Tüm Versiyonu Göster : Güzel Günler (TRT 1)
Komiserlik bitti o şimdi yoğurtçu
ATV'de ekrana gelen "Komiser Nevzat" sezonun en iddialı projelerinden biriydi.
Çünkü "Komiser Nevzat"ın yaratıcısı Türkiye'nin en ünlü polisiye roman yazarı Ahmet Ümit, yapımcısı Kanal D, Show TV, Star TV, şimdi de Kanal 1 gibi televizyonlarda yıllarca Genel Yayın Yönetmenliği yapmış Faruk Bayhan ile Mustafa Oğuz gibi şov dünyasının önemli iki ismi, yönetmeni Veli Çelik, başrol oyuncusu da Altan Erkekli idi...
Bunca avantaj "Komiser Nevzat"ı ekranda yaşatmaya yetmedi. Dizi beklenen reytingi bir türlü ulaşamayınca "Komiser Nevzat" dört bölümden sonra malulen emekli... ATV'nin yayından kaldırdığı dizinin başrol oyuncusu Altan Erkekli, günlerdir ete kemiğe büründürmek için uğraştığı "Komiser Nevzat" kimliğinden sıyrılamadan kendini bir başka yeni dizinin içinde buldu.
Altan Erkekli, Sermin Hürmeriç, Rasim Öztekin, Sinemis Candemir gibi ünlüleri bir araya getiren yapım bir mahalle dizisi "Güzel Günler"...
TRT 1 için çekilen dizinin yapımcısı Mahmut Özden, senaristleri ise Alper Uyar ile Cihat Zembat, yönetmeni de Oğuz Yalçın. Altan Erkekli, bu dizide Kanlıca'da halen bu işi yapan dört kişi gibi "Kanlıca Yoğurtçusu"nu oynayacak.
Çekimleri yarın başlayacak "Güzel Günler"in ekibi bu akşam Kuzguncuk'taki iftarda bir araya gelecek.
Milliyet / Ali Eyyüpoğlu
Altan Erkekli ve Goncagül Sunar'ın rol alacağı 'Güzel Günler' adlı dizinin çekimleri bugün başladı..
TRT, yeni sezon dizilerini birer birer ekrana sürmeye devam ediyor. 20 Ekim'den itibaren TRT-1'de yayınlanacak 'Güzel Günler' adlı dizinin çekimleri bugün başladı. Yapımcılığını Marmara Prodüksiyon'un üstlendiği 'Güzel Günler' her yaştan izleyicinin keyifle takip edeceği bir aile dizisi... Usta oyuncularla genç yetenekleri biraraya getiren 'Güzel Günler'in kadorusunda Altan Erkekli, Şermin Hürmeriç, Goncagül Sunar, Rasim Öztekin, Sinemis Candemir, Arda Esen, Cem Kılıç gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmeni ise Oğuz Yalçın...
Sabah / Günaydın
TRT'nin yeni dizilerinden "Güzel Günler" oyuncu ve teknik ekibi Fethipaşa Korusu'ndaki iftar yemeğinde bir araya geldi.
Altan Erekli, Şermin Hürmeriç, Goncagül Sunar, Rasim Öztekin ve Sinemis Candemir gibi tiyatronun usta isimlerini buluşturan diziyi Oğuz Yalçın yönetiyor.
"Bir aile dizisi" parolasıyla izleyicinin karşısına çıkacaklarını söyleyen dizinin yapımcısı Mahmut Özden, "İnşallah iyi olur.Hayatın rengini ve ahengini masal tadında yansıtan, insanlara iumut aşılayan, kah hüzünlendiren ve kah güldüren bir proje yaptık." diyor.
Henüz yayın günü belli olmayan "Güzel Günler" bayram sonrasında TRT 1'de izleyiciyle buluşacak.
10 Ekim, Çarşamba
Zaman.com
eymen_gonca
10-10-07, 11:40
Altan Erkekli komseri nevzat rol alyodu ne oldu da buraya çekti neden o dizi yoksa bittimi acaba
eymen_gonca
eğer haberin hepsini okursan dizinin kaldırıldığını öğrenebileceksin
------------------
Bu ne hız Altan abi? Kanun Namına'dan sonra bu dizi. Bence frene basıp durmalı.
İnanmıyorum Goncagül de var. Sonunda ya. Çok özlemiştim onu izlemeyi. kadro çok güzel. Altan Erkekli, Rasim Öztekin, Goncagül Sunar. E daha ne olsun. Bu tarz mahalle dizileripek rağbet görmüyo artık. Ama ben çok seviyorum. ve kesinlikle izliycem. Merakla bekliyorum. Bu arada dizide Cem Kılıç ve Ufuk özkan da rol alıyor.
ufuk özkan, şermin hürmeriç, goncagül sunar, altan erkekli, rasim öztekin... böyl kadro olur bir de trtde olur da izlenmez mi? ben izlerim :)
Arkadalar dizi sanırım 20 ekimde başlıycak. Bi sitede yazan bi haberde öyle belirtilmiş. 20 ekim cumartesi oluyo. Çok iyi olur valla. Hafta sonu.
Yıllar önce aynal tahir ekibinden pek çok kişinin yer aldığı Güzel Günler diye bir dizi daha vardı :) Basit sıradan 13 bölümlük bir diziydi Sermin Hürmeriç o dizide de oynamıştı
Hayırlı olsun Goncagül Sunar'ın oynadığı Tatlı İntikam kaldırılmıştı Bu dizide oynayacak olmasına onun adına sevindim Ufuk Özkanı da severim Cem Kılıç da fena değil Rasim Öztekin ve Altan erkekli zaten başarılılar ama izlemeyi düşünmüyorum Sermin Hürmeriçin rol aldığı Leylan geçen hafta kaldırılmıştı Dizisi kaldırılan 3 oyuncu da haftasına bu diziye geçmişler :)
Sinemis Candemir kim?
Goncagül de varmış en sonunda bi ses çıktı..ÇGO dan beri görememiştim onu..çünkü oynadığı tatlı intikamı izlemiyordum..Kaliteli bi yapım olur umarım
gerçi Altan erkekli sermin hürmeriç hepsi usta isimler..
Trt dizilerine sahip çıkan bi kanal olduğu için bunun kaldırılma gibi bi riski yok bence..
Sinemis Candemir kim?
Daha önce roL aLdığı diziLer..
Emret Komutanım (2005)
Kınalı Kar (2002)
Kayıt Dışı (2005)
Gurbet Yolcuları (2006)
Kınalı Kuzular (2006)
Resim ekLeyemedim.. Site bozuk.. Tarkan'ın kLibinde de oynamıştı bir ara..
Dün izinin fragmanını gördüm. Açıkçası farklı bi tanıtım değil. Ama sıcak ve sade bir fragman. Dizide çok sıcak ve samimi bir dizi olucak eminim. Merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum.
Bu sezon merakla beklediğim 3 diziden biri. Fragmanı çok hoş. Dizzide çok güzel olacak eminim. Goncagül'ü de çok özlemiştim.
Arkadaşlar dizi 16 Kasım Cuma günü saat 21:20 de trt1 de başlıyor. Çok güzel ve çok sıcak bir dizi olacak eminim.
diziyi izlerim diye düşünüyordum ama günü ve saati bana pek uymucak gibi.
o saatte hatırla sevgili var.artık reklam aralarında izlerim.baya tanıdık ve iyi oyuncular da oynuyor dizide ama.
Evet bende çok istiyorum izlemek. Ama Hatırla Sevgili var. Keşke başka bi günde olsaydı. Ama Hatırla Sevgili den çok önce başlıycak
goncagül sunar varsa ben kesin izlerim süper olur bu dizi usta bi kadroo..trt bu sene güzel diziler çıkarıyorr..uamrım reyting krubanı olmazz:happy0064
Evet Filiz Goncagül var. Sonunda ya. Çk özledim valla onu izlemeyi. Bu dizi güzel oluak eminim. Kadro harika
ALTAN ERKEKLI , GONCAGUL SUNAR , RASIM OZTEKIN , SERMIN HURMERIC , CEM KILIC , UFUK OZKAN , BULENT SAKRAK , ISIK ARAS , ARDA ESEN boyle bir kadroyu hayatimda ne gordum ne duydum kesin izlicem insaalah reyting gazabina ugramaz da 3 yil surer
Evet askadamı kadro gerçekten harika. Bende merakla bekliyorum. çok güzel bir dizi olucak. ma pek ilgi çekmemiş. Eee tabi şiddet içermiyo ya doğaldır. Umarım reyting canavarına yenilmez.
Arkadaşalr dizi bu akşam 21:15 te başlıyor. İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM.
Arkadaşlar dizi pazartesi günü başlıycakmış. Son anda yayın günü değişmiş.Bence daha iyi oldu pazartesi. Bu arada dizinin fragmanından bir kaç goncagül fotoğrafı ekleyim dedim
(Sonunda yaa çok özlemiştim onu)
http://img127.imageshack.us/img127/5341/gzelgnler2ty6.png
http://img212.imageshack.us/img212/5806/gzelgnler1ce7.png
http://img212.imageshack.us/img212/6451/gzelgnler3nu2.png
http://img127.imageshack.us/img127/6340/yenidizidengoncaguliz1.png
Dizinin ilk bölümü biraz önce yayınlandı. bence çok keyifli bir dizi olmuş. Kadro süper yaa. Altan Erkekli, Rasim öztekin, Sermin Hürmeriç, Gül Onat. Senaryoda çok güzel. hem güldüm hem duygulandım. Goncagül'e de Şükriye rolü çok yakışmış. Çok güzeldi. özellikle evdeki eşyalar gidince bağırması. Sesi yanlkı yapınca hoşuna gitmesi. Çok güzel bir karakter :D:D Ali rıza'yı şimdiden merak ettim valla.
ARTIK PAZARTESİ GÜNLERİ GÜZEL GÜNLER İZLİYCEM. VE HERKESEDE TAVSİYE EDERİM.
Dünkü Milliyet TV ekinde Haftanın dizisi Güzel Günler idi. Altan Erkekli ve Sermin Hürmeriç ile röportaj yapmışlar. Ayrıca dizi 1 Aralıktan itibaren her cumartresi yayınlanıcakmış. Bence kesinlikle izlenmesi gereken, sıcak, samimi bir dizi.
İlk bölümü itibariyle konuyu seyirciye aktarmaktan uzaktı.Lakin ilerleyen haftalar için umut verici performanslar izledik.
Bilhassa Şenol'un (Ufuk Özkan) otomobiliyle (Bmw e30) yaptığı konuşma ve Sinemis'le olan sahneleri mükemmeldi.Dizinin dinamosu da o olucak belli ki.
Altan Erkekli ve Rasim Öztekin ön plana çıkmadılar ilk bölümde.Goncagül Sunar ise her zamanki şirinliğiyle dolaşlıyor ortalarda.
Yayın saatinin değişmesi isabet olmuş.Haftasonu özel kanallarda yaz döneminden kalan artıklar yayınlanıyor zaten.Bu yüzden izlenme oranı her geçen hafta daha da artacaktır.
Evet ilk bölüm biraz sakingeçti. Daha çokkarakterler tanıtıldı. Ama bu kadronun yer aldığı herşey izlenir. Ayrıca dizide çok güzel hikayelerde var bence. şenol'un araasıyla olanbağı, Şükriye'nin Ali Rıza'yı bekleyişi. Nail'in saaflığı yüzünden sürekli kandırılması. Bence çok güzel bir senaryo. Ve ben eminim bu dizi devam ederse çok güzel şeyler izliycez. Ama trt bu dziiye biraz daha önem vermeli. Bu hafta mesela hiç reklam görmedim.
BU ARADA DİZİNİN YEN İBÖLÜMÜ BU AKŞAM 19:55 DE
Yine harika bir bölmüdü. İlk bölmüe göre. Olaylar dahada işlenmeye başaldı. Ama çok kısa sürüyo.
Nail'e çok üzüldüm yaa. Ne talihsiz çocuk. Ama Pınar ile yeni bir başlangıç yapacakalr gibi. Bu bölümde Nezaket hanım'ın pazarlık yapması çok komikti. Ayrıca mağza da Şükriye'nin Alirıza ya da alalım dediğinde babasının verdiği tepki çok komikti. Şükrüye çok tuhaf ve çok komik bir karakter. Goncagül abla da harika canlandırıyor.Hastane de şarkı söylemesiçok komikti yaa. Goncagül abla'nın sesinden daha çok şarkı, türkü dinlemek isterim bu arada.
Şenol ve Zeynep te tam gaz devame diyor. Hadi hayırlısı.
Bu arada Saniye teyze de bu bölüm çok güldüğüm karakterlerden biriydi.
Kısacası yine çok sıcak, çok eğlenceli bir saat geçirdim. UMARIM BU AHFTA REYTİNGLER DAHA İYİ OLUR.
Hoş ve keyifli bir bölümdü. Nail'e kan verilmesi konusunda, haketmediği halde tüm övgüleri Süha aldı. Şenol ile Zeynep eğlenceli iki karakter. Şenol, Zeynep'i ailesinden istemeye gideceklerdi ama Nail'in durumu nedeniyle ertelendi. Mahalleye gelen kaptan, Zeynep'in babası galiba. Mahalleye gelen iki gencin açtığı pideci dükkanı iş yapacak mı ? uğursuz dükkanın sanırım bu sefer uğursuzluğu gidecek ama gidene kadar keyifli sahneler izleyeceğimizden kuşkumuz olmayacak. Neyse, hoş ve keyifli bir bölümdü. Emeği geçen herkese teşekkürler.
boncuk-girl
09-12-07, 14:37
bu dizi kaç bölüm oynadı?
dün akşam gördüm
güzele benziyo
Cumartesi günü 3. Bölümü yayınlandı. Ama her bölümde farklı konular işleniyo. Bende keyifle izliyorum. çok güzel ve çok sıcak bir dizi.
Bu hafta çok komikti. Servet bey iki arada bir derede kaldı. Nezaket hanım'ın her defasında fiyatın artması için pazarlık yapmaya çalışması çok komikti. Şenol'un hayaline de çok güldüm. Ama en çok Şükriye sokakta seksek oynarken güldüm. Goncagül abla çok tatlıydın yaa :D:D
Arkadaşlar GÜZEL GÜNLER yeni bölümüyle cuma günü 21:00 da ekrana gelecek.
Arkadaşlar GÜZEL GÜNLER yeni bölümüyle cuma günü 21:00 da ekrana gelecek.
4.bölüm mü yayınlanacak ?
Evet 4. bölüm yayınlanacak. Umarım bayram uğuurlu gelir. Yoksa dizinin gidişatı hiç pprlak değil. Trt de sahip çıkıyo zaten. Yazık olucak bu bu kadroya.
Diziyi bu hafta izleyemedim. Ama reytingler hala aynı. Hiç bir yükseliş yok. Umarım bu güzel dizi yayından kalkmaz.
bu dizi halen oynuyormu iyi bilen biri varmi arkadaslar ben hic rastlamadimda bu aralar o yüzden uzun zamandir görmüyorum bu diziyi
Bu cuma oynamadı hugo. Sanırım kaldırıldı. Çok güzel bir diziydi. Kadro kusursuzdu. Ama olmadı. Goncagül'e de ne çok yakışmıştı Şükriye karakteri.
boncuk-girl
26-01-08, 13:05
bu dizi bitti mi
dün akşam oynamadı da
boncuk-girl
16-02-08, 21:48
ya arkadaşlar bu dizi bitti mi hiç oynamıyo heralde
zynp-35-2!
18-02-08, 17:40
evet bitmiş ben de bi yerde okumuştum
Güzel diziydi. Başlığı görünce tekrar hatırladım ne kadar doğal ve samimi bir diziydi. Goncagül Sunar yine harikaydı.
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.