Tüm Versiyonu Göster : Aliye'nin Finali Hakkında
didou_didem
31-08-05, 11:11
Arkadaşlar dizi 13 Eylülde başlayacakmış Sinan çocukları alıp hastaneye götürecek Aliyeyi arabada bırakacakmış sonra deniz aliyeyi bulup kendi hastanesine götürecekmiş Nur aliyeyi tedavi edecekmiş ve daha sonra yurtdışına gidecekmiş,daha sonra Sinan Aliyeyi başka hastaneye götürmek üzere Denizin yanına gelecekmiş deniz sinana yumruk atacakmış
Tabii bunların hepsi rivayet doğru olup olmadığını dizi başlayınca göreceğiz.
valla bana mantıklı geldi sinan bu ondan her şeyi bekliyorum ben valla...
mizrak_tutucu
31-08-05, 11:16
Söylenenler çok mantıklı geliyor. Bu senaryo benim ufak tefek duyumlarım ile de uyum içinde oldugu icin, dogru oldugunu dusunuyorum.
bencede mabtikli.ben sinandan böyle birsey bekliyordum zaten.
baslasin artik...
arkadaslar Aliye'nin reklamını gören var mı yaaa,yakında atv de diye gösterdi bugün,tüylerim diken diken oldu reklamda bile,sanırım cocuklardan birine bişiy olabilir yani umarım olmas ama öyle geldi bana,Nur bile aglıyodu yaa,demekki durum baya trajik :(
Arkadaşlarrr Aliyenin Reklamini Vermeye Başladilar .ilk Olarak Fragmanda Gün Veya Tarih Yazmiyo Sadece Yakinda Yaziyo.ve Konuşmalar Yok Sadece Oysa Bir Umuttu şarkisi çaliyo Fragman Gösterilirken ..
Yanliz Izlerken çok Heyecanlandim Bazi şeyleri Unutmuş Olabilirim
Işte Gördüklerim
Kazadan Sonra Sinan Hemen Arabadan Iniyo Kaza Yaptiklarini Görüyo şaşkinlik Içinde
Ambulans Görüntülerini Gösteriyolar Ambulansin Içinde çocukalr Falan Var Ayşenin Yüzünüde Gösterdiler Tam Göremedim Ama Değişmiş Sanirim çabuk Geçti Hemen Anlayamadim
Feyyazlar Sinav Gününden Devam Ediyo Galiba çünkü Onlar Haberi Okul Bahçesinden Aliyolar Feyyaz Tabii şok Luyo Telefonda
Ikbal Yaninda Meriçle öğreniyo Haberi Oda şaşiriyo
Sonra Hepsi Hastanede Gösteriyo Herkes Perişan Tabii Herkes Aliyo Inanirmisiniz Nur Bile Ağliyo.
Deniz Tabii Perişan Diğerlerinn Yaninda Ağlamak Istemiyo Galiba Sonra Oda Dayanamayip Ağliyo En Son Ekranda Sadece Denizin Ağlayişini Gösteriyo Sol Alttada Mavi Renkte Aliye Yaziyo
Yani Arkadaşalr Dizimiz çok Yakinda Yani 13 Eylülde Kesin Başliycak çok Az Kaldi
Bende gördüm nihayet sanırım ayşe değişmiş başka bir çocuk vardı yanılıyorda olabilirim eğer değişmişse ölmeyecek demektir.inşallah kimse ölmez.
ben de gördüm ama ayşe aynıydı değişmiş gibi gelmedi bana ama denizin ağlamasını gördüm birde aliyeyi hiç göstermedi ne ambulansda ne de diğer böl.lerde ama dayısı ,deniz herkes ağlıyordu
ya bencede ayşe değişmemiş aynıydı pırılcım sana öyle gelmiş olabilir sanırım hızlı geçtiler ya sahneleri hep,arda ve ayşe baygın gibi yatıyolardı ambulansta ama çocuklardan birine sonradan hastanede bişey olabilir gibi geldi bana umarım olmaz ama Nur bile agladıgına göre birine bişiy olucak gibi hissettim :( umarım yanılıyorumdur
Evet ikinci seyredişimde bende farkına vardım.sanırım yanılmışım Zaten çok tatlı bir çocuktu değiştirmesinler lütfen
mizrak_tutucu
04-09-05, 19:32
Bir anne ve iki kücük cocugun yogun bakımda yaşam mucadelesi vermesi ve cocukların "Anne, anne" diye aglaması bile yeterince dramatik ve acıklı olabilir. Genç bir annenin olum kalım savaşı vermesi, sevmeseler bile o insanları tanıyanları derinden etkileyecektir. Herkes bu nedenle de ağlıyor olabilir, ila ki bir olum olması gerekmiyor.
evet haklısın olmayabilirde tabiki de ben burda yapılan yorumlardan da yola cıkarak öle bi kanıya vardım ayşenin cıkması gerekiyormuş diziden denildiği için,ama inşalllahh ölüm kalım olmasın tabiki :( ayşecik zaten benım yeğenime cok benziyo,onu izliyo gibi oluyorum,cok seviyorum :)
Fragmanlar cok trajik'di ve cok üzüldüm Denizi aglarken gördügümde :(
Cok acikli olacak...ben aglarim'da.Cok sulu gözlüyümdür...
Ama Aliye ölmez bence demi?
Ya Sinan In Nesine Aciyalim?adam Da Acinacak Hal Mi Var?yapmadiği Pislik Kalmadi.bence O Acitiyo Sürekli..ona Acinmaz.
Arkadaşlar Aliye Ye Bişey Olmaz.ama Denizin Ağlamasi Gerçekten De Etkileyici Dimi.inşallah Kimseye Bişey Olmaz.
fragmani bende gordum bu hafta atv de bircok dizi basliyor sanirim aliyede haftaya en gec obur haftaya baslar
gercekten cok trajik goruntuler vardi fragmanda sinanin haline bile uzuldum nerdeyse umarim sonu guzel biter fazla aglatmazlar bizleri...
ben sahsen yeni sezonda aliyenin abisinin gelmesini isterim deniz ve aliyenin dayisi sinana karsi pek fazla birsey yapamiyorlar abisi gelipde kardesine sahip ciksa cok daha iyi olur bence...
Evet birilerinin Aliyeye sahip çıkması lazım,devlet bakanı bile açıklama yapmış Aliyeyi ezdirmeyin diye.Sanki memlekette hak hukuk yokmuş gibi
aliyeaynalar
05-09-05, 21:39
dizinin yeni bölümlerinde sanem çelik olmuycakmış,
beni adınlatın bu konuda, duyduğuma göre aliye ölcekmiş.
banada bi arkadaşım söyledi...
inşallah doğru değildir.
yok canım aliye yeni bölümlerde varmış.hem zaten aliye ölürse dizinin bir anlamı kalmaz.
olurmu öyle şey daha öncede dedim diziye adını veren karakter ölecek ne olacak devamında ne olacak madem ölcekti bir bölüm daha yapacaklardı aliyeyi öyle öldüreceklerdi bir sezon aliyesiz mi olacak
irem-e bende aynı seyi düşünüyodum ya,bence yeni sezonda aliyenin abisi gelebilir,hem aliyeye sahip cıkar die düşünmüştüm bende,hem de diziye yeni bi karakter yeni bi yüz eklemek isteyebilirler,öyle bişey olursa kim oynar acaba aliye nin abisini,aliye'ye abi rolunde kim yakısır düşünelim :)) haftayaya kadar değişik bişiyler konusalım da zaman geçmiyo yaa çünkü :)
ya arkadaslar beni duyan yok muu :)
gelecek sezon diyorum,aliye nin abisi kanada'dan dönerse sizce abisi rolünde kimi oynatırlar?fikirlerinizi merak ediyorum,bende hala düşünme aşamasındayım,bi türlü kimseyi yakıştıramadım Aliye'nin abisi rolüne :)
Haklisin bencede abisini ve gulsunu diziye eklesinler.Ama rol kime iyi gider bilemiyorum,goruruz geldiginde.
rutkay aziz nasil olur ya???????yada kenan isik????????aklima ilk bunlar geldi
:) onlar biraz yaşlı kalmaz mı yaa,abisi dediğimiz 35-40 arasıdır herhalde en fasla,aliye 29-30 yaslarındaydı yanlıs hatırlamıosam,hem feyyaz dayıdan daha küçük yaşta birileri olsa da daha iyi olur gibi geldi bana
mehmet aslantug nasil?????super karizma adam yani:)zaten severimde kendisini
walla inan ki benım de içimden o geçiyodu,hem ist masalı bitti nasılsa baska bi projesi yoksa şu an boşta olabilir diye,hem de Aliye'de donuk bi karakter mesela öyle cok cıvıl cıvıl,kıpır kıpır bi insan değil,oturaklı aklı başında olgun bi karakter,mehmet aslantuğ da tam öyle,cok uyar walla :) hem aliye güzel,o yakısıklı,tam kardeş olurlar :)
hahahaha olurmu olur valla.ama bi roportajinda duymustum; uzun bir ara bir projede yer almicakmis ama belki fikrini degistirir:)
aa hadi yaa,inşallah değiştirir :))
uuffff başlasın artık şu dizi çatlıcam wallaaa,ama ben korkuyorum yaa,ya salı günü gecen sezonun son bölümüyle başlarlarsa?kesin yeni bölüm ile mi yapıcaklar açılışı acaba
mizrak_tutucu
09-09-05, 12:24
Diziden Nur ve Nusret'in üniversiteye giden oğlu ve Ayla çıktığına göre bir kaç yeni karakter girecektir. Benim de gönlüm Aliye'nin agabeyinin Kanada'dan gelmesinden yana. Diger yorumcuların aksine ben, Aliye'nin abisinin Aliye gibi ağırbaşlı bir karakter olacagini düşünmüyorum. Muhtemelen sinirli ve hırçın bir tip olacak. Mehmet Aslantuğ'un bir kaç sene hiç bir dizide oynayacagini da sanmıyorum.
Gerçi Aliye'nin abisi gelirse dediğin gibi sinirli ve hırçın bir karakter olması daha makul olur,Aliye-Sinan ve Aliye-İkbal Hanım arasında yaşanan olaylara dur diyebilmesi açısından.
gerçekten mehmet aslantuğ çok iyi olurdu ama bende özel hatta yada harika pazar'da mı ne izlemiştim mehmet aslantuğ bu sene hiçbir projede yer almicakmış ama aliye'nin abisi rolünde diziye birisi girse gerçekten ii olurdu:)bu arada son bölümün tekrarıyla başlatacaklarını sanmıyorum kaç gündür yeni bölüm fragmanlarını gösteriyo uff uff bir an önce salı gelse artık yaa...
Her diziyi eski bolumlerle baslattilar, bence 20 eylulde baslar.13 eylul de degil.
aliyeaynalar
09-09-05, 15:33
arkadaşlar müjde dizinin yeni bölümü yarın saat 20.00de
fragmanında yazıyordu...
Olur mu?Sali gunu yaziyodu, yarin degil!
Gerçekten Sali Günü Başliyor Mu? Yani 13 Eylülde? Fragmani Gören Söylesin Arkadalar Nolur Yaaaa
ben fragmanında en son gördüğümde yakında diyordu tarih yazmıyordu,şimdi tarihi açıklamışlar mı??
Arkadaslar bakin ben gordum.Sali gunu yayinlanacak diye yaziyodu, yeni bolum.Ama 13 eylul sali, diye yazmiyodu, sadece sali yaziyodu.Ki bu da bence 13 eylul demek oluyo.Taa obur hafta olsaydi, sali gunu demezler, ya da en azindan bir tarih yazarlardi degil mi?
aliyeye bir şey olur mu olmaz mı bilmem ama sinanın aklı başına gelir yani artık senaryo o yönde olur artık
ve aliye tam olarak iki aşk arasında kalır ama bu sezon kesinlikle abisi gelmeli oktay kaynarca iyi gider diye düşünüyorum :(
ayy işallah bu salıdır yaaa wala hayalle yaşıyorum resmen,onlar 1 senaryo yazdılar bölümü cektiler bitirdiler,ben burda fragman cıktıgından beri kaç senaryo yazdım kimbilir :) bu arada evet ya oktay kaynarca da iyi :) hem ona ağır abi rolleri yakısıyo :)
sanirim bu hafta yeni bolum yok eski bolumlerden goruntuler verdiler fragman olarak sali gunu yine eski saatinde ama yeni bolmu yazmiyordu...
arkadaşlar 13 eylülde başlamıyor salı günü eski bölümü var herhalde ondan sonrakiş hafta başlar ama sizi güzel bir haber veriyim www.aliyeciler.com.tr.tc'de salı günü yeni bölümünü gösterecek çarşamba günü izleyebilirsiniz
ewt yaa bende gördüm 13 eylül salı günü aliye'nin yeni bölümü yok:(:(son bölümün fragmanlarını gösterdiler:(:(sinir oldum yaa sinirrrr en az bir hafta daha beklememiz gerekiyo yeni bölümler için:cry::cry:
evet yaa sinir oldumm,cok üzüldüm :( eski bölümün fragmanını verdiler salı günü için,zaten bu hafta geçmek bilmedi,1 hafta daha nasıl beklenir yaaa
arkadaşlar beklemenize gerek yok aliyeciler.com.tr.tc'de salı günü yeni bölümünü verecek çarşamba günüde izleyebilirsiniz diyorum
bence aliyeciler sayfasında dizinin 13 eylülde yeni bölümünün oynayacağını düşünerek öyle yazmışlardır,14 eylül günü yeni bölümü sayfamızdan izleyebilirsiniz yazmışlardı cunku bende görmüştüm ancak tv'de oynamadan sayfada göstereceklerini düşünmüyorum maalesef
dizi_tirya
10-09-05, 20:51
aliyenini reklamında iki ambulans vardı.birinde arda ve ayşe vardı.diğerinde de aliye vardır.ama ben aliye'nin öldğünü sanmıyorum.öyle bişey olamazztn bu kesinleşti.çünkü deniz aliye'nin başında bekliyodu.tahminimce çünkü böyle aliyeye bakar gibi bakıyodu ve sakindi.sonunda deniz ve aliye beraber olsunlar inşallah :rolleyes: :confused:
Bence aliye ile deniz daha kolay kolay birlesemezler yani Sinan izin vermez belki biraz hircinligi gitmis olabilir kazadan sonra ama genede Denizle Aliyeye aci cektirmeye calisir. Aliyenin abisi gelse iyi olur bencede en uygun Oktay Kaynarca olur Ikbal ve Sinanin hakkindan gelebilen biri olmasi lazim
mizrak_tutucu
11-09-05, 17:56
Oktay Kaynarca iyi bir oyuncu ama Aliye'nin agabeysi olarak tam da oturmuyor sanki. Senaryoyu Nuran Devres yazsaydı, Oktay Kaynarca, Sinan'in anne ayrı, baba bir kardeşi olarak arzı endam eyleyebilirdi. Halit Ergenç ile bir benzerlikleri yok degil. Allahtan senaryoyu Yıldız Tunç yazıyor.
nisan_kerem
12-09-05, 05:13
Bence Aliye Kazadan Iyi çikacak çocuklari Da Deniz Kurtaracak Ve Mutlu Sooonn
mizrak_tutucu
12-09-05, 12:24
Aliye'nin agabeyi -gelecekse eger - ne zaman gelecek sizce? Ben Kanada'dan ancak bir iki bölüm sonra gelebilir diye düşünüyorum.
Bende aynı fikirdeyim,ilk bölüm zaten kazanın oldugu günü anlatır tahminim,aynı gün içerisinde gelmesi de biraz mantıksız olabilir,bence de dediğin gibi 1-2 bölüm içerisinde -belki aliye'de kendine gelmeye başladığında,durumunun ciddi olacağını düşünüyorum cünkü- agabeyini diziye dahil edebilirler.
Sezonun ilk bölümü kazanın ertesinde hastanedeki görüntülerle başlıyor ve Aliye ölmüyor.
BİR ÇAY BAHÇESİ GÜNDÜZ İKBAL VE MERİÇ KONUŞMASI
İkbal öfkeli tedirgin öündeki yemekle oynuyor.
İKBAL : Hiç utanmadın değil mi?El kızı öz yeğenlerini kaçırıyor,sende aracılık ediyorsun.
MERİÇ : El kızımı ? Anneleri yani.
İKBAL : Anneymiş.Bakalım abin affedecek mi seni?
MERİÇ : Bakalım ben onu affedecek miyim?
HASTANE/AMELİYATHANE.GECE
OKAN HOCA,KEMAL HOCA,NUR,KAHRAMAN KONUŞMASI
OKAN HOCA : Yana çevirin.Posterior insizyonla giricez
NUR : Allah Allah..(Nurun yüzü şaşkın iyi gitmeyen bir şeyler var)
KAHRAMAN : Ne oldu?
OKAN : Kahraman ekartörü sakın oynatma.Redüksiyonu bozarsın
NUR : Taşikardisi var.Kanama da durdu ama vücüt ısıs yükseliyor.
KEMAL : Normal
NUR : 39,9 ama
OKAN : Olabilir.Hiç 39,9 da ameliyat yapmadın mı?
KEMAL : Hadi arkadaşlar işimize bakalım.
NUR : Hayır hayır durum hiç normal değil
KEMAL : Normal arkadaşlar devam
NUR : 40,2 ateş çok hızlı yükseliyor.Malin hipertermi bu
KEMAL : Nur saçmalama
NUR : Müdahale etmemiz lazım.Hasta eks olcak...
38.BÖLÜM
Aliye’nin ölüm kalım mücadelesi
Aliye, geçirdiği korkunç kazadan sonra ölümle pençeleşiyor… Çocukları Arda ve Ayşe’nin sağlık durumları belirsizliğini koruyor… Sinan, İkbal, Meriç ve Hasibe çocukların başında… Deniz, Feyyaz, Nusret, Refiye ve Özgür hastanede perişan haldeler… Herkesin dileği Aliye’nin hayata dönmesi… Aliye’nin ameliyatına girmek isteyen Deniz’e diğer doktorlar engel oluyor… Nur’un Aliye’nin ameliyatındaki üstün çabası herkesi şaşırtıyor… Sinan, kızkardeşi Meriç’le yollarını tamamen ayırıyor… Nur hayatıyla ilgili aldığı çok önemli kararı Deniz’e bildiriyor… Kazadan sonra niye iki ayrı ambulans iki ayrı yöne gidiyor? Aliye neden çocuklarından ayrı bir hastaneye kaldırıldı? Sinan Feyyaz’a neyin hesabını soruyor? Bu soruların cevapları ve herkesin yüreğini parçalayan kaza sonrası gelişmeler ekranda…
Sinan Kaza Yerine Gelecek Ve çocuklari Edirnedeki Bir Hastaneye Götürecek
Aliyede Istanbuldaki Başka Hastaneye Sevkedilecek. Deniz Kazayi Benzincideki Polis Telsizinden Duyacak Ve Ambulansi Kendi Hastanesine Yönlendirecek Ilk Bölüm Nerdeyse Ameliyatlarla Bitecek Ama çok Ağlayacaksiniz
Sinan çocuklari Kaçiracak Ve Bulunamayacak Yani Roler Dönüyo Arkadaşlar Sinan Bu Kaza Sayesinde Aliyenin Ona
Yapacağini Yapacak çocuklari Mahkemeye Kadar Göstermeyecek
susandelgado
19-09-05, 18:06
sen bunları nerden öğrendin gzm?
Tüylerim ürperdi ya okurken,hakikaten nerden öğreniyorsunuz bunları arkadaşlar,replikleri ve dizi özetini?
aliyeaynalar
19-09-05, 19:53
off off artık saatleri sayıyorum arkadaşlar... başlasınnnnn
arkadaşlar bu akşam başlıyor..3 ay bekledim ama değecek beklememe...
Saatini söylim mi:D tam 6.37 saat kaldi...:p
Saatini söylim mi:D tam 6.37 saat kaldi...:p
evet zaman geçmek bilmiyor... :D
bu arada yelizler imzana bayıldım... ;)
Ohh bee sonunda hasret bitiyo yaa başlamasına acayip az bi zaman kaldı saatler varrrrr :D
arkadaşlar bu akşam başlıyor..3 ay bekledim ama değecek beklememe...
değceğine hiç şüphem yok;)
Arkadaşlar lütfen bu konu başlığı haricinde Aliye dizisinde Gelecek bölümlerde neler olacağını paylaşmayınız...
Gelecek bölümlerde neler olacağını Aliye ile ilgili konularda paylaştığınızda diziyi izlemeden ezberlemiş oluyoruz ve izlerken almamız gereken tadı alamıyoruz..
Gelecek bölümlerde neler olacağını merak eden arkadaşlar bu konuyu takip edebilirler..
Saygılarımla
Dizifilm.com Moderatörü
ayşe.
NAZLIBELLA
26-09-05, 15:45
TMM AYŞE MODERATÖR BENCE ÇOK HAKLISIN.YENİ BÖLÜMÜNDEN ÖNCE RESİM KOYMUŞLAR DİZİNİN TADI KALMADI ÇOK HEYCANLI OLMADI.NEYSE WALLA SALI GÜNÜ YİNE MERAKLI Bİ GÜN.ÇOOOOOOOOOK MERAK EDİYORUM YA YENİ BÖLÜMLERİ NE OLCAK OF :p :p :p
Gelecek Bölümlerde Bence şöyle Olacak Sinana Aliye Ve Denizin Fotoğraflarini Gizlice çektirecek Daha Sonra Mahkemede Delil Olarak Kullanacak Ve Daha Sonra çocuklarin Velayetini Alacak Izizni Kaybettirecek Birde şu Var Aliyede çocuklarinin Izini Bulup Kaçirabilir Deniz Beyin Böyle Bir Plani Varya Olabilir. Kisaca Meriç Ve Aliyeyi Zor Günler Bekliyor. Akşamki Bölümde Aliyenin Gülsüne Sarilip Ayşe Damasi Içimi Yakti Ya Bu Ne Ya :(
bence gelecek bölümlerde sinan cocuklari aliye göstermiyecek.ama cocuklarin durumu bence kötüye gidecek ve ikbal hanim ve leyla cocuklarla basa cikamayacak.
sinan avukati aliye ve denizin resimlerini cekecek ve bence süheyla onlara yardimci olacak bu konuda,yani aliyeyi ispiyonlacak...
ve mahkeme cocuklari babasina verecek...
aliye bence ilerike bölümlerde cok üzülecek ve darbe üstüne darbe yiyecek...
ama tek umudumuz müco,o sinana günün gösterecek ve sinan batacak insallah...
Bence de sinan kesin bi pislik yapacak.Meriç Kahramanla biryerlere gidecek Deniz Aliyenin yanına gelecek ve Sinan da fotoğraflarını çekecek miş gibime geliyor.
KESİN ALİYE YİNE ÜZÜLÜCEK ZATEN HEP ÜZGÜN AMA NEYSE ARTIK SİNAN YİNE YAPICAK ABUK SUBUK BİŞEYLER ORTALIK KARIŞACAK...........
aliyeaynalar
10-10-05, 15:40
arkadaşlar belki size saçma gelecek ama bana göre aliye çocuklarına kıvanç kabuşturacak.Bence..
fragmanda gördüğüm kadarıyla sinan ile kıvanç tartışıyorlardı.
kıvanç sinandan intikam almak için çocukları kaçırıp annesine götürecek gibi geliyor bana..
Bilmiyorum ama galiba Kivanc diziden ayrilicak gibime geliyor. Sinanlada tartismaya basladi Sinanda onu i$ten aticak... yani bu bir tahmin
1.Begüm Arda nın okuldan arkadaşı Aliye ile karşılaşığ çocukları gördüğünü söylerse belki parka gidip beklerlerse çocukjları görebiliriler
2.Alp Sinan ın ev adresini öğrenip Mücahit e verirse Mücahit Aliye yi arayıp söyleyebilir
3.Hasibe nin kızı Zeliş İst gelecekmiş okul için belki o yardımcı olabilir.
ayrıca sanırım diziyi uzatmak adına bir sürü mantık hatalarıda var Meriç abisiyle arasını formalite icabı da olsa düzeltip çocukların yerini öğrenebilir,Sinan la Leyla ilişkisini bildikleri halde ikisinin görüntülerini çekemediler mesela o bereli doktor vardı meyhanede görmüştü cep telefonuna çekebilirdi yani aslında abartılacak kadar bir çıkmazda değiller ama dediğim gibi uzatacaklar ya konuyu şu anda Sinan a dışardan bir tek Süheyla yardım edebilir ama Aliye ye Hasibe Kıvanç ve Mücahit yardım edebilir..
arkadaşlar aliyenin resmi sitesinde özet verilmiş....
arkadaşlar valla bence müco kesn yardm etcek...veee yavaş yavaş herkes karşlı olcak sinanna...zaten kıvanç da gitti...müco da leylanın yaptıklarını anlatcak vee si
nan şoke olcakk...
gelecek bölümde arda herkesin yüreğini ağzına getiriyomuş arkadaşlar
bölüm özetini resmi siteden okuyabilirsiniz
ecrin_sena
14-10-05, 16:22
ya yeni bölüm özeti nereden bulabiliriz....lütfen bana yardımcı olun. yada aliyenin resmi site adresini gönderin.
teşekkürler.
ya yeni bölüm özeti nereden bulabiliriz....lütfen bana yardımcı olun. yada aliyenin resmi site adresini gönderin.
teşekkürler.
Yeni bölüm özeti burada bölüm özetleri kısmında bulabilirsin. Aliye resmi web sitesi; www.aliyetmc.com ;)
aliyeaynalar
28-10-05, 12:26
bence aliyenin abisini (eğer dizide abisi olcaksa) Berkun Oya oynasın..
http://www.ntvmsnbc.com/ntv/programlar/i/infoman.jpg
Aliyeaynalar ama dedigin oyuncu ne biraz benziyor ne'de biraz andiriyor Aliye'ye. Cok farklilar...
evet bencede hic uymuyorlar...bence tolga savaci abisi olarak cok iyi olurdu... :p ;)
ben durmadan yaziyorumfarkindayim ama bir abi olacaksa bu Serhat Tutumluer olmali.Su anda film cekimi varmis olmaz diyorlar ama bu abi de hemen diziye dahil olmayacak herhalde.Serhat Tutumluer bence en güzel secim olur Aliyenin abisini oynamaya.bence benziyorlar sizce?http://img456.imageshack.us/img456/7123/aliyeeee5gx.png
aliyenin abisi bence serhat tutumluer olsun ;)
Yok oda cok farkli diger oyuncu gibi...
Acik tenli olmasi lazim ve olursada gözleri yesil olmali...
Gözümden kacti özlemin dedigi Tolga Savaci olabilir. Gözleri mavi ama olsun...
serhat tutumluerin gözleri yesil degil mi?ayrica kanadada soguktan karardi deriz birseycik olmaz :D :D
bencede yelizler ama birbirine hiç benzemeyen kardeşlerde olabiliyo tabi bence bizim hiç düşünmediğimiz birini abi olarak getirirler ve bu kişi bilinmemiş bir tiyatro oyuncusu olabilir diye düşünüyorum
belki cocuklarin gözlerinin rengi dayilarin cekmis diye esmer karakas kara göz birini getirirler diziye belli mi olur?Ben bugün cok isgal ettim galiba burayi pardon :)
.Hele ki sinirli haliyle sinan'a kafa tuttugunu .
ben de bu sahnenin hayalini defalarca kafamda kurdum :) gercekten bu diziye yakisacak bir isim. ama sanirim yalnizca hayalden ibaret
Bencede yakisiyor diziye birde iyi oyuncu ama ben kardes olarak yakistiramiyorum... Dedigim gibi acik tenli olsa daha iyi Mehmet Aslantug, Tolga Savaci gibi oyuncular...
bence de serhat tutumluer olsa fena olmaz bu bahane ile onu da görmüş oluruz :p :p :p
Aliyenin Abisi rolüne Tolga Savacı biraz yaşlı düşer.Serhat Tutumluer veya Tamer Karadağlı iyi seçim.eğer Sinanın kardeşi rolü olsaydı Oktay Kaynarca harika otururdu.Ama ben şöyle sert bir tip olmasını daha çok isterdim.Erkan Petekkaya gibi biri mesela
Tolga Savacı yasli düsmez onun yüzü daha genc gözüküyor bence daha Tamer Karadagli yasli düser ;)
ya tolga savacı sakın olmasın yani o adam hiç rol yapamıyo bence:(
serhat tutumluer belki olabilir; ama onu da sanmıyorum
berkun oya zaten sanem den daha küçük duruyoo:(
bilemiyorum ya ben en çok fikret kuşkan ı isterdim heraldeeeeee:)
keşkeeeeeeeeeeeeeee
ya aliyeci bugün seneninle hep aynı fikirleri paylaşıyorum galiba benim aklımdanda hep fikret kuşkan geçiyordu çok beğendiğim bi oyuncu inşallah o gelir abi rolüne ve bi daha diziden hiç çıkmaz inşallah
evet bugün hep aynı fikirlerdeyiz galba loralai:)
keşke gelse fikret kuşkan yaaaa keşke; işte o zaman gerçekten de bu dizi bir destan olur yani:)
bence tolga savaci cok iyi bir oyuncu...simdi hakkini yemeyin... ;)
Evet ya ben bunu neden düşünemedimki Fikret Kuşkan cuk oturdu hem sert hem yumuşak o nasıl olması gerekiyorsa öyle olur üstelik başrol yardımcı rol takıntısıda yapmaz keşke o gelse
fikret kuşkan kesinlikle yapmaz takıntı haklısın bence de gelsn lğtfen
bu arada tolga savacı hakkındaki yorumum için üzgünüm ama ne biliyim o adam çok soğuk yaaaa
byee
Sanirim kimsenin aklina gelmede bu, belki o son sahnedeki gelen araba Sinanin arabasi da olmayabilir...?
Bence Aliye cocuklarına kavu$ur!
Cünkü cocuklar hani giyiniyorlardı ve cok mutluydular!
In$allah görür cocuklarını!!!!
yelizler aynı şeyi ben düşünmüştüm eğer çocukları getirmiycekse sinan niye gelsin zaten aliye kesin çok kızar çocuklara getirmezse yani o araba sinanın olmayabilir ama aliye geldiler diye ayaklandı arabayı tanıyo herhalde kadın işin içinde bi iş var ama ne haftaya kadar bekliycez maalesef
arkadaşlar aklıma takıldı acaba o araba sinanınmı diye bende bölümü kaydetmiştim ve mahkeme sahnesinde sinanın geldiği arabanın ve son sahnedeki arabanın model ve plakalarına baktım ikisi aynı araba yani gelen kesin sinan ve bence çocuklarda var sinan aliyenin gözüne girmeye çalışabilir onun içinde çocukları getirir tabiii inşallah
keşke getirse loralai ama bence bu işin içinde kesinlikle bir iş var.çünkü sinan paşa paşa çocukları aliyeye gösterme meraklısı değil.getirirse bile mutlaka bir çıkarı vardır...
bence kesinlikle bir iş var.yoksa sinan paşa paşa çocukları getirmez bence.kesin kendi çıkarlaı girdi işin içine.
ama hasibenin sözleri onu etkiledi bence aliyenin gözüne girmeye çalışabilir yada mahkemede iyi biri gibi görünmek için getirebilir
çocuklar arabada gözükmüyordu. belki bir lokantada onları bırakmış ve aliyeyi almaya gitmiş olabilir. arabada kesin yoklar.. ama yine aynı oranda sinan'ın aliyeye çocukları göstereceğide kesin. yarın bu saatler öğrenmiş olacaz hehehehe :)
havada bulut aliye cocuklari unut....
bence sinanin dusuncesi bu.....
pis adam pis....
minemtoprak
08-11-05, 11:08
Bence getirdi çocukları.Bir sonraki mahkemede ne diyecek?Hasibenin sözleride etkiledi.Ama benim merak ettiğim şey çocuklara anneniz Kanada da dayınızın yanına gitti,sizi özlese gelir demişti.
Bu durumu nasıl açıklayacak.
Bence getirdi çocukları.Bir sonraki mahkemede ne diyecek?Hasibenin sözleride etkiledi.Ama benim merak ettiğim şey çocuklara anneniz Kanada da dayınızın yanına gitti,sizi özlese gelir demişti.
Bu durumu nasıl açıklayacak.
Bence o konunun üstü kapatılacak,çocuklar da babalarına ''bu ne perhiz bu ne lahana turşusu'' demeyeceklerdir.Çünkü Arda'nın dayısının yanına kaçtıgı sahnede Aliye'de bu çocuk tek başına Edirne'den İstanbul'a nasıl gelebildi diyememişti.Ben o yüzden bu muammanın da üzerinin kapatılacağını düşünüyorum.
arkadaşlar hani denizle süheyla karanlık bir yerde diyorduk ya bununla ilgili aklama bişey geldi.malum süheyla sinanın ajanı gibi oldu. bu kadın deniz ile aliyeyi gizliden gizliye izliyor olamaz mı?mahkemede aliya aleyhine delil olarak.ister misiniz yüzük anını görsün cadı kadın.
turuncumsu
08-11-05, 14:58
Düşündüm de galiba Sinanın o cadı anasının baskıları olmasa Sinan çoktan insafa gelip yollardı çocukları. Aliye'nin kapısına gidip ağladığı bölümü hatırlasanıza, ara ara Sinan'ın insan yüzünü de gösterdiler aslında.
Mahkeme zoruyla da olsa sinan bence çocukları aliye'ye götürmek zorunda kalacak sonunda.
turuncumsu
14-11-05, 11:38
Yeni bolumun fragmaninda Refiye Hanim Süheyla'nın telefon konuşmasını duyuyor.(Yelizler sağolsun "klipler" başlığına eklemiş, indirip defalarca izledim)
Orada suheyla kesin sinan'la konuşuyor çünkü ağzına dikkat ederseniz:
-"..... Sinan Bey. İyi günler" diyor. (başını çözemedim ama dikkat edilince sinan bey dediği anlaşılıyor)
Zaten Refiye de tam süheylanın "sinan bey" dediği anda durup başını kaldırıyor.
Refiye cin gibi kadın, kesin süheylanın maskesinin düşmesine az kaldı.
Sinan'ın mahkeme kararını dinlemediği ortada ve dinleyeceğinide zannetmiyorum.Şu anki durum onu gösteriyor.En kısa zamanda Süheyla'nın yaptığı şeylerden Aliye'nin haberdar olacağını düşünüyorum.Böyle bir durumda Aliye hiç birşey olmamış gibi davranıp Süheyla'yı takip altına alabilir.
Bence bu gazetecilerin, roportajlarin gundeme gelmesi bosa degil. Sinan Aliye'yi iffetsizlikle suclamayacagina gore birsekilde baska bir yolla Deniz Aliye aski ortaya cikacak bu da Aliye'nin pesine dusecek ve hayatini haber yapacak gazeteciiler sayesinde olabilir. Deniz ve Aliye askinin medyada haber olmasi ve islerin iyice karismasi gibi seyler akla geliyo, yoksa nasil uzayacak bu dizi mayisa kadar?
ÇOK KUVVETLİ BİR İHTİMAL OLMASA DA BEN BU DİZİNİN SONUNUN ZERDAYA BENZEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM...
YANİ ALİYENİN SİNANLI VE DENİZLİ HAYATLARINDAN KESİTLER VERİLEREK BİTİRİLEBİLİR...
ALİYE DENİZİ SEÇERSE BABALARINDAN AYRI BAŞKA BİR ABİYLE ÖMRÜNÜN SONUNA KADAR YAŞAYACAK(EMİNİM BU OLAYLARDAN SONRA ALİYEDE ÇOCUKLAR KALSA DA SİNANA GÖSTERMEZ)... BU SEFERDE BABALARINDAN AYRI KALINCA BUNALIMA GİRECEKLER ÇOCUKLAR..
ALİYE SİNANI SEÇERSE (SİNAN ANNESİNİN BASKILARINDAN SIYRILMIŞ SADE BİR HAYATI SEÇECEK VE ALİYEYE ESKİ GÜNLERİ YAŞATIP AFFETMESİNİ SAĞLAYACAK ÇOCUKLARIN HATRINA )
BU SEFER ALİYE MUTSUZ OLACAK DENİZİ UNUTMAYACAK AMA ÇOCUKLAR MUTLU OLACAK...
BUNLAR TABİİ Kİ SENARYO AMA SONU NE OLURSA OLSUN ALİYE-SİNAN-DENİZ ÜÇLÜSÜ AYNI ANDA MUTLU OLAMAYACAKLAR BU KESİNDİR.
BELKİ DE BU HAFTA ÖLEN KİŞİ SİNAN OLABİLİR
OLAMAZ MI?:confused:
arkadaşlar bi ara özel hatta ayşe rolünü oynayan kız aliye rüya görüyo demişti istermisiniz bunların hepsi rüya olsun çok saçma olur bence ve asla böyle olmasını istemem bi düşününki aliye bi uyanıyo hala sinanla evli ve bunların hepsi rüya ayyy bu kadar uzun rüya olmaz herhalde böyle bi saçmalıkta olmaz ayrıca ben aliyenin sinan gerçekten çok deiğiştiği takdirde onunla barışmasını isterim ama tabi aliyede mutlu olucaksa yani sadece çocukları için değil
Bu çok anlamsız.Herkesi aptal yerine koymadan başka birşey değil.Unutmayın ki çocukların gelişinin bu denli gecikmesinin bir anlamı var.Aliye-Deniz ve çocuklar hep birlikte bitirecekler.
arkadaşlar arda ya neler olacak bu hafta çok merak ediyorum..arda nın başına gelen kazalardan bıktım artık yazık çocuğa..
bi şey olmayacak. fragmanını izledim. arda sapasağlam.. zaten arda'ya yeniden bir kaza yaşatmaları çok saçma olurdu.
aa fragmanı anlataabilirmisin canım çok merak ediyorum
ben de izledim fragmanı..ama başını kaçırdım:mad: arda va ayşe bir koltukta oturuyorlardı,biraz kızgın gibiydiler,deniz-defne konuşuyorlardı deniz uzadı ama olmuyor gibi bişeyler dedi defne de e tabi uzamadan efsane olur mu dedi..deniz ve aliye ağaçlık bir alandaydılar sonra deniz baya arkada kaldı,durdu aliye tek başına uzaklaştı orayı anlamadım ya tam iyileşiyorken bişeyler mi oluyor acaba
leyla sinana neden bu gün herkesten özür diliyorsun dedi,müco galiba zelişin elini tuttu..aysecim valabikaç saat oldu izleyeliunuttuğum yerler olabilir..
sevgili sorenza 41-50.bölümler topiğinde kısaca özetlemiştim fragmanı ordan okuyabilirsin. zaten nes_rial arkadaşımız da biraz bilgi vermiş.
dilerim bu ayrılk ve izleyiciye verdiği sıkıntıbir en fazla iki bölüm sürer.-sen olmasaydın ben ne yapardım diyen aliye bu günlere nasıl geldiğini bir şekilde anlar ve denizin gönlünü alır.bu diziyi favori yapan özelliklerden biri diğer diziler gibi ikinci,üçüncü şahısların araya girmemesiydi.yoksa nefarkı kalacakki.insanlar evlenerekte beraber hayatın güçlüklerine karşı savaşabilirler.aliye evli bir kadın olarak daha güçlü olur.eşi olacağı için onunda olaylara karışma hakkı normal karşılanır.aliye gibi bir tip bunca zaman denizi feci bir şekilde oyalamış olduğunu ve en büyük kötülüğü ona yaptığının farkında değil.l mi.onu itiraf ettiği gibi seviyorsa bu ona yapılacak şey mi .bu aliye ile bağdaşmıyan bir özellik.yazık çok sevdiğim bir dizi kan kaybediyor.içinde en sevdiğim oyuncular olduğu haldeseyredecek hevesim kalmadı.
.i
sanırım senaristler sonunda denizle aliyeyi ayırıp aliyeyi sinana döndürecekler.baksanıza son bölümde dinan "ben aliyeyi unutamadım "dedi
Aliye'nin tekrar Sinan'a döneceğini hiç sanmıyorum.Son bölümde kalpsiz avukat Önder bile Sinan'ın Aliye'ye neler yaptığına dair anlattıkları karşısında şok oldu.Bu arada KV'ye teşekkür borçluyuz.Bu sayede Aliye Arda'ya kavuştu.E reyting meselesi.İnşallah yakın zamanda Ayşe'ye de kavuşur.Kaç aydır içimiz bayılmıştı.Ortalığın hareketlenmesi güzel
selam arkadaslar,
bildiginiz gibi deniz bicaklanmisti ?
sizce deniz ölecekmi ?
bazilari denizin diziden cikacagini söyliyor da ?
siz ne düsünüyorsunuz ?
ben böyle bişey duymadım. çıkarsa çok üzülürüm.. ama denizin çıkacağını düşünmüyorum.. onu defne ve kahraman kurtaracak..
daha aliye ve deniz kavuşacak 14 şubat büyük günde, hepimizin hayelleri bu doğrultuda..
ben böyle bişey duymadım. çıkarsa çok üzülürüm.. ama denizin çıkacağını düşünmüyorum.. onu defne ve kahraman kurtaracak..
daha aliye ve deniz kavuşacak 14 şubat büyük günde, hepimizin hayelleri bu doğrultuda..
kesinlikle öyle;)14 şubat günü kavuşmalarını çok büyük bi heyecanla bekliyoruzz hepimizin hayali bu:)ben diziden çıkacağıyla ilgili hiç bişey duymadım olsa olsa deniz bıçaklanınca öleceğini zannedip uydurmustur insanlar bence:)
deniz ölmeyecek tabiki arkadaşlar;umarım aliye bundan sonra denize daha sıcak davranır sanem çelik iyi oyuncu ama çok donuk oynuyor biraz daha sıcak olmasını istemezmiyiz
Pazar Keyfinde Aliye Sinana dönebilir filan deniyordu. Bence bu çok saçma olur, Sinanın bütün yaptıklarından sonra Aliyenin onu affetmesi senaryo açısından büyük bir boşluk doğurur. Sinan Aliyeyi çok seviyor olabilir ama sevgisini yanlış ifade eden biri. Aliyenin onu affetmesi bütün mücadelesini boşa çıkarır. Aliyenin sinanı seviyor olması da pek mümkün görünmüyor. En azından bügüne kadar buna dair bir işaret görmedik.
iki hafta önce özel hatta göstermişlerdi herkes denizin evindeydi aliye arda nusret .Aliye nin üstünde eşorfman vardı arda ise bornozluydu demekki deniz hastaneden çıktıktan sonra aliye denizde kalacak.
Pazar Keyfinde Aliye Sinana dönebilir filan deniyordu. Bence bu çok saçma olur, Sinanın bütün yaptıklarından sonra Aliyenin onu affetmesi senaryo açısından büyük bir boşluk doğurur. Sinan Aliyeyi çok seviyor olabilir ama sevgisini yanlış ifade eden biri. Aliyenin onu affetmesi bütün mücadelesini boşa çıkarır. Aliyenin sinanı seviyor olması da pek mümkün görünmüyor. En azından kadar buna dair bir işaret görmedik.
Sevgili Segah;öncelikle ismini çok beğendim.Bugünkü programı bn de seyrettim
Net olarak öyle birşey denmedi.Yalnızca yorumdan ibaretti.Ama dediğin gibi, diziyi 2 yıl boyunca boşa seyretmek olur bu.H.Ergenç dedi ki "izleyicilerin bir bölümü bunu istiyormuş" Olabilir ama %80'e yakın bir kısmı da Deniz'le olsun istiyor;ki doğrusu da bu. Düşünecek olursak,dizinin temel 3 karakterinden birinin var oluş sebebi,2 yıl boyunca beklemek olamaz.Simge Selçuk da şöyle anlamsız bir yorum yaptı "bu kadar inatlaştıklarına göre birbirlerini seviyor olmalılar" İçimizden kim Aliye'nin sevdiğini söyleyebilir?İnsan sevdiğiyle inatlaşmaz;onunla birlike mücadele eder.Endişelenmeyein MUTLU SOOOON.
İsmimi beğendiğine sevindim. Aslında yorumdan da ibaret olsa insanların Aliyenin sinana dönmesini istemesii anlamıyorum. Sinanın özellikle son dönemlerde daha insancıl davranışlarda bulunması ve özünde iyi biri olması bir şey değiştirmez ki. Hiç kimse iyi veya kötü gibi köşeli tanımlarla ifade dilemez zaten. İyi insanlar da kötü olabilir. Sinanın Aliyeye yaptıkları affedilir cinsten değil. Eğer bütün olanlara rağmen Aliye Sinana dönerse artık pes yani. Aliyedeki de kalp değilmiş derim. Ne ise İnşallah dediğin gibi olur. Tek takip ettiğim dizinin de böyle saçmalaması sinirlerimi bozar doğrusu...
aliye'nin sinan'a dönecek olması büyük bir saçmalık.aslında bunun konuşulması bile bana göre saçma.böyle birşey olamaz yani.millet 2 yıldır görüyor sinan'ın aliye'ye neler yaptığını.dizide türk kadınını hep mücadeleci iyi bir anne şeklinde gösterdiler.en sonunda sinan'a dönerse aliye dizinin verdiği ASIL mesaj kaybolur.
aliye'nin sinan'a dönecek olması büyük bir saçmalık.aslında bunun konuşulması bile bana göre saçma.böyle birşey olamaz yani.millet 2 yıldır görüyor sinan'ın aliye'ye neler yaptığını.dizide türk kadınını hep mücadeleci iyi bir anne şeklinde gösterdiler.en sonunda sinan'a dönerse aliye dizinin verdiği ASIL mesaj kaybolur.
kesinlikle katılıyorum aliye'nin sinan'a dönmesi gibi bişey söz konusu bile olmamalı bencede...bir daha aynı şey olurda aliye'yi sinan'a döndürmeye kalkışırlarsa bu kadar çaba bu kadar mücadele boşa gitmiş olur işte o zaman tadı kaçar dizinin...
Sevgili arkadaşlar;böyle düşünmenize çok sevindim.Hepimiz de biliyoruz ki, senarylar izleyicinin isteğine göre şekillenir.Dolayısı ile bu görüşü ısrarla müdafaa ettiğimiz müddetçe,biz ve bizim gibi düşünenleriz istedikleri olacaktır. Elbette ki o görüşü savunanlar da vardır ama onlar da biliyorlar ki seyircinin ÇOK büyük bir bölümü bizim gibi beklenti içerisinde.Lütfen bıkmadan bunu belirtmeye devam edelim.Ben Bir İstanbul Masalı'nı hiç seyretmedim ama konuyu biliyordum;zira bir uyarlama idi.Ama düşünsenize iki kardeşle de birlikte olmuş biri sonunda yine izleyici istedi diye kardeşlerden biriyle evlendirildi.Aliye dizisinin toplumsal bir görevi de olduğunu düşünecek olursak;insanlara "kocanız size tecavüz etmeye de kalksa,sizi aldatsa da,siz onu sevmeseniz de yuvanızı dağıtmayın" diye bir mesajı vermeye kimse cesaret edemez.Ne dersiniz?
çok üzgünüm Ama Korktuğumuz Başimiza Gelecek Büyük Ihtimal.
Sette görevli bir arkdsm mail gönderdi.Ben "mutlu bitecek değil mi" diye sordum
o izlediğimiz progrmn üzerine; o da belki ama Sinan'a dönebilir,benden söylemesi dedi.Of çok kötüyüm
dizinin sonunu oyuncular bile bilmezken sette olan arkadaşın nasıl bilsinki? yanlış anlama amacım seni yargılamak değil. sadece dizinin bitmesine daha çok var. ve genelde dizi senaryoları çekimden iki üç hafta önce falan yazılıyor. zaten aliye'nin sinana gitmesi kadar mantıksız bir şey olamaz. böyle bir şeyi yapmayacaklardır da. o yüzden içiniz rahat olsun. o derece saçmalamazlar.
arkadaşlar hiç belli olmaz her ihtimali göz önünde bulundurun aliyenin sinana dönmesi şu anda bize çok saçma gelebilir ama senaristler öyle bişe yaparlarki sinana dönmesini mantıklı kılarlar biliyosunuz aliyenin senaristleri hiç tahmin etmediğimiz şeyler yapabiliyolar ben aslında fiziki olarak sinanla aliyeyi daha çok yakıştırıyorum ama şu durumda sinana dönmesi çok mantıksız olur zaten dönmezde izleyiciyi meraklandırmak için çıkarılıyo bu spekilasyonlar
Her ne şekilde olur ise olsun,bu kabul edilemez birşey.Elbette ki ben de istemiyorum.Böylesine affedilemez şeyler yapan bir adama,hangi gerekçe ile dönülebilir ki?Hele ki bu,nefret ettiğin bir adam ise.Hiçbir türlü inandırıcılığı olmaz.Şimdiye dek müdafaa ettikleri bütün değerleri çiğnemek olur bu.Neticede bunları yaşamış birçok bayan var ve onlar bu dizide umut ve destek buluyorlar. Zaten yeterince olumsuzluk varken hiç değilse kafa dağıtmak için seyrettiğimiz dizide mutlu olalım.Dünyada hiç mi bir bayan yeni bir hayatı ve aşkı hak etmiyor?Bunlar gerçekleşemeyecek ölçüde zor şeyler mi?Ve içimizde hiç düşünen olmaz mı bunun aynı zamanda hukuka karşı gelmek olduğunu?Adalet zamanında işleseydi işler böyle olmazdı diye?
1:Sen defalarca aldatılmış ol,
2:Tecavüzden son anda kurtul,
3:Dayak ye,
4:Nefret et,
5:Senin ve çocuklarının sevdiği bir erkek olsun,
6:Ve ortada evlilik dışı bir çocuk.
fragmanda sinanın arda ile aliyeyi araba ile takip edip sıkıştıdığı gözüküyordu.inşallah sinan ardayı almaz yoksa dizi artık çoook saçmalamış olur.birde aliyeyi ben denize karşı aşırı soğuk buluyoru.seni çok seven senin uğruna herşeyden vazgeçecek bir adam var karşında ama sen acayip donuk soğuk davranıyorsun.deniz her seferinde onun için savaşıyor aliye ise tam tersi ben anlamadım.umarım bu kaza artık aliyenin aklını başına getirir ve denize biraz sevecen ve şevkatle yaklaşır.sinanla birleşmesine gelince ya herhalde senaristler kendileri ile çelişkiye düşmezler. dizinin başından beri verdikleri mesajla sonu birbirine tezat olur ozaman .bence daha fazla uzatmadan aliye ve dniz birbirlerine kavuşsunlar
Aliyenin Sinan 'a dönmesinin sözkonusu bile edilmesi olamaz!Dizinin başından beri çekilen eziyetlerin bir kalemde silinip atılması ne kadar doğru.Zaten Aliye'nin Deniz'e gösterdiği bir aşk da yok henüz ortada.Yani en azından senaristler henüz böyle bir atakta bulunmadılar.Eğer dizi bu ağırlıkta devam edecekse insanların sıkılmaları an meselesi.Her sahne Sinan'a ve Aliye'ye ayrılmış durumda.Ya da çok yavaş seyreden gündelik hayatlarla oyalanıyor gibiyiz.Artık Deniz'in de tam manasıyla oyuna dahil edilmesinin vakti geldi.Lütfen biraz daha heyecan ve biraz daha samimiyet..
[QUOTE=safir]Aliyenin Sinan 'a dönmesinin sözkonusu bile edilmesi olamaz!Dizinin başından beri çekilen eziyetlerin bir kalemde silinip atılması ne kadar doğru.Zaten Aliye'nin Deniz'e gösterdiği bir aşk da yok henüz ortada.Yani en azından senaristler henüz böyle bir atakta bulunmadılar.Eğer dizi bu ağırlıkta devam edecekse insanların sıkılmaları an meselesi.Her sahne Sinan'a ve Aliye'ye ayrılmış durumda.Ya da çok yavaş seyreden gündelik hayatlarla oyalanıyor gibiyiz.Artık Deniz'in de tam manasıyla oyuna dahil edilmesinin vakti geldi.Lütfen biraz daha heyecan ve biraz daha samimiyet..[/QUOTE
Çooook güzel tespit etmişsin.Ben alkışlıyorum seni.Aliye hep depresif,Deniz hep dipte....Birbirini seven insanlar birarada olup da mücadele edebilirler msj verilmeli bence.
Bişi sormak istiyorum Aliye 62. bölümde biticekmi yoksa daha uzatıcaklar mı bi bilgisi olan varmı ? :blush:
hayır aliye 70. bölümde bitecek dedi yapımcısı erol avcı
çook teşekkür ederim en azından bi 14 bölüm daha war :img-icecr
her bölümde deniz ve aliyenin sarılmalarını bekliyordum..nihayet bu bölümde hayalim gerçek oldu.. :icon_ange
Hırçın Kız
21-02-06, 11:34
Evet bu bölüm çok güzel olacak.Sarılma sahnelerini dört gözle bekliyorum :)
trailer yarin saat 21.15 diyor.
Yani carsamba.
Selamlar
sonundaaliye we deniz kavuştuya çook sevindim!! 57. bölüm süper bittiii dayanamiycam haftaya kdar :)
Çocuklar babalarındayken annelerini özlüyor annelerindeyken de babalarını özleyecek.
Nolcak bu çocukların hali valla, üzülüyorum . Dizinin sonunda bence Aliye- Sinan birlikteliğini görürsek hiç şaşırmayalım çünkü Aliye “Sinan benim için bitti” dedi ama bence bitmedi. Sonuçta Sinan tamamen herşeyini kaybedip, Leyla’nın yaptıklarını da öğrenecek ve Ayşe’yi de kaybedecek, belki annesiyle de problemleri olacak. Dağıtıp çöktüğünde çocukların baba özlemi de su yüzüne çıkacak Aliye vicdan sahibi bir kadın Sinan’ın bu durumuna çok üzülecek en nihayetinde Sinan çocuklarının babası, Deniz ’le alması gereken yolu da çok ağır aldı ve ne olursa olsun Aliye’nin kafasındaki “koca” ve “baba” profilinde hala Sinan var. Deniz, Sinan kadar iyi bir baba olabilir mi yada çocuklar Deniz’i babalarının yerine koyabilecek mi? Leyla’yı annelerinin yerine koyamadılar çünkü. Bu da önemli bir soru işareti.Yani bu benim tahminim tutar mı bilmem.
gelecek bölümlerle ilgili tiyolarım var, belki ilginizi çeker;
sinan ayşeyi annesine vermeye karar veriyor, ama yolda giderken bir trafik kazsı geçiriyorlar ve ayşe yaralanıyor, hastaneye kaldırıyorlar. aliyeye haber vermiyorlar. daha sonra müco öğreniyor ve aliyeye söylüyor. birde müco ile leylanın resimleri sinanın eline geçiyor ama bu nasıl oluyor tam bilmiyorum. bu bölümler çekilmiş önümüzdeki günlerde seyredeceğiz.
İyi akşamlar, maalesef tüyom var diyen arkadaşın dediklerini ben de duydum. Ayşe yaralanıyor ve Aliyenin sonradan haberi oluyor. Deniz kendisi yüzünden Aliyenin çocuklarından uzak kaldıgını düşünüyor ve yurtdışına gitmeye karar veriyor. Korkarım Aliye Sinan'a dönüyor. Korkunç değil mi??? :icon_mad:
Ailye'nini finali daha şimdiden konuşulur oldu.
Finalle ilgili beklentilerimizi bu başlığa yazalım arkadaşlar.
Arkadaşlar bence finalde Sinan- Aliye birlikteliği olabilir daha öncede yazmıştım. Sonuçta çocuklar annesiz kalamadılar babasız da kalamazlar. Çocuklar babalarını da özlemeye başlayacak, Sinan iflas edip herşeyini kaybedecek, annesi ya felç geçirecek ya ölecek, Sinan hasta olacak, Leyla'nın yaptıklarını da öğrenip iyice dağıtınca yardımına Aliye koşacak. Deniz'i çok sevse de çocuklarının babasının bu duruma gelmesine ve çocuklarının baba özlemine kayıtsız kalamayacak. Alıye'nin bu ilgisi Deniz'i üzecek ve umutlarını kıracak, teselliyi Derman Abla verecek. Yani Sinan, Aliye ve çocuklar birlikte,,, Deniz'le de Derman Abla birlikte olacak.
Yani bunlar sadece benim tahminim tam terside olabilir. Sonuçta Halit Ergenç Özet Hat'ta süpriz bir final yaşanacağı mesajını verdi yani Aliye ve Sinan'ın birlikte olması genelde beklenmedik bir final olacağı için herkes için süpriz olabilir. Bu nedenle böyle bir tahmin yapıyorum, tabi gerçek finali bekleyip göreceğiz.
Böyle bir finali beğenen de olur beğenmeyen de. Aliye çok kişi tarafından izlenen bir dizi herkesi memnun etmek zordur.
aliye show tv ile anlaşmış haberiniz yok mu sizin ya
aliyenin finalinde sinan hapse girecekmiş ve deniz ile aliye evlencekmiş dün gazetede okudum arkadaşlar
aliye ve denizin evleneği kesin ama umarım renkli bir düğün olur mesela ameliyat masasında evlenebilirler
deniz de aliyenin çocuklarını yatılı okula göndersin
hem ben küçük ardaya doyamadım(!) üvey baba diye film çeksinler denizden de ne üvey baba olur ama
sinana da yazık
onun tek suçu çok kötü olması sonuçta o da insan
arkadaşım bunda nerden çıktı anlamadım?
arkadaşım nerden çıktı ben hiç biyerde böyle bi konuya rastlamadım emin misin
yok ya olamaz ki zaten surda kalmis 5 bölüm simdi baska kanalla mi anlassin ne kadar sacma nerde gödünki haberi koysaydin buraya..
ben sahsen dizinin baslarinda aliye ile deniz birlikteligini bekliyordum.
uzun bir aradan sonra bugun izledim deniz ve aliye birlikte hic gitmiyor yaaa.
ben sahsen son olarak aliye deniz dugununu gormek istemiyorum.
benim dusundugum son sinan'in leyla dan bosanmasi aliyeye bir ucak bileti vermesi.
aliye cocuklarinin durumunu da goz onune alip (hani hep onlar mutsuzken ben mutlu olamam diyor ya) sinanla birlikte yurt disina mesela su adini duyupda yuzunu goremedigimiz abisinin yanina yerlesip mutlu mesut yasamalari boylece denizden de uzak denizde kendine yeni bir hayat kurar :))...
Aliye çok güzel bir dizi,bitecek olması da üzücü ama artık farkındaysanız bazı sahnelerinde baymaya başladı eskiden bu kadar göze batmıyordu ama dizideki heyecan azalmaya ve bazı sahneler bazı olaylar göze batmaya başladı.
arkadaşlar bence Deniz'le Derman Abla -adı neydi bu kızın yaaa- ilerde sevgili olacak. Özellikle dünkü bölümden sonra gidişat böyle görünüyor. Duyduğuma göre Deniz şu özel amelyatlardan birinde hastasını kaybedecek ve çok büyük üzüntü yaşayacak. o sıralarda da Aliye dağıtmış olan Sinan'la ve babalarını özleyen çocuklarıyla ilgilenmek zorunda kalacak. Deniz'de teselliyi Derman Abla'nın kollarında bulacak.
bence ne olursa olsun aliye-deniz evlenmeli,çünkü zor günlerinde aliye'nin yanındaydı hep mutluluğu çoktan hakediyor.eğer aliye bunca yaşadıklarına rağmen sinana dönerse biraz saçma olur.ozaman en başında çekseydi onun saçmalıklarını...deniz de bukadar umutlanmasaydı.finalde en iyisi sinan hapse girsin aliye-deniz ve çocukları beraber mutlu yaşasınlar....
Bence sonunda sinan a dönmez kesin kararlı bu saatten sorada dönmesi normal olmaz.. Deniz Aliyeyi zaten çok seviyo o yüzden Aliye ve Deniz evlenirler!
aliye denizle evlenir
sinan ölür
böyle olur çünkü sinan aliyeye rahat vermez ölmezse....
ALİYE
BASIN BÜLTENİ – 65.Bölüm
Sinan büyük bir acıyla sarsılıyor!
İzlenme şampiyonu Aliye, sürprizlerle dolu, nefes kesen yeni bölümüyle ekranlarda.
Aliye’nin Sinan’a duyduğu öfke daha da büyüyor. Leyla, Sinan’ın kızını Aliye’ye vermesini heyecanla bekliyor, bir yandan da Sinan ve Aliye’nin barışabilecekleri korkusuna kapılıyor. Meriç ve Kahraman nikâh gününü iple çekiyorlar. Aliye’nin üzüntü ve dertlerinden yorulmaya başlayan Deniz huzursuz. Refiye hanımın yeğeni Hadi, evde neşe saçıyor. Mücahit ve Zeliş’in aşkları doludizgin ilerliyor. Edirne’ye dönen İkbal, büyük bir sarsıntı yaşıyor. Mücahit, kocası ölen amca kızı Aynur’a büyük destek oluyor. Zeliş, Aliye’ye Aynur hakkında bilgi veriyor. Deniz ve Defne arasındaki yakınlık, Balkan hocanın dikkatini çekiyor. Deniz Aliye’yle ilgili ciddi bir karar alıyor.
Aliye Ayşe’ye, Sinan Arda’ya kavuşabilecek mi? Mücahit modaevine bu kez niye geliyor? Defne Deniz’e ne teklif ediyor? Sinan’ın yaşayacağı büyük acı ne?
Denizin daha önce de kaybettiği hastalar oldu. hatta dizin,n bir bölümünde de vardı, adaşıydı. onun bu kadar kolay veya bu yüzden dağıtacağını zannetmiyorum. bana göre bunlar şaşırtmaca. Ha yeni bir fikir oluştu: Deniz Sinan'ın ameliyatını yapar, Sinan ölür ve sonrasını düşünemiyorum... Aman allahım feci birşey olur. İnşallah yapımcılar böyle birşey yapmazlar.
Ay ben bile korktum bu fikirden.
iremgs hakketen çok korkunç bi fikir aliye denizi terkeder zaten böyle bişe olursa bence ayrıca bana aliyeyle denizin evliliğinin böyle dizide kesin gibi konuşulmasına şaşırıyorum bence sonunda aliyeyle denizi evlendirecek olslar bu kadar bahsetmezler yani belirsiz bırakırlar en azından ama bilemiyorum tabi
veya Deniz Sinan'ı ameliyat edecek, hayatını kurtaracak ve Sinan minnettarlik duygulariyle onların mutluluğuna gölge düşürmeyecek.
bu daha iyi oldu değil mi loralai?
iremgs bak bu yorum çok güzel oldu diğer yorumlarınız insana sıkıntı veriyor sonu ne olacaksa olsun hayırlısı olsun :icon_ange
gülçiçek zaten o kötü yorumu özeti okuduktan sonra çok fena bozuldum ve sinirlendim ve onun etkisiyle, daha doğrusu tepkisiyle yazdım. aman allah korusun sakın böyle birşey olmasın. ben bu diziyi çoooooooooooook seviyorum ve kesinlikle ALiye ve Denizin birlikte mutlu olmasını istiyorum. bu iki yıllık maratonun en güzel sonu olacaktır bence.
seni de üzdüğüm için çok özür dilerim.
veya Deniz Sinan'ı ameliyat edecek, hayatını kurtaracak ve Sinan minnettarlik duygulariyle onların mutluluğuna gölge düşürmeyecek.
bu daha iyi oldu değil mi loralai?
gerçekten bu daha iyi olmuş öncekinede çok güldüm ama türk filmi gibi olmuştu valla
Arkadaşlar Allah muhabbetinizi arttırsın.Benim kafam bu aralar baya bir karıştı.Bu karışıklılığın sebebide özel hat.YA adamlar geçen hafta Sinan intihar edecek dediler.Bu hafta kalp krizi geçirçekmiş dediler.Bundan önceki haftalardada hapse girecek dediler.Anlamadım gitti.AMA bana kalırsa Deniz ve Aliye ewlenir bu Defne olayınıda hayranlarını şaşırtmak için kurulmuş bir tuzak olarak düşünüyorum.Eminimki dizinin sonunda ALİYE ve DENİZ ewlenmiş.SİNAN'da iflas etmiş ve AYNUR'dan afdileyerek,çocuğunu sahiplenmiş olacaktır.Gönlünüzü ferah tutun...
Arkadaşlar Allah muhabbetinizi arttırsın.Benim kafam bu aralar baya bir karıştı.Bu karışıklılığın sebebide özel hat.YA adamlar geçen hafta Sinan intihar edecek dediler.Bu hafta kalp krizi geçirçekmiş dediler.Bundan önceki haftalardada hapse girecek dediler.Anlamadım gitti.AMA bana kalırsa Deniz ve Aliye ewlenir bu Defne olayınıda hayranlarını şaşırtmak için kurulmuş bir tuzak olarak düşünüyorum.Eminimki dizinin sonunda ALİYE ve DENİZ ewlenmiş.SİNAN'da iflas etmiş ve AYNUR'dan afdileyerek,çocuğunu sahiplenmiş olacaktır.Gönlünüzü ferah tutun...
evet ya senin dedigin gibi olursa finali süper olur :D zaten 1 ay kaldi belli olur artik nasil bitecek diye :icon_ange
belkide hepsi birden olur kotu adam ya butun belalar donup dolasip onu bulmus olur boylece aliyeye yakisan bir felaketler senaryosu olur :))
Bir ihtimal daha aklima geliyor. Sinan cezasini cektikten sonra Aynur ile birlikte yasam surmeye kalkmasin. Olur mu olur degil mi?
valla şu yorumlardandan sonra herkese katılıyorum . :icon_ange
dikkat edilecek bir husus var özel hat ve dizi özetindeki durum oralarda ne denirse sankii tersi oluyor kim ne yaparsa yapsın düzgün bir sonla bitsin. :icon_ange
buğsemini ve gülçiçek haklısınız, her zaman bir şaşırtmaca var. ama bu verdikleri özet bile benim moralimi bozmaya ve dizinin mutlu final umudumu nerdeyse yok ettiler. gece uyku uyuyamadım arkadaşlar.
UMARIM HERŞEY GÜZEL OLUR!
ya bu ne biçim özet daha şimdiden merak sardı beni...
Bu hafta çok ilginç şeyler olacak
bir de arkadaşlar Deniz Sinan'ı ameliyat eder falan gibi şeyler yazmışsınz. Vallahi süperiz yaaa. Gerçek olabilir benim de aklıma gelmedi değil, Hayal gücümüz sınırsız.
hııı şu da var bakarsınız Sinan en son Arda'yı kucaklamıştı. Arda'yı arabaya atıp kaçırıyor muş herşey yeniden başlıyormuş :):):):):):):):):):):):
Arkadaşlar bence Aynur'un oğlu Sinan'ın değil yani Sinan'ın olsaydı Aynur "oğlumun babası öldü" diye bu kadar üzülmezdi. Bence o çocuğun Sinan'la hiiiiççç ilgisi yok, senaristlere pek güven olmaz ama.......
Arkadaslar ,
"özel hat" gibi sacmaliklarla dolu bir programin yapmis oldugu aciklamalara nasil inaniyorsunuz hayret ediyorum.
Bir kere O programi izlerken insana daral geliyor. Mesela, özel bir haber var. O haber gelene kadar 138 kere reklamini giriyorlar !
Cekilecek gibi degil . Onun icin ben zaten böyle programlari izlemiyorum. Cok sükür pekte kalmadi zaten.
Selamlar
Demi77 sana katılıyorum. bende seyretmiyorum, sadece ilk haber olarak Aliye'yi veriyorlar, bende diziyi çok sevdiğim ve nerdeyse diziyle yatıp diziyle kalktığım için açıkçası merak edip izliyorum. ama dediğin gibi orada söylenenler hiç olmuyor.
yalnış bir anlaşma var özelhatı sadece ben aliyeyle ilgili yayın yapacak diye izliyorum ben bunu önce düzeltiim. programın sonunda verseler hayatta beklemem .çünkü böyle yapımlara katlanamıyorum herkese sevgiler.
bende özel hatı sırf aliyeyle ilgili şeyler veriyo diye izliyorum geneldede en başta veriyo ve bence özel hatın dedikleri o kadarda olmuyo değil sinan intahara kalkıştı sayılır bunu söylemişlerdi ameliyat olabilir bu bölümde sinanın yaşayacağı büyük acı ne diyo özet belki kalp krizi geçirir bu büyük bi acı değilmi sizce ayrıca bence aynurun çocuğu sinandan değil mücahit sadece birlikte olduklarını söyledi zaten çocukla ilgili bişe demediki zaten müconun bu kadar kızgınlığı bana abartılı geliyo kız isteyerek birlikte olmuş bende tecavüz falan sanmıştım birlikte olmasaymış o da zorlamı yani bi kadın istemedikten sonra erkek hiç bişe yapamaz tabi tecavüz hariç
bende özel hatı sırf aliyeyle ilgili şeyler veriyo diye izliyorum geneldede en başta veriyo ve bence özel hatın dedikleri o kadarda olmuyo değil sinan intahara kalkıştı sayılır bunu söylemişlerdi ameliyat olabilir bu bölümde sinanın yaşayacağı büyük acı ne diyo özet belki kalp krizi geçirir bu büyük bi acı değilmi sizce ayrıca bence aynurun çocuğu sinandan değil mücahit sadece birlikte olduklarını söyledi zaten çocukla ilgili bişe demediki zaten müconun bu kadar kızgınlığı bana abartılı geliyo kız isteyerek birlikte olmuş bende tecavüz falan sanmıştım birlikte olmasaymış o da zorlamı yani bi kadın istemedikten sonra erkek hiç bişe yapamaz tabi tecavüz hariç
müco ile ilgili yazdıklarına katılıyorum. Bende Sinan'ın yaşayacağı acıyı merak ediyorum; Belki Müco Leyla'yı anlatır...
Bunun dışında arkadaşlar finale kaç bölüm kaydığı tam belli mi? Bir de yeni bölüm resimleri siteye ne zaman ekleniyor acaba?
İyi akşamlar, maalesef tüyom var diyen arkadaşın dediklerini ben de duydum. Ayşe yaralanıyor ve Aliyenin sonradan haberi oluyor. Deniz kendisi yüzünden Aliyenin çocuklarından uzak kaldıgını düşünüyor ve yurtdışına gitmeye karar veriyor. Korkarım Aliye Sinan'a dönüyor. Korkunç değil mi??? :icon_mad:
Merhaba Arkadaşlar;
Maalesef 1 hafta önce gelen bu tüyo verilen fragmanla birlikte doğrulanmış oluyor. Üzgünüm.
arkadaşlar yeni fragmanı gördünüzmü? aliye bu hafta çok özel bi bölümle saat 20:00 den itibaren sizlerle dedi..acaba 20:00 de başlayıp 23:00 e kadar hep aliye mi yayınlanacak..bilgisi olan varmı acaba? .inşallah öyle olur..çok heyecanlı bir bölüme benziyordu..
evet ben segretim fragamanı aliye yine denizin omzunda aglıyordu ya en son sahnede bir arabadan biri düştü sanki ben ayşeye benzetim ya neler oluyor anlıyamadım kafam karıştı aliye ayşeyi alamdımı yoksa çünkü denizin omzunda dayanmıyorum diye aglıyordu vallahi çok güzel bir bölüm olacak ama fragman çok karışıktı
arkadaşlar unutmayın bu bölüm saat 20:00' de haberlerden hemen sonra...
ya evet arkadaşlar bu bölüm fragmanı çok karışıktı.ne olacak hiç anlamadım.bi araba birine çarpıyor ama kim tam anlayamadım ayşeye benziyordu. ama ne alaka sinan ayşeyi aliyeye vermişti.uffff inşallah ayşeye birşey olmaz.valla artık bu çocukların üzülmesini istemiyorum gerekirse sinanla aliye barışsın bu böyle ayrı olmayacak.
persophane
15-04-06, 01:34
arkadaşlar gelecek bölümde yapılan tahminlere göre rüya olma olasılığı baya yüksek.çünkü aliye kızını alsa ölee kötü olmazdı.hala aynı şekilde dem ediyo çünkü.bu da bir tüyo olabilir bence :blush:
çocuklar için aliyeyle sinanın tekrar beraber olmasına karşıyım çok saçma olur onca yaşananolaylar var bir kalemde herşey unutulmasını beklenemez .medeni bir şekilde sonlandırabilirler normal olanı buu.aliye denizle devam etmeli .
deniz ve aliye evlenmeli mutlu olmalı, sinan ile leyla da mutlu bir evlilik sürmesi temenni ediyorum. Çocuklar istedikleri zaman anne ve babasını görebilmeli en güzel son böyle olmalı çocukların ve deniz`in üzülmesini hiç istemem.
Mutlu SOOOOOOOOOOOON
denizle aliye evlensin dicem ama ozaman sinan mutsuz olacak
herseye ragmen ben sinanı seviyorum oda mutlu olsun
ama sonunda sinan ölür heralde:(
ancak öyle denizle aliye mutlu olur
ama bence final bekledigimizden farklı ve etkileyici olacak :img-icecr
Ben final icin 30. bolumlerde heyecanlandigim gibi simdi heyecanlanamiyorum ..
Yasanan tatsiz olaylar yuzunden , finalle ilgili bir suru sey ogrendik ..
Mutlu son olucak o kesin , Sinan ne olur bilemem, Leyla'siyla mutlu mesut yasar herhalde ..
En sacma son , Sinan'la Aliye'nin 2 "arkadas" olmalari olur ..
Umarim senaristler bizi sasirtmak icin boyle buyuk bi hata yapmazlar ..
aliye ve deniz evlenir sinan kendini öldürür herkes mutlu mesut yasar
forever.young25@hotmail.c
17-04-06, 10:32
sinan ın yaşayacağı büyük acı ayşe ye araba çarpması bence.. deniz ve aliye evlensin, sonunda ayrılmaları abest olur artık. zavallı deniz dizinin başından beri bekliyor aliyeyi.... sinan da sil baştan yapar, çok zor ama... daha leylanın ihanetini öğrenmedi... daha zor günleri olacak..belki kardeşiyle barışır veee vedalaşır.... :icon_whis
Bende dizinin sonu yaklaştıkça Denizle Aliyenin ayrılıp Aliyenin Sinanla birlikte olması gerktiğine inanmaya başladım. ve sanırım öylede olacak Deniz derman ablayla olacak Aliyede sinanla, gibime geliyor
Bende dizinin sonu yaklaştıkça Denizle Aliyenin ayrılıp Aliyenin Sinanla birlikte olması gerktiğine inanmaya başladım. ve sanırım öylede olacak Deniz derman ablayla olacak Aliyede sinanla, gibime geliyor
Ben de bu finalden artık emin gibiyim ve böyle de olmalı.
pırıl ve aysem_, aliye iki senedir çektiklerini hemen unutup nasıl dönebilir sinan'a. böyle bir final bence dizinin temasına ayrkırı.
Valla bu benim gürüşüm. Ben herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Sonuçta Ben Halit Ergenç'i de çok seviyorum ve dizi için istediğim final Aliye-Sinan ve çocukların birlikte olması. Bu benim isteğim, böyle mi olur bilmiyorum tabi, sonuçta ben senarist değilim. Senarist olsam finali böyle yazardım.
Valla bu benim gürüşüm. Ben herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Sonuçta Ben Halit Ergenç'i de çok seviyorum ve dizi için istediğim final Aliye-Sinan ve çocukların birlikte olması. Bu benim isteğim, böyle mi olur bilmiyorum tabi, sonuçta ben senarist değilim. Senarist olsam finali böyle yazardım.
evet bencede finali böyle olsa süper olur.. bu aksam belki belli olur bölüm özetinde yaziyor ya deniz aliye'le ilgili önemli bi karar aliyor diye..
arkadaşlar herkesin fikrine saygı duyuyorum, fakat daha önce de yazmıştım, ne kadar yufka yürekli milletiz diye. sinan iki-üç bölüm perişanları yaşadı ve biz hemen onu affettik. Ben yine mantıklı olan sonu bekliyorum.
Arkadaşlar bizde sinana dizinin başından beri öfkeleniyoruz ve Aliyenin Denizle olması gerektiğini savunuyoruz ama ben kendimi denizin yerine koyuyorum sürekli ağlayıp mızıldayan iki çocuklu bir kadına daha ne kadar tahammül edebilirki.Hiç bir şeyle mutlu olmayacaktır.İki çocuğunada kavuşsa bu defa çocuklar babalarına hasret kaldıklarından dolayı huysuzlaşacaklardır. sanırım senaristler işin bu kısmını düşünüyorlar.
sana katılıyorum ayşe ben başından beri aliyeyle sinanı daha çok yakıştırıyorum sonundada onunla barışmasını isterim tabi ama hiç sanmıyorum böyle olacağını
birbirlerine yakışıyor diye hemen tekrar evlenmelerimi gerekli aliyeyi aldatmış,ona hakaret etmiş ve evli olsalardı bu olaylar devam edecekti kesinlikle. siz daha ne diye sinanla beraber olmasını istiyorsunuz vallahi garibime gitti sinan zor günler geçiriyor diye biraz ağladı gözleri şişti hemen tekrar beraber olsunlar bu adaletmi kesinlikle katılmıyorum size tabii buda benim fikrim .öte yandan onunla olabilmek için savaş veren deniz ozaman denize haksızlık yapılmış oluyor ve aliyeye birbirlerine tam sevgilerini ifade ederken olacak iş değil herzaman destek olan çiftler kazanır gerçektede bu böyle bu yönden bakırsanız diye düşünüyorum .sinan çocukları verdikten sonra aliyeyle deniz ve çocuklar beraber .istedikleri zamanda sinana giderler mutlu mesut yaşarlar .o zaman aliyede durmadan zaten ağlamıcak.bu film ama kendi başınıza gelse demekki bu kadar geri dönmek kolay olacak şaşılacak birşey bide aliye artık denize aşık hayatına yeni bir yön verirken böyle bir uuuu dönüşü olamaz çocuklar için bile olsa .böyle durumlarda anne ve baba çocuklarıyla düzgünce konuşur durumu anlatırsa herşey bir düzene girer.
inşaallah senaristler sizin gibi düşünmezler bu çok güzel bir dizi ve mutlu sonla bitmesini istiyoruuuum.kimsede bana katımak zorunda değil tabiki .not yalnız hepiniz bayansınız galiba düşüncelerinize şaşırdım.
bende sinanla aliyeyi birbirlerine yakistiriyorum.
aliye deniz ikilisine gelince bende herkes gibi dizinin basinda bu ikliyi daha cok yakistiriyordum ama simdi seyrediyorumda aliye soguk bir tip zaten denizde oyle oldu ikiside soguk evde ki atmosfer buzullara doner bir sure sonra
neyse simdi sinanin yeterince cektigini hatta aliyeden daha cok cektigini dusunuyorum.
sonuc olarak aliye sadece cocuklarini alamadigi icin bu hallere dustu sinan sevdigi kadini kaybetti cocuklarini kaybetti kardesini kaybetti hayati kabusa dondu ...
son bölümü ne zaman bu dizinin arkadaslar bilen varmi mayisin basinda bitecekmis öyle duymustum kac bölüm kaldi
gülçiçek sana katılıyorum. sanıyorum arkadaşların çoğu daha çok genç ve karakterlerden ziyade oyunculardan etkileniyorlar. biz kadınların ne kadar yufka yürekli, affedici olduğumuzu söylemeye gerek yok, ve bunun sonucunda pek çok kadın eşlerinin yaptıkları hataları görmezden gelip hiç birşey olmamış gibi hayatlarına devam ediyorlar. Sevgili arkadaşlar her insanın içinde gurur vardır, lütfen o gururunuzu Sinan karakteri gibi erkeklere yok ettirmeyin. Bu da benden gençlere tavsiye.
bu arada feminizm falan değil bu. sadece bir insan olarak ifade ediyorum. biraz da türkiye geneline bakarsanız haksız olmadığımızı göreceksiniz.
nehirrkayaa
18-04-06, 09:18
aliyenin sinanı affetmesi çok saçma olur zaten,,,ne bileyim deniz herşeye razıyım demişti,,,aliye daha fazla benim için üzülmesin diye ayrıldı ama deniz istemedi onun yanında kalmak istedi,,,sonra da ayrılmaları olmaz yani,,,yaşanan çok şey var,,,bunca olaydan sonra barışmaları imkansız
pervin e bende senin yazdıklarına kesinlikle katılıyorum çok güzel yazmışsın ama oyuncuya hayranlık başka. evliyken aliyeyi annesi tarafından ezilmesine fırsat veren ,bir arkadaşına gideceği zaman binbir dille izin isteyen buda bir kadın için ezilme biçimidir dizinin başlarını hatırlarsanız anlarsınız ne demek istediklerimi. bence dizinin daha gerçekci bitmesini istiyorsanız doğru birtanedir aliyeyle denizin beraber olmasıdır yalnız bu benim doğrum değil gerçekte olması gereken budur.
Selam arkadaşlar.Ben doğru olmamasını umut ettiğim bir duyum aldım.Nejat İŞLER'in diziden ayrılacağına dair.Setle münasebeti olan değerli kardeşlerim bu mevzu ile ilgili beni bilgilendirebilirlerse çok sevinirim.Sevgiler.
SNAD arkadaşım zaten şurada kalmış 3-5 bölüm, bunların da büyük ihtimal en az iki bölüm ilersi de çekilmiştir. Umarım Najat İşler biraz daha dayanır 'bu işkenceye' (dizi filmleri onun bir işkence olduğunu bir röportajında okumuştum, onun için öyle yazdım).
inşallah sonunda sinanla aliye birlikte olurlar ben aslında bu diziye hiçbir zaman deniz-aliye aşkı olarak bakmadım bakamadım hep inşallah sinanla aliyenin arası düzelir demiştim şu son bölümlerden sonra da bu son için umutlanmaya başladım sinanın aklını nihayet başına getirebildiler.denize yazık değil mi demişsiniz ama ben denizin aliye daha boşanmamışken aliyeye yaklaşmasından açıkçası hoşlanmamıştım belki de bu yüzden pek fazla bu ilişkiye ısınamadım diziyi izlerken.sinan büyük hatalar yaptı ama aslında aliye de çok masum değil 2.kez denemeye karar verdiklerinde aklı denizdeydi deniz deseniz kocasına döndü diye tafra yapmıştı...yani burda senaristler hata yaptılar bana göre denizi biraz daha sonra devreye soksalardı daha güzel olurdu ya aliye hiç mi kocasını sevmedi mesela bu kısım da bana saçma geliyor onun gururlu duruşunu ve aldatmayı kabul etmemesini çok sevdim böyle yapmasaydı sinanın da aklı başına gelmezdi zaten ama gene de zamanında çok sevdiği birine hiç üzülmemesi çok katı geldi bana aliye gibi duygusal biri biten ilişkisine hiç mi üzülmez?bu kadar mı çabuk unutup denizi sevebilir yani hiç olmazsa bir süre sinanla ilişkisi bozuldu diye de üzülebilirdi ama dizi bize sadece çocukları için üzülen birini gösterdi e şimdi ortaya tuhaf bir durum çıkıyor yani aslında sinan onca aldatmaya ve 2. evliliğine rağmen aliyeyi çok seviyor ama aynı şeyi aliye için söyleyemiyoruz çünkü ne kadar kızgın olursa olsun en azından ayrıldıktan sonra bir süre kocasından ayrılmanın da acısını yaşamalıydı...başka gerçekçi gelmeyen ardanın çok uzun süre babasından ayrı kalmış olup da hiç babasını özlememesi üstüne aliye ve denizin ardanın önünde el ele oturmalarına hiç tepki vermeyişi...
merhaba ,ben aslında aliye-sinan birlikte olsun diyen arkadaşlara katılmıyorum,sinan okadar çektirsin aliye ye daha sonrada ağlanıp sızlansın oda ona geri dönsün,insan bir şeyin değerini kaybettikten sonra anlıyor sinanda öyle şuan en mantıklısı sinanın hapse girmesi aliye-deniz de evlenip mutlu olsunlar çünkü deniz bunu hakediyor..çocuklara gelince istedikleri zaman babalarını görebilcekler...........
begümm888 Bende Arda konusunda seninle aynı görüşteyim, daha öncede yazmıştım bunu. Bana da garip geliyor Arda hiç babasından söz etmiyor özlemiyor. Sinançocuklarını çok seven bir baba. Dayakçı değil içkici değil.
Arda'yı bazen şaşkınlıkla izliyorum . mesela; Aliye ile Deniz'in sarılmalarına gülümseyebiliyor, elele tutuşmasına aldırış etmiyor. Bu ne yaa..... Hangi çocuk annesini babasından başka biriyle sarmaş dolaş görünce mutlu-mesut gülümser.. O bölümü görünce gözlerime inanamamıştım. Arda bazı şeylerin farkında ama sonuçta okula bile gitmeyecek kadar küçük yaşta bir çocuk . Ve dünyada ki hiç bir çocuk ne yaşta olursa olsun ne annesinin ne babasının yerine birini kolayca -hele bu yaşta- koyamaz.
nerede görecekler çocuklar babalarını hapiste mi?aman aman en kötüsü o olur herhalde yani sinanın hapse girmesi :(bence sinanla aliye birlikte olmayacaklarsa bile aliye sinanın hapse girmesini istemeyecektir ve bunu engeller o yüzden dizinin sonunda sinan hapse girmeyecektir bence yani inşallah...çocuklar istedikleri zaman babalarını görürler de birlikte yaşamalarıyla bu bir olabilir mi gerçek bir aile olarak yaşamakla bu dediğiniz gibi yaşamak aynı şey değil çocuklar için en mutlu son sinanla aliyenin birlikteliği olur hem bakın ardayla ayşeye soruyorlar özel hatta anneniz kimle birlikte olsun diye o müthiş uzatmalı konuşmalarıyla sinaan babaaamlaa diyorlar:)çok çektirdi tamam savunulacak yanı yok bu konuda ama şu anda bakarsak aliyeyi çok mu seviyor evet,herşeyden çok mu pişman e ona da evet,çocuklarına düşkün mü cevap; düşkün ne kelime tapıyor!sorunluların sorunlusu bir annesi var ki allah düşmanının başına böyle cadoloz bir anne vermesin bu kadar baskıya ancak bu kadar çıkabiliyor sinan annesinden dolayı sorunlu bir insan sevdiği insanlara tuhaf bir şekilde acı çektiriyor ama artık annesine de postayı koydu kendine geldi bundan sonra bakarsak aliye'nin bir yanında onu çok sevdiğini geç de olsa anlayan çocuklarına tapan bir adam var(çocuklar da tabiki denizi değil babalarını seçecektir) bir yandan da gene onu çok seven deniz var...bilemem senaristler denizi nasıl unutturur ya da bu sorunu nasıl çözer ya da çözebilirler mi göreceğiz... :icon_roll
ayşemm arda konusu benim gözüme inanılmaz batıyor yani çok tuhaf bir durum var dediğin gibi o yaştaki çocuklar ne kadar severlerse sevsinler başka birini annelerinin ya da babalarının yerine koyamazlar ve nolursa olsun birşeyleri sezseler bile annelerinin ve babalarının birlikte olmasını isterler hiç gerçekçi değil bu durum ben o yaşta olacam annem karşımda babamdan başkasıyla el ele karşımda oturacak ben öylee peygamber sabrıyla sakin sakin sırıtacam ya yıkarım o çay bahçesini kafalarına:)
ne iyi baba ya. annelerinin onları aramadığını, uzaklara kanada'ya gittiğini , hiç arayıp sormadığını, çocuklarına annelerine unutturmaya çalışan adam o. çocuklarına hiç barmaması onun çok iyi bir baba olduğunu göstermez. iyi bir baba olsaydı çocuklarına bu eziyetleri yapmazdı. yok efendim Aliye'nin burnu sürtülsün, aklına başına gelsin ve eve dönsün diyeymiş bilmem neymiş. hadi ya. Sinan'ın gururu gururu da; Aliye'ninki ne. Bu dizi Aliye'nin zaferi olarak bitmesi gerekiyor - Aliye&Deniz&Ayşe&Arda. Tabii ki Deniz babalarının yerini tutmaz, o bekar bir adam, o bu hayata yeni giriyor, tabii ki çocuklara henüz sevgisini tam ifade edemiyor. Ama O, o çocukların annesi olan Aliye'nin olduğu, yaşadığı herşeyi kendinden çok seviyor. VE mutluluğu hak ediyor. Sinan'ı da bir melek yapmadığınız kaldı.
Genelde Arda yaşındaki çocukardan beklenen tepkilerin verilmesi gerektiğini belirtiyordunuz.Ama Arda karakteri son derece olgun bir çocuk profili çiziyor. Sözünü ettiğiniz meseleye gelene kadar daha birçok detay var.Ama bence gözardı ettiğiniz çok önemli bir konu var.Arda birçok şeyin farkında.Babasının kardeşini özellikle göstermediğinin,annesinin Deniz'i sevdiğinin vs. Ve Arda da Deniz abisini çok seviyor bunu biliyorsunuz.Annesinin kendisini telkin ederken "sen babanı istediğin zaman görebilirsin" dediğini de hatırlatmak isterim
Netice itibariyle,bu kadar olaydan sonra en mantıklı sonucun ne olduğunu sizler de biliyorsunuz ama zannederim kabul etmek istemiyorsunuz.Hepinize sevgiler.
nehirrkayaa
18-04-06, 15:09
snad sana katılıyorum,,,arda herşeyi farkında babasının ve annesenin telefon konuşmalarına kaç kere şahit oldu,,,hem geçen bölümlerde babam bizi annemize göstermiyor bize yalan söylüyor diye ayşeyle konuşmaları var,,,bu dizide en çok acı çeken ayşe oldu zavallı çocuk,,,
SNAD , olgun çocuk mu? hiç katılmıyorum. Arda'nın bir çok şeyi farkında olduğunu bende söyledim ama sonuçta taş çatlasa 5 yaşında bu çocuk. Yani bu konuda sizinle aynı fikirde değilim . Bu kadar olgunluk büyüklerde bile yok. Yok eğer "Arda çok olgun çocuk" derseniz o zaman ben de Arda'nın c sevimli bir uzaylı olduğunu düşünmeye başlayacağım
Sinan için de 'yaptığı herşeye rağmen' demiştim. Yani sütten çıkmış ak kaşık demiyorum ki ben.
Aslında herşeyin suçlusu İkbal ama arada olan yine oğluna, kızına oldu. Sanki herşeyi sadace Sinan yapmış gibi göründü. Böyle anneyi düşmanıma bile vermesin Allah :)
Ayşe konusuna da nehirrkayaa'ya katılıyorum. En çok yıpranan ve belki de en gerçek çocuk tepkilerini şu ana kadar Ayşe verdi.
arkadaşlar birincisi sinanın yaptıklarını kimse onaylamıyor sinan melek falan da değil çok insafsızca ve dengesiz davrandı ama yani lütfen çocuklarına olan sevgisini tartışmayalım en azından bunda hemfikir olabiliriz sanıyorum :img-huh: ikincisi arda birşeyleri tabiki seziyor ama bu çocuk 20 yaşında değil 4-5 yaşında ve çok derinlemesine düşünemez annesiyle babası mutlu olamazmış deniz abilerini çok seviyorlarmış annesi denizi seviyormuş falan bunları gerçekçi bulmuyorum babalarına kızsalar bile yaşlarının da gereği olarak düz mantıkla hareket etmeleri gerekir yine(taktın yaşa diyeceksiniz şimdi ama yaş faktörü çok önemli) o yaştaki hatta daha ileri yaştaki hiçbir çocuk annemle babam yerine annemle deniz ya da bilmem kim birlikte olsun demez ve buna tepkisiz kalmaz!barışmaları için uğraşır ama dizide arda bırakın bunun için uğraşmayı babasının lafını bile etmiyor onca hafta ayrı kalmasına rağmen!sinan sevseydi yapmazdı yorumuna bu durumda pek katılmıyorum aliyeye ve çocuklarına olan sevgisi tam sinanın ama onlara ulaşmak için kullandığı yöntemler çok hatalı yanlış üstüne yanlış yapıp altında ezilen biri...şu anki aşamada bize gösterilen sinanın herşeyi farkına vardığı ve bundan sonra bu hataları asla tekrarlamayacağı yönünde ben de bu gidişe dayanarak en iyi ve mutlu sonun aliyeyle sinan olacağını düşünüyorum tabiki herkesin isteği farklı...
nehirrkayaa
18-04-06, 15:41
aliyenin çocukların ve meriçin bu hale gelmesinin tek sorumlusu var oda sinan tabi ikbal hanım da,, ya aliye ve sinan mutlu son olur diyosunuz ya ,,,bi şöle düşünsek sinanın yaptığı şeyleri aliyeye tecavüz etmeye kalkmıştı o adam ya,,,çocuklarını göstermedi trafik kazası geçirdiği zaman çocuklarla birlikte aliyeyi sormamıştı bile,, aldattığı halde tokat yiyen aliye oldu,,,ilk bölümlerden beri aliyenin yaşadıklarını düşünürsek yani hiç bir kadın bunca şeye dayanamaz,, sinan son zamanlarda acı çekiyo diye affetsin aliye oldu böle şey olmaz yani senarist böle bişey yaparsa çok mantıksız olur acı çeken aliye ve çocuklar olucak sonra sinan çok pişman olunca hemen affedilicek ,,,bu olaydan en karlı sinan çıkar herhalde,,ilk bölümlerde sinan mutlu değilmiydi ama karısını da aldatan oydu zavallı aliyede sevgisinden evde ikbal hanımla uğraşıyodu,,, kocanı elinde tutamıyosun diyodu sinanın hata yapmasıda aliyenin suçu oluyodu,,,aliye sinanı çok seviyodu yoksa neden katlansaydı ikbala,,,ama sinan değerini bilemedi hiç birşeyin.
ya gıcık oluyorum şu İkbal'e . Ne sinir bozucu bir kadın. Keşke araba Ayşe'ye çarpacağına İkbal'e çarpsaydı.
Mutlu son Aliye ve Denizdir. Bunu zaten Kudret Sabancı açıklamıştı.Sonu belli dizinin.Ben sinan aliyecileri artık hayalleri ile başbaşa bırakıyorum :img-book:
Arkadaşım yazdıklarımızı tam okumuyorsun galiba. Biz yani en azından ben kendi adıma dizinin Sinan-Aliye - çocuklar olarak bitmesinin doğru olacağını söyledim. bu konuda kesinlikle böyle omlalı da demiyorum.
Yani Aliye-Deniz ... birlikteliği de bu dizi için mantıklı bir finaldir. Ama benim tercihim tam tersi yönünde. Yani sizde Deniz-Aliye derken bir nevi hayal etmiş oluyorsunuz. Hayallerimiz fikirlerimiz olduğuna göre aslında hepimiz hayal kurmuyorum_z sadece fikrimizi yazıyorum_z.. ya tutarsa diye :)
daha önce de yazmıştım senaryodaki tuhaf yerlerden biri dediğiniz gibi kocasını çok seven bir kadındı aliye ama ayrılmadan başka biriyle duygusal yakınlık kurdu ve ayrıldıktan sonra da hiç kocasından ayrıldığı için üzülmedi hep çocuklarından ayrı kaldığı için dram yaşadı oysa normalde bu kadar çok kocasını seven bir insan nolursa olsun bunun için de acı çekmeliydi sevgi o kadar çabuk mu bitiyor daha ayrılmadan denizle yakınlık kuruyor...aldatılmayı kabul etmemesi doğruydu zaten sinan o zaman samimi değildi söylediklerinde hatalarını tekrarladı ama boşanmadan daha bismillah olaylar yeni başlamışken birden deniz çıktı ya bir insan nolursa olsun boşanma sonrası bir travma yaşar ve bu sadece çocukları için olmaz...bundan sadece sinan mı karlı çıkar gerçekten?çocukları olmasaydı kesinlikle deniz derdim ama şimdi gönlümden sinanla aliye geçiyor daha 5 bölüm var arkadaşlar belki de sinan aliye için çok büyük bir şeyler yapacak kim bilebilir ki...
nehirrkayaa
18-04-06, 16:16
denizle aliye yakınlaşması çok sonra oldu. boşanma olayıda çok uzamıştı hem o zaman içinde tekrar birleşmişlerdi sinanla ve başka olaylar oldu. ama sinan aliyenin geri gelmesine rağmen leylanın kollarına attı kendisini,,,ama deniz ve aliye yakınlaşması boşandıktan sonra oldu açık bir şekilde,,,sinan için evlilik önemli değil tabi leylanın kollarında oluyodu her zaman,,,ya böle bi insan affedilmez ya,,kendisine verilen ikinci bir şansı bile denemedi,,,hem aliye arıyodu sinanı ve bir kadın sesi duymuştu telde bide mesaj gelmişti hani kocan seni aldatıyo diye mücodan,,,o zamanda ne kadar üzülmüştü aliye. yani kısacası sinan kendisini bile affedemezken aliyenin onu affetmesi çok saçma olur,,,bir de aliye aşık değil ki artık sinana,,, belki herşeye rağmen sevse idi affetmek daha kolay olurdu hem de affetmesi saçma olmazdı en azından,,,ben deniz ve aliye illa evlensin de demiyorum zaten,,,ama aliye ve sinanın birleşmesini de istemem.
ya arkadaşlar ben finalle ilgili internet sitelerinde bir sürü dedikodu duyuyorum .
Geçenlerde bir yerde (daha önce yazmış olabilirim hatırlamıyorum) Deniz'in bir ameliyat sırasında hastasını kaybedeceğini Aliye'nin Sinan ve çocuklar yüzünden Deniz'le pek ilgilenemeyeceğini Deniz'in de teselliyi Derman Abla'da - bu kızın adını hep unutuyorum yaaa- teselli bulacağını okudum.
Çocuklar Babalarını özlemeye başlayacak, Sinan herşeyini kaybedecek, İkbal ölecek ve Leyla'nın yaptıklarını öğrenince Sinan ağır bir hastalık geçirecek, çocuklar çok üzülecek...
Bu olaylar Aliye ile Deniz'i birbirinden uzaklaştıracak. Deniz Derman Abla yakınlaşacak, zaten kız bizim karizma doktora aşık, fıdsatı değerlendirecektir ve sonunda Deniz'le evlenecek.
Aliye'de Sinan ve çocuklarıyla tekrar birlikte olmaya karar verip hatta evlenecek diye duydum.
final sahnesinde Aliye Sinan'la - Deniz Derman Abla ileyken arabaları yanyana geçecek,,,,, Deniz ve Aliye göz göze gelip " seni seviyorum ama çaresizim " bakışları altında dizi The And [I] olacakmış....
valla kızmayın bana, duydum, okudum paylaşıyorum. Yazının orjinalini bulursam yarın buraya yazarım,,,
öncelikle pervin e,snad, nehirrkayaa sizlere kewlimesi kelimesine katılıyorum .ve birde sinan annesi yüzünden şunu yaptı bunu yaptı diyenler var koskoca bir adam niye annesinin laflarıyla hareket edrki bu evliliğin bitmesinde bir suçlu var oda sinandır çünkü aliye öyle yada böyle bir şekilde kayınvalidesiyle yaşıyordu zaten.sinan filmin başında hep kendi istediklerini yapmasını istiyordu aliyenin farkında değilmisiniz böyle evlilikmi olur.sinanın 3 ,4 bölümdür sızlanmasına dayanamayanları anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu .
aliye kocasını çok seviyordu ama yaşananlardan sonra sinandan nefret etti bazen böyle durumlarda sevgi biranda biter nefrete dönüşür kadınlar bu gibi durumlarda arkasına bakmadan kendine yeni bir hayat kurmak için çaba sarfederler .iştedeniz o anda karşısına çıktı ve yeni bir hayata adım atmaya başladı şimdide çocuklar ,aliye ve denizle mutlu sonla bitmesi gerekli.
babalarıylada düzenli bir şekilde görüşerek sinandanda uzak olmamış olurlar .
ardanın davranışlarında garipsenecek bir durum yok şimdiki çocuklar herşeyin farkındalar anne ve babalarının küçükte ı olsalar yaptıkları hareketlerinin yalnış olduğunun farkında oluyorlar ona göre eleştiri yapabiliyorlar çevrenizde hiç böyle çocuklar yokmu.denizide abi gibi seviyor o yüzden kabullenmesi kolay oldu.
deadly_angel
18-04-06, 18:36
aliye sinana dönmez imkanı yok böyle birşeyin.Hemen kanmayın arkadaşlar, aliye ne kadardır ağlıyo, sinan 4 bölümdür. kanmayın böyle şeylere.Aliye Sinandan neffret ediyor.Hem çocuklar için birlikte olmalılar diyosunuz ama Aliyenin Sinanla mutsuz olacağı gerçeğini unutuyorsunuz.Hem çocuklar denizi çok seviyorlar denizde onları.Bu kadar sıkıntıya katlandı deniz aliye ile.Bundan sonra ayrılmazlar.
Gelecek hafta son bölüm olamaz sanmıyorum bu kadar çabuk herşeyi rayına oturtamazlar.yaydılar yaydılar bir haftada toplamak imkansız. olurda hoş olmaz
Bence de gelecek hafta son bölüm değil.Ama sizlere (bilgisi olan sizlere) YALVARIYORUM. 70.Bölümde deniz ayrılacakmış diziden.Ya ne olur bişey söyleyin.Yemin ederim kendime kıyarım.5 bölüm için mi yaniii? Evleneceklerse gelecek hafta,1 ay mı sürecek?
arkadaşlar
final çok bomba olcak
telaşa gerek yok daha var bitmesine
arkadaşlar
final çok bomba olcak
telaşa gerek yok daha var bitmesine
Gerekirse günlerce uyumadan aynı şeyi yazarım.Aliyeci arkadaşım.De ki Aliye ile Deniz ayrılmayacak.Yaşımı,mesleğimi,herşeyi boşverdim.Lütfen cevabı görmeden kesinlikle uyumicam.
Bende duymuştum Denizin diziden ayrılacağını ama sanmıyorum ayrılacağını dizinin tüm kurgusu değişir
hepsinin rüya olduğu havasınıda veremezler saçmalık olur.ne olacağını bilmiyoruz izleyip göreceğiz
mizrak_tutucu
19-04-06, 10:39
Dizi 76. Bölümde bitiyor. Benim bildigim kadarıyla Nejat İşler'in anlaşması da bu sezonun tümünü kapsıyor. Bu nedenle ayrılacagını sanmıyorum.
gs-tugba93
19-04-06, 12:52
evet bencede mizrak_tutucu sana katiliyorum
valla ayşem ben hiç kızmadım nerden duydun bunları sen klavyenden bal damlamış yani benim için tabiki:)arkadaşlar bazı yazılan şeyleri yanlış anlıyorsunuz ya da belki anlatamıyoruz kimse sinanı suçsuz bulmuyor kendi de diyor zaten dizide ben aptalım diye:)şahsen ben onu savunmuyorum söylediğimiz ikbal olayları da büyük bir etken tabiki o yaştaki bir adamın kendi kararını verememesi hiç güzel birşey değil.ben sadece bundan sonrası için(bundan sonrası çok güzel olabilir) aliye-sinan ilişkisinin çok farklı olacağını düşünüyorum.ha bir de nefret olayına hiç katılmıyorum doğal olarak yaptığı şeylerden dolayı çok kızgın aliye ama son gelişmelerden haberi yok herşey değişebilir.dün özel hatta mücahit ben alışılagelmiş bir son olacağını sanmıyorum dedi bu bir ipucu olabilir.son olarak aliye-deniz evliliği kesin gibi işleniyor dizide bu da sonun daha farklı olacağı şeklinde yorumlanabilir defneye de dikkat o da artık olayın iyice içine girdi ama çok tatlı harbi bir kız ya ölüyor deniz için ama onun mutluluğunu(aliyeyle evlenmesini) istiyor kaldı mı böyle insanlar çok etkilendim...rüya çıkamaz tüm bu olanlar çok çok saçma olur yani hepimiz keriz yerine konmuş oluruz belki benim istediğim sonda bitmesi için olumlu birşey olur ama ben bile istemiyorum ya olmaz öyle şey umarım rüyaydı şaka yaptık gibi bir olay olmaz zaten gıcık oluyorum senaristlere :img-icecr
Peki sizce "alışıla gelmemiş son" ne olabilir?
Uzun süredir foruma yazmıyordum..Dün Ayşe'nin kaza geçirmesiyle olay çok acı bir boyuta geçti..Sinan'ın haber vermesi gerektiğini düşünüyorum aksi bir durumda Ayşe ölürse bu Aliye için çok acı olacaktır..Finali merak eder oldum..Umarım Ayşe ölmez..Yalnız Halit Ergenç gerçekten müthiş bir oyunculuk sergiliyor..Söyleyeceğim söyleyeceğim diyordum bu günee kısmet oldu..Çok başarılı gerçekten...
Ben dün gece ÖZEL HAT programını seyretmedim ama dediklerinize bakılır ise
birçok kişinin aklı karışmış durumda.Örneğin kimi diyor ki MUTLUSON olacakmış;
diğer yandan da "Barış Falay dedi ki alışılagelmiş bir şekilde bitmeyecek".Kimi diyor ki haftaya nikah var;ama biliyoruz ki gösterilen kareler genelde birkaç hafta sonraki bölüme ait oluyor.Herhalde harala gürele bir düğün/nikah olmaz. Öyle 2 dk süren.Çünkü izleyicinin büyük bir kısmı bunu 1.5 senedir bekliyor. Offffff! Yemin ederim senaristleri boğmak geliyor içimden.
snad özel hat ekibinin söylediklerine pek bakmıyorum ben çünkü bir hafta dedikleri öteki hafta dedikleriyle tutmuyor geçen hafta sinan kalp krizi geçirecekti bu hafta intihar edecek diyorlar vs...bir ara senaristler bizim senaryomuz sürekli değişiyor diyorlardı belki de ondandır bu tutarsızlık ya da magazinciler oturdukları yerden kendi kafalarına göre son yazıyorlar...ama oyuncuların dediklerine dikkat ediyorum onlar pek fazla yanıltmıyorlar zaten kaçamak cevaplar veriyorlar çok açık da vermiyorlar ama dün mücahit alışılagelmiş bir son olacağını sanmıyorum dedi ben alışıla gelmemiş sonu bilemiyorum herşey olabilir sinan-aliye evliliği olabilir,aynurla ilgili bir şeyler olabilir,mert(pek sanmıyorum) sinanın çocuğu çıkabilir vs ama alışılagelmiş son bana göre ortada aliye-deniz evliliği...yani ben böyle düşünüyorum...halit ergenç de mutlu sonla bitecek dedi ama nasıl bir mutlu son orasını bilmiyorum demişti burdan da sanki değişik bir son olacakmış gibi geliyor bana...
İçimizden çoğu,yeni bölümde düğün olucak demişti.Bölüm özetinde böyle birşey
den söz edilmemiş.Herhalde böyle "ÇOK" önemli bir gelişmeyi belirtmemeleri mümkün değil.Ben yine işin içinden çıkamadım.Diyelim ki 67.bölümde evlendiler
peki Deniz ne ara ve ne sebeple gidecek? AllahIm sen mukayet ol bana!!!!!
İçimizden çoğu,yeni bölümde düğün olucak demişti.Bölüm özetinde böyle birşey
den söz edilmemiş.Herhalde böyle "ÇOK" önemli bir gelişmeyi belirtmemeleri mümkün değil.Ben yine işin içinden çıkamadım.Diyelim ki 67.bölümde evlendiler
peki Deniz ne ara ve ne sebeple gidecek? Allah'ım sen mukayet ol bana!!!!!
bence SON Bölümde veya son bölümden bi hafta önce falan Sinan ölücek! Ayse iyilesecek! Aliye ve Deniz Evlencek! Meric ve Kahraman evlencek ve ikbal hanim dügüne gelicek bence!
YADA...
Ikbal Hanim ölücek! Sinan Hapise gircek! Aliye ve deniz evlencek! ayse ve arda ile yeni eve tasincaklar! Kahramin ve Meic evlencekler!
Finalli merakla bekliyorum! :icon_ange
Aliye verem olacakmış.Çocuklar kolera. Nejat İşlerdede kanser şüphesi varmı.Yani hepsi ölecekmiş :img-icecr
Aliye verem olacakmış.Çocuklar kolera. Nejat İşlerdede kanser şüphesi varmı.Yani hepsi ölecekmiş :img-icecr
hic de komik birsey degil senin yazdigin yok kanser mis bilmem ne böyle seyler üzerinde komiklik olmaz :icon_evil
simdiden cok heyecanlandim ben finalde kalbim dayanirmi bilmiyom :icon_ange
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.