ecearici
28-01-05, 17:44
Sizce nasıl bir diziydi?yeniden izlenmeli mi?
|
Tüm Versiyonu Göster : Yedi Numara ecearici 28-01-05, 17:44 Sizce nasıl bir diziydi?yeniden izlenmeli mi? nurgl 28-01-05, 18:02 bence accaip komikti ilk baslarda sevmiyordum ama sonralarda cok güzel oldu.keske tekrar baslasa valla... akeskin 29-01-05, 15:23 mükemmel bir diziydi.çok beğenerek izlediğim bir kaç diziden biridir.çok çok komikti.heralde galiaba sanursam... piankhy 29-01-05, 23:34 çok dehşet bi diziydi.her bölümünü iple çekerdim.şimdide tekrarlarıyla idare ediyiruz.bu diziyle trt de ben de burdayım dedi bence... mystery_girl 30-01-05, 17:34 mükemmel bir diziydi.çok beğenerek izlediğim bir kaç diziden biridir.çok çok komikti.heralde galiaba sanursam... heralde galiaba sanursam... arkadaslarımla agzımıza takılmıstı soyleyip duruyorduk :lol: en begendiğim dizilerden birisidir hangi diziler yeniden yayınlanmalı baslıgında kesinlikle yer alması(zaten yer alıyor) gereken dizilerden biridir capricornelif 30-01-05, 17:44 gerçekten çok hoş bir diziydi oyuncuların hepsi çok yetenekliydi tekrarını defalarca yayınladılar ve ben de her defasında severek seyrettim.yedi numara oyuncularının bir de tiyatrosunu seyretmiştim sahnede de çok iyiydiler onları yeni projelerde görmek güzel olur _hasret 01-02-05, 14:17 evet ya. allahim ne komikti yaa :lol: konusmalari filan bitiriyodu beni serra 01-02-05, 14:21 Gerçekten çok güzel bir diziydi.Bıkmadan sıkılmadan tekrarlarını izlerim yani.Ayrıca ecearici bu güzel resimler için teşekkür ederiz.Özlemişim. candy33 02-02-05, 07:22 çok güzel bir diziydi.trtnin yaptıkları içinde en kalitelilerden biriydi.aslında yaşamın içinden bir şeylerde vardı.ama sonu biraz saçma bitmişti. akeskin 02-02-05, 14:27 evet hepsi çok güldürürdü bizleri fakat herkesin bir favori karakteri vadır dimi?onu burda yazabiliriz heralde galiba sanursam. neyse ben en çok cansuyu severdim.çok gülerdim ona.özellikel yaptığı o muzip şakalar,rüyayı sürekli korkutması filan çok komikti.bide vahit emmüyü çok severdim.çok güldürürdü beni.işte böyle... candy33 02-02-05, 14:33 adı aklıma gelmiyor herhalde galiba sanursam diyen arkadaş çok komikti ama sanki armağanla olan sahneleri daha ciddiydi ecearici 02-02-05, 15:30 adı aklıma gelmiyor herhalde galiba sanursam diyen arkadaş çok komikti ama sanki armağanla olan sahneleri daha ciddiydi adı haydardı.ben de en çok cansuyu severdim.çok komik, kurnaz bir kızdı :roll: denizz 18-02-05, 19:01 Evet bende cok seviyordum bu diziyi.. Eskiden gule gule izlerdim... kylie 20-02-05, 17:16 size hak veriyorum.harika bir dizi ve bundan daha iysini yapabilene bravo. inanilmaz komikti.her bolumu gulmekten kirip geciriyordu beni. keske tekrarlatsalar. cok iyi ve kaliteli oyunculardi. tam bir takimdilar ama malesef o takim dagildi.. aliye:-) 17-06-05, 08:46 7 numara bence süper bi dizii ... tekrarlarını bile sıkılmadan izliom hele sabit(olgun şimşek)e bayılıyorum.. tekrar bölümlere dikkat ahu türkpençe(esma) oynuyoo çok şirin :p tis498 14-07-05, 18:59 kesinlikle çok iyiydi.çok iyi esprileri vardı.çok akıcıydı...müthişti,tekrar bölümler bile defalarca izleniyor.yani hergün izlemeye devam! ama uzatıldığı zaman biraz tadı kaçmıştı.buna rağmen nice komedileri cebinden çıkarır derim padme 17-07-05, 17:07 7 numarayı hala trt 1 de çok severek izliyorum.. oyuncuları çok kaliteli ama başka hiç bi dizi de rol almıyorlar.. OXFORD 17-07-05, 19:04 en son okan selvi(haydar)sahrada birkaç bölüm oynamıştı.uzun bir süre ayça mutlugil(ayten)ve nuray uslu(rüya)sahranın senaristliğini yaptılar.başka bende bilmşyorum. darbe28 19-07-05, 18:06 7 numara bir efsane 7 numara gerçek aşkın temiz aşkın adresi 7 numara gercek espırılerin adresi 7 numara gercek dostlugun yardımlaşmanın adresi KISACA 7 NUMARA AĞLARKEN ANIDEN GÜLDÜREN GÜLERKEN HÜZÜNLENDİREN VE HER DAKİKASINDA DÜŞÜNDÜREN BİR DİZİ BİTTİ VE YENİ BÖLÜMLERİ ÇEKİLMİYOR COK YAZIK OLDU :( :( :( ECE...:) 23-07-05, 16:35 Arkadaşlar Bi şey Sorcam ,bir Istanbul Masalinin Esmasi Kariyerine Bu Diziyle Başlamiş Ben Diziyi Biraz Seyrettim Ama Duyduğumun Doğru Olduğunu Sanmiyorum Eğer Oynadiysa Hangi Rolde gökhan 24-07-05, 15:25 arkadaşlar merhaba ben gökhan günlerdir internetten yedinumara dizisiyle ilgili bişeyler arıyordum ama en sonunda buldum. Herkes yedi numara sevgisinin içinde. Ece bir soru sormuş ! Recebin Abisi vardı Taruk Arkun.İşte onun yardım ettiği kızdı. Sonradan köylerine dönüp nişanlandılar. Arkadaşlar bu siteyi bulduğum için çok mutluyum herkese iyi günler OXFORD 24-07-05, 18:07 aklımda kalan replikleri yazmak istiyorum...bir başlıyım devamı gelcek...vahit'in diş ağrısı çektiği gündür.onun için gece uyuyamoştır.armağan ve haydar'da kalkmışlar.masada oturuyorlardır.çıkardıkları ayak tıkırtılarına ayten ve recep uyanır.recep karanlıkta ne aldığını anlamaz ve eline bir kalem alır.ayten'in yüzünde de maske.salona doğru giderken birbirlerine görürler ve bağırırlar. ayten:sende sesleri duydun mu? recep:evet..bende ona uyandım zaten.(kalemi bir bıçak gibi elinde tutmaktadır) ayten:hırsız mı acaba? recep:eğer hırsızsa seni gösteririz kaçar ayten bacı:) ayten:kapa çeneni.(o sırada kalemi görür)ne o elindeki? recep:kalem.. ayten:ne yapıcaksın onunla.hırsıza kınama mekltubu mu yazıcaksın? recep:kalem kılıçtan keskindir demişler. ayten:o zaman dikkat et de bir yerin kesilmesin.. devamı gelcek repliklerinn... OXFORD 25-07-05, 07:05 bütün yedi numara ekibi haydarların odasında toplanmışlardır.7 yıl sonraki hallerinin düşlerini kuruyorlardır.düşün içinde... haydar ve armağan evlenmişlerdir. armağan hamiledir.kapının önünde. haydar:size bir sürprizimiz var. armağan:evet... haydar:bizim bir bebeğimiz olucak.. herkes çığlık atar. cansu:niye daha önce söylemediniz.(bir yandan da armağaını öpüyor) recep:ben bunu zatn biliyordum. ayten:o zaman bende bir müjde veriyim.BOŞANDIM... recep:ben bunu da zaten biliyordum ayten:senin bildiğin 1.kocamdı.bu üçüncüsü. gökhan 26-07-05, 12:59 arkadaşlar bir şey sorucam 7 numara geçen hafta perşembe günü son bölümünü oynadı ve şimdi halen devam ediyor. Nette araştırdım 2003 yılında yazılan mesajlara baktımda herhalde diziyi bitirmişler sonradan dizi tutuldu diye devam etmişler bu doğrumu bilen varsa cevap yaza bilirmi şimdiden teşkür... KeremCem 26-07-05, 13:12 arkadaşlar bir şey sorucam 7 numara geçen hafta perşembe günü son bölümünü oynadı ve şimdi halen devam ediyor. Nette araştırdım 2003 yılında yazılan mesajlara baktımda herhalde diziyi bitirmişler sonradan dizi tutuldu diye devam etmişler bu doğrumu bilen varsa cevap yaza bilirmi şimdiden teşkür... Evet gokhan, bi ara durdurmuslardi dizi'yi, son bolumunu oynamislasdi, sonra yogun istek uzere yeniden basladilar, birkac bolum sonrada yeniden biraktilar :) er2455 01-08-05, 10:33 Uzun zaman önce yayınlanan ve daha sonra yoğun istek üzerine tekrar çekimlerine başlanan 7 numaranın TRTde 5 kez tekrarını göstermesine karşın halen bu sevilen dizinin yeni bölümlerini çekmemekte direnen TRT ye bir anlam veremiyorum.Sİzce bu dizinin tekrar çekilmesi iyi olmazmı. :D *zeynep!!!* 01-08-05, 11:12 Uzun zaman önce yayınlanan ve daha sonra yoğun istek üzerine tekrar çekimlerine başlanan 7 numaranın TRTde 5 kez tekrarını göstermesine karşın halen bu sevilen dizinin yeni bölümlerini çekmemekte direnen TRT ye bir anlam veremiyorum.Sİzce bu dizinin tekrar çekilmesi iyi olmazmı. :D sana aynen katılıyorum en sevdiğim dizilerin başında gelirdi okul zamanı sırf bu diziyi izlemek için neler yapardım! :D ama şimdi tekrarını veriyorlar onu izliyorum ama bence budizi devam etmeliydi!izlediğim en komik diziydi!!!bencede tekrar çekilsin sana katılıyorum! ;) gökhan 04-08-05, 12:14 merhaba arkadaşlar valla bu dizinin hayranıyım bu dizi çekildiğinde herhalde üniversite sınavına hazılanıyordum ve gerektiği kadar bu diziye ilgi gösteremedim. ama şuan hiç kaçırmıyorum şu an okuyorum final sınavlarım olduğunda bile ders çalışmayıp diziyi izliyordum. Eğer aynı oyuncularla bir dizi çekilecekse gerçekten güzel olacağına emnim diziyi bize oyuncular sevdirdi inancındayım herkese iyi günler öZgÜr_KıZ 06-08-05, 18:50 yedi numara çok güzel bi diziydi hala tekrarları war we bn izliyorum oyuncular we karakterler biribirine çok yakışıodu izlenmeye değer BARZOF 09-08-05, 12:23 oya yüce hangı basladıgı ısı mukemmellestırmemıskı.eger bu dızı trt yerıne reytıng kanallarından bırının elınde olsaydı gızlı hayran kıtlesı ortadan kalkar hatta kurtlar vadısını bıle gecerdı. saygılarımla..... martisara 12-11-05, 14:21 herhalde, galüba,sanursam ya o ne sözlerdi öyle bi de mor koyun şarkısını sölemeleri mükemmeldi en çok güldüğüm diziydi o benim.Vahit emmüsü ,ayten bacısı koçlar ve piliçler ha bide cücük var tabi hepsi müthişti asiye karakteri de çok güzeldi kısaca dizi süper ötesiydi.İnşallah tekrar yayınlanır. miss__ 14-11-05, 02:12 Yedi numara bize hem aşkı hem dostluğu öğretti ilk olarak ve daha bir çok şey... Tekrarlarını bile izlediğim üç dizinin arasında. Her dafasında yeni bişeyler öğreniyorum. Mizah, aşk, sevinç, mutluluk , hüzün , keder bir çok duygunun çok güzel bir birleşmesi gurbetci 15-11-05, 09:28 bugünlerde trtintde gün icinde yeniden yayinlaniyor.sanirim saat ücbucuk civarlarinda.izledigim en komik ve en samimi dizilerden biriydi :) SeCReT__ 18-11-05, 13:53 en en en ennnnnnnn cok sevdigim dizi......super bir senaryo, mukemmel oyuncular..tekrarini kac defa seyrettim fakat hala ilk seyrediyormus gibi heyecanli bi sekilde yine izlemeye devam ediyorum..suan oglenleri tekrari cikiyor..bazen yetisebilmek icin okulu kirdigimda oluyor neyapiyim cok guzellllllllllll............ :p :p :p en sevdigim karakter vahit emmu.... :p onun kizmalari konusmasi, hareketleri cok komik ya...... bir de recep ve aytenin kavgalarina bayiliyorum..iste oyuncu diye ben bunlara derim..her rolun ustesinden geliyorlar.... SUPERSIN 7 NUMARA...... sihir 15-12-05, 16:46 bugün yedi numara, bizim evlerin hallerinin sonrasında başladı. bugün mu başladı, yoksa birkaç gün oldu mu bilmiyorum. ama ben bugün gördüm. niye ilk bölümünden başlamadı diye düşünürken fark ettim ki tam ortadan başlamışlar. hatırlarsanız, yedi numarayı bitirmişlerdi ve yedi numarayı bir hayal olarak göstermişlerdi. bir süre sonrada yeniden başlamıştı dizi yeni bölümlerle. işte o hayal bölümüydü bugün. karşı komuşuvakası yani. niye acaba ilk bölümden başlamadılar. meryemce84 15-12-05, 17:08 bugün yedi numara, bizim evlerin hallerinin sonrasında başladı. bugün mu başladı, yoksa birkaç gün oldu mu bilmiyorum. ama ben bugün gördüm. niye ilk bölümünden başlamadı diye düşünürken fark ettim ki tam ortadan başlamışlar. hatırlarsanız, yedi numarayı bitirmişlerdi ve yedi numarayı bir hayal olarak göstermişlerdi. bir süre sonrada yeniden başlamıştı dizi yeni bölümlerle. işte o hayal bölümüydü bugün. karşı komuşuvakası yani. niye acaba ilk bölümden başlamadılar. Yaşasın! Yedi Numara yeniden başladı ya ne güzel oldu ama sihir dediğin gibi neden ilk bölümden başlamadı?Umarım geçici bir boşluğu doldurmak için yayınlamıyorlardır. sihir 16-12-05, 23:06 biri değildi aslında. herşey bir hayaldi. en son dediler ya, "biz bile karşıkomuşunun bir hayali olabiliriz" diye. bu bölüm son bölüm olarak çekilmişti. sonradan devam etmesine karar vermişlerdi. son bölüm olarak da, yedi numara dizisini bir hayalolarak göstermeye çalıştılar. yani kadın vardı, hani vahit taktı kadına o ölümde, o hayal etti karşı evde birilerini, biz de seyrettik. "bittiniz", "sonunuz geldi" derken de, dizi bitti demek istiyorlardı. o yazıları da kim yoladı hiç değinmediler sonunda, çünkü anlatmöaya çalışyıları son bölüm oluşuydu. umarım anlatabildim sevgili KER&MER... purna 03-01-06, 08:24 http://www.freewebtown.com/7numara/b82/8201.jpg http://www.freewebtown.com/7numara/b82/8202.jpg http://www.freewebtown.com/7numara/b82/8204.jpg secret 03-01-06, 10:37 ya bence süperdi acaaayip komikti hep tekrarlarını veriyorlar ama keşke yeni bölümlerde çekseler ne güzel olurdu değil mi ama?? eğer tekrar çıksa mutlaka ama mutlaka izlerdim pürmüz 06-01-06, 10:53 muhakkak tabi yeniden izlenebilir de,bu dizi arkadaşların bahsettiği kadar komikliği ile değil bence içten ve samimi olma çabaları,bu düzene ayak uydurmaya çalışmaları izlenmeli..... pürmüz 06-01-06, 11:00 bu dizi bence samimi hayatları ve içten gülüşleri yansıtabilen en iyi dizilerden biri.Bu yüzden bir çok ödülü hak etmiştir nazarımda,hala diziyi gündüz kaçırdığımda gecenin dört buçuğunda kalkıp izleyebiliyorum çok fazla gülmeyi sevdiğimden değil o tür duyguları yaşamayı özlediğim için.... sabo onur29 06-01-06, 11:29 bu arada dizi yayınlandıktan 2 sezon sonra bitmişti fakat yedi numara izleyenlerinin trt ye ve senariste günde nerdeyse 1000 mesaj atmaları dizinin tekrar başlamasını sağladı bence bu türkiyede fazla meydana gelen bişey değil gibi purna 16-01-06, 08:52 http://www.freewebtown.com/7numara/782.jpg http://www.freewebtown.com/7numara/784.jpg http://www.freewebtown.com/7numara/783.jpg http://www.freewebtown.com/7numara/786.jpg http://www.freewebtown.com/7numara/787.jpg http://www.freewebtown.com/7numara/788.jpg http://www.yedinumara.net/album/albums/userpics/10001/76+5.jpg onur29 25-03-06, 18:22 Bence müthiş komik bir diziydi bu diziden sonra hiç bir diziye komedi dizisi diyemem çünkü yedi numara gerçektende çok komikti karakterler ve espriler süperdi Memo_İSOM 28-05-06, 21:30 Arkadaşlar ben bu diziye bayılıyorum oyuncular mükkemel oyunculuklarını konuşturuyorlar...komedi dalında tek bir diziydi bence...Hla devam etse seyrederim,tekrarlarını kaçırmadan seyrediyordum keşke olsa No problem yani:img-grin2 jena 01-06-06, 08:50 allahım çok mutluyum.ben bu sayfaya ilk kez giriyorum.ve kendimi hazine bulmuş gibi hissediyorum şuan.bu dizi için sölenecek söz yok.işte bundan iyisi yapıldımı ki,söyleyecek sözümüz olsun.insan ilişkilerini,sınıf farklılığını,yurdum insanını bundan daha güzel anlatmayı başaran bir başka dizi yapılmadı.nasılda sevgi doluydular birbirlerine oradaki karakterlerin tümü.onları sevdik hiç ama hiç kaçırmadık.aile bireylerine bile onların adını lakap olarak taktık.içimizden birileri gibiydiler.yayınlanan eski bölümlerini bile kayifle izledim her defasında.emeklerine sağlık... trinity 22-06-06, 23:46 gerçekten baştan sona kahkahalarla izlediğim ilk ve tek yerli dizi... üstelik üzerinden yıllar geçmiş olmasına ve her tekrarını ilemiş olmama rağmen, internetten bulup indirdiğim filmleri izlerken yine kahkahadan kopuyorum.. bu kadar şirin, bu kadar içten başka bi film daha var mı ya?? didou_didem 23-06-06, 11:20 gerçekten çok güzel bir diziydi yaa bitmesine çok üzülmüştüm çok sıcak ve içten bir diziydi vahit'i zeliha'yı unutmak mümkün mü ya?? *arife* 23-06-06, 13:37 çok güzeldi ya ben okuldan gelip seyrediyodum ama artık tekrarını bile vermiyolar en sevdiğim armağan örnek aldığımda armağan karakteri neljan 25-06-06, 06:51 her oyuncunun verdiği ayrı bir tad vardı bence..gerçekten içimizden birileri gibiydi..keşke devam etselerdi..ayrıca oyuncuların hem yazıp hem oynaması da güzel bir durumdu..( recep ve rüya) benim en cok güldüğüm ikili ise vahit ve zeliha :) gül_ecem 25-06-06, 23:07 çok severdim ben bu diziyi.hayatımda iki dizi tanırım biri bu dizi diğeri de çemberimde gül oya.hele olgun şimşek varken tam zirvedeydi bence. hakann 28-06-06, 22:11 seyrettigim en kaliteli komedi dizisiydi...her sahnesinde guldurmeyi basarabilen bir yapımdı...umarım bu yaz tekrarını verirler... didou_didem 29-06-06, 10:30 inşallah verirler yaa gerçekten çok güzel ve çok sıcak bir diziydi her sahnede kopartıyorlardı beni gülmekten.. onur29 29-06-06, 16:56 benimde bu zamana kadar izlediğim en başarılı komedi dizisyidi bu diziden sonra çekilen komedi dizilerini hiç beğenemedim bence mükemmeldi oyuncularda muhteşemdi madem yeni bölümleri çekilmiyo bari trtr eski bölümlerini versede izlesek *arife* 11-07-06, 17:33 süperdi çok seviyorum kendime örnek aldığım da armağan çok seviyorum onu onun oynadığı bütün dizileri izledim Yagmur_ask 12-07-06, 21:39 izledigim en iyi turk sitcom dizisiydi diyebilirim az bir izleyici kitlesi vardi belki ama cok basarili bir dizi idi bence izlemeyenler varsa firsat bulursaniz tekrarlarini izleyin pisman olmasiniz. BlackMamba 12-07-06, 22:47 bence son yılların en komik dizisiydi.Taruk Arkun,Amanın mor koyun,sırtını aksaraya vercen... her bolumde gulme krizlerine girdik onlarla..ne zaman tekrarları olsa izledim bıkmadan.yine oynatsınlar yine gulelim:img-grin2 onur29 13-07-06, 06:59 bencede en kaliteli en komik diziydi sizde dizinin sitesini ziyaret ederseniz diziyle ilgili bir çok şeyi öğrenebilirsiniz Memo_İSOM 01-08-06, 18:25 Çok güzel bir diziydi...Bayılıyoduk annemle...seyretmeye doyamadığım dizilerden bir tanesi.......Özellikle recep ve haydar emmilerine birşey yapınca.Engin alkan'nın terlikle kovaladığı sahneler çok komik:img-grin2 ...Yusuf güdük zaten ayrı bir tarz....Ah ne yar yar:..şarkısını çalması çok komik.gerçi hepsi çok komik ama RoseMarry 01-08-06, 18:41 süpeeer bi diziydi yaaa.bütün karakterler cook komikti.ben en cok receple aytenin didişmesini seviyodum yaa aslında herkes coook iyiydii off süpeer bi diziydi bu yaa onur29 03-08-06, 15:03 valla bence harika bi diziydi şuanki hiç bir dizi bukadar komik olamadı çok sıcak samimiydi oyuncular muhteşemdi özelliklede espriler bence bu zamana kadar izlediğim en komik diziydi bu diziden sonra hiç bir komedi dizisini beğenemedim mitralyoz 03-08-06, 15:12 bencede harika bir dizi şimdiki dizilere baktıımda böle dizileri mumla arıorum keşke yeni bölümlerini çekseler beraber bişiler yapmaya kalktılar ama ne çeşmi bülbül (saten neredeyse hiç oynamadı ) nede ter köşe o kadar fazla tutmadı ve güsel diildi ben o esprilere bayılıodum yaani hemen hemen her lafa bi espri bulmuşlar walla helal olsun buket. 04-08-06, 13:38 arkadaslar merhaba ben yeni üye oldum ve 7 numaranın sayfası olmasına cok sevındım hele bolumlerın verılmesıne cok sevındım bişey sormak istiyorum bi bölümde vahit emminin dişi ağrıyordu dişçiye gitmem diye tutturmuştu ben o bölün kaçıncı bölüm olduğunu merak ediyorum ben 52 diye hatırlıyorum ama o bölümün videosu yok galiba haber verirseniz çok sevinirim onur29 04-08-06, 19:11 ewet o bölüm 52 yada 54 olmalı bende çok beğeniyom o bölümü bide hıdır baba bölümü vardı oda muhteşemdi ya gül_ecem 09-08-06, 14:54 1)babama kendini izletmiş hatta kahkaha attırmış dizidir. 2)anneme de kendini izletmeyi başarmış (anneme izletmek babama izletmekten daha zordur) ve ona da kahkahalar attırmış bir dizidir. 3)ikisi de tekrarını seyrediyor. 4)bir bu diziyi bir de çemberimde gül oyayı tanırım. e daha ne olsun. mary osbourne 10-08-06, 14:01 biz de ailecek izlerdik.hem çok komik hem de kaliteli bi yapımdı.oyuncuları da çok sempatikti.ama benim favorim cansu yani gülden güney. onur29 17-08-06, 16:27 ewet oynamıştı köyden istenbula oyuncu olmak için gelen bi kzıık oynamıştı adı seherdi çok şirindi sabit ile yani olgun şimşek ile aşk yaşıyorlardı dizide onur29 17-08-06, 16:50 hiçte değil bence dizi gitgide güzelleşti zaten ve gayet iyidi bence tüm bölümleri harika hiç bi diziden bu kadar keyif almadım zaten bu diziden başka komedi dizisi bilmem yedi numara bambaşkaydı ya first lady 17-08-06, 19:07 ya bu dizi için ne desem az.3 kere tekrarlarını seyrettim yine verseler yine izlerim.hepsi ayrı bi olaydı karakterlerin,hepsi ayrı şekerdi.içinde hiç kötü olmayan ender dizilerdendi.bence tv başyapıtlarından birisidir bu dizi ama kıymeeti blinemedi pek.bişey sorucam siz en çok hangi bölümünü seviyosunuz?ben hıdır babanın ruhunun geldiği bölümü seviyorum ha bide pikniğe gitmişlerdiya orda meryemi unutmuşlardı o da teybi koyup oynamaya başlamıştı:img-haha: onur29 17-08-06, 19:09 bende hıdır babaya bayılırım müthişti bide futbol maçı yaptıkları bölümle vahit emminin hafızasını kaybettiği bölüme bayılıyom Gülün diye söyledüm gülün first lady 17-08-06, 19:14 bende hıdır babaya bayılırım müthişti bide futbol maçı yaptıkları bölümle vahit emminin hafızasını kaybettiği bölüme bayılıyom Gülün diye söyledüm gülün ya bide sabit eve iskelet getirmişti en son sahnede vait emmiyi korkutmuştu onunla çok harikaydı o da hatırladınmı:img-haha: first lady 17-08-06, 19:17 1-memleket nere kurban? -istanbul. -içinden mi? 2-haydar a hocası sorar -nasıl bu kadar zeki olabiliyorsun -sogandan hocam -pardon 3-recep; televizyon bozulmuş! haydar; yayındandır, yayından... recep; yayı nerde ki bunun? buda meşhur tekerleme:dağlar daşlar kuzular kuşlar kavlini tutmayanu cadular dürtüşler onur29 17-08-06, 19:24 hatırlamammı tam bi kahkaha şöleniydi o bölüm ama hıdır baba harikaydı vahiti eve almıyolardı first lady 17-08-06, 19:25 hatırlamammı tam bi kahkaha şöleniydi o bölüm ama hıdır baba harikaydı vahiti eve almıyolardı evet ya o da camdan girmeye kalkıyodu süperdi.bide uçan muzlar vardı vahit çengel takıp çekiyodu:img-haha: onur29 17-08-06, 19:27 ewet yaaa harikaydı terlik davası nasıldı zeliha götürmüştü sol tekleri onlar da görünce korkmuşlardı first lady 17-08-06, 19:29 ewet yaaa harikaydı terlik davası nasıldı zeliha götürmüştü sol tekleri onlar da görünce korkmuşlardı süperdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.rüyada çantasında ölü fare bulmuştu evren koymuştu galiba.valla biz bu bölümü sabaha kadar anlatsak bitmez harikaydı İntikam_Meleği 17-08-06, 22:25 Bu akşam biraz Polis Olsam'a baktımda Okan Selvi ile Volkan Girgin'i görünce iç geçirdim ne güzel diziydi 7 Numara çok güzel sıcak içten bir diziydi oyuncu kadrosu süperdi genç kadro çok başarılıydı TRT tekrarını koyar ama gündüz kuşağına koyar izleme imkanım olmaz :( gülbence 18-08-06, 08:15 o grubu tiyatro sahnesinde de izleme imkanı bulmuştum. çok uyumlu ve komikler. yedi numara da süper diziydi heralde galüba sanursam:img-grin2 _tuby_ 19-08-06, 07:43 hayatımda izlerken koptuğum iki dizi war.bitaneside tabiki yedi numara.ekip ve senaryo mükemmel.tekrarları olsada yeniden izlesek... hilal-44 19-08-06, 13:27 çok güzel diziydi ya.bütün bölümleri izlemiştim her bölümde gülme krizleri geçirmiştim bence başka bi kanalda olsaydı çok daha fazla izlenirdi. ceyda deniz 29-08-06, 20:33 muhteşemlerdiye izlerken gülmekten ölürdüm ama sonu biraz saçma olmuştu aslında devam edebilirdi çok potansiyeli vardı bu dizinin ama olsun bu dizi bana harika vakit geçirdi asla unutamayacağım diziler arasında onur29 30-08-06, 10:11 bencede harikaydı bence hiç baymadı aynı tadı verdi tekrarları bile devam etse güzel olurdu ama şimdi de çok güzel bi anı olarak kaldı hafızalarımızda bence yedi numnara gelmiş geçmiş en iyi diziydi melis_krmcm 01-09-06, 11:51 bu diziyi ben de izlerdim zaman buldukça. gerçekten çok samimi, harika bi diziydi ama malesef son bölümünü izleyememiştim ve arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla çok şey kaçırmışım. hakikaten çok değişik bitmiş. çok şaşırdım öğrenince son bölümünde neler olduğunu. keşke izleseymişim..ya:( onur29 02-09-06, 08:40 aslında dizinin ilk sonunda yani 75.bölümde Yedi nuamra diye bir olmadığı orda yaşayan insanların olmadığı ydi numaranın karşı evde oturan hasta ve yanlız bi kadının kurduğu hayal olduğu öğrenilmişti. Fakat dizi daha sonra yoğun istek üzerine 15 bölüm daha devam etti ve asıl son bölüm o zaman gerçekleşti b_r_k 06-09-06, 12:53 yaa resimler çok güzel görünce iyice özledim yedi numarayıı tekraralarının yayınlanmasını istiyormmm yaaa mükemmle bir diziydi:img-grin2 dcan'T 06-09-06, 21:21 off ya keşke bitmeseydii...çok komik we çok hoş bi dziydiiii..:img-grin2 dişi einstein 06-09-06, 21:34 Kolay kolay gülmeyen bir insanımdır. Ama bu dizi beni o kadar çok güldürüyordu ki... Oyuncular çok iyiydi. Her hafta ayrı bir tad alırdım Yedi Numara'dan. TRT'ye mailler yolluyorum, tekrar yayınlasın diye. Tekrar tekrar izlenesi bir dizi. Zaten doğru düzgün tv izlemeyen ben bu diziyle rahatlıyordum. İzlediğim ender dizilerden biriydi. Bütün ekibi kutluyorum. b_r_k 18-09-06, 20:57 yaa yedi numarayı inanılmaz derecede özzledimmm.ne olur trt 1 de ya da trt intte yayınlasalar..ben email atıcam ne kdr dikkate alırlar bilmiorum ama 7 numarayı tekrar ekranlarda görmek istiyorumm.sizde email atıp yardımcı olursanız sewinirim:img-kiss: hi|a| 23-09-06, 01:05 uuuu yedi numara sevilmez miii o dizi benim icin özeldi ya :D anlatamam yani :D trtde yayinlanmasi cok sasirticiydi.. trtde pek iyi film olmaz:mad72: ama bu iyiydi hehe onur29 24-09-06, 11:35 ya trt tüm dizilerini yayınlıyo bi yedi numara kaldı artık yayınlasın çok özledim ya doya doya gülmek istiyorum GüZCiCeGi 24-09-06, 19:42 seyrettigim en süper komedi dizisiydi :good: eger kanald, atv veya show tv de yayinlansaydi avrupa yakasini vs solda sifir birakirdi ama trt de yayinlandigi icin cogu kisi tanimiyo bile :hıh onur29 25-09-06, 15:08 haklısın aslında trt kaliteli bi kanal(dı) tek sorun reklam yapılmamastdı bence de büyük bi kanlada yaınlansaydı ırtınlar estirirdi çok kaliteli bi komedi dizisiydi tam bi komediydi yani pelinSİ 25-09-06, 19:11 bi ara tanıdıım herkes onu izlerdi zaten yakın zaman trt çok tutan şeyler yapamıyo ama bu süper di bnm için şuana kadar 3 tane efsane var kopamadıım 1-haziran gecesi 2-vahşi güzel 3-yedi numara GüZCiCeGi 25-09-06, 19:35 haklısın aslında trt kaliteli bi kanal(dı) tek sorun reklam yapılmamastdı bence de büyük bi kanlada yaınlansaydı ırtınlar estirirdi çok kaliteli bi komedi dizisiydi tam bi komediydi yani evet ya adamlarin espiri yapmasina gerek kalmiyodu normal duruslari bile komikti.. misal sabit :D savasava 26-09-06, 18:24 arkadaşlar bir komedi dizisi ancak bu kadar iyi yazılabilir ve bukadar sıcak oynanabilir. oya yüce harika bir konu ve karakterler yarattı bence. oyuncular da bir o kadar iyi oynadı.en çok hangi tiplemeyi seviyordunuz? GüZCiCeGi 26-09-06, 19:52 valla ben en cok sabite yani taruk arkuna gülüyodum :D ama digerleride cok komikti :) GüZCiCeGi 27-09-06, 20:00 evet aytende süperdi :) receple didismeleri cok güzeldi ya :img-grin2 rüyayla cansuda cok komikti cansu rüyayi hep korkutuyodu :D bi sahne geldi aklima hani gecim sıkıntısı cektikleri icin cocuk bakiciligi yapmaya baslamislardi rüyayla cansu cocuklari oyalamak icin masal okuyolardi ama cocuklar hic durmuyolar sürekli ortaligi dagitiyolardi.. cansuda sunlari bagliyalim yoksa kurtulamicaz demisti.. rüyada olmaz cansu cocuklara sevgiyle yaklasmamiz gerek yoksa psikolojilerini bozariz mi ne öyle biseler diyodu tam o sirada cocugun teki rüyanin suratina bi yastik firlatinca rüya sen kapiyi tut ben ipi bulurum demisti :D yüz ifadesi falan cok komikti ya o en sevdigim bölümlerden biri en az 3 kere izledim sanirim :D arzu_1072 27-09-06, 21:39 cok guzle bır dızıydı kadrosu oyunculukları harıkaydı. bır ara terkrarı wardı onları bıle ızledim ya cok komıktı sureklı bırbırlerıyle dıdısmelerı,"ayten bacu" repligi o kdr guzeldiki bızm ewde sıkca kullanılan bı soz olmustu.bız aılece oturup ızlıoduk tekrarı olsa gne keske..ınsalh olur.. onur29 17-11-06, 19:32 arkadaşlar yeter artık ben bu efsane dizinin tekrarlarının yayınlanmasını izliyorum çünkü şu aralar baktığımda hiç bir dizi beni bu kadar güldürmüyo ben trtye mail atıcam daha önce dikkate aldılar umarım şimdide alırlar ben zelihayı, vahiti, haydarı, cansuyu, recebi, rüyayı, meryemi özledim o samimiyeti o sıcaklığı özledim AYSUN_DULCE 02-12-06, 09:00 ya eft hakkaten bu dizi süperdi ama sanırım hatırladımmm kadarıyla bi kaç kere tekrarları werilmişti tekrar werilme olasılığı warmı acaba ya bu dizi niye yarım kalmıstı onur29 02-12-06, 17:01 ewet trtye baskı yaparsak tekrarlarını yayınlarlar ayrıca bu dizi yarım kalmadı 75. bölümle bi son yapıldı ama sonra dizinin fanatikleri trt ye ve ekibe baskı yapınca dizi tekrar yayınlanmaya başladı ve 17 bölüm daha yayınlandı 92. bölümde bitti. nuro 02-12-06, 17:28 benim favori dizilerimden bi tanesiydi.bıkmadan usanmadan izlerdim trt bikaç defa tekrarlarını verdi.bi arkadaş taruk arkun yazınca o sahneler geldi gözümün önüne.galiba o kızı yani sabite aşık olan ama sabitle kavuşamayan evinden kaçan kzıı demet evgar oynuyodu(şu an erkekler ağlamaz da izliyoruz). bi yarışmaya başvurmuşlardı.en iyi dram filmi seçilecekti rüya bi assolisti oynuyodu recep onun sevgilisi ayten kötü kadını haydar sakat zengin kocayı armağan temizlikçi bi kadını.en beğendiğim bölümü bu olmuştu.herkes bi role bürünmüştü dizi içinde.komedi ödülü almışlardı çektikleri şeyle.:img-pilot AYSUN_DULCE 02-12-06, 18:25 ewet trtye baskı yaparsak tekrarlarını yayınlarlar ayrıca bu dizi yarım kalmadı 75. bölümle bi son yapıldı ama sonra dizinin fanatikleri trt ye ve ekibe baskı yapınca dizi tekrar yayınlanmaya başladı ve 17 bölüm daha yayınlandı 92. bölümde bitti. peki bu tekrar yayınlanmaya baslandıında kaç seselerdiydii bn hepsini izlemedim galiba bu diziznnn tekrar yayınlansa oturup izliiicem walla sonuna kadar onur29 03-12-06, 11:01 sanırım 2003 mart ayında başlamıştı zaten o yılın temmuz ayında bitti ve yukarda uronun bahsettiği bölüm 92. veson bölümdü ayrıca o dizide demet evgarın aynı sıra, taruk arkunun sonradan aşık olduğu köylü kızda ahu tükpençeydi arzumms 05-12-06, 10:56 Dizinin bütün tiplemelerini ayrı ayrı severim. Hiçbirini diğerinden fazla sevdiğim söylenemez. Vahit emmisinden koçlara, pilüçlere... Her bölüm ayrı bir komedi, benzer komiklikte bir dizinin bir daha çekilmesinin mümkün olmadığını düşünüyorum. Keşke aynı kadro bir araya gelip başka bir proje için TRT ile anlaşsa. Zira başka kanallarda değerleri bilinmiyor. Engin ALKAN yanına bir-iki 7 numara oyuncusunu aldı ve ilk bölümüne çok güldüğüm Çeşm-i Bülbül'ü yaptı, show TV kıymetini bilmedi ikinci bölümünü yayınlamadı!! Volkan Girgin'in oynadığı Ah Polis Olsam dayanamadı. Şimdi de Engin Alkan, Şebnem Sönmez ve kısmen Tuba Erdem'in yer aldığı Erkekler Ağlamaz'ı 11. bölümde kaldırıyorlar.. Başka kanalları bırakıp artık TRT'ye dönüp birlikte başka bir dizi çeksinler tüm özel kanallara inat. onur29 05-12-06, 11:03 Çok haklsın artık özel kanalların gözlerini reyting bürümüş hepsi çok duyarsız. Atvde erkekler ağlamazı yayından kaldırınca gözümde diğerlerinden bi farkı kalmadı. Heleki bize duyarsız kalması... Bence yedi numara muhteşem bi eserdi. Çeşm-i bülbül olayı zaten hala içimi acıtmakta dizi sadece 19. olduğu için ilk bölümünüden kaldırıldı üstelik. Dizi reklamı verilen saatten 1 saaat önce yayına girmişti. Ama dediğim gibi artık kanalların tek derdi reyrting bencede bu ekip trt ye bir dizi yapmalı yada yedi nuamraya devam etmeli kİşİsElbİşEy 05-12-06, 19:40 Evet yaaa çok güzeldi. Şimdi ters köşenin tekrar bölümleri var ama 7 numaranın yerini tutmuyor. :happy0064 No problem (Sabit):img-hyste Aslanım graliçem (Yusuf Güdük):img-hyste Sanırsam, galüba, olabülür (Haydar):img-hyste Vahüt emmü :img-hyste Zelüha:img-hyste Vahidüm:img-hyste Abooooo:img-hyste SÜRMELI 05-12-06, 20:40 bencede ya baslasin yenidenn.. eski bölümlerle bi alaka olmasi gerekmiyorrr.. Ne komik ve güzel bir diziydi ya.. TRTnin bütün dizileri öyledi.. Koçum benim, çiçek taksi, YEDI NUMARA. keske hepsi yeniden baslasa :icon_sorr :icon_sorr padme_01 07-12-06, 12:27 şu ana kadar çekilmiş en iyi komedi dizilerinden biriydi. hem çok komik replikler vardı. hemde insanı ağlatacak kadar duygu yüklü bir diziydi. bittiğinde çok üzülmüştüm güler 15-12-06, 14:37 bence de bu cok guzel bir diziydi dizideki herkes karalterleri cok guzel canlandırıyordu bu dizide en cok sevdigimde zelihayla vahidin birbirine olan sevgisiydi gercekten harika bir dizi GüZCiCeGi 16-12-06, 08:00 Dizinin bütün tiplemelerini ayrı ayrı severim. Hiçbirini diğerinden fazla sevdiğim söylenemez. Vahit emmisinden koçlara, pilüçlere... Her bölüm ayrı bir komedi, benzer komiklikte bir dizinin bir daha çekilmesinin mümkün olmadığını düşünüyorum. Keşke aynı kadro bir araya gelip başka bir proje için TRT ile anlaşsa. Zira başka kanallarda değerleri bilinmiyor. Engin ALKAN yanına bir-iki 7 numara oyuncusunu aldı ve ilk bölümüne çok güldüğüm Çeşm-i Bülbül'ü yaptı, show TV kıymetini bilmedi ikinci bölümünü yayınlamadı!! Volkan Girgin'in oynadığı Ah Polis Olsam dayanamadı. Şimdi de Engin Alkan, Şebnem Sönmez ve kısmen Tuba Erdem'in yer aldığı Erkekler Ağlamaz'ı 11. bölümde kaldırıyorlar.. Başka kanalları bırakıp artık TRT'ye dönüp birlikte başka bir dizi çeksinler tüm özel kanallara inat. ya yeni bi proje yapsalar bile yedi numara gibi olmaz ben o dizinin devamini istiorum :( yada en azindan tekrarlarini versinler onuda izleriz.. galiba trt1 de tekrarlari oynuyomus hala ama bende o kanal yok ya trt int de versinler :( GüZCiCeGi 16-12-06, 08:04 yok o herhalde galüba sanursam di :D bide zelihanin vahiti siverken söyledigi bi söz vardi aklima gelmiyo simdi bilmem neli horozum diyodu hani hatirlamiyorum tam :) GüZCiCeGi 16-12-06, 08:17 1. bölümden bi replik recep, haydar ve satilmis istanbula gitmek üzere yola cikarlar (at arabasiyla) recep : biz niye bukadar erken ciktuk satilmis? satilmis : babamgil veysel dayiylan anlasdi bizi istanbula o götürecek recep : ana veysel dayunun münübüsü isliyo mu hala? satilmis : hii biraz toplattu saatte 50 kilometre yapabiliyo recep : peki veysel dayu isliyo mu hala? satilmis : gözlüklerini yaptirdu 2 metre görebiliyo recep : peki bu durumda istanbula kac saatte varuruz acep haydar? haydar : molalari birde veysel dayunun görüs mesafesini hesaba katarsak 32 saat 42 daküka 11 sanuyede varuruz GüZCiCeGi 16-12-06, 09:04 iclalin evden kactigi bölümde armagan ve haydarin yagmur altindaki konusmasi.. Haydar : üsüdün mü? titriyon.. Armagan : bütün bunlarin yasanmasi gerekiyomuydu ha ? Haydar : bana neden kizdigunu söyle armagan Armagan : cünkü o zavalli kizin canini yaktin Haydar : caninu yakmak icin naptum ? Armagan : onu bu gece neden yalniz biraktin ha? neden? Haydar : sana bakmaya cikmistum Armagan : bana mi? inanmiyorum! orda sana deli gibi asik ve yardima ihtiyaci olan bi kiz varken sen bana bakmaya cikmistin ha? öyle mi? Haydar : evet benimde yardima ihtiyacum vardi! o cocuga evet dedün mi? Armagan : bu seni neden ilgilendiriyo? Haydar : cünkü evet demenü istemiyom Armagan : bak haydar.. Haydar : dedün mü? cevap ver! Armagan : demedim ama demiyecegim anlaminda gelmez! Haydar : ben seni seviyom armagan.. Armagan : ne?! Haydar : seni seviyom dedim.. seni dogdugum, nefes aldugum günden berri, topragi, sicagu avucladugumdan berri, agacin dibüne oturup yaktugum türkülerden berri seviyom.. hic görmeden bildügüm görünce tanidugumsin yanumda yokken sen bende varsun.. yanumda varken ben sende yok oluyom.. iste söyledüm armagan.. iki yillik sessizlügümün mührünü söküp attui.. gerisi sana kalmis.. Armagan kacmaya calisir.. Haydar kolundan tutar Haydar : dur! büsey demeden yollamam seni! Armagan : sana ne diim bilmiyorum.. Haydar : bana neden kizgun oldugunu söylüceksin! Aramgan : söyledim ya iclale aci cektirdin Haydar : iclal benim onu kardes gibi sevdigimi biliyodu Armagan : sana duydugu ask hosuna gidiyodu, sana dokunmasi, sana sarilmasi, sana siginmasi! Haydar : hayir! rezzan hocam icindü peki sen niye beni iclale dogru ittin? Armagan : ben vicdanimin sesini dinledim Haydar : diger bacular dururken niye en cok sen bagruna bastun? Armagan : cünkü cok caresizdi! Haydar : sen iclali kiskandun! Armagan : madem böyle düsünüyodun onu niye eve getirdin? Haydar : söyle armagan! iclali kiskandun degül mü? Armagan : hayir! Haydar : kiskandugun icin vicdanin seni ayipladu degül mü? Armagan : hayir! Haydar : kendünden sakladugun hayaletler iclal gelince hortlamadu mu? Armagan : hayirr !!! ... evet!! evet kiskandim!! evet kiskandim!! evet kiskandim!! Haydar : nüye pekü? Armagan : cünkü sen benimdin sen benim parcamdin onun degil! Haydar : sana son defa soruyom bidahada sormicam! benim bir parcamsin ne demek armagan? Armagan gene kacmaya calisir.. Haydar : ne demek armagan? Armagan : kabul etmekten deliler gibi korktugum icin kirk kilide vurup sakladigim hersey demek, yitirdigim cocuklugumdan sakli kalan masumiyet demek, bi türlü yol bulupta yüregimden dilime gelmeyen o cümle demek! bende seni seviyorum haydar demek!!! bende seni seviyorum demek!!! onurcan 16-12-06, 14:11 Evet dizimizin tekrarları yakında Kanaltürk te,az önce gördüm. Çok mutluyum çoooooooook.Sana binlerce kez teşekkür Kanaltürk. bide zelihanin vahiti siverken söyledigi bi söz vardi aklima gelmiyo simdi bilmem neli horozum diyodu hani hatirlamiyorum tam :)Afilli horozum :) erenalp_18 22-12-06, 12:10 bu arada siteye baktım da burda trt'de oynayan tüm diziler oynuyor noldu ki trt ile anlaşma falan mı yaptılar ah bir yeniden başlasa yine izlerim kesinlikle onur29 22-12-06, 16:29 Şu an sadece tekrarları başlıycak trtnin bölümleri nasıl verdiğini anlamadım ama iyi ki vermiş:D:D:D yoksa yayınlayacağı oktu. Bu arada çok umutlanmayın dizinin yeni bölümleri başlamaz bence dişi einstein 22-12-06, 20:24 Gerçekten çok sevindim. İŞte bu. Bu dizinin tekrarlarını izlemek çok iyi olacak. Birçok şeyi öğreten ve TRT'nin en iyi yapımlarından biriydi. Tekrar aramızda görmek çok sevindirdi. Artık gülme zamanı. onur29 23-12-06, 12:26 Bende çok istiyorum yeni bölümlerininçekilmesini gerçektende muhteşem bi diziydi. İzlediğim en komk diziydi ama harcandı yani ne bileyim dizi yıllarca olmasa bile koçlarla piliçlerin okulları bitene kadar devam edebilirdi. Valla izlenirdi onur29 24-12-06, 11:44 Ewet asıla dı seherdi amaakma adı menekşe şorayDI. sonra sabitin ona oyun yaptığını öğrenince çok üzülmüştü. Ama sonra da sabitle nişanlanıp köye gitmişlerdi :D first lady 24-12-06, 12:18 demet evgar da oynamıştı dizide.o da sabitin köydeyken sevdiği kızdı.yelizdi galiba adı.ama o zamanlar ahu türkpençe de demet evgar da çok gençti ben sonrada izlerken farketmiştim onları:) onur29 25-12-06, 18:52 arkadaşlar senaryolar bölümüne yedi nuamranın devam senaryolarını yazdım okursanız sevinirim yorumlarınızı bekliyorum vanessa19 31-12-06, 09:11 yedı numara:):):) harıka dızı yedı numara:):):) herhalde galıba sanursam:):) regaıp ayyyyyyyy meyrem meryem:):) bu dızıde sımdı yıldız olanlar var hehe armaganda sonra ters kosede oynamıstı onu da bıraz ızlemıstım ceza_cansu 01-01-07, 13:33 Sanırım 7 numara bugün başlıyor.Çünkü az önce Tv de sonuna doğru olsada fragmanını gördüm.Hafta içi hergün saat 18.00 de 7 numara yazıyordu.İşte fragmanda 2 tane fotoğraf. http://img319.imageshack.us/img319/624/lv09kh8.png (http://imageshack.us) http://img218.imageshack.us/img218/7071/lv11lh2.png (http://imageshack.us) onur29 01-01-07, 17:01 ewet dizi sonunda başladı gerçektende çok özlemişişm o sıcaklığı o sevgiyi. Bence türkiyedeki en güzel dizilerden biriydi yedi numara iyiki kanaltürk yayınlıyor BlackMamba 01-01-07, 20:15 Ne kadar özlemişiz 7 numara ve sakinlerini.. Cansu ve Rüya'yı izlemek ise ayrı bir keyifti.. Uzun zamandır bir diziye bu kadar gülmemiştim hiç... Sırtını Aksaray'a verdinmiydi... :img-hyste first lady 01-01-07, 20:31 olamaz ya hiç haberim yoktu bugün başlayacağından kaçırdım ilk bölümü:icon_sorr .neyseki daha önce iki kere izlemiştim ilk bölümü:img-yes: .ama her seferinde ayrı bi tat alınca insan 5 kerede olsa izleyebiliyo hiç sıkılmadan:good: :img-wink: ggnibsgk 02-01-07, 23:07 İnanmıyorum ya tekrar mı yayınlanıyo süperrr :happy0064 :happy0064 :happy0064 Çok mutlu oldummm! onur29 iyi ki imzana yazmışsın bu muhteşem haberi yoksa hiç öğrenemeyecektimm!Çok teşekkürlerrr:happy0064 onur29 03-01-07, 09:33 Bişey değil zaten herkes görsün diye yazdım. İlk 2 bölümü yayınlandı çok güzeldi. O samimiyeti o içtenliği özlediğimi hissetim. Bu zmana kadar izlediğim en güzel dizi yaa adanali esmer 03-01-07, 10:08 süper bir diziydi kacirmadim en cok olgun simsegi begeniyorum oyunculugu mükemmel süperlerdi ya keske bitmeseydi. onur29 03-01-07, 10:11 Bence bütün oyuncular mükemmeldi mesela ayten ayça mutlugil süper bi oyuncuve çok başarıı bi senarist. Ayten karakteride süperdir zaten adanali esmer 03-01-07, 11:45 ya oyuncularin hepsi okumus tiyatrocular kadro süperdi zaten diyecek bir sey yok.. bir de ask vardi tabi ask rüzgarlari... first lady 03-01-07, 12:33 dünki bölüm süperdi yine:good: .ilk defa böyle bişey oluyo ya ailece başına geçip daha önce iki kere izlediğimiz bi diziyi tekrar kahkahalarla izliyoruz.eeeeeeeee napalım ''şehirde böyle'':img-hyste onur29 03-01-07, 14:27 ewet ya dünkü o replik süperdi. Kızların hali gözümün önüne geldikçe gülüyorum. Cansu çok şekerdi taşıyamıyodu o kıyafetleri bende en az 4 5 dafa izledim hala aynı keyifle izliyorum ssvshy 06-01-07, 16:33 ben bu diziyi izlerken üniversite yıllarım gelirdi aklıma hep zeliha gibi vahit ama gibi birileri olsaydı amamaalesef bazı şehirlerde üniversite öğrencileri bu yönden şanslı olmuyordu zeliha yengem yoktu ama vahit amcagibibakkalımız vardı her izleidğimde aynı tadı aldığım nadr dizilerden biridir benim için LİBRA 07-01-07, 14:30 http://img92.imageshack.us/img92/5806/040pw6.jpg (http://imageshack.us) http://img526.imageshack.us/img526/3941/041jh2.jpg (http://imageshack.us) simbats 07-01-07, 19:24 yedi numara çok hoş bir diziydi. çok gülerdim .tekrarlarında bile aynı tadı almıştım.birde şaşıfelek çıkmazıda çok komikti.seyretmeyenler cumartesi geceleri kanaltürk veya kanal 1 de başladı 20.30 da kaçırmayın çok beğeneceksiniz .neden mi biliyorum yedi numara gibi kaliteli bir dizi insan sevdiği diziyi herkes seyretsin istiyor hattori ha 07-01-07, 21:26 Süper yaa yedi numara yeniden başlamış çok sevindim. çok iyi kaliteli komik bir dizi. bir sahnedeki diyalog her aklıma geldiğinde gülmekten ölürüm...yanlış hatırlamıyorsam şöyleydi. Aboooow yüzüne noldu haydar ( haydar yüzünü buz gibi soğuk suyla yıkamak zorunda kalmıştır sabah) İfadem dondu... :img-hyste :img-hyste tabii bunun gibi yüzlercesi var... Çok sıkı bir dizidir...heralde, galüba, sanursam. :good: :good: hııı bi tane daha geldi aklıma recep: televizyon bozulmuş! haydar: yayındandır, yayından... recep: yayı nerde ki bunun? onur29 08-01-07, 17:47 ewet ya süper espriler bunlar da benden Kızlar evde türk filmi izlemektedirler Rüya çok duygulanır ve ağlar CANSU:Ayten banyoda musluk mu açık kaldı AYTEN:Hayır Rüya ağlıyo CANSU:Peki Rüyanın gözleri neden yeşil AYTEN:Aülamaktan yosun mu tutmuş (ayten ve cansu kahkahalarla gülerler) RÜYA:Siz benle dalga mı geçiyosunuz CANSU:Yok canım RÜYA:Bir kere sen hiç konuşma tamam mı CANSU GÜDÜK sende çok gülme ağız kenarındaki kırışıklıklar belli oluyo tamam mı AYTEN TEYZE. armağan rüya ve ayten televizyon izlemek için oğlanların yanına giderler RECEP:Buyrun bacum ne istemiştiniz ARMAĞAN:Kızlar televizyon izlemek istiyorlar da RECEP:Geçin beraber izleyelim AYTEN:Ama rüya içler acısı bişeyler izlemek istiyo siz ne izliyosunuz HAYDAR:Köyümüz köylümüz AYTEN:Olur o da içler acısı tatilde RECEP:Ben dalmayı öğrenmek istiyorum AYTEN:Ben öğretirim RECEP:Sahi mi AYTEN:Tabi sahi RECEP:Peki daldık diyelim ya çıkamazsam AYTEN:Eniye öğretiyorum sanıyosun Bir gün yanlış hatırlamıyosam Rüyanın evde bir kedi bulmuştur onu evde beslemek isteyen Rüya Armağanın tepkisiyle karşılaşır RÜYA:Neolur sanki bu kediyi evde baksak ARMAĞAN:Hayır Rüya ben evde pislik istemiyorum AYTEN:Aaaa bak gördün mü Cansu Armağan seni evde istemiyo vanessa19 08-01-07, 17:49 ay cansu super canım benım aslanım kralıcem ay onların gelmesını ıstıyorum hehe daha 6.bolumde ama olsun yaw ayayayaya super canlarım benım keske bız onlarla tanıssak herhalde galıba sanırsam!:) vanessa19 09-01-07, 19:31 dunden berı kımse yazmamıs benden baska olsun ay canlarım bugun yıne superlerdı cok tatlılardı cansu ne bozuldu ama sarhos hallerı de superdı cansu o sevgılısı degılmıs sırın degılmıs:):)ruya da guya en ıyısıydı hehe bastan dustu mustafa nın armagana askını dedı armagan da reddettı artık yavas yavas haydarla bısıler olcak:) keske dunyadakı herkes haydar kadar dogal sevımlı olsa canım kıyamam askını bıle dıyemıyor:) first lady 10-01-07, 14:20 Bir varmış, Bir yokmuş; Bahçenin birinde, güneşe sevdalı bir gündöndü yaşarmış. onun dibinde de gündöndüye sevdalı bir sarmaşık. Gündöndünün gövdesine sımsıkı sarılır, yüzünü ona dönsün, onu sevsin diye umutla beklermiş. Gündöndü ise her sabah güneş doğduğunda yüzünü sevdayla göğe çevirip hayran hayran güneşi seyredermiş. Sarmaşıkçık çaresiz, daha bir sıkı sarılırmış gündöndüye. ama nafile, gündöndünün aklı güneşte. Akşam olup da güneş battığında sevdiğini yitiren gündöndü boynunu büker, içine kapanır kalırmış üzüntüden. Sarmaşık daha sıkı, daha sıkı yapışırmış o zaman. Gelgelelim sabah olduğunda, gündöndünün yüzünü kendisine çevirmeyeceğini, günesle onun arasına giremeyeceğini bir daha anlarmış. Ama bir sabah, minik sarmaşık uyanınca ne görsün: ilk defa sevgili gündöndüsünün yüzü güneşe değil, kendine dönük. Sevinçten az kalsın çığlık atacakmiş ki gündöndüsünün öldügünü anlamış. Çünkü sarmaşık, sevdiğinin yüzünü kendisine çevirmek için onun gövdesine sarıldıkça, yavaş yavaş onu boğduğunu, öldürdüğünü hiç farketmemiş. Gündöndü ölünce sarmaşığın sarılacağı bir sey de kalmamış. Zamanla o da sararıp solmuş. Sonra çiftçinin biri gelmiş, ikisini de bir kenara koparıp fırlatmış. bu hikayeyi zeliha yenge anlatmıştı bi bölümde bayılmıştım sizlerele paylaşmak istedim:img-yes: bye vanessa19 10-01-07, 19:08 guzeller guzelı dızım canım armaganım bıtanecık cansum bugun yıne muthıstınız arkadaslar sızlerı beklıyorum gununuz kotu gectıyse morelınız bozuksa bıraz tebessum saflık dogallık arıyorsanız kanalturk sıze gore buyrun ızleyın:) hattori ha 10-01-07, 20:19 Çok teşekkürler paylaştığın için. Tekrar okurken bile tüylerim diken diken oldu. Düşünün artık zeliha yengenin yani şebnem sönmezin sesinden dinlemenin nasıl bişe olduğunu. Çok sıcak, sevimli, harika bir dizi. Senaristlerin, oyuncuların ki aynı kişiler ;) emeklerine, yüreklerine sağlık diyorum. onur29 11-01-07, 17:33 Ewet yedi nuamranın en duygusal bölümüydü. İclalede acımıyo değildim. Ama armağanla haydarın aşkı çok güzeldi ya resmen bir aşktı birbirlerine bakınca bile heyecanlanıyolardı. Evrenle rüyada çok şekerdi :D vanessa19 11-01-07, 21:41 Ewet yedi nuamranın en duygusal bölümüydü. İclalede acımıyo değildim. Ama armağanla haydarın aşkı çok güzeldi ya resmen bir aşktı birbirlerine bakınca bile heyecanlanıyolardı. Evrenle rüyada çok şekerdi :D kesınlıkle harıka bır bolumdu SENIN BIR PARCANIM NE DEMEK ARMAGAN daha o bolumlere cok var 9 oldu :) first lady 12-01-07, 17:49 yedi numara ne güzel şeyler öğretiyo insana dimi?bugün recebin yaptığı konuşma,haydarın yaşadıkları...hepsi binbir mesaj taşıyo içinde.sanırım yedi numaranın özeliğide burdan geliyo.sanki diziyi izlerken birer ayna tutuyolar bizlere.onlara bakarak kendi hayatımızı gözden geçiriyoruz hep.yada en azından ben geçiriyorum:) onur29 12-01-07, 18:19 Ewet bencede gerçek dostluk gerçek aşk bu dizide fazlasıyla anlatılmakta resmen içim titredi bugünkü bölümde recebin konuşması süperdi. Satılmışın kendi yolunu çizip gitmesi. Gerçektende herşeyiyle bambaşka bi dizi yaa hot_coutre 15-01-07, 00:37 ey seyirci, bugüne kadar 'kazandık bir daha kazanabiliriz' diye böbürlenirsin. 'seni affetmiyorum oya yüce ' diye sitem edersin. Ama bilmezsin ki, devamını istediğin 7 numaraya önerilen yapım fiyatı, eğer kabul edilse senin istediğin kaliteden fersahlarca ödün verilmesi gerekir. Bilmezsin ki örneğin taptığın Armağan (Tuba)ile kirasını bile ödeyemecek durumdadır. Bu sana söylenmez. Söylenmek istenmez. Çünkü 7 numarada seyretmeye alıştığın onurlu seçim , gerçek hayatta da ayniyle yaşanmaktadır. Bunu sana anlatmağa niye karar verdim? Çünki artık bu piyasayla ilgili tüm beklentilerimin son noktasındayım. Bize 7 numarayı yaptıran, sana da sevdiren o iman tükendi. Özel kanal yöneticilerinin 'seyirci eblehtir, istediğini vermek lazım' görüşüne 26 yıllık meslek hayatım boyunca karşı koydum ve savaştım. Ta ki, Çeşmi bülbül'ü hayata geçirene kadar. İnanılmaz bir Bizans oyunuyla daha ilk bölüm itibariyle yayından kaldırılıyoruz. Ey seyirci, Bizde yürek aynı yürek... Eğer seni aptal yerine koysaydım, 7 numaranın devamını yapar keyfime bakardım. İster inanırsın ister inanmazsın, umurumda değil. Bilmediğin, hesaplamadığın çok şey var. Tıpkı 7 numara gibi aşkla, inançla senin karşına getirmeye çalıştığımız Çeşm_i Bülbül'e geçit verilmedi, verilmez de... Bundan sonra ekip arkadaşlarımı herhangi bir dizide görüp sakın eleştirme. Onların ekmeğini sen vermiyosun. hayatlarını bana ve 7 numara ruhuna olan inançları zorlaştırdı. bundan böyle dizilerde rol alarak yaşamlarını sürdürecekler elbette. Sana bu yazıyı yazmak cesaetini nereden bulduğuma gelince ey seyirci, Bir daha dizi yazmayacağım için kendime ihanet etmeden seninle paylaşmayı bir borç biliyorum. Çünki sen 7 numarada ne söylediğimi anlayan, benimle paylaşansın. Ama ne 'kazandık, bir daha kazanabilirsin' ne de '7 numarayı asıl yaratan' sın. Eğer öyleysen ve 7 numara forumda söylediğin gibi sana dayatılanı değiştirebilme gücüne sahipsen hodri meydan... Show TV orada, sen burada... Başarsan bile ben bundan nasiplenecek değilim, korkma. Bu işi bırakıyorum. Ama istersen bir tarih yaz ve sana layık görülene karşı çık. Neyi izlemek istediğini belirle. Bunu kendin için yap. Ben sana, senden çok inanıyorum ey seyirci. Her zamanki gibi sevgiyle Oya Yüce Oya hanım; Yazınızı inanılmaz bir heyecanla, ayakta ve gözlerim dolarak okuduğumu bilmenizi isterim. Bu kadar geç okumuş olmaktan da son derece üzgünüm!! Ben diğer bir "reyting kurban"ı kaliteli yapımın forumundaydım buraya da ilk kez yazıyorum. Bizler 10 genç olarak bilinçli seyirciler olma yolunda ilerliyoruz yemin ettik yolumuzdan dönmeyeceğiz!!. 7 Numara hayatımın en anlamlı dizilerinden biriydi sizin kaleminizin ve usta oyuncuların can verdiği karakterlerle güldük ağladık sevindik hüzünlendik!! Arkadaşlık sevgi güven ne demekmiş beyinlerimize kazındı!! Hiç unutmadık!! "İşi bırakıyorum" cümleniz yüreğimi acıttı, idealleriniz uğruna "sevdiğiniz kalemi" kırarkenki burukluğunuzu inanın içimde hissediyorum!! Kararlılığınız cümlelerinizin hepsinde belli oluyor, sizi ellerimle değil yüreğimle alkışlıyorum!! Varsın yapım öğütücü kanallar anlamasınlar biz gençler sizi çok iyi anlıyor ve gümbür gümbür geliyoruz!! Oya hanım şuanda arkanızda 10 kişi olarak varolsak da ilerde binler hatta onbinler olacağımıza inancınız tam olsun!! Tamam seyirciyiz biz, ama emeğinizin ve gözünüzün nurunun heder edilmesine seyirci kalmayacağız!!!! Tüm kaliteli yapımlar için tüm yazarlar için tüm sanatçılar için ve tüm emekçiler için "TEMİZ EKRAN" kampanyamızla ilgililerden hesap sormayı görev edindik!! Yolumuzdan da sapmayacağız!! Haydar'lar, Recep'ler, Armağan'lar, Cansu'lar, Ayten'ler ve Rüya'lar yanınızda!! Onlar çoktan yola çıktı ve asla dönmeyecekler asla yarı yolda bırakmayacaklar birbirlerini!! İyi ki varsınız!! Saygıyla ellerinizden öpüyorum.. Tüm saygım ve sevgilerimle.. Gülşah vanessa19 16-01-07, 08:11 dızıyı hergun bızım evın hallerınden sonra ızlıyorum harıka bu bolumlerı de ızleyememıstım ıyı oldu anlayacagınız dun asıye tum gerceklerı ogrendı ya bende hep asıye nerden cıkmıstı dıye merak edıyordum haydarın her halıne bayılıyorum keske ınsanlar bıraz onun kadar duygusal saf olabılseler oya hanım supersınız ellerınıze saglık hattori ha 16-01-07, 13:11 Bu yazıyı ben de ilk defa okuyorum ve gerçekten gözlerim doldu. Oya Yüce gibi değerli bir senaristin bir daha senaryo yazmicağını okumak gerçekten çok üzücü. Sizin Şehnaz Tango olsun, gece yürüyüşü, yedi numara olsun bütün dizilerinizi büyük bir zevkle takip ediyordum. Bu piyasadaki üç beş kaliteli senaristten birisisiniz. Umarım yeniden muhteşem projelerinizle aramıza dönersiniz. Size ve yazı grubunuzdaki sevgili nuray uslu, ayşa mutlugil ve volkan girgine de sevgilerimle...Yüreğinize sağlık... genç_fb 16-01-07, 16:51 11.Bölüm Diyaloglar: Armağan -Rüya,Ayten ve Cansu'yu uyandırmaya çalışıyor-Kızlar aşağıda çok hoş bir erkek var , hanginizi arıyor acaba? Hepsi yatakdan -hani , nerde diye fırlarlar Meryem'in annesi Zeliha'ya:Meryem istersen yarım saat dükkana baksın? Zeliha:Yarım saatte dükkan batmaz dimi? Ayten:Müjde Rüya eve gidince evi biz topluyoruz Rüya:Hııı duymuyorum Ayten:Kulaklıkların kulağında değil Rüya Rüya: O zaman pilim bitiyor Gülüşürler Armağan Asiye'ye-Yaptıkların için çok saol Asiye:Satılmışın bacılarına canım feda Ayten:Satılmışın bacılarıda olduk ya Asiye:En çokda sen (Ayten) ona benziyorsun Rüya:Satılmışa zaten en düşkünümüz odur Ayten Rüya'yı çimdikler Bölümün en güzel cümlesi: Asiye evden ayrılmak için dışarı çıkar.Ev ahaliside peşinden dışarı çıkarlar Rüya:Asiye daha temizlik bitmedi,eğer bizimle kalırsan birçok şey kirinden arınacak galiba Asiye gülümser ve bölüm biter onur29 16-01-07, 16:58 Ewet ya süper bi bölümdü. Bide armağan: çayı sen yapıyosun rüya rüya: çay mı o da ne ne ki o nbi tür böcek falan mı burda rüyanın mimiklerine çok güldüm. Harika bi anlatımı var dizinin. Muhteşem ya her sakşam izliyorum. Yanlız nbu akşam dünkü bölüm yayınlandı. Neden acaba. Bu arada sonunda rüyanın asiyeye söylediği şey süperdi. hattori ha 16-01-07, 17:18 Bölümün en güzel cümlesi: Asiye evden ayrılmak için dışarı çıkar.Ev ahaliside peşinden dışarı çıkarlar Rüya:Asiye daha temizlik bitmedi,eğer bizimle kalırsan birçok şey kirinden arınacak galiba Asiye gülümser ve bölüm biter evet yaa bu replik tek kelimeyle harika. benim de dikkatimi çekmişti. insanın aynı bölümde hem gülerken hem de duygulandığı için gözünden yaş getiren harika bir dizi...tekrar alkış alkış...:happy0064 :happy0064 :happy0064 genç_fb 16-01-07, 17:20 Evet çay diyoloğuda çok komikdi :img-yes: Ya bende vize ve finallerden anca bu akşamdan itibaren izlemeye başladım.Ama önceden trt1 de defalarca izlemiştim.Ve yine izleyecem tabiki.Bu dizi izlenmez mi hiç ya :happy0064 hattori ha evet hem güldürüken ağlatabilen çok güzel bir dizi , bencede alkış :happy0064 :happy0064 :happy0064 paranoyak insan 17-01-07, 14:03 bence türk televizyonlarında bir klasiktir yedi numara. sevgi, dostluk, güven... bunlar artık yok olan yok olmaya yüz tutmuş şeyler ve o dizide öyle güzel anlatılıyor ki. kinden, nefretten uzak saf bir yaşantıları var erkekler ve kızlar çok iyi dost olmuşlar ve her zaman birbirlerinin arkasında duruyorlar. böyle dostluklar kolay bulunmaz. kimse birbirinin arkasından konuşmuyor! kimse dedikodu yapmıyo. gülüp eğleniyorlar ama hayatı da büyük bir ciddiyetle yaşıyorlar. şimdiye kdr televizyonlarımızda bulamadığımız bir konu bence. ben tüm bölümlerini izlemştim şu sıralar kanaltürk te 18.00 de yayınlanıyor. hepinize tavsiye ederim. KIRIKMIZRAP 18-01-07, 11:32 bunun üstüne başka komedi varmı bu kadar espiriyi nerden buluyolar acaba yazarları yakında bütün bölümlerini kendi forum sitemde yayınlamaya calışırım muhabbetle first lady 18-01-07, 12:51 dünki bölümde armağanın kadın olmakla ilgili söylediği sözler çok hoştu.gerçekten en kadar okumuş olursak olalım hep kendimize yer açmak için çabalıyoruz toplumda.yedi numaranın ayna olduğunu söylemiştim bizim toplumumuza.dünki bölümü izlerken bi kez daha yanılmadığımı anladım.emeği geçen herkesin eline sağlık:good: vanessa19 18-01-07, 12:54 dun en cok ehehhehe hala guluyorum ya recep le meryemın dıaloglarına guldum recep tam kendısı gıbı bırını buldu hehhehehe ıkı cımrı takılırlar oyle hanı meryemle bıraz zor olur takılması ama olsun onur29 18-01-07, 14:40 Süper bi dizi her izlediğimde dahada çok hayran kalıyorum. İyiki oya yüce böyle bi dizi yazmış. Bu diziyi izledikten sonra zar zor komedi dizisi beğenir oldum valla. Arkadaşlar bu arada yedi numaranın devam senaryolarını senaryolar başlığında bulabilirsiniz. Kendim yazıyorum belki dikkatinizi çeker. summer___17 18-01-07, 14:45 çok güsel bir diziyidi yedi numara oyuncular muhteşem hele o konuşmaları yokmuydu beni gülmekten öldürüyodu vanessa19 18-01-07, 17:20 bugun yıne superlerdı herzamankı gıbı gunun yıldızı hıc kuskusuz asıye ydı kadına neler dedı talıhsız kadın yaw cok yazık ona :( keske dıyorum sımdı de olsalar yıne benı hem aglatıp hem guldurseler onur29 18-01-07, 17:24 Ewet bugüğnkü bölüm çok güzeldi. O evdeki son bölümdü. Asiye süperdi sevimsiz hanımla atışmaları çok komikti. Hele sonunda aytenin dedikler. Ahhh ah bu dizi unutulur mu yaa onur29 25-01-07, 19:23 Bugünkü bölüm harikaydı ya çok güldüm. Asiye yine aklını kulklanıp herşeyi itiraf ettirdi. Berata. Sonunda üzüldüm ya bilgisayarlar bozuk çıktı.. Yazık vahit emmiye yaa ne güzel bi dizi bu a yaaaaaaaaaaa first lady 26-01-07, 16:37 bilgisayarların bozuk çıkması hayırlı bi işe vesile oluyo ama.bilgisayarlar bozuk olmasaydı mantıcı açılmazdı.ben ve ailemde her yedi nnumara sonrası mantıları mideye indirmezdik:):) onur29 26-01-07, 17:19 Harikaydı bu bölüm. Cansunun mimiklerine bayıldım. AYteni hayranlıkla izledim nasılda konuşuyodu tersten trersten. Rüyada çok tatlıydı çocukluğuna döndü ARMAĞAN: Det hadi ordan sen kendi işine bak demesine çok güldüm sonunda zeliha yenge yaptı yapacağını haydar ve receple evdeki sahneleri süperdi. Ne kadarda güzel konuştu. Yav var mı böyle güzel bi dizi yaa adanali esmer 27-01-07, 11:04 merhaba arkadaslar ben yedi numaranin en eski seyredenlerindenim ama hic buray yazmadim avrupada yasadigim icin suan seyredemiyorum burda o kanal yok keske seyrede bilseydim özlemisim yedi numarayi harikaydi harika bir diziydi ask da vardi komedide. elimde olsa bütün bölümlerini kacirmadan izlerdim , izlemek isterdim.. :img-in_lo resim ceken yokmu hic ? güler 27-01-07, 11:11 arkadaslar bu dizinin yeniden verilmesi gercekten harika oldu cünkü gercekten onurun avatarındakı gibi 7 numara gercekten dostlugun tek adrasi orda cok güzel kosulsuz sartsız sevgiler var oyuzden bu diziyi cok seviyorum daha güzel olanıda oyuncuların cok güzel bir performans sergilemis olmasıinsan sanki dizi degilde gercekmiş diye düşünüyo seviyom bu diziyi neyse herkese iyi günler güler 27-01-07, 11:24 arkadaslar bu resimler varsa kusura bakmayın ama koymak ıstedim http://img110.imageshack.us/img110/9646/z2bz8.png http://img443.imageshack.us/img443/6045/z4yk9.png http://img443.imageshack.us/img443/5476/z5wx1.png http://img184.imageshack.us/img184/7840/z16jo1.png http://img61.imageshack.us/img61/428/01ef6.jpg http://img168.imageshack.us/img168/7728/492hn5.png http://img168.imageshack.us/img168/9127/493kx3.png http://img69.imageshack.us/img69/2866/491xb6.png http://img300.imageshack.us/img300/9862/499sm4.png http://img244.imageshack.us/img244/1003/497es0.png güler 27-01-07, 11:28 http://img87.imageshack.us/img87/268/realplay2006070502022681td6.png http://img87.imageshack.us/img87/8294/24tw4.png http://img153.imageshack.us/img153/7599/27qp9.png http://img77.imageshack.us/img77/3164/y1if0.png http://img77.imageshack.us/img77/5901/y3wj2.png http://img176.imageshack.us/img176/1099/y24lp3.png hidden girl 28-01-07, 14:32 dizinin kadrosu çok güzel.birbirlerini tamamlayan oyuncular.zaten kadro oya yüce nin kadrosu diye duymuştum.eğer yanşıl ise kusura bakmayın :) ben özellikle cansu ile rüya nın ve ayten ile recep in birbirleri ile olan ilişkilerini çok seviyorum.cansu rüyayı korkutur ayten il recep in kavgaları.çok sıcak bir hikaye.en çok sevdiğim karekter CANSU... vanessa19 28-01-07, 16:55 cumakı bolum super otesıydı cansu hıpnoza takmıstı en komıgı aytenın halıydı ama herseyı tersten soyluyordu ehehehhe onur29 28-01-07, 17:03 Ewet bence kolay bi şey değildir. Tebrikler ayça mutlugile. Bide rüya çok komikti ayaa çocuk olmuştu. Armağan azarlıyodu falan :D vanessa19 29-01-07, 16:55 yıne superlerdı berat artk dogruları gordu yanlıs yaptıgını anladı haydarın sevgısı gıbı sevgı bu dunyada zordur ya bu meryem benı gulmekten catlatır Allahım hepsı super vanessa19 29-01-07, 17:46 su an berat kendını affettırmeye calısıyor herkese hastalandı ıyılestı bır adam onun esyalarını caldı delıymıs 7 numaraya geldı hepsını bagladı berat kendını seferber ettı hepsı kurtuldu sonra recep haber verdı vahıt amcasına ertesı gun oldu adam yakalandı ama berat hatalarını duzeltmeye gıttı ayrıca mantıcı actılar super oldu super :) eksık bır yer varsa yazarım yıne sımdılık bu kadar guilty 29-01-07, 19:15 Bende bu diziyi hiç kaçırmazdım yaaa. Tekrarları veriliyormuş da ben bakıyorum hiç rastlayamıyorum malesef tam saatini söylerseniz bende tekrar izlemek istiyorumm.. onur29 30-01-07, 10:33 Çok güzel bi bölümdü. Beratın bu halini çok seviyorum ya bu bölümün başında çok güldüm. Armağan ve hayadar çok güzeldi. Elele perdeyi açıp şimşek çakınca tekrar bağırarak bahtaniyenin altına girip gülmeleri çok hoşuma gitti. Vahit emmin hastanede beratın yanında beklerken uyuyup kalması çok hoştu. Recepin beratın lisede elektrik okuduğunu öğrenince verdiği tepki, Rüyanın sapık yanına geldiğinde direk bayılması, Asiyenin çocuklarına mektup yazarken anlattıkları. Hepsi mükemmeldi. Sonunda herkesin birbiri için kendisini öne sürmesi. Beratın ben onlardan daha kocamanım beni uçurmak istermisin demesi Ve herkese değiştiğini kanıtlaması. Bence yedi numaranın en güzel bölümüydü diyebilirm onur29 30-01-07, 16:14 Çok güzeldi ya. Ben bu bölümü tam izlememişim. Bugün ilk defa izledim. Çok güzeldi. Haydar ile vahitin evliliküzerine yaptıkları konuşma çok güzeldi. Düğünçorbası operasyonu çok güzeldi. Bide rüyanın şiiri damga vurdu tabi bu bölüme Gürül gürül mercan :D:D:D:D:D:D buda haydar ile vahit amcanın araındaki konuşma Haydar: Evlilik nasıl bir şeydir? Vahit Emmi: Evlilik dağdaki keçi yolu gibidir evlat. Haydar: Anlamadım. Vahit Emmi: Şimdi bir dağ düşün. Yalçın mı yalçın, sivri kayaları, derin uçurumları vardır. İşte doğar doğmaz bizi hadi bu dağı aç diye eteğine bırakıveriyorlar. Haydar: Hayat yani... onur29 30-01-07, 16:15 Haydar: Her evlilik sizin kadar mutlumudur? Vahit Emmi: Yoldaşına bağlı. Biz Zelihamla yanyana yürürken dikenleri değil çicekleri derdik. Canımız yanınca bir yandan ağlayıp, bir yandan türkü söylemeyi bildik. Ben pes diyince o hadi dedi. O yorulunca ben sırtımda taşıdım. Haydar: Peki geçim sıkıntıı insanı mutsuz etmez mi? Vahit Emmi: Bilmiyom. Biz mutluluğu ne parada ne handa bulduk evlat. Çünkü bugün deniz kenarında Zelihamla beraber çekirdek çıtlayıp, çay içerken mutlulukta bizimle beraber masada oturuyordu sanki.......... vanessa19 31-01-07, 07:28 super dızı ya dun yıne cok guzeldı ........................ vahıt emmı:bu ne be kasap havası degıl de cellat havası! hehehheheheh cok tatlılar vallahı keske hala olsalar dıyorum yusuf cok komık ooooooo cosarız artk onunla aslanım kralıcam!!!!!!!:) vanessa19 31-01-07, 16:08 yıne cok guzel bır bolumdu aytenın aılesı geldı ayten herkesın yerlerını degıstırdı vahıt ıle zelıha balayındaydılar ama donunce tum ısler karıstı veee ayten gerceklerı anlattı once aytene bır ev alacaklardı ama sonra ayten cok guzel konustu ve ıkna ettı hımmm bu arada berat asık olmaya basladı bıle:) miss_t0eba 31-01-07, 20:13 arkadaslar yedi numara nerde cikiyor yani Kanal turk galiba yok Canakta babama kac kere sordum buldun mi sadece Euro turk mi ne oyle bir sey bulmus keske ciksaydi yine eskisi gibi bakardik gulerdik :) onur29 01-02-07, 11:26 Bu günkü bölüm çok güzeldi. Sabah sabah baya güldüm Demir: zatihalinizlütfederlerse bi kahve alıyım Aiye: yok kahveyi ben yapıcam bayıldım burda ya :D:D:D:D vanessa19 01-02-07, 11:28 Bu günkü bölüm çok güzeldi. Sabah sabah baya güldüm Demir: zatihalinizlütfederlerse bi kahve alıyım Aiye: yok kahveyi ben yapıcam bayıldım burda ya :D:D:D:D ben en cok gurese guldum cokkk komıklerdı bı de berat nasıl asık oldu kıyamam ona suram pırpır ettıdedı ya :icon_whis onur29 01-02-07, 11:31 Evet asiyeyi görünce hepsi nasıl şaşırdı. Bide rcebe çok üzüldüm ayzık bi ben mi fazlaydım o evde dedi. Ama gene asiye kıvırdı işi :D TAMİRCİ vanessa19 01-02-07, 16:21 taruk arkun geldıııııııııııııı sabıt yanı ay adam butun gun ınsanları catlattı her yerde aynı seylerı anlatıyor cok guzeldı ama saolsun yıne dızı arada kesıldı ........!!!!!!!!!!!!!!! onur29 01-02-07, 16:50 Evet sonunda sabit geldi. Ev dahada şenlendi. Gerçi vahit emmi pek memnun olmadı ama :D Bu bölümde en çok sabitin kahvede attığı palavralara güldüm. Halbuki kimse onu takmıyodu. Bide Asiyenin beratın isteğinden sonra çok sıcak oldu deyip saçlarını açmasına katıldım gülmekten. Aytenein cansuya verdiği çanta karşısında CANSU: Bu ne ayten iyi dileklerimimi koyucam demesine çok güldüm. Vahit ve zelihanın film çekimindeki halleride muhteşemdi. Zeliha nasılda saldırdı yönertmene. Çok güzeldi yaa onur29 02-02-07, 18:18 Çok komik bi bölüm daha. Bu bölümde sabite çok güldüm -Dometesin iyüsüyüm çap ketçabun perüsüyüm Bide delikanlı domates vardı. -Domates alemünün kralu olsamda, bu can feda çap ketçebun yoluna Bu bölümde rüyayla armağanın sabiti domates kostümünün içindne çıkartırken Zeliha yengenin kapıyı açıp, Gülümseyip kapatması çok güzeldi. Ayrıca beratın asiyeye ismini yazdırmaya çalıştığı sahnede koptum - Asye karai Berat sonunda asiyenin gönlünü çalmak için ilk adımı attı. Ne kurnaz yaa. Bu bölümde en çok şu repliğe güldüm HAYDAR: Alo buyrun burasu sabahun körü first lady 03-02-07, 12:40 yedi numarayı her izleyişimde daha önce farketmediğim şeyleri birbir farkediyorum.mesela ilk izlediğimde benim için en komik en gırgır en şen şakrak karakter sabitti.o hayal dünyasında yaşayan kendini ''erkek aktör'' sanan hafif ''suyurtuk'' bi karakterdi işte.ama dün ona bi yandan gülerken bi yandan gözlerimin dolduğunu farkettim.recep onu otobüse bindirmeye çalışırken o hayal dünyasında kurduğu ve hiç gerçekleşmiycek şeyleri anlatıp duruyodu.o anda belkide bi kaçıştı bütün bunlar sabit için.sevdiği kız onu adam yerine koymayıp başkasıyla evlenmişti ve şimdi babası onu istemediği bi hayata zorluyodu.hayat onun istediği gibi değildi yani.o da kendi dünyasını kendi yarattı.o artık bi ''erkek aktör''dü ve sevdiği kız artık onu beğenebilirdi.sabit belkide tüm bunlar yüzünden asla yaşamayacağı şeyleri anlatıp duruyodu insanlara.belki biraz daha ''adam yerine konmak'' için.dün bunu farkettim işte.hala en sevdiğim karakter sabit ama artık on gülerken içim acıyo.sabitin acısı içimi yakıyo sanki.ah yedi numara ah nasıl yapıyosun bunu hiç farkettirmeden:good: :good: :good: :good: vanessa19 03-02-07, 22:39 super adam gulusuyle yapısıyla cansuya olan sevgısıyle onun sevgısı haydarın sevgısı gıbıydı dogaldı aslanım kralıcammmmmmmm!!!!!!!!! meryemce84 03-02-07, 22:51 Bende Zeliha Yange,Armağan ve Haydar'ı seviyordum en çok..:happy0064 Ama bütün oyuncuları harika "7 Numara" unutulmayacak diziler arasında yerini çoktan aldı..:img-yes: elifile 04-02-07, 09:07 Bu sabah ki bölüm çok güzeldi. Tekrar seyretmesi bile zevk veriyor. Yüzünde kocaman bir gülümseme bırakıyor. Özellikle domates kostümü harikaydı:img-hyste :img-hyste . Armağan ve Ayten'in kahkahalarla gülmeside cabası. borabay 04-02-07, 12:46 Her seyretmemde kaçırmış olduğum küçük ayrıntılara hayret ediyorum.Bu dizide boş geçen bir saniye bile yok,gözünüzü kırpmaya gelmiyor.Ya bir mimik ya da bir minik replik kaçırıyorsunuz.Hayranlıkla tekrar izliyorum..:happy0064 gelincik89 04-02-07, 15:22 hayatımda unutamadığım tekrarlarını bile defalarca izlediğim nadir dizilerin başında gelir bu dizinin tadı damağımda kaldı diyebilirim nasıl kalmasınki zaten muhteşem bir senaryo,muhteşem bir ekip,muhteşem oyuncular daha ne olabilirdiki bir dizide bütün karakterlere ayrı sevmeme rağmen en çok sevdiklerim zeliha,cansu,sabit,vahit vede tabiki yusuf güdükkk:happy0064 zeliha yengenin paranoyaklıkları, cansunun espirileri, sabitin o hayalperestliği,vahitin hazır cevapları vede yusufun cansuya olan sevgisi(aslanımm kralçamm:img-hyste) tabi oyuncuların muhteşem oyunculuklarınıda unutmamak lazım şebnem sönmezin hafızamda hep zeliha yengeyken bir anda erkekler ağlamazdaki ramize oluşu yada olgun şimşeğin sabit kadar sevimli eğlenceli bir karakterken beyaz gelincikte kendinden nefret ettiren adeta tiksindiren oyunculuğu karşısında onu takdir etmemek mümkün değil... herşeyiyle bu güzel diziyi bize sunan o muhteşem ekibe buradan teşekkürlerimi sunuyorum...:happy0064 kaitou jeanne 05-02-07, 09:35 hiç kaçırmadan her gün izlerdim ve o kadar çok severdimki farkında olmadığımız değerleri ön plana çıkarmıştır bu dizi yine olsa yine izlerim çünkü çoğu dizide olan sevgi duyugusunu bu denli güzel işleyen ve arkadaşlağı bu denli güzel ifadeleyen bu dizi çoğu abuk sabuk dizilere örnek olacaktır her zaman:) vanessa19 06-02-07, 10:52 dun yıne harıkaydı ya.........eheuehueheueh vahıt amcanın ne dese cıkıyodu heuehueheueh sabıt:sekul bu! haydar:benım anlamam gereken varmuydu acep recep? meryem daha bı hostu gıttı yerı hatırlamıyo ama muhallebıcıyı hatırlıyo hauhueheuheueh forgetmenot 07-02-07, 16:53 Oyuncuların hepsi çok başarılıydı.Harika yazılmış,sıcak,samimi senaryosu vardı.Hele Engin Alkan'la,Şebnem Sönmez muhteşem oynuyordu. onur29 07-02-07, 17:01 Ewet ya keşke başlasa bu arada bu akşam yayınlanan bölüm tek kelimeyle muhteşmdi. Vahit ve zelihanın 20 yıllık aşkı, bebek özlemi muhteşem anlatılmıştı. Her dialogta duygu yüklü cümleler vardı. Hele zeliha ve vahitin. Hastanede gerçeği söylemeleri. Vahitin kısır olduğunu öğrenmesi. İçimi titretti. Koçlar ve piliçlerin odayı hazırlamaları. Aytenin melodili kaşığı :D Gerçekten çok güzel bi bölümdü. Sıcacık ve içtendi. Keşke bu dizi hiç bitmeseydi. Ve avatarımdada dediğim gibi. Gerçek dostluğun ve sevginin adresi olarak devam etseydi. vanessa19 07-02-07, 17:52 cok aglattılar bugun benı:(vahıt amcanın kısır olması.....dayanamam ben zelıha yengeye......cok guzel dızı keske dvd,vcd sı olsa.......... serdar ortaç 08-02-07, 10:38 şuan tekrarları hala devam ediyor... heralde galiba sanursamm.. ankara piliçi antalya piliçi izmir piliçi onur29 08-02-07, 13:36 Görüyorum ki bu diziiy baya izleyen var. Belki ilgilernirsiniz diye yazmak istedim. Sizin senaryonuz başlığında. Yazmış olduğum yeni yedi numara senaryoları var. Dizi devam ediyor. şu an 12 bölüm ekledim. Okursanız sevinirim. Şimdiden teşlekkürler. Nur sevinc 09-02-07, 13:36 öncelikler herkeze merhaba demek istiyorum 7 numara çok değişik harika içleri ısıtan bir diziydi hiç bitmesin isterdim..her bölümünde asla gülmediğim diyemeyeceğim..bazen dostlukları bazende birbirlerini korumaları sevgileri harikaydı...dizide emeği geçenler çok güzel bir proje sundular iyiki böyle güzel bir dizi izledik diyorum..:img-yes: innocent_85 09-02-07, 13:44 Yedi numarının yeri başkadır okadar sıçak içtendiki sanki o karakterlerin hepsi gerçek hayatan gibiydi.Ordaki oyuncuları bazı dizilerde gördüğümde çok mutlu oluyorum.İnşallah bu dizi yine devam eder.Çünkü çok kaliteli ve espiriler çok güzeldi.Oyunculuklar ve senaryo ,yönetmenlikte harikaydı.Ellerine sağlık. borabay 13-02-07, 08:08 Dizi bu işte.!Seyrederken zevkten 4 köşe oluyorum.Dün fare yakalarken Haydar ve Recep'in inanılmaz rol kabiliyetlerini farkettinizmi...Etmediyseniz birazdan(10.30 da) KANALTÜRK' TE TEKRARI VAR KAÇIRMAYIN DERİM..aSİYE YEDE DİKKAT. vanessa19 13-02-07, 09:15 asıye berat artık es olacaklar ;kardeslık donemı bıttı...... ay haydar armagana kus ıken bıle dayanamıyor canım ya:) borabay 13-02-07, 09:36 -Masanun üstü dolu zannumca.. -Sor bakalım nedenmüş.? -Odamızda fare var diye yazarlar.. -Recep: Ne yazacağını biliyon emmolu.! Haydar yazıp gösterir.. -HE.. HE.. HEE! Armağan:Küçücük bir hayvanla savaşılırmı.? Sabüt: Çocuklar bırahun fareyi,evlat edinmek isteyenler var.! Sabüt: Oyuncak fare bu be! Haydar:He..Nasul yahalandu.? onur29 13-02-07, 12:17 Evet ya bende sabahları tekrarlarını izleyemiyorum. Ama akşamları izliyotrrum. 10 Defa izlesem yine bıkmam süper. Hele dünkü bölümde. Rüyaya çok güldüm. Bayılmıştıya ayıldıktan sonrar amerdivenlerden inişi süperdi. :D:D:D avrasya 13-02-07, 15:05 Dizinin sabahki tekrarları 10.30(bir önceki bölümü gödteriyor),akşamki tekarları ise 18.00de.Yedi Numarayı 4. falan izleyişim ama hala bıkmadan gülebliyiorum :img-hyste hidden girl 15-02-07, 11:10 insanların bıkmadan gülmemesi mümkün mü.oyuncular senaryo ve tabi ki kamera arkası bu kadar başarılı olan bir dizi için söylenebilecek güzel çok şeyler var tabi ki.bu dizi gibi sıralayabileceğim bir çok dizi ve oyuncular gibi bir çok başarılı oyuncu.ama bizim milleitimiz nedense kadın programlarını izlemeyi daha çok tercih ediyor.sanat ile ilgilenen çok az kişi var.bir oyuncunun adını sorsak o kim diye büyük bir tepki verebilen bir milletiz işte biz...ama ufacık bir çocuğa gelin kaynana programlarında ki şahısların ismini sorsanız bile düşünmeden cevap verebilir.anneler izliyor ufacık çocuklar da onlarla birlikte.YAPMAYIN ANNELER BABALAR...GELECEĞE NELER İZLETTİĞİNİZE DİKKAT EDİN.... gülbence 15-02-07, 12:29 Yedi Numara ekibini tiyatroda izleme fırsatı bulmuştum o kadar güzel bir enerji veriyorlar ki hidden girl e katılıyorum çok saçma değerlerimiz var artık ben tiyatroculara yeteri kadar değer verilmesinden yanayım. her yerde aynı popüler isimler bıktıkkk hidden girl 15-02-07, 12:33 gülbence arkadaşım bu ekip hangi tiyatro da oynuyolar acaba bir bilgi verir misin?ben sitede olmaya bilirim.o yüzden bana özel mesaj la yazarsan sevinirim. hidden girl 16-02-07, 18:51 yedi numara unutuldu mu arkadaşlar.hani nerede mesajlar.yalnız bırakmayın burayı.o dizide ki bütün oyuncular birbirinden değerli.sizi seviyoruz yedi numara ekibi.keşke dizinin yeni bölümleri çekilse... onur29 17-02-07, 19:56 BU dizinin unutulması imkansız. Gülbencenin imzasında dediği gibi İz bırakanlar unutulmaz. Bnecede kusursuzbi diziydi. tekrarlarını bile 100 defa izlesem bıkmam first lady 17-02-07, 21:25 cuma günü yine ve tekrar gülme krizine girdim.hani pinkikte meryemi unutuyolarya o da onlar gelene kadar oynuyo ben o sahneyei ne zaman izlesem gülem krizine giriyorum süper bence:img-hyste :good: :img-hyste .buarada o bölümü ilk izlediğimde lisede okuyodum ''aman canım bi vize bi finalleri var nasılda abartıyolar'' diye düşünmüştüm ama şimdi üniversitedeyim ve cuma günü annem ''ayyy aynı senin gibi olmuşlar kızım demekki çok zor sizin vizeleriniz'' dedi.hiç abartı yok o kabus sahnelerinde falan benden söylemesi:img-pilot onur29 18-02-07, 10:06 Vayy be bende üniversite de öyle mi olucam. Bencede kabus gibi ya. En başta. Aytenin yazarkren uyuya kalması çok komikti. Sabahta yoga yaparak rahatllıyolardı. Rüyayı tersliyolardı. Yazık ağlaya ağlaya gitti okula. Çok komikti. :D:D:D hidden girl 19-02-07, 12:22 vah vah bizde üniversite de mi böyle olacağız gerçekten.ben vazmı geçsem okumaktan ne? :)o bölümün en güzel sahnesi bence cansu nun uyumamak için göz "kapaklarımızı kaşlarımıza dikelim,iğne iplik getiriyim mi?"demesiydi.cansu ile rüyanın,ayten ile recep in birbirleri ile kapışmasına bayılıyorum. Recep:anlarsun ya ayten bacu. çok tatlılar ya. çok sıcak ve sammimi bir set ortamı. onur29 20-02-07, 17:21 Bugünkü bölüm süperdi. haydar ve armağan şileye gittiler. nasıl eğlendiler çok tatlılardı. teknede konuşmaları çok güzeldi. haydarın armağana sen hiç çılgınlık yaptın mı? demesi ve gülüşerek restorana girmeleri çok güzzeldi. Bu arada bu bölümde şu repliğe koptum Meryem: aa şile güney afrikada değil miydi Zeliha: hayır meyrem kuzey kutbunda çok şirin küçük bi beldemiz :D:D:D:D Süper bu dizi ya. Bunun üstüne dizi tanımam onur29 21-02-07, 17:45 Evet çok gfüzel bi bölüdü. Sonunda vahit emmiye bravo dedim valla. Beratta çıkıp bağırdı "En büyük vahit ballıoğlu" :D:D:D: Çok güzeldi ya. El ilanlarını Almaya çalışmaları çok komikti. Sabit ve Recebin. Süpermen kılığında slogan söylemelerine çok güldüm :D:D:D:D: vaioso 21-02-07, 23:12 Selam arkadaslar. Bende bir YEDI NUMARA tiryakisiyim. Malesef Kanal Türke bakamiyorum almanyada yasadigim icin. Aranista Yedi Numaranin bölümlerini ********** koyacak kimse yok mu. Yada Almanyada yasayan ve Yedi Numaranin bölümlerine sahip olan. Ilk 25 Bölümü var bende. Yardin edebilecek varsa lütfen bildirsin. hidden girl 23-02-07, 12:15 bugünkü bölümde bizi neler bekliyor acaba. çok güzel bu dizi ya. bitiyorum bu diziye şebnem sönmez,engin alkan,ve diğer oyuncular hepsi birbirinden başarılı. çok tatlılar ya... onur29 24-02-07, 15:00 Süper bi bölümdü. Vahit emminni eczanedeki hali çook komikti. Rüyanın her fırsatta. "altını açalım " demesi kopardı berni. Bide aytenin bebek ağlayınca. Ansiklopediye bakması muhteşemdi. Nasılda sevdi herkes çocuğu. Ama sonunda annesi geri aldı. Bide Asiye ve Sabitin gece evde Zelihayla karşılaşması Ve akşam pazarından geliyoz emesi çok komikti :D:D:D:D:D:D sÜPER Bİ BÖLÜMDÜ YA ÇOK GÜLDÜM. erenalp_18 24-02-07, 18:08 valla kanaltürk'te yayınlandığını biliyordum ama bu sabah tesadüfen yakaladım ama yine çok güzel bölümdü bu arada farkettim ki bu dizi en çok güldüğüm dizilerden birisi kesinlikle yarım saatte 4-5 defa güldüm yani hidden girl 26-02-07, 11:43 hehe.çok güzel bir bölümdü. vahit bebeğe bağlanmasın diye zelihadan saklıyordu ama sonra kendisi vermek istemedi.çok bağlandı çocuğa. bir de çocuğun isminin vahit in koyduğu isimle aynı çıkması çok komikti."maznum bebek" :):):):) asus-74 26-02-07, 19:57 :img-yes: defalarca ızledım yıne ızlıyorum ama bıkmıyorum ne kadar eglencelı bır dızı artık bu dızıler yok keske dızıdekı oyuncuları bır araya getırerek devam etseler :happy0064 nerdeee:sad53: hidden girl 01-03-07, 11:29 ben bu diziyi bıkmadan defalarca izleyebilirim. ekip çok güzel. tebrikler oya yüce ve ekibi onur29 01-03-07, 14:28 Bencede tüm kadro kusursuz. Senaryo mkuhteşem. Benim izlediğim en güzel dizi. Bende bu dizide emeği geçen herekse teşekkür ediyorum. nuro 02-03-07, 10:27 yedi numarayı her gün izlesem de bıkmam.malesef kanaltürkte izleyemiyorum.başladığını duyduğumda izleyemiceğim için üzüldüm.bu kadar güzel bir dizi izlenmez mi?her oyuncu ayrı bir yetenek.çok bilmiş ayten,mantıklı armağan,bizi duruşuyla bile güldüren cansu,duygusal rüya.demirbaşları da unutmamalı vahit emmi,şebnem sönmez(dizideki adını unuttum:(haydar recep.bu diziyi izleyenler çok şanslı. en sevdiğim bölümler pikniğe gittikleri bölüm ve film çektikleri sahneydi.en çok güldüğüm bölümdür bu.ödül bile almışlardı:happy0064 hidden girl 02-03-07, 11:38 yedi numarayı her gün izlesem de bıkmam.malesef kanaltürkte izleyemiyorum.başladığını duyduğumda izleyemiceğim için üzüldüm.bu kadar güzel bir dizi izlenmez mi?her oyuncu ayrı bir yetenek.çok bilmiş ayten,mantıklı armağan,bizi duruşuyla bile güldüren cansu,duygusal rüya.demirbaşları da unutmamalı vahit emmi,şebnem sönmez(dizideki adını unuttum:(haydar recep.bu diziyi izleyenler çok şanslı. en sevdiğim bölümler pikniğe gittikleri bölüm ve film çektikleri sahneydi.en çok güldüğüm bölümdür bu.ödül bile almışlardı:happy0064 şebnem ablamızın dizide canlandırdığı karakterin adı "zeliha".siz başka bir deyiş ile "zeluha"diyede hatırlıyor olabilirsiniz:) dizinin bütün bölümleri çok güzel. harikalar ya. Oya Yüce ve Ekibine sonsuz teşekkür ve saygılarımı iletiyorum... ggnibsgk 03-03-07, 19:06 Selammlarr...Ben de bütün karakterleri çok severdimm ama ne olursa olsun her zaman Cansuu benim bitanemdii yanii:happy0064 Rüya'yı korkutmalarına bayılırdımm cuma günkü bölümde de yine süperdi.. Tekrarlarını izleyemeyenler için hatırlatıyım...Cansu hasta olduğu için evde yatmak zorunda kalıyo...Hatta aklımda replik kalmış onu da yazıyım hemn...Doktor Deniz,Cansu'ya bir hafta evde dinlenmesi gerektiğini söylüyo,Cansu isyanlarda tabi..Tam doktor Deniz gitmek üzereyken, Armağan: Cansu ,en azından bi teşekkür etsene Deniz'e... Cansu: Kusura bakmayın ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ,ilk sokağa çıkma yasağım daa.... Neyse işte ...Cansu evde yalnız başına kalıncaa biizim koçların pijamalarına sarıyo sıkıntıdann...Haydar'ın kollarını dikiyoo...Recep'in kollarını ve paçalarını kesiyoo...Sabüt'ün de pijamasına kuyruk dikiyooo:img-hyste :img-hyste :img-hyste Koçlar da misilleme yapınca bi şaka karmaşası doğuyooo Süperdii bölüm yaa koptumm her zman ki gibi:img-hyste onur29 04-03-07, 08:36 Ewet ya süper bi bölümdü Rüyanın banyoda ağzından köpük çıkartmasına koptum. En sonunda iskeletli sahneler çok güzeldi. Vahit emmi bile bayıldı. Bende bütün karakterleri seviyorum. Hiç birini ayıramam. Ama ayten biraz ağır basıyo hidden girl 04-03-07, 08:47 Ben en iyisi sayayım sevdiğim karakterleri Vahit Zeliha CANSU Rüya Recep Ayten Armağan Sabit yada diğer adı ile Tarık Arkın :) Haydar Asiye Berat Meryem Deniz Konuyu toparlamak gerekir ise kısaca HEPSİ....:) vanessa19 04-03-07, 08:51 vallahı ben yusuf guduk u beklıyorum aslanım kralıcam... nokta.........:):):) onur29 04-03-07, 08:52 Ewet o geldimi iyice şenlenicek. Sonra Evrende gelicek. Rüyayla çok yakışıyolardı ikisi vanessa19 04-03-07, 08:53 Ewet o geldimi iyice şenlenicek. Sonra Evrende gelicek. Rüyayla çok yakışıyolardı ikisi ahahaha evren....askını soyleyemeyen evren...soylucem dıye bayılıyodu fılan :img-hyste onur29 04-03-07, 08:57 Ewe kaç bölüm söyleyememişti. En son 74. Bölümde fethiyede söylemişti söylemeside çok komikti Sahile yazmış. Dalga ngötürmüş falan :D:D:D arrzzu 04-03-07, 20:05 bence de.hele onun ilk diziye girdiği ilk sahne süperdi.cansu onu görür görmez kızlara koşup "buldum onu buldum.hayatımın erkeği" tarzında bir şeyler söylüyordu:) süperdi:) cann2366 04-03-07, 20:58 yusuf güdük olgun şimşek in canlandırdığı karakter miydi?çok sıcak ve sempatik bir diziydi yedi numara . vanessa19 04-03-07, 20:59 yusuf güdük olgun şimşek in canlandırdığı karakter miydi?çok sıcak ve sempatik bir diziydi yedi numara . hayır degıldı ... sabıttı ...yanı namı dıger tarık arkun... hidden girl 05-03-07, 10:45 benim hatırladığım kadarıyla olgun şimşek daha sonra ki bölümlerde olmuyordu herhalde. hatırlayan arkadaşlar var mı? nuro 05-03-07, 13:37 benim hatırladığım kadarıyla olgun şimşek daha sonra ki bölümlerde olmuyordu herhalde. hatırlayan arkadaşlar var mı? ben de hatırlamıyorum.köyden sevdiği kız geliyordu.adını hatırlayamadım yaa:img-in_lo.sabit filmciler tarafından kandırılıyordu o da peşinden geliyordu.bu bölüm duygu yüklü bir bölümdü sabit için.kızlar filmcilere haddini bildiriyordu.ayten onlara süper ders vermiş haydarı recebi korumuşlardı.rüyanın kendi yazdığı senaryoyu oynuyorlardı.burdan sonra galiba olgun şimşek kadrodan çıkıyordu.umarım bölümleri karıştırmamışımdır. haydarın lafları çok komikti.bir türlü tutturamıyordu.tuzlu mu buzlu mu?:happy0064 hidden girl 05-03-07, 13:47 ben de hatırlamıyorum.köyden sevdiği kız geliyordu.adını hatırlayamadım yaa:img-in_lo.sabit filmciler tarafından kandırılıyordu o da peşinden geliyordu.bu bölüm duygu yüklü bir bölümdü sabit için.kızlar filmcilere haddini bildiriyordu.ayten onlara süper ders vermiş haydarı recebi korumuşlardı.rüyanın kendi yazdığı senaryoyu oynuyorlardı.burdan sonra galiba olgun şimşek kadrodan çıkıyordu.umarım bölümleri karıştırmamışımdır. haydarın lafları çok komikti.bir türlü tutturamıyordu.tuzlu mu buzlu mu?:happy0064 bölümleri birazcık karıştırmışsın. sabitin sevdiği kızın adını bende hatırlamıyorum ama demet evgar oynuyordu o karakteri.senin bahsettiğin bölüm geçti zaten. benim hatırladığım kadarı ile sabitin yanında çalıştığı doktor başka şehire gidiyordu ona kendi evini veriyodu bakması için.bu arada da sabit bir kız ile tanışıyordu kız köyden oyuncu olmak için kaçmıştır sabitte kendini diğer kimliği ile tarık arkın olarak tanıtır ve oyuncu olduğunu söyler. tabi kız inanır.sonra sabit kızı doktaorun evine götürür.kız orada kalır.ama daha sonra ne oluyorda sabit gidiyordu tam hatırlamıyorum.sanırım sabit kıza aşık oluyordu ve köye gidiyorlardı. tabi yanlış hatırlamıyorsam. hidden girl 05-03-07, 13:57 buldum buldummm. sabitin sevdiği kzın adı yeliz di. demet evgarın oynadığı karakter. oh be kafama takılmıştı:) Hırçın Kız 05-03-07, 20:45 Evet arkadaşlar.Olgun Şimşek gerçek hayatta askere gideceği için diziden çıktı.Dizide de askere gönderdiler O'nu.. Ayrıca köyden kaçan kız da; Ahu Türkpençe;) nuro 06-03-07, 09:20 buldum buldummm. sabitin sevdiği kzın adı yeliz di. demet evgarın oynadığı karakter. oh be kafama takılmıştı:) evet ben de sonunda hatırladım adını.yelüzz.:happy0064 .bölümleri karıştırmışım.haklısın.ama doğal karıştırmam baya oldu izleyeli.sen anlatınca hatırladım bende.köyden kaçan kızın adı da seherdi.ahu türkpençe. hidden girl 06-03-07, 11:28 Arkadaşlar geçen gün yusuf güükten bahsediyorduk dünkü bölümde geldi. içimiz temizmiş demekki:) Cansu'nun beklediğim insan geldi diye koşuşturması ve sonunda onun bay güdük olduğunu öğrenmesi çok komikti:) BlackMamba 06-03-07, 14:00 Sonunda yusuf güdük'te teşrif etti.. Akşam ki ceviz ağacı muhabbeti cok guzeldi.. Hırçın kız haklı sabit,ahu turkpence'nin oynadıgı karakteri koyunde anne ve babasına teslim edip askere gitmişti.. first lady 06-03-07, 14:55 dün saatlerce elektrik kesildi ve yusuf güdük'ün gelişini izleyemedim ya çok sevdiğim bi bölümü kaçırdım:icon_sorr .ama neyse artık daha bol kahkaha var aslanım forumdaşlarım:happy0064 onur29 06-03-07, 15:24 Hayır sabit seheri anne babasına teslim edip gitmedi. Onu köye götürmüştü. Askerden gelince evleneceklerdi. Hırçın Kız 06-03-07, 21:47 Dünkü bölümü cidden süperdi.Merakla Yusuf Güdük'ü bekliyordum ve geldi de zaten:D.Cansu'nun heyecana kapılması akabinde durumu anlayıp hayal kırıklığına uğraması izlemeye değerdi..Kızların kahkahalarına ben de eşlik ettim.. Ceviz ağacı+ters ayakkabı muhabbeti hoştu..Diledikleri de bir bir çıktı..Sonuçları güzel olmasa da...Zeliha yengenin her şeye "PEKİ" diyen Vahit üzerine nöbetçi ceviz ağacı araması da ayrı bir seyirlik. hidden girl 07-03-07, 11:25 dünkü bölüm çok güzeldi. Kızların görücüleri kovma usülü. Birde recep gelip ayten için seni kimselere yar etmem tarzından sözler sarf edince çok komik oldu. Ayten:Ne diyorsun sen Recep Recep:En irileri ben olduğum için bu rol bana düştü.Çekil Ayten bacu. :) çok matraklar ya:):):) |