Tüm Versiyonu Göster : Prison Break- Spoiler
bölümü daha izledim ama eğer sara ölürse pekte hoş karşılamam :mad72: şuana kadar zaten ilk sezonun bir benzerini izliyoruz benim bu sezon merak ettiğim en önemli konu sara-michael durumu ve sara söylenildiği gibi öldürülürse dizinin tadı kaçar :img-wink: bölümü izleyen arkadaşlar detaylı bir şekilde anlatırlarsa iyi olur ..
kesinlikle saranın öldürülmesi helede arkadaşların anlattığı gibi kafasının kesilerek öldürülmesi çok saçma olmuş.dizi için çok büyük bir kayıp bence .
kesinlikle filim heyecanını kaybedecektir aman ne kadar önemli micheal ın linc 'in oğlu için hapisten kaçması .
ve bu şekilde öldüyse kesinlikle sara ve micheal ın aşk hikayesi yarım kalmıştır. çünkü micheal sara için çok büyük bir fedakarlık yapmış ve hapse girmişti .zaten aslında olay şimdi başlıyordu .
ben heyecanla acaba sara micheal için ne yapacak diye bekliyordum ama şu olana bak .
bi arkadaş saranın zaten 3. sezonda öldürüleceğini söylüyor bunu anlamak çok zor senaristler neden hep bu şekilde hareket ederlerki illa öldürecekler oyuncuyu .
bu saatten sonra micheal ın karşısına başka bir bayanın çıkarılması hiç inandırıcı olmaz.
hem nede olsa onuda bir sonraki sezon öldürürler.
işte böyle yapıp hep filimlerin tadını kaçırıyorlar. vallahi tebrik ederim.
bence senaristlerin bi suçu yok. sarah wayne callies tamda hamile kalıp çocuk doğuracak zamanı buldu.böylesine tutulan bi dizide oynamak varken insan neden sırf çocuğum oldu diye mesleğinden vazgeçer anlamam...
elizabeth_darcy 11-10-07, 21:00 biz şimdi 2. sezon ve 3 sezonun ilk bölümlerinden beri saranın micheal için ne kadar önemli oldugunu gördük ve wistler ı kaçrmayı kabul etmesinin sebebi saranın onların elinde olması.eğer micheal içerde saranın yaşadıgını sanarsa wistlerı kaçırır ama ögrenirse kaçırması çok saçma olur hem sara ölsün (hemde feci biçimde) hemde wistlerı kaçırsın niye ki zaten sara için yapıyodu hatta wistler ı bile öldürebilir (keşke öyle bişey yapsada şu pislikler görse ama michal karakteri öyle bişey yapamaz) neyse ben hale saranın öldüğü geröeğini kabul edemedim çok üzgünüm
vede bu linc ne salak adamya içeriye öyle dalınırmı insan bi plan yapar bi düşünür salak daldı içeri sanki kurtarabilcek ordan herşey onun yüzünde oldu.miceal ada saranın öldüğünü söylemez lj yüüznden
bence senaristlerin bi suçu yok. sarah wayne callies tamda hamile kalıp çocuk doğuracak zamanı buldu.böylesine tutulan bi dizide oynamak varken insan neden sırf çocuğum oldu diye mesleğinden vazgeçer anlamam...
Bencede özzi.bende aynı şeyi düşündüm.sonuçta kadın hamile,ne koşabilir,ne bir yerlerden atlayabilir.e bu bir aşk dizisi değil,birilerinden sürekli kaçıyorlar.2.sezonda michael ve Linc in nerelerden,nasıl kaçtıklerını herkes biliyor.senaristler ne yapsın bu durumda???hatta nette resimleri falanda gördüm.2.sezonun son bölümünde sara nın karnı bayağ ortaya çıkmış.madem bu senin mesleğin,çocuk planlarını erteliyceksin.ben hala sara nın ölümünün büyük bir kayıp olduğunu düşünmüyorum.
4ewerbrucas 11-10-07, 22:07 bende saranın suçu olduğunu düşünmüyorum sonuçta çocuğu olmuş napsın ama ben 3.sezonun ilk birkaç bölümünde olmayacağını duymuştum doğumdan dolayı sonra gelicekti demek ki vazgeçmiş ne diyelim sağlık olsun :icon_sorr ztn michealla bir birleşemediler şimdi de öldü acaba micheal öğrendiğinde ne olucak:sad53: inş saranın kafasını kutu içinde michela filan göndermezler(of çok mu uçtum ya????)
bu bence yapımın bir hatası .sarah wayne ile devam edilemiyecekse 2.sezonun sonunda ölmesi gerekiyordu sara karakteri için en iyi çözüm bu olurdu şimdi uyduruk bir sahne ile diziden çıkartıldı .
bu sezon dizinin son sezonun olacağını düşünüyorum .bir sezon sonra diziye bir kadın oyuncu alıp michael la birleştirmeyi düşünmez herhalde senaryo ve yapımcılar bekleyip görelim .
çalışkankız 12-10-07, 10:28 bencede çok uyduruk 1 şekilde diziden çıkartılmış ayrıca sarah wayne çok iyi bi oyuncuydu ve dizinin temel taşlarından biriydi keşke çıkmasaydı :/ ilk sezonun muhteşemliğini arar olduk valla
ayrıca sara nın kafasının kutu içinde gelmesi biraz fazla vahşice geldi bana
arkadaşlar bence bu bi oyun olduğunu düşünüyorum lincki yaptıgı hamleden dolayı korkutmak için böyle bir şey yaptılar hatırlarmısınız eski cüneyt arkın malkoç oğlu filmlerinde az mı kafa kesilip kutunun içine koyulup sonradan yaşadıklarını gördük biz türkler bunu yapabildiyse bence onlar hayli yaparlar :D
cünkü sarahnın ölüş tekniği bence çok sacma olmuş senaristlerin bu kadar akılsız olduklarını sanmıyorum umarım olmemıstır eger sarah diziden cıkmak istiyorsa onun yerine başka birisi oynatsınlar neden yanii öldürüyolarki
bende inanmıyorum saranın öldüğüne.lincoln u korkutmak amacaıyla yapılmış bir plandı bence.görün bakın dizinin ilerleyen bölümlerinde çıkacak gibi geliyor bana sara..
4ewerbrucas 13-10-07, 22:27 bende inanmıyorum saranın öldüğüne.lincoln u korkutmak amacaıyla yapılmış bir plandı bence.görün bakın dizinin ilerleyen bölümlerinde çıkacak gibi geliyor bana sara..
inş.çıkar dizi bir aşk dizisi değil ama ben sara micheal aşkını seviyordum:img-in_lo hem ölmesine bieşy demiyorum senaristler yazmış ama o kadar vahşice yazmasalardı bence de abruzzi bile dah iyi ölmüştü öyle akılda kalıcı bir sahne ile çıkmalıydı sara diziden uyduruk bir sahne ile değil:img-yes:
Arkadaşlar ben bunun bir kandırmaca olduğunu sanmyorum sonuçta lincolnün Michaele Sara'nın ölüp ölmediğine söylemiyeceğini bilmiyorlardı hadi lincoln mchaela söyledi veMichael kaçırmaktan vazgeçti yani bence numara olamaz zaten lincoln Saranın kafasını gördü yani ona benzeyen birini keseceğini de sanmıyorum. Bence Micahel ordan Whistler ı kaçıracak be Sara yı öldürenlerin peşine düşecek ve senorya böylece devam etmiş olacak ama sara ölmese michael sara yı da alıp sonsuza kadar mutlu ve mesut yaşıyacaklardı ama buda dizinin son olurdu bence dizinin devamı adınada sarayı oldurmus olabilirler
ben dizinin yapımcısının röportajını okudum sara yı öldürmeyı zaten dusunuyolarmıs ama 3.sezon sonu gıbı falan planlıolarmıs ya da daha da sonrası ıcın ama sara gercek hayatta hamıle kalınca olumunu öne cekmısler.ama cok kotu olmus butun prison break fanları şokta sara en önemlı karakterlerden biriydi o olmasa michael hapisten kacamazdı.onların aşkı da renk katıyodu.ben daha izlemem prison break i
MoOnDaNcE-11 15-10-07, 15:21 Yeni sezonu acayip tuttum . 2.sezonun 10.bolumunden itibaren dizi konseptinden cok uzaklasmislardi . Simdi hatalarindan donmeyi bilmisler . 3 bolum de harikaydi .
kesinliklle 3. sezon harika her bölümde heyecan dahada artıyor.
Sara falan bahane,prison break şahane:)bende 3.sezonu çok beğeniyorum.1.sezonun tadında ilerliyor.michael ın o muhteşem aklını nasıl kullandığını izlemek,dizinin güzelliği bencede muhteşem.buarada bu hafta bölüm yayınlanmadı sanırım.nedenin bilen var mı?
bildiğim kadarıyla yayınlandığı kanalda o gün baseball maçı varmış o yüzden bu hafta yayınlanmamış.5.bölümü 2 hafta aradan sonra izleyebileceğiz ne yazık!!
kötü haber bende şimdi okudum.17 aralıkta prison break dizisine ara verilecekmiş taaa ki nisan ayına kadar...12-13.bölümden sonra yani..eyvahlar olsun.biz bi haftanın ipini çekerken kim bekleyecek şimdi 4 ay...
ara olayı 2.sezonda olmuştu sanırım 13.bölümdü kellerman mahon u vurmuştu yanlış hatırlamıyorsam :img-wink: tabii o zaman bu kadar ara verildi mi bilmiyorum ama 4 ay çok uzun :img-blush
bu arada yeni bölümleri izlemedim daha sara olayı ne durumda acaba kesin gitti mi yani :sad53: arkadaşların buraya eklediği o resimle sara nın bir benzerliği yok :img-yes:
BLACKROSE10 18-10-07, 12:16 olamaz 15 gün nasıl bekliyeceğiz derken 4 aymı bekliyeceğiz şimdi :img-fear2:icon_twis . senaryoda boşlukları dolduracaklardır belki ondan ara veriyorlardır. sahi niye bu ara bilen varsa yazsın lütfen. O açığı artık LOST dizisiyle doldurmaya çalışırız bizde, gerçi yerini tutmaz ama neyse
bildiğim kadarıyla yayınlandığı kanalda o gün baseball maçı varmış o yüzden bu hafta yayınlanmamış.5.bölümü 2 hafta aradan sonra izleyebileceğiz ne yazık!!
kuzenim söylemişti ama şaka yapıyo zannetmiştim:)meğerse doğruymuş.birde üstüne 4 ay ara çıktı.off yaaa, ne biçim yayın politikaları var bunların anlamadım gitti.kalitesiz yapımlardan kaçmak için,prison break izliyorum,bunlarında kalitesiz yayın politikaları var:(
Ben bu 2.sezonu pek sevmedim.Panamada Sona tarzı bir hapishane varmıdır bilmiyorum ama hiç bir hükümet mahkumlarını bu kadar kendi haline bırakmaz.Hoş malum survivor panamada çekildi ve gördükki panamalılar gayet neşeli insanlar:)Michael kendinin 2 katı iri cüsseli bir adamla ölüm dövüşü yapıyor ve adımı yeniyor.Ok mahon yardım etti ama yinede olmamış.Hiç değilse dizi başlarken Michaele bir uzak doğu sporu yeteneği verselerdi malum burası hapishane ortamı.
Bu dizi buşekilde gitmez her hapishanede bir adam çıkarmaya çalışıyorlar.
Ayrıca Amerikan hükümeti hiç bir vatandaşını sona gibi bir hapishanede kalmasına izin vermez.
m.y.r.t.l.e 07-11-07, 15:22 6. bölümü şimdi bitirdim:( ve Micheal ın Sara nın öldüğünü öğrendiği sahneler çok hoştu.Müzikte sanırım Sara nın başını gördüğümüz sahnenin müzikleri! Çok gitmiş !! Ayrıca 6.bölümün sonuda bir sürprizle bitti.
Sanırım lj kurtulduktan sonra Micheal artık intikam planlarına başlıyacak!.Kendi halinde balıkçı görüntüsü içindeki whistler e de hiç güvenmiyorum
nedendir bilinmez Whistlerin kız arkadaşına hediye ettiği kolyeye de taktım.Önceki bölümlerde laf arasında kız demişti ki ;her gittiği yerden bir hatıra getiriyormuş! Kim güvenir onun hatıralıklarına:P
Çok güzel 2 bölümdü.neden böyle 2 bölüm arka arkaya verdiler anlamadım,bilen var mı?michael ın kaçış planı yürümedi.bu whistler da bişi var ama belli olucak.michael da whistler da birşey olduğunu anlamaya başladı.özellikle whistler ı grychen ile konuşurken gördüğünde.özetle,harika 2 bölümdü...
selam arkadaşlar...yaa 6. bölümü ben de izledim ama ingilizcem pek iyi değildir aslında :-s acaba biriniz bana mahone un neden serbest kaldığını (ya da nereye niye gönderildiğini)söyleyebilir mi?? :icon_sorr
m.y.r.t.l.e 12-11-07, 16:08 selam arkadaşlar...yaa 6. bölümü ben de izledim ama ingilizcem pek iyi değildir aslında :-s acaba biriniz bana mahone un neden serbest kaldığını (ya da nereye niye gönderildiğini)söyleyebilir mi?? :icon_sorr
Anlaşma yaptı eski çalıştığı işyerindekilerle.Konuşursa, anlatırsa herşeyi iade edilecek ve cezası hafifleyecek..Şimdilik buradaki mahkemeye çıkmayı bekliyor.
Arkadaşlar 2 bölüm peşpeşe sinema tadında olmuş valla 2 bölümde süperdi özellikle Michael'ın 6. Bölümün sonunda Whistler ile dövüşmeye eminmisin sorusuna öyle bir Eminim diyişi varki valla heyecandan kalbim fırlayacaktı bu arada Whistler da o adamların lideri çıktı zannerdersm o kadını Whistler tutmuş ama iyiki Michael onları gördü ama tabi Michael Lincoln'ü tehdit eden kadının o olduğunu bilmiyor umarım biran önce Lincoln'e bahseder bu durumdanda Whistler'ın ne mal olduğunu anlarlar zaten Michael anlamaya başladı ve bence o adamı Whistler öldürdü özellikle o kadınla konuşunca yice emin oldum çünkü adam konsolosluk la ilgili birşeyler biliyordu tabi adam bunun otel olduğunu söyledi ama bence Whistler önce tehdit etti sonrada öldürdü tabi o sırada Mahone adam öldürelim diyordu ve adamı öldürüp suçu Mahone attı Michael yemezdi bunu ama o esnada çocuk şaşkın tabi o yüzden o da Whistler'a inandı bu arada Mahone'de paçayı sıyırdı ama neden illada bu akşam Amerikaya gideceğim diyordu anlamadım acaba anlayan arkadaşlar varsa bir yardımcı olabilir mi ? Dedim Michael kaçacak ve beni bulacak diye düşünüyordur ama saçma olur yani kaçsalardı o esanada Mahone'yimi düşünecekti bir de aklıma bir sebep daha geliyor oda beni kullanıp tekrar Sona'ya atıcaklar ordada adamı Mahone öldürdü diye bilindiği için beni orda öldürürler diye hemen Amerikaya gitmek istiyor diye düşündüm ama siz nedersiniz arkadaşlar inşallah şu araya girmeden önceki son bölümde kaçarlar gerçi 1 haftalık süreyi 7 bölümde anca bitirdiler 4 günlük kaçmak için ek süreyide inşallah 4 bölümde bitirmezler neyse iyi günler arkadaşlar..
ya arkadarlar 8. bölümü bi türlü indiremiyorum limewire dan indiren varsa nerdne bulabiliceğimi söyliyebilir mi
Arkadaşlar gerçekten nefes kesici bir bölümdü inanılmazdı yani son sahnesine kadar muhteşemdi ama gene son sahnede bizi merak içinde bıraktılar.Acaba Michael'ı Sona'dan nakil mi ettiler yoksa öldürmeye götürdüler hani ölmüyeceğini biliyoruz ama gerçekten ben meraktan ölüyorum. Ohhh olsun Whistler'a kaçamadı ya canıma değsin valla bu arada o kadınında ipi çekilecek galiba çünkü son sahnede telefonunu açmadı onada iyi oldu ama en kötüsüde Mahone'ye oldu garibim gene Sona yollarına düştü ama ben Mahone'nin kaçacağını düşünüyorum o ajan kadın ona yardım edecek bence bakalım umarım çok fazla ara vermezler ve şu grev bir an önce biter yaaa......
Son bölümü henüz izleyemedim ama prison a 4 ay ara verilmiş:( dün gördüm haberi,nisanın bilmem kaçında başlıycakmış:( oooffff, herhalde bu sezon son olucak :(
Valla son zamnalarda aldığım en iyi haber saol BLACKROSE10:happy0064
katılıyorum arkadaşım,çok güzel bir haber.inş. doğru çıkar ama...birde şu sarah öldü mü ölmedi mi tam anlamıyla öğrensek daha bir mutlu olucam.gerçi benim için farketmez,keşke ölü kalsa:)sadece merak işte:)teşekkürler blackrose...yaktı bizi senaristler:icon_twis
yeni başladım PB izlemeye.aslında taa ilk yayınlandığında cnbc-e de s1ep01 i izlemiştim pek sarmamıştı açıkcası ondan sonra bıraktım takip etmedim.malum grev girince araya izleyecek birşey kalmadı kurdum flashget e komple season 1 i.oturdum 2 gün boyunca 22 bölümü birden izledim,ve biraz geç anladım neler kaçırmışım neler meğer.olmaz böyle birşey muhteşem bir dizi.inanın kendimi şu an hapishanede zannediyorum.dün dedi evdekiler oğlum otur otur sıkılmadınmı çık gez dolaş istiklal falan yap dediler..dedim daha bahçe saati gelmedi :img-yes::sad53::img-yes:
BLACKROSE10 27-11-07, 09:22 sara ölmemiş olabilir gene bir yerlerde okudum spohiler yazıyordu .Sara'nın yeni fotoğrafları ortaya çıkabilirmiş. Sanırım Saranın ölümünden dolayı seyirciden çok tepki aldılar bu bekleme süresindede tepkilere göre diziye şekil verecekler .:cheer:
dizi gerçekten bağımlılık yapıyor. hatta belli bir süre sonra gece rüyalarına girip rüyanda yeni senaryolar yazıyorsun. :kahve
Ayrıca bu araları biraz abarttılar. az öz olsun diyorlarsa çek 11-12 bölüm ver hepsini sırayla sonrada ver aranı kardeşim. Yürek dayanmıyor böyle bekle bekle nereye kadar. :dito
sara ölmemiş olabilir gene bir yerlerde okudum spohiler yazıyordu .Sara'nın yeni fotoğrafları ortaya çıkabilirmiş. Sanırım Saranın ölümünden dolayı seyirciden çok tepki aldılar bu bekleme süresindede tepkilere göre diziye şekil verecekler .:cheer:
dizi gerçekten bağımlılık yapıyor. hatta belli bir süre sonra gece rüyalarına girip rüyanda yeni senaryolar yazıyorsun. :kahve
Ayrıca bu araları biraz abarttılar. az öz olsun diyorlarsa çek 11-12 bölüm ver hepsini sırayla sonrada ver aranı kardeşim. Yürek dayanmıyor böyle bekle bekle nereye kadar. :dito
ya arkadaşım sen ne diyorsun .inanırmısın buraya sırf böyle bir haber alabilirmiyim diye giriyorum .sarayı öldürmeleri beni diziden çok soğuttu hatta yeni sezonu izlemeyeceğim .
sadece buraya giriyorum ve yazdıklarınıza bakıyorum acaba sara ölmemiş olabilirmi diye .
inşallah dediklerin doğrudur.inşallah sarayı öldürmekten vazgeçerler ve sara diziye geri döner.
sara ölmemiş olabilir gene bir yerlerde okudum spohiler yazıyordu .Sara'nın yeni fotoğrafları ortaya çıkabilirmiş. Sanırım Saranın ölümünden dolayı seyirciden çok tepki aldılar bu bekleme süresindede tepkilere göre diziye şekil verecekler .:cheer:
kesinlikle dizi bağımlılık yapıyor....2 bölüm izler yatarım diyorum bi bakmışım saat 2 7-8 bölüm izlemişim....okulda herkes neymiş bu dizi ağzından başka laf çıkmaz oldu diyo....
BLACKROSE10 haber için teşekkürler...hemen başlasa da izlesek...
bende bütün forumlarda sara yla ilgili bi haber bulabilir miyim diye bakıyorum...
insanın oyunculuk kariyeri boyunca kaç kere böle bi rol gelir...ya ölmemiş olsun:icon_sorr:icon_sorr
bu arada ben aranızda yeniyim....1 aydır dvd lerden izliyorum pb yi...benide aranıza alırsanız sevinirim...byebyebyebye
BLACKROSE10 30-11-07, 09:46 Dizi Hakkatten Bağimlilik Yapiyor . Ben Diziyi Kaçkere Başa Alip Seyrettim Hatirlamiyorum Bile. Ama Her Seyrettiğimde Ayri Bir Keyif Aldiğimi Söyleyebilirim. Eşimide Sonunda Bağimlisi Yaptirdim çocuklari Yatirip Günün Yorgunlunuğunu Pb Izleyerek Atiyoruz. şiddetle Tavsiye Ederim.
Senaristler Bunu Nasil Başariyor Bilmiyorum Ama (yeteneklerinden Olsa Gerek ) Sosyal Içerikli De Bir Dizi Abd'nin Yönetim şeklini çok Eleştiriyor. Irak Savaşindan Devlete Kadar Bir Sürü Ince Göndermeler Var Dizide. Aşk Var , Aksiyon Var,aile Bağlari , Sosyal Mesajlar Var, Hepsinin Dozuda Tam Kivaminda Diziyi Izlettiren De Bu Sanirim .
Birde Bizdeki Diziler Gibi Seyirci Aptal Yerine Konmuyor. Uzun Uzun Aptal Bakişmalari Göremiyorsun. Her Sahne Kisa öz Verilmesi Gereken Mesaj Net.
volley_fb_girl 30-11-07, 17:50 arkadaşlar P.B Türkiyede başladımı başlamadıysa ne zaman başlıcak bi bilgisi olan varmı diğer sezonları izledim bu sezonuda mutlaka izlicem..:)
Arkadaslar sizi üzmek istemem ama daha bu sabah izledim ve malesef bir paketin icinde Sara'nin cesedi gösterildi kafasi hemde:sad53: zaten 3. sezon basladigindan beri konussa bile yüzü hic gösterilmiyordu hep arkasi dönüktü yani ben sasirmadim acikcasi belliydi bu...
3. sezon cok acimasiz gercekten,ici kaldirmiyor insanin ama fazlasiyla heyecanli,izleyip izlememek artik size kalmis tabiki...
yaw arkadaş bu ne böle şaka gibi bölüm 9 için kalan zaman an itibariyle 36 gün 16 saat 6 dakika 7 saniye..yani taa 14 ocak..
kaynak http://www.fox.com/prisonbreak/
çok uzun bir zaman.bir hafta gibi kısa bir sürede season 1 22 bölüm season 3 22 bölüm ve season 3 8 bölüm olmak üzere toplam 52 bölümü tek nefeste izledim..bağımlılık yapıyor arkadaşlar..bağımlılık lafı pb in bende ki etkisinin sadakası etmez diyim anlayın vaziyeti..benim için smallville 1. idi.nip tuck 2 . idi heroes 3. idi..ama pb den önce tabi.arkadaşlar ben böyle bir dizi görmedim.hiç geri vitese takmıyor hep ileri hep ileri..inanılmaz bir heyecan inanılmaz bir aksiyon..sürekli insanı şaşırtıyor..sütçünün michael a buradan kaçıyorsun/bende seninle geliyorum kısmına resmen yarıldım.bunelan oldum.o kadar beklenmeyen bir durumki..neyse daha başka yazacak bi şey bulamıyorum..saygılar.
Micheal'ın ne de olsa cesaretinden ileri gelen böyle bir diziyi sabırsızlıkla CNBC-E'de beklemekteyiz...İnşallah fazla bekletmezler!Prison Break gerçekten de bir harikadır ya....:good:
doğrumu söylüyosun yaww bende saranın ölümüne çok üzüldüm ama nasıl ölmemiş olurki kafasını kesmişler yani keşke dönsee çok mutllu olurum kendi adıma ve bu arayıda çok uzatıllar sinir olmaya başladım ama artıkkkk:icon_evil
ya ne zaman öldü sara micheal en son 2.sezon son bölümde görmüştüm bir hapishaneye atmışlardı hatta diğer hapisanedeki polis de oradaydı sara ölürse kim kalcak başka dizide tüh ya üzüldüm :sad53:
bence o kafa baskasının kafası olabilir cünkü zaten anlık gösterdiler ve lincoln de 1 saniye bakabildi en fazla..
zaten sarayı öldürmeleri cok mantıksız sonucta michael onun icin mücadele ediyordu orda. tehdit olarak sarayı tutsak edip gene tehdit olarak öldürmeleri cok sacma diil mi öldürme amacı olarak da prison break gbi kaliteli ve akıl oyunları dolu bi diziye yakışmıyor. şu an ölü bi insan icin mücadele ettiğini düşündürtmek de gene prison breakime yakıştıramadıklarımdan..
umarım baska birinin kafasıydı diyerek konuyu baglarlar :(
ılk kez yazıyorum buraya gercı burası yorum yerı degıl ama pb gercekten de super bencede o saranın kafası degıl 3. sezonda zaten saranın gozukmeme nedenı gercek hayattakı hamılelıgı olabılır zaten su anda cocugu dogduguna gore yenı bolumlerde ızleyebılırız ama 3. sezon jeneriğinde ısmı gecmedıgı ıcın ölmus de olabilir valla ben bu ıkı dusunce arasında sıkıstım kaldım baska bır fıkrı olan varsa lutfen yardımcı olsun
bende başından beri aynı şeyi savunuyorum sara yeniden dönecek diziye.kafa onun gibiymiş gösterildi ama bu şirketin yaptıklarına akıl sır ermiyor bazen.bu da oyunlarından biri olacak bence...
yahu kızın ne kötülüğünü gördünde ölsünde bizde kurtulalım diyorsun
valla o ifadesiz suratını özleyeceğimi pek sanmıyorum(kanımca bu konuda maykılla tencere-kapak gibiler :icon_roll ) ayrıyetten yazık bu forum ahalisine yahuu kaç aydır öldü mü ölecek mi kalacak mı deyi kafa patlatıyolar;beyinlere zarar.Ve de son olarak o sara yı oynayan kadıncağız da gitsin bebesiyle ilgilensin;mutlu mes'ut yaşasınlar yahuuu...:P:P:P
bence o kafa baskasının kafası olabilir cünkü zaten anlık gösterdiler ve lincoln de 1 saniye bakabildi en fazla..
zaten sarayı öldürmeleri cok mantıksız sonucta michael onun icin mücadele ediyordu orda. tehdit olarak sarayı tutsak edip gene tehdit olarak öldürmeleri cok sacma diil mi öldürme amacı olarak da prison break gbi kaliteli ve akıl oyunları dolu bi diziye yakışmıyor. şu an ölü bi insan icin mücadele ettiğini düşündürtmek de gene prison breakime yakıştıramadıklarımdan..
umarım baska birinin kafasıydı diyerek konuyu baglarlar :(
Başka biri diye bağlanırsa Linc aptal yerine koyulur :img-wink: Sonuçta kutuya baktı her ne kadar surat pekte Sara ya benzemesede yapım Sara olduğunu izleyiciye geçirdi şimdi gelen tepkiler üzerine bir geri adım atar mı bilinmez ama bence böyle bir şey olmayacak Sarah Wayne Callies diziden ayrıldı geri döneceğini sanmıyorum ben :img-wink:
diziden hamile olduğu için ona göre senaryo ayarlayacaklardı(ahh aahhh michael'dan çocuk doğurma ihtimali vardı)sonra bu gerekçeyle diziden ayrrıldı
ama sara'nın dönme ihtimali çokmuş çünkü dizide bayan karakter görmek yanlısıymış izleyiciler:img-yes:
yahu kızın ne kötülüğünü gördünde ölsünde bizde kurtulalım diyorsun
bencede ne kötülüğünü gördünüz...başka bi oyuncu gelir gelen gideni aratır...bence sarah iyi...
cemand inş... dediğin gibi olur...diziye döner...
.:princesse:. 23-12-07, 14:27 diziden hamile olduğu için ona göre senaryo ayarlayacaklardı(ahh aahhh michael'dan çocuk doğurma ihtimali vardı)sonra bu gerekçeyle diziden ayrrıldı
ama sara'nın dönme ihtimali çokmuş çünkü dizide bayan karakter görmek yanlısıymış izleyiciler:img-yes:
ya izleyici yapmayın böyle şeyler :)
öldü bitti napalım
veronica öldüğünde de üzüldük ama geri dönmesi için bu kadar olay olmadı
ölmüşse ölmüştür kalan sağlarla yola devam :):)
ayrıca bu bi aşk dizisi değilki neden bu kadar sorun olduğunu anlamadım
nasıl geri döndürceklerinide merak ediyorum kafayı kesip kutuya koyuo linc'e yolladılar ötesi mi war :icon_whis
daha pek çok kişi öldü hep beraber üzüldük ama geri dönme işi çok saçma
sara dönerse babası da dönsün o zaman bende babasını istiyorum hadi şimdi nolcak
olur mu böyle şey ya :img-polic
merhaba arkadaşlar.. bnde 3. sezonun 8 bölümünü de izledim ve tabikide saraya cidden cok üzüldüm ama internette farklı şeyler okudum ayrılmasıyla alakalı.. ilki hamile olduğundan dolayı ayrıldığıydı ama hamilellik cok yakısmıs onabi bkaın netten fotolarına :good: ikincisi fox tv nin onu kovduğuydu- ki eğer böle bişeyse yuh derim artık.. üçüncüsüyse eşiyle beraber kanadaya taşındığı ve orda yaşamaya devam edeceiğydi.. bütün seçeneklere rağmen keşke geri gelse diyorum ama nasıl toparlanabilr ki?? bal mumuydu o diyenlerde var forumlarda falan ama ben sanmıyorum yani gitti artık... kaldı ki öldürmeleride çok saçma yani cidden michael sara icin whistler ı kaçırmaya çalışıyodu şimdi kaçırmasının hiç bi manası yok ama 9. bölümün bazı fotoğraflarını gördüm cidden güzeldi :good:
.:princesse:. 16-01-08, 16:46 saranın öldügü dogrumu inşallah degildir dizide olmasını çok istiyorum
Evet Doğru...
3.Sezon 4.Bölümde Kafasını Görebilirsiniz :P :)
bende 3. sezonun verilen bölümlerini izledim süperdi diyebilirim ama cnbce de ne zaman başlayacak merak ediyorum
bu arada saranın ölmedigine inanmaya başlayacagım öyle ipuçları veriyorlar ki kesinlikle çlmedi ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacakmış gibi bir durum var zaten onun ölmesi bana çok saçma gelmişti dizinin ana karakterlerinden birisi mıchael onun için çok şey yaptı eger ölmüş olsa hiçbir anlamı kalmayacak ve şunuda eklemek istiyor dizide bayan oyuncu kalmadı dogru düzgün sarayı geri istiyoruz:)
bn izledim 9.bölümü ve cidden özlemişim yani ayıp valla bu kadarda bekletilmez bi insan dicem ama 9 aydır lost bekliorz :img-pilot nese valla arkadaslar saranın geri döneceğine dair umudum yok bnm acıkcası ama michael saranın intikamını alacakk bencee :img-pilot:happy0064:good:
9. bölümün lafı michealın 'i m coming for u' demesi bence...tüylerim diken diken oldu .ben korktum oturduğum yerden..:D:D
bende 3. sezonun verilen bölümlerini izledim süperdi diyebilirim ama cnbce de ne zaman başlayacak merak ediyorum
bu arada saranın ölmedigine inanmaya başlayacagım öyle ipuçları veriyorlar ki kesinlikle çlmedi ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacakmış gibi bir durum var zaten onun ölmesi bana çok saçma gelmişti dizinin ana karakterlerinden birisi mıchael onun için çok şey yaptı eger ölmüş olsa hiçbir anlamı kalmayacak ve şunuda eklemek istiyor dizide bayan oyuncu kalmadı dogru düzgün sarayı geri istiyoruz:)
Ne gibi ipuçları??
QUOTE=TUUCHE;5858987]Ne gibi ipuçları??[/QUOTE]
aslında ipucu fln yok sadece seyircinin farklı düşünmesini sağlamaya çalışıyorlar sara geri gelmeyecekmiş... öldü sara :icon_evil:bilmim:icon_sad:[
dizide saraya bayılıyordum özellikle mıchael olan sahneleri beni bitiriyordu hiçbirşey için geç degil ölümü bile saçma olan biri geri gelebilir bende öldügünü görmedim
Arkadaşlar inanılmaz bir bölümdü bence.Gerçekten özlemişim.Yani heyecandan yerimde duramadım desem yeridir.Yeni bölümü iple çekiyorum.Sara ile ilgili de bu bölümde Lj Lincolne baba bu kadın psikopat benim önümde Sara'nın kafasın kesti gözümü kapattım ama seslerini duydum dedi.Artık bundan sonra Sara'yı getirirlerse saçmalık olur yani.
.:princesse:. 24-01-08, 12:18 Arkadaşlar inanılmaz bir bölümdü bence.Gerçekten özlemişim.Yani heyecandan yerimde duramadım desem yeridir.Yeni bölümü iple çekiyorum.Sara ile ilgili de bu bölümde Lj Lincolne baba bu kadın psikopat benim önümde Sara'nın kafasın kesti gözümü kapattım ama seslerini duydum dedi.Artık bundan sonra Sara'yı getirirlerse saçmalık olur yani.
Kesinlikle Katılıyorum..
Gelmesin Zaten..,
Ölenle Ölünmez :)
arkadaşlar hani her yeni bölüm için resmi sitede sayaç çalışıyor yaaa...11.bölüm için o sayaç çalışmadı...gene grev falan olasın korktuğumuz başımızı gelmesin????
arkadaşlar hani her yeni bölüm için resmi sitede sayaç çalışıyor yaaa...11.bölüm için o sayaç çalışmadı...gene grev falan olasın korktuğumuz başımızı gelmesin????
zaten grev devam ediyor herhalde bizim dizide etkilenecek gibime geliyor beklemekten korkuyorum çogu dizi bundan etkilendi hepsi sezonu kısa kestiler grev yaza kadar da devam edecek diyorlar
Yeni bölüm 4 Şubat ta yayınlanacak, herhalde ondandır. Zaten 3 bölümden sonra grev bitmezse uzun bir ara var yine.
KristenZach 28-01-08, 01:21 10.bolm fna bittii
bde bm tahmnm
linc le sophia
garanti birlesicekler
yani ole hissettm
oluck aralarnda bse
yeter artk lanet grevlerr
cnbc de hc wermeseydi
26 temmzda btt 2.sznn
7ay gecti
insaff artk
ns 11 önmli bi blm olck
cantanı icndeki merak konusu
KristenZach 28-01-08, 22:21 bende kesinlikle çok seviyorum umarım sara diziye geri gelir.
sara gecn temmuz
dourmss we
3.seznn cekmlerne denk
geldiinden
once kadroda kalıcaı
ama konuk oyuncu olarak dewam edicei solenms
sonrada ksn olrak
cktıı fln yazmss
kısaca artk diziye dönmeyecei
kesnn,
herkese slm ben de dizinin yeni bir fanatiği olarak aranızdayım.10. bölümü daha yeni izledim ve çok heyecanlı bir 11. bölüm bizi bekliyor.ben de sara nın bir mucize olup geri dönmesini istiyorum ama bu mümkün değil galiba .ama 3 sezonu şu geçtiğimiz 15 gün içinde peşpeşe izleyen biri olarak söyleyebilirm ki en favori sezonum 1. sezon .3. sezon biraz tekrara düştü ama olsun wentworth için izlemeye değer:img-yes::img-in_lo
.:princesse:. 30-01-08, 20:42 11. Bölüm 14 Şubatta İnternette Olucakmış.. :/
Bu Kötü Haberdi..
İyi Haber İse CNBC-E'De De 14 Şubatta 3.Sezon Başlıooo...!*:happy0064
sara gecn temmuz
dourmss we
3.seznn cekmlerne denk
geldiinden
once kadroda kalıcaı
ama konuk oyuncu olarak dewam edicei solenms
sonrada ksn olrak
cktıı fln yazmss
kısaca artk diziye dönmeyecei
kesnn,
üzüldüm zaten izlemem artık .çünkü bu saatten sonra dönmeside çok zor ve saçma olurdu .yani 4. sezon girse ne olur zaten öenmli olan bu 3. sezonun başında michealın yaptığı fedakarlıktı ve buna karşılık saranın yapacakları idi ama her şeyi batırdılar.insanlar güzel olan şeyleri bitirmeyi batırmayı çok iyi beceriyorlar .
arkadaşım yinede haber için teşekkürler.
arkadaşlar 15 dk önce ntv haberde dinledim 7 haftadır devam eden grevin haftaya son bulma ihtimali varmış.....inşallah diyelim bizde rahat rahat izleriz dizimizi..yani herkes rahat rahat izler artık...
Saranın ölümü gerçekten çok üzücü ama hiç brşey beni prison breakten soğutamaz ama veronica sara kadar asla önemli olamaz veronica tamam uğraştı ama bi işe yaramadı sara ise hem hapisanenin kapısını açtı hemde mr. kim öldürdü iki kardeşin de kaderi buymuş napalım:icon_sorr
yeni bölümü izleyen yok mu yaf???ben en son çıkan 2 bölümü izledim,süperdi ve lincoln ın yeniden birisine karşı birşeyler hissetmesine çok sevindim. yine sara konusu açılmış sanırım burda ama dizi o kadar güzel gidiyor ki sara aklıma bile gelmiyor,yani tamda tahmin ettiğim gibi oldu :).michael yine zeki zeki hareketler ile ilerlemeye devam ediyordu bakalım son bölümde neler oldu...
BLACKROSE10 06-02-08, 08:51 11.bölümü izledim. Son 15 dakikası müthişti. Çok heyecanlı bir yerde bitti. Haftayı sabırsızlıkla bekleyeceğim. T.bag-Bellick- Lechero , Michael'a oyun oynamak isterken sanırım Michael onlara oyun oynıyacak. Bu arada Whistler Suzan'ı Linc'e kaptıracak gibi gözüküyor. Dizinin içeriğine girmek istemiyorum. henüz izlemeyenler olabilir. Bu bölüm gerçekten harikaydı. Son 2 bölümde PB gene tavan yapacaklar gözüküyor.
bende izledim süperdi..özellikle gretchen sofia nın saçını çekerken whistler yerine lincoln diye bağırması whistler ı mor etti...ve doğru son 15 dk sı nasıl geçti bende anlamadım ...süperdii...
FOX, “Prison Break” temasıyla benzer bir dizinin yapımı üzerinde çalışmalara başladığını açıkladı. Adının “Prison Break: Cherry Hill” olması düşünülen dizi, “Prison Break”te de sezon sonuna doğru gözükecek olan Molly adında bir kadın mahkumun üzerine odaklanacak. Dizinin senaryosu ise yine “Prison Break”in senaryo ekibi tarafından yazılacak. FOX, iki dizi arasında bağlantıyı Michael ve Lincoln’e şantaj yapan gizemli örgüt üzerinden kurmayı düşünüyor.
Hikayeye göre, Molly karakterinin de finansal açıdan iyi durumda olan ailesi, bu gizemli örgütün elinde olacak. Molly bu yüzden ailesini bulmak ve onları kaçıranlardan öc almak için Panama’ya gidecek. Ama bu zorlu sürecin sonu hapisanede bitecek ve Molly devlet kanalıyla ailesinin hayatta ve iyi durumda olduğununa dair bilgiler alacak.
PB’nin uygulayıcı yapımcılarından Matt Olmstead, Molly ve Michael arasında ironik bir benzerlik olacağını çünkü her ikisinin de duygusal açıdan kötü durumda olduğunu, sevdiklerini kaybettiklerini ve buna neden olan insanların da cezalarını çekmelerini istediklerini söyledi.
Diğer yandan, Molly karakterini canlandıracak aktrist henüz belli değil ve “Prison Preak” yapımcıları da Molly’nin hangi bölümde görüneceği hakkında karar vermeye çalışıyorlar. Buna ek olarak, eğer “Cherry Hill” projesi hayata geçmezse, Molly karakteri “Prison Break”te devamlı bir karakter olarak devam edecek. “Cherry Hill” projesi hayata geçerse de Molly’nin ne zaman PB’den ayrılıp, “Cherry Hill”e başlayacağı hakkında kesin bilgi yok.
Alıntıdır
FOX, “Prison Break” temasıyla benzer bir dizinin yapımı üzerinde çalışmalara başladığını açıkladı. Adının “Prison Break: Cherry Hill” olması düşünülen dizi, “Prison Break”te de sezon sonuna doğru gözükecek olan Molly adında bir kadın mahkumun üzerine odaklanacak. Dizinin senaryosu ise yine “Prison Break”in senaryo ekibi tarafından yazılacak. FOX, iki dizi arasında bağlantıyı Michael ve Lincoln’e şantaj yapan gizemli örgüt üzerinden kurmayı düşünüyor.
Hikayeye göre, Molly karakterinin de finansal açıdan iyi durumda olan ailesi, bu gizemli örgütün elinde olacak. Molly bu yüzden ailesini bulmak ve onları kaçıranlardan öc almak için Panama’ya gidecek. Ama bu zorlu sürecin sonu hapisanede bitecek ve Molly devlet kanalıyla ailesinin hayatta ve iyi durumda olduğununa dair bilgiler alacak.
PB’nin uygulayıcı yapımcılarından Matt Olmstead, Molly ve Michael arasında ironik bir benzerlik olacağını çünkü her ikisinin de duygusal açıdan kötü durumda olduğunu, sevdiklerini kaybettiklerini ve buna neden olan insanların da cezalarını çekmelerini istediklerini söyledi.
Diğer yandan, Molly karakterini canlandıracak aktrist henüz belli değil ve “Prison Preak” yapımcıları da Molly’nin hangi bölümde görüneceği hakkında karar vermeye çalışıyorlar. Buna ek olarak, eğer “Cherry Hill” projesi hayata geçmezse, Molly karakteri “Prison Break”te devamlı bir karakter olarak devam edecek. “Cherry Hill” projesi hayata geçerse de Molly’nin ne zaman PB’den ayrılıp, “Cherry Hill”e başlayacağı hakkında kesin bilgi yok.
Alıntıdır
saol eklediğin bilgi için. buarada yeni bölümü izledim ve gerçekten çok güzeldi.bizimkiler ordan sağsağlim nasıl çıkıcaklar merak ediyorum.sucre nin aranan birisi old. ortaya çıktı.ben, michael ın her ne olursa olsun lenchro ve t-bag i arkada bırakacağını düşünüyorum.yada en azından bırakmayı düşüneceğini....susan nasıl duyarsız bir kadın öyle,nasıl zevk alıyor işkence yapmaktan...whistler ın sadece bir balıkçı olduğunu düşündüm açıkçası ben bu bölümde,çaresizce koordinatları hatırlamaya çalıştı çünkü.sofia yı da tehlikeye atıp,daha doğrusu michael a güvenip,koordinatları vermedi.michael ın,whistler ın bu hareketinden sonra onu yüzüstü bıracağını hiç zannetmiyorum.bakalım bu akşamki bölümde neler olucak...
bu sezon 13. bölümde bitiyor. yani final. umarım öyle bişey olmaz.şu grev bitti ya artık devam ettirsinler bence diziyi..
bu sezon 13. bölümde bitiyor. yani final. umarım öyle bişey olmaz.şu grev bitti ya artık devam ettirsinler bence diziyi..
Final derken dizinin en son bölümü değil heralde de mi?
6 sezon olacak diye biliyorum
Bu sezonun son bölümü olarak bahsediliyor arkadaşım!Yani bu sezon 13 bölüm olarak devam edip sezon sonu olacakmış...Bundan sonraki sezonlar herhangi bir şey olmadığı takdirde hayli övgülerle birlikte devam edecektir umarım!:good:
herkese selam 12.bölümü izledim bugün ve gerçekten nefesimi tutarak izledim.özlemişim ya böyle bir bölümü.ya ben şunu anladım lost falan hikaye tek geçiyorum prison break i :) hele ki wentworth u offf yani:icon_whis:img-yes::img-in_lo grev bugün itibariyle bitmiş inş 13. bölümde final yapmazlar ya çünkü izlemeye doyamıyor insan.
herkese selam 12.bölümü izledim bugün ve gerçekten nefesimi tutarak izledim.özlemişim ya böyle bir bölümü.ya ben şunu anladım lost falan hikaye tek geçiyorum prison break i :) hele ki wentworth u offf yani:icon_whis:img-yes::img-in_lo grev bugün itibariyle bitmiş inş 13. bölümde final yapmazlar ya çünkü izlemeye doyamıyor insan.
12. bölümü bende nefesimi tutarak izledim... çok güzeldi,çok beğendim.sahilden o hava tüplerinin çıkması,ilk bölümlerde lincoln ve sofia yı sahilde bişiler gömerlerken göstermişlerdi ama,sadece merak etmiştik.uzun zamandır aklıma gelmemişti.çok zekice,çok güzel bir kaçış planıydı.michael lenchero,t-bag ve şu eski gardiyanı yakalatarak tamda beklediğim şeyi yaptı.ve t-bag de yine bekleneni yaptı ve sucreyi ele verdi.herhalde michael bi planda sucre için yapar.önümüzdeki bölüm sonmuş bu sezon. çok uzun bir ara olucak :( bakalım nasıl bir final bekliyor bizi :(
Arkadaşlar ben prisonu geç keşfettim ve şuanda daha 2.sezonu izliyorum.Belki yazılmıştır ama ben spoilere rastlamamak için okumadan soruyorum.13.bölüm final diye okudum.Final derken sonmu bitecekmi yoksa sezon finalimi.
Arkadaşlar ben prisonu geç keşfettim ve şuanda daha 2.sezonu izliyorum.Belki yazılmıştır ama ben spoilere rastlamamak için okumadan soruyorum.13.bölüm final diye okudum.Final derken sonmu bitecekmi yoksa sezon finalimi.
3.sezon 13. bölüm sezon finali arkadaşım.çok şükür henüz öyle topyekün bitirme kararı flan görmedik bi yerlerde.gerçi bu senaristler yüzünden ne olacağı belli olmuyor ama... :icon_evil
slm az önce malum video sitesinde 13. bölümün ki final bölümü olarak duyurlumuş burdan anlaşılan grev bitmesine rağmen devam etmiyor yani şimdilik böyle gözüküyor promosunu seyrettim ve heyecan içinde kendimi burda b uldum .anlaşılan bizi yine birçok soru işaretiyle beraber bırakacaklar . yalnız bir yerde michael lince sara ile ilgili bir şey söyledi ama tam olarak duyamadım ya.eğer anlayan olursa ne olur bana öm ya da buraya cevap yazsın.ama arkadaşların dediğine göre senaristler sara nın öldüğünü kesin olarak açıklamışlar .ama ne yaparsınız umut fakirin ekmeği ben sara nın dönemesini çok istiyorum .:icon_whis:img-yes: bakalım salı günü izleyip göreceğiz .artık cnbc e de tekrar izlemeye devam ederim çünkü doyum olmaz...
ilk başta dizinin fanıydım seyrttikç insana bıkkınlık geliyorya artık bıraktım artık diziyi yaw kaç kaç nereye kadar:D:D
wentworths fan 14-02-08, 23:48 merhaba arkadaslar ben fena prison break ve Wentworth miller hayraniyim sizlere bi sorum var nerden 12 bolumu izlediginiz?bye
nasıl yani.12. bölümümü nerden izledik.internetten indirip tabiiki..torrentları deneyebilirsin.rapidle hiç uğraşma..
13.bölüm özeti:
The "Whistler for Sofia and LJ" exchange happens. Mahone meets up with someone unexpected in a bar. Sucre ends up in Sona while McGrady gets a happy ending. Sarah appears in a flashback
benmi yanlış okuyorum yoksa sara yenidenmiortaya çıkıyor..
BLACKROSE10 15-02-08, 09:25 13. bölümde kadın oyunculardan biri yaralanıyor hastaneye kaldırılıyor. Ayrıca hatanede LC. amcası Michael'a Sara'nın elinden düşen origami gülü veriyor. Hatırlarsanız doğum gününde Fox River'da Michael Sara'ya vermişti.
BLACKROSE10 15-02-08, 09:34 Bu sahneler çok duygu yüklü olacak sanırım Sucre ölecek gibi gözüküyor. 3. sezon bir çok sorularla bitecek . O suraların cevaplarını artık bekle dur.
slm az önce malum video sitesinde 13. bölümün ki final bölümü olarak duyurlumuş burdan anlaşılan grev bitmesine rağmen devam etmiyor yani şimdilik böyle gözüküyor promosunu seyrettim ve heyecan içinde kendimi burda b uldum .anlaşılan bizi yine birçok soru işaretiyle beraber bırakacaklar . yalnız bir yerde michael lince sara ile ilgili bir şey söyledi ama tam olarak duyamadım ya.eğer anlayan olursa ne olur bana öm ya da buraya cevap yazsın.ama arkadaşların dediğine göre senaristler sara nın öldüğünü kesin olarak açıklamışlar .ama ne yaparsınız umut fakirin ekmeği ben sara nın dönemesini çok istiyorum .:icon_whis:img-yes: bakalım salı günü izleyip göreceğiz .artık cnbc e de tekrar izlemeye devam ederim çünkü doyum olmaz...
ben normalde pek bakmam trailera ama senin mesajını görünce merak ettim bakimm dedim :) michael linc e ''they killed sara linc '' diyor arkadaşım. sara yı unut artık sen :)zaten senaristlerde açıklama yapmışlar ki burda daha önce sara nın verdiği röportajıda koydular.öldü kadın :) ben dizinin şu anki gidişatından çok memnunum.sara nın ölmesinden de büyük memnunluk duydum,umarım michael birdaha aşık olmaz :)
blackrose,sana katılıyorum.sucre nin sonu pek hayır gözükmüyor :(. haftaya biticek,artık herhalde eylülde anca başlar yeni sezon buda demek oluyor ki aşağı yukarı 6 ay bekliyces :( bile bile diziden soğutuyorlar insanı...
ben normalde pek bakmam trailera ama senin mesajını görünce merak ettim bakimm dedim :) michael linc e ''they killed sara linc '' diyor arkadaşım. sara yı unut artık sen :)zaten senaristlerde açıklama yapmışlar ki burda daha önce sara nın verdiği röportajıda koydular.öldü kadın :) ben dizinin şu anki gidişatından çok memnunum.sara nın ölmesinden de büyük memnunluk duydum,umarım michael birdaha aşık olmaz :)
blackrose,sana katılıyorum.sucre nin sonu pek hayır gözükmüyor :(. haftaya biticek,artık herhalde eylülde anca başlar yeni sezon buda demek oluyor ki aşağı yukarı 6 ay bekliyces :( bile bile diziden soğutuyorlar insanı...
melenacım sen ne diyorsun valla şimdi yazıya dökünce daha bir facia gibi geldi 6 ay ne demek ya .offf nasıl geçer bu zman .ya ben de öle bişeyler anladım ama tam çözememiştim sağol ya yardımcı olduğun için .niye ya bence michael a aşık olmak yakışıyor ama sara dan sonra olmasın. ya bu sara yı neden çıkardılar diziden yaa..bu arada saranın röportajından bahsetmişsin ben bulamadım nerde söyler misin ya da kısaca ne demiş bana bi anlatabilir misin şimdiden sağol..
melenacım sen ne diyorsun valla şimdi yazıya dökünce daha bir facia gibi geldi 6 ay ne demek ya .offf nasıl geçer bu zman .ya ben de öle bişeyler anladım ama tam çözememiştim sağol ya yardımcı olduğun için .niye ya bence michael a aşık olmak yakışıyor ama sara dan sonra olmasın. ya bu sara yı neden çıkardılar diziden yaa..bu arada saranın röportajından bahsetmişsin ben bulamadım nerde söyler misin ya da kısaca ne demiş bana bi anlatabilir misin şimdiden sağol..
rica ederim rabia.yani benim anladığım ''they killed sara linc.'' ama başka birşeyde olabilir,çünkü michael zaten normaldede çok anlaşılır konuşan birisi değil,birde fısıldayınca iyice dağılıyorum :)
8nil8
nick li arkadaş eklemiş bunu zamanında.
Sarah Wayne Callies yazarlara ,dizinin önemsiz bir parçasını oynamaktansa karakterinin öldürülmesini tercih ettiğini söylemiş. Şu anda daha fazla bir şey söyleyemem de demiş.
----------------------------
TV Guide: You are now a young mother, congratulations! You do not appear in the first episodes of season 3, and there are rumours that you won’t be back. Can you tell us more about it?
SWC: I said to the show’s writers that I’d prefer my character to be killed rather than having to play an insignificant part in the show. I can’t tell you more for the moment, though.
Kaynak: Prison Break Buff
özzi özet için çok teşekkürler.sucre ölüyor sanırım.mahone da barda beklenmedik birisiyle tanışıyormuş.vee nihayetindeee whistler-lj takası yapılıyormuş.mcgrady mutlu sona kavuşuyomuş ve sarah flashback le ortaya çıkıyomuş. blackrose şu origami gül ,michael ı bayağ üzücek.zaten değişme yaşansada michael susan ı öylece nasıl bırakıcak inanamıyorum.mutlka bir intikam planı yapar diye düşünüyorum ama,bakalım.
valla sucreye cok yazık oldu ama nedense 3.sezon bana eskitadını vermiyo artık prison.. ilk sezon muhteşem bi sezondu 2 fena değildi ama 3 için aynı şeyleri söylemek güç benim açımdan.. birda sara öldükten sonra çok boşluk oldu ya bi şekilde tamamlasa senaristler ne güzel olur..
wentworths fan 16-02-08, 23:57 bugun iki sitede birden okudum bir soylenti varmis prision break duracakmis ve yerine fox tv yeni bir dizi koyucakmis adiyse(women in prison)yani dorduncu sezon falan yok ben bu haberi duyunca fena oldum ama yinede inanmiyorum boyle sey olamaz prison break gibi bir diziyi nasil durdurular:sad53::sad53::sad53::sad53:
bugun iki sitede birden okudum bir soylenti varmis prision break duracakmis ve yerine fox tv yeni bir dizi koyucakmis adiyse(women in prison)yani dorduncu sezon falan yok ben bu haberi duyunca fena oldum ama yinede inanmiyorum boyle sey olamaz prison break gibi bir diziyi nasil durdurular:sad53::sad53::sad53::sad53:
evet bunu bende duymuştum, sanırım prison break in bazı oyuncuları oraya geçecek ama cidden prison break cok uzamıştı artık.. herkes öldü artık michael kaçma çabaları falan da hiç bi heyecan uyandırmıyo izlerken.. bence bunlar hapiste direkt ilk sezonda kaçamıyacaklardı, hemen ilk sezonda kaçtılar 2.sezonsa ilk sezonun hatırına izlendi..
.:princesse:. 17-02-08, 01:23 13.bölüm özeti:
The "Whistler for Sofia and LJ" exchange happens. Mahone meets up with someone unexpected in a bar. Sucre ends up in Sona while McGrady gets a happy ending. Sarah appears in a flashback
benmi yanlış okuyorum yoksa sara yenidenmiortaya çıkıyor..
flashback flashback flashback flashback flashback
Geçmişten Görüntülerde Yani ..
.:princesse:. 17-02-08, 01:27 ben normalde pek bakmam trailera ama senin mesajını görünce merak ettim bakimm dedim :) michael linc e ''they killed sara linc '' diyor arkadaşım. sara yı unut artık sen :)zaten senaristlerde açıklama yapmışlar ki burda daha önce sara nın verdiği röportajıda koydular.öldü kadın :) ben dizinin şu anki gidişatından çok memnunum.sara nın ölmesinden de büyük memnunluk duydum,umarım michael birdaha aşık olmaz :)
Ya Wentworthçu İnsan Nasılda Kendini Belli Ediyo =P
Went Bizimdir Bizim Kalacak :)
Sara'nın Ölmesinden Bende Çok Büyük Haz Duydum:)
Renk Geldi Diziye..!
Sucra İçin Bende Çok Üzülüyorum..
Herşeyi Maricruz İçin Yaptı Sonuçta ..
Yine Sezon Arası Geldi Çattı ..
Of Ya İşin Yoksa Bekle .. !
slm az önce sezon finalini izledim ve yine birçok soruyla başbaşa kaldık .ya nasıl geçer bu 6 ay şimdi?linc ve michael yolları ayırdı birkez daha. michael tam da tahmin ettiğim gibi sara nın intikamını almak için gretchen in peşine düşüyor.sucre adına çok üzüldüm ve bi an kendimi onun yerine koydum acaba değermiydi ya bu kadar acı çekmesine ve sonunda da sona ya hapsedildi.t-bag yine aynı t-bag artık sonanın da patronu bakalım 4. sezonda neler yapacak .ama mutlaka o kitap için bi şekilde onunla temasa geçilecek ve onlarda bir şekilde oradan çıkacak gibi geliyor.linc sofia ya da ilgisin iyice belli etti.ama bencce bu sezon bitmeliydi pb gibi geliyor .ayrıca her ne kadra wentworth cu olsam da sara nın olmaması beni üzdü ya ben kavuştukları mutlu bir fnal olsun isterim.artık bundan sonra ne yapalım bekleyeceğiz.....
slm az önce sezon finalini izledim ve yine birçok soruyla başbaşa kaldık .ya nasıl geçer bu 6 ay şimdi?linc ve michael yolları ayırdı birkez daha. michael tam da tahmin ettiğim gibi sara nın intikamını almak için gretchen in peşine düşüyor.sucre adına çok üzüldüm ve bi an kendimi onun yerine koydum acaba değermiydi ya bu kadar acı çekmesine ve sonunda da sona ya hapsedildi.t-bag yine aynı t-bag artık sonanın da patronu bakalım 4. sezonda neler yapacak .ama mutlaka o kitap için bi şekilde onunla temasa geçilecek ve onlarda bir şekilde oradan çıkacak gibi geliyor.linc sofia ya da ilgisin iyice belli etti.ama bencce bu sezon bitmeliydi pb gibi geliyor .ayrıca her ne kadra wentworth cu olsam da sara nın olmaması beni üzdü ya ben kavuştukları mutlu bir fnal olsun isterim.artık bundan sonra ne yapalım bekleyeceğiz.....
arkadaşım bende yeni izledim finali ama anladığım kadarıyla sara zaten ölmemişşş:icon_cry:.barda whistler ile mahone konuşurken,mahone whistler a ''eğer gerçekten yaptığını düşündüğün şeyi yapmışsa ''sara''...o zayıf halka...michael eğer sara ya ulaşırsa sanada ulaşır sonrada bana ve senin günahının bedelini ben ödemem dedi.''sara yı acaba bir genelev gibi bir yere mi sattılar???ama ölmediği kesin.barda whistler ı o halde görünce ağzım resmen bir karış açık kaldı.acaba bu para dedikleri bizimkilerin 2.sezonda kaybettikleri para mı?ve çok merak ettiğim birşey daha whisler,mahone a nasıl anlattı tüm gerçeği ve güvendi,çokk şaşırdım.michael yalnız kaldı...ama eminim sucre duyup ona yardım edicektir,yada hiç olmadı sucre birşeyler yapmaya çalışacaktır.lincoln kavuştu sofia ya,gerçi whistler eğer sofia yı gerçekten seviyosa lincoln ve sofia ya birlikte olmalarının bedelini ödeticektir...çok kötü bitti,böyle 5-6 ay nasıl bekliycez bilmiyorum.bu senaristlerin grevi yaktı bizi...
“Paul Scheuring the creator has already a genius idea for season 4″ we are entrusted by Kevin Hooks, one of the producers even though the episode 14 to 22 of season 3 haven’t been written yet. The shootings has been delayed from january to february becuase of the strike. The verdict about the future of the show: May 2008. ''
kaynak:prison break buff
sara ölmedi sanırım yaf :( princesse walla öyle went i çok seviyorum ama sara ya da katlanamıyorum.sevemedim bir türlü.pb bu ne olacağı belli olmaz.belli ki geri dönücek :(.birde yukarıda ne yazdığını anladım ama,kafam pek dağınık cümleleri kuramadım.anlayan başka birisi varsa ve yazarsa çok sevinirim :)dt_rabia buarada michael ın ''they killed sara linc'' dediği kısmı doğru anlamışım :)
arkadaşım bende yeni izledim finali ama anladığım kadarıyla sara zaten ölmemişşş:icon_cry:.barda whistler ile mahone konuşurken,mahone whistler a ''eğer gerçekten yaptığını düşündüğün şeyi yapmışsa ''sara''...o zayıf halka...michael eğer sara ya ulaşırsa sanada ulaşır sonrada bana ve senin günahının bedelini ben ödemem dedi.''sara yı acaba bir genelev gibi bir yere mi sattılar???ama ölmediği kesin.barda whistler ı o halde görünce ağzım resmen bir karış açık kaldı.acaba bu para dedikleri bizimkilerin 2.sezonda kaybettikleri para mı?ve çok merak ettiğim birşey daha whisler,mahone a nasıl anlattı tüm gerçeği ve güvendi,çokk şaşırdım.michael yalnız kaldı...ama eminim sucre duyup ona yardım edicektir,yada hiç olmadı sucre birşeyler yapmaya çalışacaktır.lincoln kavuştu sofia ya,gerçi whistler eğer sofia yı gerçekten seviyosa lincoln ve sofia ya birlikte olmalarının bedelini ödeticektir...çok kötü bitti,böyle 5-6 ay nasıl bekliycez bilmiyorum.bu senaristlerin grevi yaktı bizi...
valla melenacım ben o cümleden şöyle bir anlam çıkardım yani demek istiyor ki michael sara ya yaptıkları için mutlaka onun peşine gelir ve onun için kolay lokma (gretchen den bahsediyo) ve onu bulduğunda sana da bedel öteditr ben bu bedeli ödemem dedi.gibime geldi ama eğer sara yaşıyorsa inan en çok sevinenlerden biri olurum . ben de wenth i çok seviyorum ama ne bileyim sara ile de çok yakışıyorlar ya. ayrıca ewet canım orasını doğru duymuşsun sağolasın.ayrıca o yazdığın haberle ilgili olarak anladığım 14 işe 22. bölüm arasını senarist daha yazmamış ama mayısda gösterilecek mi diyor ben mi yanlış anladım????
Ya ben de son bölümü izledim ama Sara nın ölmediğine dair bir izlenim bırakmadı bana. Bu saatten sonrada dönmesine gerek yok zaten, alıştık:)
valla melenacım ben o cümleden şöyle bir anlam çıkardım yani demek istiyor ki michael sara ya yaptıkları için mutlaka onun peşine gelir ve onun için kolay lokma (gretchen den bahsediyo) ve onu bulduğunda sana da bedel öteditr ben bu bedeli ödemem dedi.gibime geldi ama eğer sara yaşıyorsa inan en çok sevinenlerden biri olurum . ben de wenth i çok seviyorum ama ne bileyim sara ile de çok yakışıyorlar ya. ayrıca ewet canım orasını doğru duymuşsun sağolasın.ayrıca o yazdığın haberle ilgili olarak anladığım 14 işe 22. bölüm arasını senarist daha yazmamış ama mayısda gösterilecek mi diyor ben mi yanlış anladım????
gerçekten mi???alalaaa,hani sara nın dönmesini dörtgözle beklesem öyle anladım diycem ama umarım ben yanlış anlamışımdır da sara dönmez :)senin ve 8nil8 dediği de çok mantıklı.michael öğrenirse nasıl olduğunu,onuda ödetir...dün bir yazı okudum,birçok tv köşe yazarı pb nin bitmesini istiyorlarmış.artık sıktığını ve eski tadında olmadığını söylüyorlarmış ki birde işe spinoff u çıkarmışlar.o tarz bişiler olabilrmiş.
Bence spinoff ta olmasın. Ben bu sezonu zaten eskisi kadar heyecanla izlemiyorum, eminim birçok kişi öyledir. Zaten 1 sezonluk planlanan bir dizinin 3. sezona gelmesi ayrı bir başarı ama konuyu da başa döndürünce ister istemez sıkıyor. Öbür sezonda başka bir ülkede girsin hapse o zaman, oradan da çıksın sonra öyle devam... Yani ben pb nin bu son sezonudur diye bir açıklaması çıkarsa çok üzüleceğimi söyleyemeyeceğim.
melenaya tamammen katılıyorum..bende farketmiştim ..ilk başta gretchen olarak anladım ama orda saradan bahsettiklerini 2. izleyişimde anladım...adamlar kafamızda soru işareti bırakmaya bayılıyolar..
[QUOTE=çaplin;6213861]melenaya tamammen katılıyorum..bende farketmiştim ..ilk başta gretchen olarak anladım ama orda saradan bahsettiklerini 2. izleyişimde anladım...adamlar kafamızda soru işareti bırakmaya bayılıyolar..[/QUOTE
sucre nin baktııı çöp kutusunnun yanındaki kutuda ney vardı
bir umut doğdu içime umarım sara ölmemiştir ve geri döner mic&sara forever bence hiçte bencil değilim bu konuda açıkcası onların aşkı çok şirindi masumdu seviyodum 2si biraraya gelir umarım umarım sara ölmemiştir....
Bugün Michael'ın Sara'nın öldüğünü öğrendiği bölümü izledim....gerçi kafayı ayan beyan gördük onun ölmediğini göstermek Linc'in tam bi gerzek konumuna düşmesini sağlar ama her türlü mantıksızlığına karşın cidden Sara ölmemiş olsun
(= JesLice =) 07-03-08, 14:54 arkdslar 4.sezonda sara ilk olarak flashbcklerle geri dönüomuş..Daha sonra tümüyle dönüyor..Farkındaysanız zaten senaristler saranın ölümüyle ilgli acık kapı bıraktılar..
[QUOTE=çaplin;6213861]melenaya tamammen katılıyorum..bende farketmiştim ..ilk başta gretchen olarak anladım ama orda saradan bahsettiklerini 2. izleyişimde anladım...adamlar kafamızda soru işareti bırakmaya bayılıyolar..[/QUOTE
sucre nin baktııı çöp kutusunnun yanındaki kutuda ney vardı
ya zaten linc kutuya açtı söyle bi baktı sonra kapattı.enine boyuna incelemedi...bence o başka birinin kafası olablr..zaten lj de sara öldü ben görmedim gözüm kapalıydı ama çığlıkları duydum dedi.hem son bölümde o mahonun söylediğ i' if shes done what she thinks she has(sara) shes the weak link scofield will find her '..ben burdan çıkardım saranın ölmediğini..ya benim küçük bi ümidim var yani..
Arkadaşlar Sara yı oynayan Sarah Wayne Callies le dizinin bağlantısı kopmuş durumda şu anda.Eğer tekrar anlaşmışlarsa olabilir dedikleriniz. Ama öyle bir şey olsaydı da bir haber çıkardı.
(= JesLice =) 16-03-08, 10:32 Arkadaşlar Sara yı oynayan Sarah Wayne Callies le dizinin bağlantısı kopmuş durumda şu anda.Eğer tekrar anlaşmışlarsa olabilir dedikleriniz. Ama öyle bir şey olsaydı da bir haber çıkardı.
ama şöyle bir şey de olabilir..eger sarayla anlaşırlarsa ve bu basına yansırsa izleyici ''aa sara dönüyor'' deyip heyecan kalmaz dizide...anlaşsalar bile basına yansımayabilir bu..
ama şöyle bir şey de olabilir..eger sarayla anlaşırlarsa ve bu basına yansırsa izleyici ''aa sara dönüyor'' deyip heyecan kalmaz dizide...anlaşsalar bile basına yansımayabilir bu..
bende böle düşünüyorum...13.bölümüde izledim 2 haftadır düşünüyorum...bu dediğin daha mantıklı geldi çünkü yeni sezon tamam sara dönüyo diye izlemeye başlıcaz bi heyecanı kalmayacak....
.:princesse:. 20-03-08, 17:28 [QUOTE=babbıl;6245110]
ya zaten linc kutuya açtı söyle bi baktı sonra kapattı.enine boyuna incelemedi...bence o başka birinin kafası olablr..zaten lj de sara öldü ben görmedim gözüm kapalıydı ama çığlıkları duydum dedi.hem son bölümde o mahonun söylediğ i' if shes done what she thinks she has(sara) shes the weak link scofield will find her '..ben burdan çıkardım saranın ölmediğini..ya benim küçük bi ümidim var yani..
Bunu Bende Abimle Tartıştım Ama Abim Bana Tonlamalara Dikkat Et Dedi..
Söylereken Sarah'nın Ölmediğini Kastetmiyor.
"Eğer Michael Saraya Yaptığını Öğrenirse" Gibi Bişey Söylüyor..
Bence Sara'nın Kafasını Kesmesinden Bahsediyo.
Çünkü Linc Michael'a Sadece "-She is death Michael"
Dedi..
Benim Düşüncem Ölenlerde Hiçbiri Dönmediği Gibi Sarah Da Dönmez..
Arkadaşlar sıkı durun, Sarah geri dönüyor. Ben de inanmıyordum dönebileceğine ama 4. sezonda geri döndürüyorlarmış:happy0064
kaynak (http://www.eonline.com/gossip/kristin/detail/index.jsp?uuid=3fd3e7cf-0758-484e-beca-5d5b7e09cae0)
In one crazy unexpected twist, Sarah Wayne Callies is coming back to Prison Break next season!!!
Yes, even after her character, Dr. Sara Tancredi was unexpectedly beheaded last season. Apparently she had a contract dispute with 20th Century last year but that’s all been resolved.
In the fourth episode of season three (”Good Fences”), Sara’s head was presumably decapitated, placed in a box, and sent to Lincoln Burrows. So how can she be written back into the series?
Prison Break executive producer Matt Olmstead tells TV Guide,”Lincoln glanced at the head in the box for a split second. That could’ve been anyone. He wasn’t about to pull it up from the hair and inspect it closely.”
Olmstead also admitted that the fans affected the decision to bring back Sarah. “…once we started talking about it, it was mentioned again that fans are still wondering about her. And when people who are fans of the show — and of Sarah — are asking, “Is she really dead?”, what they’re saying, essentially, is, “I hope she’s not dead.”
evet arkadaslar 4.sezon sara mız geri dönüyo süper benim içimde hep bir umut vardı zatennn :D birde bu konu açıldıgı yerdeki yorumları okudum izlemeyi bırakan çok kişi var bu diziyi bence sebeb bu olabilir herkes izlemeye yeniden baslıcakmış:happy0064
erinc.afra 31-03-08, 08:23 Evet arkadaşlar ben de internette yaptığım araştırmalar sonucunda öğrendim ki Dr.Sarah geri dönüyor.Kopan kafası yerine dikiliyor ve karşımıza zombi olarak çıkıyor..Valla orayı nasıl yapacaklar bilemiyorum.Kafanın az birşey görünmesine rağmen öldüğü görüldü ve gerçek bir kafaydı onun kafası.Bilemedim.Biraz saçma olacak gibi.Doktoru seviyorum dönsün isterim fakat dönmesin de...
(= JesLice =) 01-04-08, 16:15 Evet arkadaşlar ben de internette yaptığım araştırmalar sonucunda öğrendim ki Dr.Sarah geri dönüyor.Kopan kafası yerine dikiliyor ve karşımıza zombi olarak çıkıyor..Valla orayı nasıl yapacaklar bilemiyorum.Kafanın az birşey görünmesine rağmen öldüğü görüldü ve gerçek bir kafaydı onun kafası.Bilemedim.Biraz saçma olacak gibi.Doktoru seviyorum dönsün isterim fakat dönmesin de...
bence o kelle Kesinlikle saraya ait değildi..Büyük bir ihtimal başka birini öldürdüler ve Sarayı farklı bir yere götürüp işkence fln yapmıs yada bir yerde saklamıs olabilirler..Ve zaten 3.sezonun 13.bölümünde michael susanı bulurken sarayı da bulucak...gibime geliyor...en mantıklı bu şekilde olabilir..Bence..
umarım mantıklı bir açıklama getirirler yoksa Michael'ın zekası altında zaten ezilen Lincoln hepten salak durumuna düşecek :D
MISA'nın bitmemesine çok sevindim
Haberi bende daha yeni duydum Callies diziye geri dönmeye karar vermiş ama nasıl dönecek orası soru işareti olsa gerek :) Kesinlikle Sara karakterinin diziye girmesi iyi olacak ama sonuçta Linc kelleye Sara demişti gerçi ben daha o zaman da Sara ya benzetememiştim o kelleyi :) Şimdi bu gelişmeler ışığında bana göre Linc in zaten son derece sınırlı zekası hepten yerlerde sürünecek :) Bekleyip görelim neler olacağını .....
erinc.afra 02-04-08, 20:19 Valla ne yapacaklar ben de bilemiyorum.Belki de Sarah'nın suratına kezzap falan döktüler veya başka bişi yaptılar.Sarah da sevgülüsünün onu böyle görmesini istemediği için ölmüşüm gibi gösterin dedirtti.Öte yandan ikinci teorim ise Michael ile ilişkileri daha bitmedi.Yani yapmasını istedikleri başka birşey var ve o yüzden Srah'yı ellerinde tutuyorlar ve ilerde koz olarak sunacaklar.Ya da ne bilim.Off her türlü saçma bişi oluyo.Ehhh be kızım hamile kalacak zamanımı buldun.Allah analı babalı büyütsün gerçi.Umarım iyi bir mantık çerçevesi içerisinde izleriz.
eeee yapımcıların biraz mantıklı olması lazım anlaşmaları yaparken sonra böle bi dizi saçmasapan olur ölüp geri dönmesi arasında şurda kaç bölüm varki hiç öldürmeselerdi madem anlaşacaklardı
Evet arkadaşlar ben de internette yaptığım araştırmalar sonucunda öğrendim ki Dr.Sarah geri dönüyor.Kopan kafası yerine dikiliyor ve karşımıza zombi olarak çıkıyor..Valla orayı nasıl yapacaklar bilemiyorum.Kafanın az birşey görünmesine rağmen öldüğü görüldü ve gerçek bir kafaydı onun kafası.Bilemedim.Biraz saçma olacak gibi.Doktoru seviyorum dönsün isterim fakat dönmesin de...
ay arkadaşım akşam akşam iyi güldürdün walla beni,sağol :) bende sana katılıyorum sara nın kafasını dikip,zombi olarak mı sokucaklar tekrar diziye.ben bi türlü sevemedim şu kızı bilmiyorum neden.zaten son bölümde içime bi kurt düşmüştü,mahone un sara ya yaptıklarını öğrenirse falan diyodu,kesin başka bişi çıkıcak bunun altından dedim ve çıktı.amaaann nerden çıktı bu kız yine,öf...kesin linc kutunun içine iyice bakmadığı için döndürcekler Sara yı.
herkese merhaba...uzun zamandır yazmak istediğim ama fırsat bulamadığım mesajımı sonunda yazıyorum...
arkadaşlar bundan tahmini 1,5 yada 2 ay önce prison break official site de latest video kısmında bi video vardı...bellick ve asyalı bi kadın...kadının elinde bi çiçek sepeti var...elinde bi kağıt(yanlış hatırlamıyorsam)...bellick e sen scofield mısın???diyo..oda evet diyo...dövmelerini falan soruyo...ama malesef ben sonuna kadar video yu izleyemedim...bendeki ilk izlenimi bu kadın bi şekilde sarayı tanıyo...yani sara bunun sonaya gönderdi...scofield la konuşması için...tam sonuna kadar izleyemediğim içinde fazla bi yorum yapamıyorum...aramızda izleyenler varsa!!!!
bu kadar paylaşmak istedim.....
okadarda sert yapmayın ama kadına:img-tomat bence estetik mucizesi:img-wink: yani bi kadını saranın aynı yapmışlar sonrada kesmişler boğazını olamaz mı? ya geri gelsin sonra daha güzel bi kadın koyarlar scofield'ın karşısına olmaz yani:icon_sorr zor alıştım saraha zaten bari yeni biriyle görmesin gözüm:img-blush
walla bu habere herkes sevinmek zorunda değil ama yabancılarda hiç kötü karşılayan görmedim açıkcası ne istiyosunuz kızdan anlamadım gitti valla :):icon_whis mic mutlu olsun iyi birsey deil mi bu ilginç gelio bana neyse herkesin fikrine saygı duymak gerekir sarah wayne in sitesinde okudum kesin 4.sezon sara bizimle bian önce gelse yaaa linc cigimede güzel bir hatun bulsalar fena olmayacak oda mutlu olsun canım o benim yaaa :)
Smallville18 09-04-08, 23:22 önce sara karakteriyle anlaşamadılar güle güle dediler ve sonrada yok sen bizsin bizde sensiz yapamayız diyip sarayı yeniden kadroya dahil ettiler.
sonuçta hiç kimse aha bu bizim saramı acaba diyip kafayı evrip çevirip incelemez ordan yola çıkmamak lazım ölüp ölmediğini anlamak için.
sonuçta sara karakteri ile anlaşmazlık yaşandığı için dizide kesin ölmüştü.
Sara gerçek hayatta hamile olduğu için 3.sezonda yoktu diye bilgim var benim.
Anlaşıp anlaşmama durumu değil yani.
eee birşeyi çok merak ediyorum peki sarayı nasıl diziye dahil edecekler?Bu durumda lincoln aptal durumunda kalmaz mı?
Şöyle birşey hatırlıyorum.
Lj Susan'a beni öldüremessin elindeki tek koz benim diyor.Susan'da yanındaki adamına eğer plan başarısız olursa hepsini öldür diyor.
Hepsi derken ? (:
Lj Sara'nın öldüğünüde görmemişti sesini duydum demişti.
edaaydemir 14-04-08, 22:54 arkadaşlar saranın ölümü sizcede şaibeli değilmiydi. kopuk bir kafa lj de sesleri duydum dediği anda ben anladım sarayı geri döndermek için böyle bir laf kullanmış olduklarını.
Sez!n Tuğba 15-04-08, 09:03 Sara'nın döneceğine bende çok seviniyorum.3. sezon bitti.Mahone'nin son konuşmasında anlamıştım zaten.İyi olacak böyle ;)
4. sezon başlasın bir an önce.
edaaydemir 15-04-08, 10:57 arkadaşlar benmi yanılıyorum bilmiyorum ama daha 3. sezondayız internettede şimdi 3.sezon 13. bölüm dönüyor grevden sonra 3. sezon devam ediyor 4. sezon diye birşey yok 3. sezon devam ediyor.
3. sezondan devam edecek fakat 4. sezon diye anılacak :img-wink:
orasını bilmem ama 3. sezon finalinden bir bölüm izledim.sucre safım benim hapse düşüyor sotaya.sofia linc e kalıyor ve sara ölmemiş gibi geldi sanki mike da onu kurtarmaya gidiyordu....şimdilik yeter.
herhalde çünkü 3.sezondaki hikaye devam ediyor.
walla benim izlediğim kadarıyla 3. sezon yazıyordu.izlediğim bölümde 3. sezon finladi adamlar çekmiş finali 4. sezon diye bahsedileceğini sanmam..
sarah wayne callies in sitesinde 4. sezonda oynayacagi yazio ama dediginiz gibi de olabilir benim merak ettigim sofia linc e kalıyo demiş bi arkadas öleyse süper ama onun sevgilisine ne oluyo peki bilen varmi(adını unuttum bi an)
edaaydemir 20-04-08, 23:22 sarah wayne callies in sitesinde 4. sezonda oynayacagi yazio ama dediginiz gibi de olabilir benim merak ettigim sofia linc e kalıyo demiş bi arkadas öleyse süper ama onun sevgilisine ne oluyo peki bilen varmi(adını unuttum bi an)
whistler mi? onun yalancı biri olduğunu anlıyor sofia birde 3. sezon finalde sofia vuruluyor whistler onu bırakıp gidiyor sofiada linc e kalıyor.bende merakla bekliyorum lincle sofia aşkını.
naughty chris 21-04-08, 16:06 evet zaten sophia ile lincoln arasında bir etkileşim başladı sophia whistlerı sevmiyor eskisi gibi öyle gözüküyor bende cidden çok merak ediyorum sara geri gelicek mi acaba 4.sezonda falan:)
Sez!n Tuğba 22-04-08, 16:04 Sarah Wayne Callies “Prison Break”e Geri Dönüyor
Bu haftanın en şok edici haberi “Prison Break“ten geldi: Dr. Sarah Tancredi (Sarah Wayne Callies), “Prison Break” 4. sezon ile ekibe yeniden dahil olacak. Hepimiz biliyoruz ki Dr. Sarah Tancredi, -Susan tarafından- kafası kesilerek öldürüldü. Bunun en büyük şahitleri de: L.J. ve Lincoln’dü. Sarah’nın infazı, L.J.’nin yanında gerçekleştirilmişti ve Lincoln de Sarah’ın kesik başını kutu içinde görmüştü. Bunların üzerine, “Prison Break“ın uygulayıcı yapımcısı olan Matt Olmstead’in yaptığı açıklamada, bu sahnelerin çok fazla detaylı gösterilmediğini ve bu işin gerçeğinin flashbacklerle 4. sezonda işleneceğini söyledi. Sanırız, 3. sezonun finalinde Michael’ın Sarah’yı bulmak için yola koyulması da Sarah’ın 4. sezonunda olacağının bir işaretiydi…
3. sezon finalinde anlamıştım zaten.Yanılmadım.
Dizi onsuz hiç ilerlemezdi.Mike'ın yanına biri lazımdı.Bu kişide Sara'dan başkası olamaz bence.
Saygılarımla.
Sarah Wayne Callies “Prison Break”e Geri Dönüyor
Bu haftanın en şok edici haberi “Prison Break“ten geldi: Dr. Sarah Tancredi (Sarah Wayne Callies), “Prison Break” 4. sezon ile ekibe yeniden dahil olacak. Hepimiz biliyoruz ki Dr. Sarah Tancredi, -Susan tarafından- kafası kesilerek öldürüldü. Bunun en büyük şahitleri de: L.J. ve Lincoln’dü. Sarah’nın infazı, L.J.’nin yanında gerçekleştirilmişti ve Lincoln de Sarah’ın kesik başını kutu içinde görmüştü. Bunların üzerine, “Prison Break“ın uygulayıcı yapımcısı olan Matt Olmstead’in yaptığı açıklamada, bu sahnelerin çok fazla detaylı gösterilmediğini ve bu işin gerçeğinin flashbacklerle 4. sezonda işleneceğini söyledi. Sanırız, 3. sezonun finalinde Michael’ın Sarah’yı bulmak için yola koyulması da Sarah’ın 4. sezonunda olacağının bir işaretiydi…
3. sezon finalinde anlamıştım zaten.Yanılmadım.
Dizi onsuz hiç ilerlemezdi.Mike'ın yanına biri lazımdı.Bu kişide Sara'dan başkası olamaz bence.
Saygılarımla.
bende katılıyorum sana arkadaşım...zaten lj gözlerimi kapadım ama sesleri duydum dedğinden bile anlaşılıyor...sabırsızlıkla yeni bölümleri bekliyoruz....
Başlıkta genel bir temizlik yapılmış ve kurallara uymayan mesajlar silinmiştir.
-Dizide yer alan karakterler üzerinden dizi yorumu barındırmadan yazılan mesajlar,
-Resimlerden veya çalışmalardan alıntı yapılan mesajlar,
-Büyük boyutta(resim ekleme kurallarına uyulmadan) eklenen çalışmalar ve resimler,
-Başlıkta uzun süredir devam eden ve dizi dışı sadece sohbet içerikli olan mesajlar,
tarafımca silinmiştir.Ve kural dışı mesajlar devam ettiği takdirde de uyarılmadan silinecektir.Kurallara biraz daha özen göstermenizi rica ediyorum.
evet Sara geri dönecek 4. sezonda.. ve sara ve michael'ın yeniden kavuştuğu sahne mükemmel olacak :good::happy0064
valla senaristler ve yapımcı haklı.. Lj hiçbirşey görmedi sadece kutuda bir kafa gördü.. zaten flashbacklerle bu boşluk kapanacaktır hemen.. o yüzden 4. sezonu beklemeye devam :good:
yardımlarınız ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar ama ya o kesik baş?işte o benim kafamı karıştırıyor eğer o kutudaki kesik baş değilse ya da sara'nın başı değilse ki Linc sofia'ya bağıra bağıra söylemişti hatırlarsanız.Ve dediğim gibi eğer o kesik baş sara'ya ait değilse linc nasıl oluyor da bu kadar emin?Ve birşeyi daha çok merak ediyorum acaba sara'yı nasıl yeniden diziye dahil edecekler? ve de gretchen'a ne olacak?
http://img238.imageshack.us/img238/9409/danay7doneah6.jpg (http://imageshack.us)
http://img505.imageshack.us/img505/5047/danay3doneqn5.jpg (http://imageshack.us)
http://img505.imageshack.us/img505/1774/danay5donepr0.jpg (http://imageshack.us)
http://img505.imageshack.us/img505/6156/danay6donefp1.jpg (http://imageshack.us)
http://img238.imageshack.us/img238/9409/danay7doneah6.jpg (http://imageshack.us)
Prison Break” 4. Sezonda Yeni Ajan Belli Oldu: Michael Rapaport
Yaklaşık 1-2 hafta önce “Prison Break” 4. sezon kadrosuna 2 yeni karakterin katılacağını sizlere duyurmuştuk fakat bu karakterlerin hangi aktörler olacağı belli değildi. Bugün yapılan açıklamada, Michael ve Lincoln ile işbirliği yapacak olan Don isimli FBI ajanının Michael Papaport olacağı belirtildi. Aktör, en son “My Name is Earl” dizisinde Frank isimli karakteri canlandırmıştı.
Unutmadan belirtelim: 4. Sezon çekimleri ise bu ay içinde Los Angeles’ta başlayacak.
kaynak dizidizi
edaaydemir 14-05-08, 20:02 henüz 2. sezona geçtim arkadaşlar neden bu diziye bu kadar ilgi az ya
gerçekten izlenilmesi gereken bir dizi süper gidiyor neyse ben kaçıyım prison break
beni bekler... :D
ben senin gibi düşünmüyorum bence bu dizi gereken ilgiyi çekiyor üzerine birde bence bu zamana kadar yapılmış en iyi kurguya sahip..
batiperlin 14-05-08, 20:04 Hayır ben öyle demek istemedim evet gerçekten süper bir dizi ilgisi var
ama bence bu dizi için bu ilgi yetersiz diyorum benim görüşüm yapılmış en iyi bir kurgu
olabilir buna tam daha karar vermek benim açıdan dogru degil ama başlıga ne zaman
baksam 3-5 gün önce yazılmış msjlar online degil pek ben bundan şikayetciyim..
Projects
Prison Break
Status: Season 4
Role: Dr.Sara Tancredi
More Info: here
bu yazıyı sarah wayne callies in kendi sitesinde buldum.burdaki yazıya göre sezon 4 te oynayacak dizide.(isteyene sitenin adresini verebilirim)
Projects
Prison Break
Status: Season 4
Role: Dr.Sara Tancredi
More Info: here
bu yazıyı sarah wayne callies in kendi sitesinde buldum.burdaki yazıya göre sezon 4 te oynayacak dizide.(isteyene sitenin adresini verebilirim)
Sara Wayne Callies'in 4.sezonda geri döneceği resmen onaylanmış birşey, yapımcı bile bir röportajında söyledi, Sara'mız geri geliyor yani :) :) :) valla zaten içime oturmuştu Sara gidince bir eksiklik olmuştu, o yüzden merakla bekliyorum 4. sezonuda :)
Hayır ben öyle demek istemedim evet gerçekten süper bir dizi ilgisi var
ama bence bu dizi için bu ilgi yetersiz diyorum benim görüşüm yapılmış en iyi bir kurgu
olabilir buna tam daha karar vermek benim açıdan dogru degil ama başlıga ne zaman
baksam 3-5 gün önce yazılmış msjlar online degil pek ben bundan şikayetciyim..
Diziye olan ilgi neden az ben sana şöyle açıklayayım, cnbc-e'de gösteriliyor dizi sadece, yani bildiğim kadarıyla o tnt denilen kanalda Lost gibi dublajlı hali falan verilmiyor,
ikincisi ise dizi şu an sezon arasında, ben bölümleri amerikayla eş zamanlı olarak izlememe rağmen, tekrarlarını cnbc-e'de de izledim ve orada da sezon bitti. o yüzden şu an herkes farklı dizilere yoğunlaşmış durumda..
ama yoksa sezon başlasın güzel olur burası :) :)
prisoner_386 19-05-08, 16:36 Sara Wayne Callies'in 4.sezonda geri döneceği resmen onaylanmış birşey, yapımcı bile bir röportajında söyledi, Sara'mız geri geliyor yani :) :) :) valla zaten içime oturmuştu Sara gidince bir eksiklik olmuştu, o yüzden merakla bekliyorum 4. sezonuda :)
Diziye olan ilgi neden az ben sana şöyle açıklayayım, cnbc-e'de gösteriliyor dizi sadece, yani bildiğim kadarıyla o tnt denilen kanalda Lost gibi dublajlı hali falan verilmiyor,
ikincisi ise dizi şu an sezon arasında, ben bölümleri amerikayla eş zamanlı olarak izlememe rağmen, tekrarlarını cnbc-e'de de izledim ve orada da sezon bitti. o yüzden şu an herkes farklı dizilere yoğunlaşmış durumda..
ama yoksa sezon başlasın güzel olur burası :) :)
Evet Fox'tan da resmi açıklama gelmişti bu konuyla ilgili...Sara nın geri gelceğini hiç ummuyodum ama süper oldu...3.sezonu izlemedim doru düzgün sırf sara yok die..Ama bu sezon süper olcak eminim...Çok mutlu oldum geri gelmesine...
Evet Fox'tan da resmi açıklama gelmişti bu konuyla ilgili...Sara nın geri gelceğini hiç ummuyodum ama süper oldu...3.sezonu izlemedim doru düzgün sırf sara yok die..Ama bu sezon süper olcak eminim...Çok mutlu oldum geri gelmesine...
bende 2.sezonun sonlarında 3.sezonun başlarında sıkılır gibi olmuştum bi ara, Sara yok, çok yavaş ilerliyor gibi gelmişti ama, 3.sezonun sonu gene güzeldi, kaçtıkları bölümler çok güzel oluyor valla :) :)
ben Sara'nın öldüğünden beri internetteki forumlara bakıyordum, herkes aynı şeyi söylüyordu, Sara geri gelmeli mutlaka diye.. hatta Facebook gibi toplu üyelerin çok olduğu sitelerde belirli aralıklara Fox'a ve yapmıcılara mail atıldı Sara geri gelsin diye.. anlaşılan onlarında etkisi olmuş baya.. :good: birde Sarah Wallies doğumda yaptı herhalde çocuğu 5-6 aylık falanda olmuştur artık projelere geri dönmeye karar vermiş anlaşılan :good:
prisoner_386 19-05-08, 16:56 bende 2.sezonun sonlarında 3.sezonun başlarında sıkılır gibi olmuştum bi ara, Sara yok, çok yavaş ilerliyor gibi gelmişti ama, 3.sezonun sonu gene güzeldi, kaçtıkları bölümler çok güzel oluyor valla :) :)
ben Sara'nın öldüğünden beri internetteki forumlara bakıyordum, herkes aynı şeyi söylüyordu, Sara geri gelmeli mutlaka diye.. hatta Facebook gibi toplu üyelerin çok olduğu sitelerde belirli aralıklara Fox'a ve yapmıcılara mail atıldı Sara geri gelsin diye.. anlaşılan onlarında etkisi olmuş baya.. :good: birde Sarah Wallies doğumda yaptı herhalde çocuğu 5-6 aylık falanda olmuştur artık projelere geri dönmeye karar vermiş anlaşılan :good:
Evet olay spekülasyon haline getirildi aslında...Ama Sarah nın geri gelişi herşeye son noktayı koydu...Bnd sitedekileri takip ediyodum..Yok bi gün origami yaptılar,bi gün mektup attılar,öyle böyle başardılar...Tebrik etmek lazım hepsini...Ama süper de oldu...Sabırsızlanıyorum...Sanırım yeni sezon da eylül die açıklanmış
sarah sız 3 sezonun pek tadı yoktu...hergün forumlara girip SWC ile ilgili yeni bi haber var mı bakıyodum...şimdi resmen onaylandı ve resimler falanda geldi daha da mutlu oldum...prison break in bi yetkilisinin verdiği bi röp.okumuştum nette....sara öldünce fanlarında çok tepki aldıklarını söylemişti....
prisoner_386 20-05-08, 17:06 sarah sız 3 sezonun pek tadı yoktu...hergün forumlara girip SWC ile ilgili yeni bi haber var mı bakıyodum...şimdi resmen onaylandı ve resimler falanda geldi daha da mutlu oldum...prison break in bi yetkilisinin verdiği bi röp.okumuştum nette....sara öldünce fanlarında çok tepki aldıklarını söylemişti....
Bnd aynıydım..Ama artık sıkılmaya başlamıştım...Sanki oyun oynadılar bizimle...Tam umudumu kesmiştim ki prisonbreak sitesinde bu haberi gördüm ve havalara uçtum:happy0064
Dominic Purcell, aka Lincoln Burrows, returns to the set of Prison Break to shoot season four in downtown Los Angeles on Tuesday. As you can tell, Dominic is not a fan of the paparazzi.
Also in the market scene Dom was shooting: Marshall Allman as LJ Burrows (Lincoln’s son) and Danay Garcia as Sofia Lugo (Lincoln’s love interest).
And according to E!, “They’re introducing a new nerdy hacker character named Roland Glenn to join the boys for at least six episodes to help them fight the Company. He’s a talker, this one, and his big fat mouth is going to get him into trouble.”
http://img391.imageshack.us/img391/9205/prisonbreakseason4je3.jpg
http://img391.imageshack.us/img391/7204/prisonbreakseason401bv8.th.jpg (http://img391.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason401bv8.jpg) http://img391.imageshack.us/img391/3553/prisonbreakseason404tj8.th.jpg (http://img391.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason404tj8.jpg)
ÖlümüneAdliTıp 24-05-08, 19:47 Dominic Purcell ilk fotoğrafta çok korkunç çıkmış yaa.
Elinde sonunda bunlara Şirket'ten birinin yardım etmesini bekliyordum zaten. Hele şükür.
http://img61.imageshack.us/img61/9046/wentworthmillerpasadenalx4.jpg
http://img61.imageshack.us/img61/8012/wentworthmillerpasadenaha3.th.jpg (http://img61.imageshack.us/my.php?image=wentworthmillerpasadenaha3.jpg) http://img61.imageshack.us/img61/8358/wentworthmillerpasadenasg4.th.jpg (http://img61.imageshack.us/my.php?image=wentworthmillerpasadenasg4.jpg) http://img61.imageshack.us/img61/9793/wentworthmillerpasadenarv9.th.jpg (http://img61.imageshack.us/my.php?image=wentworthmillerpasadenarv9.jpg) http://img61.imageshack.us/img61/1710/wentworthmillerpasadenald2.th.jpg (http://img61.imageshack.us/my.php?image=wentworthmillerpasadenald2.jpg)
http://img140.imageshack.us/img140/5795/tm253918bts2906iy3.jpg
http://img140.imageshack.us/img140/8265/tm253929bts2913cn2.jpg
http://img140.imageshack.us/img140/8599/tm253932bts2916bk1.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/7438/tm253921bts2909el2.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/5594/tm253929bts2913xv8.jpg
batiperlin 31-05-08, 13:17 Resimler için çok çok tşkler
valla sabırsızlıkla bekliyorum 4. sezonu..
prisoner_386 31-05-08, 14:04 Resimler için çok çok teşekkürler..:happy0064:happy0064..SAra çok tatlı çıkmış.Cnm bnm yha iyi ki geri geldi.Süper bi sezon bizi bekliyo:happy0064:img-icecr
ya bu Sara ve Michael'lı resimler 4. sezona ait di mi?? yoksa 2.sezondaki tren sahnesinden sonra mı bunlar??
birde arkadaşlar "scylla" adlı 2 saatlik sezon premieri 25 ağutosta, bir sonraki "breaking and entering" adlı bölümü de 1 eylülde yayınlanacakmış.. :good:
ya bu Sara ve Michael'lı resimler 4. sezona ait di mi?? yoksa 2.sezondaki tren sahnesinden sonra mı bunlar??
Evet 4. sezona ait. Taze taze fotoğraflar bunlar:img-wink: Hala nasıl açıklayacaklar bu kelle işini merak ediyorum.
prisoner_386 01-06-08, 11:19 Evet 4. sezona ait. Taze taze fotoğraflar bunlar:img-wink: Hala nasıl açıklayacaklar bu kelle işini merak ediyorum.
Bnc o kelle işini lincolnun körlüğüne ve salaklığına bağlıyarak açıklıcaklar.Nasıl olur:
-Önce şirket michael a abisinin ne kdr kör olduğunu anlatır.
-Michael bunu bildiğini söyler,sadete gel der
-Onlar da Sara ölmedi,şimdi sona dan şu şu insanları kaçır sara senin dir fln derler die tahmin ediyorum:img-hyste:img-hyste
birde arkadaşlar "scylla" adlı 2 saatlik sezon premieri 25 ağutosta, bir sonraki "breaking and entering" adlı bölümü de 1 eylülde yayınlanacakmış.. :good:
Bilgilendirme için teşekkürler,bende başladı mı sezon da ben kaçırdım mı diye üzülmüştüm.Sarada dönmüş :(napalım dizinin yüzü suyu hürmetine katlanıcaz artık :icon_whis
Bilgilendirme için teşekkürler,bende başladı mı sezon da ben kaçırdım mı diye üzülmüştüm.Sarada dönmüş :(napalım dizinin yüzü suyu hürmetine katlanıcaz artık :icon_whis
Rica ederim ama bence Sara'nın dönmesi yapılan en iyi işlerden biri olmuş.. ayrıca flashbacklerle gayet güzel bir şekilde toparlayabilirler o kısmı.. Sara'nın kafasını gözümüzün önünde kesmediklerine göre her şekilde toparlanabilir o kısım :img-wink:
Bnc o kelle işini lincolnun körlüğüne ve salaklığına bağlıyarak açıklıcaklar.Nasıl olur:
-Önce şirket michael a abisinin ne kdr kör olduğunu anlatır.
-Michael bunu bildiğini söyler,sadete gel der
-Onlar da Sara ölmedi,şimdi sona dan şu şu insanları kaçır sara senin dir fln derler die tahmin ediyorum
evet Lj'nin o an herşeyi yanlış anlamasına bağlanacak muhtemelen, üstelik o kutudaki kafa ise balmumuyla gayet güzel yapılabilir.. Zaten eğer Sara diziye geri dönecekse bence babasıyla şirketin bir bağlantısı falan çıkacak ki hem dizi uzasın hem de Sara kilit bi rolle geri dönsün.. yoksa sadece Michael'a acı çektirmek yada istediklerini yaptırmak amacıyla Sara'nı kafası kesilmiş gibi gösterilmesinin bence pek bi anlamı yok... saçma sapan olur o zaman.. yani Sara güzel bi şekilde geri dönmeli..
ayrıca zaten lincoln kafaya dikkatlice bakmadı hemen geri koydu o bölümden sonra en çok istediğim şeydi bunun bir düzmece olması ve sonunda sara geri dönüyor :)
prisoner_386 03-06-08, 17:14 ayrıca zaten lincoln kafaya dikkatlice bakmadı hemen geri koydu o bölümden sonra en çok istediğim şeydi bunun bir düzmece olması ve sonunda sara geri dönüyor :)
Bnd öyle istemiştim ama ihtimal vermemiştim pek fazla.Çünkü çok fazla spekülasyon çıktı..Neyse ki biricik Sara mız geri geldi..Artık bol aşk sahneli bi PB bizi bekliyo bndn sölemesi:happy0064
ayrıca zaten lincoln kafaya dikkatlice bakmadı hemen geri koydu o bölümden sonra en çok istediğim şeydi bunun bir düzmece olması ve sonunda sara geri dönüyor :)
Bu Linc e hakaret gibi olacak ne olursa olsun salak yerine koyacak senaristler :icon_whis Sonuçta Sara sıradan biri değil ki bu konuda emin olması lazım hem zaten o kelle tanınmayacak gibi de değildi gerçi Sara ya benzemiyordu ama sonuçta Linc onaylamıştı keşke o zamanlar yüzü tanınmayacak şekilde olsaydı ya da hiç gösterilmeseydi o zaman daha inandırıcı olurdu :good:
Her şeye rağmen Sara nın diziye gelmesi iyi olacak ama keşke böyle olmasaydı diyor insan :) Michael da Sara nın yaşadığını öğrendikten sonra aynı aşk ve şevk ile intikam almak isteyecek mi acaba ? :) Bekleyip göreceğiz artık :img-icecr
prisoner_386 03-06-08, 17:50 Bu Linc e hakaret gibi olacak ne olursa olsun salak yerine koyacak senaristler :icon_whis Sonuçta Sara sıradan biri değil ki bu konuda emin olması lazım hem zaten o kelle tanınmayacak gibi de değildi gerçi Sara ya benzemiyordu ama sonuçta Linc onaylamıştı keşke o zamanlar yüzü tanınmayacak şekilde olsaydı ya da hiç gösterilmeseydi o zaman daha inandırıcı olurdu :good:
Her şeye rağmen Sara nın diziye gelmesi iyi olacak ama keşke böyle olmasaydı diyor insan :) Michael da Sara nın yaşadığını öğrendikten sonra aynı aşk ve şevk ile intikam almak isteyecek mi acaba ? :) Bekleyip göreceğiz artık :img-icecr
Bnc michael intikam almaktan vazgeçebilir ama belki de yaşattıklarından dolayı şirketi çökertmek isticek..Zaten yeni gelen spoiler de böyle diyodu.Sara yı bulduktan sonraki mutluluğunu bakalım Wentworth nası yansıtçak...Sara öldüğünde gerçekleştirdği performans muhteşemdi:img-in_lo
Bnc michael intikam almaktan vazgeçebilir ama belki de yaşattıklarından dolayı şirketi çökertmek isticek..Zaten yeni gelen spoiler de böyle diyodu.Sara yı bulduktan sonraki mutluluğunu bakalım Wentworth nası yansıtçak...Sara öldüğünde gerçekleştirdği performans muhteşemdi:img-in_lo
Büyük ihtimalle öyle isteyecektir tabii sonuçta bu intikam durumları ilk sezona kadar dayanıyor :) Zaten bu sezonda mümkünse LJ kaybolsun Michael için bütün zayıflıklar ortadan kalksın gerçi en büyük zayıflığı olan Sara geri geliyor :) Senaryo da nasıl ilerleyecek göreceğiz tabii geçen sezon biraz ilk sezonu andırdı . Birde T-Bag var dizide ilk sezonu izlerken en önce gider dediğim karakter halen yaşıyor :) Senaristler keşke Abruzzi yi harcamasaydı belki oda geri gelebilir :img-pilot
prisoner_386 03-06-08, 18:04 Büyük ihtimalle öyle isteyecektir tabii sonuçta bu intikam durumları ilk sezona kadar dayanıyor :) Zaten bu sezonda mümkünse LJ kaybolsun Michael için bütün zayıflıklar ortadan kalksın gerçi en büyük zayıflığı olan Sara geri geliyor :) Senaryo da nasıl ilerleyecek göreceğiz tabii geçen sezon biraz ilk sezonu andırdı . Birde T-Bag var dizide ilk sezonu izlerken en önce gider dediğim karakter halen yaşıyor :) Senaristler keşke Abruzzi yi harcamasaydı belki oda geri gelebilir :img-pilot
Yok artık Abruzzi de gelirse Aynalı Tahir derim bn:img-hyste...Ama bnc de keşke Abruzzi ölmeseydi...T-bag i de seviyorum bn..Farklı bi hava katıyo diziye..Yha bana kalsa Lincoln u çıkarsınlar diziden gereksiz:img-hyste:img-hyste
Yok artık Abruzzi de gelirse Aynalı Tahir derim bn:img-hyste...Ama bnc de keşke Abruzzi ölmeseydi...T-bag i de seviyorum bn..Farklı bi hava katıyo diziye..Yha bana kalsa Lincoln u çıkarsınlar diziden gereksiz:img-hyste:img-hyste
Aslında olabilir yani çokta uçuk bir senaryo olmaz sonuçta onu öldüren Mahone ilaç alıyordu bu şekilde bir düş görmüş olabilir :) Sara geri geldikten sonra Abruzzi de gelebilir :) Karakter olarak en güçlü yapıda olan oydu hatta sezon finalinde halen bir eli eksik gezen T-Bag i de balta ile harcamıştı ama senaristlerde onu harcadı :icon_sorr T-Bag de diziye bir hava katıyor hiç kuşkusuz ama ne bileyim pek sevdiğim bir kötü değil kendisi :) Michael zaten Linc ten şüphe eder bundan sonra Sara yı karşısında görünce Linc hakkında ne düşünecek merak konusu :) Tabii Linc Sara nın geri gelmesine ne diyecek orası daha önemli :)
prisoner_386 03-06-08, 18:40 Aslında olabilir yani çokta uçuk bir senaryo olmaz sonuçta onu öldüren Mahone ilaç alıyordu bu şekilde bir düş görmüş olabilir :) Sara geri geldikten sonra Abruzzi de gelebilir :) Karakter olarak en güçlü yapıda olan oydu hatta sezon finalinde halen bir eli eksik gezen T-Bag i de balta ile harcamıştı ama senaristlerde onu harcadı :icon_sorr T-Bag de diziye bir hava katıyor hiç kuşkusuz ama ne bileyim pek sevdiğim bir kötü değil kendisi :) Michael zaten Linc ten şüphe eder bundan sonra Sara yı karşısında görünce Linc hakkında ne düşünecek merak konusu :) Tabii Linc Sara nın geri gelmesine ne diyecek orası daha önemli :)
Bnc Abruzzi gitmese güzel olurdu ama geri gelmesi saçma olur gibi sanki ;tabi bnm kanatimdir sna saygım sonsuz...Lincoln u da artık bu olaydan sonra önce göz tedavisi için sonra ufak çapta bi elektroshock için kliniğe yatırsınlar.Sofia da yolunu gözlesin:img-hyste
Bnc Abruzzi gitmese güzel olurdu ama geri gelmesi saçma olur gibi sanki ;tabi bnm kanatimdir sna saygım sonsuz...Lincoln u da artık bu olaydan sonra önce göz tedavisi için sonra ufak çapta bi elektroshock için kliniğe yatırsınlar.Sofia da yolunu gözlesin:img-hyste
Bence de saçma olur :) Zaten böyle bir beklentim olduğundan değil ama hani kafası yerinden oynamış Sara geri geliyorsa belki Abruzzi de gelir :img-pilot Linc bir şekilde bu intikam olayının içinde olacak herhalde Lj i yine mi kaçıracaklar acaba son bölümde arabayı Michael a verdikten sonra sen yoluna ben yoluma bir tavrı vardı sanki :img-wink: Birde Sofia olayı var tabii Linc-Whistler-Sofia ilginç bir üçlü oluşturacak :img-icecr
The 38-year-old Prison Break star8dominic purcell) was seen filming with Wentworth Miller and Sarah Wayne Callies on Monday in Los Angeles. He even flashes his abs in one scene!
In case you missed it, Michael Rapaport will reportedly join Prison Break in its upcoming fourth season. Michael Rapaport will play a government agent who has an interesting offer for Michael Scofield (Wentworth Miller) and his brother (Dominic Purcell).
edaaydemir 07-06-08, 23:11 IMG]http://i299.photobucket.com/albums/mm319/edabauer/qx7cufymftb8g061yacj_thumb1.jpg[/IMG]http://i299.photobucket.com/albums/mm319/edabauer/tii19iyhxnz6cjlmlwm9_thumb1.jpg
http://i299.photobucket.com/albums/mm319/edabauer/drvl8e4tbytnlnbfr6b8_thumb1.jpghttp://i299.photobucket.com/albums/mm319/edabauer/i8lqb8wyyq4i5nlvylyt_thumb1.jpg
http://i299.photobucket.com/albums/mm319/edabauer/kquo2yx76coenlm0dg4g_thumb1.jpg
http://i299.photobucket.com/albums/mm319/edabauer/m88uut461welpls12p2f_thumb1.jpg
http://i299.photobucket.com/albums/mm319/edabauer/mhzckx1b5q10xqs1hf3k_thumb1.jpg
4.sezondan set görüntüleri...
ayrıca p.b amerikada 1EYLÜLDE başlıyacakmış (türkiyeye gelmesi uzun sürmez)
Prison Break” 4. sezon ile birlikte ekibe 2 yeni karakter daha katılacak. Bunlardan, Don isimli FBI ajanı Michael’ların tarafında olurken bir yandan da Örgütü çözmek için strateji ve taktikleri beliryekecek. Diğer yandan Penrab isimli karakter ise Örgüt adına çalışan ve Michael’ların üzerine yollanan acımasız bir katili canlandıracak. Henüz, her iki rol için de aktör isimleri belli değil.
Kendisi ile yapılan 4. sezon röportajında Wentworth Miller, Michael’ın artık dövmelerinin olmayacağını ve örgütün peşine düşeceğini açıklarken artık kaçış döneminin bittiğinin altını çizdi.
Bnd öyle istemiştim ama ihtimal vermemiştim pek fazla.Çünkü çok fazla spekülasyon çıktı..Neyse ki biricik Sara mız geri geldi..Artık bol aşk sahneli bi PB bizi bekliyo bndn sölemesi:happy0064
valla bencede öyle :) :) zaten 1.sezondan kısa kısa sahneler ve birde 2.sezondaki tren sahnesi var hani elimizde.. onun dışındatelefon mesajları, origamiden kuşlar,börütler böcekler, güller falan var :)
iyi oldu iyi mutlaka flasbacklerle adam akılllı bağlanacaktır bir yere... bu kadar izleyiciyi saf yerine koyamayacaklarına göre..
Aslında olabilir yani çokta uçuk bir senaryo olmaz sonuçta onu öldüren Mahone ilaç alıyordu bu şekilde bir düş görmüş olabilir Sara geri geldikten sonra Abruzzi de gelebilir Karakter olarak en güçlü yapıda olan oydu hatta sezon finalinde halen bir eli eksik gezen T-Bag i de balta ile harcamıştı ama senaristlerde onu harcadı T-Bag de diziye bir hava katıyor hiç kuşkusuz ama ne bileyim pek sevdiğim bir kötü değil kendisi Michael zaten Linc ten şüphe eder bundan sonra Sara yı karşısında görünce Linc hakkında ne düşünecek merak konusu Tabii Linc Sara nın geri gelmesine ne diyecek orası daha önemli
Abruzzi geri gelsin ama Michael'ın başına iş açmasın daha fazla.. aa nedir bu çocuğun çektiği be.. yazıktır günahtır Michael'cıma :)
T-bag bana itici geliyor baya nedense.. ama bi ara gerçekten çok acımış ve üzülmüştüm ona 2.sezonda o sevdiği ve onu seven bi kadın vardı onun yanına gittiğinde.. bencede T-bag sevdiğim bir kötü değil valla :)
Lj küçük çocuk daha yahu ama lincoln'a karşı bi antipati oluşmuştu bende nedense şu Sara'nın ölümünden sonra yaptıklarıyla falan.. Sofia'yı da kaptı zaten o hengame de.. :img-hyste
prisoner_386 14-06-08, 14:08 From Nick Santora
'PB has been very busy and I haven’t had a chance to check in. Work has been great — we are coming up with some great storylines - this will be a fun, exciting season. Someone asked me a question about who the hardest character to write for … I’d have to say every character is fun to write in their own way, I don’t have one that I find harder than the other — each one is a challenge in its own way.'
Türkçe:Prison Break çekimleri son zamanlarda oldukça yoğundu ve bnd çok fazla internet e giremedim.Yaptığımız iş gerçekten harika,çok güzel bir senaryoyla geliyoruz;çok eğlenceli ve de heyecanlı bir sezon olacak.Birisi bana yazmakta en çok zorlandığım karakteri sormuş.Bu soruyu her karakteri kendi tasvirleriyle yazmanın çok eğlenceli olduğunu söyleyerek cevaplamak zorundayım,hiç birisini yazarken diğerinden daha fazla zorlandığım bi karakter yok,her biri kendi yolunda mücadele veriyorlar.
benim en merak ettiğim şey sarayı senaristlerin nasıl geri döndürceği..bununla ilgili bi açıklama yapıldı mı? :img-help:
benim en merak ettiğim şey sarayı senaristlerin nasıl geri döndürceği..bununla ilgili bi açıklama yapıldı mı? :img-help:
hayır bildiğim kadarıyla açıklama yapılmadı ama cnbce resmı siyesınde prison breakın yenı bölümleri sonbahara diye yazıyordu bu doğru mu?:img-cray:
ÖlümüneAdliTıp 19-06-08, 16:49 benim en merak ettiğim şey sarayı senaristlerin nasıl geri döndürceği..bununla ilgili bi açıklama yapıldı mı? :img-help:
Bence bu kadarını da açıklamazlar artık. O da diziyi izlerken ki heycanlı anlarımızdan biri olur.
Ben şeyi sormak istedim arkadaşlar yaa. Şirketten birisi bizim ekibe yardım edicekti yaa?? O kişi ile ilgili detaylı bir spoiler var mı?
Bence bu kadarını da açıklamazlar artık. O da diziyi izlerken ki heycanlı anlarımızdan biri olur.
Ben şeyi sormak istedim arkadaşlar yaa. Şirketten birisi bizim ekibe yardım edicekti yaa?? O kişi ile ilgili detaylı bir spoiler var mı?
diziye 2 yeni ajan gircekti galiba onlar ama bilmiyorum
prisoner_386 21-06-08, 20:12 We’ve got a couple new spoilers this morning. Not too much info (they sure are keeping tight wraps on Season 4) but something to tide us over!
First up from Kristin . She says that Michael Rapaport is coming on board as “a government agent who offers complete freedom (all charges dropped) to Michael Scofield if he helps them to bring down the Company once and for all.” This motivates the good guys to band together to take down Susan B. and all her friends.
Next The Man has revealed a couple tidbits. I seems that Mahone’s family will be mentioned/possibly shown in Season 4. And for those of you who were McGrady fans and hoping to see him join the quest to take down the Company? Well you probably aren’t going to see that happened. It seems that story line is finished.
prisoner_386 23-06-08, 17:45 Michael:
In the Season 4 promo spot, Michael aims the gun at a familiar character but does NOT shoot the person.
The death count will continue to mount and it will continue to weigh on Michael. Michael will have internal conflicts about how he should react. He may have ruthless intentions, but he may be unable to pull them off.
Michael and Sara are together in Episode 4.03, with Linc, Sucre, Mahone and Roland.
Characters in Los Angeles:
LJ is in Episode 4.01 but is not part of the team that will be fighting the Company.
Lincoln will not lose his credibility about his mistaking the head in the box for Sara… although some people may not like the explanation.
During Season 4 we will find out that Susan B./Gretchen is not as smart or as good as she thinks she is.
Whistler may be leaving sooner than we thought and there will be no replacement actor.
In one scene Sara is in a bar getting drunk. She has an ‘oragami rose’ in her purse and some guy named ‘Wyatt’ shows up at the bar looking for her. Could be a flashback.
Characters in Sona:
Bellick is working with Lincoln.
T-Bag, going by the name Cole Pfieffer meets up with Shan Xing (who works for The Man), and is offered 100 million in exchange for the ‘book’.
General Plot Spoilers:
Episode 4.04 is titled “Eagles and Angels”.
Eventually all of the action will end up in the United States.
We will be hearing about Jason Leif this season.
No word on Molly Leif or a spin-off.
Michael:
In the Season 4 promo spot, Michael aims the gun at a familiar character but does NOT shoot the person.
The death count will continue to mount and it will continue to weigh on Michael. Michael will have internal conflicts about how he should react. He may have ruthless intentions, but he may be unable to pull them off.
Michael and Sara are together in Episode 4.03, with Linc, Sucre, Mahone and Roland.
Characters in Los Angeles:
LJ is in Episode 4.01 but is not part of the team that will be fighting the Company.
Lincoln will not lose his credibility about his mistaking the head in the box for Sara… although some people may not like the explanation.
During Season 4 we will find out that Susan B./Gretchen is not as smart or as good as she thinks she is.
Whistler may be leaving sooner than we thought and there will be no replacement actor.
In one scene Sara is in a bar getting drunk. She has an ‘oragami rose’ in her purse and some guy named ‘Wyatt’ shows up at the bar looking for her. Could be a flashback.
Characters in Sona:
Bellick is working with Lincoln.
T-Bag, going by the name Cole Pfieffer meets up with Shan Xing (who works for The Man), and is offered 100 million in exchange for the ‘book’.
General Plot Spoilers:
Episode 4.04 is titled “Eagles and Angels”.
Eventually all of the action will end up in the United States.
We will be hearing about Jason Leif this season.
No word on Molly Leif or a spin-off.
ingilizce olduğu için anlamadım bana türkçe olarak özetleyebili |