PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aliye'nin Finali Hakkında

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6

meltem-cmbl
08-07-06, 13:23
nejat işler bence de diziden ayrılmamış olabilir keşke ayrılmış olsa benim dileğim bu yönde ama ayrılmamış olabilir bu kadar rahat söylemezdi herhalde deniz dönmeyecek diye.sezon finalinde de deniz sürekli dönecekmiş gibi işlnedi sanki siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama deniz geri dönecek gibi geliyor.denizi sevenlere sevindirici bir haber verebilirim belki ,az önce bir yerde meriçi izledim ona sordular nejat işler ayrıldı mı diye bilmiyorum ama her yazılana inanmamak lazım çok büyük sürprizler var dedi kıvırdı anlayacağınız kesin bir cevap vermedi.dönse bile aliye ile olacak diye bir şey yok defneyle de birlikte olabilir tabi herşey olabilir ama deniz ve aliye sürpriz olmaz çok sıradan,sıkıcı,basit bir son olur,sürpriz dediğiniz sinan ve aliye ile olur ya da aliye bambaşka biriyle yeni bir hayata başlar.çekimler artık bitmiş biz son gün çok ağladık dedi diziyi noktaladık dedi.öff umarım son güne kadar sinanla olacaklar diye beklerken son gün deniz gelip aliye ile evlenmez çok sinir olurum o zaman ya bu kadar mı soğuk ve itici olur bir çift öghhhh iğrençler:icon_cry:
aynne cnm sana katılıyorum deniz aliye olmaz ya inşallah sonu sinan ve aliye biter çok istiyorum bunu hem çocuklarda var dimi ama

kübra_naz
08-07-06, 13:29
Düşündüm de Nejat İşler diziden ayrılmamış olabilir.Bunlar son 5 bölümü de bu sezon çekip gelecek sezon yayınlamayacak mıydı?Belki de o 5 bölümü de çekmişler bitmiştir.O yüzden "Benim Aliye'de işim bitti" demiş de olabilir Nejat İşler...Ama bu adamın sağı solu belli olmaz.Yeni bölümler başlayana kadar belli olmaz bence.Gelecek sezon görebiliriz de görmeyebiliriz de ama umarım görürüz.2 sene bu kadar emek harcanmış 5 bölüm daha oynayabilir bence...
Arkadaşlar bence de diziden ayrılmadı.Çünkü Dün Meriç Aliye nin çekimlerinin bittiğini söledi.Yani Aliye de işm bitti derken bence bunu kastetti.Ayrıca dün özel hatta Meriç Nejat işler ayrılmış sorusuna ''BÜYÜK SÜRPRİZLER VAR ,HERŞEYE İNANMAMAK GEREKİR DEDİ.Benca ayrılmadı 5 bölümdede var:)

esoşş
08-07-06, 16:12
inş. nejat işler ayrılmaz diziden ya ben onun için izliorum zaten

begümm888
08-07-06, 16:27
aynne cnm sana katılıyorum deniz aliye olmaz ya inşallah sonu sinan ve aliye biter çok istiyorum bunu hem çocuklarda var dimi ama
inşallah sinanla aliye birlikte olur eğer deniz dönerse ve aliye ile birlikte olurlarsa çok üzülürüm.sinan ve aliyenin isimleri bile yakışıyor bea bakın bakın SİNAN VE ALİYE...bunun yanına şunları da ekleyelim ARDA VE AYŞE...süper işte daha ne olsun ne olur aliye ve sinanla bitsin bu dizi:img-artis

begümm888
08-07-06, 16:37
Arkadaşlar bence de diziden ayrılmadı.Çünkü Dün Meriç Aliye nin çekimlerinin bittiğini söledi.Yani Aliye de işm bitti derken bence bunu kastetti.Ayrıca dün özel hatta Meriç Nejat işler ayrılmış sorusuna ''BÜYÜK SÜRPRİZLER VAR ,HERŞEYE İNANMAMAK GEREKİR DEDİ.Benca ayrılmadı 5 bölümdede var:)
nejat işlerin açıklaması çok daha önceydi meriçten o zaman dizi çekimleri devam ediyordu ki nejat işler deniz gitti geri dönmeyecek dedi ama tabi ne yazık ki geri dönebilir bununla beraber meriç de heyecan olsun diye öyle söylemiş olabilir onların klasik huyları başka bir şey demiyorlar ki habire herşey olabilir diyorlar.hatta ben eğer nejat işler gerçekten diziden ayrılmış olsa bile son beş bölümde de adının jenerikte geçeceğini düşünüyorum yoksa denizin dönmeyeceği anlaşılır.yalnız şimdi çıksa yapımcı biz sinanla aliyeyi finalde evlendireceğiz dese dizi gene heyecanını yitirmez çünkü bunun bile nasıl gerçekleşeceği merak unsuru olur ama bir de aliye ve denizi düşünün zaten 2 senedir beklenen son olarak dizinin hiçbir anlamı kalmaz bana göre beklenen sıkıcı bayık son işte iki mıymıntı tip mıymıy ederek evlenecekler sizin içinize daral getirmiyor mu bu ikili ben acayip sıkılıyorum da:img-help:

Shorty88
08-07-06, 22:44
Madem finaller hep sürprizli bitmek zorunda o zaman bütün baş karakterleri öldürsünler anasını satayım.:img-grin2 Filistin'de Deniz'in kafasına bomba düşsün.Sinan "Aliyesiz yaşayamam."deyip inşaatlarından birinden kendini atsın.Süheyla akıl hastanesinden kaçıp Aliye'yi pıçahlasın.İkbal kalp krizi geçirsin.Leyla çocuğu doğururken ölsün.Çocuklar da evin havuzuna düşüp boğulsun.(Fena da değil ha ben olsam böyle bitirirdim:img-haha: )Her dizi/film sürpriz sonla bitmeli diye bi kayde yok.Beklenen sonla da bitse heyecanlı olacaktır diye düşünüyorum.

buğsemini
10-07-06, 19:18
İkbal hanımın cenaze törenine bütün oyuncular katıldı.Aliye'de buna dahil.Bundan sonra Sinan'ın tutunabilceği bir dal kalmadı.Sinan ve Meriç'in bu zor gününde destekçileri Aliye olcak araya ölüm girince Aliye Sinan'a karşı tüm öfkesini unutçak.Sinan bunu fırsat bilip Aliye'yi kendine aşık etçek.İçimden bir ses Nejat İşler'in dönüceğini söylüyor.O söylediği lafların sadecene bir aldatmaca olduğunu düşünüyorum.Aliye ve Sinan evlenmeye karar wercekler ve düğün günü Aynur'un bütün gerçekleri söylüyeceğini o aradada Deniz'in gelip Aliye'nin düğünden vazgeçiçeğini sanıyorum.Benim senaryom bu.Ama içinde geçen bazı olayları herkez kestirebilir.Bütün sorular Eylül ayında cewabını bulcak tabi inşallah...

sumisali
11-07-06, 14:39
İkbal hanımın cenaze törenine bütün oyuncular katıldı.Aliye'de buna dahil.Bundan sonra Sinan'ın tutunabilceği bir dal kalmadı.Sinan ve Meriç'in bu zor gününde destekçileri Aliye olcak araya ölüm girince Aliye Sinan'a karşı tüm öfkesini unutçak.Sinan bunu fırsat bilip Aliye'yi kendine aşık etçek.İçimden bir ses Nejat İşler'in dönüceğini söylüyor.O söylediği lafların sadecene bir aldatmaca olduğunu düşünüyorum.Aliye ve Sinan evlenmeye karar wercekler ve düğün günü Aynur'un bütün gerçekleri söylüyeceğini o aradada Deniz'in gelip Aliye'nin düğünden vazgeçiçeğini sanıyorum.Benim senaryom bu.Ama içinde geçen bazı olayları herkez kestirebilir.Bütün sorular Eylül ayında cewabını bulcak tabi inşallah...
evet haklısın sinan ne yapıp edicek aliyeyi kendine çekecek..
deniz hakkındaki düşüncelerinde çok doğru ya zaten bu oyuncular milleti kandırmak için ellerinden gelen yapıyorlar..yani yanıltmacada olabilir..dönebilir deniz...

deniz_nejat
11-07-06, 17:02
ben denizle olmasını istiommmm
aliye sinanı tercih ederse heğimizi kandırmış olurlar bu kadar zaman aliye ve deniz mutlu olsun diye bekledik şimdi tutupta sinanla birlikte olursa yaa inşaallah öyle birşey olmaz

Bukket
17-07-06, 12:03
yhaaa ben de denzi aliye istiom ama..nejat işler çok ciddi geri dönmicek demişti...:img-sorry

anqel
17-07-06, 16:52
Deniz'le olmazzz bu evlilikler hep böyle olmuştur daha şimdiden çocukları çok görmeye başladı Deniz.Evlilikte daha da problem olur.Bakalım çocuklar öle böle diorlar ama Deniz'i kabullenecekler mi?Abi olarak ettiler ama baba olarak?!Zorr çok zorr Sinan'ın işi zor gibi ama İkbal Hanım ölürsee belki.Ama Aliye gitmek isteyecek mi?Aralarında hiçbir ilişki kalmadı.Boşandılar çünkü Sinan'la.

büşra_trhn
17-07-06, 23:51
arkadaşlar sezon finali çok heycanlı bitti ama bence dizi finalinde tabi bunu hiç istemesemde sinanla aliye tekrar birleşicekler...

begümm888
18-07-06, 19:40
Madem finaller hep sürprizli bitmek zorunda o zaman bütün baş karakterleri öldürsünler anasını satayım.:img-grin2 Filistin'de Deniz'in kafasına bomba düşsün.Sinan "Aliyesiz yaşayamam."deyip inşaatlarından birinden kendini atsın.Süheyla akıl hastanesinden kaçıp Aliye'yi pıçahlasın.İkbal kalp krizi geçirsin.Leyla çocuğu doğururken ölsün.Çocuklar da evin havuzuna düşüp boğulsun.(Fena da değil ha ben olsam böyle bitirirdim:img-haha: )Her dizi/film sürpriz sonla bitmeli diye bi kayde yok.Beklenen sonla da bitse heyecanlı olacaktır diye düşünüyorum.
aliye ve deniz genel olarak çok bayık bir ikili olduğu için de bu dizinin süpriz bir sonla bitmesini istiyorum çok tekdüze ve soğuk bir ilişki gösterildi o yüzden bari farklı bitsin de bir heyecan olsun.ayrıca sinan da bu dizinin başrol oyuncusu sadece denizle aliye değildi olay.tek düze şeyler yaşayıp evlenen tiplerdense dizinin finalinde ben travmatik ve zor şeyler yaşayan insanların birleşmesini daha heyecanlı ve güzel buluyorum bu sadece bu dizi için de geçerli değil genel olarak böylesi daha güzel bence.

begümm888
18-07-06, 19:43
bence de böyle olabilir tek farklı düşüncem aliye o noktaya gelirse eğer düğünde çocuklarını ve sinanı kenara atıp da denize koşmaz, bir de aynur gerçekleri söylemek için düğün gününü seçmez,dediğin gibi herşey eylülde belli olacak.

aysem_
26-07-06, 11:17
ilginç bir final tahmini ...buda olabilir ama ben hala Aynur'ur oğlunun Sinan'dan olduğuna şüpheliyim. Bence Sinan'dan değil. Ama sizinde söylediğniz gibi beklemek lazım.

GENÇ GÜLLER
26-07-06, 19:39
Bence,aliye ile sinan yeniden evlensinler.Çok saçma ama ben böyle düşünüyorum.çocuklar söz konusu olunca,aliyenin biraz düşünmesi gerek bu durumu.deniz tekrar geri dönecek.başka şehirde yapamaz o.doktor arkadaşı kızla bir beraberliği olacak,denizin.deniz giderse bu dizi son bulur,zaten.IRMAK.......

gizoşşş
27-07-06, 21:32
ya arkadaşlar aliyeye yeni bi konu ekleyelim içinde resimlere bol bol yer verilebileceği bir konu:img-grin2 ben denedim ama yapamadım yardım edinnnnnnnnnnnnnnn:img-help:

deadly_angel
28-07-06, 05:21
arkadaşlar sizlere adım kadar emin olduğum birşeyi söylicem, nejat işler doğruyu söylemiyo bizleri aldatıyo geri dönücek merak etmeyin final ne olur bilinmez ama o geri dönücek

begümm888
28-07-06, 13:48
ilginç bir final tahmini ...buda olabilir ama ben hala Aynur'ur oğlunun Sinan'dan olduğuna şüpheliyim. Bence Sinan'dan değil. Ama sizinde söylediğniz gibi beklemek lazım.
evet ayşem çocuk sinandanmış gibi çok kesin konuşuluyor her yerde ama bence de sinan'dan olmayabilir çünkü müco aynurun kocasına bağırdığında sürekli olarak çocuğuna sahip çıkacaksın gibi şeyler söyledi adam da o sırada aynur'u kötülemesine rağmen bu konuda hiçbirşey demedi hatta müco çocuğu da karını da alırım yanından dediğinde çok tepki gösterdi.yani çocuk sinan'dan olmayadabilir inşallah da olmaz.

aysem_
29-07-06, 10:32
evet ayşem çocuk sinandanmış gibi çok kesin konuşuluyor her yerde ama bence de sinan'dan olmayabilir çünkü müco aynurun kocasına bağırdığında sürekli olarak çocuğuna sahip çıkacaksın gibi şeyler söyledi adam da o sırada aynur'u kötülemesine rağmen bu konuda hiçbirşey demedi hatta müco çocuğu da karını da alırım yanından dediğinde çok tepki gösterdi.yani çocuk sinan'dan olmayadabilir inşallah da olmaz.
yani çocuk Sinan'dan olursa Aliy'de 2, Aynur'da 1, ve Leyla'da 1 tane var var... oldu mu 4 çocuk....haa bir de dizinin en başında bir kız daha vardı hamileydi ........ Allah Allah yaaaaaaa adam kimin elini tutsa hamile bırakıyor :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

GENÇ GÜLLER
29-07-06, 13:11
Aysem arkadaşım valla haklısın ama diğer arkadaşların dediği gibi bence aynurun çocuğu sinanın çocuğu değil.sinan da az değilmiş ,hani.IRMAK

işler_nejat_1
29-07-06, 13:23
yani çocuk Sinan'dan olursa Aliy'de 2, Aynur'da 1, ve Leyla'da 1 tane var var... oldu mu 4 çocuk....haa bir de dizinin en başında bir kız daha vardı hamileydi ........ Allah Allah yaaaaaaa adam kimin elini tutsa hamile bırakıyor :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
Adam dizideki bütün kadınları hamile bıraktı..:love05:

paşhan__gizem
29-07-06, 16:10
arkadaşlar bu dizi süperrrrr size aliyenin resimlerini gönderdim bakın inşallah beğenirsiniz:img-artis :img-artis :img-artis http://img213.imageshack.us/img213/9008/normalaliye714ks2.jpg
http://img100.imageshack.us/img100/7735/normalaliye106lk1.jpg
http://img100.imageshack.us/img100/2616/normalaliye114dn1.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/2285/normalaliye7111ye3.jpg
çok gzl dimi resimlerr :)

prettygirl
29-07-06, 19:47
resimler içi saol...çok hoş:img-kiss:

Asteria
31-07-06, 15:42
Arkadaşlar herkesin düşüncesine saygım var ama burada Aliye, Sinan'a dönsün diyenlere inanamıyorum! Son bölümlerde birkaç gözyaşı döktü diye hepiniz hemen Sinan'ın tüm yaptıkalrını unuttunuz bakıyorum. O değil miydi Aliye'yi aldatıp Aliye bu olayı yüzüne vurunca onun yüzüne tokatı patlatan? Aliye ile birlikteyken yine akıllanmayıp gizli gizli Leyla ile buluşan? Çocukları kaçırmasına hiç değinmiyorum bile... Haaa, bir de Aliye'yi kovalarken sebep olduğu trafik kazası var. Aliye'nin dayısının evine ve Modaevi ne yaptığı "nazik" baskınları da unutmayalım.. Peki ya Meriç? Sinan'ın ona yaptıkları? Şirketten attırıp babasından kalan malların üzerine yatmaya çalışması, Meriç'e hakkı olan paradan tek bir kuruş bile göstermemesi? Bütün bunları ne çabuk unuttunuz?:fighting2
Aliye haksızlığa uğrayan bir kadının ayakta kalma mücadelesini işlediği için bu kadar sivrildi, sevildi, baş tacı yapıldı. Bunca emekten sonra o kadını eski kocasına geri döndüreceklerse bunca emeğin, zorluğun, verilmeye çalışılan "Haksızlıklara karşı sessiz kalıp kendinizi ezdirmeyin, azimle herşeyi başarabilir, kendinize yeni ve güzel bir hayat kurabilirsiniz." mesajının ne anlamı kalır? Benzer durumda olan kadınlar "Aliye bile onca olaydan sonra sonunda eski kocasına döndü, kurtulmaya çalışmanın ne anlamı var?" diye düşünmez mi? Eğer Aliye'yi dizinin sonunda Sinan'a geri döndüreceklerse diziyi izlemek için t.v. başında harcadığım saatlerin hepsi için kocaman bir "yazıklar olsun." diyeceğim.

Bu arada senaristleri dizinin başından beri duyarlılığı, güçlükler karşısındaki iyimser yaklaşımı, kararlılığı ve romantizmiyle hepimize sevdirdikleri Deniz karakterini, son bölümlerde bu kadar bencil, duygusuz, kendi psikolojisiyle baş etmekten bile aciz, bunalımlı bir tip haline getirip gözümüzden düşürdükleri için kutluyorum. :icon_evil Aliye, eski Aliye olmaktan çıktı. Eylül ayında o eski rekor kıran reytingleri görmeyi boşuna beklemesinler bence. Şahsen ben pek izlemeyi düşünmüyorum artık.

yarenim
02-08-06, 13:42
bence aliye birlikte iş yaptıkları bey varya adını hatırlamıyorum şimdi onunla birlikte olacak .hatta dizide küçük küçük ip uçlarıda verdiler çocukların olayları sırasında gösterdiği nezaket ayşe ameliyat olurken sessizce bütün işleri halletmesi. bunlar birer ip ucuydu hatta aliye onun için ne kadar kibar bir insan falan dedi.adamın zaten ilgisi var ve aliyede huzuru onda bulacak bence.kişisel fikrim arkadaşlar.

gizoşşş
03-08-06, 11:35
ama olmazki resimlerin dewamı haydi iş başına resim yollayalım:img-grin2

burcumm
04-08-06, 08:58
Arkadaşlar herkesin düşüncesine saygım var ama burada Aliye, Sinan'a dönsün diyenlere inanamıyorum! Son bölümlerde birkaç gözyaşı döktü diye hepiniz hemen Sinan'ın tüm yaptıkalrını unuttunuz bakıyorum. O değil miydi Aliye'yi aldatıp Aliye bu olayı yüzüne vurunca onun yüzüne tokatı patlatan? Aliye ile birlikteyken yine akıllanmayıp gizli gizli Leyla ile buluşan? Çocukları kaçırmasına hiç değinmiyorum bile... Haaa, bir de Aliye'yi kovalarken sebep olduğu trafik kazası var. Aliye'nin dayısının evine ve Modaevi ne yaptığı "nazik" baskınları da unutmayalım.. Peki ya Meriç? Sinan'ın ona yaptıkları? Şirketten attırıp babasından kalan malların üzerine yatmaya çalışması, Meriç'e hakkı olan paradan tek bir kuruş bile göstermemesi? Bütün bunları ne çabuk unuttunuz?:fighting2
Aliye haksızlığa uğrayan bir kadının ayakta kalma mücadelesini işlediği için bu kadar sivrildi, sevildi, baş tacı yapıldı. Bunca emekten sonra o kadını eski kocasına geri döndüreceklerse bunca emeğin, zorluğun, verilmeye çalışılan "Haksızlıklara karşı sessiz kalıp kendinizi ezdirmeyin, azimle herşeyi başarabilir, kendinize yeni ve güzel bir hayat kurabilirsiniz." mesajının ne anlamı kalır? Benzer durumda olan kadınlar "Aliye bile onca olaydan sonra sonunda eski kocasına döndü, kurtulmaya çalışmanın ne anlamı var?" diye düşünmez mi? Eğer Aliye'yi dizinin sonunda Sinan'a geri döndüreceklerse diziyi izlemek için t.v. başında harcadığım saatlerin hepsi için kocaman bir "yazıklar olsun." diyeceğim.

Bu arada senaristleri dizinin başından beri duyarlılığı, güçlükler karşısındaki iyimser yaklaşımı, kararlılığı ve romantizmiyle hepimize sevdirdikleri Deniz karakterini, son bölümlerde bu kadar bencil, duygusuz, kendi psikolojisiyle baş etmekten bile aciz, bunalımlı bir tip haline getirip gözümüzden düşürdükleri için kutluyorum. :icon_evil Aliye, eski Aliye olmaktan çıktı. Eylül ayında o eski rekor kıran reytingleri görmeyi boşuna beklemesinler bence. Şahsen ben pek izlemeyi düşünmüyorum artık.

katılıyorum.aliye ye bu yaptıklarından sonra sinan affedilir mi?aliyenin yüreği buna el werir mi?ben de islemicem.ayrıca sonu da berbattı.sinan aliyeye yine yakın :icon_cry:
ama şöyle bişi wr aliye için hayatta en önemli şey çocukları.çocukları için aliyeye bile döner
tabi bnce dönmemeli :D o ayrı bi mesele

GÜZEL_CADI
04-08-06, 11:31
arkadaşlar denizci arkadaşları çok ii anlıyorum hatta haklı olan sizlersiniz..ama sinanaın pişman olması bişiy değilmidir..yani yaptıklarına pişmasn bir adamı düşünün aliyeyi artık el üstünde tutmazmı..annesinin sözünden çıkmayan adam anasına posta koydu..artık sinan düzeldi..açıkçası ben sinana acıyorum..zaten aliyeninde denizi sevdğine i,nanmıyorum..aslında aliye şu an çocuklarından başka hiçbirşeyi düşünmüyo bana göre..

purple_princess
04-08-06, 21:27
ama ben olsam sinan akıllanıdıı için kesinlikle çocuklarımın babası sinana giderdim sonuçta en kötü zamanında deniz yanında olmadı.....belki çok acımasızım ama???????????

OXFORD
05-08-06, 00:11

son birkaç cümlesi hariç katılıyorum...bu sayfayı bırakırken de hala aynı yerdeydik şimdi de aynı....

pin
08-08-06, 00:09
Ben de bazı noktalar hariç bütün yazılanlara katılıyor ve finalin hakeden insanların lehine gerçekleştirilmesini diliyorum... (deniz'in ve gösterdiği onca çabanın lehine...)

işler_nejat_1
08-08-06, 11:30
Ailenin kutsallığına itafen Sinan-Aliye birleşecek.

İçimde öyle bir his var.:love05: :love05: :love05: :love05:

deadly_angel
08-08-06, 14:23
Aliye ve Deniz olmalı final yani mutlu son.

fantine
09-08-06, 08:43

kesinlikle katılıyorum.tamamen benim düşüncelerimi dile getirmişsin.tebrik ediyorum.sinana dönerse 5bölüm dahi olsa izlemem.güzel de olur.ders çalışırım:)

neşe
10-08-06, 19:21
arkadaşlar kızmayın ama ben baştan beri aliyenin sinana dönmesini istiyorum.

GENÇ GÜLLER
11-08-06, 11:10
arkadaşlar kızmayın ama ben baştan beri aliyenin sinana dönmesini istiyorum.

kesinlikle.sinana dönmeli .çocukları var ortada.

barbiee
11-08-06, 11:24
bir insan sırf çocukları var diye kendisine bu kadar kötülükler yapan birine asla dönmemeli sonuçta çocuklar mutsuz bir ailede büyümektense aliye nin yanında mutlu olarak yaşarlar daha iyi lütfen arkadaşlar sinan 'ın yaptıkları affedilecek şeyler değil yapmayın lütfen

neşe
11-08-06, 14:15
ama arkadaşım sonunda sinan gerçekten hatasını anladı o kadar çocukları felan var arada bence sonunda aliye sinan a dönecek.

neşe
11-08-06, 14:18
arkadaşım biz zaten sezon finalinde diyoruz.

neşe
11-08-06, 14:19
kesinlikle katılıyorum.tamamen benim düşüncelerimi dile getirmişsin.tebrik ediyorum.sinana dönerse 5bölüm dahi olsa izlemem.güzel de olur.ders çalışırım:)
arkadaşım biz zaten sezon finalinde diyoruz.:img-kiss:

neşe
11-08-06, 14:41
inşallah sinanla aliye birlikte olur eğer deniz dönerse ve aliye ile birlikte olurlarsa çok üzülürüm.sinan ve aliyenin isimleri bile yakışıyor bea bakın bakın SİNAN VE ALİYE...bunun yanına şunları da ekleyelim ARDA VE AYŞE...süper işte daha ne olsun ne olur aliye ve sinanla bitsin bu dizi:img-artis
ewet arkadşım kesinlikle katılıyorum sana.:img-grin2

neşe
11-08-06, 16:39
zaten nejat işler ben bu sezon dizide yokum demişti onun için aliye ve deniz birlikte olamıyıcaklar.

split girl
11-08-06, 21:49
sonundaa aliyee ne sinana nede denizee dönüyoo... budaa aklınızınn bi köşesindee kalsınn bencee......

*asi*melek*
12-08-06, 00:16
baydılar artık normalde saten annem islediği için bakıodum iyice gıcık aldım uzatttıkça uzattılar suyu çıktı

neşe
12-08-06, 13:06
sonundaa aliyee ne sinana nede denizee dönüyoo... budaa aklınızınn bi köşesindee kalsınn bencee......
nerden biliyosun?:icon_evil

ikizlerbur
12-08-06, 22:31

kesinlikle katılıyorum herşey birden çok çabuk unutuldu

luciapink
13-08-06, 15:47
ya çok uzattılar eskiden ben izliyodum ilgimi çekiyodu ama olaylaar artık çığrından çıktı saçmaladılar bence... bundan sonra o diziyi izleyen eskisi gibi olmaz..

wwwsarı
15-08-06, 00:05
ben yeni üyeyimde bilen var mı aliye eylül ün kaçında başlıyo

çağloş
15-08-06, 17:23
ya çok uzattılar eskiden ben izliyodum ilgimi çekiyodu ama olaylaar artık çığrından çıktı saçmaladılar bence... bundan sonra o diziyi izleyen eskisi gibi olmaz..

evet aliyeyi çok uzattılar ama daha devam ettirirler

wwwsarı
16-08-06, 17:21
ben izlerim walla

Gonul-
17-08-06, 13:41

Bence Sinaná donecek sonunda
Sadece cocuklari icin..
Zaten magazinde oyle bisey duymustum:img-grin2

kirpicann
17-08-06, 16:07
arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum daha önce birkaç kere girmiştim bu siteye ama üye olmamıştım aliye benim en sevdiğim dizilerden biri avrupa yakası ile beraber bitmeyip daha 3 sene uzasa gene izlerim 3 sene sonrası için birşey diyemem:)ben burda bazı arkadaşların deniz için çok agresif olan yazılarını okuyorum onlar kadar nefret etmiyorum denizden ama bu arkadaşlara hak verdiğim yerler de var.başlarda da denizde hoş bulmadığım şeyler vardı ama beni denizden en çok soğutan olaylar dizinin son bölümlerinde yaşandı.diziyi izlerken deniz ve aliye aşkı çok gerçekçi gelmedi bana ama gene de bir ara özellikle sinanın aliyeye çok kötü davrandığı bölümlerde denizle aliyenin birlikte olmasını istedim.zaman zaman da sinanla keşke barışsalar diye izledim.(özellikle son 10 bölümde sinanın pişmanlığının ortaya çıkmasıyla beraber)bir öyle bir böyle olsun derken anlayacağınız denizin son bölümlerdeki öküzsü hareketleri(özür!) olayı bitirdi.aliye artık kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadın haline geldi eskisi kadar saf ve ezik değil burası önemli bence.sinan da eski sinan değil hatalarının bedelini fazlasıyla ödediğini düşünüyorum çok pişman oldu ve en önemlisi de onun tüm bu kötülükleri gerçekte hala eski karısına aşık olduğu için onu başkasına kaptırmayı kabullenemediği için yaptığını anladık.cadı ikbal bile gördü gününü aliye gibi gelini nerden bulacaktı gerizekalı oh olsun ona hiç acımıyorum çünkü sinan ve aliyenin ilişkisini bozan temel etkendi.sinan açısından baktığımda onun için de pek kolay değil öyle bir anne başındayken.kısaca söylemem gerekirse sinan bu kadar acıdan ve dersten sonra dediğiniz gibi aliyeyi el üstünde tutar ona bir daha acı çektirmez.eğer evlenirlerse mutsuz olacaklarını asla düşünmüyorum huzursuzluk çıkaran insanlar artık akıllandılar öyle eskisi gibi kavganın gürültünün olduğu bir evleri olmayacak,çocuklar zaten en sağlıklı ve en mutlu olarak anne ve babalarının yanında büyüyebilirler onlar da çok mutlu olacak bundan dolayı aliye de mutlu olacak.zaman geçtikçe sinanla daha da yakınlaşırlar ya neticede sinan aliyenin eski kocası ve eski aşkı sinan iyi davrandıkça aliyenin duyguları canlanacaktır ve siniri de geçecektir hem son bölümlerden çok açık bir şekilde gördük aliye sinana karşı boş değil:):love05:

kirpicann
17-08-06, 16:30
kesinlikle katılıyorum herşey birden çok çabuk unutuldu
kurtulmaya çalışmak boş ne de olsa eski kocasına döndü demişsiniz ama ben katılmıyorum nedeni ise aliye bu saatten sonra kocasına sadece ve sadece kendi isteğiyle dönecektir.sinan artık aliyeye baskı yapmaz kendisine dönsün diye.aliye eğer dönerse ona karşı hala birşeyler hissettiği,onun pişmanlığına inandığı ve tabiki çocukları olduğu için döner bunların dışında bir dönüş olmayacağına göre kurtulma kelimesi bence yanlış olur.kurtulamamak istemediğin bir şeyi yapmak zorunda kaldığın zaman ortaya çıkacağına göre bu durumda bu çifte pek uygun olmaz.zaten dizilerde neden bu kadar çok örnek olmalı muhabbeti yapılır bilemiyorum çünkü hangi örnek kime göre doğrudur burası bence çok tartışmalı bir konu.insanlar belki bu dizideki kadın gibi aldatılmış ve eşlerinden ayrılmış olabilirler ama her aldatılmış ve eşinden ayrılmış kadının şartları aynı olmaz.mesela hepsi aliye kadar şanslı olmayabilir ekonomik gücünü kısa sürede oldukça iyi bir seviyeye getirebilmek ve kendisine destek çıkan birçok insanın bulunması açısından.ya da hepsinin kocası sadece evli kalmak için onları geri isteyebilir sinan gibi kendilerine ve çocuklarına bu kadar aşık olmayabilirler.ya da kocaları bu derece pişman olmayabilir bu derece ağır bedeller de ödememiş olabilirler.yani bunlar çoğaltılabilir aklıma ilk gelenlerdi yazdıklarım.durum şartlara göre değişir aliyenin kocasına şu durumda dönmesi bence doğru olacak iken(bana göre) başka durumdaki bir kadında kötü sonuçlara da yol açabilir.kişiye göre değişecek bir şey bu çiftlerin karakterine göre bile değişir kadın çok kincidir ve intikamcıdır olanları asla unutmaz ve intikam almaya çalışır bu da olabilir yani.bunları yazarken aliyenin affedici ve yumuşak karakterini de göz önüne alıorum ben.son bölümde üvey babanın ne kadar çocuklara anlayışlı olursa olsun bir yerden sonra asla gerçek babanın yerine geçemediğini de izlemiş olduk.aliyenin çocuklarına düşkünlüğü ve kendisinin 2.planda kalışı onu rahatsız etti,çocuk ölüm döşeğindeyken o aliyeye kavuşmam uzadı diye üzüldü.son olarak hepimiz ciddi hatalar yapabiliriz önemli olan bunları anlamamız,ders almamız ve telafi etmemiz ise çok katı olmayalım derim:)ben dizide bir ailenin bundan sonraki hayatlarında mutlu olabileceğini gördüğüm için aliye sinan ve çocuklar beraberliğini deniz ve aliyeye tercih ediyorum:img-kiss:

kirpicann
17-08-06, 16:41
ewet arkadşım kesinlikle katılıyorum sana.:img-grin2
yazdıklarınıza katılıyorum bence deniz ve aliye ben bir ara onların ilişkisini sevmeye çalıştım beraber olmalarını istedimgibi ama yok yaaa olmuyor yani çok zorlama bir aşk gibi duruyor ve ne karakter olarak ne tip olarak ne de vaziyet olarak birbirlerine yakışmıyorlar.ikisi de çok melankolik ve depresif.sinan ve aliye içinse tam tersi ben birbirlerine çok yakıştırıyorum ayrıca halit ergençin hakkını vermek lazım süper ötesi oynadı adam bayılıyorum ona çok karizmatik ve çok da güzel ağlıyor:img-icecr mutlu son bana göre denizin son yaptıklarının da etkisiyle bana göre artık tamamen sinan ve aliye birlikteliği.

slyvia
18-08-06, 17:10
deniz'i sevenler kızabilir ama aliye ve sinan daha iyi ,mutlu son aliye ve sinan.çok çektirdi aliye'ye ama çok vicdan azabı çekiyor hala aliye'ye aşık ben artık ona acıyorum ve birleşmelerini istiyorum.halit ergenç'in de etkisi var bu kadar insanın içine işleyecek biçimde boncuk boncuk da ağlanmaz ki:)unutmayalım ortada çocuklar da var deniz mi daha önemli çocuklar mı?çok küçük yaştalar anne ve babalarıyla büyüyecekleri yere denizle büyümelerini istemem ben, zaten aliye'nin kimi sevdiğini anlamadım ben sanki ikisine karşıda boş değil gibi duruyor.sanem çelik için bence kara melek dizisinde daha başarılıydı diyorum burda fazla durgun, karakterden olabilir fakat diğer dizide daha iyiydi.

BOREANAZ
22-08-06, 21:48
ben denizi seviyorum ve onun aliye ile olmasını istemiyorum.hep üzülen deniz oluyo bence aliye alsın çocuklarını kocasını denizden uzak olsun rahat bıraksın onu.zaten denizim de gitti en iyisini yaptı bence.:img-nyam:

:love05: :love05:

barkın
23-08-06, 20:42
Bence aliyenin sonunu güzel yapsınlar diyorum son bölümlerine yaklaştıkça heyecan artıyor.benim düşlediğim final ise aliyenin kocası sinandan uzak cocuklarıyla yasaması ve denizin mutlu olması.

begümm888
24-08-06, 13:46
yazdıklarına katılıyorum kirpicann(nickin çok hoşmuş:) ) ve hoşgeldin.denizle aliye birlikte olsa bile birşey olmaz o bayıklıkla onlar imkansızı başararak çocukları da otistiğe falan çevirirler.neyse şakası bile kötü.deniz kafasına göre takılmayı seven biriyken aliye'nin dediği gibi evlilik hiç ona göre değilken bir de üvey de olsa babalık yapmak zorunda kalacak.evlilik teklifini bile defne'nin iteklemesiyle yapan biri için çok ağır bir sorumluluk.hadi tutun evlensinler ee bizim idealist doktorumuz aliye'nin maddi durumunu da kompleks yapmaya başladı çocuklar da işin içine girdiği için sorumlulukları çok fazla artacak ve o istemediği işlerde,özel sektörde çalışmak zorunda kalacak ki ona tamamen ters bir durum bir mutsuzluk nedeni daha deniz için.ama bitmedi karısının eski kocası hala karısına aşık olacak ve deniz, çocukları ölüm hastasıyken hastanede biraraya geldikleri için bile kıskandığı eski karı-kocanın çocukları için bile olsa sürekli görüşmek zorunda kalmalarından da huzursuz olacak.ardayı kafaladı ama ayşe bakalım ileride babasını özlemeyecek mi ohooo yani uzun işler zor işler dertleri bitmez onların en iyisi bir daha görüşmesinler:img-icecr yanlış zamanda yanlış insanı sevmek lafı tam deniz'e göre biraz aklı varsa aliye gibi onu hiçbir zaman mutlu edemeyecek ve sürekli sorun çıkartacak bir insanla uğraşacağına burnunun ucunda fıstık gibi sorunsuz kendisini çok seven defne'Yi görür artık öf inşallah görür de şu aliye-deniz saçmalığı biter sinan ve aliye de birleşir:img-polic

pırıl
24-08-06, 14:31
Ya arkadaşlar herşeyi ne çabuk unutuyorsunuz adamın Aliyeyi üzmek için yapmadığı kalmadı öz kardeşini bile beş parasız bıraktı sırf Aliyeye yardım ettiği için Kaza yerinden çocuklarını kaçırmasını felan saymıyorum bile
Hadi Denizle uymuyorlar diyelim.Dünyada başka adam mı kalmadı da kendisine bin türlü acılar işkenceler çektirmiş bir adamla yeniden birlikte olması tezini savunuyorsunuz.Komik gerçekten çok komik

cihan okancı
24-08-06, 18:10
tek kelimeyle arkadaşlar final ne olursa olsun aliye süper ve muhteşem bir dizi

auryn
25-08-06, 11:33
Benim tahminim finalde Aliye'nin ne Sinanla ne de Deniz ile birlikte olacagı yönünde. Aliye muhtemelen yoluna çocuklarıyla devam edecek, ne Sinan'a ne de Deniz'e yüz verecektir.

özgür_fanatiği
27-08-06, 13:06
ALİYE GÜZEL Bİ DİZİ ÇOK HEYCANLI...ACABA BU SEZON NELER OLACAK??? BEN BU SEZPN FAZLA İZLEYEMEDİM ÇÜNKÜ OKULDAN SABAHÇIYDIM DA ERKEN YATMAM LAZIMDI...:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

se_da
27-08-06, 13:08
yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum

SanemCeliK1903
27-08-06, 17:57
**Sinan ve Aliye tekrar birlikte olur,

**Deniz filistine gider ve bircok kisinin hayatini kurtardigi icin ödül verilir bu türk televizyonlarinada yansir.

**Meric ve Kahraman evlenir cocuklari olur,
tabi ayni zamanda feyyaz ve nusretinde cocuklari olur herkes bir arada toplanir bütün cocuklar vs.

**Leyla cocugu aldirmasi icin Sinanin bütün servetini ister ve Sinan Aliyeye olan sevgisinden dolayi bunu kabul eder. Sinan parasiz bir vaziyette ortada kaldim derken Aliye'nin modaciliktan kazandigi paralarla cocuklarina güzel günler yasatirlar.

**Mücahit ve Zelis evlenir,zelisin sahiti Aliye olur.
Sinan Mücahitle arkadas olur gecmiste yasanan olumsuzluklar unutulur.

**Özgür ise Mühendis olup Aliyenin yaninda calisir

benim tahminlerimde bu sekilde.

evrim&ata
28-08-06, 12:16
avrupa yakasından sonra en sevdiğim dizi olan aliye bitecek 5 bölüm sonra ama çok özleyeceğim bu diziyi bir yandan da tadında bitsin istiyorum.herkes istediği sonu yazmış ben de yazayım ama biraz karışık çünkü benim mantıklı olarak gördüğüm son istediğim son değil.şöyle mantıklı olarak gördüğüm son aliye'nin ne denizle ne de sinan ile birlikte olmaması.deniz son olaylardan sonra güvenilmez hatta bencil ,yeri geldiğinde kafasına estiği gibi davranan ve bu uğurda sevdiklerini üzmeyi göze alan biri haline geldi aliye'nin artık bu derece belirsiz bir ilişkiye girmeye gücü yok kadın zaten yeterince dağıldı deniz bugün evlense yarın ben mutlu değilim olamadığım yerde olmayı seviyorum filistinde afrikada bulunamadım oraya gidersem mutlu olurum diye çekip giderse ne olacak bunun sonu yok.bir arkadaşımız denizle evlense bile mutlu olamazlar demiş ve nedenlerini yazmış katılıyorum yazdıklarına.gelelim sinana yani işte beni karıştıran yer burası çünkü benim istediğim son bu son ama çok mantıklı göremiyorum çünkü aliye o kadar olaydan sonra gerçekten affedebilir mi onu?keşke affedebilse keşke senaristler sağlam olaylar yaratsalar da sinanı affedebilse aliye ben çok istiyorum bunu ama sadece 5 bölüm kalmışken bu mümkün olur mu bilmiyorum.aslında gerçekten de aliye sinana karşı hala birşeyler hissediyor sezonun son bölümlerinde daha bir belli oldu bu durum sanki içten içe hala sinanı seviyor fakat sevgi her zaman herşeye yeterli olamayabiliyor.aliye için belki en doğrusu kendi ayakları üstünde durabilmesi ve çocuklarına bakması ama bir yandan da bu doğru bana mutlu olan sonmuş gibi gelmiyor bir kadının tek başına 2 çocuk bakması ve çocuklarının babalarıyla büyüyemeyecek olmaları pek hoşuma gitmiyor o yüzden sinan ve aliye birlikte olsun diyorum hem herkes 2.bir şansı hakeder:)

evrim&ata
28-08-06, 12:22

**Deniz filistine gider ve bircok kisinin hayatini kurtardigi icin ödül verilir bu türk televizyonlarinada yansir.

tabi ayni zamanda feyyaz ve nusretinde cocuklari olur herkes bir arada toplanir bütün cocuklar vs.

**Leyla cocugu aldirmasi icin Sinanin bütün servetini ister ve Sinan Aliyeye olan sevgisinden dolayi bunu kabul eder. Sinan parasiz bir vaziyette ortada kaldim derken Aliye'nin modaciliktan kazandigi paralarla cocuklarina güzel günler yasatirlar.

evet bence de bunlar gerçekleşebilcekolaylar leyla bence çocuğu düşürecek ve ondan sonra son kozu olduğu için bunu sinana söylemeyecek ve onun servetine göz dikecek sinan zaten canından bezmiş verecek neyi var neyi yoksa leylaya ama ben bunun çok uçuk olacağını düşünüyorum yani lise mezunu bir kadın sıfırdan zengin oluyor onun oldukça zengin olan kocası da herşeyini kaybedip parasız kalıyor ve aliye ona bakıyor.bence de böyle olacak ama gerçekçi değil çok türk filminden esintilerle dolu bu senaryo:)yalnız özgür mühendis olup neden aliyenin yanıonda çalışsın ki eğer sinan şirketini kaybetmezse sinanın yanında çalışır mühendis olan sinan:img-polic

SanemCeliK1903
28-08-06, 15:01
evet bence de bunlar gerçekleşebilcekolaylar leyla bence çocuğu düşürecek ve ondan sonra son kozu olduğu için bunu sinana söylemeyecek ve onun servetine göz dikecek sinan zaten canından bezmiş verecek neyi var neyi yoksa leylaya ama ben bunun çok uçuk olacağını düşünüyorum yani lise mezunu bir kadın sıfırdan zengin oluyor onun oldukça zengin olan kocası da herşeyini kaybedip parasız kalıyor ve aliye ona bakıyor.bence de böyle olacak ama gerçekçi değil çok türk filminden esintilerle dolu bu senaryo:)yalnız özgür mühendis olup neden aliyenin yanıonda çalışsın ki eğer sinan şirketini kaybetmezse sinanın yanında çalışır mühendis olan sinan:img-polic

yaniliyorda olabilirim ancak benim bildigim Özgür Tekstil Mühendisi icin sinavlara hazirlaniyor.
dedigim gibi yanlisda olabilirim.

begümm888
28-08-06, 18:46

bana göre tüm yazdıkların olabilecek şyler dizide ben de senin gibi düşünüyorum ama leyla konusunda bence de leyla hamileyken sinandan para istemeyecek çünkü sinan zaten bu yolu denedi kadın hiçbir şekilde yanaşmadı evrim&ata'nın da dediği gibi leyla çocuğu düşürebilir ve bunu sinandan saklayabilir artık son oyununu oynayacak sinana. Türk filmi dediniz ya eğer böyle birşey olursa harbiden de tam bir türk filmi olur o klasik sahnede aliye ve sinanı canlandırın gözünüzde...eskiden çok parası olan zengin,şımarık ve ukala sinan annesi ulusal kriz ikbal ile birlikte aç ve açıkta kalmış şirketlerini kaptırmış per perişan olmuşlardır.mecburen son çare olarak şirketin yeni patronu leylaya yalvarmak üzere odasına girerler.leyla arkası dönük o koca siyah koltuğa gömülmüştür sadece ve sadece devasa büyüklükteki yuvarlak gül motifli şapkası görülebilmektedir.bir de purosundan çıkan dumanlar tabi onu unutmayalım.neyse bir saat boyunca sinan ve annesi yalvar yakar dil dökerken ondan tek bir ses bile çıkmaz tek çıkan pofur pufur puro dumanıdır ve beklenen an artık gelmiştir siyah koltuk yavaş yavaaş sinan ve ikbale doğru dönmeye başlamıştır ve sonuç tam bir şok.(zaten ikbalin ölümü de büyük olasılıkla bu sahnede gerçekleşecektir.)koltukta oturan leyla değil zamanında ezikler eziği olarak ün salan sinanın eski karısı ikbalin eski gelini aliyedir.aliye sırf bu sahneyi yaşayabilmek için leylaya kazandığı servetin 2 katını önermiştir leyla da tabiatı gereği bu fırsatı kaçırmamıştır.pis pis sırıtır ve acı bir kahkaha atar.ekran yavaş yavaş karlanır ve the end...gerçekten çok gerçek dışı ama bana da tahminleriniz doğru çıkacakmış gibi geliyor arkadaşlar.:img-polic

begümm888
28-08-06, 18:54
evet ayşem zaten bu dizideki her olay sinanın başına kalıyor ya neden ya neden yani dizinin damızlığı olmak zorunda mı sinan?maşallah herkes asexüel bir tek sinan elini değdirdiğini hamile bırakıyor.aslında sinan normal de diğerleri çok anormal olduğu için göze batıyor.aliye ve denizin de birlikte olacakları yoktu da senaristler yarattıkları romantik prens hakkında dedikodular başlayınca mecburen gerçekleştirmek zorunda kaldılar bu olayı.şu aynurun çocuğu umarım sinandan değildir.

adem4142
30-08-06, 12:15
Arkadaşlar Aliye Tam Olarak Ne Zaman Başlayacak Bilen Var Mi Bilen Varsa Sölesin Arkadaşlar Ayrica Sinan Hakli çünkü Aliye Nin O Soğuk Tavrina Karşi Ben Olsam Bende Bir Erkek Olarak Aldatirim

begümm888
30-08-06, 13:14
Arkadaşlar Aliye Tam Olarak Ne Zaman Başlayacak Bilen Var Mi Bilen Varsa Sölesin Arkadaşlar Ayrica Sinan Hakli çünkü Aliye Nin O Soğuk Tavrina Karşi Ben Olsam Bende Bir Erkek Olarak Aldatirim
ben de bir bayan olarak senin görüşüne katılıyorum bence bazı arkadaşlarımız çok fazla tek taraflı ve kadın yönünden bakıyorlar biraz daha objektif olunsa aliye'nin çok soğuk bir kadın olduğunu 2.şansı bile laf olsun diye verdiğini anlarlar.gerçekten şans vermek demek ilişkisi için biraz çaba harcamak demektir aylarca kocasıyla ayrı odalarda uyuyup ilişkisi için hiçbir çaba harcamamak onun yokluğunda denizle sürekli iletişim halinde olmak demek değildir.kocasına hiç sıcaklık göstermedi, çabalamadı ve adamı leyla'ya biraz da o itti.tabi ben sinan haklıdır demiyorum ama aliye'de de suç var bu benim görüşüm.dün gazetede bir haber okudum beyaz gelincik dizisi 18 eylül'de başlıyormuş aliye ile aynı zamanda tatile girmişlerdi o yüzden bence aliye de 19 eylülde başlayacak...

sgulenay
03-09-06, 00:08
:img-icecr herkese selamlar
Epeydir ayrıydım ama ara ara takip etmeye çalıştım.
dizimizin başlamasına çok az zaman kalmışken bendede heyecan arttı rüyama falan girmeye başladı Halit Ergenç in muhteşem oyunculuğunu seyretmeyi çok özledim tabii diğer karakterleride benim finalde tahminim Aliye ve Sinandan yana ümit ediyorum o şekilde gelişecek.
Zaten dizinin başından beride olması gereken o bence
Bekleyip göreceğiz
Herkese sevgiler :img-kiss: :love05:

nfl
03-09-06, 10:17
halit ergencin oyunculuna bisey diyemem hatta ordaki en iyi oyuncu ama oynadıgı karakter kotu onceden yapılanlar unutulmaz bence kesinlikle sinana donmemeli couklar icin denediler zaten

ikizlerbur
03-09-06, 17:50
bence bu tatışmalarının hiç birine gerek deniz gitti zaten ona dönmeyeceği çok belli(her ne kadar ben öyle istesemde)o kadar olaydan soora sinana dönmeyeceğide açık ama belki çocukları için bir şans ... zaten kendi parasını da kazanıo nie bi erkeğe muhtaç olsun ki kendine ait bi evide var yalnız tek bşına hür olucak bence en doğrusuda bu anca sinan kendini aliye ye ispat edebilirse ki hiç sanmıyorum yumuşamıyca gibi duruo bi de daha mücahitin akrabası olan kadın var pembe diziden bi farkı kalmadı zaten

pelinSİ
03-09-06, 17:58
kaç bölüm sonra bitecek bütün sezon devam etmez umarım sevmediğimden diil hep takip etmeye çalışırım ama senaryo zora giriyo gibi geldi

winnie_e
03-09-06, 21:36
yüksel aytuğ 1 kolaj+5 yeni bölümden sonra aliye bitecek diye yazmıştı

*Cansucuk*
03-09-06, 23:23
:img-help: aliyenin yeni bölümleri nezaman baslicani biliyormusunuz ? bana cevap yazarsaniz sevinirim özelden de atabilirsiniz cevapini simdíden tskler :img-help: :img-help:

GENÇ GÜLLER
04-09-06, 00:03
kaç bölüm sonra bitecek bütün sezon devam etmez umarım sevmediğimden diil hep takip etmeye çalışırım ama senaryo zora giriyo gibi geldi

çok uzatmasınlar...bence artık kabak tadı vermeye başladı...bütün bir yıl boyunca,kadın çocuklarım olmadan asla!! deyip durdu,ya.deniz başka ülkeye gitti...saçma olmaya başladı...bütün sezon devam etmemeli.reyting budalası diziler gibi değil ve olmasın da zaten...:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

90_SANEM_90
04-09-06, 00:26
haftaya sali basliyacakmis galiba

bes alti bölüm sonra kesin biticek arkadaslar

sbs_23
04-09-06, 13:42
haftaya sali basliyacakmis galiba

bes alti bölüm sonra kesin biticek arkadaslar
nereden öğrendin...

sbs_23
04-09-06, 13:57
nejat işler son bölümlerde olmıcana göre denizle olmıcak..
yarattıkları aliye karakteri onca şeyden sonra sinana dönmez.
bence olması gereken aliye ve çokuklar...

eylulnazli
04-09-06, 16:42
Nejat İşler diziyi bıraktı, Sanem çelik de artık Amerika'ya yerleşti. Aliye'nin beş bölümü çekildi. yeni beş bölüm yayınlanacak ve dizi bitecek. Dizinin finaline gelince Aliye Deniz'e gitmeyecek,Sinan'la da birleşmeyecek. çocuklarıyla özgür bir yaşamı seçecek.

begümm888
04-09-06, 18:24
:img-icecr herkese selamlar
dizimizin başlamasına çok az zaman kalmışken bendede heyecan arttı rüyama falan girmeye başladı Halit Ergenç in muhteşem oyunculuğunu seyretmeyi çok özledim tabii diğer karakterleride benim finalde tahminim Aliye ve Sinandan yana ümit ediyorum o şekilde gelişecek.
Bekleyip göreceğiz
Herkese sevgiler :img-kiss: :love05:
hoşgeldin sgulenay:)bana başlamasına çok az kalmış gibi gelmiyor en az 2 hafta var sanırım bu süre de çok uzun.ama ama halit ergenç'i ben de çok özledim genel olarak diziyi özledim çok uzun bir ara verildi ben sonunda aliye'nin sinana döneceğini düşünüyorum bence tam aksine yarattıkları karakter sinanın pişmanlığını ve hem kendisine hem çocuklarına olan sevgisini ve onun değiştiğini anladıktan sonra hiçbir şey olmasa bile çocuklarının mutluluğu için sinan'a döner, onu affeder çocuklarım olmadan asla diyorsa mantıklı olanı da bu oluyor.çünkü bu sadece onun yaşamı değil çocuklarını da düşünmek zorunda ki ben zaten aliye'nin hala sinan'ı sevdiğini düşününlerdenim bu açıdan da bana göre sorun yok sinan ne yapar ne eder kendini ona ispatlar ve affettirir.deniz de bence geri dönmeyecek geri dönecekse neden yurtdışı muhabbeti yapsınlar ki hem idealist doktor o kadar filistin'e yardım edeceğim diye konuşan doktor bir kadın için geri mi dönecek döneklik olur:)

hayatcan
05-09-06, 10:58
selam.ya ben aliye dizisindeki özgür rolunu oynayan eser yamanlar hakkında pek bişey bulamadım nette.sizde var mı?

sgulenay
05-09-06, 11:14
hoşgeldin sgulenay:)bana başlamasına çok az kalmış gibi gelmiyor en az 2 hafta var sanırım bu süre de çok uzun.ama ama halit ergenç'i ben de çok özledim genel olarak diziyi özledim çok uzun bir ara verildi ben sonunda aliye'nin sinana döneceğini düşünüyorum bence tam aksine yarattıkları karakter sinanın pişmanlığını ve hem kendisine hem çocuklarına olan sevgisini ve onun değiştiğini anladıktan sonra hiçbir şey olmasa bile çocuklarının mutluluğu için sinan'a döner, onu affeder çocuklarım olmadan asla diyorsa mantıklı olanı da bu oluyor.çünkü bu sadece onun yaşamı değil çocuklarını da düşünmek zorunda ki ben zaten aliye'nin hala sinan'ı sevdiğini düşününlerdenim bu açıdan da bana göre sorun yok sinan ne yapar ne eder kendini ona ispatlar ve affettirir.deniz de bence geri dönmeyecek geri dönecekse neden yurtdışı muhabbeti yapsınlar ki hem idealist doktor o kadar filistin'e yardım edeceğim diye konuşan doktor bir kadın için geri mi dönecek döneklik olur:)
Hoşbulduk begümcüm:img-kiss: :img-kiss: dizimizin başlaması yaklaştıkça inanıyorumki heyacanın dozuda artıyor.Eski tartışmalarımızda o şekilde hararetlenicek gibi görünüyor. Sana aynen katılıyorum dizinin temel felsefesi 'Deniz olmadan asla değil' çocuklarım olmadan asla dır. Hiç gerek yok kadınlara örnek olacakmışta kendisi ayaklarının üzerinde durmalıymışta ne yani denizle olsaydı çokmu güzel örnek olacaktı üvey babayla çocuklar ne kadar mutlu olabilir kimse kendini kandırmasın derim iyi veya kötü hiçbirzaman insanın kendi tek başına yaratacağı birşey değildir. tek taraflı olmaz aliye yıllar boyu kayınvalidesine olan kızgınlığından mutsuzluğundan dolayı kayınvalidesine yansıtamadığı tavırları ister istemez kocasına yansıttı aliye ve sinanın evliyken ortak hayatları olmadıki kadın kayınvalidesinin yüzünden kocasını yok saydı sinanda huzuru dışarda aradı hepimizin gündelik hayatta çok daha kötülerini duyduğumuz gördüğümüz olaylardı bunlar ve diyorumki aliye ve sinanın biraraya gelmemeleri için hiçbir sebep yok ikisinide çok seviyor ve yakıştırıyorum :love05:

begümm888
05-09-06, 11:29
Hoşbulduk begümcüm:img-kiss: :img-kiss: dizimizin başlaması yaklaştıkça inanıyorumki heyacanın dozuda artıyor.Eski tartışmalarımızda o şekilde hararetlenicek gibi görünüyor. Sana aynen katılıyorum dizinin temel felsefesi 'Deniz olmadan asla değil' çocuklarım olmadan asla dır. Hiç gerek yok kadınlara örnek olacakmışta kendisi ayaklarının üzerinde durmalıymışta ne yani denizle olsaydı çokmu güzel örnek olacaktı üvey babayla çocuklar ne kadar mutlu olabilir kimse kendini kandırmasın derim iyi veya kötü hiçbirzaman insanın kendi tek başına yaratacağı birşey değildir. tek taraflı olmaz aliye yıllar boyu kayınvalidesine olan kızgınlığından mutsuzluğundan dolayı kayınvalidesine yansıtamadığı tavırları ister istemez kocasına yansıttı aliye ve sinanın evliyken ortak hayatları olmadıki kadın kayınvalidesinin yüzünden kocasını yok saydı sinanda huzuru dışarda aradı hepimizin gündelik hayatta çok daha kötülerini duyduğumuz gördüğümüz olaylardı bunlar ve diyorumki aliye ve sinanın biraraya gelmemeleri için hiçbir sebep yok ikisinide çok seviyor ve yakıştırıyorum :love05:
evet kesinlikle öyle özellkle denizle birlikte olması bana göre hiç de iyi bir örnek değil onunla nasıl bir durumdayken yakınlaşmıştı acaba? ama görülmek istenmeyen şeyler çabuk unutuluyor ya da yok sayılıyor neyse o konuları açmayacağım tekrar yeterince tartışıldı.ayrıca bir kadının ayakları üstünde durabilmesi için illa tek başına çocuk büyütmesi gerekmiyor aliye şu anda kendi denetimini ele alabilen bir kadın oldu kocasına maddi olarak bağlı olmayacak, onunla yeniden evlenmesi ona sırtını dayaması anlamına gelmiyor ve eskisi kadar da çaresiz değil.ben de senin gibi sinanı tek başına suçlu görmüyorum aliye'nin de bana göre hataları vardı gene de aldatılmayı kabul etmeyip mücadele etmesi doğruydu ve sonunda işler yoluna girdi.artı aliye'nin geldiği yeni durumla birlikte sinan ve aliye ilişkisi dengeli bir ilişki olacaktır kaynana da yok daha ne işte ben de birleşmeleri için bir engel göremiyorum ve evet çoook yakışıyorlar:img-kiss:

kirpicann
05-09-06, 16:41
yazdıklarına katılıyorum kirpicann(nickin çok hoşmuş:) ) ve hoşgeldin.denizle aliye birlikte olsa bile birşey olmaz o bayıklıkla onlar imkansızı başararak çocukları da otistiğe falan çevirirler.neyse şakası bile kötü.deniz kafasına göre takılmayı seven biriyken aliye'nin dediği gibi evlilik hiç ona göre değilken bir de üvey de olsa babalık yapmak zorunda kalacak.evlilik teklifini bile defne'nin iteklemesiyle yapan biri için çok ağır bir sorumluluk.hadi tutun evlensinler ee bizim idealist doktorumuz aliye'nin maddi durumunu da kompleks yapmaya başladı çocuklar da işin içine girdiği için sorumlulukları çok fazla artacak ve o istemediği işlerde,özel sektörde çalışmak zorunda kalacak ki ona tamamen ters bir durum bir mutsuzluk nedeni daha deniz için.ama bitmedi karısının eski kocası hala karısına aşık olacak ve deniz, çocukları ölüm hastasıyken hastanede biraraya geldikleri için bile kıskandığı eski karı-kocanın çocukları için bile olsa sürekli görüşmek zorunda kalmalarından da huzursuz olacak.ardayı kafaladı ama ayşe bakalım ileride babasını özlemeyecek mi ohooo yani uzun işler zor işler dertleri bitmez onların en iyisi bir daha görüşmesinler:img-icecr yanlış zamanda yanlış insanı sevmek lafı tam deniz'e göre biraz aklı varsa aliye gibi onu hiçbir zaman mutlu edemeyecek ve sürekli sorun çıkartacak bir insanla uğraşacağına burnunun ucunda fıstık gibi sorunsuz kendisini çok seven defne'Yi görür artık öf inşallah görür de şu aliye-deniz saçmalığı biter sinan ve aliye de birleşir:img-polic
teşekkür ederim severim ben böyle şebelek nickler kullanmayı:)bende senin gibi düşünüyorum ne aliye denizle ne de deniz aliye ile mutlu olamaz.

kirpicann
05-09-06, 16:50
[QUOTE=sgulenay]:img-icecr herkese selamlar
Bekleyip göreceğiz
Herkese sevgiler :img-kiss: :love05:[/QUOTEartık bende bu şekilde bitmesini ümit ediyorum deniz olayı tamamen bitti diyorum.aliye başka birini çok rahat bulabilir ama çocuklarına başka baba bulamaz kimse onları sinan kadar çok sevemez.sinan hem ona hem çocuklarına aşık, hatalarını anladı aliye neden onu affetmesin bence çocuklar çok önemli.ben bir de dizinin sonunda büyük bir süpriz olacağını ve aliyeden sinana dair itiraflar duyacağımızı düşünüyorum o bence sinana karşı hala birşeyler hissediyor dizinin şu anki gidişatı böyle.böylece dizinin finalinde aliye hem sevdiği adama hem de çocuklarının babasına dönmüş olur ve tam bir mutlu sonla dizi biter(ah inşallah) :img-nyam:

kirpicann
05-09-06, 16:56

benim aklımı bir tek şu aynur karıştırıyor hani o olmasa aliye ve sinan için kesin birleşecekler diyeceğim ama o olay kapalı kutu gibi ne olacağını bilemiyoruz.ister misiniz sinan aynura yakınlaşsın,dizinin sonunda aliye deniz ve sinan arasında kalacağına sinan aynur ve aliye arasında kalsın bak şimdi insanın aklına herşey geliyor.bazı olaylar gerçekleşebilir ama sahiden çok türk filmi gibi olur be:img-artis

sgulenay
06-09-06, 11:27
[QUOTE=sgulenay]:img-icecr herkese selamlar
Bekleyip göreceğiz
Herkese sevgiler :img-kiss: :love05:[/QUOTEartık bende bu şekilde bitmesini ümit ediyorum deniz olayı tamamen bitti diyorum.aliye başka birini çok rahat bulabilir ama çocuklarına başka baba bulamaz kimse onları sinan kadar çok sevemez.sinan hem ona hem çocuklarına aşık, hatalarını anladı aliye neden onu affetmesin bence çocuklar çok önemli.ben bir de dizinin sonunda büyük bir süpriz olacağını ve aliyeden sinana dair itiraflar duyacağımızı düşünüyorum o bence sinana karşı hala birşeyler hissediyor dizinin şu anki gidişatı böyle.böylece dizinin finalinde aliye hem sevdiği adama hem de çocuklarının babasına dönmüş olur ve tam bir mutlu sonla dizi biter(ah inşallah) :img-nyam:
Evet kesinlikle aynı fikirdeyim kirpicann dizinin başından beri deniz aliye arasındaki o bayık sahnelerden artık bizde bayıldık bunu hep söylüyorum yine söylüyorum bize bu saatten sonra aliye ve sinanın yakınlaşması heyecan verebilir. hemde aliye ve denizinkinden çok fazla gerçi ben hiç heyecan duymadım ama duyanlar için söylüyorum. ve inan aliyeden sinana dediğin gibi aşk sözleri duymak çok güzel olurdu. merakla bekliyorum.:img-kiss:

aliyecim
06-09-06, 13:40
aliye sinana yeniden asık olacak.ikbal sorunu olmayacak.sinan eskisi gibi aliyeyi üzmeyecek.

sgulenay
06-09-06, 14:17
begümmmmmmm

resmini çok sevdim çok güzel olmuş

Halit Ergenç tek geçerim

bu arada sona yaklaşırken hep beraber
Aliye Sinan
Aliye Sinan
Aliye Sinan:love05:

diyoruz duyurulur.:img-kiss:

aslı30
06-09-06, 18:04
sonunun ne olacağını bilmiyorum ama ikbal hanım ölecekmiş.bir magazin sitesinde okumuştum.

SELİN ASLAN
06-09-06, 18:51
kesinlikle aliye ve deniz.benim finalim bu.gerçi senaristler bu olasılığı bayağı azalttılar ama benim yinede umudum var.

gurbetci
07-09-06, 11:24
sinanin aliye icin cocuklarinin babasi olmasindan baska bir anlam tasimamasi gerek.denize gelince bence sinanla aliyeyi yaklastirmak icin yapilmis garip bir senaryoya kurban giden karakter su siralar.onca sIkIntida Aliyenin yaninda ol,sonra da ortadan kaybol.hic denize gore degil.

adem4142
07-09-06, 17:55
Arkadaşlar Bence çok Tek Tarafliyiz Yani Biraz Daha Objektif Olursak Iyi Olacak Gibi Yani Aliye Bence Sinanla Birleştiğinde Kocasina çok Soğuk Bir Tavir Sergilemişti Yani Ben Bir Erkek Olarak Böyle Soğuk Bir Eşi Aldatirim Diye Düşünüyorum Yani Kocasina Böle Soğuk Davranan Bir Kadin Aldatilmayi Hak Etmiştir Diye Düşünüyorum Bu Benim Görüşüm

prettygirl
07-09-06, 19:32
Bence hiçbir kadın aldatılmayı haketmez...Daha doğrusu kimse haketmez.!!!!!

begümm888
07-09-06, 20:35
begümmmmmmm

resmini çok sevdim çok güzel olmuş

Halit Ergenç tek geçerim

bu arada sona yaklaşırken hep beraber
Aliye Sinan
Aliye Sinan
Aliye Sinan:love05:

diyoruz duyurulur.:img-kiss:
teşekkür ederim canım. ya ben halit ergenç'i çok seviyorum anlatamam yani kelimeler eksik kalır ki televizyonda falan bu denli beğendiğim ve hayran olduğum kişi çok az, bana göre çok daha iyi yerlere gelecek:img-icecrdizi için şahsi görüşüm sinan aliye için çocuklarının babası olmasından daha fazla birşeyler ifade ediyor birçok kişinin aksine bunu sadece son bölümlerden sonra düşünmeye başlamadım başından beri böyle düşünüyorum öyle bir his var içimde ve tabiki ben de senin gibi aliye ve sinan diyorum dizinin de sonunu çok merak ediyorum:img-nyam:

sbs_23
08-09-06, 19:41
aliye sinana yeniden asık olacak.ikbal sorunu olmayacak.sinan eskisi gibi aliyeyi üzmeyecek.

bu güne kadar yarattıklar aliye imajı onca olandan sonra sinana dönerse bence çok büyük saçmalık olur...

OXFORD
09-09-06, 15:17
bu güne kadar yarattıklar aliye imajı onca olandan sonra sinana dönerse bence çok büyük saçmalık olur...

kesinlikle büşracım başından beri bunu diyoruz ama bazı arkadaşlar anlamamkta ısrar ediyorlar..

bir anda önce başlasın ya..çok merak ediyorum..o kadar çok söylenti çıktı.hem bunlara bir son konulsun hem de biz artık bu dizinin sonunu görelim)

marvel
09-09-06, 16:55
bencede aliyenin sinana dönmesi aliyenin karizmasını bitirir.çünkü o zaman onca yaşanan kaza,bunalımlar,çocukların kendilerini yıpratması,aliyenin depresyonları bosuna olmus olur.üstelik madem geri dönecekti neden o kadar sawaşlara girdi?benim tercihim deniz-aliye finaliydi ama imkansız görünüyor.umarım sinanlada olmaz çünkü o zaman aliye bi efsane diil izleyicilerini 2 yıl boyunca kandıran bi dizi olarak kalır.tabi bu benim düşüncem.(zaten kendimi kandırılmıs hissediyorum.çünkü benim fawori çiftim deniz ve aliyeydi!)

ceydda
09-09-06, 17:44
benim favori çiftim kesinlikle sinan ve aliye aliyenin karizması eğer denize dönerse biter o adamın güvenilmez biri olduğunu anladı evlenilecek adam olmadığını da.hiçbir zaman bir bütün olamadıklarını ve tam anlamıyla bir aşk yaşamadıklarını da itiraf ettiler.aliyenin karizması sinan ve ikbal hala aynı olarak kalmış olsaydı ve aliye bu halde ona geri dönseydi yani pes etseydi biterdi!!!böyle olsaydı tabiki biz de eh o zaman ne anlamı kaldı bu kadar şeyi madem pes edecekti baştan bu kadar şey yaşanmasaydı diye düşünürdük ama şimdi sinan çok değişti ikbal eğer uydurma değilse ölecek.aliyeye hala aşık çocuklarına tapan bir baba.şimdi sormak istiyorum denizin aliyeyi en zor gününde yalnız bırakmasından ve defneye sürekli olarak onu şikayet etmesinden güvenilmezliği ortaya çıktıktan sonra aliye denize mi dönmeli üstelik bunların çocuk gibi çok önemli bir bağları falan da yok!(böylesine güvenilmez biriyle evlenip ilerde boşanma ihtimali de olacak sonra çocukların hali iyice perişan olacak) yoksa sinanın acısını,pişmanlığını,sevgisini anladıktan sonra çocuklarını da düşünerek sinana geri mi dönmeli?hangisi acaba çocuklarına çok bağlı bir anne modelinin yapması gereken hareket olurdu?aliye değişmeyen sinana dönseydi o pes etmiş ve aliyenin yaptıkları boşa gitmiş biz kandırılmış olurduk ama aliye dönerse çok değişen ve hatasını anlayan bir adama yani pes etmiş bir adama dönecek yani aliye değil sinan pes etmiş olacak yaptığınız yorumlarda böylesine büyük bir farklılık var!

ceydda
09-09-06, 17:56
katılıyorum arkadaşım bence aliye sinan için çocuklarının babası olmasından daha fazlasını hissetmiyor diyen arkadaşların son bölümleri iyi izlemediklerini düşünüyorum ben o bölümlerde eski kocasını hala kıskanan,onun yaşadıklarıyla oldukça yakından ilgilenen(sinana karşı çok katı bir tavır sergileyebilir ama arkasından onu merak edip ona buna hakkında sorular soruyor) ve hala sitem (leylayla evlenmesini kastediyorum)eden bir insan gördüm.bir insanı kafanızda ve kalbinizde bitirdiyseniz onun için bu tarz şeyler yapmazsınız.büyük aşk yaşadıklarını iddia ettiğiniz deniz ve aliye çifti ise birbirlerine sahip bile çıkamadılar aliye ayrıldıktan sonra hiç de öyle sarsılmadı.aliyenin öfkesi dinince işin renginin tamamen değişeceğini düşünüyorum zaten var olan bir takım şeyler daha da fazlalaşacak ve sinana yeniden aşık olacak.ikbal de yok.sinan bin pişman yaptıklarından.aliye bundan sonra hiç üzülmeyecek ve mutlu son olacak.anneannem benim için de yaz dedi onun adına da yazayım aliye çok soğuk olduğundan dolayı yılan gibiymiş yani ailece sinancıyız:img-icecr

begümm888
09-09-06, 22:44
[QUOTE=ceydda]benim favori çiftim kesinlikle sinan ve aliye aliyenin karizması eğer denize dönerse biter o adamın güvenilmez biri olduğunu anladı evlenilecek adam olmadığını da.hiçbir zaman bir bütün olamadıklarını ve tam anlamıyla bir aşk yaşamadıklarını da itiraf ettiler.aliyenin karizması sinan ve ikbal hala aynı olarak kalmış olsaydı ve aliye bu halde ona geri dönseydi yani pes etseydi biterdi!!!böyle olsaydı tabiki biz de eh o zaman ne anlamı kaldı bu kadar şeyi madem pes edecekti baştan bu kadar şey yaşanmasaydı diye düşünürdük ama şimdi sinan çok değişti ikbal eğer uydurma değilse ölecek.aliyeye hala aşık çocuklarına tapan bir baba.şimdi sormak istiyorum denizin aliyeyi en zor gününde yalnız bırakmasından ve defneye sürekli olarak onu şikayet etmesinden güvenilmezliği ortaya çıktıktan sonra aliye denize mi dönmeli üstelik bunların çocuk gibi çok önemli bir bağları falan da yok!(böylesine güvenilmez biriyle evlenip ilerde boşanma ihtimali de olacak sonra çocukların hali iyice perişan olacak) yoksa sinanın acısını,pişmanlığını,sevgisini anladıktan sonra çocuklarını da düşünerek sinana geri mi dönmeli?hangisi acaba çocuklarına çok bağlı bir anne modelinin yapması gereken hareket olurdu?aliye değişmeyen sinana dönseydi o pes etmiş ve aliyenin yaptıkları boşa gitmiş biz kandırılmış olurduk ama aliye dönerse çok değişen ve hatasını anlayan bir adama yani pes etmiş bir adama dönecek yani aliye değil sinan pes etmiş olacak yaptığınız yorumlarda böylesine büyük bir farklılık var![/QUOte
bunları ben de çok yazmıştım ama sen durumu çok güzel toparlayıp konuyu özetlemişsin eline sağlık:)yani söylediğin gibi bu kadar farklı 2 durumu nasıl bir tuttuklarını ben anlamış değilim bazı arkadaşlar da nedense bunu anlamamakta ısrar ediyorlar genel bir anlaşamama durumu var anlayacağın:img-lady: bir de kusura bakmayın ama ne karizması yaaa aliye ve karizma kelimesini yanyana görmek çok tuhaf geldi ay habire ağlayan sızlayan etrafındakilere sıkıntı veren mıymıy bir karakterin neresinde gördünüz o karizmayı bir ara bana da anlatın hayır ben cidden göremedim o yüzden soruyorum.dersiniz kara melekteki rolünde sanem çelik çok karizmaydı eyvallah derim karizma olayında tavan yapmıştı ama aliye rolü yani bilemiyorum artık :img-polic

begümm888
09-09-06, 22:46
katılıyorum arkadaşım bence aliye sinan için çocuklarının babası olmasından daha fazlasını hissetmiyor diyen arkadaşların son bölümleri iyi izlemediklerini düşünüyorum ben o bölümlerde eski kocasını hala kıskanan,onun yaşadıklarıyla oldukça yakından ilgilenen(sinana karşı çok katı bir tavır sergileyebilir ama arkasından onu merak edip ona buna hakkında sorular soruyor) ve hala sitem (leylayla evlenmesini kastediyorum)eden bir insan gördüm.bir insanı kafanızda ve kalbinizde bitirdiyseniz onun için bu tarz şeyler yapmazsınız.büyük aşk yaşadıklarını iddia ettiğiniz deniz ve aliye çifti ise birbirlerine sahip bile çıkamadılar aliye ayrıldıktan sonra hiç de öyle sarsılmadı.aliyenin öfkesi dinince işin renginin tamamen değişeceğini düşünüyorum zaten var olan bir takım şeyler daha da fazlalaşacak ve sinana yeniden aşık olacak.ikbal de yok.sinan bin pişman yaptıklarından.aliye bundan sonra hiç üzülmeyecek ve mutlu son olacak.anneannem benim için de yaz dedi onun adına da yazayım aliye çok soğuk olduğundan dolayı yılan gibiymiş yani ailece sinancıyız:img-icecr
anneannene selamlarımı ilet ceydda:)

sanemçelik
09-09-06, 22:53
bence aliye denizle evlenirse mutlu olamaz.çünkü deniz çokzor karakterli biri.tamam aliyeyi seviyor fakat bencillik edip aliyeyi üzüyor.aliye ne kadar acı çekmiş bi anne.deniz onu hastanede yalnız bırakıp kapris yapıyor. be kardeşim sevdiğin kadının kızı yaşamla ölüm arasında giderken sen kıskançlık yapıyosun utan kendinde.arkadaşlar ben denizi çok seviyodum bu tavrından dolayı kendisinden soğdum.aliye biriyle evlenmek zorunda değil.çocuklarıyla mutlu bahtiyar yaşasın kocasına da geri dönmesin.

sbs_23
10-09-06, 00:04
ben önceden denizle yakıştırıyodum ama şimdi istemiyorum. çok monoton duruyolar. son bölümlerde zaten aliye- deniz replikleri hep aynıydı.
son zamanda bi hal oldu diziye.(ama sanem için izliyorum)

ama umarım son 5 bölüm güzel olurda dizimizi güzel hatırlarız...

Ay90
10-09-06, 02:51
Aslında başta Deniz ve Aliye yi cok yakıştırıyordum ama sonra bana itice geldiler. Halit Ergenc hayaranı olarak geri dönmesini isterim ama oda imkansız biraz cünkü Aliye Sinandan nefret ediyor.

Bence son 5 bölümde maalesef Deniz geri dönücek ve Aliye-Deniz evlenip ömür boyu mutlu Ayşe ve Ardayla birlikte yaşicaklar ve Sinanda bunu kadıramayıp intihar edicek:icon_cry: 8inşallah böyle olmaz ama bnm senaristlerden tahminim bu)

gurbetci
10-09-06, 11:20
katılıyorum arkadaşım bence aliye sinan için çocuklarının babası olmasından daha fazlasını hissetmiyor diyen arkadaşların son bölümleri iyi izlemediklerini düşünüyorum
ben yazmistim bu konuyu ve cevap verme geregi duydum.ben yazarken duymamasi gerek demistim,duymuyor demedim ki ;) ne olursa olsun delice severek evlenmis ve üstelik 2 cocugu olan bir cift aradan ne gecerse gecsin düsman olarak kalamaz ama tekradan evlenerek ya da beraber olarak da bir yere varilmadigini gercek hayatta gorüyoruz etrafimixdki orneklerden.bu bir dizi belki bu kez inandirici olur ama benim gozümde inandiriciligini kaybeder.Aliyenin cektigi sIkIntIlarin da bir manasi kalmaz bence.

begümm888
10-09-06, 13:56
Aslında başta Deniz ve Aliye yi cok yakıştırıyordum ama sonra bana itice geldiler. Halit Ergenc hayaranı olarak geri dönmesini isterim ama oda imkansız biraz cünkü Aliye Sinandan nefret ediyor.

Bence son 5 bölümde maalesef Deniz geri dönücek ve Aliye-Deniz evlenip ömür boyu mutlu Ayşe ve Ardayla birlikte yaşicaklar ve Sinanda bunu kadıramayıp intihar edicek:icon_cry: 8inşallah böyle olmaz ama bnm senaristlerden tahminim bu)
iyi düşünelim iyi olsun bu dediğin sonun düşüncesi bile kötü yaa:icon_cry: 2-3 son planlamışlardı bir tanesi bu senin dediğin bana göre çok kötü olan bir son hani bir ara sinanın intiharından bahsediliyordu ya bence o bu sonun içindeydi ama bırak benim gibi aliye ve sinanın birlikte olmasını çok isteyen birinin bu sonu berbat bir final olarak görmesini, normalde de bence bu hiç de mutlu son olamaz çocukların babası ölecek ve deniz - aliye ömür boyu mutlu olacak imkanı yok!!bir kere aliye de bu duruma çok üzülür.2.finalde de bence aliye ve sinan beraberliği var ben nefret ettiğini değil de çok kızgın olduğunu düşünüyorum aliye bunu yenecektir.çocuklar açısından hiç konuşmuyorum onlar için bu tartışmasız en mutlu son olacaktır.3.finali de artık bilemiyorum tahminim aynurla-sinan, defneyle-deniz ,aliye ile de çocuklar birlikte olur...

sbs_23
10-09-06, 14:53
eğer dizinin sonunda aliye va sinan bir araya gelirse bence dizinin hiç bir anlamı kalmaz...

ZuzuLa
10-09-06, 16:17
bence haftaya başlayacak salı günü son bölümlerden özet görüntüler yayınlanacak. Bakalım neler olacak

adem4142
11-09-06, 11:49
Arkadaşlar Bence Bide şöle Düşünelim Diyelim Ki Aliyenin Finali Denizle Evlenmesi Olsaydi Herşey çok Karmaşik Hale Gelirdi
Düşünsenize Aliyenin Denizle Ve çocuklarla Birlikte Ayni Evde Yaşamasini çocuklarin Denize Bakiş Açilari Baba Gözüyle Deil Bir Abi Gözüyle Olacakti Ama Sinanla Birleştiğinde çocuklar Açisindan çok Daha Ii Olacak

hattori ha
13-09-06, 00:10
Arkadaşlar Bence Bide şöle Düşünelim Diyelim Ki Aliyenin Finali Denizle Evlenmesi Olsaydi Herşey çok Karmaşik Hale Gelirdi
Düşünsenize Aliyenin Denizle Ve çocuklarla Birlikte Ayni Evde Yaşamasini çocuklarin Denize Bakiş Açilari Baba Gözüyle Deil Bir Abi Gözüyle Olacakti Ama Sinanla Birleştiğinde çocuklar Açisindan çok Daha Ii Olacak

çok saçmaaaaaaaa...çocuklar zaten denizi çok seviyorlar bence denizle evlenmeli ama babalarıyla da bağları kopmamalı. sinan tüm yaptıklarından sonra aliyeyi hiç haketmiyor.

sgulenay
13-09-06, 00:29
:img-sorry bu gece birazdan başlayacak olan özel hat programında arda aliye nin finaliyle ilgili birşeyler kaçıracakmış agzından ama ben izleyemiyeceğim lütfen kim izlerse yorum yazsın...:img-help:
sevgiler

_deep_
13-09-06, 08:55
Ben Deniz'in geri döneceğine inanıyorum... Sinan'la barışırsa çok şaşarım gerçekten... O kadar kötülüğü nasıl unutur insan... Bence inandırıcılık açısından kesinlikle Sinan'a dönmemeli...

auryn
13-09-06, 10:32
Aliye finalde ne Sinanla ne de Denizle birlikte olacak. Hayatına çocuklarıyla beraber yalnız devam edecek. Yüzde yüz eminim.

_deep_
13-09-06, 11:40
İşte bu olur...

jack daniel's
13-09-06, 11:59
Aliye finalde ne Sinanla ne de Denizle birlikte olacak. Hayatına çocuklarıyla beraber yalnız devam edecek. Yüzde yüz eminim.

denizle birlikte olmayacaksa zaten bencede en doğru olan hiç kimseyle olmayıp çocuklarınla kalması..ama böyle bir sonla bu diziye olan bütün inancım sarsılacak ve finalde gerçekten kendimi aptal yerine konmuş hissedeceğim...:fighting2

pırıl
13-09-06, 12:05
Arkadaşlar dün aliyenin yeni bölüm fragmanını gördüm.Deniz ortalarda yoktu.Aliye Aynurla sinanın ilişkisini öğreniyordu.Sinan Aliyeye O zamanlar çok gençtim falan diyordu.En sonundada Aliye Mücahite Mertin babası sinanmı diye soruyordu.

auryn
13-09-06, 12:06
Neden ki? Aliye Deniz'i sevdi, Deniz de onu. Birbirlerini sevmeleri her zaman evlenip, "sonsuza dek" birlikte yaşayacakları anlamına gelmiyor ki...Aliye başından beri oldukça gerçekçi bir diziydi, hiç bir zaman "masalsı" bir dizi olmadı ki...Bu nedenle gerçekçi bir biçimde bitmesi çok daha mantıklı. Kendini olmadığı bir şekilde yani bir masal olarak satmadığı icin "gerçekçi" sonu da aldatıcı degil aslında.:img-nyam:

loralai
13-09-06, 12:28
bende yeni bölüm fragmanını izledim haftaya çok heyecanlı bir bölüm olucak bence sonunda aliye sinanla mı birleşcek denizlemi yoksa yalnızmı yaşıycak izleyip görücez tartışmanın bi manası yok aslında

begümm888
13-09-06, 12:55
çok saçmaaaaaaaa...çocuklar zaten denizi çok seviyorlar bence denizle evlenmeli ama babalarıyla da bağları kopmamalı. sinan tüm yaptıklarından sonra aliyeyi hiç haketmiyor.
hiç kimse bir çocuk için babasının yerini tutamaz hele de o baba çocuklarını bu kadar seven bir babayken hataları olmuştur ama çocuklarını çok sevdiğini biliyoruz.ha denizi çok sevebilirler abi olarak seviyorlar acaba baba olarak kabul edebilecekler mi ya da deniz baba olmanın sorumluluğunu taşıyabilecek mi?ayrıca çocuklar derken ayşe çok yüz vermiyor denize zaten onunla fazla vakit de geçirmedi.dünkü bölümü izlerken bazı şeyler artık daha netti deniz aliyeyi imkansız aşkı olarak sevdi aliyenin de dediği gibi evliliğe uygun biri değil o yüzden de kaçtı.ya bir kere adam babalığa yatkın biri olsa ayşe ölüm döşeğindeyken aliyeye kavuşmasının uzayacağını düşünüp bilmem kaç gün sonra bir sürü lafı yedikten sonra lütfedip ayşenin durumunu sormazdı.kasap et derdinde koyun can derdinde.denizin bir iki lafı daha vardı mesela senden kilometrelerce uzaklaşırken içim sana daha çok yaklaşıyor ya da birlikteyken acı veren şey ayrılınca neden çekici oluyor gibi.bunların hepsi denizin aliyeyi imkansız olduğu için bukadar çok sevdiğini gösteriyor adam böyle mutlu oluyor.neyse fragmanı ben de gördüm çok heyecanlı olacak aynur olayının ilk bölümde işlenecek olmasına sevindim bir an önce çözülsün o olay.sinanın yaşamı da kolay değildi annesi yüzünden aslında hayatı boyunca gerçekten mutlu olamamış ya da mutluluğu yakalasa da kolay kaybetmiş biri o yüzden ona karşı katı değilim ben.ikbal idare edilmesi ya da dengelenmesi hiç kolay olmayan bir insan onun da hayatını cehenneme çevirdi.aliyeyi çok seviyor ve bence gerçek anlamda verilecek 2.bir şansı hakediyor son şansı aliye ona verirse çok mutlu olabilirler.ben aliyenin de denizi sevdiğini ama ona hiçbir zaman aşık olmadığını düşünüyorum bence hiçbir zaman sinanı sevdiği kadar sevmedi denizi.loralaiye katılıyorum aslında son beş bölümü izlemeden neler olacak bilemeyiz şu an tartışmanın çok bir anlamı yok bekleyelim...

sgulenay
13-09-06, 13:53
:img-lady: çocuklar denizi abi olarak seviyorlar acaba kendilerine baba olarak isterlermi sence kim isteyebilir.... arda bile bir magazin programında yedek baba olurmu? diye cevap vermişti deniz le ilgili bir soruya yani bunu çocuk bile kabul ediyor yapmayın lütfen yaa....deniz kendisini aliyenin hayatına zoraki soktu kendince birşeyler hissetti ama bence hiç sağlıklı değildi evli bir kadına yaklaşıp her türlü yalaklıklarla (feyyaz a nusret e falan) aliyenin hayatına girdi deniz o kadar iyi bir insandıda küçücük bir kız ölümle pençeleşiyor sevdiği kadının yarısı bunu ilk duyduğunda bana mutlluk haram dedi tamamnen kendisini düşündü. Bu adam mı babalık yapacak sinansa onların babası her ne kadar kabul etmesenizde çok sevgi dolu bir adam herkes çocuğunu sever ama sinan çocuklarına bakarken onları okşarken içi titriyor çocuklarına tapıyor ve aliyeyide çok seviyor bence onların onların arasındaki tek problem ikbaldi... ki bu ikbal ve aliyenin kavga sahnesinde aliye tarafından dile getirilmişti. çok ümitli değilim çünkü tmc nin sağı solu belli olmuyor inşallah aliye ve sinan olur mutlu finalde hatta seneler geçmiş olsun aliye 3. ye hamile olsun:)))))):img-grin2

CARPE DİEM
13-09-06, 15:45
bende yeni bölüm fragmanını izledim haftaya çok heyecanlı bir bölüm olucak bence sonunda aliye sinanla mı birleşcek denizlemi yoksa yalnızmı yaşıycak izleyip görücez tartışmanın bi manası yok aslında
arkadaşım fragman bahsedebilir misin?ben göremedim de çok bekledim ama:icon_cry:

_scream_
13-09-06, 15:56
şimdi kimin solediğini tam hatırlamıorum ama şole duydum aliye sinanla barışcakmış istemeyerek çocuklar zoruyla bunu duyan deniz geri dönüp uzun süren bi bunalım sonunda şu arkadaşı varya derman abla şimdi unuttum adını onunla sevgili olacakmış kahraman ile meriç elenecekmiş bolece bitecekmiş ama tam emin deil kimse bn bole duydum :img-sorry

ceydda
13-09-06, 16:41
katılmıyorum arkadaşım sana bu konuda çünkü bir çocuk için babasının yerini kimsenin alacağını düşünmüyorum.küçücük çocuklar en mutlu ve en sağlıklı olarak anne ve babalarının yanında yaşarlar.(küçük olması şart değil aslında ama 5-6 yaşlarındakiçocuklar söz konusu bu dizide)bir de şunu düşünüyorum aliye ve sinan çok güzel bir aşk yaşamışlar bu sık sık dile getirildi dizide bence aliye şu anda bile sinana karşı birşeyler hissediyor.ben daha önce bu sayfalarda bir yazı okumuştum çok hoşuma gitmişti kimin yazdığını hatırlamıyorum demişti ki aşkla nefret arasında çok ince bir çizgi vardır!ve bazen hayatta en nefret ettiğimiz kişi aslında en sevdiğimiz kişi olabilir.ben işte sinanla aliye arasındaki durumu böyle görüyorum.yeter ki aliye sinanı affedebilsin ona karşı olan kızgınlığını yenebilsin eğer bunu yapabilse onların güzel aşkları tekrar canlanır ve çocuklarıyla birlikte çok mutlu yaşarlar.hani dizinin başlarında sürekli olarak aliye ve sinan sözle de olsa geçmişlerine gidiyor güzel anlarından bahsediyorlardı ya! ben o anları sözle bize aktarılmış olmasına ve görüntü olarak görmemiş olmamıza rağmen o kadar sıcak buldum ve o laflardan o kadar etkilendim ki bu dizinin başından beri sinan ve aliyenin yaşadıkları için çok üzüldüm.deniz ve aliye benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.onların aşık olduğuna hiç inanmadım ve dizinin geldiği son durum da beni bu konuda yanıltmadı.hiçbir şekilde heyecan bulamadım ve sezon finalinde hiç ağlamadım.ben gene sinan ve aliye için üzüldüm o kadar.çocuklar denizi çok seviyor saçma demişsin ama ayşenin tepkisini henüz bilmiyoruz o ardaya göre daha fevri ve babasına düşkün bir çocuk bence aliye ayşeden yana sorun yaşayacak.(yani hadi ayşe yaa sen de biraz arıza çıkar be yani bu kadar da sorunsuz herşeyi hemen kabul eden çocuk olur mu!)ve dediğim gibi abi gibi sevmek ayrı birşey onları annelerinin sevgilisi olarak benimseyip üvey baba olarak kabul etmeleri ayrı birşey.bu deniz için de geçerli o bunu taşıyabilecek biri değil.

ceydda
13-09-06, 16:47
şimdi kimin solediğini tam hatırlamıorum ama şole duydum aliye sinanla barışcakmış istemeyerek çocuklar zoruyla bunu duyan deniz geri dönüp uzun süren bi bunalım sonunda şu arkadaşı varya derman abla şimdi unuttum adını onunla sevgili olacakmış kahraman ile meriç elenecekmiş bolece bitecekmiş ama tam emin deil kimse bn bole duydum :img-sorry
sanmıyorum scream çünkü arda finalde herkesin mutlu olacağını söyledi senin bu söylediğine göre aliye zorla dönüyor bu durumda mutlu son olmaz ama belki aradan zaman geçirirler ve aliye gerçekten sinanın aynı hataları yapmadığını anlar ve tekrar ona inanır ve aşık olursa olabilir.ama herkes farklı söylüyor her dizinin finali için birçok şey söylenir genelde de doğru çıkmaz:)örneğin ben de sinanın kalp krizi geçireceğini ve aliye ve çocukların hastanede onun yanında olacaklarını denizin de bunu görüp aliyeden tamamen kopacağını duymuştum.

ceydda
13-09-06, 17:04
begüm ve sgulenay yazdıklarınıza tamamen katılıyorum zaten sizin yazılardan anladığım kadarıyla birçok konuda sizinle aynı görüşteyim uyuşuyoruz:)aliye ve sinan için en önemli sorun kesinlikle ikbaldi bunu aliye bile dile getirmişti sinan ne kadar çabalasa da ikbal (pis cadı!!!!) bin bir türlü şımarıklık ve kaprisle gene aralarını açmayı başardı.ne zaman sinan mesafe koymaya çalışsa duygu sömürüleri yaptı kadın şımarıklığından ve hırsından kendini hastanelik etti.onları rahat bırakmadı hiç huzur bulamadılar.sinan için dediğiniz gibi gerçekten çok zordu o da mutlu olamadı aliyeye yaptıklarından ve onunla yaşadıklarından dolayı.aslında yanlış yapmış da olsa tek derdi aliyeyi geri kazanmaktı bu kadar kötülüğü bile sadece onu sevdiği için yaptı kabullenemedi denizle onu paylaşmayı eee ne diyodu aliye denize aşk bencildir kalp paylaşmayı sevmez!!!of of ya senaristlere çok kızıyorum onların güzel aşklarını böyle harcadıkları ve denizi araya soktukları için:img-sorry ve evet sgulenay deniz kendini zorla kabul ettirdi aliye çok zor şeyler yaşarken üstelik evliyken o sürekli aliyeye aşık olduğunu dile getiriyordu böyle bir durumda herkes etkilenebilir ben aliyenin durumunu böyle görüyorum.belki size eski moda bir görüş gibi gelebilir fakat ben gerçekten büyük aşk yaşayan insanların eninde sonunda yollarının tekrar kesişeceklerine inanırım hele aşkları çoğunlukla başka insanların onlara karışması yüzünden bittiyse!bakın şimdi de denize katılıyorum ve şimdi durduk yerde bir mantık hatası buldum dizide.ne demişti deniz son bölümde:Abi ben insanın hayatta sadece bir kez aşık olacağına inanırım AŞK SADECE BİR KEZ YAŞANIR!e be adam madem aşk sadece bir kez yaşanır aliyenin kocasına ne kadar aşık olarak onunla evlendiğini cümle alem biliyor o zaman ne giriyorsun aralarına ne diye bekliyorsun aliyeyi demek ki o sana hiç aşık olmadı ve olmayacak sadece sevdi!kocası senden hep daha önemli biri olarak kalacak.

ceydda
13-09-06, 17:15
:img-sorry bu gece birazdan başlayacak olan özel hat programında arda aliye nin finaliyle ilgili birşeyler kaçıracakmış agzından ama ben izleyemiyeceğim lütfen kim izlerse yorum yazsın...:img-help:
sevgiler
yok birşey söylemedi ya güya neler kaçırmıştı ağzından neler!!!ben söyleyim sana neler kaçırdığını önce geyik sorular sordular büyünce ne olacaksın falan diye dizi için 5 saniye gitti sunucu sordu arda cevapladı dizide beş bölüm kaldı dedi(vay be öğrenmiş olduk!) ikinci soru da (daha önce finalle ilgili sorular sormuş ama herhalde çocuklara yasaklandığı için konuşmaları, oraları hep kesilmiş) bari dedi finalde herkes mutlu olacak mı onu söyle dedi arda da evet dedi(süpeerrrr biz artık finalle ilgili birçok tüyo öğrendik rahat rahat uyuyabilirz diye yatağa doğru yol aldık o anda):img-grin2 ya zaten bunlar bilindik şeyler finalin mutlu son olacağını ve beş bölüm kaldığını herkes biliyor sorun o mutlu sonun ne olduğu çünkü bu herkese göre değişiyor!özel hat gıcık bir program hep böyle kekliyor insanları.aslında başta kızdım ama sonra düşününce sinan için olabilecek tek mutluson aliye ile birlikte olmak o ondan vazgeçemiyor ve ona aşık tüm olanlar bu yüzden oluyor zaten.deniz zaten aliyeyle birlikteyken değil ondan ayrıyken ve onu beklerken mutlu oluyor.o zamaannnn??:)

ceydda
13-09-06, 17:37
ben yazmistim bu konuyu ve cevap verme geregi duydum.ben yazarken duymamasi gerek demistim,duymuyor demedim ki ;) ne olursa olsun delice severek evlenmis ve üstelik 2 cocugu olan bir cift aradan ne gecerse gecsin düsman olarak kalamaz ama tekradan evlenerek ya da beraber olarak da bir yere varilmadigini gercek hayatta gorüyoruz etrafimixdki orneklerden.bu bir dizi belki bu kez inandirici olur ama benim gozümde inandiriciligini kaybeder.Aliyenin cektigi sIkIntIlarin da bir manasi kalmaz bence.
kusura bakma gurbetçi yanlış anlamışım:)ama ben sadece sinana karşı o kahvaltıdaki hareketlerinden bahsetmedim bunun çok dışında çocuklarla ilgili değil de direk aliye ve sinan arasındaki olaylardan bahsettim o yüzden aliyenin hala sinanı sevdiğine ve aşklarının tekrar canlanacağına inanıyorum.tabi her çift ikinci denemesinde yapamaz herkes yapacak diye birşey yok ki böyle genelleme yapamayız ama ben aliye ve sinanın başaracaklarını düşünüyorum.çünkü sevgileri,pişmanlıkları,çektikleri acıları ve belki de en önemlisi çocukları var.ben tekrar yapamayan çiftler de gördüm ama başarabilen çiftler de biliyorum çevremden.tabiki onların ilişkisini bozan asıl nedenin ikbal olduğunu ve onun artık olmayacağını da düşünürsek?deniz ve aliye kendileri birlikte olmak istemiyorlar ki dün tekrar izlediyseniz gene görmüşsünüzdür aralarında güven yok,aşk yok(sevgi demiyorum!),deniz söz verdiği şeyleri gerçekleştiremedi ve hem aliye hem de deniz birlikte yapamayacaklarına karar verdiler.yani kaçtılar güçlü sevgi bu muydu yani?asıl inandırıcı olmayacak olan sonu aliye ve denizin sonu olarak görüyorum.deniz güvenilemeyen ne yapacağı belli olmayan biri.ve en önemlisi de özgür olmayoı ve kafasına göre davranmayı seven biri.aliye bu kadar olaydan sonra böyle biriyle evlenmeyi düşünebilir mi artık evlenmek için 10 kat daha dikkatli düşünmesi gerekecek.galiba son beş bölümü beklemek zorundayız daha iyi yorum yapabilmek için çünkü belki de bu beş bölümde olacak olaylar fikrimizin değişmesine yol açabilir nasıl ki geçen sene son beş bölümden önce deniz sevilen bir karakterken şimdi birçok kişinin soğuduğu gıcık bir karakter haline geldiyse ve düşünceler değişmeye başladıysa bu beş bölümden sonra da herşey olabilir acele etmeyelim:img-lady: ama belli ki seyircilerin hepsi mutlu olamayacak 3 grup var aliye-denizciler,aliye-sinancılar ve aliye-çocuklar ya da bambaşka biri.sadece tek bir grup mutlu olacak yapacak birşey yok.:img-elvis

kirpicann
13-09-06, 18:17
bende bu konuda sana katılamayacağım çünkü tartışmasız olarak çocuklar için en güzel ortamın anne ve babalarının birlikte oldukları ortam olduğunu mevzu bile etmem.bundan sonra eğer Aliye ve Sinan biraraya gelirlerse kavga etmeyecekler yani şimdiye kadar ettikleri tarzda ciddi kavgalardan bahsediyorum.Ben önceleri Deniz ve Aliyeyi istiyordum ama artık son olaylardan sonra hiçbir şekilde istemiyorum hatta karşıyım.Sinanın pişmanlığı,Aliyeye olan sevgisi ve çocuklarına olan düşkünlüğü beni çok etkiliyor bundan sonra Aliyeyi hiç üzmeyeceğini ve onun değerini anladığını görüyoruz.Şu anki final için birinci tercihim bu,ama son yaşananlardan sonra Aliye Ve Denizin birbirlerine hiç uygun olmadıklarını.yakışmadıklarını ve birlikte olurlarsa ileride mutlu olamayacaklarını düşünüyorum.Aliyenin böyle bir riske girmeyeceğinden eminim onlar artık birbirlerinin hatırılarında kalmayı tercih ettiler bunu istediler.Aliye Sinana boş değil Sinan kendini affettirecek Aliye'ye ve tekrar gönlünü alacak.Aliye ve Denizin aşkı gerçek değildi çok zorlama duruyordu.Bence geri dönmeyecek çıktı diziden dönse bile son bölümde döner zaten fragmanda Denizden hiç görüntü yoktu.Yani ben ilk olarak Sinan ve Aliyeyi,İkinci olarak da Aliyeninkimse ile olmamasını istiyorum.Denize dönmesini istemiyorum çünkü birbirlerine uymuyorlar ve mutlu olamazlar.Belki başka biri olabilir.....

kirpicann
13-09-06, 18:32
arkadaşım fragman bahsedebilir misin?ben göremedim de çok bekledim ama:icon_cry:
dur ağlama ya anlatırım ben sana bir kez izledim çok aklımda kalmadı:)şimdi ilk sahnede Aliyenin ofisinde Aynur ve Sinan karşılaşıyorlar sinan nihayet Aynuru tanıyor Aynurda evet sinan benim aynur diyor.sinan kalakalıyor ve çok şaşırdım ben falan diye gevelemeye başlıyor.Sonra tam onlar konuşurken Aliye geliyor kapıdan dinliyor onları ve herşeyi öğreniyor arkasını dönüp koridorda binbir tafrayla yürümeye başlıyor Sinan arkasından koşuyor Aliye ben çok gençtim üniversiteye yeni başlamıştım falan diye durumu izah etmeye çalışıyor.Bir ara Leylayı gösterdi ama onu hatırlamıyorum.Aynur ağlayarak sokakta yürüyor.Arkasından tam göremedim ama biri geliyor Sinan olabilir.Aliye Mücahite Mertin Babası sinan mı diye soruyor sonra evinin bahçesinde ağlarken gösteriyorlar.Sinan son sahnede biriyle konuşuyor ama göstermediler o kişiyi bence meriç ya da feyyaz olabilir,her şeye rağmen ben Aliyeyi sevdim hala da seviyorum diyor aliyenin resmini gösteriyorlar orda ve bitiyor.hatırladıklarım bu kadar umarım yeterli olmuştur.çok az kişi gösterildi fragmanda bu bölüm mücahit-aynur-aliye ve sinan arasında geçecek belli ki...ve fragmanda sanki dizide biraz süre geçmiş gibi geldi bana arkadaşlar bilmem izleyenler farketti mi sanki Aliye ve Sinanın arasındaki buzlar bayağı bir erimiş ve ilişkileri ilerlemişti Aynur olayında bayağı bozuldu Aliye ve fragman boyunca sadece Sinanla ilgili bölümlerde gösterildive gene Sinanla uğraşıyordu.odaya falan da gülerek geliyordu.Deniz hiç yoktu konuşması bile geçmedi.bu bölümde yok olsaydı mutlaka görüntüsü olurdu.çok heyecanlı olacak ya sabırsızlanıyorum artık çok bekledik amaabye

loralai
13-09-06, 19:01
evet bende aliyeyle sinan arasındaki ilişkinin ilerlediğini farkettim dediğin gibi aliye çok bozuldu bide mücahite mertin babası sinanmı diye sorduğunda ikbalde vardı bi masada yemek yiyolardı garip yani çok merak ettim valla

begümm888
13-09-06, 20:00
evet bende aliyeyle sinan arasındaki ilişkinin ilerlediğini farkettim dediğin gibi aliye çok bozuldu bide mücahite mertin babası sinanmı diye sorduğunda ikbalde vardı bi masada yemek yiyolardı garip yani çok merak ettim valla
evet evet bu benim de dikkatimi çekti bence de aradan bir süre geçirdiler herhalde çünkü daha düzgün ve doğal bir ilişkileri varmış gibi duruyordu bunun ötesinde yakınlaşmış gibi duruyorlardı:)ayrıca çocukları görmedim ben aliye ve sinan çocuklar dışında da mı görüşmeye başladılar?süre geçirmeleri iyi olur öteki türlü dizi ilerlemez sadece 5 bölüm var aliye ancak zamanla yumuşayabilirdi sinana karşı o yüzden zaman geçirmeleri gerekiyor.aliye tamamen sinanla ilgileniyordu fragmanda ve olay aliye-sinan ilişkisine dönmüş gibiydi.loralai sen söyleyince çok şaşırdım çünkü ikbali farketmedim uykuluydum zaten bu kadar geçe koyulur mu dizi ama dediğin gibiyse çok tuhaf aliye-mücahit ikbal falan allah allah bunlar bizden habersiz evlendiler mi biz yaz boyunca beklerken:)yok artık ama güzel olurdu ya barışırlar umarım:img-artis

begümm888
13-09-06, 20:08
:img-lady: çocuklar denizi abi olarak seviyorlar acaba kendilerine baba olarak isterlermi sence kim isteyebilir.... arda bile bir magazin programında yedek baba olurmu? diye cevap vermişti deniz le ilgili bir soruya yani bunu çocuk bile kabul ediyor yapmayın lütfen yaa....deniz kendisini aliyenin hayatına zoraki soktu kendince birşeyler hissetti ama bence hiç sağlıklı değildi evli bir kadına yaklaşıp her türlü yalaklıklarla (feyyaz a nusret e falan) aliyenin hayatına girdi deniz o kadar iyi bir insandıda küçücük bir kız ölümle pençeleşiyor sevdiği kadının yarısı bunu ilk duyduğunda bana mutlluk haram dedi tamamnen kendisini düşündü. Bu adam mı babalık yapacak sinansa onların babası her ne kadar kabul etmesenizde çok sevgi dolu bir adam herkes çocuğunu sever ama sinan çocuklarına bakarken onları okşarken içi titriyor çocuklarına tapıyor ve aliyeyide çok seviyor bence onların onların arasındaki tek problem ikbaldi... ki bu ikbal ve aliyenin kavga sahnesinde aliye tarafından dile getirilmişti. çok ümitli değilim çünkü tmc nin sağı solu belli olmuyor inşallah aliye ve sinan olur mutlu finalde hatta seneler geçmiş olsun aliye 3. ye hamile olsun:)))))):img-grin2
ya ama sen de böyle yaparsan sgulenay yaa çok ümitli değilim ne demek yani tamam tmcnin gerçekten sağı solu belli olmuyor ve dizide deniz olayı bitmiş gibi görünse de açık kapı da bırakıldı dönme muhabbeti çok yapıldı ama gene de biz ümitsiz olmayalım bence bizim istediğimiz sonun olma ihtimali şu anda daha yüksek:img-polic dizide zaman geçirilmesini ben de çok istiyorum çünkü aliye ve sinan ilişkisi ancak zamanla normalleşir ya bak şimdi insanın aklına neler sokuyor 3.bebek falan ya birleştiler bebek kaldı şimdi ama ne güzel olurduu dimii süper olurdu ama biz gene yavaş hayal edelim dumur olmak da var sonunda senaristler korusun aliye ve sinanın bebeğini izlemeyi beklerken aliye ve denizinkini de izleyebiliriz tahtalara vurayım senaristler korusun:img-icecr

loralai
13-09-06, 20:47
evet evet bu benim de dikkatimi çekti bence de aradan bir süre geçirdiler herhalde çünkü daha düzgün ve doğal bir ilişkileri varmış gibi duruyordu bunun ötesinde yakınlaşmış gibi duruyorlardı:)ayrıca çocukları görmedim ben aliye ve sinan çocuklar dışında da mı görüşmeye başladılar?süre geçirmeleri iyi olur öteki türlü dizi ilerlemez sadece 5 bölüm var aliye ancak zamanla yumuşayabilirdi sinana karşı o yüzden zaman geçirmeleri gerekiyor.aliye tamamen sinanla ilgileniyordu fragmanda ve olay aliye-sinan ilişkisine dönmüş gibiydi.loralai sen söyleyince çok şaşırdım çünkü ikbali farketmedim uykuluydum zaten bu kadar geçe koyulur mu dizi ama dediğin gibiyse çok tuhaf aliye-mücahit ikbal falan allah allah bunlar bizden habersiz evlendiler mi biz yaz boyunca beklerken:)yok artık ama güzel olurdu ya barışırlar umarım:img-artis

ikbal mücahiti yemeğe çağırması için ısrar ediyodu zelişe hemde nişanlnı çağır dedi sanırım ama müco olduğunu bilmiyo heralde sanki aliyeyle sinan evlenmişmi ne yada çok iyi araları çünkü bende ikbali görünce şaşırdım hatta aliye mert sinanın oğlumu dyince meriç aliye dedi ve ikbal de yanındaydı bilmiyorum çok merak ettim valla gerçekten dediğin gibi fragmanda aliye hep sinanla ilgileniyodu ve ofise girerken çok neşeliydi çocuklarda yoktu gerçekten ortalıkta bide bende aliyeyle sinanın bebeklerını görmeyi ümit ediyorum çok süper olurdu aliye hamileyken falan görsek sinan artık üstüne titrer öyle bişe olsa

sbs_23
13-09-06, 21:01
arkadaşlar fazla hayal kuruluyo gibi...
yani aliye onca şeyden sonra sinana dönerse ayıp eder...
yani bunca zaman yarattıkları aliye karakteri bunu yapmaz.
zaten pisikolog tekrar birleşme ihtimali var mı diye sorduğunda aliye ''asla'' dedi....

gerçi aradan zaman geçti...

sgulenay
13-09-06, 22:43
:img-kiss: selam arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti sinan fanları artıyor
begümmm loralai,kırpicannn,ceydda hepinize sevgiler... begümmm yüreğime indirme deniz le çocuk falan çok büyük bir hayal kırıklığı olurdu tmc nin hiç bir dizisini seyretmemeye yemin ederim herhalde ben fragmanı seyretmedim malesef ama çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum az kaldı az...bye

begümm888
14-09-06, 00:18
arkadaşlar fazla hayal kuruluyo gibi...
yani aliye onca şeyden sonra sinana dönerse ayıp eder...
yani bunca zaman yarattıkları aliye karakteri bunu yapmaz.
zaten pisikolog tekrar birleşme ihtimali var mı diye sorduğunda aliye ''asla'' dedi....

gerçi aradan zaman geçti...
ya eğer ortada sevgi varsa karşılıklı sevgiden bahsediyorum ve aralarındaki olumsuzluklar giderilmişse çocuklar da olduğu için aliyenin dönmesi neden ters olsun ben senin tam aksini düşünüyorum aliye sinanın düzeldiğini anlarsa sadece çocuklarının mtululuğu için bile olsa sinana döner aliye karakteri herşeyin önüne çocuklarını koyar denizle bitmesindeki önemli nedenlerden biriydi bu.ama benim gönlümdeki son böyle değil ben aliyenin gerçekten sinanı sevdiği için dönmesini istiyorum ve buna inanıyorum.aliyeye ters düşen şey aliyenin aldatmayı normal gören buna devam eden ve annesi tarafından sürekli kışkırtılan ve huzuru kaçırılan bir kocaya dönmesiydi aliye mücadele etti ve herkesi yola getirdi yani mücadeleyi o kazandı.birbirlerini hala sevdiklerine inanıyorum o yüzden affetsin sinanı.ayrıca psikologda dediğin gibi daha olay çok taze hem ne diyecekti ya aslında belki olabilir mi diyecekti tabiki de öyle söyleyecek.zamanın geçirilmesi gerekiyor.

begümm888
14-09-06, 00:22
:img-kiss: selam arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti sinan fanları artıyor
begümmm loralai,kırpicannn,ceydda hepinize sevgiler... begümmm yüreğime indirme deniz le çocuk falan çok büyük bir hayal kırıklığı olurdu tmc nin hiç bir dizisini seyretmemeye yemin ederim herhalde ben fragmanı seyretmedim malesef ama çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum az kaldı az...bye
fragman gerçekten iyidi paso aliye ve sinandı gerçi fragmanlar yanıltabiliyor bazen ama iyiydi bizim için yani gördüğüm kadarıyla bana kesinlikle aradan belli bir zaman geçirilmiş gibi geldi.ayy sgulenay bak yazması bile çok kötü deniz ve aliyenin bebeği falan ıyyyy nolur böyle birşey olmasın ben de protesto ederim tmcyibye

A.Konak
14-09-06, 01:05
ben görmedim fragmanı henüz ama kirpicann çok güzel anlatmış izlemiş kadar oldum. galiba kaldığımız yerden devam. yani bol sinir bozucu bölümler bizi bekliyor. ah be deniz keşke çıkmasaydın şu diziden..

CARPE DİEM
14-09-06, 11:26
dur ağlama ya anlatırım ben sana bir kez izledim çok aklımda kalmadı:)şimdi ilk sahnede Aliyenin ofisinde Aynur ve Sinan karşılaşıyorlar sinan nihayet Aynuru tanıyor Aynurda evet sinan benim aynur diyor.sinan kalakalıyor ve çok şaşırdım ben falan diye gevelemeye başlıyor.Sonra tam onlar konuşurken Aliye geliyor kapıdan dinliyor onları ve herşeyi öğreniyor arkasını dönüp koridorda binbir tafrayla yürümeye başlıyor Sinan arkasından koşuyor Aliye ben çok gençtim üniversiteye yeni başlamıştım falan diye durumu izah etmeye çalışıyor.Bir ara Leylayı gösterdi ama onu hatırlamıyorum.Aynur ağlayarak sokakta yürüyor.Arkasından tam göremedim ama biri geliyor Sinan olabilir.Aliye Mücahite Mertin Babası sinan mı diye soruyor sonra evinin bahçesinde ağlarken gösteriyorlar.Sinan son sahnede biriyle konuşuyor ama göstermediler o kişiyi bence meriç ya da feyyaz olabilir,her şeye rağmen ben Aliyeyi sevdim hala da seviyorum diyor aliyenin resmini gösteriyorlar orda ve bitiyor.hatırladıklarım bu kadar umarım yeterli olmuştur.çok az kişi gösterildi fragmanda bu bölüm mücahit-aynur-aliye ve sinan arasında geçecek belli ki...ve fragmanda sanki dizide biraz süre geçmiş gibi geldi bana arkadaşlar bilmem izleyenler farketti mi sanki Aliye ve Sinanın arasındaki buzlar bayağı bir erimiş ve ilişkileri ilerlemişti Aynur olayında bayağı bozuldu Aliye ve fragman boyunca sadece Sinanla ilgili bölümlerde gösterildive gene Sinanla uğraşıyordu.odaya falan da gülerek geliyordu.Deniz hiç yoktu konuşması bile geçmedi.bu bölümde yok olsaydı mutlaka görüntüsü olurdu.çok heyecanlı olacak ya sabırsızlanıyorum artık çok bekledik amaabye
çok teşekkür ederim arkadaşım izlemiş kadar oldum bende salı gününü iple çekiyorummmm:img-nyam:

sbs_23
14-09-06, 11:27
ya eğer ortada sevgi varsa karşılıklı sevgiden bahsediyorum ve aralarındaki olumsuzluklar giderilmişse çocuklar da olduğu için aliyenin dönmesi neden ters olsun ben senin tam aksini düşünüyorum aliye sinanın düzeldiğini anlarsa sadece çocuklarının mtululuğu için bile olsa sinana döner aliye karakteri herşeyin önüne çocuklarını koyar denizle bitmesindeki önemli nedenlerden biriydi bu.ama benim gönlümdeki son böyle değil ben aliyenin gerçekten sinanı sevdiği için dönmesini istiyorum ve buna inanıyorum.aliyeye ters düşen şey aliyenin aldatmayı normal gören buna devam eden ve annesi tarafından sürekli kışkırtılan ve huzuru kaçırılan bir kocaya dönmesiydi aliye mücadele etti ve herkesi yola getirdi yani mücadeleyi o kazandı.birbirlerini hala sevdiklerine inanıyorum o yüzden affetsin sinanı.ayrıca psikologda dediğin gibi daha olay çok taze hem ne diyecekti ya aslında belki olabilir mi diyecekti tabiki de öyle söyleyecek.zamanın geçirilmesi gerekiyor.
ayşe kaza geçirdiği zaman çok üzülmüştüm sinana ve
aliye ve sinan birlikteliği olsun demiştim...
tabi herkesin hayal ettiği son farklı ama şimdi
aliye ve çocukları diyorum ben...

burçinn
14-09-06, 11:55
ne güzel şeyler yazmışsın öyle bebek falan of nasıl isterim ben böyle birşey olmasını süper olur hatta süper lafı az kalır:img-icecr yani bir an düşündüm böyle biterse çok mutlu olurum ben gerçi tam bunların lafını ederken tüm duygusallığımı begüm arkadaşımız alıp götürdü 2 saniyede inşallah şom ağızlı bir insan değilsindir begüm yoksa bu sonla biterse çenemizden kurtulamazsın tüylerimi diken diken ettin:img-elvis :img-grin2

burçinn
14-09-06, 12:00
ayşe kaza geçirdiği zaman çok üzülmüştüm sinana ve
aliye ve sinan birlikteliği olsun demiştim...
tabi herkesin hayal ettiği son farklı ama şimdi
aliye ve çocukları diyorum ben...
evet herkesin hayal ettiği son farklı ilk defa bir dizinin seyircilerinin bu kadar bölündüğünü görüyorum belki yeni bölümlerde fikrin tekrar değişebilir neler olacağını daha bilmiyoruz ama ben de gerçekten onların birbirini sevdiklerini ve tekrar yapabileceklerini düşünüyorum.hatalar düzeldikten sonra ilişkiler sürebilir sinan kendini çok düzeltti ve hatasını anladı.ikbal de olmayacakmış.(inşallah!)bundan sonra çok mutlu olabilirler.her zaman geçmişle yaşanmaz ki o zaman geleceği yok sayarız geçmişe ait olumsuzluklar artık yok olduysa denemekte bir sakınca yok diyorum ben:img-lady:

burçinn
14-09-06, 12:18
bu arada fragmanı izleyen arkadaşların yorumlarına ben de katılıyorum yani sinan ve aliyenin ilişkisinin ilerlemiş olduğuna dair yaptığınız yorumlar doğru bence.çünkü aliye tam odaya gülerek girerken sinan ve aynuru görüyor şaşırıyor onları dinlemeye başlıyor ve sonra acayip bozulup kaçmaya başlıyor.sonra sinanın ona durumu anlatmaya çalışması(yani hesap verme durumu var gözümüzdenkaçmayan) aliyenin mücahite öyle bir ortamda büyük bir merakla mertin babasını sorması ve aliyenin sinana yönelme durumu bunu gösteriyor.sinanın birilerine aliyeye olan sevgisini itiraf etmesi(meriçtir bence) ve en önemlisi aliyenin ikballe aynı sofrada ne işi var kafasına silah dayasanız oturmazdı aliye ikbal ile aynı masaya!demek ki dediğiniz gibi belli bir zaman geçti aradan ve ilişkiler<daha normal bir hale geldi.tabiki evlenmemişlerdir o kadar sanmam ama düzelme var.ayrıca çok fazla bir zaman geçtiğini de sanmıyorum çünkü leylnın hamileliği var daha.bunun yanında leyla ve sinan bu zamanda boşanmış olacaklar çünkü avukat çok rahat boşanırlar demişti leylayla ilgili bir tek hamilelik olayı kalacak bence.yani benim oldukça beğendiğim bir fragma