Tüm Versiyonu Göster : Coca Cola Buzullardaki Hayat

£jq![Pmße]
17-10-07, 18:07
sizce nasıL ßir rekLam oLmuş yorumLarınızı öğreneLimm :img-wink:

Hayat_Guzel
24-10-07, 14:54
Coca Cola'nın bu konseptteki reklamlarını çok beğeniyorum,bu bahsettiğimiz reklamı da dün akşam izledim ve çok güzel geldi bana :img-yes:

yosungozlum
24-10-07, 15:08
çok güzel bi reklam olmuş kutup ayıları cok şeker olmuş küçük penguende öyle ama küresel ısınma onları da vuruyo :icon_sorr

Kaanca
27-10-07, 20:40
çok güzel bi reklam olmuş kutup ayıları cok şeker olmuş küçük penguende öyle ama küresel ısınma onları da vuruyo :icon_sorr

Maalesef. :icon_sorr

Ama inşallah Dünya'nın şekirdeği daha da ısınmadan durdurabiliriz.(Sanmıyorum ama...)

Neyse gerçekten çok güzel bir reklam.Çok şirin hepsi.

nazquzeli
29-10-07, 02:53
Yavru penguen cok güzel brr diyo :)
Reklaml ne zaman cıksa dikkatle brr demesini bekliyorum :D:D

begummm
29-10-07, 12:01
Coca-cola nın bir çok reklamı gibi bu d güzel

aslıcığım
29-10-07, 15:20
Çok güzel ama küresel ısınmaya lanet olsun öldürüyor oları cnlarım ya bitanelerim

-şEkEr-
30-10-07, 14:55
çok güzel
o penguen kutup ayısı fln
çok orjinal olmuş

bigshark
01-11-07, 01:37
coca cola bundan önceki reklamı her zamankilerden farklıydı ve beğenmemiştim. çizgisi dışına cıkmıştı. müslüm gürses basta olmak üzere bircok sanatcının yer aldığı reklamdan bahsediyorum. hiç beğenmemiştim. bu reklamı seyredince evet işte dedim özüne döndü.
cok güzel ve yakısan bir reklam olmuş. yapanın ellerine ve emeğine sağlık.

_nesli_
23-11-07, 10:04
çok hoş bi reklam olmuş çok tatlılar sonda verdikleri müzik flnda çok güzel .coca colanın o berbat bırrr reklamlarından sonra böyle güzel bişeye ihtiyacı vardı :D

öznr
04-12-07, 17:06
bu reklam ilk yayınlandığında 1 yaşındaki yeğenimin tv'ye dikkatli dikkatli baktıktan sonra bana dönüp "ihi" demesi bu reklamı sevmeme neden olmuştur.

her izlediğimde yeğenim aklıma geliyor:icon_sorr