Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Bölüm Yorumları 5
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[ 10]
arkadaşlar özet ne zamn çıkar acaba bilgisi olan varmı
canım özet genelde kanaldnin sitesine cuma günleri geliyor...
cuma günü özeti ilk kanaldnin sitesine göre bilirsin zaten burayada ekleniyor...
bugünkü tekrar 41. bölüm tekrarıydı süper bi bölümdü herzman ki gibi
bugünkü bölümde zeyneple murat hafta sonu tatiline gittiler muhteşemdi odada sahillde harikalardı muratın ısrrala sonra napcaz sorusu süperdi oda
"sonra napcaz buluruz yapcak bişeyler " sahildeki konuşmalrıda süperdi "birde çocuk ne çacu sen zaten çocuksun kocaman bi çocuk" hehe:img-hyste yaa bu hasan ne biçim konuşuyo asım abinin özel siparışı falan sinir oldum az kaldı zaten yok olcaksınız ohh:D:D:D
çok az kaldı dügün bölümüne hala ilk günkü gibi heyecan yapıyorum yaa
GaMzE_BiLqE 01-05-08, 18:24 canım özet genelde kanaldnin sitesine cuma günleri geliyor...
cuma günü özeti ilk kanaldnin sitesine göre bilirsin zaten burayada ekleniyor...
bugünkü tekrar 41. bölüm tekrarıydı süper bi bölümdü herzman ki gibi
bugünkü bölümde zeyneple murat hafta sonu tatiline gittiler muhteşemdi odada sahillde harikalardı muratın ısrrala sonra napcaz sorusu süperdi oda
"sonra napcaz buluruz yapcak bişeyler " sahildeki konuşmalrıda süperdi "birde çocuk ne çacu sen zaten çocuksun kocaman bi çocuk" hehe:img-hyste yaa bu hasan ne biçim konuşuyo asım abinin özel siparışı falan sinir oldum az kaldı zaten yok olcaksınız ohh:D:D:D
çok az kaldı dügün bölümüne hala ilk günkü gibi heyecan yapıyorum yaa
bnde çok heycnm yapimm ne olcanıı bilimm ama hala klbm güm gümm atii snki onlara bişi olckmış gibi hepp şuu asım pisliği yüzündn gldii o kdr şeyy bşlarınaa ayy zeynebim bnm ya ne kdr bunalıma grmştii hm hycnlanıım o bölmler glck die hmde üzüliimm:(
bnde çok heycnm yapimm ne olcanıı bilimm ama hala klbm güm gümm atii snki onlara bişi olckmış gibi hepp şuu asım pisliği yüzündn gldii o kdr şeyy bşlarınaa ayy zeynebim bnm ya ne kdr bunalıma grmştii hm hycnlanıım o bölmler glck die hmde üzüliimm:(
valla aynı şekillde canım yaa tekrar bölümleri izlerken bile sanki kalbim boğazımda atıyoo çok heyecan yapıyorum..
ayy sezon finalinden sonra ki bölümde çok heyecanlı valla şimdi bile heyecan yapıyorum neolacagını ne oldugunu biliyorum ama heyecandan ölcek gibi oluyorum..yasrinki bölümde saldıraya ugrayacaklar dumanda ölüyor ohh iyi oldu:img-hyste
hele murat hastanede zeynep abi zeynepe bişey olmasın diye yere bayılınca anam anam hüngür hüngür alamıştım o bölümde benn..
GaMzE_BiLqE 01-05-08, 18:45 valla aynı şekillde canım yaa tekrar bölümleri izlerken bile sanki kalbim boğazımda atıyoo çok heyecan yapıyorum..
ayy sezon finalinden sonra ki bölümde çok heyecanlı valla şimdi bile heyecan yapıyorum neolacagını ne oldugunu biliyorum ama heyecandan ölcek gibi oluyorum..yasrinki bölümde saldıraya ugrayacaklar dumanda ölüyor ohh iyi oldu:img-hyste
hele murat hastanede zeynep abi zeynepe bişey olmasın diye yere bayılınca anam anam hüngür hüngür alamıştım o bölümde benn..
aynen cnm yaa böyle içim yndıı snkii çok tuhff oldumm resmnn hm üzüldmm hm bşka bişi iştee yaaa ne kdr aşık oldukları blli brbirlerine!
ayy bende cok kötü olmustum o bölümde yüregim agzımda izlemiştim bütün bölümü:img-cray:
bugunku tekrar bölümü çookk seviyorum yaa..41.bölüm..özellikle z-m sahneleri çokk güzell:img-in_lo
ayy bende cok kötü olmustum o bölümde yüregim agzımda izlemiştim bütün bölümü:img-cray:
bugunku tekrar bölümü çookk seviyorum yaa..41.bölüm..özellikle z-m sahneleri çokk güzell:img-in_lo
ben o bölümde çok acayiptim ben çok ağlamıştım hem bölümün heyecanından hemde zeyneple murata bişey olcakdiye hele zeynepi öle kanlar içinde görünce bitmiştim ağlıyordum bide enginin evini görünce zaten ağlıyordum onu görünce iyice şoka girdim ve bittim sakinleşememiştim neyse..
eet özgecim ya bugünkü tekrar bölümüde harikaydı hele zeynep muarat sahneleri süperdi yaa şiledeki otelde balkonda konuşmalrı kumsalda ateşin etrafında oturarak konuşmalrı süperdi.. "ne çocugu sen kendin çocuksun zaten kocaman bi çocuk daha seni büyütcez:img-hyste"sen çocuga bakarsın ben kendi kendime büyürüm:img-hyste:img-hyste ondan önceki arabadakilerde süperdi nezamandır agzımdaydı bu bölümdeki murat zeynep sahnelerindeki replikler
muratın dedigi sözler "adamın biri bana kafayı takmışsa ve ceza evi yerine hastanede yatıyorsa benle beraber herkes telikdeyse ben odamı düşünürüm zeynep hemde öle bi düşünürüm ki" dediginde bayılıyordum yaa hele otelde "sonra napcaz gecenin ilerleyen saatlerinde"buluruz yapcak bişeyler:img-hyste" süper ötesi bi bölümdü:happy0064:happy0064:happy0064
ben böyle sahnleri özlediiiiiiimmm:img-cray:
bugün özet günü ve be çatlayabilirim artık bu hafta dolu dolu zm sahneleri istiyoruz:love05: mümkünse engin ve seyhansız:img-pilot
GaMzE_BiLqE 02-05-08, 08:41 bugün özet günü ve be çatlayabilirim artık bu hafta dolu dolu zm sahneleri istiyoruz:love05: mümkünse engin ve seyhansız:img-pilot
kesinlklee seyhan ve negini görmk istemiyoruz hoşş her gösterişlerinde ya öpüşüolar yada öpüşmek üzerelerr onlar yüzünden murtla zeynebe hsrt kldık yaaa!
zaten evli olanlar z-m olmasına rağmen s-e kadar çok öpüşmüyolar valla. bence onlar biran önce evlenip seyhanın ailesinin yanına yurtdışına yerleşsinler...
zaten evli olanlar z-m olmasına rağmen s-e kadar çok öpüşmüyolar valla. bence onlar biran önce evlenip seyhanın ailesinin yanına yurtdışına yerleşsinler...
valla yaa zeynep muratmı evli yoksa seyhan enginmi anlamadım ben muratla zeynep evli olmasına rağmen bukadar
öpüşmüyolar yaaa...
taam.. öpüşüyorsunuzda yaa her bölümde de olmaz ki seyhanla engin sevgili oldugundan beri her bölüm maşallah yani.. kesinlikle s-e evlenim seyhanın ailesinin yanına yurtdışına yerleşsinler kesinlikle...
ayy valla ya vıcık vıcık ıııyyy artık mide bulandırıyolar bencede çok mantıklı hanımlar yurtdışına gitsinler eğer giderlerse gittikleri bölümü dünya e-s dan kurtulma bayramı ilan edecem :img-hyste:img-hyste
eet özgecim ya bugünkü tekrar bölümüde harikaydı hele zeynep muarat sahneleri süperdi yaa şiledeki otelde balkonda konuşmalrı kumsalda ateşin etrafında oturarak konuşmalrı süperdi.. "ne çocugu sen kendin çocuksun zaten kocaman bi çocuk daha seni büyütcez:img-hyste"sen çocuga bakarsın ben kendi kendime büyürüm:img-hyste:img-hyste ondan önceki arabadakilerde süperdi nezamandır agzımdaydı bu bölümdeki murat zeynep sahnelerindeki replikler
muratın dedigi sözler "adamın biri bana kafayı takmışsa ve ceza evi yerine hastanede yatıyorsa benle beraber herkes telikdeyse ben odamı düşünürüm zeynep hemde öle bi düşünürüm ki" dediginde bayılıyordum yaa hele otelde "sonra napcaz gecenin ilerleyen saatlerinde"buluruz yapcak bişeyler:img-hyste" süper ötesi bi bölümdü:happy0064:happy0064:happy0064
ben böyle sahnleri özlediiiiiiimmm:img-cray:
ahh ahh... bende cok özledim böyle sahneler görmeyii:icon_sorrmaalesef artık göremiyoruz:icon_sorr
özetimiz hala gelmemiss:icon_sorrumarım biran önce gelirr vee umarım z-m vardırr
evet yaa özet hala gelmedi :( meraktan ölücem. umarım z-m sahnesi vardır. senaristler duyun sesimizi s-e çifti out, z-m çifti in....
Kadir_Reis 02-05-08, 13:55 Arkadaşlar Z-M Çifti Kim ögrenebilirmiyim,ayrıca dizinin özeti daha gelmedi bence aksamı bekleyelim aksam eklerle ayrıca komiser mesut köprü karakolunda çok iyi rol arkadası Suat Sungur'la birlikte iyi bir oyun çıkarıyorlar ya
arkadasim z-m zeynep-mmurat oluyorr..
ozetd e hala yokk
ozet gelmıs zeyno saol cnm ekledın ıcın aaa z-m yok ama yaaa tum ekıp rehın alınıomusss we tehlıkı felen dıolar yaaa ozetteee yaaa zeynep war murat warrr offfff ali war mesut husnu rıza yaaaaaaa bısey olmaz gercı ama genedee..............
suatlar gene yapıcaklarını yapıolar yaaa bıran once fragman cıksın yaaa
oleyy özet gelmişş
ekibe büyük baskın war enginin ekibe girdiği gibi bişey inş. bu seferkinde cıkar :D
hüsnünün cocukları gene ne yapacaklar bakalım bide fragman cıksa tam olacak
özetimiz gelmişş:happy0064
yine çok heyecanlı bir bölüm olacak.. önce muratı rehin alıyorlar galiba resimden öyle anlaşılıyor.. sonra da bütün ekip rehin..:icon_sorr
öff bir kere de engin bir hata yapsa ya da başına birşey gelse.. sonra da bunalıma girip buralarda duramam artık deyip amerikaya dönse.. amaan uçtum ben yine.
zeynep-murat ve ali-pınar yok her zamanki gibi özette.. yine fragmanı bekleyeceğiz.:icon_sorr
şu kamil nasıl yardımcı olacak bakalım mesutun işine? önceden bora için falan mı çalışıyordu acaba? ne olursa olsun dönsün artık mesut ekibe...
şu öpüşme meselesine gelince. beni rahatsız eden öpüşmeleri değil inandırıcı ve samimi olmamaları. yoksa murat ve zeynep de öpüşürdü kimse rahatsız olmazdı... murat zeynep evli, ali pınar nişanlı (ki daha hiç öpüşmediler) ama engin seyhan her bölüm cak cuk... belki de öpüşünce inandırıcı olduklarını sanıyorlardır kim bilir.. biz ne desek boş nasılsa:icon_whis
özet gelmiş mesut olsaydı kızdırıdı adamları gülerdik azcık:img-hyste bencede dönsün mesuuut :icon_sorr
hanımlar 2 haftadır a-p var inş bu haftada z-m :img-in_looluur şöle ormantik ormantik tarzanla ceyn izleriz inşallah:img-hyste:img-hyste
e-s olmasında :img-hyste(allahım olmaz inş amiiin :) )
GaMzE_BiLqE 02-05-08, 17:32 özet gelmiş mesut olsaydı kızdırıdı adamları gülerdik azcık:img-hyste bencede dönsün mesuuut :icon_sorr
hanımlar 2 haftadır a-p var inş bu haftada z-m :img-in_looluur şöle ormantik ormantik tarzanla ceyn izleriz inşallah:img-hyste:img-hyste
e-s olmasında :img-hyste(allahım olmaz inş amiiin :) )
amin canım aminn!ya bi trülü o çifte ısınamdım nedense inandırıcı glmio bana herşy bianda oldu bitti ne ara sevgili olduklarını bile anlyamdım ya hatrlıomusnz hani bi müfettiş vardı bayans arı saçlı tatlı kaçıklardada sanırım oynuoduu kızı fln vrda İstanbulda arkaşlarıyla yatakhaneden fln kçıolrdı nyse siz anladınız km olduğunu mesela o olsydı süper olurduu ama seyhan inandırıcı glmio bana o kadın çok şeker çok tatlıydı ya durduk yere çıkrdılrr şimdi seyhana bi trlü alışamıorumm!
ohh sonunda özet geldi yanii ama yine z-m yok:icon_sorrbu yetmiyomus gibi bide ekibimiz rehin alınıyomuss:icon_sorr tek güzel haber mesutla ilgili:happy0064 davada işine yarayacak bi şeyler olucakmıss:happy0064hem belki ekibi de mesut kurtarır bi şekilde kim bilir:img-wink:
özet gelmiş mesut olsaydı kızdırıdı adamları gülerdik azcık:img-hyste bencede dönsün mesuuut
hanımlar 2 haftadır a-p var inş bu haftada z-m :img-in_looluur şöle ormantik ormantik tarzanla ceyn izleriz inşallah:img-hyste
e-s olmasında(allahım olmaz inş amiiin :) )
ayy issallah dedigin gibi olurda romantik bişeyler izlerizz:love05:
inş..canım yaa çokk özldm onları romnt sahnlrdee görmeyii eski bölmlere bakım hsret gideriim artıkk
bende öyle yapıyorum canımm..eski bölümlerle yetinmeye calısıyorum:icon_sorr
ayyy umarim fraganfaa muratla zyeebi goruruuzzz....
aminnn
umarım öyle olur yoksa ben meraktan çatlıcamm:img-hyste
GaMzE_BiLqE 02-05-08, 18:05 yya artık mesut gredi dönsün ekibee bu bir, zeynep murat sahneleri artık bol romntk ve çok olsun bu iki,engin ve seyhan artık öpüşmesin bu üç:img-hyste,bide artık juniorr zeynep ya da murat glsin buda dört!çok bişi istemiorum hepimzn ortk duyguları demii!
yya artık mesut gredi dönsün ekibee bu bir, zeynep murat sahneleri artık bol romntk ve çok olsun bu iki,engin ve seyhan artık öpüşmesin bu üç:img-hyste,bide artık juniorr zeynep ya da murat glsin buda dört!çok bişi istemiorum hepimzn ortk duyguları demii!
hiçç çok olurmuu
sana aynen katılıyorum bilgeemm
duygularıma tercüman oldun resmen:good:
Kadir_Reis 02-05-08, 18:28 Ya Ekib nasil rehin alınıyor o kadar özette oyle yazıyor aklıma takıldı mesut geri dönecekmiş keşke suat sungur'da Rıza Baba Ekibine Katılsa
evet bılgecımmm bızı bı duysalar zatenn offf yaaa
z-m a-p sahnesi istiyoruzzz
engın ıstemıyozzz
seyhanda ıstemıyoruzzzzz
romantık sahneler ıstıyoruzzzzz !!!!! heyyy duyunn bızıııı
bölüm gene çok heyacanlı olcak:happy0064
ama anlamadım önce kimi rehin alıyorlar silahın önünde murat var
oyyyyyy yaa daha geçen hafa zeynep silahin önündeydi bu hafada murat
bakalim ne olacak..
yya artık mesut gredi dönsün ekibee bu bir, zeynep murat sahneleri artık bol romntk ve çok olsun bu iki,engin ve seyhan artık öpüşmesin bu üç:img-hyste,bide artık juniorr zeynep ya da murat glsin buda dört!çok bişi istemiorum hepimzn ortk duyguları demii!
kesinlikle bilgecim ortak duygularızmız.. resmen duygularımıza
tercuman oldun tatlım..
özet gelmiş mesut olsaydı kızdırıdı adamları gülerdik azcık:img-hyste bencede dönsün mesuuut :icon_sorr
e-s olmasında :img-hyste(allahım olmaz inş amiiin :)
valla mesut olsaydı adamları çok güzel kızdırırdı ama duyunca tutamaz kimse onu diye düşündük hatta kardeşimle yorum bile yaptık:img-hyste karakol başkomseri izin vermiyormuş mesut sabır sabır çekiyormuş ama dam mesuta aşagılayınca dayanmıyormuş gerilip gerilip bi yumruk atıyormuş sonra direk rıaza babaların aynına diye düşünüp taklit yaptık:img-hyste
ahh inşallah hüsnüyecim yaa dedigin gibi şöle romatik ormantik tarzanb ceyn
oo tam süper olur kanımca hayde bakalımm:)
arkadaşalar yeni bölüm fragmanını izlediyseni kısaca bi anlatır mısız ben hala göremedim çatlıcamm:img-cray:
ah be güzelim olsa dükkan senin yani izlesem çıkmadıki fragman bizdende çatırt die bi ses gelirse şaşırma olurmu:img-hyste:img-hyste
Ozet gelmis.
ozet sadece operasyonlardan basetdiyor, Ekip rehine alinmis inanilmasi zor.
Fragmanı izledim.Ekip büyük bir çatışmanın içinde.Engin yine arabaların üstünde.Sevgilisinide gösterdiler.Zeynep ağaçlı bir yolda köpeği elinde dolaşıyor.Yanında Muratda var.(Özel sahne yalnış hatırlamıyorsam)Ali bu bölüm keskin nişancılığını gösteriyor.Suat koşuşturma içinde.Pınarımı ve Ayla Hocayı göremedim.Aklımda kalanlar bunlar.:img-wink:
evet bılgecımmm bızı bı duysalar zatenn offf yaaa
z-m a-p sahnesi istiyoruzzz
engın ıstemıyozzz
seyhanda ıstemıyoruzzzzz
romantık sahneler ıstıyoruzzzzz !!!!! heyyy duyunn bızıııı
Umarım bu isteklerimiz gerçekleşir yaa geçen bölüm şok geçirmiştim ben z-m hiç çıkmayınca:icon_sorrzaten 2 haftada 1 izleyebiliyorum diziyi o da z-m sahnesi olmayan bölüme denk geldi:icon_sorr
Bill.ghe fragmanı anlattığın için saol
Yine netten izlemek düşecek bana ama olsun fragman nöbeti beni beklerbye
ayyy superr
en basta hep operasyonnn murattt agactann filann atlio gibi ali deee oyleee.. yani ikisiii tarzanlik yapiooo... bire enginn arabnin uzuerndenn yuvarlaniooo hehehe durann arabann
sonra murat zeynep garibi gezdriyorr sahildeee
zeynep garibii tutuyorrr- muratt daa konsuyrduu agzini okuyamadikk
husnuye biri masj yapioo syat da onun sacini basini yoluyor :lol:
suat: gene mi husnuuuuu deyip kosuyor..
en sonunda ekip rehin ainiorr murat yere comelioo baska polis memuru rehin alinioo silahlaaa !! mesut da varr uniformaylaaaa... ama enrde anlamadimm tammm :good:
özeti şimdi okudum.ekip rehin alınıyormuş.nasıl kurtulacaklar acaba.mesut haberi duyunca acaba yardıma mı gidipte kurtaracak.mesut heralde 59.bölümde falan geri dönecek galiba.özetin sonunda bi adamı yakalıyormuş ekip heralde borayla bağlantısı falan var.inşallah kurtulur mesut.odunu vermesini özledik:img-hyste
fragmanı daha izlemedim yeliz,bill.ghe fragmanla ilgili bilgiler için teşekkürler.
En beğendiğiniz operasyon sahnesi
En beğendiğiniz aşk sahnesi
En komik sahneler
En dayanışma sahnesi
En güzel sonla biten bölüm
En ağladığınız sahne
birinizz baslayinnn :img-wink:
En komik sahneler
En dayanışma sahnesi
En ağladığınız sahne
ben başlıyım ozman :)
en beyendigim operasyon:
-asım operasyonu baştan sonuna kadar o bölümler harikaydı:happy0064
-33 bölüm zeynepin kaçırılması
-muratın bıçaklandıktan sonraki sahneler ayy ne bölümdü :)
en komik sahneler:
-zeyneple muartın didişme sahneleri:img-hyste
-çoban ailesi:img-hyste
-suatın hüsnüüüüüüüüüü demesi yetiyo:img-hyste
en dayanışma sahneleri:
ekipten birinin başına bişey gelmesi yetiyor bence ozman bir bilerine okadar güzel morel veriyolar ve hep birlikte dayanışma içine giriyolar 12.bölüm muratın admı öldürmesi ve çocuk birosu..
mesutun başına gelenler...örnekleri çogalta bilirir:)
en güzel sonla biten sahne:
oo benim için çokta ama en çok hoşuma giden 21.bölüm muratın zeynepe yılbaşı hediyesi vermesi o bölüm çok güzel bitmişiti sihir bazmısın sen..sonra çocukların gül getirmesi:):happy0064 :love05:
en ağladıgım sahne
off 44. bölümler sezon finali ve yeni sezon bölümümlerinde ağla ağla kör olmuştum bombanın patlamsından sonra hastanede olna sahneler zeynep kanlar içinde gördügümde gitmiştim ben açmıştım muslukları off off...
- asimin operasyonu
- sekerci hamdi operasyonu
- kerim bafrali opearsyonu - riza baba superdii
- 3.bolumdedki narkotikk operasyonu
- 34.bolum evde iolk gece
- 4.bolum yildiz kaymasi
-14.bolumm at citligi
- 33.bolum - kormsuun senn ?
tumm murat zyenep sahneleri..
En komik sahneler
- cobanlarin sahneleriii
-suatin soeldigi her seyyy
- mesuutunnn gulmesiiii :img-hyste zelihanin erkek arkadasi kismi
- aylinle alay ettikleri zamannn "baykus" :img-hyste
- gazetecii bayannnn "bilekligniz cok guzel " :img-hyste -0 "ben hediye ettim"
- kolun cok guzel eceee:img-hyste
En dayanışma sahnesi
tumm operasyonlardaaa ekibinn birbirne yardim etmesii mesela muratin ekipen uzaklasiirldii zamann cocukk subeee ali ozledik filan diyorduu yaaa sueprdii veya mesutunnn simdiki sahenlerii "uniformali polis amca" herkes yardim emeye calsioo...
2007 yil basiii
ama bence hepsii suepr simdii sonralarii dusunemiyorum :icon_whis
En ağladığınız sahne
-43.bolum sezon finali
-44. bolum yeni sezonnn "yasamkta olmekte ekip isidir"
- mesuutnn saclarni eksitigi sahne
- 7.bolum zyenebin vruulusu
- 16 bolum olmaay nisann ve muratinn bicaklanmasi
asımın yakalanması için yapılşan operasyonlar,
mesutun kamyon şöforu olduğu zamanki operasyon,
ekipin rehin alındığı,
aliyle pınarın hüsnülere yakalanmadan önceki sahne,
zeyneple muratın aşk sahnelerinin hepsini beğeniyorum:good:
En komik sahneler
suatın hüsnü çocukları döverken söylediği babalarına çekmiş sakarlığı lafları,
ekibin ava gittiklerindeki konuşmaları,hüsnünün kuzuyu vurması:img-hyste
alinin pınardan hoşlandıktan sonraki rızababa ile olan bütün sahneler,
muratın giysisini almak için zeyneple kuru temizlemeciye gittiklerindeki muratın arabada uslu uslu bekle deyip zeynebin verdiği cevap sonra zeynebin muratı orada bırakıp arabayla kaçması.
En dayanışma sahnesi
tuncun kanser olduğundaki ekibin mesuta destek olması,murata soruşturma açıldığındaki ekibin moral vermesi,mesutun sürgün olayında yardımcı olmaları.
mesutun saçlarını kestiği bölüm sonu,mesutun bi çocuk vardı yusuf mu neydi onun ortaya çıkması için söylediği sözler sonra yusufun çıkıp annesine sarılması,zeynebin vurulduğu zaman muratın hastaneye götürmesi onun haricinde hepsi güzel ama benim için bu saydıklarım en belki unuttuğumda vardır:happy0064
En ağladığınız sahne
geçen seneki sezon finali,
mesutun saçlarını kestiği,
mesutun tuncun kanser olduğunu öğrendiği,
zeynebin kuyuya atıldığı,
tabi arkadaşlar ağlamadımda üzüldüm:img-wink:
En komik sahneler
En dayanışma sahnesi
En ağladığınız sahne
En iyi operasyon: Asım'ın çökeltilmesi:)
En ağlanan bölüm:Mesutun oğlu için saçlarını kısacık kesmesi :icon_sorr
Diğrleri hakkında yorym yook:)
En komik sahneler
En dayanışma sahnesi
En ağladığınız sahne
en iyi operasyon
44. bölüm asımın sonu
3. bölüm narkotik
11. bölüm insan kaçakçılığı
en beğendiğim aşk sahneleri
aslında yazacak çok şey var ama hiçbiri arasında ayrım yapamıcam bütün zm sahneleri
en komik sahnelerbence merkezde ekibin konuşmaları ve mesutun sorguda odunu vermesi vazgeçilmezim
en dayanışma sahnesiengin ekibe katıldığında mesut:" ben sırtımı yaslayacağım, canımı emnet edeceğim insana güvenmek zzorundayım demişti ya işte her operasyonda birinin hepsi adına canını tehlikeye atması
en güzel son
21. bölümü hatırladım da muratın o aşk kokan sürprizini asla unutamam
en çok ağladığım sahne43. sezon finali patlama
41. bölüm zm vurulacaktı az kalsın
ve zm her kavga ettğinde ya da onlara ne olursa ben ağlıyorum:img-cray:
[QUOTE=yeliz123;6881936]En beğendiğiniz operasyon sahnesi
En komik sahneler
En dayanışma sahnesi
En ağladığınız sahne
en beğendiğim aşk sanesi
tabikide zeynep ve muratın tüm sahnelri
en kkomik sahneler
suatın sahneleri
yeni ev aldıkları zamn yani emlekçı çocuğun eve getirdiği kızın zeynepe seninmi demesi ve zeynepin benim demesi (aslında çok varda saymekla bitmez)
en dayanışma sahnesi
zaten sürekli birinin başına bişey gelse birbirlerine destek oluyolar eeeyaşamkata ölmekte ekip işidir demedi boboşuna rıza baba
en güzel sonla biten sahne
valla z-m çiftiyle biten her sonu seviyorum bide bütün ekipin birarada yürüdüğü sahnelri beğeniyorum bide 8. bölüm zeynepin vurulduğ son
en üzüldüğüm sahne
sezon finali
mesutun saçlarını kesmesi
zeynepin vurulması
en güzel sahnelr
asımın opresyonu
4. bölüm zeynepin adamı vurması
mestun kaçırıldığı opresyon
ekipin rehin alındığı operasyon
veee hani bi polisiin uyuşturucu satanların adamın polis olduğunu anlayıp adamı şehit etmelrinden sonraki operasyonn
en beğendiğim operasyon sahneleri:
33. bölüm narkotik operasyonu-zeynep in rehin alınması
hangi bölüm olduğunu unuttum insan kaçakçıları operasyonu
en beğendiğim aşk sahneleri
bütün z-m sahneleri ve rıza babanın izin verdiği kadarıyla a-p
en komik sahneler
mesut ve hüsnünün şizofren kadının komşusu teyzeyle pardon ablayla konuşmaları:img-hyste
yakın zamanı düşünürsek alinin pembe bornozu:img-hyste
ekibin mesutun yeni(!) arabasını incelemesi:img-hyste, hüsnünün arabasının başına gelmeyenin kalmaması:img-hyste
en güzel sonla biten sahne
2007 yılbaşı:img-in_lo
lunapark sahnesi- yakaladıkları adamın oğluyla beraber dönmedolaba binmesine izin vermeleri
oğlu için kalp çalan adama polisten kaçarken araba çarpmasıyla onun kalbinin oğluna verilmesi
en iyi dayanışma
tunç için herkesin kan vermesi
taa en başta ekibn hüsnü için piyango yalanıyla aralarında para toplaması
en üzücü sahne
mesutun saçlarını kesmesi:img-cray:
yeliz anket için teşekkürler nostalji oldu valla:img-wink:
En komik sahneler
En dayanışma sahnesi
En ağladığınız sahne
operasyon sahnesi asımın alt edilmesi
pınarın kaçırılması
alinin keskin niaşncılığının olduğu tüm bölümler:)
aşk sahnesi a-p ilk başbaşa kaldıklarında alinin yavaş yavaş adımlar atıyoruz demesi daha çok varda ilk bu geldi aklıma
komik sahneler çoban ailesi başlı başına bi komedi zeten :img-hyste
aliniin bornozla kapıda kalması :img-hyste
ekibin konuşmaları :)
dayanışma sahnesi mesutun sürgün edildiğindeki dayanışmaları süperdi tabikide herzaman dayanışma içindeler aile gibiler zaten
en güzel sonla biten bölüm 70. bölüm pınar gitmiorum dediğinde sevinçten olduğum yerde zıplamıştım :img-hyste bide ekip bi iş başarıpta hepsi karizma yürüolar ya o bölümlerin hepsi :)
70.bölüm a-p ayrılcak gibi oldukları bölüm
43. bölüm bombada ( ben ağlıyamıyom ya annemler dalga geçiolar diziyede ağlıyonmu die:img-hyste)
ben fragmani gordum tve de bu bolumde cok operasion sahneler var bide zeynep muratla parkda yuruyolar zeynepin elinde yanlis gormasam garip vardi murat zenepin yanaiginda optu . a-p sahnesi yoktu .bizim ekipi rehin aldilar sonara bir ara riza baba cok sinirlandi .mesuat.bye ekipe geri geldi polis kiyafetiyle .hatirladim seyler bu kader.bye
ben fragmani gordum tve de bu bolumde cok operasion sahneler var bide zeynep muratla parkda yuruyolar zeynepin elinde yanlis gormasam garip vardi murat zenepin yanaiginda optu . a-p sahnesi yoktu .bizim ekipi rehin aldilar sonara bir ara riza baba cok sinirlandi .mesuat.bye ekipe geri geldi polis kiyafetiyle .hatirladim seyler bu kader.bye
bu aksam arka sokaklari goruceiz cok mutluyum fragmani bidaha gordum sanki bi kadin husnuye masaj yapiyordu suat oregindi zaman cildirdi ve evi basti .ya cabuk aksam gelsede yeni bolumu gorsek.
ya bizde ugnn 34.bolumun olmasi gerekioduu 38 inci bolumu koymuslarr :img-cray:
1 haftada da bekledimmm evi kiralarni gormekk icin :img-cray: offf... artik malum sitede yetinicez :icon_whis
fragmani bende sonunda izliye bildim. guzel bir bolum olucak.
ya fragmanin sonunda uniformali bir polis ellinde cantayla goruyoruz o Mesut abimi yoksa baskasi mi anlamadim??
fragmani bende sonunda izliye bildim. guzel bir bolum olucak.
ya fragmanin sonunda uniformali bir polis ellinde cantayla goruyoruz o Mesut abimi yoksa baskasi mi anlamadim??
mesutuu galiba bende oyle gordummm...
yani sanirm mesut
yani sanirm mesut
ewet ewet izledidm az once fragmani bende, Mesut abidi o ewet yani kesin odu....
ewet ewet izledidm az once fragmani bende, Mesut abidi o ewet yani kesin odu....
bencede bende az önce izledim tekrar bölüm reklama girdiginde verdiler izledim..mesut abiydi yani banada öle geldi kesin mesut tu:icon_whis
ben gördüm çok şükür görebildik yani neyse gördüm ya :happy0064
ya ben bi bomba gördüm neydi az saniyesi kalmıştı rehin felanda alıno ekip bişey olmaz inşallah yaa :(:icon_sorr
mesut gelio evet ay yaşasın tunçla seyhanın yanında sseviniolardı kesin geri gelio yaşasıııın :happy0064:happy0064
GaMzE_BiLqE 05-05-08, 17:12 ayy çok hycnliim ya tm tmına 51 dkka kldı bşlamasına!ee sizde hycn ykmuu?:img-hyste
yani sanirm mesut
bencede mesuttu..heralde canı sıkıldı arada bi operasyona katılıyım dedii:img-hyste
saka maka ben mesutun ekipte olmasını çççooookk özlediimm...onsuz ekip yarım kalıyoo yaa:img-cray:umarım en geç 1-2bölüme kadar döner mesut
artık dizimiz baslasında izleyelimm:happy0064heyecan yaptım yaa
bizde 43.bölümün tekrarı vardıı bugünn:happy0064z-m ne kadar tatlıydılar öyle yaa gelinlik ve damatlıklaa bide elleler,ellerinde kelepçee:img-in_lo1000kere izlesem doymıcam heraldee:img-hyste 41 kere maasallah
ben gördüm çok şükür görebildik yani neyse gördüm ya :happy0064
ya ben bi bomba gördüm neydi az saniyesi kalmıştı rehin felanda alıno ekip bişey olmaz inşallah yaa :(:icon_sorr
mesut gelio evet ay yaşasın tunçla seyhanın yanında sseviniolardı kesin geri gelio yaşasıııın :happy0064:happy0064
ayy mesut geri geliyo mu yaa ben tam anlamadım fragmandann:icon_sorr
umarım dedigin dogrudur hüsniyecim
mesutsuz sorgular sıkıcı oluyo:img-hyste
ayy çok hycnliim ya tm tmına 51 dkka kldı bşlamasına!ee sizde hycn ykmuu?:img-hyste
olmazmı güzelim ya 1 hafta fragmanı izleyemedim die sinir yaptım dizi için heycan olmaması mümkün mü :img-hyste
bizde 43.bölümün tekrarı vardıı bugünn:happy0064z-m ne kadar tatlıydılar öyle yaa gelinlik ve damatlıklaa bide elleler,ellerinde kelepçee:img-in_lo1000kere izlesem doymıcam heraldee:img-hyste 41 kere maasallah
evet ya hem onlar hem a-p yakalandılar :img-hyste
ya mesut nası kızdırdı adamları benide götürün benim kızlarla alakam olmaz bi anana uğrucam ee kadının gönlünü hoş etmek gerek demi ama :img-hyste:img-hyste:img-hyste karnım ağrıdı ya 43. bölümü bende 10 milyon kere izlerim yani her bölümüde izlerim tabi :)
ayy özgecim heyecandan geberiyodum yaa nasıl bi bölümdü 43 bölüm (kaçkere seyrettim hep aynıu soruyu soruyorum) çok tatlılardı yaaa
çok şeker gülüyolardı ikisine eller birbirine kelepçelenmiş ayy ayy
çok güzel yaa bir insan rol yaparken gerçekten bukadar mutlu ola bilir ve bunu bize ekran karşısından bukadar göstere bilirdi yaa :):):)
bilgecim heyecan yapmaz olurmuyuz yaa ölüyorum ben burda heyecandan yaaa başlasada izlesek yaaaw...
valla hüsnüyecim bende gördüm mesut tunç seyhanın yanında seviniyordu inşallah bu bölümden son ekipe geri döner özledim odun vermesini yaa:):)
GaMzE_BiLqE 05-05-08, 17:41 bencede mesuttu..heralde canı sıkıldı arada bi operasyona katılıyım dedii:img-hyste
saka maka ben mesutun ekipte olmasını çççooookk özlediimm...onsuz ekip yarım kalıyoo yaa:img-cray:umarım en geç 1-2bölüme kadar döner mesut
artık dizimiz baslasında izleyelimm:happy0064heyecan yaptım yaa
aynen ya kelpçe süper olmştu ama sonndaki bomba mahfetti bnii kaçncı izlyişm her sfrnde delüü gibi hycn basii bni yaa!ağlıycktm nrdysee:img-cray:
bu arada yeni bölüme 22 dkka kldıı!
evet ya hem onlar hem a-p yakalandılar :img-hyste
ya mesut nası kızdırdı adamları benide götürün benim kızlarla alakam olmaz bi anana uğrucam ee kadının gönlünü hoş etmek gerek demi ama :img-hyste karnım ağrıdı ya 43. bölümü bende 10 milyon kere izlerim yani her bölümüde izlerim tabi
evet yaa a-p için kötü olduu:icon_sorr zavallı ali hala cekiyo rıza babadan..nişanlandılar ama yine rahat yok:icon_sorr
hehe mesut öyle dediginde bende kopmustumm:img-hystekimi nası davranıcagınıı, ne zaman ne diyecegini nasılda biliyoo:img-wink:mesut bi tanee yaa
ayy özgecim heyecandan geberiyodum yaa nasıl bi bölümdü 43 bölüm (kaçkere seyrettim hep aynıu soruyu soruyorum) çok tatlılardı yaaa
çok şeker gülüyolardı ikisine eller birbirine kelepçelenmiş ayy ayy
çok güzel yaa bir insan rol yaparken gerçekten bukadar mutlu ola bilir ve bunu bize ekran karşısından bukadar göstere bilirdi yaa :)
zeynoom belkide pek rol yapmıyolardırr:img-in_lo:img-hyste
ayy son dakikalarr:happy0064heyecan yaptım iyicee..ben kaçıyorum artık arkadaslarr televizyon beni beklerr:img-hyste
bu bolumeee bayldimm helee acilisii sueprdii..
alinin cekirdekk yiyisi arabanin onunu kesmesii... riza babaninn isi haletikten sorna tum gun izinliler dediktenn sonraa sevinmelerii "tum gun mu ?" sevdinilerr sonra alininn tepkisi superdii "oleyyy oooowww" kosarakk cikiisii merkezdennn.... VEEE hayatimda gorudugumm enn guzel oeprasyonlardann birydii yaa ... "bagajinda karisiyla cocuklari da vardir" :img-hyste baya komiktii murattt bir de "ormanda cayi nerde buldunuz" dediler sasirdiilarr... ee bulurr bizimm ekipdekilerr...sonra adamalar geldiktenn sonraaa kosrkutumm rehin aldi muraitmiii diee zaten herkes korktuu... zeynebin "murat" deysii superdii bencee... ama maleseff ise yaramadii cunkuuu rehin alindilarr hemdee hepsiiii ... enignn idare eder gibiiydii ilk kezz.. "dokunma bana" deyisi guzeldii mruatinnda "cek elini " deyisi hariakydii.. efektlere bayildimm hakkatenn ellerne saglikkkk kameramann amcanin :img-hyste slow motionn filannn harikaydiii... enignin arabnin uzeirndenn yuvarlanmasina gerekk yoktuu ama olsunn birazz heycann yaptikkk... murattt daha karizmatikkdi bencee...mesutun sis bombasiyla gelisii herkesin sasrimasii ve kuratarmasii muthistii ya bittiimmm.... harikaaa yaa ne kadar beyendigmi anlatamammm
mesut la tuncda harikaydii...
"gicik oldugun baskomiser nerde" hehehe yerin kualgi var duyarr mazallahhhh... garibi de ozlediii tuncc.. ben muratt bakiyor sandiimmmm ama husnulerdeee.. "ordakiler bnm ailemm ihtayaaclari avrsa gideirm kimseye de hesap vermemm" superdi yaa... tunc daa yardimmm edecekk avukatt hanimma
merkezdee muthislerdiii...
husnuu izinisizz yazikkk... alininnn acayip sesleee "sonn dakika gooooll" deisii super sonraa muratin "yarinn bbutun isi ben yaparimm abii hic yormam seni valla valla" deisine bittiiimm..
ayyy mratla zyenebe bittimm bee...
gariple gezdilerr sonra yanlarnaa koca popolu bayan geldii zyeneptee tedbirli davrandii hahaha kiskanmadii tedbir aldii :img-hyste kadin olduguu iicinnnmisss.... muraitnn disii aslani :img-in_lo ayy cok tatlilardii el elee yuruyorlardiii... ama kisaydii yaa keske biraz daha uzatsalar... muratt zatenn zyenebe ya "yavrum" diyor yada " disi aslanim" diyorr.. :D
hehhee sonra da muratt gezdirioduu kopegee tussii mussiiii hahha ayyyy.... baslarna bela olduu garibimmmm yazikkk... muratda yedii iki ucc tekmemee... murat kadina nasil basiniz sag olsunnn dioo :img-hyste yazikk yenisini alirr seversinizzzz dioo ayyy cok tatlilardii yaa... zyenepp ben tutsi muthisi anlamamm yruu garip dioo hehee... sonra mesutun yanindaa komiktilerrr... "ben mi cieldenn cikariyorum snei ?" - muratlada bir kopekk alsaaa... yaksitii tarzanimmamaa :img-in_lo
cobanlar harikaydii yaa...
polis vakfindann 5 tiyatroo biletiii + birde massaj yapann kadin hehe...
tekinle metinin kiyagii gene olmadii ferda cadisii hemenn haber verdiii esmer hanimlaa husnu coban basroldee.. yazikk adam yoruluyor 100 ytl verildideee masaji yapsin dimi amaa.... hazir husnuuu izinlikykenn... :img-hyste merekzdenn cikarkenn murat ben ararimmm brisey olursa dedi husnu hemen "aramaa " dedii mesutada misafirr istemem diyor :img-hystehehe husnu coban hakktenn analsilmazmis yaaa heheh
operasyonlarda harika yaa..
muratinn tarzannn askimmm herhtaraftann atladii uctuuu askimmm beee ali de oyleee catidann atlamasii ve adamii tutklamasi superdii !! hele o igrencc salakk kucukk cocukk igrenctii ... hemmm 18 aysinda cocugu oldurduu hemdeee kediyii olurduuu... iyrencc...
superdiii ama herzamnki gibi
NOT: bu gidislee enginle seyhanin cocuklari olacakk muratla zyenebin olmuycak+ birde murat sakali kesmiss oleyy bole daha yakisklii bencee...
batuhan_gumus 05-05-08, 20:35 merabalar arkadaşlar ben doktorlardan arka sokaklara transfer oldum doktorlar
sıktı için artık arka sokaklari izliyorum bu diziyi baştan beri beyeniyordum
zaten artık hep takip etmeyi düşünüyorum favori dizilerimin
arasına gire bildi a.s ;)
yine çok bi bölümdü suhata bayıldım ya:img-hyste husnuyu patakladı ya
resmen husnu de devam masaj yaptırdı
harikaydı murat ve zeynpein inatlaşması süperdi;);)
:good::good::good::good:
mesut mesut yaşasın:happy0064 üniformalı yakışıklım benim günün kahramanı nası kurtardı ekibi :)
evet yaa adam ordan bile yetişip kurtardı herkesii:happy0064
rıza babaların kurtaracagı belliydi tabii ama murat adamı kızdırmaya basladıgında adam murata dogru silah çekti yaa ödüm koptuu:img-tomatbide zeynep ''çeksene tetigi'' demezmiiiii
z-m vardııı:happy0064biraz azdı ve yine kıskançlık vardıı ama bence cookk tatlılardıı:img-wink:''dişi aslanım benimm'':img-hyste
garibi mesuta teslim ettiklerinde de üçünün konusmaları süperdii:img-hyste
bence bu hafta operasyonlar çookk daha güzelldii(hele gecen haftakine göre)..
o sarhos genci kızın öldürdügünü belli etmişlerdi zaten sonrada kediyi severken bi tuhaf geldi bana eyvah kediyi öldürcek bu dedim ama bi şey yapmadıı meger geceye saklıyomus:img-cray:psikopat kızz yaa
hüsnüler yine alemdi yanii:img-hystebi yandan suata laf yetiştiriyo bi yandan çocuklara kas göz işareti yapıyoo:img-hystesuat fenalık geciriyoo:img-hyste
bu bolumeee bayldimm helee acilisii sueprdii..
alinin cekirdekk yiyisi arabanin onunu kesmesii... riza babaninn isi haletikten sorna tum gun izinliler dediktenn sonraa sevinmelerii "tum gun mu ?" sevdinilerr sonra alininn tepkisi superdii "oleyyy oooowww" kosarakk cikiisii merkezdennn.... VEEE hayatimda gorudugumm enn guzel oeprasyonlardann birydii yaa ... "bagajinda karisiyla cocuklari da vardir" :img-hyste baya komiktii murattt bir de "ormanda cayi nerde buldunuz" dediler sasirdiilarr... ee bulurr bizimm ekipdekilerr...sonra adamalar geldiktenn sonraaa kosrkutumm rehin aldi muraitmiii diee zaten herkes korktuu... zeynebin "murat" deysii superdii bencee... ama maleseff ise yaramadii cunkuuu rehin alindilarr hemdee hepsiiii ... enignn idare eder gibiiydii ilk kezz.. "dokunma bana" deyisi guzeldii mruatinnda "cek elini " deyisi hariakydii.. efektlere bayildimm hakkatenn ellerne saglikkkk kameramann amcanin :img-hyste slow motionn filannn harikaydiii... enignin arabnin uzeirndenn yuvarlanmasina gerekk yoktuu ama olsunn birazz heycann yaptikkk... murattt daha karizmatikkdi bencee...mesutun sis bombasiyla gelisii herkesin sasrimasii ve kuratarmasii muthistii ya bittiimmm.... harikaaa yaa ne kadar beyendigmi anlatamammm
mesut la tuncda harikaydii...
"gicik oldugun baskomiser nerde" hehehe yerin kualgi var duyarr mazallahhhh... garibi de ozlediii tuncc.. ben muratt bakiyor sandiimmmm ama husnulerdeee.. "ordakiler bnm ailemm ihtayaaclari avrsa gideirm kimseye de hesap vermemm" superdi yaa... tunc daa yardimmm edecekk avukatt hanimma
ayyy mratla zyenebe bittimm bee...
gariple gezdilerr sonra yanlarnaa koca popolu bayan geldii zyeneptee tedbirli davrandii hahaha kiskanmadii tedbir aldii :img-hyste kadin olduguu iicinnnmisss.... muraitnn disii aslani :img-in_lo ayy cok tatlilardii el elee yuruyorlardiii... ama kisaydii yaa keske biraz daha uzatsalar... muratt zatenn zyenebe ya "yavrum" diyor yada " disi aslanim" diyorr..
hehhee sonra da muratt gezdirioduu kopegee tussii mussiiii hahha ayyyy.... baslarna bela olduu garibimmmm yazikkk... muratda yedii iki ucc tekmemee... murat kadina nasil basiniz sag olsunnn dioo :img-hyste yazikk yenisini alirr seversinizzzz dioo ayyy cok tatlilardii yaa... zyenepp ben tutsi muthisi anlamamm yruu garip dioo hehee... sonra mesutun yanindaa komiktilerrr... "ben mi cieldenn cikariyorum snei ?" - muratlada bir kopekk alsaaa... yaksitii tarzanimmamaa :img-in_lo
merekzdenn cikarkenn murat ben ararimmm brisey olursa dedi husnu hemen "aramaa " dedii mesutada misafirr istemem diyor :img-hystehehe husnu coban hakktenn analsilmazmis yaaa heheh
operasyonlarda harika yaa..
muratinn tarzannn askimmm herhtaraftann atladii uctuuu askimmm beee ali de oyleee catidann atlamasii ve adamii tutklamasi superdii !! hele o igrencc salakk kucukk cocukk igrenctii ... hemmm 18 aysinda cocugu oldurduu hemdeee kediyii olurduuu... iyrencc...
superdiii ama herzamnki gibi
NOT: bu gidislee enginle seyhanin cocuklari olacakk muratla zyenebin olmuycak+ birde murat sakali kesmiss oleyy bole daha yakisklii bencee...
yeliziimm ne ara yazdın bu kadar uzun yorumuu..harikasın vallaa:img-wink:dediklerine aynen katılıyorum canımm:img-wink:benim yazmayı unuttuklarımı sen yazmıssınn...saolasıınn:img-hyste
çatısma sırasında muratın zeynebe dikkat et demesii sonrada rehin alınma sırasında zeynebin muraaattt demesii süperdiii:img-in_lo
engin gözüme batmıyo bikaç bölümdür ama bi şeye sinir oldumm:icon_evil
z-m evleneli 29bölüm olduu cocuktan bahsetmiyolar dogru dürüst ama e-s daha simdiden çocuktan bahsetmeye basladılarr..pess
ya ne kedisi ne diyonuz yaaa allahım ben ne kadar şansızım ya :img-cray::img-cray::img-cray::icon_sorrtam yarısına geldi dizi dışarda fırtına koptu pat elektirikler gitti:icon_sorr saçımı bbaşımı yolacaktım sinirden of yaaa of :img-cray: eminim şahanedir dizinin geri kalan bölümü olmamasının mümkünatı yok :good:
super bir bolumdu.
Opersayon saneleri muthisti (Engin'in neden arabanin ustunden atladigini anlamadim ama neyse)
Coban ailesi yine cok komiklerdi.
Mesut abi operasyonlarda gormeyi ozlemisim bir kac saniyede olsa cok guzeldi.
Her zamanki gibi harika bir bölümdü.
engin-seyhan yerine Ali-Pınar izlemeyi tercih ederdim ama maalesef bu olmadı.:img-cray:
Murat ve Zeynep şahaneydi. Bu kıskançlık mevzuları ebediyen sürecek galiba.
Operasyonlar da çok güzeldi. Mesut hemen kurtardı ekibi ama yine yaranamadı...
çok güzel bi bölümdü yine heyecan ile izledim:img-wink:
mesut abime bayildim valla ya nasil operasyona katildi ama:happy0064:img-hyste
ya ne kedisi ne diyonuz yaaa allahım ben ne kadar şansızım ya :img-cray::img-cray::img-cray::icon_sorrtam yarısına geldi dizi dışarda fırtına koptu pat elektirikler gitti:icon_sorr saçımı bbaşımı yolacaktım sinirden of yaaa of :img-cray: eminim şahanedir dizinin geri kalan bölümü olmamasının mümkünatı yok :good:
ayy canımm senin adına cokk üzüldümm:img-cray:ama yelizin yorumunu okumanı tavsiye ediyorumm gayet acıklayıcı:img-wink:
super bir bolumdu.
Opersayon saneleri muthisti (Engin'in neden arabanin ustunden atladigini anlamadim ama neyse)
Coban ailesi yine cok komiklerdi.
Mesut abi operasyonlarda gormeyi ozlemisim bir kac saniyede olsa cok guzeldi.
bende cok özlemiştim mesutu operasyonda görmeyii:img-wink:süper olduu..o baskomsere ne yapsa yaranamazki zatenn:icon_evil
ayy canımm senin adına cokk üzüldümm:img-cray:ama yelizin yorumunu okumanı tavsiye ediyorumm gayet acıklayıcı:img-wink:
okudum özgecim okudum hepinizinkini okudum neyse yarın netten izlerim ya edison kkesilmeyen elektiriği nie bulmamış ya :img-hyste neyse ölmüş adamın arkasından konuşmayım çarpar felan :img-hyste:img-hyste:img-hyste
güzel bir bölümdü bence de:good:
özellikle operasyonlar çok iyiydi.. aliyi yine nişancılık yaparken görmek güzeldi.. özlemişti zavallım silahla nişancılık yapıyordu geçen hafta..:img-hyste ikinci olayda katili hemen göstermemeleri de iyiydi (hoş anlaşılıyordu katilin kız olduğu ama en azından gözümüze sokmadılar:icon_whis) daha heyecanlı oldu..
ve nihayet bora meselesinde bir gelişme oldu.. özledim mesut u haftaya da dava olsa geri döner mi acaba??
suat komikti her zamanki gibi:img-hyste ve ali-pınar yoktu maalesef bu da her zamanki gibi...:icon_sorr
en azından zeynep murat vardı, çok güzellerdi:img-blush ama yine kıskançlık olmamasını tercih ederdim.. anlaşılan özümüze dönmüşüz.. yine murat mıknatıs gibi kadınları çekiyor, zeynep kıskanıyor.. hayır yani yanında garip gibi bir köpek varken esas erkeklerin zeynep e yanaşması gerekirdi ya neyse:icon_whis fazla söylenmeyelim de toptan kaldırmasınlar alıştık bu hallerine eski hallerini özlesek de..
ve son olarak: biz junior u murat ve zeynepten istiyoruz engin ve seyhandan değil!!! bir düğün olacaksa pınar ve alinin olsun istiyoruz engin ve seyhanın değil!!!
ay engin ve seyhan yetmiyormuş gibi bir de çocukları çıkmasın başımıza...:img-tomat
aaayyy muhteşem bi bölümdüüüüü bayıldımmm
bu bölümde vaz geçilmezler listeme eklenmiştirrr...
herşeyiyle süper bi bölümdü heycanla izledim bu bölümde engin bile sinirime dokunmadı arabanın üstünden atlamasına anlam veremedim ama olsun o bile sinirimi bozmaadıı..bölüm operasyonlar valan süper ötesiydi hayrıkaydı...
bu bölümün açılışı da başka bi güzeldi yaaa ali elinde çekirdek operasyonda haha olurmu böle şey yaa çekirdek çitleyerek bekliyor arabayı ama hüsnü naptı olum çitleme şunu diye elinden aldı yaa...ekibin olay yerinde beklemesi haber gelince içeri girip işi bitirmeleri güzeldi...bekliycegiz diyince zeynep bu yorgunlugun üstüne flan diyince rıza baba tüm gün izinlisiniz diyince sevinmeleri
çok güzeldi ya "tüm gün mü" süperdi hele lalenin merkezde sevinmesi oleeeey ooooww falan koşması harikaydı yaaa...
orda kamyonun başında nöbet maşallah gözleri gibi korudular hehe...
beklerken veyselin kahve getirmesi engin bu kahveyi nerden buldunuz demesiyle cevdet arabasında varmış sözünden sonra muraatın patlatıgı espiriye koptum hehe"cevdetin arabasında yok yoktur baksan karısı ve çocukları arkada bagajdadır":img-hyste
narkotik şubesinin gecikmesi yüzünden herşey az daha maf oluyordu yaa adam tam bi pisikopattı yaa polisleri rehin aldı yok böle bişey yaa...ekip neye ugradıgını şaşırdı yani..sonra çatışmada muratın silahı tutukluk yaptı ahh ahh ne silahmış yaa gerçekten böle bişey olsa bi polisin hayatına mal olabilir sanırım çatışmadayken silahın tutukluk yapması...
zeynepin korkması muraaat diye bagırması çok güzeldi yaa muraat tarzanım yaa nasılda sinirlendi heheh sonra adamın arkana dön demesiyle muraaat öle bi dönüp silahı aldı kii süperdi yaa valla..sonra adamın veyseli rehin almasıyla herşey bir anda terse döndü yaa ödüm koptu bişey olcak diye..
ama bir an ekipten birnin ufakta olsa yaralanmış olmasını düşünmedim digil ozman dahada heyecanlı ola bilirdi yani kalp kırizi geçire bilirdik hehe
bir birlerine kelepçeleyip baglamazlarmı allahım muratın telefonun çalmasıyla adamın telefonu almaya çalışırken muratın çek elini dişi harikaydı yaa adamın rıza babaya söledikleri "tipleride güzel" cenazelerini almaya gelirsin falan demesi ayy yaa ödümü kopardı ama ekip adları kadar emindi rıza babanın ne yaıp edip onları kurtaracaklarına..sonra muratın rıza babaya bagırması falan harikaydı yaaa..
sonra adamın malları sayıpda hepsi tam digince o kel olan adamın(adını unuttum da) "yapya hiçmi tırtıklamadınız" demesiyle murat "biz senin malını kullancak kadar düşmedik demesiyle" adamın sinirlenmesi bumu düşmemiş haliniz keslen gebertiyim mi birinizi demesiyle muratın adamı dahada kızdırması süperdi bide onun üstüne zeynebin "sıksana hadi sık bas tetige demesi"ayyy heyecanımı ikiye katladı yani....sonra rıza baba hüsnü ve alinin gelmesi rıza babayla konuşmaları falan o sırada mesutun aylini araması olanları ögrendikten sonra fırlaması gelip ekipi kurtarmak için operasyona girmesi harikaydı yaa özlemişim mesutu operasyonlarda görmeyi yaa...
zaten mesutu görünce adamlara acımaya başlamıştım:img-hyste rıza babaya çaktırmadan onlarla beraber depoya girmesi ondan önce çantayı alıp içine gaz bombasını yerleştirmesi süperdi yaa hele çantayı adamın yanına götürürken rıza babanın yüz ifadesi süperdi yaa dumur oldu resmen yaa öle bi "seeen" diyişi vardı ki hehe:img-hyste hele ekibin yüz ifadeleri mesutu görünce harikaydılar yaa hele çantaya kelepçelenince nasıda korktu bomba kurtarın beni diye bagırmaya başladı yandaşıda nası kaçıyo engine gidiyo kurtar beni diye yaa sen adamı rehin almışsın adamda gelipseni bombadanmı kurtarcak gerçi gaz bombasıydı ama olsun adamın ödünün kopması için yeterliydi bile hehe rıza baba ne güzel diyor "bune bu nerden çıktı" heheh cevdetin arabsında bi sis bombası kalmış":img-hyste ekibi kurtarma operasyonu süperdiiiii....
merkezde de harikalardı rıza baba taam hadi evlerinize gidip dinlenin ama hüsnü sen kal yani bu gece nöbetcisin demesiyle zavallı hüsnünün yüz ifadesi süperdi yaa hahahe enginin "inanırmısın hüsnü içim sızladı" dedikten sonra "inanmam başkomiserim"diyince koptum:img-hyste hele muratın "söz yarın bütün işe ben koşcam seni hiç yormuycam"demesiyle yerler yattım:img-hyste
yaaa ekibin masa başı geyiklerine sonra espirilerine birbirlerinin eline düşmelerini daha çok istiyorum yani bunu bile özledim nezamandır böle bi sahne bile yoktu tam süper oldu...
gelelim zeynep murat sahnelerine harikalardı yaaa :happy0064 muraat gariple çok güzel oynuyor yaa muratsöylediklerinden sonra hee yani bizi garip dışarı çıkardı demesiye murat "haaah gene yanlış anladın"demesi süperdi yaa
kadının yanlarından geçmesi ve geri dönüp garibi sevmesi zeynepin kıskaçlık damarını kaldırdı..yani tedbir alması için bişeyler türtü:img-hyste
murat neden öle yaptın sorusuna süper bi cevap vedi "kadında ondan"
ama koca popolu kadın hehehe koptum yaa süperlerdi çok tatlılardı:img-in_lo
muraatın aslanı dişi aslanı zeynep..aslanım benim dişi aslanım diyo yaa murat zeynepe yaa koçum ya aslanın yada yavrum diyor yaaw niye diger erkekler gibi aşkım sevgilim yada bitanem demiyo..haaah benim kide sorumu şimdi
adam tarzan be kardeşim hehe:img-hyste sonra murratın gariple tek kalması ne güzel oynuyor yaa gariple garip gel olum diye ne güzel koşturdu arada garip iki üç tekme yedi ama olsun ehehe ahh bide yayılalım şöle zeynep yokken diyip yayılması yanına kadının gelmesi hahaha yaaw köpegi seviyordu nezaman oturdunda nezaman sohbete başladın hehee
kadınında varmıştı bitane ama ölmüş hehe bunu duyunca murat"başınız sagolsun üzülmeyin bu kadar...yazık yenisini alırsınız onuda bukadar çok seversiniz"
bi digişi vardı koptum yaa mimikleri harikaydı kadın çıkarıp resmi verdi hoop zeynep geldi kimin o resim tutsinin diyo murat neoluyo burda demesiyle yaa muraat zeynepi görünce eli ayagı dolaştı konuşamadı yaa tutsi şey ölmüş hehe
hanfendi sizde bişey söleyin karım bu benim hahaha demesiyle yerlere yattım yaa hele zeynep tutsi mutsi anlamam ben yürü garip gidiyoruz diyişi süperdi yaa..
sonra mesut yanına gitmeleri orda da didişmelri süperdi..mesut soruyo gerginmisiniz diye zeynep yok abi iyiz biz demesiyel murat sende buna inandınmı abi demesi süperdi hahahe "ben mi çileden çıkartıyorum seni" heheh
çoban ailesi herzamanki gibi harikalardı yaa gül gül öldüm..
suatın hüsnüye muhtar olan kişi anlatmasıda süperdi bak çok merak ettim şimdi sende adaylıktan çekildigine göre hehehe...suat hüsnün yaşladıgını ima edince nasıda sinilerdi hüsnü ne yaşı diyo hehe metine çignetmedi sırtını metin iriymiş cigerleri agzından çıkarmış hehehe süperdi koptum hehe
beş kişilik tiyatro bileti esmer afet süperdi yaa "yinemi hünüü yaa yinemi ben senlemi ugraşcam bu dünyada"diyişi süperdi yaa koptum zaten suaat bi hüsnüüüü diye bagırması yeter kopmam için hehe yaw ferdada hemen yetiştirdi.. çocuklar bi kıyak yapalım dediler yine ve yeniden ellerinde patladı hehe bu bölümde tekin ve metin süper dayak yedi bayıldı bayıldım bu nasıl dövmekti yaa hüsnü ellerini bir birine vururken bide ayagını kaldırmıyormu koptum koptum hehehe...
merkezde rıza baba hüsnü bugece diyince hüsnü hemen panik yaptı bugecedemi nöbet dünde bendeydi falan süperdi heherıza baba yok izinlisin iki gündür canın çıktı dedikten sonra nasıl sevindi bi ohh çekti yaa
muratında bişey olursa ararım abi dmesiyle aramaa rahatsız edilmek istemiyorum diyor..mesutada misafir istemiyorum dedi yaa koptum heheh
tunçla mesut süperlerdi yine yaa "ohhh kafadan tatil" nazifle tanıştıktan sonra tuncun "baba hani bi gıcık başkomiser vardı diyordun o nerde" demesiyle mesutun "sus olum yerin kulagı vardır" diyince koptum
hele nazifle tunç mesutun nasıl mutlu oldugunu anlatıken ki mimikleri süperdi yaa "ne güzel baba ben sevdim bu köprü işini" mesut komiserimde çok sevdi geldiginden beri yüzünde güller(laleler)açıyo bizim dizide güller yok onun yerine lale var hahah hüsnüyü araması ama ulaşamaması aylini araması sonra fırlaması hemen arkasından o gıcık baş komserin gelmesi nazifin tunçu tanıştırması süperdi yaa "şey baş komserim mesut şey aa komiserim bu tunç mesutun oğlu":img-hyste süperdiiii...
seyhanın tunçla konuşmak istemesi enginin hemen olaya el koyması bide çocuk gibi mesuta kagıt helva verdi yaa koptum orda mesutun mimikleride süperdi "sen nasıl bi adamsın yaa" dedi mesut bende ben bile daha çözemedim inanırmısın die konuşmaya başladım ehehe..
operasyonlarda mütişti bu bölüm yaa..hele o son operasyonda kemal(miydi adı adamın unuttum) yakalamarı muratın ağaçtan atlaması alinin balkondan atlamasıda süperdi yaa hele oo sahnede çalan müzege bayıldım yaa dı dı dı dın dın dın hehehe zeynep bu işte bukadar dedikten sonra daha sorulacak hesap çok dedi yaa rıza baba allaaaah dedim yandı hepsi yandıı...
yaav en sonunda öle bi duruşları vardı ki süperdi yaa kendilerinden emin güvenli güçlü hiç bişeyden korkmazcasına harikalardı inaşallah haftaya mesut ekipe döncek allahhhh odunluk sahneler istiyorum hasret kadım...
burdan senaristlere duyruluurrr....
yaa o nihal nasıl bi kızdı yaa allahım allahımm tam bi pisikopattı yaa kediyi tutup kafasında kesdi yaa ıyykk ayy allahım çok igreçti yaa zaten kadın kediyi verince anlamıştım bişeyler yapcagını bogazını sıkar gibi tutuyordu dedim ahaaa öldürecek ama gece yaptı yapacagını nekadarda sakindi ayy içim ürperdi resmen..."muratta kanım dondu rıza baba" dedi yani insanın kanının donmaması imkansız bişey yani nasıl ola bilir böle bişey yaa....
yani olmaz muratla zeynep dururken enginle seyhanın çocukları olmaz olamazzzz yapamazlar bunu önce zeynep murat ben(biz)anlamam
kardeşim ben kadar bagımlısı degildir dizinin ama o bile bugün rest çekti şey diyor "abla be bu ne yaa zeynep murat evli oldukları halde bukadar öpüşmüyolar ama bunların maşallahı var" dedi..hani yanide haklı..bide çocuk çıktı yaa daha evlenmeden çocuk demeye başladılar pes...
zeynoom belkide pek rol yapmıyolardırr...
özgecim haklısın pek rol yapmıyolar gibi bişeydi zaten okada mutluydular ki yani gözlerinden bile okunuyordu rolmü gerçekmi ayıt etmek kolay oluyor ama yani rol olsa bile okadar gerçekcilerdi ki
not: çok uzun bi yorum oldu farkettim..nese haftaya yine ve yeniden buluşmak üzere esen kalın efenim:img-hyste
yapma be hüsniyecimm yani elektiriklerde tam zamanında gitmiş hee
bilirim benim ağladıgım bile olmuştu elektirikler gidince seyredemedigimde ağladım bile olmuştu yani sırf sinirden sırf çünkü çataşacak sinirini çıkarak kavga edecek kimse yok ee napcan sinirden oturup ağladım yani...
süper bi bölmdü ve izlediğimen güzel operasyondu:happy0064
adamlar murata silah doğrultunca zeyep "muratt" diye bağırdı an çok grçekti:img-in_lo
operasyonda herkes polis memuru için slahlarını bıraktı hani dizinin başında diyolar ya" bu meslekte yaşamak da ölmek de ekip işidir..." diye en güzel örneğiydi:icon_whis
mesut amirine "orda gördüğün insanlar ebnim ailem. onlar tehlikede olunca ben giderim kimseyede hesap vermem" deyince anladım ki herkes birbiri için yaşıyo:img-cray:
ama mesutta formunu koruyo yani sarı sis bombası ha way be akmin aklıa gelir ama mesut içeri girince herkesin içi ferahladı:img-hyste
ya merkezde hüsnüy gelen son akka golüne nedemei gece nöbetii ama murat da çok dalga geçti: "söz yarın bütün işleri ben yapcam":img-hyste
zm sahneleri
parkta yürürken bile peşlerinebi kadın takılabiliyor ne alakaysa:icon_whis ama zeynep nasıla vdu kadını tarzanı paylaşamıyo tabi sonra murat da:. işi kapnım benm" deyip öptü zaten beno anda ağzım kulaklarımda izlemeye başladım:love05:
ama bnce ikinci kıkançlığa gerek yoktu ondan sonra gidip verdiler garipi zaten garip zeynoplrde kalsa bu kıskanlık uzardı allah korusun:img-hyste
ve gellim dizimizin kahramanı egin başkomsere
illa ki arabnın üstünden atlıcak yani atlamazsa gece uyuyamıyo adam
artık engin ve seyhan beni boğuyolar vıcık vıcık aşkları beni deli ediyo biz zeyneple muatın çocuğunu beklerken yakında enginle seyhan bebeklerini kucaklarına alacaklar:img-cray::icon_sorr
beni en çok etkileyen sahne küçük kızn işlediği cinayeti duyunca zeynpin yüzündeki ifadeydi. sanki içinden.:" ya beimde çocğum da öyle biri olursa" diyodu:img-cray:
ve son olarak: biz junior u murat ve zeynepten istiyoruz engin ve seyhandan değil!!! bir düğün olacaksa pınar ve alinin olsun istiyoruz engin ve seyhanın değil!!!
ay engin ve seyhan yetmiyormuş gibi bir de çocukları çıkmasın başımıza...:img-tomat
sonuna kadar katiliyorumm murata zyenep evleneli 30 bolum oluyor nerdeyseee... cocuklari olmuycaksaa bosunaa beklemeylim engin junior geliooo bizzz hala bekklioruz off
GaMzE_BiLqE 06-05-08, 09:28 süper bölmdü süperr hele mesutun glip ekibi kurtarması şahnydi baya özlmişim onu ekipte görmeyi..
bide z-m sahneleri çok gslldi garibi seven kadına nelr dedi öyle delüü kısknçlktn gözlerid öndü hele arksndan koca popolu demedmi koptm orda resmnn:img-hyste
GaMzE_BiLqE 06-05-08, 09:31 ve son olarak: biz junior u murat ve zeynepten istiyoruz engin ve seyhandan değil!!! bir düğün olacaksa pınar ve alinin olsun istiyoruz engin ve seyhanın değil!!!
doğruu yaa biz murtla zynebn çocukları olsun istiyoruz onlrın olmdn seyhn doğurrsa basrım o setii off ya ali pınr evlnsn ne bilim onlrın çocukları olsun ama engnle seyhna daha fzla rol çıksın diee onlrın çocklarını daha doğrusu onlrı görmk istemiyorzz
arkadaslar harika bi, bölümdüü bn cok beğenerk izledim herzamnki gibi
murat gariple kızlara bakmaya gitii cok güldüm zeynebe yakalnmasına
coban ailesi gene cok güldürdüü
rıza baba artık operasyonların hepsine katılsın olmuyoo onsuzz:d
ve su kediyi kesen kız operasyonuuu ayy cok kötüydüü babasıana yazık yaaa
basdaki oeprasyondaaa murat abgiroduu adama ya.. bitti u sefer vruacakk dedimmm.. adamm silahli gene bizimki bagrioo ... "cek elini dokunma bana" :img-hyste askim bee bayaa yaksikliydii.. hele "ianma onalra riza baba" deysine bayildimmmmm :love05::img-in_lo
basdaki oeprasyondaaa murat abgiroduu adama ya.. bitti bu sefer vruacakk dedimmm.. adamm silahli gene bizimki bagrioo ... "cek elini dokunma bana" :img-hyste askim bee bayaa yaksikliydii.. hele "ianma onalra riza baba" deysine bayildimmmmm :love05::img-in_lo
muratın telefonu çalınca adam almaya kalktıgında bagırdı yaa
"çek elini dokunma bana" adam omzuna vurdu muraatın nasıl sinir yaptım anlatamam..bide rıza babaya çok güzel bagırdı yaa "inanma onlara rıza baba"
sonra murat adama bagrıyodu yaa "insan bukadar cok hatayapıpta sag kalmaz dimi(adamın adını unuttum)kalmaz" dediginde adam silahını murata döntürüp keees lan diyince dedim ahaa taam muratı vurcak
bide zeynep iyice sinir yapınca "sık sana hadi sık bas tetige" dediginde
dedim taam adam zeynepe tokat atcak muratta dellencek dedim o iplerden kelepçelerden kurtulunca adam bitti öldü dedim..çook şey dedim ama hiç biri olmadı yaa adamın korkaklıgından yada aklının sadece parasında olmasındandı
sanırım..yani bunlar böle baglıyken adam ikide bi silahını dogrutuyoa bunlara ozman dedim ki "aslında biri yaralancaktı zeynep olur murat olur engin olur işte ozman sen seyreyle cümbürtüyü demiştim ama hiç birine bişey olmadı allahtan
biz zaten bu sahneler de heyecandan gidiyorduk öle bişey olsaydı kalp krizinden giderdik heralde...
bu bölüm çok şahaneydi yaa çok sevdim valla (diger tüm bölümleri gibi) heyacandan gidiyordum zaten..hepside çok tatalıydı yaa insan onları seyrederken huxur buluyor sanki :D:D..nese yine coştum ben :img-hyste
birde bugün kü tekrar bölümü çok heyecanlı yaaa ben tekrar bölümlerini seyrederken bile ilkez seyrediyormuşcasına heyecan yapıyorum hele bu bölümde anaaam anaaam bombanın patladıktan sonra hastanede allahıımaslında dört gözle bekledigim sahne valla okadar güzel bir bölümdükü çok üzülmüştüm zeynepe bişey olcak diye muratı ayakta görünce sanırım muratta bişey yok demiştim sonradan yere düşünde anaaaam dedim açtım muslukları tekrarında ağlamasam barı hehe
harika bir bölümdü.mesutun ekip rehin alındığı zaman yardıma gelmesi çok güzeldi.
rızababanın sahalarda olması çok iyiydi.
hüsnü gene dört ayak üstüne düştü.eşeksıpalarını dövüşü çok güzeldi.sonra suatın çocukları dövüyor diye gelmesi harikaydı.
mesutun ekibe dönmesine az kaldı.yeni bölümde dava görülecek heralde ve boranın işi biter inşallah.
murat gene kadınları kendine çekti.zeynebin kıskanması gene harikaydı.
Kadir_Reis 06-05-08, 12:05 Ne Kadar Eski Bölümler Kadar Tat Alamıyorsam yinede güzel bir bölüm izledik,Komiser Mesut'un Ailesine Yardım etmesi çok güzeldi fakat Köprü Bş.Komiseri Emre İtaasizlikten ve izin almadan operasyona katılmaktan dolayı mesutta ceza verebilirdi seneristlerimiz böyle konularda daha dikkatli olması lazım diye düşünüyorum....
Ne Kadar Eski Bölümler Kadar Tat Alamıyorsam yinede güzel bir bölüm izledik,Komiser Mesut'un Ailesine Yardım etmesi çok güzeldi fakat Köprü Bş.Komiseri Emre İtaasizlikten ve izin almadan operasyona katılmaktan dolayı mesutta ceza verebilirdi seneristlerimiz böyle konularda daha dikkatli olması lazım diye düşünüyorum....
pek katilmiyorum dedigine tabikide ceza alabilirdide Mesut'abi oldugu icin ve Riza babanin ekibinden geldigi icinde cezadan kurtuldu.Hem galiba bas komser Mesut abiden korkmiyorda..????http://forumbankai-team.forumactif.com/users/21/41/69/smiles/think7qo.gifkelimeyi bulamiyorum?(birisi bana yardim edebilir mi?!) yani nasil soyleyim? Mesut abinin ne tepki verecegini bilemiyor onun icinde galiba simdilik ceza vermiyor.
merhaba arkadaşlar benim için bu bölümün yıldızının mesut komiser oldugu söylemek istiyorum yani bi başkası onun yaptıgını yaparmıydı bilmiyorum gerçekten yaptıgı yine kendini belanın içine soktu ama bu sefer arkadaşlar için gözünü bile kırpmadı admalrı yakaldılar bence mesut haftaya ekibe dönücek gibi geliyor bana inşallah daha fazla uzun sürmemli bu olay bence diger yandan zeynep ve murat yine formdalardı zeynepin kısknaçılıgı aynen devam ediyor ama bence murat artık zeynepe kızmamsı lazım çünkü oda belli etti artık kendini zeynep nasıl muratın yanında bi kız gördümü kıskançlık krizlerine giriyor bence muratta zeynepten aşagı kalır yanı yok bunun en son örnegi zeynepin doktor olayı doktorun yüzünden zeynepi çok kıskanmıştı murat...
bi kısa not daha düşmek istiyorum..insanın aklına geldikce yazası geliyor canım:img-hyste
dünkü bölümde günün kahramanı mesuttu harikaydı ailesi için
herşeyi yapa bilen bir insan başının belaya girmesine bile göze alarak gitti operasyona harıkada oldu o sis bomba numarasıda harıkaydı adam acayip korktu ve bizimkilerin yüzünde seviç mesutu operasyonda görünce zeynepte tıpkı biz gibi düşündü mesutu görünce işte şimdi adamlar bitti ben mesutun olayı ögrenip gitmeye kakltıgında ahandaa yandı adamlar diye acımaya başlamıştım süperdi herzaman ki gibi..mesutta özlemişti böle hareketli bişeyi
iyi oldu verdi odunu haha o köprü karakol bş.komiser mesuttan korkuyormu yoksa mesuta bulaşmamak için uzakmı duruyo anlamadım ama şunu biliyorum ki mesut ekipe geri dönderken adam gene bişey diyip mesutu sinir etcek..çünkü adam gıcık gıcıklık yapmassa olmazz.. eee ozman mesutta susmaz nede olsa mesut artık geri ekipe döndügü için o bş. komisere öle bi şey söler ki adam dumur olur en azından ben böle düşünüyorum adam nede olsa uyuz uyuzluk yapmadanda duramadıgı için mesuta laf sokacaktır..ozmanda alcaktır cevabını (vayy beee şimdiden yazdım senaryoyu)
cok guzel bir bolumdu ama o kizin kediyi bucakla oldurmesi cok kotuydu ben o sahnede midem bulanda zaten kediye alarjim var gordum zaman fena oluyorum neyse z_m sanesiye bayildim.bide bizim sipalar yine yapacaklarini yaptilar:img-hyste .a-p yoktu ama yine guzel bir bolumdu:happy0064
cok guzel bir bolumdu ama o kizin kediyi bucakla oldurmesi cok kotuydu ben o sahnede midem bulanda zaten kediye alarjim var gordum zaman fena oluyorum neyse z_m sanesiye bayildim.bide bizim sipalar yine yapacaklarini yaptilar:img-hyste .a-p yoktu ama yine guzel bir bolumdu:happy0064
Kedi sahnesi benimde hiç hoşuma gitmedi.Geçen haftaki anne kız olayı,yazmaya dahi elim varmıyor.Bu tür olaylar toplumlarda yaşanıyor.Yine de çok izlenen bir dizide bu tür sosyal olayları örnek teşkil ettiği için sakıncalı buluyorum ve yayınlanmasını istemiyorum.
Ne Kadar Eski Bölümler Kadar Tat Alamıyorsam yinede güzel bir bölüm izledik,Komiser Mesut'un Ailesine Yardım etmesi çok güzeldi fakat Köprü Bş.Komiseri Emre İtaasizlikten ve izin almadan operasyona katılmaktan dolayı mesutta ceza verebilirdi seneristlerimiz böyle konularda daha dikkatli olması lazım diye düşünüyorum....
bence vermemesi ii oldu mesutum gitmiş ekibini kurtarmış bide ceza mı yicek hala ben kimseyi kandırmıyorum o ekip benim ailem demesine bayıldım.şu nazifede bayılıom yhaaaaaa:img-hyste
nesee murat ve zeynepe gelince süperdiler.garipe ne demeli o kadar karizmatikki!bütün kadınları üzerine çekio maşalllahı var(ekiptekilere çekmiş engin hariç) muratla garipin oynaması çok güzeldi bide zeynepin şu sözü:
koca popolu şey:img-hyste:img-hystemurata ne demeli diş,i aslanım benim:img-hyste
ya benn arka sokaklariii cok cok sveiyorumm..
yanii hic olumsuzz yorum da yapamiorummm.. oomaikmenn savunmaya geciorumm :img-wink: yanii muratii hic gormesekk bir bolum genede beyenmedim dememmm.... beyenecekk birsey bulrumm..
enignle syehaninn muralta yznepen once bebekleri olursaa o zamannnnn kouu olumsuzz yorum yaparim :img-wink:
Dün çok güzel bir bölümdü çok şekerlerdi Zeynep&Murat::img-in_lo
Bencede dünün kahramanı mesttu artık ekibe gelsin=(
Zeynep&MurAt'ın bir çocukları olsa ne kadar güzel oolurdu:love05:
arkadaşlar siz bütün yorumlarızınız yapmışsınız ben yapmakta baayağı geciktm ama bu bölümün yorumuu yapmasam oratadan ikiye ayrılırım:img-hyste
süper ötesi bi bölümmm herşey vardı ilk operasyonla başlıyım süper sahnelerdi o adam orayı basıp malımız ve paramızı alıcaz diyince adamda cesaret varmış dedim ama tabi adam sonra fosss çıktııı :img-hyste murat rehin alınıca zeynep murattan çok panik oldu murat zeynepi sakinleştirmeeye çalışıyodu bide zeynepinde mermileri bitmişti demi çünkü bi kere ateş aldığında sees çıktı ama yinede hiç adamlara hiç çaktırmadı yanlız zeynep muratın cebinden telefon alann adama tekme atmayıda ihmel etmiyoduu ceyyyyyynnnnn işteee yaa bide canım nasıl başını muratın omzuna dayadı çok şekrledi orda:love05:
mesuta gelince bu bölümün kahramanıydı nasıl aklına geldi böyle bişeyy valla ben reklamlarında gerçek bomba sandım ama sonra mesut bombayı getiriğ düzeneği çalıştırınca dedim bişeyler var sonuçta mesut niye öyle bişey yapsınki sonra bide baktımkii dumanlar çıkıyo adam korkudan bayıldı koptumm orda yaaaa:img-hyste:img-hyste
muratla zeynep parkta harikaydılar hele ilk baş elele yürmelerii:love05: süperddii ama sonra yine zeynepin kısaknçlığı çıktıı zeynep kızın arkasından koca poplu diyince çok şşaırdım zeynepten böyle bi kelmme beklemiyodumm ordada zaten kotum bide üstüne dişi aslanım dedi bidaha koptum :img-hyste
ama zynepin kskançlıkları öok yersiz bence hadi ilk kızdan kıskandında 40 yaşınadaki kadından niye kıskandın onu anlamadım yani altı üstü kadımn murata tutsisini anlatıyoduu:img-hyste:img-hyste
enginle seyhana bişey söylemedn geçemicem bu çok azlardı bence iyi olmuş böylesi çocuk için konuşmalarına çok güldüm one biçim konuşmaydı öyle sana yardım etmemi istermsin çocuk içinn:img-hyste:img-hyste ilginçç yannii:img-hyste
muratla zeynep parkta harikaydılar hele ilk baş elele yürmelerii:love05: süperddii ama sonra yine zeynepin kısaknçlığı çıktıı zeynep kızın arkasından koca poplu diyince çok şşaırdım zeynepten böyle bi kelmme beklemiyodumm ordada zaten kotum bide üstüne dişi aslanım dedi bidaha koptum :img-hyste
aynenn katiliyorumm canimm.. beklenemeik birseydii..
soyelyince bende kardesimee kocapopolu mu dedii ben mi yanlis analdim dedim :img-hyste
benn hiç şaşırmadım desem yalan olur ama çok komik ve güzeldi:img-wink:cnm benim yhaaaa ele lel yürümleri çok güzeldi.bencede engin ve seyhanın bbeği zeynep&murattan önce olmasın ayrıca baykuşun yeni saçları süper olmuş:good:
ama zynepin kskançlıkları öok yersiz bence hadi ilk kızdan kıskandında 40 yaşınadaki kadından niye kıskandın onu anlamadım yani altı üstü kadımn murata tutsisini anlatıyoduu:img-hyste:img-hyste
haklısın reyhancım zeynepten beklenmeyen bi kelimeydi duyunca şoke oldum koca poplumu dedin diyip koptum yaa üstüne bide murat aslanım benim dişi aslanım be demesinmi yerlere yattım:img-hyste çok güzeldi yaa öle el ele gezmeleri falan zeynepin ikinci kadını kıskanması yersiz oldu ama olsun çokta güzel oldu:img-hyste gül gül öledüm murat zeynepi görünce panige kapıldı tutsi şey ölmüş kadında üzülmüş:img-hyste
dünkü tekrar bölümü çok güzeldi yaa bu bölümün yeri bende çok ayrı yaaa
her bölümü çok güzel ama bunun tadı çok farklı yaa çok özel bi bölüm..
okadar güzeldi kii muratın ambulastan kucagında zeyneple inmesi arkasından dayan zeynep neolur dayan demesi sonra abi zeynep..zeynep abi ona bişey olmasın diye bayılması off heyecandan gidiyordum kardeşimde yanımdaydı ağlamamak için zor tutum kendimi hele zeynep amaliyata girerken söledikleri "neolur dayan zeynep son birkez dayan sonra aç gözlerini" o doktara söledikleri "doktor kurtar onu zeynep gözlerini yeniden açsın" demesi benim bittigim anlardı...o asımın adamını yakaladıgında "siz benim dügünümü havaya uçurdunuz bende sizi hava uçurum lan"demsi falan oyy oyy
o asımın yakalanması muratın omzuna sapladıgı bıçak adam hala bu burda bitmedi seninle daha çok görüşüşecegiz dedi yaa nası bi adam bu adam yaa allah böle adamların gazabından hepimizi korun:img-hyste sorgıda muratın asıma geçirdigi yumruk ooo iyi olsun daha fazlasını yapcaktı o adam benim elime geçseydi of of(böle dedigime bakmayın adam bana bi kodumu hastanenin koma bölümünü boylarım:img-hyste)
dünkü tekrar bölümü çok güzeldi yaa bu bölümün yeri bende çok ayrı yaaa
her bölümü çok güzel ama bunun tadı çok farklı yaa çok özel bi bölüm..
okadar güzeldi kii muratın ambulastan kucagında zeyneple inmesi arkasından dayan zeynep neolur dayan demesi sonra abi zeynep..zeynep abi ona bişey olmasın diye bayılması off heyecandan gidiyordum kardeşimde yanımdaydı ağlamamak için zor tutum kendimi hele zeynep amaliyata girerken söledikleri "neolur dayan zeynep son birkez dayan sonra aç gözlerini" o doktara söledikleri "doktor kurtar onu zeynep gözlerini yeniden açsın" demesi benim bittigim anlardı...o asımın adamını yakaladıgında "siz benim dügünümü havaya uçurdunuz bende sizi hava uçurum lan"demsi falan oyy oyy
o asımın yakalanması muratın omzuna sapladıgı bıçak adam hala bu burda bitmedi seninle daha çok görüşüşecegiz dedi yaa nası bi adam bu adam yaa allah böle adamların gazabından hepimizi korun:img-hyste sorgıda muratın asıma geçirdigi yumruk ooo iyi olsun daha fazlasını yapcaktı o adam benim elime geçseydi of of(böle dedigime bakmayın adam bana bi kodumu hastanenin koma bölümünü boylarım:img-hyste)
haklısın zeynomm bende de 44.bölümün yeri ayrıdırr..zaten bütün yaz beklemiştim bide bu kadar güzel ve heyecanlı bi bölüm izleyince kendimden gecmiştiim resmenn:img-wink: ama bi bırakmadılar murat rahat rahat dövsün asımı yaa:img-hystehemen tuttular muratıı..o yumruklar asıma az bileee
bugünkü bölümde de zeynep bunalımdaa:img-cray:muratta biraz üstüne gidince kacıp gidiyoo:img-cray: ''ben o imzayı hemen simdi atarım ama sen yapabilirmisinn...hayır yapamazsınn'':img-cray::img-cray:
aslanbey09 07-05-08, 14:18 gelelim son bölüme Hüsnü çobanın masör maceralrı harikaydı bölümün başı aksiyon doluydu mesutun operasyonadahil olması elindeki gaz bombası ile çok soguk kanlı idi vb iyi bir bölümdü
ay çok şükür izelyebildim biraz geç oldu ama neyse artık :)
mesutu çoooooooooook özledim geri gelsin artık yaaa valla çıkıp bağırasım gelio yeter geri dönsün mesut :icon_sorr:img-cray:
günün kahramanı oldu mesutum nası kurtardı ama ekibi :happy0064
engin gene artislik yapıodu arabanın üstünden felan yuvarlanmasına ne lüzum vardı pek çakamadım :img-hyste neyse allahtan eskisi gibi fazla göstermiolar püh tükürüyümde nazar değmesin :img-hyste:img-hyste
çoban ailesi yine şahane komikti ben sana arkamı dönemicekmiyim hüsnüüüü :img-hyste bide kapıyı kapatıp siz devam edin onlar yokmuş gibi dio ah yalancı çoban yıldızı ah:img-hyste
ayy zeyneple murat çok güzel didişiyolar :) ben sevmeye başladım bu çifti gerçi bazen zeynep abartıyo ama olsun :) parktaki halleri çok güzeldi dişi aslanım benim demesi felan şüperlerdi :)
GaMzE_BiLqE 07-05-08, 18:55 ayy bugnkü tekrar bölmnde ağ-ladım resmn şilede kadın cesedi bulunii muratta zynp sanii eli titreye titreye açıoo o an öyle kötü oldumkii anlatamm:img-cray:bu dizi resmn bağımlılık yptıı bnde görmedn duramim böyle güzell bi dizi yokk dünyanın hiç biryerndee yokk!
Bu bolum'un butun operasyonlar guzeldi ele Mesut abinin katildigi operasyon superdi.
Engin yine tarzanlik yapiyor arabalarin ustunde takla attiyor ve catilara cikiyor.http://forumbankai-team.forumactif.com/users/21/41/69/smiles/bofff.jpg
Zeynep'in yine kiskanslik damari tuttu ve bence abartiyorlar ama bu Murat'in hosuna gidiyor gibi. (romantik saneleri E-S vermeyi terci ediyorlar galiba)
Cabon ailesi yine cok komikti, Tekin'e ne olduysa melek kesildi bu bolumde.
Ve gelecek bolum umarim Mesut abiyle ilgili butun dugumler cozulur ve ekibe geri doner ama bence bu sefer Bora ortadan kaybola bilir.
Bora'nin abisi herseyi ogrendiginde Mesut abiden ozur dilemesi gerekiyor.
ayy bugnkü tekrar bölmnde ağ-ladım resmn şilede kadın cesedi bulunii muratta zynp sanii eli titreye titreye açıoo o an öyle kötü oldumkii anlatamm:img-cray:bu dizi resmn bağımlılık yptıı bnde görmedn duramim böyle güzell bi dizi yokk dünyanın hiç biryerndee yokk!
aynen bilgecim bu dizi öle bi bagımlılık yaptıki bu dizinin hastalıgına yakalanan
insan bir daha kurtulamıyor yani o derece:):)
ayy bugün kü bölüm yani en az 4.kez izleyişim oda en az yani ama hala ilk günkü gibi heyecan yapıyorum..
bugünkü bölüm süperdi yaa heyecandan öldüm bittim hele o son sahne muratın aldıkları intihar vakası off cesetin aynına gelince elinin titreyerek açtıgı gazetenin altında başkası çıkınca zeynep olmadıgına sevinmesi ahh oan öle acayip oldum kii anlalatamamm..
evde tartışmaları işte muratın "ben o imzayı şu dakkada gözüm kapalı atarım sen atarmısın tabiki atamassın" falan demesi zeynepin banyoda gelinligini görünce ağlaması falan yani kaçkere seyretsem heralde ilk günkü gibi heyecanla ve korkuyla üzüntüyle mutlulukla izlerim:):)
GaMzE_BiLqE 07-05-08, 21:52 aynen bilgecim bu dizi öle bi bagımlılık yaptıki bu dizinin hastalıgına yakalanan
insan bir daha kurtulamıyor yani o derece:):)
ayy bugün kü bölüm yani en az 4.kez izleyişim oda en az yani ama hala ilk günkü gibi heyecan yapıyorum..
bugünkü bölüm süperdi yaa heyecandan öldüm bittim hele o son sahne muratın aldıkları intihar vakası off cesetin aynına gelince elinin titreyerek açtıgı gazetenin altında başkası çıkınca zeynep olmadıgına sevinmesi ahh oan öle acayip oldum kii anlalatamamm..
evde tartışmaları işte muratın "ben o imzayı şu dakkada gözüm kapalı atarım sen atarmısın tabiki atamassın" falan demesi zeynepin banyoda gelinligini görünce ağlaması falan yani kaçkere seyretsem heralde ilk günkü gibi heyecanla ve korkuyla üzüntüyle mutlulukla izlerim:):)
aynen canım ya biyrde zynebede hak veriorum ama o olydn sonra toprlnmk çok zor ama muratımada yazık olan ona olii arada ama nyse yarınki bölmde düzelii üzülmee!ama bnde kç kere izlmşmdr bu bölmlerii her sfrnde yinee merk edimm yine ağlimm yine hycn yapimm napim dizi bu kdr süper olmsydıı!=)
aynen canım ya biyrde zynebede hak veriorum ama o olydn sonra toprlnmk çok zor ama muratımada yazık olan ona olii arada ama nyse yarınki bölmde düzelii üzülmee!ama bnde kç kere izlmşmdr bu bölmlerii her sfrnde yinee merk edimm yine ağlimm yine hycn yapimm napim dizi bu kdr süper olmsydıı!=)
ayy evet yarınki bölümde düzeliyo zeynepp:happy0064
muratta paslanmıs mı diye kontrol ediyoo:img-hyste:img-hyste
süperr bi bölümdü yaa:happy0064yarın olsunda yine izleyelim dizimizi:happy0064gerci ben netten izliyorum ama tv den izlemek daha güzel oluyo tabii daha net:good:
dimiii bunda bizim bi suçumuz yok suç dizi ekibinde:img-hyste
yani kesinlikle hak vermek lazım zeynepe o olanları atlatmak kolay digil
yani gerçek hayatta böle bişey başka birnin başına gelse insanın psikolejisi alt üst olur yani toparlamak çok zor..
ama olan arada murata oluyor canım benim çok üzülüyor yaa kıyamam ben ona yaa ama zeynepi çok seviyor zeynepte murattan kaçınca dayanamıyor canım benim napsın kolay digil onun içinde sevdigi kız günlerce kendine gelemedi beyin ameliyatı falan oldu korkuyor zeynepe bişey olcak diye..
eet yarın ki bölümde barışacaklar :happy0064 ama orda muratın dedikleri off çok can acıtıyor yaa(en azından benim kini)"şile yolu üzerinde bir intihar haberi geldi eşgalı tıpkı sen hemen çıktık oraya gidene kadar o yol bitmek bilmedi zeynep kim bilir ömrümden kaç yıl gitti.."
GaMzE_BiLqE 07-05-08, 22:13 ayy evet yarınki bölümde düzeliyo zeynepp:happy0064
süperr bi bölümdü yaa:happy0064yarın olsunda yine izleyelim dizimizi:happy0064gerci ben netten izliyorum ama tv den izlemek daha güzel oluyo tabii daha net:good:
evet cnım daha süper olii tv'den izlmk!murat zaten her fırsatı çok iyi değirlndirii ordada gzlce bi pslnıp pslnmadığını kontrol edii esn etsnn yakışır muratıma!
ayy evet yarınki bölümde düzeliyo zeynepp:happy0064
öle uzaktan olmaz yakından bakmak lazım paslanmışmı paslanmamışmı diye dimi ama:img-hyste:img-hyste
valla biran önce yarın olsada gene izlesek tam süper olacak:happy0064
yok net tv kadar zevk vermiyor bana ama tvde olmayınca mecbur netten izliyoruz..tekrarların bittiginde napcam acaba rüyama bile girdi bu tekrarların bitimi:img-hyste çok düşünmüşüm ki rüyalarıma kadar geldi:img-hyste
ayy zeynepte adamları iyi tepeliyo ama helal valla yetişmese murat adam gitmişti rahmetli olmuştu:)
dimiii bunda bizim bi suçumuz yok suç dizi ekibinde:img-hyste
yani kesinlikle hak vermek lazım zeynepe o olanları atlatmak kolay digil
yani gerçek hayatta böle bişey başka birnin başına gelse insanın psikolejisi alt üst olur yani toparlamak çok zor..
ama olan arada murata oluyor canım benim çok üzülüyor yaa kıyamam ben ona yaa ama zeynepi çok seviyor zeynepte murattan kaçınca dayanamıyor canım benim napsın kolay digil onun içinde sevdigi kız günlerce kendine gelemedi beyin ameliyatı falan oldu korkuyor zeynepe bişey olcak diye..
eet yarın ki bölümde barışacaklar :happy0064 ama orda muratın dedikleri off çok can acıtıyor yaa(en azından benim kini)"şile yolu üzerinde bir intihar haberi geldi eşgalı tıpkı sen hemen çıktık oraya gidene kadar o yol bitmek bilmedi zeynep kim bilir ömrümden kaç yıl gitti.."
evet gercekten zeynebin yasananları atlatması kolay diildi tabii ama imdadımıza agvadaki olay yetişiyoo:happy0064muratta merkezde bilseydim daha önce adam salardım zeynebin üstüne gibi bişey sölüyoo:img-hyste
muratın dedikleri beni de çok etkilemişti gerçekten:img-cray:canım benim yaa kıyamam ben ona:img-cray:nası korkuyo zeynebe bişi olcak diye(gerci kim olsa korkar ama) z-m askı baskaa.. gercek ask :img-in_lo
Arkadaslar dizinin sezon finalina 7 bolum kaldi, evet son 7 bolum sonra dizi tatile giricek ve bunu dusunmek bile beni kotu ediyorhttp://forumbankai-team.forumactif.com/users/21/41/69/smiles/buu.png.
Arkadaslar dizinin sezon finalina 7 bolum kaldi, evet son 7 bolum sonra dizi tatile giricek ve bunu dusunmek bile beni kotu ediyorhttp://forumbankai-team.forumactif.com/users/21/41/69/smiles/buu.png.
bidakka bidakka şimdi yeni bölümlerininden mi sezon finaline 7 bölüm kaldı
yani 2008 arka sokaklar sezon finaline yani ölemi
hayır yaa inaaanmam buna bukadar çabukmu 7 hafta sonra 3,5 ay boyunca yokmu dizimiz aneeem ağlarım amaa:img-cray:
GaMzE_BiLqE 08-05-08, 08:55 yaa sezon finali feln demeyin ya napcm bn koca bi 3 ay arka sokaklar olmdn kafayı yerim hrlde o 3 ay gçmk bilmzkii:img-cray:
nyse yarın dizimzn özeti faln çıkıoo yaşasınn:happy0064
leketur00 arkadasımız sezon finaline 7 bölüm kaldı demiş bnde dedim acaba 2. sezon finalimi dedim onu sordum yaa:img-cray:
evet ececim ikinci sezondan basediyorum. Normalde ya 23 haziran yada 30 haziran pazartesi dizi tatile giricek.
ya demek 7 bolum kaldi dizinin sezon finali yapmasi eh belki dizi cok heyecanli bir yerde sezona gider .ya gercekten butun yaz arka sokaklar siz gecer mi?:img-cray:
olmaz olamaaaz hayır tatile giremez yaaa naparım ben bencil olmayım biz diyim ya onları izlerken ailemi izler gibiyim sanki onları çok uzun zamandan beri tanıyorum of ya oooof :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:img-cray::img-cray::img-cray:
dolceqabbana 08-05-08, 16:03 Sezon finali mi yaklastı?
Ne çabuk geçti hemen, yine diğer sezonu bekleyeceğiz anlasılan
ben bu sezonun nasıl geçtiğini hiç anlamadım:img-in_lo
operasyonlar, kurşunlar, bombalar derken 7 bölüm kaldı nasıl beklicez 3 ay ya:img-cray:
acaba sezon finali nasıl olcak ben hiçbir tahmin yürütemiyorum:icon_whis
GaMzE_BiLqE 08-05-08, 17:44 ben bu sezonun nasıl geçtiğini hiç anlamadım:img-in_lo
operasyonlar, kurşunlar, bombalar derken 7 bölüm kaldı nasıl beklicez 3 ay ya:img-cray:
acaba sezon finali nasıl olcak ben hiçbir tahmin yürütemiyorum:icon_whis
aynen canım ya hiç bişii aklıma glmii ama kesin çok heycnlı bi yrde sezon finali yapckk bütün yazz eylülün glmesini bkliyczz:img-cray:of ya onlrında tatil ypmaya hakkı vr ama hiç istemimm sezonn finalii ypsınn çok özlrm bn ciddi ciddi yaa:icon_sorr
Sezon sonu muhabbetleri başlamış.:img-wink:
Ben de dayanamıyorum 3 ay beklemeye.
Sezon finalinde Zeynep hamile olabilir.
ya bence hamile falan olmasın. çünkü o zaman ne romantik z-m sahneleri görebiliriz nede operasyon sahnlerinde zeynep i. hem daha erken 1 sene bile olmadı evleneli...
GaMzE_BiLqE 08-05-08, 21:13 ya bence hamile falan olmasın. çünkü o zaman ne romantik z-m sahneleri görebiliriz nede operasyon sahnlerinde zeynep i. hem daha erken 1 sene bile olmadı evleneli...
blki opersyon sahneleri olmz ama emn ol bol bol romntk sahnlr olurr.murat zynp hamlykn pervane olur onun etrafınaa eminm emnn=)bnce çok tatlı olur zynp hmlyken ama sezon finalinde olcanı sanmıyorum sezon bşladığında olbilir ama tabii yinede senerstler bilirr işi!
Bu hafta Pınarı görmek istiyoruum Arka Sokaklarda...
Ali ve Pınar, insanın içini ısıtan bu ikili bir harika...
yağ var, un var, şeker var...
ne duruyorsunuz sevgili senaristler...
bütün malz. var fakat helvayı yapan yok.:img-wink:
Engin ve Seyhanı değil Pınar ve Aliyi seyretmek istiyorum...
Ne bu ısrar, her hafta her hafta,
Çoban ve ailesini seviyorum fakat bu kadarda değil...
ne olur abartılmasın...
Rıza Babayı çok seviyorum, fakat bu kadar despotluk yeter...
Ali çok sempatik aynı zamanda keskin nişancılığıyla karizmatik-keeen,
karizmayı harcadılar...
çok seviyorum onu fakat çocuğu tam bir Lale yaptılar, bütün karizmayıda toplayıp Engine yazdılar...
Pınarla çok yakışıyorlar (bu ikiliye dikkat:good:), sanki muzurluklar için yaratılmışlar, çok tatlılar...
birde seyrettirseler...
[QUOTE=MAİ;6955
Pınarla çok yakışıyorlar (bu ikiliye dikkat:good:), sanki muzurluklar için yaratılmışlar, çok tatlılar...
birde seyrettirseler...[/QUOTE]
Ya seyrettirirler ya da kendileri bilirler.Raitingler tek haneye inmeye başladı.Neden acaba?Yöneticimiz uyuyormuuuu?:kahve
Dizinin tatile girmesine 7 bölüm kalmış...Pınar ve Ali bir arpa boyu ilişkileri ilerleyemedi....:icon_sorr
Daha bir film bile izleyemediler...:img-cray:
Rıza Baba yı çok seviyorum ama...artık başlarından çekilsin...:kahve
Ali nin Laleliğinide dozunda tutun...iyicene mongol yaptınız...:icon_whis
zeynep hamile olsa süper olurda aklıma bişi sürü kötü şey geliyo.. yani olay olsun diye zeynep bebeğini düşürür sonra murattan uzaklaşır falan izlediğimiz olaylar bunlar.. çok mu pAranoya oldum ben bilmiyorum:img-cray:
valla ne yalan söyleyeyim benimde aklıma hep aynı şey geliyo. o yüzdn ben hamile falan olsun istemiyorum...
GaMzE_BiLqE 09-05-08, 08:51 zeynep hamile olsa süper olurda aklıma bişi sürü kötü şey geliyo.. yani olay olsun diye zeynep bebeğini düşürür sonra murattan uzaklaşır falan izlediğimiz olaylar bunlar.. çok mu pAranoya oldum ben bilmiyorum:img-cray:
aynen gamzemm ya hp aklıma öle şlr glii galiba bizz hep berbr paronayak olduk=)
bu arada bn z-m çiftinii çokk seviima ma ali-pınr çiftinnde ilşkisi birz ilrlesn seynhla enginn işi ilrlettiler ama onlr daha bi arpa boyu yol gidemedilerr çok sinir oluorm lütfn senrstlere sesleniorum bişiler yapınn!
Dizinin tatile girmesine 7 bölüm kalmış...Pınar ve Ali bir arpa boyu ilişkileri ilerleyemedi....:icon_sorr
Daha bir film bile izleyemediler...:img-cray:
Ali nin Laleliğinide dozunda tutun...iyicene mongol yaptınız...:icon_whis
Rıza Baba baslarından cekilsin mi?
hayir cekilmesin cunku heyer Rıza Baba emekli olursa dizi bitter, hemde ben istemem oyle bir sey sonra mecburen Engin ekibin sef'i olur.
GaMzE_BiLqE 09-05-08, 08:56 Rıza Baba baslarından cekilsin mi?
hayir cekilmesin cunku heyer Rıza Baba emekli olursa dizi bitter, hemde ben istemem oyle bir sey sonra mecburen Engin ekibin sef'i olur.
aynen canım Rıza babanın ordaki konumu ço9k farklı hem amirlik hemd ebablık yapio Rıza baba çklrse dizi biter asla böyle bişi olsun istemm çklck biri vrsa oda Engindirr!
Rıza Babanın diziden çıkması mı? ALLAH korusun...
Ben çekilsin derken Ali ile Pınar ı rahat bıraksın manasında söyledim...:kahve
Yoksa Ali Pınar ilişkisi kördövüşüne dönüyor...Hiç ilerleme yok...:img-in_lo
off rıza babasız arka sokaklar olmaz bncee cıkmasınn kesinlikle
yaa off bitmesin yaa bn bekleyememm zaten gecen yaz cok zor bklemiştim hatta ewde milletin başının etini yiyodum yaa daha erken girmesin sezon finalinee
zeynep hamile olsa süper olurda aklıma bişi sürü kötü şey geliyo.. yani olay olsun diye zeynep bebeğini düşürür sonra murattan uzaklaşır falan izlediğimiz olaylar bunlar.. çok mu pAranoya oldum ben bilmiyorum:img-cray:
valla berilcim benim aklımada hep böle şeyler geliyo zeynep hamile olursa operasyonda bebege bişey olursa muratta zeyeneepte çok üzülür sonra zeynep murattan yine uzaklaşırsa bu sefer boşanmak istiyorum derse falan filan diye acayip acayip şeyler geliyor aklıma galiba biz hep birlikte paranoya olduk.:)
birde zeynep hamile olursa operasyonlara katılamaz murat sagolsun
çıkma koşma atlama hehe:img-hyste
ama bide zeynep sezon finalinde hamile olursa ozaman bütün romantik sanheleri izleyememiş oluruz.. bi düşünsenize murat ögrendiginde zeynepe neler yapar bütün işlere murat koşar:img-hyste evde yapmadıgı her işe:img-hyste süper olur ben bu sahneleri izlemek istiyorum:happy0064
ben zeynep murat çiftini çok seviyorum ama bencede pınarla ali artık ilişkilerinde yol kadetmeleri gerek oldukları yerde sayıyolar mehter marşı gibi bi ileri iki geri gidiyolar ikiside çok muzur,,muzur ve tatlı bi çiftler enginle seyhanı birazcık bi kenara çekip ali pınar ilişkisine zaman ayırsınlar...bizim keskin nişancı lale oldu korkak lale operasyonlarda eskin nişancılık yok rıza babanın karşısında tir tir titremeler taam hoş oluyor ama abartılıyor...
yaaaaaaaa sezon finali bukadar çabuk olmasın yaaaa:img-cray:
niye boyle dusunuyorsunn ?
merakk ettimm
fragmani gormedenn pek yorum yapamicamm..
m-z yok ozette uzuldumm...
Ayla, kocasıyla bir şeyler yapmak istemektedir. Bir musiki cemiyetine kayıt yaptırmak ister fakat, bu boş zamandan yaralanmak isteyen Ali ve Pınar kendilerini musiki icra ederken bulurlar.
ama soylu aielsi var
murat dansözden yararlanarak kocasına ulaşmaya çalışır diyo ya, bence zeynep internet güzeli olayında olduğu gibi kıskançlık yapabilir ama yinede keyifli z-m sahneleri izleyebiliriz...
mesut bir kac bolum sorna ekibimzee geri donecekk..
ozledimmm yaa.. yoklugu fark ediliyorr mesutumuzunnn...
aliyle pinarr varr merakk ettimm.
murartla zeynep kavga eder bencee "dansoz serpille" yaksinlasirir muratigmizz.. gicikk...:img-hyste
hersey gell ama z-m ozette yok bu dmktır kı ıns..bolmdeee ızlıcez ztn dansozle murat flene offf zeynep esnn kıskanccakkkk
ya bence hamile falan olmasın. çünkü o zaman ne romantik z-m sahneleri görebiliriz nede operasyon sahnlerinde zeynep i. hem daha erken 1 sene bile olmadı evleneli...
valla bende sana katılıyorum bende istemiyorum hamile olmasını çünkü o zman zeynep operasyonlara çıkamıcakk o zmanda ceyynn göremicez hemde z-m sahnelri romantik olmucak murat sadece babak için zeynepe iyi davranır bende öyle bi sahne görmek istemiyorum bence senenye dizi biterse dizinin finaline doğru zeynep hamile olsunn
dizi biterse dizinin finaline doğru zeynep hamile olsunn
alalhh korusuunnn bitmesinn 200 bolumu gecer insalalhh..
ya bitersee ben depresyona girerimmm :img-cray:
fragmani merak ettim simdi
Özet gelimş ama z-m yok=(Ama galiba yine zeynep murat'ı kıskancak:)
Bnece zynep hamile olursa süper olur:=)
z-m yok özette ama bncede kısknçlık damarı fena tutck yine zeynebinn ama olsun onlr çokk şekrler öylee!
uzun zamani dogru duurst tartsmadilar... aliskaik olmustuu ozldimm:img-hyste
kiskanmakla hakliii ama murat da naptinnnn yaa.. yakisikliysaa npabilirr,..groren beyeniyor goren beyniyorr :img-in_lo
uzun zamani dogru duurst tartsmadilar... aliskaik olmustuu ozldimm:img-hyste
kiskanmakla hakliii ama murat da naptinnnn yaa.. yakisikliysaa npabilirr,..groren beyeniyor goren beyniyorr :img-in_lo
valla yelizcim uzun zamandır şöle agız tadıyla kavga etmiyolardı
senaristler insanda alışkanlık yaptırdılar valla insanın gözü tartışma arıyo bende özledim valla :img-hyste
dimi murat napsin adamda cazibe var cazibe kadınları çekiyo :img-hyste
GaMzE_BiLqE 09-05-08, 17:48 haklsınız kızlarr murat CAZİBEliyse zynebimm napsınn ama onun açsndanda bkın ee bnmde kocm o kdr ykşklı olsa bnde kısknırım hatta laf armzda klsın bn sokağa bile çıkrmm böyle bütün gün el ele diz dize oturuz:img-hysteama zeynebnde hakkını ymmk laızm dünylr güzeli baklım zynbn eski arkdşları gldiğind emurt npck valla ahnda şuraya yazim murat daha beterinii yprr!
ay yaşasııın ali-pınar var pek sevindiiim :):happy0064
aama zeynep muratta olsun didişmeleri çok güzeel hem aşk dolu bakışlarıyla bakıp birbirlerini kızdırmları çoook güzelll :img-in_lo ay ben pek sevmeye başladım bu çifti olsunlar yaa
evet ya laleyi iice bozdular yeter artık şamar oğlanına döndü çocuk yazııık :)
GaMzE_BiLqE 09-05-08, 18:27 ay yaşasııın ali-pınar var pek sevindiiim :):happy0064
aama zeynep muratta olsun didişmeleri çok güzeel hem aşk dolu bakışlarıyla bakıp birbirlerini kızdırmları çoook güzelll :img-in_lo ay ben pek sevmeye başladım bu çifti olsunlar yaa
evet ya laleyi iice bozdular yeter artık şamar oğlanına döndü çocuk yazııık :)
şamar oğlanı hee süpermişş:img-hyste nyse gözn aydın cnm a-p shnesi bol boll var ama z-m shnesi yok bu arada sevrsn tabi cnmm z-m sevgisi bulaşıcdr onlr dünyanın en huysz ama en tatlı birbirine en çok yakışn çiftii!
özette zm yok ama hepimizin bildiği gibi zeynepin kıkançlığı da kaçınılmaz yani murat ve başka bir kadın fikri zeynepi delirtecek:img-in_lo ama umarım fazla abartmazlar çünkü bu kıskançlıklar kavgaya dönüşünce çook üzülüyorum:img-cray:
simdiki sahnleri de guzel ama keskeeeskyi de hatirlasalarr..
ilk tanistiklari gunu filann... :img-wink:
üff bu hafta da romantik bişiler yok zeynep-murat cephesinde.. yine zeynep kskanacak.. zaten dediğiniz gibi ali-pınar bir arpa boyu yol alamadı üstüne de zeynep ve muratın ilişkisini de zeynep in kıskançlığı kısırdöngüsüne soktular:img-tomat
hayır anlamıyorum bıraksanız zaten didişir zeynep ve murat duramaz:img-hyste bn onların o halini seviyorum şahsen. didişen ama birbirini çok seven çift hallerini. ama hep zeynep hep kıskançlık hep kavga. :img-tomat
belki bir mucize olur da dansözden kıskanmaz zeynep diyelim bakalım kendim de inanmıyorum buna ya:icon_whis
ali ve pınar ın musiki derneğindeki maceralarını çok merak ettim:img-icecr ali nin içinde vardı zaten bir müzik hevesi:img-hyste ada sahillerindee beekliyoruum:img-hyste
demek küçük çobanlar kopya satıyor:icon_whis ya onlar pedagoga gitmeyecek miydi??
GaMzE_BiLqE 09-05-08, 22:28 valla hüsniyeceim aynen bnde tv bşnda bkle bkle bi hall oldum umrım bu hfta öyle olmzz!
clarissa canım hklısın zynple murat didişrkn çok tatlılr ama senrstler bazen abartıolr zeynebii vahşi gibi gösteriolr=)ama ne olursa olsun zynebime her halii yakışıo ama bizde romntk shneler istiyorzz lütfn artık senarstler duysn sesimizzii!
üff bu hafta da romantik bişiler yok zeynep-murat cephesinde.. yine zeynep kskanacak.. zaten dediğiniz gibi ali-pınar bir arpa boyu yol alamadı üstüne de zeynep ve muratın ilişkisini de zeynep in kıskançlığı kısırdöngüsüne soktular:img-tomat
hayır anlamıyorum bıraksanız zaten didişir zeynep ve murat duramaz:img-hyste bn onların o halini seviyorum şahsen. didişen ama birbirini çok seven çift hallerini. ama hep zeynep hep kıskançlık hep kavga. :img-tomat
belki bir mucize olur da dansözden kıskanmaz zeynep diyelim bakalım kendim de inanmıyorum buna ya:icon_whis
ali ve pınar ın musiki derneğindeki maceralarını çok merak ettim:img-icecr ali nin içinde vardı zaten bir müzik hevesi:img-hyste ada sahillerindee beekliyoruum:img-hyste
demek küçük çobanlar kopya satıyor:icon_whis ya onlar pedagoga gitmeyecek miydi??
haklısın her konuda sonuna kadar arkandayım konuş :img-wink:
hakkaten ha pedegog işi noldu gitselerde düzelmez bunlar sıpalık kanlarına işlemiş :img-hyste
neyse ben kaçar hanımlar şimdi ayakta uyucam bye bye
bende z-m didişmelrini çok seviyorum hatta ben onların asklarına ve didişmelerine asıgım:img-in_lo ama didişmelerini sadece kıskançlık üzerine yapıyolar yaa olmaz ki bu kadar
ben zeynebin dansözden kıskanmıcana hayatta inanmam valla eger öle bişi olursa tarihe gecer heralde:img-hyste
ii geceler hüsniyecimm:img-wink: rüyanda arka sokaklar ekibini gör:happy0064
GaMzE_BiLqE 09-05-08, 22:45 bende z-m didişmelrini çok seviyorum hatta ben onların asklarına ve didişmelerine asıgım:img-in_lo ama didişmelerini sadece kıskançlık üzerine yapıyolar yaa olmaz ki bu kadar
ben zeynebin dansözden kıskanmıcana hayatta inanmam valla eger öle bişi olursa tarihe gecer heralde:img-hyste
ii geceler hüsniyecimm:img-wink: rüyanda arka sokaklar ekibini gör:happy0064
aynen canım bncede tarihe geçer yoldn gçn kadındn kıskanıo nrde kldı dansözden kısknmıyckk=)hayatta inanmm yine zynpp muratı delürtürr bndn demesi:img-hyste
Biraz geç oldu ama yorum yapmaya geldim:img-pilot Bölüm yine süperdi ya zaynep ve murat harikaydı:img-in_lo Zeynep haklı ama canım ne o öyle ikide birde bi kadın geliyor olmaz ki ama:D "koca popolu şey":img-hyste Zeynep bunu söylediğinde koptum yaa:img-hyste
enginle seyhana bişey söylemedn geçemicem bu çok azlardı bence iyi olmuş böylesi çocuk için konuşmalarına çok güldüm one biçim konuşmaydı öyle sana yardım etmemi istermsin çocuk içinn:img-hyste:img-hyste ilginçç yannii:img-hyste
Evet gerçekten çok acayip bir konuşmaydı:img-pilot:img-hyste
GaMzE_BiLqE 10-05-08, 22:06 Biraz geç oldu ama yorum yapmaya geldim:img-pilot Bölüm yine süperdi ya zaynep ve murat harikaydı:img-in_lo Zeynep haklı ama canım ne o öyle ikide birde bi kadın geliyor olmaz ki ama:D "koca popolu şey":img-hyste Zeynep bunu söylediğinde koptum yaa:img-hyste
Evet gerçekten çok acayip bir konuşmaydı:img-pilot:img-hyste
aynen bnmd eçok garibime gitti o konuşmaa töbe töbee ne dmk sana yardım etmemi istermsn çorabımı giydrirmsn der gibi:img-hyste
ama onlrın rollernn az olması iyi aliyle pınr bu kdrdr sevgli daha el ele tutşmdn öteye gidemdler garibmm ama syhnla engnin maşallahı vr çocuk plnları bile ypilir ilngç yanii!
bu arada zynp "koca popolu şey"derkn bnde koptm nasıl tatlılktr bu böyle yarabbimm!ama zynebede yazıkk demii bu kdr ykşklı bi koca kmse rahat vermii!bide murt açısndn bkrsk oda korkuodr zynebe biri lf atjk diee güzellkse güzellik,tatlıksa tatlılık şirinliği söylemiorum bilee her ikiside dikn üstündee:img-hyste
Ve fragmanı verdiler.Saat üçde.Zeynebin kucağında bebek var.Ekip yoğun bir çatışmanın içinde.Ayla Hoca tedirgin.Ayla,Rıza Baba,Pınar Ali evdeler.Ayla Hoca konu kapanmıştır diye bağırıyor.Ali ve Rıza Baba yine ters bir durumdan dolayı karşı karşıya.Hüsnünün yaramaz çocukları işbaşında.Konuk oyuncu ve komiser sevgilisinide gösterdiler.Mesut tedirgindi.Ali de bir yerden kaçıyordu.İlk aklımda kalanlar bunlar.Ve daha bir sürü şey.
Arkadaslar kanald nin sitesine girdim.
Arka sokaklar fragmani var ama gecen haftaki bolumun fragmani:img-cray:.
evet şimdi bende girip baktım geçen haftaki bölüm fragmanını gösteriyolar:img-cray:
yaa özeti veripte tekrar bölümünü koymazlar dimi yapmazlar böle bi saçmalık dimi.. gerçi kanal dnin ve diger kanalların yapmadıgı şey digil(arka sokaklar için sölemiyorum..) valla basarım kanalı oynamasınlar bizimle:img-cray: diyodum ki
Ve fragmanı verdiler.Saat üçde.Zeynebin kucağında bebek var.Ekip yoğun bir çatışmanın içinde.Ayla Hoca tedirgin.Ayla,Rıza Baba,Pınar Ali evdeler.Ayla Hoca konu kapanmıştır diye bağırıyor.Ali ve Rıza Baba yine ters bir durumdan dolayı karşı karşıya.Hüsnünün yaramaz çocukları işbaşında.Konuk oyuncu ve komiser sevgilisinide gösterdiler.Mesut tedirgindi.Ali de bir yerden kaçıyordu.İlk aklımda kalanlar bunlar.Ve daha bir sürü şey.
arkadaşın gönderdigi msj gördüm..valla çok teşekkür ederim canım içime su serptin çok saol..=))
Ve fragmanı verdiler.Saat üçde.Zeynebin kucağında bebek var.Ekip yoğun bir çatışmanın içinde.Ayla Hoca tedirgin.Ayla,Rıza Baba,Pınar Ali evdeler.Ayla Hoca konu kapanmıştır diye bağırıyor.Ali ve Rıza Baba yine ters bir durumdan dolayı karşı karşıya.Hüsnün |