten sonra Tuba&Orhancı olacak (yanlış anlaşılmasın, partner olarak :D) yani sadece uyumlu oldukları için...

ıslak ıslak
08-08-07, 17:05
Tuba'yı da ve tabi ki Orhan'ı da :img-in_lo çok seviyorum.. Cast henüz tam olarak belli değil ama Orhan'ın bu dizide oynaması beni bu diziyi izlemeye iten güçlerden biri olucak elbette.. Niye tartışılıyor anlamadım.. Proje kesin olarak gercekleşirse Tuba ve Orhan hem ekran yüzü olarak hemde oyunculuk olarak cok yakışıcaklardır birbirlerine.. Kimsenin şüphesi olmasın..

fatma-1721
08-08-07, 17:46
şimdi arkadaşım, bnm için deTuba çok farklı.. çoğu diziyi izleme amacım.. ama geride kalan sayfalarda yazdığım bir yorumu okuduysan; bn önyarrgılı davranmamız gerektiğini düşünüyorum, çünkü I.A başladığında Tuba ve Bülent bnm için hiçbir şey ifade etmiyordu, dizi ilerledikçe onları uyumlu gördüğüm için diziyi izleme amacım ikisi oldu.. şu anda da Tuba&Bülent diyorum (ne anlamda olduğunu boşver :D ) belkide diziyi sadece Orhan,sadece Tuba için izleyen çoğu kişi dizi bittikten sonra Tuba&Orhancı olacak (yanlış anlaşılmasın, partner olarak :D) yani sadece uyumlu oldukları için...

Sana katiliyorum ayse gul.

Ben proje icime sindikten sonra oyunculari tanimasam bile her diziye sans tanirim,ön yargili olmak istemem.Tuba Büyüküstünü Cemberimde Gül Oya dizisinde tanimistim ve gözlerim onu arar oldu,Ihlamurlar Altinda dizisinde oynayacagini duyunca bu diziyi izlemeye basladim,ve dizide cok begendigim baska oyuncular oldu(Sinan Tuzcu,Bülent Inal,Irem Altug,...)Yeni diziyi sabirsizlikla beklememin en büyük sebebi Tuba Büyüküstün,bunu inkar etmiyorum ama dizinin konusu,bir Tomiris Giritlioglu yapimi olmasi da önemli bir sebep.Orhan Kilici tanimiyorum,daha önce Sinan Tuzcuyu,Bülent Inali tanimadigim gibi,ben onlari cok begendim ve sevdim,yeni projelerini sabirsizlikla bekliyorum,belki Orhan Kilici da cok begenip ,sevebilirim,bekleyip görecez,ben bu diziden ve sanatcilarimizdan umutluyum.

cerenimo
08-08-07, 21:18

:happy0064:happy0064:happy0064
İşte herkesin beklediği yaklaşım.
Böyle düşünen biri olduğunu bilmek ne güzel.Ciddi çok mutlu oldum :happy0064
Hem tanıştığımıza (gerçi tanışmadık ama olsun :) tanışmış kadar oldum :img-wink:), hem de Tuba fanlarının içinde böyle düşünenlerin az olmadığını gösterdiğine.
En içten duygularımla böyle düşünebildiğin için çok çok çok tebrik ediyorum seni canım :happy0064 Oh be, içim rahatladı:) Tuba fanlarının hiç birbirlerine itiraz etmediklerini, edemediklerini düşünmüştüm,çünkü şimdiye kadar olan o kadar tartışmada bir kişi çıkıp bu kadar ön yargılı olmayın demedi arkadaşlarına, diğer Tuba fanlarına, ya sessiz kaldı ya kabul etti, yanlışmış.Bana bunu da gösterdin çok teşekkürler.:img-wink:

forever_bim
08-08-07, 21:53
Sanırım başlamadan beşinci uyarıyı alan hiçbir başlık olmamıştı bugüne kadar. Dizifilm'de bir ilki başardınız tebrikler arkadaşlar. Ortamı sürekli germekten vazgeçmenizi önereceğim. Aksi takdirde dizi başlamadan kapatılan ilk başlık ünvanını da ele geçireceksiniz. Az kaldı.

hekimoglu64
08-08-07, 22:31
herkse iyi geceler ben önce forum görevlilerine son derecede katiliyorum arkadaslar gercekten gereksiz tartismayalim sizleri bilmiyorum ama ben asiri derecede tuba büyüküstün hayraniyimdir ve yeni baslayack olan dizisininde basliginin hic kapanmasini istemem lütfen arkadaslar kimseyl tartismayalim su konuya gelince orhan kilicla bazi arkadaslar yakistiriyor bazilari yakistirmiyor bende yakistiranlardan yanayim orhan kilic gercekten cok basarili bir oyuncudur onu tanimayanlar ins ilerde tanir neyse fazla uzatmayayim yeni dizimizde gerek tubamiza gerekte orhan kilica hatta dizide oynayacak diger oyunculara basarilar diliyorum ve insallah bu basligimiz kapanmaz

herkese sonsuz saygilarimlaaaa...........

CeReN66
09-08-07, 17:22
http://www.hilaryclub.org/upload/uploads/2828f5bb98.jpg (http://www.hilaryclub.org)

salsa dergisinden bi haber

ayse-gul
14-08-07, 11:28
arkadaşlar bu dizinin konusu nedir bana biriniz açıklayabilir mi acaba bir de orhan kılıçın oynayacağı kesin mi

daha kesin hiç bir haber yok arkadaşım, konusunu da sadece Asi Nehrinde aldığı duyumları var... Orhan Kılıç'ın dizi setine ziyaret için Antakyaya gittiği bilgisi gelmişti, Asi'de Antakya da çekileceği için konuyu böyle bağladık.. biran önce haberler gelsin, ve çekimler başlasın...

zeynep.s
15-08-07, 05:54
hepimizin dileği biranönce dizimiz hakkında kesin haberlerin gelmesi ,çekimlerin başlaması...tuba kendini iyice özletti...gazete ve dergileri tarıyorum hiç haber yok.. bekliyoruz bakalım..

hyoldas
15-08-07, 06:25
Asi: Tomris Giritlioğlu'nun projesi Antakya'da çekilecek.
Başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ile Murat Yıldırım. Dizide Çetin Tekindor'un da oynaması söz konusu. Dizi Asi nehri gibi aksi bir kızın aşkını ekrana taşıyacak.

http://www.milliyet.com.tr/2007/08/15/magazin/yazali.html

zeynep.s
15-08-07, 07:34
hyoldas haber için teşekkürler...az önce bu haberi tubanın sayfasına arzu eklemiş orada okumuştum..hadi hayırlısı...
bundan sonra dizi hakkında daha sık haber almaya başlarız inş...

sudemnaz
15-08-07, 07:38
hyoldas haber için teşekkürler...az önce bu haberi tubanın sayfasına arzu eklemiş orada okumuştum..hadi hayırlısı...
bundan sonra dizi hakkında daha sık haber almaya başlarız inş...

inş. diziyle ilgili haberler gelir de biz de merakta kalmayız...
partnerin Murat yıldırım olmasına sevindim
gerçi gözlerim bülent inalı arayacak ama alışmak zorundayım :D
Tuba yine çok başarılı olacak ona güveniyorum :)

delfin23
15-08-07, 07:51
Murat Yıldırım gerçekten çok iyi bir seçim olmuş.Murat Bey'i Fırtına dizisinde çok begeniyordum bana göre çok iyi bir oyuncu

Ranim
15-08-07, 07:56
Murat Yildirin bence de iyi bir secim olmus
umarim iyi bir ikili olurlar

diziyi dort gozle bekliyorum

mesburcum
15-08-07, 08:51
Murat Yıldırım'ı çok severim... Beğendiğim bir oyuncu Fırtına'dan...

Ali ve Zeynep aşkı da benim canım çiftim Filiz-Yılmaz gibi güzeldi...

bakalım ASİ'de neler olacak? Hem memleketimin dizisi hem de sevdiğim oyuncular var sabırsızlıkla bekliyorum.

Neslihan17
15-08-07, 09:40
Murat Yıldırım çok iyi bir seçim olmuş. Tuba ve Murat'ın uyumlu bir çift olacağına inanıyorum. fırtına dizisinden de beğendim bir oyuncuydu zaten.

ayse-gul
15-08-07, 10:39
Asi: Tomris Giritlioğlu'nun projesi Antakya'da çekilecek.
Başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ile Murat Yıldırım. Dizide Çetin Tekindor'un da oynaması söz konusu. Dizi Asi nehri gibi aksi bir kızın aşkını ekrana taşıyacak.

http://www.milliyet.com.tr/2007/08/15/magazin/yazali.html

haber için teşekkürler handecim... bn kendimi iyice Orhan Kılıç'a alıştırmıştım, bi anda şaşırdım ama Murat Yıldırım da iyi bir oyuncu, neyse hayırlısı ne ise o olsn...

sarıseren
15-08-07, 12:06
dizi inş. en yakın zamanda başlar.merakla beklicem.Tubanın partneri Murat Yıldırım olmuş demek:img-pilotHayırlısı olsun artık:img-yes:

ecr
15-08-07, 12:21
ANTAKYA da çekileceği kesinlendi mi?
oleyyyyyy.. o zmn bi ara seti ziyaret ederiz, tabi fırsat bulursam.. diziyi sırf murat bide antakyam için izleyecem

ayse-gul
15-08-07, 12:28
Ayşegül'cüm bende kendimi ona alıştmıştım güzelim ama demekki anlaşma sağlanamamış neyse artık umarım iyi bir ikili oluştururlar. :img-yes: Bize de tebrik etmek düştü. Senin gibi dünya tatlısı bir Tuba fanı dostumuz oldu bu dizi sayesinde :img-wink:

güzel yorumun için teşekkür ederim cnm.. dizi başlamadan kaynaşmaya başlamıştık, sadece varsayımlar üzerine savunmada yapmıştık, ama kısmet değilmiş... şu an için Murat ile Tubayı pek yakıştıramıyorum ama güzel bir ikili olacaklarına eminim... yine böyle güzel bir dost kazandığım için çok mutluyum, ( Cereni unutamam :img-wink:)

sinem*
15-08-07, 12:59
Ben haberi duyunca çok sevindim valla..Muratla tuba çok güzel olacak...İkisinide ayrı ayrı çok seviyorum.Umarım tutar ben izleyeceğim gerçi ne olursa olsun :img-blush

pinkzone
15-08-07, 13:05
Dizinin Asi Odaklı bir kızın çemberinde döneceği aşikar.. :) Yani bu asi kızı dize getirecek kişide murat beyin rolü.. :)

Bakalım konusu sararsa ve tutarsa.. Yeni sezon dizilerini iddalı yapımlarından olabilir.

Ayrıca gözünüz alışsın diye çalışmada ekledim.. :)

pinkzone
15-08-07, 13:14
Bu dönemde yani piyasanın ve reytinglerin nice harcadığı dizi var. Yani yapımcısı e kadar iyi olursa olsun.. Dizinin castı konusu kurgusu ve kanalının ısrarlı reklam çalışmaları olmazsa dizinin tutunması zor.

Yani sıkı bir iş takibi olması lazım.. Nice kaliteli iyi yapımcıların dizisi bitti.. Yani bu konuda yapımcının pek yapacağı birşey yok. Piyasa kurtlar sofrası.. Küçük balık büyük denizde kolaylıkla kaybolabiliyor.

mesburcum
15-08-07, 14:24
ANTAKYA da çekileceği kesinlendi mi?
oleyyyyyy.. o zmn bi ara seti ziyaret ederiz, tabi fırsat bulursam.. diziyi sırf murat bide antakyam için izleyecem

Bende Asi'yle hem çok sevdiğim iki oyuncuyu izleyeceğim hemde memleket hasretimi gidereceğim. :)

Bu arada Antakya'daki Asi nehri diğer nehirlerin aksine ters akıyor... Sanırım Tuba'mızda dizide biraz asi bir bayan olacak. :)

BERNA
15-08-07, 15:02
Değerli üyelerimiz

Lütfen tartışma ortamı oluşturmayınız. Herkes konu kapansın diye yazmış gerçi ama bir türlü kapanamıyor, bari ben kapatayım. Bundan sonra dizi ve oyuncular ile ilgili fikir alışverişini diğer üyelerin beğenilerini rencide etmemeye çalışarak yapınız.

Saygılarımla
Bölüm Sorumlusu
BERNA

zeynep.s
15-08-07, 15:37
çok güzel bir dizi olacağına inanıyorum...çemberimde gül oya ile tubayı tanımış onun için ıhlamurlar altındayı izlemiştim... tubanın yeni diziside diğerleri gibi başarılı olacaktır..çünkü m.yıldırımda iyi bir oyuncu...
benim için filiz -yılmaz aşkı bir numara ise sizin için ali-zeynep aşkı ...anlıyorum sizi ama alışacağız...hayatta nelere alışmıyoruzki.. ve buna bizi tuba-murat ikilisi oyunculukları ile alıştıracaklar... bu daha önce çok sevdiğimiz çiftimizi unutacağımız anlamına gelmezki...

diğer oyuncularıda belli olup dizi çekimleri bi an önce başlasa.. sabırsızlıkla dizimizi bekliyorum....

sinem imzan çok güzel..eline sağlık..

fatma-1721
15-08-07, 15:45
Dizinin cok güzel olacagindan süphem yok.

Murat Yildirim hem karizmatik hem degerli bir oyuncu,bunu Firtina dizisiyle ispatladi.Tuba Büyüküstün de hem cok güzel hem basarili,bunu Cemberimde Gül Oya ve Ihlamurlar Altinda dizileriyle ispatladi.
Ben bu üc diziyi de cok severek izledim,bir karadenizli olarak Firtina dizisinin tadi damagimda kaldi :img-icecrama birokadar da Ihlamurlar Altinda dizisini ve Tuba Büyüküstünü severek izledim:img-yes:
Bazen bir sanatciyi daha önce oynadigi dizilerde oynadigi rolle sevmezsiniz ama ayni sanatci baska bir dizide oynadigi rolle sizi ekran basina kilitleyebilir,bu isler hic belli olmaz,bugün yakistiramadiginiz bir cifti dizide birlikte izledikten sonra onlari hep birlikte görmek isteyebilirsiniz,bizde bu duygulari yaratan da oyuncularin basarisi ve bu iki oyuncunun da bunu basaracagina inaniyorum,dizimizin yolu acik olsun diyorum.

Sevgili sinem imzalar süper olmus canim:good:ellerine,emegine saglik:img-wink:

forever_bim
15-08-07, 16:43
Başlık gerekli temizlik yapılana kadar kapatılmıştır.

Başlık silinen 76 mesajın niteliğinden ötürü bir tam gün kapalı kalacaktır.

missryan
16-08-07, 21:01
ay yeni öğrendim murat yıldırım'mış tuba'nın partneri..çok mutlu oldum walla ben murat yıldırım'ı çok beğenir ve severim...iyi bir ikili olucaklar gibi gözüküyor...kanald de artık başlasa asi'nin tanıtımına iyi olur:img-wink:..

zeynep.s
16-08-07, 21:14
beren,neslihan çalışmalarınız için teşekkürler,ellerinize sağlık..

asi kızımız iyice kendini özletti.. artık dizi çekimleri başlasada bizde bi an önce fragmanı ızlesek..

pekdeep
16-08-07, 22:26
inanmıorum murat yıldırım ve tuba büyüküstünmüüü!!! süper süper süper:) bu sene kanal d olayı bitirmiştir ya bence...;)

hekimoglu64
16-08-07, 23:18
herkese iyi aksamalr tubam o kadar güzelki onun yaninaöyle herkes yakisamaz bence,tuba oyunculugunu kanitlamis birisi artik kendisini holyywodda da görmek isterimdünya güzeli yaaa sari saclida ayri bir güzell yaniii

saygilar........

YoShUn
16-08-07, 23:31
tubanın partnerini beğendim (gerçi orhan kılıçıda beğenmiştim ama neyse):img-wink: diziside çok iyi olcak eminim zaten tuba büyüküstünün adını duyunca tmm islicem dedim bu disiyi :img-yes: umarım başarılı olur...başarılı olcağından eminim :img-wink:

SBR
16-08-07, 23:53
murat yıldırım farketmedi benim için aslında orhan kılıç , murat yıldırım falan benim için çokta bir şey değişmedi açıkçası :img-wink: inşallah her şey iyi olur ve dizi erken sezona girer daha bir tanıtım videosu bile görmedik kanal d pekte tanıtım yapmıyor ama yapsa iyi olur :img-wink: iyi geceler herkese :img-wink:

hekimoglu64
17-08-07, 05:22
herkeslere günaydinlar günün ilk yorumun sanirim bütün forumda yapan benim yaw benden baska ayakta olan yokmu yaww malum erken kaklmak zorundayim is ve üniver ikisi zor valla neysee avimdede gördügünüz gibi tubayla kenan cok yakisiyorlar keske partneri kenan imirzalioglu olsaydi ama olmadi neyse murat yildirimada basarilar dileriz neyse arkadaslar öglen görüsmeküzere iyi günler herkeseee

saygilar.............

mesburcum
17-08-07, 07:47
Başlığımız açılmış, çok güzel...

Dizinin bir an önce tanıtım fragmanları çıksa ne güzel olur.

Bu arada çalışmalarıyla sayfalarımızı renklendiren bütün arkadaşlara teşekkürler.

demettutkusu
17-08-07, 09:07
ben antakyalıyım arkadaslar..

dizi ekibi burada basın toplantısı yaptı...dizide çetin tekindor, selma ergeç, nur sürer gibi oyuncular yer alacak... toplantı yapılan gazeteciler cemiyeti bizim yan tarafta oldugu için canlı olarak izledim toplantıyı.. dizi ile ilgili her türlü bilgi ve haberleri açmış oldugum blogumda ve buırada paylasacagım elimden geldiğince..

Site adresi vermek yasaktır.

cemotara
17-08-07, 09:23

dizi ekibi burada basın toplantısı yaptı...dizide çetin tekindor, selma ergeç, nur sürer gibi oyuncular yer alacak... toplantı yapılan gazeteciler cemiyeti bizim yan tarafta oldugu için canlı olarak izledim toplantıyı.. dizi ile ilgili her türlü bilgi ve haberleri açmış oldugum blogumda ve buırada paylasacagım elimden geldiğince..

İşte bu haber harikaya demek nur sürer de var buna çok sevindim.Selma ergeçide biliyorum oda iyi bir oyuncudur.çetin tekindor zaten muhteşem bir oyuncu şimdiden ekibe başarılar diliyorum.
ALINTIDIR:

arkkk tuba yarın antak yaya gidiyo çekimler içinnnn saat heralde 5 gibi uçakla gitcekkk ve görüşcez arıycak beniiii ayrıca tuba 1 yıl antakyada kalcakk ordan ev bile tutduuu bu üzücüüüü bi haber ama olsunn konuşabilirsekkk sizi söylüycem konuşmazsak başka bi sefere tmm mı arkadaşlar umarım arar unutmazzzz

demettutkusu
17-08-07, 09:28
hatay da havalimanı yok ki uçakla gelsin..

+ tuba büyüküstün ev tutmayacak..antakyanın en luks yerlerinden biri olan ve buraya gelen sanatcıların vazgecilmezi olan güngor uydukentte kalacak

cemotara
17-08-07, 09:33
hatay da havalimanı yok ki uçakla gelsin..

+ tuba büyüküstün ev tutmayacak..antakyanın en luks yerlerinden biri olan ve buraya gelen sanatcıların vazgecilmezi olan güngor uydukentte kalacak

Bilgiler için teşekkürler arkadaşım.Zaten bende başka yerde gördüm ve buraya ekledim.Bu arada bloğunu gördüm.Oyuncular arasında tuncel kurtizde geçiyor ama o kartal yuvasında oynamayacakmıydı.Birde basın toplantısında tuba ile murat yıldırımda varmıdı.
Ayrıca dizi ile ilgili bilgiler var onları buraya ekleyebilirmiyim.

demettutkusu
17-08-07, 09:37
cekimler başlasın.dizi setinden resimler cekip ekleyecegim sizler için..

tuncel kurtizi yazmayı unuttum...yapımcının verdiği bultende ismi geciyor...

basın toplantısında oyuncular yoktu.yapımcı ve genel koardinator vardı..

zeynep.s
17-08-07, 09:45
demettutkusu haberler için teşekkürler... dizi setinden resimler çekecek olmanada çok sevindim.. basın toplantısı ile ilgili başka verebileceğin haber varmı...
oyuncu kadrosunda ç.tekindorun kesinleşmesine ve nur sürerin olmasına çok sevindim.. dizimiz çok güzel olacak eminim...

mesburcum
17-08-07, 09:51

dizi ekibi burada basın toplantısı yaptı...dizide çetin tekindor, selma ergeç, nur sürer gibi oyuncular yer alacak... toplantı yapılan gazeteciler cemiyeti bizim yan tarafta oldugu için canlı olarak izledim toplantıyı..

sevgili hemşehrim, :)

(kendimi siyasetçi gibi hissettim ya:))

ASİ'mizle ilgili her türlü haberlerini heyecanla bekliyoruz. Umarım memleketim Hatay'ın en güzel mekanlarında çekilir ve hem Tuba hem de memleket özlemimi gidermiş olurum. :img-wink:

mesburcum
17-08-07, 09:57
demettutkusu ben sana özelden mesaj attım.

Bu arada dizinin nerelerde çekileceğiyle ilgili bir bilgin var mı?

demettutkusu
17-08-07, 10:00
eski antakya da yani habibineccar dagı eteklerinde

valilik binası cıvarında + lunaparkın ilerisindeki asi nehri kıyısı civarında

pinkzone
17-08-07, 10:02
Lütfen Site adresi site tanıtımı yapmayınız.. Sohbet mesajları yazmayınız..

Dizifilm.com

Pinkzone

mesburcum
17-08-07, 10:04

Bilgilendirdiğin için sağol demettutkusu.

Bana sanki Tuba zengin bir ailenin Asi kızı, Murat'ta kahyanın zeki ve başarılı oğlu olacakmış gibi geliyor ama hadi hayırlısı. :)

ecr
17-08-07, 10:24

verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.. demek buralarda çekiliyor, o zmn çekimler başlayınca bi uğrarız.. heyecanlı olacağına benziyor..en kısa zamanda uğrayacam bu arada çekimler başladımı??

Neslihan17