Tüm Versiyonu Göster : Prison Break- Spoiler

Sayfalar : 1 2 3 4 [5]

prisoner_386
23-08-08, 18:50
resimler çok guzel de lincın elinde balta var.t-bag gibi olmuş.sakınleşmeye çalışıyorum. saol kubra....

Önemli deil cnm:img-wink:..Şu an için bişy yok gibi diğer sitelere baktım orda da aynı durum..Herkes korkmaya başladık fln yazmış..Ama sanmıyorum ciddi bişy olucağını...Bu arada Linc o baltayla bi camı indiricek:img-wink:...Yani T-Bag olduğu fln yok:img-hyste

jenseNatural
23-08-08, 19:01
prisoner_386 teşekkürler resimler için, bu arada bence Linc' in de gözü kararmış hale bak... almış eline baltayı..
e indireceği yer cam ise iş değişir tabe :img-wink:

g_tilki
23-08-08, 19:01
içim rahatladı. saol kubracığım. bu arada ismim gizem bana gizem diyebilirsiniz.sara resimlerde kiminle konuşuyor?

prisoner_386
23-08-08, 19:11
içim rahatladı. saol kubracığım. bu arada ismim gizem bana gizem diyebilirsiniz.sara resimlerde kiminle konuşuyor?

Tmm Gizemcim o zmn:img-wink:...Sara fotoğrafta Şirket ten birileriyle ya da Şirketle ilgili birileriyle konuşuyo...Okudum ama unuttum:icon_whis....

*ece*
23-08-08, 21:19
wentcim mahvoldu valla bu uzun kollularla sıcaklarda :img-hyste
nerden çıktı ki ya şu sağlık problemi ne acaba belki annesinden dolayıdır kalıtsal bişeydir :img-cray:
sarada üzülür o zmn :img-cray:

jojoo
23-08-08, 22:07
mikecığımıza birşey olmasın ya.yani sağlık problemi illa olacaksa olsun ama ölme durumları filan olmasın:icon_sorr.hem daha yeni buldu sarasını.yani bu derin devlet öldüremedi mikeı hastalık mı öldürecek bu kadar basit olmasın.ama ben kötü birşey olacağına inanmıyorum.:img-yes:

g_tilki
24-08-08, 11:20
valla mike kollu tshirtlerle panama sıcaklığında koştu koştu.terledi cereyanda kaldı.üşüttü garibim.linc'e bişi olmuyor valla nedense?:img-hyste
Will the character Jane(the woman who worked with Aldo, Lj stayed with her) appear or is she going to be mentioned?
So far no, but it is still early so anything is possible.

What about the fact that Veronica is dead?I mean Lj has still no idea because there wasn't enough time for Linc to tell Lj what happened to Veronica so will there be a scene in which they talk about Veronica?In which Lj asks Linc where Veronica is?
Lincoln could have told LJ when he picked him up from being released from jail in Season 2. They spent a good amount of time together and I ** sure Linc told LJ. It is one of those things that happened while you were watching something else going on.

*yildiz*
24-08-08, 12:02
Tmm Gizemcim o zmn:img-wink:...Sara fotoğrafta Şirket ten birileriyle ya da Şirketle ilgili birileriyle konuşuyo...Okudum ama unuttum:icon_whis....

kübracim spoiler ve fotolar icin tesekkürler, ellerine saglik
yanlis hatirlamiyorsam, Sara bu sezon'da Michael'dan birseyler sakliyor olacak
ve sirket'le bir tür anlasmasi olacak. Sanki biryerle'de okumustum böyle birsey.

Yani kisacasi: Sirket'in Sara'nin hayatini bagisladigi icin birkac beklentileri var.

*yildiz*
24-08-08, 12:14
The Man on A-Team, Mahone, T-Bag and Gretchen

Can you tell us more about A-team warehouse? Is it possible
to be found by the company, where is the warehouse localized.
The Man: It is set up from them to work out of but they are monitored
while they are there. Yes, it is possible for the company to find it.

How fast will company find out that Mahone is a dirty agent? I mean, that
he is really working for Michael.
The Man: The Company will be after Mahone because he was working
with Whistler and Gretchen.... it will be by the end of the season premiere.

According to 408 sides Gretchen and T-bag have got some kind of immunity
given by Don. What is it about?
The Man: You will have to watch episode 408, it's a bit much to explain it all here.

Source: The Man via BuddyTV for PBelite

Spoiler'in en önemli bilgisi:
Mahone aslinda Michael icin calisiyor. Sirket sezon'un sonunda
Mahone'u bu yüzden degil'de Whistler ve Gretchen'le isbirligi
yaptigi icin pesinde oluyor.

*yildiz*
24-08-08, 12:23
The Man on Sucre and Low Latent Inhibition

Will Sucre be in danger from Augusto as well as The Company? (Augusto is
the guy who had Sucre smuggle drugs into Sona).
No, I don't think Sucre will be in danger of Augusto finding him. If he can stay
hidden from The Company, I'm sure he can stay hidden from a Panamanian
Drug dealer.

How will Sucre know his baby is born?
He will go to the hospital and see his baby.

Also, when Sara goes to Michael's Psychiatrist and finds out about the LLI
(Low Latent Inhibition) and then he says, "Well maybe you don't know
Michael Scofield." Was that the end of the conversation or was there more
about Michael that may come out?
There are some things about Michael that Sara doesn't know that she will
begin to find out and they could relate back to what the Psychiatrist said.

Some of the casts that were in Las Vegas shooting in Planet Hollywood were
Linc, Sara, Sucre and Roland. These scenes are for episode 7. The rest of
the casts was in LA shooting episode 8.

Source: The Man

Sucre Augusto yüzünden tehlikede olmuyor. Sucre bebegini hastene'de ziyaret
edip görebilecek :happy0064

Sara Michael'le zaman gecirdikce, psikiatre'nin onun hakkinda
dediklerini daha iyi anlayabilecek.

g_tilki
24-08-08, 14:16
The Man on Sucre and Low Latent Inhibition

Will Sucre be in danger from Augusto as well as The Company? (Augusto is
the guy who had Sucre smuggle drugs into Sona).
No, I don't think Sucre will be in danger of Augusto finding him. If he can stay
hidden from The Company, I'm sure he can stay hidden from a Panamanian
Drug dealer.

How will Sucre know his baby is born?
He will go to the hospital and see his baby.

Also, when Sara goes to Michael's Psychiatrist and finds out about the LLI
(Low Latent Inhibition) and then he says, "Well maybe you don't know
Michael Scofield." Was that the end of the conversation or was there more
about Michael that may come out?
There are some things about Michael that Sara doesn't know that she will
begin to find out and they could relate back to what the Psychiatrist said.

Some of the casts that were in Las Vegas shooting in Planet Hollywood were
Linc, Sara, Sucre and Roland. These scenes are for episode 7. The rest of
the casts was in LA shooting episode 8.

Source: The Man

Sucre Augusto yüzünden tehlikede olmuyor. Sucre bebegini hastene'de ziyaret
edip görebilecek :happy0064

Sara Michael'le zaman gecirdikce, psikiatre'nin onun hakkinda
dediklerini daha iyi anlayabilecek.
yeni spoilerler için çok teşekkür yıldız.saranın şirketle işbirliği yapacağını sanmıyorum.sara babasının katılını bulmaya çalışıyordu hatırlarsanız...

**T-bag yeni bir kimlik bulacakmış.
**Michael felan ''cardholderi''((bunun ne oldupunu anlamadım)) bulmak için yeniden hapse girmeyi bile göz önüne alıyormuş.

prensesss
24-08-08, 16:13
The Man on A-Team, Mahone, T-Bag and Gretchen

Can you tell us more about A-team warehouse? Is it possible
to be found by the company, where is the warehouse localized.
The Man: It is set up from them to work out of but they are monitored
while they are there. Yes, it is possible for the company to find it.

How fast will company find out that Mahone is a dirty agent? I mean, that
he is really working for Michael.
The Man: The Company will be after Mahone because he was working
with Whistler and Gretchen.... it will be by the end of the season premiere.

According to 408 sides Gretchen and T-bag have got some kind of immunity
given by Don. What is it about?
The Man: You will have to watch episode 408, it's a bit much to explain it all here.

Source: The Man via BuddyTV for PBelite

Spoiler'in en önemli bilgisi:
Mahone aslinda Michael icin calisiyor. Sirket sezon'un sonunda
Mahone'u bu yüzden degil'de Whistler ve Gretchen'le isbirligi
yaptigi icin pesinde oluyor.

Teşekkürler yıldız.
Demek Mahone Michael için çalışacak.
Ayrıca Sucre için de çok sevindim :happy0064

*yildiz*
24-08-08, 16:32
Teşekkürler yıldız.
Demek Mahone Michael için çalışacak.
Ayrıca Sucre için de çok sevindim :happy0064

bende Mahone icin cok sevindim
nedense cok sevdim ben onu, Michael'e cok kötülük yapmasina ragmen
aslinda kötü karakter degil, sanirim tek istedigi huzur ve ailesiyle beraber olmak

Sucre'i icin bende cok sevindim

g_tilki
24-08-08, 16:57
aslinda kötü karakter degil, sanirim tek istedigi huzur ve ailesiyle beraber olmak

sucre için çok sevindim.mahone için de sevindim.birazda şaşırdım...2 zeka el ele versinler şirketi batırsınlar.3.sezonda mahone pek plan yapmamıştı.

What about the fact that Veronica is dead?I mean Lj has still no idea because there wasn't enough time for Linc to tell Lj what happened to Veronica so will there be a scene in which they talk about Veronica?In which Lj asks Linc where Veronica is?
Lincoln could have told LJ when he picked him up from being released from jail in Season 2. They spent a good amount of time together and I ** sure Linc told LJ. It is one of those things that happened while you were watching something else going on.

g_tilki
24-08-08, 17:02
INT. STORAGE ROOM - DUSK 1 - MOMENTS LATER 19
Whistler hustles in and quickly moves to the panel in the
ceiling. His cell phone buzzes and this time he answers it.

GRETCHEN (V.O.)
What the hell are you doing?! We
need to leave.

From here on out Whistler is back in his Australian accent.

WHISTLER
I need to hide the gun.

GRETCHEN (V.O.)
Take it with --!
Whistler disconnects the call.

prensesss
24-08-08, 21:30

Aynen ben de nedenini bilmiyorum ama Mahone'u çok seviyorum.İlk zamanlar pek sevmiyordum 2.sezon sıralarında ama 3.sezonda çok sevdim.Gerçekten Mahone kötü değil sadece çok fazla zaafı olan ve bu zaaflar doğrultusunda kötü şeyler yapan biri.
Mahone ilk çıktığında çok dalga geçiyordum onunla Michael'ın zekasını kıskanıyor diye, o bile zayıf noktalarından biriydi belki de Mahone'un.Neyse umarım 4.sezonda daha da severiz onu.

Sucre'ye zaten bayılıyorum sevgi dolu,Maricruz'u için her şeyi göze alıyor.Aynı Micheal gibi fedakar belki de bu yüzden Micheal'ın dostu.

g_tilki
25-08-08, 11:18
mike-sara ilişkisini çok düşündüm.kararımı verdim.evlenemeden çocuk yapsınlar.sonra birbirinden kopamazlar....

*ece*
25-08-08, 11:39
mike-sara ilişkisini çok düşündüm.kararımı verdim.evlenemeden çocuk yapsınlar.sonra birbirinden kopamazlar....

ilahi gizem çok alemsin :img-hyste
ama haklısın ya bncede baksana mike hala nikayla evli gözüküyomuş nikada kayıp adam kurtulamicak o kızdan :img-hyste:img-hyste

*ece*
25-08-08, 14:15
yani doğru deil mı dediğim.hıç nikayı beklemesınler bence..........

doğru söze ne denir :img-hyste
hem nika artık oynamicakmış nasıl olcak bu iş anlayamadım,eğer nika öldüyse onuda sara gibi geri getirirler :img-hyste

*ece*
25-08-08, 14:20
valla nikayı getirmesinelr yaa.uzak dursun bizden....

:img-hyste:img-hystedoğru şimdi o gelirse sarayla mike"a çok çektirir o:img-cray: onu da flashback gösterirler belki.inşallah gösterirler ya çok merak ettim noldu ona diye,3. sezondaki sara gibi ortadan kayboldu tek fark saranın dönmüş olması

*ece*
25-08-08, 15:06
ya ben nikaya dayanamıyorum.hıç göstermesinler de olur yani.ben mikenın hastalığını mrk ediyorum.

bi burun kanaması olayı oluyomuş.linc saraya söylüyo miketa lince sinirleniyo niye söyledn gibilerinden :img-cray:linc iyiliği için söylemişti halbuki ya :(

prensesss
25-08-08, 16:34
:img-hyste:img-hystedoğru şimdi o gelirse sarayla mike"a çok çektirir o:img-cray: onu da flashback gösterirler belki.inşallah gösterirler ya çok merak ettim noldu ona diye,3. sezondaki sara gibi ortadan kayboldu tek fark saranın dönmüş olması

En son sen yoluna ben yoluma şeklinde ayrıldıla ama ortaya çıkmaz bence.Ben hiç sevmemiştim onu umarım gözükmez.Zaten bir arkadaş 4.sezonda olmayacağını söylemişti.

Sara ve Mike'ın çocuk olayına koptum.Hahha yapsınlar yapsınlar her şeyiyle babasına benzesin ama :)

SBR
25-08-08, 17:39
evet yaa .çocuk erkek olursa babası gibi zeki ve yakışıklı olsun...bu olay için grup kuralım mı?

evt babası gıbı zeki yakışıklı olsun.mike neden sinirleniyo kı.linc iyiliği için söyluyor.

Yukarıdaki örneklerde olduğu gibi tek cümlelik ve başlık ile alakası olmayan mesajlar yazmak YASAKTIR . Bu konuda ısrarcı olan üyeler ise cezalandırılacaktır ..

Bölüm Sorumlusu
SBR

jojoo
25-08-08, 17:51
saranın şirketle iş birliği yapacağını zannetmiyorum.mikea yapmaz böyle birşey.

mike da lince kızmasın yani linc onun iyiliği için diyor nede olsa doktor yani.:icon_whis

bu arada bu bebek olayı süper olur.:good:

trown93
25-08-08, 19:29
In a little over an hour I’ll be listening to Wentworth Miller! I’ve got my list of questions and we’ll see how it goes. I’ll also try to get audio up for you guys, although I’m not sure of the quality considering it will be over speakerphone :P I may be able to get audio transcripts later to put up as well. Stay tuned, as I’ll try to live blog some of it on this post!

__________________________________________________ __________________________________________________ _______________

Wentworth Miller and Sarah Wayne Callies chat with BuddyTV about Prison Break Season 4. They joke around about having to work together again before getting down to business. “I certainly missed Sarah while she was gone, the question is we come back to characters who have changed, dramatically,” Wentworth says. He said you have to ask if these characters even recognize each other, and if in fact they are worthy of each other.

Sarah talks about the boundaries that the characters have faced. Previously it was physical boundaries, now it is emotional. “There is a lot of exploration to under go, and very very little time,” Sarah says.

Wentworth says that the challenge of the MiSa dynamic. “It’s not a show about a romance. It’s a show that has a romance threaded through it.”

g_tilki
26-08-08, 09:03
PRISON BREAK
Ep 403 “Shut Down”
CAST LIST
Michael Scofield .................................................. ...... Wentworth Miller
Lincoln Burrows........................................... ................ Dominic Purcell
Sara Tancredi .................................................. ...... Sarah Wayne Callies
Sucre .................................................. ..................... Amaury Nolasco
T-Bag .................................................. ..................... Robert Knepper
Brad Bellick .................................................. ...............Wade Williams
Alexander Mahone .................................................. .... William Fichtner
Felicia Lang .................................................. .......... Barbara Eve Harris
Bruce Bennett .................................................. .........Wilbur Fitzgerald
Pad Man .................................................. ..................... Leon Russom
Stuart Tuxhorn........................................... ........................Steve Tom
Wyatt............................................. ............................ Cress Williams
Don Self (Special Agent, Homeland Security) ..................... Michael Rapaport
Roland Glenn............................................. ............ James Hiroyuki Liao
Herb Stanton (Self’s Director) .......................................... Michael O’Neill
Guard............................................. ................................. Kevin Will
Agent #1 .................................................. .................... Eric A. Payne
Agent #2 .................................................. ................Thomas Lumberg
Trishanne .................................................. .................. Shannon Lucio
Gregory White .................................................. ... Michael Bryan French
Cabbie............................................ ......................... Kendall Clement

PRISON BREAK
Ep 404 “Eagles and Angels”
CAST LIST
Michael Scofield .................................................. ...... Wentworth Miller
Lincoln Burrows........................................... ................ Dominic Purcell
Sara Tancredi .................................................. ...... Sarah Wayne Callies
Sucre .................................................. ..................... Amaury Nolasco
T-Bag .................................................. ..................... Robert Knepper
Brad Bellick .................................................. ...............Wade Williams
Alexander Mahone .................................................. .... William Fichtner
Pad Man .................................................. ..................... Leon Russom
Wyatt............................................. ............................ Cress Williams
Don Self (Special Agent, Homeland Security) ..................... Michael Rapaport
Roland Glenn............................................. ............ James Hiroyuki Liao
Trishanne .................................................. .................. Shannon Lucio
Gregory White .................................................. ... Michael Bryan French
Jasper Potts .................................................. .................Troy Ruptash
Susan B./Gretchen Morgan ............................................Jodi Lyn O’Keefe
Consul’s Wife/Lisa Tabak .................................................. . Stacy Haiduk
Security Guard/Clozza .................................................. ..... Dylan Kenin
Georgie .................................................. ...................... Tara Karsian
Shep (Ronald Winston Shepard).......................................... .Darin Heames
Andrew Blauner........................................... ................. Dameon Clarke
Cop .................................................. ..................... Robert Mammana
Lt. Bernitz .................................................. ....................... Bill Doyle
Feng Huan .................................................. ....................... Ron Yuan
Shan Xing .................................................. ....................... Clint Jung
*Aide............................................. ................................ Dan Sachoff

g_tilki
26-08-08, 12:00
10.bölüğmün senaryosunu okudum.mike ile sara hastahaneye gidiyorlar.mike hastahaneye kevin takma adıyla gidiyor.mahone ise david baker adında biriyle konuşuyor.fakat anlayamadım bazı bölümleri.

merwenTTT
26-08-08, 15:20
mrb arkadaşlar bn merve..bunlar 4. sezon resmleri..
http://img139.imageshack.us/img139/6539/normalcap00077eg6.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/276/normalcap00103aa1.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/232/normalcap00131sq3.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/5730/normalcap00112am2.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/7721/normalcap00037si7.jpg

dilay1
27-08-08, 17:18
Sevgili minikum
ekledigin resimlerin boyutlari harika. Her sey acik secik farkediliyor.:good:

Dikkatimi Linc ve Mike'in (veya Went ve Dom'un- bu karenin cekimden mi yoksa kamera arkasindan mi oludugunu anlamadim) kirmizi koltukta oturduklari karede Went'in gömleginin üst dügmelerinin acik olusu ve gögsünün üst kismi gözüktügü cekti.
Normalde dövmesi de gözükmesi gerekirdi. Dövmeyi "gizlemek" istedikleri giysilerin bogaz kismi hep yüksek, gömlek giyinince üst dügme kapali olurdu. Demek istedigim, uzun lafin kisasi... eger bu kareler cekim provasi falan degilde cekilen sahnelerdenseler, Mike dövmelere elveda dedi!
Arkadaslar, buna dair bir kesin bilgi var mi? Mike birseyi veya birini kaybedecek diye oracle-vari bir tüyo dolasiyordu, bu tüyo sonra dövmenin kaybedilisi üstüne yogunlasti mi?

g_tilki
27-08-08, 18:55
Sevgili minikum
ekledigin resimlerin boyutlari harika. Her sey acik secik farkediliyor.:good:

Dikkatimi Linc ve Mike'in (veya Went ve Dom'un- bu karenin cekimden mi yoksa kamera arkasindan mi oludugunu anlamadim) kirmizi koltukta oturduklari karede Went'in gömleginin üst dügmelerinin acik olusu ve gögsünün üst kismi gözüktügü cekti.
Normalde dövmesi de gözükmesi gerekirdi. Dövmeyi "gizlemek" istedikleri giysilerin bogaz kismi hep yüksek, gömlek giyinince üst dügme kapali olurdu. Demek istedigim, uzun lafin kisasi... eger bu kareler cekim provasi falan degilde cekilen sahnelerdenseler, Mike dövmelere elveda dedi!
Arkadaslar, buna dair bir kesin bilgi var mi? Mike birseyi veya birini kaybedecek diye oracle-vari bir tüyo dolasiyordu, bu tüyo sonra dövmenin kaybedilisi üstüne yogunlasti mi?
cnm mikenın dövmesi lazerle sildirilmiş.çunku artık dövmeler bir işe yaramayacakti.10.bölümde mike-sara mike için hastahaneye gidiyor.mike kevin adlı takma isimle muayane ediliyo.resimler önceden eklenemişti ama buyuk boyutlu olması iyi olmuş.olsun emeğine teşekkür...

*yildiz*
27-08-08, 19:00
http://img139.imageshack.us/img139/6649/spoilerry6.jpg (http://imageshack.us)

kaynak: us tvguide.com

Michael dövmelerini kesin kaybedecek
bu yüzden doktora bile gidecekmis

dilay1
28-08-08, 00:56
Gerci bu senaryo ve yapim ekibi bir kilifina uydurur ama dövmeleri lazerle yoketme bu kadar kolay ve tek oturumda olacak sey degil. Dövmeler her seansla agarip görülmez oluyorlar...
Prison Break dünyasinda bile mantik ve fizik kurallari isliyordu aslinda ama Wentworth'ü rahatlatmak ve özel makyözü kullanmamak namina dövmelerden kurtulmak sart...
Gerci Sara'nin kutudaki kafasi bogazini yeniden bulduktan sonra her sey mümkün, dimi?:img-wink:

*yildiz*
28-08-08, 18:24
yeni resimler geldiiiiiiii.....
pek güzel cekilmemisler ama buna'da ragziyiz ... öyle degil'mi?

http://img222.imageshack.us/img222/7492/85520340ly2.jpg (http://imageshack.us)

http://img222.imageshack.us/img222/306/11622423mc8.jpg (http://imageshack.us)

http://img99.imageshack.us/img99/160/26489955zg5.jpg (http://imageshack.us)

http://img183.imageshack.us/img183/8526/59243395dg0.jpg (http://imageshack.us)

http://img183.imageshack.us/img183/3495/76611297yz7.jpg (http://imageshack.us)

http://img183.imageshack.us/img183/9159/81853005wi3.jpg (http://imageshack.us)

http://img183.imageshack.us/img183/3014/11267001dv5.jpg (http://imageshack.us)

http://img211.imageshack.us/img211/5221/65466754dp6.jpg (http://imageshack.us)

http://img183.imageshack.us/img183/2605/52677524jr5.jpg (http://imageshack.us)

http://img183.imageshack.us/img183/913/10yn7.jpg (http://imageshack.us)

kaynak: spoilertv

prisoner_386
28-08-08, 21:15
Yıldız fotoğraflar için çok sağol,emeğine sağlık...Bnd promoyu izleyebildim daha doğrusu promo da değil;Wentworth la röportaj yaparken gösterilen yerleri izleyebildim...MiSa sahneleri süper olucak o kadar söyliyim:happy0064...Off yha hemen gelsin şu 1 eylül:happy0064

*yildiz*
28-08-08, 22:23
Yıldız fotoğraflar için çok sağol,emeğine sağlık...Bnd promoyu izleyebildim daha doğrusu promo da değil;Wentworth la röportaj yaparken gösterilen yerleri izleyebildim...MiSa sahneleri süper olucak o kadar söyliyim:happy0064...Off yha hemen gelsin şu 1 eylül:happy0064

bende iste o birirlerine kavustuklari ilk sahneyi o kadar cok merak ediyorum'ki
Michael'in yüz ifadesini, Sara'ya sarilip öpmesini ... düsündükce sevincten ucuyorum ... hadi 1 eylül gel artik :happy0064

_yorumsuz_
29-08-08, 08:22
Eklenen resimler tek kelimeyle HARİKA!!!! Sara ve Michael'ın yatak oldukları resimler çok güzeldi. Sadece 3 gün kaldı dizimizin başlamasına. =)

g_tilki
29-08-08, 09:38
resimler iki kelimeyle süper ötesi.....sara mikenın birbirne sarıldıları resmi görünce gözlerim doldu.sadece 3 gun kaldı dizimizin başlamasına.hatırlıyorumda 3 ay beklediğimiz gunler geldi.ne çabuk geçmiş zaman....:)

g_tilki
29-08-08, 09:55
Lincoln: Come on babe, I hate… I hate it, you know that.
Sofia: I tried your chili burger.
Lincoln: Chili… chili burger? You loved the chili burger.
Sofia: OK. I’m gonna make my mom’s special recipe.
Lincoln: Your mom’s special recipe?
Sofia: You’ll love it.
Lincoln: Really?
Sofia: Yeah… you’ll love it.

Lincoln: Let’s get out of here. Let’s go. Give me your hand.
Sofia: I…I…
Lincoln: L.J!
Sofia: Lincoln?

L.J: Dad! We’re safe now. Relax.
Lincoln: Nah… I saw someone. Looks like The Company. I’m sure of it.
Sofia: Let’s just go, OK? Let’s go. We’ll… we’ll be fine.
Lincoln: Alright then.
Sofia: Yeah.
Lincoln: OK. Let’s go.
Bruce: Bruce Bennett.
Michael: Do you know who this is?
Bruce: I do.
Michael: I’m looking for Sara and right now, you are the only person I could think of that can help me.
Bruce: Hold on.

Bruce: Where are you?
Michael: Back in Chicago. Have you heard from her?
Bruce: Meet me in a hotel in half an hour.
Michael: Please… just tell me, is she alive?
The police: Michael Scofield?
The police: Are you Michael Scofield?
Michael: Yes, I **.
The police: Hands on your head.
Gretchen: James! We need to leave.
Michael: You know despite everything that if Sara could be here right now, she told me not to kill you. That’s the kind of person she was, that’s the kind of person you took from me.
Gretchen: James, didn’t you tell him?
Whistler: I want to inform…
Michael: Shut up! Gretchen, look at me. This is for Sara.

g_tilki
29-08-08, 12:04
bişi öğrendim.mike'ı saraya götüren burce saırım.bruce sarahla 2.sezonda görüşmüştü hatırlarsanız.bende daha yeni öğrendim...:)yeni resimlerin bulunduğu görüntüleri izledim.guzel bi tanıtım yapmışlar.

jojoo
29-08-08, 21:43
bişi öğrendim.mike'ı saraya götüren burce saırım.bruce sarahla 2.sezonda görüşmüştü hatırlarsanız.bende daha yeni öğrendim...:)yeni resimlerin bulunduğu görüntüleri izledim.guzel bi tanıtım yapmışlar.

Ben Bruce a pek güvenmiyorum.Sanki adamın altından başka birşey çıkacakmış gibi yani bu dizi yüzünden şüpheci oldum çıktım.:)

Sara pek güvenmese bu adama bence hayırlı olacak.Belkide yanılıyorumdur :icon_whis

prisoner_386
30-08-08, 11:26
What prompts Michael to go see the doctor?
Michael has a little trouble standing when he is with Sucre and then he falls over later. So Sara takes him to the hospital.

-Michael ın hastaneye gitme sebebi nedir?
-Michael Sucre yle konuşurken başı dönüyor ve birdenbire yere yığılıyo..Sara hastaneye götürüyo Michael ı....

Sarah Wayne Callies recently chatted with Todd & Tyler. She chats about Sara returning to the series and how they explain the head in the box. “It does make Lincoln look like a little bit of an idiot,” Sarah says.

Çeviri:Sara Wayne Callies e geçenlerde yapılan bir röportajda Sara nın kesik başının hikayeyle nasıl bağlanıcağı soruldu...Sarah da;bu olayın Lincoln ı aptal yerine koyduğunu söylüyor..

http://img183.imagevenue.com/loc35/th_41325_4x4-001-60388e_122_35lo.jpg (http://img183.imagevenue.com/img.php?loc=loc35&image=41325_4x4-001-60388e_122_35lo.jpg)

http://img226.imagevenue.com/loc338/th_41329_4x4-002-60389e_122_338lo.jpg (http://img226.imagevenue.com/img.php?loc=loc338&image=41329_4x4-002-60389e_122_338lo.jpg)

http://img11.imagevenue.com/loc895/th_41331_4x4-003-6038aa_122_895lo.jpg (http://img11.imagevenue.com/img.php?loc=loc895&image=41331_4x4-003-6038aa_122_895lo.jpg)

http://img217.imagevenue.com/loc230/th_41337_4x4-004-6038b4_122_230lo.jpg (http://img217.imagevenue.com/img.php?loc=loc230&image=41337_4x4-004-6038b4_122_230lo.jpg)

g_tilki
30-08-08, 14:06
linc-mike-mahone polis kıyafetleri yakışmış.:)sara,mike'yı hastahaneye götüreceğini biliyordum.mike kevin adlı takma ismiyle gidiyor...sonuçlarda önemli bişi çıkacağını sanmıyorum.öyle bişi duydum da....

*yildiz*
30-08-08, 16:59
Kübracim, spoiler ve o harika resimler icin cok tesekkür ederim

Mike'e polis forma'si ne kadar'da cok yakismis ama :img-in_lo
Sara'ya yazik olacak ... kim bilir Michael'in bayildiginda ne kadar cok korkacaktir
g_tilki umarim haklis cikarsin ve önemli birseyi cikmaz

g_tilki
30-08-08, 17:07
10.bölüm senaryosunda sara-mike-doktor arasında geçen konuşmalar var.pek anlayamadım.10.bölüm senaryosuna bakabilirsiniz.senaryonun linkını size özel msj ile verebilirim.

prisoner_386
30-08-08, 20:42
Kübracim, spoiler ve o harika resimler icin cok tesekkür ederim

Mike'e polis forma'si ne kadar'da cok yakismis ama :img-in_lo
Sara'ya yazik olacak ... kim bilir Michael'in bayildiginda ne kadar cok korkacaktir
g_tilki umarim haklis cikarsin ve önemli birseyi cikmaz

EVet Yıldız ım yha,çok tatlı olmuş polis kıyafetleriyle:img-in_lo...Bi de ilk sezonda gardiyan üniforması giymişti yha o zmanda çok tatlı olmuştu...Zaten diziyi deil de Wentworth u izliyoruz biz çoğunlukla:img-hyste

SBR
30-08-08, 20:53
Sarah Wayne Callies recently chatted with Todd & Tyler. She chats about Sara returning to the series and how they explain the head in the box. “It does make Lincoln look like a little bit of an idiot,” Sarah says.

Çeviri:Sara Wayne Callies e geçenlerde yapılan bir röportajda Sara nın kesik başının hikayeyle nasıl bağlanıcağı soruldu...Sarah da;bu olayın Lincoln ı aptal yerine koyduğunu söylüyor.

Bilgi için teşekkürler :img-wink:

Yani bu kadar olur Sara Wayne Callies benim düşüncelerimin aynısını dile getirmiş :) Daha öncede yazmıştım Sara karakterinin geri dönmesi ile birlikte Linc in zekası yok sayılacak diye işte bakın konunun muhatabı bile aynı şeyleri düşünüyor aklın yolu bir tabii :good: :) Sonuçta bu karakter Michael için çok önemli Linc göz ucu ile bakıp mı karar veriyor ölüp ölmediğine bu nasıl bir avanaklık örneğidir ? :icon_whis Linc in zekası dizide çok ön planda değildi ama bu sezon yerle bir olacak ....

İyi yorumlar .........

prisoner_386
30-08-08, 21:07
Bilgi için teşekkürler :img-wink:

Yani bu kadar olur Sara Wayne Callies benim düşüncelerimin aynısını dile getirmiş :) Daha öncede yazmıştım Sara karakterinin geri dönmesi ile birlikte Linc in zekası yok sayılacak diye işte bakın konunun muhatabı bile aynı şeyleri düşünüyor aklın yolu bir tabii :good: :) Sonuçta bu karakter Michael için çok önemli Linc göz ucu ile bakıp mı karar veriyor ölüp ölmediğine bu nasıl bir avanaklık örneğidir ? :icon_whis Linc in zekası dizide çok ön planda değildi ama bu sezon yerle bir olacak ....

İyi yorumlar .........

Lincoln bu durumla gerçekten hem kör hem aptal durumuna düşmüş oluyor...Bnd daha önce Michael la kıyaslamıştım olayı,Michael olsa kafayı tutar,inceler hangi damardan kesilmiş die bakardı..Ama Lincoln gerçekten çok yüzeysel bir karakter...Kendisini hiçbir zaman sevmemiş ve dizide hep gereksiz bulmuşumdur nedense:)..Halbuki olaylar başrol olan kendisi yüzünden ortaya çıktı ama sevemedim bu bencil adamı bir türlü.....

*yildiz*
31-08-08, 13:11
yeni promo resim

http://img134.imageshack.us/img134/8853/pbfr7.png (http://imageshack.us)

prisoner_386
01-09-08, 09:54
arkadaşlar bugun buyuk gun 1eylul....gelsin dediğimiz tarih geldi işte.çok mutluyum bugun.yıldız promo resmi çok guzel teşekkürler.ben internetten izlemeye çalışacağım.ama kotayı aşmaktan korkuyorum.

EVet bugün izleyemezsin cnm,bugün düşmez en geç çarşamba belki yarın da bi ihtimal:img-wink:...Bn geçen sene hep öyle izledim netten..

Not:Cnm resimden alıntı yapmak yasak sitede,mesajlarını silerler;üstüne bi de başlık uyarı alır..Biraz daha dikkat edelim başlığımız için:img-wink:

volley_fb_girl
01-09-08, 11:36
Arkadaşlar Prison Break bugün başlıyor bildiğim kadarıyla Cnbc-e de mi yine ve yayın saati nedir?

prisoner_386
01-09-08, 11:40
Arkadaşlar Prison Break bugün başlıyor bildiğim kadarıyla Cnbc-e de mi yine ve yayın saati nedir?

Cnbc e de yok cnm,bugün sadece ABD,Kanada ve galiba İngiltere de başlıcak..Cnbc e nin bugün başlatması için çoook yatırım yapması lazım ama malesef o kadar zengin deil kendisi:icon_whis...Yarın ya da çarşamba nete düşer,ordan izlicez biz de artık:kahve

_yorumsuz_
02-09-08, 07:43
Nette dizi izlemekte pek başarılı olduğum söylenemez. Dizi nereden izlenir falan hiç bilmem. Eğer Prison Break'in 4. sezonu nete düşerse linkini bana yollayabilir misiniz acaba?

bu arada tvde cnbcenin dergisinin reklamını gördüm. yeni sezondan bahsederken prison breakin de resmini gördüm. acaba cnbcede yeni sezonu erkene almış olabilirler mi acaba?

batiperlin
02-09-08, 12:20
Arkadaşlar 4. sezon 1 ve 2 . Bölüm elime ulaştı

İsteyen arkadaşlar özelden sitenin Linkini alabilirler..

dilay1
02-09-08, 12:23
Merhaba

Henüz 4. sezon yorumlari yazilacak baslik acilmadigindan yorumumu buraya yaziyorum?!
Demin iki bölümü de online izledim ve tek kelimeyle muhtesem. :happy0064
Her sezon PB yapimcilari ve senaristleri diziyi yeniden yaratmayi biliyorlar, cok az tekrar yasaniyor ve cok az sabit var bu dizide... o malum.
Ama bu sezon hepden yepisyeni bir cizgi yaratmayi basarmislar.
Ilk bölümün ilk yarisi PB ahalisini 3. sezonun biraktigi noktadan alip bu sezonun baslangic noktasina tasimaya ayirmislar. Gayet tempolu ve süprizlerle bir baglama olmus. Ikinci yari ise 4. sezonun konusuna giris ve ve ve ve cok bekledigimiz (bekledigim) Mike&Sara karsilasmasini iceriyor.
Bu karsilasmada böyle bir yapimin bütün türk dizileriyle farki iyice hissediliyor. Hic süründürülmeden, oldu olucaga baglanmadan, karekterleri teget gecirdirtmeden sakkirt diye oluveriyor!!!! Kah Mike Sara'nin yasadigini duyuyor kah ip ucu izliyor derken, teee 1. sezondaki bir eski dost bunlari bulusturuyor... ve tanitimdaki o sahne gerceklesiyor. Mike köseyi dönüyor ki Sara kanli canli oracikta dikiliyor. :img-in_lo:img-in_lo Ondan sonrasi, birbirlerini ebediyen kaybettiklerini zanneden asiklarin birbirlerine yaklasmasi ve ilk dokunuslari cok narin ama o kadar da tutkulu olmus.:img-in_lo Gecen sezon o kadar sövdügüm PB senaristlerine sapka cikariyorum. :good:
Hikayeye dönecek olursak, bütün PB ahalisi (Mike, Linc, Sara, Sucre, Bellick, Mahone) the Company'i cökertmek icin calisan bir tim olusturuyorlar, hükümetle baglantilari yeni bir ajan. Bu time birde bir asyali hacker katiliyor derken söyle Ocean's 11 tadinda bir sezon olacak gibi gözüküyor.
Hah demeye unuttum, T-Bag sevenlere de müjdem var, henüz katilmadi ama he's coming :img-hyste (kus kitabi onun elinde ve Whistler'in ipuclarini takip ederek bunlarla bulusmasi an meselelsi... )
TR'de yayinlanmasini beklemeyip netten izleyecek olanlara keyifli seyirler dilerim.

prisoner_386
02-09-08, 14:47
Bnd izleyebildim sonunda ilk iki bölümü de online...Gerçekten çok müthişti,heyecanlıydı,duygusaldı bazı sahneler..Michael la Sara nın buluşması inanılmaz derecede duygu yüklüydü:icon_sorr...Sara nın nerde olduğunu da öğrenmiş olduk...Bnd ilk bölümün son kısmını upload ediyorum,profilime eklicem isteyenler ordan indirebilir:img-wink:..Sadece MiSa sahnelerinin olduğu bölümü ekliyorum ona göre:img-hyste...

MiSa sahneleri de müthişti gerçekten,izlerken çok etkilendim:img-in_lo...İkinci bölümün son MiSa sahnesi de çok hoştu,replikler fln güzeldi..Yalnız Michael a ne oluyo öyle,umarım ciddi bişy yoktur...Dicem de var gibi görünüyo:img-cray:..Daha yeni kavuşmuşlardı:img-cray:

8nil8
02-09-08, 15:08
Maşallah, kimse hapishanede kalmamış=)Çıkan çıkana...:)

T-Bag'e insan eti de yedirdiler ya daha ne beklersin bu diziden=)

Kelle olayını da yutturmaya çalıştılar ama anca bu kadar olabilmiş.Zaten nasıl bir açıklama yaparlarsa yapsın beğenmeyecektik:)

prensesss
02-09-08, 16:36
he's coming demek :=)) buna çok güldüm dilay1 T-Bag'in I'm coming deyişi hala kulaklarımda öyle işlemiş ki beynime :img-hyste:img-hyste
Sara-Mike karşılaşmasnı çok merak ettim ben haftaya anca izlerim sanırsam.
Bilgi verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar.İyice meraklandım ama genel olarak beğenilmiş herhalde.

jojoo
02-09-08, 17:26
ya arkadaşlar nerde izlediniz .altyazılı mıydı.

baya heyecanlı bir bölüm olmuş herhalde.

trown93
02-09-08, 17:36
altyazı tam olrk hzr değil. 1-2 saate hazır olacak :D arkdşlr harıl harıl çeviriyorlar... yarısından fazlası bitti snrım :D

hazal_90
02-09-08, 18:05
Bende şimdi 1.bölümü izledim 2.bölümüde akşama izlicem artık.. Ya zaten ilk bölümde "noluyoruz yaa?!?" sesleri eşliğinde izledim resmen.. bütün ekip toparlanmış gene :good:

türkçe altyazı çıkıyor demek 1-2 saate.. iyi madem ilkini ingilizce altyazılı izlemiştim ikincide türkçe olur :)

Michael-Sara ikilisi gene müthişti yalnız :good:

g_tilki
02-09-08, 18:13
arkadaşlar nerden izlediniz yaa .çok mrk ettım.demekkı guzel bi bölümmüş.turkçe altyazılı olarak nerden bulabilirim?(altyazı hazırlandıktan sonra)

_yorumsuz_
02-09-08, 18:25
ilk bölümün birazını ingilizce izledim. Ne olduğunu anladım ama bazı şeyleri kaçırdım tabi. Altyazılı bölüm çıktığında bana linkini yollayabilir misiniz acaba? Çok sevinirim. Daha Sara-Michael kavuşmasını izlemedim. Altyazılı izlemenin daha zevkli geçeceğini düşünüyorum =)

*yildiz*
02-09-08, 18:33
cok heyecanliyim, 2 bölümü'de buldum ve su an indiriyorum
izlemedigim icin henüz yorum yapamiyorum, sizlerin yorumlarinizi'da
okumamaya gayret ediyorum

yarin görüsmek üzere arkadaslar bye

g_tilki
02-09-08, 18:37
ya cevap yazan yok mu?biz burda kahrımızdan öleceğiz izleyemediğimiz için.özel msjla link atabilir mısınınz lutfen......

trown93
02-09-08, 18:41
bn ilk bölümü indrdm altyazıyı bkliyorum. ama dayanamdm ve MiSa karşılaşmasına bktım çok tatlıydılar :D