Tüm Versiyonu Göster : Prison Break- Spoiler
SPOILER__SPOİLER___SPOILER___SPOILER___SPOILER___S POILER___SPOILER
20 mart 2006, 14. bölüm basın özeti... (türkçeleştirilmiş... :img-yes: )
THE RAT
Michael ve diğer mahkumlar hücrelerine yakalanmadan dönmek zorundadırlar. Veronica ve Nick ise bir yargıçtan Lincoln'ün idamının ertelenmesini isterler... Bu arada gardiyanlar kırık bir kapıdan şüphelenirler...
2_cool_4_schll_ 14.bölüm yayınlanmış.bölümde olanlar ise;
******* spoiler**********
Bellick mahkumlardan birini michaelın peşine taktı ve ondan michaelın elektrikli sandalyeyi bozup 3gün kazanacağını öğrendi.sonrada elektrikli sandalyeyi kontrol ettirip çalışmadığını gördü.kabloları tamir ettiler.
mahkemede savcı Veronicanın söylediklerini kanıt olmadığı için doğru olmadığını be veronicanın lincolnla ilişkisi olduğu için olaya duygusal yaklaştığını söyledi ve böylece dava reddedi.lincoln ise idam günü michael ve oğluyla görüşüp onlarla vedalaştı.
sara ise lincolnla konuştuktan sonra babasıyla idamın ertelenmesi için konuştu ama babası yardım etmeyi reddetti.müdüre idam edilmesi için telefon açtı.daha sonrada başkan yardımcısıyla görüştü.lincoln ise idam odasına götürldü,michale,oğlu,veronica ve sara bile ağlıyordu orda bitti.
2_cool_4_schll_ 29-03-06, 10:39 2_cool_4_schll_ 14.bölüm yayınlanmış.bölümde olanlar ise;
******* spoiler**********
Bellick mahkumlardan birini michaelın peşine taktı ve ondan michaelın elektrikli sandalyeyi bozup 3gün kazanacağını öğrendi.sonrada elektrikli sandalyeyi kontrol ettirip çalışmadığını gördü.kabloları tamir ettiler.
mahkemede savcı Veronicanın söylediklerini kanıt olmadığı için doğru olmadığını be veronicanın lincolnla ilişkisi olduğu için olaya duygusal yaklaştığını söyledi ve böylece dava reddedi.lincoln ise idam günü michael ve oğluyla görüşüp onlarla vedalaştı.
sara ise lincolnla konuştuktan sonra babasıyla idamın ertelenmesi için konuştu ama babası yardım etmeyi reddetti.müdüre idam edilmesi için telefon açtı.daha sonrada başkan yardımcısıyla görüştü.lincoln ise idam odasına götürldü,michale,oğlu,veronica ve sara bile ağlıyordu orda bitti.
çok teşekkür ederim dizinin ingilizce özetini bulmuştum ama çok kısaydı dizi artık kesintisiz olarak devam edecek heralde (gerçi lincoln idam edilirse dizibiter ama ben michael son anda bi çare bulur diye düşünüyorum) acaba cnbce yeni bölümleri de yayınlayacak mı?
*****spoiler-15.bölüm**********
Lincoln'un idam edilmesi için son hazırlıklar yapıldı.pope izleme saalonundaki perdeyi açtırttı.lincoln odadakiler bakarken arkada bir adam görüyor ve michaela oraya bakması için işaet vermeye çalışıyor ama michael ne dediğini anlamadı.daha sonra idam odasındaki telefon çaldı ve perdeler kapanınca michael ve veronica tam anlamıyla afalladılar.birkaç dakika sonra pope ve bir gardiyan onların yanına geldi ve yargıcın yeni bir delil bulduğu için idamın iki hafta ertelendiğini söyledi.lincoln michaelın yanına gelip ordaki babamdı dedi ama michael bunun mümkün omayacağını söyledi.pope lincolnun hücresine geldiğinde lincoln ona odada kimlerin oldduğunu sordu.popeta üç muhabir varsdı biri erkekti dedi.lincoln onun kim olduğunu sorduğunda pope William Prall tanıyormusun dedi.lincoln ise tanımadığını söyledi.lincoln sürekli çocukluğuyla ilgili rüyalar görmeye başladı.en son gördüğü rüyasında babasının favori oyuncusunun sırtında prall yazdığını görüyor.
başkan yardımcısı ise sinirli bir şekilde ajanlarla konuşup yeni delili nerden öğrendiklerini bulmalarını istedi.ceset avukatlar eşliğinde mezardan çıkarıldığı dakikalarda başkan yardımcısı da basın toplantısı yapıp bunun ne kadar acı birşey olduğunu söylüyor.doktor cesetin kimliğinin dişlerden tanımlanacağı açıkladı ve sonuçta cesedin Terrencea ait olduğunu söyledi ama veronica buna inanmadı.çıkarkende karşısında başkan yardımcısını gördü.yargıç ise o geceki video kasetlerini uzmanlarla inceledi.
Michael davanın yeniden incalanmesine rağmen kaçış planına devam etmeye karar veriyor.ve yeni bir plan buluyor.buna göre revire giden yol psikiyatri koğuşundan ve üç kulenin ordan geçiyor.sucre kuzenini ikan edip gardiyan üniformasını alıyor ve michael onu giyip keşfe çıkıyor.michael kaan dairenide gardiyandan kaçmaya çalışırken sırtı ve sağ kolu sıca kboruya değdi ve yandı.gardiyanın gitmesini acı içinde bekleyip hemen hücresine gitti.sucreden üniformayı çıkartmasını istedi sucra sırtına yapışmış üniformayı bir kerede çekmeye çalışırken michael acı içinde bağırdı ve gözlerini saranın odasında açtı.pope ve kaptan ise michaela sucrenin saldırdığını düşünüp onu suçladılar.sara ise sırtındaki parçayı inceleyip bunun gardiyan üniforması olduğunu öğrendi.ayrıca planın önemli bir kısmı da yandı
2_cool_4_schll_ rica ederim.15.bölüm inanılmaz heyecanlı ama sonlara doğru içiniz kalkacak.
14.bölüm
Bellick mahkumlardan birini michaelın peşine taktı ve ondan michaelın elektrikli sandalyeyi bozup 3gün kazanacağını öğrendi.sonrada elektrikli sandalyeyi kontrol ettirip çalışmadığını gördü.kabloları tamir ettirtti.
mahkemede savcı Veronicanın söylediklerini kanıtlayamayacağı için dikkate alınmamasını ve veronicanın lincolnla ilişkisi olduğu için olaya duygusal yaklaştığını söyledi. böylece dava reddedi.lincoln ise idam günü michael ve oğluyla görüşüp onlarla vedalaştı.
sara ise lincolnla konuştuktan sonra babasıyla idamın ertelenmesi için konuştu ama babası yardım etmeyi reddetti ve müdüre idam edilmesi için telefon açtı.daha sonra da başkan yardımcısıyla görüştü.lincoln ise idam odasına götürldü,michale,oğlu,veronica ve sara bile ağlıyordu orda bitti.
15.bölüm
Lincoln'un idam edilmesi için son hazırlıklar yapıldı.pope izleme saalonundaki perdeyi açtırttı.lincoln odadakiler bakarken arkada bir adam görüyor ve michaela oraya bakması için işaet vermeye çalışıyor ama michael ne dediğini anlamadı.daha sonra idam odasındaki telefon çaldı ve perdeler kapanınca michael ve veronica tam anlamıyla afalladılar.birkaç dakika sonra pope ve bir gardiyan onların yanına geldi ve yargıcın yeni bir delil bulduğu için idamın iki hafta ertelendiğini söyledi.lincoln michaelın yanına gelip ordaki babamdı dedi ama michael bunun mümkün omayacağını söyledi.pope lincolnun hücresine geldiğinde lincoln ona odada kimlerin oldduğunu sordu.popeta üç muhabir varsdı biri erkekti dedi.lincoln onun kim olduğunu sorduğunda pope William Prall tanıyormusun dedi.lincoln ise tanımadığını söyledi.lincoln sürekli çocukluğuyla ilgili rüyalar görmeye başladı.en son gördüğü rüyasında babasının favori oyuncusunun sırtında prall yazdığını görüyor.
başkan yardımcısı ise sinirli bir şekilde ajanlarla konuşup yeni delili nerden öğrendiklerini bulmalarını istedi.ceset avukatlar eşliğinde mezardan çıkarıldığı dakikalarda başkan yardımcısı da basın toplantısı yapıp bunun ne kadar acı birşey olduğunu söylüyor.doktor cesetin kimliğinin dişlerden tanımlanacağı açıkladı ve sonuçta cesedin Terrencea ait olduğunu söyledi ama veronica buna inanmadı.çıkarkende karşısında başkan yardımcısını gördü.yargıç ise o geceki video kasetlerini uzmanlarla inceledi.
Michael davanın yeniden incalanmesine rağmen kaçış planına devam etmeye karar veriyor.ve yeni bir plan buluyor.buna göre revire giden yol psikiyatri koğuşundan ve üç kulenin ordan geçiyor.sucre kuzenini ikan edip gardiyan üniformasını alıyor ve michael onu giyip keşfe çıkıyor.michael kaan dairenide gardiyandan kaçmaya çalışırken sırtı ve sağ kolu sıca kboruya değdi ve yandı.gardiyanın gitmesini acı içinde bekleyip hemen hücresine gitti.sucreden üniformayı çıkartmasını istedi sucra sırtına yapışmış üniformayı bir kerede çekmeye çalışırken michael acı içinde bağırdı ve gözlerini saranın odasında açtı.pope ve kaptan ise michaela sucrenin saldırdığını düşünüp onu suçladılar.sara ise sırtındaki parçayı inceleyip bunun gardiyan üniforması olduğunu öğrendi.ayrıca planın önemli bir kısmı da yandı
16.bölüm
Lincoln,Michael,Sara,T-bag ve Sucre'nin hapse girme nedenlerinin anlatıldığı bir bölümdü.
michael ve veronica içki içip mikeın evine gittiler ve tam öpüşeceklerken lincoln arayıp mikea başının dertte olduğunu söyleyen bir mesaj bıraktı.bunun üzerine veronica ve mike yaptıklarının hata olduğunu anladılar.daha sonra mike hapishaneye giderek öldürülen adam hakkında lincolnu suçlayıcı bir konuşma yaptı.veronica ise mike'a aslında okul parasının annesinin hayat sigortasından gelen parayla ödenmediğini,annesinin böyle bir sigorta yaptırmadığını,lincolnun 90bin doları mikeın okul parası için aldığını öğrendi.bunun üzerine mike lincolndan özür diledi.mahkemede lincoln suçlu bulunduktan sonrayaptıları konuşmada ise mike lincolnun nerde olduğunu bilmediğinden zor uyuduğunu ama her sabah uyandığında baş ucunda kağıttan bir turna kuşu olduğunu,turnanın ailevi yükümlülüğü simgelediğini ve artık kollama sırasının kendisinde olduğunu söyledi.
Sara uyuşturucu bağımlısı olduğu için tedavi görmeye başladı ve tedavi gördüğü yerde bellick ona Fox River da iş bulabileceğini söyledi.
t-bag ise susanla çıkmaya başladı ama susan gerçeği öğrenip onu hapse attırdığı için t-bag susana onu gerçekten sevdiğini ve yaptıklarından pişman olduğunu ama kendisini hapse attırdığı için bir gün hapisten çıkıp bunun intikamını alacağını söyledi.
bilmiyorum daha önce yazıldımı... :blush:
17. bölümün basın özeti:Lİncoln Michael'ın akıl sağlığından endişe duymaktadır. Sarah, Michael'ın sırrını öğrenmekte kararlıdır. Sucre kaçış planındaki deliği kapatmak zorundadır.
Bu arada Michael vücudundaki kaçış şemasındaki kayıp parçaları hatırlamaya çalışrken, müdür warden Michael'ın "J-Cat" deki isimleri söylemeyi reddetmesi yüzünden onu hücreye kapatır. Bu "j-cat" nedir şahsen anlayamadım... :blush: bu arada michael ve sarah bi bölümde öpüşecekler revirde, ama bu bölümde mi olduğundan tam emin deilim, bi sonraki de olabilir... ayrıca abruzzi de bi kaç bölüm sora geri dönücek... buyrun bi kaç foto...
http://img20.imageshack.us/img20/1176/117jcat013lk.jpg (http://imageshack.us)
http://img83.imageshack.us/img83/7715/117jcat041ce.jpg (http://imageshack.us)
belki yeri belki değil ama sormak istiyorum..
neden mike ın lilcoln in soyadları farklı..ve neden kimsecikler bilmiyor onların kardeş olduğunu mesela hapishane müdürü.. :icon_whis
bak ben bunu hiç düşünmemiştim yaw... herhangi bi bölümde geçtiğini de hatırlamıyorum, geçtiyse de kaçırdım heralde. gerçi pek kaçırılcak bişiy de deil ama... belki sbuffy hatırlar mı??... :blush:
pehh yani eğer bir keer geçmdiyse bu konu çok büyük bir hata olur...
yani bir ben miyim bunu düşünen ühühü
umarım sbuffyim hatırlıyordur
dur dur hatırladım şimdi, birisi annesinin soyadını kullanıyo, öbürü babasının...
ama sen şimdi nie öle die de sorarsın... :icon_whis :icon_whis :) onu hatırlamıyorum ama bak, onu da sbuffy cevaplar artık...
dur dur hatırladım şimdi, birisi annesinin soyadını kullanıyo, öbürü babasının...
ama sen şimdi nie öle die de sorarsın... :icon_whis :icon_whis :) onu hatırlamıyorum ama bak, onu da sbuffy cevaplar artık...
ehh artık tanıdın beni..sorarım tabi.. :img-icecr
ilk bilgi için sağol..artık gerisi Allaha emanet
sorunuzu ben cevaplayayım arkadaslar lıncoln babasının soyadını kullanıyor ama mıchael annesınınkını kullanıyor cunku mıchael dogdugunda babaları yanlarında degılmıs terk etmıs bunları galıba o yuzdende mıchael a annesının soyadı verılmıs dızının bır bolumunde bunu soyluyorlardı bellı belırsız bı sekılde ama daha net olarak acıklamadılar ılerıkı bolumlerde acıklarlar mı bılmem ;)
bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar..öğrendim rahatladım...içime dert olmuştu :icon_whis
arkadaslar dizinin videolar burada bulunuyormu yoksa eger ekleyebilirmisiniz tabi elinde olan arkadaslar varsa
arkadaşlar bi ste var. www.youtube.com burdan prison break videolarını izleyebilirsiniz. yüklemeden ve fazla beklemden direk izlediğiniz için site çok güzel.eğer videoları kaydedecekseniz lütfen buraya upload edin. ben yapacam şahsen bu arada öle tv den bişi çekip nette yayınlamanın bi sakıncası olmaz dimi?
ya sudem o imzanı görünce nası korktum ya ben dizinin tadı kaçması die bırak ileriki bölümleri seyretmeyi yazılarını bile okumuyorum takii senin imzanı görene kadar yanii saoll :):)
burası spoiler bolumu oldugu ıcın yazabılırım sanırım 16.bolum gercekten harıka gecmıse bır donus yapılmıs!!!!!sadece lıncoln ve mıchael ın degılde dıger mahkumların sucre t bag ve dıger zencı adamında gecmısıne donulmus.ayrıca saradan ve bellıc den de sahneler var dogrusu sara nın daha onceden boyle bırı oldugunu soyleseler hayatta ınanmazdım ve t bagın ıcın de normal bır ınsan olmaa cabalamasına ve bunu kısa bı surelıgınede olsa basarmasına baya sasırdım dogrusu ama 16.bolum gercekten cok guzzel bnı en cok sasırtan olaylardan bırıde sara ve bellıc ın fox dan once tanısmalarıydı saranın bellıc e nıye sert davrandıgı bıraz ortaya cıkmıs oldu
tek kelımeyle super bır bolumdu bazı soru ısaretlerı kafanızdan sılınıyor:D
saranın bağımlı olmasına bende çok şaşırdım:img-fear2 bellick o zamandan beri saraya ilgi duyuyormuş:)
ama tbagle ilgili bölümde tam anlamıyla şok oldum:img-swoongerçekten birini sevmiş ve hayatını düzeltmeye çalışmış ama susan onu hapiste ziyaret ettiğinde tbagin söyledikleri ürkütücüydü
sucre sevgilisi maricruz yüzünden suç işlemiş:( üstelik kuzeninin sevgilisi hakkındaki uyarılarına rağmen.
noteun kaderide tıpkı lincolnki gibiydi:(
sbuffy sucre konusunda haklısın kuzenı sucre yı kız konusunda uyardı ama sucre yı sevdıgınden degıl de kıza ılgı duydugundan yada sucreyı kıskandıgından cunku sucre ona benım ıcın hıc mı mutlu olamayacaksın demıstı hatırlarsan ve zaten sucreyı ıhbar edende kuzenıydı ınsanın kendı akrabası tarafından sırtından vurulması ne acı seydır allah kımsenın basına vermesın!!!!!!sucrenın kız arkadasınada sımdı dahada gıcık oldum sucre onun yuzunden boyle bır suc ısledı ama kız 19 aycık bekleyemıyor sucreyı ustelık kız bıde hamıle barı cocugunun babası dıye bekle dımı ama nerdeeeeeee...... ama tabı sucrenın kuzenı kızın beynını yıkıyor buda bır gercek!!!!
ben tbagın susana soyledıklerınden sonra t_bag ın dısarı cıkmasını daha da ıstemez oldum acıkcası!!!!eger mıchael t_bagın bu laflarını bılseydı onu dısarı cıkarmamak ıcın elınden gelenı yapardı emınım kı
ama benı en cok duygulandıran sahne son sahneydı mıchaelın bankayı soymak ıcın hazırlandıgı sahne gomlegını ılıkleyısı kravatını takısı ve sılahları alısındakı yuz ıfadesı hem bunu yaptıgı ıcın cok uzgun oldugunu hemde abısını kurtarabılme sansı yakaladıgı ıcın cok mutlu oıldugunu anlatıyordu!!!!!gercı oyle bı abıyede hersey deger lıncoln sırf mıchael okusun dıye bu kadar borca gırmıs zaten o borclar yuzundende basına bu ısler geldı!!!1
irene sucrenin kuzeni dediğin gibi çok gıcık biri.ama mariacruz da sucreyi gerçekten sevseydi kuzeninin dediklerini o kadar dikkate almazdı.
tbagin çıkmasını bende istemiyorum.dışarı çıktıtğı an kadının hayatı tehlikeye girecek:(
beni en çok şok eden iki kişi sara ve michael oldu.özellikle michaelın gerçekleri öğrenmeden önce lincolna bu kadar kayıtsız davranmasını beklemezdim.gerçekleri öğrenince vicdan azabından böyle bir işe kalkıştı.bu yüzden son sahnede pek etkilenmedim.
evet sbuffy bende mıchael kızdım baya yanı senın abın belkı yanlıs seyler yapabılır ama ona bu kadar kayıtsız kalmak bana sacma geldı acaba aralarında baska seyler mı var daha onceden???belkı onlarıda gosterırler pek sanmıyorum ama
ben bıde mıchael ve veronıca ya sasırdım orda lıncoln telefondan aramasalardı opusceklerdı sonuc olarak o senın abının eskı kız arkadası boyle bısı olması acaba veronıca konusunda bı sorun mu vardı aralarında dedırttı bana
bıde sbuffy sana bısey sorucam bu dızı abd de hangı gun yayınlanıyor ben bır tane 17.bolum ındırdım ama ıcınden baska bısı cıktı:( yardım edrsen sevınırım
irene dediğin gibi belki veronicayla ilgili birşeyler vardır.
fan sitelerinin birinde pazartesi yayınlandığı yazıyordu.
dizi normalde pzt yayınlanıyor... yani bu gece türkiye saatiyle saat 3 gibi 17.bölüm gösterilcek...
ama şöle bişiy söliim size çok şaşıracaksınız... şu an benim elimde 18.bölüm var, nasıl oluyor derseniz, dizinin 1.sezon bölümlerinin çekimleri muhtemelen bitti. ve yapımcı şirket dizinin dvdsini yapmak için bölümlerii hazırda bekletiyor, ama içerden biri bunların bi kopyasını aşırmış ve internete sunmuş...en son 18 geçti elime, hem de baya bi oldu en azından 1,5 hafta fln... gerisi var mı henüz bulamadım ama...
dizi normalde pzt yayınlanıyor... yani bu gece türkiye saatiyle saat 3 gibi 17.bölüm gösterilcek...
ama şöle bişiy söliim size çok şaşıracaksınız... şu an benim elimde 18.bölüm var, nasıl oluyor derseniz, dizinin 1.sezon bölümlerinin çekimleri muhtemelen bitti. ve yapımcı şirket dizinin dvdsini yapmak için bölümlerii hazırda bekletiyor, ama içerden biri bunların bi kopyasını aşırmış ve internete sunmuş...en son 18 geçti elime, hem de baya bi oldu en azından 1,5 hafta fln... gerisi var mı henüz bulamadım ama...
bende Gordum 18.bolumu ama izlemedim cunku 16 var 17 yok ortalarda 17.bolumu nerede bulabilirim bilyorsan yazarmisin tsk
17 dün abd'de gösterildi, diğer bölümleri bulduğun yerlerden onu da bulabilirsin. yalnız şunu da söliim. aslında 18. bölüm 18 deil, muhtemeln daha sonraki bi bölüm olacak, çünkü 17. bölümün bittiği yerden başlamıyor, arada başka olaylar da var...
johnnydepp 14-04-06, 08:15 :img-help: selam ben yeni üyelerdenim. prison break dizisi yada smallville dizisinin amerikada yayaınlanan bölümlerini nasıl izleyebilirim. cnbce çok geriden geliyor. yada bazı arkadaşlar türkiyede pazartesi gece 3 gibi yeni bölümün olduğunu söylüyorlar hangi kanal bu. yardımcı olursa çokkkk sevinirim
pazartesı turkıye saatıyke 3 te abd de yayınlanıyormus dızı arkadasların bahsettıklerı bunlar dızıyı turkıyede sadece cnbce yayınlıyor eger onceden ızlemek ıstıyorsan emule gıbı programların olmalı oraya dızının adını yazınca sana bolumlerı cıkarıyor
17.bölümde,
sara ,popea mikeın derisinde gardiyanlara ait kumaş parçası bulduğunu söyledi.pope mikeı çağırıp memurlardan birinin kendisine saldırıp saldırmadığını sordu mike cevap vermeyince de onu tek hücreye attırıyor.licoln mikeı hücrede görünce onu teselli etmeye çalışıyor
lj, Quinnin cebini almak için kuyunun içine indiğinde duvarda kellarman yazısını görüyor.sonra kellermanın evine gidip onu öldürmeye çalışıyor ama kurşun kellarmanı sığırıyor.
bu arada gardiyan lincolna idamın önümüzdeki cuma gerçekleşek diyor.
sucre ise gardiyan koğuşundaki deliği kapatmak için akşam orya gidiyor ama deliği kapatıp dışarı çıktığında yakalanıyor.bellick kaçmnaya çalıştığını söylüyor ama sucre sevgilisini görmek için çıktığını söylüyor ve bellick onu tek hücreye kapatıyor.lincoln ve sucre mikea sesleniyorlar ama mike cevap vermeyince lincoln gardiyana kardeşine bakmasını söylüyor.gardiyan sarayı çağırıyor.mikeı kontrol ediyor ama mike hiçbir tepki vermiyor.mikeı deliler koğuşuna naklediyorlar.mike orda oturup sabir bir şekilde bakarken
Hatwirei görüyor ve bir anda bakışları normale dönüyor.onun yanına gidip dövmelerimi hala hatırlıyormusun diyor ama Hatwire onu tanımıyor.
ya çıldırcam ya nası bitcek bu dizi offffffffffffffffffff
22 bölüm olacağı kesinleştimi acep
dontworybehappy 15-04-06, 17:52 ya çıldırcam ya nası bitcek bu dizi offffffffffffffffffff
22 bölüm olacağı kesinleştimi acep
ben 2. sezonun kesin olduğunu ve belki 3. sezonunda olabileceğini okudum wentin bi röportajında ve 22 bölüm olan sadece 1.sezon ve 2. sezonda dizinin adı Prison Break:The Fugitive olabilirmiş
Selam arkadaslar,bende kendimi birden bu diziyi izlerken buldum gercekten cok güzel 2 günde tüm bölümleri izledim,ayrica 18 ve 19. bölümleri de izledim 20. yi bekliyorum suan , 19. bölüm cok cok kötü bitti gercekten size anlatayim mi bilmiyorum kizarsiniz bana belki,en iyisi susayim ama o sonu gördükten sonra hersey bitti yapacaklar birsey kalmadi diye düsünüyorum günlerdir:-)
pearll anlatırsan seviniriz 19. bölümü nede olsa spoiler bölümün adı.ben her bölümde son nokta yapacak bişi kalmadı diorum ama bişi buluolar yine bulurlar.
...Michael'ın "J-Cat" deki isimleri söylemeyi reddetmesi yüzünden onu hücreye kapatır. Bu "j-cat" nedir şahsen anlayamadım...
J-Cat argoda kafayı sıyırmak, oynatmak anlamında kullanılır.
Fiilin mastar hali şöyledir:
to go j-cat
Saygılarımla...
Arkadaslar 18. bölümü izlediyseniz eger Lincolne ogluyla görüsme izni verilmisti bende cok sasirmistim,yani gidip oglunu görecekti ve yolda araca bir tir carpti böyle bitmisti.Durum tabi 19. bölüm basinda hemen belli oldu ogluyla görüsmesine yukardakiler izin vermis yolda isini bitirmek icin,o ajan bakti ki kazada ölmedi yolda onu öldürüyordu bogmak istedi ama lincolnun babasi geldi ve oku kurtardi ajan yine beceremedi yani...
Babasi onu alip bir araba mezarligina götürdü tabi bunlardan michaelin haberi yok.Ve avluda oturuyolarken Abruzzi indi otobüsten ölmemis hepsi sok oldu tabi özellikle o bogazini kesen.Bu arada ajan lincolnun yerini buldu ve gardiyanlar da ayni anda geldiler ve lincoln babasini ele vermeden teslim oldu hepsi ayni anda oldugu icin ajan yine beceremedi öldüremedi ve lincoln cezaevine geri döndü...
Michaelin yeni planlarinda revirin anahtarini almak vardi doktor sirtindaki yanigi pansuman yapiyordu yine ve sonunda o an geldi Michael onu öptü:-)Doktor sasirdi tabi ama mükemmeldi o sahne...Gerci Michael cebinden anahtarini alacakti ama o durumda yapmadi ve formalite olan karisini aradi , o da dr ile bulustu birsey uydurup ve cantasindan anahtari calip ziyarette michaele verdi ve ne yazikki doktor bunlari anladi ve michaelin gözlerine baka baka anahtari degistirdi...
Ve en önemlisi bir cocuk vardi Michael onu o sübyancinin elinden kurtarmisti ama gardiyan rahat birakmiyordu grubun aralarinda gecenleri ögren bana söyle diye,cocukta hücresinde yasadigi tacize daha dayanamadi ve gardiyana onlarin gardiyan odasinda haliyla ilgili birseyler yaptigini oraya dikkatli bakmasini söyledi.Sonunda olan oldu ve gardiyan birkac cekic hamlesi ile betonu kirip kazdiklari tüneli gördü:-(( burda sok gecirdim gercekten nasil devam eder bilemiyorum yani hem cezalarina 10 yil daha katilir hem tek hücre cezasi alirlar sanki hersey bitmis gitmis gibi bakalim hayirlisi 20. bölümü ariyorum buldugum an sizlerle paylasirim...
pearLL çok teşekkürler:)mikeın kurtardığı o çocuk ispiyonladı demek.mike hala ordakilere iyilik yapmaması gerektiğini anlamadı.lincolnun kaza sahnesi heyecanlı bir sahneye benziyor.
lincolnun babası the companyde çalışıyormuş ama sonra ordan ayrılmış.the company ve başkan yardımcısı bu tuzakta ortak hareket ediyorlar.cinayette özellikle lincolnu seçmelerinin nedeni de lincin babasının ortaya çıkmasını sağlamakmış.çünük adam onlarla ilgili çok fazla şey biliyor.
rica ederim.her bölüm daha da ilginçleşiyor.senaritleri kutlamak lazım hikayeyi çok iyi işliyorlar.
20.bölümü izledim, baya heyecanlı ve güsel bi bölümdü yine...
westmoreland, deliği bulan bellick'i bayıltıp deliğin içine atıyor... ellerini ayaklarını bağlayıp... bunun üzerine de scofield akşam saat 7 de kaçıyoruz dior... revire girebilmek içinde sara ya herşeyi anlatıyo. herşeyi kardeşim için yaptım, o masum, senden tek istediğim akşam çıkarken kapıyı kitlememen dior. sara baya bi muallakta kalıyo... lincoln bi bölüm öncesi gözetime alınmıştı, onu kurtarmak için de scofield, müdürün yanına gidiyo ve ona bıçak çekiyor, kaçıyorum ve sen kardeşimi de yanıma almamı sağlıyacaksın dior...
daha baya bi olay oluyo ama en önemlileri bunlardı.
işler iice karıştı, bu senaristler hakkaten işlerini biliyo vallaa... şimdi 1 hafta nası geçicek???
ya arkadaslar dızı kac bolumdu bu sezonu daha once yazılmıstı ama bulamıyorum sımdı 21.bolumu ızledımde eger boyle bıtıyor ıse kafayı kırarım ya 22.bolumu var dıyın ne olur gercı 21 ın sonu tam sezon fınalı gıbı ama.....
22.bölüm sezon finali; ama 21 bile yapılabilirmiş final...
zaten 21. bölümü izlerken ben resmen kalpten gidicektim artık heyecandan... nabız rahat 120 lere vurmuştur, ne bölümdü o yaw, müthişti resmen her saniyesi... ayrıntılara girmiim de heyecanı kaçmasın... yalnız kesinlikle böle ilerki bölümlerden takip eden varsa sakın kaçırmayın bi an önce indirin izleyin, yalnız kalbi olanların izlemesini şahsen pek tavsiye etmiyorum... :icon_whis dananın kuyruğu kopuor bu bölümde... ayrıca senaristleri de tebrik etmek istiyorum bu kadar müthiş bi bölüm ve dizi yaztıkları için...
spoıler boulu oldugu ıcın yazmakta bı sakınca yok ben westmoreland kacamayısına cok üzüldüm ya ama adam yınede ıyılıgını konusturdu ve paranın yerını soyledı mıchaela ekıbın en buyuk hatası o siskoyu aralarına almak tı heralde :D:D ipin onu tasımayacagı bellıydı sonucta nerdeyse mıchael da onun yuzunden kalıyordu ıcerde yalnız sımdı asıl sorun abruzzi bı pıslık yapcak kesın zaten ben o adamın duzeldıgıne hıc ama hıc ınanmamıstım
paranın yerini söledi; ama herkes uydu bunu nerdeyse, bi tek scofield deil yani... o yüzden tehlikeli bi durum var ortada... yalnız westmoreland paranın yerini michaela iilik olsun die sölemedi, alıp kızına götürmesi için söledi, tedavisi için mi artık ne içinse, yani ben böle anladım bilmiyorum... :blush:
şişko da tam komediydi ama... yalnız o da michaeli önden gönderdi vallaa helal olsun dedim o anda... takdir ettim şişkoyu...
abruzzi nin durumu şimdi ayrı bi heyecan zaten... muhtemelen de 22.bölümün bütün konusu bu olay üzerine olucak, kim gidice kim kalıcak...
westmoreland paranın yerını mıchaela soz verdıgı ıcın soyledı kızı ıcınde gıt ve onu sevdıgımımımı soyle dedı oyle bıseylerdı tam hatrlamıyorum ssatını verdı galıba kızına goturmesı ıcın cunku kızının zaten 1 hafta omru varmıs kurtulusu yokuskı ama haklısın helede tbagın duyması hıc ama hıc ıyı olmadı zaten pıs pıs baktı mutlaka bır keleklık olacaktr bu konuda abruzzı yede ınanamıyorum yanı mıchaele yapılırmı bu adam senı dısarı cıkarmıs tovde tovbe ama tbagı oldurebılır:D:Dadam zaten dısarı ıntıkam almak ıcın cıkıyor kadınla 2 cocugunu oldurecek....
yalnız ben sımdı gardıyanın ne yapcagını dusunuyorum ısınden ıstıfa edıp bunların pesıne dusermıs delı o adam yapar yanı beklerım :D:D sara yıda tebrık ettım kapıyı acık bıraktı bakalım o ve mıchaelın sonu ne olacak
arkadaslar 22.bolum varmı yok mu bılenınız varmı yayınlandı mı abd de arıyorum emuleden ama bulamadım bır turlu bulan catlıycam meraktan bulan bılen varsa lınkı yazarsa sevınırım
yine müthiş kalp çarpıntılarıyla izledim finali... yine müthiş bi bölümdü... yine şimdi bu kadar zaman nası beklicez dedirtecek bi şekilde bitirdiler... yine müthiş bi heyecan, yine müthiş bi senaryo, oyunculuk... bu dizi için ne sölesem az... gerçekten de 4 ay geçmek bilmicek...
fazla bölümün ayrıntılarına girmek istemiyorum, heyecanınız kaçmasın... ama işler pek de öle herkesin istediği gibi gitmedi... beklemediğim kişilerin önü daha açık görünüyor... yine beklemediklerimin ise karanlık gözüküyor... ama şunu söyleyebilirim 2.sezonda müthiş bir "manhunt" olayı yaşıcaz gibi...
rolling sen bu kadar cabuk nasıl ındırıyorsun ya emule mı kullanıyorsun ben emule kullanıyorum dun bastım fılmı ama cok yavas ınıyor eger kullandıgın daha hızlı bır program varsa sylersen sevınırım
eee o da benim sırrım olsun istersen...
benim indirdiğim yerden senin veya bi başkasının indirmesi imkansız... kapalı ve şifreli bir ağ... ağ dışındaki bi yerden erişim imkansız...
Finali bu sabah izledim, piuuu felaket bi yerde bitti. Yav kim bekler o kadar :( torrent ile hızlı indirebilirsiniz arkadaşlar Seed'i çok fazla 256kb ADSL ile minumum 25kb ile çekiyorum :icon_whis
Sezon Finali Hakkında ;
-Pek beklediğim gibi müthiş bir final olmadı malesef. 21.bölümde ki aksiyonu,tempoyu,heyecanı bu bölümde yeterince hissedemedim.
-Sara'nın haline üzüldüm.Teni bembeyaz soğumuş halde bulundu.İnşallah ölmez.:(
-ABD Başkanı'nın vakitsiz ölümü üzücü oldu.Artık Steadman'ı tutmak zor olacak.Dilerim Veronica Terrence'yi karşı tarafa karşı iyi kullanır.
-Gruptan ayrı düşen Haywire ve Ergen hiç beklenmedik şekilde kordondan geçmeyi başardılar.Haywire'nın bisikletle ilerlemesi ve de kaskı baya komediydi.Baya güldüm burada.:D
-Abruzzi ve T-Bag arasındaki dava da bir nebze de olsa Abruzzi'nin intikamını alması ile kapandı.T-Bag buna rağmen pes etmedi.(Karizmasını da biraz çizdirdi artık.) Paranın yerini de biliyor.Eğer kaçabilirse onu 2.sezonda paranın olduğu mekanda görebliriz.;)
-Sezon finali yakalanma korkusu ile uçağı havalandıran Abruzzi'nin adamlarının kahramanlarımızı yüzüstü bırakmasıyla sona erdi.Bakalım kaçış nereye kadar ?
Prison Break yılın en iyi dizilerinden biriydi.
2.sezonu da sabırsızlıkla bekliyoruz.
lütfen uzunca anlatın sezon finalini bide ben neden bulamıorum nette bende izlemekn istiorum nasıl yapiosunuz.uyduda fox varmı bide.varsa gidiom uydu alcam :D üüüffff brisi iice anlatsın bize olatı hem saraya noldu.
ben sezon fınalını cok begendım bence cok guzeldı ıyı bır kurguydu ama sonu kotu bıttı 2.sezona kadar boyle bekleyemem
ısteyen arkadas ıcın soyule bır anlatayım sezon fınalıni
sucre mıchael lıncoln tbag delı adam c note abruzzı ve ispiyoncu velet kacmayı basarıyorlar ama sucrenın sısko kuzenı agır oldugu ıcın halat tasımıyor ve o iceride kalıyor 21. bolum boyle bıttı daha sonra bu sıskodan kacanların ısımlerını ogrenıyorlar bu arada westmorelandı ölü olarak revırde buluyorlar mıchaelın hucresındekı delıgı faaln buluyorlar her neyse bellıckı oldugu yerden cıkarıyorlar bellıck haman tufegıne sarılıp buyuk bır hırsla onları aramaga konuluyor bu arada aradan 12 dakıka gecmıs bızımkıler hapıshanenın yakınında beklıyorlar arama ekıbını onlerıne almak ıcın gec hareket edeceklermıs herneyse ıste baslıyorlar kacmaya abruzzının ayarladıgı mınubusu buluyorlar bu arada delı adamıda bır bahane ıle orda bırakıyorlar yolda araba ıle gıderken abruzzı oturdugu koltugun altına sılah saklamıs tbagı vurmak ıcın ama bızım kurnaz tbag yermı bunu...hemen mıchael a kendını kelepcelıyor anahtarıda yutuyor boylece tbagı olduremıyor abruzzı her neyse hapıshane mudurude yapılan ıncelemelerden revırın kapısının zotrlanmadan acıldıgını anlıyor ve ıcerıden bırının onlara yardım ettıgını dusunup katıe yı sorguluyor kadında kendısının yapmadıgını ama sara ıle mıchael arasında bır seyler oldugunu soyluyor bu arada bızımkıler araba ıle gıderken ılerde yolun kapatıldıgını goruyorlar ve yan yola sapıp ılerlıuyorlar ama bu sefer tekerlek camura saplanıyor bunlarda yaya olarak devam edıyorlar yola ama mıchael yenı cocugun gelmesıne ızın vermıyor onu orda bırakıyorlar ılerlerken bır yerde yol bıtıyor alcak bır ucurum gıbı bır yere gelıyorlar bu arada bır helıkopterde onlara dogru yaklasmakta herneyse bır kayanın arkasına saklanıyorlar helıkopter gıdıncede bırden asagıda oluyorlar(nasıl ındıklerını bende anlamadım)her neyse kacıyorlar falan fılan derken mıchael ve t bag hep gerıde kalıyorlar bırbırlerıne kelepcelı olduklarından hızlı kossamıyorlar dıgerlerıde bundan kurtulşmaya kara verıyor bır kulubege gırıyorlar kelepcesı bahce makası gıbı bı seyler kesmage calısıolar ama olmuyor tam t bag pıs pıs sırıtırken abruzzı t bagın elını kesıyor tabı herkes sok oluyor ama tbagı bırakıp baslıyorlar yollarına devam etmege basbakan yardımcısı olcak kadınında arası sırketle acılmıs durumda sırket kadının basbakan olamayacagını anlayınca sanırım burası pek net degıl ama basbakana bır suıkast duzenlıyor ve basbakan ölüyor otomatık olarakta bızım kadın basbakan oluyor bu arada delı kendı basına bır bısıklet buluyor ve kacmaya calısıyor yenı cocukta bır kamyonun arkasına saklanıp kacmaya calısıyor tbag de kolu kopmus bır sekılde kosuyor ıste bızımkılerde tam hava alanına yaklasmısken polıs arabası bunları goruyor ve dusuyor peslerıne ucakta bekleyen adamlarda heryerden polıs gelıyor ucagı hareket ettırıyorlar bızımkıler tam ucagın yakınına gelmısken ucak havalanıyor ve gıdıyor boylece bızım 5lı sucre mıchael abruzzı c note lıncoln kosarak kacmaya baslıyor arkalarından da polısler kosarken bu sekılde bıtıyor
dıger yarım bıraktıkları seylerde
1.polıs saranın evını basınca sarayı baygın bır sekılde buluyor yanındada morfın var ve agzından salyalar akmıs durumda ölüp ölmedıgı gelecek sezona
2.bızım tutugunu koparan avukatımız veronıca da lıncolnun oldurdugu sanılan aslında olmegen adamın(terence stadman) evıne gıdıyor ve adamın karsısına cıkp merhaba terence dıyor ve bu da orda bıtıyor
ıste kabaca ozet bu umarım ıyı anlatabılmısımdır tabı arada bazı seylerıde cıkardım:D:D:D
irene çok teşekkürler anlattığın için.umarım sara ölmez eğer ölürse arkadaşım beni öldürecek :D bi bahis meselesi.bide şunu söliim izlediniz mi bilmiorum ama 2. sezon premierini izledim orda sucre (adını unuttum)kız arkadaşıyla birlikteydi. sahneler çok hızlı geçtiğinden bi bunu hatırlıorum.yani kurtuluyolar galiba ama saraya noldu beklicez. bide cnbc-e 16. bölümden sora tatile gircekmiş.
arkadaslar ben en son seyrettıgım bolumde hapıshaneden kactılar ..bundan sonra neler oluyor ? bılen varmı
meltem_meltem 19-06-06, 19:44 bir kaç resim bölüm baya ilerde 121!
link olarak veriyiö spoiler olarak da kullanılabilir
http://www.fox.com/prisonbreak/
evet en sonunda sezon finali dahil bütün bölümleri izledim(izlemediğim için bana lanet okuyan arkadaşım rahatlayabilir:img-grin2 )
micheal son bölümde artık gizli gizli kaçmaya çalışmaktan vazgeçmiş sevindim doğrusu keşke bellick ölseydi fenalık geldi bu adamda:fighting2
sara ya da yazık ama yapacak bişey yok
nick den zaten pek haz etmemiştim ölmesi iyi olmuş umuyorum yeni sezona daha güzel karakterler girer
ve en güzel olay T-Bag öldüüü :img-grin2 :img-haha: işte buna çok sevindim gerçi espirilerini komik buluyordum ama olsun (gerçi çenesi düşük arkadaşım bana öleceğini söylemişti ama olsun)
.:princesse:. 25-06-06, 09:43 soyadlarının farklı olma nedeni mike ın doğduğu zmn babasını onları terk etmiş olması böylece mike annesinin linc babasının soyadını almış bilmem anlatabildimmi???
evet en sonunda sezon finali dahil bütün bölümleri izledim(izlemediğim için bana lanet okuyan arkadaşım rahatlayabilir:img-grin2 )
ve en güzel olay T-Bag öldüüü :img-grin2 :img-haha: işte buna çok sevindim gerçi espirilerini komik buluyordum ama olsun (gerçi çenesi düşük arkadaşım bana öleceğini söylemişti ama olsun)
sanırım cenesı dusuk arkadasın benım :):):):):):)sonunda ızledın fınalı yanı yalnız bır seyı atlamıssın t-bag olmedı sadece elı kesıldı ama son sahnelere dogru oda o elıne ragmen kacıyordu bence o oyle kolay kolay ölmez kesın en olmadık yerde fırlıycak bırden ozellıllede ben su ıhtıyar adamın parasını sakladıgı yerde karsılasacaklarını dusunuyorum ama bılemem tabı....
sanırım cenesı dusuk arkadasın benım :):):):):):)sonunda ızledın fınalı yanı yalnız bır seyı atlamıssın t-bag olmedı sadece elı kesıldı ama son sahnelere dogru oda o elıne ragmen kacıyordu bence o oyle kolay kolay ölmez kesın en olmadık yerde fırlıycak bırden ozellıllede ben su ıhtıyar adamın parasını sakladıgı yerde karsılasacaklarını dusunuyorum ama bılemem tabı....
şimdi şom ağazlılığın alemi yok değil mi?:img-grin2 canım Abruzzim elini kesmiş daha ne yapsın ona da ölmezse yuh olsun zaten:icon_evil adamın sapklığı üzerine bi de ölümsüzlük mü eklediler ne
paranın yerinin herkesin içinde söylenmesi kötü oldu şimdi herkes çöreklenmeye çalışcak
fox sitesinde 2.sezonun 21ağustosta başlayacağını duyurdu.
Varietyin haberine göre 2.sezonda William Fichtner kacaklari yakalamak için görevlendirilen Fbı ajanını canlandıracak.ayrıca spoilerlara göre dr.sara yaşıyormuş.
http://www.cinematical.com/images/2005/06/fichtner.jpg
yeni sezondan en büyük beklentim bellickin olmamasıdır ondan başka FBI ajanları mı girer brnim için farketmez yeterki o sevimsiz olmasın:fighting2
gaby malesef yeni fbı ajanıyla bellick linc ve mikeın peşine düşecekmiş.
.:princesse:. 29-06-06, 08:58 ya pekı benım burda merak ettıgım bı olay var saraya burda ne oluyokı olmez ınsallah dıyosun??
morfin kullanıyo yani uyusturucuya geri dönüyo gerci ben cnbc-e den izleyen biri olarak henüz 17. bölümdeyim:D ama arkadasın anlattığı kadarıyla böyle olması lazım;)
gaby malesef yeni fbı ajanıyla bellick linc ve mikeın peşine düşecekmiş.
ama bu kadarı da olmaz hani koskoca FBI ajanı kıytırık gardiyanla kanka olup kaçak aramaz ya başkası arasın FBI,CIA,Secret Service ama bellick aramasın yani
banada saçma geliyor gaby ama spoiler sitelerinde öyle yazıyor tabi yanılma payları da var.aslında kellarman da korumayken ajan gibi çalıştığı için bellicke böyle bir görev verilmesi beni şaşırtmaz.
Eğer Bellick böyle bir görev alırsa saçma olacak ama okadarda kusur olsun artı dizide.Seneristler gerçekten iyi çalışıyor.
belki vali görevlendirebilir bellicki çünkü hapsanede isyan çıktığı zaman pek bi tutmuştu bellicki
Prison Break Does Dallas
Wentworth Miller on his sudden fame: "It has been an adjustment. Everywhere I go, I run into someone who's a fan of the show. And that's a good thing. You want people to love your work because you want to stay employed. At the same time, I'm a very private person. I try to lead a very low-key life. And sometimes you just want to go to Chili's and have a margarita and some chicken fajitas and not have the experience wind up on a Web site somewhere."
On spending a week in swim camp at the University of Texas: "Of course I only saw the inside of a pool, so I didn't really get to explore what Austin had to offer. I'm really looking forward to having some time to check out Dallas. I've heard great things about the food, the culture and the JFK museum. There are a lot of things on my to-do list." (Be careful, spoilers lurk ahead!) Here are the first pictures fresh off the Prison Break set in Dallas via geniass! According to TV Guide, "We're going to get a glimpse of Bellick's home life in the second episode, and it ain't gonna be perty. The second episode will also mark the end of the road for a series regular." And here are the captions: (Top left) Makeup Nanette New sprays "sweat" on the brow of Wentworth Miller. (Top Right) Actors Wentworth Miller and Amaury Nolasco continue their dash to the train. (Bottom left) Wentworth Miller picks up his chair as the cast and crew sets up for the next scene. (Bottom right) Sarah Wayne Callies gets touched up by makeup artist Megan Moore before giving an interview in her trailer. More and bigger pictures in the gallery!
http://img430.imageshack.us/img430/4906/prisonbreakfilmingindallas7kb.jpg
spoiler resimleri oldugu için buraya koyuyorum
http://img443.imageshack.us/img443/7945/prisonbreakfilmingindallas028z.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/7422/prisonbreakfilmingindallas040l.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/1962/prisonbreakfilmingindallas067g.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/251/prisonbreakfilmingindallas086z.jpg
dazzle fotolar ıcın saol ben gelecek sezona daır lıncolnun oluna ne olacagını merak edıyorum en son oda hapse gırdı lıncolnun işi bitince onu cıkarmak ıcın plaqn yaparlarmıs amma gülerım yanı :):):) ama o cocuga ne olacagını cıdden cok merak edıyorum gercekler orataya cıkıncaya kadar hapıshanede sucsuz yere yatacak mı yoka veronıca mı cıkaracak yasal yollardan yoksa mıchael ve lınc onun ıcınde bır seyelr dusunecekmı?????????
resimler için sağol dazzle.irene çok iyi noktaya değinmişsin.kaçaklara ne olacak derken lji unuttuk.umarım ajanlar onu linc ve mikeı bulmak için kullanmadan hapisten çıkabilir.
Son bölümde Sara'yı polisler bulduğunda yanında bir şırınga ve ağzındada köpükler vardı.Muhtemelen intahar etti.Daha fazlada bir şey göstermediler.
cansu_w.miller 03-07-06, 17:52 en sonunda bende izledm 22 yi
Son bölümde Sara'yı polisler bulduğunda yanında bir şırınga ve ağzındada köpükler vardı.Muhtemelen intahar etti.Daha fazlada bir şey göstermediler.
sara dayanamadı morfin aldı intihar oldugunu sanmıyorm sadece iradesiz cıktı belki asırı doz fln ölmus olabilir ama
yok saranın ölecegını sanmam zaten dazzle ın koydugu gelecek sezonun fotograflarındanda ölmeyecegı anlasılıyor
lj konusundada sanırım iş veronica ya kalacak gıbı yası genc oldugundan o cıkarabılır dızıde sey ımajı verebılır adaletle hersey çözülür imajı cunku genelde abd yapımı işlerde kıyamet kopar ortalık yıkılır en sonunda bır abd bayragı gözükür ve hersey yoluna girer...bu tarz bır sey olacak gıbı gelıyor bana ama bılemıyorum tabe:):)
muhtemelen sonunda amerika hükümetindeki vicdanlı abilerimiz karakterlere yardım ederler hatta bu uğurda ölen bile olur dizinin sonundada bütün kahramanlarımız amerikan bağrağına bakarak "God bless america" derler
LJ yi micheal ve lincholnü tuzağa düşürmek için kullanıcaklar zaten onlar ülke dışına çıkmayı düşünüyolardı ama lj olduğu için çıkamazlar
hımmm evet haklısın gabycım lj yuı bırakıp gıdemezler yurt dısına mantıklı bır yaklasım:):)
-yeni spoiler
30yaşındaki FBI ajanı Mahone, kaçakların hakkında hapishanede bir basın toplantısını düzenler- o adamların ülkede en çok aranan suçlular olduğunu Amerikalılar'ın anlamasınından emin olmak için- hapishaneyi niceler,kaçakları resmeder, Mahone, Michael'in dövmesiyle yüksek ölçüde ilgilidir. Yapısal bir mühendis, böyle dövmeye niye sahip? Bellick ise alanda olmayı ister
.:princesse:. 05-07-06, 12:27 bir kaç resim
http://img104.imageshack.us/img104/281/inanvegven5pu.jpg (http://imageshack.us) http://img141.imageshack.us/img141/7347/inanvegven14ad.jpg (http://imageshack.us)
"BANA İNAN VE GÜVEN"
http://img150.imageshack.us/img150/2050/glck5lb.jpg (http://imageshack.us)http://img238.imageshack.us/img238/6505/glck12pc.jpg (http://imageshack.us)
Mike: Doğum günleri genelde hassas konu değildir. Kutlayıcı kendi yaşını hatırlayana kadar, sende nasıl olduğunu anlamadığım...
Sara: Bu sadece 29 doğum gününden biri babam tam olarak bunların sadece 6 tanesinde beni görebildi. Onun yerine çiçek alıyorum. Bir hafta sonra çöpte solacak olan çiçekler. Üstesinden gelinemeyecek bir şey değil...
Mike: Neden bu kadar alaycısın?
Sara: Michael, bence alaycılık var, ve gerçekçilik var.
Mike: Ve olay iyi tarafından bakmak var. Umut . İnanç.
Sara: Bu sözler hapishaneye tıkılmış sekiz parmaklı bir adamdan geliyor.
Mike: parmakları abartmayalım.
Sara: Beni güldürmeye çalıştığın için teşekkür ederim. Ama bugün değil.
Mike: Asla bilemezsin.
http://img240.imageshack.us/img240/1702/x1pnprgmi5o50agywjzvh2lzoaegow.jpg (http://imageshack.us)
http://img240.imageshack.us/img240/554/x1pnprgmi5o50agywjzvh2pomm2h7e.jpg (http://imageshack.us)
http://img137.imageshack.us/img137/7949/x1pnprgmi5o50agywjzvh2q9myhvwh.jpg (http://imageshack.us)
-yeni spoiler
30yaşındaki FBI ajanı Mahone, kaçakların hakkında hapishanede bir basın toplantısını düzenler- o adamların ülkede en çok aranan suçlular olduğunu Amerikalılar'ın anlamasınından emin olmak için- hapishaneyi niceler,kaçakları resmeder, Mahone, Michael'in dövmesiyle yüksek ölçüde ilgilidir. Yapısal bir mühendis, böyle dövmeye niye sahip? Bellick ise alanda olmayı ister
hayret sonunda biri michealın düşündüklerini çözmeye mi çalışıyor ne hapsanedeki pope ve bellickin saflıklarından sonra iyi olur valla
bellick de illa salça olcak yani sanane kardeşim sen baksana hapsanedeki diğer mahkumlara senin üzerine vazife mi sanki?
o şişman adam westmonth(ismi doğru yazamamış olabilirim) son sözünde dediği yeri duydu acaba gardiyanlara söyler mi paranın yerini
**ER_Mania** 12-07-06, 12:15 Ya bu nasıl bi son abi!:img-fear2
Öyle bi merakla bekliyorum ki. Dizi iyice çığırından çıktı.. Çıldırıcam valla..:img-yes:
Umarım Sara ölmemiştir ya. Çok üzülürüm yoksa.:sad53: T-Bag 'in elinin koptuğu sahne de çok gerçekçiydi. Zor baktım valla.. :img-sorry
2.sezon cast
Dominic Purcell - Lincoln Burrows
Wentworth Miller - Michael Scofield
Robin Tunney - Veronica Donovan
Amaury Nolasco - Fernando Sucre
Marshall Allman - L.J. Burrows
Wade Williams - Captain Brad Bellick
Paul Adelstein - Agent Paul Kellerman
Robert Knepper - Theodore "T-Bag" Bagwell
Rockmond Dunbar - Benjamin Miles "C-Note" Franklin
Sarah Wayne Callies - Dr. Sara Tancredi
William Fichtner - Agent Buck Mahone
Peter Stormare - John Abruzzi
Başkan yardımcını oynayan Patrica Wettig 2.sezonda yer almayacağını açıkladı
tbagin 2.sezondaki sarışın hali
http://img508.imageshack.us/img508/8900/bimnh5.jpg
2.sezondan yeni bir resim-mike ve çete bir yeri kazıyorlar.bir sitede kazdıkları yerin 1.sezonda mikeın ziyaret ettiği mezar olduğu söyleniyor.
http://img508.imageshack.us/img508/230/michael20diggingmx8.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/3824/prisonbreakspoilerrg4.jpg
evet 2.sezon promo resimleri geldi arkadaslar:img-grin2
http://img100.imageshack.us/img100/6025/prisonbreakseason2promosue1.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason2promosue1.jpg) http://img100.imageshack.us/img100/8329/prisonbreakseason2promos01vr1.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason2promos01vr1.jpg) http://img100.imageshack.us/img100/9883/prisonbreakseason2promos02gd7.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason2promos02gd7.jpg)
http://img100.imageshack.us/img100/373/prisonbreakseason2promos03ru4.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason2promos03ru4.jpg) http://img100.imageshack.us/img100/4207/prisonbreakseason2promos04sn0.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason2promos04sn0.jpg) http://img100.imageshack.us/img100/7662/prisonbreakseason2promos06jz4.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason2promos06jz4.jpg)
devammmm
http://img100.imageshack.us/img100/2987/prisonbreakseason2promos07py7.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason2promos07py7.jpg) http://img100.imageshack.us/img100/9541/prisonbreakseason2promos08au3.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason2promos08au3.jpg) http://img100.imageshack.us/img100/316/prisonbreakseason2promos09pk1.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason2promos09pk1.jpg)
http://img100.imageshack.us/img100/4300/prisonbreakseason2promos10yy3.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason2promos10yy3.jpg) http://img100.imageshack.us/img100/3340/prisonbreakseason2promos11hv8.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason2promos11hv8.jpg) http://img100.imageshack.us/img100/3415/prisonbreakseason2promos12js1.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason2promos12js1.jpg)
devam:img-grin2
http://img100.imageshack.us/img100/3740/prisonbreakseason2promos13ea4.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason2promos13ea4.jpg) http://img100.imageshack.us/img100/3272/prisonbreakseason2promos14fq5.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason2promos14fq5.jpg) http://img100.imageshack.us/img100/2255/prisonbreakseason2promos15wy3.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason2promos15wy3.jpg)
http://img100.imageshack.us/img100/9111/prisonbreakseason2promos17eg4.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason2promos17eg4.jpg) http://img100.imageshack.us/img100/7452/prisonbreakseason2promos18qn6.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason2promos18qn6.jpg)bu adam yeni giriyo sanirim
dazzle eline sağlık. yeni giren adam mike ve lincin peşine düşeceği fbı ajanı mahone.
set resimlerinde tbagin saçları sarıymış ama promolarda yine koyu renk.
http://img132.imageshack.us/img132/5217/normal71511623nr5.th.jpg (http://img132.imageshack.us/my.php?image=normal71511623nr5.jpg)
büyük boyut:http://img132.imageshack.us/img132/5217/normal71511623nr5.jpg
bölüm isimleri ve yayın tarihleri:
August 21, 2006 (8pm/7pm): Episode 2.01 - Manhunt
August 28, 2006 (8pm/7pm): Episode 2.02 - Otis
September 4, 2006 (8pm/7pm): Episode 2.03 - TBA
September 11, 2006 (8pm/7pm): Episode 2.04 - First Down
3.bölüm Description ilgili bilgi:abruzzi karısı Sylvia ile buluşuyor.Tbag ise Jerry ve onun 14yaşındaki kızıyla yolculuk ediyor
http://img100.imageshack.us/img100/9541/prisonbreakseason2promos08au3.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason2promos08au3.jpg)
bu kım bılen var mı yenı katılan oyunculardan mı fotografın ustunu tıklayınca bende buyuk gostermıyor o yuzden cıkaramadım!!!!!
dazzle fotolar ıcın saol sbuffy sende tarıhler ıcın sagol 21 agustosu sabırla beklıyorum;)
http://img100.imageshack.us/img100/9541/prisonbreakseason2promos08au3.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakseason2promos08au3.jpg)
bu kım bılen var mı yenı katılan oyunculardan mı fotografın ustunu tıklayınca bende buyuk gostermıyor o yuzden cıkaramadım!!!!!
dazzle fotolar ıcın saol sbuffy sende tarıhler ıcın sagol 21 agustosu sabırla beklıyorum;)
evet o gammaz çocuğa benziyor.
eğer resimler büyük çıkmıyosa resmin linkindeki .th yi sil resim açılır.
evet smartın dedıgını yapıp buyuk bakınca o ıspıyoncu cocukmus!!!!kısa sac onada yakısmıs yalnız bı krızma olmus ama tabı kısılık yok cocukta:(:(:(:(:(michael keske ona yardım etmeseydı ama zor durumda olanlara yardım etme gıbı bı hastalıgı var!!!!!!!!!
o yeni yetme artkadaslar doğru tahmin ettininz:img-grin2 [/ [/URL] [URL=http://img467.imageshack.us/my.php?image=prisonbreak2spoilers07yy1.jpg][IMG]http://img467.imageshack.us/img467/5194/prisonbreak2spoilers07yy1.th.jpg (http://img159.imageshack.us/my.php?image=prisonbreak2spoilers02wm4.jpg)
http://img467.imageshack.us/img467/5604/prisonbreak2spoilers10xu0.th.jpg (http://img467.imageshack.us/my.php?image=prisonbreak2spoilers10xu0.jpg) http://img467.imageshack.us/img467/4586/prisonbreak2spoilers14ur0.th.jpg (http://img467.imageshack.us/my.php?image=prisonbreak2spoilers14ur0.jpg)
[B]devami yarina :img-grin2
Arkadaşlar... sanırım 2.sezon bölümlerini nereden indirip seyrettiğinizi söylermisiniz... yada ayrıntılı bir özet...????????????????
1.sezon çok ilginç bitti..bu da okuduklarıma göre kaçanların çoğu kurtuluyor... ormanda izlerini kaybettiriyorlar galiba....
Sara'ya birşey olmamasına çok sevindim eeee artık babası başkanın en güvendiği adam olduğu için ona birşey olacağını sanmam......Mike bir şekilde ona ulaşır artık...
Mike işi şimdi dahada zor.. artık karşısında Amerikan Başkanı var şimdi tüm polis FBI ve gizli servis onları arıyacak..işleri çok zor umarım..veronica o bulduğu adamı bir an önce yetkililere teslim eder böylece lincin temize çıkar en azından artık elektirikli sandalye tehlikesi olmaz...
Gerçi arkadaşlardan birisi Başkan yardımcı rolündeki kişi için Başkan yardımcını oynayan Patrica Wettig 2.sezonda yer almayacağını açıkladı dedi... yani o olmayacaksa baş düşmanları yok artık daha rahat ederler...
Başkan yardımcını oynayan Patrica Wettig 2.sezonda yer almayacağını açıkladı dedi... yani o olmayacaksa baş düşmanları yok artık daha rahat ederler...
2.sezonda yer almayacağı kesin.hatta başka bir diziye başlayacak.ayrıcca yeni sezonun açıklanana castında ismi de yok.spoilerlarda 3.sezonda yer alacağı söyleniyor.bu sezon için açık alanda kaçmakla geçeceği söylentileri var eğer bu doğruysa başkanın olmaması mantıklı ama eğer konu geniş tutulursa başkanı işin içine nasıl katmayacaklar onu merak ediyorum.
5.bölüm Map'in özeti:
Başkanın ajanlarınından Bill Kim soruşturma için Fox Rivera gelir.Kim özellikle Sara'nın bulunduğu yer ve onun temas ettikleri kişilerle ilgilenir.Sucre Las vegasta hector ile evlenme hazırlığı yapan Maricruz'u bulur.Maricruz'un kız kardeşi Sucreye onu Maricruzla konuşturacağına söz verir ama sonradan polisi aramaya karar verir.
benden size birkaç resim daha:img-grin2
http://img223.imageshack.us/img223/5374/prisonbreakseason2premierepi8.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/1314/prisonbreakseason2premiere01vu2.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/8660/prisonbreakseason2premiere02cb3.jpg(bu arkadas yeni fbı ajanimiz:img-grin2 )
[IMG]http://img223.imageshack.us/img223/8545/prisonbreakseason2premiere03pk7.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/231/prisonbreakseason2premiere05sh3.jpg
http://img108.imageshack.us/img108/8952/wentworthmillerinterview07hr4.jpg
http://img108.imageshack.us/img108/3359/wentworthmillerinterview09bo2.jpg
http://img322.imageshack.us/img322/8664/normal00041bg1.jpg
http://img359.imageshack.us/img359/7742/normal06co4pd9.jpg
http://img359.imageshack.us/img359/6105/normal00044xj8.jpg
http://img518.imageshack.us/img518/1778/normal00042ay3.jpg
http://img322.imageshack.us/img322/8566/normal00043dt1.jpg
http://img322.imageshack.us/img322/2492/normal00039us5.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/3180/normal00032hl7.jpg
http://img322.imageshack.us/img322/6599/normal00038pw3.jpg
http://img322.imageshack.us/img322/6565/normal00024qj8.jpg
resimler özetler herşey süper olmuş teşekkürler 21 ağustostaymış ilk bölümü çok sevindim eylüle kadar beklemeyi gözden çıkarmıştım
merak etmeyin eski başkan oynamasa bile yerine sevimsiz bir sarışın bulur oynatırlar :img-grin2
Michael Lambert ropörtajı
http://img85.imageshack.us/img85/1603/billmikeprisonbreakab7.th.jpg (http://img85.imageshack.us/my.php?image=billmikeprisonbreakab7.jpg)
-hangi bölümlerde yer aldınız?
3ve 4.bölümlerde yer aldım.ve 11ağustos cuma günü 5.bölüm çekimlerine başlıycaz.umarım her bölümde olurum.
-ekiple çalışmayı sevdin mi?
Ekiple çalışmak çok zevkli.herkes çok şakacı ve eğlenceli
-Favori aktörünüz kim?
Benim favorim William Fitchner.Onun aktör olarak birçok tecrübesi var.
-Diziyi seyretmiş miydiniz?
evet.şimdi ilk sezon Dvdsini alıcam.
2.sezon yeni fragman:mahone mikeın peşinde
http://www.hemenpaylas.com/download/1343568/Prison_Break_Trailer2_Season2.wmv.html
resimler özetler herşey süper olmuş teşekkürler 21 ağustostaymış ilk bölümü çok sevindim eylüle kadar beklemeyi gözden çıkarmıştım
merak etmeyin eski başkan oynamasa bile yerine sevimsiz bir sarışın bulur oynatırlar :img-grin2
peki o zamana kadar tekrar bölümlerini nasıl bitirecekler madem 21 ağustosda başlıomuş???????????????????
peki o zamana kadar tekrar bölümlerini nasıl bitirecekler madem 21 ağustosda başlıomuş???????????????????
cnbce ne yapar bilemiyorum muhtemelen daha sonra göstermeye başlar ama ben internetten indireceğim için sorun olmaz:img-grin2
http://img228.imageshack.us/img228/8906/normal0025fz2.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/7241/normal0023xx8.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/5952/normal0008rk4.jpg
iki yeni spoiler
1-Veronica Terenceın evinden çıkamayacakmış ve yardım için şerifi arayacakmış.ama gizli servis telefonu dinlediği için eve gelip veronicayı vuracakmış (birkaç kez ateş edeceklermiş) ve çöp tenekesine atacaklarmış.söylenenlere göre veronica ölecekmiş.
2.miller bir açıklamasında mike ve sara şans eseri bulaşacaklar burda saranın nasıl tepki göstereceğini göreceksiniz demiş
Veronica ölecek demek, pek şaşırmadım doğrusu :)
.:princesse:. 18-08-06, 16:52 aman ölsün yaa ztn onun yüzünden kaç kere olaylar daha kötü oldu gerci lincoln için üzüldüm yaa :( o ağlar fln yazık onada tam dışarı cıkıyo veronica yok :(
http://img111.imageshack.us/img111/7005/mkjlklut2.png (http://imageshack.us)
Veronica ölecek demek, pek şaşırmadım doğrusu :)
sezon finalinde komşuya ziyarete gider gibi terrenceın karşısına çıkınca bende öleceğini tahmin etmiştim ama 2.sezon promolarında resmini görünce acaba? demiştim.kenis öleceğini yazmamışlar pazartesi abdde sezonun ilk bölümü yayınlanacak.muhtemelen 2.bölümden sonra yaşayıp yaşamayacağı belli olur.
yabancı forumlarda linc sara yakınlaşması olacağına dair söylentiler var.böyle birşeyin olması veronica-mike yakınlaşması kadar itici olur.
.:princesse:. 19-08-06, 17:37 katılıyorum mike-veronica we linc.-sara en iğrenç çift ama mike-sara linc veronica harika:img-grin2
http://img111.imageshack.us/img111/7005/mkjlklut2.png (http://imageshack.us)
yeni sezonun 2.bölümünden resimler
http://img218.imageshack.us/img218/7904/normal202otismichlincrooftn5.th.jpg (http://img218.imageshack.us/my.php?image=normal202otismichlincrooftn5.jpg)http ://img218.imageshack.us/img218/2660/normal202otismichlincrunstreetswf2.th.jpg (http://img218.imageshack.us/my.php?image=normal202otismichlincrunstreetswf2.jp g)http://img218.imageshack.us/img218/7857/normal202otisljincustodybx7.th.jpg (http://img218.imageshack.us/my.php?image=normal202otisljincustodybx7.jpg)
http://img218.imageshack.us/img218/9353/normal202otismahoneljrd1.jpg
sbuff nin de dediği gibi veronicada potansiyel ölü cesareti vardı ölsün bakalım yokluğunu pek fazla çekmeyiz
sara ile linc ne ara görüşüp yakınlaşacaklarmış anlamadım illa birini yaayacaklar saraya yani:img-grin2
yabancı forumlarda yazdığı kadarıyla ilk bölümde olanlar;
-korumalar(burda bazıları koruma bazıları federaller demişler) veronicayı alnının ortasından vurmuşlar.veronica vurulurken telefonda lincle konuşuyormuş.
-bu arada terence steadmanı oynayan oyuncu değişmiş.terenceı Jeff Perry canlandırıyormuş.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/1/14/Jeff_Perry_2.jpg/200px-Jeff_Perry_2.jpg
-t-bag veterinere gidip kolunu dikmesi için doktoru tehdit etmiş.
http://img177.imageshack.us/img177/7953/prison211183pu9.th.jpg (http://img177.imageshack.us/my.php?image=prison211183pu9.jpg)
-mikeın kolundaki dövme sadece hapishane için değil dışarsı içinde lazımmış.
-yeni ajan mahone için çok zeki nerdeyse mike ve linci yakalayacaktı diye yazmışlar.forumlarda mahoneyi öve öve bitiremiyorlar.anlaşılan mike out mahone in:)
Mahone (In Scofield's apartment): So this is where Scofield lived?
Agent: Yeah, up until about 2 months ago when he was incarcerated.
Mahone: Mothers dead.. Fathers a dead beat. Got nothing in the whole world but your brother. So you planned and you scheme for months until you get it right. Every single element and then you destroy all the evidence.
(Walks over to the window and looks down) I want divers in the river
http://img177.imageshack.us/img177/8105/prison211408lh3.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/9946/prison211377xs6.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/8097/prison211417pu9.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/5066/prison211155cc4.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/9707/prison210801at9.jpg
mahone mikeın dövmesini yapan kızla konuşuyor:)
http://img177.imageshack.us/img177/4870/prison210934gh2.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/5213/13e8d933db6.png
mike nasıl hastaneye girip bunu bırakmış acaba?galiba sarayıda yanlarına alacaklar.
http://img182.imageshack.us/img182/1728/990c0159ya3.png
dontworybehappy 23-08-06, 17:31 of süperdi ya bu bölüm yalnız bencede mike out mahone in adam çok zeki ya mikeın dövmesiyle ilgili herşeyi anlıyo sonu çok kötü bitti böyle
Mahone:
O hapishaneden nasıl kaçacakları,
ardından nasıl kaybolacakları...Hepsi vücudunda.Sizi temin edebilirim, Scofield'ın kafasındaki her şeyi bilmemiz an meselesi.Nereye kaçmayı planladığı,
oraya nasıl gideceği...Ve oraya gideceği zaman geldiğinde de,
orada onu bekliyor olacağız.
veronicaya üzüldüm linc için öldü sonuçta o sırada da telefonda lince steadmanı buldum falan diyodu:icon_cry: :icon_cry:
mike notu saraya götürmedi sara çantasının içinde buldu o gammazcı hemşire hastaneye getirmişti çantasını
dontworybehappy forumlarda mike saraya notu ulaştırdı yazdıkları için mike hastaneye gitti sandım.bu arada mezarlık konusu ne acaba?
DaveMustaine 23-08-06, 21:00 Dikkat ederseniz, Michael'in bıraktığı notta noktalar vardı...Orada mors alfebesi tarzı bir dil ile, I love you Sara yazıyormuş :) Öyle bir iddia var.
dontworybehappy 24-08-06, 10:37 dontworybehappy forumlarda mike saraya notu ulaştırdı yazdıkları için mike hastaneye gitti sandım.bu arada mezarlık konusu ne acaba?
mahone mikeın dövmelerini incelemeye almış durumda zaten dövmede Ripe Chance Woods yazısını görüyo ve bi yer ismi zannedip araştırıyo ama ne orda ne de başka bi ülkede böyle isimli bi yer bulamıyolar aslında bu mezarlıkta birinin ismi mike hapse gitmeden önce bu mezara dışarıda lazım olacak şeyleri koymuş kıyafet para pasaport falan hatırlarsanız 16. bölümde hapse girmeden önceki olayların anlatıldığı bölümde mike bi yeri kazıyodu o orasıymış neyse sonra mahone da bunun yer adı değil bi isim olduğunu düşünüyo ülkenin nüfus listesini istiyo gittiği en eskiye kadar diyo ve ismi buluyo mezarlığına gidiyo sucre bunu görüyo diğerlerini uyarıyo ve kaçıyolar ama michael biraz bekliyo Mahone a öyle bi bakışı vardı ki e sonunda dişli bi rakip çıktı karşısına:img-grin2
dontworybehappy 24-08-06, 10:47 Dikkat ederseniz, Michael'in bıraktığı notta noktalar vardı...Orada mors alfebesi tarzı bir dil ile, I love you Sara yazıyormuş :) Öyle bir iddia var.
orda aslında telefon numarası varmış ne zeki ya bu Mike Mahone kadar olmasada:img-grin2
http://img228.imageshack.us/img228/390/prisonbreakdottheoryhh8.jpg (http://imageshack.us)
yaşasın mahone
güzel bölümdü geçişlerdeki boru görüntüleri yerine dışardan manzaralar koymaları iyi olmuş ama t-bag olayına sinir oldum adamın kolu kopmuş sabaha kadar dayanmış yok artık kan kaybından ölürdü hiç olmadı bayılırdı fazla kasmışlar
http://img169.imageshack.us/img169/2585/m1vc3xg0.png (http://imageshack.us)
http://img169.imageshack.us/img169/2501/m2bn4fl2.png (http://imageshack.us)
yaaaa veronicaya çok üzüldüm offff:icon_cry: :icon_cry: ne olursa olsun çok seviyodum onu insallah l.j e bişe olmaz :img-sorry
2.02 - Otis
http://wentworth-miller.net/images/albums/episode%20stills/normal_otis.jpg
http://wentworth-miller.net/images/albums/episode%20stills/normal_otis_%281%29.jpg
http://wentworth-miller.net/images/albums/episode%20stills/normal_otis_%282%29.jpg
DaveMustaine 25-08-06, 09:35 Dizi bizimkilerin kaçması ile başlıyor. Aslında hava nasıl aydınlandı ben bunu düşünüyorum halen. Daha sonra süper zeka FBI ajanı Mahone, Michael'in dövmelerini çözmeye başlıyor. Veronica ise Steadman'ın evinde mahsur kalıyor, nedeni ise kapıların sadece dışardan açılması ve camların 8 cm'lik kurşun geçirmez cam olmaları. Veronica polislere telefon ediyor ve hat dinlendiği için (ya da benzer bişey) polislerden önce gelip Veronica'yı başından ve kalbinden vuruyorlar :icon_cry: Bizimkiler ise bir mezarda saklı olan elbiseleri giyip sivillerin arasına karışıyorlar. Son anda Mahone'den kaçarak başarıyorlar bunu tabi. T-Bag ise kopuk elini veteriner'e diktirmeye çalışıyor. Sara ise Michael'dan aldığı "Bunun içinde bir planım var" notu ile şok oluyor. Onu sevmediğini zannediyordu o yüzden şok oldu :) Unuttuğum varsa tamamlayınız lütfen :img-artis ...
Dizi bizimkilerin kaçması ile başlıyor. Aslında hava nasıl aydınlandı ben bunu düşünüyorum halen. Daha sonra süper zeka FBI ajanı Mahone, Michael'in dövmelerini çözmeye başlıyor. Veronica ise Steadman'ın evinde mahsur kalıyor, nedeni ise kapıların sadece dışardan açılması ve camların 8 cm'lik kurşun geçirmez cam olmaları. Veronica polislere telefon ediyor ve hat dinlendiği için (ya da benzer bişey) polislerden önce gelip Veronica'yı başından ve kalbinden vuruyorlar :icon_cry: Bizimkiler ise bir mezarda saklı olan elbiseleri giyip sivillerin arasına karışıyorlar. Son anda Mahone'den kaçarak başarıyorlar bunu tabi. T-Bag ise kopuk elini veteriner'e diktirmeye çalışıyor. Sara ise Michael'dan aldığı "Bunun içinde bir planım var" notu ile şok oluyor. Onu sevmediğini zannediyordu o yüzden şok oldu :) Unuttuğum varsa tamamlayınız lütfen :img-artis ...
Desenize 2.sezon bomba gibi geliyor...bu sefer 4 duvar arasında kaçıp kovalama değil..dışarıda her türlü imkanın içinde bir kaçma olacak...
Eğer Mahone Michaelin dövmelerini çözecek kadar zekiyse belki linc kurulan tuzağı fark edecek kadar da zeki olabilir..üstelik linc oğlu tutuklu olarak elinin altında bence onu yem olarak kullanabilir... yada sarayı michaelin ondan vazgeçmeyeceğini anlarsa...
Lütfen bu bölümleri internetten nereden indirdiğinizi söylermisiniz..Türkiyede 2.sezon hemen başlayacağını sanmam sonuçta Amerikada yeni başlıyorsa bizimkiler en az 6-7 ay sonra yayınlıyor...
little_scofield 25-08-06, 14:19 Dizi bizimkilerin kaçması ile başlıyor. Aslında hava nasıl aydınlandı ben bunu düşünüyorum halen. Daha sonra süper zeka FBI ajanı Mahone, Michael'in dövmelerini çözmeye başlıyor. Veronica ise Steadman'ın evinde mahsur kalıyor, nedeni ise kapıların sadece dışardan açılması ve camların 8 cm'lik kurşun geçirmez cam olmaları. Veronica polislere telefon ediyor ve hat dinlendiği için (ya da benzer bişey) polislerden önce gelip Veronica'yı başından ve kalbinden vuruyorlar :icon_cry: Bizimkiler ise bir mezarda saklı olan elbiseleri giyip sivillerin arasına karışıyorlar. Son anda Mahone'den kaçarak başarıyorlar bunu tabi. T-Bag ise kopuk elini veteriner'e diktirmeye çalışıyor. Sara ise Michael'dan aldığı "Bunun içinde bir planım var" notu ile şok oluyor. Onu sevmediğini zannediyordu o yüzden şok oldu :) Unuttuğum varsa tamamlayınız lütfen :img-artis ...
veronicanın olmasi kotu olmus ya:icon_cry: bn sverdm onu sara ile mike biraraya gelckmi cok merk ediorumm yaa
.:princesse:. 25-08-06, 15:23 Dizi bizimkilerin kaçması ile başlıyor. Aslında hava nasıl aydınlandı ben bunu düşünüyorum halen. Daha sonra süper zeka FBI ajanı Mahone, Michael'in dövmelerini çözmeye başlıyor. Veronica ise Steadman'ın evinde mahsur kalıyor, nedeni ise kapıların sadece dışardan açılması ve camların 8 cm'lik kurşun geçirmez cam olmaları. Veronica polislere telefon ediyor ve hat dinlendiği için (ya da benzer bişey) polislerden önce gelip Veronica'yı başından ve kalbinden vuruyorlar :icon_cry: Bizimkiler ise bir mezarda saklı olan elbiseleri giyip sivillerin arasına karışıyorlar. Son anda Mahone'den kaçarak başarıyorlar bunu tabi. T-Bag ise kopuk elini veteriner'e diktirmeye çalışıyor. Sara ise Michael'dan aldığı "Bunun içinde bir planım var" notu ile şok oluyor. Onu sevmediğini zannediyordu o yüzden şok oldu :) Unuttuğum varsa tamamlayınız lütfen :img-artis ...
t-bag i ancak veteriner iyilestirir ztn insan gibi davransaydi belki doktor ama :D off tr de baslasada izlesek...
.:princesse:. 25-08-06, 15:27 [QUOTE=dazzle]2.02 - Otis
http://wentworth-miller.net/images/albums/episode%20stills/normal_otis.jpg
bittim bu resme takim elbise ustune kasket :D:D super walla...
DaveMustaine 25-08-06, 15:28 Torrent'den çok rahat indirebilirsiniz. Kısa süre içinde rehber hazırlayacağım nasıl indirileceğine dair. İsteyenlere P.M. (özel mesaj) ile atarım ;)
Bu arada Linc ile Sara birleşeceklermiş ilerde :icon_cry: Öyle okudum... Michael için kötü bir haber.
Mahone zaten inanılmaz zeki birisi, Michael'in bir bakışı vardı. Nasıl çözdü bu kadar şeyi bu herif der gibi :img-grin2 ...
DaveMustaine 25-08-06, 15:47 Mühim olan Michael'in düşündüklerini düşünmek çözmek değil zaten. Bu durumda Mahone bence Michael kadar zeki olamaz. O sadece çözüyor olayı...
Bir garibime giden olay daha var, Michael'in vücudundaki her bölgenin resmi var adamda. Ne diye çekmişler o kadar resim anlayamadım :S
Linc-Sara çok saçma olur ya, 2*01 de Michael ın da Sara ya aşık olduğunu anlatıyor, ve de planı olduğunu.. Veronica harbiden öldü allah rahmet eylesin kafasından yedi kurşunu.
2. sezon çok kopuk başlamış bana göre nasıl sabah oldu bunlar sabaha kadar koştu mu t-bag nasıl ölmedi hafiften zırvakamışlar
DaveMustaine 25-08-06, 18:19 T-Bag'in ölmemesi o kadar da zırvalama değil bence.Ama sabaha kadar enselerinde polisler ile koşmaları aşırı saçma olmuş...Hadi koşarsın ama elbet dinlenmen gerekir.Bir de depar atıyorlar.
T-Bag'in ölmemesi o kadar da zırvalama değil bence.Ama sabaha kadar enselerinde polisler ile koşmaları aşırı saçma olmuş...Hadi koşarsın ama elbet dinlenmen gerekir.Bir de depar atıyorlar.
insanlar bileklerini kestiklerinde bile kan kaybından birkaç saat içinde ölüyorlar kaldı ki t-bagin kolu kopmuş ama abimiz yılmamış sabaha kadar eli yanında koşmuş(bu arada hiç fenalaşmamış)sabah kamp yapanların çadırının yanından içi buz dolu şeyi almış(bu zamana kadar kopan elindeki hücreleri ölmemiş o kadar süre oksijensiz kalmasına rağmen) ve son olarak t-bag elin veterinerine anestezi olmadan elini diktirecek kopan parmağın bile yerine dikilmesi için işlemler mikrocerrahide yapılırken t-bag elini veterinerde diktiriyor
bu arda michealın akılı bıdık halleride sıkmaya başladı bu yüzden mahone karakterini sevdim en azından diziye heycan geldi
DaveMustaine 25-08-06, 19:19 Ölmemesi değilde, o kadar yolu yürümesi bence çok saçma. O el'i şimdi veteriner bey dikerse ve normal kullanırsa t-bag hiç şaşırmam :)
Ama Michael zeki, Mahone'de zeki. Bakalım kim kazanacak. Ama Michael genç kızların sevgilisi :P Bence o ağar basar.
hatsehpsut 26-08-06, 00:50 Ülkeler ve Gösterim Tarihleri
Country Premiere Network
Norway January 5, 2006 TV3
UK January 23, 2006 Five
Australia February 1, 2006 Seven Network
The Netherlands March 16, 2006 RTL 5
Turkey March 02, 2006 CNBC-e:icon_cry:
herzaman oldugu gibi engeç biz izleyecegiz bütün dizilerde bu böle saolsunlar tevazu gösteripte türkiyeyede vermişler buda bişe:icon_evil :img-sorry
Linc-Sara çok saçma olur ya, 2*01 de Michael ın da Sara ya aşık olduğunu anlatıyor, ve de planı olduğunu.. Veronica harbiden öldü allah rahmet eylesin kafasından yedi kurşunu.
bencede ver&mic nasıl saçma olduysa linc&sarada bi okadar saçma bence zaten sara mikei seviyo :img-grin2
DaveMustaine 26-08-06, 10:00 Bence Mart'ı beklemeye gerek yok, indirin ve izleyin. Ben herhangi bir yabancı diziyi TV'den izlediğimi bilmem. Dizi 15-16.bölümlerine geldiğinde, TR'de daha ilk bölümü yayınlanacak :) Ben çıktığı gün indirip izledim valla, dayanamadım.
DaveMustaine 26-08-06, 12:03 Valla ben emule'den çektim. Sabah kalktım, tıkladım ve yattım : ) Torrent'de ilk gün 16500 gibi bir seed rakamı vardı. 70-80 kb saniyede minimum çekilebilirdi yani..
walla bende bu yaz sıkıntıdan indiriim barii dedim. 1 hafta da bütün sezonu izledim. ölee çok daha güzel oluoo arka arkaya 2-3 bölüm izliodum. ama şimdi her bölümü 1 hafta beklemem lazım yaa
iyi dikkat etmissin :img-grin2
yinede eylulde baslayacagini hic sanmiyorum cunku reklami yapilmiyor eger yayinlancak olsaydi kesin reklamlari olurdu :icon_cry:
eylülde başlıyacağını hiç zannetmiyorum çünkü bu sonbahar için yeni bir sürü dizi almışlar ve prison break araya sıkıştıramazlar muhtemelen ocaktan sonra yayınlarlar
dizi eylül de başlamaz.zaten cnbc-e nin sitesinde sonbahar yayın akışı verilmiş..Geçen sezonu ben cnbce den takip etmemiştim.2-3 bölümü aynı anda izlemiştim.(sinema tadında oluyor)Ama bu sezonu izleyemem heralde:icon_cry: ..
2. sezonun ilk bölümünü daha yeni izleyebildim, michael arabadayken sucreyle sarah ile ilgili konuşuyorlardı ya orda michael sara için hayatını mahvettim diyor ya, michael saranın intihar ettiğini biliyormu, bir de mezardayken şu dedektif mahone bir hap içiyor , ne için olduğunu bilen var mı?
2. sezonun ilk bölümünü daha yeni izleyebildim, michael arabadayken sucreyle sarah ile ilgili konuşuyorlardı ya orda michael sara için hayatını mahvettim diyor ya, michael saranın intihar ettiğini biliyormu, bir de mezardayken şu dedektif mahone bir hap içiyor , ne için olduğunu bilen var mı?
michael sara nın intihar ettiini bilmio da o hapın ne için olduğunu bende merak ediorum. heralde sonraki bölümlerde açıklııcaklar. belkide mahone da da micheal da olan değişik bi hastalık mı diim artık o olabilir, hani sara yla bi doktor arasında konuşma wardı ya michael la ilgili konuşuolardı şimdi tam hatırlayamadım orda geçmişti sanırm
mahone'nun içtiği ilacın çok önemli birşey olduğunu sanmıyorum muhtemelen ağrı kesici falan içiyordur house dada her bölüm mutlaka vicodin içilir
cnbce de sikca sorulan sorular kisminda 2. sezonun ocakta basliycagi yaziyor. daha cok var :icon_cry: ama buna da sukur
SPOILER...
1.sezonun tamamını tekrar izledikten sonra Foxta yayınlanmaya başlayan 2.sezonun 2 bölümünüde izledim olaylar gerçekten güzel gelişiyor. Abruzzi bakalım neler planlıyor Fibunacci'nin yerini öğrenmek için Veronica kozunu kaybettikten sonra 1 ihtimal Sara Tancredi'yi kaçırıp Michael'ı pazarlığa zorlaması. Sapık T-bag Utah yolunda sarı saçlarıyla yakalanabilir mi görücez . Ayrıca Sucre en büyük hatayı yapıp sevgilisinin yanına gidecek gibime geliyor ,arkadan vuran hain kuzeni Hector kesin bunu ele verip 100.000 dolarlık ödülü kapar. Haywire bisikletle kaçtığında kesin bu yakalanmaz demiştim ama ödül sözkonusu olduğu için belki yakalanabilir. Görevini kötüye kullanan Bellick tam intahar edicekken ödül avcısı oldu, bu rahatsızıda görmeye devam edicez :)
Beni şaşırtan durum ise Fox yayıncılığın Amerikan hükümeti aleyhindeki böyle bir diziyi yayınlaması , şimdiki Bush hükümetinin Enron skandalıyla ilgisi olduğunu düşünürsek (kanıtları bariz zaten) cumhuriyetçi kanattaki bir kanalın bu yayını yapması Kanal D'nin Kurtlar Vadisini yayınlamasıyla aynı çelişkiye sahip.
John Abruzzi John Abruzzi
2.bölümün başında "willing to die" diye bir şarkı çalıyordu, bu şarkı dizi için hazırlanmış ve yok piyasada bulabilirseniz tam sürümünü link atarsanız sevinirim arkadaşlar. Seyretmeyenler olduğu için bölümlerin tüm ayrıntılarını yazmak istemiyorum. Ama foxun sitesinden hızlı bağlantısı olanlar altyazısız izleyebilir, diğer yöntemde araştırmanıza kalmış[/COLOR]. :img-grin2
[B]lütfen dizi ile ilgili spoilerleri kendi başlığında paylaşınız...
http://img219.imageshack.us/img219/4326/clarkkentwent01lz4.th.jpg (http://img219.imageshack.us/my.php?image=clarkkentwent01lz4.jpg) http://img219.imageshack.us/img219/2944/clarkkentwent02dl0.th.jpg (http://img219.imageshack.us/my.php?image=clarkkentwent02dl0.jpg) http://img171.imageshack.us/img171/5479/clarkkentwent04kh9.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=clarkkentwent04kh9.jpg) http://img171.imageshack.us/img171/5718/clarkkentwent05jk2.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=clarkkentwent05jk2.jpg)
http://img171.imageshack.us/img171/9559/clarkkentwent08fm5.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=clarkkentwent08fm5.jpg) http://img171.imageshack.us/img171/5871/clarkkentwent10xj6.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=clarkkentwent10xj6.jpg) http://img171.imageshack.us/img171/6851/clarkkentwent23fu5.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=clarkkentwent23fu5.jpg)
http://img171.imageshack.us/img171/1517/clarkkentwent30fu6.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=clarkkentwent30fu6.jpg) http://img171.imageshack.us/img171/2609/clarkkentwent35ik6.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=clarkkentwent35ik6.jpg) sanirim burda l.jyi kaçırmaya çalişiolar
DaveMustaine 30-08-06, 13:59 İkinci bölüm benim için hayal kırıklığı oldu, aksiyon açısından çok iyiydi ama kötü olaylar gerçekleşti. Bu Mahone herşeye karışıyor deli ediyor adamı. Bölümün kısa özeti aşağıda :
-----DİKKAT SPOILER-----
Bizim grup ikiye ayrılıyor, Mike ve Linc bir, diğerleri ayrı bir şekilde. Ancak Linc Lj'i almadan hiçbiryere gitmem diyor.Ve avukatı gibi gözükerek telefonda konuşuyor LJ ile, tabi üstün zeka mahone bunu da çakıyor.Son anda kaçıracakken LJ'i çekip kurtarıyor.Ve lincoln'ün ayağı yaralanıyor.VE mahone son anda ya bize gelir yada ölür şeklinde bir laf ediyor. T-bag'in eli dikiliyor ve doktoru öldürüyor işi bittikten sonra.Diğer genç çocuk ise panik atak şekli dolaşıyor ortalıkta...
Çok kısa olarak anlattım.Merak edenler varsa bilgi sahibi olsun diye :)
DaveMustaine özet geçtiğin için çok sağol, bu da yeter kota yüzünden iki gün sonra indirebileceğim de bölümü, yalnız birşey soracağım,LJ'i kaçırabiliyorlar mı yoksa mahone engel mi oluyor orayı tam anlamadım,linc'in yaralanmasına üzüldüm nyseki bacağından fazla problem yaratmaz herhalde...
cansu_w.miller 30-08-06, 14:38 DaveMustaine özet geçtiğin için çok sağol, bu da yeter kota yüzünden iki gün sonra indirebileceğim de bölümü, yalnız birşey soracağım,LJ'i kaçırabiliyorlar mı yoksa mahone engel mi oluyor orayı tam anlamadım,linc'in yaralanmasına üzüldüm nyseki bacağından fazla problem yaratmaz herhalde...
lj yi kacıramıyorlar mahone engelliyo
linc yürüyemiyo yarası yüzünden
üstelik mahone kan izlerinden bizimkileri bulabilir
utah ı herkes duymus ya herkes oraya gidecek
michael ve abruzzi ilerde tekrar karsılasacaklar fibonacci yüzünden
Mahone kraldı ya nasıl anladı otis i
Ayrıca Abruzzi feci kesecek bunları feci ben biliyorum. T- bag her zamanki şerefsizliğini yaptı. Parlak çocuk da yolunu buldu yine iyi. Bellick tam intihar edecek ben de sevinecektim ama kelle avcısı oldu o şerefsiz de. Sara yı göstermediler. daha ne diyim dur bakalım, ha c-note ile sucre neler yapacak merak ediyorum. Bence dizideki karakterlerin hepsi teker teker yakalanacak.. Ama Sucre den ayrılmasaydı keşke Michael.
Michael-Linc in de işi zor araba da gitti..
Çok uçtular abi ya kaçak adamlar adliyeye girip adam kaçıracaklardı neredeyse, saçmalık! Ayrıca o dikilen el tam rezalet!
DaveMustaine 30-08-06, 16:07 Mahone çok zeki bir adam, gerçekten nasıl gördü de anladı o Otis'i. Ama ilerde bence Steadman'ın ölmediğini çıkartacak ortaya. Kötü adam tipi yok onda Bellick gibi, sadece doğruları araştırıyor, o yüzden kızamıyorum da adama :)
yanıtlar için sağolun, heyecanlı bir bölüme benziyor bir şey daha soracağım mahone Otisi anladı derken otis ne anlama geliyor ki?
DaveMustaine 30-08-06, 19:13 Linc'in Lj'e telefonda söylediği bir söz. Otis 3 te sağa bak dedi. Ama anlatmakla olmaz, izlemek gerek :)
Abruzzi'nin Fibunacci için kullanacağı yeni şantaj Sarah olabilir mi ne dersiniz sonuçta LJ'i Abruzzi kapamaz artık. Tek Sarah kaldı. Mahone dürüst olsa Lincoln davasındaki arkadaşlarının planını araştırırdı ama bunu yapmadığına göre o da sistemin adamlarından biri. Asansörün Otis olması tuvaletin markasınıda hatırlattı ,Mahone da detay hastası 1 adam bu belli .Haywire ne güzel kaçtı bu arada bisikletle :D
börtüböcek 01-09-06, 10:11 Müthiş müthiş müthiş!Prison Break için tek söyleyebileceğim kelime :img-grin2 Her bölüm sonunda "Tamam" diyorum "Senaristler hayatta çıkamazlar bu işin içinden?Ama her yeni bölümde de dumur oluyorum.Ne kadar yaratıcı kişilikler yaw!Kırık Kanatlar'a da böylesi lazım valla :img-yes:
sonunda 2. böümü izleyebildim,mahone otisi anladı ama lj'nin de hakkını vermek lazım,biraz amcasına çekmiş bence ,ama lj'i kaçıramadılar ona üzüldüm,linc de biraz kötü yaralanmışa benziyordu..bir de mahone'un herşeyi bu kadar kolay anlaması da hoşuma gitmiyor,michael'in her yaptığı zekice planlanmış, adam bunu da düşünmüş diyorum ama mahone'in olayları çözüş şekli biraz eksik kalıyor tak diye buluyor biraz inandırıcılık azalıyor gibi.. pope çok üzüldüm aslında çünkü görevini en onurlu şekilde yapan oydu,bellick yüzünden o da istifa etti.saraya noldu acaba onu hiç göstermediler,
DaveMustaine 01-09-06, 15:07 Mahone'nin oradaki Otis'i anlaması tamamen tesadüftü. Zeka ile pek alakası yok bence o durumda. Ama bu dövmeyi çözmesi, Michael'in hard disk'i fırlattığı yeri anlaması... Bunlar zeka göstergesi :)
Sarah iyleşti Michael'dan da bir not aldı ;) Abruzzi kaçıracak diyorum Sarah'ı iddaaya giren var mı ,ben dahalen şu konumda Michael ve Lincoln'un babasının devreye girmesini bekliyorum ,hoş Lincoln'u kaçırdığında o FBI ajanını öldürseydi şimdi atı alan Üsküdar'ı geçmişti ama diziye heyecan kaçmak için kısa yolu tercih etmediler. T-BAG şerefsizi Utah'a parayı almaya gidiyor bakalım başına neler gelicek.
cansu_w.miller 01-09-06, 23:18 prison break ocakta baslayacak cnbce sık sorulan sorular bölümünde ama ocak bile kesin değil
sadece ocakta yayaınlanması düşünülüyo yazıyo
merhaba birşey sormak istiyorum dizinin ilk bölümlerini kaçırdığım için bununla ilgili bir açıklama oldumu bilmiyorum.Linc ve Michael kardeşler ancak soyadları değişik.Buna bir açıklama hiç getirildi mi?
.:princesse:. 02-09-06, 14:01 merhaba birşey sormak istiyorum dizinin ilk bölümlerini kaçırdığım için bununla ilgili bir açıklama oldumu bilmiyorum.Linc ve Michael kardeşler ancak soyadları değişik.Buna bir açıklama hiç getirildi mi?
FONT="Trebuchet MS"]getirildi tabiki micheal doğduğunda babası onları terk etmişti bu yüzden micheal annesinin lincoln ise babasının soyadını aldı[/FONT]
merhaba birşey sormak istiyorum dizinin ilk bölümlerini kaçırdığım için bununla ilgili bir açıklama oldumu bilmiyorum.Linc ve Michael kardeşler ancak soyadları değişik.Buna bir açıklama hiç getirildi mi?
Daha önce bazı arkadaşlar anne ve babasının soyisim farklılıklarıyla bunu değerlendirmişler fakat bence öyle değil. Büyük ihtimalle Michael ve Lincoln ayrı ailelerin yanında yaşadılar (Amerikan devletinin çok önemli bilgilerinin babalarında olduğunu ve ailesinin hayatta kalması için uzaklaşması, belkide karısının yani annenin öldürülmüş olma ihtimali + "behind the walls" özel bölümünde Michael'ın şu sözleri söylemesi
Michael:"Anne ve babamız yokken Linc bana göz kulak oldu"
2.teoriye daha yakın. Bide daha kardeşler küçükken takım elbiseli kıyafetleriyle bir sahne var burda "umudunu hiç kaybetme" demişti Link Michael'e ,o kıyafetler sani 1 cenzazeye katılmak için giyilmiş ve bu büyük ihtimalle annelerinin cenazesi. Devlette bunları evlatlık vermiştir diyorum.
Bir detayda Michael'ın hiç bir zaman annesinin sigortasından para almaması ve okul masraflarını Lincoln'un göndermesi, anne bir komplonun parçası olarak cinayete kurban gitmemişse sigorta parasını tabiki çocuklarına sağlarlardı
michael sara tam olarak ne yazmıştı o origami kuşun içine.sadece bir planı olduğunu okuyabildim.başka ne yaziodu gören varmı?? bide veronica nasıl o kadar kolay harcandı ölee..bne veronicayı istiorum ruhu çıksın bişi olsun:icon_cry:
2.03 - Scan
http://wentworth-miller.net/images/albums/scan/normal_scan.jpg
http://wentworth-miller.net/images/albums/scan/normal_scan_%281%29.jpg
http://wentworth-miller.net/images/albums/scan/normal_scan_%282%29.jpg
http://wentworth-miller.net/images/albums/scan/normal_scan_%283%29.jpg
DaveMustaine 03-09-06, 13:25 michael sara tam olarak ne yazmıştı o origami kuşun içine.sadece bir planı olduğunu okuyabildim.başka ne yaziodu gören varmı?? bide veronica nasıl o kadar kolay harcandı ölee..bne veronicayı istiorum ruhu çıksın bişi olsun:icon_cry:
Not'un içinde başka birşey yazmıyordu. Ancak alttaki noktaların "I love you Sara" diye anlam taşıdığını okumuştum, ya da benzeri bir şey :)
Bence Veronica'nın ölmesi dizinin ilerleyişi açısından önemliydi. Steadman'ın yaşadığı öğrenilirse diziyi daha fazla uzatamazlardı ve daha ilginç bir hal alırdı dizi. Bence iyi oldu ölmesi.
bişi yokmuş yaw ".... ..." gido öle.teşekkür ederim yinede bu arada veronicanın ölmesi olaylar için iyi oldu ama ben veronica!yı seviodum yaw.başrollerden biriydi robin tunney, deneyimliydi ordaki çoğu oyuncuya göre.alışmıştım ben ona..veronicanın ruhu gelsin barii...:icon_cry:
bişi yokmuş yaw ".... ..." gido öle.teşekkür ederim yinede bu arada veronicanın ölmesi olaylar için iyi oldu ama ben veronica!yı seviodum yaw.başrollerden biriydi robin tunney, deneyimliydi ordaki çoğu oyuncuya göre.alışmıştım ben ona..veronicanın ruhu gelsin barii...:icon_cry:
sana kısmen katılıyorum. ama gereğinden daha fazla şey biliyordu dendiği gibi. o nedenle çıkması gerekti. ama bunun veronica'yı son görüşümüz olduğunu sanmıyorum. en azından flashback olarak birkaç kere daha görebileceğimize inanıyorum ;).
iyide annesini sigortası yoktuki o parayı linc. borc aldı
Rica ederim nghn, abd hukuk sistemini tam bilmem ama normalde devletin babası olmayan çocuğun annesine yardım ettiğini biliyorum (sigorta parası) bu olsa gerek ki dediğin gibi verilmiyor.
Sonunda 3.bölümü ABD'den 8 saat sonra izleyebildik, bu bölümde Sarah terapi grubuna dönüyor babasının kefaletle serbest bıraktırmasından sonra , yaralanan Linc le Michael Çek kızın evine gidip yarayı sarıyorlar,daha sonra Michael olay yerinde kalan arabadan kaçış planında önemli yeri olan çantayı almaya gidiyor fakat araba ortada yok, çantada FBI'ın eline geçmiş durumda. Michael daha sonra arabanın çekildiği otoparka gidip arabayı alıyor ,Linc'i alıp dahice 1 plan yapıyor ,cep telefonundan özel bir telefona not bırakıyor tabi dövmeleri okuyan ajan lapin gibi atlayıp GPS sisteminden Michael'in arabasının peşine takılıyor daha sonra kardeşler arabanın arkasında gizledikleri 2 ceset parçasını koltuklara yerleştirip arabayı köprüden aşağı uçuruyorlar ,ufak 1 kısa devreyle araba bum havaya uçuyor, ajan Mahone kafayı yiyor bu kadar kolay olamazdı diye ve haplarını içiyor yine ;)
Bu arada boş durmayan Bellick Brad'in çalıştığı markete kendini ispiyonlayan iş arkadaşını biraz hırpalıyor sonra ödül avcılığına beraber devam ediyorlar, ilk olarak Sucre'nin şişko kuzenini öttürüp 1 şekilde Çek kızı takibe alıyorlar (bu arada Çek kız planın parçası olarak Michael ve Linc'e yardımcı olmaya devam ediyor,burdaki rolü arabanın patlatıldığı köprü civarına yeni 1 araba getirmek) Michael'İn şimdiki planı ise Utah'a gidip Westmoreland'in anlattığı yerden 5 milyon doları alıp Meksikaya geçmek. Cesetlerin inceleneceğini bilen Michael bunun kendilerine süre kazandıracağını düşünüyor fakat son sahnede Bellick tam arkalarında.
Cumartesi günü Mari Cruz'un evleneceğini öğrenen Sucre hemen 1 araba çalıp yola koyuluyo1 polisi atlattıktan sonra kuzeninin evine gidiyor fakat telefonu öfkeyle kapattığı için duymadığı 1 şey var " Mari Cruz Las Vegas'ta evlenecek" bunun üzerine kuzeninin motorunu alan Sucre Vegas yolculuğuna çıkıyor.
Son olarak bizim Irak'ta Iraklılara yapılan işkenceleri gördükten sonra görevi bırakmak isteyip üstüne leke atılan siyahi adamımız çocuğunu ve karısını görüyor onunda planı Utah'tan parayı alıp sınırdışına ailesiyle kaçmak.
Bu bölümde T Bag, Abruzzi, genç eleman ve Haywire'dan 1 haber yoktu. Bugünlük bu kadar ;)
Yine çok güzel heyecanlı bir bölümdü. Scofield yine dahiyane bir plan ortaya koydu ve bunu başardı. Sucrecan az kalsın yakalanıyordu ya iyi ki kaçtı..
En gıcık olduğum sahne kel ajan ın Sara nın peşinde olmasıydı. Yani ne istiyorsun kızdan di mi?
Mahone, Scofield in numarayı pek yemedi gibi ama bakalım ne olacak. En azından zaman kazandılar. Nina mıydı adını unuttum o kız da çok delikanlı çıktı helal olsun.
Scofield, Linc, Sucre ve de C-Note gözüktü kaçaklardan.. Son sahnede ise tabii ki küplere bindik, Mahone yetmiyormuş gibi bir de şerefsiz Bellick girdi işin içine. Kovulan yardımcısı da yanında. Mahone den daha çok yaklaştılar Scofield lara bakalım hayırlısı.
http://wentworth-miller.net/images/albums/userpics/10001/normal_firstdown.jpg
http://wentworth-miller.net/images/albums/userpics/10001/normal_firstdownstill1.jpg
http://wentworth-miller.net/images/albums/userpics/10001/normal_firstdownstill2.jpg
son bölümü ben çok beğendim, bellick in kovalama sahnesini fln hele nika mıydı onun bi ii bi kötü olması, sonunda da michael a hiç böle bişi yapcaını beklemiodum. ama en güzel sahne tabiki de michael la sara nın telefonda konuşmalarııdı. hala seni kurtarabilirm dio, acaba o kodların anlamını ne zmn anlıcaak. bu arada kellerman da iice yapıştı sara ya. abruzzi nin de sonu kötü oldu.t-bag de kötülüklere dewam edioo. bakalım haftaya neler olcak
ya evet biri bu bölümün geniş özetini yazabilir mi, özellikle michael ve sara arasındaki telefon konuşması,biraz daha detaylı,ltfen..
Bu kadar aptal bişey görmedim ben, abruzzi gibi dizinin en karizma adamı öldü ya. O gerizekalı parlak çocuk yakalansa nolurdu yani?
Yani anlayamıyorum bu aptal dizi yapımcılarını..
Kardeşler Bellick i iyi diskalifiye ettiler helal olsun. Nika da sonunda patladı sana aşıktım diye silahı da kaptı, ama Linc iyi tedbir almış kurtardılar.
T-bag yakalanmadı o durumda daha ne denir, Sucre yi sadece bir polis tanıyabiliyoken t-bag i 4 polis teşhis edemedi. Bu da bir açmaz. Kendisine yardım edeni de öldürdü hem.. O kadar iri adamı ufacık t-bag nasıl hallediyor psikopatlık bu olsa gerek. Trainspotting de de vardı böyle ufak psikopat aklıma geldi :D
Kel l erman da kurdu muhabbeti Sara ile. Michael de aşkımız gerçekti dedi Sara ya, kızı iyice perişan etti.
böyle işte...
Not: T-Bag in dikilen eli tutmadı :D
bu michael la sara nın telde konuştukları
Sara: Hello?
Michael: Sara. It’s me.
Sara: What do you want?
Michael: I don’t have time to talk. I think there’s every chance they’re listening to this call right now. But there’s a lot I want to say. Please don’t hang up on me.
Sara: I don’t – I don’t want to talk to you.
Michael: I heard about…I heard about what happened. I want you to know…I want you to know how sorry I **. For everything.
Sara: Sorry’s not gonna do me a whole lotta good with what I’m up against right now.
Michael: Listen…anyone with any ties to me and my brother is in danger now.
Sara: I’ve no ties to you and your brother anymore.
Michael: There’s a way I can protect you. It’s already in your possession.
Sara: W-what are you talking about?!
Michael: It was real, Sara. You and me. It’s real.
isterseniz türkçeleştirirm, şimdi üşendimde
Angel-us- spoiler için sağol ,ben abruzzinin öleceğini biliyodum,yabancı sitelerin spoilerinlarında yazıyordu da bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim..zaten nikayı gördüğümden beri nasıl oldu da michael gibi birine aşık olmadı diye düşünüyordum, meğer kız aşıkmış.T-bag de yani her seferinde kurtulmayı başarıyor,bu arada eline üzülmedim,en azından bunu haketti...bir an önce bölümü indirip izlemeliyim..
8nil8 ya çok tşkler, tel konuşmasını çok merak ediyordum,çok dagüzelmiş, ben anladımda 'It’s already in your possession' kastettiği ,notu yazdığı kağıt parçası dimi,bakalım sara ne zaman çözecek notu..
S: alo
M: Sara .Benim
S: Ne istiosun?
M: Konuşmaya vaktim yok. Sanırım şu anda bu konuşmayı dinlemek için her türlü fırsatları vardır . Ama sölemek istedim çok şey var. Lütfen kapama.
S: senle konuşmak istemiorm
M: Duydum…Neler olduğunu duydum. Ne kadar üzgün olduumu bilmeni isterim.Her şey için.
S: üzgün olman tombola yaptırmıo şu an yaşadıklarıma karşın (sanırm böle bişi dio)
M: Dinle…Benim ve kardeşimle bağı olan herkes tehlikede şu an.
S: Benim ne senle ne de kardeşinle bir bağlantım var artık.
M: Seni korumam için bir yol war. Zaten senin elinde.
S: Ne diosun?
M: Gerçekti. Sen ve ben. Gerçek
Walla çok ii bi çeviri olmadı sanırm ama idare edin işte
ben önce Sucre ölür diye düşünmüştüm,Abruzzi öldü.Üzüldüm valla.Ama çook dramatik bi sahneydi,tam Baba filmlerindeki gibi...
:icon_cry: yaaa yazdiklarinizi ve yorumlarinizi okudukca iyice merak etmeye basladim.
cok sagolun paylastiginiz icin hic degilse ocaga kadar boyle idare ederim.
DaveMustaine 14-09-06, 07:46 Nika kızcağız da haklıydı aslında, Utah da 5 Milyon Dolar var, sen kızın hayatını tehlikeye atıyorsun, sonra da 10 Bin Dolar vereceğim sana diyorsun. Var mı öyle şey :) Kız da haklı olarak tabi : "beni kullandın" falan diyor. Michael da parayı koklatmıyor az uyanık değil :) Bence izleyiciyi çıldırtmak için Kellerman (çakma adı Lance) Sara yakınlaşması yapabilirler, ki yapacaklar gibi gözüküyor :icon_evil Bu arada kaza'nın düzmece olduğunu da anladılar...
Bence 5 mil $ kıza söylememekle Michael doğru olanı yaptı,çünkü söyleseydi kız daha önce satardı Michael ve Linc i.Zaten Linc in hiç güveni yoktu,kızın güvenilmez olduğunu elleri bağlıyken ima etti ama Michael güvenmekte ısrar etti.
Ayrıca Prison Break in en erotik bölümüydü bence :)
.:princesse:. 14-09-06, 09:04 bu da izlemek isteyenler için videosu
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=73230F786F1BCEFA
8nil8 coookkk sağol ellerine sağlık biz ocağa kdr bekliyoz :( bu arada kellerman ne istiyo sara dan ne bu samimiyetttttttttt:icon_evil :icon_evil :icon_evil
çok teşekkür edeerim.ellerine sağlık 8nil8. kellerman saraya yakınlaşcak gibi görünüyor.yazık beee offfff off sara ne zaman farkedecek ki????
Slm herkese ben forumda yeniyim hep okuyordum ama yeni üye oldum. 4. bölüm gerçekten süper di michael ın sara yı araması ve dedikleri beni çok mutlu etti :-) bu arada 5. bölümün promosunu izleyenler var mı? sara kellerman ın evinde mi? orada ne yapıyor :-// görünce inanamadım bi de kellerman ın elinde michael ın verdiği not vardı, bulmuş. :-( yeni bölümde neler olacak çok merak ediyorum
4. bölüm gerçekten süper di michael ın sara yı araması ve dedikleri beni çok mutlu etti :-) bu arada 5. bölümün promosunu izleyenler var mı? sara kellerman ın evinde mi? orada ne yapıyor :-// görünce inanamadım bi de kellerman ın elinde michael ın verdiği not vardı, bulmuş. :-( yeni bölümde neler olacak çok merak ediyorum.
evt ben de çok merak ediyorum ama aklima birsey takıldı arkadaşlar.mahone michaelinin gözünde..charles adında bir adam var.o kişi kim????anlayamadım. o adam michaelle ne alakası var??mahone hep aklında kalmış orda..
acaba bilen varsa anlatısanız sevinirim. meraktan catlıcam valla yaa!!!
charles dediin şu dewamlı fotosunu gösterdikleri adam diosan o sanırm mahone un eskiden yakalayamadıı bi kaçakmış
http://img178.imageshack.us/img178/580/prisonbreaksubdivisionhy1.th.jpg (http://img178.imageshack.us/my.php?image=prisonbreaksubdivisionhy1.jpg) http://img178.imageshack.us/img178/1788/prisonbreaksubdivision01yd7.th.jpg (http://img178.imageshack.us/my.php?image=prisonbreaksubdivision01yd7.jpg) http://img178.imageshack.us/img178/3372/prisonbreaksubdivision03if4.th.jpg (http://img178.imageshack.us/my.php?image=prisonbreaksubdivision03if4.jpg) http://img178.imageshack.us/img178/8155/prisonbreaksubdivision04jz6.th.jpg (http://img178.imageshack.us/my.php?image=prisonbreaksubdivision04jz6.jpg)
http://img178.imageshack.us/img178/5021/prisonbreakmap121301ap3.th.jpg (http://img178.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakmap121301ap3.jpg) http://img178.imageshack.us/img178/8438/prisonbreakmap121302lc6.th.jpg (http://img178.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakmap121302lc6.jpg) http://img178.imageshack.us/img178/1696/prisonbreakmap121303ld7.th.jpg (http://img178.imageshack.us/my.php?image=prisonbreakmap121303ld7.jpg)
ilk bolumu sonunda ızledım cok guzeldı prıson break a yakısan bır sezon baslangıc bolumuydu yalnız t bag ın o koluyla hala nasıl yasadıgı bıraz sacma gozuktu bana veronica nın ölümüne cok üzüldüm ama saf kız bunu tahmın etmesı gerekıydı adamlar nelerı dusunmus olmayan bır saldırıyı bıle yapmıs bunu mu yapamayacaklar su yenı dedektıf e bıttım ya sonunda mıchaelın zekasına denk bırı geldı bundan sonra mıchael ve bu adamın zeka yarıslarına tanık olucaz galıba bakalım kım ustun gelecek!!!!!yenı sezona guzel bır gırıstı gercektende!!!!
DaveMustaine 19-09-06, 19:32 İlk bölümü gölgede bırakacak 2 olay vardı, 1.si kaçarken Lincoln arkadaşımızın sakallarının çıkıvermesi. 2.si birden bire gündüz olması :) Eğer ayrıntılara takılmam diyorsanız bölüm güzel... Ama çok büyük 2 tane yönetmen hatası vardı.
cansu_w.miller 20-09-06, 16:54 İlk bölümü gölgede bırakacak 2 olay vardı, 1.si kaçarken Lincoln arkadaşımızın sakallarının çıkıvermesi. 2.si birden bire gündüz olması :) Eğer ayrıntılara takılmam diyorsanız bölüm güzel... Ama çok büyük 2 tane yönetmen hatası vardı.
2.si hata deil
diziyi 8 saat ilerden baslattılar
forumlarda fln yazio
DaveMustaine 20-09-06, 17:21 8 saat boyunca kaçtılar demek ki :) Neden öyle bir şeye gerek duydular anlamadım, direk kaldığı yerden başlatsalardı keşke. Gece çekim yapmaya üşendiler, ya da diplerinde ki polislerden mahkum |