Tüm Versiyonu Göster : Buffy Bölüm Yorumları
cagladirek
25-07-06, 23:40
bence çok zebvkli bir bölümdü.ayrıca spike'ın replikleri tam bir harikaydı insanı güldürmekten ödürüyor yani. herhalde en can alıcı spike repliği vampiri döverkenki halinde yaşandı gibi geldi bana.bence buffy riley hakkında başlarda biraz acaleci davrandı ama sonra olayları kendi akışına bırakması iyi oldu.spike xander'in kıyafetlerini giydiği zaman çoook şık olmuştu.:img-grin2 yani insanın kahkahalar atası geliyordu ki attım zaten çok yakışmış gerçekten üstündekiler.:img-grin2
Bölümün başında Percy nin Willow a "nerd" deyişi beni inanılmaz kıl etti zaten Doppelgangland adlı bölümdede acayip sinir olmuştum ona ama vampir willow umuz neyseki icabına bakmıştı hehe sonrasında Xander ın sen olmasaydın Percy liseden mezun olamayacaktı deyişi güzeldi =))
Buffy ve Riley arasındaki ilişki konusunda ise pek bişey söylemeyecem Buffy nin hiçbir ilişkisinin içime sinmediği gibi bununda sindiğini söyleyemem ama şu an Riley e de çoğunluğun aksine nefret te beslemiyorum ama tabi bunuda ilerleyen bölümlerde göreceğiz bide nedendir bilmem Riley nin arkadaşı Forrest'ı sevmeye başladım =))
Neyse bu bölüm harbiden Spike kopardı beni Xander ile olan bitenler giydiği gömlek,iblis ile dövüşü ve sonunda Will ve Xan'ı gaza getirme uğraşları tek kelimeyle muhteşemdi valla kim ne derse desin Spike Angel ın yerini bana göre fazlasıyla doldurdu bi kere ondan daha eğlenceli ve karizmatik biri olduğu apaçık ortada ve diziye renk ve neşe getirdiğide değiştirilemez bir gerçek =))
Darkangel1 o kadar güzel özetlemişsinki yazacak birşey kalmadı:good:
buffynin normal olan rileyle çıkmakta tereddüt etmesini aslında xander ilk sezonki sözüne bağlayabiliriz:kabul edin arkadaşlar bizim hiç bir zaman normal bir ilişkimiz olamıycak çünkü biz lanetliyiz:)
rileyin bu iş eğlenceli dediğinde buffynin bu işi eğlence olarak gören arkadaşım hala komada sözü çok iyiydi.
cagladirek
26-07-06, 18:54
yeni bölümde ne va neler olacak bilen varmı?yani bilen biri varsa olucakları bize anlatıp bizim yeni bölümü daha bi iç rahatalığıyla izlememizi sağlayabilir mi?
A New Man
Giles, Buffy’nin 19. yaşgünü partisinde bir anda kendisini işsiz güçsüz bir grup gençle vakit öldüren orta yaşa gelmiş bir adam olarak görür. Riley ve grubuyla ilgili gerçekleri bilmeyen bir tek kendisinin kaldığını öğrenince daha da kötü hisseder. Kendini işe yaramaz ve güvensiz hisseden Giles, Ethan Rayne’e rastlar. Tüm geceyi barda içerek geçiren Giles, ertesi sabah kalktığında aynada yüzünün olması gereken yerde bir canavar suratı ile karşılaşır.
cagladirek umarım biraz olsun merakını giderir:)
cagladirek
26-07-06, 19:25
A New Man
Giles, Buffy’nin 19. yaşgünü partisinde bir anda kendisini işsiz güçsüz bir grup gençle vakit öldüren orta yaşa gelmiş bir adam olarak görür. Riley ve grubuyla ilgili gerçekleri bilmeyen bir tek kendisinin kaldığını öğrenince daha da kötü hisseder. Kendini işe yaramaz ve güvensiz hisseden Giles, Ethan Rayne’e rastlar. Tüm geceyi barda içerek geçiren Giles, ertesi sabah kalktığında aynada yüzünün olması gereken yerde bir canavar suratı ile karşılaşır.
ellerine sağlık.sağolasın vallaha.ben istedim bi parça sen anlattın bana bi bölüm,ellerin dert görmesin.
A New Man
http://www.videovista.net/articles/buffytop2.jpg
http://www.heyrick.co.uk/willow/ep4_12/anm11.jpeg
spike ı bol bir bölüm olması dileğiyle...
BlackMamba
30-07-06, 01:21
İblise dönüşen Giles'ın sokak ortasında profesörü kovaladığı sahne süperdi.
mumkunse o sahneden resim ekleyebilirmisiniz?
riley e önyargılı başlamıştım bayaa. ilerleyen bölmlerdeki halini hatırlayıp; sinir olmuştum ama başlarda iyiymiş buffy nin bi zayıf anı falan değil yani...
giles xander a derdini anlatmaya çalışırken süperdi yaaa... giles konuşuyo xander a vövövövöbö gibi sesler gidiyo... giles kapıdan çıkınca arkadaşının konuşmasını duyup geri dönmesi de süperdi...
spike sahneleri de süperdi ...
ben kaçırdım ama eminim "hush" bu kadar süper değildi
Haha en sevdiğim sahne, Giles ın arabadan inip Walsh ı korkutması idi. Süperdi ya :D
BlackMamba
30-07-06, 01:36
Ben Riley'e hiç ısınamadım.Xander'a gittiği sahne gercekten cok komikti.Kahraman Xander'ın tava ve tencerelerle kendini savunmasıda gorulmeye degerdi..
anyanın "gilesi yemiş" dediği anda kahkahaya boğuldum,onun bu şom ağızlı hallerini çok seviyorum
bir de spike a ev hediye vermesi harikaydı...
riley yine her zamanki gibi mıymıntıydı
buffy bu çocukta ne buldu anlayamıyorum
keşke something blue gerçek olsaydı aagh ahh!
giles ın kendini dışlanmış hissetmesi çok üzücü bir şey aslında
buffy her ne kadar başı sıkıştığında ona koşsa da 2. sezondan sonra giles ı pek de sallamadı
şu baba figürü lafına giles çok bozuldu ama ben güldüm çünkü aklıma giles ve joyce un kaçamağı geldi
spike ın giles a yetenekleri hakkında verdiği engin bilgiler de hatırlanmaya değerdi
bir de "şunu bir de sesin titremeden söylesene" demesi
giles la yaptığı sıkı pazarlığı da unutmayalım
yahu bu adam kütüphaneci eti ne butu ne biraz insafa gel be!
bu 300 dolar spike ın eline geçecek mi çok merak ediyorum doğrusu
o parayla çok istediği mini bardan da alabilir
kullanışlı kelimesi foral iblisin ağzında ne kadar komik duruyorsa spike ın feoral iblisi taklidi yapması da bir o kadar komik...:img-haha:
tarayı görmeye tahammül edemesem de 4. ve 5. sezonlar favorilerimdir her bölümünü ayrı severim
bu bölümün finalini de unutamam çünkü buffy giles ı bakışlarından tanıdı
baba kız gibiler çok tatlılar:img-kiss:
cagladirek
31-07-06, 15:01
anyanın "gilesi yemiş" dediği anda kahkahaya boğuldum,onun bu şom ağızlı hallerini çok seviyorum
buffy her ne kadar başı sıkıştığında ona koşsa da 2. sezondan sonra giles ı pek de sallamadı
şu baba figürü lafına giles çok bozuldu ama ben güldüm çünkü aklıma giles ve joyce un kaçamağı geldi
spike ın giles a yetenekleri hakkında verdiği engin bilgiler de hatırlanmaya değerdi
kullanışlı kelimesi foral iblisin ağzında ne kadar komik duruyorsa spike ın feoral iblisi taklidi yapması da bir o kadar komik...:img-haha:
tarayı görmeye tahammül edemesem de 4. ve 5. sezonlar favorilerimdir her bölümünü ayrı severim
Yorumun tam bir dizi özeti olmuş.bu nedenle ebende kestirmeden gidip izin verirsen senin yorumunu kullanmak isterim.yani hislerime tercüman olmuşsun.güzel bi bölümdü bence yani idare ederdi.ama harika değildi..
cagladirek gibi bende sana katılıyorum.Çok güzel anlatmışsın.Bu arada sssevgi sen döndün mü?Yani özet yazdığına göre...4 bölüm boyunca cnbce den ve buradan uzak kalacaktın.Erken döndün sanırım...
giles harikaydı.. benimde favorim giles in walsh ı korkuttuğu sahne.. bu sahneye öyle güldüm öyle güldümki sonra ne oldu ne bitti bilmiyorum... spike muhteşem... buffy nin sürekli sırıtması hoşuma gitmiyor...
cagladirek gibi bende sana katılıyorum.Çok güzel anlatmışsın.Bu arada sssevgi sen döndün mü?Yani özet yazdığına göre...4 bölüm boyunca cnbce den ve buradan uzak kalacaktın.Erken döndün sanırım...
dönüşü cumartesiye denk getirdik
ben de 3 bölüm kaçırmış oldum(gerçi smt blue benim için 40 bölüme denk ama neyse başa gelen çekilir...)
eee artık özetler benden...
sen de nerelerdesin anlamadım yawf!
baktım dizifilmde yoktun hani anlatacaktın!:img-grin2
dönüşü cumartesiye denk getirdik
ben de 3 bölüm kaçırmış oldum(gerçi smt blue benim için 40 bölüme denk ama neyse başa gelen çekilir...)
eee artık özetler benden...
sen de nerelerdesin anlamadım yawf!
baktım dizifilmde yoktun hani anlatacaktın!:img-grin2
bende şehir dışındayım.Giremiyorum bilgisayara.yoksa seve seve yazarım.Hush ve something blue'yi yazmıştım.Diğerlerini yazamadım.Çünkü hem seyredemedim hemde şehir dışında olduğum için bilgisayara giremiyorum.Arada bir fırsat bulup giriyorum.Ama geldiğine sevindim. :)
bende şehir dışındayım.Giremiyorum bilgisayara.yoksa seve seve yazarım.Hush ve something blue'yi yazmıştım.Diğerlerini yazamadım.Çünkü hem seyredemedim hemde şehir dışında olduğum için bilgisayara giremiyorum.Arada bir fırsat bulup giriyorum.Ama geldiğine sevindim. :)
iyi tatiller sana da
ben de işi savsakladığını düşündüm kusura bakma
bu hafta izleyebilceksindir umarım
bomba gelişmelr olacak buffy ve riley le ilgili...
iyi tatiller sana da
iki haftadır seyrediyorum fakat yorum yazamıyorum.Fırsat bulursam bilgisayara girebiliyorum.
iyi tatiller sana da
iki haftadır seyrediyorum fakat yorum yazamıyorum.Fırsat bulursam bilgisayara girebiliyorum.Bu hafta senin de dediğin gibi bomba gelişmeler olacak
konumuzla alakalı değil ama bir şey soracağım.Üyelerin isimlerinin altında ünvan diyeyim bari bir şeyler yazıyor.Örneğin asistan,yardımcı oyuncu fln.Bunlar neye göre değişiyor?Cevabınız için şimdiden teşekkürler...
Mesaj sayıları, 50 oldun set görevlisinden asistana terfi ettin mesela :)
The I In Team / 05.08.2006Riley takımın başındakilere Buffy’den bahsedince, onlar da görüşmek için Buffy’yi davet eder. Ancak Buffy’nin bağımsız başına buyruk davranışlarının ve sürekli emirleri sorgulayan yaklaşımının onların pek de hoşuna gitmeyeceği kısa sürede ortaya çıkar.
http://tikitiki.pbwiki.com/f/buffy413_116.jpg
sıkıcı bir bölümdü
spike da olmasa çekilmez
tabi riley hayranları için bulunmaz nimet
spike ın ameliyatı da hijyen koşulları açısından tüm hastanelere örnek olsun
sssevgi zaten spike girdiği her ortama neşe saçıyor.angelında 5.sezonunda yer almasıyla diziye renk gelmişti:)
frankensteina göndermeler yapıldığı bir bölümdü.bazı diyaloglar eğlenceliydi.
spike:insan içeri girerken ayakkabılarını siler
giles:çamurlu evinin üstüne çamur getirdiğim için üzgünüm
giles:bana yardım ettiğin için sana minnettarım
spike:bana minnettarlıktan daha fazlasını borçlusun
giles:tam 300 dolar istersen say
spike:tabiki sayıcam
xander:istersen o iyi insanlara gidip insanların kanını içemiyorum chipimi çıkartırmısınız dersen kesin çıkartırlar
spike:sahi çıkartırlar mı?:)
xander:sabah koşularına çıkmayı bırakmalısın spike
willow:bir tek benim hayatımda şaplak atacağım biri yok
willowun büyü yaptıktan sonra hepisini saçlarının diken diken olduğu sahnede çok komikti:)
buffynin scooby çetesini bırakıp riley ve ekibiyle takılmasını biraz yadırgadım.willowun onu ekip hakkında uyarması yerindeydi. buffy bunu pek dikkate almadı ve walshın tuzağıyla karşılaştı.ama walshın buffye kurduğu tuzak ters tepti.riley walshın oyununu anladı.
walsh sonunda kendi yarattığı canavar tarafından öldürüldü.
söylemeyi unuttuğum bir şey daha var
sapık profesörümüz walsh ın bizim genç aşıkları gözetlediği sahne de süperdi
rileyle aralarında tuhaf bir bağları var
hemen ölüyo muydu walsh hatırlayamadım orasnı ama ölse de üzülmem herhalde...
:img-grin2
spoiler(ilk kez izleyenler okumasın)
magic box da da böyle bir vaka yaşanmıştı
andrew ın spike hakkında söyledikleri ve xander ın hayal kırıklığı
sahi buffy o olayı nasıl öğrenmişti
riley i hala sevmiyorum... sinirimi bozuyo... buffy nin boşlukta kaldığı için riley e yakalandığını düşünmüştüm ama gayet bilinci yerinde ciddi ciddi aşık olmuş riley e... prof. walsh kendi silahıyla vuruldu desem doğru olur heralde... adaın ilk kurbanı kendisi oldu. hatayı ona bilinç vererek yaptığına inanıyorum...
willow un zor zamanlae geçirmesine ramen buffy kendi aşkında willow u boşluğa itiyo ikisi birden ... xander anyayla,buffy riley yle, giles kendi halinde ; willow bu işlerden habersiz büyücü bir kız buldu kendine arkadaş...
spike a da helal olsun... tam teçhizatlı ordu gibi donanımlı ekipten kurtuldu
Bu bölüm Willow'un ne kadar zeki olduğunu hep beraber gördük eğer o olmasaydı Buffy hiç olayı soruşturma ihtiyacı duymayacaktı ve onun tek derdi Riley idi sevişme sahneleride tam bir rezaletti kendisine olan nefretimde bi kat daha arttı ve kişisel görüşüm bu aptalların kasıntı ilişkisini izlemektense ben Willow-Tara ilişkisini izlemeyi tercih ederim açıkçası....
Spike ve Giles arasında geçenler yardı beni Giles ın da yardımı karşılığında Spike tan para istemesi ve Spike ın "adi herif" demesi çok komikti
Sonunda teknolojik iblisimiz Adam da geldi bakalım sezonun kalan bölümleri ne gibi olayları beraberinde getirecek...
BlackMamba
06-08-06, 19:13
Bu dizideki birçok varolmayan iblise,vampire,adını bilmediğim bir sürü yaratığa inanmak bile Riley ile olan ilişkisine inanmaktan daha kolay..Çok itici bir karakter Riley..
Spike'ın olduğu sahneler dışında çok da ilgimi çeken sahne olmadı..
Bu bölümlerin bir an önce bitmesini ve Spike'la olan ilişkisinin olduğu bölümlere gelelim istiyorum.
buffy riley i sevmek için kendini zorluyor bence
çünkü aslında o aşkta acı çekmeyi seven bir karakter
riley kadar doğru,dürüst,mükemmel ve mide bulandıracak kadar iyi birini nasıl sevebildiğini anlayamıyorum:img-elvis
Allahım bu nasıl bir anti-riley cılık böyle..kimse sevmiyor çocuğu..ben bir şey hissetmiyroum ona karşı ama neden herkes nefret ediyor ondan bunu anlayamıyorum.
walsha iyi oldu.biraz besle kargayı oysun gözünü durumu oldu...
bu adam şimdi ortalığı karıştırır.
ben buffyi sevmemeye başladım.birileri geliyor ve o kişi ya da kişilerle bir oluyor ve willi axanderı yanlız bırakıyor sonra bir bakıyor o kişi ya da kişilerin kötü olduğunu kendine uymadığını anlıyor bir özür bile dilemeden gruba geri dönüyor.buffy artık willi ve xanderı insan olarak görmüyor galiba.onları yalnız bıraktığında üzüleceklerini düşünmüyor hele ki will...zaten kötü bir dönem geçiriyor bir de buffy onunla ilgilenmiyor.will in kötü tarafa geçmesini bile anlayışla karşılarım.çok kıgınım buffye çok...
Angel varken Riley tabii ki herkese gıcık gözükür :) Benim dizideki karakterlerim belli: Angel, Spike, Xander, Willow, Giles, Anya ve Faith idi. Anlayacağınız Buffy ve Riley den hoşlanmıyorum. 4. sezonda Buffy den tam anlamıyla nefret ediyorum zaten bi tek 1. sezonda sevmiştim karakteri.
3. sezonda Belediye Başkanı da çok iyiydi, süper esprileri vardı ama sonu kötü oldu :D
anti-riley ci değilim ama olsam da bir şey değişmez
yani biz sevmedik diye 5 sezonda olmayacak mı!
diziyi çoktan çekmişler
marc da paraları götürmüş
kendine göre hayran kitlesi yapmış az buz da değil
ama ben gerçekten çok sıkılıdım riley den
riley i bir tek bölümde sevdim onu da avatarıma koydum zaten:img-haha:
cagladirek
08-08-06, 16:44
walsh'a gerçekten iyi oldu oh canıma deysin.uyuz olmuştum ben zaten o kadına.buffy de tebrik etmek lazım o kadar senelik arkadaşlarını bir çırpıda geride bıraktı.sonuçta wil ne okullardan vaz geçti buffy'i yalnız bırakmayacak diye.bu durumda buffy ayıp etmiş oluyor yani.ayrıca yeni yaratılan yaratık baya bi ortalığı karıştıracak gibi gözüküyor.bakalım ne olacak?bilen varsa yeni bölüm için bir özet geçebilir mi acaba?
Buffy ve riley ilişkiyi iyice ilerletiyo
Buffy riley le birlikte iblis avına çıkıyo
Bir güzel iblis avlıyolar
Sonra buffy riley e “şimdi ne yapmak istersin” diye soruyo
Bir de bakıyoruz bunlar yatakta
Yaklaşık 10 dakika böyle sürdü işte
Bu sırada buffy willow ve xander ı satıyo hep riley le takılıyo
Willow da hem kızgın hem endişeli
Çünkü buffy initiative hakkında hiç bişi bilmiyo
Amaçları ne filan bilmiyo
Buffy ve riley yatakta demiştik
Prof. Walsh gizili kameradan onları gözetliyo
Spike da peşindeki timden kaçıp giles ın evine saklanıyo,yardım istiyo,Giles da 300 dolar istiyo karşılığında yardım ederim diyor
Spike a izleme aleti takmışlar,Xander böyle olduğunu fark ediyo
Spike ı ameliyat ediyolar
Bu sırada willow havayı iyonlaştırma büyüsü yapıyo
Bir süre riley ve ekibini yanıltıyolar
Anestezi için de spike a viski içiriyolar
Prof. Walsh Buffy yi yanına çağırıyo ve ona bir görev veriyo
Kameralı mikrofon veriyo
Böylece onu izleyeip dinleyecek
Ayrıca ekipmanda hayati fonksiyonları ölçmek için bir parça var
Buffy nin hayati göstergelerini izleyebilmesi için
Buffy magara gibi bir yere gidiyo
O girince parmaklıklar kapanıyo
İki iblis birden ona saldırıyo
Walsh ın verdiği silah da çalışmıyo
Meğer walsh buffy ve riley ın birlikte olduğunu görmüş ve buffy yi aradan çıkarmak istemiş
Bu sırada spike ın izleme aletini çıkarıp tuvalete atıp sifonu çekiyolar
İnitiative ve riley kanalizasyon borularını izlediklerini anlıyorlar ve takipten vazgeçiyorlar
Buffy tuzaktan kurtuluyo
Ama kamera yere düştüğü için nabız yok görünüyo waalsh da buffy öldü sanıp seviniyo
Riley e üzgünüm buffy öldü derken
Buffy yerden kamerayı alıp
Walsh a “anladım tuzak kurdunuz ama beni yenemezsin muhahah” gibi mesaj veriyo
Riley de küsüp gidiyo
Walsh 314 nolu odaya gidip projesine göz atıyo
Projesi bir frankeştayn
Adı Adam
Adam,buffy ye gününü göstericez koçum filan diyo
Sonra bir de bakıyoruz Adam walsha kazık saplayıp öldürümüş
Orada bitiyo
İzlemiş kadar oldum, anlattığın için teşekkürler
walsh'a gerçekten iyi oldu oh canıma deysin.uyuz olmuştum ben zaten o kadına.buffy de tebrik etmek lazım o kadar senelik arkadaşlarını bir çırpıda geride bıraktı.sonuçta wil ne okullardan vaz geçti buffy'i yalnız bırakmayacak diye.bu durumda buffy ayıp etmiş oluyor yani.ayrıca yeni yaratılan yaratık baya bi ortalığı karıştıracak gibi gözüküyor.bakalım ne olacak?bilen varsa yeni bölüm için bir özet geçebilir mi acaba?
hemen geçeyim
öncelikle yeni bölümde genellikle riley sorunlarla boğuşacak
walsh öldüğü için(annesi gibi severdi rahmetliyi) ve annesi gibi sevdiği bu tatlı(?) kadın buffy yi öldürmeye teşebbüs ettiği için için sarsılmıştır
bir de initiative de işler karışır
riley e meğer süperman hapları veriyolarmış yani o da walsh ın projelerinden biriymiş
hapları almayınca yoksunluk semptomları ortaya çıkıcak
adam da geçmişini araştıracak
ctrl+a ya basın spolier olduğu için beyaz yazdım gerçi pek bir atraksiyon yok gelecek bölümde bence ama
izlemeyenler okumasın
heyecanı kaçar
İzlemiş kadar oldum, anlattığın için teşekkürler
asıl amacım yeni bölümü anlatmaktı
onu da bir arkadaş istedi bu siteden
izleyememiş
sassy bilir
ben dizi anlatmaya bayılırım
izlemekten bile daha çok severim:img-grin2
izleyememiş
sassy bilir
üstüme alındım nedense....çok saol sevgi apla
izleyememiş
sassy bilir
ewt.biliyorum.Diziyi seyrettikten sonra anlatmak çok keyifli oluyor.:img-kiss:
Çünkü ssevgi gibi bende çok seviyorum.
Angel varken Riley tabii ki herkese gıcık gözükür :) Benim dizideki karakterlerim belli: Angel, Spike, Xander, Willow, Giles, Anya ve Faith idi. Anlayacağınız Buffy ve Riley den hoşlanmıyorum. 4. sezonda Buffy den tam anlamıyla nefret ediyorum zaten bi tek 1. sezonda sevmiştim karakteri.
3. sezonda Belediye Başkanı da çok iyiydi, süper esprileri vardı ama sonu kötü oldu :D
sırf angel da değil herkes riley den iyidir... riley çok ezik buffy her ne kadar onu ezmemeye de çalışsa buffy yi taşıyamıyo... hele de bu saatten sonra walsh ın desteği de ölünce iyice ezikleşiyo... daha güçlü olmak için yapmadığı sapkınlık yapmıyo (ki kendi kaının wampirlere emdirmek bir yolmuş) sonra allahtan defolup gidiyo sinir herif:icon_evil
WTB:Ben xander ın arkadaşıyım
WTB:Riley de doğacak çocuklarınıza patik mi örecek zannediyorsun
BS:Üzerimde suşili pişamam olmasaydı daha inandırıcı olurdum tabi
BEN: buffy bandanasını çıkarıp riley nin eline sardı ya çok güldüm
Pembe dizilerde olur böyle sahneler hep sararken de göz göze gelmek adettendir
bir de nedense hep kırmızı-pembe bir mendil sarılır
BEN:Bu riley ve spike ın tanışması iyi oldu
Gelecek bölümlerde iyi arkadaş olacaklarına inanıyorum
A:Yardım etmek için fotokopi filan çekemez misin?
BEN:Şu tarayı da sevenedim bir türlü
Onu bir tek bölümde sevmiştim zaten pardon 2 ama yazmayım seveni çok çünkü
XH:Riley le ben de yatabilir miyim hahahaha
Xander yani bir onu yapmadığın kaldı zaten
WTB:Duble 0 negatif hemen deyince aklıma bizim yerli vampir dizisi geldi
Orada da kokteyl kan grubu diye bir şey vardı.bizim dersanedeki biyoloji hocamız kan gruplarını anlatırken onu da anmıştı da çok gülmüştük
BEN:Ama 0 negatif spike a göre tam,bulunması zor ya
Ama keşke 0 pozitif sevseydi
Ben verirdim seve seve
BEN:Senin aptal sarışınlık krizin hiç geçmedi ki buffy!
Ya spike a da kıyamam zaten bir tek iblis öldürme zevki kaldı ondan da mahrum kalacak…
Aman ne romantik buffy nin bandına bakıp ağla bari
Sen bunun için programlanmadın!
hiçbirşey anlamadım mesajından sevgi86...
riley gene 1 saat boyunca sinirlerimi(zi) bozdu... tüm acizliği ezikliği sinir bozuculuğuyla karşımıza çıktı...
buffy ye olan sevgisi (varsa) onun prof. walsh ı öldürdüğünü düşünmesini engellemiyo...
willow herzzamanki gibi çok masum etkisiz kendi halindeydi... xander anyaya buffy riley e gidince taraya iyice yaklaşıyo sürekli...
anyanın buffy ye erkek tipi anlatıp sonra zander ı alamazsın o benim demesi çok hoştu
adam çocuğu öldürmez sanmıştım... çocuğu bile öldürebildiğine göre ve gücünü de gördük; çok tehlikeli bir rakip ve düşman
ben de bu bölümden riley e gıcık oldum. ezik ezik dolandı etrafta...
ama en çok tara ya taktım. bu kızı hiç sevemedim. willow un duygusal olarak boşluk yaşadığı bir zamanda geldi. bir de willow onun yüzünden lezbiyen olmayacak mı... onun o kesik kesik, bayık konuşması beni öldürüyor. ayrıca ismi de bana tarantulayı çağrıştırıyor. napim willow a hiç layık değil o kız bence.
ben de bu bölümden riley e gıcık oldum. ezik ezik dolandı etrafta...
ama en çok tara ya taktım. bu kızı hiç sevemedim. willow un duygusal olarak boşluk yaşadığı bir zamanda geldi. bir de willow onun yüzünden lezbiyen olmayacak mı... onun o kesik kesik, bayık konuşması beni öldürüyor. ayrıca ismi de bana tarantulayı çağrıştırıyor. napim willow a hiç layık değil o kız bence.
ben de tarayı sevmiyorum
kafasını yana düşürerek mahcup mahcup konuşması göz kırpıştırmaları yok mu
boğasım geliyo:icon_evil
en çok Oz geri döndüğü bölüm nefret etmiştim ondan
Oz ve Willlow onun yüzünden mutlu olamadı
halbuki Oz arınmak için gitmişti taaa tibetlere...
Willow için.:icon_cry:
Tara'yı sewmiyo olabilirsinz ama eğer o olmasaydı blki dark willow u göremezdk.
Tara'yı sewmiyo olabilirsinz ama eğer o olmasaydı blki dark willow u göremezdk.
tarayı seviyorum ama willow la birlikte sevmiyorum
bu dark willow warren ın dersini yüzendi di mi
onu ben de seviyorum
onun hatrına taraya katlanabilirim
cagladirek
15-08-06, 20:03
sırf angel da değil herkes riley den iyidir... riley çok ezik buffy her ne kadar onu ezmemeye de çalışsa buffy yi taşıyamıyo... hele de bu saatten sonra walsh ın desteği de ölünce iyice ezikleşiyo... daha güçlü olmak için yapmadığı sapkınlık yapmıyo (ki kendi kaının wampirlere emdirmek bir yolmuş) sonra allahtan defolup gidiyo sinir herif:icon_evil
kesinlikle sana katılıyorum.riley buffy'i taşıyamıyor!!!
ekin_gulendam
19-08-06, 09:40
güzel biri izleyimew benziyo 1 -2 defa izledi çok hoşuma gitti:img-kiss:
senarist James Gunn'a göre favori tv karakterleri
1) Pam Beesly (Jenna Fischer), THE OFFICE (American)
2) Al Swearengen (Ian McShane), DEADWOOD
3) Reverend Jim Ignatowski (Christopher Lloyd), TAXI
4) Jack Bauer (Keifer Sutherland), 24
5) Omar Little (Michael K. Williams), THE WIRE
6) Calamity Jane (Robin Weigert), DEADWOOD
7) Hank Kingsley (Jeffrey Tambor), THE LARRY SANDERS SHOW
8) David Brent (Ricky Gervais), THE OFFICE (British)
9) Dr. Gaius Baltar (James Callis), BATTLESTAR GALACTICA
10) Buffy Summers (Sarah Michelle Gellar), BtVS
11) Titus Pullo, ROME
12) Maxwell Smart (Don Adams), GET SMART
13) Gob Bluth (Will Arnett), ARRESTED DEVELOPMENT
14) Christopher Moltisanti (Michael Imperioli), THE SOPRANOS
15) Creed (Creed Bratton), THE OFFICE (American)
16) Kirk Gleason (Sean Gunn), THE GILMORE GIRLS
17) Lt. Columbo (Peter Falk), COLUMBO
18) Carmela Soprano (Edie Falco), THE SOPRANOS
19) Woody Boyd (Woody Harrelson), CHEERS
20) Miguel Alvarez (Kirk Acevedo), OZ
21) Helen Mirren (Jane Tennison), PRIME SUSPECT
22) Ray Barone (Ray Ramono), EVERYBODY LOVES RAYMOND
23) Artie (Rip Torn), THE LARRY SANDERS SHOW
24) Agent (Stephen Merchant), EXTRAS
25) Max Denby (Max Wright), NORM
kaynak:slayerverse
19 Ağustos 2006
Cumartesi
This Year's Girl
Buffy ile savaştıktan sonra sekiz ay komada yatan Faith nihayet uyanır ve intikam almak için harekete geçer. Ancak Buffy ve polislere karşı koyamayan Faith, Belediye Başkanı Wilkins ten gizemli bir hediye alır. Bu gizli silahla donanmış olan Faith sonunda Buffy ile yüzleşmeye hazırdır.
Fragmanı izlemek için tıklayın...
http://www.youtube.com/watch?v=qf1Iv_kWaLA (http://www.youtube.com/watch?v=qf1Iv_kWaLA)
Ya çok gıcık bitti. Buffy ile Faith'in vücutları değişti. Artık gelecek bölümde Faith'in vücudunda Buffy'nin kendisini arayanlardan kaçışını ve Buffy'nin vücudunda Faith'in Spike ile oynaşmalarını izleyeceğiz.
Ya çok gıcık bitti. Buffy ile Faith'in vücutları değişti. Artık gelecek bölümde Faith'in vücudunda Buffy'nin kendisini arayanlardan kaçışını ve Buffy'nin vücudunda Faith'in Spike ile oynaşmalarını izleyeceğiz.
spoiler gibi olmasın ama asıl riley le aralrında bir şeyler olacak
evet bölümde pek fazla bişey olmadı zaten "to be continued" diye bitti asıl olaylar gelecek hafta gelişecek
xander bence bölmünün yıldızıydı
giles a dönüp "biz aptalız" dediğinde koptum
onun faith le ne mazisi varmış pek anlayabilmiş değilim zaten kendisi de inanmıyor dediklerine
hiç anyayı gören oldu mu bu arada
her neyse
willowun şapkası da çok komikti
faith her zamanki gibi göz kamaştırıyordu
cordeliadan boşalan güzel tahtını dolduruyodu aslında ama karanlık tarafa geçti maalesef
scoobylerle iyi geçineceği günler de gelecek demekten başka bir şey kalmadı bana da...
buffy ve riley nin liseli aşıklar gibi sarmaş dolaş oturup gelecekleri hakkında konuşması dışında bir şey olmadı
spike ve faith aslında iyi bir seçim olurdu sevgili heather riley böyle pis işlerin adamı değil
puhahah:img-haha:
Riley-Bafi yine içimi daralttı. Faith geldi ya hatta bi ara rahmetli Wilkinson ı gördük mutlu olduk :)
Xander-Faith in çok anıları var öyle deme :D
Anya hiç gözükmedi, Xander yine yapacağını yaptı..
Riley-Bafi yine içimi daralttı. Faith geldi ya hatta bi ara rahmetli Wilkinson ı gördük mutlu olduk :)
Xander-Faith in çok anıları var öyle deme :D
Anya hiç gözükmedi, Xander yine yapacağını yaptı..
wilkinson ın geyik esprileri de bölüme renk kattı tabi!
bir de spike bu boylarda siyah saçlı ve psikopat bir kadın çok ilgimi çeker derken drusillaya gönderme mi yaptı acaba
belki de ben drusilla yı özledim dekapı çalsa drusillanın zilleri çalıyor diyecek duruma geldiğimdendir
wilkinsı yeniden görmek güzeldi.willowun taraya faithi tarif edişi,spikeın giles ve xandera katil ve deli bu kızı görmeden sevdim diyerek druya gönderme yapması ve buffynin eve dalıp joycea merhaba anne demesi bölümün en komik sahneleriydi.
faithin gördüğü rüya bölümdeki en iyi sahnelerdi.wilkins faithi o kadar iyi tanıyorki onu gelecekte bile etkilemeyi başardı.
faithin joycela yaptığı konuşma aslında buffynin yaşamına imrendiğinin göstergesiydi.
wilkinsı yeniden görmek güzeldi.willowun taraya faithi tarif edişi,spikeın giles ve xandera katil ve deli bu kızı görmeden sevdim diyerek druya gönderme yapması ve buffynin eve dalıp joycea merhaba anne demesi bölümün en komik sahneleriydi.
faithin gördüğü rüya bölümdeki en iyi sahnelerdi.wilkins faithi o kadar iyi tanıyorki onu gelecekte bile etkilemeyi başardı.
faithin joycela yaptığı konuşma aslında buffynin yaşamına imrendiğinin göstergesiydi.
ona hep gıpta ediyor
onun tahtını ele geçirdiği günler de gelecek
sabırsızlandığımı sanmayın
çok kötü zamanlar arkadaşları buffy ye sırtını dönüp faith den emir almya başlayacak
demek sen de dru ya gönderme yaptı diyosun
drusilla lı bölümleri de iple çekiyorum bu arada yakında gelecek sanırm:img-sorry
dru artık buffyde yer almayacak sadece bir iki bölümde ismi geçecek diye hatırlıyorum.
spike kolay kolay duruyu uunutmaz.harnye bile dru hakkındalaf söylettirmemişti.özellikle deli derken yüzünde tuhaf bir ifade vardı ki dru da tam çatlaktı:)
sevgi faithin geçici bir süre buffynin yerini alacağı o zamanlarda buffye çok haksızlık yapılmıştı ama tabi bu faithin de suçu değildi tamamen scoobylerin suçuydu.orda en çok dawna sinir olmuştum.
Dru bambaşka bir karakterdir ya, Angel ın vampir hali ile onu tek geçerim :)
...xander bence bölmünün yıldızıydı
giles a dönüp "biz aptalız" dediğinde koptum
onun faith le ne mazisi varmış pek anlayabilmiş değilim zaten kendisi de inanmıyor dediklerine
hiç anyayı gören oldu mu bu arada
her neyse
...
xander ın faith le mazisi var tabi hatırlamadın mı ?...şehvet dolu ve kısa bi ilişkileri olmuştu ve xander ölümden dönmüştü... faith fazla sert oynuyodu normal bir insan için... xander buffy ye benzettiği için ilgi duyuyodu faith e(süper güç anlamında) faith biraz sert davranmıştı boğluyodu az daha xander
dru artık buffyde yer almayacak sadece bir iki bölümde ismi geçecek diye hatırlıyorum.
yok yok dru bi bölümde daha geliyodu ilerki sezonlarda ...
bu hafta faith in dönüşü sebebiyle gece tekrarını da izledim pekiştirdim:img-grin2
faith e hak verdim:img-nyam: çoğu konuda... buffy nin angel angel diye gezdiği onun için faith i ;bir avcıyı; bile öldürmeye çekinmediğini düşünürsek çabuk unutmuş cidden... riley e de aynı derece bağlandı hemen... sorun buffy de başka kimsede değil... her sevgilisine tapıyo tadını kaçırıyo abartıyo... üniversitedeki ilk sevgilisi de haklı belki...
spike ın faith hakkındaki yorumlara tepkisi çok hoştu...
nası riley ilk başlarda daha az sinir bozucuysa tara da ilk başlarda daha sinir bozucuymuş... kaba kuvveti gösterdiği sahne bana çocuk filmi hissi verdi:img-tomat
cagladirek
20-08-06, 19:49
bone88 sana katılıyorum arkadaşım.buffy bazen fazla abartıyor.ki ben faith'in bıçaklandığı bölümü izleyemedim ama bu bölüm bir çok şeyi anlattı.ya buffy çok tutarsız davranışlarda bulunuyor.yani faith angel konusunda haklıydı.bakalım bunu riley'e nasıl açıklayacaka???ayrıca xander bu bölüm ortalığı kırana geçirdi.ayrıca spike'ı da unutmamak lazım.faith tarifi konusunda xander kadar başarılıydı.:))
spike kolay kolay duruyu uunutmaz.harnye bile dru hakkındalaf söylettirmemişti.özellikle deli derken yüzünde tuhaf bir ifade vardı ki dru da tam çatlaktı:)
sevgi faithin geçici bir süre buffynin yerini alacağı o zamanlarda buffye çok haksızlık yapılmıştı ama tabi bu faithin de suçu değildi tamamen scoobylerin suçuydu.orda en çok dawna sinir olmuştum.
bölümün adını ben hatırlamıyorum ama 5. sezondu eminim
spike için dönecek
druspike biliyordur ama o da yok bu aralar:img-sorry
gerçi ben görüşüyorum ama...:img-grin2
hani spike hem buffy yi hem de dru yu bağlayıp buffy ye aklı sıra aşkını ilan edecekti ya...
dru yu öldürme girişiminde bulundu spike
sonra da buffy evine "spike kiliti" taktırdı ve spike ın yüzüne kapıyı çarptı
cofff ne bölümdü
spike önce görünmez kapıyı sonra da çelik kapıyı yüzünde hissederken yüzü renkten renge girmişti:img-fie:
bu arada sağol bone88 ama hala hatırlayamadım
herhalde final dönemimle çakıştı 2-3 bölümü feda etmiştim:img-cray:
ilerki bölümlerde dru dönecek mi denildiği için bu sezon dönmeyeceğini sanarak olmayacak dedim.sadece adı geçecek dedim.fool for love bölümünde geri dönecek.
buffy angelı unuttuysa bu sadece buffynin suçu değil.angel gitmeden buffyi incitecek şeyler söylemişti.buffy üniversiteye başladığında angelı unutacağını sanıyordu ama will&ozun yanıbaşında flört edişi,ilk dersinde hocanın onu terslemesi,ortama uyum sağlayamaması,annesinin buffy gider gitmez odasına işyerindeki eşyaları yığması ve gilesın ona sırt çevirmesinden dolayı bu yine mümkün olmadı.bu yüzden kendine ilgi duyan ilk kişiyle beraber oldu ve bunun büyük bir hata olduğunu anladı.
buffy riley ilişkisine gelince,buffy rileye ilk zamanlar karşılık vermedi.taki angelı görmek için la'a gidene kadar.malesef angel gösterilemediği için bu atlandı ama o bölümde angel ve buffy arasında geçen konuşma buffynin angelı unutması için atılmış ilk adımdı.ayrıca buffy angelı unutmaya çalışırken angelda la'da kate'e ilgi duymaya başlamıştı.
Who Are You?
26 Ağustos 2006
Cumartesi
Faith, belediye başkanının kendisine hediye olarak verdiği gizemli aleti çalıştırınca, alet Buffy ve Faith in beden degiştirmesine neden olur. Buffy nin bedenine gizlenen Faith, onun hayatını yaşamakta, arkadaşlarıyla görüşmektedir.
Spike'a kur yapar,Riley'le birlikte olur.Bu arada Faith in bedenine hapsolmuş olan Buffy de Gözetmenler Kurulu ndan kaçmak ve birilerini kendisine inandırmak zorundadır.
bölümün adını ben hatırlamıyorum ama 5. sezondu eminim
spike için dönecek
druspike biliyordur ama o da yok bu aralar:img-sorry
gerçi ben görüşüyorum ama...:img-grin2
hani spike hem buffy yi hem de dru yu bağlayıp buffy ye aklı sıra aşkını ilan edecekti ya...
dru yu öldürme girişiminde bulundu spike
sonra da buffy evine "spike kiliti" taktırdı ve spike ın yüzüne kapıyı çarptı
cofff ne bölümdü
spike önce görünmez kapıyı sonra da çelik kapıyı yüzünde hissederken yüzü renkten renge girmişti:img-fie:
bu arada sağol bone88 ama hala hatırlayamadım
herhalde final dönemimle çakıştı 2-3 bölümü feda etmiştim:img-cray:
drusilla'nın geldiği bölüm fool for love olabilir mi?
Crush bölmnde sunnydale'e geliyodu drusilla tekrar.gerçi fool for love'da da war ama spike geçmişini anlatrkn dru da gözüküyodu biraz.:img-grin2
gene oldukça duygusal içerikli bir bölüm seyrettik...faith buffy nin olanaklarına dostlarına sahip olduğunda ve de birinin kahraman olmanın tadını alınca kalbinin sıcaklığını hissetti...
artık doğru yolu bulduğuna inanıyorum faith in... bayağ bi aramızdan uzaklaşıcağını tahmin de etsem döndüğünde 2 iyi avcı olacak
faith in de defalarca vurguladığı gibi buffy nin ondan bir fazlası yok... aynı insanlığa yeteneğe sahipler ...ama faith bunu göremeyecek kadar yalnız ve sahipsizdi...
adam cidden çok tehlikeli vampirlerin korkularını yok etmeyi bile başardı...
çoğunun göremediğini faith(buffy vücudunda) gördü... hatta belki willow ve tara bile görememiştir henüz aralarındaki ilişkiyi
aynı şekilde çoğunun göremediğini tara gördü sırf will in anlatmasıyla buffy nin buffy olmadığını anladı
bu arada bu bölüm riley biraz daha az sinir bozucuydu.. hatta yarasına ramen vampirle başa çıkarak nefretimi azalttı biraz
evet bomba gibi bir bölümdü
faith buffy nin bedenini tepe tepe kullandı deyimi yerindeyse
joyce dan o ruju alamadan gitti ya garibim ona çok yandım
faith spike la fena oynadı pisliiik diyte bağırasım geldi valla ama spike ın da eli ayağına dolaştı
ee kim derdi ki buffy ona gelsin kur yapsın
eh hayırlısı daha neler görücez
riley yine melek gibiydi yavrum şefkat sınırlarını zorladı gentleman liğin kitabını yeniden yazdı faith yaptığına biraz pişman oldu sanırım
e be riley nasıl anlamadın onun buffy olmadığını sen de
kız sana böyle mi davranıyordu her zaman
uslu akıllı terbiyeli buffy bu mu yani
xander ve anya hatta giles figurandan farksızdı bu bölüm fatih-buffy-riley bölümüydü
willow ve tara yine bizi üstün cadılık meziyetleriyle büyülediler
tara buffy nin o buffy olmadığını sadece tavırlarından değil aslında enerjisinden anladı
hepimizi(willow da dahil) şaşırttı
faith in ben buffy yim gidip onları kurtarmalıyım demesi beni çok duygulandırdı
bu kız iyi ona doğru yolu gösterin diye haykırmak geldi içimden ama sonra bunun angel ın işi olduğunu hatırladım ve duygularımı dizginledim
bölümün en komik anı da şüphesiz faith görünümlü buffy nin riley e sarılması ve riley nin de sen kimsin diye sormasıydı...
vampir katliamı anlamında da renkli bir bölümdü
hemen hemen bütün vampir öldürme yöntemleri bize uygulamalı olarak tanıtıldı
ama benim favorim olan kutsal su ve haç a yer verilmedi bir tek maalesef!!!
evet bomba gibi bir bölümdü
faith buffy nin bedenini tepe tepe kullandı deyimi yerindeyse
joyce dan o ruju alamadan gitti ya garibim ona çok yandım
faith spike la fena oynadı pisliiik diyte bağırasım geldi valla ama spike ın da eli ayağına dolaştı
ee kim derdi ki buffy ona gelsin kur yapsın
eh hayırlısı daha neler görücez
riley yine melek gibiydi yavrum şefkat sınırlarını zorladı gentleman liğin kitabını yeniden yazdı faith yaptığına biraz pişman oldu sanırım
e be riley nasıl anlamadın onun buffy olmadığını sen de
kız sana böyle mi davranıyordu her zaman
uslu akıllı terbiyeli buffy bu mu yani
xander ve anya hatta giles figurandan farksızdı bu bölüm fatih-buffy-riley bölümüydü
willow ve tara yine bizi üstün cadılık meziyetleriyle büyülediler
tara buffy nin o buffy olmadığını sadece tavırlarından değil aslında enerjisinden anladı
hepimizi(willow da dahil) şaşırttı
faith in ben buffy yim gidip onları kurtarmalıyım demesi beni çok duygulandırdı
bu kız iyi ona doğru yolu gösterin diye haykırmak geldi içimden ama sonra bunun angel ın işi olduğunu hatırladım ve duygularımı dizginledim
bölümün en komik anı da şüphesiz faith görünümlü buffy nin riley e sarılması ve riley nin de sen kimsin diye sormasıydı...
vampir katliamı anlamında da renkli bir bölümdü
hemen hemen bütün vampir öldürme yöntemleri bize uygulamalı olarak tanıtıldı
ama benim favorim olan kutsal su ve haç a yer verilmedi bir tek maalesef!!!
valla çok haklısın.Çok güzel anlatmışsın.Seninle aynı fikirdeyim.Ama Riley büyü,ruh değiştirme ve bunun gibi işleri pek bilmez.O yüzden anlamamış olabilir.Ama dediğin gibi faith görünümlü buffy'nin rileye sarılması ve riley in sen kimsin diye sorması benimde çok hoşuma gitti.Spike'ye kur yaptığı sahnede spike'nin yüzünün şaşkınlıktan dolayı şekilden şekile girmeside beni çok eğlendirdi.Kısace değişik bir bölümdü.:img-kiss:
faithe şu iki bölümde bir kez daha bayıldım.sevmiyorum onu ama çok garip bir elektrik var onda beni çeken...
giles ve diğerlerinin buffy görünümlü faith ile konuşmalrı sırasında hiçbir şey anlamaması çok sinir bir durum.buffy nin böyle garip hareketler yapmayacağı faithi küçümsemeyeği apaçık ortadaydı.
riley i de faith kurbanı oldu.buffy bir kez daha aynı olayları yaşadı.çok üzüldüm buffy bu kadarını hak etmiyor.
faith kızı vampirden kurtardıktan sonra teşekkürü alınca resmen şok geçirdi.zaten buffy olmaya böylece daha çabuk alışmaya başlamıştı.kendi içinden ne kadar buffyden güçlü olduğunu söylese de aslında buffynin ondan farklı olduğunu hep biliyordu.buffy olunca bunu birebir yaşadı.
buffynin çok iyi arkadaşları var çok düşünceli ve onu seven bir sevgilisi var üniye gidiyor sosyal hayatı normal sayılır güçlü ve olgun.faith bunları düşününce ne kadar -boş- biri olduğunu iyice anlıyor kıskançlıktan çatlıyordu.
birkaç günlük buffy olmak ona bir ömür yeter artık.
Benim bu dizide sevmediğim iki karakter var sadece: Riley ve belki şaşırtıcı gelecek ama baş kahraman,Buffy. Riley' i neden sevmiyorum tam olarak bilmiyorum. Aslında iyi bir insan ama Angel ve Spike'ı gördükten sonra ona katlanmak zor oluyor. Çünkü, Angel ve Spike'ın kendilerine has bir karizmaları var ve daima izleyicinin dikkatini çekiyorlar. Ama Riley, ne bileyim, biraz geri planda kalıyor ve doğrusu Buffy'nin sevgilisi olmayı haketse de "avcı"nın sevgilisi olmayı haketmiyor. Buffy'e ise dizi başladığından beri bir türlü alışamadım. Bence onda kendini beğenmişlik var. Avcı olduğundan mıdır bilinmez, diğer insanlara tepeden bakıyor gibi. Hele gözetmenin sözünü dinlememesi, kendi başına buyruk olması... "aa bakın bana, ben isyankar bir tipim, kimse bana emir veremez" tripleri yok mu, sinir oluyorum. Ama gözetmeni ve dostları olmadan,o bir hiç. Bunu bir çok olayda gördük. Faith ise çok doğal. Tamam, birçok hata yaptı ama o, Buffy'nin elindeki dostlara ve olanaklara sahip değildi. Yalnızdı ve bu yalnızlık onu yanlış şeyler yapmaya itti. Fakat şimdi yavaş yavaş gerçekte olması gerektiği kişiye dönüşecek. Bu sürece Angel'da katkıda bulunacak ama maalesef biz bunları göremeyeceğiz...
buffy yi bende sevmiyorum ve sanırım bizim gibi düşünen çok kişi var :)
ben buffy karakterini severim de..Faith ile Buffy karşı karşıya gelince hep Faith i tutuyorum.Daha sonraki bölümlerde sonlara yakın Faith yine geliyordu Buffy ye kızları eğitirken yardım etmek için..
Benim bu dizide sevmediğim iki karakter var sadece: Riley ve belki şaşırtıcı gelecek ama baş kahraman,Buffy. Riley' i neden sevmiyorum tam olarak bilmiyorum. Aslında iyi bir insan ama Angel ve Spike'ı gördükten sonra ona katlanmak zor oluyor. Çünkü, Angel ve Spike'ın kendilerine has bir karizmaları var ve daima izleyicinin dikkatini çekiyorlar. Ama Riley, ne bileyim, biraz geri planda kalıyor ve doğrusu Buffy'nin sevgilisi olmayı haketse de "avcı"nın sevgilisi olmayı haketmiyor. Buffy'e ise dizi başladığından beri bir türlü alışamadım. Bence onda kendini beğenmişlik var. Avcı olduğundan mıdır bilinmez, diğer insanlara tepeden bakıyor gibi. Hele gözetmenin sözünü dinlememesi, kendi başına buyruk olması... "aa bakın bana, ben isyankar bir tipim, kimse bana emir veremez" tripleri yok mu, sinir oluyorum. Ama gözetmeni ve dostları olmadan,o bir hiç. Bunu bir çok olayda gördük. Faith ise çok doğal. Tamam, birçok hata yaptı ama o, Buffy'nin elindeki dostlara ve olanaklara sahip değildi. Yalnızdı ve bu yalnızlık onu yanlış şeyler yapmaya itti. Fakat şimdi yavaş yavaş gerçekte olması gerektiği kişiye dönüşecek. Bu sürece Angel'da katkıda bulunacak ama maalesef biz bunları göremeyeceğiz...
Sana aynen katılıyorum çok doğru noktalara değinmişsin ;) zaten herhangi dizi veya filmde baş karakater hep sevilecek diye bir kuralda yok hani...ayrıca Buffy yi bende sevmem çünkü ben Faith'i avcılığa daha çok yakıştıyorum...
Neyse gelelim bölüm hakkındaki görüşlerime.....
Sarah Michelle Gellar'ı Faith olarak görmek pek hoşuma gitmedi fakat Eliza Dushku bence Buffy rolüne inanılmaz yakıştı herhalde normalde Buffy yi Eliza falan oynamış olsaydı sanırım Buffy yi severdim...
Riley nin karşısındaki Buffy nin Buffy olmadığını anlayamamasına hiç şaşırmadım zaten aptal bi komando dan ileriye gidemiyo kendisi şahsen ben bile orada olsam anlardım onun kız arkadaşım olmadığını iddia ediyorum yani :img-grin2
The Bronze da Buffy görünümündeki Faith in Tara ya Willow - Oz ilişkisi hakkında söylediklerinden sonra Tara nın yüzündeki ifadeyi görünce onun adına kötü hissettim...
Daha sonra Bronze dan ayrıldıktan sonra Tara nın Willow'a "O Buffy değildi" demesi kendisini alkışlamama neden oldu ve bence Tara Spike ve Willow la beraber dizinin bi diğer gizli kahramanı kimsenin ruh değişimini anlayamadığı sırada olayı hemen anlayan Tara benden bu özelliğiyle tam puan aldı....ve hemen ardından beni kendimden geçiren o muhteşem büyü sahnesi her ne kadar sonları kesime uğramış olsada (bu sahneyi sansürleyen zihniyetide buradan kınıyorum :icon_evil ) muhteşemdi özellikle Alyson Hannigan ın performansına hayran kaldım....
Bölüm sonu çok iyiydi fakat Buffy nin Riley ye Faith yüzünden trip atmasını bi türlü anlayamadım hatırlarsanız aynı tutumu Angel a da yapmıştı burdanda neyi anladım Buffy nin sevgilisiysen eğer büyü veya herhangi bişeyin etkisi altındaysan bile başkasıyla yatmayacaksın ilişkin tehlikeye girebilir valla bu kızda bi sorun var......
ben buffy karakterini severim de..Faith ile Buffy karşı karşıya gelince hep Faith i tutuyorum.Daha sonraki bölümlerde sonlara yakın Faith yine geliyordu Buffy ye kızları eğitirken yardım etmek için..
ben de hep faith den yanayım... restless ın da dediği gibi faith daha uygun avcı tipine... buffy kadar kibar süslü püslü avcı olmaz ...her ne kadar bu farklı bir kavram da olsa avcının biraz vahşi ve acımasız olması lazım
ceyda deniz
30-08-06, 15:40
ya buffy harika ben buffy ye bayılıyorum aksine faith e sinir oluyorum buffy şahane bir kız karekter hep arkadaşlarının yanında onlara yardımcı oluyor faith in ise ne yapacağı belirsiz bir iyi tarafın yanında bir kötü tarafın güvenilmez bir karekteri var tamam hayatı zorluklarla geçmiş ama bunun acısını buffy ve diğer insanlardan çıkarmaya çalışmasıda çok yanlış o yüzden sevmiyorum.
cagladirek
30-08-06, 23:04
arkadaşlar buffnin bu bölümü hakkında uzuun uzuun yorum yapamayacağım.zaten sizler çok güzel bir şekilde hislerime tercuman olmuşsunuz.ama bu bölüm bana her zamanki gibi bir his verdi.yani aynı pastadan gün içinde bir kere daha yiyormuşum gibi oldum.ne biliyim bu bölümün diğerlerinden pek farklı bir duygu işlediğini sanmıyorum.yani ben bu bölümü pek beğenmedim.ama yanede idare ederdi.mesela bundan önceki bölüm güzeldi.ama bu bölüm dediğim gibi gün içinde aynı pastadan bir kere daha yemişsiniz gibi bir şey olmuş.:(
cagladirek
01-09-06, 23:16
arkadaşlar yeni bölümde ne olacağını bilen var mı??
yani bizlere anlatabilir mi?
Superstar 2 Eylül 2006 Cumartesi Saat 23:00 CNBC-e
Jonathan Levinson tam bir stardır.O aynı zamanda film yıldızı,şarkıcı,müzisyen,basketbolcudur üstelik Buffy den de daha güçlü bir dövüşçüdür.Buffy de emirleri Jonathan dan alıriAncak bir süre sonra Buffy Jonathan ın fazla "kusursuz" olduğunu farkeder ve şüphelenir.Scoobylerin araştırmaları sonucu Jonathan büyü yaptığı ortaya çıkar...
kaynak:buffyguide.com
bu benim hiç izleyemediğim sayılı buffy bölümlerinden biridir sonuna yetişmiştim sanırım eve geç gelmiştik
neyse
kalanını söylemedim hepimize sürpriz olsun ama jonathan ilerleyen bölümlerde 2 arkadaşıyla birlikte Buffy nin başına az çorap örmeyecek izleyin görün...
arkadaşlar cnbce yayın akışına baktınız mı bilmiyroum ama felaket bir durumla karşı karşıyayız.
kanal BUFFY nin satleriyle oynamakla yetinmedi bir de bundan sonraki 2 c.tesi diziyi göstermiyor.bunun yerine dizi tekrarı veriyor.geçmiş oslun bize..bu 7 sezonu nasıl bitireceğiz sonra ANGELı nasıl izleyeceğiz hiç bilmiyorum.
bu arada bugünkü bölüm kaçıncı sezon ve kaçıncı bölüm acaba? :blush:
çok komik bir bölümdü
özellikle xaner bir harikaydı
tam bir jonathan fanıydı
şu sözüne bayıldım
"onun harika göründüğünü düşünmemiz için dünyayı mı değiştirdi!harika!"
buraya bayıldım
bir riley nin büyütme büyüsünü yanlış anlaması çok komikti
o jonathanın işareti harry nin alnındaki iişaret gibi bir şey çıkıcak zannettim ama jonathan daha iyisinin yaptı ve buffy ye kriptonit masalını nlattı:img-grin2
spike ın buffy ye betty demesi de çok komikti seninle tek başına dövüşücez demesi de üstüne tuz biber oldu:img-nyam:
gilesda da mayolu takvim varmış ama hediye gelmiş külahıma anlatsın onu riley de çok sevdi şu mayolu takvimi anya da öyle şüphesiz
anyanın umursamaz tavırları da bölüme renk kattı
buffy ve riley nin barışmasına sevindim konuşarak halledilmeyecek şey yoktur
harika gidiyorsunuz çocuklar böyle devam edin:img-haha:
arkadaşlar cnbce yayın akışına baktınız mı bilmiyroum ama felaket bir durumla karşı karşıyayız.
kanal BUFFY nin satleriyle oynamakla yetinmedi bir de bundan sonraki 2 c.tesi diziyi göstermiyor.bunun yerine dizi tekrarı veriyor.geçmiş oslun bize..bu 7 sezonu nasıl bitireceğiz sonra ANGELı nasıl izleyeceğiz hiç bilmiyorum.
4. sezon 17. bölümmüş sudem buffy guide dan baktım
ya bu akşam tekrarı verilecek mi bilen var mı ben başını kaçırdım bilgisayarda buffy spike videolarına dalıp:fighting2
sana katılıyorum.2 cumartesi göstermiyorlar.Benimde dikkatimi çekti.Ama Angel'dan hala haber yok :(
yeni dizileri seyirciye benimsetmek için buffynin olduğu saate o dizilerin tekrarlarını koymuşlar.2hafta buffy cumartesi geceleri yayınlanmayacak.aynı şekilde romeunda pazar günü iki bölümünü birden gösterip bitirecekler.aslında cnbcenin de eli kolu bağlı çünkü buffy ile ilgili rtüke şikayet olduğu için erken saattede yayınlayamıyorlar(şikayet edenlere de ayrıca sinir oluyorum sanki ekranlarda bir tek buffy şiddet içeriyor)yeni dizi tekrarları içinde gün ve saat bulmaları zor olduğu için böyle bir uıygulama yapmış olmalılar ama keşke cumartesi iki film kuşağını bire indirip yeni dizi tekrarlarını o saatte yayınlasalardı bizde buffyi seyredebilseydik.
death_eater
03-09-06, 10:49
buffy ve riley nin barışmasına sevindim konuşarak halledilmeyecek şey yoktur
harika gidiyorsunuz çocuklar böyle devam edin:img-haha:
diyene bakarmısın
nejatdidem
03-09-06, 12:53
ahahah:):):)
yeni dizileri seyirciye benimsetmek için buffynin olduğu saate o dizilerin tekrarlarını koymuşlar.2hafta buffy cumartesi geceleri yayınlanmayacak.aynı şekilde romeunda pazar günü iki bölümünü birden gösterip bitirecekler.aslında cnbcenin de eli kolu bağlı çünkü buffy ile ilgili rtüke şikayet olduğu için erken saattede yayınlayamıyorlar(şikayet edenlere de ayrıca sinir oluyorum sanki ekranlarda bir tek buffy şiddet içeriyor)yeni dizi tekrarları içinde gün ve saat bulmaları zor olduğu için böyle bir uıygulama yapmış olmalılar ama keşke cumartesi iki film kuşağını bire indirip yeni dizi tekrarlarını o saatte yayınlasalardı bizde buffyi seyredebilseydik.
aslında rtük e şikayet edimemize cinsellik içeren sahneler sebep olmuş da olabilir
gerçi buffy başlarken 13+ şiddet içerir diyor ama yurt dışında (bbc de yayınlanırken) buffy-spike sahnleri çok tepki toplamış ve bazı sahneler kesilmek zorunda kalmış
bana kalırsa buffy nin hangi saatte gösterildiği önemli değil dün gece 4e kadar bekledim izledim başını kaçırmıştım çünkü yani izleyecek olan hangi saate koyarsan izliyor sadece işimizi zorlaştırıyorlar
bu arada dünkü bölümün ilk yarısıyla ilgili de bir şey eklemek istiyorum
başlama müziğine jonathan sahnelerini de eklemişler çok güzel olmuş
bir de şu imza isteyen kızlar çok komikti(zaten imza isteyen kızlar normalde de komik oluyor ama imza veren bizim sevgili "nerd" ümüz jonathan olunca ayrı komik...)
initiative in jonathandan yardım aldığı sahnede jonathan askerlerin arasında o kadar komik ve ufacık görünüyordu ama riley nin diğerlerinin ona hayranlığı ve saygısı dayanımaz dercede komikti!
sevgi dergide şikayet sebebini yazmışlardı.biri rtükü arayıp küçük çocuğunun bu diziden kötü bir şekilde etkilendiğini belirtip dizinin yayından kaldırılmasını istemiş.o zamanlar buffy saat 9da yayınlanıyordu.bunun üzerine cnbce dizini saatini 11e almış.yani sebep cinsellik değil.zaten cnbce bu sahneleri rtük uyarısına gerek kalmadan otosansür uygulayıp kesiyorlar.
ne zamandır yorum yapmıyordum galiba:img-nyam:
dünkü bölüm ciddi şekilde komikti.ben bu jonathan rolündeki çocuğa bayılıyorum.GG de doyle karakterini canlandırıyor...hiç yaşlanmıyor sanki.
herkesin jonathana bayılması jonathanın çekici,güçlü,ünlü,her konuda yetenekli olması buna rağmen bir kişinin de durup *bu adam neden böyle dememesi* çok komikti.jonathanı tanıtmak için *o jonathan işte* diyorlar.:img-haha:
jonathanın yanında buffy ne kadar gariban kaldı.kız çocuğu gibi...
hele spikeım Allahım ne kadar tatlıydı.buffye betty derken...:img-haha:
gilesa bu bölümde sinir oldum.bence çok zeki bir adam ama buffy bir gariplik olduğunu söylediğinde inanmadı,nerdeyse dalga geçti buffy ile...sonuçta giles büyülerin olduğunu biliyor.bir an bile olsa bir şeylerin farkında olması gerekirdi.:icon_evil
rileyi çok beğendim bu bölümde.buffy için *ben artık bu kızı tanımaya başlıyorum.o, bizim görmediğimiz şeyelri görüyor.bence onu dinlemeliyiz* dedi ve buffyi hak ettiğini gösterdi.
neyse sonuçta gerçek anlaşıldı.jonathan iyice dibe battı.aslında artık ünili de olmuş.büyü olamadan arkadaş edinebilir.
rtük ün diziye yasak getirdiğini biliyorum hatta kabullendim bu durumu.ben kanalın bize çektirdiği eziyete katlanamıyorum.saat 1 e de koysalar izlerim ama hiç yayınlamamak ne demek.her sezon yeni bir icat çıkartıyorlar.cnbce nin ve cnbce dizilerinin ekstra tanıtıma ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum ama belli ki onlar tanıtma ihtiyacı duyuyorlar :icon_evil
cagladirek
03-09-06, 18:44
aslında rtük e şikayet edimemize cinsellik içeren sahneler sebep olmuş da olabilir
gerçi buffy başlarken 13+ şiddet içerir diyor ama yurt dışında (bbc de yayınlanırken) buffy-spike sahnleri çok tepki toplamış ve bazı sahneler kesilmek zorunda kalmış
bana kalırsa buffy nin hangi saatte gösterildiği önemli değil dün gece 4e kadar bekledim izledim başını kaçırmıştım çünkü yani izleyecek olan hangi saate koyarsan izliyor sadece işimizi zorlaştırıyorlar
bu arada dünkü bölümün ilk yarısıyla ilgili de bir şey eklemek istiyorum
başlama müziğine jonathan sahnelerini de eklemişler çok güzel olmuş
bir de şu imza isteyen kızlar çok komikti(zaten imza isteyen kızlar normalde de komik oluyor ama imza veren bizim sevgili "nerd" ümüz jonathan olunca ayrı komik...)
initiative in jonathandan yardım aldığı sahnede jonathan askerlerin arasında o kadar komik ve ufacık görünüyordu ama riley nin diğerlerinin ona hayranlığı ve saygısı dayanımaz dercede komikti!
süper noktalar yakalamışsınız arkadaşlar.iki haftadır bişiy yazmayıp sadece size katılıyorum demekle yetiniyorum.yani..
sevgi dergide şikayet sebebini yazmışlardı.biri rtükü arayıp küçük çocuğunun bu diziden kötü bir şekilde etkilendiğini belirtip dizinin yayından kaldırılmasını istemiş.o zamanlar buffy saat 9da yayınlanıyordu.bunun üzerine cnbce dizini saatini 11e almış.yani sebep cinsellik değil.zaten cnbce bu sahneleri rtük uyarısına gerek kalmadan otosansür uygulayıp kesiyorlar.
ben dergiyi pek okumuyorum ama bu BBC deki olaya benzer bişeydir diye tahmin ediyordum
zaten restless in dediğine göre geçen hafta willow ve taranın büyü sahnesini makaslamışlar
valla ben makaslı makassız her yeri izledim arayan bulur izler mantığını anlamıyorum
ne zamandır yorum yapmıyordum galiba:img-nyam:
dünkü bölüm ciddi şekilde komikti.ben bu jonathan rolündeki çocuğa bayılıyorum.GG de doyle karakterini canlandırıyor...hiç yaşlanmıyor sanki.
herkesin jonathana bayılması jonathanın çekici,güçlü,ünlü,her konuda yetenekli olması buna rağmen bir kişinin de durup *bu adam neden böyle dememesi* çok komikti.jonathanı tanıtmak için *o jonathan işte* diyorlar.:img-haha:
jonathanın yanında buffy ne kadar gariban kaldı.kız çocuğu gibi...
hele spikeım Allahım ne kadar tatlıydı.buffye betty derken...:img-haha:
gilesa bu bölümde sinir oldum.bence çok zeki bir adam ama buffy bir gariplik olduğunu söylediğinde inanmadı,nerdeyse dalga geçti buffy ile...sonuçta giles büyülerin olduğunu biliyor.bir an bile olsa bir şeylerin farkında olması gerekirdi.:icon_evil
rileyi çok beğendim bu bölümde.buffy için *ben artık bu kızı tanımaya başlıyorum.o, bizim görmediğimiz şeyelri görüyor.bence onu dinlemeliyiz* dedi ve buffyi hak ettiğini gösterdi.
neyse sonuçta gerçek anlaşıldı.jonathan iyice dibe battı.aslında artık ünili de olmuş.büyü olamadan arkadaş edinebilir.
rtük ün diziye yasak getirdiğini biliyorum hatta kabullendim bu durumu.ben kanalın bize çektirdiği eziyete katlanamıyorum.saat 1 e de koysalar izlerim ama hiç yayınlamamak ne demek.her sezon yeni bir icat çıkartıyorlar.cnbce nin ve cnbce dizilerinin ekstra tanıtıma ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum ama belli ki onlar tanıtma ihtiyacı duyuyorlar :icon_evil
evet sudem Gilmore Girls de ben de gördüm bizim jonathan ı ya hakikaten çocuk gibi hala o role çok iyi gitmiş gerçekten
sevmem etmem ama buffy kadrosundan herhangi birini başka bir yerde görsem heyecanlanıyorum(komşu kızı TV ye çıkmış hissine kapılıyorum ya sana di mi ama işte ben buyum)
Where the Wild Things Are / 09.09.2006
Tüm zamanlarını başbaşa geçiren Buffy ve Riley’nin ilişkileri yeni bir boyut kazanmıştır. Ancak onların arasındaki bu yoğun etkileşim Lowell Malikanesi’ndeki karanlık güçleri de açığa çıkartır.
Bu bölüm pek de sevdiğim bir bölüm değildi ama izledik işte
Giles ın şarkı söylediği sahne çok komikti:img-grin2
Bu şarkıyı söylediği zaman tabi bu şarkı çok modaydı o zaman behind blue eyes ben de çok severdim çok eğlenmiştim
Buffy yine umursamaz ve riley düşkünüydü
Yani büyüye gerek yok sapıtmaları için:img-haha:
Neyse ama onlar da zor anlar yaşadı yazık acılar çektiler
Buffy arkadaşlarına yardım edemeyecek durumdaydı
Xander bir harikaydı
Aynayla yaptıkları diyalog dondurma isteyen çocukların pek de hoşuna gitmedi ama ben gülmekten yerlere yattım
Spike ın “evet ikna edici sebepler” diyip gitmesi de çok komikti:img-icecr
Espriler de olmasa çekilmeyecek bir bölümdü
Ama buffy bunca rezillikten sonra nasıl giles ın yüzüne baktı hala inanamıyorum
Neredeyse tavsiye isteyecekler adamdan
Riley nin gideceği günü iple çekiyorum:icon_evil
en bomba sahne spike ın sahnesiydi koptum resmen tam bi kahramanlık konuşması beklenirken kendine hak verip gitti ya :img-grin2
giles çeteye yetişkinlerle takılıcam dediğinde gene yanlız olcağını sanıyodum ama acıklı değil komik bir durum varmış...
çok abartılı bir bölümdü gereğinden fazla erotizm katmışlar... ama 3-4 yerdeki esprilerle izlenmeye değer oluyo
herşey bittiğinde konuştukları dehşet verici şeyin giles ın müzik kariyeri olması ve xander la anyanın bol seyircili tartışması ve de sonrasında xander ın gömleğinin düğmelerini açmaya başlaması süpperdi
anlayamadığım noktalar ise tara "bu çok iğrenç " tepkisini evin etkisiyle mi verdi
bi de riley in karargaha giren arkadaşlarından biri bi enteresandı ; ona nooldu nie bize göstermediler
Darkangel1
10-09-06, 13:37
Allahım ne berbat bir bölümdür. Sadece duvara dokunarak orgazm olan gençler , bütün bölüm boyunca yataktan çıkmayan bir süperkahraman ... Buffy kendisine takılan " bitch " lakabını almak için çok uğraşmış vallah :img-haha: Vampire Slayer yerine Man Slayer olduğundan beri alışmak lazım bu görüntülere. Zavallı Riley nasıl yetişsin bu abaza kıza :img-haha: Eh haklı ilaçlara , vampirlere başvurmakta. Herkes Spike mı canım :img-grin2 Bu bölüm kesinlikle Smashed'le kıyaslanamaz. Smashed'de bir kere iki insanın birbirine duyduğu " gerçek " arzunun patlaması vardı. Buradaki gibi güçlü büyülerin etkisiyle olmuş birşey değildi. Kaldı ki zaten ilerleyen bölümlerde Riley'in kesinlikle Buffy'nin performansına yetişemeyen bir zavallı olduğunu gayet açıkça göreceğiz.
En güzel sahneler kesinlikla Anya/Spike sahneleriydi. Canım yaa insanları korkutup soyarak haka kötülük yapıyor üstelik para da kazanıyor ;D Anya'yla dertleşmeleri pek güzeldi. Üstelik Spike ilk kez Anya'ya beraber olmayı teklif etti. Anya 2. sini red edemeyecek bilindiği üzere :img-grin2 Xander kim bana yardım edecek deyince Spike'ın " Ben " diye önce öne çıktı sonra " Gerçi Buffy beni defalarca öldürmeye çalıştı ayrıca hiçbirinizi de sevmiyorum. Aslında bunlar yeterince ikna edici geldi " deyip çekip gitmesi de süperdi. Yavaş yavaş kahramanlığa atılma adımları gösteriyor :img-nyam:
Bütün bunların haricinde bölümün en komik sahnesi kesinlikle Giles'ı şarkı söylerken gören Will'in haliydi. :img-grin2 Üstelik burada bir de itiraf duyduk ki eskiden Will Giles'a aşıkmışşşşş :love05: Ve hala onu seksi buluyor :img-grin2 Bölüm sonunda Buffy ve Riley hala heveslerini alamamış herhalde. Yuh demekten başka ne diyebiliriz. :img-haha: Haftaya tüm dengeleri değiştirecek bir bölüm var kaçırmayın diyorum. Eskilerden bir dostumuz sırları ortaya çıkaracak bölümle geri geliyor.
ne kadar kötü bir bölümdü.bu konuda hemfikiriz galiba...
ben vampirleri izlemek için açıyorum kanalı ama sırf buffy ve riley öpüşme sahneleri oluyor.hele o duvara dokunma sahneleri:icon_evil
en güzel sahneler spikeın ve gilesın odluğu sahnelerdi.
gilesın şarkı söylediği sahne elinde olan varsa ve siteye eklerse çok sevinirim.sadece ses de olabilir.hem giles hem de en sevdiğim sahne:love05:
bu bölümle ilgili daha fazla bir şey söylemek istemiyorum...siz:img-nyam: her şeyi söylemişsiniz zaten
Darkangel1
11-09-06, 08:33
http://img169.imageshack.us/img169/4862/buffy418008rk1.th.jpg (http://img169.imageshack.us/my.php?image=buffy418008rk1.jpg) http://img169.imageshack.us/img169/4552/buffy418071kv2.th.jpg (http://img169.imageshack.us/my.php?image=buffy418071kv2.jpg) http://img243.imageshack.us/img243/6378/buffy418080ab5.th.jpg (http://img243.imageshack.us/my.php?image=buffy418080ab5.jpg) http://img243.imageshack.us/img243/3791/buffy418092hs8.th.jpg (http://img243.imageshack.us/my.php?image=buffy418092hs8.jpg)
Darkangel1
11-09-06, 08:34
http://img243.imageshack.us/img243/3853/buffy418097mb2.th.jpg (http://img243.imageshack.us/my.php?image=buffy418097mb2.jpg) http://img243.imageshack.us/img243/7788/buffy418098ec2.th.jpg (http://img243.imageshack.us/my.php?image=buffy418098ec2.jpg) http://img92.imageshack.us/img92/3530/buffy418099ee1.th.jpg (http://img92.imageshack.us/my.php?image=buffy418099ee1.jpg)
http://img92.imageshack.us/img92/8329/buffy418101to5.th.jpg (http://img92.imageshack.us/my.php?image=buffy418101to5.jpg) http://img171.imageshack.us/img171/6571/buffy418134tz0.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=buffy418134tz0.jpg) http://img165.imageshack.us/img165/4673/buffy418136rd7.th.jpg (http://img165.imageshack.us/my.php?image=buffy418136rd7.jpg)
http://img120.imageshack.us/img120/4415/buffy418137hw8.th.jpg (http://img120.imageshack.us/my.php?image=buffy418137hw8.jpg) http://img171.imageshack.us/img171/19/buffy418138cz8.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=buffy418138cz8.jpg)
Darkangel1
11-09-06, 08:36
http://img120.imageshack.us/img120/711/buffy418140hv6.th.jpg (http://img120.imageshack.us/my.php?image=buffy418140hv6.jpg) http://img165.imageshack.us/img165/6149/buffy418143ys0.th.jpg (http://img165.imageshack.us/my.php?image=buffy418143ys0.jpg) http://img171.imageshack.us/img171/7494/buffy418144mq4.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=buffy418144mq4.jpg)
http://img165.imageshack.us/img165/1983/buffy418146ys5.th.jpg (http://img165.imageshack.us/my.php?image=buffy418146ys5.jpg) http://img165.imageshack.us/img165/227/buffy418147pq0.th.jpg (http://img165.imageshack.us/my.php?image=buffy418147pq0.jpg) http://img120.imageshack.us/img120/3751/buffy418199xi3.th.jpg (http://img120.imageshack.us/my.php?image=buffy418199xi3.jpg)
http://img214.imageshack.us/img214/1927/buffy418200lb3.th.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=buffy418200lb3.jpg) http://img120.imageshack.us/img120/2342/buffy418211ue6.th.jpg (http://img120.imageshack.us/my.php?image=buffy418211ue6.jpg)http://img120.imageshack.us/img120/5411/buffy418238co6.th.jpg (http://img120.imageshack.us/my.php?image=buffy418238co6.jpg)
Darkangel1
11-09-06, 08:37
http://img171.imageshack.us/img171/3364/buffy418307rg6.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=buffy418307rg6.jpg) http://img120.imageshack.us/img120/5560/buffy418348rj6.th.jpg (http://img120.imageshack.us/my.php?image=buffy418348rj6.jpg) http://img120.imageshack.us/img120/3050/buffy418352ml5.th.jpg (http://img120.imageshack.us/my.php?image=buffy418352ml5.jpg)
http://img120.imageshack.us/img120/3797/buffy418353pj6.th.jpg (http://img120.imageshack.us/my.php?image=buffy418353pj6.jpg) http://img88.imageshack.us/img88/669/buffy418367uk9.th.jpg (http://img88.imageshack.us/my.php?image=buffy418367uk9.jpg) http://img224.imageshack.us/img224/662/buffy418371**8.th.jpg (http://img224.imageshack.us/my.php?image=buffy418371**8.jpg)
http://img88.imageshack.us/img88/8373/buffy418381jl0.th.jpg (http://img88.imageshack.us/my.php?image=buffy418381jl0.jpg)http://img120.imageshack.us/img120/2969/buffy418534cs7.th.jpg (http://img120.imageshack.us/my.php?image=buffy418534cs7.jpg) http://img224.imageshack.us/img224/5176/buffy418536bk1.th.jpg (http://img224.imageshack.us/my.php?image=buffy418536bk1.jpg)
http://img224.imageshack.us/img224/6944/buffy418559ku2.th.jpg (http://img224.imageshack.us/my.php?image=buffy418559ku2.jpg) http://img224.imageshack.us/img224/573/buffy418558qj0.th.jpg (http://img224.imageshack.us/my.php?image=buffy418558qj0.jpg)
arkadaşlar iki hafta buffysiz nasıl geçecek bilmiyorum
üstelik okulum açıldı derslerden sıkılınca sarılacağım bir şeyler olması lazımdı şimdi:img-elvis
death_eater
16-09-06, 12:58
ya bende degide görünce şok oldum hakketen nie yok 2 hafta üüü:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
cagladirek
16-09-06, 13:38
bencede 2 hafta çoook.yazık bize yani.zaten herhalde ben ondan sonrada izleyemem artık.ağlamak istiyorum yaaaa!!!
Tara ve Willow arasındaki ilişki güçlenmektedir. Bu arada kasabaya geri dönen Oz, yolculuğu esnasında kurtadama dönüşmesini engelleyecek bir büyü bulmuştur. Ancak Tara ve Willow arasındaki yakınlığın dostluktan öte bir şey olduğunu öğrenince kontrolünü kaybeder.
çok şey oldu gene bir bölümde....
oz aşkından kurtadamlığına çare bulmuş. lezowillow tara yı tercih etti...ne fedakarlık yaptı tara sana...(oz kurtadama dönüşmüştü de çığılığını duyunca o haliyle bile sana yardım etmiş hayatını kurtarmıştı, seni nurth lükten kurtardı!!! hain!!!)
tara nın ezikliğini yeneceği tuttu , Oz un da koku duyusuyla birleşince diyalogları Oz meseleyi çaktı, kahrından kurt adam oldu...
hücrede çıplak kalıp da sindiği sahne de pek acıydı :img-sorry
riley e gelince, tam küfretmeye başlayacaktım ki riley e kurt oz a dönüştü erteledim... bi de oz u kurtarmaya yeltenince iyice gözüme girdi...
bi de bu sezonda buffy çok pasif yaw... kaç bölüm oldu buffy riley den başka birşey yapmıyo
evet güzel bir bölümdü
oz döndü gerçi misafir ummuduğunu değil bulduğunu yer ama hiç böyle olmasını beklemiyordur çocuğa büyük şok oldu
buffy nin geniş biri olduğunu sanırdım
en yakın arkadaşına çok tuhaf davrandı taraya aşık olduğunu öğrenince
willtaracı sayılmam ama buffy nin o tavrı bana bile dokundu
tara ve ozun diyalogu unutulmazdı
spike ı 2 haftadır özlemiştim yaw neyse bu hafta birazcık rol vermiş ona joss whedon cuğum
buffycilere selam haftaya görüşürüz:img-grin2
Bu dizinin en sinir olduğum bölümlerinden biriydi. Ben her zaman Oz'la Willow'un "mükemmel bir çift" olduklarını düşünmüşümdür.Ayrıldıkları zaman çok üzülmüştüm. Dünkü bölümde yeniden birleşme umudu vardı ama Willow, Tara'yı seçti :icon_evil
Yakışmayan başka bir çiftse, Buffy-Riley ikilisi. Riley çok pasif ve sinir bozucu bence. Buffy'nin şımarıklığı, dikbaşlılığı yüzünden ona ne Spike'ı, ne de Angel'ı yakıştırabiliyorum ama Riley'le de yakışmıyorlar.
Bu sezonun bölümleri genelde sıkıcı bence. Sırf Spike için izliyorum yani. Ama onun da, diğerlerinin yanında neredeyse hiç rolü yok...:icon_cry:
MeRvE_1903
01-10-06, 17:35
Bu dizinin en sinir olduğum bölümlerinden biriydi. Ben her zaman Oz'la Willow'un "mükemmel bir çift" olduklarını düşünmüşümdür.Ayrıldıkları zaman çok üzülmüştüm. Dünkü bölümde yeniden birleşme umudu vardı ama Willow, Tara'yı seçti :icon_evil
Yakışmayan başka bir çiftse, Buffy-Riley ikilisi. Riley çok pasif ve sinir bozucu bence. Buffy'nin şımarıklığı, dikbaşlılığı yüzünden ona ne Spike'ı, ne de Angel'ı yakıştırabiliyorum ama Riley'le de yakışmıyorlar.
Bu sezonun bölümleri genelde sıkıcı bence. Sırf Spike için izliyorum yani. Ama onun da, diğerlerinin yanında neredeyse hiç rolü yok...:icon_cry:
oz ve willow hakkinda dediklerine katiliyorum onlar cok yakisiyodular ve buffy riley iliskisini bende hiiiiiiiiiic desteklemiyodum ve buffynin willow tara iliskisini duydugunda verdigi tepkiyi aslinda normal buluyorum cünkü ayni tepkiyi sanirim bende verirdim lesbian iliskilerinden hic hoslanmam:img-grin2
size aynen katılıyorum
oz ve willowu her zaman çok sevdim
buffyde gördüğüm ilk kişi de ozdur 2. sezonda başlamıştım diziye 5 yıl oluyor hey gidi
willow a kızsamda onun seçimi ama oza çok yazık oldu
Bu bölüm benim en üzüldüğüm bölümlerden biridir. Willow&Oz harikaydı ama Joss Whedon bunu seyircilere çok gördü. Bence o zamanlar reyting çekmek uğruna yapılan bir ilşkiydi Willow&Tara. Neyse ben de şaşırırdım Buffy gibi. ayrıca Riley i ben de beğenmiyorum. Buffy ile olan sahnelerinden hiç zevk almıyorum. Spike 'lı sahneler favorilerim.
oz tara meselesi de değil aslında... willow un tara ya olan aşkından lez. olmadığını çoğumuz biliriz SPOİLER_____ son sezonda da will potansiyel lerden birini götürmüştü...
yani içinde varmış willow un lezbiyenlik... sadece kendine bir eş bulana kadar kendini heteroseksüel sanıyormuş
black_lola
02-10-06, 14:01
ben her zaman lezbiyen will'i daha çok sevmişimdir.
willow oz'la beraberken daha bir içine kapanıktı biraz ezik bir halleri vardı
ama lezbiyen olduktan sonra, tara'yla birlikte oldukyan sonra daha bir açıldı, kendine güveni geldi, hatta dark willow'luğa beş kala baya bir ukalaştığı bile görülmüştür ki bu ukalağı da kendine olan güveninin had safhaya gelmesindendi.
will tara ile beraber olduğu süre boyunca ne olduğunun kendi gücünün farkına vardı. ozla beraberken her zaman arka plandaydı çünkü oz kendince çevresi ve popüleritesi olan bir bassçıydı. ama tara ile ilişkisinde ön planda olan will'di ve aslında ne olduğunu ne kadar güçlü olduğunu da anlamasına neden olan kişilerden birisi taradır. bu yüzden bence ozla birleşmemesi çok daha iyi oldu. ozla birleşseydi yine herşey eskisi gibi olacaktı. oz biryerlerde çalarken will onu izleeye giden, ona hayran sadık sevgili pozisyonunda olacaktı. will'e özgüven ve güç daha çok yakışıyor bence. ama dediğim gibi bence. yani bunların hepsi benim fikrim.
SPOİLER---------willow un büyü gücünün faydasını da gördük ama zararı daha fazlaydı... tara tutkusu onu bir yaratığa dönüştürmüştü... -----tara ezikliğinden sıyrılmak için willow a yanaştı... willow bacağına dokununca "yapma! bu çok iğrenç" diyen tara nın bu ilişkide bir kazancı vardı muhtemelen...yoksa bacağına bir kızın dokunmasını iğrenç bulan biri bu tarz ilişkiye girmezdi
oz willow için willow aşkı için kendini tedavi edebildi...
ama dedim ya içinde varmış willow un lezbiyenlik... sırf tara meselesi değil
SPOİLER---------willow un büyü gücünün faydasını da gördük ama zararı daha fazlaydı... tara tutkusu onu bir yaratığa dönüştürmüştü... -----tara ezikliğinden sıyrılmak için willow a yanaştı... willow bacağına dokununca "yapma! bu çok iğrenç" diyen tara nın bu ilişkide bir kazancı vardı muhtemelen...yoksa bacağına bir kızın dokunmasını iğrenç bulan biri bu tarz ilişkiye girmezdi
oz willow için willow aşkı için kendini tedavi edebildi...
ama dedim ya içinde varmış willow un lezbiyenlik... sırf tara meselesi değil
tara nın bu çok iğreç demesinin nedeni büyü etkisiyle birlikte hissettikleri o an için willowu suçlaması
bence kendini suçluyordu
ayrıca sonra hemen farketti evde negatif bir "elektrik" olduğunu...
haksız mıyım!:img-grin2
black_lola
04-10-06, 15:31
tara nın bu çok iğreç demesinin nedeni büyü etkisiyle birlikte hissettikleri o an için willowu suçlaması
bence kendini suçluyordu
ayrıca sonra hemen farketti evde negatif bir "elektrik" olduğunu...
haksız mıyım!:img-grin2
kesinlikle zaten tara'nın bu ilişkiye çıkar için girdiğini kesinlikle düşünmüyorum
farkındaysanız oz'un geldiğini gördüğünde ne kadar üzülmüştü ve oz'u will'in odasında gördüğünde de anında yüzü düştü
yani kesinlikle will'i seviyor
ayrıcada sevgi'nin dediği gibi tara büyüden dolayı böyle davranıyordu
yoksa ZATEN SON İZLEDİĞİMİZ BÖLÜMÜN BAŞINDA DA FARKETTİYSENİZ WİLL'İN ELİNİ TUTUYORDU. BÖLÜM BU ŞEKİLDE BAŞLAMIŞTI
yani tara çıkarcı değil
ben böle düşünmüyorum
kesinlikle zaten tara'nın bu ilişkiye çıkar için girdiğini kesinlikle düşünmüyorum
farkındaysanız oz'un geldiğini gördüğünde ne kadar üzülmüştü ve oz'u will'in odasında gördüğünde de anında yüzü düştü
yani kesinlikle will'i seviyor
ayrıcada sevgi'nin dediği gibi tara büyüden dolayı böyle davranıyordu
yoksa ZATEN SON İZLEDİĞİMİZ BÖLÜMÜN BAŞINDA DA FARKETTİYSENİZ WİLL'İN ELİNİ TUTUYORDU. BÖLÜM BU ŞEKİLDE BAŞLAMIŞTI
yani tara çıkarcı değil
ben böle düşünmüyorum
kardeşim ben zaten tamamını izledim.. tara nın varlığı dışında bir zararını görmedik ama
bana kalırsa büyü o sahneyi açıklamaya yetmez... çünkü anlatılan hikayede lez ilişki yoktu ve yurtaki çocuklardan hiçbiri de "yama bu çok iğrenç" hissine kapılmamış
sanki orda josh bişey düşünmüştü ama hayata geçiremedi...
belki bu buffy nin senatyo hatasıdır bilmem ama hiçbir açıklama beni tatmin edemiyo bu konuda
black_lola
05-10-06, 14:51
kardeşim ben zaten tamamını izledim.. tara nın varlığı dışında bir zararını görmedik ama
bana kalırsa büyü o sahneyi açıklamaya yetmez... çünkü anlatılan hikayede lez ilişki yoktu ve yurtaki çocuklardan hiçbiri de "yama bu çok iğrenç" hissine kapılmamış
sanki orda josh bişey düşünmüştü ama hayata geçiremedi...
belki bu buffy nin senatyo hatasıdır bilmem ama hiçbir açıklama beni tatmin edemiyo bu konuda
bilemiyorum tara bence böle entrikalar düşünemiyecek kadar ince bir kız
zaten hal ve hareketlerinden ne kadar tırsak olduğu da belli oluyor
onu zilerken cam gibi olduğunu düşünmüşümdür hep bu arada 3.ye seyredşyorum buffy'yi ve nedendir bilinmez bende hiç böle bir ters etki yaratmadı tara.
The Yoko Factor / 07.10.2006
Adam, Buffy ve arkadaşlarını birbirine düşürmek konusunda Spike’tan yardım ister. Böylece Buffy’yi yalnız ve çaresiz yakalayabilecektir. Başkalarının kendilerini nasıl gördüğü konusunda korkuları olan Scoobyler’in bu zayıflığını kullanan Spike, aralarında gerginlik çıkmasına sebep olur. Tam da bu kargaşa esnasında Angel, Buffy’den özür dilemek için kasabaya gelir. Ancak Riley kasabada başka bir vampirin daha olduğunu keşfeder.
yorumuma tanıdık bir başlangıç yapmak isterim...
riley den nefret ediyorum sinir oluyorum...
angel la karşı karşıya da gelince artık nefretimden eminim ...
bu bölüm angel ın yayınlanmamasının eksikliğini iyice hissettim... parelel gitmesi gerekirken, faith l buffy nin angel da yüzleştiği bölümü izleyememiş olduk...
spike a helal olsun iyi düşürdü birbirine...
giles ın hali çok komkti:dito .. içki içmeyi yasaklamalılar ona... willow buffy ye ilişkisini onaylamadığı için kızarken; tarayla ilişkisinin boyutunu öğrenen xander ve giles ın tepkileri süper di
Arkadaşlar Los Angeles te ne olduğunu bilen varsa yazabilirmi?
Şimdiden teşekkürler.
Avcı ve Scoobylerin uzun zamandır yıpranan dostluk ilişkilerinin son hali, Spike'ın da yardımıyla su yüzüne çıktı. Çok da iyi oldu. Bence Spike, hepsinden daha iyi ve sadık bir dost olurdu...(olacak gerçi, önümüzdeki bölümlerde...)
Angel'ı görmek çok güzeldi. Yine karizmasıyla Riley'i gölgede bıraktı.
Bone88'in de belirttiği gibi Angel'ın yayınlanmaması kötü oldu, özellikle Buffy'i ilk defa izleyenler için...Çünkü konuda bir boşluk oldu.Bu bölüm de Buffy'nin Los Angeles ziyareti sonrası yaşananlar işlendi ama biz bu ziyareti göremedik. :img-sorry
Giles gerçekten komikti. O'nun gibi çoğu zaman ciddi davranan bir karakteri böyle görmek de garip ama hoştu.
Arkadaşlar Los Angeles te ne olduğunu bilen varsa yazabilirmi?
Şimdiden teşekkürler.
Angel'a kızgın olan Wolfram & Hart, onu öldürmesi için Faith'i görevlendirirler. Faith, Angel'ı öldürmeyi bir kaç kez dener ama başarılı olamaz. Bunun üzerine, Wesley'i kaçırır ve ona işkence eder. Angel ve Faith dövüşürler, Faith artık daha fazla mücadele edemez ve ağlayarak Angel'a "Ben kötüyüm, beni öldür" diye yalvarır.
Angel, Faith'i bu kötü durumundan kurtarmak için ona yardım etmeye karar verir. Tam bu sırada, Buffy Angel'ı görmek için , Los Angeles' a gelir. Faith yüzünden gerginlik yaşarlar. Bu arada Konsey de Faith'in peşindedir. Bölümün sonunda Faith polise teslim olur.
Hımmm,şimdi olayları daha iyi anladım,Buffy yi son sezonu hariç ilk yayınlandığında izleyemememiştim de.Sağol Günçiçek.
buffy los angelasa gittiğinde angel buffy konuşmasında
angel:faithin senin hakkında bazı kötü düşünceleri olduğunu biliyorum
buffy:sen bunu bilemezsin
angel:sen bundan dolayı ne olduğunu bilemezsin
buffy:ama tabi sen yaparsın.üzgünüm senin kulubünde olamam.ben asla herhangi birini öldüremedim.
buffy:tehlikede olduğun için geldim
angel :ben her gün tehlikedeyim sen faithtten intikam almak için geldin
buffy:ben doğru olanı yapıyorum
angel: benim şehrimde buna izin vermem
buffy:benim yeni bir ilişkim var.çok yeni. ona güveniyorum
angel:harika.güzel...şimdi eve git
buffy:yine faith kazandı
angel:git
angelın faithi koruması buffyi çok kızdırmış olmalı ki bu bölüm angela patladı.spiketa scoobileri o kadar iyi tanıyor ki kolayca hepsinin arasını bozdu.ama aslında söyledikleri (gilesa söyledikleri hariç)o kadar da yalan değildi.buffynin bölüm sonunda xander ve willowla yaptığı konuşma iyi oldu.böylece hepsinin aklı başına gelir.zamanında onlarda buffyi yalnız bırakmışlardı ama buffy onları hayatından çıkartmak şöyle dursun onları korumaya devam etmişti.ama (rileyi sevmesemde)buffy hayatında kendisiyle aynı amacı taşıyan birini bulup onunla vakit geçiriyor diye hepsi ona sırt çevirdi.bu da seçilmiş kişi olmanın kötü tarafı olsa gerek.
bu arada angelı tekrar görmek çok güzeldi:)özellikle bufye rileyi hiç sevmedim demesi birçok buffy severin gülümsemesine yol açtı:)
ya öncelikle buffy dizisi hakkında konuşmak istiorum malum bayadır yokum..öncelikle bana bu diziyi öneren herkese sonsuz teşekkürler...hayatımda hiç bi diziye bu kadar bağlanmamıştm...cumartesi günlerini iple çeker oldm..en ciddi anda bile yapılan ince espriler bence bu dizinin en güsel yanı..ve beni çeken.. sarah m.g. ın diksiyonuna azım açık baktıımı ifade etmm gerekir...ve spike ın oyunculuğu... ve giles.... neyse abarttım galiba..
bu bölüme geleck olursak buffy ile riley in sarıldıı sahnede gözyaşlarımı tutamadım :( riley çok şirin biri ve angel a saldırmasını kınayanları kınıyorum...o ne yaptıysa aşkı için yapıor.. ben o ilişkiyi destekliorum..
ayrıca bu bölümü bugün hala aklımdan çıkaranmadım..izlediim en hoş bölümlerden biri oldu...will-xander-buffy kavgasında baya bi güldm...ve tabiki giles (favori karakterim) çok şirindi.. spike a nefretim giderek artıyor..neese ilerki bölümlerde ne olacaını biliyorum ama hala merak ediorum :D
riley e karşı çıkanların karşısındaım..(her ne kadar terk edeck olsada)
bide tam hatırlayamadıım bi replik var yanlış olursa kusra bakmayın..tam angel giderken.. riley i sevmedim gibi bişey söledi buffy de "teşekkür ederim.." :D çok güldm valla garip bi diyalog
Darkangel1
08-10-06, 13:43
Spike'ın ne denli zeki bir karakter olduğunu ve güç kullanmadan da gayet büyük kötülükler yapabileceğini gördüğümüz güzel bir bölümdü. " Yoko Faktör" ü burada Spike'ın kendisiyken aynı zamanda Riley için Angel Angel için Riley gibi birşey olmuştu. Bu bölümün en sevdiğim yanı Angelv e Buffy'nin artık birbirlerinin hayatlarının içinde yer almadıklarını kabullenmeleri oldu. Angel L.A. de Buffy'nin ağzının payını bir güzel vermişti ama Joss'un onu Sunnydale'e sürükleyip Buffy'den özür diletmesi çok kötü bir karardı. Angel gerçekten kazrizmayı çizdirdi. Tartışırken durup gülmeleri felan bile bunun ne kadar gereksiz olduğunu gösteriyor zaten.
Riley ve Angel'ın kapıştıkları sahneler fena değildi görüldüğü üzere Angel biraz daha zorlasa bir güzel dövecekti Riley'i :img-grin2 Zavallı onun kötü olduğunu sanmış ya bir de Angelus'la kapışsaydı ne olurdu acaba Tabii burada Angel'ın Riley ile daha önce hiç karşılaşmadığı halde onu şıp diye tanıyıvermesini es geçmeliyiz herhalde Küçük birer çocuk gibi didişmeleri Angel'ın " Ama o başlattı... " demesi ardından Riley " Yerimden kımıldamam " deyince Buffy ve Angel'ın onu odada bırakıp dışarı çıkmaları ve bu sırada Angel'ın Riley'e attığı bakış müthiş komikti :img-grin2 Atlamayalım Riley'in Angel için " Bay uçuşan pardesü " demesi da yarmalıktı :img-grin2 Bir de devlet bu Riley'e yatırım yapmış ne yatırımı acaba ? Salaklık yatırımı mı ?
Spike nasılda her birinin zaafını biliyor ve en zayıf noktalarından vuruyor ama. Bir günde darmaduman etti bizimkileri. Giles sarhoş oldu , Will ve Xan Buffy'nin karşısına geçti. Spike'ın sadece Tara ve Will'i bir saniye dikkatle izlemesiyle aralarındaki ilişkiyi çakması ise müthiş bir artıdır. Sadece buradan onun insanları inceleme ve tahlil etmedeki başarısını anlayabilirsiniz. Hem laf sokuyo hem de sanki iş çok önemliymiş gibi davranıyor harikaydı yaa Bir de operasyon kıyafetleri ne de yakışmıştı ama
Adam belki de sahip olabileceği en güçlü yardımcıyı kendi tarafına çekti ama ona yalan söylemesi çok büyük bir hataydı. Şu ana kadar Spike'ı çözemediyse onun en nefret ettiği şeyin kendisine yalan söylenmesi olduğunu da öğrenmesi gerekirdi. Angel ve Spike'ın karşılaşmalarını da isterdim ama olmadı maalesef. Bu bölüm bir açıdan 4. sezon final bölümü için de önemli bir bölümdü buradaki referanslar orada da kullanılacak . Bu yüzden umarım dikkatli izlemişsinizdir
MeRvE_1903
08-10-06, 14:34
bu bölümde özelikle gilesa bayildim icki baya yaramis cok komikti ya
spikecigimda scoobylerin arasini ne gzl bozdu cnm benim ya
angelin gelmesiyle rileynin gene ne kadar igrenc oldugunu anladim angelin tirnagi bile olamaz adamede cok gicik oluyorum
Riley ve Angel'ın kapıştıkları sahneler fena değildi görüldüğü üzere Angel biraz daha zorlasa bir güzel dövecekti Riley'i :img-grin2 Zavallı onun kötü olduğunu sanmış ya bir de Angelus'la kapışsaydı ne olurdu acaba Tabii burada Angel'ın Riley ile daha önce hiç karşılaşmadığı halde onu şıp diye tanıyıvermesini es geçmeliyiz herhalde Küçük birer çocuk gibi didişmeleri Angel'ın " Ama o başlattı... " demesi ardından Riley " Yerimden kımıldamam " deyince Buffy ve Angel'ın onu odada bırakıp dışarı çıkmaları ve bu sırada Angel'ın Riley'e attığı bakış müthiş komikti :img-grin2 Atlamayalım Riley'in Angel için " Bay uçuşan pardesü " demesi da yarmalıktı :img-grin2 Bir de devlet bu Riley'e yatırım yapmış ne yatırımı acaba ? Salaklık yatırımı mı ?
zorlamasına gerek yok.. angel bir insanla hele de varlığı dışında dünyaya zararı olmayan birine zarar vermez...
riley le sadece kendini koruyup, biraz da ders verecek kadar dövüştü yoksa 10 silahsız riley vız gelir angel a
ve
bu arada angelı tekrar görmek çok güzeldi:)özellikle bufye rileyi hiç sevmedim demesi birçok buffy severin gülümsemesine yol açtı:) sbuffy nin de dediği gibi tüm riley sevmeyenleri ki buffy aleminin %95ine tekabül eder .gülümsetti
black_lola
08-10-06, 19:45
süpre bir bölüm olduğunda sanırım hepimiz hem fikiriz
zaten buffy-angel crossover event'lerin hepsi harika oluyor bundan hiç şüphem olmadı
özellikle spike'ın ortalık karıştırması çok eğlenceliydi
xander yine çok tatlıydı. spike onun işe yaramaz olduğunu ima ettiğinde grupta ne işe yaradığını dile getirmek için uğraştığı ve bir türlü doğru cümleleri bulamadığı anda çok şekerdi
bu arada 2 bölüm sonra efsanevi sezon yani 5. sezon geliyor
şimdiden heyecanlanmaya başladım.:img-grin2
spike ın herkesi birbirine düşürmesi çok zekiceydi
şu büyücülük lafına da çok güldüm
ama tara da willlow da çok gerildi
spike böyle olmalı işte
kedi yavrusu gibi buffy nin peşinde potansiyelini yansıtamıyor.
angel ve riley nin kavgası nasıldı peki anne bak buffy için kavga ediyolar diye bağırdım kendimi tutamadım sanki liseden sıra arkadaşım hakkında konuşuyorum
liseden sıra arkadşlarım demişken hepsini buffy ye başlatmıştım gururla söylüyorum
ne iyi etmişim valla
bu arada james marsters ın da yeni filmi geliyor bakalım çekimler ne zaman biter hadi tüm spike cılara gün doğdu:img-kiss: gözümüz aydın...
valla angel gittikten sonra izlemeyi bırakmıştım buffy eskaza baktım cnbceye bi baktım riley(ıyyyy)ve angel(:img-kiss: )dövüş ediyo allah deymeyin benim keyfime angeli nasıl özlemişim vede rileyden nekadar nefret ettigimi hatırladım angelın ha bide rileyi hiç sevmedim dedigi bölüm çok güzeldi vede birbirlerini hala seviyooo bunu anladım:D:D
darkangel angel rileyi daha önceki bölümlerden birinde görmüştü.hatta willowa çok önemli birşey söyleyecekken riley ve buffyi gördüğü için willowa rileyle ilgili sorular sormuştu.bu arada rileye devletin salaklık yatırımı yaptı yorumuna bayıldım:)
ya süperdi yaaa.buffynin tekrarlarını izlemiyodum.zaten izlemiştim tüm bölümlerii.sevgi canım sağolsun söyledi bu hafta angel var diye.ama ben unutmuşumm.:icon_cry: allahtan zap yaparken bi baktım angel karşımdaaa.allahım dedimm.ya valla gözlerim dolduu.ne kadar özlemişim ben bu keretayı yaaa.:img-grin2 :img-grin2 allhım süperdi yaaa.angel hep olsaaaa.....gece bile izledim yenidenn.angel gelmiş kaçarmı hiç.:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
buffy nin tekralarını başladığı günden beri izliyorum gerçekten çok iyi bi yapım süper bi dizi insan izle izle sıkılmıyor.son yayınlanan bölüm benimde çok hoşuma gitti ama keşke angel şu riley i iyicene bi dövseydi neden bilmiyorum ben bu riley i hiç sevmedim buffy yle ayrılsalarda kurtulsak.bölümün sonunda riley adam ın yanına mağaraya gitti adam da bende seni bekliyodum dedi.çok merak ediyorum ne olcak acaba orad:img-grin2
spike her zama gibi çok sevimliydi buffy leri nasıl da birbirlerine düşürdü öyle.bu arada giles in durumu çok komikti sanırım sarhoştu.
ya süperdi yaaa.buffynin tekrarlarını izlemiyodum.zaten izlemiştim tüm bölümlerii.sevgi canım sağolsun söyledi bu hafta angel var diye.ama ben unutmuşumm.:icon_cry: allahtan zap yaparken bi baktım angel karşımdaaa.allahım dedimm.ya valla gözlerim dolduu.ne kadar özlemişim ben bu keretayı yaaa.:img-grin2 :img-grin2 allhım süperdi yaaa.angel hep olsaaaa.....gece bile izledim yenidenn.angel gelmiş kaçarmı hiç.:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
canım ya neyse yetişmişsin.
bu hafta ben de yarım yamalak izledim angel abimiz gelmese hiç bakmazdım ya:img-grin2
Ama Angel'in gözükme süresi neredeyse 15 dakikaydı.Gülümsedi,arkasını döndü ve gitti.Açıkçası üzüldüm.Bu bölüm ile beraber Angel'ıda çok sevdiğimi hatırladım.Gene Riley gene Riley.Ama odadan çıkmayacağım dediği ve buffy le angel odadan çıktıktan sonrada kıpırdamayacağım demesi çok komikti.keşke Riley "Angel geldi.Buffy eski aşkına döner en iyisi ben Buffy ile ilişkimi keseyim" diye düşünüp gitseydi.5. sezonda da var sanırım.Angel bir daha ne zaman geliyor?
Ama Angel'in gözükme süresi neredeyse 15 dakikaydı.Gülümsedi,arkasını döndü ve gitti.Açıkçası üzüldüm.Bu bölüm ile beraber Angel'ıda çok sevdiğimi hatırladım.Gene Riley gene Riley.Ama odadan çıkmayacağım dediği ve buffy le angel odadan çıktıktan sonrada kıpırdamayacağım demesi çok komikti.keşke Riley "Angel geldi.Buffy eski aşkına döner en iyisi ben Buffy ile ilişkimi keseyim" diye düşünüp gitseydi.5. sezonda da var sanırım.Angel bir daha ne zaman geliyor?
hmmm...
sonra bir bölümde daha gelecek ama buffy ve spike ın ilişkisi çok ilerlemiş olacağı için yüz bulamayacak hatta buffy nin yüzüne bakamayacak(buffy ve spike ı nerede gördüğü düşünülürse)
ama hangi böşüm hatırlamıyorum haliyle
valla angel ı ben de severim ama matematiksel olarak
spike>angel>riley bence
black_lola
11-10-06, 13:22
angel 5. sezon 7. bölüm olan fool for love'da flashback olarak var
ayrıca 5. sezon 17. bölüm olan forever'da da joyce için buffy'yi görmeye geliyor.
teşekkürler black_lola.bu arada sana katılıyorum sevgi benim içinde spike>angel>riley
black_lola
13-10-06, 17:44
valla angel ı ben de severim ama matematiksel olarak
spike>angel>riley bence
tabiki de aynı fikirdeyim bende
hatta riley'yi işin içine hiç sokmasak da olur
o adamdan nefret ediyorum ya
bir insan bu kadar mı uyuz olur
tabiki de aynı fikirdeyim bende
hatta riley'yi işin içine hiç sokmasak da olur
o adamdan nefret ediyorum ya
bir insan bu kadar mı uyuz olur
tabi buffy nin sevgililerini sıraladım yoksa riley listede olmasa da olur:img-grin2
MeRvE_1903
14-10-06, 13:36
teşekkürler black_lola.bu arada sana katılıyorum sevgi benim içinde spike>angel>riley
katiliyorum ama angeli rileyiden tabi coooooooooooooook daha seviyorum riley yüzünden 4. ve 5. sezona bakasim gelmiyo ya:icon_evil
Primeval / 14.10.2006
Adam, Riley’nin kalbinin üzerine yerleştirilmiş ve merkezi sinir sistemine bağlanmış olan bir çeşit davranış değiştirme aygıtı taşıdığını ortaya çıkarır. Buffy, Spike’ın ne yapmaya çalıştığını farkeder ve arkadaşlarını tekrar toparlayarak son bir darbe yapmayı planlar.
Enteresandır bu bölümde riley oldukça az sinir bozucuydu... ilk kez işe yaradığını söyleyebilirim.. aşırı güveni prof. walsh ın ona çip takmasına neden olmuş ki nasıl takmış anlamadım orası biraz saçma olmuş ...
spike yarım bıraktıı işi tamamlamaya çalışırken çeteyi barıştırmış oldu...
sonunda o kalbe kazık muabbeti çok iyiydi
buffy nin süperüstü güce kavuştuu sahne süperdi...
adamın kendimi geliştiriyorum deyip de çıkardıı silah biraz saçma oldu... adam değil kendini geliştiren josh whedon... adam sahneyi zayıf bulmuş bu bölümde adam a yeni bir güç daha vermiş...
sonunda üst düzey devlet yetkilisinin konuşmasında bir asi ve siviller diye bahsedip bir anlamda teşekkür ettiği konuşma ve arada fona giren savaş görüntüleri de süperdi
Harika bir bölümdü,Spike a son sahnede bayıldım.
Riley niye sevilmiyor anlamış değilim.Daha ne yapsın çocuk?ağzınla kuş mu tutsun?Angel gibi Spike gibi insanüstü gücü yokki.
Ne zamandır yorum yapmıyordum bu diziye...
Bu bölüm normal giderken birden heyecan arttı hatta gerildiğim birçok zaman oldu.
Buffy şükür ki uzun zamandır büründüğü *genç kız* profilinden çıktı *avcı kız*a döndü. İyice sıkılmıştım onun bu halinden. Zaten kendisi de itiraf etti. Sürekli Riley ile ilgilendiği konusunda.
Spike bu bölümde de her bölümde olduğu gibi çok tatlıydı. Çip diye tutturması, Buufy ile konuşmaları ve son karedeki davranışları çok komikti.
Scooby Çetesi'nin tekrar aramıza dönmesi iyi oldu. Herkesi geçtim de Will ile Buffy'nin aralarının kötü olması beni rahatsız ediyor.
Adam'ın Riley'nin arkadaşını ve Prof. Walsh'ı değiştirmesini hiç beklemiyordum. Her ikisi de çok farklıydı. Özellikle Prof. ürkütücüydü.Yalnız aklıma takılan konu şu oldu; Riley'nin arkadaşı iyi bir insandı. Adam onu tamamen mi değiştirdi yoksa zaten Riley'nin arkadaşında potansiyel bir kötülük var mıydı?
Dizi izlerken telefonum çalmıştı ve arkadaşımla konuşuyordum tam bu anda Buufy'nin korkunç gözlerini görünce öylece sustum. Dizi uzun zamandır göstermediği makyaj ve bilgisayar tekniklerini bu bölüme saklamış gibiydi.
Darkangel1
15-10-06, 13:59
Buffy'nin en beğendiğim düşman haklama bölümlerinden biridir. Riley'in neden Adam'ın yanına gittiği anlaşıldı. Onda da çip varmış. Adam sus deyince susması otur deyince oturması çok komikti ama asıl komik olan kesinlikle Spike'tı. Riley'in gözlerinin önünde parmaklarını şıklatması , yeleğini dürtüklemesi , çipler için " Birileri toplan almış galiba " demesi yardııııı :img-grin2 Bölüm boyunca " Çipektomi " diye ısrar edip durdu garibim :img-grin2 Willow'u tarif ettiği yerde dağılmamak mümkün müdür ?
- Şu boyda , kızıl ,cıvıl cıvıl , dahi , zeki :img-grin2
Gelde Spillow'culara ( Spike/Willow) hak verme şimdi Spike'ın mükemmel planı yine çenesi yüzünden dağıldı. Bu bölüm Buffy'de zeka hat safhadaydı. Olayları çözdü , grubunu toparladı. Willow'la halatlar eşliğinde sarılmaları , sonrasında Xander'a sarılmaları alemdi. " Aman tanrım gerçekten öleceğiz değil mi ? " diye sorması boşuna değil Xander'ın .Spike'ın bu birbirine düşürme olayında başarılı olmasının sebeplerinin onlarda farkındalar. En yakın arkadaş konumuda olsalarda birbirlerinden sır saklamaları , gruptan uzaklaşmaları , Buffy'nin uçkuruna düşmesi vs gibi olaytların onlarda farkındalar. Bu durumlar arada sırada birikip Scooby grubuna şöyle sağlam bir tokat atmasını biliyor. Bu bölüm Buffy'nin gelecek sezonlarda jenerikte kullanılacak girişi de kullanıldı.
Buffy'nin " I ** the slayer " konuşması güzeldi bu konuşmayı peeeek çoook kez dinleyeceğiz zaten . Bütün avcıların gücünü bir avcıda toplama fikri gerçekten güzeldi. Bunu neden 7. sezon finalinde de denemediler acaba ? Adam'ın Buffy'nin sergilediği olaganüstü güç karşısında hayrete düşmesi ve devamlı " çook ilginçç " demesi de komikti. O halde bile araştırma yapmaya çalışıyor. Matrixvari sahnelerle Adam yok edildi. Buffy'nin sondaki cümlesi de güzeldi.
- Bizim gücümüzün kaynağını hiç araştırmadın .Oysa senin gücünün kaynağı tam burada.
Bizim grubu tam zamanında yetişerek kurtaran Spike'ta kalbini kurtarmış oldu. Bayağı sevindi onu affettikleri için :img-grin2 Devler erkanı denemelerin başarısızlıkla sonuçlandığına karar verdi. Operasyon merkezinin harçla dolduruşup kapatılmasını söylediler ancak ileriki sezonlarda göreceğiz ki sadece terk edilmekle kalmış orası. Haftaya Buffy tarihinin en ilginç finalleriden biri var. Karakterlerin geleceği hakkında önemli ip uçları yakalayabileceğiniz bir bölüm kaçırmamanızı tavsiye ederim
bölüm harikaydı bence.spike her zamanki gibi bu bölümde de çok tatlıydı.:img-kiss: önce scooby çetesini birbirine düşürdü sonra (dizinin en sonunda) onlarla dostluk kurmaya çalıştı.ayrıca iblisi sigara ile yaktığı sahne çok hoşuma gitti."sigaranın faydaları" eğer sigara olmasaydı Spike ölmüş olacaktı.:icon_cry
haftaya buffy nin sezon finali var...Ama saat 24:00 te.ondan sonraki hafta 23:45 bu cnbc-e de gittikçe kaydırıyor buffy i.oldu olacak saat 1 e koysunlar.isterlerse 4 e koysunlar.ben genede alarmı kurar kalkarım.
ve benim merak ettiğim bir şey var.dergide restless bölümünü anlatıyordu.
Buffy,Giles ve Spike'a oyun parkında rastlayan Xander, kum havuzunda oynayan Buffy'i dikkatli olması için uyarıyor.Sonra kum havuzu çöle dönüşüyor.
Spike oyun parkında oyun mu oynuyor??:img-kiss: çocukluğu geldi aklına garibimin.
black_lola
18-10-06, 14:23
.
Spike oyun parkında oyun mu oynuyor??:img-kiss: çocukluğu geldi aklına garibimin.
daha önceki izlemelerimden hatırladığım kadarıyla spike salıncakta sallanıyordu
öyle birşeyler kalmış aklımda :img-grin2
spike ve salıncakta sallanmak :S baya eğlenceli bir bölüm olacak.
black_lola
20-10-06, 21:04
spike ve salıncakta sallanmak :S baya eğlenceli bir bölüm olacak.
yani emin değilim ama aklımda öyle kalmış
yani izleyeli baya bi zaman olmuştu daha ilk oynayışındaydı
ama bölümle ilgili beynime yerleşen iki sahne varki oda ilk avcının giles'ın kafana baltayı geçirmesi ve birde xander'ın willlow tarayı dondurma arabasında gördüğündeki bakışları ve onları izlemesi. çok komikti bu sahne ya
hatırladıkça hala gülümsüorum.
zavallı xander. çok şeker...
bu akşam izleyip göreceğiz.Çok merak ediyorum.İlginç bir bölüme benziyor.
Restless / 21.10.2006
4. Sezon Finali. Kazandıkları zaferden sonra bir türlü uyku tutmayan Buffy, Xander, Giles ve Willow geç saate kadar oturarak film izlemeye karar verir. Ancak kısa sürede hepsi uykuya yenik düşer. Gördükleri rüyalar kabusa dönüşür, çünkü kötü bir güç her birini rüyasında takip etmeye başlar.
black_lola
21-10-06, 15:29
dizinin en ilginç bölümlerinden birini izlemeye hazır olun
özellikle de spike'ı salıncakta sallanırken görmek isteyenler için
ama favori sahnem spike'ın giles'ın rüyasında poz verdiği sahne
çok ama çok şeker
ayrıca bu günkü bölümde tüm rüyalarda olan peynirli adama dikkat!!!
arkadaşlar bi sitede vampirler hakkında yazı buldum.
Vampir mevsimine girdik
Dizilerin de filmlerin de konuları hep aynı.. Başrolde "Vampir" tabir edilen bazı şahıslar var..
Bunları ön çenede, ikisi yukarıda ikisi aşağıda dört adet köpek dişinden teşhis ediyoruz..
Bu köpek dişleri hayvanlardaki gibi diğerlerinden uzun ve sivri.. Vampir şahsa faydası şu..
Kurbanın boynunu ağzıyla kapıp kıstırdığında dişler içeriye saplanıyor.. Vampir şahıs çıkan kanı emiyor.. Amaç sağlıklı beslenmek..
Peki neden gidip kan bankasından bir kiloluk poşet almıyor DA insana musallat oluyor de