Tüm Versiyonu Göster : Avrupa Yakasi 3.Sezon Bölüm Yorumları
ewet yaaaa devam etsinnn:( zaten izlediğim tek dizi böyle bi dizi bitmemelii:(
bu arada bişey sölicemm diğer dizilerin formunda gördüğüm kadarıyla çok kişi oluyo ama böyle bi dizide hiç kimse olmuyoo canlanalım biraz yaaa avrupa yakasına tam destek!!!!!!!!!
GULSE'DEN BOMBA HABERLER VE REPORTAJ,ARKADASLAR!!!!!!!!!! :)
atv'nin uzun soluklu dizisi 'Avrupa Yakası'nın oyuncusu ve yazarı Gülse Birsel Harper's Bazaar' dergisine konuştu: Zamana karşı işleri bitirmeye uğraşırken, gerginliği iyi enerjiye çeviriyorum.
Avrupa Yakası'nın hem senaristi hem de başrol oyuncusu olarak; ekranların 'en komik kadını' namıyla anılan Gülse Birsel; Harpers' Bazaar dergisinin eylül sayısına konuştu. Günlük hayatın stresleri ve alışveriş çılgınlığı üzerine Oben Budak'la sohbet eden Birsel, stresten arınmak yerine onunla beslendiğini belirterek, "Paniğin getirdiği bir yaratıcılık ve tempo oluyor. Zihnimi boşaltmayı sevmiyorum" dedi. Yeni sezonda ekrana yepyeni bir 'Avrupa Yakası'yla gelmeye hazırlanan Gülse Birsel bakın neler anlattı:
BU İŞ ÖYLE ZEVKLİ Kİ!
* Tatil boyunca hem malzeme topladım hem de kafamı dinledim. Bu iş o kadar zevkli ki, düşünmeden edemiyorsun. Masanın üstünde, salonda, başucumda, çantamda, her yerde not defterleri ve kalemler var. Aklıma geleni yazıyorum!
* 'Avrupa Yakası'nda geçen sezon zor günler yaşadık. Son on üç bölüm, iki oyuncumuz ayrı ayrı çekilip montajlandı. Ama ben kötü şeyleri hemen unutuyorum, sadece iyi zamanlar aklımda kalıyor. Bu sezon dört yeni oyuncumuz var. Tolga Çevik, Peker Açıkalın, Hasibe Eren ve Sarp Apak.
* Tolga Çevik, Aslı'nın yıllardır nefret ettiği ve Aslı'dan nefret eden yaşıt kuzeni Sacit rolünde. Peker Açıkalın ise apartmanın yeni kapıcısının oğlu. Küçükken menenjit geçirdiği için biraz tuhaf olduğu söyleniyor...
* Dizinin senaryosunda kendime torpil geçmiyor aksine kötü davranıyorum. Bu kadar yıl başrol olmasına rağmen, Aslı'nın kendi macerası çok ender olmuştur. Genellikle diğer oyunculara pas atar, onlar gol atsın diye.
ZİHNİM DOLU KALSIN
* Bu yoğunluk içinde stres atamıyorum. Zaten bir süre sonra stresten beslenmeye başlıyorsun. Gerginliği iyi enerjiye çeviriyorsun. Zamana karşı işleri bitirmeye uğraşırken, paniğin getirdiği bir yaratıcılık ve tempo oluyor.
* Zihnimi boşaltmayı sevmiyorum. Dolu kalsın! Manzara seyretmeyi, 60'ımdan önce yapmayı düşünmüyorum. DVD izlemek tamam, ama zihni boşaltan filmler değil. Terapi için Kapalıçarşı ve Eminönü'ne giderim.
* Eğlenmek için sabahlara kadar ayakta kalacak zamanım yok. "Sabaha kadar oturacaksam, şu bölümü yazıp bitireyim" diye düşünüyorum. Altı kişi aynı akşam bir araya gelmek için iki ay program yapıyoruz. Genellikle de eken ben oluyorum. Son anda çekim uzuyor, yazı bitmiyor falan.
http://www.sabah.com.tr/2006/09/07/gny/im/48C89216A956414C9102C2C7b.jpg
http://dizifilm.com/modules/Content/cover.php?coverid=1025&stc=1&thumb=1
Cok guzele benziyor.ya o zaman volkan yerine gecmicek.ondan nefret eden kuzenini oynayacak.super bir sezon bizi bekliyor arkadaslar.Gulse bu arada ne tatli resimlerde. :)
Arkadaşlar yeni bölüm fragmanını izledim.Aslında yeni bölüm için meraklanmıyor değilim.Güzel olacak gibi.Ama Ata Demirer,Evrim Akın ve Bülent Polat olmayınca dizi eski havasını fazlasıyla kaybetmiş gibi.
13 eylülde başlıyor.demin yine gördüm.cemin babası fatoşa sarkıyordu. :) aslıyla tolga çevik didişiyorlardı.çok komiklerdi.burhan hasibe erene takmış kafayı galiba,gülüşüyorlardı.ay çok güzeldi ya.şenayın yeni filminin adı ilk aşk ;)
Armağankolik 08-09-06, 10:06 Sarp Apak bir arkadaşın eski sevgilisiymiş ben de ilk kez göreceğim onun oyunculuğunu. Hatta kendisini ilk kez göreceğm sanırım! :)
Hasibe Eren'in gelişine çok sevindim ya çooo...ok iyi bir seçim! Belki bilirsiniz, Sıdıka'daki performansını. Ben gayet beğenmştim orada. Zaten komedi kokan bir kadın o!! :) :)
Avrupa Yakası'nın sıkı takipçisi değilim ama severek izlerim. Volkan Selin ve Şesu'nun gitmesi dizinin geleceği açısından kötü olmuş bence. Eski tadını vermez gibi geliyo bana.Bekleyip görücez..
giden karakterlerde çok önemliydi evet ama şimdi fragmanı seyrettim de yeni gelenlerde süper ya...:) çok komik tipler var..
tolga çevik bi nevi volkanın rolünü üstlenicek yani aslının baş belası olucak gibi..
ama bi karakter varki yenilerden çok hoş ya..o ne ööle"anadolu çocuğuyum,asiyim,rockçıyım"..:) :)sarp apak o da sanırım..
bence avrupa yakasına yeni bişeyler gerekiyodu..kaç senedir süren bi dizi bence yenilik iyi gelicek gibi =)
Armağankolik 08-09-06, 10:48 Ben de şimdi izleme fırsatı buldum fragmanı. Gerçekten çok iyi olmuş. Tolga Çevik sıkı girmiş diziye. :) Dekor falan değişmiş, gayet iyi. :) Eğer eskilere takılıp kalmadan izlemeyi başarırsak süper olur bence. Gözümüze herşey daha iyi görünür. Sarp Apak kankırmızı çıktı! :) Gerçekten o da sıkı role oturmuş. Ben umutluyum yahu! :) :)
_duygucuk_ 08-09-06, 12:18 valla bende sonuna yetiştim tahsin diye bağırıyordu ifo çok güzel olacak gibi hadi bakalım:)
papatyayca 08-09-06, 13:00 Sarp Apak bir arkadaşın eski sevgilisiymiş ben de ilk kez göreceğim onun oyunculuğunu. Hatta kendisini ilk kez göreceğm sanırım! :)
Hasibe Eren'in gelişine çok sevindim ya çooo...ok iyi bir seçim! Belki bilirsiniz, Sıdıka'daki performansını. Ben gayet beğenmştim orada. Zaten komedi kokan bir kadın o!! :) :)
bnde gerçekten hasibe erenin olmasına çok sevindim.sıdıkanın hayranıydım ve hala showmax te yayımlanıyo digitürkte yanee...16:30 da digitürü olanlar izlesin bnce...:img-grin2
Fragmanı izledim. Şahsen bu sezon çok kan kaybettiğini ve aynı zamanda çok da izleyici kaybedeceğini düşünüyorum. Çünkü Volkansız, Selinsiz, Şesusuz bir Avrupa Yakası düşünemiyorum ben. Zaten fragmanı da bana eski tadı vermedi. :(
bence de eski tadını vermeyecek.Yeni gelen oyuncular da kesinlikle iyiler.Ama gidenlerin yerini kimse tutamaz...
hasibe ereni bende çok seviyorum ya.burhanla iyi anlaşacaklar gibi görünüyor.ayrıca burhan selinin evine taşınmış galiba.peker açıkalında çok komikti. :)
Bencede yeni kadro harıka Gülse Birselin bu sezon bizi yine bizi yıne gülme krızlerıne sokacagından adım gıbı emınım Zaten işin içinde Gülse Bırsel oldumu kafada soru işareti kalmamalı Bence Avrupa yakası turkıyenın ilk yüzde yüz komedı olan dızısı :img-grin2
_seboist_s 08-09-06, 17:34 avrupa yakası harika bi komedi dizisi bence tadını koruycak. evet volkanı selini ve şesuyu bende çok seviyodum. onların yeri dolmaz ama katılıcak olan oyuncularda çok başarılı. gülse birsel harika bi kadın. bence yine harika bölümler yazıcak..
fragmanı daha görmedim ama benimle aynı görüşü paylaşan arkadaşların yorumlarını okuyunca çok sevindim:)demek bu sezon da harika olacak.oleyy:)
nabukodonosour 08-09-06, 18:23 aklın fikrin benim paramda!!
fitness salonunda geçen bu repliklerle beraber güzel bir video karşınızda....
iyi seyirler......
http://www.youtube.com/watch?v=B0zQpZZ17is :img-artis
http://www.dailymotion.com/nabukodonosour :img-artis
Fragmani simdi izledimve soyleyimeski tadi hic yok.Eski avrupa yakasini hissini hissedemedim.3 kisi cok ya.Seluna ayrilmasaydi super olucakti onun yeri kaplanmaz onun konusmasi falan hic kimse yapamaz onun gibi. :)
Acikcasi fragmani beyendim ama o kadar guzel degil.O kuzeni yani tolga ceviki cok gicik buldum sinir biseye benziyor.Ama tabi
fatos,iffo,asli,tahsin,yaprak,cem icin izlicem.
Bu carsamba gunuymus.ben iki hafta sonra falan zenlediyordum carsamba gunu erken olmasi guzel oldu.Iple cekiyorum. :)
Bence avrupa yakasının eski tadı olmayacak.Ata ve evrim olmadan hiç olmayacak.Volkan ve selin başroldeydiler ve bir başrolün yerini doldurmak çok zordur.Eskisi gibi güleceğimizi sanmıyorum.
tolga çevik vokan kadar sempatik değil gibi. İnşallah yanılırım. ama diğer yeni oyuncular çok komik göründüler. özellikle sarp apak bkm de tek kişilik gösteri yapıyormuş. fragmanda da çok komik geldi. mimikleri çok komik. bence en çabuk ona ısınacağız. :img-grin2
artık olan oldu, yeni oyunculara da çabucak alışırız. yeni bölümü merakla bekliyorum. :img-grin2
Ben kapiciyi pek sevmedim.Komike benzemior.Belkide asli ve kuzeniyle kavgalari komik olur.Bakip gorucez. :)
peker açıkalın şimdiye kadar oynadığı her rolde başarılıydı. bence yine süperdir.:img-grin2
ben güleceğimize inanıyorum.ama tabiki atanın yeri başka.herkesin yeri ayrıdır.bi oyuncu bi oyuncuya benzemez.hepsi farklı.ama bu onun kendi seçimi.ayrıldı artık.elimizden bişey gelmez.geride kalanlara bakalım. :)
ya avrupa yakasının yeni sezonunu merakla bekliyorum...
yine gülmekten kırıp geçirecek anlaşılan bizi...
Cem Ve Asli Evlendi Dimi Kendi Evlerindemi Yoksa Anne Ve Babasinin Evindemi Yasiyacaklar
Cem Ve Asli Evlendi Dimi Kendi Evlerindemi Yoksa Anne Ve Babasinin Evindemi Yasiyacaklar
hihih aslıların evinde kalıyorlardı reklamlarda izledim...
biraz önce gülse birsel in açıklamalarını izledim. oyuncuların çıkmasını şöyle ayarlamışlar. volkan askere trabzon a gitmiş, selin de onunla beraber oraya yerleşmiş ve oradakilerle altın günlerine falan gidip oradakilerin başına dert olacakmış, şesu da zaten işten ayrılıp gece klubüne ağırlık verecekmiş.:img-grin2
gülse birsel çıkanlara biraz kırgın gibi konuştu. bence de sonuna kadar haklı. ama bence dizi zirveden inmeyip, uzun süre devam edecek.:img-grin2
aşağıda atv yeni sezon açılış gecesinden birkaç resim ekledim. en şık yaprak gözüküyor:love05: kubi de herzamanki bakışlarıyla çok komik:img-grin2
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=142&page=15
coolcadaver 09-09-06, 14:52 foruma ilk defa giriyorum. walla ben avrupa yakasını ilk bölümünden beri seyrediyorum seyretmeye de devam edicem:) tamam şesu,seli,volkan karakterleri demirbaşlardandı ama ne yapalım giden gider kalan sağlar bizimdir:D:D az önce yeni bölüm fragmanını seyretttim. gülse hakikatten döktürmüşsün. bi sezon daha dewam eder bu dizi ki dewam etsin :D:D zaten diziye girenlerin hepsi kaliteli oyuncular bi tek sarp apakı bilmiyorum nasıl bi oyuncu olduğunu. bakalım ama süper şeyler bizi bekliyor gibi geliyor. zaten yenilik de istiyordu dizi. hele geçen sezonun son bölümlerinde kendini tekrar etmeye başlamıştı. ii oldu ii:D:D
neyse avrupa yakası 4.sezon bütün avrupa yakası fanlarına hayırlı olsun.
....forever avrupa yakası...
angelstone505 09-09-06, 15:42 foruma ilk defa giriyorum. walla ben avrupa yakasını ilk bölümünden beri seyrediyorum seyretmeye de devam edicem:) tamam şesu,seli,volkan karakterleri demirbaşlardandı ama ne yapalım giden gider kalan sağlar bizimdir:D:D az önce yeni bölüm fragmanını seyretttim. gülse hakikatten döktürmüşsün. bi sezon daha dewam eder bu dizi ki dewam etsin :D:D zaten diziye girenlerin hepsi kaliteli oyuncular bi tek sarp apakı bilmiyorum nasıl bi oyuncu olduğunu. bakalım ama süper şeyler bizi bekliyor gibi geliyor. zaten yenilik de istiyordu dizi. hele geçen sezonun son bölümlerinde kendini tekrar etmeye başlamıştı. ii oldu ii:D:D
neyse avrupa yakası 4.sezon bütün avrupa yakası fanlarına hayırlı olsun.
....forever avrupa yakası...
:love05: aynen herkelimesine katılıyorum......aslı,cem ,burhan,tahsin amca,ifo,yeniler eskiler hepsini hasretle beklyoruz:img-hyste :img-hyste
nejatdidem 10-09-06, 09:51 gülse birsel ilk bölüm tahmin ettiğimizden de güzel geçti dedi.ay çok mutlu olduum:):):)
süper bi insan ya gülse birsel mutlu olmayı da çok hakediyooo fragman filan da gayet hoşuma gitti çarşamba akşamı atv deyiz arkadaşlarrr tamamen!!!avrupa yakası-aşk oyunu:):):)
bu hafta sezon finalini tekrar izlemek çok zevkliydi. ilk çıktığında tam izleyememiştim. özellikle finalde aslının oynamasını doyasıya izledim.:img-haha: düğünlere tek gitmek ile ilgili espriler çok güzeldi. fatoş için şesu ve burhan ın yaptıkları, cem in kan tahlili için yaptıkları, ilk kez bülent beyi kıskanırken görmek, burhan ve iffet in oynaması, tek kişiler için ayrılmış masa ve tabii ki finalde tekrar söylüyorum aslının oynaması.:img-haha: :img-grin2 çok harika bir finaldi.:img-grin2
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=142&page=15
ben tamamını izlemeiştim o zamanda.gerçekten süperdi.burhan ve şesut fatoşun kolunu çıkardılar ya.onlar giderlerken burhan arkasından kadının kolunu çıkardı ayı ayı ayu ayu demesi kopardı beni. :):):):)
volkangs20 30-11-06, 13:30 3. sezon bölümlerinin tekrarlarına bakıyorumda çok sıkıcı çok kısır bir döngü içindelermiş.
3.sezondaki Burhan ile 4.sezon Burhan arasındada ne kadar farklılıklar var. 3.sezon adamın saçını tarıyormuş 4.sezonda saç taramayı bırakmış,yataktan kalktığı gibi fırlayıveriyor dışarı sanki.Ama bu hali daha iyi.Birde karakterin hareketlerinde de değşiklikler mevcut. Yani 3 .sezondaki Burhan gitmiş
4.sezona benzeri gelmiş başka özelliklerde.
evet çok düzgün o zamanki saçları.bence şimdi daha iyi. :) ben bu burhanı daha çok sevdim. :)
bugünkü nişan merasiminin olduğu bölüm kaçıncı bölüm,bilen var mı acaba?
sarp a bitiorm(tanrıverdi))
aslı-cem nişanı 3. sezonun en iyi bölümüydü enişteyi ölü falan sanmaları çok komikti
aysa-17310 19-04-07, 15:03 81.bölümdü o
benim 10 kere bıkmadan izleyebileceğim bölümler kesinlikle Uludağ:happy0064 her izleyişimde gülüyorum bu kadar olamaz yaa:img-hyste
ewet yaa uludağ harikaaa....gerçi ben 2. sezonu daha çok seviyorum amaa olsunn....uludağdas selinle sertaça çok gülüyorum benn...tabni bi de volkanaa
aysa-17310 21-04-07, 09:50 evet selinle sertaç bi de fatoş-burhan diyologları harika yaa:img-hyste
burhan:hadi gelll sarıl bağaa
fatoş: hayır
burhan:ya seennn neğadar art niyetli bi insansııınn:img-hyste
fatoş:sen beni bırakıp gidebilirdin ama gitmedin burhan sen benim kahramanımsın
burhan:fatoş hanım sizden son bi şey istebilir miyim
fatoş: tabii ayol ne istersen
burhan: ben öbür tarafa bakire gitmek istemiyom:img-hyste
81.bölümdü o
benim 10 kere bıkmadan izleyebileceğim bölümler kesinlikle Uludağ:happy0064 her izleyişimde gülüyorum bu kadar olamaz yaa:img-hyste
walla ben hepsini bıkmadan 10 kere :img-wink: izlerim izlemişimdirde:) çok komedi yaa:happy0064
evet selinle sertaç bi de fatoş-burhan diyologları harika yaa:img-hyste
burhan:hadi gelll sarıl bağaa
fatoş: hayır
burhan:ya seennn neğadar art niyetli bi insansııınn:img-hyste
fatoş:sen beni bırakıp gidebilirdin ama gitmedin burhan sen benim kahramanımsın
burhan:fatoş hanım sizden son bi şey istebilir miyim
fatoş: tabii ayol ne istersen
burhan: ben öbür tarafa bakire gitmek istemiyom:img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
dişi-kartal 25-04-07, 13:24 Herkese selam arkadaşlar;
Avrupa yakasının hastasıyım her bölümünü büyük bi zevkle izliyorum dizide en beğendiği karakterler burhan gaffur ve tanrı verdi bu üçlüye bayılıyorumm
aysa-17310 28-04-07, 21:51 bunu 4.sezon yorumlarına yazsan tam süper olurdu
MoOnDaNcE-11 29-04-07, 11:19 Izledigim tum Avrupa Yakasi bolumleri icerisinde 88.bolumun ustune bolum tanimam . 100 uzerinden 100 veririm :happy0064 :happy0064 :happy0064
Almanya'dan birisini oldurmek ( buyuk temizlik :img-wink: ) icin gelen 2 mafyanin Tahsin'i baba sanmalari,Temizlik imandan gelir , su yatagini bulur gibi ifadeler , lakerda kod adli emanet , balikciya mesajiniz var mi , gercek kuru temizleyici mi ? , burhana silah cekme ,satir abidin , sertac ..i , beyaz ezine peyniri, neler vardi neler ya :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bir de godfather muzigi araya serpistirildi ya :img-wink:
Boyle bir bolum yok arkadaslar :good:
yeni oyunculara lafım yok ama eski avrupa yakasını yani o kadroyu çok özlüyorum:(uludağ macerası süperdi.pikniğe gittikleri bölüm de acaip komikti.volkanın rüyası vardı,selinle evleniyo,selin hamile,nikah memuru şesu''bu evliliğe itirazı olan varı mı:)''müthişti ya.aslı,fatoş ve yaprak burhanı taciz etmişti:)şesu burhana ''abi sen panik atak değilsin''deyince şesuyu tekme tokat dövmesi.sonra spor klübüne üye olduklarındaki maceralar.volkanın askerlik korkusu yüzünden gördüğü rüyadaki savaşma geyiği...bu daha böyle uzar gider......
bu dizi çok süper yha Türkiye'de bi daha böle bi dizi olmaz çok komik yha hele Burhanın olduğu sahneler acayip komik yha.keşke eskilerden Evrim Akın namı diğer Selin keşke yine olsa eskilerden sadece onu özlüorum.
eskilerden bende evrim akınla ata demireri ölüyorum ama 4.sezon hiç yokluklarını aratmıyor:)
|