Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Bölüm Yorumları 5
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
$ılgın_alev 15-04-08, 23:17 1-)sizce arka sokakların bu kadar çok izlenilmesinin en önemli etken nedir?
bence günlük yaşanan olayları sıkmadan heyecanlı bir biçimde göstermesi,kadronun iyi olması.
2-)sizce z&m,a&p,çoban ailesi ve olayların kaç dakika olması gerekir?
z&m,a&p,çoban ailesi 15'er geri kalan zamanda olayların işlenmesi.
3-)mesut komiserimi resmi kıyafetle haftaya görebilirmiyiz,1 bölümde olsa görmek istermiyiz?
bence görebiliriz.resmi elbisenin nasıl yakışacağını merak ediyorum.1 bölümde olsa görmek isterim.
1. hayattan qünlük olayları barındırdıqı için .. bütün duyquları içermesi .. a$k me$k (: bol aksiyon,,macera ++ duyqu yüklü bence (: oyuncu kadrosunun da süper olması ayrı bi artı (: çook sıcak bi dizi :img-in_lo
2. e$it olmalı .. ama yok e$itlik fln olmucaksa ''z-m ve çoban ailesii ön planda tutulsun :P :D enqin ve a$kı diill :img-hyste z-m varken yan a$k ön planda inanamıyorum ya (: (:
3. hehe mesut ve resmi kıyafet (: bi bölümlük qörmek isterimm tabikii nasıl durcak merak ediyorum :icon_whis malzeeme çıkar koparız o bölümde espriler havada uçu$urr (: mesut piskopata baqlar (:kesinlikle bi bölümde qiymeli :happy0064:img-hyste
Kadir_Reis 15-04-08, 23:21 Arkadaşlar bu gün babamın müdür baş yardımcılıgını yaptıgı okula bir veli ile birlikte Bizim Onur Bay gelmiş tüh keşke gitseydim
aslanbey09 16-04-08, 00:06 1-)sizce arka sokakların bu kadar çok izlenilmesinin en önemli etken nedir?
3-)mesut komiserimi resmi kıyafetle haftaya görebilirmiyiz,1 bölümde olsa görmek istermiyiz?
1.bencee harika bir kadroyaa, harika bir senaryoya ve harika bu yoentmene sahip oldugu icinnn bu kadar izleniyorr :D
2.murat ve zyenep basrolde oldugu icinnn en az 10 dk ali ve pinbar 10 dk hepsi esit gosterilsinnn aslindaa.. veyaa bir hata biri az gorursee diyer hafta daha fazla gorelimm..
3.umarimm gormeyizz... yani 1 bolumicin tmm amaa ekibe donmelii :img-wink: yani kalmali
1 çoktan beri böyle bir polisi yapılmadı
2 bence hakkaniyetli bir şekilde dagıla bilir fakat olaylara biraz daha agırlık veriledilir
3 belli olmaz olabilirde olmayabilirde
şuu engine sinir oluyorumm ama ya yeni sezondan beri en önde olayların baş kahramanı oldu resmen aşkıydı, annesiydi, arkadaşıydı derken en çok ona yer veriliyo.. biz diziye başlarken ne engin vardı ne de başka biri sadece istanbulun arka sokaklarında 5 kişilik bi polis timi....
mesut umarım resmi üniforma giymezz yoksa mesut çıldırırrrrr:icon_whis
hala unutamadım şu zm sahnelerini çok tatlılardı:love05:
yorgundemokrat 16-04-08, 16:38 bence her bölüme seyhanla ilgili yan hikayeler sokulacak.. ilker inanoğlunu aşk meşk değilde aksiyonda daha çok görmek isterim... ama arabaların üstünden atlarken değil.. :)
İlker İnanoğlu bencede iyi bir oyuncu ...fakat,
tepeden inip ben demesiyle benim ona sempatim fln kalmadı.
Herzaman ön planda olması bana sinir harbi yaşatmaktan başka bir işede yaramıyor.
Nerde kaldı başarı, neden kızıp duruyoruz. Eksik olan ne?
Enerji, sempati, elektrik...ne derseniz deyin.
Zorla empoze edilmeye çalışılan Seyhan karekteride cabası...:img-lazy:
Pınar ve Aliyi biraraya getirmemeye aht etmişler belliki,
Pınar bir bölüm var üç bölüm yok,
son bölüm bu kadar Engin ve Seyhan sahnesi ne alaka,
Ayla hn. nerede?:fighting2
sorular çok vede neyazıkki hep aynı...
valla MAİ sana sonuna kadar katılıyorum ayla hocayı daha çok görmemiz gerek ama nedense syhanı görüyoz e bari ayla hoca konuk oyuncu olsun seyhan geldi tahtın varisi gibi diziye serildi oh ya ne ala neyse fazla bişey demeyim yoksa patlayabilirim :)
kosnuturur onu mmurattimmm.. bosuna mi girdi emsutla sorgularaa... mesut dovdu o izledii.. simdi onun sirasii... borasinin sevgilsini dovsun :img-hyste:img-hyste kadina el kalkmazzz eeee otomatikmenn zyeneppp doveerr muratinnn karisi yaa:img-hyste
çok iyi fikir harika yhaaa bende hep düşünmüşümdür kadına mesut murat felan el kaldıramıo e zeynep döwsün nolcak süper olur bence hem biraz ''kocasına çekmiş'' deriz:img-hyste
çok iyi fikir harika yhaaa bende hep düşünmüşümdür kadına mesut murat felan el kaldıramıo e zeynep döwsün nolcak süper olur bence hem biraz ''kocasına çekmiş'' deriz:img-hyste
dimi yaa boranın kız arkadaşını konuşturmak için zeynep dövsün kadını
hem jeyn jeyn diyoruz daha bi jeynlini görmedik yani kimseye dalmadı:img-hyste
ee bi polis bayan sert olur demiyolarmıydı başlarda zeynep kızı öle bi dövsün ki bizde "tarzanın karısı jeyn"diyelim dimi ama:img-hyste
zeynepte kapmıştır mesuttan odunluk bişeyler sorguları boşuna mı seyrettin camın arkasından:img-hyste
bence işi engin çözücek:):):):) tam kriz anı olur valla :)
hayır olmaz bu işi ekipce çözcekler.ama dediğin çıkarsa ve işi engin çözerse walla kriz anı olur hele benim için o kılını kıpırdatmasa razıyım yhaa eğer o çözerse ekip onu daha çok sewer bende çıldırırım
yorgundemokrat aramıza hoş geldin.arkadaşlar bir anket ypıyorum buyrun katılın:
1-)sizce arka sokakların bu kadar çok izlenilmesinin en önemli etken nedir?
bence günlük yaşanan olayları sıkmadan heyecanlı bir biçimde göstermesi,kadronun iyi olması.
z&m,a&p,çoban ailesi 15'er geri kalan zamanda olayların işlenmesi.
bence görebiliriz.resmi elbisenin nasıl yakışacağını merak ediyorum.1 bölümde olsa görmek isterim.
1-oyuncu kadrosu,kalite,heyecan,aşk,adrenalinin bir arada olduğu tek dizi olduğu için
2-walla z&m yi çok versinler olaylar zaten wazgeçilmez ama sürekli verip sıkmasınlar.a&p sewiliyo her bölümde hüsnü ve ailesinden m&z den biraz daha az ama bi yerlerde beraber(sinema vb.)
3-istemem o hemen kurtulsun yeter çektiği bence:)
sayın a&p fanları m&z ve hüsnünün ailesinden az versinler dediğime bakmayın çünkü eğer dediğim gibi her blm verseler üç blmde birden daha çok görürüz:img-yes:
ya ben buraya yorum yazdım noldu ona neyse tekrar yazıyım
ayıp hanımlar zeynep gibi cici hanı hanımcık bi kıza yakışırmı kocası tarzan olabilir ama jeyn şehirden geldi unutmayın :img-hyste :img-hystedövse çok güzel olur şöle mesutun yerine bi güzel pataklasa fena olmaz :img-hyste:img-hyste
aaa ewt bende görmüstüm mesajını neriye gitti acaba nese bence yakışır şehirden gelmiş olabilir ama tarzanla aynı evde kalıo yaa var mı bi açıklaması:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
enginn olayi cozersee intahar ederimm var yaaa..
mruatim husnuu durukenn riza baba durukennn enginn
aslaaaaa... :icon_whis
bencede zeynep konustura bilir Bora'nin kiz arkadasini ama ne biliyim aklimiza gelmeyen bir seyde olabilir?
-Tunc'un halasi amerikadan Mesut'un meselesine el koyabilir.
-Boranin abisinin ailesi rehine alina bilir ve Mesut hayatini riske atarak kurtarir ve Bora'nin abisi hem tesekur eder hemde ozur diler.
....
MAI sana sonuna kadar katiliyorum ve Filizcim bencede Mesut'u kurtarmak Engin'e kalmadi...:img-yes:
niye ya bunuda engin çözsün... :img-hyste
herseyi 1kişinin çözmesine hiç gerek yok bence dizi birsürü karakterden olusuyo vee bu bir ekip dizisi enazından öyleydii
bence bu olayı ekipce hallediceklerdir..nezaman ekipten birinin basına bişey gelse hepberaber çözüyolar sorunu:good: yine öyle olacaktırr yoksa kafayı yicem artık bende
niye ya bunuda engin çözsün... :img-hyste
allah krosuun dioerum baska brisey demiyorummm..
enginn n krutarmasinnnn OL-MAZZ
yorgundemokrat 16-04-08, 23:02 allah krosuun dioerum baska brisey demiyorummm..
enginn n krutarmasinnnn OL-MAZZ
bende şaka yapmıştım zaten:) bende şaka yapmıştım zaten:) (İki cümlelik yorum oldumu? gereksiz birşey yazılmıyorki karşılıklı olarak diziyle ilgili fikir beyan ediliyor!)
Bence Engin yeterince olay cozuyor boyle,bi zahmet birazda digerlerinin cozmesini biraksin!
Tamam Mesut "007 Engin" diyor ama abartmamak lazim, Enginde insan sonusta superman degil.
koskoca hüsnü, mesut, murat dururken engin çözmesin bi olayı daa ama başkomser olduğu için direk söz sahibi oluyo tabiki katılsın operasyonlara falan ama arkadaşının uyuşturucusu, yok sorgusu falan bence onu verene kadar bi zm sahnesi yada pınar ali sahnesi koyabilirler:icon_whis
kadınların sorgusuna zeynep giriyo zaten ve kadınlara karşı sert de olabilir tarzanın ceyn' i sonuçta:love05:
bence de bu olayı engin çözmesin.bu olayı ekipte ki herkes eşit bir şekilde çözsün.plan yapılarak herkese bir görev verilsin herkes o görevini yerine getirsin.tabi planı da rızababa yapsın:img-wink:
sali gunulari kacirdimmmmm esekk esekkk.. agla agla kor oldum sonra 30.bolumduu..:img-cray:
- meusutn olayini herkes beraber cozssunn.. avukat da seyhan olurr haliylee...
her bölümü çok güzel. bir harikaydı hiç kaçırmıyorum:img-wink:her bölüm ayrı bir komedi hüsnü nün çoçuklarına gülmeden duramıyorum son bölüm güzeldi:img-wink:
bence de bu olayı engin çözmesin.bu olayı ekipte ki herkes eşit bir şekilde çözsün.plan yapılarak herkese bir görev verilsin herkes o görevini yerine getirsin.tabi planı da rızababa yapsın:img-wink:
bende erdeme katılıyorum olayı tüm ekip çözsünler...
palan program yapsınlar herkese bi görev verilsin herkez o görevini yerine getirsin..
kesinlikle planı ve görev dalımını her zaman ki gibi rıza baba yapsın...
önceleri gibi ekipin başına gelen birşeyi hep beraber çözdükleri gibi bunuda çözsünler hep beraber...
tabiki komutlar rıza baba ve enginde olcak çünkü engin baş komser...
bizim zeynep zaten sert takılıyor suçlulara ee buda ekipte çok sevilen birnin hayatıyla oynamak oluyor biyerde
ee zeynepte boş durmaz verir odu..ceyn sonuçta:img-hyste
hayıııııııııııııııır engin çözmeyi versin canım bu olayıda bişeyede burunlarını sokamsın e-s çifti nolur yanii kıyamet mi kopar?:img-hyste yeter artık zorla sevdiremicekler yani fazla uğraşmasınlar canıım aaaa yeter:img-hyste
bende erdeme katılıyorum olayı tüm ekip çözsünler...
palan program yapsınlar herkese bi görev verilsin herkez o görevini yerine getirsin..
kesinlikle planı ve görev dalımını her zaman ki gibi rıza baba yapsın...
önceleri gibi ekipin başına gelen birşeyi hep beraber çözdükleri gibi bunuda çözsünler hep beraber...
tabiki komutlar rıza baba ve enginde olcak çünkü engin baş komser...
bizim zeynep zaten sert takılıyor suçlulara ee buda ekipte çok sevilen birnin hayatıyla oynamak oluyor biyerde
ee zeynepte boş durmaz verir odu..ceyn sonuçta:img-hyste
bdende ikinize katiliorummm..
ekip olarak cozsunlerr
evet evet bende size katılıyorum ekipce çözsünler sonuçta yaşmakta ölmekte ekip işidr demi boşunamı rıza baba böyle diyo
merak etmeyin ceynimiz yapar bişeyler eeee ceyn yani hem mesutla sorgulara girdi yani kapmıştır orda bişeyler inş olay çözülürken bi kadın denk gelirde zeynep veriri odunu :img-hyste öyle bir sahne görmek istiyorum
not:forumca meesutu izleye izleye bizde şidet dolu sahnelr görmek istiyoruz:img-hyste
bende size katiliyorum, kesinlikle ekipce cözsünler
bu durumu......
Yaa artik engin ve eyhani cikartmiyorlarsa, fazla göstermesinler
bagri,, valla onlari daha cok görüyok...
Ayla hoca, pinari görmek istiyom...
bu arada ben YAvuz ve aylinin sevgili olmasini istiyorum.
birde aylinde arada bir ciksin devriyeye... ama bizim bayküs
rahat yerinde...:)
merak etmeyin ceynimiz yapar bişeyler eeee ceyn yani hem mesutla sorgulara girdi yani kapmıştır orda bişeyler inş olay çözülürken bi kadın denk gelirde zeynep veriri odunu :img-hyste öyle bir sahne görmek istiyorum
not:forumca meesutu izleye izleye bizde şidet dolu sahnelr görmek istiyoruz:img-hyste
evet issallah ceynimizi unutmazlar:img-wink:
haklısın reyhancım hepimiz mesuta döndük ama bunlar sonucta gerçek siddet diil:img-wink: hem bu bora ve onun gibiler baska türlü laf anlamazlar ne yazıkki gerçi bora dayak yiyo yinede anlamıyo artık jetonu kaç köseyse:img-hyste
jane le tarzani bol bol gogururzz insallahh..
75 bolunmdeki gibii " vahsi kocamm" :img-hyste:love05: superlerr yaa..
bide fark ettim engin beylee seyhan hanimm her bolum opusuyorr .. sinir oluyorummm :img-hyste
bu arada ben YAvuz ve aylinin sevgili olmasini istiyorum.
birde aylinde arada bir ciksin devriyeye... ama bizim bayküs
rahat yerinde...:)
ahh onları bizde bi çift olarak görmek istiyoruz iki sezondur yavuz aylin ikilsi diye diye delirdik ama tık yok..zaten aylin tünedi laptopun başına bi saniye ayrılşmıyo baykuş:img-hyste ee yavuz desen hastane işi olmadan gözükmüyo hastaneye işleri düşcekte görüncekler kaç bölümdür göremiyoruz yavuzu bi 73 bölümde zeynepin kuyudan kurtarılması sonrası toplasan 5 dakka görmüşüzdür aylinle yavuz sevgili olursa onlarıda alive pınar çifti gibi hiç geremessek bilemiyorum artık...
reyhancım valla iyice şiddete eyimli insanlar olduk:img-hyste mesutu izleye izleye:img-hyste
ama özgecigiminde dedigi gibi bora gibi insanlar anca bundan anlıyo..gerçi hala bora anlamadı jetonu paraşütle iniyo napsın:img-hyste
yokk yaa birsey olmazz artikk..
yani gecen yilbasinda olsa olurdii 2006- 2007 dedii :D hani dans ettilerr.. yan yana oturdularrr... amaa olmadii.. olsa guzel olurduu.. amaa simdi yavuz vee aylin cifiitnii gorursekk murat zyenep, ali pinar cifitni goremyizzz... ama bilmemm olurr belki :love05:
murat zeyenbii gorelimm yineee.. gecen hafta gibii :img-in_lo
ahh o bölüm süperdi yelizcim yaa çokta yakışıyolardı hani yani
aylinle yavuz ama bilemiyorum..dedigim gibi aylin yavuz ilişkisi olursa bunlarıda
pınar ve ali çifti gibi hiç görememyiz yada 3,4 bölüm yok bi bölüm olur sanırım..
ama dedigim gibi aylinle yavuzu zaten çok zor görüyoruz..aylin tünede laptopun başına
sn ayrılmıyo yavuzdesen yok ee nası olcak bu iş :):)
yaa valla yaa bu bölümde 75 bölüm gibi olsa zeynep murat of süper olur hee
zaten tadı damagımda kaldı o bölümün süperdi süper..
ooff senaristler nasıl bir bölüm yazdınız
tadı damagımda kaldı
bu sezon bence Aylin ile Yavuz'u unutalim, baksaniza sadece Engin var bu sezon. mumkun olsa Zeynep ile Murat sanelerini de silerler Engin'i daha fazla gostermek icin.
OZETT GELDII...
VE SEYHANNLA ENGINNN ENN ONDEEE HER ZSAMNKI GIBII...
onalr ocuyor olayii
mesuutu uniformaylaa gorcezzz...
zyenep operasyondaa :img-wink:
mruat ,ali ve pinar yine yok..
fragmani bekliycezz
yaşasın özet gelmiş.zeynebi gizli görevde göreceğiz.ali&pınar gene yok heralde özette yazmıyor.mesutu üniformayla göreceğiz.inşallah başkomisere çok zıt gitmez.suat muhtar adayı oluyor gene çoban ailesi komik.suat bakalım hüsnünün başına ne dertler açacak.mesutu bu bölüm herkes kurtarmaya çalışacakmış.inşallah kurtarırlar.gene çok güzel bir bölüm bizi bekliyor:img-icecr
ozeti okudum...
ya ozet'e "Başta Seyhan ve Engin olmak üzere..." diyor, ya bizimle dalgami geciyorlarhttp://forumbankai-team.forumactif.com/users/21/41/69/smiles/aargh.png neden Seyhan ile Engin. Riza baba, Husnu abi ve Murat dururken neden bu ikisi ve tebrik ediyor Mesut'un meselesinede Engin ile Seyhan dan basediliyor vallah bravo.
arkadaslar baslik actim hepinizi bekliyorum^^ : Tikla! (http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=2149)
ohh bee özetimiz gelmişş:happy0064
zeynep operasyonda:happy0064 işçilerein arasına sızıyoo
ayy mesut gidiyo yaa üniforma içinde deliricekk:img-cray:
seyhanla engin yine ön planda:icon_sorr
suat ve muhtarlık seçimleri:img-hyste kim bilir yine ne işler acıcak basına:img-hyste
umarım mesutun olayını artık biranönce çözerler
biran önce fragmanı izlesek artık çok mutlu olucamm
ozeti okudum...
ya ozet'e "Başta Seyhan ve Engin olmak üzere..." diyor, ya bizimle dalgami geciyorlarhttp://forumbankai-team.forumactif.com/users/21/41/69/smiles/aargh.png neden Seyhan ile Engin. Riza baba, Husnu abi ve Murat dururken neden bu ikisi ve tebrik ediyor Mesut'un meselesinede Engin ile Seyhan dan basediliyor vallah bravo.
arkadaslar baslik actim hepinizi bekliyorum^^ : Tikla! (http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=2149)
ben artık pes ediyorum zaten
bu ne yaa ben en azından mesutun olayını ekipce cözerler diyorum ama özette seyhan ve engin basta olmak üzere diyor:img-cray: sanki bizi delirtmek için yapıyolar
yaa valla yaa bu bölümde 75 bölüm gibi olsa zeynep murat of süper olur hee
zaten tadı damagımda kaldı o bölümün süperdi süper..
ooff senaristler nasıl bir bölüm yazdınız
tadı damagımda kaldı
aynen zeynom yaa benimde tadı damagımda kaldı valla..issallah bu bölümde z-m sahneleri 75.bölüm gibi olurr:happy0064
ayyy umarimm yine m-z sahneleri suprizz olurr.
gecen hafta gibii...ali pinari da araya soksalar 2 dk olurlermi ??
ayyy umarimm yine m-z sahneleri suprizz olurr.
gecen hafta gibii...ali pinari da araya soksalar 2 dk olurlermi ??
ölürler sanırım ya of of of yaa gene yok a-p nie ya neden yani :icon_sorr:icon_sorr banane ya yeter artık boğazıma kadar geldi sevmiyorum o buzdolabı gibi adamı öbürüde küçük buzdolabı gene onlar gene onlar :img-cray::img-cray:
şeytan diyokii git şu engini boğazla kız arkadaşıyla birlikte yine en önde murat, ali, hüsnü duruken engine noluyo sanki mesutu kurtarmak ona düştüü:icon_whis
mesuta çook üzülüyorum ama mesut kesinlikle o üniformanın içinde yapamaz odunu vermezse duramazzz:img-hyste:icon_whis
zeynep'imi gizli görevde izlicez ve buna bağlı olarak komser muratı da..:happy0064 zeynep den nasıl işçi olur çok merak ediyorumm:icon_whis
geçen haftaki gibi zm sahneleri izlemek istiyorumm:img-in_lo
geçen haftaki gibi zm sahneleri izlemek istiyorumm:img-in_lo
ayy umarimmmmm olurrr...
aminnnnnnnnn :love05::img-in_lo
Ne olursa olsun geri adım atmak yerine inadına Engin yazılıyor herhalde. Üstelik ben acımasız da olmadığımı ona da şans verilmesi gerektiğini düşünenelerdenim ama bu kadar olmaz ki görmek istediğimiz bu kadar konu avrken. Sevdiğimiz bu kadar oyuncu varken biraz adaletli olunsun yahu bari.
fragamin umarimm birmizz bugn goruruzz..
eklerizz burayaa :img-hyste analtirizz yani
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=2028 > herkesi beklerimmm gruba
arkadaşlar özet gelmişş çok güsel mesuta nese bir arakdaş cıkmıs
rıza baba olayı çözümlüyomus özledik bee rıza babayı görmeyii
????.....
tüm bunlaraherşeye rağmen cok güsel olcak
fragmanı gördüümm:happy0064
mesut üniforma giymiş yeni görevinde..tunç mesuta polis amca oldun gibi bişey dedi:img-hyste
zeynep basında basörtüsü işçi kılıgında (bir insana herseymi yakısır yaa yine süper):happy0064 z-m evlerinde sarılıyolarken gösteriyo:happy0064
vee ali pınar isteyen arkadaslar gözünüz aydın..ikiside var sinemaya gidiyolar ama daha girmeden kıyamet kopuyor..çok kötü kavga ediyolar..alinin teli çalıyo (tel pınarın elinde)..arayan: ''askım'' yazıyo vee tabi pınar deliriyo ne bulursa aliye atıyo
bütün gün fragmanı görmek için bekledim biraz geç oldu ama sonunda gördüm:happy0064 ee artık rahat uyuyabilirim:img-hyste herkese ii geceler arkadaslar
ooo özette gelmiş..
yine harika bi bölüm olcak sanırım...
ama yani biraz sinirlendim yaa mesutun olayını biz tüm ekip çözsün dğyoruz onlar engin seyhan diyo yaa insanı çıldırtırlar hee yeter yani:@
suat muhtar adayı oluyor haha:D:D çoban ailesini çok merak ettim şimdi ben:D:D
zeynep gizli görevde ee demekki muratta gizli görevde ehehe:img-hyste
arkadaşlar önce süpriz haberi söleyim fragmanı tam olarak görmedim ama dizi seyrederken alta küçük bi kısmını gösteriyolarya orda gördüm neyse süpre geleyim ben:img-hyste:happy0064
eet arkadaşlar bu bölümde büyük süpriz var ALİ ve PINAR varrr arkadaşlar :):)
sanırım pınarın elinde alinin cep telefonu vardı..telefonda aşkım maşkım bişeyler yazıyodu pınar bunu görünce delirdi tabi:img-hyste
not iki saattir msj göndermeye ughraşıyorum inş bu sefer gitmiştir:@
fragmanı nette izledim.mesuta yakışmış üniforma tunç tam polis amca oldun diyor.mesutu karakolun önünde gösteriyor ekip mesutu görmeye geliyor.operasyonlar süper.zeynep işçi kılığında başörtülü falan.ali mısır almış pınarda o sıra aşkım diye mesajı görüyor.ali mısırları düşürüyor.sonra rızababayla aşağıdan pınarla konuşmaya çalışıyor.pınar da yukardan kafasına vazo falan atıyor.zeyneple muratı evde gösteriyorlar.suat kendini kaptırmış,siyasetçi gibi konuşmalar,resim falan çektiriyor.sonunda zeynep iki tane fotoğraf buluyor.
fragmanı gördüm yaşasııın a-p varrr:img-hyste:happy0064:happy0064ay oynayasım geldii:bellaçok şükür a-p akıllarına geldii:bella
mesuta üniforma pek yakışmış valla ama çözecekler mesutsuz ekibin tadı olmaz ki :icon_sorr
suat çoban gene hüsnüyü çıldırtacak bide resim çektirio ben kollarımı açıyım siz çekin dio yaa:img-hyste
vee maaalesefki e-s da var :icon_sorr ama keyfimi hiç bişey bozamaz :happy0064
Başlık hayırlı-uğurlu olsun dermişim:happy0064(81 sayfa geçmiş ben ilk defa yazıyorum)Başımıza taşlar yağacak:img-hyste
Fragmanı gördüm malum yerde..Mesut'a üniforma çok yakışmış Tunç da bişey dedi ama tam hatırlamıyorum..Mesut en kısa zamanda merkeze geri dönsün ama üniformayı çıkarmasın:img-wink:Bazen çok bencil oluyorum..Mesut'un bu bölüm merkeze döneceğini sanmıyorum ama aşama kaydedilecektir..Ama Enginle Seyhanın bu işe karışmasını sevmedim..Hüsnü ve Rıza Baba dururken onlara iş düşmüyordu gerçekten:icon_sorr
A&P gördüğüme çok sevindim ama kıskançlık vakası galiba..O kadar zaman doğru düzgün bir araya gelmedikten sonra bence daha aşk dolu sahneler olmalıydı..Önceki bölümlerde de buna benzer telefon vakası yaşanmıştı..Neyse barışırlar nasıl olsa enseyi karartmayalım:img-wink:
Fragmanın en güzel sahnelerinden biri bence Suat Çobandı:img-hysteSeçmek ve seçilmek benim anayasal hakkım:img-hyste Verdiği pozlar da ayrı güzel:img-wink:
Z&M geçen haftaki kadar hoş sahneler olacağını sanmıyorum ama bu da bize yeter:img-in_loZeynep'in fragmanın sonundaki hali çok tatlı:img-in_lo
Bilmem farkında mısınız bu arada 75. bölümü geçen hafta izledik:bellaNice 75'in katlarına inşallah:happy0064
fragmani gordum super bir bolum bizi bekliyor:happy0064:happy0064
bir fragman bu kadar mi guzel olur Engin ile Seyhan'i nerdeyse hic gormedik.
özet olaylar açısından aşama kaydetmiş en azından katilin kim olduğunu özetten söylememişler.. özellikle zeynep in operasyon ilginç görünüyor :happy0064
mesutun işine "başta seyhan ve engin"in el atmış olmasına sinir olsam da seyhan hanımın avukatlığı ilk kez bir işe yarayacak.. gereksiz gereksiz başını derde sokacağına otursun mesutu kurtarsın:)
ayrıca evet resmi üniformayı arada bir giysin mesut yakışmış-tabii sürülmeden:img-hyste
suat muhtarlığa da kalkıştı ya ne diyeyim:img-hyste
zeynep ve muratı bu bölüm unuturlar diyordum hele hele zeynep görevdeyse ama unutmamışlar vallahi hayret:img-blush
ali-pınar olması sevindirici tabii ama anladığım kadarıyla yine telefon kurbanı olacak lale.. eğer öyleyse biz bunu görmüştük diyeceğim.. keşke sadece sinemaya gidip güzel bir gece geçirselerdi ama izlemeden de konuşmamak lazım tabii:)
fragmanı seyrettim valla kendime hayret ettim..okadar beklerim izleyecegim diye göstermezler ama bugün tak diye denk geldim hehe:D neyse
fragman çok güzeldi nerdeyse enginsiz ve seyhansız bi fragmandı:):)
mesuta ünüforma çok yakışmış valla tam polis amca olmuş eheh:D:D
yaa bi insana herşey yakışırmı kardeşimm zeynepe o işci kılına girdigi zamanki giydigi kıyafetler çok yakışmış valla..fragmanın sonundaki halide çok tatlıydı:):)
suat çoban ahaha muhtarlıgada el attı yaa helal olsun hüsnü çobanı çileden çıkaracak gibi görünüyo bakalım bide ne güzel söylüyor ben kollarımı açıyım siz öle çekin ehehe:D:D
fragmanı bnde izledm..harika bi blm olck yine:)Pınar ve Ali sahneleride oldukça var snrm..umrm sonu ii btr..tabi bn Zeynep ve Murat sahnelerini mrk ediorum..bu arada sadece fragmann snnda Engn ve Seyhanı gsterdiler.umrm blm boyuncada bi kere gsterrler..Mesut da çok hoş olmş üniformayla ama tabi inş kurtulur ordan.çünkü o oralarn adamı deil:)
bende fragmanı izledim ohhh bee hele şükür biri gizli göreve çıkıyo hemde zeynep çoktandır böyle bişey istiyodum:happy0064 hem zeynep çok tatalı olmuştu fragmanın sononda zeynepin elinedki fotolarda birileri vardı ben anlamdım kimdi onlar biri anladıysa yazsın
sanki bu bölüm mesutun işi çözülmeicek gibi geldi bana hiç bişey göstermediler herlade bilerek göstermedilr ama belki bu bölümde çözmezler
bende fragmanı izledim ohhh bee hele şükür biri gizli göreve çıkıyo hemde zeynep çoktandır böyle bişey istiyodum:happy0064 hem zeynep çok tatalı olmuştu fragmanın sononda zeynepin elinedki fotolarda birileri vardı ben anlamdım kimdi onlar biri anladıysa yazsın
sanki bu bölüm mesutun işi çözülmeicek gibi geldi bana hiç bişey göstermediler herlade bilerek göstermedilr ama belki bu bölümde çözmezler
slm arkadaşlar sonunda fragmanı bende izleyebildiim :happy0064
reyhan ın da dediği gibi zeynebin elindeki fotolarda kım war dı ?
bir an önce pazartesii gelsede izlesekk yaaaaa:happy0064
ali ve pinarr varr .. cok sveindimm.. kavga ediolar ama olsunnn :D
vazolarr havada ucuyor.. lale gene firca yiyorr.. yazikkkk...
murat zyneepp gene evdeee sariliyorduu.. acaba niee :lol:
zeynep oeprasyonda cokk gzuell bu aradaaa.. footograflarda ne vardi acaba - merak ettimm...
mesut uniforma yaksikmiss yaa... "tam polis" olduu :D kurutulur insallahhh :D yanii kurutulacakkkkk komsieirmizz...
suat bir alemm gene herzamnki gibii :lol: :lol:
enginle syehann alsiitgmiz gibii - geldiigi ehr bolumdur opsuyorlar zatenn :evil:
fragmanı gördüm ve zeyneple muratın sarıldığı yerde bittim bu kadar içten olamazdıı:love05:
mesuta acıdım resmen üniforma falan ama eminim engin en önde olarak onu ordan kurtaracaklardır:icon_sorr
suat çok komik olmuş ya muhtarlık falan yakışır suat çoban sonuçta:img-hyste
zeynep süper olmuş baş örtüsü falan :img-in_lo ama sonunda elinde fotolar vardı onu anlayamadımm:icon_whis
Fragmani seyretigimde uniformali bir adam gordum:img-polic kendi kendime bu kim? dedim, sonra gordum ki Mesut abimis.:img-grin2
aslanbey09 19-04-08, 23:40 evet mesut sonunda resmileri giydibakalım ne kadar giyebilecek
bu arada ali ile pınarın kıskanclık kavgası var alinin telefonunda aşkım yazıyor kim acabaaaaa
yanlız ben bu kıskançlık konularından sıkıldım troesttroesttroest
yaa sonunda zeynep gizli göreve çıkıyor zeynepte paslanmıştı artık yani gerçi oturmuyordu ama eskisi gibi gizli görevlerede katılmıyordu..bu çok iyi oldu inşallah bu bölümde şu silahın özelliklerini saydıgı bölümdeki gibi bir zeynep görürüz şahsen özledim...
pınarla aileye gelirsek yine telefon vakası ve yine kıskançlık bakalım bu sefer ali bundan nasıl yırtıcak:icon_whis biz daha önce buna benzer bişey seyretmiştik yine aynısı gibi olursa kesinlikle bi mantık hatası olur:icon_whis
bence zeynep eski performansı koruyo yani bu görevi de başarıyla bitireceğinden eminin tabiki muratında desteğiyle:img-in_lo
Bu bölüm de tek kelimeyle süperdi arkadaşlarr özellikle Zeynep ve Murat:img-in_loDenize ben de çok kızdım açıkçası aa sen kim oluyorsun..oh olsun:icon_whisZeynep ve Muratın evdeki konuşmaları da harikaydıı:img-in_lo
"Vahşi kocam benim":D"Göstericem ben sana vahşeti":img-hyste
Metin-Tekin ikilisine aferin:good: cüzdanı teslim ettiler sahibine. Hüsnü adamcağızın çocuklara verdiği parayı geri iade etti ama olmazki yazık junior çobanlara:D Hüsnü parayı geri verdiğinde adam "anlamadım" deyince tekin "valla ben de anlamadım!!" demişti koptum orada:img-hyste
İşte yorum biraz kısa oldu ama çıkmam gerek:img-blush
Unutmadan fragmanı da netten izledim. Zeynep çok tatlı olmuştu:)
Pınar aşağıya birşeyler fırlatıyordu:D Alinin telefonundaki yazı olayı ne acaba merak ettim şimdi yarını iple çekiyorumbye
Yahu bu lale hiçmi rahat edemiyecek yaa o telefondaki aşkım kim bilir nereden geldi.. Valla rıza baba busafer alinin yanında sanırım işin içinde gene bişiler var ama bakalım yarın ortaya çıkacak herşey.. Mesutuma üniforma çok yakışmış :)
Dizinin son bölümüde süperdii:)
Denize gıcık oldum zaten..Muratada bravo valla..Süper geçirdi kafayı:)
Dizi çok başarılı bi şekilde ilerliyor..
Aksiyon,aşk,sevgi,duygusallık herşey var dizide..Dizi dediğin böyle olur işte..
Bu hafta gene güzel bi bölüğm bizi bekliyor galba..Reklamlarda gördüm..Bakalım neler olcak..
Dizide Suat favorim..
Murat-Zeynep-Mesutta favroilerim arasında..Muhteşem oyuncular...:)
Bu arada bilmiyor olabilirisiniz..
Dizinin Haftaiçi hergün saat 17.00 da tekrarları yayınlanıyor eski bölümlerinin...
Pınarcığım iki hafta sonra olsada seni görecek olmak çok güzel.:love05:
Arayı açmayın senaristler!!!:good:
yaa sonunda zeynep gizli göreve çıkıyor zeynepte paslanmıştı artık yani gerçi oturmuyordu ama eskisi gibi gizli görevlerede katılmıyordu..bu çok iyi oldu inşallah bu bölümde şu silahın özelliklerini saydıgı bölümdeki gibi bir zeynep görürüz şahsen özledim...
issallah dedigin gibi olur zeynom:img-wink: bende silahın özelliklerini saydıgı bölüme bayılmıstım yine öyle bi zeynep görmeyi çok özledim gerçekten
ayy ben asıl operasyondan çok z-m sahnelerini merak ediyorum (ama zeynebin operasyonunu da çok merak ettim gerçekten)..umarım kısa kesmezlerde yine doya doya izlerizz:happy0064
a-p var sonunda..bende çok özledim gerçekten bu ikiliyi..keske sürekli engin seyhan göstericeklerine a-p yi gösterseler hem böylece kimsede sikayet etmez(tabi z-m asla unutulmamalı):happy0064
yine enginle seyhan var ama bence bu bölümde pek gözümüze batmıcaklar çünkü sadece onlar diil z-m ve a-p da var..yani bu bölüm herkesin istedigi gibi olucak bence..biran önce pazartesi olsun artııkkk:img-blush
yorgun demokrat dediğin çıktı başrta engin ve seyhan olmak üzere tüm ekip mesut için.... z-m çok güzel olcak ve bu bölümde engin ve seyhan varama beklediğimiz a-p de var :img-wink:
super bir bolum bizi bekliyor:happy0064:happy0064:happy0064. Pinar'i ve Ayla hocayi yeninden gorucegiz, sonunda Riza baba merkezde degilde olay yerinde gorucegiz.
Son 19 saat 26 dakika.
çok sessiz başlık bugün...
ilginç bir bölümdü.. ilk defa hiç bir olayı 1 bölümde çözemediler. zeynep in operasyonun (fabrika kızı:img-hyste) uzayacağı belliydi ama diğerini çözerler diye düşünmüştüm ama o da dallanıp budaklandı..
iyi oldu bence böyle özellikle zeynep in olayda hala katili görmedik, cinayetler nasıl oldu bilmiyoruz, kadın hayatta mı onu da bilmiyoruz.. heyecan artıyor:good:
mesut un karakoldaki hali içimi burktu:icon_sorr bünye alışık değil tabii...:icon_whis tunç da iyileştiğinden beri dili uzadı hakikaten.. "jilet kesmez sakalını belki balta vereyim mi?":img-hyste
ali-pınar olayı bu bölüm çözülebilen tek sorundu herhalde.. yine de keşke bu şekilde vermeselerdi ali-pınar çiftini.. izledikten sonra fikrim değişmedi keşke sinemada keyifli bir gece geçirselerdi.. pınar aliyi teselli etseydi..:img-blush
zeynep-murat azdı ama güzeldi:img-in_lo zeynep yeni kimlik yeni adres nasıl yetiştireceğiz bu kadar işi dediğinde muratın onu bırak ben seni nasıl bırakırım tek başına demesi süperdi:img-in_lo
engin de gözüme batmadı bu bölüm.. (yine de özette seyhanı niye gösterdiler anlamadım) demek ki abartmadan da oluyormuş..
edit: çobanları unutmuşum! suat yine patlattı bombayı... fotoğrafçısı da zeynep in reklam kampanyasındaki fotoğrafçıydı.. yazık adam suatla mı uğraşsın zelişle mi ferdayla mı bilemedi.. :img-hyste
süprerdi yinee:happy0064
mesutu gözüm yadırgasada ünüforma yakışmış wallA ne diyimki:img-hyste
suat yine hüsnüyü delitti ama muhtarlık yakışır suat çoban sonuçta:img-hyste
zeynepime baş örtüsü nasıl da yakışırmışş ama en güzeli muratın zeynepi bu kadar merak etmesi işte bu aşkı izlemeyi seviyorum az sahne vardı ama aşk vardı:love05:
seyhan avukat diye illa o mu ilgilencek anlamadım ki başka avukat kalmadı sanki engin de seyhan abarttılar bi yol verinde hüsnü falan bi müdahale etsin dimi ama:icon_whis
75. bölüm kadar olmasa da yine de güzel bir bölümdü. olay iyiki çözülemedi böylece garanti haftaya z-m sahnesi izlicez :)
Devammm edecekk.... :D
zyeneple muratla basliyiimmm benn..
sueprdilerr kisaydii sahnelerii ama devamme decekmisss... cok tatliydilarr.. evde de zyenebin yeni evindedeee ... ilk kezz ayriliyorlarr bakkk ama donecekkk evine muratinaa :lol: murata kirmizi cok yakistii zyenebe de mavilerr.... hee bide zyenbin elineee utuu de yaksiirmiss daaha once goremdikk :lol: :lol: bidee fabrika kizimizz cok guzeldii sacindaki siyahh masaylaaa kilitte acarmisss yengemmm... murat zyeenptenn ayrilacagi icinn uzulduu ama cok surmycekkk :d asklarimm beee... superlerr superr !!
ali ve pinarda superdii cok tatlilardii cokk..
merdivenlerde el ele tutupp kosnuamasli superdii .. sonra rizanin arayippp sorularii sueprdii ali gene titiriyorr pinar alip gzuel cevap evrdi "nisanimlaa basbasaa sinemay geldik" superdilerr... patlamiss misir almaya gidene kadarrr superdii telefonlar karisinca rahtaladimmm amaaa yanii ali yapmazzz diyodummm ... kayitli gorunce fragmandaa korktum birdennn... pinarin eve gidip aglamasiii vazolarin fotoraflarin havadaa ucusuu superdiii sonra rizanin aliye konsuamsi superdii "yapmadimm riza bbaaa... benn pinardann baskasina bakmiyorummmm kii burdann cikmak nasip olmasinn " cok tatliydii yaaaa.. yazikk lalemizee.. sonra olay cozuluncee riza babanin "nisanlini ara karisiiklis olmus benden soylemesi" deyisi cok tatliydii !! sonra da aliyle pinarinn sarilislarii cokk gzueldi.. zaten pinar koltuktannn "gtisin bu evimizden" deyisi cok tatliydii ... sueprdilerr superrr !! devami haftaya gelri isnallahh !!
rizayla ayla da kisaydii ama sueprdii...
yani onlarii bir kac bolumdur beraberr goremiyordukk.. raki filann superdiii :D mesuutn olayini kosnutuklari sahne sueprdii sonra riza baba kizinii aradii hemen - "dershane okul yokk nerde bu kiz" ayla unutmus soylemeyii nendensee...
mesutaa uniforma yaksiktiii...
yanii bencee bir bolum daha kalsinn boylee cunku yakitiii... tam "polis amca" olmuss... yeni abskomiseirini hic beyenmedimmmm yanar doner mesuudun dedigii gibii... havaylymis eski ekibinn diyorr... bidee mesuutn yeni cevresii superr...kopruye bakip bakip iceri gittii yazzik... 4 yildir ordaaa mesut da alisir dioruz alismazz alisamazz ekibine geri dioncekk !!
sinekk kaydii traasi da superr ama yaksiirr komiserimeee... hhaa birdee tur mu yapiyorsunn filann deyisi superdiii... aramizaa donecekk bende aramiza diorumm akptirdiimm kenidimii fenaaa zyeneplerine vine de gdierkennn yani tvdeee evimize giodruzz diorumm .. napcamm ben yaaa :img-cray:
cobanlara diycekk laf yok zatenn yaaa..
suatt muhtarr olur olur.. bedriyeye kalmazzz yani :D
kcuuk sipalar ve zeliss de odunu verdii haniii suatt iyice costuu zatenn komsusuu daaa hepp gaz veriooo... kendii nie olmadi muhtar anladimm :lol: husnu de hemen kizarrr :lol:
Seyhanlaa enginn hepp aynii... anladinizz sizz :lol: :lol:
oeprasyonlarda superdii ,
o yasli adaminnn diyer adami oldurmesineee sasirdimm yani yapmaz diordummmm yaptiii... birde bizimm eski hirsizii sucluycakk akli siraa... "tuzak koskusu var" riza babamm anlarr :lol: tum oeprasyonlar superdii yanii o adamm nie kactii anlamadimmm benn muratt nasil yakaladi ama adami camdann sonra kosuslari husnuylee ve adamin bagsini sikmaassi superdii !1 mesutt giitti muratla idare edcezz ama yaksiirrr :D
eee haftayi beklicezz devami icin..
zatennn misafir vardii pek duyamadimm kulakliklari tvye taktim ama :img-cray:
NOT: Alpin sesii baya iyii yani kac seferdirr sarki soyluyorr hep guzel :img-hyste
Yelizcim çok güzel anlatmışsın.Gerçekten güzel bir bölümdü.Mesut olayı canlandırıyordu ya birer yumruk ikisine atmasını istedim.
bölüm şahaneydi gerçi olmaması mümkün değil ama :) a-p da alp gene yüz ifadleriyle harikaydı pınarın 360 drece dönmesine şaşırdım bizim salak lalede hemen yelkenleri suya indirdi biraz trip yap sen bana güvenmiyonmu felan de kalbimi kırdın de kılıbık lale işte bana biraz geçiştirilme olmuş gibi geldi ya neyse:)bide rıza babanın ayla sen bu kızı küçükken neyle besledin böle sersem oldu diyişi çok komikti :img-hyste:img-hyste
suat çoban herzamanki gibi gene eşşek sıpalarının gazına geldi oda amma saf ya:img-hyste hele o ferda hüsnü haklı ya nezaman bişi olsa altından ferda çıkıo:img-hyste
ayrıcaaa mesut çok yakışıklı olmuştuuu üniforma pek yakışmıştıııı :img-in_lo:)nası dövdüğünü anlatışıda şahaneydi yaa:img-hyste
şimdilik bu kadar aklıma bunlar geldi gece gece edebiyat yapasım yok valla :img-hyste
super bir bolumdu:happy0064:happy0064:happy0064.
herkezi gorebildik bu bolumde, keske butun bolumler boyle olsa herkezi gosterseler boyle fazla abartmadan.
çok güzeldi ali nin şansı bu kadar olur yine onlar barıştıda olan aylanın vazosuna oldu diyoduya pınar atma onu pınar atınca naptın en sewdiğim vazoyu kırdın:img-hyste:img-hyste:img-hysteama oda tam vazoda diildiki deli bedriyyeye ne demeli o kadın zaten hep böle komik ve deli rollerde oynuyo.:img-hysteişallah suatı muhtar olarak görürürz seçmek ve seçilmek onun hakkı nede olsa:img-wink:
zeyneple murata gelelim ayy ne şekerler zeynepe i,şçilik de çok yakıştı hiç değeilse uzun zaman sora etek giydi:happy0064çok tatlıydı ya muyaaaat aşkım benim ewlwndikten sora ilk defa ayrı ewde yatacaksın:img-in_lo bence n'olacak zaten her kawga ettiklerinde murat ya salonda yada küçük odada yatıyo:img-hystesende bi ayıcıkla yat bi kaç gece:img-hysteay saçmaladım zeynep in yerine ayıcık.sizce tam murat ewdeyken şu fabrikada zeynepin evine çok yakın olan kadın gelebilir mi ne gzl olur ewt gelsin bence gelsin bu kim kız eeee şey eski kocam:img-hyste:img-hyste:img-hyste mesuuuuuuuuuuuuut ne yakışıklı oldu ama resmi üniforma ile ama dava ıyyy işallah kurtulur hele yeni amiri iğrenç bi adam yaaa mesuta çok kötü davranıyo neden engin gitmiyo neden hep mesut ama olmaaz enginin başına gelecek en kötü şey seyhanın kaçırılması değil mi
süper bir bölümdü enginle seyhanın çok gösterilmediğinden öyleydi heralde:img-hyste
aliyle pınarı görebildik.pınar telefonu açtıktan sonra alinin arkasından gitmesi evde rızababayla konuşması falan süper oynadı.olay açığa çıktıktan sonra pınarın ben seni zaten affedecektim gibi bi şeyler söylemesine sinir oldum.hep aynısını yapıyor.alinin buna bir çözüm bulması gerek bence.
mesuta üniforma yakışmış,tıraş falan olması süper.karakolun orda adama otelmi gezdiriyorsun aslanım tur mu yapıyoruz burda süper komikti:img-hysteilerki bölümde şu dava görülsünde bora cezasını bulsun.mesuttan yeniden ekibe dönsün:img-wink:
rızababa süperdi,aliyi arayıp konuştuktan sonra telefonu kapattıktan sonra rahatladım demesi komikti:img-hyste
zeyneple murat gene süperdi.zeynebe işçi elbiseleri çok yakışmış.murat endişelenmekte haklı zeynebin başına gelenler belli ama yapılacak bir şey yok.
arkadaslar bu sezon bitiyormu arka sokaklar ?
super bir bolumdu:happy0064:happy0064:happy0064.
herkezi gorebildik bu bolumde, keske butun bolumler boyle olsa herkezi gosterseler boyle fazla abartmadan.
keşke ama senaristlerin bu konuda başarılı olduğunu söyleyemicemm:icon_whis
hayır arka sokakalr 3. sezon oynayacak yani önümüzdeki sezonda var:happy0064
yok arkadaşım bitmiyor.allah korusun.daha birkaç sezon daha devam edecek ve süper olacak:img-wink:
:img-icecr:img-icecr:img-icecr
eh güzel bir bölümdü, Pınar kasırga gibi esti sonra 180 derece u dönüşü yapması cabası...:img-wink:
Rıza babayla Alinin diyalogları...üzüldüm Aliye.
Rıza babanında hakkından Pınar geliyor.:img-wink:
Ayla hn. gördüğüme sevindim.
Pınar ve Ali sahnelerinin üzerinde durulursa memnuniyetim iki katına çıkar tabiki.
Enginle Seyhanın ilişkileri gelişti gitti, Pınar ve Ali bir adım öte gidemediler...
senaristler neyi bekliyor anlayamadım...
Benim görmek istediğim ikili bu.:good:
Dünkü bölüm çok güzeldi..zaten güzel olmadıgı bi bölüm yok..hasta yatagımda izlerken falla beni güldürmekten öldürdü bu bölüm....
Çoban ailesinden başlıyım suat çoban beni çok güldürdü onları seyrederken gülmekten yarıldım resmen süperlerdi yaa fotografcı ciddi poz diyor bizim suat ciddileşemiyor bir türlü verdigi pozlara koptum ondan önce muhtarın öldünü duyduğun da ki Halide çok güzeldi yaa “ahh ahh gitti dag gibi adam hayat çok kısa hüsnü bugün varız yarın yok bak muhtar amcaya” suat her ölüm haberi aldıgında bu hale geliyor 33 bölümde de büyük amcası öldügündede aynı böyle olmuştu ama kısa sürmüştü miras sagolsun ehehe hahe
Hüsnünün verdigi cevapta süperdi ne kısası suat 94 yaşındaydı haha
Hüsnü evden çıktıgında arkasında gitti adam dediginde tekinin sorusu süperdi ahah “kim gitti anne babam mı” hahe koptum burada resmen yaa
Tekinle metinin suatı gaza getirmesi süperdi valla bu çocukların eline düşen yanıyor anacım ama bu sefer zelişte onlarlaydı verdiler gazı suat uçtu bakalım ne olacak..
ferda da herdayım suatın arkasında hüsnü çok kızıyor ama ferda vazgeçmiyor
helal ferdaya..deli bedriye hahah çok güldüm ona yaw ezinli çogunlukla üstüne gidiyolar suatın hahah
soylu ailesine ve damada gelirsek...bi kaç hafta sonra rıza babayla ayla hocayı başbaşa görmek çok güzeldi..yemek yerken rızanın aklına birden pınarın gelmesi "okul yok dersane yok bu saatte bu kız nerde ayla" demesiyle "aliyle sinamaya gittceklerdi okul çıkışı ben sana sölemeyi unutum":img-hyste neden unuttu acaba hahah ee rıza baba bu dururmu araması lazım aliyi haha zavallı lale konuşamıyor rbile rızababanın karşısında kekliyor ahh canım yaa ama pınar sagolsun aldı telefonu "nişanlımla baş başa sinama geldik baba bi sakıncasımı var"haha süper cevaptı yaa telefonu kapattıktan sonra ayla hoca niye bagırdın çocuklara ne gerek verdı demesiyle rıza babnın gerek yoktu ama rahatladım dedi ali ve pınar bilmeden rıza babanın sinirini aldılar ehehe
yaa bu telefon vakalarıda hep alinin başına geliyor yaa telefonlar karıştı yok böle bişey yaa pınarın ağlayarak eve gelmesi rıza babayla ayla hocanın şaşırması pınarın odaya çıkması arkasından alinin gelmesi ahhh ahha gitti ayla hocanın en sevdigi vazo:img-hyste resimler çicekler vazolar havada uçuştu valla ayla hocamada yazık yaa sürekli pınar napıyosun pınar atma dedi vazo gitti pınar dur dedi çicek gitti en sevdigi çicek
hala burdamı o gitsin evimden demesi oooyy yazık lale yaa ama pınarda anlamadan dinlemeden suçluyor aliyi sonra gerçek ortaya çıkınca 360 derece dönüp"ben anlamıştım zaten affetcektim seni" demesi bunu duyunca alinin yelkenleri suya indirmesi yahu ali birazda sen trip at sana bana güvenmedin kalbimi kırdın desene birazda sen süründürsene pınarı pınar surat asınca gel buraya diyip sarılsana ne öle kılıbık lale gibi hemen yelkenleri suya indiriyosun gerçi kılıbık lale gibi digil ölesin kılıbık lalesin:img-hyste sonra bu çifti rıza baba böle görünce ayla hocaya dönüp sen bu kızı küçükken neyle besledin de bu böle serseri oldu ayla"demesiyle koptum haha..
mesuta gelirsek süperdi yaa sinek kaydı traş ve ünü formada pek yakıştı mesut komiserime:) evde traş yaparken tuncun espiri yapması süper di yaa koptum valla "baba sen sinek kaydı tıraş yapmayalı nekadar oldu" demesi mesutunda "ne bileyim ben 5,6 sene olmuştur" demesiyle patlattı espiri tunçum benim "cilette kesmez şimdi senin sakalları şurda bi balta olcaktı verimde onunla kes" hahehahe "ver ver baltayı ver senin dilin iyi uzadı ben o baltayla senin dilini kesiyim verde" hahe harikalar valla bayılıyorum mesutla tuncun baba ogul ilişkisine...ben bu yeni başkomseri sevmedim yaa iğrenç bi adam mesutunda dedigi gibi yanar döner..bi kaşıkta boğasım geldi adamı yaa yalaka yagcı ne olcak allagın yagdanlıgı ııyykk.. ama ben anlamıştım böle bi adam oldugunu bizim ekip otosunu gördügünde ki ifadesinden"git hadi yalakalık yap sinir adam" demiştim tam da öel oldu yüzlerine karşı gül arkalarından havalı bilmem ne diye atıp tut allahtan dizide çok kalmayacak yoksa mesutta bende kafayı yerdik heralde yaa neyse seyhanla konuşmalarıda harikaydi koptum orda "fotbol gibi yani"diyo enginde "eet aynı fotbol gibi yaa mesut ciid olsana biraz":img-hyste nasıl dayak attını anlatırken süperdi benim kafamın sagı beton gibidir küçükken nereye vurduysam hehehe:img-hyste
komiser muvainin kara kolu gezdirirken mesutun turmu ayarlıyosun aslanım otelmi gezdiriyosun demesiyle koptum valla süperdi....
valla ben mesutun bu köprü karakol işine 2 yada 3 hafta veriyorum fazla digil
çünkü bu bölümde dava açıldı zaten şimdi 77 bölümde mahkeme olsa 78 bölümde ekipte olcak ama mahkeme bi bölüm uzatılırsa 79 bölümde ekipe geri döncek mesut inşallah..o allahın cezası borada boyunun ölcusunu alacak..
baksana mahkeme diyince boranın paçaları tutuştu etekleri zil çaldı alcak oda cezasını görecek gülünü oh valla 2 göbek atasım var hoplayıp zıplayasım var:img-hyste
zeyneple murata gelirsek ayy canlarım benim yaa çok tatlılardı yaa sahneleri kısaydı ama o kısacık sahnelerinde bile bizi hayran ettiler kendilerine yaa brava:happy0064 zeynepe gözlükte çok yakıştı yaa önce bunu söyleyim saniyelik tatktı o gözlügü ama süper olmuştu valla resim çeken arkadaşlara duyrulur anladız siz:img-hyste ayy muratımada kırmızı çok yakışıyor yaw heralde ekipten en çok kırmızı giyen murat kırmızı çok seviyor galiba ee nede olsa kırmızı sana çok yakışıyo hahe...neyse canım benim yaa karısını gizli göreve gönderdigi içinde üzülürmüş oy oy kıyamam...nede olsa evlendikten sonra ilkez ayrı ayrı evlerde kalıyolar yaa gerçi aynı evde kalsalarda tartıştıkları zman murat ya salonda yada küçük odada yatıyor yani ama bu ona hiç benzemiyor...ama yaa benim burnuma kötü kokular geldi yaa zeynepi böle ayrı ev falan derken başına bişey gelmesin:S valla zeynepin başına okadar çok şey geldi ki paranoya oldum en ufak bişeyde ayy zeynepin başına bişey gelmesin zeynepi kaçırmasınlar oluyor yani ici paronayadım hadi hayırlısı..
operasyonlar güzeldi yaa ben o yaşlı adama sinir oldum valla şeytana bile pabucunu ters giydirir hee eski sabıkalı hırsız ona yardım etti oda adamı öldürüp suçu o hırsızın üstüne attı ama rıza baba bu baksanıza burnuna kötü kokular geliyor rıza babamın helal valla odamı bulcak lar cezası neyse cekicek yaşlı munak..
ben bu bölümden sonra arka sokaklar bölümünü bırakıyorum arkadaşlar zaten cok az yorum yapıyordum ama tamamen bırakıyorum
genelde herkesin begendigi kısımları maalisef begenmedim
evet pınarın oyunculugu çok güzeldi ama kızı ne durumuna sokmuşlar öyle ayla ve rıza baba bile neler dediler kötü karakter haline sokacaklar çok sinir bir durumdu.yani pınar kıskançlık rolü dışında bişey oynayamazmı ve bunu bu kadar itici hale niye getirirler.3-4 bölüm olmamasına bile alışırken durun bitmedi ona öyle bir rol yazacagızki dergibi çok kötü bir bölümdü hiç sevmedim
pınara şarkı söyletebilirsiniz yalnız veya aliyle eskisi gibi album adına veya biryerlerde sahne almak adına birşeyler yapabilir sürekli aynı şeyler
alide öyle patavatsız ciddiyetten uzak bir role girdi eski ali böyle degildi pınara ve aliye yazılanları hiçmi hiç begenmiyorum
ama artık biliyoruz bizim görüşlerimizin hiçbir önemi yok ne yazsak dahada kötüye gidiyo o nedenle arka s. bölümüne bırakıyorum buna kimsenin aldırış etmeyeceginide biliyorum ama buradaki arkadaşlarla çok şey paylaştık o nedenle sonkez düşüncelerimi paylaşmak istedim
hepinize sevgiler
ben bu bölümden sonra arka sokaklar bölümünü bırakıyorum arkadaşlar zaten cok az yorum yapıyordum ama tamamen bırakıyorum
genelde herkesin begendigi kısımları maalisef begenmedim
evet pınarın oyunculugu çok güzeldi ama kızı ne durumuna sokmuşlar öyle ayla ve rıza baba bile neler dediler kötü karakter haline sokacaklar çok sinir bir durumdu.yani pınar kıskançlık rolü dışında bişey oynayamazmı ve bunu bu kadar itici hale niye getirirler.3-4 bölüm olmamasına bile alışırken durun bitmedi ona öyle bir rol yazacagızki dergibi çok kötü bir bölümdü hiç sevmedim
pınara şarkı söyletebilirsiniz yalnız veya aliyle eskisi gibi album adına veya biryerlerde sahne almak adına birşeyler yapabilir sürekli aynı şeyler
alide öyle patavatsız ciddiyetten uzak bir role girdi eski ali böyle degildi pınara ve aliye yazılanları hiçmi hiç begenmiyorum
ama artık biliyoruz bizim görüşlerimizin hiçbir önemi yok ne yazsak dahada kötüye gidiyo o nedenle arka s. bölümüne bırakıyorum buna kimsenin aldırış etmeyeceginide biliyorum ama buradaki arkadaşlarla çok şey paylaştık o nedenle sonkez düşüncelerimi paylaşmak istedim
hepinize sevgiler
tamm oalrakk katilmiyorum...
yani birkac sahne beyenilmedi diee sevdiign bir diziyi birakmakk olmazzz bencee... pinarla ali boyledee cok gzuel boylede cok tatli bencee...
bir daha dusun :img-wink: - valla benn aldiriss ediyorumm yani goz gore gore bir arka sokaklar sevenini kaybetmekk istemiyorumm :img-cray:
uniforma Mesut abiye cok yakisti:img-polic ama umarim uzun surmez ve mesut abi ekibe geri doner cunku ben alisamadim uniformali Mesut abiye.
Bora ust uste soyledigi yalanlar yuzunden basina bela aldi ve iyiki de abisi inatci cikti. boylece bu olay sozulur ve bakalim simdi ne olucak?
gelecek bolumde kesin Seyhan'i goruruz (bu kesin) peki yeniden Ayla'yi ve Pinar'i gorme sansimiz var mi?http://forumbankai-team.forumactif.com/users/21/41/69/smiles/eyebrow.gif
arkadaşlar dünkü bölüm çok güzeldi her zamanki gibi.ama sonda zeyneple muratın konuşmalarından sonra devam edecek yazmasına çok şaşırdım.şaka mı bu diye.
ewt gözü kara bende çok şaşırdım neden böyle bişey yaptıklarına daha önce hiç yazmamışlardıı ben öyle hatırlıyorm!! :?
devam edecek yazdıklarına göre bi dahaki bölümde de zm sahneleri izlicez :happy0064hatta zeynep eve dönünce sahne sayısı bile artabilirrr:happy0064
devam edecek yazdıklarına göre bi dahaki bölümde de zm sahneleri izlicez :happy0064hatta zeynep eve dönünce sahne sayısı bile artabilirrr:happy0064
umarım dedigin gibi olur berilcim:happy0064bu kadarcık z-m sahnesi beni kesmedi çünkü:icon_sorrhele 75.bölümden sonra nasıl kessin ki zaten:happy0064
[FONT="Tahoma"]
ama yaa benim burnuma kötü kokular geldi yaa zeynepi böle ayrı ev falan derken başına bişey gelmesin:S valla zeynepin başına okadar çok şey geldi ki paranoya oldum en ufak bişeyde ayy zeynepin başına bişey gelmesin zeynepi kaçırmasınlar oluyor yani ici paronayadım hadi hayırlısı..
sanırım paronaya yapan sadece sen degilsin canım:icon_sorr o kadar çok sey geldiki baslarına artık bande sürekli birine bişey mi olcak diye korkuyorum ama bi yandan da zeynebe bişey olmaz nasılsa murat onu kurtarır diye düşünüyorm(kendi kendimi teselli ediyorum yani)..bence sende öyle yap zeynocumm
sizce tam murat ewdeyken şu fabrikada zeynepin evine çok yakın olan kadın gelebilir mi ne gzl olur ewt gelsin bence gelsin bu kim kız eeee şey eski kocam:img-hyste:img-hyste:img-hyste
benimde aklıma böyle bişey gelmişti:img-wink:bende murat zeynebin evindeyken kadın gelir ve murat saklanır diye düşünmüştüm..heyecan olmus olur
ya bu bölüm yine harikaydi her bölüm oldugu gibi gülmekten öldüm:img-hyste
Ah be mesut abi keske ekipten hiç ayirmasalardi seni olmuyor ki sensiz tadi.Buna üzüldüm gerçekten.Inaniyorum ki mesutun davasini bizimkiler kazanacak.Ve yine eskisi gibi ekibe dönecek mesut..Yeni polis elbisesi çok yakisiyor ama yine özgür kendi halinde daha güzeldi bee.
zeynep ve murat komisere gelince onlara diyecek bi sözüm yok aslinda iyiki varsiniz canlarim..:happy0064zeynebin kiskançligi tutmustu yine eeee kolay degil tabi yakisikli murat komiserimiz var masallahh diyelimde:img-wink: ikiside çok yakisiyorlar birbirlerine..
merak etmeyin zeynebe bisey yapamazlar çunku murat abimiz var o hep zeynebin yaninda..:good:
Evet daha çok zeynep&murat sahnesi izliycez ilk defa böyle bir şey oldu devam etcek yazdı herhalde ama olsun süperdi zeynep'te uzun zamandır gizli göreve çıkmıodu iyi oldu:)=
sanırım paronaya yapan sadece sen degilsin canım:icon_sorr o kadar çok sey geldiki baslarına artık bande sürekli birine bişey mi olcak diye korkuyorum ama bi yandan da zeynebe bişey olmaz nasılsa murat onu kurtarır diye düşünüyorm(kendi kendimi teselli ediyorum yani)..bence sende öyle yap zeynocumm
inan özgecim bende kendimi öle rahatlatıyorum muratım abim canım tarzanım kurtarır zeynepi ona bişey olmaz diyorum...
ama başlarına okadar çok şey geldi ki artık bu bile teselli etmiyor:icon_sorr
ya birsey olmazzz zeynebee bencee.. ne olacakk ki ?
disardaaa nobette bekliyor bir ekip zatenn :img-wink:
bizde dunn "INTERNET GUZELI" bolumu vardii,..
murat aammmma gicikk ya "saclarin cok guzel" "istanbul dha guzel" "resimdegoruduugndenn daha guzelsin" ohoo bide yznebe baka baka soyluyor ama "kormsuun sen ?" ssahnesi superdii "adisin beni delirtmekk hosuna gidioo" demesi zyenebin sonra da aldiigi cevap - "gideyim baska kadinlari mi delirteyim " :img-hyste:img-hyste superlerdii yaaa :img-in_lo
ya birsey olmazzz zeynebee bencee.. ne olacakk ki ?
disardaaa nobette bekliyor bir ekip zatenn :img-wink:
bizde dunn "INTERNET GUZELI" bolumu vardii,..
murat aammmma gicikk ya "saclarin cok guzel" "istanbul dha guzel" "resimdegoruduugndenn daha guzelsin" ohoo bide yznebe baka baka soyluyor ama "kormsuun sen ?" ssahnesi superdii "adisin beni delirtmekk hosuna gidioo" demesi zyenebin sonra da aldiigi cevap - "gideyim baska kadinlari mi delirteyim " :img-hyste:img-hyste superlerdii yaaa :img-in_lo
bizde de geçen cuma sanırım o bölüm vardı:happy0064 benimde en sevdiğim bölümlerden biri gerçekten çok güzeldi yaa:happy0064
bizde bugün 35.bölüm vardı galiba ama ben izleyemedim:icon_sorr z-m ev tutuyolar:happy0064''nasılsa artık burasıda bizim evimiz dimi'' vee her nekadar biz görmesekte ilk kez evlerinde kalıyolar:img-wink:
inan özgecim bende kendimi öle rahatlatıyorum muratım abim canım tarzanım kurtarır zeynepi ona bişey olmaz diyorum...
ama başlarına okadar çok şey geldi ki artık bu bile teselli etmiyor:icon_sorr
haklısın zeynepcim..ama bu sefer bişey olmaz heralde yani umarım:img-wink:
EURO D'DE haftada sadece iki gunn yani bizde 35bolum iki ahfta sonra sali gunu olcakk yani daha coooooooook varrr.... bir aydaaa 8 kez izliyrouz siz masallah her gunn :img-wink:
EURO D'DE haftada sadece iki gunn yani bizde 35bolum iki ahfta sonra sali gunu olcakk yani daha coooooooook varrr.... bir aydaaa 8 kez izliyrouz siz masallah her gunn :img-wink:
biz sanslıyız desene
ama senin adına üzüldüm canım:icon_sorr okadar güzel ki dizimiz insan hep izlemek istiyo..doyamıyo
bizde hergün var çok şanslıyız hergün zeynepimizi muratımızı görebiliyoruz:happy0064 eski bölümleri gördükçe üzülüyorum eski bölümlerde engin yok seyhan yok, zeynep murat kavga etmiyo:icon_sorr
bizde hergün var çok şanslıyız hergün zeynepimizi muratımızı görebiliyoruz:happy0064 eski bölümleri gördükçe üzülüyorum eski bölümlerde engin yok seyhan yok, zeynep murat kavga etmiyo:icon_sorr
jnm sana aynen katılıom.bende eski bölümleri izleyince çok özlediğimi anlırum..Engin ve Seyhansız daha doğaldı bizm dizimz..
yorgundemokrat 24-04-08, 15:34 vallahi kim ne derse desin yine en fazla engin ve seyhan gösterildi...senaristler ve yönetmen gerçek oyuncuyu ayırt edebiliyor bence.. tabi bu hoşunuza gitmesede ben kabardım valla..
GaMzE_BiLqE 24-04-08, 15:41 süper bölmdü tek klmyle zeyneple muratı böyle uzun uzun görmeyli çok oldu iyi oldu valla devam edecek yazdı hrlde zyneple muratı çok görcz özlmişim doğrusu yine herşeyyle süperdii bncee
ya bende anlamadimm yaz nasil gecti arka sokaklarsizz.. hele ilk sali cekilmioduu :img-hyste ama fragmani gorduuugmde yeni sezonun bayiliyordumm oturup agaladim amcamlarda :img-hyste ambulans olmekk filann :img-cray:
ozet yarin gelio oleyyy
GaMzE_BiLqE 24-04-08, 17:15 evet yarın özet çıkıyor çok merak ediyorum valla ne oluck diee bu arada galiba zeyneple muratın bu sezon bebkleri olmazz diğer sezona saklıyor hrlde:D bakrsn gerçkte gamze abla hamile olur.=)hem dizide hmde grçkte anne olur süper dimii:D
iyi akşamlar arkadaşlar ben bölüm için çok güzel di ama eskiye oranla az opersyonlar vardı zeynep çok uzun bi aradan sonra ilk defa gizli görev için ekipten ayrıldı ama muratın aklı hep zeynepte bence muratın dedigi gibi bnece zeynepin yanına ekipten biri olması lazımdı aylin mesala bence bu daha iyi olurdu bu arada mesut için tahmin ettigim gibi seyhan dava için hazırlanıyor bakalım mesut ne zaman ekibe dönücak bu arada yarın özet günü inşallah fragmanda da çıkar yarın ben büyük bi merakla bekliyorum sizler gibi...
GaMzE_BiLqE 24-04-08, 18:10 aslında aylin olsa gzel olurdu grçektn aylinide çok seviyorum çünkü bide biran önce mesutun ekibe dönmesini istiyorum!
ARKA SOKAKLARDA'DA MERAK ETTGINIZ SORULARR??
- semiha (canan turker) yerine biri gelcekk mi ? evetse kimm ? hayirsa ne olacak ??
- mesut ekibe ne zamann donecekk ?
- muratla zyenebin ne zamn cocugu olacakk ?
- ali pinar ne zmaan evlenecek ?
- aylin'in baska sahneleri oal;cakk mi merkez disinda ??
simdilikk bu kadarrr .... sizin sorularniz ne ??
ARKA SOKAKLARDA'DA MERAK ETTGINIZ SORULARR??
- semiha (canan turker) yerine biri gelcekk mi ? evetse kimm ? hayirsa ne olacak ??
- mesut ekibe ne zamann donecekk ?
- muratla zyenebin ne zamn cocugu olacakk ?
- ali pinar ne zmaan evlenecek ?
- aylin'in baska sahneleri oal;cakk mi merkez disinda ??
simdilikk bu kadarrr .... sizin sorularniz ne ??
en merak ettiğim soru:icon_whis
- zeyneple murat kışın gideceğiz dedikleri balayına ne zaman gidecekler?
bende en çok onu merak ediyom valla berilcim:happy0064
sanırım unuttular balayını
bende en çok onu merak ediyom valla berilcim:happy0064
sanırım unuttular balayını
Yanlis hatirlamiyorsam balayina cikmislardi ama bulduklari bir kadin ceseti yuzunde baslamadan bitmisti balayi.
benim sorularım şunlar
_ ali&pınar ne zaman evlenecek?
_bide aylin ne zaman baykuşluktan istifa edecek?:img-hyste
_ha bide seyhanla engin nezaman çıkacaklar????:)
Yanlis hatirlamiyorsam balayina cikmislardi ama bulduklari bir kadin ceseti yuzunde baslamadan bitmisti balayi.
yanii çıkamadılar iştee:icon_sorr zaten bişeyleri düzgün gitse sasırcam
nişan dügün balayı hep bişey çıktı vee yarım kaldı:img-cray: bari balayını tamamlayabilselerdii ama nerdee
aliyle pınar nezamn evlencek bende çok merak ediyorum valla..rıza baba varken biraz zor gözüküyo:img-hyste bi sinemaya gittiler diye bile telefondan sölenip durdu:img-hyste
haaaa ben biliom ne zaman balayı olacağını öıkmaz ayın son perşembesi.bence de unuttular balayını ewlwnwli olacak 1 yıl daha balayı nerde
arkadaslar özet gelmişşşş
zm hakkında bişiy yok ama olsun ayla hocayı görcezz aamaa
ozet gelmiss ama cogu operason
fragmnani gormedenn brisey deyemiyorum
arkadaşlar özette zeynep ve murattan hiç bahsedilmiyor yaa!!
mesut abim benim be kendini karakolda da belli etti helal ama
o başkomsere yinede yaranamaz zaten gıcık oldum ben o baş komsere:@
birde arkadaşlar enginsiz ve sayhansız bir özet bu özet çok istiyorduk
enginsiz bi özetin olmasını yaa oldu valla:D:D:D özette zeynep murat olsaydı daha iyi olcaktı ama neyse nası olsa bölümde olcaklar :):)
birde operasyonlar heyecanlı olacaga benziyor...bu bölümde ayla hocamızıda
görcez ohh valla süper bir bölüm olcak:):)
bende baktım özete engin le seyhan yok ama m-z de olmuyo veriolar inşallah vermezler hattta özet onlarla dolu olsun ama bölüümde yüzlerini görmiyelim çok saçma:icon_whisözet onlarla doluyken bölümde nası hiç olmazlar:img-tomatbence bu bölümde z-m var nezaman özete yazdılarki kaç zamandır yoklar özettte bu nası bişi reklamı görene kadar meraklı meraklı bekl,ioz.sonra reklamı görünce derin bi ohhhhhhhhh çekiom yaşasın bu bölümde m-z var die:happy0064
GaMzE_BiLqE 25-04-08, 18:20 aynen valla özete baksak hiç zeyneple murattan en ufak bi sahne bile yok ama bölüm önemli olduğu içinn içim rahat yine mutlaka onların olduğu bi sahne vardır bide ben bi türlü alışamadım enginle seyhana severim ama olmadı alışamdım ne biliyim tekrarlarını izliom pzrtesi günüde yeni bölümünü birden engini görmk garip gelio bana seyhanda konuk oyuncu die gldi bi türlü gitmk bilmedii bnde anlamadım bişi yaa!
ben küçük ekranda gördüm pek bişey beeli olmuyodu ama operasyonlar falan vardı bide en bomba yeride rıza babayla ayla eve geliyodu kapıyı çalıyodu vee yanlış görmediysem kapıyı pembe bornoz üstünde ali açıyodu tabi yanlış görmedimse küçük ekranda bu kadar anlayabildim
ben küçük ekranda gördüm pek bişey beeli olmuyodu ama operasyonlar falan vardı bide en bomba yeride rıza babayla ayla eve geliyodu kapıyı çalıyodu vee yanlış görmediysem kapıyı pembe bornoz üstünde ali açıyodu tabi yanlış görmedimse küçük ekranda bu kadar anlayabildim
pembe bornozuu kim giyorduu:img-hyste
ayy merak ettim
pembe bornozuu kim giyorduu:img-hyste
ayy merak ettim
yaaa galiba aliydi yaa yanlış görmediysemm
yaaa galiba aliydi yaa yanlış görmediysemm
inannmammm.. baska ne gordunnn
anlat detaylicaaa
inannmammm.. baska ne gordunnn
anlat detaylicaaa
valla yeliz bende küçük ekranda gördüğüm için pek bişey anlamdım bi işte aliyi gördüm hıı bide suat ekip arabasıyla seçim için mahhlede tur atıyodu sonra deli bedriyeyle saçbaş oluyodu:img-hyste
not:ya ne biçim resmi site varya 15 bölümüdr resim falan yokk
gene müthiş bi bölüm bizi bekliyo yanlız ali mahvolabilr:img-hyste
suat gene komik ötesi olacak sanırım del bedriyeyle saç başa giriodu :)zeynepin arkasında silahlı biri vardı onunla boğuşuyodu ay inş bişi olmaz
ali alii allaaaahhh!!! pembe bornozla rıza babanın evinde r.babaya yakalanıo gerisini düşünmek bile istemiyorum rıza baba bu sefer arşivede sürmez önce döver sonra arşive kitler :img-hyste:img-hyste
mesuta sevindim belki kızı kurtarınca ekibe geri döner inş yaaa dönsün artık yeter özledik yaniii :happy0064
Fragmani gorudmmmmmm malum sitedeennn
suatt bedrieyyle sokak ortasinda kavga edio.. harikalarrr :img-hyste
ali pembee bornozluylaa kapiyi acmaya gidio "geldikk be patlama" dio karsiidnsa ayla ve rizayi goruncee deee brisey deyemiyor :img-hyste
mesut komiseirmmizz is basindaa sueprdii..
bir kadinnn zyenebi vurcaktii zyenepp hemenn kadini etksiiz hale getirdii... korktum birdenn:img-hyste
bol bol da oeprasyon vardii :D
jnm bnde senn gibi küçük ekranda grdm ve aynn dediklerini grdm.hatta pembe bornozla görünce aliyi önce olamz dedm ama büük ihtiml o:Değlenceli bi bölüm olacak snrm..bide fragmanda zeynep-murat sahnesi vrdr inş yha..
Aliyi oyle pembe bornozla gorunce bende cokk sasırdım:img-hyste
R baba kimbilir ne kadar cok sinirlencek ama buyuk ihtimalle yanlıs anlasılmadır.
Ama kim olsa aynı seyi anlar demi yani.:icon_whisBolumu izleyince ogrencez artık:good:
arkadaşlar fragmanı gördüm yine süper bi bölüm bizleri bekliyor fragmandan anladıgım kadaryıla zeynep eger yanlış görmedimse fabrikada çalışan kadının saldırısından kılpayı kurtluyor sonra bizim ekip eve geliyor ateş filan ediyorlar sonra suatın muhtarlık çalışmları var bi arabada resimleri filan oy istiyor mahalleliden sonra işte rıza baba nın ne yapacagını kestiremedigim görüntü ali rıza babasını evinde bornozla bakalım ali bu sefer rıza baba dan ne ceza alıcak
:img-hystebende gördüm fragmanı harika olacak bi kere zeynep janelik yapacak bu bölümde:img-hyste kadın arkasına silah dayıyo zeynep bi dönüp alıyo silahıki bu arada zeynep saçını mı kestirdi ne bana kestirmiş gibi geldi .inşallah kestirmiştir bence saçı kısa ve tamaamen sarı ona daha bi yakışıyo.aliii pembe bornozla hemde dioki kapıyı açarken geldik patlama be:img-tomatsonra bi bakıo rıza baba ve ayla :img-hyste:img-hystedeli bedriye suatın afişlerrini yırtmazmı suat:şimdi göstrecam seçmanlerimin yanında...saç-baş zelişle birlikte arabayla gidiolar icon_whiszeliş düşecek gibi oluyo sonra.bu bölüm süper olacak
bende seyrettim fragmanı süper bi bölüm bizi bekliyor herzman ki gibi
operasyonlar falan süper...mesut yine süper bi iş başarıyor helel mesuta:happy0064
aliii aliii pembe bornozlaa kapıyı açıyo açarkende "geldik be patlama"diyor hemde rıza babanın evinde ali yandı bitti kül oldu valla bu sefer rıza baba aliyi çig çig yer :img-hyste
suatla deli bedriye harikaya sokak ortasında saç baş kavga ediyolar hahah
bedriye suatın avişini yırtınca suat"seçmenlerimin önünde seni parçalamayım diye dalıyor deli bedriye ye:img-hyste
zeynep jeynim benim be nasıl kapıyor kadının elinden helal ee boşunamı jeyn diyoruz yaa adamın kapıya attıgı bıçaktan kurtuluşuna nedemeli helal olsun valla:good: murat canımbenim yaa adamı vurmak için önden gidiyor sanırım rıza baba nasıl bagrıyo öle "çekil murat"diye korktum valla bide hepsi birden ateş açıyor.. ayyy ölen kimdi acaba anlamadım valla üstünde siyah çeket
çeketin içinden gözüken beyaz badiydi yüzünü ve saçını göremedim yaa merak yaptım şimdi off saçını gördüm ama nası bişey oldugunu çıkaramadım iyimi:img-hyste allahım biran önce gelsin şu pazartesiii
arkadaşlar pınar aydın rokko reklamında oynuyo arkada gitar çalıyo çılgın bi şekilde:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
pınardı dimi o yaa falla anlayamadım pınarmı digilmi reklamı kaçkere izledim falla bilmiyorum ben pınar yaa bi pınarın saçları böle diyorum kardeşim hayır pınar digil hem öle saç bi pınarda yok diyordu:img-hyste pınarmış demek ki dogru tahmin etmişim...
çılgınca çalıyor gitarı valla bende çalmak istiyorum ama daha gitarı ters tutuyorum nasıl olcaksa o:img-hyste
sewiniyim üzüliyim mi bilemedim ki öyle eve ateş ediyolar içerde zeynep ne biliyim korktum ben:icon_sorr ama zeynep murat sahnesi olacağı kesinn:happy0064
bu arada keskin nişancı pembe bornozla karizmayı fena çizdirdi:img-hyste
arkadaşlar bende arka sokakları beyenerek izleyenlerdenim umarım benide aranıza alırsınız
aramıza hosgeldin..ne güzel git gide çogalıyoruz:happy0064
fragmandan anladıgım kadarıyla yine cok hareketli bi bölüm bizi bekliyo:happy0064suat yine süperr yaa hele ekip arabasındaki hali süperr:img-hyste
alinin bası yine rıza babayla dertte:img-hysteyazık yaa cocugun basına gelmeyen kalmadı artık bi rıza baba bi pınar:img-hysteama bu sefer çok merak ettim ali neden pınarlarda vee bornozla:img-hystebide pembiş pembiş
zeynep nasılda arkasını dönüp fabrikadaki kadına vuruyo:happy0064jeynimiz geri döndü anlasılan:happy0064ama z-m sahnesi göremedim fragmanda:img-cray:umarım vardır
elmalı şeker aramıza hoş geldin canım:)
inşallah dedigin gibi olur berilcim yaa gerçi bizim bu senaristlerin
işi belli olmuyor biz fragmanda yok diyoruz (en azından ben öle diyorum) hoop çıkı veriyo bakalım bundada olur inaşşallah:)
yaa ben fragmande ekipin vurdugu kişiyi zeynep sanmıştım yaa :(:( malüm siteden kaçkare tekrar tekrar izledim sayısını unuttum..deri çeketli görünce zeynep sandım
dizide bir zeynepi deri çeketle gördügümüz için aklıma ilk zeynep geldi ama allahten zeynep digilmiş sonuncusunda çözdüm zeynepin olmadıgını eve fragmanın sonunda eve dogru kaşan adam mış valla içim okadar rahatladı kii..
ayy bir düşünsenize ekip karanlıkta ateş açıyor ama karşısındakinin kim oldugunu
göremiyorlar(karanlık yaa) hepsi birden ateş atıyor kişi yere yıgılınca yanına gidiyolar ve zeynep oldugunu görüyorlar off offf amann (ayy heyecan yaptım kalbim bogazımda atiy)
o anda ekipi düşünemiyorum rıza baba hüsnü ali özellikle murat off off insan düşününce bile tuhaf oluyor düşüncesi bile kötü allahım ayy nese saçmaladım ben yaa
ama dedigim gibi adamı ilk göremeyince kim oldgunu çözemedim deri çeketli birini görüncede aklıma hemen zeynep geliyo ekipin vurdugu kişinin üstündeki de deri çeketii
yaa ondan öle sandım biran ama allahtan digilmiş ohhh:):)
arkadaşlar bende arka sokakları beyenerek izleyenlerdenim umarım benide aranıza alırsınız
aramiza hso geldinn...
fragmanin sonunda ekip bir eve ates edioo..
kimin evi ? o kadin kimm... :img-blush
[I
ayy bir düşünsenize ekip karanlıkta ateş açıyor ama karşısındakinin kim oldugunu
göremiyorlar(karanlık yaa) hepsi birden ateş atıyor kişi yere yıgılınca yanına gidiyolar ve zeynep oldugunu görüyorlar off offf amann (ayy heyecan yaptım kalbim bogazımda atiy)
o anda ekipi düşünemiyorum rıza baba hüsnü ali özellikle murat off off insan düşününce bile tuhaf oluyor düşüncesi bile kötü allahım ayy nese saçmaladım ben yaa
[/I]
ne yaptın zeynom yaa..allah korusun..ama zaten öyle bişey olmaz çünkü ozaman zeyneple muratın diziden çıkması gerekir..muratında diziden çıkması gerekir dedim çünkü murat kendi elleriyle karısını öldürmüs olur vee buna dayanamayıp kafayı yer vee intihar eder bence
off sanırım sacmaladım ama zeyno öyle seyler söyleyince bende heyecanyaptım galiba
GaMzE_BiLqE 26-04-08, 20:54 ne yaptın zeynom yaa..allah korusun..ama zaten öyle bişey olmaz çünkü ozaman zeyneple muratın diziden çıkması gerekir..muratında diziden çıkması gerekir dedim çünkü murat kendi elleriyle karısını öldürmüs olur vee buna dayanamayıp kafayı yer vee intihar eder bence
off sanırım sacmaladım ama zeyno öyle seyler söyleyince bende heyecanyaptım galiba
ya kızlar ortada hiç bişi yokken hycnlandırıosnz adamı hee düşünmesi bile çok kötüü öle bişi olmz merk etmyn durduk yrde kalbimi hoplattınız hee!
ya kızlar ortada hiç bişi yokken hycnlandırıosnz adamı hee düşünmesi bile çok kötüü öle bişi olmz merk etmyn durduk yrde kalbimi hoplattınız hee!
valla haklısın canım durduk yere evham yaptık:img-blush ama zaten diziden kimse cıkmıyacagına göre sorun yokk:happy0064
zeynep deildirr yaaa...
pazartesi olsunn hadiii yaaa... herkes pazartesi olmasinn dioo arka sokakalr fan da pzartesi olsun dioo.. pazaretesilerii kendimmm kalkiorummm mutluktann herhlde okulda mutluyummmm evde mutluyumm arka sokaklar sayesindee... salilariii da replikleri yazarkennd erste sveiniyorumnm :img-hyste
bir diizyii bu kadar svecegme inanmazdimm :img-in_lo
GaMzE_BiLqE 26-04-08, 21:07 zeynep deildirr yaaa...
pazartesi olsunn hadiii yaaa... herkes pazartesi olmasinn dioo arka sokakalr fan da pzartesi olsun dioo.. pazaretesilerii kendimmm kalkiorummm mutluktann herhlde okulda mutluyummmm evde mutluyumm arka sokaklar sayesindee... salilariii da replikleri yazarkennd erste sveiniyorumnm :img-hyste
aynen canım bide bn ilk sezon izlememk gibi bir salklık yaptım ama telfı ettm hepsini her bölümü yklş 50 kere izldm :D süper bi, dizi şu anda bana göre en kaliteli tek dizi!
kaç gündür gelemedim ama özet çıktı fragman çıktı yazmak lazım:img-icecr
özetteki olayların bir kısmının gelecek haftaya kalacağını düşünüyorum bir kere.. daha geçen haftanın olaylarını çözemediler çünkü.. ve bu bölümde de mesut ve zeynep ön planda olur gibi geliyor bana.. daha ne isterim:img-wink:
bence zeynep ve murat olur.. sonuçta zeynep eve dönecek:img-wink: ama çok uzun olmaz herhalde:icon_sorr
fragmana bile bir kare de olsa seyhanı sıkıştırmalarına gerçekten anlam veremiyorum.. neyse sinirimi onunla bozmayacağım:icon_whis
ali nasıl oldu da kendini pembe bir bornozla rıza babaların evinde buldu acaba? ilk başta onun evidir diye düşünmüştüm ama hakikaten rıza babanın evi galiba.. eğer öyleyse o bornoz da ya pınarın ya da aylanındır.. pembe pembe:img-hyste
aman aman yapmayın ne zeynep i ne vurulması.. zeynep in başına o kadar çok şey geldi ki artık her seferinde acaba mı diyoruz..
son olarak arka sayfalarda kalmış ama merak ettiğimiz sorulara benden de bir katkı olsun.. "zeynep in eski nişanlısı mıdır sözlüsü müdür her kimse hiç ortaya çıkacak mı acaba?"
son olarak arka sayfalarda kalmış ama merak ettiğimiz sorulara benden de bir katkı olsun.. "zeynep in eski nişanlısı mıdır sözlüsü müdür her kimse hiç ortaya çıkacak mı acaba?"
bende çok merak ediyorm zeynebin eski nişanlısını hiç ortaya çıkarmıcaklarmı diye yaa:icon_sorrhep muratın eski sevgilileri eski arkadasları çıkıp geliyo ama zeynebin ne eski nisanlısı nede eski arkadasları çıkıyo..sadece 1-2 kız arkadasını gösterdiler o kadar:icon_sorr
zeynep deildirr yaaa...
haklısın canım herkes pazartesi olmasın diyo bizde pazartesi nezaman gelicek diye sabırsızlanıyoruz:img-hyste
benimde aklimdaa vardii o... gelemzz ama sanmamm..
az aklsin nisanlanioduu.. ayrildilarr... bir ekzindeee zyeneple murat konuyroduu 13.bolumdu saonrimmm... misir yiyordularr
muraT: onu svemismiydinn ??
zeynep: hatirlamiyorumm... sevsemm simdi yanimda olurduu..ama ayrilmakk filmlerdeki gibi deil yuzuugu briakip gitmekk kolay deil geriye hayal krikliklarii
filann dioduu... yanii svediii bellii... gelirsee ne olurr :icon_whis
fragmanı malum siteden izledim ;)
yaff bu ali rıza babalarda mı?
yaff peşinden pınarda bornozla çıkarmış :)
çıksın çıkmasın rıza baba sanırım aliyi parçalayacak :D
yaff o sahneyi acayip merak ediyorummmmmm
ben karar veremedim galiba hem heyecan olur -murat onun da burnunu kırar mesela:img-hyste- gelsin diyorum hem de aman kaç bölümdür kavga etmiyorlar böyle devam etsinler hatta sezon sonuna da yaklaşıyoruz artık gelecekse junior gelsin diyorum..
ama ikincisini tercih ederim tabii:img-wink:
alinin işi zor valla.. umarım sürdürmeye falan kalkmaz rıza baba onu.. ya da askere filan yollamasın:icon_sorr
yesim-jade 26-04-08, 21:32 fragmanı malum siteden izledim ;)
yaff bu ali rıza babalarda mı?
yaff peşinden pınarda bornozla çıkarmış :)
çıksın çıkmasın rıza baba sanırım aliyi parçalayacak :D
yaff o sahneyi acayip merak ediyorummmmmm
ya benim en çok merak ettiğim sahne orası (=
ya alinin üstündeki bornoz büyük ihtimalle pınara ait ,
cok merak ediyorum alinin pembe bir bornozla rıza babaların evinde ne işi var ,bu sefer kesin ayvayı yedi rıza baba terör estircek evde :icon_whis
ya yok sanmıyorum pınar niye çıksın bornozla ya:) olmaz yani o düşündüğümüz şey değildir :)
ya benim en çok merak ettiğim sahne orası (=
ya alinin üstündeki bornoz büyük ihtimalle pınara ait ,
cok merak ediyorum alinin pembe bir bornozla rıza babaların evinde ne işi var ,bu sefer kesin ayvayı yedi rıza baba terör estircek evde :icon_whis
ya yok sanmıyorum pınar niye çıksın bornozla ya:) olmaz yani o düşündüğümüz şey değildir :)
ya diildir diildir de :img-hyste onlar olayı açıklayana kadar rıza baba :img-hyste:img-hyste
yaff gül gibi keskin nişancı çocuk ne hallere gelecek :D
belki bu vesileyle nikah kıyılır yanlış anlama filan ama :P
klasik film tadında belkim alinin üstüne bişi dökülmüştür :icon_whis
ali:love05: keskin nişancım :img-in_lo
yaff ekipte herkes kahraman atraksiyon yapıyo bi ali öylee duruyo uzaktan vuruyodu eskiden şimdi o da yok :kahve
alii yapmazz :img-hyste birdee pembe pembe bornoz giymezz giycekse evinde giyerr.. riza baba heran gelir cunku... zatenn korkakk bizimkiii bornozla onalrin evinde gezemezz gee-zee- mezz :img-hyste:img-hyste riza baba vurur vururr :img-hyste
yesim-jade 26-04-08, 21:42 ya diildir diildir de :img-hyste onlar olayı açıklayana kadar rıza baba :img-hyste:img-hyste
yaff gül gibi keskin nişancı çocuk ne hallere gelecek :D
belki bu vesileyle nikah kıyılır yanlış anlama filan ama
klasik film tadında belkim alinin üstüne bişi dökülmüştür :icon_whis
ali:lo: keskin nişancım :
yaff ekipte herkes kahraman atraksiyon yapıyo bi ali öylee duruyo uzaktan vuruyodu eskiden şimdi o da yok :kahve
:img-hyste aslında iyi olur aliye bir anda cesaret geliyormuş rıza baba biz pınarla ....
bu durumda rıza baba aliyi ya öldürür ya da acil nikahlarını kıydırır:)
haklısın canım güzelim keskin nisancıyı ne hale getirdiler onun bir karizması bir classı vardı şimdi :icon_sorr
ama o hayla benim gönlümün biricik keskin nisancısı alp imm...
:img-icecr kesin bir şey olmsutur bir sey felan dökülmüstür desek pek mantıklı olmuyor ,aysegül sey demisti belki musluk felan patlamıstır ali de işte tamir felan etmeye calısırken üstü ıslanmıstır sonra da pınar bornozunu vermistir ,
bende şey düşündüm pınar ali ye borzonunu verdikten sonra ali ona evinin anahtarını verir ,kıyafetlerini getirmesi için
geleninde pınar olduğunu sanır, :icon_whis
offf pazartesi gelsin ya yoksa biz sacma sapan senaryolar uydurup durucaz böyle :img-tomat
ben karar veremedim galiba hem heyecan olur -murat onun da burnunu kırar mesela:img-hyste- gelsin diyorum hem de aman kaç bölümdür kavga etmiyorlar böyle devam etsinler hatta sezon sonuna da yaklaşıyoruz artık gelecekse junior gelsin diyorum..
ama ikincisini tercih ederim tabii:img-wink:
bence sırayla ikiside olsa daha iyi olur:img-wink:önce aski nisanlı gelir zeynebe asılır vee murat adamı dogduguna pişman eder:img-wink:snrada junior ates gelir:happy0064
junior Ateş'i bnce diğer sezona saklıyorlr!
bende öyle düşünüyorm ya diger sezonda yada bu sezonun sonunda:img-wink:ama gelsin artık juniorımız:img-hyste
GaMzE_BiLqE 26-04-08, 21:46 evet özgecim glsn artık junior zeynep!bnce kız olur içime hp bşındn beri kız doğuii:D(olmayn bebeğin neresi doğuyosa içime:D)blkide kız çocuklarını çok sevimm ondnr ama erkek yada kız glsn artık miniqimiz:D
:img-hyste aslında iyi olur aliye bir anda cesaret geliyormuş rıza baba biz pınarla ....
haklısın canım güzelim keskin nisancıyı ne hale getirdiler onun bir karizması bir classı vardı şimdi :icon_sorr
:img-icecr kesin bir şey olmsutur bir sey felan dökülmüstür desek pek mantıklı olmuyor ,aysegül sey demisti belki musluk felan patlamıstır ali de işte tamir felan etmeye calısırken üstü ıslanmıstır sonra da pınar bornozunu vermistir ,
bende şey düşündüm pınar ali ye borzonunu verdikten sonra ali ona evinin anahtarını verir ,kıyafetlerini getirmesi için
offf pazartesi gelsin ya yoksa biz sacma sapan senaryolar uydurup durucaz böyle :img-tomat
ama musluk iyi fikirmiş
ya zaten tüm kostümü çıkarması için nca öyle bişi olması gerek :D
ayyy koptum ben yaa daha mesajı yazarken sahneyi izlerken neler olcak acep :)
ama yani yinede ne olursa olsun rıza babanın gelebileceğini düşünmeliydi vee ıslak veya işte pis nasıl olursa olsun öylece gitmeliydi insan hiç mi rıza baba faktörünü düşünmezz cannıımmm
yaa pınar hep aliyi yanlış anlamadan kıskandı ama bizim eski çapkın alinin ex aşklarından biri gelse :D ne yapar acaba pınar yaff yada ali
onu hiç kıskanç görmedikk
daha çok ali pınar sahnesi yaaa:icon_sorr
vee tabi alinin polisliği :img-in_lo
alii olesine giymis olabilirr... oylesinee :img-hyste
giyer lale lalediirr..
bencde m-znin cougu olursa kiz olur
tesadufenn yeliz olur adii valla yeliz olsaaa sevinctenn olruumm :img-hyste
yesim-jade 26-04-08, 21:52 ama musluk iyi fikirmiş
ya zaten tüm kostümü çıkarması için nca öyle bişi olması gerek :D
ayyy koptum ben yaa daha mesajı yazarken sahneyi izlerken neler olcak acep :)
ama yani yinede ne olursa olsun rıza babanın gelebileceğini düşünmeliydi vee ıslak veya işte pis nasıl olursa olsun öylece gitmeliydi insan hiç mi rıza baba faktörünü düşünmezz cannıımmm
yaa pınar hep aliyi yanlış anlamadan kıskandı ama bizim eski çapkın alinin ex aşklarından biri gelse :D ne yapar acaba pınar yaff yada ali
onu hiç kıskanç görmedikk
daha çok ali pınar sahnesi yaaa:icon_sorr
vee tabi alinin polisliği :img-in_lo
alinin tüm kıyafetlerini yani t-shirt ünden corabına kadar :img-hyste cıkarabilmesi icin öyle bir sey olması lazım ki cıkarma nedeni mantıklı olsun yani zaten mantıklı bir acıklaması vardır diye düsünüyorum ben yoksa ali rıza baba nın karsısında konusamıyor annemin deyimiyle '' cocuk bir gün korkudan ölecek '' ne yani karsısında titriyor ne haddine amirinin evinde bornozla dolasmak üstelikte rengi pembe :D
off catlıycam meraktan ya gel pazartesi gelll :img-in_lo
ya riza babalarin evi deildirr belkii...
benzettikk alinin evi olabilirr.,.. evidne televizyon izliyroudrr..
"geldim be patlama" diyorr kendi vediir.. rahtt raht doalsiyorduurr
pemiss pembis :img-hyste
yesim-jade 26-04-08, 21:56 alii olesine giymis olabilirr... oylesinee :img-hyste
giyer lale lalediirr..
bencde m-znin cougu olursa kiz olur
tesadufenn yeliz olur adii valla yeliz olsaaa sevinctenn olruumm :img-hyste
ya yeliz cim o ev rıza babaların evi ali öylesine neden giysinki üsütük mü bu :D
ya lale demeyin ya :(
ama ne yalan söylim çok tatlı olmuş o şekilde hehe pembe çok yakışıyor canım :img-icecr
şu junir bebiş konusuna gelince bende sahsen kız olsun isterim , ama en önemlisi sağlık :D
kız olursa adı yeşim olsun diycem ama imkansız bir kere mesutun eski karısının adıydı ve de bir kaç kere operasyonlarda kullanıldı :)
ben ateş ailesine bir üye daha istiyorum :icon_whis
ya riza babalarin evi deildirr belkii...
ayy ya hakkat böyleyse vee bu çocuk niyee pembe bornoz giyiyo yaaa :img-in_lo
gerçi yakışmış ama :icon_whis
ama rıza baba niye öyle bakıyodu
gerçi adam kapıda az uzun beklediyse ondan olabilir ama
ayy ama kendi eviyse :img-blush biz fesatmıyız :icon_whis
kesin bir şey olmsutur bir sey felan dökülmüstür desek pek mantıklı olmuyor ,aysegül sey demisti belki musluk felan patlamıstır ali de işte tamir felan etmeye calısırken üstü ıslanmıstır sonra da pınar bornozunu vermistir ,
bence de musluk çok iyi fikirmiş.. bir de niye rıza babanın evinde o kadar rahat onu merak ediyorum yani hiç beklemiyor rıza babanın gelmesini.. off of ali bu kadar korkak olmasın diyoruz yine keskin nişancılığına dönsün bir klası olsun diyoruz ama bu gidişle kendini arşivin derinliklerinde bulacak
bence sırayla ikiside olsa daha iyi olur:img-wink:önce aski nisanlı gelir zeynebe asılır vee murat adamı dogduguna pişman eder:img-wink:snrada junior ates gelir:happy0064
bende öyle düşünüyorm ya diger sezonda yada bu sezonun sonunda:img-wink:ama gelsin artık juniorımız:img-hyste
ben bu sezon sonu zeynep hamile kalır yazın da zaman atlaması yaparlar diye düşünmüştüm.. valla cinsiyetini bilemem ama junior ateş in doğumu normal olamaz bence.. 7 aydan fazla sabredemez zaten:img-hyste:img-hyste
GaMzE_BiLqE 26-04-08, 21:57 ya banae juniorun adı bilge olsun hm bnm adım özTürkçe:D diğerleri sanki Almanca:D nyse bebek olsunda o zmn düşünürz:D en iyisi GAMZE olsun bebek yabancılık çkmz en azındn:D
yesim-jade 26-04-08, 21:59 ya riza babalarin evi deildirr belkii...
ya ne bilim acayip benziyor rıza babaların evine :d
aslında olabilirde ne bilim ya pembe çok garip kacmaz mı bir erkek için t-shrit ,gömlek felan tamam da bornoz yaniiii bu :)
pembis pembis diyipte durma gülesim geliyor yawsss :)
kiz olsunn da adi ne isterse olsunn... :img-hyste
Bir de keskeeee operasyon da da olsaa YELIZ ismi gecsee... murat desee gif yapsamm yeliz derkenn abska ne isterimm benn yaa... ugruudann yeliz deysini duycammm yani onun sesi deil ama olsunn yiende yeliz dicekk yaa :img-in_lo demedii ama dahaa... desinnn :love05:
aliiiye de peembeler de yaksitii...
mantikli bir aciklamasi vardir insallahh yoksaa keskin nisancimizinn sonu geldii
GaMzE_BiLqE 26-04-08, 22:03 ben bu sezon sonu zeynep hamile kalır yazın da zaman atlaması yaparlar diye düşünmüştüm.. valla cinsiyetini bilemem ama junior ateş in doğumu normal olamaz bence.. 7 aydan fazla sabredemez zaten:img-hyste:img-hyste[/QUOTE]
valla doğruu erkn doğum yapr kesin:D
ya ne bilim acayip benziyor rıza babaların evine :d
aslında olabilirde ne bilim ya pembe çok garip kacmaz mı bir erkek için t-shrit ,gömlek felan tamam da bornoz yaniiii bu :)
pembis pembis diyipte durma gülesim geliyor yawsss :)
kommikkk amaaa... resmini cekipp ekliiim basligaaa
:img-hyste gor aliniii pembeliii
burdann aliye sarki gondeiryorumm
oyy pembeli pembelii pembelii :img-hyste:img-hyste
GaMzE_BiLqE 26-04-08, 22:05 kommikkk amaaa... resmini cekipp ekliiim basligaaa
oyy pembeli pembelii pembelii :img-hyste:img-hyste
yelizim şarkı süperrmiş:D
oy pembeli pembeliii pembelii hehe süpermş:D
bence de musluk çok iyi fikirmiş.. bir de niye rıza babanın evinde o kadar rahat onu merak ediyorum yani hiç beklemiyor rıza babanın gelmesini.. off of ali bu kadar korkak olmasın diyoruz yine keskin nişancılığına dönsün bir klası olsun diyoruz ama bu gidişle kendini arşivin derinliklerinde bulacak
ben bu sezon sonu zeynep hamile kalır yazın da zaman atlaması yaparlar diye düşünmüştüm.. valla cinsiyetini bilemem ama junior ateş in doğumu normal olamaz bence.. 7 aydan fazla sabredemez zaten:img-hyste:img-hyste
bencede ali artık keskin nişancılıga geri dönsün yaa..rıza babanın karsısında iyice pısırık oldu adamın karizma yerlebir oldu resmen..simdide bu bornoz olayı:img-icecr
simdiye kadar z-m nin nesi normal olduki zaten çocukları normal olsun:icon_sorr nişan günü murat bıçaklandı,dügünde bomba patladı:img-cray:
çocukta kesin acele edip erken dogar:img-hyste
ya banae juniorun adı bilge olsun hm bnm adım özTürkçe:D diğerleri sanki Almanca:D nyse bebek olsunda o zmn düşünürz:D en iyisi GAMZE olsun bebek yabancılık çkmz en azındn:D
bencede kız olursa adı gamze erkek olursa ugur olsun:happy0064 yabancılık çekmezler işte ne güzel:happy0064
yaa arkadaslarr
su fragamna gene baktimm sonn sahnedeee vurulann zyenepp galibaaa elelrni kaldirioo... :icon_whis ama olamyaabilri deidlrrr.. bsouna herycann yapiorumm :img-cray: umarimm deildiirr
alinin resimlerni de basligna ekldim :happy0064
yaa arkadaslarr
su fragamna gene baktimm sonn sahnedeee vurulann zyenepp galibaaa elelrni kaldirioo... :icon_whis ama olamyaabilri deidlrrr.. bsouna herycann yapiorumm :img-cray: umarimm deildiirr
alinin resimlerni de basligna ekldim :happy0064
yok canım zeynep o sırada kapının arkasında.. hatta o vurulan kişi bıçak atıyor zeynep e ama zeynep kapıyı kapatınca bıçak kapıya saplanıyor.. murat da onun üstüne deliriyor sanırım..
ezberledim fragmanı artık:img-hyste
yaa arkadaslarr
zeynebin sacları sapsarı vurulan kişinin sacları öyle degil gördüğüm kadarıyla..
hatta koyu renk galiba..umarım zeynebede murata da bişey olmazz:icon_sorr
zeynebin operasyonunu izlerken kalpten gitmem issallah..offf yaaa pazartesi olsun artık
mesut yine is basındaa:happy0064 ee adam alıskın degil tabi bos durmaya..bünye istiyo:img-hyste:img-hystebirini yakalıyo yine:happy0064umarım artık ekibe geri döner:img-wink:
yesim-jade 26-04-08, 23:21 kiz olsunn da adi ne isterse olsunn... :
Bir de keskeeee operasyon da da olsaa YELIZ ismi gecsee... murat desee gif yapsamm yeliz derkenn abska ne isterimm benn yaa... ugruudann yeliz deysini duycammm yani onun sesi deil ama olsunn yiende yeliz dicekk yaa : demedii ama dahaa... desinnn :
bak ben o yönden sanslıyım ,tüm ekip yeşim dedi :D
darısı basınıza:)
ben bu sezon sonu zeynep hamile kalır yazın da zaman atlaması yaparlar diye düşünmüştüm.. valla cinsiyetini bilemem ama junior ateş in doğumu normal olamaz bence.. 7 aydan fazla sabredemez zaten:
ben pek sanmıyorum bu sezon sonu zeynebin hamile kalacağını ama kalsa hiç fena olmazdı yani diziye bir bücürük lazım :icon_whis
:img-hyste 7 ay bile çok yaa .şimdide bana erkek olucakmış gibi geldi erkek için akın nasıl millet?:) akın ates :img-icecr
kommikkk amaaa... resmini cekipp ekliiim basligaaa
oyy pembeli pembelii pembelii :img-hyste:
:img-hystesarkı süpermiş yelizcim pembeli pembeli ...:)
kız cekmene hic gerek yoktu ben sabahleyin fragmanı izledikten sonra bir hısımla videoyu indirip çektim bile sayfa hatırlamıyorum şimdi neyse fazla resim göz cıkarmaz :)
merhaba yorumlarınızı sık sık takip ediyorum ama hiç yazmamıştım bu foruma daha önce. ben de sizler gibi arka sokakları çok seviyorum ve ali-pınar hayranıyım umarım beni de aranıza alırsınız.
gerçekten bu bölüm rıza baba ali'yi öldürmezse artık daha hiç bişey yapmaz:img-hyste. musluk senaryonuz çok mantıklı kesin böyle bişeydir bence de. belki bi umut bu durum vesile olur da evlenirler ali de rıza babalara yerleşir böylece ayla'yı da pınar'ı da sık sık görürüz.
murat ve zeynep'e gelince, ben de onların bi çocukalrı olsun istiyorum ama senartistler herhalde zeynep'i ekip içinde çok rolu olmasını istiyorlar (ki ben de katılıyorum).eğer bebek olursa uzun bi süre ekiple birlikte operasyonlara katılamıcak biraz arka planda kalıcaktır. o yüzden gelecek sezon olması mantıklı gibi.
elmalı şeker aramıza hoş geldin canım:)
inşallah dedigin gibi olur berilcim yaa gerçi bizim bu senaristlerin
işi belli olmuyor biz fragmanda yok diyoruz (en azından ben öle diyorum) hoop çıkı veriyo bakalım bundada olur inaşşallah:)
yaa ben fragmande ekipin vurdugu kişiyi zeynep sanmıştım yaa :(:( malüm siteden kaçkare tekrar tekrar izledim sayısını unuttum..deri çeketli görünce zeynep sandım
dizide bir zeynepi deri çeketle gördügümüz için aklıma ilk zeynep geldi ama allahten zeynep digilmiş sonuncusunda çözdüm zeynepin olmadıgını eve fragmanın sonunda eve dogru kaşan adam mış valla içim okadar rahatladı kii..
ama dedigim gibi adamı ilk göremeyince kim oldgunu çözemedim deri çeketli birini görüncede aklıma hemen zeynep geliyo ekipin vurdugu kişinin üstündeki de deri çeketii
yaa ondan öle sandım biran ama allahtan digilmiş ohhh:):)
kızlar boşuna telaş yapmayın ya fragmanın başında başka bi olyı gösteriyo ve zeynep de var ekibin yanında yani komser zeynep görevini başarıyla tamamlayıp evine dönüyor:happy0064
Arkadaşlar selam; Ben bişi anlamadım şimdi rıza baba ile pınar alinin o haline neden bukadar kızdılar yani.Normal duş almış çocuk.Yoksa orası başkasının evimiydi? Alinin evi ise 76 bölüm sonra alinin evini görebileceğiz demektir.
POLGARO aramiza hosgeldinn benn yeliz:img-wink:
RIZA_BABA katiliyorumm canim.. o rb larin evi deildirr...
o kadar raht olmaz ali rizababalardaa baksana konsamiyorr vee misafir oldugu bir evin kapsini nie o acsin ?
merhaba yorumlarınızı sık sık takip ediyorum ama hiç yazmamıştım bu foruma daha önce. ben de sizler gibi arka sokakları çok seviyorum
murat ve zeynep'e gelince, ben de onların bi çocukalrı olsun istiyorum ama senartistler herhalde zeynep'i ekip içinde çok rolu olmasını istiyorlar (ki ben de katılıyorum).eğer bebek olursa uzun bi süre ekiple birlikte operasyonlara katılamıcak biraz arka planda kalıcaktır. o yüzden gelecek sezon olması mantıklı gibi.
aramıza hosgeldin:happy0064sürekli çogalıyoruz ne güzel:happy0064benim adım özge
forumdan biri sölemişti bencede zeynep sene sonunda hamile oldugunu ögrenir ve gelecek sezon zaman atlaması yapıp cocuk dogmus sekilde göstermeleri en mantıklısı olur
Ayh yha hemen yarın olsun bol bol murat&zeynep görelim:img-in_lo:img-in_lo
Çok şekerler yha:img-blush:Bir ara banada zeynep vuruldu gibi geldi ama sanmam daha yeni kurtuldu: dediğinz gibi murat coşuo bıçakğın zeynebe gelmesinden korktu herhalde:D
yesim-jade 27-04-08, 10:21 Arkadaşlar selam; Ben bişi anlamadım şimdi rıza baba ile pınar alinin o haline neden bukadar kızdılar yani.Normal duş almış çocuk.Yoksa orası başkasının evimiydi? Alinin evi ise 76 bölüm sonra alinin evini görebileceğiz demektir.
bizde tam olarak bilmiyoruz orasının kimin evi olduğunu ama rıza babaların evine çok benziyor:icon_whis
eğer ali nin eviysede gayet normal bir durum dus almıs olabilir amaa niye pembe bornoz kullanıyor?baska renk mi kalmamıs? :icon_sorr
haklısın ali nin eviysede 76 bölüm sonra ali nin evini görmüs olcaz :D
merhaba yorumlarınızı sık sık takip ediyorum ama hiç yazmamıştım bu foruma daha önce. ben de sizler gibi arka sokakları çok seviyorum ve ali-pınar hayranıyım umarım beni de aranıza alırsınız.
gerçekten bu bölüm rıza baba ali'yi öldürmezse artık daha hiç bişey yapmaz:img-hyste. musluk senaryonuz çok mantıklı kesin böyle bişeydir bence de. belki bi umut bu durum vesile olur da evlenirler ali de rıza babala |