kissorkill
11-10-07, 21:07
Fox ta tanıtımı gördüm elemelerin nerlerde yapılcaıını felan.Çok sevindim .Bide Huysuz Virjin sunarsa program çok güzel olur
|
Tüm Versiyonu Göster : Benimle Dans Eder misin?(Fox tv) Sayfalar :
[1]
2
kissorkill 11-10-07, 21:07 Fox ta tanıtımı gördüm elemelerin nerlerde yapılcaıını felan.Çok sevindim .Bide Huysuz Virjin sunarsa program çok güzel olur mxrxt 12-10-07, 20:25 "Benimle Dans Eder Misin" Başlıyor! Tüm Türkiye’nin ilgiyle izlediği “Benimle Dans Eder Misin” yarışma programı Fox ekranlarında yeniden izleyici ile buluşuyor. 27 Ekim tarihinde başlayacak olan yarışmada, dansçılar, 100 milyar liralık büyük ödül için yarışacak! Türkiye’nin dört bir yanından seçilen en yetenekli dansçılar, 100 milyar liralık büyük ödül için kıyasıya yarışacak! Ankara, Antalya, İzmir, İstanbul ve Almanya’da yapılacak elemeler sonucunda, finalist olmayı başaran toplam 18 dansçı, hafta boyunca çalışacakları danslarını, canlı yayında jüri önünde sergileyecekler… Ünlü showman Şahan Gökbakar ve Çağla Şikel’in birlikte sunacakları “Benimle Dans Eder Misin” programının yapımını, Daha önce olduğu gibi yine “hayal mahsulleri ofisi” gerçekleştirecek. “Benimle Dans Eder Misin” elemelerin yapılacağı iller ve tarihleri; 17 Ekim Ankara / Akar Internatıonal Hotels 19 Ekim Antalya / Ofo Mor Hotel 21 Ekim İzmir / Aksan Hotel 23 Ekim İstanbul / Yeni Melek bette 13-10-07, 22:39 Jüride kimler var acaba? Bilgisi olan var mı???? mc_merve 14-10-07, 05:26 sahan varsa izlerim tabi birde gunu yarsa zaten dans proglarini seviyorum tabi dans programini seda sayan programina cevirmezlerse seviyorum (seda sayan severler yanlsi anlamasin ) :) RIZA_BABA 14-10-07, 11:00 Neden Foks? Böylesine Güzel Programları neden fox da yayınlarlar anlamıyorum foxun kalitesiz bir kanal olduğunu herkez biliyor kanald veya star tv yi alınsa iyi olur mxrxt 14-10-07, 16:04 Neden Foks? Böylesine Güzel Programları neden fox da yayınlarlar anlamıyorum foxun kalitesiz bir kanal olduğunu herkez biliyor kanald veya star tv yi alınsa iyi olur FOX tv´nin kalitesiz bir kanal oldugunu kesinlikle düsünmüyorum Türkiyede yayin hayatina yeni baslayan bir kanal ve sadece zamana ihtiyaci var FOX tv ´de ne olsa bunu hep duyuyorum neden fox kanal d daha iyi gibilerinden o zaman kanal hic birsey yapmasin kanal kendisine iyi bir yer edinmek icin elinden geleni yapiyor bence neden fox? degil demekki onda bu güc var demekki daha iyi seyler yapabilir dedimya zadece biraz zaman.. tugchemre 14-10-07, 18:02 hangi kanalda nerde olursa olsun izliycem dedim aylarca yeniden başlamasını bekledim hadi buyur burdan yak çağla şikel sunacakmış bekledim ama izlerken sinir olmaya dayanamam nolur başka biri sunsun ya €RD! 15-10-07, 14:04 ne güzel bea benimle dans eder misin tekrar başlıomuş :happy0064:happy0064:happy0064 gerçi ilk 3ünün yerini tutamaz ama :P inşallah reytingleri yüksek olur fox ta izleyen olur inşallah...ahhh ahhh bide eski yarışmacılar çıkarmış (ERDİ çıksın yeter :P) ohh ne güzel olur :img-in_lo mxrxt 15-10-07, 16:28 Ya bence bu yarisma fox da olsa dahi izlenir yani izlenmeli özledigimiz bir yarisma özellikle genclerin severk izledigi bir poragram umarim layik oldugu degeri görür..Bu arada Benimle Dans Edermisin? 27 Ekim Cumartesi 21:30 basliyor.. nazlikiz 21-10-07, 01:04 ayy cook sevindim sonunda yaa bekliyordum bunu süper olcak eminim fos süper bi kanal bence tutacakta eminimm balzac 23-10-07, 09:57 yeniden başlamasına çok sevindim. kaliteli 1 yarışma,kavga gürültü yerine eğlence ve dansın olduğu 1 yarışma. jüri üyeleri umarım aynıdır,öncekiler çok iyi anlaşan kişilerdi. missryan 23-10-07, 13:03 bende duyunca çok mutlu oldum,ilk iki bölüm gibi olamaz ama içinde dans olduktan sonra nolursa olsun izlerim:img-yes: yalnız sunucu huysuz olmadıgı için üzüldüm,onla daha çok renkleniyordu program:icon_sorr bari jüri üyeleri değişmemiş olsun ya... €RD! 23-10-07, 15:55 bende duyunca çok mutlu oldum,ilk iki bölüm gibi olamaz ama içinde dans olduktan sonra nolursa olsun izlerim:img-yes: yalnız sunucu huysuz olmadıgı için üzüldüm,onla daha çok renkleniyordu program:icon_sorr bari jüri üyeleri değişmemiş olsun ya... bazı jüri üyelerini we sunucunun değişmemesini hatta eski yarışmacılar olsun isterdim :) mxrxt 24-10-07, 12:57 bence herkezin degismesi iyi olmus Huysuz haric :-) ama olsun bakalim bu nasil olacak? bence güzel olacak gibi bakalim türkiyede baska ne yetenekler var hep beraber görecegiz birde fragmanlar biraz daha genis olsa sunucu ve yeni juriler bagabinda.. mc_merve 24-10-07, 22:59 bugun fragmanini gordum eski dans yarismasinda olanlari gordum uamrim onlarda vardir :) arada dans etmek icin filan programd aolrularsa guzel olur bence sunucularda cok iyi zaten juri kim o belli degil sanirim umarim cumartesi gunu izleyebilirim ÇiLekss 26-10-07, 00:19 Sonunda basLiyo yaaaa... Baya özLemistim... JüriLeri çok merak ediyorum... Diger BöLümdeki jüridekiLeri seviyordum Asena hariç tabiki:icon_whis Bu arada arkadasLar neden Fox'tv'ye bukadar taktiniz anLamadim gayet kaLiteLi bir kanaL bence.. YapimLarida öyLe...! begummm 26-10-07, 15:11 Demek benimle dans edermisin yeniden başlıyor. Çok seviuodum bu programı ama şimdiki kanalı hiç iyi olmamış yine de izlemeye çalışıcam. Jüride kimler var acaba umarım iyi bir jüri olur. €RD! 27-10-07, 10:59 ben daha tanıtım fragmanını görmemiştim dün akşam gördüm ayyy ERDİ mide gördüm nasıl yakışıklı ya rabbim :img-in_lo Dilara03 27-10-07, 22:09 kanalları zaplarken gördümm bence kanalı hiç iyi olmamış çünkü reklam vermemiyo yani ben geçerken gördüm tamda ozanla ahmetin geldiği sahneydii süperlerdi onur29 28-10-07, 16:22 Ben daha önce sadece Huysuz virjin için izliyodum. Ama aslında kaliteli ve genç yeteneklerin ortaya çıkması içni yararlı bir yarışma. Jüri zaten çok iyi. Yonca Evcimik, Tan Sağtürk. Amabu sefer açıkçası haberim bile olmadı dün gördüm. Umarım Yine Huysuz Virjin sunar. €RD! 28-10-07, 16:34 kanalları zaplarken gördümm bence kanalı hiç iyi olmamış çünkü reklam vermemiyo yani ben geçerken gördüm tamda ozanla ahmetin geldiği sahneydii süperlerdi bende ahmetle ozan çıkınca çok sevindim daha sonralarda aydanda çıktı onada sevindim eski yarışmacıların çıkması güzel oldu renk kattı :) mxrxt 28-10-07, 16:37 kanalları zaplarken gördümm bence kanalı hiç iyi olmamış çünkü reklam vermemiyo yani ben geçerken gördüm tamda ozanla ahmetin geldiği sahneydii süperlerdi belkide haklisin yani kanalin cok izlenmedigi konusunda yalniz Kanal reklam yapamiyor dersen yanilirsin, cünkü kanalin web sitesi be yayin akisi icinde sürekli fragman verdigi bir gercek ama bu reklamlari görmek icin tabiki kanali az bucuk izlemek gerek özellikle reklam aralarinda programa girmeden önceki o kisa anda sürekli verdiler..Tamam Fox cok izlenmiyor olabilir ama böyle görmedim etmedim rekmal vermiyon denmemeli bence cok iyi reklam yaptilar ha ben bazi programlarini izledigim icin gördüm birde Fox tv nin büyük eksigi yazili medya en büyük reklam destegi yok... Bu arada program cok güzeldi ben izledim eskilerden hatirlatmalarda yaptilar eski yarismacilar süpriz yapti aydan da vardi ayrica juri kismem ayni onur29 sunucu malesef huysuz degil bildigim kadariyla Sahan Gökbakar ve cagla Sikel... balzac 28-10-07, 16:57 Dün seyrettim ama elemeleri gösterdiler,keşke hemen yarışmayı başlatsalardı. Jüride Uğurkan Erez ve Yonca Evcimiği gördüğüme sevindim. Umarım Tan Sağtürk ve Asena da vardır jüride. Huysuz Virjinde yokmuş,yokluğu belli olacaktır. Yayınlandığı kanal önemli değil,kaliteli 1 yarışma her yerde tutar. tukk-u 28-10-07, 18:39 Ömür Uyanık,Uğurkan Erez ve Yoncimik'in yanı sıra programa her hafta bir konuk jüri üyesi olacakmış.. Sunucular Şahan Gökbakar ve ÇAğla Şıkel olarak duyruldu.. İlk canlı yayın tarihi 11 Kasım 2007.. Elemeler İlk bölüm reytingleri iç açıcı değil... begummm 28-10-07, 19:37 Dün elemelerin bir kısmını izledim ve tesadüfen eski BDM den OZAN ve Ahmet in süpriz yaptıkları yere denk geldim çok tatlılardı çok özlemişim onları. Jüri tanıdıkmış Yonca Evcimik ve Uğurkan Erez daha önce de vardı Ömür Uyanık da Lirik dans hocasıydı yanılmıyosam. Beğendim ben jüriyi. Yarışmacılarsa asla eskileri gibi değil 2. BDM süperdi onun yerini asla tutamaz şimdiki. begummm 28-10-07, 20:50 Ratingler gerçekten feci gelmiş 29 ve 34. lük çok feci canlı yayınlar başlayınca düzelicektir ama bu düzeliş ne kadar olur bilemiyorum tukk-u 29-10-07, 16:57 bence Fox'ta yayınlanması iyi ama şu sebeple;Fox yarışmadan bir reyting patalaması beklemeyecektir çünkü izlenirliğini biliyor..Yarışmanın canlı yayınları ilk 15 içinde olursa Fox gayet rahat bir şekilde mutlu olur ve yarışmayı sürdürür.. mxrxt 29-10-07, 18:37 burda bazi arkadaslar tesadüfen gördükleri yazmislar sizin gibi onlarca inssan daha olsa duyaraka yada görerek izleciler birlesecek canli yayin basladiginda eminim ratingler cok daha iyi olacak.. bette 01-11-07, 15:32 Jüride Uğurkan Erez ve yoncanın olması çok iyi..! Geçen sefer bakamadım ama bu sefer bakmayı düşünüyorum.. mxrxt 03-11-07, 17:24 inşallah istediğimiz yarışmacılar çıkar inşallah reytingleride yüksek olur ((AMİN)) valla bu kisa ve öz duadan sonra bende sana katiliyor ve amin diyorum:img-wink:ama bence Dans edermisin beklenen ilgiyi görecek en azindan FOX tv icin merak etme erdi...:good: çağlam_begüm 03-11-07, 19:35 Fox tv de defalarca alt yazı gecti...Çağla sunucu değil jurı üyesi olacakmış.Tam kadroyu göremedim ama bildiğim kadarıyla Uğurkan Erez ve Yonca Evcimik jurıde =) Şahan Gökbakar yok.Huysuz sunucu...Ve yarısma 10 Kasım da başlıyor. çağlam_begüm 03-11-07, 19:43 Yarışma Yeniden Başlıyor 'Benimle Dans Eder Misin?' Yarışma Programı Yeni Jürisi ve Birbirinden Yetenekli Yarışmacılarıyla Fox Ekranlarında Yeniden İzleyici ile Buluşuyor... 'BENİMLE DANS EDER MİSİN?' YARIŞMA PROGRAMI YENİ JÜRİSİ VE BİRBİRİNDEN YETENEKLİ YARIŞMACILARIYLA FOX EKRANLARINDA YENİDEN İZLEYİCİ İLE BULUŞUYOR... Yarışmanın yeni jüri üyeleri; Uğurkan Erez, Yonca Evcimik, Çağla Şikel ve Murat Boz… Yarışmanın sunucusu ise Seyfi Dursunoğlu… Yarışmada, Türkiye'nin dört bir yanından seçilen en yetenekli dansçılar, 100 bin YTL'lik büyük ödül için yarışacak. Ankara, Antalya, İzmir, İstanbul ve Almanya'da yapılan elemeler sonucunda, finalist olmayı başaran toplam 18 dansçı, hafta boyunca çalışacakları danslarını, canlı yayında jüri önünde sergileyecekler… tukk-u 03-11-07, 20:15 işte buuu:D:DDans ateşi şimdi alevlenecek...Huysuz virjin Seyfi Dursunoğlu'yla Dans Eder Misin kasıp kavurur ortalığı bence...Bi de Murat Boz'u almışlar o da kızları çekse öle bi köşede otursa tamam işte...Dans Eder Misin fırtına gibi eser:D:D:D10 Kasım'ı iple çekiyorum..:D:D:D mxrxt 03-11-07, 21:49 işte buuu:D:DDans ateşi şimdi alevlenecek...Huysuz virjin Seyfi Dursunoğlu'yla Dans Eder Misin kasıp kavurur ortalığı bence...Bi de Murat Boz'u almışlar o da kızları çekse öle bi köşede otursa tamam işte...Dans Eder Misin fırtına gibi eser:D:D:D10 Kasım'ı iple çekiyorum..:D:D:D valla öyle, sana katiliyorum dans edermisin harika geliyor FOX kendinden beklenenin fazlasini yapti Ugurkan, erez Yonca evcimik, Cagla sikel Ve Murat boz juride üyeligi ve Seyfi Dursunoglu (Huysuz virjin) sunuculuguyla harika bir program geliyor 10 Kasim Cumartesi FOX´da.. -OnE- 03-11-07, 23:37 bugün elemeleri izledim,güzel performanslar vardı.Dans eder misin'i özlemişim,bunu anladım.ehii O yüzden gelecek haftayı dört gözle bekliyorum:img-icecr GSealment 04-11-07, 11:33 Gerçektende Fox Tv kendinden beklenenin çok daha iyisini yaptı. Huysuz Virjin'siz Dans Eder Misin? düşünülemezdi:icon_whis Jüri de harika :good: Favorim "Dansa Var Mısın?" dan tanıdığımız Serdar tabiki:img-pilot Merak ettiğim şey,Çağla Dansa Var Mısın?'da sunucuydu,Serdar'ı nasıl değerlendirecek acaba:img-cool2 balzac 04-11-07, 15:53 huysuz virjinin sunucu olması süper olmuş. Eminim reytingleri arttırır fox tv,huysuz sayesinde . 10 kasımı bekleyeceğiz. Ateş 04-11-07, 16:19 bende haberi okuyunca çok sevindim jüri tek kelime ile muhteşem sunucuda huysuz virjin(seyfi dursunoğlu) olunca daha ne olsun çok keyifli olacağını umuyorum 10 kasımda görücez...:img-wink: N_e_z 04-11-07, 17:35 bugün bez bebege bakarken alt yzai gecti aksim murat boz üyedeymis ayy mutlaka izlemem lazima ma annem uizin vermez ya uufff insallah bakabilirim aksim benim ya i love you murat boz peacer 04-11-07, 19:43 BDEM'nin dönmesine çok sevindim ama eskisi kadar iyi olacağını sanmıyorum...Yani o atmosfer falan.. Ne de olsa jüri üyelerinden bazıları yok ayrıca; Çağla Şikel var ve bence hiç iyi olmadı bu.(Benim düşüncem) Murat Boz var.(Tamam iyi güzel de dans ile alakasını çözemedim? ) Fox da olması da pek iyi değil Umarım aynı yerde yapılır Birde; Bu yarışmacıların hepsi hip-hop kültürü (break dance vb.) 'nden dans yapıyorlar.Oysa önceki yarışmalarda bale, oryantal, Micheal Jackson vb ne ararsan vardı. Umarım iyi bir proje olurda eğlenerek, zevk alarak izleriz. mxrxt 05-11-07, 11:36 BDEM'nin dönmesine çok sevindim ama eskisi kadar iyi olacağını sanmıyorum...Yani o atmosfer falan.. Ne de olsa jüri üyelerinden bazıları yok ayrıca; Çağla Şikel var ve bence hiç iyi olmadı bu.(Benim düşüncem) Murat Boz var.(Tamam iyi güzel de dans ile alakasını çözemedim? ) Fox da olması da pek iyi değil Umarım aynı yerde yapılır Birde; Bu yarışmacıların hepsi hip-hop kültürü (break dance vb.) 'nden dans yapıyorlar.Oysa önceki yarışmalarda bale, oryantal, Micheal Jackson vb ne ararsan vardı. Umarım iyi bir proje olurda eğlenerek, zevk alarak izleriz. Aslina bakarsan senin ne demek istedigi hic anlamadim ben Yada sadece FoX tvde oldugu icin eskisi kadar iyi olacagini düsünmüyorum deseydin yeterli olurdu bence... Yarismada iki juri üyesi degisti buda cok normal zaten ayni kisiler olsaydi aslinda o zaman cok sacma olurdu tabiki bazi degisiklikler olacak.. Cagla Sikel ve Murat Boz konusuna gelince Caglada hakli olabilirsin belki ama Murat bence dans konusunda cok iyi en azindan iyi dans ediyor .. Buzda danzda Hande Ataizi ve Sema Celebi ne kadar buzda dansdan anliyorsa Caglada o kadar anlar hatta bak bale yapmis bir insan Sema celebi istagozcu :icon_whis Yani her yerde her yarismada tüm jurinin konuyla bir alakasi olmuyor her ne kadar dogru olan bu olmasa bile.. Bu arada en önemli olanai Seyfi Dursunoglu idi vede o sunucu olarak programda bulunuyor gerisi viz gelir tirs giderr... balzac 05-11-07, 11:53 Arkadaşlar Çağla Şikeli de yabana atmayın. Yanlış hatırlamıyorsam Çağla da dansçı bale eğitimi almış,yani dansın içinde. Dansı Murat Bozdan daha iyi bildiği kesin.O yüzden jüri üyeliğine uygun bence. Ateş 05-11-07, 12:53 Arkadaşlar Çağla Şikeli de yabana atmayın. Yanlış hatırlamıyorsam Çağla da dansçı bale eğitimi almış,yani dansın içinde. Dansı Murat Bozdan daha iyi bildiği kesin.O yüzden jüri üyeliğine uygun bence. aynen çağla şıkel alakasız diyenleri anlayamadım çünkü çağla şıkel de arkadaşın dediği gibi bale eğitimi almış dansçı yani dansın çok içinde birisi tam tersi onun bu jüride olmasına çok sevindim.Ne alaka jüride denilecek biri varsa o da murat bozdur ancak o da bi popçu o nedenle görsellik hakkında yorum görüş sunacaktır ben şu niye burda bu ne alaka gibi yorumlar yapmak istemiyorum bence jüri çok uygun çok iyi... €RD! 05-11-07, 14:43 geçen hafta cumartesi izledim programı ERDİ'mi gördüm nasıl mutlu oldum çok yakışıklı çok tatlı hayırlısı olsun reytingler yüksek olsun da :) €RD! 05-11-07, 14:55 murat bozun jüri üyesi olduğunu bilmiodum ne güzell :) belki murat boz reytinglerde rol oynucak sunucunun huysuz virjin olması daha ii olmuş çünkü çok güzel sunuyo programı peacer 05-11-07, 19:11 Arkadaşlar Çağla Şikel'i alakasız bulmuyorum sadece kendisini pek sevmem. Zaten alakasız gibi bir şeyde söylemedim :D Zaten epey bir ciddi konuşmuşum :D Murat Boz da dans ediyor tamam da pek beenmiyorum dansını ne yalan söyliyim, birde onu jüri üyesi olarak düşünemiyorum çünkü onun sert bir yorum yapacağını düşünmüyorum :D Serdar_kolik 05-11-07, 22:31 ben iste bu cocuga bayiliyorummm cok tatli yaa favorim serdar :img-yes: http://img66.imageshack.us/img66/1087/s70026670010001hn1.jpg (http://imageshack.us) ÇiLekss 06-11-07, 04:33 'Benimle Dans Eder Misin'in Alkan'ı İntihar Etti Alkan’ın dramı Akdeniz Üniversitesi’nin başarılı öğrencisi Alkan Alp, 26 yıldır yaşama göğüs gerdi. Önceki gün öğrenim gördüğü fakültenin 4. kat penceresine çıkarak kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine çakılan talihsiz genç yaşamını yitirdi. Geride ise sadece gözü yaşlı arkadaşları kaldı Alkan Alp henüz 26 yaşındaydı. Küçük yaşta babasını kaybetti. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen annesi onu yetiştirme yurduna verdi. İki kardeşi cezaevine düştü. Diğer kardeşi, devlet memurluğundan ayrıldı. Hayatın acımasızlığına inatla direnip yılmadı, yıkılmadı. Üniversite sınavlarına girdi ve azmi sayesinde başararak AÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü’nü kazandı. HEM ÇALIŞIP, HEM OKUDU Hem çalışıp hem de okuluna devam eden Alkan, 4 yıl önce girdiği heykel bölümünde, maddi imkansızlıklar nedeniyle arkadaşlarından bir sınıf geride kaldı. Ancak o yine yılmadı. Otellerde animatörlük yapıp, heykel satarak geçimini sağlamaya çalıştı. Daha sonra bir televizyon kanalında yayınlanan “Dans Eder misin?” adlı yarışmaya katılarak şöhret olmanın yollarını aradı. HAYATIN YÜKÜNÜ TAŞIYAMADI YarIŞmadan sonra tekrar okuluna dönen Alp, hayatın yükünü daha fazla taşıyamadı. İddiaya göre bunalıma giren genç, 10 Ekim’de fakültenin 4. katındaki tuvalet penceresinden atlayarak yaşamına son verdi. Alp’in cenazesi o günden beri yakınları tarafından teslim alınmadı. Genç, 19 Ekim’e kadar bir yakını bulunamaz ise kimsesizler mezarlığına defnedilecek. ÖLDÜĞÜNE İNANAMADILAR Genç dansçının arkadaşları ise Alkan'ın hayat dolu, herkesi güldüren heyecanlı biri olduğunu belirterek, onun intihar etmiş olabileceğine hala inanamadıklarını kaydetti. Öğretmenleri ise “Alkan'ın intihar ettiğine biz de arkadaşları gibi inanmıyoruz. Bu yaz tatilinde otellerde animasyonlarda çalıştı. Ve bize çok para kazandığını söyleyerek burs istemediğini, ihtiyacı olan başka bir öğrenciye verilmesini istediğini söyledi. Bizi ve herkesi güldüren hayat dolu bir insandı. Yurtta büyümüş olması yaklaşan bayramla birlikte onda bir hüzün yaratmış olabilir. Ama geleceği olan biriydi” dedi. Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü son sınıf öğrencisi Alkan Alp, dün dersten çıktıktan sonra fakülte binasının 5'inci katındaki tuvalet penceresinden atlayarak intihar etmişti. Ağır yaralı halde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen Alp, kurtarılamamıştı. ALkan hakkinda biLgiLer ve ResimLer...! Ad: Alkan Soyad:Alp Katıldığı Yer:Antalya Yaş:24 Doğum Yeri:Ankara Boy: 1.80 Kilo: 65 Medeni Hal: bekar Öğrenim Durumu: Akdeniz Üni. Güzel Sanatlar Fak. Mesleği >Dansçı Hiç televizyonda veya sinemada rol aldınız mı ya da göründünüz mü ? : Hayır Sizi çok iyi tanıyan birine göre iyi nitelikleriniz nelerdir ? : Hayata karşı mücadeleci olmam Sizi çok iyi tanıyan birine göre kötü nitelikleriniz nelerdir ? : Biraz sakar olmam Dans sizin için neyi ifade ediyor ? Hayatın ve yaşamın ta kendisi Dans ile ilgili hedefiniz nedir ? : Dansı en iyi şekilde yaşamak istiyorum Eşiniz, Kız / Erkek arkadaşınız var mı ? Hiç boşandınız mı ? Yok http://i24.tinypic.com/2s5yxif.jpg http://i20.tinypic.com/2lut0eg.jpg Çok kötü OLdum ya zaten dans edermisine baktigim zamanda hayat hikayesi beni çok etkilemisti yazik bu genç yasta...! ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANIN CENNET OLSUN..! özgeeee 06-11-07, 13:54 bu arada çağla şıkel ile ilgili de yorumlar yapılmış. tabiki sevmeyenler olabilir. ama çok ön yargılı yaklaşıldığını düşünüorum. ben iş dolayısıyla yakından tanıorum kendisini. gayet mütavazi, pozitif ve çok neşeli bi insandır. ayrıca hepimizin bildiği gibi profesyonel dansçıdır. bence jüride olması isabet olmuş.:img-yes: murat boz a ben de şaşırdım... keşke tan sağtürk olsaydı yine... :img-blush ozlem05 06-11-07, 13:55 Bu programı kim sunacak geçen sezondaki gibi Yiğit sunar ama Huysuz Fox kanalına gelmez bence merak ediyorum kimin sunacağını.. Alkan Beni çok etkiledi duyduğumda haberlerde şok oldum çok üzüldüm hiç beklemezdim intihar edeceğini keşke yapmasaymış hayatta hiç birşey için intihar etmeye değmez Allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun :icon_sorr mxrxt 06-11-07, 23:51 Bu programı kim sunacak geçen sezondaki gibi Yiğit sunar ama Huysuz Fox kanalına gelmez bence merak ediyorum kimin sunacağını.. Alkan Beni çok etkiledi duyduğumda haberlerde şok oldum çok üzüldüm hiç beklemezdim intihar edeceğini keşke yapmasaymış hayatta hiç birşey için intihar etmeye değmez Allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun :icon_sorr FOX tv nin internet sitesinde sunucu Seyfi Dursunoglu yaziyor ama kendisi olarakmi? huysuz olarak sunar bunu bilmiyoruz ..Ama umarim Huysuz olur... çağlam_begüm 07-11-07, 13:31 CUMARTESİ 21.30 Sunucular: Seyfi Dursunoğlu, Eylül İlbey Jüri: Yonca Evcimik, Uğurkan Erez, Çağla Şikel, Murat Boz Türkiye, en iyi dansçısını bulacak! Tüm Türkiye'nin ilgiyle izlediği "Benimle Dans Eder Misin?" FOX ekranında sevenleriyle yeniden buluşacak! Türkiye'nin dört bir yanından seçilen en yetenekli dansçılar büyük ödül için yarışacak; Türkiye, en iyi dansçısını bulacak! "Benimle Dans Eder Misin?" FOX'ta! http://img103.imageshack.us/img103/7701/73aj3.jpg (http://imageshack.us) tukk-u 07-11-07, 14:26 Seyfi Dursunoğlu yarışmayı kendi kimliğiyle sunacak arkadaşlar sunuculuk teklifini bu şartla kabul etmiş...Huysuz Virjin tiplemesi olmayacakmış... didemfener 07-11-07, 16:53 SERDAR zaten atvde dans yarışmasındaydı ama.. şimdide burda zaten atvde nebi vardı ben onla konuşuyom şuanda zaten dansa evam ediyo İLK AŞKIM_MERVE 08-11-07, 14:05 YENİ SEZON UMARIM güzel olur!!... TABİ HERŞEYİN İLKİ GÜZEL!!... benim için en ii dansçı şimdiye kadar gelmiş geçmiş.. ÖMERDİ... VEDE AYDAN!!.. ikisini çook çook seviyorumm... €RD! 08-11-07, 14:36 YENİ SEZON UMARIM güzel olur!!... TABİ HERŞEYİN İLKİ GÜZEL!!... benim için en ii dansçı şimdiye kadar gelmiş geçmiş.. ÖMERDİ... VEDE AYDAN!!.. ikisini çook çook seviyorumm... dediğin gibi herşeyin ilki güzel oluyo ama inşallah buda onları aratmıcak bende ERDİ'nin hastasıyım:img-in_lo:img-in_lo ahhh onu bi kere görsem daha ne isterimki :) İLK AŞKIM_MERVE 08-11-07, 14:52 dediğin gibi herşeyin ilki güzel oluyo ama inşallah buda onları aratmıcak bende ERDİ'nin hastasıyım:img-in_lo:img-in_lo ahhh onu bi kere görsem daha ne isterimki :) :).. umarım görürsün cnm erdiyi.. ee o zmn sen erdinin bir filmimi dizisimi ne vardı...onuda izlemişsindir..neydi ama yhaa..unuttum...showdaydı... HAAA SON TERCİH...:img-yes:izledin dimi onu??.. €RD! 08-11-07, 14:53 :).. umarım görürsün cnm erdiyi.. ee o zmn sen erdinin bir filmimi dizisimi ne vardı...onuda izlemişsindir..neydi ama yhaa..unuttum...showdaydı... HAAA SON TERCİH...:img-yes:izledin dimi onu??.. inşallah görürüm :) izledim keşke bitirmeselerdi :( sen izledin mi?? :) hattori ha 08-11-07, 17:56 Seyfi Dursunoğlu yarışmayı kendi kimliğiyle sunacak arkadaşlar sunuculuk teklifini bu şartla kabul etmiş...Huysuz Virjin tiplemesi olmayacakmış... Ya bu pek hoşuma gitmedi. Önceki gibi Huysuz Virjin tiplemesiyle sunmasını tercih ederdim, neyse... Geçen hafta elemeleri izledim finalistler çok iyi ya programı iple çekiyorum çok özlemiştim... bette 08-11-07, 22:16 inşallah dediğin gibi olur bu arada foto çok güzell :) Bu haliyle süperrr :happy0064 Seyfi Dursunoğlu olmasıda güzel,tam bir İstanbul beyfendisi olarak çıkıcak ama yine o hicvinden vazgeçmiycektir bence.. gamzeeee91 08-11-07, 22:35 üfff süperr olucak yaaa ...jüri harikaaa ztn murat boz hastasi olduum iciin :D onun jüride oldugunu yeni ögrendm ondan önce de izlicektm ama simdi daha da bi izlicem:D ama cagla sikelin olmasi da güzel cünkü onu da cok begeniorum... baya bi güzel olucaga benzioo bu yarismaa:) sabirsizlila bekliorummm...:happy0064 mxrxt 08-11-07, 23:57 inşallah dediğin gibi olur bu arada foto çok güzell :) ben öyle olacagina inaniyorum erdiarkadasim kadro cok harika hayran kitlesi yogun olan kisilar bir arada ben buna inaniyorum sizde inanin hep beraber inanalim güzel olsun...:img-wink: hattori ha 09-11-07, 00:27 aaa sunucular arasında eylül de varmış süper. arada o da dans edecektir, bayılıyorum dansına ayrıca seyfi dursunoğluyla atışmaları falan harika olur çok iyi ya:) bir foxta olması beni tedirgin ediyor ama bu prgram foxta bile izlenir. mxrxt 09-11-07, 13:01 Huysuz Virjin artık yok FOX TV'deki "Benimle Dans Eder Misin?" yarışmasını Seyfi Dursunoğlu'nun mu yoksa kadın kılığına girip canlandırdığı Huysuz Virjin'in mi sunacağı belli oldu. RTÜK'ün muhalefet ettiği Huysuz Virjin rafa kalktı. http://img66.imageshack.us/img66/1676/huysuzvirjinul6.jpg (http://imageshack.us) Huysuz Virjin rafa, Seyfi Bey ekrana FOX'taki "Benimle Dans Eder misin?" yarışmasının ilk canlı yayını 10 Kasım'da... Alice'yi takip edenler bilir. Geçen hafta "RTÜK, Huysuz Virjin'i nasıl Seyfi Bey yaptı?" başlıklı bir yazı yazmıştım. FOX, yarışmanın basın bülteni ve fotoğraflarını önceki gün medyaya servis etti. Yazdığım gibi "Huysuz Virjin" gitti, yerine Seyfi Bey yani Seyfi Dursunoğlu geldi... Yarışmada bu kez jüride eski ekipten Uğurkan Erez ve Yonca Evcimik yerini korudu. Çağla Şıkel ile şarkıcı Murat Boz yarışmaya yeni jüri üyeleri olarak katıldı. Yarışmada sunucu aynı, ama ciddi bir farkla... İki seride yarışmayı Huysuz Virjin sunmuştu. RTÜK, karşı cinse ait kıyafetlerle sunuma izin vermediği için Seyfi Dursunoğlu, Huysuz Virjin'i rafa kaldırdı. O artık Seyfi Bey olarak ekranda... Ali Eyüboğlu / Milliyet bette 09-11-07, 13:05 Bence bunun tek sebebi rtük olmayabilir. Bundan önceki BDE'lerde Seyfi bey o kılığa bürünüp 3 saat canlı yayın yapmanın ,bu yaşta biri olarak nasıl zor olduğun sürekli espiriyle karışık olarak söylüyordu. Hatta canlı yayında birkaç defa fenalık geçirmeside bu sebeptendi. Böyle olması daha iyi olmuş. O ışıkların altında 3 saat, topuklu ayakkabılarla bi erkek için.. Resmen işkencedir yani. Para için değmez. SÜRMELI 10-11-07, 04:40 aa eylülde mi sunuculuk yapacak ???seyfi dursunoğlunun yanında yardımcı sunucu olacak demek ki... eylul sanirim yarismaci eylul diiilll soy adina bakarsak :D ben serdarii yine destekliyomm hadi bakaalimm umarimm eskisi gibi guzel olurr yarisma :img-cool2 yelda_01 10-11-07, 13:36 tüm Benimle Dans eder misin sevenlerine hayirli olsun ya arkadaslar bugunki yarismayin tekrarini göstereceklermi acaba ben bakamicamda?, insallah gösteriler ya cumartesi dügün yapanlardan gicik kapiyorum ya, elimden gelse cumartesi dügün yapanlari öldürmek isterdim herseyin ilki güzel olur ama bence bu yarismada jürisiyle, yarismacilariyla ve tabiki sunucusuyla (seyfi dursunoglu) cok güzel olacak :happy0064:happy0064 begummm 10-11-07, 13:52 İki haftadır girmiyorum forum a neler neler olmuş. Jüri değişmiş, sunuculardan değişen var, ama iyi olmuş bu kadroyla iyi ratingler alabileceğine inanıyorum programın. çağlam_begüm 10-11-07, 16:04 http://img64.imageshack.us/img64/1750/fox2jd6ny0.jpg (http://imageshack.us) 19:45'te basliyor. Canli yayin tam 4 saat 15 dakika sürecekmiş :happy0064 FBuse 10-11-07, 16:43 kesinlikle izlemeye calisicam.. Fox TV olmasindna dolayi ratinglerde sorun olacak tahminen ama bellide olmaz tabi.. neyse Dans+Müzik icin seyretmeye deger bi yarisma mxrxt 10-11-07, 18:13 evvet ve sonun o büyük gün geldi cok sabirsizlaniryorum cok güzel olacagini düsündügüm icin artik saatler kaldi bu yarismayi kesinlikle özlemisim .. onur29 10-11-07, 18:22 Ya ben bu yarışmayı Huysuz Virjin için izliyodum. Ama şimdi öğrendim Huysuz Virjin RTÜK kurallarına aykırıymış ve yasaklanmış sanırım. Seyfi bey kendi kimliğiyle sunacakmış. Yine de çok başarılı olacağına eminim. Ama bu karar ban çok saçma geldi. Bu memlekette Huysuz Virjin'e gelene kadar yasaklanması gereken daha neler var. Bu adam Türkiye'nin en iyi komedyeni. Huysuz Virjin karakteri yıllardır ekranalrda şimdi algılamış RTÜK. Yazık çok yazık. mxrxt 10-11-07, 18:39 Ya ben bu yarışmayı Huysuz Virjin için izliyodum. Ama şimdi öğrendim Huysuz Virjin RTÜK kurallarına aykırıymış ve yasaklanmış sanırım. Seyfi bey kendi kimliğiyle sunacakmış. Yine de çok başarılı olacağına eminim. Ama bu karar ban çok saçma geldi. Bu memlekette Huysuz Virjin'e gelene kadar yasaklanması gereken daha neler var. Bu adam Türkiye'nin en iyi komedyeni. Huysuz Virjin karakteri yıllardır ekranalrda şimdi algılamış RTÜK. Yazık çok yazık. A_Z ye yazdiklarina katiliyorum.. Ama dedigin gibi Seyfi D. kesinlikle gene güzel bi program sunacak buna inaniyorum ama herkez gibi tabi bende icimden birazcik huysuz diyorummmm... hattori ha 10-11-07, 18:56 ya onur29 ben de kesinlikle katılıyorum. yasaklanması gereken bu kadar şey varken neden huysuz virjin? hem bundan önceki programlarda nerdeymiş rtük. dans eder misin programlarından önce de benim yıllardır severek izlediğim bir tiplemeydi . merak ettiğim, huysuz virjin tiplemesi bu programda hiç mi olmayacak? yani tamam programın tamamı o şekilde sunulmayabilir ama her program küçük bir show yapılabilir. Yani ben öyle olmasını isterdim. houzouri 10-11-07, 20:36 Yasaklayacak başka şey bulamamışlar! Saçma ya, olacak şey mi! Şu ana kadar yapılan yarışmalar içinde en iyisi bu yarışma programı bana göre. Seyfi Dursunoğlu da çok başarılı. Hatta çoğu kişi onun için izliyor. Bu gece program yine süper :) Seyfi Bey çok güzel sunuyor, sırf onun için izlenir bu yarışma:img-yes: NOSTALJİK 10-11-07, 20:41 Seyfi Dursunoğlu olarak olsun, gerçi şovları çok güzel Huysuz'ken Seyfi ikende güzel sunuyor. ara ara her programda şovlarını yaparsada iyi olur mu acaba? biraz yorulur belki kostüm ,makyaj. kimsenin kimliğine bişi diyemem ama (Bülent Hanım'ı kast ediyorum) ekranlarda çok görünmemesi gerektiğini düşünüyorum. Huysuz'da ne düşüneceğimi tam bilemiyorum gerçi yukarda bişiler anlattım her yönüyle seyrederim dans yarışmasını. jüri neler yapacak bakalım. Çağla Ş., Yonca E, Uğurkan E. ve Murat B. şuan zeybek dansı var saat 20. 50 civarları ebru_dilek_ebru 10-11-07, 21:06 seyfi dursunuoğlu böylede çok güzel yine aynı espriler ..eylül de yardımcı olarak orda çok tatlı genee :happy0064 ay yonca evcimiğe neler yaptı öylee..oturduğu yere yastık koymuş onları kaldırdı oturttu çok komikdi....çaüla şikele ayağı büyük dedii sonra ellleride büyük bunun küçük yeri yok galiba dedi oda ellerini aşşağı koydu öyle konuşuyo amaa eskisii tabi daha güzeldi asenalı tan sağtürk'lü uğurkan erezde biraz daha yaşlanmış duruyo nedense...daha ilk yarışmacılardı galiba yada 2. yanlız anlamadığım murat boz ve çağla şikel orda hangi kimlikle duruyolar çk merak ediyorum... bence burda onların yerine kamera arkasında olan bahadır efe'nin kesin olması gerekiyordu... bakalım kimnler var diğer yarışmacılar nasıll houzouri 10-11-07, 22:10 Süper gidiyor dilerim ki izlenme oranları iyi olur.. Seyfi Bey'e diyecek laf bulamıyorum, çok güldürüyor.Hele hele Uğurkan Erez'le atışmalara bayıldım :) Bir de dikkatinizi çekerim bazı yarışmalar gibi saçma sapan, yapmacıklık barındıran içeriği yok bu yarışmanın. Kavgalar, kıyametler kopmuyor izlenmek için. Seviye bozulmuyor... FBuse 10-11-07, 22:15 programm süper.. yarisma bitsin detayli yorum yapacagim ama söylemeden gecemicem iyiki tekrar yapildi bu yarisma dogru dürüst yarisma seyredebiliyoruz.. kavgasiz görültüsüz.. :img-wink: bette 10-11-07, 22:59 Yaa bi tv programı sayesinde gülmeyi özelmiştim. Bu gece hasret giderdim resmen.. Uğurkan Erez ve Seyfi Dursunoğlu atışmaları sayesinde baya bi güldüm cidden. Programa acayip katkısı oluyo onların tatlı atışmaları.. Asenasız BDE hayallerimm sonunda gerçek oldu. Çağla Şikel ve Murat Bozda yerlerine çok yakışmışlar.Özellikle M.Boz hiç yabancılık çekmedi.. Yarışmacılardan en çok Gencayı beğendim.. Sonuç olarak son sürat eski hızıyla ilerliyor yarışmamız..Reytingler kötü gelirse Foxun henüz yeni olmasından dolayı olur,yoksa eski güzelliğinden bi eksiklik yok.. Not: Uğurkan abi saçını kısaltsan ve sakallarını kesip eskisi gibi kirli sakal yapsan çok daha güzel olur.. ;) hattori ha 10-11-07, 22:59 Evet Seyfi Dursunoğlu gerekli cevabı verdi. "77 yaşında bir erkek, kadın kılığına girerse sadece komik olur başka bir şey olmaz" dedi.:good: Ya bu arada programı çoook özlemişim tahminimden daha fazla. İyi ki tekrar başladı, harika gidiyor. Yarışmacılar da çok başarılı ayrıca farkeden tek şey Seyfi Dursunoğlu için kıyafetler oldu. Onun dışında yine espriler mükemmel ve program çok eğlenceli. Tvdeki bir çok programla da karşılaştırılamayacak kadar düzeyli. saso 10-11-07, 23:22 muhteşem eglenceli...kaliteli...ve en güzeli SEYFİ DURSUNOGLU lu muhteşem saatler geçirdim... seyfi dursunoglu nun huysuz olarak çıkamayacagını duyunca çok şaşırdım ve üzüldüm... artık bu kafaların degişmesi gerekiyor.en azından bu işi en kaliteli şekilde yapan bu kadar degerli bir kişiye yapılması çok bütyük haksızlık.... ben rtük ün sitesine bu haksızlıgı dile getirdim..LÜTFEN sizlerde tepkinizi gösterin...üyelik falan gerekmiyor ülkemizde TEK sayılabilecek (ki tek bence )bir sanatcıya bu yapılmamalı..... http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/Default.aspx eidt:o sinirle o kadar çok hatalı cümleler kurmuşum ki...özür dilerim arkadaşlar :icon_sorr bette 10-11-07, 23:40 muhteşem eglenceli...kaliteli...ve en güzeli SEYFİ DURSUNOGLU lu muhteşem saatler geçirdim... seyfi dursunoglu nun huysuz olarak çıkamayacagını duyunca çok şaşırdım ve üzüldüm... artık bu kafaların degişmesi gerekiyor.en azından bu işi en kaliteli şekilde yapan bu kadar degerli bir kişiye yapılması çok bütyük haksızlık.... ben rtük ün sitesine bu haksızlıgı dile getirdim..LÜTFEN sizlerde tepkinizi gösterin...üyelik falan gerekmiyor ülkemizde TEK sayılabilecek (ki tek bence )bir sanatcıya bu yapılmamalı..... http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/Default.aspx eidt:o sinirle o kadar çok hatalı cümleler kurmuşum ki...özür dilerim arkadaşlar :icon_sorr Bence Seyfi Dursunoğlu olarak harika zaten. Eski haline dönmesine lüzum bile yok. Ben çok beğendim kendisini.. O her haliyle kendisini kabul ettirmiş halka.. :img-yes: :good: saso 10-11-07, 23:45 bette evet seyfi dursunoglu olarak izlemekde huysuz virjin izlemek kadar egllenceliydi.. ama seyfi beye yapılmış bir haksızlık olarak görüyorum...ve seyfi beyinde buna çok kırıldıgını gördük... benim tepkim ülkemizde tek olan bir kişiye bunun yapılması.... yoksa seyfi bey o kıyafetleri giymeden de HUYSUZ VİRJİN di..:) sarıseren 10-11-07, 23:56 Programın hepsini izleyemedim ama genel olarak güzeldi.Bikaç yarışmacıya bakabildim.Seyfi Dursunoğluna yapılan bencede büyük haksızlık ama yinede o her haliyle harika ve bizi güldürmeyi başarıyor:img-yes: bette 11-11-07, 00:13 bette evet seyfi dursunoglu olarak izlemekde huysuz virjin izlemek kadar egllenceliydi.. ama seyfi beye yapılmış bir haksızlık olarak görüyorum...ve seyfi beyinde buna çok kırıldıgını gördük... benim tepkim ülkemizde tek olan bir kişiye bunun yapılması.... yoksa seyfi bey o kıyafetleri giymeden de HUYSUZ VİRJİN di..:) O konuda haklısın tabi bu şekilde yapılmasaydı değişim daha iyi olurdu ancak,ben yinede böyle daha iyi olduğunu düşünüyorum. Seyfi Beyin geçen seferki yarışmada yere yığılışı hala aklımda.. Tüğlerim diken diken olmuştu onu canlı yayında küt diye yere düşerken görünce. Bu yaştan sonra Huysuz olarak çıkması onun sağlığına zarardan başka birşey değil.. Serdar_kolik 11-11-07, 00:29 yarisma herseyiyle cok güzeldi seyfi dursunoglunun huysuz virjin olarak cikmamasina bazi arkadaslar üzülümüs bence hic üzülmeyin gördügünüz gibi yine bizleri cok güldürdü bu aksam kiyafetin önemi yok:img-wink: yarismacilara gelince hepsi cok iyidi bence ilk hafta olmasina ragmen benim tabiki favorim serdarrr cünkü onu yakindanda taniyorum son ikiye kaldiginda resmen kalbim cikicak gibi oldum ama kalmasina cok sevindimm:happy0064 ama canerin gitmesine gercekten cok üzüldüm gitmesi gereken gökhandi tekli performanslara dikkat edin hep ayni hareketleri yapiyo ilerliyen haftalarda görüceksiniz sizde...haftayi iple cekiyorummm begummm 11-11-07, 00:33 Yarışmanın tamamını izlemedim ama izlediğim kadarıyla çok güzeldi. Seyfi Dursunoğlu 'nu Huysuz Virjin olarak daha eğlenceli buluyordum ama bu halde de oldukça komikti. Eğlenceli güzel ve kaliyeli bir yapım olmuş yine eskisi gibi. houzouri 11-11-07, 00:44 Yarışmanın sonunu izleyememiştim, Caner gitti demek.. Kızlardan giden vardı sanırım, o kimdi:icon_sorr Yarışma hakkında yorumlara gelince; gerçekten çok güzeldi. Çok komikti. Doya doya güldüm :happy0064 Daha önce de dediğim gibi diğer yapay yarışmalardaki gibi değildi hiçbirşey.. Bir önceki seride olduğu gibi kaliteli bir program oldu.. Yarışmacıları çok tanıyamadım, bir favorim yok şimdilik. Tek favorim ister Huysuz olsun ister olmasın Seyfi Dursunoğlu!!! Hani diyor ya "beni artık yaşlılar tanıyor" diye.. Asla yok öyle birşey :D Ben 17 yaşındayım ve sırf onun için saatlerce tv başından kalkmam :) NOSTALJİK 11-11-07, 00:50 danslar daha kısa kısamıydı ne? Huysuz Seyfi tek başınada sunabilir, espirileri güzel , dozunda. hakimiyet iyi . görüntü iyi.inşallah bazı yarışmalar gibi reytink uğruna suni ,saçma kavgalar çıkarmazlar. güneş neden elemeler sırasında okadar çok mimik yaptı gitmek istemiyor mu yarışmayı mı beğenmedi ,dikkat çekmek için mi anlayamadım. tabi bu düşünceler bence olanlar . FBuse 11-11-07, 00:52 öncelikle Yarismanin baslamasina cok sevindim.. Kavgasiz Gürültüsüz Eglence dolu bi Programm izledik =)) Favorim kesinlikle bu diyecek kadar cözemedim yarismacilari henüz neyse bunlarda ilk hafta yorumlarim.. Dilara.. HipHopta cok iyidi nasil desem karakter olarak degilde dansci olarak begendim Caner.. neyazikki elendi ki hak ettmiyordu hic liriktede solodada süperdi =( Dilek.. iyi dans ediyo fakar yarismada kalacak kadar degil, ztnde elendi Eren.. Animatör oldugundan Oryantale cok yakisti bence, sempatik cocuk begendim Gizem.. alamanya gzli =D bence baya basariliydi, Erenlede cok uyumluydu Gencay.. 31 yasind aolmasina ragmen gayet iyidi, begendim performansini Günes.. bence Zeybekte cok basariliydi, sona kalmayi hak etmiyordu Gökhan.. hem zeybekte hemde solosunda süperdi =)) Julia.. BDEM1deki gzl Merveyi andirdi ama dansi dahada bi iyi Serdar.. begenmedim Melis.. dansini sexy buluyormus hahaha ne diyim ozaman hep Funk yapsin Süleyman.. harikaydi partnerinin Melis olmasina ragmen Nora.. cok antipatik geldi bana, dans edisinide begenmedim Turabi.. Partneri Nora ufak tefek oldugu icin rocknRollu becerdi, iyidi ya Zeynep.. iyi dans ediyor fakat surat ifadesinde eksiklik var harbiden Tekken& Pelin.. kacirdim neyazikki göremedim performanslarini Jüri.. süperdi, murat ile cagla cok saygililar ya ayrica yorumlarida süper Eylül.. bosuna durdu onca saat ayakta bi ise yaramadi bence :S ilk haftanin en iyi ciftleri.. Eren&Gizem, Dilara&Gencay, Gökhan&Günes suan begendiklerim.. Dilara, Eren, Gizem, Gökhan, Julia, Süleyman saso 11-11-07, 00:58 Yarışmacıları çok tanıyamadım, bir favorim yok şimdilik. Tek favorim ister Huysuz olsun ister olmasın Seyfi Dursunoğlu!!! Hani diyor ya "beni artık yaşlılar tanıyor" diye.. Asla yok öyle birşey :D Ben 17 yaşındayım ve sırf onun için saatlerce tv başından kalkmam :) benşm de favorim hiç yok....zaten dansla alakam yok...izlemek çok zevkli.... bu yarışma programı saatlerce yayınlanırken ben tv başındaysam seyfi bey için ve juri için... çok kaliteli ugurkan ve yoncanın hala juri olması bence çok iyi...gerçekten donanımlı iki insan..... murat boz neden orda pek çözemedim...çok iyi bir danscımı bilmiyorum..kliplerinde falan iyi de ne kadar profosyonelce yapıyor bu işi hiç bir bilgim yok.. çagla da bir bale yapmış ...iyi tamam hoş da...orda juri koltugunda daha donanımlı biri olmalıydı....bence bu yıl eski hocalarından biri juri olabilirdi :img-wink: DANS MANS BAHANE SAYFİ DURSUNOGLU ŞAHANE bu yayın dönemindekistarım seyfi bey....onun içinde bir fan sayfası isteyebiliriz dimi :icon_whis hattori ha 11-11-07, 01:14 DANS MANS BAHANE SAYFİ DURSUN OGLU ŞAHANE bu yayın dönemindekistarım seyfi bey....onun içinde bir fan sayfası isteyebiliriz dimi :icon_whis Kesinlikle katılıyorum. tabi seyfi dursunoğlunun şahane olduğu kısma. dans ilgi alanım olduğu için seyfi dursunoğlunun sunumu dışında dansları izlemek de büyük zevk veriyor. ya evet beni sokakta şimdi görenler dedem sizi çok sever falan dedi ya:) hayır yani ben de 23 yaşındayım ve onu yıllardır izliyorum ve çok gülüyorum ben görsem dedem falan demem ben sizi çok seviyorum derim. çok başarılı ya. çok güldüm çok zevkli bir programdı. bir de zaten diğer programlar gibi bizim yarışmamızda reyting için kavga olmayacak dediler bir ara.:img-wink: yarışmacılar arasındaysa henüz favorim yok. biraz daha izlemek lazım. *Ceyda* 11-11-07, 08:38 fovorim belli NORA çok sempatik ufacık tefecik.Satrançta biliyormuş.Dansıda harika. Ama en çok SEyfi Dursunoğlu çok komikti ya yerlere yattımm gülmekten karnım ağrıdı gerçekten. balzac 11-11-07, 09:06 Çok eğlenceliydi,Seyfi Dursunoğlu yine formundaydı. Jüri ve dansçılar da iyi,şimdilik 1 favorim yok ama Nora,Julia,Tekken,Gencayı beğendim.Genel olarak hepsi iyi aslında. *Ceyda* 11-11-07, 10:18 Çok eğlenceliydi,Seyfi Dursunoğlu yine formundaydı. Jüri ve dansçılar da iyi,şimdilik 1 favorim yok ama Nora,Julia,Tekken,Gencayı beğendim.Genel olarak hepsi iyi aslında. Evet tekke meselesine geliyim ben teykın diye okunuyormuş nede garip isimler var bu sefer nora-tekke-tuabi:) ama benşm favorim belli nora edayd 11-11-07, 10:35 Ben sonuna kdr gizemi destekLiyorum ..çok başarıLı ve bi o kdr da tatLı ..çok şekere kız waLLa:good: Güneşi hiç beğenmedim ne dansını nede yüz ifadesini .. çok kötü bi performanstı bnce .. dudakLarını büzüp duruyo ay nefret ederm öLeLerinden:mad72: Zeynep sona kaLmayı hak etmiodu bnce .. dans edermisin de kaLdığı için mutLu oLdm:img-icecr DiLek iikide eLendi .. güneşi düşünüyodum ben ama diLek gitti .. oLsn pek üzüLmedm açıkcası .. hem ağbisiyLe brz daha vakit geçirir askere gitmeden önce:P Ama Caner gitmeyi hak etmedi bnce .. bazıLarından dha ii bi performans göstermişti..:bilmim beyza&gms 11-11-07, 10:46 dün kanalları gezerken rast geldim.önceden fragmanlarını görmüştüm ama fox diye izlemem belki demiştim.ama dün açtım karşımda nora ve partneri adını unuttum.dans ediyolar.çok hoşuma gitti.sonra öyle kaldı kanal.yarışmacıların hepsi birbirinden iyi. seyfi dursunoğlu o yarışmaya renk katan.o olmasa bu kadar tereddüt etmeden izlermiydim bilmiyorum.jüride murat boz ne alaka anlamadım ama şarkıcı ondan olsa gerek.yorumları iyi değildi.:D benim favorim nora şimdilik.zekide soruya nasıl cevap verdi her piyonun vezir olma şansı vardır.:img-cool2dansa çok yakışıyo. lirik dansı çok hoşuma gidiyo ama iyi yapamadılar bence.kareografi iyiydi ama.:img-in_lo bide yarışmacılar arasında bayağı kekeme var.:icon_whisyarışmada çözülürler herhalde. seyfi dursunoğlu da herkesin dişini yaptırıyo.:D houzouri 11-11-07, 12:04 Giden yarışmacılar için birşey diyemem.. Daha önce dediğim gibi henüz bir favorim yok.. Ama jüri meselesine gelince; biraz kel alaka gibi dursa da Çağla Şıkel'e sevindim, en azından Asena gitmiş :D Muraz Boz bana da alakasız geldi,ama yine de başarılıydı:img-yes: İkisi de benim beklediğimden daha iyiydi:img-yes: bette 11-11-07, 12:32 Bu bölümde jüride çok şıktı ayrıca.. Yoncanın ay yıldızlı kıyafeti, Uğurkan'ın kravatı,Murat'ın takımı,Çağlanın takıları.. Hepsi güzeldi ;) :img-cool2 houzouri 11-11-07, 12:51 murat boz bana da çok alakasız geldi birde iki lafı bir araya getiremedi gitti çagla iyiydi bence Evet tutuklukları oldu konuşmalarında. Ayrıca program esnasında birşeyler atıştırması şık durmadı bana göre ama dediğim gibi beklediğimden iyiydi. Çok daha kötüsünü bekliyordum:img-yes: Ve evet şıklardı yine, Eylül bütün yarışma boyunca mikrofon getir götürü yaptı. Bir iş yapmadı, süs gibi durdu. Belki Seyfi Bey'den fırsat kalmamıştır ama bana göre gereksiz durdu. Sonraki bölümlerde kulisten röportajlar filan yapsa bari :) Sahnede fırsat olmuyor konuşmasına :) *Ceyda* 11-11-07, 13:48 Evet tutuklukları oldu konuşmalarında. Ayrıca program esnasında birşeyler atıştırması şık durmadı bana göre ama dediğim gibi beklediğimden iyiydi. Çok daha kötüsünü bekliyordum:img-yes: Ve evet şıklardı yine, Eylül bütün yarışma boyunca mikrofon getir götürü yaptı. Bir iş yapmadı, süs gibi durdu. Belki Seyfi Bey'den fırsat kalmamıştır ama bana göre gereksiz durdu. Sonraki bölümlerde kulisten röportajlar filan yapsa bari :) Sahnede fırsat olmuyor konuşmasına :) Bencede murat boz alakasızdı program sırasında atıştırması hiç hoş değildi.Ama Seyfi bey kırdı geçirdi.Çok özlemiştim.Eylül'ün ne işi var boşuna ayakta bekliyor kzıcağız.Bişi yaptırmıyor herhalde Seyfi Bey:)Ben en çok Nora ve partnerinin dansını beğendimm.Ayrıca benim en sevdiğim danslardan biridir Rock&Roll.Liriğide sahil denizden çok severimm ama zeynep ve caner yapamadılar.Saihilim olsaydı ne güzel yapardı:) houzouri 11-11-07, 13:54 LiriK dansın yapılamamasının altında Caner ve Zeynep uyumsuzluğu yatıyor. Çünkü jürinin de dediği gibi Zeynep çok kırgındı. Bütün mimiklerinden belliydi, istemsiz yaptı. Haklıydı da:img-yes: Caner kabalık etti:img-yes: Rock&Roll benim de en sevdiğim danslardan birisiydi. Geçen sezonlarda Ömer-Eylül ikilisinin yaptığı bir dans aklımdadır. Zaten ikisi dansta çok yakışıyorlardı. mxrxt 11-11-07, 15:04 AB - BAROMETRE 10 KASIM 2007 CUMARTESİ S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-A/B SH-A/B 1 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,6 22,4 2 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,3 18,5 3 BUZDA DANS [NET] SHOW 6,1 17,2 4 ZORAKI KOCA [NET] KAND 5,6 14,3 5 GENCO [NET] KAND 5,2 15,8 6 SELENA [NET] ATV 4,7 12,1 7 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 4,1 16,7 8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,9 11,4 9 VAZGEC GONLUM [NET] STAR 3,9 9,9 10 HACIYATMAZ [NET] KAND 3,6 24,7 11 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,6 10,3 12 BENIMLE DANS EDER MISIN [NET] FOX TOTAL 10 KASIM 2007 CUMARTESİ S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-TOTAL 22 KARA INCI [NET] ATV 2,7 8,5 23 MAHMUT TUNCER''LE BIR ASK HIKAYESI [NET] KAN7 2,7 7 24 STAR SPOR STAR 2,6 7,3 25 HACIYATMAZ [NET] KAND 2,4 19,3 26 YABAN ''TEHLIKELI ARKADASLAR'' [NET] STV 2,4 7,6 27 BENIMLE DANS EDER MISIN [NET] FOX ratingler tam bekledigim gibi yani fox tv oldugu icin ibirincilik beklemiyordum üstelik gecen sezonlarda oldugu anlardan daha güclü rakiplerde cabasi yalniz böyle kalanacagini düsünmüyorum ..Her gecen bölüm ratingler biraz daha artacak bence.. €RD! 11-11-07, 15:10 program çok güzeldi gülmekten öldüm diyebilirim benim şimdilik bi favorim yok ama ilerleyen zamanlarda olucak :) zafer çok tatlı :) gizem önceki yarışmadaki inciye benzemiyor mu? yada ben mi benzettim? houzouri 11-11-07, 15:12 ben cok begendım bu sezonuda yanlız kım elendı ben onu anlamadım Dilek ve Caner elenmiş sanırım, emin değilim ama:icon_sorr İzlenme oranları bence de kanalın yeni olmasından kaynaklanıyor. Ben tesadüfen öğrendim yarışmayı, daha da artacaktır yakında.. lincoln 11-11-07, 15:25 program oldukça iyiydi her zamnki gibi..Jüriye Murat Boz ve Çağla Şikel'in katılması programı etkilemez.Fakat;programın Fox'ta olması raitingler için büyük etken ilerleyen zamnlarda 4 büyük kanaldan birisine geçerse yine 1. sıraya oturur mxrxt 11-11-07, 15:39 program oldukça iyiydi her zamnki gibi..Jüriye Murat Boz ve Çağla Şikel'in katılması programı etkilemez.Fakat;programın Fox'ta olması raitingler için büyük etken ilerleyen zamnlarda 4 büyük kanaldan birisine geçerse yine 1. sıraya oturur bence dört büyük kanala gecme gibi bir ekten olamaz cünkü böyle bir yarismayi bence kesinlikle önce büyük kanallara önermislerdir simdi FOX tvde olmasi programin ratinglerle cok ilgisi olamdiginir isaretidir yani bence pogram sonuna kadar gider o nedenle ratingler sadace yükselebilir.. elif salihoğlu 11-11-07, 16:48 yarışmanın tamamını izleyemedimm ama yarışmacılar bence süperr dans ediolar belli yani çok çalışmışlarr ben izlerken yani çok keyif aldımm jüride iiydi tabiii ki seyfi dursunoğluna bayıldm çok komiktiii yhaa iiydi bncee ama yarışmacıların makyajlarını hiççç beğenmedim bnce hiç güzel olmamıştı houzouri 11-11-07, 16:53 yarışmanın tamamını izleyemedimm ama yarışmacılar bence süperr dans ediolar belli yani çok çalışmışlarr ben izlerken yani çok keyif aldımm jüride iiydi tabiii ki seyfi dursunoğluna bayıldm çok komiktiii yhaa iiydi bncee ama yarışmacıların makyajlarını hiççç beğenmedim bnce hiç güzel olmamıştı Makyajlar çok abartılıydı evet.. Çok göz yorucuydu. İzlenme oranları artacaktır, diğer kanallara geçer mi bilmem, bence burada devam eder ve üst sıralara gelir:img-yes: €RD! 11-11-07, 18:15 bencede makyajları abartılıydı yarışma çok güzelldi ya özlemişim yınca evcimik caner için ERDİ ye benziyo demişti ERDİ ondan daha yakışıklı :) :D Dimplex 11-11-07, 18:25 Yarışmayı tesadüfen gördüm.. Bi de baktım Murat inanamadım.. Zaten seviyodum yarışmayı artık kaçırmam.:D Murat varken...:img-wink: zumrut_ 11-11-07, 18:57 Benimle dans edermiisn harika bi yarışma programı ben çok seviyorum hele Seyfi dursunoğlunun sivri esprileri yokmu gülmekten çenem ağrıyo :) şarkı yarışmalarının aksine eğlendiren bir program yorumları bilee güzel... hepsi_bir 11-11-07, 19:21 Benimle dans edermiisn harika bi yarışma programı ben çok seviyorum hele Seyfi dursunoğlunun sivri esprileri yokmu gülmekten çenem ağrıyo :) şarkı yarışmalarının aksine eğlendiren bir program yorumları bilee güzel... eet cok haklısın sana tamamıyle katılıorm seyfi dursunoğlunun laflarına kopuorm spr birisi birbirleri arasındaki tatlı atışmalarada bayılıorm bu yarışma sarkı yarışmalarına fln bin basar ya alonsomania 11-11-07, 21:16 aynen bencede süper diğer 2 yarışmada çok güseldi ya bişi sorcam o yarışmanın şarkısı var ya onun adı ne finalde fln çalıyolar birde reklamlara girerken jenerik müziği adı ne bilen var mı? kurabiyeci 12-11-07, 14:52 Arkadaşlar, ben bu yarışmayı izlemiyorum ama Huysuz Virjin'e yapılan haksızlığı basından öğrenince bu sayfaya girdim.. Ve de Rtük'e bir mesaj attım..BU mesajı buraya kopyalıyor ve Allah akıl fikir versin diyorum.. Nereye de gidiyoruz, bilmiyorum.. Sonumuz hayırlı olsun diyeyim.. Ne diyeyim? ---------------------------------------------------------------------- Sayın RTÜK Yetkilileri,, Gün geçtikçe, amacınızın "Bağcıyı dövmek.." olduğuna inanmaya başladım.. Huysuz Virjin karakterine getirmiş olduğunuz yasaklama, engelleme ve sansür uygulamanız için öne sürdüğünüz savınız sizin içinize sığdı mı? Aslında sinmese de, sindi, sindi ise de sindi galiba.. Osmanlı Saraylarının gözde eğlencesi olan ZENNE, yüzyılların eğlencesi olan bu karakter, Türk halkına bugüne kadar bir zarar vermedi de, şimdi mi zarar verecek? Halk oyunlarımızda bile, etek giyip, ellerinde zilleri ile göbek atan erkekler var.. İnsanları inanılmaz eğlendiriyorlar.. Bunlar da mı zararlı? Aşuk ile Maşuk karakterine ne diyeceksiniz? Yoksa onlar da mı zararlı? Bunun başı ve sonu var mı? Neye göre karar vereceğiz? Sansür, yasaklama ve engelleme daima ters etki yaratır.. Bırakın da, bizler için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna, elimizdeki, kumandalar ile bizler karar verelim.. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki, Allah bana düşünmem ve karar verebilmem için bir beyin vermiş.. . İyi günler diliyorum.. Dimplex 12-11-07, 15:24 Reytingler düşükmüş ama zamanla yükselir gibi geliyo bana.. Umarım yükselir.:icon_whis Resimler çok güzel eline sağlık ama büyük boyutlu resim eklemek yasak canım.. Daha fazla resim yok mu?:img-in_lo €RD! 12-11-07, 15:53 arkadaşlar yarışmanın danslarının bölümlerinden fotolar çekme gibi imkanınız warsa we buraya eklerseniz çok sevinirim biraz karışık oldu cümlem ama kusura bakmayın :) :) :) N_e_z 12-11-07, 16:28 reytingler baya düsükmüs ama cocgu kisilerde fox yok ondandir ben sahsen sadece murat boz icin segrediyprum öncede eylül ömer aydan okan fln oldugunda izlemisitm dahada izlememisit simdide izlemem yarismacilair begenmedim acikcasi murat bozum icin izlerim ama annem izin vermiyo öyle aradabi segrediyourm houzouri 12-11-07, 19:01 Hiç fotoğraf çeken yok mu ya:icon_sorr Bilsem çekerdim ben biraz :( Tekrarı olmayacak mı acaba:icon_whis Fotoğraf ekleyen arkadaşa da teşekkür ederim :) kurabiyeci sana aynen katılıyorum:img-yes: Uzun yıllardır bu adam bu gösteriyi yapıyor şimdi mi zararlı oldu! Hangi mantık kabul eder bunu bilmem! Bu haksızlıktan başka birşey değil! eros68 13-11-07, 09:35 Selam herkese, bu hafta yarismayi izledim guzeldi ama sondaki eleme bolumunu izlemedim. Sanirim Lirik dans yapan cift elenmis. Yarismacilarin cift olarak elenmesi kurali mi var? Son 6 ya kalan insanlar birbirlerinden bagimsiz olarak elense daha dogru olmaz mi? sarıseren 13-11-07, 09:59 --Günah keçisi Huysuz-- Benimle Dans Eder misin, ekran macerasına bu sezon FOX'ta devam ediyor. Peki ilk günlerdeki ilgiyi toplayabilir mi? Sanmam. Çünkü programda "yenilik" yok. Çağla Şikel'in yorumları renksiz, Murat Boz'unkiler sıradan, Yonca Evcimik ise "eh işte" dedirtiyor. Belli ki yarışma yine Seyfi Dursunoğlu ve Uğurkan Erez'in üzerine yıkılmış. Yarışmacılar arasında Julia'nın dışında göz kırpmadan izlenecek kimse yok. Bu arada RTÜK'ün Huysuz Virjin'e karşı çıkıp, sunuşun "Seyfi Dursunoğlu" tarafından yapılmasını şart koştuğu konuşuluyor. Eğer doğruysa, büyük hata... Zira Huysuz Virjin artık neredeyse Direklerarası'nın karakterleri gibi Türk Tuluatı'nın bir parçası haline gelmişti. Eğer sorun bir erkeğin, kadını canlandırması ise o zaman Dustin Hoffman'ın Kramer Kramer'e Karşı filmini de yasaklayın. Ya da Tevfik Gelenbe'nin hayat verdiği Arap Bacı'yı, Ali Poyrazoğlu'nun Tak Tak Takıntı ile ödüllere doymadığı Madam Arşaluz tiplemesini... Peki Huysuz'u ekrandan uzaklaştırınca televizyonlar pir-ü pak mı oluyor? Daha geçen gün evden kaçan kadın ile kocasının ekrandaki konuşmalarını bu sütunlara taşıdım. Huysuz, onların yanında Dr. Nihat Hatipoğlu gibi kalır. Bazen RTÜK'ün attığı taş, ürküttüğü kurbağaya değmiyor. Bu da öyle bir yaklaşım işte... Yüksel Aytuğ/Sabah yaren_ben 13-11-07, 14:46 Tüm dans severlere Selam eros68 bir soru sormuş cevap yazayım dedim hayır en sona jürinin seçtiği 3 çift kalıyor tamam ama bu 6 kişi bireysel yarışıyor ve halk oylamasına göre sona kalan gidiyor. Tıpki önceki dans yarışmasında olduğu gibi. lirik dansı yapan çiftten erkek yarışmacı elendi ama bayan yarışmacı elenmedi mesela. Disko dansı yapan yarışmacılardan da bayan yarışmacı elendi elendi. Dimplex 13-11-07, 16:45 reytingler baya düsükmüs ama cocgu kisilerde fox yok ondandir ben sahsen sadece murat boz icin segrediyprum öncede eylül ömer aydan okan fln oldugunda izlemisitm dahada izlememisit simdide izlemem yarismacilair begenmedim acikcasi murat bozum icin izlerim ama annem izin vermiyo öyle aradabi segrediyourm Muratçı biri daha...:D Evet aynı şeyleri düşünüyoruz eski yarışmacılar daha güzeldi dimi... Ama zamanla bunlarda çok iyi olcaklar bence.. Yarışma daha çok yeni.:img-wink: sarıseren 15-11-07, 09:34 Ne demiş? "Benimle Dans Eder misin?"deki jüri üyeleri, Seyfi Dursunoğlu'nun dilinden yine çok çekeceğe benzer. Dursunoğlu'nun, Çağla Şikel'e söyledikleri yenilir, yutulur cinsten değildi: "Çağla'nın ayakları gibi elleri de çok büyük. Bunun küçük olan bir yeri yok galiba!.." Yüksel Aytuğ/Sabah Dimplex 15-11-07, 16:01 hadi çağla'nın bir dans geçmişi var da murat boz'un ne işi var dans jürisinde anlamış değilim. Dans geçmişi olmadığını ne biliyoruz ki.. Kliplerinde gayet de güzel modern biçimde dans ediyo..:D Ama tabi bu benim fikrim. Niye Murat'ı koydular bende bilmiyorum ama.. Eğer reytingler içinse amaçlarına ulaştılar.. Baya kişi Murat içinde izliyo buna eminim.:img-yes: begummm 15-11-07, 17:13 Ratingler iyi gelmemiş ama bu haftadan itibaren düzelebilir çünkü Buzda Dans 'ın günü değişiyor ve ayrıca pek çok kişinin yeni haberi oluyor B.D.E.M 'in başladığından. Cey0} 16-11-07, 06:09 Dans geçmişi olmadığını ne biliyoruz ki.. Kliplerinde gayet de güzel modern biçimde dans ediyo..:D Ama tabi bu benim fikrim. Niye Murat'ı koydular bende bilmiyorum ama.. Eğer reytingler içinse amaçlarına ulaştılar.. Baya kişi Murat içinde izliyo buna eminim.:img-yes: Ben dans için izliyorum valla izlerkende çok eğleniyorum katıla katılada gülüyorum aynı zamanda:) *MeLiS* 16-11-07, 11:04 yaaa muratıma laf sölemeyin :img-beee::img-heh: arkadasın dedigi gibi kliplerinde gayette hoş dans ediyo :) ayrıca program nie foxta ki,orda olması ratingleri cok etkiler :img-yes: ee bu aşamada Muratım devreye giriyo tabi :P o varken kalkmaz bu prog kalkmaz :P:D koobee24 16-11-07, 18:43 klibinde her iyi dans eden dans yarışmasına jüri olsun o zaman.aynı şeyi başka yarışmalar içinde düşünüyorum anlayan adam jüri olsun . Dimplex 16-11-07, 21:29 yaaa muratıma laf sölemeyin :img-beee::img-heh: arkadasın dedigi gibi kliplerinde gayette hoş dans ediyo :) ayrıca program nie foxta ki,orda olması ratingleri cok etkiler :img-yes: ee bu aşamada Muratım devreye giriyo tabi :P o varken kalkmaz bu prog kalkmaz :P:D Haklısın... Ama benim demek istediğim her klibinde dans eden jüri olması değil.. Ya Murat'ı seviyorum tamam ama orda olmasını desteklememle alakası yok.. Sonuçta onuda jüri yaptılarsa bi bildikleri vardır. Ayrıca dediğim gibi dans geçmişi olmadığını nerden bilebiliriz ki...:icon_whis edayd 17-11-07, 12:44 Bu akşaam BenimLe dans eder misin vaar :happy0064 Gizemmi tutuyorum ben sonuna kdr :D Çok şekr bi kız yaa öLe süper dans edioki .. Son 7 saat 2 dk kaLdı dans eder misine:happy0064 N_e_z 17-11-07, 18:50 Muratçı biri daha...:D Evet aynı şeyleri düşünüyoruz eski yarışmacılar daha güzeldi dimi... Ama zamanla bunlarda çok iyi olcaklar bence.. Yarışma daha çok yeni.:img-wink: ben murati ztn taaa önceden seviyodum :img-in_lo eski yarismacilar bana glre dha aiidi cükp onlar profösyönek diildi simdikilerin hemen hemen hepsi kenean dogulu gibi sarkicilarin yaninda dans etmis o yüzden epk sevmeidm houzouri 17-11-07, 20:07 Bu akşam da program çok güzel. Uğurkan Erez-Seyfi Dursunoğlu atışmaları şahane yine :) yasmin_91 17-11-07, 21:05 ayyy açtım foxu bi baktım murat bozz.allahıımm o ne karizmadır öyleeee.oyyy oyy oyy bi sevindim anlatamam:).artık çalışmalarınızı bekliyorum arkadaşlar avatar imza ne olursa:)) houzouri 17-11-07, 22:05 Seyfi Bey'e ne oldu ya.. Rahatsızlandı dediler.. O yokken yarışma çok renksiz:icon_sorr FBuse 18-11-07, 03:32 Dilara, Gizem , Süleyman, Gökhan suanki Favorilerimdir.. :img-wink: en sinir oldugum yarismacilar ise Nora, Günes, Melis, Tekken :icon_whis houzouri 18-11-07, 11:40 Nora bana çok şirin geldi, ben çok sevdim :) Dün çektim biraz fotoğraf, ekleyim onları: http://img89.imageshack.us/img89/8348/dansedermisinfd1.png (http://imageshack.us) http://img340.imageshack.us/img340/4986/dansedermisin1xj2.png (http://imageshack.us) houzouri 18-11-07, 11:43 :happy0064:happy0064:happy0064 http://img212.imageshack.us/img212/9793/dansedermisin2iy2.png (http://imageshack.us) http://img340.imageshack.us/img340/8057/dansedermisin3pm3.png (http://imageshack.us) http://img340.imageshack.us/img340/4761/dansedermisin4ke6.png (http://imageshack.us) http://img89.imageshack.us/img89/5519/dansedermisin5ea0.png (http://imageshack.us) houzouri 18-11-07, 11:45 http://img340.imageshack.us/img340/9192/dansedermisin6mn7.png (http://imageshack.us) http://img340.imageshack.us/img340/3203/dansedermisin7if7.png (http://imageshack.us) http://img212.imageshack.us/img212/11/dansedermisin8ga9.png (http://imageshack.us) houzouri 18-11-07, 11:48 http://img212.imageshack.us/img212/2342/dansedermisin9tg5.png (http://imageshack.us) http://img89.imageshack.us/img89/1011/dansedermisin10wk1.png (http://imageshack.us) http://img89.imageshack.us/img89/3558/dansedermisin11fi9.png (http://imageshack.us) http://img340.imageshack.us/img340/2324/dansedermisin12ez6.png (http://imageshack.us) houzouri 18-11-07, 11:51 http://img89.imageshack.us/img89/7050/dansedermisin13yq2.png (http://imageshack.us) http://img340.imageshack.us/img340/5148/dansedermisin14gc6.png (http://imageshack.us) http://img89.imageshack.us/img89/6573/dansedermisin15hl9.png (http://imageshack.us) http://img89.imageshack.us/img89/103/dansedermisin16hr0.png (http://imageshack.us) houzouri 18-11-07, 11:54 http://img89.imageshack.us/img89/2610/dansedermisin17ng4.png (http://imageshack.us) http://img212.imageshack.us/img212/306/dansedermisin18ic3.png (http://imageshack.us) http://img89.imageshack.us/img89/9179/dansedermisin19xj9.png (http://imageshack.us) http://img212.imageshack.us/img212/9029/dansedermisin20gg7.png (http://imageshack.us) houzouri 18-11-07, 11:57 http://img340.imageshack.us/img340/5167/dansedermisin21vn6.png (http://imageshack.us) http://img212.imageshack.us/img212/6759/dansedermisin22et5.png (http://imageshack.us) http://img89.imageshack.us/img89/5492/dansedermisin23er3.png (http://imageshack.us) http://img89.imageshack.us/img89/430/dansedermisin24cs5.png (http://imageshack.us) houzouri 18-11-07, 12:00 http://img212.imageshack.us/img212/3368/dansedermisin25lj8.png (http://imageshack.us) http://img89.imageshack.us/img89/4848/dansedermisin26xp2.png (http://imageshack.us) http://img89.imageshack.us/img89/9092/dansedermisin27qx2.png (http://imageshack.us) houzouri 18-11-07, 12:02 http://img340.imageshack.us/img340/237/dansedermisin28bo9.png (http://imageshack.us) http://img212.imageshack.us/img212/4912/dansedermisin29mc5.png (http://imageshack.us) Bittibyebyebye onur29 18-11-07, 12:27 Ben iki haftadır izliyorum Seyfi Dursunoğlu için. Her ne kadar Huysuz Virjin olarak çıkmasa da yine de çok eğleniyorum. Ve çok gülüyorum. Ayrıca Yonca Evcimik ve Murat Boz'u da severim. Asena'nın yerine Çağla Şikel'in gelmesi çok daha iyi olmuş bence. lincoln 18-11-07, 12:44 :icon_sorrya programın raitingleri nedenn böyleee:img-pilotbunu hak etmio bu yarışmaa AB - BAROMETRE 17 KASIM 2007 CUMARTESİ S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-A/B SH-A/B 17 - BENIMLE DANS EDER MISIN [NET] FOX 2,50 6,40 TOTAL 17 KASIM 2007 CUMARTESİ S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-TOTAL INDIVIDU SH-TOTAL INDIVIDU 37 - BENIMLE DANS EDER MISIN [NET] FOX 1,90 5,00 houzouri 18-11-07, 12:52 Bu hafta maç vardı, izlenme oranlarının düşük olacağını tahmin etmiştim ama bu kadar da değil ya! Çok düşük... onur29 18-11-07, 12:54 Evet ya reytingler baya düşük gelmiş. Tabi bunda maçın da etkisi var. Ayrıuca fox zaten çok fazla izlenen bir kanal değil. Bence biraz daha tanıtım yapmalı. sarıseren 18-11-07, 13:00 Dünkü programda Seyfi Dursunoğlu harikaydı.Bayılıyorum ona ya :D Hele Uğurkan Erezle atışmaları yok mu:img-hysteDansçılarda güzeldi.Bikaç tanesini ve sonunu izleyemedim.Kim gitti? houzouri 18-11-07, 13:38 Kızlardan Zeynep gitti ama erkeklerden giden aklımda değil.. Zeynep'e ısınamamıştım zaten, çok soğuk duruyor. Dansta mimikleri iyi değildi.. Ve evet bence de daha fazla tanıtım yapılmalı artık... houzouri 18-11-07, 13:56 Dünkü programda Seyfi Dursunoğlu harikaydı.Bayılıyorum ona ya :D Hele Uğurkan Erezle atışmaları yok mu:img-hysteDansçılarda güzeldi.Bikaç tanesini ve sonunu izleyemedim.Kim gitti? Evet Uğurkan Erez'le tartışmaları süper :) -Uğurkan çamaşır suyu fazla kaçmış atlete benziyorsun :D :D Koptum burda :) hirsiz-polis 18-11-07, 15:09 erkeklerden zafer gitti, benim favorim, süleyman cok begeniyorum valla, yarismayi güzel yapan bencede seyfi dursunoglu, o olsa bilmiyorum bakar miydim, ya bende bir sürü resim cektim ama bi problem cikti bilgisayarima geciremiyorum balzac 18-11-07, 20:02 Reytingler düşük gelmiş ;ama yine çok eğlenceliydi ve dansa doyduk.Bu hafta performanslar daha iyiydi.Seyfi Dursunoğlu yine formundaydı.Tam 1 favori belirlememekle birlikte kızlardan Nora ve Julıa yı,erkeklerden Tekken,Süleyman ve Turabiyi beğeniyorum.Genel olarak hepsi iyi.Giden kişiler,gitmesi gereken kişilerdi.Haftaya da Zeynep gider. aylnaslm 18-11-07, 21:00 tanıtımını görmüştüm ama hiç izlemedim. sunucu yine seyfi dursunoğlu galiba.Peki jüride kimler war cewap werirseniz çok sevinirim:img-wink:.. houzouri 18-11-07, 21:38 tanıtımını görmüştüm ama hiç izlemedim. sunucu yine seyfi dursunoğlu galiba.Peki jüride kimler war cewap werirseniz çok sevinirim:img-wink:.. Yonca Evcimik, Uğurkan Erez, Murat Boz ve Çağla Şıkel jüri üyeleri :) aylnaslm 18-11-07, 22:35 saol cevapladıgın için:) iyimiş aslında jüri:good:Eglencelidir de:D FBuse 18-11-07, 23:51 ratingler düsük ama eglence bol.. ben cok severek izliyorum vallaha.. houzouri resimler icin sonsuz tskler cnm suan Dilara-Süleyman, Gizem-Gökhan Favorilerim :happy0064 houzouri 19-11-07, 02:06 saol cevapladıgın için:) iyimiş aslında jüri:good:Eglencelidir de:D Önemli değil, evet çok eğlenceli :) Resimler için rica ederim FBuse :) Benim favorilerim çok net olmasa da aklımda oluşmaya başladı. Şimdilik Nora diyebilirim:img-yes: mxrxt 19-11-07, 12:05 bu hafat cok güzeldi gene seyfi beyin esprileri cok harika yalniz bir ara rahatsizlanmasi beni üzdü onsuz programain hic tadi cikmiyor.. ilerleyen programlarda huysuz olarak cikabiliririm dedi bu arada murat da dans edecekmis sanirim caglada yni seyi yapacak haftayi merakla bekliyorum.. €RD! 19-11-07, 13:58 ya ben yarışmayı fazla izleyemedim misafir wardı zaferle zeynep in hip-hop dansına bayılmıştım ama zaferle zeynep elenmiş çok üzüldüm :(:sad53::icon_sorr:icon_cry::img-cray::img-heh: bu arada eklediğiniz resimler için çok teşekkürler :) FBuse 19-11-07, 21:52 Dilara 2 hafta üst üste HIPHOP yapti, gzlde yapti umarim bu hafta yine HIPHOP yapar hehehe hata yine Süleymanla yapsa harika olur.. HipHop olmasada Partner olsunlar ya.. Dilara&Süleyman :good: houzouri 19-11-07, 22:26 Bir imza, keşke daha çok resim olsa da çalışma yapabilsek:img-blush http://img66.imageshack.us/img66/4170/28458976sb8.png (http://imageshack.us) sarıseren 20-11-07, 09:40 Huysuz'luğun lüzumu yok http://img.sabah.com.tr/2007/11/20/gny/im/E1C3492871C1E34B808DC02Ey.jpg Seyfi Dursunoğlu'nun bir "takıntısı" var. Tıpkı Zeki Müren gibi elinde mikrofonla sahnede ölmek istiyor. Kendisine istediği ölümü seçebilir. Ama -Allah geçinden versin- biz sevenlerine ekran başında bu acıyı yaşatmaya hakkı yok. Bu hafta FOX'taki "Benimle Dans Eder misin?" i izlerken, aklım çıktı. 75 yaşındaki Seyfi Bey, tek ayağının üzerinde sahneyi boydan boya zıplayarak geçti. Sonra da tansiyonu fırlayıp, burnundan kan fışkırmaya başladı... Yok, yok Huysuz'luğun lüzumu yok. Hele cumartesi akşamı eğlenmek için ekran başına oturan bizlere "korku filmi" izletmeye hiç hakkın yok!.. Oysa Huysuz'un o tatlı iğnelemeleri ne kadar hoş... Yonca Evcimik'e: "Yonca ne bu hal? Yorgancıyla mı sevişiyorsun?" Uğurkan Erez'e: "Uğurkan sanki İtalya'da cenazeye gider gibi giyinmişsin." Çağla Şikel'e "Konuşurken ağzını büzmeye çalışma. O kadar büyük ki, büzemiyorsun!.. Yavrum senin küçük bir uzvun yok mu?" Hele Yonca Evcimik'le yaşadığı diyaloglar? SEYFİ DURSUNOĞLU: Yonca ben çok şanslıyım biliyor musun? YONCA EVCİMİK: Neden? S.D.: Ben ölsem arkamdan dördünüz (jüri üyelerini kastediyor) üzüleceksiniz. Sen ölsen bir tek ben üzüleceğim. Y.E.: Merak etmeyin, siz hepimizi gömersiniz... S.D.: Seni gömmeyi istiyorum vallahi... Çünkü sana az toprak gider. 1,5 metreye sığarsın. Ama Çağla'yı gömmek istemem doğrusu... Tüm "Huysuz"luğuna rağmen, Allah, Seyfi Ağabey'i ekranlarımızdan eksik etmesin... Yüksel Aytuğ/Sabah €RD! 20-11-07, 15:03 sizce bu hafta en güzel performansı kim sergiledi ben fazla izleyemedimde :( ben oysa zaferle zeynep in hip-hop dansını çok beğenmiştim :good::img-wink: ama ikiside gitmiş çok üzüldüm :( :icon_cry::img-cray: dml_776 20-11-07, 17:55 arkadaşlar güneş eskiden bizim okuldaydı mezun oldu o zmnda havalıydı kendini bişey zanederdi şimdide öyle sanırım ama o zmn saçları kızıldı sarıya boyatmış kızılken baya erkekler beğenirdibn daha izlemedim yarişmayı ama muhakkak izliycem bu hafta:img-yes: FBuse 20-11-07, 20:59 Dilara ile Gencayin 1 Hafta Performansini Video kismina ekledim (alintidir) http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=1738 SÜRMELI 21-11-07, 12:00 süleymaaan süper yaw :happy0064 bitane acayip konusan bi kiz var basta gicik oldum ama sonra sempatik geldiiii adini unuttum bu hafta süleyman pelinle eslesiyomus galiba mambo yapacaklarmis NOSTALJİK 21-11-07, 18:49 duydunuz mu? Çağla ŞIkel Amerika'ya gidecekmiş(mankenlik) hafta sonları jürilik içinmi gelecek acaba? yoksa yeni birimi jüriye gelecek ?merak ettim. Huysuz Seyfi böylede iyi . espiriler iyi. FBuse 21-11-07, 19:45 süleymaaan süper yaw :happy0064 bitane acayip konusan bi kiz var basta gicik oldum ama sonra sempatik geldiiii adini unuttum bu hafta süleyman pelinle eslesiyomus galiba mambo yapacaklarmis elüfüm cnm hosgeldin =)) evet benimde favorim Süleyman, kizlardan ise Dilara :img-wink: buarada nerden ögrendin bakim sen pelinle mambo yapacagini? houzouri 21-11-07, 22:04 duydunuz mu? Çağla ŞIkel Amerika'ya gidecekmiş(mankenlik) hafta sonları jürilik içinmi gelecek acaba? yoksa yeni birimi jüriye gelecek ?merak ettim. Huysuz Seyfi böylede iyi . espiriler iyi. Yerine birinin geleceğini sanmam.. Yarışma daha yeni başladı zaten... Düşünmüştür bunları önceden.. Paylaşımlar için sağolun.. mxrxt 22-11-07, 13:44 Murat ile Çağla dans edecek Çağla Şikel ile şarkıcı Murat Boz, jüri üyesi oldukları Fox TV'de yayınlanan 'Benimle Dans Eder misin?' adlı yarışma programında birlikte dans edecek. http://img206.imageshack.us/img206/6299/muratbozcaglasikelvg0.jpg (http://imageshack.us) Çağla Şikel ile Murat Boz birlikte dans edecek. İkili provalarda heyecanlandı. Konservatuvarda bale eğitimi alan Şikel'in hareketlere kolayca adapte olduğu gözlenirken, Murat Boz tutuk davrandı. Prova sonrası yapılan röportajda bu durumun kameralar tarafından kaydedilmekten kaynaklandığını söyleyen yakışıklı şarkıcı, "Siz çekim yaparken rahat davranamadım. İlk defa birlikte dans edeceğiz, çok heyecanlandım" dedi. Uzun zamandır dans etmediği için vücudunun hamladığını belirten Şikel ise,"Sevgiliniz Emre Altuğ kıskanacağı için mi çekingen davranıyorsunuz?" sorusuna, "Ne alakası var! İlk defa birlikte dans edeceğiz ve yanlış bir şey yapmaktan çekindim" yanıtını verdi. Sabah çağlam_begüm 22-11-07, 15:23 duydunuz mu? Çağla ŞIkel Amerika'ya gidecekmiş(mankenlik) hafta sonları jürilik içinmi gelecek acaba? yoksa yeni birimi jüriye gelecek ?merak ettim. Huysuz Seyfi böylede iyi . espiriler iyi. Çağla Amerika'ya gitmeyecek.Yalan haber olduğunu söyledi röportajında mrw_gkn 22-11-07, 21:17 arkadaslar ben bu yarısmayıı bi kere izledimdee bana bi arkadasım gökhan özenin gülüsüne benzeyen bi çocuk varmıs bunun ismii ney bende bu hafta izlicem cocugu çok merak ettim aklıma takıldıdaa ismi ney yhaa???simdiden tsekkürler :img-yes: immortalf1 25-11-07, 00:04 Herkese slm :):) Öncelikle yarışmanın c.tesi olduğu iyi olduğu Buzda Dansıda Pazar'a çektiler en azından çakışmadı bu iyi bi haber en azından reyting açısından.Yarışmacılara gelince Julia ve Gencay'ı çok profesyonelce buluyorum,Nora fazlaca sempatik geliyor,Dilara biraz daha çalışırsa çok daha iyi yerlerde olabilir o kızda ışık var;),Tekken hip-hopta çok iyi ama diğer danslarda pek sanmam,Eren 2. Ömer(BenimLe Dans Edermisin 1.si) olmaya aday bence:):) yelda_01 25-11-07, 00:43 yaaa favorim SÜLEYMAN elendi yaaaaaaa okadar beyeniyordumki doyamadan dansina elendi yaaa offffffffff icim yaniyor :img-cray::img-cray::img-cray: hep sevdiklerim ücüncü hafta eleniyorlar 2 dönemdede caneri cok beyenmistim oda ücüncü hafta elenmisti ben tekkenin bügün elenmesini istiyorudum, cünkü erkek yarismacilardan bi onu pek beyenmiyordum, ama bence hak etmeyen kisi elendi bu hafta ne yazikki. Gizemi de cok beyeniyordum bence o da elenmeyi daha hak etmiyordu SÜLEYMAN seni cok seviyorum!!! :img-in_lo balzac 25-11-07, 13:06 Eğlenceli ve iyi performanslar izledik. Çağla Şikel ve Murat Boz'un dansları da çok güzeldi,özellikle de Çağla Şikel. Eylül'ün dansını da özlemişim,zaten favorimdi.1.liği hakettiğini 1 kez daha ispatladı. Favorilerim yavaş yavaş oluşmaya başladı.Kızlarda Nora,Erkeklerde Tekken ve Eren Bunun dışında Julıa,Gencay ve Süleymanı beğeniyorum.Süleyman gitmemesi gereken 1 isimdi. Korkut-Yoshi 25-11-07, 13:08 süleyman gitmeyi haketmedi:icon_sorr kizlardansa gizem gitti ben en cok turabiyi ve nora,yi begeniyorum ha bide gencay:img-wink: yazik oldu süloya cadikiiiz 25-11-07, 14:02 slm herkese.. dün ilkkes benimle dans edermisini izleme sansii buldum.. ve baya özledigimi anladim bu yarismayii acaba.. elinisde serdar güderin resimlerii varmi.. varsa biri ekliyebilirmii.. yada onun resimlerini nerden bulabilirmiim.. bi forumu oldugunu buldum ama orayada bi türlü üye olamiorum.. birinis yardimci olursanis sevinirim.. simdiden tskler €RD! 25-11-07, 14:16 ben bu hafta gencayla güneşin hip-hop dansını çok sevdim çok müthiştiler murat bozla çağla şikelin dansını isleyemedim :( nasıllardı merak ettim :) gülll 25-11-07, 18:29 merhaba arkadaşlar.. dün akşammm bayağı bir izledim..vee çokk güzelldi.. bundan sonraa sürekli takip ederimm....Seyfi Bey harikaydı...bii "Makina" daa gülerdimm(benii güldüren bi programdı..:( ) benn bide dün akşamm gülümsedimm...ve takdir ettim Seyfii beyi...:happy0064..performansıı harikaydı.... yarışma çokk güzell ilerliyor..Süleyman elenmiş galibaa...onun dansıı güzeldii yaaa ... isimlerini tam bilmiyorum ama bir kız vardıı beğenmedimm o elenmedi amaa.... neyse isimleri yavaş yavaşş öğreneceğim.... Gencay ve Güneşş yanlış yazmadıysam Hiphop yapan.... bence çöokk güzell yaptılar....çok beğendim onlarııı:happy0064 PeyZo 25-11-07, 19:17 ÖzellikLe 2 haftadır birşey dikkatimi cekti Nora'yla Süleyman cok yakın arkadas olmuslar Nora gecen hafta elenmeden kurtulduunda Suleymana sarıldı Ve onun yanında durdu.Bu haftada Süleymanın elendiğini duyunca hemen ona Kostu sarıldı ve Bırakmadı... Ben süleyman elendikten (:sad53:) Sonra az biyerini izledim Gökhana Ne oldu Yoktu ortalarda Süleyman Onu arıyordu :SssS Süleymanın Elenmemesi Lazımdı..Bence Tekken elenmeliydi o 3 kişinin arasında..Kızlardan Gizem Guzeldi Ama O elendi.Bu arada Gizem BDE2 deki İnciye Benzemiyormu? Ben cok benzetiyorum ya... Fovorilerimde Oturdu Nora Turabi Gökhan Melis :D çağlam_begüm 25-11-07, 19:19 turabinin lirik dansinda nilüferin parcasini kullanmislardi, o sarkinin adini bilen varmii??? Şarkının adı 'Dokun Bana'... Çağla ve Murat'ın dansı çok çok güzeldi.Çağla'mı dans ederken görmeyi çok özlediğimi hissettim dün....Murat da çok iyiydi ama ben Çağla'ya bakmaktan pek bakamadım ona =) Gizem'in gitmesine çok üzüldüm favorilerim arasındaydı:sad53: Çağla ve Murat'ın dansını izleyemeyenler için; sarıseren 26-11-07, 09:13 -Yine RTÜK’e dokundurdu- Seyfi Dursunoğlu, Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun ’Huysuz Virjin’ olarak ekrana çıkmasına izin vermemesini kafaya takmış. Dursunoğlu, RTÜK’e bakın nasıl bir göndermede bulundu. Fox TV’de yayınlanan ’Benimle Dans Eder Misin?’ yarışmasına Huysuz Virjin olarak çıkamayan Seyfi Dursunoğlu, RTÜK’e dokundurmadan edemiyor. Dursunoğlu, programın bu haftaki bölümünde kendi hayat hikayesini anlatırken, şöyle konuştu: "1932 senesi 1 Ekim’inde ana rahmine düşmüşüm. Herhalde RTÜK’ün buna birşey diyecek hali yok. Herkes söylüyor bunu ilk defa ben düşmüyorum. 9 ay uğraş uğraş uğraş anam istememiş doğurmak, çünkü Karadeniz’li aileler çok doğururlar. Ben 6. çocuğum." Dursunoğlu sözünü sürdürmeye niyetlenirken stüdyodan uyarılarak reklama pas atması istendi. Acaba bu istek Seyfi Dursunoğlu’nun daha ileri gitmesini engellemek için miydi, yoksa gerçekten reklam zamanı mı gelmişti bilinmez!.. Kaynak:Televizyon Gazetesi bgirlsweet 26-11-07, 09:18 Bence Seyfi Dursunoğlu olarak harika zaten. Eski haline dönmesine lüzum bile yok. Ben çok beğendim kendisini.. O her haliyle kendisini kabul ettirmiş halka.. :img-yes: :good: amman huysuz huysuz olsa da olmasada neyse..zaten yine komikya ona bakalım.. €RD! 26-11-07, 15:24 Gizem BDE2 deki İnciye Benzemiyormu? Ben cok benzetiyorum ya... benimde dikkatimi çekti we yazmıştım başlığa...bende aynı şeyi sordum ama soruma cewap alamadım bende benzetiorum :) PeyZo 26-11-07, 19:46 Evet bide Gizeminde Dişlerinin duruşu Benziyor bi gozleri ve ağzı benzemiyor :img-wink: Bide İncinin boyu daha uzun :) Off Offf Süleyman Elenmemeliydi yaa :sad53::sad53: SüleymaNora...:img-in_lo İnşallah Gökhan elenmez Hiç değilse Onumuzdeki 3 Haftada :Ss yelda_01 27-11-07, 20:19 Off Offf Süleyman Elenmemeliydi yaa :sad53::sad53: SüleymaNora...:img-in_lo İnşallah Gökhan elenmez Hiç değilse Onumuzdeki 3 Haftada :Ss[/QUOTE] aynisini bende diliyorum süleyman tam favorim dedigim günde elendi ya cok üzüldüm insallah yarismayi gökhan kazanir süleymannnnnnnnnnnnn:img-in_lo zorakikiz 29-11-07, 19:48 Off Offf Süleyman Elenmemeliydi yaa :sad53::sad53: SüleymaNora...:img-in_lo İnşallah Gökhan elenmez Hiç değilse Onumuzdeki 3 Haftada :Ss aynisini bende diliyorum süleyman tam favorim dedigim günde elendi ya cok üzüldüm insallah yarismayi gökhan kazanir süleymannnnnnnnnnnnn:img-in_lo[/QUOTE] evet bende cok üzüldüm süleymanin elenmesine hakketmedi ki!!!! gazal 30-11-07, 06:11 Beni dünya anladı, onlar anlayamadı Seyfi Dursunoğlu, peruğu, makyajı, kadın kostümleri ve sivri diliyle sahnelerin 40 yıllık "Huysuz Virjin"ini sona erdiren RTÜK yasağı için ağır konuştu: "Ben saygılı bir insanım. Bütün malvarlığımı vatanımın çocuklarının daha iyi yetişmesi için bağışladım. 76 yaşında bir insan komedi olsun diye kadın kılığına giriyorsa bunun yasaklanması düşünülemez" Ali Eyüboğlu Seyfi Dursunoğlu'nu Türkiye, "Huysuz Virjin" olarak tanıdı. Dursunoğlu, 40 yıldır sahnelerde taktığı peruk, yaptığı makyaj ve giydiği kadın kostümleriyle ağzına geleni söyleyen "Huysuz Virjin" olarak nam yaptı. "Huysuz Virjin"in TRT 1'de başlayan ekran macerası da yıllarca sürdü. Ancak bir süre önce RTÜK'ün televizyon yöneticilerine "Ekranlarda kadın kılığında erkek görmek istemiyoruz" şeklindeki sözlü uyarısıyla macera son buldu. 76 yaşındaki Seyfi Dursunoğlu artık "Huysuz Virjin" olarak değil, Seyfi Bey olarak ekranda... "Huysuz Virjin" olarak elde ettiği tüm serveti gerçi o "Böyle şeyler söylenmez, ayıptır" diyor ama vefatı halinde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na (TEGV) kalacak. 10 milyon YTL civarında olan mirası TEGV'e bağışlayan sanatçının, bu örtülü yasak çok ağrına gitti... Trabzonlu Seyfi Dursunoğlu bunu pek belli etmemeye çalışıyor, ama bazen de "Huysuz Virjin" gibi davranmaktan geri kalmıyor. Daha önce Kanal D'de Huysuz Virjin olarak sunduğunuz "Benimle Dans Eder misin?"i şimdi FOX'ta Seyfi Dursunoğlu olarak sunuyorsunuz, ama çok mutsuzsunuz neden? Çok mutsuz değilim. Bu kafadan, bu dile geliyor, bu da söylüyor. Ha kafamın üstünde peruk olmuş, ha olmamış bir şey fark etmez. Ne var ki, kadın kılığına girdiğim zaman espri yelpazem daha geniş. Hem erkeğin yapabildiği hem kadının yapabildiği espriyi yapabiliyorum. O yönden bir sıkıntım olabilir. Ama olayın haksızlığı da beni rahatsız ediyor. Ne gibi bir rahatsızlık? Ne gibisi var mı? 40 sene evvel herkes ne kadar Avrupai bir şov yaptım diye tebrik ederken, 40 sene sonra erkek kadın kılığında çıkmasın. Bu bizim tiyatromuzun özelliği. Zenne kadınların sahneye çıkmasının yasak olduğu dönemlerde erkekler çıkarmış. Ayrıca 76 yaşında bir adam kadın kılığına girse ne olur, girmese ne olur? Girdiği zaman daha da yaşlı oluyor. Boyalar, kirpikler falan. Bu bağnazlığı anlayamıyorum. Ancak itiraz da etmiyorum bu kararı almışlarsa. Kanala gelmişler "Kadın kıyafetinde erkek görmek istemiyoruz" demişler. Kanallar da tabii ki korkuyorlar. Reklamı yarım dakika geç verse ceza yiyecek diye böyle bir karar aldılar. Ben artık çalışmadan hayatımı idame ettirebilirim rahatlıkla. Ancak ne var ki, ben çalıştığım zaman 100 eve ekmek giriyor. Işıkçısı, sesçisi, kuaförü, makyözü ne varsa. Ben bu egoistliği yapamam. Allah'ın gücüne gider. Ben ibadeti böyle düşünüyorum. Huysuz Virjin'in ekrandaki macerası televizyonlara ne kadar ceza ödettirdi? Parasal olarak ödeme yapıldı mı, yapılmadı mı onu bilmiyorum. Bildiğim şu var; Ben Kanal D'yi üç kez kapattırdım. O senenin sonunda ertesi sene için benimle kontrat imzalamaya geldiler. Kapattırdığım halde. Show TV'yi kapattırmak kısmet olmadı. Faruk Bayhan, Kanal 1'in başına geçti. Teklifte bulundu mu? Evet etti. Konuşacağız bakalım. Öyle her gelen teklife de atlamam. Bu yaptığım iş yüzde doksan yapımcımı çok sevdiğim için. Geçen sene hazirandan beri bana format arıyorlar. "Buzda Dans" bana geldi, ben istemedim. 80'li yıllarda Bülent Ersoy'a sahne yasağı vardı. Onun gibi mi yasakları deleceksiniz? Ben bunu yasak olarak kabul etmiyorum. Ben bunu kanalın cesareti olarak kabul ediyorum. Başımı derde sokmayayım, çalıştırmayayım deyip öbür tarafa geçerler. Bölüm başı aldığınız ücret aynı mı? Şimdi daha az alıyorum. Demek ki Huysuz Virjin, Seyfi Dursunoğlu'ndan daha çok para ediyor. Öyle de bunları yazacak mısın? Yazma... Huysuz Virjin gibi bir eşiniz olsun ister miydiniz? Ayy istemem tabii canım. Ben kendimi Huysuz Virjin olarak Banu Alkan'a benzetiyorum. Banu hâlâ "90-60-90"ım diyor. Huysuz da öyle "ben güzelim" diyor. Benimle herkes yatmak istiyor ama ben yatmıyorum diyor. Kimseyi beğenmiyor herkese hırlıyor, gürlüyor. Banu Alkan gibi. Huysuz Virjin'in kadın versiyonu Banu Alkan. Vefa bekleyip, karşılığını göremediğiniz kimler var? Gülben Ergen, Esra Ceyhan desem? Esra'ya kızıyorum, niye? "Cumartesi günü buluşalım falanca yere gidelim" der mesela. Cumartesi aramaz beni. Ben buna deliririm. . Ertesi gün ararım? Meğer yapılacak bir işi varmış. İyi de kızım aç haber ver. Gülben'le bir müzikal yaptık. Müzikal bitti irtibat da bitti. Ona da hak veriyorum. Bir şey yapmak istiyordu, çok çalışmak istiyordu beni ihmal etti. "Bayramda, seyranda ne aramıyorsun serseri" falan derim. Bir ara Günay'ın vazgeçilmez yıldızıydınız. Gene öyleyim ama çalışmıyorum artık. Yeter yani... Her yerden beş alıyorsam Günay'dan bir alırım. Çok eski arkadaşım. Bedava da çalıştığım da olmuştur. Günay'da çalıştığımda saat 23.00'de evimden çıkıyorum. Havasız bir kulis, makyaj yapıyorum, sahneye çıkıyorum. Yeni çocuğu oldu, biraz acısanız bari? Bana sordu da mı yaptı? Üçüncü çocuğu yapacak durumda mısın sen? Millete erkekliğini ispat etmek için üçüncü çocuğu yapıyor, bana ne? Senelerdir Günay'a ben yardım ettim. O da söyler nankörlük etmez ama yeter artık. Bir daha çıkmayacak mısınız orada? Yılbaşında İstanbul'da bir yerde iş alsam dönüşte Günay'a çıkarım. Huysuz Virjin'in yerini alacak biri var mı? Herkes almaya çalışıyor. Siz tespit edin. 'Ayy ayyy ayyy ayyy' diye yaparım ben. Bakıyorum herkes 'Ayyy ayyy ayyyy' yapıyor. İyi ki yapmışım, keşke yapmasaydım veya keşke yapsaydım dediğiniz neler var? İyi ki yapmışım diyeceğim şey sanatçılık. Kadın kılığında sahneye çıkarım ama şuradan dışarı çıktığım zaman komşum derlenip toplanıp bana "Günaydın" der. Hiç kimse "Aaaa kadın kılığına giriyor" demedi. Çünkü sahnede işim bittiği zaman peruğumu çıkarır selamımı veririm. Bu bir şovdur derim. Aslında çok izzetimi kırıcı bir karar bu RTÜK'ün aldığı. Bunu da bir gurur meselesi yaptım takip etmiyorum. Onlar yaptıkları için yanlışını anlasınlar. Şaşırdığım bir şey var. RTÜK?Başkanı Zahid Bey uzun müddet Amerika'da yaşamış. Amerika gibi çok modern bir ülkede hiç mi bir şey onu etkilemedi? Hiçbir yazınız, çizginiz olmadan. Sahneye çıkıp üç saat program yapıyorsunuz. Bu bir yetenektir. Geçen gün kadının biri beni hüngür hüngür ağlattı. "Kanser hastasıyım ama seni izlerken hastalığımı unutuyorum. O kadar eğleniyorum ki" dedi. Keşke yapmasaydım dediğim öyle büyük pişmanlıklarım olmadı. Keşke yapsaydım dediğim şeyleri yaptım. Memuriyetten bir bodrum katından böyle bir duruma geldim. Bundan daha güzel bir şey olur mu? Niye tek taraflı fedakârlık yapayım? Seyfi Dursunoğlu'na hazırladığım son soruyu da yöneltip, yanıtını aldıktan sonra teybi kapattım. Aradan birkaç dakika geçti, geçmedi Dursunoğlu teyp açıkken sarf etmediği kadar sert bir üslupta konuşmaya başladı. Baktık manşetler kaçıyor, izin alıp teybin kayıt düğmesine yeniden bastık. "Şunun için kinliyim. Ben saygılı bir insanım. 40 senelik kazancımı, bütün malvarlığımı vatanımın çocuklarının daha iyi yetişmesi için bağışladım. Zaten Eğitim Gönüllüleri telefon açıyor "Nasılsın, iyi misin?" diye. İyiyim dersem çok üzülüyorlar (Gülüyor). İyi kötü bir varlığımı bırakıyorsam ve 76 yaşında bir insan komedi olsun diye kadın kılığına giriyorsa bunun yasaklanması düşünülemez. Bu beni haksız oldukları için rahatsız ediyor. Ben de bu parayı yemesini bilirim. Bir yat alırım dünya turuna çıkarım. O parayı öyle güzel yerim. Bir şeyi sonuna kadar bitirip öyle gitmek değil, üstüne hâlâ bir şeyler ilave ediyorum. Onlar da Eğitim Gönüllüleri'ne kalacak. TEGV'den arayıp 'Biz üzüldük bu yasağa' dediler mi? Evet dediler. En büyük bağışçısı siz misiniz? Evet bu durumda en büyük bağışçıları ben oluyorum. Dokuz yeğenim var. Yeğenlerime bırakırdım. Ama ben bu ülkede yaşayan bir insan olarak ülkeme faydalı olmam lazım diye düşündüm. Bunu da anlamıyorlarsa o zaman vazgeçeyim. Niye tek taraflı fedakârlık yapayım ki devletime. Beni Amerika'dan seyrediyorlar telefon geliyor 'Seni seyrediyoruz' diye. Geçen gün bir Japon gazetesinde röportajım çıktı. İngiltere'de 'Dünya nasıl eğleniyor' diye bir program var. Türkiye'den bir tek benimle röportaj yaptılar. Dünya anlıyor da kardeşim bizimkiler anlamıyor... Bir ideoloji uğruna böyle kararlar alıyorlar bu beni çok rahatsız ediyor. Huysuz Virjin'e bakıp kimse dönme olmuyor diyorsunuz? Yani... 76 yaşında kim dönme olur, bu eziyeti kim çekebilir? Internette var, "Biz çocukluğumuzdan beri Huysuz Virjin'i izledik. Hiçbirimiz Huysuz Virjin olalım diye istek duymadık. Sadece güldük, eğlendik" diye yazıyorlar. 10 ismin çağrıştırdıkları Gülben Ergen: Azimli, iddialı Hülya Avşar: Tutarsız Seda Sayan: İşbilir Günay Tuncel: Gazinoculuktan anlamaz İbrahim Tatlıses: Para kazanmaktan bıkmadı Deniz Seki: Aşkı seven kadın Mehmet Ali Erbil: Doğuştan sanatçı Zaihid Akman: Zaid (Eksik) Esra Ceyhan: Dünya sevimlisi ama unutkan Çağla Şıkel: Saygılı Ali Eyüpoğlu (Alice) Milliyet Gazetesi http://img124.imageshack.us/img124/2329/yazali1oi3.jpg (http://imageshack.us) sarıseren 30-11-07, 09:04 Bu nasıl hoca? Köşemizin düzenli okurlarından Semih Büyü, "Benimle Dans Eder misin?"de önemli bir ayrıntıya dikkat çekmiş. Semih, son hafta Ömür Hoca'nın yarışmacılara karşı tavrını eleştiriyor. Üç haftadır aynı ismin yani Serdar'ın kurada çıkmasına üzülen Ömür Hoca "İnanmıyorum ya, ceza gibi" diyor. Çalıştırdığı bir başka yarışmacı Melis'i de "Geri zekalı kızım benim, senin önün burası, neden o tarafa dönüyorsun?" diye uyarıyor. Okurumuz diyor ki, "Dans gibi son derece nahif bir gösteride, eğitmenlerin ağzından böyle kaba saba yorumlar duymak hoş olmuyor." Bence haklı. Hem de sonuna kadar... Yüksel Aytuğ/Sabah peacer 30-11-07, 19:46 http://img518.imageshack.us/img518/1498/yavuzugurkc1.png bu resmi eski dans edermisin başlığına Buse koymuştu bende gezinirken buldum ve yanılmıyorsam pelinde var ;) houzouri 01-12-07, 17:16 Gülben Ergen için doğru sıfatları kullanmış, " azimli ":) Sevindim :) Bu akşam program var, sanırım Çağla katılmaz bu gece. Mekanı cennet olsun yeri gemişken babasının... yelda_01 02-12-07, 01:13 ya gine sevdigim kisi gitti ya Gökhan seni de cok seviyordum ya, allahim beyendiklerim arkasi arkasina gidiyor ya bu haksislik :icon_mad: :img-cray: bu arada michael yigiti uzun biraradan sonra görmek cok iyi oldu dansi cok güzeldi, muhtesem yapiyor ya odansi herneyse. Burdan Cagla Sikel e bas sagli diliyorum. Allahtan rahmet diliyorum umarim en yakin zamanda toparlanir kendisi Korkut-Yoshi 02-12-07, 09:56 gökhanin gitmesine üzüldüm:icon_sorr benim favorilerim gencay,turabi(ayni babasi),nora ve dilara insallah haftaya nora ile turabi partner olurlar sarıseren 02-12-07, 11:43 Dünkü program harikaydı:img-yes:Ben açık söyliyim programı sadece Seyfi Dursunoğlu için izliyorum.Süper biri ya:img-pilotYarışmacılarda pek bi favorim yok.Ama dün elenen Gökhan güzel dans ediyodu.Yazık oldu ona:icon_sorr houzouri 02-12-07, 12:38 Program süperdi, tam bir "Seyfi Dursunoğlu Show" oldu gece :) Harikaydı:happy0064:happy0064:happy0064 Yok böyle bir adam :) Turabi'nin babasının ağzı da iyi laf yapıyormuş ama :D Seyfi Bey kafayı annesine taktı ya, bayıldım :D :D Sahneye çıkarttığı 5 kişiyle oynadığı 'tavuk oyunu' da süperdi :) Uğurkan Bey'le atışmaları saymıyorum bile :) Dünkü dansların çoğunu vasat buldum. Balkan Dansı ve Çarliston dansı hariç... Onlar süperdi. Sonuna kadar izleyemedim. Erkeklerden Gökhan gitmiş, kızlardan kim gitti:icon_sorr hüsnanur 02-12-07, 13:02 yaa kizlardan kim elendi yaaa cok merak ediyorum bilen varsa söylesin lütfen ayrica gökhanda fazla üzülmedim bence iyi dans edemyior abisi daha iyi dans ediyordu ona üzülmüstüm ama gökhana üzülmedim mxrxt 02-12-07, 13:16 dümkü bölümde seyfi dursunoglu yetti cacima der gibi bir program yapti ve özledigimiz tamamiyla izlemek istedigimiz bir program oldu cok eylenceli ve cok güzeldi..Gökhanin elenmesine üzüldüm ama günesin gittigi iyi oldu zaten hep son üce kaliyor ordan kurtuluyordu bunun böyle olacagi kesindi..sanirim benim favorim pelin ve eren..? batuhan_gumus 02-12-07, 13:19 merablar arkadaslar dün cok eglendim ilk defa izledim dans yarismasini nedeni de seyfi dursunogluydu yaa bayildim gülmekten öldüm yaa kendimi zor tuttum gülmekten agliyacaktim ha kim elendi orasini pek göremedim aama seyfi dursunoglu icin bakiyorum zatennnnnnn bundan sonrada hep böyle olacak favorim yok:D RETINGLER KÖTÜ AMA BOSVERIN FOX ICIN IDARE EDER balzac 02-12-07, 13:32 Dün sanki huysuz yeniden gelmiş gibiydi,yine çok güldüm,eğlendim.En çok da Uğurkan Erez ile takılmaları güzel.Danslardan en çok Eren ile adaşım Pelin'in yaptığı charleston'u beğendim.Nora ve Turabi de başarılıydı.Turabinin babası çok komik adam,baba oğul birbirine benziyorlar. houzouri 02-12-07, 15:14 dümkü bölümde seyfi dursunoglu yetti cacima der gibi bir program yapti ve özledigimiz tamamiyla izlemek istedigimiz bir program oldu cok eylenceli ve cok güzeldi..Gökhanin elenmesine üzüldüm ama günesin gittigi iyi oldu zaten hep son üce kaliyor ordan kurtuluyordu bunun böyle olacagi kesindi..sanirim benim favorim pelin ve eren..? Demek Güneş gitti.. Dansını bilmem ama çok soğuk bir duruşu vardı.. Gökhan'a ben de üzüldüm... PeyZo 02-12-07, 15:39 Gökhan'ın elenmesine üzüldüm,Güneşte Geriye kalan kızlar arasında zaten En Düşüğüydü gitmesi bence iyi olmuş ama iyi bir kızdı. Bu arada Yiğit abiciğimide Acayip ozlemişim :happy0064.Zaten benim Favorilerim YiğitAydanOkanİnci idi :D Ve bence şöyle bir durum var ortada BDE 3 te son 6 ya kalan yarışmacılar teker teker cıkıcak bunun Belirtisi ise şu; BDE3 birincisi EYLÜL ve gecen hafta cıktı BDE3 ikincisi YİĞİT ve bu hafta cıktı ve inşallah BDE3 üçüncüsü ve dorduncusu (Okan,Aydan) Onumuzdeki hafta ve sonraki haftayla karsılarımıza cıkarlar Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiii......n :img-wink: €RD! 02-12-07, 15:42 çağla şikelin başı sağ olsun :( tavuk oyunu harbi güzeldi :) zaferi gördüm :):img-in_lo seyfi dursunoğlunun size IQ testi yaptırcam bende yeni örendim demesine öldüm yaaa çok komikti :):img-hyste:img-hyste:img-hyste yiğit geldi inşallah ilerleyen bölümlerde de ERDİmMm gelir (AMİNNNNN):img-in_lo alonsomania 02-12-07, 16:18 yiğitim geldiiii yine çok süperdii.. ya koptum dün akşam gülmekten seyfi dursunoğlu süper ötesi yaa....allah onu tvmizden eksik etmesin..adam yüksek tansiyon hastası olduğu halde böle yaa..burdan geçmiş olsun diyorum ve çağlayada bbaşın sağolsun diyorum.. başak_8999 02-12-07, 16:28 Çağla şıkele çok üzüldüm Setfi dursunoğlunun olduğu herşey çok süper oluyor zatn ama yarışmayı izleyemiyorum malesef houzouri 02-12-07, 19:17 Yiğit'in dansı süperdi. Onu görünce aklıma eski dasnçılar geldi. Onları daha bir benimsemişim... Kanım yenilere çok ısınmıyor.. FBuse 02-12-07, 23:37 bdem 1+2+3´d ehep hak edenler kazandi.. ama busefer öyle olmiyacak sanirsam gecen hafta süleyman bu hafta gökhan, inanilmaz gercekten =(( birtek Dilara kaldi geriye begendigim vallaha.. yelda_01 03-12-07, 12:55 bdem 1+2+3´d ehep hak edenler kazandi.. ama busefer öyle olmiyacak sanirsam gecen hafta süleyman bu hafta gökhan, inanilmaz gercekten =(( birtek Dilara kaldi geriye begendigim vallaha.. bencede süleyman ve gökhan tek favorilerimdi ama ikiside gitti ne yazikki:icon_sorr bette 03-12-07, 21:30 Yine çok güzeldi bence.. Seyfi Dursunoğlu zaten öldürüyor seyrederken. Sırf onun lafları için seyrediyorum bazen.. |