nedim_bahar
04-04-08, 16:57
Çoban ailesi yine boş durmuyor haydar nerden çıktı ki yazık olacak hüsnüye...
umarım zeynep butedaviden sonra iyileşir...
umarım zeynep butedaviden sonra iyileşir...
|
Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Bölüm Yorumları 5 nedim_bahar 04-04-08, 16:57 Çoban ailesi yine boş durmuyor haydar nerden çıktı ki yazık olacak hüsnüye... umarım zeynep butedaviden sonra iyileşir... medos14 04-04-08, 18:03 bölüm yine haycanli gececek,..... tabiiki coban ailesi sahneleri de süper olacak.. kaptan80 04-04-08, 18:21 iyi akşamlar arkadaşlar özettimiz gelmiş yine mellesef engin var özette geldiginden beri hep ön planda diger yandan hüsnü ise yine suat tarafından kapnın önününe konuluyor ama araya ekipin girmesiyle suat tekrar hüsnüyü eve alıyor yine çok gülücegiz anlaşılan diger yandan da zeynep artık kendi durmunu kabullenip doktora gidiyor şimdiki soru doktor deniz kadın mı erkek mi inşallah bayandır bu seferde muratın kıskançlık krizleri başlayacak... *selcan* 04-04-08, 18:22 merhabalar bişey merak ettim. imzalarınızda murat zeynebin başında bekliyo... zeynep uyuyomu bişeymi oldu? 3-4 haftadır izleyemiyorum merak ettim. angy86 04-04-08, 18:43 Biktim ya, ozette ya Husnuler, yada Zeyneple murat var olmasa shashardim .............bikerede ali ile pinari koysalar olurler yani engin bashkomiserdende nefreeeeeeeeeeeeeeeet ediyorum, seyhandanda oyle, surekli konuk oyuncu diye yaziyorlar, nerde bunun konuk oyunculug, bashrol oyuncularindan bile daha cok gostermeye bashladilar......Biktim ya ikisine seyretmekten, bari Seyhanin yerine daha gozel bir oyuncu secselerdi bari, bu cirkine bakmaya biktim, ya ben Ali ve Pinar gibi hosh bir cifti daha fazla seyretmek istiyorum..........BIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Diger oyunculardan biktim, ozallikle zeynepten ve enginden ve seyhandan.........UCUNDENDE SIKILMAYA BASHLADIMMMMMMMMMMMMM ZEYNEBINDE HASTALIG AMADA UZADI, ZATEN BOMBA PATLAMASA, VURULMASA, KACIRILMASA, DOVULMESE, AMELIYAT GECIRMESE BASHKA BISHI OLUYO.....SONRA BIDE MESUTLAR VAR TUNCLA BASHLARIDA HEP BELADA...... YAAAAAAAA BIKEREDE ALI VE PINARI BIRAZ DAHA COK GOSTERSELER, HANI INSAN DIYO KI KACIRILSA, VURULSA, DOVULSE, NE BILIM KUYUYA ATILSA, YA ONLARI SEYREDE BILMEK ICIN BUNLARDAN BIRISI BILEM GELSEDE BASHLARINA SEYRETSEK DIYO YANI O DERECE GOSTERMIYORLAR...... PROTESTO EDIYORUM VALLA................ ALI VE PINARI DAHA FAZLA GORMEK ISTEYENLER PARMAK KALDIRSIN................... bill.ghe 04-04-08, 18:55 ang 86 coşmuşsun.Katılmamak elde değil.Konuk oyuncu asil oyuncuları geçti.Buna zorunla topuzunla denir.:img-yes: kbra_ 04-04-08, 19:16 ozetı okudum gsel bı bolum olucak ayyy husnuler yıne bızı cok guldurcekler bakalım zeynep nasıl olcak yaaa offf leketur00 04-04-08, 19:17 Biktim ya, ozette ya Husnuler, yada Zeyneple murat var olmasa shashardim .............bikerede ali ile pinari koysalar olurler yani engin bashkomiserdende nefreeeeeeeeeeeeeeeet ediyorum, seyhandanda oyle, surekli konuk oyuncu diye yaziyorlar, nerde bunun konuk oyunculug, bashrol oyuncularindan bile daha cok gostermeye bashladilar......Biktim ya ikisine seyretmekten, bari Seyhanin yerine daha gozel bir oyuncu secselerdi bari, bu cirkine bakmaya biktim, ya ben Ali ve Pinar gibi hosh bir cifti daha fazla seyretmek istiyorum..........BIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Diger oyunculardan biktim, ozallikle zeynepten ve enginden ve seyhandan.........UCUNDENDE SIKILMAYA BASHLADIMMMMMMMMMMMMM ZEYNEBINDE HASTALIG AMADA UZADI, ZATEN BOMBA PATLAMASA, VURULMASA, KACIRILMASA, DOVULMESE, AMELIYAT GECIRMESE BASHKA BISHI OLUYO.....SONRA BIDE MESUTLAR VAR TUNCLA BASHLARIDA HEP BELADA...... YAAAAAAAA BIKEREDE ALI VE PINARI BIRAZ DAHA COK GOSTERSELER, HANI INSAN DIYO KI KACIRILSA, VURULSA, DOVULSE, NE BILIM KUYUYA ATILSA, YA ONLARI SEYREDE BILMEK ICIN BUNLARDAN BIRISI BILEM GELSEDE BASHLARINA SEYRETSEK DIYO YANI O DERECE GOSTERMIYORLAR...... PROTESTO EDIYORUM VALLA................ ALI VE PINARI DAHA FAZLA GORMEK ISTEYENLER PARMAK KALDIRSIN................... Sonunda bir arkadasimiz patladi, eehh bunu bekliyorduk Engin'in hep birinci planda olmasi bizi sinir ediyordu, bu konuda sana katiliyorum:img-yes: Engin'den cok daha fazla Mesut abinin su Bora meselesinden bahsetmeleri gerekiyordu iki bolumdur bir gelisme yok. Bide bunun ustune her hafta ozete Seyhan Engin iliskisinden bahsediyorlar konuk oyuncu dedigin en fazla uc bolum oynar oda her bolumde 10 dakika goruruz. Ama Coban ailesiyle ilgili dedigin sana katilmiyorum, dizi basladigi gunden beri her ozet'e mutlaka Coban ailesinden basedilir. Zeynep le Murat onlarda Coban ailesi gibi . Seyhan da hepimiz sinir oluyoruz, Ayla'dan ve Pinar daha cok onu goruyoruz. Ve bu hafta ki bolumde bir cok olay var. Yine bizi super bir bolum bizi bekliyor.:happy0064:happy0064 angy86 04-04-08, 19:28 eh ne desen sende haklisin cnm (laketur00), daha oncede soylemishtim Husnu agilesi dizinin tuzu biberi diye ama ama ama Seyhan la Engin sinirlerimde oynuyorlar kurtalp 04-04-08, 20:38 melekcim sinirini anlıyorum tatlım bende sinir oluyorum ama napalım benim bildiğim misafirlik 3 günlüktür dizilerdede olsa olsa 3 bölümdür yani abarttılar biraz seyhan çıksın yerleşti resmen ya :icon_whis bence bu bölüm ali pınar olur suatların evinde toplanıyolarmış ya belki olur ne dersiniz :img-hyste seda334 04-04-08, 20:57 valla yerden göge kadar haklısınız arkadaşlar ne denirki valla şu engine bende çok sinir oluyorum adam resmen herşeyi tekbaşına yapmaya çalışıo kendini daha çok ön plana atmaya çalışıo zaten ön plandada hele şu seyhan mübarek misafir geldi başrol oyuncusu olcak enginle beraber :icon_sorr eskiden ne güseldi herkese eşit rol dagılımı vardı zeynep murat pınar ali ayla rıza baba çobanlar hepsini görüyoduk bi engin geldi dengeler bozuldu :img-pilot zaten son bölümde ayrı bi sinir oldum engine dikkatimden kaçmadı yani aliye bi acayip davranıo gel buraya bunu yap şunu yap alide rütbeli dimi rütbeli olmasa ekibe almazlar herşeyi aliye yıkıolarmış gibime gelio yanlışsam düzeltin :)) clarissa 04-04-08, 21:33 özette seyhan var, enginden geçtim seyhan.. bi de arkadaşını mı ne getirip ekibin başına bela ediyor olacak iş değil.. enginin ilgisizliğinden yakınıyormuş enginden yakınmayan yok sanırım:img-cool2 ali ve pınarın enginden hele hele seyhandan çok daha ön planda olması gerektiğini savundum hep.. rolleri azaltıldığı için kızdım:img-yes: ama hüsnü ve ailesi olmasın, zeynep-murat olmasın, mesut ve tuncun başı derde girmesin sadece ali ve pınar olsun fikrine katılmam da mümkün değil:img-yes: ben onları ekip olarak sevmiştim, ekipte herkesin eşit gösterildiği bölümleri sevmiştim.. ve bu ekibe engin dahil değildi:icon_whis ali-pınar özensizliğine kızmamak elde değil anlıyorum ama abartmamak lazım:img-wink: bu psikologla konuşurken zeynep geçmişinden bahseder mi acaba?? ben hala babasının hikayesini çok merak ediyorum:img-yes: zeyno_114 04-04-08, 22:54 ................................... ali ve pınarın enginden hele hele seyhandan çok daha ön planda olması gerektiğini savundum hep.. rolleri azaltıldığı için kızdım:img-yes: ama hüsnü ve ailesi olmasın, zeynep-murat olmasın, mesut ve tuncun başı derde girmesin sadece ali ve pınar olsun fikrine katılmam da mümkün değil:img-yes: ben onları ekip olarak sevmiştim, ekipte herkesin eşit gösterildiği bölümleri sevmiştim.. ve bu ekibe engin dahil değildi:icon_whis ali-pınar özensizliğine kızmamak elde değil anlıyorum ama abartmamak lazım:img-wink: bu psikologla konuşurken zeynep geçmişinden bahseder mi acaba?? ben hala babasının hikayesini çok merak ediyorum:img-yes: kesinlikle canım..ali ve pınarın engin ve seyhandan daha fazla gözterilmesi lazım ama aliyle pınar gösterilsin diyede zeyneple murat çifti olmasın çoban ailesi olmasın mesutla tunçun başına bela girmesin sadece ali pınar olsun fikrine bende karşıyım....bu fikre bende sıcak bakamam.. özette zeynepin durumun kabul ettini ve bir danışmana baş vurdgunu sölmiş inşallah işey yarar..birde arkadaşım bende senin gibi merak ediyorum inşallah zeynepin geçmişindende söz ederler babasının başına neler geldigini çok merak ediyorum.. bildigimiz tek şey bir çatışmada şehit düşmesi gerisi yok.. yeliz123 04-04-08, 23:56 :sad53::sad53:ayyy fragmani gordumm korku filmi gibii yaaa :sad53: zeynepp merdivenelrde bagrioo.. birii isik tutyorr.. arkada korkunc bir sarki calioooo.. murata benzioduu.. yani murattttiii... Zeynebin piskolojisi cookk cok cok cok bolzulduuuuu fragminin sonuna dogruuuu bir adam ambulansda ollduu zyenepde yanindaa bagrioduu hemen uzerinii kappatii olu adamin ve bagiriooduu... piskolojisi cok bozulldu :sad53: zyenep galiba git die bagrioduu bide aglioduuu !! :sad53: psikologa gitmesiii gerkliydii zatenn fragmani gorduktenn sonraaaa anliycaksinizz dedigmii ... enginle seyhann kavga edioduu... seyhan enginee konuyoruzz dioduu enginde hayir kosnumuyoruzzz tartisiyoruz dioduu sonraa merkezdeee herkes seyhana bakioduu yaninda baska bir adam vardiii engini ksikandirmak icin yaptii galiba... husnu cobann dansozlerin icinde oynuyorduu suat da evdeeee husnu husnuuu dioduuu - eee bizm kucuk sapiklar da odunu verioduu suat yine gaza gelecek analycagnizz !! mesut merkezde sinirliydii... ne dedigii unuuutumm simdiii.... bunaldimm mi filan tam anlamadaimm heycandannn... ama zyeneppp cok kotu gozukuyorduu.... zaten fragmanin basii korkuctuu yaaa... korktunmm.. isiklar, sarkilar, merdivenlerrr .... piskolog hakkinda brisey gostermedii amaa.. operasyonda vardi birtane.. ekip bir adamin pesinde kosuyrodu sonra onu yakaliolarrr... !! piskologuu gormedikkkk ... ama muratin tepskini merak ettimmm cokk AMA.... ZEYNEBIN PISKOLOJISI BAYA BOLZULDUUU... aslı_alp 05-04-08, 07:41 kesinlikle canım..ali ve pınarın engin ve seyhandan daha fazla gözterilmesi lazım ama aliyle pınar gösterilsin diyede zeyneple murat çifti olmasın çoban ailesi olmasın mesutla tunçun başına bela girmesin sadece ali pınar olsun fikrine bende karşıyım....bu fikre bende sıcak bakamam.. Aynen katiliyorum canim.Enginle Seyhan askini izlicegimize Ali pinar askini izlemek istiyoruz. Her karakter esit gosterilsin Engin diziye gireli daha ne kadar oldu filimin basrol karakteri sanki. Ne sinir bisey. Keske ilk ekipten ayrilcagi zaman ayrilsaydi ne kadar rahatlardik su an bunlari konusmuyor olurduk. Umarim Seyhan da Engin de bu diziden gider bizde eski sevdigimiz Arka sokaklar oyuncularini seyrederiz. duygus 05-04-08, 07:53 Bugunku gazetede okudum ben ırmak ünal kadroya alınmış oda artık bu dizideymiş..fragmanda pınarı gören varmı gözü kara 05-04-08, 08:55 arkadaşlar enginle ilgili yazdıklarınızın hepsine katılıyorum:good::good: özeti okudum.hüsnü evden kovuluyormuş.gider gariple yatar heralde. seyhan arkadaşı keremi getiriyormuş.engin ilgilenmiyormuş rızababaya gidiyorlarmış.ama ne hikmetse işi engin hallediyormuş.merkezde sanki adam kalmadı:icon_whis zeynep bu bölümde olayın etkisi altında heralde piskologa gidince düzelecek.inşallah düzelir. özette mesutun olayı hakkında bir şey yazmıyor.yoksa sürgün mü yiyecek? kurtalp 05-04-08, 08:55 Bugunku gazetede okudum ben ırmak ünal kadroya alınmış oda artık bu dizideymiş..fragmanda pınarı gören varmı hadi yaa aman çok önemli bi şahsiyet ya üf onlar yüzünden ali-pınarı göremiyoz :icon_cry::dito:icon_evil arkadaşlar fragmanı gördüm ne o öle korku filmi gibi yelize katılıyorum valla en sonu mutluydu zaten suatla hüsnü barışıyolardı bölüm güzel olcak ama gerçekten zeynebin psikolojisi yerle bi olduğu doğru yani clarissa 05-04-08, 10:24 seyhan karakteri konuk olarak girmiş ama seyirci onu çok sevdiğinden esas kadroya alınmış.. ne mutlu bize.. sabır..:img-cool2 fragman malum yerde var ama çok kötü çekmişler hiçbirşey anlamadım. tek görebildiğim zeynep in durumunun hakikaten kötü olduğu:sad53: ama yani niye ambulansa bindirdiler ki kızı kalamıyor işte dar yerlerde.. üstünü örttüğü adam ölmemişti gibi geldi bana ama yanlış da görmüş olabilirim..:icon_sorr hüsnü dağıtmış yine dansözler falan.. metin ve tekin de gaza getiriyorlar yine suatı.. ama sonunda barışıyorlar:happy0064 keşke anlatsa zeynep babasının nasıl öldüğünü.. angy86 05-04-08, 10:27 Ben shimdi zeynep, murat, husnuler, olmasin yalnizca ali ve pinar olsun mu dedim...... Benim demek istedigm biraz Zeyneplerden ve Husnulerden kesip Ali ve Pinarin hayatlarinida biraz on plana getirsinler, ne bilim biraz onlarda maceraya atilsinlar, bishiler yashasalar, ama yok......ama onlar ne yapiyorlar, bashrol oyunculari bi kenara silip Seyhani daha cok on planda veriyorla-haa konuk oyuncumuz yeliz123 05-04-08, 15:58 hadi yaa aman çok önemli bi şahsiyet ya üf onlar yüzünden ali-pınarı göremiyoz :icon_cry::dito:icon_evil tek ali pinar mii muratla zyenebi de goremiyoruz eskisi gibii... dikkat ettimmm arka sokaklar basladiignda 10 dkk m-z vardii ali pinarinda basta sahenelri uzunduu cemm karaca filannn.. sinema bilet, vurulan lale, kiviricik filan ama artik onlar yokkk seyhaniyla engini var :@ zeynep - murat ali - pinar daha fazla olsun veeeeeee ENGIN VE COBAN AIELSI DE BIRAZ DAHA AZ OLSUN..cobanlar her hafta var her haftaa.... 10 dk varlar yaniii... gelincik1992 05-04-08, 16:08 yeliz123 sana birsey sorucam bundan önceki imzanda muratla zeynebin kucanda bir cocuk vardi o hangi böümdeydi ? gözü kara 05-04-08, 16:13 tek ali pinar mii muratla zyenebi de goremiyoruz eskisi gibii... dikkat ettimmm arka sokaklar basladiignda 10 dkk m-z vardii ali pinarinda basta sahenelri uzunduu cemm karaca filannn.. sinema bilet, vurulan lale, kiviricik filan ama artik onlar yokkk seyhaniyla engini var :@ zeynep - murat ali - pinar daha fazla olsun veeeeeee ENGIN VE COBAN AIELSI DE BIRAZ DAHA AZ OLSUN..cobanlar her hafta var her haftaa.... 10 dk varlar yaniii... çok doğru sanki ali&pınar,zeynep&muratı devamlı çok gösterildide şimdi enginle o seyhan gösteriyorlar seyhan girdi gireli her bölümde ikiside gösteriliyor.operasyonların sayısı da düşütü bir bölümde 1 olay çözebiliyorlar artık.mesutun olay bu gidişle son bölümde aydınlanır.çoban aileside iyi ama şu anda adam gibi konu bulamıyorlar.bu yeni bölümle hüsnü 3.mü ne evden kovuluşu,2 bölümde yada 3 bölümde bir çoban ailesi olsa daha güzel ve çokta sıkmaz.tabi her bölümde de hep aynı ikiliyi gösterirlerse de olmaz bir hafta biri diğer hafta diğeri olsun.işin suyu çıkmasın. zeyno_114 05-04-08, 17:08 seyhan karakteri konuk olarak girmiş ama seyirci onu çok sevdiğinden esas kadroya alınmış.. ne mutlu bize.. sabır..:img-cool2 .................................. hadi gözümüz aydın arkadaşlar seyhan esas kadroya alınmış:icon_evil yani bide seyirci çok sevmiş ölemi..biz kendimizi burda paralıyoruz kimin umurunda...pınarla aliyi hiç degilse arasıra görüyorduk..artık onuda göremeyiz... zeyneple muratı hiç degilse bi 5 dakka görüyorduk bunuda 2 dakkaya indirirler..ayla hocamla rıza babayı (merkezde hariç) göremiyorduk bundan sonra merkezdede göremeyiz heralde:icon_evil yok böle bişey yaa... birde ben dışardan bakıyorum yani hiç yorum yapmıyormuşum gibi bakınca şey görünüyor sanki biz dizimize hiç yeni oyuncu istemiyoruz ne girsin nede çıksın istemiyormuşuz gibi görünüyor...ama işte öle digil tabiki dizimize yeni oyuncular gircek.. ama bu diger oyuncuların hakkını yemekle olmayacak... ilker inanoglu girdiginden beri diger oyuncularımızın rollerinden kesip engine veriyolar işte buda bizim canımızı sıkıyor..birde seyhan çıktı şimdi diger oyuncularımızdan biraz daha kesip seyhana verirler.. umarım beni yanlış anlamassınız sadece görüşümü dile getirdim ve yanlış oldugunuda düşünmüyorum... evanescence-93 05-04-08, 17:19 ohh maşallah maşallah seyhan'da girmiş diziye.. kadro tamamdır arkadaşlar artık biz zor görürüz z-m ve a-p sahnelerini.. zaten engin girdiğinden beri bütün olaylar onun başında dönüyor.. eskiden z-m sahneleri çoktu,şimdi ancak zeynep'in veya murat'ın başına bişii geldiğinde görüyoruz z-m sayhneleri...yok kıskançlıkmış yok vurulmaymı vs vs. onun dışında zaten hiç z-m sahnesi yokkk.. aynı şey ali ve pınar içinde geçerli.. nişanlılar ama hiç sahneleri yok neredeyse... bide bu enginide hiç anlamadım bi aralar müfettiş vardı biz daha acaba nolcak demeden seyhan çıktı.. şimdide dizide kadroya alınmış.. önümüzdeki sezon artık evlenirler biz hiç göremeyiz z-m ve a-p sahneleri... reyhan16 05-04-08, 17:37 arkadaşlar bu hafta polis haftası yaa acaba naaprlar geçen sene sonunda şehit mezarlığına gitmişti mesut güzel olmuştu inş bu senede yaparlar bişeyler pınar_ 05-04-08, 18:01 ii aksamlar arkadaslar dün arka sokakların çekimine gittim herkesi gördüm ve fotoğraf fln çekitrdim bzm eve cok yakın ztnn dzi seti en sevdiim diziyi ve gitmemin özel bi ndeni wardı :img-in_lo nese herkes çok şekerdi işte gördüklerim zafer ergin uğur pektaş şevket çoruh gamze özçelik furkan göksel-onur bay kardeşler bunalrla çektirdim ama engini aliyi ve aylini de gördüm onlarla pek ilgilenmedim istyen ömden ayrıntıları sorabilr yada istersenz yazarm.. ama öm den daa ço kayrdımcı olablrm ..:img-wink: clarissa 05-04-08, 18:35 hadi gözümüz aydın arkadaşlar seyhan esas kadroya alınmış:icon_evil yani bide seyirci çok sevmiş ölemi..biz kendimizi burda paralıyoruz kimin umurunda... ............. birde ben dışardan bakıyorum yani hiç yorum yapmıyormuşum gibi bakınca şey görünüyor sanki biz dizimize hiç yeni oyuncu istemiyoruz ne girsin nede çıksın istemiyormuşuz gibi görünüyor...ama işte öle digil tabiki dizimize yeni oyuncular gircek.. ama bu diger oyuncuların hakkını yemekle olmayacak... ... kesinlikle katılıyorum. tabii ki yeni oyuncular girsin isterim eni aşklar olsun iisterim ama bu şekilde değil. mesela pınar-ali benim beklemediğim bi aşktı ama çok sevinmiştim:img-in_lo ayrıca ne zamandır paralıyoruz kendimizi yavuz-aylin diye.. onların rolü artırılsın diye ama artık boşa konuştuğumuzu düşünüyorum. biz bu kadar şikayet ediyoruz seyirci sevdi diye kadroya alınıyor, ırmak ünal internet yorumlarını okudum çok olumlu şeyler yazıyordu diyor. bende bi gariplik var herhalde.. neyse ben de merak ediyorum polis haftasına özel ne yapacaklar. yarın kutlamalar olacakmış belki olnları gösterirler:img-polic cine 5 te kuyu sahnelerinin çekimini gösteriyordu bugün.. ama sanırım sonlarını görebildim yeliz123 05-04-08, 18:52 ya seyhann yani irmak unall hep mi kalacakkk.. konuk oyuncu yazidoo.. kavga edip gideceklerdi hani kaldii yanii basimizaaa :sad53: bill.ghe 05-04-08, 19:16 ya seyhann yani irmak unall hep mi kalacakkk.. konuk oyuncu yazidoo.. kavga edip gideceklerdi hani kaldii yanii basimizaaa :sad53: Bu bölüm Seyhanı ve Engini ,hasta genç Zeynebin kurtulduğu kuyuya atacak. Eşşek ölecek,dava bitecek.:good:Yapımcılar uyuyor mu?Sevilmediler,Sevilemediler,Sevilmeyecekler.:ico n_whis kurtalp 05-04-08, 19:20 hadi gözümüz aydın arkadaşlar seyhan esas kadroya alınmış:icon_evil yani bide seyirci çok sevmiş ölemi..biz kendimizi burda paralıyoruz kimin umurunda...pınarla aliyi hiç degilse arasıra görüyorduk..artık onuda göremeyiz... zeyneple muratı hiç degilse bi 5 dakka görüyorduk bunuda 2 dakkaya indirirler..ayla hocamla rıza babayı (merkezde hariç) göremiyorduk bundan sonra merkezdede göremeyiz heralde:icon_evil yok böle bişey yaa... birde ben dışardan bakıyorum yani hiç yorum yapmıyormuşum gibi bakınca şey görünüyor sanki biz dizimize hiç yeni oyuncu istemiyoruz ne girsin nede çıksın istemiyormuşuz gibi görünüyor...ama işte öle digil tabiki dizimize yeni oyuncular gircek.. ama bu diger oyuncuların hakkını yemekle olmayacak... ilker inanoglu girdiginden beri diger oyuncularımızın rollerinden kesip engine veriyolar işte buda bizim canımızı sıkıyor..birde seyhan çıktı şimdi diger oyuncularımızdan biraz daha kesip seyhana verirler.. umarım beni yanlış anlamassınız sadece görüşümü dile getirdim ve yanlış oldugunuda düşünmüyorum... zeynocum sonuna kadar arkandayım güzelim ekipte herkese bişey oldu başına bi iş geldi hepsinin ama ali' ye hiç bişey olmadı sezon finalindeyken çatışmaya girdiğinde herkessin çelik yeleği vardı ama onun yoktu nede olsa senaryoda ona bişey olcağı yazmıyo ya ondan yoktu sanırım Bi röpörtajda okumuştum ilker inanoğlu internetteki forumda yazanları kafasına takmıyomuş kendine bakıyomuş sadece :icon_evil derman abla 05-04-08, 21:07 ohh maşallah maşallah seyhan'da girmiş diziye.. kadro tamamdır arkadaşlar artık biz zor görürüz z-m ve a-p sahnelerini.. zaten engin girdiğinden beri bütün olaylar onun başında dönüyor.. eskiden z-m sahneleri çoktu,şimdi ancak zeynep'in veya murat'ın başına bişii geldiğinde görüyoruz z-m sayhneleri...yok kıskançlıkmış yok vurulmaymı vs vs. onun dışında zaten hiç z-m sahnesi yokkk.. aynı şey ali ve pınar içinde geçerli.. nişanlılar ama hiç sahneleri yok neredeyse... bide bu enginide hiç anlamadım bi aralar müfettiş vardı biz daha acaba nolcak demeden seyhan çıktı.. şimdide dizide kadroya alınmış.. önümüzdeki sezon artık evlenirler biz hiç göremeyiz z-m ve a-p sahneleri... ya şu ilker inanoğlundan,türker inanoğkundan ve ırmak ünaldan nefret ediyorum .Zaten az-ap seninde sölediğin gibi hiç yok belki bunlar evlenirlerse zm evlendi sahnesi azaldı inşallah bunların hiç olmaz nesini beğeniyo oyuncu ya seyhanı gewweze 05-04-08, 22:13 yazınlarlarla ilişkili olaraktan açıkcası bende engini ve seyhanı görmekten rahatsızım :( aliyi pınarı daha çok görmek isterim birde alinin polis yanını tabi çocuk öyle itiliyo kakılıyo yaff 0 karizma ne sıfırı eksilerde :( çoban ailesi şahane ama kimi zamn abartıyolar yani onların olaylarıda birde artık mesutun oğlunun başına bişey gelmesin ya çocuğu gülerken görelim yaff başına gelmedik kalmadı yani üvey baba eziyeti, annesi öldü, babasının başına gelmedik kalamadı, kanser oldu artık onuda hüsnünün veletler gibi haytalık ederken görelim hatta değişiklik olsun eşşek sıpaları ve mesutun oğlu (ayy adını unuttum yaff şimdi :( ) neyse onları 3lü olarak izleyebilirik bence komik olur :D hem o da azcık çocuk olsun canıım :D gözü kara 06-04-08, 10:25 arkadaşlar benim adam gibi dizi olarak izlediğim ve sevdiğim dizi arka sokaklar.tekrarlarına bakınca eski bölümler daha da güzel geliyor bana.bu yeni bölümlerde sonradan katılan 2 oyuncu yüzünden dizinin tadı kalmıyor.bu dizinin senaryosu bu şekilde, bu ağırlıkta gidecekse bir diziyi daha kaybetmiş olacağız.ben şahsen izlemeyi dahi bırakabilirim bu şekilde devam ederse artık eski bölümleri izler izler avunurum. gözü kara 06-04-08, 10:29 burada yazılanları acaba kimse mi görmüyor bu siteye bakıp bir fikir oluşturmuyorlar mı yada görüpte dikkate alanmı yok.sesimizi senaristlere duyurmak için acaba ne yapmalıyız.eminim ki diğer oyuncular da bu 5,10 bölümdür haklarının yenildiğinin farkındadır.ama diziyide bu kişilerin eline vermemek için devam ediyorlardır. pınar_ 06-04-08, 10:51 ii aksamlar arkadaslar dün arka sokakların çekimine gittim herkesi gördüm ve fotoğraf fln çekitrdim bzm eve cok yakın ztnn dzi seti en sevdiim diziyi ve gitmemin özel bi ndeni wardı :img-in_lo nese herkes çok şekerdi işte gördüklerim zafer ergin uğur pektaş şevket çoruh gamze özçelik furkan göksel-onur bay kardeşler bunalrla çektirdim ama engini aliyi ve aylini de gördüm onlarla pek ilgilenmedim istyen ömden ayrıntıları sorabilr yada istersenz yazarm.. ama öm den daa çok yrdımcı olablrm ..:img-wink: ay bide özgür ozan vardı unutmuşum..:img-wink: hepsi çok tatlılardı zaten ben büro çekimine gittim hanikarakol gibi yer.. aslında orası karakol diil stüdyove o gün bütün çalışanlar mantık hatası fln olmasın die polis kıyafeti giymişti...set ama kalabalıktı ortalıkta olmadıı içn bnm gibi izlemeye gelenler pek yoktu genelde çlışanlar izlioyrdu seti... ve yai işleri çok kolay biri okuyo aynısını tekrar ediolar.. szn daa çok merak ettiniz galiba zeyneple murat.. onlardan bahsediim.. gamze biraz soğuktu çok konuşmadı sadece fotoğraf çektirdik.. uğur pektaş ise güleryüzlü bir insandı oda çok sevdi bni..:happy0064 yinede hepsi çok sıcakkkanlı insanlardı ... merak etiiniz kişileri yazın daa ayrıntılı anlatiim... şevket çoruh çekim arasında oof oof die bağırıodu ayrıca tüyolar da aldım isterseniz yazarım ama galiba 75.bölüm tüyoları :D çünkü gitmeden önce de wardı fragmanı..:img-wink: pınar_ 06-04-08, 11:35 ayyy soyle bekliyoruzz!! hadiii :happy0064 metinle tekin yerde cüzdanmı ne buluoalardı işte mesutta aslan parçaları junior çobanlar alın bakalım fln die gazoz ikram ediolardı işte asayiş şubede sonra mesutla tekinin konuşmları wardı dier kardeşe hiç rol verilmemesi dikkatimi çekti..mesut tekine doğruyu söle lan hiçmi yürütmedin para gib bişi diodu oda olurmu mesut amca diodu mesut doğruyu söle lan fln diodu sonra mesut işte gıdıklamaya başladı çocukları fln fazla abarttı galiba:D çocuklar yapma mesut abi abi yapma babaa bişi de diolardı..:D yönetmen sinirlendi kestik fln dedi çok eğlenceliydi birebir çekimleri gördümbi tüyo daha mesut hani bi barcıyla kavga ediodu ya tayini çıktı onun fatih sultan mehmet köprüsüne :D bir de gamze özçelik dizide telefonda deniz diye briyle konuşuodu... şevket çoruh çekim arasında dier oyunculara kalpazanlar adlı filmi tasiye ediodu onu gördüm bide:img-wink: ama gerçekten işleri çok kolay biri okuo ordan aynen tekrar... btn dzilerin formatı bu galiba...:happy0064 pınar_ 06-04-08, 11:39 sonra çekim arasında mesut çocuklara ikram ettiği gazozlarla 2 tost bi ayran gbi bişiler diodu o cüzdan sahnesini 2-3 kere çektiler bir kerede prova yaptılar... nuri bilmem ne die birini arıolardı tam hatırlamıyorum dizide izlersiniz.. aylin buldum nuri ... diodu mesutun tayini çıkma bölümnde herkes üzgündü sora nereye fln dediler fsm ye dedi dieri fln orası da güzeldi :D ama byk ihtimalla bu bölüm 2 hafta sonra yayınlanır yapm srmlusuyla bizzat tanıştm ztn 74. blm dedi ama çekimden önce de ztn fragman wardı o yzdn bnce blm75 i çektiler ...:img-wink: pınar_ 06-04-08, 11:41 z-m anesi yok mu yaa? :( cnm ddm ya büro çekimiydi asayiş şube orda z-m başbaşa sahne yoktu toplu sahnelerdi..zeynep birde deniz die biriyle konuşuodu bakalım deniz neyi çıkacak.. murat kim o fln die soruodu :img-wink: pınar_ 06-04-08, 12:05 evet ya bu oyuncuların işi kolay millet arkdan sölüo onlar tekrar edio hatta bazen gamze özçeligin tekrar ettigi yerler çok anlaşılıo birisinin arkadan söledigi tekrar ettigi yani şahsen bana öle gelio evt ztn sesler üstüste bnmesin die yapıolar bu tekrar işini... belki de oyuncuların üşengeçliğinden kaynaklanıyor:img-wink: şevket çoruh doğaçlama ekleyebiliyor... ve gamze özçeliğin sesi çekimlerde duyulmuyor nerdeyse kısık sesle konuşuyor belki de pek de önmli diil ztn nasıılsa dublaj yapılıyor..provada da böle biri okuyo kocaman bi kitaptan. küçük olan çocuk varya adı tekin galiba acaip iyi rol yapıyor set ekibi fln çok seviyo onu çok sıcakkanlıydı zatenbüyüğü de güzel rol yapıo ama yeteneğinden midir bilmmem küçüğe daha çok rol veriolar ama bnde ztn büyüğüne bayılıyorum:D :img-wink: büyüğü yaşıtım olduu içn o çocukla ii anlaştık :img-wink: aslında herkes çok sıckakkanlıydı çocuklardan tut rıza babaya kadar:good: gözü kara 06-04-08, 12:14 evet ya bu oyuncuların işi kolay millet arkdan sölüo onlar tekrar edio hatta bazen gamze özçeligin tekrar ettigi yerler çok anlaşılıo birisinin arkadan söledigi tekrar ettigi yani şahsen bana öle gelio dizilerde kolay olabilir. ama tiyatrolarda oyunlarda sözleri ezberlemeleri gerekiyor ve hareketleri ona göre ayarlıyorlar tiyatroda kendini gösteriyorlar sonra dizilere geçiyorlar. kndmrzg 06-04-08, 14:02 engin ve seyhanla ilgli yorum yapmiyorum yoruldum biktim deniz zeynebin psikologu pnarcim leketur00 06-04-08, 20:43 Fragmani sonunda izliye bildim daha seyredemiyen yada yeniden seyretmek istiyen arkadaslarimiz malum siteden izliye bilirler^^. Fragman da Zeynep'in merduvenlerden inerken silahini birisine dorultmustu sizce kim olabilir? Murat olabilir mi? Bu kucuk sipalar nasil Suat'a gaz veriyorlar ya Suat'a cok saf emen inaniyor. Ve fragmanda bile Mesut abinin Bora meselesini gostermediler deli olucam o kadar uzatilir mi? gözü kara 06-04-08, 21:12 Ve fragmanda bile Mesut abinin Bora meselesini gostermediler deli olucam o kadar uzatilir mi? valla bende sinir oldum.özette de bahsetmiyor,fragmanda da yok.engin ile seyhandan fırsat bulurlarsa belki çözmeye çalışırlar:img-in_lo leketur00 06-04-08, 21:53 bir sey okudum Seyhan'i oyniyan oyuncu ismini unuttum dizide kalicimis diye. Zaten kadrodaki oyunculari zor goruyoruz bide Seyhan cikmasin basimiza aman a. gözü kara 06-04-08, 21:56 bir sey okudum Seyhan'i oyniyan oyuncu ismini unuttum dizide kalicimis diye. Zaten kadrodaki oyunculari zor goruyoruz bide Seyhan cikmasin basimiza aman a. evet arkadaşın teki yazdıydı buraya da çoğunluk olarak kalmasını istemiyoruz. buraya yazdık o kadar bu konu hakkında bişeyler ama gören olur mu bilmiyoruz gören olsa zaten bize hak verir:good: bill.ghe 07-04-08, 10:07 Seyhan karakteri sevildiği için dizide kalma kararı alınmış?İyi de peki ama kim sevmiş? Engin sevmiş olabilir.Körler,topallar birbirini ağarlar. gözü kara 07-04-08, 10:13 Seyhan karakteri sevildiği için dizide kalma kararı alınmış?İyi de peki ama kim sevmiş? Engin sevmiş olabilir.Körler,topallar birbirini ağarlar. engin yada türker inanoğlunun sevmesi yetiyor heralde sonuçta yapımcı ya.çok iyi giden bir diziyi batırmak üzereler.farkına varamadılar halen. delüüü 07-04-08, 11:03 pınar_ ne kadar sanslısın ste gidip hepsini görmüşsün yaa ve bizde bize anlattıgın için sanslıyız galiba:happy0064 çok saol canım:happy0064 keske daha çok z-m sahneleri olsaymıs yaa:icon_sorr buarada deniz zeynebin psikologuymuş canım..demekki bu psikolog işi enaz bi 2-3 bölüm sürücek aslında su deniz erkek çıksada murat ta tatlı bi kıskançlık yapsa fena olmaz hani:img-wink: ama zeynp böle sorunlarla bogusurken heralde muratta kıskançlık yapmaz:img-in_lo issallah basbasa z-m sahneleri izleyebiliriz mesutun basına gelenler yetmiyomus gibi bide tayin olayını çıkardılar ve bitürlü çözemediler:icon_sorr umarım en kısa zamanda çözülür:img-yes: son 7 saat gözü kara 07-04-08, 11:13 arkadaşlar başlığımız biraz hareketlensin diye anket yapalım, 1-dizide hareketleri ve mimikleri hoşunuza giden karakterler kimler? mesut,ali 2-diziye kimin konuk oyuncu olarak katılmasını ve ne rolünde olmasını istersiniz? haluk bilginer.rızababanın akrabası olarak. 3-dizi de hangi konunun ele alınmasını ya da yeniden alınmasını istersiniz? terör konusunu 4-dizide en çok ama en çok hangi bölümleri sevdiniz? 12.bölüm ava çıktıkları,21.bölüm yılbaşı ve 46.bölümdü heralde pınarı istemeye gidildiği bölüm. clarissa 07-04-08, 11:20 bir sey okudum Seyhan'i oyniyan oyuncu ismini unuttum dizide kalicimis diye. Zaten kadrodaki oyunculari zor goruyoruz bide Seyhan cikmasin basimiza aman a. ben yazmıştım karakter sevildiği için esas kadroya alınmış diye. milliyetin televizyon ekinde yazıyordu onun yalancısıyım hatta keşke yalan olsa:img-yes: Seyhan karakteri sevildiği için dizide kalma kararı alınmış?İyi de peki ama kim sevmiş? Engin sevmiş olabilir.Körler,topallar birbirini ağarlar. valla ben de çözemedim kim sevmiş. bir de son zamanlarda ikisi de çok röportaj vermeye başladı.. tanıtımı da tamamen onlara yüklediler.. diğer oyuncular iyice kenara atıldı:icon_evil şu mesutun işini bu hafta çözseler artık.. uzatmayın artık çatlayacağız burada:img-yes: yeliz123 07-04-08, 11:27 1-dizide hareketleri ve mimikleri hoşunuza giden karakterler kimler? ali'nin ve mesuutunn mimiklerii ve hariketlerii mutiss... muratindaaa kavga ediyorkenn superr...o bakisiii :img-hyste hepsiii superr... 2-diziye kimin konuk oyuncu olarak katılmasını ve ne rolünde olmasını istersiniz? Mehmet Ali Nuroglu - farketmezz... 3-dizi de hangi konunun ele alınmasını ya da yeniden alınmasını istersiniz? Teror... 4-dizide en çok ama en çok hangi bölümleri sevdiniz? 1.bolumm m-z tanismasi 2. kirmizi spor arabalaii bayannn (meral)vee "sana ne ?" 3.narkotik operasonu 4- yildiz kaymasi 5- sadullah narin operasyonuu :img-hyste 7. zyenebin bruulusu 8.sen bu kadar hafifmiydin ? 10- sedani gelisi... 11.eskiyamisin sen?? 14. at ciftliginde olanlarr :happy0064 25.riza babanin bayanlaa bardaaki sahensiii bide zyenbin "hayvan "deyisi :img-hyste murataa 25."Namusulu senin adam" 10/20. dogum gunuu kosnusu ( muratin ) 49. nikahh 43. sezon finali :sad53::sad53: 56. zeynebin hamile sanildiig bolummm :img-hyste "bens ana portokal suyu getiriim cay icme" :img-hyste 73.bolum murat zyenep ve amorti bilet :img-hyste 46uzaklasabilrsinn ama aybolmaa :sad53: cok var say saya bitmezzzz simdilik 73 FACORI BOLUMUMM VARR :img-hyste hepsi,hepsi hepsi zeyno_114 07-04-08, 13:18 1-dizide hareketleri ve mimikleri hoşunuza giden karakterler kimler? 2-diziye kimin konuk oyuncu olarak katılmasını ve ne rolünde olmasını istersiniz? 3-dizi de hangi konunun ele alınmasını ya da yeniden alınmasını istersiniz? 4-dizide en çok ama en çok hangi bölümleri sevdiniz? 1- mesut ve murat karekteri çok hoşuma gidiyor hele mesutun mimiklerine ölüyorum:img-hyste tek kaşını yukarı kaldırmıyormu şaşırdıgı zamanlarda bitiyorum:img-hyste muartında tarzanlıklarına bayılıyorum ve genellikle yüz mimiklerine gülmesi bakması:img-in_lo 2- haluk bilginer ola bilir rıza babanın en samimi dostlarından bir olarak... yada bület kayabaş ta ola bilir..:img-wink: 3-terör(malesef hala çok yaygın özelliklede dogu bölgelerinde) 4-kısaca hepsi desem ama encok 73 bölüm zeynepin kurtarılma sahnesi.. birde 7,bölüm zeynepin vurulması ve muratın arabada söledikleri:):) MAİ 07-04-08, 14:05 Karakter sevildiği için esas kadroya alınmış...Sevgili clarissa olan olmuş, baksana biz sevdiğimiz için kadroya alınmış... Sevmişizde farkında değilmişiz...Yok yok biz seviyoruz... biraz daha düşünelim.:img-hyste Zorlamı olacak buiş anlayamadım... Açıkcası Enginin vede Seyhanın meydanı boş bulduğu bir Arka Sokaklar istemiyorum.sofa Rollerdeki gelişi güzel dağılımı, seyirci kitlesinin umursanmamasını, ben yaptım olduları... bana göre değil. Kaybedecekler yavaş yavaş sürekli izleyicilerini kaybedecekler, sonrada... Esas kitleyi umursamayıp kulaklarını tıkayan sevgili İlker İnanoğlu ve sevgilisi kendi oturup izleyecek. Eeee malum kendilerine yapıyorlar diziyi. aslanbey09 07-04-08, 14:14 arkadaşlar zeynep sanırım kuyu olayından sonra piskolojik sorunlar yaşıyacak fragmanda gördüm adamın yüzü örtüyor bir heyecan ama tam anlıyamadım akşam anlarız delüüü 07-04-08, 15:47 biz enginle seyhanı seviyoruz da bizim mi haberimiz yok anlamadımkii:img-fie: aslında ben z-m den bile çok seviyorm da farketmemişim:img-hyste:img-hyste son 2saat 15dk:happy0064 swetty_18 07-04-08, 16:34 Hekese merhaba..Ben gırıp bu foruma yazmasam da yazdıklarınızı hep okuyorum:img-wink: arka sokaklar fanıyım cunku bende:img-yes: Gercekten tam hayatın ıcınden ,samımı bır dızı..Pazartesı gunlerını sabırsızlıkla beklıyorum neredeyse:img-in_lo Ama dızıde hala Engın-Sayhan cıftını sevmedım..sevemedım..ne yapsam olmuyor ..napım:img-cool2 yeliz123 07-04-08, 16:35 Karakter sevildiği için esas kadroya alınmış...Sevgili clarissa olan olmuş, baksana biz sevdiğimiz için kadroya alınmış... Sevmişizde farkında değilmişiz...Yok yok biz seviyoruz... biraz daha düşünelim.:img-hyste Zorlamı olacak buiş anlayamadım... Açıkcası Enginin vede Seyhanın meydanı boş bulduğu bir Arka Sokaklar istemiyorum.sofa Rollerdeki gelişi güzel dağılımı, seyirci kitlesinin umursanmamasını, ben yaptım olduları... bana göre değil. Kaybedecekler yavaş yavaş sürekli izleyicilerini kaybedecekler, sonrada... Esas kitleyi umursamayıp kulaklarını tıkayan sevgili İlker İnanoğlu ve sevgilisi kendi oturup izleyecek. Eeee malum kendilerine yapıyorlar diziyi. solediklernin bazilarna katiliyoeum enginle seyhana hayirr.... ama buu cift yuzunden de kimse diziyi birakmazz yani izleyicileri diyorummm... her dizide sevemdiklrmizz varr.... ama onlarin yerine pinarla ali ciftini gormek isterizz :img-wink: leketur00 07-04-08, 16:59 Cok seviyoruz Engin ile Seyhan'i onlari gormeye doyamiyoruz http://forumbankai-team.forumactif.com/users/21/41/69/smiles/bofff.jpg http://forumbankai-team.forumactif.com/users/21/41/69/smiles/restons_.jpg.... Bizimle dalga mi geciyorlar? http://forumbankai-team.forumactif.com/users/21/41/69/smiles/aargh.png demedigimizi birakmadik onlarda "izliyiciler bizi seviyor" mu diyor. 1-dizide hareketleri ve mimikleri hoşunuza giden karakterler kimler? 2-diziye kimin konuk oyuncu olarak katılmasını ve ne rolünde olmasını istersiniz? 3-dizi de hangi konunun ele alınmasını ya da yeniden alınmasını istersiniz? 4-dizide en çok ama en çok hangi bölümleri sevdiniz? Tabiki ilk basta Riza baba :img-yes:, Mesut ile Husnu abi ve Ayla hoca. Tamer Levent konuk oyuncu olarak bir agayi oyniya bilir. Yer alti dunyasi'yla ilgili bir konu yapabilirler. Butun bolumler cok guzeldi. <aslı> 07-04-08, 18:04 Biraz geç olsa da yorum yapmaya geldim:D Bölümü izlerken epey gerildim doğrusu.Kuyunun etrafındaydılar, ama Zeynepin kuyuda olduğunu bilmiyorlardı..Neyse ki o çocuk ve babası geldi de herşey açığa çıktı.Tabii orada bekleyenlerden birinin ettiği laf sinirimi bozdu yaa...Engin Muratı tutmasaydı neler olurdu kimbilir..Yaa Engin, sen çekilsene bi aradan:D Zeynep için de gerçekten çok zor bir durum.Etkilenmemesini bekleyemezdik tabii ki.Saatlerce, bir kuyuda, burnunun dibinde bir ceset..:icon_sorr Düşünmesi bile kötü.Ayy canım ya sorgu odasında da kalamadı zaten:icon_sorrYeni bölümde bir uzmandan yardım alıyormuş sanırım bu çok iyi olurr:img-yes: Metin-Tekin ikilisi yine yaptı yapacağını.Hüsnü ye de yazık valla aşağıda çocuklar, Suatın değişiyle mıçmışlı:img-hyste film izlerken çatıda dondu zavallı.Hüsnü Çobanın kaderi bu yaa:D Engini ben de pek sevmem hatta hiç sevmem ama bu bölümde çok güldüm. Seyhanın ailesinin yanındaki tavırları, yüz ifadeleri, konuşmaları(pek konuşamadı ya:D) komikti. Pınarın bileti de geçen haftaya aitmiş yaa..Aaaa amorti çıkmış hiç yokktan iyidir:D Ali de inanamayıp eğilip ekrana bakıyodu ne diyosunuz ya gibilerinden:) Rızanın onlarla dalga geçmesi de süperdi. Birazdan yeni bölüm var ama maalesef bana tv yasak siz benim yerime de izlersiniz olur mu:img-cray:Bana da yine internetten izlemek düşecek. Neysee, iyi seyirler herkesee:sad53: bill.ghe 07-04-08, 19:15 Ben bu bölüm sadece özet izledim.Enginle ,Seyhanı protesto ediyorum.Diğer oyuncuların rollerini yorumlarınızdan okurum.:img-yes: ebru_cenk 07-04-08, 20:06 Açıksaı bnde özette okuyunca deniz'i ilk başta bayan sandım:DAma doğru çıkmadı inşallah deniz sağlam biridir zeynep&murat'ın arasını bozmaz çok şekerler zeyneP&murat:) duygu ve nizar 07-04-08, 20:31 çok güzel bir bölümdü.... herkes muhteşemdi yine... ayla ve pınar yoktu malesef... inş haftaya olurlar... yeliz123 07-04-08, 20:34 Her zamnki gibi muthistiii… :D :D En basta ekip devrieydeyekk konusmalari superdi.. herkesin zeynebii merak etmesii kosnusmalarii… herkess zyeneb destek olamay calsiyorr… iyii de olcakk!! Ay birdee mesuutn aliye “tursit minibusu gibi doalniosun” dedi ya muthistii… O iki uyusturucuu baglimlisi genclere uzuldumm ya emsutun dedigii gibii “yokus asaga ” gidiyorlarr… adamin babasi ne kadar uzuldu yazikkk…babasini da oldurduuu ama canimm cok SIKILDI yani ne olursa olsun mesut vrumamaliydiii devrieyde arabasindan tokat atti, evde tekme attii bence yanlis davranisti… murat da harika ilgilndiii yaaa babasiylaa… suu getirin isarteii de muthissti ya sonra orhanin iki kez su suu demesiii harikaydii… Engin bey seyhan hanimla kavga etti.. kosnumuyoruz taritisiyoruzz.. ikiside cocouk deilmiss… nedense ikiside cocuk gibi davranii… birii illla evlenecekk dieri de evlenemkten kacioo… madem evelnnmiyceemmm niee umit veriosun kiza dimii ? seyhan da niee israra evlenecekk analamiss deilimm.. zatenn daha yenilerr murat la zyenep evlenene kadarr kac bolum gecti elli ellii… bol bold a gorduk herzamnki gibi MALESEF… Coban aielsi de superdiii.. Husnu askerlik arkadasani bulduu… dansozlerle fotograflar harika amaa hahaahaha….telefonda bagrimis cagrimis aglatmiss suati bide yuzune kapatmiss daha nelerr…. Eve gidince de sapiklarlaa gurur duyuyormus dediii zelisin burnunu cok sveiyormusss bide suleyi uayndircakmisss sarhoss cobann !! sipalarr yirmiser ytlyi kapati suat daa gorduuu husnu die agalmasiii cok guzel haaa… agalmsi da guzelll ::D:D hhehhee………barismalari a superdii Merkezdeee Ekibin kosnusmalari da superr evllik meselsi hakkinda “mayin tarlasi ” gibiymis dedii muratt yasayarak soledii !! hehe cok cekiormuss yaa,,, her defasinda soyluyorrr , enginle de konsurukenn “hayatin kayiyo” demistii napiyorsa zeynep artikk :D birde merkezde muratinnn “aynisi bnm basima gelsee zeynep napardi” – hakkatten parcalardii hahkiitirr… Alile husnu kahve alirkenn de superdiii !! Ali aystigylaa vedalasmamiss yazikk husnu de horozz gibii.. Arkadasiyla cikacakk die ali sulanioooo .. laleeee…. Muratla zyenep harikaydii… once telefonda konusmalariii superdii.. kussss … :D:D Evde televizyonun karisisinda sicak cuukulata ve bataniyeylee… cennetee muratin dedigii gibii … ksu gibiymisss “ucmaa ” hehe ucmazz ucmazz… :D sonraa gece elektrikler kesilinceee kotuyduu yazikkk piskolojisi bozuk.. pikologa gidecekk murat deyincee biraz bozulduu amaa zamannla olmazzz piskolog sart.. :D ambulansta kotuyduu muratla a merkezde konsuamsi guzeldii… “sana hesap vemrek zorunamiyim ?” –zounda… riza babayla da konutularr murat ikna edemedii riza baba ettii ama.., mruat zeynpe herzanki gibi muthistiii.. :D bide denizi bende bayan bekliodummmmm yani kardesim denizle bayan olsun die dua ediordukk maleseff olmadii :D piskologda zyenbin konsumalarii superdii yazikk agladiii yaa .. :’( babasinin yerine gecemey calsiyorr !! NOT : Solemeden gecemiycemmm… londrada yasayan adamm londrada “bahar” havasi var dedii.. londranin tam nereseinde bana da solesin bende goreyimm bahar havasini.. dun kar yadgi karr… -*- Bir de umarim haftayaaaa pinarla aliyi goruruzz.. gormeliyizz yaaaa…. !!!!! kaptan80 07-04-08, 20:54 iyi akşamlar arkadaşlar bence süper bi bölümdü herşeyile benim en merak ettigim zeynepin durmuydu bu hafta neler olucak diye merak ediyorudm aslında ilk başlarda zeynep yii giydi sonra lektirikler gidicence biraz sinirleri bozuldu ama piskolog konusnda haklı çıktım doktor mellesef erkek çıktı inşallah zeyneple muratın arasını bozmaz bu arad babsından bi şeyler anllattı zeynep ama bence bu kadar olaydan sonra zeynepin annnesine haber verilmemsi bence yanlış en azından muratlarda bi süre kalabilirdi zeynepin durmunu ögernemsi lazım benec anneisnin ama haberi verdiklerinde emel hanımın tepkisini ne olur aslında onuda kesitiremiyorum inşallah zeynepin haslıgı çok uzun sürmez diger yandan hüsnü yine yaptı yapacagını yine evden kovuldu ama rıza baba mesut ve engini araya girmesiyle karınsı tekrar affetti hüsnüyü bu arada engin ve seyhan hakkında ya bi oyuncu kaç bölüm bi dizide konuk oyuncu olabilir merak etmeye başladım bnece seyhanın konuk oyuncu filan degil resmen başrol oyuncusu durmunda şu anda bu arada bu hafta ne pınrı nede ayla hocayıu hiç göstermediler bi hafta gösteriyorlar bi hafta yok bu arada tunçta başladı iyileştiginden beri dogru dürüst gösterilmemeye yani ne yapmaya çalışıyorlar bezen gerçektende anlamıyorum ya hepsini göstersilne yada hiç göstermesinler bi hafta birileri var bi hafta yok inşallah hafta hepsini gösterirler... leketur00 07-04-08, 21:02 Guzel bir bolumdu ama diger bolumler gibi degildi, belkide butun bolum boyunca Engin'le Seyhan'i gordugum icindir. ayla ve pınar yoktu malesef... evet yine senaristler bolumun 50% fazlasini Enginle Seyhan'a ayirmislar. Bu bolumde ne Riza baba operasyona cikti nede ayla ogretmeni gorduk, Mesut abinin Bora meselesinde ala bir gelesme yok ve Ali Pinar ikilisini goremedik. artik cok olmaya basladilar her bolumde bize Engin'le Seyhan'i mi gostericekler. Seytan diyorki kapat tv'yi ama bu diyer oyuncularin hakini yemek olurdu. kurtalp 07-04-08, 21:18 mrba arkadaşlar bu bölüm şahaneydi o bağımlı gencin babsına üzüldüm yaaa zavallı adam pisi pisine öldü:icon_sorr ali' ye çok güldüm lale nolcak gene kafayı çekecekti bikerede bende geliyim die yalvarmasa olmaz yani:img-hyste çoban ailesi harikaydı her bölümde olduğu gibi stand upcı aile gibiler valla :img-hyste sonuda güzeldi barışmaları :happy0064 gene maalesef bol bol engin- seyhan aşkı gördük hayır bu çok seven kişiler kimmiş çok merak ettim bizde izliyoruz bu diziyi neden bizim yorumlarımız gözönünde tutulmuyoda o bilinmyen kişilerin dedikleri oluyo biri açıklaya bilirmi acabaaa:icon_sorr ha ayrıca mesut hani sürülüyodu o konuya noldu 3 hafta oldu ses soluk yok senarist unuttu sanırım o konuyu seyhanla enginden fırsatmı kalıyo mesuta neyse sanırım çok konuştum sınavlarım bitsin burdan çıkmam sanırım:img-hyste leketur00 07-04-08, 21:42 Arkadaslar ozel bir Imza yapiyorum "Arka sokaklar ailesi" adli imzada ismini eklememi istiyen arkadaslar lutfen bana haber versin ^^ Tesekurler zeyno_114 07-04-08, 21:56 yelizcim döktürmüşsün yine süpersin canım tekrardan izlemiş gibi oldum:img-hyste Her zamanki gibi muhteşim bi bölümdü :D heyecanla seyrettim :D devriyede ekibin zeynep hakkında konuşmaları güzeldi herkez zeynepe yardımcı olmak istiyor ve bu çokta güzel bişey:img-yes: mesut alinin ara sokaklara giriyim mi? lafından sonra gir tabi turist minübüsü gibi dolanıyosun iki saattir sultan ahmette demesi mutişti yaa koptum orda hahahe sanırım bu hafata operasyonlarda pek bişey yoktu yada bana öle geldi herzaman aksiyonlu operasyon seyrettigimiz için aksiyonu düşük operasyon olunca ister istemez yadırgıyor insan... ama eroin operasyonu iyidi o salihin(di sanırım) sorguda krize girmesi gerçekten kötüydü mesutunda dedigi gibi hayatlarını yokuş aşagı sürdürüyolar ve bu çok kötü...dengesini kaybedim vücudu kesmeye başladı yaa bu yetmiyormuş gibi babasınıda öldürdü..zavallı adam oglu için çok üzüldü... allahım allahım kimseyi eroinman yapmasın nediyim çok zor:( komşuların çocugun üstüne yürümesin diye ceseti yaralanmış gibi yapıp ambulansa bindirmeleri iyidi ama işye yaramadı komşular yine çocugun üstüne yürüdüler hatta daldılar...ama zeynepi cesetle beraber ambulansa bindirmeleri çok kötüydü yaa murat hem bilmiyormu niye zeynepi ambulansla cesetin yanında yolluyor adli tıpa anlamadım başka adam mı yoktu.. zeynepte dayanamayıp attı kendini arabadan dışarı... çoban ailesi yine muhteşemdi yaa öldüm gülmekten hahehahe yaa bu suat niye hemen çocukların gazına geliyor anlamadım yaa zaten tekinle metin pusu kurmuş gibi bekliyolar bi olay olsada dalsak diye babaları böle bişey yapıncada hemen ateşe odunla gidiyor eşek sıpaları:img-hyste ama bu bölümde aslan oldular eşek sıpaları hüsnü gurur duyormuş tekinle metinden hahaha ayy çok güldüm yaa hele zelişin burnu çok seviyomuş yaa koptum kızın burnunu nasıl sıktı ayy canım yaa nasıl acımıştır hahehahe suatın ağlamasına bayılıyorum hele hüüüsnüüüüü diye ağlamıyormu kopuyorum ozman hahaha süperlerdi yine yaaallahtan suat çabuk affetti ama affetmese haklıydı ben olsam bende afetmem operasyondayım de dansözlerle kıvır başka anında kapının önüne koyarım:img-hyste ama kapının önünde hüsnünün duruşu süperdi küçük emrah misali hahaha...acıların adamı hüsnü:img-hyste ali ahh canım sabah yastıyla vedalaşamamış ayy aynı benim okul zamanım gibi hahehahe yine atladı abi benide götür neolur diye hahehahe..lale işte lale..bide ne güzel masaj yapıyor hahehahe zeynep murat sahneleri harikaydı..telefon konuşmaları süperdi "sıcak çikolatam baddaniyem ve televizyonum":) murattın da dedigi gibi"ama sen cenneti tarif ediyosun yaa"hahehahe sonra elektiriklerin gitmesiyle zeynepin sinirleri yine bozulması mumu yakıp apartmana çıkması sonra mumun yere düşmesi ayy gerçekten korku filmi gibiydi ya hele o müzik ayy oyy... muratla merdivenlerde karşılaşması ve karanlıktan kim oldugunu anlayamayınca gelme git diye bagırması çok kötüydü yaa... muratın psikolag konusunu açınca murata söz vermesi..keşke daha önce gitseydi rıza babaya murat iki dakkada ikna etti zeynepi piskatise gitmeye deniz hanım digil deniz beymiş yaa ama ben muratın kıskaçlık yapcagını sanmıyorum çünkü zeynep böle bi durumdayken muratın kıskaçlık yapması dogru digil..ama bizim senaristlerin ne yapacagı belli olmaz... zeynepin psikologda konuşmaları babsını anlatması gerçi babasına neoldugunu gene ögrenemedik ama olsun..sonra zeynepin ağlaması ayy canım benim yaa kıyamam yaa:) mesutun rüşvet olayı bu bölümde de hiç konuşulmadı hiç işlenmedi acaba kaç bölüm daha erteliycekler çok merak ediyorum... rıza baba ya gelince zeynep murat psikolog konusu ve hüsnüyle suatın barıştırma konusu olmasa hiç göremiyecektik.. ben rıza babanın engin diziye dahil olmadıgı bölümlerdeki gibi operasyonlara katılmasını ve hatta ekiple beraber devriyeye çıkmasını istiyorum yaa rıza babayı merkez hariç göremiyoruz..ayla hocamla pınarda öle bi hafta varlar bi hafta yoklar..artık neolcak bende bilmiyorum.. engin ve seyhan hakkında bir yorum yapmayacagım çünkü yanlış anlaşılıyoruz.. gerçi konu istiyorum yada istemiyorum seviyorum yada sevmiyorum digil en azından benim için öle yani diger oyuncular gibi onlarada eşit rol daglımı yapsalar tam süper olacak kanımca... neyse herşeye ragmen süper bi bölümdü..heyecanlanaraık izledim... yine ifadeler fazla geldi yaa hahe:img-hyste Arkadaslar ozel bir Imza yapiyorum "Arka sokaklar ailesi" adli imzada ismini eklememi istiyen arkadaslar lutfen bana haber versin ^^ Tesekurler istemez olurmuyuz canım..benim adımıda yazarsan sevinirim:) meander 07-04-08, 22:03 merhaba arkadaslar ben devamlı bir arka sokaklar izleyicisi değilim ama ilk bölümlerini daha sıklıkla izlediğimi söyleyebilirim bugün de denk geldim ve izledim sürükleyici ve güzel bir bölümdü bana göre o uyuşturucu nasıl bir illettir ya insana neler yaptırıyor ,en can alıcı konu oydu,ayrıca zeynebin de bu bölümdeki sahnelerini cok begendim gözü kara 08-04-08, 09:18 güzel bir bölümdü.enginin merkezde ki hareketlerine sinir oldum. mesutla,muratın uyuşturucu kullanan genci etkisiz hale getirmeleri güzeldi. salihin babası çocuğu için elinden geleni yaptı.çok kötü bir durum oğlunun gözünün önünde erimesi.o amatemden de kaçmak çok kolay mesutta bir ara yattıydı o da 2'de bir kaçardı güvenliği yetersiz heralde. zeynebin ambulansta adamla yalnız kalmasında,adamın gözlerinin açık kalması korkuttu kızı,kapattı ama bu seferin araç sallanınca adam hareket eder gibi oldu.ama bu sayede de psikoloğa gitmesinde yardımcı oldu. ali gene kafa çekmeye gidiyordu alllahtan mesutla,hüsnü sarhoş olunca kendini kaybettiğini bildiğinden götürmediler. o eşek sıpaları var ya sevabına bişeyde yapmazlar adamın boşanmasına sebep olacaktı.suata gaz vermeler falan sabahta fotoğrafı görmesi gene ekip el attı olayada barıştırdılar. leketur00 , aile imzasına benide yazarsan sevinirim.teşekkürler. clarissa 08-04-08, 09:51 ben bu hafta olayları çok beğendim.. çatışma falan yoktu ama kumar oynayan adamın hikayesi ve özellikle uyuşturucu hikayesi çok iyiydi bence..:good: bölüm oyuncuları iyi oynayınca daha da güzel oluyor salih miydi adı onu oynayanı da kutlamak lazım.. kuzenin hikayesi çok gereksizdi allahtan bütün ekip onunla uğraşmadı süper kahramanımız! engin hüsnüyle halletti.. şu kuzenin hırsızlık olayı yerine pınar ve aylayı gösterseler nolurdu sanki:img-cool2 ali çok güldürdü beni dün... turist gibi dolanıyoruz sultanahmette:img-hyste bi de hüsnüyle gitmek istemesi.. iyi ki gitmedi hüsnüyü toparlamak bi yana ondan beter dağıtırdı bence:img-hyste zeynep ve murat harikaydı..:img-in_lo zeynep in psikiyatr sahnelerini göstermelerine de sevindim. psikiyatra gider deyip geçiştirmediler.. babasından da bahsedip merakımı az da olsa giderdi:img-yes: bütün ekibin onunla ilgilenmesi güzeldi, ekip dayanışmasını görmeyi özlemişiz:happy0064 bence ekibe söylenmesini istememekte haksızdı zeynep ama annesine söyletmemekte haklı.. o sakinleşmeye çalışırken annesi büsbütün evham yapar söyleyip kurtulacağım artık engin ve seyhanın 1 numaralı hayranıyım! ( onca söze rağmen sevdiğimizi düşündülerse belki bu şekilde derdimi anlatabilirim:img-wink:) leketur00 beni de yazar mısın? pınar_ 08-04-08, 09:55 bncede çok ggüzel bi blmdüü... herkes harikaydıı :happy0064 ama bnm gittim çekimler gelcek haftaa aitmiş olsun side 2 hft öncde haberdar oldunuz :D leketur00 bnide yazarsan sevinirm :) N.Şaşmazfan 08-04-08, 10:06 uyuşturucu kullanan çoçuğun hikayesi anlamlıydı.ben o çoçuğun babasıyla olan sahnesinde çok duygulandım.seyhanın kuzeninin olayı çözüldü.hüsnünün başına gelenler çok komikdi ya.iyi ki rza baba olayı aydınlattı.yoksa hüsnünün başına gelecekleri düşenemiyorum bile.zeynep yavaş yavaş toparlanıyor.ali de bu bölüm çok komikdi.... ece_chnkn 08-04-08, 11:15 arkadaslar bnce cok güsel bi bölümdü ewt engin ve seyhan olmasa daha güsel olurduuu kesinlikle allah kımseyi küçük sıpaların eline düşürmesin yazık hüsnüyee acıkcası bn özette haydar die okuyunca çocuklara bi ara iri yarı bi adam geliodu özel der için (bayan öğretmene sulanıyolar die) ben o sandım ama olsun bu haydar da iyi gaza getirdii hüsnüyüü zeynep ve murat cok tatlılar ikisi birbirini tamamlıyor her halleri cok tatlıydı muratın ve ekibin dersteğide cok güseldi ewt bu bölümde ayla ve pınar yoktuu umarım haftaya(hep böle diyoruz amam)olurlar alide cok sekerdi hüsnüye yalvarırken gözü kara 08-04-08, 11:48 zeynebin doktoru bayan sandıydım erkek çıktı.zeynep psikologla konuşunca biraz rahatladı gibi.heralde 1,2 bölüm sonra eski haline döner gibi geliyor bana.düzelmesse mesleği elden gider çünkü;muratla,rızababanın dediği gibi başka bir durumda ya kendi hayatını yada başkasının hayatını tehlikeye atabilir.polislikte bir bölümde kaç tane cesetle karşılaşıyorlar zaten. ayşgümüş 08-04-08, 12:32 bu hafta bölümümüz yine çok güzeldi gerçi yine göremediklerimiz vardı ama.. hüsnü çobann ailesinee çok güldümmm her biri süper hele suatınnn hüsnüü hüsnüü diye bağırması yok mu zeynepte yavaş yavaş kendine gelecek gibi ayrıca neden bu kadar sert olduğundan babasından bahsedilmeside güzel bir ayrıntıydı murayın zeynep'e olan sonsuz desteği rıza babanın zeynep'le konuşması çok güzeldi.. ayrıcaa sanırımm murat doktor denizi bayan sanıyor acaba neler olacak..mesut'un hüsnülerin evindeki halleri .. hepsi çok güzeldi .. yeliz123 08-04-08, 14:23 ya ben inaiyorumm.. hafta bol bol ali pinar olacakkk... umarimm...insallahhh :img-wink: leketur00 08-04-08, 17:01 ins haftaya Ayla hocayi ve Pinar'i goruruz boylece bu hafta ki bolum'u toparlar biraz. butun bolum boyunca Engin'le Seyhan'i gormek daralti beni. Riza babayi bile doru duzgun goremedikhttp://forumbankai-team.forumactif.com/users/21/41/69/smiles/aargh.png bunu soylemek iyi degil biliyorum ama umarim 3uncu sezonda Engin'le Seyhan olmazlar. delüüü 08-04-08, 17:51 bence herseye ragmen(bölümün %50sinde engin-seyhan izlemekten bahsediyorum) güzel bi bölümdü uyusturucu olayı çok güzeldi bence çok iyi bi örnek oldu insanlara..salih bu illet yüzünden kriz sırasında babasını öldürdü ve hayatta yalnız kaldı:icon_sorr ama hala akıllanmadı hasteneye gitmem diye tutturdu sinir etti beni:dito bence kriz anını çok iyi oynadı konuk oyuncu tebrik etmek lazım:good: kumar borcu yüzünden adam vurma olayından 12sene önce annesinin öldürüldügünü çıkarmaları iyiydi bence:good:degişiklik oldu çoban ailesi yine süperdiii öldüm gülmekten:img-hyste bu essek sıpalarının eline düsen yandı valla korkulur bunlardan..suatı yumusatmak için rıza baba devreye girdii:img-hyste ee hüsnü sucunun büyük oldugunu ve kendini affettiremiceni biliyo tabiiii seyhanın kuzeninin olayı çok gereksidi bence zaten hemen çözüldü mesutun rüsvet olayını unuttular heralde..bu bölüm bahsedilmedi bile..zaten tunçta iyilesti diye göstermiyolar artık..bana bu bölüm mesut arka planda kaldı gibi geldi ve mesutu özledigimi farkettim:icon_sorr koyu bi z-m ci olarak ben bile a-p sahnelerinin ve ayla hocanın olmamasından çok şikayetçiyim dogrusu..a-p çiftini ve ayla hocayı özlüyorum allah fanlarına sabır versin:icon_sorr veee gelelim zeyneple murataa yine süperlerdii canlarım:happy0064 z-m telefonda konusmaları süüppeerrdii sıcak çikolata battaniye ve koltuk:img-wink: cennet tarifi...sonra elektrikler kesilince zeynebin paniklemesi muratla karsılasınca bagırması falan..korktum resmen bu kız hiç düzelemicek galiba dedim ama artık psikologa gidiyo 1-2 bölümde düzelir heralde:happy0064 deniz de erkek çıktı hahaahh tahmin etmiştim zaten...murat kıskanmasa bile biraz yadırgıcaktır bence çünkü zeynep denizi bayan sanmıstı büyük ihtimalle muratta öyle düsünmüştür.. zeynebin psikologla konusmalarını göstermelerine cok sevindim..geçiştirirler diye korkmustum çok uzun oldu galiba yorumum ama baslayınca kendimi tutamadım:img-blush aslanbey09 09-04-08, 02:00 ins haftaya Ayla hocayi ve Pinar'i goruruz boylece bu hafta ki bolum'u toparlar biraz. butun bolum boyunca Engin'le Seyhan'i gormek daralti beni. Riza babayi bile doru duzgun goremedikhttp://forumbankai-team.forumactif.com/users/21/41/69/smiles/aargh.png bunu soylemek iyi degil biliyorum ama umarim 3uncu sezonda Engin'le Seyhan olmazlar. evet pınarla ayla gene yoktu onlar bir var bir yoklar zaten bu bölüm hüsnü çoban agırlıklı geçti bu arada murat doktor denizin erkek oldugunu ögrenirse zeynepi kıskanabilir leke tur dizi 3cü sezondada süreceyine eminmisin inşallah sürer yanlız engin balkan karakterinden neden hoşlamadın sorabilirmiyim? akaarka 09-04-08, 08:02 aaaaaaaaaaaaaa deliriorruuuummm yine engin yine seyhan bide enginin şeker tgörünme tavırları yok mu al,lahım çıldırtıyo beni galiba ben hepinizden daha fazla kafaya taktım bu konuyuuuu allah aklımdan alsın.ama bu bölüm gerçekten çoooook güzeldi zeynep le muyaaaat çokk şeqerdiler :img-in_loama zeynep bir an önce düzelsin yeter amaaaaonu öle gördükçe bana sıkıntı basıo ağlıyasım gelio yaaaaaaaaaaa ayrıca gerçekten ali pınar vermiolar hiç hadi dielim pınar başrol deil o yüzden çok yok diyemeyiz çünkü bak seyhana kodrolu bile deil ne kadar veriolar onu hakkaten bu nre zaman gidecek yoksa kadroya mı gircek(allah korusun)şimdi böle veriolarsa kadrolu nası verirler acba hemde ali yi ve pınarı böle sevenleri varken engindende nefret edenler nası böle bişi yapıyolar yhaaaa aklım almıo kim sevio sevenler alıntı yaparak cevaplasın nolur öğrenmek istiorum kusura bakmayın arkadaşlaar ama elimde diil yhaaa ya bi arkadaş çekimlere gitmiş allahına biraz şu engine biz senin için izlemioz deseydin(gerçekten delirdim galba bbası ne makamda biz ne diozz)katılmayabilirsiniz bana ama benece bu böle diorumki seyhan kadrolu diil pınar başrol diil seyhanı başrol den çok variolar.offffff içim şiştiaşklarım zeynep murat sizi düşünüğom öle avunuom :img-in_loben asla rastlıyamam şu sete giden arkadaş keşeke söleseydin ilkere bizim siteye uğraaa leketur00 09-04-08, 08:53 evet pınarla ayla gene yoktu onlar bir var bir yoklar zaten bu bölüm hüsnü çoban agırlıklı geçti bu arada murat doktor denizin erkek oldugunu ögrenirse zeynepi kıskanabilir leke tur dizi 3cü sezondada süreceyine eminmisin inşallah sürer yanlız engin balkan karakterinden neden hoşlamadın sorabilirmiyim? Zafer Ergin kendisi soylemisti Turker inanoglu yla 150 bolum diye anlasmistilar ama daha fazla da olabilir iste video tikla. (http://fr.youtube.com/watch?v=fi_weuy02TI) hoslamadigimdan degil sadece Engin diger karakterleri duzenini bozdu ilk sezondaki gibi herkezi gostermiyorlar misal Pinar ve Ayla hoca ilk sezonda her bolumde guryorduk simdiyse 3 bolumde 1 goruyoruz. Ve diyerlerini soylemiyorum... akaarka 09-04-08, 09:02 rwt dizimiz 150 blm den fazla sürebilirmiş:happy0064ama 150 blmme ne kldıki?ayy bitmesin bide bence muart zeynepi kıskanmaz çünkü doktoru rıza bab önerdi ve zeynepin sağlığı söz konusu:img-yes: captainsparrow 09-04-08, 09:21 bölümü çok beğenmedim açıkçası.oyunculuğu yerlerde sürünen engini izlemek çok sıkıcıydı.bir de gazetede röportaj vermemiş mi ırmak ünal seyhan karakterini seyirciler çok sevdiler diye:img-hyste:img-hyste:img-hysteafedersin ama hangi seyirci?biz seyirci falan sayılmıyoruz demek ki...yönetmenler,senaristler kendileri çekip kendileri seyrediyor... şu an için tek dileğim denizin zeynebe aşık olması.çünkü çok saçma kimsenin zeynepten etkilenmemesi!tüm kızlar muratın etrafında pervane...tamam murat da yakışıklı ama zeynep onun yakışıklılığının 100 katı güzel...2 tinerciden başka herkes dünya ahiret bacısı gözüyle bakıyor zeynebe ilk bölümden beri!hadi aşkı maşkı geçtim bir sarkan da mı olmaz ya!!!bu doktor zeynebe kör kütük aşık olsun başka birşey istemiyorum... pınarın yüzünü göremiyoruz zaten...engin-seyhan aşırı derecde itici.onlar çıkınca kanalı değiştirmek istiyorum.engini oyunculuğu ise BER-BAT.zaten lost başladı artık arka sokakların işi çok zor.reytingler düşüşe geçecek.bir de engin çekilmez doğrusu...ben de 150 bölüm engin-seyhan ın saçma maceralarını izleyebileceğimi sanmıyorum.tek sahnesini kaçırmadığım,tüm repliklerini ezberlediğim diziyi izlemeyi bırakacağım onlar yüzünden!!! yeliz123 09-04-08, 10:59 Ben inaniyorum onuumuzdeki hafta bol ali pinar olcakkk bakin gorun yeliz demisiti diyceksinizz :img-hyste bu bolumu ben beyendimm.. hatta operasyonlara bayildimm zatennn o uyuusturuuc bagimlisi gence tokat attigi an mesut agla agla kor oldumm yaa - yanlis bir harikettii bencee :sad53::sad53: gözü kara 09-04-08, 11:04 zatennn o uyuusturuuc bagimlisi gence tokat attigi an mesut agla agla kor oldumm yaa - yanlis bir harikettii bencee :sad53::sad53: başka birşey yapamazdı gibi geliyor bana.çünkü;genç kendinde değildi,bilerek bişey yapmıyor.başka türlü etkisiz hale getire bileceğini sanmıyorum.yazık ama neyapılabilinir ki? delüüü 09-04-08, 14:28 başka birşey yapamazdı gibi geliyor bana.çünkü;genç kendinde değildi,bilerek bişey yapmıyor.başka türlü etkisiz hale getire bileceğini sanmıyorum.yazık ama neyapılabilinir ki? bencede cocuk uyusturucu krizindeydi baska türlü zapdedemezdi şu an için tek dileğim denizin zeynebe aşık olması.çünkü çok saçma kimsenin zeynepten etkilenmemesi!tüm kızlar muratın etrafında pervane...tamam murat da yakışıklı ama zeynep onun yakışıklılığının 100 katı güzel...2 tinerciden başka herkes dünya ahiret bacısı gözüyle bakıyor zeynebe ilk bölümden beri!hadi aşkı maşkı geçtim bir sarkan da mı olmaz ya!!!bu doktor zeynebe kör kütük aşık olsun başka birşey istemiyorum... bende bi türlü anlayamıyorum nasıl oluyodu tüm kızlar muratın pesinde oluyo da(gerçi haksızda sayılmazlar tabii:img-in_lo) zeynebin pesinde niye erkekler kosmuyo??? bukadar güzel bi bayanı farketmiyolarmı?? bencede deniz zeynebe karsı bişeyler hissederse eglenceli olur..murata zeynebi kıskanmak çok yakısıyo çok tatlı oluyo:img-wink: zaten zeynebin gözü murattan baskasını görmedigi için içim rahat olur:kahve...ama sonuçta kız psikolojik sorunlarla bogusurken konuyu kıskançlıkla falan sulandırmak istemeyebilirler ki aslında mantıklı olan da bu leketur00 09-04-08, 14:51 gercekten kotu birsey genc'e olanlar babasinin olmesi gercekten cok kotudu ama gozu kara nin dedigi gibi genc kendinde degildi ve babasi yerde hareketsiz gorunce kendi geledi. Ben en cok gencin babasi icin uzuldum oglunu o alde gormek ...:img-cray:. delüüü 09-04-08, 15:01 bugün tekrarlarda 25.bölüm var yanılmıyosam..en sevdigim bölümlerden biri:happy0064 rıza babanın otel operasyonu var:img-hyste muratın babası vefat ediyo:img-cray: ve muratın süper oyunculugu:good: zeynepin murat için endişelenmesi(babası öldükten sonra kötü oldugu için) biran önce cuma olsada bari özetle fragman gelse keskebye bill.ghe 09-04-08, 15:46 [QUOTE=yeliz123;6583522]Ben inaniyorum onuumuzdeki hafta bol ali pinar olcakkk bakin gorun yeliz demisiti diyceksinizz Bende öyle olacağını düşünüyorum.Hadi bakalım.:img-cray: captainsparrow 09-04-08, 17:45 bende bi türlü anlayamıyorum nasıl oluyodu tüm kızlar muratın pesinde oluyo da(gerçi haksızda sayılmazlar tabii:img-in_lo) zeynebin pesinde niye erkekler kosmuyo??? bukadar güzel bi bayanı farketmiyolarmı?? bencede deniz zeynebe karsı bişeyler hissederse eglenceli olur..murata zeynebi kıskanmak çok yakısıyo çok tatlı oluyo:img-wink: zaten zeynebin gözü murattan baskasını görmedigi için içim rahat olur:kahve...ama sonuçta kız psikolojik sorunlarla bogusurken konuyu kıskançlıkla falan sulandırmak istemeyebilirler ki aslında mantıklı olan da bu ama bu dizide gerçeklik yaratmak istiyorlarsa zamanına bakmamaları lazım.gerçek hayatta da psikolojinin önemi olmazdı:img-wink: zeyno_114 09-04-08, 18:20 bugün tekrarlarda 25.bölüm var yanılmıyosam..en sevdigim bölümlerden biri:happy0064 rıza babanın otel operasyonu var:img-hyste muratın babası vefat ediyo:img-cray: ve muratın süper oyunculugu:good: zeynepin murat için endişelenmesi(babası öldükten sonra kötü oldugu için) biran önce cuma olsada bari özetle fragman gelse keskebye eet özgecim bügün 25 bölümün tekrarı vardı.. çok sevdigim bölümlerden biriydi muratın babsının öldügünde o gözünden akan yaşlar sanki gerçekmiş gibi oldu bir anda okadar kötü oldum ki aklıma 9 ay öncesi geldi.......göz yaşlarımı çok zor tutum evde ailem olmasa bırakırdım akarlardı...o kadar etkisindeyim ki bunları yazarken bile kalbim acıyoo...:img-cray::img-cray: yaa ugur abim ağlamasın kıyamam dayanamam.. nese operasyonda süperdi bu bölümün barmenlik yakıştı ugur abimede ahah:D:D bodrum barlar sokagı :img-hyste:img-hyste yaa eet biran önce cuma olsada fragmanla özet gelse ben biz delirmeden:icon_sorr clarissa 09-04-08, 18:34 doğruya doğru mesut bazen abartıyor.. ama bu sefer onu kendine getirmek için attı tokatı.. zamanında zeynep e de tokat atmıştı hani... bence doktor zeynep e aşık olmaz. doktorların hastalarına başka gözle bakmaları etik dışı sayılır böyle bir şey yazarlarsa tepki alırlar.. ama tabii ki bu muratın zeynep i kıskanması için bir engel değil:img-hyste en azından huysuzluk yapar bence:img-hyste şu mesutun işini çözsünler artık unuttular galiba.. bari özette bahsetse gelince bence dizi bir sezon daha sürer. ve bu sezondan tek beklentim enginin seyhanı da alıp washington a geri dönmesibye zeyno_114 09-04-08, 18:51 eet mesut bazen abartmıyor digil ama o gencide başka türlü nasıl kendine getire bilirdiler ki.. resmen aklını yitiriyodu kendini kesti yetmiyormuş gibi babasını öldürdü... doktor deniz zeynepe aşık olmaz..doktorların hastalarıyla bu gölze bakmaları yanlış clarissa arkadaşımın da dedi gibi..tabikide bu muratın kıskanmasına engelmi hayır digil:img-hyste:img-hyste ama bence yinde kıskanmayacak yani zeynep neyle ugraşıyor murat napıyor olur:icon_whis ama bayan degilde bay oldugnunu sölemedi için murat biraz trip yapa bilir.. çünkü murat deniz adını duyunca bayan sandı.. erkek oldugunu ögrendeginde trip atması normal zeynep azmı delirtti muratı:img-hyste ama zeynepte haklıydı elini sallasa murat kız arkadaşlarına çarpıyodu:img-hyste aslanbey09 09-04-08, 22:38 Zafer Ergin kendisi soylemisti Turker inanoglu yla 150 bolum diye anlasmistilar ama daha fazla da olabilir iste video tikla. (http://fr.youtube.com/watch?v=fi_weuy02TI) hoslamadigimdan degil sadece Engin diger karakterleri duzenini bozdu ilk sezondaki gibi herkezi gostermiyorlar misal Pinar ve Ayla hoca ilk sezonda her bolumde guryorduk simdiyse 3 bolumde 1 goruyoruz. Ve diyerlerini soylemiyorum... haklıymışsın leketur 150 bölüm zaten türker inanoglunu dizileri uzun sürüyor daha önceki yabancı damatta 3 sezon yayınlandı cicek taksi 200 bölümü geçti umarım arka sokaklarda 200 bölümü bulur pınar_ 10-04-08, 12:40 oyy yarını sabırsızlıkla beklıyorummm.... ozet ve fragman gelcekk bnm izledimm set sahneleri de olcaaakk :img-in_lo bu yeni bölümde çok güzel şeler olcana eminm arkadaslar hala aklmdan cıkmıo sete gittiim zmnn yhaaa bidaa mı gitsem ayıp mı olur :img-cray::img-in_lo pınar_ 10-04-08, 13:12 arkadaşlar elinizi çabuk tutun 22 dk. kaldı Zafer Ergin, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu ve Alp Korkmaz konuk. Kanal tv8 de yelizcmin dedii gibi :img-wink: programın adı şebnem özinalla hayata dair şuan reklamda ama reklamlardan sonra devam edecek...:D pınar_ 10-04-08, 13:55 program ne yazıkki bitti ...:( ztn 14.00-15.30 arasındaydı birçoğunuz kaçırmışsınızdır.. eşkekaçırmasaydınız.. nese internete koyarlar ordan da izlersiniz :img-wink::kahve:happy0064 yeliz123 10-04-08, 14:28 :img-wink:internette koduklari an herkese haber veriirm.. merak etmeyinn... :D haa bu arada zafer ergin hazirann - eylul arasi bir diziyee konuk oyuncu olarakk 30 dk katilacakk.. poliss dizisiii "trafik" hakkinda.. her hafta bir unlu gelcekmiss Dahliamb 10-04-08, 14:34 programı bnde izledm harikalardı..özellikle Şevket Çoruh ve Zafer Ergin müthişti..anlattıkları anılar çok güzeldi..özellikle ilk bölmde yaşadkları maceraya çok güldüm:):) leketur00 10-04-08, 14:49 :img-wink:internette koduklari an herkese haber veriirm.. merak etmeyinn... :D haa bu arada zafer ergin hazirann - eylul arasi bir diziyee konuk oyuncu olarakk 30 dk katilacakk.. poliss dizisiii "trafik" hakkinda.. her hafta bir unlu gelcekmiss bende haberini bekliyorum yelizcim bu arada resimlerde super:good: ve haziran - eylul arasikesindaki diziyikesin izlicem heyer Zafer Ergin varsa^^ yeliz123 10-04-08, 15:55 sadece 1 bolum olcakmis.. her bolum 30 dakika olacakmis ve her bolumde 1 unlu olacakmiss yeliz123 10-04-08, 17:27 valla ekipcok gusel gidioo dedi 150-300 bolum arasi dedi.. bende emin deilm ama insallah 300 de gecer :) ordaki polisler iste severek izlediklerni soledi..cok gusel konulari isliolarmis.. cok gercekti yani deyecek birsey birakmioolarmis... kaptan80 10-04-08, 18:03 iyi akşamlar arkadaşlar bugün işyerindeyken tesadüffen kanalları degiştiriyim derken bi andan tv 8 deki programda kaldım bi bakıyım belki bizim ekipten birileri olur belki dedim kendi kendime o arada programın sunucusu bi andan arka sokaklar diyince büyük bi meraklar kanalı izlemeye başlarım programa gelen ekipten rıza baba mesut engin ve ali vardı ama zeynep murat aylin ve hüsnü yoktu keşke onlarda olsalardı programın ara ara sesini kısmak zırunda kaldım ama genellikler hepsini izleidm çok güzel bi programdı ama diziden pek bahsetmediler ileirki bölümlerde neler olacagı konusnda bi şey söylemediler... akaarka 10-04-08, 19:13 inanmıyorum ben tv8deki programı kaçırdım kendimi asla affetmicem:img-cray:zaten bu günlerde moralim bozuk matematikçi bütün arka sokaklar poster ve resimlerimi inadına yırttıbende onla konuşmuyorum:img-cray::icon_sorrama öle böle diil kaç tane resmim vardı yırtarken dersin yarısı gitti.üstelik posterlerimin hiçbirinde engin yoktu ve üzerine kendi resmimi eklemi,ştim çok üzüldüm gözlerim doldu hatta ama ağlamadım rezil olmamak için.şimdi ağlamak için sebeplerim arttı nolur nete koysunlar yoksa leylasız mecnun gibi delircem:img-fear2bide tüm polislerin polis haftasını kutluom :img-policühü şimdi ağlıyayım bari gitti güzelimprogram:img-cray: akaarka 10-04-08, 19:33 ya geç oldu ama bu bölüm eroinman adamın babasını öldürmesi çok üzücüydü.okuldda sordum herkes çok üzülmüş :img-cray:o adma sinir oldum zavallı babası reyhan16 10-04-08, 20:06 ya a hani geçenlerde biri sete gititm demişti ya (kim olduğunu unuttum)gamze sesi çıkmıcakmış gibi konuşuyodu onu sonrdadan dublaj yapaıyolardır dedi ya bence onla alaksı yok eğer farkettiyseniz zeynepin bu bölüm sesi çok az çıkıyodu rol gereği yani bunalımdaydı ya sesi az çıkıyodu bence rol gereği öyle konuşuyodu gamze ablam ece_chnkn 11-04-08, 11:13 slm arkadaslar tv 8 deki programı kacırııma cok üzüldüm gercekten bana da arkadfasım söyledi bugün izledin mi diyee yaa off keske izleseydim tv 8 i bu arada dün aksam cine 5 te zeynebin kuyudan kurtulduğu bölümün kamera arkası gibi bişey wardı cok güsel di mesut muhabirliğini çok güsel yaptıı!!!! leketur00 11-04-08, 11:55 dunki programi ala kacirdigima inananmiyorum hemde butun gun basliktaydim, heyer sayfayi güncelleştirseydim belki ozamam programi kacirmazdim http://forumbankai-team.forumactif.com/users/21/41/69/smiles/buu.png yeliz123 11-04-08, 13:09 arkadaslar dizimizin butun oyuncularnin basliklara bakalimm.. bazi sayfalarr boss...ozlem cinarinikine de bakin bir araaa bugn ilk kez baktimm bom boss..ilgilenenelim birazz hemsireylee :img-hyste baykuss... ozet gelmedi mi yaww? zeyno_114 11-04-08, 13:17 bende bugün merak etip özlem çınarın başlıgı varmı yokmu diye aratım varmış.. gerçekten bomboş başlık ama yelizcim merak etmesin gözü karanında dedigi gibi coştururuz hemen başlıgı:img-hyste pınar_ 11-04-08, 14:55 eftttt efttt bu bnm izlediim çekimin bölümüüü :happy0064:img-in_lo offf şimdiden çok heycanlandım çocukların cüzdan bulması ve mesutun atanması bölümünü izlemiştimmm..:img-icecr tam yerine gelmişmmm şimdiden çok heycanlandımm offf:img-blush biran önce ptesi olsun okullar 1 hft tatildi bzm ama nese ptesi günü dizimi izlemeye deer şuan çok heycanlandım keşke çekimi kaydetseymişimmm :happy0064 bill.ghe 11-04-08, 14:57 bende tam özet gelmiş dicektim ama geç kalmışım... yaa özette z-m yok üstüne neredeyse tam sayfa engin ve seyhan var off ya :( İzleyici isteğine göre hareket ediyorlar ya.Kimse dizide p-a,z-m,a-r yı görmek istemiyor ya.Varsa yoksa e-s,e-s,e-s,e-s........................... yeliz123 11-04-08, 15:04 off..ozette gene murat zyenep gene ali pinar yok.. veee engin beyle sevgilsii gene var... offff.... mesuttu gorcezz bide cobanlari allahtannnn seyhani cekmemmm benn..svemiorumm... vurulsa da olseee :img-hyste kurutuluruzz..engin de dayanamayip geri washingtona gitsee.. snearyoyu ayzdimmben ama nerdeee... ALI VE PINAR NEDE ?? MURAT ZYENEP NERDE ?? :img-cray: duygus 11-04-08, 15:17 ılker ınanoglunun babasının dızısı eee adama kıyak gecıyorlar tabı nefret edıyorum engındende seyhanmıdır ceyhanmıdır nedır ondanda leketur00 11-04-08, 15:37 Yine ozet'e Engin ile Seyhan var. artik fazla oldular hep ikisini gormekten hasta olucam http://forumbankai-team.forumactif.com/users/21/41/69/smiles/icon8.gif, dizi artik Engin'in etrafinda donuyor diyerleri karakterler dekorun bir parcasi oldular. ENGIN ILE SEYHAN SIZI UC'UNCU SEZONDA ISTEMIYORUZhttp://forumbankai-team.forumactif.com/users/21/41/69/smiles/aargh.png Ve sonunda Mesut abinin Bora meselesine donduler; ben acikcasi senaristler unutugunu sandim. ebru_cenk 11-04-08, 16:27 Yha özeete hiç zeynep&murat geçmemiş:(Seyhan'nın davasıdnan bizene onun yerine zeynep&murat koysalardı keşke.. ece_chnkn 11-04-08, 16:37 yaa özet te ne z_m ne a_p nede ayla rıza yok yaa hep engin ve seyhann sıkıldım artıkk nese sonunda su mesut olayını halledecekler inş. bakalım clarissa 11-04-08, 16:37 yok yok yok kesin çıldıracağım.. bu dizinin başrolü seyhan çünkü.. rıza baba değil murat ve zeynep hiç değil ali ve pınar da değil.. hepimiz seyhan ve enginin büyük aşkını izlemek için toplandık.. ekibin işi de seyhanın davalarına yardımcı olmak:fighting2 keşke bomba bu sezon patlasaydı... :icon_whis neyse mesutu hatırlamışlar.. nasıl kurtulacak gerçekten merak ediyorum.. tunç ve fidan ablayı da hatırlar belki senaristler belli mi olur özette olmamasına rağmen murat-zeynep ve ali-pınar vardır umarım demekten başka yapacak bir şey yok.. bari fragman gelse.. gözü kara 11-04-08, 18:05 özeti gördüm.enginle seyhan var ne işleri varsa geberip gidemediler bi.mesutun olayı görülecek gibi hiç iç açıcı değil özette yazanlar mesut çıkarsa senaryo iyice saçmalar dizi de benim için biter.sonra enginle seyhan rahat rahat aşklarını yaşasınlar. eşek sıpaları ödül alır belki.dediğiniz gibi seyhanın davasından bize ne çok ta umrumda ne hali varsa görsün... gene 2 tane operasyon göreceğiz heralde.ali&pınar yok heralde.zeyneple&muratı gösterir belki o da aynı ekipte olduğundandır heralde. duygus,bizde farkındayız torpil olduğunu röportajlarda babam fazla karışmaz gibi bişeyler vızıldıyo ama ...:icon_whis leketur00 11-04-08, 18:07 diyorumya ılker ınanoglunun babasının dızısı bırazcık torpıl yapılıyor torpil de ne torpil? bolumun 75% de Engin'i goruyoruz. Ekibin basi Riza baba mi? Engin mi? beli degil? zeyno_114 11-04-08, 18:24 özet gelmiş..nediyim ki yine engin seyhan baş rollerde gersi diznin dekor :icon_twis yaa hem seyhanın davasından bizene yani çokta umrumuzda digil ozman seyhanın dasını gösteriyolarsa tunçun okulunu ali pınar ilişkisi hatta ayla hocanın derslerinide göstermeleri gerekmez mi? onun dışında hele şükür mesutun olayını ele alıyor ben kesin olarak senaristlerin bu konuyu unuttuklarını düşünmüştüm..malüm 3 bölümdür bi gelişme yoktu..mesutun işide sor gibi bakalım neler olcak:icon_whis özette ali ve pınar çifti zeynep ve murat yok..allahtan ekiptelerde ali zeynep murat hiç olmassa orda göre biliyoruz yoksa hiç göremiycez :icon_twis pınar_ 11-04-08, 18:50 özeti gördüm.enginle seyhan var ne işleri varsa geberip gidemediler bi.mesutun olayı görülecek gibi hiç iç açıcı değil özette yazanlar mesut çıkarsa senaryo iyice saçmalar dizi de benim için biter.sonra enginle seyhan rahat rahat aşklarını yaşasınlar. eşek sıpaları ödül alır belki.dediğiniz gibi seyhanın davasından bize ne çok ta umrumda ne hali varsa görsün... gene 2 tane operasyon göreceğiz heralde.ali&pınar yok heralde.zeyneple&muratı gösterir belki o da aynı ekipte olduğundandır heralde. duygus,bizde farkındayız torpil olduğunu röportajlarda babam fazla karışmaz gibi bişeyler vızıldıyo ama ...:icon_whis gözü kara altını çizdim yerelrere cevap veriim .. mesutun fatih sultan mehmet köprüsüne tayini çıkıyor. furkan gökselle onur bay da işte mesut onlara gazoz ikram edio bi kaç soru soruo aferin fln diolar anlatmıştım ödül alcakalrını zannetmiorum onların :img-wink: delüüü 11-04-08, 18:52 arkadaslar fragmanı gördüüümmm:happy0064 benim için en önemlisi her nekadar özette olmasa da fragmanda z-m varr:happy0064:happy0064 sanırım murat denizden kıskanıyo zeynebi ve denizi dövmeye kalkıyo zeynep son anda yetisiyo durduruyo muratı:img-hyste off yaa sonunda muratta kıskanıyo zeynebi:happy0064 bide z-m evdeyken murat zeynebi gıdıklıyo zeynep gülmekten koltuga yatıyo:img-hyste sanırım çok eglenicem ben bu bölüm:happy0064 sonunda mesutun olayına el atıyolar yanii..fragmanda rıza baba bi zarf uzatıyo(sanırım mesuta vee tayini çıktıgını gösteren bi zarf):img-cray: vee her nekadar deginmek istemesemde fragmanın yarısında oldugu için söliyim dedim seyhan kaçırılıyo ve kurtarıcı engin bey olayı çözüyo leketur00 11-04-08, 18:58 Fragmani gordum :happy0064:happy0064 Fragman Seyhan la basliyor kendisi ve yardimci rehine alinmis buyuk ihtimale dava yuzunden. Sonra Riza baba, Engin ve Mesut abi Seyhan'in burosuna gidip kurtariyorlar. Zeynep'le Murat'i evlerinde bir birine sarilirken goruyoruz, Mesut ve Tunc'u yolda yuruyorlardi Mesut abi galiba Bora'yi dovuyordu kafasini arabasinin camlarina vuruyordu. Murat'a baska birini dovuyordu , Zeynep Taksiden inip Murat diye bagiriyordu. Husnu Kucuk sipalar sport ayakkabısi ve bir football topu veriyordu. Sonra Merkezde Vedat mudur Riza babanin odasinda Mesut'la konusuyordu tabi yanlarinda Riza babada vardi. ve fragman Mesut abinin elline bir zarf verilmesiyle bittiyor. ama fragmanda ne Pinar'i nede Ayla hocayi gordum. clarissa 11-04-08, 19:01 arkadaslar fragmanı gördüüümmm:happy0064 benim için en önemlisi her nekadar özette olmasa da fragmanda z-m varr:happy0064:happy0064 sanırım murat denizden kıskanıyo zeynebi ve denizi dövmeye kalkıyo zeynep son anda yetisiyo durduruyo muratı:img-hyste off yaa sonunda muratta kıskanıyo zeynebi:happy0064 bide z-m evdeyken murat zeynebi gıdıklıyo zeynep gülmekten koltuga yatıyo:img-hyste sanırım çok eglenicem ben bu bölüm:happy0064 sonunda mesutun olayına el atıyolar yanii..fragmanda rıza baba bi zarf uzatıyo(sanırım mesuta vee tayini çıktıgını gösteren bi zarf):img-cray: vee her nekadar deginmek istemesemde fragmanın yarısında oldugu için söliyim dedim seyhan kaçırılıyo ve kurtarıcı engin bey olayı çözüyo içime su serptin biraz sağol valla:happy0064 demek enginden arta kalan kısımlara ekibin geri kalanını da serpiştirmişler... zeynep in kuyu olayının altında kalmaması lazım tabi seyhanın.. kaçıranlar hiç geri vermese olmaz mı??:img-hyste yok artık murat denizi dövmeye mi kalkıyor??:img-hyste:img-hyste bence son anda bora bir şekilde gerçek yüzünü gösterecek.. zeyno_114 11-04-08, 19:01 sanırım murat denizden kıskanıyo zeynebi ve denizi dövmeye kalkıyo zeynep son anda yetisiyo durduruyo muratı:img-hyste off yaa sonunda muratta kıskanıyo zeynebi:happy0064 bide z-m evdeyken murat zeynebi gıdıklıyo zeynep gülmekten koltuga yatıyo:img-hyste sanırım çok eglenicem ben bu bölüm:happy0064 süpermiş özgecim gerçekten biz bu bölüm çok eğlencez gibi görünüyo:happy0064:img-hyste ve işte sonunda muratta kıskanıyor zeynepi:happy0064:img-hyste sadece kıskanmakla kalmıyo bide gidip dövüyo ölemi haha:img-hyste:img-hyste gerçekten süper bi bölüm bizi bekliyor herzamn ki gibi :happy0064 yuh yaa genemi kaçırılıyo seyhan yok artık yaa bu ikinci olcak kaçırıp kıytu biyerde öldürselerde seyha kaçırılmaktan bizde seyhanla engin çiftini görmekten kurtulsak... gözü kara 11-04-08, 19:10 pınar verdiğin bilgiler için teşekkürler.arkadaşlar fragmanı izlemedim ama anlattıklarınıza bakılırsa seyhan hariç heyecanlı olacak gibi. delüüü 11-04-08, 19:20 içime su serptin biraz sağol valla:happy0064 zeynep in kuyu olayının altında kalmaması lazım tabi seyhanın.. kaçıranlar hiç geri vermese olmaz mı??:img-hyste yok artık murat denizi dövmeye mi kalkıyor??:img-hyste:img-hyste ne demek arkadaslar birbirimizi haberdar etmek görevimiz:img-wink: z-m olurda ben eglenmem mi zaten zeynocum yeterki ikisini bol bol izliyebiliyim:happy0064 gerçekten zeynep kuyuya atıldı hemen seyhana da bişeyler oldu bu ne yaa eksik kalsa olmaz sanki heralde murat denizin zeynebin psikologu oldugunu anlamıyo yoksa dövmeye kalkmazdı bence ama adam tarzan tabiii ne yapıcagı belli olmaz:img-hyste gözü kara 11-04-08, 19:25 arkadaşlar deniz de yakışıklı yani muratın kıskanması çok normal.zeynep az kıskanmıyordu şimdi sıra muratta ne demişler seven kıskanır:img-wink: leketur00 11-04-08, 22:10 arkadaşlar deniz de yakışıklı yani muratın kıskanması çok normal.zeynep az kıskanmıyordu şimdi sıra muratta ne demişler seven kıskanır:img-wink: Ama Murat Zeynep'ten daha kotu kiskanslik krizleri var. Zeynep cocuk gibi kusuyor Murat' a adam dovuyor zeyno_114 11-04-08, 22:17 arkadaşlar yarın gece saat 00:30 koca kafalar programında koca kafalar arka sokakları konu almışlar hebriniz olsun.. çok komik görünüyolardi hüsnü çoban arka sokaklar benden sorulur diye şarkı söyliyordu (yani animasyonu):D:D kurtalp 12-04-08, 09:22 ya fragmanı gördüm hadi ali pınardan geçtim alide yoktu:img-cray: mesutun eline zarf veriyolardı borayı dövüyodu mesut :icon_sorrve malesef ki seyhan gene başını belaya sokuyo ya bi rahat duramazmı bu kadın :icon_evil muratla zeynep iyiydi murat zeynebi gıdıklıyodu :happy0064 ama sonra murat gidip birini dövüyodu zeynep onu engellemeye çalışıyodu hüsnü eşşek sıpalarına spor ayakkabıyla top alıyoduu :img-hyste zeynocum saol güzelim haber verdiğin için kocakafaları :img-wink: kaptan80 12-04-08, 10:34 merhaba arkadaşlar fragmanı görüdm yine çok güzel bi bölüm bizleir bekliyor özette pek bi şey anlatılmamış ama fragman daha güzel özelliklede zeynep ve muratın sahnleri çok güzele benziyor murat zeynepi gıdıklıyor zeynep gülüyor sonra murat galiba piskologun erkek oldugnu ögreniyor zeynepin telefonundaki deniz isimini görüyor galiba sonra bi adama saldırıyor piskolugun oldgunu tahmin ediyor zeynep muratta yetişmeye çalışıyor bi şey yapmamaıs için diger yandan fragmnda dikkat ettigim yine engin ve seyhananın sahnlerin çoklugu galiba hafta yine onların sahnleri çok olucak ne fragmanda ne özette ayla hoca pınar rıza baba ve ali den hiç bi şey yok inşallah bölüm içnde vardılar... zeyno_114 12-04-08, 11:12 dün gece bende fragmanı seyrettim..bekledim ve yakaldım:happy0064 fragmanda çok güzel bi bölümün bizi bekledigi 500 metreden anlaşılıyor süper bi bölüm olcak.. zeynep murat sahneleri harika murat evde zeynepi gıdıklıyor zeynepte kopmuş bi vaziyette koltukta yatıyor:img-hyste sonra murat bişeye bakıyor telefon galiba deniz adı görünce resmen şoka girdi çocuk yaa sonra denizin boynına yapışmış bi vaziyette sarsıyordu zeynep geliyor murat murattt diye..zeynep gelmese adam kesin yemişti ya kafa ya yumruk ee tarzan nede olsa:img-hyste onun dışında mesut boranın kafasını arabanın camına yapıştırıyordu ohh iyi yapıyor daa ee kendi işini dahada zorlaştırıyor yaw..sanırım tahini çıktı rıza baba mesutun eline bir zarf veriyorda ee bizimkiler boş durmaz mesutu geri ekibe alırlar o yüzden içim rahat tabi senaristler beni yanıtmazlarsa.. ohhh rıza babayı sonunda bir operasyonda gördük ama seyhanı kurtarma operasyonu off yaa off bu seyhan iki dakka rahat durmuyor be kardeşim enginde uçan tekmeleri yapıştırıyor maşallah...:icon_twis not: fragmanı seyredemiyen arkadaşlar malum siteye gelmiş ordan seyrede bilirsiniz..:img-wink: ayrıca heber için önemli digil arkadaşlar görevimiz:img-wink: ping_pong 12-04-08, 12:10 yeter artık ben pes ediyorumm bu kadar da olmaz ki yaa!!! 2.sezonun başından beri dogru dürüst Ali & pınar sahnesi olmadı olduysada kopuk kopuk birilerine yakalanmalarla aksilikler çıkmasıyla bir bölüm sadece 2 dk görüyoruz bekle artık 3 hafta belki bir daha basbasa görürüz yeter ama ne kadar güzel seyirciyle dalga geçiyorlar:icon_redf o kadar zaman tahammül ettim seyhan engin saçmalıklarına ama artık tahamül edemiycem :img-tomat ece_chnkn 12-04-08, 13:03 arkadaşlar fragmanı izledimm süper bi bölümolcak her ne kadar seyhan ve engin olsada genede cok güsel olcak fragman cok neseli cok zevkli bir an önce pazartess gelsin yaaaaa akaarka 12-04-08, 17:35 yok artık dayanamıyorum yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer yine enginle seyhan offfffff offfffffff ali ile pınar hiç yok ben fragmanı netten izledim nese ki zeynep le muratı unutmamışlar allahım şükür bi bölümde enginle seyhanı görmesek mutluluktan uçcam hatta öle bi uçucamki bi daha kimse beni yere indiremicek yhaaa:img-angelofff seda334 12-04-08, 18:39 arkadaşlar bu gece koca kafalarda arka sokaklar ve özgür ozan var arka sokaklar şarkısını sölüo ekip ama zeynep yok galiba görmedim bide özgür ozan arka sokaklar benden sorulur gibi bi şarkı sölüoduu tabii animasyon :)) fragmana gelince bu aralar harbiden abarttılar bu engin seyhan olayını yaa bi yapımcının oglu die resmen dizinin adı arka sokaklar deil enginle seyhanın aşk maceraları olcak yeter artık yaa pınar ali dizinin en başından beri varlar ve rolleri çok az ayla hocada illa enginle seyhanın olması mı gerikio yaa nerden patladı şu bombaa :icon_sorr yeliz123 12-04-08, 19:11 Arkadaşlar bana birisi kısaca fragmanda ne oldu özetleyebilir mi? ozetelyim hemen.. murat zyenebi koltukta gidikliooo zyenep de guluyorr cok seeker seyhani birileri baglio enginle mesut kurtario.. coban sapiklara ayakabilari sonunda aliyor murat denizi dovuyor, zyenep yetsiioo murat diyor.. bu kadar... leketur00 12-04-08, 19:14 Engin'in ekipte kalamasi bombalan alakasi yok Engin ekip'i kurtardigi bolum de vurulmustu heyer orda vurulmasaydi simdi eski subesine donmustu. clarissa 12-04-08, 22:33 Engin'in ekipte kalamasi bombalan alakasi yok Engin ekip'i kurtardigi bolum de vurulmustu heyer orda vurulmasaydi simdi eski subesine donmustu. evet keşke vurulmasaydı da dönseydi esas şubesine.. ama bomba derken onu kastetmedim.. engin mesela geçen sezonun ortasından girmiş olsaydı başkomiser kontenjanından nikah şahidi de olurdu kesin zeynep ve murata.. düğünde bomba patladığında acaba birine bir şey olacak mı diye düşünmez enginden vazgeçiverirdik.. neyse hayal işte:img-hyste bölümün yarısını kaplayan engin ve büyük aşkını saymazsak evet güzel bir bölüm olacak.. mesutun işi sonunda bir çözüme bağlanacak, zeynep ve murat var, çoban yıldızları sonunda spor ayakkabılarına kavuşuyor.. bir de ali-pınar olsa geri kalan yarıyı görmezden gelebilirim:img-icecr yeliz123 12-04-08, 23:08 ooo bnm senaryom hazir haa... seyhan olsunnn...oldurulsunn engin de dayanamayip WASHINGOTONUNA geri donsunn... :img-hyste okadarrr... neysee fragman superrr yani engin ve syehansiz kisimlarr harikaa... hele zyenebin gulusuu cok tatli yaa :img-in_lo yeliz123 12-04-08, 23:50 ayrilmazzz tv8 deki programdaa seney de burdayizz polis haftasinda dedi.. yani gitmezz..tamkadro devm edecezz leketur00 12-04-08, 23:50 sağol ayrıca demin fragmanı izledim sanırım mesut diziden ayrılacak:img-cray: yok Mesut ayrilmasi? Engin ayrilsin diziden! saka bir yana fragmanin sonunda Mesut'a verilen zarf'in icinde ozur mektubuda olabilir oyle hemen en kotusunu getirmiyelim haklimiza. yeliz123 13-04-08, 00:00 mesutistifa etmis olablirr ...riza baba da kabuletmiycekk kakaratmayin enseyii :img-wink: gitmezz gidemez....:img-wink: gitmeycekk garantii -tv 8 de seney de polis haftasinda burdayiz - cine 5 deki ropertajda cok guzel gelismeler olacakk... dedi :img-wink: zeyno_114 13-04-08, 00:38 leketur00 ben seyrettim çok komikti öldüm gülmekten:img-hyste hüsnü çoban(özgür ozan)şarkıcı olursa diye bir başlık admışlardı hüsnü çoban arka sokakalar benden sorulur kanun namına bu diziyi izleyin çok seveceksiniz :img-hyste:img-hyste ekip hep beraber arka sokaklar şarkısını söylüyolardı ama arka sokaklar şarkısnı degiştirmişlerdi k. bakma hatırlayamadım sözlerini evrim diziyle ilgili sorular sordu yaz dizi olarak başlamıştınız flan dimi diye özgür ozmanda bu yaz digil ondan önceki yaz başlamıştık dedi tatile gircek falan dedi.... kurtalp 13-04-08, 01:03 yok Mesut ayrilmasi? Engin ayrilsin diziden! saka bir yana fragmanin sonunda Mesut'a verilen zarf'in icinde ozur mektubuda olabilir oyle hemen en kotusunu getirmiyelim haklimiza. doğru diosun mesut deil engin çıksın eğer kalırlarsa yakında dizi dallasa dönecek sadce engin seyhan görcez yaaa :icon_sorr mesut çıkmasın ekibin neşe kaynğı o bitanesi o çıkarsa kim verecek odunu:img-hyste zeyno_114 13-04-08, 01:16 yaa arkadaşlar mesut abim biyere gidemez dizidende çıkamaz :) hem biz şevket abimi hiç biyere yollamayız illa diziden birini çıkaracaklarsa bu engin balkan olmalı yaa enginin yaptıgı resmen dagdan geldi bagdakini kovuyor atasözü gibi oldu.. bu engin balkanın işi kurtalp arkadaşımada katılıyorum dizimizi dallasa dönce engin ve seyhanın serüvenleri olur başlıkda alla alla.... biz bu engin konusunda çok doluyoyuzz ama kimse bizi dinlemiyor... leketur00 arkadaşımızında dedigi gibi özür mektubuda ola bilir önceki bölümlerde hatırlarsanız 22.bölümdede hüsnüye bi şaka yapmışlardı zarfı vermişlerdi sürüldü gibisinden ama ehliyeti çıkmıştı:):) buda onun gibi bişey ola bilir.. leketur00 önemli digil..umarım eklenirde benimde tekrardan seyretme fırsatım olur:):) kurtalp 13-04-08, 01:28 [I]yaa arkadaşlar mesut abim biyere gidemez dizidende çıkamaz :) hem biz şevket abimi hiç biyere yollamayız illa diziden birini çıkaracaklarsa bu engin balkan olmalı yaa enginin yaptıgı resmen dagdan geldi bagdakini kovuyor atasözü gibi oldu.. bu engin balkanın işi kurtalp arkadaşımada katılıyorum dizimizi dallasa dönce engin ve seyhanın serüvenleri olur başlıkda alla alla.... biz bu engin konusunda çok doluyoyuzz ama kimse bizi dinlemiyor...] zeynocum bence dinliyolar takip ediyolar ama torpilin gözü körolsun ben yaptıkları röpörtajların birinde okumuştum engin dioduki babamla başka bi film yapacaktık ama vazgeçtik demiş keşke yapsaydıda sen hiç olmasaydın soğuk nevale nolcak :icon_sorr zeyno_114 13-04-08, 01:50 zeynocum bence dinliyolar takip ediyolar ama torpilin gözü körolsun ben yaptıkları röpörtajların birinde okumuştum engin dioduki babamla başka bi film yapacaktık ama vazgeçtik demiş keşke yapsaydıda sen hiç olmasaydın soğuk nevale nolcak :icon_sorr eger öyleyse eger gerçekten takip ediyolarsa yorumları dikkate almaları lazım bu dizler halk için yapılıyor halk bişeyi istemiyora onu zorla tutamazlar çogu dizi müsfetteleri bu yüzden tutmadıgı için kaldırılıyor...bizim dizimiz süper bir dizi türkiyede daha önce böle bir proje olmayan dizi bu batıramazlar.. benim okudugum bir ropörtajında da "3. sezon ben olurmuyum bilmiyorum oturup konuşcaz" demiş inşallah olmaz inşallah 3.sezon nerden geldiyse oraya geri gider.. buzdolabı gibi adam yaa... kurtalp 13-04-08, 02:03 eger öyleyse eger gerçekten takip ediyolarsa yorumları dikkate almaları lazım bu dizler halk için yapılıyor halk bişeyi istemiyora onu zorla tutamazlar çogu dizi müsfetteleri bu yüzden tutmadıgı için kaldırılıyor...bizim dizimiz süper bir dizi türkiyede daha önce böle bir proje olmayan dizi bu batıramazlar.. benim okudugum bir ropörtajında da "3. sezon ben olurmuyum bilmiyorum oturup konuşcaz" demiş inşallah olmaz inşallah 3.sezon nerden geldiyse oraya geri gider.. buzdolabı gibi adam yaa... inşallah dediğin gibi olur güzelim inş geldiği yere gider ben ta geldiği bölümden beri yakıştıramadım ekibe engini ya ııyy o çıkınca tv donacak die korkuyom patlarmış felan tv de bıkmıştır artık yakında dile gelir kusura bakmayın bu souk nevaleyi size gösterdiğim için kendimden utanıyorum die:img-hyste zeyno_114 13-04-08, 02:12 inşallah dediğin gibi olur güzelim inş geldiği yere gider ben ta geldiği bölümden beri yakıştıramadım ekibe engini ya ııyy o çıkınca tv donacak die korkuyom patlarmış felan tv de bıkmıştır artık yakında dile gelir kusura bakmayın bu souk nevaleyi size gösterdiğim için kendimden utanıyorum die:img-hyste ben ilk başta bu kadar kötü bakmamıştım ısınmaya çalışıyordum ama baktım ki buz gibi adam buz dolabından farkı yo bee:img-hyste dün fragmanı seyretcem engin göründü fragmanda sesini açıyım derken yanlış yere bastım tv kapandı bi açtım z-m ye geçti yani artık tv bile dondu engin yüzünden tvde istemiyor engini:img-hyste zeyno_114 13-04-08, 02:24 diorum ya tvden bile kendini soğutmuş adam biz insanız soğuyruzda tv de dayanamamış zavallıcık :img-hyste yaa artık şu 3. sezonu dört gözle bekliyorum inşallah enginsiz yeni sezon olcak...buz dolasız güneş gibi bi bölümler olcak inşalllahhhh:img-wink: nese enginden gınalık geldi konuş konuş nereye kadar degişen bişeyde olmuyo:img-cray: pazartesi gelsede yeni bölümü izlesek valla heyecanım tavan yaptı zaten merak içerisindeyim zavallı deniz yaa tarzanımdan dayak yiyo:img-hyste ayy adamında bi suçu yok sadece erkek olması :img-hyste işleri karıştırıyor pazartesi gelseydide seyretseydik.. leketur00 13-04-08, 10:30 yaa artık şu 3. sezonu dört gözle bekliyorum inşallah enginsiz yeni sezon olcak...buz dolasız güneş gibi bi bölümler olcak inşalllahhhh:img-wink: nese enginden gınalık geldi konuş konuş nereye kadar degişen bişeyde olmuyo:img-cray: pazartesi gelsede yeni bölümü izlesek valla heyecanım tavan yaptı zaten merak içerisindeyim zavallı deniz yaa tarzanımdan dayak yiyo:img-hyste ayy adamında bi suçu yok sadece erkek olması :img-hyste işleri karıştırıyor pazartesi gelseydide seyretseydik.. ins 3 sezon Enginsiz olur cunku artik fazla oldular! ne kadar derdi var bu adamin yaaa, merkesde sadece onun hayatindan konusuluyor! ozaman silahini alsin kafasina ates etsin kardesim! ve pazartesi aksamina kadar zamani gecirtmek icin bir soru sorucam, Dizide gormek istediginiz sane nedir? benim gormek istedigim sane, Riza babanin Alin'in durbunlu tufegini kullanmasi olurdu. kurtalp 13-04-08, 11:16 yaa artık şu 3. sezonu dört gözle bekliyorum inşallah enginsiz yeni sezon olcak...buz dolasız güneş gibi bi bölümler olcak inşalllahhhh:img-wink: nese enginden gınalık geldi konuş konuş nereye kadar degişen bişeyde olmuyo:img-cray: pazartesi gelsede yeni bölümü izlesek valla heyecanım tavan yaptı zaten merak içerisindeyim zavallı deniz yaa tarzanımdan dayak yiyo:img-hyste ayy adamında bi suçu yok sadece erkek olması :img-hyste işleri karıştırıyor pazartesi gelseydide seyretseydik.. ay inşallah olmazda bizde rahat ederiz :happy0064 gelsin gelsin pzartesi hiç değilse a-p :icon_sorryok z-m var gene enginden onlara az da olsa fırsat kalıyo oof off ileride yönetmen olursam (hıı bendende bi yönetmen olur sorma :) torpile son kampanyası yapacam yaa valla :img-hyste seda334 13-04-08, 11:22 hahah kocakafalar çok komikmiş yaa :)) anlatıym böle ibrahim tatlısesin palaremzi şarkısını deiştirmişler:)) şarkıda şöle arkasokaklardan ben komiser hüsnü light selami görse kabarır gögsü polis hüsnü derler benim namıma vay vay :)) bana hüsnü diyorlar suçlular titriyorlar karakolun neşesi gururusun diyorlar :D arka sokaklar benden soruluyor hakkaten böyle sonra rıza baba mesut murat engin özgür var arka sokakların jenerigini deiştirmişler bambaşka bir reyting var arka sokaklardaa çok sevilen diziyiz ailenizdn gibiyiz çok teşekkür ederiz fln dio çok komik ama malum sitede var :)) yeliz123 13-04-08, 14:17 izledimm canimm harikaydii en guzeldeee enginnin "we are the ones that make a better day so lets start giiving" demesii muthistii muthiss :img-hyste guzell olduu "alay eder gibi" :img-hyste ugura, ozgure, alpe, zafer babaya ve sveket abiyee yaksiiti koca kafalarr... "babamaska bir reyting var" arka sokaklarda :img-hyste BİHER 13-04-08, 14:23 bomba gibi bi bölüm gelio :happy0064 zeynep murat cok güzel gıdıklıo murat zeynebi saolsunlar bide enginle seyna var:icon_whis neyse güzel bi bölüm olacağa benzio az kaldı zaetn izleyip görecegiz Dahliamb 13-04-08, 15:40 büyük bi heyecanla yine bekliom yeni bölümümüzü..gerçekten harika bi bölüm bizi beklio.özellikle zeynep-murat sahneleri çok güzel olucağa benzio...artık gelsin pazrtesi yha...:) akaarka 13-04-08, 19:03 koca kafalar çok gzldi ama zeynep yoktu:(neden? murat çok komikti hele hüsnü:img-hystebu gün tekrarını da izledim çok komik yhaaa:img-hyste delüüü 13-04-08, 20:50 koca kafalar çok gzldi ama zeynep yoktu:(neden? murat çok komikti hele hüsnü:img-hystebu gün tekrarını da izledim çok komik yhaaa:img-hyste evet yaa zeynep yoktu:icon_sorr sinir oldum:img-cray: arkasokakları koyduklarını duyunca oturdum sırf onları görebilmek için izledim ama engini bile koymuslar da zeynep yoktu neden anlayamadım biran önce yarın olsun artık zeynep murat sahnelerini izlemek için sabırsızlanıyorumm:happy0064 son 21 saat 20dk güllinaz 13-04-08, 21:23 Aynen Arkadaşlar Yarın Çok Güzel Bir Bölüm Tekkrar Bizleri Beklioo Hecanla Bekliyorum Yarını Özellikle Murat-Zeynep Bölümleri Çok Olur İnşş... Ama Birde Artık Pınar-Ali Yi Birarada göremiyoruz Yhaaa.... Onlar Neden Yok...:img-cray: Varsa Yoksa Seyhan-Engin...:img-cray: zeyno_114 13-04-08, 23:12 yaa yarını sabırsızlıkla bekliyorum valla merak içerisindeyim.. mesala murat telde denizle ilgili ne görüyoda çıldırıyo:img-hyste valla dün bende sinir oldum koca kafalarda zeynepin olmadıgını görünce.. özgecim yine herzman ki gibi şafak sayıyorsun canım helal:img-hyste bugünde gamze ablamı tatlı hayatta seyrettim süperdi:happy0064 ihsanın rüyasında saçlarını topuz yapmıştı gözlük takmıştı siyah çeket siyah etek g.ymişti yine herzman ki gibi çok tatlıydı:img-in_lo gözü kara 14-04-08, 09:05 ve pazartesi aksamina kadar zamani gecirtmek icin bir soru sorucam, Dizide gormek istediginiz sane nedir? benim gormek istedigim sane, Riza babanin Alin'in durbunlu tufegini kullanmasi olurdu. Dizide gormek istediginiz sane nedir? benim görmek istediğim sahne enginin cinnet geçirip seyhanla kendisini vurmasını.ve ekibimizin bundan 2 gün sonra haber olması.böylelikle emnginle seyhandan kurtulmuş oluruz:icon_whis:good: leketur00 14-04-08, 10:16 |