Tüm Versiyonu Göster : Sahra Replikleri

handenur
25-01-05, 22:31
ilki benden olsun istedim :) :) :)

sahra: şimdi gelecege dair bir iki konuyu konuşup otelime dönecegim tamam mı?..
Mithat: onada pekii
Sahra: bu gece evine gelmeyi kabul etmem demek.............
Mithat: neden şaşırdın?? evime her zaman bir prenses gelmiyor, üstelik karım olarak, sana layık bir ağırlama benim görevim..
Sahra: pekii ama balayına itiraz edeceğimi eve davetini kabul edeceğimi nerden biliyordun??!!
Mithat: belkide eşimi tanıyorumdur.. hatta belki onu ondan iyi tanıyorumdur.. emri vakilere boyun eğmeyen vahşi bir ruh olduğunu, o ruhun aşkla ehillleşmeyi beklediğini bu yüzden içinde yanan ateşi gözlerinde hapsedip sakladıgınıda biliyorum...
Seni tanıyorum Sahra... ama tanıyamadıgım biri var senin karşındaki ben.. kendimi hiç böylesine şair böylesine sarhoş ve böylesine zayıf yakalamamıştım...
Sahra: teşekkür ederim..
Mithat: Lütfen.. lütfen bir şey söyleme, senden hiç bir şey istemiyorum inan, senin kokun dolaşan bir yerde nefes alıyorum.. biraz sonra gitsende gözlerimin içinde görüntünü saklayabileceğim üstelik. bu bana yeter...
hayır lütfen, lütfen bırak konuşayım, belkide ben bunları bir daha hiç konuşamayacağım... bunu sana anlatmam mümkün değil..
şu ana susamışlığım, seni gördüğüm an başımı okşamasını istediğim ilk ve tek kadın demiştim...
şimdi burdasın. üstelik karım olarak... teşekkür ederim..
şimdi istesen gidebilirsin, çünkü sonsuza kadar bende kalacaksın zaten..
seni seviyorum... ben ben bunu bir kadına ilk defa söylüyorum..
Sahra: gözlerini aç mithat..
Mithat: kaybolmandan öylesine korkuyorum ki..
Sahra: burdayım..
Mithat: ve gideceksin dimi?? :(
Sahra: hep gitmekten yoruldum galiba.. çok yoruldum hemde çok..
fırtınalarla boğuşmadan önce sakin bir limanda dinlenmek istiyorum....
Mithat: öyleyse doğru yerdesin prensesim....

OXFORD
26-01-05, 07:38
ben de yazıyım.ben telefonuma hep kaydediyorum.handenin yazdığı da vardı.
firuzan sultan:eğer birazcık emeğim varsa üstünde,bunca yıl analık ettiysem senin gibi bir delibaşa,bunun hesabı verilicek bu hareketin mithat demircan.
mithat:eyvah demircanın hiç dönüşü yok. :lol: :lol: :lol:
o sırada müzik başlar.(sevdim bir genç kadını)mithat firuzan sultanın boynuna sarılır.
mithat:tamam firuzan sultan tamam.ne desen haklısın.yaptık bir eşeklik işti. :lol: ama bak sadece senin değil kimsenin haberi yoktu.
firuzan sultan:hergele(terbiyesiz de olabilir.)ben kimse miyim?
mithat:olur mu sen bitanesin,validelerin en güzeli en özelisin.
firuzan sultan:ya okadar özelimki oğlumun evlendiğini düğününden sonra öğreniyorum.
mithat:düğün değil nikah.
firuzan sultan:her neyse.eğer gönlümü almak istiyorsan...
mithat:evet.
firuzan sultan:en kısa zamanda gelinimi getirip elimi öptürürsün.
mithat:ama...
firuzan sultan:aması maması yok.ben öyle nikahtan falan anlamam.dışarda istemezseniz evde sade bir tören yapılır.her şeyin bir usulü var.hanım kızımız her kimse ailemizle adabıyla girer.

özge

acemi
26-01-05, 15:03
SAHRA –
Hani ben ilk evliliğindim?
MİTHAT –
Öyle.
SAHRA –
Ya oğlun?
MİTHAT –
Ben Serkan’ı evlat edindim Sahra.
MİTHAT -
Ne seninle evlenirken, ne de onu eve getirirken başka bir hesabım yoktu inan. Amerika’daydı çünkü tedavi görüyordu. Serkan için, aile ve güven duygusu çok önemli. Evlendiğimi öğrenince benimle gelmek istedi. Geri dönmeyeceğimden korktu sanırım.
SAHRA –
Onu kırmak istemedim ben... Şimdi nasıl?
MİTHAT –
İyi, merak etme.
Evden ayrılmanın tek nedeni bu değildi herhalde...
MİTHAT –
Cevaplayamayacağım soru yok Sahra. İzin ver gölgeleri kovayım. Aramızda sana duyduğum aşktan başka hiçbir şey kalmasın.

handenur
26-01-05, 16:39
mithat : hayatınıza intikam nedeniyle girdim..her hamleyi hesaplayarak..ama sana aşık olmak planın bir parcası değildi sahra..bana güvenmen için daha ne yapmam gerekyor..bak önünde diz cöktüm.. bana bak..yüzüme bak sahra..bırak sözleri bir kenara gözlerime bak.. sana nasıl baktıklarına bak... yasadıkların kolay değil biliyorum..canını o kadar yaktılarki tekrar acı cekmekten korkuyorsun..ister inan ister inanma,senin kanına zarar verecek adam karşısında beni bulur..hemde en acımasız yüzümle.. hadi gel geçmişte yaşadıklarımızı bir kenara bırakalım bugünümüzü milad sayalım.. sıfırdan başlayalım..sırlarımız düne değil yarına dair olsun.. bi düşün..

handenur
27-01-05, 00:40
Mithat: iyi geceler prenses...
Sahra:senden şüphelendiğim için bağışla beni ne olur...
Mithat:unuttum bile..
Sahra:gerçek bir aşkı hak ediyorsun..
Mithat: sense ona sahipsin..

handenur
27-01-05, 01:09
Sahra: bunu yaptığımıza inanamıyorum..
Mithat:evet bi nevi nikah tazeliyoruz işte fena mı..
Sahra:bütün söylediğimiz yalanların sonu gelecekmi dersin?
Mithat:amaca giden yolda her şey mubahtır derler..
Sahra:yinede yalandan nefret ediyorum..
Mithat: bizim söylediklerimiz pembe yalanlar Sahra.. mutlulugun kapısını açacak olan sözler.... ne yazikki o kapıdan içeriye elimizi kolumuzu sallayarak giremiyoruz..
Sahra: çünkü kapıda zebaniler nöbet tutuyor.
Mithat: ve kızın onların elinde...

OXFORD
27-01-05, 08:06
ben yine komiklerden ayzıyım.harikaydı bu sahne.
mithat:oh vallah bana çocuk,salmaya kızım.ne o valide sultan benim pabuç dama mı atılıyor.
firuzan:ay...fesat şey.
mithat:yok yok yok.sen gelinini iyice benimsemişsin.
firuzen:ne yalan söyliyim kızımız benmsenmicek gibi değil.ince ruhlu,güzel,minik bişey(vallah burayı attım.hatırlamıyorum)
mithat:değil mi?
firuzan:sana bakarken yüzü ışıldıyor gözlerinin içi parlıyor.
mithat:öyle mi? :lol:
firuzan:aaa....delinin zoruna bak.öyle olmasa evlenir miydi s eninle?aa...hazır evlilik konusu açılmışken akşamdan gelin konuklar sekiz gibi g elmeye başlarlarsa gecikmeyin.
mithat:konuklar...
firuzan:tören için.
mithat:tören...
firuzan:aa....şaşkın çocuk her dedğimi tekrar ediceğine ara da heber ver bir an önce kıza düğününe hazırlanmak ister.
mithat:düğün...
firuzan:aaa..amerikalılarda dilini unutmuş ayol.

vallah bu kadar hatırlıyorum.eklemek isteyenler eklesin lütfen.

özge

OXFORD
27-01-05, 10:30
bu biraz kısa ama güzel bir sahneydi.düğün olmuştur.serkan mithat ve sahrayı tebrik edicektir.serkan:tebrik ederim.
mithat:teşekkür ederim.
firuzan:eee...paşam salmayı tebrik etmek yok mu.
o sırada mithat serkanın kulağına eğilir.
mithat:sen daha önce hiç gelin öptün mü?
serkan:hayır.
mithat:bence bu fırsatı kaçırmasan iyi olur.böyle güzel bir gelini öpmek kaç delikanlıya nasip olur.
serkan:tebrik ederim güzel gelin.
sahra serkanı öper.
[/b]sahra:teşekkür ederim.

özge

OXFORD
27-01-05, 11:23
aaa...bir dakka sahra sana olan duygularımın ne olduğunu bilmiyorum d edi.özlemimiintikamın olmadığı bir hayat istiyorum dedi.mithat hayat ikimizi çok garip bir noktada kesiştirdi falan d edi.senin herşeyini alan kişi ve benim abimin katilinin aynı olması falan dedi.sonra sahra omzunu mithata yasladı.bu kadar hatırlıyorum.başka birşey olmadı s anırım.ayzan olursa ben de sevinirim.

özge

shuis
27-01-05, 12:03
Odalarına girerler...
Sahra: Herşeyi düşünmüş.
Mithat: Hı hı. Onu suçlayamayız, bizi evli sanıyor.
Sahra: Yalan da değil... Ay sinrlerim bozuldu benim.
Mithat: Aslında benim de. Ne bileyim... Filmlerdeki gibi.
Sahra: Üstelik gerçek.
Mithat: Keşke öyle olsaydı... Şampanya? Yok, yani sinirler için.
Sahra: Peki, nasıl giyineceğiz?
Mithat: Şu tarafa ne dersin?
Sahra: Fena fikir değil (sahra üzerini değişir)
Mithat: Düş gibi.
Sahra: haklısın... Firuzan'a yaraşan zevkli bir seçim (Mithat'ın verdiği kadehi alır) sağol.
Mithat: Sahra! (Sahra'nın elindeki kadehi alır, kendisininkiyle birlikte sandığın üstüne koyar) seni tanıyorum ben! Hangi hayat, hangi zamandı bilemiyorum ben ama yaşadık biz. İçimdeki özlemin kaynağı işte bu meçhul geçmiş. Belki hiç başlamamış, belki yarım kalmış bir aşkın mirası. Belki umudum, inancım da bu yüzden. Benim seni tanıdığım gibi senin de beni hatırlayacağına dair büyük bir inanç taşıyorum içimde. Bir an düne uyanacağız ve yorgun ruhlarımız, kurtarıcılarını bulacak. Düş, gerçek olacak sanki.
Sahra: hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum.
Mithat: Nasıl?
Sahra: Tarif edemeyeceğim bir şey bu! Bir türlü adını koyamıyorum. Sana yalan söyleyecek değilim Mithat. Duyduğum şey şefkat mi, dostluk mu, aşk mı yoksa sığınma hissi mi bilemiyorum. Varlığın güç veriyor. Bazen sana sarılıp başımı göğsüne saklamak istiyorum... Yeniden başlamayı nasıl isterdim bilemezsin. Hatta tekrar doğmayı... Kızımla birlikte... İhanetin, özlemin, yalanın olmadığı bir hayat isterdim. Bir çocuk kadar masum olmayı...
Mithat: Sen zaten öylesin!
Sahra: Biz masumiyetimizi intikam almaya yemin ettiğimiz gün kaybettik mithat.
Mithat: Nasıl tuhaf bir kaderse bu... Bizi biraraya acı getirdi sahra. Ağabeyimin katili, senin hayatını mahvedenle aynı kişi. Masumiyeti öldüren Nil, biz değiliz!

OXFORD
27-01-05, 13:20
biraz hafıza tazeleyelim.eski bölümlerinden bir yer.mithatın amerikaya gitmesinden bir gün önce.mithat ve sahra dans ederler.
sahra:dans teklifini geri çevirmemek güven değil,adap gereğidir.
bu sırada arkada harika bir müzik.
mithat:yani hala soru işaretlerin var.
sahra:duymak istediğin cevabı verirsem yalan söylemiş olurum mithat.
mithat:peki ben sana nasıl güveniyim...öğrenğin bugün nerde ve kimle olduğunu bile bilmiyorum.
sahra:nil geldi beraber yılbaşı alışverişine gittik.
mithat:peki ya ali beyin telefonu.

arkadaşlar vallah bu kadar aklımda.ben hep yazıcam.eski bölümlerden de yazarım.diğer yazan arkadaşlarıma da teşekkür ederim.bu arada medyapımın sitesine girin.yorum yazın.orda prenses15 isimli olan kişi benim.
özge

OXFORD
27-01-05, 13:27
evet bu bölümden bir tane daha.buyrun okuyun.sahra ve mithat nillerin evindeler.
nil:herhalde serkan senin ilk karından
mithat:benim ilk ve tek işim salma hanım.(neden hanım diyorki)
nil:ya annesi?
sinan:hayatım ne kadar meraklısın(helal olsun sinan :lol: )
sahra:mithat serkanı evlat edinmiş.
mithat:annesi doğumda ölmüş. :cry: babası ise bilinmiyor.gayrimeşhur bir çocuk yani.

nilin şaşırmış yüzünde kesilir.
ay böyle anlatmak çok hoş.yalnız ben arada yorum yapıyorum.rahatsız olanlarınız varsa bir daha yapmıcam.

özge

handenur
27-01-05, 16:36
feyzanın evi...
Mithat: uyumadığını biliyorum..
Sahra: yanılıyorsun...
Mithat: uyurken konuşmayı tercih ediyorsan benim için hiç bir sorun yok... hem sabah uyandığında konuştuklarımızı hatırlamak zorunda kalmazsın...
Sahra: onu kastetmedim.. ben zaten ayakta uyutuluyormuşum..
Mithat: ne desen haklısın.. niyetim seni kandırmak değildi inan..
Sahra: bunlara gerek yok mithat.. biz bir anlaşma yapmıştık, bir birimize yardım etmek için canımızı yakanlardan öç almak adına...
bana bir acıklama yapmak zorunda değilsin...

handenur
27-01-05, 18:34
Firuzan: sizi seviyorum...
mithat: bende seni valide sultan..
Firuzan: hoş geldin yavrum...
Sahra: ben ne diyeceğimi bilemıyorum..
mithat: bende..

Firuzan: ben ne diyeceginizi biliyorum... birbirinizi sevdiğinizi söyleyeceksin..
Sahra: simdi burda mı???
Firuzan: hayatta iki konuda savurgan olman gerekir... ilki sevgi..
Mithat: ikincisi sevgi sözcükleri...
Firuzan: e hadi ama!!!
mithat sahraya döner
Mithat: seni seviyorum...
Sahra: bende bende seni seviyorum...

sedab
27-01-05, 19:20
Mithat: Sahra! (Sahra'nın elindeki kadehi alır, kendisininkiyle birlikte sandığın üstüne koyar) seni tanıyorum ben! Hangi hayat, hangi zamandı bilemiyorum ben ama yaşadık biz. İçimdeki özlemin kaynağı işte bu meçhul geçmiş. Belki hiç başlamamış, belki yarım kalmış bir aşkın mirası. Belki umudum, inancım da bu yüzden. Benim seni tanıdığım gibi senin de beni hatırlayacağına dair büyük bir inanç taşıyorum içimde. Bir an düne uyanacağız ve yorgun ruhlarımız, kurtarıcılarını bulacak. Düş, gerçek olacak sanki

bu en güzeli

handenur
27-01-05, 21:09
Sahra: serkan uyudumu?
Mithat: başını yastığa koyar koymaz..
Sahra: bana bu gece olanları açıklamayacakmısın???
Mithat: sende ordaydın!
Sahra: okadını nerden tanıyorsun?!!
Mithat: nil peşime takmıştı..
Sahra: otele gelende oydu dimi?? nille kaza yapanda aynı kişi...
Mithat: hı hı....
Sahra: peki benden neden saklıyorsun?.. ortaköyde sana sorduğumda söylemek için emin olmam gerekiyor demiştin..
Mithat: öyle yaptım..
Sahra: bildiğin başka bir şeymi var mithat?...
Mithat: sahra gerçekten bilmiyorum, yani o belkide nilin oyununa gelmiş masum biridir... kazadan sonra emin olmak için hastaneye gittiğimde durumu çok kritikti.. Canan hemşire kimsenin arayıp sormadığını söylemişti..
Sahra: CANAN.... sen beni çok şaşırtıyorsun...
Mithat:nasıl????
Sahra: şövalyeler gibi, zırhının altında ne oldugunu kestiremiyorum..
bazen intikam ateşi ile yana acılı bir kardeş, bazen şefkatli bir baba, bazende tanıdığım bir çok insandan daha insan biri çıkıyor içinden..
Mithat: Teşekkür ederim... Ama eksik bir tanım.. AŞIK, sarhoş ve şair mithatı atladın...
ve mithatın bakışları....
Sahra: bunu yapma lütfen..
Mithat:neyi?
Sahra: öyle bakma..
Mithat: inan nasıl baktığımı bilmiyorum...
Sahra: sanki davetle cesaret arası bir şey beliriyor gözlerinde...
Mithat: bu fena mı pekii?!
Sahra: orda kaybolmaktan korkuyorum....

handenur
27-01-05, 21:24
mithat sahranın odasına gidip onu uyandırdığı zaman..
Sahra: bir şey mi oldu mithat?!!
Mithat: EVET... sabah oldu... telaşlanmana gerek yok bu bir fizik olayı, her gecenin sabahında olur...
Sahra: keşke dediğin gibi olsa..
Mithat: Haşa ben demiyorum bilim adamları söylüyor.. hatta hiç gece olmadığını söyleyenler bile var..
Sahra: hep sabah olmasını öyle çok isterdim ki.... gözümü açtığımda yanı başımda kızımı gördüğüm sabahlar..
Mithat: anlaşıldı bu hayalde bana yer yok, peki öyle olsun..
ben zaten omletinizi nasıl tercih edersiniz diye sormaya gelmiştim...
Sahra: desene çok şey kaçırdım..
Mithat: yoo.. daha başlamadım bile...
Sahra: öyle değil... kahvaltı için feyzaya sözüm var da...
Mithat: bunun serkan veya benimle bir ilgisi yok değilmi..?..
Sahra: ben olmak istediğim yerdeyim mithat...

gunebakan
27-01-05, 21:25
ya arkadaşlar bir şey daha vardı hatırlar mısınız bilmem.

hani mithat, sahrayı uyandırmaya gidiyordu omletinizi nasıl istersiniz? diye soruyordu. sahra da üzgünüm çok şey kaçıracağım ama ben feyzayla kahvaltı edeceğim diyordu. mithatta "umarım gidişinin sebebi serkan ya da ben değilizdir diyordu."

işte en güzel kısım sahra da diyordu ki "hayır. ben OLMAK İSTEDİĞİM YERDEYİM."

bu sahneyi tam olarak hatırlayabilen varsa yazsın lütfen.

sahra önceden mithatın evi için "olmam gereken yer" derken şimdi; "olmak istediğim yerdeyim" diyor. mithatta bu sözü duyunca çok mutlu olmuştu.

handenur
27-01-05, 22:51
dügün....
Firuzan: zaten bu aşk tablosu karşısında en güzel sözlerin bile boynu bükük kalır... bu gece bizi yanlız bırakmadığınız için öncelikle siz dostlara, sonrada dünya gözüyle bana bu mutluğu yaşattıkları için çocuklarıma minnettarım... her şey güzel gönüllerince olsun... Arifle ben gibi onlarıda ölüm dahi ayırmasın....

handenur
27-01-05, 23:09
düğünden sonra.....
Mithat: saol..
Sahra: niçin???
Mithat: düğüne gelmeyi kabul ettiğin için...
Sahra: kendi düğünüme gelmemezlik edemezdim değilmi???
içeriye firuzan sultan gelir...
Firuzan: son konuklarda gittiğine göreee, açılsın bakalım peçeler...
vede uzatılsın kulaklar...
Mithat: yaa yine ne yaptık valide sultan??..
Firuzan:sen sus bakıyım... Allah bilir kıza bir dügün hediyesi bile almamışsındır... neyseki ben hazırlıksız yakalanmadım...
Sahra: ama lütfen...
Firuzan: annanemin küpeleri...
Sahra: teşekkür ederim.. çokzarif..

OXFORD
28-01-05, 07:39
ya benim yokluğumda bayağı yazmışsınız.bende eskilerden yazıyım.feyza mithatı yemeği çağırmıştır.çünkü sahra faslı prenses olarak gelicektir.ve gelir.mithat şok olur.(yani resmen oha falan oldu :lol: )yemeğin ortasında.mithat:yanlışım varsa düzeltin lütfen.eğer kalan%20 hisseleride siz alırsanız ortaklığa giden yolda %40 lık bir gücümüz olucak.
sahraevet.
mithat:peki avrsayalım ki bu teklifi kabul ettim.sinan beyin hisseleri size satmasına nasıl ayrdımcı olcam.
sahra:bu fikre karşı çıkarak.
mithat:az rastlanır bir durum.
sahra:hangisi?
mithat:bir kadının bu kadar etkileyici ve zeki olması.
feyza:bunu üstüme alınmıyorum.(aaa...kızım bir dalma araya demi?)mithat:ilginç.
sahra:ne?
mithat:tanıdığım birine çok benziyorsunuz.
o sırada feyzaya bir öksürük krizi gelir ki hiç sormayın.tabi bende evde gülerim.neyse yine çok konuştum.devamı sonraki mesaja.bakın sakın benden önce yazmayın.böyle olurum. :twisted: :twisted:
özge

OXFORD
28-01-05, 14:10
sen yeterki iste.evetttt....feyza nihat ile gittiği yemekten sarhoş bir biçimde döner.tek çare olarak da sahrayı arar.sahra kahve yaparken sahranın telefonu çalar.arayan kim mi?
mithat:şey sahra...ben merak ettim.otelden ayrılmızsın.
sahra:feyzanın evindeyim.sarhoş olmuş da.
o sırada sahranın yanına gelen s arhoş feyza telefonu kapar.(yok yok bu kız çok yaramaz.)
feyzanasılsın?
mithat şeker şeker güler.
mithat:iyiyim sen nasılsın.
sahra feyzanın elinden telefonu alır.
sahra:gördüğün gibi sarhoş.
mithat:çok komik.adresi ver hemen geliyorum.
dakikalar geçer.kahve pişerken sahra kahvenin başındadır.o sırada bizim yaramaz kız feyza oturur.tabi zil çalana kadar.
feyza:ben açarım.
sahra arkasından bakar.bizim feyza açar kapıyı ve yapacağını yapar.
feyza:herkes kendi evine dedim.
oysaki kapıdaki sevimli mithattan başkası değildir.
sahra feyzayı oturtur ve delikten bakar.mithat garip bir şekilde gülümsemektedir.(vallah çok komikti gülmesi)
sahra:sen miydin?
mithat:harika eğleniyor musunuz bari.
mithat içeri geçer.kahve de olmuştur.(ne biçim kahveyse bir olamadı)
sahra feyzaya kahveyi içirmeye çalışır.
mithat:yardım ediyim mi?(ne kadar yardımsever :) )
sahra kahveyi mithata verir ve bir peçete alır.tabi feyza bu.tam mithat ona kahveyi içirirken püskürtür kahveyi.(bu kız hem yaramaz hem terbiyesiz)
mithat:hoh hop hop.

bir dahaki sahnede(yoruldum bu arada)sahra feyzayı yatırmıştır.
mithat:yattı mı?
sahra:evet sonunda uyudu.
mithat:sahra sana bir zarf var.
zarfı s ahraya verir.
sahra:ne bu?
mithat:bakmadım.(yalancı....!!!!!!!!)
sahra ona hadi hadi der gibi bakar.mithat sahranın elinden zarfı alır.
mithat:kapa gözlerini.
sahra:ne?(hay allah bu akdın neden birşey anlamıyor? :lol: )
mithat:kapa gözlerini.
mithat tv nin yanına gider.sahra gözlerini kapatır.(hele şükür anladı)bu arada mithat sahranın gözlerinin kapalı olup olmadığını kontrol etmek için ikide bir arkasına döner durur.
mithat:açma bak.
mithat sahranın yanına gider.
mithat:açabilirsin.
sahra gözlerini çar ve işte o an.bir annenin çocuğuna duyduğu s evdi.mithatın tv ye taktığı şey laranın doğum günü kasetidir.ben burda çok duygulandım.
umarım anlatabilmişimdir.

özge

handenur
28-01-05, 23:12
düğünden sonra..
Firuzan: hadi bakalıım, odanızı hazırlattım...
Mithat: Odamız???
Sahra:Odamız!!!
Firuzan:evet üst kattaki büyük yatak odasını...
Mithat: yok valide biz kaçalım artık..
Firuzan: nereye?
mithat ve sahra: evimizeee!!
Fİruzan: hayatta olmaz...
Sahra: burda kalamayız biz...
Firuzan: niyeimiş o???
Sahra: çünkü... çünkü..
Firuzan: hayır bak... üst kat tamamıyla size ait.. biz aşağida serkanla uyuyacağız.. söz verdim ona...
Mİthat: ama valide...
Firuzan: aması maması yok... bu evde son sözüüüü??? neymiiş??
Mithat: firuzan söyler...
Firuzan: aferiin.. hadi size iyi geceler... sabah kahvaltıda görüşürüz... Öpüldünüüüz...

handenur
29-01-05, 13:59
son bölümde Mithat'ın bir cümlesi vardı ama henüz kimse yazmadı.. Bir de onu yazsan ne kadar iyi olur... Sahra ile aralarında geçen bir konuşmanın son cümlesiydi.. Yerini hatırlamıyorum ama...

bu mu etelh?...

Mithat: iyi geceler prenses:...
Sahra: senden şüphelendiğim için bağişla beni ne olur..
Mithat: unuttum bile...
Sahra: gerçek bir aşkı hak edıyorsun...
Mithat:[b] SENSE ONA SAHIPSIN....

gerçi bu repliği 1. sayfaya yazmıştım ama belki budur diye düşündüm...

OXFORD
29-01-05, 20:08
ya ben eskilerden yazıyorum ama.neyse mithat sahrayı otele bırakacaktır.ama gözlerinde gitme sözcüğü okunur.mithat:sahra.
sahra:efendim.
mithat güler.
mithat:korkma iyi geceler öpücüğü istemicem.(istese sahra vercek sanki)
sahra:bunun için ömür boyu sana minnettar kalıcağımı düşünme.
mithat.itiraz etmeden bunu akbul e tmeni istiyorum.
kendi e vinin anahtarını çıkarıp sahraya verir.
sahra:bu ne.(ya ben anlamadım.bu akdın kör mü?o peçeyi bence o kadar yükseğe çekmesin.milleti bu şaka tabi)
mithat:evin anahtarı.(çok zeki bu adam :lol: )
sahra:gerek yoktu.
mithat:bir gün kendini sıcak ve güvende hissedeceğin bir yer olursa.bu ihtimale karşı.(biraz utandı sanırım.)
sahra gözleriyle teşekkür eder.
sahra:iyi geceler.
mithat:iyi geceler.

özge

sinana
29-01-05, 20:56
Sahra:İnanamıyorum ya inanamıyorum bunu nasıl yapar?
Feyza:Onun adı Nil'dir ne yapsa yeridir.
Sahra:Bugun özlü sözler kitabı gibisin maşallah ( burası çok hoş ;)
Feyza:Sağol...
Sahra:Kızımı ve şirketimi çaldılar...Kimliğimi elimden aldılar
Sahra:...yetmezmiş gibi allah bilir şimdi de evimi satacaklar...
Feyza:Durrrr durrr duurrr!!Ona maydonoz koyma ;)
Sahra:Yorumun bumu yani...!!!(kızıoo)
Sahra:Feyza o ev benim geçmişim...
Feyza:Ama buda taze fasulye ...
Sahra:Sen ne yapmaya çalışıyorsun???
Feyza:Durumun trajedisini hafifletmeye...
Sahra:iyiki burdasın :wink:
Feyza:tabiii sen $imdi alı$mıssındır,yalnız yapamassın...
Sahra:feyzaaaaaaaaaaaaaaaa
Feyza:hahahah hihihi huhuhu :) ( gülüör )
Feyza:sana bu yemek yapma şevki nerden geldi bölee?
Sahra:mithat benden daha iyi ahçı
Sahra:kocamın mutfağa girmesi beni mahcup ediyor...
Feyza:kocanın ????
Sahra:aman mithat iştee
Feyza:hııı hııı (yerim hıı hıı deyişini)
...
...... hüzünlü bir akşamda geçen bu mutfak konuşmasından sonra iki arkadaş salona sofrayı kurmaya geçerler...ardından....sahra sofrayı mumlarla süslemeye başlar...

Feyza:oooooooooooooo(bukadar yoktu biraz abartı oldu ama olsun) ne güzel mumlar böle,çok romantiksiN
Sahra:gözüm alışıvermiş,aslında mithatın alışkanlığı
Feyza:tamam,3 dakika içinde en az 3 kez mithat diyorsan,3 vakite kadar...
Sahra:eeeeeeeeeeeeeeeeeeee???
Feyza:evlilik var diycem ama,sen zaten mithat la ewlisiN(W ile sölemedi)
Sahra:biLiomusun?belkide sadece formalite olduğu içindir.Ama bu evlilik bana garip bi huzur verio...Oysa Sinanla evliyken(ben değiL yanlış anlamayın...ahh ahh)kendini ağır giden hantal bi gemide gibi hissederdim(buda benden kaynaklanmıyor dizideki sinan)
Feyza:vee gemi battı...
Sahra:o batıktan da bi kişi kurtulabildi...Sinan(buda ben deiLim.)
Feyza:ve şimdide batığa girdi...Oysa sen hantal bi gemiden kurtulup,yelkenli ile yoluna devam ediosun...ıLık bi rüzgar eşliğinde...
(sahra ulan mithatlamı takılıosun der gibi baktı böle feci bi şekilde :wink: büle...)
Feyza:ne yalanmı yaniii??
Sahra:itiraf ediorum mithatla evli olmak keyifli...

bu arada feyza'da çok tatlı yaaaa ; )) hatta bayaaa bi tatlı...Abidinin klibinde çok irençti ama burda bambaşkaaa

handenur
29-01-05, 21:49
sahranın evinde telefon çalar...
Sahra: efendim...
Mithat: merhaba...
sahra: mithat...
mithat: evet benim... iyimisin??? peki sesin neden öyle geliyoo?? bilmem bir garip??
Sahra: farkında değilim... mesafedendir her halde... bu gün aradım ulaşamadım sana...
Mithat: evet.. kapalıydı bir ara.. önemli bir görüşme vardı da... ben?? hala amerikadayım evet... neden sordun???
Sahra: hiç... yani özel bir nedeni yoktu.. Sinan sözleşmeyi imzalamış.. sen ne zaman dönmeyi düşünüyorsun..?
Mithat: yakında... hatta sana bir süprizim olacak... bi saniye... başka bir arama daha var Sahra kapatmam gerek... biliyorum bundan hoşlanmıyorsun ama seni özledim... hoşcakal....
Sahra: Hoşcakal...

OXFORD
30-01-05, 09:51
eskilerden yazıyım yine.bir otopark.mithat nili ramıştır.ve nilin mavi arabası göükür.o sırada mithat o harika kırmızı rabasına dayanmaktadır.(manevi güç canım.)nil arabadan iner.
mithat:gizemli bir yer değil mi?
nil:seninle oyun oynucak vaktim yok.(hah...mithatın işi gücü yok da onu görmek için çağırmış.ya ben bu akdına sinir oluyorum millet.)
mithat:çok yazık.çok uğraşıp benim için bir bulmaca hazırlamışsın.ama üzgünüm ben çözdüm bile.
nil:neden bahsediyorsun sen?(anlamamkta ısrar ediyor.bu kedın kendini çok zeki buluyor herhalde.)
mithat:soru.iki kadın bir otel odasında buluşurlarsa ne konuşurlar.dikkat et bu bir fantezi değil.
nil:paranoyak olduğunu bilmiyordum.(değil z aten.gerçek olmayan birşeyi bikemezsen değil mi nilcim)
mithat:parçaları brleştirdim.şal,kayıp fotoğraf,arşivdeki yaralı bekçi.
nil:eeee....bu garip bulmacanın cevabı ben miyim?
mithat:bulmaca şaşırtmalıydı değil mi?okalr başka birini gösterirken asıl cevap başkabiriydi.

devamını hatırlamıyorum.bu kadar yeter mi?

özge

handenur
30-01-05, 13:09
Sahra: bunu yaptığımıza inanamıyorum..
Mithat:evet bi nevi nikah tazeliyoruz işte fena mı..
Sahra:bütün söylediğimiz yalanların sonu gelecekmi dersin?
Mithat:amaca giden yolda her şey mubahtır derler..
Sahra:yinede yalandan nefret ediyorum..
Mithat: bizim söylediklerimiz pembe yalanlar Sahra.. mutlulugun kapısını açacak olan sözler.... ne yazikki o kapıdan içeriye elimizi kolumuzu sallayarak giremiyoruz..
Sahra: çünkü kapıda zebaniler nöbet tutuyor.
Mithat: ve kızın onların elinde...

devamı...
Sahra: ipeği çok özlüyorum...
Mithat: işte buda senin bütün yalanlarını aklamaya yeter...
üstelik bütün gerçekler yanında olabilmek uğruna yalan olmaya razıysa...

etelh için...

anastacia
01-02-05, 15:50
FIRUZAN SULTAN:aaa hadi ara KIZI :!:
MITAH:bu dügün konusunda ciddi degilsin degilmi :?:
MITHAT ciddisin :?:
FIRUZAN SULTAN:hazirliklar basladi bileee :)
MITHAT: Valide ben bunu SALMAYA nasil söylerim :?:
FIRUZAN SULTAN: utaniyosan ben diyim ver bakiyim su KIZIN numarasini :wink: :roll:

handenur
02-02-05, 01:16
Sahra eve gelir ışıklar kapalı ve ağaçlar süslenmiş.. birden ışıklar yanar ve...
Mithat: Nasıl?
Sahra:Ah!! az kalsın ödümü patlatıyordun!!!
Mithat: süpriz yapmak istedim..

bir elinde maydonoz bir elinde bıcak.. Sahra bıçağı görünce...
Sahra: akşam yemeği menüsünde ben mi varım...??
Mithat: somon güveç düşünmüştüm amaaa... bak buna itiraz edeceğimi sanmıyorum...
Sahra: ışıklar neden kapalıydı peki?
Mithat: senin yüzünden!!
Sahra: neden??
Mithat:nerde olduğunu ve ne zaman döneceğini bilmediğim için mum ışığında hazırlamaya çalışıyorum yemeği.....
Sahra: Çok romantiksin.....
Mithat:Gerçektenmi??!!! Ama tek başına tatsız oluyor.... üzerini değiştirir değiştirmez yardıma bekliyorum hanımefendi... Hiç yolu yok yemek yapmayı öğreneceksin... yoksa ben seni niye aldım yaa.. :) :)
Sahra: Ya yinemi yaa...
Mithat: Mızmızlanmaaa.. :)

not:OXFORD nerdesiin yaaa??

handenur
03-02-05, 00:58
Sahra: günaydın...
Serkan: günaydın.... Babam onu sana biraktı...
sahra masanın üzerindeki notu alır...

Günaydın... seni uyandırmaya kıyamadım meleği hasta bakıcısının evine gotürecegim.... Mithat...
Serkan: ne yazmış?
sahra: sen okumadın mı?
Serkan: Özeeel...
Sahra: babanın biraz işi varmış.... Eee film nasıl güzel mi?
Serkan: hayır sıkıldım...
Sahra: peki yapmak istediğin bir şey varmı?
Serkan: evet var.. limonlu kek.. :)
Sahra: Eyvaaah.. anlaşılan baba oğul mutfak konusunda beni bayağı zorlayacaksınız... :) :) :)
Peki hadi gel bakalım..

handenur
03-02-05, 01:01
MİTHAT:
Sen.. Ne güzel birşeysin... Bu dünyaya ait olmadığına eminim..

handenur
03-02-05, 18:26
Serkan: Babam gelmiycekmi?
Firuzan: Sen oyununa bak kaybedersen sonra başımın etini yersin..
Serkan: Babam gelmiycekmi????
Fıruzan: Ayy takıldın bozuk plak gibi serkan... elbette gelecek işi uzadı herhalde...
Serkan: İşi uzadı her halde!!! Karısıylamı?
Firuzan: Karısıylamı? Meraklı şey sende, ne bileyim ben.. hem ne demek karısı??!!
Serkan: babamla evli demek...
Firuzan: Aaa, sen salmaya ne diye sesleniyorsun??
Serkan: Seslenmiyorum..
Firuzan: Peki seslenmen gerekirse ne diyeceksin.??
Serkan: Ne diyim??
Firuzan: Şeey ne bileyim, abla de salma de anne de tabii o isterse...
Serkan: o benim annem diilki..
Firuzan: Ee benimde kızım degil ama ben kızım diyorum..
Serkan: Neden???
Firuzan: Çünkü salmayı sevdim..
SErkan: Seversem bende kızım mı diycem...
Firuzan: İLahi gel buraya... ah canım benim...

handenur
03-02-05, 19:57
Sahra: Mithat?...
Mithat: Benim...
Sahra: iyimisin?
Mithat: iyiyim...ben..
Sahra: ne oldu?? ne oldu konuşsana mithat.....

sahra mithatın kazağındaki kanları görünce....
Sahra: ne oldu.... aman Allahım, kan mı bu?... mithat kazağın kan içinde... ne oldu? kazamı gecirdin? bir şey söylesene...
Mithat: Ben değil... biri vuruldu.. ona yardım ediyim derken...
Sahra: çok şükür Allahım... sana bir şey olmasın kurtuldumu pekii?
Mithat: Gözümün önünde vuruldu, bir adım ötemde.. engel olamadım..
Sahra:Şişşt... Tamam sakin ol.. önce bir üstünü değiştirelim... tutun bana hadii...

merdivenden yukarı çıkarlar...
Mithat: ben hallederim...
Sahra: bende.....

handenur
03-02-05, 20:33
Mithat: Çocuk odası hazırlanınca artık geceleri orda uyunacak anlaştık mı?
Serkan: Sende azcık gelirsin...
Mithat: Pazarlık yok küçük bey... kay bakalım..
Serkan: Keşke oda bizimle yatsaydı... Filmlerdeki hep beraber uyusak..
Mithat: Gerçek hayatta her şey filmlerdeki gibi yaşanmaz be oğlum...
Serkan: tuuh bee!!
Mithat: Bencede... tuuuh bee... :wink: :wink: :wink:

handenur
03-02-05, 20:43
Feyza: Daha kaç taşın altından nil adı çıkacak merak ediyorum..

Salona mithat girer...
Mithat: Uzmanlık alanı mezar taşları...

Feyza mithata sarılır...
Feyza: Ah canım yazık sana.. Geçmiş olsun valla.. ne diycem bir şey diyemedim yani...
Mithat: Saol...
Feyza: Napıyım.. sizden başka kimim var ki bu hayatta... ikinizede kıyamam... size kıyanda karşısında beni bulur... demedi demeyin sonra... bakmayın böyle durduğuma, istesem çok kıyıcı bir insan olabilirim yani...

handenur
04-02-05, 02:54
Sahra: Yat hadii... bir şeye ihtiyacın olursa ben aşağıdayım...
Mithat: Sen aşağıdayken bir şeye ihtiyacım olacağını sanmıyorum... Hıh ne zayıf bir erkekle evlendim diyorsan, yol yakınken vaz geçmeni öneririm..
Sahra: İçinden geldiği gibi olmak yada ağlayabilmek mi zayıflık.. babam dahil hayatım boyunca karşılaştığım hiç bir erkek yanımda ağlamadı biliyormusun..
bence bu zayıflık değil büyük cesaret...

OXFORD
04-02-05, 15:39
millet burdayım.birkaç gündür bilgisayarım bozuktu.pek takip e demedim.onun için bu r eplik yazıldı mı bilmiyorum.hyandenurcum sağol diğerleri için.evettt...başlıyoruz.akşam yemeği yenmiştir.serkan film seyreder.sahra ve mithatda masayı toplarlar.(bu mithat çok yardımsever.)o sırada serkan benim hiç ummadığım bir nda ummadığım bir soru sorar.
serkan:öpüşmek güzel birşey mi?(yani çocuk haklı.o filmi seyredip öyle bir soru sormamak elde değil.)
sahra ve mithat şokta.tabi bende.her neyse...
mithat:evet...
sahra:olabilir.
serkan:siz hiç öpüştünüz mü?(eee...çocuk ne yapsın.onalrı evli z annediyor.bence güzel soru)
mithat:olabilir.
sahra:hayır.(hadi hadi direkten döndüler geçen hafta)
serkan:hangisi?
mithat:pamuk prenses ve uyuyan güzel masallarını hatırlıypr musun?onalrı hayata tekrar döndüren yakışıklı bir prensin öpücükleridir.
serkan:kadınlar çok şanslı.
mithat:değil mi?(karşı cins olarak biraz bozuldum.ama sahra imdadıma yetişti.)
sahra:çirkin bir kurbağayı yakışıklı bir prense döndüren de bir prensestir hatırlatırım beyler.(helal olsun vallah.sahra ordayken gözüm a rkada kalmaz.)
bu arada serkan hoş olmayan bir yüz hareketi yapar.anlamı hadi be demek s anırım.
serkan tekrar televizyona döner.iki genç öpüşüyorlar.ee...çocuk bu anlamıyor.(yani ne biçim filmse.habi,re öpüşüyorlar)
serkanda bunu anlıyor.
serkan:bunlar hep sarılıp öpüşüyorlar.(çocuğum burnunu sokma.ama haklı)
mithat:demek birbirlerini çok seviyorlar.
serkan:siz sevmiyor musunuz?(bu sorunun cevabını büyük bir merekla bekledim ama..cevaba bakın?)
mithat:şunları mutfağa götürelim.
sahrada aynı şeyi söyler...

evet millet bir repliğin d aha sonuna geldik.benim çenem düştü.replik daha önce yazılmış olabilir.bakmadım.özür dilerim.ben yorumlarımla renklendirmeye çalıştım.bilgisayarım düzgün olduğu sü
rece buralardayım...

özge

OXFORD
04-02-05, 17:09
rica ederim hiçbirşey değil.hazır elim değmişken bir tane daha.ne dersiniz.?
mithat meleği vuranı görmüştür.adam kaçar.(daha doğrusu kendi gider)mithat hemen meğin yanına.(bu adam çok yardımsever.canım benim çok üzüldü çok.)hemen tunç'u arar.tunç sokaklarda geziyordur.(boş adam.ama o gün pazardı doğru.unuttum.)tunç denilen doktorun telefonu çalar.)mithat heycanlı heycanlı olayı anlatır.
mithat:ne yapmam gerekiyor tunç söylesene.
tunç:nerdesiniz şimdi.
mithat nerde olduğunu söyler.(neden biz duymadıki.sanki basçaz.çok kızdım burda.)
tunç:çok uzak.
tunç:dur.ilk başta olayı anlamaya çalışalım.
mithat:bir el ateş e dindi.(sakin ol.)
mithat:göğüs bölgesi.
mithat a tkısını kanayan bölgeye koyar.
mithat:ayırt edemiyorum.
tunç:bak muayhaneme gidiyorum.duyuyor musun.muayhaneme.(tamam canım sağır mı bu.)

yoruldum arkadaşlar.oldu mu?

özge

OXFORD
04-02-05, 18:01
canım.istediğin bu herhalde.bu d eğilse de özür dilerim.handenur yardımcı olur mu.bak bu mu?sahra mithata içecek birşeyler getirir(kahve bence.)mithat fincanı alır ve derinden bir içini çeker.
mithat:bugün vurulan melekti.
sahra:malikaneye gelen mi.hani nilin arkadaşı.(hafızası çok güçlü bu s ahranın.yani o patlamdan sonra bile bu kadar güçlü hafıza.darısı bizim başımıza.)
mithatevet o.
sahra:peki kim kim yaptı bunu?
mithat:beni aradı.nil ile buluşacaktı.beni de çağırdı.son olaylardan sonra tedirgindi.
mithatın hafısında melek ile yaptığı telefon görüşmesi belirir.
sahra:iyi de neden sen?(burda biraz kıskandı bence.ee...olacak o kadar)
mithat:ben de bütün gün kendime bu soruyu sordum.neden ben?
sahra:bir dakka sen vuranı gördün mü?
mithat:sadece kaçışını.
mithatın hafızasında o an.ormana geldiği an.
mithat:orya gittiğimde sesler duydum.meleğin çığlıklarıymış.geç kaldım.geç kaldım ben sahra.
bu arada mithat ağlamaya başlar.(tabi bende.resmen hüngür hüngür ğladım.yak adama)
sahra:senin ne suçun var.(haklı şimdi.)
mithat:geç kaldım.yetişemedim.üstü perişandı.tunç tecaüze uğradığını söyledi.belki biraz daha erken gidebilsem yetişebilirdim.ben hep geç kaldım sahra.(adamın öyle bir sahra diyişi var ki bitiyorum.)abime de geç kaldım.mektutuplarına cevap versem belki böyle olmazdı.geç kaldım.pişmanım.o kız benden yardım istedi.ama ben geç kaldım.(mithatın plağı bozuldu.habir aynı şeyleri söylüyor.)
sahra:sen elinden geleni yaptın.böyle olucağını nerden bilebilirdin?
mithat:hepsi nilin yüzünden.pişmanlıklarımın altında hep onun adı var.
sahra mithata sarılır.
sahra:pişmnalık kadar gereksiz bir duygu yok mithat.(bu arada mithatın keyfine diyecek yok.)her sabah dünden daha farklı biri olak uyanırız.daha büyümüş,daha olgun.

devamı handenurda.çünkü ben bu kadar kaydettim.

özge

anastacia
04-02-05, 18:25
VALIDE SULTAN:hadi ara kizi?
MITHAT:sen bu dügün konusunda ciddi degilsin degilmi :?:
MITHAT:ciddisin
VALIDE SULTAN:hazirliklar basladi bile!!!!!!!
MITHAT:valide ben bunu SALMA´ya nasil söylerim 8O
VALIDE SULTAN:utaniyosan ben diyim :!: ver bakiyim su kizin numarasini!!!

sonra valide sultan sahra ile konusur. :) :) [/b]

OXFORD
04-02-05, 19:26
mithat meleği tunç'un muayhanesine getirir.mithat bitmiş.yazık be adama.tunç meleğe bakar.mithata dönüp
tunç:buraya gel yardımına ihtiyacım var.
mithat:ne yardımı ya.(burdaki hali çok komikti.)
tunç:zaten baygın.anesteziye gerek yok.bana asistanlık yapacaksın.
mithat:ben mi?
tunç:evet sen.hadi ellerine yıka.yüzüne de su vur.
mithat lavaboya gider.

özge

OXFORD
04-02-05, 19:48
canim ya sende bisey isticem.hani mithat la sahra evlendikten sonra mithat sahrayi bi at ciftligine ***ürüyo.onu yazsan oda cok makbile gecer.tabi hala aklindaysalar....
orda mithat sahraya cok güzel bisey dio...

vallah hatırladığım kadar yazıyım canım.
sahra mithata otele gelen kadından bahseder.melek yani.
mithat:otelde kaldığını öğrenmeleri bizim için büyük açık.bir evin varken otelde kaldığını öğrenmeleri kötü oldu.
sahra:evim d eğil evin.
mithat:istersen evimiz olabilir.
mithat sahranın peçesini açar.

özge

OXFORD
05-02-05, 09:16
arkadaşlar bana deli diyebilirsiniz.bu kızın sabah sabah işi yok.oturup replik yazıyor.eski bölümlerden yazıyım birazcık.sahra ve mithat laraya hediye almışlardır.biblo gibi birşey.ama hatırlamıyorum.(hafıza işte.mithat gibi değil ki.adam herşeyi hatırladıya.)lara hediyeyi çok beğenir.(prenses hediye alır da lara beğenmez mi.çok merak ediyorum.bu kız prensesin sahra olduğunu öğrenince ne yapçak.)sabah sabah ben bu çeneyi enrden buluyorum.bende bilmiyorum.koç burcu olduğum için çok konuşuyorum.özür dilerim.bir de...aaa...biri beni durdursun.lara gel hadi.

lara:teşekkür ederim.çok güzel.(mithatı öper.ne şanslı be.darısı bizim başımıza.)
mithat:birşey değil.
lara sahraya döner.
lara:sizi öpebilri miyim?
sahra ve mithat birbirlerine bakarlar.
mithat:olmaz küçük hanım.karımı benden başkası öpemez.
sahra laraya bakar.
sahra:bir kre olabilir mithat.
mithat:tamam ama gözlerini kapa ve sakın açma.
lara gözlerini kapatır.(öyle bir yummuşki çok komikti.)
mithat sahranın peçesini çar.lara elleriyle sahranın yüzüne dokunur.
lara:yüzünüzü çok merak e diyorum.(meraklı şey.bunların neden nille bu kadar iyi anlaştıkları belli.nil de serkan hakkında tonla soru sordu ya mithata.)
lara tam gözlerini açıcakken mithat daha önce davranıp sahranın peçesini kapaıtr.(bu a dam hem z eki,hem aşık,hem yakışıklı hem de hızlı)
lara:kusura bakmayın ama çok kıskançsınız.(ooooo....)

siz de kusuruma bakmayın.burda daha çok lara konuşuyor ama.replik repliktir diye düşündüm.eskilerden yazmama kızmadınız demi?

özge

handenur
05-02-05, 10:43
Özge hoşgeldiiiiiiin..... renk geldi buraya sayende....

bir tane de ben yazayım hazır burdayım.... Oxford gibi yorum yapamasamda....

Sahra ipeğin hastalandıgını duyunca...

Mithat: Sahra lütfen hayatım, bebeğim... bak daha ne olduğunu bile bilmiyoruz tamam mı.. gel otur...
sahra: Bebeğimin nesi var mithat ona ne oldu?..
mithat: hiç bir şey olmadı olmıycakta...
Sahra: nerden biliyorsun??
Mithat: sahra yapma hayatım lütfen sakin ol...
sahra: olamam.. gitmek istiyorum...
Mithat:Biliyorum biliyorum ama olmaz, oraya gidemezsin...
Sahra: bana ihtiyacı var lütfen çekil yolumdan..
Mithat: İpeğin yanında olman hiç bir şey değiştirmiycek onlar gerekeni yapacaklar zaten..
Sahra: Kızımı görmem lazım.. yanında olmak istiyorum..
Mithat: Sahra oraya gidersen neler olacağını bir düşün lütfen...
sahra: umrumda değil ne olacaksa olsun artık
mithat:hani anlaşmıştık
sahra:yapamam..burda öylece bekleyemem
mithat:ona istediğin gibi dokunamadıktan sonra orda yada burda olman ne fark eder..
sahra:otelde yada burda olmam senin icin ne fark ediyorsa......
mithat:önce bir telefon edelimde....[/b]

OXFORD
05-02-05, 15:48
hoşbulduk handenur.döktürmüşsün.bende yazıyım mı?
mithat meleği eve getirmiştir.yanında da o çatlak hastabakıcı yusuf.tam o sırada telefon çalar.aryan kim olabilriki.sahra.sahra evdedir.hazırlanmıştır.dışarı çıkacaktır.mithatın telefon güzel,polifonik bir zille çalar.(tamam ben yine cıvıttım.pardon.)mithatçım telefonu açar.

mithat:alo.(burda şaşılıcak birşey yok.türk insanlarının %89'u telefonu böyle açar.)
sahra:mithat.hemen gelebilir misin.benim için çok öenmli olan birini görme şansım oldu.
mithat:ipek'i mi.(zaten kadının başka özel kimi var.)hemen orda olmam mümkün değil.firuzan'ı arasan.
sahra:iyi olur,öyle yaparım.

ya bana daha önce bunu ayzdım gibi geldi.yazmış mıyım.bakmadım üşendim.yazdıysam da pardon.fazladan okumaktan birşey olmaz.

özge

OXFORD
05-02-05, 16:00
hazır elim d eğmişken hiç durmıyım.vurulma olayının ertesi günü.mithat tunç'un muayhanesinde.
tunç:bu olayı saklamayı sadece melek kendine gelene kdar ki süreç için kabul ettim(ay çok iyi)
mithat:hayatını riske atamayız.(bu adam başkalarını çok düşünüyor.umarım ilerde başına bundan ötürü bir olay gelmez)bu bir kaza değildi biliyorsun.meleğin yaşadığını öğrenirlerse yarım bıraktıkları işi tamamlamak isterler.(evet millet.dizide öldü sanılan bir kişi daha yatarıldı.hayırlısı olsun.)
tunç:her neyse eninle açık konuşçam.birincisi gözüm üzerinizde olcak.(gözü üzerlerinde olursa nasıl hastalarına bakçak.tamam tamam iğrenç bir espri.)hergün durumdan haberdar edilmek istiyorum.

mithat:tabi ikincisi?
tunç:ikincisi onu daha fazla burda tutamam.dün pazardı,bugün sekretere izin verip,randevuları iptal ettim.ama başk hastalarında bana ihitiyacı var.
mithat:aslında bende bu konuyu konuşmak için vaktini aldım.(hah yani d eminden beri boş çene yapıyorlar.)eve götürmeme imkan yok.eşim v oğlum evdeyken doğru olmaz.(sahra ve serkandan bahsediyor.vay be ben ne zekiyim.)sanırım pansuman falan da yapılması gerekiyor.yani tanıdığın güvenilir bir hastabakıcı var mı?
tunç:bir düşünelim...güvenilir hasta bakıcı.aslında biri var.ama...
mithat:ama..
tunç:yusuf..adı yusuf.da yusuf biraz şeydir.

mithat:ne?
tunç:biraz garip.

arkadaşlar boynum tutuldu.devamı sonra.istediğiniz yer vars yardımcı olabilirim.hoşçakalın...

özge

OXFORD
05-02-05, 18:55
ben bir tane daha yazıyım bugün de bugünü kapatalım.mithat meleğin evinden gitmek üzerededir.aynı anda sahra ve serkanda evden ayrılıyorlardır.sahranın telefonu çalar.(nurgl bu da polifonik güzelim.)
sahra:efendim mithat.
mithat:biraz daha beklerseniz yarım saat içinde ordayım.
sahra:yola çıkıyoruz.çok geç olur seni beklersek.(mithatçım sen melek uğruna şansını kaybettin.bu tren kaçtı.darısı öbürüne.)
mithat:serkan.(çok şefkatli bir baba.kendi oğlu olmamasına rağmen onu düşünüyor.acaba hasta olduğu için mi,yoksa gerçekten mi s eviyor orası tartışılır.aman ben ne yaptım ya replik ayzıyordum tartışmaya geçtim.nurgl kızcak bana şimdi.)
sahra:o da benimle.ama sorun d eğil.(her ne kadar seviyormuş gibi gözüksede hala sahra soğuk davranıyor.)

ben burda replik ayzmaktan çok yoprum yaptım ama neyse.bilemiyorum.bu arada serkan ve lara biribrlerini çok s evdiler.tehlikeli yakınlaşma olmasın.bu günlük replik programımız kapandı.repliklerimi okuyanlara teşekkürler.yarın başka repliklerle görüşmek üzere.hoşça ve sahrayla kalın.(beni unutmayın ama kzıarım.)

özge

OXFORD
06-02-05, 08:57
YA Özgecim sana bisey sormak istiyom.Mithatin Sahra ile tanistigi ani yazabilirmisin :?: ben o bölümlere malesef bakamadim,bide Mithatin konaga gelip Nili ilk gördügü anki konusma :wink:

onlar ilk bölümler inan hiç hatırlamıyorum.ama bu mu.mithat malikaneye gelir.kırmızı arabsı kapıda.o sırada sahra da ipeki gezdiriyor arabasıyla.

mithat:pardon bahçeye girmeme izin var mı?
sahra arkasına dönüp bakar şöyle kim bu diye.karar veremez ilk başta.mithatta gözlük,kırmızı araba.sahra kokrtu sanırım.
sahra:tabi.
mithat bahçeye girer.sahranın yanına gider.
mithat:ben mithat mithat d emircan.
sahra:ben de sahra.
mithat:sizin kızınız mı?
sahra:evet.
mithat:belli.o da annesi gibi güzel ve gözalıcı.(ooo...mithat burda başladı herşeye)

bu sanırım.ama inan bu kadar hatırladım.yardımım dokunmuştur umarım.

özge

OXFORD
06-02-05, 09:16
: )))) şuraya bak yaaa istek parça gibi isteniyor artık replikler handenur iyi konu seçmissin tebrikler :P oxford banada 9 bölümün 23.dakikasını yazsana :p

anlamadım tam olarak.dokuzunu bölüm mü?eğer oysa ordaki güzel replikleri yazıyorum s enin için.ama tam olarak istediğin hangisi bilmiyorum.bunlar senin sinana.sahra salma olarak nilin evine gider.hani feyza ortakların tanışması için yemek düzenledi ya.bunu sinan istedi.salma eve gelir.herkes şok.salma nile bir ayna hediye eder.bardak kırılır gecenin ilerleyen saatlerinde.nil a rkasını dönmüşken sahra bardığı alır nile tutar.eli kanar fazla bastırmaktan.ben hallederim d er.tuvalete gider.o sıarada ipekin ağlama sesini duyar.onun odasına gider.peçesini açar.kucağına alır ve sarılır.tam o sırada ipek ağlamayı keser.(vay be annesini tanıdı.)tam o sırada kapı aralanır.burda biter.şimdi 9.bölüm.(ben bir özet geçtim.gelen kim mi?
mithat:aşağıya gelmiyince merak ettik.çocuklarla aranız iyi galiba.
sahra:kimin değil ki?
mithat:benim pek değildir.ancak kendi çocuğum olursa sizin bu ufaklığı kucakladığınız gibi kucaklayabilirim.
sahraiçgüdü işte.daha fazla merak e ttirmeylim.
mithat:haklısınız.
tam o anda olan olur.sahra ipeki yerine yetırırken peçesi açılır.mithat başını hafifçe eğer.(ama göremediki göremediki. :lol: :lol: :lol: :lol: )

aşağıya inerler.bu bölümde başka bir replik.mithat yavaş yavaş olanları anlamaya başlar.sahrayı evine davet eder.(evi yeni ya biraz hava atıyım diyor herhalde)
yemek masasındalar.mithat shraya içki dolduruyor.
sahra tam içkiyi alırken.
mithat:pardon siz i.ki sevmiyordunuz değil mi?
aman be sahra boş bulundun ve açık verdin işte.
sahra:evett.boş bulundum.(ben ne dedim.)
bu arada mithat sahraya üzerinde arapça yazılar olan bir tablet hediye etmiştir.mithat amsanın öbür ucuna gider ve oturur.
mithat:pardon.o tablette bana ne yazdığını tercüme edeb,lir msiinz?
sahra:ama bu arapça.(çok z eki oldu bu kadın.hele peçeli z ekasını dicek yok.)
mithat:biliyorum.(bu da çok z eki.)siz de faslısınız.(adam yine bir açık buldu.)
sahra düşünür ve biraz atmasyon yapmaya karar verir.
sahra:burda aşkla ilgili güzel bir söz yazıyor.
mithat:ya öyle mi.ne peki.(sıkıştırıp duruyor sahrayı ya.)
sahra sözü söyler.(hatırlamıyorum kusura bakmayın beyin bu kadar işte bende)
mithat:ilginç.
sahra:bence de.
mithat:ilginç olan szö değil.bu tableti aldığım antikacının yazıyla ilgili başka söz söylemesi.

hadi bakalım.işler karıştı.sahra ne yapacağını bilemez.
sahra:benim iştahım kaçtı.
mithat:yalnız yemekten nefret ederim.
sahra:sinan bey hisseleri kime satmayı düşünüyor.
mithat:bu bana bağlı.
sahra:anlamadım.
mithat:benim şerh koymam lazım.
sahra:peki siz benim a dıma şerh koycak mısınız?
mithat:bu da size bağlı.
sahra:anlamadım.(bu kadın hiçbirşey anlamıyor.bir de zeki dedik.)

bu kadar yeter mi.yetmezse bana haber verin.devamı var.

özge

OXFORD
06-02-05, 11:51
gunebakan devamını ister de ben yamazmıyım.nerde kalmıştık.hah..sahra yine birşeyleri anlamıyordu.
mithat:kim olduğunu bilmedğim biri için şerh koyamam.op tablette ne yazdığını biliyorum.şarkıyı dinleyin.ne diyor.(şarkı fransızca.)boşuna uğraşmayın.çünkü fransaızca bilmiyorsunuz.
sahra:evet ama...
mithat:arapça da bilmiyorsunuz.bu durumda sizin faslı biri olduğunuza hele bir prenses olduğunuza inanamam.kimsin sen?bana gerçek yüzünü göster.
sahra yalvarır gibi bakar.ama mithat bu anlar mı?lini sahranın peçesine götürür.
sahra:lütfen yapmayın.
mithat elini çeker.
mithat:sensin.bir peçenin arkasına gizlenebilicek kadar güzel ve cesur...SAHRA...
sahra artık bu sırrı saklayamaz.ve peçesini açar.

özge

OXFORD
06-02-05, 16:23
nurgl msn'de rica etti.ben onu kırcağıma kafamı kırarım.şimdi daha önce bir bölümünü ayzdım ya.salma,mithat ve feyza yemekteler.salma gelir mithat şok olur.işte salmanın geldiği o an.
feyza:mithat d emircan.şirketimizin ortaklarından.(tanışma işlemini hemen eline aldı)
sahra:ben salma anuar.memnun oldum hmmm...mithat bey.
mithat ilk başta birşey diyemez.sahranın elini öper.(çokm ince)
mithat:ben de hanfendi.hem de tahmininizden daha çok.

yemeğe oturular.mithatı bilirsiniz.biraz meraklı.
mithat:merakımı hoş görün(sen hem merak e t.hemde hoş görün de)faslısınız.ama çok iti türkçe konuşuyorsunuz.
sahranın aklına hüseyin gelir.(tam da yeri yani.hüseyinin anne tarafından türk olduğunu ahtırlar.ve bu yalanı mi,thata yedirir.)
sahra:anne tarafından türküm.

vallah bu kadar nurgl bir de yemeğin sonuna doğru feuzaya öksürük kirzi geliyor ya.(bu yemeğin orta bölümü 4.sayfada)mithat tanıdığı birine çok benzettiğini söyler.
sahra:özel biri miydi?
mithat:evet...o tanıdığım bütün akdınalrdan daha farklıydı salma hanım.(ay burda gözlerinde bi hüzün avrdı.)ama ne yazıkki şimdi aramızda değil.

nurg oldu mu canım?

özge

handenur
06-02-05, 21:40
Özge yine çok harikasın tebrikler...

madem bu hafta Sahram yok bende eski bölümlerden yazayım bari....

özgeninde yazdığı gibi mithat ve sahra yeni tanışmışlardır... mithat sahranın topraklarını almak ister fakat sahra topraklarını satmak istenmez bunun üzerine mithat nil ile işbirliği yapmaya karar verir ve konuşmak için nili otele çagırır....

Mithat: Hoşgeldin... daha rahat konuşuruz... sana ne ikram ediyim?
Nil: Hiç birşey.. hemen konumuza girelim...
Mİthat: ben o toprağı istiyorum Nil.. Hatta hepsi bu kadarda degil..
Nil: Yaa... daha başka ne istiyorsun?...
Mithat: Şirketin bir kısım hisselerini de istiyorum...
Nil: hisseler satılık değil..
Mithat: şimdilik değil... ama yarın ne olacağı bilinmez dimi??
Nil: Şey sahra asla böyle bir şeye izin vermez..

Mithat: pekii kocası?
Nil:o ikna edilebilir ama asıl yetkili sahra... sende ne çok şey istiyormuşsun böyle...
Mithat: hıh öyle mi? ama henüz bitmedi..
Nil: dahasımı var yani?
Mithat: SAHRAYIDA İSTİYORUM...

nİL: doğrumu duydum sahrayı dedin?!!!!!
Mithat:hı hı...
Nil: işte bu müthiş...

handenur
06-02-05, 22:39
ve nilin daveti üzerine mithat sahraların evine gelir....
Mithat: iyi akşamlar...
Sahra: Hoşgeldiniz...
Nil: Merhaba...
Mithat: Meraba.. bu çiçekler size nil.. nazik davetinize teşekkür etmek için...
Nil: çok teşekkür ederim... şunları suya koydurtayım...
Mithat: Buda sizin için sahra
sahra: be benim içinmi?
Mithat: evet lütfen alın... ama sinan beye elim boş geldim...
Sahra: o o evde yok ankara ya gitti...
Mithat: öylemi? Çok yazık... açmıycakmısınız?...
Sahra: bilmemki ben... sadece çok, çok yakınlarımdan hediye alırım...
Mithat: Lütfen açın sizin için çok özel bir hediye...

o sırada salona nil gelir..
Nil: Hadi açsana sahra..
Sahra: pekiala açıyım öyleyse...

ve sahra hediyeyi açar... bir heykel.. sahra çok şaşırır ama en az onun kadarda nil şaşırır...
Sahra: bu bu nasıl olur...bu o heykel buna inanamıyorum... nil gördünmü?
Nil: e evet...

sahra: bunu nerden buldunuz?
Mithat: hoş bir raslantı oldu diyelim...
Sahra: ama imkansız..
Mithat: Sizi mutlu ettiyse ne mutlu bana..
Sahra: lütfen nerden aldığınızı söylermisiniz?
Mithat: bir antikacıdan... ama hikayesini sizden dinlemek isterim doğrusu...
Sahra: bu heykel anneme aitti.. babam benim doğumumda vermiş... babamın gözünde dogayı, toprağı, güçü ve bereketi simgeliyormuş... her zaman evimizin baş köşesinde dururdu.. sonra bir tatil dönüşü heykelin kaybolduğunu gördük.. çalınmıştı.. kimin aldığı hiçbir zaman anlaşılamadı..
Mithat: ya öylemi?
Sahra: Hangi antikacıdan aldığınızı sorabilirmiyim?
Mithat: sorabilirsiniz..(nil şok olur) ama ben yanıt vermeyi tercih etmem.. süprizi kaçar değilmi?
nil de yalancı bir gülümseme ve osırada eve sinan gelir..
Sinan: ooo konugumuzmu var...
Sahra: a sinan:..
Sinan:[/b] Hoşgeldiniz...
Mithat: sizde öyle..
Sahra: sinan erken geldin?..
Sinan: süpriz yapayım dedim...
Nil: bu geceki süprizler bize biraz fazla geldi..
sahra: sinan mithat bey bana çok özel bir hediye getirmiş...
Sinan:hediye mi?
Mithat: evet ben bu heykeli sahra....
Sinan: çok yorgunum sizinle oturamıyacağım... özür dilerim...
Sahra: sinan... kusura bakmayın..
Mithat: yoo.. asıl ben bir tatsızlığa yol açtıysam özür dilerim..
Sahra:rica ederim..
Mithat:gitsem iyi olacak... iyi geceler..
sahra:[/b] iyi akşamlar...
Mithat: görüşmek üzere...
Nil: sizi geçireyim..

ve mithat ile nil dişarıya çıkar..
Nil: bana gerçegi söyle onu nerden buldun?
Mithat:önce sen gerçegi söyle.
Nil: ne demek istiyorsun?
Mithat:o heykeli sen almıştın
Nil:saçma...
Mithat: kocanla ikiniz... sonra o.... cemal onu getirip bir antikacıya sattı...
Nil:[/b]bütün bunları nerden bilebilirsin?

Mithat: hoşcakal....

etelh
06-02-05, 22:57
ve mithat ile nil dişarıya çıkar..
Nil: bana gerçegi söyle onu nerden buldun?
Mithat:önce sen gerçegi söyle.
Nil: ne demek istiyorsun?
Mithat:o heykeli sen almıştın
Nil:saçma...
Mithat: kocanla ikiniz... sonra o.... cemal onu getirip bir antikacıya sattı...
Nil:[/b]bütün bunları nerden bilebilirsin?

Mithat: hoşcakal....[/quote]

bu konuşmalar hangi bölümde geçiyor handenur?
seyretmediğim bölümler sanırım.. kanald'nin sayfasından seyredeyim..

anastacia
07-02-05, 06:03
bende bira nostalji yapiyim.sahra mithatin evine yerlestikten sonra mithat mutfakta sinanlara yemek yaparken,SAHRA mutfak kapisinin arsinda Mithatin yemek yapisini seyrederken :roll: :roll:

SAHRA:yemekte galiba bir kus sütü eksik olacak :) :)
MITHAT:EEE nede olsa konuklarimiz cok özel :evil:
SAHRA:ne demezsin :? :?
MITHAT:bi tutamda zehir kattikmi :lol: yardim etmek istermisin :twisted: :?:
SAHRA:zehirleme kismina evet,ama hic biseyden anlamam :oops:
MITHAT:hadi gel :wink:

mithat sahranin ellerinden tuttar ve mutfaga ceker :wink: :wink:

SAHRA:gercekten hic bisey bilmiyorumki 8O ben en iyisi gidip bavullarimi aciyim :lol:
MITHAT:aaa kacmak yok esyalarini yarin yerlestirirsin madem bugüne bugün DEMIRCAN ciftiyiz hi ilk misafirlerimizede birlikte hazirlanmamiz lazim :)
SAHRA:ama nil misafirlige degil,acigimizi yakalamiya geliyor umarim bu gecenin altindan kalkabilirim :? :?:
MITHAT:salata icin su domatesleri dograyabilirsen altindan kalkamicagin sey yok :wink:

MITHAT elini beli kor ve Sahraya güzel bir gülümsemeyle ona bakar.sahra elinde domatesi tezgahin üstünde biraz dolandirir ve Mithata bakar.

SAHRA:bakma ama :?:
MITHAT:neden :?:
SAHRA:utaniyorum :oops: :oops:
MITHAT:domates dogramaktanmi :?:
SAHRA:dograyamamaktan :oops: :oops: :?

mithat gülümser ve sahraya bakar ondan sonra ikisi beraber domatesi dogramaya baslar :lol: :lol: :wink:

MITHAT:ögrendinmi :?:
SAHRA:hihi
MITHAT:hihi bakislarindan anlamistim zaten :roll:

ikli gülerek domates dogramaya devam eder
ve orda o sahne biter[/b]

anastacia
07-02-05, 06:41
ayni gece ve simdi sinanlar gitmeye hazirlanirken

NIL:oooooo bakiyorum nikahimizda oldugundan daha siksin sebebi Fasli prensesmi 8O :?:
SINAN:iltifatin icin tessekkür ederim ama gerisini duymamis olmayi tercih ederim :lol:
NIL:aaaaa cook cekici görünüyorsun hayatim sebebi kim olursa olsun :? 8)
SINAN:biliyormusun hayal gücünün zenginligi sana zarar veriyor :wink:
NIL:hayal gücünün bir zenginlik degil bir zayiflik olduguna inanirim gercekleri gölgeler :roll: :roll:
SINAN:bende onu diyorumya iste :?

o sirada LARA salona gelir

LARA:prensesemi gidiyorsunuz :?:
SINAN:evet MITHAT beyle bizi yemege davet ettiler :P
LARA:ne güzel keske bende sizinle gelebilsem :?:
NIL:mümkün degil canim biliyosun yarin okulun var :x :x
LARA:bu seferlik okula gitmesem yarinlik :(
SINAN:neden bu kadar cok istiyorsun gelmeyi :?: :?:
LARA:cünkü prensesin evini görmek istiyorum :(
NIL:ah ne yalan söyleyim bende 8O
LARA:saraydami oyuruyo acaba :?:
SINAN:hayir hayatim sanmiyorum :roll:
NIL:hadi artik Sinan gec kalmayalim :!: :!:
LARA:gelemezmiyi prensesin evini

o sirada nil sinirlenir ve LARAya sinirli bir sekilde

NIL:sana hayir dendi degilmi lara artik su prenses saplantinida birak lütfen oda siradan bir kadin iste :twisted:
LARA:iyi geceler der ve sinirli bir yüzle salondan gider :x :!: :!:
SINAN:ona böyle davranmana gerek yok bir prenses görmek her cocugun hayalidir :!: :!:
NIL:seninde dedigin gibi hayal gücü zenginlesip ona zarar vermeden önlemini almak lazim hi :!:

OXFORD
07-02-05, 17:29
handenur bunlar benim izlemediğim bölümlerdi.sağol.anastacia sende sağol.istediğin bölümü yazmaya çalışıyım.mithat pencerenin yanındadır.herşeyi anlatmaya başlar.
mithat:cemal madra abimdi.
sahra:ama soyadın demircan.
mithat:küçükken beni evlat edindiler.arif bey ve eşi.ama küçüktüm.beni evlat olarak almaları için abimin izni olması gerekiyordu.
sahra:soy adın demircan olduğuna göre abin kabul e tmiş olmalı.
mithat:evet.ayrılmıcaz demişti.beni bırakmıcağını söylemişti.
sahra:belki de mecbur kalmıştır.
mithat:ben o z aman bunu anlamıcak kadar küçüktüm.(mithat burda ağlamaya başlar.kıyamam.o ağlarda ben duru muyum.şaka değil a rkadaşlar mithat ağlamaya başladı mı.bende başlıyorum ağlamaya.)
sahra:seninle iletişim kurmadı mı?(kadın bulmuş bırakır mı adamı.sorup duruyor soracağı kadar.)
mithat:mektup yazıyordu.ama ben cevap vermedim.abim nille evlendi.
sahra:nil cemali severdi.
mithat:evet ama onu öldürdü.nil altı s eneyle paçayı kurtardı sahra.(türkiye işte adam öldürmenin cezası altı yıl olur mu be.)nil,abimi mezara,seni de peçelerin arkasına gönderdi.

anastacia aklımda bu kadar kalmış.zaten okursan.senin de aklına gelir.okulum olduğu için ancak bu saatlerde yazabiliyorum.hafta sonları daha çok ayzarım.tamam mı?

özge

pinkzone
08-02-05, 15:07
buda bir resimli replik ellerimle yaptım ama bu ilk yeni fotolar gelirse daha iyilerini yapcam

http://img212.exs.cx/img212/1438/sahrareplik3cq.jpg

gülündikeni
09-02-05, 15:13
Bu da benden olsun

Sahra ve Mithat evlenmislerdir.Mithat cebinden evlilik cuzdanini
Sahraya uzatir
MITHAT:Istersen sende kalsin
SAHRA:Farketmez
MITHAT:Evlilik cuzdanindaki resmimle bile olsa yakininda olmayi
tercih ederdim.
SAHRA:Yapma Mithat
MITHAT:Kutlarim prensesim mutluluklar dilerim.
SAHRA:Tesekkur ederim.(sahra mithati yanagindan oper)
Mithat Sahranin elini avuclarinin icine alarak:
MITHAT:Formaliteleri hic bu kadar sevmemistim,savas simdi basliyor.
ve elele sirkete giderler.

shuis
10-02-05, 23:51
Serkan:… oynayabilir miyim babaanne?
Firuzan: bu soruyu (kendisini göstererek) buraya değil, (sahrayı göstererek) buraya sorman lazım ama!
Sahra: tabii oynayabilirsin Serkan!
Firuzan: merak etme, yakında sana nasıl hitap edeceğine karar verir. Anne demek serkan için hiç kolay değil.
Sahra:ben anne demesini beklemiyorum.
Firuzan: neden çocuğum? Anne, bir kadının duyabileceği en güzel kelimedir.
Sahra: Mithat size hiç…
Firuzan: rahmetli arif, çocuk sahibi olamayışımızın kendinden kaynaklandığını öğrendiğinde benden ayrılmak istemişti.
Sahra: firuzan…
Fşruzan: yoo… lütfen! Anlatmak istiyorum. “anne olmak senin hakkın.” demişti ama babası arif olmadıkça neye yarardı ki! Mirhatı evlat edindik. Ben, annelik duygusunu onunla tattım. O yüzden mithatı anne demesi için hiç zorlamadım. Duygu sahici olunca kelimelerin ne önemi var!
Sahra: size anne demesini istemez miydiniz?
Firuzan: senin hâlâ böyle bir şansın var.anne olmak senin de hakkın. Fark ettin mi bilmiyorum, serkan gözünün içine bakıyor. Bir gün anne demesi hoşuna gidebilir (sahra arkasını döner). Affedersin kızım!sakın beni yanlış anlama.belki de mithatla sen ikinize ait bir çocuğunuzun olmasını da isteyebilirsin tabii.
Sahra: hayır, istemem! Benim zaten bir çocuğum var firuzan!
Firuzan:ah canım kızım! (sahraya sarılır) Serkan onun için “benim çocuğum” dediğini duysa kim bilir nasıl mutlu olurdu.

forgetmenot
11-02-05, 14:33
Ben de dans ederlerken çalan,onların şarkısının sözlerini yazayım:

YOU ARE WONDERFUL TONİGHT(Eric Clapton)
It's late in the evening
She's wondering what clothes to wear
She puts on her make up
And she brushes her long blonde hair

And then she asks me
Do I look alright
And I say yes,
You look wonderful tonight.

We go a party
And everyone turns to see
this beautiful lady
That's walking around with me
And then she asks me
Do you feel alright
And I say yes,
I feel wonderful tonight

I feel wonderful
Because I see the love light in your eyes
And the wonder of it all
Is that you just don't realize
How much I love you

It's time to go home now
And I've got an aching head
So I give her the car keys
She helps me to bed

And then I tell her
As I turn out the light
I say my darling,you were wonderful tonight!
Oh my darling,you were wonderful tonight!

Serbest formda yapılmış çevirisi(Sürçi lisan edildiyse affola):

Gece olmak üzere
Hangi kıyafetini giyip,makyajını nasıl yapacak?,
Sarı saçlarını fırçalayıp,telaşla 'nasıl iyi olmuş muyum? diye soruyor,
Evet sevgilim,bu gece harikasın!

Partiye gittiğimizde,herkes,yanımdaki bu şahane kadının
kim olduğunu bana soruyor,
O da bana iyi misin deyince
Evet sevgilim diyorum,bu gece harikayım
Çünkü gözlerindeki aşkı içimde hissediyorum

Ah, seni ne kadar çok sevdiğimi,bir bilsen!
Eve gitme vakti geldiğinde başım zonkluyor,
Arabanın anahtarlarını, ona veriyorum,

Beni yatağıma yatırırken,,ışıkları söndürüp diyorum ki;
Sevgilim, bu gece harikaydın!
Gerçekten aşkım,harikaydın bu gece!

shuis
11-02-05, 16:01
Mithat firuzan sultanı arar:
Firuzan: efendim?akşam mı?...olur.o saatten sonra bırakmam ama serkan gece bende kalır hım?
Sahra:Mithat mı?
Firuzan: (sahraya) evet O. (mithata) zaten sahra kızımla serkan da buradalar…aa tabii, tabii söylerim, tamam.
Sahra: önemli mi?
Firuzan:çok!
Sahra: (endişeli) ne olmuş?
Firuzan: hiç sorma!
Sahra: mithata mı?
Firuzan:tamam, tamam, telaşlanma, yok bir şey! Kıymetini bilin bugünlerin. Mithat “akşam için hazırlansın.” diyor.serkanı hiç merak etmeyin tamam mı?
Sahra: tamam da akşama ne varmış ki?
Firuzan: aa eyvah! kurabiyeler! (mutfağa gider)
Sahra: (arkasından) siz biliyorsunuz ama!
Firuzan:Bildiğim tek şey kurabiyelerin yandığı!

shuis
11-02-05, 16:02
Akşam olur, Sahra ve Mithat arabadan inerler.
Mithat: iffete güvenebilir miyiz peki?
Sahra:bu konuda hiç endişen olmasın mithat!belki de annemden daha fazla emeği vardır üzerimde!hem bu sayede artık İpek’i daha rahat görebileceğim.
Mithat:yine de tedbirli olmakta fayda var.
Sahra:biliyor musun, ipek bugün fotoğrafımı görünce “anne!” dedi. Nil de bunu üzerine alındı tabii ve…
Mithat: (sahrayı durdurur) bu gece her şeyi bir kenara bırakalım mı? Bir geceliğine de olsa her şeyden uzaklaşamaz mıyız?
Sahra: sahi, biz nereye gidiyoruz?
Mithat: (güler) dedim ya, sürpriz!
Sahra: hayır, yani bilmediğim özel bir durum falan mı var?
Mithat: (sahranın elini tutar) özel olan sensin!.. Peki… hovardalığım üstümde ve sana güzel bir gece ısmarlamak istedim (sahra koluna girer). Hizmette sınır tanımam hanımefendi, pişman olmayacaksınız!
Sahra:ipucu ver bari?
Mithat: olmaz!
Sahra: nasıl bir yer olduğunu söyle!
Mithat: olmaaz!
Sahra:ya bu gece sana aşık olursam?
Mithat:olmaaa (ne dediğini anında uyanır) olur! Yani…
Sahra:valla bir kere olmaz dedin! (güler)
Mithat:sahra, bunu fena ödettin bana! (merdivenlerden çıkarlar)
Sahra:burası mı?
Mithat:hı hı! (telefonunu kapar)seninkini de versene!
Sahra:niye?
Mithat:sen ver.
Sahra:ama ya arayan olursa?acil bir durum…
Mithat:ipek iffetin, serkan da validenin yanında.çocuklar dışındaki acil durumlarsa bekleyebilir, hım?
Sahra:peki! (telefonunu mithata verir, Mithat da kapatır)
Mithat: başka türlü kendimizi gecenin kollarına teslim edemeyiz, öyle değil mi? (sahranın peçesini açar)
Sahra: (itiraz eder) Mithat!
Mithat:şşş…bu adam rahatınız için gereken her ayrıntıyı düşünüyor. (kapıyı açar, etraf mumlarla doludur)
galiba oranın sahibi ya da işleticisi:hoş geldiniz! Mithat demircan ve eşi değil mi?
Mithat:evet!
oranın sahibi ya da işleticisi: mekanımız tamamen sizindir! Buyurun, efendim! (sahra önden geçer)
Mithat: (mithatla o bey tokalaşır) hoşbulduk!
Sahra: sana inanamıyorum! (içeride masanın her 2 yanında 1’er garson, bir de akordeon virtüözü var)
Mithat sahraya elini uzatır, beraber yerlerine otururlar. Yemeğin ortalarında Mithat şarabını içerken;
Sahra:en son lisedeyken şarkı falı tutmuştum.
Mithat:itiraf edeyim, ben ilk kez oynuyorum! (gülüşürler)işliyormuş ama! hadi sıradaki de bizim şarkımız olsun!
Sahra:bizim?
Mithat:evet, ikimizin! (virtüöz selam vererek orayı terk eder, bizimkiler buna inanamayarak gülmeye başlarlar) şansa bak ya! Hep senin yüzünden! (eric clapton – wonderful tonight çalmaya başlar)
Sahra: neden?
Mithat:bir şarkıyı bile bana çok gördün hain kadın!bir gün beni terk edersen ben şimdi neyi dinleyip ağlayacağım? (sahra tek kaşını işte bu şarkıyı! der gibisinden kaldırır) tamam, günahını almışım! İzninle!
Sahra: nereye?
Mithat: ben kendimi köprüden bir atıp geleyim.
Sahra: şarkımızda benimle dansetmeden mi gideceksin? (Mithat, sahranın iskemlesini çeker, dansa başlarlar) (Mithat yol yordam biliyor doğrusu). Dans sırasında sahra düşüncelere dalar;
Mithat: ne oldu?
Sahra: (gülümser) biliyor musun, ben hiç sinanla böyle şeyler yaşamadım!
Mithat: bunu öğrendiğime üzüldüm desem yalan olur!
Sahra: dışarıda olmayı pek sevmezdi, önceliği işti hep!zaten şimdi o günlere bakınca öyle bir adamla nasıl beraber olabildiğimi hatta evlendiğimi anlayamıyorum.
Mithat: Ben de sinanla hiç birlikte olmamanızı tercih ederdim doğrusu!
Sahra: sinanla ilgili anılarını hatırlar…insan bir süre sonra hep iyi anıları hatırlar oluyor!keşke sinanla yaşadığımız böyle acı bir ayrılık olmasaydı da hem O hem de ilişkimiz bende güzel kalsaydı!.. ya sen?
Mithat: ben ne?
Sahra:ciddi bir ilişkin olmadı mı bugüne kadar ya da hiç mi aşık olmadın?
Mithat:şu an sana duyduklarımla kıyaslarsam yaşadıklarım aşk değil, bir yanılsama!(dansa devam ederler).

shuis
11-02-05, 16:03
Sahra ile Mithat arabadan inerler!
Sahra:gerçekten çok iyi vakit geçirdim!
Mithat:sayende ben de (iffetin kapının önünde yattığını görürler) bir kadın galiba!.. İffet bu!
Sahra: Mithat, n’olur elini çabuk tut!mithat n’olur bir şeyler yap!
Mithat:tamam, sakin ol!

Hastanede, iffetin odasında;
Sahra:bu gece burada kalayım, iffeti yalnız bırakamam!
Mithat: (başını sallar) peki!sence Sinan ve nile haber vermeli mi acaba?
Sahra: (başını 2 yana sallar) iffet kendine gelip işin aslını anlatana kadar beklemekten yanayım.gecenin o saatinde kapımıza geldiğine, hem de bavuluyla geldiğine göre önemli bir sorun var demektir!
Mithat:sorunun adı belli ya…neyse!
Sahra:hadi, sen istersen dön artık!
Mithat:Hayır, yanında kalacağım!merak etme, firuzana haber verdim, serkan uyumuş zaten!
Sahra: (iffete bakarak) eğer sana bir şey yaptıysa…
İffet kendine gelir, sahrayla mithatı elele uyurken görür, gülümser. Mithatın telefonu çalar, Mithat dışarı çıkmak üzereyken;
İffet:Mithat bey!
Mithat:iffet!
İffet:Ölsem de gözüm arkada kalmayacak.ipek’i de kurtarın!
Mithat:bırakın şimdi bunları!üzülmemeniz gerekiyor.daha iyisiniz ya?
İffet: Bilmiyorum!
Mithat: ben sahraya uyandığınızı haber vereyim, sonra da doktoru çağırayım!
İffet: Bırakın uyusun lütfen!
Mithat: peki!..demin neden öyle dediniz gözüm arkada kalmayacak diye?
İffet:babasında sonra sahra hanımı gerçekten seven ilk erkek sizsiniz!
Mithat: (sevinir,sanki biraz da utanır)ben doktora haber vereyim!

shuis
11-02-05, 16:05
Sahra eve gelir, Mithatın karanlıkta oturduğunu görür.
Sahra: niye karanlıkta oturuyorsun?
Mithat: (sigarasını söndürür) kendimi ağır koşullara hazırlıyorum!(sahra ışıkları açar)
Sahra: artık koşulları biraz da biz belirlesek?
Mithat: teşekkür ederim!
Sahra: ışığı açtığım için mi?
Mithat: (ayağa kalkar) hayatıma ışık tuttuğun için!
Sahra: asıl ben teşekkür ederim, varlığın ayakta durmamı sağladı.
Mithat: ara sıra dengeni bozsam da mı?..bilmen gereken bir şey var!
Sahra:biliyorum! (Mithat şaşırır) nil, serkanın annesi!
Mithat: (sahra devam edecekken Mithat O’nu durdurur) yorulma!..sana söz vermiştim.bunun telafisi yok, biliyorum…hoşça kal…(ceketini alır, evden çıkar ve arabasına biner. Wonderful Tonight çalmaya başlar. Sigara yakar, o sırada sahra arabaya biner, Mithat yüzünü diğer yana çevirir)
Sahra:şimdi gözümde bir kat daha büyüdün!
Mithat: sahra!(sahra susturur)
Sahra:başlangıçta niyetin ne olursa olsun,sen çok büyük bir sevap işledin. bir çocuun hayatını kurtardın, O’nun bir katilin elinde büyümesine engel oldun!
Mithat: bir de kanatlarını nereye sakladığını anlasam!
Sahra:şimdi benim için zor olan;serkana nilin oğlu olduğunu unutarak sarılmak! (Mithat sahranın, sahra da mithatın elini tutar)
Mithat: gözlerindeki masumiyete bak yeter!
Sahra:ne tuhaf!
Mithat:ne?
Sahra:hayat benimle oyun oynuyor sanki!nilin çocuğu bende, ipek’se nilin ellerinde!
Mithat:bu oyunun galibi sen olacaksın sahra! (sahra gülümser ve başını mithatın omzuna yaslar)

OXFORD
26-03-05, 18:16
ya ben burda replik yazmıcaktım ama kimse yazmıyor.ne bu durgunluk sahracılar.dayanamıcam artık ben yazıyım birkaç tane.
firuzan mithata yemek yedirmeye çalışıyor.mithat direniyor.
mithat:elim değil,ayağım sakat firuzan sultan.
firuzan:tamam bende kör değil,hipermetropum.
mithat:eee...neden bana çocuk muamelesi yapıyorsun o zaman?
firuzan:sen benim çocuğumsun da ondan.

mithatın burnunu sıkar ve yemeği yedirir.o sırada yusuf baba gelir.
mithat:hıh...yusuf bey hızır gibi yetiştiniz vallah.
f,ruzan:hoşgeldini,z...nasılsınız.
yusuf baba:iyi değilim.alışveriş için dışarı çıkmıştım.döndüğümde masanın üstünde bunu buldum.

mektup çıkarır ve mithata verir.mektup melekten.
yusuf baba:ben emanetinize sahip çıkamadım mithat bey.(boşverr...canın sağolsun) :D

özge

OXFORD
26-03-05, 18:24
elim repliklere değmişken kim tutar beni.ve evet bu bölümde en çok kokrtuğum sahne mithatın rüya sahnesi.lara gelmiştir.elinde çiçekler.
lara:geçmiş olsun mithat amca.
mithat:sağol.
lara:bu çiçekleri size aldım beğendiniz mi?
mithat:düşünmen yeter.eee...okul yok mu bugün?
lara:var ama ben sizi görmeye geldim.salma yok mu?
mithat:salma gitti lara.bir daha da dönmücek.
lara:nereye?

o sırada kapı açılır.sahra geldi.
sahra:burdayım.
lara:iyiki geldin..seni öpebilir miyim.
sahra:tabi...

ve peçesini açar.mithat yatakta doğrulur.
lara:ama sen...
sahra:evet ben gerçekte sahrayım.
lara:senden nefret ediyorum,sevmiyorum s eni.

kapıdan çıkar.sahra da arkasından.
mithat:lara....sahra....sahra....

kalkmaya çalışır ama bacakları tutmaz.sinan gözükür...

umarım olmuştur. :wink:

özge

OXFORD
27-03-05, 19:54
evet repliklere devam.durmak yok..

mithat rüyasından sıçrıyarak uyanır.

mithat:sahra...larayı görüyor musun?
sahra:evet daha bugün okulda karşılaştık.neden sordun?
mithat:rüyamda sinan kızlarına sahip çıkıp çıkmadığımı soruyordu.kendi derdimize düşüp kızları ihmal ettik.
sahra:larayı merak etme.en azından artık nille değil.
mithat:ne demek o.
sahra:lara annesi ve üvey babasıyla yaşıyor.
mithat:hı...iyi..
sahra:ama mutsuz...
mithat:neden?
sahra:lara sinan öldüktan sonra kendini terk edilmiş hissediyor.evini,kardeşini ve maalesef nili özlüyor.o çocuğun hiçbirşeyden haberi yokki...bir caniyi sevdiğinin farkında bile değil.
mithat:doğru...sevgi insanın gözünü kör edebiliyor.
sahra:seni hayal kırıklığına düşürecek ne yaptım?
mithat:kararsız kaldın sahra.kendin olmadın.kararszılıkta şüphe vardır..sen...sen bizden şüphe ettin.aşkımdan..(burayı hatırlamadım.pardon.. :oops: )
sahra:ben hüseyine aşık değilim.(sonunda fark e tti.bravo sahra hanım.)
mithat:tpkı bana da olmadığın gibi.yüzümü yıkamak istiyorum.

ayağa kalkar.seke seke yürümeye çalışır.sahra koltuk d eğneklerini getirir.ve işte en çok üzerinde durulan cümle..

sahra:BUNUN İÇİN ÖNCE HASTAHANEDEN ÇIKMAN GEREK..
mithat:sağol...

başka bir replikle daha sonra görüşmek üsere.hoşçakalın... :wink: :wink:

özge

OXFORD
02-04-05, 19:35
evet son bölüm replikleri geliyor...hepimiz tarafından bu bölümün en beğenilen sahnesi bence.

mithat ve sahra feyza ile kafeteryada yaptıkları konuşmadan sonra(o konuşmalar da birkaç gün içinde burda)odaya çıkarlar.
sahra:güvenlik sistemi kurulunca serkan evde kalma konusunda oldukça rahatladı.
mithat:eee...sen bu gece nerde kalcaksın?
sahra:burda.
mithat:yoık saol ama ama artık refakatçiye ihtiyacım yok.
sahra:ama benim sana ihtiyacım var.(işte ben burda yıkıldım)

mithatın göğsüne başını yaslar.
sahra:kucağına saklanmayı özledim......mithat....
mithat:hııı...
sahra:eğer nil ipeğin velayetini alırsa ortaya çıkçam.(delirmiş bu kadın )
mithat:hayır...hayır sahra..tabiki bunu yapmıcaksın.
sahra:nedenmiş?
mithat:seni anında sahte kimlikçilikten içeri atalarda ondan.
sahra:varsın atsınlar kimin umrundaki.(ben dedim d emi delirmiş diye)
mithat:sen içerdeyken ve nil henüz serbestken onun neler yapçağını düşünmüyor musun(kadın delirince beyni durdu bence.anla artık mithat)
sahra:yani tek sebep bu mu?
mithat:sen çıkana kadar ipeiği bir yetimhaneye verirler.
sahra:bu kızıma tamamen kavuşmamım bedeliyse katlanırım(ahh...anne yüreği bu.bak dinliyor mu hapis falan.tabi mithat nerden bşlcek.hiç anne olmuş mu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
mithat:bir de ben senden bu kadar uzak kalırsam aklımı kaçırırım.

özge

OXFORD
02-04-05, 19:40
repliklerin devamı.sırasız ama olsun.sahra test sonuçlarını almıştır ve hüseyinle beraber mithatın yanına gelirler.

hüseyin:her iki insanında kromozomlerının %25'inin aynı çıkması mümkün.
mithat:kaldı ki sizin nille annenizden dolayı kardeşlik durumunuzda var.(malesef)

sahra:peki ama nasıl emin olcam.
hüseyin:daha önce de dediğim gibi babanın kromozomları olmadan net bir sonucu öğrenemeyiz.
sahra:yani bunu hiç öğrenemicem....
mithat:ya da nil yalanını itiraf etçek ki hiç umudum yok.
sahra:eğer nil bunu kasıtlı yaptıysa canımı nerden yakçağını çok iyi tahmin etmiş....allahım ben bu şüpheyle nasıl yaşıcam.

mithatın üzgün yüzünde kesilir.

özge

OXFORD
02-04-05, 19:46
devam repliklere....feyza heycanlı bir biçimde mithatı ve sahrayı kafetaryaya indirmiştir.tabi o kadar heycanlı ki mithatın kolu kapıya çarpar.

mithat:ahhh...
feyza:pardon ya.
masaya ilerler.ama feyza direk iter mithatı masaya.
mithat:tamam feyza tamam durduk.(adam korktu)
feyza:tamam siz oturun yani sen otur..
sahra:feyza anlatçağın şeyi odada...
feyza:olmaz...odalara falan sığamıyorum.derdim büyük.ben kahveleri söyleyip geliyorum...
ve gider...
mithat:seni bilmem ama ben bu çok öenmli konuyu merak ettim.
sahra:feyza her şeyi abartır ama bu seferki ciddi sanırım...bacağın nasıl?
mithat:kolum...bu sefer kolum.(feyza çarptı ya.artık nasıl çarptıysa)

feyza gelir.
sahra:eee...anlatsana
feyza:çok kötü çoookkk...
mithat:ne..çok kötü olan ne(hadi be feyza)
feyza:hiç sormayın.( :twisted: :twisted: :twisted: )
sahra ve mithat:FEYZA....!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

bugünlük bu kadar.umarım beğenmişsinizdir.

özge

OXFORD
03-06-05, 07:59
merhaba arkadaşlar.uzun zamandır kimse yazmamış.beni tanıyanlar bilir zaten uzman replikçi olduğumu
sahra: şimdi gelecege dair bir iki konuyu konuşup otelime dönecegim tamam mı?..
Mithat: onada pekii
Sahra: bu gece evine gelmeyi kabul etmem demek.............
Mithat: neden şaşırdın?? evime her zaman bir prenses gelmiyor, üstelik karım olarak, sana layık bir ağırlama benim görevim..
Sahra: pekii ama balayına itiraz edeceğimi eve davetini kabul edeceğimi nerden biliyordun??!!
Mithat: belkide eşimi tanıyorumdur.. hatta belki onu ondan iyi tanıyorumdur.. emri vakilere boyun eğmeyen vahşi bir ruh olduğunu, o ruhun aşkla ehillleşmeyi beklediğini bu yüzden içinde yanan ateşi gözlerinde hapsedip sakladıgınıda biliyorum...
Seni tanıyorum Sahra... ama tanıyamadıgım biri var senin karşındaki ben.. kendimi hiç böylesine şair böylesine sarhoş ve böylesine zayıf yakalamamıştım...
Sahra: teşekkür ederim..
Mithat: Lütfen.. lütfen bir şey söyleme, senden hiç bir şey istemiyorum inan, senin kokun dolaşan bir yerde nefes alıyorum.. biraz sonra gitsende gözlerimin içinde görüntünü saklayabileceğim üstelik. bu bana yeter...
hayır lütfen, lütfen bırak konuşayım, belkide ben bunları bir daha hiç konuşamayacağım... bunu sana anlatmam mümkün değil..
şu ana susamışlığım, seni gördüğüm an başımı okşamasını istediğim ilk ve tek kadın demiştim...
şimdi burdasın. üstelik karım olarak... teşekkür ederim..
şimdi istesen gidebilirsin, çünkü sonsuza kadar bende kalacaksın zaten..
seni seviyorum... ben ben bunu bir kadına ilk defa söylüyorum..
Sahra: gözlerini aç mithat..
Mithat: kaybolmandan öylesine korkuyorum ki..
Sahra: burdayım..
Mithat: ve gideceksin dimi??
Sahra: hep gitmekten yoruldum galiba.. çok yoruldum hemde çok..
fırtınalarla boğuşmadan önce sakin bir limanda dinlenmek istiyorum....
Mithat: öyleyse doğru yerdesin prensesim....plikçi olduğumu.hadi başlıyoruz en baştan bile olsan.

OXFORD
03-06-05, 08:02
kaldığımız yerden devam..

mithat:serkan nerde?
yemin:önce bir tanışsaydık ya.hep yabancı kalamayız ya.oğlunu misafir etmişiz,ortak dostlarımız var.
mithat:tamam durr...ortak dostumuzun yaşamasını istiyorsan serkanı derhal geri verirsin.,
yemin:hasancım getirelim çocuğu.

serkan arabadan iner....
serkan:baba
mithat:serkan..söyleyin ona bıraksın oğlumu(sanırım burda küfür vardı.)
yemin:haydaaa...centilmenlik öldü mü mithat bey.biz burda üçe bir olduğun halde sana gayet nazik ve anlayışlı davranıyoruz.herşeyin bir sırası var değil mi.harareti yükseltmeye gerek yok.anlatabiliyor muyum(bende nerde bu klas cümle diyordum)
serkan:baba kurtar beni.
mithat:serkan
nil:canım babasını nasıl da özlemiş.
mithat:sana çeneni kapa dedim.

OXFORD
07-06-05, 11:12
MİTHAT:Afedersiniz...Bahçeye girmeme izin var mı?
SAHRA:Buyrun
MİTHAT:Merhaba
SAHRA:Merhaba
MİTHAT:Yamaçta ki toprağın sahibi sizmisiniz?
SAHRA:Evet
MİTHAT:Adım Mithat,Mithat Demircan
SAHRA:Sahra Tara
MİTHAT:Bebek sizin diymi?
MİTHAT:Belli annesi kadar göz kamaştırıcı

OXFORD
07-06-05, 11:12
Feyza:Mithat Demircan
Salma:Memnun oldum Mithat Bey, Salma Anouar
Mithat:Bende hanımefendi, hem de tahmin edemeyeceğiniz kadar
Feyza: ???
Salma:İnşallah beraber çalışabiliriz...Bir sorun mu var?
Feyza:İyi misiniz?
Mithat:Aa evet, evet tabii... İnsan hergün bir prensesle karşılaşmıyor di mi? Hele kelli felli birini beklerken böylesine hoş bir hanım çıkıp gelince..
Salma:İltifat ediyorsunuz...
Mithat:Hayır hanımefendi, hayır... İnanın haksızlık ediyorum yalnızca hoş diyebilmekle..

OXFORD
07-06-05, 11:14
HAKAN:Yani ellerin serbest olsa bana haddimi bildireceksin öyle mi?
Koçum kenara çek.
Araba durur Mithat ve Hakan arabadan inerler.
HAKAN:Cikar sunu.
Diger polis Mithat'in kelepçelerini çikarir.
HAKAN:Hadi bakalim artik kelepçen yok,yap ne yapacaksan?
Mithat Hakan'a okkali bir tokat atar.
HAKAN:Bumuydu yapacagin?
MITHAT:Begenemedin mi?
HAKAN:Begenemedim.(bir tokatta Hakan Mithat'a atar.)
Hem konusup hem dövüsmeye devam ederler.
MITHAT:Niye begenmiyorsun?Uzun süredir bu kadar güzel bir yumruk yemis olamazsin.
HAKAN:Yaniliyorsun iki sene önce teskilata attigin yumruk gibisini görmedim ben daha.
MITHAT:O isi karistirma
HAKAN:Karistiririm hala unutamiyorum o yumrugu Mithat,çok büyük hayal kirikligina ugrattin beni
MITHAT:Ne hayal kirikligi be?Gördün mü demekki yetenekli bir polis degilmisim ben?Hiç bir zamanda olamadim.Bunda abartilacak ne var?
HAKAN:Hayir yetenekliydin sen gördügüm en yetenekli polistin sen
MITHAT:Degilmisim iste degilmisim ne yapayim?Asik oldum ben asik oldum ulaan,Sahra'nin yanina bir polis olarak is icabi girdim ama sonunda asik olarak çiktim.Bu mu yetenekli polislik haa?Bu mu yetenekli polislik?Ama bersey söyliyeyim mi?Teskilattaki tek sersem poliste ben degilmisim galiba hii,diyorsun ki niye öfkelisin arkadaslarina?Bir kiside çikip inanmadi bana,bir kiside arkamda durmadi benim.
HAKAN:Ulan seni yukari savunana kadar anam agladi benim haberin var mi?Yapmaz öyle bir sey o çocuk,yaptiysa asik olmustur.Onun yaptigi görevi kötüye kullanmak degil,Mithat görevini kötüye kullanmaz diye anlatana kadar akla karayi seçtim.
MITHAT:Sahi mi?
HAKAN:Sahi tabii
MITHAT:Demek beni içeri tikmamalarinin sebebi sendin?
HAKAN:Cok iyi siyrildin bu isin içinden oglum,sadece görevden el çektirilmekle çok iyi kurtuldun.
MITHAT:Sagol..harbiden sagol..Fakat kurtulmak kismina gelince neden kurtuldum?Ne kadar kurtuldum?Bundan pek emin degilim ben.
HAKAN:Birak simdi felsefe yapmayida sol gözüme niye vurdun?Bilmiyor musun sol tarafimin zayif oldugunu?
MITHAT:Biliyorum o yüzden vurdum zaten
HAKAN:Aslinda senden süzme kötü polis olurmus ama..
MITHAT:Yok,yok sen varken bana düsmez kötü polislik
HAKAN:Konusma hadi yürü,konusma yürüü...
Ve agizlari burunlari kan içinde arabaya binip giderler.

OXFORD
07-06-05, 11:15
mithat keseti çalıştırır.ve sahra şok. çünkü kasetteki ses babasının sesi.

fahri bey:kızımla ilgili bilgi aldınız mı? (aaa....hortladı)
yemin:hayır efendim bir bilgim yok.araştırdım ama belirli bir sonuç alamadım.(beceriksiz yemin)
fahri bey:geç kalıyorsun.bana bir an önce...kızım benim için vazgeçemiceğim tek şey.
yemin:en kısa sürede sahra hanımı bulucam efendim.
fahri bey:sahranın benim için ne kadar önemli olduğunu biliyorsun.aslında hiselerden herşeyden daha önemli.kızım benim vazgeçemiceğim tek şey.onun başına gelenler benim sorunum.beni anlıoyrsun değil mi?benim işlediğim günahların bedelini ödüyor.

OXFORD
07-06-05, 11:16
mithat yanliz basina camli yerde düsünceli bir sekilde sahraya bakar ve amir hakan mithatin yanina gelir.

HAKAN: (kapinin agzindan) hasretmi gideriyorsun? (mithatin yanina gelir) bak mithat isin icinde uyusturucu var yani sen kendini sakinirken ülkede yüzlerce cocuk bu boka bulasiyo askini ve kayiplari bir teraziye koydugunda hangisinin agir basacagini ikimizde biliyoruz
MITHAT: onu kaybetmek istemiyorum Hakan neden anlamiyorsun beni?
HAKAN: sahra seni anladiginda onu kaybetmiyecek kazanacaksin neden direniyorsun?(

mithat sessiz kalir hakan mithata elindeki kaseti verirken

HAKAN: bunu dinlediginde ikna olacak ,ama yaninda kendisine en yakin gördügü kisinin olmasi gerek en az bu sesin sahibi kadra kendine yakin biri

ve burda hakan mithata ses kayidini dinletirken biter

OXFORD
07-06-05, 11:16
sahra:bu babam...
mithat:baban yaşıyor sahra
sahra:hayır..olamaz..bu olamaz...bu babam olamaz...benim babam öldü..
mithat:sahra yapma.babanın sesi bu.

sahra:ses onun olabilir.ama bu sesin babamın sağlığında keydedilmediği ne malum?ya da bu konuşmaların daha sonra bu şekilde kurgulanmadığı(vallah sahra akıllı çıktı.ama maalesef doğru güzelim.)siz polisler böyle bir teknolojiye sahipsiniz bu nedenle.
mithat:sahra..bir sürü şoku üst üste yaşadın.(bu adam da yeni fark etti.herşey tersine mi dönüyor ya.sahra akıllı,mithat geriden geliyor)neyin gerçek olduğunu karıştırmış olabilirsin.(kadına şimdi ne demek istiyor.en azından sahra buna kızmadı)fakat şundan emin olki baban yaşıyor.
sahra:hayır..benim babam öldü...

OXFORD
07-06-05, 11:17
mithat:senin bir halt anladığın yok.
hakan:daha önce polis olduğumu gizliyerek evlendiğim bir kadını yurtdışına kaçırmaya çalışırken yakalanmadığım için neyseki seni tam olarak anlamam mümkün değil.ama bir kadın bir yanlış anlama yüzünden bir erkekten vazgeçtiğinde o erkek ne hisseder işte onu biliyorum.(vaaayyy..biz bu adamı hafife almışız)

mithat:ne?senin daha önce bir sevgilin vardı ve seni terk etti öyle mi?( ) hani hiç aşık olmamıştın sen.
hakan:aşık değildim ama çookk seviyordum.( )(mithat güler)ayrıca kız beni terk etmedi.artık..artık...benimle görüşmemeyi tercih etti.(adam hala atıyor ya.mithat da güldü burda)
mithat:istediğin kadar yumuşatmaya çalış komşerim.tekmeyi yemişsin sen.(hem de ne tekne.kız onunla görüşmeme kararı almış. )
hakan:demek ki sen benden şanslısın( ) .henüz tekme falan yemedin.
mithat:ama bana vurmak için ayağını kaldırdı bile.(sahradan bahsediyor.yine zekiliğim tuttu benim )
hakan:o zaman bir süre için kenara çelil.tekmeyi savuşturana kadar

OXFORD
07-06-05, 11:18
hakan:bana meleği öyle tarif etmiştinizki bir seri katil kadar acımasız olduğunu sanıyordum.
mithat:öyle ya..dünya iki grup insandan oluşuyor.polisler bir de suçlıular.ha bir de üçüncü bir grup var.o da zanlılar.bilgisayar oyunu gibi.
hakan:dördüncü grubu unuttun.bir de aşıklar var.onların herşeyi yapmayı hakları var.onlar ne polis,ne de suçlu olabilirler.
mithat:kaçırdığın birşey var amirim.polislerde suçlularda aşık olabilirler.ama senin haberin yok işte.
yusuf:bir de hiç büyümeyen çocuklar var.sizin gibi.insanın kalbi bir kere yumuşamaya görsün çorap söküğü gibi gelir arkası.

OXFORD
07-06-05, 11:18
nil:beklemek ya da gelmeden önce aramak gibi adetlerimiz yok galiba.
mithat:uzun zamandan beri bazı şeyleri yapmak için birbirimizden izin istediğimizi hatırlamıyorum ben.
nil:silahla evime dalmaktan falan söz ediyorsun galiba.
mithat:çocuk alıkoymaktan falan söz ediyorsun galiba .ya da kiralık katillere adam kaçırtmaktan.
nil:ne istiyorsan çabuk söyle.kötü bir zaman seçtin gelmek için.
mithat:seninle geçirdiğim iyi bir zaman hatırlamıyorum zaten.al..burda atumdaki hisselerim var.onları sana veriyorum.(nil böyle )
nil:şaka mı bu?( )
mithat:sende görmeye pek alışamadığım tuhaf bir telaş hali var.birşey mi kaybettin.güvendiğin birinin ihanetine mi uğradın?ya da işler çığrından falan mı çıktı.ne oldu.(burdaki ses tonu harika yalnız)
nil:ben kaybetmem mithat.(kaybettin sen.öyle bir şarkı vardı)
mithat:öyle mi?
nil:şimdi bana ne istediğini söyle.bana hisslerini verdiğine göre kardeşim sahra zor durumda olmalı.senin gibi fedakar bir aşık ancak sevgilisi için hisselerini kaybetmeyi göze alı.pardon karısı mı demeliydim.ama senin karın salma idi.ne istiyorsun.

mithat:malikaneyi istiyorum.karşılında sana hiselerimi veriyorum....

OXFORD
07-06-05, 11:19
nil:olmaz...
mithat:mecbursun..
nil:hiç birşeye mecbur değilim.
mithat:bak nil sahra delil yetersizliğinden kısa zaman içinde salınıcak.sala anuar olarak.
nil:bunu nasıl bilebilirisn?
mithat:çünkü hem akıllı hem de salma anuar'ın kocasıyım.(vayy..)ve istediğim tek şey onun yanımda olması.ama sen birini sevemediğin için bunu anlaman çok zor.
nil:beni aşağılamayı bırak mithat.yeter
mithat:doğru.seni zaten yeterince aşağıdın demi?yemin ve kız kardeşi.sibel.ama bir süredir patronu olduğun şirkete gidip de kendi koltuğumda başka birini görseydim bende kendimi çok kötü hissederdim.hem de beni bu kadar aşağılayan kişi sevgilim olursa.
nil:yter..
mithat:bence de yeter.şimdi imzala şu anlaşmayı.

OXFORD
16-06-05, 08:19
33.bölümdennnn

mitat: (telefonu calar,arayan doktor)
-alo
-buyrun bnm doktor
-ne!!! -nasıl bir problem!!!!!
-ewet kan tahlili yaptırdık!!
(mitat saskınlıkla ani bir fren yapar!!!)

(kendi kendine) -SAHRA HAMİLE Mİ!!!!!!!

OXFORD
16-06-05, 08:20
sahra ve mithat malikanedeler.o sırada fahri bey bütün konuşulanları duymuş.ve deliğine geri dönüyor.o sırada çıkan bir sesi mithat duyar.
mithat:bu ses ne?evde biri mi var.
sahra:hayır mithat kim olcak evde.(burda ben şaşırdım.sahrada sesi duymadı mı? )
mithat:eğer kimse yoksa bu ses nerden geldi.
sahra:mithat sen eski mesleğine yeniden ısındın galiba.ses mes yok.kimse gelmedi.biraz rahat olsana.
mithat:ortalık bu kadar karışıkken nasıl rahat olabilirim ki.
sahra:ama beni de huzursuz ediyorsun.
mithat güler.

mithat:bak gördün mü mesleğime ısınamamışım hala.çünkü kurallara göre önce seni rahatlatmalıyım.

o sırada bir ses daha gelir.(maaşallah fahri bey de fare gibi.adam habire tıkırtı çıkarıyor.)
mithat:peki bu neydi?hı...neydi bu ses?
sahra:ses falan yok.ben günlerdir burda kalıyorum.ne gece ne günüdz.tek bir tıkırtı bile duymadım.ses yok.sen çok hassaslaştın hepsi bu.
mithat:haklı olabilirsin.ama sen yine de çok dikkatli ol.dediğim gibi her taraf polis kaynıyor.tamam mı canım?

OXFORD
16-06-05, 08:21
mithat ve sahra hala malikanedeler.polifonik bir zille mithatın telefonu çalar.arayan hakan.
hakan:alo mithat.sahrayı hemen malikaneden çıkar.operasyon başlatıyoruz.fahri beyde malikanede.acale et mithat.

sahra:mithat ne oluyor.
mithataslında burası o kadar da güvenli değil.evet..burda kalamazsın.evet..seni burdan hemen çıkarmalıyım.daha güvenli bir yere götürmeliyim
sahra:daha güvende olmak istemiyorum.artık alınabilcek bütün riskleri aldım.içinde bulunduğum şu beladan bir an önce kurtulmak istiyorum.
mithat:iyi ya.o zaman burda durma artık.çık dışarı.ne yapman gerektiğine inanıyorsan onu yap.her zaman yanında oldum,her zaman da yanında olcam.
sahra:o zaman hemen götür beni burdan.
mithat:tamam.nereye gitmek istersin.kızına?
sahra:hayır.bütün sorunların kaynağına.
mithat:nil'e
sahra:evet...

dışarı çıkarlar...arabanın yanında..
mithat:sahra..nil'in yanına gitmek istediğinden emin misin
sahra:evet sorun yok.bunu yapmam gerek.
mithat:peki sana güveniyorum.hatta kendimden daha fazla güveniyorum.

OXFORD
16-06-05, 08:22
mithat ve sahra hastanedeler.mithatın tekrar telefonu çalar.ve arayan yine hakan.
hakan:nerdesiniz?
mithat:hastanede.
hakan:ne?niye ki?
mithat:sahra nil'i görmek istedi.
hakan:nilin nesi var.öldü mü yoksa.
mithat:hayır bir çeşit komada.
hakan:aman ha ona birşey olmasın.o bize lazım.lara diye bir kız geldi.bize bir kutu getirdi.kutu nil taranın.içinden bir sürü şey çıktı.hatta sen bile?
mithat:lara'da ne işi varmış o kutunun .
hakan:bilmiyorum ama belki yemin tezer söyler.
mithat:nasıl yani?
hakan:onu aldık.sorgulamaya gidiyoruz.
sahra:ne oldu?
mithat:iş lara'ya kadar geldi.

OXFORD
16-06-05, 08:23
ve evet bana bıkkınlık geldi ama yine mithatın telefonu çalar.ve arayan yine hakan.

mithat:efendim hakan.ne?

hakan:oraya gidiyorum.sahrayı bırak hemen gel ve sahrayada sakın birşey söyleme.
mithat:ama nasıl olur.belki de babasının hayatı söz konusu.(eli ağzındadır sahra duymasın diye)bundan haberi olması gerekmez mi?
hakan:burda operasyon yapıyoruz mithat.kulaktan kulağa oynamıyoruz.
mithat:ve unutma ki sahra o operasyonun tam göbeğinde
hakan:hayır dedim.sahra yok.ne gelcek,ne haberi olcak.sende hemen atlayıp buraya geliyorsun.bu bir emirdir o kadar.( )

OXFORD
16-06-05, 08:24
mithat hakanın yanına gelir.
mithat:ne oldu?
hakan:yok birşey.
mithat:fahri bey?
hakan:kaçmış?

hakan burda çok sinirlidir.ama aynı zamanda da komik.

OXFORD
16-06-05, 08:24
yemin gitmiştir.mithat ve hakan birbirlerin bağırıyorlardır.
mithat:ya orda kızın başına birşey gelse.
hakan:ya yeter ya.tamam canım tamam.dünyada tek aşık olan tek sevdiğini gözeten adam sen değilsin.
mithat:ne söylemeye çalışıyorsun sen ya?
hakan:şunu söylemeye çalışıyorum.sahra benim için arkadaşımın sevdiği kadından çok bir uyuşturucu tacirinin kızı. anladın mı?
yusuf baba:hey çocuklar...hakan...mithat...
hakan:bu yüzden ruhsuz olucaksam evet ruhsuzum. taş gibi de bir kalbim var.anladın mı?
mithat:ya...
yusuf:bana bu sıralarda bir yumuşama var gibi geldi ama...
hakan:ya yusuf abi adamı zaten elimizden kaçırmışız ,öbürünü tutuklamaya gücümüz yetmiyor şu anda yapabilceğimiz tek bir şey var.o da...
yusuf:o da beklemek...
mithat:ve beklerken de kimseye zarar vermemek değil mi.

hakan:kardeşim..şu ana kadar sahra en ufak bir zarar gördü mü?

mithat:tabi fiziksel olarak hayır.
hakan:allah allah...

OXFORD
23-06-05, 09:52
mithat sahranın yanına gelir.yemin silahını sahranın kafasına dayar.
sahra:mithat...
mithat:bırak onu yemin tezer..
yemin:çekil önümden.sende bende sahra hanıma bir zarar gelmesini istemeyiz değil mi?
mithat:seninle pazarlık yapmıcam yemin.bırak onu.polis yolda buraya doğru geliyorlar:burdan çıkışın yok yemin tezer.
yemin:beni tehdit edicek durumda değilsin.her yolun bir çıkışı vardır.
mithat:sahra iyi misin?
yemin:silahını indirirsen daha iyi olucak.
sahra:benim başım dönüyor.
mithat:bırak onu yemin.bırak...yoksa..
yemin:yoksa yine ateş edip silahımımı düşürüreceksin ha.
mithat:ne?ne demek istiyorsun
yemin:hani beni elimden vurup silahımı düşürmüştün ya onu bir daha yapamazsın.sıkıysa yap..
mithat:doğru..aynısını yapamam...ama daha iyisini yapabilirim.
sahra:mithat git burdan..sana bir zarar vermesini istemiyorum.
yemin:ayy..ay...ay..(hayır güneş)sahra hanım her zamanki gibi haklı mithat bey...uzaklaş..
mithat:bu seni ne kadar etkiler bilmiyorum ama sahra hamile yemin.(yani bizde ne hayaller krmuştuk mithatın bunu sahraya söylediği anla ilgili.ama görün ki silah altında söylüyor)bırak onu bırak...

sahra şokta...
sahra:mithat..(bu mithat bitkinlikten mi yoksa şaşkınlıktan mı anlamadım)

sahra bayılır.mithat yemin'i omzundan vurur.
mithat:bundan sonra nişan alcağım yer omzun olmayabilir.
yemini kelepçeler....

OXFORD
23-06-05, 09:53
Sahra:seni Seviyorum....
Mithat:bende Seni Meleğim...!!!!!!!!!!

OXFORD
23-06-05, 09:54
sahra ameliyata alınacakken)
mithat:korkma
sahra:korkmuyorum.sende... mithat seni seviyorum
mithat:bende
sahra:eğer bana birşey olursaa
mithat:şşştt sana birşey olmayacak
sahra:ipek sana emanet

OXFORD
23-06-05, 09:54
Son bölümden;
Mithat,Sahra ve çocuklar(Lara,Ipek,Serkan)deniz kenarindalar,çocuklar kendi aralarinda oynarken Mithat ve Sahra kol kola yürüyerek konusmaktalar;
MITHAT:Az kalsin bu kadar güzel seyi birakip gidecektin buradan.
SAHRA:Ama o zaman her sey çok kötüydü,gerçi hayatimizdaki herkes ayniydi ama..
MITHAT:Neyse birak konusmayalim artik onlarla
SAHRA:Zaten babamda kardesimde konusamayacagimiz kadar uzaktalar.
MITHAT:Gerçi bundan sonra saniyorum hayatimiz eskisi kadar renkli olmayacak ama..
SAHRA:Nasil yani?
MITHAT:Yani kaç,kovala,kurtar,götür,getir,yok hisseler senindi hayir benimdi..
SAHRA:Evet ben bile yeniden Sahra Evliyagil oldum,Herkes hissesine düseni aldi sonunda
MITHAT:Ama böylecede ben bekar bir erkek olarak kalakaldim.
SAHRA:Nasil yani?
MITHAT:Sizinde bildiginiz gibi küçük hanim ben Salma Anuar adli Fas'li bir prensesle evliydim.Ama simdi öyle biri yok.
SAHRA:Evet..sahi..ne olacak peki?
MITHAT:Sahra..Sahra Evliyagil benimle evlenir misin?
SAHRA:Evlenirim...
Ve birbirlerine sikica sarilirlar.
Onlar ermis muradina biz çikalim kerevetine.SON.

OXFORD
23-06-05, 09:55
ve evet son bölümden repliklerle devam ediyoruz...her ne kadar istediğim replikler olmasa da...

mithat hakan ile konuşuyor...
mithat:hakan..sahra hakkında bilgi aldınız mı?orda mı?
hakan:fahri evliyagil'i yakaladık mthat.sorgusu yapılmak üzere merkeze götürüldü.şimdi bütün aramaları yaptık?
mithat:sahra orda mı hakan?iyi mi?
hakan:sahra burda değil.
mithat:sahra nerde hakan(çok telaşlıdır doğal olarak)
hakan:sanırım yemin bizi atlattı mithat .sahra da onun yanında olmalı.bütün ekipleri yönlendirdik.sahrayı en kısa zamanda bulucam...mithat...mithat ne oluyor?alo..
mithat:sahrayı bul hakan.
hakan:elimden gelen herşeyi yapıcam.
mithat:elinden gelenin fazlasını yap. hakan.sahra hamile..sahra bir bebek bekliyor...

OXFORD
23-06-05, 09:55
mithat sahranın elbisesini değiştirdiği yerdedir.yemin'in araba değiştirdiğini anlar ve hakan'ı arar.

mithat:alo..alo...iyi polisten kötü polise...
hakan:ne buldun mithat.(bu hakanda orda duruyor bütün kovalamaca mithatda)
mithat:adamımız araba değiştirmiş......ve sanırım yolunu da değiştirmiş.
hakan:güzel...hemen takıl peşine...
mithat:vayyy...acayip parlak fikir bu komiserim.benim hiç aklıma gelmemişti.(senaristlere hayran kaldım.espri yetenekleri süper)
hakan:ya onun için söylüyorum ne yapman gerektiğini.yeni birşey bulursan durumunu bildir

OXFORD
18-07-05, 20:19
mithat: sinan!!
sahra: bu saatte mi?
mithat telefona bakar..

Mithat: efendim sinan..
sinan: mithat dostum... beni iyi dinle.. bana sonuna kadar yanım da olduğunu söylemiştin ama şimdi ben senden daha fazlasını istiyorum...
mithat: ben sinan ne demek istediğini...
sinan: şiişşt.. yanlızca dinle.. ben artık senin yanında olamıyacak olsamda senin yanım da olmanı istiyorum.. her şeyimi sana emanet ediyorum..
mithat: emanet mi? sinan sen iyimisin?
sinan: sana güvenebileceğim için iyiyim... atuma özelliklede kızlarıma sahip çık.. başka kimsem yok...
mithat: sinan.. bütün bunlar... nerdesin sen?
sinan: başladığım yerde bitiriyorum..
der ve sinan telefonu kapatır...
sahra: ne oldu ne diyor?

shuis
18-07-05, 21:00
haklısın Oxford, güzel bir fikir:
11. bölümden:
Sahra uyanır, yataktan kalkarken yatağın önündeki terlikleri görür, onları giyer, aşağı iner. Sofrayı görür. O sırada Mithat gelir:
Mithat: Günaydın prenses!
Sahra: Günaydın!Zahmet verdim.
Mithat: Zahmet değil, zevkti benim için! (oturması için Sahra'nın iskemlesini çeker).(gerçekten çok kibar, iyi yetiştirilmiş :) )
Mithat: Yüzüme bakmamanı gerektirecek bir şey mi yaptım? neden cezalandırıldığımı bilmek istiyorum.
Sahra: Ceza?
Mithat: işte bu büyülü gözlerden mahrum bırakılmaktan sözediyorum.
Sahra: bunlar pek alışık olduğum şeyler değil! (mithat sevinir ve gülümser)bir erkeğin ben uyanmadan önce kahvaltımı hazırlaması, hatta giyeceğim terlikleri ayakucuma bırakması...
Mithat: İşte buna sevindim (iç çeker) benim de bir ilk olabildiğime.
Sahra gülümser.
Mithat: şeker?
Sahra: (istemez) sağol.
Mithat: Peki!
Sahra: Dün gece...
Mithat: (elini kaldırarak sözünü keser) dün gece... (dün geceyi hatırlarlar. Sahra, Mithat'ın kucağında odadan içeri girerler. Fonda Her Gece'nin o muhteşem enstümantal versiyonu çalmaya başlar. Mithat, Sahra'yı yatağa oturtur. Birbirlerine bakmaya başlarlar).
Mithat:Sahra!
Sahra: (gözlerini kaçırır) Ben...
Mthat: Sen... bana söz veriyorsun şimdi.
Sahra: Hangi konuda?
Mithat: En derin uykun; burada,benim yatağımda bıraktığın olsun, yokluğunda seni aratmaması için. Söz mü?
Sahra: (gülümser) peki... söz.
Mithat: İyi geceler! (odadan çıkar, Sahra arkasından bakar. Bugüne dönerler)
dün gece için söylenecek bir tek şey var: (sahra merakla bakar) çok güzeldi!
Sahra: (gülümser) Benim yüzümden yatağından olsun (gülüşürler) kanepede uyumak zorunda kaldın.
Mithat: bak bu doğru.hafif bir bel ağrısı yok değil yani!
Sahra: üzüldüm şimdi.
Mithat: Hmm.Madem bu kadar çok üzüldün, o halde sana kendini affettirmen için son bir şans vereceğim.
Sahra: Ne yapmam gerekiyor?
Mithat:Dün gece gözyumdum Prenses ama bu sabah kaytaramazsın. (kahvaltısını işaret eder) hadi!
Sahra: hmm, eline sağlık!
Mithat: teşekkür ederim.
Sahra: Bir şeyi anlamanı istiyorum.
Mithat: Ben de! ilk kez bir kadına kahvaltı hazırlıyorum ve ne düşündüğünü çok merak ediyorum. (gülüşürler)
Sahra: Peki!Otele kahvaltıdan sonra dönerim. (mithat üzülür)Hiç fena değil!
Mithat: aa sen bir de aşçılığımı gör.
Sahra: sinan'dan toplantı talep ettin mi?
Mithat. Bugün arayacağım.
Sahra: ATUM'un kızımı görebilmek için bir araç olabileceği hiç aklıma gelmezdi.
Mithat: peki ya sinan ve nil? intikam planını yaptım. ilk etabımız karşı tarafın güvenini kazanmak. (Sahra'ya kahvaltısını işaret eder)

shuis
19-07-05, 18:37
teşekkürler ellerinize saglık o güzellikleri yeniden yaşattıgınız için harikaydı :D :D :D
:) rica ederiz. o zaman arayı soğutmadandaha önce yazılmış olup olmadığını bilmesem de bir tane daha yazayım:
yine 11. bölümden:
melek, sahranın oteline gider ve O'nun hakkında bilgi almaya çalışır. Sahra bunu öğrenir ve bundan rahatsız olur. daha sonra Mithat'la buluşur:
Sahra: Sence ne yapmaya çalışıyorlar?
Mithat: bir süre önce ben de isimsiz bir telefon aldım.bir kadın sesiydi. benimle hayati bir konu üzerine konuşmak istediğini söyledi. hıh! galiba sözettiği benim hayatım!
Sahra: görüştün mü? kimmiş?
Mithat: Hayır! buluşma yerine gelmedi! kimliğine gelince...
Sahra: (sözünü keserek) Nil mi?
Mithat: Hayır! O zeki bir kadın. Bu işler için ayakçısını kullanıyor.
Sahra: Bugün otele gelen...
Mithat: (sözünü tamamlar) bence aynı kişi.
Sahra: Neyin peşindeler peki?
Mithat: Nil, ani evliliğimizin gerçek nedenine ulaşmaya çalışıyor olmalı. boş durmayacağını biliyordum. Hala otelde kaldığını öğrenmeleri bizim açımızdan büyük açık.üstelik zaten bir evin varken otelde kalman...
Sahra: Yani senin evin.
Mithat: İstersen bizim olabilir!
sahra: Mithat!
Mithat:ne düşündüğünü biliyorum. içinden "fırsatçı adam! bu durumu bile kullanmaya çalışıyor." diye geçiriyorsun değil mi?
Sahra: Rica ederim!
Mithat: sicilim kabarık olabilir ama o kadar da değil!merak etme, istemediğin hiçbir şeye zorlayamam seni. Üstelik...
Sahra: üstelik?
Mithat:zorunluluk da olsa, evimde olduğunu bilmem yeterdi.

OXFORD
19-07-05, 19:21
25.inci bölümden;

Herkes gitmistir,Mithat ve Sahra yalniz kalmistir.Sahra masayi toplamaktadir,Mithat ona yardim etmek ister.
SAHRA:Ya beyfendi saçmaladiginizin farkinda misiniz acaba?
MITHAT:O zaman sizde birakin hanfendi,temizlikçi kadina söyleriz gelir temizler.
SAHRA:Sen elinin hamuruyla benim isime karisma sana,hadi uzanip dinlen biraz
MITHAT:Ne halin varsa gör diyecegim ama içim elvermiyor ama gerçekten yoruldum galiba
SAHRA:Gel(burada Mithat Sahrayi alnindan öper)
MITHAT:Haa öyle güzel bir partiydiki ne desem bilemedim,tesekkürde yetmiyor.
SAHRA:Hadi yataga gazi Mithat efendi
MITHAT:Ya ben su kanepeye uzansam haa,hem seni seyrederim canim sikilmaz.
SAHRA:Ya asla sen beni seyrederken beceriksizin biri oluyorum.
MITHAT:Sebep bu mu yani?
MITHAT:Hii burnun uzadi bak ama
SAHRA:Hadii
MITHAT:Hi hi yakistida
sahradizi.net ten alnmıştr

OXFORD
28-07-05, 18:07
sen yeterki iste azobel.bak hemen geldi.ama bedavaya replik olmaz.hediye istiyorum ona göre:)

FIRUZAN SULTAN:ara hadi ara dedim cekmeyim kulaklarini
MITHAT:ne diyecegimki
FIRUZAN SULTAN:analigim seni hemen buraya cagiriyo de.bi kizarsa hayatta gönlünü alamazmissin diyeceksin.tanismadan bozusmayalim diyor de
MITHAT:bilmiyosun baska seylerde var
FIRUZAN SULTAN:ya anlat ya ara sen sec

mithat kapinin arasindan odaya tlf.nun yanina gelir ve eve tlf.eder.

MITHAT:ev cevap vermiyor
FIRUZAN SULTAN:cep tlf nundan ara.

mithat cebinden sahranin cebini ara.

MITHAT:kapsama alani disinda diyo
FIRUZAN SULTAN:nerdeyse ordan ara.al kizin gönlünü yoksa ben senin ifadeni fena alacam Mithat cocuk

mithat üzgün bisekilde ve son care feyzayi arar

OXFORD
31-07-05, 21:39
rica ederim canım.bu replikler sayesinde bende özlemimi gideriyorum.

FEYZA:seninki "yani bu söz sahrayacünkü sahra yaninda"
SAHRA:feyza
FEYZA:ne diyim
SAHRA:yok de bilmiyorum de biseyler de iste