Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Bölüm Yorumları 5

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

SEC_KAR
27-02-08, 16:17
evt şimdi böçlümü kısım kısım izleyip yorumumu yapıcam arkadaşlar:happy0064
öncelikle seyhanın kutulmasına sevindim aam kzın o şekilde bağırması çok saçma eliyle bantı açabilirdi
mesutla arifin konuşması çok güzeldi arifin iliği vermeyi kabul edişine çok sevindimmm:happy0064:happy0064:happy0064
seyhanla engin arasında ilerleyen bölümlerden kesin bireşey olucak
hastahanedeki halleri çok güzeldi tunç mesut rıza bab arfi fidan teyze süperdiler

SEC_KAR
27-02-08, 16:30
gelelim ikinci kısımaaa

hastanede ekibin mesuta moral vermeye çalışması çok güzeldi
arifle konuşmalarıda çok güzeldi ben vermez sanıyordum son sahnede bakışları öyle gelmişti bana
seyhanın olaya atlaması çok komikti daha doğrusu rıza bbanın bakışlar:img-hyste
benim aklıma ihsan adakla iligili bişey çıkıcağı gelmemişti ama iyi düşünmüşlerr
arkadaşlar kusura bakmayın böyle kısa kısa yazıyorum ama kısım kısım izlediğim için bölümü yorumumu böyle yapıyorum ve yorumların hiçbirini okumadım bunuda belirtmek isterim

SEC_KAR
27-02-08, 16:55
arkaşlar ben en iyisi iki kısım izleyip yorumumu yapıyım tek tek olunca yorumum çok kısa oluyor
ya şu yusuf çok sinir etti beni
ya hüsnü çok komik ti ama sakız çiğnerken konuşması :img-hyste:img-hyste alinin lafıda komikti:img-hyste
3. kısım paso opğerasyon araştırmalarıyla geçti o yüzden onunla ilgili pek yorum yapmıyorum
gelelim 4. kısıma
alinin gizlice arabaya girmesi ve yusufu etkiisz hale getirmesi süperdi:happy0064
ya arkadaşlar bizim rıza bablar taşındı da haberim mi yok benim ya:icon_sorr:icon_sorr o ev onların değiiilll:icon_sorr:icon_sorr
ekipin enginle uğraşması süperdi sonra engin :img-hyste:img-hyste süperdiler:img-hyste
mesutun arife yardım etmesi çok güzeldi
:img-hyste muratla zeynepte çok güzell çok komikti ya sofra toplaması
ya şu alev gelmese olmuyormuydu acaba bahaneye bak ya sinir kız

SEC_KAR
27-02-08, 17:23
geleliiiiimm 5. ve 6. kısımaaaa
öncelikle çoban ailesinden başlıyorum ya şu veltler gaz vermese olmuyor dimi ya tam eşşek sıpası onlar yaa
ayy suatın hali çok komikti ya olmayan kolyeyi göstermeye çalışması:img-hyste:img-hyste
bu eşşek sıpalrı herşeye atlamasınlar ya of boylarından büyük işlere karışıyorlar
ya bu alevde çok oldu ama ya onun yüzünden zeyneple murat paso kavga ediyorlar
ayy zavallılar o soğukta kolye arıyorlar hava vuz onlar karları karıştırıyorlar:img-hyste
ali va hüsnünün operasyonu süperdi:img-hyste:img-hyste:img-hyste hele ali süperdi çok komikti yaaa süper süpe bidahmı gitsek ne:img-hyste:img-hyste
o ne beeee maaşallah amma pahalıymış o kolyede eski parayla bir buçuk milyar oooff o na yaaa
hastahanede mesut ve tunç süperdiii
çoban ailesi herzamanki gibi alemler çoban adası yaptırırdı vallahi ya suatın kaptırdığı paralarla

leketur00
27-02-08, 17:29
Simdi eski bolumleri seyrediyordum birsey fark ettim dizi basladigindan beri sadece Kerim Bafrali kacmayi basardi Riza babanin ekip inden. Ve kerim'i yeniden ortaya cikma sansi var mi onu merak ediyorum? heyer ortaya cikarsada neler olur yani Ali'nin acisindan.^^

SEC_KAR
27-02-08, 17:31
gelelim şimdi 7. ve son kısımaaayani 8. kısıma
:img-hyste:img-hyste:img-hyste aliinin halleri çok güzeldi ilngiliz lalesi süperrrr:img-hyste
mesutun neden girmiyim derken ki mimikleri süperdi ben mi anladı ya ne var ya mimikleir süperrr:img-hyste
arkadaşlar şimdilik bu kaarını izleyebildim 8. kısıma geçemedim devamını sonra izleyip yorumumu yaparım

ece_chnkn
27-02-08, 17:38
slmlar arkadaşlar sonunda yeni başlık yapabildik:happy0064

geçen bölüm çok güsel dii
tunç ilik buldu iyileşiyor:good:
operasyonlar güseldi:img-pilot
mesuta rıza babanın anladın mı deyişi ve mesutun hareketleri süperrdiiii:img-hyste:happy0064

pazartesi gelsede yeni bölümü bir an önce izlesekkkl:good:

akaarka
27-02-08, 18:48
ya arkadaşlar ben diziyi çok seviyorum ama kusura bakmayın engine birtürlü ısınamadım bana biraz sıkıcı geliyo:icon_whis:img-yes: bu bölüm de diğerleri gibi süppperrr:good:
ayrıca bir sorum olacak resimlerinize yani düzenlediklerinize baktım çok güzeller bende yapmak istiyorum herhalde bi programda yaptınız bana da ismini sölerseniz sizin gibi güzel şeyler yapmak istiyorum:icon_sorr

kndmrzg
27-02-08, 18:49
başlık hayırlı olsun
bölüm muhteşem ötesiydi daah fazla ali pınar ve murat zeynep görebilirdik

evanescence-93
27-02-08, 21:24
bu bölüm yine çok güzeldi:)

mesut ve tunç sahneleri beni yine herzaman ki gibi beni büyüledi:good:hele mermi niyetine mavi misketi tunç'un kavanoza atma sahnesi beni çok etkiledi:icon_sorr

zeynep ve murat arasında hiç deilse kıskançlık yanında romantik sahneler vardı ve bence çok güzeldi:img-yes:

ama senaristlerin bi konuda yine abarttığını düşünüyorum:img-in_loşimdi bu alev maşallah yakında zeynep ve murat'ın evine taşınır.kız ilk olarak anahtarımı evde unuttum diye geldi.sonra sevgilim yüzünden sinirlerim çok bozuk bi murat'la dertleşiyim diye geldi.sonra sevgilisinin elinden murat onu kurtardı bu sefer onlarda kaldı.bu bölümde telefonumu kesmişler sizden arayabilirmiyim diye yine geldi.yakında evimi su bastı,hırsız girdi gibi bahanelerden de gelir:icon_whis

suat'a yine koptum:img-hystebi insanda ancak bu kadar şans olur:img-hyste50 YTL'lik kolyeyi kaybetti onun yerine 1.500 YTL'lik kolye aldı.

ayla'da bayaa şanslıymış:img-pilotartık 50 YTL'lik deil 1.500 YTL'lik kolye takıcak:img-pilot

leketur00
27-02-08, 21:49
Husnuler 1500 ytl'lik zarar'a girdiler acikcasi ben bir odul bekliyorum coban ailesine.
mesuta rıza babanın anladın mı deyişi ve mesutun hareketleri süperrdiiii
Gercekten o sane cok komikti ele Husnu abinin Mesut abiye "usta sen anladin mi?" demesi :img-hyste

gözü kara
28-02-08, 10:30
arkadaşlar önceden duyuran oldumu bilmem ama.kapanan başlığın sonuna yazdıydım bu haberi ama bilmeyen vardır diye buraya yazıyorum bi daha haberi olmayan kalmasın diye 2 hafta önce zafer ergin(rızababa yani)bir programa konuk olduydu o zaman dediydi ki ilk başta 150 bölüm diye ayarlamışlar bölümleri ama bu reytingler süper olunca 150yide geçe bilirmiş.doğru mu bilmem ama öyle dediydi.

gözü kara
28-02-08, 10:56
arkadaşlar 68.bölümün özetindeki şu yazı dikkatimi çekti"UNESCO temsilcisi Ekip’in yaptığı soruşturmaları kısıtlamaktadır. Zargana Kardeşler Çetesi’nin eline düşen temsilci, çaldırdığı eşyaların bulunması karşılığında Mesut’un yöntemlerini destekler."cümlesi var.ama bu bölümde çetenin eline falan düşmediler acaba 69.bölümde mi böyle bir olay olacak acaba?

zeyno_114
28-02-08, 13:45
arkadaşlar önceden duyuran oldumu bilmem ama.kapanan başlığın sonuna yazdıydım bu haberi ama bilmeyen vardır diye buraya yazıyorum bi daha haberi olmayan kalmasın diye 2 hafta önce zafer ergin(rızababa yani)bir programa konuk olduydu o zaman dediydi ki ilk başta 150 bölüm diye ayarlamışlar bölümleri ama bu reytingler süper olunca 150yide geçe bilirmiş.doğru mu bilmem ama öyle dediydi.

eet bende izlemiştim o programı anında görüntü showdu programın adı
zafer ergin(riza baba)harikaydı orda nese eet zafer abi böle bişey sölemişti
başlarken 150 bölüm başladık bu gidişle 150 bölümü geçicez gibi duruyor demiş
çok sevinmiştim150 250 350...bölüme kadar sürsün demiştim hiç bitmesin istiyorum yaa ondan:img-icecr
yaa bide ben bişey sölemek istiyorum zafer abiye kurtlar vadisinde öle bi rol vermişlerki yani ozman zafer abiyi öldürmek istiyordum diye bilirim:icon_whis
ama şimdi arka sokaklarda okadar tatlıki yani okadar sevecen okadar iyiki
kurtlar vadisindeki zafer abiyi öldürmek istedim ama arka sokaklardaki zafer abiyi bagrıma basmak yani bi abi bi baba gibi bagrıma basmak istedim:img-blush:img-in_lo

SEC_KAR
28-02-08, 16:24
eveeet şimdi gelelelim dün yarım kalan yorumumu tamamlamayaa:happy0064
ya bencede bütün sıradışı icatlarda rıza baba ve ekibi bulunuyor
ya dünde söyledim biliyorum ama seyhanla engin arasında kesin bişey olucak bana öyle gelio bakışmalaar konuşmalar
mesutun sorgu konusunda rıza babnın konuşma harika vemesut orada harika mimikleri
:img-hyste:img-hysteo nasıl sorgu yaaa:img-hyste süperlerrrrrr :img-hyste süperler yaaaa
ayyy suatın kalbine inmedi ya iyi :img-hyste:img-hyste:
o çocuk öyle konuşuyor ama sonra başına neler elcek bilmiyor tabii
eveet şimdi gelelim son kısımaaa
ali nasılda sevindi
zavallı hüsnü kafasını dağatması bence çok iyi gelcek ona:img-hyste
aaa aliye rakı içiriyorlar vay vay yandılar
yuh yaa adamın bütün parasını aldılar
çıkarız ya nolcak ki ne güzel demiş o çevirmen öyle yaa:img-hyste,
naptım ki ben abi ne oldu derken ses tonu muhteşem alinin :img-hyste
ya bi kerede bir sıradışı olayda başlarına bela gelmsin ya :img-hyste:img-hyste

leketur00
28-02-08, 20:17
çok sevinmiştim150 250 350...bölüme kadar sürsün demiştim hiç bitmesin istiyorum yaa ondan:img-icecr

yaa benim o programmi ne yapip edip seyretmem lazim.
Bir kac parca malum siteden izliye bildim ama ic birinde Zafer Ergin arka sokaklardan basetmi yordu:icon_sorr

yaa bide ben bişey sölemek istiyorum zafer abiye kurtlar vadisinde öle bi rol vermişlerki yani ozman zafer abiyi öldürmek istiyordum diye bilirim:icon_whis
kurtlar vadisindeki zafer abiyi öldürmek istedim ama arka sokaklardaki zafer abiyi bagrıma basmak yani bi abi bi baba gibi bagrıma basmak istedim:img-blush:img-in_lo

benimki tam tersiydi:img-yes:, kurtlar vadisini tek Zafer Ergin ve Oktay Kaynarca icin izliyordim de diyebiliriz...

ben en iyisi uyari almadan kapatiyim bu konuyu:img-heh:

heyer Zafer Ergin'in dedigi gibi arkak sokaklar 150 bolumden fazla bolum yaparlarsa bu demek oluyorki dizimiz iki sezon daha devam edicek:img-yes::happy0064:happy0064

GaMzE_BiLqE
28-02-08, 20:30
arkadaşlar 68.bölümün özetindeki şu yazı dikkatimi çekti"UNESCO temsilcisi Ekip’in yaptığı soruşturmaları kısıtlamaktadır. Zargana Kardeşler Çetesi’nin eline düşen temsilci, çaldırdığı eşyaların bulunması karşılığında Mesut’un yöntemlerini destekler."cümlesi var.ama bu bölümde çetenin eline falan düşmediler acaba 69.bölümde mi böyle bir olay olacak acaba?

çete dedikleri hani otele gelen 2 kadın vrdı ya o olabilir aralrındaki konuşmdanda çıkıo bnce onlar ama kurtulmsı 69.bölüme kldıı bu bölmde sadece kaçırıldılr bakalım noljk heyecnla bkliorumm!

GaMzE_BiLqE
28-02-08, 20:32

evet bnde izledim progrmıı 150 bölümlüğüne anlşmışlr bna değil 150 550 bölüm ble ytmzz bu arada bnde kurtlar vadisinde dizinin etkisiyle zafer abiye gıcık oliiodum:)ama şimdi o kadarr çoks eviyorumkii zaten çok doğru bir karar vrdi o diziden çıkark kndide söylemştii dizi amacından şaştı diyee bu diziye inanılmz yakıştıı!

leketur00
28-02-08, 21:51
bencede KV'den ayrilmasi iyi oldu bunun sayesinde onu arka sokaklarda Riza baba karakteriyle gorme sansimiz oldu.:img-yes:

yeliz123
28-02-08, 21:55
arka sokaklardann aslaa bikmamm 24 saat izlerimm... snearistleri tebrik ediyorumm 2 hikaye birden zor oluyor yazmakkk.... :D

euro d'de sadece pazeresi ve salilari tekrar varr... onumzdekii haftaa 19 ve 20ci bolumler varr :happy0064

fırat-tugce
29-02-08, 14:51
ay bu bölüm çok gseldi bişi sorucam
seyhan-ırmak ünal değilmi:img-yes:
ona benzettım jeneriği kaçırmışım da
neyse pzt-günkü bölüm harıkaydı:happy0064

kbra_
29-02-08, 15:14
Engin ve Murat çetenin içine sızıyor

Tamirhanede çalışan Solmaz adlı bir adam, pavyonda çalışan İliona’ya aşıktır. Onu kurtarmak için çaldığı araçla birlikte Özden adlı şahsı da rehin almıştır. Solmaz’ın peşine düşen Ekip, yaptıkları operasyonla Özden’i kurtarırlar. Solmaz’ın iyi niyetli olduğunu anlayan Rıza Baba ve Ekip ona son bir iyilik yaparlar. Zeynep’in iş için şehir dışından gelen iki arkadaşı Duygu ve Ebru, onunla hasret giderme niyetindedirler. Fakat Duygu’nun sevgilisi Ersin evli çıkınca olaylar karışır. Engin ve Murat, hâlâ Üstün’ün izini sürmektedirler. Şebekenin içine sızan Murat ve Engin, Üstün’ün ve şebekenin geri kalan üyelerinden Kasım’ın ele geçirilmesini sağlarlar. Metin ve Tekin yine başlarına çorap örmeye başarırlar. Yolda karşılaştıkları eski futbolcu Obafemi’yi evde misafir ederler fakat bundan habersiz olan Suat ve Hüsnü alışılmadık bir tanışma yaşarlar.

alıntıdır..

sper bı bolum bızlerı beklıo:)ohh bea sonunda engın tek basına bısey yapmıo muratla beraber muratın katkısı war yane:img-in_lozeynep we arkadaslarını grcez bakalım onlar nasıl bı sahnede cıkıcaklar karsımıza:img-pilot
husnu we ailesi ne hıc lafım yok yıne yapıcaklarını yapıolar walla ne dyım bn onlara tek kelımeyle suuuperr bır bolum bızı beklıo wee bu arada z-m sahnesi olarak bahsedilmesede zeynep we murattan ayrı ayrı bahsedılmıs ozeete buda bısey:good:

kbra_
29-02-08, 15:18
arkadaslar fragmanda cıkmıs ayyy muratın bı tıpı war gormenız lazım sper olmus cnm bn yha:img-in_lo
wee fragmanda z-m romantık shnler war murat zeynebı opuo felen:img-in_lo
we operasyonlarda yer werılen gsel bı fragman ohh be z-m hm ozeette hem fragmanda ama a-p den bahsedılmemıs:icon_sorr

aysegülll
29-02-08, 15:48
özeti okudum da sinirlenmiştim yine a-p yok diye ama fraqman malum siteye eklenmiş orda qördüm pınar vardı ohh işallah ali pınar sahnesi izlerizz

ayy .Allah'tan enqinin yanına Murat'ı vermişlerr yoksa yinee beni sinir etceklerdi kesinn üstünü Enqin yakalar demedi demeyin:img-blush

ayy fraqmanda bile beni qüldürüyor suat alem kadın ya:img-icecr

ohh ne güzel artık cumadan seyredebiliyoruz frgmanı:happy0064
farkettiniz mi bilmem ama dizinin reytingi artınca sponsoruda deqişmiş:img-in_lo

kbra_
29-02-08, 15:52
ewet cnm :img-yes: bu arada hakketen ozette artık aynı gun ama daa erkn ssaatte koyular fragmnada werılıoo baayyaa ılerleme war bu kanald yha dızı tutulunca:img-wink:

exam
29-02-08, 17:12
Hayret özette fragmanda gelmiş.

Rıza Baba viyana dedi.Gitmesin sakın oralara doğru.Meydan hepten Engine kalacak.Yine Enginden beklenen olmuş.Avukatı ayarlamış.
Engini göstermişler sonra başkasını,tekrar Engin,sonra birbaşkası yine Engin sonra bir başkası yine Enginnnn....Daha çok Engin fragmanı olmuş.Engine rağmen güzel bir bölüm bizi bekliyor.Murata saç şekli çok yakışmışşşş:happy0064

A P sahnesi olacağını zannetmiyorum.Fragmanda ne gördüysek odur.:icon_whis

SEC_KAR
29-02-08, 17:20
eveet özet gelmiş özette bol bol operasyondan bahsetmişler bide her zamanki gibi eşşeksıpalarından
ama olsun güzel bir bölüm gibi duruyor
zeynep ve arkadaşları nasıl hasret gidercekler acepp
fragmanı henüz izlemedim malum siteye birazdan bakıcam o yüzden kısa bir yorum oldu kusura bakmayım

seftally
29-02-08, 19:33
özette de fragmandada zeynep-murat var ama ben onların ilk böüllerdeki hallerini çook özldi yaa. Artık sahneleri çok kısa kısa oluyoo ve neredeyse hiç romantizm yok evlenmeden önce valla daa çok sarılma öpüşme konuma falan izliyoduk...

GaMzE_BiLqE
29-02-08, 19:36
özette de fragmandada zeynep-murat var ama ben onların ilk böüllerdeki hallerini çook özldi yaa. Artık sahneleri çok kısa kısa oluyoo ve neredeyse hiç romantizm yok evlenmeden önce valla daa çok sarılma öpüşme konuma falan izliyoduk...

kesinlkle katılıyorum ya onlr dizide çok erkn evlndiler yada seneryo artık eskisi gibi değill zeynep ve murat için eskiden ne güzel romantikti şimdi öle bişi hiç yok biraz heyecan ve romantizm istiyoruzz!

clarissa
29-02-08, 20:05

kesinlikle.. eskiden hem didişirlerdi hem de başbaşa romantik sahneleri olurdu... şimdi sadece kavga ediyorlar:icon_sorr zaten nişan düğün balayı geçiştirildi tam neyse evlendiler hep başbaşa olacaklar demiştik başbaşa kalamaz oldular:img-cool2

viyana ya giden pınar mı?? rıza baba "ne mutlu bize di mi ali?" diyor.. zamanında atina ya göndermediler şimdi viyana ya mı gönderecekler yani.. ali ve pınarı göstermemek için böyle mi bahane buluyorlar şimdi??

murat ın çakıl saçları da süper bu arada:img-hyste

GaMzE_BiLqE
29-02-08, 20:17
kesinlikle.. eskiden hem didişirlerdi hem de başbaşa romantik sahneleri olurdu... şimdi sadece kavga ediyorlar:icon_sorr zaten nişan düğün balayı geçiştirildi tam neyse evlendiler hep başbaşa olacaklar demiştik başbaşa kalamaz oldular:img-cool2

viyana ya giden pınar mı?? rıza baba "ne mutlu bize di mi ali?" diyor.. zamanında atina ya göndermediler şimdi viyana ya mı gönderecekler yani.. ali ve pınarı göstermemek için böyle mi bahane buluyorlar şimdi??

murat ın çakıl saçları da süper bu arada:img-hyste

katılıyorum canım zeyneple muratı ohh daha çok görücez dedik hiç göremez olduk bnce onların hayatına biraz daha fazla ağırlık verilmeli!bnde muratın saçına bayıldım süper olmuşş:img-hyste

zeyno_114
29-02-08, 20:41
arkadaşlar özetide okudum fragmanıda malüm siteden seyrettim..süper bir bölüm bizi bekliyor yine :img-wink:
muratın şaç şekline bayıldım çok yakışmış:happy0064 özette de fragmanda da zeynep murat sahneleri var ne güzel:happy0064
ama seftally arkadaşımızın dedigi gibi; evlenmeden önce daha çok zeynep murat sahneleri oluyordu daha çok romantizm oluyordu daha çok sarılma öpme oluyordu:icon_whis şimdi bu sahneler azaldı..
exam;aynen canım yaa rıza babada giderse ortalık hepten engine kalcak.. zaten enginden beklenen sahne gelmiş...yaa engin yinebir bayanla yakınlaşması pes ya pes bu kaçıncı bayan yaa mesut ta bekar o bile bukadar bayanla yakınlaşma göstermedi yaa :icon_evil
yaa bide her olaya engin atlamasın yaa daha önceliri murat yapıyordu tarzanlık arabanın üstün atlama gibi yada ne biliyim ona benzer sahnelerişimdi engin yapıyor yaa fazlamı abartılar engini nee:icon_whis:icon_whis

reyhan16
29-02-08, 21:47
bi iki haftadır keşke gizli göreve falan gitseler diyodum içime doğdumuş galiba gizil görevdeler:happy0064 murat ne şeker olmuştu öyleydi
zeyno engine gerçekten abrttılar bencde p geldiinden beri muratın tarzanlığını göremiyoz murat gerektiği yerlerde tarzanlık yapıyoduu ama engin mesela geçen bölüm arbadan falan atlası gereksizdi bence bide şimdi onada sevgili yaptılar zaten z-myi az görüyoz enginde çıknca dahha az görücez

GaMzE_BiLqE
29-02-08, 21:53
bi iki haftadır keşke gizli göreve falan gitseler diyodum içime doğdumuş galiba gizil görevdeler:happy0064 murat ne şeker olmuştu öyleydi
zeyno engine gerçekten abrttılar bencde p geldiinden beri muratın tarzanlığını göremiyoz murat gerektiği yerlerde tarzanlık yapıyoduu ama engin mesela geçen bölüm arbadan falan atlası gereksizdi bence bide şimdi onada sevgili yaptılar zaten z-myi az görüyoz enginde çıknca dahha az görücez

katılıyorum reyhancım sana muratımın tarzanlığını göremz olduk zeyneple onun o romantik ilişkisi gitti rutin bi evlilik hayat başladı resmn!

gözü kara
29-02-08, 22:22
arkadaşlar özeti gelmiş.yeni okudum.gizli görev olayları engin geldiği zaman bir defa olduydu bi daha olmadıydı.şimdiki gizli görev iyi oldu.muratın başı biraz gene ağrıyacak gibi.şimdiye kadar hep zeynebin annesi,kuzeni,teyzesi şimdide kız arkadaşları geliyo.muratın olduğu taraftan şimdiye kadar hiç kimse gelmedi.bi yavuz var o da kendi evlerinde.şöyle bi dayısı,amcası,yiğeni falan gelsede bide bakalım zeynebin tavrı ne olacak bakalım.çoban ailesinde eşek sıpaları gene ortalığı karıştıracaklar heralde.

leketur00
01-03-08, 00:54
fragmani gordum guzel bir bolum bizi bekliyor:happy0064 ^^
ve sana katiliyorum yelizcim engin biraz abartiyor!!!

zeyno_114
01-03-08, 10:44
aslında bnde engini seviyorum ama bncede biraz abarttılar!
yaa benimkisi tam sevme sevmeme meselesi digil aslında engin de operosyonlarda
falan iyi oyunculuguda çok iyi ama gerçekten çok abartılar
yani nerdeyse diziyi bi enginin üzerine oynatacaklar...

aysegülll
01-03-08, 11:08
yaa benimkisi tam sevme sevmeme meselesi digil aslında engin de operosyonlarda
falan iyi oyunculuguda çok iyi ama gerçekten çok abartılar
yani nerdeyse diziyi bi enginin üzerine oynatacaklar...

bende sana katılıyorum zeyno sevme sevmeme meselesinden ziyade daimaa bütün olaylardaa onun ön planlarda olmasıı
1.ceza alacaktı müffetiş geldi sorgulandı
2.julia olayında ön planda
3.arkadaşı yüzünden ön planda,
4.Üstün Sarıkaya olayında ön planda
daima engin ya masallah ne ask böyle yıldırım askı heralde hemen yakınlasıyorlarr hiç inandırıcı degill
enginede diger oyuncularda oldugu gibi rol dagılımının olması istiyorumm:img-punk:

bill.ghe
01-03-08, 12:16
bende sana katılıyorum zeyno sevme sevmeme meselesinden ziyade daimaa bütün olaylardaa onun ön planlarda olmasıı
daima engin ya masallah ne ask böyle yıldırım askı heralde hemen yakınlasıyorlarr hiç inandırıcı degill
enginede diger oyuncularda oldugu gibi rol dagılımının olması istiyorumm:img-punk:

Bende bu konuya takılmadan edemiyorum.Dizideki komiser karakterleri o kadar başarılı ve oyunculukları o kadar takdire şayanki ille de neden Engin acaba?

MAİ
01-03-08, 12:47

Bu konudaki düşüncelerim aynı,
dizideki karekterler çok güçlü,:good:

Rıza Baba hakikaten babacan, duruşundan ses tonuna kadar, rolüyle çok sıcak sempatik, burada yerini bulmuş,

Mesut, biraz agresif, biraz sinirli, kuralları olan biri, katı görüntüsünün altında sıcak ve dosdoğru bir adam, onunda yeri doldurulmaz,

Hüsnü yumuşacık, güzel bir aile babası, onunda yeri ayrı,

Zeynep ve Murat tatlı çekişmeleri olan, özel hayatlarıyla bizden dedirten, genç ve başarılı bir çift, onlarda güzel,

Ali ve Pınar :img-in_loheyecanlarıyla hatalarıyla, biraz rahatlatan gülümseten tipler, onlarda bizden ve benim için yerleri farklı olan çok masum bir çift,

Ayla hn. olsun, Suat ve diğer çocuklar olsun, böyle gider...

Yaşam tarzları, karekterleri farklı fakat amaçları bir olan bu ekipte ben yok vede olmamalı.

Engin başkomiser de fiziğiyle olsun, yüz ifadesiyle olsun iyi bir polis karekteri çiziyor,
fakat,
Engin başkomiser veya başkası, birinin ön plana çıkması beni rahatsız ediyor.
Arka Sokaklardaki karekterler çok doğru seçilmiş, hiç birinin yeri doldurulamaz.

zeyno_114
01-03-08, 13:02

aysegülllcanım bende sana katılıyorum
yani her konuda engin ön planda bir konuda yada bir bölümde arkada durdugunu görmedim.. yani engin, engin, engin...şimdide şu avukat ne çabuk aşık oldular birlerine yaa yıldırım gibi:icon_whis ekipten hiç biri bukadar hızlı bir bayanla yakınlaşma göstermedi..
bende engine digir oyunculara oldugu gibi rol dağlımı istiyorum:good:

kaptan80
01-03-08, 15:05
merhaba arkadaşlar hepnize katılıyorum gerçekten de enginin bu kadar ön planda olması dogru degil bu haksızlık digerlerine mesala mesut engin gelmeden önce hüsnüyle yedigi içtigi ayrı gitmezdi şimdi ise hep engin yanında tamam enginin mesuttun yanında olmasına bi şey demiyorum ama hüsnüyle mesut sanki biraz koptular engin gelince hatta ve hatta engin gelince sanki zeynep murat pınar ali ve ayla hocayla rıza babanın birlikte oldukları sahnler azaldı onları eski bölümlerde daha çok bereber görüyorduk ama şimdi ise çok az sahnleri var beraber bunun degişmesi ve dizmizdeki eski bölümlerdeki sahneleri kadar olmasını istiyoruz yine opersyonlarda rıza babayı görmek daha fazla ön planda olmasını istiyoruz....

GaMzE_BiLqE
01-03-08, 21:59
zeyno sana ksnlkle katılıyorum engini seviyorum ama eskisi gibi olsun dizimizz öyle çok özeldii engind eolsun tabide sadecee her olayda onun ön planda olmsı diğer karakterleri geride bırakıyor!

leketur00
01-03-08, 22:15
:img-yes::img-yes:Size katiliyorum Engin'in on planda olmasi benide sinir ediyor zaten engin'in geldiginden beri daha az diger karakterleri goruyoruz misal Pinar ve Ayla bir bolum varlar, bir bolum yoklar.
Ve arkadaslar bugun Zafer Ergin'in katildigi aninda goruntu show'u izledim gerceten dizimiz 150 bolum yada daha fazla yapabilir^_^ (Zafer Ergin'in arka sokaklar hakinda konustugu parcayi izlemek istiyenler icin yarindan itibaren malum sitenden izliye bilicekler)
bye

GaMzE_BiLqE
01-03-08, 22:23
ben programı izledimm 150 bölümü aşabilir dedilerr süper ya aşsın valla izlerim bu dizi bende resmen hastalık yaptı ya çok seviyorummm napimm:img-in_lo

leketur00
01-03-08, 23:01
arkadaslar bilmem kac kere seyretim arka sokaklari butun bolumleri en az 5 kere seyrettim dizi ic monotonlasmiyor her bolumde farkli bir heycan var cok guzel.:happy0064
ve Turker Inanoglu gordugum yerde tebrik edicem gercekten butun oyunculari cok iyi secmis.

yeliz123
01-03-08, 23:04
arka sokaklar hr bolumu 5 kezz... en sevdigim sahenelrni de 100 kere izlemisitmdirr

- 1.ci bolum m-z nin tanismasii
-3. zyenebin ilk narkotik operasyonu
-5.ci bolumm tokat sahensi sadullah narin operayonu feyza ve sonrasi

ohoo saysam bitmezz

yeliz123
01-03-08, 23:46
- 1.ci bolum m-z nin tanismasii
-3. zyenebin ilk narkotik operasyonu
-5.ci bolumm tokat sahensi sadullah narin operayonu feyza ve sonrasi
- 7.bolum zyenebin vurlmasi ve son sahne muratin yolda soeldikleri
-8.bolum hastanedee konsumalariii... "cam kiriklari"
-10 bolum sedaanin gelisii siler karisirr "trafiktekilerr amcanin oglu mu ??"
11- bolumm klepce sahnesiii !
- cafede konusmaa "magra bul kendineee"
16- bolum evlenme teklifi
17. olmayan nisan ve sonrasii
muratin babsainin gelisii ve sonrasii.. kavgalarr
evi kiralayislariii
annelerne konusmalarrr
47.bolum m-z konsumasiii "bn o imzayi gozumu kirpadan atarim ya senn ?? ..... tabiki atamazinn"
50. bolum nikahhh
veeee "yeni bolumler 60+ hepsiii alev , zaten validenin bir mutfagni birde kizni seviyorum"

yaaaa her sahneleri muhtesemmmmmmmmm !!!

leketur00
02-03-08, 00:48
Evet Zafer Ergin'in konuk oldugu pragrammi izlemeyenler icin ve izlemek istiyenler icin videoyu malum sitende izliyebililer (Tikla!:good: (http://fr.youtube.com/watch?v=fi_weuy02TI)) bu parcada Zafer Ergin arka sokaklar hakkinda konusuyor ^^

MAİ
02-03-08, 11:35
[QUOTE=clarissa;6254270]

Fragmanı seyretmediğim için yazın biraz şok etkisi yaptı sevgili clarissa.
üzüldüm...
Böyle birşey yapmazlar diye umuyorum,
bahaneler bulunmak istenirse bulunur.
Eğer sonuç bu olursa Arka Sokakların benim için son bölümü olacaktır.:img-cool2

GaMzE_BiLqE
02-03-08, 12:05
ya bence Pnarı Viyana'ya göndermzler.sonuçta Ali napıck o zmn saçmalmış olurlar senaristler bşka bişy vrdır bnce onun içinde tamam bn en çok Zeynep ve Murat için izliorum ama öyle bişy yaprlrsa tepkimi gösteririmm!

cann2366
02-03-08, 17:32
Selamlar
birşey sorabilirmiyim
bayağı zamandır diziyi izlemiyorum
rastgelirsem tekrarlarından
zeliş ve kerem vardı
hala öyle bi ikili var mı yoksa biteli yıl mı oldu
kerem hala dizide var mı:icon_whis

clarissa
02-03-08, 19:36
Fragmanı seyretmediğim için yazın biraz şok etkisi yaptı sevgili clarissa.
üzüldüm...
Böyle birşey yapmazlar diye umuyorum,
bahaneler bulunmak istenirse bulunur.
Eğer sonuç bu olursa Arka Sokakların benim için son bölümü olacaktır.:img-cool2

:icon_sorr eğer giden pınarsa da-ki fragmandan öyle anlaşılıyor ama belli olmaz-bence bir iki haftalığına gidiyordur, müzik eğitimi fln vardır.. pınarı tamamen diziden çıkartacaklarını sanmıyorum.. bazı haftalar göstermiyor olabilirler ama pınar yine de öenmli bi karakter..

bu bölümde de zeynep murat sahnesi olacağını sanmıyorum.. murat görevde, zeynep arkadaşlarının sorunlarıyla uğraşıyor.. ayrı ayrı bol bol görürüz ama onları başbaşa görmeyi özledim ben..:img-blush
ama gelin görün ki romantik sahnesi olan da engin.. her lafı ona bağlamayı sevmiyorum ama bi şekilde konu oraya gidiyor:img-cool2

seftally
02-03-08, 19:56
bence yakında pınarın albümü çıkacak ya viyanada eğitim almış da ora belki şrkı kaydetmiş gibi yapıp pınarında albüm tanıtımını yaparlar aynen kavak yellerinde gelecek hafta özgürünkinin yapılcağı gibi...

leketur00
03-03-08, 10:56
bugun arka sokaklar gunu son bir kac saat kaldi ve Pinar fanlari Pinarin Viyana'ya gidicek mi ? gitmicek mi? bu aksam ogreniceyiz ama heyer pinar giderse Riza baba onu yanliz gondermez o kesin belki Ali'yle giderler^^

fırat-tugce
03-03-08, 13:20
arkadaşlar bişi sorucam ama
dizinin yapımcısı kım
hep jeneriği kaçırıyorum ben ya:icon_whis
bir de engin konusunda haklısınınzz
bir kere sonradan kadroya dahıl oldu
yerını bilsin jnm.eskılerın sahnelerını göemes olduk bende bundan şikayetçiyim

zeyno_114
03-03-08, 13:42
arkadaşlar bişi sorucam ama
dizinin yapımcısı kım
hep jeneriği kaçırıyorum ben ya:icon_whis
bir de engin konusunda haklısınınzz
bir kere sonradan kadroya dahıl oldu
yerını bilsin jnm.eskılerın sahnelerını göemes olduk bende bundan şikayetçiyim

dizimizin yapımcısı Türker İnanoğlu canım..
ayrıcada dizimize 4,5 saat kaldı valla heyecanım doruktu bekliyorum..
şu viyana konusuda çok merak ediyorum yaaa:icon_sorr

leketur00
03-03-08, 15:23
ya bide kameraman var benim basimi agritiyor ne zaman toplati odasina bir sane olsa, kameraman zoom yapip duruyor.

yeliz123
03-03-08, 17:49
daha once bendee solemistim... toplanti odasinin yenii kameramanii KOTUUU...
4-5 haftadir fark eiyorum zoomluyorr kamerayi cok kimildatioo

ama yinede sveiyorum

leketur00
03-03-08, 18:33
simdi eski bolumleri seyrediyordum ya hakaten ikinci sezonda Engin on planda ilk sezon bolumlerinde herkezi goruyoruz. belkide Engin'in hep on planda oldugu icin daha az diger oyunculari goruyoruz.

zeyno_114
03-03-08, 18:41
eet arkadaşlar dizimizin yeni bölümünü izlememize dakikalar kaldı
heyecanlı bi bölüm bizi bekliyor hepinize iyiseyiler:img-wink:

alens
03-03-08, 20:07
merhaba ben arka sokaklari ara sirada seyrediyorum toplan 2-3 bolum seyretmisimdir ve bana sanki olaylar hep 3 - 4 konu uzerine isleniyor yani hep ayni konular bazen cok sikici geliyor ve kameramanin bir hatasi var durmadan oynuyor dizinin kalitesini bozuyor. ama ne yalan soyliyim en eglenceli sahneler se husnunun ailesi iki oglu ve anneleri ve komiser ve damadi da komikler .

ayşgümüş
03-03-08, 21:23
öncelikle yeni başlığımız hayırlı olsun arkadaşlar
bu bölüm yine çok güzeldi zeynep murat sahneleri muratın konuşması çok güzeldi
pınar gerçekten aliye haksızlık etti ama neyse ki bunun farkında rıza baba nın söyledikleride alinin söyledikleride çok anlamlıydı bu bölüm aylamızıda gördük :)
çoban ailesi her zaman ki gibi muhteşemdi mesut tek kelimeyle harikaydı her yaptığı süperdi hele cinayet londrada işlenicekse bizi alakadar etmez dediğinde tercüman çevirecekken çevirme çevirme demesi çok komikti muratın operasyondaki halleri..zeynep çağırınca yazık oldu iyi ki bir dinlenecekti ayrıca zeynepte kadının elinden silahı nasıl aldı..bölüm sonuda en güzel bölüm sonlarından biriydi bence gülerek bitti :) aylinide gördük bu bölüm saçlarını değiştirmiş çok güzel olmuş :) tunç da yavaş yavaş iyileşmeye başlıyor...:)

duygu ve nizar
03-03-08, 21:24
çok güzel bir bölümdü...:img-wink:
filizim süperdi...canım benim ya...
bizim ekip yine mükemmeldi...
çok güzel bir bölüm izledik yine...:img-yes:

leketur00
03-03-08, 21:25
bolum yeni bitti guzel bir bolumdu komik ve uzunludu.
Pinar'in viyana'ya gidicek mi? gitmicek mi? daha belli degil senaristler bu soru isaretini gelecek bolum'e biraktilar.

yeliz123
03-03-08, 21:35
muhtesem bir bolumduuuu ve herkesiii gordukkkk - muthistiii...

oncelikle kameramanla baslayim effectler falan son operasyonda superdii hizli sonra yavass... ayyy bayildimmmmm ... superdii yani analatacak kelime bulamiyorummm- elelrne saglik valla super olmus !!! arabadan inisleriii merdevenleri cikislariii superdiii ..... tebriklerrr

murat zeynep sahneleri sueprdii evdee arkadaslarla konusmalari "eniste" konusmasi ve "izin" istenmesii superdiii... erbrularin ne soleycegni merak ettimm... adam 46 evliymis birdee.... karisi iceri sialhla daldi sueprdiii zyeneb "zilli "desiisi zyenebin saldirmasiii muthistii sonra kadinin cattalaa geri saldirmasii hehhe.... muratin evdekii 3lu koltukkk sefasiii.... sahtee esnemesii hahaa box maci izliomussss... ee"ders " olduuu murataa bundan sonra karisini yanliz birakmiycakkk. evden cikarkennn dolmalari alisi superdiii hehehe bayildimmm...
mukkemeldiler yine her zmanki gibii

soylu ailesib ve damada geceyimmm..
pinarin viyana gitme mevzusuu... yazik riza baba bayaa uuzulduu.. oasinaa gidippp "viyana kizmi elimden alio" demesiii ayy yazikkk... elinee murata zyenebin duugnundekiii ali ve pinar resmini alsiis.. yazikkk
ali de cok uzulduu konusmasiii "sen kararini verdin" deyisii... aralari bozulacakk ee pinar da ozur dielr bencee... aielsini ve nisanlisini birakmasinn bencee... ben ali ve riza babanin konusamsini bekliyordummm.. olmadii haftaya insallahhh !!

cobanlar superdiii.... "irkcilik yapma" sueprdiii o da insan dimi amaa ?? tekinle metinin adami eve getirmesiiiii.... suatin gulusuu "televizyon " hakkinda konusmalariii... suel yoktuu ama bu bolummmm... nedensee yoka bn mi gormedimm :Sson sahne sueprdi cigliklarrr veee husnun silahiii superdiii !! bakalim nolcakkkk...

Guneri ailesii superdi evde konsuamlarii mesutla ytucnun.. atesi avrdi biraz tuncun ama iyi olcakk bekliycezzzz doktor 6 hafatya yakin dediii yani iylesecekk iligi kabul edecekk bunyeii tuncunn....

enginle seyhan da idare ederdii- bn pek evmedgimden ilkerii pekk dinelmiyorum onlar bearberkenn... alisamadaimm gicik kaptimm ne billimm..

operasyonlar superdii... murat harikadyiii kupee superdii saciii harikaa.. giydigi tshirt zatenn uper "hic konusmazmisin " bir kosnutu tam konutu murat yaa... birde enginle gulmeii ... 3. bolumu hatirladim "sziin gibi salagi bulmusuz doya doya gulmezmiyiz" hani adam suya dusmusttuu zyebin olk narkotiuk operasyuonundaa... mukkemeldii..
sonra o adaminnn veterinere iyi dvarmanamsii..
sorguuu muhtesemdii zatenn.. mesuutn odunu vermesii... ha bastaaa ingilizlerree "tercumee tme sakinn"demesine bittikkkk superdii yaa...haa dursunu bu kez getiridklerindee rahtti sonra ustaa verdi odunu verdi odunuuu.... merkezdee alii husuyee gicik davranioduu ehhe git cay kap gel demesi kafani kirarim yoksaa... superdiii... birdeee meuslta husnun sakalasmasiii !!

bu arada garibin asisii olmadii... baska zmana artikk !!

super bir bolumduuuu ... efectlere bayildimm

GaMzE_BiLqE
03-03-08, 21:44
muhtesem bir bolumduuuu ve herkesiii gordukkkk - muthistiii...

oncelikle kameramanla baslayim effectler falan son operasyonda superdii hizli sonra yavass... ayyy bayildimmmmm ... superdii yani analatacak kelime bulamiyorummm- elelrne saglik valla super olmus !!! arabadan inisleriii merdevenleri cikislariii superdiii ..... tebriklerrr

murat zeynep sahneleri sueprdii evdee arkadaslarla konusmalari "eniste" konusmasi ve "izin" istenmesii superdiii... erbrularin ne soleycegni merak ettimm... adam 46 evliymis birdee.... karisi iceri sialhla daldi sueprdiii zyeneb "zilli "desiisi zyenebin saldirmasiii muthistii sonra kadinin cattalaa geri saldirmasii hehhe.... muratin evdekii 3lu koltukkk sefasiii.... sahtee esnemesii hahaa box maci izliomussss... ee"ders " olduuu murataa bundan sonra karisini yanliz birakmiycakkk. evden cikarkennn dolmalari alisi superdiii hehehe bayildimmm...
mukkemeldiler yine her zmanki gibii

soylu ailesib ve damada geceyimmm..
pinarin viyana gitme mevzusuu... yazik riza baba bayaa uuzulduu.. oasinaa gidippp "viyana kizmi elimden alio" demesiii ayy yazikkk... elinee murata zyenebin duugnundekiii ali ve pinar resmini alsiis.. yazikkk
ali de cok uzulduu konusmasiii "sen kararini verdin" deyisii... aralari bozulacakk ee pinar da ozur dielr bencee... aielsini ve nisanlisini birakmasinn bencee... ben ali ve riza babanin konusamsini bekliyordummm.. olmadii haftaya insallahhh !!

cobanlar superdiii.... "irkcilik yapma" sueprdiii o da insan dimi amaa ?? tekinle metinin adami eve getirmesiiiii.... suatin gulusuu "televizyon " hakkinda konusmalariii... suel yoktuu ama bu bolummmm... nedensee yoka bn mi gormedimm :Sson sahne sueprdi cigliklarrr veee husnun silahiii superdiii !! bakalim nolcakkkk...

Guneri ailesii superdi evde konsuamlarii mesutla ytucnun.. atesi avrdi biraz tuncun ama iyi olcakk bekliycezzzz doktor 6 hafatya yakin dediii yani iylesecekk iligi kabul edecekk bunyeii tuncunn....

enginle seyhan da idare ederdii- bn pek evmedgimden ilkerii pekk dinelmiyorum onlar bearberkenn... alisamadaimm gicik kaptimm ne billimm..

operasyonlar superdii... murat harikadyiii kupee superdii saciii harikaa.. giydigi tshirt zatenn uper "hic konusmazmisin " bir kosnutu tam konutu murat yaa... birde enginle gulmeii ... 3. bolumu hatirladim "sziin gibi salagi bulmusuz doya doya gulmezmiyiz" hani adam suya dusmusttuu zyebin olk narkotiuk operasyuonundaa... mukkemeldii..
sonra o adaminnn veterinere iyi dvarmanamsii..
sorguuu muhtesemdii zatenn.. mesuutn odunu vermesii... ha bastaaa ingilizlerree "tercumee tme sakinn"demesine bittikkkk superdii yaa...haa dursunu bu kez getiridklerindee rahtti sonra ustaa verdi odunu verdi odunuuu.... merkezdee alii husuyee gicik davranioduu ehhe git cay kap gel demesi kafani kirarim yoksaa... superdiii... birdeee meuslta husnun sakalasmasiii !!

bu arada garibin asisii olmadii... baska zmana artikk !!

super bir bolumduuuu ... efectlere bayildimm

yelizimm bana sözz kalmadıı herşeyi sölednn ksnlkle katılıyorumm!canım muratım ya gördnmü nasıl acıkmış dolmaları nasıl aldıı kşke biraz daha ysydii ee yorgunduu tabii!:img-hyste

$ılgın_alev
03-03-08, 23:01
süperdii yinee:happy0064

yelizcimm döktürmü$ünn :img-hyste detaylı özet qeçmi$$ :img-icecr

zeynepmuratt a$klarım benimm:img-in_lo z-m 'li sahneler süperdii
muratt acayip tatlı olmu$tuu o saçlarr o küperlerr yerim ben seni yaa:img-in_lo:img-hyste dolmaları qötürü$üü ehehe çook tatlıı bu eni$temmm yaa:img-hyste

zeyneppin kadının elinden silahıı alı$ıı yokmu tek kelime harikaydıı =)asabile$incee daa bii $ekerr oluoo prensesimm :img-in_lo asi prensesim benimm:img-hyste

suatt ehhe bu kadına bitiyorum yaa bi insan bu kadar komik olabilirr konu$ması yetiioo kopuyorum o baqırarark konu$mya ba$ldıqı an ben yerlerdeyimm =)

enqin seyhann :img-in_lo öpü$me sahnesine yorum yapmıyorum artık :img-hyste yakı$ıolarr ya yeni bi ilikimiz daa oldu daa nolsun =)

biti$ sahnesiii o çıqlıklarrr ehehe süperrrr yaffff 4eva suat_hüsnüüü =))

gewweze
03-03-08, 23:03
yaa pınar bunu nasıl yaparsın yaa:S
aliyi hiç mi düşünmezsin:(
umarım hatasını anlar vee vazgeçer:(
alim yazık ona yaaaa:S

GaMzE_BiLqE
03-03-08, 23:04
süperdii yinee:happy0064

yelizcimm döktürmü$ünn :img-hyste detaylı özet qeçmi$$ :img-icecr

zeynepmuratt a$klarım benimm:img-in_lo z-m 'li sahneler süperdii
muratt acayip tatlı olmu$tuu o saçlarr o küperlerr yerim ben seni yaa:img-in_lo:img-hyste dolmaları qötürü$üü ehehe çook tatlıı bu eni$temmm yaa:img-hyste

zeyneppin kadının elinden silahıı alı$ıı yokmu tek kelime harikaydıı =)asabile$incee daa bii $ekerr oluoo prensesimm :img-in_lo asi prensesim benimm:img-hyste

suatt ehhe bu kadına bitiyorum yaa bi insan bu kadar komik olabilirr konu$ması yetiioo kopuyorum o baqırarark konu$mya ba$ldıqı an ben yerlerdeyimm =)

enqin seyhann :img-in_lo öpü$me sahnesine yorum yapmıyorum artık :img-hyste yakı$ıolarr ya yeni bi ilikimiz daa oldu daa nolsun =)

biti$ sahnesiii o çıqlıklarrr ehehe süperrrr yaffff 4eva suat_hüsnüüü =))

ee canım snnde yelizden frkın yok detylı özet gçmişin:D ama çok doğru sölinn özllkle muartımn ne kdr ttlı olduğu konsndaa zynpde süper yaa onlrı ne kdrdr romntk shnede görmüoz şöyle romntk shnlr koysnlr artık evlnmdn önce daha bi romntkdlr demi yaa!

$ılgın_alev
03-03-08, 23:09
ee canım snnde yelizden frkın yok detylı özet gçmişin:D ama çok doğru sölinn özllkle muartımn ne kdr ttlı olduğu konsndaa zynpde süper yaa onlrı ne kdrdr romntk shnede görmüoz şöyle romntk shnlr koysnlr artık evlnmdn önce daha bi romntkdlr demi yaa!

sorma tatlım yazarken bu kadar yzcaqımı tahmin etmiodum :img-hyste

z-m hakkında yorum yapıp qeçcektim ama insan kaptırıoo :img-hyste $imdi anlıyorum yelizcimii :D:D

offff hepimizinnn tek derdiii $öle z-m'li romantikk sahnelerrrrr:img-in_lo çook istioruz ama nerde duy senaristt bizi duyy :icon_sorr:img-hyste

yesim-jade
03-03-08, 23:15
bu bolum cok güzeldi gerçekten ama bunu yazarken içim burkuk bir sekilde yazıyorum-ki off bi yandan cokk uzucuydu guzel ama uzucuydu benim ıcın.:icon_sorr

offf ya bu viyana isi de nerden cıktı?:icon_sorr rıza baba'nın merdivenlerden cıkısı pınarın ardı sıra gelısı : ( sonra ali'yle olan diyalogları.offfff = (( ya insallah pınar gitmez viyana ya yoksa alp cok kotu olcak.zaten onu uzgun gormek ıcımı parcaladı = ((

huzunlu sahnelerı bır kenara bırakıp devam edeyim;

zeynep&murat =>>yıne cokk tatlılardı.hele ben muratın o cakıl sacı yok mu?ay supper olmus.:img-hyste ya zeynep hakkaten de haklı 46 pardon ama cuss yanı.zaten karısıda geldı.ayy ne komıktı.hehe zeyne bım tabı atıldı hemen aldı sılahı.murat da garıbım ac kalmıs cocuk dolmaları hemen lopurt goturdu:)

husnu ve aılesı= >> sıpa mıpa ama amma hayırsever cocuklar ya hele tekın.sevgı melegı massllah.''ırk ayrımcılıgı yapma abıcım'' = )) efferım benım junior essek sıpa ma:img-icecr

ya husnuye acıyorum ya suat gıbı bı kadını tasımak harbıden zor.neden bılmıyorum ama ıcımden yazmak geldı bırden.bu hafta bı mukaatı da yoktu da neyse.ya o cılt besleyıcı mıdır nedır o kremı surup husnu nun yanına gısı ,ay sonra bı de kardes bı ceklır mısın felan dedı ya ayy orda gulmekten bı hal olduk aılecek ya.alem kadın.yataktan kalkerken de kestırmeden husnu nun uzerınden atlıyo.cok sevıyom ya suat ablamı :icon_whis

engın=>> ya ben adam geldıgınden berı bı ısınamadım gıttı.benım ıcın o kadar negatıp elektırıklı bı oyuncu ki = (( belkı oyunculugu ıyı olabılır ama .bi ısınamadım gıttı su engın e ya:img-blush ya ne kadar gorev avrsa hepsı engın tarafından basarıyla sonuclanıyo.hanı hepsıde bır ekıptı hanı butundu.resmen ayrıcalık var.hem zaten kızın adını unuttum hanı ırmak var ya onlka olan sahnelerını de ızlemıyom zaten baska seylerle ılgılenıyorum.cok sıkıcı gelıyo.off ya engın dızıde temellı kalıyo dımı?postalalamamızın bı ımkanı yok mu?off ya dızıde kalsın.ama dızıdekı tum karakterlerı hakettıklerı rollerde gorursek hıc bı sorun olmaz benım ıcın ama ...sevmıyorum ıste off :(

yesim-jade
03-03-08, 23:25
merhaba ben arka sokaklari ara sirada seyrediyorum toplan 2-3 bolum seyretmisimdir ve bana sanki olaylar hep 3 - 4 konu uzerine isleniyor yani hep ayni konular bazen cok sikici geliyor ve kameramanin bir hatasi var durmadan oynuyor dizinin kalitesini bozuyor. ama ne yalan soyliyim en eglenceli sahneler se husnunun ailesi iki oglu ve anneleri ve komiser ve damadi da komikler .
canım bak sımdı.bi kere olaylar hep aynı konu uzerıne değil.bu neden kaynaklaıyo dızıyı senin tam manasıyla takıp etmemenden dolayı.evet olayların konu baslıkları aynı olabılıyo .ama sonucta aynı sey değil.farklı oalylar.farklı sonuclar:img-yes: kameraman konusunda haklısın zoomm laması bı ıleerı bı gerı.garıp hakketen de :icon_whis bu arada dızıyı ızlemedıgın tam manasıyla ızlemedıgın dıım nerden bellı rıza baba baskom ser deıl.amir canım:) her neyse yorum ıcın yınede tesekkurler.dusuncelerını bıldırmen gayet guzel bır davranıs.reklamın ıyısı kotusu olmaz.:icon_whis
yaa pınar bunu nasıl yaparsın yaa:S
aliyi hiç mi düşünmezsin:(
umarım hatasını anlar vee vazgeçer:(
alim yazık ona yaaaa:S

aynen canım ya.sevim miydi adın .unutuyorum ama =((
cok haklısın ben kıyamam alpımı uzgun gormeye canım :img-in_lo
bırıcık lalem...
ama pınarda suc bulmuyorum butun suc senarıstlerın:img-yes:

ismail200
03-03-08, 23:33
evet bencede pınar yanlış yolda ama gitmicek zeynep-murat sahneleri harikaydı

yesim-jade
03-03-08, 23:36
bolum yeni bitti guzel bir bolumdu komik ve uzunludu.
Pinar'in viyana'ya gidicek mi? gitmicek mi? daha belli degil senaristler bu soru isaretini gelecek bolum'e biraktilar.
off bende aynen merakla beklıyorum.senarıstler bır kac haftadır belırsız bır sekılde bıtırıyolar bolumu.bole daha guzel oluyo elbette ama merakta kalıom yawwww
evet bencede pınar yanlış yolda ama gitmicek zeynep-murat sahneleri harikaydı

offff ya ben hayatta ailemi bırakıp gıtmem.ya alı de cabası :img-in_looff pınar gıtme sakın yoksa gozumden dusersın:icon_sorr

bu arada bana en son odunu kım vermısse ıyı vermıs.ne olduysa bolum yorumlarına yazıyorum ıkı saattir.ala allah:icon_whis madem basladım.bundan sonra bende hep yazarım nolcak.elıme mı yapscak :)

GaMzE_BiLqE
03-03-08, 23:45
umarım pınar gitmezz ve artık murat-zeynep sahnelerini böyle boll görürüz hasrt kaldık ikisini bir arada görmeye resmnn!

sahika_87
04-03-08, 10:32
akşam suat son sahnede çok komikti ya özelliklede uyuşturucu kaçakçısıyla karşılaştığı zaman koptum diyebilkirim sen bun çocuklara ya hep küçük yüzünden geliyor büyüğün başına ne gelirse ama o olmasa yaşantıları düzgün gidecek ya

yeliz123
04-03-08, 10:58
yorumlardan ogrudugum akdariyal kisme engine alsiamdai... bendee... noyle soguk birii helee hariekt aypincaaa operasyodnaki gibiiii yerli "engin chan " diyoruzz ahhha :img-hyste

onceki sayfada detayliii yorum yaptim ....devame deyimm

bence pianr gitmezz... aliyi birakip gitmezzz.. yani ailesi o kadar mutsuz gorukenn onlari birakip egtim icin herkesi oyele birakip biri deil bencee !!
ama albumunden sarkilari kesin dizide calcaklarr !! merak yaptimm

ece_chnkn
04-03-08, 11:18
slmlar arkadaşlarr
bnce buı bölüm çok güzeldi (hepsi gibi)
yeni bir şey denemişler bu hoşuma gitti kameranın hızlı çekimyapması ve mahkeme sonucunda yavaş çekim gerçekten oprjinal olmustuu:happy0064:good::img-pilot

muratın sarma alması çok şirindii,zeynebinde muratı merak atmesi
bu arada muratın enginle kardeş olduğu bölümdeki tipi süperdii:img-hyste

rıza baba çok duygulandırdı:sad53: pınar ve alide çok tatlılardı:img-cool2

ve çoban ailesii çok güzel bir bitiş olduu bnce :img-hyste:happy0064

yeliz123
04-03-08, 11:22
ayyy riza babaya cok uzuldumm bennn
odasina gidip resme konustuu ayzikkkk
"viyana kizimi elimden alcakk" dedii ayyy
gitmesinn pinarrr
gitmezzz benceee...

bu sayede pianri daha fazla gorebilicezzz... coktandir sarki soyelemdi... soylesinn ya ozledikkkk.... :happy0064

zeyno_114
04-03-08, 12:28
meraba arkadaşlar tek kelimeyle süper bi bölümdü bayıldım...

ilk öncelikle dizinin tüm ekibini tebrik ediyorum arifin olayı için arkadaşlar
orda resmen ayakta alkışladım bizimkileri süperlerdi arifin tutuksuz yargılanması ve bi baba ogulun mutlugu ne kadar güzel:happy0064

şimdi gelelim soylu ailesine ve ali'ye canlarım benim yaa nekadar üzüldüler eee kolay digil birinin kızı birinin nişanlısı 2 seneligine viyanaya gidiyor..yaa rıza baba çok üzüldü yaa pınarın odasında dedigi şeyler"dünyanın en iyi okulu he viyana kızımı elimden alıyor böyle okulun canı cehenneme" demesi bitirdi beni yaa...pınar aliye haksızlık yaptı..alide çok kötü oldu dogal olarak allahtan o dalgınlıkta operosyanlarda ali'ye bişey olmadı çok dalgındı çünkü...

zeynep murat bayılıyorum bu çifte süperler yaa gül gül öldüm..yaa ebrunun enişteye murata yani diyecegi şeyi merak ettim bea :D muratın arkadaşı olsa zeynepe bişey söyleyecek olsa çoktan ögrenmiştik yaa ee buda zeynebin farkı sanırım:D yemek masasında muratın zeynebin yanagını sıkması arkasındanda koçum benim demesi bitirdi beni yaa koptum orda..yemek masasındaki muhabbetleri süperdi:img-wink:zeynebin arkadaşları işte kılasik zeynep önce sever sonra döver demesiyle muratın örnek vermesi çok güzeldi ya "mesala önce döver sonra yine döver hahaha muratın saç modeline tek kelimeyle bayıldım küpe zaten yakışıyor ugur abime :D o t-shirtte süper olmuştu:happy0064 operasyonda hiç konuşmaması ihsanın yerine gelince konuşunca admın sende dilsiz degilmişsin kardeş konuştun diyip gülüşmeleri engin orda kahkayı patlattı yaa ama abarttı:D muratın bulmuşun senin gibi salagı gülmezmiyiz hiç diyip kafa atışı süperdi bayıldım özlemişim yaa:happy0064ayrıca muratın üçlü koltuk sevası çok çabuk bitti yaa canım benim aç kalmış heralde dolmaları ikişer ikişer götürdü:img-hyste orda zeynep harikaydı kasının üstüne atlayıp
silahı alması aboo önce sakinleştirmeye çalıştı ama kadın zeynepe hakaret edince canım dayanamayıp atladı ama süperdi..
demekki enginden başkasıda böle hareketler yapabiliyolar dimi ozman engini çok ön planda tutmayın yaaa...

çoban ailesine diyecek bişey yok süperlerdi yaa yine suata koptum yaa su almak için kalkıp
tekinle metinin eve getirdigi adamaba çarpınca söledigi söz
"pardon kardeş ben bi su alcaktım"hahahe koptum resmen burda yaa
tekin metin yine süperdi yaa çok yardım sever bi insan şu sıpa ırk ayrımıda yapmıyo hem "ırk ayrımı yapma abicim oda bi insan" tek kelimeyle çoban aileside süperdi...hüsnü aliye niye öyle davrandı yaa çocuk sadece çay getirmek istedi "getir lan çay getir ama çok demli olursa kafanı kırarım"
hahaha yaa yazık yaa laleye..

mesut ooo harikaydı yaa ben mesutu sakin hiç düşünemiyorum sakin olsa heralde 68 bölümdeki sorguda ki gibi bi mesut olurdu:icon_whistunçla konuşmaları süperdi yaa tunç öksürünce telaş yapması tunçun"iyim baba gıcık tututu hıı gıcık tutu biz cigerden gelen sesi duymadık"diyip portakal yerken gülmeri çok güzeldi yaa ben bu baba ogul ilişkisine bayılıyorum..

son bi not:aylinin saç modali süperdi aylinede yakışmış bu saç modeli:img-wink:

MAİ
04-03-08, 14:01
Pınarın Viyanaya gitme işide nereden çıktı.:icon_sorr

Sevgili senaristler neden bizi bu kadar üzüp yıpratıyorsunuz, dizinin başladığından bu zamana kadar hep Pınar...
ne alıp veremediğiniz var anlayamadım????

Bekliyorum haftayı, bakalım nasıl bağlayacaklar...

Pınarın Viyanaya gitmesini is te mi yo rum.:img-help:

SEC_KAR
04-03-08, 14:18
dün herzamanki gibi süper bir bölüm vardı ve benim tahminim doğru çıktı gittik bölümü izleyemedim sadece aralarda gördüğüm kadarıyla ve anladığım kadarıyla ki doğru anlamışım pınar bryere eğitim için 2 yıllınagidicekti ama oldu hiçbişey anlşamadım birazdan netten izlicem bende

pınarcı
04-03-08, 15:00
ya cok zor bır secım ama ben olsam gıderdım mılyonlarca ınsan ıcınden sevdıgınız muzık ıcın egıtım ıcın secılecegım gıderdım cunku aılemle ve sevdıgımle tatıllerde her kosulda gorusme sansım var ama boyle ozel bır fırsat hergun herkesın basına gelmıyo cok yeteneklı olmanız gerekıyo

rıza babaya aylaya uzuldum ama kızlarının basrısıyla gurur duyup onu anlayacaklarına emınım

alıye gelınce gercekten sevenler ıcın zaman veya mesafeler asla sorun olmaz sevdıgını desteklemelı evet cok zor ayrılık ama bu cok ozel bır durum

pınarcıgıma gelınce onu zaten cok az ızlıyorduk gıtmesını ıstemem ama albumu cıkıcak yakında belkı bununla ılgılı olabılır aslında devam etmesını sarkılarını dızıdede dınleyebılmeyı cok ısterım

haftayı beklemeden nasıl bılgı alıcaz of yanı yapım sırketının tel. bılen varsa bana om atarmısınız ben dayanamayıp arayıp sorucam

ping_pong
04-03-08, 15:07
ya bi hafta boyunca nasıl dayancam yaa off
acaba pınar viyanaya gitcekmi çok qüzel bir fırsat onun için ya işaalh gitmez ya biz daha aliyle pınarı doqru dürüst basbasa bile qöremzken nereden çıktı bu gitme işi hiç anlamıs degılımm umarım qitmez:img-yes:

yesim-jade
04-03-08, 15:17
haftayı beklemeden nasıl bılgı alıcaz of yanı yapım sırketının tel. bılen varsa bana om atarmısınız ben dayanamayıp arayıp sorucam
buna hiç gerek yok.deneme boşver:icon_whis
bencee gitmezz... gzl firsat ama gitmezz
elbette gitmezzzz:img-yes:
ya bi hafta boyunca nasıl dayancam yaa off
acaba pınar viyanaya gitcekmi çok qüzel bir fırsat onun için ya işaalh gitmez ya biz daha aliyle pınarı doqru dürüst basbasa bile qöremzken nereden çıktı bu gitme işi hiç anlamıs degılımm umarım qitmez:img-yes:

arkadaslar dizimiz oyuncusu alp korkmaz ali açıkladı.pınar aydın diziden çıkmıyo.şöle özetlim.pınar dizide kalıyo.viana ya gitmiyo :img-icecr

yeliz123
04-03-08, 15:26
:sad53:haaa iyiiiiii nerde acikladi yesimmm ?? heycan yptimm (veee kaciridim )

yesim-jade
04-03-08, 15:33
:sad53:haaa iyiiiiii nerde acikladi yesimmm ?? heycan yptimm (veee kaciridim )

:img-hyste yok yeliz bi yerde acıklamadı.bende magazinciler gibi yazmısım.ya alp le burcu konusmus.burcu alpe sormus.ordan:img-wink:

SEC_KAR
04-03-08, 15:33
mesutun yüzük olayına yorumu süperr:happy0064
:img-hyste çevirme çevirme:img-hyste
5 yıldızlı otele gidiyolar hemde tam 5 yıldızlı:happy0064
sonunda mesut rahatladı dövcek adamları
zavallı başına neler gelmiceğini bilmiyo konuşuyor öle mesutla
oo ne güzel bir sordu o öyle :img-hyste
ooff nasıl tokuşturdu kafları öyle yaa :img-hyste
ayy arifin serbest bırakılmasına çokk sevindimmm:happy0064
ye ne anlatıcaktı acaba ebru çok merak etttim
gharip ve hüsnünün konuşma shnesi çok komik:img-hyste
mesutun engini çağırmaya gelmesi çok komik:img-hyste
mesut babülü nasıl uyandırdı öyle:img-hyste
bela gene buldu hünüyü bulmasa şaşardım

POYRAZ.30
04-03-08, 15:39
evet hıc aklıma gelmezdı pınarı zaten bır bolum ızlıyor 3-4 bolum goremıyorduk

ama pınarın dızıden tamamen cıkma ıhtımalını gorunce bunu yazacgım dusunmezdım ama boylede olsa kalsın pınar dızıde sarkılarını dınlemeyı cok cok ısterız

valla zor bır karar gıtmek veya kalmak ama alıde rıza babada aylada emınım pınarı anlayacaklardır pınarın ısı cok zor sevdıklerı bır yanda muzık ıdeallerı egıtımı bır yanda valla gıderdımde dıyemıyorum gıtmemde

ama pınar kalsın herseye ragmen

POYRAZ.30
04-03-08, 15:43
buna hiç gerek yok.deneme boşver:icon_whis

elbette gitmezzzz:img-yes:

arkadaslar dizimiz oyuncusu alp korkmaz ali açıkladı.pınar aydın diziden çıkmıyo.şöle özetlim.pınar dizide kalıyo.viana ya gitmiyo :img-icecr

cok sukur umarım ters kose olmayız pınar gıtmeyecek super alp e cok tesekkurler ayrıca bılıgıyı paslasan ve alp konusan ark cok tesekkurler

bu arada bırı pınarcıya haber versın emınım telle bogusuyodur

kbra_
04-03-08, 16:03
ewet gsel bır bolmdu bol opersyınlu heyecn lı komık bır bolmdu
mestun arıf ıcın yptıkları fln gseldı

muratla engının operayonuda gseldı hele muratın scları bıttım yha:img-hyste

zeynep we arkdasları da ck gsel we komıktı ama su zeynebın olayıı cok merak ettım yha off:img-pilot

pınar-ali shnesi wardı:happy0064onlarıda kavga ederken grduk bncede gtmıcek pınar yha
herseyıyle sper bı bomdu hele husnu we ailesi:img-hyste:img-hyste

SEC_KAR
04-03-08, 16:39
aylinin saçıda ne güzel olmuş öyle:happy0064
alinin garipte aşısını olamadı derkenki hali ne güzel öyle:img-hyste
:img-hyste alinin çay getiriyimmi derkenki hali:img-hyste
veeeee uzun ibr aradan sonra ayça özletti kendini ne zamandır gözükmüyodu zavallı pınar kafası ne kadar karışmış:icon_sorr
mesutla tunççun halleri çok güzell :img-hyste
one be 46 yaındaa mı? maşallah
aliyle pınarın konuşması offff:icon_sorr:icon_sorrçok kötüüü:icon_sorr
vay be adamdaki akıla bakın gbtelerine baktırmış
zavallı alinin kafazı karışık hiçbirşeyi duymuyor
seyhan merak edermiş engini var vay vay:img-hyste
one ya öyle kkaptı simiti:img-hyste aç ya tam aç valla boğulcak şimdi
evt gerçekten çok kırdı aliyi pınar
bencede allah o ikilinin ağzına düşürmesin kimseyi:img-hyste
murata bak ya nasılda esneme numarası yapıyor öyle
bizim zeynep gene buldu belayı
herkesin de tahmin ettiği gibi engin ve seyhan arasıonda bişeyler oluyor

süpperrrr gerçekten süper bir bölüm kaçırmışımmmm

canım yeşimin dediği bucu ÖZGÜRCÜ alpin başlığına bölüm resimlerini ekleyen arkadaşımız

MAİ
04-03-08, 18:32
[QUOTE=yesim-jade;

arkadaslar dizimiz oyuncusu alp korkmaz ali açıkladı.pınar aydın diziden çıkmıyo.şöle özetlim.pınar dizide kalıyo.viana ya gitmiyo :img-icecr[/QUOTE]

çok teşekkürler yesim-jade,
ohhhhh...
çok güzel bir haber.:happy0064

Dilerim senaristler yanlış yapmazlar.

kaptan80
04-03-08, 18:49
herkese iyi akşamlar arkadaşlar bu bölümü anlatmakla bitmez süper muhteşemdi yani daha nedenirki zaten reytinglerde gösteriyor bölüme gelinece ben izleye izleye doyamadım her sahnesi ayrı bi güzeldi opersoynlar yine yerli yerindeydi bu arad rıza babayı opersoynlarda görmek daha bi güzel onsuz devriye ve opersyon olmaz zeynep ve murat çiftimiz gelince onları kelimelere sıgdırmak çok zor ben dün akşam zeynep ve muratın her sahnesini çok begendim ama özelliklede begendigim iki sahne var biri muratın operesyon için mafyanın içine sıgacagını zeynepin ögrenmsesinden sonra zeyneple olan konuşmaları çok tatlılardı zeynep muratın onsuz opersoyna gitmesine çok korkuyor her an yanında olmak istiyor bence haklı ama yapabilcek bi şey yok sonuçta bu bi görev digeride zeynepin arkadaşlarıyla gittigi yemek ve sonrasında muratın gelişi o yemeklere alırken zeynep hadi kocacıgım dedigi sahne süperdi ama tabiyki kendi evlerindeki zeynepin arkadaşlarını misafir ettikleri sahnesi ise çok çok güzeldi ama bence zeynepin arkadaşlaırnın agzını kapatmaya ugraştıgı şey ne olgunu bilmiyoruz önümzdeki haftalarda bunla iligli bi konu olabilir muratın zeynepe arkadşlarını söyletmedi şeyi sorabilir pınar ve ali ye gelince pınarın viyanaya gidecegini bende sanmıyoorum çünkü bi yanda ailesi istemiyor bi yanda da nişanlısı ali ben dün akşama pınar iligli rıza baba ve alinin konuaşabilcegini düşündüm ama olmadı rıza baba aliye düşüncesini sorabilir gibi geldi bana ama oda biliyor alininde pınarın gitmesini istemedini belkide onun için sormadı yada hafta yayonlanacak olan bölümde sorabilir...

wonderful
04-03-08, 19:37
Bu ne yaaa

Arkadaşlar ben bu dizinin tiryakisi değilm.Bazen tekrarlarına bakıyorum ama Cuma günleri asla(şimdi açıklayacağım neden cuma :))
Ben bu dizinin bu kadar tutulacağını hiç mi hiç düşünmüyordum ama hafta içi tekrarlarında bile akşam dizilerini eçmeye başladı.Özellikle cuma günlerinde sırf bu dizinin yüzünden asi 2 oluyor ab grubunda :(:(:(:icon_sorr

Beni yanlış anlamayın ben yakınmıyorum.Sadece bu dizinin bu kadr tutulmasına çok şaşırdım.Özellikle Suat-Hüsnü beni öldürüyor.Bazen sırf Suat için izledim oluyor yanee:img-yes::img-yes:

Not: Şeyda cım ben Sinem ..Eğer bu msjımı okuyorsan cevap yazmayı unutma...:img-wink::img-wink:

reyhan16
04-03-08, 19:48
Bu ne yaaa

Arkadaşlar ben bu dizinin tiryakisi değilm.Bazen tekrarlarına bakıyorum ama Cuma günleri asla(şimdi açıklayacağım neden cuma :))
Ben bu dizinin bu kadar tutulacağını hiç mi hiç düşünmüyordum ama hafta içi tekrarlarında bile akşam dizilerini eçmeye başladı.Özellikle cuma günlerinde sırf bu dizinin yüzünden asi 2 oluyor ab grubunda :(:(:(:icon_sorr

Beni yanlış anlamayın ben yakınmıyorum.Sadece bu dizinin bu kadr tutulmasına çok şaşırdım.Özellikle Suat-Hüsnü beni öldürüyor.Bazen sırf Suat için izledim oluyor yanee:img-yes::img-yes:

Not: Şeyda cım ben Sinem ..Eğer bu msjımı okuyorsan cevap yazmayı unutma...:img-wink::img-wink:

yok canım seni yanılış anlamadık zma zaten bizim dizi geçen sende birinci oluyodu ama bu senetekraralrı yayınlayınca dahada tutuldu bizde ilk baş şaşırdık reytinglerde birinci olmamaıza ama sonrdaan alıştık gerçi dizimiz bunu hakediyo çünkü grerçeklri anlataıyo hemde olumsuz davranışarı insanlara özenndirecek bişeyler yapmıyo

wonderful
04-03-08, 19:52
yok canım seni yanılış anlamadık zma zaten bizim dizi geçen sende birinci oluyodu ama bu senetekraralrı yayınlayınca dahada tutuldu bizde ilk baş şaşırdık reytinglerde birinci olmamaıza ama sonrdaan alıştık gerçi dizimiz bunu hakediyo çünkü grerçeklri anlataıyo hemde olumsuz davranışarı insanlara özenndirecek bişeyler yapmıyo

Çok doğru gerçekler ama bazen de sürekli aynı konu işleniyor.Bu da bir zaman sonra insanı bıktırıyor.

ŞEKİL A ben...! :):)

GaMzE_BiLqE
04-03-08, 20:07

kesinlkle katılıyorum reyhancım bu dizinin tutlmasının en büyük sebeplrndn biride tammn gerçkleri doğru,net ve düzgün bi uslupla yansıtıyor olması açıkcası bn birinclklere hiç şaşmıyorum böyle bir dizi birnici olmıyckta noluck yanii:happy0064

reyhan16
04-03-08, 20:34
Çok doğru gerçekler ama bazen de sürekli aynı konu işleniyor.Bu da bir zaman sonra insanı bıktırıyor.

evet doğru aynı konular işeniyo çünkü sonuçta bu polis dizsi öyle olduğu içinde hep gasp öldrme mafya uyuşturucu kaçakçılkık ouyo konuyu değiştirmezler yani onlarda sadce konunu işelnişini değiştiriyolar biraz anlatımın karışık oldu ama inş anlatabilmişimidr

leketur00
04-03-08, 20:52

Diziyi izlemedigin icin sana hep ayni konu isleniyor gelebilir ama gayet normal cunku arka sokaklar daki karakterler super kahramanlar degil dunyayi kurtarmak gibi bir amaclari yok (misal Polat Alemdar, kurtlar vadisi) Arka sokaklar dizisi polislerimizin ozel ve is hayatini konu aliyor diye biliriz. onun icin biz arka sokaklar izliyicileri hic bikmiyoruz^^:good:

GaMzE_BiLqE
04-03-08, 21:01
Diziyi izlemedigin icin sana hep ayni konu isleniyor gelebilir ama gayet normal cunku arka sokaklar daki karakterler super kahramanlar degil dunyayi kurtarmak gibi bir amaclari yok (misal Polat Alemdar, kurtlar vadisi) Arka sokaklar dizisi polislerimizin ozel ve is hayatini konu aliyor diye biliriz. onun icin biz arka sokaklar izliyicileri hic bikmiyoruz^^:good:

kesinlkle katılıyorumm canımm!bu dizi çok gerçkçi ve mükemmel biz hiç bıkmdık bıkıcağımızıda zanntmiyoruz ynlş anlama Wonderful sana kızdığımdn fln değil mesela bnde ASİ dizisni izlmiyorm eminm çok gzldir ama alışknlk meselesi blki izlsm bırakmm bi daha ama dendmğim için o bana sıkıcı gliyor arka sokklrı izle 3-4 bölm ard arda emn ol bağımlılık yaprr:D

yesim-jade
04-03-08, 21:12
cok sukur umarım ters kose olmayız pınar gıtmeyecek super alp e cok tesekkurler ayrıca bılıgıyı paslasan ve alp konusan ark cok tesekkurler
bişiy değil.burcuya da söledim hepinizin tesekkürlerini:img-wink:
bu arada bırı pınarcıya haber versın emınım telle bogusuyodur

çok teşekkürler yesim-jade,
ohhhhh...
çok güzel bir haber.:happy0064

Dilerim senaristler yanlış yapmazlar.

bişiy değil canım:img-wink:

aslında yazmıcaktım ama arkdas yapım şirketi felan yazınca.bende yazim dedim:)

leketur00
04-03-08, 21:17
....ynlş anlama Wonderful sana kızdığımdn fln değil...

Gercekten Wonderful umarim yanlis anlamadin yazdigimi, tabi ki diziyi sevmiye bilirsin izlemek yada izlememek sana kalmis.

...izle 3-4 bölm ard arda emn ol bağımlılık yaprr :D

Gamze cim ben dizi baslamadan bagimli oldum arka sokaklar'a :img-yes:

alens
04-03-08, 21:29

ben sana katilmiyorum, kurtlar vadisi en azindan gerceklesmis bazi olaylardan basediyor fazla detaya girmek istemiyorum bu konuda tamam kahramani fictif olabilir neyse.(sen ic kurtlar vadisi seyretmedin mi ki)
ben dusuncemi koruyorum konu hep ayni.
kardesim hastasi oldugu icin bazen gozum takiliyor ve elestiriler yapiyorum ve bence cok da mantik hatasi var

reyhan16
04-03-08, 21:44
arkadaşlar şimdi kavga etmeyin kim ne derse desin dizimizin reytingleri ortada deemkki gzüel bi diziymiş ki tekarralrı bile birinci ouyo elşitiri yapıcaklar ilk önce reytinglere baksınlar lütfen
bu konu kapansın yoksa başlık uyarı alır

zeyno_114
04-03-08, 21:49
arkadaslar dizimiz oyuncusu alp korkmaz ali açıkladı.pınar aydın diziden çıkmıyo.şöle özetlim.pınar dizide kalıyo.viana ya gitmiyo

çok teşekkürler canım yaa ohh neyseki dimizden kimse gitmiyor:happy0064
ayrıca reyha16 arkadaşımıza katılıyorum tartışmaya gerek yok reytingler herşeyi söylüyor zaten...

leketur00
04-03-08, 21:53
çok teşekkürler canım yaa ohh neyseki dimizden kimse gitmiyor:happy0064
ayrıca reyha16 arkadaşımıza katılıyorum tartışmaya gerek yok reytingler herşeyi söylüyor zaten...

bencede reytingler yeterinci dizimizin ne kadar iyi oldugunu gosteriyor^^

ben bu Engin'e sinir oluyorum butun operasyonlarda onu goruyoruz adam butun operasyonlara giriyor bu ne yaa. ben diyorum diger oyunculari daha az gormemizin nedeni Engin.

gzm
05-03-08, 17:57
Bu baslık Arka Sokaklar Bölüm Yorumları baslıgıdır.Lütfen oyuncuların katıldıgı programlar ve reytingler hakkında burada yorum yapmayınız.Her konu icin ayrı bir baslık var.Lütfen o baslıkları kullanınız.

Yorum yaparken Türkce'yi dogru kullanalım chat ortamında yaptıgımız kısaltmaları kullanmayalım.

DiziFilm Moderatör
gzm

delüüü
05-03-08, 18:05
uzun zamandır yoktum arkadaşlar herkese selamlarrr:happy0064
yine harika bi bölüm izledik herzamanki giibi:img-yes:
z-m sahneleri ççoookk güzeldii... hele muratın 3lü koltugundaki halleri çok tatlıydı ama asıl operasyondaykenki saçı tshirti fln süperdi resmen bayılllddımm yaa:img-wink: ama yinede ben artık z-m ı başbaşa görmek istiyormmm

bu viyanaya gitmekte nerden çııktı yaa:icon_sorr rıza babada ali de cookk üzüldü canlarım bnm yaa issallah pınar hiç bi yere gitmez

metinle tekin yine yaptı yapıcaklarını.. bula bula uyuşturucu bagımlısı eski bi futbolcuyu bulup eve getirdiler:img-hyste hele suatın bi dk kardeş deyişi snra bagırısı hüsnünün yanına krem sürüp gidişi fln ck komiktii:img-hyste

enginin sürekli ön planda olmasından banada gına geldi artk onun yüzünden digerlerinin rolleri kısaldıkça kısalıyoo:icon_sorr hele enginin sürekli operasyonlardaki kadınlarla arasında bişeyler olması iyice sıktı artk ya birine aşık olsn hep onu göstersnler yada şıpsevdi gibi sürekli birilerine aşık olup durmasın (tabi bu bnm fikrim)

tunç sonunda iyilesiyoo artık biran önce düzelsin de mesutun da yüzü gülsün birazzz:img-yes:
mesut demişken bu bölüm en çok mesutun zargana kardeşleri dövdügü sahnede eğlendmm:img-hyste harikaydııı

birz fazla uzattım galiba ama uzun zamandır yazmadıgım için yorum yapmayı çççoookkk özlemişimmm:happy0064

resmi sitede uykusundan uyansın artk lütfen özet hala 57.bölümde:icon_sorr enson da 62.bölümün resimleri varr artk yeni resimleri görmk istiyormmm lütfnnnnn:img-yes:

leketur00
05-03-08, 21:18
enginin sürekli ön planda olmasından banada gına geldi artk onun yüzünden digerlerinin rolleri kısaldıkça kısalıyoo:icon_sorr hele enginin sürekli operasyonlardaki kadınlarla arasında bişeyler olması iyice sıktı artk ya birine aşık olsn hep onu göstersnler yada şıpsevdi gibi sürekli birilerine aşık olup durmasın (tabi bu bnm fikrim)

Bende daha once demistim diger oyunculari daha az gormemizin nedeni Engin diye Engin sadece operasyonlarda degil ozel hayatiyla bile on plada hep, senaristler sanki onun ustunde operasyonlar yaziyorlar gibi geliyor bana ve Engin karakterine amerikan polis havasi verdiler yani senin dedigin gibi her operasyonlardaki kadınlarla bir iliskisi oluyor yakinda Aylin lede bir iliskisi olursa sasmam.
Ve biraz da Mesut abiyi dusunseler iyi olur, Mesut abimin hep ask hayati kotu gecti ilk iliskisi kizin babasi yuzunden bitti ikincide Tunc yuzunde bitti.

delüüü
05-03-08, 22:24
Bende daha once demistim diger oyunculari daha az gormemizin nedeni Engin diye Engin sadece operasyonlarda degil ozel hayatiyla bile on plada hep, senaristler sanki onun ustunde operasyonlar yaziyorlar gibi geliyor bana ve Engin karakterine amerikan polis havasi verdiler yani senin dedigin gibi her operasyonlardaki kadınlarla bir iliskisi oluyor yakinda Aylin lede bir iliskisi olursa sasmam.
Ve biraz da Mesut abiyi dusunseler iyi olur, Mesut abimin hep ask hayati kotu gecti ilk iliskisi kizin babasi yuzunden bitti ikincide Tunc yuzunde bitti.

bencede engine birini ayarlayıp durmasalar da mesut abiye hem bu zor günlerinde ona destekte olucak biri olsa ne kadar güzel olurduu:img-yes:

ya arkadaşlar 69.bölümün resimlerini çeken yookkmu:icon_sorr
varsa ekleyin lütfen bu bölüm murat cookk tatlıydı zeynebe de kolye fln cok yakışmıştı ikisine de bayıldım bu hafta (gerçi her zaman çok tatlılar da:img-grin2 ) resimleri merakla bekliyorm ztn resmi site resmen uyuyo:img-grin2 sizler olmasanız napıcaz bilmiyorm

delüüü
05-03-08, 22:37
bnde bulamdm cnm resim yaa imza fln yptrcktm ya ne gsll bölümdü öyle süperdi birde murat ve zeynepin romantk shneleri fazla olsa daha süper olacak!

evet ya eskiden ne güzel z-m sahneleri hem daha çok hem daha romantikti:img-yes: umarım yine öyle olur ama buna da şükür napalım:img-wink:
issallah resim çeken olmuştur ve bizle paylaşır:sad53:

zeyno_114
06-03-08, 01:19
bencede engine birini ayarlayıp durmasalar da mesut abiye hem bu zor günlerinde ona destekte olucak biri olsa ne kadar güzel olurduu:img-yes:
ya arkadaşlar 69.bölümün resimlerini çeken yookkmu:icon_sorr
varsa ekleyin lütfen bu bölüm murat cookk tatlıydı zeynebe de kolye fln cok yakışmıştı ikisine de bayıldım bu hafta (gerçi her zaman çok tatlılar da:img-grin2 ) resimleri merakla bekliyorm ztn resmi site resmen uyuyo:img-grin2 sizler olmasanız napıcaz bilmiyorm

kesinlekle sürekli engine birilerini buluyorlar enginde şıp sevdi mübarek.. her kızla arasında bişey olur yaa dogru dürüst aşk yaşasın yada bu kız ilişkilerini fazla abartmasınlar daha iyi olur..
yani sürekli engin komsere veriyolar odunu abartıkca abartılar yaa valla
ben muratın tarzanlık yapmasını özledim haaa:img-yes:

bence mesut abiye bu zor günlerde desdek olcak biri olsa daha güzel olurdu...
eet yaa69 bölümden fotoları bende istiyorum valla bu bölümde de murat'la zeynep çok tatlıydılar yaa:img-in_lo

ayrıca ben malüm siteden seyrederken fotosunuda çıkarmak istedim ama videoların kalitesi düşük oldugundan fotolarda çok kötü çıkıyor malesef :(:( bu yüzden videolarından fotograf çıkaramadım:(:(

yaaa bencede artık resmi site kış uykusundan uyansın yaa özet 57 de resimler 62 kaldı gerisi yok:icon_whis

GaMzE_BiLqE
06-03-08, 21:42
evet ya eskiden ne güzel z-m sahneleri hem daha çok hem daha romantikti:img-yes: umarım yine öyle olur ama buna da şükür napalım:img-wink:
issallah resim çeken olmuştur ve bizle paylaşır:sad53:

evet canım bunada şükür ama eski bölmleri izliorumda ne kdr romntklrmiş şimdi yan yana görmz oldukk doru düzgnn kşke murtla zynp biraz gç evlensydiler yada senrstler onlr için azcık romntk shne yazsınlr eskisi gibi olsun istiyoruzz ikisini yn yana ya kavga ederkn görüoz yada opersyonda artık ne derece romntk bilemicmm!

ping_pong
07-03-08, 10:04
ohh sonundaa cuma qününe qeldik
buqün özet + fraqman günü
umarımm bu haftaa pınarın viyanaya gitmeme işi hallolunur:img-wink:
yoksa bi hafta daha merakla bekleyemeyeceqimm
tek istedigim özet ve fraqmandaa enqin den degilde Pınar ,, viyana qidişi (kalışı) ve Aliden bahsederrr insalah:img-yes:

exam
07-03-08, 17:08
Özet gelmemiş henüz...Eski düzene devammm..

Bakalım bu hafta neler olacak...İNŞALLAH güzel bir A P li bir bölüm olur..:happy0064

yeliz123
07-03-08, 18:37
bence bol bol ali pianr olurr
ali riza baba da olsunn...

delüüü
07-03-08, 18:40
hala niye gelmedi özetimiz yaaaa meraktan çatlıcam artık:icon_sorr
kanalın sitesinde de yok:icon_sorr umarım tekrar falan koymazlar 1 hafta daha nasıl sabrederim bilmiyorm:sad53:

yeliz123
07-03-08, 23:12
arka sokaklarda bu hafta macera var

FRAGMANI GORDUM...

pinar yuzugu cikarip aliye verioo... ali aglio riza baynin yaninda ayla da agliyorr.. son sahnedee pinar aliye sariliyorrr ali de kucagna alip donduruyorr..

zeynep mruat yine kavga edio bu kez ciddi zyenep agliyor murat da bagirooo... kuslerr... offff

siparlarr varr yinee bir yeri temizliolar pek analmadim.. merkezdi sanirimm...

operasyon da var bol bol

yeliz123
07-03-08, 23:24
off... ehr bolum kavga ediolarr..
yine kiskanclik galibaa

murat baya kizdiii amaa... zyenepdee aglioduuu...

ali ve pinar harikaa maa... ay cok tatlilar son sahnedee..
ayla aglioo pinar nisani atti die
riza sinirlendii
alii uzugnduuu
fragmanda effectler vardii yuzugu veririkennn pinar aliyee...
ali sok olduu yazikkkk..
ama son sahnedee ali pianri kucagna alip donduruyorr... :D

GaMzE_BiLqE
07-03-08, 23:27
ya murtla zeynp arasında noldu acaba çok merk ettim şimdi umrm fragmanı görrm yoksa merktn çatlrım valla!

yeliz123
07-03-08, 23:31
kiskanclikk deildir umarimmm
sanirim murat zeyneb " naptigni saniyorsun sen " diooo...
ben mutlu olcaklarr die bekliyorumm ama yine kavgaa ediyorlarr..
off...

valla bu gidisle bosanir bizimkiler.. evleneli 20 bolum olduuu 18 nde kavga ettilerr....

aslanbey09
07-03-08, 23:32
valla pınarla ali kavga ediyorlarda neden anlamadım geçen bölüm pınara avusturyadan davet geldi belkide onun tartışmasını yapmışlardır ama son sahne iyiydi hüsnüyüde ailesi delirtti galiba bir şeyler fırlatıyordu

GaMzE_BiLqE
07-03-08, 23:33
off...

valla bu gidisle bosanir bizimkiler.. evleneli 20 bolum olduuu 18 nde kavga ettilerr....

harbiden yaa off çok merk ettim şimdi bakk yaa merke tme barışırlar barışırlr ama bu kvglr çok gerksz biz onlrı romntk shnlrde görmk istiyzz hrlde söyldklrmz yanlş anlşldı önce kavga ettrip sonra barıştırıolr habiree!

yeliz123
07-03-08, 23:35
pinar viyana gitcekti ya ondan tartismislardirr...
pinar da yzuugu ciakrip alinin eline veriooo....

arka sokaklardaki ciftlerin ikiside bu hafta kavga edecekk
a-p bariisirrr yani gordukk
ama
m-z nin kavgasii uzr benceee....cunku bu sefer ikside cok ciddydii...

ece_chnkn
08-03-08, 07:52
slm arkadaşlar
fragmanı bnde izledim sanırım zeynep le murat kıskançlık yüzünden kavga ediyolar çünkü muratın yanında bir bayan vardı(yanlıs görmediysem) mağazadan çıkıyolardı o sırada zeynep te arbada onlara bakıyorduu ve sonra muratı almadan gitii:icon_whis

ama daha sonra barışıyorlar bn öle gördümm ekip aracının onünde zeynep murata bişey yapıyor bi sevgi belirtisi:img-blush

sıpalar merkezi temizliyorlar:img-hyste

ve pınar bnce son sahnede gitmekten vazgeçiyor ve alide pınara sarılıp döndürüyor:img-in_lo

RIZA_BABA
08-03-08, 07:56
Fragmanı gördüm bende özet daha ortalarda yok.Zeyneple murat busefer bayaaaaaaaa bi sağlam tartışıyorlar sanırım.Ali ile pınara ne oluo acaba onu anlamadım pıbar yüzüğü bırakıo rıza baba hiç tahmin etmezdim ama alinin yanında destek vermeye çalışıyor ona :D Sonra heralde pınara bişi oluo gene rehin falan alınıolar sanırım alinin arabayı sürüşünden beli yani en son sahnede ali pınar sarılıyor birbirlerine pınara nolduğunu merak ettim şimdi özet gelse bari.

yeliz123
08-03-08, 09:39
fragman malum siteye geldiii...
son sahnedee mesut aliye "yavas be yavas dio" husnu de "operasyonda boyle surmez " filan dedii herhalde pinara gidiooolarrr :img-wink:

murat zeyenepp yine kisaknclik kavgasindaa...
amaa murat da zyenebin huyunu bile bileeee gidipp her goruiduguyle konsuyor olmazzz kii !! - barissioolar alalhatnnn zeynep muratin yanina gidioo :D

sipalar herhalde gecen haftanin cezasasini cekioo.. ama sonra husnu cocuklaara "afferin lan" dio onlarda ziplio falann !! ynai herhalde iiyi birsey yaptilarr....

pek oerasyon yok galiba bu haftaa...2 tane var gorudugum kadariylaaa ...

MAİ
08-03-08, 10:37
fragmanı izleyemedim fakat okuduklarım çok hoşuma gitti.:img-wink:

Pınar vazgeçmez Alisinden diyorum ben...:img-yes:

gokhan-aysen
08-03-08, 10:38
ay fragmanı gördümm
galiba aliyle pınar barışıyoo
pınarr viyanaya gitmiyooo süperrr yaaa :happy0064

ping_pong
08-03-08, 10:47
ya neden acaba Pınar hemen yüzüqü çıkarıyor sanırımm bayaqı şiddetli tartıstılarrr ama sonu süperdi fraqmanınn
yavaş lan yavaş operasyonda böyle sürmezsin:img-hyste
ve ali pınar birbirlerine sarılıp dönyorlardı
süper yaa:good:
yaa özett qelsinn yaaa:img-yes:

ayy aşagıDA kimleri qörüyomm hosqeldin yeşimjimm:happy0064

ping_pong
08-03-08, 11:10
off...

yaa daimaa kıskançlık yüzünden kavga ediyorlarr umarımm yine öle deqilidr yoksa insanı sıkıyorr daima kıskançlık tartışmasıı
tekin metinn merkezi temizliyorlardı acaba yine ne karıstırdılarr :img-wink:

ya Pınar yüzüqü verip gittiginde vee Ali Rıza Baba'nın yanındayken cok hızlıı hareket verilmiş ben hiç beqenmedimmm daha yavaslatsalardı yaa

gözü kara
08-03-08, 11:36
fragmanı şimdi izledim.özet yok ama neyse.aliyle pınarın nişanları bozuluyor ama fragman sonunda barışmışlar galiba birbirlerine sarılıyorlardı.zeyneple murat gene kavga ediyorlar.eşek sıpaları gene iş başında hüsnü ceza diye merkezi temizlettiriyor heralde.evdede bi aletin üzerinde zıplayıp hallediyorlar hüsnünde hoşuna gitmiş suat gene bişey almış heralde hüsnüde aldığı aleti istememiş heralde. ve operasyonlar gene güzel geçecek gibi.

yesim-jade
08-03-08, 11:56
ya neden acaba Pınar hemen yüzüqü çıkarıyor sanırımm bayaqı şiddetli tartıstılarrr ama sonu süperdi fraqmanınn

arkadaslar ne yalan söylim.ben sezon finalinde bile bu kadar heycanla beklemiştim bölümü.yaa geceden beri meraktan catlamak üzereyim.saniyeleri sayıyorum resmen:img-pilot

aysegülcümm ya bende cook merak ediyorum acep neden pınar yüzüğü veriyo.catlıycam simdi.aslında hata yapmıslar.o döndürme sahnesini koymıcaklardı .bizim catlalamız için.hoş barıstıklarını bile bile ben hala catlamak üzereyim ama çok merak ediyorum.olayların gelişimi nasıl oluyo?:icon_whis

fragmanın sonuna diyecek laf bulamıyorum.müthiş tek kelimeyle.izlediğim en süper a.s fragmanı diyebilirim benim için:img-in_lo

yesim-jade
08-03-08, 12:02

:img-hyste orası süperdi.''yavas lan operasyonda bile böle sürmezsin''bu da demek oluyor ki pınarın yanına gidiyolar.ali bağırıyomuş pınar gitmeee ben sensiz yapamam aşkım.sensiz yaşayamam.o döndürme sahnesinde ben ekipten bi alkış beklerim.:happy0064 zaten ekip de ordaydı.ya bide şey rıza baba yla ali bankta oturuyolar ya üzgün üzgün.orda aliye acayip acıdım canım ya aşırı üzgündü:img-cold:dokunsan ağlıycak:img-yes:
yaa daimaa kıskançlık yüzünden kavga ediyorlarr umarımm yine öle deqilidr yoksa insanı sıkıyorr daima kıskançlık tartışmasıı
tekin metinn merkezi temizliyorlardı acaba yine ne karıstırdılarr :img-wink:

ya Pınar yüzüqü verip gittiginde vee Ali Rıza Baba'nın yanındayken cok hızlıı hareket verilmiş ben hiç beqenmedimmm daha yavaslatsalardı yaa
evet ya canım katılıyorum.hep kıskançlık.hep te muratın çevresindeki kızlar yüzünden.beni de sıkıyo bu durum :(
olamaz yhaaa pınar gidio mu yhaaaa
yook canım gitmiyo pınar bi yere:img-wink:

ping_pong
08-03-08, 12:11
aysegülcümm ya bende cook merak ediyorum acep neden pınar yüzüğü veriyo.catlıycam simdi.aslında hata yapmıslar.o döndürme sahnesini koymıcaklardı .bizim catlalamız için.hoş barıstıklarını bile bile ben hala catlamak üzereyim ama çok merak ediyorum.olayların gelişimi nasıl oluyo?:icon_whis
haklısın janımm koymasardııı daha çok merak ederdikk ne olcak diye ama böyleside iyi olmuş:img-wink:

fragmanın sonuna diyecek laf bulamıyorum.müthiş tek kelimeyle.izlediğim en süper a.s fragmanı diyebilirim benim için:img-in_lo

bende canımm bendee en çok sevindiqim ise bu işi bi hafta daha uzatmıyorlarr yoksa ne yapardım ben bekle bekle:img-blush

yesim-jade
08-03-08, 12:12
off...

kız aman ne diyosun.allah korusun ne bosanması:icon_whis
kavga felan ediyolar sık sık ama gül gibi de geçinip gidiyolar.bu da onların geçim şekli.kavga etmeden duramıyolar.
örnek:çoban ailesi nasıl rahat duramıyolarsa z-m den kavgasız yapamıyolar:)
ben alıştım artık.normal karşılıyorum:img-icecr
fragmanı izleyemedim fakat okuduklarım çok hoşuma gitti.:img-wink:

Pınar vazgeçmez Alisinden diyorum ben...:img-yes:
bencede canım pınar vazegeçemez alisinden.koaly mı sevmek,bi kalbe girmek.
az mı çaba harcandı bu aşk için.ne badireler atlattılar.nişanlana kadar harap oldular.2 yıl azbuz zaman değil yani:icon_whis
ay fragmanı gördümm
galiba aliyle pınar barışıyoo
pınarr viyanaya gitmiyooo süperrr yaaa :happy0064

evet süppper.şimdi sevincimden kalkıp göbek atıcam resmen:)

yesim-jade
08-03-08, 12:16
haklısın janımm koymasardııı daha çok merak ederdikk ne olcak diye ama böyleside iyi olmuş:img-wink:
yani demi.kitle meselesi:icon_whis

bende canımm bendee en çok sevindiqim ise bu işi bi hafta daha uzatmıyorlarr yoksa ne yapardım ben bekle bekle:img-blush
şimdi fragmanın basından itiberan her şey pınarın viana ya gittiği sonucu gösteriyo.nişanı bile bozuyo daha ne olsun:img-yes:ama son sahnede her sey anlasılıyo ki pınar gitmiyo.tamam sahne süper bayıldım.ama koymasalardı keske:icon_whis

evet ya ben şu an nerdeyse catlıycam canım.allahtan bizim dizimizde oalyları öle uzun uzadıya uzatmıyolarda.biz de çatlamak zorunda kalmıyoz.dicemmm ama su an catlıycam nerdeyse..

ayy ya bu özet nerde kaldı:icon_sorr

ebru 08
08-03-08, 12:20
özet neden yokyaa
ben en iyisi fraqmanı yorumlayım:img-icecr
Ali PInarr viyana yüzünden şiddetli kavqa ediyorlar bence artıkk Ali ne dedi de Pınarı bu kadar sinirlendirdi onu hiç anlamadımm yüzüqü bile çıkardıgına göre:icon_whis
Rıza baba ve Ayla üzgünler Rıza Baba Aliyi teselli ediyorr
ve son sahnede Ali arabayı hızla sürüyor ve Pınarla sarılıyorlar fakat o sarıldıkları yer neresi evlerinin önüne benzemiyor bire sadece hüsnü ve mesut vrdı yanlarında Ayla ve Rıza baba nerde iyice merak ettim yahuu:img-wink:

kbra_
08-03-08, 13:10
yha bu ozet neden yok neden

ama fragman cok gsel ali-pınar sahnesi grcez demekkı bu gsel ıste bol operasyonlu bır bom olcak gene
yalnız z-m sahnesi wardı ya gene kıskanclık wr yha gene zeynep muratı gene kıskanıo ama bu sefer murat acayıp sınırlenıo heee
co merk edıom bolmu yha kanaldnın basına sksı dustu heralde yha cuma gunu wermesı gerken ozetı hala wermedı nazar mı değdırdık ne yha

aysegülll
08-03-08, 13:24
özet neden yokyaa
ben en iyisi fraqmanı yorumlayım:img-icecr
Ali PInarr viyana yüzünden şiddetli kavqa ediyorlar bence artıkk Ali ne dedi de Pınarı bu kadar sinirlendirdi onu hiç anlamadımm yüzüqü bile çıkardıgına göre:icon_whis
Rıza baba ve Ayla üzgünler Rıza Baba Aliyi teselli ediyorr
ve son sahnede Ali arabayı hızla sürüyor ve Pınarla sarılıyorlar fakat o sarıldıkları yer neresi evlerinin önüne benzemiyor bire sadece hüsnü ve mesut vrdı yanlarında Ayla ve Rıza baba nerde iyice merak ettim yahuu:img-wink:

canımmm sen anlatmısınn her seyi benim yazmama gerek kalmadı yahu
acaba Ali ne söyliyecekte Pınar son anda qitmekten vazqececekk:icon_whis
qeçen haftaa Pınar Ali'yi aramıstı Ali acmamıstı Pınarr hatasını anlamıstı Aliyi kırdıgının farkındaydı ama şimdi ne olduda iş yüzükleri atma noktasına kadar geldii merak ettimm:D
gel Pazartesi qelll bitisin bu bekleyişş:img-tomat

kaptan80
08-03-08, 14:16
merhaba arkadaşlar özett hala yok nedense bi türlü anlayamadık hakkikaten nazar degdirdik galiba kanala d ye neyse fragmanı dün gece görüdm çok güzel sahnler var özelliklde ali ve punar cephesinde ilk önce pınar ve ali nişanı bozuyorlar sonra rıza baba ve ali bi yered oturmuş konuşuyorlardı en sonunda pınar ve ali barışıyorlar galiba pınar da viyanaya gitmekten vazgeçiyor diger yanda zeynep ve murat yine kıskançlık muhabetti var ama bu sefer mıurat dayanımıyor ve patlıyor galiba murat eve geldiginde zeynep aglıyordu sen ne yapıyorusn diye çıkıştı murat zeynepe bagırark ilk defa muratın zeynepe karşı bu kadar sinirli oldugunu görüdm ama sonunda zeynep muratla barışıyor galiba...

zeyno_114
08-03-08, 17:07
meraba arkadaşlar özet daha gelmemiş yaa :(
ya gelseydide anlasaydık neyin ne oldugunu
ama fragmanı malüm siteden izledim heyecan dolu bir bölüm bizi bekliyor ben fragmanını izlerken bile heyecan yaptım:img-hyste
pınar ve ali önce ayrılıyolar gibi yani pınar nişanı atıyor ama ne oluyorsa barışıyolar(çok merak ettim yaa) ali pınarı kucagında döndürüyo ayy ne güzel:img-in_lo demekki bu bölünde pınar ali sahnesi izleyecegiz özlemiştik zaten onları bir arada görmeyi:happy0064
zeynep'le murat yine tartışıyolar sanırım bu bölümde büyük bi tartışma olcak
yani muratı ilkez bukadar sinirli görüyorum(zeynep'e karşı)
"naptını sanıyorsun sen" diye bagrıyodu yaa zeynepte aglıyordu...ahh kıyamam ben onlara yaa..neseki barışıyolar:happy0064
tekinle metin merkezde temizlik yapıyo:img-hyste acaba sıpalar gene ne patıda bu cezayı aldılar:img-hyste hüsnü evde gene çıldırıyo bişeyleri fırlatıyor ama neyi:img-hyste yaa şu pazartesi çabuk gelsin yaaa:img-icecr

evanescence-93
08-03-08, 18:08
ya off bu hafta yine kıskançlık yine kıskançlık..bir haftada şöyle güzel bi sahne görsek başımıza taş yağar yanii...

bu sefer zeynep murat'ı takip ediyo,onu bi kızla mağzadan çıkarken görüyo sonra murat'ta zeynep'i görüyo arabanın içinden zeynep diye bağrıyo ama zeynep basıp gidiyo.Daha sonra zeynep evde mısırmı ne yiyo onu tam göremedim murat torbaları sinirli bi biçimde fırlatıyo ne yaptığını zannediyorsun sen diyo..sonra barışıyolar gibi ama belki önce oynamışlardır o sahneyi..galiba yine şu kıskançlık yüzünden sıkılacağım bir bölüm izleyeceğim:(

bunun dışında dikkatimi çeken ve yine üzüldüğüm şey pınar'ın nişanı atması..:(sırf ali yurt dışına gitmesini istemiyo diye nişanuı atttııı:(ayla zaten çok üzülmüş ağlıyodu..ali yıkılmıştı resmen rıza baba bumuştu onu...

şu dizidede bi kereliğine olsun bi çiftin kavgalı olmadığı bi bölüm görebilsek keşke:(

Canest
08-03-08, 19:08
Şu misket atma sahnesi en sona konulup ağır çekimle daha can alıcı yapılabilirdi

ismail200
08-03-08, 20:50
fragmanı yeni izledim zeynep-murat kavga ediyo ama sonra barışıyolar bana öyle geldi.

clarissa
08-03-08, 21:10
hani özet?? neyse elimizdekiyle yetinelim bakalım..
sıpalar yine ne yaptı acaba? ama merkezi temizlemeleri süper.. evde yıkanacak çamaşır-bulaşık kalmadı demek:img-hyste

yine zeynep murat yine kavga.. senaristler özellikle mi yapıyor anlamadım valla..:fighting2 cidden evlenmeselerdi keşke.. eskiden yorgun argın mesaiden, devriyeden çıkıp sahilde bi turluyorlardı, hem onlar mutluydu hem biz... :img-in_loevlendiklerinden beri birbirilerini yiyorlar ne bu ya? hadi kavga konuları orjinal olsa yine neyse diyeceğim (bakın suat ablama her hafta farklı bi yol buluyor hüsnüyü çıldırtmak için:img-hyste) hep kıskançlık.. en sevdiğim çifti ne hale getirdiler:icon_sorr

neyse ki bu hafta soylu ailesinin güzel sahneleri var onlarla teselli bulacağım..:img-icecr

ayrıca gözümden kaçmadı, ha bire kavga eden murat ve zeynep, gül gibi geçinip mutlu olan engin ve seyhan:img-cool2

en tarzan,en gizli görev adamı, en öğütçü, en yardımsever, en çapkın, en hep aşık, en iyi dost engin.. benden söylemesi yakında seyhanla evlenip çocuk yaparlar en iyi babalığı da alır mesutun elinden.. hatta hırs yapar en keskin nişancı olur.. rıza babayı da emekli eder emniyet amiri olur.. senaristler de mutlu olur. :dito:fighting2:img-help:

yeliz123
08-03-08, 21:23
"yine zeynep murat yine kavga.. senaristler özellikle mi yapıyor anlamadım valla.. cidden evlenmeselerdi keşke.. eskiden yorgun argın mesaiden, devriyeden çıkıp sahilde bi turluyorlardı, hem onlar mutluydu hem biz... evlendiklerinden beri birbirilerini yiyorlar ne bu ya? hadi kavga konuları orjinal olsa yine neyse diyeceğim "

katiliyorumm... evlenmeselerr.... yanii bir sure dahaa.. evlendiklerinden beri kavga ediolarr.. birbirlerni yiyorlarr !! bence daha gzl sahne gorebilriizzz... yani senartistler duyun sesimizii ahmet abii ozan abiii gzll mutlu sahneler bekliyouzz bizz dort gozlee.. ne zmn mutlu olduklarni gorcezz ?/

akaarka
08-03-08, 21:28
ya arkadaşlar birçoğunuza katılıyorum netde kaldı bu bölüm özetleri yaaaa...
neyse fragmanını izledik en azından bomba gibi bi bölüm daha geliyo(herşeyiyle):good::img-wink:haa bide ilk imzam nasıl olmuş zaman ayırmak istesemde kısıtlı olduğu için çok az yapabilyorum sizinkiler kadar güzel olmasada idare eder gibi...

Dahliamb
08-03-08, 21:33
slm arkadaşlar..uzun süredr yorumlarınızı okuyorum snnda bnde sizde istersenz tabi aranıza geldm:)bu dizinn hastasıyım asla bir gn kaçrmadm..özellkle Zeynep-Murat çiftine aşığım..ztn Gamze ablann hiçbir dizisini,filmini kaçrmadm..bu arada ben ceren:)

akaarka
08-03-08, 21:38
ha arkadaşlar ben trabzonda yaşıyorum ya bu da ilk kez işe yarmıştı uğur pektaş uzugölde kuşdiliniçekerken onu görmüşdüm ama ekranda öle durduğuna bakmayın daha yakışıklı ve çok semptik çok yakınlaşmadık ama tanıdıklarım konuşmuştu

yeliz123
08-03-08, 22:16
pazaretsi olsun euro d'de tekrarlar 21. bolummm ve 22. bolum bu haftaa :happy0064

akaarka mesaj attm sana :img-wink:

pur
08-03-08, 22:30
alı ve pınar yuzukleerımı atıyor yanlışmı gordum yoksa ben pınar yuzuklerı alıye bırakıyodu ıöısınıde

GaMzE_BiLqE
09-03-08, 00:19
ben hala frgmanı görmedm çatılycmm şimdi resmi siteden bkıcmm!

leketur00
09-03-08, 00:40
ben hala frgmanı görmedm çatılycmm şimdi resmi siteden bkıcmm!

bende daha goremedim kafayi yecem butun aksam tv inin onude durdum, malum sitede aradim ve kanald sitesebaktim yok deli olucam.

GaMzE_BiLqE
09-03-08, 00:49
bende daha goremedim kafayi yecem butun aksam tv inin onude durdum, malum sitede aradim ve kanald sitesebaktim yok deli olucam.

aynen canımm tv bşndan hiç ayrılmdm gözlerim bozulckk:img-hyste

bill.ghe
09-03-08, 01:01

Buyurun bizim siteye,izleyin fragmanı.Sevgiler.:img-yes:

GaMzE_BiLqE
09-03-08, 01:05
sizin sitee?????

exam
09-03-08, 06:41
PAF a buyrun seyredin...:happy0064

akaarka
09-03-08, 08:49
fragmanları izleyemeyenler için sölüyorum her cumartesi sabahı tiger ve pooh çizgifilminden sonra yani 9 dan sonra veriyolar çok dikkat ettim genelde böle:good:

akaarka
09-03-08, 08:51
pazaretsi olsun euro d'de tekrarlar 21. bolummm ve 22. bolum bu haftaa :happy0064

akaarka mesaj attm sana :img-wink:

arkadaşım ben çok konuşmadım genelde kuzenim konuştu ben sadece selam verdim falan zaten başı çok kalabalıktı yaklaşamadım hem o zaman gamzede yoktu hayatında soraca,m çok sorum yoktu ama çok tatlıydı:img-hysteah bide şimdi görsem o zamanlar biraz süzmeydim daha

akaarka
09-03-08, 09:00
görmeyenler için fragmandan biraz bahsedeyim:
ilk önce zeyneple murat yine zeynepin kıskançlığı yüzünden bozuştolar ama muratın canına yettii artık elindekileri sen ne yaptığını zannediyorsun die yere fırlattı zeynepin surat yine kızardı ağlamaklı oldu bitanem ama sonunda yine barışıyolar sıkmayın canınıı:good:
şimdi aliyle pınara gelelim:
pınar önce nişanı atıyo rıza baba bunu duuyuyo ayla teyzemiz ağlıyodu onra alide ağlamaya başladı rıza babayla başbaşayken rıza baba onu teselli etti sonunda pınar herhalde gitmekten vazgeçmiş olacak ki ali yle sarıldılar yani onlarda mutlu son:img-yes:
enginden nefret ettiğim için(ki onu birtürlü dizimize yakıştıramıyorum)ama sevenlere saygım varonun olduğu sahmelere dikkat etmiyorum
eeee benden bu kadar merakınızı bir nebze hafifletebildiysen ne mutlu bana...:happy0064:img-wink:

GaMzE_BiLqE
09-03-08, 13:28
gördüm frgmnı sınnda ama yine kavga ediyolr yaa zeyneplu muratt off bi bölümde şöyle romntk geçsnn yaa!!!!!

akaarka
09-03-08, 15:27
evet ya her bölüm kavga ediyolar tmm etsinler ama hep aynı sebepten kıskançlık senaristlerimiz size sesleniyoruz biraz romantizm lütfen artık kavaga etmesinler ilk bölümlerdeki gibi:love05:

yeliz123
09-03-08, 15:29
eskiden seanristlermiz ne romantiktii... simdi noldu analamadimmm...
kavgaaaa, kiskanclikk...

akaarka
09-03-08, 15:48
dimi yani dost canlısı olsunlar biraz muratı birgün kalpten gönderecekler o olacak yanii yazık çocuğa(!)dimi yani...
yani anlıyoruz seven kıskanır da fazla sevgide göz çıkartır

yesim-jade
09-03-08, 15:50
evet ya her bölüm kavga ediyolar tmm etsinler ama hep aynı sebepten kıskançlık senaristlerimiz size sesleniyoruz biraz romantizm lütfen artık kavaga etmesinler ilk bölümlerdeki gibi:love05:
aynen ya.kavga etmelerinin değişmez sebibi.kadınların murata olan ilgilileri.biraz fazla oluyo ama.insanı sıkıyo:img-blush
eskiden seanristlermiz ne romantiktii... simdi noldu analamadimmm...
kavgaaaa, kiskanclikk...

eskiden sahneleri muhteşemdi.evlendiler aşk bitti gibi bişiy.yani bu gidişle aşk evliliği öldürür derler ya o lafın kanıtını anlatan bi aşk olcak nerdeyse.ey senaristler duyun sesimizi romantik ,kavgasız,onları mutlu görebileceğimiz bir aşk istiyoruz.kavga gürültü sıkıyo bizi:icon_sorr

akaarka
09-03-08, 15:58
eskiden sahneleri muhteşemdi.evlendiler aşk bitti gibi bişiy.yani bu gidişle aşk evliliği öldürür derler ya o lafın kanıtını anlatan bi aşk olcak nerdeyse.ey senaristler duyun sesimizi romantik ,kavgasız,onları mutlu görebileceğimiz bir aşk istiyoruz.kavga gürültü sıkıyo bizi:icon_sorr[/QUOTE]

sana katılıyorum ya büyüüynce evlenmicam walla keyfimizi kaçırdı kavga evliliğin tuzu biberi derler de yemek mahfoldu yeter yaaaa istanbulda susuzluk var:img-hyste:img-hyste

akaarka
09-03-08, 16:06
arkadaşlar bu arada ben yeni sayılırım adımı sölemedim adım:)aslıhan
herkesle memnun oldum ortak noktamız olan arka sokaklar sayesinde sizleri çoook seviyorum:happy0064:img-hyste

yesim-jade
09-03-08, 16:15
eskiden sahneleri muhteşemdi.evlendiler aşk bitti gibi bişiy.yani bu gidişle aşk evliliği öldürür derler ya o lafın kanıtını anlatan bi aşk olcak nerdeyse.ey senaristler duyun sesimizi romantik ,kavgasız,onları mutlu görebileceğimiz bir aşk istiyoruz.kavga gürültü sıkıyo bizi:icon_sorr[

ben zaten feministim.evlenmicem.sevgilide istemem.başa belalar yani:icon_whis
yaa ama şaka maka çok sık kavga ediyolar.ben hiç bir izleyicinin bundan hoşnut olduğunu sanmıyorum:img-yes: izleyicilerin bundan memnun olmadıklarını bile bile neden böyle bi anlayışsızlık kıtlığı içinde bu şekil sahneler yazıyolar anlamıyoru.bi yandan da anlamaya çalışıyorum.sonuçta büyük bi kesim engin'in sürekli ön planda olmasından hoşnut değil.en başta ben de bu kesimin içerisindeyim derim.

bu da demek oluyo ki;
*z-m nin kavga etmesini istemediğimiz halde sürekli huzursuz sahnelerini izliyoruz:img-yes:

*engin sürekli ön planda.üstelik ne kadar bu durumdan huzursuz olsakta.

*her hafta çok fazla öporasyon görmek istemesekte operasyonlara çok ağırlık veriliyo.hal böyle oluncada bi kaç saatin içine sıkıştırıldığı için tüm bunlar.operasyonlar hızlı geçiyo.her şey hemen çözülmüş gibi geliyo:icon_whis

*a-p yi bazen ayda bir görüyoruz.daha doğrusu a-p sahnelerini diim.ayrıyetten aylayı'da

vb. şeyler işte.

sonuç ne peki.tüm bunların sonucunun ortak bi yanı var oda .biz böyle sahneler istemiyoruz.

ha tamam arada kavga etsinler,operasyonlar çok olsun ama konular daha açıklayıcı bi şekilde işlensin,a-p ye gereği kadar yer verilmeye calısılsın,engin bu akdar ön planda olmasın.
benm düşüncelerim bunlar.eminim bana katılan arkadaslar vardır:img-yes:

yeliz123
09-03-08, 16:26
arka sokaklarda yeni bolumlerde istediklerimmm :

* murtla zeynebin daha gzl mutlu sahneleri olsun
* engin balkan diziden ya ciksin ya da daha arka planda olsun
* semihanin yerine ne olacak ogrenelimm

akaarka
09-03-08, 16:26
sana kesinlikle katılıyorum canım
özelliklede engin konusunda bence yerini bilmesi lazım allahın şıpsevdisi bu kaçıncı sevgili yaaaa
hemde ne olduğuna bakmadan bazen bizimkileri azarlıyo ya o an kıpkırmızı oluyorum sinirden hani ilk önce mesut onu sevmemişti