PDA

Tüm Versiyonu Göster : Site Geneli Üyeler Arası Bilgi Paylaşımı

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

İbrahim
21-06-07, 10:18
Ben ,ayse admine attığım mesajların karşılığını tam olarak alamamaktan sıkıntılıyım.. Tonlarca mesaj atıyorum ama karşılığında iki kelime lütfedip cevap yazıyor.. Hazır burda bulmuşken buraya yazayım dedim.. belki okurda bir cevap yazar..:icon_whis

üye..

ibrahim..

ayse
21-06-07, 10:22
Ben ,ayse admine attığım mesajların karşılığını tam olarak alamamaktan sıkıntılıyım.. Tonlarca mesaj atıyorum ama karşılığında iki kelime lütfedip cevap yazıyor.. Hazır burda bulmuşken buraya yazayım dedim.. belki okurda bir cevap yazar..
:icon_whis

üye..

ibrahim..

Merhabalar, bu aralar özel işlerimden dolayı siteyle fazla ilgilenemiyorum yoksa mesajlarınıza tabiki cevap yazmak isterim... Emin olunki sizin sorununuz bizim sorunumuzdur...:img-wink: benden cevap alamadığınız taktirde diğer adminlerimize ulaşabilirsiniz..

ayse

İbrahim
21-06-07, 10:25
Merhabalar, bu aralar özel işlerimden dolayı siteyle fazla ilgilenemiyorum yoksa mesajlarınıza tabiki cevap yazmak isterim... Emin olunki sizin sorununuz bizim sorunumuzdur...:img-wink: benden cevap alamadığınız taktirde diğer adminlerimize ulaşabilirsiniz..

ayse

Hımmm diğer adminler mi?? eminmisiniz?? ama ben yönetim anlayışınız nedeniyle sizin cevap vermenizi istiyorum..çok da zor olmasa gerek..

üye
ibrahim

ayse
21-06-07, 10:26
Hımmm diğer adminler mi?? eminmisiniz?? ama ben yönetim anlayışınız nedeniyle sizin cevap vermenizi istiyorum..çok da zor olmasa gerek..

üye
ibrahim

Tabiki değil isterseniz özelden sorununuzu tekrar iletin ve burdayken halledelim...:img-polic

İbrahim
21-06-07, 10:30
Tabiki değil isterseniz özelden sorununuzu tekrar iletin ve burdayken halledelim...:img-polic

kesinlikle anlaştık:img-wink: " avatar değiştirmekle ilgili" sorunumu sizden başkasının halledemeyeceğini biliyordum zaten..

teşekkürler

hem üye hem de ibrahim..:img-blush

ayse
21-06-07, 10:49
kesinlikle anlaştık:img-wink: " avatar değiştirmekle ilgili" sorunumu sizden başkasının halledemeyeceğini biliyordum zaten..

teşekkürler

hem üye hem de ibrahim..:img-blush

Sorununuzun hallolmasına sevindim, uygun olduğum taktirde herzaman yardıma hazır olacağımı bilmenizi isterim...

ayse

İbrahim
21-06-07, 11:00
Sorununuzun hallolmasına sevindim, uygun olduğum taktirde herzaman yardıma hazır olacağımı bilmenizi isterim...

ayse

yöneticilik budur işte..:happy0064

DiziFilmAdmin
21-07-07, 15:55
Site Genelindeki sorularınız ve site hakkında teknik bilgi paylaşımlarınız için bu bölümü kullanabilirsiniz.

mause
21-07-07, 17:26
Merhaba,

Son 3-4 gündür forumda bir çok üye olduğu halde neden sadece kendimizi görüyoruz.
Foruma yorum yazan bir çok üye de aynı şeyi dile getiriyor.

Online olan üyelerin nerede olduğuna bakınca genelde "anasayfa görüntülüyor"yazısı çıkıyor.

Bu konuda bir açıklamada bulunursanız sevinirim.

Sevgiler.

sena57-utku
21-07-07, 20:04
Nereye yazacağımı bilemedim.Umarım ilgilenirsiniz.
G-K oyuncular bölümünde iki tane Hazal Kaya başlığı var.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=28402
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=28266

DiziFilmAdmin
21-07-07, 22:43
Merhaba,

Son 3-4 gündür forumda bir çok üye olduğu halde neden sadece kendimizi görüyoruz.

Online olan üyelerin nerede olduğuna bakınca genelde "anasayfa görüntülüyor"yazısı çıkıyor.

Sevgiler.

Test ettim ancak böyle bir sounla karşılaşmadım.Şu an sitede 1300 küsür kişi var ve hepside görünüyor.
Siz göremiyorsanız lütfen ekran görüntüsünü bilgi@dizifilm.com adresine gönderiniz.

Seno
21-07-07, 23:13
dizifilm.com çok kapsamlı bir site.ve içeriğinden oldukça memnun olduğum bir site..ama bazı ufak tefek eksiklikler olmuyor değil.tabii eğer bunu eskik olarak görmek ne derece doğru bilmiyorum.ve belki de haddimi aşarak şöyle bir istekte bulunmak istiyorum..istek değil belki ama küçük bir öneri diyelim;
Ses sanatçılarımıza ait bir başlık olsa keşke.her sanatçının kendi alt başlığı olsa.
onlara ait her şeyi o başlıklarına yollasak....

özzz
21-07-07, 23:18
dizifilm.com çok kapsamlı bir site.ve içeriğinden oldukça memnun olduğum bir site..ama bazı ufak tefek eksiklikler olmuyor değil.tabii eğer bunu eskik olarak görmek ne derece doğru bilmiyorum.ve belki de haddimi aşarak şöyle bir istekte bulunmak istiyorum..istek değil belki ama küçük bir öneri diyelim;
Ses sanatçılarımıza ait bir başlık olsa keşke.her sanatçının kendi alt başlığı olsa.

ewet böyle bir şey olsa çok iyi olur...

yurdanur_mehmet
21-07-07, 23:20
Test ettim ancak böyle bir sounla karşılaşmadım.Şu an sitede 1300 küsür kişi var ve hepside görünüyor.
Siz göremiyorsanız lütfen ekran görüntüsünü bilgi@dizifilm.com adresine gönderiniz.

Siz admin-modlar her ayrıntıyı görme haklarına sahip olduğunuzdan herkesi görebiliyor olabilirsiniz ama ben dahil tüm üyeler sevgili mause'un dile getirdiği bu durumdan şikayetçi. Ki ben de daha bugün bu durumu size genel sorun olarak bildirdim.

Önceden olan ama son günlerdeki site arızasından sonra görülemeyen bir başka şey de; Ana sayfada çıkan son gönderilen mesajlar...

Bu sorunların en kısa zamanda çözümlenmesini diliyorum.

.

thesals
21-07-07, 23:21
onlara ait her şeyi o başlıklarına yollasak....e
evet öyle bişeyler olması gerekiyo... çünkü onlar ufak tefek roller aldıklarında konuşamıyoruz...:icon_sorr :icon_sorr onuda bırakın dizifilmlilerle onlar hakkındaki resim, bilgi vb. şeyleri paylaşamıyoruz...:img-polic :img-polic umarım bu öneri gerçekten ciddiye alınmalı bence:img-yes: :img-yes:

RIZA_BABA
21-07-07, 23:21

bencede şarkıcılara da bölüm açılmalı onların dahada çook hayranı var

sevgi86
21-07-07, 23:30
buradan adminler moderatörler cevap verecek mi o zaman neden üyeler arası ve neden diğer başlıktaki mesajlar silindi merak ettim

miracle girl
21-07-07, 23:40
Ben bu konuyu daha önce sormuştum ama burası DİZİFİLM sitesi arkadaşlar yani dizi,fillm vs.de oynamayanların bu sitede olması biraz yanlış olmaz mı.

thesals
21-07-07, 23:50
Ben bu konuyu daha önce sormuştum ama burası DİZİFİLM sitesi arkadaşlar yani dizi,fillm vs.de oynamayanların bu sitede olması biraz yanlış olmaz mı.

ya onların içinden arada sırada konuk oyuncu olarak filanda katılanlar var ama.. bide bu yönüyle düşünün... hem ben şahsen bu sitede benim sevdiğim sanatçılarla ilgili bilgi olmasınıda isterim...:img-yes: :img-yes:

SBR
21-07-07, 23:50
bende bir şey soracaktım aktif olarak sitede iken cevap yazmak için tıklıyorum vede bilgi mesajı geliyor bu sayfayı görüntülemeye yetkiniz yok diye diye 2 maddelik bir yazı çıkıyor sonra anasayfaya dönüp tekrar deneyince bazen oluyo bazen gene aynı bilgi mesajı çıkıyor bu durumun sebebi nedir acaba?????

valla şuanda hep denemekteyim ama 2 maddelik bir yazı çıkıyor yetkiniz yok diyo bunun 2 sebebi olabilir falan diye 2 maddelik bir yazı çıkıyor bu konuyla ilgilenilirse sevinirim

Seno
22-07-07, 00:04
bende bir şey soracaktım aktif olarak sitede iken cevap yazmak için tıklıyorum vede bilgi mesajı geliyor bu sayfayı görüntülemeye yetkiniz yok diye diye 2 maddelik bir yazı çıkıyor sonra anasayfaya dönüp tekrar deneyince bazen oluyo bazen gene aynı bilgi mesajı çıkıyor bu durumun sebebi nedir acaba?????

valla şuanda hep denemekteyim ama 2 maddelik bir yazı çıkıyor yetkiniz yok diyo bunun 2 sebebi olabilir falan diye 2 maddelik bir yazı çıkıyor bu konuyla ilgilenilirse sevinirim

O sadece Arşivde geçerliymiş.
çünkü arşiv yeni mesaj atımına kilitlenmiş.
artık arşiv kilitli arkadaşlar

SBR
22-07-07, 00:06

peki niye nasıl yani kilitlenmiş yahu olur ne zaman böyle bir açıklama yapıldı nerde yazıyor ben görmedim niye böyle bir şey yapıldı peki lütfen biri cevap versin:icon_sorr

thesals
22-07-07, 00:08

evet artık arşive yorum yazamıyoruz!!!!!!!!!!!!!!!!!
sevgili sitemizin ilginç!!!!!!!! kararlarından biri daha:img-polic :img-polic
artık kendimize başka siteler bulup orda yazcaz arkadaşlar mecburen!!! :img-pilot :img-pilot :img-pilot

Seno
22-07-07, 00:08
peki niye nasıl yani kilitlişmiş olur yahu olur ne zaman böyle bir açıklama yapıldı nerde yazıyor ben görmedim niye böyle bir şey yapıldı peki lütfen biri cevap versin:icon_sorr

valla bilemiyorum...bana sormayın.ben bir mod arkadaşıma sordum o böyle söyledi.gerekli açıklamayı yaparlar zaten...

SBR
22-07-07, 00:09
valla bilemiyorum...bana sormayın.ben bir mod arkadaşıma sordum o böyle söyledi.gerekli açıklamayı yaparlar zaten...

peki teşekkürler çok sağol artık bende bir irtibata geçeyim :good: tekrar sağ ol :img-wink:

Seno
22-07-07, 00:16
peki teşekkürler çok sağol artık bende bir irtibata geçeyim :good: tekrar sağ ol :img-wink:

ne demek yardımcı olduysam ne mutlu...

gzd_gzd
22-07-07, 02:56
arşivdeki dizilere mesaj atımının neden yasaklandığı hakkında açıklama yapabilirseniz sevinirim.....

ébruli
22-07-07, 03:39
evet gece gece gordum ve cok sasırdım
ayrıca bızım dızımızın tekrarlarıda su anda yayınlanıyo
neden kitlendi geçicimi kalıcımı açıklayabilirmi bilen varsa
kalıcıysa lütfen benım üyeliğimide kilitleyin

alamehmet
22-07-07, 03:50
evet gece gece gordum ve cok sasırdım
ayrıca bızım dızımızın tekrarlarıda su anda yayınlanıyo
neden kitlendi geçicimi kalıcımı açıklayabilirmi bilen varsa
kalıcıysa lütfen benım üyeliğimide kilitleyin

Başlık madem site içi üyeler arası bilgi paylaşımı yazayım o zaman...Bir yetkili yazar diye beklemiştim ama yazmadı...

Geçiciymiş arkadaşlar...2-3 güne kadar düzelirmiş...Teknik bir sorun varmış...Çözmeye çalışıyorlarmış...

DiziFilmAdminin söylediği bu arkadaşlar...

2-3 gün arşivimiz yokmuş ne yazık ki...

RIZA_BABA
22-07-07, 10:54
Diğer soru duyuru başlığı neden silindi acaba zaten cevap vermiyordunuz bide mesaj atın demişiniz ordan hiç cevap vermiyorsunuz şimdi benim oraya yazıdğım onca mesaj gitti

mause
22-07-07, 11:44
Sevgili Adminler ve Modlar,

Bu sabah itibariyle mesaj sayılarımda yaklaşık 200 mesajlık bir düşüş olmuş.
Forumdan görüştüğüm 2 arkadaşım da aynı şeyden şikayetçi oldular.

20.07.2007 de 1119 olan mesaj sayım bu sabah 1020 de.

BU KONUDA AÇIKLAMA BEKLİYORUM.

Mesaj sayımın 1199 olduğunu yazan link,

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=4121445#post4121445

Moonrosee
22-07-07, 11:52
Sevgili Dizifilm Adminleri ve Sevgili Modları,

21.07.2007 tarihi itibariyle 1392 olan mesaj sayım, 22.07.2007 tarihi itibariyle 792 olmuştur.Bu konu ile ilgili bilgilendirme mesajı yazarsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim

RIZA_BABA
22-07-07, 12:25
Yuh diyorum başka bişi demiyorum okadar yazdığımız mesajlar boşa gitti kaçtane mesajım silinmiş yazıklar olsun.

g_i_z_e_m
22-07-07, 12:29
arkadaşlar gereksiz yani tşk içeren mesajları silmiş olabilirler bence bu normal bi durum

RIZA_BABA
22-07-07, 12:47
Hayır ya daha önce bi başlık vardı soru duyuru yardım başlığı dün kitlediler arşive aldılar bugünde silmişler atılan pm lere cevap yazmaya tenezül bile etmiyorlar

esra36
22-07-07, 13:36
sevgili modlar ve ilgililer;
bugün itibari ile mesaj sayımda düşme olduğunu fark ettim.
mesaj sayım 469larda iken 241 olmuş durumda
yani yardımcı oyunculuk kademesinden asistanlık kademesine geldim
bunun sadece benim başıma gelmediği zaten bir problem olduğunun göstergesidir
umarım en kısa zmanda bu problem düzeltilir
sevgilerimle..

ezzgiii
22-07-07, 14:08

evet ya bi ara bendede oldu o ya 993 müydü neydi mesaj sayım 700 mü öle bişe ye düştü ya soradan böle yüksellttim resim ekleyerk flnn

sena57-utku
22-07-07, 14:14
Üçtür msj sayım aşağıya düşüyor.İlkinde yine sordum ama cevap alamadım.Dün msj sayım 2840lardayken bu gün 2600lere inmiş.
Onca msjım nereye gitti.Ben zamanımı harcayıp o kadar mesajı boşuna mı yazdım?Böyle sürekli silinecekse hiç boşuna yazmayayım!!
Artık cevap bekliyorum!!!

RIZA_BABA
22-07-07, 14:24
sena57-utku haklısın mesajlarımız böle sürekli silinecekse neden yazalım ki onca harcadığımız saatler boşa gidiyor burda kafa patlatıp güzel güzel yorumlar yazıyoruz son puff diye gidiyor,

mause
evet ya bi ara bendede oldu o ya 993 müydü neydi mesaj sayım 700 mü öle bişe ye düştü ya soradan böle yüksellttim resim ekleyerk flnn

Sevgili ezzgiii,problem mesaj sayısı değil ki.
Yazdığımız eski mesajların yok olması.

Önce Sıla forumunun 1-22 bölüm yorumları aylar önce bir yanlışlıkla Gümüş dizisinin yorumları ile karıştı.
Şimdi de Gümüş dizisi bittiği için dizi arşive kaldırıldı ve nedense eski bölüm yorumları silinmiş.
Onlar silinince bizim de mesajlarımız otomatik olarak silinmiş.

Gümüş fanları bu durumu farkedince nasıl tepki verecekler acaba?
Yanlış görmediysem ilk 95 bölümün yorumları yok.
Sonuçta bir dizi izleyip görüş ve yorumlarımızı,duygu,düşüncelerimizi burada paylaşıyoruz.
Keşke arşivleyemeyeceklerini söyleselerdi biz kendi pc.mize yorumları aktarırdık.

Sevgiler.

sena57-utku
Buraya bakan biri var mı acaba?
Pek çok üye msjlarının azalmasından şikayetçi.Nedenini açıklarsanız sevinirz:img-wink:
Mümkünse msjlarımı geri istiyorum.Her ne kadar bunun gerçekleşmeyeceğini bilsemde.:):)Bu zamana kadar toplam 600e yakın msjım gitti.
Bu konuda bi açıklama gelecek mi?

DiziFilmAdmin
22-07-07, 14:27
Sevgili arkadaşlar keşke yazmak kadar sitede de arama yaparak bu sorularınıza yanıtı bulabilseniz.

Defalarca sitede yazıldı , bildirildi ve kurallardada geçti.

Site kurallarına uymayan mesajlar "Geri Dönüşüm Kutusun" da toplanır ve belli bir sayıya gelince toptan silinir.

Ayrıca sohbet sayfasındaki mesajlarda silinir zaman zaman.

Dün gece Geri Dönüşüm Kutusu temizlenmiştir.
Ve sonucundada mesajlarınızda düşme olmuştur.
Saygılarımla.

sena57-utku
22-07-07, 14:32
Demek ben 600e yakın site kurallarına uymayan msj yazmışım:):):)
Yanıtınız için çok sağolun:)

sena57-utku
22-07-07, 14:39
Sizin de öyle mi bilmiyorum.Ben foruma 21.03.07 tarihinde üye olmuşum ve o tarihten beri bu foruma msj yazmaktayım.Ama gönderilen msjlara şimdi baktığımda 10-05-07 tarihinden önce yazdığım mjsların hepsi silinmiş.Hepsi de site kurallarına aykırı msjlar mıydı ilginç:):)

mause
22-07-07, 14:47
Sevgili arkadaşlar keşke yazmak kadar sitede de arama yaparak bu sorularınıza yanıtı bulabilseniz.

Site kurallarına uymayan mesajlar "Geri Dönüşüm Kutusun" da toplanır ve belli bir sayıya gelince toptan silinir.

Saygılarımla.

Sevgili adminim,
site kurallarına çok özen gösteririm hatta yazı yazdığım Sıla forumunda diğer üyeleride bu konuda uyarırım.
Hiç sohbet sayfasına mesaj yazmadım.
Bölüm yorumu içermeyen mesajlarımız da sevgili modlarımız tarafından titizlikle takip edilip siliniyorlar.

Site içi arama da yaptım ve Sıla dizisi 1-22 bölüm yorumları ile ilgili yazdığım hiç bir mesaj yok.Yani böyle bir başlık kalmamış.
Ve silinen mesajlarım o bölüme ait mesajlar.

Kendi adıma "site kurallarına uymayan mesajları sildik"açıklamasını kabul etmiyorum.

Sevgiler.

ekin-yeldaa
22-07-07, 14:56
ya ben bu rep nedir ne işe yarar nasıl verilir nasıl bakılır hiçbir fikrim yok....
bana yardımcı olur musunuz...

mause
22-07-07, 15:31
ya ben bu rep nedir ne işe yarar nasıl verilir nasıl bakılır hiçbir fikrim yok....
bana yardımcı olur musunuz...

Her yorumda avatarın altında çeşitli işaretler vardır.
Bunlardan terazi şeklinde olana tıkladığınızda o yorumla ilgili görüş bildirebilirseniz.
Kendi repleriniz içinde sayfanın üstündeki kontrol paneline bakarsanız size rep veren son beş üyeyi görürüsünüz.

Kolay gelsin.:img-wink:

[...Melis...]
22-07-07, 15:41
Merhaba,

Benim neden mesajlarimin silindigini ogrenebilirmiyim.
Gereksiz mesaj yazdigimi dusunmuyorum , herzaman yazdigim mesajlar ..
100 den fazla msjim silindi !!

ecesu34
22-07-07, 16:00
VİP üye neye göre belirlenecek..bunda replerin referansların etkisi olacak mı?

SBR
22-07-07, 16:30
evet yaw hep geçiyor şu vip üye falan diye bu neye göre belirlenecek üyelerin giriş tarihiyle bu vip üye arasında bir ilişki olacak mı yoksa arkadaşın dediği gibi aldığımız puanlara göre mi olacak lütfen bir açıklama yapılsın ve bu vip üyelerin ne gibi avantajları olacak lütfen bilgilendirin bizi

_supermarried_
22-07-07, 17:02
;4154479']Merhaba,

Benim neden mesajlarimin silindigini ogrenebilirmiyim.
Gereksiz mesaj yazdigimi dusunmuyorum , herzaman yazdigim mesajlar ..
100 den fazla msjim silindi !!
benim de düşmüş azcık.bnm için önemli değil ama merak ediyorum...

miracle girl
22-07-07, 17:07
Arkadaşlar adminimiz açıkladı ya ;

Sildigimiz mesajlari bizler gecici olarak geri dönüsüme kaldiriyoruz ve kontrol edip siliyoruz. Bugün geri dönüsümü bosalttik bu nedenler mesaj sayinizda azalma olmustur.

diye yeterince açık değil mi? Benimde 100 kadar mesajım silinmiş ama bazen gereksiz mesaj attığımı kabul ediyorum. Bu kadar önemli mi sizin için mesaj sayısı?

g_i_z_e_m
22-07-07, 17:08
benim 100den daha az silinmiş eminim tşk içeren mesajlardır arkadaşlar
silinmesinin mutlaka bi sebebi wardır

*Sultan*
22-07-07, 17:37
Arkadaslar,

gerek, serbest kürsü bölümünde, gerek yerli oyuncular bölümünde tek cümle msj ve bazen tartisma oldugu zaman cevap verme gibi olaylarda, biz msj hemen silmiyoruz.

Toplayip, Yönetim sayfasinda "geri dönüsüm" basligina yönlendiriyoruz.

Bu yöntem, Yerli oyuncularin, Arsiv icin kilitlenmis basliklarida ayikladigimiz zaman,arsivlik olmiyan msj´lar icinde gecerlidir.

Sevgili Adminler, sikayet geldigi zaman üyelerden, böylelikle msj kontrol edebiliyor.

Belirli zaman sonra, eski "geri dönüsüm" msj , Site sahibi tarafindan siliniyor.

Senaryo ve multimedya yorum sayfa larida siliniyor belirli zaman sonra.
Kural disi olmiyan kisa cümle ve tesekkür msj olabilir arada.

Sanirim, biraz acikliyabilmisimdir :img-yes:

Sevgiler,

Sultan
Bölüm Sorumlusu

Freddy
22-07-07, 17:43
bazı başlıklar mesaj yazılmıyor diye kapatılıyor Ya belki 1 kaç ay sonra öyle bir dizide oynayacak ki başlıkta mesajdan geçilmeyecek herkews o kişinin fanı olacak Ya da yeni üyeler geldikçe mesajlar yazıcaklar Başlığa mesaj yazılmadı diye hep mi öyle kalıcak 6-7 mesajı olan başlıklar siliniyor Emek emek hazırlıyorum En son emek emek hazırlaıp gönderidiğim yalçın dümer, seyfi dursunoğlu ve harika avcı başlıklarım silindi Şuan hatırlayamıyorum ama bi kaç başlıkğım daha vardı Dizilerden de kırık ayna başlığı

Forumdaki arkadaşların ilgi alanlarıyla benim ilgilerim uyuşmuyor napabilirim Ben bu kişileri seviyorum onlara başlık gönderiyorum Onların msj yazmayıp başlığın silinmesi benim mi suçum Bende mi illa mehmet günsur, kıvanç tatlıtuğ, serhat tutumluer, tuba büyüküstün, özge özberk vs. fanı olayım Gözüm başkalarını görmesin sadece onların mı başlıklarını açayım onlara mı cvp yazayım

çağloş
22-07-07, 18:10
oyuncular başlığında acaba kaç meseja gelince kapatılıyor.1,250 mi?yoksa 2,500 mesajı geçince mi?

*Sultan*
22-07-07, 18:13
Sizin de öyle mi bilmiyorum.Ben foruma 21.03.07 tarihinde üye olmuşum ve o tarihten beri bu foruma msj yazmaktayım.Ama gönderilen msjlara şimdi baktığımda 10-05-07 tarihinden önce yazdığım mjsların hepsi silinmiş.Hepsi de site kurallarına aykırı msjlar mıydı ilginç:):)

Sevgili sena57-utku,

yerli oyuncular bölümünde cok yaziyorsaniz, ve biz arsivleme yaptiysak, msjlar
kurallara aykiri olmasa bile gitmis olabilir.

Arsive, resim, özel calismalar, haberler ekleniyor.
Geriye kalan, ben geldim, hosgeldin, benide araniza alin, cok güzel olmus, eklediginiz icin cok tesekkürler, msj lari "geri dönüsüme" ayriliyor.
Belirli zaman sonra, Yönetim kontrol ettikten sonra, siliniyor.
Demek msj lar 10-05-07 kadar silinmis. :img-yes:
Bu tarihten sonrasi daha "geri dönüsümde" duruyor.

Sevgiler,

Sultan
Bölüm Sorumlusu

*Sultan*
22-07-07, 18:15
oyuncular başlığında acaba kaç meseja gelince kapatılıyor.1,250 mi?yoksa 2,500 mesajı geçince mi?

1,250 msj sonra kapatiliyor ve yenisi aciliyor.

Sultan
Bölüm Sorumlusu

mause
22-07-07, 18:20
Arkadaslar,

gerek, serbest kürsü bölümünde, gerek yerli oyuncular bölümünde tek cümle msj ve bazen tartisma oldugu zaman cevap verme gibi olaylarda, biz msj hemen silmiyoruz.

Toplayip, Yönetim sayfasinda "geri dönüsüm" basligina yönlendiriyoruz.

Sevgili sultan,açıklamanız güzel ama yeterli değil.

Sıla dizisinin 1-22.bölümlerine yazdığımız mesajlar ortada yok ve silinen mesajlar bunlar ayrıca hiç,oyuncu,sohbet bölümüne mesaj yazmamışımdır ve genç arakadaşlar alınmasın ama yaş itibariylede selam,ne haber,çok güzel gibi tek cümlelik mesajlar yazacak yaşta değilim.

Gümüş dizisinin ilk 95 bölüm yorumlarıda mı aynı şekilde silinecek mesajlardı.

Sorun mesaj sayısı değil zaman ayırıp emek verdiğimiz mesajların silinmiş olması.

Eğer dizi yorumları için yazdığımız mesajlar belli bir dönem sonra silinecekse haber verin biz kendimiz saklayalım.

Sevgiler.

*Sultan*
22-07-07, 18:29
Sevgili mause,

ben sadece, sorumlu oldugum bölümlerle ilgili aciklama getirdim.

Arsivleme, yerli ve yabanci oyuncularda oldugu icin, msj kayibi en cok oraya yorum yapan, üyelerde olabilir diye yazdim.

Sila ve Gümüs dizi bölümleri hakkinda hic bir haberim yok maalesef.
Bu konuda, size bir aciklama yapamiyacagim.
Dizi Bölüm yorumlari silinmiyor. Muhakkak bir yanlis olmustur.

Sevgiler,

Sultan
Bölüm Sorumlusu

nihz
22-07-07, 18:43
Merhaba,

Sevgiler.

Sevgili ezzgiii,problem mesaj sayısı değil ki.
Yazdığımız eski mesajların yok olması.

Önce Sıla forumunun 1-22 bölüm yorumları aylar önce bir yanlışlıkla Gümüş dizisinin yorumları ile karıştı.
Şimdi de Gümüş dizisi bittiği için dizi arşive kaldırıldı ve nedense eski bölüm yorumları silinmiş.
Onlar silinince bizim de mesajlarımız otomatik olarak silinmiş.

Gümüş fanları bu durumu farkedince nasıl tepki verecekler acaba?
Yanlış görmediysem ilk 95 bölümün yorumları yok.
Sonuçta bir dizi izleyip görüş ve yorumlarımızı,duygu,düşüncelerimizi burada paylaşıyoruz.
Keşke arşivleyemeyeceklerini söyleselerdi biz kendi pc.mize yorumları aktarırdık.

Sevgiler.

Sevgili adminim,
site kurallarına çok özen gösteririm hatta yazı yazdığım Sıla forumunda diğer üyeleride bu konuda uyarırım.
Hiç sohbet sayfasına mesaj yazmadım.
Bölüm yorumu içermeyen mesajlarımız da sevgili modlarımız tarafından titizlikle takip edilip siliniyorlar.

Site içi arama da yaptım ve Sıla dizisi 1-22 bölüm yorumları ile ilgili yazdığım hiç bir mesaj yok.Yani böyle bir başlık kalmamış.
Ve silinen mesajlarım o bölüme ait mesajlar.

Kendi adıma "site kurallarına uymayan mesajları sildik"açıklamasını kabul etmiyorum.

Sevgiler.

Sevgili sultan,açıklamanız güzel ama yeterli değil.

Sıla dizisinin 1-22.bölümlerine yazdığımız mesajlar ortada yok ve silinen mesajlar bunlar ayrıca hiç,oyuncu,sohbet bölümüne mesaj yazmamışımdır ve genç arakadaşlar alınmasın ama yaş itibariylede selam,ne haber,çok güzel gibi tek cümlelik mesajlar yazacak yaşta değilim.

Gümüş dizisinin ilk 95 bölüm yorumlarıda mı aynı şekilde silinecek mesajlardı.

Sorun mesaj sayısı değil zaman ayırıp emek verdiğimiz mesajların silinmiş olması.

Eğer dizi yorumları için yazdığımız mesajlar belli bir dönem sonra silinecekse haber verin biz kendimiz saklayalım.

Sevgiler.

Sevgili Mausem, seninle sorundaş olmakta kaderimizde varmış:img-wink:

Sayın dizifilm admini ve sevgili modlarımız,
Bu foruma Sıla dizisi dışında yazdığım çok nadirde olsa görülmüştür, yorumlarımında kurallara uygun olması için özel bir dikkat sarf ederim. Üstelik zaman zaman kuraları çiğneyen arkadaşlarımıda haddimi aşmadan, sevgili modlarımıza yardımcı olmak adına uyarmışımdır. Uyarıları ve de açıklamaları elimden geldiğince takip ederim, sizlere zaten önceden bilglendirdiğiniz bir konu ile ilgili zaman kaybettirmek istemem ama bu konu ile ilgili sorunlarını ileten arkadaşlarıma vermiş olduğunuz cevaplar beni tatmin etmedi:img-yes:

Öncelikle daha önce 600 yakın mesaj sayım 200'lü bir rakama kadar düştü Forumumuzun modu ve sorumlusunun bizi bilgilendirmesi ile olayı anlayışla karşıladık:img-yes:
Sonrasında Sıla dizisine yazmış olduğumuz yorumlar Gümüş dizisinin forumunda görüntülenebildi. Neden, niçin orada olduğu ile ilgili bu zamana kadar hiç bir fikrimiz mevcut değil. Bunada okey dedik, şimdi ise daha düne kadar 500 küsür olan mesajım 390'a inmiş:icon_sorr
Yaptığınız açıklamaya göre gereksiz mesaj sayım 110 küsürlerde olması lazım, eğer öyle ise benim kurallara uymak konusunda gösterdiğim özen çok manasızmış. Neden derseniz sizce amacına ulaşamamışım ve gereksiz 110 mesajlık bir yeri fazladan meşgul etmişim:icon_sorr En orjinalide bu gereksiz 110mesajın Sıla dizisinin Gümüş forumunda bulunan yorumları içersinde olması:icon_sorr

Saygıla ve sevgilerbye

jess
22-07-07, 19:47
Sevgili mause'um ve nihz'im,

Ben de sizlerle aynı sorunu yaşamaktayım.Daha önceleri de birkaç defa 50-60 tane olmak üzere mesajımda toplu düşüş olmuştu ve bize yapılan yanlışlıkla silindi açıklamalarını mecburen kabul etmek durumunda kalmıştık.

Sıla dizisi bölüm yorumları dışında mesaj yazmadığım gibi,kurallara aykırı olan mesaj yazmamaya da gerekn özeni her zaman göstermekteyim. Diğerlerini kabullenemesek de anlayış göstermek zorunda kalmıştık ancak 1900 civarında olan mesaj sayımın 700 lere düşmesini kabullenmem gerçekten çok zor. Bu konuda gerekli açıklamanın yapılmasını bekliyorum açıkçası.

Biz yazdıkça sürekli silinecekse yorumlarımız-üstelik 5-10 tane değil 1000'in üzerinde yorumum silindi- sürekli burada vakit geçirerek,zaman ayırarak yazdığımız yorumların da hiçbir anlamı kalmıyor bana göre.

Birkaç ayda bir sürekli en başa dönüp silinen mesajlarımızı kabulleneceksek hiç yazmamayı tercih ederim.

Emek vererek yazdığımız kuraldışı olmayan mesajlarımızın silinmemesini istemek en doğal hakkımız sanırım.

Umarım bir an önce bu durumla ilgili bir açıklama yapılır ve silinen mesajlarımız geri gelir.

Saygılarımla.

Sevgili adminim,

Yaklaşık 1900 mesajımdan 1200 tanesi kurallara aykırı olduğu için silinmiş gibi bir olasılık bana yeterince açıklayıcı gelmiyor. Sıla dizisi 1-22.bölüm mesajlarımızın hiçbiri ortada yok. Sohbet sayfalarına, oyucularla ilgili başlıklara şimdiye kadar hiçbir mesaj yazmadım.Kural ihlali yapmamaya da her zaman dikkat ediyorum.Ancak 1200 mesajımın silinmesini üzgünüm ama normal karşılayamıyorum.:icon_sorr

Dizilerle ilgili yapılan ve kilitlenen eski başlıklar da birkaç ay sonra siliniyor mu? Birkaç ay sonra şu anda yazdığım mesajlar da mı silinecek?

Sevgiler,

SBR
22-07-07, 21:08
arkadaşlar bu konu o kadar da büyütmeyin sonuçta benimde 30 mesajım silinmiş demekki yazdığım o 30 mesaj kural dışıymış ki silinmiş:img-yes:

bu arada bu vip üye hakkında hala verilecek bilgiyi beklemekteyim:img-yes:

nihz
22-07-07, 21:25
arkadaşlar bu konu o kadar da büyütmeyin sonuçta benimde 30 mesajım silinmiş demekki yazdığım o 30 mesaj kural dışıymış ki silinmiş:img-yes:

bu arada bu vip üye hakkında hala verilecek bilgiyi beklemekteyim:img-yes:

Sayın sbr,
Sizin için 30 mesajınızın silinmesi normal olabilir bunu saygı ile karşılarım ama benim için 110 küsür mesajımın silinmesi normal değil. Çünkü ben bu foruma yazmak için emek harcıyorum, başka şeyler için ayırdığım zamanı buraya harcıyorum ve uymam söylenen kurallara uymaya çalışıyorum dolayısı ile silinen 110 küsür mesajımın neden silindiği hakkında bir açıklamayı hak ettiğimi düşünüyorum.

Saygılar ve sevgiler

çağloş
22-07-07, 22:02
1,250 msj sonra kapatiliyor ve yenisi aciliyor.

Sultan
Bölüm Sorumlusu

soruma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

calino
22-07-07, 22:18
Gümüş dizisinin "eski bölüm yorumları" neden toptan olarak silindi gerçekten merak ediyorum. "Site kuralına uymayan mesajlar" gibi bir mazeret kabul etmiyorum. 95. bölüm öncesi yazılan yorumların hepsi silinmiş. Yani bu silinen yorumların hepsi mi aykırı mesajlardı? Madem dizi ile normal yazılan mesajlar "aykırı" niteliği taşıdığı gerekçesi ile siliniyor hiç mesaj yazmayalım daha iyi. O zaman da bu sitede bulunmamız, yorum yazmamız, vakit geçirmemiz gereksiz.

RIZA_BABA
22-07-07, 22:48
Her ay mesaj silinecekse yandık ozaman mesaj sayılarımız sürekli düşecek böle bi uygulamayı site yavaşlıyor diye yapıyorsunuz ama forumu birazdaha güçlendirseniz toplu mesaj silmenize gerek kalmayacak

ébruli
22-07-07, 23:04
arkadaşlar kusura bakmayın ama benim anlamadığım konu bu msj sayıları yüksek olunca ne oluyo
siz burdamısınız
bilgilerinizi paylaşıyormusunuz
gerisi önemli değil bence alt tarafı sayı çok takılası bi durum değil bence

mause
22-07-07, 23:09
arkadaşlar kusura bakmayın ama benim anlamadığım konu bu msj sayıları yüksek olunca ne oluyo
siz burdamısınız

Anlayamadığınız bu işte ,mesaj sayısı değil derdimiz.
Paylaştığımız bilgiler kayıp.
Bizim düşüncelerimizi,görüşlerimizi yazdığımız yorumların yok olması.

MESAJ SAYISI KAYGIM YOKTUR.

ébruli
22-07-07, 23:17
anlıyorum o konuda haklısınız ama
bir cok ınsan msj sayısı konusundan yazınca ben öyle düşündüm
bilgi konusunda haklısınız
ama sorun sadece sayı dıyenlere söyleyecek sözüm yok

fkenan1979
22-07-07, 23:21
anladıgım kadarıyla 1400 mesajımın 1100 tanesı kural dısıydı ben bu acıklamayı yeterlı bulmuyorum eger sıteyle ılgılı bır problemse buna tamam dıyebılırım zaten sıtede bır kac gundur problem var ama kural dısı dıye 1100 tane mesajımın sılınmesı bana cok acıklayıcı gelmedı.

ve kural dısı mesajlar bılgım kadarıyla aynı anda sılınıyordu ve mesajta zaten o an bır dusus oluyordu gerı donusum kutusuna atılan kural dısı mesajların sılınmesı bu gıbı bır eksıltme getırmemesı lazım
son olarak bu mesajlarda yasanan benı ve anladıgım kadarıyla bır cok kısıyı gercekten cok uzmustür ve yazmıs olmus için yazmayan bizleri

mesaj sayısı değil derdimiz o kadar yazı nasıl kural dışı olur ve biz bir cok paylaşımlarımızın derdindeyiz

HG_GUMUS
22-07-07, 23:27
Dizi-film müzikleri yapan sanatçılarımız için alt forum olsa...

RIZA_BABA
22-07-07, 23:40
siz burdamısınız

bak sende söylemişin onca yazdığımız yazılar bilgiler herşey heba oluyor günah değilmi

sevgi86
23-07-07, 00:00
bazı başlıklar mesaj yazılmıyor diye kapatılıyor Ya belki 1 kaç ay sonra öyle bir dizide oynayacak ki başlıkta mesajdan geçilmeyecek herkews o kişinin fanı olacak Ya da yeni üyeler geldikçe mesajlar yazıcaklar Başlığa mesaj yazılmadı diye hep mi öyle kalıcak 6-7 mesajı olan başlıklar siliniyor Emek emek hazırlıyorum En son emek emek hazırlaıp gönderidiğim yalçın dümer, seyfi dursunoğlu ve harika avcı başlıklarım silindi Şuan hatırlayamıyorum ama bi kaç başlıkğım daha vardı Dizilerden de kırık ayna başlığı

Forumdaki arkadaşların ilgi alanlarıyla benim ilgilerim uyuşmuyor napabilirim Ben bu kişileri seviyorum onlara başlık gönderiyorum Onların msj yazmayıp başlığın silinmesi benim mi suçum Bende mi illa mehmet günsur, kıvanç tatlıtuğ, serhat tutumluer, tuba büyüküstün, özge özberk vs. fanı olayım Gözüm başkalarını görmesin sadece onların mı başlıklarını açayım onlara mı cvp yazayım

serhat tutumluer hakkında söylediklerin hariç dediklerine katılıyorum
sonuçta popüler olan daha çok sevilir
serhat şu anda gündemde değil ama hatırı sayılır bir kitlesi var dizifilmde
bunda kapatılan sahra forumu üyelerinin burada yerleşik hayata geçmesinin rolü büyük bence
ama konu bu değildi

yalçın dümeri ben de çok severim
yanlış hatırlamıyorsam ki eminim o sayfaya ben de yorum yazmıştım
aynı kişinin 5-6 başlığı olmasındansa bütün sanatçıların sevenlerinin söz hakkı olması çok güzel olurdu elbette ama bu site dostluk paylaşım tamam ama aynı zamanda bir ticari oluşum
buna bağlıyorum ve ben de ayıplıyorum
başlık açarken "ben bu oyunucuyu çok dseviyorum hadi bu şeker kızın resimlerini haberlerini paylaşın" tarzı mesajlar yazmadığını biliyorum çok güzel bilgiler resimler eklemiştin
söyleyeceklerim bu kadar bir çözüm getiremedim ama üuyeler arası paylaşım bu kadar oluyor tabi

jess
23-07-07, 00:13
siz burdamısınız

Sevgili Ebrucuk, 1200 mesajım silinmiş.Her birini yazmak için ortalama 3 dakika ayırdığımı düşünürsek ( ki çok daha fazladır çoğunda bu süre ) toplamda 3600 dakika yani tam 60 saat yapar. Bu üzülmek ve nedenini öğrenmeyi istemek için yeterli bir sebep değil mi? :icon_sorr :icon_sorr

miracle girl
23-07-07, 00:17
Grup Hepsi başlığı ne zaman yenilencek. Kitlenmişsiniz ama açmamışsınız daha.

erems
23-07-07, 00:27
ya hareketli imzalar nası yapılıyo yani birkaç bölümden olışan imzalar??? lütfen!!! cvp bekliyorum???

sevgi86
23-07-07, 00:29
ya hareketli imzalar nası yapılıyo yani birkaç bölümden olışan imzalar??? lütfen!!! cvp bekliyorum???

avatar imza yardımı diye başlık var oaraya bakabilrsin
ama jasc animation shop la yapıyorum ben indir onu internetten bir kurcala istersen

KODAK
23-07-07, 00:33
Yazmış olduğum 4 adet mesajada ulaşılamıyor. Nedenini sormuyorum dahi... Bir açıklamanız mutlaka vardır!!!!!!!!

Benim derdim mesajlarımın silinmesi, kilit altına alınması değil. Yanlış anlaşılmasın, mesajları silinen arkadaşları çok iyi anlıyorum. O kadar saatini boşa harcamış olmak pek de poş verilecek bir konu değil.

Ben silinen mesajlarıma verilen rep puanlarının geri alınmasını istiyorum.Ortada mesajlar yok ama onlara verilmiş rep puanlar var.... Kimseye haksızlık olmasın.

Eşit hak, eşit sorumluluk, eşit üyelik için......

sanat
23-07-07, 02:07
Mesaj silinmesi olayı benimde başıma geldi, daha önce de olmuştu; ama bu zamana kadar pek umursamamaya çalıştım, bu sabah siteye girdiğimde bir çok mesajlarım gitmişti. Mesaj sayım umurumda bile değil, ancak arkadaşların dediği gibi buraya gelip zaman harcanıp, sitenin kuralları dahilinde özenle yazılan mesajlar silinince insanın içi bir garip olmuyor değil. Yapılan açıklamalarda bu sitenin zaten bir kuralı biliyorsunuz mesajlarını okuyunca ister istemez önemli olan bizim yorumlarımızdan öte tüm amacımızın bu sitenin ayakta tutmak olduğu gibi duygular içinde oluyorum, sürekli silindikçe. Elbette sitenin varolması için el birliği içinde olmamız gerekli; ama önemli olan sadece buymuş gibi bir duygu içindeyim bugün...Ayrıca arşivdeki mesajlar siliniyor ise bu neden sadece Gümüş forumunda oldu ve dizi biteli çok zaman olmamasına rağmen. Kaç yıl önce biten dizilerin ilk mesajlarına baktığımda yayınlandığı tarihteler bu da garip bir durum değil midir?

nazlikiz
23-07-07, 02:16
su mesaj azalma konusunda benimde 200den fazla mesajim silinmis(ki bu hic önemli degil benim icin) aralarinda mutlaka vardir kural disi fakat bütün bu yazdiklarimizi arsivledikten 3-5 ay sonra silinecekse biz burda niye bosu bosuna mesaj yaziyoruz, haber, özel calismalar vs... eklyioruz

bu sitede cogu kisi mesaj sayisinin yüksek olmasini ister bunun icinde calisir mesaj yazar zamanini bu siteye dogru ayarlar(ki ben bazi günler hic cikmiyodum burdan) böyle olunca otomatikmen insanin morali bozulur ben giden mesajlarima acimiyorum fakat bazi arkadaslarimizin 1000 fazla mesaji silinince bu bi celiski gibi geliyoo bana

yeterli bi aciklamayi tek ben degil bircok üyemiz bekliyoor

pan
23-07-07, 02:23
sevgili adminlerden üyeliğimi silmelerini rica ediyorum
bu nicki kullanmak isteyen olabilir belki
lütfen gereği yapılsın

RIZA_BABA
23-07-07, 09:04
eskiden profilime baktığımda orda en son hangi başlığa mesaj atmışım gözüküyordu şimdi onuda kaldırmışınız bravo sırada ne var

mause
23-07-07, 09:55
Sayın Adminim ve modlarım,

Bir süredir forum sayfalarına girdiğimde aşağıdaki gibi bir yazı ile karşılaşıyorum,eskiden o sayfayı görüntüleyen üyelerin ismi de yazarken şimdi sadece forumda kendimi görüyorum ve o sayfadaki online üyeler baktığımda ne hikmetse hep "dizifilm.com Anasayfa görüntülüyor" yazısı ile karşılaşıyorum.Daha da ilginci forum sayfasındayken kendi profilime baktığımda ona da aynı yazı çıkıyor.

Bu konuda bilgilendirilebilirsem memnun olacağım.

Sevgiler.

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 12 (1 üye ve 11 misafir)
mause

GünIşığı
23-07-07, 11:30
Sayın Adminim ve modlarım,

Bir süredir forum sayfalarına girdiğimde aşağıdaki gibi bir yazı ile karşılaşıyorum,eskiden o sayfayı görüntüleyen üyelerin ismi de yazarken şimdi sadece forumda kendimi görüyorum ve o sayfadaki online üyeler baktığımda ne hikmetse hep "dizifilm.com Anasayfa görüntülüyor" yazısı ile karşılaşıyorum.Daha da ilginci forum sayfasındayken kendi profilime baktığımda ona da aynı yazı çıkıyor.

Bu konuda bilgilendirilebilirsem memnun olacağım.

Sevgiler.

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 12 (1 üye ve 11 misafir)
mause

Sevgili Mause' umun mesajından alıntı yaptım çünkü aynı problemden pek çok forum arkadaşım gibi ben de muzdaribim. Bu durum belki bir "sorun" olarak görülmeyebilir ama "Sıla" başlığına yazan tüm üyeler için önemli. Siteye online olduğumuz süre içinde başlıkta kimlerin olduğunu görmek istiyoruz.

Ayrıca daha önce üye profillerinde yer alan "son yazdığı mesajı" görüntüleme özelliğinin de kaldırılmasına üzüldüğümü belirtmek istiyorum.

Kendi başlığım adına; mesaj kalitesi yüksek, kalabalık ama kaynaşmış, çok sesli ama seviyeli üyeler olarak her zaman site kurallarına uymaya çalıştık, modlarımızın uyarılarını ciddiye aldık ve kendi otokontrolünü yapabilen bir grup haline geldik. Tek satırlık mesajların özellikle son 1 aydır hiç yer almadığı, her bir yorumun; düşünerek yazıldığı, bu yorumlara dizide yaşanan gelişmeler orijininde yaşam görüşlerinin de katıldığı kısacası "emek ve zaman" vererek yapıldığı bir forumuz. Hal böyle olunca silinen yorumlar "kıymetli", sorunlar "önemli", var olup kaldırılan özellikler "üzücü" oluyor.

Saygı ve sevgilerimle,

Derya_Can
23-07-07, 11:56
arkadaslar bizde yani normal üye olarak ana sayfaya haber ekliye biliyormuyuz

*Sultan*
23-07-07, 12:30
arkadaslar bizde yani normal üye olarak ana sayfaya haber ekliye biliyormuyuz

Sevgili Derya_Can,

maalesef ekliyemiyorsun ; :img-icecr
Ana Sayfadaki haberlerden, icerik editörlerimiz sorumlu.

Önemli bir haber paylasamak istiyorsan, ÖM yolu ile görüsebilirsin.

Sevgiler,

Sultan

SBR
23-07-07, 14:41
Sayın sbr,
Sizin için 30 mesajınızın silinmesi normal olabilir bunu saygı ile karşılarım ama benim için 110 küsür mesajımın silinmesi normal değil. Çünkü ben bu foruma yazmak için emek harcıyorum, başka şeyler için ayırdığım zamanı buraya harcıyorum ve uymam söylenen kurallara uymaya çalışıyorum dolayısı ile silinen 110 küsür mesajımın neden silindiği hakkında bir açıklamayı hak ettiğimi düşünüyorum.

Saygılar ve sevgiler

sevgili arkadaşım herkes emek harcıyor sonuçta silinen mesajlar kural dışı olduğu için silindi site yöneticileri kimseye iltimas geçmediğine göre benimde 30 civarı mesajım silinmiş demekk i kural dışıydı ve o zamanlar modların gözlerin den kaçmış sonra sildiler sizi anlıyorum ama sonuçta kural dışı olan mesajlar siliniyor

biride bize cevap versin yahu şu vip üye hakkında bilgi verilmesini istiyorum ama cevap veren yok bu nasıl iş canım sorduğum soruyu unutuyordum nerdeyse cevap beklerken lütfen bir cevap verin :img-blush

SBR
23-07-07, 14:52
yani burda sorulan sorulara hep geç cevap veriliyor yada hiç cevap verilmiyor ben bu konuda rahatsızım bir dizi ile ilgili 6-7 tane görevli olacağına bu bölüme bir kaç tane mod veya daha üst düzey yönetici görevlendirilse çok iyi olur :img-yes: ben bazen sorduğum soruyu unutuyorum cevap gelmiyor ve ya o kadar geç geliyor ki sayfa ilerliyor 2-3 sayfa ondan sonra arıyorum sorduğum soruyu bir cevap verildi mi acaba diye :img-yes: lütfen bu bölümle daha çok ilgilenilsin bu konuda diğer arkadaşlarında benimle hemfikir olduğunu düşünüyorum:img-yes: :img-yes:

nihz
23-07-07, 15:02
Sayın Admin ve Modlarımız,

Sevgili mause, GünIşığı ve Jess arkadaşımla aynı sorunlara sahibim dünden beri sizlerden bir açıklama bekliyoruz ama ne yazıkki bizi aydınlatacak cevabı henüz almış değiliz.

Daha öncede söylediğim gibi neden silindiğini anlayamadığım 110 küsür mesajım mevcut. Sizlerin bizleri aydınlatmak için vermiş olduğunuz gereksiz mesajların geri dönüşüm kutusundan silinmesi cevabıda inanın beni tatmin etmiş değil. Neden tatmin etmediğini kısaca özetleyeyim...

1.si silinen 110 küsür mesajımın çok eski zamanlarda yazılmış olduğunu dolayısı ile sizlerin belirili dönemlerde gereksiz mesajları silindiğiniz farz edersek bu mesajların bu kadar uzun bir zaman diliminde bekliyor olması bana mantıksız geliyor.

2.si daha öncede belirttiğim gibi yorumları yazarken elimden geldiğince özen gösteriyor ve kurallara uyuyorum.

3.si gereksiz olduğu düşünülen mesajlara Sıla forumunun modu sevgili Kaan ve Nslmia'nın anında müdahale ettiğini gözlemlediğimide belirtirim ve müdahalelereden bu zamana kadar payıma düşen sayının bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az olduğunu iftiharla söylerim.

4.sü elimden geldiğince kurallara aykırı yorum yazan arkadaşları sınırları aşmayacak şekilde uyardığımı genel ahengi korumak adına çaba sarf ettiğimide belirtmek isterim.

Bütün bu doneleri göz önünde bulundurduğum zaman 110 küsür mesajımın neden silindiği konusunda bir açıklamayı fazlası ile hak ettiğimi düşünüyorum.
En kısa zamanda benim gibi bu konudan muzdarip diğer arkadaşlarımı aydınlatacak bir cevap vermenizi ümit ediyorum. Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

Saygılar...

nihz
23-07-07, 15:14
sevgili arkadaşım herkes emek harcıyor sonuçta silinen mesajlar kural dışı olduğu için silindi site yöneticileri kimseye iltimas geçmediğine göre benimde 30 civarı mesajım silinmiş demekk i kural dışıydı ve o zamanlar modların gözlerin den kaçmış sonra sildiler sizi anlıyorum ama sonuçta kural dışı olan mesajlar siliniyor

biride bize cevap versin yahu şu vip üye hakkında bilgi verilmesini istiyorum ama cevap veren yok bu nasıl iş canım sorduğum soruyu unutuyordum nerdeyse cevap beklerken lütfen bir cevap verin :img-blush

Sayın sbr,
Sorun şu ki ben silinen mesajlarımın kural dışı olduğunu düşünmüyorum defalarca söyledim silinen mesajlarım aylar önce yazılmış mesajlardır ve ne tesadüftür ki silinen bütün mesajlar gümüş sitesinde bulunan mesajlardır. Zaman ayrıyor, emek harcıyor ve kurallara uymak adını özen gösteriyorum. Sayı 5-10-20-30 değil 110 dur, hadi kendimi geçtim sevgili Jess arkadaşımın 1100 küsür mesajı uçup gitti sana sorarım 1100 küsür gereksiz mesajın bu zamana kadar silnmemesi ve geri dönüşüm kutusunda bekliyor olması mümkün müdür. Aynı şekilde bu mesajların hiç birinin yeni döneme ait olmaması ve bir karışıklık sonucunda Gümüş forumunda bulunan Sıla yorumlarından olmasıda ilginç değilmidir. Derdim mesaj sayısı değildir. Derdim severek yorum yazdığım forumumda, gerekli özeni gösterdiğim düşündüğüm yorumlarımın neden yok olduğunu anlamaktır. Sevgili modlarımızın ve adminimizin bu hassasiyetime sessiz kalmayacağını umut ediyorum.

pelinSİ
23-07-07, 18:18
Sevgili dizifilm yöneticileri;

Daha önce 1500 e yakın olan mesaj sayım 400 e düşmüştü...Genel olarak HAzşran Gecesi ve oyuncularının başlıklarına yazardım ne kadar da saçmalamışım ki 1100 mesajım gitmiş...

Şimdi de 300 e yakın mesajım heba olmuş...Ne kadar da saçmalamışım son zamanlarda...Hadi yerli oyuncular başlıklarına yazan arkadaşları ve beni bir nebze anlayabilirim...Bazen sohbet ortamına girebiliyoruz...Ama Cansu Dere'nin arşiv başlığına baktığımda neredeyse sadece resimlerin olduğu görmüştüm...Birçok resim paylaşım sitesi var...Bir oyuncu için burada yer alması gerekn tek şey resimler mi?:img-icecr

Dediğim gibi hadi biz gereksiz mesaj yazan hınzırları anladım diyelim

Burada da şikayetlerini dile getirmiş olan mause,nihz,jess arkadaşlarımı bölüm yorumlarından öte bir yerde pek görmedim...Ki tüm yorumlarını özenle yazdıklarını,gerek tavsiyeleri gerek verdikleri dipnotlarla bir nebze bize ışık tuttukları da kesin...Eğer onların 400-500 mesajı gittiyse yerli oyuncular bölümüne yorum yapan ben ve tüm arkadaşların mesaj sayıları sıfırlansın değil mi:img-icecr

---www.dizifilm-çoküyemizvaruzalaşıtırmaçabasıiçindeyiz.com.tr

pelinSİ
23-07-07, 18:21
yani burda sorulan sorulara hep geç cevap veriliyor yada hiç cevap verilmiyor ben bu konuda rahatsızım bir dizi ile ilgili 6-7 tane görevli olacağına bu bölüme bir kaç tane mod veya daha üst düzey yönetici görevlendirilse çok iyi olur :img-yes: ben bazen sorduğum soruyu unutuyorum cevap gelmiyor ve ya o kadar geç geliyor ki sayfa ilerliyor 2-3 sayfa ondan sonra arıyorum sorduğum soruyu bir cevap verildi mi acaba diye :img-yes: lütfen bu bölümle daha çok ilgilenilsin bu konuda diğer arkadaşlarında benimle hemfikir olduğunu düşünüyorum:img-yes: :img-yes:

Arkadaşım,o zaman yazdıklarımızı akabinde silelim:img-yes: Yapanarkadaşlar var ve ne kadar da haklılarmış:img-yes: Bu arada ek bilgi olsun 30<500:img-icecr

Ayrıca arşivdeki başlıklara yorumların kapanması da son vuruş sanırım...
Sezon finalinden sonra 3 ay gibi bir ara oluyor ya hiç kaçırmayın bence,gereksiz kapayın canım:img-wink: Defalarca söyledim...Böyle bir platformu bizlere veridğinizi 100.000 küsür üyenni bulunduğu bir sitede çalıştığınız için tşeekkürler...Ufak tefek hatalar tabi ki olur diye...Ama bu ne ufak ne de tefek:img-yes: Bir sorun var demiş birisi...İnşaallah bu soruna dayalı 3-5 günlük bir kapanmadır...Haziran Gecesi arşivde kitli de belki 1 yıldan fazladır:icon_whis

çağloş
23-07-07, 19:02
yaklaşık 700 tane mesajım silinmiş ve neden silindiğini anlamış değilim.zaten buaralar sitede bir çok sorun oluyor.700 mesajımın hepside sorunlu değildir heralde veya kural dışı.herkesdede aynı şey görülüyor.

SBR
23-07-07, 19:27
Sayın sbr,
Sorun şu ki ben silinen mesajlarımın kural dışı olduğunu düşünmüyorum defalarca söyledim silinen mesajlarım aylar önce yazılmış mesajlardır ve ne tesadüftür ki silinen bütün mesajlar gümüş sitesinde bulunan mesajlardır. Zaman ayrıyor, emek harcıyor ve kurallara uymak adını özen gösteriyorum. Sayı 5-10-20-30 değil 110 dur, hadi kendimi geçtim sevgili Jess arkadaşımın 1100 küsür mesajı uçup gitti sana sorarım 1100 küsür gereksiz mesajın bu zamana kadar silnmemesi ve geri dönüşüm kutusunda bekliyor olması mümkün müdür. Aynı şekilde bu mesajların hiç birinin yeni döneme ait olmaması ve bir karışıklık sonucunda Gümüş forumunda bulunan Sıla yorumlarından olmasıda ilginç değilmidir. Derdim mesaj sayısı değildir. Derdim severek yorum yazdığım forumumda, gerekli özeni gösterdiğim düşündüğüm yorumlarımın neden yok olduğunu anlamaktır. Sevgili modlarımızın ve adminimizin bu hassasiyetime sessiz kalmayacağını umut ediyorum.

şimdi sevgili arkadaşım olayın gelişimini tam olarak bilmiyorum sonuçta yani kural dışı olup olmadığını ben bilmiyorum ama benimde mesajım silindi 30 civarı belki daha fazla ama ben yadırgamadım bu durumu :img-yes: sizi anlıyorum hatta 1200 civarı mesaj çok ciddi bir sayı ama yanlışla bu mesajlar silinseydi herhalde bir açıklama yapılırdı yani kusura bakmayın bir yanlışlık oldu tarzında bir açıklama yapılırdı herhalde sonuçta 1200 çok ciddi bir sayı ama öyle bir açıklama gelmedi yöneticilerden :img-yes: geriye bu mesajların kural dışı olduğu kalıyor yani bilmiyorum tam olarak ama en azından bir açıklama yapılırdı herhalde yanlışlıkla sildik diye:img-yes:

SBR
23-07-07, 19:31
Arkadaşım,o zaman yazdıklarımızı akabinde silelim:img-yes: Yapanarkadaşlar var ve ne kadar da haklılarmış:img-yes: Bu arada ek bilgi olsun 30<500:img-icecr

Ayrıca arşivdeki başlıklara yorumların kapanması da son vuruş sanırım...
Sezon finalinden sonra 3 ay gibi bir ara oluyor ya hiç kaçırmayın bence,gereksiz kapayın canım:img-wink: Defalarca söyledim...Böyle bir platformu bizlere veridğinizi 100.000 küsür üyenni bulunduğu bir sitede çalıştığınız için tşeekkürler...Ufak tefek hatalar tabi ki olur diye...Ama bu ne ufak ne de tefek:img-yes: Bir sorun var demiş birisi...İnşaallah bu soruna dayalı 3-5 günlük bir kapanmadır...Haziran Gecesi arşivde kitli de belki 1 yıldan fazladır:icon_whis

valla bilemiyorum yani bu kadar mesaj yani yanlışlıkla silinse bir açıklama yapılırdı herhalde o erdemi gösterirdi site yöneticileri ama öyle bir açıklama gelmedi :img-yes: site yöneticilerinin burdaki bazı arkadaşlara bir garezi olmadığına göre geriye o silinen mesajların kural dışı olduğu kalıyor yani başka bir seçenek yok :img-yes: yanlışlıkla silinse açıklama yapılırdı herhalde ama öyle değil gibi :good: bu arada sanada bir dip not :500<1200:img-blush

jess
23-07-07, 19:33
şimdi sevgili arkadaşım olayın gelişimini tam olarak bilmiyorum sonuçta yani kural dışı olup olmadığını ben bilmiyorum ama benimde mesajım silindi 30 civarı belki daha fazla ama ben yadırgamadım bu durumu :img-yes: sizi anlıyorum hatta 1200 civarı mesaj çok ciddi bir sayı ama yanlışla bu mesajlar silinseydi herhalde bir açıklama yapılırdı yani kusura bakmayın bir yanlışlık oldu tarzında bir açıklama yapılırdı herhalde sonuçta 1200 çok ciddi bir sayı ama öyle bir açıklama gelmedi yöneticilerden :img-yes: geriye bu mesajların kural dışı olduğu kalıyor yani bilimiyorum tam olarak ama en azından bir açıklama yapılırdı herhalde yanlışlıkla sildik diye:img-yes:

sbrcım ben sana açıklayayım.Sıla dizisinin 1-22.bölüm yorumları Gümüş dizisinin yorumlarına karışmıştı bir süre önce ve bunu yanlışlıkla yapıldığı açıklanmıştı bize. Şimdi Gümüş dizisinin yaklaşık 90 bölümlük yorumları tamamen silinmiş.Üstelik dizi biteli sadece 1 aylık bir süre olmasına rağmen. Gümüş bölüm yorumları silininve ona karışan bizim yorumlarımız da silinmiş oldu.Bizim bilmek istediğimiz bunun nedeni nedir?

Yeni biten bir dizinin tüm yorumları neden silindi? Yorumlarımızın onlarınkiyle karışmasını anlıyoruz ama silinmesine bir gerekçe bulamadık.Bizim dışımızda Gümüş forumuna yazan ortalama 50-60 kişi varsa onların da dizinin başından beri yazdığı tüm mesajlar silinmiş demek oluyor bu. Onların da emeklerine,ayırdıkları vakte yazık değil mi?

Geri gelmesi mümkün mü bilmiyorum ama admin ve modlarımızdan bu konuyla ilgili düzeltme ya da bir açıklama yapmalarını bekliyoruz sadece.:icon_sorr

Kurallara aykırı diye silinmiş olma durumu bile sözkonusu değil yani.:icon_sorr

mause
23-07-07, 19:39
Sayın Admin ve Modlar,

Sizler hala bu konuda bir açıklama yapmadığınız için biz de aşağıda alıntı yaptığımız mesaj gibi mesajlarla karşılaşıyoruz.

MESAJLARIMIZ YANLIŞLIKLA DA SİLİNMİŞ OLABİLİR AMA LÜTFEN BU KONUDA ÜYELERİNİZE SAYGI GÖSTERİYORSANIZ AÇIKLAMA YAPIN.

YANLIŞLIKLA SİLİNDİ DEMEK BU KADAR ZOR MU?

şimdi sevgili arkadaşım olayın gelişimini tam olarak bilmiyorum sonuçta yani kural dışı olup olmadığını ben bilmiyorum ama benimde mesajım silindi 30 civarı belki daha fazla ama ben yadırgamadım bu durumu :img-yes: sizi anlıyorum hatta 1200 civarı mesaj çok ciddi bir sayı ama yanlışla bu mesajlar silinseydi herhalde bir açıklama yapılırdı yani kusura bakmayın bir yanlışlık oldu tarzında bir açıklama yapılırdı herhalde sonuçta 1200 çok ciddi bir sayı ama öyle bir açıklama gelmedi yöneticilerden :img-yes: geriye bu mesajların kural dışı olduğu kalıyor yani bilimiyorum tam olarak ama en azından bir açıklama yapılırdı herhalde yanlışlıkla sildik diye:img-yes:

Sevgili arkadaşım Sıla dizisi 1-22 bölüm yorumları ve Gümüş dizisi 1-95. bölüm yorumlarının hepsi mi kurallara aykırıydı?

SBR
23-07-07, 19:49
sbrcım ben sana açıklayayım.Sıla dizisinin 1-22.bölüm yorumları Gümüş dizisinin yorumlarına karışmıştı bir süre önce ve bunu yanlışlıkla yapıldığı açıklanmıştı bize. Şimdi Gümüş dizisinin yaklaşık 90 bölümlük yorumları tamamen silinmiş.Üstelik dizi biteli sadece 1 aylık bir süre olmasına rağmen. Gümüş bölüm yorumları silininve ona karışan bizim yorumlarımız da silinmiş oldu.Bizim bilmek istediğimiz bunun nedeni nedir?

Yeni biten bir dizinin tüm yorumları neden silindi? Yorumlarımızın onlarınkiyle karışmasını anlıyoruz ama silinmesine bir gerekçe bulamadık.Bizim dışımızda Gümüş forumuna yazan ortalama 50-60 kişi varsa onların da dizinin başından beri yazdığı tüm mesajlar silinmiş demek oluyor bu. Onların da emeklerine,ayırdıkları vakte yazık değil mi?

Geri gelmesi mümkün mü bilmiyorum ama admin ve modlarımızdan bu konuyla ilgili düzeltme ya da bir açıklama yapmalarını bekliyoruz sadece.:icon_sorr

hımm şimdi anladım :img-yes: kural dışılık ile ilgili bir durum yok o zaman ama ben zaten yorumlarda dedim bir açıklama gelmedi yani en azından bu yapılmalı o zaman ama açıklama gelmemesine çokta şaşırmıyorum açıkçası bende bu durumdan rahatsızım yani benimde bir vip üye ile ilgili bir sorum oldu ama bence cevap alamadım ama başka yapılacak bir şeyde yok yani şaşkınlık içersindeyim sadece:img-yes:

SBR
23-07-07, 19:55
sevgili mause olayı yeni kavradım :img-yes: ama zaten yorum yazdığımda belirttim bir açıklama yapılır diye ama yapılmıyor :img-yes: bende burda bize gösterilen bir muattap almama durumundan bende şikayetçiyim hep yorumlarımda dile getiriyorum benimde vip üye ile ilgili bir sorum var ama cevap verilmiyor :img-yes her zamanda bu mesajda olduğu gibi koyu yazmaktayım ama nedense cevap verilmiyor :img-yes: benim sorum vip üye nin ne gibi bir özelliği yada nasıl bir hakka sahip olacağı yönündeydi ama cevap verilmedi :img-yes: :img-yes:

odile
23-07-07, 20:11
Sevgili Mause' umun mesajından alıntı yaptım çünkü aynı problemden pek çok forum arkadaşım gibi ben de muzdaribim. Bu durum belki bir "sorun" olarak görülmeyebilir ama "Sıla" başlığına yazan tüm üyeler için önemli. Siteye online olduğumuz süre içinde başlıkta kimlerin olduğunu görmek istiyoruz.

Sayın Admin ve Modlarımız,

Sevgili mause, GünIşığı ve Jess arkadaşımla aynı sorunlara sahibim dünden beri sizlerden bir açıklama bekliyoruz ama ne yazıkki bizi aydınlatacak cevabı henüz almış değiliz.

Daha öncede söylediğim gibi neden silindiğini anlayamadığım 110 küsür mesajım mevcut. Sizlerin bizleri aydınlatmak için vermiş olduğunuz gereksiz mesajların geri dönüşüm kutusundan silinmesi cevabıda inanın beni tatmin etmiş değil. Neden tatmin etmediğini kısaca özetleyeyim...

Değerli dizifilm.com admini ve modlarıı

Sıla forumundan dostlarım zaten serzenişlerini belirtmişlerr ...aynı sorunları ben de yaşıyorumm ve bu durum beni inanılmaz rahatsız etti yaklaşık olarak 300 mesajım pırrrrr olmuşşş:sad53: o kadar yazı, emek ve zaman heba olmuş yanii.... Gümüş forumundaki arkadaşların durumu daha da vahimmm bu yok olan mesajlarımız için bir açıklama ve özür bekliyoruzz.Ayrıca Sıla dizisi için yapılan yorumlar nasıl olur da Gümüş forumuna karışır hala anlamış değilimm ...

Bunun dışında sitede herhangi bir forumu görüntülerken neden yanlızca başlıkta bizim adımız oluyor da diğer üyeleri göremiyoruz:icon_sorr o an sayfada kimler online görmek istiyorumm :img-yes:

arkadaşlarlarımın da belirttiği gibi sizlerden tatmin edici cevaplar bekliyorum
saygılarımlaaaa

nihz
23-07-07, 20:38
Sevgili dizifilm yöneticileri;

Daha önce 1500 e yakın olan mesaj sayım 400 e düşmüştü...Genel olarak HAzşran Gecesi ve oyuncularının başlıklarına yazardım ne kadar da saçmalamışım ki 1100 mesajım gitmiş...

Şimdi de 300 e yakın mesajım heba olmuş...Ne kadar da saçmalamışım son zamanlarda...Hadi yerli oyuncular başlıklarına yazan arkadaşları ve beni bir nebze anlayabilirim...Bazen sohbet ortamına girebiliyoruz...Ama Cansu Dere'nin arşiv başlığına baktığımda neredeyse sadece resimlerin olduğu görmüştüm...Birçok resim paylaşım sitesi var...Bir oyuncu için burada yer alması gerekn tek şey resimler mi?:img-icecr

Dediğim gibi hadi biz gereksiz mesaj yazan hınzırları anladım diyelim

Burada da şikayetlerini dile getirmiş olan mause,nihz,jess arkadaşlarımı bölüm yorumlarından öte bir yerde pek görmedim...Ki tüm yorumlarını özenle yazdıklarını,gerek tavsiyeleri gerek verdikleri dipnotlarla bir nebze bize ışık tuttukları da kesin...Eğer onların 400-500 mesajı gittiyse yerli oyuncular bölümüne yorum yapan ben ve tüm arkadaşların mesaj sayıları sıfırlansın değil mi:img-icecr

---www.dizifilm-çoküyemizvaruzalaşıtırmaçabasıiçindeyiz.com.tr

Pelincim, öncelikle güzel düşüncelerin için çok ama çok teşekkür ederim. Bu forumda zaman harcamayı, bu forum sayesinde edindiğim dostlarımla vakit geçirmeyi, buradaki paylaşımı çok seviyorum. İşimden, özel hayatımdan çaldığım zamanları burada harcıyorum sonra bir gün forumu açıyorum özene bezene yazdığım, kurallara uymak adına defalarca kontrol edip yolladığım mesajlarımın yarısının uçtuğunu görüyorum. Günlerdir nedenini öğrenmek için çabalıyor, cevap gelibileceği umudu ile bu sayfanın müdavimi oluyorum ama sayfaya her girirşimde sükut-u hayale uğruyorum.

Canım jess'im çok güzel bir noktaya değinmişsin Sıla dizisi bitince bütün mesajlarımız silinecek mi yani:icon_sorr Madem silinecek niye yazıyoruz:icon_sorr Diğer bölümleri bilmiyorum ama ben Sıla dizisine yazılan yorumları başa sarıp okumayı çok seviyorum .Çünkü bizler iki hayal kahramanı üzerinde o kadar güzel gerçekliklere varıyor, harika düşünce, görüş paylaşımlarına vesile oluyorsuk ki bir gün bu yorumların silinecek olması beni çok ama çok üzüyor. Ben sadece bir dizi yorumlamıyorum aynı zamanda hayatı yorumluyorum.

İstediğim aydınlatıcı bir bilgi... Mause'minde dediği gibi hata olmuş olabilir, yanlışlık olmuş olabilir ama bizler bunu öğrenmeyi hak ediyoruz. Hepimiz insanız hatalar bizim için eğer ortada bir yanlışılık, hata söz konusu ise açıklansın bizlerde rahatlayalım:img-yes:

Sbr arkadaşım en büyük sıkıntımda senin yorumlarında altını çizdiğin ''gereksiz, kural dışı mesaj'' yorumudur. Kendi adıma bunu kabul edemeyeceğim mesajlarımda saygısızlık yapmadım, haddimi aşmadım, eleştirimi saygı çerçevesinde yaptım, övgümün dozunu ayarladım, tek cümlelik mesaj yazmadım, salt sohbet amaçlı mesaj atmadım, her mesajımda izlediğim diziyi yorumlamaya özen gösterdim, krallara uymayan arkadaşlarımı özenli olmaları için uyardım ve tüm bunlara rağmen 110 küsür mesajım uçup gitti. Madem 110 küsür mesajım silindi ve gereksiz bulundu sevgili admin ve modlarımızdan çok rica edeceğim sildikleri mesajlarımdaki kural hatalarını bana bildirsinler bende böylece hatamı yanlışı mı görüp değerlendireyim.

Saygılar...

sanat
23-07-07, 20:41
Sevgili Rose size dün bu konuda ö.m'den mesaj göndermiş bir yanıt alamamıştım, demek yeni haberiniz oldu...

Bazı arkadaşların mesajlarını görünce hala anlamamakta ısrar ediyorlar, Gümüş'ün forumunda 1-95 ve Sıla forumu nasıl olduğuna dair bir açıklama yapılmayan, düzeltilmesini istememize rağmen hiçbir şey yapılmadı, Sıla forumu 1-22 bölüm arası yanlış hatırlamıyorsam 75000'den fazla sayfa ki mesaj sayısını hesaplayan hesaplasın, bunların hepsi kural dışımıdır yada kaç tanesi kural dışı, bazı arkadaşlarımın 2000'e yakın mesajı gitti bu ne demek, insan onca zaman pc başında geçirdiği zamana yanıyor ve ayrıca Gümüş biteli ne kadar olduki hemen silindi, arşivdeki çok eski dizilerin ilk mesajına baktığımda yayınlandığı tarihlerde dururken, peki neden hemen Gümüş forumu silindi, yada Gümüş ile aynı dönemlerde bitenler niye silinmedi?...

de-rin
23-07-07, 21:00
sayın yöneticiler;

bir haftadır süren forumlardaki nicklerin görünmemesi ,hala düzeltilmemiş olması ve kurallara uygun olarak yazdığım 162 adet mesajım diğer arkadaşların mesajları gibi silinmiştir.ben ve arkadaşlarım o mesajları zaman ve emek harcayak büyük bir özenle yazdığımızdan silinmesi ve bir açıklama yapılmaması bizleri üzmüştür.bu olayla da ilk defa karşılaşmadık daha önceden de mesajlarımız silinmiş ,diğer bir dizi forumuyla karışmış ve bir defasın da da gidip geri gelmişlerdi.

saygılarımla....

başak_mu
23-07-07, 21:01
gümüş ve sıla nın yorumlarının karıştıgını daha ilk farkettiğimiz zaman iletmiştik ki üzerinden epeyce bir zaman geçti.ama dikkate alınmadı...ayrıca o zaman 1-22. bölüm yorumları başlıgı da açıktı bunu o kısma yazan arkadaşlarımız da oldu..ardından karışıklıktan sonra eklenen yorumlar silinmesine ve bu durumda yanlışlık farkedilmesine ragmen başlık sadece karıştıgını belirten yorumların silindiği haliyle kalıp kilitlendi..1-22 bölüm yorumları kısmında ilk 1000 sayfa kadarı gümüş'e aitti gerisi sılaya..

gümüş bitti eski bölüm yorumlarını okumak için başlıga giriorum ama yok malesef..karıştırılmayla yapılan yanlışlık yorumların silinmesiyle daha da büyümüş durumda...agız tadıyla eski bölüm yorumlarını okumak istiyoruz biz....sıla dizisi açısından da can sıkıcı bir durum umarım düzeltilir,biz de rahatla eski bölüm yorumlarını okuyabiliriz....

nihz
23-07-07, 21:12
Mesajların gitmesine çok üzüldüğüm için diğer önemli sorun hakkında yorum yazamamıştım. Tabi bunu sorun olarak gören benim...Eskiden sayfanın altına baktığımızda o zaman zarfını kiminle paylaştığımız görür, bilirdik ama son zamanlarda ne oldu ise forumun hangi sayfasını açsak kimsesizleri oynuyoruz. Kimin online olduğunu göremiyoruz. Avatarın altında yanan ışıktan online olanları tespit edip profilinden nerde olduğunu anlamaya çalışıyoruz beyhude bir çabadan öteye gidemiyoruz çünkü hangi profili kontrol etsek ana sayfayı görüntülediğini söylüyor. Kısaca forumuzun en azında Sıla forumunun devamlı müdevimleri foruma girdikleri zaman mütemadiyen ana sayfayı görüntülüyorlar:icon_sorr

Mesela şuanda Mause'm ile msn yardımıyla iletişim halindeyiz kendisine forumun neresinde olduğunu soruyor oda bana öneri,şikayet kısmındayım diyor bende orda olmama rağmen kendisinin ismini altta göremiyorum aynı şekilde oda beni altta göremiyor.
Bu yeni alınmış bir karar sonucu uygulanan durummudur yoksa başka sebepleri mi vardır?
Yeni bir karar sonucu uygulandı ise kendi adıma şunu söyleyebilirim. Bu foruma üye birisi olarak bu uygulamadan dolayı mutlu değilim. Tabi çoğunluğun mutlu olup olmadığı daha önemli ben sadece fikrimi beyan etmek istedim:icon_whis Fikrimin sizler için önemli olacağını umut ediyorum:img-yes:

Saygılar...

MetaLoqy
23-07-07, 21:17
Yöneticilere selam.Lost un 4.sezon unu ne zmn başlıyacaqını kaç qün kaldıqını qösteren bi sayaç war onun dizifilm forumunun LOST bölümüne koymanızı istiyorum,sayqılar
LOST SAYACI (http://www.lost4815162342.com/countdown.htm)

gülkurusu
23-07-07, 21:45
Görüntüleyen üyeler olduğunu bildiğim halde sadece kendimi görebiliyorum.Bu tek başına bırakılma durumu hakkında bilgi verirseniz,sevinirim.

Sıla dizisi yorumlarında; benim mesajlarım silinmedi ama beğenerek okuduğum ,bilgilendiğim bazen de kendimi bulduğum pek çok mesaj silinmiş........Bununla igili olarak bir açıklama yapılacak mı acaba?

Sevgiler.....

SBR
23-07-07, 21:55
sevgili nihz olayın mahiyetini yeni anladım :img-yes: sizin aydınlatmanız sebebiyle ama ben bu gümüş yorumlarının vede sıla yorumlarının toptan silinmesi konusunda bir bilgim olmadığı için bunu söyledim yani kural dışıdır ondan silinmiştir diye:img-yes: o yüzden kusura bakmayın üzgünüm :icon_sorr sizi çok iyi anlıyorum :img-yes: zaten sayın yönetici Rose durumdan yeni haberden olduğunu yazmış ve kimin sildiğine bakacağını söylemiş ilerki günlerde her şey açıklığa kavuşur inşalla bekleyip görelim

yaw lütfen bir yönetici şu vip üye konusunda bilgi versin lütfen yani daha kesin bir bilgi yoksa onada bir şey demem ama lütfen bir cevap verin yaw madem cevap verilmeyecek neden böyle bir platform oluşturuldu yani bu konu şöyledir deyip 2 cümleyle anlatmak veya bu konuda herhangi bir bilgi yok demek çok mu zor???

Flora
23-07-07, 21:57
Ya ben de blogumu sildim,Kavak Yelleri ile ilgili blog açmak için.
Yalnız blog yarat dediğimde adminle irtibata geçmemi söylüyor (buarada geneli Türkçe olan sitede niye ingilizce çıkar anlamıyorum) 3 admine mesaj attım çevrimiçi oldukları halde cevap gönderen yok.
Ne yapabilirim başka?Yardımcı olabilecek var mı?

yağmur yüreklim
23-07-07, 22:15
merhaba

3-4 gündür forumda okadar online olan insan olmasına rağmen sadece kendimi görebiliyorum

msn'den arkadaşlarla konuşarak aynı bölüme giriyoruz ama herkes kendini göriyor sadece..

bu durum neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda düzeltilebilir..
onca insan varken tek başına gibiymiş hissetmek farklı ve alışılmayan bir duygu..

insanların senaryoları okuyup yorum yapmamak için misafir olarak girdiklerini bile düşünerekten günah bile aldık :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
en kısa zamanda bu aksaklığın giderilmesi ümidiyle..

aleveylül
23-07-07, 23:05
sürekli mesajlarımız siliniyor bu kadar hata yapılamaz lütfen ilgilenin ve forumda tek kendimi görmek çok sıkıcı problem halen çözülemedi

lütfen ilgilenin....

oslo
24-07-07, 00:30
Bu foruma BİM ile üye olmuş idim.O gün bu gündür hep girerim. Ama Sıla dizisinden beri ilk kez kendimce çok yorumlar yazdım. Zaman zaman eskilere dönüp neleri tutturmuşum,neler de saçmalamışım diye okumak hoşuma gidiyordu.

Kendimce rekor olan 200 küsur yorumum bir anda 100 oldu. Artık Sıla forumuna girince kimlerin on line olduğunu görememek de beni tedirgin ediyor.Acaba Sevgili Rose başta olmak üzere bu soruna bir çözüm bulabilir misiniz?

Sevgilerimle

DiziFilmAdmin
24-07-07, 01:40
Arkadaşlar bu sorunu bir çoğunuzdan aldık.Araştırıyor ve sebebini bulmaya çalışıyoruz.
Sizden ricamız, bize yardımcı olabilmek adına, bu durumla karşılaştığınızda o sayfanın ekran görüntüsünü , mesajınız ile beraber bilgi@dizifilm.com adresine göndermeniz dir.
Sayg.

miracle girl
24-07-07, 01:43
Bende bir yorum yapayım.
Şu sitedeki onlinelerin görünmemesi hakkında.
Bende bir problem yok onu söylemek istedim. Sayfada kim varsa görebiliyorum. Yada belkide dikkatimi çekmemiştir. Belki sitede arada sırada olan bir hatadır...

alamehmet
24-07-07, 02:33
Bende bir yorum yapayım.
Şu sitedeki onlinelerin görünmemesi hakkında.
Bende bir problem yok onu söylemek istedim. Sayfada kim varsa görebiliyorum. Yada belkide dikkatimi çekmemiştir. Belki sitede arada sırada olan bir hatadır...

Evet sürekli olmuyor bu durum sanırım...

Geçen gün sayfada gezinirken birçok arkadaşımında orda olduğunu msn konuşmasından biliyordum ama sayfada sadece ben görünüyordum...Ve benim haricimde 13 ziyaretçi :)

Bugün ise benim haricimde 2 arkadaşımında kesin olarak o sayfada olduğunu bilmeme rağmen altta görünenlere baktığımda yine ben ve başka biri vardı :)Bu sefer yalnız değildim :) Ama asıl görünmesini beklediklerim görünmezlerdi :)

Ama ne hikmetse onlarda birbirlerini görüyor ama beni göremiyorlardı...:icon_sorr

Sanırım çok karışık işler bunlar...Neden oluyordur ne kadar sıklıkta oluyordur bilmem ama çok sinir bozucu bir durum olduğunu biliyorum....:img-yes:

Freddy
24-07-07, 02:34
serhat tutumluer hakkında söylediklerin hariç dediklerine katılıyorum
sonuçta popüler olan daha çok sevilir
serhat şu anda gündemde değil ama hatırı sayılır bir kitlesi var dizifilmde
bunda kapatılan sahra forumu üyelerinin burada yerleşik hayata geçmesinin rolü büyük bence
ama konu bu değildi

yalçın dümeri ben de çok severim
yanlış hatırlamıyorsam ki eminim o sayfaya ben de yorum yazmıştım
aynı kişinin 5-6 başlığı olmasındansa bütün sanatçıların sevenlerinin söz hakkı olması çok güzel olurdu elbette ama bu site dostluk paylaşım tamam ama aynı zamanda bir ticari oluşum
buna bağlıyorum ve ben de ayıplıyorum
başlık açarken "ben bu oyunucuyu çok dseviyorum hadi bu şeker kızın resimlerini haberlerini paylaşın" tarzı mesajlar yazmadığını biliyorum çok güzel bilgiler resimler eklemiştin
söyleyeceklerim bu kadar bir çözüm getiremedim ama üuyeler arası paylaşım bu kadar oluyor tabi

Teşekkür ederm beni desteklediğin için :)

Buarada şunu da belirteyim serhat Tutumluer sadece çok tutan başlıklara bir örnekti aslında şunu da söylemeliyim yazdığım diğer isimlere göre serhata biraz daha pozitifim :)

Buarada arkadaşlar mesaj konusuna bence fazla takılmayın kendimden bir örnek vereyim ben bu nicki ekim 2004te almıştım sonra uzun bi süre foruma girmedim En son 2006 yazında forumu hatırladım girim dedim ama şifremi unuttum Ardından hepinizin beni tanıdığı Freddie nickimi aldım 1 yıl içinde 2000 küsür puanım 6000e yakın mesajım oldu Ama sonra şimdiki nickimin şifresini hatırladım ve siteye girdim artık bu nickimi kullanıyorum Yani puanımı üyeliğimi ve yönetmenlik konumumu sitenin ilk üyelerinden biri olma özelliğine tercih ettim :) Bu beni daha çok mutlu etti çünkü Şuanda 200 küsür mesajım var Ve asistan konumundayım :D

NiliWerda
24-07-07, 11:51
benim bir şikayetim var:

bloguma girdiğim zaman, üsteki bulunan blog araçları ve reyting (yıldız verme) butonları çalışmıyor... yani çalışıyorda mesela blogumun anasayfasında çalışmıyor sadece blogumdaki herhangi bir başlığa basıldığı zaman o butonlar çalışıyor... bu genelde böyle değildi galba? yani sanki ben öyle hatırlıyorum blogumun anasayfasındada o butonlar çalışıyordu...
bu durum 3-4 aydır böyle açıkçası..
bende burayı yeni gördüm belirtmek istedim...
saygılar..
Nil...

sena57-utku
24-07-07, 12:00
Mesaj sayım dün 2670lerdeydi bu gün 2400lere düşmüş!!Yönetmendim.Oyuncu oldum!!Bu 4. oluyor.Bana özel birşey mi bilmiyorum!!Ama bu güne kadar toplam 800'e yakın mesajım gitti.Ne oluyor merak ediyorum.Yazdığım mesajlara dikkat eden biriyim.Ve bu kadar kural dışı mesaj yazdığımı kesinlikle düşünmüyorum!Ne kadar daha inecek sabırsızlıkla bekliyorum.Amacınız mesaj sayımı sonunda 0'a düşürmekse buyrun!!!
Yanlış anlaşılmasın benim için önemli olan mesaj sayısı değil emeklerimin,harcadığım zamanın boşa gitmesi!!

misterio--señora--
24-07-07, 12:03
Benimde mesaj sayılarımda 200 civarında bir düşüş var ve benim girdiğim başlıklar sınırlı :img-yes: Bende kural dışı mesaj yazdığımı düşünmüyorum birtek oyuncular kısmında 3-4 mesajım silindi o kadar öte yandan nerelerden mesajım silindi bilmiyorum

çağloş
24-07-07, 12:21
yeter artık ya mesajlarım düştükçe düşüyor.700den fazla mesajım silinmiş.hepside mi kurallara aykırı mesaj ve halada bu olaya bi mod. açıklama getirmedi.her gün mesajlarım azalıyor ya.

..::seren::.
24-07-07, 13:05
ya gercekten inanamiyorumm simdi farkettim :(
dün benim 1,311 mesajim vardii
simdi ise 1,003 ya gercekten inanamadimmm:(
yani ben yazdiyim msjlara dikkat eden bir insanimm
ama haketen demek benim emeklerimm bosuna ya
yorum yapiyorumm resim ekliyorum hersey bosuna
eyer emegimin karsiliyi 300 e yakin msj silmekse buyrun yapinn ya:(

RIZA_BABA
24-07-07, 13:09
açıklama istiyoruz........

sena57-utku
24-07-07, 13:27
Niye hala bir açıklama gelmedi?Her gün mesaj sayımız -her ne kadar kural dışı olduklarına inanmasamda- böyle silinecek mi?Daha ne kadar devam edecek?
Evet açıklama istiyoruz!

SBR
24-07-07, 13:52
gene arkadaşların mesajları silinmiş galiba:img-yes: bende eksilme olmamış bu sefer:happy0064 ama benim zaten girip yorum yaptığım yerler sınırlı :img-yes: sayın Rose araştırdığını söylemişti ama daha cevap vermedi sanırım :img-wink: ben silinen mesajların çoğunlukla oyuncular bölümünde olduğunu düşünüyorum :img-yes: :img-yes: kural dışı mesajların silindiğini düşünmek istiyorum öbür türlü yazılan mesajlar fazla oldu artık bunları silelim düşüncesinde değildir herhalde sayın yöneticiler:img-yes:

yaw biride bize cevap versin yahu şu vip üye hakkında bilgi istiyorum yahu 2 cümle yazmak çok mu zor yahu bu bölüm ne için var allah aşkına biri bunu söylesin bana

ezzgiii
24-07-07, 14:07
evet bencede benm mesaj sayım 1.3... bilmem kaçtı şimdi 1,1.. bi ara 1,250 fln oldu ama çok fazla düştü benim mesaj sayım bu aralarr

Melal
24-07-07, 14:15
Benim de mesaj sayımda düşüş var ama ben mesaj sayım neden düştü diye kızgın bir şekilde mesajlar yazmıyorum.
Mesaj sayılarımızın düşmesi çok normal çünkü mesaj sayısı dolup kapatılan başlıklarda sohbet tarzı mesajlar zamanla siliniyor ve sonra arşivleniyor.
Yani bildiğim kadarıyla böyle işte bu yüzden kurallara aykırı mesajlar silinince mesaj sayınızın düşmesi çok normal.

keremcem&ekin
24-07-07, 14:53
Sabahtan beri sadece dizifilm.com da konu yada bir şeyin üstüne bastığımda sürekli Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor sayfası açılıyor .Sorduğum bir kaç kişidede olmuş.Bir kaç defa basınca açılıyor sayfa.Sitedende soruna bakar mısınız.

pelinSİ
24-07-07, 16:55
Benim de mesaj sayımda düşüş var ama ben mesaj sayım neden düştü diye kızgın bir şekilde mesajlar yazmıyorum.
Mesaj sayılarımızın düşmesi çok normal çünkü mesaj sayısı dolup kapatılan başlıklarda sohbet tarzı mesajlar zamanla siliniyor ve sonra arşivleniyor.
Yani bildiğim kadarıyla böyle işte bu yüzden kurallara aykırı mesajlar silinince mesaj sayınızın düşmesi çok normal.

Ben de ne zaman burada mod ve adminlere karşı alınan bir tavır olsa,birşeylerden şikayetçi olunulsa hep yöneticilerden taraf olmanıza,onların yerine sizin açıklamalarda bulunmanıza şaşırıyorum gerçekten...Vip üyelikler mesaj içeriğine göre mi veriliyor:icon_whis

başak_mu
24-07-07, 17:19
ben yazdıgım mesajların kuraldışı olmadıgından eminim..az diiil 1000 küsür mesajdan 300'lere düştü yorum sayım...ki bunun da bir önemi yok artık..sorun şuki gümüş'ün eski bölüm yorumları tamamen silinmiş durumda..sadece 95. bölümden sonrası kalmış..başka bölümlere yazmadıgım için de benim yorumlarımın azalmasının sebebi bu...zaten bölümler karıştırılarak bir yanlışlık yapılmıştı..ona dogru düzgün bir açıklama getirilmeden üstüne şimdi bir de yapıldı...keşke birisi bize bunun neden kaynaklandıgını açıklasa!!

purna
24-07-07, 17:38
forum neden acılmıyor giremiyorum.cok yavas acılıyorf

çağloş
24-07-07, 17:55
sitede bir sürü sorun var siteye girdiğimde dakkada bir sayfa görüntülenemiyor diyor ve insanın içinde giresi bile gelmiyor böyle olduğu için.

vede hala mesajlarımızın neden silindiği hakkında bir açıklık gelmedi.700'den fazla mesajım silinmiş.bu mesajların hepside kural dışı değildir heralde.

Melal
24-07-07, 18:06
Ben de ne zaman burada mod ve adminlere karşı alınan bir tavır olsa,birşeylerden şikayetçi olunulsa hep yöneticilerden taraf olmanıza,onların yerine sizin açıklamalarda bulunmanıza şaşırıyorum gerçekten...Vip üyelikler mesaj içeriğine göre mi veriliyor:icon_whis

Benim burada mod ve adminleri eleştirdiğim zamanlarda oldu sanırım siz görmediniz.
Bu foruma 2 senedir üyeyim ve bazı şeylerin neden olduğu öğrenmeye başladım.
Bende ilk başlarda mesaj sayım azaldığında neden diyordum ama sonradan neden azaldığını anladım.
Ve bunun nedenini soran arkadaşlara kendimce sebebini yazmış olmamın neresi yöneticilerden yana olmak oluyor anlamadım.
Ben burada hiçbir yöneticinin yerine cevap vermiyorum ve böyle bir yetkim de yok.
Zaman zaman bende bu bölüme sorunlarımı,merak ettiklerimi yazdım ve forumdan arkadaşlarımın sorularımı cevapladığı oldu.
Bende bu sebepten bildiğim yada tahmin ettiğim konularda sorular olunca cevap yazıyorum.
Eğer forum üyelerinin bu bölüme yazdıklarına sadece yöneticiler cevap verecekse bileyim bende bir daha tek kelime yazmıyayım.
Buraya sorununuzu yazıp cevap alamadığınız zaman kızmak yerine yetkili birisine mesaj atmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
Ben bu forumda ister yöneticilerden yana olurum,ister üyelerden buna ne siz ne de bir başkası karışamaz.
Ve son olarak ben asla ve asla kişileri,fikirlerini çıkarlarıma göre savunmam doğru bildiğim,gördüğüm neyse ondan yana olurum.
Vıp üyelikmiş,şuymuş,buymuş beni ilgilendirmez ben eğer bu foruma üyeysem ve birşeyler paylaşıyorsam burasının huzurlu bir ortam olmasını isterim ve bunun için de elimden geleni yapmaya çalışırım.

miracle girl
24-07-07, 18:11
Site çok yavaşladı galiba bi nedeni var mı? Bi de bazı şekiller yerine yazıalr çıkıyor bazen..

boncuk-girl
24-07-07, 18:29
sürekli mesajlarımız siliniyor bu kadar hata yapılamaz lütfen ilgilenin ve forumda tek kendimi görmek çok sıkıcı problem halen çözülemedi

lütfen ilgilenin....

evet çok haklısın

sürekli 100 200 mesajım gisiyo

bir kere 600 mesajım silindi

bu kadar hata yapmış olamam lütfen ilgilenn bu durumla

nihz
24-07-07, 18:38

Benim burada mod ve adminleri eleştirdiğim zamanlarda oldu sanırım siz görmediniz.
Bu foruma 2 senedir üyeyim ve bazı şeylerin neden olduğu öğrenmeye başladım.
Bende ilk başlarda mesaj sayım azaldığında neden diyordum ama sonradan neden azaldığını anladım.
Ve bunun nedenini soran arkadaşlara kendimce sebebini yazmış olmamın neresi yöneticilerden yana olmak oluyor anlamadım.
Ben burada hiçbir yöneticinin yerine cevap vermiyorum ve böyle bir yetkim de yok.
Zaman zaman bende bu bölüme sorunlarımı,merak ettiklerimi yazdım ve forumdan arkadaşlarımın sorularımı cevapladığı oldu.
Bende bu sebepten bildiğim yada tahmin ettiğim konularda sorular olunca cevap yazıyorum.
Eğer forum üyelerinin bu bölüme yazdıklarına sadece yöneticiler cevap verecekse bileyim bende bir daha tek kelime yazmıyayım.
Buraya sorununuzu yazıp cevap alamadığınız zaman kızmak yerine yetkili birisine mesaj atmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
Ben bu forumda ister yöneticilerden yana olurum,ister üyelerden buna ne siz ne de bir başkası karışamaz.
Ve son olarak ben asla ve asla kişileri,fikirlerini çıkarlarıma göre savunmam doğru bildiğim,gördüğüm fikir neyse onu savunurum.
Vıp üyelikmiş,şuymuş,buymuş beni ilgilendirmez ben eğer bu foruma üyeysem ve birşeyler paylaşıyorsam burasının huzurlu bir ortam olmasını isterim ve bunun için de elimden geleni yapmaya çalışırım.

Sayın Melal,
Kendinizce okuduklarınıza açıklama getirdiğinizi söylüyorsunuz ve bu açıklamanız daha önce defalarca yazılanlar dışında bir şey değil oysa biz bu yapılan açıklamaların bizi tatmin etmediğini belirtmiştik hatta neden tatmin olmadığımızda açıklamıştık:img-pilot Mesaj sayıları azaldı diye şikayet eden arkadaşlarımın yazdıklarını tekrar okumanızı rica edeceğim. Sorun sayı değil. Bunu yüz defa, bin defa belirttik sorun paylaşımlarımızın kaybolup gitmesi ve kaybolan paylaşımlarımızın kuralsız olmadığını , özenle yazıldığını belirtip durduk.
Siz diyorsunuz ki benimde mesajım silindi bu durumu gözlemledim ve sonuca vardım bende diyorum ki Sıla forumunda yazılan gereksiz mesajlara anında müdahale olur eğer modlarımız yoklarsa forumun daimi üyeleri, arkadaşları bu konuda uyarır. Sıla forumunda tek cümlelik, sohbet tarzında ve de dizi dışı yorumların sayısı çok ama çok azdır.
Sıla forumunda devamlı mesai harcayan arkadaşaların silinen toplam mesaj sayısı nerde ise 5000'e yakın, hepside 1 ve 22 bölüme ait yanlışıkla gümüş forumunda duran mesajlardır.
Siz mesajlarınızın neden silindiği konusunda bir sonuca varmış ve kendinizi rahatlatmış olabilirsiniz ama bizler bir sonuca varamıyor ve rahatlayamıyoruz. En doğal hakkımız olan neden silindiğine dair bilgiyide bu forumun yetkililerinin açıklamasını istiyoruz.
Bilmem mağduriyetimiz konusunda aydınlatıcı olabildim mi?

Kızgınlık mevzusuna gelince herkesin kızgın olmaya hakkı vardır önemli olan kızgınlığınızı saygı çerçevesi içinde hissettirebilmektir.. Şahsım adına şunu söylemek istiyorum bundan öncede aynı şeyi yaşamış 350 ile 400 arasında mesajımın bir hata sonucu silinmesini anlayışla karşılamış biri olarak aynı olayın tekerür etmesinden üstelik nedeni konusunda bütün uğraşlarıma rağmen bilgi alamamaktan dolayı kızgın ve üzgünüm ama kızgınlığım ve de üzgünlüğümün sınırları var. Kimseye saygısızlık yapmadan hakkımı arıyor ve bilgilenmek istiyorum.

Saygılar...

mericik
24-07-07, 18:42
Ya bu kaybolan mesajlara bir çare bulunsa iyi olur.Benim o kadar çok mesajım gitmedi ama buraya arkadaşlarım için yazıyorum.

LÜTFEN İLGİLENİN!!!1

nihz
24-07-07, 18:48
Arkadaşlar bu sorunu bir çoğunuzdan aldık.Araştırıyor ve sebebini bulmaya çalışıyoruz.
Sizden ricamız, bize yardımcı olabilmek adına, bu durumla karşılaştığınızda o sayfanın ekran görüntüsünü , mesajınız ile beraber bilgi@dizifilm.com adresine göndermeniz dir.
Sayg.

Sayın DiziFilmAdmin'im,
Online olan üyelerin gözükmemsi sorununa karşı göstermiş olduğunuz hassasiyet konusunda teşekkür ederim. Aynı hassasiyeti silinen toplu mesajlar konusunda da göstermenizi umutla bekliyorum. Bu sorunla ilgili açıklamanızın mesajları silinen bir çok arkadaşımı aydınlatmadığını belirtmek isterim. Ben cevabınızın beni neden aydınlatmandığını önceki mesajlarımda açıklamıştım. Gümüş forumuna karışmış 1. ve 22. Sıla bölümlerinin yorumlarına kati süretle ulşaşamıyoruz üstelik silinen mesajlarımızın hepsi bu bölümlerde yazdığımız mesajlardır. Dolayısı ile bu kadar tesadüf bizleri şaşırtıyor. Gereksiz mesajların geri dönüşüm kutusundan silinme açıklaması ve açıklama yaptık lütfen okuyun uyarınız bizi tatmin etmiyor. Konu ile ilgili daha aydınlatıcı bilgi vermenizi önemle rica ederim.
Saygılar...

RIZA_BABA
24-07-07, 19:17
Bir tek ilgilenen bile yok

Melal
24-07-07, 19:33
Sevgili Nihz.
Benim mesajım her zaman yöneticilerden yana olduğumu söyleyen arkadaşaydı.
Elbette sorunlarımızı dile getireceğiz ama saygı çerçevesinde.
Bir hata olmuş ve bir dolu mesaj gitmiş multimedya'lar kaldırıldığı zaman bu bana da olduydu.
2000 küsür mesajım gittiydi ben tepkimi p.m ile yöneticilere bildirmiştim ama sonuç ne oldu derseniz hiç 2000 küsür mesajım silindiğiyle kaldı.
Ben sizin mağduriyetinizi anladım ama bazı arkadaşlar sizin gibi seviyeli bir şekilde sorununu dile getirmiyor.
Bu ne yaa,noluyoruzzz vs vs gibisinden mesajlar yazıyorlar benim tepkim onlara.
Umarım bende ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

pelinSİ
24-07-07, 20:06
Sevgili Melal;

Nihzimin söylediklerine harfiyen katılıyorum,diyeceklerimin çoğunu demiş kendisi...

Sadece,ne zaman görsem adminlerden önce senin cevap yazmana,hem de benim okuduğum kadarıyla HEP savunma yapmana şaşırıp kalıyorum...:img-yes: .Tabii ilgilendirmez beni kimden yana olduğun ama bir süre sonra başka şeyler arıyor oldum:img-yes: Düşündüğüm gibi değilse ne mutlu:img-yes: Zaten başlığın adıo da değişmiş ÜYE PAYLAŞIM YERİ olmuş...Tabi ki düşüncelerini yardım amaçlı paylaşabilirsin...

Yöneticilere online listesinin artık görünmesi ile ilgili teşekkür ederim...

Ayrıca son zamanlarda sıkça da dile getirdiğim gibi her moddan şikayetçi olduğumuz yok...Nsilmia,sezinti ve Sultan bana kalısa en iyileridir hatta...

SBR
24-07-07, 20:29
sevgili dostlar ben mesajları silinen arkadaşları şimdi daha iyi anladım :img-yes: burda arkadaşlarımın itirazı bölüm yorumlarının toptan silinmesi ki bu durum tabii ki de yanlış :good: gösterilen tepki bence tam yerinde vede saygı konusunda hiç düşündürmeyen bir tepki :img-yes: sonuçta bir emek var ortada 1200 mesaj az değil :good: ama bir açıklamada gelmiyor yani zaten benim bozulduğum nokta burda sayın Rose araştırdığını söylemişti ama daha olumlu veya olumsuz bir cevap verilmedi :img-blush bence asıl burda biraz samimi olmayan bir tavır var :good: sonuçta bizde burda birer üyeyiz ama soru sorulduğunda cevap gelmemesi veya özelden yöneticileri uyardığımızda bir istekte bulunduğumuzda yine hiç bir şekilde olumlu veya olumsuz cevap verilmiyor bu gerçekten kırıcı oluyor :good:

mause
24-07-07, 21:10
Arkadaslar Olaylardan simdi haberdar oldum, loglari inceliyorum ve kimin tarafindan silindigini bulmaya calisiyorum.

Sevgili rose,
dün akşam yaptığınız bu açıklamadan 24 saat geçti ve bize hala bir açıklama yapılmadı.

Mesajlarımızı silen yöneticilerden biri olmalı,ama bunu açıklamak neden bu kadar zor anlayamıyorum.

Bu konuda açıklama gelmedikçe bizim yazdığımız tarz mesajlar devam edecektir ve bu sayfaları gereksiz yere doldurup duracağız.

Sonuçta diğer üyeler de bu olaydan rahatsızlık duymaya başlayacaklardır.

Bir de son 4-5 gündür "Dizifilm.com Forumlar Anasayfa"da online üyeler kısmına her baktığımda üye sayısından fazla misafir görünüyor ve bu sayı nerdeyse üye sayısının 2 katı kadar oluyor.Bu hep böyle değildi son zamanlarda böyle oldu.Belki sitenin yükünü bu misafir üyelerin varlığı da arttırmaktadır.

Sevgili sbr yazdıkça ben de merak etmeye başladım.
Nedir bu VİP üyelik?
Bu konuda bir açıklama olacak mı acaba?

Özelden görüştüğüm bir çok üye arkadaşım şikayetlerini buraya yazmadıklarını çünkü yazsalar bile cevap alınmadığını söylüyorlar,ben de sizlere iletmek istedim.

Sevgiler.

sevgi86
24-07-07, 22:16
benim mesaj sayım sürekli azalıyor ama bir yandan da artıyor
şu ilkokuldaki havuz problemleri gibi
herkese iyi paylaşımlar

Melal
24-07-07, 22:26
Pelinsi merak etme bundan sonra bu sayfaya tek satır yazmayacağım.
Düşüncelerimi paylaşmak ve birilerine yardımcı olmaya çalışmak sizin gibi ön yargılı kişiler tarafından yalakalık olarak algılanıyorsa ben orada yokum demektir.
Umarım bu mesaj sayısı sorunu çözülür bu sayfada rahatsızlık verdiğimi bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum.
Saygılar...

SBR
24-07-07, 22:28
sevgili mause valla hiç merak etme derim ben sana :img-yes: vallaha durum böyle :img-yes: ben bu vip üye olayını nerden baksan 10 kere sormuşumdur birde o kadar uğraşıyom koyu yazarak dikkat çeksin diye ama nafile :good: o yüzden sana tavsiyem unut bu vip üyeyi hakkaten :happy0064 ben ümidimi kaybettim :good: yani bu şöyle bir özelliktir veya şuanda vip üye ile ilgili kıstaslar belirlenmemiştir gibi böyle basit cevaplar yazmak zor geliyor herhalde yöneticilere valla arkadaşların en iyisini yapıyor buraya yazmıyarak kendimiz çalıp kendimiz oynuyoz:img-blush

ébruli
24-07-07, 22:38
arkadaşlar
sorun msj sayısı değil diyorsunuz
tamam msj saysı olmadıgını var sayalım
eğer sorun silinen msjlarda resim,imza vs bi şey varsa ekleyen arkadaş bir kez daha eklesin
yok eğer yorum ise bence çokda dertlenicek bi durum yok sonucta çok az sayıda insan dısında geri dönüp yorumları okuyan oldugunu sanıyorum

gecen sene yazın aynı sorun olmuş hatta bir çok insanın şu andakinden çokda fazla msjı silinmiş
benim geçen seneki yazılardan çıkardıgım kimse bu kadar dertlenmemeiş ellerinden geldiğince eksik resimleri vs eklemişler

ikinci konuda su altta kimlerin olma konusu bunuda çözebilmiş değilim neden bu kadar gerekli oldugu konusunu
bir çok sitede onlien olanlar bile artık baska sayfalardan görülüyo
site yavaslaması bakımından

daha önceki baslıgada nadır yazıyordum bunuda ihtiyacım oldugunda kullanıyorum
bence bu sayfanın adı değişsin şikayet sayfası olsun
çunku genel anlamda bir şikayet sayfası burası

burası bir internet platformu ve hiçbir mod bu işten para kazanmadıgı gibi vaktini burda harcıyo
bunları düşünüp buna göre şikayetlerde bulunulsa çok daha güzel olucak

birde vip üyelik mevzusu var artık ona bişey demiyorum
bu sayfaya ve öbür sayfaya ne zaman girsem hep bu soru zamanı geldiğinde açıklanır merak etmeyın

eger çok ileri gittiysem özür dilerim ama durumunuz bu arkadaşlar

SBR
24-07-07, 22:52
valla bende buraya girerek para kazanmıyorum kazanan arkadaşlar var herhalde :icon_whis mesajlar falan bir yere kadar anlaşılır ama burda cevap yazılmıyor arkadaşım :img-blush bende çok meraklı değilim her sayfaya vip üye ile ilgili soru yazmaya ama daha belli değil bu konu denilsin bir açıklama yapılsın yeterki :img-blush bu platform şikayet sayfası olmasına gerek yok sayfanın adı çok yerinde zaten istek-öneri -yardım -görüş bizde burda isteklerimizi görüşlerimizi dile getiriyoruz ama cevap alamıyoruz :img-yes:

esas ben bu tavrı anlamıyorum altaki aktif üye konusu bir özellikti ve bence iyi bir özellikti ama şimdi yok ve bizde bunun sebebini soruyoruz bu çokta abes bir şey olmasa gerek:img-blush

çağloş
24-07-07, 22:53
hala bir açıklama yapılmadı ve hala benim mesajlarım siliniyor.lütfen artık buna bir çözüm bulun.cevapta vermiyorsunuz.bizde ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz.lütfen artık olaya AÇIKLIK getirin.nerdeyse her üyenin mesajları silinmiş.hepside hatalı olamaz ki.aralarda tek tük hatalar olur ama bu kadar mesajda anlamıyorum hepsimi hatalı.sonuçta bu mesajlardada bir emek var.

nur33
24-07-07, 23:08
Profilimi görüntülediğimde Referansları : 2 yazıyor. Bu referansın kim tarafından verildiğini veya bu referans değerlendirmesinin kim/ler tarafından yapıldığını öğrenmek istiyorum. Bu konuda bilgisi olan üyelerin veya site yöneticilerinin beni ve benimle birlikte bu ayrıntıyı merak eden tüm üyeleri bilgilendirmesini rica ediyorum.

Ayrıca, ilk olarak Ana Sayfa'ya girdiğimizde son gönderilen mesajları artık göremiyoruz. Bu durum yine geçici bir arıza halimi yoksa bundan böyle Ana Sayfa'yı hep bu şekilde mi göreceğiz?

Tüm soruların en kısa sürede cevaplanması dileğimle...

.

ébruli
24-07-07, 23:24
valla bende buraya girerek para kazanmıyorum

bende sana kimsenin para kazanmadıgını üstüne kendi hayatlarından çalıp vakıt ayırdıklarını belirtiyorum
neden daha anlayışlı olmadıgınızı soruyorum

arkadaşlar ben bı sıteyı gecen temmuzdan beri takip ediyorum
ve öneri sayfasında her zaman sorularınıza cevap geldiğinide gördüm
yaz oldugunu hatırlatamama gerek yok herhalde
ben bile girdiğimde bir çok yazıyı msjı es geçiyorum birde modların bunların hepsini okumak zorunda oldugunu düşündükçe çok üzülüyorum
çünkü bazıları sadece yazmak için yazılıyo

not:merak edenler için söyleyeyim benimde 600 msjım gitti...:img-hyste

mause
25-07-07, 00:17
bende sana kimsenin para kazanmadıgını üstüne kendi hayatlarından çalıp vakıt ayırdıklarını belirtiyorum

ben bile girdiğimde bir çok yazıyı msjı es geçiyorum birde modların bunların hepsini okumak zorunda oldugunu düşündükçe çok üzülüyorum

Sevgili ebrucuk,şahsen bu ve bundan önceki mesajına katılmıyorum.
Siz benimde silinmişti ne varki diyebilirsiniz ama ben diyemiyorum.
Bence eski yazılan yorumlar hiç de gereksiz değil.
Ayrıca sitede Sevgili adminimizi çoğu zaman online görüyorum ve Öm.da attık.
Biz sadece açıklama yapılıp evet şu şekilde şunun tarafından silinmiştir denmesini istiyoruz.
Admin tarafından daha önce yapılan açıklama hiç de tatmin edici değil.

Yorumlarımızın silindiği Sıla sayfasında öyle boş verilip geçilecek okunmayacak yorumlar olmadığını seve seve söyleyebilirim.
Zaten sizin söylediğiniz tarz gereksiz mesajları modlarımız siliyordu ve kurallara aykırı yorum bulumuyordu.

Ayrıca diğer sitelerde ne olduğu beni çok da ilgilendirmiyor.Çünkü ben bu sitenin üyesiyim ve burada bu sitedeki sorunlarımı dile getirebilirim sanırım.

daha önceki baslıgada nadır yazıyordum bunuda ihtiyacım oldugunda kullanıyorum
bence bu sayfanın adı değişsin şikayet sayfası olsun
çunku genel anlamda bir şikayet sayfası burası

Haziran 2004 den beri üyesi olduğum sitenin bu sayfasına ilk defa bu hafta bu problemle geldim ve açıklama yapılmadığı içinde bu şikayetimizi tekrarlıyorum.

sevgi86
25-07-07, 00:42
Profilimi görüntülediğimde Referansları : 2 yazıyor. Bu referansın kim tarafından verildiğini veya bu referans değerlendirmesinin kim/ler tarafından yapıldığını öğrenmek istiyorum. Bu konuda bilgisi olan üyelerin veya site yöneticilerinin beni ve benimle birlikte bu ayrıntıyı merak eden tüm üyeleri bilgilendirmesini rica ediyorum.

Ayrıca, ilk olarak Ana Sayfa'ya girdiğimizde son gönderilen mesajları artık göremiyoruz. Bu durum yine geçici bir arıza halimi yoksa bundan böyle Ana Sayfa'yı hep bu şekilde mi göreceğiz?

Tüm soruların en kısa sürede cevaplanması dileğimle...

.

merhaba nur
referans değerlendirmesi kimse tarafından yapılmıyor
siteye üye yaptığın arkadaşlarının sayısı bu
2 kişi üye olurken "referansın kim(sana kim tavsiye etti)" sorusuna senin adını yazmış

SBR
25-07-07, 01:34

bende sana bu forum yeteri kadar anlayışlı diyorum mesaj silinmesi falan bir yere kadar ama biz burda sorduğumuz sorulara cevap alamıyoruz :img-wink: yani soru sormak vede cevap beklemek hakkımız değil mi ??? hem zaten burda problem kural dışı mesajların silinmesi değil bir dizi ile ilgili yorumların kökten silinmesi sayın yönetici Rose araştırdığını söylemişti şuan beklemedeyiz zaten :img-yes:

Freddy
25-07-07, 02:29
Melal'in cvp yazmasına sevineceğinize neler diyosunuz Modlarımız malesef bu başlıkla çok ilgilenemiyorlar Burda herkes sadece soru sormasını biliyor ve cvp bekliyor Kimse kimseye doğru dürüst cvp yazmazken Melalin size sorunlarınızla ilgili yazdığı cvplar sorun oluyor Pes doğrusu forum arkadaşlarım Melal yazınca taraf tutuyor yazmayınca niye kimse bizimle ilgilenmiyor oluyor Burda kimse kimsenin nazını kaprisini çekmek zorunda değil Şurda hala yürekten yardımlarda ve paylaşımlarda bulunan bazı arkadaşlarımız varken böyle tuhaf kuruntular yapmayın

Fettan
25-07-07, 09:13
Site ile ilgili bazı şeyleri forum kullanıcılarının bazıları çok iyi biliyor dolayısı ile buraya bir soru sorıulduğu zaman cevabını bilen arkadaşların -ki bu konuda sağolsun melal ve hyoldas çok iyiler cevap yazmalarında nasıl bir mahsur görülebiliyor anlamıyorum...En basiti sevgilin NUr33 soru sormuş cevap yazacaktım ki bir arkadaş yazmış bu gibi şeyler için illaki modların cevap yazmasını beklemeye gerek yok bencede...

Silinen mesajlar içinse hatırlarsınız geçen yıl bugünlerde forum 2 gün kadar kapandı ve anasayfadaki dizi başlıklarında bazı konular kaldırıldı benim ve birçok arladaşımızın yüzlerce hatta binlerce mesajı da gitti doğal olarak...

Şimdi sizlerin merak etmeniz ve cevap beklemeniz çok doğal o konuda hemfikirim bu en doğal hakkınızı umarım en kısa zamanda gerekçesi açıklanır...

Ama gerçekten ebrucuk'un yazdığı gibi benim bile ismini görüp es geçtiğim o kadar üye varki Allah modların yardımcısı olsun...

hyoldas
25-07-07, 10:05
Sevgili Fettan,

Bende dünden beri yazılanları okuyorum açıkçası birşey yazmayı düşünmüyordum. Çünkü bir kişinin ithamına cevap verecek değilim. Buradaki üyelerin objektif olması da gerekmiyor. Buradaki yöneticilerin objektif olması lazım. Aradaki çizgiyi ithamda bulunan arkadaşa hatırlatmak isterim. Admin haklıysa haklıdır, haksızsa haksızdır. Ve bu durum göreceli bir kavram olduğundan dolayı kimseyi hiç bir üyenin düşüncesi bağlamaz. Burada bir kişi bizim yardımcı olmamızdan rahatsızlık duyuyor diye, diğer destek almaya ihtiyacı olan arkadaşları yüz üstü bırakamam.

Neyse bu konuyu fazla uzatmayalım. Saygı çerçevesinde yorumlara devam edelim. Zaten ben inanıyorum ki kış döneminde yeni moderatörler alınacaktır.

Şimdi benim sorunumu aktarayım.
Benim blogumdan kim ne istedi bilmiyorum ama yorumlarım silinmiş hepsi benim için çok değerli yorumlardı. Çünkü çok özel bir günümüzü aktardığımız yorumlardı. Madem blogda yazılanlar dizifilm.com u bağlamaz. Neden siliniyor. Ben bunu anlamış değilim. Lütfen özelden genelden, bir yerden bana açıklama yapın. Şimdi o arkadaşlarımın yorumlarını ben bir daha nereden bulacağım. Teknik bir sorunsa onu açıklayın.

Şimdiden teşekkür ederim.

Kolay gelsin.

Not: Ayrıca 1-22. bölüm yorumlarıyla ilgili 2-3 defa uyarıda bulunmuştum. Onca yoruma yazık oldu. Modülerden bakıldığında en çok bakılan ve en çok yorum yapılan bölümdü. Bu üzücü şey başına gelen arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Umarım bir daha böyle şeyler başımıza gelmez.

hyoldas
25-07-07, 10:39
Sevgili Rose,

Peki bloglardaki mesajlar onlar nasıl yanlışlıkla silindi. Bunun sorumlusu kim ya da en azından şunu öğrenebilsek birisi yüzünden mi oldu. Yoksa teknik bir sorundan dolayı mı silindi.

Bilgi için teşekkürler.

mause
25-07-07, 11:15
Merhaba

Silinen mesajlar icin üzgünüz, fakat yanlislikla silinmistir mesajlar, hepinizin anlayisini bekliyoruz.

Saygilarimizla
DiziFilm.com Yönetimi

Lütfen cevaplariniza daha cabuk cevap alabilmek icin Burasini (http://www.dizifilm.com/modules.php?s=&mop=modload&file=index&name=Feedback)

Kullaniniz.

Sevgili Rose,
açıklama için teşekkür ederiz.

Adminimizin dediği gibi geri dönüşümdü,gereksiz mesajlardı,sohbet mesajlarıydı,kurallara uymayan mesajlardı karmaşası da ortadan kalktı.

Siz mesajların yanlışlıkla silindiğini doğruladınız,kendi adıma bu bilgi için teşekkür ederim.

Bu tür yanlışlıklarla bundan