Tüm Versiyonu Göster : Annem - Mantık Hataları

haylazpanco
16-10-07, 08:04
Dizi içinde bulduğumuz mantık hatalarını burada paylaşalım..

baris[a]rock
16-10-07, 14:26
benim dikkatimi şey çekti musyla ayşe kahvaltı etti ayse işe gitmek icin arabasına bindi bi anda aksam oldu sabahtan beri ayse yi takip ediyolardı işine varamadı o kadar saat??

sweet10
16-10-07, 16:58
ayşenin vurulduğu sahne çok mantıkısızdı

çünkü ateş ettiler ayşe ye ama ne kan sıçradı cama nede cam kırıldı o kadar ateş ettiler cam kırılmadı ama ayşe vuruldu nasıl olduysa artık

eymen_gonca
17-10-07, 15:25
evet bencede çok saçma ama burasi kan sıçradı cama nede cam kırıldı o kadar ateş ettiler cam kırılmadı ama ayşe vuruldu nasıl olduysa artık

nicksiz
19-10-07, 14:32
evet ya, hatta kan sicramadi diye söyle demistim "yahu kadina birsey olmamistir!"

ya asye birisine telefon etti? polise degil sanirim, ki ben olsam böyle bir durumda ne musayi ne basksini ararim, polisi ararim!
ayrica gaza da basip giderdim

sweet10
19-10-07, 17:16
evet ya, hatta kan sicramadi diye söyle demistim "yahu kadina birsey olmamistir!"

ya asye birisine telefon etti? polise degil sanirim, ki ben olsam böyle bir durumda ne musayi ne basksini ararim, polisi ararim!
ayrica gaza da basip giderdim

ewet doğru musayı aramış olamaz çünkü musanın teli açıktı hastaneden aradıklarında ayşe birini aradı ama kimi aradı acaba ???

NeRo
01-02-08, 08:45
ayşe musayı almaya geliyor annesinin evine eve girince iyi akşamlar diyor,ondan hemen önce alinin oğlu evden çıkarken saat daha sabahın 9:30'u:icon_whis

suavikolik
22-05-08, 18:27
ya arkadaşlar;uğur ayşe'nin evinden çıkarken yakalanmamışmıdı...iyi de akşam haberlerde yayınlanacak dediler...ama yayınlanmadı...üstelik kimse'nin de ruhu bile duymadı...bu amntık hatası değil mi acaba...ama zeynep yada musa olsa ohooo dünya duymuştu çoktan...
orayı ya atladılar yada unuttular

qweyt
24-05-08, 18:06
zehra ile ibrahim boşanmadan önce konuşuyorlardı. 10 yıllık evliliğimizde beni hiç sevmedin diye. oysa kızları 16 yaşında

rüştü
13-06-08, 08:09
Ayşe yayına hazırlanırken elbisesini giyinmiş saçlarına fön çekilmiş , yüzüne gelmesin diye iki küçük toka ile yanlardan tutturulmuş ve makyajında ufak tefek işlemler yapılıyor. Yayına çıktığı zaman saçları dalgalı bir şekilde çıkıyor. :img-tomat Acelesi var siniri tepesinde hangi ara saçları dalgalı bir hale getirildi. :img-pilot:img-pilot :img-pilot Kıyafetine tam dikkat edemedim değiştimi diye çünkü saçlarına bakmaktan ve mana vermeye çalışmaktan. :img-hyste:img-hyste

Bana mantık hatası olarak geldi. :img-blush

aze1rena
12-09-08, 22:56
Omerle Gonca ayni yastaydilar. Omer gemi muhendisligini kazanmis, ama Gonca Urfalarda tatilde :) MANTIK HATASI bence

lebis_tr
12-09-08, 23:00
belki ömer hazırlık okumamıştır ama gonca hazırlık okumuştur olabilir :)

Müge
12-09-08, 23:06
belki ömer hazırlık okumamıştır ama gonca hazırlık okumuştur olabilir :)

Olabilir ama yine de bana saçma geliyor....O zaman geçen sezon Öss den söz edilmeliydi... Ama edilmedi....Mantık hatası diyorum...Başka da bir şey demek istemiyorum.....:img-wink:

aze1rena
12-09-08, 23:08
Goncanin hazirlik okudugunu da gormedikki. :)

lebis_tr
12-09-08, 23:12
DİZİDE tabi bize herşeyi göstermiyolar her ayrıntıyı ama bu gerçekten hata en azından aa sen öss ye hazırlanıyosun değil mi artık goncada seneye gibi ama elden ne gelir

aze1rena
12-09-08, 23:13
Hem 37 bolumde partiden donduklerinde arabada bu konular acildi. Hatta Musa Omere de sordu ne okumak istiyosun diye. Bir kac ay sonra sinava girecek Omer deyen olmadi...

aysin
16-09-08, 02:46
ben bu dizinin surekli takipcisi degilim buna ragmen gecen bolum dikkatimi cekti :kahve
urfadaki kardeslerinin 4oglu yokmuyudu ilk sezon bakan anasina oyle demsiti orda rahatlari yerinde diye
bu sezon bi baktim 3kiz 2oglan var :img-hyste:img-hyste

dizinin surekli takipcisi olanlar... eger yaniliyorsam duzeltin :img-pilot

Kalpsiz34
16-09-08, 07:16
ben bu dizinin surekli takipcisi degilim buna ragmen gecen bolum dikkatimi cekti :kahve
urfadaki kardeslerinin 4oglu yokmuyudu ilk sezon bakan anasina oyle demsiti orda rahatlari yerinde diye
bu sezon bi baktim 3kiz 2oglan var :img-hyste:img-hyste

dizinin surekli takipcisi olanlar... eger yaniliyorsam duzeltin :img-pilot

yok canim oyle birsey yok bizim bildigimiz sadece 5 tane cocuklari oldugu.. kac kiz kac erkek oldugu hakkinda bi bilgi yoktu

füsun2117
17-09-08, 14:15
Zeynep Gonca ile birlikte uçakta iken ayağında arkası açık siyah terlikler vardı. Sonra Hüseyin'in evine girerken bir anda topuklu siyah ayakkabıya döndü.

poppy
17-09-08, 15:18
Zeynep Gonca ile birlikte uçakta iken ayağında arkası açık siyah terlikler vardı. Sonra Hüseyin'in evine girerken bir anda topuklu siyah ayakkabıya döndü.

belki uçaktan sonra bindiği arabada valizin kolay yerinndeyse ordan çıkarıp giymiştir ayakkabılarını

tv_hastasi
21-09-08, 09:11
ya arkadaşlar ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa çok saçma mı anlamadım. biri aydınlatırsa sevinirm. geçen sezon bunların ankarada öğrenci evi muhabbeti yok muydu ya. son bölümde sanki urfa da okumuş gibi olmadılar mı. son bişi sorcam harran da mimarlık var mı. bunu küçümsemek için sölemedim kimse yanlış anlamsn da ben yok die biliyorum ondan dedim.inşaat mühendisi var da mühendis miydi zeynep de? bilen biri cevaplarsa çok sevinirim..