chom:)
20-07-08, 16:31
cnm çok saol fotolar&haberler için..:img-wink:
ama fotolardan 2.de bi kız var kim ki o??:icon_roll
ama fotolardan 2.de bi kız var kim ki o??:icon_roll
|
Tüm Versiyonu Göster : Prison Break- Spoiler chom:) 20-07-08, 16:31 cnm çok saol fotolar&haberler için..:img-wink: ama fotolardan 2.de bi kız var kim ki o??:icon_roll *ece* 20-07-08, 17:20 cnm çok saol fotolar&haberler için..:img-wink: ama fotolardan 2.de bi kız var kim ki o??:icon_roll sanırım yeni karakterlerden biri.ajanlardan biridir belki.sasha alexander olabilir mi acaba prisoner_386 20-07-08, 17:27 sanırım yeni karakterlerden biri.ajanlardan biridir belki.sasha alexander olabilir mi acaba Hyr cnm Sasha Alexander değil o;başka biri ama kim bilmiyorum:icon_whis chom:) 20-07-08, 17:30 Hyr cnm Sasha Alexander değil o;başka biri ama kim bilmiyorum:icon_whis uu merak ettim şimdi haa??:icon_whisama oyunculardan biri değildir belki de..:icon_roll prisoner_386 20-07-08, 17:34 uu merak ettim şimdi haa??:icon_whisama oyunculardan biri değildir belki de..:icon_roll Yok Betülcüm:img-wink: büyük ihtimal oyuncudur o;öyle bi havası var:img-hyste...Kendinden pek emin,kendini çok bişy sanan bi tipe benzettim bn:icon_whis chom:) 20-07-08, 17:36 Yok Betülcüm:img-wink: büyük ihtimal oyuncudur o;öyle bi havası var:img-hyste...Kendinden pek emin,kendini çok bişy sanan bi tipe benzettim bn:icon_whis hmm..haklısın aslında kübracım:img-wink:görcez bakalımm kimmiş neyin nesiymiş:)ben işkillendim bu kızdan ama hayırlısı..:)(yine fesatlığım üstümde:img-hyste) *ece* 20-07-08, 17:37 inşallah mikela bi alakası yoktur :( chom:) 20-07-08, 17:38 inşallah mikela bi alakası yoktur :( yoktur ya yoktur o kadar da uzun boylu değül yani..:) *ece* 20-07-08, 17:42 yoktur ya yoktur o kadar da uzun boylu değül yani..:) belki geçmişte biyerlerde bişey wrdır.ama bana o FBI ajanıymış gibi geldi.öyle bi tipi wr :img-hyste prisoner_386 20-07-08, 17:45 Bilmiyorum biliyo musunuz ama eğer Sara geri gelmeseydi Michael ın yeni sevgilisi hazırdı,hatta 3.sezonda bile oynucaktı ama demek ki daha 3.sezon bitmeden önce karar verilmiş Sara nın geri döndürülceğine... Bu arada o kadının Mike la ilgisi olucağını hiç sanmıyorum,meraklanmayın Sevgili Ece,Sevgili BEtül:img-hyste..En fazla Lincoln un eski sevgililerinden biridir:good: chom:) 20-07-08, 17:47 Bilmiyorum biliyo musunuz ama eğer Sara geri gelmeseydi Michael ın yeni sevgilisi hazırdı,hatta 3.sezonda bile oynucaktı ama demek ki daha 3.sezon bitmeden önce karar verilmiş Sara nın geri döndürülceğine... Bu arada o kadının Mike la ilgisi olucağını hiç sanmıyorum,meraklanmayın Sevgili Ece,Sevgili BEtül:img-hyste..En fazla Lincoln un eski sevgililerinden biridir:good: bak sen şu senaristlere..biz sara"dan başkasına yar eder miyiz be mike"ı?!isyan çıkarırız valla!!:icon_whis:img-hyste prisoner_386 20-07-08, 17:50 bak sen şu senaristlere..biz sara"dan başkasına yar eder miyiz be mike"ı?!isyan çıkarırız valla!!:icon_whis:img-hyste Çıkardılar zaten bizden önce...Bn hepsine gülüp geçiyodum ama Nick Santora ya mail yağdırarak Sara yı geri getirdiler:good:...Yok bi gün origami yaptılar,yok bi gün gül yaptılar ama sonunda Sara yı getirdiler helal olsun hepsine:good: Bu arada Mike ın yeni sevgilisinin adı da Molly idi..Bu kadınında kocasını ve çocuğunu şirket öldürmüştü,Michael la birlikte şirketi çökertmek isticekti fakat nasip değilmiş:img-hyste *ece* 20-07-08, 17:54 Çıkardılar zaten bizden önce...Bn hepsine gülüp geçiyodum ama Nick Santora ya mail yağdırarak Sara yı geri getirdiler:good:...Yok bi gün origami yaptılar,yok bi gün gül yaptılar ama sonunda Sara yı getirdiler helal olsun hepsine:good: Bu arada Mike ın yeni sevgilisinin adı da Molly idi..Bu kadınında kocasını ve çocuğunu şirket öldürmüştü,Michael la birlikte şirketi çökertmek isticekti fakat nasip değilmiş:img-hyste gösterdiler mi ki onu 3. sezonda?hiç görmedim.haberim bile yoktu valla bu yeni sevgili işinden.sara geldi ya sonunda.valla sağolsunlar :) chom:) 20-07-08, 17:58 Çıkardılar zaten bizden önce...Bn hepsine gülüp geçiyodum ama Nick Santora ya mail yağdırarak Sara yı geri getirdiler:good:...Yok bi gün origami yaptılar,yok bi gün gül yaptılar ama sonunda Sara yı getirdiler helal olsun hepsine:good: Bu arada Mike ın yeni sevgilisinin adı da Molly idi..Bu kadınında kocasını ve çocuğunu şirket öldürmüştü,Michael la birlikte şirketi çökertmek isticekti fakat nasip değilmiş:img-hyste ayy süperr yaa!!bilsem ben de destek olurdumm..:img-hystecidden helal olsun..ne fanlar var!! Molly"miş..adında meymenet yok bee..hıh!!:icon_whis ece cnm göstermediler galiba ööle birini 3. sezonda..:icon_roll *ece* 20-07-08, 18:02 ayy süperr yaa!!bilsem ben de destek olurdumm..:img-hystecidden helal olsun..ne fanlar var!! Molly"miş..adında meymenet yok bee..hıh!!:icon_whis valla ben olsam bende katılırdım.mike'ın saradan başka sevgilisi olamaz.ya onla ya hiç (çok mu abarttık ya :img-hyste). kesinlikle katılıyorum sana chom adı bile bi garip asıl merak ettiğim onu kim canlandırcaktı.sarah kadını işinden etti valla :img-hyste *ece* 20-07-08, 18:04 ayy süperr yaa!!bilsem ben de destek olurdumm..:img-hystecidden helal olsun..ne fanlar var!! Molly"miş..adında meymenet yok bee..hıh!!:icon_whis ece cnm göstermediler galiba ööle birini 3. sezonda..:icon_roll bende ağlicaktım ya nasıl olduda kaçırırım böyle bişeyi diye video aramaya başlamıştım valla:img-hyste sağol chom:) 20-07-08, 18:07 bende ağlicaktım ya nasıl olduda kaçırırım böyle bişeyi diye video aramaya başlamıştım valla:img-hyste sağol :img-hyste:img-hystesakin ol cnm.. 3.sezonu daha çok Sara bi yerlerden çıkar falan diye izlediğim için Mike"la ilişkisi olabilcek bi kadın kesinliklen gözümden kaçmazdı yanii:img-wink::icon_whis prisoner_386 20-07-08, 18:09 Hyr kızlar öyle birisi gösterilmedi,vazgeçildi sanırım o düşünceden....Sara geri geldi yha,kurban kessek yeridir:happy0064 chom:) 20-07-08, 18:12 Hyr kızlar öyle birisi gösterilmedi,vazgeçildi sanırım o düşünceden....Sara geri geldi yha,kurban kessek yeridir:happy0064 ya hem de ne kurbann!!deve kesmek lazım devee!!:D:D *ece* 20-07-08, 18:13 evet bencede keselim :icon_whis bi de şimdi bu senaristler 4. sezon son sezon diye nasılsa bi daha bişey yapılmaz diye saramızı 4. sezon sonunda öldürürlerse bizde gidelim oraya o adama bi güzel dövelim :img-hyste:img-hyste o adamın öyle bi tipi wrdı hiç hoşuma gitmedi valla öyle bişi yaparsa valla saçını başını yolarım o adamın hatta beraber yolalım kalabalık gidelim oraya :img-hyste chom:) 20-07-08, 18:17 evet bencede keselim :icon_whis bi de şimdi bu senaristler 4. sezon son sezon diye nasılsa bi daha bişey yapılmaz diye saramızı 4. sezon sonunda öldürürlerse bizde gidelim oraya o adama bi güzel dövelim :img-hyste:img-hyste o adamın öyle bi tipi wrdı hiç hoşuma gitmedi valla öyle bişi yaparsa valla saçını başını yolarım o adamın hatta beraber yolalım kalabalık gidelim oraya :img-hyste sen hiç kafanı yorma cnm..o sıkar biraz iştee..bi daa sara"nın kılına zarar gelmicek!!yeter bee bi boğarlar,bi kafasını keserler.. ne alıp veremedikleri varsa Sara"mızla..:img-wink: *ece* 20-07-08, 18:26 sen hiç kafanı yorma cnm..o sıkar biraz iştee..bi daa sara"nın kılına zarar gelmicek!!yeter bee bi boğarlar,bi kafasını keserler.. ne alıp veremedikleri varsa Sara"mızla..:img-wink: evet ya 2. sezon mahone-kellerman-nika ile uğraştık bi de kafamıza molly midir nedir onu çıkarmasınlar yaa sarada maşallah yani kaç canlı ya boğmaya çalıştılar ölmedi,kafasını kestiler bi bakıyoruz ölmemiş. acaba kimin kafasını kesti bunlarda sara die lince gösterdiler. sakın yanlışlıkla molly'nin kafasını kesmiş olmasınlar :img-hyste:img-hyste *ece* 20-07-08, 18:28 biz bile televizyondan saraya benzemediğini gördük. linc yakından baktı yine anlayamadı. hiç kardeşine benzememiş mike olsa o kafayı nasıl incelerdi allah bilir :img-hyste chom:) 20-07-08, 18:29 evet ya 2. sezon mahone-kellerman-nika ile uğraştık bi de kafamıza molly midir nedir onu çıkarmasınlar yaa sarada maşallah yani kaç canlı ya boğmaya çalıştılar ölmedi,kafasını kestiler bi bakıyoruz ölmemiş. acaba kimin kafasını kesti bunlarda sara die lince gösterdiler. sakın yanlışlıkla molly'nin kafasını kesmiş olmasınlar :img-hyste:img-hyste :img-hyste:img-hysteheralde Molly"nin kafasını kesmiş olacaklar ki;Sara"yı geri döndürüolar..:img-hyste:img-hyste o kafanın uzaktan yakından sara"yla ilgisi yoktu..bi de Mike"la yaptıkları telefon konuşmasında bile seslendirmeyi sara yapmamıştı..ben hemen farkedip sinir olmuştumm..:icon_whis *ece* 20-07-08, 18:33 :img-hyste:img-hysteheralde Molly"nin kafasını kesmiş olacaklar ki;Sara"yı geri döndürüolar..:img-hyste:img-hyste o kafanın uzaktan yakından sara"yla ilgisi yoktu..bi de Mike"la yaptıkları telefon konuşmasında bile seslendirmeyi sara yapmamıştı..ben hemen farkedip sinir olmuştumm..:icon_whis evet ya o kadında bi garip konuşuyodu.yavaş yavaş bi yes dedi ölüyodum gülmekten sarah olsa ne güzel konuşurdu valla hemen belli oluyo onun konuştuğu I'm deyişinden belli valla :img-hyste g_tilki 20-07-08, 18:35 :img-hyste:img-hysteheralde Molly"nin kafasını kesmiş olacaklar ki;Sara"yı geri döndürüolar..:img-hyste:img-hyste valla saramıza bişi olursa prison breakı izlemem yaa...Molly"nin kafasını kesmiş olacaklar ki;Sara"yı geri döndürüolar :img-hyste bu düşünce olabilir valla saradan başka kadın oynamasın dizide yoksa başka kadınlara kıl oluyom 3.sezon başında sofianın gelmesine kıl olmuştum ama onun mike ile ilişkisi olmayınca rahat bi nefes almıştım:img-blush *ece* 20-07-08, 18:38 valla saramıza bişi olursa prison breakı izlemem yaa...Molly"nin kafasını kesmiş olacaklar ki;Sara"yı geri döndürüolar :img-hyste bu düşünce olabilir valla saradan başka kadın oynamasın dizide yoksa başka kadınlara kıl oluyom 3.sezon başında sofianın gelmesine kıl olmuştum ama onun mike ile ilişkisi olmayınca rahat bi nefes almıştım:img-blush bende aynen.zaten 3. sezonu mike için izlemiştim bide yeni sevgili çıksaydı hayatta izlemezdim 4. sezonu allahtan sarah dönüyo.bende sofiayı ilk gördüğümde demiştim sakın bunun mikela arasında bişey olmasın die lincle olunca ohh demiştim. *ece* 20-07-08, 18:40 biz yinede şu 4. sezonu bitirelim.bi de öldürürlerse son sahnede saramızı vay o senaristlerin haline :D:img-hyste chom:) 20-07-08, 18:41 valla saramıza bişi olursa prison breakı izlemem yaa...Molly"nin kafasını kesmiş olacaklar ki;Sara"yı geri döndürüolar :img-hyste bu düşünce olabilir valla saradan başka kadın oynamasın dizide yoksa başka kadınlara kıl oluyom 3.sezon başında sofianın gelmesine kıl olmuştum ama onun mike ile ilişkisi olmayınca rahat bi nefes almıştım:img-blush cidden haa ben dee!!Sofia"yi ilk gördüm "all dedim bi de bu çıktı başımıza"..sora baktım Mike"la ilgisi yok rahat bıraktım kızı..:img-hyste g_tilki 20-07-08, 18:51 bi de lecheronın sevgilisi ve susanı görünce allah allah demiştim neyseki korktuğum başıma gelmedi saramız var artık sara hepimize yeter *ece* 20-07-08, 18:54 bi de ilk bölümde lecheronun sevgililerinden biri mike için çok yakışıklı demişti valla o kızı bi görsem saçını başını yolarım :img-hyste g_tilki 20-07-08, 18:56 bende saçlarını yolarım çok yakışıklı dediğinde ben mikenin sevgilisi var rahat bırak onu demiştim izlerken g_tilki 20-07-08, 19:03 4.sezonda bi kız gelcekmış ya diziye sasha anderson dı galiba o kıza şimdiden sınırlenmeye başladım gaaLİBA o kız dövmeci rolunu oynucakmış inşallah öyledir. missryan 20-07-08, 19:11 oo yeni spoiler'lar gelmiş...çok saolun arkadaşlar resimler ve bilgiler için...:img-wink: yaa o kadın kimkii merak ettim bak şimdi? umarım Mike'ın başına sarmazlar,zaten bir sezon Sara'mız olmadan tatsız tuzsuz gecti..daha onun geri dönüşünün tadını çıkaramadan başka bir kadın çıkarmasınlar da... g_tilki 20-07-08, 19:13 oo yeni spoiler'lar gelmiş...çok saolun arkadaşlar resimler ve bilgiler için...:img-wink: yaa o kadın kimkii merak ettim bak şimdi? umarım Mike'ın başına sarmazlar,zaten bir sezon Sara'mız olmadan tatsız tuzsuz gecti..daha onun geri dönüşünün tadını çıkaramadan başka bir kadın çıkarmasınlar da... inşallah dediğin gibi olur saraya evet başka kadınlara hayır diyiyom sonuna kadar! *ece* 20-07-08, 19:23 4.sezonda bi kız gelcekmış ya diziye sasha anderson dı galiba o kıza şimdiden sınırlenmeye başladım gaaLİBA o kız dövmeci rolunu oynucakmış inşallah öyledir. o 1 bölüm oynicakmış. g_tilki 20-07-08, 19:24 :happy0064 oley içim rahatladı yavvv hadi ben çıkıyom hepinize ii akşamlar chom:) 20-07-08, 19:32 o 1 bölüm oynicakmış. acayip rahatladım yaa!!çok saol bu bilgi içinn!! g_tilki 22-07-08, 11:44 Yeni spoilerlar - Linc. in saranın kafasına (saraya ait olmayan kafa)naptıı fln gösterilcekmiş.. - Şirket Sucre nin bebeğini tehdit etmicekmiş en azından bu bölümlerde.. - Sofia bu sezonda LJ gibi pek gözükmicekmiş öenmli bi karakter olmayacakmış. - Sucre i hem bebegiyle görcekmişsiz hemde şirkete karşı görcekmişiz (herlade mic. a yardım etcek ) - İlk bölümde mic. la linc.i biraraya getiren bi olay olcakmış g_tilki 22-07-08, 11:48 bir yerde okuudm susanla t-bag arasında bir işbirliği olacaka aynı zamanda aralarında bi aşk olabilirmış >:good: kötülerin aşkı> *ece* 22-07-08, 12:33 yeni spoiler için teşekkürler g_tilki. lincin kafayı naptığını çok merak ediyorum. bence bi yere gömdü :img-hyste ya da mike'a göstercek sara ortaya çıkınca o öldü diye ama mike inanmaz herhalde sarayı gördükten sonra bi yerde sara diğer tarafta kafası :img-hyste *ece* 22-07-08, 12:35 susan lechero'nun kızlarından biri mi? hani lechero ölünce t-bag'i ziyarete gelen kız. chom:) 22-07-08, 14:21 çok teşekkürler g_tilki yeni spoilerlar için..:img-wink: susan lechero'nun kızlarından biri mi? hani lechero ölünce t-bag'i ziyarete gelen kız. cnm yok ya o hani şu siyah saçlı olan değil mi??..bi diğer adı da gretchen olan kız..(yanlış bilmiosam bikaç kez ona susan b die seslenilmişti..:icon_roll) ama tabi yanlış bilio da olabilirim..:) g_tilki 22-07-08, 15:08 çok teşekkürler g_tilki yeni spoilerlar için..:img-wink: cnm yok ya o hani şu siyah saçlı olan değil mi??..bi diğer adı da gretchen olan kız..(yanlış bilmiosam bikaç kez ona susan b die seslenilmişti..:icon_roll) ama tabi yanlış bilio da olabilirim..:) hayır cnm doğru biliyorsun gretchen olan kız:good: sinemsert 22-07-08, 15:12 susan lechero'nun kızlarından biri mi? hani lechero ölünce t-bag'i ziyarete gelen kız. yok yaw o kadın malum hayat kadını idi rahibe kıyafeyi le gelip sürekli sütyenle görünen g_tilki 22-07-08, 15:14 yeni spoiler için teşekkürler g_tilki. lincin kafayı naptığını çok merak ediyorum. bence bi yere gömdü :img-hyste ya da mike'a göstercek sara ortaya çıkınca o öldü diye ama mike inanmaz herhalde sarayı gördükten sonra bi yerde sara diğer tarafta kafası :img-hyste mike inanmaz herhalde sarayı gördükten sonra bi yerde sara diğer tarafta kafası olunca komik olur ve kafamda şöyle bi konuşma ayarladım... mike:Yav linc hani sara öldü demiştin yaa boşuna mı ağladım ben...yani bu kafayı saraya nasıl benzettin anlamadım ya...Sen çocuk mu kandırıyon? Linc:Yavvv mike ya nerden bilim ben ya kız siyah saçlı diye benzettim bakamadım kı kutuya kesik bir baş görmek kolay mı sanıyon?! ....gibi olabilir mı?:img-blush *ece* 22-07-08, 15:19 mike inanmaz herhalde sarayı gördükten sonra bi yerde sara diğer tarafta kafası olunca komik olur ve kafamda şöyle bi konuşma ayarladım... mike:Yav linc hani sara öldü demiştin yaa boşuna mı ağladım ben...yani bu kafayı saraya nasıl benzettin anlamadım ya...Sen çocuk mu kandırıyon? Linc:Yavvv mike ya nerden bilim ben ya kız siyah saçlı diye benzettim bakamadım kı kutuya kesik bir baş görmek kolay mı sanıyon?! ....gibi olabilir mı?:img-blush valla süper olmuş replik =) g_tilki 22-07-08, 15:21 beğendiğine sevindim cnm *ece* 22-07-08, 15:24 çok teşekkürler g_tilki yeni spoilerlar için..:img-wink: cnm yok ya o hani şu siyah saçlı olan değil mi??..bi diğer adı da gretchen olan kız..(yanlış bilmiosam bikaç kez ona susan b die seslenilmişti..:icon_roll) ama tabi yanlış bilio da olabilirim..:) evet kendini linc'e susan b hollender olarak tanıtmıştı zannedersem.ama ondan sonrada gretchen morgan demişlerdi.bende anlamadım hangi susan bu diye.bn o rahibe kıyafetli olan kızı susan sanıyodum.bi de t-bag'i görünce o kızdır sanıyodum ama gretchen ile t-bag arasında nasıl bişey olabilir ki?karşılaşmadı bile onlar.belkide gretchen'ın kızının izini o bulur belki öyle başlayabilir(çok mu uçtum ne:img-hyste) g_tilki 22-07-08, 15:27 evet kendini linc'e susan b hollender olarak tanıtmıştı zannedersem.ama ondan sonrada gretchen morgan demişlerdi.bende anlamadım hangi susan bu diye.bn o rahibe kıyafetli olan kızı susan sanıyodum.bi de t-bag'i görünce o kızdır sanıyodum ama gretchen ile t-bag arasında nasıl bişey olabilir ki?karşılaşmadı bile onlar.belkide gretchen'ın kızının izini o bulur belki öyle başlayabilir(çok mu uçtum ne:img-hyste) yok fazla uçmadın bence t-bag miketen intikam alamak için gretchenle işbirliği yapcak öyle tanışacaklar gibi geliyor bana :icon_sorr g_tilki 22-07-08, 15:40 4.sezonda galiba c-note karakteri de yer alcakmışşş *ece* 22-07-08, 15:55 4.sezonda galiba c-note karakteri de yer alcakmışşş aa ne güzel 3. sezon hiç göremedik onu :: gerçi 3. sezonda pek bişey yoktu ama.. g_tilki 22-07-08, 15:56 aa ne güzel 3. sezon hiç göremedik onu :: gerçi 3. sezonda pek bişey yoktu ama.. 3.sezon pb tarihinin en kötü sezonunuydu c-note yoktu,kellerman yoktu en önemlisi sara yoktu hep eksiklikler vardı *ece* 22-07-08, 15:59 3.sezon pb tarihinin en kötü sezonunuydu c-note yoktu,kellerman yoktu en önemlisi sara yoktu hep eksiklikler vardı evet kesinlikle katılıyorum.kellermanın ölümüne çok üzülmüştüm.ama 4. sezondan beklentilerim çok büyük.inşallah 3. sezon gibi hayal kırıklığına uğramam :img-cray: g_tilki 22-07-08, 16:02 sana aynen katılıyorum 4.sezon yaralarımızı sarar inşallah chom:) 22-07-08, 16:17 evet kesinlikle katılıyorum.kellermanın ölümüne çok üzülmüştüm.ama 4. sezondan beklentilerim çok büyük.inşallah 3. sezon gibi hayal kırıklığına uğramam :img-cray: 4.sezonda galiba c-note karakteri de yer alcakmışşş uu hadi bakalım ya..ii haber bu..:img-wink:ben seviorum c-note"u..:img-wink: katılıyorum ece sana inş bu sezon senaristler affetiricek kendini seyirciye..:good: *ece* 22-07-08, 16:17 öyle olmasını ümit ediyoruz cnm hepimiz =) missryan 22-07-08, 18:33 mike inanmaz herhalde sarayı gördükten sonra bi yerde sara diğer tarafta kafası olunca komik olur ve kafamda şöyle bi konuşma ayarladım... mike:Yav linc hani sara öldü demiştin yaa boşuna mı ağladım ben...yani bu kafayı saraya nasıl benzettin anlamadım ya...Sen çocuk mu kandırıyon? Linc:Yavvv mike ya nerden bilim ben ya kız siyah saçlı diye benzettim bakamadım kı kutuya kesik bir baş görmek kolay mı sanıyon?! ....gibi olabilir mı?:img-blush he hee koptumm yaa:img-hyste ağzına sağlık g_tilki... kusura bakma ismini bilmiyorumda nickinle hitap ettim o yüzden(bu arada ismini öğrenebilirmiyim?:)) spoiler'lar içinde çok saol.. C-note'u görücek olmamız beni de mutlu etti,seviyorum bende onu... 4.sezondan tüm PB fanları büyük bir beklenti içinde..umarım beklediğimiz gibi olur... ÖlümüneAdliTıp 22-07-08, 19:41 bir yerde okuudm susanla t-bag arasında bir işbirliği olacaka aynı zamanda aralarında bi aşk olabilirmış >:good: kötülerin aşkı> T-Bag'de o "kuş kitabı" var ya o ortaklık ondandır. Yalnız kötülerin aşkı mı?? Düşüncesi bile midemi bulandırdı. :img-fear2 Aman onların ortak çıkarı kalmayınca öküz öldü, ortaklık bitti misali olur bence. Teşekkürler spoilerlar için cnm. prisoner_386 22-07-08, 20:17 T-Bag'de o "kuş kitabı" var ya o ortaklık ondandır. Yalnız kötülerin aşkı mı?? Düşüncesi bile midemi bulandırdı. :img-fear2 Aman onların ortak çıkarı kalmayınca öküz öldü, ortaklık bitti misali olur bence. Teşekkürler spoilerlar için cnm. Herkese merhabalar!! Cnm onların arasında aşk benzeri bişy olmaz,olamaz!Bnm daha önce yazdığım spoiler e göre Susan ın bi kızı var ve onu Şirket ten gizlemeye çalışıyo..Şu durumda yeni bir aşka yelken açıcak vaktinin olmadığını düşünüyorum şahsen hele de T-Bag le:img-hyste:img-hyste.... NOt:Haa eğer olursa(%1) gerçekten görüntü kirliliği ve de mental açıdan biz PB severler için büyük BUHRAN:img-hyste *ece* 23-07-08, 10:26 Herkese merhabalar!! Cnm onların arasında aşk benzeri bişy olmaz,olamaz!Bnm daha önce yazdığım spoiler e göre Susan ın bi kızı var ve onu Şirket ten gizlemeye çalışıyo..Şu durumda yeni bir aşka yelken açıcak vaktinin olmadığını düşünüyorum şahsen hele de T-Bag le:img-hyste:img-hyste.... NOt:Haa eğer olursa(%1) gerçekten görüntü kirliliği ve de mental açıdan biz PB severler için büyük BUHRAN:img-hyste evet bende sana katılıyorum birine aşık olabilir ama t-bag'e olamaz herhalde olsa olsa mike'a aşık olur o kadın :img-hyste:img-hyste chom:) 23-07-08, 15:43 Herkese merhabalar!! Cnm onların arasında aşk benzeri bişy olmaz,olamaz!Bnm daha önce yazdığım spoiler e göre Susan ın bi kızı var ve onu Şirket ten gizlemeye çalışıyo..Şu durumda yeni bir aşka yelken açıcak vaktinin olmadığını düşünüyorum şahsen hele de T-Bag le:img-hyste:img-hyste.... NOt:Haa eğer olursa(%1) gerçekten görüntü kirliliği ve de mental açıdan biz PB severler için büyük BUHRAN:img-hyste evet bende sana katılıyorum birine aşık olabilir ama t-bag'e olamaz herhalde olsa olsa mike'a aşık olur o kadın :img-hyste:img-hyste :img-hyste:img-hystekatılıyorum size.. aman ece"cm ağzından yel alsın..mike"ın başına sararlarsa susan"ı..:icon_evilztn gıcık oluorum bu sefer parçalarım heralde..:img-hyste *ece* 23-07-08, 15:51 :img-hyste:img-hystekatılıyorum size.. aman ece"cm ağzından yel alsın..mike"ın başına sararlarsa susan"ı..:icon_evilztn gıcık oluorum bu sefer parçalarım heralde..:img-hyste doğru aslında valla mike herkesten kurtulur nikadan bile kurtuldu ama şu gretchen'dan kurtulamaz :img-hystegerçi nikadan bile kurtulduğu kesin diil ama . missryan 23-07-08, 15:54 evet bende sana katılıyorum birine aşık olabilir ama t-bag'e olamaz herhalde olsa olsa mike'a aşık olur o kadın :img-hyste:img-hyste aman ececim naptın sen yaw:img-hyste zaten nika beni hala rahatsız eden ve kafamı kurcalayan bi sorun olarak bekliyor,bir de gretchen cıkmasın allah korusun yaa:) *ece* 23-07-08, 16:23 aman ececim naptın sen yaw:img-hyste zaten nika beni hala rahatsız eden ve kafamı kurcalayan bi sorun olarak bekliyor,bir de gretchen cıkmasın allah korusun yaa:) valla bence şu nika 4. sezonda mikela saranın başını çok ağrıtçak gibi geliyo ama inşallah yanılıyorumdur. missryan 23-07-08, 17:09 valla bence şu nika 4. sezonda mikela saranın başını çok ağrıtçak gibi geliyo ama inşallah yanılıyorumdur. evet nedense bende aynı şeyleri hissediyorum,3.sezon boyunca Nika'nın hiç gözükmemesi iyi şeyler uyandırmıyor içimde.. inşallah tam MiSa'yı mutlu mesut gördüğümüzde çıkmaz ortaya:icon_sorr prisoner_386 23-07-08, 19:34 Az önce yeni promoyu izledim,çok süper:good:...Sara,Michael ın göğsünde yatıyodu,el eleydiler:img-in_lo...Çok güzeldi ya:img-cray:...Çok özlemişim ikisini de...Ama merak ettiğim şey rüya veya hayal miydi??Çünkü spoiler e göre ilk bölümde aralarının iyi olması normal değil:img-hyste....Neyse bn görüceğimi gördüm,süper bi promo.... jojoo 23-07-08, 19:50 Az önce yeni promoyu izledim,çok süper:good:...Sara,Michael ın göğsünde yatıyodu,el eleydiler:img-in_lo...Çok güzeldi ya:img-cray:...Çok özlemişim ikisini de...Ama merak ettiğim şey rüya veya hayal miydi??Çünkü spoiler e göre ilk bölümde aralarının iyi olması normal değil:img-hyste....Neyse bn görüceğimi gördüm,süper bi promo.... yeni promo ha nerde izledin.acaba söyleyebilir misin :img-wink: prisoner_386 23-07-08, 19:55 http://i6.photobucket.com/albums/y249/Brickhouse04/Picture2-20.png http://i6.photobucket.com/albums/y249/Brickhouse04/Picture1-25.png http://i105.photobucket.com/albums/m231/anemone_pirate/normal_s4teaser3-155.jpg http://img208.imageshack.us/img208/8048/watchv010001te9.jpg http://img396.imageshack.us/img396/7694/watchvhcnfzxyb6k0010001pv7.jpg jojoo 23-07-08, 19:57 ayyy şimdi izledim ara ara bir hal oldum bence o rüya filan değil.yavrum nasıl da öpüyor sara sını :). süper sezon olacak bir kez daha anladım. jojoo 23-07-08, 20:03 prisoner_386 teşekkürler fragman için.bende malum siteden buldum siz yeni promo var deyince.teşekkürler yinede.:img-wink: prisoner_386 23-07-08, 20:04 ayyy şimdi izledim ara ara bir hal oldum bence o rüya filan değil.yavrum nasıl da öpüyor sara sını :). süper sezon olacak bir kez daha anladım. Evet yha bnd eridim bittim de emin olamıyorum bi türlü ama rüya değildir yha..Olmasın sakın:img-hyste...Yalnız Sara çok depresif görünüyo.... prisoner_386 23-07-08, 20:07 prisoner_386 teşekkürler fragman için.bende malum siteden buldum siz yeni promo var deyince.teşekkürler yinede.:img-wink: Bişy değil cnm:img-wink:...PM de attım ordan da izleyebilirsin hatta indirme linkini de buldum:img-hyste...Kanım kaynadı valla,MiSa sevgim harekete geçti...Çok özlemişim yaa.. Not:Bu arada bana Kübra diyebilirsin ve de PB yle ilgili ne olursa yardım ederim...Bn bi PB hayırseverim:happy0064 jojoo 23-07-08, 20:08 Evet yha bnd eridim bittim de emin olamıyorum bi türlü ama rüya değildir yha..Olmasın sakın:img-hyste...Yalnız Sara çok depresif görünüyo.... e tabi kolay değil yani kızı kaçırdılar ettiler.michael cığınden uzak kaldı :).kim olsa dellenir. rüya mevzusuna gelince michael sara ile birlikte olduğu sahnelerde o kıyafeti hiç giyinmişmiydi.onu bulursak rüya olup olmadığını anlarız.:icon_whis prisoner_386 23-07-08, 20:10 e tabi kolay değil yani kızı kaçırdılar ettiler.michael cığınden uzak kaldı :).kim olsa dellenir. rüya mevzusuna gelince michael sara ile birlikte olduğu sahnelerde o kıyafeti hiç giyinmişmiydi.onu bulursak rüya olup olmadığını anlarız.:icon_whis Hyr cnm giymedi önceki sezonları kastediyosan tabi...Zaten Michael bi kıyafet alıyo,10 bölüm onu giyiyo;sonra yeni bi tane bi 10 bölümde onu giyerek sezonu bitiriyo:img-hyste jojoo 23-07-08, 20:11 Bişy değil cnm:img-wink:...PM de attım ordan da izleyebilirsin hatta indirme linkini de buldum:img-hyste...Kanım kaynadı valla,MiSa sevgim harekete geçti...Çok özlemişim yaa.. Not:Bu arada bana Kübra diyebilirsin ve de PB yle ilgili ne olursa yardım ederim...Bn bi PB hayırseverim:happy0064 tmm kübra :)snde bana tais diyebilirsin neyse zor gelirse nick de yeterli olur:) bir an önce yayınlansında hasretimizi giderelim dimi ama :) jojoo 23-07-08, 20:15 Hyr cnm giymedi önceki sezonları kastediyosan tabi...Zaten Michael bi kıyafet alıyo,10 bölüm onu giyiyo;sonra yeni bi tane bi 10 bölümde onu giyerek sezonu bitiriyo:img-hyste bu kıyafeti 3. sezonun sonlarına doğru giydi Sonada hep aynı şeyi giyinmişti.terli terli insan arada bir yıkar :img-hyste yok ya bu rüya değil. prisoner_386 23-07-08, 20:16 tmm kübra :)snde bana tais diyebilirsin neyse zor gelirse nick de yeterli olur:) bir an önce yayınlansında hasretimizi giderelim dimi ama :) Tmm Tais cim oldu bu iş:img-hyste...Bn aşırı özledim Sara yı;burnumda,gözümde tütüyo o derece..Wentworth da zaten Sarah geri döndüğü zaman gün boyunca sarılmış,hiç ayrılmamış yanından:good:... MiSa sız Pb,PB değildir:img-hyste prisoner_386 23-07-08, 20:20 bu kıyafeti 3. sezonun sonlarına doğru giydi Sonada hep aynı şeyi giyinmişti.terli terli insan arada bir yıkar :img-hyste yok ya bu rüya değil. Evet yha ikinci sezonda aynı şeyi yaptı:img-hyste...Ama Sona daki daha tiksinçti yahu...Hiç duş almadan,onca zaman gerçekten gerçek olsa tiksinicem ama konu Wentworth olunca olmaz! İkinci sezonda bi sarı renk takım elbisesi vardı 6 bölüm giydi,ama arada bi motele fln uğruyodu:img-hyste...Sonra bi çirkin yeşil bi mont giydi o da bi 10 bölüm sürdü..Sonra sezon finaline doğru üzerine bi geçirdi o lacivert varlığı ve grimsi kazağı bi daha da çıkarmadı...Şimdi 3.sezonun sonuna doğru da sarı ceket,mavi gömlek hala o var...Stinky:img-hyste jojoo 23-07-08, 20:25 Tmm Tais cim oldu bu iş:img-hyste...Bn aşırı özledim Sara yı;burnumda,gözümde tütüyo o derece..Wentworth da zaten Sarah geri döndüğü zaman gün boyunca sarılmış,hiç ayrılmamış yanından:good:... MiSa sız Pb,PB değildir:img-hyste hmm öyle mi olmuş demek yanından hiç ayrılmamış ben bilmiyodum bunu.vay vay vay went e bak :) kesinlikle MiSa sız olmaz bu dizi gerçi ben 3. sezonu beğenmiştim ama Sara nın yokluğu hissedilmişti. ben birşey soracağım ben PB 3 sezonunu da cd aldım öyle izledim.yalnız her halde 1 bölümü yok cd de o bölümde hani michael le sara askerler tarafından bir evde kuşatılıyolar ya o bölüm işte kaçıncı sezon ve kaçıncı bölüm oluyor. missryan 23-07-08, 20:27 nee yeni fragman mıı çıktıı..??? inanmıyorumm,çokk mutlu oldumm..ne tatlılar Michael'ımla Sara'm..:img-in_lo Kübracımm şekerim banada yollarmısın PM'le linkii:img-icecr prisoner_386 23-07-08, 20:27 hmm öyle mi olmuş demek yanından hiç ayrılmamış ben bilmiyodum bunu.vay vay vay went e bak :) kesinlikle MiSa sız olmaz bu dizi gerçi ben 3. sezonu beğenmiştim ama Sara nın yokluğu hissedilmişti. ben birşey soracağım ben PB 3 sezonunu da cd aldım öyle izledim.yalnız her halde 1 bölümü yok cd de o bölümde hani michael le sara askerler tarafından bir evde kuşatılıyolar ya o bölüm işte kaçıncı sezon ve kaçıncı bölüm oluyor. Cnm o senin dediğin bölüm 2.sezonun finali...Çok da duygusaldı,Sara o gün bugündür kayıptı:img-hyste..Şimdi artık sevdiğinin kollarında:img-in_lo jojoo 23-07-08, 20:29 Evet yha ikinci sezonda aynı şeyi yaptı:img-hyste...Ama Sona daki daha tiksinçti yahu...Hiç duş almadan,onca zaman gerçekten gerçek olsa tiksinicem ama konu Wentworth olunca olmaz! İkinci sezonda bi sarı renk takım elbisesi vardı 6 bölüm giydi,ama arada bi motele fln uğruyodu:img-hyste...Sonra bi çirkin yeşil bi mont giydi o da bi 10 bölüm sürdü..Sonra sezon finaline doğru üzerine bi geçirdi o lacivert varlığı ve grimsi kazağı bi daha da çıkarmadı...Şimdi 3.sezonun sonuna doğru da sarı ceket,mavi gömlek hala o var...Stinky:img-hyste valla bnm en çok gıcık kaptığım kıyafeti bordo bir tane pantolon mu ne vardı ona gıcıktım işte.giydirmişler çocuğa o iğrenç kıyafeti rezillik rezillik :img-hyste ama ben bu sarı ceket mavi gömlek kombinasyonunu beğendim.ayy birde o gözlüğünü taksa tadından yenmez.:) jojoo 23-07-08, 20:31 2.sezonun son bölümü canım sezon finali:img-wink: saol ya:img-wink:.indireyim ben o bölümü. kübracım sanada teşekkürler.ya fotolardan görüyorum sara ile michael in o sahnesini nasıl izlemedim diye hayıflanıyorum. prisoner_386 23-07-08, 20:38 Tais cim Sara gerçekten dönmüş,o sahne gerçek cnm:happy0064....Bnd bi kıza sordum,o cevaplamış hem de baya ezmiş sağolsun neyse sesimi çıkarmadım :img-hyste... Bu arada sana atmadım o sitenin linkini bekle sana da atıyım;orda yeni promoyu da buldum cnm,Sara en başta görünüyo:img-wink: *ece* 23-07-08, 20:41 şimdi yeni izledim fragmanı. tek kelimeyle müthişti :good: lincte hala sara is dead diyo ya görmedi mi sarayı da konuşuyo. mike süperdiii.gretchen'a nasıl sormuş öyle ya where is Sara diye valla ben bile korktum :img-hyste sara&michael sonunda birleşiyooo :happy0064 prisoner_386 23-07-08, 20:46 şimdi yeni izledim fragmanı. tek kelimeyle müthişti :good: lincte hala sara is dead diyo ya görmedi mi sarayı da konuşuyo. mike süperdiii.gretchen'a nasıl sormuş öyle ya where is Sara diye valla ben bile korktum :img-hyste sara&michael sonunda birleşiyooo :happy0064 Evet çok güzeldi yhaa:img-in_lo...Aşırı özledim MiSa yı,çok çok...Tmmdır bu sezon PB ye son sürat devam:happy0064 missryan 23-07-08, 20:48 bende izledim şimdi kübracım saolsun:img-wink: allahım o nasıl bir fragmandır öyle ya,çok özlemişim MiSa'yı nasıl tatlı görünüyorlardı..bir an önce başlasada izlesekk,çok heyecanlandım benn:happy0064 *ece* 23-07-08, 20:48 gretchen'da tarz değişikliği yapmış,saçlarını kestirmiş. t-bagle de karşılaştılar bilemem artık :img-hyste *ece* 23-07-08, 20:50 bende izledim şimdi kübracım saolsun:img-wink: allahım o nasıl bir fragmandır öyle ya,çok özlemişim MiSa'yı nasıl tatlı görünüyorlardı..bir an önce başlasada izlesekk,çok heyecanlandım benn:happy0064 aynen bende çok heyecanlandım.harika bi sezon bizi bekliyo :happy0064 kübra sağolsun bende onun sayesinde izledim yeni fragmanı :img-icecr:icon_whis prisoner_386 23-07-08, 20:54 gretchen'da tarz değişikliği yapmış,saçlarını kestirmiş. t-bagle de karşılaştılar bilemem artık :img-hyste :img-hyste:img-hyste Olmaz olmaz bu iş olamaaaz!:img-hyste..Hiç boşuna heveslenme Ececim,bn Gretchen ı Linc le evercem:img-hyste...Bu arada az önce yazmıştın sanırım Lincoln Sara is dead demiyo;Sara has gone dio:img-wink:.. jojoo 23-07-08, 20:56 Tais cim Sara gerçekten dönmüş,o sahne gerçek cnm:happy0064....Bnd bi kıza sordum,o cevaplamış hem de baya ezmiş sağolsun neyse sesimi çıkarmadım :img-hyste... Bu arada sana atmadım o sitenin linkini bekle sana da atıyım;orda yeni promoyu da buldum cnm,Sara en başta görünüyo:img-wink: izledim şimdi saol cnm.süper süper.romantik sahneleri özlemiştik bu sezon bol bol göreceğiz anlaşılan.MiSa 4 ever diyelim ne diyelim başka :) prisoner_386 23-07-08, 20:59 Bu arada yeni promonun başında Michael bişylr dio yha onu şimdi çözdüm... Şöyle ki: -My name is Michael Scofield,there is one good thing in my life:img-in_lo,her name is Sara...:img-in_lo...Cnm bnm başlasın hemen yha...Belki geçen sezon ki gibi ilk bölümden 48 bölümlük bi preview yayınlarlar...Off süper olur,çok merak ediyorum:happy0064 prisoner_386 23-07-08, 21:00 izledim şimdi saol cnm.süper süper.romantik sahneleri özlemiştik bu sezon bol bol göreceğiz anlaşılan.MiSa 4 ever diyelim ne diyelim başka :) İyi cnm sevindim izlemene,bn yeni spoiler de buldum birazdan atıcam:img-wink: jojoo 23-07-08, 21:03 İyi cnm sevindim izlemene,bn yeni spoiler de buldum birazdan atıcam:img-wink: at cnm at :) evet michaelin söylediği o söz benimde çok hoşuma gitti. missryan 23-07-08, 21:15 gretchen'da tarz değişikliği yapmış,saçlarını kestirmiş. t-bagle de karşılaştılar bilemem artık :img-hyste ayy o uyduruk gretchen sacını kestirip tarz değişikliği yapsa nolur yapmasa nolurr..Michael'ım ne güzel bagırıyo "where is Sara" diye:)hakkından gelir inşallah o gıcık kadının.. at Kübracım at,bekliyoruz dört gözlee:img-icecr prisoner_386 23-07-08, 21:16 -We will see a little more of the Michael from Prison Break Season 1 when it comes to his planning skills in the fight against the Company. -T-Bag is not on the brothers’ side. He is looking for a little vengeance against Michael for getting him thrown into Sona and then leaving him behind. -Don’s primary role is to tell Michael what to do in the fight against the Company. -Maricruz will not be in episode 4.01 ÇEviri: -1.sezondan Michael ın planlarıyla ilgili bi takım flashbackler görücez. -T-Bag kardeşlerin tarafında değil.Michael ı Sona ya tekrar göndererek intikamını almak istiyor. -Don karakterinin rolü ise Şirket karşısında Michael a neler yapması gerektiğini söylemek,(Don yeni karakter sanırım) -MAricruz ilk bölümde yok prisoner_386 23-07-08, 21:22 -The_Man says that they are currently shooting Episode 4.06 and he has no idea how many shows have been written. -As for Sucre, he will first see his baby at the hospital. Let’s hope it’s at the birth and not because Maricruz is hurt! -Lastly Sara will have an active role in the fight against the company. What happened to her during Season 3 will come up, but it won’t be her main storyline. Çeviri: -Spoiler i getiren adam 6.bölümün çekildiğini söylemiş... -Sucre bebeğini ilk kez hastanede görücek... -Sara nın Şirketi çökertme çabalarında büyük katkıları olucak..3.sezon boyunca ona ne olduğunu da görücez fakat bu Sara nın tek rolü olmucak(Daha Michael la aşk yaşıcaklar:happy0064) missryan 23-07-08, 21:23 -We will see a little more of the Michael from Prison Break Season 1 when it comes to his planning skills in the fight against the Company. -T-Bag is not on the brothers’ side. He is looking for a little vengeance against Michael for getting him thrown into Sona and then leaving him behind. -Don’s primary role is to tell Michael what to do in the fight against the Company. -Maricruz will not be in episode 4.01 ÇEviri: -1.sezondan Michael ın planlarıyla ilgili bi takım flashbackler görücez. -T-Bag kardeşlerin tarafında değil.Michael ı Sona ya tekrar göndererek intikamını almak istiyor. -Don karakterinin rolü ise Şirket karşısında Michael a neler yapması gerektiğini söylemek,(Don yeni karakter sanırım) -MAricruz ilk bölümde yok hadi bakalım yeni spoiler'larımız hayırlı uğurlu olsun..saol kübracım tesekkür ederiz:img-wink: T-Bag'in kardeşlerin tarafında olmadığı gün gibi aşikardı zaten,olsa PB'nin senaristlerinin aklından şüphe ederdim walla:)T-Bag elbet Mike'ın onu kandırmasının intikamını almak isteyecektir.. Don karakteri için yorum yapamicam,belliki yeni karakter.. Maricruz'u da cok seviyorum ben ya,üzülmüştüm Sucre'yle ayrıldıkları zamanlar...onu görmekte hoşuma gider açıkçası... Mike'ın kafasından neler geciyor ki allah bilir yine 1.sezona dönülcekmiş fb'lerle..neler planlıyor bakalım yine canım benimm:img-icecr jojoo 23-07-08, 21:25 artık michael hapise dönmez herhalde.:icon_whis sara ile şöyle karayip adalarında uzun tatile çıksın cnm onu şöyle denize girerken görelim :img-blush t-bag fazla oldu artık uğraşmasın kardeşim bizim michaelimizle. teşekkürler kübra prisoner_386 23-07-08, 21:27 hadi bakalım yeni spoiler'larımız hayırlı uğurlu olsun..saol kübracım tesekkür ederiz:img-wink: T-Bag'in kardeşlerin tarafında olmadığı gün gibi aşikardı zaten,olsa PB'nin senaristlerinin aklından şüphe ederdim walla:)T-Bag elbet Mike'ın onu kandırmasının intikamını almak isteyecektir.. Don karakteri için yorum yapamicam,belliki yeni karakter.. Maricruz'u da cok seviyorum ben ya,üzülmüştüm Sucre'yle ayrıldıkları zamanlar...onu görmekte hoşuma gider açıkçası... Mike'ın kafasından neler geciyor ki allah bilir yine 1.sezona dönülcekmiş fb'lerle..neler planlıyor bakalım yine canım benimm:img-icecr Cnm sana attığım site linkinde yeni promo vardı;orda ne yapıcağı sanki belliydi..Hatta bu adamlar kanunsuz,ama onlar bu şekilde yaşamayı seviyolar die de giriş yaptı teasercı:icon_whis...Şu depoda geçicekleri çok merak ediyorum doğrusu:happy0064 Not:Cnm yha senin bildiğin MiSa imzası varsa bana Ö.M. le atabilir misin?? missryan 23-07-08, 21:28 -Sara nın Şirketi çökertme çabalarında büyük katkıları olucak..3.sezon boyunca ona ne olduğunu da görücez fakat bu Sara nın tek rolü olmucak(Daha Michael la aşk yaşıcaklar:happy0064) anaam kız hızına yetişilmiyo walla:) son spoiler'a bayıldım,Sara'm demekki her zamanki gibi her seyiyle yardım ediyor sevgilisine hep yanında hep destek olarak..(umarım ilerleyen zamanlarda senaristler aralarını bozmak falan gibi konularla gıcıklık yapmazsa) tabii ona ne olduğunu da cidden merak ediyoruz yani,doğru düzgün açıklansa iyi olucak:img-wink: prisoner_386 23-07-08, 21:30 anaam kız hızına yetişilmiyo walla:) son spoiler'a bayıldım,Sara'm demekki her zamanki gibi her seyiyle yardım ediyor sevgilisine hep yanında hep destek olarak..(umarım ilerleyen zamanlarda senaristler aralarını bozmak falan gibi konularla gıcıklık yapmazsa) tabii ona ne olduğunu da cidden merak ediyoruz yani,doğru düzgün açıklansa iyi olucak:img-wink: Yalnız cnm o parantez içi bnm düşüncem,yani Sara sadece 3.sezon nerdeydi sorusunu cevaplamak için girmedi;ve de bana göre hatta herkese göre büyük aşk devam edicek:img-in_lo missryan 23-07-08, 21:36 Yalnız cnm o parantez içi bnm düşüncem,yani Sara sadece 3.sezon nerdeydi sorusunu cevaplamak için girmedi;ve de bana göre hatta herkese göre büyük aşk devam edicek:img-in_lo evet canım anladım..:img-wink: inşallah canım walla hepimizin temennisi o:img-hyste prisoner_386 23-07-08, 21:38 evet canım anladım..:img-wink: inşallah canım walla hepimizin temennisi o:img-hyste Evet cnm hepimizin,tüm MiSacıların:)....Spoiler buldukça atıcam bn,tabi herşey şu ismi meçhul adamın getirdiği zamana bakıyo..Adam isminin bilinmesini istemiyo heralde:img-hyste...Paso tüyo atıyo ama teşekkür için bi ismi bile yok....Sitede de adı The_Man:img-hyste:img-hyste missryan 23-07-08, 21:42 Evet cnm hepimizin,tüm MiSacıların:)....Spoiler buldukça atıcam bn,tabi herşey şu ismi meçhul adamın getirdiği zamana bakıyo..Adam isminin bilinmesini istemiyo heralde:img-hyste...Paso tüyo atıyo ama teşekkür için bi ismi bile yok....Sitede de adı The_Man:img-hyste:img-hyste :img-hyste:img-hyste ama canım adam napsın,diziden tüyo verdiği duyulursa kötü olur kanımca:) *ece* 23-07-08, 22:02 şimdi benim kafam iyice karıştı sara fazla görünmicek mi 4. sezonda? trown93 23-07-08, 22:14 yaa ben prisonun son bölümünü bu sabah izledm. mnyk bişi yaa. geçtiğimiz son 1 haftanın yakşaık 40 küsür saatini prison izlemekle geçirdim. :D forever michael ve sara :D lost izlediğimde de böyle olmştm ama şmdi anlıyormki prison losta bin basar :D prisoner_386 23-07-08, 22:24 şimdi benim kafam iyice karıştı sara fazla görünmicek mi 4. sezonda? Hyr cnm yha gayet de görüncek,baş karakterlerden biri bu sezon Sara:img-wink:...Şirketi göçertçekler hep beraber:img-hyste *ece* 24-07-08, 09:39 Hyr cnm yha gayet de görüncek,baş karakterlerden biri bu sezon Sara:img-wink:...Şirketi göçertçekler hep beraber:img-hyste bunu duyduğuma sevindim. her spoileri okuduktan sonra kafam allak bullak oluyo :img-cray: şu şirketi bi çökertsinlerde onlarda kurtulsun bizde :img-hyste ne şirketmiş ama sarayı bile kaçırabildiler.kellerman bile öldürememişti sarayı,bunlar öldü diye bile gösterdi.:img-hyste acaba sarayı nasıl bıraktılar?ya da sara kaçtı mı?spoiler wr mı bunla ilgili.: ÖlümüneAdliTıp 24-07-08, 10:20 Promonun sonu harika yaaaa. Susan B şöyle diyo ya:" I never killed Sara. I fabricated the whole thing...":happy0064 Harika yaaa. Sabırsızlanıyorum. Bu arada promo'nun haberini verdiğiniz için teşekkürler!!! efran_albatros 24-07-08, 18:22 sara'nın ölmemiş olmasına çok sevindim.diziye ayrı bir renk katıyordu mike ile ikisinin sahneleri.3.sezonda yokluğunu aradım açıkcası. g_tilki 26-07-08, 18:24 4.01 Michael starts off narrating a letter, saying what has happened with the Company, being bribed to get Whistler out of Sona, and that they killed his only love. Now he is going to take down the Company. Cut to Mahone who is driving Susan B. and Whistler in a town car. Susan B. tells Whistler that if he pulls it off, he can come back up to her room later, and “no” won’t be in her vocabulary. Michael is spying from a window with binoculars. Mahone let’s Whistler and Susan B. out of the car. Michael puts down the binoculars… Whistler and Susan B. walk into a party. “In and out,” she says. They separate. Michael carries a box in through the back, wearing his apron. Whistler enters a room. Michael changes out of the apron and into his suit. He pulls a gun out of the box and puts in his pocket. “Good to see you again,” Jason says to Whistler in the room. “Who are you buying it for?” he asks. Jason insinuates that Whistler is going to sell it to a foreign country or some other terrorist organization. “Jason, you know I can’t get into that,” Whistler says. “Do you want to sell the card to me or not,” he asks. He hands off some money. Michael strolls through the party and grabs a champagne glass. Jason hands Whistler the card. “The Company will do anything to get it back,” he says. Whistler turns and shoots several of the guys before walking out. Michael sees him and follows him through the party. Whistler exits the room and goes into another one. He pushes a button in the ceiling panel and pulls out some sort of box and starts downloading from the card. Michael walks in, “Where is she?” he asks Whistler. Whistler tells him that he doesn’t understand. They go back and forth before Susan B. walks in. “We need to leave,” she says. Michael pulls the gun on her. “Gretchen look at me. This is for Sara,” he says. “I didn’t kill Sara,” Susan B. says. She tells him that she escaped. Michael says that Lincoln saw the head. Susan B. tells him that Lincoln saw a cadaver. He bought into it. Michael asks where she is. Susan B. says that she’ll tell him once they get outside. “Where is she?” Michael yells with his gun at Susan B. Whistler points his gun at Michael and tells him to give him the gun. Michael hands the gun over. “Let’s go,” Susan B. says. They rush out the door. Whistler drops the card off for someone, wrapped in a newspaper. “Sara,” Michael says. çeviri yapabilen varsa çevirsin yaaa lütfen prisoner_386 26-07-08, 18:52 Zaten promodan belliydi bu şeylerin gerçekleşeceği...Yalnız Sara yla ilk bölüm buluşması gerek nie spoiler böyle demiş anlamadım...Lincoln ne kadar kör yahu:img-hyste:img-hyste... Not:G-Tilki teşekkürler spoiler için:good: prisoner_386 26-07-08, 18:58 bana kısaca turkçe olarak açıklayabilir mısın? Cnm promoyu izlediysen onun aynısı anlatılmış...Mahone,Whistler la Gretchen ın şöförlüğünü yapıyo,bi partiye gidiyolar...Michael da gidiyo,daha sonra bi fırsat bulup,Whistler ı sıkıştırıyo,Sara yı soruyo,sonra Gretchen geliyo,ona silah çekiyo Sara nın intikamını alıcam senden dio,Sara nerde dio,Gretchen bn öldürmedim,kaçtı dio...Michael Lincoln un kesik kafayı gördüğünü söylüyo,Gretchen da onun sahte bi kafa olduğunu söylüyo..Michael a silahını indir dio,seni ona götürücem...Michael indiriyo,sonra çıkıyolar...Eline bi gazete parçası Michael ın,Michael Sara dio orda bitiyo............ g_tilki 28-07-08, 12:30 4.sezon oyuncu listesinde veronicayı canlandıran oyuncuda var veronica da mı dönüyor?sanmam ama veronicanın öldürüldüğünü kendi gözlerimizle gördük yaa yınede içime şüphe üştü prisoner_386 28-07-08, 12:32 4.sezon oyuncu listesinde veronicayı canlandıran oyuncuda var veronica da mı dönüyor?sanmam ama veronicanın öldürüldüğünü kendi gözlerimizle gördük yaa yınede içime şüphe üştü Cnm geri gelmiyodur da;belki eskilerden bi sahne için dönmüştür...Tıpkı 3.sezon da Patoshik in dönmesi gibi:img-wink: missryan 29-07-08, 21:13 Cnm geri gelmiyodur da;belki eskilerden bi sahne için dönmüştür...Tıpkı 3.sezon da Patoshik in dönmesi gibi:img-wink: hakikaten ya o kadarda değil heralde veronica'yı da döndürmezler...:img-hyste Zaten onun öldüğünü gözlerimizle gördük,ona bir şey bulamazlar..aman zaten ben onu pek sevmemiştim dönmesin o:icon_whis prisoner_386 29-07-08, 22:03 -The A-Team -Some of the A-Team are still wanted men, and they may be chased a bit from other law enforcement outside The Company. -T-Bag and Gretchen -T-Bag and Gretchen will have some scenes together and they may/may not be interesting! -Mostly they are just working together … but perhaps they will be drawn together by some odd crazy attratcion to each other -T-Bag and Pad Man -As of right now each of these characters has their own scenes, but nothing with the two of them together. -Sara and Michael -There is a scene of them on a bed together … Westmoreland’s Daughter -As of right now there are no plans to see her. Michael doesn’t have money to give her at the moment. -Lincoln and Michael -Will either of them die? Anything is possible, but he wouldn’t bet on it. Michael -Will Michael kill somebody? He has changed over the past few seasons, but we’ll have to wait and see how far he will go. -Veronica -Veronica could appear in a flashback, but thus far not in an episode. missryan 29-07-08, 22:17 -The A-Team -Some of the A-Team are still wanted men, and they may be chased a bit from other law enforcement outside The Company. -T-Bag and Gretchen -T-Bag and Gretchen will have some scenes together and they may/may not be interesting! -Mostly they are just working together … but perhaps they will be drawn together by some odd crazy attratcion to each other -T-Bag and Pad Man -As of right now each of these characters has their own scenes, but nothing with the two of them together. -Sara and Michael -There is a scene of them on a bed together … Westmoreland’s Daughter -As of right now there are no plans to see her. Michael doesn’t have money to give her at the moment. -Lincoln and Michael -Will either of them die? Anything is possible, but he wouldn’t bet on it. Michael -Will Michael kill somebody? He has changed over the past few seasons, but we’ll have to wait and see how far he will go. -Veronica -Veronica could appear in a flashback, but thus far not in an episode. oo çok saoll kübracımm... yeni spoiler'lar mükemmel yine... özellikle koyulaştırdığım yer:img-hyste yalnız her yerini anlayamadım tam olarak,çevirirsen çok makbule geçer canımcım:img-icecr prisoner_386 29-07-08, 22:33 oo çok saoll kübracımm... yeni spoiler'lar mükemmel yine... özellikle koyulaştırdığım yer:img-hyste yalnız her yerini anlayamadım tam olarak,çevirirsen çok makbule geçer canımcım:img-icecr Oldu yawrum senin için kısaca çevireyim... Şimdi Michael ın çalışacağı gruptakiler aranan kişiler(hem polis,hem de Şirket tarafından)...T-Bag ve Gretchen ın birlikte sahneleri var...Sadece birlikte çalışıyolar ama aralarında bişylr olma ihtimali de varmış sanırım...Sara-Michael yatakta görülcekler ama biz ilişkiye girdiklerini görmücez die biliyorum(bi sitede okuduğuma göre)Bu arada Westmoreland ın kızı ortaya çıkıyo ama Michael ın kıza vericek parası yok...Lincoln ya da Michael ölebilir mi??Evet herşey olası....Michael cinayet işlicek mi??Biliyoruz ki bi kaç sezonda çok değişti;nereye kadar gidebiliceğini hepimiz görücez..Veronica sadece bi bölümlük gelmiş,flashback için:good: İYİ GECELER BESTEcim missryan 30-07-08, 09:45 Oldu yawrum senin için kısaca çevireyim... Şimdi Michael ın çalışacağı gruptakiler aranan kişiler(hem polis,hem de Şirket tarafından)...T-Bag ve Gretchen ın birlikte sahneleri var...Sadece birlikte çalışıyolar ama aralarında bişylr olma ihtimali de varmış sanırım...Sara-Michael yatakta görülcekler ama biz ilişkiye girdiklerini görmücez die biliyorum(bi sitede okuduğuma göre)Bu arada Westmoreland ın kızı ortaya çıkıyo ama Michael ın kıza vericek parası yok...Lincoln ya da Michael ölebilir mi??Evet herşey olası....Michael cinayet işlicek mi??Biliyoruz ki bi kaç sezonda çok değişti;nereye kadar gidebiliceğini hepimiz görücez..Veronica sadece bi bölümlük gelmiş,flashback için:good: İYİ GECELER BESTEcim saol canım çok teşekkür ederim...:img-wink: Lincoln ya da Michael ölebilir mi??Evet herşey olası.... ama amaa bu nee yaa.. simdi ne demek istemişler,bu nasıl bir spoiler.. ölmesin kardeşlerden biri bile..olasılık bile olsa olmasın böyle bir ihtimal bile olmasın:icon_sorr g_tilki 30-07-08, 10:47 saol canım çok teşekkür ederim...:img-wink: Lincoln ya da Michael ölebilir mi??Evet herşey olası.... ama amaa bu nee yaa.. simdi ne demek istemişler,bu nasıl bir spoiler.. ölmesin kardeşlerden biri bile..olasılık bile olsa olmasın böyle bir ihtimal bile olmasın:icon_sorr nayır nolamaz linc-mike-sara'ya bişi olmasın kardeşlerden biri ölmesin öle bi olasılık bile olmasın şu veronicanin sadece 1 bölüm olacağını duyunca sevindim gelmesin veronica bu spoileri okuyunca kafam iyice karıştı not:yeni spoiler için çokk teşekkürrr:good: g_tilki 30-07-08, 10:55 "Out Alone" September 1, 2008 58 2 "Dead or alive" September 1, 2008 59 3 "Shut Down" September 8, 2008 60 4 "Eagles And Angels" September 15, 2008 61 5 "Safe And Sound" September 22, 2008 62 6 "Blow Out" September 29, 2008 63 7 "Five The Hard Way" birçok bölümün ismi değişmiş... şaşırdım neden değişmiş olabilir acaba? jojoo 01-08-08, 21:08 michael e birşey olmasın saraya da.yani illa biri ölecekse lincoln ölsün.onunda ölmesini istemiyorum ama michalelle sara ya birşey olmasın.:icon_whis demek michaelle sarayı o şekilde görecekmişiz ha.e yani diğer yabancı dizilerde her bölüm maşallah birşeyler oluyor bizimkiler onların yanlarında pasif kalmışlardı.:img-hyste spoiler ve çeviri için teşekkürler :img-wink: prisoner_386 05-08-08, 10:01 The Company: -When everyone is getting of the plane, it’s the group coming together from being in different places to help take down the Company. -The group will break into a variety of places this season, with the ultimate goal of bringing down the Company by breaking into their headquarters. -The black book helps in the fight against The Company. .................................................. .................................................. .. Characters: -T-Bag is at work when he is dressed in his suit with a mustache. -No word yet if there will be any Sona footage. The Man just alludes to the fact that it will be explained what happened and how Bellick, T-Bag, and Sucre got out. -We will see Lang at some point. -It is unknown if Caroline Reynolds will return to the story line. -Mahone’s goal this season is to be reuinted with his family and to keep him safe. His relationship with Michael and Lincoln “has developed into one of hesitant respect“. -Bellick does not want to go back to Fox River as an inmate - so he is going to help the A-Team. .................................................. .................................................. . Çeviriye vakit yok kusura bakmayın,3 gün sonra kısaca çevirebilirim:img-wink: g_tilki 05-08-08, 12:00 The Company: -When everyone is getting of the plane, it’s the group coming together from being in different places to help take down the Company. -The group will break into a variety of places this season, with the ultimate goal of bringing down the Company by breaking into their headquarters. -The black book helps in the fight against The Company. .................................................. .................................................. .. Characters: -T-Bag is at work when he is dressed in his suit with a mustache. -No word yet if there will be any Sona footage. The Man just alludes to the fact that it will be explained what happened and how Bellick, T-Bag, and Sucre got out. -We will see Lang at some point. -It is unknown if Caroline Reynolds will return to the story line. -Mahone’s goal this season is to be reuinted with his family and to keep him safe. His relationship with Michael and Lincoln “has developed into one of hesitant respect“. -Bellick does not want to go back to Fox River as an inmate - so he is going to help the A-Team. .................................................. .................................................. . Çeviriye vakit yok kusura bakmayın,3 gün sonra kısaca çevirebilirim:img-wink: Şirket herkes uçaktan ayrıldığında, farklı yerlerde biraraya gelerek şirketi yıkmaya çalışırlar. bu sezon o grup farklı tür yerlerde bulunarak, şirketi devirme çalışmalarının son hamlesi başlarındaki kişiyi devirmek olacak. kara kitap şirkete karşı savaşta yardımcı olacak. Karakterler T bag in işi takımın giydiğinde ve bıyığını taktığında başlıyor. Sona ölçüleriyle hiç bir kelime yetmez. The Man neler olduğu ve bellick Sucre ve Tbag in hapisten nası kurtulduğu gerçeğini yalnızca ima edebilir. Carolyn Reynold un hikaye çizgisine nasıl girdiği bilinmez. Mahone un bu sezondaki golü ailesi ile bir araya gelmesi ve kendini güvende tutması olacak. Michael ve Lincoln ile ilişkisi ise net olmayan bir saygı çerçevesinde gelişecek. Bellick fox river daki sakinliğe dönmek istemeyecek ve A takımına katılıcak ve yardım edecek valla ben çevirmedim bi siteden buldum g_tilki 05-08-08, 14:21 Ya ben çok merak ediorm Sucre, T-bag felan Sona'dan nasıl kaçacaklar =/ evt bende çok mrk ediyorum sucre t-bag nsl çıkcak sonadan diye ama en çok mrk ettiğim saranın nsl diziye döndürüleceği... HermionesDream 05-08-08, 16:18 evt bende çok mrk ediyorum sucre t-bag nsl çıkcak sonadan diye ama en çok mrk ettiğim saranın nsl diziye döndürüleceği... LJ Sara'nın ölümünü sadece duyduğu için örneğin Sara'yı o anda canının yanmasını belirtecek bir şekilde bağırması konusunda zorlamış olabilirler.Imm benim düşüncem şu Sara'yı her ihtimale karşı ellerinde tutuyorlardı çünkü Whistler'la takas olayı sonucunda Michael'ın Şirket'in peşini bırakmayacağını düşünmüşlerdi ki bu gayet mantıklı bunu düşünecek kadar zekiler xD Ama işte eğer Sara ellerindeyse onu nasıl serbest bıraktılar orası meçhul pek aklım almıyor.belki Sara kaçmıştır. Ya zaten bu Sara olayı Türk dizilerine döndü xD g_tilki 05-08-08, 16:38 LJ Sara'nın ölümünü sadece duyduğu için örneğin Sara'yı o anda canının yanmasını belirtecek bir şekilde bağırması konusunda zorlamış olabilirler.Imm benim düşüncem şu Sara'yı her ihtimale karşı ellerinde tutuyorlardı çünkü Whistler'la takas olayı sonucunda Michael'ın Şirket'in peşini bırakmayacağını düşünmüşlerdi ki bu gayet mantıklı bunu düşünecek kadar zekiler xD Ama işte eğer Sara ellerindeyse onu nasıl serbest bıraktılar orası meçhul pek aklım almıyor.belki Sara kaçmıştır. Ya zaten bu Sara olayı Türk dizilerine döndü xD evt cnm haklısın sara olayı eski türk filmlerine dönüştü.ama sara döndü ya bana o da yeter.ama promolarda gretcen sara kaçtı falan demişti ama mike nerde sara deyince gretchen sarayı göstermıştı diye hatırlıyom e o zaman sara kaçmışsa gretchen nsl saranın yanına göturuyo mike'ı? HermionesDream 05-08-08, 18:07 evt cnm haklısın sara olayı eski türk filmlerine dönüştü.ama sara döndü ya bana o da yeter.ama promolarda gretcen sara kaçtı falan demişti ama mike nerde sara deyince gretchen sarayı göstermıştı diye hatırlıyom e o zaman sara kaçmışsa gretchen nsl saranın yanına göturuyo mike'ı? Ay promolara hâlâ bakamadım ben utanıorm kendimden.Hmm neyse düşnüdüğüm bir şey doğru çıkmış sevindim. Hmm öyleyse madem Sara'nın nerede olduğunu biliyorlar e o zaman Gretchen neden Sara'yı yakalamıyor yeniden neden Mike'a söylüyor yerini =/ Kafam allak bullak oldu resmen (: *ece* 05-08-08, 18:59 bnmde aklım çok karıştı ya nasıl çıkçak sara ortaya_? senaristler inşallah bu soru işartlerini giderir 4. sezonda :img-wink: *yildiz* 05-08-08, 21:05 evt bende çok mrk ediyorum sucre t-bag nsl çıkcak sonadan diye ama en çok mrk ettiğim saranın nsl diziye döndürüleceği... benimde en cok merak ettigim ve sabirsizlikla bekledigim sahne Michael ve Sara'nin ilk bulusmalari olacak ayyyy, Michael kesin aglar, dayanamam ben aglamasina :img-in_lo bende bir spoiler buldum: 1.Q: Do we see in 4 season one with this character?: -Henry Pope -Nika Volek -Kellerman A: there are now plans right now to bring him back. Then you should not forget that Paul Adelstein is part of another show, so at this point we shouldn't expect any developpment on this situation. And about Henry Pope and Niki Volek I think that their story is finished a long time ago. Why should they bring them back? There is much more important stuff going on in this season. 2.Q: Why is Lincoln Burrows wearing police clothes in promo 10? A: lincoln is wearing a cop uniform because he needs to get into a place full of police officers. 3.Q: Agent Don will assist the team, but will the ordinary police still prosecute them ...? A: Don will help them, as long as they are working with him, they will have some protection from the police. kaynak: spoilertv Henry Pope, Kellerman ve Nika'yi 4. sezonda göremiyecegiz bu 3 karakterin rolleri bitmis. Promo 10'da Lincoln polis kiyafetiyle görünüyor, cünkü polislerle dolu olan bir yere girmek zorunda oldugu icin. g_tilki 06-08-08, 08:10 benimde en cok merak ettigim ve sabirsizlikla bekledigim sahne Michael ve Sara'nin ilk bulusmalari olacak ayyyy, Michael kesin aglar, dayanamam ben aglamasina :img-in_lo bende bir spoiler buldum: 1.Q: Do we see in 4 season one with this character?: -Henry Pope -Nika Volek -Kellerman A: there are now plans right now to bring him back. Then you should not forget that Paul Adelstein is part of another show, so at this point we shouldn't expect any developpment on this situation. And about Henry Pope and Niki Volek I think that their story is finished a long time ago. Why should they bring them back? There is much more important stuff going on in this season. 2.Q: Why is Lincoln Burrows wearing police clothes in promo 10? A: lincoln is wearing a cop uniform because he needs to get into a place full of police officers. 3.Q: Agent Don will assist the team, but will the ordinary police still prosecute them ...? A: Don will help them, as long as they are working with him, they will have some protection from the police. kaynak: spoilertv Henry Pope, Kellerman ve Nika'yi 4. sezonda göremiyecegiz bu 3 karakterin rolleri bitmis. Promo 10'da Lincoln polis kiyafetiyle görünüyor, cünkü polislerle dolu olan bir yere girmek zorunda oldugu icin. yeni spoiler için çok teşekkür...nikanın gelmeyeceğini öğrenmek çok guzel ya içim rahatladı paulun dönmemesi uzdu beni biraz missryan 06-08-08, 08:46 evett yeni spoiler'lar icin herkese cok tesekkürler.. uzun zamandır boştu sayfamız iyi oldu yeniler... aman dönmesin Nika,hiç istememiştim zaten,süper oldu rahatladım onun bir sorun oluşturmayacagını duyunca.. Henry Pope'ta umrumda değil ama Kellerman'ın dönmicek olması beni de üzdü biraz,seviyordum ben onu..:icon_sorr bu arada bir aydan az bir zaman kaldı başlamasına,çok heyecanlı bir bekleyiş,umarım hemen gecer bu sürede...:img-icecr g_tilki 06-08-08, 12:51 evett yeni spoiler'lar icin herkese cok tesekkürler.. uzun zamandır boştu sayfamız iyi oldu yeniler... aman dönmesin Nika,hiç istememiştim zaten,süper oldu rahatladım onun bir sorun oluşturmayacagını duyunca.. Henry Pope'ta umrumda değil ama Kellerman'ın dönmicek olması beni de üzdü biraz,seviyordum ben onu..:icon_sorr bu arada bir aydan az bir zaman kaldı başlamasına,çok heyecanlı bir bekleyiş,umarım hemen gecer bu sürede...:img-icecr yeni bölümler bi abd'de yayımlansın ben de internette izlerim artık çok mrk ediyom missryan 06-08-08, 19:39 yeni bölümler bi abd'de yayımlansın ben de internette izlerim artık çok mrk ediyom evet bende cnbc-e'nin yayınlamasını mümkün değil bekleyemem:) internetten seyrederim hemen... kalp dayanmaz vallahi daha fazla beklemeye:img-hyste özellikle Sara'nın geri dönücegini düşündükçe:img-in_lo *yildiz* 06-08-08, 21:00 yeni bölümler bi abd'de yayımlansın ben de internette izlerim artık çok mrk ediyom bende zaten hep internet'den izliyorum daha iyi oluyor - yoksa reklamlar yüzünden sinir krizleri gecirirdim *yildiz* 06-08-08, 21:30 Episode 4.08 - Betrayal http://img233.imageshack.us/img233/1579/wentworthmillersunglassxu4.jpg (http://imageshack.us) #408 will have a flashback to Sara's Panamanian torture cell. She is given a key by one of the guards, who is later shot and killed by Gretchen. ETA: What sparks the flashback is Sara working on Sucre, who has been shot. In the flashback Sara is trying to save the life of someone we don't see. Could be the female guard who gave Sara the key. In the present, Sara and Gretchen meet. #408 is called "Betrayal". kaynak: spoilertv.com 8. bölümde Sara'yla ilgili flashback görecegiz: Gretchen'in bir adami Sara'ya anahtar veriyor, ve o adam sonra Gretchen tarafindan öldürülüyor. Flashback'de Sara birinin hayatini kurtarmaya ugrasiyor. Bu kisi Sara'ya anahtari veren gardian (bir kadin) olabilir. Flashback'den sonra Sara ve Gretchen'in bulustuklarini görecegiz. HermionesDream 06-08-08, 22:07 Vayy şu flashback çok iyi olacak.Kafamda Sara'yla ilgili hiç bir soru işareti kalmayacak =) Ayrıca Kellerman'ın görünmemesi çok kötü ya çok kanım ısınmıştı o adama =/ g_tilki 07-08-08, 08:37 Episode 4.08 - Betrayal #408 will have a flashback to Sara's Panamanian torture cell. She is given a key by one of the guards, who is later shot and killed by Gretchen. ETA: What sparks the flashback is Sara working on Sucre, who has been shot. In the flashback Sara is trying to save the life of someone we don't see. Could be the female guard who gave Sara the key. In the present, Sara and Gretchen meet. #408 is called "Betrayal". kaynak: spoilertv.com 8. bölümde Sara'yla ilgili flashback görecegiz: Gretchen'in bir adami Sara'ya anahtar veriyor, ve o adam sonra Gretchen tarafindan öldürülüyor. Flashback'de Sara birinin hayatini kurtarmaya ugrasiyor. Bu kisi Sara'ya anahtari veren gardian (bir kadin) olabilir. Flashback'den sonra Sara ve Gretchen'in bulustuklarini görecegiz. annam kafam iyice allak bullak oldu sara ve gretchen galiba anahtar için mı buluşuyo çok mrk ettım başlasın artık yaa BLACKROSE10 07-08-08, 09:00 Kellarmen içinde geriye dönsün diye bir kampanyamı yapsak ne ? nasıl olsa senaristler bir kulpunu bulurlar nasıl olsa *yildiz* 07-08-08, 20:03 annam kafam iyice allak bullak oldu sara ve gretchen galiba anahtar için mı buluşuyo çok mrk ettım başlasın artık yaa Gretchen kesin Sara'dan birseyler bekliyordur veya Sara'yi tehtit ediyordur bu isin icinde birseyler var ama .... sabirsizliktan catliyacagiz bu gidisle prisoner_386 08-08-08, 14:57 Zack Estrin (producer for Prison Break) recently told Zap2it that Whistler’s bird book will be crucial to Prison Break Season 4, just as Michael’s tattoos were integral to Season 1. “Just as Michael’s tattoos [in the] first year, the book has this season’s mysteries in it - riddles, clues, puzzles,” Estrin says. He says that the A-Team will need to get the book in order to complete their tasks. Of course that won’t be easy!! “T-Bag is the keeper of that book. How they find him, and what happens when they do, becomes an integral part of the plot.” We will also learn more about what Whistler is really up to. “Obviously Whistler was a bit of a mystery in season three,” Estrin adds. “You will find out exactly what he was up to. His real agenda will be revealed.” Episode 4.07 is now “Five the Hard Way” and Episode 4.08 is “The Price”. .................................................. ................................................. Çeviri:Zach Estrin(Pb yapımcısı) geçenlerde yaptığı bi röportajda;1.sezonda Michael ın dövmeleri gibi Whistler ın kuş kitabının da 4.sezon için çok önemli olucağını söyledi. Tıpkı Michael ın ilk sezondaki dövmeleri gibi bu sezonda kuş kitabı bu sezonun bütün sırlarını ortaya dökebilecek bilgilere sahip.Şirketi çökertmek isteyen ekibin görevlerini tam anlamıyla tamamlayabilmeleri için bu kitabı ellerine geçirmeleri gerekecek,tabi bu hiç de kolay olmucak.Kitap T-Bag in elinde.Ekibin T-Bag i nasıl bulacakları,bulduklarında neler olucağı senaryonun önemli bi bölümünü oluşturuyor. Ayrıca Whistler ın gerçekte ne yapmak istediğini de anlıcaz bu sezon.3.sezonda gizemli kişiliği ortaya çıkıcak,Whistler ın gerçek kimliğini öğreneceğiz. 4.07 nin adı ''Five The Hard Way'' 4.08 in adı da ''The Price'' olarak değiştirildi.. _ymr_luke_ 08-08-08, 15:54 Zack Estrin (producer for Prison Break) recently told Zap2it that Whistler’s bird book will be crucial to Prison Break Season 4, just as Michael’s tattoos were integral to Season 1. “Just as Michael’s tattoos [in the] first year, the book has this season’s mysteries in it - riddles, clues, puzzles,” Estrin says. He says that the A-Team will need to get the book in order to complete their tasks. Of course that won’t be easy!! “T-Bag is the keeper of that book. How they find him, and what happens when they do, becomes an integral part of the plot.” We will also learn more about what Whistler is really up to. “Obviously Whistler was a bit of a mystery in season three,” Estrin adds. “You will find out exactly what he was up to. His real agenda will be revealed.” Episode 4.07 is now “Five the Hard Way” and Episode 4.08 is “The Price”. .................................................. ................................................. Çeviri:Zach Estrin(Pb yapımcısı) geçenlerde yaptığı bi röportajda;1.sezonda Michael ın dövmeleri gibi Whistler ın kuş kitabının da 4.sezon için çok önemli olucağını söyledi. Tıpkı Michael ın ilk sezondaki dövmeleri gibi bu sezonda kuş kitabı bu sezonun bütün sırlarını ortaya dökebilecek bilgilere sahip.Şirketi çökertmek isteyen ekibin görevlerini tam anlamıyla tamamlayabilmeleri için bu kitabı ellerine geçirmeleri gerekecek,tabi bu hiç de kolay olmucak.Kitap T-Bag in elinde.Ekibin T-Bag i nasıl bulacakları,bulduklarında neler olucağı senaryonun önemli bi bölümünü oluşturuyor. Ayrıca Whistler ın gerçekte ne yapmak istediğini de anlıcaz bu sezon.3.sezonda gizemli kişiliği ortaya çıkıcak,Whistler ın gerçek kimliğini öğreneceğiz. 4.07 nin adı ''Five The Hard Way'' 4.08 in adı da ''The Price'' olarak değiştirildi.. ekledğin bilgi için saol bnde 4.sezonun konusu ne olcak diye merak ediyodum. Bir an önce başlasın pb yaa=( *yildiz* 09-08-08, 13:33 Zack Estrin (producer for Prison Break) recently told Zap2it that Whistler’s bird book will be crucial to Prison Break Season 4, just as Michael’s tattoos were integral to Season 1. “Just as Michael’s tattoos [in the] first year, the book has this season’s mysteries in it - riddles, clues, puzzles,” Estrin says. He says that the A-Team will need to get the book in order to complete their tasks. Of course that won’t be easy!! “T-Bag is the keeper of that book. How they find him, and what happens when they do, becomes an integral part of the plot.” We will also learn more about what Whistler is really up to. “Obviously Whistler was a bit of a mystery in season three,” Estrin adds. “You will find out exactly what he was up to. His real agenda will be revealed.” Episode 4.07 is now “Five the Hard Way” and Episode 4.08 is “The Price”. .................................................. ................................................. Çeviri:Zach Estrin(Pb yapımcısı) geçenlerde yaptığı bi röportajda;1.sezonda Michael ın dövmeleri gibi Whistler ın kuş kitabının da 4.sezon için çok önemli olucağını söyledi. Tıpkı Michael ın ilk sezondaki dövmeleri gibi bu sezonda kuş kitabı bu sezonun bütün sırlarını ortaya dökebilecek bilgilere sahip.Şirketi çökertmek isteyen ekibin görevlerini tam anlamıyla tamamlayabilmeleri için bu kitabı ellerine geçirmeleri gerekecek,tabi bu hiç de kolay olmucak.Kitap T-Bag in elinde.Ekibin T-Bag i nasıl bulacakları,bulduklarında neler olucağı senaryonun önemli bi bölümünü oluşturuyor. Ayrıca Whistler ın gerçekte ne yapmak istediğini de anlıcaz bu sezon.3.sezonda gizemli kişiliği ortaya çıkıcak,Whistler ın gerçek kimliğini öğreneceğiz. 4.07 nin adı ''Five The Hard Way'' 4.08 in adı da ''The Price'' olarak değiştirildi.. ilk önce ekledigin spoiler ve ceviri icin cok cok tesekkür ederim prisoner__386 Whistler karakter'ini cok merak ediyorum dogrusu 3. sezonda fazla birseyler ögrenemedik onun hakkinda iyi'mi yoksa kötü bir karakter mi canlandiriyor, fazla anlayamadim Sofia'yi gercekten sevdigine inaniyorum, final bölümde nasil sevdigini bir insani yarali sokakta biraktigini anlayamiyorum g_tilki 09-08-08, 17:16 ilk önce ekledigin spoiler ve ceviri icin cok cok tesekkür ederim prisoner__386 Whistler karakter'ini cok merak ediyorum dogrusu 3. sezonda fazla birseyler ögrenemedik onun hakkinda iyi'mi yoksa kötü bir karakter mi canlandiriyor, fazla anlayamadim Sofia'yi gercekten sevdigine inaniyorum, final bölümde nasil sevdigini bir insani yarali sokakta biraktigini anlayamiyorum whistler karakteri hakkında 3.sezon bişi öğrenememiştik ve onun kotu mu iyi olduğunu anlayamamıştım 4.sezonda onunla ilgili bişiler öğrenecekmışız nihayet.ama ben whistlerin sofiayı gerçekten sevdiğini sanmıyorum sizi korkutmak istemem ama mike'da annesinin hastalığı olabilirmış mikenın annesi karaciğer yetmezliğinden ölmüştü ve bi sahne varmış mikenın burnu kanıyomuş linc te şüphelenmış aynı hastalık mikede var mı diye inşallah aynı hastalık mikede olmasın olsa sara anlar zaten ne de olsa sara doktor yanı şüphelenir. HermionesDream 09-08-08, 18:12 Whistler'a feci derecede gıcığım zaten hele o koordinat felan olmadığını öğrenince gırtlağına yapışasım gelmişti.Bence o kötü biri very very bad guy :P Sofia'yı gerçekten sevdiğini sanmıyorum Sofia Lincoln'la olsun daha iyi :P sizi korkutmak istemem ama mike'da annesinin hastalığı olabilirmış mikenın annesi karaciğer yetmezliğinden ölmüştü ve bi sahne varmış mikenın burnu kanıyomuş linc te şüphelenmış aynı hastalık mikede var mı diye inşallah aynı hastalık mikede olmasın olsa sara anlar zaten ne de olsa sara doktor yanı şüphelenir. Ay bu çok ilginç ama umarım böyle birşey yoktur :img-cray: g_tilki 09-08-08, 18:20 Whistler'a feci derecede gıcığım zaten hele o koordinat felan olmadığını öğrenince gırtlağına yapışasım gelmişti.Bence o kötü biri very very bad guy :P Sofia'yı gerçekten sevdiğini sanmıyorum Sofia Lincoln'la olsun daha iyi :P Ay bu çok ilginç ama umarım böyle birşey yoktur :img-cray: inşallah dediğim doğru çıkmaz ben kıyamam mike'e senaristlerde kıymasınlar mike.saramıza kıymışlardı ama mike'e dokunmasınlar yaaa sayosh 10-08-08, 14:18 merhaba arkadaşlar ben yeni prisonculardanım 2 haftayua yakın sürede internet sağ olsun 3 sezonu da şuan bitirmiş bulunuyorum herkes sara nın diziye nasıl döneceğini konuşuyor ben birinden duydum sara nın o kutudaki kafası bi maddeden yapılmış yani sara yaşıyomuş susanın belki vicdanı sızlar sarayı verebilir mikeye..yeni bi aşk doğuyo sanırım sofia-lincoln aşkı:good:destekliyorum şahsen...ama tabi benim favorim sara-micheal en son bölümde lj mikenin saraya ilk verdiği çiçeği verince çok duygulandım:img-in_lo prisona başlayalı spoiler başlığına girmek işçin can atıyodum şimdi burdayım..herşey için teşekkürlerbye *yildiz* 10-08-08, 15:43 inşallah dediğim doğru çıkmaz ben kıyamam mike'e senaristlerde kıymasınlar mike.saramıza kıymışlardı ama mike'e dokunmasınlar yaaa kime ne olursa olsun yeterki Michael ve Sara iyi olsunlar Whistler ve Sophia konusuna gelince bende size katiliyorum tabiki Lincoln ve Sophia cifti daha güzel yakisiyorlar ama Whistler'inda Sophia'yi sevdigini düsünüyorum ve kolayca sevdigi kadinin pesini birakmaz bence prisoner_386 10-08-08, 15:48 kime ne olursa olsun yeterki Michael ve Sara iyi olsunlar Whistler ve Sophia konusuna gelince bende size katiliyorum tabiki Lincoln ve Sophia cifti daha güzel yakisiyorlar ama Whistler'inda Sophia'yi sevdigini düsünüyorum ve kolayca sevdigi kadinin pesini birakmaz bence Cnm bnm bildiğim kadarıyla Sophia bu sezon çok fazla olmucak...Hatta ilk iki bölüm fln die biliyorum...Whistler da aynı şekilde çok fazla gözükmücek ortalarda:img-wink: HermionesDream 10-08-08, 15:57 Cnm bnm bildiğim kadarıyla Sophia bu sezon çok fazla olmucak...Hatta ilk iki bölüm fln die biliyorum...Whistler da aynı şekilde çok fazla gözükmücek ortalarda:img-wink: Imm kafam karıştı Whistler'ın bu sezon için çok önemli olduğunu söylemişlerdi. Fazla görünmeyecekse bu mümkün olabilecek mi ki =/ prisoner_386 10-08-08, 16:02 Imm kafam karıştı Whistler'ın bu sezon için çok önemli olduğunu söylemişlerdi. Fazla görünmeyecekse bu mümkün olabilecek mi ki =/ Cnm hatırlarsan bnm yazdığım spoilerde önemli olan Whistler değil,Whistler ın kuş kitabıydı:img-wink:...Zaten Whistler senaryodan dolayı gitmicek,oyuncunun başlıcağı yeni bi dizi ya da film vardı sanırım o yüzden çıkıcaktı kadrodan:img-wink:..Sophia yı hatırlamıyorum ama o da çok fazla görünmücek die hatırlıyorum bi yerlerden... Not:Her an herşey değişebiliyo,sonuçta PB den bahsediyoruz:img-wink:..O yüzden dediklerim çıkmayadabilir ama şu an için böyle gözüküyo g_tilki 10-08-08, 19:53 Cnm hatırlarsan bnm yazdığım spoilerde önemli olan Whistler değil,Whistler ın kuş kitabıydı:img-wink:...Zaten Whistler senaryodan dolayı gitmicek,oyuncunun başlıcağı yeni bi dizi ya da film vardı sanırım o yüzden çıkıcaktı kadrodan:img-wink:..Sophia yı hatırlamıyorum ama o da çok fazla görünmücek die hatırlıyorum bi yerlerden... Not:Her an herşey değişebiliyo,sonuçta PB den bahsediyoruz:img-wink:..O yüzden dediklerim çıkmayadabilir ama şu an için böyle gözüküyo ben şu mikenin hastalık olayına takıldım spoiler tvde öle bişi yazıyo muydu gerçekten çok korkuyorum... prisoner_386 10-08-08, 20:01 ben şu mikenin hastalık olayına takıldım spoiler tvde öle bişi yazıyo muydu gerçekten çok korkuyorum... Bilmiyorum cnm bn ordan almıyorum spoiler i,bi de öyle bişy hiç okumadım şu sıralar...Bn öyle bişy olucağını pek zannetmiyorum bu sezon;şu an için Michael ın tek görevi var o da şirketi çökertmek..Yani senaristler olayı buralara kadar sürüklemezler bnc,rahat ol o yüzden:img-wink: g_tilki 10-08-08, 20:07 Bilmiyorum cnm bn ordan almıyorum spoiler i,bi de öyle bişy hiç okumadım şu sıralar...Bn öyle bişy olucağını pek zannetmiyorum bu sezon;şu an için Michael ın tek görevi var o da şirketi çökertmek..Yani senaristler olayı buralara kadar sürüklemezler bnc,rahat ol o yüzden:img-wink: çok teşekkürler cnm içim çok rahatladı zaten mike hasta olamazkı 1.o dızının tek kahramanı 2.e yanı mike hasta olursa aksiyon dizi olan pb dramaya dönüşür ve buda çok saçma olurdu. jojoo 11-08-08, 17:15 kübracım spoiler ve çeviri için teşekkürler.:img-wink: whistlerı bnde merak ediyorum herkes gibi ve sophiayi sevdiğine bende inanıyorum.o müzenin önünde sophia vurulduğunda çok kötü olmuştu sevmeyen biri olsa o kadar kötü olmazdı:icon_whis michael ın hastalığı olduğuna inanmıyorum yani konuyu ezeceklerine inanmıyorum.öyle konuyu baymak genellikle bizim dizilerde olur.:).yani öyle birşey olursa şaşırırım.:icon_whis sayosh 11-08-08, 17:25 yani mike hastalanırsa hiç şaşmam çünkü senaristler inanılmaz bakımdan hiç kimseye acımadan öldürüyo(ör:veronica) bir de o kadar derdi,kederi,acıyı ben yaşasam kanser olurdum:) *ece* 12-08-08, 11:29 mike'ın hastalık olayı nerden çıktı ya??brezilya dizilerine döner dizi ya.spoilerdede bn böyle bişey göremedim.pek sanmıyorum mike'ın bi hastalığı çıkacağını. prensesss 12-08-08, 13:14 Mike'ın hastalığını ben de okumuştum başka bir forumda ama bunun sadece Linc'in bir şüphesi olduğu yazıyordu.Yani olabilir tabi ama bu hikayenin gidişatını engellemez.Mike bu sezon şirketle uğraşacak.Hastalığıyla değil.Öyle olmamalı yani. Whistler'ın kitabından ne çıkacak çok merak ediyorum doğrusu.Şirketle ilgili birçok şey içeriyormuş ya.Bir de kitap T-Bag'in elinde olunca... Pb fanları özellikle de Türkiye'dekiler Sophia'dan nefret ediyorlar okuduğum sitelerde valla ne alıp veremedikleri var kızcağızla anlamış değilim.Zaten bu sezon gözükmeyeceklermiş Whistlerla ikisi belki Paris'e giderler ahahha:img-hyste:img-hyste Whistler'ı sevmeye başlamıştım aslında ben ama son sahnedeki kazığı...Neyse Whistler'ın da gerçek amacını öğrenicez nasılsa ilk bölümlerde çok meraklandım açıkcası :) g_tilki 12-08-08, 15:15 mike'ın hastalık olayı nerden çıktı ya??brezilya dizilerine döner dizi ya.spoilerdede bn böyle bişey göremedim.pek sanmıyorum mike'ın bi hastalığı çıkacağını. valla cnm mikenin hastalığı benden çıktı...diğer forumlarda öle bişi yazdı ben çok korktum.kendimi yatıştırmak için bu foruma yazdım mikenin hastalığı...zaten önceden mike annesinin karaciğer yetmezliğinden öldüğünü saraya sölemiş.. _ymr_luke_ 12-08-08, 17:11 Mike'ın hastalığını ben de okumuştum başka bir forumda ama bunun sadece Linc'in bir şüphesi olduğu yazıyordu.Yani olabilir tabi ama bu hikayenin gidişatını engellemez.Mike bu sezon şirketle uğraşacak.Hastalığıyla değil.Öyle olmamalı yani. Whistler'ın kitabından ne çıkacak çok merak ediyorum doğrusu.Şirketle ilgili birçok şey içeriyormuş ya.Bir de kitap T-Bag'in elinde olunca... Pb fanları özellikle de Türkiye'dekiler Sophia'dan nefret ediyorlar okuduğum sitelerde valla ne alıp veremedikleri var kızcağızla anlamış değilim.Zaten bu sezon gözükmeyeceklermiş Whistlerla ikisi belki Paris'e giderler ahahha:img-hyste:img-hyste Whistler'ı sevmeye başlamıştım aslında ben ama son sahnedeki kazığı...Neyse Whistler'ın da gerçek amacını öğrenicez nasılsa ilk bölümlerde çok meraklandım açıkcası :) nasıl olur ya sofia yı bn çok sewiodum ve linc le aralarında bişe olcaına kesin gözüyle bakıyordum )= mike'ın hastalığı varsa da çok önemli bişe olcağını sanmıorm dediğiniz gibi bu sezon da yine şirketle uraşacak trown93 14-08-08, 18:36 4.01 http://img71.imageshack.us/img71/8282/010601987gg4.jpg (http://imageshack.us) http://img354.imageshack.us/img354/9876/010601984xp5.jpg (http://imageshack.us) 4.02 http://img354.imageshack.us/img354/8703/010601989hf0.jpg (http://imageshack.us) g_tilki 15-08-08, 09:45 4.sezonda lincin 2.sezonda dudağını patlattığı kadın var ya adı june dı sanırım onu yeni sezonda görebilcekmışız galiba.2.sezonda linc oğlunu june'e emanet etmıştı.june2e olduğunu ben çok mrk ediyorum. ÖlümüneAdliTıp 15-08-08, 12:19 Haa hatırladım galiba June isimli kadını. Hakkaten çıksın meydanana. Mantıklı yaa. Yalnız bu Mike'ın hastalık işi doğru değildir heralde ya. Pembe dizi gibi olcak yoksa. Sapasağlam işte. Sona'da bir şey olmaı da dışarda mı başına bir şey gelicek? g_tilki 15-08-08, 12:23 Haa hatırladım galiba June isimli kadını. Hakkaten çıksın meydanana. Mantıklı yaa. Yalnız bu Mike'ın hastalık işi doğru değildir heralde ya. Pembe dizi gibi olcak yoksa. Sapasağlam işte. Sona'da bir şey olmaı da dışarda mı başına bir şey gelicek? valla sende haklısın sona denen hapishaneden sapasağlam çıkmışsa dışarıda bişeycik olmaz inşallah .şu june olayını hakikaten çok mrk ediyorum şirket juneden lj yı nsl kaçırdı?:icon_whis ÖlümüneAdliTıp 15-08-08, 12:46 Bu da 4. sezonda ortaya çıkar heralde. Sara'nın da nasıl kaçtığını söyliyceklerdi. L.J ve Sara'nın nasıl kaçırıldığıda ortaya çıkar heralde. g_tilki 15-08-08, 12:55 Bu da 4. sezonda ortaya çıkar heralde. Sara'nın da nasıl kaçtığını söyliyceklerdi. L.J ve Sara'nın nasıl kaçırıldığıda ortaya çıkar heralde. Ortaya çıkarsa çok mutlu olurum. nsl kaçırıldıkları aklımı çok kurcalıyor ve sara nsl kaçtı ordan.?düşünüyorum düşünüyorum bişi bulamıyorum jenseNatural 15-08-08, 21:15 Kellarmen içinde geriye dönsün diye bir kampanyamı yapsak ne ? nasıl olsa senaristler bir kulpunu bulurlar nasıl olsa merhaba eda ben, doğru söylüosunuz ya kellerman' ı sonradan sevmiştik... belli olmaz dicem ama kötü vuruldu yazık.. jenseNatural 15-08-08, 21:21 trown93 canım sağol spoiler için, aman umarız mike' a bişii olmaz.. sona' ya giderken bile içimize oturmuştu :icon_sorr *yildiz* 15-08-08, 23:07 Death coming to Prison Break It's true. A Fox rep for Prison Break confirms to me that one (or two!) of the show's main characters will die in the season premiere, which airs Sept 1 at 8 p.m.—at least one actor is leaving the series for good. So who is it? That is a secret producers desperately want to protect (and for good reason, 'cause it's a good surprise), but I can tell you that both of these potential dead bodies are in fact hot bodies, and will be missed. Feel free to post your theories and try to figure it out in the comments below. Meanwhile, executive producer Zack Estrin gives us this exclusive look at two new characters who will be filling the shoes of the departed: "We have a new character, known simply as Wyatt (Cress Williams), who is the Company guy who is trying to track them this year. He is the guy with the gun who is hot on our guys' tail. Because when the season begins, there is a cover story that our guys are placed into a SuperMax prison, and slowly but surely clues are coming out that they aren't in there-that they're up to something else maybe. This guy's job is to find out what they're really up to." "Another new character is a hacker named Roland. Our team has learned to have some level of trust among each other, or at least they know everyone else's agenda, but this is a new guy they're forced to work with, and they're not sure how they feel about him, but they need his expertise in the technological stuff that our guys don't necessarily do." I met James Hiroyuki Liao, who plays Roland, while on set last week and can tell you he's great in the role—and really gets under Michael and Lincoln's skin. Who doesn't love an Asian guy with a thick Brooklyn accent? Check back Monday for video of my interviews with all your P.B. faves! Now...got guesses on who's leaving the show for good? Comment below! (And if you're in the American version of WWK, click Fall Premiere Reminders at right to add the Prison Break premiere right into your personal calendar!) kaynak: E!Online Artik kesinlesmis - Fox TV yeni sezon'un ilk bölümünde 1 belki'de 2 basrol oyunculari ölecekmis, fakat kim olduklarini tabiki aciklamamislar. Bu 2 ölen karakter'lerin yerini'de 2 tane yeni karakter dolduracakmis, yani Wyatt (Cress Williams) ve Roland (James Hiroyuki Liao). arkadaslar, bence Sucre ölecek - siz ne dersiniz ? *ece* 16-08-08, 06:27 Artik kesinlesmis - Fox TV yeni sezon'un ilk bölümünde 1 belki'de 2 basrol oyunculari ölecekmis, fakat kim olduklarini tabiki aciklamamislar. Bu 2 ölen karakter'lerin yerini'de 2 tane yeni karakter dolduracakmis, yani Wyatt (Cress Williams) ve Roland (James Hiroyuki Liao). arkadaslar, bence Sucre ölecek - siz ne dersiniz ? bencede sucre ölücek bi de belki mahone olabilir gibime geliyo,gerçi o adamı 3. sezon sevmiştim bu sezon ölmesini istemem bellick ölse çok iyi olur o adamı oldu olası zaten sevememiştim :img-hyste yeter ki sara ya da mike olmasın mike olmaz zaten de :icon_whis BellatrixBlack 16-08-08, 16:14 Mahone,Whistler falan ölsün ya.Sucre dizideki en sevdiğim adamlardan oysa.T-Bag'e de bir şey olmasın zaten bir avuç karekteriz nerden çıktı bu öldürme girişimi:icon_sorr Sara'nın ordan tek başına kaçması,olur şey değil gibi geliyor bana ama bence kaçmamıştır,ellerinde tutuyor olmalılar Sara'yı. Sucre T-Bag'le nasıl işbirliği yapabilir garip geliyor ama öyle bir şey mecburen olacak:img-hyste Neyse bebeğine kavuşur bari yakın zamanda:img-hyste Mike'ın gözü karardı,önüne gelen herkesi öldürecek gibi:img-hyste Linc ne yapar onu bilemiyorum artık,o birliktelik de olmadı,10 üzerinde 3 veriyorum bu aşka.:img-hyste prensesss 16-08-08, 20:06 Ben Sucre'nin öleceğini sanmıyorum ama belli de olmaz.Zaten ölmesini de istemem canım "Papi"nin :) Bebeği de olcak yazık yavrucağa:) Bir de ben Mike'ın birisini öldürebileceğini sanmıyorum.Mike çok farklı bir karakter.Bir bakıma o da kahraman ama bildiğimiz kahramanlardan;farklı kimseyi öldürerek bu noktaya gelmedi.Hep zekasını kullandı.En çok T-Bag'e zarar vermek istedi,T-Bag'in öldürdüğü insanlar için kendini suçlu hissetti.Ben 4. sezonda Mike'ın üstün zekasını yine göreceğimizi düşünüyorum 1.sezonda olduğu gibi.Zaten Micheal'in en sevdiğim yanı bu her şeyi zekasıyla çözmeye çalışıyor.Linc'in dediği gibi sen zekasın ben kuvvet.Bence şirkete karşı kesinlikle birlikte savaşacaklar.3.sezonun sonundaki bir yol ayrımı gibi gözükse de bunun olacağını sanmıyorum :) chom:) 16-08-08, 21:08 uff ya nerden çıktı bu ana karakterlerin ölmesi?..:icon_sorr gerçi şu gıcık Bellick ölse hiç de fena olmazdı bee..:icon_whis g_tilki 17-08-08, 15:00 bellick'ı linc-mike-mahone uçlusu arasında görüyorum birlikte şirketi mi çökertcekler?çok şaşırdım beklemıyordum bunu.mahona taraf mı değiştirdi.resimleri görünce aklım iice karıştı.şu ana karakterler ölcek haberi de nerden çıktı.moralim bozuldu resmen. *ece* 17-08-08, 17:01 bellick'ı linc-mike-mahone uçlusu arasında görüyorum birlikte şirketi mi çökertcekler?çok şaşırdım beklemıyordum bunu.mahona taraf mı değiştirdi.resimleri görünce aklım iice karıştı.şu ana karakterler ölcek haberi de nerden çıktı.moralim bozuldu resmen. evet galiba onlar birlikte hareket edicekler promolardan öyle anlaşılıyo. mahone'nin taraf değiştirdiğini pek sanmıyorum. bellick ölür diyodum ama promo resimleri aklımı karıştırdı o ölmeyebilir.mikela bi işler yapıyolardı çünkü. spoiler okudum yeni sezonla ilgili orda mike'ın burnu kanıyomuş,lincte saraya söylüyomuş.mike linc'i ikna etmeye çalışıyomuş(herhalde iyi olduğuna) şu hastalık işi beni düşündürmeye başladı ya :( gretchen'ın 5 yaşında kızı varmış ama o annesinin Rita adında biri olduğunu sanıyomuş.: kim acaba şu Rita :) *yildiz* 17-08-08, 17:35 gretchen'ın 5 yaşında kızı varmış ama o annesinin Rita adında biri olduğunu sanıyomuş.: kim acaba şu Rita :) spoiler icin tesekkürler ece umarim bu sezonda gretchen hakkinda daha fazla ögrenebiliriz kötü bir karakter, ama merak'da ediyorum yani g_tilki 17-08-08, 19:01 rita gretchenın kız kardeşi,gretchenın kızını rita buyuttuğu için kız annesi olarak biliyor.sofia 1.bölümde ölüyor mu?öyle bişi duydum da g_tilki 17-08-08, 19:43 evet galiba onlar birlikte hareket edicekler promolardan öyle anlaşılıyo. mahone'nin taraf değiştirdiğini pek sanmıyorum. bellick ölür diyodum ama promo resimleri aklımı karıştırdı o ölmeyebilir.mikela bi işler yapıyolardı çünkü. spoiler okudum yeni sezonla ilgili orda mike'ın burnu kanıyomuş,lincte saraya söylüyomuş.mike linc'i ikna etmeye çalışıyomuş(herhalde iyi olduğuna) şu hastalık işi beni düşündürmeye başladı ya :( şu hastalık işi rüyalarıma gircek yakında.dun gece izlediğim bi dizi girdi rüyama.:img-hystemikenin burnu niye kanayor kı?dayak mı yedi?bence stresten kanamıştır yani.sara bi kontrol etsin mike'ı.(ne de olsa sara bi doktor.) inşallah mike hasta çıkmasın yaaa.:img-cray: hazal_90 17-08-08, 21:43 Bence de Sucre ölmesin ya.. Mahone olabilir Whistler'da gidebilir hatta mümkünse Lincoln bile ölebilir hiç hoşlaşmıyorum zaten kendisinden.. :) Michael'cığıma ve Sara'ya bişey olmasın yeter artık ya 3.sezonda çoküzülmüştüm zaten Michael'ın tutunduğu bi Sara vardı o da gitti diye ama güzel oldu geri dönmesi.. :good::good: Sara ve Michael Şirket'i çökertsinler başka kimseye ihtiyaçları yok :good: *ece* 18-08-08, 07:58 rita gretchenın kız kardeşi,gretchenın kızını rita buyuttuğu için kız annesi olarak biliyor.sofia 1.bölümde ölüyor mu?öyle bişi duydum da ben sadece bikaç bölüm oynicak diye duydum,fazla etkin olmicak yani bu sezon.1 veya 2 bölüm oynicakmış.whistlerda çok çıkmicakmış,başka bi film çeviriyomuş.sofia ile ilgili bi bunları biliyorum,ama öleceğini sanmam gretchen onu whistler'a karşı koz olarak kullanabilir gibi geliyo.: g_tilki 18-08-08, 13:30 4.sezonun 8.bölümünde mı mikenin hastalığı ortaya çıkıyor?İnternette 4.sezonun 8.bölümünün senaryosunun bi kısmını okudum.Phıl ve wyatt karakterleri var .bu karakterler yeni katılan karakterler değil mı? prisoner_386 18-08-08, 16:27 http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/080813/prison-break_l.jpg http://i233.photobucket.com/albums/ee306/Nightlifedk/S4Interview01.jpg http://i233.photobucket.com/albums/ee306/Nightlifedk/S4Interview02.jpg http://i38.tinypic.com/2wmou54.png http://i33.tinypic.com/2w70rhf.jpg http://i33.tinypic.com/2exwxa8.jpg *yildiz* 18-08-08, 17:09 prisoner_386 ekledigin resimler harika ellerine saglik Mike ve Sara'yi böyle görmek cok güzel yeni teaser'ida izledim bunlar daha eklenmemis herhalde: http://img221.imageshack.us/img221/2986/19599474zw8.jpg (http://imageshack.us) http://img221.imageshack.us/img221/6767/86599249qb3.jpg (http://imageshack.us) http://img142.imageshack.us/img142/7382/92812127fh6.jpg (http://imageshack.us) http://img142.imageshack.us/img142/6443/43149528ik8.jpg (http://imageshack.us) http://img142.imageshack.us/img142/4246/44100752hv6.jpg (http://imageshack.us) http://img225.imageshack.us/img225/5338/83474015sd6.jpg (http://imageshack.us) http://img225.imageshack.us/img225/6007/33991546bk1.jpg (http://imageshack.us) prisoner_386 18-08-08, 17:22 prisoner_386 ekledigin resimler harika ellerine saglik Mike ve Sara'yi böyle görmek cok güzel yeni teaser'ida izledim bunlar daha eklenmemis herhalde: Evet cnm eklememiştim onları:img-wink:..Michael la Sara yeter die ekleme gereği duymadım:img-hyste...Teaser ı bnd izledim ama hep aynı görüntüler var...Gerçi bundaki cümleler ve bazı sahneler farklı ama yine aynı sonuçta..Keşke geçen seneki gibi 48 dk lık küçük promo yayınlasalar:img-icecr..Ama hiç sanmıyorum... Not:Canım senin eklediklerin de çok güzelmiş,eline sağlık:good: *yildiz* 18-08-08, 17:57 rita gretchenın kız kardeşi,gretchenın kızını rita buyuttuğu için kız annesi olarak biliyor.sofia 1.bölümde ölüyor mu?öyle bişi duydum da dogru olabilir duyduklarin ilk bölümde 1 veya 2 kisi ölecekmis - bunlar'dan biri Sofia olabilir aslinda Sofia karakterini ben cok sevdim umarim ölmez Marie-Cruz karakterini canlandiran oyuncu The Nine dizide oynuyor, ve PB'de sanirim artik rolü yok bu yüzden Sucre'nin ölenler arasinda olacagina eminim jojoo 18-08-08, 18:23 aman yarabbim bu ne güzel ne kadar özlenen fotolar.:) çok tatlılar.bir an önce başlasın artık. sucre ölmesin ya.o gıcık bellick ölsün.:icon_whis bu arada michael ın hastalığı çıkacak yani tüyolar öyle ben öyle birşey olacağını hiç zannetmem demiştim ama dediğimi yutacam gibi:).ama öyle bir şey olmasın ya tatlı tatlı bitirsinler.:icon_whis missryan 18-08-08, 19:16 kızlar kızlar süpersiniz walla yaa:img-icecr yeni resimler,spoiler'lar harika.. tesekkürler hepinize.. yeni teaser'da ben de öyle cok yeni bisey farketmedim,artık hep aynı görüntüleri veriyorlar..zaten 15 gün bişey kaldı şurda,az daha sabretcez:) Mike&Sara'ya bayıldım ya resimlerde,cok tatlı görünüyorlardı..:img-in_lo Maricruz görünmicekse artık Sucre'nin ölme ihtimali yüksek ama ölmesini hiç istemem seviyorum ben Sucre'yi.. Bellick ölsün mümkünse,onun ölmesi 10 kişiye bedel zaten:img-pilot prisoner_386 18-08-08, 19:56 Cnm bu resimlerin hepsi bi önceki sayfada mevcut;resimleri tekrar ekleme istersen;senin zararına:img-wink:...Tabi başlığımızda etkilenebilir:img-wink: g_tilki 19-08-08, 08:54 arkadaşlar 8.bölümun senaryosunda sucrenın yaralandığı yazıyor.(çevirim yanlışta olabilir) buyuk ihtimal sucre ölmez ama sofia ölcek gibime geliyor.(zaten kız 1.2 bölüm olcakmış).resimler çok guzel.misacılara moral oldu(ben dahil). phill ve wyatt kım?yeni katılan karakter hakkında ne biliyoruz?Mrk ettim.mahone mikeların tarafına geçti diye duydum doğru mu?:img-pilot SBR 19-08-08, 11:03 phill ve wyatt kım?yeni katılan karakter hakkında ne biliyoruz?Mrk ettim.mahone mikeların tarafına geçti diye duydum doğru mu?:img-pilot Promo resimlerinden bu çıkıyor Mahone , Linc ve Michael ın yanında ... Bu bir plan dahilinde olsa gerek ...Sonuçta sezon finalinden bir bölüm önce Linc Mahone u vurmak istemiş Michael ise aynı fikirde değildi bu konuda sonuçta babasını öldürmüştü Mahone :img-wink: Sezon finalinde büyük sürprizdi Mahone ile Whistler in birlikte hareket etmesi ama son promolardan sonra anlıyoruz ki bu Michael ın planı dahilinde :good: Mahone da şirketin çökertilmesine yardım edecek ....Michael daha hapisten kaçmadan Mahone ile masaya oturmuş , anlaşmış :) Diğer konuda ise başrollerden daha doğrusu ön planda olan bir karakter ölecekmiş sanırım ...4.sezon son olur diye düşünüyordum ama öyle olmayacak sanki :icon_whis Ölen karakterin ise Linc olacağına ihtimal vermiyorum dizi onun üstüne kurulu bir kere şirket kavramından en çok intikam alması gereken Linc bana göre :img-wink: T-Bag bu sezon ölse çok iyi olur hakkaten senaristler benc |