PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Terör

Sayfalar : 1 2 3 [4]

yalcinersonmez
18-10-07, 23:43
ya bide diyorumki bu terördeki ferhat, aynı zamanda pusudada Muro karekterinde oynamıomu ses yanı, şive aynı...sakallı hali tam Muro olur bu Ferhatın.Bence aynı kişi

papatya67
18-10-07, 23:45
ya bide diyorumki bu terördeki ferhat, aynı zamanda pusudada Muro karekterinde oynamıomu ses yanı, şive aynı...sakallı hali tam Muro olur bu Ferhatın.Bence aynı kişi

zaten ikiside aynı kişi...demekki yine panayle anlaştı..

sevgiyolu
18-10-07, 23:46

Kesinlikle farklı kişiler arkadaşım. Pusudaki MURO bir zamanlar Aşka Sürgündeki Kızın ağabeyi.. hapise falan girmişti hani..

Terördeki ise farklı biri. Ama birbirlerine çok benziyorlar...Artislr..buda bizi yanıltıyor...

abdullah_54
18-10-07, 23:48
zaten ikiside aynı kişi...demekki yine panayle anlaştı..
Hayır yanlışınız var pusudaki muro ve burdaki ferhat aynı kişiler değil.Pusudaki muro son olarak yersiz yurtsuzda oynamıştı,terördeki ferhatta menekşe ve halide oynuyor(bu iki diziyi de hiç izlemedim ama ikisi aynı kişiler değil önemli olan da bu:P)

levoo
18-10-07, 23:52
Muro'yu karakter olarak ele alırsak.İki dizi arasında bağlantı kurabiliriz bence.

Bu arada harika bir diziyi ne yazık ki bazıları yüzünden izleyememişiz!

sondakika
18-10-07, 23:55
yazık olmuş.. harbi bu diziye yazık olmuş.. herşey öyle yerli yerindeymiş ki.. oturmuş karakterler.. oturmuş müzik.. uygun mekanlar.. ve heyacan.. harbi yazık olmuş. öylede güzel gitti ki.. ve öylede bir yerde kaldı ki.. vah dedim vah..

dizinin bölümünü geniş geniş ele almaya gerek yok.. bitti gitti.. bir kaç bölümlük fasıldı.. )):

yalcinersonmez
18-10-07, 23:55
hımm blm bitti güzel bitti 3. blm nolcak diye merak etmioruz zaten heycanlı bırakmadılar yani nasıl olsa bu 3'ü kvp de oynadığına göre bi zarar gelmiş değildir ve Kurtlar Vadisi Terör Maceramızda burda sonlanmış bulunmaktadır:(

Ama Aklıma Takılan bişey var polat o ilk 3'ü nerden biliodu...??!

levoo
18-10-07, 23:56
Halo dayı uyuşturucu operasyonundan
Memati takip olayından
Eren de kızı okuldan kaldırmasından

Rabish
19-10-07, 00:00
Kurtlar Vadisi Teror'u izledikten sonra Pusu'nun yuzune bile bakasim yok. Birkac haftadir Pusu'da yakalayamadigim heyecani, dinamizmi Teror'de yakaladim. Adam gibi konu var ustelik cok guzel islenmis. Her sahnesi, her repliginde bir ders ve bir ogut vardi. 3. bolumu izleyemeyecek olmamiz cok kotu gerçekten ..

sondakika
19-10-07, 00:04
çokta analiz etmeye gerek yok zira devamı yok... soru işaretleri elbet ki var ama cevaplarını asla bulamayacağız... kör nokta var ama düğümün açıldıgını asla göremeyeceğiz..

lakin bir gerçek var.. bu dizi ekibinin kalemleri öylesine keskin öylesine güçlüki bir anda mevcut dizinin içindeki karakterlerden ayrı karakterler oluşturmuşlar bu diziden farklı başka bir kv yazmışlar.. vallaha helal olsun.. o kadar ki.. isteseler bu kalemler bir hafta pusu bir hafta terör bile yazabilirler.. ne diyecem kalemlerine zeval gelmeye..

bu arada yeri değil beki ama eşref saati fevkalade güzel bir diziymiş.. raci ve ekibi yine klasını konuşturmuş..

arkan61
19-10-07, 00:10
allah yardimcimiz olsun evet polat alemdarin dedigi gibi ben onu necati sasmaz demis olarak kabul ediyorum,,, galiba burdaki muro karakteri baskasi oynamasina ragmen pusudaki muro karakterinin aynisi diye düsünüyorum evet arkadaslar

allah yardimcimiz olsun bu terör belasina karsi

mc_merve
19-10-07, 00:29
allah herkesin yardimcisi olsun

kv teroru izleyince pusu bana baya bir basit geldi konuslar yada bazi oyuncularin bizimleri

ozelikle memati bu bolumde gozume ayri bir guzel gozuktu

ayrica heyecanli bitmemesine sevindim

herseyiyle cok guzeldi gercekten

dusunuyorum kv teroru yazanda pana film psuyuda yazan pana film ama arasindaki farki herkes gormustur teror daha kaliteli geldi bana

pusuda iyi ama daha esas konu belli degil

kimi cekertcekleri belli degil 4 aile ayri bir var ayriyetten baska insanlarda var biraz karisik

herneys ebolumden sevdigim sahneler

mematinin pusuyu anlayip klacis sahnesi :)iyiydi
polatin seherin elinden silahi almasi sahnesi guzeldi

ayrica ferhati sevdim ben degisik bir tip pusudada olsa iyi olur

cakiroglu
19-10-07, 00:34
Öyle birsey düsünün ki... bunu dizi hali bile bir örgütü RTÜK e baski yapmaya zorluyorsa... varin ötesini siz düsünmün... Pana Film Havaya bir iki tas atti... bakalim kimler altina kafasini uzatacak....

_ZeynepSasmaz_
19-10-07, 09:13
Merhaba arkadaşlar..
Kurtlar Vadisi Terör gerçekten acaip bir dizi olacakmış.. Çünkü çok sağlam bir giriş yapmışlar. Temeli çok iyi atmışlar.Ve hedef daha somut gibi . Meramlarını daha iyi anlatmışlar yani. Keşke diyorum Pusu'da böyle sağlam bir giriş yapsaydı. Yalnız Pusu'ya da değişemiyorum..Ben Pusu'nun konseptini ve oyuncularını daha çok beğendim, Terör'ün ise işleniş tarzını, girişini, üslubunu daha çok beğendim.Gerçekten çok akıcı ve sürükleyici. Ne için izlediğini biliyorsun.. Dediğim gibi hedef daha somut, ama Pusuda daha sosoyokültürel bir yapı var. Terörde bu yok. Yani kısaca söyleyeceğim. KV-Terör ve Pusu karışımı bir dizi bomba olurmuş. Ne yalan söyleyeyim eski diziyi sollar. İyi birşey de var Pusu'da inceden inceye Terör konusuna giriyor yavaş yavaş. Bölümler daha bombalaşıyor. Tek eksiği var. Terör'deki gibi hedef daha vurgulanmalı ve altı çizilmeli bence..

Bu arada Pusu'daki Muro karakteri Terör'de de karşımıza çıktı.Pusu'nun Terör'e doğru yol aldığının kanıtı..;) Bomba bölümler bizi bekliyor Pusuda..;);)

RIZA_BABA
19-10-07, 09:39
Merhaba arkadaşlar..
Kurtlar Vadisi Terör gerçekten acaip bir dizi olacakmış.. Çünkü çok sağlam bir giriş yapmışlar. Temeli çok iyi atmışlar.Ve hedef daha somut gibi . Meramlarını daha iyi anlatmışlar yani. Keşke diyorum Pusu'da böyle sağlam bir giriş yapsaydı. Yalnız Pusu'ya da değişemiyorum..Ben Pusu'nun konseptini ve oyuncularını daha çok beğendim, Terör'ün ise işleniş tarzını, girişini, üslubunu daha çok beğendim.Gerçekten çok akıcı ve sürükleyici. Ne için izlediğini biliyorsun.. Dediğim gibi hedef daha somut, ama Pusuda daha sosoyokültürel bir yapı var. Terörde bu yok. Yani kısaca söyleyeceğim. KV-Terör ve Pusu karışımı bir dizi bomba olurmuş. Ne yalan söyleyeyim eski diziyi sollar. İyi birşey de var Pusu'da inceden inceye Terör konusuna giriyor yavaş yavaş. Bölümler daha bombalaşıyor. Tek eksiği var. Terör'deki gibi hedef daha vurgulanmalı ve altı çizilmeli bence..

Bu arada Pusu'daki Muro karakteri Terör'de de karşımıza çıktı.Pusu'nun Terör'e doğru yol aldığının kanıtı..;) Bomba bölümler bizi bekliyor Pusuda..;);)

Dün bende onu farkettim duyunca biraz şaşırdım yani dediğin gibi kv pusu teröre doğru gidiyor ve dizi daha hyecanlı olmaya başlayacak

17 neslihan
19-10-07, 10:13
Ya arkadaşlar nezamandır forumları takip ediorum ama bitürlü yazacak zaman bulamıodum.ben eski topraklardanım anlıycanız:)) nese fazla uzatmiim.ya bende dün terörü izlerken son reklamda uyuya kalmışım acaba biriniz bana sonunda ne oldunu nasıl bittini yazabilirmi? ölen kalan vaamı sehere ne oldu ölcem meraktan yardımcı olursanız çok makbule geçer:)))

sugary
19-10-07, 10:59
Bir önceki başlıkta mesaj sayısı 1,250 ye ulaştığı için kapatılmıştır.
Yorumlarınıza buradan devam ediniz.

Bir önceki başlığa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=16184

Tek cümlelik mesaj yazmak yasaktır.
Lütfen kurallara uygun yorumlar yapalım.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=217101#post217101

Keyifli paylaşımlar.
Bölüm sorumlusu
Sugary

lazkizz
19-10-07, 11:02
BAslik hayirli olsun, Dun malesef bu diziyi izliyemedim ya misafir vardi
neyse ins. Yout.. koyulmustur ordan izliyim bari :)
Kesin super birbolum olmusturda
Anlamadigim suan Teror mu devam ediyor yoksa Pusu mu

nalan-k
19-10-07, 11:27
BAslik hayirli olsun, Dun malesef bu diziyi izliyemedim ya misafir vardi
neyse ins. Yout.. koyulmustur ordan izliyim bari :)
Kesin super birbolum olmusturda
Anlamadigim suan Teror mu devam ediyor yoksa Pusu mu

hayir canim terör bir defaligina mahsus yayinlandi, 15 sehit verdik, teröre karsi diye. keske sehit vermeseydikde bu bölümü izleyemeseydik diyecegim. haftaya kvp da kaldigimiz yerden devam ediyoruz:img-wink:

Not: bu arada kvt gercekten cok ama cok güzelmis, ama bunun ücü yok:icon_sorr

yakupoglu61
19-10-07, 11:28
herkes gibi böyle bir dizinin devam etmeyecek olması bnide üzüyor,
memati, burda dahada sinirli daha da agresifmiş.Adama birşey söylenmiyor,
bir tek polat ve halo dayıya agrasiflik yapmıyor...!

Terörde KGT nin başına geçen Polat neden şimdi KGT nin başında deil anlamış deilim...!
başkanla arası bozuk ama zamanında Aslan amc. arası bozuktu üst kademeyle

lazkizz
19-10-07, 11:38
hayir canim terör bir defaligina mahsus yayinlandi, 15 sehit verdik, teröre karsi diye. keske sehit vermeseydikde bu bölümü izleyemeseydik diyecegim. haftaya kvp da kaldigimiz yerden devam ediyoruz:img-wink:

Not: bu arada kvt gercekten cok ama cok güzelmis, ama bunun ücü yok:icon_sorr

Teror bana daha guzel geldi pusudan nebilim Konu teror olunca cinlerim
teme cikiyor :( IYi ettiler yayinlamakla.. Keske vermeseydik ...

gzm
19-10-07, 12:49
Yayından kaldırıldıldıgında cok sacma bulmustum ama dün aksam ki bölümü izledigimde olmamasının cok daha iyi oldugunu düsünmeye basladım.Ekranın karısında aman bosver dizi iste diyemiyorsun ya da bitince gönül rahatlıgıyla yatagına yatamıyorsun biliyoruz ki bunlar gercek izlerken hem üzüldüm hemde lanet okudum.Ben bu kadar etkilendigime göre sehit ailelerinin yaraları tekrar kanamıstır.

Ortada bir gercek var.Bu da senaristlerin anlatacagı her konuyu basarıyla senaryolastırması.En ciddi anda dahi yapılan espiri ortamı hep gevsetiyor en güzel yanı da bu olsa gerek

papatya67
19-10-07, 13:07
KURTLAR VADİSİ TERÖR–2 ZİRVEDE

18 Ekim Perşembe akşamı, yayınlanamayan 2. bölümüyle ilk kez izleyicisiyle buluşan Kurtlar Vadisi Terör dizisinin 2. bölümü, ratinglerde zirvede… İşte Kurtlar Vadisi Terör’ün 2. bölümünün ratingleri…

Kurtlar Vadisi Terör 2. bölümüyle genel izleyicide 12.70 izlenme oranı (rating), 35.70 izlenme payı (share) ile ve AB kategorisinde 11.50 izlenme oranı (rating), 30.10 izlenme payı (share) ile birinci oldu.

Eşref Saati dizisinin ilk bölümü de izleyiciden büyük beğeni topladı ve ilk 4’te yerini aldı. Eşref Saati genel izleyicide 8.30 izlenme oranı (rating), 21.40 izlenme payı (share) ile 2. olurken ve AB kategorisinde 8.40 izlenme oranı (rating), 21.40 izlenme payı (share) ile 4. oldu.

http://www.kurtlarvadisi.com/

papatya67
19-10-07, 13:20
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
18 Ekim 2007 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Kurtlar Vadisi Teror [net] Show 11,50 30,10
2 Annem [net] Kand 10,50 29,60
3 Kavak Yelleri [net] Kand 10,30 25,70
4 Esref Saati [net] Show 8,40 21,40
5 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 6,50 21,30
6 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 6,10 19,90
7 Spor Gundemi Kand 5,50 15,90
8 Elveda Rumeli [net] Atv 5,30 13,20
9 Tatli Bela ''fadime'' [net] Star 4,90 12,50
10 Atv Spor Haberleri Atv 4,20 12,20

Total
18 Ekim 2007 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Kurtlar Vadisi Teror [net] Show 12,70 35,70
2 Esref Saati [net] Show 8,30 21,40
3 Kavak Yelleri [net] Kand 8,20 20,90
4 Annem [net] Kand 7,70 24,20
5 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,60 18,20
6 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,90 15,90
7 Tatli Bela ''fadime'' [net] Star 4,50 11,90
8 Spor Gundemi Kand 4,30 12,70
9 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 4,20 14,30
10 Elveda Rumeli [net] Atv 4,20 10,60

Sımarık Cadı
19-10-07, 13:27
cok güzell bi bölümdü...keşke hep törer werilse...

kvp pusuyu bukadar sewmiyorum...arada bir izliyorum...ama kvp terör mükemmeldii...

reytinglerde süperr zatenn...üçüncü bölümüde olsa keşke...

:img-yes::img-yes:

dalya
19-10-07, 13:44
Ben ilk bölümü cok begenmistim ve ikincisiyi yayinlanmiyor diye cok üzülmüstüm + kizmistim. Gercekten cok etkileyici bir bölümdü.. Ilk bölüm kadar olmasa da.
Bence KVT KVP'den cok daha enteresan. KVTnin devam etmesini isterdim acikcasi..

mc_merve
19-10-07, 13:56
reytinglerde pek sasirmadim hatta dusuk bile gelmis neyse onemli degil

ben pana filmi birkez daka kutlarim boyle bir dizi bize izlettirdikelri icin tabi gelrinin magdurlara gitmesi ayri bir sevinc

papatya67
19-10-07, 15:21
Kurtlar'dan süper hasılat

İzleyiciyi ilk kez reklamlara sevindi. Kurtlar Vadisi süper hasılat yaptı.
Şehit ailelerine destek kampanyası dolayısıyla ekrana gelen Kurtlar Vadisi Terör, müthiş bir reklam topladı. Dizin her 20 dakikada bir reklama gitti. Belki de ilk kez reklamlar izleyeni bu kadar çok mutlu etti.

http://img178.imageshack.us/img178/6986/47823mg1.jpg

19 Ekim 2007 Cuma 15:12

En çok reklam alan dizelerin başında gelen Kurtlar Vadisi, dün gece rekor sayıda reklam aldı. Şehit ailelerine yardım kampanyasına verilecek olan reklam gelirinin 2 trilyon civarında olduğu bildirildi. Diziye reklam veren firmalar da gelir şehit ailelerine verileceği için özel ilgi gösterdiler.

Dizinin reklam aralarında ise SMS kampanyası ile bağış yapılması çağrısı yapıldı. Polat Alemdar karekterindeki Necati Şaşmaz'ın yaptığı çağrı ile SMS bağışlarının da bir hayli yoğun olduğu bildirildi.

Dizinin bir gecede topladığı bu paranın tamamı şehit ailelerine yardım kampanyasına akıtılıyor. Dizinin yapımcısı Bahadır Özdener, Show TV'deki gösterimden ücret talep etmedi.

Özdener, Kurtlar Vadisi Terör'ün üçüncü bölümünün ise asla çekilmeyeceğini söyledi. Dizi kaldığı yerden "Pusu" bölümü ile devam edecek.

KAYNAK:İNTERNETHABER

Elif Polat
19-10-07, 15:39
arkadaslar show tv kedi olali bi fare tuttu.cok mutlu oldum gercekten.hele hani seherin annesi sehere diyo ya bi ana ne olsa evladinin öldügüne dayanamz.ama baska bi ananin üzülmesindense,dilerim can almadan ölesin.orasi bitirdi beni yaa.insanin cocugunun vatan haini olmasi cok kötü bisey.allah kimseye vermesin.

mc_merve
19-10-07, 15:44
aslinda pek konusulcak konu yok hakkinda sadece bu kadarlikti ama gine herseyiyle cok iyiydi umarim pana film bir sekilde teror konusunu tekrra isler sinemada cok guzel olur mesala

efran_albatros
19-10-07, 19:06
kurtlar vadisi terör gerçekten çok güzeldi.keşke bu dizi devam etse pusuda güzel ama kvt yi daha çok sevdim.reklam gelirlerinin şehit ailelerine gidecek olmasıda güzel.umarım hep böyle devam eder.dizilerin milletimizin hayatında ne kadar çok zamana sahip olduğu ve ne kadar ilgi gördüğü malum umarım dizi yapımcıları bunu iyi kullanırlar ve ellerindeki bu kozu toplumsal yaralara parmak basarak ve merhem olarak kullanırlar.kurtlar vadisi ekibinin bu davranışı diğerlerine de örnek teşkil eder İnşallah.

columba35
19-10-07, 19:23
Herkes aynı fıkırde zaten bencede yazık olmus dızıye.Kvp yı de severek ızlıyorum ama bazen ızlerken sıkıldıgım oluyor.Aksam kvt yı ıse acıkcası nasılsa devam etmiycek diye izlememeyi dusunuyordum ama evdekiler izliyordu bende biraz bakayım dedim ama koltuga yapısmısım.Superdi kısacası.

efran_albatros
19-10-07, 19:46
gerçekten çok güzeldi dünkü bölüm.çokta heyecanlı bir yerinde bitti.bu dizide kvp ye nazaran daha az karakter var ve bu daha iyi.kvp de bilmem kaç tane aile vardı.ayrıca senaryonun tıkandığını düşündüğüm yerler oluyordu.açıkçası kvt nin malzamesi daha sağlam ve daha güçlüydü yazık oldu diziye.ayrıca bu dizinin kaldırılmasını isteyen ve zararlı, ayrılıkçı bir dizi olduğunu iddea edip bu diziyi yayından kaldırtanlarda sonrasında şehit ailelerine böylesi bir yardıma vesile olduğunu görüp utanmışlardır umarım.
dizideki tüm iyi diye nitelendirilebilecek karakterlerin (baştada polat alemdar geliyor) iki lafından biri bu topraklarda yaşayan türkte kürtte kardeştir.ama buna rağmen bu dizi için ayrılıkçı mesajlar veriyor denildi.ben o insanları vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum diyecek hiçbirşey yok.

yakamoz16
20-10-07, 13:41
Diziye yorum yapma fırsatını daha yeni bulabildim...

Öncelikle mükemmel bir bölüm izledik ve bu bölümde reklamlar ilk defa izleyiciyi bu kadar sevindirdi her reklamda gülümsedim diyebilirim..
Reytingler bence düşük gelmiş daha iyisi olabilirdi..
Pana film'le gurur duyuyoruz harika ,örnek bir iş yaptılar..

Ahh keşke dizinin 3. bölümünü hatta 4.5.6 diye tüm böümlerini izleyebilme imkanımız olsaydı bu dizinin yayından kaldırılması büyük bir utanç Türkiye için.
Bunu bu bölümde daha iyi anladık.
Ayrıca dizinin yayından kaldırılmasının gerekçelerininde ne kadar saçma olduğu göz önünde.

Yazık çok yazık..

papatya67
20-10-07, 23:13
Bu dizinin nesini yasakladınız?

Sanki yıllardır gazetelerde, haber bültenlerinde binlerce gencimizin şehit haberlerini dinlemiyormuşuz, okumuyormuşuz gibi... Sanki Türkiye’nin kan döken, can yakan, çocukları babasız, anaları evlatsız bırakan bir terör, bir PKK sorunu yokmuş gibi... Sanki bu memlekette her şey toz pembeymiş de, bu huzurlu ortamı Kurtlar Vadisi ekibinin çektiği bir dizi bozacakmış gibi yaptılar. Sütliman giden hayatımızın dibine sanki bu dizi bomba koymuş gibi davrandılar. Teröre yasak koyamayanlar, tutup Kurtlar Vadisi Terör’ü yasakladılar.

Büyük hata yaptılar

Yasaklanan ikinci bölümü seyredince iyice emin oldum, büyük hata yaptılar. Boşu boşuna çok kritik bir devlet kurumu olan RTÜK’ü yıprattılar. Boşu boşuna 2007 yılında hepimize sansür kabusunu hatırlattılar. İşte sonunda hep beraber izledik dizinin yasaklı bölümünü. Sorarım size gerçek hayatta olmayan bir şey gördünüz mü? Bunun nesini sakıncalı buldular acaba diyorum kendi kendime. Evlatları için ağlayan o anayı mı, gececik çocukları ateşe atan eşkıyayı mı? Güneydoğu’da akan kanın arkasında dönen dolapların anlatılmasını mı? Üstelik 2 trilyon lira civarında yardım toplanmış Mehmetçik için dizinin özel bölümünde.

Şimdi söz sırası sizde, çıkıp bu sorulara cevap verin Sayın RTÜK Başkanı. Tekrar ve inatla ve cevap alıncaya kadar soracağım. Okurlar şahidimdir, bu işin peşini bırakmayacağım. Milletin başına yıllardır bela olan bir konuyu işleyen diziyi neden aba altından sopa göstererek yasakladığınızı anlatıncaya kadar aynı soruyu tekrarlayacağım.

Yürekler dağlandı

Kurtlar Vadisi Terör’ün ekrana geldiği gece, atv’deki Siyaset Meydanı’nda şehit aileleri ve gazilerimiz vardı. Anlattıkları, içinde bir parça insanlık kalmış, vicdan kalmış herkesin yüreğini dağladı. Ama gururla bakıyorlardı kameralara. Evlatlarını, kocalarını, babalarını, kardeşlerini şehit vermişlerdi bu topraklara. İçlerinden birisi de İbrahim Astsubay’dı. İki kolunu dağlarda bırakmıştı. Gencecik, aslan gibi bir adam İbrahim Astsubay. Siz bakmayın konuşurken gözyaşı döktüğüne. Eşkıyayı görsün, yine o koşar üstlerine en önde.

Terör belası bitecek

Biliyorum ülke olarak çok ciddi günlerden geçiyoruz. Dağlara 40 bin can bıraktık, şimdi oraları terörden temizlemeye gidiyoruz. Bu terör belası elbette bitecek. 1000 yıldır bu topraklarda yaşayan bu millet, elbette teröre de gereken cevabı verecek. Bu günler tarihe geçecek, biliyorum. Ve tarih sizden de söz edecek Sayın RTÜK Başkanı. Herkes, yaptıklarının hesabını gün gelecek tarih sahnesinin önünde verecek. O yüzden aynı soruyu şimdi bir kere daha soruyorum; Sayın RTÜK Başkanı ne dersiniz? Çıkıp hemen bütün Türkiye’den özür diler misiniz? Sayın Başkan, neredesiniz?..

MEMET GÜLER
KAYNAK:VATAN

papatya67
20-10-07, 23:15
Polat Eşref'lerle yarıştı...

Show'da ilk kez önceki akşam yayınlanan Eşref Saati adlı dizinin tutacağını iddia etmiştim. Nitekim ilk bölümü 21.40 izlenme payı ile Kurtlar Vadisi Terör'ün ardından ikinci oldu. Yani Perşembe akşamı Polat Alemdar, iki kabadayı Sarı ve Kara Eşref'lerle reyting savaşına girdi... Yeni başlayan diziler genelde beş-altı hafta sonra kendini gösteriyor. İlk günden bu kadar izlendiyse Eşref Saati, bunun sonrası tufan demektir... Pana Film Kurtlar Vadisi dizisiyle piyasada yer edindi, onun sayesinde başka projelere de imza attı. Ancak aynı başarıyı yakalayamadı. Ancak Kurtlar'ın kredisiyle kanallarda sürekli yer edindiler. Şimdi ellerinde Eşref Saati gibi kaliteli bir dizi var. Pana Film tv sektöründe gücüne güç kattı. “Ağır ağabeylerin yanı sıra farklı bir tarzda, komedide de varım “ dedi...

Kurtlar Vadisi Terör'ün de yayını durdurulan ikinci bölümünü bedava yayınlatarak büyük jest yaptılar. Dizinin tüm reklam gelirlerinin terör mağdurlarına bırakılması da ince ve güzel bir düşünceydi. 12 reytingle hem totalde hem de ab grubunda birinci oldu dizi

20 ekim 2007
BEKİR HAZAR - YENİŞAFAK

papatya67
20-10-07, 23:21
İki kere şaşırdım!

20.10.2007
TUNA SERİM

BİRBİRİNDEN garip olayların yaşandığı bir ülkede 14 yıl arayla öyle bir şaşırdım ki, sormayın. İlk şaşkınlığımı 1993 yılının Şubat ayında yaşamıştım; hani Atatürk düşmanı, zararlı diye çatır çatır yakılan Yorgun Savaşçı dizisi var ya, onun elde kalan tek ve soluk kopyasının gösterildiği gece...Korunması bile yasaklanan bir dizinin çok-çok-çok zararlı olması gerekirdi, ama değildi, üstelik gösterim öncesi yeniden denetime girmiş ve tek karesi bile zararlı, uygunsuz bulunmamıştı...Kemal Tahir’in aynı adlı eserinden dizi haline getirilen Yorgun Savaşçı, genç subayların Türkiye’yi kurtarma çabalarını anlatıyor, her bölüm, Ata’nın nutkundan alınan sözlerle başlıyordu, yani yakacak kadar ileriye giden sansürü haklı çıkartacak tek bir söz, tek bir kare yoktu. Ve 14 yıl aradan sonra yeniden şaşırdım, bu defa 2006’da yasaklanan ve 2007 Ekim ayında bir defaya mahsus, o da terör şehitlerine yardım amacıyla gösterilen Kurtlar Vadisi Terör dizisinin ikinci bölümünü izlerken... Sansürlenen, yasaklanan, kaldırılan dizide şiddet yok, tahrik yok; adeta terörün nedenlerini açıklayan dramatik bir belgesele benziyor... Kurtlar Vadisi Terör’ü dikkatle izledim, bir sorun olabilir mi, gözden mi kaçırdım diye; bulamadım. Dizide ayrımcılık yoktu, sen-ben yoktu, kötü olanın terör olduğunu anlatılıyordu, kendi yandaşlarına bile acımayan terörün iç yüzü gösteriliyordu. Verilen mesaj; kardeşin kardeşle barışması, sevginin her şeyin, her anlaşmazlığın üstesinden gelebileceğiydi...Ve Türkiye’de bu dizi yasaklandı, ta ki vatan evlatları onar onar şehit düşene, öfke ve acı boğazlarımızı tıkayana kadar... Siz siz olun yasakçılığa karşı durum, 14 yıl arayla gördüğüm iki örnek bunu ispatlıyor; Yorgun Savaşçı ve Kurtlar Vadisi, yurtsever dizilerdi, bu ülkenin kötülüklerle savaşarak ayakta kalabileceğini anlatıyorlardı ve ikisi de yasaklandı, üstelik biri yakıldı...Şaşırmakta haksız mıyım?
Susturamadılar
EMİN Çölaşan gündemi belirliyor, onunla söyleşi yapan kanallar gelen yoğun istek üzerine tekrar yayına giriyorlar, bazı kanallar bu savaşçı gazetecinin ekrana çıkmasını yasaklıyor, ama susturamıyorlar. KANALTÜRK’ te yayınlanan Emin Çölaşan söyleşisi, Aydın Doğan’ın katılımıyla daha da renklendi, milli maç gecesi yayınlanmasına rağmen büyük izleyici buldu, izleyemeyenler kanalın telefonlarını kilitleyip, tekrar yayın istediler, program ertesi gün, hem de en çok izlenen saatte yayına girdi, yine izleyici rekoru kırdı. SKY Türk, Çölaşan’la ilk konuşan TV’ydi, ondaki söyleşi de kulaktan kulağa yayıldı, dün gece bu programın tekrarı yapıldı, yine yoğun istek üzerine. Ve Fox TV, Objektif programında konuşacağı söylenen Emin Çölaşan’ı yayından çıkardı, sesini kesmek istedi...Ne demeli; düşüncenin, haklılığın önü kesilemez, biri yayınlamazsa diğeri yayınlar, artık iletişim döneminde olduğumuza göre engeller yıkılır...
Yedi Kocalı Hürmüz gibi
EŞREF Saati başladı, bence dizi, geleneksel Türk tiyatrosunu andırıyor, Yedi kocalı Hürmüz gibi, ama daha erkeksi, daha maço...İki Eşref’in onur ve erkeklik savaşı günümüz gençliğine garip gelebilir, ama biz böyle bir toplumduk, onur her şeyin öncesinde gelirdi, sonra onuru unutup çağdaş olmaya sıvandık ve kaybettik... Bence bu diziyi izleyin, en azından unutulan değerleri hatırlayın, iki Eşref’in saflığına gülümseyin.
Aman unutulmasın!
HELİN Avşar unutulursa, eskisi gibi adından söz edilmezse bundan kimler rahatsız olur? Bence medya yapımcıları onun gibi bir ismi kaybetmekten korkuyorlar; bir-iki haftadır sesi çıkmayınca yardıma CNN Türk’teki Beyaz yetişti, bilgisayar kullanımıyla ilgili bir programa konuşmacı olarak davet etti! Helin Avşar, CNN Türk gibi bir kanala hayırlı olsun...
Hasan Kaçan hep aynı
EKMEK Teknesi dizisinde en sevilen bölüm Hasan Kaçan’ın dünya ve olaylar üzerine yaptığı söylemlerdi. Fesupanallah’ta Hasan Kaçan yine aynı rolde, ona buna bilgece sözler edip, ilgiyi artırmaya çalışıyor, ama tekrar ilki gibi olmuyor...
Ve günden kalanlar...
Mehmet Ali Birand’ın sınır ötesini önemsemeyen yayınları devam ediyor, perşembe gecesi Irak’taki üç-beş kişinin “Türkiye gelmesin” gösterisini önemli haber gibi sundu...TV8’de Bosh firmasının sunduğu Çevre Günlüğü’nü izledim. Programda hem çevre bilinciyle ilgili uyarılar vardı, hem de Türkiye’den görüntüler. Kızıl akbaba da, birbiriyle dost olabilen kurt yavrusu ile Kangal köpekler de harikaydı. Kurtlar Vadisi dizisine reklâm veren 66 firma en akıllı işi yaptılar, hem ürünleri tanıtıldı, hem de ödedikleri para terör şehitlerine gitti...

KAYNAK:TERCÜMAN

sarıseren
21-10-07, 11:10
Zap'tiye
Kurtlar Vadisi: Terör dizisi PKK'nın gizli yüzünü adeta bir "decoder" gibi çözüp, deşifre etti. Bu haliyle bir diziden çok, "belgesel" kıvamındaydı. Birer kopyasının Bush'a, Maliki'ye ve Avrupa Parlamentosu'na gönderilmesini öneriyorum.

Yüksel Aytuğ/Sabah

levoo
21-10-07, 13:58
Bugün yine bir sürü şehit verdik :(

Kurtlar Vadisi Terör dizisinin 1. bölümünde söylenmedi mi geçen şubat ayında "Büyük bir hazırlığın içersindeler" diye ya bu dizi nasıl yasaklanır nasıl ya!!!

yalcinersonmez
21-10-07, 14:26
Way be!!! ne kadar haber çıkmış hepside olumlu bizden yana...tebrikler yazarlara!!!

Şimdi Gelelim Mantık Hatalarına;

Arkadşlar KVT'nin 2. Bölümünde Şimdilik 1 Tane Mantık Hatası Bulundu Oda;

Polat Örgüt Elememanlarını anlattığı zaman 70'li zamanları gösterdiler. Sedo, Cemo bide Adını Unuttum O kadın... Hep beraber yürüdüklerinde Polis Huviyet Kontrolü yaptı, Cemoyla Sedo kimliklerini Çıkardığında kimlikler tek sayfa halindeydi Fakat 70'li yıllara göre kimliklerin Tek sayfa halinde değil defter Halinde Olması Gerekirmiş...Bence Bariz Bir Hata!

Birde Arkadaşlar Bir çoğounuz düşünüp Mantık Hatası olarak Yorumladığınız bir şey var;

Abdülhey Polatın Arkasında olmasına Rağmen Silah Çıkardığını Nerden Biliyordu??!

Bu soruya Benim Yorumum ise şöyle: Polatla Abdülhey Devlet Tarafından Stratejik Eğitim aldığı için Polat Abdülün Yedek Silah taşıdığını biliyordu ve Abdülheyin Yeded Silahı Çıkaracağınıda Tahmin Etmişti, Ama bu işin 2. Planda Kalan Tarafıydı...Polatın Asıl Amacı Abdülün silah çıkardığını bildiği olsun bilmediği olsun, Seher'in Dikkatini Dağıtıp Silahı Elinden Almaktı ve başarılı da oldu...Bence bu bir mantık Hatası Değil Yanılmacadır...

Te QuIeRo BoRaN
24-10-07, 21:44
kurtllar vadisi terörün birinci bölümüne baktim sadece ama gercekten süper bi bölümdü tvden gözümü ayiramadim sanki sinemada gibiydi cok kaliteli ve heycanliydi ama yayindan kaldirilidigini ögrendikten sonra bidaha baslicagibni zannetmezdim ikinci bölüme bakamdim ama eminim oda cok heycanli bi bölümdür:img-wink::img-yes:

yakupoglu61
26-10-07, 00:39
bu akşam pusuda yine gerçekleri öğrendik ancak terörün daha
ilgi çekici, sürükleyici bir konusu vardı. Teşke yakın bir zamanda filmini yapsalarda izlesek...