Tüm Versiyonu Göster : Prison Break- Spoiler

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5

DaveMustaine
29-11-06, 08:09
Kesinlikle aslı yoktur haberin. Eğer o çıkarsa diziyi izlemeyi keserim valla... Bence birisi çıkıp "uyduruyor" sonra tüm sitelere yayılıyor. Bir ara Sara Linc diyorlardı, 13 bölüm geçti bişey yok... Takmayın bence kafanıza :)

Angel-us-
29-11-06, 16:07
Vaay be 13 harbiden süpermiş. Özellikle sonu feciydi! Mahone, Kellerman tarafından alaşağı edildi, Kell-Erman kendisini affettirecek gibi duruyor. Süperdi ya en olmayacak şey oldu, ben Mahone yardım eder sanıyordum, yanıldım. Kardeşler yine kurtuldular bir şekilde.
Bellick ayvayı yedi, ergenin ahını çekiyor tabii.
Sucre kurtuldu çok şükür
Theodore ise intikam peşinde, üstelik kadını da buldu. Bir sonraki bölümde katliam olacak gibi.

.:princesse:.
29-11-06, 16:21
gerçeklik payını bilmiyorum ama bunu 2 sitede de duydum inş. uydurmadır ama kimse izlemez die bişi olmaz cünkü yaparlarsa son bölümde yapıcaklar

8nil8
29-11-06, 20:41
walla bence illa da ölecekse en son o ölür. bu arada 13. bölüm güzeldi. t-bag bana sinir krizleri geçirtti gerçi de kellerman ın mahone u wurması ve bellick in düştüğü hücre arkadaşı unutturdu. Şimdi umarım kellerman bi yamukluk yapmaz. bi de sara nın saçını kesmesine bi anlam weremedim,yine aynı duruo ben daha yaratıcı bişii beklerdim:P

ipek3silk
30-11-06, 14:58
evet bende daha yaratıcı birşey beklerdim ama neyse bu arada tüm sitelerde 3. sezonun olup olmayacağı tartışılıyor bu konuda heüz kesin bir haber falan yok değil mi?

EmreErdogan
30-11-06, 15:36
evet bende daha yaratıcı birşey beklerdim ama neyse bu arada tüm sitelerde 3. sezonun olup olmayacağı tartışılıyor bu konuda heüz kesin bir haber falan yok değil mi?

bildigim kadariyla yok ama 3. bolumun olmasini istemem 2 sezon'u 22 ye tamamlamalari yeterli diye dusunuyorum zira sezon uzatacak kadar konusu genis degil eger uzatirlarsa diziyi berbat edebilirler

okan can
30-11-06, 17:11
bencede diziyi tadında bırakmaları en mantıklısı olur.zaten amaçlarına ulaştıktan sonra deşelemeleri suyunu çıkarabilir...

snatcher
01-12-06, 10:39
episode 13'te mahone'un yere düşme sahnesini dikkatli izlerseniz omzundan vurulduğunu görebilirsiniz. yani muhtemelen bundan sonraki bölümlerde mahone'u izlemeye devam edeceğiz.

bölümle ilgili bir soru:
sara aynanın karşısında elinde jiletle ne yapıyor? sahnenin sonunda elinde birşey yıkadığı görülüyor ama ne olduğunu anlamak güç.

snatcher
01-12-06, 17:34
o korkak acır die kesemez ki kendini....

korkak dediğin hatun 12. bölümde anestezi olmadan kendi kolunu dikiyordu. ama bence de intihar etmiyecek.

Mojima
01-12-06, 19:47
Yeni bölümü şimdi izledim ama kendi kendime diyorum ki keşke izlemeseydim öyle bir yerde bitti ki merakdan ölüyorum.Haftaya heycanlı bir bölüm olacak ve sonra ara umarım çok heycanlı bitirmezler yoksa bekle dur 1 ay...

börtüböcek
02-12-06, 07:29
arkadaşlar 2. sezon başladı mı yaa!!
ay ağlarım şimdi Ocak denmemiş miydi bnde Ocak'ı bekledim,iplemedim CNBC-E yi!!

ipek3silk
02-12-06, 14:30
evet takvimde değil mi bende yeni gördüm :-)
2 ay nasıl geçecek prison break siz bilmiyorum :-/

02-12-06, 16:01
bnde gördüm aralık ayında gelsek bile hep o sayfayı acıcam:):)
walla ya daha 2 ay war ondan sonra prison brek dönüyor...

Mojima
02-12-06, 17:44
Şuan da ara verildimi?Ben 1 bölüm daha var sanıyordum.Keşke sırayla izleseydim bütün bölümleri hepsini 1 günde izleyince böyle kalıyorsun ortada...

8nil8
02-12-06, 21:09
29 ocak a kdr maalesef yeni bölüm yok. ama ben sana lost u tawsiye ederim arada sıkılmaman için:img-wink: , pb den daha da güzel bence

Mojima
02-12-06, 21:55
Tavsiye için teşekkürler aynı zamanda cevap içinde.Bu ay ne indirsem diye düşünüyorum bütün diziler tatile girdi.Başka önerebilceğin güzel dizi varsa söyle yani :D Bu ay boş geçcek gibi...

Not:Geçen ay ki Gelen Veri: 66.5Gb[Download], Giden Veri:40Gb[Upload]

Angel-us-
02-12-06, 22:17
Aynı dert bende de var mojima, imdb listesindeki 250 en iyi filmi indirmeyi düşünüyorum. Ayrıca dizi olarak, Heroes da zevkine güvendiğim bir arkadaşım tarafından önerildi onu da indirdim zaten yeni başlamış dizi toplam 10 bölümü var.

Mojima
02-12-06, 22:35
Aynı dert bende de var mojima, imdb listesindeki 250 en iyi filmi indirmeyi düşünüyorum. Ayrıca dizi olarak, Heroes da zevkine güvendiğim bir arkadaşım tarafından önerildi onu da indirdim zaten yeni başlamış dizi toplam 10 bölümü var.

İlk sezonu yani indirmesi kolay olur.Bu öneri içinde teşekkürler bunlar beni 1 ay idare eder heralde...Artık eklenen her filmi indiririm beğenmediğimi silerim :D.Önerisi olan arkadaşları bekliyorum.

Not:Bende size birkaç öneri dizisöyliyim Superman'i severek izliyorsanız Smallville dizisini izlemenizi tavsiye ederim dizi Superman'in gençlik yıllarını anlatmakda.Bir diğer severek izlediğim dizi ise One Tree Hill bu dizide basketbol ve aşk ağırlıklı bir dizi...Tavsiyelerim bunlar :good:

DaveMustaine
04-12-06, 10:34
Bence Sara çok güzel değil... O yüzden yakışmamış demek yanlış olur. Adam da odun tipli değil. :) Hadi Elisha Cuthbert'in yanında olsa neyse...

Angel-us-
04-12-06, 12:12
Yahu muhabbete bakarmısın, yani güzel kadın çok yakışıklı olmayan biriyle evli diye muhabbetini yapıp dalga geçiyorsunuz. Afedersiniz de, size ne? Yani sevdiğiniz dizide oyuncu olması size bu hakkı verir mi, vermez. Lütfen kendimize gelelim.

Mojima
04-12-06, 13:41
Yahu muhabbete bakarmısın, yani güzel kadın çok yakışıklı olmayan biriyle evli diye muhabbetini yapıp dalga geçiyorsunuz. Afedersiniz de, size ne? Yani sevdiğiniz dizide oyuncu olması size bu hakkı verir mi, vermez. Lütfen kendimize gelelim.

Bir muhabbetdir aldı gitti işte.Sen niye bu kadar celallendin ki altı üstü yorum yaptık resim hakkında...'Dizide oyuncu olması size bu hakkı verir mi, vermez' diyerek neyi kastediyosun, kişiler hakkında istediğim yorumu yapabilirim buda en doğal hakkım.:icon_shad

dilansuyum
04-12-06, 14:02
arkadaşlar sakin olun altı üstü bi iki kişi hakkında yorum yaptık ne war bunda sinirlenicek hem ünlü olan insanlar hakkında hep yorum yapılır yani bunda sinirlenicek bişe yoq bence neysee prison breakın yeni bölümleri başladımı foxda

börtüböcek
04-12-06, 18:30
aynen cnm aynen :D

bn bir şey soracağım CNBC-E 2.sezonu verio dimi Ocak'ta

dilansuyum
04-12-06, 18:38
işallah sitesinde öle yazmışlardı ama belli olmaz onların napıcağı hele bi wermesinler cnbc-e binasını basarımm:good:

Mojima
04-12-06, 19:28
Dizi şuanda Fox5'de yayınlanmakda olduğunda DVD'leri çıkmadı ben Ocak'da yayınlanmasına bile şaşıyorum.İyi para bayılmış olmalılar ki Ocak'da yayınlıyorlar.Sizde CNBC-e'ye hakını vermelisiniz her kanal yapmaz.Bu arada yakında e2 veya CNBC-e2 kanalı geliyormuş umarım oda ilki kadar kaliteli olur.

Mojima
04-12-06, 20:40
Haber şöyle;

CNBC-e’ye kardeş geliyor: “e2″
CNBC-e dergide bu ay verilen bilgiler ışığında söyleyebiliriz ki Aralık ayında yine CNBC-e tarzında “e2″ (veya CNBC-e2) adında yeni bir kanala kavuşuyoruz. Kanalın içeriği hakkında dergide pek fazla açıklama olmamasına rağmen doğrulanmamış bilgilere göre kanal yine dizi ve film ağırlıklı olacak lakin dizi ve filmler Türkçe dublajlı olarak yayınlanacak. Umarım eski dizilerin bolca tekrarı olur. :)

sbuffy
05-12-06, 08:21
umarım yeni kanal kabololuda da yer alır.
bu arada sabah üzücü bir haber okudum,uygun bir başlık bulamadığım için buraya ekliyorum.

'Prison Break' aktörü kaza yaptı.bir ölü
Prison Breakte rol alan Lane Garrison ve üç genci taşıyan araç ağaca çarptı.Cumartesi gecesi meydana gelen kazada polisin yaptığı açıklamaya göre 17yaşındaki genç öldü.Araçtaki 15yaşındaki iki kız ise yaralandı.kızlardan birinin durumu kritik.26yaşındaki Garrison ise kazayı ufak yaralarla atlattı.

kaynak:cnn.com

Başar
05-12-06, 12:40
Haber şöyle;

CNBC-e’ye kardeş geliyor: “e2″
CNBC-e dergide bu ay verilen bilgiler ışığında söyleyebiliriz ki Aralık ayında yine CNBC-e tarzında “e2″ (veya CNBC-e2) adında yeni bir kanala kavuşuyoruz. Kanalın içeriği hakkında dergide pek fazla açıklama olmamasına rağmen doğrulanmamış bilgilere göre kanal yine dizi ve film ağırlıklı olacak lakin dizi ve filmler Türkçe dublajlı olarak yayınlanacak. Umarım eski dizilerin bolca tekrarı olur. :)

Nedense hiç Türkçe düblajlı olmasını istemiyorum.Sesler felan.Üstelik önceden izlemiş ve yayımı devam eden bir dizi ise saç baş yoldurur.

Mojima
05-12-06, 15:25
Nedense hiç Türkçe düblajlı olmasını istemiyorum.Sesler felan.Üstelik önceden izlemiş ve yayımı devam eden bir dizi ise saç baş yoldurur.

Türkçe düblaj olayına bende katılıyorum.Filmlerin orjinal dillerinde izlemek daha zevkli oluyor.Ama daha önce yayınlanmış dizileri yayınlaması güzel birşey çünkü benim dizilerin izleyemediğim bölümleri var bu yüzden 2. görüşüne katılmıyorum.

Angel-us-
05-12-06, 16:58
Dublajsız olarak verse daha iyi bence, sonuçta bu ülkede theodore bagwell i seslendirecek yetenekte sanatçı yok bence :)

Mojima
05-12-06, 17:55
@Angel-us- çok yetenekli sanatçılar olsa bile istemem çünkü dublajlı filmler orjinali gibi olmuyor.Bence yanlış bir karar umarım böyle bir uygulama yapmazlar.

Bu konuda birşey daha söylemek istiyorum bazılarıda sırf CNBC-e'yi altyazılı olduğu
için izlemiyor.İzlememelerinin sebebi 'Filmi mi izleyecem yoksa altyazıları mı okucam' düşüncesi.Belki bu yüzden böyle bir uygulama yapmışlardır.

dilansuyum
05-12-06, 18:08
aynı annem gibi düşünüyolar :img-yes: bencede filmi orjinal ağızlardan dinlemek çok daha ii hem bence türkçe seslendirme yaparlarsa filmler orjinalliklerini kaybederler hemde ben cnbc-e izlerken annem normal kanalları aç diyince ingilizcem gelişsin die izliom bahanesi yoq olur:img-yes: :img-wink: :good:

8nil8
05-12-06, 20:22
15. bölümden spoilerlar

Sucre Mexico da ve karısı yeni ölmüş dul bi adama akşam yemeii pişirmeyi kabul edio. Karşılığında da adam, Sucre ye gece kalmasını teklif edio ama Sucre nin başka planları war.

Haywire yemek için bişiler arıo çöplerin içinde. İki reşit olmayan genç, Haywire dan kendilerine bira almasını istio. Gençler, yemek yemesi için para werince almayı kabul edio. Kız olan, Haywire a ilgi duyuo ve sorular soruo. İkisi ortak bir noktalarından dolayı birbirlerine bağlancak. Haywire kıza karşı korumacı olcak hatta biraz fazla korumacı olcakmış.

Bi FBI ajanı, kardeşlerin videosunu çeken kameramanı sorguluo.

Mahone ,videoyu analiz etmek için bilgisayar teknisyenlerini ve davranışları analiz eden psikologlar kullanıomuş

Mojima
05-12-06, 22:05
@8nil8 Spoiler için teşekkürler

Not:CNBC-e2 veya sadece e2 Turksat2A Doğu ve Dijitürk 50. kanalda test yayınına başladı bilginize...Bizde Turksat 1C var :(

DaveMustaine
06-12-06, 09:17
Dublajsız olarak verse daha iyi bence, sonuçta bu ülkede theodore bagwell i seslendirecek yetenekte sanatçı yok bence :)

Bende dublaja karşıyım. Ancak bu ülkede "Jim Carrey" bile layıkıyla seslendirildi. Ortalamanın biraz üzerinde bir oyuncunun zorlayacağını hiç sanmıyorum...

ipek3silk
06-12-06, 14:19
cnbc 2 nin test yayınlarını izleyeniniz vamı gerçekten dublajlı mı olacak?? ben o şekilde izleyemem özellikle önceden izlediğim dizilerse. katılıyorum umarım öyle olmaz

innocent_
06-12-06, 15:01
dublajlı mı ıyyyyyyyyyyy olmaz walla hiç çekilmez. tabiki Türkler dublajda şu anda dünyada bir numara ama benim fish'imi seslendirmesinler ya adamın ses tonu filan harika... bi de dizi bölüm videoları nereye taşındı acaba...

dilansuyum
06-12-06, 16:33
e2: Bu bir test yayınıdır Doğuş Yayın Grubu ailesine yeni bir televizyon kanalı daha katılıyor: e2. Digiturk, 50. kanaldan yayın yapan e2’de popüler televizyon klasiklerinin yanı sıra La Liga maçları da seyredilebilecek. e2 kanalının 24 saat kesitisiz test yayını uydu ve Digiturk’te başladı. e2 test yayınında Cheers, Married With Children, Saturday Night Live gibi TV klasiklerinin yanı sıra La Liga ve Bundesliga maçlarını seyretmek de mümkün olacak. İspanyol futbolu hafta sonu canlı, hafta içi ise tekrar maç yayınları ile ekrana gelecek. e2 Digiturk’te 50. kanaldan, uyduda TURKKSAT 2A, doğu uydusu, yatay 11 892 merkez frekansından yayın yapıyor. e2 gerçek yayınına 2007’nin ilk çeyreğinde başlayacak. Uydu yayını hakkında daha detaylı bilgi 0 212 335 4610 nolu telefondan alınabilir. Kaynak: NTVMSNBC

dilansuyum
06-12-06, 18:01
Arkada$lar bi ara PB ile uzaktan yakından ilgim bile ykotu we öylesine bi müzik dergisi almı$tım.icinde de went ile röportaj wardı.Bugun o dergi aklıma geldi we döportajı payla$mak istedim.TAMAMEN ALINDTIDIR!!
Michael'ın vücudundaki dövmeleri yapmaları ne kadar zaman alıyor?
Tamamını bitirmeleri 4 yada 5 saat sürüyor.Ama bence buna deer çünkü karakterime inanılmaz görsellik katıyor.$ikayet etmiorum cunku daha kötüsü de olabilirdi.Mesela Star Trek dizisinde oynayabilir we terleten kostümlerden giymek zorunda kalabilirdim.
Gercek bir hapisanede calı$mak nasıl bi$ey?
Joliet hapisanesi sadece 2 yıl önce kapatılmı$.Dolayısıyla hapisanenin tarihi hala chok yeni we canlı.Hapisanede eskiden chalı$an 100e yakın personel sette bizimle birlikte oynuyo.Dizide gördüünüz gardiyanların bazıları eskiden orda chalı$mı$ gerchek insanlar.
Hapisaneye girdiinde sana yardım edecek bi$ey öörendinmi?
Gözlerini dewamlı a$aı bakar halde tutmak!Bunun inanılmaz bi caydırıcı etkisi olduunu dü$ünüyorum.
Ba$ı beladan kurtulmayan Michael ichin ilerde romantik günler olması mümkün mü?
Hapisanenin doktoru Sara Tancredi ile aralarında küchük bi romantik durum war.Ama tabii ki tüm a$k ili$kilerinde olduu gibi bunda da birle$melerini engellicek birchok zorluk war.
Dizi hapisanede mi gechecek?
Bnim duyduma göre ilk sezon hapisanede gechio.Sonra kachı$ ba$lıo.Sonrasını bende bilmiorum.
Senc bi küchük karde$in abisini kurtarmak ichin hapse girmesi choq mu inanılmaz?
Tarih,ba$kaları ichin hayatlarını riske atan insanların hikayeleri ile dolu.Benim 5 erkek karde$im war.Onlar ichin hapse gireceimi dü$ünmüorum.Sanırım kendi ba$larının charesine baqmak zorunda kalırlardı.
Sachını kazımaları nasıl oldu?
Dizinin chekimleri ichin ofise gitmi$tim.Chok güzl sachlarım wardı we Fox ekibi kesinlikle sachlarımı kesmee kar$ıdı.Ama rolumu ii oynayabilmem ichin sachlarımı kazımayı ben istedim.$imdi karde$lerimde sachlarını kazıdılar.Brb chok eelenioruz.
Hich hapse girdinmi?
22 ya$ımdayken bir sabah demir parmaklıklar arkasında uyandıımı hatırlıorum.
Dövü$sahnelerinin ne kadarını gerchekte sen yapıosun?
Chounu ben yapıorum.Lisede Rugby oynamı$tım we $imdi bunun faydasını chok fazla görüorum.Erkekler dövü$mekten ho$lanırlar.
Babanın zenci anenin ise beyaz olduu doru mu?
Evet!Babam Afrikalı.Bu yüzden PB senaryounu okuduum zaman bana hic de uzak gelmedi.Zaten etrafımda bu tür hikayeleri dinleyerek büyümü$tüm.Zenci bir babanın oolu olarak büyümek kolay deiildi.
Senin gibi melez olan insanlardan tepki alıomusun?
Choq olumlu görü$ler alıorm.Onları tv'de choq ii temsil edtimi dü$ünğolar.
Bu rolü elde etmeden önce ajansların kapısını a$ındırdın mı?
Hemde yarısından fazlasını.Hatta bi ara ümidimi kaybetmi$ we kendime yeni i$ler aramaya ba$lamı$tım.Bu i$e girmk choq sabır we cesaret gerektirior.Ajans sahpleri sizde korku hissederse i$ wermiolar.
Went'im $u an sewgilisi yok.Choq youn old ichin buna wakti olmadıını sölüo.İkizler burcu.Choq farklı müzik türlerini dinlemekten ho$lanıor.En sevdii grup ise Jesus Christ,Superstar we Pink Floyd.
Posta Adresi:Wentworth Miller c/o Scott Melrose c/o Endeavor Talent Agency 9601 Wilshire Boulevard,Floor 3 Beverly Hills,CA 90210 USA.

bunu ben çewirmedim yada yazmadım haa başka bi siteden kopyaladım yazan arkadaşın hakkını yemiyim yanii

dilansuyum
06-12-06, 18:40
http://1Prison Break dizisinde Ergen rolünü oynayan Lane Garrison, California'da SUV ile kaza geçirdi. 17 yaşında bir gencin öldüğü ve 15 yaşında iki kızında araçta olduğunu söyleniyor. Lane Garrison'un kazayı hafif atlattığı söyleniyor

dilansuyum
06-12-06, 18:41
http://1isimden çıkaramıyanlar için fotosu

dilansuyum
07-12-06, 05:53
hepsini bi anda bulsam tek msj altında atrım ama öyle bakarken görüp ekliyorum başka bi siteden yani farklı zmn larda buldum bi resim işi yüzünden iki msj attım oda ossınnn

Mojima
07-12-06, 18:21
@maynaq aslında haklısın bende internet diline alıştığımdan öyle yazıyordum ama sonradan farkına vardım ki yazdıklarım pek anlaşılmıyor.Bu yüzden yazılarımı düzeltmeye karar verdim.Önerimi dikkate aldığın için teşekkürler...

8nil8
09-12-06, 18:48
2.16- Chicago

C-note yemekten çıkarken, bi hırsız içeri girio ve silahını C-note a yöneltio. Hırsız başka müşterilere doğru gidince kaos başlıo.C-note herkesi sakinleştirmeye çalışıo ve durumun kontrolünü eline alıo.

T-bag , Susan larda ve koca rolünü oynuo. Yemek pişirio ve Patty adında ki bi misafiri eğlendirio. Susan durumdan hoşnut deil, özellikle de misafir nerde tanıştıklarıyla ilgili sorular sormaya başlaınca. Susan ın oğlu Peter, Patty e gerçekte neler olduğunu anlatmak ve yardım alabilmek için dışarıya çekmeye çalışıo.
Kaynak: spoilerfix

8nil8
13-12-06, 20:21
yeni spoiler

Question: Will we see a kiss the next time Michael and Sara meet up on Prison Break?
Ausiello: Let's just say there's a moment in an upcoming episode when they finally act on their mutual attraction. Let's also just say it's about frakkin' time!

8nil8
14-12-06, 18:31
pardoon weriim, tam çewiremedim gerçi ama, daha ii bilen düzeltsin

Soru:Bi daha ki Michael –Sara karşılaşmasında öpüşme görcekmiiz?
Cevap: Şöle söleyelim, gelecek bölümde bi an war, ikisi de sonunda aralarındaki çekicilie yenik düşüo . ve şunu da söliyelim, artık zamanı geldii.

Kate&Sawyer taraftarı olmama nie üzüldün, yoksa kate&jack taraftarımısn:mad72:

Mojima
14-12-06, 22:13
Türkçe'si için teşekkürler.

Ever Jack&Kate taraftarıydım ama artık anlamı kalmadı ondan Julie&Jack diyorum.

euphoria
17-12-06, 16:43
Merhaba,hangi konudan başlayayım bilemedim,ondan direkt spoiler bölümüne girdim,meraktan çatladığım için sanırım... :)
Okuduğum spoilerlar gerçekten kulağa hoş geliyor,kaynak olarak verilen sitede gerçekten orijinal şeyler var,teşekkürler...
Burada da dizinin ara vermesi sebebiyle bir durgunluk var sanırım... :)

8nil8
20-12-06, 14:52
yeni spoiler

Question: Regarding your spoiler last week about Michael and Sara acting on their feelings on Prison Break, will there be just a kiss on the cheek, or can we expect anything more?
Ausiello: You can expect more than just a kiss on the cheek.
---------------------------------------------------------------------
Soru: Geçen haftaki Michael ve Sara hakkındaki spoiler ına göre, sadece yanaktan bir öpücük mü olcak , yoksa daha fazla bir şey bekleyebilirmiiz??
Ausiello: Yanağa öpücükten daha fazlasını bekleyebilirsin.

8nil8
21-12-06, 17:33
yeni spoiler lar

2.15-->Haywire, Hollanda ya gidebilmek için sal yapmak istio

2.16-->C-Note en sonunda hırsıza kaçak bir mahkum olduunu ve kızının hasta olduunu sölicek. Hırsız, C-Note u bırakmayı kabul etcek. Ama dışarıya çıkmak,kolay kolay olmıcakk. Çünkü olayların hırsızın istedi şekilde gitmemesinden dolayı ateş etmeye başlıcak.

2.17-->Bu bölümde 9 yaşındaki T-Bag i ve babasını görcez

Mojima
21-12-06, 18:01
yeni spoiler lar

2.15-->Haywire, Hollanda ya gidebilmek için sal yapmak istio

2.16-->C-Note en sonunda hırsıza kaçak bir mahkum olduunu ve kızının hasta olduunu sölicek. Hırsız, C-Note u bırakmayı kabul etcek. Ama dışarıya çıkmak,kolay kolay olmıcakk. Çünkü olayların hırsızın istedi şekilde gitmemesinden dolayı ateş etmeye başlıcak.

2.17-->Bu bölümde 9 yaşındaki T-Bag i ve babasını görcez

Güzel spoilerlar...Böyle giderse dizi uzar gibime geliyor.Bu sezon bitirmeyebilirler.Ama 4. sezon imakansız artık bayar çünkü...

dilansuyum
27-12-06, 14:54
ocakta başlıcağı resmi sitelerinde sölendi ama desparete housewife filminin reklamları gösterilmeye başlandığı halde prison break in reklamına hiç denk gelmedim ama desparete housewife ocakta başlıcak prison break te nie böle yapiyler

ipek3silk
29-12-06, 21:30
14. bölümün promo larında da yeni bölümler 22 ocakta diyor ama resmi sitede 29 diyor ben anlayamadım niye böyle

Mojima
30-12-06, 08:55
14. bölümün promo larında da yeni bölümler 22 ocakta diyor ama resmi sitede 29 diyor ben anlayamadım niye böyle

O zaman resmi sitesindekine inan, promosu yayınlandığında tarihi 22 Ocak olabilir ama kanal yönetimi yayınlanacağı tarihi değiştirtiyse sitedekine inanmak en doğrusu.

yakuza26
31-12-06, 01:07
Arkadaşlar 22 Ocak'da dizinin 13 bölümlük bir özet bölümü yayınlanacak.
29 Ocak'ta da yeni bölüm John Doe yayınlanacak biliginize.

ipek3silk
02-01-07, 10:22
yeni spoiler :
Michael, Lincoln, Sara and Kellerman are getting on a train to Chicago. Micahel finds out what Kellerman did to Sara and pushes him against a wall and threatens him.

michael, linc, sara ve kellerman chicago ya giden bir trene biniyorlar. michael kellerman ın sara ya ne yaptığını öğrenir ve onu duvara dayayıp gözdağı verir.

03-01-07, 10:40
bn ilk 4 bölümü yeni izledim gercekten harika hele otis olayı muhtesemdi

on the thirth look at the otis right süperdi gercekten
mahone cok gıcık bi tip
aburazzi we weonica ya cok üzüldüm:(:(:(

ipek3silk
04-01-07, 15:09
doğruymuş!.. fox un resmi sitesinden baktım prison break in yeni bölümleri 22 OCAK ta başlıyor :-))))) http://www.fox.com/prisonbreak

8nil8
11-01-07, 20:48
oyuncuların yorumlarıyla birlikte 2. sezondan oluşan özel bölüm yayınlanmış, yeni bölüm 22 sinde yani

teletabi
13-01-07, 00:45
prison break fox da en son 2x13 de kalıp ara verdi..22 ocak 2007 de 2x14 ile dönüyor..oldukça heyecanlı bir yerde kalıp iki ay kıvrandırdılar bizi..nihayet dönecek..

2. sezon izlemeyenler için spoiler barındırabilir...

dizinin çıkan tanıtımlarında 2x14 için lincoln borrows ve michael scofield paul kellerman ile kaçıyor mahone un ise ölüp ölmedigini 2x13 te de teyit edememiştik..muhtemelen yaşayacak bence mahone..paul kellerman kahramanlarımız lincoln u ve scofield ı terrenca steadman a götürüyor sanırım çünkü tanıtımlarında lincoln borrows un terrence steadman a silah doğrulttugunu gördüm..

youtube dan prison break promo yazarak 2. sezon 14. bölüm için tanıtım filmlerinin görebilirsiniz..heyecanla bekliyoruz lost gibi..bütün sevdiğimiz diziler aynı anda ara verince çok kötü oldu gerçekten lost,heroes,prison break..neyse ki dönüyorlar..

hatsehpsut
18-01-07, 10:54
http://img209.imageshack.us/img209/3058/normaltvgscanfw1.jpg

hatsehpsut
18-01-07, 11:15
http://img149.imageshack.us/my.php?image=mskisswy0ti8.gif

Angel-us-
18-01-07, 15:45
Abi çok kötü bitti bi önceki bölüm ve ara da çok uzundu! Büyük heyacanla bekliyorum açıkçası, bi an önce yayınlasa da izlesek. En çok Sara nın bu olaylara tepkisini merak ediyorum.

börtüböcek
18-01-07, 17:11
[QUOTE=hatsehpsut;2114417]QUOTE]

bişe soracağım bu ortadaki 24'ün Jack Bauer'i Kiefer Sutherland diil mi?

ayrıca bn CNBC-E den takip ediyorum ne zaman başlayacağı hakkında bir bilginiz var mı?
bi de Amerika'da kaçıncı sezon oynuyor?

(çok soru sordum galiba:img-in_lo )

xero
18-01-07, 20:54
bişe soracağım bu ortadaki 24'ün Jack Bauer'i Kiefer Sutherland diil mi?

ayrıca bn CNBC-E den takip ediyorum ne zaman başlayacağı hakkında bir bilginiz var mı?
bi de Amerika'da kaçıncı sezon oynuyor?

(çok soru sordum galiba:img-in_lo )

hayır ortadaki Kiefer Sutherland değil sadece benzetiyorsun:img-wink: .Arkadaşın ismi Paul Adelstein.
cnbc e de şubat sonunda başlıcağı söyleniyor.ABD de 2.sezon gösteriliyor.

Angel-us-
18-01-07, 21:16
Yok Jack Bauer arkadaki :D
Hayır hiç de benzemiyor ki yani, o adam dizideki eski ajan Kell-erman.

8nil8
19-01-07, 13:17
2.14 promo resimleri

http://img95.imageshack.us/img95/1187/johndoe1rs3.th.jpg (http://img95.imageshack.us/my.php?image=johndoe1rs3.jpg)http://img259.imageshack.us/img259/8383/johndoe2vn8.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=johndoe2vn8.jpg)http://img259.imageshack.us/img259/7057/johndoe3ij7.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=johndoe3ij7.jpg)http://img259.imageshack.us/img259/4347/johndoe4lq3.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=johndoe4lq3.jpg)http://img259.imageshack.us/img259/4440/johndoe5wh8.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=johndoe5wh8.jpg)

euphoria
22-01-07, 12:05
Bir önceki sayfadaki Sara-Michael "muhabbeti"ni gören olmadı mı?Hiç yorum yapılmamış da! :img-grin2 Tabii spoiler olduğu için de yorum yapılmamış olabilir...
Bekliyordum öyle bir şey olmasını da,yine de şaşırdım görünce. 16.bölümde varmış bu sahne,hadi hayırlısııı! :happy0064
Aynı bölümde bir kaçağın daha "düşüş"üne şahit olacakmışız...

8nil8
23-01-07, 20:58
Nihayet yeni bölüüm. T-bag yine formundaydı. Mahone hala hayatta yaa, ölse de kurtulsak şu heriften. Bellick için hiç üzülmedim, daha beterini çeker inşallaa:img-grin2 Kellerman da şu an için güvenilir gözüküoo ama bence son anda bizim kardeşleri yüz üstü bırakcak.
Steadman ı bu kadar kolay yakalamalarını beklemiodum,ama sonunda yine yapcaklarını yaptılar. Ben bişi yapcaıını sezmiştim ama kendisini öldürceini düşünmemeiştim. Şimdi nası masum olduklarını kanıtlııcaklar, bi Sara nın elindeki anahtar kaldı heralde. tam herşey yoluna girio derken, birden herşey deişiwerio. bu yüzden çok sewiorum bu diziyi galiba

okan can
24-01-07, 09:51
evet uzun bi bekleyiş oldu ama yeni bölüm bomba gibi geldi...
ben sara'ya yaptıklarından sonra kellerman'a asla güvenmiyorum. mutlaka yapacaktır bi hainlik.neticede sara elinden kurtulmasa "kesin" öldürecekti...

Eyve
24-01-07, 16:41
evet uzun bi bekleyiş oldu ama yeni bölüm bomba gibi geldi...
ben sara'ya yaptıklarından sonra kellerman'a asla güvenmiyorum. mutlaka yapacaktır bi hainlik.neticede sara elinden kurtulmasa "kesin" öldürecekti...

Bende beklıyorum kellerman'dan bir hainlik ama sara yı oldurmemek için baya bi direndi adam kendi arkadasını bile goz kırpmadan indirdi ama sara ya cok sans verdi yinde guvenilmez biri

Angel-us-
24-01-07, 22:51
Amanın bu nasıl bir bölümdür yarabbim? Of ya olayları üç buçuk bilmeme rağmen dumurdan dumura koştum. Helal olsun adamlara, özellikle sonu müthişti.

Angel-us-
25-01-07, 19:15
Televizyon kanalını arıyor ve muhabirleri çağırıyor. Terrence Steadman ı gösterecek ve aklanacaklar diye. Ama olmadı tabii.

POLIZEI_ist
26-01-07, 22:31
arkadaşlarr prison breakin en son hngi sezonun hangi bölümü izlediniz

merak ettimm

ben 2. sezonun 14 bölüme kadar seyrettim vede elimde mevcut isteyenler varsa
mülaki olabiliriz

yok seyrettim diyorsanız kendi bileceğiniz iş

8nil8
30-01-07, 17:08
Bu sefer diğer bölümlere göre temposu düşüktü bence.kasetin analizleri falan güzeldi. Haywire ın yine gözükmesi de güzeldi, her bölüm olsa keşke. Kellerman a zaten güvenmiodm ama bu kadr çabukta yer deiştirceini düşünmemiştim,gerçi daha deiştirmedi de yinede bi halt karıştırcak. Bu arada Mahone un da her şeyi bulmasından bıktım artık, biraz da bulamasın canım, şimdi Bellick i de aldı yanına tam oldu

mestan
30-01-07, 19:38
terrance'ı washington'a kellermanla götürme konusunda kararsız çünkü adam komployu kuranlar arasında ve tekrar kabul görmek için herşeyi yapar fakat michael artık bu kaçış yüzünden insanların ölmesinden dolayı vicdan azabı duyuyor fakat ortada ağabeyi we tüm kaçış için bu kadar şey yaptıktan sora pes etçeğn sanmıorm 15.bölüm çıktı netim yawaş olmasa atardım ama kotalı kullanıcısıyım izleyince anlatabilirm ne yazık ki:icon_sorr

Angel-us-
31-01-07, 00:11
Binadan nasıl kurtulacaklar derken, gazeteci rehin alıp kaçtılar!
Kardeşler kasetle sağ gösterip sol vurmaya çalıştılar ama, mahone sinir bozmaya devam ediyor, yine çözdü olayı. Sucre nin hikayesi de güzeldi, özellikle Meksikalı amcanın hırsızlık olayından dolayı Sucre ye yardım etmesi gerçekten etkileyici sahnelerden biriydi.
Kaset olayı demişken, Mahone mesajı çözdü ama asıl muhatap Sara da çözdü çok şükür.
Bellick ucuz kurtulmuş açıkçası.
Dizinin sonunda Kell-erman ın telefon görüşmesi sahteydi bence, konuşan başkan değildi diye düşünüyorum. Ama Kell-erman kardeşleri satar mı, orası muallak. Yine heyecanlı yerde bitirdiler.

8nil8
31-01-07, 18:09
2.16 promo resimleri

http://img145.imageshack.us/img145/5531/35018501hu0.th.jpg (http://img145.imageshack.us/my.php?image=35018501hu0.jpg)http://img145.imageshack.us/img145/7587/18943055dc1.th.jpg (http://img145.imageshack.us/my.php?image=18943055dc1.jpg)http://img178.imageshack.us/img178/9013/51kj4.th.jpg (http://img178.imageshack.us/my.php?image=51kj4.jpg)

http://img477.imageshack.us/img477/1200/88900792yh9.th.jpg (http://img477.imageshack.us/my.php?image=88900792yh9.jpg)http://img477.imageshack.us/img477/8731/95701020bk1.th.jpg (http://img477.imageshack.us/my.php?image=95701020bk1.jpg)http://img235.imageshack.us/img235/7159/80908723pp9.th.jpg (http://img235.imageshack.us/my.php?image=80908723pp9.jpg)
http://img402.imageshack.us/img402/8458/s640x480mp1.th.jpg (http://img402.imageshack.us/my.php?image=s640x480mp1.jpg)

yeni bi resim daha

http://img508.imageshack.us/img508/5875/216chicagosarawentkiss2lp3.th.jpg (http://img508.imageshack.us/my.php?image=216chicagosarawentkiss2lp3.jpg)

sudem
31-01-07, 22:17
2 günde ilk 12 bölümü izledim. Galiba 3 hafta gerideyim. :)
Dizi çok güzel başlamadı. Zaten ben sezon finalini de beğenmemiştim ama çok güzel ilerledi.
Bellick, T-Bag ve diğer gardiyanın kim daha iğrenç yarışmasını T-Bag in kazanmasına sevindim. Eevt o bir katil ayrıca çocuklara cinsel taciz uygulayan biri ama yine de bir tarzı var. Zeki biri. Onca paranın Bellick ve diğer gardiyan tarafından harcanması içime hiç sinmezdi.
Kellerman a ayrı hayranım. Umarım ona bir şey olmaz. :img-cray:
Mahone ayrı bir insan zaten. :) Çok zeki, ayrıca acımasız olmak zorunda. Abruzzi yi öldürmesine hiç içerlemedim. Çünkü haketti. çocuklarını ve eşini arka planda bıraktı ve bir hiç uğruna öldü. Ancak Dave e yazık oldu. Hem aşık olmuştu hem de Mike a ihanet etmedi. Çok üzüldüm onun ölmesine.
C-Note ayrı bir konu zaten. Ne güzel her şey yolundaydı ama bu sefer eşi tutuklandı.
Veronica nın ölümü de üzücüydü. Linc de kızın ölümüne resmen tanık oldu.
Bu dizideki ölüm sayısı 24 ü geçer. Linc in babası bile öldü. Adamı en üst düzey devlet görevlileri öldüremiyordu. Kısmet Mahone nunmuş.
Diziyi çok kötü bir yerde bırakmış oldum. Bölümleri teker teker indirmek istemiyorum. O yüzden daha bekleyeceğim. Ancak cidden süperdi. Bu dizi gerçekten çok kaliteli.

Bu arada Dizinin 2. sezonu 1 Mart Perşembe günü cnbc-e de başlıyor.

8nil8
06-02-07, 18:22
Yanii şu irenç T-bag i öldürmediler de halaa, Haywire ı öldürdüler yaa. Neyse, en azından buna Mahone un eli değmedii. Gerçi biraz daha çaba gösterebilirdi adamın atlamaması için. Kellerman daha ihanet etmiicek gibi gözüküo. telefondaki ses başkası çıkınca daha da sinirlendi. Bu onu bi süre daha bizimkilerin yanında tutar, eğer ölmezse tabii. Sara nın Kellerman ı boğmaya çalışması da benim için beklenmedikti bu arada, Lincoln yetişmeseydi gidiodu yani. İi olurdu gerçi ama sonuçta komplonun açığa çıkması için ihtiyaçları war.:icon_conf Son olarak ,Michael ve Sara sahneleri güzeldi. Bu sefer bölümün sonuna kadar birliktelerdi. Gerçi Sara yı oynayan Sarah Wayne Callies hamileymiş. Senaristler ona uygun bişiler hazırlıolarmış. Yani yine ayrı kalacak bi süre Michael ve Sara

Angel-us-
07-02-07, 02:37
2x16
tempo son bölüm kadar yüksek değildi ama yine de heyecanlıydı.
dediğimiz üzre, telefonda konuşan başkan değilmiş, kellerman iyi anladı. sara ise kellerman ı görünce afalladı tabii, ama o ne manyaklık be kızım boğmaya çalışmalar falan, sen akıllı uslu kızdın yahu. *
bellick hapisten çıkıp mahone nun yoldaşı oldu, beraber Haywire i hallettiler. şerefsiz mahone dedirttiler illa, haywire in kafasını karıştırdı, adam intihar etti.
t-bag de öldürmemiş kimseyi allahtan, c-note un olayları da karıştı ki lokantadakiler kurtardı bunu.
öyle işte

8nil8
07-02-07, 18:03
Diziye gelecek sezon yeni bir kadın karakter katılacakmış. Zekası Michael la eş biriymiş. Başlangıçta iyi taraftaymış gibi gözükecekmiş ama bunun yanıltıcı olabilceine dair şüpheler olcakmış ve karakterlerden biriyle bir aşk ilişkisi olacakmış. Ayrıca, bu sezon sonuna doru komplonun %90 ı çözümlencekmiş.

okan can
11-02-07, 18:19
öfff bırakmadılar ki sara şöyle bi hevesini alsın...hala kellermanin feci bi hainlik yapacağı kanısındayım.hatta michael katil bile olabilir bu yüzden.haywire a üzüldüm ne yalan söyliyeyim...t-bag ne kadar az görünürse dizi o kadar zevkli geçiyor ayrıca... bi insan bu kadar mı itici olabilir yaw?...

Tito
14-02-07, 12:52
Yapmayın yaw t-bag o kadar da kötü değil. Melek mübarek:D Valla ben çok gülüyorum esprilerine.

Haywire de üzüldüm.

17 bölümün ne zaman yayınlanacağı hakkında bilgisi olan var mı? nette biraz araştırdım bulamadım. Bulduklarımda fake çıktı:(

ipek3silk
14-02-07, 15:36
evet 19 şubatta yayınlanıyor bu hafta onun yerine 24 ün özel bölümleri yayınlanmış o yüzden süreyi bir hafta uzatmışlar 17. bölümden sonrada aynı şey olacak diye duydum ama emin değilim :-/

yakuza26
14-02-07, 22:52
217 Bad Blood 19/02/2007
218 Wash 26/02/2007
219 Sweet Caroline 05/03/2007
220 Panama 19/03/2007
kaynak: www.tv.com (http://www.tv.com)

olay bundan ibaret..

Tito
15-02-07, 11:42
Araştırmalar için ipek ve yakuza teşekkürler.

Tam diziye yine bağımlı olmuşken bu hafta yayınlanmaması çok kötü oldu. İyişallah bir daha ara vermezler.

Başar
17-02-07, 18:06
Diziye gelecek sezon yeni bir kadın karakter katılacakmış. Zekası Michael la eş biriymiş. Başlangıçta iyi taraftaymış gibi gözükecekmiş ama bunun yanıltıcı olabilceine dair şüpheler olcakmış ve karakterlerden biriyle bir aşk ilişkisi olacakmış. Ayrıca, bu sezon sonuna doru komplonun %90 ı çözümlencekmiş.
Umarım çözümlenir.Zira ne kadar fazla sürerse konu o kadar keyifsiz olacak.Ben bu sezon sonu bitmesi taraftarıyım ama 3. sezon olursa bir şey diyemem.Ama daha fazlası ipin ucunu kaçırır.Yeni gelecek bayan karakter içinse bence gerek yok.Mahone neredeyse Michael kadar zeki..Üstelik şimdi kötü ama iyi bir role bürüneceğine inanıyorum.Mr. Kim sıkıştırıyo ve bundan kurtulmak isteyecektir.Oda Kellerman gibi taraf değiştirebilir..

GoDis
17-02-07, 21:18
arkadaşlar ben prison break filmini çok seviorum ama sadece bi kaç bölümünü izleyebildim önceden vaktim olmuyordu 2. sezon 2 martta başlıor okuduğuma göre ben şuan e2 kanalından takip ediyorum 2.sezonu izlemek için ama sizden bişey istiyorum 1.DEN 12.YE KADAR OLAN BÖLÜMLERİ KOYAMAZMISINIZ YA:( EĞER KOYABİLİRSENİZ TÜRKÇE ALTYAZILI OLSUN YOUTUBE DAN DA BAKTIM YOK OLSA DA İNGİLİZCE HEPSİ LÜTFEN YARDIM EDİN YA :( ÇÜNKÜ 2. SEZONU ÇOK İZLEMEK İSTİYORUM AYRICA CNBC-E de genelde hangi saate çıkıodu??

8nil8
20-02-07, 14:05
T-bag beni şaşırttı bu sefer, kesin bunları da öldürcek demiştim ama ilk defa adam için biraz üzüldüm bu bölüm. Sucre de sonunda kavuştu, bakalım onlar nereye kdr kaçabilecek. C-note un durumu da üzücüydü. Michael ın arabayla Kim e vurması ve Sara nın Kellerman a kapıyı kitlemesi güzeldi.Yalnız Michael ın yine kendimi teslim edicem demesini artık yemiorm ben. Sonunda ses kaydını dinlemek için bilgisayarın başına oturdular ama bozulmuş bi şekilde çıkcak bence çünkü Henry nin bilgisayarı aldığı adam bi deişik davranıodu, Kim in adamlarından olabilir belki

kuzuum
21-02-07, 23:35
gercekten garip bir bolumdu herkes hayatini degistirebilicek seyler yapti bu bolumde!.. tbag gercekten beklenmeyecek bir hareket sergiledi!.. pope'da ayni sekil!..

Angel-us-
22-02-07, 00:37
"Şu ana kadar psikopatın kralı olarak gördüğümüz t-bag e bu bölümde acımamak elde değil, iyi bir insan olmaya çalışıyor adam.
C-Note ise kızı için yapılması gerekeni yaptı ve Mahone ile antlaşma yaptı, Scofield ı satacak gibi duruyor, bakalım nolacak.
Sucre açısından olaylar güzeldi, Maricruz a kavuştu daha nolsun.

Esas konuya gelirsek, Henry Pope bizimkilere yardım etti ve valinin sakladığı şeyi alabildiler. Scofield ise Kim i ezdi yüreklerimize su serpti, gerçi yavaş dokundurdu. Tabii Linc de feci dövdü araba çarpmış Kim i. kardeşler sırayla ezdiler adamı :) Ayrıca Sara nın son anda kapıları kilitleyip kellerman ı arabaya almaması ise müthişti. Ortada kalan kellerman yaya olarak kaçtı garibim, işi zor."

ipek3silk
24-02-07, 10:06
herkese slmm.. hatırlarsanız eski bölümlerde parayı bulmak için toprağı kazarlarken michael sucre ye ileride haberleşebilmeleri için bir site adı vermişti ve c-note da bunu duymuştu ve bu bir kuş adı değil mi falan demişti. 17. bölümün başında konuyla hiç alakası olmadığı halde bunu vermeleri dikkatimi çekti ve şu siteye bi bakıyım belki gerçekten vardır dedim ve bir kuş türü hakkında bi site çıktı. vee.. birden bi topic adı dikkatimi çekti.
-Attn: Fish-
C-Finch69=
Fish: My daughter's sick. I need help.
Any word on the money? --C.
Fish=
C: Bag has the money. Sorry to hear about yourdaughter. Good luck.
inanamadıım!.. bu dizinin bir parçası mı yoksa prison break izleyen birinin şakası falanmı bilmiyorum ama muhtamelen bölüm özetlerinde üstüne basa basa gösterdiğine göre diziyle ilgili olmalı ayrıca araştırdım biraz yabancı forumlarda da spoiler olarak verilmiş ve sanırım 17. bölümden sonra gönderilmiş konuyla da paralel gidiyor belki c-note mahone la yaptığı anlaşma sonucu michael a ulaşmanın tek yolu olarak bunu düşünmüştür ayrıca US Southwest Sighting??? diye alakasız bi topic te de Fish 40:
3:59pm Bolshoi Booze 6/4 bu da eskiden kalma bi msj sanırım siz de bi bakın: www.europeangoldfinch.net

8nil8
27-02-07, 13:14
Yine güzel bi bölümdü. Ama başta kayıtı dinletmemelerine sinir oldum. Mahone geriden adım adım takip etmeye devam edio ama artık enselicek gelecek bölümün promosundan gördüm kadarıyla. T-bag her zamnki gibi irenç olmaya devam edio, Sucre şu an mutlu ama onunda mutluluğu fazla uzun sürmiicek gibi. C-note ztn gitti. Heralde sezon sonunda Michael ve Lincoln kalcak bi de Sara belki.

Bunlarda 2. sezonun final bölümünün senaryosu
1.sayfa (http://www.devotedfansnetwork.com/gallery/files/3/6/7/0/8/2x22page01.jpg)
2.sayfa (http://www.devotedfansnetwork.com/gallery/files/3/6/7/0/8/2x22page02.jpg)
3.sayfa (http://www.devotedfansnetwork.com/gallery/files/3/6/7/0/8/2x22page03.jpg)
4.sayfa (http://www.devotedfansnetwork.com/gallery/files/3/6/7/0/8/2x22page04.jpg)
5.sayfa (http://www.devotedfansnetwork.com/gallery/files/3/6/7/0/8/2x22page05.jpg)
6.sayfa (http://www.devotedfansnetwork.com/gallery/files/3/6/7/0/8/2x22page01spanish.jpg)
7.sayfa (http://www.devotedfansnetwork.com/gallery/files/3/6/7/0/8/2x22page02spanish.jpg)

hatsehpsut
01-03-07, 20:26
http://img486.imageshack.us/img486/8384/4ieotqq361adefdm7zf0.jpg

8nil8
02-03-07, 20:27
2.19 promo resimleri

http://img248.imageshack.us/img248/8586/normal219sweetcarolinelkr0.th.jpg (http://img248.imageshack.us/my.php?image=normal219sweetcarolinelkr0.jpg)http://img160.imageshack.us/img160/1637/normal219sweetcarolinemrc7.th.jpg (http://img160.imageshack.us/my.php?image=normal219sweetcarolinemrc7.jpg)http://img160.imageshack.us/img160/9395/normal219sweetcarolinemwx2.th.jpg (http://img160.imageshack.us/my.php?image=normal219sweetcarolinemwx2.jpg)

Eva*MiLLeR*HP
04-03-07, 10:59
üff evet ya ama o salklık etti insan başkanın kardeşini buldum ölmemiş der mi?? tabi ki o an korumaları falan gelir..
ayrıca dedektifin kalemden hap çıkarıp içtiini micheal gördü onçin geç kaldı arkadaşalrının arkasında kesin bişeler yaapr var ya onla ilgili Spoiler-->ayrıca resimlerde 2.sezonun 19.bölümünde başkan gıcığı micheal ı yakalamış dövdürtmüştü gibi çünkü elleri debağlıydı off ya canım dayanamam dövüşünü izlemeye:(

Prison Break
04-03-07, 14:35
Emin misin öyle olduğuna ben hiç bakamam ki yaa:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

GoDis
04-03-07, 15:19
evte var ööle birf olay

Eva*MiLLeR*HP
04-03-07, 16:16
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=3626&page=48
burda bakın:(:( canım ya üff nasıl bakarım:(

8nil8
06-03-07, 17:29
C-note un ölmemiş olmasına ve öbür ajanla konuşmasına sevindim, şu mahone kalksa bi ortadan.
Kaseti dinlememiş olaydım, midemi bulandırdı yani
Michael boşuna yedi dayakları, ztn Caroline ın özür dilemeyeceği belliydi de,başkanlıktan çekilmesini beklemezdim. Bu komplonun çözülecei yok, bütün karakterler ölüp bitçek dizi:img-wink: Yeni bölüm için yine 2 hafta bekle bi de

Başar
08-03-07, 18:01
Sanırım dizi mutlu sonla bitmeyecek.Panamada bi hapisanede felan bitecek :img-wink: Bu arada 2. sezon sonunda bitiyor mu yani 3 bölüm sonra?Bir soru daha 2 hafta ara mı var?

8nil8
08-03-07, 18:35
ewt sadece 3 bölüm kaldı

2x20 Panama - 19 Mart
2x21 Fin Del Camino - 26 Mart
2x22 Sona - 2 Nisan

8nil8
10-03-07, 17:24
2.20 promo resimleri

http://img402.imageshack.us/img402/63/normal220panamamichbusssi4.th.jpg (http://img402.imageshack.us/my.php?image=normal220panamamichbusssi4.jpg)http://img401.imageshack.us/img401/9100/normal220panamamichlinchl0.th.jpg (http://img401.imageshack.us/my.php?image=normal220panamamichlinchl0.jpg)http://img401.imageshack.us/img401/7452/normal220panamamichlincwp6.th.jpg (http://img401.imageshack.us/my.php?image=normal220panamamichlincwp6.jpg)http://img401.imageshack.us/img401/4426/normal220panamamichlincag5.th.jpg (http://img401.imageshack.us/my.php?image=normal220panamamichlincag5.jpg)

okan can
14-03-07, 19:45
ya uff hakikaten uyuz oldum nasıl harcandı gitti o kadar emek...
arık hiç bi şüphem kalmadı dizinin adam gibi sonla bitmeyeceğinden...kesin öldürür bu senaristler michaeli...
heroes ın da prison breakin de son bölümleri berbat bitti.ikisinide üst üste izleyince uykularım kaçtı...........

Dookie
20-03-07, 20:38
az önce 20. bölümü izledim yina şaşırtan olaylar oldu ama Micheal saçmalamaya başladı yazık olacak ingilizce alt yazı olduğundan anlamadığım yerler oldu bu ada Padman sonunda konuşmaya karar verdi nsl olduysa :img-hyste bu diziyi bu sezon bağlayamayacaklar 3. sezona sarkıcak heralde pff =/

8nil8
22-03-07, 19:33
2.21 - Fin Del Camino promo resimleri

http://img118.imageshack.us/img118/2479/fin1qm9.jpg http://img266.imageshack.us/img266/1552/fin2gc3.jpghttp://img102.imageshack.us/img102/4633/fin3uo9.jpg
http://img102.imageshack.us/img102/9103/fin4kp0.jpg http://img102.imageshack.us/img102/2926/fin5gy4.jpghttp://img266.imageshack.us/img266/7932/fin6fu5.jpg

cansu_w.miller
28-03-07, 19:14
2. sezonun tüm bölümlerini online olarak izleyebilecegim bi site buldum
cok mutlu oldum :P paylasayım dedim :D
linkini isteyenler pm atabilirler

Angel-us-
29-03-07, 00:06
Tek eli olmayan ve kafası güzel bir t-bag in kavgada scofield dan ayar alması normal gibi gözüküyor şahsıma. Olaydan diğer elini de kaybederek kurtulması şans denebilir mi o ayrı.
Takip sahnesi de çok enteresandı, t-bag i "company" den iki ajan izliyor, onları sucre, bellick ve scofield izliyor, scofield ı mahone izliyor ve çok şükür ki mahone u da linc izliyor.
Ayrıca bölüm içinde güçsüz dört arkadaşımız elendi, bunlar; sucre ( t- bag tarafından tornavidalandı), bellick (t-bag tarafından bacağından vuruldu ve polis cinayetin sorumlusu diye aldı), t-bag (scofield tarafından diğer koluna bıçak saplanmış halde polise bırakıldı) ve de ayı linc (mahone un süper tekmesiyle kelepçeler ile kendisi muhatap oldu) idiler.
İntihar edemeyen ve daha sonra sara ya yardım etmeye yardım eden kellerman da delikanlı bir davranışta bulundu, zaten ölmüştü adam nolacak ki birini kurtarsın bari.
sonda ise mahone un kendi kıçının derdine düşmesi diziyi izlerken şaşırmaktan yorulmuş bünyeleri daha da dumura gark etti. finalden önceki son bölüm, tempo ortalamanın üzerinde idi işte.
finali bekliyoruz.

8nil8
30-03-07, 22:09
2.22 - Sona(sezon finali) promo resimleri

http://img251.imageshack.us/img251/5750/normal22201ue3.th.jpg (http://img251.imageshack.us/my.php?image=normal22201ue3.jpg)http://img126.imageshack.us/img126/1600/normal22202pp7.th.jpg (http://img126.imageshack.us/my.php?image=normal22202pp7.jpg)http://img126.imageshack.us/img126/1442/normal22203ih6.th.jpg (http://img126.imageshack.us/my.php?image=normal22203ih6.jpg)http://img126.imageshack.us/img126/1077/normal22204nr5.th.jpg (http://img126.imageshack.us/my.php?image=normal22204nr5.jpg)http://img357.imageshack.us/img357/3551/normal22205er4.th.jpg (http://img357.imageshack.us/my.php?image=normal22205er4.jpg)http://img357.imageshack.us/img357/5259/normal22206jp1.th.jpg (http://img357.imageshack.us/my.php?image=normal22206jp1.jpg)http://img357.imageshack.us/img357/6379/normal22207nj0.th.jpg

(http://img357.imageshack.us/my.php?image=normal22207nj0.jpg)http://img251.imageshack.us/img251/8650/normal22208bq9.th.jpg (http://img251.imageshack.us/my.php?image=normal22208bq9.jpg)

realmoon
31-03-07, 17:37
Tanıtımın sonunda kim Link'i vuruyor...
Fox da yapılan açıklamada gelecek sezon kardeşlerden biri ölebilir diye bişey yazıyordu..Galiba 3.sezonda Linc ölecek...
Valla öyle olursa ben 3.sezonu izlemem..

rolling
03-04-07, 12:01
"sona" SPOILER
ya hakikaten bu dizinin üstüne tanımıorum ben yaa...
sona'yı izledim ve inanılmaz bi bölümdü ve inanılmaz bi şekilde bitti, şimdi işin yoksa aylarca bekle... :icon_sorr :icon_sorr kalbim hala heyecandan son sürat atıor resmen...
lincoln vurulmuor, sara kim'i vuruor, tam o sırada polisler gelior ve michael suçu üstüne alıor. "sona" dedikleri bir hapishane ve michael'ı oraya kapatıolar. ama hapishane ki ne hapishane... fox river yanında disneyland kalır... bellick de orada ve tek kelimeyle ölesiye dayak yemiş bi halde yerde çıplak yatıor... düşünün yani böle bi yer... mahone da michael ın tuzağına düşüor ve o da sanırım sona ya giricek...

realmoon
03-04-07, 17:58
Ben prison break'i 2 haftadır indirip izliyom ve şu an 2. sezon 17. bölümdeyim..
Arkadaşın anlattığına göre sezon finali gerçekten çok heyecanlı galiba çünkü ben onu okurken bile heyecanlandım..Ve sabırsızlıkla indirmeyi bekliyorum..
Vurulan linc değilmiş ama yapımcı Paul Sheuring 'in verdiği röportajlarda ben hep kardeşlerden birinin öleceği sinyalini aldım..Yani 3. sezonda birkaç bölüm sonra kardeşlerden birine bişey olabilir diyor..
Bakalım hayırlısı sabırsızlıkla 3. sezonu bekliyeceğiz ama ne yazık ki çook var..

metanox
03-04-07, 18:32
Sezon finali dün amerikada gösterildi.
2.sezon sonu beklediğimden güzel ve beklenmedik olmuş. Şirket herşeyin hesabını kestiği gibi Kellerman'ın da hesabını kesmesi uzun sürmedi. Ama Lincoln ve Sarah şu an Kellerman'ın itirafları sayesinde özgürler. Michael tekrar hapiste. Kim'in hesabı görüldü. Ajan Mahone'da içerde. Bagwell'de hapise döndü. İşin komiği Bellickde içerde. 5 milyon dolar panama sularında. 2.sezon sonunda yapacağım tek yorum şirket her yerde. İstediği zaman hesapları kesecek. Yapılan 3.sezon yorumu kardeşlerden birinin öleceği bu sanırım Lincoln olabilir ama Michael da olabilir. Dışarıda olan mı içeride olan mı ölecek? Mantık olarak Michael ipin ucunda gözüküyor. Şirket birini hayatta istiyor acaba neden? Benjamin yırtacak mı özgür kalarak? Yoksa şirket birgün hesabını görecek mi? Sucre ağır yaralı durumda Maricruz'u bulabilecek mi? Ama yerini sadece Bellick biliyor. Oda içeride. Sadece olay şirkette bitiyor. Şirketle bağlantısı olanın sonu pek iyi olmuyor. Bu hikayeyi kaç sezon daha uzatırlar bilemiyorum. Ama dizi tersine dönüyor gibi. Lincoln Michael'i kurtarmak için neler yapacak? Kardeşlerden kimin öleceği yeni sezonun ilk bölümlerinde göreceğiz.

metanox
03-04-07, 18:34
Hayal kırıklığına uğradım. Kesin yine hapse dönüyorlar sanırım.
3.sezon kabak tadı vermez umarım. Kardeşlerden biri gidiciymiş zaten 3.sezonun ilk bölümlerinde belli olacak.
Prison Break 2.Season Final Promo

Fox makes Break for season three
March 21, 2007 at 10:01:00 **

A return to roots might see the boys back behind bars.

Fox has picked up the action drama Prison Break for a third season.

Details on the serialized drama's storyline for next season are being kept under wraps, but it is understood that brothers Michael (Wentworth Miller) and Lincoln (Dominic Purcell)--who recently escaped to Panama with the FBI hot on their trail--and many of their fellow fugitives would end up back behind bars, possibly in Panama.

"It essentially will be a new chapter," creator/executive producer Paul Scheuring said. "It's going to return to the fundamental conceit, to the roots of what the show was about."

In its first season, Break featured most characters locked in prison and planning an escape. The current second season chronicles the manhunt that ensued after the core group broke out.

"They got scattered in the winds--their stories became separate and defused," Scheuring said. "They will come back together again, [and] their conflicts and interactions will return."

The options on the Break actors are not due for a pickup until May, but it is understood that a significant number of the regulars this season will return in the fall. The show also will introduce many new characters, Scheuring said.

But while stars Miller and Purcell will return next season, don't consider them safe, Scheuring said, hinting that one of them might not survive beyond the first couple of episodes.

Scheuring already has begun scouting locations for season three. Production will be based in Dallas. There will be splinter units working in Florida, which has doubled for Panama this year, and Louisiana, also expected to double for Panama.

In its second season, Break has averaged 9.1 million viewers and a 3.7 rating/10 share among adults 18-49. The series ranks number one in its 8 p.m. Monday period in that coveted demographic.

Prison Break is the third live-action series to receive an early pickup for next season, joining the dramas House and Bones.

Başar
04-04-07, 22:05
Bence inanılmaz başarılı bir sezon finaliydi.Bir ton soru bırakarak öyle bir sezon arkalarında bıraktılar ki şu an hala titriyorum :happy0064 Sona denilen yer ne tuhaf bir yer hapisane değil başka bir şey orası.Scofield oradanda kaçar arkasında 10 kişi yine alır :img-hyste
Bu arada şu general denen herif lu kel kimsin sen ne gıcık herifsin.Öff çok konuşacağım ama hala şokta olduğumdan konuşamıyorum.Hah az kaldı söyleyemiyordum:
HELAL BE SCOFIELD SENIN GİBİ DELİ KANLI ADAM BULUNMAZ ABİN İÇİN YAPTIKLARINA BAK SEVDİĞİN KIZ İÇİN YAPTIKLARINA BAK ama herşeyin bir sonu olduğunu unutmamak gerek :sad53:

kuzuum
04-04-07, 23:01
bnce 3. sezon michael ve alex'in birlesme sezonu gbi bsey olucaq!.. ayni yerde kafalari birlestirip beraber kacicaklar ordan gibi geliyoR!.. yaaa bu adami alcadraz a koysalar ordan da kacaR!... waLLa coq guzel yerde bitirdiler 2. sezonu da bu kadar kisi nasil dayanicak onu dsunmediler galiba bi dahaki sezona kadaR!!.

barush
05-04-07, 15:45
sezon finali yine süpriz bi sekilde bitti tam hersey bitti derken yine basları belaya girdi.Sona hapishaneside baya pis bi yere benziyo.bellikin yerde yattıgını görünce
dedim michealın işi zor bu sefer ama düşmanları da ordan çıkmasını istiyo
Aynen micheal la alex mahone arasında bir ittifak kuralacak gibi geliyo banada

4ewerbrucas
05-04-07, 21:51
bir dakika şimdi kardeşlerden biri gidici gibi duruyorsa umarım bu micheal olmaz dizinin ana beyni micheal ztn ölmez umarım :sad53:

Dookie
06-04-07, 11:14
Arkadaşlar 2. sezonla ilgili "The Road to Freedom" bölümünü izleyen var mı? Var ise Türkçe alt yazını nerden bulabiliriz yardımcı olabilir mi?

realmoon
06-04-07, 11:29
Tüm alt yazılar divxplanet.com adresinde var..
Açılınca 2. sezon... bölümü buluyosun,ordaki prison break linkine tıkla..Açılan sayfada biraz aşağı inince altyazıyı indir linkine tıklarsan,1-2 saniyede indirirsin.

cansu_w.miller
06-04-07, 23:52
soktayım ya o nası bi final ööle
ne tepki verecegimi sasırdım resmn
ya öle hapisane olmaz ki uyusturucu vs..
kellermanı yeni sevmeye baslamstım yaa

Dookie
07-04-07, 01:35
Tüm alt yazılar divxplanet.com adresinde var..
Açılınca 2. sezon... bölümü buluyosun,ordaki prison break linkine tıkla..Açılan sayfada biraz aşağı inince altyazıyı indir linkine tıklarsan,1-2 saniyede indirirsin.
Moruq sen bizi cahil yaptın yau (: Orda ve başka bir yerde dediğim bölümün alt yazısı yok ingilizce alt yazısına bile razıyım ama yok...

elizabeth_darcy
07-04-07, 20:21
ve 2. sezonu da bitirdik.guzeldi ama scorf'ld tekrar hap'shaneye girince uzuldum ya .simdi mohone la kanka olurlar birlikte kacarlar artik.sara cim kaldi yine disarda tek basina.tbag ve bellick hak ettikleri yerdeler.kim geberdi sonunda.kellerman kendini affettirdi ve adam gibi oldu.3. kardeslerden biri olcekse linc olsun bence.michkel bu kadar belayi zaten abisi icin aldi onun olmesi kotu olur yani benim acimdan:img-yes:

kozanak
07-04-07, 20:26
kardeşlerden birinin ölmesi çok enteresan olacagı kesin nasıl ölecek kim öldürecek diğeri ondan sonra ne yapacak kafalarda bir çok soru işareti uyanıyor yahu bekle bekleyebilirsen şimdi:)

sıla048
13-04-07, 15:15
spoiler.................
biraz önce prison break'in yabancı bir fan sitesinden okuduğum teori çok hoşuma gitti ve sizlerle paylaşmak istedim, ordaki arkadaş önce kim ve kağıda sürekli yazılar yazan ama konuşmayan adam arasında geçen bir diyoloğu yazmış:

Paper: ¿Sona?
Paper: Only ONE is needed (sadece birisi gerekli)
Kim: And we both know who it is. (ve kimin olduğunu ikimizde biliyoruz)

Someone/Something is INSIDE sona, ¿maybe the head of the company? evet bu teori hoşuma gitti şirket için önemli olan birisi (yada şirketin başı olan kişi yada yakını) sona adlı hapishanede tutuluyor ve biliyoruz ki sona daha farklı yönetilen bir cezaevi burdan yola çıkarak michael'ın kaçma istediği elbette burdada olacağına göre belkide o şirketten adamla birlikte kaçabilir farkında olmadan ...... ne kadar doğru bilinmez ama şirketin istediği michael'ın ordan kaçmasını istemesi bana bunu düşündürüyor.....

charmingsu
16-04-07, 16:42
bence kellerman ölmemiş olabilir belki yanındakileri vurdular. o japon mu cinli mi koreli mi pis adamda kesin canlanir

bellick hapishanede yerde agzi gözü sis icindeydi o hapishanede micheala neler olacak. t-bagle kim nasil anlasmisti scofieldi tuzaga cekmek icin? sarah lincolndan neden kacti daha dorusu linc.i beklemeden uzaklasti? c-note gelecek sezon olacak mi? sucre nolacak? paralarda suya gitti onlar nolcak

cok soru isareti var agustosa kadar nasi sabredicez ya

sona teorisi doru olabilir mantikli geliyo micheealin ordan birini cikartmasi gerektigi. kardeslerden biri ölmez bence ama ölecekse linc ölür

24-04-07, 14:55
sezon finalini dün izledim we soklardayım
sucre öldmü kaldımı belli deil
michael için yaptıkları plan sinir bozucu :icon_evil

Paper: ¿Sona?
Paper: Only ONE is needed (sadece birisi gerekli)
Kim: And we both know who it is. (ve kimin olduğunu ikimizde biliyoruz)

burda ama biz bilmiorz acık konuşun die baarmıştım :)

özzi
25-04-07, 10:33
bencede sona ya girmesinde bi amaç var. ama t-baglekim anlaşmışolabilirki. en son t-bagde gözaltındaydı.o neden o hapishaneye gönderilmedi.bayağı bi soru işareti var.herkes şüpheli durumda michael ve linc hariç..

Prison Break
26-04-07, 20:45
Ya lanet olsun yaaaa Linc ve L.J. yakalandı ağlamamak için zor tuttum kendimi.:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :sad53:

Michael'ime gelince zekasını iyice devreye soktu my love,Mahone'yle telefon konuşması süperdi ama Mahone cesedi çıkardı sanırım bahçeden psikopat herif.:dito :fighting2

kualo
27-04-07, 00:47
:icon_sorr ilk sezonda hapisten kaçıyolardı finalde 2.de hapse girdi micheal oldumu bu şimdi ya

t-bag kimle pazarlık yapmış ya michealın babasının düşmanımı anlamadım
galiba linc ölecek katılıyorum teoriye

:img-blush burda prison hakkında başlık olduğunu bilmiyodum yeni gördüm yoksa tüm bölümleri izleiynce yazardım

:icon_whis 2.sezonu beklerken yeni bölümleri 1.sezonu bi daha izledim harbi süper dizi
ayrıcada abruzzinin erken öldüğünü düşünüyorum

dazzle
01-05-07, 21:11
ve 2. sezonu da bitirdik.guzeldi ama scorf'ld tekrar hap'shaneye girince uzuldum ya .simdi mohone la kanka olurlar birlikte kacarlar artik.sara cim kaldi yine disarda tek basina.tbag ve bellick hak ettikleri yerdeler.kim geberdi sonunda.kellerman kendini affettirdi ve adam gibi oldu.3. kardeslerden biri olcekse linc olsun bence.michkel bu kadar belayi zaten abisi icin aldi onun olmesi kotu olur yani benim acimdan:img-yes:

yaaa hayır linc ölmesin benim 2.sezon favori kahramanım o spoiler okumuyodum valla okuduguma pişman oldum inşllh doğru olmaz bu teori linc giderse dizinin anlamı pek kalmaz benim için

8nil8
02-05-07, 16:24
Linc bence ölmez daha, çünkü 3. sezon için Linc in kız arkadaşı rolünde olabilecek bir oyuncu seçiyorlardı bir yerde okuduğuma göre

sudem
08-05-07, 20:37
Bu hafta sonu son 12 bölümü izledim. Finali beğenmedim. 1. sezonda da böyle olmuştu. Neyse olsun...

Ortada daha da karışık şeyler dönüyor. Umarım aklı karışan sadece ben değilimdir. :)

Mahone, Allah'ından buldu. Hapishanede öldürseler de kurtulsak. Açgözlü adam ya. Ne olurdu sadece parayı ve tekneyi alıp bizimkileri bıraksaydı. T-Bag de, Bellick de hapishanede. Onlara az bile. Sucre'ye ne olacak acaba? Maricruz'u ölmeden bulur umarım.

Kellerman ölmemiştir umarım. Onu transfer ederlerkenki durum o kadar belirgindi ki bırakın Kellerman'ın ajan olmasından dolayı anlamasını, American filmlerini biraz izleyen birinin bile anlması lazımdı. Uyuyor o polisler. Gülerek gitti. Canım benim. İnşallah ölmemiştir.

Sara, Linc, Michael tam rahata erdi derken adını hatırlamadığım şahsiyet yine hayatlarını hahvetti. Sara bu travmalara dayanamaz. Başlar yine uyuşturucuya.

Son sahneyi kavrayamadım. Michael serbest mi kaldı şimdi?

**ER_Mania**
18-05-07, 19:12
Tam tersine. Hapishane'de.
Ve neler olacağı merak konusu o ortamın içinde. :(

19-05-07, 05:19
Sara bu travmalara dayanamaz. Başlar yine uyuşturucuya.

:):):):) doğru söylüyorsun :):)

3.sezon baslasın artık ya :(

Prison Break
19-05-07, 20:06
Yaaa ilerki bölümleri söylemeyin ya insanın gözü kayıyor :icon_sorr
Hem Merve haklısın biri ölecekse neden Mahone gerisi ölmüyor ki ya da o Japon balığı herif.:dito

sudem
19-05-07, 22:49
Burası spoiler bölümü olduğu için ileriki bölümlerin konuşulması normal.

3. sezonda neler olacağı hakkında bilgisi olan var mı? Sezon finalinden pek bir şey anlamadım. Özellikle son 10 dakikadan. :hıh

eliteturq
19-05-07, 23:18
Burası spoiler bölümü olduğu için ileriki bölümlerin konuşulması normal.

3. sezonda neler olacağı hakkında bilgisi olan var mı? Sezon finalinden pek bir şey anlamadım. Özellikle son 10 dakikadan. :hıh
t-bag kimle pazarlık yapmış ya michealın babasının düşmanımı anlamadım
galiba linc ölecek katılıyorum teoriye

onu bende anlamadım film beni cok sarstı bastan sona kendimi o karakterlerle eslestirdim ve bir oturup hic kalkmadan 4 saat boyunca izledim konu cok degisik noktalara vardı ben sonunda serbest kaldıgını dusunuyorum cunku ondan once federal bunla ilgili bir acıklama yapıyor serbest kalmamıs olsa bile onu oradan kacıracaklar kesin :good: ama film gene basa sarıyor buda beni sıkıntıya sokmaya basladı bir kacıs hikayesi bu kadar uzatılmamalıydı babasının calıstıgı sirkete zararımı olmus onu anlamadım ben bi yerde kucuk bir ayrıntı gecmisti ve kacırdım bu sirketin tum ulke uzerinde etkisi var bnm tahminim Kellerman olecekki oradan sag kurtulması mumkun degil :img-wink: peki o zaman mahkemede verdigi ifade dusecekmi ? yoksa gene bir kacıs baslıyor ama sunu dusunuyorum buyuk ihtimalle Scolfield yanında Mahone'da goturecek oradan cunku onlara ulasmanın tek yolu o ..
T-bag konusuna gelince eet onlar yardım etti cunku su nokta dikkatını cekmis olmalı o mahsenden kacıstan sonra Michaelin dedigi "bu cok profesyonel bir is bunu sen yapmıs olamassın ne kadar profesyonel arkadaslar edinmissin"
birde 3.sezon ne zaman ve nerede yayınlanacak fikri olan varmı ?

27-05-07, 17:08
ya da o Japon balığı herif.:dito

ölmüceeni kim söledi ki :):)

sanırım internete yani bnm indirdiim siteye eylülde gelio 3.sezon

eliteturq
27-05-07, 17:28
hmm princess sanırım biliyorsun sen ilerki bolumleri ama heyecan kacmaması icin soylememk gerekiyor cok degisik seyler olacakkkk :):happy0064
bu arada 3. sezon agustos sonu eylul bası gibi baslayacak ...

27-05-07, 17:47
ewt bn ikinci sezonu bitirdim de :)
ewt öle bi zmnda başlıck.... biran önce başlasın ;)

eliteturq
27-05-07, 18:55
hersey bitti diye dusunmustum artık 2. sezonun sonunda gene hayrete dusurdu ve bitis yeni bir kacısın baslangıcı oldu :)

law
11-06-07, 15:47
ben daha 18. bölümü izledim yeni
boş vakitlerimizde izleriz diye bilgisayara attık sezon sonuna kadar olan bölümler ama bi oturdukmu kalkamıyoruz bilgisayarın önünden ikişer ikişer izliyoruz dün gece 18. bölümü izledik artık gözümden uyku atıyo
sonraki bölümünü izlemek istiyorum ama gözlerim çanak olmuş

rutin bi şekilde her bölüm sonrası çıglık atıyorum bi hafta beklemek insanı öldürüyumuş
şimdi amerikadaki 3. sezonu nasıl bekliyicem diyorum

BLACKROSE10
13-06-07, 07:57
Günaydin Prison Break'in 2.sezon Dvd Si Ne Zaman çikacak Bilen Varmi. Yabanci Linklerden Izleyen Varsa Buraya Yazabilirmi?

law
14-06-07, 12:30
ikinci sezonun son bölümünü izledim aynen tepkim şöleydi
bu neeeeeeeee??!! buuu neeeee??!!
gece saat bir son üç bölümü aynı anda izledim pencerede açıktı çıglıgımı bütün komşular duymuştur heralde
ya arkadaşlar aranızda bilen var mı çok garip duyumlar aldım
yok micheal denekmişte yok onun çok zeki olmasının nedeninın sona şirketiyle alakası varmış yuh dedim çok saçma olur bilim kurguya döner dizi
ne öle the x fıles gibi supersolcıer olaylar
bilen biri yazsın 3. sezon tüyolarını gıcık oldum

8nil8
21-06-07, 17:27
3. sezonda Prison Break e yeni oyuncular katılıyormuş.

http://img441.imageshack.us/img441/8712/wisdomgh5.jpg

Robert Wisdom, Luchero adlı Panamalı bir uyuşturucu şebekesinin başı olan karakteri oynayacakmış. Hapishanedeki diğer mahkumları da kontrol ediyormuş.

http://img441.imageshack.us/img441/4599/bettygc4.jpg

Jodi Lyn O’Keefe, şirket için çalışan Betty Crocker adlı karakteri oynayacakmış. Söylentilere göre de Lincoln la bir aşk ilişkisi olabilirmiş.

http://img77.imageshack.us/img77/1736/chrisay5.jpg

Chris Vance, gizemli bir tutukluyu oynayacakmış.

8nil8
10-07-07, 21:56
3. sezon 17 Eylül de başlıyormuş.

ABYSS..
19-07-07, 20:51
19 temmuzdaki bölümü serettim bi kaç şeyi merak ettim saranın cezası indirilecekmi bide micheal ve linc kurtulacakmı bide sucre o adamdan kurtulabiliecekmi bu sezon finaline kadar öyrenebilecekmiyis bunları bilen biri varsa :img-help: :img-help:

dazzle
27-07-07, 11:36
FOX the home of prison break has announced that Prison break will now return on September 17th at 8pm. This is three weeks after the original date they were promoting of August 27th. So, still over 2 months to the premiere of season three. Source:PB Addict

dazzle
27-07-07, 11:46
Jodi Lyn O'Keefe diziye girecek bayan
Also joining the cast is Robert Wisdom (The Wire) as Luchero, an incarcerated Panamanian drug lord who calls da shots in Michael's squalid new digs. All Saints' star Chris Vance is joining the cast of the hit action-adventure show 'Prison Break' for the third series.

The Hollywood Reporter says that the British-born actor, who plays Dr Sean Everleigh in 'All Saints', will play a mysterious prisoner in the third series of 'Prison Break'.

Earlier this week actors Robert Wisdom ('The Wire') and Jodi Lyn O'Keefe ('Nash Bridges') also joined the cast. Production on the third series of 'Prison Break' is due to begin in the US on 2 July.
http://fansites.hollywood.com/~jlokeefe/images/intro.gif

sudem
20-08-07, 10:38
3. sezonun frgamanını izledim. Bu sezon daha vahşi olacak gibi. Mike'ın girdiği hapishane çok kötü bir yer. Mahkumları birbirleriyle dövüştürüyorlar. :mad72:

3.01: Orientacíon

3.02: Fire/Water

3.03: Call Waiting

3.04: Good Fences

3.05: Interference

20-08-07, 11:40
bende izledim ya michael'ımı ne halegetirmişler :img-cray:
en azından fox river daha klinikti :)

8nil8
24-08-07, 18:16
3.sezonun ilk 17 dakikasından resimler

http://img259.imageshack.us/img259/3830/prisonbreakseason3previen4.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previen4.jpg) http://img159.imageshack.us/img159/2135/prisonbreakseason3previwa9.th.jpg (http://img159.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previwa9.jpg) http://img337.imageshack.us/img337/5602/prisonbreakseason3previmo8.th.jpg (http://img337.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previmo8.jpg) http://img514.imageshack.us/img514/7577/prisonbreakseason3previwh6.th.jpg (http://img514.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previwh6.jpg)

http://img514.imageshack.us/img514/9504/prisonbreakseason3previpx6.th.jpg (http://img514.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previpx6.jpg) http://img104.imageshack.us/img104/1857/prisonbreakseason3previxl4.th.jpg (http://img104.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previxl4.jpg) http://img177.imageshack.us/img177/6418/prisonbreakseason3previkl8.th.jpg (http://img177.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previkl8.jpg) http://img209.imageshack.us/img209/6428/prisonbreakseason3previwc2.th.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previwc2.jpg)

http://img177.imageshack.us/img177/5716/prisonbreakseason3previkz3.th.jpg (http://img177.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previkz3.jpg) http://img177.imageshack.us/img177/1170/prisonbreakseason3previrb8.th.jpg (http://img177.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previrb8.jpg) http://img522.imageshack.us/img522/9791/prisonbreakseason3previkr3.th.jpg (http://img522.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previkr3.jpg) http://img504.imageshack.us/img504/9343/prisonbreakseason3previtg5.th.jpg (http://img504.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previtg5.jpg)

8nil8
24-08-07, 18:18
http://img503.imageshack.us/img503/6697/prisonbreakseason3previso8.th.jpg (http://img503.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previso8.jpg) http://img503.imageshack.us/img503/1760/prisonbreakseason3previxl8.th.jpg (http://img503.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previxl8.jpg) http://img503.imageshack.us/img503/7215/prisonbreakseason3previdz8.th.jpg (http://img503.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previdz8.jpg) http://img123.imageshack.us/img123/17/prisonbreakseason3previld7.th.jpg (http://img123.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previld7.jpg)

http://img50.imageshack.us/img50/2706/prisonbreakseason3previag4.th.jpg (http://img50.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previag4.jpg) http://img205.imageshack.us/img205/617/prisonbreakseason3previbf9.th.jpg (http://img205.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previbf9.jpg) http://img205.imageshack.us/img205/5232/prisonbreakseason3previtc8.th.jpg (http://img205.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previtc8.jpg) http://img45.imageshack.us/img45/7562/prisonbreakseason3previxh9.th.jpg (http://img45.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previxh9.jpg)

http://img208.imageshack.us/img208/9444/prisonbreakseason3previge0.th.jpg (http://img208.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previge0.jpg) http://img517.imageshack.us/img517/161/prisonbreakseason3previrk9.th.jpg (http://img517.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previrk9.jpg) http://img208.imageshack.us/img208/5742/prisonbreakseason3previza1.th.jpg (http://img208.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previza1.jpg) http://img208.imageshack.us/img208/8426/prisonbreakseason3previil3.th.jpg (http://img208.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previil3.jpg)

8nil8
24-08-07, 18:21
http://img517.imageshack.us/img517/7356/prisonbreakseason3previha8.th.jpg (http://img517.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previha8.jpg) http://img205.imageshack.us/img205/593/prisonbreakseason3previis6.th.jpg (http://img205.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previis6.jpg) http://img161.imageshack.us/img161/2617/prisonbreakseason3previeb9.th.jpg (http://img161.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previeb9.jpg) http://img161.imageshack.us/img161/7815/prisonbreakseason3previle8.th.jpg (http://img161.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previle8.jpg)

http://img161.imageshack.us/img161/4263/prisonbreakseason3previos1.th.jpg (http://img161.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previos1.jpg) http://img161.imageshack.us/img161/7506/prisonbreakseason3prevism3.th.jpg (http://img161.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3prevism3.jpg) http://img186.imageshack.us/img186/3323/prisonbreakseason3previom4.th.jpg (http://img186.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previom4.jpg) http://img508.imageshack.us/img508/8826/prisonbreakseason3previib1.th.jpg (http://img508.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason3previib1.jpg)

SpoilerTV

8nil8
25-08-07, 21:29
3.sezon promosyon fotoğrafları

http://img181.imageshack.us/img181/6927/season3promoshots14lu9.th.jpg (http://img181.imageshack.us/my.php?image=season3promoshots14lu9.jpg)

http://img213.imageshack.us/img213/3020/season3promoshots13mx6.th.jpg (http://img213.imageshack.us/my.php?image=season3promoshots13mx6.jpg) http://img62.imageshack.us/img62/7376/season3promoshots15qp8.th.jpg (http://img62.imageshack.us/my.php?image=season3promoshots15qp8.jpg) http://img62.imageshack.us/img62/1779/season3promoshots12un8.th.jpg (http://img62.imageshack.us/my.php?image=season3promoshots12un8.jpg) http://img505.imageshack.us/img505/6304/season3promoshots11yi3.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=season3promoshots11yi3.jpg) http://img505.imageshack.us/img505/4249/season3promoshots05oy5.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=season3promoshots05oy5.jpg)

http://img209.imageshack.us/img209/2776/season3promoshots10oi8.th.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=season3promoshots10oi8.jpg) http://img74.imageshack.us/img74/6641/season3promoshots09ik5.th.jpg (http://img74.imageshack.us/my.php?image=season3promoshots09ik5.jpg) http://img180.imageshack.us/img180/1523/season3promoshots08ja6.th.jpg (http://img180.imageshack.us/my.php?image=season3promoshots08ja6.jpg) http://img214.imageshack.us/img214/3730/season3promoshots07qr6.th.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=season3promoshots07qr6.jpg) http://img411.imageshack.us/img411/5601/season3promoshots06gg5.th.jpg (http://img411.imageshack.us/my.php?image=season3promoshots06gg5.jpg)

8nil8
27-08-07, 21:37
3.01 promo resimleri

http://img410.imageshack.us/img410/6783/prisonbreak104jr9.jpg http://img514.imageshack.us/img514/2702/prisonbreak105gd0.jpg

http://img510.imageshack.us/img510/4386/prisonbreak106cr0.jpg http://img510.imageshack.us/img510/6432/prisonbreak108vc2.jpg

BLACKROSE10
28-08-07, 07:44
Aşşağıda yazdıklarım alıntıdır. 3.sezonda yaşanacaklarla ilgili kısa bilgiler içeriyor.
- Micheal , Mahone ve T-Bag Sona yerine Fox River'da olabilmeyi diliyor.:img-polic
- Sara Karanlık adamlardan biri tarafından alıkonuyor.(Sara hamileymiş sanırım ondan), LJ de bir süre ona katılıyor.(Oda başka 2 filmde oynıyacakmış):sad53:
-Micheal ve Sara telefonla görüşme fırsatı buluyor.:happy0064
-Lincoln artık kardeşini hapisten çıkarmanın yollarını arayayan özgür bir adam:img-yes:
-Mahone , davasının bir seneye kadar yayılabileceğini öğreniyor. Yaklaşık 1 sene kadar içeride hayatta kalabilmenin yanında , dışardayken temin ettiği ilaçları içeride bulamıyacak olması da onun için ciddi sorunlara yol açacak. (İçeride ilaçdan dolayı halisilasyonlar görmeye başlıyacakmış. Ohhh Ohhh:fighting2)
-Bellick Sona'da berbat bir mahkumiyet geçiriyor. En aşşağlık mahkum grubuna dahil. Kendine bir arkadaş buluyor. ama onun da kendisine bir hayrı olmuyor. Bellickve arkadaşı hapihanenin tuvaletlerini ve daha bir çok yerini temizliyor. :dito
-T.Bag, hapishanenin ağası Lechero ile arkadaş oluyor. Lachero hapishaneyi içeriden yönetiyor. Hapishaneyi resmi olarak idare eden Albay Escamilla'nın ise duvarların ardına geçmeye pek cesareti yok .:img-polic:img-polic
-Söylentilere göre Micheal ve Lincoln arasında ciddi bir problem çıkacak.:img-help:
-Sucre, Maricruz'un yerini bulmaya çalışıyor. :love09:
-Ortalıkta dolaşıp , çesitli planları uygulayan karanlık damlar var. :icon_twis

SÖZÜN KISASI ARKADAŞLAR BİZİ MÜTHİŞ BİR SEZON BEKLİYOR.

8nil8
29-08-07, 12:27
http://img254.imageshack.us/img254/9233/season3promoshots20au0.jpg http://img254.imageshack.us/img254/1570/season3promoshots16yu9.jpg http://img513.imageshack.us/img513/3641/season3promoshots22yp1.jpg http://img530.imageshack.us/img530/1994/season3promoshots21tq2.jpg http://img516.imageshack.us/img516/9279/season3promoshots23mx2.jpg http://img184.imageshack.us/img184/4546/season3promoshots17gq7.jpg http://img184.imageshack.us/img184/1323/season3promoshots18tx6.jpg http://img184.imageshack.us/img184/4308/season3promoshots24mn3.jpg http://img386.imageshack.us/img386/4034/season3promoshots25yy8.jpg http://img521.imageshack.us/img521/9730/season3promoshots26wg1.jpg

BLACKROSE10
05-09-07, 14:51
3 sezon la ilgili birşeyler buldum burada sizlerle paylaşmak istedim.
- Micheal genleriyle oynanmamış o doğuştan öyle süper zeka imiş.
- şirket tarafından kumpasa getirilerek sona'ya yollanmasının asıl amacı da , kendilerine lazım olan whisler isimli herifi oradan kaçırmakmış.

8nil8
06-09-07, 11:30
3. sezon set fotoları

http://img74.imageshack.us/img74/1295/11813206ia3.th.jpg (http://img74.imageshack.us/my.php?image=11813206ia3.jpg) http://img523.imageshack.us/img523/9711/49932614ng7.th.jpg (http://img523.imageshack.us/my.php?image=49932614ng7.jpg) http://img340.imageshack.us/img340/3428/35465660wr7.th.jpg (http://img340.imageshack.us/my.php?image=35465660wr7.jpg) http://img403.imageshack.us/img403/3199/62034248ue0.th.jpg (http://img403.imageshack.us/my.php?image=62034248ue0.jpg)

http://img74.imageshack.us/img74/8353/33809578mx1.th.jpg (http://img74.imageshack.us/my.php?image=33809578mx1.jpg) http://img74.imageshack.us/img74/9171/90770174gj5.th.jpg (http://img74.imageshack.us/my.php?image=90770174gj5.jpg) http://img441.imageshack.us/img441/2901/89013039gm9.th.jpg (http://img441.imageshack.us/my.php?image=89013039gm9.jpg)

SpoilerTV

*ece*
06-09-07, 14:01
arkadaşlar sara odadayken mahkumlar camları kırıp içeri girmeye çalışıyordu michael sarayı kurtarmıştı boruların ordan geçerek o kaçıncı bölümdü?1. sezondaydı sanırım, veronica ölmemişti..

exza_
10-09-07, 09:00
arkadaşlar sara odadayken mahkumlar camları kırıp içeri girmeye çalışıyordu michael sarayı kurtarmıştı boruların ordan geçerek o kaçıncı bölümdü?1. sezondaydı sanırım, veronica ölmemişti..

1.sezon 7.bölüm canım...

stinky_fan
10-09-07, 11:49
yha sucre ölmedi mi????

SBR
11-09-07, 10:46
sevgili arkadaşlar sezon finalinde sucre ölmedi sadece ucunu açık bıraktılar ama yeni sezonda devam edecek :img-wink: yanlız bu sona işi hakkaten garip bu t-bag de hep 4 ayak üstüne düşüyor nerde piskopat var hemen arkadaşlık kuruyor fazla bir şey kalmadı yeni sezona bekleyip görelim :happy0064

SBR
11-09-07, 10:53
bu haber bir sitede vardı ekliyeyim dedim prison ufak çapta bir yara alır gibi :img-yes:

http://img440.imageshack.us/img440/5546/prisonbreaksaratancredikz2.jpg

Hamileliği sonrasında “Prison Break“in 3. sezonunun 4. bölümünden itibaren diziye devam etmesi beklenen Sarah Wayne Callies‘ten üzücü bir haber var. TV Guide’dan Michael Ausiello, ünlü yıldızın dizinin 3. sezonunda yer almayacağını duyurdu. 3. sezonunun ilk bölümlerinin çekiminde Callies’in yerine dublör kullanılmıştı. Ancak bu gelişmeden sonra Dr. Sara Tancredi rolünün akıbetinin ne olacağı belirsiz kalmış oldu.

8nil8
11-09-07, 11:15
P.B. yazarlarından biri bu konuyla ilgili açıklama yapmış. Aslında tam bir açıklama sayılmaz ama, Dr.Tancredi yi oynayacak başka bir oyuncu göremeyeceksiniz, dedikodulara aldırmayın, sadece izleyin ve görün demiş.

3.01 için yeni fotolar

http://img386.imageshack.us/img386/6699/breakay9.jpg http://img386.imageshack.us/img386/3773/break1rl4.jpg

http://img400.imageshack.us/img400/2558/break2ib1.jpg http://img400.imageshack.us/img400/2967/break3cg9.jpg

http://img383.imageshack.us/img383/8620/break5of7.jpg http://img383.imageshack.us/img383/584/spoilertvtbagev6.jpg

dazzle
11-09-07, 16:59
Sarah Wayne Callies is not returning to Prison Break this season, reports TV Guide.

The 30-year-old actress, who plays Dr. Sara Tancredi, was reportedly on maternity leave but apparently that’s not the case!

This doesn’t make much sense creatively for the show as Prison Break spent two years building her relationship with Michael Scofield (Wentworth Miller), but we’ll see how the writers spin this one. Who’s going to be Michael’s new love interest this season???

Back in January, it was announced that Callies would be expecting her first child, with husband Josh Winterhalt, in late summer. No news about the birth has officially been announced yet but the baby is reportedly a girl.

UPDATE: A publicist for FOX just issued a statement exclusively to JustJared.com: “Actually – the network and studio has not confirmed that Sarah Wayne Callies has departed the series this season. Dr. Sara Tancredi plays a significant part in the storyline this year.” So the question still remains — will Callies return as Dr. Tancredi?

rolling
18-09-07, 12:23
ve sonunda beklenen gün geldi. ilk bölüm yayınlandı...
tek kelimeyle müthiş bi bölümdü...
muhtemelen bi çok kişi ilk 17 dakikayı izlemiştir; ama asıl heyecan ordan sonra başlıor... michael malesef o ölümüne kavgalardan birine çıkmak zorunda bırakılıor. lj ve sarayı kaçırmışlar ve onların karşılıında scofield'den james whistler adlı bi mahkumu kaçırmasını istiorlar. james whistler da kapalı kapkaranlık bir yerde mahkum durumda. o da bellick in şu anda çektiklerini çekmiş galiba, baya zor durumdaydı. şimdilik bu kadar, çok da bişiy sölemiim zaten...
ama bomba gibi bi 3.sezon olucağını ilk bölümden belli ettiler.

irem123
18-09-07, 14:56
slm,

ya simdi heycanlandim bak rolling sen izledin mi birinci bölümü.gercekten meraktan ölüyorum. sara diziye devam edicek mi bilen var mi.
ben almanyada izliyorum ama malesef daha birinci sezon ikinci internete izledim artik ücüde internete izliceriz.
türkiyede kacinci sezon yayinlaniyor.

rolling
18-09-07, 17:46
slm,

ya simdi heycanlandim bak rolling sen izledin mi birinci bölümü.gercekten meraktan ölüyorum. sara diziye devam edicek mi bilen var mi.
ben almanyada izliyorum ama malesef daha birinci sezon ikinci internete izledim artik ücüde internete izliceriz.
türkiyede kacinci sezon yayinlaniyor.

sara en azından baya bi bölüm olmıcak galiba... zaten lj ve sara nın kaçırıldığını lincoln telefondan seyredior ve sara hiç gözükmüor sadece lj konuşuor, sara nın da kaçırıldığını söylüor...

exza_
18-09-07, 18:56
3x01 yayınlandımı sonunda çatlicam yaa ben izliyemiyorum tvden netten indiriorum ancak daha çok bilgi verin lütffen...

labirent
19-09-07, 08:13
sara karakteri 3. sezonda yok dizide michael-sara aşkının ne olacağı belli değil çünkü sara karakterine son mu verecekler yoksa başka bir formül mü bulacaklar daha belli değil

SBR
19-09-07, 19:05
bölümü izledim zaten resimleride çekmiştim :) bölüm hareketliydi başlarken dikkat ettim sara wayne callies yazısı yazılmadı buda benim yukarda eklediğim haberi doğruluyor zaten . hakkaten michael fox riveri arar durumda sonada özellikle bellick feci durumda zaten resimlerde belli ne halde olduğu :img-wink:

sara konusunda nasıl bir politika izleyecekler hakkaten merak konusu michael ında kendisinden çok sara yı düşündüğü vurgulandı bölüm içinde :img-wink: t-bag sonanın bir bakıma patronu ile iyi geçinerek tam bir kurt olduğunu gösterdi bize gerçi bayağı bir uğraştı ama sonuçta sonadaki kavgalara girmek zorunda kalmıyacak gibi :img-wink:

michael a şirket tarafından bir mahkum kaçırması istenmişti bölüm sonunda gördük ki bu işi 1 hafta gibi kısabir sürede halletmesini istiyorlar tabii nasıl olacak göreceğiz .

bölüm sonlarına doğru düelloya çıkan michael a taktikler veren ve dövüş sırasında onu kurtaran alex mahon biraz şaşırttı aslında ama tabii michael i çıkış bileti olarak gördüğünü belirtti hemen .. genel olarak iyi bir bölümdü bölümü izlemeyenler resimler bölümünden faydalanabilir .

özzi
21-09-07, 06:56
http://img215.imageshack.us/img215/3893/heat0009sl2.jpg
http://img510.imageshack.us/img510/3716/heat0002er1.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/3159/heat0004dp4.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/1435/heat0008mq9.jpg

özzi
21-09-07, 07:41
http://i202.photobucket.com/albums/aa162/missy9b/jauns2.jpg
http://i202.photobucket.com/albums/aa162/missy9b/jauns.jpg
http://i221.photobucket.com/albums/dd56/buboki/533270_orig.jpg
http://i3.tinypic.com/54mhqwi.png

*ece*
21-09-07, 11:31
arkadaşlar michael umarım şu hapishanedeki kızlardan biriyle yakınlaşmaz..bu konunun ne olacağını bilen var mı?

SBR
21-09-07, 12:14
arkadaşlar michael umarım şu hapishanedeki kızlardan biriyle yakınlaşmaz..bu konunun ne olacağını bilen var mı?

ben böyle bir şey tahmin etmiyorum diziye giren 2 yeni kadın oyuncudan birisinin kocası michael in hapishaneden kaçıracağı kişi(öyle hatırlıyorum:)) diğeri ise şirket için çalışıyor yani bu kadınların michael ile yakınlaşması zor . hem zaten sara bence öldürülmeyecek bu sezon devam edemiyor belki 4 te geri gelir bekleyip görelim .

8nil8
21-09-07, 13:00
3.02 - Fire/Water

http://img225.imageshack.us/img225/5585/normal30201db1.th.jpg (http://img225.imageshack.us/my.php?image=normal30201db1.jpg) http://img225.imageshack.us/img225/2977/normal30202iw3.th.jpg (http://img225.imageshack.us/my.php?image=normal30202iw3.jpg) http://img146.imageshack.us/img146/7761/normal30203sl5.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=normal30203sl5.jpg) http://img146.imageshack.us/img146/134/normal30204tu4.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=normal30204tu4.jpg)

http://img357.imageshack.us/img357/692/normal30205bf7.th.jpg (http://img357.imageshack.us/my.php?image=normal30205bf7.jpg) http://img229.imageshack.us/img229/318/normal30206fy8.th.jpg (http://img229.imageshack.us/my.php?image=normal30206fy8.jpg) http://img229.imageshack.us/img229/5566/normal30207ho6.th.jpg (http://img229.imageshack.us/my.php?image=normal30207ho6.jpg)

irem123
22-09-07, 21:33
slm ark ,
benim merak edim sey sara diziye devam edip edmiyecegi .sirket icin calisan kadin lincle yakinlascakmis .

8nil8
22-09-07, 23:38
set fotoları

http://img485.imageshack.us/img485/8284/behind1ji6.th.jpg (http://img485.imageshack.us/my.php?image=behind1ji6.jpg) http://img217.imageshack.us/img217/1606/behind2yk0.th.jpg (http://img217.imageshack.us/my.php?image=behind2yk0.jpg) http://img221.imageshack.us/img221/6748/behind3vf4.th.jpg (http://img221.imageshack.us/my.php?image=behind3vf4.jpg) http://img211.imageshack.us/img211/4600/behind4gl4.th.jpg (http://img211.imageshack.us/my.php?image=behind4gl4.jpg)

http://img217.imageshack.us/img217/2425/behind5cq3.th.jpg (http://img217.imageshack.us/my.php?image=behind5cq3.jpg) http://img211.imageshack.us/img211/8240/behind6cq1.th.jpg (http://img211.imageshack.us/my.php?image=behind6cq1.jpg) http://img211.imageshack.us/img211/9730/behind7kl4.th.jpg (http://img211.imageshack.us/my.php?image=behind7kl4.jpg) http://img217.imageshack.us/img217/7731/behind8zi3.th.jpg (http://img217.imageshack.us/my.php?image=behind8zi3.jpg)

http://img211.imageshack.us/img211/8321/behind9hm1.th.jpg (http://img211.imageshack.us/my.php?image=behind9hm1.jpg) http://img221.imageshack.us/img221/5019/behind10nl1.th.jpg (http://img221.imageshack.us/my.php?image=behind10nl1.jpg) http://img221.imageshack.us/img221/7388/behind11xx3.th.jpg (http://img221.imageshack.us/my.php?image=behind11xx3.jpg) http://img217.imageshack.us/img217/7545/behind12sx9.th.jpg (http://img217.imageshack.us/my.php?image=behind12sx9.jpg)

Sara için hala kesin bir bilgi yok. Bir de bir yerde Sara karakterinin dizide olmaması tamamen Sarah Wayne Callies nin kararıymış diye okudum.

BLACKROSE10
24-09-07, 16:33
dizinin 2. sezon dvd.si satışa çıkmış :happy0064 dr'da internet satış fiati 89 ytl

8nil8
24-09-07, 22:27
3. sezon posterleri

http://img128.imageshack.us/img128/9462/prisonbreakver3gw4.jpg

http://img211.imageshack.us/img211/1125/prisonbreakver4fe9.jpg

sudem
25-09-07, 11:51
İlk bölümü izleyebildim sonunda. Ancak öyle pek etkilenmedim diyeceğim rolling kıcazak. :icon_whis

Yalnız Sona çok iğrenç bir yer. Allah kimseyi düşürmesin oraya. Yine herkes oradaydı. Bellick, Mahone, T-Bag. İzleyici nefret de etse T-Bag'siz yapamadığı için senaristler de onu çıkartmıyor. İyi de oluyor. Diziye hep ayrı bir renk kattı.

Mahone çok karizmatik olmuş. Geçen sezon pek beğenmiyordum. Takım elbise yakışmıyordu demek ki. Ancak kilo almış sanki ve çok yakışmış. Michael'i kuratdığında da süperdi. Hiç ölmesin o. :happy0064

Bu bölümden sonra gelen soru; bu insanlar neden hapishanedeki adamı istiyorlar?

Eyve
25-09-07, 13:58
Sonunda ilk bölümü izlyenler arasına katıldım.Gerçekten baya bi beğendim.Mahone konusunda sudem'e katılıyorum.Geçen sezon en nefret ettiğim adamdı her nekadar kendi çıkarı için michael yardım etsede suanda michael la ikili oluşturmasını isterim ki michael artık hapishanede de kalacağını öğrendiğine göre bu o kadar da zor deil.T-bag hemen yalakalıkla paçayı kurtardı ya acaip sinir oluyorum su adama ama bence bu hapishane onun sonu olacak.Umarım Sara diziden çıkmaz ve devam eder.Bakalım bu yeni bölümde Sucreye değineceklermi maricruz ne oldu bunlar da hala karanlıkta kalan sorular bakalım izleyip göreceğiz..

SBR
25-09-07, 14:37
bölümü izledim :img-icecr bir kaç konuya değineyim sucre bu bölümde gösteriyor kendisi maricruz ile aralarında bir telefon konuşması geçiyor .sucre linc ile görüşüyor ve michael in sona da olduğunu öğreniyor . bellick bu bölümde sürünmekte .bölümün belkide en önemli olayı gizemli mahkumun hapsolduğu yerden çıkarılması . bu arada yanlış bilgi olmasın sadece mahsenden çıkarıldı hala sona da aklıma gelen bunlar güzel bir bölüm genel olarak .

özzi
26-09-07, 11:34
http://img46.yukle.tc/images/8179normal_303-04.jpg
http://img49.yukle.tc/images/2091normal_303-03.jpg

MİHRİMAH
26-09-07, 15:33

yok arkadaşım ne başkasıyla yakınlaşması mümkün değil. micheal sarayı çok seviyor bunu hepimiz biliyoruz .

yeni bölmünü izledim çok güzeldi .en çok merak ettiğim saranın nerde olduğu nasıl ortaya çıkacağı .ve micheal le nasıl tekrar bir araya gelecekleri.

micheal sonadan birini kaçıracak ama nasıl .?elinde plan yok ? büyük ihtimalle onu kaçırmaya zorlayan insanlar dışardan yardım edecekler .sitenin birinde ismini vermiyeyim şimdi kısa bir video izledim orda bir kadın var arkası dönük sanırım sara .biri başında bekliyor .sarayı kaçırdıkları doğru büyük ihtimalle sara bir yerde hapis tutuluyor.

wentworth miller ise yine harikaydı bu rol o kadar oturduki onun üstüne .micheal karekteri ise gerçekten çok güçlü sonadan kurtulacağına eminim .tabi tek zayıf noktası var sara.

tabi bu arada sanırım hepimiz kellerman ı unuttuk .ben onun lödüğüne inanmıyorum büyük ihtimalle arabadab kaçırıldı .bakalım sara ve kellerman nasıl ortaya çıkacaklar.

MELENA
26-09-07, 19:19
Muhteşem bir diziymiş:)2.sezonu bitirmeme az kaldı.3 günde 2 sezon bitirdim diyebilirim:) 3.sezon 2 bölüm yayınlanmış sanırım,burdaki yazılanları okumamaya çalıştım.birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim,dizi hangi günlerde yayınlanıyor?ona göre indirip ,buraya geleceğim günü biileyim.:)

SBR
26-09-07, 19:28
Muhteşem bir diziymiş:)2.sezonu bitirmeme az kaldı.3 günde 2 sezon bitirdim diyebilirim:) 3.sezon 2 bölüm yayınlanmış sanırım,burdaki yazılanları okumamaya çalıştım.birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim,dizi hangi günlerde yayınlanıyor?ona göre indirip ,buraya geleceğim günü biileyim.:)

dizi amerikada pazartesi günleri yayınlanıyor :img-wink: 3 sezonda ilk bölüm biraz vasattı ama 2.bölümü ben beğendim :)

bana göre 2.sezon çok vasattı dizide heyacanın artması için hapishane şart gibi :) iyi yorumlar herkese .

MELENA
26-09-07, 19:42
dizi amerikada pazartesi günleri yayınlanıyor :img-wink: 3 sezonda ilk bölüm biraz vasattı ama 2.bölümü ben beğendim :)

bana göre 2.sezon çok vasattı dizide heyacanın artması için hapishane şart gibi :) iyi yorumlar herkese .

çok teşekkür ederim.burdaki 3.sezon bölüm yorumlarını bölmek istemiyorum ama anlaşılan yine hapse düşmüş bizimkiler.sbr bende sana katılıyorum,dışarda geçirdikleri zamandan yani 2.sezondan bende çok hoşlanmadım.bilmiyorum burda sara yı çok seven var mı ama,ben sara yı da sevemedim,yakıştıramadım mike ın yanına:img-blush

SBR
26-09-07, 19:49
çok teşekkür ederim.burdaki 3.sezon bölüm yorumlarını bölmek istemiyorum ama anlaşılan yine hapse düşmüş bizimkiler.sbr bende sana katılıyorum,dışarda geçirdikleri zamandan yani 2.sezondan bende çok hoşlanmadım.bilmiyorum burda sara yı çok seven var mı ama,ben sara yı da sevemedim,yakıştıramadım mike ın yanına:img-blush

rica ederim 2.sezonu bitirmemişsin sanırım tam olarak o zaman benim yorumları hiç okuma heyacanı kaçmasın :) 2 .sezonda vasattı bana göre diziden çıkmaması gereken john abruzzi çıktı belkide en son çıkması gereken kaçak en önce çıktı :img-wink: neyse iyi seyirler , iyi yorumlar .

BLACKROSE10
27-09-07, 12:34
bencede 1 sezon hepsine 10 basar üzerinde oldukça düşünülmüş her türlü ayrıntının tesadüf olmadığını görüyorsunuz. 2. sezon dizi çok ilgi görünce uzatılmasının verdiği acelecilik vardı sanki ama genede seyrettiğim ve etkisinde kaldığım en güzel dizi diyebilirim. gelelim 3. sezona çizgi üstü bir hapishane ve içinde kahramanımız micheal ve içeriye tıkdırdığı eski düsmanları. 3.sezon ilk 2 bölüm de daha sonradan olacaklara giriş yapar şekilde. Micheal burada da bir super star olacak zenci mahkumun dediği gibi. Micheal inşaat muhendisliğini ve zekasını kullanarak Sona'yı daha yaşanası bir yer yapacak gibi .tabi buda diğer mahkumlar tarafından dost ve düşman edineceğe benzer.

irem123
27-09-07, 16:52
slm ark,
ben pb hem 1 ve 2 sezonunu izledim. 1 sezonu gercekten cok güzeldi 2 sezonun bir kac bölümünü begendim. gelelim 3 sezona iki bölümünüde beenmedim malesef hic umdum gibi olmadi belkide ben sara ve micheal ikilisini beraber görmek istedim icindir.

SBR
27-09-07, 21:28
slm ark,
ben pb hem 1 ve 2 sezonunu izledim. 1 sezonu gercekten cok güzeldi 2 sezonun bir kac bölümünü begendim. gelelim 3 sezona iki bölümünüde beenmedim malesef hic umdum gibi olmadi belkide ben sara ve micheal ikilisini beraber görmek istedim icindir.

bu dizinin ilk sezonu çok başkaydı tabii 2 ve şuan kadar izlediğim 2 bölümlük 3.sezon kesinlikle ilk sezon gibi değil :img-wink: ama bu yeni sezon 2 den iyi olacak gibime geliyor . sara ve michael ı en azından bir sezon boyunca yan yana göremeyeceğiz . sara karakterinin akibetide bu sezon kesinleşecek sanırsam . bence 4. sezonda geri gelebilir sarah wayne callies tabii bir 4 .sezon yapılırsa :img-wink:

MELENA
28-09-07, 11:04
bu dizinin ilk sezonu çok başkaydı tabii 2 ve şuan kadar izlediğim 2 bölümlük 3.sezon kesinlikle ilk sezon gibi değil :img-wink: ama bu yeni sezon 2 den iyi olacak gibime geliyor . sara ve michael ı en azından bir sezon boyunca yan yana göremeyeceğiz . sara karakterinin akibetide bu sezon kesinleşecek sanırsam . bence 4. sezonda geri gelebilir sarah wayne callies tabii bir 4 .sezon yapılırsa :img-wink:

evet 1.sezon çok farklıydı ama 3.sezonda çok iyi olucak diyorlar.mihrimahçım henüz izlemedim 2.sezon finalini,açıkçası izlemekte istemiyorum.ondan sonra hep 1 hafta beklemem gerekicek:(...sara hakkındakileri bende duydum.doğum yapıcakmış sanırım bu aralar, o yüzden henüz belli değilmiş dizideki akıbeti.hatta ya 2.sezonun sonlarında yada 3.sezonun 2-3 bölümünde dublör kullanmışlar.özellikle karanlık sahneleri tercih etmişler sara ile ilgili.ben zaten bu kızı seveyim mi,sevmeyeyim mi karar veremedim ya...

delfin23
28-09-07, 18:12
Ben bu diziyi ilk izledigim zaman açıkçası bayıldım hatta izlerken umarım tek sezonluk bir dizi olur dedim.Ama malesef diziyi çok uzattılar İlk sezon süperdi ama aynı şeyi ikinci sezon için söyliyemiycem. Şimdi herşey tekrar başa döndü micheal için yine hapisaneden kaçmanın yolarını arıyacak neden dizileri tadında bırakmazlar anlamıyorum illa bu kadar uzun soluklu olmasımı gerekiyor

8nil8
28-09-07, 21:08
3. sezon bölümlerini açıkcası pek beğenmedim. Eski heyacanı kalmamış bana göre artık.Yine 1 sezon boyunca hapisten kaçma çabasını izlemek pek cazip gelmiyor. Çok beklendik ve basit geldi bana. Umarım ilerki bölümlerde eski tadına varır.

SBR
28-09-07, 21:20
ilk sezon ki hareketlilik yok orası öyle ama 2.sezonu düşününce şu izlediğim 2 bölüm daha bir ümit verici geldi bana :img-wink: ilk sezonu ile birlikte 2.sezonda büyük bir beklenti olmuştu ama beklenenler karşılanmadı senaryonun tekrar hapishane ile birlikte tekrara gitmesi hoş değil ama yinede 2.sezondan iyi olacağını düşünüyorum .

çalışkankız
29-09-07, 23:51
arkadaslar sarah nın bu sezon hiç gelmeyeceği doğru mu yaa :S ben biyerde 4. bölümde ortaya çıkcağını duymuştum ama siz ne diyorsunuz ?

MELENA
30-09-07, 11:45
arkadaslar sarah nın bu sezon hiç gelmeyeceği doğru mu yaa :S ben biyerde 4. bölümde ortaya çıkcağını duymuştum ama siz ne diyorsunuz ?

Sonunda izledim 3.sezonun iki bölümünüde.walla ben beğendim.sona çok garip ve tehlikeli bir hapishane.michael in 2.bölümdeki patlama gösterisi güzeldi doğrusu:)tam da michael ın orda çok fazla barınamayacağını düşünürken,yaptığı showla,başlarındaki adamın gözüne girdi.ama hem kendini,hemde o adamı nasıl ordan çıkartıcak merak ediyorum.eğer farkederlerse,michael ın peşinde götürmek istemeyeceği bir sürü kişi michael a takılabilir.t-bag den daha tehlikelileri.3.bölümü bekliyorum...bu aradaçalışkankızevet söylenti doğru diye biliyorum.çünkü sarayı oynayan şahıs doğum yapmış ve 3.sezonda yer almayacağı daha önce açıklanmış.zaten jenerikte ismide gözükmüyor.

8nil8
01-10-07, 22:06
Sarah Wayne Callies yazarlara ,dizinin önemsiz bir parçasını oynamaktansa karakterinin öldürülmesini tercih ettiğini söylemiş. Şu anda daha fazla bir şey söyleyemem de demiş.
----------------------------
TV Guide: You are now a young mother, congratulations! You do not appear in the first episodes of season 3, and there are rumours that you won’t be back. Can you tell us more about it?

SWC: I said to the show’s writers that I’d prefer my character to be killed rather than having to play an insignificant part in the show. I can’t tell you more for the moment, though.

Kaynak: Prison Break Buff

MELENA
02-10-07, 10:01
Sarah Wayne Callies yazarlara ,dizinin önemsiz bir parçasını oynamaktansa karakterinin öldürülmesini tercih ettiğini söylemiş. Şu anda daha fazla bir şey söyleyemem de demiş.
----------------------------
TV Guide: You are now a young mother, congratulations! You do not appear in the first episodes of season 3, and there are rumours that you won’t be back. Can you tell us more about it?

SWC: I said to the show’s writers that I’d prefer my character to be killed rather than having to play an insignificant part in the show. I can’t tell you more for the moment, though.

Kaynak: Prison Break Buff

aaaa.o kadarda pasif bir rolü yoktu bence.lincoln ın kurtuluş anahtarı ondaydı,kellerman ın onu öldürmeye kalktı,lincoln,michael ve sara birlikte kaçtılar,michael ın hapisten kaçmasına yardım eden oydu,hapse girme tehlikesi vardı,polisler peşindeydi.yani aslında bayağ bir rolü vardı.neyine bu kadar içerledi anlamadım:) sonuçta fox river den kaçan o değildi,bütün olayın kendi çevresinde dönmesini beklemiyordu herhalde.yoksa michael ile birlikte Sona ya mı girmek isterdi:)neyse yeni bölüm dün akşam yayınlandı,bu akşam izlerim herhalde.bakalım bu hafta ne zeka gösterileri sergilemiş snowflake:)

özzi
02-10-07, 13:25
arkadaşlar 3.sezon 3.bölümün sonu sanırım çok heyecanlı bitiyo.lincoln e bi kutu gönderiliyo.acaba kutunun içinde ne var?sara'nın kafası olmaz inşallah...

8nil8
02-10-07, 13:35
Bana kafa değil de ayağı gibi geldi. Cama taş atarken ayağını göstermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Boşa çekmemişlerdir onu.

SBR
03-10-07, 10:51
bölümü bende izledim nihayet sonlara doğru michael in sona dan kaçma düşünceleri iyice arttı :img-wink: sara sahnelerinde ise yüzünü göstermediler tabii ama bu sahneler ciddi şekilde aksıyor ne kadar böyle gidecek hakkaten merak konusu.

mahon kötü durumda dava tarihi belli oldu 1 sene sonra tabii bu duyan