onur29
07-03-07, 11:31
Ewet aytenin Carmen tiplemesine bayıldım. "Çıkiçimden hain Carmen" :D:D:D: Recepte çok komikti. Haydarın Armağanı odadan çıkartmak is
tememesine de çok güldüm.
tememesine de çok güldüm.
|
Tüm Versiyonu Göster : Yedi Numara onur29 07-03-07, 11:31 Ewet aytenin Carmen tiplemesine bayıldım. "Çıkiçimden hain Carmen" :D:D:D: Recepte çok komikti. Haydarın Armağanı odadan çıkartmak is tememesine de çok güldüm. hidden girl 07-03-07, 11:45 hehe yusufun o olaylar üstüne gelipte cansuyu istemesi çok güzeldei. kısacası bütün bölümlerin bütün replikleri çok güzel onur29 07-03-07, 18:26 Ewet ya sabit süperdi. Zelihada süperd bu bölümde. Armut ağacı :D:D:D:D: Yanlız Şu repliğe çok güldüm AYTEN: Ben sufle vericem HAYDAR: Sufle ne acep SABİT: Bir tür tatlı oyun aralarında oyunculara veriliyo. Enerji niyetine hidden girl 08-03-07, 10:14 Ewet ya sabit süperdi. Zelihada süperd bu bölümde. Armut ağacı :D:D:D:D: Yanlız Şu repliğe çok güldüm AYTEN: Ben sufle vericem HAYDAR: Sufle ne acep SABİT: Bir tür tatlı oyun aralarında oyunculara veriliyo. Enerji niyetine bu espriyi ben aytenin yani ayça mutlugil in bir röportajı aklıma geldi. röportajda tiyatro eğitimi alırken sufle ne diye sorduklarında "herkesin bir çeşit tatlı demesini bekliyorlardı fakat öyle olmadı" diye yazmıştı. hemen o röportaj aklıma gelmişti. tiyatro oyununu canla başla oynamaya çalıştıklarında çok güzel duygular hissettim. tiyatro delisi olaraktan:) kelebek_01 08-03-07, 12:49 dizinin sıkı bir takipçisiyim hemen hemen bütün bölümlerini izledim bu aralar kanaltürk te tekrarları varmış yeni öğrendim ama saatini tam olarak bilmiyorum bilen varsa yazar mı lütfen hidden girl 08-03-07, 12:50 saat 18:00 de hafta içi hergün tekrarları var. mutlaka izle. çok güzel ya bu dizi 100 kez izlesem bıkmam hatta daha fazla izlesem bile Hırçın Kız 08-03-07, 12:51 dizinin sıkı bir takipçisiyim hemen hemen bütün bölümlerini izledim bu aralar kanaltürk te tekrarları varmış yeni öğrendim ama saatini tam olarak bilmiyorum bilen varsa yazar mı lütfen Haftaiçi her gün 18:00'da.Sabahları 10:30 da tekrarları oluyor... Hafta sonları da var ama onun yayın saatini bilmiyorum:img-wink: ggnibsgk 08-03-07, 20:28 Ya bu akşam yine süperdi yaa...Vahit'in borçlarını ödemek için kiraya %50 zam yapmaya çalıştığı ve bizimkilerin de buna engel olmaya çalıştığı bölüm,sonundaki Teo-Leo karışıklığıyla halloluyodu,izleyemeyenler için söyliyim dedim:) Vahit bi yandan kapıyı açmaya çalışırken bi yandan söylenmektedir ,neden sonra kapıaya aççmaya çalıştığı şeyin anahtar değil.bozuk para olduğunu farkeder ve Zelüha'ya çıkışır: -Neden sölemiyosun kadın!Uğraştırıosun beni böye.??? -Bozuk parayı deliğe uydurursun da kapımız kutu kola verir diye umduydumm:img-hyste hidden girl 09-03-07, 17:39 bugünkü bölümde çok güzeldi. yusuf güdükün kolunda ki alçıda yazan yazı çok hoştu. benim olacan kralıçam :) onur29 09-03-07, 17:44 Ewewt süperdi bu bölüm ya. Eriş hocayı nasılda mor ettiler. Gıcık oldum adama. Cansu ve Yusufun oynamaları süperdi. :D:D:D:D Sabitin yusufla konuşmaya giderken ki haline koptum öyle pijamayla falan :D:D:D hazell 09-03-07, 17:45 süper bir bölümdü yaa izlerken çok zewk alıyorum çok komik aslanım kralıcam:img-hyste :img-hyste seheripek46 09-03-07, 18:39 bbu dizinin tekrarları yokmu arkadaşlar çok komik bi diziydi vahüt emmü falan acayip komiklerdi bilen varsa tekrarlarını yazın hidden girl 09-03-07, 18:44 bbu dizinin tekrarları yokmu arkadaşlar çok komik bi diziydi vahüt emmü falan acayip komiklerdi bilen varsa tekrarlarını yazın dizinin tekrarları kanaltürkte saat 18:00 da. aynı bölümün tekrarıda ertesi gün saat 10:30 da. iyi seyirler...:):):):) -şEkEr- 11-03-07, 09:48 olmaz böyle bir şey harikaydı yok böyle bir şey ya hele recep eski evdeyken aşağı koşturuyordu sonra kaymıştı ayy öldüm o sahneye yok böyle bir şey yeniden başlamalı ilgi çeken bir kanalda başlarsa avrupa yakasına taş çıkarır hidden girl 11-03-07, 17:18 olmaz böyle bir şey harikaydı yok böyle bir şey ya hele recep eski evdeyken aşağı koşturuyordu sonra kaymıştı ayy öldüm o sahneye yok böyle bir şey yeniden başlamalı ilgi çeken bir kanalda başlarsa avrupa yakasına taş çıkarır zaten bir kanalda tekrarları yayınlanıyor.saati 18:00 ama merak etme sen avrupa yakasından daha çok sevildiği kesin.en azından ben daha çok seviyorum. yayınlanan kanal da bence gayet iyi.hem de çok iyi bir kanal onur29 11-03-07, 18:03 Bende avrupa yakasından daha çok seviyorum. En azından daha doğal ve daha samimi. Yayınlandığı kanalda çok iyi. Ama çok fazla izlenen bi kanal değil. hidden girl 12-03-07, 12:42 bu bölümde neler olacak acaba? en son güdük bey kaza geçirmişti. eh cansu da yavaş yavaş ısınmaya başladı güdük'e. saat 18:00ı dört göz ile bekliyorum hergün.. ebrucu_ze 13-03-07, 14:59 izlediğim en güzel komedi dizisi her bölümünü en az 2 defa izlemişimdir ama hala kanaltürkte rastladığımda izliyorum ve ilk defa izlemişim gibi gülüyorum:img-yes: onur29 13-03-07, 16:58 Ewet bende her bölümü en az 3 defa izledim. Hala aynı keyfi alıyorum. Bu çok önemli bişey bence. Bu günkü bölüm çok güzeldi. Seherde geldi. Sonunda Sabite çok güldüm. onur29 15-03-07, 16:16 Arkadaşlar dizinin yayın sati değişti. Çok fazla izlendiği için Hafta içi hergün 20:30 a alınmış. Bence kötü oldu o saatte izlediğim başka diziler oluyodu. Ama yedi numara için hepsinden geçerim. Yedi numara 1 numara hidden girl 15-03-07, 19:34 saat 18:00 de başka bir dizi görünce şoka giridm. bence de saati değişmemeliydi. eski saati daha iyiydi. benim izlediğim başka diziler yok ama yine de eski saat daha iyiydi hidden girl 16-03-07, 14:00 bugün saat kaçta başlayacak bilen var mı? ben en iyisi kanalın sitesinden bakayım bari... kimsecikler yok burada çünkü onur29 16-03-07, 18:03 Ne ayzıkki cuma günleri kanal diziyiyayınlamıycakmış. En son babalar duyar cuma günleri yayınlanmıyodu çünkü. Pazartesiyi bekliycez. Off ya neden değişti ki saati. gizmo771 16-03-07, 23:13 Saatimi değişti bnde tek güne düştü diye düşünmüştüm nolursa olsn bi çok yeni diiziye kat kat fark atacağı için onu izlerim büük ihitmal:img-wink: onur29 17-03-07, 09:12 Ewet dizi cuma günlei hariç hafta içi her gün saat 20:15 te başlıyo. 20:30 yazıyo ama 20:15 tebaşlıyo. Bende tüm dizilerimi izlemeyip yedi numarayı izliycem. hidden girl 17-03-07, 16:15 çok kötü olmuş o saate almaları. cuma günü de yok zaten. offff offf arkeolog gırl 17-03-07, 17:54 bence eski saatleri daha ii di dizinin reytinkleri düşer ya çünkü akşam kuşaklarında iddialı diziler var bence eski saatleri daha ii di.keşke yayın akışını değiştirmeselerdi.akşamüstü kuşağında güzel programlar olmadığı için reytinkleri artmıştı.şimdi inş tekrar düşmez:img-wink: hidden girl 21-03-07, 15:14 dünkü bölümü izleyemedim malesef.konusu neydi?hangi bölümdü arkadaşlar??? ayrıca benim bildiğim kadarı ile de hıdır baba bölümü geçmedi.ama yine de emin olanlar cevap versin bu soruya. onur29 21-03-07, 15:19 Dün apzartesi akşamı poynayan bölüm oynadı. Bu günde Asiyenin doğumu gerçekleşicek. İzlemenizi tavsiye ederim. Bu arada Hıdır babaya daha ok var merak etmeyin hidden girl 21-03-07, 15:23 Dün apzartesi akşamı poynayan bölüm oynadı. Bu günde Asiyenin doğumu gerçekleşicek. İzlemenizi tavsiye ederim. Bu arada Hıdır babaya daha ok var merak etmeyin Asiyenin doğumunda Meryem'in ben ebe olurum.zaten oyun oynarken hep beni ebe yapıyorlardı demesi çok komikti :) kızların eli ayağına dolanmıştı.zelihayı hiç katmıyorum işin içine çok evhamlı olaraktan :) ya birşey diyeceğim.sende iyi hatırlıyorsun bölümlerden sonra hangisi oynayacak diye... onur29 21-03-07, 16:21 Ewet o kadar çok izledim ki az çok tahmin ediyorum hatta yarın dea efsane bölüm oynıycak. Yedi numaranın en güzel bölümlerinden biri. Haydarın balkondan düşme şakası yaptıkları bölüm. onur29 21-03-07, 18:35 Ya arkadaşalr gördünüzmü bugün yine 51. Bölümü yayınlıyo kanal. Ayıp ya zaten geçen perşembe 51. bölüm yayınlandı. Cuma günü dizimiz yayınlanmadı. Pazartesi ve salı ikigün arka arkaya 52. bölümü yayınladılar. Bu gün tekrar 51 e döndüler. Ne yapmaya çalışıyolar anlamadım. Yeter artık ya. Zaten saatini değiştirdiler. Doğru düzgün yayınlasınlar bari. Ben kanala mail atıyorum sizde atın arkadaşlar. Saçmalamayı bıraksın artık hidden girl 22-03-07, 15:23 sana katılıyorum... ne olduğunu bir anlayabilsek.yayın saatini eski saatine almalılar.olmadı böyle ysmo 23-03-07, 08:19 merhaba arkadaslar kanalturk sapıttı iyce tum haftayı telef etti bugunde bölüm yok zaten off arkadaslardan biri bundan sonra hangi bölüm var die soruyodu nette buldugum bi paylassımı sizinlede paylasmak istedim tum böölümlerde neler oldugu yazıodu sizinle paylasmak istedim.Umarım ptesi adam gibi oynatmaya devam ederler daha 40 bölüm var hani diycem bitiyo diyemi korkuyolar yok oda dgl aman tekrarını verdiklieri dizileri hep böyle yapıyolar.:sad53: 1.Bölüm İstanbul'da okumaya gelen ve burada tanışıp çok iyi birer arkadaş olan dört kız ev aramaktadır. Bu ikinci seneleridir ve yurtta kalmak istememektedirler. Uzun aramalar sonucu bakkallık da yapan Vahit ve Zeliha Ballıoğlu çiftinin evini tutarlar. Bu çiftin köyden akrabalrı da İstanbul'a okumak için gelecektir ve Vahit onları da aynı evin alt katına yerleştirmek ister. 2.Bölüm Kızlar alt kat komşuları ile geçinemezler. Bu yüzden onlar hakkında Vahit'le konuşurlar, aldıkları yanıt kesindir; "Ya onlarla ya da yeni bir ev bulun kendinize." Bunun üzerine kızlar oğlanları kaçırmak için çeşitli yollara başvururlar. 3. Bölüm Kızlar ve erkekler ilk kez yuvarlak masa toplantısı yaparlar kızlar kendü koydukları kuralları erkeklere imzalatırlar. Kuralların tamamı kızların lehinedir. Ama kendi koydukları kuralları kendileri delince kural kağıdını bölüm sonunda armağan yırtar.. 4. Bölüm Satılmış hazine peşinde karadenize kadar gider ama yanlışlıkla doğal gaz borusunu deler. Evdede faturaların ödenme sorunu var. Armağan ve recep bu konuda anlaşamazlar. Armağan ile haydar arasında ilk kıvılcımda bu ölümde çakar. 5. Bölüm Zeliha kahvaltı hazırlar ve ev halkı ilk kez birlikte kahvaltı yapar. Evde telefon paylaşımı var. Recep ile haydar televizyonda yarışmaya katılarak ödülü kazanıp kızların gözüne girmek ister. Aytenin sevgilisi de evi basıp erkekleri döver tam o sırada satılmış gelir… 6. Bölüm Eve haydarın asker arkadaşı gelecektir ama kızlar buna karşı çıkarlar. Ancak cansuınunda çocukluk aşkı Mustafa’nın gelecek olması işleri kolaylaştırır.ancak ikisininde adının Mustafa olması sebebiyle evde bir karışıklık olur. Satılmışta artık meryem’in sözlüsü olmuştur. 7.Bölüm Haydar armağana arkadaşının duygularını anlatmak zorunda kalır. Bu arada Cansu ve Satılmış için sahte sevgili lazımdır. Tabiî ki bu birbirleridir. Bölüm sonunda herkes çilingir sofrası kurar vahit koçlarla zelihe piliçlerle içer ama herkes zil zurna olur… 8. Bölüm Meryem’in babası satılmış yüzünden alacağını vahitten almaya gider. Satılmışı kandıran bir adam bunları kaset yapacağım diyerek kandırır ve dolandırır. Meryem de bir mektup yazıp kızlarla ortak olarak oyun yapar. Ama olay recebin üstüne kalacaktır. 9. Bölüm 7 numaranın semtine bir katil musallat olmuştur. Herkes bu durumdan çok korkar. Rüya da fotoğraf çekmeye başlamıştır ve ev fotoğrafları çeken biri ile tanışır ama o aslında gizli polistir. 10. Bölüm Satılmışın Karadeniz de kandırdığı asiye memleketten satılmışı bulup gelir. Zelihada iyice satılmış ve Meryem’i baş göz etmeye kendini adamıştır. Kızların arkadaşlarında haydarın matematik bilgisinden yararlanmak için haydardan ders alırlar ama haydar giderek değişir.Asiyede eve gelerek evde kalır. 11. Bölüm Satılmış kaçıp gitmiştir ama asiye artık evde kalacaktır. Herkes yavaş yavaş asiyeye alışmaya başlar. Herkes seviyor asiye yi. Mustafa ile cansuda mustafanın evi için çalışırlar ama bu olay cansuyu çok etkiler. 12. Bölüm Rüya resim yapmaya başlamıştır.herkesin resmini yapmak ister ama kimse bu resimleri beğenmez ama recep ve haydar müştemilatı temizlerken bir çok resim ve bir portre bulurlar resim ve portre adviye Hulusi ye aittir. Bu arada vahitin meryemin babasına olan borç için recepte Meryem ile evlenmek zorunda kalır. 13. Bölüm Herkes evden ayrılacağına inanamaz. O kadar çok alışmışlardır ki birbirlerine hepsi çok üzülür. Vahit paranın bir kısmını recep ile haydarın babasına yolar. Az bir para ilede ev alamayacağı için zelihanın kardeşinden alacağı borçla yeni ev alacaktır. 14. Bölüm Evsiz kalan ev halkı ev aramaya başlar haydar armağandan ayrılacağı için çok üzgündür. Ayrıca bütün evler ateş pahasıdır. Asiye vahit ile zelihanın yanında kalacaktır. Zeliha ile asiye kızlar ve erkeklerin bu durumuna üzülürler ve plan kurarak onları da eve aldırırlar. 7 numara tekrar toplanır. 15. Bölüm Berat haydar ve recep’in eşyalarını kullanarak dışarı çıkar. Bilgili vahit emmü öğüt verirken birde bakar kendi kabanı da yok. Berat hediyelerle geri gelir ama tabiî ki hediyeler kendine göredir.Evde doğalgaz kesiktir ve koçlar ve piliçler hastalanır. Vahit amcada evin duvarlarına para karşılığı reklam alır ama reklam öyle böyle bir şey değildir. 16. Bölüm Kızlarla oğlanlar telefon, kombi gibi sorunlar yüzünden tartışırlar. Berat bir başkan seçilmesini talep eder. Vahit'in kabul etmesiyle kızların adayı Armağan, oğlanların ise Berat olmak üzere seçime gidilir. Vahit ansiklopedi satma işine girer. Asiye, Zeliha ve Vahit kitapları satmak için dolaşırlar. Evde ise Berat seçimi kazanmak için çeşitli numaralar yapmaktadır. Seçim yapılır. 17. Bölüm Vahit bir Internet Cafe satın alır. Berat bayanların yaptığı mantıyı pazarda satar. Vahit'le Zeliha Berat yüzünden tartışırlar. Vahit oğlanların odasında kalır. Asiye Berat'ın oyunu bozar. İşyeri ile ilgili bir olay yaşanır. 18. Bölüm Ayten ile Cansu Mustafa'yı ziyaret ederler. Orada Cenk'le tanışırlar. Cenk'ten hipnoz yapmasını öğrenir Cansu. Vahit işlerinden dolayı sinirlidir. Berat'ın tavsiyesiyle dükkanı mantıcı yaparlar. Haydar'la Recep yardımcı olurlar. Cansu kızlar üzerinde hipnoz seansları yapar. 19. Bölüm Berat evdeki bozuk ütü, lamba gibi şetleri yapmaya çalışırken elektrik çarpar ve hastaneye kaldırılır. Taburcu olan Berat da bir değişiklik olmuştur. Berat'ın yattığı hastaneden kaçan bir hasta ev halkına korkulu anlar yaşatacaktır. 20. Bölüm Berat geri gelir. Vahit'le anlaşarak mantıcıda çalışmaya başlar. Haydar kadrolu olmuştur. Armağan'a evlenme teklif etmeye çalışır. Kızlar Vahit'le Zeliha'ya düğün yapmaya karar verirler. Hepsi gizliden çalışarak sürpriz bir düğün hazırlığına girişirler. 21. Bölüm Ayten'in anne ve babası ziyarete gelecektir. Ayten yaşadığı ev hakkında ailesine tam bilgi vermemiştir. Bu yüzden evdekilerle bir plan hazırlarlar. Vahit ve Zeliha balayı için bir otele gitmişlerdir. Ayetn'in anne-babası gelir. Berat Asiye'ye ilgi duymaya başlar. 22. Bölüm kızlar kadir inanırla karşı karşıya başrol oynamak için seçmelere giderler Armağanda onları yalnız bırakmaz ama yanlışlık eseri armağan rolu kapar. Ama tabiî ki reddeder. Sabit gelir ve kızlara fotoğraf dağıtarak yardım etmeye çalışır. Recep ve vahit günlerce sabiti arar. Ama sabit bölüm sonunda zaten eve gelmiştir… 23. Bölüm Sabiti zorla eve göndermek isterler ama otobüs garında sabit kaçar recepten recepte beratla konuşur sabit orada kalacaktır. Domates rolü alır ama kotsum çık ısrarlı şekilde çıkmaz.bölüm sonunda recep babasına rest çeker bende gelmiyom ağabeyimde der. 24. Bölüm Berat ve sabitin kurduğu plan terse döner asiyenin sahte babasından kurtulmak için sahte evlilik yapması lazımdır bu kişi sabit olacak dendi. Ama berat kendini harab etti bütün suç kendindeydi.bölüm sonunda asiye senaryoyu anlar berat sevgisini ve senaryoyu kendisinin yaptığını itiraf eder. 25. Bölüm Vahit ve sabit mantı için un almaya gider sabit un çuvalını patlatınca esnaf bunları temiz şekilde döver.behiye ve zeliha büyücü sahtekar bir kadına bel bağlarlar ve gebelik suyu alırlar suyu yanlışlıkla recepte içer bunu gören Meryem kendini gebe sanar. Olayı duyan sabit çözmeye çalışır. Armağan durumu anlar ve Meryem e anlatır. 26. Bölüm Zeliha kendini hamile sanar ama bilimsel bir kesinlik yoktur. Çocuk lafını duyan vahit ortalığı velveleye verir kendini çocuğa çok alıştırır. Zeliha’yı araba çarpar ve hastaneye kaldırılır vahit çocuğu sorunca çocuk almadığını anlar. Zelihaya kızar ama zeliha kendisinin değil vahidin kısır olduğunu söylemek zorunda kalır.. 27. Bölüm Zeliha ve ayten dışında herkes kızamık olur. İş ikisine kalınca ortalık karışır ayten olanlar için çok çalışması lazımdır.kötü esprili doktor deniz hastalar için eve gelir ve rüyadan hoşlanır. 28. Bölüm Sabit emlakçi ya çırak olur. Bir tiyatrocu bayan evin bi odasını tutar herkes kadına gıcık olur. Gizemli bayanı çözmeye çalışırlar ama kadın git gide bizimkilere sinir olmaya başlar. Durum öğrenilir ve herkes bayanı izlemeye gider… 29. Bölüm Haydar ve recep kızların tıkanan su borusunu tamir etmek isterler ama daha kötü olur. Kızlar ve erkekler kavga ederler. Bir süre konuşmazlar. Evde fare çıkınca erkeklerden yardım isterler ve erkekler fare avına çıkar. 30. Bölüm Sabit bi fabrikaya güvenlik grevlisi olarak girer. Ama yeliz de bu fabrikaya girmek ister tabiî ki sabit ona yardımcı olacaktır. Fabrika atıkları deredeki çocukları hasta eder bizim çevreci kızlarda çocuklar için fabrikaya karşı çıkarlar tabiî ki belayı da çağırmış olurlar. 31. Bölüm Beratın annesi borcunu almak ve gelini görmeye gelir. Ortalığı çok fena karıştırır. Asiye nin burnundan gelir berat ise iki arada kalır… borcunu alana kadar eve yerleşeceğini söyleyince vahit çok sinirlenir. Berat çocuklarının olacağını öğrenir ama asiye çocuğu aldırmak isteyince oda gider memleketten asiye’nin diğer beş çocuğunu getirir. 32. Bölüm Vahitin annesi hastalanır ve beraber memlekete giderler. Piliçler eve doktor denizin bilgisayarını alırlar. Ama paylaşmak zordur.Ayten internette tıkladığı bir site yüzünden kredi kartı hecklenir ve 1,160 milyon borca girerler. Bunun için çalışacaklardır ama asiye hırsızı internette Güzin ablalık yaparken bulur.. 33. Bölüm Sınav haftası olduğu için herkes sabahlara kadar ders çalışır ama bundan zeliha yenge hiç hoşlanmamaktadır. Sınavlar sonrasında vahitide kandırır hep birlik pikniğe giderler.piknikte bir ayı ile karşılaşırlar ve akıllı Meryem ayı ile arkadaş olup ayıyı yanlarına getirir… 34. Bölüm Recep cüzdanını çaldırır ve İstanbul onu çok sıkmıştır memleketini özler ve bunalıma girer. Bunu gören ev halkı dayanamaz ve evi köy haline getirmeye karar verirler. Bu arada haydar genç dahiler proje birincisi olur ve armağan ile birlikte buna hazırlanırlar. 35. Bölüm Herkes okulunu bitirir ve evlere gitmeye başlarlar ama armağan eve gidemeyecektir çok yalnızlık çeker. Ama bir anda herkes evden teker teker dönmeye başlar o sırada armağan ve haydar ağvaya sandalye masa almaya gitmişlerdir. İstanbul a dönen ev halkı sırayla ağvaya gider. Ağva gezisi armağan ve haydar için mükemmel bir aşk gezisi olmuştur. 36. Bölüm Ballıoğlu 2 açılır ve berat ile vahit işletmecilik konusunda iddiaya girerler. İki grup oluşur ve bir haftada 250 müşteriyi bulan ilk grup kazanacaktır. Vahit kazanmayı garantilemesine rağmen berata jest olsun diye son gün dükkanı açmaz ve ballıoğlu 2 ye beratı ortak eder. 37. Bölüm Sabit bir film şirketine gider. Şirkettekiler onunla kafa bulurlar. Sabit bunu evdeki kızlara anlatır. Film çekileceği zannıyla ekiptekilerle Ağva'ya gider. Onu merak eden diğerleri kızlardan bilgi alıp Sabit'in yanına Haydar'la Recep'i yollarlar. Eşinden baskı gören Yeliz ve eşi de Sabit'in peşinden Ağva'ya giderler. 38. Bölüm Vahit Sabit'i alışverişe gönderir. Sabit dönüşte kapılarının önünde bir çocuğun bırakılmış olduğunu görür. Çocuğu alır. Vahit Zeliha'nın çocuğu görmemesini istemektedir. Evde bir telaş yaşanır. Zeliha işe yollanınca veletle kızlar ilgilenir. 39. Bölüm Dükkana gelen bir bayan müşteri vahiti ölmüş eski kocasına benzetir. Makbule hanım dükkana devamlı gelmeye başlar bu herkesin dikkatini çeker. Tabi zeliha kıskanınca oda onu kıskandırmak için aynı yöntemle aytenin eski sevgilisini onun sevgilisi gibi dukana getirir vahit adama sinir olur. Ve aşk tekrar başlar. 40. Bölüm cansu haber vermeden eve çok geç gelmişti herkeste doğal olarak çok meraklanmış ve telaş içinde cansu yu arar.Armağan herkesi karşısına alır kızlar armağanı bir kendi için bir şeyler yapmamakla suçlarlar. Oda bir kolye alır ama kolye satıcısı ile bir kıvılcım olur armağan haydar ve sarp ikilemine düşer. 41. Bölüm Deniz'in sahip olduğu otelde hırsızlık olayları olur. Tüm personel işleten çıkarılır otelde. Mantıcının kapanmasından sonra işsiz kalan kızlar ve oğlanlar, otelde çalışan Sabit'in yardımıyla otele girerler. Amaçları hem çalışmak hem de hırsızı bulmaktır. Çeşitli görevler alan gençler oteldeki her müşteriye potansiyel suçlu gözüyle yaklaşınca işler sarpa sarar. Bu arada gerçek hırsız da işine devam etmektedir. Sonunda hırsızı bulan gençler bir sürprizle karşılaşırlar. 42. Bölüm Sabit doktor veli beyin yanında işe başlar.Recebin bu bölümde ensesinde çıban çıkar ve doktor veli beyin yanına gider sonucu öğrenmek için içeri girmek isterken doktor telefonda iki hafta ömrü kalan bi hastadan bahseder bunu duyan recep kendinin iki hafta ömrü kaldığını sanır. 43. Bölüm Cansu hastalanır ve evde bir hafta istirahat etmesi gerekir. Bunu hiç istemeyen Cansu evi eğlenceli hale getirmek için herkese evde gizlice şakalar hazırlar. Erkeklerde altta kalmamak için kızlara şakalar hazırlamaya başlar. Şakaya son noktayı muayeneden bir iskelet getiren sabit son koyar. 44. Bölüm Zeliha kızlara genç kızların dilek büyüsünden bahseder büyüye göre bir ceviz acının dalına çaput bağladıktan sonra etrafında üç kere dönerken istediğin adamın özeliklerini söylediğin kişi en kısa zamanda seni bulur. Ancak kızlar büyüyü yaptıktan sonra eksik buyu yapınca ayten pis, ruya sapık Cansu da Yusuf güdüğü tarif etmiştir. 45. Bölüm Yusuf güdük cansuya vurulur artık onun kralıçasıdır. Zelihada kızlara görücü bulmak ve evlendirmek için her şeyi yapar bunu duyan kızlar bundan hoşlanmaza ve metalci süsü verilerek görücülerin karşısına çıkar. 46. Bölüm Ruyanın şiir gönderdiği dergi şiiri dergide yayınlar ancak bu çocuk dergisidir. Koçlar sokakta okulu için el ilanı dağıtan çocuğu görünce hep birlikte okul için müsamere düzenlerler. 47. Bölüm Köze basına açılan yeni mantıcı ballıoğlunu çok kötü etkiler. Vahitte kiraya zam yaparak açığı kapatmak ister. Onlarda mantıcının işlerini açmak için bir dergi köşe yazarını mantıcıya getirerek reklam yapmak ister ama onun yerine yanlışlıkla dünyaca ünlü bir dergiye kapak olurlar… 48. Bölüm Kızlar komiteye aday olurlar. Cansu da yusufu bezdirmek için lüks bir yerde yemek ve son model araba ile gitmek ister. Yusufta Cansu için her şeyi yapacağını gösterir.cansu, armağan,haydar ve Yusuf çok luks bi yere giderler.Eriş hocada oradadır iş matematik ideasına biner. Haydar hesabı hocaya ödetir. Olan kızların projesine olur. 49. Bölüm Doktor veli bey işinden emekli olur.sabit sahilde intihar edecek olan seher ile tanışır ve ona yardım eder.ve onu doktor veli beyin eski evine yerleştirir. ysmo 23-03-07, 08:20 50. Bölüm Bayram için koçlar ve piliçler memleketlerine giderler. Zeliha ise onların süprüz yaparak geleceklerini düşünür.Bu arada bayramlaşmak için gelen çocuklar zeliha sayesinde harçlıklarını vahitten alırlar.Meryemler ve Yusuf güdük bayramlaşmaya gelir. Bölüm sonunda ev halkı gelir ve süpiz olarak ramazan eğlencesi hazırlarlar. 51. Bölüm Rüya chat yaparken internette bir amatör şaire aşık olur. Onunla git gide ilerletirler konuşmayı bu arada ayten bir radyo dji ile eskiden çıktıkları için tekrar başlarlar. Ayten radyoda şiir köşesi yapmaya başlar durum vahimdir ama reytinkler fırlar. Ruyanın tanıuştığı kişi ile buluşmaya gider ama asık olduğu kişi bir kızdır. 52. Bölüm Sabit paraya ihtiyacı olduğu için ama para bulamayınca yusufun babasının fırınında çalışmaya başlar ama başaramaz. Sheri kandırarak sinema hayalinden vaz geçirmek isterler. Ve evi sinema ajansına çevirirler ama bir anda zeliha ile vahit gelince her şey batar. 53. Bölüm Kızlar ilk yardım kursuna başlar ve erkekler üstünde uygularlar. Zeliha asiyenin bebesine iyiden iyiye alışır. Ve bu bölüm sonunda asiye aniden sancılanır..doğumu kızlar ve zeliha yaptırmak zorunda kalır. 54. Bölüm Herkes bahar temizliğine koyulur. Herkes sinemaya gitmek ister ama pahalı olduğu için evde sinema oluştururlar.anidan televizyon gidince haydar ve Cansu tamir etmeye giderler. Ama bir şaka yapıp haydar düştüğüne inandırır. Bu durum armağanı çok üzer ve kızdırır. 55. Bölüm Evde bir çok kişide kilo sorunu olur recepte girişe bir tartı koyarak tartılandan para almaya başlar tabi vahit için rejim zor gelince tartı ayarları ile oynarlar. Herkesde stepe başlar. 56. Bölüm Sabit diziden ayrılır ve askere giderç buna üzülen erkekleri gören kızlar arkadaş edinmeleri için evde parti yapmak isterler ama kimse gelmez. Ve onlarıda alıp diskoya giderler. Ama Yusuf ile meryemde bara gidince ortalık karışır. 57. Bölüm Mantıcıda bir çanta kalır ama bu çantada kamera olunca vahit bu kamerayı sahiplenir. Kamera sahibide ülkesine gidince kamerayı onlara hediye eder. Vahit kaçak insaatı çekmek isterken yanlışlıkla ünlü birini eski sevgilisiyle görüntüler. Onu anlayan televizyonlarda en yuksek parayı vererek alma yarışına girerler. 58. Bölüm Memleketlerinden gelen kızlardan ruya kardeşinide getirir. Ama kardeşinin asıl gelme amacı internette tanıştığı bir erkektir. Ama o kişi aslında evli bir oto tamircisiymiş.. 59. Bölüm Zeliha vahidin yokluğunda mantıcıya tek başına bakmak zorunda kalır. Bundan dolayı kızlar ve erklerde zelihaya yardıma başlarlar. Zeliha kendini iyice iş kadını moduna zokar ve iyice kendini inandırır ve bi iş kadını ile mantı anlaşması yapar ama altından kalkamazlar. 60. Bölüm Recep halk müziği ekibinde bağlama çalmaya başlar ve aytende bu ekibin şefine aşık olur. Ama adam kumarbaz ve sapıktır. Ve bundan hoşlanmaya recep gruptan ayrılmak ister poliste adamı kumar oynadığı için göz altına alıca recep konsere çıkar. 61. Bölüm Erkekler kadınları bir turlu anlayamaz. Ve ayten ve ruyadan yardım alarak romantik olmaya çalışırlar hepsi kadınların gözüne girmek ister ve plan kurarak romantik olumaya çalışırlar. 62. Bölüm Herkes bu bölümde çantalarını ve eşyalarını çaldırınca istanbulda yaşamak için karate kursuna başlarlar. Ama asıl vurgun bölüm sonunda olur. 63. Bölüm Bölüm boyunca Yusuf Cansu ile sözlenmek için her şeyi yapmayı planlar. Ve bölüm sonunda sözlenirler… 64. Bölüm Vahit dişi ağrıdığı halde doktora gitmez ama sonunda gitmek zorunda kalır. 65. Bölüm Eve gelen yüksek faturalardan dolayı herkes tutumlu olmaya başlar. Ancak bunun yerine evde çocuk bakarak para kazanmak isterler ama çocuklar çok dişli ve hayrısızdır. 66. Bölüm Vahit bir kaza geçirir ve hafızasını kaybeder. Ancak herkesi evin babası ve herkesin babası olduğuna inandırır ama zamanla hafızası yerine geldiği halde rol yapmaya devam eder. 67. Bölüm Evin kapısına gelen bir dilenci evdeki bi yatırdan bahsedince zeliha buna inanır ve herkesiş inandırır. Ama aslında hıdır baba attır. 68. Bölüm Erkekler babalarının emriyle köydeki odun kömür deposunun başına gitmeye karar verirler. Ama kızlar onları geri getirmek için köye giderler. Ortlık fena karışır. Köyluyu afakan basar. 69. Bölüm Rezzan hocanın kızı iclal ile haydar bir kafade otururken ayten görür ve yanlış anlar. Bu arada hepsinin başı son anda beladan kurtulu onlar ise bu olayların farkında bile deillerdir. Meryemde bir pyango çekilişinden Antalya tatili kazanır. 70. Bölüm Cansunun okul arkadaşı miyop zürafa istanbula nişan alışverişi için gelir. Cansu bu olaya çok sevinir ve herkese bıktırana kadar gülnaz ile yaptıklarını anlatır. Ama gülnaz gelince Cansu gülnazın çok değiştiğini anlar ve hep birlikte 7 yıl sonranın hayalini kurarlar. 71. Bölüm Armağana ağabeylerinden telefon gelir ve çocukluk arkadaşı ile evlenmesi konusunda zorlarlar. Armağanda onları kıramayacaktır. Bir yandanda haydar rezzan hocanın kızını intihar ettiği için eve getirir ama zaten haydara olan aşkı için intahar etmiştir. Bundan iyice cesaret alan armağan ağabeylerinin dediğini kabul eder ama kızlarda bu işi bozmak için plan kurarlar. 72. Bölüm İclal haydarı unutmamak konusunda çok inatçıdır. Bu arada haydarında aklı armağanın evlenme konusunda kalmıştır. .haydar buna dayanamaz ve ne pahasına olursa olsun bu evliliği engellemelidir.. 73. Bölüm Armağan restorana gider. Olayı haydarda öğrenir ve restorana gider gizlice…kızlarda olayı bozmak için planları uygularlar.iclal izlice evden kaçar herkes onu aramaya başlar ama o zeliha’nın anlattığı hikaye sayesinde armağan ile haydarı birlikte olmaları için bırakır. Haydar en sonunda armağana ilanı aşk eder. 74. Bölüm Bütün aile Antalya’ya tatile gider. Herkes harika bir tatil geçirir ama zar zor Antalya’ya gelen evren rüyaya ilanı aşk etmek ister ama yapamaz taki ölüm sonunda haykırana kadar. 75. Bölüm Eve gizlice sonunuz geldi diye mesajlar ve mektuplar gelir. Herkes çok korkar ama gittikçe birbirlerinden şüphelenmeye başlarlar. Ama sonunda karşı komşu kadından geldiğini ve dizinin ilk yapımının bittiği anlaşılır. 76. Bölüm Meryemin yanlış anlası sonucu herkes beratın güreş müsabakasına katılacağını ve paraya ihtiyacı olduğunu düşünür. Ama aslında asıl sürpriz askerden dönen Yusuf güdüktür. 77. Bölüm Evren üniversite mezunu olmasına rağmen işsizdir buda ruya ve evreni çok mutsuz eder. Cansuda yusufu kendinden bıktırmak için bir çok plan yapar ama hiç biri işe yaramayınca pes eder. 78. Bölüm Herkes zeliha ile vahidin evlilik yıldönümü için gizlice hazırlığa başlarlar. Ama bunlardan şüphelenen zeliha çocukların kötü yolda olduğunu düşünür. Ama mantıcıdaki süprize kuşanarak giderler fakat şok olurlar. 79. Bölüm Rüya herkesin fotoğrafını çeker ve birlikte köyden gelen insanların dıramı konulu röpörtaj yaparlar. Ama fotoğraflar evrenin pozları ile karışınca recep ve haydar ünlü olurlar ve birlikte ünlü olma yolunda reklem filmi çekmeye başlarlar. 80. Bölüm Zeliha hasta olduğu için vahit mutfağa girer ama heryeri savaş alanına çevirir. Aniden gelen armağanın teyzesi herkesi şok eder ama armağan kızgın olduğu teyzesini asla affetmez. Ama evdekilerin olayı anlaması ile onları barıştırırlar. 81. Bölüm Recep bilgisayar almak için haydarın zoru ile çarşıya çıkar ama parayı kaybedince. Haydara belli etmeden biz türkü barda saz çalarak para kazanmaya başlar. Aytenin durumu anlaması ile işler karışır herkes çalışma yerine onun paraları bardaki kadınla yediğini sanırlar. 82. Bölüm Evdeki herkes zeliha ile vahidin yokluğunda saçma sapan neden lerden dolayı bir birleri ile küserler. Olayı anlayan Yusuf ve evren onlar barıştırmak için planlar kurarlar ama işe yaramaz. Asiyenin işe el koyması ile her şey yoluna girer.. 83. Bölüm Zeliha aytenin arsaya çalışmaya gitmesi sebebi ile onun chat arkadaşlarına cevap verme sözü verir. Ama git gide chat bağımlısı olmaya başlar sabahlara kadar chat yapınca vahit şüphelenir ve haydarın rezzan hocanın evine getirdiği laptop ile başka biri gibi zelihanın karşısına çıkarlar ve iş büyür. 84. Bölüm Asiye hastalandığı için istanbula gelirler ama asiye küçük hastalığının ur olduğunu sanır. Bu arada berat ile hastaneye giderken bıraktıkları kadiri recep ile haydar kaybederler. Onlar belli etmeden çocuğu bulmaları gerekir buda asiyeyi gittikçe hasta olduğuna inandırır. 85. Bölüm Zeliha bahar depresyonuna girmiştir. Evdekileri üzen bu durum için Ayten'in psikolog olan arkadaşlarından biri çağırılır. Yusuf bir araba alır. Bu sırada arabasına aldığı bir kız başını belaya sokar. Rüya Evren'in yeni girdiği işyerinde çalışan bir bayanı kıskanır. 86. Bölüm Vahişt Pazar malı olan bir vazoyu çok değerli diye birinden alır. Herkes vazonun değerli olduğuna inanır. Ama vazoyu evdekiler kırınca olay değişir. herkes bir tarihi eser eksperinden bu vazonun tirilyonluk olduğunu sanırlar. Asiye vazonun yerine aynısından alır ve koyar. 87. Bölüm Herkesin eski sevgileri tesadüfen eve gelirler. Ama durumu şimdiki sevgililerine çaktırmamaları gerekmektedir herkese herkesin farklı farklı kişilik olduğunu söyleyince işler birbirine girer. 88. Bölüm Durumu herkes bir şekilde öğrenir haydar da askerlik arkadaşı musatafaya armağanı sevdiğini itiraf ede. O da aradan çekilir. Herkes sevgililerinden ayrılma eşiğine gelir ama bir şekilde olayı çözeceklerdir. 89. Bölüm Zeliha tüm evi sabah erkenden düdükle uyandırır. Bahar temizliği yapılacaktır. Evdekilerin -Armağan hariç- hoşuna gitmez bu. Rüya'nın ayağına bir yeri silerken küçük bir sandık düşer. Sandıkta şifreli mesaj içeren bir kağıt vardır. Tüm ev hazine hayaliyle mesajı çözmeye uğraşır. Çözülen her mesaj yeni bir mesajlı sandık demektir. 90. Bölüm Cansu Rüya'ya bir şaka yapmak ister. Onu kandırır ve başkalarını korkutursa kendi korkaklığının geçeceğine inandırır. Bundan habersiz Recep'in de yardımıyla Rüya'ya planını uygular. Rüya korkar. Kaçarken Haydar'a çarpar, Haydar Vahit'e, Vahit Zeliha'ya. Zincirleme bir reaksiyon olur. Hastaneden döndüklerinde Cansu bir şaka daha yapar. Bu sefer olan Ayten'e olur. Armağan, Recep ve Rüya Cansu'ya bir ders vermek isterler ver bir plan yaparlar 91. Bölüm Vahit'le Berat maç yapmak için iddiaya girerler. Vahit; Yusuf, Evren, Rüya ve Ayten'i alır. Yardımcı antrenörü ise Asiye'dir. Zeliha hakem, kalanlar ise Berat'ın takımındadır. Zeliha'nın bir maşrapa pardon kupa alıp getirmesi ev halkını hırslandırır. Hazırlık yaparlar bir hafta boyunca. Maç günü gelince gittikleri sahanın başka oyuncular tarafından kullanıldığını fark ederler 92. Bölüm Kızlar merakla okula giden Rüya'nın dönmesini beklemektedirler. Rüya gelir ve mutlu haberi verir. Bir de Kısa Film Yarışması afişi getirmiştir. Buna katılacaktır. Tüm ev halkını "tehditle" nikna ederek film çalışmalarına başlanır. "Kader" nisminde bir dram filmi çekmektedirler. Film çekilir ve yarışmaya katılır. bye hidden girl 23-03-07, 11:28 ysmo çok güzel yazmışsın bölümleri.kaynak var mı yoksa hatırladıklarından mı yazdın?? dün yine eski bölümü verdiler. ne yapmaya çalıştıklarını bir anlasam. saatini değiştirseler bari.eskisi gibi olsa.... hidden girl 23-03-07, 11:33 Ben bu bölümlerinin içerisinden en çok 75. bölüm hoşuma gidiyor. ayrıca o bölümde karşı komşu rolünü oynayanda sanırım oya yüce'ydi. ve en sonunda bütün kamera arkasında ki çalışanlar gösterilmişti. ysmo 24-03-07, 08:02 :img-blush evet arkadaslar kusura bakmayın alıntıdır.arkadasımızn dedigi gibi 7numara netten alıntıdır.haklısınız belirtmem gerekiodu.Bu bölümlerden benim favorilerim 54.bölüm 72.bölüm 68.bömüm 88.bölüm veeeeeeee tabiki 73.bölüm elimde su an bu bahsettgim bölümlerden 73 ve 54 var 68 ide su an edinmeye calısıyorum.Bana deli diyebilirsiniz ama dun gece 2 defa 54.bölümü 3 defa da 73.bölümü izledim cok super yaaaaa helalolsun demekten ve sapka cıkarmaktan baska bisey yapamıyorum oyunculuk senaryo budur.Sevgi dostluk bukadar yalın bukadar dogal bu kadar asit ve bu kadar anlamlı baska nasıl anlatılırdı ben bilmiyorum.tekrar kusura bakmayın.Dizide gecen hikayeleride sizinle paylasmak istiyorum tabi yine alıntı yapacagım:good: hidden girl 26-03-07, 11:21 Dün akşam 52.bölümü verdiler.bende şans eseri gördüm.sonlarını yakalayabildim malesef. niye böyle yaptı bu kanal hiç anlamış değilim ya... onur29 26-03-07, 18:45 Yaa arkadaşalr inanamıyorum bu günde 52. Bölümü yayınlıyo kanal. Yeter ama yaa. adanali esmer 28-03-07, 07:08 eskiden kacirmadan izlerdim keske bende de kanalturk olsa o zaman bütün bölümleri kacirmadan izlerdim hic kacirmazdim zamaninda sonradan unutup gidilmisti dizi .. sementa87 31-03-07, 23:33 ben diziyi hiç kaçırmıyorum hafta içi saat 8 de oluyor..harika ya keşke devamı gelse..:img-wink: chibi_chibi 04-04-07, 17:20 gerçektende çok güzeldi.ayrıca gülmek için birebirdi,kadrosu,hikayesi ne bileyim herşeyi çok güzeldi yani:good: askım_gkhan_alp 04-04-07, 19:46 ewett çok güzell bi diziydii ya..ama tekrarlarıı halen çıkıyorr..:) gülçiçek 05-04-07, 05:32 zamanında keyifle izlediim dizi,hatta tekrarlarıı bile bi kaçkere izledim:img-yes: kadro muhteşemdi. onur29 05-04-07, 19:47 Bu akşamki bölümbenim en sevdiğim bölümlerden biridir. Rüyanın kardeşi özge geldi. Harika bi bölüm yaa. ysmo 06-04-07, 09:24 evet guzel bi bölum ama kesinlikle en guzel bölumler sonlarda saklı 72 73 88 benim favori bölümlerim cok guzel ya her gece izliyorum artık izlemeden uyuymaz oldum:img-wink: sementa87 06-04-07, 22:36 kaçta akşam peki bilen varmı tekrarı?:good: ysmo 07-04-07, 10:12 arkadaslar diger forum sitesini simdi adres veremiyorum yeni kesfettim melsef onur hamburgulu gibi burdan ismini gordugum arkadasların yazılarını yorumlarını okudum cok guzel ozellikle gulden hanımla böyle samimi sıcak ve aktif bi sekilde sohbet imkanlarınızın oldugunu gorunce cok mutlu oldum bir okadarda sasırıdım.Forumdada yazdım size sorum olacak ekibin yer aldıgı bir tiyatro varmı su sıralar İstanbul dısındanım ama eger toplu bir etkinlik olursa seve seve katılırım./numara mudavimleri var bir kac gordugum 7 numara diye arttıgımda hep karsıma cıkan isimler ozellikle sizlere sesleniyorum arkadaslar Buzamana kadar yapılan etkinlikler ve bundna sonra neler yapılabilecegi konusunda bana ulasırlarsa cok mutlu olurum.Pm atabilrsiniz artık bu dostluk ortamında bende yer almak isterim simdiden ilginize cok tesekkur ediyorum gorusmek uzere:good: bye onur29 07-04-07, 10:17 Ysmo aramıza hoşgeldin öncelikle. Bende 2 yıldır o bahsettiğin foruma ve buraya üyeyim. Sıkı bir yedi nuamra fanatiğiyim. Zaten o forumu incelediysen. yedi nuamraylailgili bi çok alışma yaptım. Daha önce benim bildiğim kadarıyla böyle bi etkinlik olmadı. Sadece belirli şehirlerdeki üyeler toplanıp tanıştı. Bide yine aynı bölgede yaşayanlar tiaytro oyunlarına gittiler. Bende hiç bir çetkinliğe katılamadım çünkü. İzmirdeyim. Ama bu ekibi tiyatro da izlemeyi çok istiyorum. Ne yazıkki İzmire gelmediler henüz. En son Kadınlarda savaşı yitirdi oyunu gösteriliyodu. Şu an hala devam ediyo mu bilmiyorum. Ama etse haberini forumda duyardık herhalde. Bu arada diğer forumda ve burdada yazdığım yedi numara senaryolarıvar. Yedi numaranın devamı niteliğinde okursan sevinirim. Yorumlarını bekliyorum. ysmo 07-04-07, 21:29 tesekkurler onur kendim gibi bir fanatik daha buldugum icin cok mutlu oldum ben kafaya koydum bundan sonra ekibin bir tiyatro gösterisi olursa kalkıp gidecem hatta herkesi de aykalandırmak isterim.Tabi dizi eski bir dizi sonucta ama bu dizinin fanları aradan 10 senede gecse vazgecmezler die dusunuyorum senaryolarını okumaya basladım bile en kısa zamanda göruslerimi bildirecegim.Diger sitede yazılanları epeyce okudum ayca mutlugil yeni projeden bahsediyordu acaba bu proje cesmi bulbulmuydu bilemiyorum.Benim anlamadıgım 7 numara gibi kaliteli sımsıcak bir oykuyle daha karsmıza cıkmıyorlar tamam onlar tiyatrocu cok buyuk saygım var ama böyle potansiyel hayran kitlesi olan bir ekibin daha geniş kitlelere yönelmesini bekliyorum illa dizi degil benim derdim ne bileyim sinema filmi yapsınlar bu ülke sadece İstanbuldan ibaret dgl bomba bir tiyatro oyunu yapıp turneye cıksınlar.Potansiyel var yaratıcılık oyunculuk mukemmel bizi kendilerinden mahrum etmesinler sadece işlerini yapan kaliteli insanlar populerlik gibi dertleri yok bunu da anlıyorum ama bizi de onlar anlasınlar.bye onur29 07-04-07, 21:43 Haklısın ysmo bende bende onların bir tiyatro oyununa gitmeyi çok isterim. Ama izmire gelmiyolar hiç. Bencede böyle bi hayran kitleleri varken neden kendilerini bizdenmahrum ediyolar ki. Yeni projeyi bende çok merak ediyorum. Umarıım en yakın zamanda hayata geçer. Bu arada senaryolarıma başlamana çok sevindim. Yorumlarını bekliyorum ysmo 07-04-07, 22:06 okumaya basladım cok guzel ya ellerine saglık okadar cokki hepsini okucam diger bir arkadas daha var onunda adı onur oda senaryo yazıor galiba onceleri ikinizi birbirinize karıstırdımda senaryonun birinde 15 yasındayım demissin gercekten 15 yasındamısın onur29 07-04-07, 22:17 Evet onur abide yazıyodu. Ama o benden önce başlamış. Ben başladığımda 15 yaşındaydım evet. Ama şimdi 17 oldum. 18 Bölüm yazdım. Hala yazıyorum. Beğenmene sevindim. ysmo 07-04-07, 22:30 yasını sorarken yanlısa anlama sakın beni okadar sasırdımki kardes helal olsun sana yetenegine saygı duydum asla harcatma kendini yazdıklarının hepsini okuyacagım onur29 07-04-07, 22:38 Sağol. Devam ediyorum zaten. Okumana sevindim. Yorumlarını bekliycem. halakızı zehra 09-04-07, 18:06 Hayatın içinden kanlı canlı karakterlerle donanmış sımsıcak bir dizi. Öylesi bir dizi bir daha zor gelir heralde galüba sanursam:) hidden girl 10-04-07, 09:51 arkadaşlar uzun zamandır takip edemiyordum.sınavlar yüzündenn hepp:( bir ara gülden hanım üye demişsiniz galiba ( ben yanlış anlamadıysam ) gülden güney mi yoksa ve hangi sitede.. özlemişim burayı..fazla yazanda yok zaten burada 2-3 kişi.. neyse... bana son gelişmelerden biriniz özet geçebilir misiniz arkadaşlar ??? ysmo 10-04-07, 11:40 selam onur yazdıgın senaryolar için bir iki yorum yapmak istedim.Diziyi cok iyi yorumlamıssın yani hangi karakterin ne yaptıgını kişiligin oldukca iyi analiz etmissin burda gözlemci yanının basarılı oldugunu söyleyeblirim.Yanlız bence biraz daha kendinden biseyler katsan daha guzel olmazmı yani bu nedemek mesela bir tipi alıp onu gözlemleyip uzerinden yazıyorsın ya bu karaketer birazda senden yani kendi dusuncelerinden ve duygularından harmanlansan cok daha guzel olabilir diye dusunuyorum.Ben tabi profosyenel degilim ama kişisel begenimde bu tarz seylerde dogaclamayı cok seviyorum bu nedemek bir oyuncu senaryoda yazanı oldugu gibi okursa cok inandırıcı olmaz degilmi oyuncu kendinden biseyler katınca ne bilim mimikle yada senaryo dısından harektlele repliklerle cok daha basarılı bir oyun sergileyebilir.Sen de kendi dogaclamalırına kendi hayal gucune biraz daha agırlık verebilirsin.Ama tabi bunu yaparkende karakterin aslından ödun vermemek lazım hasas bi denge tabi.Umarım ukalalıgımı mazur görursun sadece goruslerimi bildirmek istedim.Yazdıklarını okumaya devam edecegim yuregine eline saglık kardes:good: onur29 12-04-07, 19:16 Sağol ysmo. Beğenmene sevindim. Eleştirin için sağol. Ama şöyle diyebilirim ki. Sen büyük bi ihtimalle ilk yazdıklarımı okudun eğerilerleye bölümleriokursan. Daha özgün konular bulucaksın. Ayrıca bi kaç yeni karakterde görüceksin. Doğaçlama kısmına gelince. Benim yazdıklarım sadece senaryo. Yani doğaçlama ve mimik canlandırmada olan bişey. Ama yinede sağol. Buket_TY 12-04-07, 20:18 Bu dizide beni en cok gulduren Ayten!!! Onun soguk espirilerine bayiliyordum yaaaa! Tekrari varmi? Yeniden izlemeyi cok ve cok isterim, uzun zaman oldu!!!:sad53: OLUMUNE AYTEN!!:happy0064 :img-hyste onur29 12-04-07, 20:22 Ewet var Hafta içi hergün 20:30 da kanaltürkte. Bende aytene bayılıyorum hele receple atışmaları mükemmeldi ya. Çok güzel bi dizi tatlicadi1991 14-04-07, 14:08 SLm Arkada$lar ben 7 Numaranin forumu daha bugün ögrendim cok süper ya ben bu dizinin hayraniydim :img-in_lo keske Devam oynasada izlesek Coook Seviyordum ben bu diziyi yaaa her defasinda gülmekden kiriliyordum valla...:good: Bazi konusu hic güzel olmayan diziler yerine bu diziye devam etselerde bunu gösterseler yaaa .... Neyse demek tekrar gösteriyorlar o bölümleri izleyeyim :happy0064 herkese selamlar bye halakızı zehra 15-04-07, 10:07 Ben o dizide en çok sabütttee gülmüştüm birde recebin meryeme evlilik teklif edişinde bulabilirsem eğer repliklerini yaziim çok süper bir bölümdüü yaaa bye hidden girl 15-04-07, 14:17 Ben o dizide en çok sabütttee gülmüştüm birde recebin meryeme evlilik teklif edişinde bulabilirsem eğer repliklerini yaziim çok süper bir bölümdüü yaaa bye evet recep'in Meryem'e evlenme teklifi etiiği bölüm çok komikti.pastahanede oturuyorlardı Meryem Biraz tutumlu davranmıştı.ne gerek var ben sana yaparım,ben sevmem zaten diyince Recep direk evlenme teklifi etmişti.çok hoştu ya.. "Müsrüflük canım" :):):) onur29 15-04-07, 14:55 ewet zaten meryem başlı başına bi komedi. Geçen bölümde ateşi çıkmış. Herşeyi doğru söyşlüyodu. Recep ve Zeliha yenge şaşırıyodu. o bölümde Zeliha yengenin yüz ifadesi çok komikti. tatlicadi1991 15-04-07, 16:43 Arkadaslar Lütfen bana Söyleyebilirmisiniz 7 numara nerde oynuyor ve nezaman oynuyor siz konusunca bende izlemek istedimde :img-help: Eger yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tskler!bye naz&naz 15-04-07, 16:48 Arkadaslar Lütfen bana Söyleyebilirmisiniz 7 numara nerde oynuyor ve nezaman oynuyor siz konusunca bende izlemek istedimde :img-help: Eger yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tskler!bye kanaltürkte hafta içi hergün veriliyo saati sanırsam 20.30 bende bi kaç kere rastlayıp izlemiştim tatlicadi1991 15-04-07, 16:53 kanaltürkte hafta içi hergün veriliyo saati sanırsam 20.30 bende bi kaç kere rastlayıp izlemiştim Ayy COOK tsk ederim cnm Bende bakarim artik cook sagol:happy0064 özgür_keremcem 15-04-07, 17:08 ben en çok aytene bayılıroum ya çok komik oluyor tabii diğer oyuncularda birbirinden muhteşem:) first lady 15-04-07, 17:31 bugün aklıma geldi nedense.hani recep öleceğini sanıp mezar taşı sipariş ettiriyodu.üstüne yazılması şunları söylemişti:''kısa yaşadım,müsriflik oldu'':img-hyste :img-hyste yaseminergeneci 15-04-07, 17:34 tek kelimeyle süper bir diziydi kanaltürkte tekrarları var sumisali 16-04-07, 09:09 bugün aklıma geldi nedense.hani recep öleceğini sanıp mezar taşı sipariş ettiriyodu.üstüne yazılması şunları söylemişti:''kısa yaşadım,müsriflik oldu'':img-hyste :img-hyste :img-hyste hehe alem valla bu recep.... harika rol yapıyor çocuk valla.süperdi...... onun o tutumluluğu beni bitirmişti zaten.. sürekli az alalım müsriflik şöyle harcayalım müsriflik derd dururdu.....:) ysmo 16-04-07, 20:55 arkadaslar diger siteye bahsini ettigim amtör klip çalısmasını ekledim arzu eden indirebilir.7 numara cooook başka:img-wink: Kara_uZuM 18-04-07, 16:28 Super bir diziydi, cok sicak buldugum ve severek izledigim cok az dizinin basinda geliyordu..oyunculara bayiliyordum, hepsi birbirinden iyiydi. Eski bolumleriyle avunuyorum ama keske yeni bolumleriyle geri donus yapabilse :icon_sorr 7 degil 10 numaraydi 10:img-wink: Movie_archive 18-04-07, 21:23 Super bir diziydi, cok sicak buldugum ve severek izledigim cok az dizinin basinda geliyordu..oyunculara bayiliyordum, hepsi birbirinden iyiydi. Eski bolumleriyle avunuyorum ama keske yeni bolumleriyle geri donus yapabilse :icon_sorr 7 degil 10 numaraydi 10:img-wink: Aynen Katılıyorum Sana 10 Numara Bi Dizi Hergün İzliyorum Bıkmıyorum Elimde Dizinin Bütün Bölümleri Olduğu İçin Tekrar Tekrar İzlemeye Doyamıyorum... fatos__03 19-04-07, 10:51 Bu dizi yeniden Baslamis diye duymustum Dogrumu? onur29 19-04-07, 11:39 Ewet ama tekrarları yayınlanıyo. Kanal türkte. hidden girl 20-04-07, 16:21 of ya malesef uzun zamandır ne diziyi nede forumu takip edebiliyorum.. dizinin son bölümlerini hep kaçırdım..neredeyse akşam yayınlamaya başladıklarından beri... kim bilir ne güzel,komik...sahneler kaçırdım :(:(:(:( evren91 24-04-07, 12:13 son yıllarda izlediğim en iyi dizilerden birisiydi. kızlar çok güzeldi. ayrıca dizi çok komikti. fatos__03 24-04-07, 15:08 butun dizileri ezip gecicek bir dizi!!! superdii yahh!!!! dvdsi ciksa keskee 24saat izlerim serhattutumluer 24-04-07, 18:15 böylesine sıcak böylesine mutluluk verıcı ve içinde hiçbir kotuluk tasımaya dızıler yayınlansa hep ne guzel olur dimi?*:img-yes: sihir 24-04-07, 22:12 bu diziyi tekrar yayınlasa ya TRT. öyle çok seviyordum ki. bu gece Nuray Uslu'yu (rüya'yı) Binbir Gece'de gördüm. konuk oyuncu. ama özlemişim. sementa87 25-04-07, 17:47 dünkü yayınlanan bölüm çok güzeldi emminin başına gelmiycek kalmamıştı.kaza geçirerek hafıza kaybı yaşadı..özellikle zelihaya ve diğerlerine büyük görev düşüyordu hatırlatmak için ama nafile emmi onları çocukları sanıyor onlarda emmiye baba demek zorunda kalıyor.halbuki bunlar yalanmış çünkü mahsus hafıza kaybı geçirismiş gibi yapmış yani sonuçta onları sevdiği için..:img-in_lo :img-wink: _mel_ 05-05-07, 18:18 çok komik bir diziydi ya.bence şimdiye kadar yapılmış en iyi komedi dizisiydi. onur29 06-05-07, 11:57 Benim hayatımda izlediğim en güzel dizi. Şu sıralar tekrarları Kanaltürkte yayınlanıyo. Ama bu hafta hiç verilmedi.Umarım önümüzdeki hafta devam der. seheripek46 07-05-07, 09:45 aslında çok eğlenceli bir diziydi oyuncular harikaydı onur29 21-05-07, 20:00 Bu günkü bölüm harikaydı. Armağan Ve Haydarın aşk itiraflarını izledik. Çok güzeldi. Ayrıca Rüyanın sarhoşluğu çok komikti. ayshecik 22-05-07, 09:53 Bu günkü bölüm harikaydı. Armağan Ve Haydarın aşk itiraflarını izledik. Çok güzeldi. Ayrıca Rüyanın sarhoşluğu çok komikti. Hangi kanalda veriliyoki, trtde degil herhalde,yoksa rastlardim Hırçın Kız 22-05-07, 11:34 Hafta içi her akşam 20:30'da Kanal Türk'de yayınlanıyor "ayshecik" ECE...:) 22-05-07, 19:20 Su an izliyorum. O kadar dizi icerisinden, üstümden de bunca zaman gecmesine ragmen, hala izlenebilir nitelikte olması sasırtıcı gercekten.. Türk tarihinin en iyi dizilerinden biri ;) onur29 22-05-07, 19:25 vet Ece bende izliyorum. Çok güzel bi bölüm. Zeliha yenge süper yaa. Hırka getirmiş yanlarında :D:D:D bence de tük televizyon tarihinin en komik dizisi. ECE...:) 22-05-07, 20:10 Hehee evet gercekten cok güzel bir bölümdü.. Armaganla Haydar ne zaman açıldı ben onu kacırmısım... Rüyayla sevgilisi de acıldı sonunda, sevgilisinin acılma cabaları cok hostu.. Farklı bir açılma tarzları vardı cok sevimlilerdi :) -- Bu arada, zap yapıyordum da, Binbir Gece'de Rüyayı canlandıran oyuncu oynuyor sanırım..Evin oglunun sevgilisinin arkadası sanırım... Hehe, BBGde görmek garip geldi bana.. 4ewerbrucas 22-05-07, 20:39 bende izledim kanal türkte ve gene gülmekten bir hal oldum üstünde bunca zaman geçmesine rağmen hala gülebiliyorum çok kaliteli bir diziydi benim favorim meryem çok komik ya:img-hyste bide evren ve rüya:img-hyste onur29 23-05-07, 08:46 Evet ece Rüya ayni Nuray uslu binbir gece de oynuyo. Bugün son bölüm ar arkadaşlar 75. Bölüm izlemenizi tavsiye ederim. Ama bu sonun ardından 1 sene sonra dizi tekrar çekilmeye başladı. O nedenle tam olarak son sayılmaz. Fettan 23-05-07, 12:42 Arkadaşlar malumunuz sevgili Sadullah CELEN Yemin adlı diziyi yönetiyor..İzleyipte yorum yazmayan arkafdaşlar olabilir diye ben son haberi paylaşmak istedim sizlerle diziyi takip eidyorsanız yorumlara katılıp sezon finali yemeğine yada yeni sezonun illk bölümünde çekimlere gidip yapım ekibiyle tanışma şansına sahip olabailirsiniz..İlgilenen arkadaşlar Yemin başlığında gerekli bilgiyi bulabilirler..Sevgiler ... -şEkEr- 23-05-07, 13:54 elimden gelidğince kaçırmamaya çalışıyorum papatyayca 23-05-07, 16:58 inşallah bugn den soorada devm eder!!!:img-yes: onur29 23-05-07, 19:36 Bu gün yine çok güzeldi. Son bölüm. Ama ben sevmiyorum bu finali. Saçma bence. Yani yedi nuamranın bi hayalden ibaret olması beni rahatsız etti. Bu bölümde hepsinin kapıda saklanıp. Asiyeyi korkutmak için beklemeleri harikaydı. Çok komikti yaaaaa. Vahit emminin "düşünüyoom" repliği öldürdü beni. YAN NASIL Bİ DİZİDİR BU. MUHTEŞEM BİŞEY YAA. ÇOK SAĞOL OYA YÜCEÇ ÇOK SAĞOL SADULLAH CELEN. ÇOK SAĞOL YEDİ NUMARA Gül Tuna 30-05-07, 12:09 cok komik , eglenceli ve güzeldi bir dizinin tutmasi icin oyuncularinin gündemde olmasina gerek olmadigininda en güzel kanitiydi bence Gül Tuna 01-06-07, 15:38 http://img520.imageshack.us/img520/9796/yedinumaravb9.jpg (http://imageshack.us) ANİTA 03-06-07, 18:07 Bu gün yine çok güzeldi. Son bölüm. Ama ben sevmiyorum bu finali. Saçma bence. Yani yedi nuamranın bi hayalden ibaret olması beni rahatsız etti. Bu bölümde hepsinin kapıda saklanıp. Asiyeyi korkutmak için beklemeleri harikaydı. Çok komikti yaaaaa. Vahit emminin "düşünüyoom" repliği öldürdü beni. YAN NASIL Bİ DİZİDİR BU. MUHTEŞEM BİŞEY YAA. ÇOK SAĞOL OYA YÜCEÇ ÇOK SAĞOL SADULLAH CELEN. ÇOK SAĞOL YEDİ NUMARA muhteşem bir diziydi espriler çok güzeldi bir kere film yarışmasına türk filmi çekmişlerdi çok komikti o bölüm biraz saçma bir finali vardı ama çok güzeldi:img-hyste onur29 03-06-07, 18:53 92. Bölüm. Çektikleri filmin adı KADER Sonunda filmde oynayan herkes ölüyodu :D:D:D Süper komediydi ANİTA 03-06-07, 22:19 92. Bölüm. Çektikleri filmin adı KADER Sonunda filmde oynayan herkes ölüyodu :D:D:D Süper komediydi aslında dram olarak çektiler ve komiteye öyle girdiler ama komite onlara en iyi komedi dizisi ödülü verdiler ve tatil kazandılar ve tatile gittiler:img-hyste houzouri 03-06-07, 22:23 Ya benim dizimdi bu! Valla 100 kere izlesem bıkmam her bir bölümünü.. Yusuf Güdük hastasıydım ben :img-hyste Ya ne sampatik bir tiplemeydi o :) Bu tekrarlarını izleme fırsatım olmadı :( Umarım bir daha yayınlarlar.. Bence Türkiye'deki en büyük komedi dizlerinden birisiydi... ANİTA 03-06-07, 22:55 Ya benim dizimdi bu! Valla 100 kere izlesem bıkmam her bir bölümünü.. Yusuf Güdük hastasıydım ben :img-hyste Ya ne sampatik bir tiplemeydi o :) Bu tekrarlarını izleme fırsatım olmadı :( Umarım bir daha yayınlarlar.. Bence Türkiye'deki en büyük komedi dizlerinden birisiydi... yusuf güdük sahiden çok komikti.adam ne kadar yapışkandı ama aralarında en hırslısıda oyduydu.:img-hyste onur29 04-06-07, 08:56 Evet ya nasılda gönlünü çalmayı başarmıştı cansunun. Valla çok komikti yaaa. Ben şu an tekrarlarını hala izliyorum hafta içi hergün saat 20:30 da KANALTÜRK'te mxrxt 05-06-07, 09:25 valla bu dizi cok güzel bir diziydi her bölümünü zevkle izledim bence bu dizinin kadrosu tekrar bir araya gelip bir kanalda yayina sürülmeli..hala is yapabilecek bir dizi tekrarlari oynuyormu acaba??.................bye mxrxt 05-06-07, 09:31 valla bu dizi cok güzel bir diziydi her bölümünü zevkle izledim bence bu dizinin kadrosu tekrar bir araya gelip bir kanalda yayina sürülmeli..hala is yapabilecek bir dizi tekrarlari oynuyormu acaba??.................bye Gül Tuna 05-06-07, 12:03 valla bu dizi cok güzel bir diziydi her bölümünü zevkle izledim bence bu dizinin kadrosu tekrar bir araya gelip bir kanalda yayina sürülmeli..hala is yapabilecek bir dizi tekrarlari oynuyormu acaba??.................bye hafta içi hergün saat 20:30 da KANALTÜRK'te Ama yurt disinda yasadigin icin sanirim eurotürkü izlebiliyorsun ancak o kanaldada tekralarini veriyorlar ama sabahlari saat 10:30 hafta ici hergün (eurotürkün yayin akisinda öyle gösteriyor ) ANİTA 05-06-07, 13:29 valla bu dizi cok güzel bir diziydi her bölümünü zevkle izledim bence bu dizinin kadrosu tekrar bir araya gelip bir kanalda yayina sürülmeli..hala is yapabilecek bir dizi tekrarlari oynuyormu acaba??.................bye eurotürkte var ama gerçektende sana katılıyorum bu kadro müthişti.aslında trt ilk tanıtımları yaptığında bu dizinin tutacağını hiç sanmıyordum ama senaryo ekibini ve oyuncuları tebrik etmek lazım bize o kadar güzel bir hikaye sundular ki kısa zamanda 7 numara bizlerde tiryakilik yaptı tekrarları bile insanı sıkmayan çok başarılı komedi dizilerinden ,biri yani iyi oyunculukla senaryo var olunca illa pahalı yapımların tutulacağı anlayışını sona erdirdi:happy0064 mxrxt 05-06-07, 15:11 eurotürkte var ama gerçektende sana katılıyorum bu kadro müthişti.aslında trt ilk tanıtımları yaptığında bu dizinin tutacağını hiç sanmıyordum ama senaryo ekibini ve oyuncuları tebrik etmek lazım bize o kadar güzel bir hikaye sundular ki kısa zamanda 7 numara bizlerde tiryakilik yaptı tekrarları bile insanı sıkmayan çok başarılı komedi dizilerinden ,biri yani iyi oyunculukla senaryo var olunca illa pahalı yapımların tutulacağı anlayışını sona erdirdi:happy0064 evet anita sana sonuna kadar katiliyorum,,dizideki o seviyeli ve komik sahnelerin ne kadar icten ve samimi oldugunu unutmadim.. aslinda komedi dizisinde samimiyet ne arasin deyeceksin belki ama o dizide o vardii, icten ve tamamen bizden biriydi bu dizi hep tatlitler pesindeyken bu dizi ve oyuncular bize bu isi bizde yapabiliriz dedirtti bence...bye onur29 05-06-07, 17:36 Bencede yedi nuara tamamen özgündü. Bizdnedi. belkide bu akdar sevilmesinin sebebide buydu. Gerçektende türkiyedeki en iyi en seviyeli komedi dizisiydi. ANİTA 05-06-07, 21:23 Bencede yedi nuara tamamen özgündü. Bizdnedi. belkide bu akdar sevilmesinin sebebide buydu. Gerçektende türkiyedeki en iyi en seviyeli komedi dizisiydi. kesinlikle 7 numara tr yeye özgü bir komedi dizisiydi.yabancılardan taklit değildi.bizim senaryo yaratıcılığımızı ortaya koyan ender dizilerdendi.sıradan olayların sıradan kişilerin çevresinde ne kadar komik olduğunu gördük.umarım böyle diziler tekrar yaparlar onur29 06-06-07, 16:12 Arkadaşlar yedi numara senaryolarıma sizin senaryolar başlığından ulaşabilirsiniz. Gül Tuna 06-06-07, 17:17 http://img235.imageshack.us/img235/1047/006tavsanlar800x768pn1.jpg (http://imageshack.us) http://img238.imageshack.us/img238/5886/008oglanlar800x600wa4.jpg (http://imageshack.us) http://img232.imageshack.us/img232/2868/yedoq3.jpg (http://imageshack.us) http://img253.imageshack.us/img253/3073/yedilh8.jpg (http://imageshack.us) ANİTA 06-06-07, 19:53 :happy0064 http://img235.imageshack.us/img235/1047/006tavsanlar800x768pn1.jpg (http://imageshack.us) http://img238.imageshack.us/img238/5886/008oglanlar800x600wa4.jpg (http://imageshack.us) http://img232.imageshack.us/img232/2868/yedoq3.jpg (http://imageshack.us) http://img253.imageshack.us/img253/3073/yedilh8.jpg (http://imageshack.us) gül tuna resimler için sağol başka resimlerde bulursan eklermisin çok güzeller trt1 tekrarını verse güzel olur mxrxt 06-06-07, 20:15 gül tuan resimler icin tsk ederim simdi bu hallerini görünce bile güldüm valla:img-hyste artik düsünün resimleri beni bu hala sokuyorsa simdi görünce aklima gelsi dizideki ismini animsayamiyorum ama recep asik olann saf kiz vardiyaa aoda cok iyi ve tatli bir karaktere sahipti keske dizi gene baslasa..bye ANİTA 06-06-07, 20:37 gül tuan resimler icin tsk ederim simdi bu hallerini görünce bile güldüm valla:img-hyste artik düsünün resimleri beni bu hala sokuyorsa simdi görünce aklima gelsi dizideki ismini animsayamiyorum ama recep asik olann saf kiz vardiyaa aoda cok iyi ve tatli bir karaktere sahipti keske dizi gene baslasa..bye o kız çok tatlıydı her şeyi farklı farklı anlatıyordu.herkes de onun dilinden anlıyordu.recep çok cimriydi o da her şeyi evden yapıyordu. çok iyi anlaşıyorlardı.:happy0064 mxrxt 06-06-07, 20:44 o kız çok tatlıydı her şeyi farklı farklı anlatıyordu.herkes de onun dilinden anlıyordu.recep çok cimriydi o da her şeyi evden yapıyordu. çok iyi anlaşıyorlardı.:happy0064 evet ya haklisin recep cok simriydi birde rüya yi kortuyordu hepp :img-hyste allahim gercekten cok süprdi yaadizi herseyinle cok güzeldi o ev bile öyle sonradan bildigim kadariyla bu kadro hepsi degil ama bir cogu baska bir dizideydi ama 7 numara gibi olmadi keske o dizi yerine 7 numaraya devam etselerdi....:img-yes: ANİTA 06-06-07, 20:58 evet ya haklisin recep cok simriydi birde rüya yi kortuyordu hepp :img-hyste allahim gercekten cok süprdi yaadizi herseyinle cok güzeldi o ev bile öyle sonradan bildigim kadariyla bu kadro hepsi degil ama bir cogu baska bir dizideydi ama 7 numara gibi olmadi keske o dizi yerine 7 numaraya devam etselerdi....:img-yes: karakterler çok müthişti hepsi ayrı bir telden çalıyordu ama yusuf güdük ü unutamam hep şunda kopuyodum ben geldim kralicem adamım hiç parası yoktu ama galerilere girip araba bakıyodu recep biz alamayız diyordu oda olur olur diyordu çok komikti:img-hyste mxrxt 06-06-07, 21:04 karakterler çok müthişti hepsi ayrı bir telden çalıyordu ama yusuf güdük ü unutamam hep şunda kopuyodum ben geldim kralicem adamım hiç parası yoktu ama galerilere girip araba bakıyodu recep biz alamayız diyordu oda olur olur diyordu çok komikti:img-hyste evet haklisin simdi beimde gözümde canlandi cansuya asiktiya iste ne kadar saf ve temiz duygular var bazi insallarda güdükte onlardan biri bence sonunda cansuyu biraz etkilemeyi basarmisti hatta bazi insanlarin agzinda aliskanliklari var hala niyeküne gibi:img-hyste ...:img-wink: bu arada burda bir siir yazdim okuyurm yorum birakirsan sevinirim pek ilgisi yok ama:happy0064 http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3595673#post3595673 ANİTA 06-06-07, 21:28 evet haklisin simdi beimde gözümde canlandi cansuya asiktiya iste ne kadar saf ve temiz duygular var bazi insallarda güdükte onlardan biri bence sonunda cansuyu biraz etkilemeyi basarmisti hatta bazi insanlarin agzinda aliskanliklari var hala niyeküne gibi:img-hyste ...:img-wink: bu arada burda bir siir yazdim okuyurm yorum birakirsan sevinirim pek ilgisi yok ama:happy0064 http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3595673#post3595673 öyleydiler ve başlarına gelen sıradan olayları sıradan ama komik bir şekilde aktarıyorlardı en çok sevdiğim yanları buydu:happy0064 Gül Tuna 06-06-07, 21:49 anita ve mxrxt elimde iki resim daha var madem istiyorsunuz onlarida ekliyeyim http://img19.imageshack.us/img19/7945/zelihavahitmt3.jpg (http://imageshack.us) http://img55.imageshack.us/img55/8940/zelihavahit1wj0.jpg (http://imageshack.us) dişi einstein 06-06-07, 21:52 Tam karakter ağırlıklı bir diziydi. Bana göre televizyonda izlediğim en komik diziydi. Ama komik olmasının sebebi aslında yapılan esprilerden çok sergilenen oyunculuktu. Bir kelime bile güldürüyordu insanı. Ben bu diziyi gerçekten sevdiğim için izliyordum. Öylesine değil. Bazen hiç olmadık yerlerde güldüğümü bile hatırlıyorum. İlk yayınlandığı bölümleri tamamıyla izlememiştim. Ancak tekrarlarıyla tamamlayabildim yappozu. Ama herhalde tekrarlarını bile hiç bıkmadan izlemişimdir. Hatta ara sıra vakit buldukça bile izliyorum. Ben bu dizi için gece tekrarlarına bile kalkmıştım. Güldürüyü çok iyi bir dille aktarmışlardı. Ben bunu seviyordum. Ama en çok karakterlerin özelliklerini. Her biri ayrı bir güldürü öğesiydi. Her birinin ayrı bir hatırlanacak özelliği vardı. Dizide aşk bile çok mantıksal ve duygusal olarak işlenmişti.(Hem mantıksal hem duygusal nasıl oluyorsa:img-hyste Tabii o Armağan'dan kaynaklanıyordu.) Bittiğinde üzülmüştüm. Ama sonra bir gün tesadüfen baktım ki tekrar başlamıştı. Ne kadar sevinmiştim. Ama evi biraz değiştirince tuhafıma gitmişti. Yine de eski tadına benziyordu. Kızlarımızın diyaloglarına ve birbirlerine karşı komik mücadelelerine bayılırdım. İlk bölümleri hatırlıyorum da yedi kişinin bir çatı altında olması üstelik birbirlerinden farklı karakterlerde olmaları...Ne günlerdi ama. Özledim desem yeridir. GErçek dostluğu komedi ağırlıkta olmasına rağmen aslında derin duygunun başrolde olduğu bu dizinin hayatımda izlediğim en güzel ve harika dizilerden biri olduğunu söylemeliyim. Yusuf Güdük'ü yani ÇAğlar ÇOrumlu'yu şu anda izlediğim tek dizi olan Hayat Türküsü'nde görüyorum da ne kadar da iyi bir oyuncu olduğunu fark edebiliyorum. Harika bir ekiple mükemmel işler çıkabiliyor.Demek ki isteyince oluyormuş. ANİTA 06-06-07, 23:19 Tam karakter ağırlıklı bir diziydi. Bana göre televizyonda izlediğim en komik diziydi. Ama komik olmasının sebebi aslında yapılan esprilerden çok sergilenen oyunculuktu. Bir kelime bile güldürüyordu insanı. Ben bu diziyi gerçekten sevdiğim için izliyordum. Öylesine değil. Bazen hiç olmadık yerlerde güldüğümü bile hatırlıyorum. İlk yayınlandığı bölümleri tamamıyla izlememiştim. Ancak tekrarlarıyla tamamlayabildim yappozu. Ama herhalde tekrarlarını bile hiç bıkmadan izlemişimdir. Hatta ara sıra vakit buldukça bile izliyorum. Ben bu dizi için gece tekrarlarına bile kalkmıştım. Güldürüyü çok iyi bir dille aktarmışlardı. Ben bunu seviyordum. Ama en çok karakterlerin özelliklerini. Her biri ayrı bir güldürü öğesiydi. Her birinin ayrı bir hatırlanacak özelliği vardı. Dizide aşk bile çok mantıksal ve duygusal olarak işlenmişti.(Hem mantıksal hem duygusal nasıl oluyorsa:img-hyste Tabii o Armağan'dan kaynaklanıyordu.) Bittiğinde üzülmüştüm. Ama sonra bir gün tesadüfen baktım ki tekrar başlamıştı. Ne kadar sevinmiştim. Ama evi biraz değiştirince tuhafıma gitmişti. Yine de eski tadına benziyordu. Kızlarımızın diyaloglarına ve birbirlerine karşı komik mücadelelerine bayılırdım. İlk bölümleri hatırlıyorum da yedi kişinin bir çatı altında olması üstelik birbirlerinden farklı karakterlerde olmaları...Ne günlerdi ama. Özledim desem yeridir. GErçek dostluğu komedi ağırlıkta olmasına rağmen aslında derin duygunun başrolde olduğu bu dizinin hayatımda izlediğim en güzel ve harika dizilerden biri olduğunu söylemeliyim. Yusuf Güdük'ü yani ÇAğlar ÇOrumlu'yu şu anda izlediğim tek dizi olan Hayat Türküsü'nde görüyorum da ne kadar da iyi bir oyuncu olduğunu fark edebiliyorum. Harika bir ekiple mükemmel işler çıkabiliyor.Demek ki isteyince oluyormuş. evet ama oyuncuların hakkı yenmemeli çok genç bir oyuncu kadrosu ağırlıktaki bu dizinin tüm oyuncuları konsevatuar çıkışlı burdaki rüya yeter annemdede oynamıştı ordada en az burdaki kadar başarılıydı:happy0064 mxrxt 07-06-07, 12:11 Tam karakter ağırlıklı bir diziydi. Bana göre televizyonda izlediğim en komik diziydi. Ama komik olmasının sebebi aslında yapılan esprilerden çok sergilenen oyunculuktu. Bir kelime bile güldürüyordu insanı. Ben bu diziyi gerçekten sevdiğim için izliyordum. Öylesine değil. Bazen hiç olmadık yerlerde güldüğümü bile hatırlıyorum. İlk yayınlandığı bölümleri tamamıyla izlememiştim. Ancak tekrarlarıyla tamamlayabildim yappozu. Ama herhalde tekrarlarını bile hiç bıkmadan izlemişimdir. Hatta ara sıra vakit buldukça bile izliyorum. Ben bu dizi için gece tekrarlarına bile kalkmıştım. Güldürüyü çok iyi bir dille aktarmışlardı. Ben bunu seviyordum. Ama en çok karakterlerin özelliklerini. Her biri ayrı bir güldürü öğesiydi. Her birinin ayrı bir hatırlanacak özelliği vardı. Dizide aşk bile çok mantıksal ve duygusal olarak işlenmişti.(Hem mantıksal hem duygusal nasıl oluyorsa:img-hyste Tabii o Armağan'dan kaynaklanıyordu.) Bittiğinde üzülmüştüm. Ama sonra bir gün tesadüfen baktım ki tekrar başlamıştı. Ne kadar sevinmiştim. Ama evi biraz değiştirince tuhafıma gitmişti. Yine de eski tadına benziyordu. Kızlarımızın diyaloglarına ve birbirlerine karşı komik mücadelelerine bayılırdım. İlk bölümleri hatırlıyorum da yedi kişinin bir çatı altında olması üstelik birbirlerinden farklı karakterlerde olmaları...Ne günlerdi ama. Özledim desem yeridir. GErçek dostluğu komedi ağırlıkta olmasına rağmen aslında derin duygunun başrolde olduğu bu dizinin hayatımda izlediğim en güzel ve harika dizilerden biri olduğunu söylemeliyim. Yusuf Güdük'ü yani ÇAğlar ÇOrumlu'yu şu anda izlediğim tek dizi olan Hayat Türküsü'nde görüyorum da ne kadar da iyi bir oyuncu olduğunu fark edebiliyorum. Harika bir ekiple mükemmel işler çıkabiliyor.Demek ki isteyince oluyormuş. evet hercekten diziyi cok iyi bir sekilde ifade etmisttin..kesinlikle sana katiliyorum ...gene söylüyorum keske bu kadro ve bu dizi yedinen cekildese bol bol gülüp izlesek :img-hyste mxrxt 08-06-07, 14:09 bu arada gene yazmak istiyorum dizinin tekrarlari yayinlanirsa lütfen bir arkadas yazsin olurmu??belki tekrar bölümleri gene yayinlanir?? naz&naz 08-06-07, 14:17 Süper bi diziydi.Benimde izlediğim en komik diziydi.Gerçekten harika bi oyunculuk sergilenmişti.Armağan, Rüya, Ayten, Cansu, Haydar, Recep ..... bütün karakterleri çok seviyodum.Arkadaşlık dostluk sevgi komediyle birlikte harika işlenmişti.Hep izleyici olumlu düşüncelere duygulara itiyodu.Tekrarları yayınlansa çok ii olur umarım en kısa zamanda yayınlanır bizde izleriz. onur29 08-06-07, 19:30 Evet bütün oyuncular muhteşemdi. Rollerinin hakını çok iyi veriyorlardı. Anta Yeter annemde oynayan Aytendi. Ordada çok komikti. Roxelanne 08-06-07, 19:57 uzun bi aradan sonra ilk kez dün akşam izledim.. çok özlemişim.. dvd&vcdleri çıkarılasıbi dizi.. annemle beraber bi takıldık,bölüm bitene kadar kalkamadık başından.. çok komikti yaa.. saçma bile olsa en ufak espride kopuluyor :) mxrxt 08-06-07, 20:08 uzun bi aradan sonra ilk kez dün akşam izledim.. çok özlemişim.. dvd&vcdleri çıkarılasıbi dizi.. annemle beraber bi takıldık,bölüm bitene kadar kalkamadık başından.. çok komikti yaa.. saçma bile olsa en ufak espride kopuluyor :) nasil yani anlamadim dizisi tv den mi yoksa dvd den mi izlediniz ??tv den se hangi kanalda ve saat kacta oynuyor dizi ??yatzarsan sevinirim:happy0064 Gül Tuna 08-06-07, 22:39 nasil yani anlamadim dizisi tv den mi yoksa dvd den mi izlediniz ??tv den se hangi kanalda ve saat kacta oynuyor dizi ??yatzarsan sevinirim:happy0064 KANALTÜRK TE hafta ici hergün saat 20:30 da EUROTÜRK TE hafta ici her sabah saat 9.30 da yayinlaniyor mxrxt 08-06-07, 23:09 KANALTÜRK TE hafta ici hergün saat 20:30 da EUROTÜRK TE hafta ici her sabah saat 9.30 da yayinlaniyor himmm bundan hic haberim yoktu bilgi icin tsk ederim hafta ici hergün hemde ne güzel eurotutk de biraz erkenmis ama kaydederim sonra vakit buldugum da izlerim:happy0064 .. onur29 09-06-07, 08:10 Fakat kanaltürkteki bölümler sona yaklaşıyo. Dün 83. Bölün oynadı. Son 9 bölüm kaldı. :( onur29 09-06-07, 09:20 Yedi numara şu anda Kanaltürkte. hidden girl 09-06-07, 13:45 bende bu sabah kanltürkte gördüm diziyi.ne oldu da sabah verdiler şaşırdım doğrusu.ama iyi oldu akşamları izleyemiyordum.. ANİTA 10-06-07, 18:04 dizinin tekrarlarını izlemek bile zevkli .müthiş bir dizi.keşke bu kadar sıradan ama komik bir dizi daha yapılsa:img-hyste onur29 10-06-07, 18:52 habewr verdiğin için teşekkürler dizikurdu. ben mail attım. yalancı ayrimi sürekli takip edemiyorum. Ama ekranda böyle samimi ve komik dizileri görmek beni mutlu ediyo. yalancı yarimde bu kaliteli dizilerden biriydi. AYNI YEDİ NUAMRA GİBİ. UMARIM KALKMAZ mxrxt 12-06-07, 09:26 dizinin bazi bölümlerini o malum sitede bulabilirsiniz..ben ordan izlemeye basladim gercekten cok güzelyaa yeniden cekilmesi be yayina sürülmesi gereken bir dizi bence..........bye ANİTA 12-06-07, 10:31 trt 1 artık bu kadar güzel diziler yayınlamıyor bi zamanların yeditepe istanbulunu mühürlü güller gibi kaliteli yapımları sergileyen trt bu dönem bence hiç bir iyi proje ortaya koyamadı inşallah gelecek sezona:img-hyste onur29 12-06-07, 10:51 Haklısın anita. O sezon trt nin en bereketli sezonuydu. yedi nuamra, Karanlıkta koşanlar, Yedi tepe istanbul, Üzgünüm leyla gibi kaliteli diziler yayınlamıştı. Bence bi dahada öyle güzel diziler yayınlayamaz. ANİTA 12-06-07, 11:18 karanlıkta koşanlar ve üzgünüm leylayı unutmuşum özellikle karanlıkta koşanları çok zevkle izliyordum eski dizilerinden izlediyeseniz çağan ırmakın bir süre yönettiği şaşıfelek çıkmazıda insan öykülerine dair en başarılı dizilerdendi:img-hyste mxrxt 12-06-07, 11:53 bu diziyi izlemek izteyen arkadaslarima duyrulur ..bir site var orda bu dizinin bir cok bölümünü partyler halinda indirmeden izleye biliryosunuz..burda link veremicem izlemek isteyen arkadaslar bana özelden ulasa bilirler ..umarim orda yazdigimda link görülür ??ben suan 5. bölüm izliyorum bu dizi cok güzel,,, komik isteyaa komitttt:img-hyste silentt90 13-06-07, 10:36 evt gerçekten çok komikti bence tekrar verebilirler çok güzell olur ANİTA 13-06-07, 11:23 bir çok dizinin tekrarlarını 3 4 kere verdiler ancak yedi numaranın tekrarı 1 2 kere oldu mesela bu yaz tekrardan verebilirler tekrar izlemek hoş olur:happy0064 onur29 13-06-07, 11:28 Anita. Şu an zaten Kanal türkte veriliyo. hatta sonlara yaklaştı. Ama trt verse iyi olur gerçekten. Ama zannetmem. çünkü trt bölümleri kanltürke sattığına göre. Yayınlayamaz. ANİTA 13-06-07, 11:32 Anita. Şu an zaten Kanal türkte veriliyo. hatta sonlara yaklaştı. Ama trt verse iyi olur gerçekten. Ama zannetmem. çünkü trt bölümleri kanltürke sattığına göre. Yayınlayamaz. öyle mi bilmiyordum bilgi için sağol trt sattıysa yayınlayamaz .saat kaçta gösteriyor hiç olmazsa sonunu izliyim:img-hyste :img-hyste onur29 13-06-07, 11:35 ŞU AN 82. BÖLÜMDE 10 BÖLÜM DAHA VAR hafta içi hergün saat 20:30 da Kanaltürkte ANİTA 13-06-07, 12:34 ŞU AN 82. BÖLÜMDE 10 BÖLÜM DAHA VAR hafta içi hergün saat 20:30 da Kanaltürkte bilgi için sağol 10 bölüm varmış artık 10 bölüm izliycem:happy0064 :happy0064 mxrxt 13-06-07, 20:11 iyide kanalturk burda yok peki euro turkde ne zaman oynuyor acaba bilan varmi?? Gül Tuna 13-06-07, 20:20 iyide kanalturk burda yok peki euro turkde ne zaman oynuyor acaba bilan varmi?? daha evvel de yazmistim ya euro turkte hafta ici her gün sabah saat 9.30 da basliyor :img-yes: mxrxt 13-06-07, 20:46 daha evvel de yazmistim ya euro turkte hafta ici her gün sabah saat 9.30 da basliyor :img-yes: tamam gültuna bilgi icin sagol...ya ordada cok erken ya artik basak bir sefer belki baska yerde ANİTA 13-06-07, 23:06 evet gerçekten erken gösteriyorlar ancak son 10 bölümü izleyebilcem umarım sonra tekrar verirler:good: :good: beyonce_lili 14-06-07, 11:16 Abii bu kadar guzel bi dizi bir daha gelir mi ya????? ANİTA 14-06-07, 11:48 bir daha bu kadar güzel bir kadro ve dizi yapılır mı bilmiyorum ama bence bu dizi unutulmayacak dizilerdendi:happy0064 :happy0064 mxrxt 14-06-07, 11:53 evek kesinlikle haklisin valla euro türkde degil ama baska bir siteden diziyi indirmeden izleye bilmemnin sevincini yasiyorum..bu dizi gene aslamali...bunun icin ne yapmali bilmiyorum... onur29 14-06-07, 16:11 bencede . Türkiyede yapılmış. En iyi komedi diyebilirim. Çok kaliteli bir diziydi. keşke yeniden başlasa. Ama bu imkansız. Bu arada yedi nuamranın devam bölümlerini yazıyorum arkadaşlar. 18 bölüm yazdım. Şu günlerde ara verdim. Okursanız sevinirim http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=13549 krmcmkolik 14-06-07, 20:36 ya Süper Bi Dziiydii Gülmekten ölüoduk Nerdeysee Keşke Yeniden Olsa Ama Zor Galibaa ANİTA 14-06-07, 21:41 aynı kadroyu yeniden toplamak çok zor hele o mükemmel senaryo.umarım bu kadar komik başka efsane diziler olur:good: ebrucu_ze 14-06-07, 23:40 bencede arkadaşlar böyle bir dizi ve kadro bir daha gel-mez..her bölümü en az 3 kere izledim halada rastlarsam izliyorum ve hala çok gülüyorum:img-hyste benim için unutulmaz iki diziden biri.diğeri Yeditepe İstanbul:img-yes: mxrxt 15-06-07, 11:52 aynı kadroyu yeniden toplamak çok zor hele o mükemmel senaryo.umarım bu kadar komik başka efsane diziler olur:good: hani bazi diziler yillar sonra xyeniden basliyoryaa bnce buda böyle olmali ya nasil olurda bu dizi yayindan klalak yada ilgi görmez anlamiyourmm...?bye dişi einstein 15-06-07, 12:51 hani bazi diziler yillar sonra xyeniden basliyoryaa bnce buda böyle olmali ya nasil olurda bu dizi yayindan klalak yada ilgi görmez anlamiyourmm...?bye Dizi ilgi görüyordu. Hem de fazlasıyla. Artık bitirme kararını onlar verdiler. Bunu bizzat oyuncular olmak üzere yapımcı ve senarist grubunda yer alan SEvgili Oya Yüce de belirtti. Yani yeniden başlaması imkansız. Ama yeri ayrı olan efsane niteliğinde bir dizi. ÖNemli olan da bu zaten. SÜRMELI 15-06-07, 16:03 yaa cnaim dizinin tekrarini neden vermezler :sad53: ANİTA 15-06-07, 18:34 bu dizinin devamını çekseler ne kadar güzel olurdu.ama trt artık eskisi kaliteli yapım yapmıyor var olanlarıda kaldırıyor:img-hyste :img-hyste hot_coutre 15-06-07, 22:16 Size muhteşem bir haber getirmeye geldim :happy0064 Ablamız, canımız, gülperimiz sevgili Şebnem SÖNMEZ 16 Haziran 2007 Cumartesi günü saat 15:00'de Radyo Time(91.2) Radyo Makinası programında canlı yayında :img-clapp onur29 15-06-07, 22:30 Sağol hot coutre zaten radyo tıme yi sürekli dinliyorum. yarında kesinlikle dinliycem. dişi einstein 16-06-07, 09:37 54. bölümde hayat pahalılığından söz ederken yapmış oldukları parçayı hiç unutmam herhalde.:img-hyste Herşey pahalı çok pahalı...(Hep birlikte) Bütün hafta bugünü bekledik. Birazcık eğlenelim dedik.(Armağan-Cansu) Herşey pahalı çok pahalı.(Hep birlikte) Yüzde elli indirime giren mallar, Sadece yüzde yüz kârla satılanlar. Bir törpü bile alamadık. Vitrinlere bakakaldık.(Rüya-Ayten) Herşey pahalı çok pahalı.(Hep birlikte) Bilet,yol parası, mısır patlağı derken bir hesap ettik, Sinemaya gitmekten vazgeçtik. Ben sana evde mısır patlatırım dedim, Ben de sana evde film çekerim dedim.(Meryem-Recep) Herşey pahalı çok pahalı.(Hep birlikte) Tiyatroya bilet kalmamıştı. Boşuna git dön yol parası. Birer de sandviç yedik. Yine dünyanın parasını verdik.(Armağan-Cansu) Herşey pahalı çok pahalı.(Hep birlikte) Alt tarafı çarşıya alayı dedim, Market kasasında vurgun yedim.(Haydar) Herşey pahalı çok pahalı.(Hep birlikte) Asiye araya girer:Ayy yazık size eğlenceniz kursağınızda kaldı ha? Ot gibi yaşarsan sorun yok.(Armağan) OKuma, eğlenme, gezme.(Rüya) Yeme,içme,gelişme.(Cansu) ASiye yine araya girer:OLur mu hepiniz gençsiniz. Asiye otları ezme.(Haydar) Ve biter...:img-hyste Harikaydı. onur29 16-06-07, 11:52 sağola rkadaşım. çok güzel replikti yaa. Hele son söz :D:D:D:D Asiye otları ezme yrıca bu bölümün devamı da çok etkileyiciydi. Cansu ve Haydarın yapmış oldukları şaka. Armağanın tepkisi. Muhteşem bi bölümdür. dişi einstein 16-06-07, 13:47 sağola rkadaşım. çok güzel replikti yaa. Hele son söz :D:D:D:D Asiye otları ezme yrıca bu bölümün devamı da çok etkileyiciydi. Cansu ve Haydarın yapmış oldukları şaka. Armağanın tepkisi. Muhteşem bi bölümdür. Evet herkesin karakterinin ortaya çıktığı en iyi bölümlerden biri. Beraber haftasonu plan yapmaları çok hoşuma gitmişti. Sinema keyifleri güzeldi ama Cansu'nun yerinde olmayan masum ama bir o kadar sinir şakası etrafı fena halde germişti. Ne bölümdü ama. ÖZellikle Armağan ile Haydar konuştuktan sonra Armağan'ın ıslaksın deyişi ardında da Haydar'ın sen de deyişi çok hoşuma gitmişti. Neyse bu daha hiçbir şey. Ben kızlarımızı da oğlanlarımızı da çok severdim. Her karakterden vardı sanki. onur29 16-06-07, 13:59 Evet ya. Hele film izlemeden önce. Aytenmin en öne geçmeye çalışması RECEP: Sen en öne geçersen biz ne syredicez AYTEN: Beni RECEP: iyide bu sinema korku filmi oynatmıyo Bu sahende çok gülmüştüm. recep ve ayten atışmaları mükemmeldi zaten ANİTA 16-06-07, 14:05 bu bölüm gerçekten güzeldi peki ilk bölümlerde haydar recebin ailelernin para yollayamadığı ve kızlarında harcayarak paralarını bitirdiği gelecek aya kadar birlik olarak sadece çorba içtikleri bölümü hatırlıyomusunuz hatta bir gece böyle güzel giyinip sofrada her şey varmış gibi numara yaptıkları bölümü:good: onur29 16-06-07, 14:11 Evet ya süperdi o bölüm. Sanki çok şık bi restorana falan gitmişler gibi. Süslenmişlerdi. Ama ne kadar eğlenmişlerdi. ANİTA 16-06-07, 14:54 o bölüm çok komikti hatta rüya bütün parasını şapkalara harcamıştı cansuda yiyyecek olarak senin şapkarı yeriz diyordu çok güzeldi:img-hyste HulyaGoker 18-06-07, 21:54 arkadaşlar bir bölümü vardı yedi numaranın hani ikiz sarışın kız kardeşler vardı''AÇIZ YEMEK İSTİYORUZ !!!''' falan diye bağırıp duruyorlardı hatılayanınız var mı kaçıncı bölümdü? o kızlar sınıf arkadaşım şimdi onun için istiyorum eski bir bölüm 4 5 yıl önce yayınlandı herhalde diklo 18-06-07, 22:44 Yedi Numara KanalTurk'te yeniden yayınlanmaya başladı arkadaşlar...Sanırım saat 18.45-20.00 arası..bugün ilk bölümü vardı...Şaka maka dizi başlayalı yedi yıl olmuş...Ben daha lise 1'e gidiyordum...Hey gidi günler hey... ANİTA 18-06-07, 23:51 baya uzun süre oldu bu dizi biteli ama bu dizinin bana verdiği zevki başka dizi vermedi yedi numarada farklı bir taraf vardı.bence her şeyiyle mükemmel içten samimi bir hikayenin mükemmel bir kadroylaa birleşerek gerçekten komik bir dizi ortaya çıkardılar.karakterlerinden tutun hikayeleri hayatın içinden ama bir o kadar da komiktiler.pahalı yapımların arasından sıyrılıpı bu işin çok para harcamadanda iyi yapılacağını gösterdiler:img-hyste mxrxt 19-06-07, 00:06 baya uzun süre oldu bu dizi biteli ama bu dizinin bana verdiği zevki başka dizi vermedi yedi numarada farklı bir taraf vardı.bence her şeyiyle mükemmel içten samimi bir hikayenin mükemmel bir kadroylaa birleşerek gerçekten komik bir dizi ortaya çıkardılar.karakterlerinden tutun hikayeleri hayatın içinden ama bir o kadar da komiktiler.pahalı yapımların arasından sıyrılıpı bu işin çok para harcamadanda iyi yapılacağını gösterdiler:img-hyste evet anita sana katiliyorum gerceketn bu isin parayla degil kaliteyle olabilecegini gösterdiler 7 numara farkini hep korucayak kesek yeni bölümleriyle yeniden baslasa dizi ne güzel olurdu...bye ANİTA 19-06-07, 00:25 evet anita sana katiliyorum gerceketn bu isin parayla degil kaliteyle olabilecegini gösterdiler 7 numara farkini hep korucayak kesek yeni bölümleriyle yeniden baslasa dizi ne güzel olurdu...bye evet ama tekrar bu kadroyu toplamak çok zor üstüne üsteli trt artık iyi diziler ortaya koymuyor ne oldu bu kanala bilmiyorum:good: mxrxt 19-06-07, 00:31 evet ama tekrar bu kadroyu toplamak çok zor üstüne üsteli trt artık iyi diziler ortaya koymuyor ne oldu bu kanala bilmiyorum:good: kadro kuónusu bilmiyorum ama trt de olmasi sart degil zaten bence diger kanallarda olabilir kesinlikle trt de gördügü ilgiden fazla ilgi görürü ama tek sorun o ilgi diger kanallar icin yeterli olurmu ?? türkiyede ratingle ilgisi olmayan kanallar var degilmi :icon_whis ??? bence var....bye ceza_cansu 19-06-07, 00:35 Gerçekten çok güzel diziydi.Kanaltürk tekrarlarını yine ilk bölümden vermeye başladı.Tekrarlarını bile izlemek çok güzel ANİTA 19-06-07, 00:36 kadro kuónusu bilmiyorum ama trt de olmasi sart degil zaten bence diger kanallarda olabilir kesinlikle trt de gördügü ilgiden fazla ilgi görürü ama tek sorun o ilgi diger kanallar icin yeterli olurmu ?? türkiyede ratingle ilgisi olmayan kanallar var degilmi :icon_whis ??? bence var....bye valla artık dizilerinin arkasında duran pek kanal kalmadı.nerde trt nin o eski dizileri ve kaliteli yapımları sonuna kadar destekladiği dizi politikası bu konuda en iyi örneği oyıllarda yeditepe istda ortaya koymuştu ne yıllardı:good: mxrxt 19-06-07, 00:40 valla artık dizilerinin arkasında duran pek kanal kalmadı.nerde trt nin o eski dizileri ve kaliteli yapımları sonuna kadar destekladiği dizi politikası bu konuda en iyi örneği oyıllarda yeditepe istda ortaya koymuştu ne yıllardı:good: evet sanirim haklisin ama bence trt yeni sezonda gene kaliteli dizilerle gelecek eminim onlarda bir dizi bolugu icinde bir yil tükettiklerin farkindadirlar umarim??:icon_whis birde kinali kuzular vardi yaa o diziyi cok seviyordum..öyle bir dizinin arkasinda durulmazmi :icon_sorr ??bazi degerlerimiz var onlara bari saygi duyalimda rating beklemiyelim...insanlarimza sasiyorum ahkam kesmeye geldimi herkez konusuyor ama ...............anladin sen onu?????bye ANİTA 19-06-07, 00:45 evet sanirim haklisin ama bence trt yeni sezonda gene kaliteli dizilerle gelecek eminim onlarda bir dizi bolugu icinde bir yil tükettiklerin farkindadirlar umarim??:icon_whis birde kinali kuzular vardi yaa o diziyi cok seviyordum..öyle bir dizinin arkasinda durulmazmi :icon_sorr ??bazi degerlerimiz var onlara bari saygi duyalimda rating beklemiyelim...insanlarimza sasiyorum ahkam kesmeye geldimi herkez konusuyor ama ...............anladin sen onu?????bye evet nerde trt nin eski dizileri ben birde şaşıfelek çıkmazını severdimm.trt eskiden çok güzel insan öykülerinin anlatıldığı bazen espritüel bazen hüzünlü hikayelerle karşımıza çıkardı ama o da son zamanlarda reyting kaygısına düştü:good: emrtpk 19-06-07, 08:32 7 numara 1 numara ya.. Çok fazla kahkaha attırmıyodu ama çok güzel vakit geçittiriyodu.. pelinSİ 19-06-07, 12:41 kahkaha atıyordum ben hem de karnımı tuta tuta...ekip süperdi bir kere çok renkliydi,tiyatrocu doluydu... ANİTA 19-06-07, 18:43 trt umarım yedi numarayı tekrar yayınlar burada konuştukça diziyi tekrar ne kadar çok izlemek istediğimi anlıyorum:good: mxrxt 19-06-07, 18:46 trt umarım yedi numarayı tekrar yayınlar burada konuştukça diziyi tekrar ne kadar çok izlemek istediğimi anlıyorum:good: evet hakllisin bunu bnede cok istiyorum anita ve diger arkadaslar diziyi indirmeden izleye bileceginiz bir sitte var istiyorsaniz bana özelden ulasin..:good: onur29 19-06-07, 20:26 Arkadaşlar Kanaltürk. Yedi numarayı ilk bölümünden itibaren tekrar yayınlamaya başladı. Hafta içi hergün saat 18:45 te kanaltürkte. Benim belki 10. tekrar seyredişim ama hiç bıkmıyorum bu dziden. ANİTA 19-06-07, 20:26 evet hakllisin bunu bnede cok istiyorum anita ve diger arkadaslar diziyi indirmeden izleye bileceginiz bir sitte var istiyorsaniz bana özelden ulasin..:good: internetten izlemek iyi ama televizyondan izlemenin yerini tutmuyor.ben yinede televizyondaa izlemek isterim siz nedersiniz bilmiyorum:good: mxrxt 19-06-07, 21:12 internetten izlemek iyi ama televizyondan izlemenin yerini tutmuyor.ben yinede televizyondaa izlemek isterim siz nedersiniz bilmiyorum:good: kesinlikle haklsin anita yalniz bir site var orda kalite oldukca iyi hangi diziyi takip ediyorsun bilmiyorum ama takrar izlemek isteyen icin diyorummbye ANİTA 19-06-07, 23:14 kesinlikle haklsin anita yalniz bir site var orda kalite oldukca iyi hangi diziyi takip ediyorsun bilmiyorum ama takrar izlemek isteyen icin diyorummbye ok sağol mxrxt anladım.bu site hangi site bana ö.m den atarmısın bir bakayım:good: naz&naz 21-06-07, 22:10 Her bölümünü keyifle izlediğim bi diziydi.Trt bir ara sürekli veriyodu tekrarını bende hiç bıkmadan izliyodum.Çok samimiydi herşeyden önce.Netten izliyorum bazen süper ötesi gerçekten hala eskimeyen bi dizi yani benim için öyle en azından ANİTA 21-06-07, 23:58 :good: evet naz sana katılıyorum 7 numara eskimeyecek dizilerden trt nin en iyi projelerinden ah nerde o eski günler mxrxt 22-06-07, 16:17 Her bölümünü keyifle izlediğim bi diziydi.Trt bir ara sürekli veriyodu tekrarını bende hiç bıkmadan izliyodum.Çok samimiydi herşeyden önce.Netten izliyorum bazen süper ötesi gerçekten hala eskimeyen bi dizi yani benim için öyle en azından kesinlikle haklisin bu dizi hic bir zaman eskimez :img-yes: belki yillar yillar sonra izleyecek olanlar bu nasil cekilmis demek ozamanlarin teknolojisi dicekler :img-hyste ama izleyen herekez cok komit bir diziya diemekten kendilerini alamicaklar:img-wink: ... dişi einstein 22-06-07, 18:42 Hayatımda iki tane dizinin yeri büyük benim için.Bunlardan biri de YEdi Numara.Tekrarları yine KanalTürk'ün gündemiyken ara sıra bölümleri yorumlamak isterim doğrusu. Her ne kadar tekrarlarını en az sizler kadar çok izlesem de bazı sahneleri unutunca bir daha izlemek şart oluyor tabii.Yayınlanan bu beşinci bölümde birbirlerine daha alışamayan ev sakinlerinin telefon maceralarını izledik.Ve inanılmaz bir şekilde, kimbilir kaç defa izlediğim bu sahnelerde yine gülme krizlerine girdim.ÖZellikle Cansu'nun babasının telefonla aradığı zaman REcep'in verdiği cevaba."Ben ev sahibinin getirdiği papağan.":img-hyste (Tabii bunun öncesi daha komikti ya neyse.) Şimdi anlayabiliyorum aslında bu diziyi neden sevdiğimi.Çünkü hepsi bizden.Keşke o zamanın teknolojisi uygun olsaydı da sesli çekim olsaydı.O zaman doğaçlamalarla daha büyük bir zevke dönüşürdü bizler için.Espriler yapay değil.ÖNemli olan da bu zaten.Şimdi komedi tarzı dizilerde ben bu zevki bulamıyorum. Gerçi espri anlayışı göreceli bir şey.Dolayısıyla bu konuda yapılacak bir şey yok.Yeniden Yedi Numara izlemenin zevkini yaşıyoruz.GErçekten çok mutlu oldum.Şimdi buradan bakarsak daha izleyeceğimiz birçok bölüm var.:img-wink: Gerçi bu bölüme çok var ama aklıma gelmişken yazacağım. 73.bölümde Rüya sarhoş olmuştur.Evren O'nu eve getirir.Kapıyı Ayten açar.Ve bizimkilere şöyle der: "Çok yorgun gözüküyorsun." Rüya da: "Evet yorganım ben. Beni ayağıma göre uzat Ayten."der.:img-hyste Ben buna çok gülmüştüm.Daha çok Rüya'nın bunu söyleyiş tarzına. Aslında nerden bakarsak komik gibi görünmeyen bu espri orada insanın kahkahaya boğulmasına sebep oluyor.İŞte aslında komedi budur. Daha konuşulacak çok şey var.Artık tekrar bölümler ilerledikçe bunlar dile gelir zaten. onur29 22-06-07, 19:38 Evet ya o böölümde rüya çok komikti. Dediğin gibi. Zaten komik olanda esprilerle oyuncunun mimikleri birşelince ortaya çıkıyo. Yedi nuamra bu anlamda oldukça başarılı bi diziydi. belkide ekibin hepsinin oyuncu olmasından kaynaklanıyordu. 73. Bölümde Rüyanın İclali soran ayten ve Cansuya. -İclal arka sokakta düştü orturdu düştü Diyişide çok güldürmüştü. beni O yüz hali falan çok komikti. ANİTA 22-06-07, 23:35 dişi einstein sana kesimlikle katılıyorum.özellikle cansu çok komikti .bu dizi unutamadığım en güzel dizilerdendir:img-hyste onur29 23-06-07, 12:01 Aslada unutulmıycak zaten. ANİTA 23-06-07, 17:28 evet asla unutulmayacak bir dizi birde trt tekrarlarını verse ve bizde tekrar izleyebilsek ne iyi olurdu:img-hyste dişi einstein 25-06-07, 17:55 Arkadaşlar bilgisi olan varsa birşey sormak istiyorum.KanalTürk tekrarları acaba haftasonu da mı veriyor? Hayır eğer haftaiçiyse bugün 6.bölümün yayınlanması gerekirdi.Ama sanki cumartesi ve pazar da yayınlanmış gibi bugün 8.bölümü yayınlandı. İlginize şimdiden teşekkür ediyorum. Bu bölümde çok güldüm. Yine unuttuğum yerler vardı tabii. Ama en çok Vahit'in Meryem'in mektubunu okurken "Ben sanki bunu bir yerlerde seyretmiştim." demesi çok hoşuma gitti.:img-hyste E tabii Rüya'nın derin Türk filmi koleksiyonundan çıkmış olsa gerek.:img-wink: b_r_k 28-06-07, 11:07 arkadaşlarrr yedi numara benim en bayıldığım dizilerden biri fakat saatlerini bir türlü tutturamıorum.bi bakıorum 9 da bi bakıorum hafta sonları..bu konu hakkında kesin bir bilgi verebilir miinz acaba??????? Memo_İSOM 30-06-07, 02:00 Ya harika bir diziydi.Bence efsane,bir tatlı hayat gibi.youtbe bölümleri koyan arkılere teşekkürler.valla hala daha sevkle isliyorym süperler ya Olgun şimişeğe çok gülerdim Hepsi birer efsaneler Ayrıca ahu türkpençeyi de orda tanımıştım:img-yes: cgl_svr 08-07-07, 16:40 arkadaşlarr bişey sorcam yedi numara hala yayınlanmaya dewam ediyo mu eger devam ediyosa biri bana saaatini ve gününü söyleyebilir mi bu benım en sevdıgım dizilerden biriyde.şimdiden çok tşk lütfn biri yardımcı olsuunn:(:(:( houzouri 08-07-07, 17:40 arkadaşlarr bişey sorcam yedi numara hala yayınlanmaya dewam ediyo mu eger devam ediyosa biri bana saaatini ve gününü söyleyebilir mi bu benım en sevdıgım dizilerden biriyde.şimdiden çok tşk lütfn biri yardımcı olsuunn:(:(:( KanalTürk'de yayınlanıyor. Hafta içi her akşam.. KanalTürk sitesinde saat 18:00'da diyor :img-yes: cgl_svr 08-07-07, 18:43 KanalTürk'de yayınlanıyor. Hafta içi her akşam.. KanalTürk sitesinde saat 18:00'da diyor :img-yes: çok tşk ederimm.yardımın için:D houzouri 08-07-07, 20:51 çok tşk ederimm.yardımın için:D Önemli değil, ne demek :) SuluSaray 08-07-07, 21:01 Bu dizi cok güzeldi ya, sanirsam TRT de yayinlaniyordu. Bakiyordum denk geldikce, ailevi bir ortam vardi, oyuncularida yetenekliydi, kadrosunu hatirlayabiliyorum :);) Jiggy 10-07-07, 23:18 bendee acayip hoşuma giderdi ..sanırım 7 ..8 yıl olmuştur ama unutmadım çok güzeldi rain 1907 14-07-07, 09:51 tatlı hayattan sonra en komik dizilerden biri.hiç kaçırmadan izlerdik.bütün aileyi bir araya toplayabilme yeteneğine sahipti :) yani benim çevremde ben bu diziyi sevmiyorum diyen yoktu :img-wink: fable 14-07-07, 20:13 çok büyük bi tutkuyla bağlandıım ilk diziydi :):) _KaLpaZaN_ 15-07-07, 18:23 bu diziyi tarif edebiLecek keLimeLeri buLamıyorum ben yaa... o kadar güzeL..sıcak..sevgi doLu ve komikti ki.. bu dizinin üsütüne (yerLi) dizi tanımam desem yeridir vaLLa...espriLer sekiceydi bi kere.. şu an yayınLanan bazı diziLEr gibi saçma sapan ve gerkesiz repLikLer yoktu.. doğaL komikLikLeri vardı ayrıca...:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: keşke devam etseLer ama sanırım bu saatten sonra imkansız...:sad53: :sad53: :sad53: HatırlaSevgili 15-07-07, 19:01 Sanırım dizi yayınlanmaya başladığında 6. ya da 7. sınıftaydım. TRT dizi bittikten sonra defalarca tekrarını verdi, sonra KanalTürk vermeye başladı. Yıllar geçti aradan ama ben hala mümkün olduğunca her bölümünü tekrar izlemeye çalışıyorum. O kadar sıcak, samimi, eğlenceli, bizden bir diziydi ki, beni kendine o kadar bağladı ki her bölümünü ezberlemiş olmama rağmen yeni bölümmüş gibi merakla ve zevkle izliyorum. Böylesi bir dizi yapabildiği için bütün 7 Numara ailesine sonsuz teşekkürler...sizleri çok özledim... dişi einstein 15-07-07, 21:47 Evet arkadaşlar harika bir diziydi gerçekten. İşte eski jeneriğinden birkaç foto... http://img112.imageshack.us/img112/1007/7numara350010002ac8.jpg http://img463.imageshack.us/img463/7223/7numara350010003xb3.jpg http://img463.imageshack.us/img463/6602/7numara350030001rc4.jpg http://img463.imageshack.us/img463/8596/7numara350050001ux8.jpg http://img169.imageshack.us/img169/7122/7numara350060001bv2.jpg http://img463.imageshack.us/img463/9353/7numara350070001pv3.jpg HatırlaSevgili 15-07-07, 21:50 Resimler için çok teşekkürler :) Elinde daha fazla resim olan varsa lütfen ekleyebilir mi? Ayrıca dizinin en azından bazı bölümlerini bulabileceğim bir yer olup olmadığını biliyorsanız cevap verirseniz sevinirim :) dişi einstein 15-07-07, 22:03 http://img508.imageshack.us/img508/1791/7numara350080001pb5.jpg http://img116.imageshack.us/img116/9954/7numara350090001qb7.jpg http://img116.imageshack.us/img116/3179/7numara350100001fg9.jpg http://img116.imageshack.us/img116/4684/7numara350110001xc4.jpg http://img168.imageshack.us/img168/5201/7numara350110003on0.jpg http://img168.imageshack.us/img168/8741/7numara350120001ou0.jpg http://img168.imageshack.us/img168/8899/7numara350140001ln7.jpg http://img168.imageshack.us/img168/2602/7numara350140002jj5.jpg http://img67.imageshack.us/img67/1905/7numara350140003gl2.jpg dişi einstein 16-07-07, 13:48 En sevdiğim bölümlerden biridir. Her şeyiyle dört dörtlük bir bölüm. İşte birkaç foto... http://img444.imageshack.us/img444/6167/7numara54xvid0010001go8.jpghttp://img444.imageshack.us/img444/1024/7numara54xvid0040003jg6.jpg http://img529.imageshack.us/img529/7053/7numara54xvid0050002se1.jpghttp://img257.imageshack.us/img257/3443/7numara54xvid0080001af7.jpg http://img412.imageshack.us/img412/4643/7numara54xvid0080003lr7.jpghttp://img257.imageshack.us/img257/1463/7numara54xvid0110001ms8.jpg http://img412.imageshack.us/img412/1374/7numara54xvid0200001tk1.jpghttp://img412.imageshack.us/img412/5456/7numara54xvid0220001us9.jpg http://img161.imageshack.us/img161/6736/7numara54xvid0260002uk9.jpghttp://img527.imageshack.us/img527/7981/7numara54xvid0240001tp2.jpg dişi einstein 16-07-07, 14:09 http://img516.imageshack.us/img516/8493/7numara54xvid0290001iu1.jpghttp://img96.imageshack.us/img96/4062/7numara54xvid0290002mz0.jpg http://img505.imageshack.us/img505/1495/7numara54xvid0300001wd1.jpghttp://img482.imageshack.us/img482/2753/7numara54xvid0310004wl0.jpg http://img96.imageshack.us/img96/6948/7numara54xvid0360001rg7.jpghttp://img505.imageshack.us/img505/3193/7numara54xvid0390001oh5.jpg http://img96.imageshack.us/img96/1706/7numara54xvid0400001dv5.jpghttp://img62.imageshack.us/img62/1707/7numara54xvid0400003eh0.jpg http://img96.imageshack.us/img96/6741/7numara54xvid043000 |