Tüm Versiyonu Göster : Buffy Bölüm Yorumları

Sayfalar : [1] 2 3 4

sudem
09-04-06, 10:58
08.04.2006
EARSHOT

Buffy, iki yaratıkla savaştığı sırada bir sıvı üzerine bulaşır ve derisinin altına iner. Bu durum ona yeni bir güç katar. Fakat sahip olduğu akıl okuma yeteneği yüzünden çıldıracağından korkmaktadır. Yine de Angel'ı Faith konusunda sorguya çekmekten geri kalmaz. Bu sırada arkadaşları da Buffy'den çekinmektedir. Buffy kafeteryada oturduğu sırada, birisinin ertesi gün okuldaki bütün öğrencileri öldürmeyi planladığını duyar. Buffy'nin durumu giderek kötüleşmekte, aynı zamanda katili bulmak için zamanları daralmaktadır.

sudem
09-04-06, 11:10
Allahım ne komik bir bölümdü..
buffy ile smallville ve x files bölümleri birbirine benziyor..hep aynı konular akıl okuma,telekinetik,vampir,hızlı olma vs..herhalde istediğimiz ama elde edemediğimiz şeyler olduğu için...
dün kanalın gazabına uğradım hem de iki kere.cold case ve buffyi erken başlattılar..biri bana buffy ile iblis arasında ne olduğunu anlatırsa sevinirim :)
xander çok komikti..buffy çok şirin..
X:61,62,çıplak resiimler,çıplak kadınlar,çıplak buffy :img-hyste
(buffynin burada yüzünün şekilden şekilde girmesi muhteşemdi)

W:cordi'ye bak.hayır bakma.o bir öğrenci.
(buffy film izliyor gibiydi)

B:giles ile mi seviştin?
B:arabanın üstünde mi?
B:iki kere mi?

G:eğer işin yoksa biraaz egzersiz yapalım mı?
B:tabi.eğer sen annemle sevişmek için çıkmayacaksan..:img-hyste

şimdi yalnzı ben oz un derdini anlayamadım..onu da anlatırsanız sevinirim.
ayrıca aslında xander kimin cinayeti planladığını başta tahmin etmiş.o da güzel bir durumdu..
yalnız jonathan ile ilgili konuşmak istiyorum..onun silahı suikast filmlerinde biliyorum keskin nişancılıkta kullanılıyor..yani insan kendini öldürmek için neden normal bir silah yerine o silahı alır ki?hem öyle bir silahla katliam yapmak çok zor yani taramalı değil ki..bu bence tamamen senaristlerin bizi kandırmaya çalışmasıyla alakalı ama azıcık aptal yerine koymuşlar bence bizi..

Angel-us-
09-04-06, 12:17
Silah tek atışlık silahtı, tek kişinin beynini dağıtır ama topluluğa bişey yapamaz :) Zaten eleman da kendisini en tepede öldürüp dikkat çekmek istiyodu sanırım ölümüyle... Tabii bi aldatmaca da var o kadar uğraştı tabanca bile yeter o konuda haklısın..
Ya Xander süper komediydi ya, tek düşündüğüm seks diyip kaçtı ya Buffy nin yanından koptum orada gecenin 4 ünde :D
Son anda fare zehirini görmesi de süperdi :)

sudem
09-04-06, 13:02
evet tam da jöleyi yiyecekken kadını görü ya fare zehiri kutusuyla komediydi..ben de koptum orada.
siz haşaratsınız.. http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gif

sbuffy
09-04-06, 13:46
son sahnede buffynin annemle mi sevişeceksin dediğinde gilesın ağaca çarpması da ayrı bir komediydi:)
xander kadar wesleyde komediydi.o bir öğrenci düşünme deken buffynin onu izleyişi çok komikti.birde kapıdan da benim düşüncelerimi okuyabiliyormusun ona göre durucam da dediğinde koptum:)
angella olan konuşmasıda süperdi.özellikle angelın benim aklımı okuyamazsın dediğinde buffynin ifadesi çok komikti:)

tubi
11-04-06, 12:33
ya siz hangi bölümlerden bahsediyorsunuz? bu hafta vardı da ben mi kaçırdım yine?

Angel-us-
11-04-06, 14:28
Geçtiğimiz Cumartesi[8 Nisan] gece 4 de izledim ben. 3. sezonun sondan ikinci bölümü sanırım ya da öyle bişey :)

tubi
11-04-06, 14:55
Ya normalde cnbc e - de cumartesi 23,00 de veriyorlardı. Fakat ben nedense rastlayamadım. Tabi gece 4 e kadar da oturmadığım için bilemiyorum :)

Angel-us-
11-04-06, 15:19
Ben 23.00 de olanı izlemiyorum, ama şöyle bişey var 23.00 de vermemişse gece de vermiyor(istisnalar hariç). Bu mantıkla 23 de de yayınlandı dizi demek ki.

sbuffy
11-04-06, 15:50
ben cnbceyi açtığımda buffy ile giles iblis hakkında konuşuyorlardı ama yayın saatine hiç dikkat etmedim:)

sudem
11-04-06, 16:16
buffy den önce yayınlanan filmin süresine göre dizinin saati de değişiyor..bu hafta 23.45te yayınlacaktı ama 23.30da başladı..ve ben tabi ki 10 dksını kaçırdım... :icon_evil
neyse yine de güzel bölümdü etkisi üzerimde o yüzden bişi demiyeceğim fazla :img-icecr

tubi
11-04-06, 16:20
hmm anladım.. o zaman bu cumartesi ben ne olur ne olmaz saat 23,00 de açayım bitene kadar beklerim artık..

eflatuni
12-04-06, 00:19
ben herzaman teleteks e bakıyorum ona göre ayarlıyorum kendimi çünkü yayın saati yayınlanan filme göre değişiyor...

neyse güzel bir bölümdü.. ben angel hastasıyım sırf angel i daha iyi anlamak için ve bazen bazı sahnelerin önceki sezon bölümleriyle bağlantısı olduğundan buffy nin tekrar bölümlerini sektirmeden izliorum pür dikkat... buffy i pek sevmiom.. ancak bu bölümde buffy ye inanılmaz üzüldüm içim gitti kıza.. hasta olmasına yataklara düşmesine alışık deilim.. o hasta olunca tüm grup yarım sanki..

bu arada willow buffy nin en yakın arkadaşı olduğu halde onun hakkındaki düşünceleri pek iyi değildi.. belki anlıktı ama tuhaftı.. gerçekten en yakın dostlarımızın aklından geçenlerde yaptıklarının ve söylediklerinin tam tersimi :blush:

bone88
14-04-06, 00:16
Allahım ne komik bir bölümdü..
buffy ile smallville ve x files bölümleri birbirine benziyor..hep aynı konular akıl okuma,telekinetik,vampir,hızlı olma vs..herhalde istediğimiz ama elde edemediğimiz şeyler olduğu için...
dün kanalın gazabına uğradım hem de iki kere.cold case ve buffyi erken başlattılar..biri bana buffy ile iblis arasında ne olduğunu anlatırsa sevinirim :)
xander çok komikti..buffy çok şirin..
X:61,62,çıplak resiimler,çıplak kadınlar,çıplak buffy :img-hyste
(buffynin burada yüzünün şekilden şekilde girmesi muhteşemdi)

W:cordi'ye bak.hayır bakma.o bir öğrenci.
(buffy film izliyor gibiydi)

B:giles ile mi seviştin?
B:arabanın üstünde mi?
B:iki kere mi?

G:eğer işin yoksa biraaz egzersiz yapalım mı?
B:tabi.eğer sen annemle sevişmek için çıkmayacaksan..:img-hyste

şimdi yalnzı ben oz un derdini anlayamadım..onu da anlatırsanız sevinirim.
ayrıca aslında xander kimin cinayeti planladığını başta tahmin etmiş.o da güzel bir durumdu..
yalnız jonathan ile ilgili konuşmak istiyorum..onun silahı suikast filmlerinde biliyorum keskin nişancılıkta kullanılıyor..yani insan kendini öldürmek için neden normal bir silah yerine o silahı alır ki?hem öyle bir silahla katliam yapmak çok zor yani taramalı değil ki..bu bence tamamen senaristlerin bizi kandırmaya çalışmasıyla alakalı ama azıcık aptal yerine koymuşlar bence bizi..
hemen anlatıyım... bölüm buffy iki ilkel görünüşlü iblisle dövüşürken başladı derken buff birini kesti dieri kaçtı ... ölen iblisin kanı buffy nin eline bulaştı.. sonra derisinden içeri girdi buffy olanları giles a anlatınca bir araştırma yaptılar ve bazı kaynakların'iblisin bir özelliği kurban a geçecek' tarzındaki yorumu na giles pek inanmasa da buffy bayağı korktu.. kuyruğunun çıkmasından ya da öldürme isteği duymaktan vs.

bone88
14-04-06, 00:21
hemen anlatıyım... bölüm buffy iki ilkel görünüşlü iblisle dövüşürken başladı derken buff birini kesti dieri kaçtı ... ölen iblisin kanı buffy nin eline bulaştı.. sonra derisinden içeri girdi buffy olanları giles a anlatınca bir araştırma yaptılar ve bazı kaynakların'iblisin bir özelliği kurban a geçecek' tarzındaki yorumu na giles pek inanmasa da buffy bayağı korktu.. kuyruğunun çıkmasından ya da öldürme isteği duymaktan vs.

herhalde bu kadarını kaçırmıştın ama gaza geldim bitiricem... derken bizim scoobby gang otururken buffy xander ın bişi söylediğini duydu buna cevap verdi... xander da aklımı okudun diyincebuffy kendine geçen özelliği keşfetmiş oldu... giles a açınca giles neler düşünürken buffy bunu eğitim hayatında kullanmaya karar verdi ve edebiyat tarzı bir dersi bi ineğe cehennem etti... öğretmenin aklını okuduğu için onun üniversite tezinden bile alıntılar yaptı... sonra buffy okulda dolaşırken amerikan genç erkeğinin düşünceli tacizine uğradı.. burdan sonrasından alıntı yaptığına göre muhakkak izlemişsindir... umarım yardımcı oldum geç de olsa...

bone88
14-04-06, 00:24
buffy den önce yayınlanan filmin süresine göre dizinin saati de değişiyor..bu hafta 23.45te yayınlacaktı ama 23.30da başladı..ve ben tabi ki 10 dksını kaçırdım... :icon_evil
neyse yine de güzel bölümdü etkisi üzerimde o yüzden bişi demiyeceğim fazla :img-icecr
cnbc e bu aralar iyice bozuttu zaten eskiden 23 07 derse 23 07 de gösterirdi ... şimdi bi saat söylüyo film devam ettikçe o saat değişiyo kanala ve dergiye biçok kez şikayet maili de attım ama heralde benden başka herkes sessiz... siz de bi el atın da (mail atın) su kanala biraz dizilerine saygı göstersin

sudem
14-04-06, 10:32
15.04.2006
CHOICES

Buffy ve arkadaşları Yükseliş Günü için gereken enerjiyi içeren bir kutuyu ele geçirince Vali, Willow'u rehin alır. İki taraf adil bir değiş tokuş yapmaya karar verir ve kafeteryada buluşmak için sözleşir; ancak hem Vali'yi hem de Buffy ve arkadaşlarını başka bir sürpriz beklemektedir.

not:cnbce.com'da dizinin yayın saati 00.15 olarak gösterilmektedir.

sudem
14-04-06, 19:38
ben bişi sormak istiyorum.. I WILL REMEMBER YOU bölümü yayınlandı mı yayınlanmadıysa bu hangi bölüm?

Angel-us-
16-04-06, 01:33
Yayınlanmadı o bölüm, zaten o sanırım Angel ın bir bölümü. Angel da Buffy nin 4. sezonuyla başlıyor şu an cnbc e de 3. sezonun sonlarındayız.
01 gibi verdiler diziyi, teletext de 00.45 di yine gecikti yani alıştık gerçi :)
Olağan bir bölümdü ama kasadan örümcek çıkması bence saçmaydı ya hani böyle daha karizma bişey çıkabilirdi. Buffy-Angel diyalogları ve de Başkan ın onlara anlattığı şeyler güzeldi :)

angel_us
20-04-06, 15:46
O başkana sinir oldum yaaa... En sondaki buffy angel çok iyiydi yaa.. Var mı siz de videosu yükleyen var mı bu bölümleri..

sudem
22-04-06, 20:28
22.04.2006
THE PROM

Xander ve Cordelia mezuniyet balosu için alışveriş yaptıkları sırada, dükkana bir zebani girer ve insanlara saldırır. Oz, güvenlik kamerasını izlerken dükkanın dışında Tucker adında bir çocuğun elinde bir kumandayla durmakta olduğunu farkeder. Angel ile ilişkilerinin bitmesinin ardından Buffy, arkadaşlarının mezuniyet balosunun tadını çıkarabilmeleri için, üç cehennem zebanisiyle dövüşmek zorunda kalacaktır.

not:dizinin yayın saati 23.30 ama siz yine de 23den itibaren kanalı takip edin :)

Angel-us-
23-04-06, 03:49
Müthiş bir bölümdü Angel-Buffy ayrılıyor diyaloglar çok güzeldi, beklediğime değdi yani.. Haftaya olan bölüm 3. sezonun finali olacak.

sudem
23-04-06, 11:00
evet dizinin sezon finali geldi ama cnbce angel konusunda herhangi bir bilgi vermiyor :(
bölüm güzeldi..özellikle balo sahnesi..buffye verilen ödül çok çok anlamlıydı...
elinde o sahne olan varsa eklerse sevinirim
o kasaba gerçekten çok gairp bir yer..hangi zihniyet baloya damsız gideceği için intikam olarak zebani yetiştirir :icon_evil
wes ile gilesın cordiyi dansa kaldırma konuşması komikti.. :)
ayrıca wes cordiyi gördüğündeki hali ve gilesın olayı anladığındaki yüz ifadesi çok çok tatlıydı
bu arada gerçekten buffy i kızı gibi gördüğü bu bölümde ciddi halde belli oldu..
angel konusunda *şimdi burada dondurma gerekli* demesi ve baloda buffy e şemsiye verildiğinde yüzündeki gurur çok çok etkileyiciydi
angel ile buffy birbirlerine çok çok yakışıyorlar
bu arada şunu bir kez daha anladım angela aşk yaramıyor..hem buffy de hem cordi de çok duygusaldı ama onlar yokken angel dizisinde mesela çok karizmatikti.böyle acıların çocuğu yüzü takınıyor sinir oluyorum..

sbuffy
23-04-06, 11:03
angelın buffye ayrılma nedenini açıkladığı sahne çok etkileyiciydi.
bölümdeki en komik replikler ise:
giles: pembe takım giymeyi düşünüyorum şimdi yükselişe geçebilir miyiz
angel:mezuniyet artisinden daha önemli şeyler var buffy
buffy:tamam giles
giles:biim zamanımızda böyle şeyler yoktu çünkü erkek okulunda okuduk
wesley:biz alt sınıftaki öğrencileri kız gibi giydirip soyunmalarını seyrederdik
wesley:çok sıcak.sos
wesley:smokinlilere saldıracak bir zebaninin olacağı partiye gitmek için para verdim.
angel:buffy çocukların olsun isteyeceksin
buffy:ben japon balığımı bile öldürdüm.

sudem dediğin gibi angelın aşktan yana hiç şansı yok.birde angelın ilk sezonunda bir polis vardı onunla da bir türlü yıldızı barışmamıştı.

sudem
23-04-06, 11:13
cordi bir de wes e smokin giydiğinde bond a benzeyeceğini düşünüyorum dedi ya çok güldüm...
bu arada xanderın ne kadar güzel bir kalbi olduğunu da anlamış oldu bu bölümde isteseydi cordinin fakir olduğunu söyleyebilirdi ve o elbiseyi almak zorunda da değildi..cordiye çok güzel görünüyorsun derkenki bakışı çok etkileyiciydi..
jonathanın damı nasıldı farkettiniz mi?maaşallah güzel bir kızdı.zaten giles durumu görünce çok hoşuna gitti :)
ben angelın ilk sezonunu izleyememiştim :(

sbuffy
23-04-06, 11:26
o jonathandı dimi bende heralde yanlış gördüm diye düşünmüştüm:)
xander iyi biri olmasının yanısıra cordye de değer verdiğini kanıtlamış oldu.will ve ozda çok şirindi:)
giles zaten buffye hep babasıymış gibi davranıyor ve bunu bazen tavırlarıyla bazen sözleriyle belli ediyor.buffynin avcılık testinden geçtiği zaman konseydeki adam bile sen ona babalık duygusuyla yaklaşıyorsun demişti.
umarım cnbce angelı gösterir.çünkü angel da çok iyiydi özellikle 5.sezonu müthişti.

sudem
23-04-06, 11:40
evet zaten bu yüzden giles konseyden atıldı... :img-cray:
ama giles konseyden atılmasaydı wes diye biri olmayacaktı :icon_whis tamam şuan ciddi halde pısırık ama angel dizisinde angeldan sonra ikinci karizmatik insandı
angel gösterilmeli çünkü angel ve buffy nin birbirlerine konuk olduğu bölümler vardı ayrıca konular birbirleriyle alakalıydı... :img-pilot
dizinin tekrarını izlemenin şöyle bir avantajı var hiç ara yok sezon finalinden hemen sonra diğer sezonun prömiyeri gösteriliyor sadece 1 hafta bekliniyor :)

Angel-us-
23-04-06, 12:38
Buffy nin 4. sezonu ve Angel ın 1. sezonu zaten efsane bölümleri barındırıyor içinde..
Ama 3. sezonda da çok güzel bölümler vardı özellikle Angel ın geçmişine dönüldüğü ve kendisinin güneşin doğumunda intihar etmek istediği bölüm müthişti..
Bir de önerim gece izleyin müthiş oluyor :)

dazzle
23-04-06, 16:07
cidden harika bir bölümdü agladim diyebilirim neredeyse buffynin annesi hakliydi belkide ama ben ayrilmalarini hiç istemedim angel gidiyo ve ben çok üzülüyorum angelin mezbahada buffyi gördügünde seni özledim demesi çok güzeldi bu bölümde wes e sinir oluyorum ama angelın son 2sezonunda adam süper karizma oluyooo:):Dgeçen haftada izleyemedim geçen hafta angel ve buffy sarilarak oturmuş konuşmuş o bölümün videosu olanlar koyabilirmi lütfennn çok istiyorum görmek bu arada elimde angelın gördügü rüyanin videosu var birazdan koyacam

eflatuni
23-04-06, 21:27
bir önceki bölümü bende izlememiştim... link verirseniz çok mutlu olurum...

bölüm harikaydı.. buffy nin willow un kucağına yatıp ağlaması öylesine içtendiki... içim gitti... söylencek bişey yok.. ben aylardır asıl bundan sonrasını Angel i bekliyorum...

bencede angel a aşkından salak oldum havaları yakışmıyor.. ne yaptığını bilen kararlı ve içindeki vicdan azabından kaynaklanan kederli görüntüsü daha etkileyici... daha karizmatik... ve hala çok zayıf...

Angel-us-
23-04-06, 23:22
Angel ı Angel yapan aşkıdır yalnız bunu unutmayın. Diziye göre cehennemden insanlık için dönmedi hatırlarsanız, aşkı için döndü...
Ha diğer hali de karizmatik baya o ayrı :)

Darkangel1
24-04-06, 12:10
Buffy tarihinde belki de avcıya duyulan minnettarlığın sergilendiği tek bölüm olan " Prom " u izledik. Acı , aksiyon ve bolca gözyaşı vardı. Buffy'nin uyumasını seyretmeyi pek seven ki bunu Angelus'a dönüştüğünde bile söylemekten çekinmeyen yakışıklı vampirimiz kedi misali göğsüne kıvrılan Buffy'e mutlu bir görüntü çiziyordu. Taa ki Buffy düşüncesizce bir hareketle üstelik bunu ilk kez de yapmıyor perdeyi açana kadar . Neredeyse yanacaktı bizimki :icon_whis

Sonrasında ziyarete gelen Joyce'la çok ciddi bir konuşma yaptı. Bu arada geniş evleri sevdiğini söylemesi dikkatinizi çekmiştir umarım. Çünkü L.A de ilk evi 2 katlı bir daire 2. si bir oteldi :good: Joyce bir geleceklerinin olmadığını söylerken Angel zaten uzun süredir bu konuya kafa yorduğunu ilk kez açık etti. Sonrasında gördüğü rüya zaten ne kadar çelişki içinde olduğunu ve umutsuz olduğunu gösteriyordu.

Buffy sürekli Balodan bahsederken sonunda baklayı ağzından çıkardı ve ayrılmak istediğini söyledi. Bu sahnelerde ben Sarah'ı tebrik etmek istiyorum. Kırık ses tonundan , bakışlarına , yaşlı gözlerine kadar mükemmel bir inandırıcılık içindeydi. Tam aksine Angel'a fazla soğuk göründü. Yane hayatının aşkından ayrılırken hiç mi insanın boğazı düğümlenmez be. :fighting2 Neyse sert görünüp işini kolaylaştırmaya çalıştığını düşündüm. Konuşmalarında Angel'a katılıyorum. Aslında Buffy bile bunların bilincinde ama aşık bir liseli olduğu için gerçeklerle yüzleşmesi o kadar da kolay olmuyor. Bir de bu kadar acı ve olay arasında huzur bulduğu tek kişinin çekip gideceğini öğrenmesi ona daha fazla koymuştur eminim. Will'e ağladığı sahne içimi burkmadı desem yalan olur. Gerçekten üzülüyordu " Ölmemeye çalışıyorum " sözü ne kadar acı çektiğini gösteriyor zaten. :img-bye2:

Cordelia'nın sırrı ortaya çıktı ve Xander şok oldu. Uzun zamandır çevresinden sakladığı artık fakir olduğu gerçeğini , onu kabul eden üniversitelerin hiçbirine gidemeyeceğini anlatan Cordelia'nın aslında ne denli sağlam sinirlere sahip biri olduğunu da öğrenmiş olduk. Bu kadar zamandır çevresini sarmış hiçkimsenin çektiklerini fark etmemesi ve kendini acındırmak yerine savunmaya geçerek bunu kendine saklamasını ben taktir ettim. Alay edeceklerinden elbetteki korkmuştu ama eminim alay etselerdi de ağızlarının payını vermesini becerirdi Cordy :D

Cordelia ve Wesley arasında artan yakınlık beni gülmekten öldürüyo yaa. Cordy ona James Bond gibi olacaksın deyince ileriki sezonlar Wesley'in taş hali aklıma geldi ve Cordy'nin ileri görüşlülüğünü taktir ettim. Allah söyletti herhal Ayrıca sadece smokin giyenlere saldırdığını da fark eden kişi o oldu Buffy'nin balo mutlaka olacak saçma konuşması ardından görevler bölüşüldü. Kaderin bir cilvesi Angel kan alırken karşı karşıya geldiler. Angel'ın bu vampirliğinden utanan tavırları sinirlerimi bozuyor. Kan aldığı için utanmasına ne gerek var o bir vampir Buffy'de bunun farkında neden Cordy gibi bunun önemsiz bir ayrıntı olduğunu söyleyip rahatlatmıyor adamı yafz. Bu arada Buffy'nin ettiği " McPlasma " lafı beni iki saat kopardı yane :D :D

Herkesler baloya şık geldi ama Cordelia'nın giydiği elbise gibisi yoktu bence. O kadar iyi taşıyordu ki. Wesley zavallıcık boğulacaktı onu görünce Xander'la arasındaki buzların sonunda erimesi de balo sayesinde oldu ve Cordelia gerçek anlamda bir teşekkür etti. Bu arada yaratıkları yetiştiren Tucker'ın ileride bizim en sevdiğimiz karakterler arasıonda girecek Andrew'in ağabeyi olduğunu da belirtelim ;)

Buffy'e verilen hediye onun için gerçekten önemliydi. Kimliğini gizlemeden insanları kurtarmasının bir sonucuydu belki de ama o taktir edilen ve hediye verilen ilk avcıydı. Şimdiye dek sarf ettiği çabanın karşılığını alması beni çok memnun etti. İlk izlediğimde gözlerim dolmuştu bu sahnede şimdi biraz daha rahat izledim. Buffy'e ikinci armağan Angel'dan geldi ve büyük gecede yanında yer aldı. Smokin esmer adamı pek yakışıklı yapmıştı itiraf etmek gerek Buffy'e bunun bir anlamı olduğunu düşünme derken Buffy " Sorun değil seni anlıyorum " dedi. Bu her ne kadar acı versede Angel'ın gideceği gerçeğini kabul etmeye başladığı ilk andı. Önümüzde heyecan dolu geçecek 2 bölüm var tv nizin başından ayrılmayın cumartesi geceleri. :img-bye2:

BU ARADA SENARYOLAR BÖLÜMÜNDE ANGEL SEZON 6 " DESTİNY " YAYINLANMAYA BAŞLAMIŞTIR . BİLGİNİZE

michelle
27-04-06, 01:34
Bu bölümlerin ilk verdildiği zamanı helede Angel'ın yükselişten sonra gidişini hatırlıyorumda ağlamaktan helak olmuştum hala Angel'ı diziden ayırmalarını kabul edemiyorum ve böylesi efsane bir aşkı bitirmelerini...hiçbir zamanda kabul edemeyeceğim...
Angel dizisi çok güzeldi hatta bence Buffy'i bile solladı ama Angel'da Buffy'de kalsaydı dizide bu kadar saçmalama olmazdı...
Bu haftaki ve bir sonraki bölümü izledikten sonra Buffy defterini kapatacağım...ta ki Hush ve The Gift bölümlerine kadar... :blush:... Arada Angel'ın geldiği bölümleride izlerim tabii....

bone88
27-04-06, 23:24
buffy angel aşkının ne kadar ölümsüz olduğunun tam bir kanıdıydı... ayrıca xander ın kişiliği hakkında da önemli bilgiler verdi bize... xander buffy boyunca hiç çok önemli bir rol alamamış olsa da karakter olarak en karakterli karakter :img-icecr biraz olgunluk eksikliği var o ayrı ama onun dışında xander zaten buffy nin gizli kahramanıydı... (faith den sonra)

sudem
28-04-06, 23:27
29.04.2006
THE GRADUATION DAY

Buffy'nin dikkatini yükseliş gününden uzaklaştırmak amacıyla, Vali, Faith'e Angel'ı zehirlemesini emreder. Willow ve Giles, kullanılan zehrin çok eski zamanlardan kalma bir karışım olduğunu keşfeder. Bu sırada, Vali büyük örümceklerle beslenirken odasına giren bir vampir Faith'in dairesinde bir şeylerin ters gittiğini kendisine bildirir.

not:dizi saat 23.45'te yayınlanacak.

Angel-us-
30-04-06, 00:02
Bu sefer gece 4 de izlemedim :)
Faith yaralandı bakalım neler olacak tam yarıda kestiler.

eflatuni
30-04-06, 00:06
....bekle ki geçsin bir hafta... izlemedim aslında bu bölümleri ama sonuç itibari ile neler olacağını az buçuk biliyorum... genede ayrıntılar heyecan verici.. faith te kök söktürmüş buffy e... takım harika.. wesley tam bir embesil... nasıl bir karakter o öyle... nasıl bir değişim geçirmiş...

Angel-us-
30-04-06, 00:29
....bekle ki geçsin bir hafta... izlemedim aslında bu bölümleri ama sonuç itibari ile neler olacağını az buçuk biliyorum... genede ayrıntılar heyecan verici.. faith te kök söktürmüş buffy e... takım harika.. wesley tam bir embesil... nasıl bir karakter o öyle... nasıl bir değişim geçirmiş...
Angel ın son sezonunda en karizmatik karakterlerden biri oluyor Wesley ama Buffy de harbiden ezik :)
Wesley-Fred aşkı efsanedir.

sudem
30-04-06, 00:34
faithten onu gördüğüm ilk günden beri nefret ediyordum ama bu bölümde yani ne diyim...
buffy de çok saf..refleskleri çok güçlü istese çekerdi faithi ama yapmadı..
oz a hastayım ya...will konuşurken daha doğrusu paniklerken :) oz un böyle bir şey yapmasını bekledim ve yaptı aferim ona :)
anya çok tatlıydı bence..xanderın da hoşuna gitti anyanın ondan hoşlanması
belediye başkanının örümceği yemesi muhteşemdi..sbuffyim bayılmıştır o sahneye :)
iblisin resminin olduğunu sayfayı açan xanderın yüzü görülmeye değerdi..
ayrıcaaa giles çok çok tatlıydı bu bölümde..wes ile eskrimi..sonra başkana ve wese kafa tutması :)
öylee bitti bir sonraki bölüm güzel olacak tabi...

eflatuni
30-04-06, 01:12
wes wes wes... kesinlikle angel de mükemmel... onun ilk hallerini bilmiyordum bana ilginç gelen bu.. adam harika bir değişim geçirmiş.. fenada olmamış.. fred dedinde of.. of... " neden kalamıyorum.... "

faith i beğeniyorum.. ben onu tanıdığımda iyi -yani en azından katil olmaktan suçluluk duyan- bir kızdı.. daha soğrusu eliza olarak sempati duyuyorum.. kendi tarzı olan biri... bu bölümlerde her ne kadar angel ve buffy i uğraştırsada boş bir karakter değil... üstelik calling true da da pek beğenmiştim...

bone88
30-04-06, 01:36
cidden angel da çok yetenekliydi wesley kolundan çıkan bıçak filan... ama cidden çok ezikmiş angeldan tanımasam içimden suratına bi tane çakmak geçecek... o arada faith de angel ın sonlarında özellikle angelus olduğu bölümlerde çok faydalıydı... ki sonra buffy ye de geri dönmüştü final sezonunda

bi de benim bildiğim fred in wesley le olan aşkı değil gun la olan aşkı sürmüştü... wesleyle hiçbirşey yaşamadılar

ve ben de çok severim eliza yı buffy vurdukça içim acıdı... zor izledim o sahneleri

Angel-us-
30-04-06, 14:23
bi de benim bildiğim fred in wesley le olan aşkı değil gun la olan aşkı sürmüştü... wesleyle hiçbirşey yaşamadılar

Yazık ki Angel ın son sezonunu[5. yani] izlememişsin. Ilyria ve Spike var 5. sezonda desem sana yeterli olur :)
Angel-Buffy aşkından sonra en büyük aşktır Wes-Fred aşkı..

bone88
30-04-06, 14:41
Yazık ki Angel ın son sezonunu[5. yani] izlememişsin. Ilyria ve Spike var 5. sezonda desem sana yeterli olur :)
hayır angel ı 1. sezondan 5. sezona kadar kesintisiz izledim...
eminim winifred le wesley arasında büyük birşey olmadı ...
ama Ilyria-wesley arasında bişeyler olmuştu...
şimdi hatırladım

Angel-us-
30-04-06, 14:51
Oldu oldu sen merak etme, sonra Winifred [Mini değil] Ilyria adlı iblise dönüştü. Ve Wesley nin Fred e olan aşkını iblis haliyle anladı :)

sbuffy
30-04-06, 15:00
sudemcim o sahnede gözümü kapattım:img-hyste faithi bende seviyorum.bu bölümde başkanla ailesi hakkında konuşurkenki haline üzüldüm.buffy gibi etrafında onu seven,güvenen ve onun için birşeyler yapan dostları olmadığı için bu hale gelmiş.angel ona dostluğunu kanıtladığı için zaten angelusa dönüştüğünde ona elinden geldiğince yardım etmişti;)
gilesa bende bittim.buffye onu yiyeceğini söyledeğinde başkana saldırması süperdi.tabi başkanın cevabı da aynı derecede hoştu:bu çocuklar seni örnek alıyorlar.hiç hoş değil:)
anyayı pek sevmem ama xandera beraber gidelim dediği sahnede çok şirindi.xander ölmeyi tercih ediyorum diyip giderken arkasından öpüşmüycekmiyiz demesine çok güldüm:img-heh:
wes buffyden ayrılıp angelın yanına gelmeden kendini epeyce geliştirmiş anlaşılan:img-dirol ben fredle westen çok fred ve gunn çiftini çok beğeniyordum.ikisi çok şirindi:img-angel

bone88
30-04-06, 17:08
Oldu oldu sen merak etme, sonra Winifred [Mini değil] Ilyria adlı iblise dönüştü. Ve Wesley nin Fred e olan aşkını iblis haliyle anladı :)

ben zaten wesley fred e aşık deildi demiyorum... gun da wesley de platonik aşıktı fred e gun kazandı wesley platonik kaldı

Angel-us-
30-04-06, 17:39
Arkadaşım işte daha sonradan Fred geldi ve seni seviyorum dedi 5. sezonun ortalarında. Hatta ilk zamanlar Wesley, Fred in verdiği sinyalleri görmezden geldi bi yanlış anlaşılma olur diye. Zaten pek de uzun sürmedi, sonradan Fred, Ilyria ya dönüştü maalesef ve Wesley de ölü gibi ortalarda dolaştı.

sudem
30-04-06, 17:45
bir dk ya.. Fred, Ilyria olmadı mı?oldu..ama Ilyria spike ile bişi yaşamadı ki?

eflatuni
30-04-06, 19:38
...tam olarak bişey yaşadılar demek zor... spike fred kende ona ilgi duyuyor gibiydi ama ılyrıa olduktan sonra aralarında güzel bir kimya oluştu buna aşk demek doğru olmaz..

Angel-us-
30-04-06, 20:41
Hoppala tam karıştı, ya Spike ı araya sokan kim şimdi :D

sudem
30-04-06, 23:28
Hoppala tam karıştı, ya Spike ı araya sokan kim şimdi
sen :icon_whis ama tabi yanlış da anlamış olabilirim..bu yüzden bir açıklama istedim..çünkü diziyi izledim ben böyle bişi yoktu.spike onunla eğleniyordu aynı şekilde Ilyria da spike ile :)

bone88
02-05-06, 23:47
fred fredken ikisinden de hoşlanıyordu az çok ama hamleyi yapıp kızı kapan Gun oldu spike geldiğinde fred az çok etkilendi spike da onunla eğlendi... Ilyria olunca gun depresyona girdi wesley rehberlik yapıp bir yandan da fred ken sahip olamadığı fred e yaklaştı.... mistik güçleriyle bunu anlayan Ilyria onu kırmak istemedi spike la da fred in öcünü almak için oynadı

Angel-us-
03-05-06, 22:48
5. sezonda Wesley-Fred aşkı oldu, Ilyria ya dönüşmeden hemen önce. Fred son zamanlarını Wesley ile geçirdi hatta. Fred in daha önceden Gunn ile ilişkisi vardı bu doğru...
Bu kesindir arkadaşlar.

sudem
03-05-06, 22:55
5. sezonda Wesley-Fred aşkı oldu, Ilyria ya dönüşmeden hemen önce. Fred son zamanlarını Wesley ile geçirdi hatta. Fred in daha önceden Gunn ile ilişkisi vardı bu doğru...
Bu kesindir arkadaşlar.
tamam ben bunu zaten biliyorum
benim kafamı karıştıran Ilyria--Spike olayı?böyle bir şey yoktu ki.var mıydı.. :icon_whis

Angel-us-
03-05-06, 23:13
tamam ben bunu zaten biliyorum
benim kafamı karıştıran Ilyria--Spike olayı?böyle bir şey yoktu ki.var mıydı.. :icon_whis
Ilyria iblisti ya, onlar sadece spor olsun diye dövüşüyolardı :D

sudem
03-05-06, 23:31
Ilyria iblisti ya, onlar sadece spor olsun diye dövüşüyolardı :D
onu biliyorum :) hatta Ilyria,Spike a köpeği muamelesi yapıyordu...Spike aslında onun gücünü denemek için görevlendirilmiş ama evet onun da hoşuna gidiyordu..ama işte aşk yok ortada.. :) tamam sorun halloldu.sağol

sbuffy
05-05-06, 12:38
Graduation Day 2
Mezuniyet törenine saatler kala Scoobiler Başkanın yükselişini engellemek için savaşa hazırlanırken,Buffy Angel'ı kurtarmak için çok büyük bir riske girer

dergide yayın saati 00:45 olarak gözüküyor.

sudem
05-05-06, 14:46
dergide yayın saati 00:45 olarak gözüküyor.
lütfen lütfen sabaha karşı koysunlar diziyi..bu ne ya...tama bu tür dizi ve filmler artık 23den önce gösterilmeyecek biliyorum ama 00.45 de neyin nesi?
resmen biz kaçta yayınlasak da izler seyirciler diyorlar :hıh
ben bu bölümde en çok o örümceklerin tekrar çıkıp çıkmayacağını merak ediyorum :)

bone88
06-05-06, 11:37
gece 00.50 deymiş bu akşam!!!

sbuffy
06-05-06, 13:38
buffyden önce yayınlayacakları filmlerin saatlerine dikkat etselerdi buffynin final bölümünün yayın saaati bu kaddar sarkmazdı.bari final bölümlerinin olduğu zaman süresi az olan filmler yayınlasalar.

sudem
06-05-06, 13:59
buffyden önce yayınlayacakları filmlerin saatlerine dikkat etselerdi buffynin final bölümünün yayın saaati bu kaddar sarkmazdı.bari final bölümlerinin olduğu zaman süresi az olan filmler yayınlasalar.
galiba kanal artık buffy ve angel fanlarını umursamıyor :(
yani dizinin belirli bir saati de yok.diziden önce filmler kısa ise buffy 23.30da uzun ise işte 23.45, 00.30, 00.45 :icon_evil

Angel-us-
06-05-06, 14:44
Şahsen ben hangi vakte koysalar izliyorum, gece 5 de bile izlediğim olmuştur :)
Demek ki diğer sevenler de her vakit izliyor gıklarını çıkarmadan :)

sudem
06-05-06, 14:58
Şahsen ben hangi vakte koysalar izliyorum, gece 5 de bile izlediğim olmuştur :)
Demek ki diğer sevenler de her vakit izliyor gıklarını çıkarmadan :)
ben de izliyorum hangi saate koyarlarsa izlerim ama böyle yapılmaz ki..kesinlikle umursamıyorlar bizi.. :icon_evil

bone88
06-05-06, 19:04
ben de gece de koysalar izlerim ama ayıp ediyolar ona kızıyorum ...her ay 3 4 kere mail atıyorum kanal a dizimize saygı gösterin biraz diye ama muhtemelen okumuyolar bile... iki kilm birden olunca sanki seyirci abad mı oluyo... kimsenin izlediği de yok filmleri... her hafta 2 film gösteriyolar nadiren biri bişeye benziyo

sbuffy
06-05-06, 19:32
bende kaçta yayınlarsa yayınlasınlar izlerim ama sudem ve bone88in belirttikleri gibi saatlerle bu kadar oynamaları umursamazlık.

sudem
07-05-06, 01:10
ne kadar kolay yok edildi bu iblis ya...korkmaya değmezmiş :)
faithe bu bölümde cidden üzüldüm :(
angelım da gitti.
will&oz çok tatlılar.keşke hiç ayrılmasalardı :icon_whis
cordi ile wes çok komikler ya...eheeuh

Angel-us-
07-05-06, 01:18
Harbiden ya o kadar laf ettiler iblis iblis diye ben sandım dünyayı falan yokedicek :D Hemen öldü be.
4. sezonun ilk bölümleri bence en güzel bölümler. Hadi bakalım ara vermeden devam :)

sudem
07-05-06, 01:23
4. sezonun ilk bölümleri bence en güzel bölümler. Hadi bakalım ara vermeden devam :)
dimi?tekrar izlemenin en güzel yanı bu işte.ara vermeden izliyorsun diziyi.sezon finalini izliyorsun hemen 1 hafta sonra diğer sezonun ilk bölümü başlıyor :cheer:

eflatuni
07-05-06, 01:32
ah ah...
döndü arkasını gitti angel im sislerin ardından... kahroldum ya...

daha da kötüsü angel i vermicek galiba cnbce. sitesinde bulamıyorum herhangi bir haber.... nasıl olcak ya.......

wes ve cordy nin öpücük macerasını çok duydum ama görmek bugüne kısmetmiş... ıykk...

herkes harikaydı.. giles in finalde diplomayı verdikten sonra bir an buffy e sarılacağını düşündüm.. desteğe ihtiyacı var buffy nin... avcı oluduğu için bu kadar dayanıklı herhal.. ben olsam salya sümük ağlar gitme diye bacaklarına yapışırdım...ehü...ehü..

angel i yayınlasınlar başka birşey isemiyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaa......

sbuffy
07-05-06, 11:16
faith sayesinde iblisi bu kadar kolay yokettiler hakkını yemeyelim:)iblisin yavaşlamasının bir sebebi bir ihtimal müdürü yediği zaman midesine oturması olmuş olabilir:img-hyste wilkinsin faith için endişelenmesi duygularının gerçek olduğunun kanıtıydı.faithin ona güvenmesi ve onun için çalışması boşuna değilmiş:img-wink:
buffynin angela kanını vermesi ve angelın gidişi en etkileyici iki sahneydi.angel veda etmiycem dedi ama yinede buffyi görmeden gidemedi:icon_ange
xanderın ben kilit konumadayım demesi ve wesin savaş sırasında yere düşmesi ise en komik sahnelerdi.wes ve cordy öpüşmesi ise tam anlamıyla faciaydı:img-hyste

replikler:
xander:çay içmen gerekmiyor muydu?
Giles:Çay yatıştırıcıdır.Ben gergin olmak istiyorum

Angel:seni görmeden gitmek istemedim
Buffy:seni tedavi edebilirim
Angel:sorun değil...
Buffy:ölmene izin veremem.Avcının kanı tek çare

Faith:Sana bir ipucu veriyim mi?İnsani zayıflıklar asla geçmez.Onunkiler bile

Buffy:deli miyim?
Willow:Deli çok iddialı bir kelime
Giles:Bunu da hesaba katmalıyız

Buffy(Wesleye):Kadın çığlığı atacak birini ararsak sana haber veriririz

Angel:Veda etmiycem bunu atlattıktan sonra hemen gidicem.Anlıyor musun??

Müdür:o mimiği gördüm.Mezuniyetten sonra beni gör

Wilkins:Hiçbirşey aynı kalmayacak hiçbirşey....Başladı.Kaderim.Beklediğimden daha erken

Müdür(iblise):Disiplin nerde?benim okulumun bahçesindesin

Buffy(iblise):bunu hatırlıyor musun?Faithten aldım.bununla bağırsaklarını deştim.onu benden almak ister misin? pislik

Giles:...bu olay birşeyleri hatırlatıyor
Buffy:ateş kötü,ağaç iyi
Giles:affedersin

Oz:Bir an gerçeklere dönün kurtulduk
Buffy:iyi savaştı
Oz:savaş değil.okuldan!

sudem
07-05-06, 12:09
aslında haklısın sbuffyim ama cidden kolay yok edildi iblis.
yalnız benim anlayamadığım belediğe başkanı neden iblis haline dönmek istedi.insan halinde iken her şeye eli uzaman biriydi.her istediğini yapabiliyordu.garip geldi bana.gerçekten bir iblis o..düşünme yetisi tam değil :icon_whis
angel angel diyip duruyoruz ama dün bir şeyi farkettim.adama 3kere vurunca vahşileşiyor.onu da geçtim taze,insan kanının tadını alınca bırakmak istemiyor.nerdeyse buffyi öldürüyordu.yani ruhu da olsa o bir vampir.onun da düşünme yetisi tam değil :hıh
bir de buffy ciddi miktarda kan kaybetti ama 1günde iyileşti.tamam o da bir insan gibi değil.seçilmiş kişi.azıcık farkı olacak bizden ama bu kadar da değil :hıh
ben bu müdürün ne zaman öleceğini merak ediyordum.sonunda öldü :)
bu arada belediye başkanının kaderim başlıyor.aslında beklediğimden erken başlıyor.daha anlatacaklarım vardı.demesine çok güldüm.faithi gerçekten çok seviyormuş,doğru.mevkisini umursamadan herkesin gözü önünde buffyi öldürmeye kalkıştı :img-huh:
biri bana faithe ne olacak söyleyebilir mi?çok merak ediyorum

dazzle
07-05-06, 12:21
angelen gidisinde gözümden 2 damla yas damladi valla deli diyin ne derseniz diyin çok kötü oldum angel will i buffy sanip yanliş yaptım seni terkedemem dediginde çok üzüldüm nasil bir sevgidir buu onun için askindan vazgecti veda etmicem dedi sbuffynin dedigi gibi dayanamadi son bir kezdaha görmeden gidemedi angelımızda gitti offf offff xanderin buffye sonunda çok iyiydi demeside çok hoşuma gitti wesley çok ahmak o adam daha sonra nasil bukadar büyük bir degişim gösterir inanin hayretler yani gerçi ayni sey cordy içn de gecerli sonradan iyi arkadas olup bu olanlari hatirlamamalarida çok komik oluyooo :icon_ange gerçekten iblis olayini bukadar abartamazlardi biraz daha uzun olmaliydi katliamlar fln bise olmadi pat diye öldü :icon_roll

dazzle
07-05-06, 12:24
aslında haklısın sbuffyim ama cidden kolay yok edildi iblis.
yalnız benim anlayamadığım belediğe başkanı neden iblis haline dönmek istedi.insan halinde iken her şeye eli uzaman biriydi.her istediğini yapabiliyordu.garip geldi bana.gerçekten bir iblis o..düşünme yetisi tam değil :icon_whis
angel angel diyip duruyoruz ama dün bir şeyi farkettim.adama 3kere vurunca vahşileşiyor.onu da geçtim taze,insan kanının tadını alınca bırakmak istemiyor.nerdeyse buffyi öldürüyordu.yani ruhu da olsa o bir vampir.onun da düşünme yetisi tam değil :hıh
bir de buffy ciddi miktarda kan kaybetti ama 1günde iyileşti.tamam o da bir insan gibi değil.seçilmiş kişi.azıcık farkı olacak bizden ama bu kadar da değil :hıh
ben bu müdürün ne zaman öleceğini merak ediyordum.sonunda öldü :)
bu arada belediye başkanının kaderim başlıyor.aslında beklediğimden erken başlıyor.daha anlatacaklarım vardı.demesine çok güldüm.faithi gerçekten çok seviyormuş,doğru.mevkisini umursamadan herkesin gözü önünde buffyi öldürmeye kalkıştı :img-huh:
biri bana faithe ne olacak söyleyebilir mi?çok merak ediyorumsudemcim hatirladigim kadariyla faith uzun süre komada kalacak ama konsey el atacak bu duruma diye hatirliyorum yani kendine geldigindede konseyin eline düşüecek sanirim cezalandirmak için ama buffy yine süper kahramanligini gösterip birşeyler yapacak bukadarini söylemem yeterli şimdilik çokta anlatmiyim :img-huh: :icon_ange

bone88
07-05-06, 15:01
bölüm cidden süperdi ben başkan ın güçsüzlüğünü yükselememesine bağlıyorum... yükselişin tamamlanması için iyi bir öğün gerekiyodu bence ... gücünü toplayamamıştı henüz... ne kadar ruhunu satmış da olsa bi babalık duygusu varmış b. başkanında 100 senedir bunu beklemiyo olsa eminim faith e olan sevgisiyle iyi tarafa geçerdi... onu kötü tarafa geçireceğine...
benim en sevdiğim yerleri de
buffy nin "aman tanrım konuşmasını sonuna kadar yapacak" yorumu
belediye başkanı nın "daha ??? hakkında koca bir bölümüm vardı" diye konuşmasını bitiremeyeceğine üzülmesi ve sbuffy nin de yazdığı
müdür ün "o mimiği gördüm mezuniyetten sonra beni gör" ve "disiplin nerde benim okulumun bahçesindesin" sözleriydi...

Angel-us-
07-05-06, 16:02
Açıkçası ben Belediye Başkanının olduğu diyalogları çok beğeniyordum, neşeliydi :)
Bone88 e katılıyorum, baya bi yemesi lazımdı demek ki tam iblis olması için. Yoksa sen 100 sene bekle-ki büyük ihtimal cehennem ağzına şehri de bu adam kurdu- böyle 5 dakikada bitsin.
Faith her zaman karizmadır gözümde yine kilit rol oynadı komadayken bile.
Angel ise gerçek aşıktır, helal olsun diyip çekiliyorum :)

sbuffy
10-05-06, 14:52
4x01-The Freshman
Yeni bir okul yılı başlamıştır ve artık üniversiteli olan Buffy, yeni ortamına uyum sağlamaya çalışmaktadır. Kendi içinde yeni alemlere dalan Willow ve üniversitenin kampüsünde zaman zaman orkestrasıyla sahne alan Oz da onunla beraberdir. Giles İngiltere’den gelen ziyaretçisiyle ilgilenirken, Xander da gezi için kasaba dışına çıkmıştır.
yayın saati:23.30

müzikler:
Stretch Princess-Universe(Buffy UC Sunnydale’de yürürken çalan şarkı)
Paul Riordan- Freaky Soul(Buffy yatakhaneye giderken çalan şarkı)
The Muffs-Wish That I Could Be With You(vampirler)
David Bowie-Memory Of A Free Festival(Buffy Giles’ı ziyaret ettiğinde çalan şarkı)
Splendid- You And Me (Bronze’da çalan şarkı)

sbuffy
13-05-06, 17:40
10 sezon finali

Sezon finallerinin yayınlanacağıu Mayıs ayında 10klasik sezon finali seçildi.

1. Dallas: "A House Divided" (1980)

2. Twin Peaks: "Episode 29" (1991)

3. 24: "11:00 P.M. to 12:00 A.M." (2002)

4. Buffy the Vampire Slayer: "The Gift" (2001)

5. The Simpsons: "Who Shot Mr. Burns?" (1995)

6. Seinfeld: "The Pilot" (1993)

7. Cheers: "I do, and adieu" (1987)

8. Friends: "The One with Ross's Wedding" (1998)

9. Newhart: "The Last Newhart" (1990)

10. Survivor: "The end of the first Survivor"(2000)

kaynak:slayerverse.org

bone88
14-05-06, 00:06
buffy nin ilk 3 sezonunu son 3,5 sezonunu izledim bugüne kadar ki en güçlü düşmanlardan biri bu vampir kızdı....

buffy hazırlıksız da yakalanmamasına ramen kolu kırıldı ufak bir vampir çetesine göre çok göçlüydü kız...
neyse gördük ki buffy nin en vefalı arkadaşı xander mış ilerki sezonlarda ne kadar diğer karakterler ön plana çıkarılmak de istense xander en güvenilir arkadaşı buffy nin ...
her biri kendi zevkindeyken(özellikle giles) xander buffy ye ilk destek çıkan oldu... oz u bırak notu görmese will bile buffy yi unutmuştu tamamen

buffy tam kendine göre bir arkdaş bulmuştu çocuğu vampir ettiler ...

zato
14-05-06, 00:16
evet ya gerçekten de tam kendine göre birini bulduydu onu da eller aldı :D

Bu buffy nin tüm sezonlarının vcdleri yok mu hiç?

bone88
14-05-06, 00:56
evet ya gerçekten de tam kendine göre birini bulduydu onu da eller aldı :D

Bu buffy nin tüm sezonlarının vcdleri yok mu hiç?

var var da türkiyede yok yurt dışından sipariş etmen gerekiyor ki yabanı dil sorunu çıkıyor

bi de internetten indirebilirsin ben final sezonunun son 3 bölümünü kaçırmıştım kabla tv sorunlarından ötürü onları indirdim izledim

buraya da koyardım ama tam video koymak yasakmış

sbuffy
14-05-06, 13:34
buffynin ruhsal çalkantılarıyla yeni sezona başladık.üniversite ortamına will kadar kolay adapte olamadı ve gilesla annesine sığınmaya çalıştı.will ve ozun buffye destek olmayıp kendi dertlerine düşmelerine kızdım ama gilesın yaptığı doğruydu çünkü buffynin artık büyüyüp kendi ayakları üzerinde durması gerekiyor;)
bu bölümde buffynin vampirlerin sığınağına düşmesi,gilesa bu yaptığın iğrenç sen yaşlısın demesi üzerine gilesın yaşlılıktan ölmeden sorununu anlat cevabı,xanderın buffynin moralini düzeltmek için söyledikleri ve vampirlerin sığınakta buffynin eşyalarıyla dalga geçerken buffynin söyledikleri bölümün en komik anlarıydı:)
rileyle tanışması da komikti ama ben rileyi bir türlü sevemedim:img-beee:

vcdlerle ilgili cnbceye 1yıl önce mail atmıştım.cevap olarak dağıtımcı firmanın buffy vcdlerini çıkarmayı düşünmediklerini kendilerinin de malesef vcdleri çıkarmak için yetkileri olmadığını söylemişlerdi.

Angel-us-
14-05-06, 14:01
Willow yeni saçlarıyla müthiş olmuş :) Ayrıca Buffy de çok güzeldi ya. Yeni tipler falan çok beğendim güzel bi bölümdü. Profun bunu sınıf ortasında azarlaması da feciydi güzel noktalara değinmişler herkes çok heyacanlıdır üninin ilk zamanları ya :)
Riley Angel a benziyor baya, özellikle saçları kısayken.
Xander da yine kopardı beni, male stripper :D

dazzle
14-05-06, 19:00
Willow yeni saçlarıyla müthiş olmuş :) Ayrıca Buffy de çok güzeldi ya. Yeni tipler falan çok beğendim güzel bi bölümdü. Profun bunu sınıf ortasında azarlaması da feciydi güzel noktalara değinmişler herkes çok heyacanlıdır üninin ilk zamanları ya :)
Riley Angel a benziyor baya, özellikle saçları kısayken.
Xander da yine kopardı beni, male stripper :D
allah askına neresi benziyo angela ben rileyi hiç sevmedim zaten gereginden fazla oynadi :img-huh: :img-fie: :mad72:

lindsay
14-05-06, 20:00
ya ben geçen haftanın yarısını izleyememiştim yükselişin olduğu bölümü neler olduğunu biri bana anlatabilirmi angel nerde?

bone88
14-05-06, 21:02
ya ben geçen haftanın yarısını izleyememiştim yükselişin olduğu bölümü neler olduğunu biri bana anlatabilirmi angel nerde?

buffy angel ı kurtarmak için kendi kanını verdi onu hastaneye angel yetiştirdi... sonrasında çete angel a tavır aldı
buffy nin yan koğuşunda faith vardı yanında da ziyaretcşsş b. başkanı... başkan buffy yi görünce onu boğmaya kalktı ki buffy komadaydı ardından angel onu engellemeye çalıştı... insanlar doluşunca b.b. bıraktı buffy yi...
faith ve buffy ara tarafta dialog kurdu ruh sohbeti tarzı bişi... sonra buffy komadan kalktı ve yükselişi durdurmak için plan yapmaya başladılar o arada wesley de geldi ve yardım teklif etti...
derken müdür konuşmasını yapınca mikrofonu b.b. na verdi ama konuşmanın ortasında b.b. dönüşüme başlamıştı ...
bu kargaşadan rahatsız olan müdür onu uyardı ve canıyla ödedi

derken arka ekip arkadan gelen vampir çetesini etkisiz hale getirdi buffy ise b.b. nın faith e olan zaafından faydalanarak onu kışkırttı ve peşine taktı...
bir süre kovalaştıktan sonra buffy onu önceden hazırladıkları yapay volkana çekti kendi kaçtı o arada patlattılar ve başkan gitti...

ardından angel buffy yle uzaktan göz göze geldi ve vedalaşmadan gitti
lise geyikleri başarı kutlamaları vs...

bone88
14-05-06, 21:05
allah askına neresi benziyo angela ben rileyi hiç sevmedim zaten gereginden fazla oynadi :img-huh: :img-fie: :mad72:

katılıyorum sana ... riley 2 sezon kalmasına ramen ona ben de ısınamamıştım... buffy nin tek fani aşkı olduğu için hep aciz kalmıştı ve bu konuda da hiç olgun davranamamıştı ...
diyorum ya o oğlan ölmeseydi buffy nin en unutulmaz eşlerinden biri olurdu bence çünkü o an için birbirlerini tamamlıyorlardı

Angel-us-
14-05-06, 21:59
Hopp yanlış anlaşılmasın, Riley den hiç hazzetmem ben. Angel a tip olarak benzeyen birisini diziye sokmuşlar manasında söyledim :)
Angel ın ayağının tozu olamaz o ayrı :)

dazzle
14-05-06, 22:36
katılıyorum sana ... riley 2 sezon kalmasına ramen ona ben de ısınamamıştım... buffy nin tek fani aşkı olduğu için hep aciz kalmıştı ve bu konuda da hiç olgun davranamamıştı ...
diyorum ya o oğlan ölmeseydi buffy nin en unutulmaz eşlerinden biri olurdu bence çünkü o an için birbirlerini tamamlıyorlardı
senin dedigin kim ben kaçırdım sanirim orayi :img-huh:

bone88
14-05-06, 23:02
senin dedigin kim ben kaçırdım sanirim orayi :img-huh:

çok bariz bişi deildi... ama ben yorumladım...

vampir yaptıkları çocuk... tam buffy dertlerini paylaşacağı aynı şeyleri hissedeceği anda telef oldu

Darkangel1
15-05-06, 12:42
Sadece sezonun değil Buffy ve saz arkadaşlarının üniversite maceralarının da açılışıydı. Buffy'i bu bölüm sanki özellikle kıt beyinli göstermek için çok uğraşmış Joss. Cıkk onun beyniyle sadece ben dalgamı geçebilirim. Şimdi Joss'a inat Buffy'i savunmalıyım ;D Buffy avcılık ve kötü bir ayrılığın etkilerini üzerinde taşırken elbetteki Will kadar üniversiteye gideceğine sevinmesi beklenemez. Ayrıca Buffy'nin ders çalışmak konusunda pekte istekli olmadığını da biliyoruz. Çevresinde gerçekten öğrenmek ve mücadele etmek için gelmiş yüzlerce genç varken Buffy kendisini kaybolmuş hissetmekte haklı.

Ben burada Buffy üzerinden gençlerin üniversiteye duydukları korku ve yeni başlangıçların getirdiği ürkütücülüğün çok iyi verildiğini düşünüyorum. Buffy belki çok zeki değil , parlak bir öğrenci de değil ama o çalıştığı zaman elinden gelenin en iyisini yapan bir öğrenci. Pek çoğu gibi :img-wink: Ondan bir Williow olmasını kimse beklememeli. Ayrıca Buffy'nin de artık lisede olmadığını , çevresindeki herkesin yavru kuşu korumaya çalışan büyükler olmayacağını ve artık kendi ayakları üzerinde durması gerektiğini öğrenmesi gerekiyordu. Gücüyle değil... Ruhen ve karakter olarak gelişmesi gerekiyordu ( ahhh hayal bunlar ama... :img-wink: )

Giles ve annesinden istediği desteği alamayan üstelik kendisine duyduğu güvensizlik yüzünden bir vampirden adamakıllı bir de dayak yiyen Buffy avcılık hayatı boyunca ilk kez ardına bakmadan kaçmak zorunda kaldı. Riley ile tanışması beni her zaman güldürmüştür. Adam bence çok fazla uzun Buffy'e göre. Üstelik gıcccccıııık kaptığım içinde sevmiyorum onun olduğu sahneleri :P

Buffy Xander'ın pohpohlamaları sayesinde biraz toparlandı ve kendine güveni yenilendi. Camdan aşağı düştüğü sahne çok komiktir. En başarısız baskını diyebiliriz buna :img-wink: Buffy burada sezon açılışlarını süsleyecek en karizma kazık fırlatma sahnesiyle benim alkışımı alırken artık üniversiteyi de liseye çevirdim buna alışabilirim diyerekten hayatına başladı :) En sondaki komandolar sezonumuzun bad tarafı olaraktan kendilerini ufaktan gösterdiler :) Bir bölüm sonra Spike'a kavuşacağımız içinde şimdiden heyecanla yüklüyüm :img-dirol

BU ARADA " ANGEL SEZON 6 SENARYOSU " senaryolar bölümünde yayınlanmaktadır yeniden hatırlatayım. Youmlarınızı bekliyorum efem :)

bone88
15-05-06, 15:03
Adam bence çok fazla uzun Buffy'e göre. Üstelik gıcccccıııık kaptığım içinde sevmiyorum onun olduğu sahneleri :P

Buffy Xander'ın pohpohlamaları sayesinde biraz toparlandı ve kendine güveni yenilendi. Camdan aşağı düştüğü sahne çok komiktir. En başarısız baskını diyebiliriz buna :img-wink: Buffy burada sezon açılışlarını süsleyecek en karizma kazık fırlatma sahnesiyle benim alkışımı alırken artık üniversiteyi de liseye çevirdim buna alışabilirim diyerekten hayatına başladı :) En sondaki komandolar sezonumuzun bad tarafı olaraktan kendilerini ufaktan gösterdiler :) Bir bölüm sonra Spike'a kavuşacağımız içinde şimdiden heyecanla yüklüyüm :img-dirol :)

evet ben de hiç sevemedim riley i onun ön planda olduğu bölümlerde riley sahnelerinde kanal filan değiştirdim hatta çok aciz ve sinir bozucuydu buffy nin ona destek olacak br erkek arkadaşa ihtiyacı var kadın çılığı atıcak birine deil...

spike ın gelmesi de iyi olacak zaten ben severim de kendilerini....

kardem
15-05-06, 22:40
Evet, sonunda Buffy'nin bunalımlı lise yılları sona erdi ve daha bunalımlı üniversite yılları başladı. Bu dizide en nefret ettiğim karakter olan Riley' de kadroya dahil oldu :( Buffy 'nin 3. ve 4. sezonu tek kötü sezonları bence. Neyseki Spike gelecek :)( Nedense ben bu dizinin başrol oyuncularından ziyade hep yan rollerdekileri daha çok sevmişimdir. Örneğin Spike ve Faith.) Spike 'ın hatrına izlemeye devam edeceğim.

sbuffy
17-05-06, 14:40
4x02-Living Conditions
Oda arkadaşı Kathy sebebiyle yurt hayatı, Buffy için giderek zorlaşmaktadır. Kathy garip huylarını Buffy’ye kabul ettirmeye çalışmakla kalmayıp, onu rüyalarında da taciz etmeye başlamıştır. Bu arada kendi de tuhaf davranışlar sergileyen Buffy, okulda beğendiği çocukla yakın arkadaş olduğu için Kathy’yi öldürmesi gerektiğini düşünmeye başlar

bölüm müzikleri:
Cher-Believe
Four Star Mary-pain

yayın saati:00:15

lindsay
17-05-06, 21:44
buffy angel ı kurtarmak için kendi kanını verdi onu hastaneye angel yetiştirdi... sonrasında çete angel a tavır aldı
buffy nin yan koğuşunda faith vardı yanında da ziyaretcşsş b. başkanı... başkan buffy yi görünce onu boğmaya kalktı ki buffy komadaydı ardından angel onu engellemeye çalıştı... insanlar doluşunca b.b. bıraktı buffy yi...
faith ve buffy ara tarafta dialog kurdu ruh sohbeti tarzı bişi... sonra buffy komadan kalktı ve yükselişi durdurmak için plan yapmaya başladılar o arada wesley de geldi ve yardım teklif etti...
derken müdür konuşmasını yapınca mikrofonu b.b. na verdi ama konuşmanın ortasında b.b. dönüşüme başlamıştı ...
bu kargaşadan rahatsız olan müdür onu uyardı ve canıyla ödedi

derken arka ekip arkadan gelen vampir çetesini etkisiz hale getirdi buffy ise b.b. nın faith e olan zaafından faydalanarak onu kışkırttı ve peşine taktı...
bir süre kovalaştıktan sonra buffy onu önceden hazırladıkları yapay volkana çekti kendi kaçtı o arada patlattılar ve başkan gitti...

ardından angel buffy yle uzaktan göz göze geldi ve vedalaşmadan gitti
lise geyikleri başarı kutlamaları vs...
çok teşekkür ederim beni büyük bi meraktan kurtardın :icon_ange

Angel-us-
21-05-06, 01:10
Buffy nin oda arkadaşı iblismiş iyi mi :) Sonunda Willow la aynı odada kalacaklar mutlu sonla bitti. Eğlenceli bi bölümdü :)

bone88
21-05-06, 01:13
çok teşekkür ederim beni büyük bi meraktan kurtardın :icon_ange
bişey değil zevkti yeniden yaşadım...

bu bölüm de süperdi özellikle buffy nin oda arkadaşının iblisliğinden emin olmadan önce de ona kin beslemesi hatta will onun odaya geçip sandiviçini yiyince ona da göz kısması çok iiydi...:img-yes:
kıza yazık oldu aslında okumak için kendi boyutundan kaçmış... eğitimi buffy den çok hakediyodu ama ruh hırsızlığı küçük bir suç değil ve cezalandırılmalı:icon_mad:
xander la oz a da bir ders olsun ... bi dahakine gerçek suçluları da bağlıyacaklar... ya onlar da kaçarsa?

oda arkadaşı kapışmasının ayrıntılarına gelince kız gerçekten çok sinirdi... izinsiz eşya almak etiket celinedion falan ama buffy de az değildi izinsiz süt alma geceleri bağırma sağ soola sakız bırakma...:img-dirol

sbuffy
21-05-06, 10:43
buffynin bu bölüm tepkileri müthişti.özellikle kıza kötü kötü bakması ve bankı kırması çok komikti:)
buffynin oda arkadaşıyla uyum sağlayamaması durumu yaşadığı şehirden başka yerde okuyan çoğu öğrenci içinde geçerli
buffy her ne kadar önce rahatı bozulduğu için oda arkadaşını kötülese de daha sonra haklı çıktı.kızın da dolaptaki yiyecekleri etiketlemesi,buffynin hırkasının giymesi ve arkadaşlarını buffye karşı kışkırtmaya çalışması hoş değildi.

bölümde en çok güldüğüm söz:
baba ben 3000yaşındayım 900yaşındaymışım gibi davranma:)

sudem
21-05-06, 14:21
eheeuh sbuffy ben de güldüm o repliğe..iblis ama yine de çocuk yerine konuluyor.ayrıca ne olursa olsun ben kızı takdir ettim.üni okuyabilmek için nelere katlanıyor :)
zaten bir tek buffy e denk gelir iblis ile aynı odada kalmak.
ben bu bölümü bilmiyordum hatta kathy ile ilgili hiçbir şey bilmiyordum ama geçen hafta dedim kendi kendime bu kızda kesin bir şey çıkar diye :)
ben bu bölümde eğlendim.xander ve giles çok tatlıydı.
giles ve buffy nin konuşmaları çok hoşuma gidiyor.tam bir baba-kız konuşması var.çok şirin oluyorlar.
bu arada faith e ne oldu gelecek mi tekrar?

sbuffy
21-05-06, 16:32
bu bölümü ben unutamam çünkü buffy daha bizde gösterilmeden yabancı bir kanalda bu bölümü izlemiştim ve o zamandan itibaren bu diziyi çok sevmiştim:)
sudem bende giles ve buffyyi çok seviyorum.dediğin gibi baba kız gibiler ve buffy yeri geldiğinde gilesın hayatına karışabiliyor ve bu çok eğlenceli oluyor:)
faith gelecek:)bu arada ozun kampüste bakıştığı kızda ilerki bölümlerde yer alacak;)

Darkangel1
22-05-06, 18:39
Ciddi ve aksiyon bir bölüm öncesi ara bölüm diyebileceğimiz bir bölümdü. Ama önümüzdeki bölüm içinde birçok ip uzu taşıyordu. Misal Oz ve o kalabalık arasındaki kızın bakışması çok önemli bir detaydı. Ayrıca Buffy'de bu bölüm Parker'la tanıştı. Kendisi Buffy dünyasına adım atmış en zeki erkeklerden biri ki Buffy'i bir kere kullanıp arkasını dönerek belki de paçasını erken kurtardı diye sevinmeli Aslında taa bu bölüm kafeterya konusundaki aşırılığından Parker'ın pekte güvenilir biri olmadığını anlamak gerekirdi yaa neyse Bu bölüm Buffy'nin tavırlarını Cordelia'ya benzeterek onun gidişinden sonra ilk kez adını anarlar.

Buffy oda arkadaşının davranışlarından ve gece yarısı düzenlenen ayinler dolayısıyla iyice paranoyaklaşmaya başlıyor ve Kathy'i öldürmesi gerektiğine inanıyor. O ketçap'ın döküldüğünü izlediği sahnede gözlerini bir kısışı vardır ki beni koparır Buffy bir hata yapmasın diye arkadaşları onu yakalarlar ama bir avcı gibi bağlayamadıklarından Buffy kolayca bağlardan kurtulur. Kathy'i oynayan oyuncu Umutsuz evkadınlarındaki çatlak hemişeydi galiba

Kathy ile kapışması sırasında yüzündeki maskeyi çıkarınca onun gerçekten iblis olduğu ortaya çıkar ve Buffy sevinçle " Biliyordum ! " der Kathy kendisini arayan babası tarafından kendi boyutuna geri gönderilirken Buffy'nin yeni oda arkadaşı bundan sonra Willow olacaktır. Willow sandviçini ısırınca Buffy'nin attığı bakış yine beni yerlere yuvarlar tabe ki de. Bu bölüm neyse de önümüzdeki bölümü kesinlikle kaçırmayınnnn Spikeee geliyooor ve solukları kesecek bir kapışmaya hazır olun

BU ARADA ANGEL SEZON 6 SENARYOSU İÇİN SON YORUMLAMA HAFTASI GEREKEN İLGİY, GÖRMEDİĞİ TAKTRİDE DEVAMINI YAYINLAMAYCAĞIMI ŞİMDİDEN SÖYLİİM . SENARYOLAR BÖLÜMÜNDE EFEM

sudem
22-05-06, 21:08
...bu arada ozun kampüste bakıştığı kızda ilerki bölümlerde yer alacak;)
ben dikkat etmedim galiba kime baktı oz?
bir de..xander kızlarımı görmeye geldim derken oz sanki biraz kızdı..ben öyle hissettetim en azından..
ben bu fatih e baya taktım galiba :)

bone88
22-05-06, 21:37
kısa saçlı güzelce bi kıza baktı kız da ona baktı... kan çekti heralde ya da koku :img-grin2 neyse söylemiyim ama kendimi zor tutuyorum

faith daha bayaa bi yok hatırladığım kadarıyla
oz da kıskansa hak yani... ben olsam affetmezdim xander ı da will i de ama oz melek gibi çocuk da unuttu olanları... will ona karşı bu kadar sabırlı olmadı

sbuffy
23-05-06, 12:55
sudem faith 11 veya 12 bölüm sonra gelecek:)ama haftaya spikeım geliyor:)
bone bende birşeyler yazmamak için zor duruyorum:)dediğin gibi ozun willi kolayca affettiği gibi will ozu affetmiyor.heralde will daha çok duygularıyla,oz mantığıyla hareket ettiği için böyle bir durum ortaya çıktı.

sudem
23-05-06, 21:11
iyi ki bir şey demiyorsunuz :)
anladım birazcık bir şey sanki...
spike mı geliyor ne güzel haber sevinçliyim..sıkıldım jamesi smallville de izlemekten..yaşlanmış..zaten saçı da koyu renk olmuş...en güzel hali buffy ve angel daki hali :cheer:

sbuffy
26-05-06, 13:00
The Harsh Light Of Day

Spike, bir vampire dönüşmüş olan kız arkadaşı Harmony ile birlikte Sunnydale’e geri döner. Amacı Sunnydale’de bir yerlerde gömülü olduğuna inandığı, vampirleri gün ışığına karşı koruyan “Amara Taşı”nı bulmaktır. Diğer taraftan zihni tamamen Parker ile yeni başlayan ilişkisiyle meşgul olan Buffy, geceyi onunla geçirir. Bu arada Sunnydale’e geri dönen Anya’nın Xander’a olan aşırı ilgisi de herkesi şaşırtmaktadır.

müzikler:
*Four Star Mary-Dilate(bölüm başında Bronza'da)
*Psychic Rain-Take Me Down(Parker ve Buffy yürürken)
*Bif Naked-Moment Of Weakness(partide)
*Devil Doll-Faith In Love(Spike ve Harmony yataktayken)
*Bif Naked-Anything(Buffy partiye dönerken)
*Bif Naked- Lucky (Buffy ve Parker partide dans ederken)
*Dollshead-It’s Over, It’s Under(Buffy,Spike ve Harmony'nin olduğu sahnede)

Angel-us-
26-05-06, 13:34
Geri dönüşler güzel, Anya-Xander çok hoş diyalogları var :)
E Spike usta da geliyor hadi hayırlısı.

bone88
27-05-06, 23:35
bu sefer de ben kacırdım basını... açtığımda buffy kıyafetlerini arıyodu önce ne oldu biri anlatsın yaa

buffy nin riley yle olan ilişkisinin nbedeni belki çektiği kalp acılarıdır diye düşünüyorum...
fazla bi olay olmadı bölümde gördüüm kadarıyla umarım yüzük angel a ulaşır(içimden bi his ulaşmayacak dio) spike bu kadar hain acımasız bir kötü ya ona inanamıyorum...

sudem
28-05-06, 12:00
bone88,başını izledim ama tam hatırlamıyorum :)
bu yüzüğü biliyorum ben sanki ve angela ulaşıyor olması lazım hatta sonra bu yüzüğe bir şey oluyordu.ama angel yüzüğün etinden sütünden yararlanıyor diye hatırlıyorum :)
parker ne kadar adiymiş çok kızdım
hormonie çok komikti.angel dizisinde angel sormuştu ona ne zaman vampir olmuştun diye.okul balosunda demişti.spike yapmadı dimi onu vampir.çünkü o zamanlar dru nun peşindeydi..

sbuffy
28-05-06, 12:08
bölüm başında,bronzeda parker buffynin yanına gelip onu eve bırakmayı teklif etti.yürürlerkende onu partiye davet etti.will de harmyi gördü,konuşurlarken harmy vampire dönüşüp wille saldırdı ama oz yetişip onu kurtardı.
biri vampir,biri avcı diğeri iblis üçünün ortak noktası ise sevgililerinin onlara kötü davranmasıydı.parker tam bir pislikti.spikeçım ise druyu unutamadığı için harmyle çıkmaya başlamış.
xander ve anya çok komkilerdi:)birde giles buffy diyaloğu da çok hoştu.buffy:ben yetişkinim ne yaptığım seni ilgilendirmez.giles:bunu duyduğuma çok sevindim:)
benim hatırladığım angel yüzüğe ulaşacak ama onu kullanmaktan vazgeçecekti.

Angel-us-
28-05-06, 13:59
Beğenmedim bölümü, James Marsters ın Smallville deki halinden sonra böyle sarı kafa görmek biraz değişikti :)

sbuffy
28-05-06, 14:56
sezon finalinde başkan iblise dönüşürken öğrencilerle vampirler savaşıyordu.o sırada bir vampir harmı vampire dönüştürdü.spike o sırada sunnydalede değildi.
aslında koyu saç daha fazla yakışıyor.gençken de saçları daha koyuymuş ama sarışınken de ayrı bir karizması var:)

sudem
28-05-06, 15:04
ben dikkat etmediğim için mi göremdim yoksa zaten dizide gösterilmedi mi hormony nin vampire dönüşmesi?
bence jamese raı saç daha çok yakışıyor koyu saç onu yaşlı gösteriyor ama tabi smallville de koyu saçlı olması normaldi :)

sbuffy
28-05-06, 15:26
sudem kargaşa sırasında gösterildi.ben ööldürdüler sandım ama meğer vampire dönüştürmüşler:)
aslında koyu saç derken koyu sarı veya kumral saçı kastettim..sudem siyah saçla dediğin gibi yaşlı gösteriyor:)

Angel-us-
28-05-06, 15:33
Harmony, Angel son sezonda da baya kan emiyodu bi bölümde hatırladığım kadarıyla, Joss Whedon aklına esince çağırıyor demek ki :) Nasıl vampire dönüştü ben de hatırlamadım ya.
Bilenler hatırlıyordur Angel 5*13 "Why we fight" bölümünde Spike ın siyah saçlı halini de gördük. Bence Smallville deki hali cidden karizma adam o yaşa rağmen baya genç ve yakışıklı yani

sudem
28-05-06, 17:03
evet siyah saçlı halini hatırlıyorum ama cidden kötü oluyor siyah saç ona..
smallville de kahverengi saçı ve bu renk onu hem kilolu hem de yaşlı gösteriyor smallville den sonra buffye bakınca bir garip oluyorum.ama kesinlikle yaşını hiç göstermeyen biri ve çok karizmatik :)
http://img87.imageshack.us/img87/3293/wmplayer202005102820193955234o.th.jpg (http://img87.imageshack.us/my.php?image=wmplayer202005102820193955234o.jpg)ht tp://img87.imageshack.us/img87/6213/wmplayer202005102820194011653i.th.jpg (http://img87.imageshack.us/my.php?image=wmplayer202005102820194011653i.jpg)

harmony nin angel daki halini çok iyi hatırlıyorum şirketin sekreteriydi.kendisi tam bir vampir hiç duygu yok :)

bone88
28-05-06, 18:30
harmony ilk geldiğinde angel a ben değiştim filan diye gelmişti cordeelia da onu bağrına basmıştı (eski kankası ya) sonra bunlara yardım edicem diye girdiği bi binada çetelerine katılmaya çalışmıştı... sekreterlik dönemi de gerçekten iyiydi ... hele son bölümlerde çok komik diyaloglara girmişti tam hatırlamıyorum ama güldüğümü htrlıyorum:img-grin2

Angel-us-
28-05-06, 18:41
Son anda satış da yapmıştı hani Harmony onu da hatırlıyosundur :)
Allahtan Angel o danışman olan iblisi öldürmüştü. Vay be hatırladım da ne süper öldürmüştü iblisi be, kanını içip güçlenmişti hani :)

Not: Angel ı özledik

sudem
28-05-06, 18:55
ee zaten angelım da biliyordu harm ın ona ihanet edecğini.hatta işte o zaman konuşmuşlardı harmın vampir olma olayını bir de angel zaten bana ihanet edeceğini biliyrodum çünkü senin ruhun yok demişti.ne güzel diziydi ve ne güzel bir finaldi

not: ben en angel ı bittiği günden beri özlüyorum.dizi olarak tabi :)

sbuffy
01-06-06, 14:16
angel dizisin bende çok özledim.gunnın angelın karşılaşmaları,cordynin angelın yanında işe başlaması,lorneün onlara katılışı,fredi kurtarışları kısaca ekibin oluşması ve başlarından geçen maceralar buffynin 6.ve7.sezonundan daha heyecanlıydı.birde angel dizisinin yazar kadrosu 5.sezonda değişmişti bu da diziye ayrı bir renk katmıştı.tüm sezonlar iyiydi ama 5.sezondaki bölümlerin hepisini çok sevmiştim.tabi spikeın diziye katılmasının da bunda payı vardı:)

sbuffy
01-06-06, 14:22
Fear Itself

Parker tarafından kullanılan Buffy’nin bu durumu atlatmasına yardımcı olmak isteyen arkadaşları, onu eğlenceli ama zararsız olacağını umdukları bir Cadılar Bayramı partisine götürür. Ancak bir büyü, bu eğlenceli partiyi, herkesin korkularının gerçekleştiği bir kabusa dönüştürür.

bölüm müzikleri:
*28 Days -Kool(oğlanlar parti için hazırlanırken)
*Third Grade Teacher - Ow Ow Ow (insanlar partiye gelirken)
*Verbana-Pretty Please(scoobiler partiye katıldıklarında)

MeRvE_1903
03-06-06, 15:48
benim en sevdigim 2.sezonun son bölümü buffy orda angeli öldürüyor

Angel-us-
04-06-06, 00:49
Çok matrak bölümdü ya, iblisin üstüne basıp öldürdü iyi mi :D
Anya-Xander koparıyor beni, bir de Willow çok tatlı işte, yoksa Angel sız zor çekiliyo Spike da pek yok..

emlusagi
04-06-06, 09:51
"Gerçek boyutudur." Koptum valla...:img-hyste

sudem
04-06-06, 12:42
bu dizide böyle işte..izliyorsun korkuyorsun sonra komedi haline dönüşüyor.
bu bölümde cidden korktum ama sonraki sahnelerde de güldüm.hele iblisin dünyaya ayak basma sahnesi :)
giles çok tatlı yaff.kendisini seviyorum.
anya ile xander beni de çok güldürüyor.garip bir ilişkileri var.
will ile buffy nin kavga etmesine çok üzüldüm ama sonra düzeldiler :img-icecr

bone88
04-06-06, 13:57
ben de özellikle iblisle savaşma sahnesini beğendim.... keşke buffy bıraksaydı da xander falan öldürseydi... oz un da iradeye hayran kaldım adam dönüşümünü engelledi ya

gιzєм
04-06-06, 18:28
"Gerçek boyutudur." Koptum valla...:img-hyste
iblis ortaya çıkınca çok komikti yaa :) xander in lafları buffy nin iblisi öldürmesi :) :) bende aynı koptum yaa

bone88
04-06-06, 20:28
final sahnesi dışında pek de bişi olmadı aslında... sadece anya-xander yakınlaşması vardı.... tek komik sahne iblisin saldırısı olduğu gibi pek bi aksiyon da göremedik...

gιzєм
04-06-06, 21:54
Ayrıca anya nın tavşan kostümüde komikti :img-kiss: çook korkunç :img-hyste

bone88
04-06-06, 23:43
evet anyanın tavşan olayı meşhur zaten... galiba intikam iblisleri için kötü bir anlamı var tavşanların ... bir keresinde yine anya-tavşan muabbeti geçmişti 5. ya da 6. sezonda

Darkangel1
07-06-06, 12:19
Bu bölümde kayda değer birkaç nokta vardı denebilir. Anya ve Xander artık resmi olarak çıkmaya başaladılar. Willow belki de ilk kez büyü konusunda Buffy'le çatıştı ve ona karşı çıktı. Bu arada herkesin onu büyü konusunda uyarmasının da bir etkisi olarak Willow'un en büyük korkusunun büyülerinin denetimini kaybetmek olduğunu öğrendik. Anya'nın en büyük korkusunun tavşanlar , Xander'ınkinin kimse tarafından fark edilmemek ve Oz'unkinin dönüşümünün devamlı hale gelerek Willow'a zarar vermesi olduğunu öğrendik. Bu bölüm komandolar ve Buffy'nin ilk kez karşı karşıya geldiği bölümdü. Giles'ın aslında Korku bayramını pek sevdiğini öğrendik :img-icecr Oz'un kostümünün " God " olması da güzel bir detaydı Hepsinin küçücük yaratıkla dalga geçtikleri sahne kırdı geçirdi doğrusu. Buffy " Yeeaaah yeeah " diyerek tek ayağıyla cırtlattı yaratığı :img-grin2 Ehh haftaya bundan çok daha komik bir bölüm var Spike'ın gelmesine bir bölüm kaldı :love05:

BU ARADA İSTEK ÜZERİNE " ANGEL SEZON 6 " DAN 1 BÖLÜM DAHA YAYINLANDI OKUYUP YORUMLAMAK İSTEYENLER İÇİN SENARYOLAR BÖLÜMÜNDE...

eflatuni
07-06-06, 21:04
gece tekrarını izleyebildim ancak... ders çalışıyordum.. ara vermeme değmedi doğrusu ama en azından birazcık kafamı dağıttı... sıradan bir bölümdü.. angelsiz çıkmıyor tadı... en azından spike var??? başlasada onun olduğu bölümler cumartesi geceleri neşelensek...

bone88
08-06-06, 00:10
evet hiç doyurucu bir bölüm değildi... halbuki halloven da olunca normalden daha da iyi olması gerekir

sbuffy
08-06-06, 10:37
4x05-Beer Bad
Xander kendine barmenlik yapacağı bir iş bulur. Bu arada Buffy geceyi beraber geçirdikten sonra kendisine garip ve mesafeli bir tavır takınan Parker’ın bu davranışını unutmaya çalışmaktadır. Üst sınıftan bazı arkadaşları ile Xander’ın çalıştığı barda birşeyler içmeye giden Buffy, birkaç gece sonra içtikleri birada bir gariplik olduğunu farkedecektir

bölüm müzikleri:
Lee Goulding and Gary Corcoran -Some People Say
*Lauren Christy -Perfect Again (barda Ripley ve Buffy)
*Ash -I’m Gonna Fall (barda xander ve buffy)
*Smile -The Best Years (oz wille içki getiriken)
*THC -Overfire ( Bronzeda Shy performansı)
*Luscious Jackson -Ladyfingers (buffy video seyrederken)
*Kim Ferron -Nothing But You (barda jukeboxun olduğu sahne)
*Collapsis -Wonderland (will parker konuşurken)

restless
10-06-06, 12:53
Bence gayet güzel ve eğlenceli bir Halloween bölümüydü Fear İtself ve küçücük olan sorunlarımızın bile nasıl dev karmaşalara yol açabileceğini kanaatimce çok güzel yansıttı...

Özellile bölümün en güzel yeri ise sonda iblisin minnacık bişey çıkmasından sonra Xander ın alaycı konuşmasıydı beni kırıp geçirmişti o sahne =))

''Who’s a little fear demon? Come on! Who’s a little fear demon!'' =))

bone88
10-06-06, 23:13
hoş bir bölümdü... ne iblis ne vampir gördük ... kendileriyle çatıştılar diyelim... xander her bölümde daha da mahsunluyo, çocuklar gerçekten sinir bozucuydu... bar sahibinin tepkisi abartılı bile olsa adam haklıydı biraz...

willow -oz cephesinde işler kötüye dönüyo... zaten birbirlerinin tipi de deiller biri derslerinin birincisi uslu willow dieri müzik grubu yıldızı içine kapanık oz

sbuffy
11-06-06, 09:20
buffynin mağara adamına döndüğünde yaptığı hareketler süperdi.will de parker ona asıldığında ona ağzının payını çok iyi verdi.ama will ve oz ilişkisi baruka sayesinde kötü bir döneme girdi.
gilesın xanderı buffye içki verdi diye azarlaması onun buffyi babası gibi gördüğünün yeni bir kanıtıydı.parker özür dilediğinde onu bayıltması ve willi ile xanderın buna gülmeleri çok komikti.

sudem
11-06-06, 11:05
be dün izleyemedim diziyi bana anlatabilir misiniz?çok şey kaçırdım mı?:img-sorry

bone88
11-06-06, 11:33
hyr aslında... savaş falan olmadı...

okula gelmiş olan bir müzik gruubuyla birlikte çalacaktı oz... will i onlarla tanıştırıken aralarından biri "hayranın mı?" dedi oz un tavrı ve bu laf will i kırdı ve ilişkisini gözden geçirdi içinden

xander çalışmaya başladığı bara onu ziyarete gidince buffy orda parke ı gördü... yalnız görünmemek için orda bir grup oğlanın oturduğu masaya geçti.... manyak gibi durmadan bira içip dağıtan psik(ya da onun gibi bişi) okuyan öğrenciler... boşlukta kalan buffy onlara yamandı ve 2. kere onlarla içmeye gitti... daha ilk içtiği gün zaten davranışları bozulmuş olan buffy, 2. seferde iyice kontrolden çıktı... müzik kutusuna bana şarkı söyle diye bağırmaya falan başladı... xander ona içkiyi kesti ve odasına gönderdi... bir süre sonra masadan hesap almaya gidince xander, tuvalete gitmiş olan kıyafetleri parçalanmış şekilde kapıdan içer girdi(kapıyı parçalayarak) xander a vurdu düşürdü... sonra hepsi mağra adamına dönüşmeye başladı... xander çakmağıyla onları korkutup kaçırınca patronuna sordu ... patronu onların bunu hakettiğini söyleedi (ukala müşterilerden sıkılmış , büyücü abisinden aldığı maddeyi biraya karıştırmış)ama birkaç gün süreceğini de ekledi. xander buffy için endişelendi ve yola koyuldu...
o arada will parker ın yanına gitmiş biraz haşladıktan sonra konuşmaya başlamışlar... parker bi ara will e de asıldı ama will onu tersledi .... beni o kadar salak mı sanıyosun dedi...
o sırada mağra aamları o salona girdi will i itip parker a vurdular...will e bakıp "kadın" ; kendilerine bakıp "erkek" demeye başladılar(!)
giles ve xander buffy yi odasının duvarına parmağıyla figürler yaparken buldular... bir yandan da "parker kötü" diyordu... xander a yanaşıp güzel kokuyorsun falan da dedikten sonra bira istedi ... giles bira içemezsin deyince onu itti ve kaçtı... xande peşine düştü....
bir süre sonra buffy duman gördüğü yere gitti ki orda mağara adamları sandalyeleri yakmışken ateş sıçramış ve mahsur kalmışlardı...

bir dizi kurtarma operasyonundan sonra buffy içeri daldı... parker naapcaz tarzında bir yakınmadan sonra buffy kafasına bir sopayla vurdu...

parker da kurtarıldı... o sırada buffy arabaya kitlenmiş kabile arkadaşlarına bakıyordu ki parker geldi vew üzgün olduğunu söyledi. buffy 1-2 saniye durdu ve sonra parker ın kafasına vurdu sopasıyla
buffy yi tebrik ettiler ve gittiler

sudem
11-06-06, 11:40
bone88 teşekkür ederim..baya farklı bir bölümmüş.hata komik.
wille üzüldüm...oz ile çok yakışıyorlar aslında.
spike ın gelmesine 1bölüm kaldı galiba ortalık şenlenecek :)

bone88
11-06-06, 11:54
oz zaten gelecek 2 bölümden birinde gidecek dergiye bakılırsa..

eğlenceli bir bölümdü ama ne vampir ne iblis vardı... sığıydı biraz

Angel-us-
11-06-06, 12:32
Sığı?
Son bi kaç bölümdür neşeli olaylar oluyor ya sanırım Angel ın yokluğunu böyle bastırmaya çalışıyorlar. Spike gelse bari. Buffy ye yakıştı o haller hani, sevimli oldu. Özellikle -Say BYE demesinde koptum ya dedim orada Xander ı dövecek ama :) Aklımda kalan sahneler: Ünili çocukların Xander ı ezmesi idi çok ayıp ettiler zaten cezalarını da buldular!
Bir de Willow-parker diyaloğunda ben Willow un harbiden inandığını düşünmüştüm ya meğer yememiş. Helal olsun Willow a :) Numaranı yemedim derkenki yüz hali çok iyiydi.

Darkangel1
11-06-06, 13:12
Çok komik ve eğlenceli bir bölümdür " Beer Bad " :img-grin2 Buffy aklı hala Parker'da olmadık yer ve zamanlarda onunla ilgili hayallere dalmaktadır. İleride müzikal bölümde bununla dalgasını geçecek sahnemizde mevcuttur ayrıca ;) Buffy yeniden kazayla Riley'le çarpışır ve Riley güzel bir laf koyar " Genelde insanlar etrafımdan geçiyorlar onlara içimden geçemeyeceklerini söylemiyorum " :img-grin2

Xander'ın bıyıklı resminin yarattığı kahkaha bombardımanı henüz dinmiştir ki onun çaresizlik içinde kıvranışını görüp yeniden sırıtırız. ::img-haha: Buffy " Ben kaltak ve aptal bir kızım " diye gerçekleri söylerken Xander her zamanki yalakalığını yapamadan işe geri çağrılır. Buffy'de acısını birayla boğmaya çalışır. Tabii ertesi gün televizyona hayran bir şekilde uyanır ve pijamalarıyla derse gitmeye kalkışır. Hem de pijamaları kelebeklidir :img-grin2 Willow'un onun grup seks yaptığını sanması da ayrı bir olaydır :img-grin2 Buffy derste kızın tekinin yemeğini alıp umrunda değilmişçesine iştahla yer.

Akşam bira grubu yeniden toplanmıştır. Bu arada görürüzki düşünce yapıları giderek basitleşmekte ve hareketleri savruklaşmaktadır. " Sen patalsın hayır sen " olayına saatlerce devam ederler. Neyse ki Xander bir çocuğu ikna eder gibi Buffy'i ikna eder de o odasına gider ancak diğer erkekler kızın ortadan kaybolduğunu kısa sürede ( koklamayla ) fark edeceklerdir. Hepsi birer birer mağara adamına dönüşür ve Xander onları en basit silahla etkisiz hale getirir: Ateş :img-grin2 Elinden düşürmediği çakmağı sonunda bir işe yaramıştır.

Hemen Giles'ı alır ve Buffy'e giderler. Onu duvarlara çubuk adamlar çizerken bulurlar. Buffy'nin ufak beyni isa hala Parker'dadır. Onlara dönüp attığı bakışta " İlk avcı " yla yarışır bir karizma vardır. Sandalyesinde dönüp yere düştüğü yerde ben her daim katılırım. Bu sahnelerde Sarah Michelle'i alkışlamak gerekir. :happy0064 Tek kelimelik konuşmaları , komik mimikleriyle adeta devleşir ve bölümün yıldızı olur. :happy0064 Tam onun zararsız olduğunu düşünürlerken Buffy duyduğu bira lafıyla birden canlanıverir ve kaçar.

Bu sırada Willow Parker'a ağzının payını vermekle meşguldür. Buffy kadar saf ve zeka yoksunu olmadığını onun suratına çarpınca Parken mormor olur. Ancak tam bu sırada mağara adamları ikisini de bayıltırken büyük bir de yangın çıkarırlar. Buffy ateşi görünce oraya gider belki olaya dalmayacaktır ama yerde yatan Willow'u görünce çevik hareketler ve iç güdüsüyle onları oradan kurtarır.

Akabinde Parker Buffy'nin uzun zamandır hayal ettiği cümlelerle ondan özür diler. Buffy eğer kendinde olsaydı bu onu kesin mutlu eder ve hemen Parker'ı affetmesini sağlardı ama Buffy hala mağaracık beyniyle elindeki sopayı küt Parker'ın kafasına indirir ve onu bayıltır. Önümüzdeki bölüm kısa bir an için bile olsa sarışın kafamıza kavuşacağızzz :icon_shad :img-punk:

bone88
11-06-06, 14:10
Sığı?
Son bi kaç bölümdür neşeli olaylar oluyor ya sanırım Angel ın yokluğunu böyle bastırmaya çalışıyorlar. Spike gelse bari. Buffy ye yakıştı o haller hani, sevimli oldu. Özellikle -Say bye demesinde koptum ya dedim orada Xander ı dövecek ama :) Aklımda kalan sahneler: Ünili çocukların Xander ı ezmesi idi çok ayıp ettiler zaten cezalarını da buldular!
Bir de Willow-parker diyaloğunda ben Willow un harbiden inandığını düşünmüştüm ya meğer yememiş. Helal olsun Willow a :) Numaranı yemedim derkenki yüz hali çok iyiydi.

bence de öyle olabilir...
seyirci su ara angel in gidişini atlatmaya çalışıyor... muhtemelen seyircinin henüz aksiyona hazır olduğuna inanmadılar...

restless
11-06-06, 17:20
Bölüm genel olarak çok komikti Buffy nin " Ben kaltak ve aptal bir kızım " dediği yerde suratımda ufak bir gülümseme oluştu gerçekler bunlar işte=)) Özellikle Buffy nin mağara adamı halleri Xander ve Giles odaya geldiğinde "bira" diye tutturması Giles ın karşı çıkmasından sonra Xander ın Giles'a " Mağara dönemi avcıyı kızdırmamalısın" demesi beni yardı geçirdi.....

Willow umu burada kutlamak istiyorum Parker denen hergeleye ağzının payını güzel verdi ve cidden o sahnede benden büyük bir alkışıda haketti=))

Bölümde bi tek duygulandığım yer gelecek haftaya gönderme olan Veruca ve Oz etkileşimiydi Willow adına cidden çok kötü hissettiğim anlardan biriydi=((

Haftaya bi sahnelikte olsa adamım Spike diziye dahil oluyo o yüzden bu hafta nasıl geçer bilmiyorum ama haftayaki bölümü hem Spike faktöründen hemde Willow-Oz ilişkisinin sonu bakımından bükük bir merakla bekliyorum....

Son olarak cnbc-e nin Veruca yı nasıl Baruka yaptığına aklım ermedi ya neyse....

bone88
12-06-06, 18:54
evet ben de bir an willow yakalandı oğlanın tuzağına der gibi oldum , tam kızmaya başlamıştım ki ... öyle aniden bir tepki verdi ki hem şaşırdım hem sevindim hem güldüm...
o kız da gelmez olaydı aralarını açıyo will le oz un...

spike ın tamamen sunnydale e yerleşmesine daha kaç bölüm var tam olarak?

restless
12-06-06, 20:12
Tam olarak kadrolu olmasına bir bölüm var, Oz'a veda ederken Spike'a merhaba diyecez....

faith
13-06-06, 23:04
buffy dizisinin bayagı tadı kaçtı angel ve cardeliasız olmuyor.angelın dizisi nezaman başlar bilen varmı?

sudem
14-06-06, 08:55
buffy dizisinin bayagı tadı kaçtı angel ve cardeliasız olmuyor.angelın dizisi nezaman başlar bilen varmı?
bir söylentiye göre kanal ANGELı eylül ayında yayınlayacakmış galiba diğer söylentiye göre ise hiç yayınlamıyacak

restless
14-06-06, 12:05

Öyle deme yaa asıl Angel dizideyken kasvetinden boğuyodu beni bence kendi dizisine ayrılması çok daha iyi oldu şimdide Spike ile Buffy ye daha da renk gelecek göreceksiniz umarım en kısa zamanda Angel'ı da izlemeye başlarız gerçi o kadar mail attım kanala bu konuda ama nedense tık yok....

bone88
14-06-06, 12:16
cnbc-e bakmıyo heralde maillere ben de bir sürü attım... angellı bölümler de güzeldi ama buffy nin şimdiki sezonları geçtiğimiz sezondan daha güzel ... angel buffy aşkı iyi hoş da insanı bayıyo yani o kadar duygusallık...

artık daha fazla eğlence , daha fazla aksiyon

faith
14-06-06, 22:38
sagolun arkadaşlar, iyişallah angel eylülde başlarda kavuşuruz.allah aşkına rileyde pek canlı bir karekter degil tamam spike biraz diziye renk katıyor ama hiç kimse angelın yerini dolduramaz o aşkı kimse buffye yaşatamaz buffy en çok onun yanında mutluydu.

sbuffy
15-06-06, 15:30
4x6-Wild At Heart

Dolunay sırasında, Oz içinde kapalı tutulduğu kafesten kaçmayı başarır ve bir kurtkadının peşine düşer. Bu kişi seksi ve cazibeli şarkıcı Veruca’dır. Sabah uyandığında kendini ormanın ıssız bir köşesinde Veruca’nın yanında yatarken bulacaktır

bölüm müzikleri:
* Eight Stops Seven-Good Enough (bölüm başında Bronzeda çalan şarkı)
*THC-Dip (shy performansı)
*THC-Need To Destroy (shy performansı)

sevgi86
18-06-06, 09:55
ben buffy yi daha önce gösterildiğinde izlemiştim hiç kaçırmadım neredeyse
bu bölümde spike gelecek dediler
amaaam hemen geldi gitti
tadına doyamadım valla spike'ıma

oza da sinir oldum
tamam yaptın bir eşeklik
ama willow seni çok seviyor
niye gittin
önceki izleyişimde de çok kızmıştım oz'a
willowun da kızmakta hakkı yok
sonuçta ikisi aynı türde yaratıklar
ve de oz bir dönüşüm geçiriyor ve oz oz değildi artık
onu yaptığından sorumlu tutmaması gerekirdi
tamam kızı kafese kapatması sinsi bir plan gibi görünebilir ama kim bilir dışarıdaki insanları ne gibi bir tehlike bekliyordu

ayrıca oz gittikten sonra willow cinsel tercihinde büyük bir değişiklik yaptı
bilen biliyor
onun için de oza ayrıca kızıyorum
joss whedon a kızıyorum daha doğrusu
saçmaladı willowun aşk hayatı konusunda
tarayla sadece yakın arkadaş olsalardı da dizi vermek istediği mesajı verir ve aynı heyecanı ve tempoyu korurdu
bu dizide sevmediğim tek şey buydu

ayrıca diziye de oz için başlamıştım ilk başta onun için de gitmesine ayrıca üzüldüm
tabi sonra ozun yerini sırasıyla angel,spike aldılar
hala spike la devam ediyorum çok şükür

bu sezon çipli bir spike la idare edicez artık
daha sonra çok çok hareketli bölümler bekliyor bizi

heyecanla bekliyor olacağım...

sudem
18-06-06, 09:58
bu nasıl bir bölümdü öyle...hele son sahne çok tuhaf oldum.bu ilişkiböyle bitmemeliydi.düşünüyorum da hem buffyde hem angeldaki karakterlerin ilişkileri hep garip bitti.ama woz ilişkisnin böyle bitmesini kabul etmiyorum.:icon_cry:
oz tabi ki suçluydu ama will çok üsteledi.biraz sabredebilirdi.sonra olayı tam olarak anladı ama iş işten geçmişti.oz kararını verdi.çok kötü bir sondu.bu ilişkibitmemeliydi.:icon_cry:
bu arada riley i neden kimse sevmiyor aslında hoş çocuk ve iyi..sonra bir kötülüğünü mü göreceğiz ki?:fighting2

sevgi86
18-06-06, 10:22
bu nasıl bir bölümdü öyle...hele son sahne çok tuhaf oldum.bu ilişkiböyle bitmemeliydi.düşünüyorum da hem buffyde hem angeldaki karakterlerin ilişkileri hep garip bitti.ama woz ilişkisnin böyle bitmesini kabul etmiyorum.:icon_cry:
oz tabi ki suçluydu ama will çok üsteledi.biraz sabredebilirdi.sonra olayı tam olarak anladı ama iş işten geçmişti.oz kararını verdi.çok kötü bir sondu.bu ilişkibitmemeliydi.:icon_cry:
bu arada riley i neden kimse sevmiyor aslında hoş çocuk ve iyi..sonra bir kötülüğünü mü göreceğiz ki?:fighting2

ammaaan riley de iyi ama bir spike daki karizma var mı onda
çok uslu bir çocuk
onun için de renksiz...

sbuffy
18-06-06, 11:36
angel da buffy için tehlikeli olduğu ve onun hayatını mahfetmek istemediği için gitmişti,oz da angella aynı sebepten willi bırakıp başka bir şehre gitti ve oz gitmekte haklıydı.buffy willi koruyup onu destek oldu.buffy artık olgunlaşıyor:)
angel ve spiketan sonra riley çok itici geliyor.

bone88
18-06-06, 12:25
will in yaptığı çok ayıp...

kendi xander la bilinçli olarak istediğini yapıyor; sonra oz a hatırlamadığı bir gecenin hesabını soruyor...

willl oz u haketmedi bu tavırlarıyla zati...

Angel-us-
18-06-06, 12:28
Baruka mı Veruca mı neyse çok karizmaydı ya :) Willow saçmaladı sonuçta karşındaki bir kurt ve dişi bir kurtu alıp kafese kapatmış bunda birşey yok ki.
Gidişli bölümleri sevmem zaten ama Buffy şirin gözüktü bu bölümde, "beer" lı bölümde de tatlıydı.
Alyson Hannigan yetenekli oyuncu ya üzüntüsünü seyirciye iyi yansıtmış herkes etkilendi baya son sahneden. Özellikle "Dont you love me?" derken müthişti...
Oz-Willow güzeldi keşke bitmeseydi, hem Oz o kadar tehlikeli de değildi.. Ayda 3 geceliğine kurt olmak başka, mutluluğa ulaşınca psikopat vampir haline dönmek başka bişey.
Angelus tehlikesi yanında Oz kurtadam haliyle şirin kalıyor bana göre :)
Ayrıca Riley mi? Böyle fantastik bi dizide çok sıradan gözüküyor ne yazık ki..Herşeyi geçtim bari Xander gibi komik olabilse :)

bone88
18-06-06, 12:38
bu riley nin en iyi halleri... ilerledikçe güçsüz ve yeteneksizliğin ezikliğiyle yapmadığı saçmalık kalmıyor...

ilk haliyle bile bir fantastik diziye yakışmazken....

o arada spike gelecek gelecek dediler... 1 dk lığına gelmiş meğersem... geldiği gibi yakalandı

restless
18-06-06, 15:32
Bu bölüm şüphesizki beni en çok duygulandıran Buffy bölümlerinden birisi olmuştur Spike dan sonra en sevdiğim iki karakterin daha doğrusu Buffy tarihinin en sevimli çiftinin ayrılması beni gerçekten derinden etkiledi bu konuda söyleyebileceğim tek şey Will-Oz ilişkisi her ne kadar artık bitmiş olsada benim gönlümde her zaman ayrı bir yeri olacaktır ama açıkçası devam etmeliydi....

Bu noktada dizi oyuncularından tebrik edilmesi gereken biri varsa oda kesinlikle Alyson Hannigan dır. Bu bölüm gerçekten oyunculuğunun ne kadar sağlam ve kaliteli olduğunu bence çok güzel kanıtladı ve o duyguyu en azından bana çok iyi hissettirdi gerçi onun kaliteli oyunculuğunu daha bir çok bölümde göreceğiz Hush adlı bölümü sabırsızlıkla bekliyorum....

Bi favori karakterim gitti fakat en önemli favorim Spike ım "The İnitiative" ile beraber geliyor önümüzdeki haftayı sabırsızlıkla bekliyorum=))

Son olarak bahsini ettiğiniz Will-Xan olayına değinmeden edemiycem ilk üç sezonu hayıtlarsanız Willow başından beri Xander a Xander da Willow a aşıktı fakat Xander Cordy ile aralarında yaşanan kıvılcımlanmadan sonra ona aşık oldu ve Will e ilgisini kaybetti aslında kaybetmedi ama kör kütük aşık olduğu için Will in kendisine olan aşkını bir türlü kavrayamadı kısacası en masum tanımıyla salaklık yaptı diyebilirim sonrasında Oz Willow a aşık oldu ve çıkmaya başladılar "Lovers Walk" ta aralarında yaşananlar ise o anki yaşadıkları korkudan başka bişey değildirki Oz un da yaşadıklarıda benzer bir olaydır zaten dün akşam bunu gördük ve onlar şimdi ayrılmış olsalarda hala birbirlerini sevecekler Will Oz'u haketmedi yada Oz Will'i haketmedi diye durumlar hiçbir zaman söz konusu olmamıştır olamaz....

sevgi86
18-06-06, 17:27
Baruka mı Veruca mı neyse çok karizmaydı ya :) Willow saçmaladı sonuçta karşındaki bir kurt ve dişi bir kurtu alıp kafese kapatmış bunda birşey yok ki.
Gidişli bölümleri sevmem zaten ama Buffy şirin gözüktü bu bölümde, "beer" lı bölümde de tatlıydı.
Alyson Hannigan yetenekli oyuncu ya üzüntüsünü seyirciye iyi yansıtmış herkes etkilendi baya son sahneden. Özellikle "Dont you love me?" derken müthişti...
Oz-Willow güzeldi keşke bitmeseydi, hem Oz o kadar tehlikeli de değildi.. Ayda 3 geceliğine kurt olmak başka, mutluluğa ulaşınca psikopat vampir haline dönmek başka bişey.
Angelus tehlikesi yanında Oz kurtadam haliyle şirin kalıyor bana göre :)
Ayrıca Riley mi? Böyle fantastik bi dizide çok sıradan gözüküyor ne yazık ki..Herşeyi geçtim bari Xander gibi komik olabilse :)

evet bence de ozun topluma hiç bir zararı yoktu angeldan da spike'dan da daha az tehlikeliydi(hatta willow bile ondan daha tehlikelidir)
tibete filan gidip arınması gerkmiyordu
al işte gitti de ne oldu
willowu taraya kaptırdı:mad72:

cagladirek
18-06-06, 20:25
noluyo ya bir bölüm izleyemedik diye işler karışmış.vaybe oz gitti mi şimdi. insanın inanası gelmiyor. biz mutluyduk oz'la neden gittiiiii????

restless
19-06-06, 16:43
Oz gitti ama diğer bi mutheşem karakterimiz karizma küpü Spike önümüzdeki hafta daimi olarak diziye geliyor ve Buffy bu sayede daha bi güzelleşmeye başlıyor....

sbuffy
20-06-06, 14:26
4x07-The Initiative
Kampüste cirit atan komandolar tarafından yakalanarak, Sunnydale sokaklarının altına gizlenmiş ultra-modern bir hapishaneye kapatılan Spike, kaçmayı başararak bundan sorumlu olduğunu düşündüğü Buffy’nin peşine düşer ancak onun yerine çaresiz Willow’u ele geçirir.

müzikler:
*Jake Lee Rau-Welcome (riley willi ziyaret ettiğinde )
*Nikki Gregoroff -Like We Never Said Goodbye (spike ve harmony buluştuğunda)
*Moby -Bodyrock(buffy ve will partiye gittiklerinde)
*That Dog -Never Say Never (partide Riley ve Will konuşurken)
*Four Star Mary -Fate (riley ve will konuşurken will ayağa kalktığında)
*Deadstar -Lights Go Down (will partiden ayrılırken çalan şarkı)

sassy
23-06-06, 23:19
Arkadaşlar vede eğer bu bölümlerin özetini görmek isterseniz çu siteye girip bakabilirsiniz.Bu vereceğim site 4.sezona ait.yanlara bakrsanız görürsünüz.
http://www.buffyworld.com/buffy/season4/season4.htm

restless
24-06-06, 12:20
Ben bu siteyi Buffy ile ilk tanıştığım yıldan beri biliyorum bölümlere ait resim ve trailer larını bulabileceğiniz çok hoş bi site (ayrıca bölüm senaryo taslaklarıda sitede mevcut) fakat sadece Buffy nin 4.sezonuna ait değil sol yana bakarsanız diğer tüm sezonların ve de Angel ın da bölümlerinin resim ve trailer larını kolayca bulabilirsiniz ayrıca sitede dünyadaki fanların yapmış olduğu bir 8.sezon bile mevcut....

Ayrıca bölüm resimleri için www.screencap-paradise.com adresini de şiddetle tavsiye ederim....

sassy
24-06-06, 12:42
Ben bu siteyi Buffy ile ilk tanıştığım yıldan beri biliyorum bölümlere ait resim ve trailer larını bulabileceğiniz çok hoş bi site (ayrıca bölüm senaryo taslaklarıda sitede mevcut) fakat sadece Buffy nin 4.sezonuna ait değil sol yana bakarsanız diğer tüm sezonların ve de Angel ın da bölümlerinin resim ve trailer larını kolayca bulabilirsiniz ayrıca sitede dünyadaki fanların yapmış olduğu bir 8.sezon bile mevcut....

Ayrıca bölüm resimleri için www.screencap-paradise.com adresini de şiddetle tavsiye ederim....

Bu 8. sezon dediğin buffy'nin 8.sezonumu.Yani dünyadaki fanların yaptığı 8.sezon Buffy'demi?

restless
24-06-06, 12:51
Fanların yapmış olduğu 8.sezon sitenin forum kısmından okuyabilirsin anasayfada da açılış video su var =))

Angel-us-
25-06-06, 00:04
Hımm birçok şey açığa kavuştu bu bölümde, komandolar Riley ve ekibi imiş. Spike geldi kafasına çip takmışlar garibin. Willow la olan diyaloğuna bittim :)
Tabii ki favori sahne Harmony ile Xander ın kapışması idi :D
Buffy yi biraz aşktan uzak tutsalar olmazmıydı sanki, Riley-Buffy aşkı olacak haybeye...

sevgi86
25-06-06, 11:10
spike ve willowun diyalogları harikaydı
spike ın "daha 126 yaşındayım" demesine çok güldüm
willow da bir daha deneriz üzülme diyor ya
kızım kaçsana!neyse sonra aklı başına geldi
harmony ve xander ın muhteşem görsel efektlerle güçlendirilmiş dövüş sahnesi harikaydı
xanderın giles la yaptığı erkek erekeğe konuşma ve giles ın kapa çeneni demesi
willowun riley e buffy ile geleceklerinin 5 cümlede özetlemesi ve riley nin "evet planım bu" demesive yine riley nin o pisliğin ağzını burnunu dağıtması
harikaydı

dün aramıza katılan bir arkadaş vardı(çiçeği burnunda bir buffyci yani umarım...)
ilk kez dün gece izledi
onun için de heyecanlanıyordum inşallah havalı bir bölüm olur diyodum içimden
kendisine de dediğim gii buffyye başlattığı 11. kişi olacaktı(öz kardeşimi saymazsak o ben deyince başlamadı sonradan izlemeye karar verdi)
özden umarım beğenmişsindir..
gerçi pek aksiyon yoktu,bir nevi giriş bölümüydü
yeni maceralar kapıda
ama spike ın diziye katılması da benim için sevindirici tabi ki...:img-kiss:

bone88
25-06-06, 12:30
Spike gerçekten çok yatenekli ve güçlü bir vampir... angel la yarışır rahat...
labaratıardan kaçışı bir harikaydı... başka bir sürü vampir arasından kendini gösterdi... labaratuarı buffy nin yaptığını düşünmesi çok komiğime gitti... niye labaratuar yapsın buffy sizi toza dönüştürmek varken

favori sahnem xanderla harmony nin dövüş sahnesiydi kesinlikle...xander bi de giles a yakın dövüşte hala yenilmez olduğunu söylüyordu... çok güzel bir kız dövüşü yaptı harmony yle...

2 bölümdür anya yok özledim valla...
riley i sevmememe ramen parker a vurunca pek bi hoş oldum
buffy nin walsh a koyduğu lafı ve buffy yi de taktir ettim...

sbuffy
25-06-06, 14:15
bu bölüm labaratuarı ve komandoların ne işe yaradıklarını gördük.gilesın iblis avlayamıyorlar diye bunalıma girmesi ve xanderın ona bir iblis uyandırıp sonra onu yakalarız demesi ile will spike diyaloğu müthişti.spike angelın öğrencisi biraz ondan birşeyler öğrenmiştir ama o vampir uyarmasa o kanı içecekti:)rileyi bir tek parkera ağzının payını verdiği için takdir etmişimdir.

sbuffy
29-06-06, 10:21
4x08-Pangs

ortağı Doyle’ın, Buffy’nin başının dertte olduğuna dair gözünün önüne bir görüntü gelmesi üzerine, Angel onun iyi olup olmadığına bakmak için gizlice şehre gelir. Kolejin yeni kültür merkezinin açılış töreninde Xander, kutsal bir Kızılderili mezarlığına düşer ve Sunnydale bölgesinin ilk yerleşimcileri olan Chumash Kızılderilileri’nden kalma Hus adlı intikamcı ruhun tekrar canlanmasına sebep olur. Bu sırada Buffy evde geleneksel bir Şükran Günü geçirmek istemektedir ancak Xander ne olduğu belirsiz gizemli bir hastalığa yakalanmıştır ve kültür merkezi ile ilgili herkes birbir ölmeye başlar.

doyleun angela gördüğü imgedeki kişinin yani buffynin rwesmini gösterdiği sahne:
http://img164.imageshack.us/img164/3931/s1e7tease110sb.jpg (http://imageshack.us)
http://img164.imageshack.us/img164/7909/angel1076118pa.th.jpg (http://img164.imageshack.us/my.php?image=angel1076118pa.jpg)

druspike
29-06-06, 10:27
bu bölmde spike yok mu yani :img-sorry wardı bildiim kadarıyla ama ondan hiç bahsetmemişsn.

Angel-us-
29-06-06, 11:43
Spike biraz geri dursun, efsane geliyor :)

druspike
29-06-06, 11:46
hyr geri durmasın yeni geldi zatn alla alla :img-grin2

sbuffy
29-06-06, 12:32
spikesız olur mu:)bu bölümde var ama biraz eli kolu bağlı şeklinde bir ipucu veriyim;)

sevgi86
29-06-06, 13:42
4x08-Pangs

ortağı Doyle’ın, Buffy’nin başının dertte olduğuna dair gözünün önüne bir görüntü gelmesi üzerine, Angel onun iyi olup olmadığına bakmak için gizlice şehre gelir. Kolejin yeni kültür merkezinin açılış töreninde Xander, kutsal bir Kızılderili mezarlığına düşer ve Sunnydale bölgesinin ilk yerleşimcileri olan Chumash Kızılderilileri’nden kalma Hus adlı intikamcı ruhun tekrar canlanmasına sebep olur. Bu sırada Buffy evde geleneksel bir Şükran Günü geçirmek istemektedir ancak Xander ne olduğu belirsiz gizemli bir hastalığa yakalanmıştır ve kültür merkezi ile ilgili herkes birbir ölmeye başlar.

doyleun angela gördüğü imgedeki kişinin yani buffynin rwesmini gösterdiği sahne:
http://img164.imageshack.us/img164/3931/s1e7tease110sb.jpg (http://imageshack.us)
http://img164.imageshack.us/img164/7909/angel1076118pa.th.jpg (http://img164.imageshack.us/my.php?image=angel1076118pa.jpg)

ben doyle u çok severdim
ölünce (dizide ve sonrada gerçek hayatta) çok üzüldüm
onu da görücez demek bu bölümde...
spike ı da amma ezmişsiniz arkadaşlar
daha yeni geldi o da biz en çok onu görmek istiyoruz belki
angel da efsane o da gelsin kızmayın tamam mı:img-grin2

sbuffy
29-06-06, 14:35
sssevgi bende doyleu çok severdim.doyle buffyde gözükmeyecek..bu resimler angel dizisine ait.birbiriyle bağlantılı olduğu için ve angel dizisi gösterilmediği için bu resimleri ekledim.doyle angelın bir bölümünde buffyle ilgili bir imge görüyordu ve angelda buffyi uyarmak için sunnydaleye geliyordu.

michelle
29-06-06, 16:29
Bu haftaki bölümü kesinlikle kaçırmam,Angel geliyor...:img-sorry :img-sorry
Canım yine görünmeden biricik aşkına yardım edip gidecek,işte gerçek aşk budur...Sevdiğinin daha normal bir hayat sürdürebilmesi için aşkından vazgeçmek,herkes böyle bir fedakarlığı yapamaz...kolay değil,hiç kolay değil...

Angel-us-
29-06-06, 16:31
Doyle karakterini canlandıran oyuncu altın vuruştan öldü sanırım.
Spike da Angel da gözüksün ortada sorun kalmasın :)

sudem
29-06-06, 17:46
ben geçen haftaki bölümle ilgili bişi demek istiyorum neden rileyi basit bir karakter olarak gösterdiniz.kendisi de yeterince aksiyon biri :) zaten şok oldum hiç beklemiyordum böyle bişi bir de aşağıda walshu görünce gözlerim kocaman oldu...
spikeım yine muhteşemdi..hele ki o vampirle buffy hakkında konuşurken çok tatlıydı

sevgi86
29-06-06, 22:57
sssevgi bende doyleu çok severdim.doyle buffyde gözükmeyecek..bu resimler angel dizisine ait.birbiriyle bağlantılı olduğu için ve angel dizisi gösterilmediği için bu resimleri ekledim.doyle angelın bir bölümünde buffyle ilgili bir imge görüyordu ve angelda buffyi uyarmak için sunnydaleye geliyordu.

evet angelda izlemiştim
ama bir sahne angeldan alıntı yaparlar diye ümit ediyordum
doyle yani Glenn Martin Christopher Francis Quinn 32 yaşında kaybettik
çok üzücü
parlak bir gelecek bekliyordu onu
angeldan sonra yıldızı parlayacaktı
angeldaki ölümü sonra gerçek hayattaki ölümü...
evet otopsi raporlarına göre aşırı dozda eroinden öldüğü kesinleşti.

http://www.youtube.com/watch?v=HWtRgkhPNds&search=doyle

doyle un öldüğü bölümden bir alıntı

sassy
01-07-06, 21:20
Heyecanla beklediğim bölüm Hush.Cnbc-e dergisinin yeni sayısında Hush adlı bölüm anlatılıyor.Açıklama:Emmy'e aday gösterilen "Hush" adlı bölümde neredeyse 40 dakika boyunca hiç konuşma geçmiyor.Görsellik,oyunculuk ve müziğin ön planda olduğu bu bölümü kaçırmayın.

Açıklama böyle.2 HAFTA KALDI.

sevgi86
01-07-06, 23:08
Heyecanla beklediğim bölüm Hush.Cnbc-e dergisinin yeni sayısında Hush adlı bölüm anlatılıyor.Açıklama:Emmy'e aday gösterilen "Hush" adlı bölümde neredeyse 40 dakika boyunca hiç konuşma geçmiyor.Görsellik,oyunculuk ve müziğin ön planda olduğu bu bölümü kaçırmayın.

Açıklama böyle.2 HAFTA KALDI.

valla ödül aldık o bölümde ama ben sevmedim pek
zevkler ve renkler
heyecanını kaçırmak istememiştim ama
bence fool for love daha iyi bir seçim bence(5. sezon 7. bölüm)

sevgi86
01-07-06, 23:36
spike ın rolü çok azdı tabi ama güzel bir bölümdü yine
özellikle angel ın willow a "sana bir şey soracağım" demesi ve riley i görüp "bu çocuk kim?" diye sorması,
spike ın kızılderililer ve beyaz adamların savaşı hakkında verdiği demeç...
spike ın bir damla kan için yalvarması beni son derece üzdü
çok gaddarlar gerçekten de
bir bardak konyak bile ikram etmediler tanrı misafirine
ama spike vaad ettiği kadar önemli bilgiler veremedi initiative hakkında,
mesela riley nin eşgalini belirleselerdi buffy ve arkadaşları için çok iyi olurdu

buffy nin yemek yapması da çok komikti
aslında ben de bir kaç yemek tarifi kaptım yarın akşam yapabilirim annemlere:img-nyam:
bir yandan scooby ye laf yetiştiriyor bir yandan da anyaya yemek konusunda direktif veriyordu ya bir de parlatıverdi krema koyulaşmayınca
buffy den beklemediğimiz çıkışlar gördük

ankara dışına çıkıyorum bir süre cnbc-e den uzak kalacağım arkadaşlar
umarım bölüm yorumlarında benim için kaçırdığım bölümlerin(4 bölüm kaçacak sanırım) ayrıntılı bir özetini yazabilirsiniz

sassy nin dizi anlatmayı sevdiğini biliyorum ve bu zor görevde ona en ağır sorumluluğu yüklüyorum

şimdiden teşekkürler...

ozdnuygn
01-07-06, 23:49
spike ın rolü çok azdı tabi ama güzel bir bölümdü yine
özellikle angel ın willow a "sana bir şey soracağım" demesi ve riley i görüp "bu çocuk kim?" diye sorması,
spike ın kızılderililer ve beyaz adamların savaşı hakkında verdiği demeç...
spike ın bir damla kan için yalvarması beni son derece üzdü
çok gaddarlar gerçekten de
bir bardak konyak bile ikram etmediler tanrı misafirine
ama spike vaad ettiği kadar önemli bilgiler veremedi initiative hakkında,
mesela riley nin eşgalini belirleselerdi buffy ve arkadaşları için çok iyi olurdu

buffy nin yemek yapması da çok komikti
aslında ben de bir kaç yemek tarifi kaptım yarın akşam yapabilirim annemlere:img-nyam:
bir yandan scooby ye laf yetiştiriyor bir yandan da anyaya yemek konusunda direktif veriyordu ya bir de parlatıverdi krema koyulaşmayınca
buffy den beklemediğimiz çıkışlar gördük

ankara dışına çıkıyorum bir süre cnbc-e den uzak kalacağım arkadaşlar
umarım bölü