Tüm Versiyonu Göster : Avrupa Yakasi 3.Sezon Bölüm Yorumları

Sayfalar : [1] 2

irem-e
15-09-05, 10:24
arkadasklar Avrupa Yakasinin yeni sezonu dun basladi yine cok eglenceli bir bolumdu yeni isimlerinde katilmasi diziyi dahada renkli bir hale getirmis.
sizler neler dusunuyorsunuz bu konuda?...

“AVRUPA YAKASI”nın 14 Eylül Çarşamba saat 20:00’de yayınlanacak
59. bölümünün özeti kısaca şöyle:

Sütçüoğlu Ailesi’ne dünür geliyor...
Volkan, bir sevgili arıyor... Derginin İdare Müdürü Burhan işbaşı yapıyor...

Sütçüoğlu ailesi tatilden dönmüştür. Cem'in annesi babası artık İstanbul'dadır ve Aslı'yı istemeye gelmek üzeredirler. Cem, Aslı'yla oturacağı yeni eve taşınacaktır, ama evin Çengelköy'de olması Sütçüoğlu rezidansında infial yaratır. Aslı ve Cem'in hemen Nişantaşı'nda bir ev bulması şart koşulur! Bu arada Volkan uzun zamandır sevgilisizdir ve ümitsizce kız aramaktadır! Avrupa Yakası ekibinin takılmaya başlayacağı yeni mekan "Asparagus"un romantik çiftler için özel bir odası vardır. Açılış gecesi, Volkan manken Gözde'yle, Aslı ise Cem'le gelince, oda paylaşılmaz ve yoğun bir trafiğe sahne olur. Ama esas macera Volkan'ın Gözde'yi Cem'in yeni evine götürmesiyle başlayacaktır. Cem'in kalacak yeri olmadığı için Aslılar’da kalmaya karar vermesiyle koşuşturma zirveye ulaşır! Bu arada ofise idare müdürü olarak getirilmiş yeni eleman Burhan, eşsiz karakteriyle ofis elemanlarının hayatını karartacak, herkesi birbirine düşürecek ve ekibin maalesef vazgeçilmez bir parçası olacaktır.

sbuffy
15-09-05, 13:48
selin ve ifo teyzenin diyaloglarıyla
volkan,yaprak,gözde,kıl pacino dörtlüsüyle
aslı ile cem birlikteliğiyle
ifo teyzenin titizliğiyle
sertaçtaki değişiklikle
ofistekilerin birbirine darılmasıyla
dünürlerle
şesunun deyimiyle psikopat burhanla yeni sezonda muhteşem bir başlangıç yaptı.

bu arada jenerikteki müzik harika olmuş özellikle volkanın vokal yaptığı yerler süper:D

pinkzone
15-09-05, 14:02
Çok güzeldi..

Özellikle Kadroya yeni katılan engin Yani namı diğer piskopat.. Çok Güzel Tam rolüne cuk diye oturmuş..tebrikler..

Volkanın sevgili arayışı beni gülme krizine soktu... İyiki Geldi.. Hoşgeldi...

Müge
16-09-05, 22:34
diziye engin günaydın'ın(burhan) girmesi çok iyi olmuş..jenarik müziğide değişmiş oh oh süper....dizi tam gaz kaldığı yerden devam :p

Müge
20-09-05, 13:01
bu hafta cem'in anne ve babasının gelecek merakla bekliyorum bu bölümü acaba neler olacak..?? :D

banu
21-09-05, 20:47
Arkadaslar bu aksamki bölümün tekrari varmi?

milagros esposito
22-09-05, 19:08
Gülse resmen en iyi bölümlerden birini yazmış bu hafta...

Rutkay Aziz resmen şov yaptı....Tanzimat batıcısı,fransız hayranı...

Osmanlının son döneminde meydana çıkmışlardı,Cemin babası yüzyılımıza sarkmış hali....mesleği sebebiyle yurt dışında ikamet eder,ve kendini aristokrat zanneder...Fransızca düşünür,fransız kültürünü "yüceltilmiş kültür" sayar...

Gülse çok iyi yakalamış....

Müge
26-09-05, 20:27
Arkadaslar bu aksamki bölümün tekrari varmi?
banu'cum malesef dizinin tekrarını vermiyorlar... :(

banu
26-09-05, 20:49
nasil kacirdim biz coluk cocuk seyrediyoruz simdi basimin etini yicekler neyse artik özetle idare edicez, cok sagol mügecim.

nazmemoli
28-09-05, 19:58
Walla Tam Bi Psikopat Bu Burhan Yaaa.aaaaa şaştim öldüm Gülmekten Walla.nasil şaplantti Yaprağa Yerlere Yattim Oha Falan Oldum Yaniii.çok Güzeldi Yine Yaaa.karnim Ağriyooor Walla Hala Gülmekten Oooh.................

safak
05-10-05, 01:40
http://www.sabah.com.tr/2005/10/05/gny/im/FC8632856E38FF47AFC309EFb.jpg

Avrupa Yakası'nda Burhan sinirleri iyice gerdi.

Cem'in ailesi Aslı'yı istemeye yeniden geliyor... Volkan ve Sertaç kavga edip, birbirlerine nispet yapıyor... Ve Burhan'ın foyası ortaya çıkıyor.

Geçen çarşamba A/B grubunda en çok izlenen dizi olarak adını zirveye yazdıran "Avrupa Yakası" tüm eğlencesiyle sürüyor.

Ortalık Karışık

Yeni sezonda Engin Günaydın, Rutkay Aziz ve Suna Keskin'in katıldığı dizinin bu akşamki bölümünde; Cem'in ailesi bir kez daha Sütçüoğulları'nı ziyarete gelmek ister. Volkan ve Sertaç kavga ederler ve artık görüşmemeye karar verirler! Volkan, yeni arkadaşı olarak Tacettin'i benimserken, Sertaç ise Cem'de karar kılar! Tabii ki Cem'in bundan haberi yoktur. O fotoğraf çekmeye başlamıştır ve fotoğrafını çektiği mankeni, Aslı fena halde kıskanmaktadır. Cem'in anne ve babasıysa, bu sefer skandalsız, sakin, usulünce bir kız isteme yapmak için tekrar gelirler. Ancak Aslı ve Cem'in arasındaki gerginlik bir yandan tırmanmaktadır. Bu arada ofiste, Burhan'ın Kubilay'a bıçak çektiğini öğrenen patron, ortalığı birbirine katar. Acaba haftaların intikamını Burhan'dan kim alacaktır?

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/gny/gna104-20051005-200.html

sbuffy
21-10-05, 10:47
Dj Selin müthişti.aslının hayalinde selin gibi konuşması başarılı değildi.selin gibi kimse o şekilde konuşmayı yapamıyor.

şesunun burhanı dans etmesi için kandırması ve burhanın dansı çok komikti.ayrıca kubilayın dansıda süperdi:)

sbuffy
03-11-05, 08:34
bayramla ilgili bölüm çok güzeldi.özellikle "orjinaliz biz","şerefsiz bağlamacı kızı kaptı" repliklerinin geçtiği sahnelerde çok güldüm.ayrıca dağlar kızı reyhan müziği eşliğinde yaşarı değiştirmeleriyle eski türk filmlerine çok iyi gönderme yaptılar:)

Ateş
04-11-05, 10:44
bence son bölüm tek kelime ile süperdi.her zamanki gibi çok komik bir bölüm olmuş.

sbuffy
16-11-05, 18:32
volkinin bu şarkısına bittim:)
İnternet aleminde yalnız kalpler dediler
Sevilmek istiyorsan Icqya gir dediler
Şu sanal alemin herşeyiyle dağıldım
İnternet sorununu kabloyla çöz dediler
Bill gates babasıdır msn garip yuvasıdır...
Googleda gezdim durdum
Seni bir sokakta buldum
Yanındaki o adamla nişanlanmış dediler
Hotmailime virüs katıp beni bedbah ettiler

milagros esposito
03-12-05, 19:01
yaa bu sitenin yaptığı ankette çarşamba günlerinin en çok izlenen dizilerinde 1.lik avrupa yakasının değilllllllllllllllllll

hatta 2. bile değil....nasıl olur yaa çok üzüldüm hiç oy atmadınız mı arkadaşlar......

beyonce_lili
03-04-06, 11:18
evet arkadaslar burda herseyi paylasabilirz

benim anlamadigim atv avrupada yeni bir dizi basliyo allas klam almanya mi ne...ama saati 20.20 carsamba gunu acaba avrupa yakasimi biten yoksa ask oyunu mu???

forever_bim
04-04-06, 07:55
Avrupa Yakasi benim bildigim daha bitmiyor. En azindan sezon sonuna kadar devam edecek. Ya bu sezon sonu bitecek veya Ata Demirer olmadan yoluna devam edecek. Humeyra ile yasanan gerginlik yuzunden Ata diziden ayrilmayi dusunuyormus.

guley
04-04-06, 16:19
Arkadaslar bisiy sorucam,

Burda hic Avrupa Yakasi Video yokmu???

Yardimci olursaniz cok sevinirim :o)

forever_bim
04-04-06, 22:13
Arkadaslar bisiy sorucam,

Burda hic Avrupa Yakasi Video yokmu???

Yardimci olursaniz cok sevinirim :o)

Ben de hic denk gelmedim. Haklısın keske olsa da izlesek.

forever_bim
04-04-06, 22:15
Bu arada yeni bolum ozeti de gelmedi. Bu hafta dizi var mı acaba. Fragmana da denk gelmedım.

forever_bim
04-04-06, 22:20
Bu arada bu dizi ile ilgili yapılan 1000. yorum. Onu yazan kısı olma serefine nail olmak da bana dustu.

Eksi sozlukten bir alıntı yaptım bu arada.

****bu dizi bolluğunda, oyunculuk örnekleri ile başarılı sayılabilecek tek dizi. bazen sanki aynı sahneler bölümler arasında dönüyor gibi olsa da, insana neşe katan bir dizi..

forever_bim
05-04-06, 22:30
:img-haha: :img-haha: :img-haha: :img-haha: :img-haha: :img-haha:

Arkadaslar 84. bolume bayıldım resmen halen daha da guluyorum.

Volkan ve Ifo sahneleri de vardı. Umarım Ata Demirer-Hümeyra gerginliği ortadan kalkmıstır.

forever_bim
07-04-06, 11:26
100. bolumde sona erecek dizi. Ata Demirer son 7 bolumde kadroda yokmus. Gulse Birsel dizinin omrunu tamamladigini dusunuyormus....Sinan Cetin soyledi....

oth_oc_sw_fan4ever
09-04-06, 17:10
100. bolumde sona erecek dizi. Ata Demirer son 7 bolumde kadroda yokmus. Gulse Birsel dizinin omrunu tamamladigini dusunuyormus....Sinan Cetin soyledi....
üzüldüm dorusu türk dizilerinden izlediim tek diziydi nerdeyse:(

Kurt_Memati
10-04-06, 15:57
Ata Demirer niye diziden ayrıldı ki. Ben diziyi pek takip etmem. Ama diziye baktığım zamanlar gözüme ilk Volkan karakteri yani Ata Demirer takılıyor. Bildiğim kadarıyla ilk oyunculuk denemesi olmasına rağmen iyi bir oyunculuk sergiliyor. diziden ayrılırsa ki, ayrıldı. Avrupa Yakası dizi bir kısım izleyicisini kaybedecektir. Bundan adım gibi eminim.

MeRvE_1903
29-04-06, 17:40
arkadaslar hani asli cem felan camp yapmislardiya o kacinci bölüm bilen varsa neolun yazin

anil16
17-05-06, 05:33
Avrupa Yakasi kelebek odullerinde en iyi komedi dizisi odulunu kazandi.Tebrikler,Avrupa Yakasina!

jena
23-05-06, 07:03
Avrupa Yakasi kelebek odullerinde en iyi komedi dizisi odulunu kazandi.Tebrikler,Avrupa Yakasina!
BU DİZİ ÖDÜLE DOYMADI.Hak ediyorlarda çok iyi bir ekip çalışması bence.Ekip çalışmasının ne kadar önemli olduğunun en iyi göstergesi:)

angelstone505
31-05-06, 05:40
Bu dizinin son zamanlarda başlama saati ile çok oynandı,bunu bildirmek sıkıntımı paylaşmak istedim,yer bulamadım buraya yazıyorum,ne olursa olsun ,kim çıkarsa çıksın ,senaryo okadar kuvvetliki ,nerdeyse ben ailem oynasa devamedicek:img-grin2 tamam abarttımda ,yarıya yarıya doğru,ellerine sağlık Gülse Birsel ve bizi terk etmiyen Avrupa Yakası oyuncuları,kalan sağlar bizimdir.

jena
31-05-06, 14:45
bugün büyük gün AVRUPA YAKASIII!!! yani benim için çarşambanın anlamı...bu dizi benim beğenerek izlediğim bir dizi olmasına karşın.babamın izlediği tak dizi.ülkemiz sorunları ve hayatımıza getirdiği olumsuzluklar karşısında sanırım bu yaşlı insanı güldürmeyi başaran tek ayrıntı.o yüzden AVRUPA YAKASI benim için daha bir anlamlı ve önemli,önceleri sagdece ATA DEMİREL için izlediğimi düşünüyordum.sonrasında ki,bu çokta geç olmöadı hiç bir karakteri birbirinden ayıramaz oldum.ekibin tümünü çok seviyorum.çok başarılar.ülkemiz insanlarının gülmeye ihtiyacı var.güldürürken cıvıtmıyorlar bence kaliteli bir yapım:good:

Müge
01-06-06, 23:03
Ata demirer bu diziden ayrılınca büyük bir sarsıntıya uğrayacak ve retingler düşecek....Dizinin temel taşlarından bir tanesi..

anil16
03-06-06, 20:57
Dizinin bu yaz ilk bolumleri yayinlanicak saat 16:30'da falan ilk bolum tekrari Persembe basliyo ve ondan sonra hafta ici ve cumartesileri eski bolumleri yayinlanicak. :)

Müge
07-06-06, 21:22
Bu forumda bölüm yorumları nerede göremedim???
Neyse...
Çok güzel bir bölümdü bu akşam...Cem'în Aslı'nın odasına geldiği ve Aslı sanıp gıdıklaması..:img-grin2 ...Eski tadına geldi gibi dizi inşallah bir daha dengesini kaybetmez....Teşekkürler Gülse...;)

anil16
08-06-06, 07:08
Evet guzel bolumdu son sahneleri deydi cok komikdi yatakta annesini gidikladi cok kahkahalar attim o sahneye ve sonunda butun gece sessiz kaldilar gider ayak anlastilar selin,yaprak falan onlarda cok guzeldi.:img-grin2

anil16
08-06-06, 07:09
Ben 93. bolumuyle biticek diye duydum galiba haftaya yada obur haftaya.Insallah yeni sezondada olur.:img-grin2

elvanCIK
08-06-06, 11:40
ata demirerin olması diziye renk katıyor bence.çünkü oynadığı karakterde komik kendiside öyle
ve dünkkü bölümden söz edeceğim azcık.cemin ifoyu gıdıklamsıı çok komikti!!bide taconun uygunsuz vaziyetteki haliyle eve dalması ayrı bi kommikti!

Müge
08-06-06, 18:08
Ata demirer'in yokluğunu Sahan nasıl doldurur açıkcası bilemiyorum..Bir iki bölüm gözlerim Ata'yı arıyacak alışmam epey bir zaman alacak...

anil16
08-06-06, 19:19
Ya ben sadece Selin icin falan izlerim kusura bakmayin Sahan'in hayraniysaniz ama o adamdan ben nefret ediyorum ya hic komik bulmuyorum onu.Birinci bolumden beri Ata oynuyor ve dizinin stari o giderse dizinin tadimi kalir? Surdu bu kadar uzun bitsin bari baska birisine gerek yok.Bu diziyi maf etmesinler yerine Sahani alip. :(

anil16
10-06-06, 08:50
Ya burasi ne sessiz bir forum boyle bide cok seviliyo bu dizi.Daha 1,000 tane mesaji bile yok ama yaklastik cok az kaldi.

Hadi hayranlar..daha cok gelin buraya.

kardelenn
10-06-06, 10:30
Yaa ne Şahan'ı ya. :( Ata Demirer benim sevdiğim tek komedyen, dizinin de tiryakisiyim. Ata çıkmasın yaaa, dizi Ata ile devam etsin :(

ayım
10-06-06, 10:35
şahan katılacasa ben izlemem o diziyi gerçekten boğrk birşey olur ya ata demirersiz avrupa yakası avrupa yakası olmazki ıyyyy iğrenç:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

CheRoKee
10-06-06, 19:21
i$Te Bu!!! Belki Gözümüz ata demirere alıştı ama Şahan Gökbakar Süper Bi renk katar.

moonbeam
11-06-06, 00:43
Bence dizinin iyi olması için ne Ata'ya ne de Şahan'a ihtiyacı var çünkü Gülse Birsel gibi bir senaristi var. Evet Ata komik ama herkes çok komik. Benim favorim Hümeyra. Uzun zamandır soldan soldan geliyorları unuttu. Ben ona bayılıyorum. Dizinin başından beri sonradan eklenen hiçbir karakter de boş değil. Bence Ata olmasa da dizi gayet güzel gider.

CheRoKee
11-06-06, 12:58
Burhan beyi unutmamak lazım dizinin en kOMik erkek oyuncusu artık o diziye girdiğinden beri

anil16
12-06-06, 07:18
Yeni sezonda hemen biticek cunku tadi kalmicak dizinin ve ratingleri dusucek.Atasiz olmaz bu dizi.Sahanda yapamicak bu isin altindan kalkamicak..

ayım
12-06-06, 07:26
Yeni sezonda hemen biticek cunku tadi kalmicak dizinin ve ratingleri dusucek.Atasiz olmaz bu dizi.Sahanda yapamicak bu isin altindan kalkamicak..
katılıyorum şahan kendi programını yağpmaya alışmış yapamaz böyle bir senaristle

ayım
12-06-06, 07:32
ya arkadaşlar bu burhan manyak ya tam bir piskopat diziye cık diye oturmuş

gizem_90
12-06-06, 15:52
arkadaslar simdi atv avrupada avrupa yakasinin eski bolumun tekrari var.

deli92
12-06-06, 18:40
Arkadaşlar Şahan Ata Demirer'in rolüne geliyor mu gerçekten?

paranoyak insan
12-06-06, 18:42
ewet geliyor aldığım sağlam haberlere göre öyle bence böylesi daha iyi olcak oldum olası ata demirer'e kanım ısınamadı zaten

deli92
12-06-06, 18:45
Paranoyak insan cevabın için tşkr ederim.
Ama ben Şahan'ın diziye yakışıp yakışmayacağını bilemiyorum.Çünkü p rolü biz Ata Demirerle tanıdık.Şimdi biraz tuhaf olacak.İlk başta herkes meraktan seyreder benm gibi ama daha snra reytingler biraz düşebilir:img-nyam:

paranoyak insan
12-06-06, 18:47
şahan ın volkan rolüne girip girmeyeceğini bilmiyorum büyük ihtimal başka bir rol olacak ve volkan bir şekilde gidecek diziden kaset için olabilir mesela...

deli92
12-06-06, 18:49
Ben yanlış anlamışım o zaman.Onun rolüne gelecek sandım.Ama genede Atasız biraz kötü olacak gibi.:icon_cry: :img-grin2

angelstone505
13-06-06, 02:01
Bence Ata askere filan gitsin geri kalan oyucularda biraz yeni yüzler yeter,Atanın yerine kim oynarsa oynasın güzel olmaz ,daha önce başka dizilerdede denendi olmadı,ayrıca bu dizi senaryoya bağlı öyle güzel bir takım oyunuki maç gibi,yedek oyuncusu bile baş rol, bana göre hiçbirşey olmıycak Atanın ayrılması ile ben kendimi denedim güldüğüm sahneler hep Atanın olduğu... sahneler değilki ,herkez ayrı komik ve her oyuncunun ayrı fanları var,bu dizi bütün yaş gruplarını güldüren bir dizi,bu dizi lütfen devam etsin,son hafta bütün aile katıldık gülmekten gene...seni severek izliyoruz Avrupa Yakası
,Atasızda olsa yaşasın Sütçüoğlu ailesi ve dünürleri,vallahi anne babalar bile bir alem,hele dünürlerin yanyana gelmesi koparıyor beni,son izlediğmiz gene bir harikaydı,hele Cem yanlışlıkla kayınvaldesinin yatağına gitti ya ,gözümüzden yaşlar aktı gülmekten ,İfoyla Tahsinin küsüşmesi,Veyselin Volkanın eski kız arkadaşı ile basılması nefisti,ha gayret Gülse hanım kalem sizin elinizde dayanın birazda bizim eski toprak oyunculara bakın neler olucak ....:img-haha: :img-haha:

deli92
14-06-06, 20:02
bu bölümde çok güzel hala izliyorum..
Ben bir işkoliğim ben bir dizifilm koliğim:img-grin2
Volkan-Selin-tacettin sahneleride hoştu.
Ayşe'de palavra çıktı.Tahmin etmedim değil.:img-grin2

esmerseker
14-06-06, 23:14
dizideki repliklerde bi hafta sonra evleniyoruz dediler acaba gelecek haftaki bölümde Asli ileCem evleniyormu? dizinin sezon finali ne zaman?

Müge
14-06-06, 23:55
Final bölümü haftaya 93.bölümü ile sezonu kapatacak..
Cem ve Aslı'nın düğünleri önümüzdeki bölüm..Ata Demirer'ide bir dahaki bölüm son kez izliyeceğiz..

anil16
15-06-06, 07:57
Ya cok uzuldum...haftayami bitiyo? ama cok guzel sezonfinali olucak..sonunda evlenicekler..bakalim yeni sezonda bebekleri falan olucakmi heyecanli bur yeni sezon olucak ama Atasiz izlenmez.

Mugecim,Ata Demirer yeni sezondada olucak ama sadece 100. bolume kadar 100 bolum anlasmislar.101. bolumde Sahan gelir heralde..:( Uzucu olucak ama yinede izlerim artik ne yapalim...

Bu arada bu hafta superdi...eski sevgilisi olayina cok guldum kadin ne arsizmis eve kadar geldi.Ofisde terapy sahneleride guzeldi..herkez birbirlerine sariliyolardi oralari kahkaha doluydu...:)

_duygucuk_
15-06-06, 10:34
anıl 16 fikirlerine katılıyorum bir rolü ancak ilk oynayan yapabilir ama neyseeeeeeee

bone88
16-06-06, 10:01
bu sabah cengiz semercioğlu hürriyetteki köşesinde yazmış...

özetliyorum

sahan la anlaşma yapılmadı... o haberler yalan...

ata demirer in rolüne tolga çevik (organize işler deki süpermen) le anlaşıldı

asuman dabak ve peker açıkalın da diziye girecek

kardoss
16-06-06, 10:43
asuman dabak'la peker açıkalın'a çookk sevindim ama tolga çevik???
İyi oyuncu fakat ne cüsse olarak ne de komedi bakamından ata demirer'in yerini dolduramaz çok saçma olmuş
tolga çevikle selini yanyana düşünemiyorum :D

purna
16-06-06, 13:38
ata demırersızde olmazkı ama yani

özzz
16-06-06, 13:42
ne alaka tolga çevik ve atanın yerine geçmek onu anlamadım

bone88
16-06-06, 15:10
bence de saçma olmuş... 3 de bir siklet 4 de 1 oyunculuk ...
çok saçma olacak...zaten en iyi oyuncuyu bile alsalar oyuncu deiştiren diziden hayır gelmez

gizem_90
17-06-06, 09:17
Arkadaslar bugun atv avrupada avrupa yakasinin carsamba gununun tekrar gosteriyorlar. saat 21.40'da
Izlemek isteyenler icin....

paranoyak insan
17-06-06, 15:38
bence tolga çevik de iyi bir oyuncu ama volkan rolüne geçmesi garip olur çünkü siması delikanlı abi veya kro insan imajına uymuyor sanırım o başka bir role geçecek volkan da bir yere gidecek dizi böylelikle yeni yüzler kazanacak ve daha komik olacak ata demirer i hiç sevememişimdir zaten sorun yaratan şımarık biiri bence beyazın programında olanları da unutmayın tabii ki bu kişinin oyunculuğuyla alakalı değil ancak onu görmek beni huzursuz ediyor dizi bence gayet iyi yürütebilir ama seyircinin volkan ın gitmesine tepkisine bağlı

damla14
17-06-06, 17:15
Arkadaşlar 96. bölümden sonra volkan rolü tamamıyla kalkıyor.Dizi de 102. bölümde mi ne ekranlara veda ediyor.

cousin
17-06-06, 22:43
bugün gazetede okudum:img-book: (benden önce yazdılar mı bu foruma bilmiyorum ama) asuman dabak yani tatlı hayattan bildiğimiz menekşe seneye avrupa yakasında oynıcakmış.ben kendisini çok severim.ve bence kalitesiyle de hemen bütünleşecek diziyle.çok seveceğimize inanıyorum dizdeki karakteriyle.kimbilir belli mi olur belki burhanla alakalı birini oynar.:img-grin2

potc_fan
20-06-06, 16:27
Bu hafta sezon finaliymiş. İzlemeyi unutmayın.

<EyD@
20-06-06, 17:36
ay cok tatlı bi bolum olcak desenıze ya...artık evlendiriyoz aslı ve cemı...

EL DESDİCADO
20-06-06, 21:21
arkadaşlar tolga çevik,asuman dabak,peker açıkalın haberi doğru,ama tolga çevik atanın yerine oynamayacakmış.başka bir karakteri oynayacakmış.bu sezon finali bölümünde ata yani volkan askere gidecekmiş.

esmerseker
22-06-06, 00:51
bu sezon sonu final bölümü pekte beklediğim gibi olmadı. Hatta oldukça sönüktü. Evlendiklerini tam olarak göremedik bişiler yarim ve havada kaldı. Hafta içi gidip deftere imza atmak olcak şey değil :) Belki nikah bölümü siradan olabilirdi o yuzden senaryoya eklememiş olabilirler ama en azindan sonunda nikah memuru gelmiş onlar evet demiş olsalardı. Ne yüzük taktilar ne nikah oldu, bilemiyorum belkide Türk milleti olarak böyle şeyleri seviyoruz ve sevdiğim dizininde sezon sonunun bu şekilde sonlanmasını isterdim.

chandie13
22-06-06, 21:34
Bence muhteşem bir sezon finaliydi. Aslı ve Cem evlenemediler, bu yüzden kötü oldu ama genelinde çok güzel bir bölümdü. En çok güldüğüm bölümlerden biriydi hatta. Aslı'nın o çocukları azarladığı an muhteşemdi. Burhan ve Şesu'nun Fatoş'u çekiştirme sahnesi de çok başarılıydı.
Volkan'ın diziden çıkarılması da göze batmamış, hiç mecburiyetten çıkarılmış gibi yapıştırma durmamış.
Büyük olasılıkla Aslı ve Cem yeni sezonda evlenmiş olurlar. Bence seneye 100. bölümden sonra da devam etmeli. Tadında bırakılması taraftarıyım ben de ama bir dahaki sezona da çok malzeme var diye düşünüyorum. Burhan ve Şesu olduktan sonra hele... Gittiği yere kadar devam etmeli.

girl01
25-06-06, 15:33
bencede cok güzel bir sezon finaliydi, gülmekten yerler yattim vallah! :img-grin2 hele burhanin danslari neydi ya, cok komik dans etti! ve arkadaslar bisey srcam, simdi sezon bitikten sonra, yeni bölümde ata demirer yokmu??:img-help:

şişesuyu
26-06-06, 13:04
Ne tat kalır artık ne tuz gibi geliyor bana.

red rose
26-06-06, 13:08
olamaz ya sesu dizideki en sevdigim karakterdi...
ve inaniyorumki birtek benim degil...

valah izlenme oranlari düserse hic sasirmam...

kissorkill
26-06-06, 14:09
ayrılan ayrılana ya dizi heralde sürmez bu sene .sezonu biteremez .ama çok gzüel ve komik dizi yaa selin volkan bunların ayrılmaması lazımdı

keremcem_hasibe
26-06-06, 14:12
aaa şesut ayrıldı mı tüh ya çok tatlıydı o:img-nyam:

selek90
26-06-06, 14:14
Bir şeyler yapalım dizide kimse kalmayacak

anil16
27-06-06, 03:59
Ben bu sezon'u cok beyendim.Her hafta eylendim ve guldumher zamanki gibi.Sezon finalide tabiki harikaydi dugunleri yazk evelenemediler Volkan yuzunden..oda askere gitti.son bolumuydu ata demirer'in o uzucu.

Eylul'de 7 bolum daha olucak ve 100. bolumuyle biticek bu guzel dizi.Ama volkansiz tadi kalmicak. :img-grin2

şişesuyu
27-06-06, 07:30
sadece ata'mı selin şesu onlarda gitmiş artık izlenmez bu dizi:fighting2

anil16
27-06-06, 07:45
ya nediyosun sen gercektenmi? onlar gitmediki haberlere falan cikarlardi onlarda gitselerdi.Onlar giderse zaten diziyi bititirler onlarsiz dizi olmazki.

fevrier
27-06-06, 21:08
o neden ayrılıyomuş
çok gülüyor kamera arkalarında
ona da mı laf eden olmuş çok güldüğü için yoksa?

fevrier
27-06-06, 21:11
yeter artık bence tadında bıraksınlar
:fighting2
dizi uzadıkça birbirlerine giriyolar zaten konularda tekrarlamaya başlamıştı
reyting uğruna kasmanın anlamı yok bence

angel_berfu
28-06-06, 12:08
ayrılmasın ya :icon_cry:

mozitekuto
28-06-06, 13:47
evet ya, şesu olmadan güzel olmaz....

keremcem_sarp
28-06-06, 14:09
Arkadaşlar ben de bir Avrupa Yakası izleyicisiyim ama buraya gelip de hiç yorum yapmamıştım.
ŞESU nun diziden ayrılma sebebi Ata Demirer in ayrılmış olması-ki dizi o olmadan sürmez.Evrim Akın da mı ayrıldı bu arada????

Bence Gülse Birsel ve yapımcıların yapmaları gereken tek şey Ata Demirer i de çağırıp tüm kadro dağılmadan önce Avrupa Yakası na yakışır bir final bölümü hazırlamaktadır.
Zira bu gidişle elde final bölümü yapacak bir kadro da kalmayacak...

angelstone505
28-06-06, 15:10
Ben bu diziyi çok seviyorum ama Şesunun ayrılmak istemesi çok tuaf geldi ,nedir bu böyle batan gemiden kaçanlar gibi,habire Gülse hanıma şok yaratıyorlar,ayıptır yahu,Ata hariç biz sileri bu dizi ile tanıdık ,Selinle ikisine neoluyor,gazetede demişki ben müzikalde oynıycam ,aman Şesu Şener Şenler, Beyazlar müzikalde oynadıda neoldu,yoksa içerden sevmediğiniz oyun arkadaşınızmı var nedir,yada maddi bir sorununuz varki onu işvereniniz bilir.Canım Şesu sen bu dizileyle tan ındın ,Gülse Birsel sana böyle güzel sahneler yazmasaydı sen Şesu olarak tan ınmazdın zaten,bierde Selin sessiz sedasız ayrılırken sen gazetelere demeç vererek gidiyorsun,yani ayrılırken bile gene dizinin adından yararlanıyorsun,inadına bu dizi oynasın sizsizde diğer oyuncuların neler başarabileceğini görün istiyorum,her oyuncunun alternatifi vardır,Kurtlar Vadisinde Okytay Kaynarca ve bir sürü oyuncu çıktıda dizi kaldımı yooooooooo,bu iş Gülse Birselde biter ,altın kalemini bir oynatsın tekrar toparlanır dizi,anadamarlardan birinin koptuğu dizide (ATA KARDEŞİMİZ ) kılcal damarlarla uğraşamam ben kendi adıma ana kadro kalsın,Burhan kalsın bu iş grene devam eder diyorum....güle güle birdaha böyle bir prestiş dizisi bulman dileği ile...:icon_evil

twista
28-06-06, 15:50
ooo şesu da olmazsa hiç dewam etmesin bence ...

miss_black
28-06-06, 19:38
nassı yani yaa şesu nassı ayrılır yaaaa :fighting2 :icon_cry: :img-sorry

ECE...:)
28-06-06, 21:02
bn bildiğim kdryıla ayrılmamış daha 40 bölümlük sözleşmesi varmıs ama avukatıyla birlikte o sözleşmeyi fes etmeye calısıolarmıs

twista
28-06-06, 21:31
bn bildiğim kdryıla ayrılmamış daha 40 bölümlük sözleşmesi varmıs ama avukatıyla birlikte o sözleşmeyi fes etmeye calısıolarmıs

ya peki ayrılma nedenini belirtmiş mi_??bu konu hakkında bilgin warmı

anil16
28-06-06, 23:59
Ya boyle guzel ve yillardir sevilen diziye devam etmemsinler.Sesu ve Volkan yok onlar buyuk karekterler dizide onlarsizda artik olmazki.

"Oha falan oldum" selinin dedigi gibi.

anil16
29-06-06, 00:32
ya arkadaslar sesu ayrilmak istiyomus onun icin.Bu haberi okuyun...

http://www.netbul.com/images/CONTENT/magazin/magazinresimleri/sesu_bulent_polat.jpg

ŞESU: AYRILMAK İSTİYORUM AMA BIRAKMIYORLAR...

Ekranın beğeniyle izlenen dizisi "Avrupa Yakası"nın en sevilen kararterlerinden Şesu'yu canlandıran Bülent Polat, Ata Demirer'den sonra diziden ayrılma kararı aldı.

Bu kararı aldıktan sonra yapım şirketinin tarafından bu isteğinin geri çevrildiğini söyleyen Polat şunları söyledi: "Sözleşmem gereği benim çok fazla konuşmaya da hakkım yok. Bir çok oyuncu diziden ayrıldı ve ben de bir ayrılık kararı aldım. Çalıştığımız şirketin sert bir tavrı var ama zorlamanın bir anlamı yok. Diziyle anlaşmam bitmedi. 40 bölüm daha sözleşmem var. Avukatım ile görüşüyorum. Ben karşı taraftan olumlu bir yanıt alacağıma inanıyorum. Çünkü artık tiyatro yapmak istiyorum. İnsanların ekmek parasıyla oynamak doğru değil. Ben Şesu karakterini keyifli bir yere getirdim, daha aşağıda bırakmak istemiyorum. Çok şey verdim. Sonuçta bu da benim çocuğum, ben onunla yaşıyorum. Ama şu anda bıyıklarımı kestim. Başka bir projeyle ilgili çalışıyorum. Bir müzikal. Bundan sonra bu role göre vücudumu şekillendirip, ruh halimi oluşturacağım..."

Dizinin yapımcısı Plato Film'in sahibi Sinan Çetin ise, Bülent Polat'ın bu açıklamalarına, "Benimle çalışmak istemeyen biriyle ben neden çalışmak isteyeyim" diye yanıt verdi.

Ya cok uzuldum.Niye istemiyoki? :(

purna
29-06-06, 07:45
en ıyısı hepsı ayrılsın dızıden

elisa_angelina
29-06-06, 15:21
ya hayır ya kimse ayrılmasın hiç tadı kalmıyor!!!
özellikle şesu,selin ve volkan!!
olamaz yaa:(

BlackMamba
29-06-06, 19:46
Ben bu diziyi çok seviyorum ama Şesunun ayrılmak istemesi çok tuhaf geldi ,nedir bu böyle batan gemiden kaçanlar gibi,habire Gülse hanıma şok yaratıyorlar,ayıptır yahu,Ata hariç biz sizleri bu dizi ile tanıdık ,Selinle ikisine neoluyor,gazetede demişki ben müzikalde oynıycam ,aman Şesu Şener Şenler, Beyazlar müzikalde oynadıda neoldu,yoksa içerden sevmediğiniz oyun arkadaşınızmı var nedir,yada maddi bir sorununuz varki onu işvereniniz bilir.Canım Şesu sen bu dizileyle tan ındın ,Gülse Birsel sana böyle güzel sahneler yazmasaydı sen Şesu olarak tan ınmazdın zaten,bierde Selin sessiz sedasız ayrılırken sen gazetelere demeç vererek gidiyorsun,yani ayrılırken bile gene dizinin adından yararlanıyorsun,inadına bu dizi oynasın sizsizde diğer oyuncuların neler başarabileceğini görün istiyorum,her oyuncunun alternatifi vardır,Kurtlar Vadisinde Okytay Kaynarca ve bir sürü oyuncu çıktıda dizi kaldımı yooooooooo,bu iş Gülse Birselde biter ,altın kalemini bir oynatsın tekrar toparlanır dizi,anadamarlardan birinin koptuğu dizide (ATA KARDEŞİMİZ ) kılcal damarlarla uğraşamam ben kendi adıma ana kadro kalsın,Burhan kalsın bu iş gene devam eder diyorum....güle güle birdaha böyle bir prestiş dizisi bulman dileği ile...:icon_evil

yazın cok guzel arkadasım.Sana sonuna kadar katılıyorum.Herkesin yolu acık olsun.Selin ve Volkan bu dizi için kayıptır.Keşke kalsalardı ama "show must go on" .Gülse Birsel cok iyi bir yazar mutlaka basarıyla devam edecektir..

djmert92
29-06-06, 20:17
duyduguma gore avrupa yakasındaki volkanın yerine şahan geçicekmiş,şahan dikkat şahan çıkabilir programından ayrılıp avrupa yakasına geçcekmiş :)(bence iyi haber)

Billush
29-06-06, 20:27
Onsuz bu dizinin tadı kalmaz Atasız olmayacağı gibi...
keremcem_sarp'in dediği gibi bence son bir kez kadroyu bir araya getirip bir final yapılmalı.Yapsalar çok iyi olur çünkü bu gidişle finale kadar dizide oyuncu kalmayacak.

*arife*
30-06-06, 13:17
yok ya ayrılmıycak son röportajında hatırladığım kadarıyla ayrılmıycağını söyledi

£speranza
30-06-06, 13:54
Ben yeni bir ekiple daha iyi bir yere gelmesini istiyorum böylece rolleri biraz tutulunca kandini bulunmaz hint kumaşı zanneden zihniyetlere iyi bir ders verilmiş olur.Kimsenin tanımadığı insanlarken birden Türkiye'nin en çok sevilen karakterleri oldular ama vefa duygusu olmayınca pek değeri kalmıyor insanların:(

Gülse Birsel'in kalemine kuvvet.Bu kadında bu mizah ve bu zeka varken sıfırdan kadro kursa bile tavan yapar....

EmmRe
30-06-06, 14:27
Yok ya gerçektende bu doğrumu

mavisehir
30-06-06, 16:15
ya sesu gercekten cok komik bi karakterdi, cekilirmi onsuz... yaa...ama ne yapalim... zaten birde bitecek diyorlar oda sinir bi olay ya, insallah olmaz öyle bisey!!!
-----elif----

davetsiz
30-06-06, 17:55
ögrendigime göre ata demirer'in yerine şahan gökbakar geliyomuş saglam kaynaklardan aldıgım haber ama evrim akının ayrılması ile ilgili bir fikrim yok duymadım yani ...ama şesunun olmaması diziyi kötüleştiricek çekilmez artık ama şahan geliyo atadan daha iyi :Dama ata daha iyiydi yaa..

lindsay
01-07-06, 00:03
ya inanmıyorum herkes ayrılıyo selin ve şesu bugün bu kadar tanınıyosa bu gülse birsel in kalemi sayesindedir avrupa yakasından önce onları kim tanıyodu ki ata demirer i belki tanıyoduk ama çoğu kişi onu bu dizide tanıyıp bu diziyle sevdi ve şimdi onların bu kadar ünlü olmasını sağlayan diziye ve senariste yaptıkları vefasızlıktan başka bişey değil bence bu dizi devam edecekse şesu selin ve volkan ın yerine başka oyuncu aramasınlar çünkü birine insan alıştımı bi başkası garip geliyo(en azından benim için)yeni oyuncular gelsin ama yeni karakterler olarak

anil16
01-07-06, 08:51
neyse zaten yeni sezonda 7 bolum surup biticek dizi..bukadar oynadilar yine ata ve sesu.

Bence Burhan gitsin daha iyi oda komik ama sesu daha iyi. :(

EmmRe
01-07-06, 14:20
Selin demi ayrılıyo birde sahan nın gelecegi kesin mi

EmmRe
01-07-06, 14:24
Bu kararı aldıktan sonra yapım şirketinin tarafından bu isteğinin geri çevrildiğini söyleyen Polat şunları söyledi: "Sözleşmem gereği benim çok fazla konuşmaya da hakkım yok. Bir çok oyuncu diziden ayrıldı ve ben de bir ayrılık kararı aldım. Çalıştığımız şirketin sert bir tavrı var ama zorlamanın bir anlamı yok. Diziyle anlaşmam bitmedi. 40 bölüm daha sözleşmem var.

demiş bülent polat o zaman gitmesi yüzde yüz deil dimi?

dalya
01-07-06, 15:27
Bu dizi bitmeli.. Avrupa Yakasi'ni Avrupa Yakasi yapan bir cok oyuncu cikiyor / cikti.. Sahan komik olabilir ama Ata Demirer'in yerini asla tutamaz.

gizem_89
05-07-06, 14:55
şahan gelmiyo zaten aşk oyunundaki sarpın kardesiyle evli çocuk ve peker açıkalın ekmek teknesindeki cengiz kadroya dahil oluyo bence 3.sezon avrupa yakasının yeni baslangıçıdır diziye renk katıcaklar diğer oyuncularında ayrılma sebepleri çok saçma mesela evrim şımarık kız tiplemesi üstüme yapısıcak diye ayrılıyomus oyuncusun sen hiç başlamsaydın bu işe dizi sayesinde ünlü oldular gülse birseli yarı yolda bıraktılar onları sevmeme ramen iyi oldu yeni oyuncular gayet basrılı oyuncular hiç değilse disiplinliler...

chaylack
05-07-06, 16:55
kolay alışılmıcak yeni yüzler yeni bir dönem başlıyor avrupa yakasında izleyip görmek lazım belkide bu değişim biraz iyi olur dizi için kolay olmucak gözlerimiz arayacak şesuyu selin'i ama yeni gelenlerde iyidir:)

MEHMETAKIN
10-07-06, 12:34
Ben bu diziyi çooooooooooook seviyorum, harika bişey... Ama keşke ayrılmalar olmasaydı...
Bazı haberler duyuyorum, ama doğru mudur; bilmiyorum... AVRUPA YAKASIndan şu anda kaç kişi ayrıldı? Birisi sayabilir mi bana...:img-grin2

girl01
10-07-06, 12:53
ata demirer,sesu ve evrim akin(selin) ayriliyor. ama birisi ask oyunudan serkanin diziye gelceyini söylüyor, ama sanmiyorum

purna
10-07-06, 13:39
ata demirer,sesu ve evrim akin.AYRICA ASUMAN DABAK

twista
10-07-06, 13:46
şahan gelmiyo zaten aşk oyunundaki sarpın kardesiyle evli çocuk ve peker açıkalın ekmek teknesindeki cengiz kadroya dahil oluyo bence 3.sezon avrupa yakasının yeni baslangıçıdır diziye renk katıcaklar diğer oyuncularında ayrılma sebepleri çok saçma mesela evrim şımarık kız tiplemesi üstüme yapısıcak diye ayrılıyomus oyuncusun sen hiç başlamsaydın bu işe dizi sayesinde ünlü oldular gülse birseli yarı yolda bıraktılar onları sevmeme ramen iyi oldu yeni oyuncular gayet basrılı oyuncular hiç değilse disiplinliler...

eğer selinin ayrılma sebebi gerçekten buysa..şımarıklıktan başka bişey diil..yarı yolda bıraktılar gerçekten sana katılıyorum...

gül_ecem
13-07-06, 18:47
zaten üçüncü sezonda kabul edin doya doya gülemedik, eski bölümleri arar olduk (burası olmasa bile türkiyedeki yüzlerce kişi için öyle).diziyi bir hafta bir karakter sırtlayıp götürüyordu bir hafta bir karakter.gülse birselin kalemi tükendi, eski bölümleri tekrar etmeye başladı kanalın reyting kaygısı için.tadında bırakılsaydı çok daha güzel olacaktı.ondan sonra her bölüm bir konuk oyuncu yoluna gidildi.bunun yerine diğer oyuncular sağlamlaştırılabilirdi.yaprak, fatoş gibi karakterler neredeyse unutuldu.volkan, selin ve burhan karakterleri tavan yaptı.volkan ve s elin olmasaydı bu diziyi üçüncü sezonda bu kadar fazla izleyen olmazdı.(sözüm dışarı forumda bu konudan şikayet edenler var mıdır yok mudur bilmem ama dışarda çoğu insan için böyle) artık volkan ve selin de yok.o karakterlerin yeri doldurulamaz.yeni sezon bir bu kadar kişi daha bırakacak.bu dizi benim için keşke devam etmeseydi dediğim bir türk dizisi olarak kalacak.

anil16
14-07-06, 01:06
3. sezonda Burhan geldi onu sanki seviyoeum gibi ama bazende gicik oluyorum diziye gelmeseydi iyi olurdu diye dusunuyorum cunkuy onu cok *** gosterdiler bolumlerde ve bazi bolumlerde selin'i falan az gosterdiler.Bu iyi bisey degildi.

CrAzY_gİrL
19-07-06, 18:52
arkadaşlşar bişey sorabilirmiyim başka yer bulamadım.tekrarlarını veriyo ya yılbaşı bölümü geçtimi.kaçırıyorum bazen cevap verirseniz çok sevinirim.

MeRvE_1903
19-07-06, 19:50
ata demirer,sesu ve evrim akin.AYRICA ASUMAN DABAK
inanmiyorum sesudami gitti offf of bu dizi eskisi gibi gzl olmicak artik

melis_a.y
20-07-06, 18:36
arkadaşlşar bişey sorabilirmiyim başka yer bulamadım.tekrarlarını veriyo ya yılbaşı bölümü geçtimi.kaçırıyorum bazen cevap verirseniz çok sevinirim.
ewt yılbaşı bölümü verilmedi maesef :(

CrAzY_gİrL
21-07-06, 16:22
saol sölediğin için geçtimi şimdi yılbaşı bölümü:(

GENÇ GÜLLER
21-07-06, 17:14
Ilk Defa Avrupa Yakasinin Forumuna Giriyorum.tek Kelimeyle çok Komik Harika Bir Dizi

GENÇ GÜLLER
21-07-06, 17:25
Elvis Fun Arkadasim Yeni Misin Sen De Benim Gibi?

GENÇ GÜLLER
21-07-06, 17:28
Elvis Hastasi Seni

GENÇ GÜLLER
21-07-06, 17:36
kız elvisçim acamiliğini anlıyorum canım hadı yorum yap

GENÇ GÜLLER
21-07-06, 17:46
bana tesekkur et kızım senı buraya uye yaptım dıye elvis funu seni

ege92
22-07-06, 12:21
artık bu dizinin tadı çıkmaz şesu yok volkan yok filmnin en eğlenceli tipleri gittikten sonra filmin ne anlamı kaldı

ege92
22-07-06, 12:27
Ben yeni bir ekiple daha iyi bir yere gelmesini istiyorum böylece rolleri biraz tutulunca kandini bulunmaz hint kumaşı zanneden zihniyetlere iyi bir ders verilmiş olur.Kimsenin tanımadığı insanlarken birden Türkiye'nin en çok sevilen karakterleri oldular ama vefa duygusu olmayınca pek değeri kalmıyor insanların:(

Gülse Birsel'in kalemine kuvvet.Bu kadında bu mizah ve bu zeka varken sıfırdan kadro kursa bile tavan yapar....

bu film yeni kadroyla yeniden başlarsa batar çocuklar duymasında olduğu gibi
insanlar bu filmi volkanla sevdiler
hadi diyelim değişti volkanın yerine şesunun yerine kim gelcek

kara gÖzlü
22-07-06, 12:33
bence eski oyuncular cikarsa hic tadi kalmaz zaten diziye tad veren onlar...

CrAzY_gİrL
26-07-06, 16:23
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim?gruphepsinin konuk olduğu yılbaşı bölümü kaçıncı bölümdü bilen varsa söylermisiniz?

anil16
28-07-06, 01:22
72. bolum olmasi lazim yanilmiyorsam.Buyuk ihtimal o yilbasi bolumu 72.

eylemm
28-07-06, 14:21
Ata'nın kaprisleri yüzünden güzelim dizi bu hallere geldi.Umarım yeni sezon bölümlerinde Ata olmamasına rağmen dizi yine yüksek izlenirlik oranlarına ulaşır oda bulunmaz hint kumaşı olmadığını anlar.

elmas halhal
28-07-06, 18:55
arkadaşlar bu haberi daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama ben aktarmak istedim. yeni sezonda awrupa yakasında oyuncu değişiklikleri olacağı haberini okudum. şesu'nun yerine peker açıkalın gelecekmiş. bu çok büyük bir ayrım yaratmaz belki özellikle peker açıkalın saçlarını uzatırsa. malum, göz aşinası.. ztn kötü olan bu değil, ata nın yerine alakasız birinin geleceği haberi.. organize işler sinema filminde superman karakterini canlandıran (adını hatırlayamadım..) oyuncu yeni sezonda atanın yerine geçecekmiş. ne kdr doğru bilemem ama çk kötü bir haber bu..

mozitekuto
02-08-06, 13:06
bence doğru değildir. çünkü zaten onun çıkacağı belli olduğu için askere gönderdiler ya onu...

şeboist
02-08-06, 15:00
o oyuncu tolga çevik.ama atanın yerine geçmeyecek.başka bi karakter o. ;)

neşe
09-08-06, 08:57
ewet arkadaşlar ya eski oyuncular çıkarsa dizinin hiç tadı kalmaz.

arrzzu
09-08-06, 12:10
iyi de volakn askere gitti.onun yerine karakter gelmeyecek ki...dizide volkan karakteri gözükmeyecek...belki telefon konuşmaları,ben oğlumu ziyarete gidiyorum deyip o sahneleri göstermemeleri fln olabilir ama volkan'ın yerine bir başkasının gelmesi bence sözkonusu değil...

arrzzu
09-08-06, 12:13
ben şeyi soracaktım asıl: şenay gürler acemi cadı'da oynuyor ve o dizinin raitingleri çok iyi...mevsimin illaki yaz olmasını gerektiren biir dizi de değil.devam ettirmeleri büyük ihtimal yani...o zaman şenay gürler iki dizide birden mi oynayacak?bırakmaz değil mi avrupa yakasını? :(:(

babaseyfi
09-08-06, 12:47
tolga çevik nasıl bir oyuncu olduğunu yeni sezonda herkes anlayacak.

mary osbourne
10-08-06, 17:10
tolga çevik süperr bii oyuncu.organize işler de bunu kanıtladı.bence esprileri ve kusursuz komedi oyunculuğuyla diziye tat katacak

*asi*melek*
11-08-06, 22:18
keşke bitirselrdi bu sezon tamam çok güsel komik ama yeni dizilere yol açılması lazım ata demirer ayrılıyomuş saten tadı kalmas bu dizinin ata demire giderse şahsen izlemeyi düşünmüyorum

anil16
12-08-06, 03:42
Evet diziden birileri cikinca hemen bitmesi lazim bence.Devam ederse kimse izlemicek ve boyle guzel diziyi maf edicekler.Ama neyse...cekimlere az bile kaldi.Belkide guzel olur bilmem.Bari asli,tahsin,ifo,yaprak,fatos falan varlar hayla napalim...

jade_tuana_89
12-08-06, 15:54
arkadaşlar burda yayınlandığı mı daha önce bilmiyorum ama bugün habertürkte full ekran programına sinan çetin bağlandı 100. bölümde bitirme kararı almışlar kanalla,93. bölümdü sezon finali yani 7 bölüm sonra biticekmiş hatta sunucu sordu kanalla mı probleminiz var diye sinan çetin hayır falan dedi ben de buraya yazim bilginiz olsun dedim

anil16
13-08-06, 01:08
Haber icin sagol.Iyi oldu 100. bolumle bitirmeleri dogru bir karar.

Belki sevilirse devam edebilirmis ben boyle duydum ama zaten ata,sesu,ve selinsiz bu dizi tutulmaz daha.

Müge
14-08-06, 17:02
Keşke hiç çekmeseler 7 bölüm direk bitirseler başlayınca alışkanlık yaapcak şimdi...Hazır tatile girmişken alışmıkdık yokluğuna...:img-grin2 SAKA tabi :icon_cry:

akasyam
16-08-06, 07:52
durun arkadaşlar belli olmaz. belki yeni oyuncularla daha güzel bile olabilir. gerçi şesu, selin ve volkan olmadan nereye kadar ama. yine de belli olmaz.

onur29
16-08-06, 10:17
ewet bencede bitirmelilerdi çok uzayınca tadı kaçıyo ama tolga çevik ve asuman dabak gibi kaliteli oyuncular gelicekmiş madem belli de olmaz belkide güzel olur çünkü çok iyi oyuncular özellikle asuman dabak mükemmel biş komedyen

kirpicann
17-08-06, 13:20
benim favori dizilerimden avrupa yakası gerçekten şimdiye kadar Türkiye'de yapılmış sitcom tarzındaki en güzel dizi bence tartışmasız olarak!!!ama bu sene bana göre de bitirmelilerdi çünkü dizisi volkansız,selinsiz yürümez en azından eski tadının olmayacağı kesin:(

kirpicann
17-08-06, 13:22
ayrıca ata demirer çok saçma bir nedenden dolayı diziden ayrılmış yazık olmuş evrim akın neden ayrıldı onu bilmiyorum ama gazetelerden okuduğum kadarı ile hiç de halledilemeyecek bir sorun gibi gözükmüyordu...

onur29
17-08-06, 16:54
ya arkadaşlar bırakın allah aşkına giden gitsin selin ve şesu çok iyi oyuncu olabilirler ama bu zamanda böyle bi dizide oynamaları nçok zor görücez ikisinide nerde olucaklar inşallah yanılırım çünkü onların iyi projelerde görmeyi çok isterim ama olmıycak bence yeni gelen oyuncularda mükemmel asuman dabak peker açıkalın çiçek dilligil tolga çevik bence diziye dahada renk gelicek görüceksiniz

arrzzu
18-08-06, 16:50
madem dizi sadece7 bölüm daha yayınlanacak neden o kadaryeni oyuncu geliyor??? sırf 7 bölüm için bir sonraki sezona niye kaydırmışlar kafam karıştı valla????

anil16
19-08-06, 03:45
O 7 bolum tutulursa devam edebilirmis.Heralde bunun icin.

*duygu*
19-08-06, 08:38
Ne olursa olsun dizi benim için eskisi gibi olamaz.Ata demirer ve Evrim akının çıktığını öğrendiğimde Bu dizi gitmez,gitse bile eskisi gibi olmaz demiştim.Düşüncem hala aynı.Ama izlemeyi düşünüyorum yine de...

_duygucuk_
19-08-06, 19:06
bende katılıyorum selinsiz ve volkansız olur mu et tırnaktan ayrılır mı ?

volcano
20-08-06, 08:20
arkadaşlar en büyük başrol senaryodur...
avrupa yakasının senaristi, türkiyenin en iyi senaristlerinden biri olmasının yanında , en büyük mizah yazarlarından biridir..
çıkan oyuncular elbette ki önemlidir ama,
inanın bana ,gülse birsel senaryoyu yazmam, sadece oynarım arkadaş dediği andan itibaren ; ata demirer diziye geri dönse hatta jim carrey ile eddie murphy dahi gelip muhallebicide rol alsa...al pacino gülse birselin yeni dergi patronu olsa bile...avrupa yakası iflah olmazdı..
ama gülse, aslanlar gibi durduğuna göre...volkan karakterini selin karakterini de o yarattığına göre...hiçbir sorun yoktur...izleyeceğiz yine güleceğiz...

YaPrAk_92
20-08-06, 11:06
ewet bencede öle gülse birsel in bu senaryoyu nasıl yazdığına hala şaşıyorum. ama volkan selin ve şesu da 7 bölüm devam edebilseydi çook daha ii olabilirdi.

NeHiR_92
20-08-06, 11:10
bence de süper bi dizi keşke volkan selin şesu ayrılmasaydı bence onlar en komik 4 kişiden üçü

neşe
20-08-06, 11:11
bence de süper bi dizi keşke volkan selin şesu ayrılmasaydı bence onlar en komik 4 kişiden üçü
benceda sana katılıyorum arkadaşım.:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

anil16
20-08-06, 20:19
Evet katiliyorum en guzel,komik uc kisi ayrilmis.Bana gore bitek iffo kaldi cok komik olan.Zaten tutulmicak bu 7 bolum.biter 100. bolumuyle.

alicannn
21-08-06, 00:59
abicim ben bole bi dizi bilmiorum turkiyede bu kadar ii kadroo ve senaryo ama şimdi kadro dağıldı herkes ayrıldı:(bilmiorum nolur???izlediğim tek tük dizilerden biriydi.üzüldümm çok yaaa:(

DeFnE_92
21-08-06, 09:33
arkadaşlar sizin diziden en çok sevdiğiniz kişi kim???

Şah-Rû
21-08-06, 10:27
Hepsi ayrı bir matrak. Ama Volkan' ın yeri ayrı. Gülse Birsel gibi yaratıcı bir kadın diziyi böyle de sürdürebilir gibi geliyor. Ama Aslı-Volkan çekişmelerini çok özleyeceğim.

şeboist
21-08-06, 20:25
zaten 7 bölümcük kaldı. :(

onur29
22-08-06, 10:06
ben katılmıyorum yeni gelen oyuncularda gayetiyi Asuman dabak olsun Peker açıkalın olsun Çiçek dilligil Tolga çevik bence hepsi çok iyi ee gülse birselde müthiş bi senarist bence herşey güzel olucak yine çok gülücez eminim umarım 7 bölümde kalmaz bence selin il volkanın gitmeside bi açıdan iyi oldu diziye renk gelicek

şeboist
22-08-06, 12:08
keşke dediğin gibi olsa.devam etse.bende güveniyorum gülsenin kalemine. ;)

şeboist
22-08-06, 12:25
dizideki bütün karakterleri seviyorum.ama şenayın yeri benim için ayrı tabi... :)

arrzzu
22-08-06, 15:35
arkadaşlar en büyük başrol senaryodur...
avrupa yakasının senaristi, türkiyenin en iyi senaristlerinden biri olmasının yanında , en büyük mizah yazarlarından biridir..
çıkan oyuncular elbette ki önemlidir ama,
inanın bana ,gülse birsel senaryoyu yazmam, sadece oynarım arkadaş dediği andan itibaren ; ata demirer diziye geri dönse hatta jim carrey ile eddie murphy dahi gelip muhallebicide rol alsa...al pacino gülse birselin yeni dergi patronu olsa bile...avrupa yakası iflah olmazdı..
ama gülse, aslanlar gibi durduğuna göre...volkan karakterini selin karakterini de o yarattığına göre...hiçbir sorun yoktur...izleyeceğiz yine güleceğiz...
işte budur! alkışlarr alkışlarr :happy0064 :happy0064 :happy0064
yeni sezonda da reyting rekorları kırıp herkese kendini ispatla avrupa yakası haydi yaa!!!

şeboist
22-08-06, 19:08
inşallah sezon sonuna kadar devam eder. ;)

anil16
22-08-06, 20:29
Fatos ve Iffo varya ben hayla izlerim onlar icin.Napalim ciktilarsa ciktilar...insallah sesu,selin ve volkan cok pisman olurlar ciktiklarina.

şeboist
23-08-06, 09:51
evet bencede pişman olacaklar.burhanıda unutmayalım. :)

@libaba
23-08-06, 10:31
evet bencede pişman olacaklar.burhanıda unutmayalım. :)
sana katılıyorum. ben anlamıyorum, bir dizi sayesinde meşhur oluyorlar sonra da diziden sıkılıp bırakıyorlar. yaptıkları bence nankörlük. :icon_evil
ben gülse birsel in diziyi yeni oyuncularla süper hale getireceğine inanıyorum.:img-grin2

arrzzu
23-08-06, 11:20
sana katılıyorum. ben anlamıyorum, bir dizi sayesinde meşhur oluyorlar sonra da diziden sıkılıp bırakıyorlar. yaptıkları bence nankörlük. :icon_evil
ben gülse birsel in diziyi yeni oyuncularla süper hale getireceğine inanıyorum.:img-grin2
bence de...şesu daha önce hiç bir yerde görünmedi,avrupa yakası sayesinde bir filmde oynadı! evrim akın bir dolu sanat merkezinden vesaireden "yeteneksiz" olduğu gerekçesiyle atılmıştı,önceden oynadığı diziler tutmamıştı,avrupa yakası sayesinde herkesin sevgilisi oldu!ee şimdi ne değişti? haydi ata demirer bir nebze, o önceden de çok başarılıydı ve ayrılmak için haklı haksız tartışılır bir gerekçesi var.ama ya diğerleri?ben de gülse birsel olduğu sürece (dizinin senaryosu onun ellerinden çıktığı sürece) çok güzel reytingler almaya devam edeceğine inanıyorum.umarım haklı çıkarım.

şeboist
23-08-06, 11:21
bunu onlara inat yapmak zorunda zaten.görsünler bıraktıkları diziyi.

arrzzu
23-08-06, 11:25
bir de daha önceden de sormuştum ama tepki alamamıştım: şenay gürler bırakmaz değil mi diziyi? acemi cadı yüzünden? bir de bazı arkadaşlar yeni oyuncular eskisinin yerine gelecek diyorlar...ben inanmıyorum.düşünsenize, evrim akın'ın yerine asuman dabak mı gelir çiçek dilligil mi?düşününce bile komik oluyor değil mi?peki volkanın yerine? herkes ondan çok farklı "çap ve ebatlarda" :) gülse birsel bunun da bir yolunu bulur bence. volkanı askere yolladı, selini de onunla götürür...şesuyu köyüne yollar ...vs...vs...

şeboist
23-08-06, 11:38
hayır o ayrılmayacak.röportajını okudum. ;)

NeHiR_92
23-08-06, 13:05
yaa arkadaşlar öyle demeyin. tamam sizin görüşünüz amaa 3 yıl izledik güldük sonuçtaa

şeboist
23-08-06, 13:28
evet 3 yıl süper bölümler izledik ama neden 1 yıl daha devam etmek varken böyle yarı yolda bıraktılar bizi?

arrzzu
23-08-06, 15:29
üstelik 7 bölüm bir yıl bile değil.en azından şu an öyle gözüküyor.7bölüm sıkamamışlar dişlerini:( ayrıca şenay gürler için sevindim:)onsuz tadı pek olmazdı işte diğerlerinin salla ama...tşk ler bilgi için:)

şeboist
23-08-06, 18:19
tabiki onsuz olmaz.canım benim o ya. :)

anil16
23-08-06, 18:48
Hele Evrim'e nedemeli."Aoptal sarisin rolunu oynamaktan biktim vw daha cok ciddi roller almamaktan korkuyorum" demisti reportajta.

Ya ne bu sacmalik aptallik boyle? Hadi ciktin avrupa yakasindan.Baska teklif geldimi? Hayir.Cok pisman olur.

Katiliyoeum unlu oldular diye nankorluk yapiyorlar ama. :(

arrzzu
24-08-06, 15:09
ya onlara en iyi cevap a.y'nin yeni sezondaki başarısı olacaktır.biz istediğmizi diyelim.

anil16
25-08-06, 02:18
Acaba cekimler basladimi 4. sezon icin.

Bakalim Senay Gurler iki dizi birden nasil cekicek cok zor olucak.Ama insallah acemi cadiyi birakmaz ordada cok tatli. :)

şeboist
25-08-06, 09:45
zaten şuan 7 bölüm olarak görünüyor.o kakadarda dayanır herhalde.2 dizidende çıkmayacak. ;)

anil16
26-08-06, 03:42
bu hafta acemi cadida cok tatliydi yine ya.bayiliyorum senay'a.

avrupa yakasinda sanki daha degisik gibi.bana oyle geliyor.heralde saci degisik onun icin.fatosun saclari duzgun ve uzun.Selda karakterinin dalgali ve kivircik. :P

manahose
26-08-06, 09:57
Tolga Çevik oynacaksa sirf onun için bile izlerim... müthis bir oyuncu

şeboist
26-08-06, 11:38
evet çok tatlıydı.emin ol benim kadar kimse bayılamaz ona.peruklu da güzel doğalda.ama acemi cadıdaki saçı daha hoş tabi.her haliyle yerim onu ben. :)

evrim&ata
28-08-06, 09:42
benim favori dizim avrupa yakası beni hiç sıkmadı şimdiye dek hep büyük bir merakla çarşamba günlerini bekledim ve her zaman büyük bir keyifle izledim ama ama ama kocaman bir ama diyorum çünkü dizinin çok başarılı bir senaryosu var doğru tüm oyuncuların payı dizide çok büyük bu da doğru ama 2 kişi vardı ki biraz daha öndelerdi bana göre dizide onlar da ne evrim ve ataydı ne yazık ki artık yoklar:icon_cry: bence eski tadı kalmayacak ben tabiki gene izleyeceğim evrim akın ve ata demirer keşke 7 bölüm daha oynasalardı 1 sezon bile değil neden ayrıldılar ki yaaa onlarsız avrupa yakasını düşünemiyorum.

evrim&ata
28-08-06, 09:43
şenay gürler bence de acemi cadıda çok başarılı oynuyor:)

evrim&ata
28-08-06, 09:47
Hele Evrim'e nedemeli."Aoptal sarisin rolunu oynamaktan biktim vw daha cok ciddi roller almamaktan korkuyorum" demisti reportajta.

Ya ne bu sacmalik aptallik boyle? Hadi ciktin avrupa yakasindan.Baska teklif geldimi? Hayir.Cok pisman olur.

Katiliyoeum unlu oldular diye nankorluk yapiyorlar ama. :(
ya aslında şu üstlerine rol yakışması açısından haklı oluyorlar gerçekten de bazen bir oyuncuya bir rolü yakıştırdık mı onu onun dışında düşünemiyoruz hele de süre uzun olunca o rolden kurtulmak çok zor oluyor.o açıdan hak versem de evrime hak vermediğim yer sadece 7 bölüm kalırken diziyi bırakmasaydı ne yani şimdi 7 bölüm daha oynasaydı kimse onu selin dışında bir rolde düşünemeyecekken şimdi çıktı da selini unuttuk mu?kızamıyorum ona çok seviyorum çünkü ama nedenin bu olduğuna inanmıyorum bahane gibi geldi bana nedeni nolursa olsun diziden ayrıldı artık:(

arrzzu
28-08-06, 16:34
Dizide Şesu rolünü üstlenen Bülent Polat yeni sezon çekimlerinin başlamasına bir gün kala diziden ayrılmak istediğini açıkladı. Gerekçe olarak da Tolga Çevik'e fazla rol yazılmasını gösterdi. Oysa Şesu'nun aşık olacağı yeni kızı canlandırmak için ofis ekibine yeni bir karakter eklenmiş, Şesu ile ilgili üç bölümlük yeni senaryo bile yazılmıştı.

en bunu bilmiyordum.yani şesu'nn ayrılma nedenini...yuh dedim okuyunca ya...

_duygucuk_
28-08-06, 17:54
keşke şesu ayrılmasaydı asuman dabak çekimlere birgün kala ayrılmış bakalım eylül de nasıl ve kimlerin olacağı bir avrupa yakası izleyeceğiz?

şeboist
28-08-06, 18:46
çok merak ediyorum nasıl bişey çıkacak ortaya acaba?

arrzzu
28-08-06, 18:51
ben de ama dediğim gibi gülse birsel varsa güzel olacaktır bence:)

anil16
29-08-06, 00:47
evet dizi bozulmus olsada gulse birsel'in bizim icin birbirinden harika senaryolar yazdigindan eminim eskiis gigi.O Turkiye;nin en basarili senaristi bence.Cok yaratici ve komik. ;)

şeboist
29-08-06, 09:48
evet mükemmel bi insan. ;)

b_r_k
29-08-06, 10:25
bende çokmerak ediyorum gelecek sezonda neler olacağını .herkes bi girio bi ayrılıo kafamız karıştı...ata'sız nası olur bilmiorum ama gülse birselin kaleminden çıkanlar oldukça dizinin süreceği kesin.bakalım bekleyip göreceğiz:img-grin2

murkal
29-08-06, 14:29
gülse birsel oyunculuk ve yazarlığın dışında tamamen hayal gücü ile karşımızda. inanıyorum bu hayal gücü sayesinde dizinin yeni bölümlerinde giden oyuncuların yokluklarını hissettirmeyecektir. belki hafızalarımızdaki volkan, selin , şesu silinmeyecek ama inanın yeni katılan oyuncularda onlar gibi beyinlerimize kazınacaktır. tabii her şeyi zamana bırakmak gerekir siz koltuğunuza oturun yeni bölümleri sakın kaçırmayın...

DeFnE_92
29-08-06, 15:09
yaaa çok gzl bi dizi ama bütün oyuncular çıkıyo:(

şeboist
29-08-06, 16:37
3 tanesi çıktı canım.diğerleride kalsın artık yani. :)

EmmRe
29-08-06, 18:01
yaa evrim akın aptal sarışını oynamaktan bıktım dedim ama unuttuğu bir şey var bence onu o aptal sarışın rolü ileriye götürdü ve hepimiz onu bu haliyle sevdik...

anil16
29-08-06, 19:49
Evet bence nankorluk yapiyo.Avrupa Yakasi olmasaydi hic mesur olamicakti ve onu kimse tanimicakti.Basko roller icin birakti ama baska rolude yok simdilik.

onur29
30-08-06, 10:15
ewet becede bu resmen nankörlük biz onu öyle tanıdık öyle sevdik daha önce evrim akını tanıyan varmıydı yoktu bence hata yaptı

arrzzu
30-08-06, 14:28
evrim akın'ın bir röportajında okumuştum.bazı sanat merkezlerinden fln yeteneksiz olduğu gerekçesiyle atılmış daha önceden.buna katılmıyorum ama bunu yapanların da bir bildiği vardır.demekki ona aptal sarışın rolleri dışındakiler pek uymuyormuş...ben trt'de bir dizisini izlemiştim.başı örtülü, bir köylü kızını mı ne oynuyordu ve açıkçası pek yakıştıramamıştım ona...bir garip gelmişti.özellikle normal türkçe konuşması:) kendi yazdıklarımı okuyunca "rolün üzerine yapışması" konusuna belki de haklı dedim.ama ne bileyim ya...bana da nankörlük gibi geliyor her şeye rağmen. ayrıca bir şey daha düşünüyorum.Ata demirer çıkmasaydı bence ne bülent polat ne de evrim akın çıkardı.bana öyle geliyor:(

şeboist
30-08-06, 16:08
bende izledim o dizini.dizinin adı nisan yağmuruydu.hülya koçyiğit,cihan ünal falan oynuyordu.evrim çok değişikti orda.

arrzzu
30-08-06, 16:23
bende izledim o dizini.dizinin adı nisan yağmuruydu.hülya koçyiğit,cihan ünal falan oynuyordu.evrim çok değişikti orda.

evet sanırım evin istenmeyen gelini gibi bir şeydi ve köylü bir kızı oynuyordu...açıkçası biraz mıymıy gelmişti bana...

anil16
30-08-06, 19:51
Bence yeni karakterler gelmesin diziye yani yeni oyuncular.Gecen sene burhan geldi ve biraz diziyi bozdu gibi ama ondanbaska daha kimse gelmemesini izterim.Gerek yokki.Selin,Sesu ve Volkanin yokluluklarina bir bahane uydursun Gulse Birsel ve oyle devam etsin.

Bize fatos,yaprak,cem,asli,iffo,tahsin,sertac falan yeter.Zaten 7. bolumcuk.Bence yeni oyuncular gelmeseydi yaza kadar devam ederdi.Dizilere yeni oyuncu gelince diziler bozuluyo.

Bilmiyorum ama benim fikrim bu... :)

arrzzu
31-08-06, 11:44
aslında evet...geçen sezon burhan'ı ilk geldiğinde hiç sevmemiştim.hatta ilk 3-4 bölümü izlemişliğim bile yoktu.taciz sahnelerine fln uyuz oluyordum.gerçi sonradan alıştım hatta çook sevdim ama...

YaPrAk_92
31-08-06, 14:19
ewet bana da öyle oldu ilk gün hiç sewmedim ama şimdi en sewdiğim oyunculardan.bir demet tiyatrodada çok gzl oynuyorrdu

arrzzu
31-08-06, 14:24
şimdi sadece 7 bölüm yayınlanacak ya... biz bu oyunculara burhan'da olduğu gibi alışamazsak,alışamadan da dizi biterse? :( üzülürüm valla:(

YaPrAk_92
31-08-06, 14:45
ya peker açıkalına kolay alışabiliriz ama tolga çevik i sanmam

şeboist
31-08-06, 16:43
valla ben burhana ilk günden beri ısındım.onun hareketlerine bayılıyorum.

anil16
31-08-06, 23:22
simdi bende seviyorum burhani.Hele o uludaga bolumunde somunenin onunde haliyla ciplak konusmasi falan beni bitirmisti.Ilk bolumlerde gercekten cok sinir ama alistim tabi.Simdi cok iyi bir karakter. :)

Onu en cok uludag bolumunde sevdim.Fatos'la sahneleri cok komikti."Ben bakire olmak istemiyorum" degisi beni oldurmustu gulmekten. :P

şeboist
01-09-06, 10:52
evet o sahne süperdi.ama benim en çok güldüğüm sahnesi şesutu çay ocağından çekip,düşürmesiydi.fena dövmüştü orda onu. :) o şömineli sahnenin resmi var bende koyarım resimler bölümüne. ;)

@libaba
01-09-06, 13:05
burhan ın ençok şesu ya zararı dokundu. şesunun başına gelmedik kalmadı.:img-grin2 şu spor salonu bölümünde çok kızmıştım.
burhan altıntop un hakkından selin çok güzel geliyordu. bir bölümde selin iş öğret diye bütün evi burhan a temizletmişti.:img-grin2
"ya insanı delirtmeyin, ben de üniversite mezunuyum, ben de nişantaşı çocuğuyum" bu sözü beni çok güldürüyor.:img-grin2

Şah-Rû
01-09-06, 13:40
Bazen gerçekten komik olsa da ben Burhan Altıntop karakterine ısınamadım. Onun bulunduğu bazı sahnelerde senaryonun tıkandığını düşünüyorum. Bence eğer dizi 7 bölüm sonra bitecekse kadroya hiç kimse dahil edilmesin, 7 bölüm yeni gelenlerin dizinin konusuna kaynamalarına bile yetmez eğer devam edilecekse o zaman taze kan şart.

arrzzu
01-09-06, 15:04
burhan'dan gidince fikirler değişiyor tabi:) ama bence seyircinin yeni bir karaktere alışması için 7 bölümden fazlası gerekir:( bir yandan da diziye yeni oyuncuların katılmasını istiyorum...hımm,o zaman şöyle bir çözüm bulalım:
dizi 7 bölüm sonra bitmesin devam etsin!!! :):):)

şeboist
01-09-06, 16:58
evet bencede devam etsin. :)

*duygu*
01-09-06, 17:11
Burhan çıktı mı arkadaşlar benim haberim yok?

şeboist
01-09-06, 21:14
hayır çıkmadı.

anil16
01-09-06, 21:39
Evet bence devam eder.Zaten demislerdi 7 bolum tutulursa devam edicek diye.

Tabi Gulse gibi basarili senarist varken tutulur bence. :)

şeboist
02-09-06, 12:46
2 hafta sonra falan başlar herhalde değil mi?

_duygucuk_
02-09-06, 14:13
arkadaşlar başlasada görsek değil mi jenerik müziğini kaydeden var mı ?

şeboist
02-09-06, 15:34
bende var jenerik. ;)

anil16
02-09-06, 23:29
Evet baslar yakinda ama benim tahminim Eylul'un 3. haftasi falan baslar.Cekimlerde belki haftaya falan baslar.

Cok heyecanliyim ilk bolumu izlemek icin ya.Bakalim Asli ve Cem Balayina ciktilarmi...belki yeni sezonda Asli hamile olucak? Nediyosunuz buna arkadaslar.Belkide yaz sezona kadar surerse final bolumu yapar ve final bolumnde asli dogurur ve cocuklari olur.Boyle bir mutlu sonla biter. ;)

_duygucuk_
03-09-06, 08:55
olabilir bir an önce başlasada görsek çünkü bazı yeni oyuncular gelecek volkan selin falan gitti zaten bakalım nasıl olacak çok merak ettim:)

@libaba
03-09-06, 10:10
tekrarları izlemekten enson nerede kaldığını unuttum. düğünde volkan askere alındı. sonrasını hatırlamıyorum. yeni karakterler kaç kişi olacak bilgisi olan var mı? ve nerelere alınacak? bir tek şesunun yerine herhalde yeni bir eleman gelir. diğerleri nereye gelecek acaba?

şeboist
03-09-06, 10:40
aslı volkanın askere gittiğini öğrenince göbek attı.bi oynadı bi oynadı...orda bitti galiba. :)

arrzzu
03-09-06, 11:27
evet çok güzel bir son sahneydi.volkan nikah memuruna yanlış adres mi ne vermişti,ya da değiştirmeyi unutmuştu.o yüzden aslı ile cem evlenenmemişlerdi ama balayına çıkacaklardı.cem aslı'yı neşelendirmeye çalışıyordu.aslı da "şu anda neşelenmem,oynamam için bir mucize olması lazım" demişti.tam o sırada selin içeri girip "volkan'ı askere aldılar"deyince şeboist arkadaşın da dediği gibi bir oynamıştı bir oynamıştı:):):)

SAHRA_IRMAK
03-09-06, 12:25
evet çok güzel bir son sahneydi.volkan nikah memuruna yanlış adres mi ne vermişti,ya da değiştirmeyi unutmuştu.o yüzden aslı ile cem evlenenmemişlerdi ama balayına çıkacaklardı.cem aslı'yı neşelendirmeye çalışıyordu.aslı da "şu anda neşelenmem,oynamam için bir mucize olması lazım" demişti.tam o sırada selin içeri girip "volkan'ı askere aldılar"deyince şeboist arkadaşın da dediği gibi bir oynamıştı bir oynamıştı:):):)
:img-hyste ay o sahneler cıık komıktı:img-grin2

_duygucuk_
03-09-06, 15:35
aslının küçük çocuklara kızması müthişti cemin onu sakinleştirmek istemesi ve tacettinin nikah masası şarkısı harikaydı:) daha neler var çok güzeldi sezon finali:)

pelinSİ
03-09-06, 16:29
bayilıyorum bu diziye her sahnesi güzel kareşim mantık hatası bulmak da zor.tekrar tekrar izleyebileceğim nadir dizilerden

şeboist
03-09-06, 17:11
şesu ve burhan çekiştire çekiştire fatoşun kolunu çıkarmışlardı.çok komikti o sahne. :)

arrzzu
03-09-06, 18:28
aslı'nın çocuklara kızarken söylediği sözler gülse birsel'in kitabında da var.okurken en çok sevdiğim bölümlerden biriydi."çocukları düğünlerde böyle büyük adam/kadın gibi giydirince yiyoruz sanki.çocuğa smokin giydirince yiycem di mi ben?!?" :):):)

şeboist
03-09-06, 19:45
evet bende okudum onu.kitaplarıda muhteşem onun ya. :)

arrzzu
03-09-06, 20:07
şesu ve burhan çekiştire çekiştire fatoşun kolunu çıkarmışlardı.çok komikti o sahne. :)
ay evet yazık kadıncağızın kolu çıkmıştı:)paylaşamamışlardı:)kehihih...:img-grin2 :img-grin2

şeboist
03-09-06, 20:37
evet yazık ya.2 psikopatın arasında kalmıştı. :)

anil16
03-09-06, 22:47
Evet son bolum superdi.Asli nasil gobek atmisiti coook gulmustum.

Sesu bide fatos hakkinda kotu sey soylemisti Burhan'a."Fatos bizim annemiz yasinda.40 yasinda" falan demisti.Fatos'ta ona kizip Burhan'la ditmisti duyune. :P

arrzzu
03-09-06, 22:55
ama iyi bir komploydu cidden burhan'ın yaptığı ya:) kızın gizlice duymasını fln sağlamıştı.

anil16
04-09-06, 05:00
ay dun cilgin bedisi izledim.senay cok tatli ve cook acayip gencti ya.o dizidede cok tatliydi.fazla rolu yok dizide ama ara sira cikiyordu.bi ogretmeni oynuyordu.

bayildim.gencti ve tatliydi.ama bence simdi daha guzel tabi ozamanda guzeldi.:)

şeboist
04-09-06, 09:53
bende gördüm bikaç kere.ama fazla rolü yoktu.hem de o dizi çok sıkıcı ya.bence şimdiki hali daha iyi.o zaman makyajı çok acayip yapıyorlardı.şimdi daha güzel. ;)

şeboist
04-09-06, 16:10
bunu resim bölümüne taşırsan daha iyi olur. ;)

arrzzu
04-09-06, 17:30
ya ufak ufak dizilerin fragmanları dönüyor.avrypa yakasının hala gözükmedi değil mi? :(

şeboist
04-09-06, 19:17
ben diğerlerinide görmedim. :) 1 hafta sonra başlar herhalde.

anil16
05-09-06, 00:09
Bende dort gozle fragmanlara bakiyorum.Malesef hic bisey yok daha...ama iki hafta sonra mutlaka baslar fragmani.

Su yeni krarkaterleri cok merak ediyorum ya.

şeboist
05-09-06, 09:39
bu hafta çarşamba maç var zatenbence haftaya verirler yeni bölümü. ;)

arrzzu
05-09-06, 10:21
diğer kanallar özellikle de kanald ve star başlıyorlar ya:( atv yine geriden geliyor:( bari fragmanı verseler:)

şeboist
05-09-06, 10:54
verirler verirler merak etme. :) sık dişini az kaldı. ;)

MardiGras
06-09-06, 06:35
4.sezon basligi, yeni sezona ait fragmanlarin verilmeye baslamasindan sonra acilacaktir.

MardiGras
Super Moderator

Şah-Rû
07-09-06, 14:22
Şu dizi bir başlasa da karmaşadan kurtulsak. Gülse Birsel' in röportajında dizi bu sezon da devam edecekmiş gibi bir anlam çıkıyor. Kadroya yeni katılan isimlerde oldukça iyi daha önce de söylediğim gibi 7 bölüm için yeni oyuncu gereksiz ama bu kadar oyuncu eklendiyse dizi bu sezonda devam etmeli.