Tüm Versiyonu Göster : Stacked

Medea
06-04-06, 01:03
http://img105.imageshack.us/img105/7247/stacked8bx.jpg (http://imageshack.us)

KİTAPLAR ARASINDA SEKSİ, GÜZEL VE ZEKİ BİR KADIN

Bir kitabı sadece kapağına bakarak eleştirenlerden misiniz? Sözünü ettiğimiz şey gerçekten kitapsa, bu hayati bir önem taşımıyor olabilir; ama bir insanın dış görünüşüne ön yargıyla bakıyorsanız, yanılmış olma ihtimaliniz büyük demektir. Pamela Anderson insanları dış görünüşlerine göre değerlendirenlere, bu dizide çok şey öğretiyor.

Başrolde Pamela Anderson’ın yer aldığı “Stacked”, Gavin ve birçok diploması olan, ancak hayatta pek bir şey başaramamış zeki kardeşi Stuart’ın ortak oldukları kitabevinin adı. Dükkanın diğer bir çalışanıysa alaycı ve pesimist tavırlarıyla zaman zaman çok zorlayıcı olabilen Katrina. “Back to the Future / Geleceğe Dönüş” filmlerinden tanıdığımız, dükkanın tek müdavimi emekli roket profesörü Harold March’ın da dahil olduğu bu kitabevi çetesi, parti kızı Skyler Dayton’ın erkek arkadaşından ayrılmasına yardımcı oldu. Hemen ardından Stuart, hızlı yaşantısından sıkılan “parti kızı” Skyler’a iş teklif etti. Ve bundan sonra Stacked kitabevindekiler için hiçbir şey aynı olamadı...

STACKED
Kitabevi komedisi her Pazartesi 20:30'da CNBC-e'de.

ba38
08-04-06, 21:47
güzel bi dizi üstüne üstlük 2,sezonda diziye carmen geliyomuş :):):) süperrr

bone88
02-05-06, 22:39
o kadar photoshop a ramen yine de güzelleştiremiyorlar kadını artık yaşlandı... ve son derece itici... (dizinin başlarına göre kilo vermesine ramen)çoğu kişinin diziyi pamela için izlediğini sanmıyorum... bence adam ve ihtiyar daha sempatik

Medea
04-05-06, 01:39
Kadınlara sadece gençken değer gösterilmesi saçma sapan birşey, ha bazıları gerçekten kendine bakmıyor ama öyle kadınlar var ki gençlerden havalı ve karizmatik oluyor.Ayrıca dizi bütün olarak sevimli kimseyi ayırmıyorum.Pamela olmasa eksik kalırdı gene de,yani bence taşlar yerinden oynadı mı eksik oldu mu sihir bozuluyor ve insan o zaman anlıyor ki kimse boşuna seçilmiyor kadroya.

bone88
18-05-06, 23:28
dizi içinde iyi görünüyo zaten ama insanların hala onu seksi bulmasına şaşıyorum... mesela o aşağı koyduğun resimde cidden iğrenç görüküyo

anil16
18-05-06, 23:50
Bu diziyi izliyordum ben burda Amerikada.Ama artik bitti.Birden bire kayboldu saniyorum ratingleri iyi degildi? Turkiyede butun bolumleri yayinlandimi?

tvrehberi
05-06-06, 11:53
ben izledim o bölümünü.stuartın taklidini yaptı fln komik bi bölümdü.ben dizide en çok gavini seviyorum bence çok şirin yaa...

bone88
06-06-06, 10:39
çok adice işlemiş ölümü...:icon_evil

bu kaar basit mi!!! adam öldü bir dans etmedikleri kaldı...

insan gay olmasa bile o kadını çekici bulmaz zati... ben aamın zevkli olduğunu sanmıştım gaymiş...

eşcinselliği işlemeyen dizi sayısı azalıyo!

cramoisi
06-06-06, 13:08
pamela hanımı(!)ne kadar sevmesem de diziyi seviyorum

Medea
06-06-06, 23:47
Eh biraz nahoş hakikaten.Amerikan vurdumduymazlığı mı desek nedir?

cramoisi
07-06-06, 07:25
ben bu dizi için normal karşıladım sizde öle yapın.yani bizde olmaz bu o adamların bakışı demek ki

Angel-us-
07-06-06, 12:39
Demek ki sit-com olunca herşeye gülmemiz gerektiğini düşünüyorlar. Çok saçma bir bölümdü, açıkçası dizi de güzel değil kısa olmasına rağmen sıkıcı.

bone88
07-06-06, 13:50
pamela nın ön planda olduğu sahneler dışında eğlenceli bir dizi bence... gavin filan harold çok hoş....

lorelai gilmore
13-09-06, 19:08
bence bu dizi çok güzel.Pamela Anderson güzel olmasa bile bence çok komik.