Tüm Versiyonu Göster : Aliye'nin Finali Hakkında

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6

aliyeaynalar
12-01-05, 10:54
Arkadaslar bu sadece tahmin,
kivanç leylaya asik,
sinanda leylaya asik olacak;
ve iki arkadasin arasi açilacak
ne dersiniz...
Bu kivançda bisiyler var...

fizci
12-01-05, 12:02
aman olsun....
sinan aliyeden uzak dursunda kime isterse ona asik olsun....

imported_IDIL
12-01-05, 12:18
Keşke Sinan,Leyla'ya aşık olsa ve Aliye'nin peşini bıraksa..
Ama o zaman dizinin bitmesi gerekir değil mi?

medihaysen
12-01-05, 12:28
kıvançla leyla trafik kazasında ölsün.

Y€llíBoya
12-01-05, 19:32
medihaysen, ne diyorsun sen gi.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

medihaysen
13-01-05, 11:53
:) aman ne diyim içimden geçenler

medihaysen
13-01-05, 18:17
yelizler bu arada avatarın harika.. büyüğünü resimlere koysana bilgisayarıma kayıt edeyim...

Y€llíBoya
13-01-05, 21:24
tesekkürler :oops: ekliyecem zaten yakinda birazciiiik bekleyeceksiniz.... :lol: :lol:

Y€llíBoya
14-01-05, 00:16
resimleri ekledik... :wink: ya sali aksami özel hatta arda biseyler söylemisti. "annesile babasi ilerki bölümlerde yeniden biraraya gelecekmi?" sorusuna, evet! dedi ve baska bi ev tutcaklarmis yani aliye,sinan,ayse ve arda hep beraber oturacaklarmis... :roll:

bakalim nasil olcak? simdiden cooook merak etmeye basladim yaa... 8O 8O 8O

pinkzone
14-01-05, 09:55
yelizler umarım yanılıyorsundur yaa ben tekrara bir araya gelmelerini istemiyorum sinanla aliyenin yoksam valla ağlarım benn :cry: :cry: :cry: :cry:

bu biz aliye ve deniz severlere yapılamazzz :!: :!: :!:

pinkzone
14-01-05, 09:56
ha bu arada nur hasatebede nöbetçi kalacaktı nur veya başkası arayıp denize hastanedekilerin durumunu ve yardım istediklerini anlatcaklar

yani nurun kaza geçirmesi olasılık lardan çıkmış olduu

imported_IDIL
14-01-05, 12:12
Dün akşam fragmanda gösterdi zaten.Nur'a birşey olmuyor.Ama Deniz ile beraber ameliyata giriyorlar sanırım.Çok karışık gösterdikleri için fazla birşey anlayamadım.

ehlocan
14-01-05, 12:19
resimleri ekledik... :wink: ya sali aksami özel hatta arda biseyler söylemisti. "annesile babasi ilerki bölümlerde yeniden biraraya gelecekmi?" sorusuna, evet! dedi ve baska bi ev tutcaklarmis yani aliye,sinan,ayse ve arda hep beraber oturacaklarmis... :roll:

bakalim nasil olcak? simdiden cooook merak etmeye basladim yaa... 8O 8O 8O

Arda'ya sordular annenle baban barışıyomu diye oda evet dedi nerde oturcaksınız dediler oda biaşka bi ev dedi Sanırım Arda babasının yeni evini daha görmedi mahkeme belli günlerde Ayşe'nin annesini Arda'nın'da babasını görmeyi kararlaştırırsa Arda o evş yeni göreceği için böyle söyledi gibime geldi yani tahmin tabi ama ben öyle algıladım Ayşe ile görüşeceğiiçin annesiyle babasının barıştığını düşünmüş olabilir ..

aliye
14-01-05, 12:23
bence biraz sinana acımak lazım ama denizide üzmemek lazım aman nebiliyim arkadaşlar bırakalımda nasıl olduğunu hep beraber görelim

ehlocan
14-01-05, 12:39
Valla yeni bölüm fragmanını gördükten sonra Sinan'ın üzülecek bi tarafı olmadığı görüldü daha Ümit davası yeni kapanmışken İst'a geldiği ilk geceden başka bi kadınla beraber oldu şimdide Leyla ile birlikte yok üzülecek bişey onun durumunda bence Deniz'e gelince keşke Nur'a ilk başta daha kesin bir cevap verseydi iyi olurdu ama Nur o zamanda kabullenmezdi bu durumu.

pinkzone
14-01-05, 12:43
aynen valla insan sonra nurun psikopat olduğunu düşünüyor bence deniz nura daha ilk baştan açıkca ve netce söylüyecekti tabikii nurda kabullenicekti o zaman nuru gördükçe boğasım geliyorr

ehlocan
14-01-05, 12:47
aynen valla insan sonra nurun psikopat olduğunu düşünüyor bence deniz nura daha ilk baştan açıkca ve netce söylüyecekti tabikii nurda kabullenicekti o zaman nuru gördükçe boğasım geliyorr

Bence Nur o zamanda kabullenmezdi son bölümde söyledide ne değişti bana döneceksin deyip duruyor psikopat valla :)

pinkzone
14-01-05, 12:49
valla öbür dizilere bakıyorumda hep tekrar bizim kolajlarımız bile perşembe günleri yayınlanıyor ama yeni bölmü neredeyse her hafta oluyorr

bence biz şanslıyız bizim bölmü yeni bölüm yaşadıkk bayramdan etkilenmiyorr

ehlocan
14-01-05, 13:07
Aman nazar değmesin sessiz sakin gelip raitingleri alt üst etti inşallah hep böyle devam edecek

destemona
14-01-05, 13:46
Fragmanda, konuşma olmadan sadece görüntü veriyorlar, çok hüzünlü bir bölüm havası var , tahmin ettiğimiz gibi, hastanede bir sürü yaralı gösteriyor, feyyaz'la deniz hastanedeler, deniz ve nur ameliyattalar, aliye ağlıyor, meriç ağlıyor, sinan şu yeni mimar kadınla birlikte, deniz, sinan, aliye, feyyaz, kayınvalide,arda hepsini ayrı ayrı gergin bir şekilde gösteriyor.
Bu fragmanda çok hüzün var ya, birisine bir şey olacak gibi ama çıkaramıyorum. Belki o kazadakilerin içinde Meriç'in sevgilisi var, meriç ondan ağlıyor da olabilir.
Ayşe'ye de umarım artık bir şey olmaz, bu çocuğun psikolojisinin bozukluğu beni acayip etkiliyor, muhtemelen aliye yine ayşe'yi göremeyecek.
Yani tebrik ediyorum, bu şekilde fragman veriyorlar ve hiç bir şey anlaşılmıyor, Salı günü zor gelecek gibi.

pinkzone
14-01-05, 13:50
ben daha izleyemedim yawww :cry: :cry: :cry:

serra
14-01-05, 13:53
ay bune içim karardı vallahi şu aliye hiç gülmeyecekmi?

pinkzone
14-01-05, 13:53
yakındır o günler bekle sabret elbett gülecek kızına kavuştuğu zaman

sweetgirl
14-01-05, 14:23
Ben daha yeni fragmanı izleyemedim heralde yine kötü birşeyler olucak :cry: :cry: :cry: fragmanı izleyen arkadaşın anlattığına göre :cry: :cry: yeter artık yaa aliye mutlu olsun artık :cry: :cry:

ateyinman
14-01-05, 15:51
valla meraktan çatlamaktayım. :lol: :D fragmanınıda görmedim henüz

justin_girl
14-01-05, 16:01
ben izledim fragmanları:) :P ama kötüydü ya bu bölümde biraz hüzünlü geçecek feyyaz'la deniz ameliyata giriyolar galiba brz karışıktı hep ambulans sesleri vardı sinanın maşallahı war götürüyo kızı:)

medihaysen
14-01-05, 16:06
feyyazın hastehanede ne alakası var? özgür mü yaralandı kineki?

ateyinman
14-01-05, 16:16
bence dediğiniz gibi özgür'e bişey oldu. hastaneye yakındı kaza olan yerde müdahale edemediler uzman dokturumuz deniz'i :oops: aradılar.tabi kendiside hastaneye gitti sonra özgür'ü ggördü feyyazı aradı :lol: yaa çokmu abarttımkine acep :)

destemona
14-01-05, 16:23
denizl'e feyyaz hastaneye beraber giriyorlar, özgür'e bir şey olsa nusreti de gösterirdi herhalde, ne bileyim işte çok karışık ama kesin tanıdık birine bir şey oldu, çünkü arda bile çok üzgündü...

medihaysen
14-01-05, 16:27
sinan? aliye sinanı görmeye gitmemiş olabilir. onun yerine dayı gitmiştir. bu da meriçin neden ağladığını ve ardanın neden kötü olduğunu ve nusretin neden hastahaneye gitmediğini gösterir.

ehlocan
14-01-05, 17:20
Bencede Meriç'in sevgilisine birşey olmuş olabilir o yüzden ağlamıştır (Deniz'in arkadaşı Kahraman'la aşk yaşamasın sonrasında Meriç)Sanki Feyyaz'ın üstündede dr.önlüğü var gibi geldi bana

medihaysen
14-01-05, 17:58
önlük mü? diş mi çekecek?

Y€llíBoya
14-01-05, 19:03
yanilmiyorum ben ya... gercekten sali aksami özel hatta ardaya bu soruyu sordular >> " annesile babasi ilerki bölümlerde yeniden biraraya gelecek mi? " arda'da evet dedi ve baska bi ev tutup yine birlikte oturacaklarmis... :roll: belki gercektende olur... :roll: :roll: bilmem nasil???

saden
14-01-05, 21:22
yaaaaaa!... :x olmaz öyle şey yelizler! :x ben deniz ve aliyenin beraber olmasını istiyorum :D (bu ara geçen bölüm aliyenin denize karşı vurdumduymaz halleri sinirime gitti,bi ara sanki onda da bir şeyler var gibiydi) :cry: :cry: :cry: ama şayet öyleyse geri ayrılırlar bence bi de zaten dikkat ettiğim kadarıyla sinan leylayla işi büyütüyor. :wink: valla hatırlarsak aliye sinana aşkımız bitti demişti :?: :?: :?:

Y€llíBoya
14-01-05, 22:41
olur ya bu bir dizi dimi... :wink: bende tabi istiyorum aliye ile deniz beraber olmasini... 8O var zaten aliyede de biseyler ama iste caktirmiyor yaani... :wink: evt tekrardan sinan ile birlikte olursa aliye yine sinan biseyler yapar ve aliye tamamen ayrilir sinandan veeeee ondan sonra denize gider tabi öylede olmasi lazim zaten... :D

saden
14-01-05, 23:05
aynen yaaa........ :D :D :D Aslına bakarsak ben bu ikilinin set dışında da birilkte olmasını istiyorum... :D geçenlerde bir haberde nejat işler in "şevval sam dan ayrıldığı ve set arkadaşı sanem çelikle çokiyi dost olduğu AŞKA DÖNÜŞEBİLECEĞİ" Nİ söylediği yazıyordu :D :D :D mutluluktan havalara uçtum sencede iyi olmaz mı yelizler ha bence acayip yakışırlar :lol: :lol: :lol:

angel38
14-01-05, 23:17
arkadaşlar insanların özel hayatı sizi niye bu kadar ilgilendiriyor?Bu sadece bir dizi,karakterler senaryo bazında.Tavsiye ederim çok kaptırmayın kendinizi.....

saden
14-01-05, 23:24
TAVSİYELERİN İÇİN SAĞOL ANGEL38 EMPATİ YAPTIĞIMDA SANA HAK VERİYORUM GALİBA :oops: :oops: :oops: BEN DE İNSANLARIN ÖZEL HAYATIMA KARIŞMASINI İSTEMEZDİM SANIRIM BEN İKİSİNİ DE ÇOK SEVDİĞİM İÇİN BU KADAR İLGİLENİYORUM YOKSA BAŞKA BİR AMACIM YOK BYES...

yazyagmuru
16-01-05, 23:07
ya... arkadaşlar bu nur hiç bırakmıyacakmı denizin yakasını ... deli ediyor beni ya...bu kadarda bi insan gurrunu ayaklar altına almazki canım .aaa bence sonunda bu kız sinanla bile iş birliği yapar siz nedersiniz... :x :?:

yazyagmuru
16-01-05, 23:11
bende istiyorum tabi aliyeyle denizin sevgili olmalarını ama bence aliye bekleyip denizden emin olmak istiyor ona daha net bi açıklama yapsa aliyenin hayır demiyeceğini ümit ediyorum...şu nurla olan ilişkisini tamamen koparıp ona söylemeli.. :?

medihaysen
17-01-05, 16:37
bu dizinin sonunda deniz aliyesiz yapamam diye intihar edecek. aha buraya yazdım... : P

ateyinman
18-01-05, 08:07
bu dizinin sonunda deniz aliyesiz yapamam diye intihar edecek. aha buraya yazdım... : P

ay ağzını hayır aç bişey olmasın deniz'e :lol: :cry: ya bu akşamı sabırsızlıkla bekliyorum.... meraktan ölecem ne olcak diye.

ateyinman
18-01-05, 08:08
Kızı Ayşe’yi göremeyen Aliye zor günler yaşıyor… Meriç İbrahim’le yollarını ayırıyor… Deniz’i Aliye’nin yanında gören Sinan’ın kafasında nasıl bir kuşku oluşuyor? Mücahit Sinan’ın yanında çalışmaya başlayan Leyla ile niye buluşuyor? Deniz ve Feyyaz’ı hastaneye koşturan olay ne? İkbal’in şirketle ilgili planlarına karşı Sinan hangi kozu kullanıyor? Sinan’ın Leyla’yla ilişkisi nereye gidiyor? Sinan Aliye’den ne isteyecek?
:idea: :idea: :idea: :idea:

20-01-05, 22:49
YENİ BÖLÜMÜN FRAGMANINI VERDİLER.SÜPER ARTIK BU FRAGMANDAN NEYİ ÇKARTIYORSANIZ ÇIKARTIN

saden
21-01-05, 06:53
bu bölüm süper iple çekiyorum :lol: :lol: :lol:

_ozge_
21-01-05, 12:06
BENDE İPLE ÇEKİYORUM......SÜPER OLACAK BU bölüm........

medihaysen
21-01-05, 12:54
ne bahtsız kızıııımm hiç fragmanları göremiyorumm. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

pinkzone
21-01-05, 13:28
bende kolumu incittim yatak döşşek yatıyorum düştümde bayramı yatakta geçirim :cry: :cry:

bu bölmü yine yıkılacak inşallah bu seferde misafirler gelmez umarımmm

_ozge_
21-01-05, 13:55
GELMEZ ARTIK İSTERSEN BEN SİZE ANLATIRIM YENİ FRAGMANI ARKADAŞLAR

pinkzone
21-01-05, 13:58
anlat ne bekliyonn sabırsızımmm

_ozge_
21-01-05, 14:04
BAK ŞŞİMDİ ALİYE,DAYISI,NUSRET;DENİZ;ARDA;ÖZGÜR BİR YEMEKTELER.HERKES DANS EDİYOR.AMA ALİYE ARDA İLE DANS EDİYOR.KISA KISA HERYERDEN BİR BÖLÜM VERİYOR.GALİBA FEYYAZ NUSRETE YÜZÜK TAKIYOR.ALİYE YENİ KESİLMİŞ SAÇ MODELİYLE TABİ ;PEMBE BİR KIYAFET GİYİNMİŞ.FRAGMANIN EN SONUNDA DENİZ ALİYE YE HAYRAN HAYRAN BAKIYOR.HATIRLAYABİLDİĞİM SAHNELER BUNLAR. :lol:

elifd
21-01-05, 16:18
Fragmanı ben de gördüm: (özge-aliyenin anlattıklarıyla ve ekleriyle)
Nusret ve Feyyaz yüzük takıyorlar..
Şık bir mekan- Özgür, Refiye, Aliye, Deniz, Arda hepsinin kısa kısa görüntüleri gösteriliyor..
Bu bölüm sanırım Aliye için mutlu bir bölüm- fragmanda hiç ağlamıyordu,üzülmüyordu genelde hep neşeliydi..
Süheyla sonunda çığrından çıkıyor..
İşyerinde Refiye falan da var- Süheyla bağırıyor sanırım- delirmiş gibiydi- Aliye de şaşkın bakıyordu..
Aliye yeni saç modeliyle, -evde-sandalyeden birşey almak için sanırım arkasını dönüyor- koltukta oturan Deniz Aliyeye birşeyler söylüyor-sanırım saçıyla ilgili-(fragman sesli değil)- Aliye gülüyor ve teşekkür ediyor..
Ve sonunda Deniz Aliyeye hayran hayran bakıyor- Aliye de sanırım Denizin bakışlarının farkında gülümsüyor..
Hatırladıklarım bu kadar eğer yine rastlarsam yazarım...

_ozge_
21-01-05, 16:40
EVET ÇOK HARİKA ANLATTIN.BUNLAR İÇİNDE TEŞŞEKKÜR EDERİZ... :lol:

Y€llíBoya
21-01-05, 22:35
8O 8O 8O 8O neler oluyor neleeeerrr vayy beeee.... 8O 8O o zaman bu bölüm benim ekledigim aliyenin yeni sac modeli resimlerden...okudugum kadarigla yine mühtis olcak bu bölüm... :D eee simdi saliyi bekle artik... :cry: sagolun anlatdiginiz icin :D

_ozge_
22-01-05, 13:05
BİR ŞEY DEĞİL YELİZLER.BEN SANA YENİ BÖLÜMLE İLGİLİ RESİMLERİ ATARIM.... :lol:

ehlocan
22-01-05, 13:13
Galiba Nusret'le Feyyaz nişanlanıyor sanırım nişanda Ayşe'de var ya Deniz'in Aliye'ye bakışları nasıl öyle insan gerçekten aşık olsa ancak bu kadar içten bakabilir salı günü olmasını sabırsızlıkla bekliyorum ama fragmanı izleyen arkadaşlar dikkat ettimi bilmiyorum ama Aliye Sinan'dan nasıl kurtuluyor orayı hiç göstermiyor

saden
22-01-05, 13:53
bende kolumu incittim yatak döşşek yatıyorum düştümde bayramı yatakta geçirim :cry: :cry:

bu bölmü yine yıkılacak inşallah bu seferde misafirler gelmez umarımmm
kız çok geçmiş olsun bu bayram bi uğursuzluk var benim kardeşim de çok fena hasta bronşit mi ne olmuş eve tıkıldık............. :? :? :?

Y€llíBoya
22-01-05, 15:02
fragmani bugün biraz görebildim 8O 8O gercekten süpeeeerr bir bölüm geliyor yine.... :P

busee
22-01-05, 15:26
ehlocan demişsin ki:
"Galiba Nusret'le Feyyaz nişanlanıyor sanırım nişanda Ayşe'de var ya Deniz'in Aliye'ye bakışları nasıl öyle insan gerçekten aşık olsa ancak bu kadar içten bakabilir salı günü olmasını sabırsızlıkla bekliyorum ama fragmanı izleyen arkadaşlar dikkat ettimi bilmiyorum ama Aliye Sinan'dan nasıl kurtuluyor orayı hiç göstermiyor"
resimlerden filan gördüğüm kadarıyla feyyaz o arada eve geliyor.. Ve aliyeyi sinanın elinden kurtarıyor.Zaten bilmem hatırlar mısın Aliye kapıyı açarken "Dayım yine anahtarı unuttu galiba"gibilerinden laflar da etmişti yani.. merakını giderdim umarım :)

medihaysen
22-01-05, 15:29
bende gördümmm. çok güzeldi. sanki aliye saçım nasıl olmuş gibilerinden bişi diyor denize anladığım kadarıyla. deniz aliyeye hayran hayran bakıyor ama aliye rahatsız oluyormuş gibiydi. fragmanları çok kötü ya ses falan koysalar. çok hızlı geçiyorlar ayrıca.

DreameR_karahan
22-01-05, 18:33
n yaptın ya sende yok daha neler

saden
22-01-05, 18:52
bende gördümmm. çok güzeldi. sanki aliye saçım nasıl olmuş gibilerinden bişi diyor denize anladığım kadarıyla. deniz aliyeye hayran hayran bakıyor ama aliye rahatsız oluyormuş gibiydi. fragmanları çok kötü ya ses falan koysalar. çok hızlı geçiyorlar ayrıca.
ya bence böyle daha iyi,merak edince daha zevkli oluyo........
BÜYÜSÜ BOZULMUYO Dİ Mİ AMA........ :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

aliyeci
22-01-05, 20:20
ben artık yeni bölümleri beklmek için dayanamıyorum;hayatımda hiç bir dizi için böyle sabırsızlıklar yaşaamıştım;
inanılmaz bir şekilde yeni bölümü hasretle bekliyorum:)

medihaysen
22-01-05, 22:05
eveettt çok merak uyandırıyor. çatlıyorumm

seynur
25-01-05, 15:24
bende gördüm çok güzeldii...ya kesin aliyede bişiler hissediyo...:)yani saçları için sanırım deniz güzel olmu diyo oda dönüp teşekkür ediyo:)çok tatlı ama...

medihaysen
25-01-05, 22:26
yataktan kalkınca saçı daha bir güzel olmuştu. ben dağınık saçın hastasıyım.

ateyinman
26-01-05, 07:18
bence eski saçları daha çok yakışıyordu :twisted:

saden
26-01-05, 09:43
bence eski saçları daha çok yakışıyordu :twisted:
valla sanem de böyle kusursuz bi yüz olduktan sonra saçı olmasa ne
yazar....................... :wink: :wink: :wink:
ayrıca bence ayrı bi hava kattı ve çok yakıştı :lol: :lol: :lol:

mathci
26-01-05, 09:47
valla hiç bir malumat1m yok :D :D

kazmagirl
26-01-05, 21:40
şimdiki saçları da çok güzel ama eskisi biraz daha iyiydi sanki

selinim
26-01-05, 22:14
bence aliye çok güzel bir dizi. izlemeyenler izlesin. özellikle aliyeyle

deniz birbirine çok yakışıyor. allah ayırmasın.

karanja
03-02-05, 22:58
Saneme her tür saç yakisir o güzel yüzü varken! Ben hem simdiki hemde onceki sacini begendim. Çok güzel kadin yaa :D

tina
04-02-05, 09:03
sanirim forumun anketi'iyle messagelerin ilgisi biraz karisti! sonraki bolum tehminine gelince : sanirim Aliye Ayse'icin sinanadonmek zorunda kalajak , tabi kotu gunler gecirecek , ama bu arada Denizi sevdigini fark etmesi'icin bi firsat olacak , ve tabi yine sinsn ayni tavirlara devam edip , yeniden ayrilmalai'icin bi neden olacak , ama bu sure icinde Denize ne olacak , asal tahmin edemiyorum , yaani Aliye'yi sevmeye devam edecegini dusunmek biraz zor ve olanaksiz geliyor ................. Bu arada bence onemli olan sonraki bolumlerde ne olacagi yada dizinin nasil bitejeyi degil , sonunda bir dizi! onemli olan gercekci olmasi , mesela benim bildigim kaderiyle psychlogic acidan Sinan gibi erkekler hic bi zaman deyisemezler ve nekadar da pismanlik falan duysalar yine ayni seyi yapmaya , yeni jinsel konusundaki sacmaliklarina devam ederler, yani bu bir hastalik ve ellerinde degil............

medihaysen
05-02-05, 11:36
bu gelecek bölüm tahminlerinde en güzeli kafadan senaryo yazmak ha.. ben hep kafamda yazarım ama sonra hep unuturum :cry:

aumg
10-02-05, 17:24
sizce bu haftadaki bolumde ne olucak bence aile sinana geri donucek oyle olursa bence o dizinin bir anlami kalmaz artik dimii...

karanja
10-02-05, 17:43
aliye sinana gidip heme geri gelecek dayanamayip.

Y€llíBoya
10-02-05, 18:37
aliye sinana geri dönüceyi beli ama "o zaman bir dizinin anlami kalmaz artik" diye katilmiyorum cünkü dizi daha bir heycanli olucak inan... :wink:

aliyeci
10-02-05, 23:13
yelizler sana kesinlikle katılıyorum ben ya; olaylar bundan sonra öyle bi hareket kazanacak ki tahmin bile etmek istemiyorum:)

selinim
11-02-05, 08:55
aliye sinana dönmez.bunca şey yapyıktan sonra

aliyeci
11-02-05, 19:07
ama yeni özeti okuduysan sanki beraber olacaklar gibi:(

saden
11-02-05, 19:38
ya olcaklar da.......... :cry:
aliye de anlasın artık o adam iflah olmaz :!: onun hayatının erkeği deniz ............................ :wink: (çok mu söyledim?)

karanja
11-02-05, 20:21
Ya aliye dönse bile sonuçta kizina dönüyo.....eskisi gibi asla olamaz zaten sinanla

medihaysen
11-02-05, 22:19
ama yeni özeti okuduysan sanki beraber olacaklar gibi:(

yeni özet mi var? Aaaaaaaaaaaaaa ..

aliyeci
11-02-05, 22:56
evet ya hangi forma hatırlamıyorum ama bi yerlerde yeni bi şeyler okudum; nerden bulunuyo bu bölümler ya :lol:

nil00
15-02-05, 18:34
ben bugüne kadar hiçbir diziyi bukadar kendimi vererek seyretmemiştim.ya ben aliyenin sinana dönmesini istemiyorum.hem belki dönmez sadece doktor hep beraber daha çok vakit geçirin der o yüzden öyle beraber fala gezerler.ya beni teselli edin neolur.... :cry: :cry: :x

selinim
15-02-05, 18:58
bencede nil00 sana katılıyorum.doktor beraber vakit geçirsinler diye birlikte olurlar.ama uzun sürmez.çünkü fragmanda deniz üzülüyordu.dayanamam ben onun üzülmesine. :cry: :cry: :cry: :cry:

aliyeci
15-02-05, 23:58
nil ya bence de sırf doktor tavsiyesi yüzünden bi süre gider ama bilmiyorum sanırım artık her şey haftaya çözülecek...bakalım neler olucak:)

medihaysen
16-02-05, 14:54
deniz kahrolur yanlız..kahraman hastahaneden birlikte çıkmışlar dediğinde bile bozulmuş gibiydi.

aliyeci
16-02-05, 22:05
evet şimdi bile aliye ve sinan ın beraber yemek yediğini de duyunca zavallı deniz kendine kolay kolay gelemez :cry:

desire
16-02-05, 23:28
merhaba arkadaslar ben ilk defa bu foruma yaziyorum.
bende burdaki herkes gibi aliye dizisine bayiliyorum.
bence aliye denize karsi yavas yavas birseyler hisetmeye basladi.
son bölümde yatakta denizi düsünüyordu.artik isler iyice karisacak bir yandan sinan cocuklarinin babasi bir yandan ilgisini ceken bir doktur.
insallah sinana dönmez.

almanyadan herkese selam
özlem

aliyeci
16-02-05, 23:51
çok iyi bi noktaya parmak bastın wolfman:)
hemen gelen birleşmeler izleyicinin hevesini erkenden kaçırıyo :(
ama birleşmeyi çok da geciktirmemek lazım tabi:)

imported_IDIL
17-02-05, 12:15
Tabi birleşmeler gecikmesin ama,o zaman Sinan dünyayı dar eder Aliye'ye.Üstelik Ayşe'yi de göstermez ve bu Aliye'yi kahreder.

ömer
19-06-05, 17:36
:D Arkadaş Sezonun son bölümü belli oldu. Aliye sinir krizi geçiriyor. ikbal ile feyyaz kavga ediyor.Sinan leylanın kardeşine iş teklifi sunuyor. Deniz aliyeden haber bekler ve çocukların yıl sonu musameresinde olan oluyor. Siz olsanız ne yazardınız.

1) Çocukların balosunu mahfedermiydiniz
2) Aliye'yi Çocukları bırakıp Denize mi kavuşturudunuz
3) Aliye'ye sinir krizi geçirdirip Sinanı öldürttürümüydünüz
4) Yok sa bu işi Denize mi yaptırırmıydınız.
5) Sinanın ağzını burnunu denize kırdırtıymıydınız.
6) deniz evi basıp aliye ve çocukları alıp kaçırttırımıydınız
7) Sinana trafik kazası geçirttrirdiniz ( ikbalde içinde )
8) Aliye herkesi bırakıp çocuklarıda kaçıp gitsinmi

Hadi Gösterin sizde Senaristliğinizi ( Hadiiiiiiiii..........)
:D
omerevre@hotmail.com ( Görüşlerinizi bekliyorum....... )

manyaq
19-06-05, 17:46
yaa rkadaşlar bn bi yerden duydum galiba aliye sezon finalinde kaza yapıyormuşş??

selin90
19-06-05, 18:03
Ne kazası ya eminmisin ???

sorenza
19-06-05, 18:07
Nerden Duydun Nasil Yani Acaba Sinandan Kaçarken Mi Oluyor Kaza Deniz De Yaninda Mi Ya çocuklar?

ömer
19-06-05, 18:23
kaza falan yok arkadaşlar merak etmeyin ben izlerdim
siz senaryo yazın siz olsanız ne yazardınız sonuna

sorenza
19-06-05, 18:30
nerden biliyorsun ömer fragmanı mı gördün yoksa?

pırıl
19-06-05, 20:10
Ben senaryo yazarı olsam Sinanın başına Aliye ve çocukları unutturacak bir bela düşünürdüm.Aynı dizinin ilk bölümlerinde olduğu gibi.Kaza değilde işte bütük bir sıkıntı yada fettan bir kadın mesela o arada derdinden gözü hiçbirşey görmez aliyeye biraz rahat verir daha sonra gidişata bakardım.

manyaq
19-06-05, 20:34
bnm bi tanıdığım söyledi sonunda sanem çelik kaza yapıcakmış yne bn öle duydum inşalla doğru diildir ama öle bişi olursa şaşırmayın!

aliyeci
19-06-05, 21:09
manyaq cım yanlış anlama ; ama ben böyle sonların önceden söylenmesine çok sinir oluyorum ya

Rose
19-06-05, 21:15
Konu disi

@manyaq: Rica etsem türkce imla kurallarina dikkat edermisin.

missryan
20-06-05, 08:18
arkadaşlar ben biraz önce fragmanları izledim

Sinanla aliye yatakta oturuyorlar.Sinan aliye'ye sarılıp öpüyor ve yatırıyor,bu sırada aliye'nin hiç sesi çıkmıyor.
Çocuklar kostümleriyle dönüyorlar sevinç içinde.
Deniz aliye'ye sarılıyor.
İkbal hanım aliye ve meriç'e ne fısıldaşıyorsunuz siz diyor.
Feyyaz araba sürerken ağlıyor.
Deniz arabada,sanırım birini bekliyor.
Meriç leyla'ya senin gibi ikiyüzlü,yılan falan gibi bişeyler söylüyor.
Meriç sinan'a böyle ahlaksız bir abim derken sinan kes meriç diye bağırıyor.
Aliye gece caddede tek başına koşuyor
Feyyaz kapıyı açıyor,Aliye dayı diyor.Nusretle Feyyyaz'ın yüzü şaşkın ve endişeli.
Sinan süheyla'yla konuşuyor.
Reklamın sonunda aliye Arda ve Ayşe'nin elini tutmuş koşuyorlar.Arda anne çabuk olalım kötü adamlar peşimizde gibi bişeyler söylüyor.

arkadaşlar yanlış veya eksik bir yer varsa kusura bakmayın,heyecanıma verin:))
Yine çok heyecanlı bir bölüm olacak,sabırsızlıkla bekliyorum yarını...

ömer
20-06-05, 08:28
ARKADAŞLAR Ben size iki haftadır bu hafta neler olacağını yazıyordum ama galiba beni dinlemiyordunuz. Aliyenin psikolojik sorun geçireceğini,denizin Aliyeyi beklediğini Sinanın meriçe düşman olduğunu ve olayın çocukların balo günü olacağını yazmıştım ve Zaten Bugünde Dizinin tanıtımında Gördük. Ama Bilmediğiniz Yani Fragmanda Gösterilmeyen Feyyaz ile İkbalin Çok kötü kavga edeceği. Sinanın alp'e ( Leylanın kardeşine ) iş teklif edeceği. Ve Sinanın Süheylaya yaptığı teklif ( Bunuda size söylem iştim zaten ) Ama sonunu asla söylemem çünkü söylersem dizinin tadı kaçar izlerken zevk almaycaksınız. Ama şunu Söyleyimki Böyle kavgalardan başka pek fazla gelişme olmaycak sadece bize tadımlık bir son hazırladır. Devamı Önümüzdeki sezon ( esas heycan ) yani yarın akşam sorularınıza yanıt bulamayacak daha fazla merakta kalacak. Üç ay boyuncameraktan çatlayacağız takiii senaryo yazılsın.

fizci
20-06-05, 10:16
herkes kendine göre degisik bi son yazmis....bari bende yazayim dedim...
bence aliye bi sekilde cocuklariyla birlikte kacmaya calisacak...sinanin biraz da olsa güvenini kazanmak icin önce uysal davranip istediklerini yapacak...ama tabi büyük soru o kacisin nasil olacagi???kesin cok heycanli olacak ve aliyenin basina bisey gelecek...ki sonbahara kadar merak edelim...

samibu
20-06-05, 10:51
bn olsam denizle sinan bir araya geldiğinde{örneğin düğün ve çay bahçesindeki gibi.}sinan tatsızlık çıkardığın aliye yerinde olsam deniz sinan a girişmek istediği zaman o yapma dedirtmezdim ve denizin sinana her vuruşunda sinanın nasıl yere yattığını görürrdüm.tyani heycanlı bir bölüm izleriz.[tabii bütün bölümleri haycanlıda]eğer sorarsanız "sinanın eli armut mu topluyor" diye sinanda tabii 2 3 yumruk veya tokat atıp halsiz düşeceği için (yada bn seneryoda öyle yazardım)ve deniz galip gelirdiiiiiiiiiiiii....[galiba bn senaryombiraz erkeksi oldu yumruklar tokatlar falan ama bn erkek diiilm yanlış anlamayın yaniiiii]:::))))

aliyeci
20-06-05, 11:36
allahtan 1 gün kaldı finale; çünkü merak boyutu bende tavan yaptı ya

selin90
20-06-05, 11:50
allahtan 1 gün kaldı finale; çünkü merak boyutu bende tavan yaptı ya

Aynen aliyeci meraktan çatlıycam fragmanı gördüm daha da heycanlandım vallaa

aliyeci
20-06-05, 15:55
evet ben de gördüm em sonunda finali selin:) çok süper ya

selin90
20-06-05, 16:30
Ewet harika ya sonunda heralde sinan bunları görücek

gulbeyaz
20-06-05, 18:02
Ya arkadaslar, neden aliye sinan ona sarilirken tepki vermiyor?Gecen sefer 'bana dokursan kendimi oldururum'diyodu? Kendine dokunmasina nasil izin verir?

ömer
20-06-05, 18:52
Gülbeyaz Aliye'nin sinana tepki vermesinin sebebi Aliyenin Sinir Krizinden sonra depresyona girmesidir. Aliye hiçbirşeye tepki veremez ve yaptığı tek şey çocuklarıda bırakıp dayısına koşmak olacak. Dayısıda Sinirlenip Sinanlara gidecek orada ikballe çok kötü kavga edecek yani ipler iyice kopacak. offfff yavaş yavaş bana sonu anlattırıyorsunuz ya.

Zehra85
20-06-05, 18:56
Son bolum tahmini

- Aliye evden kacar ve Feyyazin evine gider. Sonra, Feyyaz kapiyi acar ve aliyei gore.

-Budan sonra Feyyaz, Aliyeyi evine goturu ve donuste Feyyaz arabada agliyor

Siz nediyorsunuz?

sorenza
20-06-05, 18:56
ömer sen bunları nerden biliyorsunki sonu falan yani????????

ömer
20-06-05, 19:13
Bu Kadar Bilgi bilmemin sebei Yeğenimin aliyenin setinde çalışmasıdır. bir kaç kez sanemle konuştum ama o bana tadı kaçar diye sonunu söylemedi ama yeğenim dayanamadı ve bana sonu anlattı oradan biliyorum ve bir sahnesine sete gidip görmüştüm sondan o yüzden. bende eski bölümlerin hepsi var isteyene verbilir. ( daha öncede söylemiştim )

ömer
20-06-05, 19:30
Merak ediyorsunuz ama dayanamdım yazıyorum. senin dediğin olay aliye depresyona girer dayanamayıp herşeyi bırakıp dayısına kaçar. dayısı dayanamayıp sinanalara gidecek orada ikbal ile çok kötü kavga edecek. sinan alpe ( leylanın kardeşine iş teklifi edecek ) meriç ile kavga edip düşman olacak. ve çocukların balo günü olan olacak ( bunları daha önce yazmıştım okumadınız galibe senaryolar bölümünde )

aliyeci
20-06-05, 21:14
ömer arkadaşım merhaba; alın size son yazının sadece başlığını gördüm ve okumadan direkt msj atıyorum; neme lazım belki gerçekten doğru biliyosundur sonunu falan:)

niye böyle yapıyosun ama bence yarını beklemelisinnnnn!

ömer
21-06-05, 13:26
Ben filimin sonunu söylemedim hiçbir zamanda tadı kaçar diye söylemem bunu hep söylüyorum sadece fragmanlarda yeralan bilgileri ben daha önceden size aktarmıştım onu söylüyorum birazda içerikten bahsettim olacaklardan o kadar bu bilgileride yeğenimden aldım yeğenim aliyenin setinde çalışıyor. sanem çelikle bir kaç kez konuştuk oda bana tadı kaçar diye heycan kalmaz diye sonunu söylememişti bende şimdi size söylemiyorum zaten sonunu merak etme ama yinede özür diliyorum :(

aliye:-)
21-06-05, 21:48
aliye kaza yapıyorrrrrrrrrrr :(

aliyeci
21-06-05, 23:52
ömer cim sen kusura bakma:)
ben özür dilerim ya;

aliye kaza yaptı; arabada çocuklar da var;kesin hastaneye kaldırılacaklar ve onları iyilerştiren de deniz olacak!!!

sezon finali muhteşemdi ; süper ötesiydi

manyaq
22-06-05, 08:48
arkadaşlar ben size söylemiştim kaza olucak diye. İşte gördük aliye kaza yaptı ve bence çocuklardan biri sakat kalıcak ve aliyeye yapılan işkencelere işte ozmn en üst boyuta ulaşacak.

ömer
22-06-05, 09:16
Arkadaşlar ben günlerdir finalin içeriğini biliyordum yani bir kaç sahnesini sette görmüştüm ama kaza sahnesini bilmiyordum akşam izlerken banada şok oldu bu şokun altından nasıl kalkarım üç ay nasıl beklerim onuda bilemiyorum.Ama tek bildiğim inşallah araba öyle çakıldığı gibi kalırda kimseyebişey olmaz çünkü kaza yapmadan önce ben inceledim çocuklar arkada bağlıydı. Aliye'nin de emniyet kemeri bağlıydı yani zannedersem ufak tefek sıyrıklarla atlatılacak. Bunu senaristlere yazmamız gerekiyor.

aliyeci
22-06-05, 10:13
senin için de finalin sürpriz olmasına sevindim:)

pırıl
22-06-05, 16:35
Dizinin final sahnesi çok moral bozucuydu aslında dizi, etkilenmemek gerek ama ben çok etkilendim ne yalan söyleyeyim.Kendimi Aliyenin yerine koyarak düşündüm çaresizlik ne kadar acı,hele mezarlıktaki sahnede yerlerdeydim. insanın ailesinin olmaması karşı tarafın bunu bilerek seni ezmesi dayının çaresizliği. Denizi hiç katmıyorum, çünkü gerçek hayatta öyle birşey bin kitapta bir noktadır.Erkeklerin çoğu zoru sevmez böyle bir durumda aşkından vazgeçer helede karşısında Sinan gibi biri varsa

aliyeci
22-06-05, 22:21
evet haklısın pırıl;

deniz gibi erkekçok az var:)
bi ben bi de deniz kaldı işte:))))

pırıl
24-06-05, 13:50
ben sezon sonu senaryosunu yazsaydım aliye ve çocukların kaçmasını isterdim.gelecek sezonu da mahkeme de başlatırdım

ömer
24-06-05, 20:28
Eğer senaryoyu ben yazmış olsaydım. Arabadan Aliye ve çocukları yaralı çıkartırdım. Aliye'yi ise sakat bırakırdım. Deniz ile hastanede daha yakın olsun duygular raylı rayına otursun. Sinan aliye'yi rahat bıraksın ama leylanın bütün pisliklerini öğrenip aliyeyi tekrar kazanma çalışmalarına iyi bir insan olmasını sağlardım. veee aliyenin iki erkek arasında kalıp . amiliyat için zor bir karar vermesini beklerdim. ve aliyenin kardeşini diziye koyarak onun konularını da yepyeni içerikleriyle devam ettirirdim. bu arada meriçin rollerinide arttırırdım. örneğin leylanın meriçi kaçırtmasını gibi. yani leylanın meriçe bela olmasını sağlardım ki bir dönem daha dizi bizi ilgiyle çeksin.

Y€llíBoya
24-06-05, 20:35
bu arada meriçin rollerinide arttırırdım. örneğin leylanın meriçi kaçırtmasını gibi. yani leylanın meriçe bela olmasını sağlardım ki bir dönem daha dizi bizi ilgiyle çeksin.

:D :D komik olurdu :D :D

aliyeci
24-06-05, 23:25
ben de kesinlikle meriç in rollerini daha da arttırırdım

aliyeci
25-06-05, 19:50
okuduğum makalede bazı oyuncuların artık misyonlarını tamamladığı için diziden çıkarılacığını duydum; bence hiç kimse çıkarılmasın ama neyse;

bi de yeni sezonda daha çok aliye-deniz sahnesi görmek istiyoruzzzz

bye;
az kaldı dayanın arkadaşlar:) sadece 3 ayyyyy

ömer
25-06-05, 20:15
Ben kendi adıma asla dayanamayacağım herhalde. hele ben ağustos sonu öğrenirim nolacağını ama yinede dayanamıyorum. Bu arada diziden benim beklentim yeni kişilerin katılması. ama hiçkimsenin çıkartılmaması.

ömer
25-06-05, 20:16
Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi dizinin başlayacağı güne kadar geri geri sayalımmı işte 1 ay 3 gün kaldı gibi nedersiniz..

missryan
26-06-05, 07:41
Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi dizinin başlayacağı güne kadar geri geri sayalımmı işte 1 ay 3 gün kaldı gibi nedersiniz..

süper fikir yaa bencede öyle yapalım

bu arada bencede daha çok aliye-deniz sahnesi olsun;);)bide mümkünse artık nolurrrr şu sinandan boşansın yaa yeterrrr:(:(

cursed-blair
26-06-05, 07:47
ben zaten "kara melek " ten bu yana sanem çelik i hep çok beğenmişimdir kadının çok sağlam bir karakteri varmış gerçek hayatta da asla taviz vermezmiş...dizide de böyle karakterle (aliye ile) kendini çok güzel özdeşleştirmiş.diziye gelince; bu sinan denilen gıcık insan müsvettesinde gram duygu yok ya!allahım 3 ay nasıl sabrederimki?çoooookl seviorum ben aliye yi bencede kimse çıkarılmasın ama o cadı kadın(kaynana) zehirlenerek ölebilir İTİRAZIM yok!!!!!!! :cool:

susandelgado
26-06-05, 10:32
bencede hatta askerlerin yaptığı gibi şafak 33 falan gibi sayalım!

ömer
26-06-05, 15:59
Benim fikrime katıldığınız için öncelikle teşekkür edereim arkadaşlar. o Zaman hemen başlıyoruz ben başlatıyorum bu süreci son 101 gün kaldı arkadaşlar allah sabır versin hepimize. 3 ay 8 gün kaldı.

ömer
26-06-05, 15:59
son 3 AY 8 GÜN ( 101 ) GÜN KALDI SABIR ARKADAŞLAR SABIR :o

griffiths
26-06-05, 21:01
-Aliye'nin dizinin ilk 5-10 bölümünde fizik tedavi görecek şekilde arabadan hasar alarak çıkması
-Sinan'ın Deniz'i bıçaklamaktan hapse girmesi
-Müco'nun Leyla'yı dağ evine kapatarak işkence etmesi
-Kaynana İkbal'in kafayı üşüterek akıl hastanesine kapatılması
-Meriç'in şirketin başına geçerek büyük ihaleler kazanarak Sinan'ı iyice pasifize etmesi
-Deniz'in kardeşi Gülsün'ün aşık olup ders çalışmaktan vazgeçip haytalık yapması
-Moda evindeki o cadı kızkurusunun talibinin çıkması. Ama adam sahtekar ve yalancının teki olsun.Şimdiye kadar kazandığı herşeyi sevgi vaadiyle kandırıp kadının elinden alması.
-Kahraman'ın ailesi ortaya çıksın. Beşik kertmesi Kahraman'ın Meriçle evleneceğini öğrenince gelip düğünlerini bassın. Meriç şok olsun
-Hasibe'nin aslında dedelerinin dedelerinden miras kalsın. Bir anda zengin olup, İkbal'e posta koysun
- Deniz devlet hastanesindeki cüzi doktor maaşına ek iş olsun diye bir etüd merkezi açsın. Başına Gülsün 'ü getirsin. Arda & Ayşe de orada oyalansın. Kardeş kardeş geçinsinler

:D :D :D

aliyeci
26-06-05, 23:21
aman allahım gerçekten de inanılmaz fiikrler bunlar;bence bunları senaryo yazarlarına gönderelim:)

gurbetci
27-06-05, 00:15
-
-Kaynana İkbal'in kafayı üşüterek akıl hastanesine kapatılması
-
kafayi üsütmesine gerek yok.bu halde de gitse seve seve kabul ederler :D :D

zumrut prenses
27-06-05, 10:02
Öncelikle kazadan dolayı çocuklardan birinin ölmemesi, yaranlanma olabilir ama ölüm olmasın. Aliye ağır yaralanabilir hatta onun ameliyatını Deniz yapmak ister ama eşi Sinan olduğu için yazılı izin vermedikçe ameliyata giremez. Sinanla Deniz yumruk yumruğa biribirine girer. Çocuklar Aliyeden önce iyileşir ve Sinan onları hastaneden çıkarır ve Aliyeye göstermez. Hukuk savaşı başlar. Aliyenin en büyük desteği herzamanki gibi Denizdir. Denizle Aliyenin aşkı üzerine daha fazla sahne olmasını da temenni ediyorum. Aliye depresyona girebilir, intahar etmeye çalışabilir, Sinanı öldürmek isteyebilir. Bu arada en büyük beklentim Mücahitin Sinanı maddi olarak çökertmesidir. Leylanın oyunları ortaya çıkar ve Sinan Müco sayesinde iflas eder.
Denizle Aliye arasındaki çıkarsız ve saf aşkın daha derin işlenmesi ve ortak sahnelerin arttırılması da en büyük temennim.

Y€llíBoya
27-06-05, 10:37
Arkadaslar aklima birsey geldi. Diziden istediklerimizi ve istemediklerimizi Senarislerimize bu adresle aliye@aliyetmc.com ulasalim... mesela hic kimsenin aysenin ölmesini istemedigimizi söleyelim falan filan...

ömer
27-06-05, 10:55
Merak etme yelizler ben sizin adınıza ve kendi adım ayşenin ölmemsi konusunda mesaj attım. Biliyorlar. Fakat Ayşenin Ölmesi demek sizce dizinin bitmesi demek değilmi ayşe ölürse sizce aliye yaşayabilirmi. yani bundan sonra mutlu olabilirmi. doğru dizi drama olabilir. düşünülen fikirler arasında ama Mantıken eğer dizide bir aşk yaşanacaksa alyşe asla ölemez.

mizrak_tutucu
27-06-05, 13:55
Kimse olmeyecek. İcinizi ferah tutun...Ben de merak edip, kaynagıma sordum. Olum felan yok dedi...Inanın onun soyledigi gecerlidir.

Ben de diziden bazılarının cıkacagini tahmin ediyorum ama ana hikayeyin unsuru olanların yeri saglamdır sanırım..

aliyeci
27-06-05, 20:53
ee süper demek ki ayşe ölmeyecek:)
ama yerine de kimseyi getirmesinler

lütfeeeeeeeeeen

E.M.
28-06-05, 09:44
hayır!... kimse ölmesin ...ikbal ve sinan dışında onlar bize lazım degil :D

aliyeci
28-06-05, 09:54
evet gerisi lazım değil

sLeazy
28-06-05, 21:37
seLam herkeze!! Sonunda iyi bi forum bulabildim...

^ bende yönetmenin açıklamasını dinledim,kadroda ASLAR KALMAK ŞARTIYLA bazı değişikLikLer yapıLacağını söyledi...

desire
28-06-05, 21:45
insallah yönetim cok fazla degisiklik yapmaz.ama sanirim ana kadro degismez.

Y€llíBoya
28-06-05, 21:47
nerde aciklamasini dinlediniz??? ögrene bilirmiyim...

aliyeci
28-06-05, 22:50
ben nette okudum bu haberi;ana kadro sabit kalırken misyonunu tamamlayan bazı karakterler diziden çıkarılacakmış

:(

pırıl
29-06-05, 11:08
Herhalde Nur diziden çıkar,sonra feyyazın arkadaşları eski karısı falan çıkar başka kim varki kimi çıkaracaklar gerçi Sinanı çıkarsalar çok memnun olurum ben şahsen

aliyeci
29-06-05, 11:29
bence de nur yeni sezonda bize veda eden isimlerden biri olacak, ayla da aynu şekilde; ama daha aklıma kimse gelmiyo valla:(

sLeazy
29-06-05, 13:01
bEn hürriyet gazetesinde okudum... Yönetmenle yapılan bi söyleşide..

susandelgado
29-06-05, 19:03
zaten farkettiyseniz nur son bölümde yoktu.nusret'le feyyaz'ın evlendiği bölümde de yoktu. 2 bölüm önce deniz zaten iyi ayar vermişti nur'a. artık yurtdışına falan gönderirler herhalde.

cezza
30-06-05, 01:16
aliye den tek beklentim var:Fİlmin bir an önce başlaması

minemtoprak
30-06-05, 08:56
Bence de Nur yeni bölümlerde oynamayacak.
Aliye ve çocuklar yaralı olarak arabadan çıkacaklar.
Tedavilerini Deniz yapacak.
Yeni bölümlerde bence Aliye yi daha güçlü olarak göreceğiz.
Kariyerinde hızla ilerleyecek.
Ünlü bir tasarımcı olacak.
Ve Sinan iflas edecek. Adamım Müco Sinan ın ocağına incir ağacı dikecek.
Ve sonunda Aliye çocuklar ve deniz mutlu mesut yaşayacak. :confused:

ömer
30-06-05, 12:57
Bana Kalırsa Nur Diziden Çıkmaz. Sadece Birkaç Bölümlüğüne Uzaklaştırılır. Zannedersem Aliye ile Sinan Yine aynı evde Olacaklar Çocukları için ( Başka Şansı Kalmayacak Bence ) Feyyazın Arkadaşları Ara sıra Dizde Görünürler. Belki Atelyedeki kızlar çıkarılıp değiştirilir hı ne dersiniz. ( Pırıl zaten feyyazın eski karısı diziden çıkmıştı ) Bu arada Sizce Ayşe karakteri değişmiş olamazmı.

mizrak_tutucu
30-06-05, 15:13
Yeni karakterlerin girmesi icin bazı karakterlerin cikmasi lazım. Ayla karakteri çoktan diziden çıkmıştı....

Ben de Nur'un ufak ufak gitme vakti geldigiğini dusunuyorum. Gelecek sezon muhtemelen hastahane sahnesi ile baslayacaktır; Nur da hastanedeki misyonunu doldurunca gider herhal. Zaten yurt dışındaki cerrahi enstitusune başvurmuştu. Başvurusu kabul edilirse, ondan da kurtuluruz.

Süheyla karakteri daha uzun zaman başa bela olacak sanırım. O kadın daha Aliye'nin başına cok corap orer. Kimin yazdıgını hatırlamıyorum ama biri insallah elindeki avucundakini aşık oldugu bir dolandırıcıya kaptırır demişti. Suheylaya yaraşır bir son olur.

Sinan'ın gitmesi hoş ama boş bir istek olarak kalmaya mahkum. Gerilim icin Sinan'a ihtiyaç var. Belki Sinan sezon sonunda yalnız kalır ve iflas eder. Olse daha iyi olur ama belki cezasını ceksin diye oldurmezler.

Deniz kendisi ve Sinan arasında gidip gelen Aliye'yi beklemeye bir sene daha dayanabilir mi? Supheliyim. Dayanması icin umidinin devam etmesi lazım. O da hiç kolay degil.

Bence de Muco Sinan'ın ocağına incir agaci diker. Sinan'ın da belasını bir yerden bulması lazım. Sinan ve Aliye'nin tekrar aynı evde oturması icin cok zorlayıcı koşullar olması lazım. Ama mumkun tabii ki. Ben Aliye'nin abisinin gelmesini ve Sinan'a agzinin payını vermesini istiyorum, ama simdiye kadar abinin hiç bahsi geçmedi. Abiyi devreye sokmak icin bayağı bir atraksiyon çekmek lazım. Ama neden olmasın, yapabilirler tabii...

Ben Refuj Teyzenin de Valentino Naci ile mutluluğu bulmasını isterdim. Ama bu olmayacak bir dilek gibi gozukuyor siz ne dersiniz?

pırıl
01-07-05, 01:20
Haklısınız,ayla çoktan gitmişti zaten,Deniz le çok uğraşan gıcık bir doktor vardı hani ,oda çoktandır ortalarda görünmüyor.
Yeni sezonda ben artık bu dizide mutluluk görmek istiyorum birkaç bölümde olsa kafi.Kim ne yapıyorsa yapsın ama mutlu olsunlar lütfen.hiç bu kadar acının,ailevi problemin içiçe yaşandığı bir dizi izlemedim son zamanlarda.

akrep87
03-07-05, 20:24
Bu sezon çok kotu ve esrarengiz bir sekilde bitti ama sahsen ben o arabadan herkesin agir yarali olsa bile sag çikip kurtulacagina inaniyorum.
Cunku Aliye çocuklari olmadan aslaaa yasayamaz ve dizinin bir anlami kalmaz, Aliye'de olemez çunku bas rol oyuncusu. BIlmiyorum siz ne dusunuyorsunuz?

Bence Aliye ve Deniz'in daha çoook aci çekmeleri lazim, tipki Gulbeyaz 'da oldugu gibi zor kavusmalari lazim ki buyuk ask olsun, seyirci de acilarini beraber çeksin!
Sahsen ben Gulbeyaz'da beraber olduklari zamanlar çok duygulaniyordum çunku baya beklemislerdi bu mutlulugu!

Ayrica Sinan'in daha çoook baslarina bela olmasi lazim, yoksa tadi çikmaz.
Sonuçta mantikli olarak bence Aliye ve Deniz'in daha kavusmamalari gerek!

Ne dusunuyorsunuz?

pırıl
03-07-05, 21:11
Arkadaşım biz aliyenin daha fazla üzülmesini izlemiyoruz.Diziye daha farklı kişilikler değişik tipler koyarak da esrarengiz hoş bir hava yaratılabilir.Asmalı konakda olduğu gibi.İlla Aliyeyi ağlatmaları Denizi üzmeleri gerekmiyorki.Ben çok etkileniyorum.

ömer
04-07-05, 13:45
Bu dönem nolacağı hakkında ufak bir tüyo vereyim sizede arkadaşlar.
Sinan aliyeye hayatı zindan etmeye devam edecek. Ne evde nede iş
yerinde aliyeye göz açtırmayacak İşyerinde işten tez yada zamansızca
bir yere giderse Süheyla hemen sinana telefon açacak Söylediklerimden
zaten anlamışsınızdır. Aliye çocukları için ( Mecburen ) Sinana döndü
( Aslında döndü demeyelim katlanmaya devam edecek ) ama nereye kadar
Aliye - Sinan ve Deniz üçlüsü Gelecek dönem hareketli bölümler bekliyor
sinan çocuklar için tedbirini zaten almıştı şimdi çocukların dörtbir yanını kuşattrısacak Yani gelecek dönem salya sümük yine aliyeyi izleyeceyik
Kendi Yorumum : Zaten dizi drama bence en doğru yazılacak senaryo tipide
buyudu en doğrusunu yapmışlar. Birilerini öldürerek yada değiştirererk
hüzünlendiremezlerdi. ama böylesine yüreğimiz hiç dayanmayacak
Aliye Çocukları için Aşkından Vaçkeçiyor ?
Ama aşkı ondan asla vazgeçemeyecek.

Aliyenin Albümü tüm müzik marketlerde hemen alın

pırıl
05-07-05, 11:43
Ozaman kesinlikle bize gına gelir.Artık izleyicininde fazlasıyla sıkıldığına inanıyorum.Kötü koca sadık aşıkve gözüyaşlı anne üçgenini yeni dönemde biraz kırmazlarsa klasik dizilerden hiç farkı kalmaz.

ömer
05-07-05, 12:13
Yok zaten Hep böyle devam etmeyecek pırıl. Sadece bir iki bölüm yazdığım
gibi aliyenin dayandığı yere kadar böyle. Devamı hakkında bir bilgim yok ama
Yani geçen dönem gibi sakin olmayacak. Bi kere bu durumdan sonra Aliyenin
dayısı asla izin vermeyecek. Deniz sinanı parçalayacak kazadan dolayı.
Sinan ile meriçin arası iyice gerilecek. Meriç birazda kendini suçlayacak.
Daha fazla anlatmam Sence bunlar heycan verici değilmi bu dönem hiç sıkılmayacayık hiç.

pırıl
05-07-05, 12:47
İyi ozaman sevindim birilerinin Sinana haddini bildirmesi lazım.yoksa iyice zıvanadan çıkar.
Sağol Ömerciğim sende olmazsan kimden haber alırdık bilmiyorum.

mizrak_tutucu
05-07-05, 13:09
Herhalde hikayenin sonunda b0utun kotuler cezasını bulacak ve direnen ve emek sarfeden iyiler kazanacak. Ben sahsen Suheyla'nın cezasını bulmasını hasretle bekliyorum.

Muco'nun başına bir şey gelmesini istemem, o Tanrı'nın sopası yok ki mealinden Sinan'ın bela bulmasının vesilesi.

pırıl
05-07-05, 13:39
Daha sonuna çok var bu kadar izleyeni olursa sanırım bayağı uzar yani inşallah

mizrak_tutucu
11-07-05, 09:11
Gelecek bolumlerde bir çok olay olacağı kesin. Benim dileğim TMC'nın Deniz'i başka bir eve taşıyarak, bizi turuncu mutfağı daha fazla gorme iskencesinden kurtarması...

destinapia
11-07-05, 16:36
aliye kurtulacak mı dersiniz kazadan? of ya öyle bi yerde bitirdiler ki diziyi sinir oldum

sude9
11-07-05, 17:13
Dizi devam edeceğine göre Aliye kazadan yaralı halde kurtulacak fakat çocuklar için aynı yorumu yapamayacağım.Senaristlerin bizlere nasıl süprizler hazırlayacağını bilemeyiz umarım çocuklarda yeni bölümlerde rol alır zira onlar diziye ayrı bir güzellik katıyor

SuVaRi
11-07-05, 17:48
aliyeyi denizlerin hastaneye getirseler ne süper olur dimi ;) ;)

Sanemcik
11-07-05, 19:33
Arkada$lar cok $ey ola bilir.
Bence Aliye cok büyük ve cok kötü yaralanicak.
Belki sakatlanacak belki de bir süre körlük/sagirlik gibi hastaliklar ya$aya bilir.Ben istemem tabi öyle olsun ama araba acayip uctu.Kalbim durucakti az kalsin :(
Ve icimde cok kötü bir his var.Cocuklar'dan birisi ölecek gibi ama insallah öyle olmaz...

desire
11-07-05, 20:20
insallah dedigin gibi olmaz petek.cocuklar ölmezsin!!!

Sanemcik
12-07-05, 00:06
tabiki bende istemem öyle olmasini ama yani onlar daha minicik.
Ve nasil kaza yaptilar.Insallah ucuz atlatirlar,ama yani icimdeki hisler...yok...hic iyi degil :( :(
Ben aglarimda simdi ona bakdigimda :(
Of of Aliye...17 ya$indayim beni tam 4 defa aglattin :(

destinapia
12-07-05, 08:07
çocuklar ölürse aliye denize gider öle olursa dizi biter dimi?
çocuklar ölmicek bence. hastaneden sonra sinan çocukları alıp kaçacak aliyeyi bırakacak. of ya bilmiyorum ki!!!!

Sanemcik
12-07-05, 14:36
Durun buldum!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aliye ve cocuklar ya$ayacaklar ama Mahkeme
cocuklari Sinana verecek,cünkü Aliye kazayi yapti'ya.
$imdi mahkeme de diyecek ki "bu ne bicim bir anne.Az kalsin cocuklarini öldürüyordu".
Bence böyle de olabilir :(

ayl7n
12-07-05, 17:05
petek333 bende senin gibi düsündüm ama sonra dedim ki mahkemede aliye yi o yola sokan sinandı onu söyleyebilir ve aliyeye sarkmıstı ya onuda söyleyebilir yane söylecek çok sey var aslında ama yani deniz bi dövse su sinanı baska bisi istemem yaw....ama daha aliye zindan hayatı çekmeye dewam edecek gibi görünüyor ve daha biraz bekliycez aliye ve deniz için........:(

mizrak_tutucu
12-07-05, 18:37
Turkiye'de hiç bir mahkeme, anne kaza bile yapsa 8 yaşından kucuk cocugu babaya vermez...Gelenek boyledir. Ancak anne istemedigi takdirde ve anne ağır suçlu ise (trafik kazası bu anlamda ağır suç değil) cocukların vesayetini babaya verir. Aliye'nin de cocukların vesayetinden vazgecip, onu Sinan'a verecegini hayal etmek mumkun değil. Ama sorun, cocukların velayetine sahip olmakla bitmiyor ki....

mizrak_tutucu
12-07-05, 18:38
Turkiye'de hiç bir mahkeme, anne kaza bile yapsa 8 yaşından kucuk cocugu babaya vermez...Gelenek boyledir. Ancak anne istemedigi takdirde ve anne ağır suçlu ise (trafik kazası bu anlamda ağır suç değil) cocukların vesayetini babaya verir. Aliye'nin de cocukların velayetinden vazgecip, onların velayetini Sinan'a verecegini hayal etmek mumkun değil. Ama sorun, cocukların velayetine sahip olmakla bitmiyor ki....

pırıl
12-07-05, 18:55
Arkadaşlar Aliye hafızasını kaybederse ne orjinal olur değilmi mesela sinanın o kızı itip düşürdüğü günden sonrasını unutsa Denizi falan Denize sizde kimsiniz dese..Sizce nasıl olurdu

Sanemcik
12-07-05, 19:02
Yok ya hafizasini kayip etmesin.
Cok kötü olur bence.

ayl7n
12-07-05, 19:04
İğrenç olur yani olamaz olmasın allah korusun be aaaa daha zar zor birleşmeye çalısıyolar sen dion hiç hatırlamasın ayyy tövbe de
ölürüm biterim ben yawww

DEnizzle ALiye Artık Birleşsin..........

Y€llíBoya
12-07-05, 20:33
Arkadaşlar Aliye hafızasını kaybederse ne orjinal olur değilmi mesela sinanın o kızı itip düşürdüğü günden sonrasını unutsa Denizi falan Denize sizde kimsiniz dese..Sizce nasıl olurdu

ya evet nasil olur acaba???!!! aliye hafizasini kaybetse sanem ablam acayip oynar haa :D ya aslinda banada öyle geliyor hafizasini kaybede bilir :( ama belki öylede cok heyecanli olur...

ayl7n
12-07-05, 20:57
nasil heyecanlı olur ya hiç mi içiniz acımaz denizi öle görseniz aman aman yaniii öyle olmassın aglarım valla olmasıın zaten zar zor deniz le aliye birleşcek siz nedüsünceler üretiyonuz öle olmasın

denizle aliye artık birleşsin...........

döndü
13-07-05, 07:40
arkadaşlar duyduğuma göre aliye yeni bölümünde ölecekmiş bilginiz varmı eğer aliye ölürse filmde bitmeli çünkü filmin ismi aliye böyle olmaz :(

destinapia
13-07-05, 08:06
mahkeme sonuçlanana kadar çocuklar kimdeyse onda kalır o yüzden aliyenin çocukları alıp sonra mahkemeye baş vurması lazım. ama bu kaza nereye varır bilmiorum dün televizyonda alt yazı geçiyodu :aliye ölüyüyormu? ilhan sesenden bombalar die ama izleyemedim izleyen varsa söylesin neymiş bu?

destinapia
13-07-05, 08:10
hafızayı kaybederse sinanın işine gelir ama nereye kadar tekrar hatırlamaya başlayınca nolcak. zaten ne kadar hafızasını kaybetsede denizi görünce bişiler olur hisseder yani
aliye, deniz kavusun artık sarılın yeteeeer

beta
13-07-05, 09:20
Bana gore de Denizle kavusması o kadar cabuk olmayacaktır.Aksi halde flmin bir cazibesi kalmaz.Aliye'nin sinana baglı kalması ve evinde yasaması icin neler olabilir?

-Kazadan herkes kucuk sıyrıklarla kurtulur.Sinan da ya cocukların ya da dısarıdaki hayatın diyerek resti ceker.

-Cocuklardan biri agır yaralı olur belki de ileride ameliyatla duzelecek bir sakatlık.

-Aliye hafıza kaybına ugrayabilir.

Eger ;
cocuklardan biri olurse, aliye nin eve donme sansı zaten yok.Bu durumda kendisini affetmez.Denizle de bir gelecek dusunmez.Hayata kuser.Deniz de elinden geleni yapar bu buyuk ask icin.
Boylece istenen son olur sanırım ve hikaye tamamen aliye ve Deniz iliskisine dayanır.

SuVaRi
13-07-05, 10:39
senaristler bu yasıyı görmesin bencee :D

mrstire
13-07-05, 11:09
bence hafızasını kaybetmasin bütün o sinanın yaptıklarını asla unutmasın

aliyeaynalar
13-07-05, 11:21
sakın öyle bi saçmalık yapmasınlar,
vallahi kara melek dizisinin yasemin saylansız bölümlerine döner dizi...

hırcın_kız
13-07-05, 12:03
slm arkadaslar ben meryem yazılarını uzun zamandır takip edıyorum.calısmalarınız superr :)
bencede aliye olmesinn yaa.o olurse dizinin bı anlamı kkalmaz bi kere.hem denizin hali ne olurr :(

SuVaRi
13-07-05, 17:46
yaa zaten ölüme imkansız diye bakıyoruzz yada bakıyorumm dizideki mana kacar yanii manasızz bi dizi olur aliye ölürse

pırıl
13-07-05, 18:05
Arkadaşlar acaba Sanem Çelik diziden ayrılacak da onun içinmi Aliye ölecek diyorlar ama Aliye karekteri olmadan dizi nasıl olur ki

Lady17
13-07-05, 18:12
Selam Arkadaslar, Aliyenin Feyyaz Dayisi gecen Repörtajda
"Aliye galiba Ölücek" dedi...
Ya o ölürse, dizinin hic bir anlami kalmazki yaa...
ben aliyenin ölücegini sanmiyorum....

desire
13-07-05, 19:10
arkadaslar günlerdir konusuyoruz aliye ölecek sanem celik diziden ayriliyor diye.bunlar hepsi var sayim.ama diyelim geceklesirse(allah korusun) diziyi yinede izlermisiniz.ben sahsen hayir.aliye yani sanem celik dizinin en önemli oyuncusu ve o giderse benim icin dizinin anlami kalmaz.

evet sizin fikriniz nedir bu konuda???

tis498
13-07-05, 19:13
tabiki izlemem sırf reyting peşinde koştukları çıkar ortaya ve bence alelade bir diziden farkı kalmaz yerin kim gelir bilmem ama sanem çelik bu dizide bana çok kötü ve soğuk gelmişti.ama buna rağmen hiç tadı kalmaz nejat işler bile kutaramaz bence..NEJAT İŞLER bile diyorum daha ne diyeyim????

Bukket
13-07-05, 19:16
Arkadaşlar Alşyenin Albümü çikiomuş Ya Ne Zaman Bilen Var Mi ;)

ayl7n
13-07-05, 19:24
TABiki hayır o ölürse dizinin isminin bi anlamı kalmaz zaten ben izlemem hem sanem çelik olmassada nejat işler in pek bi ise yarayacagını sanmıyom yani kime asık olcak nura mı??ıyyyyy allah korusun;o))

x.SeRPiL.x
13-07-05, 19:32
hepsi uydurma bence aliye değil kızı ölecek aliye bulanıma girecek hastaneye yatacak bir süre hafıza kaybedecek hastaneden çıktıktan sonra eve gelecek evde sinanı leylay la yakalıyacak ve hafızasi yerine gelecek ve ardayı alıp biricik DENİZİNE gidecek ve mutlu sonnnnnnnn ;) :p

susandelgado
13-07-05, 21:58
olur mu öyle şey ya. aliye ölürse dizinin adı deniz ne olacak olur herhalde.bi de bu başlığın burda ne işi var anlamadım.

mizrak_tutucu
13-07-05, 22:03
Aliye'nin olecegini hic sanmıyorum. Ben kimsenin olmeyeceginden eminim...Belki bir sure Aliye ve/veya çocuklar hastanede yatarlar...Aliye'nin hafızasını kaybedecegini de sanmıyorum. Senaristlerin bu tur trüklere başvurmayacak kadar deneyimli oldugunu dusunuyorum. Aliye olurse, dizinin adının anlamı kalmaz. Ayrıca Sanem Çelik'in de diziyi bu aşamada bırakacagini sanmiyorum.

Ama seyircileri diken uzerinde tutmak icin bir kac bolum olum/kalım meselesi olabilir. Ben hic birimizin ongormedigi, buyuk bir kac surpriz olabilecegi kanısındayım. Yeni sezonda gerçekleşecek bir kac kucuk oyku hakkında fikir sahibi olmama ragmen, araba kazası olayında ben de gafil avlandım. Bunu beklemiyordum. Dizide durup durup, beklenmedik donuslerle seyirciyi TV karşısına civileyecekleri ve bunu yapabilecek kapasitede bir senaryo ekipleri oldugunu dusunuyorum. Aliye ağlamaya ve aglatmaya daha uzun bir sure devam edecek herhalde.

Hikayedeki her sey onceden dusunulmus gibi gozukuyor...Hafıza kaybı, estetik ameliyatla baş kahramanın yuzunun degismesi gibi bayat numaralardan kaçınacakları dusuncesindeyim. Yoksa is Melekler Adası ve fuzuli nedenlerle birbirine kavusamayan Selim ve Esma'nın iç baydıgı Bir Istanbul Masalı'na doner. TMC'nin BIM'den ders almış olacagini dusunuyorum.

Bu acıdan işin dogrusunu Cagan Irmak'ın yaptıgı, 39 bolumluk bir oyku olusturup, sonuna kadar ilk plana sadık kalmakla akıllıca davrandıgi kanisindayim.

pırıl
13-07-05, 22:50
Katılıyorum,Aliyede çocuklarda ölmez bizimki sadece varsayım,herhangi birine çocuklara yada aliyeye birşey olduğu takdirde diziyi kimsenin izlemeyeceğini tahmin eder ve ona göre senaryo yazarlar herhalde.Hiçbirine birşey olmayacak öyle çok hastanelik bir durumda olmayacak hatırlayın çocukların ikisinde de emniyet kemeri vardı.Aliyeyi bimiyorum oda dizinin baş kahramanı olduğu için birşey yapamazlar yani bize düşen sabredip beklemek sonu nasıl olsa mutlu biter.

Sanemcik
14-07-05, 00:33
Arkada$lar size kötü bir haberim var.
Gecenlerde bana bir türkiye'den arkada$ "Ay$e ölecek" dedi.
Bir yerden duymu$ galiba,ama cok emin konu$du benimlen.
Ben "Olmaz ya.Aliye kizinin ölümüne dayanamaz" dedim ve bugün internet de biraz bakip cok $ey buldum.
Internete herkez Ay$enin ölecegini söylüyor ve bence öyle olacak arkada$lar... :(

desire
14-07-05, 08:06
yapma ya...
ölmezsin ya.aliye nasil dayanir aysenin ölümüne.
bilmiyorum ama ben yinede aysenin ölecegini sanmiyorum.

ayl7n
14-07-05, 09:44
Bende duymustum ama inanmadım çünkü çok sey diyolar aliye için ama öle bisi olursa çoook sacma olur aliye dayanamaz kiii hem bide söle biside var ama senaritler biyerden bagdastırlabilir yani kaza birden oldu hiç beklemiyodum ben yani Tek İstedigim Aliye Ve Deniz in Bİrleşmesi Artık YAW SABRET SABRET NEREYE KADAR........;o)))

sedanet
14-07-05, 23:56
Bence hiç fena olmaz..Kocasından kaçarken 2 çocuğunuda tehlikeye rahatça sürükleyebilen bi kadını seyretmek istemiyorum zaten...Eskisi gibi fedakar anne değil...Ayrıca boşanmadan başka erkeklerle rahatça gezebiliyo ve türk erkekleride bunu normal karşılıyo...Pes....:confused:

1907
15-07-05, 11:34
Dizinin ismi Aliye. Aliye ölürse ne özelliği kalır?

SuVaRi
15-07-05, 17:11
yani dizinin ismi zaten aliyee ölürse n olurr

Sanemcik
15-07-05, 17:39
@sedanet sen ne diyorsun ya?
Cocuklari icin bu kadar $eye katlaniyor sende fedakar degil diyorson.
Hem nerde ba$ka erkekler'len geziyor?
Sadece Deniz'len.Ve bence arkada$ olmalari cok dogal bir$ey.
Sevgili degiler ki...pes!!!

sedanet
15-07-05, 21:02
:D Nerde başka erkeklerle geziyor mu????sonrada sadece denizlen diyosun..ay daha ne olsun...o zaman çevrende evli kadınlar başka bi erkekle gezsin sende onaylıyosun demek...buna asla asla inanmıyorum petek...

sedanet
15-07-05, 21:04
Ayrıca çok komik bişey var,sevgili değiller diyosun...adamla kaçıyo,ona kaçayım derken çocuklar ölmek üzere kalıyo,adamla gizli gizli buluşuyo,arkadaşıysa gizli buluşmasın,ele göz göze omzuna başını yaslıyo :p .....bunca şeyi sevgilisi olmayan bir erkeğe yapıyosaaaaa daha da iğreeeenççççç......

sorenza
15-07-05, 21:05
DENİZE KAÇMADI Kİ ALİYE SADECE DENİZ KAÇARKEN ONA YARDIM ETTİ BU NU NASIL BU ŞEKİLDE ANLIYORSUN Kİ !Aliye Kocasiyla Sadece Kağit üzerinde Evli çocuklari Için Sinana Tahammül Ediyor,tek Bir Bölüm Söyle Denize Aşk La Ilgili Bir şey Dediği Tek Bir Bölüm!!!deniz Her Zaman Aliyenin Yaninda çünkü Onu Seviyor Ve Günümüzde Evli Bayanlarinda Arkadaşlari Oluyor ONLARA DESTEK OLAN ERKEK VEYA KIZ ARKADAŞ!!!

Y€llíBoya
15-07-05, 21:08
Anneymissiniz hahahahaa cok gülerim ben :D ya bu anlamak istemiyorrrr resmen dalga geciyor yaa!!!!!! yada anliyor ama öyle yapiyor!!! gelmis buraya kavga cikartmaya calisiyorr....

desire
15-07-05, 23:29
arkadaslar yazdiklarinizi okudum ve acaip sinirlendim.
bu seda nete nerden cikti ya!!!
aliye'yi suclu bula bilir ama bunu düzfün bir sekilde ifade edebilir!!!
ben sedanet'e sormak istiyorum peki sinan hakkinda ne düsünüyor???
onun yaptiklarina dogru dersin bu mantiginla!!!
sana baska diyecek söz bulamiyorum.

tis498
15-07-05, 23:40
ben bile sevmediğim halde bu kadar ters anlamadım yahu?aliyenin iğrenç olması için daha farklı davranması gerekirdi.denize karşı hiçbirşey yapmadı ki, hiç ümit vermedi resmen arkadaşı gibi davrandı.bir anne olarak ağır davrandı ve tabiki öncelikle çocuklarını düşündü çok soğuktu hatta ben denizin bu kadına bu hallerine rağmen neden aşık olduğunu anlamdım.şimdi ne yaptı kadıncağız iğrenç olmak için halla halla...

dunya0
15-07-05, 23:52
Ozlem22 sana itiraf ediyorum

desire
15-07-05, 23:56
neyi itiraf ediyorsun?
anlamadim?

Sanemcik
16-07-05, 01:44
sedanet vallah ben sana artik bir$ey diyemicem.
Bence sen dizinin anlamini hic anlayamami$sin
ve burda sadece kavga etmek istiyorsun.
Zaten burdaki arkada$lar da sana diyecek lafi söylediler.

OXFORD
16-07-05, 08:01
sevgili sedanet sen ya bu diziyi hiç seyretmedin başkalarından duydun izlemeyen başkalrından.ya da tam gittin son bölümde seyrettin.bu diziyi ya git bir daha seyret.ya da iyi izleyen birinden dinle.ya da hiç gelme otur oturduğun yere.tamam herkes fikrini belirtmekte özgür ama seninki gerçekten saçma bir fikir.hem de yanlış.doğru olmayan birşey.eğer biraz aliye kısmındaki mesajları okursan eski mesajları falan.anlarsın herşeyi.bilmeden de bir daha konuşma bence.

Y€llíBoya
16-07-05, 08:14
OXFORD Valla Agazina Saglik yaa!!!!! ;) :D

pırıl
16-07-05, 10:48
YA beğenmediğin bir dizi için niye foruma girip cevap yazıyorsunki bizim canımızı sıkmaya mı, diziyi izlemediğin yada at gözlüğü ile izlediğin belli.beğenmiyosan gelme kardeşim sana hayır yanlış düşünüyorsun bile demiyeceğim çünkü sen görmek istediğin şeyi görmeye kendini şartlandırmışsın

Rose
16-07-05, 11:05
Her kes istedigi yere istedigi yorumu yazmakta özgürdür, kullandigimiz kelimeler hakaret veya küfüre kacmamasi sarti ile.

Saygilar
Rose

@Sedanet:Görüsüne saygi duyuyor ve kurallara uyacagini saniyorum.

Y€llíBoya
16-07-05, 12:50
Aynen Eda Ablacima Katiliyorum!!!!....

sorenza
16-07-05, 13:07
Bencede Ağzina Sağlik Eda Abla

susandelgado
17-07-05, 10:08
Bence hiç fena olmaz..Kocasından kaçarken 2 çocuğunuda tehlikeye rahatça sürükleyebilen bi kadını seyretmek istemiyorum zaten...Eskisi gibi fedakar anne değil...Ayrıca boşanmadan başka erkeklerle rahatça gezebiliyo ve türk erkekleride bunu normal karşılıyo...Pes....:confused:
sinan'ın evliyken başka kadınlarla birlikte olmasına tahammül edebiliyorsun aliye'nin deniz'le görüşmesi sana batıyor. izlemek istemiyorsan izlemezsin foruma da bir şey yazmazsın olur biter.

koray_k
17-07-05, 23:28
Güzel bayanlar benim bi fikrim var.gelin bu forumun adını sedanet diye değiştirelim.Kendi kendinize konuşuyorsunuz bayanlar.Kız yorumunu yaptı gitti.Öpüldünüz.

istanbulspence
18-07-05, 01:24
forumun sedanet diye değiştirilmesi kadar büyütülmesine sedanet i dizideki kötü başrol yapmaya hiç gerek yok
aliye yi ben de izliyorum ama bence burda birleşip karşısına duvar örmeye de gerek yok
edasenekt bu durumda çok iyi bir değerlendirme yapmış özellikle yazısının sonunda çok iyi bir yere değinmiş edasenekt sağol
şöyle yazmış'''Tavsiyem bir arastirin ,bir eski sayfalari okuyun. Yok hala ben ayni fikirdeyim diyorsaniz ,düsüncenize saygi duyarim.'''

bir de şöyle düşünmek lazım sedanet olumsuz eleştiride bulunduğuna göre demekki dizinin gidişatını merak eden bir izleyici yoksa bu kadar değerlendirme yapması olanaksızdı
sonuçta bu senaryoya dayalı bir yapım ve çok göreceli
bu değerlendirmede bana ait mesela
ya daha sanem çelik resmi yok mu

zumrut prenses
18-07-05, 09:52
Öncelikle Sedanetin yorumlarına kesinlikle katılmıyorum ancak neyazık ki o da böyle düşünen belki binlerce belkide yüzbinlerce kişiden biridir. Herkes birşeyler düşünecektir; bize göre doğru veya yanlış. Eğitim ve kültür düzeyi farkı milyonlarca insan yaşıyor Türkiyede. Herkesin aynı açıdan bakabilmesini bekleyemeyiz. İyi olan diziyi en azından 1-2 bölüm bile olsa izlemiş olması, yorum yapacak kadar değer verip, önemsemesi ve fikrini bizlerle forum sayfasında paylaşmasıdır. Bu zihniyetteki bir insan için buda büyük gelişmedir bence! Fikirlerine saygı duyuyorum ancak kesinlikle katılmıyorum;
bir insanın evliliğini beyninde bitirmiş olmasına rağmen çocuklarının hatırına eşiyle aynı evi paylaşmaya katlanması bence en büyük fedakarlıktır. Ve eşinin kendisine psikolojik işkenceye varan davranışlarından sonra çocukları ile kaçmak istemesi de her zeki ve onurlu kadının yapmak isteyeceği şeydir.

Ancak genellersek töre cinayetlerinin işlendiği, imam nikahı ile iki-üç evlilik yapan insanların ve en üzücüsü de erkektir aldatır düşüncesine sahip bayanların var olduğu toplumumuzda ne yazıkki böyle düşünenler de olacaktır.

mizrak_tutucu
20-07-05, 11:40
Aliye'nin davranışlarını igrenç olarak niteleyen Sedanet arkadaşımızın cok genç oldugunu, insan olmanın biraz da zaaf sahibi olmak anlamına geldigini unuttugu hissine kapıldım.

Aliye, boşanmadan once Deniz ile ilişkiye falan girmedi. Yalnız ve kendini çaresiz hisseden bir kadın olarak bir dosta ihtiyacı varken,karşısına cıkan Deniz'den etkilendi. Bu da cok doğal insani bir durum.

Cocuklarını da bilerek tehlikeye attığını dusunmuyorum. Sinan'dan kaçmaya o kadar istekliydi ki, panige kapılarak yanlış bir hamle yaptı ve bu hamlesi istenmeyen bir kazayla sonuçlandı.

Aliye Deniz'e aşık olup, onunla ilişkiye de girebilirdi - ama girmedi. Girseydi, bu da onu ahlaksız ve igrenç bir kadın yapmazdı. Sadece zaaf gosterdigi anlamına gelirdi.

İnsan aşık olurken, karşısındakinin medeni haline bakarak aşık olmaz. Aşk, hesaba kitaba ve uygunluga bakmaz. Bu tur hesaplara dayanarak hissedilen duygular aşk olmaz. Aliye Deniz'e aşık da olabilir. Aliye'nin Deniz ile ilişkiye girip, girmeyecegi, onun bu aşkı yaşamayı veya yaşamayı erteleyecegi konusunda ne karar verdigini gosterir. Gerçek aşk, bazı zaafları mazur gosterir, toplumsal normlara ve beklentilere uygun olmasa da...Aliye, belki rating kaygısıyla belki başka nedenlerle toplumsal normlara aykırı davranmaya kalkışmadı.

Sinan ilişkiye girdigi kadınlara - olen kiz, Leyla- bu durum onun zaafını biraz daha anlaşılır kılardı. Ama sonuçta Sinan'ın sorunu aşık olmak degil, kabul edilen normlara gore "erkekligini yaşamak"...Sinan zayıf bir karakter, Aliye ise butun sorunlarına ragmen guclu bir kadın.

Aliye'nin kendisine "yok muamelesi" yapan, onu surekli ezmeye çalışan, evliliklerini bir iktidar savaşına çeviren birine, yani Sinan'a aşık kalmasını beklemek gerçekçi degil. Aliye cocuklarını seviyor, onlar adına fedakarlık da bulunuyor. Ama bu denklem icin de bir kadın olarak, Aliye'nin kadın olarak kimliği, beklentileri de var...Cocukları adına kendi kimligini silen, beklentilerini yok eden bir kadın var olmayı surduremez. Eninde sonunda butun bastırılan duygular su yuzune cıkar. Aliye de bu ikilemi yaşıyor zaten...Diziyi ilginç ve izlenir kılan da bu ikilem.

Aliye'nin ikilemini anlamayan Sedanet'in bu nedenle cok genç oldugunu ve toplumun dayattığı "rolleri" fazla içselleştirdigi hissine kapılıyorum.

Hayatın herkese "buyuk sozlerini" yalatıp, yuturdugunu gordugum icin de, kendisinin ilerdeki hayatında bu tur bir ikilemle karşılaşmamasını ve insani zaaflara karşı hoşgoru ve anlayış kazanmasını diliyorum...

koray_k
20-07-05, 14:50
Bence siz sedanetin yazılarını okumadınız.geriye dönüp bi okuyun isterseniz ablacım.o bu yollardan geçtiğini 2 çocuk annesi olduğunu söylemiş.Keşke bu kadar yorulmasaydınız .yanlış anlaşılmasın yinede yazınızın büyük bi kısmına hak verdim.saygılar,sevgiler.NOT:sevgili sedanet abla bakalım bunu kaale alıpta cevap yazacakmısın?bizi mahvettin burda.

mizrak_tutucu
20-07-05, 15:27
Uyarınız için teşekkur ederim. Sedanet'in iki cocuk annesi oldugu bilgisini gerçekten atlamışım. Ama Sedanet'in iki cocuk annesi olması, genç olabilecegi gerçegini degistirmiyor. Kimi zaman ne yaşadıgınız değil, ondan ne ders çıkardıgınız onemlidir. Kronolojik yaş her zaman belirleyici degil.

Ben Sedanet'in Aliye için kullandıgı "igrenc" sıfatını yargılayıcı buldum. Belli bir yoldan geçmek, başkalarını yargılamak ve onları igrenç bulmak hakkını vermez diye dusunuyorum.

Ben Aliye'nin anne olmanın yanısıra, kadın, çalışan kişi olarak birden fazla özelliğe de sahip oldugunu dusunuyorum. Aliye karakterini sadece anne roluyle kısıtlayarak kişiliğin farklı boyutlarını yaşamasını ve geliştirmesinin haksızlık oldugu kanısındayım. Diziyi sevmenin nedeni de karakterlerin birden cok katmanı olması zaten.

Sedanet, bu yollardan geçip cocukları ugruna kendini feda etmemiştir umarım. Her turlu fedakarlıgın bedeli eninde sonunda fedakarlık yapılanlara odetilir. Bu fedakarlık kimi zaman reality showların Sema Hanım'ı kadar baskın bir şekilde geri odettirilir.

İçtenlikle kendisinin cocukları ugruna bir Sinan'a katlanmak seçimi yapmadıgını umut ediyorum. Kendisinin cocukları ugruna Deniz benzeri bir karakteri feda ettiği için Aliye'yi yargılamadıgını dusunmek istiyorum. Maalesef hayat tek bir kez yaşanıyor ve cocukları olan kadınların, cocukları kadar kendi kişiliklerini ve yaşamlarını koruma sorumlulukları da var.

Psikolojide gölge diye bir kavram vardır. Jung'un yazılarını bilen konuya aşinadır. Gölge bastırılan duygular ve öfkelerdir. Her insanın bir bastırma ve kendini inkar etme sınırı vardır. Bastırdıklarınızla - yani insan yaşamının dogal bir yanı olan kotu duygularınızla- baş etmediginiz, yüzleşmediginiz takdirde gun gelir gölgeniz sizi egemenliginiz altına alır. İşte duzen ve kurallar o zaman gerçekten ortadan kalkar. Aliye de bu ikilemle karşı karşıya....Sedanet'in yaşadıklarını bilemem ama gölgelerini bastıranların daha yargılayıcı olduklarını biliyorum. Benim itiraz ettiğim noktada bu, yoksa Sedanet'in bu forumda yazma hakkına hiç bir itirazım yok. Hatta bu konuda bir tartışma başlattığı icin kendisine teşekkur borçlu oldugumuzu bile dusunuyorum.

kartal86
21-07-05, 22:03
Bence Kurtulup Denizle Kacmalari Gerekirdi Kaza Biraz Gereksiz Oldu Bence Bukadar Abartmaya Gerek Yok Sinan Onlarin Peslerini Birakmaliydi Simdi Aliye Sakatlanir Filan Turk Filmi Gibi Olur Gerci Sasmamak Gerek Buda Turk Dizisi Degilmi Zaten

Y€llíBoya
22-07-05, 14:19
sedanet ve onu desdekliyen kölesimis gibi koray_k Bizden Kormuslarda Naz Elmaz'sin Basligina Yaziyorlar Artik Yorumlarini...

mizrak_tutucu
22-07-05, 14:46
Foruma herkes yazı yazabilir/ yazabilmeli...Forum farklı goruslere de açık olmalı. Sonuçta biz de Sedanet arkadaşın goruslerine karşı kendi tezlerimizi ve dusuncelerimizi yazdık.

Bence korktukları turunde yorum yapmaktan kaçınıp, herkesin fikrine saygı gosterelim. Tartışarak anlaşmayı, ortak bir zemin bulmayı deneyelim. Sonuçta, maç yapmıyor ve gol atmaya çalışmıyoruz, değil mi?

Kole lafı da biraz fazla hakaretamiz bir tabir değil mi sizce? Belli ki, Koray-K herkesin tek bir kişinin (Sedanet) ustune gelmesinden rahatsız olmuş ve soz konusu kişiyi koruma ihtiyacı/icgudusu duymuş.

koray_k
22-07-05, 15:33
Ağzınıza sağlık mizrak_tutucu..yelizler ben ne yaptım şimdi ya??O zaman yelizler hanım sizde sanem çeliğin kölesisiniz.ben sedaneti savundum ama kaç cümleyle.sizin gibi sayfa sayfa döktürmüyorum.Ayrıca sedanet bana o sayfaya niye mesaj yazmadığımı o sayfayı açarak görebilirsin,kalp kırılıyo oysaki ben sanem çeliğe yorumda bulunuyorum onlar kendilerine söylüyomuşum gibi kabul edip benim şahsıma laf atıyolar.hak vermeyebilirler ama bu ne böyle demişti.Onun anneliğine laf atmıştınız ve kalp kırmıştınız.şimdi de bana yapıyosunuz.bu saldırganlığa bi son verin artık!!kendinizi bi gözden geçirin...Altlı üstlü bi diziden bahsediyoruz kendimizden geçmeyelim..yinede bayansınız saygım sonsuz bişey yaptıysam özür dilerim.

Y€llíBoya
23-07-05, 13:02
Benim anlamdigim sey niye naz elmazsin basliginda bu konuyu konustugunuzu gelip burda yorumunuzu yazin.. birde cok komikmis gibi gülüyorsunuz hatta dalga geciyorsunuz !!! Konu kapanmisti ve sende diyorsunki biz burda hala birbirimizi yiyormussuk !! Sedanet haksiz bulduklari icin yorumlarini yaziyorlar... Bir Insan cok sevdigi sanatcisini haksiz yere suclandiginda korumaz mi sence?? Artik kapansin bu !! Herkesden ayrica özür dilerim konunun yine acildigi icin...

mizrak_tutucu
02-08-05, 15:54
Sanem Çelik'in, dizi yapımcı ve yonetmeninin, senaristlerinin ve bilimum sahısların bu konuda bu kadar kafa yordugunu sanmıyorum. Sanem Çelik bir çok insana gore ve sanatçıya gore iyi bir oyuncu. Begenmeyenler de çıkabilir. Ne var ki bunda ? Sogukkanlı davranalım, Aliye ile Sanem Çelik'i de birbirine karıştırmayalım diyorum. Arasıra forumdaki yazılardan sanal karakter Aliye ile Sanem Çelik'in birbirine karıştırıldıgı duygusuna kapılıyorum.

pırıl
18-08-05, 23:25
Arkadaşlar Aliyenin yeni sezonu nezaman başlayacak bilen varmı ben 4 ekim diye duymuştum ama bütün diziler eylülün ikinci yarısı başlayacakmış ekim çok uzak olmazmı

gzm
22-08-05, 14:48
pazar günü beykozdaydım bütün h.sonu hastane cekimleri vardı ama ayrı bi bölümde cekimler oldugu icin o gün orası kapalıydı

yanı ayrıntı ögrenemedim ama cekimleri basladıgına göre 2. hafta baslar

pırıl
23-08-05, 20:30
Demekki hastanede başlayacak

susandelgado
23-08-05, 22:37
Arkadaşlar Aliyenin yeni sezonu nezaman başlayacak bilen varmı ben 4 ekim diye duymuştum ama bütün diziler eylülün ikinci yarısı başlayacakmış ekim çok uzak olmazmı
ya bence de ekim çok uzak yeter artık başlasın ya biz bi ara geri sayıyorduk neyse çoğu gitti azı kaldı

aliyeaynalar
25-08-05, 17:51
arkadaşlar yeni bölümde aliye ölcek diyorlar ama,
şu durum şöyle olsa güzel olmazmı,
sinan ve annesi gil aliyenin öldüğünü bilse...
yani aliye yaşıyor olsa

yani yaşayan ölü olsa aliye güzel olmazmı?

king
25-08-05, 23:19
pardon da brezilya dizisi olmasa daha iyi ya da kazada aliyenin yüzü çok fena yaralanıyor estetik ameliyatı oluyor ve kimse tanımıyor ne dersin

sarışınım
25-08-05, 23:28
valla merakla bekliyorum göreceğiz aliye olmesin ama

SuVaRi
26-08-05, 10:53
yaa aliye ölmez onun ölmesi demek dizinin bitmesi demek

aliyeaynalar
26-08-05, 12:12
pardon da brezilya dizisi olmasa daha iyi ya da kazada aliyenin yüzü çok fena yaralanıyor estetik ameliyatı oluyor ve kimse tanımıyor ne dersinya sen yanlış anladın, ben sanem çelik ayrılsın demedimki lafı taa neresinden anlamışsın (ayrıca bende sanem çelikciyim)

aliye diyorum sinana bi oyun oynasa denizle birlikte

oyundada denizin arkadaşları aliye ve çocuklarının öldüklerini (yaşadıklar halde)
sinana söyleyecekler. Bu kadar basit...

SuVaRi
26-08-05, 14:18
evet aslında ii fikir yasadığı halde öldü demek :D

pırıl
31-08-05, 10:05
Arkadaşlar dizi 13 Eylülde başlayacakmış Sinan çocukları alıp hastaneye götürecek Aliyeyi arabada bırakacakmış sonra deniz aliyeyi bulup kendi hastanesine götürecekmiş Nur aliyeyi tedavi edecekmiş ve daha sonra yurtdışına gidecekmiş,daha sonra Sinan Aliyeyi başka hastaneye götürmek üzere Denizin yanına gelecekmiş deniz sinana yumruk atacakmış
Tabii bunların hepsi rivayet doğru olup olmadığını dizi başlayınca göreceğiz.