PDA

Tüm Versiyonu Göster : Benimle Dans Eder misin?(Fox tv)

Sayfalar : 1 [2]

chimeneyes
19-12-07, 19:24
ösüüür dileriiiimm.. osaman şunu sorıyım madeeem :) bu yarışmacıların dansettiği müzükleri bulabileceğimiz biyer varmı? listesi gibi hani?

sinansanli
19-12-07, 23:47
ya benim anlamadim arkadaslar seyfi dusuoglu ilk defa kadin elbiseleri
giyinmiyor kiii allah allah bence cok ama cok büyük saygisizlik var seyfi dusunoglu na bunu hak etmedi bunca sene calisiyor adam simdi ne oldu acaba????????seyfi abi lütfen saygi gözderelim ......:img-yes::img-yes:
ne yazik kii ben almanya da oldum icin benimle dans edermisin programma
gidemiyorum ama lütfen arkadaslar siz eger istanbul dasaniz ve gitme olasili
varsa lütfen giden .....:img-yes: ben her zaman tv de destekliyorum ..:img-yes:ve artik lütfen rtük baska seylere baksin mesela show tv buzda dans
hep kavga hep kavga nasil olur da birinci cikiyor o yarisma rtük bence
o kanal lar baksin .....:img-yes:neyse huysuz my nummer one :good::good::good:

morveotesi_jent
20-12-07, 15:50
beyaz show un bayram özel programında dans eder misin yarışmacıları var tekken kesin var haber veriyim dedim benim favorim tekken 2.eren 3.turabi tekken elenecek bu gidişle aşkım ya

bgirlsweet
21-12-07, 15:50
elensin elensin hiç üzülmem:img-wink:.hem süleymanı eliyo hemde elenmiyo bu ne biçim iştir.zaten serdar ile melis elendi..:sad53:arkdaşlar dua edin ki seyfi dursunoğluna bişey olmasın geçen hafta olmuş.bol bol dua edelim...:sad53:

!! Elyf !!
22-12-07, 06:00
http://img403.imageshack.us/img403/6398/30426806jx0.png (http://imageshack.us)

Kaynak : Sabah Gazetesi

BERKSAN KOLİKKK
22-12-07, 17:08
YHAAAAAA arkadaşlar o programda seyfi dursunoğlu olmazsa bu yarışmanın tadı çıkmazki yhaaaaaaaa:img-wink:
dizinin tadı tuzu biberi yhaa...
ben tekkenin elenmesiniş istiyorum ikinci okan we erdi geldi break danstan başka birdansı beceremiyor hiç bi şekilde artık elensin yha ben çok istiyorum elenmesini şahsen

sarıseren
23-12-07, 03:14
Çağla Şikel’i kızdırdı

Seyfi Dursunoğlu’nun ’Benimle Dans Eder misin?’ yarışmasında jüri üyeliği yapan Çağla Şikel’e espri olsun diye söylediği sözler, ünlü mankeni kızdırdı.

http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/caglasikel_seyfidursunoglu2.jpg

Fox TV’de yayınlanan programın bu haftaki bölümünde Çağla Şikel’in diğer jüri üyelerinden daha fazla para kazandığını esprili bir üslupla söyleyen Seyfi Dursunoğlu, "Herkes ne alıyorsa artı 8 de o alıyor. Kimle yattı, kimle kalktı bilmiyorum" diye konuştu.

Şikel, bu sözlere "Aaa tövbeler olsun" diye tepki gösterirken, elindeki kalemi Dursunoğlu’na attı.

Kaynak:Televizyon Gazetesi

GSealment
23-12-07, 12:45
Pelin ve Turabi elendi..
Tekken ve Nora 1.oldular..
Pelin'in elenmesine üzüldüm,Nora ve Tekken'in 1.olmalarına sevindim..

yasemin_nghn
23-12-07, 12:45
bence turabi değilde tekken gitmeliydi kızlardan pelin yada dilara gitmeliydi zeten dilara gitti turabi kalmalıydı:img-yes: eren ve tekkenden güzel dans ediyo bence :img-yes:

Korkut-Yoshi
23-12-07, 12:53
turabi nasil elendi ya:icon_sorr
keske tekken elenseydi
benim favorilerim nora ve sonuna kadar gencayyyy

ECE...:)
23-12-07, 12:59
Nora'yı da Tekken'ı da severim ama 1.liği haketmiyorlardı.
Özellikle Nora dün gözümden düştü.
Yaptığı şey duygu sömürüsünde başka bir şey değil !
Yalan olduğu o kadar bariz ki!
Finale yaklaşırken böyle bir şey duymamız çok garip..!
Böyle şeylere gerek yoktu Nora..

Dilara03
23-12-07, 13:16
bu programı seğrettmem ama dün sonuna bi baktımm solo danslara falan
peline çok üzüldüm ilk başta elenmedi sanıp alışladı herksee seyfi dursunoğlu elenen bu elenen diyince pelinin ağlayıp içeri koşarak gitmesi çok kötüydü:(

roximus89
23-12-07, 15:53
http://img206.imagevenue.com/loc585/th_14723_n802633966_243460_4286_122_585lo.jpg (http://img206.imagevenue.com/img.php?image=14723_n802633966_243460_4286_122_585 lo.jpg)http://img7.imagevenue.com/loc873/th_14739_n802633966_244291_7113_122_873lo.jpg (http://img7.imagevenue.com/img.php?image=14739_n802633966_244291_7113_122_873 lo.jpg)

Kumral_Prenses
23-12-07, 16:27
slm arkadaşlar ben elif
dün akşam kim elendi göremedim de işallah nora kalmıştır
dün aydannım geldi
madonnanın dans hocasından ders alıyomuşşş ekinle beraber

Kumral_Prenses
23-12-07, 16:55
turabiyle pelinin gitmesine üzüldüm:sad53:
ama noranın birinci olmasınada sevindim:happy0064
ya arkadaşlar bide hiç aydan bölümüne girmiyosunuz
bom boşşşş:(
aydan uysal
S-Z bölümünde herkezi bekliyoruzzz

kissorkill
23-12-07, 17:07
yaa ben tekken i hiç sevmiyodum dün sevmeye başladımm ..norayı tutuyorum çok tatlıyaaa.... turabiye üzüldüm onun yerine eren in gitmesi gerekiyodu..peline de çok üzüldüm yaaaaa....program çok güzel ...

PRinCesS_Mm
23-12-07, 19:07
tekkenden nefret ediyorum yhaaaaaaaaaa
yemin ediyorum aynı okan gibi oldu bu uyuzda yha sinir şey elensinnnn artıkkkkkkkkkkkkkkk yhaaaa.........

Aynenn yaa turabii ondan bin katta iyiydi bazi danslarda afedersiniz ama odun gibi duruo...ve sololarda hep ayni seyleri yapioooo 1. oLdunda sok oLdum Turabi 1. oLur diyodum eLendii:( artik benimLe dans edermisinee bakmam herhaLdee Turabi Var diye bakiodum ama artik bakmayabiLirimm bu hafta tekken gider in$allah uyuz oluorumm cocugaa yaa..ilk baslarda iyiydi ama artik hic sevmiorum..bide 1. oLdunda yuhh dedimm...noranin 1. oLmasina sevindim cok tatli ve sevimli bi kiZ...Hot dance provolarinda falan utandi yerlerde cok tatliydi...Ya nora yada Dilara 1. oLsun Gencay'da Cok iyi dan edioo oda kaznabiLir..ama bu hafta gider diye düsüüorumm..

Kumral prenses aydanin basligi oLdunu biLmioduum hemen bakicamm :happy0064

suat_lover
23-12-07, 20:05
fazla girmiorum buraya ama bu konuyu görünce giriyim dedim bence Nora'nın 1.olması doğruydu ve evet ağlaması yanlıştı ama daha 17 yaşında ve çok genç.Bence rol yapmadı;)
tekken konusundaysa turabi(:img-blush) kesinlikle elenmemeliydi:'( tekken elenmeliydi die düşünüorum kızlardanda yha julia yha da nora kazansın en ii dans edenler onlar kalanlardansa gencay vea eren kazansın;)

Kumral_Prenses
23-12-07, 21:49
tekkenden nefret ediyorum yhaaaaaaaaaa
yemin ediyorum aynı okan gibi oldu bu uyuzda yha sinir şey elensinnnn artıkkkkkkkkkkkkkkk yhaaaa.........
ewt. yaa turabinin yerine o giderbilirdiii
tamma başarılı fln amaaaa turabii ondan bin kat daha başarılı turabinin yerine erende gidebilirdi meselaaaa:icon_whis
aman nora gitmedi yaaaa:img-in_lo
kız süper yaa ben zaten dans edermisinden bir norayı birde aydanı sevdimmm:img-blush
ama turabinn yerine tekken gidebilirdi:good:
biz yinede saygıılı olalım sevmiyoruz demeyelim fanları vardır:img-yes:

balzac
24-12-07, 14:13
Harika 1 programdı.
1 hafta aradan sonra özlemişim,Seyfi Dursunoğlunun esprilerini ve dansçıları.
Bu hafta gerçekten herkes harikaydı,sona kalanlar hep iyi dansçılardı.
Aydan ve Ekin de programa renk kattılar.
Favorilerim 1. oldu Nora ve Tekken.
2 li danslarda Gencay ile Julia nın sambası,Nora ve Tekken'ın hot dance'ı,Turabi ve Pelin'in bacchatası harikaydı.
Eren'i de beğeniyorum ama bu hafta vasattı bence.
Erkeklerden hiçbiri gitmeyi haketmiyordu 4 ü de iyi.
Kızlardan Dilara gitmeliydi.

€RD!
24-12-07, 15:32
program her zaman ki gibi harikaydı :)
gencay we julia nın 2 dansınıda beğendim çok güzeldi
nora we tekken lirikte güzeldi
sololarda
turabi harikaydı
nora fena deildi
aydan we ekinin dansları müthişdi :good::img-wink::img-yes:
walla turabiyle pelinin gitmesine üzüldüm :(
onların yerine bence dilara we eren gidebilirdi
inşallah bu yarışmayı hak eden biri kazanır :img-wink:
kazanırda benim içim rahatlar
çünkü hak etmeyen biri kazanırsa çok üzülürüm :img-yes:

sarıseren
24-12-07, 20:59
Dursunoğlu ne yapıyor?

Fox TV’de ’Benimle Dans Eder Misin?’ programını her geçen gün Huysuz Virjin karakterine daha da yaklaşarak sunan Seyfi Dursunoğlu, aşırı hareketlerle vücudunu zorluyor.

http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/huysuzgureshbr.jpg

Geçen hafta Seyfi Dursunoğlu’nun rahatsızlanması nedeniyle program iptal edilmişti. Benimle Dans Eder misin? yarışmasının bu haftaki bölümü canlı olarak yayınlandı. Seyfi Dursunoğlu, ilginç kırmızı kostümü ile dikkat çekerken, tavır olarak her geçen hafta Huysuz Virjin’e biraz daha yaklaşmakta.

Ancak Dursunoğlu’nun izleyicileri eğlendirmek için seyircilerle sahnenin ortasında güreş yapar gibi didişmesi nedeniyle vücudunun çok fazla zorlandığı gözleniyor.

Seyfi Dursunoğlu’nun canlı yayında "Seneye gitmek istiyorum. Yeter artık" sözleri ise oldukça dikkat çekiciydi.

İşte Seyfi Dursunoğlu’nun Huysuz Virjin tarzıyla seyircilerle sahnenin ortasında güreş yapar gibi didişmesinden fotoğraflar:

http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/buyuk/huysuzgures1.jpg

http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/buyuk/huysuzgures2.jpg

http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/buyuk/huysuzgures3.jpg

http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/buyuk/huysuzgures4.jpg

http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/buyuk/huysuzgures5.jpg

Kaynak:Televizyon Gazetesi

mili_gkhnözen1905
24-12-07, 21:02
dizim olmadigi icin arada baktimm seyfi bey yine harikaydi cok güldüm:D
favorim yok cünki bastan sona kadar kimseye bakmadim tanimiyorum bile
ama tekken ve eren cok tatlilar bayanlardanda nora diyebilirim
danslarina yorum yok fazla bakamadim:D

FBuse
25-12-07, 00:16
Bu yarisma gercekten digerlerinden cok tuaf..
dün sirf Aydan icin bekledim sonuna kadar Ekinle beraber nede gzl performans sergilediler
onlar bizim Los Angelesdeki Gururlarimiz.. ikisinide ben Sofia´ya benzetiyorum =))
nede olsa ayni ekiptenler.. jamie king ögrencileri iste FARK burda!!!

gelelim yarismacilara Pelinin Elenmesine üzüldüm cünkü hak etmiyordu, noradan hata juliadan iyidi bence kendisi.. ama yinede Bayanlardan Favorim Dilara onun kalmasina cok sevindim =)) Erkeklerden Sülo ve Göko gittigindne beri hicbirini sevemiyorum kendilerini gectim danslarida "cok iyi" degil, nerde o eskiler (Ozan, yigit, Okan, Ömer, Erdi,..) ama Erkeklerden birinci cikacaksa buda kesinlikle Gencay olmali..

Dilara Gencay elele Finale :happy0064

Rebell
25-12-07, 02:10
Ekini uzun yillardir takip ediyorum cok basarili bi dansci nike woman secmelerindeki ara gösterilerdede böyle performanslar sergilemistiler aydanla

benim favorim gencay ama kazanacagini zannetmiyorum halkimiz yakisikliliga güzellige baktigi icin

FBuse
25-12-07, 04:18
Ekini uzun yillardir takip ediyorum cok basarili bi dansci nike woman secmelerindeki ara gösterilerdede böyle performanslar sergilemistiler aydanla

benim favorim gencay ama kazanacagini zannetmiyorum halkimiz yakisikliliga güzellige baktigi icin
BDEM1+2+3de hakedenler kazanmisti ama benimde icimden bi ses
busefer hak edenden cok "sempatik" olan kazanacakmis diyor..
umarim yaniliriz!!

Dilara & Gencay :good:

sarıseren
25-12-07, 11:06
Ölmeye, ölmeye, ölmeye geldiiik!
Her seferinde "Allah korusun" diyorum ama belirtmeden de edemiyorum. Seyfi Dursunoğlu'nu "Benimle Dans Eder misin?" sahnesinde izlerken aklım çıkıyor. Bu hafta yine hasta hasta sahneye çıktı ve yarışma boyunca tepindi, koştu, yerlerde güreşler yaptı ve nefes nefese kaldı. Dursunoğlu kariyerini sahnede "noktalamak" istiyor olabilir. Ama bizlere bu heyecanı ve -Allah göstermesin- muhtemel bir acıyı yaşatma hakkını kendisinde nasıl buluyor ki? Lütfen dur artık. Bu kadar Huysuz'luğa hiç gerek yok... Alkışlanmak, takdir edilmek, yüksek reyting puanları elde etmek tabii ki güzel. Ama insan hayatına denk gelecek bir reyting puanı var mı?

Yüksel Aytuğ/Sabah

€RD!
25-12-07, 15:11
walla bizim halk güzelliğe we yakışıklılığa bakıo
inşallah yarışma sonunda hak eden biri kazanır
ben gencayın kazanmasını istiorum çünkü çok ii dans edio kızlardan julia yı beğeniom bunlardan ikisinden biri kazanırsa onlardan çok ben sewinicem :)
eğer elenirlerse onlardan çok ben üzülcem :(

ya yeter eski dansçılar hep çıkıo bi kerede ERDİ çıksın yawwfff :):):)

!! Elyf !!
26-12-07, 06:04
Belden aşağı espriye af yok

Çağla Şıkel, programın sunucusu Seyfi Dursunoğlu'nun yayında yaptığı espriye çok kızdı.

"Benimle Dans Eder misin" yarışmasının jüri üyesi Çağla Şıkel, programın sunucusu Seyfi Dursunoğlu'nun yayında yaptığı espriye çok kızdı.
Çağla Şıkel'in diğer jüri üyelerinden daha fazla para kazandığını esprili bir üslupla dile getiren Seyfi Dursunoğlu, "Herkes ne alıyorsa, o artı 8 alıyor. Kimle yattı, kimle kalktı bilmiyorum" dedi. Şıkel'in bu espriyle ilgili yorumu sert oldu: "Huysuz'un her söylediğini şaka olarak alırım. Ama iş belden aşağı olunca, o zaman farklı konuşurum!"

Kaynak : Hürriyet Gazetesi

PRinCesS_Mm
26-12-07, 17:39
BDEM1+2+3de hakedenler kazanmisti ama benimde icimden bi ses
busefer hak edenden cok "sempatik" olan kazanacakmis diyor..
umarim yaniliriz!!

Dilara & Gencay :good:

BenCedee ÖyLe...Tekken BenCe ii Dans Edio Ama 1. oLcak kadar deiL...Turabi OnDan BenCee Daha iyiydii...HaDi o eLendi...GenCay Ondan bin katta ii..DansIna Her gecen gün yeni bise katiO...Seninde dedigin gibi Eyer DanS KazanIcaKsAa DiLara yaDa GenCay KazanMaLI...

€RD!
26-12-07, 17:56
benimde tek isteğim dansın kazanması
hak edenin kazanması inşallah ta öle olur :)

yelda_01
28-12-07, 03:21
walla bizim halk güzelliğe we yakışıklılığa bakıo
inşallah yarışma sonunda hak eden biri kazanır
ben gencayın kazanmasını istiorum çünkü çok ii dans edio kızlardan julia yı beğeniom bunlardan ikisinden biri kazanırsa onlardan çok ben sewinicem :)
eğer elenirlerse onlardan çok ben üzülcem :(

ya yeter eski dansçılar hep çıkıo bi kerede ERDİ çıksın yawwfff :):):)

bende cok katiliyorum, insallah gencay kazanir. Ama bence tekken
yada nora kazanacak gibi.

üstelik bende Erdi, Ozan, Ömer ve tabiki OKAN in cikmasini cok istiyorum
insallah son hafta cikarlar o güzel danslarini görürüz, ama galiba okan
askerde, neyazikki :img-cray:

€RD!
28-12-07, 15:33
walla öbür benimle dans eder misinlerde yiğit çok oy alıodu ama birinci olmadı bilmiorum inş. hak eden kazanır geçen hafta gencay gider die çok korktum

mxrxt
28-12-07, 19:38
Valla ben basindan beri izliyorum fakat tekken hic sevmedim cünkü acaip oynuyor biliyorsunuz hep son ikiye kaliyor ve ordan bir sekilde yirtiyor ama hic dikkat ettinizmi ben resmem gördüm diger yarismaci elendiginde elle yapilan oleyyyy varya bir keresinde onu yapti bir baska yarismacidaysa elendiginde ilk önce bir siritti sonra üzülür gibi elenen yarismaciya sarildi tamam sevinsin elbette hakki ama oan icin degil...bilmiyorum turabi ve eren iyi kizlardan ise kalanlardan bence sarisin rus vardi o iyi birde dilara...

Korkut-Yoshi
28-12-07, 19:44
ben tekkenden nefret ediorum:img-wink:
sirf turabi ,gencay,nora icin izliodum simdi
turabi cikti:icon_sorr
artik bitek gencay,dilara ve nora favorilerim

yelda_01
28-12-07, 19:58
bende tekken i hic beyenmiyorum, nedense hic kanim isinmadi ona
karsi, dansini da beyenmiyorum, bide kendini cok beyenmis bir tipi var.
Benim favorim Süleymandi ama ne yazikki elendi. Ama insallah bu
yarismayi Gencay kazanir!

morveotesi_jent
30-12-07, 11:22
of of tekkenim aşkım bir tanem gitti tahmin ediyordum ama üzüldüm olsun onu kliplerde falan görürüz inşallah bence artık finale eren ve nora kalmalı eren birinci olmalı aslınsda tekken ve julıa kalsa süper olurdu ama ikiside aynı gün gitti

asLı.KoLiq
30-12-07, 12:08
Of Of :( Tekken gitti çok sevimLi ve sempatik geLiyodu bana :( dansıda tabii..
JuLia'da çok başarıLıydı .. Tekken'e bi oy yollamıstım keske daha fazLa yollasaymısım..:( İnsallah iLerde boL boL görürüz Tekken ve JuLia'yı

mxrxt
30-12-07, 14:03
Bana göre tekken gitmesi iyi oldu cünkü digerler i ondan daha iyiler ama julia gitmemeliydi cünkü o da digerlerinden daha iyiydi özellikle noradan daha iyi ben bu hafat kizlardan nora gider diye düsündüm ama noranin hayran kitlesi düsündügümden daha cok sanirim bana öyle geliyorki finalde Nora be Gencay yarisacak...?

30-12-07, 15:48
Tekken'in gitmesi iyi oldu.. Favorim Erendi ama aşırı hırslı tavırları, devamlı tartışma içinde olması nedeniyle artık Gencay'ı destekliyorum..

Julia'nın gitmesi kötü oldu.Dilara elenmeliyidi bana göre.
Nora ise mükemmeldi... Gencayla danslarını ağzı açık izledim..

harmaa2007
30-12-07, 15:53
Dün akşamın en güzel performansı Gencay ve Nora'nın lirik dansıydı.
Dilara ve Eren'in "Gloria Estefan - Turn The Beat Around" şarkısıyla sergiledikleri dans gösterisi de muhteşemdi..
Julia'nın ve Tekken'in solo performansları muhteşemdi...

Kumral_Prenses
30-12-07, 17:23
slm arkadaşlar öncelikle
http://pics.foruni.de/save/p_1199023942.jpg
bence birinci nora olucak :)
eminimde diye bilirim
diğer dansçılarda hariklar ama nora hepsindende harika

yelda_01
30-12-07, 18:21
ben tekken in gitmesine cok sevindim, bence julia kalmaliydi
yarismayi bir türk kazanmasi bence daha iyi,
insallah gencay kazanir cünkü en güzel dans eden gencay bence

GüLpArE_YeŞiM
30-12-07, 19:59
evet ya gencey kazansın...
dünkü maske müziğinin yaptığı dans performansıyla harikaydı...
gencaya destek...

FBuse
31-12-07, 05:07
Benim Favorim Gencay ve Dilara umarim ikisinden biri kazanir.. gerci bu hafta izleyemedim ama degisen bisey yok benim icin kimin dans edip kimin edemedigini görüyoruz ztn =))

€RD!
31-12-07, 15:26
dilara we erenin jive dansı güzeldi ama ya eren hızlıydı yada dilara yavaştı
julia we tekkenin hip hop dansının kıyafetlerini hiç beğenmedim
nora we gencay ın lirik dansı çok güzeldi hatta muhteşemdi :img-wink::img-yes::good::happy0064 nora lirikte çok tatlı olmuştu :)
soloda tekkenin dansı müthişti :good:
tekken we julia gitti hiç sewinmedim aksine üzüldüm.
çünkü tekken bu hafta gerçekten çok iidi
julia zaten çok iii
bence onların yerine dilarayla eren gidebilirdi

seyfi dursunoğlunun çağla şikele senin azın açıldı demesi we çağla şikelinde
burnum tıkalı azım açık kaldı demesine koptum :):):img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

harmaa2007
31-12-07, 16:32
Bence yarışmanın birincisi Gencay olacak
Gencay birinci Nora ikinci Eren üçüncü Dilara da dördüncü olacak

Kumral_Prenses
01-01-08, 19:07
herkez başka birinin kazanmasını istiyo:img-icecr
iyi olan kazansım ne diyelim:happy0064
genellikle eren diyosunuz
ama bence nora

mxrxt
01-01-08, 19:18
arkadaslar Final bu haftami?? yoksa eskisi gibi bu hafta eleme yok haftayami?

bu hafTa bi daha eLeme var sonraki haftada finaL diye biLiyorum ben .. bi biLen var mı kesin oLarak ?

selam
simdi fox tv´nin yayin 12.01 cumartesi final yani asi.Kolig dedigi gibi iki haftalik bir bölüm var...
Benim bilmek istedigim acaba yarisma devam edcekmi?ben pek sanmiyorum ama?

balzac
02-01-08, 10:35
Sona yaklaştıkça danslar daha zorlaşıyor;ama daha güzel oluyor.
En çok Gencay ile Noranın danslarını beğendim,lirikte harikalardı.:happy0064
Finale Nora ve Gencay kalmalı,ikisi de çiftlerde de, sololarda da çok başarılılar.:good:

eros68
02-01-08, 14:47
seyfi bey, bu program bitince baska bir kanalda bir programa baslayacagini soyledi, bu konuda bilgisi olan var mi?

yelda_01
02-01-08, 15:00
seyfi bey, bu program bitince baska bir kanalda bir programa baslayacagini soyledi, bu konuda bilgisi olan var mi?

bence öyle birsey yok, cünkü kendisi sakayla karisik bbc kanali
diyor, bbc de yabanci kanal oldugu icin pek sanmiyorum

gamzeeee91
03-01-08, 03:30
herkese slmlr=)
bnm favorilerm nora ve eren...ilk basta bi cok favorim var di ama elendiler simdi geriye nora ve eren kaldi umarm ikisinden biri birinciligi elde eder...:)

FBuse
03-01-08, 03:35
finale dilara ile gencay kalsin istiyorum ama tam tersi olucak eminim..
bu yarisma bastan beri cok tuaf en iyiler hep ellendi (süleyman, gökhan,..)

buarada ben Best Of yapilsin istiyorum 1, 2, 3,.. süper olur ilkler yine kazanir ama hehe

eros68
03-01-08, 16:28
Bu hafta final olmasi aslinda mantikli cunku iki cift kaldi, artik bundan sonra daha eleme yapip 2 kisi icin final sacma olurdu... Yalniz bu yarismada 1 adet birinci olmasi bence dogru degil. KIZ ve ERKEK birinci ayri ayri secilmeli. Harhalde seyfi bey HUYSUZ olarak cikip finali yapacak, sonra da cok ilgi gordugu icin hemen baska bir kanalda yeni bir programa baslayacak...

yelda_01
03-01-08, 19:40
finale dilara ile gencay kalsin istiyorum ama tam tersi olucak eminim..
bu yarisma bastan beri cok tuaf en iyiler hep ellendi (süleyman, gökhan,..)

buarada ben Best Of yapilsin istiyorum 1, 2, 3,.. süper olur ilkler yine kazanir ama hehe

aynisini bende düsünüyörum bence bu yarisda süleyman in olmaliydi ama
olmadi, insallah gencay birinci oluur

FBuse
03-01-08, 19:51
:sad53:arkadaslar benimle dans eder misin bu cumartesi final yapiyor :sad53:
iyi olmus sevindim ben aslinda.. 2 kisilik final gzl olmuyor kanimca mesela 2ci seride öyledi herkes ozanin kazanacagini biliyordu bile =))

çağlam_begüm
05-01-08, 21:49
Çağla'm resmi sitesinde şimdi açıklama yaptı...

Mesaj yazan: çağla şıkel

arkadaşlar maalasef doğuda yaşanan terör olayları yüzünden bütün kanallar eğlence içerikli programları iptal etmiş..yani benimle dans edermisinde bu gece yayın yapmayacak ..haber veriyim istedim..sevgiler..
Katıldığı Yer: İst-Avrupa

mxrxt
05-01-08, 22:22
bende dizinin bitmesini bekliyordum dizinin ardindan yayinlanir diye düsünmüstüm ama yapilan aciklamada görüyoruz neyse bende bu hazin olayda hayatini kaybedenlere allahtan rahmetyakinlarina bassagligi diliyorum..

06-01-08, 21:49
Ben buna da inanmadım..
Diğer eğlence programlarının hepsi vardı.
RTÜK 'den kaynaklı bence..

bgirlsweet
07-01-08, 09:08
Sona yaklaştıkça danslar daha zorlaşıyor;ama daha güzel oluyor.
En çok Gencay ile Noranın danslarını beğendim,lirikte harikalardı.:happy0064
Finale Nora ve Gencay kalmalı,ikisi de çiftlerde de, sololarda da çok başarılılar.:good:

sana katılmıyorum.

1-gencay yarışmadan gitseydi iyi olurdu..iyi dans etmiyor çok şımarık.:img-blush

2-nora 17 yaşında bence o bu sene değil başka sene girseydi iyi olurdu.çünkü çok küçük....

€RD!
08-01-08, 14:47
bende sana katılmıorum
bence gencay kazansın çünkü çok güzel dans ediyor
benim tek istediğim her zaman sölediğim gibi dans kazansın oy deil :img-yes:

trown93
08-01-08, 17:51
bencede gencay kazansın. bana göre çok iyi dans ediyor. ama norada kazansa iyi olur. ailesinin durumunu hepimiz biliyoruz. kızları için uğraşıyorlar...:sad53:

FBuse
08-01-08, 18:24
ailesinin durumu kötü olan kazansa ohoooo ozaman bu yarismanin ne anlami kalir..
kesinlikle Gencay veya Dilara kazanmali, buarada ece katiliyorum sana bencede RTÜK ile ilgiliydi

€RD!
10-01-08, 15:47
ya bir an önce yarışma gününün gelmesini istiorum

çok heyecanlıyım :)

hep rüyalarıma girio ama bu yaışmacılar deil önceki yarışmacılar:)

geçen hafta cuma günü rüyamda bde yi gördüm ben kaçırmışım sonuna doğru izliyomuşum ordada AYDAN ÖMER OZAN ı gördüm sonra uyandım bi baktım hala cuma günündeiz sevindim :)

dün gecede rüyamda gördüm ERDİ çıkıodu bende ne güzel izliodum inşallah ERDİ çıkar :):):)

benim bilinç altıma yerleşti ERDİ ile BDE hep rüyamda görüyom :)

tina_simge
13-01-08, 00:10
final arkadaşlar şu anda açıklanıyooo
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
1.NORA OLDU:D

ayh çok sevindim yhaaaa

tina_simge
13-01-08, 00:17
http://img168.imageshack.us/img168/9617/n5403181592873344286yr0.jpg (http://imageshack.us)

http://img177.imageshack.us/img177/8124/n5403181593013496701cm8.jpg (http://imageshack.us)

http://img187.imageshack.us/img187/6881/n5403181593013948646vy5.jpg (http://imageshack.us)

http://img218.imageshack.us/img218/4744/n5403181593013612378kk7.jpg (http://imageshack.us)

http://img177.imageshack.us/img177/9711/n5403181593013621660ak9.jpg (http://imageshack.us)

http://img218.imageshack.us/img218/8097/n5403181592895946180yu9.jpg (http://imageshack.us)

http://img177.imageshack.us/img177/8058/n5403181592895952581al8.jpg (http://imageshack.us)

http://img218.imageshack.us/img218/7155/n5403181593013463287gp3.jpg (http://imageshack.us)

ALINTIDIR!!!

yelda_01
13-01-08, 00:18
evet nora kazandi.
ben hic istemiyordum norayin kazanmasini, bence güzel dans etmiyor,
bence bu yarismayi gencay almasi gerekdi cünkü en güzel dans
eden orda gencaydi, bence haksislik oldu bütün yarismacilara
norayin kazanmasi, noradan daha güzel dans eden ler vardi bence

tina_simge
13-01-08, 00:19
http://img204.imageshack.us/img204/2155/bblj5.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/5024/bcvbbcd1.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/961/bcvbvbbez7.jpg
http://img444.imageshack.us/img444/3779/bvcbcvbcvbut2.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/2619/bvnbwm6.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/1913/bvcbvbpu3.jpg

ALINTIDIR!!!

hüsnanur
13-01-08, 00:20
final arkadaşlar şu anda açıklanıyooo
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
1.NORA OLDU:D

ayh çok sevindim yhaaaa

tüh be keske gencay kazansaydi
tmm norada tatli ama gencay süper dans ediyordu ya
yazik oldu
gencay kacinci oldu peki??

tina_simge
13-01-08, 00:21
http://img410.imageshack.us/img410/2861/cvbvbvcn6.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/1627/hgfhxh3.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/8484/hghfghfghdl1.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/3898/nvbnbnqb6.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/7149/nvbnbnvbnbvwd4.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/508/nvnnqa2.jpg

ALINTIDIR!!!

tina_simge
13-01-08, 00:22
http://img410.imageshack.us/img410/9568/trsrtghve81gb1.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/7273/vcbvvc0.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/6430/vxcvvcvcvlc1.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/1818/xzcmr3.jpg
http://img77.imageshack.us/img77/8992/serdartekkenmuz9.jpg (http://imageshack.us)
http://img81.imageshack.us/img81/7117/tekkenpelinlj9.jpg (http://imageshack.us)
alıntıdır...

minky
13-01-08, 00:27
yaaw arkadaşlar kim kazandı son anda bırden kacırdım ve ısleyemedım

€RD!
13-01-08, 12:23
ben eren we noranın salsa dansını hiç beğenmedim sadece bazı figürler güzeldi

gencay dilara tango güzeldi

gencay we erenin yaptığı dans çok güzeldi

gencay eren huysuzun yaptığı dans dahada güzeldi :):):)

nora we gencayın yaptığı hip-hop dansı güzeldi

solada ;

nora iidi

gencay herzaman ki gibi harikaydı

sanırım ilk defa erenin solo dansını beğendim

elenen yarışmacılar gelmişti ZAFER i bir daha gördüm :):happy0064:happy0064

nora 1. oldu hiç istemiordum gencayın kazanmasını istiordum çünkü hak ediyor hiç sevinmedim nora nın 1. olmaına hatta üzüldüm bile

bana göre dans deil oy kazandı :S

resim ekleyen arkadaşım ZAFER in tek resimleri warsa eklersen sevinirim şimdiden saol :img-wink:

morveotesi_jent
13-01-08, 12:39
tina_simge resimler çok güzel ellerine sağlık ben tekken kazanmasını isterdim ama elendi eren olsun istedim nora oldu bence finalde 1.eren 2.gencay 3.nora olmalıydı keşke onlarda aydan ömer ve diğerleri gibi tv görebilsek ozanın ne güzel filmde oynuyo erdi kayboldu:( gönlümün birinci tekken

GSealment
13-01-08, 13:24
*Nora nasıl şampiyon oldu?
*Eurovision'da Türkiye Ermenistan'a nasıl tam puan verdi?

Dikkat edin bu soruların cevabı aynı.. :icon_whis

minky
13-01-08, 13:27
yaaw bılmıorum da noranın bırıncı olmasına cok sasrıdım gencay veya erenın bırıncı olmasını ıstıyordum.Ama gencaya daha cok ıhtımal verıordum cunku o bır dans sıhırbazı bence resmen dansıyla sıhır yapıor ve ınsanı cok gusel etkılıor eren ve gencayın dansına da bayıldım eger bı kızın kazanması gerekıyorduysa bu nora deıl dılaraydı oradakı en kotu danscı noraydı dıyebılırım nasıl bırıncı oldugunu hıc anlayamadım

tina_simge
13-01-08, 13:45
bu yarışmayı sırf murat boz için izliorum..
ama tuttuum yarışmacı nora..spr dans edio bnce..

sana katılıyorum...
ayrıca serdar ın ve turabinin sanırım fan sitesi açılmış arkadaşlar...
belki bilmeyenler vardır

kissorkill
13-01-08, 13:49
Süeprdi yaa dünn..Noraya çok sevindimm yaaaaaa...Bi okadar da huysuz virjine üzüldüm yaa emekli oluyomuşş off...
Serdarıon fan sitesi açılmışsa biliyosanız sölermisinz bana ÖM ilee..

SBR
13-01-08, 13:50
AB - BAROMETRE
12 OCAK 2008 CUMARTESİ
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-A/B SH-A/B

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 12,10 29,40
2 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,20 23,10
3 GECENIN MACI SHOW 6,60 16,80
4 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,40 14,10
5 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET)-PT [NET] SHOW 5,30 14,50
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,20 16,80
7 GUNUN MACI SHOW 5,20 13,10
8 GENCO [NET] KAND 5,00 12,90
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,50 14,60
10 SPOR SAYFASI SHOW 4,40 12,70
11 CON AIR (Y.S) [NET] K1 4,30 11,50
12 SELENA [NET] ATV 4,30 11,00
13 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,70 11,10
14 VAZGEC GONLUM [NET] STAR 3,40 8,70
15 STADYUM (CUMARTESI) [NET] TRT1 3,40 8,10
16 STAR SPOR STAR 3,30 10,00
17 HEPSI 1 [NET] ATV 3,30 9,10
18 MAGAZIN D [NET] KAND 3,10 19,80
19 STAR LIFE [NET] STAR 3,00 14,50
20 KOPEKBALIGI HIKAYESI (Y.S) [NET] ATV 2,90 12,10
21 MANCURYALI ADAY (Y.S) [NET] SHOW 2,70 11,80
22 ZORAKI KOCA [NET] KAND 2,60 10,60
23 HAYATIN ICINDEN . STAR 2,60 9,10
24 MUCIZELER GECESI [NET] K1 2,40 6,10

25 BENIMLE DANS EDER MISIN [NET] FOX 2,40 6,10

TOTAL
12 OCAK 2008 CUMARTESİ
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-TOTAL INDIVIDU SH-TOTAL INDIVIDU

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 11,40 25,90
2 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 9,40 24,50
3 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 7,10 18,00
4 GENCO [NET] KAND 6,60 15,40
5 SELENA [NET] ATV 6,60 15,10
6 GECENIN MACI SHOW 5,90 14,50
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,70 15,20
8 GUNUN MACI SHOW 5,30 12,90
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,90 12,80
10 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET)-PT [NET] SHOW 4,60 11,10
11 ZORAKI KOCA [NET] KAND 4,50 14,10
12 SPOR SAYFASI SHOW 4,50 11,10
13 VAZGEC GONLUM [NET] STAR 4,30 10,00
.
.
51 BENIMLE DANS EDER MISIN [NET] FOX 1,80 4,20

kaynak:ucankus

jojoo
13-01-08, 16:26
*Nora nasıl şampiyon oldu?
*Eurovision'da Türkiye Ermenistan'a nasıl tam puan verdi?

Dikkat edin bu soruların cevabı aynı.. :icon_whis

arkadaşım kızın sewenleri yada iyi dans ettığını dusunenler sayesınde 1. olmuş olamaz mı nıye bunun altında başka şeyler aranıyor anlamadım.hem ima ettığıniz şey olsa dahı bu sızde herhangı bir sorun mu yaratıyor.noranın 1. olmasını ıstemıyosaydınz sewdığınız kişiye oy atsaydınız.

GSealment
13-01-08, 16:29
arkadaşım kızın sewenleri yada iyi dans ettığını dusunenler sayesınde 1. olmuş olamaz mı nıye bunun altında başka şeyler aranıyor anlamadım.hem ima ettığıniz şey olsa dahı bu sızde herhangı bir sorun mu yaratıyor.noranın 1. olmasını ıstemıyosaydınz sewdığınız kişiye oy atsaydınız.

Nora'yı destekliyordum zaten..
Ama iyi izleseydiniz görürdünüz..
Seyfi D. ne dedi sonunda 'Herkes bizim vatandaşımız,Türkiye'de yaşayan herkes!'
Ben yalnızca bu sözlerden çıkarımlarda bulundum..

feyza_cemre
13-01-08, 17:48
:happy0064:happy0064 nora birinci oldu bende noranın 1. olmasını istiyordum zaten..bide birşey sorucam yarışma tekrardan yapılacak mı?

KiRaZ_aLp
13-01-08, 18:30
ben noranın 1.ci olmasına çook sevindim yha
danslarıda öyle muhteşem bencee
bütün pozitif yükü insanlara geçirebiliyoo:))
ama tekkenimin kazanmasınada isterdim hani aşkımm benim o:)

sarıseren
13-01-08, 18:42
Dün programı izleyemedim:icon_sorrNora birinci olmuş demek,çok sevindim:happy0064Güzel dans ediyordu.Kim kazansa başkası için üzülmezdim.Çünkü hepsi güzel dans ediyordu zaten:img-wink:

ipek_krmcm_gs
13-01-08, 19:23
hadi ya ben gencay ın kazanmasını istiyordum. nora da çok iyi aslında hepsi çok iyi ama ben gencayı tutuyodum...:sad53:

balzac
14-01-08, 12:45
Favorim Gencay ile Noraydı.
Nora'nın kazanmasına sevindim.Final gecesi çiftli danslarda biraz tutuktu;ama solosu harikaydı her zamanki gibi.Hakettiğini düşünüyorum.Gencay da harikaydı.

eros68
14-01-08, 16:45
Dizinin Yapimcilarina Duyuru!

Bu program tekrar edilirse 2 tane birinci ( bir bayan, bir erkek ) secilirse ve 1 kisiye mesela 100 ytl odul yerine 2 kisiye 50 ser ytl odul olursa cok daha mantikli olacak bence. Umarim dikkate alinir...

Ayrica bu yarisma digerleriyle kiyaslanirsa cok basarili ve duzeyli bir program, Tekrar edilirse cok iyi olur. Seyfi Bey devam etse iyi olur ama o olmuyorsa baska bir sunuyla bile olsa devam etmeli bence...

€RD!
14-01-08, 17:16
walla yarışma tekrar olurmu bilmem ama bence olmucak çünkü seyfi dursunoğlunun RTÜK le sorunları war arası ii deil
(ama ben anlamış deilim RTÜK ün seyfi dursunoğluyla ne alıp weremediği war?)
BDE yide seyfi dursunoğlundan başkasının güzel sunucağını zannetmiorum:img-yes:

007dilek
14-01-08, 18:16
ben noranın 1.ci olmasına çook sevindim yha
danslarıda öyle muhteşem bencee
bütün pozitif yükü insanlara geçirebiliyoo:))
ama tekkenimin kazanmasınada isterdim hani aşkımm benim o:)

bende tekkenin kazanmasını isterdim
ama nora bence kazanmamalıydı eren yada en çok gencayın kazanması lazımdı

asLı.KoLiq
14-01-08, 20:00
Nora kazandı :) nasıL sevindi kazananınca bende mutLu oLdum öyLe görünce (:
4'üde kazansa üzüLmezdim hepsi için sevinirDim . Çünkü hepsi çok iyiydiLer ; )
Umarım bi daha yapıLır . AMA SEYFİ DURSUNOĞLU'LU :(